x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Met een goede mondhygiëne houd je je gebit schoon en gezond. Tanden poetsen vormt hiervoor de basis en dat is ook de reden waarom het aangeraden wordt om minimaal tweemaal per dag je tanden te poetsen. Een elektrische tandenborstel komt beter bij de moeilijk bereikbare plekjes dan een gewone tandenborstel en helpt je om tandplak op een makkelijke manier te verwijderen. Jij bent op zoek naar een elektrische tandenborstel en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je eerst een aantal kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens: Vergelijk hier elektrische tandenborstels!


  Bekende merken elektrische tandenborstels zijn: Bestron, Braun (in samenwerking met Oral B) en Philips.

  Kooptips elektrische tandenborstel
  Houd met de aankoop van een elektrische tandenborstel rekening met het volgende:
   

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!

   

   

   

   

   

   

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!

  1. Poetstechniek: je kunt kiezen voor een roterende of een sonische elektrische tandenborstel. Maar het is alleen voor de roterende tandenborstel wetenschappelijk aangetoond dat hij beter poetst dan de handtandenborstel.
  2. Timer: poets je meestal minder dan twee minuten of heb je geen idee hoe lang je poetst? Kies dan voor een tandenborstel met een timer, die geeft een seintje op het moment dat je lang genoeg gepoetst hebt.
  3. Aantal rotaties: het aantal rotaties van een elektrische tandenborstel wordt uitgedrukt per minuut. Over het algemeen geldt: hoe meer rotaties, hoe beter het poetsresultaat.
  4. Plaque control: heb je veel last van tandplak of koffie-, thee- en tabakaanslag? Kies dan een tandenborstel met plaque control. Die verwijdert tandplak en aanslag makkelijker.
  5. Gevoelig tandvlees: wil je jouw tandvlees optimaal te beschermen, kies dan voor een tandenborstel met poetskrachtbeveiliging. Door middel van een terugslagfunctie zorgt deze beveiliging ervoor dat de druk op je tandvlees niet te hoog wordt.
  6. Kinderen: speciaal voor kinderen zijn er elektrische tandenborstels in leuke kleuren, met figuurtjes, lichtjes en zelfs geluid zodat ze gestimuleerd worden goed te poetsen.
  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een elektrische tandenborstel. Bekijk en vergelijk dan hier alle elektrische tandenborstels!

  Soorten elektronische tandenborstels
  Er bestaan twee typen elektrische tandenborstels, namelijk de roterende elektrische tandenborstel en de sonische elektrische tandenborstel. De technieken vormen hierbij de verschillen tussen de typen.
   
  • Roterend: roterende elektrische tandenborstels maken een ronddraaiende heen en weer gaande beweging. Ze hebben een kleine, ronde borstelkop. Hierdoor is het makkelijker om tandplak te verwijderen op moeilijk bereikbare plaatsen. Ze zijn het populairst en het meest effectief.
   • Pulserend: aan de nieuwste roterende tandenborstels is een pulserende techniek toegevoegd. Hierbij beweegt de borstelkop in een hoge snelheid naar de tand toe. Zo komen de borstelharen beter tussen de tanden en kiezen.
  • Sonisch: sonische elektrische tandenborstel maken een zijwaartse heen en weer gaande beweging. Daarnaast hebben de sonische tandenborstels de vertrouwde vorm van de gewone handtandenborstel. Het gevoel van poetsen komt hierdoor meer overeen met dat van handmatig poetsen. Hoewel het nog niet wetenschappelijk aangetoond is dat ze beter reinigen dan gewone handtandenborstels (wat wel het geval is bij de roterende elektrische tandenborstel), is het voordeel wél dat de sonische tandenborstel automatisch de juiste poetsbeweging voor je maakt.

  Functies en eigenschappen elektrische tandenborstel
  Hieronder worden de eigenschappen besproken waar een elektrische tandenborstel over kan beschikken:
   
  • Vergelijk hier elektrische tanborstels!Informatiechip: elektrische tandenborstels kunnen over een informatiechip beschikken. Hiermee kun je aan de hand van een start- en stoptimer de poetstijd registreren. Je krijgt een seintje als je lang genoeg gepoetst hebt. Bovendien geeft zo'n informatiechip vaak aan wanneer de opzetborstel vervangen dient te worden.
  • Oplaadbaar: de meeste elektrische tandenborstels zijn oplaadbaar. Enkele elektrische tandenborstels werken echter op batterijen, maar beide tandenborstels hebben dezelfde werking. Werkt je tandenborstel op batterijen, dan is het goedkoper om oplaadbare batterijen en een batterijoplader aan te schaffen dan iedere keer nieuwe batterijen.
  • Poetskrachtbeveiliging: om je tandvlees optimaal te beschermen hebben sommige elektrische tandenborstels ook een poetskrachtbeveiliging. Hierbij stelt een poetskrachtsensor de terugslagfunctie in werking. Deze terugslagfunctie zorgt er dan voor dat de druk op het tandvlees niet te hoog wordt.
  • Vorm: de vorm van elektrische tandenborstels is de laatste jaren enorm gegroeid. Zo is er ook een ergonomische steel met nopjes die meeveert zodat deze niet uit de hand glijdt en goed op de wastafel blijft liggen.
  • Aantal snelheden: bij sommige tandenborstels kun je verschillende snelheden instellen.
  • Aantal rotaties en pulsaties: het aantal rotaties en pulsaties wordt uitgedrukt per minuut. Over het algemeen geldt: hoe meer rotaties en pulsaties per minuut, hoe beter het poetsresultaat.

  Tips voor elektrisch poetsen

  Met de onderstaande tips poets je jouw tanden altijd op de juiste manier!
  1. Plaats de tandenborstel een beetje schuin op je tand of kies, vlakbij het tandvlees.
  2. Laat de elektrische tandenborstel het werk doen (maak geen poetsbeweging).
  3. Houd een vaste volgorde aan (binnenvlakken, buitenvlakken, kauwvlakken) om te voorkomen dat je een plekje vergeet.
  4. Oefen weinig druk uit op je tandenborstel om te voorkomen dat je tandglazuur beschadigt.
  5. Stop niet met poetsen voordat de timer aangeeft dat je klaar bent.
  6. Ook bij poetsen met elektrische tandenborstels is het onmisbaar om een keer per dag met flosdraad of tandenstoker de ruimte tussen de tanden en kiezen te reinigen en na te spoelen met mondwater.
  7. Gebruik geen harde borstel.
  8. Laad je tandenborstel op als hij minder bewegingen maakt, dit duidt namelijk op een zwakke batterij.
  9. Vervang je borstel op tijd, dit zie je behalve aan kromme haartjes ook aan de vervagende kleuren.

