x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Veel mannen gebruiken het scheerapparaat om zich te scheren. Ben je op zoek naar een tondeuse, bodygroomer of haartrimmer, dan kun je kijken in de categorie tondeuse of trimmer en bodygroomer. In deze tekst bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een scheerapparaat. Eerst geven we je enkele kooptips en daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier scheerapparaten!

  7 kooptips
  Let bij het kopen van een scheerapparaat op de volgende aspecten:
  1. Bedenk waarvoor en hoe je het scheerapparaat wilt gaan gebruiken zodat je geen apparaat koopt met allemaal geavanceerde functies die je toch niet zult gebruiken. Dit bespaart je veel geld.
  2. Let op de bedrijfstijd van een snoerloos scheerapparaat. De bedrijfstijd geeft aan hoe lang je het volledig opgeladen scheerapparaat kunt gebruiken.
  3. Kijk hoe groot het scheeroppervlak van het scheerapparaat is. Hoe groter het oppervlak, hoe meer haartjes je in één beweging kunt verwijderen en dus hoe minder tijd het scheren in beslag neemt.
  4. Let op de oplaadtijd van het scheerapparaat, die aangeeft hoe lang het apparaat opgeladen moet worden. Dit kan variëren van een uur tot en met twaalf uur. Sommige scheerapparaten beschikken tevens over een snellaadfunctie. 
  5. Vergelijk hier scheerapparaten!Controleer of het scheerapparaat beschikt over een voltageaanpassing. Dit is handig als je op reis bent.
  6. Bedenk of je een scheerapparaat wilt dat op stroom of batterijen werkt. Apparaten die op stroom werken kunnen draadloos zijn of niet. Een draadloos apparaat moet opgeladen worden en kan vervolgens een bepaalde tijd (de bedrijfstijd) draadloos gebruikt worden. Een scheerapparaat met snoer gebruik je terwijl de stekker van het snoer in het stopcontact zit.
  7. Houd rekening met het schoonmaakgemak van het scheerapparaat. Sommige scheerapparaten reinig je droog met een schoonmaakborsteltje, andere zijn afspoelbaar en weer andere zijn zelfreinigend. Hiervoor plaats je het apparaat in een houder met reinigingsvloeistof. Deze houder doet vaak ook dienst als docking station. In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren.

  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een scheerapparaat, bekijk en vergelijk dan hier alle scheerapparaten!

  De soorten scheerapparaten
  Er bestaan twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Bij een vibrerendscheersysteem is het scheerapparaat uitgerust met een scheerrooster of scheerblad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven.
  Een scheerapparaat met een roterendscheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van je gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven.

  De  keuze van het aantal scheerbladen of scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei. Beide scheersystemen leveren hetzelfde resultaat: het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

  De functies van scheerapparatenVergelijk hier scheerapparaten!
  Scheerapparaten kunnen over de onderstaande functies beschikken:

  Het verschil in prijs
  De prijzen van scheerapparaten kunnen flink uiteenlopen. Zo hangt er bijvoorbeeld een duurder prijskaartje aan apparaten van een bekend merk en nieuwere types. Daarnaast is het prijsverschil voor een groot deel te wijten aan de verschillende functies waar het apparaat over beschikt en de bijgeleverde accessoires. Over het algemeen geldt: hoe meer functies en accessoires, hoe duurder het apparaat.
   
  Accessoires voor je scheerapparaat
  Bij een scheerapparaat kunnen diverse accessoires meegeleverd worden zoals een reisetui, batterijen, een beschermkapje, een ophangkoord en een schoonmaakborsteltje. Bij sommige scheerapparaten wordt schoonmaakvloeistof geleverd.

  De populairste merken
  De populairste merken scheerapparaten zijn: Braun, Panasonic, Philips (Philipshave/Coolskin) en Remington.
   
  Verdere uitleg van de gebruikte termen over scheerapparaten kun je kijken in de verklarende woordenlijst. Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen kijk dan tussen de veelgestelde vragen over scheerapparaten.
   
  Bekijk en vergelijk hier scheerapparaten en vind de beste koop!

   

 • Veelgestelde vragen

  Is een scheerapparaat alleen voor mannen?Vergelijk hier scheerapparaten!
  Kan ik mezelf onder de douche scheren?
  Kan ik mezelf ook nat scheren met een scheerapparaat?
  Kan ik mijn scheerapparaat meenemen naar het buitenland?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Ik krijg pukkeltjes na het scheren. Kan ik hier iets tegen doen?
  Wanneer kan ik me het beste scheren?
  Welke kant kun je het beste opscheren?

  Wil je meteen op zoek naar een scheerapparaat, bekijk en vergelijk dan hier alle scheerapparaten!

  Is een scheerapparaat alleen voor mannen?
  Ja en nee. Een elektrisch scheerapparaat kan ook door vrouwen worden gebruikt. Maar een vrouwenhuid is teerder dan een mannenhuid, speciaal daarvoor is de ladyshave ontwikkeld. Het gebruik van een scheerapparaat door vrouwen is af te raden, want de dameshuid zou er geïrriteerd op kunnen reageren.

  Kan ik mezelf onder de douche scheren?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte elektrische scheerapparaten. Deze zijn waterdicht en speciaal ontwikkeld om onder de douche of in bad te scheren. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik mezelf ook nat scheren met een scheerapparaat?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Deze zijn uitgerust met een vochtinbrengsysteem waarmee het frisse gevoel van nat scheren gecombineerd wordt met het comfort van droog scheren. Door een druk op de knop wordt een vochtinbrengende emulsie tijdens het scheren op de huid aangebracht, wat het gezicht voorbereidt op het scheren.

  Kan ik mijn scheerapparaat meenemen naar het buitenland?
  Ja. Ook in het buitenland kun je je elektrisch scheren. In veel hotels en appartementen is een speciaal stopcontact voor scheerapparaten met een lager voltage. Daarnaast zijn er reisadapters te koop, een tussenstuk tussen de stekker van het scheerapparaat en het 'vreemde' stopcontact.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een scheerapparaat hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Ik krijg pukkeltjes na het scheren. Kan ik daar iets tegen doen?Vergelijk hier scheerapparaten!
  Na het scheren kunnen er pukkeltjes ontstaan. Vaak zijn dit ingegroeide haren. Dit is te verkomen door na het scheren te peelen (ook wel scrubben genoemd). Peeling verwijdert dode huidcellen. Dit voorkomt het ingroeien van haren en het maakt de huid extra zacht. Daarnaast is het verstandig om na het scheren een vochtinbrengende bodylotion te gebruiken.

