x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

kookplaat

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in kookplaat categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

kookplaat kopen

  Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je uitgekeken op je oude keuken? Dan mag een nieuwe kookplaat natuurlijk niet o...
 • Algemene informatie

   

  Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je uitgekeken op je oude keuken? Dan mag een nieuwe kookplaat natuurlijk niet ontbreken! Jij bent op zoek naar een kookplaat en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips voor de kookplaat en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier kookplaten!

  Kooktips kookplaat
  Bij het kopen van een kookplaat kun je letten op de volgende dingen:
  1. Capaciteit: uit hoeveel mensen bestaat je huishouden? Hoeveel kookzones heeft de kookplaat?
  2. Ruimte: hoever staan de verschillende kookzones uit elkaar? Kun je je pannen naast elkaar kwijt? Hoeveel ruimte heb je over?
  3. Kookzones: zijn er kookzones in verschillende afmetingen?
  4. Schoonmaken: is de kookplaat makkelijk schoon te maken?
  5. Ben je op zoek naar een kookplaat en oven ineen? Neem dan eens een kijkje in de categorie ovens en fornuizen.
  Wil je nu meteen op zoek naar een kookplaat, bekijk en vergelijk dan hier kookplaten!

  Soorten kookplaten

  Er bestaan verschillende soorten kookplaten. De belangrijkste zijn:
  • Elektrische kookplaten: een elektrische kookplaat bestaat uit een metalen kookplaat die voor de verhitting van de pan zorgt. Een nadeel van deze kookplaat is dat er veel energie verloren gaat omdat de kookplaat na gebruik nog lang warm blijft.
  • Inductiekookplaat of quicktherm kookplaat: een inductiekookplaat wekt een elektromagnetisch veld op in de bodem van de pan. Hierdoor wordt alleen het metaal van de pan verwarmd. Voordelen van deze kookplaat zijn energiezuinigheid, de snellere verhitting dan de andere kookplaten die werken op elektriciteit, en veiligheid. Een nadeel is dat bij de aanschaf van een inductiekookplaat er ook een nieuwe pannenset aangeschaft moet worden. Niet alle pannen zijn namelijk geschikt voor koken op een inductiekookplaat.
  • Keramische kookplaat: zowel een keramische kookplaat als een inductiekookplaat is gemaakt van glas. Nadat de kookplaat is afgekoeld kan deze gemakkelijk met een doekje worden schoongemaakt.
  • Gaskookplaat: De gaskookplaat werkt uiteraard op gas. De kookplaat kan aangestoken worden met behulp van de handige elektrische vonkontsteking, die tegenwoordig op vrijwel elke gaskookplaat zit. De vonkontsteking treedt in werking zodra je een knopje ingedrukt houdt. Over het algemeen verbruik je met koken op gas de minste energie.
  Technische specificaties
  Naast verschillen in de kookmethode kan er bij kookplaten onderscheid gemaakt worden tussen het aantal kookzones en inbouwkookplaten, hoekmodellen inbouwkookplaten of vrijstaande opzetkookplaten. Over het algemeen zijn de inductiekookplaat en keramische kookplaat inbouwkookplaten en elektrische kookplaten zijn vrijstaande kookplaten. Kookmodules zijn vaak kookelementen met een of twee kookzones, de zogenaamde 1-pits kookplaten of 2-pits kookplaten. De meeste kookplaten zijn 4-pits kookplaten, maar er bestaan ook 3-pits kookplaten en voor de echte kookliefhebbers zijn er 5-pits kookplaten, 6-pits kookplaten en zelfs 7-pits kookplaten.

  Vergelijk hier kookplaten!Tot slot kun je nog kiezen uit kookplaten met verschillende typen kookzones. De meest simpele kookplaat is een variobrander. Deze kookplaat heeft kookzones van verschillende afmetingen en vermogens. Maar als je meer van koken houdt, zijn er ook kookplaten met een wokbrander, visbrander of braadzone. De wokbrander is een kookzone op de kookplaat met extra vermogen. Er zijn gaskookplaten met een ingebouwde wokbrander, maar bij sommige moet je de wokring apart aanschaffen. Ook inductiekookplaten en keramische kookplaten hebben soms een wokbrander. Vaak wordt deze kookzone aangegeven met meerdere ringen op de kookplaat. De visbrander is een ovale kookzone en de braadzone heeft wel extra vermogen, maar dit is minder dan bij de wokbrander. Braadzones hebben vaak een ring extra op de kookplaat bij inductie- en keramische kookplaten.

  Nieuwste ontwikkelingen
  Tegenwoordig zijn inductiekookplaten en keramische kokplaten de trend, omdat ze je veel ruimte geven, eenvoudig te bedienen zijn en makkelijk schoon te maken. Design kookplaten worden vooral gemaakt van rvs, maar ook zwart is erg populair.

  Accessoires kookplaat
  Accessoires die geleverd kunnen worden bij een kookplaat zijn een braadslede, grillpan, kookboek en vleesthermometer. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een kookplaat.

  Populaire merken van de kookplaat
  De meest populaire merken kookplaten zijn: Atag, Bauknecht, Bosch, Etna, Miele, Pelgrim, Siemens, Whirlpool en Zanussi.

  Bekijk en vergelijk hier kookplaten!

   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier kookplaten!Kan ik mijn kookplaat zelf veilig op het gas aansluiten?
  Hoe kan ik zien dat de kookzone van de inductiekookplaat is afgekoeld?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen voor een kookplaat?
  Kan ik de elektrische kookplaat gewoon met een stekker in stopcontact aansluiten?
  Wat is de goedkoopste manier van koken?

  Wil je nu meteen op zoek naar een kookplaat, bekijk en vergelijk dan hier kookplaten!

