Advertenties:

  • Mocht u een persoonlijk advies wensen op maat, dan staat het verkoopteam van Apollo Almere voor u klaar. Natuurlijk kunt u ons altijd even bellen op 036-5339099. Mailen kan ook! support@apollo.nl
  • De kabelbinders zijn compleet gemaakt van kunststof, waardoor deze goed recycleerbaar zijn. De binnenwerkse ver... Gratis verzending bij > EUR 25,- + DIRECTebanking. 2 jaar garantie! BeCommerce Guaranteed
  • De Auna AMP-9200-W is een veelzijdige 5.1-Surround-Versterker, die net zo makkelijk presteert bi HiFi- en thuisbioscoopvoorstellingen als bij PA-en karaoke evenementen.Twee stereo AV ingangen en een jackplug-ingang verbinden de eindtrap met al het denkbare Audio-Equipment - zoals MP3-spelers, DVD-spelers en computer - en verdeelt het geluidssignaal over de 5 Surround-luidsprekers en een Subwoofer. Bovenop de HiFi- und thuisbioscoop-functies zorgen de beide microfooningangen aan de voorzijde ervoor dat de Auna AMP-9200-W ook op PA-Events -zoals karaoke-parties, samnekomsten en promotionele activiteiten gebruikt kan worden.Bovendien beschikt deze thuisbioscooop-versterker over een tuner.Qua prestaite brengt de Auna-Verstärker het geluid met 600W op eeen voldoende niveau om privé en kleinzakeleijk evenementen te begeleiden.Deze evenementen vinden voornamelijk plaats in lounges , galeries en dergelijke omgeviingen plaats, waar de versterker met zijn witte front en het blauw verlicht e bedineingspaneel zich thuis voeltLet op, de tuner heeft geen voorkeuzes en geen frequentie indicator.
  • De Cambridge Audio Minx Xi heeft alles te bieden op het gebied van digitale audio. Deze receiver+streamer is uitgerust met Bluetooth en Wifi en kan streamen vanaf je smartphone, tablet, pc en NAS. Daarnaast beschikt de Minx Xi over internetradio en verschillende streaming services.
  • Vermogen: 60 W per kanaal - Twee USB-ingangen - CD playback, FM en DAB/DAB+ - Frequentiebereik FM: 87.5 - 108 MHz
  • Enjoy the entire spectrum of all your favourite modern music sources Listen to Internet radio stations from around the world and access music streaming. AirPlay compatible NP Controller App lets you operate from your smartphone or tablet. FLAC or WAV 192kHz/24-bit audio playback. Digital audio input for TV or Blu-ray player USB digital connection for iPod, iPhone, iPad and USB devices ToP-ART sound quality design and highest quality parts Pure Direct Mode for greater sound purity and Continuously variable loudness control Simple yet Sophisticated Design Network sectionDLNA Version 1.5 File Format MP3, WMA, MPEG4, AAC, WAV, FLAC AirPlay Yes Minimum RMS Output Power (8 ohms, 20 Hz-20 kHz) 80W + 80W (0.04% THD) Maximum Power (4 ohms, 1kHz, 0.7% THD, for Europe) 105 W + 105 W Maximum Power(8 ohms, 1 kHz, 10% THD) 115 W + 115 W High Dynamic Power/Channel (8/6/4/2 ohms) 105/ 125/ 150/ 178 W Frequency Response 0 � 0.5 dB / 0 � 1.0 dB Total Harmonic Distortion (CD to Sp Out, 20 Hz-20 kHz) 0.015% (40 W/8 ohms) Signal-to-Noise Ratio (CD) 100 dB (CD Direct on, 200 mV) Audio In / Out 10 / 2 USB Input Yes Subwoofer Out Yes Remote In / Out Yes FM 50dB Quieting Sensitivity (IHF, 1 kHz, 100% Mod., Mono) 3 �V (20.8 dBf) FM Signal-to-Noise Ratio (Mono/Stereo) 71 dB / 69 dB
  • UDG U9017 Ultimate Pioneer CD Player/MixerBag Large
  • Direct drive draaitafel met Element en USB uitgang
  • Artsound FL501 luidspreker
draagbare luidspreker

soundbar

Wil je het geluid van een goede home cinema set, maar heb je geen zin in gedoe met kabels en allerlei speakertjes? Dan is een soundbar de perfecte oplossing voor jou. Een soundbar geeft je net als een home cinema set het ultieme geluid bij je TV, maar dan draadloos en stijlvol. Op deze pagina zullen we je wat meer vertellen over soundbars en waar je op moet letten voor je er één koopt. Wil je meteen een soundbar kopen? Vergelijk hier dan prijzen en specificaties en vind de beste soundbar.

