x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

vaste telefoon

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in thuistelefoon categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

vaste telefoon kopen

Een vast toestel in de huiskamer is bij veel mensen al jaren standaard. Ondanks dat bijna alle Nederlanders tegenwoordig e...
 • Algemene informatie

  Een vast toestel in de huiskamer is bij veel mensen al jaren standaard. Ondanks dat bijna alle Nederlanders tegenwoordig een mobieltje hebben, groeien de technieken van de huistelefoons nog steeds. Zo is sms'en bijvoorbeeld ook mogelijk. Jij bent op zoek naar een vaste telefoon en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een telefoon.Vergelijk hier vaste telefoons!

  Aanbieders van huistelefoonsets zijn: Aeg, Cisco, Fysic, KPN, Motorola, Panasonic, Philips, Profoon, Siemens, Tiptel en Topcom.

  Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  Eigenschappen thuistelefoons:

  • Draadgebonden vs draadloos: draad of draadloos maakt geen verschil in spraak- en verbindingskwaliteit of in de meeste andere snufjes, maar draadloze toestellen geven natuurlijk wel een grotere bewegingsvrijheid en hebben een aantal extra mogelijkheden.
  • Bereik vaste telefoon: de maximaal mogelijke afstand tussen handsets en basisstation is afhankelijk van het bereik.
  • Handsets: bij elk type basisstation zijn bijbehorende typen handsets aan te schaffen.  Je kunt eventueel achteraf nog extra losse handsets aanschaffen tot aan het maximale aantal handsets per basisstation. Let er wel op dat handset en basisstation compatibel zijn en dat losse handsets niet werken zonder aansluiting op een bijpassend basisstation. Het is dus zinloos alleen een losse handset te kopen.
  • Antwoordapparaat
  • Intern telefoonboek

  Vergelijk hier vaste telefoons!Functies thuistelefoons

  • Intern doorschakelen: met meerdere handsets kun je gebruik maken van de mogelijkheid intern door te schakelen. Met deze functie kunnen de handsets vaak als walkietalkies functioneren en het mooie is dat interne gesprekken gratis zijn.
  • Babyfoonfunctie: een voortzetting op deze functie is om de draadloze telefoon als babyfoon te gebruiken. Als dit ondersteund wordt, geeft een in de kinderkamer achtergelaten handset alle geluiden door naar een intern óf extern telefoonnummer. Op het moment dat de baby begint te huilen, word je dus gebeld. Het mooie van het opgeven van een extern nummer is dat je jouw mobiele telefoonnummer op kunt geven, waardoor je met een gerust hart even de deur uit kan.
  • Sms of MMS: met sommige toestellen kan je sms'en, of zelfs MMS'jes (multi media messages) of e-mail versturen.
  • Handfree: met een handfree functie waarbij je de beller op de speaker kunt zetten, eventueel gecombineerd met voice-dialing.
  • Voice-dialing: het draaien van nummers op gesproken commando.
  • Nummerherhaling en sneltoetsen: met deze functies kun je met een druk op de knop personen bellen die je vaak belt.

  Nummerweergave
  Nummerherkenning, bijvoorbeeld, waarbij je de naam te zien krijgt van de beller voor je opneemt, kan heel handig zijn om belangrijke telefoontjes eruit te pikken en minder gewenste bellers te vermijden. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn:

  • DTMF en
  • FSK.

  KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel met allerlei extra functies koopt, is het dus raadzaam om bij jouw provider te informeren of deze alle extra mogelijkheden wel ondersteunt. Deze extra services zitten vaak niet in een standaard abonnement, daar zul je meer voor moeten betalen.

  Analoog of ISDNVergelijk hier alle vaste telefoons!
  Tenslotte kun je afhankelijk van de aansluiting kiezen uit een analoge telefoon of een ISDN-telefoon. ISDN-telefoons kunnen maximaal voordeel halen uit jouw ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen een aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld privé- en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen. Telefooncentrales van bedrijven werken tegenwoordig ook met VOIP (of Voice over IP). Dit is een nieuwe technologie die gebruik maakt van het Internet of een ander IP-netwerk. Kijk voor meer informatie bij de categorie VOIP.

  Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je kijken bij de verklarende woordenlijst. Heb je nog vragen, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier vaste telefoons!Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
  Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
  Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?
  Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
  Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
  Een draadloze handset functioneert alleen als hij binnen het maximale bereik van het basisstation is. Om verder van huis te bellen heb je dus een gsm nodig. Ook qua tarief zijn draadloze telefoons gewoon vaste telefoons, d.w.z. dat bellen naar een mobiel duurder is dan wanneer je per mobiel belt. Wel hebben tegenwoordig steeds meer vaste telefoons functies die voornamelijk bekend zijn van de gsm zoals sms'en, MMS'en, e-mail of een ingebouwde camera.

  Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
  Als de vaste telefoon van je keuze de babyfoon- of ruimtebewakingsfunctie ondersteunt, kun je de telefoon inderdaad als babyfoon gebruiken. Je kunt dan een handset bij de baby plaatsen en een intern of extern (bijvoorbeeld mobiel) nummer ingeven. Op het moment dat de baby geluid produceert dat boven een bepaald niveau uitkomt, belt de handset vanzelf het opgegeven nummer. Superhandig!

  Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?Vergelijk hier vaste telefoons!
  Nee. Of een toestel nummer herkenning biedt, staat aangegeven onder nummerherkenning (CLIP). Het overgrote deel van de toestellen ondersteunt deze functie wel. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel koopt, is het dus raadzaam om bij je provider te informeren of deze de ondersteunde nummerherkenning wel aanbiedt.

  Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
  ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

  Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?
  De meeste toestellen bieden de mogelijkheid extra handhelds aan te sluiten op het basisstation tot een bepaald maximum. Let er wel op dat alleen bijbehorende typen handhelds op een basisstation aangesloten kunnen worden. Raadpleeg hiervoor de site van de fabrikant.

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier vaste telefoons!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over thuistelefoons.

  Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  Aansluiting
  Hier staat het type aansluiting weergegeven: ISDN of analoog. ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting, doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

  Aansluiting headset
  Dit veld geeft aan of je een headset op de telefoon aan kunt sluiten en op deze manier 'handsfree' kunt bellen.

  Aantal belsignalen
  Geeft aan of de telefoon verschillende belsignalen kan laten horen. Behalve leuk voor de afwisseling en prettig voor de oren, is het handig om bijvoorbeeld je favoriete (of juist te vermijden) bellers hun eigen signaal te geven.

