x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

gezellig eten

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in gourmet, fondue, bakplaat categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

gezellig eten kopen

Iedereen maakt zijn eigen hapje klaar met de steengrill, raclette, gourmet, in de fondue of op de bakplaat. Niet alleen vl...
 • Algemene informatie

  Iedereen maakt zijn eigen hapje klaar met de steengrill, raclette, gourmet, in de fondue of op de bakplaat. Niet alleen vlees wordt op deze manier bereid, maar ook vis en groenten. Denk ook eens verder dan alleen het diner want ook heerlijke nagerechten kunnen met z'n allen gebakken worden. Kleine pannenkoekjes in het gourmetpannetje, gegrilde ananas op de bakplaat of een chocoladefondue met stukjes fruit. Ben je op zoek naar een barbecue of grill voor buitengebruik, kijk dan hier.

  Fabrikanten met een aardige keuze op het gebied van fondue, raclette en gourmet zijn: Bestron, Princess, Severin en Tefal.

  Wil je nu meteen op zoek naar een fondue, raclette, gourmet of steengrill, bekijk en vergelijk ze dan hier!

  Fondue en raclette
  Met een raclette smelt je kaas in pannetjes. Het verwarmingselement zit aan de bovenkant. Er is dus alleen bovenwarmte. Racletten is vooral populair in de wintersportgebieden, samen met de kaasfondue. Met een fondue kun je verschillende kanten uit: kaasfondue, bouillonfondue, kaasfondue of chocoladefondue: Vergelijk hier fondues, raclettes, gourmets en steengrills!

  • Bouillonfondue: bij bouillonfondue kook je de stukjes vlees, vis of groenten in bouillon. Het is een gezond en mager alternatief voor de vleesfondue, waarbij je het vlees in hete olie frituurt.
  • Kaasfondue: kaasfondue is kant-en-klaar te koop, maar het is ook heel erg lekker om zelf te maken. Na het verwarmen van de kaas doop je stokbrood of stukjes aardappel in de gesmolten kaas.
  • Chocoladefondue: daarnaast is de fonduepan ook uitermate geschikt voor een chocoladefondue, waarbij je allerlei soorten fruit in de warme en vloeibare chocolade dipt. De fonduesets die vandaag de dag verkocht worden zijn overigens allemaal elektrisch.

  Bekijk en vergelijk hier alle fondues en raclettes!

  Gourmet
  Een gourmetstel heeft twee soorten verwarmingselementen: een (antiaanbak) bakplaat bovenop de gourmet en een verwarmingselement eronder.

  • Pannetjes kunnen bovenop maar ook onder de gourmet gezet worden. Met deze dubbele functie kun je dus ook racletten.
  • Op een gourmetplaat moet je wel boter of olie gebruiken tegen aanbakken, in tegenstelling tot de steengrill. Op de bovenplaat kunnen de pannetjes gebruikt worden, maar vlees, vis of groente kan ook rechtstreeks op de plaat worden gebakken. Een antiaanbakplaat is hiervoor het handigst, dan hoef je ook niet zoveel olie of boter te gebruiken.
  • Een gourmetstel is er in verschillende maten en vormen. Voor 4, 6 of 8 personen of nog meer eters. Gourmets zijn rond, ovaal, vierkant of rechthoekig van vorm. Bij grotere gezelschappen zijn ronde of ovale gourmetsets het makkelijkst. Op die manier kan iedereen er altijd bij.
  • Tegenwoordig gourmet men elektrisch, aangezien dit een stuk brandveiliger is. Bij alle gourmets is het van belang dat je erop let hoeveel mensen ervan kunnen eten. Als je een groot gezin hebt is een gourmetset waar 8 pannetjes op passen handiger dan een kleinere gourmet. De diameter van de bakplaten wordt aangegeven bij de baksets.

  Bekijk en vergelijk hier alle gourmets!

  Vergelijk hier fondues, gourmets en steengrillen!Steengrill
  Bij een steengrill wordt het vlees op een gloeiend hete steen gebakken. Het is een gezonde manier van voedsel bereiden, omdat je geen boter of olie op de steen hoeft te gebruiken. Enkel wat zout erop en bakken maar. De steen wordt op de juiste temperatuur gehouden door het eronder liggende verwarmingselement. Naast de elektrische steengrill zijn er ook nog steengrillen waarbij je de steen voorverwarmt in de oven en op temperatuur houdt met branders met spiritus.

  Bekijk en vergelijk hier alle steengrills!

  Overige producten voor gezellig eten
  Naast fondues, raclettes, gourmets en steengrills vind je in deze categorie nog talloze andere producten waarmee je een gezellig etentje kunt houden. Voorbeelden zijn chocoladefonteinen, contactgrills, pannenkoekijzers, pizzamakers, popcornmachines, suikerspinmachines en wafelijzers. Voor alle producten kun je hier kijken.

