x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

hifi set

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in audiosysteem categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

hifi set kopen

Wil je de bioscoop in huis halen of wil je optimaal genieten van muziek? Dan is het tijd voor een home cinemaset of audios...
 • Algemene informatie

  Wil je de bioscoop in huis halen of wil je optimaal genieten van muziek? Dan is het tijd voor een home cinemaset of audiosysteem. Jij bent op zoek naar een home cinemaset of audiosysteem en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips over de home cinemaset en het audiosysteem en daarna gaan we in op:Vergelijk hier audiosystemen!

  Kooptips
  Bij het kopen van een home cinemaset of audiosysteem kun je letten op de volgende dingen:
  1. Let op de grootte van de kamer waarin je de home cinemaset of het audiosysteem wilt plaatsen. Voor een kleine kamer hoef je niet zulke krachtige speakers te kopen dan voor een grotere kamer.
  2. Aansluitingen: hoeveel apparatuur ga je aansluiten? Wil je de apparatuur bij het scherm plaatsen of mag het verder weg? Zorg dat je gemakkelijk bij de kabelaansluitingen kunt komen.
  3. Als je voor een kabelsysteem kiest bij de homecinemaset of het audiosysteem, let er dan op dat de kabels lang genoeg zijn om de positie te bereiken die jij in gedachten had voor je luidsprekers.
  4. Er bestaan ook draadloze home cinemasets en draadloze audiosystemen, zodat je niet al die vervelende kabels door je huis hebt zitten. Draadloze verbinding kan radiografisch tot stand komen of door infrarood licht. Let er bij infrarode verbindingen wel op dat je storing kunt hebben als er iemand door de verbinding heen loopt.
  5. Koop speakers van dezelfde soort in dezelfde afmetingen. Als je hiervoor verschillende maten neemt, kun je vervelende verschillen in het geluid horen. Overigens is het geen probleem als je voor elke soort luidspreker een andere maat neemt. Bijvoorbeeld: je koopt je frontspeakers allemaal in dezelfde maat. Je rearspeakers kunnen wel een andere maat hebben dan de frontspeakers, zolang de maten van de rearspeakers ook maar aan elkaar gelijk zijn.

  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een home cinemaset of audiosysteem? Vergelijk dan hier alle sets & systemen!

  Soorten home cinemasets
  Een home cinemaset is een combinatie van audio (speakers) en video (een dvd-speler en decoder). Met een home cinemaset, ook wel thuisbioscoop genoemd, haal je de bioscoopkwaliteit je huiskamer binnen: haarscherp beeld en surround geluid via meerdere kanalen terwijl je lekker thuis op de bank zit. Een home cinemaset bestaat uit een dvd-speler en speakers. Het aantal meegeleverde speakers is afhankelijk van de home cinemaset en het aantal kanalen. Een standaard home theater system bestaat uit vijf speakers: een centerspeaker en vier satellietspeakers. Naast films kijken en opnemen kun je met een home cinemaset ook muziek afspelen of naar de radio luisteren.

  Soorten audiosystemen
  Er zijn twee soorten audiosystemen: draagbare audiosystemen en niet-draagbare audiosystemen. Niet-draagbare audiosystemen zijn vaak (mini) stereotorens die uit één geheel bestaan. Deze apparaten klinken niet zo goed als een volwaardige hifi-set bestaande uit losse componenten, maar zijn vaak wel een stuk goedkoper en prima geschikt voor in de studeerkamer of de slaapkamer. Vaak zijn er ook geen losse componenten op aan te sluiten.

