Advertenties:

 • 64-bit operating system
 • Pinnacle Studio 18 Ultimate - Nederlands/ 1 Gebruiker/ Box
 • Norton Antivirus 2014
  Gepatenteerde antivirusbescherming voor je pc.
   
  Actieve bescherming
  Beschermt je tegen virussen, identiteitsdiefstal en gevaren op sociale media.
   
  Automatische, stille updates
  Zorgen dat je gevaren één stap voor blijft.
   
  Krachtige tools
  Bestrijden en elimineren zelfs de meest hardnekkige infecties.
   
  Insight
  Identificeert op basis van feedback van meer dan 175 miljoen Norton™-gebruikers, of bestanden veilig of gevaarlijk zijn.
   
  Norton Community Watch
  Traceert vrijwel elk bestand op internet voor uitgebreide, wereldwijde monitoring van bedreigingen.
   
 • Perfectioneer je foto's met krachtige nieuwe aanpassingsgereedschappen, zoals het geavanceerde retoucheerpenseel. Orden al je foto's efficiënt en deel ze waar je maar wilt. En nu Lightroom ook beschikbaar is in Adobe Creative Cloudâ„¢, is het perfectioneren van mooie foto's slechts het begin. Bekij
 • Adobe Photoshop Lightroom 5Adobe Photoshop Lightroom 5 biedt alle gereedschappen voor digitale fotografie in één snelle, intuïtieve toepassing. Perfectioneer je afbeeldingen door middel van krachtige aanpassingen met één klik en tal van geavanceerde bediengingselementen. Zoek en orden al je foto's in een handomdraai. Deel je favoriete afbeeldingen snel op sociale netwerken of presenteer je beste foto's in stijlvolle fotoboeken, webgalerieën, enzovoort. Met Lightroom wordt digitale fotografie eenvoudiger, sneller en beter. Let op: Doosje bevat downloadcode. Het serienummer moet online worden opgehaald om de software te installeren*.*internetverbinding vereist
 • Wissel de monoheadset die standaard bij de Xbox One geleverd wordt in voor de Xbox One Stereoheadset.
 • Voor bezitters van Cubase 6.5 biedt deze update de stap naar versie 7.5. Laat u verbazen bij het ontdekken van de totaal vernieuwde channel strip, mixconsole en workspace. Met Cubase 7.5 liggen wereldhits binnen handbereik.
 • Gepatenteerde antivirusbescherming voor je pc.   Actieve bescherming Beschermt je tegen virussen, identiteitsdiefstal en gevaren op sociale media.   Automatische, stille updates Zorgen dat je gevaren één stap voor blijft.   Krachtige tools Bestrijden en elimineren zelfs de meest hardnekkige infecties.   Insight Identificeert op basis van feedback van meer dan 175 miljoen Norton™-gebruikers, of bestanden veilig of gevaarlijk zijn.   Norton Community Watch Traceert vrijwel elk bestand op internet voor uitgebreide, wereldwijde monitoring van bedreigingen.   SONAR-gedragsbescherming Herkent de kenmerken van een gevaarlijk bestand en beschermt je zo tegen nieuwe en nog onbekende bedreigingen.   Internetbeveiligingssysteem Speurt websites en sociale netwerksites af naar verdachte links en content om de nieuwste socialemediascams te identificeren.   Downloadinformatie en IP-adresinformatie Voorkomen dat je bestanden downloadt van websites die een lage reputatiescore hebben in de Norton-gebruikers community.   Live 24x7 bedreigingsmonitoring Wordt ondersteund door een netwerk van Norton-gebruikers die als je eigen buurtwacht fungeren.   Scaminformatie Controleert de reputatie van een website en geeft aan of het veilig is om je persoonlijke gegevens in te voeren.   Antiphishingtechnologie Blokkeert frauduleuze phisingsites die gemaakt zijn om je persoonlijke gegevens te stelen.
 • We hebben Windows 7 ontwikkeld op basis van uw feedback. U hebt voornamelijk gevraagd om een pc die gemakkelijk is in gebruik. Een die sneller en gemakkelijker werkt. Dus hebben we honderden eenvoudige aanpassingen gedaan. Zelfs enkele die u vast nie...
virusscanner

Een goede virusscanner is noodzakelijk voor de gezondheid van je computer. Door het downloaden van bestanden of door surfen op internet kan je computer ongemerkt besmet raken met virussen en andere vormen van malware. Goede antivirus software detecteert deze bedreigingen vroegtijdig en neutraliseert deze voordat ze schade aan kunnen richten. Betaalde beveilingssoftware biedt vaak extra functionaliteiten die gratis virusscanners niet hebben, zoals een geïntegreerde firewall.

Lees meer over virusscanners »

operating system

Een besturingssysteem of operating system is een programma dat alle hardware van je computer aanstuurt. Het bekendste voorbeeld van een operating system is natuurlijk Microsoft Windows. Het operating system is verantwoordelijk voor onder andere het uitvoeren van programma’s en het toewijzen van systeembronnen. Zonder besturingssysteem kan een computer dus niet goed functioneren. Vergelijk daarom hier specificaties en prijzen van besturingssytemen en vind het beste operating system tegen de laagste prijs.

