x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een console, of in het Nederlands spelcomputer, is een speciaal systeem om spelletjes op te spelen. Er zijn twee soorten spelcomputers, namelijk :Vergelijk hier spelcomputers!

  • de gewone spelcomputers en
  • de portable spelcomputers.
  Gewone spelcomputers moeten eerst aangesloten worden op de televisie. Portable spelcomputers zijn klein in formaat en hebben een eigen scherm. Deze kun je dan ook gemakkelijk meenemen om onderweg te gamen. In deze tekst gaan we in op de verschillende consoles die er zijn.

  Op dit moment zijn er 3 grote fabrikanten van spelcomputers. Dat zijn Nintendo, Sony en Microsoft. Het is erg moeilijk om consoles te vergelijken. Naast de hardware spelen ook je persoonlijke voorkeur en het spelaanbod een rol in je keuze. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwste spelsystemen.


  Populaire draagbare spelcomputers

  De populairste draagbare spelcomputers op dit moment zijn:

  Vergelijk hier spelcomputers!De Nintendo DS lite:
  De Nintendo DS lite is de nieuwste draagbare spelcomputer van Nintendo. De Nintendo DS bestaat uit twee schermen, waarvan er een bediend kan worden met een stylus pen. De DS lite heeft een langere batterijduur en heeft iets kleiner formaat en gewicht dan haar voorganger de Nintendo DS. De Nintendo DS en DS Lite hebben ook Wi-Fi mogelijkheden. Op beide Nintendo’s kunnen ook GameBoy Advance-spelletjes gespeeld worden.
   
   
  Vergelijk hier consoles!De Sony PSP Slim & Lite (PlayStation Portable):
   De Sony PSP Slim & Lite is de nieuwste draagbare spelcomputer van Sony. Deze versie is kleiner en lichter dan haar voorganger en heeft ook een langere accuduur. Tevens beschikt de Slim & Lite over meer geheugen. Op de PSP kunnen in tegenstelling tot de Nintendo DS ook filmpjes en muziek afgespeeld worden. De PSP heeft net als de Nintendo DS ook Wi-Fi mogelijkheden.
   
   
  Populaire spelcomputers
  De populairste spelcomputers op dit moment zijn:

  Vergelijk hier spelcomputers!De Nintendo Wii:
  De Nintendo Wii kenmerkt zich door zijn unieke besturing. Door middel van sensoren kun je door bewegingen met de controller de spellen besturen: zo is het bijvoorbeeld net alsof je echt aan het tennissen bent. De Nintendo Wii is backwards compatible en speelt dus ook oude spellen van de Nintendo Gamecube af. Het enige wat daar voor nodig is, zijn een GameCube controller en een GameCube memory card.

   

  Vergelijk hier consoles!De Microsoft Xbox 360:
  De Microsoft Xbox 360 is de opvolger van de Xbox. De Xbox 360 is inmiddels beschikbaar in 3 versies. De Xbox 360 Arcade (eerder uitgegeven als de Xbox 360 Core), de Xbox 360 Premium (ook bekend als de Xbox 360 Pro of de ‘gewone’ Xbox) en de Xbox 360 Elite. De Xbox 360 Arcade is de goedkoopste versie en beschikt niet over een harde schijf. De gewone Xbox 360 heeft een harde schijf van 20 gigabyte. De Xbox 360 Elite is de duurste versie en heeft een harde schijf van 120 gigaybyte, bovendien heeft het een matzwart uiterlijk. De Xbox 360 Premium/Pro en Xbox 360 Elite zijn gedeeltelijk backwards compatible met spellen voor de oude Xbox.

  Vergelijk hier spelcomputers!De Sony PlayStation 3:
  De Sony PlayStation 3 is de opvolger van de PlayStation 2. De PlayStation 3 is op het moment in 2 uitvoeringen beschikbaar. De ‘normale’ PlayStation 3, met een Blu-ray speler en 60 gigabyte harde schijf. Daarnaast is er de PlayStation 3 40GB, ook met een Blu-ray speler maar met een 40 gigabyte harde schijf. Het 40 GB model heeft ook maar 2 USB-poorten in plaats van 4. De gewone PlayStation 3 speelt ook een gedeelte van de PlayStation 2 spellen; het 40 GB model heeft deze functie echter niet.

  Spellen & accessoires
  Voor alle spelcomputers zijn vele spellen en accessoires te verkrijgen. Uiteraard vind je die ook op VERGELIJK.BE. Kijk hier voor consolespellen en kijk hier voor consoleaccessoires.

