x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

platenspeler

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in platenspeler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier platenspelers!Jaja, ze bestaan nog: platenspelers! Voor veel mensen is de platenspeler (of pick-up) een fossiel apparaat: LP's zul je immers niet zo snel meer terugvinden bij de muziekwinkel... toch? Niet dus. Veel mensen vinden de weerklank van de cd 'hard' of krijsend klinken, waar vinyl een warmere en gedetailleerde weergave geeft. Een LP heeft net wat extra charme. Daar komt nog bij dat de elektronische (dans)muziek eind jaren tachtig een revolutie veroorzaakte en sindsdien geniet vinyl van een tweede jeugd. Ook nu worden er nog platen geperst van populaire bands als 'The White Stripes' en ouder vinyl wordt regelmatig opnieuw uitgebracht op: nieuw vinyl.

  Jij wilt een platenspeler kopen en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Hieronder bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij de aankoop van een platenspeler.

  Wil je nu meteen op zoek naar een platenspeler, bekijk en vergelijk dan hier platenspelers!

  Bekende merken platenspelers zijn Denon, Gemini, Lenco, Numark, Philips, Pioneer, Technics en Thorens.

  Belangrijke onderdelen van de platenspeler
  In de specificaties van een platenspeler kom je vaak als eerste 'Torque' tegen. Dit staat voor de kracht van de platenspeler, oftewel de sterkte van de motor. Torque bepaalt hoe snel een platenspeler op tempo is na een start en hoe stabiel het tempo is. Het belangrijkste element van de platenspeler is de naald of het element. Deze zal op den duur slijten en moet worden vervangen, wat best prijzig kan zijn. Verder is een voorversterker bij de platenspeler voor veel mensen belangrijker dan ze denken. Moderne versterkers missen namelijk vaak een phono-uitgang, een speciale uitgang die het relatief zwakke signaal van de platenspeler versterkt tot een acceptabel niveau. Heeft de platenspeler een voorversterker, dan is deze aan te sluiten op een 'gewone' aansluiting op de versterker en is er dus geen phono-uitgang nodig. Tevens is het handig om het toerental van de platenspeler handmatig aan te kunnen passen. Veel (vooral ouder) vinyl is met een andere snelheid geperst en moet met een afwijkende snelheid afgespeeld worden. 33, 45 en 78 toeren per minuut zijn de meest voorkomende snelheden bij platenspelers.

  Dj's en platenspelers
  Een dj stelt natuurlijk strengere eisen aan de platenspeler. Die krijgt onder andere te maken met pitch control. Hiermee is de afspeelsnelheid van de platenspeler zeer nauw te regelen zodat een plaat makkelijker gemixt kan worden met een andere plaat die een net iets hogere snelheid heeft.

  Tegenwoordig werkt een dj niet alleen meer met LP’s en platenspelers, maar ook met cd’s. Je hebt speciale dj turntables. Dit zijn cd-spelers speciaal ontwikkeld voor dj’s. Je kunt met cd’s werken als met een LP: pitchen, scratchen, juggling, het kan allemaal. Sommigen zien er zelfs uit als platenspelers. De allernieuwste ontwikkeling is een iPod Dj-mixer waarop je twee iPods kunt aansluiten. Een platenspeler die dus met mp3-bestanden werkt en waarmee je technieken als scratchen, faden etc. gewoon kunt blijven toepassen.

  Vergelijk hier platenspelers!Overige onderdelen platenspelers
  Platenspelers zijn er met of zonder afdekkap. Voor een dj is een afdekkap niet nodig, maar als jij je platenspeler stofvrij wilt houden kan een afdekkap erg handig zijn. De arm van de platenspeler moet soepel en verstelbaar zijn. Bij sommige platenspelers kun je de draaiarm verwisselen voor een rechte of een S-vormige draaiarm. Platenspelers verschillen ook in aandrijftechniek. Je hebt platenspelers met snaaraandrijving en platenspelers met directe aandrijving. Een ‘direct’ aandrijving werkt met een magneet die de platenspeler stevig en nauwkeurig in balans houdt. De snaar- of riemaandrijving is minder krachtig en kan uit balans raken. Tenslotte is er nog de signaal-ruisverhouding bij de platenspeler. Dit is de verhouding tussen de muziek (signaal) en het achtergrondgeluid (ruis). Hoe hoger dit getal, hoe beter het geluid van de platenspeler.

