x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

platenspeler

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in platenspeler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

platenspeler kopen

Jaja, ze bestaan nog: platenspelers! Voor veel mensen is de platenspeler (of pick-up) een fossiel apparaat: LP's zul je im...
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier platenspelers!Jaja, ze bestaan nog: platenspelers! Voor veel mensen is de platenspeler (of pick-up) een fossiel apparaat: LP's zul je immers niet zo snel meer terugvinden bij de muziekwinkel... toch? Niet dus. Veel mensen vinden de weerklank van de cd 'hard' of krijsend klinken, waar vinyl een warmere en gedetailleerde weergave geeft. Een LP heeft net wat extra charme. Daar komt nog bij dat de elektronische (dans)muziek eind jaren tachtig een revolutie veroorzaakte en sindsdien geniet vinyl van een tweede jeugd. Ook nu worden er nog platen geperst van populaire bands als 'The White Stripes' en ouder vinyl wordt regelmatig opnieuw uitgebracht op: nieuw vinyl.

  Jij wilt een platenspeler kopen en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Hieronder bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij de aankoop van een platenspeler.

  Wil je nu meteen op zoek naar een platenspeler, bekijk en vergelijk dan hier platenspelers!

  Bekende merken platenspelers zijn Denon, Gemini, Lenco, Numark, Philips, Pioneer, Technics en Thorens.

  Belangrijke onderdelen van de platenspeler
  In de specificaties van een platenspeler kom je vaak als eerste 'Torque' tegen. Dit staat voor de kracht van de platenspeler, oftewel de sterkte van de motor. Torque bepaalt hoe snel een platenspeler op tempo is na een start en hoe stabiel het tempo is. Het belangrijkste element van de platenspeler is de naald of het element. Deze zal op den duur slijten en moet worden vervangen, wat best prijzig kan zijn. Verder is een voorversterker bij de platenspeler voor veel mensen belangrijker dan ze denken. Moderne versterkers missen namelijk vaak een phono-uitgang, een speciale uitgang die het relatief zwakke signaal van de platenspeler versterkt tot een acceptabel niveau. Heeft de platenspeler een voorversterker, dan is deze aan te sluiten op een 'gewone' aansluiting op de versterker en is er dus geen phono-uitgang nodig. Tevens is het handig om het toerental van de platenspeler handmatig aan te kunnen passen. Veel (vooral ouder) vinyl is met een andere snelheid geperst en moet met een afwijkende snelheid afgespeeld worden. 33, 45 en 78 toeren per minuut zijn de meest voorkomende snelheden bij platenspelers.

  Dj's en platenspelers
  Een dj stelt natuurlijk strengere eisen aan de platenspeler. Die krijgt onder andere te maken met pitch control. Hiermee is de afspeelsnelheid van de platenspeler zeer nauw te regelen zodat een plaat makkelijker gemixt kan worden met een andere plaat die een net iets hogere snelheid heeft.

  Tegenwoordig werkt een dj niet alleen meer met LP’s en platenspelers, maar ook met cd’s. Je hebt speciale dj turntables. Dit zijn cd-spelers speciaal ontwikkeld voor dj’s. Je kunt met cd’s werken als met een LP: pitchen, scratchen, juggling, het kan allemaal. Sommigen zien er zelfs uit als platenspelers. De allernieuwste ontwikkeling is een iPod Dj-mixer waarop je twee iPods kunt aansluiten. Een platenspeler die dus met mp3-bestanden werkt en waarmee je technieken als scratchen, faden etc. gewoon kunt blijven toepassen.

  Vergelijk hier platenspelers!Overige onderdelen platenspelers
  Platenspelers zijn er met of zonder afdekkap. Voor een dj is een afdekkap niet nodig, maar als jij je platenspeler stofvrij wilt houden kan een afdekkap erg handig zijn. De arm van de platenspeler moet soepel en verstelbaar zijn. Bij sommige platenspelers kun je de draaiarm verwisselen voor een rechte of een S-vormige draaiarm. Platenspelers verschillen ook in aandrijftechniek. Je hebt platenspelers met snaaraandrijving en platenspelers met directe aandrijving. Een ‘direct’ aandrijving werkt met een magneet die de platenspeler stevig en nauwkeurig in balans houdt. De snaar- of riemaandrijving is minder krachtig en kan uit balans raken. Tenslotte is er nog de signaal-ruisverhouding bij de platenspeler. Dit is de verhouding tussen de muziek (signaal) en het achtergrondgeluid (ruis). Hoe hoger dit getal, hoe beter het geluid van de platenspeler.

  Wil je meer uitleg over de gebruikte begippen in deze tekst, kijk dan in de
  verklarende woordenlijst. En als je nog vragen hebt kun je kijken bij de veelstelde vragen over platenspelers.

  Of bekijk en vergelijk hier nu meteen platenspelers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier platenspelers!Wat is vinyl precies?
  Wat klinkt nu beter, cd of vinyl?
  Kan ik ook mijn oude 7 singles erop afspelen?
  Wat is CD-J of Final Scratch / Is er ook zoiets voor deejays die alleen cd's spelen?
  Kan ik LP’s op deze site vergelijken?

  Wil je meteen op zoek naar een platenspeler? Bekijk en
  vergelijk dan hier alle platenspelers!

  Wat is vinyl precies?
  Polyvinyl chloride is een veelgebruikt plastic, namelijk goedkoop en makkelijk te assembleren. Overigens: de term vinyl record kwam pas in de jaren '80 op. De meeste LP's van voor de jaren '50 zijn gemaakt van andere materialen.

