x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier platenspelers!Jaja, ze bestaan nog: platenspelers! Voor veel mensen is de platenspeler (of pick-up) een fossiel apparaat: LP's zul je immers niet zo snel meer terugvinden bij de muziekwinkel... toch? Niet dus. Veel mensen vinden de weerklank van de cd 'hard' of krijsend klinken, waar vinyl een warmere en gedetailleerde weergave geeft. Een LP heeft net wat extra charme. Daar komt nog bij dat de elektronische (dans)muziek eind jaren tachtig een revolutie veroorzaakte en sindsdien geniet vinyl van een tweede jeugd. Ook nu worden er nog platen geperst van populaire bands als 'The White Stripes' en ouder vinyl wordt regelmatig opnieuw uitgebracht op: nieuw vinyl.

  Jij wilt een platenspeler kopen en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Hieronder bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij de aankoop van een platenspeler.

  Wil je nu meteen op zoek naar een platenspeler, bekijk en vergelijk dan hier platenspelers!

  Bekende merken platenspelers zijn Denon, Gemini, Lenco, Numark, Philips, Pioneer, Technics en Thorens.

  Belangrijke onderdelen van de platenspeler
  In de specificaties van een platenspeler kom je vaak als eerste 'Torque' tegen. Dit staat voor de kracht van de platenspeler, oftewel de sterkte van de motor. Torque bepaalt hoe snel een platenspeler op tempo is na een start en hoe stabiel het tempo is. Het belangrijkste element van de platenspeler is de naald of het element. Deze zal op den duur slijten en moet worden vervangen, wat best prijzig kan zijn. Verder is een voorversterker bij de platenspeler voor veel mensen belangrijker dan ze denken. Moderne versterkers missen namelijk vaak een phono-uitgang, een speciale uitgang die het relatief zwakke signaal van de platenspeler versterkt tot een acceptabel niveau. Heeft de platenspeler een voorversterker, dan is deze aan te sluiten op een 'gewone' aansluiting op de versterker en is er dus geen phono-uitgang nodig. Tevens is het handig om het toerental van de platenspeler handmatig aan te kunnen passen. Veel (vooral ouder) vinyl is met een andere snelheid geperst en moet met een afwijkende snelheid afgespeeld worden. 33, 45 en 78 toeren per minuut zijn de meest voorkomende snelheden bij platenspelers.

  Dj's en platenspelers
  Een dj stelt natuurlijk strengere eisen aan de platenspeler. Die krijgt onder andere te maken met pitch control. Hiermee is de afspeelsnelheid van de platenspeler zeer nauw te regelen zodat een plaat makkelijker gemixt kan worden met een andere plaat die een net iets hogere snelheid heeft.

  Tegenwoordig werkt een dj niet alleen meer met LP’s en platenspelers, maar ook met cd’s. Je hebt speciale dj turntables. Dit zijn cd-spelers speciaal ontwikkeld voor dj’s. Je kunt met cd’s werken als met een LP: pitchen, scratchen, juggling, het kan allemaal. Sommigen zien er zelfs uit als platenspelers. De allernieuwste ontwikkeling is een iPod Dj-mixer waarop je twee iPods kunt aansluiten. Een platenspeler die dus met mp3-bestanden werkt en waarmee je technieken als scratchen, faden etc. gewoon kunt blijven toepassen.

  Vergelijk hier platenspelers!Overige onderdelen platenspelers
  Platenspelers zijn er met of zonder afdekkap. Voor een dj is een afdekkap niet nodig, maar als jij je platenspeler stofvrij wilt houden kan een afdekkap erg handig zijn. De arm van de platenspeler moet soepel en verstelbaar zijn. Bij sommige platenspelers kun je de draaiarm verwisselen voor een rechte of een S-vormige draaiarm. Platenspelers verschillen ook in aandrijftechniek. Je hebt platenspelers met snaaraandrijving en platenspelers met directe aandrijving. Een ‘direct’ aandrijving werkt met een magneet die de platenspeler stevig en nauwkeurig in balans houdt. De snaar- of riemaandrijving is minder krachtig en kan uit balans raken. Tenslotte is er nog de signaal-ruisverhouding bij de platenspeler. Dit is de verhouding tussen de muziek (signaal) en het achtergrondgeluid (ruis). Hoe hoger dit getal, hoe beter het geluid van de platenspeler.