  Analoge aansluiting
  Met een analoge telefoonaansluiting kun je maximaal één gesprek tegelijk voeren. De inbelsnelheid van een modem op een analoge verbinding is maximaal 56 kilobit per seconde. In combinatie met een ADSL-abonnement kunnen hogere snelheden gehaald worden, afhankelijk van het ADSL-abonnement dat je bij je internetprovider hebt afgesloten.

  Antenne ingebouwd
  Dit veld geeft aan of de antenne van het toestel zichtbaar is of dat deze is weggewerkt in de behuizing. Of je kiest voor een ingebouwde of een uitgebouwde antenne hangt puur af van je cosmetische wensen. De kwaliteit en het bereik van ingebouwde antennes is gelijk aan die van uitgebouwde antennes.

  Antwoordmachine
  Als er in een toestel een antwoordmachine is ingebouwd, dan kunnen bellers berichten inspreken als je even niet in de buurt bent of even geen zin hebt om de telefoon op te nemen. Vaak bieden telecomaanbieders ook de mogelijkheid om een voice-mail op afstand te gebruiken. Jouw voice-mailberichten worden dan op afstand opgeslagen en je kunt deze dan afluisteren door een daarvoor bestemd telefoonnummer te bellen.

  Babyfoon
  Dit wordt ook wel ruimtebewaking genoemd. Je kunt een handset achterlaten in de kinderkamer die vervolgens alle geluidsignalen doorgeeft aan een ander toestel (intern of extern).

  Beltonen toevoegen
  Bij sommige toestellen kun je zelf(gemaakte) nieuwe beltonen invoeren.

  Bluetooth
  Geeft aan of de telefoon via een radiofrequentie in verbinding kan staan met andere apparaten binnen een afstand van 10-100 meter. Denk bijvoorbeeld aan bellen via een mobiele telefoon (van mobiel naar mobiel is goedkoper), het gebruik van een bluetooth headset of verbinding maken met jouw PDA of notebook.

  Conferentietelefoon
  Conferentietelefoons of vergadertelefoons zijn telefoons die garant staan voor een goede geluidskwaliteit. Sommige modellen hebben soms meerdere microfoons om dit geluid in een grotere ruimte te kunnen garanderen. De meeste conferentietelefoons hebben een ingebouwde ruisonderdrukking.

  DECT-technologie
  DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en is een technologie die draadloze telefonie mogelijk maakt in en om het huis. Op een basisstation kunnen maximaal acht toestellen worden aangesloten. Encryptie maakt het afluisteren vrijwel onmogelijk. DECT kan alleen toegepast worden op spraakoverdracht en niet op data-overdracht.

  Draadgebonden telefoons
  Bij een draadgebonden telefoon is de hoorn door middel van een snoer met het toestel verbonden.

  Draadloze telefoons
  Draadloze telefoons voor gebruik binnenshuis bieden de mogelijkheid om in en rond het huis draadloos te kunnen telefoneren. De handset is dan meestal door middel van de DECT- of de bluetoothtechnologie met het basisstation verbonden. Het basisstation daarentegen moet wel met een telefoonkabel aan de vaste aansluiting worden gekoppeld.

  E-mail
  Dit veld geeft aan of de telefoon in staat is om e-mailtjes te versturen, zonder daartoe externe Java-applicaties te hoeven installeren.


  Handset
  De handset is de hoorn van de draadloze telefoon. Op de handset zijn alle functies geïnstalleerd die je normaal gesproken op het vaste toestel vindt. Zo kun je rechtsreeks op de handset het nummer intoetsen dat je wilt bellen.

  Handset locator Vergelijk hier vaste telefoons!
  Hiermee kun je vanuit het basisstation een geluidsignaal naar een handset sturen. Dit wordt ook wel 'paging' genoemd.

  Handsfree modus
  Dit veld geeft aan of de telefoon geschikt is om het spraakgeluid versterkt weer te geven via een speaker, zodat je de beller 'op de speaker' kunt zetten en je handen vrijhoudt.

  Huiscentrale
  Een huiscentrale is eigenlijk een kleine telefooncentrale.

  Intern doorverbinden
  Je kunt vanuit het basisstation gesprekken doorverbinden naar de handsets. Dit geeft vaak ook de mogelijkheid de handsets (gratis) als walkie-talkies te gebruiken.

  ISDN-aansluiting
  Een ISDN-aansluiting is een digitale aansluiting die gebruikt maakt van de normale telefoonaansluiting. In tegenstelling tot een analoge aansluiting kun je op een normale ISDN-aansluiting wel twee gesprekken tegelijk voeren. ISDN-2 biedt zelfs de mogelijkheid vier fax-, data- en of telefoonverbindingen tegelijkertijd te gebruiken. De verbinding bij ISDN wordt aanzienlijk sneller opgebouwd dan bij een analoge aansluiting, maar je hebt hier wel andere telefoonapparatuur voor nodig. Helaas is het niet mogelijk om een ADSL-verbinding met ISDN te combineren.

  Max. aantal handsets
  Het maximale aantal handsets dat op één basisstation kan worden aangesloten.

  MMS
  Met een zeer beperkt aantal vaste telefoons kun je ook MMS-berichten versturen (Multimedia Messaging Service). Deze toestellen beschikken dan ook over een ingebouwde camera. MMS zijn korte tekstberichten waar foto's, geluids- en videofragmenten aan toegevoegd kunnen worden.

  Nummerherhaling
  Dit veld geeft aan of het toestel over de mogelijkheid beschikt een aantal van de laatstgekozen nummers te onthouden, zodat je deze niet opnieuw hoeft in te toetsen.

  Nummerweergave CLIP
  Dit veld geeft aan of het toestel de inkomende bellers kan herkennen op basis van hun telefoonnummer en de naam van de beller op het scherm weergeeft. Er zijn verschillende systemen in omloop, zodat je goed moet letten op de compatibiliteit tussen het toestel en de provider.

  Oproepfilter
  Met een oproepfilter heb je de mogelijkheid bepaalde bellers of lijnen te blokkeren.

  Sms
  Via sms (Short Messaging Service) kun je met het vaste toestel berichtjes tot 160 tekens versturen naar gsm's of andere sms-ondersteunende vaste telefoons.

  Snelkiesfunctie
  Dit veld geeft aan of je nummers kunt voorprogrammeren onder toetsen. Zo kun je jouw partner bijvoorbeeld programmeren onder het cijfer 2, waarna je alleen voor 1 seconde de 2 ingedrukt hoeft te houden zodat de telefoon de verbinding gaat maken.

  Speakerfunctie
  Deze functie maakt het mogelijk het gesprek op de speaker te zetten. Je hoeft de hoorn dan niet vast te houden, waardoor je beide handen vrij hebt.