  Wat klinkt nu beter, cd of vinyl?
  Dit is een eindeloze discussie onder muziekliefhebbers. Uiteindelijk gaat het er vooral om hoe de muziek opgenomen wordt, niet waarop. SACD- en dvd-audio zijn verbeterde digitale standaarden die een geluid reproduceren dat niet onderdoet voor de beste vinyl pressing.

  Kan ik ook mijn oude 7-singles erop afspelen?
  Zolang het draaiplateau ruim genoeg is, kun je er elk formaat op afspelen.

  Wat is CD-J of Final Scratch / Is er ook zoiets voor deejays die alleen cd's spelen?
  Pioneer is de ontwikkelaar van een succesvolle cd-speler die te hanteren is als een platenspeler of turntable. Hiermee is het dus mogelijk om met cd's makkelijk te mixen en te scratchen. Dit geeft een enorm voordeel want cd's zijn veel goedkoper en sneller te produceren dan vinyl.

  Kan ik LP's op deze site vergelijken?
  Dit is mogelijk, al is het aanbod van vinyl op Internet beperkt. Zie de categorie cd’s onder entertainment.

  Bekijk en vergelijk hier platenspelers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier platenspelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen. Wil je meteen op zoek naar een platenspeler?

  Bekijk en vergelijk dan hier platenspelers en vind de beste koop!

  Pitch control
  Hiermee is de afspeelsnelheid zeer nauw te regelen zodat de ene plaat makkelijker gemixt kan worden met de andere plaat die een net iets hogere snelheid heeft.

  Signaal-ruisverhouding
  Dit is de verhouding tussen de muziek (signaal) en het achtergrondgeluid (ruis). Hoe hoger dit getal, hoe beter het geluid.

  Toerental
  Het is handig om het toerental van de platenspeler handmatig aan te kunnen passen. Veel (vooral ouder) vinyl is met een andere snelheid geperst en moet met een afwijkende snelheid afgespeeld worden. 33, 45 en 78 toeren per minuut zijn de meest voorkomende snelheden.

  Voorversterker
  Verder is een voorversterker voor veel mensen belangrijker dan ze denken. Moderne versterkers missen namelijk vaak een phono-uitgang, een speciale uitgang die het relatief zwakke signaal van de LP versterkt tot een acceptabel niveau. Heeft de platenspeler een voorversterker, dan is deze aan te sluiten op een 'gewone' aansluiting op de versterker en is er dus geen phono-uitgang nodig.

  Wow & flutter
  Wow en flutter zijn termen die de frequentievariatie van een weergegeven klank meetbaar maken. Een platenspeler zal nooit op een exacte en constante snelheid spelen. De 'pitch' (de snelheid van het afgespeelde geluid) kan per één of twee seconden fluctueren, wat 'Wow' heet. Als dat in hogere mate voorkomt noemt men het 'flutter'. Leuk dat de fabrikanten het aangeven maar het blijft een relatief begrip omdat de platenspeler erg gevoelig is voor zijn omgeving.

  Bekijk en vergelijk hier platenspelers en vind de beste koop!