Lees meer over operating systems »

foto software

Iedereen die op professionele wijze foto’s wil bewerken heeft een goed fotobewerkingsprogramma nodig. Met de juiste foto software kun je je foto’s eenvoudig retoucheren en scherper maken, filters toepassen en de belichting aanpassen. Bekende voorbeelden van foto software zijn Adobe Photoshop en Paint Shop Pro. Vergelijk hier foto software en vind het beste fotobewerkingsprogramma tegen de laagste prijs.

video software

Video software maakt het mogelijk om video’s te monteren en bewerken tot volwaardige films. Met een goed videobewerkingsprogramma maak je een handomdraai een professioneel uitziende HD film. Zelfgeschoten vakantiefilms zijn eenvoudig achter elkaar te plakken en te monteren, zodat je herinneringen altijd bewaard blijven. Bekende voorbeelden van goede video software zijn Adobe Premiere Pro en Pinnacle Studio. Bekijk en vergelijk hier alle videobewerkingsprogramma’s en vind de beste video software tegen de laagste prijs.

Lees meer over video software »

software licentie

Bij het kopen van een software licentie koop je het gebruiksrecht van een software pakket. Van software licenties bestaan vaak verschillende versies met verschillende rechten. Bedenk daarom goed welke functies je nodig gaat hebben voor je een software licentie koopt. Dit kan veel geld schelen! Bekijk en vergelijk hier daarom prijzen en specificaties van software licenties voor de meest uiteenlopende software pakketten, zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je software licentie.

Lees meer over software licenties »

muziek software

Met muziek software maak je in een handomdraai je eigen muziek met samples, geluiden en loops die je kunt mixen om de beste muziekprojecten te maken. Muziek software biedt de mogelijkheid om digitale muziek te produceren, te mixen of bestaande muziekbestanden te bewerken of verbeteren. Maak ook je eigen muziek en vergelijk hier prijzen en specificaties van alle muziek software.

development software

Development software is een verzamelnaam voor verschillende development tools die ontwikkelaars ondersteunen in het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen en toepassingen. Development software biedt mogelijkheden tot het bouwen en testen van toepassingen voor verschillende platformen en het ontwikkelen van animaties en multimediacontent. Vergelijk hier alle development tools zodat je de beste development software voor jouw doeleinden koopt.

office suite

Een office suite is een verzameling software bedoeld voor de maken en delen van documenten. De basiselementen van elke office suite zijn de tekstverwerker, spreadsheet software en presentatie software. Sommige office suites bevatten daarnaast nog andere componenten als email clients of foto software. Het bekendste voorbeeld van een office suite is Microsoft Office. Vergelijk hier prijzen en specificaties van de beste office suites.

desktop publishing

Desktop publishing software is een verzamelnaam voor speciaal ontwikkelde programma’s voor het ontwerpen van documenten voor drukwerk. Met DTP software kunnen documenten opgemaakt worden die gepubliceerd worden op internet of als boek of magazine. Desktop publishing software maakt het mogelijk om zelf professioneel drukwerk te ontwerpen. Goede DTP software kan dus enorm veel tijd en geld schelen. Vind hier de beste prijzen voor desktop publishing software.

Lees meer over desktop publishing »

boekhoudpakket

Goede boekhoudsoftware is onmisbaar voor een efficiënte administratie. Met het juiste boekhoudpakket is de administratie voor een groot deel te automatiseren en levert het boekhoudpakket alle informatie voor de BTW-aangifte. De meeste boekhoudprogramma’s bevatten alle functies voor de grootboekadministratie en verschillende subadministraties. Let bij het aanschaffen van een boekhoudpakket goed op de functionaliteiten, beperkingen en kosten. Vergelijk en vind hier de beste boekhoudsoftware.

Lees meer over boekhoudpakketten »

navigatie software

Navigatie software geeft je de mogelijkheid je navigatiesysteem te voorzien van de nieuwste kaarten en routes. Nooit meer last van verouderde kaarten dus! Zoek de juiste navigatie software bij je navigatie apparaat en je kunt je navigatiesysteem voorzien van kaarten van bijvoorbeeld heel Europa. Er is ook speciale navigatie software voor fiets- en wandelliefhebbers, zij kunnen de leukste routes en topografische kaarten op hun GPS toestel zetten. Vergelijk hier prijzen en specificaties van navigatie software.

Lees meer over navigatie software »

database software

Database software wordt gebruikt voor het creëren van databases en het bijhouden van belangrijke informatie. Met een database management systeem is het bijvoorbeeld mogelijk om klantgegevens te bewaren, valideren en corrigeren wanneer nodig. Goede database software ondersteunt je in daarom in veel van je dagelijkse werkzaamheden. Bekende voorbeelden van database software zijn Microsoft SharePoint en FileMaker Pro. Vergelijk hier verschillende database software pakketten en vind de beste prijzen.

Lees meer over database software »

educatieve software

Educatieve software is een verzamelnaam voor programma’s die worden gebruikt om kennis en vaardigheden te meten en verbeteren. Educatieve software kan dus ingezet worden om het kennisniveau van een cursist te verhogen of om bepaalde vaardigheden te toetsen. Educatieve programma’s kunnen in bijna alle vakgebieden worden toegepast. Vergelijk hier prijzen en specificaties van educatieve software en vind de oplossing die bij jouw wensen past.

Lees meer over educatieve software »

backup software

Het is aan te raden om regelmatig een backup te maken van je belangrijkste bestanden. Als je computer crasht of geïnfecteerd raakt met malware kan het voorkomen dat je niet meer bij je bestanden kunt. Door regelmatig een backup te maken met de juiste backup software heb je altijd een reservekopie van je bestanden. Tip: stel je backup software in op automatisch backups maken, zodat je altijd een actuele backup achter de hand hebt. Vergelijk en vind hier de beste backup software.

Lees meer over backup software »