x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

dampkap

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in dampkap categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

dampkap kopen

Een dampkap, ook wel wasemkap genoemd, zorgt ervoor dat kookluchtjes en vocht worden afgevoerd tijdens het koken, zodat je...
 • Algemene informatie

  Een dampkap, ook wel wasemkap genoemd, zorgt ervoor dat kookluchtjes en vocht worden afgevoerd tijdens het koken, zodat je een schonere keuken overhoudt. In veel keukens zijn dampkappen niet meer weg te denken. Jij bent op zoek naar een dampkap en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier dampkappen!

  Kooptips dampkap
  Bij het kopen van een dampkap kun je letten op de volgende dingen:

  1. Design: welk design past in jouw keuken? Wil je een inbouwmodel of een opvallende dampkap? Meer informatie vind je hier.
  2. Ventilatie: een misverstand over dampkappen is dat ze de lucht in je keuken verversen. Dat is niet waar: de lucht wordt alleen weggezogen. Zorg daarom voor voldoende ventilatie om verse lucht aangevoerd te krijgen en om vacuümtrekking te voorkomen.
  3. Vermogen en afvoer: nog een misvatting over de dampkap is dat hoe hoger de capaciteit is, hoe beter de dampkap. Dit is slechts gedeeltelijk waar. Bij een hoge capaciteit voert de dampkap veel lucht tegelijk af. Als je afvoerkanaal deze capaciteit niet aankan, dan werkt de dampkap ook niet beter en maakt hij ook nog veel lawaai, een bijkomend nadeel.
  4. Indicatiefilter: sommige dampkappen beschikken over een indicatie voor de filtervervanging. Zo hoef je er zelf nooit meer om te denken. De meeste dampkappen hebben tegenwoordig permanente filters die je gewoon in de vaatwasser kunt stoppen.
  5. Geluidsniveau: let op het geluidsniveau van de dampkap. Sommige dampkappen maken veel lawaai. Een dampkap met minder dan 50 decibel is een stille dampkap.

  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een dampkap, bekijk en vergelijk dan hier dampkappen.

  Soorten dampkappen
  Er zijn verschillende modellen dampkappen. De belangrijkste dampkappen zijn het eilandmodel, het schouwmodel en de vlakschermkap. Hieronder geven we je over elk type dampkap een korte uitleg.
  • Eilandmodel: een dampkap die gemaakt is voor montage aan het plafond, midden in de keuken.
  • Schouwmodel: de naam zegt het al, deze dampkap is een schouw. Ook het schouwmodel wordt aan het plafond gemonteerd, maar in tegenstelling tot het eilandmodel ook tegen de wand.
  • Vlakschermkap: bij een vlakschermkap trek je de dampkap uit wanneer je gaat koken.
  Vergelijk dampkappen!Er bestaan twee hoofdtypen dampkappen: dampkappen met motor (een of twee motoren) en dampkappen zonder motor. Dampkappen zonder motor hebben een eigen externe motor of ze kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie. De motor van de dampkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de dampkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel: de dampkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel dampkap wordt helemaal gemonteerd onder een keukenkast. Een geïntegreerde dampkap is ook weggewerkt in een keukenkast: voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front van de dampkap een stukje uit.

  Functies dampkap
  De belangrijkste functie van een dampkap is het afvoeren van vieze luchtjes en overtollig vocht. Je zet de dampkap aan met een knopje of door hem uit te schuiven. Verder is de dampkap voorzien van licht en kun je de dampkap instellen op verschillende snelheden. Een extra functie van de dampkap is een filterindicatie. Deze functie geeft aan wanneer je de filters van de dampkap moet schoonmaken of vervangen.

  Technische specificaties
  Bij de aankoop van een dampkap komen er een aantal technische specificaties aan de orde: het vermogen, het geluidsniveau en de filters van de dampkap. Hieronder geven we voor elk van deze specificaties een korte toelichting.

  Vermogen
  Het maximale vermogen van dampkappen is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit die hoort bij vrij afzuigen. In de praktijk is de capaciteit lager. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal. Het vermogen van een dampkap ligt tussen de 200 en 800 m³ per uur. Je kunt zelf het benodigde vermogen voor jouw keuken berekenen: als de dampkap in de laagste snelheid de lucht in de keuken 8 tot 10 keer per uur kan verversen, dan heb je een goede dampkap.

  Geluidsniveau
  Naarmate je de dampkap harder laat afzuigen, hoe meer geluid de dampkap produceert. Dit kan erg vervelend en zelfs storend zijn, vooral in een open keuken. Het maximale geluidsniveau van de dampkap wordt weergegeven in decibel. Een dampkap met een geluidsniveau van minder dan 50 decibel is een stille dampkap.

  Vergelijk hier dampkappen!Filters
  De afgezogen lucht wordt gefilterd in de dampkap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters en wegwerpfilters. Metaalfilters kun je zelf schoonmaken en wegwerpfilters moet je vervangen wanneer het filter vol zit. Deze wegwerpfilters zijn van kunststof of papier. Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, kies dan voor een dampkap die ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de dampkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

  Accessoires dampkap
  Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd met dampkappen.