  Kan ik mijn kookplaat zelf veilig op het gas aansluiten?

  Als je dit nog nooit gedaan hebt, is het verstandig om hier meer informatie over in te winnen bij een expert. Het is overigens ook verstandig om bij de aanschaf te kijken naar het GIVEG-keurmerk. Het GIVEG-keurmerk is een keurmerk voor betrouwbare gastoestellen.

  Hoe kan ik zien dat de kookzone van de inductiekookplaat is afgekoeld?
  Aan de kookzone zelf kun je dit niet zien. Meestal zit er echter wel een indicatielampje op de kookplaat. Als dat lampje uit is, kun je er zeker van zijn dat de kookplaats afgekoeld is en kun je hem met een gerust hart schoonmaken.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen voor een kookplaat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een friteuse, koelkast of vaatwasser betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs. Voor een losse kookplaat hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Voor gasgrillen met kookplaat, fornuizen, etc. betaal je wel een verwijderingsbijdrage van € 5,00.

  Kan ik de elektrische kookplaat gewoon met een stekker in stopcontact aansluiten?
  Nee, meestal niet. Vaak is er een aanpassing nodig in de elektriciteitsfaciliteiten in de keuken. Een elektrische kookplaat sluit je over het algemeen aan met een speciale 380 Volt-stekker. Als je daar geen ervaring mee hebt, dan is het verstandig een expert om advies te vragen.

  Wat is de goedkoopste manier van koken?
  Het koken op gas is het voordeligst. Wil je toch elektrisch koken, dan kun je het beste kiezen voor een inductie- of quick term-kookplaat. De aanschaf van een gaskookplaat is meestal ook voordeliger dan een elektrische kookplaat.

  Bekijk en vergelijk hier kookplaten en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier kookplaten!Hieronder vind je een lijst met een uitleg van de gebruikte begrippen.

  Wil je nu meteen op zoek naar een kookplaat, bekijk en vergelijk dan hier kookplaten!

  Braadzone

  Met een braadzone wordt aangegeven of de kookzone kan worden uitgebreid met een extra kookring.

  Kookmodule
  Met een kookmodule worden losse elementen bedoeld die eventueel naast de kookplaat in het werkblad kunnen worden ingebouwd. Dit zijn bijvoorbeeld de domino-kookelementen (kookplaten met een of twee kookzones), de wokbrander, grill, werkblad enzovoort.

  Kooktimer
  Met de kooktimer wordt aangegeven of de kooktijd per kookzone instelbaar is, waarna de kookzone automatisch wordt uitgeschakeld.

  Model
  Met model wordt bedoeld op welke manier de energieoverdracht van de kookplaat naar de pan plaatsvindt.

  • Bij gaskookplaten is gas de verwarmingsbron.
  • Een elektrische kookplaat is gemaakt van metaal. De pan wordt verwarmd door de warmte van de metalen plaat.
  • De inductiekookplaat zorgt voor een elektromagnetisch veld in de bodem van de pan. Hierdoor kan alleen metaal  verwarmd worden, wat een aantal voordelen oplevert. De voordelen van inductiekoken zijn de snellere verhitting dan bij de traditionele modellen, de veiligheid en het energieverbruik. Er gaat minder energie verloren door de directe verhitting van de pan.
  • Een keramische kookplaat is ook een elektrische kookplaat, maar dan gemaakt van glas.
  Pandrager
  Met een pandrager wordt aangegeven van welk materiaal het frame is gemaakt waar de pan op wordt gezet.

  Type
  Kookplaten kunnen worden ingedeeld in vrijstaande typen en inbouwtypen. Vrijstaande kookplaten kunnen los op het aanrecht worden geplaatst. Inbouwkookplaten worden verwerkt in het keukenwerkblad.

  Type bediening
  Met type bediening worden de verschillende mogelijkheden om de kookplaat te bedienen, aangegeven. Voorbeelden zijn de draaiknop, tiptoets en sensortoets.

  Vergelijk hier kookplaten!Variobrander
  Met variobrander wordt aangegeven of er in de kookplaat kookzones met verschillende afmetingen en vermogens aanwezig zijn.

  Visbrander
  Met een visbrander wordt een ovale kookzone bedoeld.

  Warmhoudzone
  Met een warmhoudzone wordt een kookzone met een laag vermogen bedoeld.

  Wokbrander
  Een wokbrander is een kookzone met extra vermogen, zodat op hoge temperatuur eten bereid kan worden.

  Bekijk en vergelijk hier kookplaten!