  Wil je meer uitleg over de gebruikte begippen in deze tekst, kijk dan in de
  verklarende woordenlijst. En als je nog vragen hebt kun je kijken bij de veelstelde vragen over platenspelers.

  Of bekijk en vergelijk hier nu meteen platenspelers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier platenspelers!Wat is vinyl precies?
  Wat klinkt nu beter, cd of vinyl?
  Kan ik ook mijn oude 7 singles erop afspelen?
  Wat is CD-J of Final Scratch / Is er ook zoiets voor deejays die alleen cd's spelen?
  Kan ik LP’s op deze site vergelijken?

  Wil je meteen op zoek naar een platenspeler? Bekijk en
  vergelijk dan hier alle platenspelers!

  Wat is vinyl precies?
  Polyvinyl chloride is een veelgebruikt plastic, namelijk goedkoop en makkelijk te assembleren. Overigens: de term vinyl record kwam pas in de jaren '80 op. De meeste LP's van voor de jaren '50 zijn gemaakt van andere materialen.

  Wat klinkt nu beter, cd of vinyl?
  Dit is een eindeloze discussie onder muziekliefhebbers. Uiteindelijk gaat het er vooral om hoe de muziek opgenomen wordt, niet waarop. SACD- en dvd-audio zijn verbeterde digitale standaarden die een geluid reproduceren dat niet onderdoet voor de beste vinyl pressing.

  Kan ik ook mijn oude 7-singles erop afspelen?
  Zolang het draaiplateau ruim genoeg is, kun je er elk formaat op afspelen.

  Wat is CD-J of Final Scratch / Is er ook zoiets voor deejays die alleen cd's spelen?
  Pioneer is de ontwikkelaar van een succesvolle cd-speler die te hanteren is als een platenspeler of turntable. Hiermee is het dus mogelijk om met cd's makkelijk te mixen en te scratchen. Dit geeft een enorm voordeel want cd's zijn veel goedkoper en sneller te produceren dan vinyl.

  Kan ik LP's op deze site vergelijken?
  Dit is mogelijk, al is het aanbod van vinyl op Internet beperkt. Zie de categorie cd’s onder entertainment.

  Bekijk en vergelijk hier platenspelers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier platenspelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen. Wil je meteen op zoek naar een platenspeler?

  Bekijk en vergelijk dan hier platenspelers en vind de beste koop!

  Pitch control
  Hiermee is de afspeelsnelheid zeer nauw te regelen zodat de ene plaat makkelijker gemixt kan worden met de andere plaat die een net iets hogere snelheid heeft.

  Signaal-ruisverhouding
  Dit is de verhouding tussen de muziek (signaal) en het achtergrondgeluid (ruis). Hoe hoger dit getal, hoe beter het geluid.

  Toerental
  Het is handig om het toerental van de platenspeler handmatig aan te kunnen passen. Veel (vooral ouder) vinyl is met een andere snelheid geperst en moet met een afwijkende snelheid afgespeeld worden. 33, 45 en 78 toeren per minuut zijn de meest voorkomende snelheden.

  Voorversterker
  Verder is een voorversterker voor veel mensen belangrijker dan ze denken. Moderne versterkers missen namelijk vaak een phono-uitgang, een speciale uitgang die het relatief zwakke signaal van de LP versterkt tot een acceptabel niveau. Heeft de platenspeler een voorversterker, dan is deze aan te sluiten op een 'gewone' aansluiting op de versterker en is er dus geen phono-uitgang nodig.

  Wow & flutter
  Wow en flutter zijn termen die de frequentievariatie van een weergegeven klank meetbaar maken. Een platenspeler zal nooit op een exacte en constante snelheid spelen. De 'pitch' (de snelheid van het afgespeelde geluid) kan per één of twee seconden fluctueren, wat 'Wow' heet. Als dat in hogere mate voorkomt noemt men het 'flutter'. Leuk dat de fabrikanten het aangeven maar het blijft een relatief begrip omdat de platenspeler erg gevoelig is voor zijn omgeving.

  Bekijk en vergelijk hier platenspelers en vind de beste koop!

