x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

keukenrobot

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in keukenrobot categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  De keukenrobot combineert de functies van de blender, shaker, mixer en snijmachine en is daarmee de ideale hulp in de keuken. Jij bent op zoek naar een keukenrobot en je kunt wel wat hulp gebruiken. In deze tekst geven we je eerst enkele kooptips voor de keukenrobot en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier keukenrobots!

  Kooptips keukenrobot
  Bij het kopen van een keukenrobot kun je letten op de volgende dingen:
  1. Bepaal van tevoren wat jij wilt met een keukenrobot. Op die manier kun je gericht zoeken en ben je geen extra kosten kwijt aan onnodige functies.
  2. Bedenk hoelang de messen, haken en kloppers meegaan en of je ze gemakkelijk kunt slijpen of vervangen.
  3. Let erop of de keukenrobot makkelijk schoon te maken is. De meeste onderdelen van de keukenrobot kun je in de vaatwasser zetten, maar dit kan niet altijd.
  4. De ene keukenrobot maakt meer lawaai dan de andere. Let hierop bij de aankoop.
  5. Als je hoofdzakelijk cocktails, smoothies of fruithapjes wilt maken, dan kun je beter voor een blender kiezen. Mixen en kneden doe je met de mixer en voor hakken en snijden kun je het beste een snijmachine gebruiken.
  Wil je nu meteen op zoek naar een keukenrobot, bekijk en vergelijk dan hier keukenrobots!

  Soorten keukenrobots
  Er zijn twee verschillende soorten keukenrobots: de keukenrobot voor thuisgebruik en de keukenrobot voor in de horeca. Deze laatste keukenrobots zijn groter en krachtiger. Als je vaak voor grote gezelschappen kookt, is zo’n horecakeukenrobot misschien iets voor jou. Natuurlijk heeft de ene keukenrobot wel meer functies dan de andere. Meer hierover lees je onder het kopje ‘Functies keukenrobot’.

  Design keukenrobot
  Keukenrobots bestaan er in diverse kleuren en materialen. De meest gebruikte materialen zijn plastic (in allerlei kleuren), metaal en rvs. De mengkom van de keukenrobot is eigenlijk altijd van transparant plastic, zodat je precies ziet wat er daarbinnen gebeurt. Als de keukenrobot altijd op het aanrecht staat, is een design keukenrobot wel zo mooi. Ook kun je het design van de keukenrobot kiezen op basis van het design van je andere keukenapparatuur.

  Functies keukenrobot
  De belangrijkste functies van de keukenrobot zijn:
  • Kneden
  • Mixen
  • Raspen
  • Kloppen
  • Vergelijk hier keukenrobots!Hakken
  • Snijden.

  Extra functies van keukenrobots zijn:

  Accessoires keukenrobots
  Enkele accessoires die met de keukenrobot en mixer meegeleverd kunnen worden, zijn:
  • Kneedhaken
  • Kloppers
  • Rasp
  • Rvs-mes
  • Garde
  • Spatels
  • Kookboek.
  Als extra accessoire beschikken sommige keukenrobots over een losse blender voor het bereiden van smoothies en cocktails. Als je alleen op zoek bent naar een blender, kijk dan bij ons productaanbod blenders en shakers.

  Populaire merken keukenrobots
  De meeste keukenrobots zijn van de merken: Bosch, Braun, Kenwood, Kitchenaid, Krups, Magimix, Moulinex, Philips en Tefal.

  Meer informatie vind je in de verklarende woordenlijst voor de keukenrobot. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over keukenrobots kijken.

  Bekijk en vergelijk hier keukenrobots en vind de beste koop!


   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier keukenrobots!Kan ik ook cocktails en milkshakes maken met een keukenrobot?
  Mag de food processor in de vaatwasmachine?
  Waar koop ik accessoires voor de keukenrobot?
  Kunnen alle soorten voedsel bewerkt worden in de keukenrobot?
  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?


  Bekijk en vergelijk hier keukenrobots!

  Kan ik ook cocktails en milkshakes maken met een keukenrobot?

  Ja, dat kan. Maar als dit de enige reden is waarom je een keukenrobot koopt, kun je beter een blender aanschaffen. Keukenrobot zijn namelijk een stuk prijziger. Ga voor een overzicht van de modellen naar blenders en shakers.

