x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

fornuis

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in fornuis categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

fornuis kopen

Bent u een keukenprins of –prinses en voldoet de oude keuken echt niet meer aan uw culinaire eisen? Kijk dan in het produc...
 • Algemene informatie

  Bent u een keukenprins of –prinses en voldoet de oude keuken echt niet meer aan uw culinaire eisen? Kijk dan in het productaanbod van fornuizen voor een goede vergelijking van het belangrijkste object in uw keuken. Hierbij is het handig om u een paar dingen af te vragen. Heeft u een groot gezin of bent u met zijn tweeën? Kookt u vaak uitgebreid of volstaat het opwarmen van een kant en klare hap? Wilt u een gasfornuis of kookt u liever elektrisch? Bent u een wokker of een brader? Wilt u het fornuis inbouwen in een eiland? Houd met al deze vragen rekening voor u tot aankoop van een fornuis over gaat. U bent op zoek naar een fornuis en u kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar u op kunt letten bij het kopen van een fornuis.

  Bekende merken fornuizen zijn Aga, Atag, Boretti, Bosch, Etna, Falcon, Indesit, Siemens en Solitaire.

  Een fornuis bestaat standaard uit een oven en een kookplaat. Is uw keuken hier te klein voor of wilt u liever een kookplaat zonder oven, dan kunt u ook kiezen voor een losse kookplaat. Wilt u kijken tussen het productaanbod van losse kookplaten, kijk dan bij de categorie kookplaat.

  FornuisFornuis en oven
  De kookplaat van een fornuis werkt op gas of elektriciteit. Elektrische fornuizen zijn onder te verdelen in inductie, halogeen, keramisch en quicktherm. Ook varieert het aantal kookzones op het fornuis. De meeste fornuizen hebben een vier-, vijf- of zespits kookplaat, maar er valt ook nog wel wat te kiezen in de twee-, zeven- of achtpits fornuizen. Aangegeven is of het ovengedeelte elektrisch werkt, op gas of met stoom. De gasoven heeft als voordeel dat deze relatief goedkoop is en dat deze snel op temperatuur komt. Een fornuis met een elektrische oven wordt het meest verkocht. Het voordeel van een elektrische oven is dat de temperatuur beter te regelen is dan bij een gasoven. In een stoomoven worden de gerechten verhit door middel van stoom die door de oven geblazen wordt. Hierbij blijven smaak en voedingswaarde van de gerechten langer intact.

  Type fornuis
  Er zijn verschillende types fornuizen. Een vrijstaand fornuis komt het meeste voor. Inbouwkookmodules, inbouw- en tussenbouwfornuizen kunnen mooi worden geïntegreerd in een inbouwkeuken of kookeiland. De breedte van de meeste fornuizen is ongeveer 90 cm, maar dit varieert vaak een paar centimeter. Fornuizen om in te bouwen komen overigens vrijwel niet voor omdat de meeste mensen kiezen voor inbouwfornuizen en inbouwovens die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Voor meer informatie hierover gaat u naar de uitleg over kookplaten of de uitleg over ovens.

  Aantal kookzones
  Bij het aantal kookzones van het fornuis is aangegeven hoeveel zones er zijn om gerechten te bereiden. Dit aantal is inclusief de eventuele wokbrander, visbrander, fry-top, braadzone, warmhoudzone en losse modules. Een wokbrander is een extra krachtige brander waarmee roerbakken sneller gaat. Speciaal voor ovale vispannen is er een ovale visbrander. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om verschillende losse modules in te bouwen in uw fornuis, zoals een wokbrander, bbq-grill, friteuse of keukenmachine. Verder wordt bij het fornuis weergegeven wat de positie van de bediening is (voor boven, zijkant rechts, zijkant links, voor via module of voor voorkant) en wat het type bediening is (draaiknop, tiptoets of sensortoets). Wanneer het een kookgedeelte op gas betreft, zijn er pandragers aanwezig. Deze kunnen geëmailleerd zijn en van gietijzer, brandstaal of RVS.

  Ovens
  Ook het aantal ovens is aangegeven. Wilt u meer informatie over ovens, kijk dan bij de algemene informatie over de oven.

  Extra’s fornuis
  Erg handig voor het opbergen van bakplaten, ovenschalen en roosters is een opbergvak onder de oven. Veel fornuizen hebben zo'n opbergvak. Een veilige optie voor mensen met kinderen is een fornuis met kinderbeveiliging. Daarnaast zijn er nog verschillende extra's bij fornuizen, zoals een elektrische vonkontsteking, klok, kooktimer en een sierdeksel. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een fornuis. Accessoires die geleverd kunnen worden bij een fornuis zijn een braadslede, rooster, bakplaat, pizzaplaat, grillplaat, grillspit-set, wokring, grillpan of een kookboek.

  Kijk hier voor meer informatie over de technische specificaties van fornuizen. Heeft u na het lezen van deze verklarende woordenlijst nog meer behoefte aan informatie, kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over het fornuis.

 • Veelgestelde vragen

  Ik moet een recupelbijdrage betalen, wat is dat?

  Kan ik in plaats van een inbouwfornuis ook kiezen voor een inbouwkookplaat en inbouwoven?

  Kan ik ook wokken als mijn fornuis geen wokbrander heeft?

  Wat is een visbrander?

  Wat is het voordeel van een heteluchtoven?

   

   

  Ik moet een recupelbijdrage betalen, wat is dat?

  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een fornuis, droger of koelkast betaalt u een recupelbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaalt u voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een fornuis is dat € 1,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

   

  Kan ik in plaats van een inbouwfornuis ook kiezen voor een inbouwkookplaat en inbouwoven?

  Ja, dat kan. Wanneer u dan ook nog kiest voor een kookplaat en oven uit dezelfde serie, vormt het een mooi geheel.

   

  Kan ik ook wokken als mijn fornuis geen wokbrander heeft?

  Ja, dat kan, maar het gaat sneller wanneer u een wokbrander heeft. Een wokbrander is namelijk een extra krachtige brander, zodat de wok snel op hoge temperatuur komt en het roerbakken sneller gaat.

   

  Wat is een visbrander?

  Een visbrander is een brander die ovaal van vorm is zodat een ovale vispan optimaal verwarmd wordt.

   

  Wat is het voordeel van een heteluchtoven?

  In een heteluchtoven wordt de warme lucht door middel van een ventilator door de oven geblazen. Hierdoor is de temperatuur in de oven gelijkmatig en zodoende kunt u meerdere gerechten tegelijk bereiden.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vindt u een verklarende woordenlijst over technische specificaties die veel gebruikt worden bij een fornuis. Heeft u na het lezen van deze woordenlijst nog vragen, raadpleeg dan de veelgestelde vragen over het fornuis.

