x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Met een goede mondhygiëne houd je je gebit schoon en gezond. Tanden poetsen vormt hiervoor de basis en dat is ook de reden waarom het aangeraden wordt om minimaal tweemaal per dag je tanden te poetsen. Een elektrische tandenborstel komt beter bij de moeilijk bereikbare plekjes dan een gewone tandenborstel en helpt je om tandplak op een makkelijke manier te verwijderen. Jij bent op zoek naar een elektrische tandenborstel en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je eerst een aantal kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens: Vergelijk hier elektrische tandenborstels!


  Bekende merken elektrische tandenborstels zijn: Bestron, Braun (in samenwerking met Oral B) en Philips.

  Kooptips elektrische tandenborstel
  Houd met de aankoop van een elektrische tandenborstel rekening met het volgende:
   

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!

   

   

   

   

   

   

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!

  1. Poetstechniek: je kunt kiezen voor een roterende of een sonische elektrische tandenborstel. Maar het is alleen voor de roterende tandenborstel wetenschappelijk aangetoond dat hij beter poetst dan de handtandenborstel.
  2. Timer: poets je meestal minder dan twee minuten of heb je geen idee hoe lang je poetst? Kies dan voor een tandenborstel met een timer, die geeft een seintje op het moment dat je lang genoeg gepoetst hebt.
  3. Aantal rotaties: het aantal rotaties van een elektrische tandenborstel wordt uitgedrukt per minuut. Over het algemeen geldt: hoe meer rotaties, hoe beter het poetsresultaat.
  4. Plaque control: heb je veel last van tandplak of koffie-, thee- en tabakaanslag? Kies dan een tandenborstel met plaque control. Die verwijdert tandplak en aanslag makkelijker.
  5. Gevoelig tandvlees: wil je jouw tandvlees optimaal te beschermen, kies dan voor een tandenborstel met poetskrachtbeveiliging. Door middel van een terugslagfunctie zorgt deze beveiliging ervoor dat de druk op je tandvlees niet te hoog wordt.
  6. Kinderen: speciaal voor kinderen zijn er elektrische tandenborstels in leuke kleuren, met figuurtjes, lichtjes en zelfs geluid zodat ze gestimuleerd worden goed te poetsen.

  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een elektrische tandenborstel. Bekijk en vergelijk dan hier alle elektrische tandenborstels!

  Soorten elektronische tandenborstels
  Er bestaan twee typen elektrische tandenborstels, namelijk de roterende elektrische tandenborstel en de sonische elektrische tandenborstel. De technieken vormen hierbij de verschillen tussen de typen.
   
  • Roterend: roterende elektrische tandenborstels maken een ronddraaiende heen en weer gaande beweging. Ze hebben een kleine, ronde borstelkop. Hierdoor is het makkelijker om tandplak te verwijderen op moeilijk bereikbare plaatsen. Ze zijn het populairst en het meest effectief.
   • Pulserend: aan de nieuwste roterende tandenborstels is een pulserende techniek toegevoegd. Hierbij beweegt de borstelkop in een hoge snelheid naar de tand toe. Zo komen de borstelharen beter tussen de tanden en kiezen.
  • Sonisch: sonische elektrische tandenborstel maken een zijwaartse heen en weer gaande beweging. Daarnaast hebben de sonische tandenborstels de vertrouwde vorm van de gewone handtandenborstel. Het gevoel van poetsen komt hierdoor meer overeen met dat van handmatig poetsen. Hoewel het nog niet wetenschappelijk aangetoond is dat ze beter reinigen dan gewone handtandenborstels (wat wel het geval is bij de roterende elektrische tandenborstel), is het voordeel wél dat de sonische tandenborstel automatisch de juiste poetsbeweging voor je maakt.

  Functies en eigenschappen elektrische tandenborstel
  Hieronder worden de eigenschappen besproken waar een elektrische tandenborstel over kan beschikken:
   
