x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

barbecue

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in barbecue categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

barbecue kopen

Met een grill of barbecue (ook wel: bbq) is het extra lekker en gezellig om je maaltijd klaar te maken. Jij bent op zoek n...
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier alle grills en barbecues!Met een grill of barbecue (ook wel: bbq) is het extra lekker en gezellig om je maaltijd klaar te maken. Jij bent op zoek naar een grill of barbecue en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips over de grill en barbecue en daarna gaan we achtereenvolgens in op:

  Kooptips grill en barbecue
  Als je een barbecue of grill koopt, kun je letten op de volgende dingen:
  1. Kookoppervlak: kies een grill of barbecue die genoeg kookruimte heeft. Als je met één of twee mensen kookt heb je minder ruimte nodig dan wanneer je een groot gezin hebt.
  2. Zijbrander: een zijbrander is handig om je eten op warm te houden of om koffie te zetten tijdens het barbecueën.
  3. Warmteverdeling: sommige grills en barbecues verwarmen het eten niet gelijkmatig over het hele oppervlak. Let daarop bij de aankoop en verdeel de warmte goed over het oppervlak en kijk de grill of barbecue regelmatig na.
  4. Materiaal: als je grill of barbecue voor een groot gedeelte van het jaar buiten staat, let er dan op dat hij van duurzaam materiaal gemaakt is zodat de barbecue of grill lang mee gaat.
  5. Onderstel: ook staat er bij de grills of barbecues vermeld of er een onderstel bij zit. Wanneer er een onderstel bijgeleverd is, dan kun je de barbecue of grill op werkhoogte installeren.
  Wil je nu meteen op zoek naar een grill of barbecue, bekijk en vergelijk dan hier grills en barbecues!

  Soorten grills en barbecues

  Er zijn verschillende soorten grills en barbecues en elke barbecue of grill heeft zijn voor- en nadelen. Naast de traditionele barbecue op houtskool zijn er ook barbecues en grills die op gas of elektriciteit werken en er zijn zelfs enkele barbecues en grills met een keramische plaat. Hieronder geven we van elke grill en barbecue de voor- en nadelen:
  • Grill of barbecue op houtskool: de houtskool geeft een speciale geur en smaak aan je gegrilde vlees en je moet zelf vuur maken en het in de gaten houden. Dit kunnen zowel voor- als nadelen zijn, afhankelijk van je eigen voorkeuren.
  • Elektrische barbecue of grill: bij deze grill of barbecue hoef je geen vuur te maken of moeilijk te doen met aanmaakblokjes of houtskool. Je kunt de barbecue of grill gemakkelijk op temperatuur houden door een regelbare thermostaat en sommige grills en barbecues zijn uitgerust met een contactsysteem, waardoor je vlees direct dichtschroeit als het contact maakt met de bakplaat.
  • Barbecue of grill op gas: ga je voor gemak en snelheid, dan is de gasbarbecue iets voor jou. Met een druk op de knop is het vuur aan en je kunt vaak zelf de temperatuur instellen. Er zijn twee ontstekingssystemen voor gasbarbecues: de ‘sure light’ is een systeem dat de barbecue altijd aankrijgt, en je hebt de traditionele vonkontsteking. In de aanschaf is de grill of barbecue op gas duurder, maar op lange termijn is het goedkoper doordat je niet iedere keer houtskool hoeft te kopen. Je moet wel gasflessen kopen.

  Vergelijk hier grills en barbecues!Functies en extra’s grill en barbecue
  Op de nieuwste barbecues en grills kun je niet alleen je vlees grillen, maar deze grills en barbecues hebben nog een aantal handige functies om ervoor te zorgen dat jij nog beter van je gegrilde vlees kunt genieten. De belangrijkste zijn:

  • Afdekhoes 
  • Asla
  • Barbecuetangen
  • Roosters
  • Zijbranders
  • Zijtafels (opklapbaar)

  Veilig grillen en barbecueën
  Om veilig te grillen en barbecueën kun je rekening houden met de volgende tips:

  • Pas op met synthetische kleding bij een grill of barbecue
  • Zorg voor een vlakke ondergrond
  • Gebruik bij het aanmaken van een houtskoolbarbecue alleen speciale aanmaakblokjes of vloeistof. Geen benzine, petroleum of spiritus
  • Ook al is de barbecue voorzien van hittebestendige handvaten, het is niet verstandig de barbecue te verplaatsen als deze aanstaat
  • Let op kinderen en huisdieren bij een brandende grill of barbecue
  • Let op met regen bij elektrische barbecues
  • Houd altijd een emmer water of een brandblusser bij de hand
  Populaire merken grills en barbecues
  De bekendste barbecue is van het merk Weber. Daarnaast zijn bekende merken barbecues en grills: Broil King, Inventum, Outdoor Chef, Princess, Severin en Tefal.

  Voor meer informatie over grills en barbecues kun je in de verklarende woordenlijst voor de barbecue en grill kijken. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over de grill en barbecue terecht.

  Bekijk en vergelijk hier alle grills en barbecues en vind de beste koop!

   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier grills en barbecues!Wat is het verschil tussen een elektrische barbecue en een gasbarbecue?
  Ik bak vaak voor grote partijen. Wat is voor mij de ideale BBQ?
  Is de grillplaat altijd verwijderbaar voor het schoonmaken?
  Kan ik de houtskool BBQ ook met benzine of spiritus aanmaken?
  Ik wil op de camping BBQ'en. Zijn er ook modellen die makkelijk mee te nemen zijn?

  Wil je nu meteen op zoek naar en grill of barbecue, bekijk en vergelijk dan hier grills en barbecues!

  Wat is het verschil tussen een elektrische barbecue en een gasbarbecue?

  Een elektrische BBQ is over het algemeen wat kleiner en handzamer dan een gasbarbecue, hoewel er ook een campingmodel is dat op gas werkt. Voordeel van een gasbarbecue met regelbare thermostaat is dat de temperatuur direct het door jou ingestelde niveau bereikt. Dit in tegenstelling tot elektrische barbecues, waar je bij het instellen van de temperatuur enige vertraging moet incalculeren.

  Ik bak vaak voor grote partijen. Wat is voor mij de ideale BBQ?
  Als je voor grote groepen mensen kookt, is het raadzaam om naar een gas BBQ te kijken. Deze hebben vaak een groter kookoppervlak, gaan snel aan en zijn vrijwel direct op temperatuur. Wil je grote stukken vlees braden dan is het van belang dat er een deksel op de BBQ zit, zodat je het voedsel indirect kunt verhitten.

  Is de grillplaat altijd verwijderbaar voor het schoonmaken?
  Ja, de grillplaat kun je altijd verwijderen.

  Kan ik de houtskool BBQ ook met benzine of spiritus aanmaken?
  Nee, dit kan zeer gevaarlijk zijn. Steek een BBQ alleen aan met speciale aanmaakblokjes of vloeistof.


  Ik wil op de camping BBQ'en. Zijn er ook modellen die makkelijk mee te nemen zijn?
  Ja, er zijn veel modellen die makkelijk zijn om mee te nemen, zowel elektrisch, op gas en houtskool. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Partygrill van Campingaz, de Kofferbarbecue van Tefal en de Go Anywhere Grill van Weber.


  Bekijk en vergelijk hier alle grills en barbecues en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  BarbecueHieronder vindt u een alfabetisch overzicht van de gebruikte termen. Wilt u meteen beginnen met vergelijken, bekijk en vergelijk dan hier alle grills en barbecues en vind de beste koop!

  Accessoires
  Denk hierbij aan een afdekhoes, kookboek of windscherm.

  Afmetingen rooster
  Dit wordt aangegeven in centimeters. Gemeten wordt de diameter van het rooster.

  Contactsysteem
  Het contactsysteem betekent dat het vlees snel dichtschroeit op de bakplaat en zo zijn volle smaak behoudt. Hierbij gaat het om een hete plaat waarop het voedsel wordt geprepareerd, en niet om een rooster. Vaak zijn dit electrische bbq's.

  Grillplaat
  Geeft aan of er een grillplaat bij de bbq zit, naast het normale rooster. Dit zie je vaak bij uitgebreide gasbbq's.