  • Tafelblad Kookplaten die op het tafelblad geplaatst kunnen worden.
  • Ingebouwd Deze kookplaten worden ingebouwd in het aanrecht, let hierbij op de afmetingen.
  • Budget Kookplaten voor minder dan 300 euro.
  • Bosch De kookplaten van Bosch maken het koken leuker en makkelijker.
  • AEG Vergelijk AEG kookplaten hier.
  • Inductie Het grote voordeel van koken op een inductie kookplaat is dat er geen energie verloren gaat.
  • Siemens Siemens is een van de grootste bedrijven met jaren lange ervaring op het gebiedt van kookplaten.
  • Vier kookzones Deze kookplaten hebben vier kookzones.
  • Smeg De Smeg kookplaten zijn van hoge kwaliteit en zijn een stijlvolle toevoeging aan de keuken.
  • Keramisch Keramische kookplaten zijn eenvoudig schoon te maken en er is geen open vuur.
 • Tafelblad
  • tafelblad
 • Ingebouwd
  • ingebouwd
 • Budget
  • budget
 • Bosch
  • bosch
 • AEG
  • aeg
 • Inductie
  • induction
  • electric_induction
  • electrische_inductie
  • inductie
 • Siemens
  • siemens
 • Vier kookzones
  • aantal_burners_cooking_zones_4.0
 • Smeg
  • smeg
 • Keramisch
  • keramisch
Kookplaten 6.4 (25)
0 - 24
 • AEG HKP 85410 XB
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/4/1/aeg-hkp85410xb-47266541.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/3/aeg-hkp85410xb-54063003.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/4/aeg-hkp85410xb-54063004.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/5/aeg-hkp85410xb-54063005.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/6/aeg-hkp85410xb-54063006.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/4/1/aeg-hkp85410xb-47266541.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzQvMS9hZWctaGtwODU0MTB4Yi00NzI2NjU0MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/3/aeg-hkp85410xb-54063003.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzAvMy9hZWctaGtwODU0MTB4Yi01NDA2MzAwMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/4/aeg-hkp85410xb-54063004.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzAvNC9hZWctaGtwODU0MTB4Yi01NDA2MzAwNC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/5/aeg-hkp85410xb-54063005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzAvNS9hZWctaGtwODU0MTB4Yi01NDA2MzAwNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/6/aeg-hkp85410xb-54063006.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzAvNi9hZWctaGtwODU0MTB4Yi01NDA2MzAwNi5qcGc=
  AEG HKP 85410 XB (33)
  AEG HKP 85410 XB
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  839.99, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  839.99, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
  most_sold
 • Beko HIC 64100 kookplaat
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/4/8/beko-hic-64100-000154348.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/7/2/beko-hic-64100-23863972.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/4/8/beko-hic-64100-000154348.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzQvOC9iZWtvLWhpYy02NDEwMC0wMDAxNTQzNDguanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/7/2/beko-hic-64100-23863972.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzcvMi9iZWtvLWhpYy02NDEwMC0yMzg2Mzk3Mi5qcGc=
  Beko HIC 64100 kookplaat (22)
  Beko HIC 64100 kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  196, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  196, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Bestron AHP212D kookplaat
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/9/6/bestron-ahp-212-d-19270296.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/1/7/bestron-ahp212d-hob-27178117.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/3/1/bestron-ahp-212-d-18628231.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/9/6/bestron-ahp-212-d-19270296.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzkvNi9iZXN0cm9uLWFocC0yMTItZC0xOTI3MDI5Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/1/7/bestron-ahp212d-hob-27178117.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzEvNy9iZXN0cm9uLWFocDIxMmQtaG9iLTI3MTc4MTE3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/3/1/bestron-ahp-212-d-18628231.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzMvMS9iZXN0cm9uLWFocC0yMTItZC0xODYyODIzMS5qcGc=
  Bestron AHP212D kookplaat (22)
  Bestron AHP212D kookplaat
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  30.41, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  30.41, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
  good_buy
 • Siemens EX875LYC1E kookplaat
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/3/7/siemens-ex875lyc1e-induktions-kochstelle-iq700-glaskeramik-facetten-design-breite-80-cm-51567037.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5zdG9ja2xpbmUuYmUvMTY0MTUvc2llbWVucy1rb29rcGxhYXQtZXg4NzVseWMxZS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/3/8/siemens-ex875lyc1e-induktions-kochstelle-iq700-glaskeramik-facetten-design-breite-80-cm-51567038.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5zdG9ja2xpbmUuYmUvMTY0MTUvc2llbWVucy10YWJsZS1kZS1jdWlzc29uLWV4ODc1bHljMWUuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/8/siemens-ex875lyc1e-induktions-kochstelle-iq700-glaskeramik-facetten-design-breite-80-cm-51685818.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jcm93bmJhc2UuYmUvcGljcy9FWDg3NUxZQzFFLkpQRw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/0/siemens-ex875lyc1e-hob-54438410.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/1/siemens-ex875lyc1e-hob-54438411.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/2/siemens-ex875lyc1e-hob-54438412.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/3/7/siemens-ex875lyc1e-induktions-kochstelle-iq700-glaskeramik-facetten-design-breite-80-cm-51567037.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5zdG9ja2xpbmUuYmUvMTY0MTUvc2llbWVucy1rb29rcGxhYXQtZXg4NzVseWMxZS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/3/8/siemens-ex875lyc1e-induktions-kochstelle-iq700-glaskeramik-facetten-design-breite-80-cm-51567038.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5zdG9ja2xpbmUuYmUvMTY0MTUvc2llbWVucy10YWJsZS1kZS1jdWlzc29uLWV4ODc1bHljMWUuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/8/siemens-ex875lyc1e-induktions-kochstelle-iq700-glaskeramik-facetten-design-breite-80-cm-51685818.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jcm93bmJhc2UuYmUvcGljcy9FWDg3NUxZQzFFLkpQRw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/0/siemens-ex875lyc1e-hob-54438410.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvMC9zaWVtZW5zLWV4ODc1bHljMWUtaG9iLTU0NDM4NDEwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/1/siemens-ex875lyc1e-hob-54438411.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvMS9zaWVtZW5zLWV4ODc1bHljMWUtaG9iLTU0NDM4NDExLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/2/siemens-ex875lyc1e-hob-54438412.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvMi9zaWVtZW5zLWV4ODc1bHljMWUtaG9iLTU0NDM4NDEyLmpwZw==
  Siemens EX875LYC1E kookplaat (17)
