x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

espresso machine

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in espresso machine categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Voorheen was de ultieme espresso alleen buitenshuis te drinken; nu is er een breed assortiment aan espressomachines voor thuisgebruik. Weinig is zo lekker als na een goede maaltijd een espresso te drinken of die heerlijke macchiato met schuimige warme melk. Met een beetje ervaring en handigheid bent u zelf binnen no time een echte Barista (een meester in het zetten van espresso).

  Bekende merken espressomachines zijn van AEG, Bosch, Delonghi, Francis & Francis, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Saeco en Siemens.

  Soorten espressoapparaten
  Er zijn globaal gezien 3 soorten espressoapparaten: volautomatische espressoapparaten, semi-automatische espressoapparaten en nespressoapparaten (met cups). Bij een volautomatisch espressoapparaat of een nespressoapparaat kost het u geen enkele moeite om een perfecte espresso te maken. Alles is voorgeprogrammeerd dus het werkt heel eenvoudig. U hoeft alleen het apparaat op tijd aan te zetten om op te warmen en er een cupje in te doen in geval van een nespresso. EspressoapparaatMet een druk op de knop heeft u een heerlijke Italiaanse espresso, ristretto of macchiato caldo (met warme, opgeklopte melk). Bij een semi-automatisch espressoapparaat moet u het een en ander zelf nog doen en heeft u zelf dus nog enigszins invloed op de smaak van uw eigen espresso. U kunt bijvoorbeeld de hoeveelheid koffie, de druk van het apparaat (bar) en het water dat u gebruikt zelf afstellen en regelen (bij een volautomatische espressomachine moet u die hoeveelheden van tevoren inprogrammeren). Uiteindelijk heeft u zelf dus meer invloed op de smaak en kwaliteit van uw espresso als u een semi-automatisch espressoapparaat koopt.

  Perstechnieken
  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. Dit gebeurt met één van de volgende technieken: met een pomp, via stoom, de post-in style of centrifugaal. De meeste espressoapparaten gebruiken het pompsysteem of zoals het ook wel wordt genoemd, het stoompijpje. Het pompsysteem levert hogere druk dan via stoom. De stoom wordt opgewekt door het koken van water. Dit pompsysteem is vaak ook te gebruiken als heetwatertap. Ook is het apparaat makkelijker in gebruik en goedkoper in aanschaf. De pompdruk waarmee het water door de koffie wordt geperst, wordt weergegeven in bar. Voor bar geldt: hoe hoger het aantal bar, hoe beter. Espressomachines met 15 bar of hoger garanderen prima espresso.

  Losse koffie of cups?
  Espresso wordt gezet van speciale aromatische koffie, meestal van de Arabica of soms de Robusta koffieboon. De boon wordt afhankelijk van de sterkte gebrand, van licht naar donker. Een espressoapparaat werkt op fijngemalen koffie, u kunt zelf kiezen in welke vorm: met cups, gemalen koffie, zelf te malen koffiebonen of met servings. Vaak zijn er ook ombouwsets te koop voor de machines, zodat u het systeem kunt gebruiken voor zowel losse koffie als servings. Goede koffiemerken voor espresso zijn Illy, Segafredo, Lavazza, Kimbo, La brasiliana en Bristot.

  Extra’s espressoapparaat
  Voor espressomachines geldt: hoe groter uw budget, des te meer functies en mogelijkheden van deze koffiemachine. Een duurder espressoapparaat beschikt over extra’s zoals instelbare koffiesterkte, bonen malen, een warmhoudplaatje of een timer. Verwarm uw espresso- of cappuccinokopjes altijd voor en laat de versgezette koffie niet afkoelen.

  Verwijderingsbijdrage
  Tot slot: bij de aanschaf van veel elektronische apparatuur zoals wasmachines, koelkasten, koffiezetapparaten of espressoapparaten betaalt u een recupelbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaalt u voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een espressoapparaat is dat € 0,05. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Meer informatie over het espressoapparaat vindt u in de verklarende woordenlijst voor het espressoapparaat.

  Ga op zoek in de productvergelijker espressomachines, vergelijk espressoapparaten, luxe espressomachines en nespressoapparaten en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Is een Senseo-apparaat een espressomachine?
  Ik moet een recupelbijdrage betalen, wat is dat?
  Wat kan ik met een stoompijpje?
  Hoe reinig ik een espressomachine?
  Wat is het verschil tussen cups en servings?
  Wat is bar?
  Wat is het verschil tussen een espresso en gewone koffie?
  Hoe maak ik de perfecte espresso?


  Is een Senseo-apparaat een espressomachine?

  Nee, een Senseo is een koffiezetapparaat. Via pads worden per keer 1 of 2 koppen koffie gezet. De manier waarop de koffie wordt gezet is niet gelijk aan de methode om espresso te maken: het blijft filterkoffie.

  Ik moet een recupelbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaalt u een recupelbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaalt u voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een espressoapparaat is dat € 0,05. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Wat kan ik met een stoompijpje?
  Met een stoompijpje kunt u melk opwarmen voor cappuccino. Via het stoompijpje kan ook heet water worden gemaakt voor thee. U kunt het stoompijpje dan gebruiken als heetwatertap. Niet alle espressomachines beschikken over deze functie.

  Hoe reinig ik een espressomachine?
  Kalkaanslag wordt verwijderd met speciale ontkalker, in vloeibare vorm of in tabletten. Sommige apparaten kunnen dit ook zelf. Verwijder na gebruik altijd de koffieresten en zorg voor schoon water in het reservoir. Daarmee voorkomt u vervuiling van de machine.

  Wat is het verschil tussen cups en servings?
  Cups en servings zijn beiden gevuld met een standaard hoeveelheid gemalen espressokoffie. Cups zijn per stuk verpakte kleine metalen containers, terwijl servings in een soort papieren filter zitten. Cups zijn bol van vorm terwijl de servings plat zijn. Servings en cups zijn duurder dan de losse koffie of koffiebonen.

