x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

vaatwasser

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in vaatwasser categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

vaatwasser kopen

Vaatwassers (of: afwasmachines) zijn niet alleen een grote hulp in het huishouden, maar tegenwoordig zijn ze ook erg energ...
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier afwasmachines!Vaatwassers (of: afwasmachines) zijn niet alleen een grote hulp in het huishouden, maar tegenwoordig zijn ze ook erg energiezuinig. Jij bent op zoek naar een afwasmachine en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips voor de vaatwasser en daarna gaan we achtereenvolgens in op:

  Kooptips
  Bij het kopen van een vaatwasser kun je letten op de volgende dingen:
  1. Bespaar het milieu en je portemonnee en kies voor zuinige vaatwasser! Zuinigere vaatwassers zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder elektriciteit en water wordt gebruikt per afwasbeurt. Via een lettersysteem worden de energieklasse, het afwasresultaat en droogresultaat gegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.
  2. Stem de afmetingen aan de binnenkant van de vaatwasser af op je servies: zorg wel dat het erin past!
  3. Let op de capaciteit van de wasmachine: de inhoud in liters en het aantal couverts dat je kwijt kunt.
  4. Bij sommige vaatwassers kun je de rekjes verschuiven, zodat je servies er beter in past.
  5. Als je een open keuken hebt, is het verstandig om op het geluidsniveau van de afwasmachine te letten. Er zijn fluisterstille vaatwassers, maar ook afwasmachines die wat luidruchtiger zijn. Een stille afwasmachine zit rond de 42 - 44 decibel.

  Bekijk en vergelijk hier alle afwasmachines en vind de beste koop!

  Soorten afwasmachinesVergelijk hier alle vaatwassers!
  Er zijn vrijstaande vaatwassers en inbouwvaatwassers. Een vrijstaande afwasmachine kun je meteen plaatsen en aansluiten op een kraan, waterafvoer en een geaarde elektriciteitsaansluiting. Vaak is een vrijstaande vaatwasser geschikt voor onderbouw. Dat betekent dat de afwasmachine geplaatst kan worden onder een standaard werkblad van 60 centimeter diep. De meeste vaatwassers zijn 60 centimeter breed. Er zijn ook smallere afwasmachines van 45 centimeter breed en minivaatwassers. Ook zijn er hogere vaatwassers beschikbaar die onder een verhoogd werkblad passen, waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare extra ruimte.

  Functies en extra’s vaatwasser
  Een vaatwasser kent verschillen in capaciteit, aantal programma's, hoogste afwastemperatuur en de indeling van de afwasmachine zelf. Er zijn simpele afwasmachines die gewoon afwassen en drogen, maar er zijn ook vaatwassers met geavanceerdere functies. De meest voorkomende functies van de afwasmachine zijn:
  Design vaatwasser
  Het design van de vrijstaande afwasmachine is tegenwoordig vaak van rvs, omdat dit een strakke en moderne uitstraling heeft. Bij inbouwvaatwassers kun je het design gemakkelijker aanpassen op de rest van je keuken. Afwasmachines kunnen op drie manieren worden ingebouwd:
  • Afwasmachine met decorlijst: met een decorlijst is duidelijk te zien waar de vaatwasser zit. Op de deur van de afwasmachine zit (meestal) een afwijkende handgreep. De voorkant van de deur kan eenzelfde paneel hebben als de andere keukenkastjes, maar dit kan ook de deur van de afwasmachine zelf zijn. De bediening van de afwasmachine zit zichtbaar aan de buitenkant.
  • Geïntegreerde vaatwasser: een geïntegreerde vaatwasser is nog herkenbaar vanaf de buitenkant. De deur oogt precies hetzelfde als de rest van de keuken, alleen is aan de randen nog te zien dat er een afwasmachine achter de deur zit. Soms zit de bediening aan de buitenkant in een frontpaneel. Er zijn ook vaatwassers waarbij de bediening aan de bovenkant binnenin de deur zit.
  • Volledig geïntegreerde afwasmachine: een volledig geïntegreerde vaatwasser is niet herkenbaar vanaf de buitenkant. De voorkant oogt precies zoals alle andere keukenkastjes. De bediening van de vaatwasser zit aan de bovenkant binnenin de deur.
  Nieuwste ontwikkelingenVergelijk hier afwasmachines!
  De nieuwste ontwikkelingen bij afwasmachines zijn de flexibele rekken die je uit kunt klappen of verlengen, waarna je er meer vaatwerk in kunt stoppen; de snellere afwas- en droogprogramma’s; streeploze vaat en speciale programma’s voor verschillende vuilsoorten.

  Populaire merken
  Bekende merken van de afwasmachine zijn: Aeg Electrolux, Bauknecht, Bosch, Miele, Siemens, Whirlpool en Zanussi. De nieuwste afwasmachines van Siemens zijn uitgerust met het mineraal Zeolith®. Hierbij wordt de vaat niet alleen sneller droog, maar het is ook nog eens een extreem zuinige manier van afwassen. Daarnaast heeft Siemens handige opties als extra reiniging onderin, een doseerassistent en afzonderlijke wasprogramma’s voor boven- en onderin de vaatwasser. Aeg-Electrolux heeft speciale glasprogramma’s en intensieve hygiënische programma’s. Ook Bauknecht denkt aan de extra hygiëne en daarnaast bieden ze krachtigere programma’s om extra hardnekkige vlekken te verwijderen. Miele biedt speciale programma’s aan per product, bijvoorbeeld een programma voor bierglazen of voor pizzaborden.

  Meer informatie over de gebruikte begrippen vind je in de verklarende woordenlijst. Heb je nog vragen kijk dan even bij de veelgestelde vragen over de afwasmachine.

  Bekijk en vergelijk hier
  vergelijk hier afwasmachines en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

   

   

  Vergelijk hier alle vaatwassers!Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige afwasmachine?
  Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Wordt mijn nieuwe afwasmachine ook geplaatst en aangesloten?
  Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?  Bekijk en vergelijk hier alle afwasmachines en vind de beste koop!

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een afwasmachine, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een afwasmachine is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige afwasmachine?
  Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

  Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. Geef het in geval van twijfel aan bij het plaatsen van uw bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages, andere niet. Dit omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Vergelijk hier vaatwassers!Wordt mijn nieuwe afwasmachine ook geplaatst en aangesloten?
  Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, dan bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe machine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling plaatst.

  Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Leveranciers zijn verplicht om de oude machine mee te nemen: daar betaal je tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude machine mee terug moet, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet, kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude machine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit, omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

  Bekijk en vergelijk hier afwasmachines en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  VaatwasserHieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij afwasmachines.

  Bekijk en vergelijk hier alle afwasmachines en vind de beste koop!

  (Minimale) hoogte
  Sommige afwasautomaten zijn in hoogte verstelbaar door middel van verstelbare pootjes. Hiermee heb je een paar centimeter speling. In de productvergelijker geven wij de minimale hoogte aan. Daarbij staat tevens of de afwasmachine in hoogte verstelbaar is.

  Aansluitwaarde
  De aansluitwaarde wordt aangeven in Kilowatt. Controleer of de meterkast geschikt is om deze capaciteit te leveren. Een afwasmachine dient altijd aangesloten te worden op een geaard stopcontact.

  Aantal programma's
  Dit veld geeft aan hoeveel afwasprogramma's de machine kent. De eenvoudige modellen hebben maar twee programma's, de uitgebreidere apparaten hebben vijf of meer programma's. Er bestaan programma's op verschillende temperaturen, energiezuinige programma's of programma's voor een halve belading.

  Aantal temperaturen
  Dit veld geeft aan uit hoeveel temperaturen je kunt kiezen bij het bepalen van het afwasprogramma. Een eenvoudige afwasmachine kent twee temperaturen, de uitgebreidere afwasmachine heeft meerdere temperatuurstanden.

  Afwasresultaat
  Het afwasresultaat wordt in letters aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

  Aquastop
  Met een aquastop wordt het water afgesloten op het moment dat de machine een storing heeft, er een lekkage is of als de wasmachine dreigt over te lopen.

  Bekijk en vergelijk hier afwasmachines en vind de beste koop!

  Beladingssensor
  Een afwasmachine kent veiligheidssystemen zoals een kindveilige deurvergrendeling, een aquastop en een beladingssensor. Met die laatste kun je de machine niet overbelasten. Deze geeft een signaal af en slaat niet aan als de machine te vol zit. Je dient dan eerst de machine opnieuw in te delen en minder vol te zetten voordat de afwasmachine veilig kan worden aangezet.

  Bestekvoorziening
  Een afwasmachine heeft uittrekbare rekken waarop borden, glazen, bekers, schalen en pannen worden gezet. Voor het bestek is een korf of etagère beschikbaar, waardoor het bestek niet los door de vaatwasser kan slingeren en de machine kan blokkeren.

  Breedte
  De meeste afwasautomaten zijn 60 centimeter breed. Er zijn ook smallere modellen van 45 centimeter breed en apparaten met een 3-in-1 functie: gasfornuis, mini vaatwasser en oven ineen.

