x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Met een frietketel (of: frituurpan) maak je binnen een handomdraai lekkere snacks of andere tussendoortjes klaar. Als je olie gebruikt in plaats van vast frituurvet en als je de frietketel geregeld schoonmaakt, dan is frituren lang zo ongezond niet als wordt beweerd. Jij bent op zoek naar een frietketel en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier frietketels!

  Kooptips frietketel
  Bij het kopen van een frietketel kun je letten op de volgende dingen:
  1. Koude zone: de nieuwste frietketels hebben koude zones. Deze zone zit onder het verwarmingselement van de frietketel. Kruimels en frituurresten zakken naar de bodem van de frietketel maar verbranden niet, zodat de olie langer vers blijft.
  2. Controlelampje: de meeste frituurpannen beschikken over een indicatielampje dat aangeeft wanneer de frietketel op de juiste temperatuur is om de snacks erin te gooien.
  3. Schoonmaken: is de frietketel gemakkelijk schoon te maken? Is de binnenpan van de frietketel makkelijk te verwijderen?
  4. Kijkvenster: sommige frietketels hebben een deksel met kijkvenster, zodat het frituren minder spettert en je toch het eten in de gaten kunt houden.
  5. Inhoud: de inhoud van de frietketel wordt weergegeven in liters. Als je een groot gezin hebt kun je beter voor een grotere frietketel kiezen.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!

  Vergelijk hier frietketels!Soorten frietketels
  Er zijn frietketels met deksel en frietketels zonder deksel. frietketels met deksel hebben als voordelen dat de olie niet opspat tijdens het frituren en dat de olie of het frituurvet constant op de juiste temperatuur blijft. Eventueel kan er een kijkvenster in het deksel van de frietketels aangebracht zijn, zodat je de frietjes in de gaten kunt houden tijdens het frituurproces. Een nadeel van frietketels met deksel is dat de frietjes en andere snacks minder krokant kunnen worden bij sommige frietketels, maar dit is niet bij alle frietketels het geval. Daarom is het verstandig om altijd goed onze gebruikersreviews, vragen en antwoorden in de gaten te houden voordat je een frietketel aanschaft. Naast de ‘gewone’ frietketels zijn er ook duofrietketels. Deze dubbele frietketels zijn handig als je een groot gezin hebt en veel tegelijk wilt frituren, maar ook zijn deze frietketels makkelijk en efficiënt als je bijvoorbeeld patat en andere snacks tegelijkertijd klaar wilt hebben. In de ene bak van de frietketel kun je dan je frietjes bakken, terwijl de andere bak over is voor andere dingen.

  Tip: zet de open frietketel (de frietketel zonder deksel) niet te dicht onder de dampkap. De opspattende olie kan schade aan de afzuigkap veroorzaken.

  Functies frietketel
  De belangrijkste functie van de frietketel is natuurlijk het frituren van je frietjes, snacks en andere lekkernijen. Daarnaast bieden frietketel een aantal extra functies om je het frituren makkelijker te maken:
  Technische specificaties frietketel
  Een frietketel heeft een inhoud in liters en in gewicht. De hoeveelheid in liters geeft aan hoeveel frituurolie er in de frituurpan gaat. De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram. Dit is de hoeveelheid frietjes en snacks die je tegelijkertijd kunt frituren. De olie die je gebruikt moet met regelmaat ververst worden. Een handig hulpmiddel hiervoor is het aftapsysteem. Met dit systeem hoef je de frietketel niet op zijn kop te houden om de olie eruit te laten lopen. Het tapje zit aan de onderkant waardoor je de olie netjes kunt opvangen en weggooien. Losse onderdelen van een frietketel zijn vaatwasmachinebestendig.

  Nieuwste ontwikkelingen
  Ook de frituurwereld maakt ontwikkelingen door en de frietketels van twintig jaar geleden zijn niet meer dezelfden als die van nu. We zijn een stuk bewuster geworden van onze leefstijl en onze cultuur past zich langzaam aan aan een gezondere levenswijze. Zo ook de nieuwste frietketels. In plaats van het ouderwetse vaste frituurvet gebruiken we nu vooral olie of anders vloeibaar frituurvet. Daarnaast frituren we op een gemiddelde temperatuur: niet zo hoog dat de buitenkant aanbrandt terwijl de binnenkant nog niet gaar is, maar ook niet zo laag dat het eten teveel vet opneemt tijdens het frituurproces. Ten tweede denken we meer aan het milieu. Ook hier spelen de frietketelfabrikanten op in door frietketels op de markt te brengen met koude zones en aftapsystemen, zodat je de olie vaker kunt hergebruiken. Veiligheid en comfort zijn ook belangrijke punten bij de nieuwste frietketels. Alle frietketels bevatten tegenwoordig vetfilters of antireukfilters, koele wanden en oververhittingsbeveiligingen.

  Populaire merken frietketels
  Bekende merken frietketels zijn Delonghi, Fritel, Inventum, Philips, Princess en Tefal.

  Meer informatie over frietketels vind je in de verklarende woordenlijst voor de frietketel. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over frietketels kijken.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!


   

 • Veelgestelde vragen

  Waarom moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?Vergelijk hier frietketels!
  Waar laat ik de gebruikte olie, kan die gewoon bij het huisvuil?
  Kan de frietketel in zijn geheel in de vaatwasser?
  Kan ik ook buiten frituren?
  Mag de frietketel mee naar de camping?


  Wil je meteen op zoek naar frietketels? Bekijk en vergelijk dan hier frietketels!

  Waarom moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een frietketel, koelkast of vaatwasser betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een frietketel is dat € 1,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Waar laat ik de gebruikte olie, kan die gewoon bij het huisvuil?
  Ja, de gebruikte olie kan gewoon bij het huisvuil. Zorg wel voor een gesloten verpakking.

  Kan de frietketel in zijn geheel in de vaatwasser?
  Nee. Een frietketel is een elektrisch apparaat en mag niet in de vaatwasser. Alleen de losse onderdelen zoals de binnenpan, de frituurmand en het deksel mogen in de afwasmachine, mits ze daarvoor geschikt zijn. Deze informatie tref je aan in de handleiding bij de frituurpan.