   

  Aansluitwaarde

  De aansluitwaarde wordt aangeven in Watt. Dit geldt alleen voor de elektrische modellen. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.

   

  Controlelamp thermostaat

  Een controlelamp voor de thermostaat geeft aan of de oven op temperatuur is.

   

  Draaispit

  Als het ovengedeelte beschikt over een draaispit, vindt u dat hier terug.

   

  Energieklasse

  Een oven gebruikt stroom of gas. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van A naar G, waarbij A staat voor het meest energiezuinig. De meeste modellen zijn klasse A en B. De zuinigere modellen zijn duurder in aanschaf, maar u verdient dit terug doordat er minder energie wordt gebruikt.

   

  Fry-top

  Een fry-top is een platte metalen plaat waar u op kunt bakken zonder gebruik van een pan.

   

  Grill

  Met een grill kunt u vlees en ander eten roosteren door middel van stralingswarmte. Sommige ovens met grill beschikken over een draaispit voor het grillen van grote stukken vlees, zoals rollade of een kip.

   

  Hetelucht

  In de heteluchtoven wordt de verwarmde lucht door middel van een ventilator door de oven verspreid: hierdoor is de temperatuur overal in de oven gelijk. Er kunnen dan ook meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid. Heteluchtovens zijn altijd elektrische ovens.

   

  Inhoud

  Bij de inhoud wordt de inhoud van het ovengedeelte aangegeven. De inhoud wordt aangegeven in liters. Hoe groter de oven, hoe meer plaats u heeft om gerechten te bereiden. Nadeel is natuurlijk wel dat een grotere oven minder zuinig is in het gebruik.

   

  Kookgedeelte

  De kookplaat werkt op gas of elektriciteit. Elektrische kookplaten zijn onder te verdelen in inductie, halogeen, keramisch en quick-therm.

   

  Losse modules

  Het is soms mogelijk om verschillende losse modules in te bouwen in het fornuis, zoals een wokbrander, bbq-grill, friteuse of keukenmachine.

   

  Mantelkoeling

  Ovens met een mantelkoeling zorgen ervoor dat de oven niet al te veel opwarmt tijdens het gebruik van de oven. Dat is niet alleen veiliger, maar het spaart ook de naastliggende meubels.

   

  Onder en bovenwarmte

  Ovens met onder- en/of bovenwarmte zijn geschikt voor de traditionele manier van bakken en braden.

   

  Ovengedeelte

  Aangegeven is of het ovengedeelte werkt op gas, elektriciteit of met stoom.

   

  Pandragers
  Wanneer het een kookgedeelte op gas betreft, zijn er pandragers aanwezig. Deze kunnen geëmailleerd zijn en ze zijn van gietijzer, brandstaal of RVS.

  Thermokoppelbeveiliging
  Sommige gasfornuizen hebben een thermokoppelbeveiliging die ervoor zorgt dat de gastoevoer stopt wanneer de vlam om wat voor reden dan ook uitgaat. Dat is wel zo veilig.
   

  Type

  Er zijn verschillende types fornuizen. Vrijstaande opzetmodellen komen het meeste voor. Inbouwkookmodules, inbouw- en tussenbouwfornuizen kunnen mooi worden geïntegreerd in een inbouwkeuken. Fornuizen om in te bouwen komen vrijwel niet voor omdat de meeste mensen kiezen voor inbouwkookplaten en inbouwovens die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Voor meer informatie hierover gaat u naar de uitleg over kookplaten of de uitleg over ovens.

   

  Type bediening

  Dit geeft aan of er een draaiknop, tiptoets of sensortoets op zit.

   

  Warmhoudzone

  Met een warmhoudzone wordt een kookzone met een laag vermogen bedoeld.

