x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

camera

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in camera categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

camera kopen

  Digitale camera’s verschillen onderling sterk in hun mogelijkheden en prijzen en daarom kan het lastig zijn om een goede...
 • Algemene informatie

   

  Digitale camera’s verschillen onderling sterk in hun mogelijkheden en prijzen en daarom kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Om je te helpen bij je aankoop geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:
   


  Kooptips

  Bij het kopen van een digitale camera kun je letten op de volgende dingen:

  Vergelijk hier digitale camera's!

  1. Lcd-scherm: wil je een digitale camera met of zonder lcd-scherm? Het lcd-scherm kan je helpen bij het maken van je foto’s, doordat je alles duidelijk ziet en niet door de zoeker hoeft te turen. Aan de andere kant neemt een lcd-scherm veel van je batterij. Als alternatief kun je voor een EVF-zoeker kiezen. Ook hierop heb je een goed overzicht van je te maken foto en het voordeel is dat het veel minder batterijkracht kost.
  2. Als je een digitale spiegelreflexcamera koopt, houd er dan rekening mee dat je door de zoeker moet kijken om je foto te maken. Pas nadat de foto gemaakt is kun je hem terugzien op het lcd-schermpje.
  3. Let op: Niet alle digitale camera’s werken met een Mac, met Linux of met alle versies van Windows. Lees hiervoor goed de specificaties zodat je zeker weet dat de camera ook aan de pc of Mac gekoppeld kan worden.
  4. Fabrikanten troeven elkaar af door digitale camera’s aan te bieden met nog meer megapixels, terwijl bijvoorbeeld optische zoom veel belangrijker is. Digitale zoom knipt slechts een stukje uit je beeld en vergroot het daarna. Hierdoor krijgt je foto dus een lagere resolutie, waardoor het beeld onscherp wordt.
  5. Vraag jezelf van tevoren af wat je wilt doen met je digitale camera. Op deze manier schaf je niet een onnodig dure en ingewikkelde camera aan als het niet hoeft. Meer uitleg over de digitale camera die het beste bij je past vind je hier.


  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een digitale camera, bekijk en
  vergelijk dan hier digitale camera's.

  Soorten digitale camera’s

  Digitale camera’s kun je indelen in twee verschillende soorten: de digitale compactcamera (die je weer onder kunt verdelen in de ‘gewone’ compactcamera en de ultracompacte camera) en de digitale spiegelreflexcamera. Digitale compactcamera’s zijn geschikt voor de gewone gebruiker die snel en gemakkelijk mooie foto’s wil kunnen maken en digitale spiegelreflexcamera’s zijn voor de hobbyist die professioneler werk wil afleveren. Hieronder vind je een korte beschrijving van de digitale compactcamera en de digitale spiegelreflexcamera.

  Digitale compactcameraVergelijk hier alle digitale camera's!
  Digitale compactcamera’s zijn klein en makkelijk mee te nemen. Meestal zijn ze net te groot om mee te nemen in je broekzak, iets wat wel kan met een ultracompacte camera. Dit is een compactcamera in het klein, met een hogere prijs. De compactcamera is geschikt voor mensen die gemak willen van hun camera, het zogenaamde ‘point en shoot’-principe. Maar ook voor de hobbyist is deze digitale camera zeer bruikbaar. Compactcamera's zijn tegenwoordig uitgerust met een groot arsenaal aan technische snufjes om de kwaliteit van de foto's te verbeteren, zoals beeldstabilisatie, lichtmeting, etc. Bovendien bieden standaard digitale compactcamera's tegenwoordig een zoomlens en de mogelijkheid om filmpjes te maken. Met andere woorden: een digitale compactcamera kan ondanks zijn naam een erg complete camera zijn voor een aantrekkelijke prijs.

  Digitale spiegelreflexcamera
  Voor de serieuze hobbyist is er de digitale SLR-camera (Single Lens Reflex), ofwel de spiegelreflexcamera. Een digitale spiegelreflexcamera maakt gebruik van spiegels en prisma's om het licht dat door de lens valt weer te geven in de zoeker. Het beeld dat je in de zoeker van de camera ziet, is nagenoeg gelijk aan het beeld dat door de camera wordt vastgelegd. Op het moment dat je de ontspanknop indrukt en daadwerkelijk een foto neemt, klapt de spiegel weg en kan de chip het beeld vastleggen.

  Vergelijk hier alle digitale camera's!Bij een digitale spiegelreflexcamera zijn body en lens gescheiden onderdelen. Je kunt op een body meerdere typen lenzen gebruiken, zoals een telelens of een groothoeklens. Digitale spiegelreflexcamera's hebben over het algemeen een kortere ontspanvertraging (de tijd tussen het indrukken van de knop en het openen van de sluiter) dan de digitale compactcamera en je kunt er sneller mee scherpstellen. Dit is een voordeel als je actiemomenten wilt fotograferen. Ook hebben spiegelreflexcamera’s een grotere dynamische range. Dit wil zeggen dat ze details kunnen weergeven in een donker deel van de foto zonder dat het lichte deel van de foto te licht wordt. Het gewicht en het volume van dit type camera wordt door sommige mensen als nadeel gezien, zeker ten opzichte van de digitale compactcamera's.

  Verder hebben digitale spiegelreflexcamera's een grotere sensor dan digitale compactcamera's. Dit heeft een aantal voordelen:
  • DSLR's kunnen meer details vastleggen;
  • DSLR's zijn beter te gebruiken in situaties met weinig licht;
  • DSLR's zijn beter in het scherp vastleggen van bewegende beelden, zoals bij sportfotografie.
  Functies digitale camera
  De digitale camera’s van tegenwoordig kunnen veel meer dan alleen een foto maken. Elke digitale compactcamera beschikt tegenwoordig wel over een lcd-display waarop je de foto’s terug kunt zien en waarmee je kunt bepalen hoe je de foto het beste kunt maken. Let er wel op dat dit meer gebruikt van je batterij! Met de meeste digitale camera’s kun je ook filmpjes maken. Let hierbij wel op dat de resolutie dan van minder goede kwaliteit is dan wanneer je met dezelfde digitale camera foto’s maakt. Verder zijn die digitale camera’s voorzien van een geïntegreerde microfoon, zodat je ook geluid kunt opnemen. Andere functies van de digitale camera zijn:
  • Vergelijk hier digitale camera's!Beeldstabilisatie
  • Digitale zoom
  • Gezichtsherkenning
  • Optische zoom
  • Rode ogenreductie
  • Tv-out
  • Zelfontspanner
  Technische specificaties digitale camera
  Enkele specificaties om in de gaten te houden bij de aankoop van je digitale camera zijn de resolutie (het aantal pixels), de sensor, de optische zoom en de digitale zoom. Voor elk van deze specificaties geven we je hieronder een korte uitleg. Voor een kortere definitie van andere begrippen kun je in de verklarende woordenlijst voor de digitale camera kijken.

  Resolutie (aantal pixels)
  Een fabeltje in de fotografiewereld is dat de fotokwaliteit van de digitale camera afhangt van de resolutie, uitgedrukt in het aantal pixels. Dit is maar gedeeltelijk waar. De resolutie bepaalt op welk formaat je foto’s nog op goede kwaliteit afgedrukt kunnen worden. Voor foto’s op normaal formaat (10x15) is een digitale camera met een resolutie van 3 megapixel al meer dan voldoende. De meeste sensoren hebben tegenwoordig een resolutie van ongeveer 8 megapixel. Een digitale camera met een resolutie van 8 megapixel kan een foto tot 20x27 cm uitvergroten zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit. Als je je foto wilt uitvergroten tot 50x70 cm, dan kun je beter kiezen voor een sensor van 10 megapixel.

  Sensor
  De sensor heeft de plaats van het fotorolletje ingenomen. De sensor van de digitale camera bestaat uit miljoenen elektronische cellen: pixels. De pixels reageren op het licht en zetten het om in een signaal. Er bestaan twee verschillende sensoren: de CMOS-sensor (Complementary Metal Oxide Semiconductor) en de CCD-sensor (Charge-Coupled Device). In digitale camera’s wordt de CCD-sensor het meest gebruikt, omdat deze sensor een nagenoeg ruisloos beeld geeft en het licht goed over de gehele foto verdeelt. Nadelen van de CCD-sensor zijn dat ze duur zijn en meer energie verbruiken dan de CMOS-sensor. De belangrijkste verschillen tussen de CCD-sensor en de CMOS-sensor zijn:
  EigenschapCMOSCCD
  Signaal dat van de sensorchip af komt Digitaal (bits) Analoog (volts)
  Ruis Middel tot hoog Laag
  Complexiteit van de technologie Laag Hoog
  Reactiesnelheid Gemiddeld Iets minder
  Dynamische range (bereik aan lichtsterktes dat de sensor kan zien) Gemiddeld Hoog
  Uniformiteit van de lichtsterkte over het beeld Laag Hoog
  Bron: Tekstenuitleg.net    


  Optische zoom
  Misschien wel het belangrijkste om op te letten bij de aankoop van je digitale camera is de optische zoom. De optische zoom is het aantal keren dat je het beeld dichterbij kunt halen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de foto. De meeste digitale camera’s hebben tegenwoordig een optische zoom van 1: 3, dat wil zeggen dat je het beeld zonder problemen 3 x dichterbij kunt halen. Digitale spiegelreflexcamera’s of superzoomcamera’s kunnen tot wel 12 x optisch zoomen.

  Digitale zoom
  De digitale zoom is een punt waar je je goed op kunt verkijken. Meestal kan een digitale camera tot 10 x digitaal inzoomen. Ook dan wordt het beeld dichterbij gehaald, maar in tegenstelling tot bij de optische zoom wordt de kwaliteit van de foto hier wel minder. Bij digitale zoom knipt de digitale camera als het ware een stukje uit je beeld, wat daarna uitvergroot wordt. Omdat de kwaliteit hiervan dusdanig achteruit gaat, is het verstandig om niet af te gaan op de digitale zoom van je digitale camera.

  Nieuwste ontwikkelingen op fotogebied
  De techniek gaat snel en we kunnen het allemaal nog maar nauwelijks bijbenen. Daarom vertellen wij je in deze alinea wat nieuw is en aan welke eisen de nieuwste digitale camera voldoet.
  • Vergelijk hier digitale camera's!Resolutie (aantal megapixels): tegenwoordig zijn er al digitale camera’s met een resolutie van 16 megapixel. 6 tot 8 megapixel is ongeveer de standaard.
  • Digitale zoom: de nieuwste digitale camera’s hebben een digitale zoomfactor tot 10 keer.
  • Optische zoom: standaard heeft de digitale camera tegenwoordig een zoomfactor van 3 keer, maar digitale camera’s met 5 keer optische zoom komen ook veel voor. Bij spiegelreflexcamera’s kun je optisch zoomen tot wel 12 keer.
  • Sensor: de meest gebruikte sensor bij digitale camera’s is nu nog de ccd-sensor, maar er zijn ook al enkele digitale camera’s van kwaliteit op de markt die een cmos-sensor hebben.
  Gebruikers digitale camera
  Niet iedereen gebruikt de camera even vaak en even intensief. We zijn niet allemaal serieuze hobbyisten of beroepsfotografen, maar de meesten van ons willen gewoon zo eenvoudig mogelijk mooie foto’s kunnen maken. Hier de verschillende gebruikers en bijpassende camera’s op een rijtje.
  • Af en toe fotograferen: jij maakt foto’s op verjaardagen en vakanties en af en toe bij een andere gelegenheid. Je wilt niet teveel gedoe met instellen en je moet de digitale camera gemakkelijk mee kunnen nemen. Je foto’s worden niet op posterformaat afgedrukt, hooguit eens kleine uitvergroting. Kies voor een digitale compactcamera van 5 of 6 megapixel en ongeveer 3 keer optische zoom. Op deze manier krijg je prachtige foto’s en heb je een kleine digitale camera die gemakkelijk mee te nemen is.
  • De hobbyist: foto’s maken vind je leuk werk en je doet het graag en veel, maar je wilt er niet teveel werk van hebben. Je vindt het leuk om zelf te experimenteren met de instellingen van je camera, maar je wilt ook gebruik kunnen maken van het ‘point and shoot’-principe. Verder wil je niet teveel materiaal meenemen om mooie foto’s te kunnen maken. Kies voor een digitale compactcamera met een resolutie van 10 megapixel of meer en een hoge optische zoomfactor. Ook kun je kiezen voor de zogenaamde superzoomcamera: een digitale compactcamera met een zeer hoog zoombereik.
  • De professionele hobbyist: jij bent overal te vinden met je digitale camera en schiet foto’s van alles wat binnen bereik is. Het liefst stel je zelf in hoe je de foto gemaakt wilt hebben en je bent bereid een zwaardere en grotere camera met je mee te dragen om prachtige foto’s te kunnen maken. Kies voor een digitale spiegelreflexcamera met meer dan 10 megapixel en een optische zoom tot 12 keer. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de lens die je gebruikt.
  Accessoires digitale camera
  Met de digitale camera worden doorgaans heel wat accessoires meegeleverd. Andere accessoires kun je zelf aanschaffen. Accessoires die extra belangrijk zijn voor een optimaal gebruik van je digitale camera zijn geheugenkaarten, een usb-kabeltje en een camerahoesje.