  Vergelijk hier frietketels!Kan ik ook buiten frituren?
  Ja, dat kan. Zorg wel voor een veilige ondergrond.

  Mag de frietketel mee naar de camping?
  Je kunt een frituurpan gebruiken op de camping, mits het elektriciteitsnet hiervoor geschikt is. Er zijn ook campingmodellen met een aangepast wattage van 800 Watt.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over friteuse.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!
  Vergelijk hier frietketels!
  Aftapsysteem
  De olie die je gebruikt moet met regelmaat ververst worden. Een handig hulpmiddel hiervoor is het aftapsysteem. Met dit systeem hoef je de frietketel niet op zijn kop te houden om de olie eruit te laten lopen. Het tapje zit aan de onderkant, waardoor je de olie netjes kunt opvangen en weggooien.

  Diepvriesstand
  Sommige modellen frietketels hebben een speciale diepvriesstand voor producten die nog bevroren in de pan gaan. Door deze aangepaste stand voorkom je het spetteren van hete olie en het eten behoudt zijn kwaliteit.

  Duofrietketel
  De meeste modellen hebben een enkele binnenpan met daarin de frituurmand. Er zijn ook duofrietketels voor de (semi-)professionele bakker. Deze bestaan uit twee van elkaar gescheiden open binnenpannen, ieder met een eigen temperatuurregeling. Hiermee kun je twee keer zoveel bakken als in een enkele frituurpan.

  Indicatielamp thermostaat
  Voordat je het eten in de pan gooit, warm je eerst de olie op. Zodra deze op de juiste temperatuur is, kun je aan de slag met bakken. De temperatuur van een frietketel is regelbaar en wordt met een indicatielamp weergegeven.

  Inhoud
  Een frietketel heeft een inhoud in liters en in gewicht. De hoeveelheid in liters geeft aan hoeveel frituurolie er in de pan gaat. De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram.

  Vergelijk hier frietketels!Inhoud frituurmand
  De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram.

  Kijkvenster
  Verreweg de meeste frietketels hebben een transparant kijkvenster waardoor je kunt zien hoever het frituren gevorderd is. De frituurmand kun je tijdens het frituren omhoog halen met de lift. Dan hoeft het deksel dus niet open, maar kun je via het venster zien of het eten al klaar is.

  Koele wand
  Tijdens het gebruik van de frietketel zorgt de koele wand ervoor dat het apparaat aan de buitenkant niet verwarmd wordt. Je kunt de frietketel gewoon aanraken zonder de vingers te branden.

  Koude zone
  In de nieuwe modellen frietketels zit een koude zone. Dit houdt in dat het onderste deel van de frituurolie zich onder het verwarmingselement bevindt. De temperatuur is hier lager dan in de rest van de pan. Kruimels en frituurresten zakken naar de bodem van de frietketel maar verbranden niet, zodat de olie langer vers blijft.

  Lcd-display Vergelijk hier frietketels!
  Hierop lees je de informatie af, zoals de temperatuur.

  Lift
  De frituurmand kun je tijdens het frituren omhoog halen met de lift. Dan hoeft het deksel dus niet open, maar kun je via het venster zien of het eten al klaar is. Als de inhoud van de frietketel klaar is, haal je met dezelfde lift de frituurmand omhoog en laat je het eten nog even uitlekken.

  Timer
  Hiermee kun je de baktijd van de frietketel instellen. Nadat deze tijd verlopen is, kun je je frietjes geel- en goudkleurig uit de frietketel halen zonder dat je er zelf constant bij in de buurt hoeft te blijven.

  Vetfilter
  Om frituurlucht in huis te voorkomen, zit er in het deksel van de frietketel een vetfilter. Dit filter kan permanent zijn, afwasbaar of verwijderbaar. Sommige filters moet je vervangen en dus los erbij kopen. Dit kost extra geld, houd daar rekening mee in het budget bij de aanschaf van het apparaat.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!

