x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Met een frietketel (of: frituurpan) maak je binnen een handomdraai lekkere snacks of andere tussendoortjes klaar. Als je olie gebruikt in plaats van vast frituurvet en als je de frietketel geregeld schoonmaakt, dan is frituren lang zo ongezond niet als wordt beweerd. Jij bent op zoek naar een frietketel en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier frietketels!

  Kooptips frietketel
  Bij het kopen van een frietketel kun je letten op de volgende dingen:
  1. Koude zone: de nieuwste frietketels hebben koude zones. Deze zone zit onder het verwarmingselement van de frietketel. Kruimels en frituurresten zakken naar de bodem van de frietketel maar verbranden niet, zodat de olie langer vers blijft.
  2. Controlelampje: de meeste frituurpannen beschikken over een indicatielampje dat aangeeft wanneer de frietketel op de juiste temperatuur is om de snacks erin te gooien.
  3. Schoonmaken: is de frietketel gemakkelijk schoon te maken? Is de binnenpan van de frietketel makkelijk te verwijderen?
  4. Kijkvenster: sommige frietketels hebben een deksel met kijkvenster, zodat het frituren minder spettert en je toch het eten in de gaten kunt houden.
  5. Inhoud: de inhoud van de frietketel wordt weergegeven in liters. Als je een groot gezin hebt kun je beter voor een grotere frietketel kiezen.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!

  Vergelijk hier frietketels!Soorten frietketels
  Er zijn frietketels met deksel en frietketels zonder deksel. frietketels met deksel hebben als voordelen dat de olie niet opspat tijdens het frituren en dat de olie of het frituurvet constant op de juiste temperatuur blijft. Eventueel kan er een kijkvenster in het deksel van de frietketels aangebracht zijn, zodat je de frietjes in de gaten kunt houden tijdens het frituurproces. Een nadeel van frietketels met deksel is dat de frietjes en andere snacks minder krokant kunnen worden bij sommige frietketels, maar dit is niet bij alle frietketels het geval. Daarom is het verstandig om altijd goed onze gebruikersreviews, vragen en antwoorden in de gaten te houden voordat je een frietketel aanschaft. Naast de ‘gewone’ frietketels zijn er ook duofrietketels. Deze dubbele frietketels zijn handig als je een groot gezin hebt en veel tegelijk wilt frituren, maar ook zijn deze frietketels makkelijk en efficiënt als je bijvoorbeeld patat en andere snacks tegelijkertijd klaar wilt hebben. In de ene bak van de frietketel kun je dan je frietjes bakken, terwijl de andere bak over is voor andere dingen.

  Tip: zet de open frietketel (de frietketel zonder deksel) niet te dicht onder de dampkap. De opspattende olie kan schade aan de afzuigkap veroorzaken.

  Functies frietketel
  De belangrijkste functie van de frietketel is natuurlijk het frituren van je frietjes, snacks en andere lekkernijen. Daarnaast bieden frietketel een aantal extra functies om je het frituren makkelijker te maken:
  Technische specificaties frietketel
  Een frietketel heeft een inhoud in liters en in gewicht. De hoeveelheid in liters geeft aan hoeveel frituurolie er in de frituurpan gaat. De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram. Dit is de hoeveelheid frietjes en snacks die je tegelijkertijd kunt frituren. De olie die je gebruikt moet met regelmaat ververst worden. Een handig hulpmiddel hiervoor is het aftapsysteem. Met dit systeem hoef je de frietketel niet op zijn kop te houden om de olie eruit te laten lopen. Het tapje zit aan de onderkant waardoor je de olie netjes kunt opvangen en weggooien. Losse onderdelen van een frietketel zijn vaatwasmachinebestendig.

  Nieuwste ontwikkelingen
  Ook de frituurwereld maakt ontwikkelingen door en de frietketels van twintig jaar geleden zijn niet meer dezelfden als die van nu. We zijn een stuk bewuster geworden van onze leefstijl en onze cultuur past zich langzaam aan aan een gezondere levenswijze. Zo ook de nieuwste frietketels. In plaats van het ouderwetse vaste frituurvet gebruiken we nu vooral olie of anders vloeibaar frituurvet. Daarnaast frituren we op een gemiddelde temperatuur: niet zo hoog dat de buitenkant aanbrandt terwijl de binnenkant nog niet gaar is, maar ook niet zo laag dat het eten teveel vet opneemt tijdens het frituurproces. Ten tweede denken we meer aan het milieu. Ook hier spelen de frietketelfabrikanten op in door frietketels op de markt te brengen met koude zones en aftapsystemen, zodat je de olie vaker kunt hergebruiken. Veiligheid en comfort zijn ook belangrijke punten bij de nieuwste frietketels. Alle frietketels bevatten tegenwoordig vetfilters of antireukfilters, koele wanden en oververhittingsbeveiligingen.

