x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

hogedrukreiniger

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in hogedrukreiniger categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

hogedrukreiniger kopen

Als je jouw auto, boot, terras of muur grondig wilt reinigen zonder te moeten poetsen of met bijtende schoonmaakmiddelen a...
 • Algemene informatie

  Als je jouw auto, boot, terras of muur grondig wilt reinigen zonder te moeten poetsen of met bijtende schoonmaakmiddelen aan de slag te gaan, is een hogedrukreiniger iets voor jou! Dit uit de kluiten gewassen waterpistool reinigt oppervlakken door er met grote kracht water op te spuiten, waardoor het vuil er letterlijk vanaf vliegt. Voor het grondig reinigen van tegelvloeren en vloerbedekking kun je echter ook kiezen voor een stoomreiniger, een apparaat voor het hygiënisch schoonstomen van badkamers of ruiten. Ook kun je met dit veelzijdige apparaat behang afstomen, gordijnen stomen en sieraden schoonmaken. Jij bent op zoek naar een hogedrukreiniger en je kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder geven we enkele tips waar je op kunt letten bij het kopen van een hogedrukreiniger.

  Bekijk en vergelijk hier hogedrukreinigers! Bekijk en vergelijk hier stoomreinigers!

  Kooptips hogedrukreiniger

  1. Zoek je een elektrische hogedrukreiniger of eentje op benzine?
  2. Voor extra grondige reiniging kun je kiezen voor een hogedrukreiniger die het water verwarmt.
  3. Let bij een elektrische hogedrukreiniger op de snoerlengte.
  4. Voor huishoudelijke klussen is een hogedrukreiniger t/m 130 bar voldoende.

  Bekende merken hogedrukreinigers zijn: Nilfisk-Alto, Bosch en Karcher.

  Wil je nu meteen op zoek naar een hogedrukreiniger, bekijk en vergelijk ze dan hier!
  Vergelijk hier hogedrukreinigers en stoomreinigers!
  Hogedrukreiniger

  De werkdruk van de hogedrukreiniger wordt aangegeven in bar: hoe meer bar, des te harder de hogedrukreiniger kan spuiten. Hiervoor is ook is het vermogen van de hogedrukreiniger van belang: hoe hoger het wattage, hoe meer kracht. Verschillende hulpstukken kunnen je helpen om in elke gelegenheid te kunnen stomen. Als je van plan bent met de hogedrukreiniger veel paden of terrassen schoon te maken, dan is het belangrijk dat je behalve de standaard bijgeleverde puntsproeier ook een vloersproeier hebt. Dit is een opzetstuk met een gesloten, naar beneden gerichte kap dat ervoor zorgt dat het water niet opspettert zodat je niet helemaal doorweekt raakt. Voor het reinigen van grote terrassen is het handig als je voor een verrijdbare hogedrukreiniger kiest. Je hoeft de hogedrukreiniger dan niet mee te dragen maar trekt het gewoon achter je aan. Hoge, moeilijk te bereiken plekken kun je alsnog schoonmaken als de buizen van de hogedrukreiniger verlengbaar zijn.

  Vergelijk hier alle hogedrukreinigers en stoomreinigers!
  Geen verwijderingsbijdrage
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten betaal je vanaf 14 februari 2011 geen verwijderingsbijdrage meer. De bijdrage werd gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Voor een hogedrukreiniger hoef je dus geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Voor een uitleg van de gebruikte begrippen kun je hier kijken.

  Bekijk en vergelijk hier hogedrukreinigers!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier hogedrukreinigers en stoomreinigers!Kan ik mijn auto reinigen met een hogedrukreiniger?
  Kan ik een hogedrukreiniger als tuinsproeier gebruiken?
  Als ik de hogedruk op het balkon gebruik, staat het dan helemaal onder water?
  Wat kun je allemaal met een hogedrukreiniger schoonmaken?
  Wat moet ik kiezen, een stoomreiniger of een hogedrukreiniger?


  Wil je nu meteen op zoek naar een hogedrukreiniger, bekijk en
  vergelijk ze dan hier!

  Kan ik mijn auto reinigen met een hogedrukreiniger?
  Ja, maar je moet hier wel uiterst voorzichtig mee zijn. Als je te dicht op de auto spuit, is er grote kans dat je de lak eraf blaast. Dit geldt ook voor de velgen.

  Kan ik een hogedrukreiniger als tuinsproeier gebruiken?
  Een hogedrukreiniger is niet echt geschikt voor het sproeien van de tuin. Door de grote kracht blaas je alle bloemen en blaadjes van de stelen af.

  Als ik de hogedruk op het balkon gebruik, staat het dan helemaal onder water?
  De hoeveelheid water die je gebruikt is vrij groot, dus je hebt kans het balkon onder water te zetten als er geen goede afvoer is.