  • Inductie Een fornuis met een inductieplaat werkt op elektriciteit en verbruikt minder energie dan andere kookplaten.
  • Gas De kosten bij aanschaf van een gasfornuis zijn over het algemeen lager, u hoeft niets aan te laten leggen en de pannen zijn goedkoper.
  • Keramisch Een keramische plaat heeft een glad oppervlak, waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is.
  • Budget Een budget fornuis heeft een prijs van maximaal 1000 euro.
  • Inbouw Een inbouwfornuis is in het aanrecht gebouwd. Dit ziet er strakker uit en het scheelt veel ruimte.
  • Vrijstaand Een vrijstaand fornuis heeft veel mogelijkheden en staat het best bij een ruime keuken of een keuken met een kookeiland.
  • Boretti De fornuizen van het Italiaanse Boretti zijn een stijlvolle toevoeging aan de keuken.
  • Smeg Smeg fornuizen zijn fornuizen met veel opties en een professionele uitstraling.
  • Bosch Bosch komt regelmatig als beste uit de test als het om keukenapparatuur gaat, het merk levert over het algemeen energiezuinige fornuizen.
 • Beko CSM 61320 DX fornuis
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzIvOC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNTkyOC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjA2MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjEwMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMy9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMzE5MzA3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzUvMi9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc2NTk1Mi5qcGc=
  Beko CSM 61320 DX fornuis (6)
  9.115404829118866 (3)
  Beko CSM 61320 DX fornuis
  Perfect, maar ik heb nog geen tijd gehad alles uit te proberen. Vond de expediteur ondermaats!
  Heel mooi fornuis. Zoals boven beschreven nog niet alles getest. De vervoerder liet mij zitten met heel veel verpakkingsmateriaal. Bovendien was hat lastig om het fornuis in mijn eentje op de goede plek te krijgen. Volgens instructie een aansluitingsexpert laten komen. Dat was weer kostenverhogend. Er stond een levertijd van 2 dagen, werden er uiteindelijk 5. Misschien een andere vervoerder? Over de kwaliteit van het fornuis twijfel ik niet.
  10.0
  0 10
 • Falcon KCH90DFBLC-EU Kitchner 90 NOIR MAT Chromee
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/9/falcon-kch90dfblc-eu-kitchner-90-noir-mat-chromee-18019219.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/6/2/falcon-kch90dfblc-eu-kitchner-90-noir-mat-chromee-23915062.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/9/falcon-kch90dfblc-eu-kitchner-90-noir-mat-chromee-18019219.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvOS9mYWxjb24ta2NoOTBkZmJsYy1ldS1raXRjaG5lci05MC1ub2lyLW1hdC1jaHJvbWVlLTE4MDE5MjE5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/6/2/falcon-kch90dfblc-eu-kitchner-90-noir-mat-chromee-23915062.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzYvMi9mYWxjb24ta2NoOTBkZmJsYy1ldS1raXRjaG5lci05MC1ub2lyLW1hdC1jaHJvbWVlLTIzOTE1MDYyLmpwZw==
  Falcon KCH90DFBLC-EU Kitchner 90 NOIR MAT Chromee (10)
  7.75 (1)
  Falcon KCH90DFBLC-EU Kitchner 90 NOIR MAT Chromee
  super fornuis!
  Fijn fornuis, de beide ovens zijn snel op temperatuur en werken goed. Grill werkt ook goed maar duurt iets langer voor je de juiste grillwijze cq temperatuur goed in de vingers hebt. Het aansluiten van de Falcon is wel ingewikkelder, deze is gebruiksklaar voor de engelse markt en daar gebruiken ze andere electriciteit en gasaansluitingen dan in Nederland. Ga hier niet zelf aan rommelen maar laat het fornuis aansluiten door een professional. Service van firma DeNardi vond ik beneden pijl. Het duurde bij ons te lang voor het fornuis goed was aangesloten.
  9.0
  0 10
 • Beko CSM 61320 DX fornuis
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzIvOC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNTkyOC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjA2MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjEwMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMy9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMzE5MzA3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzUvMi9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc2NTk1Mi5qcGc=
  Beko CSM 61320 DX fornuis (6)
  9.115404829118866 (3)
  Beko CSM 61320 DX fornuis
  Het is een prachtig apparaat met héél veel mogelijkheden, een aanrader dus
  Het is een prachtig apparaat met héél veel mogelijkheden, een aanrader dus!
  10.0
  0 10
 • Beko CSM 61320 DX fornuis
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzIvOC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNTkyOC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjA2MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjEwMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMy9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMzE5MzA3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzUvMi9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc2NTk1Mi5qcGc=
  Beko CSM 61320 DX fornuis (6)
  9.115404829118866 (3)
  Beko CSM 61320 DX fornuis
  Fantastisch fornuis voor prima prijs
  Dit Beko fornuis is een prima apparaat, erg veel waar voor zijn geld. Veel uitgebreide functies die je normaal allen in veel duurdere apparatuur tegenkomt. -Heerlijke dubbele wokbrander om snel je gerechten mee te wokken. Maar ook veel vermogen op de andere 3 pitten. -Kookwekker met display en tijd ingebouwd. -Veel extra veiligheid, als de pitten niet branden gaat het gas uit, je moet dus altijd de gasknop even 3 seconden inhouden tot hij opgewarmd is, maar daardoor kun je dus nooit per ongeluk het gas aandraaien. Als je eten overkookt merkt hij dat en gaat de gasvlam uit. De oven heeft functies die je niet zou verwachten voor die prijs: - Energieklasse A+ - Grote 66 liter oven. - Zelfreinigend - 3d functie - bovenwarmte - boven-onderwarmte - boven-onderwarmte met hete lucht - Gril - Gril met hete lucht - Hete lucht - Ontdooien/afkoelen van gerechten door de ventilator Ook veel accessoires zijn meegeleverd met de oven. Bij het reinigen van de oven kunnen de slede geleiders losgemaakt worden, de gehele deur kan er uit om alles lekker een sopje te geven. Van de etensresten blijft alleen een beetje stof over die je met een vochtige doek kunt wegvegen. Ondanks alle functies is het fornuis gemakkelijk te bedienen. De handleiding is dik maar daar heb je niets aan, hij staat vol met waarschuwingen en de opties zijn zeer summier en cryptisch omschreven, echt waardeloos. Dat is dan wel weer jammer, zet je een goed product voor een goede prijs op de markt en verpest je het een beetje met de handleiding. Maar omdat het apparaat eenvoudig in bediening is zul je de handleiding niet echt nodig hebben. Ow ja, persoonlijk vind ik het een mooi apparaat om te zien.
  9.7
  0 10
 • Inductie
  • inductie
  • electrische_inductie
 • Gas
  • gas
 • Keramisch
  • keramisch
 • Budget
  • budget
 • Inbouw
  • ingebouwd
 • Vrijstaand
  • vrijstaand
 • Boretti
  • boretti
 • Smeg
  • smeg
 • Bosch
  • bosch
Fornuizen 6.7 (27)
0 - 24
 • Smeg TR4110BL1 fornuis
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/5/2/smeg-tr4110bl1-cooker-25270552.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/5/3/smeg-tr4110bl1-cooker-25270553.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/5/4/smeg-tr4110bl1-cooker-25313954.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/5/2/smeg-tr4110bl1-cooker-25270552.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvMi9zbWVnLXRyNDExMGJsMS1jb29rZXItMjUyNzA1NTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/5/3/smeg-tr4110bl1-cooker-25270553.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvMy9zbWVnLXRyNDExMGJsMS1jb29rZXItMjUyNzA1NTMuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/5/4/smeg-tr4110bl1-cooker-25313954.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvNC9zbWVnLXRyNDExMGJsMS1jb29rZXItMjUzMTM5NTQuanBn