  Accessoires elektrische tandenborstel
  De onderstaande accessoires kunnen meegeleverd worden met een elektrische tandenborstel:Vergelijk hier elektrische tandenborstels!
   
  • Extra opzetborstels
  • Docking station:de meeste elektrische tandenborstels hebben docking stations waar je je  tandenborstel in neer kunt zetten, opladen en waar je eventueel je opzetborstels in kunt bewaren.
  • Muurbevestiging
  • Monddouche
  • Reisetui

  Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je terecht in de verklarende woordenlijst. Heb je na het lezen van deze informatie nog meer vragen, kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over de elektrische tandenborstel.

  Of bekijk en vergelijk hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!


   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!Poetst een elektrische tandenborstel beter dan een handtandenborstel?
  Hoef ik met een elektrische tandenborstel minder lang te poetsen dan met een handtandenborstel?
  Is een elektrische tandenborstel ook geschikt voor kinderen?
  Waar kan ik opzetborstels voor de elektrische tandenborstel kopen?
  Moet ik voor een elektrische tandenborstel een verwijderingsbijdrage betalen?

  Wil je meteen beginnen met het vergelijken van elektrische tandenborstels? Bekijk en vergelijk dan hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!

  Poetst een elektrische tandenborstel beter dan een handtandenborstel?
  Ja, een elektrische tandenborstel is vanwege de snelle bewegingen effectiever in het poetsen dan de handtandenborstel. Dit komt omdat de kop van de tandenborstel zeer snel beweegt. Dit is met name voor mensen die gaatjes krijgen op moeilijk te poetsen plekken een reden om met een elektrische tandenborstel te poetsen.

  Hoef ik met een elektrische tandenborstel minder lang te poetsen dan met een handtandenborstel?
  Nee, dat is een fabeltje. Zowel met een elektrische tandeborstel als met een handtandenborstel wordt aangeraden om 2 minuten te poetsen. De meeste elektrische tandenborstels hebben een timer die aangeeft wanneer deze tijd verstreken is zodat je weet wanneer je lang genoeg gepoetst hebt.

  Is een elektrische tandenborstel ook geschikt voor kinderen?Vergelijk hier elektrische tandenborstels!
  Ja, een elektrische tandenborstel is geschikt voor kinderen. De tandenborstel maakt zelf de juiste poetsbeweging, wat een handige hulp is voor kinderen. En speciaal voor de kleintjes zijn er elektrische tandenborstels in leuke kleuren en met figuurtjes, zodat ze gestimuleerd worden goed te poetsen.

  Waar kan ik opzetborstels voor de elektrische tandenborstel kopen?
  Opzetborstels voor je elektrische tandenborstel koop je bij een drogisterij of bij winkels waar je elektrische tandenborstels kunt kopen.

  Moet ik voor een elektrische tandenborstel een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude, maar voor een elektrische tandenborstel hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Bekijk en vergelijk hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen voor elektrische tandenborstels.

  Wil je meteen op zoek naar een elektrische tandenborstel? Bekijk en vergelijk dan hier elektrische tandenborstels!

  Aantal rotaties en pulsaties
  Het aantal rotaties en pulsaties wordt uitgedrukt per minuut.

  Aantal snelheden
  Dit veld geeft aan of je de borstel met verschillende snelheden kunt laten roteren, dan wel pulseren.

  Muurbevestiging
  Sommige elektrische tandenborstels worden geleverd met een handige muurkit waarin je de tandenborstel kunt plaatsen.

  Oplaadbaar
  De meeste elektrische tandenborstels zijn oplaadbaar. Enkelen werken echter op batterijen, maar deze hebben dezelfde werking. Verder is aangegeven wat de gebruiksduur is van een volledig opgeladen tandenborstel.

  Opzetborstels
  Vaak worden een of meerdere opzetborstels bijgeleverd, aangegeven is hoeveel dit er zijn. Daarnaast zijn opzetborstels los verkrijgbaar, onder andere bij de drogist.

  Plaque control
  Een tandenborstel met plaque control verwijdert nog makkelijker plak en koffie-, thee en tabakaanslag.

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!Poetskrachtbeveiliging
  Om het tandvlees optimaal te beschermen hebben sommige modellen een poetskrachtbeveiliging. Een terugslagfunctie zorgt er dan voor dat de druk op het tandvlees niet te hoog wordt.

  Stop- en starttimer
  Aangeraden wordt om twee minuten te poetsen. Een stop- en starttimer geeft aan wanneer deze tijd verstreken is zodat je weet wanneer je lang genoeg gepoetst hebt.

  Traploos regelbaar
  Dit veld geeft aan of er op de tandenborstel een mechanisme zit, waarmee je de snelheid van het aantal pulsaties en of rotaties traploos ik kunt stellen.

  Waterdicht
  Sommige tandenborstels zijn waterdicht: je kunt ze makkelijk onder de kraan afspoelen.

  Bekijk en vergelijk hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!

 • Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/0/braun-oral-b-pro-600-24830640.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/1/braun-oral-b-pro-600-24830641.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/2/braun-oral-b-pro-600-24830642.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/3/braun-oral-b-pro-600-24830643.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/4/braun-oral-b-pro-600-24830644.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/5/braun-oral-b-pro-600-24830645.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/1/braun-oral-b-pro-600-24834241.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/1/braun-oral-b-pro-600-24834471.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/1/3/braun-oral-b-pro-600-24834913.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/5/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083725.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/6/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083726.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/7/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083727.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/8/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083728.jpg
  Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel (4)
  8.076366748977579 (63)
  Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel
  Prima tandenborstel
  Goede tandenborstel, kwaliteit/prijsverhouding goed. minpunten: accu is snel leeg en maakt veel lawaai
  7.3
  0 10
 • Oral-B PRO 600 Cross Action - CLS Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/3/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084653.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/4/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084654.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/5/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084655.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/6/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084656.jpg
  Oral-B PRO 600 Cross Action - CLS Elektrische Tandenborstel (7)
  7.718224621038126 (3)
  Oral-B PRO 600 Cross Action - CLS Elektrische Tandenborstel
  Fijne tandenborstel!
  Ik heb de Oral-B PRO 600 Cross Action tandenborstel nu 2 maanden in gebruik en ben zeer tevreden. Ik gebruikte eerst enkel een handtandenborstel dit is mijn eerste elektrische en zou niet anders meer willen. Ik vind het fijn dat die gemakkelijk in gebruik is zonder toeters en bellen, en de borstel poetst goed schoon beter dan een handtandenborstel. Mijn tanden voelen glad aan en heb zelfs het idee dat ze glimmen alsof je van de tandarts komt. Ook heb ik gevoel dat mijn adem beter ruikt na het poetsen. Handig is ook dat na 30 seconden het geluid van de tandenborstel subtiel veranderd zodat je weet dat je de andere kant van je mond nu moet poetsen. Zeker een aanrader!
  8.3
  0 10
 • Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/0/braun-oral-b-pro-600-24830640.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/1/braun-oral-b-pro-600-24830641.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/2/braun-oral-b-pro-600-24830642.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/3/braun-oral-b-pro-600-24830643.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/4/braun-oral-b-pro-600-24830644.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/5/braun-oral-b-pro-600-24830645.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/1/braun-oral-b-pro-600-24834241.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/1/braun-oral-b-pro-600-24834471.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/1/3/braun-oral-b-pro-600-24834913.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/5/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083725.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/6/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083726.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/7/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083727.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/8/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083728.jpg
  Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel (4)
  8.076366748977579 (63)
  Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel
  snel en makkelijk poetsen
  Prima tandenborstel voor deze tijd, laat weten wanneer er 30 seconden voorbij zijn zodat je door kan gaan naar het volgende gedeelte van je gebit. Maakt je tanden absoluut goed glad en netjes schoon.
  8.0
  0 10
 • Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/0/braun-oral-b-pro-600-24830640.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/1/braun-oral-b-pro-600-24830641.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/2/braun-oral-b-pro-600-24830642.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/3/braun-oral-b-pro-600-24830643.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/4/braun-oral-b-pro-600-24830644.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/5/braun-oral-b-pro-600-24830645.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/1/braun-oral-b-pro-600-24834241.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/1/braun-oral-b-pro-600-24834471.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/1/3/braun-oral-b-pro-600-24834913.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/5/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083725.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/6/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083726.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/7/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083727.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/8/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083728.jpg
  Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel (4)
  8.076366748977579 (63)
  Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel
  fantastische tandenborstel
  hij is makkelijk in gebruik
  9.0
  0 10
 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (5)
  8.91075814818076 (107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  Super schoon!
  Wat een verschil, na het gebruik van deze tandenborstel voelen mijn tanden super schoon aan!
  9.3
  0 10
 • Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/7/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085357.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/8/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085358.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/9/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085359.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/0/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085360.jpg
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel (7)
  7.766318802473967 (12)
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  Aanrader!!!
  Dit is zeker een aanrader. Ik heb nog uren een fris gevoel in mijn mond. Het reinigt ook veel beter dan een manuele, zelfs mijn tandarts zei dat hij een groot verschil zag. De timer is echt leuk. Goede kwaliteit voor een lage prijs!
  9.0
  0 10
 • Oral-B PRO 600 Cross Action - CLS Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/3/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084653.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/4/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084654.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/5/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084655.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/6/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084656.jpg
  Oral-B PRO 600 Cross Action - CLS Elektrische Tandenborstel (7)
  7.718224621038126 (3)
  Oral-B PRO 600 Cross Action - CLS Elektrische Tandenborstel
  Goede, gemakkelijke elektrische tandenborstel
  Dit is een goede elektrische tandenborstel. Gemakkelijk in het gebruik en zorgt voor een schoon gebit. Nadelen zijn echter het geluid en de onduidelijke timer. Ook de batterij valt wat tegen.
  8.0
  0 10
 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (5)
  8.91075814818076 (107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  zeer goede tandenborstel
  goede tandenborstel die je echt dat tandarts schone gevoel geeft. Hiervoor altijd een handtandenborstel gebruikt en toen regelmatig bloedend tandvlees, dat behoort nu tot het verleden want je hebt bij deze tandenborstel een indicator die oplicht mocht je te hard poetsen, ideaal. Ook erg fijn dat de borstel aangeeft wanneer het tijd is om het volgende kwadrant te poetsen. Enige minpuntje is de oplaadtijd, die is erg lang maar goed dit doet niks af aan de goede eigenschappen van de borstel.
  8.3
  0 10
 • Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/6/1/braun-oral-b-pro-5000-24830661.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24834245.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/braun-oral-b-pro-5000-24834475.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/1/braun-oral-b-pro-5000-24837341.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/2/braun-oral-b-pro-5000-24837342.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/3/braun-oral-b-pro-5000-24837343.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/4/braun-oral-b-pro-5000-24837344.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24837345.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/6/braun-oral-b-pro-5000-24837346.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083739.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083740.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083741.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/2/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083742.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/3/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083743.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/4/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083744.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/5/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083745.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/6/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083746.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/7/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083747.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/8/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083748.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083749.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083750.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083751.jpg
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel (6)
  9.423939184105999 (88)
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  De tanden zo goed schoon, zoals voorheen alleen de professional het kon.
  Gewoon een geweldige tandenborstel. De tanden en kiezen voelen heerlijk glad en schoon aan; eindelijk altijd net zo als na een bezoek aan de mondhygieniste! Verder is het gebruiksgemak super; je weet precies hoe lang en hoe je gepoetst hebt.
  10.0
  0 10
 • Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/7/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085357.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/8/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085358.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/9/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085359.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/0/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085360.jpg
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel (7)
  7.766318802473967 (12)
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  Basic maar doeltreffend
  Tandartsschone tanden in 2 minuten. De 30 seconden timer is ook heel makkelijk.
  7.3
  0 10
 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (5)
  8.91075814818076 (107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  maakt erg goed schoon
  Gemakkelijk in gebruik, maakt erg goed schoon en verwijdert goed tandplak en dergelijke, werkt zoals een elektrische tandenborstel zou moeten werken. Jammer dat de oplaadtijd erg lang is.
  8.0
  0 10
 • Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/6/1/braun-oral-b-pro-5000-24830661.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24834245.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/braun-oral-b-pro-5000-24834475.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/1/braun-oral-b-pro-5000-24837341.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/2/braun-oral-b-pro-5000-24837342.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/3/braun-oral-b-pro-5000-24837343.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/4/braun-oral-b-pro-5000-24837344.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24837345.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/6/braun-oral-b-pro-5000-24837346.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083739.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083740.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083741.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/2/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083742.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/3/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083743.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/4/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083744.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/5/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083745.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/6/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083746.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/7/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083747.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/8/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083748.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083749.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083750.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083751.jpg