  Wat is bar?
  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. De pompdruk waarmee het water door de koffie wordt geperst, wordt weergegeven in bar. Voor bar geldt: hoe hoger het aantal bar, hoe beter. Espressomachines met 15 bar of hoger garanderen prima espresso.

  Wat is het verschil tussen een espresso en gewone koffie?
  Proef een espresso en u begrijpt direct het verschil met filterkoffie. De smaak is voller, het aroma rijker en de body dichter en zachter. Dat komt door de bijzondere bereidingswijze van de espressomachine, waarbij water onder hoge druk door een fijne koffiemaling gaat zodat de oplosbare stoffen er snel aan worden onttrokken. De kwaliteit van het resultaat is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren: de hoeveelheid koffie, de druk die wordt uitgeoefend, de watertemperatuur, de fijnheid van de maling en de extractietijd.

  Hoe maak ik de perfecte espresso?
  De kwaliteit van het resultaat is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren: de hoeveelheid koffie, de druk die wordt uitgeoefend, de watertemperatuur, de fijnheid van de maling en de extractietijd. En natuurlijk uw eigen voorkeur. Hierbij wat tips om tot een optimaal resultaat te komen. Belangrijk is dat het water dat u door de koffie perst erg heet is, maar niet kokend. De beste temperatuur is circa 90 tot 92°C. Ook is het belangrijk dat u de juiste koffie gebruikt, koffie die speciaal gemalen is voor een espressoapparaat. De juiste maalgraad heeft u wanneer 30cc water binnen 25 à 30 seconden door 7 gram koffie is geperst. Deze koffie is fijner gemalen dan filterkoffie. De gemalen koffie, ongeveer 7 gram, moet u goed aandrukken in de filter. De filter bevindt zich in de filterhouder, die u met een halve draai aan het apparaat bevestigt. De meeste apparaten worden geleverd met een 1- en 2-persoonsfilter. Als laatste moet het hete water met de juiste druk, circa 9 bar, door de filter worden geperst. De combinatie van de juiste druk en de juiste geperste, gemalen koffie geeft uw espresso zijn karakteristieke crèmelaagje (la crema). Let op: een constante temperatuur is belangrijk voor het zetten van een goede espresso. Daarom is het ook belangrijk dat het kopje al opgewarmd is voordat de koffie erin gaat. In een Italiaanse koffiebar staan daarom de espressokopjes bovenop de espressomachine.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vindt u een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen op de specificatiepagina.

   

  Aansluiting waterleiding

  De meeste espressomachines maken gebruik van een waterreservoir. Er zijn ook apparaten die rechtstreeks op de waterleiding kunnen worden aangesloten.

   

  Aantal kopjes per keer

  Per keer kunt u 1 of 2 kopjes espresso zetten. Er zijn ook grotere machines die 4 kopjes aankunnen. 

   

  Auto-ontkalken

  Kalkaanslag wordt verwijderd met speciale ontkalker, in vloeibare vorm of in tabletten. Sommige apparaten kunnen dit ook zelf. Dit is auto-ontkalken.

   

  Auto shut-off

  Het espressoapparaat slaat automatisch af na een tijd stand-by te hebben gestaan. Dit is een beveiligingsfunctie.

   


  Capuccino
  Espresso is ook de basis voor een lekkere cappuccino. Met behulp van een systeem met een stoompijpje kunt u snel melk opwarmen. Via het stoompijpje kan ook heet water worden gemaakt, bijvoorbeeld voor thee. Als het espressoapparaat niet over een stoompijpje beschikt, kunt u de melk ook altijd opwarmen in de magnetron of in een pannetje. Een extra functie is het melkreservoir, waarmee u snel en gemakkelijk melk opwarmt. Gebruik hiervoor wel houdbare melk, aangezien het reservoir niet koelt.

  Heetwatertap

  Als een extra functie biedt espressoapparatuur soms een heetwatertap. Hiermee kunt u meteen thee zetten. Soms zit deze functie in het stoompijpje, soms is het een losse tap.

   

  Inhoud waterreservoir

  Het waterreservoir heeft een bepaalde capaciteit, voldoende voor een aantal kopjes koffie. Zorg wel altijd voor vers water. Dat komt de smaak van de koffie ten goede. Reinig het apparaat ook tijdig met ontkalker, mocht dit nodig zijn. Hiervoor zijn speciale ontkalkers te koop en sommige apparaten kunnen het zelf. Inbouwapparaten en de duurdere apparaten kunnen op een waterleiding worden aangesloten, zodat u altijd vers water hebt. 

   

  Koffiesterkte instelbaar

  De koffiesterkte is niet altijd handmatig instelbaar: vaak gebeurt dit automatisch. Als u zelf de sterkte wilt bepalen is deze functie onmisbaar.

   


  Ontkalker
  Reinig het apparaat tijdig met ontkalker als dit nodig mocht zijn. Hiervoor zijn speciale ontkalkers te koop en sommige espressoapparaten kunnen het zelf. Inbouwapparaten en de duurdere espressoapparaten kunnen op een waterleiding worden aangesloten zodat je altijd vers water hebt.

  Pompdruk

  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. Dit gebeurt met een van de volgende technieken: met een pomp, via stoom, de post-in style of centrifugaal. De meeste espressoapparaten gebruiken het pompsysteem of stoom. Het pompsysteem levert hogere druk dan via stoom. De stoom wordt opgewekt door het koken van water. Dit apparaat is makkelijker in gebruik en goedkoper in aanschaf. De pompdruk waarmee het water door de koffie wordt geperst, wordt weergegeven in bar. Voor bar geldt: hoe hoger het aantal bar, hoe beter. Espressomachines met 15 bar of hoger garanderen prima espresso.

   


  Soort koffie

  Een espressoapparaat werkt op fijngemalen koffie, u kunt zelf kiezen in welke vorm. U kunt kiezen voor cups, u kunt zelf bonen malen of u gebruikt servings. Vaak zijn er ook ombouwsets te koop voor de machines, zodat u én losse koffie kunt gebruiken én servings.

