x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een microgolfoven is in veel keukens een handig en onmisbaar hulpmiddel geworden. Jij bent op zoek naar een microgolfoven en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:

  Kooptips microgolfoven
  Bij het kopen van een microgolfoven kun je letten op de volgende dingen:
  1. Vermogen: het vermogen van de microgolfoven bepaalt voor een groot deel de mogelijkheden. Hoe hoger het vermogen, hoe meer standen of temperaturen en hoe sneller de opwarmingstijd. Bedenk ook dat: hoe meer vermogen, hoe meer energieverbruik.
  2. Inhoud: de inhoud van de microgolfoven wordt weergegeven in liters.
  3. Uitvoering: is de microgolfoven vrijstaand of inbouw? Als je je microgolfoven wilt inbouwen, kies dan altijd voor een inbouwmodel. Vrijstaande microgolfovens hebben voldoende ruimte om zich heen nodig om goed te kunnen ventileren. Deze microgolf ovens zijn niet geschikt voor inbouw.
  4. Gebruiksgemak: is de microgolfoven makkelijk te bedienen?
  5. Draairichting: wat is de draairichting van de deur? Bedenk van tevoren naar welke kant de deur open moet gaan, zodat je thuis niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
  Wil je nu meteen op zoek naar een microgolfoven, bekijk en vergelijk dan hier alle microgolfovens!

  Soorten microgolfovens

  Er zijn verschillende microgolfovens. Bekend zijn de ‘gewone’ microgolfoven (ook wel solo microgolfoven genoemd) en de combi microgolfoven, maar tegenwoordig is de microgolfoven op stoom ook zeer gewild. Hieronder geven we van elke soort microgolfoven een korte beschrijving:
  • Solo microgolfoven: deze microgolfoven warmt alleen je eten op. Eventueel aangevuld met een ontdooistand (defrost) of een crispfunctie voor een knapperig korstje op je pizza.
  • Combi microgolfoven: met een combi microgolfoven heb je een microgolfoven en elektrische oven ineen. Dit is erg handig als je maar beperkte ruimte in de keuken hebt maar wel een microgolfoven en een oven wilt. Houd er wel rekening mee dat een combi microgolfoven vaak een hogere aansluitwaarde heeft dan een solo microgolfoven. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.
  • Stoom microgolfoven: redelijk nieuw op de markt is de combi microgolfoven met stoomovenfunctie. In principe is dit een luxe en nieuwere microgolfoven. Doordat je eten opgewarmd wordt met behulp van stoom blijft de smaak van je eten beter behouden, net als de vitaminen.
  combi microgolfovens staan vrij in de keuken of ze worden ingebouwd. Er zijn speciale inbouw microgolfoven die geschikt zijn onderbouw of bovenbouw. Vrijstaande microgolfovens zijn niet geschikt om strak in te bouwen. Er moet namelijk ruimte om het apparaat aanwezig zijn, zodat het ventilatierooster van de microgolfoven zijn werk kan doen.

  Functies combi microgolfoven
  Een combi microgolfoven verhit voedsel met behulp van elektromagnetische golven. Een solo microgolfoven kan alleen je eten opwarmen, maar een combi microgolfoven heeft ook de ontdooifunctie en de crispfunctie of een ovenfunctie. Andere belangrijke functies van de microgolfoven zijn:
  Technische specificaties
  De meeste microgolfovens hebben een vermogen van tussen de 750 en 900 Watt. Een microgolfoven met dit vermogen kan prima je eten ontdooien en opwarmen. Er zijn ook microgolfovens met een hoger vermogen, tot wel 2100 Watt. Deze microgolfovens hebben geavanceerdere functies en de bereidingstijd is korter. In de specificaties van de microgolfovens vind je het maximale vermogen terug en het aantal vermogensstanden. Met meerdere standen heb je meer keuze voor het gebruik van de microgolfoven, aangezien je het dan zelf helemaal in kunt stellen per gerecht of type bereiding. Ook de inhoud van de microgolfoven is belangrijk: dit wordt aangegeven in liters. Bijna alle microgolfovens hebben een draaiplateau.
   
  Prijsverschil microgolfovens
  Er bestaat nogal wat verschil in prijs tussen microgolfovens. Er hangt een duurder prijskaartje aan microgolfovens van een goed merk, microgolfovens van een hoge energieklasse, microgolfovens met veel en speciale programma’s en microgolfovens met de nieuwste technische hoogstandjes. Nieuwere microgolfovens zijn vanzelfsprekend duurder dan oudere, en ook microgolfovens met een verrassend design hebben vaak een hogere prijs. Combi microgolfovens hebben meer functies dan een solo microgolfoven, dus ook hier betaal je meer geld voor. Vrijstaande microgolfovens zijn vaak goedkoper dan inbouw microgolfovens.

