Advertenties:

  • Maximaal 2 per klant, bekijk onze actie met extra huismerk. Die is nog voordeliger.
  • Canon PG-540XL inktcartridge zwart hoge capaciteit
  • Compatible Brother LC-985 multipack 4 kleuren
  • De HP 300XL inktcartridge kleur hoge capaciteit bevat HP Vivera inkt. Met deze inkt print u levendige kleurendocumenten, rapporten en brieven die lichtbestendig zijn. Deze cartridge heeft een hoge capaciteit en is daardoor geschikt voor mensen die regelmatig pinten.

  • * Breng je passie voor fotografie tot uiting door middel van schitterende prints. * Maak eenvoudig rechtstreeks verbinding met smartphones en de cloud, en profiteer van een intuïtieve touchscreenbediening met deze eersteklas All-in-One printer met Wi-Fi en 6 gescheiden inktcartridges. * 3-in-1 Kleurenlasermultifunctional: Printer, copier en scanner. * A4-formaat. * Draadloos, via Wi-Fi 802.11. * Airprint voor tabblets. * Printsnelheid 15/10ipm (zwart en kleur). * Printresolutie maximaal 9600x2400dpi. * 6 separate inktcartridges. * Printen zonder witranden. * Papierlade van 125vel. * Duplexunit voor dubbelzijdig printen. * Hi-speed USB 2.0. * Netwerkklaar 10/100 Ethernet interface. * Kleurenscanner 2400x4800dpi. * LCD kleurentouchscreen van 8,8cm. * Afmetingen 435x370x148mm.
  • Deze PGI526BK Canon inktcartridge met chip is veel goedkoper als de originele Canon inktcartridge. Capaciteit 10ml en maar liefst 100% garantie. De producent voldoet aan hoge kwaliteitseisen zoals: ISO 9001. Deze toner cartridge is geschikt voor o.a. de volgende printers: Canon PIXMA iP 4850/ix6550/MG5150/5250/6150/8150 PIXMA MX885
  • HP Officejet Pro 8600 e-All-in-One printerserie Papierlade
  • Inkjetfotoprinter, Printen/Kopiëren/Scannen, 4800 x 1200 dpi, 9.9 ipm (Mono) / 5.7 ipm (Colour), 802.11 b/g/n, USB B, 3.5kg, ZwartCanon MG3550, PIXMA. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Kleur, Kopiëren: Mono. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) zwart-wit: 9.9 ipm, Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) kleur: 5.7 ipm. Maximaal aantal kopieën: 21 kopieën. Optische scanresolutie: 1200 x 2400 DPI, Max. scangebied: A4 / Letter (216 x 297), Soort scanner: Flatbed. Standaard invoercapaciteit: 100 vel, Type invoer papier: Papierlade, Maximum invoercapaciteit: 100 velInkjetfotoprinter, Printen/Kopiëren/Scannen, 4800 x 1200 dpi, 9.9 ipm (Mono) / 5.7 ipm (Colour), 802.11 b/g/n, USB B, 3.5kg, ZwartCanon MG3550, PIXMA. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Kleur, Kopiëren: Mono. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) zwart-wit: 9,9 ipm, Afdruksnelheid (ISO/IEC 24734) kleur: 5,7 ipm. Maximaal aantal kopieën: 21 kopieën. Optische scanresolutie: 1200 x 2400 DPI, Max. scangebied: A4 / Letter (216 x 297), Soort scanner: Flatbed. Standaard invoercapaciteit: 100 vel, Type invoer papier: Papierlade, Maximum invoercapaciteit: 100 velStijlvolle, compacte All-in-One met Wi-Fi voor eenvoudig mobiel printenStijlvolle en compacte All-in-One met Wi-Fi voor gebruik overal in huis. Met snelle, hoogwaardige prints, kopieën en scans en ondersteuning voor Google Cloud Print en Apple AirPrint.Voordelen- Compacte en stijlvolle All-in-One waarmee je thuis kunt printen, kopiëren en scannen- Printen en scannen vanaf je smartphone of tablet met de PIXMA Printing Solutions app- Ondersteuning voor Google Cloud Print en Apple AirPrint- Optionele XL inktcartridges leveren meer prints voor minder geld- Superieure prints met een resolutie tot wel 4800 dpi en FINE-cartridges 
  • INKCARTRIDGE QUANTORE HP C6578A NR.78 KLEUR
inkjet printer

Inkjetprinters zijn de meest geschikte printers voor thuisgebruik, omdat ze goedkoop in aanschaf zijn en kwalitatief zeer goede printresultaten bieden. Jij bent op zoek naar een inkjetprinter en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst over de inkjetprinter eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de werking van de inkjetprinter, de soorten inkjetprinters en de populairste merken van de inkjetprinter.