  • ION Vergelijk ION platenspelers hier.
  • Crosley Vind de beste prijs voor Crosley platenspelers hier.
  • Lenco De goedkoopste Lenco platenspelers.
  • Zwart Zwarte platenspelers.
  • Bruin Bruine platenspelers.
  • USB aansluiting Platenspelers met USB aansluiting.
 • Ricatech RTT250
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/7/ricatech-rtt250-18793917.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/2/ricatech-rtt250-20972592.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/3/ricatech-rtt250-20972593.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/4/ricatech-rtt250-20972594.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/5/ricatech-rtt250-20972595.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/6/ricatech-rtt250-20972596.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/7/ricatech-rtt250-20972597.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/7/ricatech-rtt250-18793917.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8xLzcvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTE4NzkzOTE3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/2/ricatech-rtt250-20972592.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzIvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTkyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/3/ricatech-rtt250-20972593.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzMvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/4/ricatech-rtt250-20972594.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzQvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTk0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/5/ricatech-rtt250-20972595.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzUvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTk1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/6/ricatech-rtt250-20972596.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzYvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTk2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/7/ricatech-rtt250-20972597.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzcvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTk3LmpwZw==
  Ricatech RTT250 (5)
  3.5888030888030884 (2)
  Ricatech RTT250
  Mooie behuizing, maar een slechte platenspeler
  De platenspeler van de RICATECH RMC 250 zit erg los, waardoor je deze voorzichtig moet bedienen. Het verschil tussen 33 toeren en 45 toeren was bij mijn apparaat niet te horen. Het geluid wat er uit komt is voor 2 Watt speakers naar behoren, maar krakerig. Externe speakers aansluiten is hiervoor een oplossing. De kwaliteit van de radio is ook belabberd. Voor een goed bereik het gehele snoertje uitgerold, waarbij er alsnog bij sommige zenders ruis te horen was. TIP: Eerst in een winkel bekijken. De Ricatech platenspelers lijken allemaal op elkaar.
  2.0
  0 10
  • Uiterlijk
  • Cassette bandjes afspelen
  • Platenspeler deugd niet
  • Geluidskwaliteit is matig
  • Volumeknop zit redelijk los
 • Ricatech RTT250
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/7/ricatech-rtt250-18793917.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/2/ricatech-rtt250-20972592.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/3/ricatech-rtt250-20972593.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/4/ricatech-rtt250-20972594.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/5/ricatech-rtt250-20972595.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/6/ricatech-rtt250-20972596.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/7/ricatech-rtt250-20972597.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/7/ricatech-rtt250-18793917.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8xLzcvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTE4NzkzOTE3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/2/ricatech-rtt250-20972592.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzIvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTkyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/3/ricatech-rtt250-20972593.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzMvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/4/ricatech-rtt250-20972594.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzQvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTk0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/5/ricatech-rtt250-20972595.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzUvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTk1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/6/ricatech-rtt250-20972596.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzYvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTk2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/7/ricatech-rtt250-20972597.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzcvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTk3LmpwZw==
  Ricatech RTT250 (5)
  3.5888030888030884 (2)
  Ricatech RTT250
  Matig en kwetsbaar apparaat; verwacht er niet lang mee te doen.
  Heb de Ricatech RMC250 de luxe gekocht bij Reed Elsevier. Men schrijft over een superieure geluidskwaliteit, maar dat is wat mij betreft schromelijk overdreven. Verder ging de CD-lade steeds open nadat ik op de playknop had gedrukt; speelt dus geen muziek af. Muziekcentrum moet om te retourneren naar het postkantoor gebracht worden; klantvriendelijker zou zijn dat je via een telefoontje kunt afspreken, dat men het apparaat weer komt ophalen. Worden verzendkosten vergoed? Het apparaat was wel stuk toen wij hem ontvingen.
  4.3
  0 10
 • ION LP2CD draaitafel
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/8/0/ion-lp2cd-usb-14765080.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/0/ion-lp2cd-usb-20805200.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/1/ion-lp2cd-usb-20805201.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/2/ion-lp2cd-usb-20805202.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/ion-lp2cd-usb-20805203.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/8/0/ion-lp2cd-usb-14765080.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC84LzAvaW9uLWxwMmNkLXVzYi0xNDc2NTA4MC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/0/ion-lp2cd-usb-20805200.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzAvaW9uLWxwMmNkLXVzYi0yMDgwNTIwMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/1/ion-lp2cd-usb-20805201.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzEvaW9uLWxwMmNkLXVzYi0yMDgwNTIwMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/2/ion-lp2cd-usb-20805202.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzIvaW9uLWxwMmNkLXVzYi0yMDgwNTIwMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/ion-lp2cd-usb-20805203.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzMvaW9uLWxwMmNkLXVzYi0yMDgwNTIwMy5qcGc=
  ION LP2CD draaitafel (6)
  8.25 (1)
  ION LP2CD draaitafel
  Zeer handig, je kunt zo aansluiten op receiver versterker
  Zeer handig, je kunt zo aansluiten op receiver versterker. Op AUX ingang opnemen van lp naar cd. Dat zoek ik.
  10.0
  0 10
 • Lenco L3807 draaitafel
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/9/lenco-professional-turntable-1739606.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/7/lenco-l3807-audio-turntable-23707227.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/9/lenco-professional-turntable-1739606.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC82LzkvbGVuY28tcHJvZmVzc2lvbmFsLXR1cm50YWJsZS0xNzM5NjA2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/7/lenco-l3807-audio-turntable-23707227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzcvbGVuY28tbDM4MDctYXVkaW8tdHVybnRhYmxlLTIzNzA3MjI3LmpwZw==
  Lenco L3807 draaitafel (12)
  7.355447213619365 (3)
  Lenco L3807 draaitafel
  De Lenco L-3807 is een prima direct drive draaitafel
