x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

gezellig eten

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in gourmet, fondue, bakplaat categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

gezellig eten kopen

Iedereen maakt zijn eigen hapje klaar met de steengrill, raclette, gourmet, in de fondue of op de bakplaat. Niet alleen vl...
 • Algemene informatie

  Iedereen maakt zijn eigen hapje klaar met de steengrill, raclette, gourmet, in de fondue of op de bakplaat. Niet alleen vlees wordt op deze manier bereid, maar ook vis en groenten. Denk ook eens verder dan alleen het diner want ook heerlijke nagerechten kunnen met z'n allen gebakken worden. Kleine pannenkoekjes in het gourmetpannetje, gegrilde ananas op de bakplaat of een chocoladefondue met stukjes fruit. Ben je op zoek naar een barbecue of grill voor buitengebruik, kijk dan hier.

  Fabrikanten met een aardige keuze op het gebied van fondue, raclette en gourmet zijn: Bestron, Princess, Severin en Tefal.

  Wil je nu meteen op zoek naar een fondue, raclette, gourmet of steengrill, bekijk en vergelijk ze dan hier!

  Fondue en raclette
  Met een raclette smelt je kaas in pannetjes. Het verwarmingselement zit aan de bovenkant. Er is dus alleen bovenwarmte. Racletten is vooral populair in de wintersportgebieden, samen met de kaasfondue. Met een fondue kun je verschillende kanten uit: kaasfondue, bouillonfondue, kaasfondue of chocoladefondue: Vergelijk hier fondues, raclettes, gourmets en steengrills!

  • Bouillonfondue: bij bouillonfondue kook je de stukjes vlees, vis of groenten in bouillon. Het is een gezond en mager alternatief voor de vleesfondue, waarbij je het vlees in hete olie frituurt.
  • Kaasfondue: kaasfondue is kant-en-klaar te koop, maar het is ook heel erg lekker om zelf te maken. Na het verwarmen van de kaas doop je stokbrood of stukjes aardappel in de gesmolten kaas.
  • Chocoladefondue: daarnaast is de fonduepan ook uitermate geschikt voor een chocoladefondue, waarbij je allerlei soorten fruit in de warme en vloeibare chocolade dipt. De fonduesets die vandaag de dag verkocht worden zijn overigens allemaal elektrisch.

  Bekijk en vergelijk hier alle fondues en raclettes!

  Gourmet
  Een gourmetstel heeft twee soorten verwarmingselementen: een (antiaanbak) bakplaat bovenop de gourmet en een verwarmingselement eronder.

  • Pannetjes kunnen bovenop maar ook onder de gourmet gezet worden. Met deze dubbele functie kun je dus ook racletten.
  • Op een gourmetplaat moet je wel boter of olie gebruiken tegen aanbakken, in tegenstelling tot de steengrill. Op de bovenplaat kunnen de pannetjes gebruikt worden, maar vlees, vis of groente kan ook rechtstreeks op de plaat worden gebakken. Een antiaanbakplaat is hiervoor het handigst, dan hoef je ook niet zoveel olie of boter te gebruiken.
  • Een gourmetstel is er in verschillende maten en vormen. Voor 4, 6 of 8 personen of nog meer eters. Gourmets zijn rond, ovaal, vierkant of rechthoekig van vorm. Bij grotere gezelschappen zijn ronde of ovale gourmetsets het makkelijkst. Op die manier kan iedereen er altijd bij.
  • Tegenwoordig gourmet men elektrisch, aangezien dit een stuk brandveiliger is. Bij alle gourmets is het van belang dat je erop let hoeveel mensen ervan kunnen eten. Als je een groot gezin hebt is een gourmetset waar 8 pannetjes op passen handiger dan een kleinere gourmet. De diameter van de bakplaten wordt aangegeven bij de baksets.

  Bekijk en vergelijk hier alle gourmets!

  Vergelijk hier fondues, gourmets en steengrillen!Steengrill
  Bij een steengrill wordt het vlees op een gloeiend hete steen gebakken. Het is een gezonde manier van voedsel bereiden, omdat je geen boter of olie op de steen hoeft te gebruiken. Enkel wat zout erop en bakken maar. De steen wordt op de juiste temperatuur gehouden door het eronder liggende verwarmingselement. Naast de elektrische steengrill zijn er ook nog steengrillen waarbij je de steen voorverwarmt in de oven en op temperatuur houdt met branders met spiritus.