  • Vergelijk hier elektrische tanborstels!Informatiechip: elektrische tandenborstels kunnen over een informatiechip beschikken. Hiermee kun je aan de hand van een start- en stoptimer de poetstijd registreren. Je krijgt een seintje als je lang genoeg gepoetst hebt. Bovendien geeft zo'n informatiechip vaak aan wanneer de opzetborstel vervangen dient te worden.
  • Oplaadbaar: de meeste elektrische tandenborstels zijn oplaadbaar. Enkele elektrische tandenborstels werken echter op batterijen, maar beide tandenborstels hebben dezelfde werking. Werkt je tandenborstel op batterijen, dan is het goedkoper om oplaadbare batterijen en een batterijoplader aan te schaffen dan iedere keer nieuwe batterijen.
  • Poetskrachtbeveiliging: om je tandvlees optimaal te beschermen hebben sommige elektrische tandenborstels ook een poetskrachtbeveiliging. Hierbij stelt een poetskrachtsensor de terugslagfunctie in werking. Deze terugslagfunctie zorgt er dan voor dat de druk op het tandvlees niet te hoog wordt.
  • Vorm: de vorm van elektrische tandenborstels is de laatste jaren enorm gegroeid. Zo is er ook een ergonomische steel met nopjes die meeveert zodat deze niet uit de hand glijdt en goed op de wastafel blijft liggen.
  • Aantal snelheden: bij sommige tandenborstels kun je verschillende snelheden instellen.
  • Aantal rotaties en pulsaties: het aantal rotaties en pulsaties wordt uitgedrukt per minuut. Over het algemeen geldt: hoe meer rotaties en pulsaties per minuut, hoe beter het poetsresultaat.

  Tips voor elektrisch poetsen

  Met de onderstaande tips poets je jouw tanden altijd op de juiste manier!
  1. Plaats de tandenborstel een beetje schuin op je tand of kies, vlakbij het tandvlees.
  2. Laat de elektrische tandenborstel het werk doen (maak geen poetsbeweging).
  3. Houd een vaste volgorde aan (binnenvlakken, buitenvlakken, kauwvlakken) om te voorkomen dat je een plekje vergeet.
  4. Oefen weinig druk uit op je tandenborstel om te voorkomen dat je tandglazuur beschadigt.
  5. Stop niet met poetsen voordat de timer aangeeft dat je klaar bent.
  6. Ook bij poetsen met elektrische tandenborstels is het onmisbaar om een keer per dag met flosdraad of tandenstoker de ruimte tussen de tanden en kiezen te reinigen en na te spoelen met mondwater.
  7. Gebruik geen harde borstel.
  8. Laad je tandenborstel op als hij minder bewegingen maakt, dit duidt namelijk op een zwakke batterij.
  9. Vervang je borstel op tijd, dit zie je behalve aan kromme haartjes ook aan de vervagende kleuren.

  Accessoires elektrische tandenborstel
  De onderstaande accessoires kunnen meegeleverd worden met een elektrische tandenborstel:Vergelijk hier elektrische tandenborstels!
   
  • Extra opzetborstels
  • Docking station:de meeste elektrische tandenborstels hebben docking stations waar je je  tandenborstel in neer kunt zetten, opladen en waar je eventueel je opzetborstels in kunt bewaren.
  • Muurbevestiging
  • Monddouche
  • Reisetui

  Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je terecht in de verklarende woordenlijst. Heb je na het lezen van deze informatie nog meer vragen, kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over de elektrische tandenborstel.

  Of bekijk en vergelijk hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!


   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!Poetst een elektrische tandenborstel beter dan een handtandenborstel?
  Hoef ik met een elektrische tandenborstel minder lang te poetsen dan met een handtandenborstel?
  Is een elektrische tandenborstel ook geschikt voor kinderen?
  Waar kan ik opzetborstels voor de elektrische tandenborstel kopen?
  Moet ik voor een elektrische tandenborstel een verwijderingsbijdrage betalen?

  Wil je meteen beginnen met het vergelijken van elektrische tandenborstels? Bekijk en vergelijk dan hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!

  Poetst een elektrische tandenborstel beter dan een handtandenborstel?
  Ja, een elektrische tandenborstel is vanwege de snelle bewegingen effectiever in het poetsen dan de handtandenborstel. Dit komt omdat de kop van de tandenborstel zeer snel beweegt. Dit is met name voor mensen die gaatjes krijgen op moeilijk te poetsen plekken een reden om met een elektrische tandenborstel te poetsen.

  Hoef ik met een elektrische tandenborstel minder lang te poetsen dan met een handtandenborstel?
  Nee, dat is een fabeltje. Zowel met een elektrische tandeborstel als met een handtandenborstel wordt aangeraden om 2 minuten te poetsen. De meeste elektrische tandenborstels hebben een timer die aangeeft wanneer deze tijd verstreken is zodat je weet wanneer je lang genoeg gepoetst hebt.