  Smeg TR4110BL1 fornuis (25)
  Smeg TR4110BL1 fornuis
  Kitchenonline Kitchenonline
  2268.75, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  2268.75, 3d (offer_sdt_3_days)
  6
  most_sold
 • Bosch HCA722220 fornuis
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/2/bosch-hca722220-fornuis-wit-45370072.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9CT0hDQTcyMjIyMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/0/0/bosch-hca722220-fornuis-wit-45777300.jpg?m=aHR0cHM6Ly9lbGVjdHJvbWFuaWEtYmUtY2RuLmp1bWJvY2RuLmNvbS9pL2hjYTcyMjIyMC9sL0hDQTcyMjIyMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/4/bosch-hca722220-fornuis-wit-46554184.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMjM4MTQ2Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bosch-hca722220-cooker-47154491.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bosch-hca722220-cooker-47154492.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bosch-hca722220-cooker-47154493.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bosch-hca722220-cooker-47154494.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/2/bosch-hca722220-fornuis-wit-45370072.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9CT0hDQTcyMjIyMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/0/0/bosch-hca722220-fornuis-wit-45777300.jpg?m=aHR0cHM6Ly9lbGVjdHJvbWFuaWEtYmUtY2RuLmp1bWJvY2RuLmNvbS9pL2hjYTcyMjIyMC9sL0hDQTcyMjIyMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/4/bosch-hca722220-fornuis-wit-46554184.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMjM4MTQ2Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/1/bosch-hca722220-cooker-47154491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMS9ib3NjaC1oY2E3MjIyMjAtY29va2VyLTQ3MTU0NDkxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/2/bosch-hca722220-cooker-47154492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMi9ib3NjaC1oY2E3MjIyMjAtY29va2VyLTQ3MTU0NDkyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bosch-hca722220-cooker-47154493.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvMy9ib3NjaC1oY2E3MjIyMjAtY29va2VyLTQ3MTU0NDkzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/4/bosch-hca722220-cooker-47154494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzkvNC9ib3NjaC1oY2E3MjIyMjAtY29va2VyLTQ3MTU0NDk0LmpwZw==
  Bosch HCA722220 fornuis (23)
  Bosch HCA722220 fornuis
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  409, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  409, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Zanussi ZCV65020WA fornuis
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/7/0/zanussi-zcv-65020-wa-21817670.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/0/zanussi-zcv65020wa-cooker-oven-23825870.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/7/0/zanussi-zcv-65020-wa-21817670.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzcvMC96YW51c3NpLXpjdi02NTAyMC13YS0yMTgxNzY3MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/0/zanussi-zcv65020wa-cooker-oven-23825870.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzcvMC96YW51c3NpLXpjdjY1MDIwd2EtY29va2VyLW92ZW4tMjM4MjU4NzAuanBn
  Zanussi ZCV65020WA fornuis (14)
  Zanussi ZCV65020WA fornuis
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  400, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  400, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • AEG 47036IU-MN fornuis
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/0/aeg-47036iu-mn-19460800.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/3/6/aeg-47036iu-mn-23885636.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/3/7/aeg-47036iu-mn-23885637.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/0/0/aeg-47036iu-mn-19460800.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzAvMC9hZWctNDcwMzZpdS1tbi0xOTQ2MDgwMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/3/6/aeg-47036iu-mn-23885636.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzMvNi9hZWctNDcwMzZpdS1tbi0yMzg4NTYzNi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/3/7/aeg-47036iu-mn-23885637.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzMvNy9hZWctNDcwMzZpdS1tbi0yMzg4NTYzNy5qcGc=
  AEG 47036IU-MN fornuis (13)
  AEG 47036IU-MN fornuis
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  629, 2d (offer_sdt_2_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  629, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • Smeg SNL90MFX7 fornuis
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/1/smeg-snl-90-mfx-7-13451131.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/5/7/smeg-snl90mfx7-cooker-oven-23754057.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/5/8/smeg-snl90mfx7-cooker-oven-23754058.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/1/smeg-snl-90-mfx-7-13451131.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzMvMS9zbWVnLXNubC05MC1tZngtNy0xMzQ1MTEzMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/5/7/smeg-snl90mfx7-cooker-oven-23754057.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzUvNy9zbWVnLXNubDkwbWZ4Ny1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc1NDA1Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/5/8/smeg-snl90mfx7-cooker-oven-23754058.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzUvOC9zbWVnLXNubDkwbWZ4Ny1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc1NDA1OC5qcGc=
  Smeg SNL90MFX7 fornuis (12)
  Smeg SNL90MFX7 fornuis
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  689, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  689, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Smeg SNL926MA9 fornuis
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/4/smeg-snl-926ma9-19593534.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/9/3/smeg-snl926ma9-cooker-oven-23801593.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/9/4/smeg-snl926ma9-cooker-oven-23801594.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/4/smeg-snl-926ma9-19593534.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzMvNC9zbWVnLXNubC05MjZtYTktMTk1OTM1MzQuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/9/3/smeg-snl926ma9-cooker-oven-23801593.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzkvMy9zbWVnLXNubDkyNm1hOS1jb29rZXItb3Zlbi0yMzgwMTU5My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/9/4/smeg-snl926ma9-cooker-oven-23801594.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzkvNC9zbWVnLXNubDkyNm1hOS1jb29rZXItb3Zlbi0yMzgwMTU5NC5qcGc=
  Smeg SNL926MA9 fornuis (11)
  Smeg SNL926MA9 fornuis
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1089.79, ? (offer_sdt_unknown)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1089.79, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Falcon KCH90DFBLC-EU Kitchner 90 NOIR MAT Chromee
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/9/falcon-kch90dfblc-eu-kitchner-90-noir-mat-chromee-18019219.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/6/2/falcon-kch90dfblc-eu-kitchner-90-noir-mat-chromee-23915062.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/9/falcon-kch90dfblc-eu-kitchner-90-noir-mat-chromee-18019219.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvOS9mYWxjb24ta2NoOTBkZmJsYy1ldS1raXRjaG5lci05MC1ub2lyLW1hdC1jaHJvbWVlLTE4MDE5MjE5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/6/2/falcon-kch90dfblc-eu-kitchner-90-noir-mat-chromee-23915062.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzYvMi9mYWxjb24ta2NoOTBkZmJsYy1ldS1raXRjaG5lci05MC1ub2lyLW1hdC1jaHJvbWVlLTIzOTE1MDYyLmpwZw==