  Populaire merken dampkappen
  Bekende merken dampkappen zijn: AEG-Electrolux, Atag, Bauknecht, Boretti, Bosch, Itho, Miele, PelgrimSiemens, Smeg, Solitaire en Whirlpool.

  Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier dampkappen!Mag ik een dampkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen? 
  Moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
  Wanneer moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?


  Mag ik een dampkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen?
  Ja, dat mag, maar dan alleen een motorloze dampkap. Bij een motorloze dampkap worden de kookluchtjes door de motor van de mechanische ventilatie afgezogen.

  Moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
  Metalen filters kun je zelf schoonmaken; wegwerpfilters moeten vervangen worden door nieuwe.

  Wanneer moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
  Een filter moet regelmatig vervangen of gereinigd worden. Hiermee waarborg je de afzuigcapaciteit van de kap. Daarnaast is het veiliger omdat vet in het filter vlam kan vatten. Sommige modellen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoon gegemaakt of verwisseld moet worden. Heeft jouw dampkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.


  Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Aansluitwaarde
  Voor het aansluiten van de dampkap is het belangrijk te letten op de aansluitwaarde (aangegeven in Watt).
  Vergelijk hier dampkappen!
  Aantal snelheden
  Op de kap staat aangegeven hoeveel verschillende snelheden er kunnen worden ingesteld.

  Accessoires
  Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd.

  Afvoerdiameter
  Voor het aansluiten van de dampkap is het belangrijk te letten op de afvoerdiameter (aangegeven in cm).

  Geschikt voor recirculatie
  Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht.

  Indicatiefilter reinigen
  Sommige dampkappen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoongemaakt of vervangen moet worden. Heeft jouw dampkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.

  Maximale capaciteit
  De maximale capaciteit van een dampkap is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit behorend bij vrij afzuigen. Deze capaciteit zal in de praktijk lager zijn. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal.

  Maximaal geluidsniveau
  Naarmate je de dampkap harder laat afzuigen, wordt er meer geluid geproduceerd. En dat kan hinderlijk zijn. Het maximaal geluidsniveau van de kap is weergegeven in decibel.

  Model
  Er zijn verschillende modellen dampkappen. Een eilandmodel is gemaakt voor montage aan het plafond, midden in de keuken. Een schouwmodel, de naam zegt het al, is een schouw. Dit type dampkap springt samen met een eilandmodel het meest in het oog. Bij een vlakschermkap trek je het scherm uit wanneer je gaat koken. De motor van de dampkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de dampkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel. De dampkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel wordt in zijn geheel onder een keukenkast gemonteerd. Een geïntegreerd model is ook weggewerkt in een keukenkast, voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front een stukje uit.

  Motor
  Er bestaan twee hoofdtypen dampkappen: die met motor (1 of 2 motoren) en die zonder motor. Modellen zonder motor hebben of een eigen externe motor (dit staat aangegeven bij opmerkingen) of kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie.

  Vergelijk hier dampkappen!Type filter
  De afgezogen lucht wordt gefilterd in de kap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters, welke je zelf kunt reinigen, en wegwerpfilters van kunststof of papier die je moet vervangen wanneer het filter vol zit. Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de dampkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

  Type verlichting
  De meeste dampkappen hebben ingebouwde verlichting zodat je het kookproces goed in de gaten kunt houden. Er zijn verschillende types verlichting: gloeilamp, halogeen, pl, tl of neon.

  Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

  • Siemens Degelijke afzuigkappen van Siemens. Door de grote variatie in prijs is een Siemens afzuigkap voor iedereen betaalbaar.
  • Bosch 'Opvallende prestaties, ingetogen design', dat is waar de krachtige afzuigkappen van Bosch voor staan.
  • Novy Vergelijk de prijzen van Novy afzuigkappen hier.
  • Zeer stil Deze stille afzuigkappen produceren maximaal 50 decibel wanneer ze aan staan.
  • Wandmontage Afzuigkappen die aan de wand worden gemonteerd.
  • Recirculerend Afzuigkappen voor keukens zonder afvoer naar buiten. De kooklucht wordt gefilterd en weer de keuken in geblazen.
 • Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzQvNi9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwNDYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzQvOS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyNDkuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvMS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyODEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjM4NjUxMTMuanBn
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap (42)
  7.93312686985789 (3)
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  Een leuke afzuig kap makkelijk te plaatsen en goed afzuiging .
  Voor de prijs kwalieteit valt mij het product zeker mee .
  8.3
  0 10
 • Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzQvNi9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwNDYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzQvOS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyNDkuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvMS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyODEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjM4NjUxMTMuanBn
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap (42)
  7.93312686985789 (3)
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  Van A tot Z goed beschreven, maar kon geen betere waardering geven
  Van A tot Z goed beschreven, maar kon geen betere waardering geven. Feedback, logistiek en afhandeling heel goed, zo het bij andere ook wezen moet. Jan van Mook
  8.7
  0 10
 • Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzQvNi9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwNDYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzQvOS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyNDkuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvMS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyODEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjM4NjUxMTMuanBn
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap (42)
  7.93312686985789 (3)
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  bevalt prima jammer dat je van te voren niet kunt vergelijken met je oude product dat...
  bevalt prima jammer dat je van te voren niet kunt vergelijken met je oude product dat de geest gegeven heeft
  9.0
  0 10
 • Bosch DHL 755B
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/9/4/bosch-dhl-755-b-18115594.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/2/bosch-dhl-755b-24642212.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/9/4/bosch-dhl-755-b-18115594.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzkvNC9ib3NjaC1kaGwtNzU1LWItMTgxMTU1OTQuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/2/bosch-dhl-755b-24642212.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzEvMi9ib3NjaC1kaGwtNzU1Yi0yNDY0MjIxMi5qcGc=
  Bosch DHL 755B (16)
  7.9 (1)
  Bosch DHL 755B
  Prima afzuigkap.
  Mooie afzuigkap, weinig geluid bij 1e en 2e stand. Handig dat hiij helemaal uit elkaar gehaald kan worden om schoon te maken.
  9.3
  0 10
 • Siemens
  • siemens
 • Bosch
  • bosch
 • Novy
  • novy
 • Wandmontage
  • wandmontage
 • Recirculerend
  • recirculerend
Dampkap 6.7 (28)
0 - 24
 • Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzQvNi9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwNDYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMwODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzQvOS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyNDkuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvMS9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjA1MTMyODEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMy9iZWtvLWNmYi02NDMyLXgteGctMjM4NjUxMTMuanBn
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap (42)
  7.93312686985789 (3)
  Beko CFB 6432 XG afzuigkap
  koopcentrale.be koopcentrale.be
  73.9, 5d (offer_sdt_5_days)
  koopcentrale.be koopcentrale.be
  73.9, 5d (offer_sdt_5_days)
  3
  good_buy
  best_reviewed
 • Whirlpool AKR 400 IX afzuigkap
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/0/1/whirlpool-akr-400-ix-cooker-hood-23807201.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/0/1/whirlpool-akr-400-ix-cooker-hood-23807201.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzAvMS93aGlybHBvb2wtYWtyLTQwMC1peC1jb29rZXItaG9vZC0yMzgwNzIwMS5qcGc=
  Whirlpool AKR 400 IX afzuigkap (25)
  Whirlpool AKR 400 IX afzuigkap
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  most_sold
 • Novy 6830
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/9/novy-d-6830-pure-line-23201609.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/9/novy-6830-23819119.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/9/novy-d-6830-pure-line-23201609.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzAvOS9ub3Z5LWQtNjgzMC1wdXJlLWxpbmUtMjMyMDE2MDkuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/9/novy-6830-23819119.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzEvOS9ub3Z5LTY4MzAtMjM4MTkxMTkuanBn
  Novy 6830 (25)
  Novy 6830
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1025, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1025, 2d (offer_sdt_2_days)
  5
 • Novy 936 afzuigkap
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/6/0/novy-d-936-1-rvs-22185760.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/7/3/novy-936-cooker-hood-24561573.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/9/4/novy-936-cooker-hood-25258494.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/6/0/novy-d-936-1-rvs-22185760.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzYvMC9ub3Z5LWQtOTM2LTEtcnZzLTIyMTg1NzYwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/7/3/novy-936-cooker-hood-24561573.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzcvMy9ub3Z5LTkzNi1jb29rZXItaG9vZC0yNDU2MTU3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/9/4/novy-936-cooker-hood-25258494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzkvNC9ub3Z5LTkzNi1jb29rZXItaG9vZC0yNTI1ODQ5NC5qcGc=