  Is een elektrische tandenborstel ook geschikt voor kinderen?Vergelijk hier elektrische tandenborstels!
  Ja, een elektrische tandenborstel is geschikt voor kinderen. De tandenborstel maakt zelf de juiste poetsbeweging, wat een handige hulp is voor kinderen. En speciaal voor de kleintjes zijn er elektrische tandenborstels in leuke kleuren en met figuurtjes, zodat ze gestimuleerd worden goed te poetsen.

  Waar kan ik opzetborstels voor de elektrische tandenborstel kopen?
  Opzetborstels voor je elektrische tandenborstel koop je bij een drogisterij of bij winkels waar je elektrische tandenborstels kunt kopen.

  Moet ik voor een elektrische tandenborstel een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude, maar voor een elektrische tandenborstel hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Bekijk en vergelijk hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen voor elektrische tandenborstels.

  Wil je meteen op zoek naar een elektrische tandenborstel? Bekijk en vergelijk dan hier elektrische tandenborstels!

  Aantal rotaties en pulsaties
  Het aantal rotaties en pulsaties wordt uitgedrukt per minuut.

  Aantal snelheden
  Dit veld geeft aan of je de borstel met verschillende snelheden kunt laten roteren, dan wel pulseren.

  Muurbevestiging
  Sommige elektrische tandenborstels worden geleverd met een handige muurkit waarin je de tandenborstel kunt plaatsen.

  Oplaadbaar
  De meeste elektrische tandenborstels zijn oplaadbaar. Enkelen werken echter op batterijen, maar deze hebben dezelfde werking. Verder is aangegeven wat de gebruiksduur is van een volledig opgeladen tandenborstel.

  Opzetborstels
  Vaak worden een of meerdere opzetborstels bijgeleverd, aangegeven is hoeveel dit er zijn. Daarnaast zijn opzetborstels los verkrijgbaar, onder andere bij de drogist.

  Plaque control
  Een tandenborstel met plaque control verwijdert nog makkelijker plak en koffie-, thee en tabakaanslag.

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!Poetskrachtbeveiliging
  Om het tandvlees optimaal te beschermen hebben sommige modellen een poetskrachtbeveiliging. Een terugslagfunctie zorgt er dan voor dat de druk op het tandvlees niet te hoog wordt.

  Stop- en starttimer
  Aangeraden wordt om twee minuten te poetsen. Een stop- en starttimer geeft aan wanneer deze tijd verstreken is zodat je weet wanneer je lang genoeg gepoetst hebt.

  Traploos regelbaar
  Dit veld geeft aan of er op de tandenborstel een mechanisme zit, waarmee je de snelheid van het aantal pulsaties en of rotaties traploos ik kunt stellen.

  Waterdicht
  Sommige tandenborstels zijn waterdicht: je kunt ze makkelijk onder de kraan afspoelen.

  Bekijk en vergelijk hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!

