x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Droogkasten zijn een uitkomst om snel de was kastdroog te hebben. Jij bent op zoek naar een droogkast en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst over de droger eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:

  Kooptips
  Bij het kopen van een droogkast kun je letten op de volgende dingen:
  1. De capaciteit van de droger, de ruimte die je hebt voor een droogkast, het aantal programma’s en de lengte van de droogprogramma’s.
  2. Het deurscharnier van de vulopening van de droogkast zit links of rechts. Bedenk van tevoren naar welke kant de deur open moet gaan, zodat je thuis niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij veel drogers is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat het naar de kant van jouw voorkeur sluit.
  3. Bespaar het milieu en je portemonnee en kies voor zuinige droogkast! Zuinigere drogers zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder elektriciteit wordt gebruikt per droogbeurt. Via een lettersysteem worden de energieklasse en droogresultaat van de droger gegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.
  4. Als je de droogkast in de buurt van je keuken, woonkamer of slaapkamer hebt staan is het verstandig om op het geluidsniveau van de droger te letten. Er zijn fluisterstille droogkast, maar ook drogers die wat luidruchtiger zijn.
  5. Mocht je wel ruimte hebben voor een wasmachine maar niet voor een droogkast, neem dan eens een kijkje in de categorie was-droogcombinaties. Deze combinaties hebben het gemak van wassen en drogen ineen, voor huishoudens die niet genoeg plaats hebben voor twee losse apparaten.

  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een droogkast, bekijk en vergelijk dan hier droogkasten en vind de beste koop!

  Soorten droogkasten
  Droogkasten kennen twee varianten: de condensdroger en de luchtafvoer droger. De condensdroger vangt het water dat de droogkast afvoert. Na elke droogbeurt moet je dit reservoir zelf legen. De droogkast heeft een indicatie om te waarschuwen als het reservoir te vol is om het programma verder af te maken. De luchtafvoer droger heeft een opening naar buiten toe nodig om de vochtige lucht af te voeren. Dit gaat met een grote buis of slang via een open raam of via een speciale afvoer door de muur naar buiten. Luchtafvoer drogers zijn zuiniger dan condensdrogers. Ze zijn gemiddeld ook goedkoper. Er zijn ook losse afvoersets verkrijgbaar om een condensdroger alsnog op een waterafvoer aan te kunnen sluiten. Deze worden meestal meegeleverd met nieuwe droogkasten. Handig bijvoorbeeld als de afvoer van de wasmachine in de buurt zit of als je het water kunt laten weglopen via de wastafel.

  Een goed, energiezuinig alternatief is de droogkast op gas in plaats van op stroom. Een gasdroger is duurder in aanschaf dan een conventionele droger op elektriciteit, maar dit wordt snel terugverdiend via de energierekening. Een gasdroger verwarmt de lucht met gas in plaats van met elektriciteit. De gasverwarmde lucht afvoerdroger is gunstig voor het milieu en voor jouw energierekening. Bijkomend voordeel is dat gasdrogers sneller zijn: er gaat per minuut meer warme lucht door de droogtrommels. Een gasdroger is niet zo makkelijk te plaatsen als een conventionele droogkast, aangezien er een gasleiding moet worden aangelegd. Een gasdroger is altijd een luchtafvoer droger: naast de gasaansluiting moet de ruimte dus ook beschikken over ventilatie naar buiten.

  Functies droger
  De belangrijkste functies van een wasdroger, naast het drogen van je wasgoed, zijn:
  Prijsverschil droogkasten
  Er bestaat nogal wat verschil in prijs tussen droogkasten. Er hangt een duurder prijskaartje aan droogkast van een goed merk, drogers van een hoge energieklasse, drogers met veel en speciale droogprogramma’s en droogkasten met de nieuwste technische hoogstandjes. Nieuwere droogkasten zijn vanzelfsprekend duurder dan oudere, en ook drogers met een verrassend design hebben vaak een hogere prijs.

  Technische mogelijkheden
  Een droogkast is in de regel altijd 60 centimeter breed, met de opening naar de voorkant. Er zijn ook smallere drogers van 45 centimeter breed of types die minder diep zijn. Deze droogkasten werken evengoed als de normale breedte variant, alleen hebben ze een kleinere droogcapaciteit.

  Bij de informatie over een droogkast staat of het model geschikt is voor onderbouw of niet. Bovenbouw betekent dat de droogkast op de wasmachine geplaatst kan worden, de zogenaamde waszuil. Het plaatsen van de droger op de wasmachine gebeurt met een speciale tussenbeugel. Mocht je tegelijkertijd een wasmachine en een droogkast kopen en je wilt ze op elkaar plaatsen, let er dan op of de wasmachine geschikt is voor onderbouw en de droger voor bovenbouw. Omgekeerd, een wasmachine op een droger plaatsen, is niet mogelijk. Met onderbouw wordt bedoeld of de wasmachine of droger onder een standaard werkblad van 60 cm diep past.

  Accessoires droogkast
  Met de droogkast worden vaak weinig of helemaal geen accessoires meegeleverd. Een accessoire voor de droogkast dat je zelf kunt kopen is de tussenbeugel. Met een tussenbeugel kun je de droger eenvoudig op je wasmachine plaatsen. Deze beugel zit niet standaard bij de wasdroger, die moet je er los bij kopen. De beugels zijn niet universeel: je moet een tussenstuk hebben dat speciaal bij het type droger past.

  Nieuwste ontwikkelingenVergelijk hier wasdrogers!
  Zorg voor het milieu en energiebesparing zijn tegenwoordig erg belangrijk en dat zie je ook terug in de nieuwste ontwerpen van de droogkast. De nieuwste drogers zijn van een hoge energieklasse en ze zijn voorzien van de meest innovatieve technologieën. De zelfreinigende condensor is de nieuwste methode die gebruikt wordt bij droogkasten, zodat je de pluisjes niet meer met de hand hoeft te verwijderen en zodat je droogkast constant dezelfde energieklasse behoudt. Ook zijn er speciale structuren in de droogkasten aangebracht zodat je kleding slechts een minimale slijtage oploopt en minder kreukt. De droogprogramma’s worden korter, zuiniger en effectiever. Ten slotte is het geluidsniveau van droogkasten de afgelopen jaren flink gedaald.

