Advertenties:

  • Frequentierespons: 82Hz-24KHz - Max. vermogen: 200 W - Dual Tractrix® Horns - Dynamisch vermogen: 91dB
  • Met D.D.S.C.-HD, Denon Link HD, 3x HDMI uit, AirPlay, Spotify en 4K videoscaling
  • De Sony HT-XT1 is een compacte en krachtige soundbase. In het slanke ontwerp is een subwoofer ingebouwd voor een vol en kamervullend geluid.
  • De Klipsch RB-61 II is een compacte boekenplankluidspreker die uitstekend te gebruiken is in een surroundsysteem of in een stereo-opstelling
  • Deze flightbag is speciaal ontworpen voor het vervoeren van de Pioneer DJM-900SRT, de 900Nexus, 850K, 850S, 850W, 800, T1, 750K, 750S, CDJ-2000Nexus, 1000 MK3, 800 en de DVJ-1000.
  • De erfenis en het streven naar perfectie van Paul Klipsch' eerste producten is ook vandaag de dag nog steeds de standaard binnen het bedrijf. Voor een Hifi luidspreker advies, kunt u altijd even bellen op 036-5339099. Mailen kan ook! support@apollo.nl
  • M31i, 2-way reflex, 25-75 W, CherryMission M31i. Aangeraden gebruik: Speaker set unit, Speaker plaatsing: Tafelblad/Boekenplank, Speaker omsluiting: Closed. Frequentiebereik: 65 - 20000 Hz, Impedantie: 8 Ohm, Gevoeligheid: 88 dB. Aanbevolen versterkingskracht (max): 75 W, aanbevolen versterkingskracht (min): 25 W. Verbindingstechnologie: BedraadM3i offers startling performance through highly advanced drive units and an innovative cabinet design. Suitable for stereo and home cinema applications, every speaker in the range is fully magnetically shielded.Viotex fabric dome tweeters, used throughout the range, are capable of remarkable detail and resolution. Voices are natural and unstrained. Mission’s DiaDrive bass units provide remarkable bass performance and a harmonious natural mid-range. A new crossover design derived from the highly acclaimed Elegante series has been applied to the M3i series. In addition, crossovers are now wired to the drivers using Mission’s special high-purity oxygen free cables. The result is that all the speakers in the M3i series, whether used in a stereo or home theatre system, exhibit a lively and musical performance with enhanced rhythm and timing. 
  • Pioneer biedt 70 jaar ervaring in luidspreker ontwerp en een brede selectie van bijpassende luidsprekers aan uw... Gratis verzending bij > EUR 25,- + DIRECTebanking. 2 jaar garantie! BeCommerce Guaranteed
  • ASW652T De ASW65.2T is een van de toppers onder de waterproof luidsprekers. Hij bevat de nieuwste akoestische tech nieken, is verbluffend krachtig en toch discreet. Het unieke afgebogen profiel zorgt voor heldere en warme klank prestaties. Dankzij de indooroutdoor switchknop zorgt deze speaker voor muzikaal genot, binnen en buiten. Bovendien kan je de bass reflex hermetisch afsluiten via de meegeleverde tube. De ASW65.2T is voorzien van een praktische en roestvrije ophangbeugel. systeem 2-wegbasreflex jamagnetisch afgeschermd neewoofer 6,5” polymica conustweeter 1” PEI dome neodymiummax vermogen 5 - 10 - 20 - 40 W (8 Ω : 175 W)decibel 87 dBimpedantie 100 V / 8 Ωfrequentie 53 Hz - 20 kHzafm. mm (h x b x d) 330 x 240 x 180gewicht 3,63 kg / stukkleur wit / zwartextra inclusief beugelwaterproof
draagbare luidspreker

soundbar

Wil je het geluid van een goede home cinema set, maar heb je geen zin in gedoe met kabels en allerlei speakertjes? Dan is een soundbar de perfecte oplossing voor jou. Een soundbar geeft je net als een home cinema set het ultieme geluid bij je TV, maar dan draadloos en stijlvol. Op deze pagina zullen we je wat meer vertellen over soundbars en waar je op moet letten voor je er één koopt. Wil je meteen een soundbar kopen? Vergelijk hier dan prijzen en specificaties en vind de beste soundbar.