  Wat kun je allemaal met een hogedrukreiniger schoonmaken?
  Auto's (maar voorzichtig), muren, gevels, paden, terrassen, tegels, bielzen en boten. Zeker geen huisdieren, zusjes, vaders of andere leden van het gezin.

  Vergelijk hier alle hogedrukreinigers en stoomreinigers!Wat moet ik kiezen, een stoomreiniger of een hogedrukreiniger?
  Het verschil tussen hogedrukreinigers en stoomreinigers zit met name in de druk. De naam van de hogedrukreiniger zegt het al: deze gebruikt een hogere druk. Voor het ruwere schoonmaakwerk is dit dus zeer effectief, maar deze hogere druk kan soms ook meer kwaad dan goed doen.

  Als je de auto, boot, het terras of de muur grondig wilt reinigen zonder te moeten poetsen of met bijtende schoonmaakmiddelen aan de slag te gaan, is een hogedrukreiniger iets voor jou. Dit uit de kluiten gewassen waterpistool reinigt oppervlakken door er met grote kracht water op te spuiten waardoor het vuil er letterlijk vanaf vliegt.

  Voor het wat minder heftige schoonmaakwerk kun je echter ook kiezen voor een stoomreiniger. Met name binnenshuis, is een stoomreiniger waarschijnlijk handiger. Dit veelzijdige appaaraat is zeer geschikt voor het reinigen van: fornuis, koelkast, gootsteen, magnetron, tegels, wc, badkuip, spiegels, tapijt, velgen, juwelen, bbq en tuinmeubelen. Maar ook voor het stomen van kussens en matrassen om zo huismijt te doden, het desinfecteren van speelgoed, de kattenbak, kleding, gordijnen etc.


  Bekijk en vergelijk hier onze hogedrukreinigers of stoomreinigers!

   

   

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier hogedrukreinigers en stoomreinigers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen in de productvergelijker.

  Bekijk en vergelijk hier hogedrukreinigers of stoomreinigers!

  Accessoires
  Voorbeelden van handige opzetstukken zijn een behangafstomer, een ramenwasser, een driehoekborstel, de vloerborstel, een strijkijzer of een handtrekker.

  Buizen verlengbaar
  Met verlengbare buizen kom je ook op hoge of moeilijk bereikbare plekken.

  Inhoud waterreservoir
  Let op het vermogen van het apparaat en de inhoud van het reservoir. Als je vaak moet bijvullen is dit niet handig bij grote schoonmaakwerkzaamheden. Het nadeel van een groot reservoir is echter dat je wat langer moet wachten voordat het apparaat op temperatuur is.

  Puntsproeier
  Als je van plan bent met de hogedrukreiniger veel paden of terrassen schoon te maken, dan is het belangrijk dat je behalve de standaard bijgeleverde puntsproeier ook een vloersproeier hebt. Dit opzetstuk zorgt ervoor dat het water niet opspettert, zodat je niet helemaal doorweekt raakt.

  Type 
  Je kunt kiezen uit twee modellen: een hogedrukreiniger en een stoomreiniger.
  Als je de auto, boot, het terras of de muur grondig wilt reinigen zonder te moeten poetsen of met bijtende schoonmaakmiddelen aan de slag te gaan, is een hogedrukreiniger iets voor jou! Dit uit de kluiten gewassen waterpistool reinigt oppervlakken door er met grote kracht water op te spuiten waardoor het vuil er letterlijk vanaf vliegt.
  Voor het wat minder heftige schoonmaakwerk kun je echter ook kiezen voor een stoomreiniger, een apparaat voor het hygiënisch schoonstomen van badkamers of ruiten. Ook kun je met dit veelzijdige apparaat behang afstomen, gordijnen stomen en sieraden schoonmaken.

  Vermogen
  De werkdruk van het apparaat wordt aangegeven in bar: hoe meer bar, des te harder de hogedrukreiniger kan spuiten. Hiervoor is ook is het vermogen van belang: hoe hoger het wattage, hoe meer kracht.

  Vergelijk hier alle hogedrukreinigers en stoomreinigers!Verrijdbaar
  Voor het reinigen van grote terrassen is het handig als je voor een verrijdbaar model kiest. Je hoeft het apparaat dan niet mee te dragen maar trekt het gewoon achter je aan.

  Vloersproeier
  Als je van plan bent met de hogedrukreiniger veel paden of terrassen schoon te maken, dan is het belangrijk dat je behalve de standaard bijgeleverde puntsproeier ook een vloersproeier hebt. Dit opzetstuk zorgt ervoor dat het water niet opspettert, zodat je niet helemaal doorweekt raakt.

  Werkdruk
  De werkdruk van het apparaat wordt aangegeven in bar: hoe meer bar, des te harder de hogedrukreiniger kan spuiten. Hiervoor is ook is het vermogen van belang: hoe hoger het wattage, hoe meer kracht.

  Bekijk en vergelijk hier hogedrukreinigers of stoomreinigers!