  Mag de food processor in de vaatwasmachine?
  Alleen de losse onderdelen van de machine mogen in de vaatwasmachine, mits ze daarvoor geschikt zijn. In geval van twijfel vind je deze informatie terug op de onderdelen zelf, te herkennen aan het speciale icoon hiervoor. Let op bij het in- en uitladen van de vaatwasser! Je zult niet de eerste zijn die zijn vingers snijdt aan de vlijmscherpe messen van een keukenrobot. Het voetstuk waar de motor in zit mag nooit in de afwasmachine. Deze kun je afnemen met een natte doek.

  Waar koop ik accessoires voor de keukenrobot?
  De betere keuken- en kookwinkels verkopen extra hulpstukken en accessoires voor de keukenrobot. Kijk ook eens naar de speciale kookboeken met gerechten bereid met de keukenrobot.

  Kunnen alle soorten voedsel bewerkt worden in de keukenrobot?
  Ja. Hard of zacht, dat maakt niet uit. Gebruik wel steeds de juiste messen bij het verwerken van het voedsel.

  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?
  Er zijn verschillende keukenapparaten op de markt waar je fruit mee kunt 'mixen'. Als je fruithapjes wilt maken voor kleine kinderen, dan kun je het beste zoeken naar een staafmixer. Hiermee kun je het fruit als het ware pureren. Als je liever fruitsapjes maakt, dan kun je kiezen voor een blender of een sapcentrifuge. Blenders vind je in het productaanbod van blenders en shakers en sapcentrifuges vind je tussen de citruspersen.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een keukenrobot of mixer hoef je geen bijdrage te betalen.

  Bekijk en vergelijk hier keukenrobots!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische specificaties bij keukenrobots en mixers. Mocht je na het lezen van deze specificaties nog vragen hebben, kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over keukenrobots en mixers.

  Bekijk en vergelijk hier keukenrobots!
  Vergelijk hier keukenrobots!
  Aantal snelheden
  De motor heeft meerdere standen, want niet ieder product dat in de mengkom gaat moet op dezelfde snelheid verwerkt worden. Noten hakken bijvoorbeeld gaat op een andere snelheid dan het stijfkloppen van eiwitten. Zelf kun je dus de snelheid instellen en tijdens het proces eventueel wijzigen als dat nodig is.

  Accessoires
  Er zijn heel veel accessoires te krijgen voor keukenrobots. Denk hierbij aan kookboeken met speciale recepten en extra hulpstukken zoals spatels, kneedhaken, grove raspen, fijne raspen, een blender kan of een barshaker. Als deze niet standaard bij de keukenrobot meegeleverd worden, zijn ze doorgaans ook los te koop via kookspeciaalzaken.

  Antislipvoetjes
  Om wegschuiven van het apparaat te voorkomen, zitten er aan de onderkant van de keukenrobot antislipvoetjes.

  Geschikt voor horeca
  Keukenrobots zijn niet alleen geschikt voor thuisgebruik: ze worden ook gebruikt in de horeca. Dit zijn in de regel grotere en krachtigere modellen. Als je vaak je keukenrobot nodig hebt voor grote gezelschappen, is zo'n horecamodel voor jou misschien een betere oplossing.

  Pulse functie
  Met pulse draait de keukenrobot kort op een snellere stand, een soort intervalfunctie.

  RVS-mes
  Dit is een mes gemaakt van roestvrij staal.

  Snoer opbergbaar
  Bij sommige keukenrobots is bij het ontwerp rekening gehouden met het snoer. Er is ruimte om het snoer netjes op te bergen.

  Vaatwasmachinebestendig
  Dit veld geeft aan of de onderdelen van de keukenrobot afwasmachinebestendig zijn, oftewel bestendig zijn tegen de vaatwasser. Het elektrische gedeelte van de keukenrobot kan natuurlijk niet in de vaatwasser.

  Vermogen
  Het vermogen staat voor de hoeveelheid energie die de keukenrobot verbruikt per seconde. Hoe groter het vermogen, des te krachtiger de keukenrobot zijn werk kan doen. Het vermogen wordt aangegeven in Watt.Vergelijk hier keukenrobots!

  Vulopening
  De keukenrobot wordt afgesloten met een (transparant) deksel. Meestal zit er in het deksel nog een losse vulopening. Dit is vooral handig als je tijdens het gebruik van de machine nog extra ingrediënten wilt toevoegen. Via de vulopening kun je ook veilig wortels, komkommers, kaas of andere hard voedsel laten raspen of snijden. Je vingers komen op deze manier nooit in contact met de ronddraaiende messen aan de binnenkant van de mengkom.