  Vergelijk hier alle digitale camera's!Bij je digitale camera wordt geheugen meegeleverd, intern of met een externe kaart. De capaciteit hiervan is beperkt, meestal 16 of 32 MB. Het is aan te raden een extra geheugenkaart bij je digitale camera te kopen. Meer informatie over geheugenkaarten, SD- of MMC-cards, memorysticks en xD-kaarten vind je in de categorie geheugenkaart.

  Om foto’s te bewerken moet je ze overbrengen van je digitale camera naar je computer. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Zo zijn er systemen met een usb-kabel rechtstreeks naar de usb-aansluiting (Universal Serial Bus) of er wordt gebruik gemaakt van een aparte losse cardreader/-writer die aangesloten wordt op de usb-aansluiting. Beschikt jouw computer niet over een usb-aansluiting, dan zijn voor niet al te veel geld usb-insteekkaarten te koop die in jouw computer kunnen worden gemonteerd.

  Er zijn ook digitale camera's die gebruik maken van een apart zogeheten docking station. Een docking station is eigenlijk een vervanger van de geheugenkaartlezer. Je hoeft nu het geheugenkaartje niet uit de digitale camera te halen.

  Andere accessoires voor je digitale camera zijn een lens, accu, een flitser of een statief. Voor al deze producten en meer kun je kijken in de categorie camera-accessoires.

  Populaire merken digitale camera
  De populairste merken van de digitale camera zijn Canon, Olympus, Panasonic, Samsung en Sony.

  Meer informatie over digitale camera’s kun je vinden bij de veelgestelde vragen over de digitale camera of in de verklarende woordenlijst over de digitale camera.

  Bekijk en vergelijk hier digitale camera's en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

   

  Vergelijk hier alle digitale camera's!Waar moet ik op letten als ik een digitale camera koop?
  Wat zijn megapixels?
  Wat is het verschil in de verschillende geheugenkaarten?
  Kan ik digitale foto's ook afdrukken?
  Zit er een Nederlandse handleiding bij de camera?
  Passen mijn huidige lenzen / accessoires ook op een digitale camera?
  Kan ik ook filmpjes maken met een digitale camera?
  Kan ik ook geluidsopnames maken met een digitale camera?
  Hoeveel foto's passen er op een digitale camera?
  Waar kan ik meer informatie vinden over digitale camera's?
  Kan ik de digitale foto's bewerken?


  Wil je meteen op zoek naar een digitale camera, bekijk en vergelijk dan hier digitale camera's!

  Waar moet ik op letten als ik een digitale camera koop?
  Er is een enorm aantal digitale camera's te koop, in allerlei prijsklassen. Waar ga je de camera voor gebruiken? Wil je de foto's digitaal bewerken en versturen, laten afdrukken of op een website zetten?
  Op basis van het antwoord kun je kiezen voor een simpele, automatische digitale camera of een geavanceerde digitale spiegelreflexcamera met uitgebreide handmatige mogelijkheden. De meeste fotografen kiezen voor een automatisch toestel. Hierbij hoeven zij zelf alleen nog maar de zoom in te stellen en op de knop te drukken om de foto te maken. De eventuele flitser reageert ook automatisch. Met een digitale reflexcamera kan de kwaliteit van de foto beter worden of kun je speciale effecten toepassen. In ons overzicht kun je op een makkelijke manier de camera van jouw keuze vinden door een selectie te maken in het linker menu of door een aantal camera’s naast elkaar te zetten. De technische termen worden verklaard als je op deze link klikt.

  Wat zijn megapixels?
  Pixel is een afkorting van 'picture element' (beeldelement). Pixels zijn de kleine stipjes waaruit een digitaal beeld op een monitor is opgebouwd. Hoe meer pixels het beeld bevat, hoe hoger de scherm- of afbeeldingsresolutie. Dus hoe meer pixels, hoe groter het detail van het beeld. De camera's zijn er vanaf 1 tot wel 20 megapixels of meer. Als je foto’s afdrukt op 10x15 formaat, dan heb je aan een camera met 3 megapixels al genoeg voor scherpe foto's. Tegenwoordig hebben de nieuwere modellen camera's al 7 tot 8 megapixels. Deze camera's hebben een prima prijs-kwaliteitverhouding.

  Het verband tussen megapixels en de afdrukgrootte is grofweg als volgt:

  Aantal megapixel
  10x15
  20x30
  30x45
  50x75
  60x90
  72x108
  81x122
  101x155
  3
  V
  V
   
  X
  X
  X
  X
  X
  4
  V
  V
  V
   
  X
  X
  X
  X
  5
  V
  V
  V
  V
   
  X
  X
  X
  6
  V
  V
  V
  V
  V
   
  X
  X
  7.2
  V
  V
  V
  V
  V
  V
   
  X
  8.1
  V
  V
  V
  V
  V
  V
  V
   
  10.1
  V
  V
  V
  V
  V
  V
  V
  V
   
  Wat is het verschil in de verschillende geheugenkaarten?
  Er is een verwarrend scala aan geheugenkaarten oftewel memory cards beschikbaar. Het meest voorkomend is flash memory, waar bijvoorbeeld Compact Flash type I en type II, SD-cards en MultiMediaCard (MMC) onder vallen. Er zijn ook Memorystick camera’s, Smartmedia camera’s en xD-picture camera’s. Lees de uitleg bij 'opslag type' in de helptekst voor een volledige uitleg.

  Kan ik digitale foto's ook afdrukken?
  Ja, je kunt digitale foto's ook laten afdrukken en de kwaliteit is vrijwel net zo goed als de traditionele fotoafdrukken. De foto's worden op fotopapier afgedrukt en kunnen worden opgehaald of thuisbezorgd.
  De foto's kunnen digitaal worden verstuurd (het zogenaamde uploaden) of in de winkel ter plekke van de geheugenkaart worden gehaald.

  Zit er een Nederlandse handleiding bij de camera?
  Meestal wel, maar het kan voorkomen dat er alleen een Engelse of Duitse handleiding bij het toestel zit. Op de site van het merk zelf kun je vaak de handleiding in de gewenste taal downloaden.

  Passen mijn huidige lenzen / accessoires ook op een digitale camera?
  Alleen de duurdere camera's hebben deze mogelijkheden, maar het wisselt per camera en per merk. Lees vooral goed de technische specificaties bij het toestel voordat je het aanschaft. Digitale camera's zijn meestal kleiner en compacter dan de analoge versie.

  Kan ik ook filmpjes maken met een digitale camera?
  Ja, maar niet met alle modellen. Let op de technische specificaties. De lengte en kwaliteit van de films wordt beperkt door het geheugen en de resolutie van de camera zelf.

  Kan ik ook geluidsopnames maken met een digitale camera?
  Ja, maar niet met alle modellen. Let op de technische specificaties van het toestel zelf.

  Hoeveel foto's passen er op een digitale camera?
  Dit is afhankelijk van de gekozen kwaliteit van de foto en de capaciteit van het geheugen. Hoe meer megapixels je camera vastlegt, hoe meer geheugenruimte de foto's innemen. Een 5-megapixelcamera gebruikt circa 2,5 à 3 megabyte per foto. Voor 100 foto’s heb je dan 100 x 2,5 megabyte = ongeveer 250 megabyte nodig. Op een geheugenkaart van 1 GB kun je flink wat foto's kwijt:

   Vergelijk hier alle digitale camera's!
  Megapixels
   
  Geheugenruimte per foto
   
  Aantal foto's
  3 MP
  1,8 MB
  535
  4 MP
  2,3 MB
  421
  5 MP
  2,9 MB
  336
  6 MP
  3,4 MB
  280
  7 MP
  4 MB
  240
  8 MP
  4,6 MB
  210

  Waar kan ik meer informatie vinden over digitale camera's?

  Op de website van het merk zelf kun je meer informatie vinden over digitale camera's.

  Kan ik de digitale foto's bewerken?
  Ja, dat kan. Bij de camera wordt meestal software meegeleverd om foto's digitaal te bewerken. Je kunt ook andere programma's gebruiken, zoals Photoshop of PaintShop Pro. De software is niet altijd geschikt voor Apple systemen. Let op bij het kopen van de toestel of de software draait op jouw pc (Linux, Windows) of Mac.

  Bekijk en vergelijk hier digitale camera's en vind de beste koop!

   

 • Verklarende woordenlijst

   

  Vergelijk hier alle digitale camera's!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij digitale camera’s.

  Bekijk en vergelijk hier digitale camera's!

  35mm equiv
  De brandpuntsafstand van de lens, die gelijk is aan de brandpuntsafstand van de traditionele 35mm 'analoge' camera met een 50mm lens. Veel mensen zijn bekend met de brandpuntsafstand van lenzen voor 35mm filmcamera's. Daarom beschrijven de producenten van digitale camera's de brandpuntsafstand van hun camera's vaak door een referentie op te geven naar de brandpuntsafstand van een normale 35mm 'analoge' camera. Bijvoorbeeld: een digitale camera met een CCD-sensor ter grootte van 8.10mm bij 6.08mm heeft een diagonale doorsnee van 10.13mm. Een lens met een brandpuntsafstand van 11.7mm zou op deze sensor eenzelfde beeld van 47 graden produceren als een 50mm-lens op een 35mm 'analoge' camera. Voor dit type camera zou een 11.7mm-lens worden omschreven als '35mm-brandpunt equivalent van 50mm'. Door op deze manier de lenzen van digitale camera's te typeren, komen de producenten van digitale camera's de gebruikers die al ervaring hebben met 35mm 'analoge' camera's tegemoet.

  Afmetingen sensor
  Dit veld geeft aan hoe groot de optische sensor is die in deze camera wordt gebruikt. De grootte van de sensor is onder meer bepalend voor de hoeveelheid beeldruis.

  Beeldruis
  Storingen of oneffenheden in de foto’s door spanning in de sensor.

  Vergelijk hier digitale camera's!Bestandsformaten
  Geeft weer hoe de digitale beelden in de camera worden opgeslagen. Er zijn verschillende bestandsformaten, de meest bekende zijn AVI, MPEG2 en MPEG4.

  Besturingssysteem
  Dit veld geeft een indicatie van de ondersteunde besturingssystemen voor deze camera. Vaak komt het voor dat de producent alleen opgeeft dat de camera met Windows werkt, maar niet specificeert welke versies van Windows. Over het algemeen vergeten producenten dat er ook andere besturingssystemen zijn zoals MacOS X en Linux. Heel veel digitale camera's werken al heel goed samen met MacOS X, Linux en daarvan afgeleide besturingssystemen.

  Continue opname spec
  Indicatie van de continue opname functionaliteit van de camera. Meestal weergegeven in het aantal foto's (fps, frames per seconde) en een periode in seconden. Bijvoorbeeld: "2.5 fps, 10 sec max". Dit houdt in dat de camera in staat is om 10 seconden lang 2.5 foto per seconde te maken en die foto’s allemaal te onthouden voordat de camera genoodzaakt is de informatie weg te schrijven naar het (tragere) opslagmedium. 

  Continue opnames
  Geeft een indicatie of deze camera geschikt is voor het maken van 'continue opnames', een reeks opnames met een zeer korte tijd tussen elke foto. Dit kan handig zijn voor het maken van foto's van sporters of andere snel bewegende objecten.

  Max. diafragma
  In digitale camera's is het diafragma een ring van over elkaar schuivende lamellen. Je kunt dit het beste vergelijken met de iris van een oog. De diafragmawaarde geeft de verhouding weer tussen de focusafstand (35mm-equivalent) en de diameter van de lens. Bij het maximale diafragma is het diafragma geheel geopend en bij het minimale diafragma is het diafragma zo klein mogelijk. Voorbeeld: f/16 beschrijft een diafragma diameter welke één-zestiende deel is van de brandpuntsafstand.

  Digitale zoom
  Digitale zoomcapaciteit van de camera. Digitale zoom is zoomen door een bepaald deel van het digitale beeld uit te vergroten. Dit betekent dat nadat de foto wordt gemaakt, er een stuk uit de foto digitaal wordt vergroot. Doordat hier digitaal rekenwerk aan te pas komt en de "bron" (de niet digitaal ingezoomde foto) minder informatie heeft over dat stuk beeld dan wat het "resultaat" moet worden, bestaat de kans dat de kwaliteit van de foto vermindert. Veel camera's staan niet toe dat je direct digitaal mag zoomen. Er dient dan eerst volledig optisch ingezoomd te worden voordat de digitale zoomfunctionaliteit kan worden gebruikt. Digitaal zoomen is ook gevoelig voor "trillingen" van de menselijke hand tenzij er voldoende belichting is (snelle sluitertijd), of de camera op een stabiel oppervlak (statief) staat.Vergelijk hier alle digitale camera's!

  Filmopname
  Geeft aan of de camera in staat is om (veelal korte) filmpjes op te nemen. Indien de camera deze functionaliteit bezit en de informatie voor handen is, kun je in het veld 'filmopname specificaties' terugvinden wat de capaciteit van de camera is.