  De Lenco L-3807 is een prima direct drive draaitafel. Ik bezit mijn L-3807 sinds 2006, en hij is still going strong. Sinds er bij mijn draaitafel geen garantie meer op het product zit heb ik wel wat kleine aanpassingen gedaan om de klankkwaliteit te verbeteren, namelijk een nieuwe toonarm. Bij het kopen van dit product ,7 jaar geleden, kocht ik er tevens een Ortofon Pro element bij, dit omdat de elementen die er bij de meeste merken bij zit niet geweldig zijn.
  7.7
  0 10
 • Soundmaster PL 530
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/7/2/soundmaster-pl-530-usb-18759872.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/6/0/soundmaster-pl-530-usb-24051060.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/7/2/soundmaster-pl-530-usb-18759872.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzIvc291bmRtYXN0ZXItcGwtNTMwLXVzYi0xODc1OTg3Mi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/6/0/soundmaster-pl-530-usb-24051060.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC82LzAvc291bmRtYXN0ZXItcGwtNTMwLXVzYi0yNDA1MTA2MC5qcGc=
  Soundmaster PL 530 (4)
  6.25 (1)
  Soundmaster PL 530
  compact. geluidskwaliteit laat te wensen over
  Compact apparaat. Geluidskwaliteit laat te wensen over. Wel eenvoudige bediening. Handig die USB aansluiting!
  6.0
  0 10
 • Lenco L3807 draaitafel
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/9/lenco-professional-turntable-1739606.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/7/lenco-l3807-audio-turntable-23707227.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/9/lenco-professional-turntable-1739606.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC82LzkvbGVuY28tcHJvZmVzc2lvbmFsLXR1cm50YWJsZS0xNzM5NjA2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/7/lenco-l3807-audio-turntable-23707227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzcvbGVuY28tbDM4MDctYXVkaW8tdHVybnRhYmxlLTIzNzA3MjI3LmpwZw==
  Lenco L3807 draaitafel (12)
  7.355447213619365 (3)
  Lenco L3807 draaitafel
  Lenco L3807 SL1200 style
  Prima produkt. Heb het nu al enige tijd :) Toerental en pitch prima. Nooit geen haperingen of storingen mee gehad. In combinatie met een ortofon gold THA BEST !
  8.7
  0 10
 • Lenco L3807 draaitafel
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/9/lenco-professional-turntable-1739606.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/7/lenco-l3807-audio-turntable-23707227.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/9/lenco-professional-turntable-1739606.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC82LzkvbGVuY28tcHJvZmVzc2lvbmFsLXR1cm50YWJsZS0xNzM5NjA2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/7/lenco-l3807-audio-turntable-23707227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzcvbGVuY28tbDM4MDctYXVkaW8tdHVybnRhYmxlLTIzNzA3MjI3LmpwZw==
  Lenco L3807 draaitafel (12)
  7.355447213619365 (3)
  Lenco L3807 draaitafel
  Absoluut een wanproduct
  Absoluut een wanproduct. Het exemplaar wat ik gekocht heb, is nooit goed geweest. Het toerental slingerde maar wat heen en weer en was niet goed te krijgen. Het mechaniek klonk als een stoomboot. En als extraatje: na drie minuten draaien, werd hij moe en hield hij ermee op. Na vijf minuten rust deed hij het weer even.
  1.0
  0 10
 • ION
  • ion
 • Crosley
  • crosley
 • Lenco
  • lenco
 • Zwart
  • zwart
 • Bruin
  • bruin
 • USB aansluiting
  • usb
Platenspelers 6.1 (11)
0 - 24
 • Technics SL 1210 MK-II
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/8/technics-sl-1210-mk-ii-5436328.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/8/technics-sl-1210-mk-ii-5436328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8yLzgvdGVjaG5pY3Mtc2wtMTIxMC1tay1paS01NDM2MzI4LmpwZw==
  Technics SL 1210 MK-II (24)
  Technics SL 1210 MK-II
  Bax-shop.be Bax-shop.be
  8.708614938479009 (64)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2290, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bax-shop.be Bax-shop.be
  8.708614938479009 (64)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2290, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
  most_sold
 • Lenco L3807 draaitafel
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/9/lenco-professional-turntable-1739606.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/7/lenco-l3807-audio-turntable-23707227.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/6/9/lenco-professional-turntable-1739606.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC82LzkvbGVuY28tcHJvZmVzc2lvbmFsLXR1cm50YWJsZS0xNzM5NjA2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/7/lenco-l3807-audio-turntable-23707227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzcvbGVuY28tbDM4MDctYXVkaW8tdHVybnRhYmxlLTIzNzA3MjI3LmpwZw==
  Lenco L3807 draaitafel (12)
  7.355447213619365 (3)
  Lenco L3807 draaitafel
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  219.11, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  219.11, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Denver Musiccenter VPL-120 bruin
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/1/0/denver-musiccenter-vpl-120-bruin-50716610.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8zMDAwXzM5OTkvMzkwMC8zOTMwLzM5MzAvMTQxMzk0M19MQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/4/denver-musiccenter-vpl-120-bruin-52792214.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/3/denver-musiccenter-vpl-120-bruin-54472163.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/4/denver-musiccenter-vpl-120-bruin-54472164.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/5/denver-musiccenter-vpl-120-bruin-54472165.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/6/denver-musiccenter-vpl-120-bruin-54472166.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/1/0/denver-musiccenter-vpl-120-bruin-50716610.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8zMDAwXzM5OTkvMzkwMC8zOTMwLzM5MzAvMTQxMzk0M19MQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/4/denver-musiccenter-vpl-120-bruin-52792214.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi8xLzQvZGVudmVyLW11c2ljY2VudGVyLXZwbC0xMjAtYnJ1aW4tNTI3OTIyMTQuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/3/denver-musiccenter-vpl-120-bruin-54472163.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzMvZGVudmVyLW11c2ljY2VudGVyLXZwbC0xMjAtYnJ1aW4tNTQ0NzIxNjMuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/4/denver-musiccenter-vpl-120-bruin-54472164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzQvZGVudmVyLW11c2ljY2VudGVyLXZwbC0xMjAtYnJ1aW4tNTQ0NzIxNjQuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/5/denver-musiccenter-vpl-120-bruin-54472165.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzUvZGVudmVyLW11c2ljY2VudGVyLXZwbC0xMjAtYnJ1aW4tNTQ0NzIxNjUuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/6/denver-musiccenter-vpl-120-bruin-54472166.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzYvZGVudmVyLW11c2ljY2VudGVyLXZwbC0xMjAtYnJ1aW4tNTQ0NzIxNjYuanBn
  Denver Musiccenter VPL-120 bruin (11)
  Denver Musiccenter VPL-120 bruin
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Audio-Technica AT-PL50
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/0/4/audio-technica--at-pl50-24600404.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/4/audio-technica--at-pl50-24623244.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/0/4/audio-technica--at-pl50-24600404.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8wLzQvYXVkaW8tdGVjaG5pY2EtLWF0LXBsNTAtMjQ2MDA0MDQuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/4/audio-technica--at-pl50-24623244.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi80LzQvYXVkaW8tdGVjaG5pY2EtLWF0LXBsNTAtMjQ2MjMyNDQuanBn
  Audio-Technica AT-PL50 (11)
  Audio-Technica AT-PL50
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  22.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  22.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Dual CS 460