  Bekijk en vergelijk hier alle steengrills!

  Overige producten voor gezellig eten
  Naast fondues, raclettes, gourmets en steengrills vind je in deze categorie nog talloze andere producten waarmee je een gezellig etentje kunt houden. Voorbeelden zijn chocoladefonteinen, contactgrills, pannenkoekijzers, pizzamakers, popcornmachines, suikerspinmachines en wafelijzers. Voor alle producten kun je hier kijken.

  Vergelijk hier fondues, raclettes, gourmets en steengrills!Vaatwasmachinebestendig
  Na gebruik moet je altijd de set schoonmaken. Losse delen zijn meestal vaatwasmachinebestendig. Het verwarmingselement mag alleen worden schoongemaakt met een vochtige doek. Laat het apparaat niet vies staan tot de volgende dag want dan krijg je het niet meer schoon. Zet de onderdelen ook nooit met etensresten erin in de vaatwasser. De pan wordt nooit schoon en je afwasmachine zit verstopt met gestolde resten.

  Accessoires
  Bij de accessoires zie je wat er bij het product meegeleverd wordt. Denk hierbij aan een deksel, een wok, een uitdruiprekje, houten spatels, fonduevorken of een kookboek met de lekkerste recepten.

  Verdere uitleg over de gebruikte begrippen over fondues, racletten en gourmets vind je hier. Mocht je nog vragen hebben kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over fondue, raclette en gourmet.

  Bekijk en vergelijk hier gourmets, fondues en bakplaten en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle producten uit de categorie gezellig eten!Zijn er ook tafelmodel barbecues?
  Hoe kan ik gourmetten gezond houden?
  Ik heb een groot gezin. Wat is voor mij de ideale manier van gezellig eten?
  Kan ik grote stukken vlees braden op een bakplaat of steengrill?
  Kan ik wat doen aan de stank van een gourmetten of fonduen?
  Moet ik olie of boter gebruiken op mijn bakplaat?
  Hoe weet ik of de olie in de fonduepan heet genoeg is?

  Bekijk en vergelijk hier gourmet, fondue en bakplaten en vind de beste koop!

  Zijn er ook tafelmodel barbecues?

  Ja, kijk voor meer informatie in het productaanbod
  BBQ/grill.

  Hoe kan ik gourmetten gezond houden?
  Als je van gezellig eten houdt maar ook op de calorieën wilt letten, kun je beter steengrillen (waar je geen vet bij nodig hebt) of fonduen met bouillon. Gourmetten kan uiteraard ook maar let daarbij vooral op de sausjes en de kruidenboter. Vis in plaats van vlees bakken is dan uiteraard ook een caloriearm alternatief.

  Ik heb een groot gezin, wat is voor mij de ideale manier van gezellig eten?
  Het beste is om een grote gourmetset te kopen waarbij je zowel op een plaat als in pannetjes eronder kunt bakken. Zo is er genoeg plaats voor iedereen.

  Kan ik grote stukken vlees braden op een bakplaat of steengrill?
  Het is beter en sneller om kleine stukjes vlees te gebruiken. Deze zijn sneller klaar en je hebt minder kans op nog rauw vlees aan de binnenkant en al wel gaar aan de buitenkant. Bij de slager zijn speciale gourmetpakketten te koop met allemaal kleine stukjes diverse soorten vlees.

  Kan ik wat doen aan de stank van een gourmetten of fonduen?
  Weinig. Een raam openzetten en de deur naar de slaapkamer dichthouden wil wel helpen. Er zijn speciale luchtverfrissers te koop voor gebruik in huis. Met dit zogenaamde huisparfum maskeer je de eetlucht en ruikt je huis weer lekker fris.

  Moet ik olie of boter gebruiken op mijn bakplaat?
  Je gebruikt wat je zelf het prettigst vindt, maar als je liever helemaal geen vet wilt gebruiken kun je ook een steengrill nemen. Hier gaat alleen wat zout op en verder is er geen olie of boter nodig.

  Hoe weet ik of de olie in de fonduepan heet genoeg is?
  Als je een stukje brood in de olie dompelt en het begint meteen te borrelen en te bakken, dan is de olie op de juiste temperatuur. Het is belangrijk dat de olie op de juiste temperatuur is anders zuigt het vlees zich helemaal vol met vette olie en het wordt niet gaar.

  Bekijk en vergelijk hier gourmet, fondue en bakplaten en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je uitleg over de gebruikte begrippen over fondues, raclettes en gourmets.