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel (6)
  9.423939184105999 (88)
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  Echt een aanrader!
  Poets nu enige tijd met dit apparaat en wil nooit meer anders! Had het eerlijkheidshalve niet verwacht maar je hebt na afloop een enorm schoon gevoel in je mond. De borstel ligt goed in de hand en werkt prettig. Je kunt verschillende type borsteltjes opzetten van super zacht voor gevoelig tandvlees tot een polijst borstel. Gebruik hem zelf in combinatie met Oral B 3D glamour tandpasta en het is een succes. Na een poetsbeurt voelt het alsof je net bij de mondhygiënist vandaan komt. Dit gevoel blijf je ook wel even houden.
  10.0
  0 10
 • Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/7/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085357.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/8/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085358.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/9/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085359.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/0/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085360.jpg
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel (7)
  7.766318802473967 (12)
  Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
  Tof basismodel, prijs kwaliteit dik in orde
  Tof basismodelletje dat toegankelijk is voor de meesten dankzij de prijs. De kwaliteit is prima maar je hebt wel geen extra snufjes zoals sommige andere modellen tegenwoordig wél hebben. Elektrisch poetsen is handig en geeft echt een beter resultaat dan manueel poetsen.
  7.3
  0 10
 • Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/6/1/braun-oral-b-pro-5000-24830661.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24834245.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/braun-oral-b-pro-5000-24834475.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/1/braun-oral-b-pro-5000-24837341.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/2/braun-oral-b-pro-5000-24837342.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/3/braun-oral-b-pro-5000-24837343.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/4/braun-oral-b-pro-5000-24837344.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24837345.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/6/braun-oral-b-pro-5000-24837346.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083739.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083740.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083741.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/2/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083742.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/3/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083743.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/4/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083744.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/5/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083745.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/6/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083746.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/7/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083747.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/8/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083748.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083749.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083750.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083751.jpg
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel (6)
  9.423939184105999 (88)
  Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
  Een echte aanrader voor iedereen!!!
  Ik vind het een aanrader voor iedereen, sinds ik hem gebruik zijn mijn tanden witter en glanzender, geen tandplak meer en geen bloedend tandvlees, de smart guide toont hoelang je mag poetsen en als je te hard poetst brand er een rood lampje, echt super, hij toont alles aan voor een perfecte poetsbeurt!
  10.0
  0 10
 • Oral-B PRO 600 Cross Action - CLS Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/3/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084653.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/4/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084654.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/5/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084655.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/6/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084656.jpg
  Oral-B PRO 600 Cross Action - CLS Elektrische Tandenborstel (7)
  7.718224621038126 (3)
  Oral-B PRO 600 Cross Action - CLS Elektrische Tandenborstel
  Prima borstel met een goed poetsresultaat
  De tandenborstel poetst erg goed, laat een glad en fris gevoel in de mond achter en heeft een handige timer (hij stopt dan heel even) om bij te houden wanneer je van kwadrant moet wissel. De opzet tandenborstel zelf rammelt wel een klein beetje. Het opladen duurt ca. 24 uur.
  8.0
  0 10
 • Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/6/braun-white-pro-7000-24903306.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083820.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083821.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083822.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083823.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083824.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083825.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083826.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083827.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/8/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083828.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/9/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083829.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083830.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083831.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083832.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083833.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083834.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083835.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083836.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083837.jpg
  Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (7)
  7.9 (1)
  Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  Super borstel
  Super borstel, heel compleet Handig in gebruik Waar voor zijn geld
  9.3
  0 10
 • Oral-B Oxygen +1000 Center
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/2/1/oral-b-oc20525-19400221.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/2/oral-b-oc20525-19400852.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/0/oral-b-oxygen-1000-center-23121850.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/1/oral-b-oxygen-1000-center-23121851.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/2/oral-b-oxygen-1000-center-23121852.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/3/oral-b-oxygen-1000-center-23121853.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/4/oral-b-oxygen-1000-center-23121854.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/5/oral-b-oxygen-1000-center-23121855.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/6/oral-b-oxygen-1000-center-23121856.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/7/oral-b-oxygen-1000-center-23121857.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/7/1/oral-b-oxygen-1000-center-24115671.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/6/oral-b-oc20525-19400416.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/4/7/oral-b-oc20525-19400447.jpg
  Oral-B Oxygen +1000 Center (4)
  8.25 (1)
  Oral-B Oxygen +1000 Center
  Voldoet aan de verwachtingen.
  De combinatie Waterstraal met borstel geeft een prettig verfrissend resultaat. Apart flossen is niet meer nodig, tenzij er een vleesrest tussen de tanden vast zit.
  10.0
  0 10
 • Oral-B Stages Power Kids - Elektrische tandenborstel met Disney Mickey Mouse
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/8/9/oral-b-stages-kids-mickey-mouse-23126489.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/0/oral-b-stages-kids-mickey-mouse-23126490.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/1/oral-b-stages-kids-mickey-mouse-23126491.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/8/1/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-25111681.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/0/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-38219710.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/1/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-38219711.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/2/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-38219712.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/3/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-38219713.jpg
  Oral-B Stages Power Kids - Elektrische tandenborstel met Disney Mickey Mouse (7)
  7.5 (2)
  Oral-B Stages Power Kids - Elektrische tandenborstel met Disney Mickey Mouse
  leuke tandenborstel
  Goede tandenborstel. Muziekje stimuleert tot langer poetsen. Minpunten: Muziekje is heel zacht Meegeleverde oplader is eenvoudig wit i.p.v leuk blauw op de foto.. beetje jammer
  8.0
  0 10
 • Oral-B Stages Power Kids - Elektrische tandenborstel met Disney Mickey Mouse
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/8/9/oral-b-stages-kids-mickey-mouse-23126489.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/0/oral-b-stages-kids-mickey-mouse-23126490.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/1/oral-b-stages-kids-mickey-mouse-23126491.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/8/1/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-25111681.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/0/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-38219710.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/1/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-38219711.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/2/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-38219712.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/3/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-38219713.jpg
  Oral-B Stages Power Kids - Elektrische tandenborstel met Disney Mickey Mouse (7)
  7.5 (2)
  Oral-B Stages Power Kids - Elektrische tandenborstel met Disney Mickey Mouse
  De tandenborstel is prima en de kleine jongen (3jaar) vindt tandenpoetsen veel leuker...
  De tandenborstel is prima en de kleine jongen (3jaar) vindt tandenpoetsen veel leuker. Het muziekje is heel erg zacht en je kunt alleen horen als je er met je neus bovenop staat. wat heel erg tegenvalt is dat de tandenborstel wordt afgebeeld met een blauwe oplader met mickeymouse en dat wij tot twee keer toe een simpel wit opladertje kregen (zowel bij Megapool als bij MediaMarkt) dus retourneren, bij Megapool voor eigen rekening!. Vergelijk.nl heeft de zaak prima opgelost en de gemaakte kosten worden vergoed.
  8.0
  0 10
 • Water Pik WP 100 Ultra
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
  Water Pik WP 100 Ultra (11)
  8.325120463191139 (4)
  Water Pik WP 100 Ultra
  super alleen snel slang kapot
  Super apparaat tanden worden na het poesten nog schoner . Ik heb hem al 3 jaar wel al na 2 jaar een nieuwe moeten aanschaven nu deze na een jaar ook alweer kapot bij de slang vorige ook. Wie weet waar de fabriek zit van dit merk.? Voor je tanden is hij geweldig maar na 3 jaar al 2 kapotte door gebroken slang vind ik wel erg.!
  9.3
  0 10
 • Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/1/2/oral-b-pc-1000-19176912.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/6/oral-b-pc-1000-19191416.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/7/oral-b-pc-1000-23126457.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/8/oral-b-pc-1000-23126458.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/9/oral-b-pc-1000-23126459.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/0/oral-b-pc-1000-23126460.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/oral-b-pc-1000-23126461.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/2/oral-b-pc-1000-23126462.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/4/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091674.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/5/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091675.jpg
  Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel (4)
  7.7 (2)
  Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
  super
  de tandenborstel is super goed. mijn oude was stuk gegaan en deze is stukke beter had ik eerder moeten hebben. schone tanden met deze super tandenborstel is verzekerd. gewoon super.
  8.3
  0 10
 • Water Pik WP 100 Ultra
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
  Water Pik WP 100 Ultra (11)
  8.325120463191139 (4)
  Water Pik WP 100 Ultra
  Je moet nog wel je tanden poetsen maar het is een geweldig ding