  Filmspecificaties
  Geeft aan wat de filmkwaliteiten van de camera zijn. Veelal aangegeven in een resolutie, een tijdsduur en een aantal fps. Fps staat voor frames per second oftewel beeldjes per seconde. Een typisch voorbeeld: "320x200 15fps 30sec".

  Flitser
  Geeft aan of deze camera een flitser heeft of optioneel een flitser kan besturen. Een 'hotshoe' is een houder waar een 'intelligente flitser' in geplaatst kan worden. Deze flitser kan dan met de camera bepalen wat de beste flitsmethode is. Daarnaast bestaan er digitale camera's waar je externe flitsers op kunt aansluiten middels een speciale aansluiting. Dit type flitsers wordt meestal gebruikt door professionele fotografen en is vooral terug te vinden op de duurdere digitale camera's.

  Focus
  Geeft aan of je de focus van de camera handmatig kunt instellen of dat dit automatisch gebeurt, of een combinatie daarvan (dat komt het meeste voor). Automatisch: de camera bepaalt zelf de beste focus op het object. Semi-automatisch: de camera bepaalt zelf de beste focus maar laat het aan de gebruiker om dit eventueel te veranderen. Handmatig: de gebruiker kan geheel handmatig de lens draaien om een optimale focus te bereiken.

  Geluidsopnames
  Dit veld geeft aan of de camera in staat is om geluid op te nemen bij foto's en filmpjes. De meeste camera's hebben een ingebouwd microfoontje waarmee je geluid kunt opnemen bij gemaakte foto's of tijdens het opnemen van filmpjes. Let goed op dat je niet je hand over de microfoon houdt tijdens het opnemen!

  Gewicht
  Het totale gewicht van de camera. We streven ernaar dit gewicht inclusief batterij in te vullen.

  Instelbaarheid
  Geeft aan of de camera alles automatisch instelt, of dat je zelf de instellingen kunt wijzigen. Hierbij wordt bijvoorbeeld in acht genomen of het mogelijk is de ISO-waarden, witbalans, belichting of sluitertijd handmatig in te stellen.

  Interface
  Indicatie van de beschikbare aansluitmethoden. Dit geeft aan hoe je de camera aan je computer kunt verbinden om de foto's en films er vanaf te kunnen kopiëren.

  Intern geheugen
  Een foto camera heeft een eigen intern geheugen. De grootte hiervan wordt uitgedrukt in megabyte of gigabyte, afgekort MB en GB. Hoe hoger de waarde, hoe meer foto's er opgeslagen kunnen worden.

  Vergelijk hier digitale camera's!ISO-waarden
  Als je vaak binnenshuis of ‘s avonds foto's maakt, is het raadzaam om op de ISO-waarde van het toestel te letten. ISO geeft de lichtgevoeligheid van de camera aan. Hoe hoger het getal, hoe minder licht er nodig is om een foto te maken en hoe scherper het beeld.
  De ISO-waarde is een maat voor de lichtgevoeligheid van de camera. Dit geeft een indicatie van de lichtgevoeligheid van de camera. Automatisch betekent dat de camera het automatisch kan instellen. Als er daarnaast ook getallen staan, kan de gebruiker ook handmatig kiezen voor een andere lichtgevoeligheidsinstelling. Hoe hoger het getal, hoe minder licht er nodig is om een foto te kunnen maken. 

  Jaar van introductie 
  Geeft aan wanneer deze camera is geïntroduceerd. Weergegeven is het jaartal waarin deze camera op de markt is gekomen.

  Lcd-grootte 
  De lengte van de diagonale doorsnede van het lcd-display. Net als bij monitoren en tv's wordt de grootte van het lcd-display weergegeven als het aantal inch dat de diagonale doorsnede van de display groot is.

  Meegeleverd geheugen
  Meestal krijg je bij je nieuwe digitale camera een betrekkelijk klein opslagmedium waarmee je in ieder geval aan de gang kunt. Voor serieus fotograferen kun je echter het beste een wat groter opslagmedium aanschaffen.

  Megapixels
  Een digitaal beeld is opgebouwd uit pixels. Pixel is een afkorting van 'picture element' (beeldelement). Pixels zijn de kleine stipjes waaruit een digitaal beeld op een monitor is opgebouwd. Hoe meer pixels het beeld bevat, hoe hoger de scherm- of afbeeldingsresolutie. Dus hoe meer pixels, hoe groter het detail van het beeld. Het aantal pixels bepaalt de beeldkwaliteit. Dit geeft aan hoeveel "beeldpunten" op de sensor gebruikt worden voor het vormen van het uiteindelijke digitale beeld. We streven ernaar hier het 'effectieve' aantal beeldpunten op te geven. Hoe hoger het aantal pixels, hoe meer details er in de foto worden opgenomen. Maar de kwaliteit van een foto gaat er niet noodzakelijkerwijs op vooruit als er nog een miljoen pixels bijkomen. Andere voorzieningen zoals lens, kleurfilter op de sensor en digitale beeldprocessor spelen ook een belangrijke rol bij het bepalen van de fotokwaliteit. Als je de foto's afdrukt op 10x15 formaat, dan heb je aan een camera met 3 megapixels al genoeg voor scherpe foto's.

  Opslagtype
  De opslagruimte van een camera is meestal uit te breiden met een geheugenkaart (memory card). Deze kaarten zijn los te verkrijgen in diverse formaten en zijn bovendien los van de camera uit te lezen met behulp van een cardreader. Flash memory is een veilige, zeer betrouwbare opslagmethode waarbij geen stroom wordt verbruikt nadat de afbeeldingen eenmaal zijn opgeslagen. De afbeeldingen worden pas verwijderd als de gebruiker daartoe opdracht geeft. De typen en begrippen op een rij:

  • Compact Flash: compact flash is één van de meest gebruikte geheugenkaartjes en kan momenteel tot 32 GB aan capaciteit bevatten. Voordeel van het Compact Flash-systeem is dat gebruik van grotere capaciteiten meestal geen probleem is: de meeste apparatuur kan moeiteloos met grotere CF-kaartjes overweg zodra die op de markt komen. De meeste CF-kaartjes zijn gebaseerd op Flashtechnologie.
  • Flash memory: dit is de verzamelnaam voor typen opslagmedia zoals Compact Flash, MMS, SD, xD en Memorysticks.Vergelijk hier alle digitale camera's!
  • Memorystick: de Memorystick is ontwikkeld door Sony en wordt dan ook vooral gebruikt in Sony’s eigen digitale foto- en videocamera’s.
  • Memory stick duo: dit is een upgrade van de standaard memorystick.
  • Memory stick pro duo: MS PRO Duokaarten zijn ongeveer de helft van het formaat van MS PRO kaarten en zijn bedoeld voor gebruik in kleinere digitale apparaten.
  • Micro SD-kaart: deze kaart is momenteel qua formaat het kleinste. Het is ongeveer een kwart van de grootte van een standaard SD-kaart. Hij wordt vaak gebruikt in mobiele telefoons, GPS-systemen en camera’s.
  • MMC: MMC (MultiMediaCard) is een extra kleine uitvoering van een Compact Flash-kaartje. Daardoor zijn ze ideaal voor de kleinste multimedia apparatuur.
  • SD card: SD cards zijn iets dikker dan MMC cards en alleen al daarom niet zonder meer uitwisselbaar met MMC cards. SD cardreaders zijn (vrijwel) altijd geschikt voor MMC cards, andersom zeker niet.
  • xD-picture: De xD-kaarten zijn relatief goedkoop en erg snel.

  Optische sensor 
  Dit geeft aan welk type sensor wordt gebruikt. De sensor is het lichtgevoelige vlak in een digitale camera. Het lichtgevoelige vlak is een chip met heel veel lichtsensoren. CCD en CMOS zijn de meest gebruikte types sensoren. CMOS was een goedkopere sensor dan CCD, met goede kwalitatieve mogelijkheden, maar met een grotere kans op 'beeldruis' en een lagere lichtgevoeligheid. In principe zijn beide typen tegenwoordig gelijkwaardig.
  CCD staat voor 'charge coupled device'. In digitale camera's worden zowel lineaire als vlak-CCD's gebruikt. Met een CCD worden alleen zwart- witafbeeldingen vastgelegd. De afbeelding wordt via rode, groene en blauwe filters geleid om de kleur vast te leggen. Dit is belangrijk voor de felheid van de kleuren. Samengevoegd maakt dit weer een mooie afbeelding.
  Deze manier van filteren is de reden dat bij veel camera's het aantal effectieve megapixels kleiner is dan het aantal pixels op de optische sensor. CMOS betekent 'Complementary Metal Oxide Semiconductor'. CMOS- halfgeleiders werken met twee circuits, een met negatieve en een met positieve polariteit. Aangezien beide circuits niet tegelijk kunnen worden gebruikt, verbruiken CMOS-chips minder energie dan chips die één type transistor gebruiken. Daardoor is de CMOS-sensor zuiniger dan veel standaard-CCD's.
   
  Optische zoom
  Wil je beelden in de verte van dichtbij fotograferen, dan is optische zoom een belangrijk detail om naar te kijken. Optische zoom is de mechaniek in de lens van de digitale camera. Je kunt hiermee een object in de verte dichterbij halen, zonder verlies van beeldkwaliteit. Met optische zoom blijft de scherpheid van de foto gegarandeerd. Er is een groot verschil tussen optische zoom en digitale zoom. Optische zoom werkt middels het mechanisch verstellen van lenzen in de camera zelf. Hierdoor blijft de kwaliteit van de foto hetzelfde, terwijl bij digitale zoom een deel van de digitale foto wordt 'opgeblazen'. Er gaat dan beeldkwaliteit verloren omdat er om meer beeldpunten wordt gevraagd dan er beschikbaar zijn. De camera moet dan de overige beeldpunten zelf berekenen, waardoor het beeld minder gedetailleerd wordt.

  Resolutie
  Indicatie van de hoogste resolutie van een foto uit de camera. Foto's met een hoge resolutie kunnen beter bewerkt worden omdat er meer informatie beschikbaar is dan bij een foto met een lage resolutie. De resolutie geeft aan uit hoeveel pixels het beeld is opgebouwd. Hoe hoger de resolutie, hoe meer details de foto bevat over de kleuren van het gefotografeerde object. Echter geldt ook: hoe hoger de resolutie, hoe groter de bestanden op het opslagmedium van de camera.

  Vergelijk hier digitale camera's!Rode ogenreductie
  Roden ogenreductie door een duoflits. Menig camera is in staat de typische rode ogen die je krijgt door het gebruik van een flitser te verminderen door snel achter elkaar twee keer te flitsen. Door de eerste flits zullen de pupillen van de ogen van je fotomodel verkleinen, waarna bij de tweede flits ze zo zijn verkleind dat de 'rode gloed' een stuk is verminderd.

  Sluitertijd
  De sluitertijd geeft de tijdsduur aan dat de sluiter minimaal open blijft. Een snelle sluitertijd is bijvoorbeeld een tweeduizendste van een seconde. Gedurende die zeer korte periode kan er licht door de lens op de sensor vallen waarna er een beeld van wordt gevormd. Snelle sluitertijden worden vooral gebruikt in zeer lichte omgevingen. Een trage sluitertijd is bijvoorbeeld 15 seconden. Gedurende die zeer lange periode kan er licht door de lens op de sensor vallen, waarna er een beeld van wordt gevormd. Trage (lange) sluitertijden worden vooral gebruikt in zeer donkere omgevingen of om speciale effecten in foto's op te nemen. Bijvoorbeeld de strepen van autolichten op een autosnelweg.

  Tv-out 
  Geeft aan of er een aansluiting met de tv gemaakt kan worden, zodat je foto's en/of film op het beeldscherm van de tv kunt weergeven. Veelal gebeurt dit aansluiten met een 'composite video' kabel. Een tulpstekker die middels een SCART-convertorplug op SCART-ingangen van de tv kan worden aangesloten. Indien de camera in staat is om geluidsopnames bij films of foto's te maken, zit er aan deze kabel meestal ook een extra tulpstekker waar geluid over wordt getransporteerd.

  Type batterij 
  Geeft een indicatie van de gebruikte batterij of accusoort. Sommige camera's werken op AA-batterijen (penlites); anderen gebruiken een accu. Beide soorten hebben hun voor- en nadelen. AA-batterijen kun je op elke hoek van de straat kopen maar gaan minder lang mee. Accu's gaan langer mee dan batterijen, maar wanneer de accu leeg is moet je hem opladen met een externe acculader die je misschien net thuis hebt laten liggen.

  Zelfontspanner
  Geeft aan of de camera zelfontspannerfunctie heeft. Wanneer de camera deze functionaliteit heeft kun je de camera zo instellen dat er met een korte pauze een foto wordt gemaakt. Zo heb je zelf de tijd om ook op de foto te komen.
  Uiteraard moet de camera hier wel voor op een statief of een andere stabiele ondergrond worden geplaatst.


  Bekijk en vergelijk hier digitale camera's en vind de beste koop!