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/1/dual-cs-460-20536191.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/1/dual-cs-460-20536191.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS85LzEvZHVhbC1jcy00NjAtMjA1MzYxOTEuanBn
  Dual CS 460 (9)
  Dual CS 460
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  699, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  699, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Ricatech RMC350
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/2/6/ricatech-rmc350-19445526.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/1/ricatech-rmc350-20989021.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/2/ricatech-rmc350-20989022.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/3/ricatech-rmc350-20989023.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/4/ricatech-rmc350-20989024.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/2/6/ricatech-rmc350-19445526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8yLzYvcmljYXRlY2gtcm1jMzUwLTE5NDQ1NTI2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/1/ricatech-rmc350-20989021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzEvcmljYXRlY2gtcm1jMzUwLTIwOTg5MDIxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/2/ricatech-rmc350-20989022.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzIvcmljYXRlY2gtcm1jMzUwLTIwOTg5MDIyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/3/ricatech-rmc350-20989023.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzMvcmljYXRlY2gtcm1jMzUwLTIwOTg5MDIzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/4/ricatech-rmc350-20989024.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8yLzQvcmljYXRlY2gtcm1jMzUwLTIwOTg5MDI0LmpwZw==
  Ricatech RMC350 (7)
  Ricatech RMC350
  Bax-shop.be Bax-shop.be
  8.708614938479009 (64)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  142, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bax-shop.be Bax-shop.be
  8.708614938479009 (64)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  142, 4d (offer_sdt_4_days)
  3
 • Dual DTJ 301 USB draaitafel
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/1/dual-dtj-301-usb-audio-turntable-23226971.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/2/dual-dtj-301-usb-audio-turntable-23226972.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/1/dual-dtj-301-usb-audio-turntable-23226971.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzEvZHVhbC1kdGotMzAxLXVzYi1hdWRpby10dXJudGFibGUtMjMyMjY5NzEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/2/dual-dtj-301-usb-audio-turntable-23226972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83LzIvZHVhbC1kdGotMzAxLXVzYi1hdWRpby10dXJudGFibGUtMjMyMjY5NzIuanBn
  Dual DTJ 301 USB draaitafel (7)
  Dual DTJ 301 USB draaitafel
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Audio Technica AT-LP1240-USB direct-drive draaitafel
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/6/9/audio-technica-at-lp1240usb-tourne-disque-usb-42778469.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/7/0/audio-technica-at-lp1240usb-tourne-disque-usb-42778470.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/7/1/audio-technica-at-lp1240usb-tourne-disque-usb-42778471.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/6/9/audio-technica-at-lp1240usb-tourne-disque-usb-42778469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC82LzkvYXVkaW8tdGVjaG5pY2EtYXQtbHAxMjQwdXNiLXRvdXJuZS1kaXNxdWUtdXNiLTQyNzc4NDY5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/7/0/audio-technica-at-lp1240usb-tourne-disque-usb-42778470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC83LzAvYXVkaW8tdGVjaG5pY2EtYXQtbHAxMjQwdXNiLXRvdXJuZS1kaXNxdWUtdXNiLTQyNzc4NDcwLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/7/1/audio-technica-at-lp1240usb-tourne-disque-usb-42778471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC83LzEvYXVkaW8tdGVjaG5pY2EtYXQtbHAxMjQwdXNiLXRvdXJuZS1kaXNxdWUtdXNiLTQyNzc4NDcxLmpwZw==
  Audio Technica AT-LP1240-USB direct-drive draaitafel (7)
  Audio Technica AT-LP1240-USB direct-drive draaitafel
  Bax-shop.be Bax-shop.be
  8.708614938479009 (64)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  444, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bax-shop.be Bax-shop.be
  8.708614938479009 (64)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  444, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Soundmaster NR513A draaitafel
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/0/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24813940.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/1/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24813941.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/2/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24813942.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/3/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24813943.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/4/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24813944.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/5/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24813945.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/2/4/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24833924.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/0/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24813940.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzAvc291bmRtYXN0ZXItbnI1MTNhLWF1ZGlvLXR1cm50YWJsZS0yNDgxMzk0MC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/1/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24813941.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzEvc291bmRtYXN0ZXItbnI1MTNhLWF1ZGlvLXR1cm50YWJsZS0yNDgxMzk0MS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/2/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24813942.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzIvc291bmRtYXN0ZXItbnI1MTNhLWF1ZGlvLXR1cm50YWJsZS0yNDgxMzk0Mi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/3/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24813943.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzMvc291bmRtYXN0ZXItbnI1MTNhLWF1ZGlvLXR1cm50YWJsZS0yNDgxMzk0My5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/4/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24813944.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzQvc291bmRtYXN0ZXItbnI1MTNhLWF1ZGlvLXR1cm50YWJsZS0yNDgxMzk0NC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/4/5/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24813945.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS80LzUvc291bmRtYXN0ZXItbnI1MTNhLWF1ZGlvLXR1cm50YWJsZS0yNDgxMzk0NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/2/4/soundmaster-nr513a-audio-turntable-24833924.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8yLzQvc291bmRtYXN0ZXItbnI1MTNhLWF1ZGlvLXR1cm50YWJsZS0yNDgzMzkyNC5qcGc=
  Soundmaster NR513A draaitafel (6)
  Soundmaster NR513A draaitafel
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  175, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  175, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Soundmaster PL 875
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/7/6/soundmaster-pl-875-18758376.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/2/5/soundmaster-pl-875-19989525.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/6/soundmaster-pl-875-23227136.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/7/6/soundmaster-pl-875-18758376.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy83LzYvc291bmRtYXN0ZXItcGwtODc1LTE4NzU4Mzc2LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/2/5/soundmaster-pl-875-19989525.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8yLzUvc291bmRtYXN0ZXItcGwtODc1LTE5OTg5NTI1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/6/soundmaster-pl-875-23227136.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzYvc291bmRtYXN0ZXItcGwtODc1LTIzMjI3MTM2LmpwZw==