  Bekijk en vergelijk hier alle spelcomputers en vind de beste koop!

   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier spelcomputers!Worden alle spellen voor alle spelcomputers uitgebracht?
  Kan ik ook via het Internet spelen?

  Wat is de prijs van de spellen?
  Wat is beter: direct een nieuwe console aanschaffen zodra hij uit is, of nog even wachten?
  Welke console moet ik kiezen?


  Bekijk en vergelijk hier alle spelcomputers en vind de beste koop!


  Worden alle spellen voor alle spelcomputers uitgebracht?
  Nee, niet alle titels zijn op alle spelcomputers verkrijgbaar. De grote spelontwikkelaars maken tegenwoordig spellen die op alle platformen uitkomen, maar er zijn ook exclusieve titels. Kijk eerst naar de beschikbare spellen voordat je een keuze maakt.

  Kan ik ook via het internet spelen?
  Ja, dat kan. Bij de Xbox is dit een standaard mogelijkheid, voor de PlayStation2 en de GameCube is dit een optionele feature. Het is dan zelfs mogelijk om via een koptelefoon en microfoon te praten met gamers die net als jij aan het spelen zijn! Een leuk voorbeeld hiervan is het racespel Project Gotham voor de Xbox.


  Wat is de prijs van de spellen?
  Een nieuw spel kost gemiddeld EUR 50 tot EUR 60. De wat oudere titels of spellen waar inmiddels een opvolger van is, zijn goedkoper in aanschaf. Ook zijn er tweedehands veel spellen verkrijgbaar.


  Wat is beter: direct een nieuwe console aanschaffen zodra hij uit is, of nog even wachten?

  In de beginperiode is de prijs vaak hoog en de hoeveelheid beschikbare spellen laag. Het meest aantrekkelijk worden consoles in de middenfase, wanneer de prijs laag is en het spelaanbod groot. Echter, als je de nieuwste spellen wilt spelen en geld geen probleem is, kun je beslissen meteen de nieuwste console aan te schaffen.

  Welke console moet ik kiezen?
  Het hangt voornamelijk af van de spelletjes die je wilt gaan spelen.

  • De Wii is het meest geschikt voor de beginnende of gemiddelde gamer, voor families is deze console ook erg geschikt. Het is een erg leuke verandering op de ‘standaard’ console bediening. Voor gamers die superrealistische en complexe graphics willen, is deze console niet geschikt.
  • De Playstation 3 is duur, maar voor die prijs krijg je ook een ingebouwde Blu-Ray High Definition dvd-speler, wat het in verhouding weer niet duur maakt. PS3 heeft uitstekende graphics en een legendarische game-play. Dit systeem is met name geschikt voor de serieuze gamer.
  • De Xbox 360 biedt uitstekende geavanceerde graphics, goede game play, en met name de online community is erg sterk bij deze console. De Xbox 360 is bij hardcore gamers erg populair.

  Hieronder volgt een uitleg over de 3 grootste consoles, met hun voor- en nadelen.


  Nintendo Wii

  • Voordelen:
   • Vergelijk hier spelcomputers!Nintendo is een gevestigde naam in het game circuit met de Nintendo, Super Nintendo en de GameCube. Hun nieuwe console, de Wii, is een innovatief product met een unieke besturing. De draadloze controller heeft een bewegingssensor ingebouwd die reageert op jouw bewegingen.
   • Dus speel je bijvoorbeeld een bowlinggame, dan maak je een beweging met de controller alsof je bowlt, en op het scherm is dan te zien dat de bowlingbal op de pins (de kegels) afrolt. Bij een tennismatch is de controller een tennisracket, bij een honkbalmatch een honkbalknuppel.
   • Door deze werking is de Wii-besturing erg makkelijk om onder de knie te krijgen. Ook is het erg leuk om in groepen samen te spelen. Zelfs kleine kinderen kunnen meespelen! Op de Wii kun je ook je GameCube-spellen spelen. Er is helaas geen mogelijkheid om dvd’s af te spelen op deze console.
   • Er zit een SD-kaart insteekslot op de Wii, en ook een ingebouwde draadloze Wi-Fi verbinding.
  • Nadelen:
   • Qua beeldkwaliteit is de Wii niet zo sterk als de Playstation 3 of Xbox 360, maar het voldoet zeker. Voor de meeste spelletjes zijn de graphics goed, maar niet hoogstaand. De Wii is niet de beste console voor de hardcore gamer.