   

  • Canon of Nikon Ga voor een gebruiksvriendelijke digitale camera van Canon of Nikon.
  • Budget Alle digitale camera’s minder dan 170 euro.
  • Full HD Full HD camera’s hebben een videoresolutie van 1080p. Dat houdt in dat het aantal pixels van het verticale beeld 1920 pixels in de breedte is en 1080 pixels in de hoogte.
  • Beeldstabilisator Beeldstabilisatie is vooral handig wanneer je veel uit de hand fotografeert. Beeldstabilisatie minimaliseert onscherpte door beweging.
  • 20 of meer megapixels Alle digitale camera’s met 20 of meer megapixels. Het aantal pixels zegt iets over de kwaliteit van je foto’s. Wanneer een camera meer pixels heeft bevatten je foto’s meer detail en kleur.
  • Wifi Met een wifi-functie op je camera kan je foto’s draadloos overzetten naar een smartphone of tablet. Bij sommige modellen kan dit ook direct na het nemen van de foto.
  • Spiegelreflex Een spiegelreflexcamera heeft een verwisselbare lens en een grote beeldsensor. Door de beeldsensor kan je meer met scherptediepte spelen en werkt hij beter bij weinig licht.
  • Compact Een compactcamera is ideaal voor jou als je gewoon snel goede foto’s wilt maken: gebruiksvriendelijk, licht en makkelijk voor onderweg.
  • Polaroid Je foto’s worden ontwikkeld waar je bij staat met deze hippe versie van de klassieke Polaroid instant camera.
  • GoPro Een GoPro is waterproof en van sterk materiaal gemaakt. Zet hem op je helm tijdens het snowboarden of film je mooie fietstocht door de natuur.
 • Nikon COOLPIX S9900
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/3/nikon-coolpix-s9900-30167573.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/4/nikon-coolpix-s9900-30167574.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/5/nikon-coolpix-s9900-30167575.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/6/nikon-coolpix-s9900-30167576.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/7/nikon-coolpix-s9900-30167577.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/8/nikon-coolpix-s9900-30167578.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/9/nikon-coolpix-s9900-30167579.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/1/nikon-coolpix-s9900-30167581.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/2/nikon-coolpix-s9900-30167582.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/3/nikon-coolpix-s9900-30167583.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/4/nikon-coolpix-s9900-30167584.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/5/nikon-coolpix-s9900-30167585.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/6/nikon-coolpix-s9900-30167586.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/7/nikon-coolpix-s9900-30167587.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/6/3/nikon-coolpix-s9900-30170163.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/3/nikon-coolpix-s9900-30167573.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTczLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/4/nikon-coolpix-s9900-30167574.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/5/nikon-coolpix-s9900-30167575.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/6/nikon-coolpix-s9900-30167576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/7/nikon-coolpix-s9900-30167577.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/8/nikon-coolpix-s9900-30167578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvOC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/9/nikon-coolpix-s9900-30167579.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvOS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/1/nikon-coolpix-s9900-30167581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTgxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/2/nikon-coolpix-s9900-30167582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTgyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/3/nikon-coolpix-s9900-30167583.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTgzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/4/nikon-coolpix-s9900-30167584.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTg0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/5/nikon-coolpix-s9900-30167585.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTg1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/6/nikon-coolpix-s9900-30167586.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTg2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/7/nikon-coolpix-s9900-30167587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTg3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/6/3/nikon-coolpix-s9900-30170163.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzYvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTcwMTYzLmpwZw==
  Nikon COOLPIX S9900 (23)
  7.5 (2)
  Nikon COOLPIX S9900
  Fijne camera
  Fijne camera naast je spiegel. Lekker die 30x zoom. 750 mm.
  8.0
  0 10
  • snelle zoom
  • goede foto's
  • Makkelijke bediening kw
  • kwetsbare flitser
  • wiffi knop had niet gehoeven
  • geen raw
 • Nikon COOLPIX S9900
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/3/nikon-coolpix-s9900-30167573.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/4/nikon-coolpix-s9900-30167574.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/5/nikon-coolpix-s9900-30167575.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/6/nikon-coolpix-s9900-30167576.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/7/nikon-coolpix-s9900-30167577.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/8/nikon-coolpix-s9900-30167578.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/9/nikon-coolpix-s9900-30167579.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/1/nikon-coolpix-s9900-30167581.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/2/nikon-coolpix-s9900-30167582.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/3/nikon-coolpix-s9900-30167583.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/4/nikon-coolpix-s9900-30167584.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/5/nikon-coolpix-s9900-30167585.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/6/nikon-coolpix-s9900-30167586.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/7/nikon-coolpix-s9900-30167587.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/6/3/nikon-coolpix-s9900-30170163.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/3/nikon-coolpix-s9900-30167573.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTczLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/4/nikon-coolpix-s9900-30167574.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/5/nikon-coolpix-s9900-30167575.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/6/nikon-coolpix-s9900-30167576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/7/nikon-coolpix-s9900-30167577.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/8/nikon-coolpix-s9900-30167578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvOC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/9/nikon-coolpix-s9900-30167579.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvOS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/1/nikon-coolpix-s9900-30167581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTgxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/2/nikon-coolpix-s9900-30167582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTgyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/3/nikon-coolpix-s9900-30167583.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTgzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/4/nikon-coolpix-s9900-30167584.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTg0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/5/nikon-coolpix-s9900-30167585.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTg1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/6/nikon-coolpix-s9900-30167586.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTg2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/7/nikon-coolpix-s9900-30167587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTg3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/6/3/nikon-coolpix-s9900-30170163.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzYvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTcwMTYzLmpwZw==
  Nikon COOLPIX S9900 (23)
  7.5 (2)
  Nikon COOLPIX S9900
  Een camera met goede foto en film kwaliteit.
  Voordelen: Een camera met goede foto en film kwaliteit. De beeldstabilisator werkt perfect bij het filmen. ook is de bediening totaal niet moeilijk. het zoomen bij foto's tot 30x gaat erg snel (2sec). de zoom van 30x is trouwens geweldig, ook wanneer de camera volledig ingezoomd heeft zijn de foto's nog van goede kwaliteit, behalve bij de schemering dan. Nadelen: Er zit gps op maar dit had van mij niet gehoeven want dat zal ik nooit gebruiken. het zoomen bij het filmen gaat erg traag. bediening van de camera met wifi is een functie die je uitprobeerd maar daarna nooit meer gebruikt, dus let hier niet op bij de aankoop, hetzelfde geldt voor gps. jammer dat deze camera geen raw heeft. het kantelbaar display zie ik meer als een nadeel dan een voordeel. de flitser flitst goed maar ziet er erg kwetsbaar uit, deze hadden ze van mij beter in de camera kunnen stoppen. Conclusie: dit is een uitstekende camera als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding, natuurijk kan deze camera niet op tegen spiegelreflex camera's maar het doet zeker niet onder voor andere compact camera's, in tegenstelling tot de soortgelijke camera de canon powershot sx710, is de coolpix s7700 een goede camera met goede kwaliteit foto's en film.
  8.0
  0 10
  • kwaliteit uitstekend
  • beeldstabilisator werkt goed
  • makkelijke bediening
  • Drukt snel op het wifi knopje
  • kwaliteit bij schemering minde
  • flitser ziet er kwetsbaar uit
 • Nikon Coolpix P900 Zwart
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/7/nikon-coolpix-p900-black-30250757.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/8/5/nikon-coolpix-p900-30310785.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/8/6/nikon-coolpix-p900-30310786.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/8/7/nikon-coolpix-p900-30310787.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/3/nikon-coolpix-p900-55939753.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/7/nikon-coolpix-p900-black-30250757.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzUvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtYmxhY2stMzAyNTA3NTcuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/8/5/nikon-coolpix-p900-30310785.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtMzAzMTA3ODUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/8/6/nikon-coolpix-p900-30310786.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtMzAzMTA3ODYuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/8/7/nikon-coolpix-p900-30310787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtMzAzMTA3ODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/3/nikon-coolpix-p900-55939753.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzUvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtNTU5Mzk3NTMuanBn
  Nikon Coolpix P900 Zwart (32)
  8.25 (1)
  Nikon Coolpix P900 Zwart
  Super tevreden. Kwil niet meer anders dan de coolp
  Gewoon voor de natuur heel goed omdat je dan veel zoom nodig hebt. En nikon kan snel ff terug naarminder zoom met 1 druk op de knop. Hij maakt ook mooie films
  10.0
  0 10
  • Optisch
  • fotos
  • Macro
  • Max zoom
  • Batterij duur
  • Niet
 • Nikon D7100 body
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/3/nikon-d7100-body--22403513.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/4/nikon-d7100-body--22403514.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/6/nikon-d7100-body--24808656.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/7/nikon-d7100-body--24808657.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/0/nikon-d7100-body--20591330.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/3/nikon-d7100-body--22403513.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzEvMy9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yMjQwMzUxMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/4/nikon-d7100-body--22403514.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzEvNC9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yMjQwMzUxNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/6/nikon-d7100-body--24808656.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzUvNi9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yNDgwODY1Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/7/nikon-d7100-body--24808657.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzUvNy9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yNDgwODY1Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/0/nikon-d7100-body--20591330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzMvMC9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yMDU5MTMzMC5qcGc=
  Nikon D7100 body (20)
  8.234082397003744 (2)
  Nikon D7100 body
  Ik had al een nikon D300 maar omdat deze de CF kaarten niet meer las heb ik gezocht n...
  Ik had al een nikon D300 maar omdat deze de CF kaarten niet meer las heb ik gezocht naar een andere Nikon. Veel filmpjes en testen op YouTube bekeken. Kan me alleen maar aansluiten bij de positieve commentaren. Vind wel dat de scene en effecten opties niet echt op zo'n camera horen maar ieder moet dit maar voor zichzelf ontdekken. Ook de unlock knopjes op he draaiwiel mogen voor mij wel verdwijnen maar dat is de algemene mening. Goede camera voor onder de eur.1000. Ik had al de nodige nikon lensen dus voor mij een goede keuze. Overigens is de D300 weer gemaakt kosten eur. 127 dus heb nu mooi twee bodys.
  9.0
  0 10
 • Nikon D7100 body
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/3/nikon-d7100-body--22403513.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/4/nikon-d7100-body--22403514.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/6/nikon-d7100-body--24808656.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/7/nikon-d7100-body--24808657.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/0/nikon-d7100-body--20591330.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/3/nikon-d7100-body--22403513.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzEvMy9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yMjQwMzUxMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/4/nikon-d7100-body--22403514.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzEvNC9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yMjQwMzUxNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/6/nikon-d7100-body--24808656.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzUvNi9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yNDgwODY1Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/7/nikon-d7100-body--24808657.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzUvNy9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yNDgwODY1Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/0/nikon-d7100-body--20591330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzMvMC9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yMDU5MTMzMC5qcGc=
  Nikon D7100 body (20)
  8.234082397003744 (2)
  Nikon D7100 body
  Geweldige camera, maar de raw buffer is veel te klein.
  Ik heb de D7100 nu enkele maanden en ik ben erg te spreken over deze camera. Vooral de autofocus staat op een hoog niveau, maar eigenlijk is de D7100 weer een stap verder als je hem vergelijkt met de D7000. Echter, het is niet de sportcamera voor de kleine beurs, en dat had ik wel verwacht eigenlijk. Als sportschieter ben je nog steeds beter af met de D300(s) of met de Canon 7D. Na 6 beelden in RAW (7 als je de 1.3 mode aan zet) en het is afgelopen, dan valt hij terug naar 1 fps. Doe je zo iets met de Canon 7D of met de Nikon D300(s), dan leg je een steen op de knop en je kunt koffie gaan drinken. In JPEG is het allemaal wat beter, dan kun je er veel meer schieten tot dat hij terug valt op een lagere rate. Ben je geen sport schieter, dan is de D7100 hét DX (APS-C in Canon termen) model van het moment. De D7100 heeft heel veel beeldkwaliteit in zich, zeker als je daar ook wat duurdere objectieven voor zet. Niet dat je nu al je objectieven bij de vuilnisbak kan zetten, maar de goedkopere Tamron/Sigma/Nikon lenzen halen zeker niet alles uit de camera. Ik heb zelf nog niet zoveel Nikon objectieven, kwalitatieve objectieven dan, en de enige die de D7100 kan bij benen, die zit er dan ook dag en nacht op, de 35mm f1.8 DX. Dan heb je ook meteen een hele fijne combinatie. Mijn andere objectieven gebruik ik nu op de D3100 en de D300. De enige andere lens die ik nog wel eens gebruik op de D7100, is de 18-105mm. Wat ik trouwens heel leuk vind aan de D7100, dat zijn de diverse effecten en scene modes. De hardcore amateur/pro, haalt daar zijn neus voor op, ik niet. Het maakt fotograferen gewoon net iets leuker, om bijvoorbeeld bepaalde beelden als tekening er uit te laten komen. Filmen gaat ook goed met de D7100. Een middagje filmen is geen probleem voor de D7100, zeker in combinatie met de 35 mm, die ook nog eens redelijk stil en snel focust. Het grote heldere scherm maakt handmatig focussen ook nog eens heel goed te doen. Wat alleen jammer is, dat is, en dat ligt niet aan Nikon, dat Magic Lantern niet verkrijgbaar is voor de Nikon. Oh ja, neem een extra accu mee. Filmen met een DSLR is heel fijn, net zo fijn als rijden in een Jeep Grand Cherokee met een 5.8 V8. Met andere woorden, je accu is een stuk sneller leeg. Wat kan ik nog meer zeggen over deze camera, eye-fi wordt standaard ondersteund. Wat ik wel jammer vind, dat is, dat Nikon voor dit model geen draaibaar scherm heeft gekozen. De concurrent van de D7100, de 60D/70D, heeft dat wel.
  9.3
  0 10
 • Canon EOS 5D MARK III body
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464185.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/6/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464186.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/7/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464187.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/8/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464188.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/3/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--24295035.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/1/canon-eos-5d-mark-iii-body--27656981.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464185.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODUuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/6/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464186.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNi9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/7/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464187.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNy9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/8/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464188.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvOC9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/3/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--24295035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzMvNS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjQyOTUwMzUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/1/canon-eos-5d-mark-iii-body--27656981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjc2NTY5ODEuanBn
  Canon EOS 5D MARK III body (32)
  7.208333333333333 (2)
  Canon EOS 5D MARK III body
  Misschien de goede camera voor de prof, maar niet voor een gevorderde amateur
  De reden dat ik de camera weer geretouneerd heb is het feit dat de camera een full-frame heeft. Hierdoor zijn mijn supergroothoeklenzen niet te gebruiken voor deze camera. En dat was de belangrijkste reden om voor deze camera te kiezen
  7.0
  0 10
 • Canon EOS 5D MARK III body
