x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

games

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in games categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

games kopen

Hier kun je eenvoudig de prijzen vergelijken van jouw favoriete console games, door in de onderstaande zoekbalk een van de...
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier console games!Hier kun je eenvoudig de prijzen vergelijken van jouw favoriete console games, door in de onderstaande zoekbalk een van de volgende zoekopdrachten in te vullen:

  • de naam van de console game,
  • het type console (spelcomputer) of
  • het genre.
  In het volgende scherm kun je dan selecteren op merk, prijs en platform. Ook kun je op de speciaal door ons geselecteerde console games klikken. Dit zijn de nieuwste, leukste en populairste console games van dit moment!

  Wil je nu meteen op zoek naar een console game, zoek en vergelijk dan hier alle console games!

  De markt van de console games is de laatste jaren enorm gegroeid. Producenten van console games besteden veel tijd en geld om spellen te maken die het grote publiek aanspreken. Doordat er door de jaren heen zo veel console games zijn ontwikkeld, zijn er ook veel verschillende genres ontstaan. Hieronder volgt een uitleg van de meest bekende genres.

  Soorten console games

  RPG
  Role Playing Games (RPG) zijn erg populair. Je speelt de rol van een bepaald personage en je moet door een virtuele wereld rondlopen waarin je bijvoorbeeld wapens kunt verzamelen en met andere personages kunt praten. RPG's zijn vaak mooie, uitgebreide console games waarin je veel kunt bekijken. Een speciaal soort RPG is de MMORPG. Informatie hierover is te vinden in de verklarende woordenlijst voor console games.

  Action
  Bij deze console games gaat het om snelle reflexen. De speler moet zich in een fictieve wereld weten te handhaven. Er kan bij geschoten worden, maar het hoeft niet. Deze categorie valt weer onder te verdelen in de volgende soorten: FPS, TPS, Shoot ‘m Up en Fighting. Meer informatie hierover vind je in de verklarende woordenlijst voor console games.

  Vergelijk hier alle games!Platforms
  Platform Games worden gekenmerkt door het vele springen, klimmen en manoeuvreren van platform naar platform. Meestal moeten er voorwerpen verzameld worden en ook moeten er vijanden worden verslagen. De meeste platform games hebben een cartoonachtige uitstraling. Daarbij is het uiterlijk van de vijanden vaak gebaseerd op legendarische wezens zoals draken en goblins, of op natuurlijke beesten zoals gorilla's, schildpaden, konijnen etc. Bekende platformspellen zijn Sonic en Super Mario 64.

  Racing
  Bij een racespel bestuur je een auto of een ander voertuig en moet je zo snel mogelijk van punt A naar punt B of in zo kort mogelijke tijd een aantal rondes rijden op een circuit. Tegenwoordig worden racing games echter steeds realistischer, zowel qua geluid, grafische weergave en met name ook qua besturing, door middel van de populaire racing wheels. Bekende console games zijn o.a. de Need for Speed-serie, Gran Turismo en Colin McRae Rally.

  Simulation
  In een simulatiespel (of Sim game) wordt de werkelijkheid gesimuleerd. Er zijn twee soorten simulatiespellen: strategische simulatiespellen en vaardigheidsspellen. Meer informatie hierover vind je in de verklarende woordenlijst voor console games.

  Sport
  Tennis, voetbal, golf, basketball, skating: voor de gamevariant hoef je je huis niet meer uit. Bekende titels zijn bijvoorbeeld de Fifa- (voetbal), of de Tony Hawk (skateboard)-series.

  Vergelijk hier alle games!Survival horror
  Bij de meeste survival horror console games staat overleven voorop. Meestal moet je als speler zien te ontsnappen uit een geïsoleerd huis of een stad vol met zombies en is de enige uitweg om te ontsnappen door puzzels op te lossen, vijanden van je af te weren door gebruik te maken van verschillende wapens, en in sommige gevallen gebruik te maken van je eigen bovennatuurlijke krachten. Het totaal alleen zijn in een enge omgeving vormt vaak het hoofdthema rondom een survival horror game. Survival horror is hoogstwaarschijnlijk het enige genre van de console games waarbij de sfeer belangrijker is dan de gameplay. Populaire console games zijn de Resident Evil en de Silent Hill series.