  Systeem
  Er zijn twee soorten nummerweergavesystemen in Nederland: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave.


  Technologie Vergelijk hier vaste telefoons!
  DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is een communicatiestandaard voor de verbinding tussen handsets en basisstation van draadloze telefoons. DECT-toestellen zijn beter beveiligd tegen afluisteren en functioneren stabieler dan de ouderwetse analoge toestellen. GAP-technologie is een onderdeel van DECT dat zorg draagt voor de registratie van handsets en het daadwerkelijke opbellen. Idealiter kunnen GAP-compatibele handhelds en basisstations van verschillende makelij op een minimum niveau samen functioneren.

  Uitvoering
  Alle draadloze modellen bestaan uit een basisstation met een aantal handhelds die je door het hele huis kunt gebruiken. Bij elk type basisstation zijn bijpassende typen handhelds aan te schaffen. Dit veld geeft weer hoeveel handhelds er door de winkelier bijgeleverd worden, je kunt naar keuze achteraf nog extra losse handhelds aanschaffen.

  Voicedialing
  Geeft aan of de telefoon in staat is spraak te herkennen, om daarmee nummers te bellen. Zo hoef je geen nummer in te tikken als je handsfree wilt bellen.

  Voicemailmelder
  De voicemailmelder geeft aan of er een bericht op jouw voicemail is ingesproken. Je hoeft dan nooit meer onnodig je voicemail te bellen.