  Sony Playstation 3 (PS3)

  • Voordelen:
   • Vergelijk hier consoles!Sony heeft een lange lijst met uitstekende kwaliteiten, zoals perfecte graphics en een hele goede game-play.
   • De PS3 biedt ook meerdere multimedia features zoals een High-Definition Blu-Ray DVD-speler. Dus de Playstation 3 mag dan wel duur lijken, maar je krijgt er wel een game console én een Blu-Ray dvd-speler voor.
   • Door de High Definition-weergave zien je games er prachtig uit op deze console, mits je tv natuurlijk wel HD ondersteunt. PS1- en PS2-spellen kan je ook nog afspelen op de PS3, maar wel enkel op de 60 GB-versie.
   • Het systeem kan ook foto’s, MPEG-4 video’s en zelfs YouTube-filmpjes afspelen op je tv.
   • De PS3 is makkelijk te installeren en is verkrijgbaar in verschillende versies, die het meest verschillen in hoe groot de harde schijfcapaciteit is.
  • Nadelen
   • De PS3 is qua omvang een stuk groter dan de andere twee consoles en je hebt dus veel ruimte nodig om hem kwijt te kunnen. Ook is hij een stuk duurder.

  Microsoft Xbox 360

  • Voordelen:
   • Vergelijk hier spelcomputers!Microsoft kwam enkele jaren geleden op de game markt en verraste iedereen met de solide console Xbox. Inmiddels is die versie verouderd en is er de Xbox 360, in drie modellen: de Arcade, de Premium en de duurdere Elite.
   • De Xbox 360 Arcade is de goedkoopste versie en beschikt niet over een harde schijf. 
   • De gewone Xbox 360 heeft een harde schijf van 20 GB.
   • De Xbox 360 Elite is de duurste versie en heeft een harde schijf van 120 GB, bovendien heeft het een matzwart uiterlijk. 
   • Alle drie hebben sterke 3D grafische power en bieden multimedia mogelijkheden.
   • Het beste aan de Xbox 360 is het abonnement dat je bij aanschaf krijgt: de Xbox Live Silver dienst is op dit moment de beste online gaming community.
   • Ook de meeste oudere Xbox-titels kunnen op de Xbox 360 gespeeld worden.
   • De Xbox 360 Elite heeft een harde schijf van 120 GB, een stuk groter dan wat de Playstation 3 biedt. De harde schijf kan ook afgekoppeld worden.
   • De modellen kunnen ook fungeren als Media Center via een Vista-PC.
  • Nadelen:
   • de twee meest gehoorde klachten van de Xbox 360 is dat hij veel lawaai kan maken
   • en ook erg heet kan worden.
  Bekijk en vergelijk hier alle spelcomputers en vind de beste koop!


   

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen voor consoles.

  Bekijk en vergelijk hier alle spelcomputers en vind de beste koop!

  Vergelijk hier consoles!Audio
  Hier vind je of de spelcomputer mono, stereo of surround geluid levert.

  Audiosysteem
  Een digitaal audiosysteem levert een betere kwaliteit geluid.

  Batterij duur
  De batterij is de speeltijd, aangegeven in uren.

  Controllerpoorten
  Met een spelcomputer kun je alleen spelen maar ook met anderen. Met extra controllers kun je met meerdere mensen spelen. Op de Xbox en GameCube zitten vier controllerpoorten, de PlayStation2 heeft er twee. Meestal wordt er één controller meegeleverd bij het spel, maar er zijn ook speciale sets te koop waarbij meerdere controllers zitten en ook al een aantal spellen.

  Vergelijk hier consoles!Dvd-speler
  Sommige spelcomputers bieden extra mogelijkheden. Denk hierbij aan een dvd-speler, cd-speler en ook mp3-speler. Als de spelcomputer over een dvd-speler beschikt, vind je dat hier terug.

  Geheugen uitbreidbaar
  Het geheugen is uitbreidbaar via de machine zelf of via memory cards in de controller.

  Handheld
  Een handheld is een spelcomputer met scherm ineen. Voorbeelden hiervan zijn de Nintendo GameBoy Advance, de Nintendo DS, Sony PSP en de Gizmondo. Deze hoeven dus niet op een tv-scherm te worden aangesloten.

