x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een fornuis is een combinatie van een oven en een kookplaat. Jij bent op zoek naar een oven of fornuis en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst over de oven en het fornuis eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:

  Kooptips
  Bij het kopen van een fornuis of oven kun je letten op de volgende dingen:

  1. Capaciteit: uit hoeveel mensen bestaat je huishouden? Hoeveel kookzones heeft het fornuis?
  2. Ruimte: hoever staan de verschillende kookzones uit elkaar? Kun je je pannen naast elkaar kwijt? Hoeveel ruimte heb je over?
  3. Kookzones: zijn er kookzones in verschillende afmetingen?
  4. Schoonmaken: zijn de oven en het fornuis makkelijk schoon te maken?
  5. Losse kookplaat: een fornuis bestaat standaard uit een oven en een kookplaat. Is je keuken hier te klein voor of wil je liever een kookplaat zonder oven, dan kun je ook kiezen voor een losse kookplaat. Wil je kijken tussen het productaanbod van losse kookplaten, kijk dan bij de categorie kookplaat.

  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een oven,  vergelijk dan hier alle ovens!

  Vergelijk hier ovens!Soorten fornuizen
  De kookplaat van een fornuis werkt op gas of elektriciteit. Elektrische fornuizen zijn onder te verdelen in:
  • Inductiekookplaat
  • Halogeenkookplaat
  • Keramische kookplaat
  • Quicktherm kookplaat.
  Een vrijstaand fornuis komt het meeste voor. Inbouwkookmodules en inbouw- of tussenbouwfornuizen kunnen mooi worden geïntegreerd in een inbouwkeuken of kookeiland. De breedte van de meeste fornuizen is ongeveer 90 cm, maar per model fornuis kan dit een paar centimeter verschillen. Fornuizen om in te bouwen komen overigens vrijwel niet voor omdat de meeste mensen kiezen voor inbouwkookplaten en inbouwovens die met elkaar gecombineerd kunnen worden.

  Soorten ovens
  Ovens werken elektrisch, op gas of met stoom. De gasoven heeft als voordeel dat deze relatief goedkoop is en dat deze snel op temperatuur komt. Een fornuis met een elektrische oven wordt het meest verkocht. Het voordeel van een elektrische oven is dat de temperatuur beter te regelen is dan bij een gasoven. In een stoomoven worden de gerechten verhit door middel van stoom die door de oven geblazen wordt. Hierbij blijven smaak en voedingswaarde van de gerechten langer intact.

  Een oven kent verschillende verwarmingsmethoden:
  • Onder- en/of bovenwarmte: ovens met onder- en/of bovenwarmte zijn geschikt voor de traditionele manier van bakken en braden.
  • Hetelucht: in de heteluchtoven wordt de verwarmde lucht door middel van een ventilator door de oven verspreid. Hierdoor is de temperatuur overal in de oven gelijk: er kunnen dan ook meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid. Heteluchtovens zijn altijd elektrische ovens.
  • Grill: met een grill kun je vlees en ander eten roosteren door middel van stralingswarmte. Sommige ovens met grill beschikken over een draaispit voor het grillen van grote stukken vlees, zoals rollade of een kip.
  Net als fornuizen zijn ovens vrijstaand of ingebouwd. Vrijstaande ovens zijn doorgaans kleiner dan inbouwovens. Een inbouw fornuisoven wordt gecombineerd met een kookplaat. De bediening voor de kookplaat is dan geïntegreerd met die van de oven. Er kan gecombineerd worden met zowel een elektrische kookplaat als een gaskookplaat. Een inbouw fornuisoven wordt altijd onder het werkblad geplaatst met daarboven de kookplaat. Inbouw solo-ovens kun je onder het werkblad plaatsen, maar ook in een hoog of halfhoog keukenmeubel.Vergelijk hier ovens!

