x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Veel mannen gebruiken het scheerapparaat om zich te scheren. Ben je op zoek naar een tondeuse, bodygroomer of haartrimmer, dan kun je kijken in de categorie tondeuse of trimmer en bodygroomer. In deze tekst bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een scheerapparaat. Eerst geven we je enkele kooptips en daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier scheerapparaten!

  7 kooptips
  Let bij het kopen van een scheerapparaat op de volgende aspecten:
  1. Bedenk waarvoor en hoe je het scheerapparaat wilt gaan gebruiken zodat je geen apparaat koopt met allemaal geavanceerde functies die je toch niet zult gebruiken. Dit bespaart je veel geld.
  2. Let op de bedrijfstijd van een snoerloos scheerapparaat. De bedrijfstijd geeft aan hoe lang je het volledig opgeladen scheerapparaat kunt gebruiken.
  3. Kijk hoe groot het scheeroppervlak van het scheerapparaat is. Hoe groter het oppervlak, hoe meer haartjes je in één beweging kunt verwijderen en dus hoe minder tijd het scheren in beslag neemt.
  4. Let op de oplaadtijd van het scheerapparaat, die aangeeft hoe lang het apparaat opgeladen moet worden. Dit kan variëren van een uur tot en met twaalf uur. Sommige scheerapparaten beschikken tevens over een snellaadfunctie. 
  5. Vergelijk hier scheerapparaten!Controleer of het scheerapparaat beschikt over een voltageaanpassing. Dit is handig als je op reis bent.
  6. Bedenk of je een scheerapparaat wilt dat op stroom of batterijen werkt. Apparaten die op stroom werken kunnen draadloos zijn of niet. Een draadloos apparaat moet opgeladen worden en kan vervolgens een bepaalde tijd (de bedrijfstijd) draadloos gebruikt worden. Een scheerapparaat met snoer gebruik je terwijl de stekker van het snoer in het stopcontact zit.
  7. Houd rekening met het schoonmaakgemak van het scheerapparaat. Sommige scheerapparaten reinig je droog met een schoonmaakborsteltje, andere zijn afspoelbaar en weer andere zijn zelfreinigend. Hiervoor plaats je het apparaat in een houder met reinigingsvloeistof. Deze houder doet vaak ook dienst als docking station. In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren.

  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een scheerapparaat, bekijk en vergelijk dan hier alle scheerapparaten!

  De soorten scheerapparaten
  Er bestaan twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Bij een vibrerendscheersysteem is het scheerapparaat uitgerust met een scheerrooster of scheerblad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven.
  Een scheerapparaat met een roterendscheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van je gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven.

  De  keuze van het aantal scheerbladen of scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei. Beide scheersystemen leveren hetzelfde resultaat: het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

  De functies van scheerapparatenVergelijk hier scheerapparaten!
  Scheerapparaten kunnen over de onderstaande functies beschikken:

  Het verschil in prijs
  De prijzen van scheerapparaten kunnen flink uiteenlopen. Zo hangt er bijvoorbeeld een duurder prijskaartje aan apparaten van een bekend merk en nieuwere types. Daarnaast is het prijsverschil voor een groot deel te wijten aan de verschillende functies waar het apparaat over beschikt en de bijgeleverde accessoires. Over het algemeen geldt: hoe meer functies en accessoires, hoe duurder het apparaat.
   
  Accessoires voor je scheerapparaat
  Bij een scheerapparaat kunnen diverse accessoires meegeleverd worden zoals een reisetui, batterijen, een beschermkapje, een ophangkoord en een schoonmaakborsteltje. Bij sommige scheerapparaten wordt schoonmaakvloeistof geleverd.

  De populairste merken
  De populairste merken scheerapparaten zijn: Braun, Panasonic, Philips (Philipshave/Coolskin) en Remington.
   
  Verdere uitleg van de gebruikte termen over scheerapparaten kun je kijken in de verklarende woordenlijst. Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen kijk dan tussen de veelgestelde vragen over scheerapparaten.
   
  Bekijk en vergelijk hier scheerapparaten en vind de beste koop!

   

 • Veelgestelde vragen

  Is een scheerapparaat alleen voor mannen?Vergelijk hier scheerapparaten!
  Kan ik mezelf onder de douche scheren?
  Kan ik mezelf ook nat scheren met een scheerapparaat?
  Kan ik mijn scheerapparaat meenemen naar het buitenland?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Ik krijg pukkeltjes na het scheren. Kan ik hier iets tegen doen?
  Wanneer kan ik me het beste scheren?
  Welke kant kun je het beste opscheren?