  Populaire merken droogkasten
  Veel verkochte merken droogkasten zijn van Aeg Electrolux, Bauknecht, Bosch, Indesit, Miele, Siemens, Whirlpool en Zanussi.

  Meer informatie over de gebruikte begrippen kun je vinden in de verklarende woordenlijst voor de droogkast. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over de droogkast kijken.

  Of bekijk en vergelijk hier droogkasten en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

   

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?Vergelijk hier droogkasten!
  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige droger?
  Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Wordt mijn nieuwe droger ook geplaatst en aangesloten?
  Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Wat is het verschil tussen een droger en een was-droogcombinatie?
  Is mijn elektriciteitsnet geschikt om er een droger op aan te sluiten?
  Wat is een gasdroger?


  Wil je meteen op zoek naar een droogkast, bekijk en vergelijk dan hier droogkasten en vind de beste koop!

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een droger is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige droger?
  Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. De energiepremie geldt nog wel voor andere energiebesparende toepassingen, zoals zonneboilers of zonnepanelen. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

  Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel, maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de
  bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages; andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Wordt mijn nieuwe droger ook geplaatst en aangesloten?
  Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, dan bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe machine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling
  plaatst.

  Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Leveranciers zijn verplicht om de oude machine mee te nemen, daar betaal jij tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude machine mee terug moet, als ook het
  verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude machine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit, omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

  Vergelijk hier droogkasten!Wat is het verschil tussen een droger en een was-droogcombinatie?
  Een droger droogt alleen. Een was-droogcombinatie is tevens een volwaardige wasmachine met centrifuge. Huishoudens die geen extra ruimte hebben voor een losse droger kiezen voor de 2 in 1-combinatie. De functies van de droger zijn net zoals
  de gewone machine. Het drogen geschiedt wel in 2 etappes, aangezien de combinatie een kleinere droogcapaciteit heeft dan een standaard losse droger. Een voorbeeld: je wast 5 kilo wasgoed. Dan moet je de helft eruit halen om de droger in te kunnen schakelen. Een droger heeft een grote trommel, die heb je in de was-droogcombinatie niet. De combi gebruikt daardoor meer stroom omdat je niet in een keer alle was kunt drogen. Het voordeel van de was-droogcombinatie is dat het een 2 in 1-apparaat is, prima geschikt voor klein behuisden. Het nadeel is het drogen in twee etappes.

  Is mijn elektriciteitsnet geschikt om er een droger op aan te sluiten?
  Een droger dient altijd te worden aangesloten op een randgeaard stopcontact. Het verdient de voorkeur om de droogkast op een aparte groep te zetten, om overbelasting te voorkomen. Er zijn ook speciale stekkerdozen te koop die de stroom verdelen. De droger moet dan wel analoog zijn. In geval van twijfel over de capaciteit van de meterkast neem je contact op met het energiebedrijf. Zij geven hier gratis advies over.

  Wat is een gasdroger?
  Een gasdroger is duurder in aanschaf dan een conventionele droger op elektriciteit, maar dit wordt snel terugverdiend via de energierekening. Een gasdroger verwarmt de lucht met gas in plaats van met elektriciteit. De gasverwarmde luchtafvoerdroger is gunstig voor het milieu en voor jouw energierekening. Bijkomend voordeel is dat een gasdroger sneller is: er gaat per minuut meer warme lucht door de trommel. Een gasdroger is niet zo makkelijk te plaatsen als een conventionele droogkast, aangezien er een gasleiding moet worden aangelegd. Een gasdroger is altijd een luchtafvoer droger: naast de gas aansluiting moet de ruimte dus ook beschikken over ventilatie naar buiten. De gasdroger is een goed energiezuinig alternatief op de droogkast op stroom.

  Bekijk en vergelijk hier droogkasten en vind de beste koop!

   

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij droogkasten.

  Wil je meteen op zoek naar een droogkast, bekijk en vergelijk dan hier droogkasten en vind de beste koop!

  Vergelijk hier droogkasten!Aansluitwaarde
  Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de droogkast aan. Om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen, is het raadzaam om een droogkast en een wasmachine niet op dezelfde stoppengroep te zetten. Er zijn wel speciale stekkerdozen te koop die de stroom verdelen, mochten beide apparaten op dezelfde groep zitten.

  Antikreukfase
  Met de anti-kreukfase wordt voorkomen dat de gedroogde kleding helemaal in de kreukels uit de droger komt.

  Besturing
  De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de machine zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt. Met een droogkast op tijdsmeting is het programma altijd even lang, ongeacht de vochtigheid van de was. Het kan dan zijn dat de droger nog bezig is terwijl de was allang droog is. Programmagestuurde machines gaan efficiënter om met de energie.

  Bovenbouw geschikt
  Bovenbouw betekent dat de droger op een wasmachine te plaatsen is: zo ontstaat een zogenaamde waszuil. De onderste wasmachine is dan geschikt om het gewicht van de droger te dragen. Het plaatsen van de droger op de wasmachine gebeurt met een speciale tussenbeugel. Dit montagestuk zit niet standaard bij de droger, dat moet je er los bij kopen. De beugels zijn niet universeel: je moet het tussenstuk hebben dat speciaal bij het type machine past.

  Capaciteit
  Met de capaciteit van de droogkast wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is wat de machine per droogbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt drogen. De capaciteit van de droger wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is 5 kg, maar dit kan oplopen tot 7,5 kg of teruglopen tot 2,5 kg bij was-droogcombinaties.

  Deurscharnier
  Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van je voorkeur sluit.

  Eindsignaal
  Met het eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de droogkast aan dat de was droog is. Je kunt de was nu uit de machine halen en opvouwen of strijken en weer schoon en droog in de kast leggen.

  Energieverbruik
  Droogkasten gebruiken stroom, veel stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse van drogers aangegeven. A staat voor het meest energiezuinig. De meeste droogkasten zijn klasse C en D, omdat ze vrijwel allemaal hetzelfde droogsysteem gebruiken, maar sommige merken leveren A- en B-modellen. De zuinigere droogkasten zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder elektriciteit wordt gebruikt per droogbeurt. Via eenzelfde lettersysteem wordt het droogresultaat gegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft. Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per droogbeurt.