  Populaire merken frietketels
  Bekende merken frietketels zijn Delonghi, Fritel, Inventum, Philips, Princess en Tefal.

  Meer informatie over frietketels vind je in de verklarende woordenlijst voor de frietketel. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over frietketels kijken.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!


   

 • Veelgestelde vragen

  Waarom moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?Vergelijk hier frietketels!
  Waar laat ik de gebruikte olie, kan die gewoon bij het huisvuil?
  Kan de frietketel in zijn geheel in de vaatwasser?
  Kan ik ook buiten frituren?
  Mag de frietketel mee naar de camping?


  Wil je meteen op zoek naar frietketels? Bekijk en vergelijk dan hier frietketels!

  Waarom moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een frietketel, koelkast of vaatwasser betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een frietketel is dat € 1,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Waar laat ik de gebruikte olie, kan die gewoon bij het huisvuil?
  Ja, de gebruikte olie kan gewoon bij het huisvuil. Zorg wel voor een gesloten verpakking.

  Kan de frietketel in zijn geheel in de vaatwasser?
  Nee. Een frietketel is een elektrisch apparaat en mag niet in de vaatwasser. Alleen de losse onderdelen zoals de binnenpan, de frituurmand en het deksel mogen in de afwasmachine, mits ze daarvoor geschikt zijn. Deze informatie tref je aan in de handleiding bij de frituurpan.

  Vergelijk hier frietketels!Kan ik ook buiten frituren?
  Ja, dat kan. Zorg wel voor een veilige ondergrond.

  Mag de frietketel mee naar de camping?
  Je kunt een frituurpan gebruiken op de camping, mits het elektriciteitsnet hiervoor geschikt is. Er zijn ook campingmodellen met een aangepast wattage van 800 Watt.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over friteuse.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!
  Vergelijk hier frietketels!
  Aftapsysteem
  De olie die je gebruikt moet met regelmaat ververst worden. Een handig hulpmiddel hiervoor is het aftapsysteem. Met dit systeem hoef je de frietketel niet op zijn kop te houden om de olie eruit te laten lopen. Het tapje zit aan de onderkant, waardoor je de olie netjes kunt opvangen en weggooien.

  Diepvriesstand
  Sommige modellen frietketels hebben een speciale diepvriesstand voor producten die nog bevroren in de pan gaan. Door deze aangepaste stand voorkom je het spetteren van hete olie en het eten behoudt zijn kwaliteit.

  Duofrietketel
  De meeste modellen hebben een enkele binnenpan met daarin de frituurmand. Er zijn ook duofrietketels voor de (semi-)professionele bakker. Deze bestaan uit twee van elkaar gescheiden open binnenpannen, ieder met een eigen temperatuurregeling. Hiermee kun je twee keer zoveel bakken als in een enkele frituurpan.

  Indicatielamp thermostaat
  Voordat je het eten in de pan gooit, warm je eerst de olie op. Zodra deze op de juiste temperatuur is, kun je aan de slag met bakken. De temperatuur van een frietketel is regelbaar en wordt met een indicatielamp weergegeven.

  Inhoud
  Een frietketel heeft een inhoud in liters en in gewicht. De hoeveelheid in liters geeft aan hoeveel frituurolie er in de pan gaat. De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram.

  Vergelijk hier frietketels!Inhoud frituurmand
  De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram.

  Kijkvenster
  Verreweg de meeste frietketels hebben een transparant kijkvenster waardoor je kunt zien hoever het frituren gevorderd is. De frituurmand kun je tijdens het frituren omhoog halen met de lift. Dan hoeft het deksel dus niet open, maar kun je via het venster zien of het eten al klaar is.

  Koele wand
  Tijdens het gebruik van de frietketel zorgt de koele wand ervoor dat het apparaat aan de buitenkant niet verwarmd wordt. Je kunt de frietketel gewoon aanraken zonder de vingers te branden.

  Koude zone
  In de nieuwe modellen frietketels zit een koude zone. Dit houdt in dat het onderste deel van de frituurolie zich onder het verwarmingselement bevindt. De temperatuur is hier lager dan in de rest van de pan. Kruimels en frituurresten zakken naar de bodem van de frietketel maar verbranden niet, zodat de olie langer vers blijft.

  Lcd-display Vergelijk hier frietketels!
  Hierop lees je de informatie af, zoals de temperatuur.

  Lift
  De frituurmand kun je tijdens het frituren omhoog halen met de lift. Dan hoeft het deksel dus niet open, maar kun je via het venster zien of het eten al klaar is. Als de inhoud van de frietketel klaar is, haal je met dezelfde lift de frituurmand omhoog en laat je het eten nog even uitlekken.