  Falcon KCH90DFBLC-EU Kitchner 90 NOIR MAT Chromee (10)
  7.75 (1)
  Falcon KCH90DFBLC-EU Kitchner 90 NOIR MAT Chromee
  Kitchenonline Kitchenonline
  1599, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  1599, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Smeg SNL 90 DA 7
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/8/2/smeg-snl-90-da-7-18620182.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/8/2/smeg-snl-90-da-7-18620182.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzgvMi9zbWVnLXNubC05MC1kYS03LTE4NjIwMTgyLmpwZw==
  Smeg SNL 90 DA 7 (10)
  Smeg SNL 90 DA 7
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  691.02, ? (offer_sdt_unknown)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  691.02, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Smeg TR4110P1 fornuis
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/5/4/smeg-tr4110p1-cooker-25270554.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/5/5/smeg-tr4110p1-cooker-25270555.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/5/5/smeg-tr4110p1-cooker-25313955.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/2/9/smeg-tr4110p1-cooker-30609929.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/5/4/smeg-tr4110p1-cooker-25270554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvNC9zbWVnLXRyNDExMHAxLWNvb2tlci0yNTI3MDU1NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/5/5/smeg-tr4110p1-cooker-25270555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzUvNS9zbWVnLXRyNDExMHAxLWNvb2tlci0yNTI3MDU1NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/5/5/smeg-tr4110p1-cooker-25313955.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvNS9zbWVnLXRyNDExMHAxLWNvb2tlci0yNTMxMzk1NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/2/9/smeg-tr4110p1-cooker-30609929.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzIvOS9zbWVnLXRyNDExMHAxLWNvb2tlci0zMDYwOTkyOS5qcGc=
  Smeg TR4110P1 fornuis (10)
  Smeg TR4110P1 fornuis
  Kitchenonline Kitchenonline
  2268.75, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  2268.75, 3d (offer_sdt_3_days)
  6
 • Smeg A1-7 fornuis
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/2/4/smeg-a1-7-22763324.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/2/2/smeg-a1-7-cooker-oven-23819422.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/2/3/smeg-a1-7-cooker-oven-23819423.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/2/4/smeg-a1-7-22763324.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzIvNC9zbWVnLWExLTctMjI3NjMzMjQuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/2/2/smeg-a1-7-cooker-oven-23819422.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzIvMi9zbWVnLWExLTctY29va2VyLW92ZW4tMjM4MTk0MjIuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/2/3/smeg-a1-7-cooker-oven-23819423.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzIvMy9zbWVnLWExLTctY29va2VyLW92ZW4tMjM4MTk0MjMuanBn
  Smeg A1-7 fornuis (9)
  Smeg A1-7 fornuis
  Stockline.be Stockline.be
  9.179849938177373 (31)
  1979, 5d (offer_sdt_5_days)
  Stockline.be Stockline.be
  9.179849938177373 (31)
  1979, 5d (offer_sdt_5_days)
  4
 • AEG 47696GT-MN
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/2/aeg-47696gtmn-24191502.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/8/1/aeg-47696gt-mn-24927081.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/2/aeg-47696gtmn-24191502.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvMi9hZWctNDc2OTZndG1uLTI0MTkxNTAyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/8/1/aeg-47696gt-mn-24927081.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzgvMS9hZWctNDc2OTZndC1tbi0yNDkyNzA4MS5qcGc=
  AEG 47696GT-MN (9)
  AEG 47696GT-MN
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  454, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  454, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Smeg TR90CNL1 fornuis
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/4/smeg-tr-90-cnl-1-33815814.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy4xMjNhcHBhcmF0dXVyLm5sL3Nob3Avc2hvd2ltYWdlLmFzcD9jb2RlPVRSOTBDTkwxJm1hbnVmPVNNRUcmcj12ZXJnZWxpamsmdD0x
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/5/smeg-tr-90-cnl-1-33815815.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52b29yZGVlbGFwcGFyYXR1dXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzAvMC8wMDAwNjEuVFI5MENOTDEucHJvZHVjdGFmYmVlbGRpbmdfaW50ZXJuZXRfMS5ubC4wMDEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/9/2/smeg-tr-90-cnl-1-34941692.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52b29yZGVlbGFwcGFyYXR1dXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzAvMC8wMDAwNjEuVFI5MENOTDEucHJvZHVjdGFmYmVlbGRpbmdfaW50ZXJuZXRfMS5ubC4wMDFfMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/5/0/smeg-tr90cnl1-cooker-40580150.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/4/smeg-tr-90-cnl-1-33815814.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy4xMjNhcHBhcmF0dXVyLm5sL3Nob3Avc2hvd2ltYWdlLmFzcD9jb2RlPVRSOTBDTkwxJm1hbnVmPVNNRUcmcj12ZXJnZWxpamsmdD0x
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/5/smeg-tr-90-cnl-1-33815815.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52b29yZGVlbGFwcGFyYXR1dXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzAvMC8wMDAwNjEuVFI5MENOTDEucHJvZHVjdGFmYmVlbGRpbmdfaW50ZXJuZXRfMS5ubC4wMDEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/9/2/smeg-tr-90-cnl-1-34941692.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52b29yZGVlbGFwcGFyYXR1dXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzAvMC8wMDAwNjEuVFI5MENOTDEucHJvZHVjdGFmYmVlbGRpbmdfaW50ZXJuZXRfMS5ubC4wMDFfMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/5/0/smeg-tr90cnl1-cooker-40580150.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzUvMC9zbWVnLXRyOTBjbmwxLWNvb2tlci00MDU4MDE1MC5qcGc=
  Smeg TR90CNL1 fornuis (8)
  Smeg TR90CNL1 fornuis
  Kitchenonline Kitchenonline
  1760.01, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  1760.01, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
 • Tristar Oven
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/tristar-ov1422-18683249.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/0/6/tristar-ov1422-23881006.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/0/7/tristar-ov1422-23881007.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/0/8/tristar-ov1422-23881008.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/0/9/tristar-ov1422-23881009.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/1/0/tristar-ov1422-23881010.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/9/4/tristar-ov-1422-cooker-25127094.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/4/tristar-ov1422-18579294.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/tristar-ov1422-18683249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzQvOS90cmlzdGFyLW92MTQyMi0xODY4MzI0OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/0/6/tristar-ov1422-23881006.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzAvNi90cmlzdGFyLW92MTQyMi0yMzg4MTAwNi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/0/7/tristar-ov1422-23881007.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzAvNy90cmlzdGFyLW92MTQyMi0yMzg4MTAwNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/0/8/tristar-ov1422-23881008.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzAvOC90cmlzdGFyLW92MTQyMi0yMzg4MTAwOC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/0/9/tristar-ov1422-23881009.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzAvOS90cmlzdGFyLW92MTQyMi0yMzg4MTAwOS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/1/0/tristar-ov1422-23881010.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzEvMC90cmlzdGFyLW92MTQyMi0yMzg4MTAxMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/9/4/tristar-ov-1422-cooker-25127094.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzkvNC90cmlzdGFyLW92LTE0MjItY29va2VyLTI1MTI3MDk0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/4/tristar-ov1422-18579294.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzkvNC90cmlzdGFyLW92MTQyMi0xODU3OTI5NC5qcGc=
