Advertenties:

 • Windows 7 Home Premium SP1 64bit NL OEM
 • Microsoft Windows 7 Home Premium SP1 64-bit
 • Voor bezitters van Cubase 6.5 biedt deze update de stap naar versie 7.5. Laat u verbazen bij het ontdekken van de totaal vernieuwde channel strip, mixconsole en workspace. Met Cubase 7.5 liggen wereldhits binnen handbereik.
 • NIKON CAPTURE NX 2 - FULL VERS
 • Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten

  De beste optie voor gezinnen die Office op één computer met Windows willen gebruiken

  Dankzij tijdbesparende functies en een sobere, modern ogende vormgeving in alle programma's bent u veel minder tijd kwijt aan uw opdrachten voor school en uw persoonlijke projecten. Bovendien kunt u uw documenten opslaan in de cloud op SkyDrive zodat u vrijwel overal toegang tot uw documenten hebt.


  Uw gepersonaliseerde Office-ervaring

  • De nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote die elk keer weer volledig aan uw wensen zijn aangepast
  • Uw documenten worden automatisch op SkyDrive opgeslagen, zodat u ze vervolgens online kunt openen en delen


  Eenvoudig delen

  • Met de gratis Office
 • Update voor bezitters van een geregistreerde Cubase 6 versie. De grootste Cubase-versie van Steinberg biedt een... Gratis verzending bij > EUR 25,- + DIRECTebanking. 2 jaar garantie! BeCommerce Guaranteed
 • De Pinnacle Studio 16-familie is de enige software voor videobewerking die is gebaseerd op de betrouwbare en bekroonde Pinnacle-technologie, maar die gestroomlijnd is om eenvoudig ongelooflijke films in HD of stereoscopische 3D te maken. Dankzij de ingebouwde cloud-toegang zijn uw bestanden altijd en overal beschikbaar, ook bij projecten die in Pinnacle Studio voor iPad zijn gestart. Fleur uw video's op met duizenden effecten en deel ze vervolgens met één klik op Facebook, YouTube en Vimeo. Met de bijgeleverde videotutorials maakt uonmiddellijk video's zoals een professional. Dankzij Pinnacle Studio 16, Pinnacle Studio 16 Plus en Pinnacle Studio 16 Ultimate kunt u kiezen voor de verfijning die u nodig hebt. Pinnacle Studio 16 is gebaseerd op betrouwbare en bekroonde Pinnacle-technologie en is de snelste, eenvoudigste en nauwkeurigste software voor videobewerking op de markt. U kunt het gebruiken om ongelooflijke filmherinneringen voor thuis te maken in HD of in stereoscopische 3D. Organiseer en verfijn uw geïmporteerde fragmenten direct in de ingebouwde mediabibliotheek. Plaats concepten in een storyboard en maak zelfs automatisch films, of verfijn de bewerkingen op een intuïtieve manier op een tijdlijn met zes tracks. Fleur ze op met meer dan 1.500 2D- en 3D-effecten. Dankzij de ingebouwde cloud-toegang zijn uw bestanden altijd en overal beschikbaar, ook bij projecten die in Pinnacle Studio voor iPad zijn gestart. U kunt uw video's met één klik delen op Facebook, YouTube en Vimeo. Omvat een dvd met videotutorials. Kenmerken: - Snel video en foto's importeren uit uw digitale apparaten. - Projecten van Pinnacle Studio voor iPad importeren en verfijnen. - Films in stereoscopische 3D maken, net zo eenvoudig als HD-films. - Snelle concepten in een storyboard plaatsen, zelfs automatisch films maken. - Videofragmenten, foto's en audio verbeteren en herstellen. - Meer dan 1.500 2D/3D-effecten, menu's, animaties en meer. - Aangepaste soundtracks maken met Scorefitter. - Onmiddellijk delen via Facebook, YouTube, DVD en meer.
 • Systeemvereisten Windows 1,6 GHz of snellere processor (inclusief single-core ondersteuning) Microsoft® Windows® XP met Service Pack 3, Windows Vista® met Service Pack 2, Windows 7 of Windows 8 (opmerking: beperkte Camera Raw-functionaliteit in Windows XP) 1 GB RAM (2 GB voor HD-videofuncties) 4
 • Garmin City Navigator NT Europe microSD/SD
virusscanner

Een goede virusscanner is noodzakelijk voor de gezondheid van je computer. Door het downloaden van bestanden of door surfen op internet kan je computer ongemerkt besmet raken met virussen en andere vormen van malware. Goede antivirus software detecteert deze bedreigingen vroegtijdig en neutraliseert deze voordat ze schade aan kunnen richten. Betaalde beveilingssoftware biedt vaak extra functionaliteiten die gratis virusscanners niet hebben, zoals een geïntegreerde firewall.

Lees meer over virusscanners »

operating system

Een besturingssysteem of operating system is een programma dat alle hardware van je computer aanstuurt. Het bekendste voorbeeld van een operating system is natuurlijk Microsoft Windows. Het operating system is verantwoordelijk voor onder andere het uitvoeren van programma’s en het toewijzen van systeembronnen. Zonder besturingssysteem kan een computer dus niet goed functioneren. Vergelijk daarom hier specificaties en prijzen van besturingssytemen en vind het beste operating system tegen de laagste prijs.