  Vergelijk hier audiosystemen!Functies home cinemaset en audiosysteem
  De belangrijkste functies van de home cinemaset zijn:

  • Films bekijken
  • Films opnemen
  • Muziek afspelen
  • Radio beluisteren.
  Voor ouders met (jonge) kinderen is de kinderbeveiliging een handige extra, als je niet wilt dat je kinderen naar bepaalde films kijken. Standaard wordt eigenlijk altijd wel een afstandsbediening meegeleverd. Bij sommige sets wordt een koptelefoon meegeleverd.
  De meeste audio-installaties en hifi-systemen hebben ook een FM-radio. Draagbare stereosystemen met radio kunnen vaak ook op batterijen werken, handig voor op het strand. Uitgebreidere versies hebben ook een mp3 cd-speler. Draagbare stereo-installaties die ook mp3-cd's af kunnen spelen, winnen aan populariteit omdat je met één mp3-cd vaak urenlang naar muziek kunt luisteren. Wanneer je echter alleen radio wilt luisteren is het verstandiger om een kleine microset aan te schaffen.

  Speakers home cinemaset en audiosysteem
  Het type set wordt weergegeven met getallen, bijvoorbeeld 2.1, 5.1 of 7.1. Deze getallen hebben betrekking op het aantal geluidskanalen. In het geval van het type 5.1 komt dit neer op vijf kanalen rondom (een centerspeaker en vier satellietspeakers) en een zesde kanaal voor de lage tonen (subwoofer). In totaal heb je dus zes speakers bij een 5.1-set. Voor meer informatie over de speakers kun je bij de categorie luidsprekers kijken.

  Afspeelmogelijkheden en aansluitingen
  De afspeelmogelijkheden zijn niet voor elke home cinemaset of elk audiosysteem gelijk. Er staat aangegeven welke videoformaten (dvd SVCD, VCD, DivX of XviD) en welke audioformaten (cd, Super Audio-cd of mp3-cd) je kunt afspelen.

  Vergelijk hier audiosystemen!Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) en Dolby Pro Logic II (DPLII) zijn vormen van surround geluid, dit staat weergegeven onder decoder. Zowel DD als DTS hebben gescheiden geluidskanalen: satellietspeakers, een midkanaal en een laag frequentiekanaal. Dit laatste kanaal is geen volwaardig kanaal, maar geeft slechts diepe bastonen weer. Er zijn in principe zes speakers nodig om dit signaal optimaal weer te geven, maar met minder kun je ook een mooi surround geluid krijgen.

  DPL II geeft, ongeacht de bron van het audiosignaal, een surround signaal. Dit betekent dat naast dvd's ook cd's en tv-uitzendingen omgezet kunnen worden naar meerdere kanalen. Bij DPLII worden de satellietspeakers in stereo weergegeven. Tevens heeft DPLII een apart subwooferkanaal.

  Ook staat aangegeven over welke in- en uitgangen de home cinemaset beschikt. Dit zijn video in- en uitgangen (voor bijvoorbeeld een videorecorder), audio-ingangen (voor bijvoorbeeld een cassettedeck) en scartingangen (voor spelcomputers). Bij de video-uitgangen staat ook nog aangegeven welk type uitgang het betreft.

  Populaire merken
  De populairste merken home cinemasets en audiosystemen zijn van Akai, Grundig, JVC, Kenwood, Onkyo, Philips, Samsung en Sony.
   
  Bekijk en vergelijk hier alle audiosystemen en vind de beste koop!


   

 • Veelgestelde vragen

  Vegelijk hier audiosystemen!Waarom zou ik een audiosysteem kopen?
  Ik wil graag een losse cd-/dvd-speler kopen en die aansluiten op mijn audiosysteem. Hoe moet dat?
  Wat is het verschil tussen RMS en PMPO?

  Waarom zou ik een audiosysteem kopen?
  Bijvoorbeeld omdat het een goedkope oplossing is om een volwaardige hifi-installatie te krijgen.

  Ik wil graag een losse cd-/dvd-speler kopen en die aansluiten op mijn audiosysteem. Hoe moet dat?
  Bekijk of het audiosysteem een AUX-uitgang heeft. Hierop kan een externe cd-speler worden aangesloten.