  Tristar Oven (8)
  Tristar Oven
  Blokker.be Blokker.be
  139, ? (offer_sdt_unknown)
  Blokker.be Blokker.be
  139, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Zanussi ZCV65301WA fornuis
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/4/zanussi-zcv65301wa-22201754.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/5/zanussi-zcv65301wa-cooker-oven-23734655.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/4/zanussi-zcv65301wa-22201754.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzUvNC96YW51c3NpLXpjdjY1MzAxd2EtMjIyMDE3NTQuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/5/zanussi-zcv65301wa-cooker-oven-23734655.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzUvNS96YW51c3NpLXpjdjY1MzAxd2EtY29va2VyLW92ZW4tMjM3MzQ2NTUuanBn
  Zanussi ZCV65301WA fornuis (7)
  Zanussi ZCV65301WA fornuis
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  379, 4d (offer_sdt_4_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  379, 4d (offer_sdt_4_days)
  3
 • AEG 47056VS-MN
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/3/9/aeg-47056vs-mn-18957839.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/7/aeg-47056vs-mn-24635757.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/3/9/aeg-47056vs-mn-18957839.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzMvOS9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi0xODk1NzgzOS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/7/aeg-47056vs-mn-24635757.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzUvNy9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi0yNDYzNTc1Ny5qcGc=
  AEG 47056VS-MN (7)
  AEG 47056VS-MN
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  569, 4d (offer_sdt_4_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  569, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • AEG 47056VS-MN fornuis
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/9/aeg-47056vs-mn-cooker-oven-23776329.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/0/aeg-47056vs-mn-cooker-oven-23776330.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/2/aeg-47056vs-mn-cooker-50054562.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/3/aeg-47056vs-mn-cooker-50054563.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/4/aeg-47056vs-mn-cooker-50054564.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/5/aeg-47056vs-mn-cooker-50054565.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/6/aeg-47056vs-mn-cooker-50054566.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/7/aeg-47056vs-mn-cooker-50054567.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/8/aeg-47056vs-mn-cooker-50054568.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/9/aeg-47056vs-mn-cooker-50054569.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/7/0/aeg-47056vs-mn-cooker-50054570.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/7/1/aeg-47056vs-mn-cooker-50054571.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/7/2/aeg-47056vs-mn-cooker-50054572.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/9/aeg-47056vs-mn-cooker-oven-23776329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzIvOS9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc3NjMyOS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/0/aeg-47056vs-mn-cooker-oven-23776330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMC9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc3NjMzMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/2/aeg-47056vs-mn-cooker-50054562.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvMi9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItNTAwNTQ1NjIuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/3/aeg-47056vs-mn-cooker-50054563.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvMy9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItNTAwNTQ1NjMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/4/aeg-47056vs-mn-cooker-50054564.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNC9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItNTAwNTQ1NjQuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/5/aeg-47056vs-mn-cooker-50054565.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNS9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItNTAwNTQ1NjUuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/6/aeg-47056vs-mn-cooker-50054566.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNi9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItNTAwNTQ1NjYuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/7/aeg-47056vs-mn-cooker-50054567.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNy9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItNTAwNTQ1NjcuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/8/aeg-47056vs-mn-cooker-50054568.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvOC9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItNTAwNTQ1NjguanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/9/aeg-47056vs-mn-cooker-50054569.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvOS9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItNTAwNTQ1NjkuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/7/0/aeg-47056vs-mn-cooker-50054570.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzcvMC9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItNTAwNTQ1NzAuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/7/1/aeg-47056vs-mn-cooker-50054571.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzcvMS9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItNTAwNTQ1NzEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/7/2/aeg-47056vs-mn-cooker-50054572.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzcvMi9hZWctNDcwNTZ2cy1tbi1jb29rZXItNTAwNTQ1NzIuanBn
  AEG 47056VS-MN fornuis (7)
  AEG 47056VS-MN fornuis
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  565, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  565, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Boretti VZGE-90 OW fornuis
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/6/6/boretti-vzge-90-ow-cooker-24562266.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/6/6/boretti-vzge-90-ow-cooker-24562266.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNi9ib3JldHRpLXZ6Z2UtOTAtb3ctY29va2VyLTI0NTYyMjY2LmpwZw==
  Boretti VZGE-90 OW fornuis (6)
  Boretti VZGE-90 OW fornuis
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21, ? (offer_sdt_unknown)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Smeg C6IMX8 fornuis
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/8/4/smeg-c6imx8-18552084.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/6/2/smeg-c6imx8-18594262.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/8/6/smeg-c6imx8-23867386.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/8/4/smeg-c6imx8-18552084.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzgvNC9zbWVnLWM2aW14OC0xODU1MjA4NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/6/2/smeg-c6imx8-18594262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzYvMi9zbWVnLWM2aW14OC0xODU5NDI2Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/8/6/smeg-c6imx8-23867386.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzgvNi9zbWVnLWM2aW14OC0yMzg2NzM4Ni5qcGc=
