x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

Partnerprogramma

Klik hier om u aan te melden!Waarom uw producten toevoegen op Vergelijk.be? 

Ook uw webshop op Vergelijk.be? Meld u hier aan!

 • Vergelijk.be is met ruim 25.000 koopgerichte bezoekers per dag de grootste vergelijkingssite van België.
 • U vergroot uw vindbaarheid op het Internet door te profiteren van onze samenwerking met Google en andere Portals. 
 • U kunt het eenvoudig uitproberen, want u kunt stoppen wanneer u wilt en u heeft volledige controle over uw budget.
 • Alleen bij ons krijgt u korting op uw CPC op basis van uw kwaliteitsscore. Wilt u weten op welke korting u recht heeft? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar partner@vergelijk.be.

Hoe werkt het?

Stap 1
U vult het contactformulier in zodat onze Account Manager contact met u kan opnemen. Onze Account Manager zal u inlichten over de mogelijkheden en het Cost-per-Click (CPC) tarief. Vergelijk.be brengt namelijk per klik een bedrag in rekening. U ontvangt meteen een offerte met de gemaakte afspraken.

Stap 2
Na ondertekening zal Vergelijk.be een creditcheck uitvoeren waarbij een aantal zaken (o.a. betaalgedrag, liquiditeit, surseance van betaling) van uw bedrijf door Interpolis nader wordt bekeken. Bij een neutraal of positief advies ontvangt u van ons het definitieve contract. Bij een negatief advies is het helaas niet mogelijk om toe te treden tot Vergelijk.be.

Om de creditcheck en onze administratieve en technische werkzaamheden te dekken zijn wij genoodzaakt om een start-up fee in rekening te brengen. Deze bedraagt (per 1 januari 2014) EUR 200,-.

Stap 3
Hierna is het van belang dat wij uw product- en prijsgegevens correct kunnen inlezen. Om dit mogelijk te maken hebben wij een databestand nodig met in ieder geval de volgende informatie:

 • Hoofdcategorie (bijv. Boeken of Camera's)
 • Subcategorie (bijv. Videocamera of Digitale camera)
 • Merk
 • Productnaam
 • Deeplink naar uw product (URL)
 • Prijs van het product
 • Omschrijving
 • Levertijd
 • Portokosten

U kunt hier een handig document downloaden waarin wordt uitgelegd hoe het databestand eruit moet zien. Dit minimaliseert de kans op fouten en zorgt voor optimale opname van uw producten op Vergelijk.be.

Als het maken van een goede datafeed niet goed mogelijk is of technische problemen oplevert, dan denken wij graag met u mee. Enkele categorieën zijn afwijkend in wat er aangeleverd moet worden. Ook hier helpen we u graag mee.

Naast de datafeed vragen wij u ook winkelinformatiegegevens voor de bezoeker aan te leveren, zoals contactgegevens, betaalmogelijkheden, garantiebepalingen et cetera. U krijgt van ons een link waar u deze gegevens in kunt vullen.

Stap 4
U plaatst het databestand (CSV, XML of .txt) op uw eigen server (bijv. www.uwwinkel.be/vergelijk.csv). Wij schrijven dan een zoekscript dat dit databestand leest en deze gegevens juist plaatst in onze eigen database. Binnen enkele dagen staan uw producten dan op Vergelijk.be. Als u uw producten of prijzen wijzigt, dan hoeft u alleen het databestand te verversen. Vergelijk.be doorzoekt elke nacht het databestand en geeft wijzigingen door aan de Vergelijk database.

Stap 5
U ontvangt maandelijks een digitale factuur met daarop het aantal bezoekers en het CPC-tarief.

Voor meer informatie over het Partnerprogramma: zie Veelgestelde vragen over het partnerprogramma.

Hoe meldt u zich aan?
Als dit alles u aanspreekt en u ook in het succes van onze andere klanten wilt delen, vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. U kunt over enkele werkdagen al live op onze site worden vermeld!