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464185.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/6/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464186.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/7/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464187.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/8/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464188.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/3/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--24295035.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/1/canon-eos-5d-mark-iii-body--27656981.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464185.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODUuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/6/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464186.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNi9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/7/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464187.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNy9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/8/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464188.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvOC9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/3/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--24295035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzMvNS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjQyOTUwMzUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/1/canon-eos-5d-mark-iii-body--27656981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjc2NTY5ODEuanBn
  Canon EOS 5D MARK III body (32)
  7.208333333333333 (2)
  Canon EOS 5D MARK III body
  veel nieuwe funties fijn toestel
  fijn toestel voor profs en amateurs heeft veel nieuwe handige features zoals een intligent af volgsysteem waarbij het toestel zelf de beste optie tussen ai/stil kiest mooi groot scherm ik geef het een 9
  10.0
  0 10
 • Canon of Nikon
  • canon
  • nikon
 • Budget
  • budget
 • Full HD
  • full_hd_camera
 • Beeldstabilisator
  • beeldstabilisator
 • 20 of meer megapixels
  • 20_of_meer_megapixels
 • Wifi
  • wifi
 • Spiegelreflex
  • slr_camera_body
  • slr_camera_kit
  • spiegelreflex
 • Compact
  • compact
  • compact_camera
  • compactcamera
 • GoPro
  • gopro
Digitale Camera's 7.4 (43)
0 - 24
 • Canon Powershot SX 540 HS Digitale Camera
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/5/9/canon-powershot-sx-540-hs-digitale-camera-49988959.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvQ0FOU1g1NDBIUy8xLzU1MHg=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/1/4/canon-powershot-sx-540-hs-digitale-camera-50155514.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g1NDAtaHMtendhcnQvOTAwMjc3MTgtMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/5/7/canon-powershot-sx-540-hs-digitale-camera-51738257.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC83LzIvMTA2N0MwMDItMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/1/canon-powershot-sx540-hs-52199231.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/2/canon-powershot-sx540-hs-52199232.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/3/canon-powershot-sx540-hs-52199233.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/4/canon-powershot-sx540-hs-52199234.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/5/canon-powershot-sx540-hs-52199235.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/6/canon-powershot-sx540-hs-52199236.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/3/8/canon-powershot-sx540-hs-55083938.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/5/9/canon-powershot-sx-540-hs-digitale-camera-49988959.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvQ0FOU1g1NDBIUy8xLzU1MHg=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/1/4/canon-powershot-sx-540-hs-digitale-camera-50155514.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g1NDAtaHMtendhcnQvOTAwMjc3MTgtMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/5/7/canon-powershot-sx-540-hs-digitale-camera-51738257.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tdWx0aXRyb25pYy5maS9pbWFnZXMvcHJvZC83LzIvMTA2N0MwMDItMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/1/canon-powershot-sx540-hs-52199231.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzMvMS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g1NDAtaHMtNTIxOTkyMzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/2/canon-powershot-sx540-hs-52199232.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzMvMi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g1NDAtaHMtNTIxOTkyMzIuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/3/canon-powershot-sx540-hs-52199233.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzMvMy9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g1NDAtaHMtNTIxOTkyMzMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/4/canon-powershot-sx540-hs-52199234.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzMvNC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g1NDAtaHMtNTIxOTkyMzQuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/5/canon-powershot-sx540-hs-52199235.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzMvNS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g1NDAtaHMtNTIxOTkyMzUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/6/canon-powershot-sx540-hs-52199236.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzMvNi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g1NDAtaHMtNTIxOTkyMzYuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/3/8/canon-powershot-sx540-hs-55083938.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzMvOC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g1NDAtaHMtNTUwODM5MzguanBn
  Canon Powershot SX 540 HS Digitale Camera (92)
  Canon Powershot SX 540 HS Digitale Camera
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
  most_sold
 • Canon PowerShot SX710 HS Zwart
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/2/canon-powershot-sx710-hs-28057452.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/3/canon-powershot-sx710-hs-28057453.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/4/canon-powershot-sx710-hs-28057454.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/5/canon-powershot-sx710-hs-28057455.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/6/canon-powershot-sx710-hs-28057456.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/7/canon-powershot-sx710-hs-28057457.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/4/canon-powershot-sx710-hs-black--29350044.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/5/canon-powershot-sx710-hs-black--29350045.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/6/canon-powershot-sx710-hs-black--29350046.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/7/canon-powershot-sx710-hs-black--29350047.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/8/canon-powershot-sx710-hs-black--29350048.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/2/canon-powershot-sx710-hs-28057452.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MTAtaHMtMjgwNTc0NTIuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/3/canon-powershot-sx710-hs-28057453.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMy9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MTAtaHMtMjgwNTc0NTMuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/4/canon-powershot-sx710-hs-28057454.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MTAtaHMtMjgwNTc0NTQuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/5/canon-powershot-sx710-hs-28057455.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MTAtaHMtMjgwNTc0NTUuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/6/canon-powershot-sx710-hs-28057456.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MTAtaHMtMjgwNTc0NTYuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/7/canon-powershot-sx710-hs-28057457.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNy9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MTAtaHMtMjgwNTc0NTcuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/4/canon-powershot-sx710-hs-black--29350044.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzQvNC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MTAtaHMtYmxhY2stLTI5MzUwMDQ0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/5/canon-powershot-sx710-hs-black--29350045.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzQvNS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MTAtaHMtYmxhY2stLTI5MzUwMDQ1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/6/canon-powershot-sx710-hs-black--29350046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzQvNi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MTAtaHMtYmxhY2stLTI5MzUwMDQ2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/7/canon-powershot-sx710-hs-black--29350047.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzQvNy9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MTAtaHMtYmxhY2stLTI5MzUwMDQ3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/8/canon-powershot-sx710-hs-black--29350048.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzQvOC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MTAtaHMtYmxhY2stLTI5MzUwMDQ4LmpwZw==
  Canon PowerShot SX710 HS Zwart (61)
  Canon PowerShot SX710 HS Zwart
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Nikon D3300 + 18-105 VR
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/1/nikon-d3300-18-105-vr-24809021.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/2/nikon-d3300-18-105-vr-24809022.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/1/nikon-d3300-18-105-vr-24809021.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzIvMS9uaWtvbi1kMzMwMC0xOC0xMDUtdnItMjQ4MDkwMjEuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/2/nikon-d3300-18-105-vr-24809022.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzIvMi9uaWtvbi1kMzMwMC0xOC0xMDUtdnItMjQ4MDkwMjIuanBn
  Nikon D3300 + 18-105 VR (57)
  Nikon D3300 + 18-105 VR
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  519, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  519, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Panasonic Lumix DMC-TZ60
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/5/9/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538159.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/0/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538160.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/1/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538161.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/2/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538162.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/3/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538163.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/4/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538164.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/5/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538165.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/6/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538166.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/5/9/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538159.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzUvOS9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NjAtMjM1MzgxNTkuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/0/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538160.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvMC9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NjAtMjM1MzgxNjAuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/1/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538161.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvMS9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NjAtMjM1MzgxNjEuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/2/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538162.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvMi9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NjAtMjM1MzgxNjIuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/3/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538163.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvMy9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NjAtMjM1MzgxNjMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/4/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538164.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvNC9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NjAtMjM1MzgxNjQuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/5/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvNS9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NjAtMjM1MzgxNjUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/6/6/panasonic-lumix-dmc-tz60-23538166.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvNi9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZG1jLXR6NjAtMjM1MzgxNjYuanBn
  Panasonic Lumix DMC-TZ60 (43)
  Panasonic Lumix DMC-TZ60
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  275, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  275, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Canon EOS 1200D + 18-55mm IS II
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/2/9/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25111329.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/3/9/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25121939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/1/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122001.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/2/2/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122022.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/2/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122092.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/4/8/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122148.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/9/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122329.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/0/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122330.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/2/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122332.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/3/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122333.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/4/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122334.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/5/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122335.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/6/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122336.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/7/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122337.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/8/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122338.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/9/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122339.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/0/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122340.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/1/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122341.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/2/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122342.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/3/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122343.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/4/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122344.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/5/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122345.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/6/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122346.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/7/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122347.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/8/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122348.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/9/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122349.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/0/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122350.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/1/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122351.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/2/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122352.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/3/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122353.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/4/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122354.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/5/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122355.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/6/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122356.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/7/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122357.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/2/9/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25111329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzIvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTExMTMyOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/3/9/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25121939.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMTkzOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/1/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122001.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzAvMS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjAwMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/2/2/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122022.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzIvMi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjAyMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/2/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122092.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzkvMi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjA5Mi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/4/8/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122148.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzQvOC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjE0OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/9/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjMyOS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/0/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvMC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjMzMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/2/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvMi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjMzMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/3/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvMy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjMzMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/4/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvNC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjMzNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/5/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvNS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjMzNS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/6/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvNi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjMzNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/7/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122337.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvNy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjMzNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/8/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122338.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvOC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjMzOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/9/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122339.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzMvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjMzOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/0/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122340.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvMC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM0MC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/1/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122341.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvMS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM0MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/2/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvMi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM0Mi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/3/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122343.