x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

elektrische tandenborstel

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in elektrische tandenborstel categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Met een goede mondhygiëne houd je je gebit schoon en gezond. Tanden poetsen vormt hiervoor de basis en dat is ook de reden waarom het aangeraden wordt om minimaal tweemaal per dag je tanden te poetsen. Een elektrische tandenborstel komt beter bij de moeilijk bereikbare plekjes dan een gewone tandenborstel en helpt je om tandplak op een makkelijke manier te verwijderen. Jij bent op zoek naar een elektrische tandenborstel en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je eerst een aantal kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens: Vergelijk hier elektrische tandenborstels!


  Bekende merken elektrische tandenborstels zijn: Bestron, Braun (in samenwerking met Oral B) en Philips.

  Kooptips elektrische tandenborstel
  Houd met de aankoop van een elektrische tandenborstel rekening met het volgende:
   

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!

   

   

   

   

   

   

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!

  1. Poetstechniek: je kunt kiezen voor een roterende of een sonische elektrische tandenborstel. Maar het is alleen voor de roterende tandenborstel wetenschappelijk aangetoond dat hij beter poetst dan de handtandenborstel.
  2. Timer: poets je meestal minder dan twee minuten of heb je geen idee hoe lang je poetst? Kies dan voor een tandenborstel met een timer, die geeft een seintje op het moment dat je lang genoeg gepoetst hebt.
  3. Aantal rotaties: het aantal rotaties van een elektrische tandenborstel wordt uitgedrukt per minuut. Over het algemeen geldt: hoe meer rotaties, hoe beter het poetsresultaat.
  4. Plaque control: heb je veel last van tandplak of koffie-, thee- en tabakaanslag? Kies dan een tandenborstel met plaque control. Die verwijdert tandplak en aanslag makkelijker.
  5. Gevoelig tandvlees: wil je jouw tandvlees optimaal te beschermen, kies dan voor een tandenborstel met poetskrachtbeveiliging. Door middel van een terugslagfunctie zorgt deze beveiliging ervoor dat de druk op je tandvlees niet te hoog wordt.
  6. Kinderen: speciaal voor kinderen zijn er elektrische tandenborstels in leuke kleuren, met figuurtjes, lichtjes en zelfs geluid zodat ze gestimuleerd worden goed te poetsen.
  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een elektrische tandenborstel. Bekijk en vergelijk dan hier alle elektrische tandenborstels!

  Soorten elektronische tandenborstels
  Er bestaan twee typen elektrische tandenborstels, namelijk de roterende elektrische tandenborstel en de sonische elektrische tandenborstel. De technieken vormen hierbij de verschillen tussen de typen.
   
  • Roterend: roterende elektrische tandenborstels maken een ronddraaiende heen en weer gaande beweging. Ze hebben een kleine, ronde borstelkop. Hierdoor is het makkelijker om tandplak te verwijderen op moeilijk bereikbare plaatsen. Ze zijn het populairst en het meest effectief.
   • Pulserend: aan de nieuwste roterende tandenborstels is een pulserende techniek toegevoegd. Hierbij beweegt de borstelkop in een hoge snelheid naar de tand toe. Zo komen de borstelharen beter tussen de tanden en kiezen.
  • Sonisch: sonische elektrische tandenborstel maken een zijwaartse heen en weer gaande beweging. Daarnaast hebben de sonische tandenborstels de vertrouwde vorm van de gewone handtandenborstel. Het gevoel van poetsen komt hierdoor meer overeen met dat van handmatig poetsen. Hoewel het nog niet wetenschappelijk aangetoond is dat ze beter reinigen dan gewone handtandenborstels (wat wel het geval is bij de roterende elektrische tandenborstel), is het voordeel wél dat de sonische tandenborstel automatisch de juiste poetsbeweging voor je maakt.

  Functies en eigenschappen elektrische tandenborstel
  Hieronder worden de eigenschappen besproken waar een elektrische tandenborstel over kan beschikken:
   
  • Vergelijk hier elektrische tanborstels!Informatiechip: elektrische tandenborstels kunnen over een informatiechip beschikken. Hiermee kun je aan de hand van een start- en stoptimer de poetstijd registreren. Je krijgt een seintje als je lang genoeg gepoetst hebt. Bovendien geeft zo'n informatiechip vaak aan wanneer de opzetborstel vervangen dient te worden.
  • Oplaadbaar: de meeste elektrische tandenborstels zijn oplaadbaar. Enkele elektrische tandenborstels werken echter op batterijen, maar beide tandenborstels hebben dezelfde werking. Werkt je tandenborstel op batterijen, dan is het goedkoper om oplaadbare batterijen en een batterijoplader aan te schaffen dan iedere keer nieuwe batterijen.
  • Poetskrachtbeveiliging: om je tandvlees optimaal te beschermen hebben sommige elektrische tandenborstels ook een poetskrachtbeveiliging. Hierbij stelt een poetskrachtsensor de terugslagfunctie in werking. Deze terugslagfunctie zorgt er dan voor dat de druk op het tandvlees niet te hoog wordt.
  • Vorm: de vorm van elektrische tandenborstels is de laatste jaren enorm gegroeid. Zo is er ook een ergonomische steel met nopjes die meeveert zodat deze niet uit de hand glijdt en goed op de wastafel blijft liggen.
  • Aantal snelheden: bij sommige tandenborstels kun je verschillende snelheden instellen.
  • Aantal rotaties en pulsaties: het aantal rotaties en pulsaties wordt uitgedrukt per minuut. Over het algemeen geldt: hoe meer rotaties en pulsaties per minuut, hoe beter het poetsresultaat.

  Tips voor elektrisch poetsen

  Met de onderstaande tips poets je jouw tanden altijd op de juiste manier!
  1. Plaats de tandenborstel een beetje schuin op je tand of kies, vlakbij het tandvlees.
  2. Laat de elektrische tandenborstel het werk doen (maak geen poetsbeweging).
  3. Houd een vaste volgorde aan (binnenvlakken, buitenvlakken, kauwvlakken) om te voorkomen dat je een plekje vergeet.
  4. Oefen weinig druk uit op je tandenborstel om te voorkomen dat je tandglazuur beschadigt.
  5. Stop niet met poetsen voordat de timer aangeeft dat je klaar bent.
  6. Ook bij poetsen met elektrische tandenborstels is het onmisbaar om een keer per dag met flosdraad of tandenstoker de ruimte tussen de tanden en kiezen te reinigen en na te spoelen met mondwater.
  7. Gebruik geen harde borstel.
  8. Laad je tandenborstel op als hij minder bewegingen maakt, dit duidt namelijk op een zwakke batterij.
  9. Vervang je borstel op tijd, dit zie je behalve aan kromme haartjes ook aan de vervagende kleuren.