Lees meer over operating systems »

foto software

Iedereen die op professionele wijze foto’s wil bewerken heeft een goed fotobewerkingsprogramma nodig. Met de juiste foto software kun je je foto’s eenvoudig retoucheren en scherper maken, filters toepassen en de belichting aanpassen. Bekende voorbeelden van foto software zijn Adobe Photoshop en Paint Shop Pro. Vergelijk hier foto software en vind het beste fotobewerkingsprogramma tegen de laagste prijs.

video software

Video software maakt het mogelijk om video’s te monteren en bewerken tot volwaardige films. Met een goed videobewerkingsprogramma maak je een handomdraai een professioneel uitziende HD film. Zelfgeschoten vakantiefilms zijn eenvoudig achter elkaar te plakken en te monteren, zodat je herinneringen altijd bewaard blijven. Bekende voorbeelden van goede video software zijn Adobe Premiere Pro en Pinnacle Studio. Bekijk en vergelijk hier alle videobewerkingsprogramma’s en vind de beste video software tegen de laagste prijs.

Lees meer over video software »

software licentie

Bij het kopen van een software licentie koop je het gebruiksrecht van een software pakket. Van software licenties bestaan vaak verschillende versies met verschillende rechten. Bedenk daarom goed welke functies je nodig gaat hebben voor je een software licentie koopt. Dit kan veel geld schelen! Bekijk en vergelijk hier daarom prijzen en specificaties van software licenties voor de meest uiteenlopende software pakketten, zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je software licentie.

Lees meer over software licenties »

muziek software

Met muziek software maak je in een handomdraai je eigen muziek met samples, geluiden en loops die je kunt mixen om de beste muziekprojecten te maken. Muziek software biedt de mogelijkheid om digitale muziek te produceren, te mixen of bestaande muziekbestanden te bewerken of verbeteren. Maak ook je eigen muziek en vergelijk hier prijzen en specificaties van alle muziek software.

development software

Development software is een verzamelnaam voor verschillende development tools die ontwikkelaars ondersteunen in het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen en toepassingen. Development software biedt mogelijkheden tot het bouwen en testen van toepassingen voor verschillende platformen en het ontwikkelen van animaties en multimediacontent. Vergelijk hier alle development tools zodat je de beste development software voor jouw doeleinden koopt.

office suite

Een office suite is een verzameling software bedoeld voor de maken en delen van documenten. De basiselementen van elke office suite zijn de tekstverwerker, spreadsheet software en presentatie software. Sommige office suites bevatten daarnaast nog andere componenten als email clients of foto software. Het bekendste voorbeeld van een office suite is Microsoft Office. Vergelijk hier prijzen en specificaties van de beste office suites.

desktop publishing

Desktop publishing software is een verzamelnaam voor speciaal ontwikkelde programma’s voor het ontwerpen van documenten voor drukwerk. Met DTP software kunnen documenten opgemaakt worden die gepubliceerd worden op internet of als boek of magazine. Desktop publishing software maakt het mogelijk om zelf professioneel drukwerk te ontwerpen. Goede DTP software kan dus enorm veel tijd en geld schelen. Vind hier de beste prijzen voor desktop publishing software.

Lees meer over desktop publishing »

boekhoudpakket

Goede boekhoudsoftware is onmisbaar voor een efficiënte administratie. Met het juiste boekhoudpakket is de administratie voor een groot deel te automatiseren en levert het boekhoudpakket alle informatie voor de BTW-aangifte. De meeste boekhoudprogramma’s bevatten alle functies voor de grootboekadministratie en verschillende subadministraties. Let bij het aanschaffen van een boekhoudpakket goed op de functionaliteiten, beperkingen en kosten. Vergelijk en vind hier de beste boekhoudsoftware.

Lees meer over boekhoudpakketten »

navigatie software

Navigatie software geeft je de mogelijkheid je navigatiesysteem te voorzien van de nieuwste kaarten en routes. Nooit meer last van verouderde kaarten dus! Zoek de juiste navigatie software bij je navigatie apparaat en je kunt je navigatiesysteem voorzien van kaarten van bijvoorbeeld heel Europa. Er is ook speciale navigatie software voor fiets- en wandelliefhebbers, zij kunnen de leukste routes en topografische kaarten op hun GPS toestel zetten. Vergelijk hier prijzen en specificaties van navigatie software.

Lees meer over navigatie software »

database software

Database software wordt gebruikt voor het creëren van databases en het bijhouden van belangrijke informatie. Met een database management systeem is het bijvoorbeeld mogelijk om klantgegevens te bewaren, valideren en corrigeren wanneer nodig. Goede database software ondersteunt je in daarom in veel van je dagelijkse werkzaamheden. Bekende voorbeelden van database software zijn Microsoft SharePoint en FileMaker Pro. Vergelijk hier verschillende database software pakketten en vind de beste prijzen.

Lees meer over database software »

educatieve software

Educatieve software is een verzamelnaam voor programma’s die worden gebruikt om kennis en vaardigheden te meten en verbeteren. Educatieve software kan dus ingezet worden om het kennisniveau van een cursist te verhogen of om bepaalde vaardigheden te toetsen. Educatieve programma’s kunnen in bijna alle vakgebieden worden toegepast. Vergelijk hier prijzen en specificaties van educatieve software en vind de oplossing die bij jouw wensen past.

Lees meer over educatieve software »

backup software

Het is aan te raden om regelmatig een backup te maken van je belangrijkste bestanden. Als je computer crasht of geïnfecteerd raakt met malware kan het voorkomen dat je niet meer bij je bestanden kunt. Door regelmatig een backup te maken met de juiste backup software heb je altijd een reservekopie van je bestanden. Tip: stel je backup software in op automatisch backups maken, zodat je altijd een actuele backup achter de hand hebt. Vergelijk en vind hier de beste backup software.

Lees meer over backup software »