  Vergelijk hier afwasmchines!Couverts
  De capaciteit van de afwasmachine wordt aangegeven in aantal couverts. Een couvert is het eetgerei voor één persoon. De meeste vaatwassers hebben een capaciteit van 12 couverts. De smallere modellen van 45 centimeter breed zitten rond de 8 of 9 couverts. De mini afwasmachines voor bijvoorbeeld in een caravan kennen een kleiner vermogen, tussen de 4 en 6 couverts.

  Droogmethode
  Actieve ventilatie, verdamping, turbodrogen, pulsedrogen, extra dry: al deze methoden zorgen ervoor dat de afwas droog uit de afwasmachine komt. De droogmethode is de laatste stap in het afwasprogramma.

  Droogresultaat
  Het droogresultaat wordt in letters aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

  Eindsignaal
  Met een bel of zoemer geeft de afwasmachine aan dat het programma klaar is en dat je de schone afwas uit de machine kunt halen.

  Eindsignaal
  Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van AA naar D, waarbij AA staat voor het meest energiezuinig. De meeste modellen zijn klasse A, B en C; sommige merken leveren nog D-modellen. De zuinigere modellen zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder elektriciteit en water wordt gebruikt per afwasbeurt.

  Energieverbruik
  Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt stroom per afwasbeurt.

  Bekijk en vergelijk hier afwasmachines en vind de beste koop!

  Flexibele indeling
  Een afwasmachine heeft uittrekbare rekken waarop borden, glazen, bekers, schalen en pannen worden gezet. Voor het bestek is een korf of etagère beschikbaar, waardoor het bestek niet los door de vaatwasser kan slingeren en de machine kan blokkeren. Sommige modellen hebben een flexibele indeling waarmee je zelf de inrichting van de vaatwasser kunt bepalen. De bordenrekken zijn dan bijvoorbeeld inklapbaar en het kopjesrooster kan uitgebreid of juist teruggeklapt worden. Afhankelijk van de stukken vuile vaat bepaal je dus zelf de indeling. Dit kan handig zijn voor grote schalen of pannen, of als je veel glazen of borden hebt.

  Geluidsniveau
  Als je een open keuken hebt, is het verstandig om op het geluidsniveau van de afwasmachine te letten. Er zijn fluisterstille apparaten maar ook afwasmachines die wat luidruchtiger zijn. Je vindt het geluidsniveau per afwasmachine terug tussen de specificaties, aangegeven in decibel. Hoe lager dit getal, hoe stiller de machine is. Een stille afwasmachine zit rond de 42-44 decibel.

  Glansmiddelindicator
  Deze functie geeft aan dat je het bakje met glansspoelmiddel moet bijvullen.

  Halve belading
  Sommige afwasmachines hebben een programma voor een halve belading. Dit is een korter programma, speciaal voor afwasmachines die niet helemaal vol zitten.

  Hoogte verstelbaar
  Sommige afwasautomaten zijn in hoogte verstelbaar door middel van verstelbare pootjes. Hiermee heb je een paar centimeter speling. In de productvergelijker geven wij de minimale hoogte aan. Daarbij staat tevens of de afwasmachine in hoogte verstelbaar is. Zie het veld (minimale) hoogte voor de maten.

  Introductiemodel
  Dit veld geeft aan wanneer het dit model werd geïntroduceerd door de fabrikant.

  Inst. waterontharder
  Sommige afwasmachines hebben de functie om de hardheid van het water te meten en op basis daarvan stel je de machine in voor het beste resultaat. De hardheid van het drinkwater wordt bepaald door het gehalte aan calcium (kalk) en magnesium dat erin aanwezig is. Iedere regio in Nederland heeft een andere hardheid of zachtheid van het leidingwater. Als je hier meer informatie over wilt hebben of als je wilt weten wat er bij jou uit de kraan komt, neem dan contact op met het waterleidingbedrijf. Deze informatie staat meestal op de website.

  De volgende indeling wordt gehanteerd:

  • 0 tot 4 °D = zeer zacht water
  • 4 tot 8 °D = zacht water
  • 8 tot 12 °D = gemiddeld
  • 12 tot 18 °D = vrij hard water
  • 18 tot 30 °D = hard water
  • De hardheid van water wordt uitgedrukt in Duitse graden.

  (bron: TWM)

  Keuze starttijd
  Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de machine met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts afwassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een afwasmachine te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

  Kinderbeveiliging
  Een afwasmachine kent veiligheidssystemen zoals een kindveilige deurvergrendeling, een aquastop en een beladingssensor. Een kinderbeveiliging zorgt ervoor dat je kind de machine niet kan openen terwijl er een programma draait of in stilstand staat.

  Bekijk en vergelijk hier afwasmachines en vind de beste koop!

  Kopjesrooster
  Een afwasmachine heeft uittrekbare rekken waarop borden, glazen, bekers, schalen en pannen worden gezet. Voor het bestek is een korf of etagère beschikbaar, waardoor het bestek niet los door de vaatwasser kan slingeren en de machine kan blokkeren. Een kopjesrooster is een speciaal rek waarop efficiënt de kopjes geplaatst kunnen worden. Als de machine een flexibele indeling heeft, kun je dit rek uitbreiden of juist inklappen naar gelang de aard van de afwas.

  Max. temperatuur
  Een afwasmachine heeft programma's met meerdere temperaturen. Dit veld geeft de maximale temperatuur aan van het hoogste afwasprogramma.

  Min. programmduur
  Dit veld geeft het kortste programma aan, in minuten.

  Vergelijk hier vaatwassers!Model
  Er zijn vrijstaande afwasmachines en inbouwmodellen. Een vrijstaande afwasmachine kun je meteen plaatsen en aansluiten op de kraan, de waterafvoer en een geaarde elektriciteitsaansluiting. Vaak is een vrijstaand model geschikt voor onderbouw. Dat betekent dat de machine geplaatst kan worden onder een standaard werkblad van 60 centimeter diep. Een inbouwmodel vaatwasser kan op drie manieren worden ingebouwd: met een decorlijst, geïntegreerd of volledig geïntegreerd.

  Onderbouw geschikt
  Geschikt voor onderbouw betekent dat de machine geplaatst kan worden onder een standaard werkblad van 60 centimeter diep. Een inbouwmodel is hiervoor altijd geschikt, een vrijstaand model niet altijd.

  Opvolger
  Dit veld geeft aan of er al een opvolger van dit model op de markt is.

  Plaats bediening
  Een afwasmachine heeft een bedieningspaneel. Dit kan aan de buitenkant zitten in een zichtbaar front of aan de bovenkant binnenin de deur. De bediening van een afwasmachine is met een draaiknop, tiptoetsen of druktoetsen.

  Programma-indicatie
  Met programma-indicatie kun je volgen hoever het afwasprogramma is in zijn cyclus. De machine geeft dan bijvoorbeeld aan of hij aan het spoelen of drogen is. Ook is het mogelijk dat de machine aangeeft hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is. Zie hiervoor het veld Resttijdindicatie.

  Rek verstelbaar
  Dit veld geeft aan of je zelf de rekken in de afwasmachine kunt uitbreiden of inklappen. Een afwasmachine heeft uittrekbare rekken waarop borden, glazen, bekers, schalen en pannen worden gezet. Voor het bestek is een korf of etagère beschikbaar, waardoor het bestek niet los door de vaatwasser kan slingeren en de machine kan blokkeren. Sommige modellen hebben een flexibele indeling waarmee je zelf de inrichting van de vaatwasser kunt bepalen. De bordenrekken zijn dan bijvoorbeeld inklapbaar en het kopjesrooster kan uitgebreid of juist teruggeklapt worden. Afhankelijk van de stukken vuile vaat bepaal je dus zelf de indeling. Dit kan handig zijn voor grote schalen of pannen, of als je veel glazen of borden hebt.

  Resttijdindicatie
  Met deze functie kun je zien hoelang de machine nog bezig is voordat het door jou gekozen programma klaar is. De resttijd wordt aangegeven in minuten.

  Bekijk en vergelijk hier afwasmachines en vind de beste koop!

  Rooster neerklapbaar
  Een afwasmachine heeft uittrekbare rekken waarop borden, glazen, bekers, schalen en pannen worden gezet. Voor het bestek is een korf of etagère beschikbaar, waardoor het bestek niet los door de vaatwasser kan slingeren en de machine kan blokkeren. Sommige modellen hebben een flexibele indeling waarmee je zelf de inrichting van de vaatwasser kunt bepalen. De bordenrekken zijn dan bijvoorbeeld inklapbaar en het kopjesrooster kan uitgebreid of juist teruggeklapt worden. Afhankelijk van de stukken vuile vaat bepaal je dus zelf de indeling. Dit kan handig zijn voor grote schalen of pannen, of als je veel glazen of borden hebt.

  Timer
  Veel huishoudens een dubbele elektriciteitsmeter, waardoor 's nachts de afwasmachine laten draaien goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een vaatwasser met een timer te hebben, waarmee je zelf de starttijd kunt bepalen.