  Filterindicatie
  Je moet met regelmaat de filters in de droger schoonmaken. Hier verzamelen zich pluizen en stof. De filterindicatie geeft met een zoem- of belsignaal aan dat de filters eerst schoongemaakt moeten worden voordat de machine het programma verder kan afmaken.

  Gasdroger
  Een goed energiezuinig alternatief is de droogkast op gas in plaats van op stroom. Een gasdroger is duurder in aanschaf dan een conventionele droger op elektriciteit, maar dit wordt snel terugverdiend via de energierekening. Een gasdroger verwarmt de lucht met gas in plaats van met elektriciteit. De gasverwarmde luchtafvoerdroger is gunstig voor het milieu en voor je energierekening. Bijkomend voordeel is dat een gasdroger sneller is: er gaat per minuut meer warme lucht door de trommel.
  Een gasdroger is niet zo makkelijk te plaatsen als een conventionele droogkast, aangezien er een gasleiding moet worden aangelegd. Een gasdroger is altijd een luchtafvoerdroger: naast de gas aansluiting moet de ruimte dus ook beschikken over ventilatie naar buiten.

  Vergelijk hier droogkasten!Grootte vulopening
  De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als je grote stukken was heeft, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

  Introductiemodel
  Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

  Model
  Een droogkast is altijd een vrijstaand apparaat. Zoek je een droogkast om in te bouwen, dan kun je tussen het productaanbod van was- droogcombinaties kijken.

  Ook voor bovenbouw
  Hiermee wordt bedoeld of de droger te plaatsen is onder een standaard werkblad van 60 centimeter diep. Bij veel huishoudens staan de wasmachine en de droger naast elkaar onder een apart werkblad.

  Programma-indicatie
  Met de programmaindicatie kun je zien waar de droogkast is binnen het droogprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

  Resttijdaanduiding
  In dit veld kun je zien hoeveel tijd de droogkast nog nodig heeft voordat het programma is afgerond. De tijd wordt aangegeven in minuten.

  RVS-trommel
  Een RVS-trommel is gegarandeerd roestvrij.

  Starttijdkeuze
  Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de droogkast met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts drogen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een droogkast te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

  Timer
  Met een timer kunt je zelf de starttijd van het droogprogramma bepalen. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter, waardoor 's nachts drogen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een droogkast met een timer te hebben. Mocht de droogkast niet over een timer beschikken dan is een analoge droger met een timerstekker een prima alternatief.

  Trommelverlichting
  Dit veld geeft aan of de droogkast beschikt over verlichting in de trommel. Handig als de machine op een donkere plaats staat en voor kattenbezitters een must om te controleren of er niet een poezenbeest ligt te slapen in dat gezellige ronde huisje!

  Type droger
  Drogers kennen twee varianten: de condensdroger en de luchtafvoerdroger. De condensdroger heeft geen externe waterafvoer nodig. Het condenswater wordt in een interne bak opgevangen. Na iedere droogbeurt moet je deze watercontainer zelf legen. De machine heeft een indicatie om je te waarschuwen als deze container te vol is om het programma verder af te maken. Er zijn ook losse afvoersets verkrijgbaar om een condensdroger alsnog op een waterafvoer aan te sluiten. Deze worden meestal meegeleverd met het nieuwe apparaat. Handig bijvoorbeeld als de wasmachine afvoer in de buurt zit of als je het water kunt laten weglopen via de wastafel. De luchtafvoer droger heeft een opening naar buiten toe nodig om de vochtige waterdamp af te voeren. Dit gaat met een grote buis of slang via een open raam of via een speciale afvoer door de muur naar buiten. Luchtafvoerdrogers zijn zuiniger dan condensdrogers. Ze zijn gemiddeld ook goedkoper.

  Vergelijk hier droogkasten!Vochtigheidsmeting
  De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de droogkast zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt.

  Wolwasprogramma
  De droogkast heeft een woldroogprogramma zodat je ook wollen kleding veilig kunt drogen. Let op het label in het kledingstuk zelf of de kleding daadwerkelijk in de droger gedroogd mag worden.

  Bekijk en vergelijk hier droogkasten en vind de beste koop!

   