  Wil je meteen op zoek naar een scheerapparaat, bekijk en vergelijk dan hier alle scheerapparaten!

  Is een scheerapparaat alleen voor mannen?
  Ja en nee. Een elektrisch scheerapparaat kan ook door vrouwen worden gebruikt. Maar een vrouwenhuid is teerder dan een mannenhuid, speciaal daarvoor is de ladyshave ontwikkeld. Het gebruik van een scheerapparaat door vrouwen is af te raden, want de dameshuid zou er geïrriteerd op kunnen reageren.

  Kan ik mezelf onder de douche scheren?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte elektrische scheerapparaten. Deze zijn waterdicht en speciaal ontwikkeld om onder de douche of in bad te scheren. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik mezelf ook nat scheren met een scheerapparaat?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Deze zijn uitgerust met een vochtinbrengsysteem waarmee het frisse gevoel van nat scheren gecombineerd wordt met het comfort van droog scheren. Door een druk op de knop wordt een vochtinbrengende emulsie tijdens het scheren op de huid aangebracht, wat het gezicht voorbereidt op het scheren.

  Kan ik mijn scheerapparaat meenemen naar het buitenland?
  Ja. Ook in het buitenland kun je je elektrisch scheren. In veel hotels en appartementen is een speciaal stopcontact voor scheerapparaten met een lager voltage. Daarnaast zijn er reisadapters te koop, een tussenstuk tussen de stekker van het scheerapparaat en het 'vreemde' stopcontact.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een scheerapparaat hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Ik krijg pukkeltjes na het scheren. Kan ik daar iets tegen doen?Vergelijk hier scheerapparaten!
  Na het scheren kunnen er pukkeltjes ontstaan. Vaak zijn dit ingegroeide haren. Dit is te verkomen door na het scheren te peelen (ook wel scrubben genoemd). Peeling verwijdert dode huidcellen. Dit voorkomt het ingroeien van haren en het maakt de huid extra zacht. Daarnaast is het verstandig om na het scheren een vochtinbrengende bodylotion te gebruiken.

  Wanneer kan ik me het beste scheren?
  Je kunt je het beste ‘s ochtends na/ tijdens het douchen scheren omdat de huid dan ontspannen is en je haartjes zacht.

  Welke kant kun je het beste opscheren?
  Je kunt het beste met de haargroeirichting mee scheren. Hiermee voorkom je ingegroeide haartjes. Voor een optimaal glad scheerresultaat kun je ook nog een keer tegen de haargroeirichting in scheren. Doe dit alleen als je nooit last hebt van ingegroeide haren. 

  Bekijk en vergelijk hier scheerapparaten en vind de beste koop!
 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier scheerapparaten!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij het scheren.

  Wil je meteen op zoek naar een scheerapparaat, bekijk en vergelijk dan hier alle scheerapparaten!

  Aantal scheerbladen
  Er zijn twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Bij een vibrerend scheersysteem is het apparaat uitgerust met een scheerrooster of -blad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven. De keuze van het aantal scheerbladen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Aantal scheerkoppen
  Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Accu indicator
  Als extra functie bevatten sommige draadloze modellen een accu indicator. Met de accu indicator zie je hoe vol de accu of batterij nog is. Hiermee voorkom je dat je halverwege het scheren moet stoppen omdat de accu leeg is.

  Afspoelbaar
  Een scheerapparaat dien je regelmatig schoon te maken. Sommige modellen reinig je droog met een schoonmaakborsteltje dat meestal wordt meegeleverd. Andere scheerapparaten kun je afspoelen: je reinigt de scheerkoppen of scheerbladen onder stromend water.

  Batterij
  Kies je een apparaat die op batterijen werkt, dan kun je het beste voor oplaadbare batterijen kiezen. Dit voorkomt dat je iedere keer nieuwe batterijen moet kopen en het is nog beter voor het milieu ook.

  Baardtrimmer
  Speciaal voor het trimmen van baard, snor of bakkebaarden is er de baardtrimmer. Ook deze is instelbaar, voor langere of kortere haren. Met een baardtrimmer werk je de haren bij, niet om ze te verwijderen maar juist om weer netjes in model te brengen.