  Smeg C6IMX8 fornuis (6)
  Smeg C6IMX8 fornuis
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  1029, 4d (offer_sdt_4_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  1029, 4d (offer_sdt_4_days)
  5
 • AEG 68456VS-MN kookplaat
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/1/5/aeg-68456vsmn-24191515.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/1/3/aeg-68456vs-mn-hob-24921813.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/8/9/aeg-68456vs-mn-hob-50041289.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/9/0/aeg-68456vs-mn-hob-50041290.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/9/1/aeg-68456vs-mn-hob-50041291.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/9/2/aeg-68456vs-mn-hob-50041292.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/9/3/aeg-68456vs-mn-hob-50041293.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/9/4/aeg-68456vs-mn-hob-50041294.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/1/5/aeg-68456vsmn-24191515.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzEvNS9hZWctNjg0NTZ2c21uLTI0MTkxNTE1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/1/3/aeg-68456vs-mn-hob-24921813.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzEvMy9hZWctNjg0NTZ2cy1tbi1ob2ItMjQ5MjE4MTMuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/8/9/aeg-68456vs-mn-hob-50041289.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzgvOS9hZWctNjg0NTZ2cy1tbi1ob2ItNTAwNDEyODkuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/9/0/aeg-68456vs-mn-hob-50041290.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvMC9hZWctNjg0NTZ2cy1tbi1ob2ItNTAwNDEyOTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/9/1/aeg-68456vs-mn-hob-50041291.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvMS9hZWctNjg0NTZ2cy1tbi1ob2ItNTAwNDEyOTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/9/2/aeg-68456vs-mn-hob-50041292.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvMi9hZWctNjg0NTZ2cy1tbi1ob2ItNTAwNDEyOTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/9/3/aeg-68456vs-mn-hob-50041293.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvMy9hZWctNjg0NTZ2cy1tbi1ob2ItNTAwNDEyOTMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/9/4/aeg-68456vs-mn-hob-50041294.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzkvNC9hZWctNjg0NTZ2cy1tbi1ob2ItNTAwNDEyOTQuanBn
  AEG 68456VS-MN kookplaat (6)
  AEG 68456VS-MN kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Smeg TR4110IBL fornuis
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/6/0/smeg-tr4110ibl-cooker-25270560.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/6/1/smeg-tr4110ibl-cooker-25270561.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/6/0/smeg-tr4110ibl-cooker-25270560.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzYvMC9zbWVnLXRyNDExMGlibC1jb29rZXItMjUyNzA1NjAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/6/1/smeg-tr4110ibl-cooker-25270561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzYvMS9zbWVnLXRyNDExMGlibC1jb29rZXItMjUyNzA1NjEuanBn
  Smeg TR4110IBL fornuis (6)
  Smeg TR4110IBL fornuis
  Stockline.be Stockline.be
  9.179849938177373 (31)
  2759, 5d (offer_sdt_5_days)
  Stockline.be Stockline.be
  9.179849938177373 (31)
  2759, 5d (offer_sdt_5_days)
  3
 • Zanussi ZCG61031WA fornuis
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/9/zanussi-zcg-61031-wa-21817669.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/6/2/zanussi-zcg61031wa-cooker-24821362.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/9/zanussi-zcg-61031-wa-21817669.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzYvOS96YW51c3NpLXpjZy02MTAzMS13YS0yMTgxNzY2OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/6/2/zanussi-zcg61031wa-cooker-24821362.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzYvMi96YW51c3NpLXpjZzYxMDMxd2EtY29va2VyLTI0ODIxMzYyLmpwZw==
  Zanussi ZCG61031WA fornuis (6)
  Zanussi ZCG61031WA fornuis
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Bosch HCA422120 fornuis
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/2/bosch-hca422120-cooker-45604452.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/3/bosch-hca422120-cooker-45604453.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/4/bosch-hca422120-cooker-45604454.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/5/bosch-hca422120-cooker-45604455.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/6/bosch-hca422120-cooker-45604456.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/9/3/bosch-hca422120-serie-4-elektrisch-fornuis-44333093.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy81LzQvMi80LzkyMDAwMDAwNDc0NTQyNDUuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/2/bosch-hca422120-cooker-45604452.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzUvMi9ib3NjaC1oY2E0MjIxMjAtY29va2VyLTQ1NjA0NDUyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/3/bosch-hca422120-cooker-45604453.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzUvMy9ib3NjaC1oY2E0MjIxMjAtY29va2VyLTQ1NjA0NDUzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/4/bosch-hca422120-cooker-45604454.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzUvNC9ib3NjaC1oY2E0MjIxMjAtY29va2VyLTQ1NjA0NDU0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/5/bosch-hca422120-cooker-45604455.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzUvNS9ib3NjaC1oY2E0MjIxMjAtY29va2VyLTQ1NjA0NDU1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/6/bosch-hca422120-cooker-45604456.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzUvNi9ib3NjaC1oY2E0MjIxMjAtY29va2VyLTQ1NjA0NDU2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/9/3/bosch-hca422120-serie-4-elektrisch-fornuis-44333093.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy81LzQvMi80LzkyMDAwMDAwNDc0NTQyNDUuanBn
  Bosch HCA422120 fornuis (6)
  Bosch HCA422120 fornuis
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Tristar Oven met kookplaten
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/3/tristar-oven-with-hot-plates-33016733.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/4/tristar-oven-with-hot-plates-33016734.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/5/tristar-oven-with-hot-plates-33016735.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/6/tristar-oven-with-hot-plates-33016736.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/7/tristar-oven-with-hot-plates-33016737.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/8/tristar-oven-with-hot-plates-33016738.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/9/tristar-oven-with-hot-plates-33016739.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/4/0/tristar-oven-with-hot-plates-33016740.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/4/1/tristar-oven-with-hot-plates-33016741.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/3/tristar-oven-with-hot-plates-33016733.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzMvMy90cmlzdGFyLW92ZW4td2l0aC1ob3QtcGxhdGVzLTMzMDE2NzMzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/4/tristar-oven-with-hot-plates-33016734.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzMvNC90cmlzdGFyLW92ZW4td2l0aC1ob3QtcGxhdGVzLTMzMDE2NzM0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/5/tristar-oven-with-hot-plates-33016735.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzMvNS90cmlzdGFyLW92ZW4td2l0aC1ob3QtcGxhdGVzLTMzMDE2NzM1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/6/tristar-oven-with-hot-plates-33016736.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzMvNi90cmlzdGFyLW92ZW4td2l0aC1ob3QtcGxhdGVzLTMzMDE2NzM2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/7/tristar-oven-with-hot-plates-33016737.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzMvNy90cmlzdGFyLW92ZW4td2l0aC1ob3QtcGxhdGVzLTMzMDE2NzM3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/8/tristar-oven-with-hot-plates-33016738.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzMvOC90cmlzdGFyLW92ZW4td2l0aC1ob3QtcGxhdGVzLTMzMDE2NzM4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/3/9/tristar-oven-with-hot-plates-33016739.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzMvOS90cmlzdGFyLW92ZW4td2l0aC1ob3QtcGxhdGVzLTMzMDE2NzM5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/4/0/tristar-oven-with-hot-plates-33016740.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvMC90cmlzdGFyLW92ZW4td2l0aC1ob3QtcGxhdGVzLTMzMDE2NzQwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/4/1/tristar-oven-with-hot-plates-33016741.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvMS90cmlzdGFyLW92ZW4td2l0aC1ob3QtcGxhdGVzLTMzMDE2NzQxLmpwZw==