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvMy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM0My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/4/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122344.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvNC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM0NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/5/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122345.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvNS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM0NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/6/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122346.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvNi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM0Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/7/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122347.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvNy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM0Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/8/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122348.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvOC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM0OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/4/9/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122349.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzQvOS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM0OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/0/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122350.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzUvMC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM1MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/1/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122351.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzUvMS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM1MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/2/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122352.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzUvMi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM1Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/3/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122353.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzUvMy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM1My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/4/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122354.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzUvNC9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM1NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/5/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122355.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzUvNS9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM1NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/6/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122356.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzUvNi9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM1Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/7/canon-eos-1200d-18-55mm-is-ii-25122357.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzUvNy9jYW5vbi1lb3MtMTIwMGQtMTgtNTVtbS1pcy1paS0yNTEyMjM1Ny5qcGc=
  Canon EOS 1200D + 18-55mm IS II (42)
  Canon EOS 1200D + 18-55mm IS II
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  369, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  369, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • Canon IXUS 275 HS
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/3/canon-ixus-275-hs-30644113.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/4/canon-ixus-275-hs-30644114.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/5/canon-ixus-275-hs-30644115.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/6/canon-ixus-275-hs-30644116.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/7/canon-ixus-275-hs-30644117.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/8/canon-ixus-275-hs-30644118.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/9/canon-ixus-275-hs-30644119.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/0/canon-ixus-275-hs-30644120.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/1/canon-ixus-275-hs-30644121.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/2/canon-ixus-275-hs-30644122.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/3/canon-ixus-275-hs-30644123.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/4/canon-ixus-275-hs-30644124.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/5/canon-ixus-275-hs-30644125.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/6/canon-ixus-275-hs-30644126.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/7/canon-ixus-275-hs-30644127.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/8/canon-ixus-275-hs-30644128.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/3/canon-ixus-275-hs-30644113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvMy9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDExMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/4/canon-ixus-275-hs-30644114.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvNC9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDExNC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/5/canon-ixus-275-hs-30644115.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvNS9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDExNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/6/canon-ixus-275-hs-30644116.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvNi9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDExNi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/7/canon-ixus-275-hs-30644117.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvNy9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDExNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/8/canon-ixus-275-hs-30644118.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvOC9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDExOC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/9/canon-ixus-275-hs-30644119.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzEvOS9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDExOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/0/canon-ixus-275-hs-30644120.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzIvMC9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDEyMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/1/canon-ixus-275-hs-30644121.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzIvMS9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDEyMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/2/canon-ixus-275-hs-30644122.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzIvMi9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDEyMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/3/canon-ixus-275-hs-30644123.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzIvMy9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDEyMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/4/canon-ixus-275-hs-30644124.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzIvNC9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDEyNC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/5/canon-ixus-275-hs-30644125.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzIvNS9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDEyNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/6/canon-ixus-275-hs-30644126.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzIvNi9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDEyNi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/7/canon-ixus-275-hs-30644127.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzIvNy9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDEyNy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/8/canon-ixus-275-hs-30644128.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzIvOC9jYW5vbi1peHVzLTI3NS1ocy0zMDY0NDEyOC5qcGc=
  Canon IXUS 275 HS (38)
  Canon IXUS 275 HS
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Canon PowerShot SX610 HS
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/5/0/canon-powershot-sx610-hs-28055050.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/5/1/canon-powershot-sx610-hs-28055051.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/3/5/canon-powershot-sx610-hs-29350035.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/3/6/canon-powershot-sx610-hs-29350036.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/3/7/canon-powershot-sx610-hs-29350037.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/3/8/canon-powershot-sx610-hs-29350038.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/3/9/canon-powershot-sx610-hs-29350039.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/5/0/canon-powershot-sx610-hs-28055050.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzUvMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtMjgwNTUwNTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/5/1/canon-powershot-sx610-hs-28055051.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzUvMS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtMjgwNTUwNTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/3/5/canon-powershot-sx610-hs-29350035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzMvNS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtMjkzNTAwMzUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/3/6/canon-powershot-sx610-hs-29350036.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzMvNi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtMjkzNTAwMzYuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/3/7/canon-powershot-sx610-hs-29350037.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzMvNy9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtMjkzNTAwMzcuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/3/8/canon-powershot-sx610-hs-29350038.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzMvOC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtMjkzNTAwMzguanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/3/9/canon-powershot-sx610-hs-29350039.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzMvOS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtMjkzNTAwMzkuanBn
  Canon PowerShot SX610 HS (33)
  Canon PowerShot SX610 HS
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Canon EOS 5D MARK III body
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464185.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/6/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464186.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/7/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464187.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/8/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464188.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/3/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--24295035.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/1/canon-eos-5d-mark-iii-body--27656981.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464185.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODUuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/6/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464186.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNi9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/7/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464187.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNy9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/8/canon-eos-5d-mark-iii-body--23464188.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvOC9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjM0NjQxODguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/3/5/canon-eos-5d-mark-iii-body--24295035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzMvNS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjQyOTUwMzUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/1/canon-eos-5d-mark-iii-body--27656981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMS9jYW5vbi1lb3MtNWQtbWFyay1paWktYm9keS0tMjc2NTY5ODEuanBn
  Canon EOS 5D MARK III body (32)
  7.208333333333333 (2)
  Canon EOS 5D MARK III body
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2688, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2688, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Nikon Coolpix P900 Zwart
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/7/nikon-coolpix-p900-black-30250757.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/8/5/nikon-coolpix-p900-30310785.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/8/6/nikon-coolpix-p900-30310786.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/8/7/nikon-coolpix-p900-30310787.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/3/nikon-coolpix-p900-55939753.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/7/nikon-coolpix-p900-black-30250757.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzUvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtYmxhY2stMzAyNTA3NTcuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/8/5/nikon-coolpix-p900-30310785.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtMzAzMTA3ODUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/8/6/nikon-coolpix-p900-30310786.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtMzAzMTA3ODYuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/8/7/nikon-coolpix-p900-30310787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtMzAzMTA3ODcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/3/nikon-coolpix-p900-55939753.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzUvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXA5MDAtNTU5Mzk3NTMuanBn
  Nikon Coolpix P900 Zwart (32)
  8.25 (1)
  Nikon Coolpix P900 Zwart
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  547, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  547, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Canon POWERSHOT G3X
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/2/8/canon-powershot-g3x-35064828.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXNpZXJvZWhsaW5nLmZyL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jL2EvY2Fub25fcG93ZXJzaG90X2czX3hfY2Fwc2czeDFfNV8uanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/3/4/canon-powershot-g3x-35064834.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzQ0NDQ3MDA2NzU=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/3/6/canon-powershot-g3x-35064836.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3QtZzMteC9pY2VjYXQvOTAwMjY0NTYtMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/2/canon-powershot-g3-x-35590262.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/3/canon-powershot-g3-x-35590263.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/4/canon-powershot-g3-x-35590264.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/5/canon-powershot-g3-x-35590265.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/6/canon-powershot-g3-x-35590266.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/7/canon-powershot-g3-x-35590267.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/8/canon-powershot-g3-x-35590268.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/2/8/canon-powershot-g3x-35064828.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXNpZXJvZWhsaW5nLmZyL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jL2EvY2Fub25fcG93ZXJzaG90X2czX3hfY2Fwc2czeDFfNV8uanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/3/4/canon-powershot-g3x-35064834.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzQ0NDQ3MDA2NzU=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/3/6/canon-powershot-g3x-35064836.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3QtZzMteC9pY2VjYXQvOTAwMjY0NTYtMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/2/canon-powershot-g3-x-35590262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzYvMi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3QtZzMteC0zNTU5MDI2Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/3/canon-powershot-g3-x-35590263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzYvMy9jYW5vbi1wb3dlcnNob3QtZzMteC0zNTU5MDI2My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/4/canon-powershot-g3-x-35590264.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzYvNC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3QtZzMteC0zNTU5MDI2NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/5/canon-powershot-g3-x-35590265.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzYvNS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3QtZzMteC0zNTU5MDI2NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/6/canon-powershot-g3-x-35590266.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzYvNi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3QtZzMteC0zNTU5MDI2Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/7/canon-powershot-g3-x-35590267.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzYvNy9jYW5vbi1wb3dlcnNob3QtZzMteC0zNTU5MDI2Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/6/8/canon-powershot-g3-x-35590268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzYvOC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3QtZzMteC0zNTU5MDI2OC5qcGc=
  Canon POWERSHOT G3X (32)
  Canon POWERSHOT G3X
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  819, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  819, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Samsung WB 50 F
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/8/4/samsung-wb-50-f-24181984.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/2/samsung-wb-50-f-24698272.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/3/samsung-wb-50-f-24698273.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/4/samsung-wb-50-f-24698274.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/5/samsung-wb-50-f-24698275.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/6/samsung-wb-50-f-24698276.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/7/samsung-wb-50-f-24698277.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/8/samsung-wb-50-f-24698278.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/9/samsung-wb-50-f-24698279.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/8/0/samsung-wb-50-f-24698280.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/8/1/samsung-wb-50-f-24698281.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/8/2/samsung-wb-50-f-24698282.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/8/3/samsung-wb-50-f-24698283.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/8/4/samsung-wb-50-f-24181984.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvNC9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQxODE5ODQuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/2/samsung-wb-50-f-24698272.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzcvMi9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQ2OTgyNzIuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/3/samsung-wb-50-f-24698273.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzcvMy9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQ2OTgyNzMuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/4/samsung-wb-50-f-24698274.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzcvNC9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQ2OTgyNzQuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/5/samsung-wb-50-f-24698275.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzcvNS9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQ2OTgyNzUuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/6/samsung-wb-50-f-24698276.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzcvNi9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQ2OTgyNzYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/7/samsung-wb-50-f-24698277.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzcvNy9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQ2OTgyNzcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/8/samsung-wb-50-f-24698278.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzcvOC9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQ2OTgyNzguanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/9/samsung-wb-50-f-24698279.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzcvOS9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQ2OTgyNzkuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/8/0/samsung-wb-50-f-24698280.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzgvMC9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQ2OTgyODAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/8/1/samsung-wb-50-f-24698281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzgvMS9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQ2OTgyODEuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/8/2/samsung-wb-50-f-24698282.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzgvMi9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQ2OTgyODIuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/8/3/samsung-wb-50-f-24698283.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzgvMy9zYW1zdW5nLXdiLTUwLWYtMjQ2OTgyODMuanBn