  Wat is het verschil tussen RMS en PMPO?

  RMS is de gemiddelde output die de boxen voor een langere periode aan geluid kunnen produceren, terwijl PMPO aangeeft wat de boxen in theorie maximaal aankunnen. Vaak kunnen de boxen dit geluid echter maar voor een paar seconden aan, voordat ze stukgaan. Let bij het kopen dus op RMS, en niet op PMPO. Dit zegt een stuk meer over het volume en kracht van de speakers.

  Bekijk en vergelijk hier alle audiosystemen en vind de beste koop!


   

 • Philips Classic-microgeluidssysteem OTT2000
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/6/philips-ott2000-23402416.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/8/philips-ott2000-23402418.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/6/4/philips-ott2000-23410564.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/6/philips-ott2000-23410906.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/6/2/philips-ott2000-23411362.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/6/philips-ott2000b-25288046.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-ott2000b-28043438.jpg
  Philips Classic-microgeluidssysteem OTT2000 (8)
  6.1 (1)
  Philips Classic-microgeluidssysteem OTT2000
  Prima ding, maar het ontbreken van een audio uitgang is een blunder
  Alles simpel te bedienen met een hele kleine afstandsbediening. Zeer helaas geen mogelijkheid koptelefoon of versterker aan te sluiten
  5.7
  0 10
 • Marantz M-CR610 Melody Media Wit
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/1/4/marantz-m-cr610-melody-media-white--21527014.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/8/9/marantz-m-cr610-melody-media-white--21527089.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/8/5/marantz-m-cr610-melody-media-white--21527185.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/9/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392099.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/0/0/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392100.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/0/1/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392101.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/0/2/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392102.jpg
  Marantz M-CR610 Melody Media Wit (10)
  7.9 (1)
  Marantz M-CR610 Melody Media Wit
  Net dit system gekocht in combinatie met een setje KEF boxen. Ben super tevreden!
  De eenvoud waarmee dit audio systeem is aan te sluiten is geweldig. Ook de bijpassende app van Marantz werkt perfect en laat niks te wensen over. Aanrader!
  9.3
  0 10
 • Kenwood K-525
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/3/7/kenwood-k-525-bk-18261837.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/8/4/kenwood-electronics-k-525-20875984.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/8/5/kenwood-electronics-k-525-20875985.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/8/6/kenwood-electronics-k-525-20875986.jpg
  Kenwood K-525 (5)
  7.9 (1)
  Kenwood K-525
  De japanse Bose
  Vroeg mij lang af of er geen alternatief was voor die eeuwige Bose, waarvan het design doet denken aan de jaren 60. Mijn eerste Erris transisterradio had ook van die ribbels waaronder de luidsprekers waren verborgen. Goed, het gaat uiteindelijk om het geluid. Eerlijk gezegd maakt het weinig verschil. De Kenwood 525 heeft wel veel moderne aansluitingen en is ook te gebruiken voor geluid vanaf de TV . Last but not least: kost minder dan de helft. De keus was dus snel gemaakt. Super blij mee !
  9.3
  0 10
Audiosysteem 7.3 (4)
0 - 24
 • Sonos PLAY 3 zwart
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/6/2/sonos-play-3-18507762.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/5/6/sonos-play-3-black--23882156.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/5/7/sonos-play-3-black--23882157.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/5/8/sonos-play-3-black--23882158.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/5/9/sonos-play-3-black--23882159.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/0/sonos-play-3-black--23882160.jpg
  Sonos PLAY 3 zwart (36)
  Sonos PLAY 3 zwart
  Starplusshop.be Starplusshop.be
  8.25 (2)
  289, 5d (offer_sdt_5_days)
  Starplusshop.be Starplusshop.be
  8.25 (2)
  289, 5d (offer_sdt_5_days)
  11
  most_sold