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  • Handsfree Door de telefoon op luidspreker te zetten kunt u handsfree bellen.
  • Twee handsets Meerdere handsets verspreidt u door het huis, zodat overal een telefoon in de buurt is.
  • Gigaset Gigaset is een Duits merk dat uiteenlopende modellen thuistelefoons maakt.
  • Fysic Fysic maakt veel modellen seniorentelefoons en thuistelefoons.
  • Philips Het merk Philips heeft een groot aanbod betrouwbare thuistelefoons.
  • Seniorentelefoon Een seniorentelefoon heeft extra grote knoppen en is zeer gebruiksvriendelijk.
  • Budget Een budget thuistelefoon heeft een prijs van maximaal 45 euro.
  • Nummermelder Met een nummermelder herkent u gemakkelijk door wie u gebeld wordt.
 • AVM FRITZ!Fon MT-F International
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/9/avm-fritz-fon-mt-f-16355789.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/0/avm-fritz-fon-mt-f-23174510.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/1/avm-fritz-fon-mt-f-23174511.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/2/avm-fritz-fon-mt-f-23174512.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/3/avm-fritz-fon-mt-f-23174513.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/4/avm-fritz-fon-mt-f-23174514.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/5/avm-fritz-fon-mt-f-23174515.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/6/avm-fritz-fon-mt-f-23174516.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/7/avm-fritz-fon-mt-f-23174517.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/0/avm-fritz-fon-mt-f-23205200.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/1/avm-fritz-fon-mt-f-23205201.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/2/avm-fritz-fon-mt-f-23205202.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/avm-fritz-fon-mt-f-23205203.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/4/avm-fritz-fon-mt-f-23205204.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/5/avm-fritz-fon-mt-f-23205205.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/6/avm-fritz-fon-mt-f-international-36278556.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/7/avm-fritz-fon-mt-f-international-36278557.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/5/9/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298859.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/0/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298860.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/1/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298861.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/2/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298862.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/3/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298863.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/9/avm-fritz-fon-mt-f-16355789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMTYzNTU3ODkuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/0/avm-fritz-fon-mt-f-23174510.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/1/avm-fritz-fon-mt-f-23174511.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/2/avm-fritz-fon-mt-f-23174512.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/3/avm-fritz-fon-mt-f-23174513.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/4/avm-fritz-fon-mt-f-23174514.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvNC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTQuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/5/avm-fritz-fon-mt-f-23174515.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvNS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/6/avm-fritz-fon-mt-f-23174516.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvNi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/7/avm-fritz-fon-mt-f-23174517.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvNy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/0/avm-fritz-fon-mt-f-23205200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/1/avm-fritz-fon-mt-f-23205201.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDEuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/2/avm-fritz-fon-mt-f-23205202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDIuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/avm-fritz-fon-mt-f-23205203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDMuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/4/avm-fritz-fon-mt-f-23205204.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvNC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDQuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/5/avm-fritz-fon-mt-f-23205205.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvNS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/6/avm-fritz-fon-mt-f-international-36278556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvNi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNjI3ODU1Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/7/avm-fritz-fon-mt-f-international-36278557.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvNy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNjI3ODU1Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/5/9/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298859.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzUvOS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg1OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/0/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298860.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvMC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg2MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/1/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298861.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvMS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg2MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/2/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298862.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvMi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg2Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/3/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298863.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvMy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg2My5qcGc=
  AVM FRITZ!Fon MT-F International (8)
  8.166666666666666 (2)
  AVM FRITZ!Fon MT-F International
  MT-F, fnatastisch toestel!
  Een fantastisch product. Zelfs mijn vrouw, een digibeet, kan zonder de handleiding te hebben gelezen werken met dit toestel. Voor de extra's die dit toestel kan, wel even de handleiding lezen. Niet echt nodig, maar het scheelt zoeken. In het modem kun je foto's en een eigen ringtone toevoegen, vermits je over een AVM fritz!box van het juiste type bezit. Ik heb het toestel bij micormail besteld, dit was de goedkoopste. En gewoon de duitse versie, de software past zich vanzelf aan naar de taal van je modem.
  9.0
  0 10
 • AVM FRITZ!Fon MT-F International
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/9/avm-fritz-fon-mt-f-16355789.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/0/avm-fritz-fon-mt-f-23174510.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/1/avm-fritz-fon-mt-f-23174511.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/2/avm-fritz-fon-mt-f-23174512.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/3/avm-fritz-fon-mt-f-23174513.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/4/avm-fritz-fon-mt-f-23174514.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/5/avm-fritz-fon-mt-f-23174515.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/6/avm-fritz-fon-mt-f-23174516.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/7/avm-fritz-fon-mt-f-23174517.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/0/avm-fritz-fon-mt-f-23205200.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/1/avm-fritz-fon-mt-f-23205201.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/2/avm-fritz-fon-mt-f-23205202.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/avm-fritz-fon-mt-f-23205203.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/4/avm-fritz-fon-mt-f-23205204.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/5/avm-fritz-fon-mt-f-23205205.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/6/avm-fritz-fon-mt-f-international-36278556.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/7/avm-fritz-fon-mt-f-international-36278557.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/5/9/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298859.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/0/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298860.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/1/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298861.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/2/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298862.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/3/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298863.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/9/avm-fritz-fon-mt-f-16355789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMTYzNTU3ODkuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/0/avm-fritz-fon-mt-f-23174510.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/1/avm-fritz-fon-mt-f-23174511.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/2/avm-fritz-fon-mt-f-23174512.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/3/avm-fritz-fon-mt-f-23174513.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/4/avm-fritz-fon-mt-f-23174514.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvNC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTQuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/5/avm-fritz-fon-mt-f-23174515.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvNS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/6/avm-fritz-fon-mt-f-23174516.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvNi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/7/avm-fritz-fon-mt-f-23174517.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvNy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/0/avm-fritz-fon-mt-f-23205200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/1/avm-fritz-fon-mt-f-23205201.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDEuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/2/avm-fritz-fon-mt-f-23205202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDIuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/avm-fritz-fon-mt-f-23205203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDMuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/4/avm-fritz-fon-mt-f-23205204.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvNC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDQuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/5/avm-fritz-fon-mt-f-23205205.