  Functies fornuis en oven
  Hoe moderner de oven en het fornuis, hoe meer functies. De belangrijkste functies van de oven en het fornuis zijn:
  Technische specificaties
  Bij het aantal kookzones van het fornuis is aangegeven hoeveel zones er zijn om gerechten te bereiden. De meeste fornuizen hebben een vier-, vijf- of zespits kookplaat, maar er valt ook nog wel wat te kiezen in de twee-, zeven- of achtpits fornuizen. Dit aantal is inclusief de eventuele wokbrander, visbrander, fry-top, braadzone, warmhoudzone en losse modules. Een wokbrander is een extra krachtige brander waarmee roerbakken sneller gaat. Speciaal voor ovale vispannen is er een ovale visbrander. Daarnaast is het tegenwoordig mogelijk om verschillende losse modules in te bouwen in je fornuis, zoals een wokbrander, bbq-grill, frietketels of keukenmachine. Verder wordt bij het fornuis weergegeven wat de positie van de bediening is en wat het type bediening is (draaiknop, tiptoets of sensortoets). Wanneer het een kookgedeelte op gas betreft, zijn er pandragers aanwezig. Deze kunnen geëmailleerd zijn en van gietijzer, brandstaal of rvs.
  Vergelijk hier ovens!
  Nieuwste ontwikkelingen
  Tegenwoordig zijn inductiekookplaten en keramische kokplaten de trend, omdat ze je veel ruimte geven, eenvoudig te bedienen zijn en makkelijk schoon te maken. Bij de ovens is de stoomoven populair: deze ovens verwarmen je eten terwijl ze de smaak en vitamines in je voedsel behouden. Extra gezond dus! Design fornuizen worden vooral gemaakt van rvs, maar ook zwart is erg populair.

  Accessoires fornuis en oven
  Accessoires die geleverd kunnen worden bij een oven of fornuis zijn een braadslede, rooster, bakplaat, pizzaplaat, grillplaat, grillspit-set, grillpan, kookboek, vleesthermometer, stoomovenpan, pizzasteen, ovenschaal en vangschaal. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een fornuis of oven.

  Populaire merken ovens en fornuizen
  Bekende merken van ovens en fornuizen zijn: AEG-Electrolux, Atag, Bauknecht, Baumatic, Boretti, Bosch, Etna, Miele, Neff, Pelgrim, Scholtes, Siemens, Smeg en Whirlpool.

  Bekijk en vergelijk hier alle ovens en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier ovens!Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Kan ik in plaats van een inbouwoven en een inbouwkookplaat ook kiezen voor een fornuis?
  Wat is het voordeel van een heteluchtoven?
  Wat is het voordeel van een stoomoven?


  Wil je meteen op zoek naar een oven, vergelijk dan hier alle ovens!

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een oven, droger of koelkast, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een oven is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Kan ik in plaats van een inbouwoven en een inbouwkookplaat ook kiezen voor een fornuis?
  Ja, dat kan. In plaats van een aparte inbouwoven en inbouwkookplaat zou je kunnen kiezen voor een tussenbouw- of inbouwfornuis of een vrijstaand fornuis. Echter een inbouwfornuis komt niet zo vaak voor. Voor fornuizen kun je hier terecht
  .

  Wat is het vorodeel van een heteluchtoven?
  In een heteluchtoven wordt de warme lucht door middel van een ventilator door de oven geblazen. Hierdoor is de temperatuur in de oven gelijkmatig en zodoende kun je meerdere gerechten tegelijk bereiden.

  Wat is het voordeel van een stoomoven?
  In een stoomoven worden de gerechten verhit door middel van stoom die door de oven geblazen wordt. Hierbij blijven smaak en voedingswaarde van de gerechten langer intact. Het is ook mogelijk om meerdere gerechten tegelijk te bereiden aangezien er geen sprake is van smaakoverdracht.

  Bekijk en vergelijk hier alle ovens en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier ovens!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij ovens.

  Wil je meteen op zoek naar een oven, vergelijk dan hier alle ovens!

  Aansluitwaarde
  De aansluitwaarde wordt aangeven in Watt. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.

  Accessoires
  Accessoires die geleverd kunnen worden bij een oven zijn een braadslede, rooster, bakplaat, pizzaplaat, grillplaat, grillspit-set, grillpan, kookboek, vleesthermometer, stoomovenpan, pizzasteen, ovenschaal en vangschaal. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een oven.