 • Sony CMT-SBT100 alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/8/sony-cmtsbt100-cel-20545958.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/7/sony-cmtsbt100-cel-21143647.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/9/6/sony-cmtsbt100-cel-21829996.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/9/7/sony-cmtsbt100-cel-21829997.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/9/8/sony-cmtsbt100-cel-21829998.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/9/9/sony-cmtsbt100-cel-21829999.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/0/sony-cmtsbt100-cel-21830000.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/9/sony-cmt-sbt100-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104439.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/0/sony-cmt-sbt100-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104440.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/1/sony-cmt-sbt100-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104441.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/2/sony-cmt-sbt100-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104442.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/3/sony-cmt-sbt100-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104443.jpg
  Sony CMT-SBT100 alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen (22)
  Sony CMT-SBT100 alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  159, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  159, 2d (offer_sdt_2_days)
  8
 • Philips BT2110
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/9/philips-bt2110-24839129.jpg
  Philips BT2110 (11)
  Philips BT2110
  Exellent.be Exellent.be
  7.670079768930856 (5)
  199.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Exellent.be Exellent.be
  7.670079768930856 (5)
  199.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Sonos PLAY 3 wit
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/2/2/sonos-play-3-18507822.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/3/2/sonos-play-3-18507832.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/9/sonos-play-3-18682869.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/3/sonos-play-3-white--20960043.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/4/sonos-play-3-white--20960044.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/5/sonos-play-3-white--20960045.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/6/sonos-play-3-white--20960046.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/7/sonos-play-3-white--20960047.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/1/7/sonos-play-3-18508217.jpg
  Sonos PLAY 3 wit (11)
  Sonos PLAY 3 wit
  Plasmavisie.nl Plasmavisie.nl
  7.233333333333333 (1)
  332, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasmavisie.nl Plasmavisie.nl
  7.233333333333333 (1)
  332, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  11
 • Marantz M-CR610 Melody Media Wit
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/1/4/marantz-m-cr610-melody-media-white--21527014.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/8/9/marantz-m-cr610-melody-media-white--21527089.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/8/5/marantz-m-cr610-melody-media-white--21527185.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/9/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392099.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/0/0/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392100.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/0/1/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392101.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/0/2/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392102.jpg
  Marantz M-CR610 Melody Media Wit (10)
  7.9 (1)
  Marantz M-CR610 Melody Media Wit
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  479, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  479, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • LG CM4350 home audio set
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/8/4/lg-cm4350-home-audio-set-30804784.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/8/5/lg-cm4350-home-audio-set-30804785.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/8/6/lg-cm4350-home-audio-set-30804786.jpg
  LG CM4350 home audio set (9)
  LG CM4350 home audio set
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  169, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  169, 2d (offer_sdt_2_days)
  5
 • Philips HIFI SYSTEM BLUETOOTH BTM2460/12 (PSBTM246012)
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/4/philips-2-series-flat-micro-20w-rms-usb-44369704.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTlIvZGQvZjkvNzEvNzQ2OTUzMy8xNTA1LTEuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/5/philips-2-series-flat-micro-20w-rms-usb-44369705.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9QU0JUTTI0NjAxMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/6/philips-2-series-flat-micro-20w-rms-usb-44369706.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjI4NTA0