  Siemens EX875LYC1E kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1229, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1229, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
 • AEG HK634200XB kookplaat
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/9/6/aeg-electrolux-hk-634200-x-b-18123496.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/7/8/aeg-hk-634200-x-b-23873178.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/0/5/aeg-hk-634200-x-b-23878005.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/3/7/aeg-hk-634200-x-b-50098837.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/3/8/aeg-hk-634200-x-b-50098838.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/3/9/aeg-hk-634200-x-b-50098839.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/4/0/aeg-hk-634200-x-b-50098840.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/2/1/aeg-hk-634200-x-b-51729621.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/2/2/aeg-hk-634200-x-b-51729622.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/2/3/aeg-hk-634200-x-b-51729623.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/6/4/aeg-hk-634200-x-b-18077164.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/9/6/aeg-electrolux-hk-634200-x-b-18123496.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNi9hZWctZWxlY3Ryb2x1eC1oay02MzQyMDAteC1iLTE4MTIzNDk2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/7/8/aeg-hk-634200-x-b-23873178.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzcvOC9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi0yMzg3MzE3OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/0/5/aeg-hk-634200-x-b-23878005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzAvNS9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi0yMzg3ODAwNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/3/7/aeg-hk-634200-x-b-50098837.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzMvNy9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MDA5ODgzNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/3/8/aeg-hk-634200-x-b-50098838.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzMvOC9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MDA5ODgzOC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/3/9/aeg-hk-634200-x-b-50098839.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzMvOS9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MDA5ODgzOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/4/0/aeg-hk-634200-x-b-50098840.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzQvMC9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MDA5ODg0MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/2/1/aeg-hk-634200-x-b-51729621.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzIvMS9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MTcyOTYyMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/2/2/aeg-hk-634200-x-b-51729622.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzIvMi9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MTcyOTYyMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/2/3/aeg-hk-634200-x-b-51729623.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzIvMy9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi01MTcyOTYyMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/6/4/aeg-hk-634200-x-b-18077164.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzYvNC9hZWctaGstNjM0MjAwLXgtYi0xODA3NzE2NC5qcGc=
  AEG HK634200XB kookplaat (16)
  AEG HK634200XB kookplaat
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Bosch PCH615C90N kookplaat
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/4/bosch-pch615c90n-8905874.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/3/3/bosch-pch615c90n-hob-23740533.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/4/bosch-pch615c90n-8905874.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzcvNC9ib3NjaC1wY2g2MTVjOTBuLTg5MDU4NzQuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/3/3/bosch-pch615c90n-hob-23740533.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzMvMy9ib3NjaC1wY2g2MTVjOTBuLWhvYi0yMzc0MDUzMy5qcGc=
  Bosch PCH615C90N kookplaat (15)
  Bosch PCH615C90N kookplaat
  Kitchenonline Kitchenonline
  308.84, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  308.84, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Zanussi ZEV 6646 XBA
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/4/zanussi-zev-6646-xba-18856574.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/6/1/zanussi-zev-6646-xba-24045661.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/3/zanussi-zev-6646-xba-53649893.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/5/zanussi-zev-6646-xba-53649895.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/0/1/zanussi-zev-6646-xba-54400601.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/4/zanussi-zev-6646-xba-18856574.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzcvNC96YW51c3NpLXpldi02NjQ2LXhiYS0xODg1NjU3NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/6/1/zanussi-zev-6646-xba-24045661.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzYvMS96YW51c3NpLXpldi02NjQ2LXhiYS0yNDA0NTY2MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/3/zanussi-zev-6646-xba-53649893.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMy96YW51c3NpLXpldi02NjQ2LXhiYS01MzY0OTg5My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/5/zanussi-zev-6646-xba-53649895.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvNS96YW51c3NpLXpldi02NjQ2LXhiYS01MzY0OTg5NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/0/1/zanussi-zev-6646-xba-54400601.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzAvMS96YW51c3NpLXpldi02NjQ2LXhiYS01NDQwMDYwMS5qcGc=
  Zanussi ZEV 6646 XBA (15)
  Zanussi ZEV 6646 XBA
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  238.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  238.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Smeg SE2773TC2 kookplaat
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/7/smeg-se-2773-tc-2-14799797.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/0/smeg-se-2773-tc-2-17820420.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/8/5/smeg-se-2773-tc-2-17962785.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/4/3/smeg-se2773tc2-hob-23756643.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/7/smeg-se-2773-tc-2-14799797.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzkvNy9zbWVnLXNlLTI3NzMtdGMtMi0xNDc5OTc5Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/0/smeg-se-2773-tc-2-17820420.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvMC9zbWVnLXNlLTI3NzMtdGMtMi0xNzgyMDQyMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/8/5/smeg-se-2773-tc-2-17962785.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzgvNS9zbWVnLXNlLTI3NzMtdGMtMi0xNzk2Mjc4NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/4/3/smeg-se2773tc2-hob-23756643.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzQvMy9zbWVnLXNlMjc3M3RjMi1ob2ItMjM3NTY2NDMuanBn
  Smeg SE2773TC2 kookplaat (14)
