x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Zelfs als je zelf niet zo’n strijktalent bent, kan een goed strijkijzer je al een heel eind op weg helpen om je kleding kreukelvrij te maken. Jij bent op zoek naar een strijkijzer en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier alle strijkijzers!

  Kooptips
  Bij het kopen van een strijkijzer kun je letten op de volgende dingen:
  1. Snoer: is het strijkijzer snoerloos of zit er een stekker aan? Natuurlijk is een snoerloos strijkijzer veel handiger tijdens het strijken, maar bedenk ook dat hier extra kosten aan verbonden zijn en dat het strijkijzer opgeladen moet worden voordat je het gebruikt.
  2. Roestvrijstalen strijkzool: hiermee glijdt je strijkijzer sneller over de stof en de stof plakt niet aan je strijkijzer vast. Ook gaat het strijken hierdoor sneller.
  3. Automatisch uitschakelen: deze optie schakelt automatisch uit als je je strijkijzer een paar minuten niet gebruikt hebt.
  4. Waterreservoir: als je een stoomstrijkijzer wilt kopen, let dan op de grootte van het waterreservoir. Dit bepaalt ook hoe vaak je het strijkijzer tussendoor moet bijvullen.
  5. Bijvullen: is je stoomstrijkijzer gemakkelijk bij te vullen? Zit de opening op een handige plaats? Kun je het strijkijzer neerzetten tijdens het vullen of moet je het vasthouden als het bijvult?

  Bekijk en vergelijk dan hier alle strijkijzers en vind de beste koop!

  Soorten strijkijzers
  Er zijn verschillende soorten strijkijzers: een droogstrijkijzer, een stoomstrijkijzer en een stoommachine. Hieronder geven we je over elk soort strijkijzer een korte uitleg:
  • Droogstrijkijzer: een droogstrijkijzer heeft een strijkzool die verwarmd wordt. Hierbij wordt geen water of stoom gebruikt. Dit kun je natuurlijk zelf toevoegen met bijvoorbeeld een plantenspuit.
  • Stoomstrijkijzer: stoomstrijkijzers komen tegenwoordig het meeste voor. Bij een stoomstrijkijzer komt er met behulp van een stoomgenerator stoom via gaatjes in de strijkzool naar buiten. Dit vergemakkelijkt het strijken van bepaalde stoffen. De meeste stoomstrijkijzers zijn geschikt voor leidingwater.
  • Strijkmachine of stoomsysteem: met een strijkmachine gaat het strijken van textiel een stuk gemakkelijker en sneller. Door de hoge druk, tot wel 5 bar, produceren deze stoomsystemen een extra krachtige stoomstoot waardoor kreukels sneller en gemakkelijker verdwijnen. De strijkmachine is niet alleen geschikt voor lakens en tafelkleden: ook andere kledingstukken zoals broeken, rokken en overhemden kun je ermee strijken.
  Daarnaast kun je strijkijzers nog onderverdelen in strijkijzers met snoer en snoerloze strijkijzers. Snoerloze strijkijzers moet je van tevoren opladen in een laadstation. Sommige strijkijzers hebben een ‘draaitopsnoer’ of ‘tuimelsnoer’: dit snoer zit aan de bovenkant van het strijkijzer en het beweegt flexibel met het strijkijzer mee, zodat het strijkijzer zowel door links- en rechtshandige mensen gebruikt kan worden en zodat het snoer nooit in de weg zit.

  Functies strijkijzer
  De nieuwste strijkijzers hebben verschillende functies en luxe extra’s. De belangrijkste zijn:
  Prijsverschil strijkijzers
  Er bestaat nogal wat verschil in prijs tussen strijkijzers. Er hangt een duurder prijskaartje aan strijkijzers van een goed merk, strijkijzers van een hoog wattage, strijkijzers met veel en speciale functies en strijkijzers met de nieuwste technische hoogstandjes. Nieuwere strijkijzers zijn vanzelfsprekend duurder dan oudere, en ook strijkijzers met een verrassend design hebben vaak een hogere prijs.