  Samsung WB 50 F (27)
  Samsung WB 50 F
  Bart Smit Bart Smit
  59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bart Smit Bart Smit
  59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Panasonic LUMIX FZ300
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/7/panasonic-lumix-fz300-37349467.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/7/panasonic-lumix-fz300-37349467.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzYvNy9wYW5hc29uaWMtbHVtaXgtZnozMDAtMzczNDk0NjcuanBn
  Panasonic LUMIX FZ300 (27)
  Panasonic LUMIX FZ300
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  499.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  499.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Gopro HERO Zwart
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/9/gopro-hero-black-25061229.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/6/0/gopro-hero-black-25062260.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/9/gopro-hero-black-25061229.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzIvOS9nb3Byby1oZXJvLWJsYWNrLTI1MDYxMjI5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/6/0/gopro-hero-black-25062260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMC9nb3Byby1oZXJvLWJsYWNrLTI1MDYyMjYwLmpwZw==
  Gopro HERO Zwart (26)
  Gopro HERO Zwart
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  135, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  135, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • Canon Powershot SX610 HS Zwart
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/0/canon-powershot-sx610-hs-black-28055700.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/1/9/canon-powershot-sx610-hs-black-29051819.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/4/canon-powershot-sx610-hs-black-29052424.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/8/1/canon-powershot-sx610-hs-black-29064281.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/8/2/canon-powershot-sx610-hs-black-29064282.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/8/3/canon-powershot-sx610-hs-black-29064283.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/8/4/canon-powershot-sx610-hs-black-29064284.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/9/8/canon-powershot-sx610-hs-black-29152398.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/9/9/canon-powershot-sx610-hs-black-29152399.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/0/canon-powershot-sx610-hs-black-29152400.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/1/canon-powershot-sx610-hs-black-29152401.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/0/canon-powershot-sx610-hs-black-28055700.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzAvMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtYmxhY2stMjgwNTU3MDAuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/1/9/canon-powershot-sx610-hs-black-29051819.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzEvOS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtYmxhY2stMjkwNTE4MTkuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/4/canon-powershot-sx610-hs-black-29052424.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzIvNC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtYmxhY2stMjkwNTI0MjQuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/8/1/canon-powershot-sx610-hs-black-29064281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzgvMS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtYmxhY2stMjkwNjQyODEuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/8/2/canon-powershot-sx610-hs-black-29064282.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzgvMi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtYmxhY2stMjkwNjQyODIuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/8/3/canon-powershot-sx610-hs-black-29064283.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzgvMy9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtYmxhY2stMjkwNjQyODMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/8/4/canon-powershot-sx610-hs-black-29064284.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzgvNC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtYmxhY2stMjkwNjQyODQuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/9/8/canon-powershot-sx610-hs-black-29152398.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzkvOC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtYmxhY2stMjkxNTIzOTguanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/9/9/canon-powershot-sx610-hs-black-29152399.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzkvOS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtYmxhY2stMjkxNTIzOTkuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/0/canon-powershot-sx610-hs-black-29152400.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzAvMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtYmxhY2stMjkxNTI0MDAuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/1/canon-powershot-sx610-hs-black-29152401.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzAvMS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g2MTAtaHMtYmxhY2stMjkxNTI0MDEuanBn
  Canon Powershot SX610 HS Zwart (25)
  Canon Powershot SX610 HS Zwart
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  184.86, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  184.86, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Samsung NX3000 + 20-50 mm Zwart (F-NX3000B20-50)
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/4/samsung-nx3000-20-50-mm-noir-f-nx3000b20-50--49998634.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02OTY0NzE0NC9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/4/samsung-nx3000-20-50-mm-noir-f-nx3000b20-50--49998634.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02OTY0NzE0NC9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  Samsung NX3000 + 20-50 mm Zwart (F-NX3000B20-50) (24)
  Samsung NX3000 + 20-50 mm Zwart (F-NX3000B20-50)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  328, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  328, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Nikon D5300 Body
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/nikon-d-series-d5300-22361631.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/2/nikon-d-series-d5300-22361632.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/3/nikon-d-series-d5300-22361633.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/4/nikon-d-series-d5300-22361634.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/2/9/nikon-d-series-d5300-22368929.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/0/9/nikon-d-series-d5300-22370209.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/6/1/nikon-d-series-d5300-22375761.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/4/4/nikon-d-series-d5300-22378444.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/4/5/nikon-d-series-d5300-22378845.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/7/nikon-d-series-d5300-22380047.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/nikon-d-series-d5300-22361631.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzMvMS9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC0yMjM2MTYzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/2/nikon-d-series-d5300-22361632.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzMvMi9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC0yMjM2MTYzMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/3/nikon-d-series-d5300-22361633.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzMvMy9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC0yMjM2MTYzMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/4/nikon-d-series-d5300-22361634.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzMvNC9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC0yMjM2MTYzNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/2/9/nikon-d-series-d5300-22368929.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzIvOS9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC0yMjM2ODkyOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/0/9/nikon-d-series-d5300-22370209.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvOS9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC0yMjM3MDIwOS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/6/1/nikon-d-series-d5300-22375761.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzYvMS9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC0yMjM3NTc2MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/4/4/nikon-d-series-d5300-22378444.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzQvNC9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC0yMjM3ODQ0NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/4/5/nikon-d-series-d5300-22378845.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvNS9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC0yMjM3ODg0NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/7/nikon-d-series-d5300-22380047.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzQvNy9uaWtvbi1kLXNlcmllcy1kNTMwMC0yMjM4MDA0Ny5qcGc=
  Nikon D5300 Body (24)
  Nikon D5300 Body
  Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
  9.463220948573385 (12)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
  9.463220948573385 (12)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Nikon COOLPIX S9900
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/3/nikon-coolpix-s9900-30167573.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/4/nikon-coolpix-s9900-30167574.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/5/nikon-coolpix-s9900-30167575.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/6/nikon-coolpix-s9900-30167576.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/7/nikon-coolpix-s9900-30167577.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/8/nikon-coolpix-s9900-30167578.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/9/nikon-coolpix-s9900-30167579.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/1/nikon-coolpix-s9900-30167581.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/2/nikon-coolpix-s9900-30167582.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/3/nikon-coolpix-s9900-30167583.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/4/nikon-coolpix-s9900-30167584.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/5/nikon-coolpix-s9900-30167585.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/6/nikon-coolpix-s9900-30167586.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/7/nikon-coolpix-s9900-30167587.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/6/3/nikon-coolpix-s9900-30170163.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/3/nikon-coolpix-s9900-30167573.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTczLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/4/nikon-coolpix-s9900-30167574.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/5/nikon-coolpix-s9900-30167575.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/6/nikon-coolpix-s9900-30167576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/7/nikon-coolpix-s9900-30167577.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/8/nikon-coolpix-s9900-30167578.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvOC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/9/nikon-coolpix-s9900-30167579.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvOS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTc5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/1/nikon-coolpix-s9900-30167581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTgxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/2/nikon-coolpix-s9900-30167582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTgyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/3/nikon-coolpix-s9900-30167583.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTgzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/4/nikon-coolpix-s9900-30167584.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTg0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/5/nikon-coolpix-s9900-30167585.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTg1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/6/nikon-coolpix-s9900-30167586.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTg2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/7/nikon-coolpix-s9900-30167587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzgvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTY3NTg3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/6/3/nikon-coolpix-s9900-30170163.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzYvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM5OTAwLTMwMTcwMTYzLmpwZw==
  Nikon COOLPIX S9900 (23)
  7.5 (2)
  Nikon COOLPIX S9900
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Leica Q (Typ 116)
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/6/9/leica-q-typ-116--35565869.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/0/leica-q-typ-116--35565870.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/1/leica-q-typ-116--35565871.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/2/leica-q-typ-116--35565872.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/3/leica-q-typ-116--35565873.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/6/9/leica-q-typ-116--35565869.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzYvOS9sZWljYS1xLXR5cC0xMTYtLTM1NTY1ODY5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/0/leica-q-typ-116--35565870.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzcvMC9sZWljYS1xLXR5cC0xMTYtLTM1NTY1ODcwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/1/leica-q-typ-116--35565871.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzcvMS9sZWljYS1xLXR5cC0xMTYtLTM1NTY1ODcxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/2/leica-q-typ-116--35565872.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzcvMi9sZWljYS1xLXR5cC0xMTYtLTM1NTY1ODcyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/3/leica-q-typ-116--35565873.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzcvMy9sZWljYS1xLXR5cC0xMTYtLTM1NTY1ODczLmpwZw==
  Leica Q (Typ 116) (23)
  Leica Q (Typ 116)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  3995, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  3995, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Canon PowerShot SX410 IS
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/8/0/canon-powershot-sx410-is-29748680.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/6/5/canon-powershot-sx410-is-29752465.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/0/canon-powershot-sx410-is-29752590.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/8/canon-powershot-sx410-is-30164948.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/9/canon-powershot-sx410-is-30164949.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/5/0/canon-powershot-sx410-is-30164950.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/5/1/canon-powershot-sx410-is-30164951.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/5/2/canon-powershot-sx410-is-30164952.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/8/0/canon-powershot-sx410-is-29748680.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzgvMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMjk3NDg2ODAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/6/5/canon-powershot-sx410-is-29752465.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvNS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMjk3NTI0NjUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/0/canon-powershot-sx410-is-29752590.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzkvMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMjk3NTI1OTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/8/canon-powershot-sx410-is-30164948.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvOC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMzAxNjQ5NDguanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/9/canon-powershot-sx410-is-30164949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvOS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMzAxNjQ5NDkuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/5/0/canon-powershot-sx410-is-30164950.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzUvMC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMzAxNjQ5NTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/5/1/canon-powershot-sx410-is-30164951.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzUvMS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMzAxNjQ5NTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/5/2/canon-powershot-sx410-is-30164952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzUvMi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g0MTAtaXMtMzAxNjQ5NTIuanBn
  Canon PowerShot SX410 IS (23)
  Canon PowerShot SX410 IS
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Canon PowerShot SX720 HS 20.3MP 1/2.3" CCD 5184 x 3888Pixels Zwart
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/2/8/canon-powershot-sx720-hs-black-52339728.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvQ0FOU1g3MjBIU0JMLzEvNTUweA==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/8/9/canon-powershot-sx720-hs-black-53836689.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/5/canon-powershot-sx720-hs-black-54015615.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/3/canon-powershot-sx720-hs-black-54515193.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/4/canon-powershot-sx720-hs-black-54515194.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/5/canon-powershot-sx720-hs-black-54515195.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/6/canon-powershot-sx720-hs-black-54515196.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/7/canon-powershot-sx720-hs-black-54515197.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/2/8/canon-powershot-sx720-hs-black-52339728.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvQ0FOU1g3MjBIU0JMLzEvNTUweA==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/8/9/canon-powershot-sx720-hs-black-53836689.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzgvOS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MjAtaHMtYmxhY2stNTM4MzY2ODkuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/5/canon-powershot-sx720-hs-black-54015615.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzEvNS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MjAtaHMtYmxhY2stNTQwMTU2MTUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/3/canon-powershot-sx720-hs-black-54515193.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzkvMy9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MjAtaHMtYmxhY2stNTQ1MTUxOTMuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/4/canon-powershot-sx720-hs-black-54515194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzkvNC9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MjAtaHMtYmxhY2stNTQ1MTUxOTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/5/canon-powershot-sx720-hs-black-54515195.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzkvNS9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MjAtaHMtYmxhY2stNTQ1MTUxOTUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/6/canon-powershot-sx720-hs-black-54515196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzkvNi9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MjAtaHMtYmxhY2stNTQ1MTUxOTYuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/7/canon-powershot-sx720-hs-black-54515197.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzkvNy9jYW5vbi1wb3dlcnNob3Qtc3g3MjAtaHMtYmxhY2stNTQ1MTUxOTcuanBn