   

  Stoompijpje

  Met behulp van het stoompijpje kunt u snel melk opwarmen. Via het stoompijpje kan ook heet water worden gemaakt voor bijvoorbeeld thee. Als het espressoapparaat niet over een stoompijpje beschikt, kunt u ook snel melk opwarmen in de magnetron of in een pannetje.

   

  Systeem

  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. Dit gebeurt met een van de volgende technieken: met een pomp, via stoom, de post-in style of centrifugaal. De meeste espressoapparaten gebruiken het pompsysteem of stoom. Het pompsysteem levert hogere druk dan via stoom. De stoom wordt opgewekt door het koken van water. Dit apparaat is makkelijker in gebruik en goedkoper in aanschaf. De post-in style is een handmatige pomp waarbij u zelf voor de druk moet zorgen door middel van het bedienen van het apparaat. Het centrifugale systeem draait koffie en water rond en zet op die manier espresso.

   

  Timer

  Als het espressoapparaat beschikt over een klok en timer kunt u het apparaat van tevoren instellen. De espresso wordt dan gezet op het door u gekozen tijdstip.

   

  Type

  Bedenk of u alleen een espressomachine wilt of een dubbel apparaat, namelijk inclusief een ' traditioneel' koffiezetapparaat voor filterkoffie. Deze combinaties zijn functioneel in gebruik en u heeft niet twee losse apparaten in de keuken staan, maar één. Beide machines zijn ook tegelijkertijd te gebruiken.

   

  Warmhoudplaat kopjes

  Voorverwarmde kopjes zijn essentieel voor een ultieme espresso. Met een warmhoudplaatje zijn de kopjes altijd op de juiste temperatuur.

  Waterreservoir
  Het waterreservoir van een espressoapparaat heeft een bepaalde capaciteit, voldoende voor een aantal kopjes koffie. Zorg wel altijd voor vers water, dat komt de smaak van de koffie ten goede.