  Je moet nog wel je tanden poetsen maar het is een geweldig ding! Niets geen tandenstokers meer nodig of flossdraad! Echt een aanrader!
  7.7
  0 10
 • Water Pik WP 100 Ultra
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
  Water Pik WP 100 Ultra (11)
  8.325120463191139 (4)
  Water Pik WP 100 Ultra
  Mij valt het apparaat tegen
  Mij valt het apparaat tegen. Het heeft voor mij geen enkele meerwaarde gehad. Geen effect. De oude vertrouwde tandenstoker en tandenrager zijn weer voor de dag gehaald. Ook mijn tandarts zag geen effect. Hij vond deze inverstering jammer van mijn geld. Hij omschreef de werking van het apparaat als een olietanker die wordt schoongespoten met een tuinslang!
  5.7
  0 10
 • Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/2/2/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19191422.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/8/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240858.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/9/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240859.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/0/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240860.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/1/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240861.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/2/9/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19193129.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/2/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19193222.jpg
  Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel (8)
  7.168852459016393 (2)
  Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel
  De verkoper in de winkel heeft mij deze aangeraden
  De verkoper in de winkel heeft mij deze aangeraden. Eerst was ik nogal sceptisch maar achteraf gezien ben ik toch wel tevreden. Heb het de kinderen maar 1 keer moeten uitleggen ze gebruiken hem nu al zelfstandig. Het is wel altijd even vechten wie hem het eerst mag gebruiken. Ik overweeg er nog een bij te kopen.
  7.7
  0 10
Elektrische Tandenborstels 7.9 (517)
273
 • tandenborstel_frequentie_oscilaties_:
  • tandenborstel_frequentie_oscilaties__8800 - 22
   • tandenborstel_frequentie_oscilaties__8800_27000 - 46
    • tandenborstel_frequentie_oscilaties__27000 - 23
    • bedoeld_voor:
     • volwassene - 114
      • kind - 9
      • druksensor:
       • ja - 51
       • timer:
        • ja - 101
         • nee - 2
         • 3d_effect:
          • ja - 65
           • nee - 6
           • tandenborstel_frequentie_pulsaties_:
            • tandenborstel_frequentie_pulsaties__15000.0 - 2
             • tandenborstel_frequentie_pulsaties__20000.0 - 30
              • tandenborstel_frequentie_pulsaties__26000.0 - 1
               • tandenborstel_frequentie_pulsaties__31000.0 - 13
                • tandenborstel_frequentie_pulsaties__40000.0 - 37
                • aantal_handvatten_opgenomen:
                 • aantal_handvatten_opgenomen_1.0 - 107
                  • aantal_handvatten_opgenomen_2.0 - 13
                  • price:
                   • price_20 - 79
                    • price_20_40 - 72
                     • price_40_75 - 54
                      • price_75 - 68
                      • kleur:
                       • wit - 105
                        • blauw - 60
                         • groen - 17
                          • zilver - 12
                           • turkoois - 8
                            • zwart - 8
                             • multi - 7
                              • roze - 7
                               • grijs - 4
                                • white - 3
                                 • chroom - 2
                                  • rood - 2
                                   • cyaan - 1
                                    • geel - 1
                                     • roestvrijstaal - 1
                                     • brand:
                                      • oral_b - 122
                                       • philips - 44
                                        • braun - 30
                                         • water_pik - 17
                                          • philips_sonicare - 14
                                           • panasonic - 13
                                            • sonicare - 13
                                             • aeg - 4
                                              • grundig - 4
                                               • avanto - 3
                                                • beurer - 2
                                                 • emmi_dent - 2
                                                  • bestron - 1
                                                   • blend_a_med - 1
                                                    • emag - 1
                                                     • omron - 1
                                                      • rident - 1
                                                      • soort:
                                                       • roterende_oscillerende_tandenborstel - 50
                                                        • rotating_oscillating_toothbrush - 14
                                                         • sonische_tandenborstel - 12
                                                          • driezone_reiniging - 9
                                                           • oscillating_toothbrush - 3
                                                            • oscillerende_tandenborstel - 2
                                                             • sonic_toothbrush - 2
                                                              • vibrerende_tandenborstel - 1
                                                              • tandenborstel_modi:
                                                               • dagelijkse_verzorging - 88
                                                                • delicaat - 50
                                                                 • whitening - 42
                                                                  • grondige_reiniging - 40
                                                                   • tandvleesverzorging - 40
                                                                    • massage - 17
                                                                     • polijsten - 14
                                                                      • pulserend - 13
                                                                       • refresh - 3
                                                                        • standaard - 1
                                                                        0 - 24
                                                                        • Oral-B PRO 6000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/0/braun-pro-6000-24900950.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/1/braun-pro-6000-24900951.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/2/braun-pro-6000-24900952.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/3/braun-pro-6000-24900953.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/3/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083803.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/4/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083804.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/5/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083805.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/6/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083806.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/7/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083807.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/8/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083808.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/9/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083809.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/0/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083810.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/1/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083811.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/2/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083812.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/3/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083813.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/4/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083814.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/5/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083815.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/6/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083816.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/7/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083817.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/8/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083818.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/9/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083819.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/6/7/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045467.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/6/8/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045468.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/6/9/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045469.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/7/0/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045470.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/7/1/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045471.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/7/2/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045472.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/7/3/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045473.jpg
                                                                         Oral-B PRO 6000 Elektrische Tandenborstel (12)
                                                                         Oral-B PRO 6000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         104.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         104.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         14
                                                                         most_sold
                                                                        • Water Pik WP 100 Ultra
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
                                                                         Water Pik WP 100 Ultra (11)
                                                                         8.325120463191139 (4)
                                                                         Water Pik WP 100 Ultra
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         79.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         79.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         5
                                                                         good_buy
                                                                        • Oral-B Professional Care 650 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/7/braun-oral-b-pc-650-077770-21329247.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/3/braun-oral-b-pc-650-077770-23498313.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/9/braun-oral-b-pc-650-077770-23701099.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/0/0/braun-oral-b-pc-650-077770-23701100.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/0/1/braun-oral-b-pc-650-077770-23701101.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/0/2/braun-oral-b-pc-650-077770-23701102.jpg
                                                                         Oral-B Professional Care 650 Elektrische Tandenborstel (8)
                                                                         Oral-B Professional Care 650 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         44.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         44.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         3
                                                                        • Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/2/2/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19191422.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/8/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240858.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/9/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240859.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/0/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240860.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/1/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-23240861.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/2/9/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19193129.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/2/oral-b-ap-900-tx-kids-d-9513-19193222.jpg
                                                                         Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel (8)
                                                                         7.168852459016393 (2)
                                                                         Oral-B Vitality Kids Elektrische Tandenborstel
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         19.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         19.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         9