  Bekijk en vergelijk hier gourmet, fondue en bakplaten en vind de beste koop!

  Anti-aanbaklaag
  Een anti-aanbaklaag voorkomt het aanbakken van het voedsel. Er hoeft dan ook minder olie of boter gebruikt te worden tijdens het bakproces. 

  Bakplaatvorm
  Een gourmetstel is er in verschillende maten en vormen. Voor 4, 6 of 8 personen of nog meer eters; en rond, ovaal, vierkant of rechthoekig van vorm. Bij grotere gezelschappen is een ronde of ovale set het makkelijkst: op die manier kan iedereen er altijd bij. 

  Vergelijk hier alle producten uit de categorie gezellig eten!Controlelampje gereed
  Als de juiste baktemperatuur is bereikt gaat het lampje aan of uit om dit aan te geven. 

  Diameter bakplaat
  De diameter wordt aangegeven in centimeters. 

  Inhoud (fondue)
  De inhoud van de fonduepan wordt aangegeven in liter. 

  Koele handgrepen
  De handgrepen blijven koel, ook tijdens het gebruik van de set. Op elk moment kan je de handgrepen gebruiken zonder je handen te branden.

  Regelbare thermostaat
  De temperatuur is zelf in te stellen.


  Vermogen
  Vermogen staat voor de hoeveelheid energie die verbruikt wordt per seconde. Het vermogen wordt aangegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, des te sneller het apparaat op temperatuur is.

  Bekijk en vergelijk hier gourmet, fondue en bakplaten en vind de beste koop!