  Accessoires strijkijzer
  Met het strijkijzer kunnen verschillende accessoires meegeleverd worden, en ook kun je natuurlijk zelf accessoires bij je strijkijzer kopen. Als je het strijkijzer in andere landen wilt gebruiken, bijvoorbeeld wanneer je op reis bent, is het handig om een strijkijzer aan te schaffen dat kan werken op een wisselbaar voltage, of een reisadapter. Andere accessoires voor je strijkijzer zijn een vulbeker of een reisetui.

  Populaire merken strijkijzer
  Bekende merken strijkijzers zijn Bosch, Braun, Delonghi, Philips, Rowenta en Tefal.

  Voor informatie over de gebruikte begrippen in deze tekst kun je bij de verklarende woordenlijst terecht. Heb je na het lezen nog vragen, bekijk dan de veelgestelde vragen over strijkijzers.

  Bekijk en vergelijk hier strijkijzers en vind de beste koop!


   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier strijkijzers!Moet ik voor een strijkijzer een verwijderingsbijdrage betalen?
  Waarom is een strijkijzer met stoom handig?
  Gaat een stoomstrijkijzer niet druppelen?
  Kan ik het stoomstrijkijzer vullen met kraanwater?
  Wat is een strijkmachine?


  Wil je meteen op zoek naar strijkijzers, bekijk en vergelijk dan hier strijkijzers en vind de beste koop!

  Moet ik voor een strijkijzer een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een stofzuiger betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude, maar voor een strijkijzer hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Waarom is een strijkijzer met stoom handig?
  Het strijken van bepaalde stoffen wordt vergemakkelijkt door water toe te voegen. Het strijkijzer wordt gevuld met water, wat in de vorm van stoom via gaatjes in de strijkzool naar buiten komt.

  Gaat een stoomstrijkijzer niet druppelen?
  Ja, maar dat hoeft niet. Als het stoomstrijkijzer afkoelt, kan de stoom condenseren. Als  het strijkijzer een druppelstop heeft, zal er geen water uitdruppelen. Zonder druppelstop kan er wel water uitdruppelen, wat weer vervelende vlekken achterlaat op het textiel.

  Vergelijk hier strijkijzers!Kan ik het stroomstrijkijzer vullen met leidingwater?
  Ja, als dat aangegeven is, kan dat. Een anti-kalksysteem zorgt ervoor dat er geen kalk neerslaat in het waterreservoir van een stoomstrijkijzer. Als dat niet het geval is, kun je het strijkijzer beter vullen met gedestilleerd water. Dit voorkomt kalkaanslag binnen in het strijkijzer.

  Wat is een strijkmachine?
  Een strijkmachine heeft een ronddraaiende strijkrol waarop je het textiel legt die je wilt strijken. De strijkmachine is niet alleen geschikt voor lakens en tafelkleden, ook andere kledingstukken zoals broeken, rokken en overhemden kun je ermee strijken. Strijken gaat een stuk sneller met een strijkmachine. Een nadeel is wel dat de strijkmachine wat groter is.

  Bekijk en vergelijk hier strijkijzers en vind de beste koop!
   

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier strijkijzers!Onderstaand wordt een uitleg gegeven over de veelgebruikte begrippen.

  Wil je meteen op zoek naar strijkijzers, bekijk en vergelijk dan hier strijkijzers en vind de beste koop!

  Antikalksysteem
  Een antikalksysteem zorgt ervoor dat er geen kalk neerslaat in het waterreservoir van een stoomstrijkijzer. Als er geen antikalksysteem aanwezig is, kun je het strijkijzer beter vullen met gedestilleerd water. Dit voorkomt kalkaanslag binnenin het strijkijzer.

  Draaitopsnoer
  Hierbij kan het snoer naar beide zijden van het strijkijzer bewegen, zodat het zowel door links- als rechtshandige mensen gebruikt kan worden.