  Netwerk
  Relatief nieuw voor de spelcomputer is de mogelijkheid om via het Internet te spelen. Bij de Xbox, Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, PSP en de Nintendo DS is dit een standaard mogelijkheid, voor de PlayStation2 en de GameCube is dit een optionele feature. Het is dan zelfs mogelijk om via een koptelefoon en microfoon te praten met gamers die net als jij aan het spelen zijn!
  Vergelijk hier spelcomputers!
  Spelformaat
  De spellen tussen de verschillende merken zijn niet uitwisselbaar. Vaak is het mogelijk om spellen van een ouder model spelcomputer wel op een nieuwer model te spelen. Een voorbeeld hiervan zijn de spellen voor de Sony PSOne: deze zijn ook te spelen op de PlayStation2. Een spel staat op dvd, cd of Blu-Ray. Alleen Nintendo gebruikt cartridges en mini cd's.

  Bekijk en vergelijk hier alle spelcomputers en vind de beste koop!


   

Console 7.7 (74)
70
 • gei_ntegreerde_display:
  • nee - 25
   • ja - 10
   • tweede_scherm:
    • nee - 23
     • ja - 8
     • wlan_verbinding:
      • ja - 47
       • nee - 1
       • portable:
        • nee - 27
         • ja - 8
         • lan_met_kabels:
          • ja - 39
           • nee - 11
           • number_of_gamepads_meegeleverd:
            • 1 - 34
             • 2 - 3
             • platform:
              • playstation_4 - 13
               • xbox_360 - 12
                • playstation_3 - 10
                 • nintendo_3ds - 5
                  • nintendo_3ds_xl - 3
                   • wii_u - 3
                    • xbox_one - 3
                     • playstation_vita_psvita_ - 1
                      • playstation_vita_tv - 1
                      • gei_ntegreerde_kaartlezer:
                       • nee - 20
                        • ja - 19
                        • bluetooth:
                         • ja - 25
                          • nee - 10
                          • price:
                           • price_190 - 10
                            • price_190_250 - 18
                             • price_250_360 - 23
                              • price_360 - 19
                              • kleur:
                               • zwart - 43
                                • wit - 8
                                 • blauw - 1
                                  • doorschijnend - 1
                                   • roze - 1
                                    • zilver - 1
                                    • optical_drive_meegeleverd:
                                     • ja - 23
                                      • nee - 9
                                      • brand:
                                       • sony - 32
                                        • microsoft - 21
                                         • nintendo - 17
                                         • built_in_hard_drive:
                                          • ja - 34
                                           • nee - 16
                                           • group:
                                            • nintendo_3ds_xl - 5
                                             • sony_playstation_4_27483889 - 3
                                              • microsoft_xbox_360_slim_250gb - 2
                                               • nintendo_3ds - 2
                                                • sony_playstation_4 - 2
                                                 • microsoft_xbox_one - 1
                                                  • sony_playstation_3_slim_320gb - 1
                                                   • sony_playstation_vita - 1
                                                   0 - 24
                                                   • Sony Playstation 3 500GB Black
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/8/6/sony-playstation-3-500gb-black-24331186.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/4/0/sony-playstation-3-500gb-black-24331240.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/2/sony-playstation-3-500gb-black-24345652.jpg
                                                    Sony Playstation 3 500GB Black (22)
                                                    Coolblue.be Coolblue.be
                                                    8.0 (53, 53)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    349, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Coolblue.be Coolblue.be
                                                    8.0 (53, 53)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    349, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    1
                                                    good_buy
                                                   • Sony PlayStation 3 500GB + FIFA World Cup 2014
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/2/2/sony-playstation-3-500gb-fifa-world-cup-2014-24318422.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/8/4/sony-playstation-3-500gb-fifa-world-cup-2014-29602084.jpg
                                                    Sony PlayStation 3 500GB + FIFA World Cup 2014 (4)
                                                    10.0 (1, 0)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    379.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    379.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    1
                                                    good_buy
                                                   • Sony PS3 500GB Super Slim + Gran Tursimo 5 Academy Editon + Uncharted 3 GOTY
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/9/sony-ps3-500gb-super-slim-gran-tursimo-5-academy-editon-uncharted-3-goty-20442649.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/0/2/sony-ps3-500gb-super-slim-gran-tursimo-5-academy-editon-uncharted-3-goty-21161902.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/0/3/sony-ps3-500gb-super-slim-gran-tursimo-5-academy-editon-uncharted-3-goty-21161903.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/0/4/sony-ps3-500gb-super-slim-gran-tursimo-5-academy-editon-uncharted-3-goty-21161904.jpg
                                                    Sony PS3 500GB Super Slim + Gran Tursimo 5 Academy Editon + Uncharted 3 GOTY (3)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    394.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    394.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    1
                                                   • Sony PlayStation 3 500GB Super Slim + 1 Controller + GTA V
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/2/1/sony-playstation-3-500gb-super-slim-1-controller-gta-v-23626621.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/2/2/sony-playstation-3-500gb-super-slim-1-controller-gta-v-23626622.jpg
