x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Met een goede mondhygiëne houd je je gebit schoon en gezond. Tanden poetsen vormt hiervoor de basis en dat is ook de reden waarom het aangeraden wordt om minimaal tweemaal per dag je tanden te poetsen. Een elektrische tandenborstel komt beter bij de moeilijk bereikbare plekjes dan een gewone tandenborstel en helpt je om tandplak op een makkelijke manier te verwijderen. Jij bent op zoek naar een elektrische tandenborstel en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je eerst een aantal kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens: Vergelijk hier elektrische tandenborstels!


  Bekende merken elektrische tandenborstels zijn: Bestron, Braun (in samenwerking met Oral B) en Philips.

  Kooptips elektrische tandenborstel
  Houd met de aankoop van een elektrische tandenborstel rekening met het volgende:
   

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!

   

   

   

   

   

   

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!

  1. Poetstechniek: je kunt kiezen voor een roterende of een sonische elektrische tandenborstel. Maar het is alleen voor de roterende tandenborstel wetenschappelijk aangetoond dat hij beter poetst dan de handtandenborstel.
  2. Timer: poets je meestal minder dan twee minuten of heb je geen idee hoe lang je poetst? Kies dan voor een tandenborstel met een timer, die geeft een seintje op het moment dat je lang genoeg gepoetst hebt.
  3. Aantal rotaties: het aantal rotaties van een elektrische tandenborstel wordt uitgedrukt per minuut. Over het algemeen geldt: hoe meer rotaties, hoe beter het poetsresultaat.
  4. Plaque control: heb je veel last van tandplak of koffie-, thee- en tabakaanslag? Kies dan een tandenborstel met plaque control. Die verwijdert tandplak en aanslag makkelijker.
  5. Gevoelig tandvlees: wil je jouw tandvlees optimaal te beschermen, kies dan voor een tandenborstel met poetskrachtbeveiliging. Door middel van een terugslagfunctie zorgt deze beveiliging ervoor dat de druk op je tandvlees niet te hoog wordt.
  6. Kinderen: speciaal voor kinderen zijn er elektrische tandenborstels in leuke kleuren, met figuurtjes, lichtjes en zelfs geluid zodat ze gestimuleerd worden goed te poetsen.
  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een elektrische tandenborstel. Bekijk en vergelijk dan hier alle elektrische tandenborstels!

  Soorten elektronische tandenborstels
  Er bestaan twee typen elektrische tandenborstels, namelijk de roterende elektrische tandenborstel en de sonische elektrische tandenborstel. De technieken vormen hierbij de verschillen tussen de typen.
   
  • Roterend: roterende elektrische tandenborstels maken een ronddraaiende heen en weer gaande beweging. Ze hebben een kleine, ronde borstelkop. Hierdoor is het makkelijker om tandplak te verwijderen op moeilijk bereikbare plaatsen. Ze zijn het populairst en het meest effectief.
   • Pulserend: aan de nieuwste roterende tandenborstels is een pulserende techniek toegevoegd. Hierbij beweegt de borstelkop in een hoge snelheid naar de tand toe. Zo komen de borstelharen beter tussen de tanden en kiezen.
  • Sonisch: sonische elektrische tandenborstel maken een zijwaartse heen en weer gaande beweging. Daarnaast hebben de sonische tandenborstels de vertrouwde vorm van de gewone handtandenborstel. Het gevoel van poetsen komt hierdoor meer overeen met dat van handmatig poetsen. Hoewel het nog niet wetenschappelijk aangetoond is dat ze beter reinigen dan gewone handtandenborstels (wat wel het geval is bij de roterende elektrische tandenborstel), is het voordeel wél dat de sonische tandenborstel automatisch de juiste poetsbeweging voor je maakt.

  Functies en eigenschappen elektrische tandenborstel
  Hieronder worden de eigenschappen besproken waar een elektrische tandenborstel over kan beschikken:
   
  • Vergelijk hier elektrische tanborstels!Informatiechip: elektrische tandenborstels kunnen over een informatiechip beschikken. Hiermee kun je aan de hand van een start- en stoptimer de poetstijd registreren. Je krijgt een seintje als je lang genoeg gepoetst hebt. Bovendien geeft zo'n informatiechip vaak aan wanneer de opzetborstel vervangen dient te worden.
  • Oplaadbaar: de meeste elektrische tandenborstels zijn oplaadbaar. Enkele elektrische tandenborstels werken echter op batterijen, maar beide tandenborstels hebben dezelfde werking. Werkt je tandenborstel op batterijen, dan is het goedkoper om oplaadbare batterijen en een batterijoplader aan te schaffen dan iedere keer nieuwe batterijen.
  • Poetskrachtbeveiliging: om je tandvlees optimaal te beschermen hebben sommige elektrische tandenborstels ook een poetskrachtbeveiliging. Hierbij stelt een poetskrachtsensor de terugslagfunctie in werking. Deze terugslagfunctie zorgt er dan voor dat de druk op het tandvlees niet te hoog wordt.
  • Vorm: de vorm van elektrische tandenborstels is de laatste jaren enorm gegroeid. Zo is er ook een ergonomische steel met nopjes die meeveert zodat deze niet uit de hand glijdt en goed op de wastafel blijft liggen.
  • Aantal snelheden: bij sommige tandenborstels kun je verschillende snelheden instellen.
  • Aantal rotaties en pulsaties: het aantal rotaties en pulsaties wordt uitgedrukt per minuut. Over het algemeen geldt: hoe meer rotaties en pulsaties per minuut, hoe beter het poetsresultaat.

  Tips voor elektrisch poetsen

  Met de onderstaande tips poets je jouw tanden altijd op de juiste manier!
  1. Plaats de tandenborstel een beetje schuin op je tand of kies, vlakbij het tandvlees.
  2. Laat de elektrische tandenborstel het werk doen (maak geen poetsbeweging).
  3. Houd een vaste volgorde aan (binnenvlakken, buitenvlakken, kauwvlakken) om te voorkomen dat je een plekje vergeet.
  4. Oefen weinig druk uit op je tandenborstel om te voorkomen dat je tandglazuur beschadigt.
  5. Stop niet met poetsen voordat de timer aangeeft dat je klaar bent.
  6. Ook bij poetsen met elektrische tandenborstels is het onmisbaar om een keer per dag met flosdraad of tandenstoker de ruimte tussen de tanden en kiezen te reinigen en na te spoelen met mondwater.
  7. Gebruik geen harde borstel.
  8. Laad je tandenborstel op als hij minder bewegingen maakt, dit duidt namelijk op een zwakke batterij.
  9. Vervang je borstel op tijd, dit zie je behalve aan kromme haartjes ook aan de vervagende kleuren.

