x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier platenspelers!Jaja, ze bestaan nog: platenspelers! Voor veel mensen is de platenspeler (of pick-up) een fossiel apparaat: LP's zul je immers niet zo snel meer terugvinden bij de muziekwinkel... toch? Niet dus. Veel mensen vinden de weerklank van de cd 'hard' of krijsend klinken, waar vinyl een warmere en gedetailleerde weergave geeft. Een LP heeft net wat extra charme. Daar komt nog bij dat de elektronische (dans)muziek eind jaren tachtig een revolutie veroorzaakte en sindsdien geniet vinyl van een tweede jeugd. Ook nu worden er nog platen geperst van populaire bands als 'The White Stripes' en ouder vinyl wordt regelmatig opnieuw uitgebracht op: nieuw vinyl.

  Jij wilt een platenspeler kopen en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Hieronder bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij de aankoop van een platenspeler.

  Wil je nu meteen op zoek naar een platenspeler, bekijk en vergelijk dan hier platenspelers!

  Bekende merken platenspelers zijn Denon, Gemini, Lenco, Numark, Philips, Pioneer, Technics en Thorens.

  Belangrijke onderdelen van de platenspeler
  In de specificaties van een platenspeler kom je vaak als eerste 'Torque' tegen. Dit staat voor de kracht van de platenspeler, oftewel de sterkte van de motor. Torque bepaalt hoe snel een platenspeler op tempo is na een start en hoe stabiel het tempo is. Het belangrijkste element van de platenspeler is de naald of het element. Deze zal op den duur slijten en moet worden vervangen, wat best prijzig kan zijn. Verder is een voorversterker bij de platenspeler voor veel mensen belangrijker dan ze denken. Moderne versterkers missen namelijk vaak een phono-uitgang, een speciale uitgang die het relatief zwakke signaal van de platenspeler versterkt tot een acceptabel niveau. Heeft de platenspeler een voorversterker, dan is deze aan te sluiten op een 'gewone' aansluiting op de versterker en is er dus geen phono-uitgang nodig. Tevens is het handig om het toerental van de platenspeler handmatig aan te kunnen passen. Veel (vooral ouder) vinyl is met een andere snelheid geperst en moet met een afwijkende snelheid afgespeeld worden. 33, 45 en 78 toeren per minuut zijn de meest voorkomende snelheden bij platenspelers.

  Dj's en platenspelers
  Een dj stelt natuurlijk strengere eisen aan de platenspeler. Die krijgt onder andere te maken met pitch control. Hiermee is de afspeelsnelheid van de platenspeler zeer nauw te regelen zodat een plaat makkelijker gemixt kan worden met een andere plaat die een net iets hogere snelheid heeft.

  Tegenwoordig werkt een dj niet alleen meer met LP’s en platenspelers, maar ook met cd’s. Je hebt speciale dj turntables. Dit zijn cd-spelers speciaal ontwikkeld voor dj’s. Je kunt met cd’s werken als met een LP: pitchen, scratchen, juggling, het kan allemaal. Sommigen zien er zelfs uit als platenspelers. De allernieuwste ontwikkeling is een iPod Dj-mixer waarop je twee iPods kunt aansluiten. Een platenspeler die dus met mp3-bestanden werkt en waarmee je technieken als scratchen, faden etc. gewoon kunt blijven toepassen.

  Vergelijk hier platenspelers!Overige onderdelen platenspelers
  Platenspelers zijn er met of zonder afdekkap. Voor een dj is een afdekkap niet nodig, maar als jij je platenspeler stofvrij wilt houden kan een afdekkap erg handig zijn. De arm van de platenspeler moet soepel en verstelbaar zijn. Bij sommige platenspelers kun je de draaiarm verwisselen voor een rechte of een S-vormige draaiarm. Platenspelers verschillen ook in aandrijftechniek. Je hebt platenspelers met snaaraandrijving en platenspelers met directe aandrijving. Een ‘direct’ aandrijving werkt met een magneet die de platenspeler stevig en nauwkeurig in balans houdt. De snaar- of riemaandrijving is minder krachtig en kan uit balans raken. Tenslotte is er nog de signaal-ruisverhouding bij de platenspeler. Dit is de verhouding tussen de muziek (signaal) en het achtergrondgeluid (ruis). Hoe hoger dit getal, hoe beter het geluid van de platenspeler.