Lees meer over soundbars »

speaker dock

Wil je ook altijd van je complete muziekcollectie kunnen genieten? Dan is een speaker dock ideaal om in huis te hebben. Plug je smartphone in en geniet van je gehele mp3 collectie. Of maak een draadloze verbinding met je notebook via bluetooth en luister naar je favoriete streams op Spotify. Wil je een speaker dock kopen, maar weet je niet waar je op moet letten bij je aanschaf? Op deze pagina geven we een aantal tips voor het kopen van een docking speaker.

Lees meer over speaker docks »

audio streamer

audiosysteem

Wil je de bioscoop in huis halen of wil je optimaal genieten van muziek? Dan is het tijd voor een home cinemaset of audiosysteem. Jij bent op zoek naar een home cinemaset of audiosysteem en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips over de home cinemaset en het audiosysteem en daarna gaan we in op: de soorten home cinemasets, de soorten audiosystemen, de functies van een home cinemaset en audiosysteem, de speakers van een home cinemaset en audiosysteem, afspeelmogelijkheden en aansluitingen en populaire merken.

Lees meer over audiosystemen »

luidspreker

Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens: het model luidspreker, de conussen, de typen luidsprekers, actieve en passieve luidsprekers en de eigenschappen.

Lees meer over luidsprekers »

receiver

versterker

platenspeler

Jaja, ze bestaan nog: platenspelers! Voor veel mensen is de platenspeler (of pick-up) een fossiel apparaat: LP's zul je immers niet zo snel meer terugvinden bij de muziekwinkel... toch? Niet dus. Veel mensen vinden de weerklank van de cd 'hard' of krijsend klinken, waar vinyl een warmere en gedetailleerde weergave geeft. Een LP heeft net wat extra charme. Daar komt nog bij dat de elektronische (dans)muziek eind jaren tachtig een revolutie veroorzaakte en sindsdien geniet vinyl van een tweede jeugd.

Lees meer over platenspelers »

luidsprekerset

wekkerradio & wereldontvanger

  Zonder wekkerradio zou bijna iedereen zich verslapen. Wekkerradio’s gaan met hun tijd mee en ze zijn verkrijgbaar in zo’n beetje iedere uitvoering. Jij bent op zoek naar een wekkerradio en je kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een wekkerradio. In wekkerradio’s zit een radio. Bij de meeste wekkerradio's kun je kiezen of je door de radio, een wekker of zoemer gewekt wilt worden.

Lees meer over wekkerradio's & wereldontvangers »

tuner, versterker

Tuners en versterkers (of audioversterkers) zijn audioapparatuur voor het ontvangen van geluidssignalen van radiostations en het doorgeven ervan naar de luidsprekers. Deze geluidssignalen komen onder andere van de cd-speler, de dvd-speler, enzovoort. Een receiver is een tuner en versterker in één. Een tuner of versterker is het hart van een audiosysteem. Het spreekt dus voor zich dat de keuze van een tuner of versterker een belangrijke is. Het aanbod is echter groot.

Lees meer over tuners, versterkers »

cd-speler

Een cd-speler wordt gebruikt om audio-cd's af te spelen. Cd’s bevatten allerlei putjes die enorm dicht op elkaar in het oppervlak van de cd zijn gebrand. De cd-speler heeft een laser (een speciale bundel licht) die deze putjes in het oppervlak van de cd kan lezen. De gelezen informatie wordt via allerlei elektronische onderdelen in de cd-speler omgezet in een elektrisch signaal dat de boxen kunnen vertalen in muziek. Jij bent op zoek naar een cd-speler en je kunt wel wat hulp gebruiken.

Lees meer over cd-spelers »

luidsprekerstandaard