  Wanneer kan ik me het beste scheren?
  Je kunt je het beste ‘s ochtends na/ tijdens het douchen scheren omdat de huid dan ontspannen is en je haartjes zacht.

  Welke kant kun je het beste opscheren?
  Je kunt het beste met de haargroeirichting mee scheren. Hiermee voorkom je ingegroeide haartjes. Voor een optimaal glad scheerresultaat kun je ook nog een keer tegen de haargroeirichting in scheren. Doe dit alleen als je nooit last hebt van ingegroeide haren. 

  Bekijk en vergelijk hier scheerapparaten en vind de beste koop!
 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier scheerapparaten!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij het scheren.

  Wil je meteen op zoek naar een scheerapparaat, bekijk en vergelijk dan hier alle scheerapparaten!

  Aantal scheerbladen
  Er zijn twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Bij een vibrerend scheersysteem is het apparaat uitgerust met een scheerrooster of -blad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven. De keuze van het aantal scheerbladen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Aantal scheerkoppen
  Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Accu indicator
  Als extra functie bevatten sommige draadloze modellen een accu indicator. Met de accu indicator zie je hoe vol de accu of batterij nog is. Hiermee voorkom je dat je halverwege het scheren moet stoppen omdat de accu leeg is.

  Afspoelbaar
  Een scheerapparaat dien je regelmatig schoon te maken. Sommige modellen reinig je droog met een schoonmaakborsteltje dat meestal wordt meegeleverd. Andere scheerapparaten kun je afspoelen: je reinigt de scheerkoppen of scheerbladen onder stromend water.

  Batterij
  Kies je een apparaat die op batterijen werkt, dan kun je het beste voor oplaadbare batterijen kiezen. Dit voorkomt dat je iedere keer nieuwe batterijen moet kopen en het is nog beter voor het milieu ook.

  Baardtrimmer
  Speciaal voor het trimmen van baard, snor of bakkebaarden is er de baardtrimmer. Ook deze is instelbaar, voor langere of kortere haren. Met een baardtrimmer werk je de haren bij, niet om ze te verwijderen maar juist om weer netjes in model te brengen.

  Bedrijfstijd
  Een oplaadbaar scheerapparaat heeft een bedrijfstijd en de oplaadtijd. De bedrijfstijd is de tijd dat je het volledig opgeladen apparaat kunt gebruiken en wordt weergegeven in minuten.

  Cartridgehouder
  In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren

  Contourvolgend scheren
  Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Docking station
  Sommige oplaadbare modellen worden geleverd in combinatie met een docking station. Hierin plaats je na gebruik het apparaat zodat deze weer opgeladen wordt voor de volgende keer. Op deze manier is je apparaat altijd bedrijfsklaar.

  Draadloos
  Er bestaan scheerapparaten in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 220 Volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen.

  Vergelijk hier scheerapparaten!Hold functie
  De hold functie voorkomt dat het elektrische apparaat kan aanspringen terwijl het in je tas zit.

  Oplaadbaar
  Er bestaan scheerapparaten in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 220 volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen. Een oplaadbaar model wordt vaak weer opgeladen via een docking station.

  Oplaadtijd
  Een oplaadbaar scheerapparaat heeft een bedrijfstijd en de oplaadtijd. De oplaadtijd is de tijd, weergegeven in minuten, die nodig is om een leeg apparaat weer volledig op te laden.

  Scheerintensiteit
  Bij sommige scheerapparaten is de intensiteit van het scheren instelbaar. Voor een scheerapparaat is dit handig omdat geringe baardstoppels er sneller af zijn dan een baard van drie dagen. Ook met een wisselende intensiteit levert het apparaat een optimaal scheerresultaat.

  Scheersysteem
  Er zijn twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Beide leveren hetzelfde resultaat: het is maar waar je voorkeur naar uitgaat. Bij een vibrerend scheersysteem is het apparaat uitgerust met een scheerrooster of -blad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven. De keuze van het aantal scheerbladen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei. Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Snel opladen
  Met snel opladen kun je de oplaadtijd inkorten, zodat een scheerapparaat sneller bedrijfsklaar is.

  Tondeuse
  Indien je wat langere haren wilt wegscheren, kun je met een tondeuse de haartjes eerst korter maken. Hiermee voorkom je dat de haren vast komen te zitten in de scheermesjes. Je kunt de haren natuurlijk ook met een schaartje kort knippen voordat je gaat scheren.

  Tondeusefunctie
  Sommige scheerapparaten beschikken over een tondeusefunctie. Dit is makkelijk als je wat langere haren wilt wegscheren. Je kunt met de tondeuse de haartjes eerst wat korter maken. Hiermee voorkom je dat de haren vast komen te zitten in de scheermesjes.

  Type batterij
  Dit veld geeft aan welk type batterij gebruikt wordt. Meestal is dit een accu die je weer kunt opladen, maar soms moet je de losse batterijen (penlites) iedere keer vervangen. Je kunt er dan ook voor kiezen oplaadbare batterijen aan te schaffen. Deze dien je dan wel iedere keer in een speciale oplader te herladen.

  Vochtinbrengsysteem
  Scheerapparaten met een vochtinbrengsysteem combineren het frisse gevoel van nat scheren met het comfort van droog scheren. Door een druk op de knop wordt een vochtinbrengende emulsie tijdens het scheren op de huid aangebracht die het gezicht voorbereidt op het scheren. Scheren en verzorgen in één dus.

  Vergelijk hier scheerapparaten!Waterdicht
  Met een waterdichte scheerapparaat kun je je onder de douche of in bad scheren (het zogenaamde nat scheren). Deze apparaten zijn waterdicht en kunnen onder stromend water afgespoeld worden.

  Zelfreinigend
  Zelfreinigend, de naam zegt het al, wil zeggen dat het apparaat zichzelf automatisch reinigt. Hiervoor plaats je het apparaat in een houder met reinigingsvloeistof. Deze houder doet vaak ook dienst als docking station. Gedurende het reinigingsproces schakelt het scheerapparaat met pauzes aan en uit. In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren.

  Bekijk en vergelijk hier scheerapparaten en vind de beste koop!