  Smeg SE2773TC2 kookplaat
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  441, 4d (offer_sdt_4_days)
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  441, 4d (offer_sdt_4_days)
  3
 • AEG HK854400FS kookplaat
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/5/aeg-electrolux-hk-854400-f-s-16359555.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/2/2/aeg-electrolux-hk-854400-f-s-16360522.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/3/aeg-electrolux-hk-854400-f-s-18552123.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/2/5/aeg-hk-854400-f-s-23864225.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/7/aeg-hk854400fs-50309707.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/8/aeg-hk854400fs-50309708.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/9/aeg-hk854400fs-50309709.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/0/aeg-hk854400fs-50309710.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/3/2/aeg-hk-854400-f-s-18233232.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/5/aeg-electrolux-hk-854400-f-s-16359555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzUvNS9hZWctZWxlY3Ryb2x1eC1oay04NTQ0MDAtZi1zLTE2MzU5NTU1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/2/2/aeg-electrolux-hk-854400-f-s-16360522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzIvMi9hZWctZWxlY3Ryb2x1eC1oay04NTQ0MDAtZi1zLTE2MzYwNTIyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/3/aeg-electrolux-hk-854400-f-s-18552123.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvMy9hZWctZWxlY3Ryb2x1eC1oay04NTQ0MDAtZi1zLTE4NTUyMTIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/2/5/aeg-hk-854400-f-s-23864225.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzIvNS9hZWctaGstODU0NDAwLWYtcy0yMzg2NDIyNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/7/aeg-hk854400fs-50309707.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzAvNy9hZWctaGs4NTQ0MDBmcy01MDMwOTcwNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/8/aeg-hk854400fs-50309708.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzAvOC9hZWctaGs4NTQ0MDBmcy01MDMwOTcwOC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/9/aeg-hk854400fs-50309709.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzAvOS9hZWctaGs4NTQ0MDBmcy01MDMwOTcwOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/0/aeg-hk854400fs-50309710.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzEvMC9hZWctaGs4NTQ0MDBmcy01MDMwOTcxMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/3/2/aeg-hk-854400-f-s-18233232.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzMvMi9hZWctaGstODU0NDAwLWYtcy0xODIzMzIzMi5qcGc=
  AEG HK854400FS kookplaat (13)
  AEG HK854400FS kookplaat
  Kitchenonline Kitchenonline
  964, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  964, 3d (offer_sdt_3_days)
  3
 • AEG HK854401FB kookplaat
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/7/6/aeg-hk-854401-f-b-23363476.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/8/aeg-hk-854401-f-b-24618768.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/0/9/aeg-hk854401fb-51242809.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/1/0/aeg-hk854401fb-51242810.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/1/1/aeg-hk854401fb-51242811.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/1/2/aeg-hk854401fb-51242812.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/8/2/aeg-hk854401fb-53644982.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/8/3/aeg-hk854401fb-53644983.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/2/aeg-hk854401fb-54329332.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/7/6/aeg-hk-854401-f-b-23363476.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzcvNi9hZWctaGstODU0NDAxLWYtYi0yMzM2MzQ3Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/8/aeg-hk-854401-f-b-24618768.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzYvOC9hZWctaGstODU0NDAxLWYtYi0yNDYxODc2OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/0/9/aeg-hk854401fb-51242809.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzAvOS9hZWctaGs4NTQ0MDFmYi01MTI0MjgwOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/1/0/aeg-hk854401fb-51242810.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzEvMC9hZWctaGs4NTQ0MDFmYi01MTI0MjgxMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/1/1/aeg-hk854401fb-51242811.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzEvMS9hZWctaGs4NTQ0MDFmYi01MTI0MjgxMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/1/2/aeg-hk854401fb-51242812.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzEvMi9hZWctaGs4NTQ0MDFmYi01MTI0MjgxMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/8/2/aeg-hk854401fb-53644982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzgvMi9hZWctaGs4NTQ0MDFmYi01MzY0NDk4Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/8/3/aeg-hk854401fb-53644983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzgvMy9hZWctaGs4NTQ0MDFmYi01MzY0NDk4My5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/2/aeg-hk854401fb-54329332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzMvMi9hZWctaGs4NTQ0MDFmYi01NDMyOTMzMi5qcGc=
  AEG HK854401FB kookplaat (13)
  AEG HK854401FB kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  645, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  645, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Bestron AHP112 kookplaat
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/9/7/bestron-ahp-112-19270297.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/3/bestron-ahp112-hob-23773363.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/4/bestron-ahp112-hob-23773364.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/4/0/bestron-ahp-112-18625140.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/9/7/bestron-ahp-112-19270297.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzkvNy9iZXN0cm9uLWFocC0xMTItMTkyNzAyOTcuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/3/bestron-ahp112-hob-23773363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzYvMy9iZXN0cm9uLWFocDExMi1ob2ItMjM3NzMzNjMuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/4/bestron-ahp112-hob-23773364.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzYvNC9iZXN0cm9uLWFocDExMi1ob2ItMjM3NzMzNjQuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/4/0/bestron-ahp-112-18625140.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzQvMC9iZXN0cm9uLWFocC0xMTItMTg2MjUxNDAuanBn
  Bestron AHP112 kookplaat (13)
  Bestron AHP112 kookplaat
  Drogisterij.net Drogisterij.net
  21.37, ? (offer_sdt_unknown)
  Drogisterij.net Drogisterij.net
  21.37, ? (offer_sdt_unknown)
  5
  good_buy
 • Nova Inductie kookplaat