 • Bosch Maxx WTW84362FG wasdroger
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/3/bosch-wtw84362fg-22200863.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/9/1/bosch-wtw84362fg-22202291.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/1/2/bosch-wtw84362fg-23991312.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/1/3/bosch-wtw84362fg-23991313.jpg
  Bosch Maxx WTW84362FG wasdroger (16)
  8.25 (1)
  Bosch Maxx WTW84362FG wasdroger
  Uitstekende prijs- kwaliteit !! is een topper en aanrader .
  zuinig in verbruik , heel stil , geen warmteafgifte in de wasruimte , perfeckt droogresultaat , zeer gemakkelijke bediening , weinig of geen onderhoud . Perfeckte machiene voor zijn prijs .
  10.0
  0 10
 • Indesit IDV75
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/2/9/indesit-idv75-14532729.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/4/indesit-idv75-24594724.jpg
  Indesit IDV75 (9)
  3.2253794496747346 (4)
  Indesit IDV75
  NIET KOPEN!!!!!
  Heb deze droger gekocht omdat ik even geen geld had! apparaat staat nu twee jaar bij ons op zolder en word twee maal in de week gebruikt. helaas is hij nu na 2 jaar al aan zijn eind. maakt hoop herrie, stinkt branderig en droogt niet meer.
  2.3
  0 10
 • Indesit IDV75
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/2/9/indesit-idv75-14532729.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/4/indesit-idv75-24594724.jpg
  Indesit IDV75 (9)
  3.2253794496747346 (4)
  Indesit IDV75
  Ik heb dit type sinds 3 jaar en nu al defect.
  Na 3 jaar al defect. Gelukkig een beveiligd stopcontact waardoor hij telkens afslaat. Durf de droger niet meer te gebruiken
  3.7
  0 10
 • Zanussi ZTH485 wasdroger
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/8/zanussi-zth-485-19298418.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/0/zanussi-zth-485-19311220.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/1/zanussi-zth-485-19311341.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/2/5/zanussi-zth-485-23869925.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/0/zanussi-zth485-28040410.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/3/6/zanussi-zth485-tumble-dryer-30273236.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/6/zanussi-zth-485-19311336.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/5/0/zanussi-zth-485-19311350.jpg
  Zanussi ZTH485 wasdroger (10)
  8.722640663788034 (7)
  Zanussi ZTH485 wasdroger
  zeer tevreden
  Droogtijd duurt iets langer dan een normale droger. Maar in tegenstelling is het wel veel zuiniger. Warmte droger is echt een aanrader.
  10.0
  0 10
 • Zanussi ZTH485 wasdroger
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/8/zanussi-zth-485-19298418.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/0/zanussi-zth-485-19311220.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/1/zanussi-zth-485-19311341.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/2/5/zanussi-zth-485-23869925.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/0/zanussi-zth485-28040410.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/3/6/zanussi-zth485-tumble-dryer-30273236.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/6/zanussi-zth-485-19311336.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/5/0/zanussi-zth-485-19311350.jpg
  Zanussi ZTH485 wasdroger (10)
  8.722640663788034 (7)
  Zanussi ZTH485 wasdroger
  geweldig apparaat!
  droogt heel goed en stelt gaandeweg zelf de geschatte droogtijd bij. Een dergelijke droger doet er wel langer over dan een gewone, maar dat weet je gewoon. Is erg zuinig!
  9.3
  0 10
 • Indesit IDV75
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/2/9/indesit-idv75-14532729.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/4/indesit-idv75-24594724.jpg
  Indesit IDV75 (9)
  3.2253794496747346 (4)
  Indesit IDV75
  Is binnen twee jaar stuk.
  Rammelt aan alle kanten. Goedkoop is duurkoop.
  1.0
  0 10
 • Zanussi ZTH485 wasdroger
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/8/zanussi-zth-485-19298418.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/0/zanussi-zth-485-19311220.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/1/zanussi-zth-485-19311341.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/2/5/zanussi-zth-485-23869925.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/0/zanussi-zth485-28040410.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/3/6/zanussi-zth485-tumble-dryer-30273236.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/6/zanussi-zth-485-19311336.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/5/0/zanussi-zth-485-19311350.jpg
  Zanussi ZTH485 wasdroger (10)
  8.722640663788034 (7)
  Zanussi ZTH485 wasdroger
  Uitstekende wasdroger
  Ik ben het totaal niet eens met de vorige reviews. Ik begrijp niet dat de Zannusi droger van pondes er zo lang over doet. Indien ik een echt volle droger wil drogen, op de stand 'kastdroog ' dan doet de droger er circa 2 uur over. Uiteraard moet men na elke droogbeurt de machine, zoals is voorgeschreven, schoonmaken, filters etc. Indien men niet zo gelukkig is met het steeds weg gooien van het droger water kan men deze machine ook aansluiten, met een speciaal setje, op een afvoer. Dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar! Ik ben in het bezit van een energiemeter en die geeft aan dat ik 1,4 Kw verbruik bij een volle trommel, kastdroog!
  8.3
  0 10
 • Indesit IDV75
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/2/9/indesit-idv75-14532729.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/4/indesit-idv75-24594724.jpg
  Indesit IDV75 (9)
  3.2253794496747346 (4)
  Indesit IDV75
  nog geen jaar oud en een klagelijk piepgeluid, droogt daardoor heel slecht.
  ja goedkoop is duurkoop Nog geen jaar oud. geen bon meer dus geen aanspraak kunnen maken op garantietermijn helaas. staat op zolder doch tot onder piepgeluid te horen en bijna geen droogresultaat meer.
  4.0
  0 10
 • AEG T65170AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/5/3/aeg-t65170av-23804353.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/9/5/aeg-t65170av-23867795.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/0/aeg-t65170av-37299970.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/1/aeg-t65170av-37299971.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/1/aeg-electrolux-lavatherm-65170-av-17878271.jpg
  AEG T65170AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger (36)
  7.922391917293233 (3)
  AEG T65170AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger
  goed maar stil is hij niet maar dit vinden wij niet erg hij staat in een apart washok...
  goed maar stil is hij niet maar dit vinden wij niet erg hij staat in een apart washok
  8.0
  0 10
 • AEG T65170AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/5/3/aeg-t65170av-23804353.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/9/5/aeg-t65170av-23867795.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/0/aeg-t65170av-37299970.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/1/aeg-t65170av-37299971.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/1/aeg-electrolux-lavatherm-65170-av-17878271.jpg
  AEG T65170AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger (36)
  7.922391917293233 (3)
  AEG T65170AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger
  Een eenvoudige machine die prima droogt
  Een machine die eenvoudig te bedienen is. Deur kan zowel links als rechts open. Hij is wel wat luidruchtig maar voor mij geen probleem want hij staat in de bijkeuken.
  8.7
  0 10
 • Zanussi ZTH485 wasdroger
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/8/zanussi-zth-485-19298418.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/0/zanussi-zth-485-19311220.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/1/zanussi-zth-485-19311341.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/2/5/zanussi-zth-485-23869925.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/0/zanussi-zth485-28040410.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/3/6/zanussi-zth485-tumble-dryer-30273236.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/6/zanussi-zth-485-19311336.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/5/0/zanussi-zth-485-19311350.jpg
  Zanussi ZTH485 wasdroger (10)
  8.722640663788034 (7)
  Zanussi ZTH485 wasdroger
  Het nieuwe drogen, lekker energiezuinig
  Maakt iets meer lawaai dan mijn vorige droger, wel een heel stuk zuiniger met energie. De droger "meet" zelf of de was wel of niet droog is. Als je een programma kiest krijg je een indicatie van de droogtijd, is je was sneller droog dan stopt hij dus sneller. En geen slang meer naar buiten maar een condensbak voor het water. Deze droger kan je gerust kopen.
  9.0
  0 10
 • Zanussi ZTH485 wasdroger
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/8/zanussi-zth-485-19298418.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/0/zanussi-zth-485-19311220.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/1/zanussi-zth-485-19311341.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/2/5/zanussi-zth-485-23869925.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/0/zanussi-zth485-28040410.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/3/6/zanussi-zth485-tumble-dryer-30273236.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/6/zanussi-zth-485-19311336.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/5/0/zanussi-zth-485-19311350.jpg
  Zanussi ZTH485 wasdroger (10)
  8.722640663788034 (7)
  Zanussi ZTH485 wasdroger
  miskoop
  mijn machine was gelukkig kapot, mijn was ging stinken. mocht van bcc een andere uitzoeken, en heb nu een condensdroger van siemens, gebruikt misschien wat stroom meer maar is in 25 min. droog. ben er zo blij mee.
  1.0
  0 10
 • Zanussi ZTH485 wasdroger
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/8/zanussi-zth-485-19298418.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/0/zanussi-zth-485-19311220.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/1/zanussi-zth-485-19311341.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/2/5/zanussi-zth-485-23869925.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/0/zanussi-zth485-28040410.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/3/6/zanussi-zth485-tumble-dryer-30273236.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/6/zanussi-zth-485-19311336.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/5/0/zanussi-zth-485-19311350.jpg
  Zanussi ZTH485 wasdroger (10)
  8.722640663788034 (7)
  Zanussi ZTH485 wasdroger
  Eens met vorige review
  Eens met vorige review. A label maar hij doet er wel ontzettend lang over. Kan vast niet goed zijn voor mijn energierekening. En inderdaad ook gekocht bij BCC. Slecht geadviseerd!
  1.7
  0 10
 • AEG T65170AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/5/3/aeg-t65170av-23804353.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/9/5/aeg-t65170av-23867795.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/0/aeg-t65170av-37299970.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/1/aeg-t65170av-37299971.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/1/aeg-electrolux-lavatherm-65170-av-17878271.jpg
  AEG T65170AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger (36)