  Hittebest. handgrepen
  De hittebestendige handgrepen zijn handig om de bbq vast te houden bij het koken. Het is echter niet de bedoeling een brandende bbq te verplaatsen.

  Kookoppervlak
  Dit wordt aangegeven in vierkante centimeters.

  Model
  Voordat je een BBQ aanschaft, moet je beslissen of je kiest voor een traditioneel houtskool model of dat je voor een modernere versie gaat. Tegenwoordig zijn er namelijk naast de houtskoolbarbecues ook modellen die op gas of elektriciteit werken.

  Onderstel
  Dit geeft aan of er een onderstel onder de bbq zit, zodat het grillrooster op werkhoogte is. Hierdoor hoeft u niet door de knieen om te koken maar kun je rustig rechtop blijven staan.

  Ontstekingssysteem
  Er zijn twee soorten ontstekingssystemen voor gasbbq's. De sure light is een systeem dat de bbq altijd aankrijgt, en je hebt ook de traditionele vonkontsteking.

  Regelbare thermostaat
  Dit geeft aan of je de temperatuur van de gasbarbecue of de electrische bbq kunt aanpassen.

  Verhitting
  Er is een verschil tussen directe en indirecte hitte. Directe hitte is de traditionele barbecuemethode, waarbij het vlees direct op een rooster of plaat met open kap boven de warmtebron wordt bereid. Het vlees schroeit dicht en het vocht blijft behouden. Deze methode is geschikt voor dunnere soorten vlees die snel klaar zijn. Als je kookt met een gesloten kap is de warmtebron indirect. Dit lijkt op een oven en deze manier is geschikt voor grotere stukken vlees die rondom gegaard moeten worden.

  Vermogen
  Het vermogen van een electrische BBQ wordt aangegeven in Watt.

  Verwijderbare asla
  Dit geeft aan of je de asla los kunt maken van de BBQ, om zo makkelijk de as en koolrestanten weg te gooien. 

  Waterreservoir
  Een waterreservoir zit vaak bij een smoker BBQ voor de verdamping. Ook hebben sommige gewone BBQ's er een. Het waterreservoir dient om de rook- en geurontwikkeling tegen te gaan.

  Zijbrander
  Een zijbrander is een extra brander die bij een gasbarbecue naast het hoofdgedeelte zit. Deze is vaak minder heet dan de hoofdbrander.


  Bekijk en vergelijk hier alle grills en barbecues en vind de beste koop!

   