  Training
  Een relatief nieuwe categorie console games, populair gemaakt door Nintendo met de Brain Training games voor de Nintendo DS. In deze console games worden je hersenen gestimuleerd door bijvoorbeeld zo snel mogelijk 20 simpele sommen te maken of memory te spelen.

  Het bovenstaande overzicht is niet vaststaand: sommige genres kun je onderverdelen in subgenres en er ontstaan ook steeds nieuwe genres. Dit zijn wel de bekendste namen die je vaak tegenkomt. Veel moderne console games zijn niet in één categorie te vatten en zijn een combinatie van bijvoorbeeld RPG, platform en actiespel.

  Zoek en vergelijk hier alle computerspellen en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle games!Ik wil mijn spelletjes onderweg kunnen opslaan, nu moet ik steeds opnieuw beginnen. Hoe?
  Hoe sluit ik mijn nieuwe console aan op de tv?
  Wat is HDTV en hoe gebruik ik dat?
  Waarom zijn die spellen zo duur?
  Welk pack kan ik het beste aanschaffen?


  Ik wil mijn spelletjes onderweg kunnen opslaan, nu moet ik steeds opnieuw beginnen. Hoe?
  Koop een memorycard (voor de Wii, Xbox 360 Arcade en PS2) of gebruik de bijgeleverde harde schijf (PS3 en Xbox 360 Premium en Elite).

  Hoe sluit ik mijn nieuwe console aan op de tv?
  Dit kan meestal door de bijgeleverde kabel in een van de vrije scartkabels van de tv te sluiten. Wanneer je geen scartaansluitingen vrij hebt, kun je ook een scart verdeelbox kopen waardoor er meerdere aansluitingen (bijvoorbeeld voor de videorecorder en dvd-speler) beschikbaar worden.

  Wat is HDTV en hoe gebruik ik dat?
  Nieuwe consoles kunnen HDTV-beelden weergeven. Dit zijn beelden die extra scherp zijn. Het nadeel hieraan is dat je ook een tv nodig hebt die HDTV-beelden kan uitzenden. Lees hier meer over HDTV.

  Waarom zijn die spellen zo duur?
  Een van de nadelen van consoles is dat spellen duur zijn. Bedenk echter ook hoelang je speelplezier beleeft aan een nieuwe game. Een uitgebreid spel als Grand Theft Auto vergt meer dan 200 uur aan spelplezier, dus wanneer je dat afzet tegen de aanschafprijs is het een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een film in de bioscoop. Ook verschijnen er meestal na verloop van tijd budgettitels die een stuk goedkoper zijn dan de nieuwste games.

  Vergelijk hier alle games!Welk pack kan ik het beste aanschaffen?
  Er zijn verschillende packs in omloop van de meest populaire consoles. Al deze packs hebben een andere verkoopprijs en bieden andere opties en mogelijkheden. Zo krijg je in sommige Playstation packs een extra controller en een spel. Overweeg welk pack een nuttige toevoeging is en wat voor jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding blijft.

  Bekijk en vergelijk hier alle console games!

 • Verklarende woordenlijst

  Fighting
  Een vechtspel: met je handen of met wapens, zoals zwaarden, vecht je tegen één of meer tegenstanders.

  Vergelijk hier alle games!FPS (First Person Shooter)
  In een FPS zie je het karakter dat je bestuurt niet in beeld, maar speel je vanuit de eerste persoon belevenis. In deze console games is de bedoeling dat jij je tegenstanders neerhaalt voordat ze jou neerhalen. Bekende games zijn o.a. Half-Life, Halo en Unreal.

  MMORPG
  Een speciaal soort RPG is de MMORPG, wat staat voor Massively Multiplayer Online Role Playing Game. In een MMORPG spelen mensen met honderden tot miljoenen anderen via het Internet in uitgebreide virtuele werelden. Populaire RPG console games zijn o.a. Final Fantasy, Dragon Quest en de Baldur’s Gate-serie.