  Type bediening
  De bediening van een afwasmachine is met een draaiknop, tiptoetsen of druktoetsen.

  Type inbouw
  Een inbouw model vaatwasser kan op drie manieren worden ingebouwd: met een decorlijst, geïntegreerd of volledig geïntegreerd.

  • Met een decorlijst is duidelijk te zien waar de vaatwasser zit. Op de deur zit (meestal) een afwijkende handgreep. De voorkant van de deur kan eenzelfde paneel hebben als de andere keukenkastjes, maar dit kan ook de deur van de afwasmachine zelf zijn. De bediening van de machine zit zichtbaar aan de buitenkant.
  • Een geïntegreerde vaatwasser is nog herkenbaar vanaf de buitenkant. De deur oogt precies hetzelfde als de rest van de keuken, alleen is aan de randen nog te zien dat er een machine achter de deur zit. Soms zit de bediening aan de buitenkant in een frontpaneel. Er zijn ook modellen waarbij de bediening aan de bovenkant binnenin de deur zit.
  • Een volledig geïntegreerde afwasmachine is niet herkenbaar vanaf de buitenkant. De voorkant oogt precies zo als alle andere keukenkastjes. De bediening van het apparaat zit aan de bovenkant binnenin de deur.

  Vaatwasmachinebestendig
  Waar je altijd op moet letten bij het inruimen van een afwasmachine is of het servies, de schaal of de pan vaatwasmachinebestendig is. Dit vind je terug op het serviesgoed zelf. Huisraad die niet in de afwasmachine mag, zul je alsnog met de hand moeten afwassen.

  Verwarmingselement
  Dit veld geeft aan of het verwarmingselement geïntegreerd is of dat het een doorstroomelement is.

  Volautomatisch
  Een volautomatische afwasmachine kun je niet zelf handmatig instellen. De machine kent alleen de voorgeprogrammeerde programma's: je kunt er niet zelf een samenstellen.

  Voorspoelprogramma
  Een voorspoelprogramma is handig voor sterk vervuilde vaat. Dit veld geeft aan of de machine hierover beschikt.

  Vergelijk hier vaatwassers!Warmwateraansluiting
  Dit veld geeft aan of de afwasmachine ook via een warmwaterleiding gevuld kan worden. Het met gas verwarmen van water is goedkoper dan elektrisch verwarmen. Dit gebeurt met een zogenaamde Hotfill. Een Hotfill is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en je afwasmachine wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de afwasmachine in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. Een nadeel van Hotfill is dat koud voorspoelen niet mogelijk is, waardoor zetmeelresten moeilijker te verwijderen zijn.

  Waterverbruik
  Het waterverbruik wordt aangegeven in liters per wasbeurt, voor het standaard programma.

  Zoutindicator
  Deze functie geeft aan dat je het bakje met zout moet bijvullen.

  Bekijk en vergelijk hier afwasmachines en vind de beste koop!

   