 • Powerplus POW XG 9030
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/0/power-plus-pow-xg-9030-19282660.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/0/power-plus-pow-xg-9030-19282660.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzYvMC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDMwLTE5MjgyNjYwLmpwZw==
  Powerplus POW XG 9030 (14)
  5.1 (1)
  Powerplus POW XG 9030
  voldoet niet aan de vermelding op de doos:kwaliteitsproduct
  Na zesmaal gebruikt te hebben was ondanks mijn grote zorg ervoor de motor ervan allicht defect,goedkoop- slechtkoop.
  3.7
  0 10
 • Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/3/4/power-plus-pow-xg-9020-19389934.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/9/6/power-plus-pow-xg-9020-22313296.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/1/power-plus-pow-xg-9020-23373661.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/2/power-plus-pow-xg-9020-23373662.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/3/power-plus-pow-xg-9020-23373663.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/4/power-plus-pow-xg-9020-23373664.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/5/power-plus-pow-xg-9020-23373665.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/6/power-plus-pow-xg-9020-23373666.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/7/power-plus-pow-xg-9020-23373667.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/8/power-plus-pow-xg-9020-23373668.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/9/power-plus-pow-xg-9020-23373669.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/0/power-plus-pow-xg-9020-23373670.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/1/power-plus-pow-xg-9020-23373671.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/3/4/power-plus-pow-xg-9020-19389934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvNC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTE5Mzg5OTM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/9/6/power-plus-pow-xg-9020-22313296.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzkvNi9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIyMzEzMjk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/1/power-plus-pow-xg-9020-23373661.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvMS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjYxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/2/power-plus-pow-xg-9020-23373662.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvMi9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjYyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/3/power-plus-pow-xg-9020-23373663.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvMy9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/4/power-plus-pow-xg-9020-23373664.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/5/power-plus-pow-xg-9020-23373665.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/6/power-plus-pow-xg-9020-23373666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNi9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/7/power-plus-pow-xg-9020-23373667.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNy9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/8/power-plus-pow-xg-9020-23373668.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvOC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/9/power-plus-pow-xg-9020-23373669.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvOS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/0/power-plus-pow-xg-9020-23373670.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzcvMC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjcwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/1/power-plus-pow-xg-9020-23373671.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzcvMS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjcxLmpwZw==
  Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger (10)
  7.9 (1)
  Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger
  maakt mijn verwachtingen waar.
  Ik heb dit toestel aangekocht omdat ik een klein terrasje en een oprit heb ,ik ben zeer tevreden over het toestel het heeft ook een terrasborstel en dit doet zijn werk,uiteraard is het een huis en tuintoestel en meer moet dat niet zijn.
  9.3
  0 10
Hogedrukreinigers 6.4 (3)
0 - 24
 • Kaercher K 4
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/7/karcher-k-4-23367727.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/8/karcher-k-4-24317318.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/7/karcher-k-4-23367727.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzIvNy9rYXJjaGVyLWstNC0yMzM2NzcyNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/8/karcher-k-4-24317318.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvOC9rYXJjaGVyLWstNC0yNDMxNzMxOC5qcGc=
  Kaercher K 4 (54)
  Kaercher K 4
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  198, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  198, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  most_sold
 • Kaercher K 7 Premium HOME
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/8/2/karcher-k-7-premium-home-23591382.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/7/9/karcher-k-7-premium-home-23612779.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/8/2/karcher-k-7-premium-home-23591382.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvMi9rYXJjaGVyLWstNy1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM1OTEzODIuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/7/9/karcher-k-7-premium-home-23612779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzcvOS9rYXJjaGVyLWstNy1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM2MTI3NzkuanBn
  Kaercher K 7 Premium HOME (38)
  Kaercher K 7 Premium HOME
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  488.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  488.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Kaercher K 5 Premium HOME