  Nieuwste ontwikkelingen
  De nieuwste microgolfovens hebben allemaal een lcd-display, waarop je de tijd digitaal in de gaten kunt houden. Oudere microgolfovens beschikken nog over een draaiknop. Het materiaal van de moderne microgolfoven is vooral rvs en zwart aluminium. Hoewel de solo microgolfoven nog veel verkocht wordt, is de combi microgolfoven sterk in opkomst. Natuurlijk bespaart dit je veel geld en ruimte in de keuken. Redelijk nieuw is de combi microgolfoven met stoomfunctie, waarin je eten wordt verwarmd door middel van stoom. Hierdoor blijven de vitaminen in je voedsel en de smaak beter behouden.

  Vergelijk hier alle microgolfovens!Accessoires microgolfoven
  Natuurlijk zijn er ook accessoires te verkrijgen voor de microgolfoven, zoals een babyfleshouder, een braadslee, een combirooster, een draaispit of een kookboek. Vaak zijn dit accessoires die je bij de aankoop van de microgolfoven erbij krijgt. Zo niet, dan zijn ze vaak ook nog los bij de fabrikant te bestellen.

  Populaire merken microgolfovens
  Veel verkochte microgolfovens zijn van de merken Bosch, Daewoo, LG, Miele, Neff, Samsung, Sharp, Siemens, Whirlpool en Zanussi.

  Voor meer informatie over microgolfovens kun je terecht in de verklarende woordenlijst voor de microgolfoven. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over microgolfovens kijken.
   

  Bekijk en vergelijk hier alle microgolfovens en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Kan ik eieren koken in een microgolfoven?Vergelijk hier microgolfovens!
  Kan ik het eten in de microgolfoven afdekken met aluminiumfolie?
  Kan ik alle soorten servies en pannen in de microgolfoven gebruiken?
  Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van de microgolfoven?
  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?


  Wil je nu meteen op zoek naar een microgolfoven, bekijk en vergelijk dan hier alle microgolfovens!

  Kan ik eieren koken in een microgolfoven?

  Ja, alleen als ze daarvoor in een speciale houder zijn geplaatst. Onder de schil loopt de druk op tijdens het verhitten, waardoor het ei uiteenspat. Dit wordt voorkomen door de speciale houder waarin je het ei plaatst.

  Kan ik het eten in de microgolfoven afdekken met aluminiumfolie?
  Nee, aluminiumfolie of een andere metaalsoort mag nooit in de microgolfoven. Voor het afdekken van gerechten gebruik je speciale microgolfovenfolie. Deze is in iedere supermarkt verkrijgbaar.

  Kan ik alle soorten servies en pannen in de microgolfoven gebruiken?
  Nee, niet alle soorten schalen, borden en pannen zijn geschikt om in de microgolfoven te gebruiken. Je kunt dit herkennen aan het symbool aan de onderkant van je serviesgoed. Vaak vind je dit ook terug in de beschrijving van het product: het is dan microgolfovenbestendig. In geval van twijfel kun je beter schalen of pannen gebruiken waarvan je wel zeker weet ze het geschikt zijn.

  Vergelijk hier microgolfovens!Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van de microgolfoven?
  Nee, er zijn geen risico's aan verbonden. Je moet er wel voor zorgen dat het voedsel en vooral kliekjes door en door verwarmd worden zodat eventuele bacteriën geen kans krijgen. Metalen onderdelen horen niet thuis in de microgolfoven, dus ook niet lepels of ander bestek. Er zijn wel speciale metalen verpakkingen die geschikt zijn voor de microgolfoven. Deze informatie vind je terug op de verpakking zelf. Ga in ieder geval nooit zelf knutselen aan de microgolfoven. Ontspannende microgolven door geknoei met het apparaat kunnen zeer gevaarlijk en schadelijk zijn.

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een microgolfoven is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.


  Bekijk en vergelijk hier alle microgolfovens
  en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij microgolfovens. Als je na het lezen van deze verklarende woordenlijst nog vragen hebt, kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over microgolfovens.

  Wil je nu meteen op zoek naar een microgolfoven, bekijk en vergelijk dan hier alle microgolfovens!

  Aansluitwaarde

  De aansluitwaarde wordt aangeven in Watt. Houd er rekening mee dat een combi microgolfoven vaak een hogere aansluitwaarde heeft dan een solo microgolfoven. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.

  Binnenverlichting
  Bij een microgolfoven met binnenverlichting kun je het gerecht door het kijkvenster goed bekijken.