  • Miele Miele produceert vaatwassers van de hoogste kwaliteit, ze staan daarnaast bekend om hun lange levensduur en betrouwbaarheid.
  • Siemens Siemens heeft hoogwaardige vaatwassers voor elk budget.
  • Beko Vaatwassers van Beko hebben een eenvoudige uitstraling maar een hoge functionaliteit.
  • Budget Vaatwassers van minder dan 450 euro.
  • Inbouw Vaatwassers die netjes weggewerkt worden achter een keukenpaneel, de bediening zit binnenin.
  • Vrijstaand Vrijstaande vaatwassers kunnen overal in huis worden geplaatst. De bediening zit vaak aan de buitenkant.
  • Smal Vaatwassers van maximaal 45 centimeter breed.
  • Zuinig Bent u milieubewust? Kiest u dan voor een vaatwasser met het energielabel A++ of A+++.
 • Bosch SMS50D48EU vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/8/bosch-sms50d48eu-21744368.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/7/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822507.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/8/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822508.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/9/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822509.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/8/bosch-sms50d48eu-21744368.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzYvOC9ib3NjaC1zbXM1MGQ0OGV1LTIxNzQ0MzY4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/7/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822507.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvNy9ib3NjaC1zbXM1MGQ0OGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI1MDcuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/8/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvOC9ib3NjaC1zbXM1MGQ0OGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI1MDguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/9/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822509.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvOS9ib3NjaC1zbXM1MGQ0OGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI1MDkuanBn
  Bosch SMS50D48EU vaatwasser (26)
  8.166666666666666 (2)
  Bosch SMS50D48EU vaatwasser
  Degelijke machine voor een goede prijs
  Mooie Bosch vaatwas machine die zijn werk goed doet. Ook het design is hedendaags en miststaat dus niet in de keuken. Ik was expliciet op zoek naar een RVS model voor een goede prijs en daarom bij dit product aangekomen. Inmiddels 4 weken in het bezit en nog een minpunten ervaren.
  10.0
  0 10
  • A merk
  • Goede prijs
  • Design
 • Bosch SMS50D48EU vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/8/bosch-sms50d48eu-21744368.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/7/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822507.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/8/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822508.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/9/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822509.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/8/bosch-sms50d48eu-21744368.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzYvOC9ib3NjaC1zbXM1MGQ0OGV1LTIxNzQ0MzY4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/7/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822507.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvNy9ib3NjaC1zbXM1MGQ0OGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI1MDcuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/8/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvOC9ib3NjaC1zbXM1MGQ0OGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI1MDguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/9/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822509.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvOS9ib3NjaC1zbXM1MGQ0OGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI1MDkuanBn
  Bosch SMS50D48EU vaatwasser (26)
  8.166666666666666 (2)
  Bosch SMS50D48EU vaatwasser
  Stille, ruime afwasmachine
  Het is een fijne afwasmachine, voldoende opties. Heeft een mooi design en is stil, dit is erg fijn want onze keuken en woonkamer bestaan uit een geheel.
  8.0
  0 10
  • Stil
  • Kleur/design
 • Beko DFN26220X vaatwasser
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/1/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888191.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk4Njg0P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/2/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888192.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lbGVjdHJvbWFuaWEuYmUvaS9kZm4tMjYyMjAteC9sL0RGTiAyNjIyMCBYLmdpZg==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/3/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888193.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMuYmUvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzg2OTA4NDIwMTk4NzZfQkVLT19ERk4yNjIyMFhfVmFhdHdhc21hY2hpbmVfNl9QZ21fNlRfMzVfNDBfNTBfNjBfNjVfNzBfZGVsYXlfMV8yNGhfMV8yX2xvYWRfc2lsdmVyX0FfQS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/5/beko-dfn26220x-dishwasher-34049575.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/6/beko-dfn26220x-dishwasher-34049576.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/1/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888191.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk4Njg0P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/2/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888192.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lbGVjdHJvbWFuaWEuYmUvaS9kZm4tMjYyMjAteC9sL0RGTiAyNjIyMCBYLmdpZg==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/3/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888193.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMuYmUvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzg2OTA4NDIwMTk4NzZfQkVLT19ERk4yNjIyMFhfVmFhdHdhc21hY2hpbmVfNl9QZ21fNlRfMzVfNDBfNTBfNjBfNjVfNzBfZGVsYXlfMV8yNGhfMV8yX2xvYWRfc2lsdmVyX0FfQS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/5/beko-dfn26220x-dishwasher-34049575.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvNS9iZWtvLWRmbjI2MjIweC1kaXNod2FzaGVyLTM0MDQ5NTc1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/6/beko-dfn26220x-dishwasher-34049576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvNi9iZWtvLWRmbjI2MjIweC1kaXNod2FzaGVyLTM0MDQ5NTc2LmpwZw==
  Beko DFN26220X vaatwasser (50)
  8.833333333333334 (2)
  Beko DFN26220X vaatwasser
  Droge schone vaat!!
  Een fijne vaatwasser welke stil is, droge en schone vaat geeft met een flink aantal aan keuzes.
  10.0
  0 10
  • Is stil en droge vaat
  • Mooi uiterlijk
  • Veel keuzes/programma's
  • niks op te merken
 • Beko DFN26220X vaatwasser
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/1/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888191.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk4Njg0P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/2/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888192.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lbGVjdHJvbWFuaWEuYmUvaS9kZm4tMjYyMjAteC9sL0RGTiAyNjIyMCBYLmdpZg==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/3/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888193.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMuYmUvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzg2OTA4NDIwMTk4NzZfQkVLT19ERk4yNjIyMFhfVmFhdHdhc21hY2hpbmVfNl9QZ21fNlRfMzVfNDBfNTBfNjBfNjVfNzBfZGVsYXlfMV8yNGhfMV8yX2xvYWRfc2lsdmVyX0FfQS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/5/beko-dfn26220x-dishwasher-34049575.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/6/beko-dfn26220x-dishwasher-34049576.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/1/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888191.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk4Njg0P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/2/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888192.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lbGVjdHJvbWFuaWEuYmUvaS9kZm4tMjYyMjAteC9sL0RGTiAyNjIyMCBYLmdpZg==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/3/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888193.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMuYmUvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzg2OTA4NDIwMTk4NzZfQkVLT19ERk4yNjIyMFhfVmFhdHdhc21hY2hpbmVfNl9QZ21fNlRfMzVfNDBfNTBfNjBfNjVfNzBfZGVsYXlfMV8yNGhfMV8yX2xvYWRfc2lsdmVyX0FfQS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/5/beko-dfn26220x-dishwasher-34049575.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvNS9iZWtvLWRmbjI2MjIweC1kaXNod2FzaGVyLTM0MDQ5NTc1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/6/beko-dfn26220x-dishwasher-34049576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvNi9iZWtvLWRmbjI2MjIweC1kaXNod2FzaGVyLTM0MDQ5NTc2LmpwZw==
  Beko DFN26220X vaatwasser (50)
  8.833333333333334 (2)
  Beko DFN26220X vaatwasser
  Een fantastische vaatwasser
  Een vaatwasser voor een leuk prijsje welke schone en droge! vaat aflevert. Wij zijn er erg tevreden mee.
  10.0
  0 10
  • Droge vaat
  • Veel keuze mogelijkheden
  • Maakt weinig geluid
  • nog niet ervaren
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  prima afwasmachine
  Droogt goed in de langere programma's, maar als je het programma halveerd is het niet allemaal droog. Programma's duren wel lang 2.55/2.40 of 2.15 uur Maar er is ook een programma van 0.25 min. wel zo handig met een verjaardag :) Indeling van rekken is heel goed kan heel veel kwijt, in mijn oude afwasmachine kon ik geen grote borden kwijt. In deze machine kan je de bovenkorf verstellen en kan je als deze in de bovenste stand staat bovenin ook nog lange glazen of flesjes kwijt en dus beneden ook grotere borden/schalen kwijt. Het schuiven van bestekkorf is ook makkelijk. Hij is zeer stil en het lampje op de vloer als hij aan staat is een leuke bijkomstigheid. Ik ben zeer tevreden.
  8.3
  0 10
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  Sinds enkele weken de machine in huis
  Sinds enkele weken de machine in huis. Wast goed af doch droogt niet goed. Heb dit nog nergens zien staan in de reviews dus vraag me af of dit een defecrt aan mijn machine is. Verder zeer geruisloos, goede indeling.
  7.7
  0 10
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  Makkelijk in gebruik
  Makkelijk in gebruik. Mooi dat de bovenste lade omhoog en omlaag kan. Geeft flexibiliteit. Mooi afwas resultaat en..... zo stil!
  9.0
  0 10
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  Prima geregeld met de levering, het tracing programma werkt super
  Prima geregeld met de levering, het tracing programma werkt super. Installatie was een fluitje van een cent zelfs als je niet zo handig ben als ik. Fluisterstil en ik bedoel dus echt stil. Verder mooie ruime vaatwasser. Kort samen gevat er te voeden tot nu toe.
  8.7
  0 10
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  Fluisterstille hulp
  Besteld via www.veiligkopen.nu. Erg betrouwbare site. Handige en snelle monteur, goede montage Duurzaamheid moet nog blijken. De machine heeft een slimme praktische indeling. Genoeg programma's en leverd tot dusver een goed resultaat.
  8.3
  0 10
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  Prima vaatwasser en niet duur!
  Over duurzaamheid kan ik niets schrijven. Ik weet niet hoe lang dat de vaatwasser meegaat! We zijn nu prima tevreden. Mijn zus kocht ook een Bosch maar ze betaalde het dubbele! Ik ben benieuwd ofdat haar vaatwasser ook eens zolang meegaat!
  9.0
  0 10
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  Waar voor je geld
  Aan te bevelen machine , stil ,goed schoon , alleen bij ecoprogramma een klein beetje vochtig op moeilijk te drogen stukken .Perfect gedaan door veilig kopen , duurdere machine voor hetzelfde geld zie andere review. Inbouwen met mal niet moeilijk .Duurzaamheid nog moeilijk in te schatten maar zal niet direct onze Siemens met 18 jaar gebruik overtreffen!
  9.0
  0 10
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  Fijne vaatwasser, stil en wast goed af
  Perfecte levering door veiligkopen.nu. Ik kreeg voor dezelfde prijs de (betere) opvolger, omdat het model dat ik besteld had uitverkocht was. Zelf inbouwen is niet moeilijk, als je de gebruiksaanwijzing goed volgt.
  8.3
  0 10
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  Een heel mooie stille machine
  Een heel mooie stille machine. Slim instelmechanisme maakt inbouwen gemakkelijk.
  9.7
  0 10
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  Bosch doet waar ik hem voor heb aangesteld
  Machine een kleine week in gebruik. Uitermate stil, super schoon en volop keuze programma's. Duurzaamheid kan ik nu nog niets over zeggen, de vorige Bosch hield het 12 jaar vol, dus dat geeft hoop. Gebruiksgemak: KKDWD !
  8.7
  0 10
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  Vorige machine was ook een Bosch