 • Moulinex Super Uno AM3021
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/6/moulinex-am-3021-super-uno-18884176.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/1/7/moulinex-super-uno-am3021-23979017.jpg
  Moulinex Super Uno AM3021 (8)
  8.1 (5, 4)
  Moulinex Super Uno AM3021
  uitstekende friteuse
  het is een goede friteuse waarmee je goed frituurt
  10.0
  0 10
  • bakresultaat: 10.0
  • filterkwaliteit: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  true
  enkele weken
 • Delonghi F34522CZ friteuse
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/1/5/delonghi-f-34522-cz-17245215.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/1/8/delonghi-f34522cz-deep-fryer-29049618.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/9/delonghi-f-34522-cz-15744899.jpg
  Delonghi F34522CZ friteuse (6)
  7.1 (6, 6)
  Delonghi F34522CZ friteuse
  prima pan, warmt snel op
  Het enige nadeel aan deze pan is dat als je het snoer op wil bergen of afrollen, je het mandje op moet hangen en het verwarmingselement omhoog moet halen. Daar is niet goed over nagedacht. Dat het handvat van het mandje te makkelijk los schiet is onzin: dat zit juist heel stevig vast. Dat er stoom ontsnapt als je het deksel omhoog doet is logisch, dat is bij alle pannen.
  7.7
  0 10
  • bakresultaat: 9.0
  • filterkwaliteit: 7.0
  • gebruiksgemak: 7.0
  true
  enkele maanden
 • Fritel Turbo SF 4050
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
  Fritel Turbo SF 4050 (7)
  8.3 (6, 6)
  Fritel Turbo SF 4050
  Wij waren al langer bekend (6 jaar) met Fritel en zijn uiterst tevreden!!!
  Eenmaal Fritel....altijd Fritel!
  9.0
  0 10
  • bakresultaat: 9.0
  • filterkwaliteit: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  true
  enkele dagen
 • Delonghi F34522CZ friteuse
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/1/5/delonghi-f-34522-cz-17245215.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/1/8/delonghi-f34522cz-deep-fryer-29049618.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/9/delonghi-f-34522-cz-15744899.jpg
  Delonghi F34522CZ friteuse (6)
  7.1 (6, 6)
  Delonghi F34522CZ friteuse
  NIET KOPEN!
  Ongelooflijk als iemand hier durf beweren dat dit toestel gebruiksvriendelijk is! Dit toestel is een gevaar voor U en uw gezin. In no time zal u zichzelf verbranden aan het deksel of aan de stoom die ontsnapt als U het deksel omhoog doet. Het deksel is zeer onhandig om naast het toestel te leggen als U de mand er wil uitheffen. Het kraantje om de vuile olie af te laten is amper bruikbaar wegens veel te dun en dus verstopping door verbrande resten in de olie. Bovendien zeer onhandig omdat dit vlak tegen de behuizing zit. De hendel van het mandje klikt ook zeer gemakkelijk los als U wil opschudden of uitgieten. Probeer dan maar eens dat er terug in te klikken als alles kokend heet is. Van ons dus de grootste miskoop in onze keuken (ik heb me laten verleiden door de 10 jaar Delonghi garantie!)
  4.7
  0 10
  • bakresultaat: 9.0
  • filterkwaliteit: 4.0
  • gebruiksgemak: 1.0
  false
  enkele maanden
 • Fritel Turbo SF 4050
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
  Fritel Turbo SF 4050 (7)
  8.3 (6, 6)
  Fritel Turbo SF 4050
  Prima friteuse, snel op temperatuur, goed bakresultaat!
  Deze friteuse is compact en praktisch. Snel op temperatuur. Prima om kleine porties te frituren. Bakresultaat prima. (Gebruik deze kleine friteuse naast een grote friteuse voor het frituren van de snacks. Praktisch omdat je dan niet steeds een grote hoeveelheid olie hoeft te verversen in de grote friteuse, na het bakken van bv kroketten (die het vet snel vervuilen). Conclusie: prima frituurpannetje.
  9.0
  0 10
  • bakresultaat: 9.0
  • filterkwaliteit: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  true
  enkele weken
 • Moulinex Super Uno AM3021
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/6/moulinex-am-3021-super-uno-18884176.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/1/7/moulinex-super-uno-am3021-23979017.jpg
  Moulinex Super Uno AM3021 (8)
  8.1 (5, 4)
  Moulinex Super Uno AM3021
  Levensduur anderhalf jaar, twee stuks (weinig gebruikt) in 3 jaar doorgebrand
  De eerste ( werd weinig gebruikt) was binnen de garantietijd van een jaar al defect, dan krijg je een nieuwe waar alleen de resttijd van de garantie opzit. Vreemd als je een nieuwe krijgt. De friteuse is op zich is gebruiksvriendelijk en de bakkwaliteit is goed.
  8.0
  0 10
  • bakresultaat: 8.0
  • filterkwaliteit: 8.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  false
  meer dan een jaar
 • Moulinex Super Uno AM3021
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/6/moulinex-am-3021-super-uno-18884176.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/1/7/moulinex-super-uno-am3021-23979017.jpg
  Moulinex Super Uno AM3021 (8)
  8.1 (5, 4)
  Moulinex Super Uno AM3021
  Prima apparaat.
  Betreffende filter kwaliteit neem ik aan dat dit het reukfilter is. Dit werkt tot nu toe prima.
  9.0
  0 10
  • bakresultaat: 9.0
  • filterkwaliteit: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  true
  enkele weken
 • Fritel Turbo SF 4050
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
  Fritel Turbo SF 4050 (7)
  8.3 (6, 6)
  Fritel Turbo SF 4050
  prima bakresultaat. Veilig in gebruik.
  Is een goede frituurapparaat voor een of tweepersonenhuishouding. Prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend!
  8.7
  0 10
  • bakresultaat: 9.0
  • filterkwaliteit: 8.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  true
  enkele weken
 • Moulinex Super Uno AM3021
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/6/moulinex-am-3021-super-uno-18884176.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/1/7/moulinex-super-uno-am3021-23979017.jpg
  Moulinex Super Uno AM3021 (8)
  8.1 (5, 4)
  Moulinex Super Uno AM3021
  Goed friteuze, snel heet, ok
  Goed friteuze, snel heet, ok
  8.0
  0 10
  • bakresultaat: 8.0
  • filterkwaliteit: 8.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  true
  Niet gespecificeerd
 • Fritel Turbo SF 4050
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
  Fritel Turbo SF 4050 (7)
  8.3 (6, 6)
  Fritel Turbo SF 4050
  Zou iedereen aanraden.
  Goed formaat niet te klein ,niet te groot erg prakties ook om schoon taken. Dit is mijn tweede, heb ook de grote.
  9.3
  0 10
  • bakresultaat: 10.0
  • filterkwaliteit: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  true
  enkele maanden
 • Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/philips-hd-9220-20-19747225.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/3/2/philips-hd-9220-20-23379532.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/philips-hd-9220-20-23753423.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/philips-hd-9220-20-23753424.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/5/philips-hd-9220-20-23753425.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/6/philips-hd-9220-20-23753426.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/7/philips-hd-9220-20-23753427.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/philips-hd-9220-20-23753428.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/9/philips-hd-9220-20-23753429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/philips-hd-9220-20-23753430.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/philips-hd-9220-20-23753431.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-hd-9220-20-23753432.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-hd-9220-20-23753433.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-hd-9220-20-23753438.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/philips-hd-9220-20-23753439.jpg
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20 (22)
  8.1 (6, 4)
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  de 20 euro terug aktie geldt niet meer tgv de late levering door philips!
  ik heb dit gekocht en betaald, in deze tijd, omdat de kortingsaktie nog geldt. Blijkt dat, ook al heb ik het gekocht en betaald, het niet op tijd geleverd kan worden door vertraging bij Philips. Ofwel: geen korting. Zonder die korting had ik een ander product gekocht.... De Airfryer heb ik nog niet, daar kan ik nog niet zoveel over zeggen
  6.0
  0 10
  • bakresultaat: 6.0
  • filterkwaliteit: 6.0
  • gebruiksgemak: 6.0
  false
  Niet gespecificeerd
 • Fritel Turbo SF 4050
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
  Fritel Turbo SF 4050 (7)
  8.3 (6, 6)
  Fritel Turbo SF 4050
  Eindelijk een echte friteuse. !!!!!!!!!
  Wij hebben heel veel friteuses gehad, maar dit gebruiksvriendelijke en compacte apparaat doet wat hij moet doen, namelijk goed frituren............. Volg de gebruiksaanwijzing en je resultaat is perfect. Hulde voor dit apparaat wt ook nog eens weinig ruimte inneemt
  9.7
  0 10
  • bakresultaat: 9.0
  • filterkwaliteit: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  true
  enkele weken
 • Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/philips-hd-9220-20-19747225.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/3/2/philips-hd-9220-20-23379532.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/philips-hd-9220-20-23753423.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/philips-hd-9220-20-23753424.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/5/philips-hd-9220-20-23753425.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/6/philips-hd-9220-20-23753426.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/7/philips-hd-9220-20-23753427.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/philips-hd-9220-20-23753428.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/9/philips-hd-9220-20-23753429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/philips-hd-9220-20-23753430.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/philips-hd-9220-20-23753431.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-hd-9220-20-23753432.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-hd-9220-20-23753433.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-hd-9220-20-23753438.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/philips-hd-9220-20-23753439.jpg