  CrispstandVergelijk hier microgolfovens!
  Een microgolfoven verwarmt het voedsel van binnenuit. Hierdoor komt er geen krokant korstje op het gerecht. Gegratineerde kaas op een schotel wordt niet krokant en een worstenbroodje of pizza houdt 'slap' deeg. Met de crispfunctie kan het allemaal wel. Dit is een extra mogelijkheid van de microgolfoven, waardoor er wel een krokante bovenlaag op het gerecht komt en een pizzabodem krokant bakt.

  Deuropening
  Er zijn twee verschillende systemen verkrijgbaar: de draaideur of een systeem met een omlaagklappende deur.

  Draaiplateau
  Om het gerecht gelijkmatig te verwarmen draait er in het midden van de microgolfoven een draaiplateau. De grootte ervan wordt aangegeven in centimeters, gemeten over de diameter van het plateau. Er zijn ook nog modellen zonder draaiplateau.

  Draaispit
  Als de microgolfoven beschikt over een draaispit, vind je dat hier terug.

  Gewichtscontrole
  Via het draaiplateau wordt de gewichtsautomaat of gewichtscontrole uitgevoerd. Met de gewichtscontrole kun je precies zien hoeveel voedsel je gaat verwarmen Op basis van deze informatie stel je de microgolfoven in. Niet alle microgolfovens beschikken over deze functie.

  Grill
  Er zijn vier modellen microgolfovens:

  • Vergelijk hier microgolfovens!de solo microgolfoven
  • de microgolfoven met grill
  • de combi microgolfoven: microgolfoven en elektrische oven ineen
  • een combi microgolfoven met stoomoven.

  Als de microgolfoven beschikt over een grillfunctie, vind je dat hier terug.

  Grill type
  De grill kent een maximumtemperatuur en kan onder, boven of onder én boven grillen.

  Inhoud
  De inhoud van een microgolfoven wordt aangegeven in liters. Hiervoor gelden de maten van de binnenkant van het apparaat. Van belang voor de grootte van de microgolfoven is of schalen en ander serviesgoed in de microgolfoven passen.

  Jetstart
  Jetstart is een startfunctie van de microgolfoven. Met een druk op de toets gaat de microgolfoven meteen op vol vermogen aan voor 30 seconden. Elke druk op deze toets zorgt voor weer 30 seconden extra verwarmen.

  Kinderbeveiliging
  Dit veld geeft aan of er een beveiliging is ingebouwd zodat het voor ondeugende kindertjes moeilijker wordt om met de microgolfoven te spelen.

  Maximale vermogen
  Een microgolfoven verhit voedsel met behulp van elektromagnetische golven. Het vermogen ervan wordt aangegeven in Watt. In de specificaties vind je het maximale vermogen terug en het aantal vermogenstanden. Met meerdere standen heb je meer keuze voor het gebruik van het apparaat, aangezien je het dan zelf helemaal in kunt stellen per gerecht of type bereiding.

  Model
  Een microgolfoven kent drie modellen:

  • het vrijstaande model: je hoeft alleen maar de stekker in het (geaarde) stopcontact te steken en het werkt;
  • inbouw onderbouw;
  • inbouw bovenbouw.

  Tussen de laatste twee vormen van inbouwmodellen zit verschil. Als je kiest voor een inbouwmodel, let er dan op dat het model geschikt is voor de plaats waar je het apparaat neer wilt zetten. In geval van twijfel kun je de keukenspecialist raadplegen of lees het montagevoorschrift bij de microgolfoven.

  Ontdooistand
  Met deze stand ontdooi je gerechten. Vaak tref je op de microgolfoven ook speciale toetsen aan waarmee je het soort product kunt kiezen. Bijvoorbeeld vlees, vis of brood. De microgolfoven past dan de ontdooistand aan op de structuur van het te ontdooien product.

  Toebehoren
  Bij de microgolfoven worden accessoires geleverd als een braadslee, combirooster, bakplaat, bakblik, ovenschaal, roosters, een kookboek of een babyfleshouder. Wat er als extra bij de microgolfoven wordt geleverd, vind je hier terug.

  TypeVergelijk hier alle microgolfovens!
  Er zijn vier typen microgolfovens:

  • de solo microgolfoven;
  • de microgolfoven met grill;
  • de combi microgolfoven: microgolfoven en elektrische oven ineen;
  • een combi microgolfoven met stoomoven.

  Daarnaast is er een losse functie, de crispmodule. Dit is een extra mogelijkheid van de microgolfoven waardoor er wél een krokante bovenlaag op het gerecht komt en een pizzabodem krokant bakt.