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/0/0/karcher-k-5-premium-home-23367900.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/2/karcher-k-5-premium-home-23733312.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/3/karcher-k-5-premium-home-23733313.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/4/karcher-k-5-premium-home-23733314.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/5/karcher-k-5-premium-home-23733315.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/6/karcher-k-5-premium-home-23733316.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/0/0/karcher-k-5-premium-home-23367900.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzAvMC9rYXJjaGVyLWstNS1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjMzNjc5MDAuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/2/karcher-k-5-premium-home-23733312.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzEvMi9rYXJjaGVyLWstNS1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzMTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/3/karcher-k-5-premium-home-23733313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzEvMy9rYXJjaGVyLWstNS1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzMTMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/4/karcher-k-5-premium-home-23733314.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzEvNC9rYXJjaGVyLWstNS1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzMTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/5/karcher-k-5-premium-home-23733315.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzEvNS9rYXJjaGVyLWstNS1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzMTUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/6/karcher-k-5-premium-home-23733316.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzEvNi9rYXJjaGVyLWstNS1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzMTYuanBn
  Kaercher K 5 Premium HOME (22)
  Kaercher K 5 Premium HOME
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  304, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  304, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Kaercher K 4 Premium HOME
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/1/karcher-k-4-premium-home-23367731.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/8/karcher-k-4-premium-home-23733338.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/9/karcher-k-4-premium-home-23733339.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/4/0/karcher-k-4-premium-home-23733340.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/4/1/karcher-k-4-premium-home-23733341.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/4/2/karcher-k-4-premium-home-23733342.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/1/karcher-k-4-premium-home-23367731.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzMvMS9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjMzNjc3MzEuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/8/karcher-k-4-premium-home-23733338.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzMvOC9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzMzguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/9/karcher-k-4-premium-home-23733339.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzMvOS9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzMzkuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/4/0/karcher-k-4-premium-home-23733340.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvMC9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzNDAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/4/1/karcher-k-4-premium-home-23733341.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvMS9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzNDEuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/4/2/karcher-k-4-premium-home-23733342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvMi9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzNDIuanBn
  Kaercher K 4 Premium HOME (21)
  Kaercher K 4 Premium HOME
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  235, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  235, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Kaercher K 3
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/1/5/karcher-k3-49m-23325015.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/2/6/karcher-k-3-24478326.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/1/5/karcher-k3-49m-23325015.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzEvNS9rYXJjaGVyLWszLTQ5bS0yMzMyNTAxNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/2/6/karcher-k-3-24478326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvNi9rYXJjaGVyLWstMy0yNDQ3ODMyNi5qcGc=
  Kaercher K 3 (21)
  Kaercher K 3
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  144.8, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  144.8, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Kaercher K3 CAR & HOME Hogedrukreiniger
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/0/1/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33276701.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NTQxNzImcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/8/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33956988.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE2NzA2
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/9/1/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33956991.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvMzQxODExX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/8/kaercher-k-3-home-38081568.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/0/1/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33276701.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NTQxNzImcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/8/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33956988.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE2NzA2
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/9/1/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33956991.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvMzQxODExX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/8/kaercher-k-3-home-38081568.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzYvOC9rYWVyY2hlci1rLTMtaG9tZS0zODA4MTU2OC5qcGc=
  Kaercher K3 CAR & HOME Hogedrukreiniger (15)
  Kaercher K3 CAR & HOME Hogedrukreiniger
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  184.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  184.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Powerplus POW XG 9030
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/0/power-plus-pow-xg-9030-19282660.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/0/power-plus-pow-xg-9030-19282660.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzYvMC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDMwLTE5MjgyNjYwLmpwZw==
  Powerplus POW XG 9030 (14)
  5.1 (1)
  Powerplus POW XG 9030
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Kaercher K 5 Premium