 • Cadac Skottel Braai
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/6/0/cadac-skottel-braai-20443060.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/0/cadac-skottel-braai-21350040.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/1/cadac-skottel-braai-21350041.jpg
  Cadac Skottel Braai (5)
  8.25 (1)
  Cadac Skottel Braai
  Op vrijdagmiddag besteld, en zaterdagochtend ontvangen ........... geweldig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  We hebben de scottelbraai nog niet gebruikt, maar hij zag er mooi uit, en was goed verpakt. Wat ons vooral opviel was de snelle bezorging. toch nog voor vaderdag binnen! Onze complimenten.
  10.0
  0 10
 • Tristar PZ-2963
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/5/tristar-pz-2963-20846425.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/8/8/tristar-pz-2963-5121188.jpg
  Tristar PZ-2963 (3)
  7.25 (1)
  Tristar PZ-2963
  mits stroom voorhanden, overal te gebruiken. Heb er al verschillende dingen in gebakken aan tafel, s
  mits stroom voorhanden prachtige pan en multi inzetbaar. Heb er al verschillende dingen n gebakken aan tafel, stinkt niet en bakt niet aan. Heel jammer dat er geen klein recepten boekje bij zit, want hoe krijg je een knapperige rand aan de pizza en hoe lang moet hij in de pan?
  8.0
  0 10
 • Fritel CW 2425
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/4/2/fritel-cw-2425-combi-grill-18659642.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/5/fritel-cw-2425-combi-grill-20915925.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/6/fritel-cw-2425-combi-grill-20915926.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/7/fritel-cw-2425-combi-grill-20915927.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/8/fritel-cw-2425-combi-grill-20915928.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/9/fritel-cw-2425-combi-grill-20915929.jpg
  Fritel CW 2425 (4)
  6.5717948717948715 (2)
  Fritel CW 2425
  i
  Pas gekocht. Als grill voor vlees is dit toestel waardeloos. Het vlees schroeit niet dicht en ligt dus in eigen nat te sudderen. Trouwens niet de eerste "grill" waar ik dit mee ondervind. Ik ga op zoek naar een beter toestel voor dat doel. Ik heb ook de wafelplaten erbij, dus is het te hopen dat het als wafelijzer wel voldoet.
  4.3
  0 10
 • Fritel CW 2425
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/4/2/fritel-cw-2425-combi-grill-18659642.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/5/fritel-cw-2425-combi-grill-20915925.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/6/fritel-cw-2425-combi-grill-20915926.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/7/fritel-cw-2425-combi-grill-20915927.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/8/fritel-cw-2425-combi-grill-20915928.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/9/fritel-cw-2425-combi-grill-20915929.jpg
  Fritel CW 2425 (4)
  6.5717948717948715 (2)
  Fritel CW 2425
  degelijke grill met veel mogelijkheden
  Met thermostaat, warmt goed en snel op, maakt lekkere panini's en tosti's. Dikke, degelijke afwasbare platen. Je kan dit toestel met apart verkrijgbare platen: voor wafels, pannenkoeken, hartjeswafels, teppanyaki....
  9.3
  0 10
Barbecues En Grill 7.1 (39)
0 - 24
 • Cobb Pro
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/3/cobb-pro-20443083.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/5/0/cobb-pro-21350450.jpg
  Cobb Pro (19)
  Cobb Pro
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  88.54, ? (offer_sdt_unknown)
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  88.54, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  most_sold
 • Barbecook Major RVS
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/8/barbecook-major-inox--19330928.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/9/8/barbecook-major-stainless-steel--20994098.jpg
  Barbecook Major RVS (11)
  Barbecook Major RVS
  vtwonen.be vtwonen.be
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  vtwonen.be vtwonen.be
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Weber E-320
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/5/weber-e-320-23564495.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/7/1/weber-e-320-30775771.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/7/2/weber-e-320-30775772.jpg
  Weber E-320 (10)
  Weber E-320
  Barbecueshop be Barbecueshop be
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Barbecueshop be Barbecueshop be
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • LotusGrill XL
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/3/lotusgrill-xl-20555173.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/4/lotusgrill-xl-21372374.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/lotusgrill-xl-21372375.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/6/lotusgrill-xl-21372376.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/7/lotusgrill-xl-21372377.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/3/4/lotusgrill-xl-43120734.jpg
  LotusGrill XL (7)
  LotusGrill XL