  Zachte start
  Een zachte start voorkomt knoeien als de machine begint met kloppen, zodat de (vloeibare) ingrediënten niet uit de kom kunnen klotsen.

  Bekijk en vergelijk hier keukenrobots!

  • Bosch De keukenmachines van Bosch zijn veelzijdig. Met de verschillende opzetstukken kan je kneden, hakken, raspen en nog veel meer.
  • Kitchenaid Kitchenaid, de enige echte hulp in de keuken. Met deze keukenrobots wordt koken een fluitje van een cent.
  • Kenwood Kenwood maakt sinds de jaren vijftig al de meest veelzijdige keukenrobots en levert de hoogste kwaliteit producten.
  • Moulinex Moulinex heeft voor iedereen een handige keukenrobot. Van groot en veelzijdig tot eenvoudig en compact.
  • Budget keukenrobots van minder dan 90 euro.
  • Grote inhoud keukenrobots met een inhoud van meer dan 4 liter. Handig voor het mixen van grote hoeveelheden beslag.
  • Pulseren Keukenrobots met een pulserende functie. Dit is handig voor het fijnhakken of vermalen van producten.
  • Sapcentrifuge Keukenrobots met een sapcentrifuge, hiermee maakt u de lekkerste fruitsappen!
 • Kenwood KM 636 Classic Major + AT337 + AT998
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/6/kenwood-km-636-classic-major-at337-at998-25203086.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/5/0/kenwood-km-636-classic-major-at337-at998-25218150.jpg
  Kenwood KM 636 Classic Major + AT337 + AT998 (18)
  7.75 (1)
  Kenwood KM 636 Classic Major + AT337 + AT998
  De foto komt niet overeen met het aangeboden product! Het zou mooi geweest zijn!
  Kenwood is DE topper van de keukenrobots.
  9.0
  0 10
 • Kenwood KM287 keukenmachine
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/7/9/kenwood-km-287-robot-prospero-19643179.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/4/6/kenwood-km-287-robot-prospero-23892146.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/9/1/kenwood-km-287-robot-prospero-18760391.jpg
  Kenwood KM287 keukenmachine (5)
  6.25 (1)
  Kenwood KM287 keukenmachine
  mooi al die accesoires maar ik vind de arm veel bewegen tijdens het gebruik word er zenuwachtig van
  er zat geen garantiebewijs in de doos en er zitten wat krassen op de machine mn man denkt van testen maar ik vind het raar. verder is dit volgens mij wel de meest uitgebreide keukenmachine die ik kon vinden dat is top maar hij zit niet stevig in elkaar bij raspen duw je de rasp naar beneden dat vind ik niet fijn
  6.0
  0 10
 • Bosch
  • bosch
 • Kitchenaid
  • kitchenaid
 • Kenwood
  • kenwood
 • Moulinex
  • moulinex
 • Budget
  • budget
 • Grote inhoud
  • large
 • Pulseren
  • ja
 • Sapcentrifuge
  • ja
Keukenrobot 6.7 (32)
0 - 24
 • Kenwood KMM060
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/4/0/kenwood-kmm060-25125640.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/7/2/kenwood-kmm060-30776072.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/7/3/kenwood-kmm060-30776073.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/7/4/kenwood-kmm060-30776074.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/7/5/kenwood-kmm060-30776075.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/7/6/kenwood-kmm060-30776076.jpg
  Kenwood KMM060 (36)
  Kenwood KMM060
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  508, ? (offer_sdt_unknown)
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  508, ? (offer_sdt_unknown)
  6
  most_sold
 • Philips HR2202/80 Soupmaker
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/7/philips-hr2202-80-soupmaker-23663727.jpg
  Philips HR2202/80 Soupmaker (31)
  Philips HR2202/80 Soupmaker
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  98.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  98.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • KitchenAid 5KSM150PSEAC
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/8/2/kitchen-aid-5ksm150pseac-25211882.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/2/kitchen-aid-5ksm150pseac-25212122.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/3/kitchen-aid-5ksm150pseac-25212123.jpg
  KitchenAid 5KSM150PSEAC (21)
  KitchenAid 5KSM150PSEAC
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  494, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  494, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Kenwood KM 636 Classic Major + AT337 + AT998
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/6/kenwood-km-636-classic-major-at337-at998-25203086.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/5/0/kenwood-km-636-classic-major-at337-at998-25218150.jpg
  Kenwood KM 636 Classic Major + AT337 + AT998 (18)
  7.75 (1)
  Kenwood KM 636 Classic Major + AT337 + AT998
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  468.95, 5d (offer_sdt_5_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  468.95, 5d (offer_sdt_5_days)
  3
 • Kenwood KMM770 keukenmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/2/kenwood-at358-food-processor-23791852.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/5/7/kenwood-at358-food-processor-25191657.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/5/8/kenwood-at358-food-processor-25191658.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/5/9/kenwood-at358-food-processor-25191659.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/6/0/kenwood-at358-food-processor-25191660.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/6/1/kenwood-at358-food-processor-25191661.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/3/kenwood-at358-food-processor-25218193.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/7/kenwood-at358-food-processor-29054017.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/8/kenwood-at358-food-processor-29054018.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/9/kenwood-at358-food-processor-29054019.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/6/0/kenwood-at358-food-processor-29610460.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/6/1/kenwood-at358-food-processor-29610461.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/6/2/kenwood-at358-food-processor-29610462.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/6/3/kenwood-at358-food-processor-29610463.jpg