 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (4)
  7.3 (4, 4)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  Snel in huis, de volgende dag al.
  Prettig apparaat; ik gebruik hem altijd met scheergel, dat bevalt mij prima.
  7.0
  0 10
  • scheerresultaat: 7.0
  • gebruiksgemak: 7.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5040s Wet&Dry
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19535839.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19696199.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/1/braun-series-5-5040wd-22251401.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/8/9/braun-series-5-5040wd-23674389.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/0/braun-series-5-5040wd-23674390.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/1/braun-series-5-5040wd-23674391.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/2/braun-series-5-5040wd-23674392.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/3/braun-series-5-5040wd-23674393.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/4/braun-series-5-5040wd-23674394.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/5/braun-series-5-5040wd-23674395.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/6/braun-series-5-5040wd-23674396.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/7/braun-series-5-5040wd-23674397.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/8/braun-series-5-5040wd-23674398.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/9/braun-series-5-5040wd-23674399.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/0/braun-series-5-5040wd-23674400.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/1/braun-series-5-5040wd-23674401.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/2/braun-series-5-5040wd-23674402.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/3/braun-series-5-5040wd-23674403.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/4/braun-series-5-5040wd-23674404.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/5/braun-series-5-5040wd-23674405.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/6/braun-series-5-5040wd-23674406.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/7/braun-series-5-5040wd-23674407.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/8/braun-series-5-5040wd-23674408.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/9/braun-series-5-5040wd-23674409.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/0/braun-series-5-5040wd-23674410.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/1/braun-series-5-5040wd-23674411.jpg
  Braun Series 5 5040s Wet&Dry (10)
  8.7 (4, 3)
  Braun Series 5 5040s Wet&Dry
  Top scheerapparaat
  Na een zeer korte tijd met een Philips YS534/17 die teleurstelde in scheerresultaat, deze gekozen voor een wel zeer aantrekkelijke 'Sinterklaas' prijs bij modern.nl (slechts Euro 119,- aanbod is inmiddels weer duurder). Kon me snel vinden in de andere scheertechniek (folieblad vibrerend systeem van Braun tegenover ronddraaiende koppen Philips), een prima glad scheerresultaat. Wat een genot om ermee te scheren. Ik doe het echt met plezier. Geen huid-irritatie, apparaat ligt lekker in de hand, makkelijk schoon te maken. Nog niet geprobeerd nat te scheren. Voor scheerresultaat een 9 gegeven, omdat een 10 wellicht is weggelegd voor de nog meer verfijnde scheertechniek van de serie 7 scheerapparaten van Braun. De geïntegreerde trimmer is wat klein, maar wel uitermate prettig in het gebruik om oorhaartjes, bakkebaarden e.d. weg te halen. Goed van vorm waardoor geen irritatie en 'happen' (wondjes) door de trimmesjes in de huid. Maakt wat meer geluid, maar komt wellicht door de meer dan krachtige motor die voor mijn wat zwaarder type baardgroei hierin uitstekend voldoet. Top scheerapparaat.
  9.3
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele dagen
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/4/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19460904.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/7/6/philips-rq1155-21303576.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/8/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206458.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206461.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/0/philips-rq1155-22285650.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/1/philips-rq1155-22285651.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/2/philips-rq1155-22285652.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/3/philips-rq1155-22285653.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/4/philips-rq1155-22285654.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/5/5/philips-rq1155-24079255.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/1/philips-rq1155-24193001.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/philips-rq1155-24254475.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/6/philips-rq1155-24254476.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/7/philips-rq1155-24254477.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/3/2/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19459632.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16 (5)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
  scheert goed, nadeel dat bij het schoonmaken onhandig is de scheerkop verwijderd moet worden
  Nadeel, kop moet verwijderd worden, ik heb altijd een Philips gehad en met een uitdraai dit is handiger.
  7.0
  0 10
  • scheerresultaat: 8.0
  • gebruiksgemak: 6.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  enkele maanden
 • Braun Series 5 5040s Wet&Dry
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19535839.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19696199.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/1/braun-series-5-5040wd-22251401.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/8/9/braun-series-5-5040wd-23674389.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/0/braun-series-5-5040wd-23674390.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/1/braun-series-5-5040wd-23674391.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/2/braun-series-5-5040wd-23674392.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/3/braun-series-5-5040wd-23674393.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/4/braun-series-5-5040wd-23674394.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/5/braun-series-5-5040wd-23674395.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/6/braun-series-5-5040wd-23674396.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/7/braun-series-5-5040wd-23674397.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/8/braun-series-5-5040wd-23674398.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/9/braun-series-5-5040wd-23674399.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/0/braun-series-5-5040wd-23674400.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/1/braun-series-5-5040wd-23674401.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/2/braun-series-5-5040wd-23674402.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/3/braun-series-5-5040wd-23674403.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/4/braun-series-5-5040wd-23674404.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/5/braun-series-5-5040wd-23674405.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/6/braun-series-5-5040wd-23674406.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/7/braun-series-5-5040wd-23674407.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/8/braun-series-5-5040wd-23674408.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/9/braun-series-5-5040wd-23674409.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/0/braun-series-5-5040wd-23674410.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/1/braun-series-5-5040wd-23674411.jpg
  Braun Series 5 5040s Wet&Dry (10)
  8.7 (4, 3)
  Braun Series 5 5040s Wet&Dry
  Scheert zonder irritaties net zo glad als mesjes
  Ik was de hoge kosten (5 euro per week * 52 weken = 260 euro per jaar) van het natscheren een beetje beu. Voor 149 euro heb ik de Braun Series 5 5040S gekocht die 18 maanden met een 30 euro kostend scheerkopje doet. Dat is snel verdiend dacht ik zo. Op basis van vele positieve gebruikerservaringen op het internet, maar toch enigszins sceptisch, heb ik de stap gemaakt naar de Braun. Tot nu toe geen moment spijt, het scheren voelt (na even oefenen, ook scheren moet je leren) net zo glad als nat. Helemaal als ik nat scheer met de 5040S (kan alleen met dit type uit de 5 serie). Zelfs met mijn gevoelige huid levert dit scheerapparaat geen irritatie op. Als je twijfelt over de stap van nat naar nat elektrisch, twijfel niet langer. Dit is 'm! Zelfs zingend onder de douche, geen probleem voor dit super apparaat!
  10.0
  0 10
  • scheerresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele maanden
 • Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/1/8/philips-hq-6925-19442518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/6/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265256.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/8/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265258.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/0/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265260.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/1/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265261.jpg
  Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925 (10)
  Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
  niks mis mee
  niks mis mee geen poespas scheert prima.
  8.0
  0 10
  • scheerresultaat: 8.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5030s
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun Series 5 5030s (6)
  7.8 (13, 6)
  Braun Series 5 5030s
  Dit apparaat voldoet geheel aan mijn wens
  Dit apparaat voldoet geheel aan mijn wens: het scheert goed en snel en bereikt ook lastige stukjes rond de kin en de hals. Prima aankoop.
  8.3
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 7.0
  true
  enkele weken
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (4)
  7.3 (4, 4)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  Heb altijd Braun gehad, wilde eens wat anders proberen maar ben totaal niet tevreden ...
  Heb altijd Braun gehad, wilde eens wat anders proberen maar ben totaal niet tevreden met de Philips RQ1175 duurt lang en scheert niet glad, is een miskoop
  4.0
  0 10
  • scheerresultaat: 4.0
  • gebruiksgemak: 4.0
  • duurzaamheid: 4.0
  false
  enkele dagen
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (4)
  7.3 (4, 4)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  Het produkt doet dat wat het beloofd
  Het produkt doet dat wat het beloofd. Scheert heerlijk glad, zonder irritatie van mijn huid.
  9.0
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5030s
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun Series 5 5030s (6)
  7.8 (13, 6)
  Braun Series 5 5030s
  Mijn vrouw en ik zijn overtuigd!
  Een mooi design en een handige meeneemtas zijn een pluspunt, maar uiteindelijk gaat het om het scheren en het moet gezegd: deze doet wat hij belooft! Hij scheert zeer goed, de kop gaat makkelijk mee en is achteraf zeer goed te reinigen. Mijn vrouw is er ook blij mee dat hij zo stil is, dan maak ik haar en de kindjes alvast niet meer wakker 's morgens. Een ander pluspunt vind ik dat er een goede blokkering aanwezig is, voor als je hem moet vervoeren ofzo. Mijn vrouw vindt écht dat ik een veel zachtere huid heb, dat had ik niet verwacht. Kortom: ik ben tevreden en overtuigd!