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/1/nova-induction-cooking-plate-33017921.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/2/nova-induction-cooking-plate-33017922.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/3/nova-induction-cooking-plate-33017923.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/1/nova-induction-cooking-plate-33017921.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzIvMS9ub3ZhLWluZHVjdGlvbi1jb29raW5nLXBsYXRlLTMzMDE3OTIxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/2/nova-induction-cooking-plate-33017922.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzIvMi9ub3ZhLWluZHVjdGlvbi1jb29raW5nLXBsYXRlLTMzMDE3OTIyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/3/nova-induction-cooking-plate-33017923.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzIvMy9ub3ZhLWluZHVjdGlvbi1jb29raW5nLXBsYXRlLTMzMDE3OTIzLmpwZw==
  Nova Inductie kookplaat (13)
  Nova Inductie kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  63.48, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  63.48, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
 • Whirlpool AKT 809/NE
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/9/4/whirlpool-akt-809-ne-14269394.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/5/whirlpool-akt-809-ne-23741975.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/9/4/whirlpool-akt-809-ne-14269394.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzkvNC93aGlybHBvb2wtYWt0LTgwOS1uZS0xNDI2OTM5NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/5/whirlpool-akt-809-ne-23741975.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvNS93aGlybHBvb2wtYWt0LTgwOS1uZS0yMzc0MTk3NS5qcGc=
  Whirlpool AKT 809/NE (12)
  Whirlpool AKT 809/NE
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329.07, ? (offer_sdt_unknown)
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329.07, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Whirlpool ACM808NE
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/2/6/whirlpool-acm-808-ne-19255026.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/0/1/whirlpool-acm808ne-24046701.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/2/6/whirlpool-acm-808-ne-19255026.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzIvNi93aGlybHBvb2wtYWNtLTgwOC1uZS0xOTI1NTAyNi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/0/1/whirlpool-acm808ne-24046701.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzAvMS93aGlybHBvb2wtYWNtODA4bmUtMjQwNDY3MDEuanBn
  Whirlpool ACM808NE (12)
  Whirlpool ACM808NE
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Siemens ET645HF17E kookplaat
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/5/siemens-et645hf17e-22200645.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/7/siemens-et645hf17e-hob-30736657.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/8/siemens-et645hf17e-hob-30736658.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/5/siemens-et645hf17e-22200645.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzQvNS9zaWVtZW5zLWV0NjQ1aGYxN2UtMjIyMDA2NDUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/7/siemens-et645hf17e-hob-30736657.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzUvNy9zaWVtZW5zLWV0NjQ1aGYxN2UtaG9iLTMwNzM2NjU3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/8/siemens-et645hf17e-hob-30736658.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzUvOC9zaWVtZW5zLWV0NjQ1aGYxN2UtaG9iLTMwNzM2NjU4LmpwZw==
  Siemens ET645HF17E kookplaat (12)
  Siemens ET645HF17E kookplaat
  Kitchenonline Kitchenonline
  272.12, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  272.12, 3d (offer_sdt_3_days)
  4
 • Zanussi ZGG75524SA Ingebouwd Gas Roestvrijstaal
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/0/9/zanussi-zgg-75524-sa-20528809.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/0/zanussi-zgg75524sa-hob-24966490.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/5/5/zanussi-zgg75524sa-hob-54343655.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/0/9/zanussi-zgg-75524-sa-20528809.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzAvOS96YW51c3NpLXpnZy03NTUyNC1zYS0yMDUyODgwOS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/0/zanussi-zgg75524sa-hob-24966490.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzkvMC96YW51c3NpLXpnZzc1NTI0c2EtaG9iLTI0OTY2NDkwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/5/5/zanussi-zgg75524sa-hob-54343655.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzUvNS96YW51c3NpLXpnZzc1NTI0c2EtaG9iLTU0MzQzNjU1LmpwZw==
  Zanussi ZGG75524SA Ingebouwd Gas Roestvrijstaal (12)
  Zanussi ZGG75524SA Ingebouwd Gas Roestvrijstaal
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  227, 4d (offer_sdt_4_days)
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  227, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Beko HIC 64400 E kookplaat
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/2/3/beko-hic-64400-000181323.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/2/beko-hic-64400-e-hob-23766002.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/8/0/beko-hic-64400-e-hob-23863980.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/2/3/beko-hic-64400-000181323.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzIvMy9iZWtvLWhpYy02NDQwMC0wMDAxODEzMjMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/2/beko-hic-64400-e-hob-23766002.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzAvMi9iZWtvLWhpYy02NDQwMC1lLWhvYi0yMzc2NjAwMi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/8/0/beko-hic-64400-e-hob-23863980.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzgvMC9iZWtvLWhpYy02NDQwMC1lLWhvYi0yMzg2Mzk4MC5qcGc=
  Beko HIC 64400 E kookplaat (12)
  Beko HIC 64400 E kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  246, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  246, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Candy PLE 64 X kookplaat
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/4/candy-ple64x-4964404.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/6/candy-ple-64-x-hob-24041466.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/7/2/candy-ple-64-x-hob-25256672.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/4/candy-ple64x-4964404.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzAvNC9jYW5keS1wbGU2NHgtNDk2NDQwNC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/6/candy-ple-64-x-hob-24041466.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzYvNi9jYW5keS1wbGUtNjQteC1ob2ItMjQwNDE0NjYuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/7/2/candy-ple-64-x-hob-25256672.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzcvMi9jYW5keS1wbGUtNjQteC1ob2ItMjUyNTY2NzIuanBn
  Candy PLE 64 X kookplaat (11)
  Candy PLE 64 X kookplaat
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  106, 4d (offer_sdt_4_days)
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  106, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Whirlpool AKM9010NE kookplaat