  Bedrijfstijd
  Een oplaadbaar scheerapparaat heeft een bedrijfstijd en de oplaadtijd. De bedrijfstijd is de tijd dat je het volledig opgeladen apparaat kunt gebruiken en wordt weergegeven in minuten.

  Cartridgehouder
  In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren

  Contourvolgend scheren
  Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Docking station
  Sommige oplaadbare modellen worden geleverd in combinatie met een docking station. Hierin plaats je na gebruik het apparaat zodat deze weer opgeladen wordt voor de volgende keer. Op deze manier is je apparaat altijd bedrijfsklaar.

  Draadloos
  Er bestaan scheerapparaten in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 220 Volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen.

  Vergelijk hier scheerapparaten!Hold functie
  De hold functie voorkomt dat het elektrische apparaat kan aanspringen terwijl het in je tas zit.

  Oplaadbaar
  Er bestaan scheerapparaten in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 220 volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen. Een oplaadbaar model wordt vaak weer opgeladen via een docking station.

  Oplaadtijd
  Een oplaadbaar scheerapparaat heeft een bedrijfstijd en de oplaadtijd. De oplaadtijd is de tijd, weergegeven in minuten, die nodig is om een leeg apparaat weer volledig op te laden.

  Scheerintensiteit
  Bij sommige scheerapparaten is de intensiteit van het scheren instelbaar. Voor een scheerapparaat is dit handig omdat geringe baardstoppels er sneller af zijn dan een baard van drie dagen. Ook met een wisselende intensiteit levert het apparaat een optimaal scheerresultaat.

  Scheersysteem
  Er zijn twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Beide leveren hetzelfde resultaat: het is maar waar je voorkeur naar uitgaat. Bij een vibrerend scheersysteem is het apparaat uitgerust met een scheerrooster of -blad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven. De keuze van het aantal scheerbladen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei. Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Snel opladen
  Met snel opladen kun je de oplaadtijd inkorten, zodat een scheerapparaat sneller bedrijfsklaar is.

  Tondeuse
  Indien je wat langere haren wilt wegscheren, kun je met een tondeuse de haartjes eerst korter maken. Hiermee voorkom je dat de haren vast komen te zitten in de scheermesjes. Je kunt de haren natuurlijk ook met een schaartje kort knippen voordat je gaat scheren.

  Tondeusefunctie
  Sommige scheerapparaten beschikken over een tondeusefunctie. Dit is makkelijk als je wat langere haren wilt wegscheren. Je kunt met de tondeuse de haartjes eerst wat korter maken. Hiermee voorkom je dat de haren vast komen te zitten in de scheermesjes.

  Type batterij
  Dit veld geeft aan welk type batterij gebruikt wordt. Meestal is dit een accu die je weer kunt opladen, maar soms moet je de losse batterijen (penlites) iedere keer vervangen. Je kunt er dan ook voor kiezen oplaadbare batterijen aan te schaffen. Deze dien je dan wel iedere keer in een speciale oplader te herladen.

  Vochtinbrengsysteem
  Scheerapparaten met een vochtinbrengsysteem combineren het frisse gevoel van nat scheren met het comfort van droog scheren. Door een druk op de knop wordt een vochtinbrengende emulsie tijdens het scheren op de huid aangebracht die het gezicht voorbereidt op het scheren. Scheren en verzorgen in één dus.

  Vergelijk hier scheerapparaten!Waterdicht
  Met een waterdichte scheerapparaat kun je je onder de douche of in bad scheren (het zogenaamde nat scheren). Deze apparaten zijn waterdicht en kunnen onder stromend water afgespoeld worden.

  Zelfreinigend
  Zelfreinigend, de naam zegt het al, wil zeggen dat het apparaat zichzelf automatisch reinigt. Hiervoor plaats je het apparaat in een houder met reinigingsvloeistof. Deze houder doet vaak ook dienst als docking station. Gedurende het reinigingsproces schakelt het scheerapparaat met pauzes aan en uit. In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren.

  Bekijk en vergelijk hier scheerapparaten en vind de beste koop!