  Kenwood KMM770 keukenmachine (17)
  Kenwood KMM770 keukenmachine
  Blokker.be Blokker.be
  371.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.be Blokker.be
  371.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  12
 • Domo DO9070KR keukenmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/4/4/domo-do-9070-kr-19370744.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/4/0/domo-do9070kr-food-processor-24828940.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/4/1/domo-do9070kr-food-processor-24828941.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/4/2/domo-do9070kr-food-processor-24828942.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/4/3/domo-do9070kr-food-processor-24828943.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/4/4/domo-do9070kr-food-processor-24828944.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/4/5/domo-do9070kr-food-processor-24828945.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/4/6/domo-do9070kr-food-processor-24828946.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/4/7/domo-do9070kr-food-processor-24828947.jpg
  Domo DO9070KR keukenmachine (17)
  Domo DO9070KR keukenmachine
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  184.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  184.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  9
 • Kenwood KM096 keukenmachine
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/5/0/kenwood-km096-25637050.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/8/1/kenwood-km096-food-processor-29150381.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/8/2/kenwood-km096-food-processor-29150382.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/8/3/kenwood-km096-food-processor-29150383.jpg
  Kenwood KM096 keukenmachine (14)
  Kenwood KM096 keukenmachine
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  1149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  1149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Kenwood KMM020 keukenmachine
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/7/kenwood-kmm020-titanium-major-19489577.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/3/1/kenwood-kmm020-titanium-major-23889131.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/5/5/kenwood-kmm020-food-processor-27272755.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/5/6/kenwood-kmm020-food-processor-27272756.jpg
  Kenwood KMM020 keukenmachine (14)
  Kenwood KMM020 keukenmachine
  Starplusshop.be Starplusshop.be
  7.666666666666667 (1)
  545, 5d (offer_sdt_5_days)
  Starplusshop.be Starplusshop.be
  7.666666666666667 (1)
  545, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Domo DO9070KR-V
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/4/6/domo-do9070kr-v-30651846.jpg
  Domo DO9070KR-V (13)
  Domo DO9070KR-V
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
  good_buy
 • Bosch MUM56S40 keukenmachine
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/3/5/bosch-mum-56s40-styline-20884135.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/1/bosch-mum56s40-food-processor-23814531.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/2/bosch-mum56s40-food-processor-23814532.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/3/bosch-mum56s40-food-processor-23814533.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/4/bosch-mum56s40-food-processor-23814534.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/5/bosch-mum56s40-food-processor-23814535.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/6/bosch-mum56s40-food-processor-23814536.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/7/bosch-mum56s40-food-processor-23814537.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/8/bosch-mum56s40-food-processor-23814538.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/9/bosch-mum56s40-food-processor-23814539.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/0/bosch-mum56s40-food-processor-23814540.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/1/bosch-mum56s40-food-processor-23814541.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/2/bosch-mum56s40-food-processor-23814542.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/3/bosch-mum56s40-food-processor-23814543.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/4/bosch-mum56s40-food-processor-23814544.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/5/bosch-mum56s40-food-processor-23814545.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/6/bosch-mum56s40-food-processor-23814546.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/7/bosch-mum56s40-food-processor-23814547.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/8/bosch-mum56s40-food-processor-23814548.jpg
  Bosch MUM56S40 keukenmachine (12)
  Bosch MUM56S40 keukenmachine
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  230.12, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  230.12, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Domo DO9079KR keukenmachine