  Wil je meer uitleg over de gebruikte begippen in deze tekst, kijk dan in de
  verklarende woordenlijst. En als je nog vragen hebt kun je kijken bij de veelstelde vragen over platenspelers.

  Of bekijk en vergelijk hier nu meteen platenspelers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier platenspelers!Wat is vinyl precies?
  Wat klinkt nu beter, cd of vinyl?
  Kan ik ook mijn oude 7 singles erop afspelen?
  Wat is CD-J of Final Scratch / Is er ook zoiets voor deejays die alleen cd's spelen?
  Kan ik LP’s op deze site vergelijken?

  Wil je meteen op zoek naar een platenspeler? Bekijk en
  vergelijk dan hier alle platenspelers!

  Wat is vinyl precies?
  Polyvinyl chloride is een veelgebruikt plastic, namelijk goedkoop en makkelijk te assembleren. Overigens: de term vinyl record kwam pas in de jaren '80 op. De meeste LP's van voor de jaren '50 zijn gemaakt van andere materialen.

  Wat klinkt nu beter, cd of vinyl?
  Dit is een eindeloze discussie onder muziekliefhebbers. Uiteindelijk gaat het er vooral om hoe de muziek opgenomen wordt, niet waarop. SACD- en dvd-audio zijn verbeterde digitale standaarden die een geluid reproduceren dat niet onderdoet voor de beste vinyl pressing.

  Kan ik ook mijn oude 7-singles erop afspelen?
  Zolang het draaiplateau ruim genoeg is, kun je er elk formaat op afspelen.

  Wat is CD-J of Final Scratch / Is er ook zoiets voor deejays die alleen cd's spelen?
  Pioneer is de ontwikkelaar van een succesvolle cd-speler die te hanteren is als een platenspeler of turntable. Hiermee is het dus mogelijk om met cd's makkelijk te mixen en te scratchen. Dit geeft een enorm voordeel want cd's zijn veel goedkoper en sneller te produceren dan vinyl.

  Kan ik LP's op deze site vergelijken?
  Dit is mogelijk, al is het aanbod van vinyl op Internet beperkt. Zie de categorie cd’s onder entertainment.

  Bekijk en vergelijk hier platenspelers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier platenspelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen. Wil je meteen op zoek naar een platenspeler?

  Bekijk en vergelijk dan hier platenspelers en vind de beste koop!

  Pitch control
  Hiermee is de afspeelsnelheid zeer nauw te regelen zodat de ene plaat makkelijker gemixt kan worden met de andere plaat die een net iets hogere snelheid heeft.

  Signaal-ruisverhouding
  Dit is de verhouding tussen de muziek (signaal) en het achtergrondgeluid (ruis). Hoe hoger dit getal, hoe beter het geluid.

  Toerental
  Het is handig om het toerental van de platenspeler handmatig aan te kunnen passen. Veel (vooral ouder) vinyl is met een andere snelheid geperst en moet met een afwijkende snelheid afgespeeld worden. 33, 45 en 78 toeren per minuut zijn de meest voorkomende snelheden.

  Voorversterker
  Verder is een voorversterker voor veel mensen belangrijker dan ze denken. Moderne versterkers missen namelijk vaak een phono-uitgang, een speciale uitgang die het relatief zwakke signaal van de LP versterkt tot een acceptabel niveau. Heeft de platenspeler een voorversterker, dan is deze aan te sluiten op een 'gewone' aansluiting op de versterker en is er dus geen phono-uitgang nodig.

