Philips GC 9235 Perfect CARE

10 4 ratings | 4 reviews | » schrijf een review
Sorry! Op dit moment zijn er geen prijzen voor dit product beschikbaar.

Samenvatting

10 4 ratings | 4 reviews | » schrijf een review
Verdeling van ratings:
 1. 5 sterren3 ratings
 2. 4 sterren1 rating
 3. 3 sterren0 ratings
 4. 2 sterren0 ratings
 5. 1 ster0 ratings
Bezoekers beoordeelden dit product op:
 • gebruiksgemak: goed
 • kwaliteit: uitstekend
 • mogelijkheden: uitstekend

Revolutionaire PerfectCare strijkoplossing van Phi...

10 9,7  - 19 oktober 2011

“Philips GC 9235 PerfecCare Samen met nog 749 andere Insiders mag ik de Philips PerfectCare WOMmen (Word-of-Mouth). Het is een revolutionair stoomstrijkijzer, met de PerfectCare ben je klaar met strijken voordat je het weet. Eén enkele temperatuurstand en je kunt alle stoffen door elkaar strijken! Mijn mening Over het strijkresultaat ben ik zeer lovend, alle kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het strijkijzer is een stuk lichter dan mijn ‘gewone’ strijkijzer en vliegt over de stof. Heerlijk om niets te hoeven te sorteren, ik strijk katoen, spijkerbroeken en satijn door elkaar. Je hoeft niet te wachten tot het strijkijzer is opgewarmd of afgekoeld. Bij mijn eigen strijkijzer moet ik tijdens een strijksessie altijd verschillende keren het waterreservoir vullen, dat is bij de PerfectCare niet nodig. Ik heb de Perfect Care enkele minuten op een kussensloop laten staan, geen enkele beschadiging. Het strijken gaat veel gemakkelijker, sneller en veiliger. Het apparaat ziet er erg mooi uit, ik heb een GC 9235 van The Insiders gekregen om uit te testen. De stoomgenerator neemt wel vrij veel ruimte in. Tijdens gebruik zet ik deze op een hoge tafel, maar je hebt ook strijkplanken die een groot plateau hebben om de generator op te zetten. Je hebt te maken met twee snoeren, een snoer van generator naar strijkijzer, een van strijkijzer naar stopcontact. Het oprollen van de snoeren lukte mij in het begin niet zo, het had prettig geweest als de snoeren automatisch opgerold konden worden. Het is het handigste als je de hele opstelling kunt laten staan in een apart kamertje. Je kunt ook verticaal stoomstrijken met dit apparaat door een kledingstuk aan een kleerhanger te hangen en het kledingstuk strak te trekken. Ik heb dit geprobeerd maar het lukte mij niet om dit te doen. Het apparaat is niet goedkoop, maar ga je voor snel, gemakkelijk en veilig strijken en heb je de ruimte voor dit apparaat dan is het de prijs waard. Denk aan een prijs vanaf 270 euro. Je kunt het strijkijzer dertig dagen uitproberen, kijk op de website van Philips www.philips.com/promotion) voor de exacte voorwaarden, bevalt het niet dan krijg je het geld terug. ”