  9.0
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5030s
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun Series 5 5030s (6)
  7.8 (13, 6)
  Braun Series 5 5030s
  mooi
  scheert goed maakt wel veel lawaai
  8.3
  0 10
  • scheerresultaat: 7.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele maanden
 • Braun Series 5 5030s
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun Series 5 5030s (6)
  7.8 (13, 6)
  Braun Series 5 5030s
  Krachtig scheerapparaat resulterend in gladde huid zonder irritatie!
  Sinds enkele weken is scheren voor mij geen opdracht meer. De Braun series 5 5030s zorgt voor een perfect gladde huid, en dat zonder irritatie! In de doos zit het toestel, aangevuld met de lader, een borsteltje, flesje olie en een handig opbergzakje. Erg handig voor wie zijn scheerapparaat op alle tripjes, weekend en reizen wil meenemen (en geloof me, dat zul je). Het toestel heeft een strak design, perfect gemaakt op maat van de man. Het voelt zwaar aan, maar het ligt erg goed in de hand. Het opladen van het toestel duurt ongeveer een uurtje. Een duidelijke batterij-indicator geeft aan wanneer het tijd is om het toestel op te laden, maar het toestel gaat wel mee met 1 oplaadbeurt (ik kon me er toch een week dagelijks met scheren). Daarnaast is scheren ook mogelijk tijdens het opladen. Er zijn een hele hoop technologische vernieuwingen in dit toestel verwerkt, zoals de Flexmotiontec, Powerdrive, UltraActivelift, Crosshair blade. Voordien gebruikte ik een roterend scheersysteem of een andere apparaat van Braun (series 1). Het Braun Series 1 apparaat was een regelrechte ramp voor mij. Ik had veel last van de typische problemen waarbij moeilijk bereikbare plekken irritatie vertonen, en op de onderkant van mijn kin kreeg ik haartjes moeilijk afgeschoren. Maar dit toestel is anders: alles werkt perfect zoals Braun het beloofd. Na het scheren is de huid mooi glad, voelt ze niet meer ruw aan en heb ik totaal geen last van irritatie of roodheid, terwijl mijn scheertijd aanzienlijk is afgenomen. In het begin zal het resultaat niet naar wens zijn, maar dat is omdat je het toestel moet leren kennen. Wanneer je het toestel goed kan gebruiken (en dat is na enkele scheerbeurten), weet je hoe je het toestel op je huid moet plaatsen, onder welke hoek je jezelf het beste scheert, om dat perfecte resultaat te krijgen. De FlexmotionTec zorgt ervoor dat de scheerkop perfect meebeweegt met de huid, zodat ook op de moeilijk bereikbare plaatsen meer contact is met de huid. Hierdoor moet je minder hard duwen, en is er minder of geen irritatie achteraf doordat je hard moet duwen op sommige plaatsen. Bovendien kan je de scheerkop onder verschillende hoeken vastklikken, wat ook voor een maximaal huidcontact zorgt. De UltraActiveLift plaatst de kleine haartjes rechtop, zodat ook deze haartjes worden afgeschoren op de onderkant van mijn kin. De Powerdrive zorgt ervoor dat ik minder lang moet scheren, en ook minder hard moet duwen, om irritatie te voorkomen. Daarnaast bevat het toestel ook een trimmer, erg handig voor al je vrouw of vriendin graag van die sexy bakkebaarden ziet. Er is ook een reisslot aanwezig, zodat je reiskoffer niet spontaan begint te zoomen. Het onderhoud tenslotte, is erg simpel. Je haalt de scheerkop eraf, gebruikt het borsteltje om haartjes te verwijderen of spoelt het toestel af onder de kraan, een druppeltje olie erop, en het toestel is opnieuw klaar voor gebruik. Het toestel is zeker niet goedkoop. Maar voor alle mannen die vaak last hebben van irritatie en met een rode huid of een kin vol onregelmatige stoppels aankomen op hun afspraak, is het de investering zeker waard.
  9.7
  0 10
  • scheerresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 9.0
  true
  enkele weken
 • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (4)
  7.3 (4, 4)
  Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
  Lekker scheerapparaatje
  Ik heb de voorganger van deze Philips gehad. Beviel uitstekend. Deze is nog net effe beter. Ik ben dus heel tevreden ( en mijn vrouw ook ; ik ben lekker glad )
  9.0
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 8.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5030s
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun Series 5 5030s (6)
  7.8 (13, 6)
  Braun Series 5 5030s
  Braun 5030s test met The Insiders
  Vroeger was scheren altijd een noodzakelijk kwaad - kwestie van er op het werk een beetje verzorgd uit te zien -maar verder probeerde ik het zo veel mogelijk te vermijden. Tijdens de vakantie of zelfs de meeste weekends liep ik er dan ook meestal ongeschoren bij, met als gevolg heel wat werk op de eerste werkdag, en een minder resultaat. Dat is nu wel wat anders. Sinds ik dit toestel kan testen is het scheren heel wat veranderd. Uiteraard moet je het nog steeds zelf over je gezicht beuwegen, maar de manier waarop is heel wat beter. Met de flexibele kop kan je mooi de vorm van je gezicht volgen, en voor de moeilijkste stukjes kan je de kop ook vast zetten. Het is wel even aanpassen in vergelijking met een toestel met roterende scheerkoppen. Na enkele keren lukt het wel goed. Het toestel vind ik mooi strak vormgegeven, lekker in stoer zwart en rood. Het ligt goed in de hand, niet te zwaar, maar zwaarder dan het is zo toch te veel geweest zijn. Het zoemende geluid is wat aan de luide kant, maar ik weet niet of het mogelijk is om het stiller te maken. Al bij al vind ik het een goed toestel. Het is zeker niet goedkoop, maar voor goede kwaliteit moet je nu eenmaal wat meer betalen. Na afloop van de test ga ik dit toestel zeker aankopen.
  9.7
  0 10
  • scheerresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5030s
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
  Braun Series 5 5030s (6)
  7.8 (13, 6)
  Braun Series 5 5030s
  Ik heb m'n scheermesjes weggegooid: dit toestel doet het!
  Scheren was tot voor kort een zaak die ik met scheerzeep, een kwast en een wegwerpmes deed, simpelweg omdat de scheertoestellen niet zo precies en kort als mesjes schoren. Sinds kort mag ik deze Braun Series 5 5030s testen en ik moet jullie toegeven; dit toestel is fantastisch. De verpakking zit goed in elkaar en behuist ook alle elementen: de 5030s, de lader, een opbergtasje, een kwastje om het toestel te reinigen en een klein busje olie om de messen scherp te houden. Op zich voelt het toestel sterk, robuust, maar niet lomp aan. Integendeel, hij is goed vormgegeven en voelt goed in de hand. Een korte oplaadbeurt van een uurtje volstaat om hem volledig op te laden. De batterijstand zie je ook klaar en duidelijk op het scherm, wat erg handig is. Hoewel scheerapparaten steeds lawaai produceren, is deze Braun 5030s zeker niet luidruchtig te noemen. Maar het allerbelangrijkste voor me is dat hij écht goed scheert. Tot voor kort scheerde ik me steeds “nat” met wegwerpmesjes, simpelweg omdat elektrische toestellen de job nooit zo goed aan konden. Ken je dat gevoel van nog enkele kleine irritante haartjes te voelen onderaan je hals, of net rond je strottenhoofd? Ik alvast niet meer. Dit toestel kan ze aan, zonder je met een geïrriteerde huid achter te laten. Technologische vernieuwingen zijn vaak marketingkrachttermen die weinig helpen, maar wat Braun hier presteert met die FlexMotion Tec, het UltraActiveLift-systeem en CrossHairBlade is veel meer dan marketing: het werkt. Ik heb beslist om het toestel te houden en voorgoed vaarwel te zeggen aan de scheerkwast, -zeep en wegwerpmesjes! En ’s ochtends bespaar ik er nog es wat tijd en last mee…
  10.0
  0 10
  • scheerresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 5 5040s Wet&Dry
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19535839.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19696199.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/1/braun-series-5-5040wd-22251401.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/8/9/braun-series-5-5040wd-23674389.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/0/braun-series-5-5040wd-23674390.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/1/braun-series-5-5040wd-23674391.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/2/braun-series-5-5040wd-23674392.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/3/braun-series-5-5040wd-23674393.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/4/braun-series-5-5040wd-23674394.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/5/braun-series-5-5040wd-23674395.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/6/braun-series-5-5040wd-23674396.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/7/braun-series-5-5040wd-23674397.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/8/braun-series-5-5040wd-23674398.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/9/braun-series-5-5040wd-23674399.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/0/braun-series-5-5040wd-23674400.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/1/braun-series-5-5040wd-23674401.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/2/braun-series-5-5040wd-23674402.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/3/braun-series-5-5040wd-23674403.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/4/braun-series-5-5040wd-23674404.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/5/braun-series-5-5040wd-23674405.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/6/braun-series-5-5040wd-23674406.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/7/braun-series-5-5040wd-23674407.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/8/braun-series-5-5040wd-23674408.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/9/braun-series-5-5040wd-23674409.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/0/braun-series-5-5040wd-23674410.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/1/braun-series-5-5040wd-23674411.jpg
  Braun Series 5 5040s Wet&Dry (10)
  8.7 (4, 3)
  Braun Series 5 5040s Wet&Dry
  Stevig, mooi én goed scheerapparaat
  Het toestel heeft een mooi uitzicht met mat en glanzende zwarte stukken en een streepje blauw. Het toestel ligt goed in de hand maar is wel wat aan de zware kant. Het scheerresultaat krijgt van mij een 9, niet perfect maar meer dan behoorlijk in vergelijking met vele andere apparaten! Je kan zowel nat als droog scheren, dat maakt het een uniek toestel! De trimmer is gemakkelijk in gebruik maar is, althans voor mij, wat te kort. Het toestel kan je eenvoudig reinigen, met een simpele druk klikt de scheerkop uit het toestel en kan je het makkelijk uitspoelen. Het toestel is in minder dan een uur opgeladen en je kan er een hele tijd mee door. Minpuntjes zijn de zwaarte van het toestel, de trimmer die wat te kort is en het lawaai dat het toestel produceert, doch ik zou het aan iedereen aanraden. Het toestel vertoont een zekere degelijkheid en het toestel maakt het ook effectief waar !
  9.7
  0 10
  • scheerresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • duurzaamheid: 10.0
  true
  enkele weken
 • Braun Series 3 340-4 Scheerapparaat