  Shoot 'm up
  In een shoot 'm up is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk vijanden neerschiet. Vaak spelen deze console games zich af in een science fiction of fantasy setting.

  Strategische simulatiespellen
  Strategische simulatiespellen waarin je bijvoorbeeld een burgemeester speelt die een stad moet opbouwen. Je hebt geld waarmee je gebouwen kunt kopen en je moet bepalen waar je die neerzet om je stad te laten floreren. Een bekend voorbeeld hiervan is de console game The Sims.

  Vergelijk hier alle games!TPS (Third Person Shooter)
  Vergelijkbaar met een FPS, maar vanuit de derde persoon. Je ziet hier je karakter dus wel op het scherm.

  Vaardigheidsspelen
  Vaardigheidsspellen zoals een vliegsimulator, waarin je jezelf in de cockpit van een vliegtuig waant. Een populaire console game in deze categorie is Microsoft’s Flight Simulator.


  Bekijk en vergelijk hier alle console games!

   

 • Sport Nintendo - Go Vacation (Wii)
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/7/avontuur-go-vacation-wii--18625367.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/0/avontuur-go-vacation-wii--20058790.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/4/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205704.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/5/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205705.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/6/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205706.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/7/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205707.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/8/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205708.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/9/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205709.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/1/0/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205710.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/1/1/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205711.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/1/2/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205712.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/2/0/sport-nintendo-go-vacation-wii--23880220.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/2/1/sport-nintendo-go-vacation-wii--23880221.jpg
  Sport Nintendo - Go Vacation (Wii) (8)
  8.47997644287397 (2)
  Sport Nintendo - Go Vacation (Wii)
  Helemaal naar verwachting kei leuk spel
  dat er zoveel levels zijn maakt het extra leuk je kunt je eigen villa inrichten. Dit spel is zijn geld waard
  10.0
  0 10
 • Sport Nintendo - Go Vacation (Wii)
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/7/avontuur-go-vacation-wii--18625367.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/0/avontuur-go-vacation-wii--20058790.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/4/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205704.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/5/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205705.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/6/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205706.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/7/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205707.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/8/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205708.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/9/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205709.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/1/0/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205710.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/1/1/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205711.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/1/2/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205712.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/2/0/sport-nintendo-go-vacation-wii--23880220.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/2/1/sport-nintendo-go-vacation-wii--23880221.jpg
  Sport Nintendo - Go Vacation (Wii) (8)
  8.47997644287397 (2)
  Sport Nintendo - Go Vacation (Wii)
  Deze prijs klopt niet
  Deze prijs klopt niet. Als je doorklikt naar de site moet je 39,95 betalen i.p.v. 31,95. Maar zo staan ze (wehkamp) wel bovenaan de lijst... slecht!
  5.0
  0 10
Console en PC games 7.5 (91)
0 - 24
 • saltoo Just Dance 2016 (Wii)
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/0/8/saltoo-just-dance-2016-38855408.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MDY2MC8vNzY3NDYvLzY5MjUzZWI3LWUwNjQtNDU4ZS05ZjY1LWJiYTcyOTZiYjZjZi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/9/saltoo-just-dance-2016-40828269.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTgwNDY2X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/3/0/saltoo-just-dance-2016-45741730.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODk5Nzc3My9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  saltoo Just Dance 2016 (Wii) (218)
  saltoo Just Dance 2016 (Wii)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  32, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  32, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
  most_sold
 • Activision Blizzard Call Of Duty: Black Ops 3 (PS3)