  Vorige machine was ook een Bosch. Prima bevallen. de nieuwe lijkt nog wel stiller. Gemakkelijk te bedienen en een goed resultaat.
  8.3
  0 10
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  fijne machine voor een goede prijs
  Machine was makkelijk te installeren. Programmakeuze werkt simpel en ook start evt. uit te stellen. Er is plek voor 13 couverts maar hij lijkt ruimer dan onze vorige miele. Goede indeling van de rekjes en ook de bestekbak werkt prima. Ik heb een deel van de bestekbak afgeknipt omdat wij veel dingen hebben die anders toch niet pasten (appelboor bijv.) De machine werkt geluidloos, met een klein lichtje aan de onderkant goed te zien of programma klaar is. Afwasresultaat prima, schoon en droog komt alles eruit. Kortom, hebben de machine pas net maar tot nu toe erg tevreden.
  8.7
  0 10
 • Whirlpool ADP750WH vaatwasser
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/9/4/whirlpool-adp-750-w-16167294.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/9/whirlpool-adp-750-w-17274729.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/7/whirlpool-adp750wh-dishwasher-23765077.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/9/4/whirlpool-adp-750-w-16167294.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzkvNC93aGlybHBvb2wtYWRwLTc1MC13LTE2MTY3Mjk0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/9/whirlpool-adp-750-w-17274729.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzIvOS93aGlybHBvb2wtYWRwLTc1MC13LTE3Mjc0NzI5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/7/whirlpool-adp750wh-dishwasher-23765077.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzcvNy93aGlybHBvb2wtYWRwNzUwd2gtZGlzaHdhc2hlci0yMzc2NTA3Ny5qcGc=
  Whirlpool ADP750WH vaatwasser (31)
  3.2694704049844234 (2)
  Whirlpool ADP750WH vaatwasser
  Vier jaar in het bezit van een dergelijk wanproduct van whirlpool
  Vier jaar in het bezit van een dergelijk wanproduct van whirlpool. Zojuist is voor de vierde keer de servicemonteur langs geweest voor een reparatie. Het ding bleek total loss te zijn (m.a.w. de reparatiekosten zouden hoger zijn dan 70% van de nieuwwaarde). Ieder jaar een reparatie, ieder jaar een paar weken zonder vaatwasser. Wat een ellende. Nooit meer een whirlpool voor mij !
  1.0
  0 10
 • Whirlpool ADP750WH vaatwasser
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/9/4/whirlpool-adp-750-w-16167294.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/9/whirlpool-adp-750-w-17274729.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/7/whirlpool-adp750wh-dishwasher-23765077.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/9/4/whirlpool-adp-750-w-16167294.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzkvNC93aGlybHBvb2wtYWRwLTc1MC13LTE2MTY3Mjk0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/9/whirlpool-adp-750-w-17274729.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzIvOS93aGlybHBvb2wtYWRwLTc1MC13LTE3Mjc0NzI5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/7/whirlpool-adp750wh-dishwasher-23765077.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzcvNy93aGlybHBvb2wtYWRwNzUwd2gtZGlzaHdhc2hlci0yMzc2NTA3Ny5qcGc=
  Whirlpool ADP750WH vaatwasser (31)
  3.2694704049844234 (2)
  Whirlpool ADP750WH vaatwasser
  mooi ding noem hem pipo
  nu het apparaat is heel goed droogt mooi en alles erg schoon ben heel blij , hij heet pipo
  8.0
  0 10
 • Miele
  • miele
 • Siemens
  • siemens
 • Beko
  • beko
 • Budget
  • budget
 • Inbouw
  • volledig_ingebouwd
 • Vrijstaand
  • vrijstaand
 • Smal
  • smal
 • Zuinig
  • a_meest_energiezuinig
  • a_energiezuinig
Vaatwassers 6.8 (37)
0 - 24
 • Whirlpool ADP750IX vaatwasser
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/6/1/whirlpool-adp-750-ix-17843761.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/8/whirlpool-adp750ix-dishwasher-23765078.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/6/1/whirlpool-adp-750-ix-17843761.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzYvMS93aGlybHBvb2wtYWRwLTc1MC1peC0xNzg0Mzc2MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/8/whirlpool-adp750ix-dishwasher-23765078.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzcvOC93aGlybHBvb2wtYWRwNzUwaXgtZGlzaHdhc2hlci0yMzc2NTA3OC5qcGc=
  Whirlpool ADP750IX vaatwasser (82)
  Whirlpool ADP750IX vaatwasser
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  288, 4d (offer_sdt_4_days)
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  288, 4d (offer_sdt_4_days)
  3
  most_sold
 • Beko DFN26220X vaatwasser
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/1/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888191.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk4Njg0P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/2/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888192.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lbGVjdHJvbWFuaWEuYmUvaS9kZm4tMjYyMjAteC9sL0RGTiAyNjIyMCBYLmdpZg==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/3/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888193.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMuYmUvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzg2OTA4NDIwMTk4NzZfQkVLT19ERk4yNjIyMFhfVmFhdHdhc21hY2hpbmVfNl9QZ21fNlRfMzVfNDBfNTBfNjBfNjVfNzBfZGVsYXlfMV8yNGhfMV8yX2xvYWRfc2lsdmVyX0FfQS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/5/beko-dfn26220x-dishwasher-34049575.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/6/beko-dfn26220x-dishwasher-34049576.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/1/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888191.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk4Njg0P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/2/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888192.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lbGVjdHJvbWFuaWEuYmUvaS9kZm4tMjYyMjAteC9sL0RGTiAyNjIyMCBYLmdpZg==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/3/beko-vaatwasser-dfn26220x-bedfn26220x--33888193.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMuYmUvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzg2OTA4NDIwMTk4NzZfQkVLT19ERk4yNjIyMFhfVmFhdHdhc21hY2hpbmVfNl9QZ21fNlRfMzVfNDBfNTBfNjBfNjVfNzBfZGVsYXlfMV8yNGhfMV8yX2xvYWRfc2lsdmVyX0FfQS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/5/beko-dfn26220x-dishwasher-34049575.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvNS9iZWtvLWRmbjI2MjIweC1kaXNod2FzaGVyLTM0MDQ5NTc1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/6/beko-dfn26220x-dishwasher-34049576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvNi9iZWtvLWRmbjI2MjIweC1kaXNod2FzaGVyLTM0MDQ5NTc2LmpwZw==
  Beko DFN26220X vaatwasser (50)
  8.833333333333334 (2)
  Beko DFN26220X vaatwasser
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
  best_reviewed
 • Bosch SMV50D10EU vaatwasser
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/9/3/bosch-smv50d10eu-21820393.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/7/7/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822477.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/7/8/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822478.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/7/9/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822479.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/0/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822480.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/1/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822481.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/2/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822482.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/3/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822483.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/9/3/bosch-smv50d10eu-21820393.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzkvMy9ib3NjaC1zbXY1MGQxMGV1LTIxODIwMzkzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/7/7/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822477.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvNy9ib3NjaC1zbXY1MGQxMGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI0NzcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/7/8/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822478.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvOC9ib3NjaC1zbXY1MGQxMGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI0NzguanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/7/9/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822479.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvOS9ib3NjaC1zbXY1MGQxMGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI0NzkuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/0/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822480.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvMC9ib3NjaC1zbXY1MGQxMGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI0ODAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/1/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822481.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvMS9ib3NjaC1zbXY1MGQxMGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI0ODEuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/2/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822482.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvMi9ib3NjaC1zbXY1MGQxMGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI0ODIuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/3/bosch-smv50d10eu-dishwasher-23822483.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvMy9ib3NjaC1zbXY1MGQxMGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI0ODMuanBn
  Bosch SMV50D10EU vaatwasser (34)
  Bosch SMV50D10EU vaatwasser
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Siemens SN66P092EU vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/9/4/siemens-sn66p092eu-29600294.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/9/5/siemens-sn66p092eu-29600295.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/4/siemens-sn66p092eu-dishwasher-30619414.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/5/siemens-sn66p092eu-dishwasher-30619415.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/6/siemens-sn66p092eu-dishwasher-30619416.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/7/siemens-sn66p092eu-dishwasher-30619417.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/8/siemens-sn66p092eu-dishwasher-30619418.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/9/siemens-sn66p092eu-dishwasher-30619419.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/9/4/siemens-sn66p092eu-29600294.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzkvNC9zaWVtZW5zLXNuNjZwMDkyZXUtMjk2MDAyOTQuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/9/5/siemens-sn66p092eu-29600295.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzkvNS9zaWVtZW5zLXNuNjZwMDkyZXUtMjk2MDAyOTUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/4/siemens-sn66p092eu-dishwasher-30619414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzEvNC9zaWVtZW5zLXNuNjZwMDkyZXUtZGlzaHdhc2hlci0zMDYxOTQxNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/5/siemens-sn66p092eu-dishwasher-30619415.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzEvNS9zaWVtZW5zLXNuNjZwMDkyZXUtZGlzaHdhc2hlci0zMDYxOTQxNS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/6/siemens-sn66p092eu-dishwasher-30619416.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzEvNi9zaWVtZW5zLXNuNjZwMDkyZXUtZGlzaHdhc2hlci0zMDYxOTQxNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/7/siemens-sn66p092eu-dishwasher-30619417.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzEvNy9zaWVtZW5zLXNuNjZwMDkyZXUtZGlzaHdhc2hlci0zMDYxOTQxNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/8/siemens-sn66p092eu-dishwasher-30619418.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzEvOC9zaWVtZW5zLXNuNjZwMDkyZXUtZGlzaHdhc2hlci0zMDYxOTQxOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/9/siemens-sn66p092eu-dishwasher-30619419.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzEvOS9zaWVtZW5zLXNuNjZwMDkyZXUtZGlzaHdhc2hlci0zMDYxOTQxOS5qcGc=
  Siemens SN66P092EU vaatwasser (32)
  Siemens SN66P092EU vaatwasser
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  775, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  775, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Whirlpool ADP750WH vaatwasser