  7.922391917293233 (3)
  AEG T65170AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger
  Een geweldige machine lekker makkelijk in gebuik en bijna altijd binnen 1 uur je was ...
  Een geweldige machine lekker makkelijk in gebuik en bijna altijd binnen 1 uur je was droog.
  10.0
  0 10
 • Zanussi ZTH485 wasdroger
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/8/zanussi-zth-485-19298418.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/0/zanussi-zth-485-19311220.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/1/zanussi-zth-485-19311341.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/2/5/zanussi-zth-485-23869925.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/0/zanussi-zth485-28040410.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/3/6/zanussi-zth485-tumble-dryer-30273236.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/6/zanussi-zth-485-19311336.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/5/0/zanussi-zth-485-19311350.jpg
  Zanussi ZTH485 wasdroger (10)
  8.722640663788034 (7)
  Zanussi ZTH485 wasdroger
  zeer slechte droger
  ik heb zon machine gekocht, en ik heb nog nooit zoveel spijt gehad.deze machine doet ruim 3 uur over een wasje van 3 handdoeken en 2 jersey 1 pers. hoeslakens.je mag hem niet tussendoor opendoen, anders duurt het nog een uur langer. ik dacht eerst dat hij kapot was, omdat mijn was na anderhalf uur nog koud en nat was, monteur erbij, alles doorgemeten maar was volgens hem niet kapot, maar dat hoorde dat dat zolang duurde. dat had bcc moeten vertellen,maar die heeft niets gezegt, en ik mag ook niet omruilen . wat een goede servise vanBCC . zit nu met een machine waar ik niets aan heb. en mijn zuurverdiende geld is weg.
  1.0
  0 10
Droogkast 6.5 (63)
297
 • energie_consumptie:
  • energie_consumptie_1.9 - 49
   • energie_consumptie_1.9_2.7 - 49
    • energie_consumptie_2.7_4.2 - 49
     • energie_consumptie_4.2 - 49
     • type_lader:
      • voorkant - 215
       • front_load - 48
        • boven - 3
        • product_energieklasse:
         • a_energiezuinig - 65
          • a_minst_energiezuinig - 48
           • a_niet_energiezuinig - 11
            • a_meest_energiezuinig - 7
            • droogsysteem:
             • condensatie - 143
              • hittepomp - 46
               • condensatie_hittepomp - 39
                • geventileerd - 8
                • breedte:
                 • breedte_600 - 54
                  • breedte_600_600 - 47
                  • geluidsniveau:
                   • geluidsniveau_64 - 12
                    • geluidsniveau_64_65 - 43
                     • geluidsniveau_65_66 - 78
                      • geluidsniveau_66 - 76
                      • price:
                       • price_390 - 74
                        • price_390_500 - 74
                         • price_500_680 - 74
                          • price_680 - 75
                          • speciale_functies:
                           • uitgestelde_start_timer - 186
                            • resterende_tijd_indicatie - 110
                             • kinderslot - 61
                              • verwisselbare_deuropening - 35
                               • zelfreinigend - 20
                               • kleur:
                                • wit - 257
                                 • zilver - 6
                                  • zwart - 4
                                   • chroom - 3
                                    • grijs - 2
                                     • roestvrijstaal - 2
                                      • blauw - 1
                                       • white - 1
                                       • soort_bediening:
                                        • draaiknop - 225
                                         • knoppen - 197
                                          • sensor - 15
                                           • touch - 5
                                            • hybride - 2
                                            • hoogte:
                                             • hoogte_840 - 11
                                              • hoogte_840_850 - 86
                                               • hoogte_850 - 154
                                               • diepte_product:
                                                • diepte_product_600 - 68
                                                 • diepte_product_600_640 - 118
                                                  • diepte_product_640 - 62
                                                  • kastontwerp:
                                                   • vrijstaand - 263
                                                    • ingebouwd - 3
                                                    • brand:
                                                     • bosch - 39
                                                      • aeg - 38
                                                       • miele - 28
                                                        • siemens - 28
                                                         • zanussi - 28
                                                          • whirlpool - 22
                                                           • beko - 20
                                                            • indesit - 15
                                                             • samsung - 11
                                                              • bauknecht - 9
                                                               • candy - 9
                                                                • hotpoint - 9
                                                                 • electrolux - 8
                                                                  • hoover - 5
                                                                   • lg - 5
                                                                    • etna - 4
                                                                     • gorenje - 3
                                                                      • pelgrim - 3
                                                                       • thomas - 3
                                                                        • brandt - 2
                                                                         • klarstein - 2
                                                                          • panasonic - 2
                                                                           • everglades - 1
                                                                            • exquisit - 1
                                                                             • koenic - 1
                                                                              • smeg - 1
                                                                              • capaciteit_trommel:
                                                                               • capaciteit_trommel_4.0 - 1
                                                                                • capaciteit_trommel_6.0 - 12
                                                                                 • capaciteit_trommel_6.5 - 2
                                                                                  • capaciteit_trommel_7.0 - 125
                                                                                   • capaciteit_trommel_7.5 - 2
                                                                                    • capaciteit_trommel_8.0 - 107
                                                                                     • capaciteit_trommel_9.0 - 17
                                                                                     0 - 24
                                                                                     • AEG T65170AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/5/3/aeg-t65170av-23804353.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/9/5/aeg-t65170av-23867795.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/0/aeg-t65170av-37299970.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/1/aeg-t65170av-37299971.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/1/aeg-electrolux-lavatherm-65170-av-17878271.jpg
                                                                                      AEG T65170AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger (36)
                                                                                      7.922391917293233 (3)
                                                                                      AEG T65170AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger
                                                                                      Bobshop.be Bobshop.be
                                                                                      8.837020083032762 (29)
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      Bobshop.be Bobshop.be
                                                                                      8.837020083032762 (29)
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      3
                                                                                      most_sold
                                                                                     • Bosch WTE84304FG wasdroger
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/7/bosch-wte-84304-17824247.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/7/bosch-wte-84304-23876337.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/9/bosch-wte-84304-23876339.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/4/0/bosch-wte-84304-23876340.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/4/1/bosch-wte-84304-23876341.jpg
                                                                                      Bosch WTE84304FG wasdroger (31)
                                                                                      Bosch WTE84304FG wasdroger
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      359, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      359, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                      5
                                                                                     • Miele T8164WP
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/3/6/miele-t8164wp-23527536.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/5/1/miele-t8164wp-edition-111-23801051.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/5/2/miele-t8164wp-edition-111-23801052.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/5/3/miele-t8164wp-edition-111-23801053.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/5/4/miele-t8164wp-edition-111-23801054.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/5/5/miele-t8164wp-edition-111-23801055.jpg
                                                                                      Miele T8164WP (26)
                                                                                      Miele T8164WP
                                                                                      Bobshop.be Bobshop.be