Scheerapparaten 7.6 (187)
196
 • afwasbaar:
  • nee - 1
  • aantal_scheerkoppen:
   • aantal_scheerkoppen_1.0 - 42
    • aantal_scheerkoppen_2.0 - 10
     • aantal_scheerkoppen_3.0 - 71
      • aantal_scheerkoppen_4.0 - 2
      • scheersysteem:
       • folie - 79
        • rotatie - 62
         • vibration - 4
         • scheerkop_blad:
          • scheerblad - 3
           • scheerkop - 1
           • voeding:
            • batterijen - 116
             • battery_mains - 20
              • batterij_net - 19
               • mains - 8
               • trimmer:
                • ja - 136
                 • nee - 32
                 • batterijtype:
                  • ingebouwd - 1
                   • ni_mh - 1
                   • nat_en_droog_gebruik:
                    • nee - 4
                    • gei_ntegreerde_emulsie:
                     • nee - 4
                     • price:
                      • price_55 - 55
                       • price_55_90 - 45
                        • price_90_150 - 49
                         • price_150 - 47
                         • kleur:
                          • zwart - 134
                           • blauw - 42
                            • zilver - 36
                             • grijs - 23
                              • rood - 17
                               • metallic - 6
                                • wit - 5
                                 • groen - 3
                                  • chroom - 2
                                   • roestvrijstaal - 2
                                    • titanic - 1
                                     • transparant - 1
                                      • turkoois - 1
                                      • family:
                                       • shaver_7000_sensotouch_2d - 12
                                        • shaver_9000_sensotouch_3d - 10
                                         • shaver_3000_powertouch - 9
                                          • shaver_5000_powertouch - 9
                                           • aquatouch - 5
                                            • 6000_series - 4
                                             • click_style - 4
                                              • sensotouch - 2
                                               • powertouch - 1
                                                • powertouch_plus - 1
                                                 • shaver_series_5000 - 1
                                                  • shaver_series_7000_sensotouch - 1
                                                   • shaver_series_9000_sensotouch - 1
                                                   • aantal_lengte_stappen:
                                                    • aantal_lengte_stappen_4.0 - 1
                                                     • aantal_lengte_stappen_5.0 - 1
                                                     • brand:
                                                      • braun - 68
                                                       • philips - 61
                                                        • remington - 23
                                                         • panasonic - 18
                                                          • avanto - 9
                                                           • gillette - 9
                                                            • babyliss - 2
                                                             • aeg - 1
                                                              • grundig - 1
                                                               • lanaform - 1
                                                                • silk_n - 1
                                                                 • trebs - 1
                                                                  • wilkinson_sword - 1
                                                                  0 - 24
                                                                  • Braun Series 7 799cc-6 Wet&Dry
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/2/braun-series-7-799-cc-w-d-19462482.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/2/5/braun-series-7-799-cc-w-d-19709225.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/7/5/braun-series-7-799cc-6-wet-dry-21453875.jpg
                                                                   Braun Series 7 799cc-6 Wet&Dry (45)
                                                                   8.8 (10, 0)
                                                                   Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                   332, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                   Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                   332, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                   1
                                                                   good_buy
                                                                   best_reviewed
                                                                  • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
                                                                   Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (37)
                                                                   7.3 (4, 4)
                                                                   Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
                                                                   Bobshop.be Bobshop.be
                                                                   7.6 (10, 10)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   119, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   Bobshop.be Bobshop.be
                                                                   7.6 (10, 10)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   119, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   12
                                                                   most_sold
                                                                  • Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/5/7/philips-pt-925-19-power-touch-pro-20414457.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/0/2/philips-pt925-22205502.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/0/5/philips-pt925-22205505.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/5/8/philips-shaver-series-5000-pt925-24978658.jpg
                                                                   Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19 (35)
                                                                   Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19
                                                                   Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                   110.3, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                   Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                   110.3, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                   5
                                                                  • Braun Series 5 5030s
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/braun-series-5-5030-s-19456890.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/9/8/braun-series-5-5030-s-19696198.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/8/braun-5030s-21355748.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/4/9/braun-5030s-21355749.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/4/braun-series-5-5030s-22251404.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/5/braun-series-5-5030s-22251405.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/6/braun-series-5-5030s-22251406.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/7/braun-series-5-5030s-22251407.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/1/9/braun-series-5-5030s-23674419.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/0/braun-series-5-5030s-23674420.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/1/braun-series-5-5030s-23674421.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/2/braun-series-5-5030s-23674422.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/3/braun-series-5-5030s-23674423.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/4/braun-series-5-5030s-23674424.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/5/braun-series-5-5030s-23674425.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/6/braun-series-5-5030s-23674426.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/7/braun-series-5-5030s-23674427.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/8/braun-series-5-5030s-23674428.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/2/9/braun-series-5-5030s-23674429.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/9/0/braun-series-5-5030s-30237190.jpg
                                                                   Braun Series 5 5030s (33)
                                                                   7.8 (13, 6)
                                                                   Braun Series 5 5030s
                                                                   Bobshop.be Bobshop.be
                                                                   7.6 (10, 10)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   114.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   Bobshop.be Bobshop.be