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvNS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/6/avm-fritz-fon-mt-f-international-36278556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvNi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNjI3ODU1Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/7/avm-fritz-fon-mt-f-international-36278557.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvNy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNjI3ODU1Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/5/9/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298859.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzUvOS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg1OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/0/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298860.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvMC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg2MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/1/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298861.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvMS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg2MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/2/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298862.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvMi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg2Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/3/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298863.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvMy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg2My5qcGc=
  AVM FRITZ!Fon MT-F International (8)
  8.166666666666666 (2)
  AVM FRITZ!Fon MT-F International
  De MT-F is een fantastisch product en ik heb er haast spijt van dat ik deze niet eerder heb besteld.
  De MT-F is een fantastisch product en ik heb er haast spijt van dat ik deze niet eerder heb besteld. Ik snap alleen het prijsverschil niet tussen Duits en Engels talig. Ik heb de Duitse versie besteld, na installatie begon het toestel uit zichzelf de Engelstalige software binnen te halen en in te stellen. Mijn modem, een fritz!box 7390 is ook n het Engels. Het toestel is zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk in te stellen, helemaal als je de gebruiksaanwijzing een keer doorgelezen hebt ;-) Via het telefoonboek in het modem kun je zelfs foto's er bij zetten. Als deze persoon dan belt wordt de foto op het toestel weergegeven. Leuke gadget. Een eigen ringtone in MP3 formaat is ook zo ingesteld. Nogmaals, een zeer gebruiksvriendelijk toestel welk zeer gebruiksvriendelijk is.
  9.0
  0 10
 • Siemens Gigaset S100 Colour
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/4/siemens-gigaset-s100-colour-11634.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/4/siemens-gigaset-s100-colour-11634.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzMvNC9zaWVtZW5zLWdpZ2FzZXQtczEwMC1jb2xvdXItMTE2MzQuanBn
  Siemens Gigaset S100 Colour (6)
  7.4 (1)
  Siemens Gigaset S100 Colour
  Handige set, goede kwaliteit
  Handige set, goede kwaliteit. Ik heb het ding vooral gekocht om de kleur moet ik eerlijk toegeven: iced blue. Errug mooi :-)
  8.3
  0 10
 • Handsfree
  • ja
 • Twee handsets
  • 2
 • Gigaset
  • gigaset
 • Fysic
  • fysic
 • Philips
  • philips
 • Seniorentelefoon
  • ja
 • Budget
  • budget
 • Nummermelder
  • ja
Thuistelefoons 6.3 (44)
0 - 24
 • Gigaset Siemens Gigsaset A220 Duo
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/6/gigaset-a220-telephone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--33768276.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzM1MjEwMy9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/6/gigaset-a220-telephone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--35062176.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXJwbHVzc2hvcC5iZS8xMDIxLWxhcmdlX2RlZmF1bHQvc2llbWVucy1naWdzYXNldC1hMjIwLWR1by5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/4/9/gigaset-a220-telephone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--35961249.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTAzNzk4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/3/2/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--40828432.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/6/gigaset-a220-telephone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--33768276.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzM1MjEwMy9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/6/gigaset-a220-telephone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--35062176.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXJwbHVzc2hvcC5iZS8xMDIxLWxhcmdlX2RlZmF1bHQvc2llbWVucy1naWdzYXNldC1hMjIwLWR1by5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/4/9/gigaset-a220-telephone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--35961249.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTAzNzk4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/3/2/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--40828432.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzMvMi9naWdhc2V0LWEyMjAtdGVsLXBob25lLXNhbnMtZmlsLWR1by1ub2lyLTQyNTAzNjY4NDQ0OTctLTQwODI4NDMyLmpwZw==
  Gigaset Siemens Gigsaset A220 Duo (56)
  Gigaset Siemens Gigsaset A220 Duo
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  most_sold
 • Gigaset Gigaset A220 zwart
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/4/5/gigaset-gigaset-a220-black--19604645.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/2/gigaset-gigaset-a220-black--23157662.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/3/gigaset-gigaset-a220-black--23157663.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/4/gigaset-gigaset-a220-black--23157664.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/5/gigaset-gigaset-a220-black--23157665.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/6/gigaset-gigaset-a220-black--23157666.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/1/gigaset-gigaset-a220-black--23310421.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/2/gigaset-gigaset-a220-black--23310422.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/3/gigaset-gigaset-a220-black--23310423.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/4/gigaset-gigaset-a220-black--23310424.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/5/gigaset-gigaset-a220-black--23310425.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/5/8/gigaset-a220-18941558.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/4/5/gigaset-gigaset-a220-black--19604645.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzQvNS9naWdhc2V0LWdpZ2FzZXQtYTIyMC1ibGFjay0tMTk2MDQ2NDUuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/2/gigaset-gigaset-a220-black--23157662.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzYvMi9naWdhc2V0LWdpZ2FzZXQtYTIyMC1ibGFjay0tMjMxNTc2NjIuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/3/gigaset-gigaset-a220-black--23157663.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzYvMy9naWdhc2V0LWdpZ2FzZXQtYTIyMC1ibGFjay0tMjMxNTc2NjMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/4/gigaset-gigaset-a220-black--23157664.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzYvNC9naWdhc2V0LWdpZ2FzZXQtYTIyMC1ibGFjay0tMjMxNTc2NjQuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/5/gigaset-gigaset-a220-black--23157665.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzYvNS9naWdhc2V0LWdpZ2FzZXQtYTIyMC1ibGFjay0tMjMxNTc2NjUuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/6/gigaset-gigaset-a220-black--23157666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzYvNi9naWdhc2V0LWdpZ2FzZXQtYTIyMC1ibGFjay0tMjMxNTc2NjYuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/1/gigaset-gigaset-a220-black--23310421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvMS9naWdhc2V0LWdpZ2FzZXQtYTIyMC1ibGFjay0tMjMzMTA0MjEuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/2/gigaset-gigaset-a220-black--23310422.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvMi9naWdhc2V0LWdpZ2FzZXQtYTIyMC1ibGFjay0tMjMzMTA0MjIuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/3/gigaset-gigaset-a220-black--23310423.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvMy9naWdhc2V0LWdpZ2FzZXQtYTIyMC1ibGFjay0tMjMzMTA0MjMuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/4/gigaset-gigaset-a220-black--23310424.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNC9naWdhc2V0LWdpZ2FzZXQtYTIyMC1ibGFjay0tMjMzMTA0MjQuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/5/gigaset-gigaset-a220-black--23310425.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzIvNS9naWdhc2V0LWdpZ2FzZXQtYTIyMC1ibGFjay0tMjMzMTA0MjUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/5/8/gigaset-a220-18941558.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzUvOC9naWdhc2V0LWEyMjAtMTg5NDE1NTguanBn
  Gigaset Gigaset A220 zwart (21)
  Gigaset Gigaset A220 zwart
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  24, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  24, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Philips Draadloze telefoon
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/9/philips-dect-d2301-white-46769239.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL3BoaWxpcHMtZGVjdC10ZWxlZm9vbi1kMjMwMXd0LTE1NTUzMS0xLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-dect-d2301-white-50004746.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02OTY3Mzg3MC9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/5/4/philips-dect-d2301-white-54436954.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/1/philips-dect-d2301-white-54436961.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/3/philips-dect-d2301-white-54436963.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/4/philips-dect-d2301-white-54436964.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/5/philips-dect-d2301-white-54436965.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/6/philips-dect-d2301-white-54436966.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/7/philips-dect-d2301-white-54436967.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/8/philips-dect-d2301-white-54436968.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/3/9/philips-dect-d2301-white-46769239.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL3BoaWxpcHMtZGVjdC10ZWxlZm9vbi1kMjMwMXd0LTE1NTUzMS0xLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-dect-d2301-white-50004746.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02OTY3Mzg3MC9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/5/4/philips-dect-d2301-white-54436954.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzUvNC9waGlsaXBzLWRlY3QtZDIzMDEtd2hpdGUtNTQ0MzY5NTQuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/1/philips-dect-d2301-white-54436961.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzYvMS9waGlsaXBzLWRlY3QtZDIzMDEtd2hpdGUtNTQ0MzY5NjEuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/3/philips-dect-d2301-white-54436963.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzYvMy9waGlsaXBzLWRlY3QtZDIzMDEtd2hpdGUtNTQ0MzY5NjMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/4/philips-dect-d2301-white-54436964.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzYvNC9waGlsaXBzLWRlY3QtZDIzMDEtd2hpdGUtNTQ0MzY5NjQuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/5/philips-dect-d2301-white-54436965.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzYvNS9waGlsaXBzLWRlY3QtZDIzMDEtd2hpdGUtNTQ0MzY5NjUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/6/philips-dect-d2301-white-54436966.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzYvNi9waGlsaXBzLWRlY3QtZDIzMDEtd2hpdGUtNTQ0MzY5NjYuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/7/philips-dect-d2301-white-54436967.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzYvNy9waGlsaXBzLWRlY3QtZDIzMDEtd2hpdGUtNTQ0MzY5NjcuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/8/philips-dect-d2301-white-54436968.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzYvOC9waGlsaXBzLWRlY3QtZDIzMDEtd2hpdGUtNTQ0MzY5NjguanBn
