x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Met een frietketel (of: frituurpan) maak je binnen een handomdraai lekkere snacks of andere tussendoortjes klaar. Als je olie gebruikt in plaats van vast frituurvet en als je de frietketel geregeld schoonmaakt, dan is frituren lang zo ongezond niet als wordt beweerd. Jij bent op zoek naar een frietketel en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier frietketels!

  Kooptips frietketel
  Bij het kopen van een frietketel kun je letten op de volgende dingen:
  1. Koude zone: de nieuwste frietketels hebben koude zones. Deze zone zit onder het verwarmingselement van de frietketel. Kruimels en frituurresten zakken naar de bodem van de frietketel maar verbranden niet, zodat de olie langer vers blijft.
  2. Controlelampje: de meeste frituurpannen beschikken over een indicatielampje dat aangeeft wanneer de frietketel op de juiste temperatuur is om de snacks erin te gooien.
  3. Schoonmaken: is de frietketel gemakkelijk schoon te maken? Is de binnenpan van de frietketel makkelijk te verwijderen?
  4. Kijkvenster: sommige frietketels hebben een deksel met kijkvenster, zodat het frituren minder spettert en je toch het eten in de gaten kunt houden.
  5. Inhoud: de inhoud van de frietketel wordt weergegeven in liters. Als je een groot gezin hebt kun je beter voor een grotere frietketel kiezen.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!

  Vergelijk hier frietketels!Soorten frietketels
  Er zijn frietketels met deksel en frietketels zonder deksel. frietketels met deksel hebben als voordelen dat de olie niet opspat tijdens het frituren en dat de olie of het frituurvet constant op de juiste temperatuur blijft. Eventueel kan er een kijkvenster in het deksel van de frietketels aangebracht zijn, zodat je de frietjes in de gaten kunt houden tijdens het frituurproces. Een nadeel van frietketels met deksel is dat de frietjes en andere snacks minder krokant kunnen worden bij sommige frietketels, maar dit is niet bij alle frietketels het geval. Daarom is het verstandig om altijd goed onze gebruikersreviews, vragen en antwoorden in de gaten te houden voordat je een frietketel aanschaft. Naast de ‘gewone’ frietketels zijn er ook duofrietketels. Deze dubbele frietketels zijn handig als je een groot gezin hebt en veel tegelijk wilt frituren, maar ook zijn deze frietketels makkelijk en efficiënt als je bijvoorbeeld patat en andere snacks tegelijkertijd klaar wilt hebben. In de ene bak van de frietketel kun je dan je frietjes bakken, terwijl de andere bak over is voor andere dingen.

  Tip: zet de open frietketel (de frietketel zonder deksel) niet te dicht onder de dampkap. De opspattende olie kan schade aan de afzuigkap veroorzaken.

  Functies frietketel
  De belangrijkste functie van de frietketel is natuurlijk het frituren van je frietjes, snacks en andere lekkernijen. Daarnaast bieden frietketel een aantal extra functies om je het frituren makkelijker te maken:
  Technische specificaties frietketel
  Een frietketel heeft een inhoud in liters en in gewicht. De hoeveelheid in liters geeft aan hoeveel frituurolie er in de frituurpan gaat. De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram. Dit is de hoeveelheid frietjes en snacks die je tegelijkertijd kunt frituren. De olie die je gebruikt moet met regelmaat ververst worden. Een handig hulpmiddel hiervoor is het aftapsysteem. Met dit systeem hoef je de frietketel niet op zijn kop te houden om de olie eruit te laten lopen. Het tapje zit aan de onderkant waardoor je de olie netjes kunt opvangen en weggooien. Losse onderdelen van een frietketel zijn vaatwasmachinebestendig.