  • Volautomatisch Ideaal als je van gemak houdt. Met 1 druk op de knop heb jij je kopje koffie. Dit apparaat gebruikt koffiebonen voor vers gemalen koffie en sommige apparaten hebben ook de optie voor melkspecialiteiten zoals cappuccino en latte macchiato.
  • Capsules Bij een cupmachine zit de koffie verpakt in cups of capsules. Elk merk gebruikt haar eigen capsules.
  • Bonen Alle espressomachines met een geïntegreerde koffiemolen, geschikt voor verse koffiebonen en voorgemalen koffiebonen.
  • Melkschuimer Geen poespas met stoompijpjes of een melkslang. Deze espressomachines beschikken over een automatische melkopschuimmethode.
  • Budget Een espressomachine voor minder dan 80 euro
  • Delonghi Een lekker Italiaans kopje koffie met met een espressomachine van DeLonghi.
  • Krups Kleine, compacte espressomachines met een leuke vormgeving van het merk Krups.
  • Saeco Alle espressomachines van het bekende merk Saeco.
 • Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/4/0/krups-dolce-gusto-piccolo-kp1000-21810340.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/7/3/krups-kp-1000-dolce-gusto-piccolo-black-18579373.jpg
  Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000 (16)
  4.365653111898075 (5)
  • 0.6 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000
  miskoop, in 3 maanden al 3 x stukgegaan
  al 2 keer gerepareerd ,geeft weer geen koffie .Nu voor de 3e keer weer 6 weken kwijt, geen aanrader gekocht bij BCC,slechte service.
  2.7
  0 10
 • Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/4/0/krups-dolce-gusto-piccolo-kp1000-21810340.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/7/3/krups-kp-1000-dolce-gusto-piccolo-black-18579373.jpg
  Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000 (16)
  4.365653111898075 (5)
  • 0.6 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000
  Spijt van mijn aankoop
  Waardeloos dat je zelf steeds per cup de hoeveelheid water in het reservoir moet doen.
  5.3
  0 10
 • Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/4/0/krups-dolce-gusto-piccolo-kp1000-21810340.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/7/3/krups-kp-1000-dolce-gusto-piccolo-black-18579373.jpg
  Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000 (16)
  4.365653111898075 (5)
  • 0.6 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000
  Een simpel apparaat waar lekkere koffie ( chocomel ) uit komt. Ziet er ook nog leuk uit.
  Een simpel apparaat waar lekkere koffie ( chocomel ) uit komt. Ziet er ook nog leuk uit. Helaas zijn de kupjes duur, wordt er veel materiaal gebruik per kopje en kan je er niet veel anders mee
  5.0
  0 10
 • Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/4/0/krups-dolce-gusto-piccolo-kp1000-21810340.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/7/3/krups-kp-1000-dolce-gusto-piccolo-black-18579373.jpg
  Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000 (16)
  4.365653111898075 (5)
  • 0.6 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000
  vieze koffie :(
  Ik heb deze gekocht vanwege de 50 euro terug, zodat hij mij maar 16 euro heeft gekost, maar ik heb er al meteen spijt van. Misschien ligt het het mij, maar ik vind het gewoon hele vieze koffie die eruit komt. Ik ben wel koffie verslaafd en drink eigenlijk altijd alles, dus ik ben niet kritisch qua koffie, maar ik vind deze gewoon echt niet lekker. De Cappuccino vind ik gewoon echt niet te drinken. Verder is het wel mooi vormgegeven en stevig en makkelijk te gebruiken, en ik ook snel op temperatuur. Maakt wel heel veel lawaai.
  6.7
  0 10
 • Delonghi EN 520.S
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/3/6/delonghi-en-520-s-21810336.jpg
  Delonghi EN 520.S (10)
  8.755202367970748 (4)
  • 0.9 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Delonghi EN 520.S
  Koffie zoals koffie moet zijn
  Een geweldig apparaat en makkelijk in gebruik. Mijn ouders van 88 hebben er ook een voor hun verjaardag gevraagd.
  10.0
  0 10
 • Delonghi EN 520.S
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/3/6/delonghi-en-520-s-21810336.jpg
  Delonghi EN 520.S (10)
  8.755202367970748 (4)
  • 0.9 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Delonghi EN 520.S
  Ik wil alleen weten hoe deze machine ontkalk kan worden een beschrijving daarvan bedankt alvast.Vr.G
  DeLonghi. 520S ik heb nog steeds beschrijving van het ontkalken van deze machine.Vriendelijke groet Ik vind het prachtige machine,ik zou ook graag willen ontkalken.
  8.3
  0 10
 • AVANTO Saeco HD8753/11 koffiezetapparaat
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/2/philips-saeco-hd8753-81-coffee-maker-22265252.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/5/8/philips-saeco-hd8753-81-coffee-maker-28041558.jpg
  AVANTO Saeco HD8753/11 koffiezetapparaat (8)
  8.25 (1)
  • 1.5 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  AVANTO Saeco HD8753/11 koffiezetapparaat
  Nu nog iets voor bij de koffie
  Omdat mijn Delonghi espressomachine het begaf wilde ik weer een nieuwe hebben, en omdat ik zeer gecharmeerd was van Saeco (Philips), (bij vrienden gezien), heb ik deze 6 maanden geleden voor 440 Euri aangeschaft. Daar heb ik nog steeds geen spijt van, ik drink inmiddels veel meer koffie dan vroeger, zo lekker vind ik het. Ik kan alleen maar lof uiten over mijn nieuwe aanwinst. Nadat alles is bijgevuld kun je met 1 druk op de knop binnen 1 minuut bijv. een heerlijke kop Capucino toveren. Ook Espresso, Latte Machiato, heet water en warme melk zijn mogelijk, genoeg mogelijkheden. Hij geeft optijd aan wanneer iets bijgevuld moet worden en wanneer hij gereinigd moet worden. Alles staat zeer duidelijk beschreven in de handleiding, met tekst en plaatjes. Schoonmaken is heel gemakkelijk (NB: vandaag voor het eerst ontkalkt, en duurt 30 minuten), zeker als ik het vergelijk met mijn vorige machine. Zelfs het melkopschuimgedeelte is in 1-2 minuten schoon. Het geluid tijdens het gebruik is aanvaardbaar, in elk geval niet storend, zoals de Delonghi. Door het doorzichtig bonenreservoir zie je meteen hoeveel er nog in zit. Het waterreservoir zit helaas achter een wand verstopt, maar hij geeft op tijd aan wanneer hij bijgevuld moet worden. De sterkte, temperatuur en hoeveelheid water en/of melk zijn allemaal makkelijk in te stellen en als je naderhand eenmalig minder water of melk wilt druk je tijdens het zetten gewoon op stop (bij cappucino kun je op deze wijze tussendoor ook de hoeveelheid melkschuim en/of water zelf regelen). De koffiesterkte is in te stellen dmv de hoeveelheid water en hoeveelheid bonen per kop. Zelfs de temperatuur van het water is regelbaar. De instellingen worden meteen opgeslagen en zijn niet verloren als de stroom uitvalt. Kortom: een geweldige machine
  10.0
  0 10
 • Delonghi ECAM 22.110 SB Compact black
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/5/7/delonghi-ecam-22-110-sb-compact-black-18953557.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/2/delonghi-ecam-22-110-sb-compact-black-23209792.jpg
  Delonghi ECAM 22.110 SB Compact black (8)
  7.337475247524752 (3)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ECAM 22.110 SB Compact black
  Vraag je een review over een aankoop, die iemand onlangs deed en dan vraag je naar du...
  Vraag je een review over een aankoop, die iemand onlangs deed en dan vraag je naar duurzaamheid.... Ik heb het ding nu 3 weken en hij werkt nog steeds..! :p Ik ben enthousiast over het bedieningsgemak, de mogelijkheden en de smaak van de koffie. Goedkoper in gebruik dan Nespresso, handiger en lekkerder.
  7.0
  0 10
 • Krups Dolce Gusto Circolo