  Vergelijk hier fondues, raclettes, gourmets en steengrills!Vaatwasmachinebestendig
  Na gebruik moet je altijd de set schoonmaken. Losse delen zijn meestal vaatwasmachinebestendig. Het verwarmingselement mag alleen worden schoongemaakt met een vochtige doek. Laat het apparaat niet vies staan tot de volgende dag want dan krijg je het niet meer schoon. Zet de onderdelen ook nooit met etensresten erin in de vaatwasser. De pan wordt nooit schoon en je afwasmachine zit verstopt met gestolde resten.

  Accessoires
  Bij de accessoires zie je wat er bij het product meegeleverd wordt. Denk hierbij aan een deksel, een wok, een uitdruiprekje, houten spatels, fonduevorken of een kookboek met de lekkerste recepten.

  Verdere uitleg over de gebruikte begrippen over fondues, racletten en gourmets vind je hier. Mocht je nog vragen hebben kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over fondue, raclette en gourmet.

  Bekijk en vergelijk hier gourmets, fondues en bakplaten en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle producten uit de categorie gezellig eten!Zijn er ook tafelmodel barbecues?
  Hoe kan ik gourmetten gezond houden?
  Ik heb een groot gezin. Wat is voor mij de ideale manier van gezellig eten?
  Kan ik grote stukken vlees braden op een bakplaat of steengrill?
  Kan ik wat doen aan de stank van een gourmetten of fonduen?
  Moet ik olie of boter gebruiken op mijn bakplaat?
  Hoe weet ik of de olie in de fonduepan heet genoeg is?

  Bekijk en vergelijk hier gourmet, fondue en bakplaten en vind de beste koop!

  Zijn er ook tafelmodel barbecues?

  Ja, kijk voor meer informatie in het productaanbod
  BBQ/grill.

  Hoe kan ik gourmetten gezond houden?
  Als je van gezellig eten houdt maar ook op de calorieën wilt letten, kun je beter steengrillen (waar je geen vet bij nodig hebt) of fonduen met bouillon. Gourmetten kan uiteraard ook maar let daarbij vooral op de sausjes en de kruidenboter. Vis in plaats van vlees bakken is dan uiteraard ook een caloriearm alternatief.

  Ik heb een groot gezin, wat is voor mij de ideale manier van gezellig eten?
  Het beste is om een grote gourmetset te kopen waarbij je zowel op een plaat als in pannetjes eronder kunt bakken. Zo is er genoeg plaats voor iedereen.

  Kan ik grote stukken vlees braden op een bakplaat of steengrill?
  Het is beter en sneller om kleine stukjes vlees te gebruiken. Deze zijn sneller klaar en je hebt minder kans op nog rauw vlees aan de binnenkant en al wel gaar aan de buitenkant. Bij de slager zijn speciale gourmetpakketten te koop met allemaal kleine stukjes diverse soorten vlees.

  Kan ik wat doen aan de stank van een gourmetten of fonduen?
  Weinig. Een raam openzetten en de deur naar de slaapkamer dichthouden wil wel helpen. Er zijn speciale luchtverfrissers te koop voor gebruik in huis. Met dit zogenaamde huisparfum maskeer je de eetlucht en ruikt je huis weer lekker fris.

  Moet ik olie of boter gebruiken op mijn bakplaat?
  Je gebruikt wat je zelf het prettigst vindt, maar als je liever helemaal geen vet wilt gebruiken kun je ook een steengrill nemen. Hier gaat alleen wat zout op en verder is er geen olie of boter nodig.

  Hoe weet ik of de olie in de fonduepan heet genoeg is?
  Als je een stukje brood in de olie dompelt en het begint meteen te borrelen en te bakken, dan is de olie op de juiste temperatuur. Het is belangrijk dat de olie op de juiste temperatuur is anders zuigt het vlees zich helemaal vol met vette olie en het wordt niet gaar.

  Bekijk en vergelijk hier gourmet, fondue en bakplaten en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je uitleg over de gebruikte begrippen over fondues, raclettes en gourmets.

  Bekijk en vergelijk hier gourmet, fondue en bakplaten en vind de beste koop!

  Anti-aanbaklaag
  Een anti-aanbaklaag voorkomt het aanbakken van het voedsel. Er hoeft dan ook minder olie of boter gebruikt te worden tijdens het bakproces. 

  Bakplaatvorm
  Een gourmetstel is er in verschillende maten en vormen. Voor 4, 6 of 8 personen of nog meer eters; en rond, ovaal, vierkant of rechthoekig van vorm. Bij grotere gezelschappen is een ronde of ovale set het makkelijkst: op die manier kan iedereen er altijd bij. 

  Vergelijk hier alle producten uit de categorie gezellig eten!Controlelampje gereed
  Als de juiste baktemperatuur is bereikt gaat het lampje aan of uit om dit aan te geven. 

  Diameter bakplaat
  De diameter wordt aangegeven in centimeters. 

  Inhoud (fondue)
  De inhoud van de fonduepan wordt aangegeven in liter. 

  Koele handgrepen
  De handgrepen blijven koel, ook tijdens het gebruik van de set. Op elk moment kan je de handgrepen gebruiken zonder je handen te branden.