  Wow & flutter
  Wow en flutter zijn termen die de frequentievariatie van een weergegeven klank meetbaar maken. Een platenspeler zal nooit op een exacte en constante snelheid spelen. De 'pitch' (de snelheid van het afgespeelde geluid) kan per één of twee seconden fluctueren, wat 'Wow' heet. Als dat in hogere mate voorkomt noemt men het 'flutter'. Leuk dat de fabrikanten het aangeven maar het blijft een relatief begrip omdat de platenspeler erg gevoelig is voor zijn omgeving.

  Bekijk en vergelijk hier platenspelers en vind de beste koop!

 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (8)
  4.82251872723943 (4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Mooi maar geluidskwaliteit/prijsverhouding slecht
  Mooi design maar ik krijg er echt slecht geluid uit. Lijkt alsof de naald die erin zit niet goed werkt. Ik doe nog een poging om de naald te vervangen. Blijft het geluid nog steeds slecht dan stuur ik hem terug.
  4.0
  0 10
 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (8)
  4.82251872723943 (4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Prima toestel! :-)
  Mooi design! Uitstekende geluidskwaliteit! Gebruiksvriendelijk! Super tevreden!
  9.0
  0 10
 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (8)
  4.82251872723943 (4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Ondermaats
  Estethisch aardig, als pickup slecht. Niet behoorlijk afregelbaar, laatste trac blijft skidden. Gelukkig probleemloos kunnen teruggeven aan de verkoper. Hulde voor Bol.com.
  3.7
  0 10
 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (8)
  4.82251872723943 (4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Ziet er alleen leuk uit, kwaliteit maar zo zo,
  Produkt is onder de maat, meer een pick-up dan een draaitafel. Naald is een spijker.
  4.3
  0 10
 • Lenco L3807 draaitafel
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/9/lenco-professional-turntable-1739606.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/7/lenco-l3807-audio-turntable-23707227.jpg
  Lenco L3807 draaitafel (6)
  7.355447213619365 (3)
  Lenco L3807 draaitafel
  De Lenco L-3807 is een prima direct drive draaitafel
  De Lenco L-3807 is een prima direct drive draaitafel. Ik bezit mijn L-3807 sinds 2006, en hij is still going strong. Sinds er bij mijn draaitafel geen garantie meer op het product zit heb ik wel wat kleine aanpassingen gedaan om de klankkwaliteit te verbeteren, namelijk een nieuwe toonarm. Bij het kopen van dit product ,7 jaar geleden, kocht ik er tevens een Ortofon Pro element bij, dit omdat de elementen die er bij de meeste merken bij zit niet geweldig zijn.
  7.7
  0 10
 • Lenco L3807 draaitafel
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/9/lenco-professional-turntable-1739606.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/7/lenco-l3807-audio-turntable-23707227.jpg
  Lenco L3807 draaitafel (6)
  7.355447213619365 (3)
  Lenco L3807 draaitafel
  Lenco L3807 SL1200 style
  Prima produkt. Heb het nu al enige tijd :) Toerental en pitch prima. Nooit geen haperingen of storingen mee gehad. In combinatie met een ortofon gold THA BEST !
  8.7
  0 10
 • Lenco L3807 draaitafel
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/9/lenco-professional-turntable-1739606.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/7/lenco-l3807-audio-turntable-23707227.jpg
  Lenco L3807 draaitafel (6)
  7.355447213619365 (3)
  Lenco L3807 draaitafel
  Absoluut een wanproduct
  Absoluut een wanproduct. Het exemplaar wat ik gekocht heb, is nooit goed geweest. Het toerental slingerde maar wat heen en weer en was niet goed te krijgen. Het mechaniek klonk als een stoomboot. En als extraatje: na drie minuten draaien, werd hij moe en hield hij ermee op. Na vijf minuten rust deed hij het weer even.
  1.0
  0 10
Platenspelers 6.3 (14)
110
 • afspeelformaat:
  • mp3 - 3
   • cd - 1
    • cd_r - 1
     • cd_rw - 1
     • price:
      • price_130 - 28
       • price_130_220 - 27
        • price_220_380 - 29
         • price_380 - 26
         • kleur:
          • zwart - 50
           • zilver - 11
            • houten - 9
             • wit - 8
              • bruin - 6
               • rood - 4
                • beige - 3
                 • blauw - 3
                  • grijs - 2
                   • multi - 2
                    • groen - 1
                     • kers - 1
                      • oranje - 1
                      • aansluiting:
                       • usb - 7
                        • rca - 1
                         • rca_usb - 1
                          • usb2_0 - 1
                           • usb2_0_rca - 1
                            • usb_analog - 1
                            • materiaal_behuizing:
                             • houten - 6
                              • mdf - 1
                              • brand:
                               • pro_ject - 18
                                • ricatech - 11
                                 • crosley - 10
                                  • thorens - 7
                                   • ion_audio - 6
                                    • soundmaster - 6
                                     • lenco - 5
                                      • denon - 4
                                       • omnitronic - 4
                                        • audio_technica - 3
                                         • bigben_interactive - 3
                                          • dual - 3
                                           • ion - 3
                                            • stanton - 3
                                             • teac - 3
                                              • trevi - 3
                                               • akai - 2
                                                • flexson - 2
                                                 • konig - 2
                                                  • marantz - 2
                                                   • pioneer - 2
                                                    • reloop - 2
                                                     • majestic - 1
                                                      • numark - 1
                                                       • reflecta - 1
                                                        • roadstar - 1
                                                         • sony - 1
                                                          • synq - 1
                                                          • soort:
                                                           • riemaandrijving - 38