                                                                        • Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/6/braun-white-pro-7000-24903306.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083820.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083821.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083822.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083823.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083824.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083825.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083826.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083827.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/8/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083828.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/9/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083829.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083830.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083831.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083832.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083833.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083834.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083835.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083836.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083837.jpg
                                                                         Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (7)
                                                                         7.9 (1)
                                                                         Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.452043968319776 (174)
                                                                         169, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.452043968319776 (174)
                                                                         169, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         5
                                                                        • Oral-B TriZone 5500 + Smart Guide
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/5/braun-oral-b-trizone-5500-d34-545-5x-smartguide-078913-21470105.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/7/7/oral-b-trizone-5500-smart-guide-23700977.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/7/8/oral-b-trizone-5500-smart-guide-23700978.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/7/9/oral-b-trizone-5500-smart-guide-23700979.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/8/0/oral-b-trizone-5500-smart-guide-23700980.jpg
                                                                         Oral-B TriZone 5500 + Smart Guide (7)
                                                                         Oral-B TriZone 5500 + Smart Guide
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         97.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         97.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         3
                                                                        • Oral-B PRO 600 Cross Action - CLS Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/3/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084653.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/4/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084654.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/5/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084655.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/5/6/braun-pro-600-cross-action-cls-electric-toothbrush-25084656.jpg
                                                                         Oral-B PRO 600 Cross Action - CLS Elektrische Tandenborstel (7)
                                                                         7.718224621038126 (3)
                                                                         Oral-B PRO 600 Cross Action - CLS Elektrische Tandenborstel
                                                                         Blokker.be Blokker.be
                                                                         32.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Blokker.be Blokker.be
                                                                         32.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         2
                                                                        • Oral-B Stages Power Kids - Elektrische tandenborstel met Disney Mickey Mouse
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/8/9/oral-b-stages-kids-mickey-mouse-23126489.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/0/oral-b-stages-kids-mickey-mouse-23126490.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/1/oral-b-stages-kids-mickey-mouse-23126491.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/8/1/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-25111681.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/0/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-38219710.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/1/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-38219711.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/2/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-38219712.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/3/oral-b-kids-mickey-mouse-electric-toothbrush-38219713.jpg
                                                                         Oral-B Stages Power Kids - Elektrische tandenborstel met Disney Mickey Mouse (7)
                                                                         7.5 (2)
                                                                         Oral-B Stages Power Kids - Elektrische tandenborstel met Disney Mickey Mouse
                                                                         Conrad.be Conrad.be
                                                                         8.303981591588363 (140)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/2.2.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         26.94, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                         Conrad.be Conrad.be
                                                                         8.303981591588363 (140)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/2.2.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         26.94, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                         17
                                                                        • Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/7/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085357.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/8/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085358.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/9/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085359.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/0/braun-pro700-cross-action-electric-toothbrush-25085360.jpg
                                                                         Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel (7)
                                                                         7.766318802473967 (12)
                                                                         Oral-B PRO 700 Cross Action Elektrische Tandenborstel
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         41.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         41.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         5
                                                                        • Oral-B PRO 4000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/2/braun-oral-b-pro-4000-24830652.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/3/braun-oral-b-pro-4000-24830653.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/4/braun-oral-b-pro-4000-24830654.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/5/braun-oral-b-pro-4000-24830655.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/6/braun-oral-b-pro-4000-24830656.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/7/braun-oral-b-pro-4000-24830657.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/3/braun-oral-b-pro-4000-24834243.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/3/braun-oral-b-pro-4000-24834473.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/0/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083730.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/1/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083731.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/2/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083732.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/3/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083733.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/4/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083734.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/5/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083735.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/6/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083736.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/7/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083737.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/8/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083738.jpg
                                                                         Oral-B PRO 4000 Elektrische Tandenborstel (6)
                                                                         Oral-B PRO 4000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         78.60, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         78.60, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         16
                                                                        • Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/6/1/braun-oral-b-pro-5000-24830661.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24834245.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/braun-oral-b-pro-5000-24834475.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/1/braun-oral-b-pro-5000-24837341.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/2/braun-oral-b-pro-5000-24837342.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/3/braun-oral-b-pro-5000-24837343.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/4/braun-oral-b-pro-5000-24837344.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/5/braun-oral-b-pro-5000-24837345.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/4/6/braun-oral-b-pro-5000-24837346.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083739.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083740.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083741.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/2/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083742.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/3/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083743.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/4/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083744.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/5/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083745.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/6/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083746.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/7/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083747.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/8/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083748.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/9/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083749.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/0/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083750.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/1/braun-pro-5000-electric-toothbrush-25083751.jpg
                                                                         Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel (6)
                                                                         9.423939184105999 (88)
                                                                         Oral-B PRO 5000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Bol.com Bol.com
                                                                         6.310952914090657 (25)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/2.2.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         114.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Bol.com Bol.com
                                                                         6.310952914090657 (25)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/2.2.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         114.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         7
                                                                         good_buy
                                                                         best_reviewed
                                                                        • Oral-B PRO 650 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/6/braun-pro-650-electric-toothbrush-25085726.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/7/braun-pro-650-electric-toothbrush-25085727.jpg
                                                                         Oral-B PRO 650 Elektrische Tandenborstel (5)