  Accessoires elektrische tandenborstel
  De onderstaande accessoires kunnen meegeleverd worden met een elektrische tandenborstel:Vergelijk hier elektrische tandenborstels!
   
  • Extra opzetborstels
  • Docking station:de meeste elektrische tandenborstels hebben docking stations waar je je  tandenborstel in neer kunt zetten, opladen en waar je eventueel je opzetborstels in kunt bewaren.
  • Muurbevestiging
  • Monddouche
  • Reisetui

  Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je terecht in de verklarende woordenlijst. Heb je na het lezen van deze informatie nog meer vragen, kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over de elektrische tandenborstel.

  Of bekijk en vergelijk hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!


   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!Poetst een elektrische tandenborstel beter dan een handtandenborstel?
  Hoef ik met een elektrische tandenborstel minder lang te poetsen dan met een handtandenborstel?
  Is een elektrische tandenborstel ook geschikt voor kinderen?
  Waar kan ik opzetborstels voor de elektrische tandenborstel kopen?
  Moet ik voor een elektrische tandenborstel een verwijderingsbijdrage betalen?

  Wil je meteen beginnen met het vergelijken van elektrische tandenborstels? Bekijk en vergelijk dan hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!

  Poetst een elektrische tandenborstel beter dan een handtandenborstel?
  Ja, een elektrische tandenborstel is vanwege de snelle bewegingen effectiever in het poetsen dan de handtandenborstel. Dit komt omdat de kop van de tandenborstel zeer snel beweegt. Dit is met name voor mensen die gaatjes krijgen op moeilijk te poetsen plekken een reden om met een elektrische tandenborstel te poetsen.

  Hoef ik met een elektrische tandenborstel minder lang te poetsen dan met een handtandenborstel?
  Nee, dat is een fabeltje. Zowel met een elektrische tandeborstel als met een handtandenborstel wordt aangeraden om 2 minuten te poetsen. De meeste elektrische tandenborstels hebben een timer die aangeeft wanneer deze tijd verstreken is zodat je weet wanneer je lang genoeg gepoetst hebt.

  Is een elektrische tandenborstel ook geschikt voor kinderen?Vergelijk hier elektrische tandenborstels!
  Ja, een elektrische tandenborstel is geschikt voor kinderen. De tandenborstel maakt zelf de juiste poetsbeweging, wat een handige hulp is voor kinderen. En speciaal voor de kleintjes zijn er elektrische tandenborstels in leuke kleuren en met figuurtjes, zodat ze gestimuleerd worden goed te poetsen.

  Waar kan ik opzetborstels voor de elektrische tandenborstel kopen?
  Opzetborstels voor je elektrische tandenborstel koop je bij een drogisterij of bij winkels waar je elektrische tandenborstels kunt kopen.

  Moet ik voor een elektrische tandenborstel een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude, maar voor een elektrische tandenborstel hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Bekijk en vergelijk hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen voor elektrische tandenborstels.

  Wil je meteen op zoek naar een elektrische tandenborstel? Bekijk en vergelijk dan hier elektrische tandenborstels!

  Aantal rotaties en pulsaties
  Het aantal rotaties en pulsaties wordt uitgedrukt per minuut.

  Aantal snelheden
  Dit veld geeft aan of je de borstel met verschillende snelheden kunt laten roteren, dan wel pulseren.

  Muurbevestiging
  Sommige elektrische tandenborstels worden geleverd met een handige muurkit waarin je de tandenborstel kunt plaatsen.

  Oplaadbaar
  De meeste elektrische tandenborstels zijn oplaadbaar. Enkelen werken echter op batterijen, maar deze hebben dezelfde werking. Verder is aangegeven wat de gebruiksduur is van een volledig opgeladen tandenborstel.

  Opzetborstels
  Vaak worden een of meerdere opzetborstels bijgeleverd, aangegeven is hoeveel dit er zijn. Daarnaast zijn opzetborstels los verkrijgbaar, onder andere bij de drogist.

  Plaque control
  Een tandenborstel met plaque control verwijdert nog makkelijker plak en koffie-, thee en tabakaanslag.

  Vergelijk hier elektrische tandenborstels!Poetskrachtbeveiliging
  Om het tandvlees optimaal te beschermen hebben sommige modellen een poetskrachtbeveiliging. Een terugslagfunctie zorgt er dan voor dat de druk op het tandvlees niet te hoog wordt.

  Stop- en starttimer
  Aangeraden wordt om twee minuten te poetsen. Een stop- en starttimer geeft aan wanneer deze tijd verstreken is zodat je weet wanneer je lang genoeg gepoetst hebt.

  Traploos regelbaar
  Dit veld geeft aan of er op de tandenborstel een mechanisme zit, waarmee je de snelheid van het aantal pulsaties en of rotaties traploos ik kunt stellen.

  Waterdicht
  Sommige tandenborstels zijn waterdicht: je kunt ze makkelijk onder de kraan afspoelen.

  Bekijk en vergelijk hier elektrische tandenborstels en vind de beste koop!

 • Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/7/braun-black-pro-7000-24903307.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/8/braun-black-pro-7000-25083838.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/9/braun-black-pro-7000-25083839.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/0/braun-black-pro-7000-25083840.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/1/braun-black-pro-7000-25083841.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/2/braun-black-pro-7000-25083842.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/3/braun-black-pro-7000-25083843.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/4/braun-black-pro-7000-25083844.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/5/braun-black-pro-7000-25083845.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/6/braun-black-pro-7000-25083846.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/7/braun-black-pro-7000-25083847.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/8/braun-black-pro-7000-25083848.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/9/braun-black-pro-7000-25083849.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/0/braun-black-pro-7000-25083850.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/1/braun-black-pro-7000-25083851.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/2/braun-black-pro-7000-25083852.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/3/braun-black-pro-7000-25083853.jpg
  Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (4)
  9.351636405976473 (107)
  Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  Fantastische aanrader !
  Ik heb nu al een paar weken de tandenborstel Oral B pro 7000 uitgeprobeerd en ben uitermate tevreden. Het is een plezier om er je tanden mee te poetsen. De druksensor geeft je aan wanneer je teveel druk uitoefent op je tanden en tandvlees . De timer is zeer handig en leuk en helpt je mee om je tanden nog beter te poetsen . Heb de oral b app op mijn gsm geplaatst en via bluetooth kan ik nu alles bijhouden op mijn gsm. Met alle bijgeleverde borstels heb je een complete mondverzorging in huis . De opbergdoos is zeer luxueus afgewerkt en maakt dat je je tandenborstel overal veilig mee kan nemen . De oplaadbeurt duurt wel even maar gaat wel super lang mee . De gebruiksaanwijzing vind ik wel best ingewikkeld . Maar eens alles duidelijk is het een echt plezier en het resultaat is verbluffend . Gedurende een ganse dag mooie gladde tanden . Kortom ik zou hem niet meer kunnen missen . Een echte aanrader . Is wel prijzig maar je krijgt er veel voor terug.
  9.3
  0 10
 • Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/7/braun-black-pro-7000-24903307.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/8/braun-black-pro-7000-25083838.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/9/braun-black-pro-7000-25083839.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/0/braun-black-pro-7000-25083840.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/1/braun-black-pro-7000-25083841.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/2/braun-black-pro-7000-25083842.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/3/braun-black-pro-7000-25083843.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/4/braun-black-pro-7000-25083844.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/5/braun-black-pro-7000-25083845.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/6/braun-black-pro-7000-25083846.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/7/braun-black-pro-7000-25083847.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/8/braun-black-pro-7000-25083848.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/9/braun-black-pro-7000-25083849.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/0/braun-black-pro-7000-25083850.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/1/braun-black-pro-7000-25083851.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/2/braun-black-pro-7000-25083852.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/3/braun-black-pro-7000-25083853.jpg
  Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (4)
  9.351636405976473 (107)
  Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  er bestaat geen betere
  Ik was al een oral-b fan, maar met deze tandenborstel waan je je echt als mondhygienist.Zelf toen ik hem voor het eerst gebruikte voelde mijn tanden gladder en schoner aan. Nu naar een paar weken kan ik alleen maar beamen dat het een top product is tanden voelen schoner, geen last meer van mijn tandvlees en mijn tanden lijken daadwerkelijk witter in combinatie met de oral-b pro tandpasta.
  9.0
  0 10
 • Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/7/braun-black-pro-7000-24903307.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/8/braun-black-pro-7000-25083838.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/9/braun-black-pro-7000-25083839.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/0/braun-black-pro-7000-25083840.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/1/braun-black-pro-7000-25083841.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/2/braun-black-pro-7000-25083842.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/3/braun-black-pro-7000-25083843.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/4/braun-black-pro-7000-25083844.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/5/braun-black-pro-7000-25083845.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/6/braun-black-pro-7000-25083846.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/7/braun-black-pro-7000-25083847.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/8/braun-black-pro-7000-25083848.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/9/braun-black-pro-7000-25083849.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/0/braun-black-pro-7000-25083850.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/1/braun-black-pro-7000-25083851.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/2/braun-black-pro-7000-25083852.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/3/braun-black-pro-7000-25083853.jpg
  Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (4)
  9.351636405976473 (107)
  Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  Elektrische tandenborstel met veel mogelijkheden!
  Uitgebreide elektrische tandenborstel met vele verschillende functies! Op de bijgeleverde smartguide kan je de tijd, poetsgebieden en standen zien. Via een app kan je je poetsresultaten bijhouden. Maakt waar wat wordt belooft! Door de handleiding makkelijk in gebruik Positief; je poetst nooit meer te lang of te kort Negatief; vrij duur!
  9.0
  0 10
 • Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/7/braun-black-pro-7000-24903307.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/8/braun-black-pro-7000-25083838.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/9/braun-black-pro-7000-25083839.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/0/braun-black-pro-7000-25083840.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/1/braun-black-pro-7000-25083841.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/2/braun-black-pro-7000-25083842.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/3/braun-black-pro-7000-25083843.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/4/braun-black-pro-7000-25083844.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/5/braun-black-pro-7000-25083845.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/6/braun-black-pro-7000-25083846.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/7/braun-black-pro-7000-25083847.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/8/braun-black-pro-7000-25083848.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/9/braun-black-pro-7000-25083849.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/0/braun-black-pro-7000-25083850.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/1/braun-black-pro-7000-25083851.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/2/braun-black-pro-7000-25083852.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/3/braun-black-pro-7000-25083853.jpg
  Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (4)
  9.351636405976473 (107)
  Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  Een super apparaat. Poetsen is niet meer wat het geweest was.
  Een super apparaat. Poetsen is niet meer wat het geweest was. Beter dan handtandenborstel. Verder vind ik de mogelijkheden een pluspunt. Je hebt gewoon poetsen, grondig poetsen, polijsten, tand poetsen etc. Kortom: ik poets langer dan die 3 of 4 minuten hoor, soms wel 10 minuten lang :)
  10.0
  0 10
 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (14)
  8.91075814818076 (107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  Super schoon!
  Wat een verschil, na het gebruik van deze tandenborstel voelen mijn tanden super schoon aan!
  9.3
  0 10
 • Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/7/braun-black-pro-7000-24903307.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/8/braun-black-pro-7000-25083838.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/9/braun-black-pro-7000-25083839.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/0/braun-black-pro-7000-25083840.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/1/braun-black-pro-7000-25083841.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/2/braun-black-pro-7000-25083842.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/3/braun-black-pro-7000-25083843.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/4/braun-black-pro-7000-25083844.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/5/braun-black-pro-7000-25083845.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/6/braun-black-pro-7000-25083846.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/7/braun-black-pro-7000-25083847.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/8/braun-black-pro-7000-25083848.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/9/braun-black-pro-7000-25083849.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/0/braun-black-pro-7000-25083850.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/1/braun-black-pro-7000-25083851.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/2/braun-black-pro-7000-25083852.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/3/braun-black-pro-7000-25083853.jpg
  Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (4)
  9.351636405976473 (107)
  Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  geweldig
  Poetst geweldig, blijft lang opgeladen, heb geen last meer van bloedend tandvlees, de stoere zwarte kleur en ik niet meer zonder.
  10.0
  0 10
 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (14)
  8.91075814818076 (107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  zeer goede tandenborstel
  goede tandenborstel die je echt dat tandarts schone gevoel geeft. Hiervoor altijd een handtandenborstel gebruikt en toen regelmatig bloedend tandvlees, dat behoort nu tot het verleden want je hebt bij deze tandenborstel een indicator die oplicht mocht je te hard poetsen, ideaal. Ook erg fijn dat de borstel aangeeft wanneer het tijd is om het volgende kwadrant te poetsen. Enige minpuntje is de oplaadtijd, die is erg lang maar goed dit doet niks af aan de goede eigenschappen van de borstel.
  8.3
  0 10
 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (14)
  8.91075814818076 (107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  maakt erg goed schoon
  Gemakkelijk in gebruik, maakt erg goed schoon en verwijdert goed tandplak en dergelijke, werkt zoals een elektrische tandenborstel zou moeten werken. Jammer dat de oplaadtijd erg lang is.
  8.0
  0 10
 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (14)
  8.91075814818076 (107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  echt tandarts schoon gevoel!!!
  Voor het eerst gebruik ik nu een oral B pro 2000 en wat een verschil is dit met een handtandenborstel. Vanaf dag 1 zijn mijn tanden veel schoner, ze voelen echt alsof ik ij een tandarts ben geweest. Ik ben echt meer dan tevreden...voor mij geen handtandenborstel meer.
  8.0
  0 10
 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (14)
  8.91075814818076 (107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  Verwijderd grondig tandplak, batterij gaat lang mee, kortom zeer tevreden over dit product
  De reclames zijn waar, binnen 2 minuten echt een schoon gevoel. Verwijderd grondig tandplak, verder gaat batterij langer mee dan gedacht!
  9.3
  0 10
 • Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/6/braun-white-pro-7000-24903306.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083820.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083821.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083822.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083823.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083824.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083825.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083826.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083827.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/8/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083828.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/9/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083829.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083830.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083831.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083832.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083833.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083834.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083835.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083836.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083837.jpg
  Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (7)
  7.9 (1)
  Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  Super borstel
  Super borstel, heel compleet Handig in gebruik Waar voor zijn geld
  9.3
  0 10
 • Braun Professional Care 700
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/5/6/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23584156.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/5/0/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23612750.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/3/1/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23613131.jpg
  Braun Professional Care 700 (3)
  8.044086021505377 (2)
  Braun Professional Care 700
  Een toestel voor een perfect resultaat zonder franjes.
  Weg met plak, en daar zijn mijn wittere en nettere tandjes.
  9.3
  0 10
 • Braun Professional Care 700
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/5/6/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23584156.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/5/0/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23612750.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/3/1/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23613131.jpg
  Braun Professional Care 700 (3)
  8.044086021505377 (2)
  Braun Professional Care 700
  Elektrisch poetsen ... een nieuwe ervaring
  Dit apparaat is de eerste elektrische tandenborstel die ik in mijn leven gebruik. Ik was daar tot nu toe wat weigerachtig tegenover. Ik dacht dat het iets was voor mensen die de moeite niet willen doen om gewoon te poetsen. Maar omdat ik toch wel veel last van tandplak en gaatjes heb, besloot ik er toch eens voor te gaan. En ik heb er geen spijt van. Ik krijg nu mijn tanden proper in veel minder tijd (men raadt 2 minuten aan) en ik moet ook niet meer zo hard staan schrobben. Qua prijs kwaliteitsverhouding vind ik het toestel OK. Er bestaan geavanceerder modellen, maar die extra snufjes heb ik niet nodig. De batterij gaat meer dan een week mee, dus je hoeft het toestel maar af en toe te laden.
  8.3
  0 10
 • Oral-B Oxygen +1000 Center
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/2/1/oral-b-oc20525-19400221.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/2/oral-b-oc20525-19400852.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/0/oral-b-oxygen-1000-center-23121850.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/1/oral-b-oxygen-1000-center-23121851.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/2/oral-b-oxygen-1000-center-23121852.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/3/oral-b-oxygen-1000-center-23121853.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/4/oral-b-oxygen-1000-center-23121854.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/5/oral-b-oxygen-1000-center-23121855.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/6/oral-b-oxygen-1000-center-23121856.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/7/oral-b-oxygen-1000-center-23121857.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/7/1/oral-b-oxygen-1000-center-24115671.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/6/oral-b-oc20525-19400416.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/4/7/oral-b-oc20525-19400447.jpg
  Oral-B Oxygen +1000 Center (4)
  8.25 (1)
  Oral-B Oxygen +1000 Center
  Voldoet aan de verwachtingen.
  De combinatie Waterstraal met borstel geeft een prettig verfrissend resultaat. Apart flossen is niet meer nodig, tenzij er een vleesrest tussen de tanden vast zit.
  10.0
  0 10
 • Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/7/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19191417.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/9/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19192409.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/2/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19193082.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/8/philips-hx6972-34-electric-toothbrush-23115828.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/9/philips-hx6972-34-electric-toothbrush-23115829.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/5/philips-sonicare-flexcare-two-rechargeable-sonicare-toothbrushes-hx6972-34-25212165.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/6/philips-sonicare-flexcare-two-rechargeable-sonicare-toothbrushes-hx6972-34-27722436.jpg
  Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34 (3)
  8.035317111834267 (40)
  Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34
  Tanden zijn gladder
  Tanden zijn gladder na gebruik, maar veel verschil merk ik niet tussen de verschillenden standen.
  6.3
  0 10
 • Water Pik WP 100 Ultra
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
  Water Pik WP 100 Ultra (8)
  8.325120463191139 (4)
  Water Pik WP 100 Ultra
  super alleen snel slang kapot
  Super apparaat tanden worden na het poesten nog schoner . Ik heb hem al 3 jaar wel al na 2 jaar een nieuwe moeten aanschaven nu deze na een jaar ook alweer kapot bij de slang vorige ook. Wie weet waar de fabriek zit van dit merk.? Voor je tanden is hij geweldig maar na 3 jaar al 2 kapotte door gebroken slang vind ik wel erg.!
  9.3
  0 10
 • Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/1/2/oral-b-pc-1000-19176912.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/6/oral-b-pc-1000-19191416.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/7/oral-b-pc-1000-23126457.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/8/oral-b-pc-1000-23126458.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/9/oral-b-pc-1000-23126459.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/0/oral-b-pc-1000-23126460.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/oral-b-pc-1000-23126461.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/2/oral-b-pc-1000-23126462.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/4/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091674.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/5/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091675.jpg
  Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel (4)
  7.7 (2)
  Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
  super
  de tandenborstel is super goed. mijn oude was stuk gegaan en deze is stukke beter had ik eerder moeten hebben. schone tanden met deze super tandenborstel is verzekerd. gewoon super.
  8.3
  0 10
 • Water Pik WP 100 Ultra
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
  Water Pik WP 100 Ultra (8)
  8.325120463191139 (4)
  Water Pik WP 100 Ultra
  Je moet nog wel je tanden poetsen maar het is een geweldig ding
  Je moet nog wel je tanden poetsen maar het is een geweldig ding! Niets geen tandenstokers meer nodig of flossdraad! Echt een aanrader!
  7.7
  0 10
 • Water Pik WP 100 Ultra
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
  Water Pik WP 100 Ultra (8)
  8.325120463191139 (4)
  Water Pik WP 100 Ultra
  Mij valt het apparaat tegen
  Mij valt het apparaat tegen. Het heeft voor mij geen enkele meerwaarde gehad. Geen effect. De oude vertrouwde tandenstoker en tandenrager zijn weer voor de dag gehaald. Ook mijn tandarts zag geen effect. Hij vond deze inverstering jammer van mijn geld. Hij omschreef de werking van het apparaat als een olietanker die wordt schoongespoten met een tuinslang!
  5.7
  0 10
 • Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/1/2/oral-b-pc-1000-19176912.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/6/oral-b-pc-1000-19191416.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/7/oral-b-pc-1000-23126457.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/8/oral-b-pc-1000-23126458.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/9/oral-b-pc-1000-23126459.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/0/oral-b-pc-1000-23126460.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/oral-b-pc-1000-23126461.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/2/oral-b-pc-1000-23126462.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/4/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091674.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/5/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091675.jpg
  Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel (4)
  7.7 (2)
  Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
  Snel
  Deze voor Vaderdag vorig jaar gekregen. Tanden zijn sinds nog nooit zo mooi wit en schoon geweest. Borstel roteert extreem snel waardoor mijn tanden smooth aanvoelen. Ben erg tevreden met deze elektrische tandenborstel!
  8.3
  0 10
 • Water Pik WP 100 Ultra
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
  Water Pik WP 100 Ultra (8)
  8.325120463191139 (4)
  Water Pik WP 100 Ultra
  Even wennen maar werkt erg goed
  Het voelt bij de eerste paar gebruiken best raar dat water wat in je mond spuit. Maar na een aantal keren het gebruikt te hebben ben ik toch wel tot de conclusie gekomen dat het echt werkt. Door de vele opzetstukken die worden meegeleverd heb je veel keuze om je tandvlees goed schoon te krijgen.
  8.0
  0 10
 • Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/7/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19191417.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/9/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19192409.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/2/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19193082.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/8/philips-hx6972-34-electric-toothbrush-23115828.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/9/philips-hx6972-34-electric-toothbrush-23115829.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/5/philips-sonicare-flexcare-two-rechargeable-sonicare-toothbrushes-hx6972-34-25212165.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/6/philips-sonicare-flexcare-two-rechargeable-sonicare-toothbrushes-hx6972-34-27722436.jpg
  Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34 (3)
  8.035317111834267 (40)
  Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34
  Ik heb dit product afgelopen maand mogen testen via Buzzer en kreeg hem dan ook aanzi...
  Ik heb dit product afgelopen maand mogen testen via Buzzer en kreeg hem dan ook aanzienlijk goedkoper aangeboden door Buzzer van 160 naar 40 euro. Alhoewel ik nu zie dat hij ook wordt verkocht bij webshops voor onder de 120 euro. Betreffende het product: Mijn tanden voelen veel gladder maar ik zie nog geen verschil in wittere tanden. De eerste dagen is de sonische tandenborstel wel even wennen, maar over dat kietelige gevoel kom je snel heen. Zelfs mijn tandarts gaf aan dat hij verbetering zag (alhoewel ik geen slecht gebit heb, gaf hij aan dat het er goed uit zag) De batterij gaat lang mee, ik laad hem slechts af en toe. Één nadeel, de opzetborstel is na een maand al bijna aan vervanging toe. En dat lijkt me niet de bedoeling van een tandenborstel van 100+ euro. Conclusie: Absoluut een heerlijke tandenborstel. Geeft echt goed resultaat in schonere en gladdere tanen. Ik zou nu niet meer anders willen, maar ik ben niet van plan om iedere maand voor 30 euro aan borstels te halen. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal van andere sonische tandenborstels dus dat vind ik wel jammer, wellicht dat een goedkopere sonische tandenborstel hetzelfde resultaat geeft.
  9.7
  0 10
 • Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/7/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19191417.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/9/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19192409.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/2/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19193082.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/8/philips-hx6972-34-electric-toothbrush-23115828.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/9/philips-hx6972-34-electric-toothbrush-23115829.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/5/philips-sonicare-flexcare-two-rechargeable-sonicare-toothbrushes-hx6972-34-25212165.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/6/philips-sonicare-flexcare-two-rechargeable-sonicare-toothbrushes-hx6972-34-27722436.jpg
  Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34 (3)
  8.035317111834267 (40)
  Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34
  Schoner Gevoel
  Via Buzzer getest. Fijne tandenborstel, mijn tanden zijn voelbaar gladder! Bij eerste keer schrik je wel even van het hoge tril-tempo en geluid van de borstel, maar dat went snel. Of mijn tanden werkelijk witter worden, kan ik niet beoordelen, maar gladder zeker, in vergelijking met gewoon met de hand borstelen en de Braun elektrische borstel hier in huis. Dat je elke 15 seconden een signaal krijgt is handig, niet handig vind ik dat het apparaat er na 2 minuten mee stopt. Een afwijkend signaal was hier meer op zijn plaats geweest. Maar je kan het apparaat natuurlijk gewoon opnieuw aanzetten (of eerder stopzetten). Het apparaat bevat meerdere standen, maar daar maak ik eigenlijk geen gebruik van. Heb 'm standaard op Clean staan. Batterij gaat lekker lang mee, zeker 2 weken bij 2 keer poetsen per dag. Heb het apparaat nu een maand, kan nog niet beoordelen hoe lang de borstel mee zal gaan, is niet goedkoop om te vervangen.
  9.3
  0 10
 • Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/7/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19191417.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/9/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19192409.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/2/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19193082.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/8/philips-hx6972-34-electric-toothbrush-23115828.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/9/philips-hx6972-34-electric-toothbrush-23115829.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/5/philips-sonicare-flexcare-two-rechargeable-sonicare-toothbrushes-hx6972-34-25212165.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/6/philips-sonicare-flexcare-two-rechargeable-sonicare-toothbrushes-hx6972-34-27722436.jpg
  Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34 (3)
  8.035317111834267 (40)
  Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34
  super!
  Heb de flexcare plus. Super goed product, maakt echt glad en mond voelt ook veel schoner. )ok erg gemakkelijk in het gebruik. Aanrader!
  9.0
  0 10
Elektrische Tandenborstels 7.8 (503)
0 - 24
 • Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/8/oral-b-pro-2000-cross-action-24978518.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/1/9/oral-b-pro-2000-cross-action-24978519.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/4/oral-b-pro-2000-cross-action-25025934.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/5/oral-b-pro-2000-cross-action-25025935.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/6/oral-b-pro-2000-cross-action-25025936.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/oral-b-pro-2000-cross-action-25025937.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/oral-b-pro-2000-cross-action-25025938.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/oral-b-pro-2000-cross-action-25025939.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083720.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083721.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083722.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083723.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/4/oral-b-pro-2000-electric-toothbrush-25083724.jpg
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel (14)
  8.91075814818076 (107)
  Oral-B PRO 2000 Elektrische Tandenborstel
  Tandenborstel.com Tandenborstel.com