                                                            • directe_drive - 8
                                                            • group:
                                                             • denon_dp_300f - 2
                                                              • pro_ject_rpm_1_3_genie - 2
                                                               • thorens_td_240_2 - 2
                                                               0 - 24
                                                               • Lenco L-90 draaitafel
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
                                                                Lenco L-90 draaitafel (8)
                                                                4.82251872723943 (4)
                                                                Lenco L-90 draaitafel
                                                                Bol.com Bol.com
                                                                6.310952914090657 (25)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Bol.com Bol.com
                                                                6.310952914090657 (25)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                4
                                                                most_sold
                                                               • Soundmaster NR515 draaitafel
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/9/soundmaster-nr515-audio-turntable-24966329.jpg
                                                                Soundmaster NR515 draaitafel (7)
                                                                Soundmaster NR515 draaitafel
                                                                Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                2
                                                               • Lenco L3807 draaitafel
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/9/lenco-professional-turntable-1739606.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/7/lenco-l3807-audio-turntable-23707227.jpg
                                                                Lenco L3807 draaitafel (6)
                                                                7.355447213619365 (3)
                                                                Lenco L3807 draaitafel
                                                                Bol.com Bol.com
                                                                6.310952914090657 (25)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Bol.com Bol.com
                                                                6.310952914090657 (25)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                2
                                                               • Sony USB-platenspeler
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/1/sony-ps-lx300usb-5436321.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/0/9/sony-ps-lx300usb-23214109.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/0/sony-ps-lx300usb-23214110.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/sony-pslx300usb-audio-turntable-24532554.jpg
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/5/2/sony-usb-turntable-25094752.jpg
                                                                Sony USB-platenspeler (5)
                                                                Sony USB-platenspeler
                                                                Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                138, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                138, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                6
                                                               • Soundmaster PL900 draaitafel
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/7/3/soundmaster-pl-900-30820473.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3AvbC9wbDkwMC5qcGc=
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/1/5/soundmaster-pl-900-34882315.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy53ZWJzaG9wYXBwLmNvbS9zaG9wcy8wMzQ1NDQvZmlsZXMvMDI2NzUzMzIxL2ltYWdlLmpwZw==
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/1/6/soundmaster-pl-900-34882316.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53b2hpLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8xL2ltYWdlLzM0MHgzNDAvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvcC9sL3BsOTAwXzQwMDU0MjUwMDM1MjYuanBn
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/0/2/soundmaster-pl900-audio-turntable-35779902.jpg
                                                                Soundmaster PL900 draaitafel (5)
                                                                Soundmaster PL900 draaitafel
                                                                Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                309, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                309, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                2
                                                               • Teac LP-R500
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/2/0/teac-lp-r500-15901920.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/0/3/teac-lp-r500-17685903.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/7/teac-lp-r500-22384417.jpg
                                                                Teac LP-R500 (5)
                                                                Teac LP-R500
                                                                Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                398.95, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                398.95, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                3
                                                               • Pro-Ject ESSENTIAL II PHONO USB Zwart
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/6/pro-ject-essential-ii-phono-usb-zwart-35085256.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2Uvcy9lc3NlbnRpYWxpaWJrXzEuanBn
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/8/pro-ject-essential-ii-phono-usb-zwart-35085258.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMjk0ODgyODcuanBn
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/9/pro-ject-essential-ii-phono-usb-zwart-35085259.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci85MTIwMDUwNDM4MjYyX2hfZl9sXzA=
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/0/pro-ject-essential-ii-phono-usb-35983940.jpg