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/5/4/krups-kp-5105-dolce-gusto-circolo-red-18905454.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/6/0/krups-kp-5105-dolce-gusto-circolo-red-19527360.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/0/krups-dolce-gusto-circolo-kp5105-24575720.jpg
  Krups Dolce Gusto Circolo (9)
  7.6 (1)
  • 1.3 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Circolo
  Mooi apparaat, goede koffie!
  Het apparaat is erg mooi vormgegeven met een mat rode afwerking die het erg luxe en stijlvol laat aanvoelen. De koffie die uit de cups komt is erg lekker en het is in zijn geheel erg simpel om te gebruiken. De oude versie had nog een hendeltje waarbij je zelf de hoeveelheid water moest regelen. Maar nu zit er een functie op om de sterkte in te stellen. Erg handig!
  8.7
  0 10
 • Philips Saeco Intelia Evo
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/0/saeco-hd-8752-85-intelia-class--19989540.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/0/philips-saeco-intelia-evo-22249580.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/9/philips-saeco-intelia-evo-24476279.jpg
  Philips Saeco Intelia Evo (10)
  7.75 (1)
  • 1.5 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Philips Saeco Intelia Evo
  goed lezen en de installatie verloopt probleemloos. Zowel de koffie als de cppuino zijn prima.
  natuurlijk eerst gebruiksaanwijzing gelezen. Met boekje in de hand is de machine gemakkelijk in te stellen. Daarna op onze eigen smaak afgesteld, zowel de koffiesterkte als de koffie hoeveelheid. Heerlijke koffie. Cappuccino is eenvoudig te maken. Onderhoud zoals schoonmaak na melkschuimen is eenvoudig. Het is een fantastisch product.
  9.0
  0 10
 • Delonghi EN 520.S
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/3/6/delonghi-en-520-s-21810336.jpg
  Delonghi EN 520.S (10)
  8.755202367970748 (4)
  • 0.9 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Delonghi EN 520.S
  Prima apparaat, doet precies wat hij moet doen!
  Het apparaat geeft uitstekende cappuccino en latte machiato. Ik heb het inmiddels met meerdere soorten melk geprobeerd en iedere soort geeft gewoon een goed resultaat. Aan te raden als je jezelf zo af en toe wilt verwennen.
  8.0
  0 10
 • Delonghi ECAM 22.110 SB Compact black
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/5/7/delonghi-ecam-22-110-sb-compact-black-18953557.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/2/delonghi-ecam-22-110-sb-compact-black-23209792.jpg
  Delonghi ECAM 22.110 SB Compact black (8)
  7.337475247524752 (3)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ECAM 22.110 SB Compact black
  moii om te zien, de koffie is veel lekkerder, goed warm, uitschakelen (ecostand) perf...
  moii om te zien, de koffie is veel lekkerder, goed warm, uitschakelen (ecostand) perfect, kortom: hele goeie aankoop! wij zijn er erg tevreden over!
  9.7
  0 10
 • Delonghi ECAM 22.110 SB Compact black
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/5/7/delonghi-ecam-22-110-sb-compact-black-18953557.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/2/delonghi-ecam-22-110-sb-compact-black-23209792.jpg
  Delonghi ECAM 22.110 SB Compact black (8)
  7.337475247524752 (3)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ECAM 22.110 SB Compact black
  Prima apparaat en lekkere koffie
  Prima apparaat en lekkere koffie. Bestelling via Vergelijk.nl ging vlot en goede service bij het ophalen
  8.3
  0 10
 • Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/6/0/krups-kp-2305-dolce-gusto-melody-iii-19788460.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/4/krups-kp-2305-dolce-gusto-melody-iii-22250544.jpg
  Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305 (16)
  9.012506895736465 (4)
  • 1.3 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305
  Heerlijk om het melkschuim er af te lepelen
  We zijn in het kader van een trnd project deze machine aan het testen. En ik moet zeggen het bevalt ons prima. De smaak is echt veel beter dan onze eigen koffiepadmachine en de variatie groter. Het is even wennen bij de koffies waarbij je 2 capsules moet gebruiken maar het staat er op dus wijst zichzelf. En moet zeggen ik ben verkocht aan het melkschuimlaagje.Dat wordt er eerst altijd even afgesnoept en altijd staan er 2 kindjes om me heen die ook wel een hapje willen. Sommige smaken stellen we de hoeveelheid water een streepje meer of minder in en dat vindt ik een grote pre. Het apparaat an sich vindt ik wel leuk om te zien met een makkelijk waterreservoir. Overigens bij te weinig water even bijvullen tijdens het koffie zetten want er wordt onthouden hoe ver je was. Enige nadeel vindt ik dat er water achter blijft in de capsules, dus niet in een prullenbak gooien zonder pedaalemmerzak.
  9.0
  0 10
 • Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/6/0/krups-kp-2305-dolce-gusto-melody-iii-19788460.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/4/krups-kp-2305-dolce-gusto-melody-iii-22250544.jpg
  Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305 (16)
  9.012506895736465 (4)
  • 1.3 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305
  Snel een heerlijke kop koffie
  Via trnd test ik sinds kort de Dolce Gusto Melody 3 en deze bevalt tot nu toe prima. Heerlijke koffie in een mum van tijd. Een capsulemachine die makkelijk in gebruik is, schoon werkt, en vanzelf uitschakelt wat ook een groot voordeel is. Er zijn behoorlijk veel soorten koffie ( en andere dranken ) te koop in de supermarkt. Deze zijn echter best prijzig. Niet voor iedereen aantrekkelijk daardoor.
  9.7
  0 10
 • Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/6/0/krups-kp-2305-dolce-gusto-melody-iii-19788460.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/4/krups-kp-2305-dolce-gusto-melody-iii-22250544.jpg
  Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305 (16)
  9.012506895736465 (4)
  • 1.3 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305
  Eindelijk een Heerlijk kopje koffie
  Ik heb deze krups Nescafé Dolgé Gusto via TRND.NL mogen testen, ben nog bezig de test gaat door t/m 01-02-2013. Bij het eerste kopje cappuccino was ik al verkocht, meteen mijn senseo de deur uit gedaan die is werkelijk nergens in vergelijking met dit mooie krachtige en eenvoudige bedienbare Dolgé gusto. Die bij mij in huis blijft staan ik ben 100% overtuigd. Bij dit apparaat kun je kiezen uit 26 heerlijke smaken. zie deze link https://www.dolce-gusto.nl/NL/shop/Pages/Smaken.aspx Op dit moment geven ze ook 20% korting op alle Dolgé gusto apparaten. Ik heb 4 smaken mogen testen met familie kennissen en vrienden/vriendinnen, en allemaal waarden ze helemaal overtuigt 90% wilde wel graag een apparaat aanschaffen. Inmiddels heb ik al meerdere smaken gekocht zo lekker is deze koffie. Ik vind 1 nadeel de cups zijn prijzig als je cappuccino wilt maken moet je 2 cups maken en er zitten in 1 doos dan 8x een kop cappuccino, en zo'n doos kost 4,99 Koop je bv Grande Caffè Crema dan kost het ook 4,99 maar daar kun je 16 heerlijke mokken koffie van drinken dus dat vind ik weer niet duur. Ik ben iniedergeval verkocht. En hou het apparaat en ga er volop van genieten.
  10.0
  0 10
 • Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/6/0/krups-kp-2305-dolce-gusto-melody-iii-19788460.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/4/krups-kp-2305-dolce-gusto-melody-iii-22250544.jpg
  Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305 (16)
  9.012506895736465 (4)
  • 1.3 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305
  leuk apparaat
  ik vind het geen gemakkelijk apparaat en dat je kunt kiezen hoe sterk je koffie is vind ik ook een voordeel. TIP: heb dit apparaat 2weklen terug in maasmechelen village gekocht daar koste het maar 80€ hier krijg je ook nog een cachback op dus kost het nog maar 50€
  10.0