  Deur dubbele beglazing
  Een ovendeur met dubbele beglazing zorgt voor een betere isolatie van de oven, waardoor deze zuiniger is in gebruik.

  Engergieklasse
  Een oven verbruikt stroom of gas. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van A naar G, waarbij A staat voor het meest energiezuinig. De meeste modellen zijn klasse A en B. De zuinigere modellen zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder energie wordt gebruikt.

  Gill en draaispit
  Met een grill kun je vlees en ander eten roosteren door middel van stralingswarmte. Sommige ovens met grill beschikken over een draaispit voor het grillen van grote stukken vlees, zoals rollade of een kip.

  Bekijk en vergelijk hier alle ovens en vind de beste koop!

   

  Bekijk en vergelijk hier alle ovens en vind de beste koop!

  Vergelijk hier ovens!Hetelucht
  In de heteluchtoven wordt de verwarmde lucht door middel van een ventilator door de oven verspreid. Hierdoor is de temperatuur overal in de oven gelijk: er kunnen dan ook meerdere gerechten tegelijkertijd worden bereid. Heteluchtovens zijn altijd elektrische ovens.

  Inhoud
  De inhoud van de oven is weergegeven in liters. Hoe groter de oven, hoe meer plaats je hebt om gerechten te bereiden. Nadeel is natuurlijk wel dat een grotere oven minder zuinig is in het gebruik.

  Kinderbeveiliging
  Een oven met kinderbeveiliging zorgt ervoor dat de kinderen niet zomaar de ovendeur kunnen open doen.

  Koude ovendeur
  Een koude ovendeur, de naam zegt het al, blijft tijdens gebruik van de oven koel, wel zo veilig. Ovens met een mantelkoeling zorgen ervoor dat de oven niet al te veel opwarmt tijdens het gebruik van de oven.

  Mantelkoeling
  Ovens met een mantelkoeling zorgen ervoor dat de oven niet al te veel opwarmt tijdens het gebruik van de oven. Dat is niet alleen veiliger, maar het spaart ook de naastliggende meubels.

   

  Bekijk en vergelijk hier alle ovens en vind de beste koop!

  Model
  Aangegeven is of de oven werkt op gas, elektriciteit of met stoom. De gasoven heeft als voordeel dat deze relatief goedkoop is en dat deze snel op temperatuur komt. De fornuizen met elektrische ovens worden het meest verkocht. Het voordeel van een elektrische oven is dat de temperatuur beter te regelen is dan bij een gasoven. In een stoomoven worden de gerechten verhit door middel van stoom die door de oven geblazen wordt. Hierbij blijven de smaak en de voedingswaarde van de gerechten langer intact. Het is ook mogelijk om meerdere gerechten tegelijk te bereiden aangezien er geen sprake is van smaakoverdracht. Sommige elektrische ovens kunnen ook verwarmen met stoom.

  Onder en bovenwarmte
  Ovens met onder- en/of bovenwarmte zijn geschikt voor de traditionele manier van bakken en braden.

  Ovenstop
  Ovens met een ovenstop schakelen uit nadat de ingestelde tijd voorbij is.

  Vergelijk hier ovens!Type
  Er zijn verschillende typen ovens: vrijstaand, inbouw fornuisoven en inbouw solo oven. Een vrijstaande oven kun je overal in de keuken neerzetten. Deze ovens zijn doorgaans kleiner dan een inbouwoven. Een inbouw fornuisoven wordt gecombineerd met een kookplaat, de bediening voor de kookplaat zit geïntegreerd in de oven. Er kan gecombineerd worden met zowel een elektrische als een gaskookplaat. Een inbouw fornuisoven wordt altijd onder het werkblad geplaatst met daarboven de kookplaat. Voor meer informatie over kookplaten kun je

