Advertenties:

 • Maximaal 2 per klant, bekijk onze actie met extra huismerk. Die is nog voordeliger.
 • Canon PG-540XL inktcartridge zwart hoge capaciteit
 • Compacte HP All-In-One printer met scanner en draadloze verbindingsmogelijkheden
 • De Samsung CLP-365 is een compacte en stille kleurenlaserprinter voor thuis of op kantoor. Het is een gebruiksvriendelijk & efficiënt apparaat.
 • Originele HP 920XL / CD975AE inktcartridge zwartCapaciteit van: ± 1200 afdrukkenInhoud van: 49 mlOriginele HP 920XL kleuren inktcartridgesCapaciteit van: ± 700 afdrukkenInhoud van: 6 ml
 • All-in-one kleurenlaserprinter met Wi-Fi
 • * 3-in-1 - Netwerk kleurenledprinter - kleurencopier - kleurenscanner. * Afdruksnelheid tot 18ppm. * Duplexunit voor dubbelzijdig afdrukken. * Afdrukresolutie tot 2400dpi. * Processor 333Mhz. * Geheugen 192MB. * USB-2.0 Hi-speed. * Netwerkklaar (bekabeld en draadloos) Wi-Fi Direct. * Papierlade voor 250vel. * ADF (Automatische documentinvoer). * lcd kleuren touchscreen 9.3cm. * Scannen en kopieren via de glasplaat of de ADF. * Afmetingen 410x483x410mm. * Met Energy Star keurmerk.
 • Met de HL-3040CN print u professionele kleurendocumenten binnen uw onderneming. Handig!

   

  Snelle resultaten en groeiende productiviteit. De HL-3040CN print uw kleuren- en zwart-witdocumenten aan een snelheid van 16 pagina’s per minuut.

   

  Evolueer naar een efficiëntere en samenwerkende werkgroep door het delen van de printer mogelijk te maken: meerdere personen in uw kantoor maken gebruik van de netwerkprinter.

   

  Bespaar dagelijks geld door het verstandig gebruik van de functies zoals N in 1 printen, tonerbespaarmodus en de gescheiden drum- en toneroplossing – voor een efficiënte vervanging van de verbruiksproducten en minder afval.

   

  Gratis recyclage van toners en drums en de met Blue Angel en ENERGY STAR gecertificeerde energie-efficiëntie: deze netwerkprinter heeft een minimale impact op het milieu – en op uw budget.

   

  • LED-kleurenprinter Single Pass
  • Afdruksnelheid 16 ppm in kleur en zwart-wit
  • Geheugen van 32 MB (max. 544)
  • Resolutie 2400 x 600 dpi (2400 dpi class)
  • Windows, Mac & Linux
  • Hi-Speed USB 2.0 Interface
  • Netwerkklaar 10/100Base-TX
  • Beveiligd afdrukken
  • Papierlade voor 250 vel
  • Afzonderlijke toners en drums
  • Waarborg 2 jaar collect & return
 • 20 ppm in zwart en 16 ppm in kleur - Met duplex inhoud - WLAN functie - Airprint
inkjet printer

Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor thuisgebruik, omdat ze goedkoop in aanschaf zijn en kwalitatief zeer goede printresultaten bieden. Jij bent op zoek naar een inkjetprinter en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst over de inkjetprinter eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de werking van de inkjetprinter, de soorten inkjetprinters en de populairste merken van de inkjetprinter.

Lees meer over inkjet printers »

foto printer

Fotoprinters drukken je digitale foto’s op zeer goede kwaliteit voor je af. Vaak kun je je camera zelfs meteen op de printer aansluiten, zonder dat er een computer aan te pas komt. Jij bent op zoek naar een fotoprinter en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst over de fotoprinter eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de werking en functies van de fotoprinter, de soorten fotoprinters en de populairste merken van de fotoprinter.