  Soundmaster PL 875 (6)
  Soundmaster PL 875
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • ION LP2CD draaitafel
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/8/0/ion-lp2cd-usb-14765080.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/0/ion-lp2cd-usb-20805200.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/1/ion-lp2cd-usb-20805201.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/2/ion-lp2cd-usb-20805202.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/ion-lp2cd-usb-20805203.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/8/0/ion-lp2cd-usb-14765080.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC84LzAvaW9uLWxwMmNkLXVzYi0xNDc2NTA4MC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/0/ion-lp2cd-usb-20805200.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzAvaW9uLWxwMmNkLXVzYi0yMDgwNTIwMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/1/ion-lp2cd-usb-20805201.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzEvaW9uLWxwMmNkLXVzYi0yMDgwNTIwMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/2/ion-lp2cd-usb-20805202.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzIvaW9uLWxwMmNkLXVzYi0yMDgwNTIwMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/ion-lp2cd-usb-20805203.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzMvaW9uLWxwMmNkLXVzYi0yMDgwNTIwMy5qcGc=
  ION LP2CD draaitafel (6)
  8.25 (1)
  ION LP2CD draaitafel
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  335, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  335, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
  best_reviewed
 • Roadstar HIF-1999D+BT draaitafel
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/2/roadstar-hif-1999d-bt-audio-turntable-44155912.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/2/roadstar-hif-1999d-bt-audio-turntable-44155912.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8xLzIvcm9hZHN0YXItaGlmLTE5OTlkLWJ0LWF1ZGlvLXR1cm50YWJsZS00NDE1NTkxMi5qcGc=
  Roadstar HIF-1999D+BT draaitafel (5)
  Roadstar HIF-1999D+BT draaitafel
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.200625960554241 (769)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  263.95, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.200625960554241 (769)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  263.95, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Soundmaster PL900 draaitafel
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/7/3/soundmaster-pl-900-30820473.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3AvbC9wbDkwMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/1/5/soundmaster-pl-900-34882315.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy53ZWJzaG9wYXBwLmNvbS9zaG9wcy8wMzQ1NDQvZmlsZXMvMDI2NzUzMzIxL2ltYWdlLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/1/6/soundmaster-pl-900-34882316.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53b2hpLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8xL2ltYWdlLzM0MHgzNDAvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvcC9sL3BsOTAwXzQwMDU0MjUwMDM1MjYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/0/2/soundmaster-pl900-audio-turntable-35779902.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/7/3/soundmaster-pl-900-30820473.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3AvbC9wbDkwMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/1/5/soundmaster-pl-900-34882315.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy53ZWJzaG9wYXBwLmNvbS9zaG9wcy8wMzQ1NDQvZmlsZXMvMDI2NzUzMzIxL2ltYWdlLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/1/6/soundmaster-pl-900-34882316.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53b2hpLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8xL2ltYWdlLzM0MHgzNDAvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvcC9sL3BsOTAwXzQwMDU0MjUwMDM1MjYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/0/2/soundmaster-pl900-audio-turntable-35779902.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8wLzIvc291bmRtYXN0ZXItcGw5MDAtYXVkaW8tdHVybnRhYmxlLTM1Nzc5OTAyLmpwZw==
  Soundmaster PL900 draaitafel (5)
  Soundmaster PL900 draaitafel
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  298, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  298, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Teac TN-300
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/8/teac-tn-300-29586008.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/9/teac-tn-300-29586009.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/0/teac-tn-300-29586010.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/1/teac-tn-300-29586011.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/2/teac-tn-300-29586012.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/3/teac-tn-300-29586013.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/4/teac-tn-300-29586014.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/5/teac-tn-300-29586015.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/8/teac-tn-300-29586008.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8wLzgvdGVhYy10bi0zMDAtMjk1ODYwMDguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/9/teac-tn-300-29586009.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8wLzkvdGVhYy10bi0zMDAtMjk1ODYwMDkuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/0/teac-tn-300-29586010.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8xLzAvdGVhYy10bi0zMDAtMjk1ODYwMTAuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/1/teac-tn-300-29586011.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8xLzEvdGVhYy10bi0zMDAtMjk1ODYwMTEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/2/teac-tn-300-29586012.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8xLzIvdGVhYy10bi0zMDAtMjk1ODYwMTIuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/3/teac-tn-300-29586013.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8xLzMvdGVhYy10bi0zMDAtMjk1ODYwMTMuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/4/teac-tn-300-29586014.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8xLzQvdGVhYy10bi0zMDAtMjk1ODYwMTQuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/5/teac-tn-300-29586015.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8xLzUvdGVhYy10bi0zMDAtMjk1ODYwMTUuanBn
  Teac TN-300 (5)
  Teac TN-300
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.200625960554241 (769)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  318.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.200625960554241 (769)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  318.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Audio-Technica AT-LP120-USB draaitafel
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/2/audio-technica--at-lp120-usb-audio-turntable-23224452.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/4/9/audio-technica--at-lp120-usb-24400749.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/0/audio-technica--at-lp120-usb-24400750.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/2/audio-technica--at-lp120-usb-audio-turntable-23224452.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC81LzIvYXVkaW8tdGVjaG5pY2EtLWF0LWxwMTIwLXVzYi1hdWRpby10dXJudGFibGUtMjMyMjQ0NTIuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/4/9/audio-technica--at-lp120-usb-24400749.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy80LzkvYXVkaW8tdGVjaG5pY2EtLWF0LWxwMTIwLXVzYi0yNDQwMDc0OS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/0/audio-technica--at-lp120-usb-24400750.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzAvYXVkaW8tdGVjaG5pY2EtLWF0LWxwMTIwLXVzYi0yNDQwMDc1MC5qcGc=
  Audio-Technica AT-LP120-USB draaitafel (5)
  Audio-Technica AT-LP120-USB draaitafel
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Ricatech RTT250