  0 10
 • Delonghi EN 520.S
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/3/6/delonghi-en-520-s-21810336.jpg
  Delonghi EN 520.S (10)
  8.755202367970748 (4)
  • 0.9 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Delonghi EN 520.S
  Doordat mijn dochter dit aparaat voor haar verjaardag heeft gekregen, heb ik er ook e...
  Doordat mijn dochter dit aparaat voor haar verjaardag heeft gekregen, heb ik er ook eentje aangeschaft. De koffie is overheerlijk. Het aparaat is gemakkelijk bedienbaar en schoon te houden. Zeer aan te bevelen!
  8.3
  0 10
 • Delonghi ESAM 3000.B
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg
  Delonghi ESAM 3000.B (11)
  8.416929928883285 (4)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ESAM 3000.B
  Heb mijn machine 2 jaar ben zeer tevreden over het apparaat, hebben er 6258 koppen ko...
  Heb mijn machine 2 jaar ben zeer tevreden over het apparaat, hebben er 6258 koppen koffie mee gezet en nog steeds tevreden ook over de aan huis service van Delonghi (stoompijpje begon te lekken) is keurig gemaakt bij mij thuis na telefonische afspraak, zonder kosten. volgende apparaat, weer Delonghi!
  9.0
  0 10
 • Delonghi ESAM 3000.B
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg
  Delonghi ESAM 3000.B (11)
  8.416929928883285 (4)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ESAM 3000.B
  Heb mijn machine 2 jaar ben zeer tevreden over het apparaat, hebben er 6258 koppen ko...
  Heb mijn machine 2 jaar ben zeer tevreden over het apparaat, hebben er 6258 koppen koffie mee gezet en nog steeds tevreden ook over de aan huis service van Delonghi (stoompijpje begon te lekken) is keurig gemaakt bij mij thuis na telefonische afspraak, zonder kosten. volgende apparaat, weer Delonghi!
  9.0
  0 10
 • Saeco Royal Office /Royal Office
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/9/saeco-royal-office-royal-office-18149559.jpg
  Saeco Royal Office /Royal Office (9)
  8.72992071699414 (2)
  • 6 liter GOOD Het waterreservoir is groot genoeg voor meerdere kopjes koffie. Je hoeft de tank dus minder vaak bij te vullen
  Saeco Royal Office /Royal Office
  Zeer goed kantoor apparaat!
  De Saeco Royal Office is een ideaal apparaat voor op een klein kantoor of iets dergelijks. Alle vakjes en het waterreservoir zijn met een sleutel af te sluiten zodat er niemand mee gaat rommelen. Zelfs de instellingen voor de sterkte zijn beveiligd met een code. Het waterreservoir is groot genoeg om het een hele dag uit te houden en is afgestemd op de opvangbak van de afgewerkte koffie. Koffie aan je klanten voorschotelen van vers gemalen bonen is voor mij een statement dat je weet wat kwaliteit is!
  10.0
  0 10
 • Delonghi ESAM 3000.B
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg
  Delonghi ESAM 3000.B (11)
  8.416929928883285 (4)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ESAM 3000.B
  jammer dat hij zo hard te keer gaat
  ben nog steeds blij met deze machine Hij maakt wel veel lawaai bij het malen maar het stoort mij niet.Koffie sterkte is heel goed aan te passen zo welvoor espresso als gewoon een kopje koffie/ helaas is mijn stoompijpje gespleten valt steeds er af/ het aan geven van de machine als hij schoongemaakt moet worden vind ik ook prettig
  8.3
  0 10
 • Delonghi ESAM 3000.B
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg
  Delonghi ESAM 3000.B (11)
  8.416929928883285 (4)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ESAM 3000.B
  Heb het apparaat nu 2 jaar en drie maanden
  Heb het apparaat nu 2 jaar en drie maanden. Na twee jaar verloopt de garantie en jawel... Apparaat stuk! Ondanks goed onderhoud. Servicedienst gebeld en kan mijn apparaat opsturen ter reparatie, of monteur aan huis voor 100 euro voorrij kosten. Goede service bij Delonghi! Geen Delonghi meer voor mij!
  6.7
  0 10
 • Saeco Royal Office /Royal Office
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/9/saeco-royal-office-royal-office-18149559.jpg
  Saeco Royal Office /Royal Office (9)
  8.72992071699414 (2)
  • 6 liter GOOD Het waterreservoir is groot genoeg voor meerdere kopjes koffie. Je hoeft de tank dus minder vaak bij te vullen
  Saeco Royal Office /Royal Office
  Pas op met Saeco
  Pas op met Saeco. Ik heb de Vienna gehad, was al na een jaar kapot. Heel veel problemen met de service. Als het terug naar de fabriek moet, wacht je twee maanden voor je het terug krijgt. Bij mij kreeg ik een andere machine; vuil en vies was het. Ik had geen verhaal; schuld van de fabriek en daar helpen ze je niet hoor.
  5.0
  0 10
 • Volautomatisch
  • volledig_automatisch
 • Capsules
  • capsules
 • Bonen
  • koffiebonen
 • Melkschuimer
  • geintegreerde_melkopschuimer
 • Budget
  • budget
 • Delonghi
  • delonghi
 • Krups
  • krups
 • Saeco
  • saeco
Espresso Machines 7.0 (166)
0 - 24
 • Delonghi ECAM 22.110 B Compact
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/4/0/delonghi-ecam-22-110-b-compact-17430240.jpg
  Delonghi ECAM 22.110 B Compact (36)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ECAM 22.110 B Compact
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  334.95, ? (offer_sdt_unknown)
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  334.95, ? (offer_sdt_unknown)
  3
  most_sold
 • Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/6/0/krups-kp-2305-dolce-gusto-melody-iii-19788460.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/4/krups-kp-2305-dolce-gusto-melody-iii-22250544.jpg
  Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305 (16)
  9.012506895736465 (4)
  • 1.3 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Melody III KP 2305
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  106, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  106, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  best_reviewed
 • Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/4/0/krups-dolce-gusto-piccolo-kp1000-21810340.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/7/3/krups-kp-1000-dolce-gusto-piccolo-black-18579373.jpg
  Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000 (16)
  4.365653111898075 (5)
  • 0.6 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Piccolo KP1000
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59, ? (offer_sdt_unknown)
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Philips Saeco Incanto
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/2/8/philips-saeco-incanto-40667128.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/2/9/philips-saeco-incanto-40667129.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/0/philips-saeco-incanto-40667130.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/1/philips-saeco-incanto-40667131.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/2/philips-saeco-incanto-40667132.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/3/philips-saeco-incanto-40667133.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/4/philips-saeco-incanto-40667134.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/5/philips-saeco-incanto-40667135.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/6/philips-saeco-incanto-40667136.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/7/philips-saeco-incanto-40667137.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/8/philips-saeco-incanto-40667138.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/9/philips-saeco-incanto-40667139.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/0/philips-saeco-incanto-40667140.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/1/philips-saeco-incanto-40667141.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/2/philips-saeco-incanto-40667142.jpg
  Philips Saeco Incanto (15)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Philips Saeco Incanto