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/9/4/whirlpool-adp-750-w-16167294.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/9/whirlpool-adp-750-w-17274729.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/7/whirlpool-adp750wh-dishwasher-23765077.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/9/4/whirlpool-adp-750-w-16167294.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzkvNC93aGlybHBvb2wtYWRwLTc1MC13LTE2MTY3Mjk0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/9/whirlpool-adp-750-w-17274729.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzIvOS93aGlybHBvb2wtYWRwLTc1MC13LTE3Mjc0NzI5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/7/whirlpool-adp750wh-dishwasher-23765077.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzcvNy93aGlybHBvb2wtYWRwNzUwd2gtZGlzaHdhc2hlci0yMzc2NTA3Ny5qcGc=
  Whirlpool ADP750WH vaatwasser (31)
  3.2694704049844234 (2)
  Whirlpool ADP750WH vaatwasser
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Smeg STA4525 vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/9/4/smeg-sta4525-22927194.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/4/4/smeg-sta4525-22927844.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/9/smeg-sta4525-23989219.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/9/4/smeg-sta4525-22927194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzkvNC9zbWVnLXN0YTQ1MjUtMjI5MjcxOTQuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/4/4/smeg-sta4525-22927844.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzQvNC9zbWVnLXN0YTQ1MjUtMjI5Mjc4NDQuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/9/smeg-sta4525-23989219.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvOS9zbWVnLXN0YTQ1MjUtMjM5ODkyMTkuanBn
  Smeg STA4525 vaatwasser (29)
  Smeg STA4525 vaatwasser
  Veiligkopen.be Veiligkopen.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  401.77, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.be Veiligkopen.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  401.77, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Bosch SMS50D48EU vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/8/bosch-sms50d48eu-21744368.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/7/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822507.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/8/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822508.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/9/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822509.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/8/bosch-sms50d48eu-21744368.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzYvOC9ib3NjaC1zbXM1MGQ0OGV1LTIxNzQ0MzY4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/7/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822507.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvNy9ib3NjaC1zbXM1MGQ0OGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI1MDcuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/8/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvOC9ib3NjaC1zbXM1MGQ0OGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI1MDguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/9/bosch-sms50d48eu-dishwasher-23822509.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzAvOS9ib3NjaC1zbXM1MGQ0OGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM4MjI1MDkuanBn
  Bosch SMS50D48EU vaatwasser (26)
  8.166666666666666 (2)
  Bosch SMS50D48EU vaatwasser
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  360.37, 4d (offer_sdt_4_days)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  360.37, 4d (offer_sdt_4_days)
  3
  good_buy
 • Bosch SMV65N70EU Volledig ingebouwd 13places A+++ Roestvrijstaal, Wit vaatwasser
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/0/bosch-smv65n70eu-vaatwasser-volledig-integreerbaar-60-cm-aquastop-81-5-87-5-cm-32526560.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy53ZWJzaG9wYXBwLmNvbS9zaG9wcy8wNTYzNDkvZmlsZXMvMDMxMTIxMTkyL2ltYWdlLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/2/bosch-smv65n70eu-vaatwasser-volledig-integreerbaar-60-cm-aquastop-81-5-87-5-cm-32526562.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi84NTQ1NjUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/4/bosch-smv65n70eu-vaatwasser-volledig-integreerbaar-60-cm-aquastop-81-5-87-5-cm-32526564.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02Nzk3NDQ2Mi9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/5/9/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594559.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/0/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594560.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/1/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594561.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/2/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594562.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/3/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594563.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/4/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594564.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/5/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594565.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/0/bosch-smv65n70eu-vaatwasser-volledig-integreerbaar-60-cm-aquastop-81-5-87-5-cm-32526560.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy53ZWJzaG9wYXBwLmNvbS9zaG9wcy8wNTYzNDkvZmlsZXMvMDMxMTIxMTkyL2ltYWdlLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/2/bosch-smv65n70eu-vaatwasser-volledig-integreerbaar-60-cm-aquastop-81-5-87-5-cm-32526562.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi84NTQ1NjUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/4/bosch-smv65n70eu-vaatwasser-volledig-integreerbaar-60-cm-aquastop-81-5-87-5-cm-32526564.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02Nzk3NDQ2Mi9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/5/9/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594559.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvOS9ib3NjaC1zbXY2NW43MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMzU1OTQ1NTkuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/0/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594560.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvMC9ib3NjaC1zbXY2NW43MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMzU1OTQ1NjAuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/1/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvMS9ib3NjaC1zbXY2NW43MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMzU1OTQ1NjEuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/2/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594562.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvMi9ib3NjaC1zbXY2NW43MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMzU1OTQ1NjIuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/3/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594563.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvMy9ib3NjaC1zbXY2NW43MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMzU1OTQ1NjMuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/4/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594564.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNC9ib3NjaC1zbXY2NW43MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMzU1OTQ1NjQuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/5/bosch-smv65n70eu-dishwasher-35594565.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNS9ib3NjaC1zbXY2NW43MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMzU1OTQ1NjUuanBn
  Bosch SMV65N70EU Volledig ingebouwd 13places A+++ Roestvrijstaal, Wit vaatwasser (20)
  Bosch SMV65N70EU Volledig ingebouwd 13places A+++ Roestvrijstaal, Wit vaatwasser
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  689, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  689, 2d (offer_sdt_2_days)
  5
 • Siemens SN25L230EU vaatwasser
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/5/3/siemens-sn25l230eu-19699153.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/7/siemens-sn25l230eu-23907687.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/5/siemens-sn25l230eu-dishwasher-24415855.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/5/3/siemens-sn25l230eu-19699153.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzUvMy9zaWVtZW5zLXNuMjVsMjMwZXUtMTk2OTkxNTMuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/7/siemens-sn25l230eu-23907687.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzgvNy9zaWVtZW5zLXNuMjVsMjMwZXUtMjM5MDc2ODcuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/5/siemens-sn25l230eu-dishwasher-24415855.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzUvNS9zaWVtZW5zLXNuMjVsMjMwZXUtZGlzaHdhc2hlci0yNDQxNTg1NS5qcGc=
  Siemens SN25L230EU vaatwasser (18)
  Siemens SN25L230EU vaatwasser
  Veiligkopen.be Veiligkopen.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  414.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.be Veiligkopen.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  414.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • AEG F55522VI0 Volledig ingebouwd 12couverts A++ Zwart
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/9/6/aeg-f55522vi0-23680596.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/4/5/aeg-f55522vi0-24922445.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/2/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034872.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/3/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034873.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/4/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034874.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/5/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034875.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/6/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034876.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/7/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034877.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/8/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034878.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/9/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034879.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/8/0/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034880.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/8/1/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034881.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/9/6/aeg-f55522vi0-23680596.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzkvNi9hZWctZjU1NTIydmkwLTIzNjgwNTk2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/4/5/aeg-f55522vi0-24922445.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvNS9hZWctZjU1NTIydmkwLTI0OTIyNDQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/2/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034872.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvMi9hZWctZjU1NTIydmkwLWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTEycGxhY2VzLWEtYmxhY2stNTQwMzQ4NzIuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/3/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034873.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvMy9hZWctZjU1NTIydmkwLWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTEycGxhY2VzLWEtYmxhY2stNTQwMzQ4NzMuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/4/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034874.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvNC9hZWctZjU1NTIydmkwLWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTEycGxhY2VzLWEtYmxhY2stNTQwMzQ4NzQuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/5/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034875.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvNS9hZWctZjU1NTIydmkwLWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTEycGxhY2VzLWEtYmxhY2stNTQwMzQ4NzUuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/6/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034876.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvNi9hZWctZjU1NTIydmkwLWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTEycGxhY2VzLWEtYmxhY2stNTQwMzQ4NzYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/7/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034877.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvNy9hZWctZjU1NTIydmkwLWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTEycGxhY2VzLWEtYmxhY2stNTQwMzQ4NzcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/8/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034878.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvOC9hZWctZjU1NTIydmkwLWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTEycGxhY2VzLWEtYmxhY2stNTQwMzQ4NzguanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/9/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034879.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzcvOS9hZWctZjU1NTIydmkwLWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTEycGxhY2VzLWEtYmxhY2stNTQwMzQ4NzkuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/8/0/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034880.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzgvMC9hZWctZjU1NTIydmkwLWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTEycGxhY2VzLWEtYmxhY2stNTQwMzQ4ODAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/8/1/aeg-f55522vi0-fully-built-in-12places-a-black-54034881.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzgvMS9hZWctZjU1NTIydmkwLWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTEycGxhY2VzLWEtYmxhY2stNTQwMzQ4ODEuanBn