Elektrische Tandenborstels 8.5 (649)
301
 • timer:
  • ja - 103
   • nee - 2
   • tandenborstel_frequentie_pulsaties_:
    • tandenborstel_frequentie_pulsaties__15000.0 - 2
     • tandenborstel_frequentie_pulsaties__16000.0 - 1
      • tandenborstel_frequentie_pulsaties__20000.0 - 36
       • tandenborstel_frequentie_pulsaties__26000.0 - 1
        • tandenborstel_frequentie_pulsaties__31000.0 - 14
         • tandenborstel_frequentie_pulsaties__40000.0 - 42
         • aantal_handvatten_opgenomen:
          • aantal_handvatten_opgenomen_1.0 - 109
           • aantal_handvatten_opgenomen_2.0 - 14
           • price:
            • price_20 - 97
             • price_20_35 - 58
              • price_35_70 - 72
               • price_70 - 74
               • tandenborstel_frequentie_oscilaties_:
                • tandenborstel_frequentie_oscilaties__8800 - 21
                 • tandenborstel_frequentie_oscilaties__8800_26000 - 53
                  • tandenborstel_frequentie_oscilaties__26000 - 25
                  • kleur:
                   • wit - 111
                    • blauw - 60
                     • groen - 17
                      • zilver - 13
                       • zwart - 13
                        • roze - 9
                         • turkoois - 8
                          • multi - 4
                           • chroom - 3
                            • geel - 3
                             • grijs - 3
                              • rood - 3
                               • cyaan - 1
                                • roestvrijstaal - 1
                                • bedoeld_voor:
                                 • volwassene - 118
                                  • kind - 7
                                  • brand:
                                   • oral_b - 129
                                    • philips - 46
                                     • braun - 32
                                      • water_pik - 25
                                       • panasonic - 17
                                        • sonicare - 17
                                         • philips_sonicare - 16
                                          • grundig - 5
                                           • avanto - 3
                                            • beurer - 3
                                             • emmi_dent - 3
                                              • bestron - 2
                                               • emag - 1
                                                • omron - 1
                                                 • sport_elec - 1
                                                 • soort:
                                                  • rotating_oscillating_toothbrush - 59
                                                   • driezone_reiniging - 9
                                                    • sonische_tandenborstel - 9
                                                     • oscillating_toothbrush - 6
                                                      • sonic_toothbrush - 4
                                                       • vibrating_toothbrush - 4
                                                        • rotating_toothbrush - 1
                                                         • vibrerende_tandenborstel - 1
                                                         • tandenborstel_modi:
                                                          • dagelijkse_verzorging - 91
                                                           • delicaat - 52
                                                            • tandvleesverzorging - 44
                                                             • whitening - 43
                                                              • grondige_reiniging - 42
                                                               • massage - 21
                                                                • polijsten - 15
                                                                 • pulserend - 13
                                                                  • refresh - 3
                                                                   • standaard - 3
                                                                    • daily_care - 1
                                                                    0 - 24
                                                                    • Oral-B PRO 6500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/1/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922401.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/2/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922402.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/3/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922403.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/4/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922404.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/7/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122637.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/8/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122638.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/9/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122639.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/0/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122640.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/1/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122641.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/2/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122642.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/3/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122643.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/4/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122644.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/5/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122645.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/6/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122646.jpg
                                                                     Oral-B PRO 6500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel (23)
                                                                     Oral-B PRO 6500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                     Alternate.be Alternate.be
                                                                     161.85, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                     Alternate.be Alternate.be
                                                                     161.85, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                     8
                                                                    • Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/6/braun-white-pro-7000-24903306.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083820.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083821.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083822.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083823.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083824.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083825.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083826.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083827.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/8/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083828.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/9/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083829.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083830.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083831.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083832.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083833.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083834.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083835.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083836.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083837.jpg
                                                                     Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (22)
                                                                     9.4 (7, 1)
                                                                     Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
                                                                     Redcoonbe Redcoonbe
                                                                     6.9 (19, 19)
                                                                     150, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     Redcoonbe Redcoonbe
                                                                     6.9 (19, 19)
                                                                     150, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     6
                                                                     good_buy
                                                                    • Oral-B PRO 4500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/4/braun-pro-4500-24926604.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/5/braun-pro-4500-24926605.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/6/braun-pro-4500-24926606.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/7/braun-pro-4500-24926607.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/7/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122647.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/8/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122648.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/9/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122649.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/0/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122650.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/1/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122651.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/2/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122652.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/3/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122653.jpg