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/8/7/activision-blizzard-call-of-duty-black-ops-3-36680287.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MDM5MC8vNzY0MDcvLzhkY2UwYjYzLWU4Y2MtNDk4Yy04NDk1LTg0ODE1Nzc2NDAxNy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/9/1/activision-blizzard-call-of-duty-black-ops-3-36680291.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTY5MDg4X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/0/7/activision-blizzard-call-of-duty-black-ops-3-ps3--46432707.jpg
  Activision Blizzard Call Of Duty: Black Ops 3 (PS3) (108)
  Activision Blizzard Call Of Duty: Black Ops 3 (PS3)
  Bart Smit Bart Smit
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bart Smit Bart Smit
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Games FIFA 16 (PS3)
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/4/4/electronic-arts-fifa-16-ps3--40096344.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/4/6/electronic-arts-fifa-16-ps3--40096346.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/4/9/electronic-arts-fifa-16-ps3--40096349.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/4/1/games-electronic-arts-fifa-16-ps3-42214841.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/4/2/games-electronic-arts-fifa-16-ps3-42214842.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/4/3/games-electronic-arts-fifa-16-ps3-42214843.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/4/4/games-electronic-arts-fifa-16-ps3-42214844.jpg
  Games FIFA 16 (PS3) (69)
  Games FIFA 16 (PS3)
  Bart Smit Bart Smit
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bart Smit Bart Smit
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Electronic Arts Star Wars: Battlefront (PC)
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/7/7/electronic-arts-nederland-bv-star-wars-battlefront-10729-05e568068a915e9a79ff36f1b9ae4bbb-33596777.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTExMTA4X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/5/7/electronic-arts-star-wars-battlefront-10729-05e568068a915e9a79ff36f1b9ae4bbb-39931357.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MDkyNC8vNzcwODMvLzI1MjU5NmFjLWViNWQtNDExYS1hYmVkLTVlYjE5YzRjMzc3NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/3/1/electronic-arts-star-wars-battlefront-pc--46300431.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/7/electronic-arts-star-wars-battlefront-pc--47889797.jpg
  Electronic Arts Star Wars: Battlefront (PC) (39)
  Electronic Arts Star Wars: Battlefront (PC)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  49, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  49, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Games Activision - Skylanders Superchargers Starter Pack, Wii U
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/1/8/nintendo-wii-u-skylanders-superchargers-starter-pack-35762318.jpg?m=aHR0cDovL21pZ2FtZS5maS9rdXZhdC9IVkpQRkZFUlFBTllMWEYuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/9/nintendo-wii-u-skylanders-superchargers-starter-pack-36315969.jpg?m=aHR0cDovL2dhbWVob3VzZS5maS9pbWFnZXMvcGVsaWthbm5ldC9IVkpQRkZFUlFBTllMWEYtZnVsbC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/7/0/nintendo-wii-u-skylanders-superchargers-starter-pack-36315970.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52aWloZGVtYWEuZmkva3V2YXQvSFZKUEZGRVJRQU5ZTFhGLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/8/4/games-activision-skylanders-superchargers-starter-pack-wii-u-41418884.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/8/5/games-activision-skylanders-superchargers-starter-pack-wii-u-41418885.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/8/6/games-activision-skylanders-superchargers-starter-pack-wii-u-41418886.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/8/7/games-activision-skylanders-superchargers-starter-pack-wii-u-41418887.jpg
  Games Activision - Skylanders Superchargers Starter Pack, Wii U (21)
  Games Activision - Skylanders Superchargers Starter Pack, Wii U
  Bart Smit Bart Smit
  38, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bart Smit Bart Smit
  38, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • saltoo Just Dance 2016 (PS 3)
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/4/9/saltoo-just-dance-2016-38117549.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MDY2MC8vNzY3MjQvL2FiMTdiYWE3LTkyNDQtNGVmZi1iMjViLTBiOTg3MzM5ZTY4NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/2/2/saltoo-just-dance-2016-41279722.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTYzMTc4X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/7/3/saltoo-just-dance-2016-45747773.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODk5Nzc2NS9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  saltoo Just Dance 2016 (PS 3) (18)
  saltoo Just Dance 2016 (PS 3)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  32, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  32, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Games Super Mario Maker Wii U
