Advertenties:

  • Parisot Stapelbed Stapelbed TamTam
  • Hello Kitty stapelbed wit massief grenen (90 x 200) inclusief lattenbodems en turquoise ondertent van Hello Kitty. Hello Kitty opbergzakken, opberglades, tunnel, bijpassend boekenplankje en matras bij te bestellen.
  • Easy vouwbed(Onverwachte) gasten hebben een comfortabele nachtrust op dit solide vouwbed. Royaal ligvlak van 90x200 cm. Solide constructie van zwart gelakt metaal. De gelaagde beukenhouten latten zorgen voor een ergonomisch verantwoorde ondersteuning van de meegeleverde matras. Deze heeft een kern van hoogwaardig polyschuim en een bekleding van 100% katoen. Dikte van de matras is 10 cm. Voor extra comfort, bijvoorbeeld bij TV-kijken of het lezen van een spannend boek kan het hoofdeinde worden versteld. Het bed vouwt soepel in en uit en staat op gekogellagerde rubberwielen. Wordt geleverd inclusief opberghoes.Dit model heeft een TÜV-goedkeuring en is dus veilig! Afmetingenbreedte:       92 cm diepte:         36 cmhoogte:       124 cm lighoogte :    48 cm
  • Dit boxspring bed heeft een strak ontwerp, wat een simpele en toch sensationele allure aan iedere slaapkamer geeft. Maak die comfortabele en eigentijdse slaapkamer waar u altijd al van heeft gedroomd!
  • Een vaste lattenbodem met 26 multilaag latten met vol-kunstof beweegbare houders.
boxspring

Een boxspring is een bedbodem compleet met matras en met poten eronder. Eigenlijk is het dus al een heel bed. Vaak worden boxsprings ook wel hotelbedden genoemd, omdat hotels veel gebruik maken van boxsprings. Jij bent op zoek naar een boxspring en je kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder geven we je eerst enkele kooptips voor de boxspring en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten boxsprings, de functies van de boxspring en het design van de boxspring.

Lees meer over boxsprings »

bedonderdeel

campingbedje

bedbodem

Voor een goede en stevige ondersteuning van je lichaam tijdens je nachtrust heb je niet alleen een goed matras nodig: een goede bedbodem is minstens zo belangrijk. Jij bent op zoek naar een bedbodem en je kunt wel wat hulp gebruiken. In deze tekst geven we je eerst enkele kooptips voor de bedbodem en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten bedbodems, de functies van de bedbodem en het verschil in prijs. Als je op zoek bent naar een matras, dan kun je kijken in de categorie matrassen.

Lees meer over bedbodems »

hemelbed

hoogslaper

kajuitbed

ledikant

logeerbed

stapelbed

wiegje