 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (8)
  4.82251872723943 (4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Mooi maar geluidskwaliteit/prijsverhouding slecht
  Mooi design maar ik krijg er echt slecht geluid uit. Lijkt alsof de naald die erin zit niet goed werkt. Ik doe nog een poging om de naald te vervangen. Blijft het geluid nog steeds slecht dan stuur ik hem terug.
  4.0
  0 10
 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (8)
  4.82251872723943 (4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Prima toestel! :-)
  Mooi design! Uitstekende geluidskwaliteit! Gebruiksvriendelijk! Super tevreden!
  9.0
  0 10
 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (8)
  4.82251872723943 (4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Ondermaats
  Estethisch aardig, als pickup slecht. Niet behoorlijk afregelbaar, laatste trac blijft skidden. Gelukkig probleemloos kunnen teruggeven aan de verkoper. Hulde voor Bol.com.
  3.7
  0 10
 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (8)
  4.82251872723943 (4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Ziet er alleen leuk uit, kwaliteit maar zo zo,
  Produkt is onder de maat, meer een pick-up dan een draaitafel. Naald is een spijker.
  4.3
  0 10
Platenspelers 6.3 (14)
0 - 24
 • ION Quick Play LP
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/9/ion-quickplay-lp-18852419.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/9/3/ion-quick-play-lp-23221193.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/7/0/ion-quick-play-lp-23616670.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/7/1/ion-quick-play-lp-23616671.jpg
  ION Quick Play LP (17)
  ION Quick Play LP
  Conrad.be Conrad.be
  8.326715488079532 (148)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad.be Conrad.be
  8.326715488079532 (148)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  4
  good_buy
  most_sold
 • Crosley Cruiser II Portable Platenspeler Oranje
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/0/7/crosley-cruiser-ii-portable-platenspeler-oranje-33145507.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmZvbnEubmwvZm9ucS9ub3JtYWFsLzQyOTMyNi9jcm9zbGV5LWNydWlzZXItaWktcG9ydGFibGUtcGxhdGVuc3BlbGVyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/0/2/crosley-cruiser-ii-portable-platenspeler-oranje-33914502.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5zYmNvbW1lcmNlLm5sL3Byb2RpbWcvQ3Jvc2xleS8xMzQ1MzEvQ1I4MDA1Q19PUl9BLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/9/4/crosley-cruiser-ii-portable-platenspeler-oranje-34963594.jpg?m=aHR0cDovL3NiZmVlZHMtNTg1MDg0LmMuY2RuNzcub3JnL3Byb2RpbWcvQ3Jvc2xleS8xMzQ1MzEvQ1I4MDA1Q19PUl9BLmpwZz93aWR0aD01MDAmaGVpZ2h0PTUwMCZtb2RlPXBhZCZzY2FsZT1jYW52YXMmc2hhcnBlbj01
  Crosley Cruiser II Portable Platenspeler Oranje (13)
  Crosley Cruiser II Portable Platenspeler Oranje
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Teac LP-R550USB
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/8/teac-lp-r550-usb-20618788.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/5/teac-lp-r550usb-23602435.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/6/teac-lp-r550usb-23602436.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/7/teac-lp-r550usb-23602437.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/8/teac-lp-r550usb-23602438.jpg
  Teac LP-R550USB (11)
  Teac LP-R550USB
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  428.95, 5d (offer_sdt_5_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  428.95, 5d (offer_sdt_5_days)
  4
 • Soundmaster PL900 draaitafel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/7/3/soundmaster-pl-900-30820473.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3AvbC9wbDkwMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/1/5/soundmaster-pl-900-34882315.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy53ZWJzaG9wYXBwLmNvbS9zaG9wcy8wMzQ1NDQvZmlsZXMvMDI2NzUzMzIxL2ltYWdlLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/1/6/soundmaster-pl-900-34882316.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53b2hpLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8xL2ltYWdlLzM0MHgzNDAvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvcC9sL3BsOTAwXzQwMDU0MjUwMDM1MjYuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/0/2/soundmaster-pl900-audio-turntable-35779902.jpg
  Soundmaster PL900 draaitafel (10)
  Soundmaster PL900 draaitafel
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  309, 4d (offer_sdt_4_days)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  309, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Pro-Ject Debut Carbon Platenspeler rood
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/1/4/pro-ject-debut-carbon-platenspeler-rood-33597814.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzUwMjc3Mi9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/0/4/pro-ject-debut-carbon-platenspeler-rood-35034504.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci85MTIwMDUwNDM1ODcyX2hfZl9sXzA=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/0/5/pro-ject-debut-carbon-platenspeler-rood-35034505.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMTkwMjAwNzYuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/3/pro-ject-debut-carbon-platenspeler-rood-38081533.jpg