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/6/5/nintendo-super-mario-maker-37242465.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb3Ntb3guYmUvaW1hZ2VzL2FjdGl2ZS9lYW4vMzAwLzAwNDU0OTYzMzQ5MzIuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/5/9/nintendo-super-mario-maker-38095059.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MDk0Ny8vNzcxMzAvLzE4MTc5OTlmLWQ0NzYtNDIwYi1iYTJlLTY3MjI4ODFkMTU5Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/5/nintendo-super-mario-maker-41257735.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTYyOTgzX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/7/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490878.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/7/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490879.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490880.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490881.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490882.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490883.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490884.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490885.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490886.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490887.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490888.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490889.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490890.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490891.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490892.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490893.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490894.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490895.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490896.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490897.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490898.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490899.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490900.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490901.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490902.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490903.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490904.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490905.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490906.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490907.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490908.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490909.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/1/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490910.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/1/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490911.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/1/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490912.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/1/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490913.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/1/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490914.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/1/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490915.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/1/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490916.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/1/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490917.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/1/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490918.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/1/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490919.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490920.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490921.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490922.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490923.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490924.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490925.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490926.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490927.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490928.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490929.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490930.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490931.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490932.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490933.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490934.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490935.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490936.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490937.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490938.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490940.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490941.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490942.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490943.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490944.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490945.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490946.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490947.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490948.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490949.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490950.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490951.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490952.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490953.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490954.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490955.jpg