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/whirlpool-akm9010ne-23363433.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/9/whirlpool-akm9010ne-23363519.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/0/1/whirlpool-akm9010ne-hob-24306801.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/whirlpool-akm9010ne-23363433.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzMvMy93aGlybHBvb2wtYWttOTAxMG5lLTIzMzYzNDMzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/9/whirlpool-akm9010ne-23363519.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzEvOS93aGlybHBvb2wtYWttOTAxMG5lLTIzMzYzNTE5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/0/1/whirlpool-akm9010ne-hob-24306801.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzAvMS93aGlybHBvb2wtYWttOTAxMG5lLWhvYi0yNDMwNjgwMS5qcGc=
  Whirlpool AKM9010NE kookplaat (11)
  Whirlpool AKM9010NE kookplaat
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  226, 4d (offer_sdt_4_days)
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  226, 4d (offer_sdt_4_days)
  3
 • Siemens ET675FN17E kookplaat
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/7/siemens-et675fn17e-21528867.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/6/6/siemens-et675fn17e-21781666.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/3/siemens-et675fn17e-hob-23961533.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/4/siemens-et675fn17e-hob-23961534.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/5/siemens-et675fn17e-hob-23961535.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/6/siemens-et675fn17e-hob-23961536.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/7/siemens-et675fn17e-21528867.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvNy9zaWVtZW5zLWV0Njc1Zm4xN2UtMjE1Mjg4NjcuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/6/6/siemens-et675fn17e-21781666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzYvNi9zaWVtZW5zLWV0Njc1Zm4xN2UtMjE3ODE2NjYuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/3/siemens-et675fn17e-hob-23961533.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzMvMy9zaWVtZW5zLWV0Njc1Zm4xN2UtaG9iLTIzOTYxNTMzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/4/siemens-et675fn17e-hob-23961534.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzMvNC9zaWVtZW5zLWV0Njc1Zm4xN2UtaG9iLTIzOTYxNTM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/5/siemens-et675fn17e-hob-23961535.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzMvNS9zaWVtZW5zLWV0Njc1Zm4xN2UtaG9iLTIzOTYxNTM1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/6/siemens-et675fn17e-hob-23961536.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzMvNi9zaWVtZW5zLWV0Njc1Zm4xN2UtaG9iLTIzOTYxNTM2LmpwZw==
  Siemens ET675FN17E kookplaat (11)
  Siemens ET675FN17E kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  469.73, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  469.73, 5d (offer_sdt_5_days)
  3
 • Siemens ET645HN17E kookplaat
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/8/siemens-et645hn17e-22201138.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/8/siemens-et645hn17e-hob-24723888.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/9/siemens-et645hn17e-hob-24723889.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/9/0/siemens-et645hn17e-hob-24723890.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/9/1/siemens-et645hn17e-hob-24723891.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/8/siemens-et645hn17e-22201138.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzMvOC9zaWVtZW5zLWV0NjQ1aG4xN2UtMjIyMDExMzguanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/8/siemens-et645hn17e-hob-24723888.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzgvOC9zaWVtZW5zLWV0NjQ1aG4xN2UtaG9iLTI0NzIzODg4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/9/siemens-et645hn17e-hob-24723889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzgvOS9zaWVtZW5zLWV0NjQ1aG4xN2UtaG9iLTI0NzIzODg5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/9/0/siemens-et645hn17e-hob-24723890.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzkvMC9zaWVtZW5zLWV0NjQ1aG4xN2UtaG9iLTI0NzIzODkwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/9/1/siemens-et645hn17e-hob-24723891.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzkvMS9zaWVtZW5zLWV0NjQ1aG4xN2UtaG9iLTI0NzIzODkxLmpwZw==
  Siemens ET645HN17E kookplaat (11)
  Siemens ET645HN17E kookplaat
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  365, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  365, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • AEG HK-634200-FB kookplaat
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/9/7/aeg-hk-634200-f-b-18123497.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/3/9/aeg-electrolux-hk-634200-f-b-18357239.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/4/aeg-hk-634200-f-b-23858784.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/1/aeg-hk-634200-f-b-23859211.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/9/1/aeg-hk634200fb-50446691.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/9/2/aeg-hk634200fb-50446692.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/9/3/aeg-hk634200fb-50446693.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/9/4/aeg-hk634200fb-50446694.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/5/0/aeg-hk634200fb-51729650.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/5/1/aeg-hk634200fb-51729651.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/5/2/aeg-hk634200fb-51729652.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/5/3/aeg-hk634200fb-51729653.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/9/7/aeg-hk-634200-f-b-18123497.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNy9hZWctaGstNjM0MjAwLWYtYi0xODEyMzQ5Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/3/9/aeg-electrolux-hk-634200-f-b-18357239.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzMvOS9hZWctZWxlY3Ryb2x1eC1oay02MzQyMDAtZi1iLTE4MzU3MjM5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/4/aeg-hk-634200-f-b-23858784.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvNC9hZWctaGstNjM0MjAwLWYtYi0yMzg1ODc4NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/1/aeg-hk-634200-f-b-23859211.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvMS9hZWctaGstNjM0MjAwLWYtYi0yMzg1OTIxMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/9/1/aeg-hk634200fb-50446691.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMS9hZWctaGs2MzQyMDBmYi01MDQ0NjY5MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/9/2/aeg-hk634200fb-50446692.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMi9hZWctaGs2MzQyMDBmYi01MDQ0NjY5Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/9/3/aeg-hk634200fb-50446693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMy9hZWctaGs2MzQyMDBmYi01MDQ0NjY5My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/9/4/aeg-hk634200fb-50446694.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvNC9hZWctaGs2MzQyMDBmYi01MDQ0NjY5NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/5/0/aeg-hk634200fb-51729650.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzUvMC9hZWctaGs2MzQyMDBmYi01MTcyOTY1MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/5/1/aeg-hk634200fb-51729651.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzUvMS9hZWctaGs2MzQyMDBmYi01MTcyOTY1MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/5/2/aeg-hk634200fb-51729652.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzUvMi9hZWctaGs2MzQyMDBmYi01MTcyOTY1Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/5/3/aeg-hk634200fb-51729653.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzUvMy9hZWctaGs2MzQyMDBmYi01MTcyOTY1My5qcGc=