  48.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Tandenborstel.com Tandenborstel.com
  48.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  12
  good_buy
  most_sold
 • Oral-B PRO 4500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/4/braun-pro-4500-24926604.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/5/braun-pro-4500-24926605.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/6/braun-pro-4500-24926606.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/7/braun-pro-4500-24926607.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/7/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122647.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/8/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122648.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/9/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122649.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/0/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122650.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/1/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122651.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/2/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122652.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/5/3/oral-b-pro-4500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122653.jpg
  Oral-B PRO 4500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel (9)
  Oral-B PRO 4500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
  ShavingSpecialistbe ShavingSpecialistbe
  135, 2d (offer_sdt_2_days)
  ShavingSpecialistbe ShavingSpecialistbe
  135, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Water Pik WP 100 Ultra
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/5/water-pik-wp-100-ultra-007825355.jpg
  Water Pik WP 100 Ultra (8)
  8.325120463191139 (4)
  Water Pik WP 100 Ultra
  Tandenborstel.com Tandenborstel.com
  84.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Tandenborstel.com Tandenborstel.com
  84.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
  good_buy
 • Oral-B PRO 4000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/2/braun-oral-b-pro-4000-24830652.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/3/braun-oral-b-pro-4000-24830653.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/4/braun-oral-b-pro-4000-24830654.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/5/braun-oral-b-pro-4000-24830655.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/6/braun-oral-b-pro-4000-24830656.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/7/braun-oral-b-pro-4000-24830657.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/3/braun-oral-b-pro-4000-24834243.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/3/braun-oral-b-pro-4000-24834473.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/0/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083730.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/1/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083731.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/2/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083732.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/3/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083733.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/4/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083734.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/5/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083735.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/6/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083736.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/7/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083737.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/8/braun-pro-4000-electric-toothbrush-25083738.jpg
  Oral-B PRO 4000 Elektrische Tandenborstel (8)
  Oral-B PRO 4000 Elektrische Tandenborstel
  Tandenborstel.com Tandenborstel.com
  78.60, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Tandenborstel.com Tandenborstel.com
  78.60, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  15
 • Oral-B PRO 6000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/0/braun-pro-6000-24900950.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/1/braun-pro-6000-24900951.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/2/braun-pro-6000-24900952.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/5/3/braun-pro-6000-24900953.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/3/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083803.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/4/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083804.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/5/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083805.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/6/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083806.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/7/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083807.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/8/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083808.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/9/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083809.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/0/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083810.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/1/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083811.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/2/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083812.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/3/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083813.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/4/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083814.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/5/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083815.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/6/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083816.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/7/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083817.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/8/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083818.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/9/braun-pro-6000-electric-toothbrush-25083819.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/6/7/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045467.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/6/8/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045468.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/6/9/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045469.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/7/0/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045470.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/7/1/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045471.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/7/2/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045472.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/7/3/braun-oral-b-pro-6000-wow-edition-34045473.jpg
  Oral-B PRO 6000 Elektrische Tandenborstel (8)
  Oral-B PRO 6000 Elektrische Tandenborstel
  Tandenborstel.com Tandenborstel.com
  104.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Tandenborstel.com Tandenborstel.com
  104.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  14
 • Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/6/braun-white-pro-7000-24903306.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083820.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083821.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083822.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083823.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083824.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083825.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083826.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083827.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/8/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083828.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/9/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083829.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/0/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083830.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/1/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083831.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/2/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083832.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/3/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083833.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/4/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083834.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/5/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083835.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/6/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083836.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/7/braun-pro-7000-electric-toothbrush-25083837.jpg
  Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (7)
  7.9 (1)
  Oral-B PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  Conrad.be Conrad.be
  8.154208617946477 (147)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  138, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad.be Conrad.be
  8.154208617946477 (147)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  138, 4d (offer_sdt_4_days)
  6
 • Water Pik WP 660
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/2/5/water-pik-wp-660-27527225.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/8/5/water-pik-wp-660-27762385.jpg
  Water Pik WP 660 (7)
  Water Pik WP 660