  Regelbare thermostaat
  De temperatuur is zelf in te stellen.


  Vermogen
  Vermogen staat voor de hoeveelheid energie die verbruikt wordt per seconde. Het vermogen wordt aangegeven in Watt. Hoe hoger het vermogen, des te sneller het apparaat op temperatuur is.

  Bekijk en vergelijk hier gourmet, fondue en bakplaten en vind de beste koop!

  • Princess Princess is een zeer populair merk voor gourmetten, fonduen of grillen. De apparaten van Princess gaan lang mee en zorgen voor een heerlijk gezelschapsdiner.
  • Tefal Tefal is een zeer bekend merk dat vaak op de eettafel staat bij gezellig dineren. Tefal biedt diverse fondue en gourmetstellen aan met een stijlvol design.
  • Gourmet Bij gourmetten krijgt iedere persoon aan tafel een eigen pannetje waar hij of zij de eigen ingrediënten kan samenstellen. Zo is er voor ieder wat wils en heb je jouw eigen hapje.
  • Fondue Het woord fondue komt van het Franse werkwoord fondre, wat smelten betekent. Je kunt kaasfonduen, vleesfonduen, oosters fonduen, visfonduen of chocoladefonduen.
  • 6-persoons Gemiddeld aantal personen dat gebruik kan maken van één gourmet- of fondueset.
 • Tristar Wokset
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/2/tristar-bp-2988-18649752.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/1/tristar-bp-2988-18811741.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/6/tristar-bp-2988-24627406.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/7/tristar-bp-2988-24627407.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/8/tristar-bp-2988-24627408.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/9/tristar-bp-2988-24627409.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/1/0/tristar-bp-2988-24627410.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/2/tristar-bp-2988-18649752.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzUvMi90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMTg2NDk3NTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/1/tristar-bp-2988-18811741.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzQvMS90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMTg4MTE3NDEuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/6/tristar-bp-2988-24627406.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzAvNi90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMjQ2Mjc0MDYuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/7/tristar-bp-2988-24627407.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzAvNy90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMjQ2Mjc0MDcuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/8/tristar-bp-2988-24627408.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzAvOC90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMjQ2Mjc0MDguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/9/tristar-bp-2988-24627409.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzAvOS90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMjQ2Mjc0MDkuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/1/0/tristar-bp-2988-24627410.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzEvMC90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMjQ2Mjc0MTAuanBn
  Tristar Wokset (4)
  5.25 (1)
  Tristar Wokset
  Prima apparaat !
  Werkt makkelijk en geeft uitstekend resultaat !
  4.0
  0 10
 • Princess Family Wonder Wok
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/9/4/princess-family-wonder-wok-2629694.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/0/0/princess-family-wonder-wok-26482900.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/9/4/princess-family-wonder-wok-2629694.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzkvNC9wcmluY2Vzcy1mYW1pbHktd29uZGVyLXdvay0yNjI5Njk0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/0/0/princess-family-wonder-wok-26482900.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzAvMC9wcmluY2Vzcy1mYW1pbHktd29uZGVyLXdvay0yNjQ4MjkwMC5qcGc=
  Princess Family Wonder Wok (14)
  4.405514513141339 (3)
  Princess Family Wonder Wok
  Slechte kwaliteit
  Is eigenlijk een wegwerpartikel. Flinterdunne anti aanbaklaag. Pannetjes koeken aan. Na drie keer gebuikt te hebben laat de anti aanbaklaag van de plaat als los. Zelfs al maak je het schoon met een zacht sponsje. Vetspetters moeilijk te verwijderen. Mijn Tefaloudje heeft het 20 jaar tot alle tevredenheid gedaan. We wilden graag diepere pannetjes daarom kozen we voor dit product. We hebben er twee gekocht en dat is zonde van het geld. Nee, ik kies niet meer voor Princess.
  3.7
  0 10
 • Princess Family Wonder Wok
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/9/4/princess-family-wonder-wok-2629694.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/0/0/princess-family-wonder-wok-26482900.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/9/4/princess-family-wonder-wok-2629694.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzkvNC9wcmluY2Vzcy1mYW1pbHktd29uZGVyLXdvay0yNjI5Njk0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/0/0/princess-family-wonder-wok-26482900.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzAvMC9wcmluY2Vzcy1mYW1pbHktd29uZGVyLXdvay0yNjQ4MjkwMC5qcGc=
  Princess Family Wonder Wok (14)
  4.405514513141339 (3)
  Princess Family Wonder Wok
  waardeloos gourmetten/wokken!