  AEG HK-634200-FB kookplaat (10)
  AEG HK-634200-FB kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  498, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  498, 5d (offer_sdt_5_days)
  4
 • Siemens ET645CE17E kookplaat
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/4/siemens-et645ce17e-22200644.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/1/5/siemens-et645ce17e-22201715.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/4/siemens-et645ce17e-24796974.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/5/siemens-et645ce17e-24796975.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/6/siemens-et645ce17e-24796976.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/7/siemens-et645ce17e-24796977.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/8/siemens-et645ce17e-24796978.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/0/siemens-et645ce17e-33089570.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/1/siemens-et645ce17e-33089571.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/2/siemens-et645ce17e-33089572.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/3/siemens-et645ce17e-33089573.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/4/siemens-et645ce17e-22200644.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzQvNC9zaWVtZW5zLWV0NjQ1Y2UxN2UtMjIyMDA2NDQuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/1/5/siemens-et645ce17e-22201715.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzEvNS9zaWVtZW5zLWV0NjQ1Y2UxN2UtMjIyMDE3MTUuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/4/siemens-et645ce17e-24796974.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvNC9zaWVtZW5zLWV0NjQ1Y2UxN2UtMjQ3OTY5NzQuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/5/siemens-et645ce17e-24796975.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvNS9zaWVtZW5zLWV0NjQ1Y2UxN2UtMjQ3OTY5NzUuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/6/siemens-et645ce17e-24796976.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvNi9zaWVtZW5zLWV0NjQ1Y2UxN2UtMjQ3OTY5NzYuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/7/siemens-et645ce17e-24796977.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvNy9zaWVtZW5zLWV0NjQ1Y2UxN2UtMjQ3OTY5NzcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/8/siemens-et645ce17e-24796978.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzcvOC9zaWVtZW5zLWV0NjQ1Y2UxN2UtMjQ3OTY5NzguanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/0/siemens-et645ce17e-33089570.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvMC9zaWVtZW5zLWV0NjQ1Y2UxN2UtMzMwODk1NzAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/1/siemens-et645ce17e-33089571.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvMS9zaWVtZW5zLWV0NjQ1Y2UxN2UtMzMwODk1NzEuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/2/siemens-et645ce17e-33089572.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvMi9zaWVtZW5zLWV0NjQ1Y2UxN2UtMzMwODk1NzIuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/7/3/siemens-et645ce17e-33089573.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzcvMy9zaWVtZW5zLWV0NjQ1Y2UxN2UtMzMwODk1NzMuanBn
  Siemens ET645CE17E kookplaat (10)
  Siemens ET645CE17E kookplaat
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  269, 4d (offer_sdt_4_days)
  Voordeelapparatuur Voordeelapparatuur
  269, 4d (offer_sdt_4_days)
  5
 • Whirlpool AKT 8090/NE kookplaat
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/6/1/whirlpool-akt-8090-ne-hob-24121161.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/6/1/whirlpool-akt-8090-ne-hob-24121161.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzYvMS93aGlybHBvb2wtYWt0LTgwOTAtbmUtaG9iLTI0MTIxMTYxLmpwZw==
  Whirlpool AKT 8090/NE kookplaat (10)
  Whirlpool AKT 8090/NE kookplaat
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
2 49
 • Heb je merkvoorkeur? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • Budget: lager dan €300 (budget)
  • Lage prijs: €300 - €550 (low)
  • Gemiddelde prijs: €550 - €900 (medium)
  • High end: Meer dan €900 (high)
 • Wat voor type wil je? (kastontwerp):
  • Ingebouwd inbouw kookplaat (ingebouwd)
  • built-in (built_in)
  • Tafelblad (tafelblad)
  • Vrijstaand (vrijstaand)
 • Hoe diep moet 'ie zijn? (diepte_product):
  • < 510 mm (diepte_product_510)
  • 510 mm - 513 mm (diepte_product_510_510)
  • 513 mm - 520 mm (diepte_product_510_520)
  • ≥ 520 mm (diepte_product_520)
 • Hoe hoog moet 'ie zijn? (hoogte):
  • < 45 mm (hoogte_45)
  • 45 mm - 52 mm (hoogte_45_52)
  • 52 mm - 58 mm (hoogte_52_58)
  • ≥ 58 mm (hoogte_58)
 • Hoe breed moet 'ie zijn? (breedte):
  • < 580 mm (breedte_580)
  • 580 mm - 600 mm (breedte_580_600)
  • 600 mm - 770 mm (breedte_600_770)
  • ≥ 770 mm (breedte_770)
 • Wat voor soort wil je? (type_kookplaat):
  • Induction (induction)
  • Keramisch keramische kookplaat (keramisch)
  • Electrische (electrische)
  • Combi (combi)
  • electric induction (electric_induction)
  • Electrisch (electrisch)
  • Electrische inductie (electrische_inductie)
  • Gas (gas)
  • Halogeen (halogeen)
  • Inductie (inductie)
  • Verzegelde plaat (verzegelde_plaat)
 • Hoeveel kookzones wil je? (aantal_burners_cooking_zones):
  • 1 (aantal_burners_cooking_zones_1.0)
  • 2 (aantal_burners_cooking_zones_2.0)
  • 3 (aantal_burners_cooking_zones_3.0)
  • 4 (aantal_burners_cooking_zones_4.0)
  • 5 (aantal_burners_cooking_zones_5.0)
  • 6 (aantal_burners_cooking_zones_6.0)
  • 7 (aantal_burners_cooking_zones_7.0)
  • 8 (aantal_burners_cooking_zones_8.0)
 • Welke kleur wil je? (kleur):
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Crème (cre_me)
  • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
  • Grijs (grijs)
  • Metallic (metallic)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Titanium (titanium)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Hoeveel watt? (normale_burner_cooking_zone):
  • < 1700 W (normale_burner_cooking_zone_1700)
  • 1700 W - 1800 W (normale_burner_cooking_zone_1700_1800)
  • 1800 W - 2200 W (normale_burner_cooking_zone_1800_2200)
  • ≥ 2200 W (normale_burner_cooking_zone_2200)
 • Van welk materiaal is de bovenkant? (soort_materiaal_bovenkant_):
  • Aluminium (aluminium)
  • Cast-iron (cast_iron)
  • Geglazuurd (geglazuurd)
  • Glas (glas)
  • Glaskeramiek (glaskeramiek)
  • Glass/Stainless steel (glass_stainless_steel)
  • Keramisch (keramisch)
  • Metaltek (metaltek)
  • Raster (raster)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
 • Wil je een geintegreerde display? (gei_ntegreerde_display):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Welke varianten wil je? (group):
  • Etna EKP 258 V (etna_ekp_258_v)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be