  Nieuwste ontwikkelingen
  Ook de frituurwereld maakt ontwikkelingen door en de frietketels van twintig jaar geleden zijn niet meer dezelfden als die van nu. We zijn een stuk bewuster geworden van onze leefstijl en onze cultuur past zich langzaam aan aan een gezondere levenswijze. Zo ook de nieuwste frietketels. In plaats van het ouderwetse vaste frituurvet gebruiken we nu vooral olie of anders vloeibaar frituurvet. Daarnaast frituren we op een gemiddelde temperatuur: niet zo hoog dat de buitenkant aanbrandt terwijl de binnenkant nog niet gaar is, maar ook niet zo laag dat het eten teveel vet opneemt tijdens het frituurproces. Ten tweede denken we meer aan het milieu. Ook hier spelen de frietketelfabrikanten op in door frietketels op de markt te brengen met koude zones en aftapsystemen, zodat je de olie vaker kunt hergebruiken. Veiligheid en comfort zijn ook belangrijke punten bij de nieuwste frietketels. Alle frietketels bevatten tegenwoordig vetfilters of antireukfilters, koele wanden en oververhittingsbeveiligingen.

  Populaire merken frietketels
  Bekende merken frietketels zijn Delonghi, Fritel, Inventum, Philips, Princess en Tefal.

  Meer informatie over frietketels vind je in de verklarende woordenlijst voor de frietketel. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over frietketels kijken.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!


   

 • Veelgestelde vragen

  Waarom moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?Vergelijk hier frietketels!
  Waar laat ik de gebruikte olie, kan die gewoon bij het huisvuil?
  Kan de frietketel in zijn geheel in de vaatwasser?
  Kan ik ook buiten frituren?
  Mag de frietketel mee naar de camping?


  Wil je meteen op zoek naar frietketels? Bekijk en vergelijk dan hier frietketels!

  Waarom moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een frietketel, koelkast of vaatwasser betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een frietketel is dat € 1,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Waar laat ik de gebruikte olie, kan die gewoon bij het huisvuil?
  Ja, de gebruikte olie kan gewoon bij het huisvuil. Zorg wel voor een gesloten verpakking.

  Kan de frietketel in zijn geheel in de vaatwasser?
  Nee. Een frietketel is een elektrisch apparaat en mag niet in de vaatwasser. Alleen de losse onderdelen zoals de binnenpan, de frituurmand en het deksel mogen in de afwasmachine, mits ze daarvoor geschikt zijn. Deze informatie tref je aan in de handleiding bij de frituurpan.

  Vergelijk hier frietketels!Kan ik ook buiten frituren?
  Ja, dat kan. Zorg wel voor een veilige ondergrond.

  Mag de frietketel mee naar de camping?
  Je kunt een frituurpan gebruiken op de camping, mits het elektriciteitsnet hiervoor geschikt is. Er zijn ook campingmodellen met een aangepast wattage van 800 Watt.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over friteuse.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!
  Vergelijk hier frietketels!
  Aftapsysteem
  De olie die je gebruikt moet met regelmaat ververst worden. Een handig hulpmiddel hiervoor is het aftapsysteem. Met dit systeem hoef je de frietketel niet op zijn kop te houden om de olie eruit te laten lopen. Het tapje zit aan de onderkant, waardoor je de olie netjes kunt opvangen en weggooien.

  Diepvriesstand
  Sommige modellen frietketels hebben een speciale diepvriesstand voor producten die nog bevroren in de pan gaan. Door deze aangepaste stand voorkom je het spetteren van hete olie en het eten behoudt zijn kwaliteit.

  Duofrietketel
  De meeste modellen hebben een enkele binnenpan met daarin de frituurmand. Er zijn ook duofrietketels voor de (semi-)professionele bakker. Deze bestaan uit twee van elkaar gescheiden open binnenpannen, ieder met een eigen temperatuurregeling. Hiermee kun je twee keer zoveel bakken als in een enkele frituurpan.

  Indicatielamp thermostaat
  Voordat je het eten in de pan gooit, warm je eerst de olie op. Zodra deze op de juiste temperatuur is, kun je aan de slag met bakken. De temperatuur van een frietketel is regelbaar en wordt met een indicatielamp weergegeven.

  Inhoud
  Een frietketel heeft een inhoud in liters en in gewicht. De hoeveelheid in liters geeft aan hoeveel frituurolie er in de pan gaat. De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram.

  Vergelijk hier frietketels!Inhoud frituurmand
  De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram.

  Kijkvenster
  Verreweg de meeste frietketels hebben een transparant kijkvenster waardoor je kunt zien hoever het frituren gevorderd is. De frituurmand kun je tijdens het frituren omhoog halen met de lift. Dan hoeft het deksel dus niet open, maar kun je via het venster zien of het eten al klaar is.