  AEG F55522VI0 Volledig ingebouwd 12couverts A++ Zwart (17)
  AEG F55522VI0 Volledig ingebouwd 12couverts A++ Zwart
  Veiligkopen.be Veiligkopen.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  479, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.be Veiligkopen.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  479, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Whirlpool ADG 6300/2 Fully built-in 12couverts A+ White vaatwasser
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/2/whirlpool-adg-6300-2-dishwasher-24438552.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/0/3/whirlpool-adg-6300-2-dishwasher-24439103.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/2/whirlpool-adg-6300-2-dishwasher-24438552.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvMi93aGlybHBvb2wtYWRnLTYzMDAtMi1kaXNod2FzaGVyLTI0NDM4NTUyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/0/3/whirlpool-adg-6300-2-dishwasher-24439103.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzAvMy93aGlybHBvb2wtYWRnLTYzMDAtMi1kaXNod2FzaGVyLTI0NDM5MTAzLmpwZw==
  Whirlpool ADG 6300/2 Fully built-in 12couverts A+ White vaatwasser (16)
  Whirlpool ADG 6300/2 Fully built-in 12couverts A+ White vaatwasser
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  300, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  300, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/2/6/bosch-smv53m70-eu-17725326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MC1ldS0xNzcyNTMyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/6/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNi9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/1/7/bosch-smv53m70eu-dishwasher-23756817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNy9ib3NjaC1zbXY1M203MGV1LWRpc2h3YXNoZXItMjM3NTY4MTcuanBn
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  8.267365436840239 (12)
  Bosch SMV53M70EU Volledig ingebouwd 13couverts A+ Roestvrijstaal vaatwasser
  Veiligkopen.be Veiligkopen.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.be Veiligkopen.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Siemens SN64M080EU Volledig ingebouwd 14couverts A Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/0/4/siemens-sn-64-m-080-eu-17752704.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/9/9/siemens-sn64m080eu-dishwasher-23763599.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/0/4/siemens-sn-64-m-080-eu-17752704.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzAvNC9zaWVtZW5zLXNuLTY0LW0tMDgwLWV1LTE3NzUyNzA0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/9/9/siemens-sn64m080eu-dishwasher-23763599.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzkvOS9zaWVtZW5zLXNuNjRtMDgwZXUtZGlzaHdhc2hlci0yMzc2MzU5OS5qcGc=
  Siemens SN64M080EU Volledig ingebouwd 14couverts A Roestvrijstaal vaatwasser (16)
  Siemens SN64M080EU Volledig ingebouwd 14couverts A Roestvrijstaal vaatwasser
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  709, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  709, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Miele G 6265 SCVi XXL Fully built-in 14couverts A+++ Stainless steel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/4/4/miele-g-6265-scvi-xxl-24997544.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/4/5/miele-g-6265-scvi-xxl-24997545.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/4/4/miele-g-6265-scvi-xxl-24997544.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzQvNC9taWVsZS1nLTYyNjUtc2N2aS14eGwtMjQ5OTc1NDQuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/4/5/miele-g-6265-scvi-xxl-24997545.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzQvNS9taWVsZS1nLTYyNjUtc2N2aS14eGwtMjQ5OTc1NDUuanBn
  Miele G 6265 SCVi XXL Fully built-in 14couverts A+++ Stainless steel (16)
  Miele G 6265 SCVi XXL Fully built-in 14couverts A+++ Stainless steel
  Kitchenonline Kitchenonline
  1004, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  1004, 3d (offer_sdt_3_days)
  3
 • Miele G 6583 SCVi K2O Volledig ingebouwd 14couverts A+++ Roestvrijstaal
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/5/0/miele-g-6583-scvi-k2o-24997550.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/5/1/miele-g-6583-scvi-k2o-24997551.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/5/0/miele-g-6583-scvi-k2o-24997550.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzUvMC9taWVsZS1nLTY1ODMtc2N2aS1rMm8tMjQ5OTc1NTAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/5/1/miele-g-6583-scvi-k2o-24997551.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzUvMS9taWVsZS1nLTY1ODMtc2N2aS1rMm8tMjQ5OTc1NTEuanBn
  Miele G 6583 SCVi K2O Volledig ingebouwd 14couverts A+++ Roestvrijstaal (15)
  Miele G 6583 SCVi K2O Volledig ingebouwd 14couverts A+++ Roestvrijstaal
  Kitchenonline Kitchenonline
  1528, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  1528, 3d (offer_sdt_3_days)
  3
 • Candy CDI 1010/3-S vaatwasser
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/8/3/candy-cdi-1010-2-8789883.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/1/6/candy-cdi-1010-3-s-dishwasher-23770116.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/8/3/candy-cdi-1010-2-8789883.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzgvMy9jYW5keS1jZGktMTAxMC0yLTg3ODk4ODMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/1/6/candy-cdi-1010-3-s-dishwasher-23770116.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzEvNi9jYW5keS1jZGktMTAxMC0zLXMtZGlzaHdhc2hlci0yMzc3MDExNi5qcGc=
  Candy CDI 1010/3-S vaatwasser (15)
  Candy CDI 1010/3-S vaatwasser
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  259, 4d (offer_sdt_4_days)
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  259, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Siemens SX66P052EU Fully built-in 13couverts A+++ Stainless steel vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/4/siemens-lave-vaisselle-sx66p052eu-32389364.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy53ZWJzaG9wYXBwLmNvbS9zaG9wcy8wNTYzNDkvZmlsZXMvMDMxMTg4NjIyL2ltYWdlLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/9/siemens-lave-vaisselle-sx66p052eu-39160269.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWN0cm9tYW5pYS5iZS5jZG4uanVtYm9jZG4uY29tL2kvc3g2NnAwNTJldS9sL1NYNjZQMDUyRVUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/1/siemens-sx66p052eu-fully-built-in-13places-a-stainless-steel-dishwasher-42696421.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/2/siemens-sx66p052eu-fully-built-in-13places-a-stainless-steel-dishwasher-42696422.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/3/siemens-sx66p052eu-fully-built-in-13places-a-stainless-steel-dishwasher-42696423.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/4/siemens-sx66p052eu-fully-built-in-13places-a-stainless-steel-dishwasher-42696424.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/5/siemens-sx66p052eu-fully-built-in-13places-a-stainless-steel-dishwasher-42696425.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/4/siemens-lave-vaisselle-sx66p052eu-32389364.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy53ZWJzaG9wYXBwLmNvbS9zaG9wcy8wNTYzNDkvZmlsZXMvMDMxMTg4NjIyL2ltYWdlLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/9/siemens-lave-vaisselle-sx66p052eu-39160269.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWN0cm9tYW5pYS5iZS5jZG4uanVtYm9jZG4uY29tL2kvc3g2NnAwNTJldS9sL1NYNjZQMDUyRVUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/1/siemens-sx66p052eu-fully-built-in-13places-a-stainless-steel-dishwasher-42696421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzIvMS9zaWVtZW5zLXN4NjZwMDUyZXUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MjY5NjQyMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/2/siemens-sx66p052eu-fully-built-in-13places-a-stainless-steel-dishwasher-42696422.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzIvMi9zaWVtZW5zLXN4NjZwMDUyZXUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MjY5NjQyMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/3/siemens-sx66p052eu-fully-built-in-13places-a-stainless-steel-dishwasher-42696423.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzIvMy9zaWVtZW5zLXN4NjZwMDUyZXUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MjY5NjQyMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/4/siemens-sx66p052eu-fully-built-in-13places-a-stainless-steel-dishwasher-42696424.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzIvNC9zaWVtZW5zLXN4NjZwMDUyZXUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MjY5NjQyNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/5/siemens-sx66p052eu-fully-built-in-13places-a-stainless-steel-dishwasher-42696425.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzIvNS9zaWVtZW5zLXN4NjZwMDUyZXUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MjY5NjQyNS5qcGc=
  Siemens SX66P052EU Fully built-in 13couverts A+++ Stainless steel vaatwasser (15)
  Siemens SX66P052EU Fully built-in 13couverts A+++ Stainless steel vaatwasser
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  771, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  771, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Miele G 4910 SCi Fully built-in 14couverts A++ Roestvrijstaal
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/3/7/miele-g-4910-sci-fully-built-in-14places-a-stainless-steel-42811037.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/3/7/miele-g-4910-sci-fully-built-in-14places-a-stainless-steel-42811037.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzMvNy9taWVsZS1nLTQ5MTAtc2NpLWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTE0cGxhY2VzLWEtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTQyODExMDM3LmpwZw==
  Miele G 4910 SCi Fully built-in 14couverts A++ Roestvrijstaal (14)
  Miele G 4910 SCi Fully built-in 14couverts A++ Roestvrijstaal
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  899, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  899, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Siemens SN678X03TE Fully built-in 13couverts A+++-10% Bruin, Roestvrijstaal vaatwasser
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/8/3/siemens-sn678x03te-25209083.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/5/7/siemens-sn678x03te-25209157.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/5/siemens-sn678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43400415.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/6/siemens-sn678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43400416.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/7/siemens-sn678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43400417.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/8/siemens-sn678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43400418.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/9/siemens-sn678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43400419.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/0/siemens-sn678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43400420.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/3/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664303.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/4/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664304.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/5/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664305.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/6/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664306.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/7/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664307.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/8/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664308.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/9/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664309.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/8/3/siemens-sn678x03te-25209083.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzgvMy9zaWVtZW5zLXNuNjc4eDAzdGUtMjUyMDkwODMuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/5/7/siemens-sn678x03te-25209157.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzUvNy9zaWVtZW5zLXNuNjc4eDAzdGUtMjUyMDkxNTcuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/5/siemens-sn678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43400415.