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.419702473969867 (244)
  248, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.419702473969867 (244)
  248, 5d (offer_sdt_5_days)
  4
 • Fritel SG 2180
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/8/0/fritel-sg-2180-21527080.jpg
  Fritel SG 2180 (6)
  Fritel SG 2180
  Starplusshop.be Starplusshop.be
  8.25 (2)
  69, 5d (offer_sdt_5_days)
  Starplusshop.be Starplusshop.be
  8.25 (2)
  69, 5d (offer_sdt_5_days)
  6
 • Philips Gezondheidsgrill HD4467/90
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/1/0/philips-hd4467-18011110.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/3/4/philips-hd4467-18023934.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/5/2/philips-hd4467-18538052.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/5/3/philips-hd4467-18538053.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/5/4/philips-hd4467-18538054.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/9/2/philips-hd4467-20823792.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/1/1/philips-hd4467-21429811.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/philips-hd4467-22168519.jpg
  Philips Gezondheidsgrill HD4467/90 (6)
  Philips Gezondheidsgrill HD4467/90
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  68.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  68.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  8
 • Weber Spirit E-310 Premium
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/3/weber-spirit-e-310-premium-20443043.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/3/9/weber-spirit-e-310-premium-24371239.jpg
  Weber Spirit E-310 Premium (5)
  Weber Spirit E-310 Premium
  Barbecueshop be Barbecueshop be
  639, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Barbecueshop be Barbecueshop be
  639, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Big Green Egg Mini
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/0/big-green-egg-mini-32402940.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/1/big-green-egg-mini-32402941.jpg
  Big Green Egg Mini (5)
  Big Green Egg Mini
  Barbecueshop be Barbecueshop be
  539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Barbecueshop be Barbecueshop be
  539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Cobb Supreme
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/3/cobb-supreme-23492323.jpg
  Cobb Supreme (5)
  Cobb Supreme
  Barbecueshop be Barbecueshop be
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Barbecueshop be Barbecueshop be
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Big Green Egg Small
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/7/big-green-egg-small-compleet-24325757.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/5/0/big-green-egg-small-24923450.jpg
  Big Green Egg Small (5)
  Big Green Egg Small
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  745, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  745, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Philips Daily Collection Contactgrill HD6305/20
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/3/9/philips-hd6305-20-21444739.jpg
  Philips Daily Collection Contactgrill HD6305/20 (5)
  Philips Daily Collection Contactgrill HD6305/20
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  8
 • Cadac Skottel Braai
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/6/0/cadac-skottel-braai-20443060.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/0/cadac-skottel-braai-21350040.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/1/cadac-skottel-braai-21350041.jpg
  Cadac Skottel Braai (5)
  8.25 (1)
  Cadac Skottel Braai
  Vida XL B.V Vida XL B.V
  79.19, 2d (offer_sdt_2_days)
  Vida XL B.V Vida XL B.V
  79.19, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Barbecook Brahma 4.2
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/7/barbecook-brahma-4-2-18079957.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/9/8/barbecook-brahma-4-2-21349998.jpg
  Barbecook Brahma 4.2 (4)
  Barbecook Brahma 4.2
  vtwonen.be vtwonen.be
  420, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  vtwonen.be vtwonen.be
  420, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Tefal CB902O12 barbecue
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/4/tefal-cb902o12-barbecue-25282164.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/5/tefal-cb902o12-barbecue-25282165.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/6/tefal-cb902o12-barbecue-25282166.jpg
  Tefal CB902O12 barbecue (4)
  Tefal CB902O12 barbecue
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • PALAZZETTI Cayman
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/1/1/palazzetti-cayman-24132711.jpg
  PALAZZETTI Cayman (4)
  PALAZZETTI Cayman
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  318.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  318.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Outdoorchef Auckland
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/9/outdoorchef-auckland-20443089.jpg