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/5/2/karcher-k-5-premium-23367752.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/6/2/karcher-k-5-premium-24317762.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/5/2/karcher-k-5-premium-23367752.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzUvMi9rYXJjaGVyLWstNS1wcmVtaXVtLTIzMzY3NzUyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/6/2/karcher-k-5-premium-24317762.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzYvMi9rYXJjaGVyLWstNS1wcmVtaXVtLTI0MzE3NzYyLmpwZw==
  Kaercher K 5 Premium (14)
  Kaercher K 5 Premium
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  289, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  289, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  7
 • Kaercher K 2
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/1/0/karcher-k-2-23311710.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/7/5/karcher-k-2-basic-23591375.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/8/karcher-k-2-24478408.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/1/0/karcher-k-2-23311710.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzEvMC9rYXJjaGVyLWstMi0yMzMxMTcxMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/7/5/karcher-k-2-basic-23591375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzcvNS9rYXJjaGVyLWstMi1iYXNpYy0yMzU5MTM3NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/8/karcher-k-2-24478408.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzAvOC9rYXJjaGVyLWstMi0yNDQ3ODQwOC5qcGc=
  Kaercher K 2 (13)
  Kaercher K 2
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  67.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  67.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Kaercher K 4 HOME
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/8/karcher-k-4-home-23367728.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/8/1/karcher-k-4-home-23591381.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/1/7/karcher-k-4-home-24526517.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/1/8/karcher-k-4-home-24526518.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/1/9/karcher-k-4-home-24526519.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/2/0/karcher-k-4-home-24526520.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/8/karcher-k-4-home-23367728.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzIvOC9rYXJjaGVyLWstNC1ob21lLTIzMzY3NzI4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/8/1/karcher-k-4-home-23591381.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvMS9rYXJjaGVyLWstNC1ob21lLTIzNTkxMzgxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/1/7/karcher-k-4-home-24526517.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzEvNy9rYXJjaGVyLWstNC1ob21lLTI0NTI2NTE3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/1/8/karcher-k-4-home-24526518.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzEvOC9rYXJjaGVyLWstNC1ob21lLTI0NTI2NTE4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/1/9/karcher-k-4-home-24526519.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzEvOS9rYXJjaGVyLWstNC1ob21lLTI0NTI2NTE5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/2/0/karcher-k-4-home-24526520.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzIvMC9rYXJjaGVyLWstNC1ob21lLTI0NTI2NTIwLmpwZw==
  Kaercher K 4 HOME (13)
  Kaercher K 4 HOME
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  218, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  218, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Kaercher K 3 CAR
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/6/1/karcher-k-3-car-23367361.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/8/karcher-k-3-car-23539778.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/6/1/karcher-k-3-car-23367361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzYvMS9rYXJjaGVyLWstMy1jYXItMjMzNjczNjEuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/8/karcher-k-3-car-23539778.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvOC9rYXJjaGVyLWstMy1jYXItMjM1Mzk3NzguanBn
  Kaercher K 3 CAR (11)
  Kaercher K 3 CAR
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  148.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  148.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/3/4/power-plus-pow-xg-9020-19389934.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/9/6/power-plus-pow-xg-9020-22313296.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/1/power-plus-pow-xg-9020-23373661.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/2/power-plus-pow-xg-9020-23373662.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/3/power-plus-pow-xg-9020-23373663.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/4/power-plus-pow-xg-9020-23373664.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/5/power-plus-pow-xg-9020-23373665.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/6/power-plus-pow-xg-9020-23373666.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/7/power-plus-pow-xg-9020-23373667.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/8/power-plus-pow-xg-9020-23373668.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/9/power-plus-pow-xg-9020-23373669.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/0/power-plus-pow-xg-9020-23373670.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/1/power-plus-pow-xg-9020-23373671.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/3/4/power-plus-pow-xg-9020-19389934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvNC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTE5Mzg5OTM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/9/6/power-plus-pow-xg-9020-22313296.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzkvNi9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIyMzEzMjk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/1/power-plus-pow-xg-9020-23373661.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvMS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjYxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/2/power-plus-pow-xg-9020-23373662.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvMi9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjYyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/3/power-plus-pow-xg-9020-23373663.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvMy9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/4/power-plus-pow-xg-9020-23373664.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/5/power-plus-pow-xg-9020-23373665.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/6/power-plus-pow-xg-9020-23373666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNi9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/7/power-plus-pow-xg-9020-23373667.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNy9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/8/power-plus-pow-xg-9020-23373668.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvOC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/6/9/power-plus-pow-xg-9020-23373669.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvOS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/0/power-plus-pow-xg-9020-23373670.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzcvMC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjcwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/1/power-plus-pow-xg-9020-23373671.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzcvMS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjcxLmpwZw==
  Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger (10)
  7.9 (1)
  Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  best_reviewed
 • Karcher K 7 Premium
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/4/karcher-k-7-premium-23368514.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/4/1/karcher-k-7-premium-24317641.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/4/karcher-k-7-premium-23368514.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzEvNC9rYXJjaGVyLWstNy1wcmVtaXVtLTIzMzY4NTE0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/4/1/karcher-k-7-premium-24317641.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzQvMS9rYXJjaGVyLWstNy1wcmVtaXVtLTI0MzE3NjQxLmpwZw==
  Karcher K 7 Premium (10)
  Karcher K 7 Premium
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  506.45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  506.45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Kaercher K4 Silent
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/2/kaercher-k4-silent-33121462.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzY0NDY2P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/9/9/kaercher-k4-silent-33898999.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NjA4ODMmcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/0/3/kaercher-k4-silent-33899003.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmZvbnEubmwvZm9ucS9ub3JtYWFsLzQzNDU5Ni9rYXJjaGVyLWs0LXNpbGVudC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/6/5/kaercher-k-4-silent-35930465.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/5/6/kaercher-k-4-silent-35984556.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/2/kaercher-k4-silent-33121462.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzY0NDY2P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/9/9/kaercher-k4-silent-33898999.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NjA4ODMmcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/0/3/kaercher-k4-silent-33899003.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmZvbnEubmwvZm9ucS9ub3JtYWFsLzQzNDU5Ni9rYXJjaGVyLWs0LXNpbGVudC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/6/5/kaercher-k-4-silent-35930465.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzYvNS9rYWVyY2hlci1rLTQtc2lsZW50LTM1OTMwNDY1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/5/6/kaercher-k-4-silent-35984556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvNi9rYWVyY2hlci1rLTQtc2lsZW50LTM1OTg0NTU2LmpwZw==
  Kaercher K4 Silent (9)
  Kaercher K4 Silent
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  217.73, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  217.73, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Kaercher K 7 Premium Ecologic HOME
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/7/8/karcher-k-7-premium-eco-ogic-home-23368778.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/3/5/karcher-k-7-premium-eco-ogic-home-23369435.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/6/4/karcher-k-7-premium-ecologic-home-23591364.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/7/8/karcher-k-7-premium-eco-ogic-home-23368778.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvOC9rYXJjaGVyLWstNy1wcmVtaXVtLWVjby1vZ2ljLWhvbWUtMjMzNjg3NzguanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/3/5/karcher-k-7-premium-eco-ogic-home-23369435.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzMvNS9rYXJjaGVyLWstNy1wcmVtaXVtLWVjby1vZ2ljLWhvbWUtMjMzNjk0MzUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/6/4/karcher-k-7-premium-ecologic-home-23591364.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzYvNC9rYXJjaGVyLWstNy1wcmVtaXVtLWVjb2xvZ2ljLWhvbWUtMjM1OTEzNjQuanBn
  Kaercher K 7 Premium Ecologic HOME (8)
  Kaercher K 7 Premium Ecologic HOME
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  507.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  507.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Kaercher K 4 Compact HOME
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/6/2/karcher-k-4-compact-home-23367362.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/3/karcher-k-4-compact-home-23539773.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/4/1/karcher-k-4-compact-home-24526441.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/4/2/karcher-k-4-compact-home-24526442.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/4/3/karcher-k-4-compact-home-24526443.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/4/4/karcher-k-4-compact-home-24526444.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/6/2/karcher-k-4-compact-home-23367362.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzYvMi9rYXJjaGVyLWstNC1jb21wYWN0LWhvbWUtMjMzNjczNjIuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/3/karcher-k-4-compact-home-23539773.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvMy9rYXJjaGVyLWstNC1jb21wYWN0LWhvbWUtMjM1Mzk3NzMuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/4/1/karcher-k-4-compact-home-24526441.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzQvMS9rYXJjaGVyLWstNC1jb21wYWN0LWhvbWUtMjQ1MjY0NDEuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/4/2/karcher-k-4-compact-home-24526442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzQvMi9rYXJjaGVyLWstNC1jb21wYWN0LWhvbWUtMjQ1MjY0NDIuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/4/3/karcher-k-4-compact-home-24526443.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzQvMy9rYXJjaGVyLWstNC1jb21wYWN0LWhvbWUtMjQ1MjY0NDMuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/4/4/karcher-k-4-compact-home-24526444.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzQvNC9rYXJjaGVyLWstNC1jb21wYWN0LWhvbWUtMjQ1MjY0NDQuanBn