                                                    Sony PlayStation 3 500GB Super Slim + 1 Controller + GTA V (4)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    398.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    398.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    1
                                                   • Sony Playstation 3 500GB + Assassin's Creed IV Black Flag
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/4/0/sony-playstation-3-500gb-assassin-s-creed-iv-black-flag-23414140.jpg
                                                    Sony Playstation 3 500GB + Assassin's Creed IV Black Flag (2)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    369.9, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    369.9, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    1
                                                    good_buy
                                                   • Sony PlayStation 3 500GB + Assassin's Creed 4: Black Flag + The Last of Us
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/0/1/sony-playstation-3-500gb-assassin-s-creed-4-black-flag-the-last-of-us-23478801.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/0/2/sony-playstation-3-500gb-assassin-s-creed-4-black-flag-the-last-of-us-23478802.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/0/3/sony-playstation-3-500gb-assassin-s-creed-4-black-flag-the-last-of-us-23478803.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/0/4/sony-playstation-3-500gb-assassin-s-creed-4-black-flag-the-last-of-us-23478804.jpg
                                                    Sony PlayStation 3 500GB + Assassin's Creed 4: Black Flag + The Last of Us (2)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    394.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    394.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    1
                                                   • Sony PS4 500GB + Killzone Shadow Fall
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/8/4/sony-ps4-500gb-killzone-shadow-fall-23695484.jpg
                                                    Sony PS4 500GB + Killzone Shadow Fall (20)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    559.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    559.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    1
                                                   • Sony Playstation 4 500GB Zwart + Wireless Dualshock 4 Controller
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/4/sony-playstation-4-500gb-b-chassis-ds4-25634444.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/2/0/sony-playstation-4-500gb-b-chassis-ds4-25635020.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/3/sony-playstation-4-500gb-b-chassis-ds4-25637343.jpg
                                                    Sony Playstation 4 500GB Zwart + Wireless Dualshock 4 Controller (7)
                                                    Sony Playstation 4 500GB Zwart + Wireless Dualshock 4 Controller
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    359, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    359, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    4
                                                    good_buy
                                                   • Sony PlayStation 4 500GB + Bloodborne + The Last Of Us + The Order 1886 Zwart
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/8/9/sony-playstation-4-500gb-bloodborne-the-last-of-us-the-order-1886-zwart-30716789.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/0/4/sony-playstation-4-500gb-bloodborne-the-last-of-us-the-order-1886-zwart-30717204.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/4/8/sony-playstation-4-500gb-bloodborne-the-last-of-us-the-order-1886-zwart-30814348.jpg
                                                    Sony PlayStation 4 500GB + Bloodborne + The Last Of Us + The Order 1886 Zwart (7)
                                                    Sony PlayStation 4 500GB + Bloodborne + The Last Of Us + The Order 1886 Zwart
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    439, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    439, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    3
                                                   • Sony 500GB PlayStation 4 + Watch Dogs
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/0/2/sony-500gb-playstation-4-watch-dogs-23957102.jpg
                                                    Sony 500GB PlayStation 4 + Watch Dogs (3)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    499.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    499.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    1
                                                   • Sony PlayStation 4 Console 500GB + 1 Wireless Dualshock 4 Controller + Far Cry 4
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/8/0/sony-playstation-4-console-500gb-1-wireless-dualshock-4-controller-far-cry-4-25165280.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/1/8/sony-playstation-4-console-500gb-1-wireless-dualshock-4-controller-far-cry-4-25636718.jpg
                                                    Sony PlayStation 4 Console 500GB + 1 Wireless Dualshock 4 Controller + Far Cry 4 (3)
                                                    10.0 (1, 0)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    499.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    499.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    1
                                                    good_buy
                                                   • Sony 500GB PlayStation 4 + The Order: 1886
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/6/sony-500gb-playstation-4-the-order-1886-30242256.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/7/sony-500gb-playstation-4-the-order-1886-30242257.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/8/sony-500gb-playstation-4-the-order-1886-30242258.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/9/sony-500gb-playstation-4-the-order-1886-30242259.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/6/0/sony-500gb-playstation-4-the-order-1886-30242260.jpg
                                                    Sony 500GB PlayStation 4 + The Order: 1886 (2)
                                                    Sony 500GB PlayStation 4 + The Order: 1886
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    379, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    379, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    2
                                                    good_buy
                                                   • Microsoft Xbox 360 + 500GB + Call of Duty Pack