  Philips Draadloze telefoon (19)
  Philips Draadloze telefoon
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Panasonic KX-TG6813 BLB
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/7/6/panasonic-kx-tg6813-blb-23472876.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/5/1/panasonic-kx-tg6813-blb-23976551.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/7/6/panasonic-kx-tg6813-blb-23472876.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzcvNi9wYW5hc29uaWMta3gtdGc2ODEzLWJsYi0yMzQ3Mjg3Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/5/1/panasonic-kx-tg6813-blb-23976551.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzUvMS9wYW5hc29uaWMta3gtdGc2ODEzLWJsYi0yMzk3NjU1MS5qcGc=
  Panasonic KX-TG6813 BLB (14)
  Panasonic KX-TG6813 BLB
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Philips DECT D2301 ZWART (PTCD2301B)
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/5/philips-dect-d2301-zwart-ptcd2301b--42813675.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9QVENEMjMwMUIuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/7/0/philips-dect-d2301-zwart-ptcd2301b--46758370.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL3BoaWxpcHMtZGVjdC10ZWxlZm9vbi1kMjMwMWItMTU1NTI4LTEuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/7/1/philips-dect-d2301-zwart-ptcd2301b--46758371.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NDgzNzQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/9/4/philips-dect-d2301-zwart-ptcd2301b--47068294.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/9/8/philips-dect-d2301-zwart-ptcd2301b--47068298.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/5/philips-dect-d2301-zwart-ptcd2301b--42813675.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9QVENEMjMwMUIuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/7/0/philips-dect-d2301-zwart-ptcd2301b--46758370.jpg?m=aHR0cDovL3Byb2R1Y3RzLmtpamtzaG9wLm5sL3Byb2R1Y3Rlbi80NDB4NDQwL3BoaWxpcHMtZGVjdC10ZWxlZm9vbi1kMjMwMWItMTU1NTI4LTEuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/7/1/philips-dect-d2301-zwart-ptcd2301b--46758371.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NDgzNzQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/9/4/philips-dect-d2301-zwart-ptcd2301b--47068294.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzkvNC9waGlsaXBzLWRlY3QtZDIzMDEtendhcnQtcHRjZDIzMDFiLS00NzA2ODI5NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/9/8/philips-dect-d2301-zwart-ptcd2301b--47068298.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzkvOC9waGlsaXBzLWRlY3QtZDIzMDEtendhcnQtcHRjZDIzMDFiLS00NzA2ODI5OC5qcGc=
  Philips DECT D2301 ZWART (PTCD2301B) (14)
  Philips DECT D2301 ZWART (PTCD2301B)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Audioline TEL 136
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/9/0/audioline-tel-136-48315090.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/9/1/audioline-tel-136-48315091.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/9/2/audioline-tel-136-48315092.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/9/0/audioline-tel-136-48315090.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzkvMC9hdWRpb2xpbmUtdGVsLTEzNi00ODMxNTA5MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/9/1/audioline-tel-136-48315091.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzkvMS9hdWRpb2xpbmUtdGVsLTEzNi00ODMxNTA5MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/9/2/audioline-tel-136-48315092.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzkvMi9hdWRpb2xpbmUtdGVsLTEzNi00ODMxNTA5Mi5qcGc=
  Audioline TEL 136 (12)
  Audioline TEL 136
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  32.45, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  32.45, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • AEG SOLO 10
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/0/aeg-solo-10-19719700.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/5/aeg-solo-10-23173855.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/6/aeg-solo-10-23173856.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/7/aeg-solo-10-23173857.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/8/aeg-solo-10-23173858.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/9/aeg-solo-10-23173859.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/0/aeg-solo-10-23173860.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/2/aeg-solo-10-24842822.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/3/aeg-solo-10-24842823.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/4/aeg-solo-10-24842824.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/5/aeg-solo-10-24842825.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/6/aeg-solo-10-24842826.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/7/aeg-solo-10-24842827.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/0/aeg-solo-10-19719700.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzAvMC9hZWctc29sby0xMC0xOTcxOTcwMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/5/aeg-solo-10-23173855.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzUvNS9hZWctc29sby0xMC0yMzE3Mzg1NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/6/aeg-solo-10-23173856.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzUvNi9hZWctc29sby0xMC0yMzE3Mzg1Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/7/aeg-solo-10-23173857.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzUvNy9hZWctc29sby0xMC0yMzE3Mzg1Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/8/aeg-solo-10-23173858.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzUvOC9hZWctc29sby0xMC0yMzE3Mzg1OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/9/aeg-solo-10-23173859.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzUvOS9hZWctc29sby0xMC0yMzE3Mzg1OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/0/aeg-solo-10-23173860.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzYvMC9hZWctc29sby0xMC0yMzE3Mzg2MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/2/aeg-solo-10-24842822.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzIvMi9hZWctc29sby0xMC0yNDg0MjgyMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/3/aeg-solo-10-24842823.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzIvMy9hZWctc29sby0xMC0yNDg0MjgyMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/4/aeg-solo-10-24842824.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzIvNC9hZWctc29sby0xMC0yNDg0MjgyNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/5/aeg-solo-10-24842825.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzIvNS9hZWctc29sby0xMC0yNDg0MjgyNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/6/aeg-solo-10-24842826.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzIvNi9hZWctc29sby0xMC0yNDg0MjgyNi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/7/aeg-solo-10-24842827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzIvNy9hZWctc29sby0xMC0yNDg0MjgyNy5qcGc=
  AEG SOLO 10 (11)
  AEG SOLO 10
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Gigaset A415 DUO Wit
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/1/9/gigaset-a415-duo-white--22761119.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/8/gigaset-a415-duo-white--30249778.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/1/9/gigaset-a415-duo-white--22761119.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzEvOS9naWdhc2V0LWE0MTUtZHVvLXdoaXRlLS0yMjc2MTExOS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/7/8/gigaset-a415-duo-white--30249778.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvOC9naWdhc2V0LWE0MTUtZHVvLXdoaXRlLS0zMDI0OTc3OC5qcGc=
  Gigaset A415 DUO Wit (10)
  Gigaset A415 DUO Wit
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  58, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  58, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • AVM FRITZ!Fon MT-F International
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/9/avm-fritz-fon-mt-f-16355789.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/0/avm-fritz-fon-mt-f-23174510.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/1/avm-fritz-fon-mt-f-23174511.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/2/avm-fritz-fon-mt-f-23174512.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/3/avm-fritz-fon-mt-f-23174513.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/4/avm-fritz-fon-mt-f-23174514.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/5/avm-fritz-fon-mt-f-23174515.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/6/avm-fritz-fon-mt-f-23174516.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/7/avm-fritz-fon-mt-f-23174517.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/0/avm-fritz-fon-mt-f-23205200.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/1/avm-fritz-fon-mt-f-23205201.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/2/avm-fritz-fon-mt-f-23205202.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/avm-fritz-fon-mt-f-23205203.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/4/avm-fritz-fon-mt-f-23205204.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/5/avm-fritz-fon-mt-f-23205205.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/6/avm-fritz-fon-mt-f-international-36278556.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/7/avm-fritz-fon-mt-f-international-36278557.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/5/9/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298859.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/0/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298860.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/1/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298861.