  Vermogenstanden
  Het vermogen van de microgolfoven wordt aangegeven in Watt. In de specificaties vind je het maximale vermogen terug en het aantal vermogenstanden. Met meerdere standen heb je meer keuze voor het gebruik van het apparaat, aangezien je het dan zelf helemaal in kunt stellen per gerecht of type bereiding.


  Bekijk en
  vergelijk hier alle microgolfovens en vind de beste koop!

Microgolfoven 6.5 (53)
222
 • magnetronvermogen:
  • magnetronvermogen_800 - 39
   • magnetronvermogen_800_900 - 32
    • magnetronvermogen_900_1000 - 68
     • magnetronvermogen_1000 - 57
     • gei_ntegreerde_display:
      • ja - 145
       • nee - 14
       • breedte:
        • breedte_490 - 54
         • breedte_490_530 - 39
          • breedte_530_600 - 40
           • breedte_600 - 34
           • inhoud_binnenkant_:
            • inhoud_binnenkant__21 - 40
             • inhoud_binnenkant__21_25 - 36
              • inhoud_binnenkant__25_32 - 78
               • inhoud_binnenkant__32 - 43
               • draaitafel:
                • ja - 110
                 • nee - 11
                 • price:
                  • price_140 - 55
                   • price_140_300 - 71
                    • price_300_510 - 58
                     • price_510 - 38
                     • kleur:
                      • roestvrijstaal - 73
                       • zwart - 70
                        • wit - 45
                         • zilver - 30
                          • grijs - 8
                           • groen - 2
                            • oranje - 2
                             • aluminium - 1
                              • metallic - 1
                               • paars - 1
                                • rood - 1
                                • soort_bediening:
                                 • knoppen - 117
                                  • draaiknop - 99
                                   • touch - 29
                                    • sensor - 17
                                     • scrollbar - 1
                                     • diepte_product:
                                      • diepte_product_360 - 39
                                       • diepte_product_360_410 - 48
                                        • diepte_product_410_540 - 53
                                         • diepte_product_540 - 27
                                         • hoogte:
                                          • hoogte_300 - 44
                                           • hoogte_300_340 - 49
                                            • hoogte_340_400 - 42
                                             • hoogte_400 - 32
                                             • kastontwerp:
                                              • vrijstaand - 85
                                               • ingebouwd - 76
                                               • kooktypes:
                                                • magnetron - 165
                                                 • grill - 122
                                                  • ontdooien - 95
                                                   • hetelucht - 35
                                                    • opwarmen - 29
                                                     • stoom - 13
                                                      • conventioneel - 9
                                                       • keep_warm - 2
                                                       • brand:
                                                        • whirlpool - 100
                                                         • samsung - 19
                                                          • bosch - 11
                                                           • panasonic - 11
                                                            • siemens - 10
                                                             • domo - 9
                                                              • beko - 8
                                                               • smeg - 7
                                                                • aeg - 6
                                                                 • caso - 6
                                                                  • gorenje - 5
                                                                   • candy - 4
                                                                    • severin - 4
                                                                     • electrolux - 3
                                                                      • neff - 3
                                                                       • ok_ - 3
                                                                        • etna - 2
                                                                         • klarstein - 2
                                                                          • amica - 1
                                                                           • bauknecht - 1
                                                                            • boretti - 1
                                                                             • delonghi - 1
                                                                              • exquisit - 1
                                                                               • miele - 1
                                                                                • novy - 1
                                                                                 • sharp - 1
                                                                                  • zanussi - 1
                                                                                  • group:
                                                                                   • miele_h_5080_bm - 1
                                                                                    • whirlpool_gt_288 - 1
                                                                                    0 - 24
                                                                                    • Whirlpool JT369/SL magnetron
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/1/3/whirlpool-jt-369-sil-4956313.jpg
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/4/whirlpool-jt-369-sil-23849544.jpg
                                                                                     Whirlpool JT369/SL magnetron (46)
                                                                                     9.0 (1, 1)
                                                                                     Whirlpool JT369/SL magnetron
                                                                                     Modern.be Modern.be
                                                                                     8.7 (29, 29)
                                                                                     289, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     Modern.be Modern.be
                                                                                     8.7 (29, 29)
                                                                                     289, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     10
                                                                                    • Whirlpool JT 369
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/5/9/whirlpool-jt-369-23644259.jpg
                                                                                     Whirlpool JT 369 (3)
                                                                                     Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     313, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                     Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     313, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                     1
                                                                                    • Whirlpool JT469WH magnetron
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/3/3/whirlpool-jt469wh-microwave-25084633.jpg
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/5/6/whirlpool-jt469wh-microwave-25219256.jpg
                                                                                     Whirlpool JT469WH magnetron (6)
                                                                                     Whirlpool JT469WH magnetron
                                                                                     Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                                     298.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                                     Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                                     298.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                                     8
                                                                                    • Whirlpool JT 469 BL
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/3/9/whirlpool-jt-469-bl-29052939.jpg
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/whirlpool-jt-469-bl-29055203.jpg
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/9/2/whirlpool-jt-469-bl-29060592.jpg
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/0/6/whirlpool-jt-469-bl-30305406.jpg
                                                                                     Whirlpool JT 469 BL (15)