  Koele wand
  Tijdens het gebruik van de frietketel zorgt de koele wand ervoor dat het apparaat aan de buitenkant niet verwarmd wordt. Je kunt de frietketel gewoon aanraken zonder de vingers te branden.

  Koude zone
  In de nieuwe modellen frietketels zit een koude zone. Dit houdt in dat het onderste deel van de frituurolie zich onder het verwarmingselement bevindt. De temperatuur is hier lager dan in de rest van de pan. Kruimels en frituurresten zakken naar de bodem van de frietketel maar verbranden niet, zodat de olie langer vers blijft.

  Lcd-display Vergelijk hier frietketels!
  Hierop lees je de informatie af, zoals de temperatuur.

  Lift
  De frituurmand kun je tijdens het frituren omhoog halen met de lift. Dan hoeft het deksel dus niet open, maar kun je via het venster zien of het eten al klaar is. Als de inhoud van de frietketel klaar is, haal je met dezelfde lift de frituurmand omhoog en laat je het eten nog even uitlekken.

  Timer
  Hiermee kun je de baktijd van de frietketel instellen. Nadat deze tijd verlopen is, kun je je frietjes geel- en goudkleurig uit de frietketel halen zonder dat je er zelf constant bij in de buurt hoeft te blijven.

  Vetfilter
  Om frituurlucht in huis te voorkomen, zit er in het deksel van de frietketel een vetfilter. Dit filter kan permanent zijn, afwasbaar of verwijderbaar. Sommige filters moet je vervangen en dus los erbij kopen. Dit kost extra geld, houd daar rekening mee in het budget bij de aanschaf van het apparaat.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!