  Novy 936 afzuigkap (17)
  Novy 936 afzuigkap
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Beko CTB 9407 X afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/2/9/beko-ctb-9407-x-15798729.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/0/6/beko-ctb-9407-x-cooker-hood-27077806.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/2/9/beko-ctb-9407-x-15798729.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzIvOS9iZWtvLWN0Yi05NDA3LXgtMTU3OTg3MjkuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/0/6/beko-ctb-9407-x-cooker-hood-27077806.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzAvNi9iZWtvLWN0Yi05NDA3LXgtY29va2VyLWhvb2QtMjcwNzc4MDYuanBn
  Beko CTB 9407 X afzuigkap (16)
  Beko CTB 9407 X afzuigkap
  koopcentrale.be koopcentrale.be
  154.5, 5d (offer_sdt_5_days)
  koopcentrale.be koopcentrale.be
  154.5, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Bosch DHL 755B
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/9/4/bosch-dhl-755-b-18115594.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/2/bosch-dhl-755b-24642212.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/9/4/bosch-dhl-755-b-18115594.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzkvNC9ib3NjaC1kaGwtNzU1LWItMTgxMTU1OTQuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/2/bosch-dhl-755b-24642212.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzEvMi9ib3NjaC1kaGwtNzU1Yi0yNDY0MjIxMi5qcGc=
  Bosch DHL 755B (16)
  7.9 (1)
  Bosch DHL 755B
  Kitchenonline Kitchenonline
  272.72, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  272.72, 3d (offer_sdt_3_days)
  7
 • AEG X86264MG1 afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/5/0/aeg-x86264mg1-cooker-hood-25158750.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/7/aeg-x86264mg1-53654307.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/8/aeg-x86264mg1-53654308.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/9/aeg-x86264mg1-53654309.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/0/aeg-x86264mg1-53654310.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/1/aeg-x86264mg1-53654311.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/2/aeg-x86264mg1-53654312.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/3/aeg-x86264mg1-53654313.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/4/aeg-x86264mg1-53654314.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/5/aeg-x86264mg1-53654315.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/aeg-x86264mg1-53654316.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/aeg-x86264mg1-53654317.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/5/0/aeg-x86264mg1-cooker-hood-25158750.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzUvMC9hZWcteDg2MjY0bWcxLWNvb2tlci1ob29kLTI1MTU4NzUwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/7/aeg-x86264mg1-53654307.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvNy9hZWcteDg2MjY0bWcxLTUzNjU0MzA3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/8/aeg-x86264mg1-53654308.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvOC9hZWcteDg2MjY0bWcxLTUzNjU0MzA4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/9/aeg-x86264mg1-53654309.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvOS9hZWcteDg2MjY0bWcxLTUzNjU0MzA5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/0/aeg-x86264mg1-53654310.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzEvMC9hZWcteDg2MjY0bWcxLTUzNjU0MzEwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/1/aeg-x86264mg1-53654311.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzEvMS9hZWcteDg2MjY0bWcxLTUzNjU0MzExLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/2/aeg-x86264mg1-53654312.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzEvMi9hZWcteDg2MjY0bWcxLTUzNjU0MzEyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/3/aeg-x86264mg1-53654313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzEvMy9hZWcteDg2MjY0bWcxLTUzNjU0MzEzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/4/aeg-x86264mg1-53654314.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzEvNC9hZWcteDg2MjY0bWcxLTUzNjU0MzE0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/5/aeg-x86264mg1-53654315.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzEvNS9hZWcteDg2MjY0bWcxLTUzNjU0MzE1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/aeg-x86264mg1-53654316.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzEvNi9hZWcteDg2MjY0bWcxLTUzNjU0MzE2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/aeg-x86264mg1-53654317.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzEvNy9hZWcteDg2MjY0bWcxLTUzNjU0MzE3LmpwZw==
  AEG X86264MG1 afzuigkap (14)
  AEG X86264MG1 afzuigkap
  Kitchenonline Kitchenonline
  473.02, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  473.02, 3d (offer_sdt_3_days)
  5
 • Beko BNO 90 I afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/5/1/beko-bno-90-i-inox--69051.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/7/0/beko-bno-90-i-cooker-hood-27077470.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/5/1/beko-bno-90-i-inox--69051.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzUvMS9iZWtvLWJuby05MC1pLWlub3gtLTY5MDUxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/7/0/beko-bno-90-i-cooker-hood-27077470.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzcvMC9iZWtvLWJuby05MC1pLWNvb2tlci1ob29kLTI3MDc3NDcwLmpwZw==
  Beko BNO 90 I afzuigkap (13)
  Beko BNO 90 I afzuigkap
  koopcentrale.be koopcentrale.be
  139.5, 5d (offer_sdt_5_days)
  koopcentrale.be koopcentrale.be
  139.5, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Miele DA 6690 W
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/6/2/miele-da-6690-w-20790462.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/8/6/miele-da-6690-w-23816486.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/6/2/miele-da-6690-w-20790462.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzYvMi9taWVsZS1kYS02NjkwLXctMjA3OTA0NjIuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/8/6/miele-da-6690-w-23816486.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzgvNi9taWVsZS1kYS02NjkwLXctMjM4MTY0ODYuanBn
  Miele DA 6690 W (11)
  Miele DA 6690 W
  Kitchenonline Kitchenonline
  1674, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  1674, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Novy 828