                                                                                     Whirlpool JT 469 BL
                                                                                     Modern.be Modern.be
                                                                                     8.7 (29, 29)
                                                                                     313, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                     Modern.be Modern.be
                                                                                     8.7 (29, 29)
                                                                                     313, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                     4
                                                                                    • Whirlpool JT 479 IX
                                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/3/4/whirlpool-jt-479-ix-25084634.jpg
                                                                                     Whirlpool JT 479 IX (20)
                                                                                     Whirlpool JT 479 IX
                                                                                     Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     327.09, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     327.09, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     5
                                                                                    • Whirlpool JT 479 SL
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/4/whirlpool-jt-479-sl-25013534.jpg
                                                                                     Whirlpool JT 479 SL (11)
                                                                                     Whirlpool JT 479 SL
                                                                                     Coolblue.be Coolblue.be
                                                                                     8.0 (53, 53)
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     379, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     Coolblue.be Coolblue.be
                                                                                     8.0 (53, 53)
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     379, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     2
                                                                                    • Whirlpool JT 379/IX
                                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/5/whirlpool-jt-379-ix-19735655.jpg
                                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/8/whirlpool-jt-379-ix-19735758.jpg
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/5/whirlpool-jt-379-ix-23644415.jpg
                                                                                     Whirlpool JT 379/IX (6)
                                                                                     6.2 (14, 10)
                                                                                     Bol.com Bol.com
                                                                                     6.0 (25, 25)
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     349, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     Bol.com Bol.com
                                                                                     6.0 (25, 25)
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     349, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     1
                                                                                    • Whirlpool JT 479 BL
                                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/3/6/whirlpool-jt-479-bl-29561236.jpg
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/3/7/whirlpool-jt-479-bl-29561237.jpg
                                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/6/0/whirlpool-jt-479-bl-30309060.jpg
                                                                                     Whirlpool JT 479 BL (10)
                                                                                     Whirlpool JT 479 BL
                                                                                     Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                                     306.15, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                                     Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                                     306.15, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                                     7
                                                                                    • Whirlpool JT 479 WH magnetron
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/3/6/whirlpool-jt-479-wh-29052936.jpg
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/2/whirlpool-jt-479-wh-29055202.jpg
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/6/9/whirlpool-jt-479-wh-microwave-29585669.jpg
                                                                                     Whirlpool JT 479 WH magnetron (3)
                                                                                     Whirlpool JT 479 WH magnetron
                                                                                     Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                     8.9 (174, 174)
                                                                                     349, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                     8.9 (174, 174)
                                                                                     349, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     7
                                                                                    • Whirlpool JT 378 WH magnetron
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/2/0/whirlpool-jt378wh-20424920.jpg
                                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/8/whirlpool-jt378wh-20430828.jpg
                                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/4/whirlpool-jt378wh-20430934.jpg
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/2/whirlpool-jt378wh-20430952.jpg
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/6/4/whirlpool-jt378wh-20430964.jpg
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/1/6/whirlpool-jt-378-wh-microwave-23652116.jpg
                                                                                     Whirlpool JT 378 WH magnetron (3)
                                                                                     Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     288.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                     Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     288.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                     1
                                                                                    • Whirlpool JT 378 BL magnetron
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/2/whirlpool-jt378nb-16844362.jpg
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/6/9/whirlpool-jt-378-bl-microwave-23651769.jpg
                                                                                     Whirlpool JT 378 BL magnetron (5)
                                                                                     Whirlpool JT 378 BL magnetron
                                                                                     Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                     8.9 (174, 174)
                                                                                     249, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                     8.9 (174, 174)
                                                                                     249, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     2
                                                                                    • Whirlpool JQ278SL magnetron
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/9/whirlpool-jq-278-sl-21780649.jpg
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/6/8/whirlpool-jq-278-sl-21781068.jpg
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/2/whirlpool-jq278sl-microwave-23653102.jpg
                                                                                     Whirlpool JQ278SL magnetron (6)
                                                                                     Whirlpool JQ278SL magnetron
                                                                                     Bobshop.be Bobshop.be
                                                                                     7.6 (10, 10)
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     Bobshop.be Bobshop.be
                                                                                     7.6 (10, 10)
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     11
                                                                                    • Whirlpool JQ 278 WH
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/9/3/whirlpool-jq-278-wh-21822893.jpg
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/9/whirlpool-jq-278-wh-21823369.jpg
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/7/4/whirlpool-jq-278-wh-23653174.jpg