                                                                         Oral-B PRO 650 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Conrad.be Conrad.be
                                                                         8.303981591588363 (140)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/2.2.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         39.99, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                         Conrad.be Conrad.be
                                                                         8.303981591588363 (140)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/2.2.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         39.99, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                         3
                                                                        • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
                                                                         Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (5)
                                                                         8.91075814818076 (107)
                                                                         Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         48.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Tandenborstel.com Tandenborstel.com
                                                                         48.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         14
                                                                         good_buy
                                                                        • Oral-B PRO 2500 + Travel Case Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/1/braun-oral-b-pro-2500-black-25002851.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/2/braun-oral-b-pro-2500-black-25002852.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/3/braun-oral-b-pro-2500-black-25002853.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/4/braun-oral-b-pro-2500-black-25002854.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/5/braun-oral-b-pro-2500-black-25002855.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/6/braun-oral-b-pro-2500-black-25002856.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/5/braun-oral-b-pro-2500-black-25004495.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/9/6/oral-b-pro-2500-travel-case-electric-toothbrush-25122696.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/9/7/oral-b-pro-2500-travel-case-electric-toothbrush-25122697.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/9/8/oral-b-pro-2500-travel-case-electric-toothbrush-25122698.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/9/9/oral-b-pro-2500-travel-case-electric-toothbrush-25122699.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/0/0/oral-b-pro-2500-travel-case-electric-toothbrush-25122700.jpg
                                                                         Oral-B PRO 2500 + Travel Case Elektrische Tandenborstel (5)
                                                                         Oral-B PRO 2500 + Travel Case Elektrische Tandenborstel
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         63.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
                                                                         63.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         5
                                                                        • Oral-B PRO 4500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/4/braun-pro-4500-24926604.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/5/braun-pro-4500-24926605.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/6/braun-pro-4500-24926606.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/7/braun-pro-4500-24926607.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/7/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122647.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/8/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122648.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/9/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122649.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/0/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122650.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/1/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122651.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/2/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122652.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/3/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122653.jpg
                                                                         Oral-B PRO 4500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel (4)
                                                                         Oral-B PRO 4500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.452043968319776 (174)
                                                                         130.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.452043968319776 (174)
                                                                         130.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         7
                                                                        • Oral-B Oxygen +1000 Center
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/2/1/oral-b-oc20525-19400221.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/2/oral-b-oc20525-19400852.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/0/oral-b-oxygen-1000-center-23121850.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/1/oral-b-oxygen-1000-center-23121851.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/2/oral-b-oxygen-1000-center-23121852.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/3/oral-b-oxygen-1000-center-23121853.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/4/oral-b-oxygen-1000-center-23121854.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/5/oral-b-oxygen-1000-center-23121855.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/6/oral-b-oxygen-1000-center-23121856.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/7/oral-b-oxygen-1000-center-23121857.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/7/1/oral-b-oxygen-1000-center-24115671.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/6/oral-b-oc20525-19400416.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/4/7/oral-b-oc20525-19400447.jpg
                                                                         Oral-B Oxygen +1000 Center (4)
                                                                         8.25 (1)
                                                                         Oral-B Oxygen +1000 Center
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.452043968319776 (174)
                                                                         129, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.452043968319776 (174)
                                                                         129, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                         3
                                                                         good_buy
                                                                        • Water Pik WP 660
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/water-pik-wp-660-27527225.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/8/5/water-pik-wp-660-27762385.jpg
                                                                         Water Pik WP 660 (4)
                                                                         Water Pik WP 660
                                                                         Bol.com Bol.com
                                                                         6.310952914090657 (25)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/2.2.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         132.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Bol.com Bol.com
                                                                         6.310952914090657 (25)
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/s/2.2.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                         132.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         3
                                                                        • Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/1/2/oral-b-pc-1000-19176912.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/6/oral-b-pc-1000-19191416.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/7/oral-b-pc-1000-23126457.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/8/oral-b-pc-1000-23126458.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/9/oral-b-pc-1000-23126459.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/0/oral-b-pc-1000-23126460.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/oral-b-pc-1000-23126461.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/2/oral-b-pc-1000-23126462.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/4/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091674.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/5/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091675.jpg
                                                                         Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel (4)
                                                                         7.7 (2)
                                                                         Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Voordeeldrogisterij.nl Voordeeldrogisterij.nl
                                                                         59.24, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Voordeeldrogisterij.nl Voordeeldrogisterij.nl
                                                                         59.24, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         8
                                                                        • Oral-B PRO 6500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/1/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922401.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/2/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922402.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/3/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922403.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/4/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922404.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/7/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122637.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/8/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122638.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/9/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122639.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/0/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122640.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/1/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122641.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/2/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122642.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/3/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122643.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/4/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122644.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/5/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122645.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/6/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122646.jpg
                                                                         Oral-B PRO 6500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel (4)
                                                                         Oral-B PRO 6500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                         Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                         199, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                         Bestekeus.be Bestekeus.be
                                                                         199, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                         2
                                                                        • Braun Professional Care OxyJet
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/6/7/braun-oral-b-pc-oxyjet-17555667.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/3/oral-b-pc-oxyjet-23863753.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/2/braun-oral-b-pc-oxyjet-17341962.jpg
                                                                         Braun Professional Care OxyJet (4)
                                                                         Braun Professional Care OxyJet
                                                                         Alternate.be Alternate.be
                                                                         71.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Alternate.be Alternate.be
                                                                         71.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         5
                                                                        • Bestron DSA 3500 /C/R
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/1/bestron-dsa-3500-c-r-7812211.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/6/bestron-dsa-3500-c-r-18483206.jpg