                                                                     Oral-B PRO 4500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel (17)
                                                                     Oral-B PRO 4500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                     wehkampbe wehkampbe
                                                                     114.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     wehkampbe wehkampbe
                                                                     114.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     10
                                                                    • Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/0/braun-oral-b-pro-600-24830640.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/1/braun-oral-b-pro-600-24830641.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/2/braun-oral-b-pro-600-24830642.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/3/braun-oral-b-pro-600-24830643.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/4/braun-oral-b-pro-600-24830644.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/5/braun-oral-b-pro-600-24830645.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/1/braun-oral-b-pro-600-24834241.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/1/braun-oral-b-pro-600-24834471.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/1/3/braun-oral-b-pro-600-24834913.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/5/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083725.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/6/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083726.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/7/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083727.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/8/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083728.jpg
                                                                     Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel (16)
                                                                     8.2 (72, 63)
                                                                     Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel
                                                                     Coolblue.be Coolblue.be
                                                                     8.0 (53, 53)
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                     43.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     Coolblue.be Coolblue.be
                                                                     8.0 (53, 53)
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                     43.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     9
                                                                    • Oral-B PRO 6000 Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/0/braun-pro-6000-24900950.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/1/braun-pro-6000-24900951.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/2/braun-pro-6000-24900952.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/3/braun-pro-6000-24900953.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/3/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083803.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/4/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083804.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/5/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083805.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/6/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083806.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/7/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083807.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/8/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083808.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/9/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083809.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/0/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083810.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/1/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083811.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/2/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083812.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/3/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083813.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/4/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083814.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/5/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083815.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/6/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083816.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/7/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083817.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/8/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083818.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/9/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083819.jpg
                                                                     Oral-B PRO 6000 Elektrische Tandenborstel (13)
                                                                     9.6 (11, 0)
                                                                     Oral-B PRO 6000 Elektrische Tandenborstel
                                                                     Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                     104.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                     104.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     20
                                                                     good_buy
                                                                    • Oral-B PRO 4500 + Travel Case Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/3/8/oral-b-pro-4500-travel-case-electric-toothbrush-25125138.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/3/9/oral-b-pro-4500-travel-case-electric-toothbrush-25125139.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/4/0/oral-b-pro-4500-travel-case-electric-toothbrush-25125140.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/4/1/oral-b-pro-4500-travel-case-electric-toothbrush-25125141.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/4/2/oral-b-pro-4500-travel-case-electric-toothbrush-25125142.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/4/3/oral-b-pro-4500-travel-case-electric-toothbrush-25125143.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/4/4/oral-b-pro-4500-travel-case-electric-toothbrush-25125144.jpg
                                                                     Oral-B PRO 4500 + Travel Case Elektrische Tandenborstel (11)
                                                                     Oral-B PRO 4500 + Travel Case Elektrische Tandenborstel
                                                                     Coolblue.be Coolblue.be
                                                                     8.0 (53, 53)
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                     99.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     Coolblue.be Coolblue.be
                                                                     8.0 (53, 53)
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                     99.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     2
                                                                    • Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/2/2/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19191422.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/8/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240858.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/9/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240859.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/0/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240860.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/1/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240861.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/2/9/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19193129.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/2/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19193222.jpg
                                                                     Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel (11)
                                                                     7.5 (2, 2)
                                                                     Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel
                                                                     Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                     24.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                     24.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     10
                                                                    • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
                                                                     Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (10)
                                                                     9.0 (108, 107)
                                                                     Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
                                                                     Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                     49.40, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                     49.40, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     19
                                                                     good_buy