  Timer
  Hiermee kun je de baktijd van de frietketel instellen. Nadat deze tijd verlopen is, kun je je frietjes geel- en goudkleurig uit de frietketel halen zonder dat je er zelf constant bij in de buurt hoeft te blijven.

  Vetfilter
  Om frituurlucht in huis te voorkomen, zit er in het deksel van de frietketel een vetfilter. Dit filter kan permanent zijn, afwasbaar of verwijderbaar. Sommige filters moet je vervangen en dus los erbij kopen. Dit kost extra geld, houd daar rekening mee in het budget bij de aanschaf van het apparaat.

  Bekijk en vergelijk hier frietketels en vind de beste koop!

 • Fritel FR 1355 Duo
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/2/9/fritel-fr-1355-duo-20512529.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/6/3/fritel-fr-1355-duo-20512963.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/6/9/fritel-fr-1355-duo-20512969.jpg
  Fritel FR 1355 Duo (8)
  7.75 (1)
  Fritel FR 1355 Duo
  Professionele kwaliteit voor thuis
  filter is nvt aangezien deze niet nodig is bij een open pan. Degelijk apparaat. Alleen de kabels zijn wat aan de korte kant.
  9.0
  0 10
 • Fritel Turbo SF 4050
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
  Fritel Turbo SF 4050 (9)
  8.666722983652262 (6)
  Fritel Turbo SF 4050
  Wij waren al langer bekend (6 jaar) met Fritel en zijn uiterst tevreden!!!
  Eenmaal Fritel....altijd Fritel!
  9.0
  0 10
 • Fritel Turbo SF 4050
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
  Fritel Turbo SF 4050 (9)
  8.666722983652262 (6)
  Fritel Turbo SF 4050
  Prima friteuse, snel op temperatuur, goed bakresultaat!
  Deze friteuse is compact en praktisch. Snel op temperatuur. Prima om kleine porties te frituren. Bakresultaat prima. (Gebruik deze kleine friteuse naast een grote friteuse voor het frituren van de snacks. Praktisch omdat je dan niet steeds een grote hoeveelheid olie hoeft te verversen in de grote friteuse, na het bakken van bv kroketten (die het vet snel vervuilen). Conclusie: prima frituurpannetje.
  9.0
  0 10
 • Fritel Turbo SF 4050
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
  Fritel Turbo SF 4050 (9)
  8.666722983652262 (6)
  Fritel Turbo SF 4050
  prima bakresultaat. Veilig in gebruik.
  Is een goede frituurapparaat voor een of tweepersonenhuishouding. Prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend!
  8.7
  0 10
 • Fritel Turbo SF 4050
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
  Fritel Turbo SF 4050 (9)
  8.666722983652262 (6)
  Fritel Turbo SF 4050
  Zou iedereen aanraden.
  Goed formaat niet te klein ,niet te groot erg prakties ook om schoon taken. Dit is mijn tweede, heb ook de grote.
  9.3
  0 10
 • Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/philips-hd-9220-20-19747225.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/3/2/philips-hd-9220-20-23379532.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/philips-hd-9220-20-23753423.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/philips-hd-9220-20-23753424.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/5/philips-hd-9220-20-23753425.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/6/philips-hd-9220-20-23753426.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/7/philips-hd-9220-20-23753427.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/philips-hd-9220-20-23753428.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/9/philips-hd-9220-20-23753429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/philips-hd-9220-20-23753430.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/philips-hd-9220-20-23753431.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-hd-9220-20-23753432.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-hd-9220-20-23753433.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-hd-9220-20-23753438.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/philips-hd-9220-20-23753439.jpg
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20 (30)
  7.220552022369185 (4)
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  de 20 euro terug aktie geldt niet meer tgv de late levering door philips!
  ik heb dit gekocht en betaald, in deze tijd, omdat de kortingsaktie nog geldt. Blijkt dat, ook al heb ik het gekocht en betaald, het niet op tijd geleverd kan worden door vertraging bij Philips. Ofwel: geen korting. Zonder die korting had ik een ander product gekocht.... De Airfryer heb ik nog niet, daar kan ik nog niet zoveel over zeggen
  6.0
  0 10
 • Fritel Turbo SF 4050
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
  Fritel Turbo SF 4050 (9)
  8.666722983652262 (6)
  Fritel Turbo SF 4050
  Eindelijk een echte friteuse. !!!!!!!!!
  Wij hebben heel veel friteuses gehad, maar dit gebruiksvriendelijke en compacte apparaat doet wat hij moet doen, namelijk goed frituren............. Volg de gebruiksaanwijzing en je resultaat is perfect. Hulde voor dit apparaat wt ook nog eens weinig ruimte inneemt
  9.7
  0 10
 • Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/philips-hd-9220-20-19747225.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/3/2/philips-hd-9220-20-23379532.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/philips-hd-9220-20-23753423.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/philips-hd-9220-20-23753424.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/5/philips-hd-9220-20-23753425.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/6/philips-hd-9220-20-23753426.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/7/philips-hd-9220-20-23753427.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/philips-hd-9220-20-23753428.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/9/philips-hd-9220-20-23753429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/philips-hd-9220-20-23753430.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/philips-hd-9220-20-23753431.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-hd-9220-20-23753432.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-hd-9220-20-23753433.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-hd-9220-20-23753438.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/philips-hd-9220-20-23753439.jpg
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20 (30)
  7.220552022369185 (4)
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  fantastich en hardstikke fijn zou niet meer zonder kunnen
  hardstikke fijn en wil niet meer zonder airfryer zijnhij behoed ij voor heel veel vet
  9.0
  0 10
 • Fritel Turbo SF 4050
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
  Fritel Turbo SF 4050 (9)
  8.666722983652262 (6)
  Fritel Turbo SF 4050
  Een fijne friteuse die ik voor mijn verjaardag heb gekregen gelijk gebruikt en zeer goed bevonden
  Fijn dat deze niet zo groot is en voor kleine gezinnen hjandig in gebruik
  9.3
  0 10
 • Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/philips-hd-9220-20-19747225.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/3/2/philips-hd-9220-20-23379532.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/philips-hd-9220-20-23753423.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/philips-hd-9220-20-23753424.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/5/philips-hd-9220-20-23753425.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/6/philips-hd-9220-20-23753426.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/7/philips-hd-9220-20-23753427.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/philips-hd-9220-20-23753428.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/9/philips-hd-9220-20-23753429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/philips-hd-9220-20-23753430.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/philips-hd-9220-20-23753431.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-hd-9220-20-23753432.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-hd-9220-20-23753433.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-hd-9220-20-23753438.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/philips-hd-9220-20-23753439.jpg
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20 (30)
  7.220552022369185 (4)
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  heel gemakkelijk in gebruik en zeer lekker