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/7/braun-series-3-340-4-21298407.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/6/8/braun-series-3-340-4952968.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/8/braun-series-3-340-4-21298408.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/9/braun-series-3-340-4-21298409.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/1/7/braun-series-3-340-4-23666117.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/2/1/braun-series-3-340-4-23666121.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/2/2/braun-series-3-340-4-23666122.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/1/4/braun-series-3-340-4-24700514.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/0/braun-series-3-340s-4-25111500.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/2/braun-series-3-340s-4-25111502.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/3/braun-series-3-340s-4-25111503.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/6/braun-series-3-340s-4-25111506.jpg
  Braun Series 3 340-4 Scheerapparaat (4)
  Braun Series 3 340-4 Scheerapparaat
  Eerlijk gezegd , scheert deze Braun heel slecht in de hals, en als de baard 2 dagen ...
  Eerlijk gezegd , scheert deze Braun heel slecht in de hals, en als de baard 2 dagen oud is, vergeet dit toestel dan maar. Met de oude methode, scheermes en scheermousse lukt het veel beter dan!
  5.0
  0 10
  • scheerresultaat: 3.0
  • gebruiksgemak: 5.0
  • duurzaamheid: 7.0
  false
  enkele maanden
Scheerapparaten 7.6 (180)
182
 • afwasbaar:
  • nee - 1
  • aantal_scheerkoppen:
   • aantal_scheerkoppen_1.0 - 36
    • aantal_scheerkoppen_2.0 - 8
     • aantal_scheerkoppen_3.0 - 64
     • scheersysteem:
      • folie - 75
       • rotatie - 55
        • vibration - 4
        • scheerkop_blad:
         • scheerblad - 3
          • scheerkop - 1
          • reinigingsborsteltje:
           • ja - 1
           • voeding:
            • batterijen - 101
             • batterij_net - 22
              • battery_mains - 20
               • mains - 8
               • trimmer:
                • ja - 126
                 • nee - 31
                 • batterijtype:
                  • ingebouwd - 1
                  • nat_en_droog_gebruik:
                   • nee - 4
                   • gei_ntegreerde_emulsie:
                    • nee - 4
                    • price:
                     • price_55 - 46
                      • price_55_90 - 46
                       • price_90_160 - 46
                        • price_160 - 44
                        • kleur:
                         • zwart - 127
                          • blauw - 35
                           • zilver - 31
                            • grijs - 19
                             • rood - 17
                              • wit - 6
                               • metallic - 5
                                • groen - 3
                                 • chroom - 2
                                  • roestvrijstaal - 2
                                   • transparant - 1
                                    • turkoois - 1
                                    • family:
                                     • shaver_3000_powertouch - 10
                                      • shaver_7000_sensotouch_2d - 10
                                       • shaver_5000_powertouch - 9
                                        • shaver_9000_sensotouch_3d - 9
                                         • aquatouch - 6
                                          • click_style - 4
                                           • 6000_series - 2
                                            • powertouch - 1
                                             • powertouch_plus - 1
                                              • shaver_series_5000 - 1
                                               • shaver_series_7000_sensotouch - 1
                                                • shaver_series_9000_sensotouch - 1
                                                • aantal_lengte_stappen:
                                                 • aantal_lengte_stappen_3.0 - 1
                                                  • aantal_lengte_stappen_4.0 - 1
                                                  • brand:
                                                   • braun - 66
                                                    • philips - 57
                                                     • remington - 23
                                                      • panasonic - 12
                                                       • gillette - 9
                                                        • avanto - 8
                                                         • babyliss - 2
                                                          • grundig - 1
                                                           • lanaform - 1
                                                            • silk_n - 1
                                                             • trebs - 1
                                                              • wahl - 1
                                                              0 - 24
                                                              • Braun Series 7 799cc-6 Wet&Dry
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/2/braun-series-7-799-cc-w-d-19462482.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/2/5/braun-series-7-799-cc-w-d-19709225.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/7/5/braun-series-7-799cc-6-wet-dry-21453875.jpg
                                                               Braun Series 7 799cc-6 Wet&Dry (11)
                                                               8.8 (10, 0)
                                                               Braun Series 7 799cc-6 Wet&Dry
                                                               Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                               398.95, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                               Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                               398.95, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                               2
                                                               good_buy
                                                               best_reviewed
                                                              • Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/1/8/philips-hq-6925-19442518.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/6/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265256.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/8/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265258.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/0/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265260.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/1/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265261.jpg
                                                               Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925 (10)
                                                               Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
                                                               MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                               43, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                               43, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               6
                                                               most_sold
                                                              • Braun Series 5 5040s Wet&Dry
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19535839.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/9/braun-series-5-5040-s-w-d-19696199.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/1/braun-series-5-5040wd-22251401.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/8/9/braun-series-5-5040wd-23674389.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/0/braun-series-5-5040wd-23674390.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/1/braun-series-5-5040wd-23674391.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/2/braun-series-5-5040wd-23674392.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/3/braun-series-5-5040wd-23674393.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/4/braun-series-5-5040wd-23674394.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/5/braun-series-5-5040wd-23674395.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/6/braun-series-5-5040wd-23674396.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/7/braun-series-5-5040wd-23674397.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/8/braun-series-5-5040wd-23674398.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/9/braun-series-5-5040wd-23674399.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/0/braun-series-5-5040wd-23674400.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/1/braun-series-5-5040wd-23674401.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/2/braun-series-5-5040wd-23674402.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/3/braun-series-5-5040wd-23674403.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/4/braun-series-5-5040wd-23674404.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/5/braun-series-5-5040wd-23674405.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/6/braun-series-5-5040wd-23674406.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/7/braun-series-5-5040wd-23674407.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/8/braun-series-5-5040wd-23674408.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/9/braun-series-5-5040wd-23674409.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/0/braun-series-5-5040wd-23674410.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/1/braun-series-5-5040wd-23674411.jpg
                                                               Braun Series 5 5040s Wet&Dry (10)
                                                               8.7 (4, 3)
                                                               Braun Series 5 5040s Wet&Dry
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               147.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               147.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               9
                                                               good_buy
                                                              • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT870
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/4/philips-pt-870-18480544.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/9/4/philips-pt-870-18543494.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/0/philips-pt870-21439540.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/1/philips-pt870-21439541.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/5/8/philips-pt870-21517358.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/6/0/philips-pt870-21517360.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/8/4/philips-shaver-5000-powertouch-pt870-21829784.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/2/9/philips-shaver-5000-powertouch-pt870-24192629.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/3/6/philips-shaver-5000-powertouch-dry-electric-shaver-pt870-25135136.jpg
                                                               Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT870 (9)
                                                               Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT870