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/8/novy-d-828-23360488.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/9/novy-d-828-23360829.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/9/novy-d-828-23360939.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/5/novy-828-23819115.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/6/novy-828-23819116.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/8/novy-d-828-23360488.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzgvOC9ub3Z5LWQtODI4LTIzMzYwNDg4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/9/novy-d-828-23360829.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzIvOS9ub3Z5LWQtODI4LTIzMzYwODI5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/9/novy-d-828-23360939.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzMvOS9ub3Z5LWQtODI4LTIzMzYwOTM5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/5/novy-828-23819115.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzEvNS9ub3Z5LTgyOC0yMzgxOTExNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/6/novy-828-23819116.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzEvNi9ub3Z5LTgyOC0yMzgxOTExNi5qcGc=
  Novy 828 (11)
  Novy 828
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 2d (offer_sdt_2_days)
  5
 • Zanussi ZHP615W afzuigkap
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/6/6/zanussi-zhp-615-w-18196866.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/6/7/zanussi-zhp-615-w-23866167.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/0/zanussi-zhp615w-53650360.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/1/zanussi-zhp615w-53650361.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/2/zanussi-zhp615w-53650362.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/4/zanussi-zhp615w-53650364.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/5/zanussi-zhp615w-53650365.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/6/6/zanussi-zhp-615-w-18196866.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzYvNi96YW51c3NpLXpocC02MTUtdy0xODE5Njg2Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/6/7/zanussi-zhp-615-w-23866167.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvNy96YW51c3NpLXpocC02MTUtdy0yMzg2NjE2Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/0/zanussi-zhp615w-53650360.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzYvMC96YW51c3NpLXpocDYxNXctNTM2NTAzNjAuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/1/zanussi-zhp615w-53650361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzYvMS96YW51c3NpLXpocDYxNXctNTM2NTAzNjEuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/2/zanussi-zhp615w-53650362.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzYvMi96YW51c3NpLXpocDYxNXctNTM2NTAzNjIuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/4/zanussi-zhp615w-53650364.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzYvNC96YW51c3NpLXpocDYxNXctNTM2NTAzNjQuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/5/zanussi-zhp615w-53650365.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzYvNS96YW51c3NpLXpocDYxNXctNTM2NTAzNjUuanBn
  Zanussi ZHP615W afzuigkap (11)
  Zanussi ZHP615W afzuigkap
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115, 4d (offer_sdt_4_days)
  5
 • Beko BNO 60 I afzuigkap
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/0/8/beko-bno-60-i-85508.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/6/8/beko-bno-60-i-cooker-hood-27077468.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/0/8/beko-bno-60-i-85508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzAvOC9iZWtvLWJuby02MC1pLTg1NTA4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/6/8/beko-bno-60-i-cooker-hood-27077468.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzYvOC9iZWtvLWJuby02MC1pLWNvb2tlci1ob29kLTI3MDc3NDY4LmpwZw==
  Beko BNO 60 I afzuigkap (10)
  Beko BNO 60 I afzuigkap
  koopcentrale.be koopcentrale.be
  104.5, 5d (offer_sdt_5_days)
  koopcentrale.be koopcentrale.be
  104.5, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Zanussi ZHI611G Integrated Hood
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/8/zanussi-zhi-611-g-17953748.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/0/4/zanussi-zhi611g-integrated-hood-24566804.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/6/0/zanussi-zhi611gm-integrated-hood-24787860.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/6/zanussi-zhi611g-integrated-hood-53649246.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/7/zanussi-zhi611g-integrated-hood-53649247.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/8/zanussi-zhi611g-integrated-hood-53649248.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/9/zanussi-zhi611g-integrated-hood-53649249.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/9/2/zanussi-zhi611g-integrated-hood-54399392.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/8/zanussi-zhi-611-g-17953748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzQvOC96YW51c3NpLXpoaS02MTEtZy0xNzk1Mzc0OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/0/4/zanussi-zhi611g-integrated-hood-24566804.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzAvNC96YW51c3NpLXpoaTYxMWctaW50ZWdyYXRlZC1ob29kLTI0NTY2ODA0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/6/0/zanussi-zhi611gm-integrated-hood-24787860.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzYvMC96YW51c3NpLXpoaTYxMWdtLWludGVncmF0ZWQtaG9vZC0yNDc4Nzg2MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/6/zanussi-zhi611g-integrated-hood-53649246.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzQvNi96YW51c3NpLXpoaTYxMWctaW50ZWdyYXRlZC1ob29kLTUzNjQ5MjQ2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/7/zanussi-zhi611g-integrated-hood-53649247.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzQvNy96YW51c3NpLXpoaTYxMWctaW50ZWdyYXRlZC1ob29kLTUzNjQ5MjQ3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/8/zanussi-zhi611g-integrated-hood-53649248.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzQvOC96YW51c3NpLXpoaTYxMWctaW50ZWdyYXRlZC1ob29kLTUzNjQ5MjQ4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/9/zanussi-zhi611g-integrated-hood-53649249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzQvOS96YW51c3NpLXpoaTYxMWctaW50ZWdyYXRlZC1ob29kLTUzNjQ5MjQ5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/9/2/zanussi-zhi611g-integrated-hood-54399392.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzkvMi96YW51c3NpLXpoaTYxMWctaW50ZWdyYXRlZC1ob29kLTU0Mzk5MzkyLmpwZw==