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvNS9zaWVtZW5zLXNuNjc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzQwMDQxNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/6/siemens-sn678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43400416.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvNi9zaWVtZW5zLXNuNjc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzQwMDQxNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/7/siemens-sn678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43400417.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvNy9zaWVtZW5zLXNuNjc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzQwMDQxNy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/8/siemens-sn678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43400418.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvOC9zaWVtZW5zLXNuNjc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzQwMDQxOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/9/siemens-sn678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43400419.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvOS9zaWVtZW5zLXNuNjc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzQwMDQxOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/0/siemens-sn678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43400420.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvMC9zaWVtZW5zLXNuNjc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzQwMDQyMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/3/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664303.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvMy9zaWVtZW5zLXN4Njc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzY2NDMwMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/4/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664304.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvNC9zaWVtZW5zLXN4Njc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzY2NDMwNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/5/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664305.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvNS9zaWVtZW5zLXN4Njc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzY2NDMwNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/6/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664306.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvNi9zaWVtZW5zLXN4Njc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzY2NDMwNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/7/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664307.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvNy9zaWVtZW5zLXN4Njc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzY2NDMwNy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/8/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664308.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvOC9zaWVtZW5zLXN4Njc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzY2NDMwOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/9/siemens-sx678x03te-fully-built-in-13places-a-10-brown-stainless-steel-dishwasher-43664309.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvOS9zaWVtZW5zLXN4Njc4eDAzdGUtZnVsbHktYnVpbHQtaW4tMTNwbGFjZXMtYS0xMC1icm93bi1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtZGlzaHdhc2hlci00MzY2NDMwOS5qcGc=
  Siemens SN678X03TE Fully built-in 13couverts A+++-10% Bruin, Roestvrijstaal vaatwasser (13)
  Siemens SN678X03TE Fully built-in 13couverts A+++-10% Bruin, Roestvrijstaal vaatwasser
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  939, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  939, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Smeg ST2FABR2 vaatwasser
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/1/7/smeg-st2fabr-17247817.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/0/smeg-st2fabr-23866960.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/1/smeg-st2fabr-23866961.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/7/7/smeg-st2fabr-23896377.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/1/7/smeg-st2fabr-17247817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzEvNy9zbWVnLXN0MmZhYnItMTcyNDc4MTcuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/0/smeg-st2fabr-23866960.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzYvMC9zbWVnLXN0MmZhYnItMjM4NjY5NjAuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/1/smeg-st2fabr-23866961.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzYvMS9zbWVnLXN0MmZhYnItMjM4NjY5NjEuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/7/7/smeg-st2fabr-23896377.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNy9zbWVnLXN0MmZhYnItMjM4OTYzNzcuanBn
  Smeg ST2FABR2 vaatwasser (13)
  Smeg ST2FABR2 vaatwasser
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  5
 • Indesit DIF 04B1 Volledig ingebouwd 13couverts A+ Wit
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/0/1/indesit-dif-04b1-24399401.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/0/1/indesit-dif-04b1-24399401.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzAvMS9pbmRlc2l0LWRpZi0wNGIxLTI0Mzk5NDAxLmpwZw==
  Indesit DIF 04B1 Volledig ingebouwd 13couverts A+ Wit (13)
  Indesit DIF 04B1 Volledig ingebouwd 13couverts A+ Wit
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  275, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  275, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Bauknecht GSXK 8254A2 vaatwasser
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/7/0/bauknecht-gsxk-8254a2-dishwasher-23820770.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/7/0/bauknecht-gsxk-8254a2-dishwasher-23820770.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzcvMC9iYXVrbmVjaHQtZ3N4ay04MjU0YTItZGlzaHdhc2hlci0yMzgyMDc3MC5qcGc=
  Bauknecht GSXK 8254A2 vaatwasser (12)
  Bauknecht GSXK 8254A2 vaatwasser
  Veiligkopen.be Veiligkopen.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  492, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.be Veiligkopen.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  492, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Bosch SMS50D52EU vaatwasser
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/8/bosch-sms50d52eu-24700108.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/8/bosch-sms50d52eu-24700108.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzAvOC9ib3NjaC1zbXM1MGQ1MmV1LTI0NzAwMTA4LmpwZw==
  Bosch SMS50D52EU vaatwasser (11)
  Bosch SMS50D52EU vaatwasser
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  387, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  387, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Bosch SPI50E65EU Volledig ingebouwd 9couverts Roestvrijstaal, Wit vaatwasser
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/5/0/bosch-spi-50-e-65-eu-48566850.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy4xMjNhcHBhcmF0dXVyLm5sL3Nob3Avc2hvd2ltYWdlLmFzcD9pZD01MjUzMCZyPXZlcmdlbGlqayZ0PTE=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/0/8/bosch-spi-50-e-65-eu-52087808.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/5/5/bosch-spi-50-e-65-eu-52683155.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/7/9/bosch-spi50e65eu-fully-built-in-9places-stainless-steel-white-dishwasher-55094979.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/8/0/bosch-spi50e65eu-fully-built-in-9places-stainless-steel-white-dishwasher-55094980.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/8/1/bosch-spi50e65eu-fully-built-in-9places-stainless-steel-white-dishwasher-55094981.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/5/0/bosch-spi-50-e-65-eu-48566850.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy4xMjNhcHBhcmF0dXVyLm5sL3Nob3Avc2hvd2ltYWdlLmFzcD9pZD01MjUzMCZyPXZlcmdlbGlqayZ0PTE=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/0/8/bosch-spi-50-e-65-eu-52087808.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzAvOC9ib3NjaC1zcGktNTAtZS02NS1ldS01MjA4NzgwOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/5/5/bosch-spi-50-e-65-eu-52683155.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzUvNS9ib3NjaC1zcGktNTAtZS02NS1ldS01MjY4MzE1NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/7/9/bosch-spi50e65eu-fully-built-in-9places-stainless-steel-white-dishwasher-55094979.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzcvOS9ib3NjaC1zcGk1MGU2NWV1LWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTlwbGFjZXMtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLXdoaXRlLWRpc2h3YXNoZXItNTUwOTQ5NzkuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/8/0/bosch-spi50e65eu-fully-built-in-9places-stainless-steel-white-dishwasher-55094980.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzgvMC9ib3NjaC1zcGk1MGU2NWV1LWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTlwbGFjZXMtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLXdoaXRlLWRpc2h3YXNoZXItNTUwOTQ5ODAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/8/1/bosch-spi50e65eu-fully-built-in-9places-stainless-steel-white-dishwasher-55094981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzgvMS9ib3NjaC1zcGk1MGU2NWV1LWZ1bGx5LWJ1aWx0LWluLTlwbGFjZXMtc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLXdoaXRlLWRpc2h3YXNoZXItNTUwOTQ5ODEuanBn
  Bosch SPI50E65EU Volledig ingebouwd 9couverts Roestvrijstaal, Wit vaatwasser (11)
  Bosch SPI50E65EU Volledig ingebouwd 9couverts Roestvrijstaal, Wit vaatwasser
  Kitchenonline Kitchenonline
  483.84, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  483.84, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
2 32
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €450 Goedkope vaatwasser (budget)
  • Lage prijs: €400 - €550 (low)
  • Gemiddelde prijs: €550 - €800 (medium)
  • High end: meer dan €800 (high)
 • Energielabel (product_energieklasse):
  • A+++ Meest energiezuinig (a_meest_energiezuinig)
  • A++ Energiezuinig (a_energiezuinig)
  • A+ Minst energiezuinig (a_minst_energiezuinig)
  • A Niet energiezuinig (a_niet_energiezuinig)
 • Waterconsumptie per cyclus (waterconsumptie_per_cyclus):
  • < 9.5 liter (waterconsumptie_per_cyclus_9.5)
  • 9.5 liter - 9.9 liter (waterconsumptie_per_cyclus_9.5_9.9)
  • 9.9 liter - 12 liter (waterconsumptie_per_cyclus_9.9_12)
  • ≥ 12 liter (waterconsumptie_per_cyclus_12)
 • Geluidsniveau (geluidsniveau):
  • < 44 dB (geluidsniveau_44)
  • 44 dB - 46 dB (geluidsniveau_44_46)
  • 46 dB - 48 dB (geluidsniveau_46_48)
  • ≥ 48 dB (geluidsniveau_48)
 • Model vaatwasser (soort):
  • Mini (mini)
  • Semi-ingebouwd (semi_built_in)
  • Volledig ingebouwd (volledig_ingebouwd)
  • Vrijstaand vrijstaande vaatwasser (vrijstaand)
  • Countertop (countertop)
  • Semi-ingebouwd (semi_ingebouwd)
 • Diepte (diepte_product):
  • < 550 mm (diepte_product_550)
  • 550 mm - 570 mm (diepte_product_550_570)
  • 570 mm - 590 mm (diepte_product_570_590)
  • ≥ 590 mm (diepte_product_590)
 • Hoogte (hoogte):
  • < 815 mm (hoogte_820)
  • 815 mm - 820 mm (hoogte_820_820)
  • 820 mm - 850 mm (hoogte_820_850)
  • ≥ 850 mm (hoogte_850)
 • Breedte (breedte):
  • Smal (45 cm) (smal)
  • Normaal (60 cm) (normaal)
 • Aantal wasprogramma's (aantal_wasprogramma_s):
  • 10 (10)
  • 11 (11)
  • 12 (12)
  • 13 (13)
  • 14 (14)
  • 2 (2)
  • 3 (3)
  • 4 (4)
  • 5 (5)
  • 6 (6)
  • 7 (7)
  • 8 (8)
  • 9 (9)
 • Type wasprogramma's (afwasprogramma_s):
  • Auto (auto)
  • Auto 35-45 ºC (auto_35_45_c)
  • Auto 40-65 ºC (auto_40_65_c)
  • Auto 45-65 ºC (auto_45_65_c)
  • Auto 45-70 ºC (auto_45_70_c)
  • Auto 45-75 ºC (auto_45_75_c)
  • auto 50-65 ºC (auto_50_65_c)
  • Auto 55-65 ºC (auto_55_65_c)
  • Auto 60-70 ºC (auto_60_70_c)
  • Auto 65-75 ºC (auto_65_75_c)
  • Bio (bio)
  • Delicate (delicate)
  • Economie (economie)
  • Economy (economy)
  • Glas/Breekbaar (glas_breekbaar)
  • Intensief (intensief)
  • Intensive (intensive)
  • Nacht (nacht)
  • Normaal (normaal)
  • Rinsing + drying (rinsing_drying)
  • Silent (silent)
  • Snel (snel)
  • Soak (soak)
  • Stil (stil)
  • Stoom (stoom)
  • Turbo (turbo)
  • Voorspoelen (voorspoelen)
  • Voorwassen (voorwassen)
 • Aantal couverts (aantal_couverts):
  • 1 (1)
  • 10 (10)
  • 12 (12)
  • 13 (13)
  • 14 (14)
  • 15 (15)
  • 16 (16)
  • 17 (17)
  • 18 (18)
  • 6 (6)
  • 7 (7)
  • 8 (8)
  • 9 (9)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Crème (cre_me)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Hout (hout)
  • Houten (houten)
  • Metallic (metallic)
  • Oranje (oranje)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Kuip materiaal (kuip_materiaal):
  • Kunststof (kunststof)
  • Plastic (plastic)
  • Polypropylene / stainless steel (polypropylene_stainless_steel)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Stainless steel / plastic (stainless_steel_plastic)
 • Varianten (group):
  • Etna EVW 7963 (etna_evw_7963)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be