  Druppelstop
  Een druppelstop zorgt ervoor dat het water niet uit het strijkijzer druppelt.

  Oververhittingsbeveiliging
  Een oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat de stof niet kan verbranden.

  Regelbare stoom
  Met de regelbare stoomfunctie is het mogelijk om een stoomstoot te geven of verticaal te stomen.

  Self-Cleaning
  Een strijkijzer met self-cleaning zorgt voor een schone strijkzool: je hoeft deze dan niet zelf schoon te maken.

  Sprayfunctie
  Hiermee kan je linnengoed nat sprayen met water.

  Thermostaat regelbaarVergelijk hier strijkijzers!
  Bij de meeste modellen is de thermostaat instelbaar. Met een controlelampje kun je meteen zien of het strijkijzer op de juiste temperatuur is.

  Thermostaat controlelampje
  Aan dit lampje kun je zien of het strijkijzer de gewenste temperatuur heeft bereikt.

  Transparant waterreservoir
  Als een strijkijzer een transparant waterreservoir heeft, kun je in een oogopslag zien of het apparaat bijgevuld moet worden.

  Vermogen
  Het vermogen van het strijkijzer is aangegeven in Watt. Watt staat voor de hoeveelheid energie die het strijkijzer per seconde verbruikt.

  Wisselbaar voltage
  Een apparaat met wisselbaar voltage kan je ook in andere landen gebruiken, handig voor op reis. Let op dat je ook de juiste stekker erbij meeneemt.

  Bekijk en vergelijk hier strijkijzers en vind de beste koop!