  Pro-Ject Debut Carbon Platenspeler rood (10)
  Pro-Ject Debut Carbon Platenspeler rood
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  369, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  369, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Lenco L-90 draaitafel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/lenco-l-90-20559959.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/lenco-l-90-audio-turntable-23226401.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/2/lenco-l-90-audio-turntable-23226402.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/3/lenco-l-90-audio-turntable-23226403.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/4/lenco-l-90-audio-turntable-24107924.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/5/lenco-l-90-audio-turntable-24107925.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/6/lenco-l-90-audio-turntable-24107926.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/7/lenco-l-90-audio-turntable-24107927.jpg
  Lenco L-90 draaitafel (8)
  4.82251872723943 (4)
  Lenco L-90 draaitafel
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Crosley Cruiser II Draagbare Platenspeler met Batterijoptie - Groen
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/3/0/crosley-cruiser-ii-draagbare-platenspeler-met-batterijoptie-groen-34983030.jpg?m=aHR0cDovL3NiZmVlZHMtNTg1MDg0LmMuY2RuNzcub3JnL3Byb2RpbWcvQ3Jvc2xleS8xMzQ1MzAvQ1I4MDA1Q19HUl9BLmpwZz93aWR0aD01MDAmaGVpZ2h0PTUwMCZtb2RlPXBhZCZzY2FsZT1jYW52YXMmc2hhcnBlbj01
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/3/1/crosley-cruiser-ii-draagbare-platenspeler-met-batterijoptie-groen-34983031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5zYmNvbW1lcmNlLm5sL3Byb2RpbWcvQ3Jvc2xleS8xMzQ1MzAvQ1I4MDA1Q19HUl9BLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/3/3/crosley-cruiser-ii-draagbare-platenspeler-met-batterijoptie-groen-34983033.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb25xLmJlL3N0YXRpYy90aGVtZXMvZm9ucV9iZS9waWN0dXJlcy9wcm9kdWN0cy80MjkzMjQtZ3Jvb3QuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/8/3/crosley-cruiser-ii-draagbare-platenspeler-met-batterijoptie-groen-42780383.jpg
  Crosley Cruiser II Draagbare Platenspeler met Batterijoptie - Groen (8)
  Crosley Cruiser II Draagbare Platenspeler met Batterijoptie - Groen
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Ricatech RMC350
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/2/6/ricatech-rmc350-19445526.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/1/ricatech-rmc350-20989021.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/2/ricatech-rmc350-20989022.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/3/ricatech-rmc350-20989023.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/4/ricatech-rmc350-20989024.jpg
  Ricatech RMC350 (7)
  Ricatech RMC350
  Exellent.be Exellent.be
  7.670079768930856 (5)
  199.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Exellent.be Exellent.be
  7.670079768930856 (5)
  199.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • ION Classic LP
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/3/7/ion-classic-lp-31872037.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/3/8/ion-classic-lp-31872038.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/3/9/ion-classic-lp-31872039.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/4/0/ion-classic-lp-31872040.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/4/1/ion-classic-lp-31872041.jpg
  ION Classic LP (7)
  ION Classic LP
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.18, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.18, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
  good_buy
 • Ricatech RMC200
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/2/8/ricatech-rmc200-19445528.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/3/0/ricatech-rmc200-21145230.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/3/1/ricatech-rmc200-21145231.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/3/2/ricatech-rmc200-21145232.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/3/3/ricatech-rmc200-21145233.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/3/4/ricatech-rmc200-21145234.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/3/5/ricatech-rmc200-21145235.jpg
  Ricatech RMC200 (5)
  Ricatech RMC200
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  3
 • Akai Turntable + USB
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/8/9/akai-turntable-usb-10331889.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/6/akai-turntable-usb-20737736.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/3/akai-turntable-usb-24644493.jpg
  Akai Turntable + USB (5)
  Akai Turntable + USB
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
  good_buy
 • Pro-Ject RPM 1.3 Genie
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/8/pro-ject-rpm-1-3-genie-23602588.jpg
  Pro-Ject RPM 1.3 Genie (5)