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/5/6/philips-btm2460-44605056.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/3/philips-btm2460-45428743.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/4/philips-btm2460-45428744.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/5/philips-btm2460-45428745.jpg
  Philips HIFI SYSTEM BLUETOOTH BTM2460/12 (PSBTM246012) (9)
  Philips HIFI SYSTEM BLUETOOTH BTM2460/12 (PSBTM246012)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.311841371544698 (229)
  149, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.311841371544698 (229)
  149, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Philips Classic-microgeluidssysteem OTT2000
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/6/philips-ott2000-23402416.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/8/philips-ott2000-23402418.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/6/4/philips-ott2000-23410564.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/6/philips-ott2000-23410906.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/6/2/philips-ott2000-23411362.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/6/philips-ott2000b-25288046.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-ott2000b-28043438.jpg
  Philips Classic-microgeluidssysteem OTT2000 (8)
  6.1 (1)
  Philips Classic-microgeluidssysteem OTT2000
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.311841371544698 (229)
  124.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.311841371544698 (229)
  124.9, ? (offer_sdt_unknown)
  8
 • Cambridge Audio Audio Dacmagic PLUS zwart
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/0/cambridge-audio-dacmagic-plus-18780650.jpg
  Cambridge Audio Audio Dacmagic PLUS zwart (8)
  Cambridge Audio Audio Dacmagic PLUS zwart
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  479, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  479, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Sony CMT-SBT300W Alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/9/sony-cmtsbt300w-20545959.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/8/sony-cmtsbt300w-21143648.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/6/2/sony-cmtsbt300w-23386362.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/6/3/sony-cmtsbt300w-23386363.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/6/4/sony-cmtsbt300w-23386364.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/6/5/sony-cmtsbt300w-23386365.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/6/6/sony-cmtsbt300w-23386366.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/4/3/sony-cmt-sbt300w-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-27989043.jpg
  Sony CMT-SBT300W Alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen (7)
  Sony CMT-SBT300W Alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  310.7, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  310.7, 3d (offer_sdt_3_days)
  8
 • Philips Micromuzieksysteem MCM2300
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/5/philips-mcm2300-23616105.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/6/philips-mcm2300-23616106.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/0/4/philips-mcm2300-23690604.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/5/philips-mcm2300-23705195.jpg
  Philips Micromuzieksysteem MCM2300 (7)
  Philips Micromuzieksysteem MCM2300
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Philips Micromuzieksysteem BTM2280
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/3/1/philips-btm2280-21820131.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/0/5/philips-btm2280-22314105.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/1/6/philips-btm2280-23386316.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/1/8/philips-btm2280-23386318.jpg
  Philips Micromuzieksysteem BTM2280 (7)
  Philips Micromuzieksysteem BTM2280
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.311841371544698 (229)
  129.00, ? (offer_sdt_unknown)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.311841371544698 (229)
  129.00, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Sony CMT-X3CD
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/1/1/sony-cmt-x3cd-30547011.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/1/6/sony-cmt-x3cd-30723016.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/1/7/sony-cmt-x3cd-30723017.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/1/8/sony-cmt-x3cd-30723018.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/1/9/sony-cmt-x3cd-30723019.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/2/0/sony-cmt-x3cd-30723020.jpg