  De airfryer is een zeer fijn toestel. Je kan de producten gewoon in de mand doen, je stelt de tijd en temperatuur in, en kan je bezig houden met de rest van de maaltijd, of zelfs gewoon iets anders gaan doen. Het toestel geeft een belsignaal wanneer de tijd om is. De mand is wel aan de kleine kant, en alles moet veel langer bakken dan in een frietketel. Er kunnen bijvoorbeeld 800 gram frietjes in, en deze bakken ongeveer 20 minuten. Voor kleine gezinnen en koppels ideaal, ook omdat je de mand met bijgeleverde plaat in twee delen kan delen zodat je 2 producten tegelijk kan bakken. Deze moeten dan wel op dezelfde temperatuur gebakken worden. De smaak en structuur is niet hetzelfde als uit de frietketel, maar naar mijn mening wel zeer goed. Het voordeel bij gekruide aardappels zoals wedges is dat de kruiden qua smaak veel krachtiger blijven doordat ze niet ondergedompeld worden in frietvet. Ook vlees zoals kippenboutjes kan je in de airfryer knapperig bakken.
  10.0
  0 10
 • Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/philips-hd-9220-20-19747225.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/3/2/philips-hd-9220-20-23379532.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/philips-hd-9220-20-23753423.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/philips-hd-9220-20-23753424.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/5/philips-hd-9220-20-23753425.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/6/philips-hd-9220-20-23753426.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/7/philips-hd-9220-20-23753427.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/philips-hd-9220-20-23753428.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/9/philips-hd-9220-20-23753429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/philips-hd-9220-20-23753430.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/philips-hd-9220-20-23753431.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-hd-9220-20-23753432.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-hd-9220-20-23753433.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-hd-9220-20-23753438.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/philips-hd-9220-20-23753439.jpg
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20 (30)
  7.220552022369185 (4)
  Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
  Hallo, wij gebruiken de Airfryer nu geruime tijd en denken er over om een tweede aan ...
  Hallo, wij gebruiken de Airfryer nu geruime tijd en denken er over om een tweede aan te schaffen. Het is een ideaal apparaat, maar voor een gezin met vier goede eters, red je het niet met ééntje. De porties in de pan zijn dan net te klein. Het is een geweldige uitvinding, die werkelijk voor alles werkt. Zelfs kroketten worden lekker; ze zien wat bleek, maar voor de liefhebbers doet een kwastje olie wonderen; dan komt de kleur er weer een beetje op! Zelfs loempia's worden lekker knapperig en bruin, zonder de penetrante smaak van frituurolie! De smaak van de frietjes, of aardappelkroketjes of gewoon, gebakken aardappeltjes uit het koelvak, is puur en lekker, nomgaals: zonder de smaak van frituurolie! Een aanrader, voor iedereen.
  9.3
  0 10
 • Philips Frituurpan HD6163
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/7/philips-hd-6163-14512427.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/0/philips-hd-6163-14564510.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/4/philips-hd-6163-18264244.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/2/philips-hd6163-1000g-metal-removable-bowl-fryer-23899302.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/6/philips-hd6163-1000g-metal-removable-bowl-fryer-23899306.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/7/philips-hd6163-1000g-metal-removable-bowl-fryer-23899307.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/8/philips-hd6163-1000g-metal-removable-bowl-fryer-23899308.jpg
  Philips Frituurpan HD6163 (5)
  8.564507422402158 (2)
  Philips Frituurpan HD6163
  Dit is een geweldige friteuze, snel op temperatuur, heel gemakkelijk in te stellen op...
  Dit is een geweldige friteuze, snel op temperatuur, heel gemakkelijk in te stellen op temperatuur welke nodig is.Een geqweldige goeie keuze.
  9.7
  0 10
 • Frifri 1905
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/4/2/frifri-1905-57942.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/3/frifri-1905-24594183.jpg
  Frifri 1905 (8)
  6.75 (1)
  Frifri 1905
  was binnen 4 maanden kapot
  was binnen 4 maanden kapot!
  7.0
  0 10
 • Philips Frituurpan HD6163
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/7/philips-hd-6163-14512427.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/0/philips-hd-6163-14564510.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/4/philips-hd-6163-18264244.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/2/philips-hd6163-1000g-metal-removable-bowl-fryer-23899302.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/6/philips-hd6163-1000g-metal-removable-bowl-fryer-23899306.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/7/philips-hd6163-1000g-metal-removable-bowl-fryer-23899307.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/8/philips-hd6163-1000g-metal-removable-bowl-fryer-23899308.jpg
  Philips Frituurpan HD6163 (5)
  8.564507422402158 (2)
  Philips Frituurpan HD6163
  mooie compacte friteuse
  Het is een mooie compacte friteuse,makkelijk in gebruik. De friteuse bakt lekker krokant en niet vet.
  8.0
  0 10
Frietketel 6.8 (97)
248
 • automatische_uitschakeling:
  • ja - 4
  • price:
   • price_55 - 68
    • price_55_75 - 57
     • price_75_120 - 62
      • price_120 - 61
      • temperatuur_klaar_indicator:
       • ja - 18
       • vermogen:
        • vermogen_1800 - 45
         • vermogen_1800_2200 - 53
          • vermogen_2200_3200 - 50
           • vermogen_3200 - 52
           • kleur:
            • zwart - 89
             • roestvrijstaal - 85
              • wit - 59
               • zilver - 24
                • antraciet - 13
                 • grijs - 12
                  • rood - 6
                   • groen - 2
                    • metallic - 2
                     • aluminium - 1
                      • chroom - 1
                       • cream - 1
                       • instelbare_thermostaat:
                        • ja - 121
                        • olieniveau:
                         • olieniveau_2.2 - 20
                          • olieniveau_2.2_3 - 0
                           • olieniveau_3_4 - 25
                            • olieniveau_4 - 31
                            • brand:
                             • fritel - 52
                              • frifri - 41
                               • tefal - 22
                                • delonghi - 17
                                 • princess - 13
                                  • inventum - 12
                                   • domo - 9
                                    • seb - 9
                                     • philips - 8
                                      • tristar - 8
                                       • bestron - 5
                                        • severin - 5
                                         • emerio - 4
                                          • steba - 4
                                           • tomado - 4
                                            • clatronic - 3
                                             • klarstein - 3
                                              • magimix - 3
                                               • moulinex - 3
                                                • bartscher - 2
                                                 • siemens - 2
                                                  • techwood - 2
                                                   • adler - 1
                                                    • atag - 1
                                                     • bob_home - 1
                                                      • bomann - 1
                                                       • bosch - 1
                                                        • caso - 1
                                                         • de_dietrich - 1
                                                          • gaggenau - 1
                                                           • m_system - 1