                                                                                     Whirlpool JQ 278 WH (2)
                                                                                     Whirlpool JQ 278 WH
                                                                                     Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                                     253.27, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                                     Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                                     253.27, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                                     13
                                                                                    • Whirlpool JC 216 SL magnetron
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/3/6/whirlpool-jc-216-sl-22200836.jpg
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/0/5/whirlpool-jc-216-sl-22201805.jpg
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/8/6/whirlpool-jc-216-sl-22202286.jpg
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/5/5/whirlpool-jc-216-sl-microwave-23653155.jpg
                                                                                     Whirlpool JC 216 SL magnetron (5)
                                                                                     Whirlpool JC 216 SL magnetron
                                                                                     Modern.be Modern.be
                                                                                     8.7 (29, 29)
                                                                                     223.8, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                     Modern.be Modern.be
                                                                                     8.7 (29, 29)
                                                                                     223.8, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                     10
                                                                                    • Whirlpool FT339SL magnetron
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/6/0/whirlpool-ft-339-sl-14749960.jpg
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/0/whirlpool-ft-339-sl-24644860.jpg
                                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/1/whirlpool-ft-339-sl-24644861.jpg
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/1/0/whirlpool-ft-339-sl-29073010.jpg
                                                                                     Whirlpool FT339SL magnetron (5)
                                                                                     Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     269, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                     Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     269, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                     1
                                                                                    • Whirlpool MWD 319 WH magnetron
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/5/2/whirlpool-mwd319wh-29127352.jpg
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/6/0/whirlpool-mwd-319-wh-microwave-30266260.jpg
                                                                                     Whirlpool MWD 319 WH magnetron (4)
                                                                                     Whirlpool MWD 319 WH magnetron
                                                                                     Modern.be Modern.be
                                                                                     8.7 (29, 29)
                                                                                     80.26, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                     Modern.be Modern.be
                                                                                     8.7 (29, 29)
                                                                                     80.26, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                     3
                                                                                    • Whirlpool AMW 799 IX magnetron
                                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/5/3/whirlpool-amw-799-ix-22259153.jpg
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/8/whirlpool-amw-799-ix-microwave-25003538.jpg
                                                                                     Whirlpool AMW 799 IX magnetron (43)
                                                                                     Whirlpool AMW 799 IX magnetron
                                                                                     Modern.be Modern.be
                                                                                     8.7 (29, 29)
                                                                                     519, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     Modern.be Modern.be
                                                                                     8.7 (29, 29)
                                                                                     519, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     4
                                                                                    • Whirlpool GT 284 SL magnetron
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/5/whirlpool-gt-284-sl-19371755.jpg
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/2/5/whirlpool-gt-284-sl-19378125.jpg
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/4/whirlpool-gt-284-sl-microwave-23652424.jpg
                                                                                     Whirlpool GT 284 SL magnetron (2)
                                                                                     Whirlpool GT 284 SL magnetron
                                                                                     electromania.be electromania.be
                                                                                     8.6 (19, 19)
                                                                                     161, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                     electromania.be electromania.be
                                                                                     8.6 (19, 19)
                                                                                     161, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                     6
                                                                                    • Whirlpool GT 285 SL magnetron
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/1/5/whirlpool-gt285sl-18556915.jpg
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/5/whirlpool-gt-285-sl-microwave-23652425.jpg
                                                                                     Whirlpool GT 285 SL magnetron (17)
                                                                                     Whirlpool GT 285 SL magnetron
                                                                                     Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                     8.9 (174, 174)
                                                                                     145, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     Artencraft.be Artencraft.be
                                                                                     8.9 (174, 174)
                                                                                     145, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     6
                                                                                    • Whirlpool GT 281 WH magnetron
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/8/3/whirlpool-gt281wh-gusto--19489083.jpg
                                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/5/whirlpool-gt281wh-gusto--23889705.jpg
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/8/1/whirlpool-gt281wh-gusto--18657281.jpg
                                                                                     Whirlpool GT 281 WH magnetron (16)
                                                                                     5.8 (2, 0)
                                                                                     Whirlpool GT 281 WH magnetron
                                                                                     Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                     5.7 (16, 16)
                                                                                     121, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                     Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                                                     5.7 (16, 16)
                                                                                     121, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                     6
                                                                                    • Whirlpool AMW 496 IX magnetron
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/4/3/whirlpool-amw-496-ix-17578443.jpg
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/2/2/whirlpool-amw-496-ix-microwave-23652222.jpg
