Advertenties:

  • Oude en nieuwe technologie in één apparaat verenigd. Luister naar uw oude, favoriete platen en br... Gratis verzending bij > EUR 25,- + DIRECTebanking. 2 jaar garantie! BeCommerce Guaranteed
  • De medium grootte boekenplankspeaker de Q Acoustics 2020i straalt kwaliteit uit. Prachtig afgewerkt, een lage resonantie cabinet biedt volop de ruimte aan de 25mm tweeter en 125mm bas driver om dynamisch te spelen.
  • Denon AVR-X2000 ReveiverMet de Denon AVR-X2000 haal je een receiver in huis met een keur aan mogelijkheden. Spotify is ingebouwd en daarmee heb je tegang tot de grootste online muziekbibliotheek. Via DLNA is het mogeijk om  verbindingen te leggen met je eigen digitale muziekcollectie. Via Airplay kun je moeiteloos streamen vanaf je iPhone, iPad of Mac. En met de speciale Denon app voor IOS en Android bedien je de receiver overal in huis.De AVR-X2000 levert maar liefst 150 watt per kanaal, waarmee zelfs de grootste speakers aangestuurd kunnen worden. Met de 7HDMI ingangen kun je alle apparatuur aansluiten die je maar wilt, Bovendien ben je klaar voor de toekomst, omdat de Denon AVR-X2000 beelden kan upscalen naar 4K Ultra HD.Kenmerken- Denon Remote App voor iOS en Android (verkrijgbaar in de AppStore)- Audyssey Dynamic Volume® voor real-time volumeregeling- Voorkeuzeknop voor directe toegang tot je favoriete bronnen- Display met grote tekens- Functie voor sluimertimer- Wordt geleverd met eenvoudige, gebruiksvriendelijke afstandsbediening- Multiroom-Multisource voor tweede zone- HDMI-signaaldoorvoer in stand-by- Automatische stand-by en laag energieverbruik in stand-by 0,1 W- Voorversterker-uitgang voor zone2- Volledig afgescheiden, identieke kwaliteit en identiek vermogen voor alle 7 kanalen 
  • 5 jaar garantie, in de kleur zwart
  • 5 x 100 Watt vermogen - Yamaha’s YPAO systeem - Dolby Digital, Dolby True HD - 4K Pass-Through
  • Deze flightbag is speciaal ontworpen voor het vervoeren van de Pioneer CDJ-2000 Nexus, CDJ-2000, CDJ-1000 en CDJ-900 CD-spelers. Ook is het mogelijk de Pioneer DJM-800 en DJM-700 in deze flightbag te vervoeren.
  • De Highland Audio Oran 4301 is een zeer compacte boekenplankspeaker met een volwassen geluid. Deze luidspreker valt uitstekend te combineren met de andere luidsprekers uit de Oran serie.
  • De Yamaha RX-V475 (HTR-4066) is een 5.1 AirPlay receiver waarmee je draadloos muziek kunt streamen vanaf je Apple apparaat.
  • Colour / texture BlackPower max. in watts @ 6 ohms 60Way surround speakers 2Frequency range in Hz 70 - 24 kHzSensitivity in dB 88Impedance in ohms 6Crossover frequency 2,2 kHzDiameter tweeter " 1In diameter midrange " 4
draagbare luidspreker

soundbar

Wil je het geluid van een goede home cinema set, maar heb je geen zin in gedoe met kabels en allerlei speakertjes? Dan is een soundbar de perfecte oplossing voor jou. Een soundbar geeft je net als een home cinema set het ultieme geluid bij je TV, maar dan draadloos en stijlvol. Op deze pagina zullen we je wat meer vertellen over soundbars en waar je op moet letten voor je er één koopt. Wil je meteen een soundbar kopen? Vergelijk hier dan prijzen en specificaties en vind de beste soundbar.

Lees meer over soundbars »

speaker dock

Wil je ook altijd van je complete muziekcollectie kunnen genieten? Dan is een speaker dock ideaal om in huis te hebben. Plug je smartphone in en geniet van je gehele mp3 collectie. Of maak een draadloze verbinding met je notebook via bluetooth en luister naar je favoriete streams op Spotify. Wil je een speaker dock kopen, maar weet je niet waar je op moet letten bij je aanschaf? Op deze pagina geven we een aantal tips voor het kopen van een docking speaker.

Lees meer over speaker docks »

audio streamer

audiosysteem

Wil je de bioscoop in huis halen of wil je optimaal genieten van muziek? Dan is het tijd voor een home cinemaset of audiosysteem. Jij bent op zoek naar een home cinemaset of audiosysteem en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips over de home cinemaset en het audiosysteem en daarna gaan we in op: de soorten home cinemasets, de soorten audiosystemen, de functies van een home cinemaset en audiosysteem, de speakers van een home cinemaset en audiosysteem, afspeelmogelijkheden en aansluitingen en populaire merken.

Lees meer over audiosystemen »

luidspreker

Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens: het model luidspreker, de conussen, de typen luidsprekers, actieve en passieve luidsprekers en de eigenschappen.

Lees meer over luidsprekers »

receiver

versterker

platenspeler

Jaja, ze bestaan nog: platenspelers! Voor veel mensen is de platenspeler (of pick-up) een fossiel apparaat: LP's zul je immers niet zo snel meer terugvinden bij de muziekwinkel... toch? Niet dus. Veel mensen vinden de weerklank van de cd 'hard' of krijsend klinken, waar vinyl een warmere en gedetailleerde weergave geeft. Een LP heeft net wat extra charme. Daar komt nog bij dat de elektronische (dans)muziek eind jaren tachtig een revolutie veroorzaakte en sindsdien geniet vinyl van een tweede jeugd.

Lees meer over platenspelers »

luidsprekerset

wekkerradio & wereldontvanger

  Zonder wekkerradio zou bijna iedereen zich verslapen. Wekkerradio’s gaan met hun tijd mee en ze zijn verkrijgbaar in zo’n beetje iedere uitvoering. Jij bent op zoek naar een wekkerradio en je kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een wekkerradio. In wekkerradio’s zit een radio. Bij de meeste wekkerradio's kun je kiezen of je door de radio, een wekker of zoemer gewekt wilt worden.

Lees meer over wekkerradio's & wereldontvangers »

tuner, versterker

Tuners en versterkers (of audioversterkers) zijn audioapparatuur voor het ontvangen van geluidssignalen van radiostations en het doorgeven ervan naar de luidsprekers. Deze geluidssignalen komen onder andere van de cd-speler, de dvd-speler, enzovoort. Een receiver is een tuner en versterker in één. Een tuner of versterker is het hart van een audiosysteem. Het spreekt dus voor zich dat de keuze van een tuner of versterker een belangrijke is. Het aanbod is echter groot.

Lees meer over tuners, versterkers »

cd-speler

Een cd-speler wordt gebruikt om audio-cd's af te spelen. Cd’s bevatten allerlei putjes die enorm dicht op elkaar in het oppervlak van de cd zijn gebrand. De cd-speler heeft een laser (een speciale bundel licht) die deze putjes in het oppervlak van de cd kan lezen. De gelezen informatie wordt via allerlei elektronische onderdelen in de cd-speler omgezet in een elektrisch signaal dat de boxen kunnen vertalen in muziek. Jij bent op zoek naar een cd-speler en je kunt wel wat hulp gebruiken.

Lees meer over cd-spelers »

luidsprekerstandaard