  Wil je meer uitleg over de gebruikte begippen in deze tekst, kijk dan in de
  verklarende woordenlijst. En als je nog vragen hebt kun je kijken bij de veelstelde vragen over platenspelers.

  Of bekijk en vergelijk hier nu meteen platenspelers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier platenspelers!Wat is vinyl precies?
  Wat klinkt nu beter, cd of vinyl?
  Kan ik ook mijn oude 7 singles erop afspelen?
  Wat is CD-J of Final Scratch / Is er ook zoiets voor deejays die alleen cd's spelen?
  Kan ik LP’s op deze site vergelijken?

  Wil je meteen op zoek naar een platenspeler? Bekijk en
  vergelijk dan hier alle platenspelers!

  Wat is vinyl precies?
  Polyvinyl chloride is een veelgebruikt plastic, namelijk goedkoop en makkelijk te assembleren. Overigens: de term vinyl record kwam pas in de jaren '80 op. De meeste LP's van voor de jaren '50 zijn gemaakt van andere materialen.

  Wat klinkt nu beter, cd of vinyl?
  Dit is een eindeloze discussie onder muziekliefhebbers. Uiteindelijk gaat het er vooral om hoe de muziek opgenomen wordt, niet waarop. SACD- en dvd-audio zijn verbeterde digitale standaarden die een geluid reproduceren dat niet onderdoet voor de beste vinyl pressing.

  Kan ik ook mijn oude 7-singles erop afspelen?
  Zolang het draaiplateau ruim genoeg is, kun je er elk formaat op afspelen.

  Wat is CD-J of Final Scratch / Is er ook zoiets voor deejays die alleen cd's spelen?
  Pioneer is de ontwikkelaar van een succesvolle cd-speler die te hanteren is als een platenspeler of turntable. Hiermee is het dus mogelijk om met cd's makkelijk te mixen en te scratchen. Dit geeft een enorm voordeel want cd's zijn veel goedkoper en sneller te produceren dan vinyl.

  Kan ik LP's op deze site vergelijken?
  Dit is mogelijk, al is het aanbod van vinyl op Internet beperkt. Zie de categorie cd’s onder entertainment.

  Bekijk en vergelijk hier platenspelers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier platenspelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen. Wil je meteen op zoek naar een platenspeler?

  Bekijk en vergelijk dan hier platenspelers en vind de beste koop!

  Pitch control
  Hiermee is de afspeelsnelheid zeer nauw te regelen zodat de ene plaat makkelijker gemixt kan worden met de andere plaat die een net iets hogere snelheid heeft.

  Signaal-ruisverhouding
  Dit is de verhouding tussen de muziek (signaal) en het achtergrondgeluid (ruis). Hoe hoger dit getal, hoe beter het geluid.

  Toerental
  Het is handig om het toerental van de platenspeler handmatig aan te kunnen passen. Veel (vooral ouder) vinyl is met een andere snelheid geperst en moet met een afwijkende snelheid afgespeeld worden. 33, 45 en 78 toeren per minuut zijn de meest voorkomende snelheden.

  Voorversterker
  Verder is een voorversterker voor veel mensen belangrijker dan ze denken. Moderne versterkers missen namelijk vaak een phono-uitgang, een speciale uitgang die het relatief zwakke signaal van de LP versterkt tot een acceptabel niveau. Heeft de platenspeler een voorversterker, dan is deze aan te sluiten op een 'gewone' aansluiting op de versterker en is er dus geen phono-uitgang nodig.

  Wow & flutter
  Wow en flutter zijn termen die de frequentievariatie van een weergegeven klank meetbaar maken. Een platenspeler zal nooit op een exacte en constante snelheid spelen. De 'pitch' (de snelheid van het afgespeelde geluid) kan per één of twee seconden fluctueren, wat 'Wow' heet. Als dat in hogere mate voorkomt noemt men het 'flutter'. Leuk dat de fabrikanten het aangeven maar het blijft een relatief begrip omdat de platenspeler erg gevoelig is voor zijn omgeving.

  Bekijk en vergelijk hier platenspelers en vind de beste koop!