Strijkijzers 7.4 (6)
22
 • automatisch_antikalksysteem:
  • ja - 11
  • zoolplaat_materiaal_coating:
   • roestvrijstaal - 11
    • steamglide - 1
    • capaciteit_watertank:
     • capaciteit_watertank_0.3 - 4
      • capaciteit_watertank_0.3_0.4 - 11
       • capaciteit_watertank_0.4_1.3 - 1
        • capaciteit_watertank_1.3 - 5
        • snoerlengte:
         • snoerlengte_1.5 - 0
          • snoerlengte_1.6 - 0
           • snoerlengte_1.8 - 0
            • snoerlengte_1.9 - 0
             • snoerlengte_2.0 - 10
              • snoerlengte_2.2 - 0
               • snoerlengte_2.4 - 0
                • snoerlengte_2.5 - 0
                 • snoerlengte_3.0 - 0
                 • variabele_stoom:
                  • ja - 15
                  • maximale_stoomdruk:
                   • maximale_stoomdruk_4.3 - 0
                    • maximale_stoomdruk_4.3_5 - 0
                     • maximale_stoomdruk_5_5.5 - 2
                      • maximale_stoomdruk_5.5 - 3
                      • stoomstoot_functie:
                       • ja - 12
                        • nee - 1
                        • price:
                         • price_50 - 7
                          • price_50_80 - 8
                           • price_80_160 - 3
                            • price_160 - 4
                            • steam_boost_performance:
                             • steam_boost_performance_100 - 4
                              • steam_boost_performance_100_140 - 5
                               • steam_boost_performance_140_200 - 3
                                • steam_boost_performance_200 - 8
                                • vermogen:
                                 • vermogen_2200 - 3
                                  • vermogen_2200_2400 - 2
                                   • vermogen_2400 - 12
                                   • kleur:
                                    • wit - 12
                                     • blauw - 8
                                      • violet - 4
                                       • grijs - 3
                                        • bruin - 2
                                         • groen - 2
                                          • zilver - 2
                                           • zwart - 2
                                            • beige - 1
                                             • chroom - 1
                                              • oranje - 1
                                              • continu_stoom:
                                               • continu_stoom_40 - 2
                                                • continu_stoom_40_50 - 7
                                                 • continu_stoom_50_120 - 4
                                                  • continu_stoom_120 - 4
                                                  • family:
                                                  • brand:
                                                   • rowenta - 22
                                                   0 - 22
                                                   • Rowenta DG 8960 stoomstrijkijzer station
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/9/4/rowenta-dg-8960-silence-steam-19937394.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/7/1/rowenta-dg-8960-steam-ironing-station-23788071.jpg
                                                    Rowenta DG 8960 stoomstrijkijzer station (52)
                                                    8.0 (2, 0)
                                                    Rowenta DG 8960 stoomstrijkijzer station
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    229, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    229, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    6
                                                   • Rowenta DG8980
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/3/7/rowenta-dg-8980-f0-21529437.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/1/rowenta-dg8980-24907141.jpg
                                                    Rowenta DG8980 (53)
                                                    Rowenta DG8980
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    269, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    269, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    3
                                                   • Rowenta DG8560 stoomstrijkijzer station
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/0/rowenta-dg-8560-20464890.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/0/9/rowenta-dg-8560-20465309.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/8/rowenta-dg-8560-20534248.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/8/rowenta-perfect-steam-dg-8560-23992678.jpg
                                                    Rowenta DG8560 stoomstrijkijzer station (34)
                                                    9.0 (1, 0)
                                                    Rowenta DG8560 stoomstrijkijzer station
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    193, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    193, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    5
                                                   • Rowenta DG 8960 stoomstrijkijzer station
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/1/rowenta-dw-6010-eco-intelligence-18619891.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/3/8/rowenta-dw6010-iron-23768838.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/3/9/rowenta-dw6010-iron-23768839.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/5/9/rowenta-dw6010-iron-30256759.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/4/8/rowenta-dw6010-iron-30543548.jpg
                                                    Rowenta DG 8960 stoomstrijkijzer station (9)
                                                    Rowenta DG 8960 stoomstrijkijzer station
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    55, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    55, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    7
                                                   • Rowenta DW8112D1 strijkijzer
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/8/1/rowenta-dw8112d1-iron-26054481.jpg
                                                    Rowenta DW8112D1 strijkijzer (6)
                                                    9.0 (1, 0)
                                                    Rowenta DW8112D1 strijkijzer
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    64, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    64, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    6
                                                   • Rowenta DW 5135 strijkijzer
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/4/rowenta-dw-5135-19914194.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/0/4/rowenta-dw-5135-19967904.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/4/rowenta-dw5135-23825364.jpg
                                                    Rowenta DW 5135 strijkijzer (2)
                                                    Rowenta DW 5135 strijkijzer
                                                    Redcoonbe Redcoonbe
                                                    6.9 (19, 19)
                                                    58, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                    Redcoonbe Redcoonbe
                                                    6.9 (19, 19)
                                                    58, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                    2
                                                   • Rowenta DW4020 strijkijzer