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20 (22)
  8.1 (6, 4)
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  fantastich en hardstikke fijn zou niet meer zonder kunnen
  hardstikke fijn en wil niet meer zonder airfryer zijnhij behoed ij voor heel veel vet
  9.0
  0 10
  • bakresultaat: 9.0
  • filterkwaliteit: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  true
  enkele dagen
 • Domo DO451FR friteuse
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/5/8/domo-do-451-fr-16896258.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/4/domo-do451fr-deep-fryer-24832414.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/5/domo-do451fr-deep-fryer-24832415.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/6/domo-do451fr-deep-fryer-24832416.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/7/domo-do451fr-deep-fryer-24832417.jpg
  Domo DO451FR friteuse (8)
  Domo DO451FR friteuse
  De gevaarlijkst frituurpan die wij ooit kochten
  De gevaarlijkst frituurpan die wij ooit kochten. Het handvat schiet veel los van de mand, en die ploft dan in de hete olie. Verder doet hij wat eigenlijk elke frietpot moet doen, lekkere frietjes bakken. Maar ik raad aan te kiezen voor een ander veilig merk !
  4.7
  0 10
  • bakresultaat: 9.0
  • filterkwaliteit: 4.0
  • gebruiksgemak: 1.0
  false
  enkele maanden
 • Princess 182626 friteuse
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/4/2/princess-2628-57842.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/4/princess-2628-23969364.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/6/princess-2628-23969366.jpg
  Princess 182626 friteuse (7)
  Princess 182626 friteuse
  Goede pan, prima bakresultaat
  Prima frituurpan. We hebben deze al 9 jaar in gebruik. Nu lijkt het of hij zo nu en dan niet goed meer opwarmt. Kroketten zijn soms nog niet heet aan de binnenkant en de oliebollen met oud en nieuw waren letterlijk olliebollen. We hebben hem altijd met veel plezier gebruikt. Enig minpunt is dat de belettering er na verloop van tijd af gaat. Schoonmaken gaat op zich nog wel. Echter het mandje is vrij lastig schoon te maken en ook de bovenkant van de bak waar het deksel op ligt. Daar koekt al het vet aan en dat krijg je er bijna niet af. (volgens mij worden alle frituurpannen na verloop van tijd ranzig). Ik heb het schoonmaken nu dus opgegeven, wij gaan op zoek naar een nieuwe. Misschien wel weer dezelfde als deze...
  9.0
  0 10
  • bakresultaat: 9.0
  • filterkwaliteit: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  true
  meer dan een jaar
 • Fritel Turbo SF 4050
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
  Fritel Turbo SF 4050 (7)
  8.3 (6, 6)
  Fritel Turbo SF 4050
  Een fijne friteuse die ik voor mijn verjaardag heb gekregen gelijk gebruikt en zeer goed bevonden
  Fijn dat deze niet zo groot is en voor kleine gezinnen hjandig in gebruik
  9.3
  0 10
  • bakresultaat: 9.0
  • filterkwaliteit: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  true
  enkele dagen
 • Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/philips-hd-9220-20-19747225.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/3/2/philips-hd-9220-20-23379532.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/philips-hd-9220-20-23753423.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/philips-hd-9220-20-23753424.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/5/philips-hd-9220-20-23753425.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/6/philips-hd-9220-20-23753426.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/7/philips-hd-9220-20-23753427.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/philips-hd-9220-20-23753428.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/9/philips-hd-9220-20-23753429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/philips-hd-9220-20-23753430.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/philips-hd-9220-20-23753431.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-hd-9220-20-23753432.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-hd-9220-20-23753433.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-hd-9220-20-23753438.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/philips-hd-9220-20-23753439.jpg
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20 (22)
  8.1 (6, 4)
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  heel gemakkelijk in gebruik en zeer lekker
  De airfryer is een zeer fijn toestel. Je kan de producten gewoon in de mand doen, je stelt de tijd en temperatuur in, en kan je bezig houden met de rest van de maaltijd, of zelfs gewoon iets anders gaan doen. Het toestel geeft een belsignaal wanneer de tijd om is. De mand is wel aan de kleine kant, en alles moet veel langer bakken dan in een frietketel. Er kunnen bijvoorbeeld 800 gram frietjes in, en deze bakken ongeveer 20 minuten. Voor kleine gezinnen en koppels ideaal, ook omdat je de mand met bijgeleverde plaat in twee delen kan delen zodat je 2 producten tegelijk kan bakken. Deze moeten dan wel op dezelfde temperatuur gebakken worden. De smaak en structuur is niet hetzelfde als uit de frietketel, maar naar mijn mening wel zeer goed. Het voordeel bij gekruide aardappels zoals wedges is dat de kruiden qua smaak veel krachtiger blijven doordat ze niet ondergedompeld worden in frietvet. Ook vlees zoals kippenboutjes kan je in de airfryer knapperig bakken.
  10.0
  0 10
  • bakresultaat: 10.0
  • filterkwaliteit: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  true
  enkele weken
 • Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/philips-hd-9220-20-19747225.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/3/2/philips-hd-9220-20-23379532.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/philips-hd-9220-20-23753423.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/philips-hd-9220-20-23753424.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/5/philips-hd-9220-20-23753425.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/6/philips-hd-9220-20-23753426.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/7/philips-hd-9220-20-23753427.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/philips-hd-9220-20-23753428.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/9/philips-hd-9220-20-23753429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/philips-hd-9220-20-23753430.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/philips-hd-9220-20-23753431.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-hd-9220-20-23753432.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-hd-9220-20-23753433.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-hd-9220-20-23753438.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/philips-hd-9220-20-23753439.jpg
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20 (22)
  8.1 (6, 4)
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  Hallo, wij gebruiken de Airfryer nu geruime tijd en denken er over om een tweede aan ...
  Hallo, wij gebruiken de Airfryer nu geruime tijd en denken er over om een tweede aan te schaffen. Het is een ideaal apparaat, maar voor een gezin met vier goede eters, red je het niet met ééntje. De porties in de pan zijn dan net te klein. Het is een geweldige uitvinding, die werkelijk voor alles werkt. Zelfs kroketten worden lekker; ze zien wat bleek, maar voor de liefhebbers doet een kwastje olie wonderen; dan komt de kleur er weer een beetje op! Zelfs loempia's worden lekker knapperig en bruin, zonder de penetrante smaak van frituurolie! De smaak van de frietjes, of aardappelkroketjes of gewoon, gebakken aardappeltjes uit het koelvak, is puur en lekker, nomgaals: zonder de smaak van frituurolie! Een aanrader, voor iedereen.
  9.3
  0 10
  • bakresultaat: 9.0
  • filterkwaliteit: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  true
  enkele maanden
 • Domo DO451FR friteuse
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/5/8/domo-do-451-fr-16896258.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/4/domo-do451fr-deep-fryer-24832414.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/5/domo-do451fr-deep-fryer-24832415.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/6/domo-do451fr-deep-fryer-24832416.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/7/domo-do451fr-deep-fryer-24832417.jpg
  Domo DO451FR friteuse (8)
  Domo DO451FR friteuse
  superpan die het beter doet dan verwacht
  Wij hebben deze pan in dec 2010 gekocht en wij staan versteld hoe vlug hij op temperatuur is, je zou zeggen doordat hij zoveel watt heeft zal hij wel een hoop stroom eten. Dit is echter niet het geval omdat je veel meer producten tegelijk dan in een andere pan kunt bakken en het dan ook eerder klaar is. Een klein nadeeltje is dat er geen tijdklokje opzit.
  9.7
  0 10
  • bakresultaat: 10.0
  • filterkwaliteit: 10.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  true
  enkele maanden
 • Delonghi F34522CZ friteuse
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/1/5/delonghi-f-34522-cz-17245215.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/1/8/delonghi-f34522cz-deep-fryer-29049618.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/9/delonghi-f-34522-cz-15744899.jpg
  Delonghi F34522CZ friteuse (6)
  7.1 (6, 6)
  Delonghi F34522CZ friteuse
  Mooi pan bakt super friet maar dat kan elke pan