  Pro-Ject RPM 1.3 Genie
  Apollo.nl Apollo.nl
  369, 3d (offer_sdt_3_days)
  Apollo.nl Apollo.nl
  369, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Teac LP-R500
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/2/0/teac-lp-r500-15901920.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/0/3/teac-lp-r500-17685903.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/7/teac-lp-r500-22384417.jpg
  Teac LP-R500 (5)
  Teac LP-R500
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  375, ? (offer_sdt_unknown)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  375, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • ION Vinyl Motion Deluxe
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/8/6/ion-audio-vinyl-motion-deluxe-32001586.jpg
  ION Vinyl Motion Deluxe (4)
  ION Vinyl Motion Deluxe
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  98.45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  98.45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  good_buy
 • ION Max LP Digital Conversion Turntable
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/7/3/ion-max-lp-digital-conversion-turntable-33901373.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjguc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81Ny81MC82Mi8zMjc3NGU1YTM0NWEzMDc2NDM0YTY5NGQ1ZjU2NGU0NTcwNDY1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/7/5/ion-max-lp-digital-conversion-turntable-33901375.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTAxNzEzX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/7/6/ion-max-lp-digital-conversion-turntable-33901376.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wODEyNzE1MDE1Mzc0X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/3/8/ion-max-lp-digital-conversion-turntable-35777538.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/3/9/ion-max-lp-digital-conversion-turntable-35777539.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/4/0/ion-max-lp-digital-conversion-turntable-35777540.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/4/1/ion-max-lp-digital-conversion-turntable-35777541.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/4/2/ion-max-lp-digital-conversion-turntable-35777542.jpg
  ION Max LP Digital Conversion Turntable (4)
  ION Max LP Digital Conversion Turntable
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
  good_buy
 • Sony USB-platenspeler
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/1/sony-ps-lx300usb-5436321.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/0/9/sony-ps-lx300usb-23214109.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/0/sony-ps-lx300usb-23214110.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/sony-pslx300usb-audio-turntable-24532554.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/5/2/sony-usb-turntable-25094752.jpg
  Sony USB-platenspeler (4)
  Sony USB-platenspeler
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  134.34, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  134.34, 2d (offer_sdt_2_days)
  6
 • Reloop RP-2000 MK3
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/1/3/reloop-rp-2000-mk3-22412813.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/6/4/reloop-rp-2000-mk3-22414564.jpg
  Reloop RP-2000 MK3 (4)
  Reloop RP-2000 MK3
  Electronic-star.be Electronic-star.be
  261.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Electronic-star.be Electronic-star.be
  261.9, ? (offer_sdt_unknown)
  5
 • Ricatech EP1968 Elvis Presley platenspeler
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/6/8/ricatech-elvis-presley-1968-platenspeler-34894968.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5iYXgtc2hvcC5ubC9pbWFnZS9wcm9kdWN0LzE5MjExMy80MDA1NjIvN2E1MGEwNGMvUmljYXRlY2hfZXAxOTY4X2VsdmlzX3ByZXNsZXlfdHVybnRhYmxlMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/6/9/ricatech-elvis-presley-1968-platenspeler-34894969.jpg?m=aHR0cDovL3MuY2Rvbi5jb20vbWVkaWEtZHluYW1pYy9pbWFnZXMvcHJvZHVjdC9ob21lZWxlY3Ryb25pY3Nkb2N1bWVudC9lbGVjdHJvbmljcy9pbWFnZTMvZXAxOTY4X2VsdmlzX3ByZXNsZXlfdHVybnRhYmxlLTI3NjI4MTE3LWZybnQxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/7/2/ricatech-elvis-presley-1968-platenspeler-34894972.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjkuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS82Ny83Mi81YS81YTQ0NjEzNjU3NGQyZDc1NTA3NTQ2NDUzNTY2Nzc1MTU5NTM0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/5/7/ricatech-elvis-presley-39299057.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/5/8/ricatech-elvis-presley-39299058.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/5/9/ricatech-elvis-presley-39299059.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/6/0/ricatech-elvis-presley-39299060.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/6/1/ricatech-elvis-presley-39299061.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/6/2/ricatech-elvis-presley-39299062.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/6/3/ricatech-elvis-presley-39299063.jpg
  Ricatech EP1968 Elvis Presley platenspeler (4)
  Ricatech EP1968 Elvis Presley platenspeler
  Bax-shop.be Bax-shop.be