  Kaercher K 4 Compact HOME (8)
  Kaercher K 4 Compact HOME
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  208.9, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  208.9, 5d (offer_sdt_5_days)
  6
 • Bosch AQT 37-13 hogedrukreiniger
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/4/bosch-aqt-37-13-high-pressure-cleaner-24022214.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/4/bosch-aqt-37-13-high-pressure-cleaner-24022214.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzEvNC9ib3NjaC1hcXQtMzctMTMtaGlnaC1wcmVzc3VyZS1jbGVhbmVyLTI0MDIyMjE0LmpwZw==
  Bosch AQT 37-13 hogedrukreiniger (7)
  Bosch AQT 37-13 hogedrukreiniger
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  good_buy
 • Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/6/5/nilfisk-e-140-3-9-pad-x-tra-23354665.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/8/7/nilfisk-e-140-3-9-pad-x-tra-23538587.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/6/5/nilfisk-e-140-3-9-pad-x-tra-23354665.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzYvNS9uaWxmaXNrLWUtMTQwLTMtOS1wYWQteC10cmEtMjMzNTQ2NjUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/8/7/nilfisk-e-140-3-9-pad-x-tra-23538587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzgvNy9uaWxmaXNrLWUtMTQwLTMtOS1wYWQteC10cmEtMjM1Mzg1ODcuanBn
  Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA (7)
  Nilfisk E 140.3-9 PAD X-TRA
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  289, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  289, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Nilfisk D-PG 130.4-9 X-TRA
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/0/9/nilfisk-d-pg-130-4-9-x-tra--29588009.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/3/5/nilfisk-d-pg-130-4-9-x-tra-31878035.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/0/9/nilfisk-d-pg-130-4-9-x-tra--29588009.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzAvOS9uaWxmaXNrLWQtcGctMTMwLTQtOS14LXRyYS0tMjk1ODgwMDkuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/3/5/nilfisk-d-pg-130-4-9-x-tra-31878035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvNS9uaWxmaXNrLWQtcGctMTMwLTQtOS14LXRyYS0zMTg3ODAzNS5qcGc=
  Nilfisk D-PG 130.4-9 X-TRA (6)
  Nilfisk D-PG 130.4-9 X-TRA
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  267.44, 1w (offer_sdt_1_week)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  267.44, 1w (offer_sdt_1_week)
  4
 • Kaercher K 2 Premium CAR
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/6/0/karcher-k-2-premium-car-23367360.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/6/karcher-k-2-premium-car-23539776.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/6/0/karcher-k-2-premium-car-23367360.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzYvMC9rYXJjaGVyLWstMi1wcmVtaXVtLWNhci0yMzM2NzM2MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/6/karcher-k-2-premium-car-23539776.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvNi9rYXJjaGVyLWstMi1wcmVtaXVtLWNhci0yMzUzOTc3Ni5qcGc=
  Kaercher K 2 Premium CAR (6)
  Kaercher K 2 Premium CAR
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  128, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  128, 5d (offer_sdt_5_days)
  5
 • Nilfisk P 150.2-10
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/4/nilfisk-alto-p150-2-10--19933434.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/9/7/nilfisk-alto-p150-2-10--19936297.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/5/6/nilfisk-alto-p150-2-10--21821556.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/2/8/nilfisk-p-150-2-10-23323328.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/2/9/nilfisk-p-150-2-10-23323329.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/0/nilfisk-p-150-2-10-23323330.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/1/nilfisk-p-150-2-10-23323331.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/2/nilfisk-p-150-2-10-23323332.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/3/nilfisk-p-150-2-10-23323333.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/4/nilfisk-alto-p150-2-10--19933434.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzMvNC9uaWxmaXNrLWFsdG8tcDE1MC0yLTEwLS0xOTkzMzQzNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/9/7/nilfisk-alto-p150-2-10--19936297.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzkvNy9uaWxmaXNrLWFsdG8tcDE1MC0yLTEwLS0xOTkzNjI5Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/5/6/nilfisk-alto-p150-2-10--21821556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvNi9uaWxmaXNrLWFsdG8tcDE1MC0yLTEwLS0yMTgyMTU1Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/2/8/nilfisk-p-150-2-10-23323328.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzIvOC9uaWxmaXNrLXAtMTUwLTItMTAtMjMzMjMzMjguanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/2/9/nilfisk-p-150-2-10-23323329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzIvOS9uaWxmaXNrLXAtMTUwLTItMTAtMjMzMjMzMjkuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/0/nilfisk-p-150-2-10-23323330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzMvMC9uaWxmaXNrLXAtMTUwLTItMTAtMjMzMjMzMzAuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/1/nilfisk-p-150-2-10-23323331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzMvMS9uaWxmaXNrLXAtMTUwLTItMTAtMjMzMjMzMzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/2/nilfisk-p-150-2-10-23323332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzMvMi9uaWxmaXNrLXAtMTUwLTItMTAtMjMzMjMzMzIuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/3/3/nilfisk-p-150-2-10-23323333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzMvMy9uaWxmaXNrLXAtMTUwLTItMTAtMjMzMjMzMzMuanBn
  Nilfisk P 150.2-10 (6)
  Nilfisk P 150.2-10
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Kaercher K 4 Compact
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/6/8/karcher-k-4-compact-23200468.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/1/karcher-k-4-compact-23201561.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/2/karcher-k-4-compact-23539772.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/6/8/karcher-k-4-compact-23200468.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzYvOC9rYXJjaGVyLWstNC1jb21wYWN0LTIzMjAwNDY4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/1/karcher-k-4-compact-23201561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzYvMS9rYXJjaGVyLWstNC1jb21wYWN0LTIzMjAxNTYxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/2/karcher-k-4-compact-23539772.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvMi9rYXJjaGVyLWstNC1jb21wYWN0LTIzNTM5NzcyLmpwZw==