  Canon PowerShot SX720 HS 20.3MP 1/2.3" CCD 5184 x 3888Pixels Zwart (23)
  Canon PowerShot SX720 HS 20.3MP 1/2.3" CCD 5184 x 3888Pixels Zwart
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 4d (offer_sdt_4_days)
  4
 • Nikon D750 Body
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/6/nikon-d750-body-24942736.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/7/nikon-d750-body-24942737.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/8/nikon-d750-body-24942738.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/4/1/nikon-d750-body-24944741.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/5/6/nikon-d750-25003056.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/5/7/nikon-d750-25003057.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/6/nikon-d750-body-24942736.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzMvNi9uaWtvbi1kNzUwLWJvZHktMjQ5NDI3MzYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/7/nikon-d750-body-24942737.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzMvNy9uaWtvbi1kNzUwLWJvZHktMjQ5NDI3MzcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/8/nikon-d750-body-24942738.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzMvOC9uaWtvbi1kNzUwLWJvZHktMjQ5NDI3MzguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/4/1/nikon-d750-body-24944741.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzQvMS9uaWtvbi1kNzUwLWJvZHktMjQ5NDQ3NDEuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/5/6/nikon-d750-25003056.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzUvNi9uaWtvbi1kNzUwLTI1MDAzMDU2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/5/7/nikon-d750-25003057.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzUvNy9uaWtvbi1kNzUwLTI1MDAzMDU3LmpwZw==
  Nikon D750 Body (22)
  Nikon D750 Body
  Calumetphoto be Calumetphoto be
  1939, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Calumetphoto be Calumetphoto be
  1939, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Nikon COOLPIX B700 20.3MP 1/2.3" CMOS 5184 x 3888Pixels
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/nikon-coolpix-b700-rood-54323439.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMzMzNDQ4NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/4/nikon-coolpix-b700-rood-54517614.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/5/nikon-coolpix-b700-rood-54517615.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/6/nikon-coolpix-b700-rood-54517616.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/7/nikon-coolpix-b700-rood-54517617.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/8/nikon-coolpix-b700-rood-54517618.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/9/nikon-coolpix-b700-rood-54517619.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/0/nikon-coolpix-b700-rood-54517620.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/1/nikon-coolpix-b700-rood-54517621.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/2/nikon-coolpix-b700-rood-54517622.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/3/nikon-coolpix-b700-rood-54517623.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/4/nikon-coolpix-b700-rood-54517624.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/5/nikon-coolpix-b700-rood-54517625.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/6/nikon-coolpix-b700-rood-54517626.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/nikon-coolpix-b700-rood-54323439.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMzMzNDQ4NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/4/nikon-coolpix-b700-rood-54517614.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzEvNC9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYxNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/5/nikon-coolpix-b700-rood-54517615.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzEvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYxNS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/6/nikon-coolpix-b700-rood-54517616.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzEvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYxNi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/7/nikon-coolpix-b700-rood-54517617.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzEvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYxNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/8/nikon-coolpix-b700-rood-54517618.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzEvOC9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYxOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/1/9/nikon-coolpix-b700-rood-54517619.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzEvOS9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYxOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/0/nikon-coolpix-b700-rood-54517620.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvMC9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYyMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/1/nikon-coolpix-b700-rood-54517621.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvMS9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYyMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/2/nikon-coolpix-b700-rood-54517622.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvMi9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYyMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/3/nikon-coolpix-b700-rood-54517623.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYyMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/4/nikon-coolpix-b700-rood-54517624.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvNC9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYyNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/5/nikon-coolpix-b700-rood-54517625.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYyNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/2/6/nikon-coolpix-b700-rood-54517626.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LWI3MDAtcm9vZC01NDUxNzYyNi5qcGc=
  Nikon COOLPIX B700 20.3MP 1/2.3" CMOS 5184 x 3888Pixels (22)
  Nikon COOLPIX B700 20.3MP 1/2.3" CMOS 5184 x 3888Pixels
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  459, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  459, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • Nikon COOLPIX S7000
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/0/nikon-coolpix-s7000-30264610.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/1/nikon-coolpix-s7000-30264611.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/2/nikon-coolpix-s7000-30264612.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/3/nikon-coolpix-s7000-30264613.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/4/nikon-coolpix-s7000-30264614.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/5/nikon-coolpix-s7000-30264615.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/6/nikon-coolpix-s7000-30264616.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/7/nikon-coolpix-s7000-30264617.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/8/nikon-coolpix-s7000-30264618.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/3/8/nikon-coolpix-s7000-30269438.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/1/5/nikon-coolpix-s7000-55160015.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/0/nikon-coolpix-s7000-30264610.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvMC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjEwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/1/nikon-coolpix-s7000-30264611.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvMS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjExLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/2/nikon-coolpix-s7000-30264612.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvMi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjEyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/3/nikon-coolpix-s7000-30264613.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvMy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjEzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/4/nikon-coolpix-s7000-30264614.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvNC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjE0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/5/nikon-coolpix-s7000-30264615.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjE1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/6/nikon-coolpix-s7000-30264616.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvNi9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjE2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/7/nikon-coolpix-s7000-30264617.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvNy9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjE3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/1/8/nikon-coolpix-s7000-30264618.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzEvOC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY0NjE4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/3/8/nikon-coolpix-s7000-30269438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzMvOC9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTMwMjY5NDM4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/1/5/nikon-coolpix-s7000-55160015.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzEvNS9uaWtvbi1jb29scGl4LXM3MDAwLTU1MTYwMDE1LmpwZw==
  Nikon COOLPIX S7000 (21)
  Nikon COOLPIX S7000
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
 • Nikon D7100 body
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/3/nikon-d7100-body--22403513.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/4/nikon-d7100-body--22403514.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/6/nikon-d7100-body--24808656.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/7/nikon-d7100-body--24808657.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/0/nikon-d7100-body--20591330.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/3/nikon-d7100-body--22403513.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzEvMy9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yMjQwMzUxMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/4/nikon-d7100-body--22403514.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzEvNC9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yMjQwMzUxNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/6/nikon-d7100-body--24808656.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzUvNi9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yNDgwODY1Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/7/nikon-d7100-body--24808657.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzUvNy9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yNDgwODY1Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/0/nikon-d7100-body--20591330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzMvMC9uaWtvbi1kNzEwMC1ib2R5LS0yMDU5MTMzMC5qcGc=
  Nikon D7100 body (20)
  8.234082397003744 (2)
  Nikon D7100 body
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  795, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  795, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
2 31
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €170 Goedkope camera (budget)
  • Lage prijs: €170 - €380 (low)
  • Gemiddelde prijs: €380 - €700 (medium)
  • High end: Meer dan €700 (high)
 • Type (cameratype):
  • Action camera (action_camera)
  • Compact (compact)
  • Compact camera (compact_camera)
  • Compactcamera (compactcamera)
  • Middensegment camera (middensegment_camera)
  • MILC (milc)
  • MILC Body (milc_body)
  • SLR Camera Body (slr_camera_body)
  • SLR Camera Kit (slr_camera_kit)
  • SLR camerabody (slr_camerabody)
  • SLR camerakit (slr_camerakit)
  • Spiegelreflex (spiegelreflex)
 • Megapixels (megapixel_camera):
  • 20 of meer Megapixels (20_of_meer_megapixels)
  • Minder dan 16 Megapixel (minder_dan_16_megapixel)
  • Tussen 16 - 20 Megapixel (tussen_16_20_megapixel)
 • Schermdiagonaal (beeldschermdiagonaal_in_inch):
  • < 3 inch (beeldschermdiagonaal_in_inch_3)
 • Optische zoom (optische_zoom):
  • < 4.7 (optische_zoom_4.7)
  • 4.7 - 8 (optische_zoom_4.7_8)
  • 8 - 21 (optische_zoom_8_21)
  • ≥ 21 (optische_zoom_21)
 • Extra's (extra_s_digitale_camera):
  • Beeldstabilisator (beeldstabilisator)
  • Full HD camera (full_hd_camera)
  • PictBridge (pictbridge)
  • WiFi (wifi)
 • Kleur (kleur):
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Black (black)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Chroom (chroom)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Metallic (metallic)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • roze (roze)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Beeldresolutie (maximale_beeldresolutie):
  • 1944 x 2592 pixels (1944_x_2592_pixels)
  • 2560 х 1280 pixels (2560_1280_pixels)
  • 2592 x 1944 pixels (2592_x_1944_pixels)
  • 3264 x 2448 pixels (3264_x_2448_pixels)
  • 3264 x 2449 pixels (3264_x_2449_pixels)
  • 3456 x 3456 pixels (3456_x_3456_pixels)
  • 3648 x 2736 pixels (3648_x_2736_pixels)
  • 3840 x 2160 pixels (3840_x_2160_pixels)
  • 3968 x 2976 pixels (3968_x_2976_pixels)
  • 4000 x 3000 pixels (4000_x_3000_pixels)
  • 4000 x 6000 pixels (4000_x_6000_pixels)
  • 4032 x 3024 pixels (4032_x_3024_pixels)
  • 4112 x 3088 pixels (4112_x_3088_pixels)
  • 4160 x 3120 pixels (4160_x_3120_pixels)
  • 4240 x 2832 pixels (4240_x_2832_pixels)
  • 4272 x 2848 pixels (4272_x_2848_pixels)
  • 4288 x 3216 pixels (4288_x_3216_pixels)
  • 4352 x 2904 pixels (4352_x_2904_pixels)
  • 4352 x 3264 pixels (4352_x_3264_pixels)
  • 4592 x 3448 pixels (4592_x_3448_pixels)
  • 4608 x 3072 pixels (4608_x_3072_pixels)
  • 4608 x 3440 pixels (4608_x_3440_pixels)
  • 4608 x 3456 pixels (4608_x_3456_pixels)
  • 4704 x 3136 pixels (4704_x_3136_pixels)
  • 4896 × 3264 pixels (4896_3264_pixels)
  • 4896 × 3672 pixels (4896_3672_pixels)
  • 4896 x 3264 pixels (4896_x_3264_pixels)
  • 4896 x 3672 pixels (4896_x_3672_pixels)
  • 4912 x 3264 pixels (4912_x_3264_pixels)
  • 4928 x 3264 pixels (4928_x_3264_pixels)
  • 4928 x 3274 pixels (4928_x_3274_pixels)
  • 4928 x 3280 pixels (4928_x_3280_pixels)
  • 4944 x 3274 pixels (4944_x_3274_pixels)
  • 5000 x 7500 pixels (5000_x_7500_pixels)
  • 5152 x 3864 pixels (5152_x_3864_pixels)
  • 5184 x 3456 pixels (5184_x_3456_pixels)
  • 5184 x 3888 pixels (5184_x_3888_pixels)
  • 5212 x 3472 pixels (5212_x_3472_pixels)
  • 5456 x 3632 pixels (5456_x_3632_pixels)
  • 5472 x 3080 pixels (5472_x_3080_pixels)
  • 5472 x 3648 pixels (5472_x_3648_pixels)
  • 5568 x 3712 pixels (5568_x_3712_pixels)
  • 5584 x 3712 pixels (5584_x_3712_pixels)
  • 5760 x 3840 pixels (5760_x_3840_pixels)
  • 5952 x 3976 pixels (5952_x_3976_pixels)
  • 5976 x 3992 pixels (5976_x_3992_pixels)
  • 6000 x 4000 pixels (6000_x_4000_pixels)
  • 6016 x 4000 pixels (6016_x_4000_pixels)
  • 6016 x 4016 pixels (6016_x_4016_pixels)
  • 7360 x 4912 pixels (7360_x_4912_pixels)
  • 7680 x 5120 pixels (7680_x_5120_pixels)
  • 7952 x 5304 pixels (7952_x_5304_pixels)
  • 8256 x 6192 pixels (8256_x_6192_pixels)
  • 8688 x 5792 pixels (8688_x_5792_pixels)
 • Beeldsensor (type_beeldsensor):
  • BSI CMOS (bsi_cmos)
  • CCD (ccd)
  • CMOS (cmos)
  • CMOS II (cmos_ii)
  • Live MOS (live_mos)
  • MOS (mos)
 • Productfamilie (family):
  • 1 (1)
  • α (_)
  • Compactline (compactline)
  • COOLPIX (coolpix)
  • Cyber-shot (cyber_shot)
  • D series (d_series)
  • EOS (eos)
  • FinePix (finepix)
  • IXUS (ixus)
  • Lumix (lumix)
  • NX (nx)
  • OM-D (om_d)
  • Optio (optio)
  • Pen (pen)
  • PIXPRO (pixpro)
  • Powerflex (powerflex)
  • PowerShot (powershot)
  • Stylus (stylus)
  • WB (wb)
 • AF-modus (auto_focusing_af_modus):
  • AI Focus (ai_focus)
  • Automatic Focus (automatic_focus)
  • Centre weighted Auto Focus (centre_weighted_auto_focus)
  • Centrumgewogen autofocus (centrumgewogen_autofocus)
  • Continue Auto Focus (continue_auto_focus)
  • Contrast Detection Auto Focus (contrast_detection_auto_focus)
  • Enkele Automatische Focus (enkele_automatische_focus)
  • Face Detection (face_detection)
  • Face tracking (face_tracking)
  • Flexible Spot Auto Focus (flexible_spot_auto_focus)
  • Gezichtsherkenning (gezichtsherkenning)
  • Manual Focus (manual_focus)
  • Monitoring Auto Focus (monitoring_auto_focus)
  • Multi Point Auto Focus (multi_point_auto_focus)
  • One Shot Focus (one_shot_focus)
  • Selective Auto Focus (selective_auto_focus)
  • Servo Auto Focus (servo_auto_focus)
  • Smile Detection (smile_detection)
  • Spot Auto Focus (spot_auto_focus)
  • Tracking Auto Focus (tracking_auto_focus)
 • Varianten (group):
  • Bushnell Trophy HD (bushnell_trophy_hd)
  • Canon Coolpix L31 (canon_coolpix_l31)
  • Canon EOS 100D (canon_eos_100d)
  • Canon EOS 1200D (canon_eos_1200d)
  • Canon EOS 5D MARK III (canon_eos_5d_mark_iii)
  • Canon EOS 6D (canon_eos_6d)
  • Canon EOS 700D (canon_eos_700d)
  • Canon EOS 70D (canon_eos_70d)
  • Canon EOS 750D (canon_eos_750d)
  • Canon EOS 760D (canon_eos_760d)
  • Canon EOS 7D Mark II (canon_eos_7d_mark_ii)
  • Canon EOS M (canon_eos_m)
  • Canon EOS M3 (canon_eos_m3)
  • Canon IXUS 160 (canon_ixus_160)
  • Canon IXUS 165 (canon_ixus_165)
  • Canon IXUS 170 (canon_ixus_170)
  • Canon Powershot A3300 IS (canon_powershot_a3300_is)
  • Canon Powershot N (canon_powershot_n)
  • Canon PowerShot SX410 IS (canon_powershot_sx410_is)
  • Canon PowerShot SX600 HS (canon_powershot_sx600_hs)
  • Canon PowerShot SX610 HS (canon_powershot_sx610_hs)
  • Canon PowerShot SX710 HS (canon_powershot_sx710_hs)
  • Fujifilm Instax (fujifilm_instax)
  • Fujifilm X-E1 (fujifilm_x_e1)
  • Fujifilm X-M1 (fujifilm_x_m1)
  • Gopro HERO4 (gopro_hero4)
  • Leica M8.2 (leica_m8_2)
  • Leica M TYP 240 (leica_m_typ_240)
  • Leica X2 (leica_x2)
  • Leica X-1 (leica_x_1)
  • Lenco DC-521 (lenco_dc_521)
  • Liquid image Action CAM EGO (liquid_image_action_cam_ego)
  • Nikon 1 AW1 (nikon_1_aw1)
  • Nikon 1 J3 (nikon_1_j3)
  • Nikon 1 J5 (nikon_1_j5)
  • Nikon 1 V2 (nikon_1_v2)
  • Nikon Coolpix AW130 (nikon_coolpix_aw130)
  • Nikon Coolpix L31 (nikon_coolpix_l31)
  • Nikon Coolpix S2900 (nikon_coolpix_s2900)
  • Nikon Coolpix S33 (nikon_coolpix_s33)
  • Nikon Coolpix S3700 (nikon_coolpix_s3700)
  • Nikon Coolpix S6400 (nikon_coolpix_s6400)
  • Nikon Coolpix S7000 (nikon_coolpix_s7000)
  • Nikon Coolpix S9900 (nikon_coolpix_s9900)
  • Nikon D3300 (nikon_d3300)
  • Nikon D5200 (nikon_d5200)
  • Nikon D5300 (nikon_d5300)
  • Nikon D5500 (nikon_d5500)
  • Nikon D600 (nikon_d600)
  • Nikon D610 (nikon_d610)
  • Nikon D7100 (nikon_d7100)
  • Nikon D7200 (nikon_d7200)
  • Nikon D750 (nikon_d750)
  • Nikon Nikon 1 S1 (nikon_nikon_1_s1)
  • Olympus EOS 700D (olympus_eos_700d)
  • Olympus OM-D E-M1 (olympus_om_d_e_m1)
  • Olympus OM-D E-M10 (olympus_om_d_e_m10)
  • Olympus OM-D E-M5 (olympus_om_d_e_m5)
  • Olympus OM-D E-M5 Mark II (olympus_om_d_e_m5_mark_ii)
  • Olympus PEN E-P3 (olympus_pen_e_p3)
  • Olympus PEN E-P5 (olympus_pen_e_p5)
  • Olympus PEN E-PL6 (olympus_pen_e_pl6)
  • Olympus PEN MINI E-PM2 (olympus_pen_mini_e_pm2)
  • Olympus Stylus SH-1 (olympus_stylus_sh_1)
  • Olympus Tough TG-630 (olympus_tough_tg_630)
  • Panasonic DMC GM1 (panasonic_dmc_gm1)
  • Panasonic Lumix DMC-FT5 (panasonic_lumix_dmc_ft5)
  • Panasonic Lumix DMC-FZ300 (panasonic_lumix_dmc_fz300)
  • Panasonic Lumix DMC-G6 (panasonic_lumix_dmc_g6)
  • Panasonic Lumix DMC-G7 (panasonic_lumix_dmc_g7)
  • Panasonic Lumix DMC-GF6 (panasonic_lumix_dmc_gf6)
  • Panasonic Lumix DMC-GX7 (panasonic_lumix_dmc_gx7)
  • Panasonic Lumix DMC-SZ8 (panasonic_lumix_dmc_sz8)
  • Panasonic Lumix GF7 (panasonic_lumix_gf7)
  • Pentax 645D (pentax_645d)
  • Pentax K3 II (pentax_k3_ii)
  • Pentax K-50 (pentax_k_50)
  • Polaroid 300 (polaroid_300)
  • Polaroid Z 2300 (polaroid_z_2300)
  • Rollei Compactline 83 (rollei_compactline_83)
  • Rollei Sportsline 60 (rollei_sportsline_60)
  • Samsung NX30 (samsung_nx30)
  • Sealife DC1400 (sealife_dc1400)
  • Sony Alpha 58 (sony_alpha_58)
  • Sony Alpha A3000 (sony_alpha_a3000)
  • Sony Alpha a5000 (sony_alpha_a5000)
  • Sony Alpha A6000 (sony_alpha_a6000)
  • Sony Cyber-SHOT DSC-HX50 (sony_cyber_shot_dsc_hx50)
  • Sony CyberShot DSC-WX220 (sony_cybershot_dsc_wx220)
  • Sony CyberSHot DSC-WX500 (sony_cybershot_dsc_wx500)
  • Sony DSC-WX350 (sony_dsc_wx350)
  • Sony NEX-5R (sony_nex_5r)
  • Sony NEX-6 (sony_nex_6)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be