                                                                   7.6 (10, 10)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   114.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   15
                                                                  • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/0/4/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19460904.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/7/6/philips-rq1155-21303576.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/8/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206458.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206461.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/0/philips-rq1155-22285650.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/1/philips-rq1155-22285651.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/2/philips-rq1155-22285652.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/3/philips-rq1155-22285653.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/4/philips-rq1155-22285654.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/5/5/philips-rq1155-24079255.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/1/philips-rq1155-24193001.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/philips-rq1155-24254475.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/6/philips-rq1155-24254476.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/7/philips-rq1155-24254477.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/3/2/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19459632.jpg
                                                                   Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16 (22)
                                                                   Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
                                                                   Fonq.be Fonq.be
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   108.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                   Fonq.be Fonq.be
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   108.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                   14
                                                                  • Braun 9090cc
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/3/7/braun-9090cc-24917837.jpg
                                                                   Braun 9090cc (19)
                                                                   Braun 9090cc
                                                                   Redcoonbe Redcoonbe
                                                                   6.659999999999999 (19, 19)
                                                                   249.05, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                   Redcoonbe Redcoonbe
                                                                   6.659999999999999 (19, 19)
                                                                   249.05, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                   3
                                                                  • Braun Series 7 790cc-4 Scheerapparaat
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/9/0/braun-790cc-167490.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/0/4/braun-790cc-21282104.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/0/5/braun-790cc-21282105.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/0/6/braun-790cc-21282106.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/3/braun-790cc-23671673.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/5/braun-790cc-23671675.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/6/braun-790cc-23671676.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/4/braun-790cc-25026274.jpg
                                                                   Braun Series 7 790cc-4 Scheerapparaat (18)
                                                                   7.8 (3, 2)
                                                                   Braun Series 7 790cc-4 Scheerapparaat
                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                   5.98125 (25, 25)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                   5.98125 (25, 25)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   10
                                                                  • Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/5/6/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889856.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/3/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889863.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/4/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889864.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/5/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889865.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/6/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889866.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/7/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889867.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/8/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889868.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/9/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889869.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/7/1/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889871.jpg
                                                                   Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat (17)
                                                                   Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat
                                                                   Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                   199.9, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                   199.9, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   5
                                                                  • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/1/philips-pt927-21432121.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/3/philips-pt927-21432123.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-pt927-21432124.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/7/philips-pt927-21443227.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492375.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/6/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492376.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/7/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492377.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/8/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492378.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/5/5/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-24193055.jpg
                                                                   Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18 (16)
                                                                   Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18
                                                                   Bobshop.be Bobshop.be
                                                                   7.6 (10, 10)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   107.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   Bobshop.be Bobshop.be
                                                                   7.6 (10, 10)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   107.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   10
                                                                  • Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/1/8/philips-hq-6925-19442518.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/6/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265256.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/8/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265258.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/0/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265260.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/1/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265261.jpg
                                                                   Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925 (15)
                                                                   Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
                                                                   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                   39, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                   39, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   6
                                                                  • Braun CoolTec CT2cc
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/1/braun-cooltec-ct2cc-20966401.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/3/braun-cooltec-ct2cc-21525193.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/8/7/braun-cooltec-ct2cc-23691587.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/8/8/braun-cooltec-ct2cc-23691588.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/8/9/braun-cooltec-ct2cc-23691589.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/9/0/braun-cooltec-ct2cc-23691590.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/9/1/braun-cooltec-ct2cc-23691591.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/9/2/braun-cooltec-ct2cc-23691592.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/9/3/braun-cooltec-ct2cc-23691593.jpg