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/6/7/domo-do9079kr-25990967.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/7/0/domo-do9079kr-food-processor-29261570.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/7/1/domo-do9079kr-food-processor-29261571.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/7/2/domo-do9079kr-food-processor-29261572.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/7/3/domo-do9079kr-food-processor-29261573.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/7/4/domo-do9079kr-food-processor-29261574.jpg
  Domo DO9079KR keukenmachine (8)
  Domo DO9079KR keukenmachine
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • KitchenAid 5KSM150PS
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/9/4/kitchenaid-5ksm150psenk-7831994.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/1/kitchenaid-5ksm150psenk-22184491.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/6/kitchenaid-5ksm150psenk-22187346.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/2/5/kitchenaid-5ksm150psenk-22188125.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/9/kitchenaid-5ksm150psenk-22188609.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/9/kitchenaid-5ksm150psenk-22190829.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/9/3/kitchenaid-5ksm150psenk-mixer-23320693.jpg
  KitchenAid 5KSM150PS (7)
  KitchenAid 5KSM150PS
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  655.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  655.99, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Bodum Bistro 11381-913
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/1/3/bodum-bistro-11381-913-24978613.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/1/4/bodum-bistro-11381-913-24978614.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/0/bodum-bistro-11381-913-24979290.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/7/1/bodum-bistro-11381-913-24979371.jpg
  Bodum Bistro 11381-913 (6)
  Bodum Bistro 11381-913
  vtwonen.be vtwonen.be
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  vtwonen.be vtwonen.be
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • KitchenAid 5KFP1325 keukenmachine
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/3/2/kitchen-aid-5kfp1325wh-white-24399632.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/3/3/kitchen-aid-5kfp1325wh-white-24399633.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/5/9/kitchen-aid-5kfp1325wh-white-24399659.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/4/1/kitchenaid-5kfp1325-food-processor-25125641.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/9/8/kitchenaid-5kfp1325-food-processor-25178098.jpg
  KitchenAid 5KFP1325 keukenmachine (6)
  KitchenAid 5KFP1325 keukenmachine
  Kitchenonline Kitchenonline
  218.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  218.99, 3d (offer_sdt_3_days)
  4
 • Kenwood Kitchen Machine - KM636
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/1/0/kenwood-km-636-classic-major-4961010.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/4/4/kenwood-kitchen-machine-km636-24586844.jpg
  Kenwood Kitchen Machine - KM636 (6)
  Kenwood Kitchen Machine - KM636
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  352.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  352.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Moulinex Cuisine Companion HF 800
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/9/moulinex-cuisine-companion-hf-800-22203009.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/8/1/moulinex-cuisine-companion-hf-800-22260281.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/8/moulinex-cuisine-companion-hf-800-25192638.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/9/moulinex-cuisine-companion-hf-800-25192639.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/0/moulinex-cuisine-companion-hf-800-25192640.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/1/moulinex-cuisine-companion-hf-800-25192641.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/2/moulinex-cuisine-companion-hf-800-25192642.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/3/moulinex-cuisine-companion-hf-800-25192643.jpg
  Moulinex Cuisine Companion HF 800 (6)
  Moulinex Cuisine Companion HF 800
  Exellent.be Exellent.be
  7.670079768930856 (5)
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Exellent.be Exellent.be
  7.670079768930856 (5)
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Domo DO9109KR
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/1/1/domo-do9109kr-24978611.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/1/2/domo-do9109kr-24978612.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/8/9/domo-do9109kr-24979289.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/7/0/domo-do9109kr-24979370.jpg
  Domo DO9109KR (6)
  Domo DO9109KR
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  129.99, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  129.99, 2d (offer_sdt_2_days)
  7
 • Kenwood KM287 keukenmachine
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/7/9/kenwood-km-287-robot-prospero-19643179.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/4/6/kenwood-km-287-robot-prospero-23892146.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/9/1/kenwood-km-287-robot-prospero-18760391.jpg
  Kenwood KM287 keukenmachine (5)
  6.25 (1)
  Kenwood KM287 keukenmachine
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  238.35, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  238.35, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • KitchenAid 5KSM7591XEER