  Tristar Oven met kookplaten (6)
  Tristar Oven met kookplaten
  Drogisterij.net Drogisterij.net
  110.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Drogisterij.net Drogisterij.net
  110.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  7
  good_buy
 • Beko CSM 61320 DX fornuis
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/8/beko-csm-61320-dx-21305928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzIvOC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNTkyOC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/0/beko-csm-61320-dx-21306060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzYvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjA2MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/0/beko-csm-61320-dx-21306100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvMC9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMTMwNjEwMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/7/3/beko-csm-61320-dx-23193073.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMy9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC0yMzE5MzA3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/2/beko-csm-61320-dx-cooker-oven-23765952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzUvMi9iZWtvLWNzbS02MTMyMC1keC1jb29rZXItb3Zlbi0yMzc2NTk1Mi5qcGc=
  Beko CSM 61320 DX fornuis (6)
  9.115404829118866 (3)
  Beko CSM 61320 DX fornuis
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  498.5, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  498.5, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
  good_buy
  best_reviewed
2 66
 • Heb je merkvoorkeur? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • Budget: lager dan €1000 (budget)
  • Lage prijs: €1000 - €3000 (low)
  • Gemiddelde prijs: €3000- €5000 (medium)
  • High end: Meer dan €5000 (high)
 • Wat voor type wil je? (kastontwerp):
  • Ingebouwd inbouw fornuis (ingebouwd)
  • Tafelblad (tafelblad)
  • Vrijstaand (vrijstaand)
 • Hoe hoog moet 'ie zijn? (hoogte):
  • < 850 mm (hoogte_850)
  • 850 mm - 915 mm (hoogte_850_920)
  • ≥ 915 mm (hoogte_920)
 • Hoe breed moet 'ie zijn? (breedte):
  • < 700 mm (breedte_700)
  • 700 mm - 900 mm (breedte_700_900)
  • 900 mm - 1000 mm (breedte_900_1000)
  • ≥ 1000 mm (breedte_1000)
 • Hoe diep moet 'ie zijn? (diepte_product):
  • < 600 mm (diepte_product_600)
  • 600 mm - 700 mm (diepte_product_600_700)
  • ≥ 700 mm (diepte_product_700)
 • Welke kleur wil je? (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • blauw (blauw)
  • Bordeaux (bordeaux)
  • Bordeaux rood (bordeaux_rood)
  • Brons (brons)
  • Bruin (bruin)
  • Chroom (chroom)
  • crème (cre_me)
  • Cream (cream)
  • creme (creme)
  • Geel (geel)
  • Geelkoper (geelkoper)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Kolen (kolen)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • roestvrij staal (roestvrij_staal)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • rood (rood)
  • Roze (roze)
  • RVS (rvs)
  • Wit (wit)
  • zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Aantal kookzones? (aantal_burners_cooking_zones):
  • 1 (aantal_burners_cooking_zones_1.0)
  • 2 (aantal_burners_cooking_zones_2.0)
  • 4 (aantal_burners_cooking_zones_4.0)
  • 5 (aantal_burners_cooking_zones_5.0)
  • 6 (aantal_burners_cooking_zones_6.0)
  • 7 (aantal_burners_cooking_zones_7.0)
 • Wat voor bediening wil je? (soort_bediening):
  • Draaiknop (draaiknop)
  • Hefboom (hefboom)
  • Knoppen (knoppen)
  • Sensor (sensor)
  • Touch (touch)
 • Hoeveel ovens wil je? (aantal_ovens):
  • 1 (1)
  • 2 (2)
  • 3 (3)
  • 4 (4)
 • Wat voor soort oven wil je? (soort_oven):
  • Electrisch (electrisch)
  • Electrisch/Gas (electrisch_gas)
  • Electrische (electrische)
  • Gas (gas)
  • Natuurlijk gas (natuurlijk_gas)
  • propaan/butaan (propaan_butaan)
 • Wat voor totaal vermogen moet de oven hebben? (totaal_vermogen_van_de_oven):
  • < 2300 W (totaal_vermogen_van_de_oven_2300)
  • 2300 W - 3000 W (totaal_vermogen_van_de_oven_2300_3000)
  • 3000 W - 5000 W (totaal_vermogen_van_de_oven_3000_5000)
  • ≥ 5000 W (totaal_vermogen_van_de_oven_5000)
 • Wat is de totale binnen capaciteit van de oven? (totale_binnenste_capaciteit_ovens_):
  • < 45 liter (totale_binnenste_capaciteit_ovens__45)
  • 45 liter - 55 liter (totale_binnenste_capaciteit_ovens__45_55)
  • 55 liter - 80 liter (totale_binnenste_capaciteit_ovens__55_80)
  • ≥ 80 liter (totale_binnenste_capaciteit_ovens__80)
 • Wat voor type kookplaat wil je? (type_kookplaat):
  • Combi (combi)
  • Electric induction (electric_induction)
  • Electrisch (electrisch)
  • Electrische inductie (electrische_inductie)
  • Gas (gas)
  • Halogeen (halogeen)
  • Inductie (inductie)
  • Induction (induction)
  • Keramisch (keramisch)
  • Sealed plate (sealed_plate)
  • Verzegelde plaat (verzegelde_plaat)
 • Wil je een geìntegreerde display? (gei_ntegreerde_display):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Welke varianten wil je? (group):
  • Boretti MB-104 F (boretti_mb_104_f)
  • Boretti MB 96 (boretti_mb_96)
  • Boretti MBE 104 (boretti_mbe_104)
  • Boretti MBR 70 (boretti_mbr_70)
  • Boretti MBR 96 (boretti_mbr_96)
  • Boretti MTBR 104 F (boretti_mtbr_104_f)
  • Boretti MTBR 70 (boretti_mtbr_70)
  • Boretti MTBR 96 (boretti_mtbr_96)
  • Boretti VFP 93 (boretti_vfp_93)
  • Boretti VFPN/Vfpnr 120 (boretti_vfpn_vfpnr_120)
  • Boretti VFPN/Vfpnr 93 (boretti_vfpn_vfpnr_93)
  • Boretti VP 946 (boretti_vp_946)
  • Boretti VP 96 (boretti_vp_96)
  • Boretti VPN 104 (boretti_vpn_104)
  • Boretti VPN/VPNR 64 (boretti_vpn_vpnr_64)
  • Boretti VPN/VPNR 946 (boretti_vpn_vpnr_946)
  • Boretti VPNE/Vpnre 93 (boretti_vpne_vpnre_93)
  • Boretti VPNR 104 (boretti_vpnr_104)
  • Boretti VPNR-96 (boretti_vpnr_96)
  • Boretti VPSI 104 (boretti_vpsi_104)
  • Boretti VT 946 (boretti_vt_946)
  • Boretti VT 96 (boretti_vt_96)
  • Boretti VZGE 90 (boretti_vzge_90)
  • Etna EFG 667 V (etna_efg_667_v)
  • Etna EFG 669 V (etna_efg_669_v)
  • Etna EFG 679 V (etna_efg_679_v)
  • Exquisit ECM 6 (exquisit_ecm_6)
  • Falcon ELAN 90 (falcon_elan_90)
  • Falcon Professional + FX (falcon_professional_fx)
  • Indesit KN6C61AX (indesit_kn6c61ax)
  • Indesit KN6G110SA(X) (indesit_kn6g110sa_x_)
  • Indesit KN 3G11 SX (indesit_kn_3g11_sx)
  • M-System MFT 106 (m_system_mft_106)
  • M-System MFT 96 (m_system_mft_96)
  • M-System MFTD 106 (m_system_mftd_106)
  • M-System MFTN 96 AC/ANC (m_system_mftn_96_ac_anc)
  • Miele H 6800 BM (miele_h_6800_bm)
  • Pelgrim PF 6120 (pelgrim_pf_6120)
  • Pelgrim PF 6164 (pelgrim_pf_6164)
  • Pelgrim PF 6264 (pelgrim_pf_6264)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be