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/2/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298862.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/3/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298863.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/9/avm-fritz-fon-mt-f-16355789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvOS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMTYzNTU3ODkuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/0/avm-fritz-fon-mt-f-23174510.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/1/avm-fritz-fon-mt-f-23174511.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/2/avm-fritz-fon-mt-f-23174512.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/3/avm-fritz-fon-mt-f-23174513.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvMy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/4/avm-fritz-fon-mt-f-23174514.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvNC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTQuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/5/avm-fritz-fon-mt-f-23174515.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvNS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/6/avm-fritz-fon-mt-f-23174516.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvNi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/7/avm-fritz-fon-mt-f-23174517.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzEvNy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMxNzQ1MTcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/0/avm-fritz-fon-mt-f-23205200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDAuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/1/avm-fritz-fon-mt-f-23205201.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDEuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/2/avm-fritz-fon-mt-f-23205202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDIuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/avm-fritz-fon-mt-f-23205203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvMy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDMuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/4/avm-fritz-fon-mt-f-23205204.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvNC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDQuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/5/avm-fritz-fon-mt-f-23205205.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvNS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtMjMyMDUyMDUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/6/avm-fritz-fon-mt-f-international-36278556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvNi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNjI3ODU1Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/5/7/avm-fritz-fon-mt-f-international-36278557.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzUvNy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNjI3ODU1Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/5/9/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298859.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzUvOS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg1OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/0/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298860.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvMC9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg2MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/1/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298861.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvMS9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg2MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/2/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298862.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvMi9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg2Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/3/avm-fritz-fon-mt-f-international-37298863.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvMy9hdm0tZnJpdHotZm9uLW10LWYtaW50ZXJuYXRpb25hbC0zNzI5ODg2My5qcGc=
  AVM FRITZ!Fon MT-F International (8)
  8.166666666666666 (2)
  AVM FRITZ!Fon MT-F International
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  68, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  68, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  good_buy
 • AEG STYLE 10
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/aeg-style-10-23315937.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/aeg-style-10-23315938.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/aeg-style-10-23315939.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/1/0/aeg-style-10-21128210.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/aeg-style-10-23315937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzMvNy9hZWctc3R5bGUtMTAtMjMzMTU5MzcuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/8/aeg-style-10-23315938.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzMvOC9hZWctc3R5bGUtMTAtMjMzMTU5MzguanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/9/aeg-style-10-23315939.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzMvOS9hZWctc3R5bGUtMTAtMjMzMTU5MzkuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/1/0/aeg-style-10-21128210.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzEvMC9hZWctc3R5bGUtMTAtMjExMjgyMTAuanBn
  AEG STYLE 10 (8)
  AEG STYLE 10
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  19, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  19, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/2/2/philips-dect-cd2354-quattro-black-ptcd2354b--45299422.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9QVENEMjM1NEIuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/9/8/philips-dect-cd2354-quattro-black-ptcd2354b--46872798.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NDc2Mzc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/9/1/philips-dect-cd2354-quattro-black-ptcd2354b--48860591.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02OTM4NTQyMi9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/5/8/philips-dect-cd2354-quattro-black-ptcd2354b--50103358.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/1/philips-dect-cd2354-quattro-black-ptcd2354b--50103361.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/2/2/philips-dect-cd2354-quattro-black-ptcd2354b--45299422.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9QVENEMjM1NEIuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/9/8/philips-dect-cd2354-quattro-black-ptcd2354b--46872798.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NDc2Mzc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/9/1/philips-dect-cd2354-quattro-black-ptcd2354b--48860591.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02OTM4NTQyMi9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/5/8/philips-dect-cd2354-quattro-black-ptcd2354b--50103358.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzUvOC9waGlsaXBzLWRlY3QtY2QyMzU0LXF1YXR0cm8tYmxhY2stcHRjZDIzNTRiLS01MDEwMzM1OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/1/philips-dect-cd2354-quattro-black-ptcd2354b--50103361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzYvMS9waGlsaXBzLWRlY3QtY2QyMzU0LXF1YXR0cm8tYmxhY2stcHRjZDIzNTRiLS01MDEwMzM2MS5qcGc=
  Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat (8)
  Philips Draadloze telefoon met antwoordapparaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  98.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  98.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Panasonic KX-TGH212
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/3/panasonic-dect-kxtgh212nlb-duo-black-pakxtgh212nlb--32590073.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzQ5ODMyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/4/panasonic-dect-kxtgh212nlb-duo-black-pakxtgh212nlb--32590074.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzgwMTU4XzE0MTU3MjMxMzZfZGV0YWlsLnBuZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/4/panasonic-dect-kxtgh212nlb-duo-black-pakxtgh212nlb--33673814.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzA4NDQ4NS9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/9/3/panasonic-dect-kxtgh212nlb-duo-black-pakxtgh212nlb--42268693.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/3/panasonic-dect-kxtgh212nlb-duo-black-pakxtgh212nlb--32590073.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzQ5ODMyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/4/panasonic-dect-kxtgh212nlb-duo-black-pakxtgh212nlb--32590074.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzgwMTU4XzE0MTU3MjMxMzZfZGV0YWlsLnBuZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/4/panasonic-dect-kxtgh212nlb-duo-black-pakxtgh212nlb--33673814.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzA4NDQ4NS9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/9/3/panasonic-dect-kxtgh212nlb-duo-black-pakxtgh212nlb--42268693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzkvMy9wYW5hc29uaWMtZGVjdC1reHRnaDIxMm5sYi1kdW8tYmxhY2stcGFreHRnaDIxMm5sYi0tNDIyNjg2OTMuanBn
  Panasonic KX-TGH212 (7)
  Panasonic KX-TGH212
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  75.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  75.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Philips Linea M3301B
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/5/philips-linea-m3301b-22-29600365.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/7/3/philips-linea-m3301b-22-29600473.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/6/5/philips-linea-m3301b-22-29600365.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzYvNS9waGlsaXBzLWxpbmVhLW0zMzAxYi0yMi0yOTYwMDM2NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/7/3/philips-linea-m3301b-22-29600473.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzcvMy9waGlsaXBzLWxpbmVhLW0zMzAxYi0yMi0yOTYwMDQ3My5qcGc=
  Philips Linea M3301B (7)
  Philips Linea M3301B
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • AEG D500 Twin
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/9/9/aeg-d500-twin-31860299.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzQ0MTQ5P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/0/aeg-d500-twin-34899350.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zNDQxNDk/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/0/9/aeg-d500-twin-39163609.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvMjUwNDUyX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/0/aeg-d500-twin-46969890.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/9/9/aeg-d500-twin-31860299.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzQ0MTQ5P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/0/aeg-d500-twin-34899350.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zNDQxNDk/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/0/9/aeg-d500-twin-39163609.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvMjUwNDUyX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/0/aeg-d500-twin-46969890.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvMC9hZWctZDUwMC10d2luLTQ2OTY5ODkwLmpwZw==