                                                                                     Whirlpool AMW 496 IX magnetron (7)
                                                                                     Whirlpool AMW 496 IX magnetron
                                                                                     Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     294.98, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                     Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     294.98, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                     8
                                                                                    • Whirlpool AMW 504/IX magnetron
                                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/1/whirlpool-amw-504-ix-microwave-30603861.jpg
                                                                                     Whirlpool AMW 504/IX magnetron (6)
                                                                                     Whirlpool AMW 504/IX magnetron
                                                                                     Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     487.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                     487.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     11
                                                                                    • Whirlpool JC 213 SL magnetron
                                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/4/whirlpool-jc-213-sl-22201954.jpg
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/7/whirlpool-jc-213-sl-22493147.jpg
                                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/9/8/whirlpool-jc-213-sl-microwave-24930798.jpg
                                                                                     Whirlpool JC 213 SL magnetron (7)
                                                                                     Whirlpool JC 213 SL magnetron
                                                                                     MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                                     179, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                                     179, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                     6
                                                                                    • Whirlpool AMW 439/IX magnetron
                                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/0/whirlpool-amw-439-ix-microwave-30603860.jpg
                                                                                     Whirlpool AMW 439/IX magnetron (5)
                                                                                     Whirlpool AMW 439/IX magnetron
                                                                                     Electromax.be Electromax.be
                                                                                     9.3 (16, 16)
                                                                                     359, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                     Electromax.be Electromax.be
                                                                                     9.3 (16, 16)
                                                                                     359, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                     9
                                                                                    2 10
                                                                                    • Heb je merkvoorkeur? (brand):
                                                                                     • Samsung (samsung)
                                                                                     • Whirlpool (whirlpool)
                                                                                     • Siemens (siemens)
                                                                                     • Sharp (sharp)
                                                                                     • Etna (etna)
                                                                                     • Bosch (bosch)
                                                                                     • AEG (aeg)
                                                                                     • Amica (amica)
                                                                                     • Atag (atag)
                                                                                     • Bauknecht (bauknecht)
                                                                                     • Baumatic (baumatic)
                                                                                     • Beko (beko)
                                                                                     • Bomann (bomann)
                                                                                     • Boretti (boretti)
                                                                                     • Brandt (brandt)
                                                                                     • Candy (candy)
                                                                                     • Caso (caso)
                                                                                     • Clatronic (clatronic)
                                                                                     • Constructa (constructa)
                                                                                     • Daewoo (daewoo)
                                                                                     • De Dietrich (de_dietrich)
                                                                                     • Delonghi (delonghi)
                                                                                     • Domena (domena)
                                                                                     • Domo (domo)
                                                                                     • Electrolux (electrolux)
                                                                                     • Everglades (everglades)
                                                                                     • Exquisit (exquisit)
                                                                                     • GAGGENAU (gaggenau)
                                                                                     • Girmi (girmi)
                                                                                     • Gorenje (gorenje)
                                                                                     • H.Koenig (h_koenig)
                                                                                     • Hotpoint-Ariston (hotpoint_ariston)
                                                                                     • Indesit (indesit)
                                                                                     • Inventum (inventum)
                                                                                     • Klarstein (klarstein)
                                                                                     • LG (lg)
                                                                                     • M-System (m_system)
                                                                                     • Miele (miele)
                                                                                     • NEFF (neff)
                                                                                     • Novy (novy)
                                                                                     • ok. (ok_)
                                                                                     • Panasonic (panasonic)
                                                                                     • Pelgrim (pelgrim)
                                                                                     • ProfiCook (proficook)
                                                                                     • Sauter (sauter)
                                                                                     • Severin (severin)
                                                                                     • Smeg (smeg)
                                                                                     • Steba (steba)
                                                                                     • Tristar (tristar)
                                                                                     • Zanussi (zanussi)
                                                                                    • Wat is je budget? (price):
                                                                                     • < 140 € (price_140)
                                                                                     • 140 € - 300 € (price_140_300)
                                                                                     • 300 € - 510 € (price_300_510)
                                                                                     • ≥ 510 € (price_510)