  Jammer dat ik niet eerst voorgaande revieuw heb gelezen. Mijn oude Tefal deed het niet zo goed meer als in het begin. Dus ik zag dit app. en dacht met 2500w moet dat lekker bakken zijn. Neen dus. Waardeloos apparaat. Gisteravond voor het eerst vol enthousiastme begonnen. Nou die enthousiastme ging gauw over in een behoorlijke irritatie. Gelukkig had ik onze oude Tefal Festinade (zéér goed app.) nog. Ook 6 ruime pann. en maar 1200W, maar ondanks dat ik deze al 15 jaar heb doet hij het beter dan de Princess. Dus morgen gauw terugbrengen naar de winkel! Ik hoop dat Tefal toch gauw weer de festinade op de markt brengt.
  3.7
  0 10
 • Princess Family Wonder Wok
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/9/4/princess-family-wonder-wok-2629694.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/0/0/princess-family-wonder-wok-26482900.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/9/4/princess-family-wonder-wok-2629694.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzkvNC9wcmluY2Vzcy1mYW1pbHktd29uZGVyLXdvay0yNjI5Njk0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/0/0/princess-family-wonder-wok-26482900.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzAvMC9wcmluY2Vzcy1mYW1pbHktd29uZGVyLXdvay0yNjQ4MjkwMC5qcGc=
  Princess Family Wonder Wok (14)
  4.405514513141339 (3)
  Princess Family Wonder Wok
  Het vermogen van de plaat is ruimschoots onvoldoende om de pannetjes met inhoud te ve...
  Het vermogen van de plaat is ruimschoots onvoldoende om de pannetjes met inhoud te verhitten. Je kunt er hooguit iets in stomen. Als je een avondvullend programma wilt moet je vooral zo'n ding kopen. Op de plaat gaat het wel goed maar dat is niet de bedoeling van de wok Kortom absoluut onvoldoende!
  4.0
  0 10
 • Princess
  • princess
 • Tefal
  • tefal
 • Gourmet
  • gourmet
 • Fondue
  • fondue
  • fondue_wok
 • 6-persoons
  • aantal_personen_6.0
Gourmet, Fondue, Bakplaten 6.6 (11)
0 - 24
 • Princess Family Wonder Wok
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/9/4/princess-family-wonder-wok-2629694.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/0/0/princess-family-wonder-wok-26482900.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/9/4/princess-family-wonder-wok-2629694.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzkvNC9wcmluY2Vzcy1mYW1pbHktd29uZGVyLXdvay0yNjI5Njk0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/0/0/princess-family-wonder-wok-26482900.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzAvMC9wcmluY2Vzcy1mYW1pbHktd29uZGVyLXdvay0yNjQ4MjkwMC5qcGc=
  Princess Family Wonder Wok (14)
  4.405514513141339 (3)
  Princess Family Wonder Wok
  Rombouts.be Rombouts.be
  7.6000000000000005 (1)
  6.94, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Rombouts.be Rombouts.be
  7.6000000000000005 (1)
  6.94, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  1
  good_buy
  most_sold
 • Staub Brander
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/4/staub-burner-24629334.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/4/staub-burner-24629334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzMvNC9zdGF1Yi1idXJuZXItMjQ2MjkzMzQuanBn
  Staub Brander (9)
  Staub Brander
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  42, 4d (offer_sdt_4_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  42, 4d (offer_sdt_4_days)
  3
 • Emerio PO-102929 Pizzarette 6P
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/8/8/waves-po-102929-pizzarette-6p-22201188.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/8/8/waves-po-102929-pizzarette-6p-22201188.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzgvOC93YXZlcy1wby0xMDI5MjktcGl6emFyZXR0ZS02cC0yMjIwMTE4OC5qcGc=
  Emerio PO-102929 Pizzarette 6P (6)
  Emerio PO-102929 Pizzarette 6P
  Vida XL B.V Vida XL B.V
  86.69, 2d (offer_sdt_2_days)
  Vida XL B.V Vida XL B.V
  86.69, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
 • Nova Retro Friet-Fondue Rood
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/1/8/nova-friteuse-fondue-170114--32787918.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzY3ODM3My9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/6/nova-retro-frit-fondue-red-33325826.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/7/nova-retro-frit-fondue-red-33325827.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/1/8/nova-friteuse-fondue-170114--32787918.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzY3ODM3My9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/6/nova-retro-frit-fondue-red-33325826.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzIvNi9ub3ZhLXJldHJvLWZyaXQtZm9uZHVlLXJlZC0zMzMyNTgyNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/7/nova-retro-frit-fondue-red-33325827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzIvNy9ub3ZhLXJldHJvLWZyaXQtZm9uZHVlLXJlZC0zMzMyNTgyNy5qcGc=
  Nova Retro Friet-Fondue Rood (4)
  Nova Retro Friet-Fondue Rood
  Whinkel.be Whinkel.be
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Whinkel.be Whinkel.be
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Tristar Wokset