                                                                    • Braun TriZone 7000 Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/4/braun-trizone-7000-24900954.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/5/braun-trizone-7000-24900955.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/6/braun-trizone-7000-24900956.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/7/braun-trizone-7000-24900957.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/2/braun-trizone-7000-25111602.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/3/braun-trizone-7000-25111603.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/4/braun-trizone-7000-25111604.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/5/braun-trizone-7000-25111605.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/6/braun-trizone-7000-25111606.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/7/braun-trizone-7000-25111607.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/8/braun-trizone-7000-25111608.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/9/braun-trizone-7000-25111609.jpg
                                                                     Braun TriZone 7000 Elektrische Tandenborstel (10)
                                                                     10.0 (2, 2)
                                                                     Braun TriZone 7000 Elektrische Tandenborstel
                                                                     Alternate.be Alternate.be
                                                                     153.85, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     Alternate.be Alternate.be
                                                                     153.85, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     7
                                                                     good_buy
                                                                    • Oral-B EB 10-2 KIDS Stages Power
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/8/4/braun-oral-b-eb-10-2-kids-stages-power-1674484.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/6/4/braun-oral-b-eb-10-2-kids-stages-power-19270164.jpg
                                                                     Oral-B EB 10-2 KIDS Stages Power (9)
                                                                     Oral-B EB 10-2 KIDS Stages Power
                                                                     Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                     9.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                     9.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     12
                                                                    • Oral-B EB-Orthocare Essentials 3 ER
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/5/braun-oral-b-eb-orthocare-essentials-3-er-17351225.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/6/7/braun-oral-b-eb-orthocare-essentials-3-er-17667867.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/8/braun-oral-b-eb-orthocare-essentials-3-er-17352488.jpg
                                                                     Oral-B EB-Orthocare Essentials 3 ER (8)
                                                                     Oral-B EB-Orthocare Essentials 3 ER
                                                                     ShavingSpecialistbe ShavingSpecialistbe
                                                                     9.5, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                     ShavingSpecialistbe ShavingSpecialistbe
                                                                     9.5, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                     11
                                                                    • Oral-B PRO 2500 + Travel Case Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/1/braun-oral-b-pro-2500-black-25002851.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/2/braun-oral-b-pro-2500-black-25002852.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/3/braun-oral-b-pro-2500-black-25002853.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/4/braun-oral-b-pro-2500-black-25002854.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/5/braun-oral-b-pro-2500-black-25002855.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/6/braun-oral-b-pro-2500-black-25002856.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/5/braun-oral-b-pro-2500-black-25004495.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/9/6/oral-b-pro-2500-travel-case-electric-toothbrush-25122696.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/9/7/oral-b-pro-2500-travel-case-electric-toothbrush-25122697.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/9/8/oral-b-pro-2500-travel-case-electric-toothbrush-25122698.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/9/9/oral-b-pro-2500-travel-case-electric-toothbrush-25122699.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/0/0/oral-b-pro-2500-travel-case-electric-toothbrush-25122700.jpg
                                                                     Oral-B PRO 2500 + Travel Case Elektrische Tandenborstel (8)
                                                                     Oral-B PRO 2500 + Travel Case Elektrische Tandenborstel
                                                                     Bol.com Bol.com
                                                                     6.0 (25, 25)
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                     55.99, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                     Bol.com Bol.com
                                                                     6.0 (25, 25)
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                     55.99, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                     8
                                                                    • Oral-B PRO 700 White + Clean Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/5/8/braun-oral-b-prof-care-700-white-clean-083481-21470258.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/0/4/braun-oral-b-prof-care-700-white-clean-083481-21470704.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/8/0/braun-oral-b-prof-care-700-white-clean-083481-22408580.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/5/braun-profressional-care-700-white-clean-23488905.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/3/braun-pro700-white-clean-electric-toothbrush-25083433.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/4/braun-pro700-white-clean-electric-toothbrush-25083434.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/5/braun-pro700-white-clean-electric-toothbrush-25083435.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/6/braun-pro700-white-clean-electric-toothbrush-25083436.jpg
                                                                     Oral-B PRO 700 White + Clean Elektrische Tandenborstel (8)
                                                                     Oral-B PRO 700 White + Clean Elektrische Tandenborstel
                                                                     Alternate.be Alternate.be
                                                                     48.44, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                     Alternate.be Alternate.be
                                                                     48.44, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                     9
                                                                    • Oral-B PRO 4000 Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/2/braun-oral-b-pro-4000-24830652.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/3/braun-oral-b-pro-4000-24830653.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/4/braun-oral-b-pro-4000-24830654.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/5/braun-oral-b-pro-4000-24830655.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/6/braun-oral-b-pro-4000-24830656.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/7/braun-oral-b-pro-4000-24830657.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/3/braun-oral-b-pro-4000-24834243.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/3/braun-oral-b-pro-4000-24834473.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/0/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083730.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/1/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083731.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/2/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083732.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/3/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083733.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/4/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083734.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/5/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083735.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/6/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083736.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/7/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083737.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/8/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083738.jpg
                                                                     Oral-B PRO 4000 Elektrische Tandenborstel (7)
                                                                     9.2 (10, 0)
                                                                     Oral-B PRO 4000 Elektrische Tandenborstel
                                                                     Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                     79.30, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                     79.30, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     22
                                                                     good_buy
                                                                    • Braun ORAL-B PC 700BLACK /078715