                                                                   Braun CoolTec CT2cc (14)
                                                                   8.7 (47, 42)
                                                                   Braun CoolTec CT2cc
                                                                   Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                                   100, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                                   100, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   13
                                                                   good_buy
                                                                  • Braun Series 3 340s-4 Wet & Dry
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/0/braun-series-3-340s-4-wet-dry-23715810.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/1/braun-series-3-340s-4-wet-dry-23715811.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/9/braun-series-3-340s-4-wet-dry-23716009.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/2/7/braun-series-3-340s-4-wet-dry-24464127.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/7/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111507.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/8/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111508.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/9/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111509.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/1/0/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111510.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/1/1/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111511.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/1/2/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111512.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/1/3/braun-series-3-340s-4-wet-dry-25111513.jpg
                                                                   Braun Series 3 340s-4 Wet & Dry (14)
                                                                   Braun Series 3 340s-4 Wet & Dry
                                                                   VanGilsWeb VanGilsWeb
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   84.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   VanGilsWeb VanGilsWeb
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   84.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   8
                                                                  • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/6/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-20455966.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/7/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-20456017.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/7/8/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249378.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/7/9/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249379.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/8/1/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249381.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/8/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22462098.jpg
                                                                   Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16 (13)
                                                                   Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16
                                                                   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                   88, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                   88, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   6
                                                                  • Braun Series 7 750cc-6
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/6/braun-series-7-750-cc-6-19543006.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/2/5/braun-series-7-750cc-6-21469025.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/0/braun-series-7-750cc-6-23681740.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/1/braun-series-7-750cc-6-23681741.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/2/braun-series-7-750cc-6-23681742.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/3/braun-series-7-750cc-6-23681743.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/4/braun-series-7-750cc-6-23681744.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/5/braun-series-7-750cc-6-23681745.jpg
                                                                   Braun Series 7 750cc-6 (12)
                                                                   Braun Series 7 750cc-6
                                                                   Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                                   199.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                                   199.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   7
                                                                  • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/0/3/philips-pt-876-18-18602103.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/4/8/philips-pt-876-18-18683548.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/3/3/philips-pt-876-18-21439433.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/3/4/philips-pt-876-18-21439434.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/0/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt876-22462302.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/2/4/philips-shaver-5000-powertouch-pt876-24192624.jpg
                                                                   Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18 (12)
                                                                   Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT876/18
                                                                   VanGilsWeb VanGilsWeb
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   94.60, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   VanGilsWeb VanGilsWeb
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   94.60, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   7
                                                                  • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT870
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/4/philips-pt-870-18480544.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/9/4/philips-pt-870-18543494.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/0/philips-pt870-21439540.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/1/philips-pt870-21439541.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/5/8/philips-pt870-21517358.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/6/0/philips-pt870-21517360.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/8/4/philips-shaver-5000-powertouch-pt870-21829784.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/2/9/philips-shaver-5000-powertouch-pt870-24192629.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/3/6/philips-shaver-5000-powertouch-dry-electric-shaver-pt870-25135136.jpg
                                                                   Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT870 (11)
                                                                   Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT870
                                                                   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                   79, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                   79, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   10
                                                                  • Remington Titanium-X
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/6/4/remington-f-7800-titanium-x-19499164.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/4/4/remington-f-7800-titanium-x-19626144.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/0/remington-titanium-x-21303800.jpg
                                                                   Remington Titanium-X (11)
                                                                   Remington Titanium-X
                                                                   Redcoonbe Redcoonbe
                                                                   6.659999999999999 (19, 19)
                                                                   69, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                   Redcoonbe Redcoonbe
                                                                   6.659999999999999 (19, 19)
                                                                   69, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                   2
                                                                  • Braun Series 3 340-4 Scheerapparaat