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/7/ricatech-rtt250-18793917.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/2/ricatech-rtt250-20972592.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/3/ricatech-rtt250-20972593.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/4/ricatech-rtt250-20972594.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/5/ricatech-rtt250-20972595.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/6/ricatech-rtt250-20972596.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/7/ricatech-rtt250-20972597.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/7/ricatech-rtt250-18793917.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8xLzcvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTE4NzkzOTE3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/2/ricatech-rtt250-20972592.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzIvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTkyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/3/ricatech-rtt250-20972593.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzMvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTkzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/4/ricatech-rtt250-20972594.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzQvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTk0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/5/ricatech-rtt250-20972595.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzUvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTk1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/6/ricatech-rtt250-20972596.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzYvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTk2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/7/ricatech-rtt250-20972597.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzcvcmljYXRlY2gtcnR0MjUwLTIwOTcyNTk3LmpwZw==
  Ricatech RTT250 (5)
  3.5888030888030884 (2)
  Ricatech RTT250
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  172, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  172, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Marantz TT-5005
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/3/5/marantz-tt5005-19563935.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/5/7/marantz-tt5005-19564257.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/5/marantz-tt5005-19696275.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/1/marantz-tt-5005-55912591.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/2/marantz-tt-5005-55912592.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/3/5/marantz-tt5005-19563935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8zLzUvbWFyYW50ei10dDUwMDUtMTk1NjM5MzUuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/5/7/marantz-tt5005-19564257.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi81LzcvbWFyYW50ei10dDUwMDUtMTk1NjQyNTcuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/5/marantz-tt5005-19696275.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzUvbWFyYW50ei10dDUwMDUtMTk2OTYyNzUuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/1/marantz-tt-5005-55912591.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzEvbWFyYW50ei10dC01MDA1LTU1OTEyNTkxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/2/marantz-tt-5005-55912592.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85LzIvbWFyYW50ei10dC01MDA1LTU1OTEyNTkyLmpwZw==
  Marantz TT-5005 (4)
  Marantz TT-5005
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Sony USB-platenspeler
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/1/sony-ps-lx300usb-5436321.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/0/9/sony-ps-lx300usb-23214109.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/0/sony-ps-lx300usb-23214110.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/sony-pslx300usb-audio-turntable-24532554.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/5/2/sony-usb-turntable-25094752.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/6/sony-ps-lx300usb-54825256.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/8/sony-ps-lx300usb-55156408.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/4/6/sony-ps-lx300usb-55378846.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/1/sony-ps-lx300usb-5436321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8yLzEvc29ueS1wcy1seDMwMHVzYi01NDM2MzIxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/0/9/sony-ps-lx300usb-23214109.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8wLzkvc29ueS1wcy1seDMwMHVzYi0yMzIxNDEwOS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/0/sony-ps-lx300usb-23214110.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8xLzAvc29ueS1wcy1seDMwMHVzYi0yMzIxNDExMC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/sony-pslx300usb-audio-turntable-24532554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS81LzQvc29ueS1wc2x4MzAwdXNiLWF1ZGlvLXR1cm50YWJsZS0yNDUzMjU1NC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/5/2/sony-usb-turntable-25094752.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy81LzIvc29ueS11c2ItdHVybnRhYmxlLTI1MDk0NzUyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/6/sony-ps-lx300usb-54825256.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzYvc29ueS1wcy1seDMwMHVzYi01NDgyNTI1Ni5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/8/sony-ps-lx300usb-55156408.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzgvc29ueS1wcy1seDMwMHVzYi01NTE1NjQwOC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/4/6/sony-ps-lx300usb-55378846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzYvc29ueS1wcy1seDMwMHVzYi01NTM3ODg0Ni5qcGc=
  Sony USB-platenspeler (4)
  Sony USB-platenspeler
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Audio Technica AT-LP60-USB draaitafel
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/3/audio-technica-lp-60-usb-audio-technica-lp60usb-33673303.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8yMDAwXzI5OTkvMjkwMC8yOTYwLzI5NjgvNzUyNjA0X1JCXzAwX0ZCLkVQU18yNTAuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/0/audio-technica-lp-60-usb-audio-technica-lp60usb-35056600.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTlIvMTMvZGUvNTUvNTYyNzQxMS8xNTA1LTEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/9/6/audio-technica-lp-60-usb-audio-technica-lp60usb-45494796.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci81MDU1MTQ1NzQ3NzI4X2hfZl9sXzA=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/8/7/audio-technica-lp-60-usb-audio-technica-lp60usb-47745687.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/8/8/audio-technica-lp-60-usb-audio-technica-lp60usb-47745688.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/8/9/audio-technica-lp-60-usb-audio-technica-lp60usb-47745689.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/3/audio-technica-lp-60-usb-audio-technica-lp60usb-33673303.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8yMDAwXzI5OTkvMjkwMC8yOTYwLzI5NjgvNzUyNjA0X1JCXzAwX0ZCLkVQU18yNTAuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/0/audio-technica-lp-60-usb-audio-technica-lp60usb-35056600.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTlIvMTMvZGUvNTUvNTYyNzQxMS8xNTA1LTEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/9/6/audio-technica-lp-60-usb-audio-technica-lp60usb-45494796.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci81MDU1MTQ1NzQ3NzI4X2hfZl9sXzA=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/8/7/audio-technica-lp-60-usb-audio-technica-lp60usb-47745687.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi84LzcvYXVkaW8tdGVjaG5pY2EtbHAtNjAtdXNiLWF1ZGlvLXRlY2huaWNhLWxwNjB1c2ItNDc3NDU2ODcuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/8/8/audio-technica-lp-60-usb-audio-technica-lp60usb-47745688.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi84LzgvYXVkaW8tdGVjaG5pY2EtbHAtNjAtdXNiLWF1ZGlvLXRlY2huaWNhLWxwNjB1c2ItNDc3NDU2ODguanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/8/9/audio-technica-lp-60-usb-audio-technica-lp60usb-47745689.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi84LzkvYXVkaW8tdGVjaG5pY2EtbHAtNjAtdXNiLWF1ZGlvLXRlY2huaWNhLWxwNjB1c2ItNDc3NDU2ODkuanBn