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/2/tristar-bp-2988-18649752.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/1/tristar-bp-2988-18811741.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/6/tristar-bp-2988-24627406.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/7/tristar-bp-2988-24627407.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/8/tristar-bp-2988-24627408.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/9/tristar-bp-2988-24627409.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/1/0/tristar-bp-2988-24627410.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/2/tristar-bp-2988-18649752.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzUvMi90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMTg2NDk3NTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/1/tristar-bp-2988-18811741.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzQvMS90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMTg4MTE3NDEuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/6/tristar-bp-2988-24627406.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzAvNi90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMjQ2Mjc0MDYuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/7/tristar-bp-2988-24627407.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzAvNy90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMjQ2Mjc0MDcuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/8/tristar-bp-2988-24627408.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzAvOC90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMjQ2Mjc0MDguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/9/tristar-bp-2988-24627409.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzAvOS90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMjQ2Mjc0MDkuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/1/0/tristar-bp-2988-24627410.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzEvMC90cmlzdGFyLWJwLTI5ODgtMjQ2Mjc0MTAuanBn
  Tristar Wokset (4)
  5.25 (1)
  Tristar Wokset
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Princess Deluxe
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/4/princess-172700-fondue-29062254.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/3/princess-deluxe-30270803.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/4/princess-deluxe-30270804.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/5/princess-deluxe-30270805.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/6/princess-deluxe-30270806.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/7/princess-deluxe-30270807.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/4/princess-172700-fondue-29062254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzUvNC9wcmluY2Vzcy0xNzI3MDAtZm9uZHVlLTI5MDYyMjU0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/3/princess-deluxe-30270803.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvMy9wcmluY2Vzcy1kZWx1eGUtMzAyNzA4MDMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/4/princess-deluxe-30270804.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNC9wcmluY2Vzcy1kZWx1eGUtMzAyNzA4MDQuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/5/princess-deluxe-30270805.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNS9wcmluY2Vzcy1kZWx1eGUtMzAyNzA4MDUuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/6/princess-deluxe-30270806.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNi9wcmluY2Vzcy1kZWx1eGUtMzAyNzA4MDYuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/7/princess-deluxe-30270807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvNy9wcmluY2Vzcy1kZWx1eGUtMzAyNzA4MDcuanBn
  Princess Deluxe (4)
  Princess Deluxe
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  37.07, 1w (offer_sdt_1_week)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  37.07, 1w (offer_sdt_1_week)
  10
 • Nova Fondue
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/4/nova-fondue-170124--32219574.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzY3ODkzNC9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/0/8/nova-fondue-33300208.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/0/9/nova-fondue-33300209.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/1/0/nova-fondue-33300210.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/4/nova-fondue-170124--32219574.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzY3ODkzNC9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/0/8/nova-fondue-33300208.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvOC9ub3ZhLWZvbmR1ZS0zMzMwMDIwOC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/0/9/nova-fondue-33300209.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzAvOS9ub3ZhLWZvbmR1ZS0zMzMwMDIwOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/1/0/nova-fondue-33300210.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzEvMC9ub3ZhLWZvbmR1ZS0zMzMwMDIxMC5qcGc=
  Nova Fondue (4)
  Nova Fondue
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  39.99, 1w (offer_sdt_1_week)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  39.99, 1w (offer_sdt_1_week)
  3
 • Princess Family Fondue Set
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/3/6/princess-2665-5121036.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/6/princess-classic-family-fondue-set-24164016.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/7/9/princess-family-fondue-set-25105779.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/1/princess-family-fondue-set-25105781.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/2/princess-family-fondue-set-25105782.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/3/princess-family-fondue-set-25105783.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/3/6/princess-2665-5121036.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzMvNi9wcmluY2Vzcy0yNjY1LTUxMjEwMzYuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/6/princess-classic-family-fondue-set-24164016.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvNi9wcmluY2Vzcy1jbGFzc2ljLWZhbWlseS1mb25kdWUtc2V0LTI0MTY0MDE2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/7/9/princess-family-fondue-set-25105779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzcvOS9wcmluY2Vzcy1mYW1pbHktZm9uZHVlLXNldC0yNTEwNTc3OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/1/princess-family-fondue-set-25105781.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvMS9wcmluY2Vzcy1mYW1pbHktZm9uZHVlLXNldC0yNTEwNTc4MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/2/princess-family-fondue-set-25105782.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvMi9wcmluY2Vzcy1mYW1pbHktZm9uZHVlLXNldC0yNTEwNTc4Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/3/princess-family-fondue-set-25105783.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvMy9wcmluY2Vzcy1mYW1pbHktZm9uZHVlLXNldC0yNTEwNTc4My5qcGc=