                                                               MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                               78, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                               78, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               9
                                                              • Philips S9031/12 scheerapparaat
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/9/2/philips-s9031-12-men-s-shaver-24889992.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/1/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890001.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/2/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890002.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/3/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890003.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/5/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890005.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/6/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890006.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/7/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890007.jpg
                                                               Philips S9031/12 scheerapparaat (9)
                                                               Philips S9031/12 scheerapparaat
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               187.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               187.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               10
                                                              • Philips PT938/26 scheerapparaat
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/6/5/philips-pt938-26-men-s-shaver-24917065.jpg
                                                               Philips PT938/26 scheerapparaat (8)
                                                               Philips PT938/26 scheerapparaat
                                                               Coolblue.be Coolblue.be
                                                               8.89494975737111 (52, 52)
                                                               • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                               139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               Coolblue.be Coolblue.be
                                                               8.89494975737111 (52, 52)
                                                               • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                               139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               2
                                                              • Braun Series 5 5030s
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
                                                               Braun Series 5 5030s (6)
                                                               7.8 (13, 6)
                                                               Braun Series 5 5030s
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               129.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               129.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               16
                                                              • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/0/3/philips-pt-876-18-18602103.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/4/8/philips-pt-876-18-18683548.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/3/3/philips-pt-876-18-21439433.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/3/4/philips-pt-876-18-21439434.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/0/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt876-22462302.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/2/4/philips-shaver-5000-powertouch-pt876-24192624.jpg
                                                               Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18 (6)
                                                               Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               88.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               88.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               8
                                                              • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/4/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19460904.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/7/6/philips-rq1155-21303576.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/8/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206458.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206461.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/0/philips-rq1155-22285650.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/1/philips-rq1155-22285651.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/2/philips-rq1155-22285652.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/3/philips-rq1155-22285653.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/4/philips-rq1155-22285654.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/5/5/philips-rq1155-24079255.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/1/philips-rq1155-24193001.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/philips-rq1155-24254475.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/6/philips-rq1155-24254476.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/7/philips-rq1155-24254477.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/3/2/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19459632.jpg
                                                               Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16 (5)
                                                               Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               106, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               106, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                               14
                                                              • Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/7/philips-pt-925-19-power-touch-pro-20414457.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/0/2/philips-pt925-22205502.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/0/5/philips-pt925-22205505.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/8/philips-shaver-series-5000-pt925-24978658.jpg
                                                               Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19 (5)
                                                               Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19
                                                               Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                               110.3, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                               Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                               110.3, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                               5
                                                              • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/1/philips-pt927-21432121.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/3/philips-pt927-21432123.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-pt927-21432124.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/7/philips-pt927-21443227.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492375.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/6/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492376.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/7/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492377.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/8/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492378.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/5/5/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-24193055.jpg
                                                               Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18 (5)
                                                               Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               107.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               107.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               10
                                                              • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D RQ1197
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/1/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1197-25263961.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/5/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1197-25263965.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/6/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1197-25263966.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/7/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1197-25263967.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/8/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1197-25263968.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/9/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1197-25263969.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/7/0/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1197-25263970.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/7/1/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1197-25263971.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/7/2/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1197-25263972.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/7/3/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1197-25263973.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/7/7/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1197-25313777.jpg
                                                               Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D RQ1197 (5)
                                                               Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D RQ1197
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               134.25, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               134.25, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                               4
                                                              • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/21
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/3/1/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22287631.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/3/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22287632.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/3/4/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22287634.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/8/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22483648.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/7/0/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22486870.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/9/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22487392.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/2/7/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22488327.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/2/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-24193022.jpg