  Accessoires elektrische tandenborstel
  De onderstaande accessoires kunnen meegeleverd worden met een elektrische tandenborstel:Vergelijk hier elektrische tandenborstels!
   
  • Extra opzetborstels
  • Docking station:de meeste elektrische tandenborstels hebben docking stations waar je je  tandenborstel in neer kunt zetten, opladen en waar je eventueel je opzetborstels in kunt bewaren.
  • Muurbevestiging
  • Monddouche
  • Reisetui

  Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je terecht in de verklarende woordenlijst. Heb je na het lezen van deze informatie nog meer vragen, kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over de elektrische tandenborstel.

  Of bekijk en vergelijk hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!


   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!Poetst een elektrische tandenborstel beter dan een handtandenborstel?
  Hoef ik met een elektrische tandenborstel minder lang te poetsen dan met een handtandenborstel?
  Is een elektrische tandenborstel ook geschikt voor kinderen?
  Waar kan ik opzetborstels voor de elektrische tandenborstel kopen?
  Moet ik voor een elektrische tandenborstel een verwijderingsbijdrage betalen?

  Wil je meteen beginnen met het vergelijken van elektrische tandenborstels? Bekijk en vergelijk dan hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!

  Poetst een elektrische tandenborstel beter dan een handtandenborstel?
  Ja, een elektrische tandenborstel is vanwege de snelle bewegingen effectiever in het poetsen dan de handtandenborstel. Dit komt omdat de kop van de tandenborstel zeer snel beweegt. Dit is met name voor mensen die gaatjes krijgen op moeilijk te poetsen plekken een reden om met een elektrische tandenborstel te poetsen.

  Hoef ik met een elektrische tandenborstel minder lang te poetsen dan met een handtandenborstel?
  Nee, dat is een fabeltje. Zowel met een elektrische tandeborstel als met een handtandenborstel wordt aangeraden om 2 minuten te poetsen. De meeste elektrische tandenborstels hebben een timer die aangeeft wanneer deze tijd verstreken is zodat je weet wanneer je lang genoeg gepoetst hebt.

  Is een elektrische tandenborstel ook geschikt voor kinderen?Vergelijk hier elektrische tandenborstels!
  Ja, een elektrische tandenborstel is geschikt voor kinderen. De tandenborstel maakt zelf de juiste poetsbeweging, wat een handige hulp is voor kinderen. En speciaal voor de kleintjes zijn er elektrische tandenborstels in leuke kleuren en met figuurtjes, zodat ze gestimuleerd worden goed te poetsen.

  Waar kan ik opzetborstels voor de elektrische tandenborstel kopen?
  Opzetborstels voor je elektrische tandenborstel koop je bij een drogisterij of bij winkels waar je elektrische tandenborstels kunt kopen.

  Moet ik voor een elektrische tandenborstel een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude, maar voor een elektrische tandenborstel hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Bekijk en vergelijk hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen voor elektrische tandenborstels.

  Wil je meteen op zoek naar een elektrische tandenborstel? Bekijk en vergelijk dan hier elektrische tandenborstels!

  Aantal rotaties en pulsaties
  Het aantal rotaties en pulsaties wordt uitgedrukt per minuut.

  Aantal snelheden
  Dit veld geeft aan of je de borstel met verschillende snelheden kunt laten roteren, dan wel pulseren.

  Muurbevestiging
  Sommige elektrische tandenborstels worden geleverd met een handige muurkit waarin je de tandenborstel kunt plaatsen.

  Oplaadbaar
  De meeste elektrische tandenborstels zijn oplaadbaar. Enkelen werken echter op batterijen, maar deze hebben dezelfde werking. Verder is aangegeven wat de gebruiksduur is van een volledig opgeladen tandenborstel.

  Opzetborstels
  Vaak worden een of meerdere opzetborstels bijgeleverd, aangegeven is hoeveel dit er zijn. Daarnaast zijn opzetborstels los verkrijgbaar, onder andere bij de drogist.

  Plaque control
  Een tandenborstel met plaque control verwijdert nog makkelijker plak en koffie-, thee en tabakaanslag.

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!Poetskrachtbeveiliging
  Om het tandvlees optimaal te beschermen hebben sommige modellen een poetskrachtbeveiliging. Een terugslagfunctie zorgt er dan voor dat de druk op het tandvlees niet te hoog wordt.

  Stop- en starttimer
  Aangeraden wordt om twee minuten te poetsen. Een stop- en starttimer geeft aan wanneer deze tijd verstreken is zodat je weet wanneer je lang genoeg gepoetst hebt.

  Traploos regelbaar
  Dit veld geeft aan of er op de tandenborstel een mechanisme zit, waarmee je de snelheid van het aantal pulsaties en of rotaties traploos ik kunt stellen.

  Waterdicht
  Sommige tandenborstels zijn waterdicht: je kunt ze makkelijk onder de kraan afspoelen.

  Bekijk en vergelijk hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!