Frietketel 7.0 (105)
237
 • automatische_uitschakeling:
  • ja - 4
  • price:
   • price_55 - 64
    • price_55_75 - 56
     • price_75_110 - 59
      • price_110 - 58
      • temperatuur_klaar_indicator:
       • ja - 16
       • vermogen:
        • vermogen_1800 - 42
         • vermogen_1800_2200 - 49
          • vermogen_2200_3200 - 50
           • vermogen_3200 - 52
           • kleur:
            • zwart - 85
             • roestvrijstaal - 78
              • wit - 55
               • zilver - 29
                • antraciet - 13
                 • grijs - 13
                  • rood - 6
                   • chroom - 2
                    • groen - 2
                     • metallic - 2
                      • aluminium - 1
                       • cream - 1
                       • instelbare_thermostaat:
                        • ja - 114
                        • olieniveau:
                         • olieniveau_2.8 - 19
                          • olieniveau_2.8_3.5 - 22
                           • olieniveau_3.5_4 - 3
                            • olieniveau_4 - 34
                            • brand:
                             • fritel - 51
                              • frifri - 39
                               • tefal - 27
                                • delonghi - 14
                                 • princess - 13
                                  • inventum - 12
                                   • philips - 8
                                    • seb - 8
                                     • domo - 7
                                      • tristar - 6
                                       • bestron - 5
                                        • severin - 5
                                         • steba - 5
                                          • moulinex - 4
                                           • nova - 4
                                            • tomado - 4
                                             • klarstein - 2
                                              • magimix - 2
                                               • siemens - 2
                                                • techwood - 2
                                                 • waves - 2
                                                  • atag - 1
                                                   • bob_home - 1
                                                    • bosch - 1
                                                     • brandt - 1
                                                      • de_dietrich - 1
                                                       • emerio - 1
                                                        • m_systems - 1
                                                         • miele - 1
                                                          • neff - 1
                                                           • novy - 1
                                                            • proficook - 1
                                                             • smeg - 1
                                                              • solac - 1
                                                               • unold - 1
                                                                • zanussi - 1
                                                                • soort:
                                                                 • enkel - 176
                                                                  • dubbel - 17
                                                                  • group:
                                                                   • frifri_1948 - 2
                                                                    • inventum_gf_431 - 2
                                                                     • philips_hd_9230 - 2
                                                                      • philips_hd_9240_avance - 2
                                                                       • fritel_4212_sf_turbo - 1
                                                                       0 - 24
                                                                       • Philips HD9220/20 Airfryer
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/philips-hd-9220-20-19747225.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/3/2/philips-hd-9220-20-23379532.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/philips-hd-9220-20-23753423.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/philips-hd-9220-20-23753424.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/5/philips-hd-9220-20-23753425.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/6/philips-hd-9220-20-23753426.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/7/philips-hd-9220-20-23753427.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/philips-hd-9220-20-23753428.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/9/philips-hd-9220-20-23753429.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/philips-hd-9220-20-23753430.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/philips-hd-9220-20-23753431.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-hd-9220-20-23753432.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-hd-9220-20-23753433.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-hd-9220-20-23753438.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/philips-hd-9220-20-23753439.jpg
                                                                        Philips HD9220/20 Airfryer (396)
                                                                        8.1 (6, 4)
                                                                        Philips HD9220/20 Airfryer
                                                                        Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                        129, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                        Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                        129, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                        8
                                                                        most_sold
                                                                       • Philips HD 9240 Avance Zwart
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/9/0/philips-hd-9240-avance-19897890.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/9/philips-hd-9240-avance-black--23786429.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/4/5/philips-hd-9240-avance-black--25212845.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/2/philips-hd-9240-avance-black--27722482.jpg
                                                                        Philips HD 9240 Avance Zwart (147)
                                                                        Philips HD 9240 Avance Zwart
                                                                        Bobshop.be Bobshop.be
                                                                        7.6 (10, 10)
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        183.09, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        Bobshop.be Bobshop.be
                                                                        7.6 (10, 10)
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        183.09, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        9
                                                                       • Fritel Frytastic 5150
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/0/fritel-frytastic-5150-22319570.jpg
                                                                        Fritel Frytastic 5150 (58)
                                                                        Fritel Frytastic 5150
                                                                        Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                        59, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                        59, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        7
                                                                        good_buy
                                                                       • Tefal ActiFry FZ 7070
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/tefal-fz-7070-actifry-snacking-19983825.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/2/9/tefal-fz-7070-actifry-snacking-20018529.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/6/tefal-actifry-fz-7070-23955176.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/7/tefal-actifry-fz-7070-23955177.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/8/tefal-actifry-fz-7070-23955178.jpg
                                                                        Tefal ActiFry FZ 7070 (49)
                                                                        Tefal ActiFry FZ 7070
                                                                        Redcoonbe Redcoonbe
                                                                        6.659999999999999 (19, 19)
                                                                        144.8, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        Redcoonbe Redcoonbe
                                                                        6.659999999999999 (19, 19)
                                                                        144.8, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        7
                                                                       • Tefal ActiFry AW9500
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/0/0/tefal-aw-9500-actifry-22404700.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/8/3/tefal-aw-9500-actifry-18952283.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/1/1/tefal-aw-9500-actifry-19559911.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/1/0/tefal-actifry-aw9500-23780710.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/8/2/tefal-aw-9500-actifry-18952082.jpg
                                                                        Tefal ActiFry AW9500 (43)
                                                                        8.7 (7, 7)
                                                                        wehkampbe wehkampbe
                                                                        175.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        wehkampbe wehkampbe