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/9/rowenta-dw-4020-autosteam-17892379.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/3/rowenta-dw-4020-autosteam-24614493.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/5/7/rowenta-dw-4020-autosteam-30543557.jpg
                                                    Rowenta DW4020 strijkijzer (3)
                                                    Rowenta DW4020 strijkijzer
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    39, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    39, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    5
                                                   • Rowenta DX1400
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/3/5/rowenta-dx-1400-18543035.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/4/5/rowenta-dx1400-24115645.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/1/rowenta-dx-1400-18169111.jpg
                                                    Rowenta DX1400 (2)
                                                    Artencraft.be Artencraft.be
                                                    8.9 (174, 174)
                                                    34.40, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                    Artencraft.be Artencraft.be
                                                    8.9 (174, 174)
                                                    34.40, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                    1
                                                   • Rowenta Steamium
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/3/rowenta-dw-9120-18033313.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/7/rowenta-dw-9120-18261787.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/2/9/rowenta-steamium-27141529.jpg
                                                    Rowenta Steamium (2)
                                                    Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                    80, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                    80, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                    1
                                                   • Rowenta Autosteam
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/0/6/rowenta-autosteam-24901006.jpg
                                                    Rowenta Autosteam (2)
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    29, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    29, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    1
                                                   • Rowenta DX1250 strijkijzer
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/2/5/rowenta-dx-1250-effective-4954825.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/7/rowenta-dx1250-iron-23803397.jpg
                                                    Rowenta DX1250 strijkijzer (2)
                                                    Artencraft.be Artencraft.be
                                                    8.9 (174, 174)
                                                    36.98, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                    Artencraft.be Artencraft.be
                                                    8.9 (174, 174)
                                                    36.98, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                    1
                                                   • Rowenta DW 9220 strijkijzer
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/2/8/rowenta-dw-9220-steam-force-20560028.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/7/4/rowenta-dw-9220-iron-23788074.jpg
                                                    Rowenta DW 9220 strijkijzer (2)
                                                    Rowenta DW 9220 strijkijzer
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    78, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    78, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    7
                                                   • Rowenta DG 8520 stoomstrijkijzer station
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/3/rowenta-dg-8520-perfect-steam-20522653.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/8/7/rowenta-dg-8520-perfect-steam-28098887.jpg
                                                    Rowenta DG 8520 stoomstrijkijzer station (2)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    189, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    6.0 (25, 25)
                                                    • http://static2.vergelijk.be/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    189, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    1
                                                   • Rowenta DW 9240 strijkijzer
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/1/6/rowenta-dw-9240-steam-force-20594916.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/7/6/rowenta-dw-9240-iron-23788076.jpg
                                                    Rowenta DW 9240 strijkijzer (7)
                                                    5.0 (1, 0)
                                                    Rowenta DW 9240 strijkijzer
                                                    Artencraft.be Artencraft.be
                                                    8.9 (174, 174)
                                                    129, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                    Artencraft.be Artencraft.be
                                                    8.9 (174, 174)
                                                    129, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                    3
                                                   • Rowenta DZ 5920
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/7/rowenta-dz-5920-22373107.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/3/5/rowenta-dz-5920-23989135.jpg
                                                    Rowenta DZ 5920 (4)
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    32, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    32, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    1
                                                   • Rowenta DW9210 strijkijzer
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/7/rowenta-dw9210-iron-23813907.jpg
                                                    Rowenta DW9210 strijkijzer (5)
                                                    6.0 (1, 0)
                                                    Rowenta DW9210 strijkijzer
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    74, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    74, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    6
                                                   • Rowenta First Class
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/3/2/rowenta-da-1510-f1-4951232.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/7/rowenta-focus-travel-24490827.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/7/3/rowenta-first-class-30543473.jpg
                                                    Rowenta First Class (2)
                                                    Rowenta First Class
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    36, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    36, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    7
                                                   • Rowenta DW9140 strijkijzer
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/6/1/rowenta-dw-9140-18023261.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/4/7/rowenta-dw9140-iron-25048347.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/1/rowenta-dw9140-iron-30543461.jpg