                                                                Pro-Ject ESSENTIAL II PHONO USB Zwart (5)
                                                                Pro-Ject ESSENTIAL II PHONO USB Zwart
                                                                Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                339, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                339, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                2
                                                               • Crosley Cruiser II Portable Platenspeler Oranje
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/0/7/crosley-cruiser-ii-portable-platenspeler-oranje-33145507.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmZvbnEubmwvZm9ucS9ub3JtYWFsLzQyOTMyNi9jcm9zbGV5LWNydWlzZXItaWktcG9ydGFibGUtcGxhdGVuc3BlbGVyLmpwZw==
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/0/2/crosley-cruiser-ii-portable-platenspeler-oranje-33914502.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5zYmNvbW1lcmNlLm5sL3Byb2RpbWcvQ3Jvc2xleS8xMzQ1MzEvQ1I4MDA1Q19PUl9BLmpwZw==
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/9/4/crosley-cruiser-ii-portable-platenspeler-oranje-34963594.jpg?m=aHR0cDovL3NiZmVlZHMtNTg1MDg0LmMuY2RuNzcub3JnL3Byb2RpbWcvQ3Jvc2xleS8xMzQ1MzEvQ1I4MDA1Q19PUl9BLmpwZz93aWR0aD01MDAmaGVpZ2h0PTUwMCZtb2RlPXBhZCZzY2FsZT1jYW52YXMmc2hhcnBlbj01
                                                                Crosley Cruiser II Portable Platenspeler Oranje (5)
                                                                Crosley Cruiser II Portable Platenspeler Oranje
                                                                Bol.com Bol.com
                                                                6.310952914090657 (25)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                119.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Bol.com Bol.com
                                                                6.310952914090657 (25)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                119.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                2
                                                               • Teac TN-300
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/8/teac-tn-300-29586008.jpg
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/9/teac-tn-300-29586009.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/0/teac-tn-300-29586010.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/1/teac-tn-300-29586011.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/2/teac-tn-300-29586012.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/3/teac-tn-300-29586013.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/4/teac-tn-300-29586014.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/5/teac-tn-300-29586015.jpg
                                                                Teac TN-300 (5)
                                                                Teac TN-300
                                                                Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                399, 1w (offer_sdt_1_week)
                                                                Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                399, 1w (offer_sdt_1_week)
                                                                2
                                                               • Thorens TD-170-1
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/5/thorens-td-170-5441135.jpg
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/7/0/thorens-td-170-23313470.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/7/7/thorens-td-170-1-23714077.jpg
                                                                Thorens TD-170-1 (5)
                                                                Thorens TD-170-1
                                                                Pixmania.be Pixmania.be
                                                                3.5415568188966073 (25)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                308.98, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                Pixmania.be Pixmania.be
                                                                3.5415568188966073 (25)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                308.98, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                2
                                                               • Pro-Ject RPM 1.3 Genie
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/8/pro-ject-rpm-1-3-genie-23602588.jpg
                                                                Pro-Ject RPM 1.3 Genie (4)
                                                                Pro-Ject RPM 1.3 Genie
                                                                Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                369, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                369, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                2
                                                               • Denon DP-200USB premium silver
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/8/5/denon-dp-200usb-premium-silver-5421085.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/2/5/denon-dp-200usb-premium-silver-25319225.jpg
                                                                Denon DP-200USB premium silver (3)
                                                                Denon DP-200USB premium silver
                                                                Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                274, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                274, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                5
                                                               • Akai Turntable + USB
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/8/9/akai-turntable-usb-10331889.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/6/akai-turntable-usb-20737736.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/3/akai-turntable-usb-24644493.jpg
                                                                Akai Turntable + USB (3)
                                                                Akai Turntable + USB
                                                                Bol.com Bol.com