  Princess Family Fondue Set (4)
  Princess Family Fondue Set
  Blokker.be Blokker.be
  29.95, ? (offer_sdt_unknown)
  Blokker.be Blokker.be
  29.95, ? (offer_sdt_unknown)
  7
 • Tristar PZ 2964
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/0/8/tristar-pz-2964-4963508.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/8/tristar-pz-2964-13604728.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/0/8/tristar-pz-2964-4963508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzAvOC90cmlzdGFyLXB6LTI5NjQtNDk2MzUwOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/8/tristar-pz-2964-13604728.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzIvOC90cmlzdGFyLXB6LTI5NjQtMTM2MDQ3MjguanBn
  Tristar PZ 2964 (3)
  Tristar PZ 2964
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Emerio PO-102930 Pizzarette 4P
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/8/9/waves-po-102930-pizzarette-4p-22201189.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/8/9/waves-po-102930-pizzarette-4p-22201189.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzgvOS93YXZlcy1wby0xMDI5MzAtcGl6emFyZXR0ZS00cC0yMjIwMTE4OS5qcGc=
  Emerio PO-102930 Pizzarette 4P (3)
  Emerio PO-102930 Pizzarette 4P
  vtwonen.be vtwonen.be
  52.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  vtwonen.be vtwonen.be
  52.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Staub Small fondue set
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/0/staub-small-fondue-set-24629330.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/1/staub-small-fondue-set-24629331.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/0/staub-small-fondue-set-24629330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzMvMC9zdGF1Yi1zbWFsbC1mb25kdWUtc2V0LTI0NjI5MzMwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/1/staub-small-fondue-set-24629331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzMvMS9zdGF1Yi1zbWFsbC1mb25kdWUtc2V0LTI0NjI5MzMxLmpwZw==
  Staub Small fondue set (3)
  Staub Small fondue set
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  79, 4d (offer_sdt_4_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  79, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • CUISINIER DELUXE 3 in 1 Raclette & steengrill
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/7/2/cuisinier-deluxe-3-in-1-23239172.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/7/2/cuisinier-deluxe-3-in-1-23239172.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzcvMi9jdWlzaW5pZXItZGVsdXhlLTMtaW4tMS0yMzIzOTE3Mi5qcGc=
  CUISINIER DELUXE 3 in 1 Raclette & steengrill (3)
  CUISINIER DELUXE 3 in 1 Raclette & steengrill
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Domo DO916CH
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/8/domo-do-916-ch-7828558.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/6/8/domo-do-916-ch-18794668.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/9/8/domo-do916ch-24832398.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/8/domo-do-916-ch-7828558.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvOC9kb21vLWRvLTkxNi1jaC03ODI4NTU4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/6/8/domo-do-916-ch-18794668.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzYvOC9kb21vLWRvLTkxNi1jaC0xODc5NDY2OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/9/8/domo-do916ch-24832398.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzkvOC9kb21vLWRvOTE2Y2gtMjQ4MzIzOTguanBn
  Domo DO916CH (3)
  Domo DO916CH
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Princess 172667
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/0/princess-01-172667-01-001-4952730.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/8/7/princess-172667-23620287.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/8/8/princess-172667-23620288.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/8/9/princess-172667-23620289.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/0/princess-01-172667-01-001-4952730.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzMvMC9wcmluY2Vzcy0wMS0xNzI2NjctMDEtMDAxLTQ5NTI3MzAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/8/7/princess-172667-23620287.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzgvNy9wcmluY2Vzcy0xNzI2NjctMjM2MjAyODcuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/8/8/princess-172667-23620288.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzgvOC9wcmluY2Vzcy0xNzI2NjctMjM2MjAyODguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/8/9/princess-172667-23620289.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzgvOS9wcmluY2Vzcy0xNzI2NjctMjM2MjAyODkuanBn
  Princess 172667 (3)
  Princess 172667
  Whinkel.be Whinkel.be
  54.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Whinkel.be Whinkel.be
  54.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Cloer Wok 6690