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/4/braun-oral-b-pc-700black-078715-21438414.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/0/6/braun-oral-b-pc-700black-078715-21815806.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/9/8/braun-oral-b-pc-700black-078715-23429598.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/4/3/braun-oral-b-pc-700black-078715-23701043.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/4/4/braun-oral-b-pc-700black-078715-23701044.jpg
                                                                     Braun ORAL-B PC 700BLACK /078715 (7)
                                                                     8.3 (6, 2)
                                                                     Braun ORAL-B PC 700BLACK /078715
                                                                     Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                     38.80, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                     38.80, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     2
                                                                    • Oral-B D 12513 S
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/0/oral-b-d-12513-s-18966490.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/9/oral-b-d-12513-s-23126499.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/0/oral-b-d-12513-s-23126500.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/1/oral-b-d-12513-s-23126501.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/2/oral-b-d-12513-s-23126502.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/3/oral-b-d-12513-s-23126503.jpg
                                                                     Oral-B D 12513 S (7)
                                                                     Oral-B D 12513 S
                                                                     Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                     16.75, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                     16.75, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     9
                                                                    • Water Pik WP 450
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/5/water-pik-wp-450-19191415.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/3/6/water-pik-wp-450-19192036.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/3/3/water-pik-wp-450-19193133.jpg
                                                                     Water Pik WP 450 (6)
                                                                     6.7 (2, 2)
                                                                     Water Pik WP 450
                                                                     Bol.com Bol.com
                                                                     6.0 (25, 25)
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                     73.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     Bol.com Bol.com
                                                                     6.0 (25, 25)
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                     73.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     6
                                                                    • Oral-B Triumph 5000
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/4/5/braun-oral-b-triumph-5000-d-34-545-5x-smart-guide-18594345.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/9/oral-b-triumph-5000-23126419.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/0/oral-b-triumph-5000-23126420.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/1/oral-b-triumph-5000-23126421.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/2/oral-b-triumph-5000-23126422.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/3/oral-b-triumph-5000-23126423.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/4/oral-b-triumph-5000-23126424.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/5/oral-b-triumph-5000-23126425.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/6/oral-b-triumph-5000-23126426.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/7/oral-b-triumph-5000-23126427.jpg
                                                                     Oral-B Triumph 5000 (6)
                                                                     6.7 (2, 1)
                                                                     Oral-B Triumph 5000
                                                                     Redcoonbe Redcoonbe
                                                                     6.9 (19, 19)
                                                                     93, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     Redcoonbe Redcoonbe
                                                                     6.9 (19, 19)
                                                                     93, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     2
                                                                    • Philips Sonicare DiamondClean Oplaadbare, sonische tandenborstel HX9352/04
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/4/philips-sonicare-diamondclean-hx9352-21780934.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/6/9/philips-sonicare-diamondclean-hx9352-23375569.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/1/philips-sonicare-diamondclean-hx9352-23375571.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/8/1/philips-sonicare-diamondclean-hx9352-23375581.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/8/2/philips-sonicare-diamondclean-hx9352-23375582.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/8/3/philips-sonicare-diamondclean-hx9352-23375583.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/6/philips-sonicare-diamondclean-rechargeable-sonic-toothbrush-hx9352-04-28042596.jpg
                                                                     Philips Sonicare DiamondClean Oplaadbare, sonische tandenborstel HX9352/04 (6)
                                                                     Philips Sonicare DiamondClean Oplaadbare, sonische tandenborstel HX9352/04
                                                                     Bol.com Bol.com
                                                                     6.0 (25, 25)
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                     149.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     Bol.com Bol.com
                                                                     6.0 (25, 25)
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                     149.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     6
                                                                    • Braun Vitality Sensitive + Clean CLS
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/0/braun-vitality-sensitive-clean-cls-17267580.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/8/5/braun-vitality-sensitive-clean-cls-19625885.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/4/braun-vitality-sensitive-clean-cls-23126504.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/5/braun-vitality-sensitive-clean-cls-23126505.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/6/braun-vitality-sensitive-clean-cls-23126506.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/7/braun-vitality-sensitive-clean-cls-23126507.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/8/braun-vitality-sensitive-clean-cls-23126508.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/9/braun-vitality-sensitive-clean-cls-23126509.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/1/0/braun-vitality-sensitive-clean-cls-23126510.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/1/1/braun-vitality-sensitive-clean-cls-23126511.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/1/2/braun-vitality-sensitive-clean-cls-23126512.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/1/3/braun-vitality-sensitive-clean-cls-23126513.jpg
                                                                     Braun Vitality Sensitive + Clean CLS (6)
                                                                     Braun Vitality Sensitive + Clean CLS
                                                                     Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                     19.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                     19.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     9
                                                                    • Oral-B Elektrische Tandenborstel Stages Kids Mickey Mouse
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/8/9/oral-b-stages-kids-mickey-mouse-23126489.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/0/oral-b-stages-kids-mickey-mouse-23126490.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/1/oral-b-stages-kids-mickey-mouse-23126491.jpg
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/8/1/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-25111681.jpg
                                                                     Oral-B Elektrische Tandenborstel Stages Kids Mickey Mouse (6)
                                                                     7.7 (3, 2)
                                                                     Oral-B Elektrische Tandenborstel Stages Kids Mickey Mouse
                                                                     Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                     29.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                     29.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     18
                                                                    • Braun Oral-B Vitality 3D
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/4/2/braun-oral-b-vitality-3d-23605442.jpg
                                                                     Braun Oral-B Vitality 3D (6)
                                                                     Braun Oral-B Vitality 3D