Ovens 2.9 (5)
108
 • 1e_oven_binneste_capaciteit:
  • 1e_oven_binneste_capaciteit_45 - 21
   • 1e_oven_binneste_capaciteit_45_65 - 5
    • 1e_oven_binneste_capaciteit_65_75 - 49
     • 1e_oven_binneste_capaciteit_75 - 0
     • gei_ntegreerde_display:
      • ja - 72
      • soort_oven:
       • electrisch - 73
       • breedte:
        • breedte_590 - 2
         • breedte_590_600 - 71
          • breedte_600 - 8
          • energieklasse_product:
           • a - 50
            • a_20_ - 11
             • a_30_ - 6
              • niet_gespecificeerd - 6
               • a_ - 5
               • price:
                • price_510 - 4
                 • price_510_700 - 35
                  • price_700_990 - 33
                   • price_990 - 36
                   • kleur:
                    • roestvrijstaal - 70
                     • zwart - 6
                      • wit - 3
                       • zilver - 2
                        • aluminium - 1
                        • soort_bediening:
                         • touch - 41
                          • draaiknop - 27
                           • knoppen - 18
                            • sensor - 11
                            • totaal_vermogen_van_de_oven:
                             • totaal_vermogen_van_de_oven_2200 - 6
                              • totaal_vermogen_van_de_oven_2200_3100 - 12
                               • totaal_vermogen_van_de_oven_3100_3600 - 36
                                • totaal_vermogen_van_de_oven_3600 - 7
                                • hoogte:
                                 • hoogte_460 - 5
                                  • hoogte_460_600 - 75
                                   • hoogte_600 - 0
                                   • diepte_product:
                                    • diepte_product_550 - 4
                                     • diepte_product_550_570 - 4
                                      • diepte_product_570 - 73
                                      • kastontwerp:
                                       • ingebouwd - 79
                                        • vrijstaand - 1
                                        • kooktypes_1ste_oven_:
                                         • grill - 55
                                          • conventioneel - 40
                                           • ontdooien - 40
                                            • hetelucht - 39
                                             • stoom - 24
                                              • opwarmen - 12
                                               • magnetron - 5
                                               • brand:
                                                • aeg - 83
                                                 • electrolux - 25
                                                 • aantal_ovens:
                                                  • 1 - 80
                                                  • group:
                                                  0 - 24
                                                  • AEG AEG BE3003401M
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/3/5/aeg-aeg-be3003401m-30689035.jpg
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/3/aeg-aeg-be3003401m-30692653.jpg
                                                   AEG AEG BE3003401M (26)
                                                   AEG AEG BE3003401M
                                                   Artencraft.be Artencraft.be
                                                   8.9 (174, 174)
                                                   699.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                   Artencraft.be Artencraft.be
                                                   8.9 (174, 174)
                                                   699.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                   3
                                                  • AEG BE3003021M
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/0/aeg-be3003021m-19807680.jpg
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/6/3/aeg-be3003021m-23825663.jpg
                                                   AEG BE3003021M (60)
                                                   4.0 (2, 0)
                                                   AEG BE3003021M
                                                   Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                   421, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                   Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                   421, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                   8
                                                  • AEG BP8615001M
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/7/aeg-bp-8615001-m-19736577.jpg
                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/5/aeg-bp8615001m-23816565.jpg
                                                   AEG BP8615001M (42)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1383, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1383, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG KE7415001M
                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/6/1/aeg-ke-7415001m-18686161.jpg
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/9/7/aeg-ke7415001m-23816697.jpg
                                                   AEG KE7415001M (40)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   952, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   952, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG BE7614000M
                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/0/5/aeg-electrolux-be7614000m-18125005.jpg
                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/5/8/aeg-electrolux-be7614000m-18063558.jpg
                                                   AEG BE7614000M (36)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1130, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1130, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG KB8100001M
                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/9/6/aeg-kb-8100001-m-19993096.jpg
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/2/7/aeg-kb8100001m-24620627.jpg
                                                   AEG KB8100001M (34)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1000, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1000, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG BP5003001W
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/9/aeg-bp5003001w-18680499.jpg
                                                   AEG BP5003001W (31)
                                                   electromania.be electromania.be
                                                   8.6 (19, 19)
                                                   964, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                   electromania.be electromania.be
                                                   8.6 (19, 19)