  Games Super Mario Maker Wii U (18)
  Games Super Mario Maker Wii U
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  39, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  39, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Ubisoft Just Dance 2016 (Wii U)
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/8/ubisoft-just-dance-2016-wii-u-41717618.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTgwNDY3X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/9/6/ubisoft-just-dance-2016-wii-u--46926296.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/0/ubisoft-just-dance-2016-wii-u--47553330.jpg
  Ubisoft Just Dance 2016 (Wii U) (16)
  Ubisoft Just Dance 2016 (Wii U)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  38, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  38, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Bethesda Softworks Fallout 4 - PC
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/8/0/bethesda-softworks-fallout-4-pc-46202180.jpg
  Bethesda Softworks Fallout 4 - PC (16)
  Bethesda Softworks Fallout 4 - PC
  Dreamgame.nl Dreamgame.nl
  46.25, DL (offer_sdt_download)
  Dreamgame.nl Dreamgame.nl
  46.25, DL (offer_sdt_download)
  6
 • Games Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack - (Sony PlayStation 3)
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/9/kolmio-software-disney-infinity-3-0-star-wars-starter-pack-37242679.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMzI4MTg4MjkuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/0/kolmio-software-disney-infinity-3-0-star-wars-starter-pack-38095070.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MDkzMy8vNzcwOTMvLzZiZDVlNzE1LWY0N2MtNDJjZi1iNWI0LTRlMmE4MjJhZWU3YS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/9/kolmio-software-disney-infinity-3-0-star-wars-starter-pack-40180769.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTU5MDU2X3BiXzAxLz93PTUwMCZoPTUwMA==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/6/7/games-namco-bandai-games-disney-infinity-3-0-star-wars-sp-ps3-40261067.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/6/8/games-namco-bandai-games-disney-infinity-3-0-star-wars-sp-ps3-40261068.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/6/9/games-namco-bandai-games-disney-infinity-3-0-star-wars-sp-ps3-40261069.jpg
  Games Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack - (Sony PlayStation 3) (15)
  Games Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack - (Sony PlayStation 3)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • saltoo Need For Speed 2015 (PC)
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/1/0/saltoo-need-for-speed-2015--38146710.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMzU4NjkyNDguanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/1/7/saltoo-need-for-speed-2015--38146717.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MDkyMy8vNzcwODIvLzg1OWQ4MjVmLTQ1NzMtNDhiYi1iYmYzLWIxYzAzOGIyYWIzNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/3/6/saltoo-need-for-speed-2015--41351936.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTUzOTkwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  saltoo Need For Speed 2015 (PC) (14)
  saltoo Need For Speed 2015 (PC)
  ECI.be ECI.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, ? (offer_sdt_unknown)
  ECI.be ECI.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Electronic Arts FIFA 16 (Xbox 360)
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/5/electronic-arts-fifa-16-xbox-360--40096385.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/3/electronic-arts-fifa-16-xbox-360--44047983.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/9/0/electronic-arts-fifa-16-xbox-360--44047990.jpg
  Electronic Arts FIFA 16 (Xbox 360) (12)
  Electronic Arts FIFA 16 (Xbox 360)
  Bart Smit Bart Smit
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bart Smit Bart Smit
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Games Ubisoft - Just Dance 2015, Wii
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/4/games-ubisoft-just-dance-2015-wii-24843364.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/4/3/games-ubisoft-just-dance-2015-wii-25996643.jpg
  Games Ubisoft - Just Dance 2015, Wii (11)
  Games Ubisoft - Just Dance 2015, Wii
  ECI.be ECI.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  ECI.be ECI.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Minecraft Minecraft Story Mode Xbox 360
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/7/8/minecraft-story-mode-xbox-360-43633078.jpg
  Minecraft Minecraft Story Mode Xbox 360 (11)
  Minecraft Minecraft Story Mode Xbox 360
  ECI.be ECI.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  ECI.be ECI.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  2
 • Race; Arcade / Actie Nintendo - Mario Kart 8 (Wii U)
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/1/race-arcade-actie-nintendo-mario-kart-8-wii-u--22261951.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/9/5/actie-race-nintendo-mario-kart-8-wii-u--21530195.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/2/race-arcade-actie-nintendo-mario-kart-8-wii-u--25043282.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/6/0/race-arcade-actie-nintendo-mario-kart-8-wii-u--37777860.jpg
  Race; Arcade / Actie Nintendo - Mario Kart 8 (Wii U) (11)