 • kwaliteit: 10
 • mogelijkheden: 10
 • gebruiksgemak: 9

In bezit sinds: enkele maanden

Zou u dit product aanraden bij vrienden of familie? Ja

Lekker licht en makkelijk

10 9,0  - 04 oktober 2011

“Inmiddels een aantal keer strijk weggewerkt met deze generator. Ik heb een aantal positieve en minder positieve ervaringen opgedaan. Positief is dat je inderdaad ook gevoelige stoffen moeiteloos kunt strijken, zonder dat je de temperatuur aan hoeft te passen. Sterker nog, dit kán niet eens. Bijvullen van het waterreservoir hoeft niet zo vaak vanwege de grote inhoud. Je kunt ook zonder stoom strijken als je wilt want dan druk je de knop gewoon niet in. Wat me wel opvalt, is dat hij niet de hele tijd evenveel stoom afgeeft. En linnen maakt hij niet helemaal kreukvrij. Ik heb geprobeerd het apparaat op de vloer te zetten, maar dan zit het snoer me in de weg. (het is wel lang genoeg trouwens). Ook heb ik het idee dat het apparaat dan meer moeite heeft om de stoom uit het strijkijzer te krijgen. Dus toch maar een tafel in de buurt. Ik heb bij een linnen broek één pijp met mijn eigen Philips stoomstrijkijzer gestreken, de andere met de stoomgenerator. En eigenlijk leek mijn eigen ijzertje het beter te doen. Waarschijnlijk ook omdat ik daar de stoom mee kan regelen. Maar toen ik ook de achterkant had gestreken (wat ik meestal niet doe) was het eindresultaat met de stoomgenerator toch beter! ”

 • kwaliteit: 9
 • mogelijkheden: 9
 • gebruiksgemak: 9

In bezit sinds: enkele weken

Zou u dit product aanraden bij vrienden of familie? Ja

Strijken met plezier, is dat mogelijk?

10 8,0  - 04 oktober 2011

“Ik ben dus vooralsnog geen gebruiker maar tester, en heb samen met mijn moeder de eerste tests gedaan. De Philips PerfectCare heeft ons positief verrast op het onderdeel glad strijken. De strijk wordt veel gladder gestreken en door de stoom is het ook minder zwaar om de strijkbout over de stof te halen. Het resultaat is gladder en de strijk is veel eerder klaar. Je hoeft niet meer de verschillende temp. te gebruiken, en het ontkalken van het toestel is een fluitje van een cent. Toch hebben we ook wat negatieve opmerkingen. 1) Als het reservoir en de strijkbout op de strijkplank staat is de hoogte van het makkelijk afpakken van de bout eigenlijk te hoog. (voor ons in ieder geval) 2) De strijkbout zelf is wat zwaar. 3) Opletten op de stoom, we hebben beiden even een "au" moment gehad tijdens onze test. En als exra opmerking; waar moet ik dit grote strijkijzer in godsnaam opbergen? Het is wel een bakkenbeest van een strijkijzer, hoor! Over een paar dagen de tweede test, kijken of ik er snel aan heb kunnen wennen:-) Vooralsnog ben ik dus wel tevreden, ik vind de prijs van deze stoongenerator wel behoorlijk hoog, maar daar staat dan weer tegenover dat ik van kennissen om me heen hoor dat je makkelijk 10 jaar met zo'n strijkijzer kan strijken dus als je dat in ogenschouw neemt valt de prijs een stuk minder hoog uit:-) Als laatste nog even het antwoord op de vraag in de titel; "kan je met plezier strijken? JA, ik heb voor het eerst met plezier gestreken vandaag! ;-)”

 • kwaliteit: 9
 • mogelijkheden: 7
 • gebruiksgemak: 8

In bezit sinds: enkele dagen

Zou u dit product aanraden bij vrienden of familie? Ja

Review geschreven door NikitaL op 1 oktober 2011

10 9,0  - 01 oktober 2011

“Ik mag via 'TheInsiders' dit toestel uitproberen. Het toestel heb ik nu een week in gebruik en ik sta echt versteld. Binnen 2 min. is het strijkijzer gebruiksklaar en kun je aan de slag. Je kan er echt alle strijkbare stoffen mee strijken en ook over prints heen strijken zonder dat het strijkijzer blijft plakken of dat de prints afgeven. Het doet tot nu toe zeker het beloofde werk, het enige punt voor mij nu is dat de watertank 2 uur zou mee gaan alleen bij mij gaat hij 1,5 uur mee. Ben zeker blij dat ik het toestel mag proberen en mijn eerlijke mening mag geven.”

 • kwaliteit: 8
 • mogelijkheden: 10
 • gebruiksgemak: 9

In bezit sinds: enkele dagen

Zou u dit product aanraden bij vrienden of familie? Ja