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  123.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  123.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Oral-B Stages Power Kids - Elektrische tandenborstel met Disney Cars & Planes
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/2/4/oral-b-kids-cars-planes-38223524.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/2/5/oral-b-kids-cars-planes-38223525.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/2/6/oral-b-kids-cars-planes-38223526.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/2/7/oral-b-kids-cars-planes-38223527.jpg
  Oral-B Stages Power Kids - Elektrische tandenborstel met Disney Cars & Planes (6)
  Oral-B Stages Power Kids - Elektrische tandenborstel met Disney Cars & Planes
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.4, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.287987006658394 (42)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.4, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Oral-B D 12513 S
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/0/oral-b-d-12513-s-18966490.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/9/9/oral-b-d-12513-s-23126499.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/0/oral-b-d-12513-s-23126500.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/1/oral-b-d-12513-s-23126501.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/2/oral-b-d-12513-s-23126502.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/3/oral-b-d-12513-s-23126503.jpg
  Oral-B D 12513 S (5)
  Oral-B D 12513 S
  Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
  16.5, 2d (offer_sdt_2_days)
  Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
  16.5, 2d (offer_sdt_2_days)
  8
 • Oral-B PRO 3000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/6/braun-oral-b-pro-3000-24830646.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/7/braun-oral-b-pro-3000-24830647.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/8/braun-oral-b-pro-3000-24830648.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/9/braun-oral-b-pro-3000-24830649.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/0/braun-oral-b-pro-3000-24830650.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/5/1/braun-oral-b-pro-3000-24830651.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/2/braun-oral-b-pro-3000-24834242.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/2/braun-oral-b-pro-3000-24834472.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/9/3/braun-oral-b-pro-3000-24995993.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/9/4/braun-oral-b-pro-3000-24995994.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/9/5/braun-oral-b-pro-3000-24995995.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/9/6/braun-oral-b-pro-3000-24995996.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/9/7/braun-oral-b-pro-3000-24995997.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/9/8/braun-oral-b-pro-3000-24995998.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/9/9/braun-oral-b-pro-3000-24995999.jpg
  Oral-B PRO 3000 Elektrische Tandenborstel (4)
  Oral-B PRO 3000 Elektrische Tandenborstel
  Alternate.be Alternate.be
  83.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Alternate.be Alternate.be
  83.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  9
 • Oral-B Oxygen +1000 Center
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/2/1/oral-b-oc20525-19400221.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/2/oral-b-oc20525-19400852.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/0/oral-b-oxygen-1000-center-23121850.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/1/oral-b-oxygen-1000-center-23121851.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/2/oral-b-oxygen-1000-center-23121852.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/3/oral-b-oxygen-1000-center-23121853.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/4/oral-b-oxygen-1000-center-23121854.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/5/oral-b-oxygen-1000-center-23121855.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/6/oral-b-oxygen-1000-center-23121856.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/7/oral-b-oxygen-1000-center-23121857.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/7/1/oral-b-oxygen-1000-center-24115671.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/1/6/oral-b-oc20525-19400416.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/4/7/oral-b-oc20525-19400447.jpg
  Oral-B Oxygen +1000 Center (4)
  8.25 (1)
  Oral-B Oxygen +1000 Center
  Conrad.be Conrad.be
  8.154208617946477 (147)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  108, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Conrad.be Conrad.be
  8.154208617946477 (147)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  108, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  3
  good_buy
 • Braun Professional Care Center 2000
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/7/braun-oral-b-pc-center-2000-20965787.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/0/braun-oral-b-pc-center-2000-20966560.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/2/braun-professional-care-center-2000-23498312.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/9/braun-professional-care-center-2000-25159239.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/0/braun-professional-care-center-2000-25159240.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/1/braun-professional-care-center-2000-25159241.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/2/braun-professional-care-center-2000-25159242.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/4/3/braun-professional-care-center-2000-25159243.jpg
  Braun Professional Care Center 2000 (4)
  Braun Professional Care Center 2000
  Tandenborstel.com Tandenborstel.com
  111.40, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Tandenborstel.com Tandenborstel.com
  111.40, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/0/7/braun-black-pro-7000-24903307.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/8/braun-black-pro-7000-25083838.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/9/braun-black-pro-7000-25083839.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/0/braun-black-pro-7000-25083840.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/1/braun-black-pro-7000-25083841.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/2/braun-black-pro-7000-25083842.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/3/braun-black-pro-7000-25083843.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/4/braun-black-pro-7000-25083844.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/5/braun-black-pro-7000-25083845.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/6/braun-black-pro-7000-25083846.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/7/braun-black-pro-7000-25083847.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/8/braun-black-pro-7000-25083848.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/9/braun-black-pro-7000-25083849.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/0/braun-black-pro-7000-25083850.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/1/braun-black-pro-7000-25083851.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/2/braun-black-pro-7000-25083852.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/3/braun-black-pro-7000-25083853.jpg
  Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel (4)
  9.351636405976473 (107)
  Braun PRO 7000 Elektrische Tandenborstel
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  142, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  142, 2d (offer_sdt_2_days)
  11
  good_buy
 • Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/1/2/oral-b-pc-1000-19176912.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/6/oral-b-pc-1000-19191416.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/7/oral-b-pc-1000-23126457.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/8/oral-b-pc-1000-23126458.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/9/oral-b-pc-1000-23126459.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/0/oral-b-pc-1000-23126460.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/oral-b-pc-1000-23126461.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/2/oral-b-pc-1000-23126462.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/4/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091674.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/5/oral-b-professional-care-1000-electric-toothbrush-25091675.jpg
  Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel (4)
  7.7 (2)
  Oral-B Professional Care 1000 Elektrische Tandenborstel
  Voordeeldrogisterij.nl Voordeeldrogisterij.nl
  59.24, 2d (offer_sdt_2_days)
  Voordeeldrogisterij.nl Voordeeldrogisterij.nl
  59.24, 2d (offer_sdt_2_days)
  8
 • Braun TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/1/2/braun-trizone-3000-19993112.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/7/2/braun-trizone-3000-25025972.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/6/braun-trizone-3000-25111626.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/7/braun-trizone-3000-25111627.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/8/braun-trizone-3000-25111628.jpg
  Braun TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel (3)
  Braun TriZone 3000 Elektrische Tandenborstel
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  9
 • Water Pik WP 300 NANO
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/7/2/water-pik-wp-300-nano-18696872.jpg
  Water Pik WP 300 NANO (3)
  Water Pik WP 300 NANO
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Oral-B SR 18-2 Sonic /746973
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/7/0/braun-oral-b-sr-18-2-sonic-746973-7806970.jpg