  Zanussi ZHI611G Integrated Hood (10)
  Zanussi ZHI611G Integrated Hood
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  99, 4d (offer_sdt_4_days)
  5
 • Siemens LI67SA530 afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/2/siemens-li-67-sa-530-51730802.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jcm93bmJhc2UuYmUvcGljcy9MSTY3U0E1MzAuSlBH
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/6/8/siemens-li-67-sa-530-52627568.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/8/7/siemens-li-67-sa-530-53779787.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/8/0/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530680.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/8/1/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530681.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/8/2/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530682.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/8/3/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530683.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/8/4/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530684.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/2/siemens-li-67-sa-530-51730802.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jcm93bmJhc2UuYmUvcGljcy9MSTY3U0E1MzAuSlBH
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/6/8/siemens-li-67-sa-530-52627568.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzYvOC9zaWVtZW5zLWxpLTY3LXNhLTUzMC01MjYyNzU2OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/8/7/siemens-li-67-sa-530-53779787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzgvNy9zaWVtZW5zLWxpLTY3LXNhLTUzMC01Mzc3OTc4Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/8/0/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530680.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzgvMC9zaWVtZW5zLWxpNjdzYTUzMC1jb29rZXItaG9vZC01NDUzMDY4MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/8/1/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530681.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzgvMS9zaWVtZW5zLWxpNjdzYTUzMC1jb29rZXItaG9vZC01NDUzMDY4MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/8/2/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530682.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzgvMi9zaWVtZW5zLWxpNjdzYTUzMC1jb29rZXItaG9vZC01NDUzMDY4Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/8/3/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530683.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzgvMy9zaWVtZW5zLWxpNjdzYTUzMC1jb29rZXItaG9vZC01NDUzMDY4My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/8/4/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530684.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzgvNC9zaWVtZW5zLWxpNjdzYTUzMC1jb29rZXItaG9vZC01NDUzMDY4NC5qcGc=
  Siemens LI67SA530 afzuigkap (10)
  Siemens LI67SA530 afzuigkap
  Veiligkopen.be Veiligkopen.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  355.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.be Veiligkopen.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  355.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  7
 • Siemens LC94WA521 afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/8/6/siemens-lc-94-wa-521-19564286.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/3/7/siemens-lc94wa521-cooker-hood-23782537.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/8/6/siemens-lc-94-wa-521-19564286.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzgvNi9zaWVtZW5zLWxjLTk0LXdhLTUyMS0xOTU2NDI4Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/3/7/siemens-lc94wa521-cooker-hood-23782537.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzMvNy9zaWVtZW5zLWxjOTR3YTUyMS1jb29rZXItaG9vZC0yMzc4MjUzNy5qcGc=
  Siemens LC94WA521 afzuigkap (10)
  Siemens LC94WA521 afzuigkap
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • AEG X 71264 MG 10
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/5/6/aeg-x-71264-mg-10-32393956.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy53ZWJzaG9wYXBwLmNvbS9zaG9wcy8wNTYzNDkvZmlsZXMvMDMxMTEzODk2L2ltYWdlLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/6/aeg-x-71264-mg-10-39160546.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWN0cm9tYW5pYS5iZS5jZG4uanVtYm9jZG4uY29tL2kveDcxMjY0bWcxMC9sL1g3MTI2NE1HMTAuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/6/8/aeg-x-71264-mg-10-42267568.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMuYmUvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzczMzI1NDMzOTUzNDdfQUVHX1g3MTI2NE1HMTBfSW5ib3V3Z3JvZXBfMTAwX2NtX0xFRF92ZXJsaWNodGluZ19pbm94LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/8/3/aeg-x71264mg10-42363783.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/7/aeg-x71264mg10-54402337.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/8/aeg-x71264mg10-54402338.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/9/aeg-x71264mg10-54402339.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/0/aeg-x71264mg10-54402340.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/1/aeg-x71264mg10-54402341.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/2/aeg-x71264mg10-54402342.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/3/aeg-x71264mg10-54402343.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/5/6/aeg-x-71264-mg-10-32393956.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy53ZWJzaG9wYXBwLmNvbS9zaG9wcy8wNTYzNDkvZmlsZXMvMDMxMTEzODk2L2ltYWdlLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/6/aeg-x-71264-mg-10-39160546.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWN0cm9tYW5pYS5iZS5jZG4uanVtYm9jZG4uY29tL2kveDcxMjY0bWcxMC9sL1g3MTI2NE1HMTAuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/6/8/aeg-x-71264-mg-10-42267568.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMuYmUvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzczMzI1NDMzOTUzNDdfQUVHX1g3MTI2NE1HMTBfSW5ib3V3Z3JvZXBfMTAwX2NtX0xFRF92ZXJsaWNodGluZ19pbm94LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/8/3/aeg-x71264mg10-42363783.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzgvMy9hZWcteDcxMjY0bWcxMC00MjM2Mzc4My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/7/aeg-x71264mg10-54402337.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvNy9hZWcteDcxMjY0bWcxMC01NDQwMjMzNy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/8/aeg-x71264mg10-54402338.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvOC9hZWcteDcxMjY0bWcxMC01NDQwMjMzOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/9/aeg-x71264mg10-54402339.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvOS9hZWcteDcxMjY0bWcxMC01NDQwMjMzOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/0/aeg-x71264mg10-54402340.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvMC9hZWcteDcxMjY0bWcxMC01NDQwMjM0MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/1/aeg-x71264mg10-54402341.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvMS9hZWcteDcxMjY0bWcxMC01NDQwMjM0MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/2/aeg-x71264mg10-54402342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvMi9hZWcteDcxMjY0bWcxMC01NDQwMjM0Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/3/aeg-x71264mg10-54402343.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvMy9hZWcteDcxMjY0bWcxMC01NDQwMjM0My5qcGc=