 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (9)
  9.0 (108, 107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  Super schoon!
  Wat een verschil, na het gebruik van deze tandenborstel voelen mijn tanden super schoon aan!
  9.3
  0 10
  • poetsresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 9.0
  true
  enkele weken
 • Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/7/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085357.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/8/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085358.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/9/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085359.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/0/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085360.jpg
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel (3)
  7.9 (13, 12)
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  Aanrader!!!
  Dit is zeker een aanrader. Ik heb nog uren een fris gevoel in mijn mond. Het reinigt ook veel beter dan een manuele, zelfs mijn tandarts zei dat hij een groot verschil zag. De timer is echt leuk. Goede kwaliteit voor een lage prijs!
  9.0
  0 10
  • kwaliteit: 10.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 8.0
  true
  enkele weken
 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (9)
  9.0 (108, 107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  zeer goede tandenborstel
  goede tandenborstel die je echt dat tandarts schone gevoel geeft. Hiervoor altijd een handtandenborstel gebruikt en toen regelmatig bloedend tandvlees, dat behoort nu tot het verleden want je hebt bij deze tandenborstel een indicator die oplicht mocht je te hard poetsen, ideaal. Ook erg fijn dat de borstel aangeeft wanneer het tijd is om het volgende kwadrant te poetsen. Enige minpuntje is de oplaadtijd, die is erg lang maar goed dit doet niks af aan de goede eigenschappen van de borstel.
  8.3
  0 10
  • poetsresultaat: 8.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 8.0
  true
  enkele weken
 • Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/6/1/braun-oral-b-pro-5000-24830661.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24834245.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/braun-oral-b-pro-5000-24834475.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/1/braun-oral-b-pro-5000-24837341.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/2/braun-oral-b-pro-5000-24837342.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/3/braun-oral-b-pro-5000-24837343.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/4/braun-oral-b-pro-5000-24837344.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24837345.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/6/braun-oral-b-pro-5000-24837346.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083739.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083740.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083741.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/2/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083742.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/3/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083743.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/4/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083744.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/5/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083745.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/6/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083746.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/7/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083747.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/8/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083748.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083749.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083750.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083751.jpg
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel (3)
  9.5 (104, 88)
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  De tanden zo goed schoon, zoals voorheen alleen de professional het kon.
  Gewoon een geweldige tandenborstel. De tanden en kiezen voelen heerlijk glad en schoon aan; eindelijk altijd net zo als na een bezoek aan de mondhygieniste! Verder is het gebruiksgemak super; je weet precies hoe lang en hoe je gepoetst hebt.
  10.0
  0 10
  • poetsresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 10.0
  true
  enkele weken
 • Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/7/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085357.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/8/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085358.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/9/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085359.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/0/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085360.jpg
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel (3)
  7.9 (13, 12)
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  Basic maar doeltreffend
  Tandartsschone tanden in 2 minuten. De 30 seconden timer is ook heel makkelijk.
  7.3
  0 10
  • kwaliteit: 10.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • mogelijkheden: 4.0
  true
  enkele weken
 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (9)
  9.0 (108, 107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  maakt erg goed schoon
  Gemakkelijk in gebruik, maakt erg goed schoon en verwijdert goed tandplak en dergelijke, werkt zoals een elektrische tandenborstel zou moeten werken. Jammer dat de oplaadtijd erg lang is.
  8.0
  0 10
  • poetsresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 6.0
  true
  enkele maanden
 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (9)
  9.0 (108, 107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  echt tandarts schoon gevoel!!!
  Voor het eerst gebruik ik nu een oral B pro 2000 en wat een verschil is dit met een handtandenborstel. Vanaf dag 1 zijn mijn tanden veel schoner, ze voelen echt alsof ik ij een tandarts ben geweest. Ik ben echt meer dan tevreden...voor mij geen handtandenborstel meer.
  8.0
  0 10
  • poetsresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • mogelijkheden: 7.0
  true
  enkele weken
 • Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/6/1/braun-oral-b-pro-5000-24830661.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24834245.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/braun-oral-b-pro-5000-24834475.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/1/braun-oral-b-pro-5000-24837341.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/2/braun-oral-b-pro-5000-24837342.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/3/braun-oral-b-pro-5000-24837343.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/4/braun-oral-b-pro-5000-24837344.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24837345.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/6/braun-oral-b-pro-5000-24837346.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083739.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083740.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083741.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/2/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083742.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/3/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083743.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/4/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083744.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/5/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083745.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/6/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083746.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/7/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083747.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/8/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083748.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083749.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083750.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083751.jpg
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel (3)
  9.5 (104, 88)
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  Echt een aanrader!
  Poets nu enige tijd met dit apparaat en wil nooit meer anders! Had het eerlijkheidshalve niet verwacht maar je hebt na afloop een enorm schoon gevoel in je mond. De borstel ligt goed in de hand en werkt prettig. Je kunt verschillende type borsteltjes opzetten van super zacht voor gevoelig tandvlees tot een polijst borstel. Gebruik hem zelf in combinatie met Oral B 3D glamour tandpasta en het is een succes. Na een poetsbeurt voelt het alsof je net bij de mondhygiënist vandaan komt. Dit gevoel blijf je ook wel even houden.
  10.0
  0 10
  • poetsresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 10.0
  true
  enkele maanden
 • Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/7/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085357.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/8/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085358.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/9/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085359.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/0/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085360.jpg
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel (3)
  7.9 (13, 12)
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  Tof basismodel, prijs kwaliteit dik in orde
  Tof basismodelletje dat toegankelijk is voor de meesten dankzij de prijs. De kwaliteit is prima maar je hebt wel geen extra snufjes zoals sommige andere modellen tegenwoordig wél hebben. Elektrisch poetsen is handig en geeft echt een beter resultaat dan manueel poetsen.
  7.3
  0 10
  • kwaliteit: 7.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • mogelijkheden: 7.0
  true
  enkele weken
 • Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/7/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085357.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/8/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085358.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/9/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085359.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/0/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085360.jpg
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel (3)
  7.9 (13, 12)
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  Heel tevreden!
  Vroeger hadden we een tijdje een goedkoper model van Braun maar dit toestel is toch wel stukken beter. Draait precies sneller en al na 1 week had ik een beter gevoel. Dit heeft misschien ook wel te maken met de "cross-action" borstel. Het duurt wel héél lang om de borstel op te laden eens hij volledig ontladen is, tot wel 24 uur!?!
  8.7
  0 10
  • kwaliteit: 9.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 7.0
  true
  enkele weken
 • Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/6/1/braun-oral-b-pro-5000-24830661.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24834245.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/braun-oral-b-pro-5000-24834475.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/1/braun-oral-b-pro-5000-24837341.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/2/braun-oral-b-pro-5000-24837342.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/3/braun-oral-b-pro-5000-24837343.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/4/braun-oral-b-pro-5000-24837344.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24837345.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/6/braun-oral-b-pro-5000-24837346.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083739.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083740.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083741.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/2/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083742.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/3/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083743.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/4/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083744.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/5/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083745.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/6/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083746.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/7/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083747.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/8/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083748.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083749.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083750.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083751.jpg
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel (3)
  9.5 (104, 88)
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  Een echte aanrader voor iedereen!!!
  Ik vind het een aanrader voor iedereen, sinds ik hem gebruik zijn mijn tanden witter en glanzender, geen tandplak meer en geen bloedend tandvlees, de smart guide toont hoelang je mag poetsen en als je te hard poetst brand er een rood lampje, echt super, hij toont alles aan voor een perfecte poetsbeurt!
  10.0
  0 10
  • kwaliteit: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 10.0
  true
  enkele weken
 • Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/6/1/braun-oral-b-pro-5000-24830661.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24834245.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/braun-oral-b-pro-5000-24834475.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/1/braun-oral-b-pro-5000-24837341.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/2/braun-oral-b-pro-5000-24837342.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/3/braun-oral-b-pro-5000-24837343.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/4/braun-oral-b-pro-5000-24837344.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24837345.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/6/braun-oral-b-pro-5000-24837346.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083739.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083740.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083741.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/2/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083742.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/3/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083743.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/4/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083744.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/5/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083745.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/6/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083746.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/7/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083747.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/8/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083748.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083749.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083750.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083751.jpg
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel (3)
  9.5 (104, 88)
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  nooit meer gewoon poetsen!
  Ik heb deze fantastische tandenborstel nu 2 maanden in mijn bezit en ik ben er zeer tevreden over. Mijn gewone tandenborstel kan niet op tegen deze nieuwe vriend. Ik merk echt een verschil, geen tandplak meer op mijn tanden na het poetsen. Daarnaast verneem ik in de loop van de dag ook minder tandplak op mijn tanden. Daarnaast is de smart guide ideaal. Hij geeft precies aan, hoelang je nog moet en hoe langer je poets, des te meer sterren. Daarnaast krijg je als het het echt goed doet een knipoog. Dat is toch fijn starten 's ochtends vroeg! Dit motiveert echt. De mondhygiënist was dan ook zeer tevreden over hoe schoon mijn tanden waren 2 weken geleden.
  10.0
  0 10
  • poetsresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 10.0
  true
  enkele maanden
 • Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/6/braun-white-pro-7000-24903306.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083820.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083821.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083822.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083823.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083824.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083825.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083826.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083827.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/8/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083828.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/9/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083829.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083830.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083831.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083832.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083833.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083834.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083835.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083836.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083837.jpg
  Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (9)
  9.1 (7, 1)
  Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  Super borstel
  Super borstel, heel compleet Handig in gebruik Waar voor zijn geld
  9.3
  0 10
  • poetsresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 8.0
  true
  enkele maanden
 • Braun Professional Care 700
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/5/6/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23584156.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/5/0/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23612750.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/3/1/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23613131.jpg
  Braun Professional Care 700 (3)
  Braun Professional Care 700
  Een toestel voor een perfect resultaat zonder franjes.
  Weg met plak, en daar zijn mijn wittere en nettere tandjes.
  9.3
  0 10
  • kwaliteit: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 8.0
  true
  enkele weken
 • Braun Professional Care 700
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/5/6/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23584156.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/5/0/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23612750.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/3/1/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23613131.jpg
  Braun Professional Care 700 (3)
  Braun Professional Care 700
  Elektrisch poetsen ... een nieuwe ervaring
  Dit apparaat is de eerste elektrische tandenborstel die ik in mijn leven gebruik. Ik was daar tot nu toe wat weigerachtig tegenover. Ik dacht dat het iets was voor mensen die de moeite niet willen doen om gewoon te poetsen. Maar omdat ik toch wel veel last van tandplak en gaatjes heb, besloot ik er toch eens voor te gaan. En ik heb er geen spijt van. Ik krijg nu mijn tanden proper in veel minder tijd (men raadt 2 minuten aan) en ik moet ook niet meer zo hard staan schrobben. Qua prijs kwaliteitsverhouding vind ik het toestel OK. Er bestaan geavanceerder modellen, maar die extra snufjes heb ik niet nodig. De batterij gaat meer dan een week mee, dus je hoeft het toestel maar af en toe te laden.
  8.3
  0 10
  • kwaliteit: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 7.0
  true
  enkele weken
 • Water Pik WP 100 Ultra
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
  Water Pik WP 100 Ultra (2)
  7.7 (4, 4)
  Water Pik WP 100 Ultra
  super alleen snel slang kapot
  Super apparaat tanden worden na het poesten nog schoner . Ik heb hem al 3 jaar wel al na 2 jaar een nieuwe moeten aanschaven nu deze na een jaar ook alweer kapot bij de slang vorige ook. Wie weet waar de fabriek zit van dit merk.? Voor je tanden is hij geweldig maar na 3 jaar al 2 kapotte door gebroken slang vind ik wel erg.!
  9.3
  0 10
  • poetsresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 9.0
  true
  meer dan een jaar
 • Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/1/2/oral-b-pc-1000-19176912.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/6/oral-b-pc-1000-19191416.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/7/oral-b-pc-1000-23126457.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/8/oral-b-pc-1000-23126458.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/9/oral-b-pc-1000-23126459.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/0/oral-b-pc-1000-23126460.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/oral-b-pc-1000-23126461.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/2/oral-b-pc-1000-23126462.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/4/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091674.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/5/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091675.jpg
  Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel (3)
  Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
  super
  de tandenborstel is super goed. mijn oude was stuk gegaan en deze is stukke beter had ik eerder moeten hebben. schone tanden met deze super tandenborstel is verzekerd. gewoon super.
  8.3
  0 10
  • poetsresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 7.0
  true
  Niet gespecificeerd
 • Water Pik WP 100 Ultra
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
  Water Pik WP 100 Ultra (2)
  7.7 (4, 4)
  Water Pik WP 100 Ultra
  Je moet nog wel je tanden poetsen maar het is een geweldig ding
  Je moet nog wel je tanden poetsen maar het is een geweldig ding! Niets geen tandenstokers meer nodig of flossdraad! Echt een aanrader!
  7.7
  0 10
  • poetsresultaat: 8.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 6.0
  true
  enkele weken
 • Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/5/3/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20576253.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20583102.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/2/4/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20583124.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/1/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144931.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144932.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/3/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144933.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/4/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144934.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/5/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144935.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/6/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/7/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/8/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/9/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144939.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/0/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144940.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/1/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144941.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144942.jpg
  Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel (4)
  8.5 (10, 10)
  Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel
  Ik heb dit product mogen testen via lekker in het leven
  Ik heb dit product mogen testen via lekker in het leven. De borstel is langwerpig en het grote voordeel is dat je gewoon de poetsbeweging kan maken. Als je te hard poetst dan gaat er een rood lampje branden, fijn want dan doe je langer met een borsteltje. De tandenborstel geeft na 30 sec een seintje dat je naar een ander deel van de mond moet gaan, fijn maar het had een wat korter seintje mogen zijn. Ook na 2 minuten krijg je een sein dat je kunt stoppen. Ga je langer door dan reset de borstel zich. Er zitten verschillende poetsstanden op de borstel, waardoor je 3 keer moet drukken voordat de borstel uit is, wat vet irritant is, in praktijk gebruik je maar 1 stand. De borsteltjes van het gezin hebben helaas geen kleurcodes zoals bij de oudere types van oralb.
  7.3
  0 10
  • poetsresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 6.0
  • mogelijkheden: 6.0
  true
  Niet gespecificeerd
 • Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/5/3/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20576253.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20583102.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/2/4/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20583124.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/1/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144931.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144932.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/3/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144933.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/4/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144934.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/5/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144935.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/6/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/7/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/8/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/9/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144939.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/0/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144940.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/1/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144941.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144942.jpg
  Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel (4)
  8.5 (10, 10)
  Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel
  Fijne tandenborstel!
  Namens Lekker in het Leven mocht ik dit product testen. De tandenborstel is fijn in gebruik. De opzetborstel, die afwijkt van de gebruikelijke ronde opzetborstels van Oral B, zorgt ervoor dat je inderdaad overal goed bij kunt tijdens het poetsen, en met een schoon gevoel de poetsbeurt afsluit. De timer zorgt ervoor dat ik me er bewust van ben hoe lang ik bezig ben. Ik gebruik de timer niet alleen om de duur van mijn totale poetsbeurt bij te houden, maar ook om bij te houden hoe lang ik elk deel van mijn gebit (links, rechts, onder, boven) poets. Het lampje maakt me er bewust van als ik te hard druk, wat fijn is aangezien ik niet wist dat ik er last van had. Er zit maar 1 minpunt aan de tandenborstel die ik getest heb: ik moet meestal twee of drie keer op de aan/uit knop drukken voordat deze uit gaat.
  8.0
  0 10
  • poetsresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 7.0
  • mogelijkheden: 8.0
  true
  enkele weken
 • Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/5/3/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20576253.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20583102.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/2/4/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20583124.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/1/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144931.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144932.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/3/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144933.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/4/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144934.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/5/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144935.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/6/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/7/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/8/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/9/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144939.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/0/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144940.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/1/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144941.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144942.jpg
  Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel (4)
  8.5 (10, 10)
  Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel
  Prima vervanging voor een handtandenborstel
  Via Lekker in het Leven (PG Proximity) mocht ik dit produkt testen. Dat is mij goed bevallen, altijd al een electr. tand.b. van Oral gebruikt, maar dit nieuwe prod. bevalt mij goed. Het borsteltje is net als een gewone tandenborstel, zo moet je het ook gebruiken. 3 mogelijkh. 1 gewoon, 2 gevoelig tandvlees, 3 polijsten. Gaat allemaal priima, schone en gladde tanden, vindt het zelfs prettiger poetsen als met het ronde borsteltje.
  8.0
  0 10
  • poetsresultaat: 8.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • mogelijkheden: 8.0
  true
  enkele weken
 • Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/5/3/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20576253.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20583102.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/2/4/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20583124.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/1/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144931.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144932.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/3/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144933.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/4/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144934.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/5/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144935.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/6/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/7/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/8/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/9/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144939.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/0/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144940.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/1/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144941.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144942.jpg
  Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel (4)
  8.5 (10, 10)
  Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel
  Een goede keuze als je electrische wil poetsen
  Ik heb deze tandborstel van Lekker in het leven gekregen om te testen en ik ben er erg blij mee. Ik vond de erbij gelevered reisdoos erg handig want ik kan het makkelijk meenemen in het weekend als ik naar mijn vriend gaat. Ik vond de opzetborstel een betje groot als eerste maar naar een paar keer voel je wel het voordel van de lang haren (die overal tussen poetsen). De 3 poetsstanden zijn wel fijn en de lampje die brand als je te hard druk is ook handig. Ik heb eerder al electrische gepoetsed maar deze tandenborstel is een heel goede uit de de groot Oral-B collectie en zeker een aanrader.
  9.0
  0 10
  • poetsresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 9.0
  true
  enkele weken
 • Water Pik WP 100 Ultra
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
  Water Pik WP 100 Ultra (2)
  7.7 (4, 4)
  Water Pik WP 100 Ultra
  Mij valt het apparaat tegen
  Mij valt het apparaat tegen. Het heeft voor mij geen enkele meerwaarde gehad. Geen effect. De oude vertrouwde tandenstoker en tandenrager zijn weer voor de dag gehaald. Ook mijn tandarts zag geen effect. Hij vond deze inverstering jammer van mijn geld. Hij omschreef de werking van het apparaat als een olietanker die wordt schoongespoten met een tuinslang!
  5.7
  0 10
  • poetsresultaat: 5.0
  • gebruiksgemak: 6.0
  • mogelijkheden: 6.0
  false
  enkele maanden
 • Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/2/2/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19191422.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/8/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240858.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/9/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240859.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/0/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240860.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/1/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240861.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/2/9/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19193129.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/2/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19193222.jpg
  Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel (11)
  Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel
  De verkoper in de winkel heeft mij deze aangeraden
  De verkoper in de winkel heeft mij deze aangeraden. Eerst was ik nogal sceptisch maar achteraf gezien ben ik toch wel tevreden. Heb het de kinderen maar 1 keer moeten uitleggen ze gebruiken hem nu al zelfstandig. Het is wel altijd even vechten wie hem het eerst mag gebruiken. Ik overweeg er nog een bij te kopen.
  7.7
  0 10
  • poetsresultaat: 8.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • mogelijkheden: 7.0
  true
  enkele weken
Elektrische Tandenborstels 8.6 (655)
266
 • tandenborstel_frequentie_oscilaties_:
  • tandenborstel_frequentie_oscilaties__8800 - 19
   • tandenborstel_frequentie_oscilaties__8800_26000 - 49
    • tandenborstel_frequentie_oscilaties__26000 - 23
    • bedoeld_voor:
     • volwassene - 111
      • kind - 6
      • druksensor:
       • ja - 54
       • timer:
        • ja - 99
         • nee - 2
         • 3d_effect:
          • ja - 67
           • nee - 6
           • tandenborstel_frequentie_pulsaties_:
            • tandenborstel_frequentie_pulsaties__15000.0 - 2
             • tandenborstel_frequentie_pulsaties__16000.0 - 1
              • tandenborstel_frequentie_pulsaties__20000.0 - 33
               • tandenborstel_frequentie_pulsaties__26000.0 - 1
                • tandenborstel_frequentie_pulsaties__31000.0 - 13
                 • tandenborstel_frequentie_pulsaties__40000.0 - 40
                 • aantal_handvatten_opgenomen:
                  • aantal_handvatten_opgenomen_1.0 - 105
                   • aantal_handvatten_opgenomen_2.0 - 10
                   • price:
                    • price_20 - 80
                     • price_20_40 - 59
                      • price_40_75 - 62
                       • price_75 - 65
                       • kleur:
                        • wit - 108
                         • blauw - 60
                          • groen - 16
                           • zilver - 13
                            • zwart - 10
                             • roze - 7
                              • turkoois - 7
                               • multi - 4
                                • grijs - 3
                                 • chroom - 2
                                  • rood - 2
                                   • geel - 1
                                    • roestvrijstaal - 1
                                    • brand:
                                     • oral_b - 115
                                      • philips - 41
                                       • braun - 33
                                        • water_pik - 17
                                         • sonicare - 16
                                          • philips_sonicare - 14
                                           • panasonic - 13
                                            • grundig - 4
                                             • avanto - 3
                                              • beurer - 2
                                               • emmi_dent - 2
                                                • bestron - 1
                                                 • blend_a_med - 1
                                                  • emag - 1
                                                   • omron - 1
                                                    • rident - 1
                                                     • sport_elec - 1
                                                     • soort:
                                                      • rotating_oscillating_toothbrush - 42
                                                       • roterende_oscillerende_tandenborstel - 17
                                                        • sonische_tandenborstel - 10
                                                         • driezone_reiniging - 9
                                                          • oscillating_toothbrush - 4
                                                           • oscillerende_tandenborstel - 2
                                                            • sonic_toothbrush - 2
                                                             • vibrating_toothbrush - 1
                                                              • vibrerende_tandenborstel - 1
                                                              • tandenborstel_modi:
                                                               • dagelijkse_verzorging - 83
                                                                • delicaat - 51
                                                                 • whitening - 42
                                                                  • grondige_reiniging - 41
                                                                   • tandvleesverzorging - 41
                                                                    • massage - 19
                                                                     • polijsten - 14
                                                                      • pulserend - 12
                                                                       • refresh - 3
                                                                        • standaard - 2
                                                                        0 - 24
                                                                        • Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/2/2/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19191422.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/8/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240858.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/9/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240859.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/0/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240860.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/1/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240861.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/2/9/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19193129.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/2/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19193222.jpg
                                                                         Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel (11)
                                                                         Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         19.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         19.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         10
                                                                         most_sold
                                                                        • Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/6/braun-white-pro-7000-24903306.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083820.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083821.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083822.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083823.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083824.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083825.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083826.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083827.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/8/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083828.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/9/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083829.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083830.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083831.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083832.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083833.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083834.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083835.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083836.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083837.jpg
                                                                         Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (9)
                                                                         9.1 (7, 1)
                                                                         Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.836741703451327 (173, 173)
                                                                         179, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.836741703451327 (173, 173)
                                                                         179, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         5
                                                                         good_buy
                                                                        • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