                                                   964, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                   1
                                                  • AEG KR8403001M
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/8/5/aeg-kr-8403001-m-21528985.jpg
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/8/aeg-kr-8403001-m-21781638.jpg
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/4/4/aeg-kr8403001m-23816644.jpg
                                                   AEG KR8403001M (37)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   892, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   892, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG KS8100001M
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/0/4/aeg-ks-8100001-8100001m-19597104.jpg
                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/4/aeg-ks8100001m-23816574.jpg
                                                   AEG KS8100001M (32)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1439, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1439, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG BP9304151M
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/0/3/aeg-electrolux-bp9304151m-18125003.jpg
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/1/9/aeg-bp9304151m-23816619.jpg
                                                   AEG BP9304151M (32)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1439, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1439, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG BE730400WM
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/4/6/aeg-be-730400-wm-23346846.jpg
                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/6/9/aeg-be730400wm-24621869.jpg
                                                   AEG BE730400WM (29)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1012, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1012, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG BE 7714000 M
                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/5/1/aeg-be-7714000-m-18125451.jpg
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/1/2/aeg-electrolux-be-7714000-m-18050312.jpg
                                                   AEG BE 7714000 M (29)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1130, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1130, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG BS9304001M
                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/9/8/aeg-bs9304001m-18691998.jpg
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/5/7/aeg-bs9304001m-23994857.jpg
                                                   AEG BS9304001M (31)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1951, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1951, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG KB7100000M
                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/0/aeg-electrolux-kb-7100000-18125110.jpg
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/3/5/aeg-kb-7100000-18759735.jpg
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/3/1/aeg-kb7100000m-27240031.jpg
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/5/aeg-kb-7100000-18758045.jpg
                                                   AEG KB7100000M (30)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   935, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   935, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG KM8100001M
                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/2/9/aeg-km-8100001-m-19597129.jpg
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/3/9/aeg-km8100001m-23816639.jpg
                                                   AEG KM8100001M (33)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   899, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   899, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG BE5303151M
                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/1/3/aeg-be5303151m-18125013.jpg
                                                   AEG BE5303151M (29)
                                                   electromania.be electromania.be
                                                   8.6 (19, 19)
                                                   837, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                   electromania.be electromania.be
                                                   8.6 (19, 19)
                                                   837, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                   1
                                                  • AEG BS9354151M
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/6/0/aeg-bs9354151m-22200660.jpg
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/2/0/aeg-bs9354151m-23816620.jpg
                                                   AEG BS9354151M (29)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1919, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1919, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG BP 730400 WM
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/4/7/aeg-bp-730400-wm-23346847.jpg
                                                   AEG BP 730400 WM (29)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1303, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1303, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG BP8715001M
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/9/aeg-bp8715001m-19898769.jpg
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/4/aeg-bp8715001m-23816564.jpg
                                                   AEG BP8715001M (32)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1383, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1383, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG BP 2003081 M
                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/4/8/aeg-bp-2003081-m-22470848.jpg
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/5/aeg-bp-2003081-m-22471435.jpg
                                                   AEG BP 2003081 M (28)
                                                   AEG BP 2003081 M
                                                   Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                   5.7 (16, 16)
                                                   539, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                   Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                   5.7 (16, 16)
                                                   539, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                   3
                                                  • AEG BP5003001B
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/1/0/aeg-bp5003001b-18125010.jpg
                                                   AEG BP5003001B (31)
                                                   electromania.be electromania.be
                                                   8.6 (19, 19)
                                                   964, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                   electromania.be electromania.be