                                                                6.310952914090657 (25)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                86, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Bol.com Bol.com
                                                                6.310952914090657 (25)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                86, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                8
                                                                good_buy
                                                               • Ricatech RMC350
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/2/6/ricatech-rmc350-19445526.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/1/ricatech-rmc350-20989021.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/2/ricatech-rmc350-20989022.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/3/ricatech-rmc350-20989023.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/4/ricatech-rmc350-20989024.jpg
                                                                Ricatech RMC350 (3)
                                                                Ricatech RMC350
                                                                Artencraft.be Artencraft.be
                                                                8.452043968319776 (174)
                                                                195, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                Artencraft.be Artencraft.be
                                                                8.452043968319776 (174)
                                                                195, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                5
                                                               • Pro-Ject RPM 1.3 Genie wit
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/3/project-rpm-1-3-genie-white--20618263.jpg
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/7/project-rpm-1-3-genie-white--20618387.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/7/project-rpm-1-3-genie-white--23602587.jpg
                                                                Pro-Ject RPM 1.3 Genie wit (3)
                                                                Pro-Ject RPM 1.3 Genie wit
                                                                Apollo.nl Apollo.nl
                                                                369, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                Apollo.nl Apollo.nl
                                                                369, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                2
                                                               • Omnitronic BD-1380
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/4/3/omnitronic-bd-1380-21528843.jpg
                                                                Omnitronic BD-1380 (3)
                                                                Omnitronic BD-1380
                                                                Artencraft.be Artencraft.be
                                                                8.452043968319776 (174)
                                                                139, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                Artencraft.be Artencraft.be
                                                                8.452043968319776 (174)
                                                                139, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                2
                                                               • Pro-Ject 1Xpression Carbon
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/8/pro-ject-1xpression-carbon-23954198.jpg
                                                                Pro-Ject 1Xpression Carbon (3)
                                                                Pro-Ject 1Xpression Carbon
                                                                Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                649, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                649, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                2
                                                               • Ricatech RMC240 draaitafel
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/3/ricatech-rmc240-music-center-34894113.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzAuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81Mi82OC80YS81NTQ2Mzc0Zjc3NjIyZDY0NDc1YTY1NmQ3NTUyNGE1MDZmNzE3Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/6/ricatech-rmc240-music-center-34894116.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjQuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS8zOC81Mi80Zi83MTcwNGYzODY5NjY3MzY5NGE2OTZlMzY3NzU5Nzk1MjYzNzQ0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/9/ricatech-rmc240-music-center-34894119.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjIuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS82YS80Ny8zOS80ODRiNTU2OTc2Nzk2MjZhN2E1MDZmNzgzNTY2NGU2MjU1Mzk0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/8/9/ricatech-rmc240-audio-turntable-39298189.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/0/ricatech-rmc240-audio-turntable-39298190.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/1/ricatech-rmc240-audio-turntable-39298191.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/2/ricatech-rmc240-audio-turntable-39298192.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/3/ricatech-rmc240-audio-turntable-39298193.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/4/ricatech-rmc240-audio-turntable-39298194.jpg
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/5/ricatech-rmc240-audio-turntable-39298195.jpg
                                                                Ricatech RMC240 draaitafel (3)
                                                                Ricatech RMC240 draaitafel
                                                                Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                199, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                199, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                3
                                                               • Ricatech EP1968 Elvis Presley platenspeler
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/6/8/ricatech-elvis-presley-1968-platenspeler-34894968.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5iYXgtc2hvcC5ubC9pbWFnZS9wcm9kdWN0LzE5MjExMy80MDA1NjIvN2E1MGEwNGMvUmljYXRlY2hfZXAxOTY4X2VsdmlzX3ByZXNsZXlfdHVybnRhYmxlMS5qcGc=