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/7/1/cloer-6690-18462071.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/6/cloer-6690-18682126.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/3/9/cloer-wok-6690-24609639.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/7/1/cloer-6690-18462071.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzcvMS9jbG9lci02NjkwLTE4NDYyMDcxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/6/cloer-6690-18682126.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvNi9jbG9lci02NjkwLTE4NjgyMTI2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/3/9/cloer-wok-6690-24609639.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzMvOS9jbG9lci13b2stNjY5MC0yNDYwOTYzOS5qcGc=
  Cloer Wok 6690 (3)
  Cloer Wok 6690
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  84.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  84.99, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Trebs Pizzagusto 6 Personen
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/1/0/trebs-99300-pizzagusto-6-personen-6-personen-43662010.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi5kcm9naXN0ZXJpai5uZXQvcHJvZHVjdGVuLzIzMXgyMzEvOTkzMDBhXzFfVHJlYnNfUGl6emFfT3Zlbl82X1BlcnNvbmVuLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/0/1/trebs-99300-pizzagusto-6-personen-6-personen-47743401.jpg?m=aHR0cDovL2Vjb21tZXJjZS13ZWIxLm1heHdlbGwucmVzYm8uY3VzdG9tZXIuY2xvdWQubmwvdGxfZmlsZXMvYWZiZWVsZGluZ2VuLXNob3AvVHJlYnMvOTkzMDAuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/4/trebs-99300-pizzagusto-6-personen-6-personen-48155264.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzE2NzU1MF8xNDQ4OTU5MjQ0X2RldGFpbC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/1/0/trebs-99300-pizzagusto-6-personen-6-personen-43662010.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi5kcm9naXN0ZXJpai5uZXQvcHJvZHVjdGVuLzIzMXgyMzEvOTkzMDBhXzFfVHJlYnNfUGl6emFfT3Zlbl82X1BlcnNvbmVuLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/0/1/trebs-99300-pizzagusto-6-personen-6-personen-47743401.jpg?m=aHR0cDovL2Vjb21tZXJjZS13ZWIxLm1heHdlbGwucmVzYm8uY3VzdG9tZXIuY2xvdWQubmwvdGxfZmlsZXMvYWZiZWVsZGluZ2VuLXNob3AvVHJlYnMvOTkzMDAuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/4/trebs-99300-pizzagusto-6-personen-6-personen-48155264.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzE2NzU1MF8xNDQ4OTU5MjQ0X2RldGFpbC5qcGc=
  Trebs Pizzagusto 6 Personen (3)
  Trebs Pizzagusto 6 Personen
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Novis 6009.21 Raclette Grill INOX
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/6/6/novis-6009-21-raclette-grill-inox-18765766.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/6/6/novis-6009-21-raclette-grill-inox-18765766.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzYvNi9ub3Zpcy02MDA5LTIxLXJhY2xldHRlLWdyaWxsLWlub3gtMTg3NjU3NjYuanBn
  Novis 6009.21 Raclette Grill INOX (3)
  Novis 6009.21 Raclette Grill INOX
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Trebs PizzaGusto 8
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/4/trebs-pizzagusto-8-43705204.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi5kcm9naXN0ZXJpai5uZXQvcHJvZHVjdGVuLzIzMXgyMzEvOTkzMDFhXzFfVHJlYnNfUGl6emFfT3Zlbl84X1BlcnNvbmVuLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/9/2/trebs-pizzagusto-8-46104792.jpg?m=aHR0cDovL21iLmZjZG4ubmwvaW1hZ2Uvc3F1YXJlMzQwLzQ3NTE5Mi90cmVicy05OTMwMS1waXp6YWd1c3RvLTgtcGVyc29uZW4uanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/4/1/trebs-pizzagusto-8-personen-49259041.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/4/trebs-pizzagusto-8-43705204.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi5kcm9naXN0ZXJpai5uZXQvcHJvZHVjdGVuLzIzMXgyMzEvOTkzMDFhXzFfVHJlYnNfUGl6emFfT3Zlbl84X1BlcnNvbmVuLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/9/2/trebs-pizzagusto-8-46104792.jpg?m=aHR0cDovL21iLmZjZG4ubmwvaW1hZ2Uvc3F1YXJlMzQwLzQ3NTE5Mi90cmVicy05OTMwMS1waXp6YWd1c3RvLTgtcGVyc29uZW4uanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/4/1/trebs-pizzagusto-8-personen-49259041.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzQvMS90cmVicy1waXp6YWd1c3RvLTgtcGVyc29uZW4tNDkyNTkwNDEuanBn
  Trebs PizzaGusto 8 (3)
  Trebs PizzaGusto 8
  Vida XL B.V Vida XL B.V
  89.93, 2d (offer_sdt_2_days)
  Vida XL B.V Vida XL B.V
  89.93, 2d (offer_sdt_2_days)
  6
 • Trebs 99260
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/7/0/trebs-99260-24979270.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/7/0/trebs-99260-24979270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzcvMC90cmVicy05OTI2MC0yNDk3OTI3MC5qcGc=
  Trebs 99260 (2)
  Trebs 99260
  Blokker.be Blokker.be
  27.61, ? (offer_sdt_unknown)
  Blokker.be Blokker.be
  27.61, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Staub Brandpasta
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/5/staub-burner-paste-24629335.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/5/staub-burner-paste-24629335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzMvNS9zdGF1Yi1idXJuZXItcGFzdGUtMjQ2MjkzMzUuanBn
  Staub Brandpasta (2)
  Staub Brandpasta
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Tefal EF 3000.10