 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (3)
  5.3 (4, 4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Mooi maar geluidskwaliteit/prijsverhouding slecht
  Mooi design maar ik krijg er echt slecht geluid uit. Lijkt alsof de naald die erin zit niet goed werkt. Ik doe nog een poging om de naald te vervangen. Blijft het geluid nog steeds slecht dan stuur ik hem terug.
  4.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 5.0
  • duurzaamheid: 5.0
  • geluidskwaliteit: 2.0
  false
  enkele dagen
 • Ricatech RTT250
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/7/ricatech-rtt250-18793917.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/2/ricatech-rtt250-20972592.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/3/ricatech-rtt250-20972593.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/4/ricatech-rtt250-20972594.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/5/ricatech-rtt250-20972595.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/6/ricatech-rtt250-20972596.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/7/ricatech-rtt250-20972597.jpg
  Ricatech RTT250 (2)
  Ricatech RTT250
  Matig en kwetsbaar apparaat; verwacht er niet lang mee te doen.
  Heb de Ricatech RMC250 de luxe gekocht bij Reed Elsevier. Men schrijft over een superieure geluidskwaliteit, maar dat is wat mij betreft schromelijk overdreven. Verder ging de CD-lade steeds open nadat ik op de playknop had gedrukt; speelt dus geen muziek af. Muziekcentrum moet om te retourneren naar het postkantoor gebracht worden; klantvriendelijker zou zijn dat je via een telefoontje kunt afspreken, dat men het apparaat weer komt ophalen. Worden verzendkosten vergoed? Het apparaat was wel stuk toen wij hem ontvingen.
  4.3
  0 10
  • gebruiksgemak: 5.0
  • duurzaamheid: 4.0
  • geluidskwaliteit: 4.0
  false
  enkele dagen
 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (3)
  5.3 (4, 4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Prima toestel! :-)
  Mooi design! Uitstekende geluidskwaliteit! Gebruiksvriendelijk! Super tevreden!
  9.0
  0 10
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 9.0
  • geluidskwaliteit: 9.0
  true
  enkele weken
 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (3)
  5.3 (4, 4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Ondermaats
  Estethisch aardig, als pickup slecht. Niet behoorlijk afregelbaar, laatste trac blijft skidden. Gelukkig probleemloos kunnen teruggeven aan de verkoper. Hulde voor Bol.com.
  3.7
  0 10
  • gebruiksgemak: 3.0
  • mogelijkheden: 3.0
  • geluidskwaliteit: 5.0
  false
  enkele weken
 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (3)
  5.3 (4, 4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Ziet er alleen leuk uit, kwaliteit maar zo zo,
  Produkt is onder de maat, meer een pick-up dan een draaitafel. Naald is een spijker.
  4.3
  0 10
  • gebruiksgemak: 5.0
  • duurzaamheid: 5.0
  • geluidskwaliteit: 3.0
  false
  enkele maanden
 • Soundmaster PL 530
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/7/2/soundmaster-pl-530-usb-18759872.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/6/0/soundmaster-pl-530-usb-24051060.jpg
  Soundmaster PL 530 (3)
  Soundmaster PL 530
  compact. geluidskwaliteit laat te wensen over
  Compact apparaat. Geluidskwaliteit laat te wensen over. Wel eenvoudige bediening. Handig die USB aansluiting!
  6.0
  0 10
  • duurzaamheid: 6.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • geluidskwaliteit: 4.0
  true
  enkele weken
Platenspelers 6.0 (20)
99
 • afspeelformaat:
  • mp3 - 2
  • price:
   • price_120 - 26
    • price_120_200 - 23
     • price_200_380 - 27
      • price_380 - 23
      • kleur:
       • zwart - 44
        • zilver - 10
         • houten - 9
          • bruin - 6
           • wit - 5
            • rood - 3
             • beige - 2
              • blauw - 2
               • grijs - 2
                • multi - 2
                 • groen - 1
                  • kers - 1
                   • oranje - 1
                   • aansluiting:
                    • usb - 6
                     • rca - 1
                      • rca_usb - 1
                       • usb2_0 - 1
                        • usb2_0_rca - 1
                         • usb_analog - 1
                         • materiaal_behuizing:
                          • houten - 5
                           • mdf - 1
                           • brand:
                            • pro_ject - 14
                             • crosley - 8
                              • ricatech - 8
                               • lenco - 7
                                • thorens - 7
                                 • ion_audio - 6
                                  • soundmaster - 6
                                   • denon - 4
                                    • omnitronic - 4
                                     • bigben_interactive - 3
                                      • ion - 3
                                       • stanton - 3
                                        • teac - 3
                                         • akai - 2
                                          • audio_technica - 2
                                           • dual - 2
                                            • konig - 2
                                             • marantz - 2
                                              • numark - 2
                                               • pioneer - 2
                                                • reloop - 2
                                                 • roadstar - 2
                                                  • trevi - 2
                                                   • flexson - 1
                                                    • sony - 1
                                                     • synq - 1
                                                     • soort:
                                                      • riemaandrijving - 35
                                                       • directe_drive - 7
                                                       • group:
                                                        • denon_dp_300f - 2
                                                         • thorens_td_240_2 - 2
                                                          • pro_ject_rpm_1_3_genie - 1
                                                          0 - 24
                                                          • Akai Turntable + USB
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/8/9/akai-turntable-usb-10331889.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/6/akai-turntable-usb-20737736.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/3/akai-turntable-usb-24644493.jpg
                                                           Akai Turntable + USB (8)
                                                           Akai Turntable + USB
                                                           Bol.com Bol.com
                                                           6.306457426927145 (25, 25)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           Bol.com Bol.com
                                                           6.306457426927145 (25, 25)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           9
                                                           good_buy
                                                           most_sold
                                                          • Teac LP-R550USB
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/8/teac-lp-r550-usb-20618788.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/5/teac-lp-r550usb-23602435.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/6/teac-lp-r550usb-23602436.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/7/teac-lp-r550usb-23602437.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/8/teac-lp-r550usb-23602438.jpg