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/6/9/ricatech-elvis-presley-1968-platenspeler-34894969.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTMvZXAxOTY4X2VsdmlzX3ByZXNsZXlfdHVybnRhYmxlLTI3NjI4MTE3LWZybnQxLmpwZw==
                                                                • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/7/2/ricatech-elvis-presley-1968-platenspeler-34894972.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjkuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS82Ny83Mi81YS81YTQ0NjEzNjU3NGQyZDc1NTA3NTQ2NDUzNTY2Nzc1MTU5NTM0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/5/7/ricatech-elvis-presley-39299057.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/5/8/ricatech-elvis-presley-39299058.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/5/9/ricatech-elvis-presley-39299059.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/6/0/ricatech-elvis-presley-39299060.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/6/1/ricatech-elvis-presley-39299061.jpg
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/6/2/ricatech-elvis-presley-39299062.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/6/3/ricatech-elvis-presley-39299063.jpg
                                                                Ricatech EP1968 Elvis Presley platenspeler (3)
                                                                Ricatech EP1968 Elvis Presley platenspeler
                                                                Bax-shop BE Bax-shop BE
                                                                7.647842611584061 (33)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                221, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                Bax-shop BE Bax-shop BE
                                                                7.647842611584061 (33)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                221, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                3
                                                               • Marantz TT-15S1 draaitafel
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/2/5/marantz-tt15-5441125.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/0/marantz-tt15-23240650.jpg
                                                                Marantz TT-15S1 draaitafel (3)
                                                                Marantz TT-15S1 draaitafel
                                                                Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                1798, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                1798, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                2
                                                               • Akai ATT 05U
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/2/akai-att-05u-5436272.jpg
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/5/akai-att-05u-20737735.jpg
                                                                Akai ATT 05U (3)
                                                                Akai ATT 05U
                                                                Bobshop.be Bobshop.be
                                                                8.837020083032762 (29)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                138.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Bobshop.be Bobshop.be
                                                                8.837020083032762 (29)
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                138.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                6
                                                               • Crosley CR8005A
                                                                • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/8/5/crosley-cr8005a-23461085.jpg
                                                                Crosley CR8005A (3)
                                                                Crosley CR8005A
                                                                Fonq.be Fonq.be
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                99.95, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                Fonq.be Fonq.be
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                99.95, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                2
                                                                good_buy
                                                               • Pro-Ject RPM 1.3 Genie Zwart
                                                                • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/7/6/pro-ject-rpm-1-3-genie-black-24847376.jpg
                                                                Pro-Ject RPM 1.3 Genie Zwart (3)
                                                                Pro-Ject RPM 1.3 Genie Zwart
                                                                Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                                • http://static2.vergelijk.be/s/1.99.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                2
                                                               • Lenco L-3867 USB draaitafel
                                                                • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/2/0/lenco-l-3867-usb-5514020.jpg
                                                                Lenco L-3867 USB draaitafel (3)
                                                                Lenco L-3867 USB draaitafel
                                                                Artencraft.be Artencraft.be
                                                                8.452043968319776 (174)
                                                                78.98, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                Artencraft.be Artencraft.be
                                                                8.452043968319776 (174)
                                                                78.98, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                4
                                                                good_buy
                                                               2 5
                                                               • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                               • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                               • blijmakers@vergelijk.be