                                                                                      8.837020083032762 (29)
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      849, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      Bobshop.be Bobshop.be
                                                                                      8.837020083032762 (29)
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      849, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      8
                                                                                     • Beko DC 7230 XS wasdroger
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/2/5/beko-dc-7230-dc-7230-xs-17408325.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/5/beko-dc-7230-xs-tumble-dryer-23754535.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/6/beko-dc-7230-xs-tumble-dryer-23864036.jpg
                                                                                      Beko DC 7230 XS wasdroger (25)
                                                                                      Beko DC 7230 XS wasdroger
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      289, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      289, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                      6
                                                                                      good_buy
                                                                                     • Siemens WT47Y701FG wasdroger
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/9/0/siemens-wt47y701fg-23906390.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/0/1/siemens-wt47y701fg-20487101.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/9/1/siemens-wt47y701fg-23906391.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/2/7/siemens-wt47y701fg-24946227.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/2/8/siemens-wt47y701fg-24946228.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/2/9/siemens-wt47y701fg-24946229.jpg
                                                                                      Siemens WT47Y701FG wasdroger (23)
                                                                                      Siemens WT47Y701FG wasdroger
                                                                                      electromania.be electromania.be
                                                                                      8.854185464359915 (21)
                                                                                      825, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                      electromania.be electromania.be
                                                                                      8.854185464359915 (21)
                                                                                      825, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                      3
                                                                                     • Whirlpool Economy 82
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/1/8/whirlpool-economy-82-24851018.jpg
                                                                                      Whirlpool Economy 82 (19)
                                                                                      Whirlpool Economy 82
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      519, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      519, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                      3
                                                                                     • Siemens WT46E305FG wasdroger
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/7/5/siemens-wt-46e305-fg-22187575.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/6/siemens-wt-46e305-fg-23876326.jpg
                                                                                      Siemens WT46E305FG wasdroger (18)
                                                                                      Siemens WT46E305FG wasdroger
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      414, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      414, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      5
                                                                                     • Siemens WT47W560NL A++ Freestanding 8kg Front-load White wasdroger
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/1/siemens-wt47w560-25209321.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/7/0/siemens-wt47w560-25209670.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/8/0/siemens-wt47w560-25209680.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/8/5/siemens-wt47w560nl-tumble-dryer-35602185.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/8/6/siemens-wt47w560nl-tumble-dryer-35602186.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/8/7/siemens-wt47w560nl-tumble-dryer-35602187.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/8/8/siemens-wt47w560nl-tumble-dryer-35602188.jpg
                                                                                      Siemens WT47W560NL A++ Freestanding 8kg Front-load White wasdroger (18)
                                                                                      Siemens WT47W560NL A++ Freestanding 8kg Front-load White wasdroger
                                                                                      Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                      8.452043968319776 (174)
                                                                                      687, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                      8.452043968319776 (174)
                                                                                      687, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      8
                                                                                     • Bosch Maxx WTW84362FG wasdroger
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/3/bosch-wtw84362fg-22200863.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/9/1/bosch-wtw84362fg-22202291.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/1/2/bosch-wtw84362fg-23991312.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/1/3/bosch-wtw84362fg-23991313.jpg
                                                                                      Bosch Maxx WTW84362FG wasdroger (16)
                                                                                      8.25 (1)
                                                                                      Bosch Maxx WTW84362FG wasdroger
                                                                                      Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                      8.452043968319776 (174)
                                                                                      584, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                      8.452043968319776 (174)
                                                                                      584, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      6
                                                                                      good_buy
                                                                                     • AEG T76285AC wasdroger
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/7/aeg-electrolux-lavatherm-76285-ac-17878277.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/0/0/aeg-lavatherm-76285-ac-23867800.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/1/0/aeg-t76285ac-tumble-dryer-30162810.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/9/3/aeg-t76285ac-tumble-dryer-30705593.jpg
                                                                                      AEG T76285AC wasdroger (14)
                                                                                      AEG T76285AC wasdroger
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      433, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      433, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                      4
                                                                                     • Whirlpool AZB 7200 wasdroger
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/8/4/whirlpool-azb-7200-21817784.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/7/3/whirlpool-azb-7200-tumble-dryer-23814073.jpg
                                                                                      Whirlpool AZB 7200 wasdroger (14)
                                                                                      Whirlpool AZB 7200 wasdroger
                                                                                      MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                                      329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                                      329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      6
                                                                                     • Miele TDA 140 C wasdroger
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/4/miele-tda-140-c-tumble-dryer-25014014.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/8/3/miele-tda-140-c-tumble-dryer-25022883.jpg
                                                                                      Miele TDA 140 C wasdroger (14)
                                                                                      Miele TDA 140 C wasdroger
                                                                                      Bol.com Bol.com
                                                                                      6.310952914090657 (25)
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      Bol.com Bol.com
                                                                                      6.310952914090657 (25)
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      5
                                                                                     • Siemens WT 46W362 FG
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/5/6/siemens-wt46w362fg-22259156.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/8/8/siemens-wt-46w362-fg-23825988.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/8/9/siemens-wt-46w362-fg-23825989.jpg
                                                                                      Siemens WT 46W362 FG (14)
                                                                                      Siemens WT 46W362 FG
                                                                                      Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                      8.452043968319776 (174)
                                                                                      599, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                      Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                      8.452043968319776 (174)