Lees meer over foto printers »

laser printer

Laserprinters zijn printers met een hoge afdruksnelheid die zeer scherpe afbeeldingen en tekst leveren door toner (zwart of gekleurd poeder) aan het papier te hechten. Jij bent op zoek naar een laserprinter en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst over lasterprinters eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de werking van de laserprinter, de voordelen en nadelen van laserprinters en de populairste merken van de laserprinter.

Lees meer over laser printers »

label printer

Bespaar je tijd door niet al je adressen met de hand uit te schrijven, bespaar papier door niet voor elk etiketje en nieuw papier te nemen, zorg voor een professionele uitstraling en houd alles keurig op orde met de labelprinter! Jij bent op zoek naar een labelprinter en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst over labelprinters eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten labelprinters, de functies van de labelprinter en de populairste merken labelprinters.

Lees meer over label printers »

multifunctional

Een multifunctional printer (ook wel all-in-one-printer genoemd) kan naast printen ook kopiëren en scannen. Deze multifunctionele printers zijn ideaal voor thuisgebruik, omdat je dan maar één apparaat aan hoeft te schaffen. Jij bent op zoek naar een all-in-one-printer en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst over de multifunctionele printer eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten multifunctionale printers, de functies van de all-in-one printer en de populairste merken van de multifunctionele printer.

Lees meer over multifunctionals »

inktpatroon

Om teksten en afbeeldingen uit te printen heeft een printer inkt nodig en die inkt komt uit een cartridge of inktpatroon. Wanneer u een document afdrukt en u merkt dat de tekst lichter van kleur is of dat de kleuren van de afbeelding niet met het origineel overeenkomen, dan komt dat waarschijnlijk door een bijna lege cartridge. Tijd voor vervanging! Wat komt daar zoal bij kijken? Vervangt u de lege cartridge voor een nieuwe of blijft u de oude cartridge gebruiken en schaft u een refill-kit aan.

Lees meer over inktpatronen »

overige printers

printlint

Printerlinten worden gebruikt in tekstverwerkers en matrixprinters. Eén zijde van het printerlint is bewerkt met inkt en zorgt ervoor dat de tekst of afbeelding op het papier wordt gedrukt. Sommige printerlinten hebben nog extra’s, bijvoorbeeld een herinnering als het printerlint vervangen moet worden. De meeste printlinten zijn zwart, maar er zijn ook printerlinten in kleur.

printer kabel

In de categorie printerkabels vindt u alle kabels die u nodig heeft om uw printer met de computer te verbinden. Een printerkabel kan verschillende aansluitingen hebben, let daar goed op bij het kopen van een printerkabel.  

printer accessoire

Printeraccesoires zijn vaak cartridges, kabeltjes en fotopapier. Uit kostenoverwegingen kiezen veel printerfabrikanten ervoor om geen printerkabels mee te leveren bij nieuwe printers. Printerkabels zijn er in verschillende vormen en maten. Het meest gangbare type printerkabel is inmiddels usb, maar er zijn ook nog printers die een parallele aansluiting hebben. Er zijn inmiddels al pc's en laptops op de markt die niet meer beschikken over een parallelle poort, dus hier moet u goed op letten bij de aanschaf van printeraccessoires.

Lees meer over printer accessoires »

fotopapier

Fotopapier is papier dat speciaal gemaakt is om je digitale foto’s op af te drukken. Het is dik papier en het bestaat uit twee lagen: onder een laag gewoon, stevig papier en bovenop een heldere, gladde laag. Deze laag van het fotopapier zorgt ervoor dat je afgedrukte foto’s dezelfde glans en heldere kleuren krijgen dan wanneer je ze bestelt bij een professioneel bedrijf.

printertoebehoren

Printeraccesoires zijn cartridges, kabeltjes en fotopapier. Het meest gangbare type printerkabel is inmiddels usb, maar er zijn ook nog printers die een parallele aansluiting hebben. Let goed op deze aansluiting, want de nieuwste pc’s en laptops hebben geen parallelle poort meer! Let bij de aankoop van een printer ook op de prijs van een cartridge. Deze cartridges zullen uiteindelijk bepalen hoeveel geld je besteedt aan je printjes.