                                                            • miele - 1
                                                             • neff - 1
                                                              • nova - 1
                                                               • novy - 1
                                                                • russell_hobbs - 1
                                                                 • smeg - 1
                                                                  • unold - 1
                                                                   • zanussi - 1
                                                                   • vetarm_frituren:
                                                                    • ja - 1
                                                                    • soort:
                                                                     • enkel - 185
                                                                      • dubbel - 15
                                                                      • group:
                                                                       • frifri_1948 - 2
                                                                        • inventum_gf_431 - 2
                                                                         • philips_hd_9230 - 2
                                                                          • philips_hd_9240_avance - 2
                                                                           • fritel_4212_sf_turbo - 1
                                                                           0 - 24
                                                                           • Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/philips-hd-9220-20-19747225.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/3/2/philips-hd-9220-20-23379532.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/philips-hd-9220-20-23753423.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/philips-hd-9220-20-23753424.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/5/philips-hd-9220-20-23753425.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/6/philips-hd-9220-20-23753426.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/7/philips-hd-9220-20-23753427.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/philips-hd-9220-20-23753428.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/9/philips-hd-9220-20-23753429.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/philips-hd-9220-20-23753430.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/philips-hd-9220-20-23753431.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/2/philips-hd-9220-20-23753432.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/philips-hd-9220-20-23753433.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-hd-9220-20-23753438.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/9/philips-hd-9220-20-23753439.jpg
                                                                            Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20 (30)
                                                                            7.220552022369185 (4)
                                                                            Philips Viva Collection Airfryer HD9220/20
                                                                            Artencraft.be Artencraft.be
                                                                            8.452043968319776 (174)
                                                                            143.5, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                            Artencraft.be Artencraft.be
                                                                            8.452043968319776 (174)
                                                                            143.5, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                            8
                                                                            most_sold
                                                                           • Philips HD 9240 Avance Zwart
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/9/0/philips-hd-9240-avance-19897890.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/9/philips-hd-9240-avance-black--23786429.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/4/5/philips-hd-9240-avance-black--25212845.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/2/philips-hd-9240-avance-black--27722482.jpg
                                                                            Philips HD 9240 Avance Zwart (21)
                                                                            Philips HD 9240 Avance Zwart
                                                                            Bobshop.be Bobshop.be
                                                                            8.837020083032762 (29)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Bobshop.be Bobshop.be
                                                                            8.837020083032762 (29)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            10
                                                                           • Tefal ActiFry FZ 7070
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/tefal-fz-7070-actifry-snacking-19983825.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/2/9/tefal-fz-7070-actifry-snacking-20018529.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/6/tefal-actifry-fz-7070-23955176.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/7/tefal-actifry-fz-7070-23955177.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/8/tefal-actifry-fz-7070-23955178.jpg
                                                                            Tefal ActiFry FZ 7070 (19)
                                                                            Tefal ActiFry FZ 7070
                                                                            Bobshop.be Bobshop.be
                                                                            8.837020083032762 (29)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            144.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Bobshop.be Bobshop.be
                                                                            8.837020083032762 (29)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            144.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            6
                                                                           • Fritel Frytastic 5150
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/0/fritel-frytastic-5150-22319570.jpg
                                                                            Fritel Frytastic 5150 (19)
                                                                            Fritel Frytastic 5150
                                                                            Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                            59, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                            Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                            59, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                            8
                                                                           • Nova 180301 friteuse
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/7/1/nova-fr-301-180301-20029471.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/nova-fr-301-180301-22292375.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/4/6/nova-fr-301-180301-22295446.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/6/nova-180301-deep-fryer-24624426.jpg
                                                                            Nova 180301 friteuse (15)
                                                                            Nova 180301 friteuse
                                                                            Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                            44.94, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                            Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                            44.94, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                            2