  Mooi pan bakt super friet maar dat kan elke pan. de kraantje is heel leuk maar het duurt een eiwigheid om 4 liter uit dat kraantje te laten lopne, veel handiger om het gewoon er uit te kiepen in een bak en dan overgieten in fles. De pan deed bij mij wat gammel aan niet echt stabiel en het filter van het deksel werd zo heet dat ik mijn hande brande aan de stoom toen de deksel tijdens het frituren op tilde om te kijken of de friet klaar was. Ik vind hem zijn geld niet waard en hij helemaal uit elkaar, jajamoet dat lompe ding wel in je vaatwasser passen, en dat kan bij mij net maar dan moet ik hem wel 2 keer draaien omdat alles er niet in 1 keer in kan.
  5.3
  0 10
  • bakresultaat: 10.0
  • filterkwaliteit: 4.0
  • gebruiksgemak: 2.0
  false
  enkele weken
 • Delonghi F34522CZ friteuse
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/1/5/delonghi-f-34522-cz-17245215.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/1/8/delonghi-f34522cz-deep-fryer-29049618.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/9/delonghi-f-34522-cz-15744899.jpg
  Delonghi F34522CZ friteuse (6)
  7.1 (6, 6)
  Delonghi F34522CZ friteuse
  Super frituese
  Zeer fijne friteuse. Snel op tempratuur en blijft goed op tempratuur. Zeer gebruiksvriendelijk en zeer mooie vormgeving. Uitstekend! Aanrader.
  10.0
  0 10
  • bakresultaat: 10.0
  • filterkwaliteit: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  true
  enkele weken
 • Delonghi F34522CZ friteuse
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/1/5/delonghi-f-34522-cz-17245215.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/1/8/delonghi-f34522cz-deep-fryer-29049618.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/9/delonghi-f-34522-cz-15744899.jpg
  Delonghi F34522CZ friteuse (6)
  7.1 (6, 6)
  Delonghi F34522CZ friteuse
  Qua bakken een fijne pan maar flut wat betreft bediening
  De pan is snel op themperatuur en het is een heerlijk grote pan. Hij kan grote porties gelijk bakken. Je moet er wel steeds vlakbij blijven omdat het lampje steeds uitgaat. Even wat aan de stekker of element veranderen en hij doet het weer. Ik baal hier vreselijk van. De vorige frituurpan weggedaan om dezelfde reden. Dacht dat het nu opgelost zou zijn doordat het een dure pan is maar het was weer weggegooid geld. Ik neem geen pan meer met uitneembare binnenmand.
  6.3
  0 10
  • bakresultaat: 10.0
  • filterkwaliteit: 8.0
  • gebruiksgemak: 1.0
  false
  enkele maanden
 • Delonghi F34522CZ friteuse
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/1/5/delonghi-f-34522-cz-17245215.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/1/8/delonghi-f34522cz-deep-fryer-29049618.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/9/delonghi-f-34522-cz-15744899.jpg
  Delonghi F34522CZ friteuse (6)
  7.1 (6, 6)
  Delonghi F34522CZ friteuse
  Zeer gebruiksvriendelijk en ook een sierraad voor het oog
  Zeer gebruiksvriendelijk en ook een sierraad voor het oog. De patat was in 4 minuten krokant.
  10.0
  0 10
  • bakresultaat: 10.0
  • filterkwaliteit: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  true
  enkele dagen
Frietketel 7.0 (113)
242
 • automatische_uitschakeling:
  • ja - 5
  • price:
   • price_55 - 64
    • price_55_75 - 57
     • price_75_110 - 62
      • price_110 - 59
      • temperatuur_klaar_indicator:
       • ja - 17
       • vermogen:
        • vermogen_1800 - 43
         • vermogen_1800_2200 - 50
          • vermogen_2200_3200 - 52
           • vermogen_3200 - 51
           • kleur:
            • roestvrijstaal - 84
             • zwart - 83
              • wit - 55
               • zilver - 26
                • antraciet - 13
                 • grijs - 12
                  • rood - 6
                   • groen - 2
                    • metallic - 2
                     • aluminium - 1
                      • chroom - 1
                       • cream - 1
                       • instelbare_thermostaat:
                        • ja - 116
                        • olieniveau:
                         • olieniveau_3 - 18
                          • olieniveau_3_3.5 - 22
                           • olieniveau_3.5_4 - 4
                            • olieniveau_4 - 33
                            • brand:
                             • fritel - 51
                              • frifri - 40
                               • tefal - 24
                                • delonghi - 15
                                 • princess - 14
                                  • inventum - 12
                                   • domo - 9
                                    • philips - 8
                                     • seb - 7
                                      • tristar - 7
                                       • bestron - 5
                                        • severin - 5
                                         • magimix - 4
                                          • moulinex - 4
                                           • steba - 4
                                            • tomado - 4
                                             • klarstein - 2
                                              • siemens - 2
                                               • techwood - 2
                                                • waves - 2
                                                 • adler - 1
                                                  • atag - 1
                                                   • bartscher - 1
                                                    • bob_home - 1
                                                     • bomann - 1
                                                      • bosch - 1
                                                       • caso - 1
                                                        • de_dietrich - 1
                                                         • emerio - 1
                                                          • gaggenau - 1
                                                           • m_system - 1
                                                            • miele - 1
                                                             • neff - 1
                                                              • nova - 1
                                                               • novy - 1
                                                                • ok_ - 1
                                                                 • proficook - 1
                                                                  • russell_hobbs - 1
                                                                   • smeg - 1
                                                                    • unold - 1
                                                                     • zanussi - 1
                                                                     • soort:
                                                                      • enkel - 179
                                                                       • dubbel - 17
                                                                       • group:
                                                                        • frifri_1948 - 2
                                                                         • inventum_gf_431 - 2
                                                                          • philips_hd_9230 - 2
                                                                           • philips_hd_9240_avance - 2
                                                                            • fritel_4212_sf_turbo - 1
                                                                            0 - 24
                                                                            • Fritel Frytastic 5150
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/0/fritel-frytastic-5150-22319570.jpg
                                                                             Fritel Frytastic 5150 (31)
                                                                             Fritel Frytastic 5150
                                                                             Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                             59, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                             Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                             59, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                             7
                                                                             most_sold
                                                                            • SEB AL8010 friteuse
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/4/seb-al8010-actifry-24433394.jpg
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/5/seb-al8010-actifry-24433395.jpg
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/6/seb-al8010-actifry-24433396.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/7/seb-al8010-actifry-24433397.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/8/seb-al8010-actifry-24433398.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/6/seb-al8010-deep-fryer-24948396.jpg
                                                                             SEB AL8010 friteuse (26)
                                                                             SEB AL8010 friteuse
                                                                             Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                             127, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                             127, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             3