                                                               Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/21 (4)
                                                               Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/21
                                                               MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                               119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                               119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               13
                                                              • Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/5/6/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889856.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/3/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889863.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/4/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889864.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/5/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889865.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/6/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889866.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/7/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889867.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/8/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889868.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/9/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889869.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/7/1/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889871.jpg
                                                               Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat (4)
                                                               Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               188.55, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               Artencraft.be Artencraft.be
                                                               8.836741703451327 (173, 173)
                                                               188.55, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               6
                                                              • Philips S9521/31 scheerapparaat
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/6/philips-s9521-31-men-s-shaver-24889976.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/8/5/philips-s9521-31-men-s-shaver-24889985.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/8/6/philips-s9521-31-men-s-shaver-24889986.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/8/7/philips-s9521-31-men-s-shaver-24889987.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/8/8/philips-s9521-31-men-s-shaver-24889988.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/8/9/philips-s9521-31-men-s-shaver-24889989.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/9/0/philips-s9521-31-men-s-shaver-24889990.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/9/1/philips-s9521-31-men-s-shaver-24889991.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/4/philips-s9521-30273194.jpg
                                                               Philips S9521/31 scheerapparaat (4)
                                                               Philips S9521/31 scheerapparaat
                                                               Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                               284, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                               Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                               284, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                               7
                                                              • Braun Series 7 720s-6
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/1/braun-series-7-720-s-19462481.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/5/3/braun-series-7-720-6-19643353.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/8/braun-series-7-720s-6-22405128.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/0/braun-series-7-720s-6-23674430.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/1/braun-series-7-720s-6-23674431.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/4/braun-series-7-720s-6-25110924.jpg
                                                               Braun Series 7 720s-6 (4)
                                                               Braun Series 7 720s-6
                                                               Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                               207.95, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                               Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                               207.95, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                               11
                                                              • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
                                                               Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (4)
                                                               7.3 (4, 4)
                                                               Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
                                                               MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                               116, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                               116, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               11
                                                              • Braun Series 3 340-4 Scheerapparaat
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/7/braun-series-3-340-4-21298407.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/6/8/braun-series-3-340-4952968.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/8/braun-series-3-340-4-21298408.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/9/braun-series-3-340-4-21298409.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/1/7/braun-series-3-340-4-23666117.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/2/1/braun-series-3-340-4-23666121.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/2/2/braun-series-3-340-4-23666122.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/1/4/braun-series-3-340-4-24700514.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/0/braun-series-3-340s-4-25111500.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/2/braun-series-3-340s-4-25111502.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/3/braun-series-3-340s-4-25111503.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/6/braun-series-3-340s-4-25111506.jpg
                                                               Braun Series 3 340-4 Scheerapparaat (4)
                                                               Braun Series 3 340-4 Scheerapparaat
                                                               Bol.com Bol.com
                                                               6.306457426927145 (25, 25)
                                                               • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                               84.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               Bol.com Bol.com
                                                               6.306457426927145 (25, 25)
                                                               • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                               84.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               5
                                                              • Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT731/16
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/7/8/philips-pt731-16-21444678.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/7/9/philips-pt731-16-21444679.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/8/0/philips-pt731-16-21444680.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/5/philips-shaver-3000-powertouch-pt731-16-men-s-shaver-24193085.jpg
                                                               Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT731/16 (3)
                                                               Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT731/16
                                                               Coolblue.be Coolblue.be
                                                               8.89494975737111 (52, 52)
                                                               • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                               74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               Coolblue.be Coolblue.be
                                                               8.89494975737111 (52, 52)
                                                               • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                               74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               2
                                                              • Remington XR1370 scheerapparaat
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/8/6/remington-xr1370-men-s-shaver-21833386.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/9/0/remington-xr1370-men-s-shaver-23987490.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/9/1/remington-xr1370-men-s-shaver-23987491.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/9/2/remington-xr1370-men-s-shaver-23987492.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/9/3/remington-xr1370-men-s-shaver-23987493.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/9/4/remington-xr1370-men-s-shaver-23987494.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/9/6/remington-xr1370-men-s-shaver-23994596.jpg
                                                               Remington XR1370 scheerapparaat (3)
                                                               Remington XR1370 scheerapparaat
                                                               Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                               87.9, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                               Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                               87.9, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                               10
                                                              • Philips Click&Style scheren en verzorgen YS521/17
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/3/2/philips-ys521-17-20728732.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/8/3/philips-ys521-17-20729383.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/3/0/philips-ys521-17-21497330.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/3/1/philips-ys521-17-21497331.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/3/3/philips-ys521-17-21497333.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/3/4/philips-ys521-17-21497334.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/7/0/philips-ys521-17-21527670.jpg