                                                    Rowenta DW9140 strijkijzer (2)
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    88, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    88, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    1
                                                   • Rowenta DW8110 strijkijzer
                                                    • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/5/rowenta-dw-8110-18081135.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/0/3/rowenta-dw-8110-18178803.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/8/rowenta-pro-master-dw-8110-23867738.jpg
                                                    Rowenta DW8110 strijkijzer (2)
                                                    Rowenta DW8110 strijkijzer
                                                    Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                    68.9, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                    Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                    68.9, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                    2
                                                   • Rowenta Focus
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/8/4/rowenta-focus-25025584.jpg
                                                    Rowenta Focus (2)
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    45, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                    45, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    1
                                                   • Rowenta DW5121D1
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/0/1/rowenta-dw5121d1-23681201.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/6/3/rowenta-dw5121d1-23841063.jpg
                                                    Rowenta DW5121D1 (2)
                                                    Rowenta DW5121D1
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    51, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    Dcmelectro.be Dcmelectro.be
                                                    5.7 (16, 16)
                                                    51, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                    6
                                                   • Rowenta DW 6020 strijkijzer
                                                    • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/0/5/rowenta-dw-6020-eco-intelligence-20594805.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/2/rowenta-dw-6020-eco-intelligence-23887342.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/4/5/rowenta-dw-6020-iron-30543545.jpg
                                                    Rowenta DW 6020 strijkijzer (2)
                                                    Redcoonbe Redcoonbe
                                                    6.9 (19, 19)
                                                    70.04, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                    Redcoonbe Redcoonbe
                                                    6.9 (19, 19)
                                                    70.04, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                    1
                                                   • Heb je merkvoorkeur? (brand):
                                                    • Philips (philips)
                                                    • Tefal (tefal)
                                                    • Bosch (bosch)
                                                    • Braun (braun)
                                                    • AEG (aeg)
                                                    • Severin (severin)
                                                    • AFK (afk)
                                                    • AVANTO (avanto)
                                                    • Bestron (bestron)
                                                    • Bomann (bomann)
                                                    • Calor (calor)
                                                    • Clatronic (clatronic)
                                                    • Delonghi (delonghi)
                                                    • Domena (domena)
                                                    • Domo (domo)
                                                    • Electrolux (electrolux)
                                                    • H.Koenig (h_koenig)
                                                    • Hoover (hoover)
                                                    • Karcher (karcher)
                                                    • Klarstein (klarstein)
                                                    • KOENIC (koenic)
                                                    • Koenig (koenig)
                                                    • Laurastar (laurastar)
                                                    • Leifheit (leifheit)
                                                    • Miele (miele)
                                                    • Moulinex (moulinex)
                                                    • ok. (ok_)
                                                    • Panasonic (panasonic)
                                                    • Princess (princess)
                                                    • Rowenta (rowenta)
                                                    • Russell Hobbs (russell_hobbs)
                                                    • Siemens (siemens)
                                                    • Singer (singer)
                                                    • Solis (solis)
                                                    • Steam-one (steam_one)
                                                    • Tobi (tobi)
                                                    • Tomado (tomado)
                                                    • Tristar (tristar)
                                                    • Winkel (winkel)
                                                   • Wat is je budget? (price):
                                                    • < 50 € (price_50)
                                                    • 50 € - 80 € (price_50_80)
                                                    • 80 € - 160 € (price_80_160)
                                                    • ≥ 160 € (price_160)
                                                   • Wil je een stoomstrijkijzer? (stoomstoot_functie):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Welk vermogen wil je? (vermogen):
                                                    • < 2200 W (vermogen_2200)
                                                    • 2200 W - 2400 W (vermogen_2200_2400)
                                                    • ≥ 2400 W (vermogen_2400)
                                                   • Hoeveel stoom wil je per minuut? (continu_stoom):
                                                    • < 40 gram per minuut (continu_stoom_40)
                                                    • 40 gram per minuut - 50 gram per minuut (continu_stoom_40_50)
                                                    • 50 gram per minuut - 120 gram per minuut (continu_stoom_50_120)
                                                    • ≥ 120 gram per minuut (continu_stoom_120)
                                                   • Wil je de stoom kunnen variëren? (variabele_stoom):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Hoe lang moet het snoer zijn? (snoerlengte):
