Advertenties:

  • De kabelbinders zijn compleet gemaakt van kunststof, waardoor deze goed recycleerbaar zijn. De binnenwerkse ver... Gratis verzending bij > EUR 25,- + DIRECTebanking. 2 jaar garantie! BeCommerce Guaranteed
  • Denon DHT T100 Soundbar. Je kunt je tv simpelweg boven op de soundbase plaatsen. Het systeem is makkelijk te integreren en aan te sluiten – en de handige bedieningsoptie via de afstandsbediening van de tv, maakt alles nog makkelijker. Met zijn analoge en digitale ingangsopties is dit systeem geschikt voor allerlei verschillende bronnen. Daarnaast kun je de soundbase door middel van Bluetooth (met AptX) ook gebruiken met mobiele apparaten.
  • 049631 SOLO TV SOUND SYSTEM
  • Lenco L-3867 - Platenspeler - Zwart
  • De KEF R300 is een mooie tweeweg boekenplank luidspreker met vernieuwde Uni-Q weergever voor een ongekende helderheid en gedetailleerdheid en een optimale geluidsspreiding. Het ruimtelijke geluidsbeeld benadert dat van Kefs legendarische Reference series.
  • SONY KLOKRADIO ICF-C1PJ PROJECTOR (SNICFC1PJ)
  • Net als een soundbar is de Panasonic SC-HTE180 een compleet home cinema systeem dat bestaat uit één apparaat.
  • Dit is een toestel die gebruikt is in onze showroom, toestel werkt perfect. Wordt geleverd in licht beschadigde verpakking.
  • ES100BK De JBL� ES Series biedt een ruime keuze uit boekenplank-, wandmontage- en staande luidsprekers en subwoofers met eigen voeding die uw huis op zijn fundamenten laten trillen. Met innovatieve technologieen die rechtstreeks zijn afgeleid van JBL Professional-apparatuur, levert de JBL ES Series een krachtige en natuurgetrouwe geluidsweergave, waarbij het legendarische JBL-geluid van concertpodia, opnamestudio’s en bioscopen naar huiskamers,studeerkamers, slaapkamers en terrassen wordt overgebracht. En met een keuze uit twee verschillende afwerkingen – zwart en kersen – komen ze met een stijl die past bij de inhoud overal perfect tot hun recht. Specificaties Audio eigenschappen/specificaties Type Floorstanding Speaker Low-Frequency Transducer Dual 250mm (10 ) PolyPlas, shielded Midrange Transducer 100mm (4 ) PolyPlas, shielded High-Frequency Transducer 19mm (3/4 ) titanium-laminate dome, shielded; EOS waveguide UHF Transducer 19mm (3/4 ) polyester-film ring-radiator, neodymium magnet; EOS waveguide Maximum Recommended Amplifier Power 250 W Frequentiebereik 32Hz – 40kHz (–3dB) Nominal Impedance 8 ohms Sensitivity (2.83V @1m) 91 dB Crossover Frequencies 450Hz, 3kHz @ 24dB/octave; 12kHz @ 18dB/octave Connector Type Dual gold-plated 5-way speaker terminals, bi-wirable Algemene specificaties Afwerking Zwart Wall-Mount Capable No Grille Color Zwart Dimensions (H x W x D – Metric, English) 1149mm x 305mm x 422mm Weight (Metric, English) 29kg
draagbare luidspreker

soundbar

Wil je het geluid van een goede home cinema set, maar heb je geen zin in gedoe met kabels en allerlei speakertjes? Dan is een soundbar de perfecte oplossing voor jou. Een soundbar geeft je net als een home cinema set het ultieme geluid bij je TV, maar dan draadloos en stijlvol. Op deze pagina zullen we je wat meer vertellen over soundbars en waar je op moet letten voor je er één koopt. Wil je meteen een soundbar kopen? Vergelijk hier dan prijzen en specificaties en vind de beste soundbar.

Lees meer over soundbars »

speaker dock

Wil je ook altijd van je complete muziekcollectie kunnen genieten? Dan is een speaker dock ideaal om in huis te hebben. Plug je smartphone in en geniet van je gehele mp3 collectie. Of maak een draadloze verbinding met je notebook via bluetooth en luister naar je favoriete streams op Spotify. Wil je een speaker dock kopen, maar weet je niet waar je op moet letten bij je aanschaf? Op deze pagina geven we een aantal tips voor het kopen van een docking speaker.

Lees meer over speaker docks »

audio streamer

audiosysteem

Wil je de bioscoop in huis halen of wil je optimaal genieten van muziek? Dan is het tijd voor een home cinemaset of audiosysteem. Jij bent op zoek naar een home cinemaset of audiosysteem en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips over de home cinemaset en het audiosysteem en daarna gaan we in op: de soorten home cinemasets, de soorten audiosystemen, de functies van een home cinemaset en audiosysteem, de speakers van een home cinemaset en audiosysteem, afspeelmogelijkheden en aansluitingen en populaire merken.

Lees meer over audiosystemen »

luidspreker

Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens: het model luidspreker, de conussen, de typen luidsprekers, actieve en passieve luidsprekers en de eigenschappen.

Lees meer over luidsprekers »

receiver

versterker

platenspeler

Jaja, ze bestaan nog: platenspelers! Voor veel mensen is de platenspeler (of pick-up) een fossiel apparaat: LP's zul je immers niet zo snel meer terugvinden bij de muziekwinkel... toch? Niet dus. Veel mensen vinden de weerklank van de cd 'hard' of krijsend klinken, waar vinyl een warmere en gedetailleerde weergave geeft. Een LP heeft net wat extra charme. Daar komt nog bij dat de elektronische (dans)muziek eind jaren tachtig een revolutie veroorzaakte en sindsdien geniet vinyl van een tweede jeugd.

Lees meer over platenspelers »

luidsprekerset

wekkerradio & wereldontvanger

  Zonder wekkerradio zou bijna iedereen zich verslapen. Wekkerradio’s gaan met hun tijd mee en ze zijn verkrijgbaar in zo’n beetje iedere uitvoering. Jij bent op zoek naar een wekkerradio en je kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een wekkerradio. In wekkerradio’s zit een radio. Bij de meeste wekkerradio's kun je kiezen of je door de radio, een wekker of zoemer gewekt wilt worden.

Lees meer over wekkerradio's & wereldontvangers »

tuner, versterker

Tuners en versterkers (of audioversterkers) zijn audioapparatuur voor het ontvangen van geluidssignalen van radiostations en het doorgeven ervan naar de luidsprekers. Deze geluidssignalen komen onder andere van de cd-speler, de dvd-speler, enzovoort. Een receiver is een tuner en versterker in één. Een tuner of versterker is het hart van een audiosysteem. Het spreekt dus voor zich dat de keuze van een tuner of versterker een belangrijke is. Het aanbod is echter groot.

Lees meer over tuners, versterkers »

cd-speler

Een cd-speler wordt gebruikt om audio-cd's af te spelen. Cd’s bevatten allerlei putjes die enorm dicht op elkaar in het oppervlak van de cd zijn gebrand. De cd-speler heeft een laser (een speciale bundel licht) die deze putjes in het oppervlak van de cd kan lezen. De gelezen informatie wordt via allerlei elektronische onderdelen in de cd-speler omgezet in een elektrisch signaal dat de boxen kunnen vertalen in muziek. Jij bent op zoek naar een cd-speler en je kunt wel wat hulp gebruiken.

Lees meer over cd-spelers »

luidsprekerstandaard