                                                               • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/9/7/philips-click-style-ys521-22287297.jpg
                                                               Philips Click&Style scheren en verzorgen YS521/17 (3)
                                                               Philips Click&Style scheren en verzorgen YS521/17
                                                               Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                               59.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                               Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                               59.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                               16
                                                              • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/6/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-20455966.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/7/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-20456017.jpg
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/7/8/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249378.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/7/9/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249379.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/8/1/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249381.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/8/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22462098.jpg
                                                               Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16 (3)
                                                               Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16
                                                               Coolblue.be Coolblue.be
                                                               8.89494975737111 (52, 52)
                                                               • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                               101, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               Coolblue.be Coolblue.be
                                                               8.89494975737111 (52, 52)
                                                               • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                               101, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               6
                                                              • Remington XR1330 HyperFlex
                                                               • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/0/8/remington-xr1330-hyperflex-23715808.jpg
                                                               • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/0/6/remington-xr1330-hyperflex-23715906.jpg
                                                               Remington XR1330 HyperFlex (3)
                                                               Remington XR1330 HyperFlex
                                                               MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                               55, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                               55, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               12
                                                              • Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/7/6/philips-pt727-21444676.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/7/7/philips-pt727-21444677.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/3/philips-pt727-21468653.jpg
                                                               • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/4/philips-shaver-3000-powertouch-pt727-24193084.jpg
                                                               Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80 (3)
                                                               Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80
                                                               Bobshop.be Bobshop.be
                                                               7.954657013034048 (14, 14)
                                                               • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                               57.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               Bobshop.be Bobshop.be
                                                               7.954657013034048 (14, 14)
                                                               • http://static2.vergelijk.be/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                               57.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                               9
                                                              2 8
                                                              • Heb je een merkvoorkeur? (brand):
                                                              • Wat is je budget? (price):
                                                               • < 55 € (price_55)
                                                               • 55 € - 90 € (price_55_90)
                                                               • 90 € - 155 € (price_90_160)
                                                               • ≥ 155 € (price_160)
                                                              • Welke scheersysteem wil je? (scheersysteem):
                                                               • Folie (folie)
                                                               • Rotatie (rotatie)
                                                               • Vibration (vibration)
                                                              • Wil je met trimmer? (trimmer):
                                                               • Ja (ja)
                                                               • Nee (nee)
                                                              • Hoeveel scheerkoppen wil je? (aantal_scheerkoppen):
                                                               • 1 stuks (aantal_scheerkoppen_1.0)
                                                               • 2 stuks (aantal_scheerkoppen_2.0)
                                                               • 3 stuks (aantal_scheerkoppen_3.0)
                                                              • Wil je het apparaat kunnen wassen? (afwasbaar):
                                                               • Nee (nee)
                                                              • Nat en droog gebruik (nat_en_droog_gebruik):
                                                               • Nee (nee)
                                                              • Kleur (kleur):
                                                               • Blauw (blauw)
                                                               • Chroom (chroom)
                                                               • Grijs (grijs)
                                                               • Groen (groen)
                                                               • Metallic (metallic)
                                                               • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                               • Rood (rood)
                                                               • Transparant (transparant)
                                                               • Turkoois (turkoois)
                                                               • Wit (wit)
                                                               • Zilver (zilver)
                                                               • Zwart (zwart)
                                                              • Batterijtype (batterijtype):
                                                               • Ingebouwd (ingebouwd)
                                                              • Voeding (voeding):
                                                               • Batterij/net (batterij_net)
                                                               • Batterijen (batterijen)
                                                               • Battery/Mains (battery_mains)
                                                               • Mains (mains)
                                                              • Scheerkop/blad (scheerkop_blad):
                                                               • Scheerblad (scheerblad)
                                                               • Scheerkop (scheerkop)
                                                              • Reinigingsborsteltje (reinigingsborsteltje):
                                                               • Ja (ja)
                                                              • Geïntegreerde emulsie (gei_ntegreerde_emulsie):
                                                               • Nee (nee)
                                                              • Productfamilie (family):
                                                               • 6000 series (6000_series)
                                                               • AquaTouch (aquatouch)
                                                               • Click&Style (click_style)
                                                               • PowerTouch (powertouch)
                                                               • PowerTouch Plus (powertouch_plus)
                                                               • SHAVER 3000 PowerTouch (shaver_3000_powertouch)
                                                               • SHAVER 5000 PowerTouch (shaver_5000_powertouch)
                                                               • SHAVER 7000 SensoTouch 2D (shaver_7000_sensotouch_2d)
                                                               • SHAVER 9000 SensoTouch 3D (shaver_9000_sensotouch_3d)
                                                               • SHAVER Series 5000 (shaver_series_5000)
                                                               • SHAVER Series 7000 SensoTouch (shaver_series_7000_sensotouch)
                                                               • SHAVER Series 9000 SensoTouch (shaver_series_9000_sensotouch)
                                                              • Aantal lengte stappen (aantal_lengte_stappen):
                                                               • 3 (aantal_lengte_stappen_3.0)
                                                               • 4 (aantal_lengte_stappen_4.0)
                                                              • Productgroepen (siblingcategory):
                                                              • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                              • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                              • blijmakers@vergelijk.be