                                                                           • Frifri 1528
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/0/0/frifri-1528-16359200.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/3/1/frifri-1528-24569031.jpg
                                                                            Frifri 1528 (10)
                                                                            Frifri 1528
                                                                            Conrad.be Conrad.be
                                                                            8.303981591588363 (140)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            31.30, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                            Conrad.be Conrad.be
                                                                            8.303981591588363 (140)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            31.30, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                            6
                                                                            good_buy
                                                                           • SEB YV960000 friteuse
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/8/4/seb-yv9600-00-actifry-76818785-19984084.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/3/1/seb-yv9600-00-actifry-76818785-19988831.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/1/7/seb-yv9600-00-actifry-76818785-19988917.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/2/0/seb-yv9600-00-actifry-76818785-19989720.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/1/1/seb-yv960000-deep-fryer-23967711.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/1/2/seb-yv960000-deep-fryer-23967712.jpg
                                                                            SEB YV960000 friteuse (10)
                                                                            SEB YV960000 friteuse
                                                                            Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                            3.8463313379216513 (17)
                                                                            218, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                            Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                            3.8463313379216513 (17)
                                                                            218, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                            2
                                                                           • Fritel Turbo SF 4050
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/fritel-turbo-sf-4050-18701435.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/fritel-turbo-sf-4050-18701631.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/8/fritel-turbo-sf-4050-18701538.jpg
                                                                            Fritel Turbo SF 4050 (9)
                                                                            8.666722983652262 (6)
                                                                            Fritel Turbo SF 4050
                                                                            Artencraft.be Artencraft.be
                                                                            8.452043968319776 (174)
                                                                            59.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Artencraft.be Artencraft.be
                                                                            8.452043968319776 (174)
                                                                            59.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            5
                                                                            good_buy
                                                                           • Fritel FR 1355 Duo
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/2/9/fritel-fr-1355-duo-20512529.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/6/3/fritel-fr-1355-duo-20512963.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/6/9/fritel-fr-1355-duo-20512969.jpg
                                                                            Fritel FR 1355 Duo (8)
                                                                            7.75 (1)
                                                                            Fritel FR 1355 Duo
                                                                            Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                            87.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                            87.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            6
                                                                           • Princess Digitale Aerofryer XL
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/1/2/princess-01-182020-01-001-31947012.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTM3NzQ2LmpwZw==
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/0/4/princess-01-182020-01-001-32435404.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMuYmUvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzg3MTI4MzYzMjc2NDFfUHJpbmNlc3NfRGlnaXRhbGVfQWVyb2ZyeWVyX1hMXzgwMF9ncmFtXzNfMl9MaXRlcl8xNTAwV19EaWdpdGFsZV9iZWRpZW5pbmdfTENEX0Rpc3BsYXlfWndhcnQuanBn
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/0/5/princess-01-182020-01-001-32435405.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5yZWRjb29uLmJlL3Jlcy9zaG9wL2NhdGFsb2dlL3Byb2R1Y3RfMzE1L0I1OTU3NTkuanBn
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/0/princess-digital-aerofryer-xl-33018040.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/1/princess-digital-aerofryer-xl-33018041.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/2/princess-digital-aerofryer-xl-33018042.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/3/princess-digital-aerofryer-xl-33018043.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/4/princess-digital-aerofryer-xl-33018044.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/5/princess-digital-aerofryer-xl-33018045.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/6/princess-digital-aerofryer-xl-33018046.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/7/princess-digital-aerofryer-xl-33018047.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/8/princess-digital-aerofryer-xl-33018048.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/9/princess-digital-aerofryer-xl-33018049.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/5/0/princess-digital-aerofryer-xl-33018050.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/5/1/princess-digital-aerofryer-xl-33018051.jpg
                                                                            Princess Digitale Aerofryer XL (8)
                                                                            Princess Digitale Aerofryer XL
                                                                            Bobshop.be Bobshop.be
                                                                            8.837020083032762 (29)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Bobshop.be Bobshop.be
                                                                            8.837020083032762 (29)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            7
                                                                           • Tefal FR 4052 friteuse
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/0/5/tefal-fr-4052-18015705.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/9/tefal-fr-4052-18531439.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/9/tefal-fr-4052-deep-fryer-24012429.jpg
                                                                            Tefal FR 4052 friteuse (8)
                                                                            Tefal FR 4052 friteuse