  Outdoorchef Auckland (4)
  Outdoorchef Auckland
  Barbecueshop be Barbecueshop be
  589, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Barbecueshop be Barbecueshop be
  589, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Fritel CW 2425
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/4/2/fritel-cw-2425-combi-grill-18659642.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/5/fritel-cw-2425-combi-grill-20915925.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/6/fritel-cw-2425-combi-grill-20915926.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/7/fritel-cw-2425-combi-grill-20915927.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/8/fritel-cw-2425-combi-grill-20915928.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/2/9/fritel-cw-2425-combi-grill-20915929.jpg
  Fritel CW 2425 (4)
  6.5717948717948715 (2)
  Fritel CW 2425
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.419702473969867 (244)
  87, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.419702473969867 (244)
  87, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
  good_buy
 • Cobb Premier Houtskoolbarbecue Tafelmodel - Compact
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/2/cobb-premier-houtskoolbarbecue-tafelmodel-compact-33710762.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvNDAxNTYxP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/5/cobb-premier-houtskoolbarbecue-tafelmodel-compact-33710765.jpg?m=aHR0cDovL3MyLnN0YXRpYzY5LmNvbS9tL2ltYWdlLW9mZnJlL2UvMy82LzMvZTM2M2Y3MWNiZjgzYTIzODk2OTJhMWM3Yjc0YTNjYWItNTAweDUwMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/7/0/cobb-premier-houtskoolbarbecue-tafelmodel-compact-33710770.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmZvbnEubmwvZm9ucS9ub3JtYWFsLzM0OTM1OC9jb2JiLWNvbXBhY3QtcHJlbWllci5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/6/cobb-compact-41874186.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/7/cobb-compact-41874187.jpg
  Cobb Premier Houtskoolbarbecue Tafelmodel - Compact (4)
  Cobb Premier Houtskoolbarbecue Tafelmodel - Compact
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Big Green Egg MiniMax
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/6/2/big-green-egg-minimax-33111162.jpg
  Big Green Egg MiniMax (4)
  Big Green Egg MiniMax
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  760, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  760, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Cadac Grillogas Gasbarbecue Dome - 36 cm
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/4/5/cadac-grillogas-gasbarbecue-dome-36-cm-34848845.jpg?m=aHR0cDovL3NiZmVlZHMtNTg1MDg0LmMuY2RuNzcub3JnL3Byb2RpbWcvQ2FkYWMvMTMyODE4Lzc0MF81MF9FVV9HcmlsbG9nYXNfQkJRX2FuZF9kb21lX2tvcGllXy5qcGc/d2lkdGg9NTAwJmhlaWdodD01MDAmbW9kZT1wYWQmc2NhbGU9Y2FudmFzJnNoYXJwZW49NQ==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/6/cadac-grillogas-35785826.jpg
  Cadac Grillogas Gasbarbecue Dome - 36 cm (3)
  Cadac Grillogas Gasbarbecue Dome - 36 cm
  Barbecueshop be Barbecueshop be
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Barbecueshop be Barbecueshop be
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Steba FG 70
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/7/2/steba-fg-70-19766872.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/2/steba-fg-70-19766972.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/6/3/steba-fg-70-21308663.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/6/4/steba-fg-70-21308664.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/6/5/steba-fg-70-21308665.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/6/6/steba-fg-70-21308666.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/6/7/steba-fg-70-21308667.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/6/8/steba-fg-70-21308668.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/6/9/steba-fg-70-21308669.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/7/0/steba-fg-70-21308670.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/7/1/steba-fg-70-21308671.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/7/2/steba-fg-70-21308672.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/7/3/steba-fg-70-21308673.jpg
  Steba FG 70 (3)
  Steba FG 70
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Tristar PZ-2963
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/5/tristar-pz-2963-20846425.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/8/8/tristar-pz-2963-5121188.jpg
  Tristar PZ-2963 (3)
  7.25 (1)
  Tristar PZ-2963
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  20.54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  20.54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Nova Contactgrill/wafelijzer 3-in-1 110302