                                                                        175.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        1
                                                                        good_buy
                                                                        best_reviewed
                                                                       • SEB SEZV9701 friteuse
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/2/7/seb-yv-970100-actifry-19610127.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/1/seb-yv-970100-actifry-19611091.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/7/3/seb-yv-970100-actifry-19709373.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/7/seb-sezv9701-deep-fryer-23824537.jpg
                                                                        SEB SEZV9701 friteuse (34)
                                                                        SEB SEZV9701 friteuse
                                                                        Bol.com Bol.com
                                                                        5.98125 (25, 25)
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        266.49, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                        Bol.com Bol.com
                                                                        5.98125 (25, 25)
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        266.49, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                        3
                                                                       • Domo DO461FR friteuse
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/5/0/domo-do461fr-22370250.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/7/domo-do461fr-deep-fryer-23819417.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/8/domo-do461fr-deep-fryer-23819418.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/9/domo-do461fr-deep-fryer-23819419.jpg
                                                                        Domo DO461FR friteuse (31)
                                                                        Domo DO461FR friteuse
                                                                        Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                                        43.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                                        43.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        5
                                                                       • SEB AL8010 friteuse
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/4/seb-al8010-actifry-24433394.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/5/seb-al8010-actifry-24433395.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/6/seb-al8010-actifry-24433396.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/7/seb-al8010-actifry-24433397.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/8/seb-al8010-actifry-24433398.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/6/seb-al8010-deep-fryer-24948396.jpg
                                                                        SEB AL8010 friteuse (26)
                                                                        SEB AL8010 friteuse
                                                                        Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                        128, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                        Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                        128, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                        3
                                                                       • Fritel Turbo SF 4050
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
                                                                        Fritel Turbo SF 4050 (25)
                                                                        8.3 (6, 6)
                                                                        Fritel Turbo SF 4050
                                                                        Coolblue.be Coolblue.be
                                                                        8.7 (52, 52)
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        59.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        Coolblue.be Coolblue.be
                                                                        8.7 (52, 52)
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        59.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        5
                                                                        good_buy
                                                                       • Philips HD9220/50 friteuse
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/9/4/philips-hd-9220-50-airfryer-19768594.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/1/5/philips-hd-9220-50-airfryer-19771115.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/8/3/philips-hd-9220-50-airfryer-19774383.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/3/philips-hd-9220-50-airfryer-23379543.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/2/8/philips-hd9220-50-deep-fryer-23769928.jpg
                                                                        Philips HD9220/50 friteuse (22)
                                                                        Redcoonbe Redcoonbe
                                                                        6.659999999999999 (19, 19)
                                                                        180, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        Redcoonbe Redcoonbe
                                                                        6.659999999999999 (19, 19)
                                                                        180, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        1
                                                                       • Delonghi F34522CZ friteuse
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/1/5/delonghi-f-34522-cz-17245215.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/1/8/delonghi-f34522cz-deep-fryer-29049618.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/9/delonghi-f-34522-cz-15744899.jpg
                                                                        Delonghi F34522CZ friteuse (21)
                                                                        7.1 (6, 6)
                                                                        Delonghi F34522CZ friteuse
                                                                        MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                        69, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                        69, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        8
                                                                       • Philips HD 9230 Zwart
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/2/9/philips-hd-9230-black--21518229.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/6/1/philips-hd-9230-black--23797161.jpg
                                                                        Philips HD 9230 Zwart (21)
                                                                        Philips HD 9230 Zwart
                                                                        Fonq.be Fonq.be
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        149, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                        Fonq.be Fonq.be
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        149, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                        6
                                                                       • Frifri 1948 RVS
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/2/frifri-1948-stainless-steel--21813312.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/4/2/frifri-1948-stainless-steel--21813542.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/frifri-1948-stainless-steel--21813723.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/0/0/frifri-1948-stainless-steel--21814600.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/6/frifri-1948-stainless-steel--24594186.jpg
                                                                        Frifri 1948 RVS (19)
                                                                        Frifri 1948 RVS
                                                                        Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                        84.45, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                        Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                        84.45, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                        3
                                                                       • Fritel FR 1355
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/1/4/fritel-fr-1355-147814.jpg
                                                                        Fritel FR 1355 (19)
                                                                        Fritel FR 1355
                                                                        electromania.be electromania.be
                                                                        8.5 (19, 19)
                                                                        49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        electromania.be electromania.be
                                                                        8.5 (19, 19)
                                                                        49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        5
                                                                        good_buy
                                                                       • SEB AH9500 friteuse
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/9/7/seb-aw9500-friteuse-actifry-17327497.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/9/1/seb-ah9500-deep-fryer-25276091.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/9/2/seb-ah9500-deep-fryer-25276092.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/9/3/seb-ah9500-deep-fryer-25276093.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/9/4/seb-ah9500-deep-fryer-25276094.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/9/5/seb-ah9500-deep-fryer-25276095.jpg