                                                   8.6 (19, 19)
                                                   964, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                   1
                                                  • AEG BP 5003001 M
                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/7/5/aeg-electrolux-bp-5003001-m-18030175.jpg
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/5/1/aeg-electrolux-bp-5003001-m-18124951.jpg
                                                   AEG BP 5003001 M (30)
                                                   electromania.be electromania.be
                                                   8.6 (19, 19)
                                                   964, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                   electromania.be electromania.be
                                                   8.6 (19, 19)
                                                   964, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                   1
                                                  • AEG KS8400501M
                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/4/6/aeg-ks8400501m-21470246.jpg
                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/5/aeg-ks8400501m-23816575.jpg
                                                   AEG KS8400501M (33)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1143, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1143, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  • AEG BY 9004000 M
                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/aeg-electrolux-by-9004000-m-18125113.jpg
                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/5/9/aeg-electrolux-by-9004000-m-18063559.jpg
                                                   AEG BY 9004000 M (29)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1829, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   Veiligkopenbe Veiligkopenbe
                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                   1829, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                   1
                                                  2 5
                                                  • Heb je merkvoorkeur? (brand):
                                                   • AEG (aeg)
                                                   • Siemens (siemens)
                                                   • Miele (miele)
                                                   • Atag (atag)
                                                   • Zanussi (zanussi)
                                                   • Whirlpool (whirlpool)
                                                   • Amica (amica)
                                                   • Bauknecht (bauknecht)
                                                   • Baumatic (baumatic)
                                                   • Beko (beko)
                                                   • Bertazzoni (bertazzoni)
                                                   • Bestron (bestron)
                                                   • Bomann (bomann)
                                                   • Boretti (boretti)
                                                   • Bosch (bosch)
                                                   • Brandt (brandt)
                                                   • Candy (candy)
                                                   • Caso (caso)
                                                   • Constructa (constructa)
                                                   • De Dietrich (de_dietrich)
                                                   • Delonghi (delonghi)
                                                   • Electrolux (electrolux)
                                                   • Etna (etna)
                                                   • Exquisit (exquisit)
                                                   • GAGGENAU (gaggenau)
                                                   • Gorenje (gorenje)
                                                   • Hotpoint (hotpoint)
                                                   • Hotpoint-Ariston (hotpoint_ariston)
                                                   • Indesit (indesit)
                                                   • Inventum (inventum)
                                                   • Klarstein (klarstein)
                                                   • La Germania (la_germania)
                                                   • M-System (m_system)
                                                   • M-Systems (m_systems)
                                                   • Moulinex (moulinex)
                                                   • NEFF (neff)
                                                   • Novy (novy)
                                                   • Pelgrim (pelgrim)
                                                   • Princess (princess)
                                                   • Rommelsbacher (rommelsbacher)
                                                   • Rowenta (rowenta)
                                                   • Samsung (samsung)
                                                   • Sauter (sauter)
                                                   • Schlosser (schlosser)
                                                   • Scholtes (scholtes)
                                                   • SEB (seb)
                                                   • Severin (severin)
                                                   • Smeg (smeg)
                                                   • Steba (steba)
                                                   • Tefal (tefal)
                                                   • Tomado (tomado)
                                                   • Tristar (tristar)
                                                  • Wat is je budget? (price):
                                                   • < 510 € (price_510)
                                                   • 510 € - 700 € (price_510_700)
                                                   • 700 € - 990 € (price_700_990)
                                                   • ≥ 990 € (price_990)
                                                  • Welk soort oven wil je? (soort_oven):
                                                   • Electrisch (electrisch)
                                                   • Electrische (electrische)
                                                   • Gas (gas)
                                                   • Natuurlijk gas (natuurlijk_gas)
                                                  • Hoe groot moet de oven zijn? (1e_oven_binneste_capaciteit):
                                                   • < 45 liter (1e_oven_binneste_capaciteit_45)
                                                   • 45 liter - 65 liter (1e_oven_binneste_capaciteit_45_65)