Lees meer over soundbars »

speaker dock

Wil je ook altijd van je complete muziekcollectie kunnen genieten? Dan is een speaker dock ideaal om in huis te hebben. Plug je smartphone in en geniet van je gehele mp3 collectie. Of maak een draadloze verbinding met je notebook via bluetooth en luister naar je favoriete streams op Spotify. Wil je een speaker dock kopen, maar weet je niet waar je op moet letten bij je aanschaf? Op deze pagina geven we een aantal tips voor het kopen van een docking speaker.

Lees meer over speaker docks »

audio streamer

audiosysteem

Wil je de bioscoop in huis halen of wil je optimaal genieten van muziek? Dan is het tijd voor een home cinemaset of audiosysteem. Jij bent op zoek naar een home cinemaset of audiosysteem en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips over de home cinemaset en het audiosysteem en daarna gaan we in op: de soorten home cinemasets, de soorten audiosystemen, de functies van een home cinemaset en audiosysteem, de speakers van een home cinemaset en audiosysteem, afspeelmogelijkheden en aansluitingen en populaire merken.

Lees meer over audiosystemen »

luidspreker

Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens: het model luidspreker, de conussen, de typen luidsprekers, actieve en passieve luidsprekers en de eigenschappen.

Lees meer over luidsprekers »

receiver

versterker

platenspeler

Jaja, ze bestaan nog: platenspelers! Voor veel mensen is de platenspeler (of pick-up) een fossiel apparaat: LP's zul je immers niet zo snel meer terugvinden bij de muziekwinkel... toch? Niet dus. Veel mensen vinden de weerklank van de cd 'hard' of krijsend klinken, waar vinyl een warmere en gedetailleerde weergave geeft. Een LP heeft net wat extra charme. Daar komt nog bij dat de elektronische (dans)muziek eind jaren tachtig een revolutie veroorzaakte en sindsdien geniet vinyl van een tweede jeugd.

Lees meer over platenspelers »

luidsprekerset

wekkerradio & wereldontvanger

  Zonder wekkerradio zou bijna iedereen zich verslapen. Wekkerradio’s gaan met hun tijd mee en ze zijn verkrijgbaar in zo’n beetje iedere uitvoering. Jij bent op zoek naar een wekkerradio en je kunt daar wel wat hulp bij gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een wekkerradio. In wekkerradio’s zit een radio. Bij de meeste wekkerradio's kun je kiezen of je door de radio, een wekker of zoemer gewekt wilt worden.

Lees meer over wekkerradio's & wereldontvangers »

tuner, versterker

Tuners en versterkers (of audioversterkers) zijn audioapparatuur voor het ontvangen van geluidssignalen van radiostations en het doorgeven ervan naar de luidsprekers. Deze geluidssignalen komen onder andere van de cd-speler, de dvd-speler, enzovoort. Een receiver is een tuner en versterker in één. Een tuner of versterker is het hart van een audiosysteem. Het spreekt dus voor zich dat de keuze van een tuner of versterker een belangrijke is. Het aanbod is echter groot.

Lees meer over tuners, versterkers »

cd-speler

Een cd-speler wordt gebruikt om audio-cd's af te spelen. Cd’s bevatten allerlei putjes die enorm dicht op elkaar in het oppervlak van de cd zijn gebrand. De cd-speler heeft een laser (een speciale bundel licht) die deze putjes in het oppervlak van de cd kan lezen. De gelezen informatie wordt via allerlei elektronische onderdelen in de cd-speler omgezet in een elektrisch signaal dat de boxen kunnen vertalen in muziek. Jij bent op zoek naar een cd-speler en je kunt wel wat hulp gebruiken.

Lees meer over cd-spelers »

luidsprekerstandaard