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/7/braun-series-3-340-4-21298407.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/6/8/braun-series-3-340-4952968.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/8/braun-series-3-340-4-21298408.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/9/braun-series-3-340-4-21298409.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/1/7/braun-series-3-340-4-23666117.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/2/1/braun-series-3-340-4-23666121.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/2/2/braun-series-3-340-4-23666122.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/1/4/braun-series-3-340-4-24700514.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/0/braun-series-3-340s-4-25111500.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/2/braun-series-3-340s-4-25111502.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/3/braun-series-3-340s-4-25111503.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/0/6/braun-series-3-340s-4-25111506.jpg
                                                                   Braun Series 3 340-4 Scheerapparaat (11)
                                                                   Braun Series 3 340-4 Scheerapparaat
                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                   5.98125 (25, 25)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   84.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                   5.98125 (25, 25)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   84.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   5
                                                                  • Braun °CoolTec CT5cc
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/9/braun-cooltec-ct5cc-20729329.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/8/0/braun-cooltec-ct5cc-22372880.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/8/0/braun--cooltec-ct5cc-23400580.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/4/braun--cooltec-ct5cc-23682324.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/5/braun--cooltec-ct5cc-23682325.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/6/braun--cooltec-ct5cc-23682326.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/7/braun--cooltec-ct5cc-23682327.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/8/braun--cooltec-ct5cc-23682328.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/9/braun--cooltec-ct5cc-23682329.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/0/braun--cooltec-ct5cc-23682330.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/1/braun--cooltec-ct5cc-23682331.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/2/braun--cooltec-ct5cc-23682332.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/3/3/braun--cooltec-ct5cc-23682333.jpg
                                                                   Braun °CoolTec CT5cc (9)
                                                                   8.3 (3, 0)
                                                                   Braun °CoolTec CT5cc
                                                                   Pixmania.be Pixmania.be
                                                                   4.9 (25, 25)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   155.89, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                   Pixmania.be Pixmania.be
                                                                   4.9 (25, 25)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   155.89, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                   5
                                                                   good_buy
                                                                  • Braun Series 7 720s-6
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/1/braun-series-7-720-s-19462481.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/5/3/braun-series-7-720-6-19643353.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/8/braun-series-7-720s-6-22405128.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/0/braun-series-7-720s-6-23674430.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/1/braun-series-7-720s-6-23674431.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/4/braun-series-7-720s-6-25110924.jpg
                                                                   Braun Series 7 720s-6 (9)
                                                                   Braun Series 7 720s-6
                                                                   Conrad.be Conrad.be
                                                                   8.4 (139, 139)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   189, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                   Conrad.be Conrad.be
                                                                   8.4 (139, 139)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   189, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                   8
                                                                  • Braun Series 3 380-4 Wet & Dry Scheerapparaat
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/6/braun-series-3-380-s-4-w-d-21727316.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/5/7/braun-series-3-380-s-4-w-d-21727557.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/0/braun-series-3-380-s-4-w-d-25110890.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/1/braun-series-3-380-s-4-w-d-25110891.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/2/braun-series-3-380-s-4-w-d-25110892.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/3/braun-series-3-380-s-4-w-d-25110893.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/4/braun-series-3-380-s-4-w-d-25110894.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/5/braun-series-3-380-s-4-w-d-25110895.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/6/braun-series-3-380-s-4-w-d-25110896.jpg
                                                                   Braun Series 3 380-4 Wet & Dry Scheerapparaat (8)
                                                                   Braun Series 3 380-4 Wet & Dry Scheerapparaat
                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                   5.98125 (25, 25)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   109, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                   5.98125 (25, 25)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   109, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   8
                                                                  • Philips S9031/12 scheerapparaat
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/9/2/philips-s9031-12-men-s-shaver-24889992.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/1/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890001.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/2/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890002.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/3/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890003.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/5/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890005.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/6/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890006.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/7/philips-s9031-12-men-s-shaver-24890007.jpg
                                                                   Philips S9031/12 scheerapparaat (8)
                                                                   Philips S9031/12 scheerapparaat
                                                                   Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                   187.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                   Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                   187.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                   10
                                                                  • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/21
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/3/1/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22287631.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/3/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22287632.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/3/4/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22287634.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/4/8/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22483648.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/7/0/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22486870.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/9/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22487392.jpg
                                                                   • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/2/7/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-22488327.jpg
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/2/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-21-men-s-shaver-24193022.jpg
                                                                   Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/21 (7)
                                                                   Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/21
                                                                   Coolblue.be Coolblue.be
                                                                   8.7 (52, 52)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   119, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   Coolblue.be Coolblue.be