  Oral-B SR 18-2 Sonic /746973 (3)
  Oral-B SR 18-2 Sonic /746973
  Drogisterij.net Drogisterij.net
  10.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Drogisterij.net Drogisterij.net
  10.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  13
 • Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/1/7/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19191417.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/9/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19192409.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/2/philips-sonicare-hx-6972-flexcare-19193082.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/8/philips-hx6972-34-electric-toothbrush-23115828.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/2/9/philips-hx6972-34-electric-toothbrush-23115829.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/5/philips-sonicare-flexcare-two-rechargeable-sonicare-toothbrushes-hx6972-34-25212165.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/6/philips-sonicare-flexcare-two-rechargeable-sonicare-toothbrushes-hx6972-34-27722436.jpg
  Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34 (3)
  8.035317111834267 (40)
  Philips Sonicare FlexCare+ Twee oplaadbare Sonicare-tandenborstels HX6972/34
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  6.310952914090657 (25)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Braun Professional Care Center 3000
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/5/5/braun-oral-b-pc-3000-oc-20-565-3-x-17752155.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/4/9/braun-professionalcare-3000-23107949.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/5/0/braun-professionalcare-3000-23107950.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/5/1/braun-professionalcare-3000-23107951.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/5/2/braun-professionalcare-3000-23107952.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/5/3/braun-professionalcare-3000-23107953.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/5/4/braun-professionalcare-3000-23107954.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/5/5/braun-professionalcare-3000-23107955.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/5/6/braun-professionalcare-3000-23107956.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/8/9/braun-professional-care-center-3000-23457589.jpg
  Braun Professional Care Center 3000 (3)
  Braun Professional Care Center 3000
  Conrad.be Conrad.be
  8.154208617946477 (147)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad.be Conrad.be
  8.154208617946477 (147)
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4d (offer_sdt_4_days)
  5
 • Braun Professional Care 700
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/5/6/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23584156.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/5/0/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23612750.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/3/1/braun-oral-b-professional-care-700-tiefen-reinigung-23613131.jpg
  Braun Professional Care 700 (3)
  8.044086021505377 (2)
  Braun Professional Care 700
  Alternate.be Alternate.be
  48.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Alternate.be Alternate.be
  48.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Oral-B TriZone 5500 + Smart Guide
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/5/braun-oral-b-trizone-5500-d34-545-5x-smartguide-078913-21470105.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/7/7/oral-b-trizone-5500-smart-guide-23700977.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/7/8/oral-b-trizone-5500-smart-guide-23700978.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/7/9/oral-b-trizone-5500-smart-guide-23700979.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/8/0/oral-b-trizone-5500-smart-guide-23700980.jpg
  Oral-B TriZone 5500 + Smart Guide (3)
  Oral-B TriZone 5500 + Smart Guide
  Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
  97.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Voordeligscherenbe Voordeligscherenbe
  97.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Philips Sonicare FlexCare+ HX6972/35
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/3/7/philips-sonicare-flexcare-hx6972-35-43559837.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80Mzg5MjI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/9/0/philips-sonicare-flexcare-hx6972-35-43622790.jpg
  Philips Sonicare FlexCare+ HX6972/35 (3)
  Philips Sonicare FlexCare+ HX6972/35
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  174.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Fonq.be Fonq.be
  • http://static1.vergelijk.be/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  174.99, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Sonicare Sonicare HX6054/05
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/4/8/sonicare-sonicare-hx6054-05-23334248.jpg
  Sonicare Sonicare HX6054/05 (3)
  Sonicare Sonicare HX6054/05
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  31.98, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  31.98, 5d (offer_sdt_5_days)
  3
 • Oral-B PRO 6500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/1/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922401.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/2/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922402.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/3/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922403.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/0/4/braun-oral-b-pro-6500-smart-24922404.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/7/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122637.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/8/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122638.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/3/9/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122639.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/0/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122640.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/1/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122641.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/2/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122642.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/3/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122643.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/4/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122644.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/5/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122645.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/4/6/oral-b-pro-6500-bonus-handle-electric-toothbrush-25122646.jpg
  Oral-B PRO 6500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel (3)
  Oral-B PRO 6500 + Bonus Handle Elektrische Tandenborstel
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  175, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  8.453052335987014 (179)
  175, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
2 13
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • < 20 € (price_20)
  • 20 € - 40 € (price_20_40)
  • 40 € - 85 € (price_40_85)
  • ≥ 85 € (price_85)
 • Type tandenborstel (soort):
  • Driezone reiniging (driezone_reiniging)
  • Oscillating toothbrush (oscillating_toothbrush)
  • Oscillerende tandenborstel (oscillerende_tandenborstel)
  • Rotating-oscillating toothbrush (rotating_oscillating_toothbrush)
  • Roterende-oscillerende tandenborstel (roterende_oscillerende_tandenborstel)
  • Roterende tandenborstel (roterende_tandenborstel)
  • Sonic toothbrush (sonic_toothbrush)
  • Sonische tandenborstel (sonische_tandenborstel)
  • Vibrating toothbrush (vibrating_toothbrush)
  • Vibrerende tandenborstel (vibrerende_tandenborstel)
 • Timer (timer):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Bedoeld voor (bedoeld_voor):
  • Child (child)
  • Kind (kind)
  • Volwassene (volwassene)
 • Poetsstanden (tandenborstel_modi):
  • Dagelijkse verzorging (dagelijkse_verzorging)
  • Daily care (daily_care)
  • Delicaat (delicaat)
  • Grondige reiniging (grondige_reiniging)
  • Massage (massage)
  • Polijsten (polijsten)
  • Pulserend (pulserend)
  • Refresh (refresh)
  • Standaard (standaard)
  • Tandvleesverzorging (tandvleesverzorging)
  • Whitening (whitening)
 • Aantal tandenborstels (aantal_handvatten_opgenomen):
  • 1 stuks (aantal_handvatten_opgenomen_1.0)
  • 2 stuks (aantal_handvatten_opgenomen_2.0)
 • 3D effect (3d_effect):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Poetsdruksensor (druksensor):
  • Ja (ja)
 • Pulserende bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties_):
  • 15000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__15000.0)
  • 20000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__20000.0)
  • 26000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__26000.0)
  • 31000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__31000.0)
  • 40000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_pulsaties__40000.0)
 • Poetsbewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties_):
  • < 8500 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties__8500)
  • 8500 bewegingen per minuut - 31000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties__8500_31000)
  • ≥ 31000 bewegingen per minuut (tandenborstel_frequentie_oscilaties__31000)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Chroom (chroom)
  • Cyaan (cyaan)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Multi (multi)
  • Oranje (oranje)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Turkoois (turkoois)
  • White (white)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. +31 (0)30 214 5004
 • blijmakers@vergelijk.be