                                                                         Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (9)
                                                                         9.0 (108, 107)
                                                                         Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         48.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         48.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         15
                                                                         good_buy
                                                                        • Braun PRO 6000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/0/braun-pro-6000-24900950.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/1/braun-pro-6000-24900951.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/2/braun-pro-6000-24900952.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/3/braun-pro-6000-24900953.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/3/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083803.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/4/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083804.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/5/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083805.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/6/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083806.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/7/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083807.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/8/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083808.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/9/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083809.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/0/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083810.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/1/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083811.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/2/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083812.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/3/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083813.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/4/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083814.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/5/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083815.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/6/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083816.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/7/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083817.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/8/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083818.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/9/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083819.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/6/7/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045467.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/6/8/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045468.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/6/9/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045469.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/7/0/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045470.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/7/1/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045471.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/7/2/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045472.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/7/3/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045473.jpg
                                                                         Braun PRO 6000 Elektrische Tandenborstel (5)
                                                                         9.4 (11, 0)
                                                                         Braun PRO 6000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         104.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         104.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         16
                                                                         good_buy
                                                                        • Oral-B TriZone 2000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/5/3/braun-trizone-2000-24824753.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/5/4/braun-trizone-2000-24824754.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/5/5/braun-trizone-2000-24824755.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/4/6/braun-trizone-2000-24834146.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/7/4/oral-b-trizone-2000-electric-toothbrush-25111574.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/7/5/oral-b-trizone-2000-electric-toothbrush-25111575.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/7/6/oral-b-trizone-2000-electric-toothbrush-25111576.jpg
                                                                         Oral-B TriZone 2000 Elektrische Tandenborstel (5)
                                                                         8.8 (9, 0)
                                                                         Oral-B TriZone 2000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         57.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         57.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         13
                                                                         good_buy
                                                                        • Oral-B PRO 6500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/1/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922401.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/2/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922402.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/3/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922403.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/4/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922404.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/7/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122637.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/8/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122638.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/9/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122639.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/0/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122640.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/1/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122641.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/2/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122642.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/3/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122643.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/4/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122644.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/5/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122645.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/6/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122646.jpg
                                                                         Oral-B PRO 6500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel (4)
                                                                         Oral-B PRO 6500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                         Alternate.be Alternate.be
                                                                         161.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Alternate.be Alternate.be
                                                                         161.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         5
                                                                        • Braun Oral-B Vitality 3D
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/4/2/braun-oral-b-vitality-3d-23605442.jpg
                                                                         Braun Oral-B Vitality 3D (4)
                                                                         Braun Oral-B Vitality 3D
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         21.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         21.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         3
                                                                        • Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/5/3/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20576253.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20583102.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/2/4/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-20583124.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/1/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144931.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144932.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/3/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144933.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/4/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144934.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/5/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144935.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/6/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144936.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/7/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144937.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/8/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144938.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/3/9/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144939.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/0/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144940.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/1/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144941.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/2/oral-b-d20-525-3-trizone-3000-wow-23144942.jpg
                                                                         Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel (4)
                                                                         8.5 (10, 10)
                                                                         Oral-B TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.836741703451327 (173, 173)
                                                                         99.00, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.836741703451327 (173, 173)
                                                                         99.00, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         5
                                                                         good_buy
                                                                        • Oral-B PRO 650 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/2/braun-oral-b-pro-650-24922372.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/3/braun-oral-b-pro-650-24922373.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/4/braun-oral-b-pro-650-24922374.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/braun-oral-b-pro-650-24922375.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/6/braun-oral-b-pro-650-24922376.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/5/oral-b-pro-650-bonus-handle-electric-toothbrush-25122615.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/6/oral-b-pro-650-bonus-handle-electric-toothbrush-25122616.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/7/oral-b-pro-650-bonus-handle-electric-toothbrush-25122617.jpg
                                                                         Oral-B PRO 650 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel (4)
                                                                         Oral-B PRO 650 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.836741703451327 (173, 173)
                                                                         54.3, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.836741703451327 (173, 173)
                                                                         54.3, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         5
                                                                        • Oral-B PRO 4500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/4/braun-pro-4500-24926604.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/5/braun-pro-4500-24926605.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/6/braun-pro-4500-24926606.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/7/braun-pro-4500-24926607.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/7/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122647.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/8/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122648.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/9/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122649.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/0/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122650.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/1/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122651.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/2/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122652.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/3/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122653.jpg
                                                                         Oral-B PRO 4500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel (3)
                                                                         Oral-B PRO 4500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                         Coolblue.be Coolblue.be