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/1/kitchenaid-5ksm7591xeer-20433881.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/5/0/kitchenaid-5ksm7591xeer-23967650.jpg
  KitchenAid 5KSM7591XEER (5)
  KitchenAid 5KSM7591XEER
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  806, 5d (offer_sdt_5_days)
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  806, 5d (offer_sdt_5_days)
  4
 • AEG KM 4700
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/7/aeg-km-4700-24999587.jpg
  AEG KM 4700 (5)
  AEG KM 4700
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  388, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  388, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Kenwood KM282 keukenmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/2/1/kenwood-km-282-robot-prospero-23840021.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/4/kenwood-km-282-robot-prospero-29154014.jpg
  Kenwood KM282 keukenmachine (5)
  Kenwood KM282 keukenmachine
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  133, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  133, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  9
 • Kenwood KVL6010T
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/8/5/kenwood-electronics-kvl6010t-24913785.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/8/6/kenwood-electronics-kvl6010t-24913786.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/8/7/kenwood-electronics-kvl6010t-24913787.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/8/8/kenwood-electronics-kvl6010t-24913788.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/8/9/kenwood-electronics-kvl6010t-24913789.jpg
  Kenwood KVL6010T (5)
  Kenwood KVL6010T
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Kenwood KMM770 + AT340
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/2/kenwood-electronics-kmm770-at340-30593642.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/3/kenwood-electronics-kmm770-at340-30593643.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/4/kenwood-electronics-kmm770-at340-30593644.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/5/kenwood-electronics-kmm770-at340-30593645.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/6/kenwood-electronics-kmm770-at340-30593646.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/7/kenwood-electronics-kmm770-at340-30593647.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/8/kenwood-electronics-kmm770-at340-30593648.jpg
  Kenwood KMM770 + AT340 (5)
  Kenwood KMM770 + AT340
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  528.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  528.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Kenwood KM242 keukenmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/8/6/kenwood-km-242-prospero-22314286.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/5/0/kenwood-km-242-prospero-22324850.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/9/kenwood-km-242-prospero-22327729.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/1/7/kenwood-electronics-km242-food-processor-24335417.jpg
  Kenwood KM242 keukenmachine (5)
  Kenwood KM242 keukenmachine
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  189, 5d (offer_sdt_5_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  189, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
2 16
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €90 Goedkope keukenrobot (budget)
  • Lage prijs: €90 - €170 (low)
  • Gemiddelde prijs: €170 - €290 (medium)
  • High end: meer dan €290 (high)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Chroom (chroom)
  • Cream (cream)
  • Doorschijnend (doorschijnend)
  • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Ivoor (ivoor)
  • Metallic (metallic)
  • Nikkel (nikkel)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • Platina (platina)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Transparant (transparant)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Sneldheidsstanden (aantal_snelheidsstanden):
  • < 2 (aantal_snelheidsstanden_2)
  • 2 - 4 (aantal_snelheidsstanden_2_4)
  • 4 - 7 (aantal_snelheidsstanden_4_7)
  • ≥ 7 (aantal_snelheidsstanden_7)
 • Vermogen (vermogen):
  • 300 W (vermogen_300.0)
  • 500 W (vermogen_500.0)
  • 600 W (vermogen_600.0)
  • 1000 W (vermogen_1000.0)
 • Lengte snoer (lengte_snoer):
  • 0.6 meter (lengte_snoer_0.6)
  • 0.61 meter (lengte_snoer_0.61)
  • 0.75 meter (lengte_snoer_0.75)
  • 0.9 meter (lengte_snoer_0.9)
  • 1.0 meter (lengte_snoer_1.0)
  • 1.1 meter (lengte_snoer_1.1)
  • 1.2 meter (lengte_snoer_1.2)
  • 1.4 meter (lengte_snoer_1.4)
  • 61.0 meter (lengte_snoer_61.0)
  • 1100.0 meter (lengte_snoer_1100.0)
 • Pulse function (pulse_function):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Deeggereedschap (deeg_gereedschap):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Sapcentrifuge (sapcentrifuge):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Inhoud kan (inhoud_kan):
  • Klein: minder dan 2 liter (small)
  • Gemiddeld: 2 liter – 4 liter (medium)
  • Groot: meer dan 4 liter (large)
 • Onderdelen vaatwasserbestendig (vaatwasserbestendig_onderdelen):
  • Ja (ja)
 • Productfamilie (family):
  • Avance Collection (avance_collection)
  • Daily Collection (daily_collection)
  • Viva Collection (viva_collection)
 • Varianten (group):
  • Harper AK 80 (harper_ak_80)
  • Magimix Compact 3200 XL (magimix_compact_3200_xl)
  • Magimix CS 5200 XL Premium (magimix_cs_5200_xl_premium)
  • Philips HR 7777 (philips_hr_7777)
  • Princess 218000 Personal Blender (princess_218000_personal_blender)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. +31 (0)30 214 5004
 • blijmakers@vergelijk.be