  Koffiediscounter be Koffiediscounter be
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Koffiediscounter be Koffiediscounter be
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Delonghi ECAM 23.420.SB koffiezetapparaat
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/5/delonghi-ecam-23-420-sb-22491675.jpg
  Delonghi ECAM 23.420.SB koffiezetapparaat (15)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ECAM 23.420.SB koffiezetapparaat
  Alternate.be Alternate.be
  453.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Alternate.be Alternate.be
  453.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  5
 • Philips Saeco Focus, Automatisch espressoapparaat HD8751/11
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/3/2/saeco-hd8751-11-intelia-focus-30635432.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/1/saeco-hd8751-11-intelia-focus-30640491.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/2/saeco-hd8751-11-intelia-focus-30640492.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/3/saeco-hd8751-11-intelia-focus-30640493.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/4/saeco-hd8751-11-intelia-focus-30640494.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/5/saeco-hd8751-11-intelia-focus-30640495.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/6/saeco-hd8751-11-intelia-focus-30640496.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/7/saeco-hd8751-11-intelia-focus-30640497.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/8/saeco-hd8751-11-intelia-focus-30640498.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/9/saeco-hd8751-11-intelia-focus-30640499.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/0/0/saeco-hd8751-11-intelia-focus-30640500.jpg
  Philips Saeco Focus, Automatisch espressoapparaat HD8751/11 (13)
  • 1.5 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Philips Saeco Focus, Automatisch espressoapparaat HD8751/11
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  306, ? (offer_sdt_unknown)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  306, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Saeco Minuto Volautomatische espressomachine HD8763/11
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/1/7/saeco-hd-8763-11-minuto-24391617.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/5/saeco-hd-8763-11-minuto-24391675.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/9/saeco-hd-8763-11-minuto-24798069.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/2/6/saeco-minuto-hd8763-11-coffee-maker-25192226.jpg
  Saeco Minuto Volautomatische espressomachine HD8763/11 (13)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Saeco Minuto Volautomatische espressomachine HD8763/11
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, ? (offer_sdt_unknown)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Delonghi ESAM 3000.B
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg
  Delonghi ESAM 3000.B (11)
  8.416929928883285 (4)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ESAM 3000.B
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  369.01, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  369.01, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Philips Saeco Intelia Evo
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/0/saeco-hd-8752-85-intelia-class--19989540.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/0/philips-saeco-intelia-evo-22249580.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/9/philips-saeco-intelia-evo-24476279.jpg
  Philips Saeco Intelia Evo (10)
  7.75 (1)
  • 1.5 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Philips Saeco Intelia Evo
  Koffiediscounter be Koffiediscounter be
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Koffiediscounter be Koffiediscounter be
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Delonghi EN 520.S
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/3/6/delonghi-en-520-s-21810336.jpg
  Delonghi EN 520.S (10)
  8.755202367970748 (4)
  • 0.9 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Delonghi EN 520.S
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  215, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  215, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Delonghi EC 201.CD.B koffiezetapparaat
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/0/0/delonghi-ec-201-cd-b-coffee-maker-30737300.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/0/1/delonghi-ec-201-cd-b-coffee-maker-30737301.jpg
  Delonghi EC 201.CD.B koffiezetapparaat (9)
  • 1 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Delonghi EC 201.CD.B koffiezetapparaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  88.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  88.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Smeg CMSC45 koffiezetapparaat
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/9/9/smeg-cmsc45-21808899.jpg
  Smeg CMSC45 koffiezetapparaat (9)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Smeg CMSC45 koffiezetapparaat
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  1086.9, 5d (offer_sdt_5_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  1086.9, 5d (offer_sdt_5_days)
  8
 • Saeco Royal Office /Royal Office
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/9/saeco-royal-office-royal-office-18149559.jpg
  Saeco Royal Office /Royal Office (9)
  8.72992071699414 (2)
  • 6 liter GOOD Het waterreservoir is groot genoeg voor meerdere kopjes koffie. Je hoeft de tank dus minder vaak bij te vullen
  Saeco Royal Office /Royal Office
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  602.95, 5d (offer_sdt_5_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  602.95, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • Saeco Intelia HD8751/14
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/8/9/saeco-intelia-hd8751-14-24150089.jpg
  Saeco Intelia HD8751/14 (9)
  • 1.5 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Saeco Intelia HD8751/14
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Krups Dolce Gusto Circolo
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/5/4/krups-kp-5105-dolce-gusto-circolo-red-18905454.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/6/0/krups-kp-5105-dolce-gusto-circolo-red-19527360.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/0/krups-dolce-gusto-circolo-kp5105-24575720.jpg
  Krups Dolce Gusto Circolo (9)
  7.6 (1)
  • 1.3 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Circolo
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  130.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  130.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  10
 • Saeco HD8768/01 Moltio
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/6/4/saeco-hd8768-01-moltio-20557864.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/6/saeco-hd8768-01-moltio-21525176.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/7/6/saeco-hd8768-01-moltio-23407776.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/7/7/saeco-hd8768-01-moltio-23407777.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/7/8/saeco-hd8768-01-moltio-23407778.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/7/9/saeco-hd8768-01-moltio-23407779.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/8/0/saeco-hd8768-01-moltio-23407780.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/8/1/saeco-hd8768-01-moltio-23407781.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/8/2/saeco-hd8768-01-moltio-23407782.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/8/3/saeco-hd8768-01-moltio-23407783.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/8/4/saeco-hd8768-01-moltio-23407784.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/8/5/saeco-hd8768-01-moltio-23407785.jpg