  7.647842611584061 (33)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.be Bax-shop.be
  7.647842611584061 (33)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Pioneer PL-990 draaitafel
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/0/9/pioneer-pl-990-5436309.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/2/3/pioneer-pl-990-14958023.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/8/pioneer-pl-990-14982668.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/9/pioneer-pl-990-14982669.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/0/pioneer-pl-990-14982670.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/0/pioneer-pl-990-23218640.jpg
  Pioneer PL-990 draaitafel (4)
  Pioneer PL-990 draaitafel
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 4d (offer_sdt_4_days)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 4d (offer_sdt_4_days)
  5
 • Ricatech RMC400
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/2/9/ricatech-rmc400-19445529.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/0/ricatech-rmc400-21145260.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/1/ricatech-rmc400-21145261.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/2/ricatech-rmc400-21145262.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/3/ricatech-rmc400-21145263.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/4/ricatech-rmc400-21145264.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/5/ricatech-rmc400-21145265.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/6/ricatech-rmc400-21145266.jpg
  Ricatech RMC400 (4)
  Ricatech RMC400
  Exellent.be Exellent.be
  7.670079768930856 (5)
  399.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Exellent.be Exellent.be
  7.670079768930856 (5)
  399.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Pro-Ject RPM 1.3 Genie wit
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/3/project-rpm-1-3-genie-white--20618263.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/7/project-rpm-1-3-genie-white--20618387.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/7/project-rpm-1-3-genie-white--23602587.jpg
  Pro-Ject RPM 1.3 Genie wit (3)
  Pro-Ject RPM 1.3 Genie wit
  Apollo.nl Apollo.nl
  369, 3d (offer_sdt_3_days)
  Apollo.nl Apollo.nl
  369, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Ricatech RMC100
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/1/8/ricatech-rtt100-rmc100--19338918.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/7/6/ricatech-rtt100-rmc100--20972576.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/7/7/ricatech-rtt100-rmc100--20972577.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/7/8/ricatech-rtt100-rmc100--20972578.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/7/9/ricatech-rtt100-rmc100--20972579.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/0/ricatech-rtt100-rmc100--20972580.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/1/ricatech-rtt100-rmc100--20972581.jpg
  Ricatech RMC100 (3)
  Ricatech RMC100
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  158.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  158.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Pro-Ject Essential II (OMB-5) wit
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/7/pro-ject-essential-ii-omb-5-wit-32173827.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2Uvcy9lc3NlbnRpYWxpaXcuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/8/2/pro-ject-essential-ii-omb-5-wit-32550282.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzUwMjYyNy9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/1/8/pro-ject-essential-ii-omb-5-wit-34916918.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci85MTIwMDUwNDM4MjU1X2hfZl9sXzA=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/7/pro-ject-essential-ii-omb-5-wit-42967607.jpg
  Pro-Ject Essential II (OMB-5) wit (3)
  Pro-Ject Essential II (OMB-5) wit
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Pro-Ject Pro-Ject Debut Carbon Esprit (DC) Draaitafel Blauw
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/4/pro-ject-platine-vinyle-project-debut-carbon-esprit-bleue-33942214.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci85MTIwMDUwNDM2MDQ2X2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/5/pro-ject-platine-vinyle-project-debut-carbon-esprit-bleue-33942215.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMjk0ODgzMDguanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/6/pro-ject-platine-vinyle-project-debut-carbon-esprit-bleue-33942216.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTUMvNzQvZjEvNmEvMjM3ODU4NDQvMTUwNy0xLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/4/7/pro-ject-platine-vinyle-project-debut-carbon-esprit-bleue-35786347.jpg
  Pro-Ject Pro-Ject Debut Carbon Esprit (DC) Draaitafel Blauw (3)
  Pro-Ject Pro-Ject Debut Carbon Esprit (DC) Draaitafel Blauw
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  449, 5d (offer_sdt_5_days)
  Bestekeus.be Bestekeus.be
  449, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
2 6
 • Tel. +31 (0)30 214 5004
 • blijmakers@vergelijk.be