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/1/tefal-ef-3000-22382401.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/7/tefal-ef-3000-22382567.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/3/tefal-ef-3000-22382733.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/2/6/tefal-ef-3000-10-26982526.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/1/tefal-ef-3000-22382401.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzAvMS90ZWZhbC1lZi0zMDAwLTIyMzgyNDAxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/7/tefal-ef-3000-22382567.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzYvNy90ZWZhbC1lZi0zMDAwLTIyMzgyNTY3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/3/tefal-ef-3000-22382733.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzMvMy90ZWZhbC1lZi0zMDAwLTIyMzgyNzMzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/2/6/tefal-ef-3000-10-26982526.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzIvNi90ZWZhbC1lZi0zMDAwLTEwLTI2OTgyNTI2LmpwZw==
  Tefal EF 3000.10 (2)
  Tefal EF 3000.10
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Tefal RE5114
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/0/5/tefal-raclette-simply-invent-8-coupe-re511412-19452205.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/0/tefal-raclette-simply-invent-8-coupe-re511412-19460950.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/9/1/tefal-raclette-simply-invent-8-coupe-re511412-19462891.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/6/3/tefal-raclette-simply-invent-8-coupe-re511412-23677163.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/0/5/tefal-raclette-simply-invent-8-coupe-re511412-19452205.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzAvNS90ZWZhbC1yYWNsZXR0ZS1zaW1wbHktaW52ZW50LTgtY291cGUtcmU1MTE0MTItMTk0NTIyMDUuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/0/tefal-raclette-simply-invent-8-coupe-re511412-19460950.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzUvMC90ZWZhbC1yYWNsZXR0ZS1zaW1wbHktaW52ZW50LTgtY291cGUtcmU1MTE0MTItMTk0NjA5NTAuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/9/1/tefal-raclette-simply-invent-8-coupe-re511412-19462891.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzkvMS90ZWZhbC1yYWNsZXR0ZS1zaW1wbHktaW52ZW50LTgtY291cGUtcmU1MTE0MTItMTk0NjI4OTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/6/3/tefal-raclette-simply-invent-8-coupe-re511412-23677163.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzYvMy90ZWZhbC1yYWNsZXR0ZS1zaW1wbHktaW52ZW50LTgtY291cGUtcmU1MTE0MTItMjM2NzcxNjMuanBn
  Tefal RE5114 (2)
  Tefal RE5114
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  62.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  62.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Trebs Comfortcook 21126
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/3/1/trebs-comfortcook-21126-18573131.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/3/1/trebs-comfortcook-21126-18573131.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzMvMS90cmVicy1jb21mb3J0Y29vay0yMTEyNi0xODU3MzEzMS5qcGc=
  Trebs Comfortcook 21126 (2)
  Trebs Comfortcook 21126
  Vida XL B.V Vida XL B.V
  105.39, 2d (offer_sdt_2_days)
  Vida XL B.V Vida XL B.V
  105.39, 2d (offer_sdt_2_days)
  6
 • Staub Fonduepot
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/8/5/staub-fondue-pot-cherry-red-1462306-18768585.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/4/staub-fondue-pot-cherry-red-1462306-27213964.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/8/5/staub-fondue-pot-cherry-red-1462306-18768585.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzgvNS9zdGF1Yi1mb25kdWUtcG90LWNoZXJyeS1yZWQtMTQ2MjMwNi0xODc2ODU4NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/4/staub-fondue-pot-cherry-red-1462306-27213964.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzYvNC9zdGF1Yi1mb25kdWUtcG90LWNoZXJyeS1yZWQtMTQ2MjMwNi0yNzIxMzk2NC5qcGc=
  Staub Fonduepot (2)
  Staub Fonduepot
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  87, 4d (offer_sdt_4_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  87, 4d (offer_sdt_4_days)
  3
2 7
 • Heb je merkvoorkeur? (brand):
  • Tefal (tefal)
  • Moulinex (moulinex)
  • Bestron (bestron)
  • Inventum (inventum)
  • Tristar (tristar)
  • Fritel (fritel)
  • Barbecook (barbecook)
  • Broszio (broszio)
  • Bunkerbound (bunkerbound)
  • Campingaz (campingaz)
  • Caso (caso)
  • Clatronic (clatronic)
  • Cloer (cloer)
  • Crock-Pot (crock_pot)
  • CUISINIER DELUXE (cuisinier_deluxe)
  • De Buyer (de_buyer)
  • Demeyere (demeyere)
  • Domo (domo)
  • Emerio (emerio)
  • Everglades (everglades)
  • Ferrari (ferrari)
  • Frifri (frifri)
  • Gastroback (gastroback)
  • Kenwood (kenwood)
  • Le Creuset (le_creuset)
  • Miele (miele)
  • Nova (nova)
  • Novis (novis)
  • Passat (passat)
  • Petra (petra)
  • Princess (princess)
  • Rothwell (rothwell)
  • Russell Hobbs (russell_hobbs)
  • Severin (severin)
  • Solis (solis)
  • Staub (staub)
  • Steba (steba)
  • Transmedia (transmedia)
  • Trebs (trebs)
  • Unold (unold)
  • Valira (valira)
  • Wmf (wmf)
 • Wat is je budget? (price):
  • < € 35 (price_35)
  • € 35 - € 60 (price_35_60)
  • € 60 - € 80 (price_60_80)
  • ≥ € 80 (price_80)
 • Wat voor type wil je? (soort):
  • Fondue (fondue)
  • Fondue + Wok (fondue_wok)
  • Gourmet (gourmet)
  • Grill (grill)
  • Wok (wok)
 • Hoeveel vermogen wil je? (vermogen):
  • < 800 W (vermogen_800)
  • 800 W - 1000 W (vermogen_800_1000)
  • 1000 W - 1300 W (vermogen_1000_1300)
  • ≥ 1300 W (vermogen_1300)
 • Welke kleur wil je? (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Chroom (chroom)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Kers (kers)
  • Multi (multi)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Voor hoeveel personen wil je? (aantal_personen):
  • 1 (aantal_personen_1.0)
  • 4 (aantal_personen_4.0)
  • 6 (aantal_personen_6.0)
  • 8 (aantal_personen_8.0)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be