  Audio Technica AT-LP60-USB draaitafel (4)
  Audio Technica AT-LP60-USB draaitafel
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  145, 5d (offer_sdt_5_days)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  145, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Lenco L-3808
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/1/lenco-l-3808-41419771.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/2/lenco-l-3808-41419772.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/3/lenco-l-3808-41419773.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/4/lenco-l-3808-41419774.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/5/lenco-l-3808-41419775.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/6/lenco-l-3808-41419776.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/7/lenco-l-3808-41419777.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/8/lenco-l-3808-41419778.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/9/lenco-l-3808-41419779.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/1/lenco-l-3808-41419771.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzEvbGVuY28tbC0zODA4LTQxNDE5NzcxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/2/lenco-l-3808-41419772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzIvbGVuY28tbC0zODA4LTQxNDE5NzcyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/3/lenco-l-3808-41419773.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzMvbGVuY28tbC0zODA4LTQxNDE5NzczLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/4/lenco-l-3808-41419774.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzQvbGVuY28tbC0zODA4LTQxNDE5Nzc0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/5/lenco-l-3808-41419775.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzUvbGVuY28tbC0zODA4LTQxNDE5Nzc1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/6/lenco-l-3808-41419776.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzYvbGVuY28tbC0zODA4LTQxNDE5Nzc2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/7/lenco-l-3808-41419777.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzcvbGVuY28tbC0zODA4LTQxNDE5Nzc3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/8/lenco-l-3808-41419778.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzgvbGVuY28tbC0zODA4LTQxNDE5Nzc4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/9/lenco-l-3808-41419779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzkvbGVuY28tbC0zODA4LTQxNDE5Nzc5LmpwZw==
  Lenco L-3808 (4)
  Lenco L-3808
  Whinkel.be Whinkel.be
  188.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Whinkel.be Whinkel.be
  188.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Soundmaster PL 530
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/7/2/soundmaster-pl-530-usb-18759872.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/6/0/soundmaster-pl-530-usb-24051060.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/7/2/soundmaster-pl-530-usb-18759872.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC83LzIvc291bmRtYXN0ZXItcGwtNTMwLXVzYi0xODc1OTg3Mi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/6/0/soundmaster-pl-530-usb-24051060.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC82LzAvc291bmRtYXN0ZXItcGwtNTMwLXVzYi0yNDA1MTA2MC5qcGc=
  Soundmaster PL 530 (4)
  6.25 (1)
  Soundmaster PL 530
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.200625960554241 (769)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105.15, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.200625960554241 (769)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105.15, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Pioneer PL-990 draaitafel
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/0/9/pioneer-pl-990-5436309.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/2/3/pioneer-pl-990-14958023.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/8/pioneer-pl-990-14982668.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/9/pioneer-pl-990-14982669.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/0/pioneer-pl-990-14982670.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/0/pioneer-pl-990-23218640.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/0/9/pioneer-pl-990-5436309.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzkvcGlvbmVlci1wbC05OTAtNTQzNjMwOS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/2/3/pioneer-pl-990-14958023.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8yLzMvcGlvbmVlci1wbC05OTAtMTQ5NTgwMjMuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/8/pioneer-pl-990-14982668.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi82LzgvcGlvbmVlci1wbC05OTAtMTQ5ODI2NjguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/9/pioneer-pl-990-14982669.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi82LzkvcGlvbmVlci1wbC05OTAtMTQ5ODI2NjkuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/0/pioneer-pl-990-14982670.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzAvcGlvbmVlci1wbC05OTAtMTQ5ODI2NzAuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/0/pioneer-pl-990-23218640.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzAvcGlvbmVlci1wbC05OTAtMjMyMTg2NDAuanBn
  Pioneer PL-990 draaitafel (4)
  Pioneer PL-990 draaitafel
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  167.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  167.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Onkyo CP-1050 zwart Platenspeler
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/3/onkyo-cp-1050-zwart-platenspeler-31793243.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80OTYxMzMwMDM4OTcxX2hfZl9sXzA=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/5/0/onkyo-cp-1050-zwart-platenspeler-31793250.jpg?m=aHR0cDovL2NkbjIudmlsbGF0ZWNoLmZyL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC8xLzAvMTAwMDA1ODM2Nl9DUF8xMDUwLTEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/9/onkyo-cp-1050-zwart-platenspeler-32393649.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjYuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS8zNC80Mi8zNy83YTQ1MzQ2NjdhNmI0Yzc0NGI0YzMyMzQ1NTUzMzc1Nzc1NmY0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/3/onkyo-cp-1050-zwart-platenspeler-31793243.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80OTYxMzMwMDM4OTcxX2hfZl9sXzA=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/5/0/onkyo-cp-1050-zwart-platenspeler-31793250.jpg?m=aHR0cDovL2NkbjIudmlsbGF0ZWNoLmZyL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC8xLzAvMTAwMDA1ODM2Nl9DUF8xMDUwLTEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/9/onkyo-cp-1050-zwart-platenspeler-32393649.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjYuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS8zNC80Mi8zNy83YTQ1MzQ2NjdhNmI0Yzc0NGI0YzMyMzQ1NTUzMzc1Nzc1NmY0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  Onkyo CP-1050 zwart Platenspeler (4)
  Onkyo CP-1050 zwart Platenspeler
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  375, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  375, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Dual CS 455
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/2/2/dual-cs-455-5441122.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/2/2/dual-cs-455-5441122.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8yLzIvZHVhbC1jcy00NTUtNTQ0MTEyMi5qcGc=
  Dual CS 455 (4)
  Dual CS 455
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  429, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.71/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  429, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
2 7
 • teamvergelijk@vergelijk.be