                                                                            • Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/philips-hd-9220-20-19747225.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/3/2/philips-hd-9220-20-23379532.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/philips-hd-9220-20-23753423.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/philips-hd-9220-20-23753424.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/5/philips-hd-9220-20-23753425.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/6/philips-hd-9220-20-23753426.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/7/philips-hd-9220-20-23753427.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/philips-hd-9220-20-23753428.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/9/philips-hd-9220-20-23753429.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/philips-hd-9220-20-23753430.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/philips-hd-9220-20-23753431.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-hd-9220-20-23753432.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-hd-9220-20-23753433.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-hd-9220-20-23753438.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/philips-hd-9220-20-23753439.jpg
                                                                             Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20 (22)
                                                                             8.1 (6, 4)
                                                                             Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
                                                                             Coolblue.be Coolblue.be
                                                                             8.89494975737111 (52, 52)
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             Coolblue.be Coolblue.be
                                                                             8.89494975737111 (52, 52)
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             8
                                                                            • Domo DO461FR friteuse
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/5/0/domo-do461fr-22370250.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/7/domo-do461fr-deep-fryer-23819417.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/8/domo-do461fr-deep-fryer-23819418.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/9/domo-do461fr-deep-fryer-23819419.jpg
                                                                             Domo DO461FR friteuse (16)
                                                                             Domo DO461FR friteuse
                                                                             MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                             39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                             39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             6
                                                                            • Frifri 5848
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/1/5/frifri-5848-18850315.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/5/frifri-5848-24623845.jpg
                                                                             Frifri 5848 (14)
                                                                             Frifri 5848
                                                                             Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                             78, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                             Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                             78, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                             7
                                                                            • Nova 180301 friteuse
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/7/1/nova-fr-301-180301-20029471.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/nova-fr-301-180301-22292375.jpg
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/4/6/nova-fr-301-180301-22295446.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/6/nova-180301-deep-fryer-24624426.jpg
                                                                             Nova 180301 friteuse (12)
                                                                             Nova 180301 friteuse
                                                                             MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                             39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                             39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             3
                                                                            • Bestron ADF900 friteuse
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/2/bestron-adf-900-fondue-19610042.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/8/1/bestron-adf-900-fondue-22259881.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/3/8/bestron-adf900-deep-fryer-23828838.jpg
                                                                             Bestron ADF900 friteuse (11)
                                                                             Bestron ADF900 friteuse
                                                                             Bol.com Bol.com
                                                                             6.306457426927145 (25, 25)
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             23.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             Bol.com Bol.com
                                                                             6.306457426927145 (25, 25)
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             23.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             3
                                                                            • Philips HD 9240 Avance Zwart
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/9/0/philips-hd-9240-avance-19897890.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/9/philips-hd-9240-avance-black--23786429.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/4/5/philips-hd-9240-avance-black--25212845.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/2/philips-hd-9240-avance-black--27722482.jpg
                                                                             Philips HD 9240 Avance Zwart (10)
                                                                             Philips HD 9240 Avance Zwart
                                                                             Bol.com Bol.com
                                                                             6.306457426927145 (25, 25)
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             Bol.com Bol.com
                                                                             6.306457426927145 (25, 25)
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             11
                                                                            • Tefal ActiFry FZ 7070
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/tefal-fz-7070-actifry-snacking-19983825.jpg
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/2/9/tefal-fz-7070-actifry-snacking-20018529.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/6/tefal-actifry-fz-7070-23955176.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/7/tefal-actifry-fz-7070-23955177.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/8/tefal-actifry-fz-7070-23955178.jpg
                                                                             Tefal ActiFry FZ 7070 (9)
                                                                             Tefal ActiFry FZ 7070
                                                                             Bobshop.be Bobshop.be
                                                                             8.524397530086162 (22, 22)
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             144.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             Bobshop.be Bobshop.be
                                                                             8.524397530086162 (22, 22)
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             144.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             5
                                                                            • Fritel SF 4049 friteuse
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/0/2/fritel-turbo-sf-4049-22185802.jpg
                                                                             Fritel SF 4049 friteuse (9)
                                                                             Fritel SF 4049 friteuse
                                                                             Artencraft.be Artencraft.be
                                                                             8.836741703451327 (173, 173)
                                                                             56.99, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                             Artencraft.be Artencraft.be
                                                                             8.836741703451327 (173, 173)
                                                                             56.99, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                             3
                                                                             good_buy
                                                                            • Frifri 1900 friteuse