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/2/9/microsoft-xbox-360-500gb-call-of-duty-pack-25211029.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/2/2/microsoft-xbox-360-500gb-call-of-duty-pack-29260022.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/2/3/microsoft-xbox-360-500gb-call-of-duty-pack-29260023.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/2/4/microsoft-xbox-360-500gb-call-of-duty-pack-29260024.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/2/5/microsoft-xbox-360-500gb-call-of-duty-pack-29260025.jpg
                                                    Microsoft Xbox 360 + 500GB + Call of Duty Pack (32)
                                                    Microsoft Xbox 360 + 500GB + Call of Duty Pack
                                                    Coolblue.be Coolblue.be
                                                    8.0 (53, 53)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Coolblue.be Coolblue.be
                                                    8.0 (53, 53)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    5
                                                   • Microsoft Xbox 360 500GB + FIFA 15
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/6/3/microsoft-xbox-360-500gb-fifa-15-24967063.jpg
                                                    Microsoft Xbox 360 500GB + FIFA 15 (24)
                                                    Microsoft Xbox 360 500GB + FIFA 15
                                                    Coolblue.be Coolblue.be
                                                    8.0 (53, 53)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Coolblue.be Coolblue.be
                                                    8.0 (53, 53)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    2
                                                   • Microsoft Xbox One 500GB + Halo: The Master Chief Collection + 1 Controller
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/8/5/microsoft-xbox-one-500gb-halo-the-master-chief-collection-1-controller-30716785.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/8/6/microsoft-xbox-one-500gb-halo-the-master-chief-collection-1-controller-30716786.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/8/7/microsoft-xbox-one-500gb-halo-the-master-chief-collection-1-controller-30716787.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/8/8/microsoft-xbox-one-500gb-halo-the-master-chief-collection-1-controller-30716788.jpg
                                                    Microsoft Xbox One 500GB + Halo: The Master Chief Collection + 1 Controller (6)
                                                    Microsoft Xbox One 500GB + Halo: The Master Chief Collection + 1 Controller
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    379, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    379, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    4
                                                   • Microsoft 500GB Xbox 360
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/8/3/microsoft-500gb-xbox-360-29571083.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/0/7/microsoft-500gb-xbox-360-30199807.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/0/8/microsoft-500gb-xbox-360-30199808.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/0/9/microsoft-500gb-xbox-360-30199809.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/1/0/microsoft-500gb-xbox-360-30199810.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/1/1/microsoft-500gb-xbox-360-30199811.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/1/2/microsoft-500gb-xbox-360-30199812.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/1/3/microsoft-500gb-xbox-360-30199813.jpg
                                                    Microsoft 500GB Xbox 360 (5)
                                                    Microsoft 500GB Xbox 360
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    299, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    299, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    5
                                                   • Sony PS3 12GB Super Slim
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/0/5/sony-ps3-12gb-super-slim-21146205.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/4/sony-ps3-12gb-super-slim-20442644.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/7/sony-ps3-12gb-super-slim-21146157.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/0/3/sony-ps3-12gb-super-slim-21146203.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/0/4/sony-ps3-12gb-super-slim-21146204.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/5/7/sony-ps3-12gb-super-slim-24982057.jpg
                                                    Sony PS3 12GB Super Slim (26)
                                                    7.3 (4, 2)
                                                    Sony PS3 12GB Super Slim
                                                    Coolblue.be Coolblue.be
                                                    8.0 (53, 53)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Coolblue.be Coolblue.be
                                                    8.0 (53, 53)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    6
                                                   • Sony Playstation 3 Super Slim 12GB + DualShock 3
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/2/8/sony-playstation-3-super-slim-12gb-dualshock-3-23483528.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/2/4/sony-playstation-3-super-slim-12gb-dualshock-3-24967124.jpg
                                                    Sony Playstation 3 Super Slim 12GB + DualShock 3 (12)
                                                    Valeda.be Valeda.be
                                                    206.75, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    Valeda.be Valeda.be
                                                    206.75, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    1
                                                    good_buy
                                                   • Sony Playstation 3 12GB.
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/5/2/sony-ppaystation-3-12gb-20442752.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/5/9/sony-playstation-3-12gb--21321259.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/6/0/sony-playstation-3-12gb--21321260.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/6/1/sony-playstation-3-12gb--21321261.jpg
                                                    Sony Playstation 3 12GB. (3)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    199, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    199, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                    1
                                                    good_buy
                                                   • Sony PlayStation 3, 12GB
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/8/2/sony-ps3-slim-12-gb-zwart--23339182.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/1/6/sony-ps3-slim-15615416.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/6/8/sony-playstation-3-12gb-23405668.jpg