  Race; Arcade / Actie Nintendo - Mario Kart 8 (Wii U)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Actie Sony - Minecraft PS3 (PlayStation 3)
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/6/actie-sony-minecraft-ps3-playstation-3--24042096.jpg
  Actie Sony - Minecraft PS3 (PlayStation 3) (10)
  Actie Sony - Minecraft PS3 (PlayStation 3)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Games FIFA 16 (PC)
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/2/electronic-arts-fifa-16-pc--40096502.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/4/electronic-arts-fifa-16-pc--40096504.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/6/electronic-arts-fifa-16-pc--40096506.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/0/games-electronic-arts-fifa-16-pc-42214860.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/1/games-electronic-arts-fifa-16-pc-42214861.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/2/games-electronic-arts-fifa-16-pc-42214862.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/3/games-electronic-arts-fifa-16-pc-42214863.jpg
  Games FIFA 16 (PC) (10)
  Games FIFA 16 (PC)
  Dreamgame.nl Dreamgame.nl
  42.49, DL (offer_sdt_download)
  Dreamgame.nl Dreamgame.nl
  42.49, DL (offer_sdt_download)
  7
 • Games Grand Theft Auto V (GTA 5) (PC)
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/3/8/games-toiminta-grand-theft-auto-v-gta-5-pc--22366038.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/7/1/games-toiminta-grand-theft-auto-v-gta-5-pc--29150571.jpg
  Games Grand Theft Auto V (GTA 5) (PC) (10)
  Games Grand Theft Auto V (GTA 5) (PC)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  44, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  44, 2d (offer_sdt_2_days)
  6
 • Electronic Arts The Sims 4 Bundel NL
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/8/3/electronic-arts-the-sims-4-bundel-nl-47383183.jpg
  Electronic Arts The Sims 4 Bundel NL (10)
  Electronic Arts The Sims 4 Bundel NL
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  34, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  34, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Games Disney Interactive - Disney Infinity Starter Pack (Wii U)
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/9/games-infogrames-disney-infinity-starter-pack-wii-u-21706109.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/9/3/avontuur-disney-interactive-disney-infinity-starter-pack-wii-u--20526793.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/8/games-infogrames-disney-infinity-starter-pack-wii-u-28120868.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/9/games-infogrames-disney-infinity-starter-pack-wii-u-28120869.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/7/0/games-infogrames-disney-infinity-starter-pack-wii-u-28120870.jpg
  Games Disney Interactive - Disney Infinity Starter Pack (Wii U) (9)
  Games Disney Interactive - Disney Infinity Starter Pack (Wii U)
  Bart Smit Bart Smit
  26.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bart Smit Bart Smit
  26.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • saltoo Minecraft-story Mode (PS3)
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/0/6/saltoo-minecraft-story-mode-44323606.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MTcxMy8vNzgwOTQvL2U2YzU2NGU0LTZhZjQtNDE4Ni05MjY2LWFkOTk5Y2U1OTUwNi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/1/8/saltoo-minecraft-story-mode-45426518.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjMyNzU4X3BiXzAxLz93PTUwMCZoPTUwMA==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/3/5/saltoo-minecraft-story-mode-ps3--46180535.jpg
  saltoo Minecraft-story Mode (PS3) (9)
  saltoo Minecraft-story Mode (PS3)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • saltoo Minecraft: Story Mode (Wii U)
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/7/6/saltoo-minecraft-story-mode-44488076.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb3Ntb3guYmUvaW1hZ2VzL2FjdGl2ZS9lYW4vMzAwLzUwNjAxNDY0NjMxODguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/7/7/saltoo-minecraft-story-mode-44488077.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb3Ntb3gubmwvaW1hZ2VzL2FjdGl2ZS9lYW4vMzAwLzUwNjAxNDY0NjMxODguanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/9/saltoo-minecraft-story-mode-wii-u--47440269.jpg
  saltoo Minecraft: Story Mode (Wii U) (9)
  saltoo Minecraft: Story Mode (Wii U)
  ECI.be ECI.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, ? (offer_sdt_unknown)
  ECI.be ECI.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Sport Nintendo - Go Vacation (Wii)
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/7/avontuur-go-vacation-wii--18625367.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/0/avontuur-go-vacation-wii--20058790.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/4/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205704.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/5/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205705.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/6/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205706.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/7/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205707.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/8/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205708.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/9/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205709.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/1/0/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205710.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/1/1/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205711.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/1/2/sport-nintendo-go-vacation-wii--22205712.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/2/0/sport-nintendo-go-vacation-wii--23880220.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/2/1/sport-nintendo-go-vacation-wii--23880221.jpg