  AEG X 71264 MG 10 (9)
  AEG X 71264 MG 10
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  575, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  575, 2d (offer_sdt_2_days)
  5
 • Novy 691 afzuigkap
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/1/novy-d-691-4961971.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/3/8/novy-d-691-23868338.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/3/9/novy-d-691-23868339.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/1/novy-d-691-4961971.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvMS9ub3Z5LWQtNjkxLTQ5NjE5NzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/3/8/novy-d-691-23868338.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvOC9ub3Z5LWQtNjkxLTIzODY4MzM4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/3/9/novy-d-691-23868339.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvOS9ub3Z5LWQtNjkxLTIzODY4MzM5LmpwZw==
  Novy 691 afzuigkap (9)
  Novy 691 afzuigkap
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Smeg KD9X afzuigkap
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/3/smeg-kd-90-x-7832613.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/4/3/smeg-kd9x-cooker-hood-24788343.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/3/smeg-kd-90-x-7832613.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzEvMy9zbWVnLWtkLTkwLXgtNzgzMjYxMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/4/3/smeg-kd9x-cooker-hood-24788343.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzQvMy9zbWVnLWtkOXgtY29va2VyLWhvb2QtMjQ3ODgzNDMuanBn
  Smeg KD9X afzuigkap (9)
  Smeg KD9X afzuigkap
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  223.63, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  223.63, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Novy 7600 Flat'line
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/7/novy-7600-flat-line-20420897.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/3/novy-7600-flat-line-23816463.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/7/novy-7600-flat-line-20420897.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzkvNy9ub3Z5LTc2MDAtZmxhdC1saW5lLTIwNDIwODk3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/3/novy-7600-flat-line-23816463.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzYvMy9ub3Z5LTc2MDAtZmxhdC1saW5lLTIzODE2NDYzLmpwZw==
  Novy 7600 Flat'line (9)
  Novy 7600 Flat'line
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  889, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  889, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Novy 829
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/2/0/novy-829-23311520.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/3/6/novy-829-23311836.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/7/2/novy-829-23311872.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/7/novy-829-23819117.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/8/novy-829-23819118.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/2/0/novy-829-23311520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzIvMC9ub3Z5LTgyOS0yMzMxMTUyMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/3/6/novy-829-23311836.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzMvNi9ub3Z5LTgyOS0yMzMxMTgzNi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/7/2/novy-829-23311872.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzcvMi9ub3Z5LTgyOS0yMzMxMTg3Mi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/7/novy-829-23819117.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzEvNy9ub3Z5LTgyOS0yMzgxOTExNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/8/novy-829-23819118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzEvOC9ub3Z5LTgyOS0yMzgxOTExOC5qcGc=
  Novy 829 (9)
  Novy 829
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Bosch DHL785C afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/6/6/bosch-dhl785c-cooker-hood-25318666.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/6/7/bosch-dhl785c-cooker-hood-25318667.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/6/6/bosch-dhl785c-cooker-hood-25318666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzYvNi9ib3NjaC1kaGw3ODVjLWNvb2tlci1ob29kLTI1MzE4NjY2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/6/7/bosch-dhl785c-cooker-hood-25318667.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzYvNy9ib3NjaC1kaGw3ODVjLWNvb2tlci1ob29kLTI1MzE4NjY3LmpwZw==
  Bosch DHL785C afzuigkap (9)
  Bosch DHL785C afzuigkap
  Kitchenonline Kitchenonline
  390.81, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  390.81, 3d (offer_sdt_3_days)
  7
 • Novy 7520 afzuigkap
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/5/7/novy-hotte-d-7520-32208857.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5zdG9ja2xpbmUuYmUvMTM4MTUvbm92eS1ob3R0ZS1kLTc1MjAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/4/4/novy-hotte-d-7520-32588244.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5zdG9ja2xpbmUuYmUvMTM4MTUvbm92eS1kYW1wa2FwLWQtNzUyMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/3/novy-7520-cooker-hood-42811093.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/5/novy-7520-cooker-hood-42811095.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/5/7/novy-hotte-d-7520-32208857.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5zdG9ja2xpbmUuYmUvMTM4MTUvbm92eS1ob3R0ZS1kLTc1MjAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/4/4/novy-hotte-d-7520-32588244.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5zdG9ja2xpbmUuYmUvMTM4MTUvbm92eS1kYW1wa2FwLWQtNzUyMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/3/novy-7520-cooker-hood-42811093.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvMy9ub3Z5LTc1MjAtY29va2VyLWhvb2QtNDI4MTEwOTMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/5/novy-7520-cooker-hood-42811095.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvNS9ub3Z5LTc1MjAtY29va2VyLWhvb2QtNDI4MTEwOTUuanBn