  Sony CMT-X3CD (7)
  Sony CMT-X3CD
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  159.2, 5d (offer_sdt_5_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  159.2, 5d (offer_sdt_5_days)
  4
 • Sony CMT-X5CDB
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/0/sony-cmt-x5cdbw-24474450.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/2/sony-cmt-x5cdbw-24474512.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/6/1/sony-cmt-x5cdbw-24938461.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/9/sony-cmt-x5cd-27965269.jpg
  Sony CMT-X5CDB (7)
  Sony CMT-X5CDB
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.311841371544698 (229)
  259, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.311841371544698 (229)
  259, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Pioneer X-HM21BT-K home audio set
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/0/pioneer-x-hm21bt-k-home-audio-set-23710360.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/1/pioneer-x-hm21bt-k-home-audio-set-23710361.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/2/pioneer-x-hm21bt-k-home-audio-set-23710362.jpg
  Pioneer X-HM21BT-K home audio set (7)
  Pioneer X-HM21BT-K home audio set
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Philips BTB7150
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/9/7/philips-btb7150-21398097.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/9/9/philips-btb7150-21398099.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/1/philips-btb7150-23374931.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/9/3/philips-btb7150-24193093.jpg
  Philips BTB7150 (6)
  Philips BTB7150
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  283.95, 5d (offer_sdt_5_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  283.95, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • LG FA168 home audio set
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/1/5/lg-fa168-home-audio-set-24518015.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/1/6/lg-fa168-home-audio-set-24518016.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/8/0/lg-fa168-home-audio-set-24521180.jpg
  LG FA168 home audio set (6)
  LG FA168 home audio set
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  198, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  198, 3d (offer_sdt_3_days)
  5
 • Panasonic SC-PMX100BEG
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/8/1/panasonic-sc-pmx100beg-31852281.jpg?m=aHR0cDovL3JjcC5hdWRpb2V4cGVydC5ubC9fZGF0YV8vaW1hZ2VzL2MvNC85L2M0OTViM2U1NmM4NTY0NjVkYTU1YWZmODFiYTRlNjFhMzViNTAyMzMuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/panasonic-sc-pmx100b-31873439.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/4/0/panasonic-sc-pmx100b-31873440.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/4/1/panasonic-sc-pmx100b-31873441.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/4/2/panasonic-sc-pmx100b-31873442.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/4/3/panasonic-sc-pmx100b-31873443.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/4/4/panasonic-sc-pmx100b-31873444.jpg
  Panasonic SC-PMX100BEG (6)
  Panasonic SC-PMX100BEG
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Sony EC619IP mini-hifisysteem met dock voor iPod en iPhone
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/0/9/sony-mhcec619-ip-22260309.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/9/8/sony-mhcec619ip-23987398.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/1/sony-ec619ip-mini-hi-fi-system-with-dock-for-ipod-and-iphone-25102421.jpg
  Sony EC619IP mini-hifisysteem met dock voor iPod en iPhone (5)
  Sony EC619IP mini-hifisysteem met dock voor iPod en iPhone
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  149, 4d (offer_sdt_4_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  149, 4d (offer_sdt_4_days)
  6
 • Kenwood K-525
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/3/7/kenwood-k-525-bk-18261837.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/8/4/kenwood-electronics-k-525-20875984.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/8/5/kenwood-electronics-k-525-20875985.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/8/6/kenwood-electronics-k-525-20875986.jpg
  Kenwood K-525 (5)
  7.9 (1)
  Kenwood K-525
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  389, 4d (offer_sdt_4_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  389, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
  best_reviewed
 • Philips BTM2360
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/0/philips-btm2360-30804390.jpg