                                                                   8.7 (52, 52)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   119, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                   11
                                                                  • AVANTO SHAVER 9000 SensoTouch 3D S9111/41 scheerapparaat
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/5/2/philips-shaver-9000-sensotouch-3d-s9111-41-men-s-shaver-24893952.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/5/9/philips-shaver-9000-sensotouch-3d-s9111-41-men-s-shaver-24893959.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/0/philips-shaver-9000-sensotouch-3d-s9111-41-men-s-shaver-24893960.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/1/philips-shaver-9000-sensotouch-3d-s9111-41-men-s-shaver-24893961.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/2/philips-shaver-9000-sensotouch-3d-s9111-41-men-s-shaver-24893962.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/3/philips-shaver-9000-sensotouch-3d-s9111-41-men-s-shaver-24893963.jpg
                                                                   • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/4/philips-shaver-9000-sensotouch-3d-s9111-41-men-s-shaver-24893964.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/5/philips-shaver-9000-sensotouch-3d-s9111-41-men-s-shaver-24893965.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/6/philips-shaver-9000-sensotouch-3d-s9111-41-men-s-shaver-24893966.jpg
                                                                   • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/6/7/philips-shaver-9000-sensotouch-3d-s9111-41-men-s-shaver-24893967.jpg
                                                                   AVANTO SHAVER 9000 SensoTouch 3D S9111/41 scheerapparaat (7)
                                                                   AVANTO SHAVER 9000 SensoTouch 3D S9111/41 scheerapparaat
                                                                   Bobshop.be Bobshop.be
                                                                   7.6 (10, 10)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   199, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                   Bobshop.be Bobshop.be
                                                                   7.6 (10, 10)
                                                                   • http://static2.vergelijk.be/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                   199, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                   4
                                                                  2 9
                                                                  • Heb je een merkvoorkeur? (brand):
                                                                  • Wat is je budget? (price):
                                                                   • < 55 € (price_55)
                                                                   • 55 € - 90 € (price_55_90)
                                                                   • 90 € - 150 € (price_90_150)
                                                                   • ≥ 150 € (price_150)
                                                                  • Welke scheersysteem wil je? (scheersysteem):
                                                                   • Folie (folie)
                                                                   • Rotatie (rotatie)
                                                                   • Vibration (vibration)
                                                                  • Wil je met trimmer? (trimmer):
                                                                   • Ja (ja)
                                                                   • Nee (nee)
                                                                  • Hoeveel scheerkoppen wil je? (aantal_scheerkoppen):
                                                                   • 1.0 stuks (aantal_scheerkoppen_1.0)
                                                                   • 2.0 stuks (aantal_scheerkoppen_2.0)
                                                                   • 3.0 stuks (aantal_scheerkoppen_3.0)
                                                                   • 4.0 stuks (aantal_scheerkoppen_4.0)
                                                                  • Wil je het apparaat kunnen wassen? (afwasbaar):
                                                                   • Nee (nee)
                                                                  • Nat en droog gebruik (nat_en_droog_gebruik):
                                                                   • Nee (nee)
                                                                  • Kleur (kleur):
                                                                   • Blauw (blauw)
                                                                   • Chroom (chroom)
                                                                   • Grijs (grijs)
                                                                   • Groen (groen)
                                                                   • Metallic (metallic)
                                                                   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                                   • Rood (rood)
                                                                   • Titanic (titanic)
                                                                   • Transparant (transparant)
                                                                   • Turkoois (turkoois)
                                                                   • Wit (wit)
                                                                   • Zilver (zilver)
                                                                   • Zwart (zwart)
                                                                  • Batterijtype (batterijtype):
                                                                   • Ingebouwd (ingebouwd)
                                                                   • Ni-Mh (ni_mh)
                                                                  • Voeding (voeding):
                                                                   • Batterij/net (batterij_net)
                                                                   • Batterijen (batterijen)
                                                                   • Battery/Mains (battery_mains)
                                                                   • Mains (mains)
                                                                  • Scheerkop/blad (scheerkop_blad):
                                                                   • Scheerblad (scheerblad)
                                                                   • Scheerkop (scheerkop)
                                                                  • Geïntegreerde emulsie (gei_ntegreerde_emulsie):
                                                                   • Nee (nee)
                                                                  • Productfamilie (family):
                                                                   • 6000 series (6000_series)
                                                                   • AquaTouch (aquatouch)
                                                                   • Click&Style (click_style)
                                                                   • PowerTouch (powertouch)
                                                                   • PowerTouch Plus (powertouch_plus)
                                                                   • SensoTouch (sensotouch)
                                                                   • SHAVER 3000 PowerTouch (shaver_3000_powertouch)
                                                                   • SHAVER 5000 PowerTouch (shaver_5000_powertouch)
                                                                   • SHAVER 7000 SensoTouch 2D (shaver_7000_sensotouch_2d)
                                                                   • SHAVER 9000 SensoTouch 3D (shaver_9000_sensotouch_3d)
                                                                   • SHAVER Series 5000 (shaver_series_5000)
                                                                   • SHAVER Series 7000 SensoTouch (shaver_series_7000_sensotouch)
                                                                   • SHAVER Series 9000 SensoTouch (shaver_series_9000_sensotouch)
                                                                  • Aantal lengte stappen (aantal_lengte_stappen):
                                                                   • 4.0 (aantal_lengte_stappen_4.0)
                                                                   • 5.0 (aantal_lengte_stappen_5.0)
                                                                  • Productgroepen (siblingcategory):
                                                                  • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                                  • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                                  • blijmakers@vergelijk.be