                                                           Teac LP-R550USB (8)
                                                           Teac LP-R550USB
                                                           Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                           428.95, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                           Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                           428.95, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                           2
                                                          • Crosley CR8005A-OR
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/4/1/crosley-cr8005a-or-24844841.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/1/8/crosley-cr8005a-or-29752918.jpg
                                                           Crosley CR8005A-OR (5)
                                                           Crosley CR8005A-OR
                                                           Fonq.be Fonq.be
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           99.95, ? (offer_sdt_unknown)
                                                           Fonq.be Fonq.be
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           99.95, ? (offer_sdt_unknown)
                                                           2
                                                           good_buy
                                                          • Pro-Ject RPM 1.3 Genie
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/8/pro-ject-rpm-1-3-genie-23602588.jpg
                                                           Pro-Ject RPM 1.3 Genie (4)
                                                           Pro-Ject RPM 1.3 Genie
                                                           Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           369, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           369, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           2
                                                          • Pioneer PL-30-K draaitafel
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/0/8/pioneer-pl-30-k-audio-turntable-29144108.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/0/9/pioneer-pl-30-k-audio-turntable-29144109.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/2/3/pioneer-pl-30-k-audio-turntable-29151923.jpg
                                                           Pioneer PL-30-K draaitafel (4)
                                                           Pioneer PL-30-K draaitafel
                                                           Bol.com Bol.com
                                                           6.306457426927145 (25, 25)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           Bol.com Bol.com
                                                           6.306457426927145 (25, 25)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           3
                                                          • Crosley CR8005A-BK
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/4/0/crosley-cr8005a-bk-24844840.jpg
                                                           Crosley CR8005A-BK (4)
                                                           Crosley CR8005A-BK
                                                           vtwonen.be vtwonen.be
                                                           99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           vtwonen.be vtwonen.be
                                                           99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           3
                                                           good_buy
                                                          • Ricatech RMC200
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/2/8/ricatech-rmc200-19445528.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/3/0/ricatech-rmc200-21145230.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/3/1/ricatech-rmc200-21145231.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/3/2/ricatech-rmc200-21145232.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/3/3/ricatech-rmc200-21145233.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/3/4/ricatech-rmc200-21145234.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/3/5/ricatech-rmc200-21145235.jpg
                                                           Ricatech RMC200 (3)
                                                           Ricatech RMC200
                                                           MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                           169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                           169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           3
                                                          • Sony USB-platenspeler
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/1/sony-ps-lx300usb-5436321.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/0/9/sony-ps-lx300usb-23214109.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/0/sony-ps-lx300usb-23214110.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/sony-pslx300usb-audio-turntable-24532554.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/5/2/sony-usb-turntable-25094752.jpg
                                                           Sony USB-platenspeler (3)
                                                           Sony USB-platenspeler
                                                           Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                           138, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                           Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                           138, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                           6
                                                          • Crosley Executive USB Platenspeler
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/6/crosley-executive-usb-platenspeler-34986596.jpg?m=aHR0cDovL3NiZmVlZHMtNTg1MDg0LmMuY2RuNzcub3JnL3Byb2RpbWcvQ3Jvc2xleS8xMzQ1MzQvQ1I2MDE5X1RXX0IuanBnP3dpZHRoPTUwMCZoZWlnaHQ9NTAwJm1vZGU9cGFkJnNjYWxlPWNhbnZhcyZzaGFycGVuPTU=
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/8/crosley-executive-usb-platenspeler-34986598.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5zYmNvbW1lcmNlLm5sL3Byb2RpbWcvQ3Jvc2xleS8xMzQ1MzQvQ1I2MDE5X1RXX0IuanBn
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/9/crosley-executive-usb-platenspeler-34986599.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy53ZWJzaG9wYXBwLmNvbS9zaG9wcy8wMzQ1NDQvZmlsZXMvMDE2MzYxNDkxL2ltYWdlLmpwZw==
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/6/8/crosley-executive-35614668.jpg
                                                           Crosley Executive USB Platenspeler (3)
                                                           Crosley Executive USB Platenspeler
                                                           vtwonen.be vtwonen.be
                                                           129.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           vtwonen.be vtwonen.be
                                                           129.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           2
                                                          • Soundmaster PL 530
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/7/2/soundmaster-pl-530-usb-18759872.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/6/0/soundmaster-pl-530-usb-24051060.jpg
                                                           Soundmaster PL 530 (3)
                                                           Soundmaster PL 530