Lees meer over inkjet printers »

foto printer

Fotoprinters drukken je digitale foto’s op zeer goede kwaliteit voor je af. Vaak kun je je camera zelfs meteen op de printer aansluiten, zonder dat er een computer aan te pas komt. Jij bent op zoek naar een fotoprinter en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst over de fotoprinter eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de werking en functies van de fotoprinter, de soorten fotoprinters en de populairste merken van de fotoprinter.

Lees meer over foto printers »

laser printer

Laserprinters zijn printers met een hoge afdruksnelheid die zeer scherpe afbeeldingen en tekst leveren door toner (zwart of gekleurd poeder) aan het papier te hechten. Jij bent op zoek naar een laserprinter en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst over lasterprinters eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de werking van de laserprinter, de voordelen en nadelen van laserprinters en de populairste merken van de laserprinter.

Lees meer over laser printers »

label printer

Bespaar je tijd door niet al je adressen met de hand uit te schrijven, bespaar papier door niet voor elk etiketje en nieuw papier te nemen, zorg voor een professionele uitstraling en houd alles keurig op orde met de labelprinter! Jij bent op zoek naar een labelprinter en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst over labelprinters eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten labelprinters, de functies van de labelprinter en de populairste merken labelprinters.

Lees meer over label printers »

multifunctional

Een multifunctional printer (ook wel all-in-one-printer genoemd) kan naast printen ook kopiëren en scannen. Deze multifunctionele printers zijn ideaal voor thuisgebruik, omdat je dan maar één apparaat aan hoeft te schaffen. Jij bent op zoek naar een all-in-one-printer en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst over de multifunctionele printer eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten multifunctionale printers, de functies van de all-in-one printer en de populairste merken van de multifunctionele printer.

Lees meer over multifunctionals »

inktpatroon

Om teksten en afbeeldingen uit te printen heeft een printer inkt nodig en die inkt komt uit een cartridge of inktpatroon. Wanneer u een document afdrukt en u merkt dat de tekst lichter van kleur is of dat de kleuren van de afbeelding niet met het origineel overeenkomen, dan komt dat waarschijnlijk door een bijna lege cartridge. Tijd voor vervanging! Wat komt daar zoal bij kijken? Vervangt u de lege cartridge voor een nieuwe of blijft u de oude cartridge gebruiken en schaft u een refill-kit aan.

Lees meer over inktpatronen »

overige printers

printlint

Printerlinten worden gebruikt in tekstverwerkers en matrixprinters. Eén zijde van het printerlint is bewerkt met inkt en zorgt ervoor dat de tekst of afbeelding op het papier wordt gedrukt. Sommige printerlinten hebben nog extra’s, bijvoorbeeld een herinnering als het printerlint vervangen moet worden. De meeste printlinten zijn zwart, maar er zijn ook printerlinten in kleur.

printer kabel

In de categorie printerkabels vindt u alle kabels die u nodig heeft om uw printer met de computer te verbinden. Een printerkabel kan verschillende aansluitingen hebben, let daar goed op bij het kopen van een printerkabel.  

printer accessoire

Printeraccesoires zijn vaak cartridges, kabeltjes en fotopapier. Uit kostenoverwegingen kiezen veel printerfabrikanten ervoor om geen printerkabels mee te leveren bij nieuwe printers. Printerkabels zijn er in verschillende vormen en maten. Het meest gangbare type printerkabel is inmiddels usb, maar er zijn ook nog printers die een parallele aansluiting hebben. Er zijn inmiddels al pc's en laptops op de markt die niet meer beschikken over een parallelle poort, dus hier moet u goed op letten bij de aanschaf van printeraccessoires.

Lees meer over printer accessoires »

fotopapier

Fotopapier is papier dat speciaal gemaakt is om je digitale foto’s op af te drukken. Het is dik papier en het bestaat uit twee lagen: onder een laag gewoon, stevig papier en bovenop een heldere, gladde laag. Deze laag van het fotopapier zorgt ervoor dat je afgedrukte foto’s dezelfde glans en heldere kleuren krijgen dan wanneer je ze bestelt bij een professioneel bedrijf.

printertoebehoren

Printeraccesoires zijn cartridges, kabeltjes en fotopapier. Het meest gangbare type printerkabel is inmiddels usb, maar er zijn ook nog printers die een parallele aansluiting hebben. Let goed op deze aansluiting, want de nieuwste pc’s en laptops hebben geen parallelle poort meer! Let bij de aankoop van een printer ook op de prijs van een cartridge. Deze cartridges zullen uiteindelijk bepalen hoeveel geld je besteedt aan je printjes.