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/2/8/nova-grill-de-contact-3-en-1-110302--32221128.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02MjQ2ODU1OC9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/3/nova-grill-de-contact-3-en-1-110302--32592943.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMuYmUvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzg3MTI4MzYzMTg0MjdfTk9WQV9HcmlsbF8zX2luXzFfZ3JpbGxfd2FmZWxpanplcl9zYW5kd2ljaF9tYWtlcl84MDB3X3p3YXJ0X05vdmEuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/9/3/nova-multi-sandwich-grill-compact-pro-33300193.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/9/4/nova-multi-sandwich-grill-compact-pro-33300194.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/9/5/nova-multi-sandwich-grill-compact-pro-33300195.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/2/nova-grill-de-contact-3-en-1-110302--32592942.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy8xLzEvNS8wLzkyMDAwMDAwMzAyMTA1MTEuanBn
  Nova Contactgrill/wafelijzer 3-in-1 110302 (3)
  Nova Contactgrill/wafelijzer 3-in-1 110302
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  33.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  33.99, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Weber Original Kettle Premium
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/2/weber-original-kettle-premium-32002332.jpg
  Weber Original Kettle Premium (3)
  Weber Original Kettle Premium
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
2 25
 • Warmtebron (warmtebron):
  • Kolen (kolen)
  • Electrisch (electrisch)
  • Gas (gas)
  • Charcoal + Gas (charcoal_gas)
  • Electrische (electrische)
  • Kaphout (kaphout)
  • Natuurlijk gas (natuurlijk_gas)
  • Pellet (pellet)
  • propaan/butaan (propaan_butaan)
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • < 70 € (price_70)
  • 70 € - 140 € (price_70_140)
  • 140 € - 365 € (price_140_370)
  • ≥ 365 € (price_370)
 • Model (model):
  • Barrel (barrel)
  • Cart (cart)
  • Cooking station (cooking_station)
  • Fireplace (fireplace)
  • Kettle (kettle)
  • Kookunit (kookunit)
  • Tafelblad (tafelblad)
  • Verrijdbaar (verrijdbaar)
 • Vermogen (vermogen):
  • < 1800 W (vermogen_1800)
  • 1800 W - 2200 W (vermogen_1800_2200)
  • 2200 W - 5000 W (vermogen_2200_5000)
  • ≥ 5000 W (vermogen_5000)
 • Thermostaat (thermostaat):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Aantal platen/rekken (aantal_platen_rekken):
  • 1 (aantal_platen_rekken_1.0)
  • 2 (aantal_platen_rekken_2.0)
  • 3 (aantal_platen_rekken_3.0)
  • 5 (aantal_platen_rekken_5.0)
  • 8 (aantal_platen_rekken_8.0)
 • Diameter kookoppervlak (diameter_kookoppervlak):
  • < 370 mm (diameter_kookoppervlak_370)
  • 370 mm - 470 mm (diameter_kookoppervlak_370_470)
  • 470 mm - 545 mm (diameter_kookoppervlak_470_550)
  • ≥ 545 mm (diameter_kookoppervlak_550)
 • Deksel (deksel):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Materiaal bovenkant (soort_materiaal_bovenkant_):
  • Grate + Griddle (grate_griddle)
  • Grid (grid)
  • Grillplaat (grillplaat)
  • Raster (raster)
 • Rookfunctie (rook_functie):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Materiaal behuizing (materiaal_behuizing):
  • Aluminium (aluminium)
  • Chroom (chroom)
  • Gietijzer (gietijzer)
  • Glas (glas)
  • Houten (houten)
  • Keramisch (keramisch)
  • Metaal (metaal)
  • Plastic (plastic)
  • Porcelain (porcelain)
  • Porselein (porselein)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Staal (staal)
  • Steen (steen)
  • Thermoplastic (thermoplastic)
 • Vorm kookoppervlak (kookoppervlakte_vorm):
  • Ovaal (ovaal)
  • Rechthoekig (rechthoekig)
  • Rectangular (rectangular)
  • Rond (rond)
  • Round (round)
  • Vierkant (vierkant)
 • Wieltjes (transportwieltjes):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Draagbaar (portable):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Bordeaux (bordeaux)
  • Bordeaux rood (bordeaux_rood)
  • Bruin (bruin)
  • Chocolade (chocolade)
  • Chroom (chroom)
  • Cream (cream)
  • Creme (creme)
  • Crimson (crimson)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Houten (houten)
  • Ivoor (ivoor)
  • Kers (kers)
  • Kolen (kolen)
  • Metallic (metallic)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Titanic (titanic)
  • Titanium (titanium)
  • Turkoois (turkoois)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Varianten (group):
  • Barbecook Major (barbecook_major)
  • Barbecook Saurus (barbecook_saurus)
  • Bodum FYRKAT charcoal barbecue (bodum_fyrkat_charcoal_barbecue)
  • Cadac BraaiMax (cadac_braaimax)
  • Cadac Entertainer Classic (cadac_entertainer_classic)
  • Cadac Meridian (cadac_meridian)
  • Cadac Meridian 3 (cadac_meridian_3)
  • Cadac Skottel braai (cadac_skottel_braai)
  • Cadac Stratos (cadac_stratos)
  • Weber Genesis E-330 (weber_genesis_e_330)
  • Weber Master-Touch GBS 57cm (weber_master_touch_gbs_57cm)
  • Weber One-Touch Original 47cm (weber_one_touch_original_47cm)
  • Weber One-Touch Original 57cm (weber_one_touch_original_57cm)
  • Weber Q220 (weber_q220)
  • Weber Q220 Station (weber_q220_station)
  • Weber Q240 (weber_q240)
  • Weber Smokey Joe Premium (weber_smokey_joe_premium)
  • Weber Smokey Mountain Cooker (weber_smokey_mountain_cooker)
  • Weber Summit S670 (weber_summit_s670)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be