                                                                                    • Wat voor type wil je? (kastontwerp):
                                                                                     • Ingebouwd (ingebouwd)
                                                                                     • Vrijstaand (vrijstaand)
                                                                                    • Welke kleur wil je? (kleur):
                                                                                     • Aluminium (aluminium)
                                                                                     • Bruin (bruin)
                                                                                     • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
                                                                                     • Goud (goud)
                                                                                     • Grijs (grijs)
                                                                                     • Groen (groen)
                                                                                     • Metallic (metallic)
                                                                                     • Multi (multi)
                                                                                     • Oranje (oranje)
                                                                                     • Paars (paars)
                                                                                     • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                                                     • Rood (rood)
                                                                                     • Spiegel (spiegel)
                                                                                     • Titanic (titanic)
                                                                                     • Wit (wit)
                                                                                     • Zilver (zilver)
                                                                                     • Zwart (zwart)
                                                                                    • Hoe diep moet 'ie zijn? (diepte_product):
                                                                                     • < 360 mm (diepte_product_360)
                                                                                     • 360 mm - 410 mm (diepte_product_360_410)
                                                                                     • 410 mm - 540 mm (diepte_product_410_540)
                                                                                     • ≥ 540 mm (diepte_product_540)
                                                                                    • Hoe hoog moet 'ie zijn? (hoogte):
                                                                                     • < 300 mm (hoogte_300)
                                                                                     • 300 mm - 340 mm (hoogte_300_340)
                                                                                     • 340 mm - 400 mm (hoogte_340_400)
                                                                                     • ≥ 400 mm (hoogte_400)
                                                                                    • Hoe breed moet 'ie zijn? (breedte):
                                                                                     • < 490 mm (breedte_490)
                                                                                     • 490 mm - 530 mm (breedte_490_530)
                                                                                     • 530 mm - 600 mm (breedte_530_600)
                                                                                     • ≥ 600 mm (breedte_600)
                                                                                    • Hoeveel vermogen moet 'ie hebben? (magnetronvermogen):
                                                                                     • < 800 W (magnetronvermogen_800)
                                                                                     • 800 W - 900 W (magnetronvermogen_800_900)
                                                                                     • 900 W - 1000 W (magnetronvermogen_900_1000)
                                                                                     • ≥ 1000 W (magnetronvermogen_1000)
                                                                                    • Wil je een draaiplateau? (draaitafel):
                                                                                     • Ja (ja)
                                                                                     • Nee (nee)
                                                                                    • Hoe groot moet de inhoud zijn? (inhoud_binnenkant_):
                                                                                     • < 21 liter (inhoud_binnenkant__21)
                                                                                     • 21 liter - 25 liter (inhoud_binnenkant__21_25)
                                                                                     • 25 liter - 32 liter (inhoud_binnenkant__25_32)
                                                                                     • ≥ 32 liter (inhoud_binnenkant__32)
                                                                                    • Wat voor kooktype wil je? (kooktypes):
                                                                                     • Conventioneel (conventioneel)
                                                                                     • Grill (grill)
                                                                                     • Hetelucht (hetelucht)
                                                                                     • Keep warm (keep_warm)
                                                                                     • Magnetron (magnetron)
                                                                                     • Ontdooien (ontdooien)
                                                                                     • Opwarmen (opwarmen)
                                                                                     • Rotisserie (rotisserie)
                                                                                     • Stoom (stoom)
                                                                                    • Wat voor bediening heeft 'ie? (soort_bediening):
                                                                                     • Draaiknop (draaiknop)
                                                                                     • Knoppen (knoppen)
                                                                                     • Scrollbar (scrollbar)
                                                                                     • Sensor (sensor)
                                                                                     • Touch (touch)
                                                                                    • Heeft 'ie een geintegreerde display? (gei_ntegreerde_display):
                                                                                     • Ja (ja)
                                                                                     • Nee (nee)
                                                                                    • Welke varianten wil je? (group):
                                                                                     • Bosch HMT 85MR (bosch_hmt_85mr)
                                                                                     • Caso MCDG 25 (caso_mcdg_25)
                                                                                     • Daewoo KOR-6L35 (daewoo_kor_6l35)
                                                                                     • Etna ECM 153 (etna_ecm_153)
                                                                                     • Etna ESM 217 (etna_esm_217)
                                                                                     • Etna ESM 220 (etna_esm_220)
                                                                                     • Etna T 2144 (etna_t_2144)
                                                                                     • Miele H6600BM (miele_h6600bm)
                                                                                     • Miele H 5080 BM (miele_h_5080_bm)
                                                                                     • Pelgrim MAG 546 (pelgrim_mag_546)
                                                                                     • Pelgrim MAG 694 (pelgrim_mag_694)
                                                                                     • Whirlpool GT 288 (whirlpool_gt_288)
                                                                                    • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                                                    • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                                                    • blijmakers@vergelijk.be