                                                    • 1.5 meter (snoerlengte_1.5)
                                                    • 1.6 meter (snoerlengte_1.6)
                                                    • 1.8 meter (snoerlengte_1.8)
                                                    • 1.9 meter (snoerlengte_1.9)
                                                    • 2.0 meter (snoerlengte_2.0)
                                                    • 2.2 meter (snoerlengte_2.2)
                                                    • 2.4 meter (snoerlengte_2.4)
                                                    • 2.5 meter (snoerlengte_2.5)
                                                    • 3.0 meter (snoerlengte_3.0)
                                                   • Wil je een automatisch antikalksysteem? (automatisch_antikalksysteem):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Welke kleur wil je? (kleur):
                                                    • Antraciet (antraciet)
                                                    • Beige (beige)
                                                    • Blauw (blauw)
                                                    • Brons (brons)
                                                    • Bruin (bruin)
                                                    • Chroom (chroom)
                                                    • Coral (coral)
                                                    • Geel (geel)
                                                    • Goud (goud)
                                                    • Grijs (grijs)
                                                    • Groen (groen)
                                                    • Kers (kers)
                                                    • Lila (lila)
                                                    • Metallic (metallic)
                                                    • Multi (multi)
                                                    • Navy (navy)
                                                    • Oranje (oranje)
                                                    • Paars (paars)
                                                    • Platina (platina)
                                                    • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                    • Rood (rood)
                                                    • Roze (roze)
                                                    • Turkoois (turkoois)
                                                    • Violet (violet)
                                                    • Wit (wit)
                                                    • Zilver (zilver)
                                                    • Zwart (zwart)
                                                   • Hoeveel water moet er in de watertank kunnen? (capaciteit_watertank):
                                                    • < 0.3 liter (capaciteit_watertank_0.3)
                                                    • 0.3 liter - 0.4 liter (capaciteit_watertank_0.3_0.4)
                                                    • 0.4 liter - 1.3 liter (capaciteit_watertank_0.4_1.3)
                                                    • ≥ 1.3 liter (capaciteit_watertank_1.3)
                                                   • Welke maximale stoomdruk wil je? (maximale_stoomdruk):
                                                    • < 4.3 bar (maximale_stoomdruk_4.3)
                                                    • 4.3 bar - 5 bar (maximale_stoomdruk_4.3_5)
                                                    • 5 bar - 5.5 bar (maximale_stoomdruk_5_5.5)
                                                    • ≥ 5.5 bar (maximale_stoomdruk_5.5)
                                                   • Hoeveel stoom per minuut moet de steam boost geven? (steam_boost_performance):
                                                    • < 100 gram per minuut (steam_boost_performance_100)
                                                    • 100 gram per minuut - 140 gram per minuut (steam_boost_performance_100_140)
                                                    • 140 gram per minuut - 200 gram per minuut (steam_boost_performance_140_200)
                                                    • ≥ 200 gram per minuut (steam_boost_performance_200)
                                                   • Van welk materiaal moet de zoolplaat zijn? (zoolplaat_materiaal_coating):
                                                    • Aluminium (aluminium)
                                                    • Anodilium (anodilium)
                                                    • Autoclean Catalys (autoclean_catalys)
                                                    • Durilium (durilium)
                                                    • Eloxal (eloxal)
                                                    • Keramisch (keramisch)
                                                    • Palladium (palladium)
                                                    • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                    • SteamGlide (steamglide)
                                                    • T-ionicGlide (t_ionicglide)
                                                    • Teflon (teflon)
                                                    • Titanium (titanium)
                                                    • Ultragliss (ultragliss)
                                                   • Welke productfamilie? (family):
                                                    • 3300 series (3300_series)
                                                    • 6400 series (6400_series)
                                                    • Azur (azur)
                                                    • Azur Performer (azur_performer)
                                                    • Azur Performer Plus (azur_performer_plus)
                                                    • Daily Collection (daily_collection)
                                                    • EasyCare (easycare)
                                                    • EasySpeed (easyspeed)
                                                    • EcoCare (ecocare)
                                                    • EnergyCare (energycare)
                                                    • FreeHand (freehand)
                                                    • InstantCare (instantcare)
                                                    • PerfectCare (perfectcare)
                                                    • PerfectCare Aqua (perfectcare_aqua)
                                                    • PerfectCare Azur (perfectcare_azur)
                                                    • PerfectCare Expert (perfectcare_expert)
                                                    • PerfectCare Pure (perfectcare_pure)
                                                    • PerfectCare Silence (perfectcare_silence)
                                                    • PerfectCare Xpress (perfectcare_xpress)
                                                    • PowerLife (powerlife)
                                                    • SpeedCare (speedcare)
                                                    • WardrobeCare (wardrobecare)
                                                   • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                   • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                   • blijmakers@vergelijk.be