                                                                                      599, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                      6
                                                                                     • Siemens WT44W371FG
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/4/7/siemens-wt44w371fg-22959747.jpg
                                                                                      Siemens WT44W371FG (13)
                                                                                      Siemens WT44W371FG
                                                                                      Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                      8.452043968319776 (174)
                                                                                      548, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                      8.452043968319776 (174)
                                                                                      548, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      6
                                                                                     • Bosch WTW84371FG wasdroger
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/9/3/bosch-wtw-84371-fg-22368693.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/4/8/bosch-wtw-84371-fg-22406948.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/8/3/bosch-wtw-84371-fg-23993483.jpg
                                                                                      Bosch WTW84371FG wasdroger (12)
                                                                                      Bosch WTW84371FG wasdroger
                                                                                      Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                                      567, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                      Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                                      567, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                      6
                                                                                     • Miele T8723 wasdroger
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/9/5/miele-softtronic-t-8723-15633895.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/5/1/miele-softtronic-t-8723-18681151.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/7/miele-softtronic-t-8723-23862437.jpg
                                                                                      Miele T8723 wasdroger (12)
                                                                                      Miele T8723 wasdroger
                                                                                      Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                                      746, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                      Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                                      746, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                      5
                                                                                     • Beko DPY 8506 GXB1 wasdroger
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/1/beko-dpy8506gxb1-24191531.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/8/7/beko-dpy-8506-gxb1-tumble-dryer-24538087.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/8/8/beko-dpy-8506-gxb1-tumble-dryer-24538088.jpg
                                                                                      Beko DPY 8506 GXB1 wasdroger (11)
                                                                                      Beko DPY 8506 GXB1 wasdroger
                                                                                      electromania.be electromania.be
                                                                                      8.854185464359915 (21)
                                                                                      629, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                      electromania.be electromania.be
                                                                                      8.854185464359915 (21)
                                                                                      629, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                      5
                                                                                     • AEG T75370DAH
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/5/6/aeg-t75370dah-30716356.jpg
                                                                                      AEG T75370DAH (11)
                                                                                      AEG T75370DAH
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      519, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      519, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                      7
                                                                                     • Siemens WT47W562NL Warmtepompdroger
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/0/6/siemens-wt47w562nl-warmtepompdroger-25202706.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/0/7/siemens-wt47w562nl-warmtepompdroger-25202707.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/4/siemens-wt47w562nl-warmtepompdroger-25202854.jpg
                                                                                      Siemens WT47W562NL Warmtepompdroger (10)
                                                                                      Siemens WT47W562NL Warmtepompdroger
                                                                                      Bobshop.be Bobshop.be
                                                                                      8.837020083032762 (29)
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      798.05, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                                                                                      Bobshop.be Bobshop.be
                                                                                      8.837020083032762 (29)
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      798.05, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                                                                                      3
                                                                                     • Zanussi ZTH485 wasdroger
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/8/zanussi-zth-485-19298418.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/0/zanussi-zth-485-19311220.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/1/zanussi-zth-485-19311341.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/2/5/zanussi-zth-485-23869925.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/0/zanussi-zth485-28040410.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/3/6/zanussi-zth485-tumble-dryer-30273236.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/6/zanussi-zth-485-19311336.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/5/0/zanussi-zth-485-19311350.jpg
                                                                                      Zanussi ZTH485 wasdroger (10)
                                                                                      8.722640663788034 (7)
                                                                                      Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      1
                                                                                      good_buy
                                                                                      best_reviewed
                                                                                     • Miele PT 5186 wasdroger
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/0/8/miele-pt-5186-tumble-dryer-24965808.jpg
                                                                                      Miele PT 5186 wasdroger (9)
                                                                                      Miele PT 5186 wasdroger
                                                                                      electromania.be electromania.be
                                                                                      8.854185464359915 (21)
                                                                                      3207, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                      electromania.be electromania.be
                                                                                      8.854185464359915 (21)
                                                                                      3207, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                      3
                                                                                     • AEG T65370NAH wasdroger
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/6/aeg-t65370nah-25202676.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/7/aeg-t65370nah-25202677.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/2/8/aeg-t65370nah-tumble-dryer-33108728.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/2/9/aeg-t65370nah-tumble-dryer-33108729.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/3/0/aeg-t65370nah-tumble-dryer-33108730.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/3/1/aeg-t65370nah-tumble-dryer-33108731.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/3/2/aeg-t65370nah-tumble-dryer-33108732.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/3/3/aeg-t65370nah-tumble-dryer-33108733.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/2/aeg-t65370nah-tumble-dryer-34163672.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/7/aeg-t65370nah-tumble-dryer-34163677.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/8/aeg-t65370nah-tumble-dryer-34163678.jpg
                                                                                      • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/9/aeg-t65370nah-tumble-dryer-34163679.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/8/0/aeg-t65370nah-tumble-dryer-34163680.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/0/4/aeg-t65370nah-tumble-dryer-38990304.jpg
                                                                                      AEG T65370NAH wasdroger (9)
                                                                                      AEG T65370NAH wasdroger
                                                                                      Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      463.97, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      463.97, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                      3
                                                                                     • Indesit IDV75
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/2/9/indesit-idv75-14532729.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/4/indesit-idv75-24594724.jpg