 • Tefal WokParty Duo
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/1/6/tefal-py-5828-22200716.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/6/7/tefal-py-5828-22202267.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/7/5/tefal-wokparty-duo-23573775.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/7/6/tefal-wokparty-duo-23573776.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/7/7/tefal-wokparty-duo-23573777.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/7/8/tefal-wokparty-duo-23573778.jpg
  Tefal WokParty Duo (4)
  7.75 (1)
  Tefal WokParty Duo
  Geweldig maar wel aan de prijs!
  Heel mooi product. Wij vonden het wel aan de hoge prijs maar hij is geweldig.
  9.0
  0 10
 • Tristar Wokset
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/2/tristar-bp-2988-18649752.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/1/tristar-bp-2988-18811741.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/6/tristar-bp-2988-24627406.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/7/tristar-bp-2988-24627407.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/8/tristar-bp-2988-24627408.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/9/tristar-bp-2988-24627409.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/1/0/tristar-bp-2988-24627410.jpg
  Tristar Wokset (8)
  5.25 (1)
  Tristar Wokset
  Prima apparaat !
  Werkt makkelijk en geeft uitstekend resultaat !
  4.0
  0 10
Gourmet, Fondue, Bakplaten 6.3 (14)
0 - 24
 • Princess 162305
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/1/5/princess-162305-23979015.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/9/5/princess-162305-25171795.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/9/7/princess-162305-25171797.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/9/8/princess-162305-25171798.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/9/9/princess-162305-25171799.jpg
  Princess 162305 (11)
  Princess 162305
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  51.74, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  51.74, ? (offer_sdt_unknown)
  7
  most_sold
 • Tristar Wokset
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/2/tristar-bp-2988-18649752.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/1/tristar-bp-2988-18811741.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/6/tristar-bp-2988-24627406.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/7/tristar-bp-2988-24627407.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/8/tristar-bp-2988-24627408.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/9/tristar-bp-2988-24627409.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/1/0/tristar-bp-2988-24627410.jpg
  Tristar Wokset (8)
  5.25 (1)
  Tristar Wokset
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Staub Brander
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/4/staub-burner-24629334.jpg
  Staub Brander (8)
  Staub Brander
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  42, 4d (offer_sdt_4_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  42, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Staub Brandpasta
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/5/staub-burner-paste-24629335.jpg
  Staub Brandpasta (5)
  Staub Brandpasta
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  30, 4d (offer_sdt_4_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  30, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Bestron ASW 238 3-IN-1 CAKE Maker
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/6/8/bestron-asw-238-3-in-1-cake-maker-22370468.jpg
  Bestron ASW 238 3-IN-1 CAKE Maker (5)
  Bestron ASW 238 3-IN-1 CAKE Maker
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Domo DO8706W
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/5/1/domo-do-8706-w-18742151.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/5/domo-do8706w-24828645.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/6/domo-do8706w-24828646.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/7/domo-do8706w-24828647.jpg
  Domo DO8706W (5)
  Domo DO8706W
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.405357727620322 (246)
  49.96, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.405357727620322 (246)
  49.96, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  7
 • Domo DO9045W wafelijzer
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/7/domo-do-9045-w-18621757.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/7/domo-do-9045-w-23889297.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/8/domo-do-9045-w-23889298.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/9/domo-do-9045-w-23889299.jpg
  Domo DO9045W wafelijzer (5)
  Domo DO9045W wafelijzer
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.01, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.01, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Princess 162315
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/3/princess-162315-18898393.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/1/6/princess-162315-23979016.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/0/0/princess-162315-25171800.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/0/2/princess-162315-25171802.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/0/3/princess-162315-25171803.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/0/4/princess-162315-25171804.jpg
  Princess 162315 (4)
  Princess 162315
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  69, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  69, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
 • Severin Fondue
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/severin-fo-2406-4963439.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/7/6/severin-fondue-24669076.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/7/7/severin-fondue-24669077.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/7/8/severin-fondue-24669078.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/7/9/severin-fondue-24669079.jpg
  Severin Fondue (4)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  99.17, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  99.17, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
 • Princess Deluxe
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/4/princess-172700-fondue-29062254.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/3/princess-deluxe-30270803.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/4/princess-deluxe-30270804.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/5/princess-deluxe-30270805.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/6/princess-deluxe-30270806.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/7/princess-deluxe-30270807.jpg
  Princess Deluxe (4)
  Princess Deluxe
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  8
 • Tefal WokParty Duo
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/1/6/tefal-py-5828-22200716.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/6/7/tefal-py-5828-22202267.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/7/5/tefal-wokparty-duo-23573775.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/7/6/tefal-wokparty-duo-23573776.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/7/7/tefal-wokparty-duo-23573777.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/7/8/tefal-wokparty-duo-23573778.jpg
  Tefal WokParty Duo (4)
  7.75 (1)
  Tefal WokParty Duo
  Blokker.be Blokker.be
  74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.be Blokker.be
  74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  7
 • Princess 173000
