x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

Uw winkel op Vergelijk.be, eenvoudig en effectief

Klik hier om u aan te melden!

Voeg uw webwinkel toe op Vergelijk.be, ga direct naar AANMELDEN.

 • Bereik 1 miljoen potentiële kopers per maand.
 • Profiteer van de naamsbekendheid van Vergelijk.be. 
 • Vergroot uw online vindbaarheid.
 • Realiseer meer bestellingen.
 • Bepaal zelf welke informatie zichtbaar is voor bezoekers.

 

Wilt u van deze voordelen profiteren? Meld u dan aan via het online aanmeldformulier of vraag eerst extra informatie aan via partner@vergelijk.be! Uw aanmelding is in 3 stappen geregeld.

 

Genereer leads met flex CPC

Wilt u dat meer koopgerichte bezoekers uw webwinkel bezoeken? Onze website biedt u de mogelijkheid om het verkeer naar uw website te verhogen, meer koopgerichte bezoekers te ontvangen en uw omzet te verhogen. Maar als webwinkel wilt u wel controle hebben over uw plaatsing, flexibel zijn en inzicht hebben in uw resultaten. Daarom bieden wij u de volgende voordelen:

 • (De)activeer uw producten in de datafeed op elk moment van de dag: u bepaalt zelf welke producten zichtbaar zijn op onze website en welke niet.
 • Beheer zelf uw winkelinformatie die zichtbaar is op onze website.
 • Bekijk de statistieken voor uw webwinkel per categorie.

Wilt u meer weten over onze het ontvangen van leads? Lees dan onze veelgestelde vragen of neem dan contact met ons op via partner@vergelijk.be of 030 2320 440. Wij helpen u graag.

Uw aanmelding in 2 stappen geregeld

 1. Vul het aanmeldformulier in
  Na het invullen van het online aanmeldformulier voeren wij een kredietcheck uit. Interpolis verifieert voor ons de kredietwaardigheid van uw bedrijf. Bij een positief advies kan uw webwinkel worden aangesloten. Daarmee krijgt u toegang tot ons online extranet, PartnerNet. Hier kunt u zelf onder andere de vermelding van uw webwinkel(s) beheren, uw statistieken bekijken en handleidingen downloaden. U ontvangt uw aanmeldgegevens voor PartnerNet via e-mail zodra u bent aangesloten.
 2. Uw producten koppelen
  Wij koppelen uw aangeleverde productinformatie aan onze database op basis van een datafeed. We hebben de uitleg voor een goede datafeedvoor u samengevat in een los document. De kwaliteit van uw datafeed is belangrijk voor een juiste weergave van uw producten en heeft daarmee invloed op uw conversie. U kunt altijd onze hulp inschakelen bij het opstellen van deze informatie.

Datafeed van uw producten

Voor een optimale weergave van uw producten en prijzen hebben wij een datafeed nodig: een link naar het bestand waar u informatie over uw webwinkel en producten heeft samengebracht. Een goede datafeed zorgt ervoor dat de juiste informatie over uw producten wordt getoond. Dit verhoogt het het aantal leads en bestellingen dat u ontvangt. Het is erg belangrijk dat de bezoekers van Vergelijk.nl goed geïnformeerd worden. Bij aanlevering van een datafeed die voldoet aan de eisen van Vergelijk.nl betaalt u geen aansluitkosten.
Het maken van een datafeed is niet ingewikkeld, maar vraagt wel om wat extra toelichting. U kunt hiervoor de handleiding voor het maken van een datafeed raadplegen.

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op via partner@vergelijk.be of 030 2320 440. Wij helpen u graag.