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/7/frifri-1900-7840907.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/1/8/frifri-1900-24698218.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/1/9/frifri-1900-24698219.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/2/0/frifri-1900-24698220.jpg
                                                                             Frifri 1900 friteuse (9)
                                                                             Frifri 1900 friteuse
                                                                             Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                             54, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                             Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                             54, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                             4
                                                                            • SEB YV960000 friteuse
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/8/4/seb-yv9600-00-actifry-76818785-19984084.jpg
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/3/1/seb-yv9600-00-actifry-76818785-19988831.jpg
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/1/7/seb-yv9600-00-actifry-76818785-19988917.jpg
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/2/0/seb-yv9600-00-actifry-76818785-19989720.jpg
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/1/1/seb-yv960000-deep-fryer-23967711.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/1/2/seb-yv960000-deep-fryer-23967712.jpg
                                                                             SEB YV960000 friteuse (9)
                                                                             SEB YV960000 friteuse
                                                                             Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                             3.9277919958449803 (17, 17)
                                                                             218, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                             Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                             3.9277919958449803 (17, 17)
                                                                             218, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                             2
                                                                            • Domo DO451FR friteuse
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/5/8/domo-do-451-fr-16896258.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/4/domo-do451fr-deep-fryer-24832414.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/5/domo-do451fr-deep-fryer-24832415.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/6/domo-do451fr-deep-fryer-24832416.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/7/domo-do451fr-deep-fryer-24832417.jpg
                                                                             Domo DO451FR friteuse (8)
                                                                             Domo DO451FR friteuse
                                                                             Fonq.be Fonq.be
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             41.99, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                             Fonq.be Fonq.be
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             41.99, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                             3
                                                                            • Bosch PKA375V14E friteuse
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/2/1/bosch-pka375v14e-domino-inox-25208821.jpg
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/1/7/bosch-pka375v14e-domino-inox-29053117.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/1/8/bosch-pka375v14e-domino-inox-29053118.jpg
                                                                             Bosch PKA375V14E friteuse (8)
                                                                             Bosch PKA375V14E friteuse
                                                                             Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             554, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                             Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             554, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                             11
                                                                            • Princess Digitale Aerofryer XL
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/1/2/princess-01-182020-01-001-31947012.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTM3NzQ2LmpwZw==
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/0/4/princess-01-182020-01-001-32435404.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMuYmUvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzg3MTI4MzYzMjc2NDFfUHJpbmNlc3NfRGlnaXRhbGVfQWVyb2ZyeWVyX1hMXzgwMF9ncmFtXzNfMl9MaXRlcl8xNTAwV19EaWdpdGFsZV9iZWRpZW5pbmdfTENEX0Rpc3BsYXlfWndhcnQuanBn
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/0/5/princess-01-182020-01-001-32435405.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5yZWRjb29uLmJlL3Jlcy9zaG9wL2NhdGFsb2dlL3Byb2R1Y3RfMzE1L0I1OTU3NTkuanBn
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/0/princess-digital-aerofryer-xl-33018040.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/1/princess-digital-aerofryer-xl-33018041.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/2/princess-digital-aerofryer-xl-33018042.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/3/princess-digital-aerofryer-xl-33018043.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/4/princess-digital-aerofryer-xl-33018044.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/5/princess-digital-aerofryer-xl-33018045.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/6/princess-digital-aerofryer-xl-33018046.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/7/princess-digital-aerofryer-xl-33018047.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/8/princess-digital-aerofryer-xl-33018048.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/9/princess-digital-aerofryer-xl-33018049.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/5/0/princess-digital-aerofryer-xl-33018050.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/5/1/princess-digital-aerofryer-xl-33018051.jpg
                                                                             Princess Digitale Aerofryer XL (8)
                                                                             Princess Digitale Aerofryer XL
                                                                             Redcoonbe Redcoonbe
                                                                             4.255856394246499 (19, 19)
                                                                             105, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                             Redcoonbe Redcoonbe
                                                                             4.255856394246499 (19, 19)
                                                                             105, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                             3
                                                                            • Moulinex Super Uno AM3021
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/6/moulinex-am-3021-super-uno-18884176.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/1/7/moulinex-super-uno-am3021-23979017.jpg
                                                                             Moulinex Super Uno AM3021 (8)
                                                                             8.1 (5, 4)
                                                                             Moulinex Super Uno AM3021
                                                                             Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                             3.9277919958449803 (17, 17)
                                                                             70, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                             Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                             3.9277919958449803 (17, 17)
                                                                             70, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                             6
                                                                            • Domo DO454FR friteuse
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/1/domo-fr-454-18668171.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/1/domo-fr-454-23342821.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/4/domo-do454fr-deep-fryer-24828634.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/5/domo-do454fr-deep-fryer-24828635.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/6/domo-do454fr-deep-fryer-24828636.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/7/domo-do454fr-deep-fryer-24828637.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/8/domo-do454fr-deep-fryer-24828638.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/9/domo-do454fr-deep-fryer-24828639.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/0/domo-do454fr-deep-fryer-24828640.jpg
                                                                             Domo DO454FR friteuse (8)
                                                                             Domo DO454FR friteuse
                                                                             Artencraft.be Artencraft.be