                                                                         Bestron DSA 3500 /C/R (4)
                                                                         Bestron DSA 3500 /C/R
                                                                         Drogisterij.net Drogisterij.net
                                                                         17.54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Drogisterij.net Drogisterij.net
                                                                         17.54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         2
                                                                        • Oral-B PRO 650 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/2/braun-oral-b-pro-650-24922372.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/3/braun-oral-b-pro-650-24922373.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/4/braun-oral-b-pro-650-24922374.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/braun-oral-b-pro-650-24922375.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/6/braun-oral-b-pro-650-24922376.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/5/oral-b-pro-650-bonus-handle-electric-toothbrush-25122615.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/6/oral-b-pro-650-bonus-handle-electric-toothbrush-25122616.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/7/oral-b-pro-650-bonus-handle-electric-toothbrush-25122617.jpg
                                                                         Oral-B PRO 650 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel (4)
                                                                         Oral-B PRO 650 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.452043968319776 (174)
                                                                         54.3, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Artencraft.be Artencraft.be
                                                                         8.452043968319776 (174)
                                                                         54.3, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         6
                                                                        • Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/0/braun-oral-b-pro-600-24830640.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/1/braun-oral-b-pro-600-24830641.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/2/braun-oral-b-pro-600-24830642.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/3/braun-oral-b-pro-600-24830643.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/4/braun-oral-b-pro-600-24830644.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/5/braun-oral-b-pro-600-24830645.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/1/braun-oral-b-pro-600-24834241.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/1/braun-oral-b-pro-600-24834471.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/1/3/braun-oral-b-pro-600-24834913.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/5/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083725.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/6/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083726.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/7/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083727.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/8/braun-pro600-cross-action-box-electric-toothbrush-25083728.jpg
                                                                         Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel (4)
                                                                         8.076366748977579 (63)
                                                                         Oral-B PRO 600 Cross Action - BOX Elektrische Tandenborstel
                                                                         Alternate.be Alternate.be
                                                                         36.44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         Alternate.be Alternate.be
                                                                         36.44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                         7
                                                                         good_buy
                                                                        • Oral-B TriZone 700 Elektrische Tandenborstel
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/5/oral-b-trizone-700-electric-toothbrush-25112425.jpg
                                                                         • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/6/oral-b-trizone-700-electric-toothbrush-25112426.jpg
                                                                         • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/7/oral-b-trizone-700-electric-toothbrush-25112427.jpg
                                                                         • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/5/9/oral-b-trizone-700-electric-toothbrush-25121959.jpg
                                                                         • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/0/8/oral-b-trizone-700-electric-toothbrush-25122108.jpg
                                                                         Oral-B TriZone 700 Elektrische Tandenborstel (4)
                                                                         Oral-B TriZone 700 Elektrische Tandenborstel
                                                                         Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                         50.65, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         Starplusshop.be Starplusshop.be
                                                                         50.65, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                         2
                                                                        2 12
                                                                        • Merk (brand):
                                                                        • Prijs (price):
                                                                         • < 20 € (price_20)
                                                                         • 20 € - 40 € (price_20_40)
                                                                         • 40 € - 75 € (price_40_75)
                                                                         • ≥ 75 € (price_75)
                                                                        • Type tandenborstel (soort):
                                                                         • Driezone reiniging (driezone_reiniging)
                                                                         • Oscillating toothbrush (oscillating_toothbrush)
                                                                         • Oscillerende tandenborstel (oscillerende_tandenborstel)
                                                                         • Rotating-oscillating toothbrush (rotating_oscillating_toothbrush)
                                                                         • Roterende-oscillerende tandenborstel (roterende_oscillerende_tandenborstel)
                                                                         • Sonic toothbrush (sonic_toothbrush)
                                                                         • Sonische tandenborstel (sonische_tandenborstel)
                                                                         • Vibrerende tandenborstel (vibrerende_tandenborstel)
                                                                        • Timer (timer):
                                                                         • Ja (ja)
                                                                         • Nee (nee)
                                                                        • Bedoeld voor (bedoeld_voor):
                                                                         • Kind (kind)
                                                                         • Volwassene (volwassene)
                                                                        • Poetsstanden (tandenborstel_modi):
                                                                         • Dagelijkse verzorging (dagelijkse_verzorging)
                                                                         • Delicaat (delicaat)
                                                                         • Grondige reiniging (grondige_reiniging)
                                                                         • Massage (massage)
                                                                         • Polijsten (polijsten)
                                                                         • Pulserend (pulserend)
                                                                         • Refresh (refresh)
                                                                         • Standaard (standaard)
                                                                         • Tandvleesverzorging (tandvleesverzorging)
                                                                         • Whitening (whitening)
                                                                        • Aantal tandenborstels (aantal_handvatten_opgenomen):
                                                                         • 1 stuks (aantal_handvatten_opgenomen_1.0)
                                                                         • 2 stuks (aantal_handvatten_opgenomen_2.0)
                                                                        • 3D effect (3d_effect):
                                                                         • Ja (ja)
                                                                         • Nee (nee)
                                                                        • Poetsdruksensor (druksensor):
                                                                         • Ja (ja)
                                                                        • Pulserende bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties_):
                                                                         • 15000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__15000.0)
                                                                         • 20000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__20000.0)
                                                                         • 26000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__26000.0)
                                                                         • 31000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__31000.0)
                                                                         • 40000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__40000.0)
                                                                        • Poetsbewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties_):
                                                                         • < 8800 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties__8800)
                                                                         • 8800 bewegingen per minuut - 27000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties__8800_27000)
                                                                         • ≥ 27000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties__27000)
                                                                        • Kleur (kleur):
                                                                         • Blauw (blauw)
                                                                         • Chroom (chroom)
                                                                         • Cyaan (cyaan)
                                                                         • Geel (geel)
                                                                         • Grijs (grijs)
                                                                         • Groen (groen)
                                                                         • Multi (multi)
                                                                         • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                                         • Rood (rood)
                                                                         • Roze (roze)
                                                                         • Turkoois (turkoois)
                                                                         • White (white)
                                                                         • Wit (wit)
                                                                         • Zilver (zilver)
                                                                         • Zwart (zwart)
                                                                        • Productgroepen (siblingcategory):
                                                                        • Tel. +31 (0)30 214 5004
                                                                        • WhatsApp +31 (0)6-15 19 74 74
                                                                        • blijmakers@vergelijk.be