                                                                            MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                            71, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                            71, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            5
                                                                           • Fritel FR 1480
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/4/8/fritel-fr-1480-16359048.jpg
                                                                            Fritel FR 1480 (8)
                                                                            Fritel FR 1480
                                                                            Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                            59.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                            59.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            5
                                                                           • Frifri 1905
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/4/2/frifri-1905-57942.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/3/frifri-1905-24594183.jpg
                                                                            Frifri 1905 (8)
                                                                            6.75 (1)
                                                                            Frifri 1905
                                                                            Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                            58.01, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                            Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                            58.01, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                            5
                                                                           • Tefal FF1608 friteuse
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/9/8/tefal-ff1608-simply-one-24331198.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/3/tefal-ff1608-deep-fryer-24927403.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/4/tefal-ff1608-deep-fryer-24927404.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/5/tefal-ff1608-deep-fryer-24927405.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/6/tefal-ff1608-deep-fryer-24927406.jpg
                                                                            Tefal FF1608 friteuse (8)
                                                                            Tefal FF1608 friteuse
                                                                            Coolblue.be Coolblue.be
                                                                            9.487699058410412 (52)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            53.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Coolblue.be Coolblue.be
                                                                            9.487699058410412 (52)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            53.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            5
                                                                           • SEB AH9000 friteuse
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/7/4/seb-ah900000-14820574.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/8/8/seb-ah900000-23964588.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/0/seb-ah900000-23964590.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/1/seb-ah900000-23964591.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/2/seb-ah900000-23964592.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/3/seb-ah900000-23964593.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/4/seb-ah900000-23964594.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/5/seb-ah900000-23964595.jpg
                                                                            SEB AH9000 friteuse (8)
                                                                            SEB AH9000 friteuse
                                                                            electromania.be electromania.be
                                                                            8.854185464359915 (21)
                                                                            207, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                            electromania.be electromania.be
                                                                            8.854185464359915 (21)
                                                                            207, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                            2
                                                                           • Frifri 1948B
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/4/7/frifri-ff1948b-25637047.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/3/0/frifri-1948b-29140530.jpg
                                                                            Frifri 1948B (7)
                                                                            Frifri 1948B
                                                                            Exellent.be Exellent.be
                                                                            7.670079768930856 (5)
                                                                            95.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Exellent.be Exellent.be
                                                                            7.670079768930856 (5)
                                                                            95.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            2
                                                                           • Tristar FR-6929 friteuse
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/1/2/tristar-fr-6929-19270612.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/4/5/tristar-fr-6929-21815145.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/7/tristar-fr-6929-deep-fryer-23805957.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/8/tristar-fr-6929-deep-fryer-23805958.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/5/9/tristar-fr-6929-deep-fryer-23805959.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/0/tristar-fr-6929-deep-fryer-23805960.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/1/tristar-fr-6929-deep-fryer-23805961.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/2/tristar-fr-6929-deep-fryer-23805962.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/3/tristar-fr-6929-deep-fryer-23805963.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/4/tristar-fr-6929-deep-fryer-23805964.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/5/tristar-fr-6929-deep-fryer-23805965.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/2/5/tristar-fr-6929-19209425.jpg
                                                                            Tristar FR-6929 friteuse (7)
                                                                            Tristar FR-6929 friteuse
                                                                            Coolblue.be Coolblue.be
                                                                            9.487699058410412 (52)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            33.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Coolblue.be Coolblue.be
                                                                            9.487699058410412 (52)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            33.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            2
                                                                           • Delonghi FH1130 Young
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/0/2/delonghi-fh1130-young-25211802.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/9/2/delonghi-fh1130-young-25211992.jpg
                                                                            Delonghi FH1130 Young (6)
                                                                            Delonghi FH1130 Young
                                                                            wehkampbe wehkampbe