  Sport Nintendo - Go Vacation (Wii) (8)
  8.47997644287397 (2)
  Sport Nintendo - Go Vacation (Wii)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Games Farming Simulator 2015 - (PC CD-DVD)
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/4/8/games-farming-simulator-2015-pc-cd-dvd--25097248.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/1/5/games-farming-simulator-2015-pc-cd-dvd--25101315.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/0/9/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-pc-25276709.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/1/0/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-pc-25276710.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/1/1/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-pc-25276711.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/1/2/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-pc-25276712.jpg
  Games Farming Simulator 2015 - (PC CD-DVD) (8)
  Games Farming Simulator 2015 - (PC CD-DVD)
  Dreamgame.nl Dreamgame.nl
  19.99, DL (offer_sdt_download)
  Dreamgame.nl Dreamgame.nl
  19.99, DL (offer_sdt_download)
  3
2 102
 • Prijs (price):
  • < 22 € (price_22)
  • 22 € - 27 € (price_22_27)
  • 27 € - 37 € (price_27_37)
  • ≥ 37 € (price_37)
 • Platform (platform):
 • Genre (genre):
  • Actie (actie)
  • Actie / Avontuur (actie_avontuur)
  • Actie / Racen (actie_racen)
  • Actie / RPG (actie_rpg)
  • Actie / Strategie (actie_strategie)
  • Actie / Vechten (actie_vechten)
  • Adventure / RPG (adventure_rpg)
  • Arcade (arcade)
  • avontuur (avontuur)
  • Card Game (card_game)
  • Compilatie (compilatie)
  • Compilation (compilation)
  • Dance (dance)
  • Dans (dans)
  • Educatief (educatief)
  • Familie (familie)
  • Feest (feest)
  • Fighting (fighting)
  • Fitness (fitness)
  • FPS (First Person Shooter) (fps_first_person_shooter_)
  • Kinderen (kinderen)
  • Levensstijl (levensstijl)
  • MMORPG (mmorpg)
  • Multi (multi)
  • Muziek (muziek)
  • Platform (platform)
  • Puzzel (puzzel)
  • Racen (racen)
  • Rijden (rijden)
  • RPG (Role-Playing Game) (rpg_role_playing_game_)
  • RTS (Real Time Strategy) (rts_real_time_strategy_)
  • Schietfilm (schietfilm)
  • Shooter (shooter)
  • Simulatie (simulatie)
  • Sporten (sporten)
  • Strategie (strategie)
  • Strategie / RPG (strategie_rpg)
  • Survival / Horror (survival_horror)
  • TPS (3rd Person Shooter) (tps_3rd_person_shooter_)
  • Vechten (vechten)
 • Leeftijd (PEGI-classificatie) (pegi_classificatie):
  • 12 (12)
  • 16 (16)
  • 18 (18)
  • 3 (3)
  • 7 (7)
 • Type multiplayer (multiplayer_mode_type):
  • Offline (offline)
  • Offline, Online (offline_online)
  • Online (online)
 • Multiplayer (multiplayer_mode):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Varianten (group):
  • Actie Activision Blizzard - Angry Birds Trilogy - PlayStation Move (PlayStation 3) (actie_activision_blizzard_angry_birds_trilogy_playstation_move_playstation_3_)
  • Actie Activision Blizzard - Prototype 2 (PC) (actie_activision_blizzard_prototype_2_pc_)
  • Actie Black Ops (actie_black_ops)
  • Actie party (actie_party)
  • Actie; Shooter Black Ops (actie_shooter_black_ops)
  • Activision Black Ops 3 (activision_black_ops_3)
  • Activision Blizzard Black Ops 3 (activision_blizzard_black_ops_3)
  • Avontuur Activision Blizzard - Skylanders: Giants Starter Pack (Wii) (avontuur_activision_blizzard_skylanders_giants_starter_pack_wii_)
  • Bord & Kaart party (bord_kaart_party)
  • Electronic Arts Battlefield Hardline (electronic_arts_battlefield_hardline)
  • Electronic Arts Fifa 16 PS3 (electronic_arts_fifa_16_ps3)
  • Electronic Arts Fifa 16 (Xbox 360) (electronic_arts_fifa_16_xbox_360_)
  • Games AC Unity (games_ac_unity)
  • Games Black Ops (games_black_ops)
  • Games Destiny (games_destiny)
  • Games Far Cry 4 (PC) (games_far_cry_4_pc_)
  • Games Far Cry 4 (PS3) (games_far_cry_4_ps3_)
  • Games FIFA 15 (games_fifa_15)
  • Games FIFA 16 PC (games_fifa_16_pc)
  • Games GTA V (games_gta_v)
  • Games Just Dance 2015 (PS3) (games_just_dance_2015_ps3_)
  • Games Just Dance 2015 (Wii) (games_just_dance_2015_wii_)
  • Games Just Dance 2015 (Xbox 360) (games_just_dance_2015_xbox_360_)
  • Games Mario Kart (games_mario_kart)
  • Games Minecraft (Xbox 360) (games_minecraft_xbox_360_)
  • Games Nintendo Super Mario Maker (games_nintendo_super_mario_maker)
  • Games Pokemon Y (games_pokemon_y)
  • Games The Sims 3 (games_the_sims_3)
  • Nintendo Kart (nintendo_kart)
  • Nintendo party (nintendo_party)
  • Race; Arcade / Actie Kart (race_arcade_actie_kart)
  • Race Kart (race_kart)
  • saltoo Black Ops 3 (saltoo_black_ops_3)
  • Simulatie & Virtueel leven The Sims 4 (PC) (simulatie_virtueel_leven_the_sims_4_pc_)
  • Sport; Voetbal Electronic Arts - FIFA 13 (PS Vita) (sport_voetbal_electronic_arts_fifa_13_ps_vita_)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be