  Kaercher K 4 Compact (5)
  Kaercher K 4 Compact
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  175.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  175.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Kaercher K 7 Compact
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/2/karcher-k-7-compact-23368512.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/8/6/karcher-k-7-compact-23539786.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/9/karcher-k-7-compact-24526459.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/0/karcher-k-7-compact-24526460.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/karcher-k-7-compact-24526461.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/2/karcher-k-7-compact-24526462.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/2/karcher-k-7-compact-23368512.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzEvMi9rYXJjaGVyLWstNy1jb21wYWN0LTIzMzY4NTEyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/8/6/karcher-k-7-compact-23539786.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzgvNi9rYXJjaGVyLWstNy1jb21wYWN0LTIzNTM5Nzg2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/9/karcher-k-7-compact-24526459.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzUvOS9rYXJjaGVyLWstNy1jb21wYWN0LTI0NTI2NDU5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/0/karcher-k-7-compact-24526460.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzYvMC9rYXJjaGVyLWstNy1jb21wYWN0LTI0NTI2NDYwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/karcher-k-7-compact-24526461.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzYvMS9rYXJjaGVyLWstNy1jb21wYWN0LTI0NTI2NDYxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/2/karcher-k-7-compact-24526462.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzYvMi9rYXJjaGVyLWstNy1jb21wYWN0LTI0NTI2NDYyLmpwZw==
  Kaercher K 7 Compact (5)
  Kaercher K 7 Compact
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  369.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.374934652821164 (525)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  369.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Karcher K7 Premium Full Control
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/6/kaercher-k7-premium-full-control-50161506.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb25xLmJlL3N0YXRpYy90aGVtZXMvZm9ucV9iZS9waWN0dXJlcy9wcm9kdWN0cy81MjgzOTAtZ3Jvb3QuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/1/kaercher-k7-premium-full-control-51739301.jpg?m=aHR0cHM6Ly9kMTZtM2RhZmJrbmplOS5jbG91ZGZyb250Lm5ldC9pbWFnZXNjYWxlci84OTcxODU5NTkxMTk4LTgwMC04MDAuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/6/6/karcher-k7-premium-full-control-51838366.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/6/kaercher-k7-premium-full-control-50161506.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb25xLmJlL3N0YXRpYy90aGVtZXMvZm9ucV9iZS9waWN0dXJlcy9wcm9kdWN0cy81MjgzOTAtZ3Jvb3QuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/1/kaercher-k7-premium-full-control-51739301.jpg?m=aHR0cHM6Ly9kMTZtM2RhZmJrbmplOS5jbG91ZGZyb250Lm5ldC9pbWFnZXNjYWxlci84OTcxODU5NTkxMTk4LTgwMC04MDAuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/6/6/karcher-k7-premium-full-control-51838366.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvNi9rYXJjaGVyLWs3LXByZW1pdW0tZnVsbC1jb250cm9sLTUxODM4MzY2LmpwZw==
  Karcher K7 Premium Full Control (5)
  Karcher K7 Premium Full Control
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  639, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.28/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  639, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
2 7
 • Heb je merkvoorkeur? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • < € 130 (price_130)
  • € 130 - € 200 (price_130_200)
  • € 200 - € 330 (price_200_330)
  • ≥ € 330 (price_330)
 • Welke vorm wil je? (model):
  • Compact (compact)
  • Rechtop (rechtop)
  • Staand (staand)
 • Welk motortype? (motortype):
  • Electrisch (electrisch)
  • Gasoline (gasoline)
  • Inductie (inductie)
  • Universeel (universeel)
 • Hoeveel stroom mag 'ie verbruiken? (stroomverbruik):
  • < 1500 W (stroomverbruik_1500)
  • 1500 W - 1800 W (stroomverbruik_1500_1800)
  • 1800 W - 2150 W (stroomverbruik_1800_2200)
  • ≥ 2150 W (stroomverbruik_2200)
 • Welke snelheid van watertoevoer wil je? (vloei_snelheid):
  • < 350 liter per uur (vloei_snelheid_350)
  • 350 liter per uur - 410 liter per uur (vloei_snelheid_350_410)
  • 410 liter per uur - 450 liter per uur (vloei_snelheid_410_450)
  • ≥ 450 liter per uur (vloei_snelheid_450)
 • Hoe lang moet de slang zijn? (lengte_van_slang):
  • < 5 meter (lengte_van_slang_5)
  • 5 meter - 6 meter (lengte_van_slang_5_6)
  • 6 meter - 9 meter (lengte_van_slang_6_9)
  • ≥ 9 meter (lengte_van_slang_9)
 • Hoeveel werkdruk wil je? (werkdruk):
  • < 90 bar (werkdruk_90)
  • 90 bar - 120 bar (werkdruk_90_120)
  • 120 bar - 130 bar (werkdruk_120_130)
  • ≥ 130 bar (werkdruk_130)
 • Welke aandrijving wil je? (aandrijving):
  • Benzine (benzine)
  • Elektrisch (elektrisch)
 • Hoe lang wil je garantie? (garantie):
  • 2 jaar (2_jaar)
  • 5 jaar (5_jaar)
 • Welke standaard toebehoren wil je? (standaard_toebehoren):
  • 12 meter hogedrukslang (staalgewapend) (12_meter_hogedrukslang_staalgewapend_)
  • 5 liter (5_liter)
  • geïntegreerde reinigingsmiddelentank 2 (gei_ntegreerde_reinigingsmiddelentank_2)
  • pistool G5 met Quick Coupling (pistool_g5_met_quick_coupling)
  • powerspeednozzle (powerspeednozzle)
  • Terrasreiniger groot (terrasreiniger_groot)
  • Tornado-vario nozzle (tornado_vario_nozzle)
 • Wil je een HD slang op haspel? (hd_slang_op_haspel):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Van welk materiaal moet de pomp zijn? (pomp_materiaal):
  • Aluminium (aluminium)
  • Kunststof (kunststof)
  • Messing (messing)
 • Welke kleur wil je? (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Metallic (metallic)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Welk wattage wil je? (wattage):
  • 1700 W (wattage_1700.0)
  • 1900 W (wattage_1900.0)
  • 2900 W (wattage_2900.0)
 • Hoe lang moet het snoer zijn? (lengte_snoer):
  • 3.0 meter (lengte_snoer_3.0)
  • 5.0 meter (lengte_snoer_5.0)
  • 7.5 meter (lengte_snoer_7.5)
  • 10.0 meter (lengte_snoer_10.0)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be