                                                   • 65 liter - 75 liter (1e_oven_binneste_capaciteit_65_75)
                                                   • ≥ 75 liter (1e_oven_binneste_capaciteit_75)
                                                  • Wat voor type oven wil je? (kastontwerp):
                                                   • Ingebouwd (ingebouwd)
                                                   • Draagbaar (draagbaar)
                                                   • Tafelblad (tafelblad)
                                                   • Vrijstaand (vrijstaand)
                                                  • Welke kleur wil je? (kleur):
                                                   • Aluminium (aluminium)
                                                   • Antraciet (antraciet)
                                                   • Blauw (blauw)
                                                   • Bruin (bruin)
                                                   • Chroom (chroom)
                                                   • Cream (cream)
                                                   • Goud (goud)
                                                   • Grafiet (grafiet)
                                                   • Grijs (grijs)
                                                   • Ivoor (ivoor)
                                                   • Metallic (metallic)
                                                   • Platina (platina)
                                                   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                   • Rood (rood)
                                                   • Spiegel (spiegel)
                                                   • Wit (wit)
                                                   • Zilver (zilver)
                                                   • Zwart (zwart)
                                                  • Welke energieklasse? (energieklasse_product):
                                                   • A (a)
                                                   • A+ (a_)
                                                   • A-10% (a_10_)
                                                   • A-20% (a_20_)
                                                   • A-30% (a_30_)
                                                   • A-40% (a_40_)
                                                   • B (b)
                                                   • C (c)
                                                   • Niet gespecificeerd (niet_gespecificeerd)
                                                  • Welke kooktypes wil je gebruiken? (kooktypes_1ste_oven_):
                                                   • - (_)
                                                   • Convectie (convectie)
                                                   • Conventioneel (conventioneel)
                                                   • Grill (grill)
                                                   • Hetelucht (hetelucht)
                                                   • Magnetron (magnetron)
                                                   • Ontdooien (ontdooien)
                                                   • Opwarmen (opwarmen)
                                                   • Rotisserie (rotisserie)
                                                   • Stoom (stoom)
                                                  • Welk vermogen wil je? (totaal_vermogen_van_de_oven):
                                                   • < 2200 W (totaal_vermogen_van_de_oven_2200)
                                                   • 2200 W - 3100 W (totaal_vermogen_van_de_oven_2200_3100)
                                                   • 3100 W - 3600 W (totaal_vermogen_van_de_oven_3100_3600)
                                                   • ≥ 3600 W (totaal_vermogen_van_de_oven_3600)
                                                  • Hoe wil je de oven bedienen? (soort_bediening):
                                                   • Draaiknop (draaiknop)
                                                   • Knoppen (knoppen)
                                                   • Scrollbar (scrollbar)
                                                   • Sensor (sensor)
                                                   • Touch (touch)
                                                  • Wil je een geintegreerde display? (gei_ntegreerde_display):
                                                   • Ja (ja)
                                                   • Nee (nee)
                                                  • Hoe hoog moet 'ie zijn? (hoogte):
                                                   • < 460 mm (hoogte_460)
                                                   • 460 mm - 600 mm (hoogte_460_600)
                                                   • ≥ 600 mm (hoogte_600)
                                                  • Hoe breed moet 'ie zijn? (breedte):
                                                   • < 590 mm (breedte_590)
                                                   • 590 mm - 600 mm (breedte_590_600)
                                                   • ≥ 600 mm (breedte_600)
                                                  • Hoe diep moet 'ie zijn? (diepte_product):
                                                   • < 550 mm (diepte_product_550)
                                                   • 550 mm - 570 mm (diepte_product_550_570)
                                                   • ≥ 570 mm (diepte_product_570)
                                                  • Hoeveel ovens moeten er in zitten? (aantal_ovens):
                                                   • 1 (1)
                                                   • 2 (2)
                                                  • Welke varianten wil je? (group):
                                                   • Boretti SPR 60 (boretti_spr_60)
                                                   • Miele H 5081 BP (miele_h_5081_bp)
                                                   • Miele H 5681 BP (miele_h_5681_bp)
                                                   • Miele H 5981 BP (miele_h_5981_bp)
                                                   • Miele H 6401 B (miele_h_6401_b)
                                                   • Miele H 6460 BP (miele_h_6460_bp)
                                                   • Miele H 6461 BP (miele_h_6461_bp)
                                                   • Miele H 6600 BM (miele_h_6600_bm)
                                                   • Miele H 6660 BP (miele_h_6660_bp)
                                                   • Miele H 6800 BM (miele_h_6800_bm)
                                                   • Pelgrim OKW 740 (pelgrim_okw_740)
                                                  • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                  • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                  • blijmakers@vergelijk.be