                                                    Sony PlayStation 3, 12GB (2)
                                                    9.0 (12, 1)
                                                    Redcoonbe Redcoonbe
                                                    6.9 (19, 19)
                                                    179.05, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                    Redcoonbe Redcoonbe
                                                    6.9 (19, 19)
                                                    179.05, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                    1
                                                    good_buy
                                                   • Sony PlayStation 3 Slim 320GB Zwart
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/3/sony-playstation-3-slim-320-gb-17693863.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/7/3/sony-playstation-3-slim-320-gb-17693873.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/9/0/sony-playstation-3-slim-320-gb-17693890.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/8/7/sony-playstation-3-slim-320gb-black--20808887.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/1/4/sony-playstation-3-slim-320gb-black--20812014.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/1/5/sony-playstation-3-slim-320gb-black--20812015.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/1/6/sony-playstation-3-slim-320gb-black--20812016.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/1/7/sony-playstation-3-slim-320gb-black--20812017.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/4/1/sony-playstation-3-slim-320gb-black--20931541.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/4/2/sony-playstation-3-slim-320gb-black--20931542.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/4/3/sony-playstation-3-slim-320gb-black--20931543.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/4/4/sony-playstation-3-slim-320gb-black--20931544.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/4/5/sony-playstation-3-slim-320gb-black--20931545.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/4/6/sony-playstation-3-slim-320gb-black--20931546.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/6/7/sony-playstation-3-slim-320gb-black--27091667.jpg
                                                    Sony PlayStation 3 Slim 320GB Zwart (3)
                                                    7.8 (18, 8)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    389.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    389.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    1
                                                   • Sony PlayStation 4 500 GB + The Order + 2nd Controller + Camera
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/4/5/sony-playstation-4-500-gb-the-order-2nd-controller-camera-30566845.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/4/6/sony-playstation-4-500-gb-the-order-2nd-controller-camera-30566846.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/0/sony-playstation-4-500-gb-the-order-2nd-controller-camera-30702610.jpg
                                                    Sony PlayStation 4 500 GB + The Order + 2nd Controller + Camera (2)
                                                    Sony PlayStation 4 500 GB + The Order + 2nd Controller + Camera
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    449, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    449, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    2
                                                   • Sony Playstation 4 Zwart
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/8/sony-playstation-4-20538388.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/6/sony-playstation-4-20538396.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/9/sony-playstation-4-20538389.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/4/sony-playstation-4-20538394.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/7/6/sony-playstation-4-20538376.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/0/sony-playstation-4-20538390.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/2/sony-playstation-4-20538392.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/1/sony-playstation-4-20538391.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/3/sony-playstation-4-20538393.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/5/sony-playstation-4-20538395.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/1/7/sony-playstation-4-22594717.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/0/sony-playstation-4-black--23423810.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/8/4/sony-playstation-4-black--23683384.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/2/sony-playstation-4-black--24289712.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/2/9/sony-playstation-4-black--24340629.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/0/sony-playstation-4-black--24340630.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/1/sony-playstation-4-black--24340631.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/sony-playstation-4-black--24340632.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/3/sony-playstation-4-black--24340633.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/4/sony-playstation-4-black--24340634.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/5/sony-playstation-4-black--24340635.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/6/sony-playstation-4-black--24340636.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/7/sony-playstation-4-black--24340637.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/8/sony-playstation-4-black--24340638.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/9/sony-playstation-4-black--24340639.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/0/sony-playstation-4-black--24340640.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/1/sony-playstation-4-black--24340641.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/2/sony-playstation-4-black--24340642.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/4/0/sony-playstation-4-black--24341840.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/1/sony-playstation-4-black--29063881.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/2/sony-playstation-4-black--29063882.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/3/sony-playstation-4-black--29063883.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/4/sony-playstation-4-black--29063884.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/4/8/sony-playstation-4-black--30161448.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/4/9/sony-playstation-4-black--30161449.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/5/0/sony-playstation-4-black--30161450.jpg