  Saeco HD8768/01 Moltio (8)
  • 1.9 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Saeco HD8768/01 Moltio
  Pixmania.be Pixmania.be
  3.5415568188966073 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  505.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Pixmania.be Pixmania.be
  3.5415568188966073 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  505.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Krups Dolce Gusto Melody III KP2201
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/6/8/krups-kp-2201-dolce-gusto-melody-iii-22251168.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/6/7/krups-kp-2201-dolce-gusto-melody-iii-19494667.jpg
  Krups Dolce Gusto Melody III KP2201 (8)
  • 1.3 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Krups Dolce Gusto Melody III KP2201
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  84.85, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  84.85, 3d (offer_sdt_3_days)
  4
 • Delonghi ECAM 22.110 SB Compact black
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/5/7/delonghi-ecam-22-110-sb-compact-black-18953557.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/2/delonghi-ecam-22-110-sb-compact-black-23209792.jpg
  Delonghi ECAM 22.110 SB Compact black (8)
  7.337475247524752 (3)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ECAM 22.110 SB Compact black
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • AVANTO Saeco HD8753/11 koffiezetapparaat
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/2/philips-saeco-hd8753-81-coffee-maker-22265252.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/5/8/philips-saeco-hd8753-81-coffee-maker-28041558.jpg
  AVANTO Saeco HD8753/11 koffiezetapparaat (8)
  8.25 (1)
  • 1.5 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  AVANTO Saeco HD8753/11 koffiezetapparaat
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  443, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  443, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Philips Senseo Latte Duo
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/7/1/philips-hd-7857-50-senseo-camel-titanium-black-21779071.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/2/philips-hd-7857-50-senseo-camel-titanium-black-22314122.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/8/1/philips-senseo-latte-duo-23375381.jpg
  Philips Senseo Latte Duo (8)
  • 1 liter BAD Deze espressomachine heeft een kleine watertank waarmee je maar een paar kopjes koffie per keer kan zetten
  Philips Senseo Latte Duo
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  166.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  166.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Delonghi ESAM 4000 Magnifica
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/3/delonghi-esam-4000-magnifica-22370643.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/4/delonghi-esam-4000-magnifica-22370644.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/5/delonghi-esam-4000-magnifica-22370645.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/2/delonghi-esam-4000-magnifica-24449462.jpg
  Delonghi ESAM 4000 Magnifica (7)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Delonghi ESAM 4000 Magnifica
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  328.3, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  328.3, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Philips Saeco HD8762/01 koffiezetapparaat
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/9/saeco-hd-8762-01-minuto-black-20464729.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/3/saeco-hd-8762-01-minuto-black-21143673.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/0/philips-saeco-hd8762-01-coffee-maker-22285250.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/1/philips-saeco-hd8762-01-coffee-maker-22285251.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/2/philips-saeco-hd8762-01-coffee-maker-22285252.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/6/philips-saeco-hd8762-01-coffee-maker-22285256.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/7/philips-saeco-hd8762-01-coffee-maker-22285257.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/8/philips-saeco-hd8762-01-coffee-maker-22285258.jpg
  Philips Saeco HD8762/01 koffiezetapparaat (7)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Philips Saeco HD8762/01 koffiezetapparaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Philips Saeco HD8761
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/3/0/saeco-hd-8761-01-minuto-black-20619030.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/4/6/saeco-hd-8761-01-minuto-black-23337446.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/4/7/saeco-hd-8761-01-minuto-black-23337447.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/4/8/saeco-hd-8761-01-minuto-black-23337448.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/0/saeco-hd-8761-01-minuto-black-23337450.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/1/saeco-hd-8761-01-minuto-black-23337451.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/2/saeco-hd-8761-01-minuto-black-23337452.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/3/saeco-hd-8761-01-minuto-black-23337453.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/9/0/philips-saeco-hd8761-27729690.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/0/philips-saeco-hd8761-28041950.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/1/philips-saeco-hd8761-28041951.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/2/philips-saeco-hd8761-28041952.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/3/philips-saeco-hd8761-28041953.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/4/philips-saeco-hd8761-28041954.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/5/philips-saeco-hd8761-28041955.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/6/philips-saeco-hd8761-28041956.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/7/philips-saeco-hd8761-28041957.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/8/philips-saeco-hd8761-28041958.jpg
  Philips Saeco HD8761 (6)
  • 1.8 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Philips Saeco HD8761
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, ? (offer_sdt_unknown)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Saeco Moltio Volautomatische espressomachine HD8766/01
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/2/philips-saeco-moltio-hd8766-01-23704892.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/3/philips-saeco-moltio-hd8766-01-23704893.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/0/2/saeco-hd8766-01-coffee-maker-24412802.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/0/3/saeco-hd8766-01-coffee-maker-24412803.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/0/6/saeco-hd8766-01-coffee-maker-24412806.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/0/7/saeco-hd8766-01-coffee-maker-24412807.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/0/8/saeco-hd8766-01-coffee-maker-24412808.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/1/0/saeco-hd8766-01-coffee-maker-24412810.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/1/1/saeco-hd8766-01-coffee-maker-24412811.jpg
  Saeco Moltio Volautomatische espressomachine HD8766/01 (6)
  • 1.9 liter AVERAGE De inhoud van deze watertank is genoeg wanneer je familie of vrienden op bezoek komen. Vaak bijvullen is niet nodig
  Saeco Moltio Volautomatische espressomachine HD8766/01
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
2 26
 • Tel. +31 (0)30 214 5004
 • blijmakers@vergelijk.be