                                                                             8.836741703451327 (173, 173)
                                                                             64.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             Artencraft.be Artencraft.be
                                                                             8.836741703451327 (173, 173)
                                                                             64.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             5
                                                                            • SEB FZ200000 friteuse
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/1/seb-fz-200000-21471091.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/2/8/seb-fz-200000-22194228.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/seb-fz200000-deep-fryer-23966402.jpg
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/seb-fz200000-deep-fryer-23966403.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/4/seb-fz200000-deep-fryer-23966404.jpg
                                                                             SEB FZ200000 friteuse (8)
                                                                             SEB FZ200000 friteuse
                                                                             Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                             3.9277919958449803 (17, 17)
                                                                             120, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                             Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                             3.9277919958449803 (17, 17)
                                                                             120, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                             5
                                                                            • Fritel 5245
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/1/fritel-frytastic-5245-22319571.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/2/7/fritel-5245-25288527.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/2/8/fritel-5245-25288528.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/2/9/fritel-5245-25288529.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/3/0/fritel-5245-25288530.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/3/1/fritel-5245-25288531.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/3/2/fritel-5245-25288532.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/3/3/fritel-5245-25288533.jpg
                                                                             Fritel 5245 (8)
                                                                             Fritel 5245
                                                                             Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                             95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                             Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                             95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                             9
                                                                            • Princess 182626 friteuse
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/4/2/princess-2628-57842.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/4/princess-2628-23969364.jpg
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/6/princess-2628-23969366.jpg
                                                                             Princess 182626 friteuse (7)
                                                                             Princess 182626 friteuse
                                                                             Etrias Etrias
                                                                             38.90, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                             Etrias Etrias
                                                                             38.90, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                             5
                                                                            • Fritel Turbo SF 4050
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
                                                                             Fritel Turbo SF 4050 (7)
                                                                             8.3 (6, 6)
                                                                             Fritel Turbo SF 4050
                                                                             Artencraft.be Artencraft.be
                                                                             8.836741703451327 (173, 173)
                                                                             59.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             Artencraft.be Artencraft.be
                                                                             8.836741703451327 (173, 173)
                                                                             59.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             5
                                                                             good_buy
                                                                            • Delonghi F34522CZ friteuse
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/1/5/delonghi-f-34522-cz-17245215.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/1/8/delonghi-f34522cz-deep-fryer-29049618.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/9/delonghi-f-34522-cz-15744899.jpg
                                                                             Delonghi F34522CZ friteuse (6)
                                                                             7.1 (6, 6)
                                                                             Delonghi F34522CZ friteuse
                                                                             Bol.com Bol.com
                                                                             6.306457426927145 (25, 25)
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             78.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             Bol.com Bol.com
                                                                             6.306457426927145 (25, 25)
                                                                             • http://static2.vergelijk.be/s/1.93//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                             78.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             8
                                                                            • Frifri 1948 RVS
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/2/frifri-1948-stainless-steel--21813312.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/4/2/frifri-1948-stainless-steel--21813542.jpg
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/frifri-1948-stainless-steel--21813723.jpg
                                                                             • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/0/0/frifri-1948-stainless-steel--21814600.jpg
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/6/frifri-1948-stainless-steel--24594186.jpg
                                                                             Frifri 1948 RVS (6)
                                                                             Frifri 1948 RVS
                                                                             Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                             84.35, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                             Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                             84.35, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                             4
                                                                            • Tefal FR 4052 friteuse
                                                                             • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/5/tefal-fr-4052-18015705.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/9/tefal-fr-4052-18531439.jpg
                                                                             • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/9/tefal-fr-4052-deep-fryer-24012429.jpg
                                                                             Tefal FR 4052 friteuse (6)
                                                                             Tefal FR 4052 friteuse
                                                                             Exellent.be Exellent.be
                                                                             6.904974313500939 (4, 4)
                                                                             69.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             Exellent.be Exellent.be
                                                                             6.904974313500939 (4, 4)
                                                                             69.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                             4
                                                                            2 11
                                                                            • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                                            • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                                            • blijmakers@vergelijk.be