                                                    Sony Playstation 4 Zwart (1314)
                                                    8.5 (29, 4)
                                                    Sony Playstation 4 Zwart
                                                    Topprice24 Topprice24
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    355, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Topprice24 Topprice24
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    355, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    13
                                                    good_buy
                                                   • Sony Playstation 4 Wit
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/5/0/sony-9466314-game-console-24940450.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/5/1/sony-9466314-game-console-24940451.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/5/2/sony-9466314-game-console-24940452.jpg
                                                    Sony Playstation 4 Wit (119)
                                                    Sony Playstation 4 Wit
                                                    Bart Smit BE Bart Smit BE
                                                    388, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Bart Smit BE Bart Smit BE
                                                    388, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    6
                                                    good_buy
                                                   2 3
                                                   • Heb je merkvoorkeur? (brand):
                                                    • Nintendo (nintendo)
                                                    • Microsoft (microsoft)
                                                    • Sony (sony)
                                                    • OUYA (ouya)
                                                    • Overmax (overmax)
                                                   • Wat is je budget? (price):
                                                    • < 190 € (price_190)
                                                    • 190 € - 250 € (price_190_250)
                                                    • 250 € - 360 € (price_250_360)
                                                    • ≥ 360 € (price_360)
                                                   • Welk platform? (platform):
                                                    • Nintendo 2DS (nintendo_2ds)
                                                    • Nintendo 3DS (nintendo_3ds)
                                                    • Nintendo 3DS XL (nintendo_3ds_xl)
                                                    • Nintendo DS (nintendo_ds)
                                                    • OUYA (ouya)
                                                    • PlayStation 3 (playstation_3)
                                                    • PlayStation 4 (playstation_4)
                                                    • PlayStation Portable (PSP) (playstation_portable_psp_)
                                                    • PlayStation Vita (PSVita) (playstation_vita_psvita_)
                                                    • PlayStation Vita TV (playstation_vita_tv)
                                                    • Wii (wii)
                                                    • Wii U (wii_u)
                                                    • Xbox 360 (xbox_360)
                                                    • Xbox One (xbox_one)
                                                   • Welk model wil je? (group):
                                                    • Microsoft Xbox 360 Slim 250GB (microsoft_xbox_360_slim_250gb)
                                                    • Microsoft Xbox One (microsoft_xbox_one)
                                                    • Nintendo 3DS (nintendo_3ds)
                                                    • Nintendo 3DS XL (nintendo_3ds_xl)
                                                    • Nintendo DSi XL (nintendo_dsi_xl)
                                                    • Nintendo Wii (nintendo_wii)
                                                    • Nintendo Wii mini (nintendo_wii_mini)
                                                    • Nintendo Wii U Premium Pack (nintendo_wii_u_premium_pack)
                                                    • Sony PlayStation 3 Slim 320GB (sony_playstation_3_slim_320gb)
                                                    • Sony Playstation 4 (sony_playstation_4)
                                                    • Sony * PlayStation 4 27483889 (sony_playstation_4_27483889)
                                                    • Sony PlayStation Vita (sony_playstation_vita)
                                                   • Wil je WiFi? (wlan_verbinding):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Wil je een portable? (portable):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Welke kleur wil je? (kleur):
                                                    • Blauw (blauw)
                                                    • Bruin (bruin)
                                                    • Doorschijnend (doorschijnend)
                                                    • Rood (rood)
                                                    • Roze (roze)
                                                    • Wit (wit)
                                                    • Zilver (zilver)
                                                    • Zwart (zwart)
                                                   • Wil je een ingebouwde harde schijf? (built_in_hard_drive):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Heeft 'ie een ingebouwde kaartlezer? (gei_ntegreerde_kaartlezer):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Heeft 'ie bluetooth? (bluetooth):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • LAN met kabels? (lan_met_kabels):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Wordt een optical drive meegeleverd? (optical_drive_meegeleverd):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Heeft 'ie een tweede scherm? (tweede_scherm):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Wordt er een video game meegeleverd? (number_of_gamepads_meegeleverd):
                                                    • 1 (1)
                                                    • 2 (2)
                                                   • Heeft 'ie een geintegreerde display? (gei_ntegreerde_display):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                   • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                   • blijmakers@vergelijk.be