                                                                        SEB AH9500 friteuse (17)
                                                                        SEB AH9500 friteuse
                                                                        Bol.com Bol.com
                                                                        5.98125 (25, 25)
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        186.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        Bol.com Bol.com
                                                                        5.98125 (25, 25)
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        186.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        5
                                                                       • SEB AH9000 friteuse
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/7/4/seb-ah900000-14820574.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/8/8/seb-ah900000-23964588.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/0/seb-ah900000-23964590.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/1/seb-ah900000-23964591.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/2/seb-ah900000-23964592.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/3/seb-ah900000-23964593.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/4/seb-ah900000-23964594.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/5/seb-ah900000-23964595.jpg
                                                                        SEB AH9000 friteuse (17)
                                                                        SEB AH9000 friteuse
                                                                        electromania.be electromania.be
                                                                        8.5 (19, 19)
                                                                        207, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                        electromania.be electromania.be
                                                                        8.5 (19, 19)
                                                                        207, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                        2
                                                                       • Frifri 1998 friteuse
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/3/5/frifri-1998-inox-duo-18347535.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/0/frifri-1998-deep-fryer-24000070.jpg
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/1/frifri-1998-deep-fryer-24000071.jpg
                                                                        Frifri 1998 friteuse (17)
                                                                        Frifri 1998 friteuse
                                                                        Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                        160.95, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                        Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                        160.95, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                        3
                                                                       • Nova 180301 friteuse
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/7/1/nova-fr-301-180301-20029471.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/nova-fr-301-180301-22292375.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/4/6/nova-fr-301-180301-22295446.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/6/nova-180301-deep-fryer-24624426.jpg
                                                                        Nova 180301 friteuse (16)
                                                                        Nova 180301 friteuse
                                                                        MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                        39, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                        39, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        3
                                                                       • SEB YV960000 friteuse
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/8/4/seb-yv9600-00-actifry-76818785-19984084.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/3/1/seb-yv9600-00-actifry-76818785-19988831.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/1/7/seb-yv9600-00-actifry-76818785-19988917.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/2/0/seb-yv9600-00-actifry-76818785-19989720.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/1/1/seb-yv960000-deep-fryer-23967711.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/1/2/seb-yv960000-deep-fryer-23967712.jpg
                                                                        SEB YV960000 friteuse (16)
                                                                        Coolblue.be Coolblue.be
                                                                        8.7 (52, 52)
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        249, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        Coolblue.be Coolblue.be
                                                                        8.7 (52, 52)
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        249, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        1
                                                                       • SEB YY2163FD friteuse
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/8/seb-yy-2163-fd-actifry-22414568.jpg
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/0/5/seb-yy2163fd-deep-fryer-23967805.jpg
                                                                        SEB YY2163FD friteuse (15)
                                                                        SEB YY2163FD friteuse
                                                                        Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                        166.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                        Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                        166.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                        2
                                                                       • Frifri 5848
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/1/5/frifri-5848-18850315.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/5/frifri-5848-24623845.jpg
                                                                        Frifri 5848 (15)
                                                                        Frifri 5848
                                                                        Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                        78, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                        78, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        5
                                                                       • Frifri 1905
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/4/2/frifri-1905-57942.jpg
                                                                        • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/3/frifri-1905-24594183.jpg
                                                                        Frifri 1905 (15)
                                                                        Frifri 1905
                                                                        Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                        58.01, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                        Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                        58.01, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                        4
                                                                       • Delonghi FH1130 Young
                                                                        • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/0/2/delonghi-fh1130-young-25211802.jpg
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/9/2/delonghi-fh1130-young-25211992.jpg
                                                                        Delonghi FH1130 Young (13)
                                                                        Redcoonbe Redcoonbe
                                                                        6.659999999999999 (19, 19)
                                                                        169.05, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        Redcoonbe Redcoonbe
                                                                        6.659999999999999 (19, 19)
                                                                        169.05, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                        1
                                                                       • Delonghi FH1363 Extra
                                                                        • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/9/0/delonghi-fh1363-extra-25211890.jpg
                                                                        Delonghi FH1363 Extra (13)
                                                                        Delonghi FH1363 Extra
                                                                        Coolblue.be Coolblue.be
                                                                        8.7 (52, 52)
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        219, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        Coolblue.be Coolblue.be
                                                                        8.7 (52, 52)
                                                                        • http://static2.vergelijk.be/s/1.83//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                        219, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                        5
                                                                       2 10
                                                                       • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                                       • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                                       • blijmakers@vergelijk.be