                                                                     Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                     21.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                     21.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     3
                                                                    • Oral-B PRO 650 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/2/braun-oral-b-pro-650-24922372.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/3/braun-oral-b-pro-650-24922373.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/4/braun-oral-b-pro-650-24922374.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/braun-oral-b-pro-650-24922375.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/6/braun-oral-b-pro-650-24922376.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/5/oral-b-pro-650-bonus-handle-electric-toothbrush-25122615.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/6/oral-b-pro-650-bonus-handle-electric-toothbrush-25122616.jpg
                                                                     • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/7/oral-b-pro-650-bonus-handle-electric-toothbrush-25122617.jpg
                                                                     Oral-B PRO 650 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel (6)
                                                                     Oral-B PRO 650 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                     Artencraft.be Artencraft.be
                                                                     8.9 (174, 174)
                                                                     54.3, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     Artencraft.be Artencraft.be
                                                                     8.9 (174, 174)
                                                                     54.3, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                     7
                                                                    • Oral-B Professional Care 700
                                                                     • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/6/1/braun-oral-b-pc700pink-083566-21726361.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/7/braun-oral-b-pc700pink-083566-21815917.jpg
                                                                     • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/9/7/oral-b-pc-700-23429597.jpg
                                                                     • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/4/2/oral-b-professional-care-700-23701042.jpg
                                                                     Oral-B Professional Care 700 (6)
                                                                     Oral-B Professional Care 700
                                                                     Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                     38.80, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                     38.80, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                     2
                                                                    2 13
                                                                    • Heb je een merkvoorkeur? (brand):
                                                                    • Wat is je budget? (price):
                                                                     • < 20 € (price_20)
                                                                     • 20 € - 35 € (price_20_35)
                                                                     • 35 € - 70 € (price_35_70)
                                                                     • ≥ 70 € (price_70)
                                                                    • Welk type tandenborstel wil je? (soort):
                                                                     • Driezone reiniging (driezone_reiniging)
                                                                     • Oscillating toothbrush (oscillating_toothbrush)
                                                                     • Rotating-oscillating toothbrush (rotating_oscillating_toothbrush)
                                                                     • Rotating toothbrush (rotating_toothbrush)
                                                                     • Sonic toothbrush (sonic_toothbrush)
                                                                     • Sonische tandenborstel (sonische_tandenborstel)
                                                                     • Vibrating toothbrush (vibrating_toothbrush)
                                                                     • Vibrerende tandenborstel (vibrerende_tandenborstel)
                                                                    • Wil je een tandenborstel met timer? (timer):
                                                                     • Ja (ja)
                                                                     • Nee (nee)
                                                                    • Voor wie is de tandenborstel bedoeld? (bedoeld_voor):
                                                                     • Kind (kind)
                                                                     • Volwassene (volwassene)
                                                                    • Welke poetsstanden wil je? (tandenborstel_modi):
                                                                     • Dagelijkse verzorging (dagelijkse_verzorging)
                                                                     • Daily care (daily_care)
                                                                     • Delicaat (delicaat)
                                                                     • Grondige reiniging (grondige_reiniging)
                                                                     • Massage (massage)
                                                                     • Polijsten (polijsten)
                                                                     • Pulserend (pulserend)
                                                                     • Refresh (refresh)
                                                                     • Standaard (standaard)
                                                                     • Tandvleesverzorging (tandvleesverzorging)
                                                                     • Whitening (whitening)
                                                                    • Hoeveel handsets wil je? (aantal_handvatten_opgenomen):
                                                                     • 1.0 stuks (aantal_handvatten_opgenomen_1.0)
                                                                     • 2.0 stuks (aantal_handvatten_opgenomen_2.0)
                                                                    • Hoeveel pulserende bewegingen per minuut wil je? (tandenborstel_frequentie_pulsaties_):
                                                                     • 15000.0 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__15000.0)
                                                                     • 16000.0 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__16000.0)
                                                                     • 20000.0 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__20000.0)
                                                                     • 26000.0 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__26000.0)
                                                                     • 31000.0 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__31000.0)
                                                                     • 40000.0 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__40000.0)
                                                                    • Hoeveel poetsbewegingen per minuut wil je? (tandenborstel_frequentie_oscilaties_):
                                                                     • < 8800 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties__8800)
                                                                     • 8800 bewegingen per minuut - 26000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties__8800_26000)
                                                                     • ≥ 26000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties__26000)
                                                                    • Welke kleur wil je? (kleur):
                                                                     • Blauw (blauw)
                                                                     • Chroom (chroom)
                                                                     • Cyaan (cyaan)
                                                                     • Geel (geel)
                                                                     • Grijs (grijs)
                                                                     • Groen (groen)
                                                                     • Multi (multi)
                                                                     • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                                     • Rood (rood)
                                                                     • Roze (roze)
                                                                     • Turkoois (turkoois)
                                                                     • Wit (wit)
                                                                     • Zilver (zilver)
                                                                     • Zwart (zwart)
                                                                    • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                                    • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                                    • blijmakers@vergelijk.be