                                                           Bol.com Bol.com
                                                           6.306457426927145 (25, 25)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           Bol.com Bol.com
                                                           6.306457426927145 (25, 25)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           2
                                                          • Akai ATT 05U
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/2/akai-att-05u-5436272.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/5/akai-att-05u-20737735.jpg
                                                           Akai ATT 05U (3)
                                                           Akai ATT 05U
                                                           Artencraft.be Artencraft.be
                                                           8.836741703451327 (173, 173)
                                                           138.94, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                           Artencraft.be Artencraft.be
                                                           8.836741703451327 (173, 173)
                                                           138.94, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                           6
                                                          • Lenco L-90 draaitafel
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
                                                           Lenco L-90 draaitafel (3)
                                                           5.3 (4, 4)
                                                           Lenco L-90 draaitafel
                                                           Bol.com Bol.com
                                                           6.306457426927145 (25, 25)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           Bol.com Bol.com
                                                           6.306457426927145 (25, 25)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           4
                                                          • Lenco L-3867 USB draaitafel
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/2/0/lenco-l-3867-usb-5514020.jpg
                                                           Lenco L-3867 USB draaitafel (3)
                                                           Lenco L-3867 USB draaitafel
                                                           Artencraft.be Artencraft.be
                                                           8.836741703451327 (173, 173)
                                                           78.98, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                           Artencraft.be Artencraft.be
                                                           8.836741703451327 (173, 173)
                                                           78.98, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                           3
                                                          • Teac LP-R500
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/2/0/teac-lp-r500-15901920.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/0/3/teac-lp-r500-17685903.jpg
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/7/teac-lp-r500-22384417.jpg
                                                           Teac LP-R500 (3)
                                                           Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                           398.95, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                           Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                           398.95, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                           1
                                                          • ION Quick Play LP
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/9/ion-quickplay-lp-18852419.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/9/3/ion-quick-play-lp-23221193.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/7/0/ion-quick-play-lp-23616670.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/7/1/ion-quick-play-lp-23616671.jpg
                                                           ION Quick Play LP (3)
                                                           ION Quick Play LP
                                                           verschoore.be verschoore.be
                                                           42.90, 2w (offer_sdt_2_weeks)
                                                           verschoore.be verschoore.be
                                                           42.90, 2w (offer_sdt_2_weeks)
                                                           5
                                                           good_buy
                                                          • Thorens TD-170-1
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/5/thorens-td-170-5441135.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/7/0/thorens-td-170-23313470.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/7/7/thorens-td-170-1-23714077.jpg
                                                           Thorens TD-170-1 (3)
                                                           Thorens TD-170-1
                                                           Pixmania.be Pixmania.be
                                                           3.5928224094561982 (25, 25)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           305.98, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                           Pixmania.be Pixmania.be
                                                           3.5928224094561982 (25, 25)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           305.98, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                           2
                                                          • Ricatech RMC100
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/1/8/ricatech-rtt100-rmc100--19338918.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/7/6/ricatech-rtt100-rmc100--20972576.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/7/7/ricatech-rtt100-rmc100--20972577.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/7/8/ricatech-rtt100-rmc100--20972578.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/7/9/ricatech-rtt100-rmc100--20972579.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/0/ricatech-rtt100-rmc100--20972580.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/1/ricatech-rtt100-rmc100--20972581.jpg
                                                           Ricatech RMC100 (2)
                                                           Ricatech RMC100
                                                           Artencraft.be Artencraft.be
                                                           8.836741703451327 (173, 173)
                                                           158.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           Artencraft.be Artencraft.be
                                                           8.836741703451327 (173, 173)
                                                           158.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           6
                                                          • Ricatech RMC350
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/2/6/ricatech-rmc350-19445526.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/1/ricatech-rmc350-20989021.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/2/ricatech-rmc350-20989022.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/3/ricatech-rmc350-20989023.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/4/ricatech-rmc350-20989024.jpg
                                                           Ricatech RMC350 (2)