                                                                                      Indesit IDV75 (9)
                                                                                      3.2253794496747346 (4)
                                                                                      Indesit IDV75
                                                                                      Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      217.95, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                      Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                      217.95, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                      2
                                                                                     • AEG T75175AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/5/aeg-electrolux-lavatherm-75175-av-17878275.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/2/aeg-t75175av-tumble-dryer-23762552.jpg
                                                                                      • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/3/8/aeg-t75175av-tumble-dryer-23901038.jpg
                                                                                      • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/6/5/aeg-t75175av-tumble-dryer-30715465.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/6/aeg-t75175av-tumble-dryer-37299756.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/0/aeg-t75175av-tumble-dryer-37299890.jpg
                                                                                      • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/2/aeg-t75175av-tumble-dryer-37299892.jpg
                                                                                      AEG T75175AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger (9)
                                                                                      AEG T75175AV C Freestanding 7kg Front-load White wasdroger
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      336, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                      Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                      3.8463313379216513 (17)
                                                                                      336, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                      6
                                                                                     2 13
                                                                                     • Merk (brand):
                                                                                     • Prijs (price):
                                                                                      • < 390 € (price_390)
                                                                                      • 390 € - 500 € (price_390_500)
                                                                                      • 500 € - 675 € (price_500_680)
                                                                                      • ≥ 675 € (price_680)
                                                                                     • Energielabel (product_energieklasse):
                                                                                      • A+++ Meest energiezuinig (a_meest_energiezuinig)
                                                                                      • A++ Energiezuinig (a_energiezuinig)
                                                                                      • A+ Minst energiezuinig (a_minst_energiezuinig)
                                                                                      • A Niet energiezuinig (a_niet_energiezuinig)
                                                                                     • Droogsysteem (droogsysteem):
                                                                                      • Condensatie Condensatie droogkast (condensatie)
                                                                                      • Condensatie/Hittepomp (condensatie_hittepomp)
                                                                                      • Geventileerd (geventileerd)
                                                                                      • Hittepomp (hittepomp)
                                                                                     • Vulgewicht (capaciteit_trommel):
                                                                                      • 4.0 kg (capaciteit_trommel_4.0)
                                                                                      • 6.0 kg (capaciteit_trommel_6.0)
                                                                                      • 6.5 kg (capaciteit_trommel_6.5)
                                                                                      • 7.0 kg (capaciteit_trommel_7.0)
                                                                                      • 7.5 kg (capaciteit_trommel_7.5)
                                                                                      • 8.0 kg (capaciteit_trommel_8.0)
                                                                                      • 9.0 kg (capaciteit_trommel_9.0)
                                                                                     • Geluidsniveau (geluidsniveau):
                                                                                      • < 64 dB (geluidsniveau_64)
                                                                                      • 64 dB - 65 dB (geluidsniveau_64_65)
                                                                                      • 65 dB - 66 dB (geluidsniveau_65_66)
                                                                                      • ≥ 66 dB (geluidsniveau_66)
                                                                                     • Plaatsing (kastontwerp):
                                                                                     • Energieverbruik (energie_consumptie):
                                                                                      • < 1.9 kWu (energie_consumptie_1.9)
                                                                                      • 1.9 kWu - 2.7 kWu (energie_consumptie_1.9_2.7)
                                                                                      • 2.7 kWu - 4.2 kWu (energie_consumptie_2.7_4.2)
                                                                                      • ≥ 4.2 kWu (energie_consumptie_4.2)
                                                                                     • Hoogte (hoogte):
                                                                                      • < 842 mm (hoogte_840)
                                                                                      • 842 mm - 850 mm (hoogte_840_850)
                                                                                      • ≥ 850 mm (hoogte_850)
                                                                                     • Breedte (breedte):
                                                                                      • < 596 mm (breedte_600)
                                                                                      • 596 mm - 598 mm (breedte_600_600)
                                                                                     • Diepte (diepte_product):
                                                                                      • < 600 mm (diepte_product_600)
                                                                                      • 600 mm - 635 mm (diepte_product_600_640)
                                                                                      • ≥ 635 mm (diepte_product_640)
                                                                                     • Kleur (kleur):
                                                                                      • Blauw (blauw)
                                                                                      • Chroom (chroom)
                                                                                      • Grijs (grijs)
                                                                                      • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                                                      • White (white)
                                                                                      • Wit (wit)
                                                                                      • Zilver (zilver)
                                                                                      • Zwart (zwart)
                                                                                     • Type lader (type_lader):
                                                                                      • Boven (boven)
                                                                                      • Front-load (front_load)
                                                                                      • Voorkant (voorkant)
                                                                                     • Speciale functies (speciale_functies):
                                                                                      • Kinderslot (kinderslot)
                                                                                      • Resterende tijd indicatie (resterende_tijd_indicatie)
                                                                                      • Uitgestelde start timer (uitgestelde_start_timer)
                                                                                      • Verwisselbare deuropening (verwisselbare_deuropening)
                                                                                      • Zelfreinigend (zelfreinigend)
                                                                                     • Bediening (soort_bediening):
                                                                                      • Draaiknop (draaiknop)
                                                                                      • Hybride (hybride)
                                                                                      • Knoppen (knoppen)
                                                                                      • Sensor (sensor)
                                                                                      • Touch (touch)
                                                                                     • Productgroepen (siblingcategory):
                                                                                     • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                                                     • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                                                     • blijmakers@vergelijk.be