                                                                         8.89494975737111 (52, 52)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         118.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Coolblue.be Coolblue.be
                                                                         8.89494975737111 (52, 52)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         118.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         9
                                                                        • Braun Professional Care 700
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/5/6/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23584156.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/5/0/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23612750.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/3/1/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23613131.jpg
                                                                         Braun Professional Care 700 (3)
                                                                         Braun Professional Care 700
                                                                         Alternate.be Alternate.be
                                                                         48.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Alternate.be Alternate.be
                                                                         48.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         4
                                                                        • Oral-B Professional Care 650 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/7/braun-oral-b-pc-650-077770-21329247.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/3/braun-oral-b-pc-650-077770-23498313.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/9/braun-oral-b-pc-650-077770-23701099.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/0/0/braun-oral-b-pc-650-077770-23701100.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/0/1/braun-oral-b-pc-650-077770-23701101.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/0/2/braun-oral-b-pc-650-077770-23701102.jpg
                                                                         Oral-B Professional Care 650 Elektrische Tandenborstel (3)
                                                                         Oral-B Professional Care 650 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         44.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         44.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         2
                                                                        • Oral-B Vitality Dual Clean Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/2/2/braun-oral-b-d-12-513-p-vitality-precision-clean-18880922.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/0/braun-oral-b-d-12-513-p-vitality-precision-clean-18881460.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/3/6/oral-b-vitality-dual-clean-23126536.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/3/7/oral-b-vitality-dual-clean-23126537.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/3/8/oral-b-vitality-dual-clean-23126538.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/3/9/oral-b-vitality-dual-clean-23126539.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/4/0/oral-b-vitality-dual-clean-23126540.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/4/1/oral-b-vitality-dual-clean-23126541.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/4/2/oral-b-vitality-dual-clean-23126542.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/4/3/oral-b-vitality-dual-clean-23126543.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/2/oral-b-vitality-dual-clean-24289942.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/6/2/oral-b-vitality-dual-clean-electric-toothbrush-25111662.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/0/oral-b-vitality-dual-clean-electric-toothbrush-30269790.jpg
                                                                         Oral-B Vitality Dual Clean Elektrische Tandenborstel (3)
                                                                         Oral-B Vitality Dual Clean Elektrische Tandenborstel
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         17.5, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         17.5, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         8
                                                                        • Oral-B Advanced Power CLS
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/4/braun-oral-b-advanced-power-cls-18724494.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/0/2/braun-oral-b-advanced-power-cls-18724602.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/2/8/braun-oral-b-advanced-power-cls-18724628.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/8/1/braun-oral-b-advanced-power-cls-18724681.jpg
                                                                         Oral-B Advanced Power CLS (3)
                                                                         Oral-B Advanced Power CLS
                                                                         MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                         14, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                         14, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         6
                                                                        • Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/1/2/oral-b-pc-1000-19176912.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/6/oral-b-pc-1000-19191416.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/7/oral-b-pc-1000-23126457.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/8/oral-b-pc-1000-23126458.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/9/oral-b-pc-1000-23126459.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/0/oral-b-pc-1000-23126460.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/oral-b-pc-1000-23126461.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/2/oral-b-pc-1000-23126462.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/4/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091674.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/5/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091675.jpg
                                                                         Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel (3)
                                                                         Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Voordeeldrogisterij.nl Voordeeldrogisterij.nl
                                                                         59.24, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeeldrogisterij.nl Voordeeldrogisterij.nl
                                                                         59.24, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         9
                                                                        • Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/6/1/braun-oral-b-pro-5000-24830661.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24834245.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/braun-oral-b-pro-5000-24834475.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/1/braun-oral-b-pro-5000-24837341.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/2/braun-oral-b-pro-5000-24837342.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/3/braun-oral-b-pro-5000-24837343.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/4/braun-oral-b-pro-5000-24837344.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24837345.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/6/braun-oral-b-pro-5000-24837346.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083739.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083740.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083741.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/2/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083742.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/3/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083743.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/4/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083744.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/5/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083745.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/6/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083746.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/7/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083747.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/8/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083748.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083749.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083750.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083751.jpg
                                                                         Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel (3)
                                                                         9.5 (104, 88)
                                                                         Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.836741703451327 (173, 173)
                                                                         118.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.836741703451327 (173, 173)
                                                                         118.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         10
                                                                         good_buy
                                                                         best_reviewed
                                                                        • Oral-B TriZone 4000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/5/oral-b-trizone-4000-24847665.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/6/oral-b-trizone-4000-24847666.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/4/oral-b-trizone-4000-24851634.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/1/0/oral-b-trizone-4000-24851710.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/8/braun-trizone-4000-24903308.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/9/braun-trizone-4000-24903309.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/0/braun-trizone-4000-24903310.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/1/braun-trizone-4000-24903311.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/2/braun-trizone-4000-24903312.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/1/3/braun-trizone-4000-24903313.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/9/braun-trizone-4000-24996019.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/2/0/braun-trizone-4000-24996020.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/2/1/braun-trizone-4000-24996021.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/2/2/braun-trizone-4000-24996022.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/2/3/braun-trizone-4000-24996023.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/2/4/braun-trizone-4000-24996024.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/2/5/braun-trizone-4000-24996025.jpg
                                                                         Oral-B TriZone 4000 Elektrische Tandenborstel (3)
                                                                         9.1 (12, 0)
                                                                         Oral-B TriZone 4000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Bobshop.be Bobshop.be
                                                                         8.524397530086162 (22, 22)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         97.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Bobshop.be Bobshop.be
                                                                         8.524397530086162 (22, 22)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         97.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         9
                                                                         good_buy
                                                                        • Philips Sonicare AirFloss HX 8211/02
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/3/philips-sonicare-hx-8211-interdental-20728903.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/9/9/philips-sonicare-hx-8211-interdental-20728999.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/8/5/philips-sonicare-hx-8211-interdental-20729385.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/1/3/philips-sonicare--airfloss-hx-8211-02-21821713.jpg
                                                                         Philips Sonicare AirFloss HX 8211/02 (3)
                                                                         Philips Sonicare AirFloss HX 8211/02
                                                                         MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                         68, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
                                                                         68, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         7
                                                                        • Braun Professional Care OxyJet
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/6/7/braun-oral-b-pc-oxyjet-17555667.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/3/oral-b-pc-oxyjet-23863753.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/2/braun-oral-b-pc-oxyjet-17341962.jpg
                                                                         Braun Professional Care OxyJet (3)
                                                                         Braun Professional Care OxyJet
                                                                         Alternate.be Alternate.be
                                                                         71.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Alternate.be Alternate.be