  Novy 7520 afzuigkap (9)
  Novy 7520 afzuigkap
  Stockline.be Stockline.be
  8.516358566078868 (32)
  1683.26, 5d (offer_sdt_5_days)
  Stockline.be Stockline.be
  8.516358566078868 (32)
  1683.26, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Beko CTB 6407 X afzuigkap
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/9/7/beko-ctb-6407-x-1681597.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/0/5/beko-ctb-6407-x-cooker-hood-27077805.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/9/7/beko-ctb-6407-x-1681597.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzkvNy9iZWtvLWN0Yi02NDA3LXgtMTY4MTU5Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/0/5/beko-ctb-6407-x-cooker-hood-27077805.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzAvNS9iZWtvLWN0Yi02NDA3LXgtY29va2VyLWhvb2QtMjcwNzc4MDUuanBn
  Beko CTB 6407 X afzuigkap (9)
  Beko CTB 6407 X afzuigkap
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139.5, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139.5, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • NEFF D89DK62N0 afzuigkap
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/5/neff-d89dk62n0-cooker-hood-25283465.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/6/neff-d89dk62n0-cooker-hood-25283466.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/7/neff-d89dk62n0-cooker-hood-25283467.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/8/neff-d89dk62n0-cooker-hood-25283468.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/9/neff-d89dk62n0-cooker-hood-25283469.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/7/0/neff-d89dk62n0-cooker-hood-25283470.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/5/neff-d89dk62n0-cooker-hood-25283465.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzYvNS9uZWZmLWQ4OWRrNjJuMC1jb29rZXItaG9vZC0yNTI4MzQ2NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/6/neff-d89dk62n0-cooker-hood-25283466.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzYvNi9uZWZmLWQ4OWRrNjJuMC1jb29rZXItaG9vZC0yNTI4MzQ2Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/7/neff-d89dk62n0-cooker-hood-25283467.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzYvNy9uZWZmLWQ4OWRrNjJuMC1jb29rZXItaG9vZC0yNTI4MzQ2Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/8/neff-d89dk62n0-cooker-hood-25283468.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzYvOC9uZWZmLWQ4OWRrNjJuMC1jb29rZXItaG9vZC0yNTI4MzQ2OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/9/neff-d89dk62n0-cooker-hood-25283469.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzYvOS9uZWZmLWQ4OWRrNjJuMC1jb29rZXItaG9vZC0yNTI4MzQ2OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/7/0/neff-d89dk62n0-cooker-hood-25283470.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzcvMC9uZWZmLWQ4OWRrNjJuMC1jb29rZXItaG9vZC0yNTI4MzQ3MC5qcGc=
  NEFF D89DK62N0 afzuigkap (8)
  NEFF D89DK62N0 afzuigkap
  Stockline.be Stockline.be
  8.516358566078868 (32)
  684.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Stockline.be Stockline.be
  8.516358566078868 (32)
  684.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
2 56
 • Breedte (breedte):
  • < 600 mm (breedte_600)
  • 600 mm - 900 mm (breedte_600_900)
  • ≥ 900 mm (breedte_900)
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • < € 300 (budget)
  • € 300 - € 570 (price_300_570)
  • € 570 - € 990 (price_570_990)
  • ≥ € 990 (price_990)
 • Model (soort):
  • Ingebouwd inbouw dampkap (ingebouwd)
  • Built-under (built_under)
  • Ceiling built in (ceiling_built_in)
  • Downdraft (downdraft)
  • Eiland (eiland)
  • Hanger (hanger)
  • Hoek (hoek)
  • Plafond inbouw (plafond_inbouw)
  • Semi built-in (pull out) (semi_built_in_pull_out_)
  • Wall-mounted (wall_mounted)
  • Wandmontage (wandmontage)
 • Geluidsniveau (geluidsniveau):
  • < 55 dB (geluidsniveau_55)
  • 55 dB - 62 dB (geluidsniveau_55_62)
  • 62 dB - 66 dB (geluidsniveau_62_66)
  • ≥ 66 dB (geluidsniveau_66)
 • Diepte (diepte_product):
  • < 395 mm (diepte_product_400)
  • 395 mm - 500 mm (diepte_product_400_500)
  • 500 mm - 515 mm (diepte_product_500_520)
  • ≥ 515 mm (diepte_product_520)
 • Hoogte (hoogte):
  • < 235 mm (hoogte_240)
  • 235 mm - 420 mm (hoogte_240_420)
  • 420 mm - 805 mm (hoogte_420_810)
  • ≥ 805 mm (hoogte_810)
 • Afzuigmethode (afzuigmethode):
  • Afvoerend/recirculerend (afvoerend_recirculerend)
  • Ducted/Recirculating (ducted_recirculating)
  • Luchtafvoer (luchtafvoer)
  • Recirculating (recirculating)
  • Recirculerend (recirculerend)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Crème (cre_me)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Metallic (metallic)
  • Platina (platina)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Transparant (transparant)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Snelheidsstanden (aantal_snelheidsstanden):
  • 2 (aantal_snelheidsstanden_2.0)
  • 3 (aantal_snelheidsstanden_3.0)
  • 4 (aantal_snelheidsstanden_4.0)
  • 5 (aantal_snelheidsstanden_5.0)
  • 6 (aantal_snelheidsstanden_6.0)
  • 9 (aantal_snelheidsstanden_9.0)
 • Intensieve stand (intensieve_stand):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Soort vetfilter (soort_vetfilter):
  • Aluminium (aluminium)
  • Fleece (fleece)
  • Kolen (kolen)
  • Koolstof (koolstof)
  • Metaal (metaal)
  • Papier (papier)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Staal (staal)
  • Synthetisch (synthetisch)
 • Filtersysteem (filtersysteem):
  • Metaal filter (metaal_filter)
  • Vliesfilter (vliesfilter)
 • Varianten (group):
  • Boretti ESHP 9690 (boretti_eshp_9690)
  • Boretti K 960 (boretti_k_960)
  • Boretti SHP 1590 (boretti_shp_1590)
  • Boretti SHP 790 (boretti_shp_790)
  • Boretti SHP 890 (boretti_shp_890)
  • Boretti SHP-990 (boretti_shp_990)
  • Etna 4325 T (etna_4325_t)
  • Etna T 300 T (etna_t_300_t)
  • Etna TO 100 E (etna_to_100_e)
  • Etna TO 250 T (etna_to_250_t)
  • Falmec Plane 90 (falmec_plane_90)
  • Miele DA 1060 (miele_da_1060)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be