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/1/princess-173000-19711781.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/0/princess-173000-19711950.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/4/princess-173000-23893914.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/9/princess-173000-25171859.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/6/0/princess-173000-25171860.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/6/1/princess-173000-25171861.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/6/2/princess-173000-25171862.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/6/3/princess-173000-25171863.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/6/4/princess-173000-25171864.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/6/5/princess-173000-25171865.jpg
  Princess 173000 (3)
  Princess 173000
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  52.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  52.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Staub Fondueset 1400323 Schwarz
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/0/staub-fondueset-1400323-schwarz-18687140.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/5/6/staub-fondueset-1400323-schwarz-27213956.jpg
  Staub Fondueset 1400323 Schwarz (3)
  Staub Fondueset 1400323 Schwarz
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.405357727620322 (246)
  142.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.405357727620322 (246)
  142.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Tristar Fondue
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/8/tristar-fo-1100-4963518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/6/tristar-fo-1100-24625126.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/7/tristar-fo-1100-24625127.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/8/tristar-fo-1100-24625128.jpg
  Tristar Fondue (3)
  Tristar Fondue
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Bestron DLD 9070
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/9/5/bestron-dld-9070-4963295.jpg
  Bestron DLD 9070 (3)
  Bestron DLD 9070
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  8
 • Demeyere Wok 32cm
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/5/0/demeyere-wok-32cm-24617550.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/8/demeyere-wok-32cm-24623628.jpg
  Demeyere Wok 32cm (3)
  Demeyere Wok 32cm
  Starplusshop.be Starplusshop.be
  8.25 (2)
  157, 2d (offer_sdt_2_days)
  Starplusshop.be Starplusshop.be
  8.25 (2)
  157, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Tefal PY 6044 Crepe Party
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/8/2/tefal-py-6044-crepe-party-21445982.jpg
  Tefal PY 6044 Crepe Party (3)
  Tefal PY 6044 Crepe Party
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  89, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  89, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Tefal EF3514
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/9/8/tefal-simply-invent-ef3514-19563998.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/9/tefal-simply-invent-ef3514-19564429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/3/8/tefal-simply-invent-ef3514-19564738.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/3/5/tefal-simply-invent-ef3514-19696535.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/1/0/tefal-ef3514-28216110.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/1/1/tefal-ef3514-28216111.jpg
  Tefal EF3514 (3)
  Tefal EF3514
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  84.4, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  84.4, 3d (offer_sdt_3_days)
  5
 • Nova 170121
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/2/8/nova-01-170121-01-001-20016228.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/1/3/nova-170121-24655413.jpg
  Nova 170121 (3)
  Nova 170121
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  34, 2d (offer_sdt_2_days)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  34, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Tefal EF 3000.10
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/1/tefal-ef-3000-22382401.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/7/tefal-ef-3000-22382567.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/3/tefal-ef-3000-22382733.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/2/6/tefal-ef-3000-10-26982526.jpg
  Tefal EF 3000.10 (2)
  Tefal EF 3000.10
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  68.94, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  68.94, 3d (offer_sdt_3_days)
  4
 • Emerio RG 104101
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/8/waves-rg-104101-25161788.jpg
  Emerio RG 104101 (2)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Severin CM2198
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/4/0/severin-cm2198-4963440.jpg
  Severin CM2198 (2)
  Severin CM2198
  Alternate.be Alternate.be
  33.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Alternate.be Alternate.be
  33.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  5
 • Emerio PO-102929 Pizzarette 6P
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/8/8/waves-po-102929-pizzarette-6p-22201188.jpg
  Emerio PO-102929 Pizzarette 6P (2)
  Emerio PO-102929 Pizzarette 6P
  Blokker.be Blokker.be
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.be Blokker.be
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Tefal Fondue 8 Inox & Design
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/4/4/tefal-ef-256812-19560344.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/6/9/tefal-fondue-8-inox-design-23621269.jpg
  Tefal Fondue 8 Inox & Design (2)
  Tefal Fondue 8 Inox & Design
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.505160223479939 (46)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  53.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.505160223479939 (46)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  53.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  8
2 9
 • Heb je merkvoorkeur? (brand):
  • Tefal (tefal)
  • Moulinex (moulinex)
  • Bestron (bestron)
  • Inventum (inventum)
  • Tristar (tristar)
  • Fritel (fritel)
  • Barbecook (barbecook)
  • Campingaz (campingaz)
  • Caso (caso)
  • Clatronic (clatronic)
  • Cloer (cloer)
  • Crock-Pot (crock_pot)
  • CUISINIER DELUXE (cuisinier_deluxe)
  • De Buyer (de_buyer)
  • Demeyere (demeyere)
  • Domo (domo)
  • Domoclip (domoclip)
  • Emerio (emerio)
  • Everglades (everglades)
  • Ferrari (ferrari)
  • Frifri (frifri)
  • H.Koenig (h_koenig)
  • Kenwood (kenwood)
  • Klarstein (klarstein)
  • KOENIC (koenic)
  • Lagrange (lagrange)
  • Le Creuset (le_creuset)
  • Miele (miele)
  • Nova (nova)
  • Novis (novis)
  • ok. (ok_)
  • Passat (passat)
  • Petra (petra)
  • Princess (princess)
  • Russell Hobbs (russell_hobbs)
  • Severin (severin)
  • Simeo (simeo)
  • Solis (solis)
  • Staub (staub)
  • Steba (steba)
  • Tomado (tomado)
  • Transmedia (transmedia)
  • Trebs (trebs)
  • TTM (ttm)
  • Unold (unold)
  • Valira (valira)
  • Venteo (venteo)
  • Wmf (wmf)
 • Wat is je budget? (price):
  • < 35 € (price_35)
  • 35 € - 50 € (price_35_50)
  • 50 € - 80 € (price_50_80)
  • ≥ 80 € (price_80)
 • Wat voor type wil je? (soort):
  • Fondue (fondue)
  • Fondue + Wok (fondue_wok)
  • Gourmet (gourmet)
  • Grill (grill)
  • Wok (wok)
 • Hoeveel vermogen wil je? (vermogen):
  • < 800 W (vermogen_800)
  • 800 W - 1000 W (vermogen_800_1000)
  • 1000 W - 1300 W (vermogen_1000_1300)
  • ≥ 1300 W (vermogen_1300)
 • Welke kleur wil je? (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Chocolade (chocolade)
  • Chroom (chroom)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Houten (houten)
  • Kers (kers)
  • Multi (multi)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Voor hoeveel personen wil je? (aantal_personen):
  • 1 (aantal_personen_1.0)
  • 4 (aantal_personen_4.0)
  • 6 (aantal_personen_6.0)
  • 8 (aantal_personen_8.0)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be