                                                           Ricatech RMC350
                                                           Artencraft.be Artencraft.be
                                                           8.836741703451327 (173, 173)
                                                           195, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           Artencraft.be Artencraft.be
                                                           8.836741703451327 (173, 173)
                                                           195, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           5
                                                          • Pro-Ject RPM 1.3 Genie wit
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/3/project-rpm-1-3-genie-white--20618263.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/7/project-rpm-1-3-genie-white--20618387.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/7/project-rpm-1-3-genie-white--23602587.jpg
                                                           Pro-Ject RPM 1.3 Genie wit (2)
                                                           Pro-Ject RPM 1.3 Genie wit
                                                           Apollo.nl Apollo.nl
                                                           369, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                           Apollo.nl Apollo.nl
                                                           369, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                           2
                                                          • Soundmaster NR515 draaitafel
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/9/soundmaster-nr515-audio-turntable-24966329.jpg
                                                           Soundmaster NR515 draaitafel (2)
                                                           Soundmaster NR515 draaitafel
                                                           Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           Hificorner.nl Hificorner.nl
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                           2
                                                          • Ricatech RTT77
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/9/ricatech-rtt77-18952329.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/4/ricatech-rtt77-19270544.jpg
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/4/8/ricatech-rtt77-23221848.jpg
                                                           Ricatech RTT77 (2)
                                                           Ricatech RTT77
                                                           Bax-shop BE Bax-shop BE
                                                           4.428272228209701 (32, 32)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           89, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                                                           Bax-shop BE Bax-shop BE
                                                           4.428272228209701 (32, 32)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           89, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                                                           2
                                                          • Ricatech RTT250
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/7/ricatech-rtt250-18793917.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/2/ricatech-rtt250-20972592.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/3/ricatech-rtt250-20972593.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/4/ricatech-rtt250-20972594.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/5/ricatech-rtt250-20972595.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/6/ricatech-rtt250-20972596.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/7/ricatech-rtt250-20972597.jpg
                                                           Ricatech RTT250 (2)
                                                           Ricatech RTT250
                                                           Bax-shop BE Bax-shop BE
                                                           4.428272228209701 (32, 32)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           189, ? (offer_sdt_unknown)
                                                           Bax-shop BE Bax-shop BE
                                                           4.428272228209701 (32, 32)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           189, ? (offer_sdt_unknown)
                                                           3
                                                          • Thorens TD 158 draaitafel
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/1/6/thorens-td-158-16478216.jpg
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/5/9/thorens-td-158-17552959.jpg
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/0/thorens-td-158-17573800.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/4/8/thorens-td-158-17718048.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/4/thorens-td-158-23313514.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/5/thorens-td-158-23313515.jpg
                                                           • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/5/7/thorens-td-158-16491657.jpg
                                                           Thorens TD 158 draaitafel (2)
                                                           Thorens TD 158 draaitafel
                                                           Pixmania.be Pixmania.be
                                                           3.5928224094561982 (25, 25)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           226.98, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                           Pixmania.be Pixmania.be
                                                           3.5928224094561982 (25, 25)
                                                           • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                           226.98, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                           2
                                                          • Pioneer PL-990 draaitafel
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/0/9/pioneer-pl-990-5436309.jpg
                                                           • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/2/3/pioneer-pl-990-14958023.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/8/pioneer-pl-990-14982668.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/9/pioneer-pl-990-14982669.jpg
                                                           • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/0/pioneer-pl-990-14982670.jpg
                                                           • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/0/pioneer-pl-990-23218640.jpg
                                                           Pioneer PL-990 draaitafel (2)
                                                           Pioneer PL-990 draaitafel
                                                           Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                           173.72, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                           Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                           173.72, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                           4
                                                          2 5
                                                          • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                          • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                          • blijmakers@vergelijk.be