  Philips BTM2360 (5)
  Philips BTM2360
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.311841371544698 (229)
  154.9, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.311841371544698 (229)
  154.9, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Philips DVD-micromuzieksysteem MCD2160
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/0/8/philips-mcd2160-21431908.jpg
  Philips DVD-micromuzieksysteem MCD2160 (5)
  Philips DVD-micromuzieksysteem MCD2160
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  148.85, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  148.85, 3d (offer_sdt_3_days)
  5
 • Panasonic SC-HC19EG
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/5/panasonic-sc-hc19eg-23706195.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/6/panasonic-sc-hc19eg-23706196.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/7/panasonic-sc-hc19eg-23706197.jpg
  Panasonic SC-HC19EG (5)
  Panasonic SC-HC19EG
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  89, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  89, 2d (offer_sdt_2_days)
  5
 • Philips Micromuzieksysteem BTM2310
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/6/philips-btm2310-24280636.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/8/philips-btm2310-24280638.jpg
  Philips Micromuzieksysteem BTM2310 (5)
  Philips Micromuzieksysteem BTM2310
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  99, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  99, 2d (offer_sdt_2_days)
  7
2 13
 • Heb je merkvoorkeur? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • < 160 € (price_160)
  • 160 € - 250 € (price_160_250)
  • 250 € - 440 € (price_250_440)
  • ≥ 440 € (price_440)
 • Hoeveel vermogen moet 'ie hebben? (rms_vermogen_in_watt):
  • < 15 W (rms_vermogen_in_watt_15)
  • 15 W - 20 W (rms_vermogen_in_watt_15_20)
  • 20 W - 50 W (rms_vermogen_in_watt_20_50)
  • ≥ 50 W (rms_vermogen_in_watt_50)
 • Welk apparaat wil je aansluiten? (docking_compatibiliteit):
  • iPad (ipad)
  • iPhone (iphone)
  • iPhone 5 (iphone_5)
  • iPod (ipod)
  • iPod Touch 5 (ipod_touch_5)
 • Wil je een Bluetooth connectie? (bluetooth):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je een ingebouwde dvd speler? (dvd_speler_recorder):
  • DVD-Speler (dvd_speler)
  • Nee (nee)
 • Wil je een draadloze FM-radio? (fm_radio):
  • Ja (ja)
 • Welke kleur wil je? (kleur):
  • Rood (rood)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Heeft 'ie WiFi? (w_lan):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Hoeveel audiokanalen heeft 'ie? (audiokanalen):
  • 2.0 (2_0)
  • 2.1 (2_1)
  • 3.1 (3_1)
 • Hoe hoog wil je de impedantie hebben? (impedantie):
  • 8 Ohm (8_ohm)
 • Heeft 'ie een usb aansluiting? (usb_aansluiting):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Kan 'ie mp3 bestanden afspelen? (mp3_weergave):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je een home cinema set? (home_theatre_systeem):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je een wekker functie? (wekker):
  • Ja (ja)
 • Welke varianten wil je? (group):
  • BigBen Interactive MCD04 (bigben_interactive_mcd04)
  • BigBen Interactive TD 79 (bigben_interactive_td_79)
  • BLUESOUND NODE (bluesound_node)
  • BLUESOUND Powernode (bluesound_powernode)
  • BLUESOUND Vault (bluesound_vault)
  • Cambridge Audio Audio Dacmagic PLUS (cambridge_audio_audio_dacmagic_plus)
  • Cambridge Audio Dacmagic (cambridge_audio_dacmagic)
  • Denon D-F109C (denon_d_f109c)
  • Denon D-F109N (denon_d_f109n)
  • Harman-Kardon BDS277 (harman_kardon_bds277)
  • Harman-Kardon BDS 370 (BDS 270+SAT-T11+HKTS-210SUB) (harman_kardon_bds_370_bds_270_sat_t11_hkts_210sub_)
  • Loewe Soundvision (loewe_soundvision)
  • Marantz M-CR610 Melody Media (marantz_m_cr610_melody_media)
  • Monitor Audio Airstream 10 (monitor_audio_airstream_10)
  • Onkyo CR-N 755 (onkyo_cr_n_755)
  • Onkyo CS-1045 (R-1045/C-1045/D-145) (onkyo_cs_1045_r_1045_c_1045_d_145_)
  • Pioneer N-30 (pioneer_n_30)
  • Pioneer X-HM31V (pioneer_x_hm31v)
  • Pioneer X-HM51 (pioneer_x_hm51)
  • Rotel RCX-1500 (rotel_rcx_1500)
  • Sonos PLAY 3 (sonos_play_3)
  • Yamaha MCR-040 (yamaha_mcr_040)
  • Yamaha MCR-140 (yamaha_mcr_140)
  • Yamaha MCR-232 (yamaha_mcr_232)
  • Yamaha MCR-332 (yamaha_mcr_332)
  • Yamaha MCR-B142 (yamaha_mcr_b142)
  • Yamaha MCR-N560 (yamaha_mcr_n560)
  • Yamaha MCR-N560D (yamaha_mcr_n560d)
  • Yamaha Pianocraft MCR-550 (yamaha_pianocraft_mcr_550)
  • Yamaha Pianocraft MCR-640 (yamaha_pianocraft_mcr_640)
  • Yamaha Restio ISX-800 (yamaha_restio_isx_800)
  • Yamaha TSX-112 (yamaha_tsx_112)
  • Yamaha TSX-140 (yamaha_tsx_140)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be