                                                                            142.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                            wehkampbe wehkampbe
                                                                            142.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                            2
                                                                           • Tristar FR-6941 friteuse
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/3/tristar-fr-6941-deep-fryer-25093363.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/4/tristar-fr-6941-deep-fryer-25093364.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/5/tristar-fr-6941-deep-fryer-25093365.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/6/tristar-fr-6941-deep-fryer-25093366.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/7/tristar-fr-6941-deep-fryer-25093367.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/8/tristar-fr-6941-deep-fryer-25093368.jpg
                                                                            Tristar FR-6941 friteuse (6)
                                                                            Tristar FR-6941 friteuse
                                                                            Bol.com Bol.com
                                                                            6.310952914090657 (25)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            32.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Bol.com Bol.com
                                                                            6.310952914090657 (25)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            32.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            2
                                                                            good_buy
                                                                           • Frifri 5828
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/5/4/frifri-5828-18997854.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/4/frifri-5828-19013514.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/4/frifri-5828-24594184.jpg
                                                                            Frifri 5828 (6)
                                                                            Frifri 5828
                                                                            Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                            68, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                            Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                            68, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                            7
                                                                           • SEB AL8010 friteuse
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/4/seb-al8010-actifry-24433394.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/5/seb-al8010-actifry-24433395.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/6/seb-al8010-actifry-24433396.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/7/seb-al8010-actifry-24433397.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/8/seb-al8010-actifry-24433398.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/6/seb-al8010-deep-fryer-24948396.jpg
                                                                            SEB AL8010 friteuse (6)
                                                                            SEB AL8010 friteuse
                                                                            Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                            127, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                            127, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            2
                                                                           • Frifri M3000 friteuse
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/3/2/frifri-3000-22421932.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/8/8/frifri-m3000-deep-fryer-23823188.jpg
                                                                            Frifri M3000 friteuse (5)
                                                                            Frifri M3000 friteuse
                                                                            Bol.com Bol.com
                                                                            6.310952914090657 (25)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            73.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Bol.com Bol.com
                                                                            6.310952914090657 (25)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            73.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            2
                                                                           • Philips Frituurpan HD6163
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/7/philips-hd-6163-14512427.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/0/philips-hd-6163-14564510.jpg
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/4/philips-hd-6163-18264244.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/2/philips-hd6163-1000g-metal-removable-bowl-fryer-23899302.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/6/philips-hd6163-1000g-metal-removable-bowl-fryer-23899306.jpg
                                                                            • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/7/philips-hd6163-1000g-metal-removable-bowl-fryer-23899307.jpg
                                                                            • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/8/philips-hd6163-1000g-metal-removable-bowl-fryer-23899308.jpg
                                                                            Philips Frituurpan HD6163 (5)
                                                                            8.564507422402158 (2)
                                                                            Philips Frituurpan HD6163
                                                                            Bobshop.be Bobshop.be
                                                                            8.837020083032762 (29)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            64.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            Bobshop.be Bobshop.be
                                                                            8.837020083032762 (29)
                                                                            • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                            64.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            9
                                                                            good_buy
                                                                           • Domo DO461FR friteuse
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/5/0/domo-do461fr-22370250.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/7/domo-do461fr-deep-fryer-23819417.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/8/domo-do461fr-deep-fryer-23819418.jpg
                                                                            • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/9/domo-do461fr-deep-fryer-23819419.jpg
                                                                            Domo DO461FR friteuse (5)
                                                                            Domo DO461FR friteuse
                                                                            MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                            39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                            39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                            6
                                                                           2 11
                                                                           • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                                           • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                                           • blijmakers@vergelijk.be