                                                                         71.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         7
                                                                        • Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/7/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085357.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/8/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085358.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/9/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085359.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/0/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085360.jpg
                                                                         Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel (3)
                                                                         7.9 (13, 12)
                                                                         Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         41.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         41.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         8
                                                                        • Oral-B TriZone 6000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/5/3/braun-oral-b-trizone-6000-24838153.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/5/4/braun-oral-b-trizone-6000-24838154.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/5/5/braun-oral-b-trizone-6000-24838155.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/5/6/braun-oral-b-trizone-6000-24838156.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/5/7/braun-oral-b-trizone-6000-24838157.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/3/braun-oral-b-trizone-6000-24841963.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/0/braun-oral-b-trizone-6000-24996000.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/1/braun-oral-b-trizone-6000-24996001.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/2/braun-oral-b-trizone-6000-24996002.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/3/braun-oral-b-trizone-6000-24996003.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/4/braun-oral-b-trizone-6000-24996004.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/5/braun-oral-b-trizone-6000-24996005.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/6/braun-oral-b-trizone-6000-24996006.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/7/braun-oral-b-trizone-6000-24996007.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/8/braun-oral-b-trizone-6000-24996008.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/0/9/braun-oral-b-trizone-6000-24996009.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/0/braun-oral-b-trizone-6000-24996010.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/1/braun-oral-b-trizone-6000-24996011.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/2/braun-oral-b-trizone-6000-24996012.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/3/braun-oral-b-trizone-6000-24996013.jpg
                                                                         Oral-B TriZone 6000 Elektrische Tandenborstel (3)
                                                                         8.9 (18, 0)
                                                                         Oral-B TriZone 6000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Bol.com Bol.com
                                                                         6.306457426927145 (25, 25)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         144.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Bol.com Bol.com
                                                                         6.306457426927145 (25, 25)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/1.94//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         144.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         10
                                                                         good_buy
                                                                        • Oral-B Sensitive 4-PACK 849834
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/2/3/braun-oral-b-sensitive-4-pack-849834-18191723.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/4/8/braun-oral-b-sensitive-4-pack-849834-18196248.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/5/braun-oral-b-sensitive-4-pack-849834-18794895.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/9/1/braun-oral-b-sensitive-4-pack-849834-18197991.jpg
                                                                         Oral-B Sensitive 4-PACK 849834 (2)
                                                                         Oral-B Sensitive 4-PACK 849834
                                                                         Alternate.be Alternate.be
                                                                         19.94, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                         Alternate.be Alternate.be
                                                                         19.94, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                         2
                                                                        • Water Pik WP 100 Ultra
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
                                                                         Water Pik WP 100 Ultra (2)
                                                                         7.7 (4, 4)
                                                                         Water Pik WP 100 Ultra
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         79.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         79.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         5
                                                                        • Oral-B EB 25-3+3+3
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/8/1/oral-b-eb-25-3-3-3-19787881.jpg
                                                                         Oral-B EB 25-3+3+3 (2)
                                                                         Oral-B EB 25-3+3+3
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         29.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         29.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         5
                                                                        2 12
                                                                        • Merk (brand):
                                                                        • Prijs (price):
                                                                         • < 20 € (price_20)
                                                                         • 20 € - 40 € (price_20_40)
                                                                         • 40 € - 75 € (price_40_75)
                                                                         • ≥ 75 € (price_75)
                                                                        • Type tandenborstel (soort):
                                                                         • Driezone reiniging (driezone_reiniging)
                                                                         • Oscillating toothbrush (oscillating_toothbrush)
                                                                         • Oscillerende tandenborstel (oscillerende_tandenborstel)
                                                                         • Rotating-oscillating toothbrush (rotating_oscillating_toothbrush)
                                                                         • Roterende-oscillerende tandenborstel (roterende_oscillerende_tandenborstel)
                                                                         • Sonic toothbrush (sonic_toothbrush)
                                                                         • Sonische tandenborstel (sonische_tandenborstel)
                                                                         • Vibrating toothbrush (vibrating_toothbrush)
                                                                         • Vibrerende tandenborstel (vibrerende_tandenborstel)
                                                                        • Timer (timer):
                                                                         • Ja (ja)
                                                                         • Nee (nee)
                                                                        • Bedoeld voor (bedoeld_voor):
                                                                         • Kind (kind)
                                                                         • Volwassene (volwassene)
                                                                        • Poetsstanden (tandenborstel_modi):
                                                                         • Dagelijkse verzorging (dagelijkse_verzorging)
                                                                         • Delicaat (delicaat)
                                                                         • Grondige reiniging (grondige_reiniging)
                                                                         • Massage (massage)
                                                                         • Polijsten (polijsten)
                                                                         • Pulserend (pulserend)
                                                                         • Refresh (refresh)
                                                                         • Standaard (standaard)
                                                                         • Tandvleesverzorging (tandvleesverzorging)
                                                                         • Whitening (whitening)
                                                                        • Aantal tandenborstels (aantal_handvatten_opgenomen):
                                                                         • 1 stuks (aantal_handvatten_opgenomen_1.0)
                                                                         • 2 stuks (aantal_handvatten_opgenomen_2.0)
                                                                        • 3D effect (3d_effect):
                                                                         • Ja (ja)
                                                                         • Nee (nee)
                                                                        • Poetsdruksensor (druksensor):
                                                                         • Ja (ja)
                                                                        • Pulserende bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties_):
                                                                         • 15000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__15000.0)
                                                                         • 16000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__16000.0)
                                                                         • 20000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__20000.0)
                                                                         • 26000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__26000.0)
                                                                         • 31000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__31000.0)
                                                                         • 40000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__40000.0)
                                                                        • Poetsbewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties_):
                                                                         • < 8800 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties__8800)
                                                                         • 8800 bewegingen per minuut - 26000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties__8800_26000)
                                                                         • ≥ 26000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties__26000)
                                                                        • Kleur (kleur):
                                                                         • Blauw (blauw)
                                                                         • Chroom (chroom)
                                                                         • Geel (geel)
                                                                         • Grijs (grijs)
                                                                         • Groen (groen)
                                                                         • Multi (multi)
                                                                         • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                                         • Rood (rood)
                                                                         • Roze (roze)
                                                                         • Turkoois (turkoois)
                                                                         • Wit (wit)
                                                                         • Zilver (zilver)
                                                                         • Zwart (zwart)
                                                                        • Productgroepen (siblingcategory):
                                                                        • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                                        • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                                        • blijmakers@vergelijk.be