  AEG D500 Twin (6)
  AEG D500 Twin
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Topcom Bedrade telefoon - Deskmaster 4100
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/5/topcom-deskmaster-4100-18632255.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/1/5/topcom-deskmaster-4100-30239015.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/1/6/topcom-deskmaster-4100-30239016.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/5/topcom-deskmaster-4100-18632255.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzUvNS90b3Bjb20tZGVza21hc3Rlci00MTAwLTE4NjMyMjU1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/1/5/topcom-deskmaster-4100-30239015.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzEvNS90b3Bjb20tZGVza21hc3Rlci00MTAwLTMwMjM5MDE1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/1/6/topcom-deskmaster-4100-30239016.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzEvNi90b3Bjb20tZGVza21hc3Rlci00MTAwLTMwMjM5MDE2LmpwZw==
  Topcom Bedrade telefoon - Deskmaster 4100 (6)
  Topcom Bedrade telefoon - Deskmaster 4100
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  32, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  32, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Philips D4554B
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/8/philips-d4554b-29612668.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/0/philips-d4554b-29612670.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/0/3/philips-d4554b-29730403.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/6/philips-d4554b-29733916.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/6/8/philips-d4554b-29612668.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzYvOC9waGlsaXBzLWQ0NTU0Yi0yOTYxMjY2OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/0/philips-d4554b-29612670.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzcvMC9waGlsaXBzLWQ0NTU0Yi0yOTYxMjY3MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/0/3/philips-d4554b-29730403.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzAvMy9waGlsaXBzLWQ0NTU0Yi0yOTczMDQwMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/6/philips-d4554b-29733916.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzEvNi9waGlsaXBzLWQ0NTU0Yi0yOTczMzkxNi5qcGc=
  Philips D4554B (6)
  Philips D4554B
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Siemens Gigaset S100 Colour
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/4/siemens-gigaset-s100-colour-11634.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/4/siemens-gigaset-s100-colour-11634.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzMvNC9zaWVtZW5zLWdpZ2FzZXQtczEwMC1jb2xvdXItMTE2MzQuanBn
  Siemens Gigaset S100 Colour (6)
  7.4 (1)
  Siemens Gigaset S100 Colour
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  223.61, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  223.61, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Philips XL4902
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/6/8/philips-dect-xl4902-silver-duo-gsm-ptxl4902s--31806768.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTA4MTQxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/0/philips-dect-xl4902-silver-duo-gsm-ptxl4902s--32400820.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzg2Njc1P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/3/philips-dect-xl4902-silver-duo-gsm-ptxl4902s--32400823.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODAzNjgxMS9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/5/philips-dect-xl4902-silver-duo-gsm-ptxl4902s--34018785.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/9/philips-dect-xl4902-silver-duo-gsm-ptxl4902s--34018789.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/6/8/philips-dect-xl4902-silver-duo-gsm-ptxl4902s--31806768.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmV4cGVydC5ubC9JbWFnZXMvUHJvZHVjdHMvMzcyMTA4MTQxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/0/philips-dect-xl4902-silver-duo-gsm-ptxl4902s--32400820.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzg2Njc1P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/3/philips-dect-xl4902-silver-duo-gsm-ptxl4902s--32400823.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODAzNjgxMS9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/5/philips-dect-xl4902-silver-duo-gsm-ptxl4902s--34018785.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvNS9waGlsaXBzLWRlY3QteGw0OTAyLXNpbHZlci1kdW8tZ3NtLXB0eGw0OTAycy0tMzQwMTg3ODUuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/9/philips-dect-xl4902-silver-duo-gsm-ptxl4902s--34018789.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvOS9waGlsaXBzLWRlY3QteGw0OTAyLXNpbHZlci1kdW8tZ3NtLXB0eGw0OTAycy0tMzQwMTg3ODkuanBn
  Philips XL4902 (6)
  Philips XL4902
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Profoon TX-530
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/9/9/profoon-tx-530-4953099.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/7/5/profoon-tx-530-23081475.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/9/9/profoon-tx-530-4953099.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzkvOS9wcm9mb29uLXR4LTUzMC00OTUzMDk5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/7/5/profoon-tx-530-23081475.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzcvNS9wcm9mb29uLXR4LTUzMC0yMzA4MTQ3NS5qcGc=
  Profoon TX-530 (5)
  Profoon TX-530
  Conrad.be Conrad.be
  8.473680352533245 (155)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad.be Conrad.be
  8.473680352533245 (155)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • AEG Boomerang
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/8/4/aeg-boomerang-25047384.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/8/5/aeg-boomerang-25047385.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/8/6/aeg-boomerang-25047386.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/8/7/aeg-boomerang-25047387.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/8/4/aeg-boomerang-25047384.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzgvNC9hZWctYm9vbWVyYW5nLTI1MDQ3Mzg0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/8/5/aeg-boomerang-25047385.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzgvNS9hZWctYm9vbWVyYW5nLTI1MDQ3Mzg1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/8/6/aeg-boomerang-25047386.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzgvNi9hZWctYm9vbWVyYW5nLTI1MDQ3Mzg2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/8/7/aeg-boomerang-25047387.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzgvNy9hZWctYm9vbWVyYW5nLTI1MDQ3Mzg3LmpwZw==
  AEG Boomerang (5)
  AEG Boomerang
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Grundig D270 WH
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/9/5/grundig-d270-wh-19775795.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/9/0/grundig-d270-wh-23497290.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/9/5/grundig-d270-wh-19775795.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzkvNS9ncnVuZGlnLWQyNzAtd2gtMTk3NzU3OTUuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/9/0/grundig-d270-wh-23497290.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzkvMC9ncnVuZGlnLWQyNzAtd2gtMjM0OTcyOTAuanBn
  Grundig D270 WH (5)
  Grundig D270 WH
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Panasonic KX-PRWA10
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/9/panasonic-kx-prwa10-23523809.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/9/panasonic-kx-prwa10-23523809.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy84LzAvOS9wYW5hc29uaWMta3gtcHJ3YTEwLTIzNTIzODA5LmpwZw==
  Panasonic KX-PRWA10 (5)
  Panasonic KX-PRWA10
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  91.61, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  91.61, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Panasonic KX-TGB212NLB telefoon
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/9/0/panasonic-kx-tgb212-43630590.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zNDg5MDA/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/9/5/panasonic-kx-tgb212-47361795.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzgwMTU3XzE0MTU3MjMxMzVfZGV0YWlsLnBuZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/7/9/panasonic-kx-tgb212nlb-telephone-48034079.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/9/0/panasonic-kx-tgb212-43630590.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zNDg5MDA/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/9/5/panasonic-kx-tgb212-47361795.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzgwMTU3XzE0MTU3MjMxMzVfZGV0YWlsLnBuZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/7/9/panasonic-kx-tgb212nlb-telephone-48034079.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzcvOS9wYW5hc29uaWMta3gtdGdiMjEybmxiLXRlbGVwaG9uZS00ODAzNDA3OS5qcGc=
  Panasonic KX-TGB212NLB telefoon (5)
  Panasonic KX-TGB212NLB telefoon
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Motorola T211 black
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/6/8/motorola-t211-black-36989168.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xMTYzMjY1LnBuZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/4/2/motorola-t211-45262442.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/6/8/motorola-t211-black-36989168.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xMTYzMjY1LnBuZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/4/2/motorola-t211-45262442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvMi9tb3Rvcm9sYS10MjExLTQ1MjYyNDQyLmpwZw==
  Motorola T211 black (5)
  Motorola T211 black
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.98, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.242539570045592 (709)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.98, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
2 21
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €45 Goedkope vaste telefoon (budget)
  • Lage prijs: €45 - €70 (low)
  • Gemiddelde prijs: €70 - €120 (medium)
  • High end: Meer dan €120 (high)
 • Meerdere handsets (aantal_handsets_inclusief):
  • 1 (1)
  • 2 (2)
  • 3 (3)
  • 4 (4)
 • Nummermelder (nummermelder):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Handsfree (luidsprekertelefoon_handsfree_praten):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Type telefoon (soort):
  • Analog/DECT (analog_dect)
  • Analoog (analoog)
  • DECT (dect)
 • Seniorentelefoon (ouderentelefoon):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Capiciteit telefoonboek (capaciteit_telefoonboek):
  • < 50 ingangen (capaciteit_telefoonboek_50)
  • 50 ingangen - 100 ingangen (capaciteit_telefoonboek_50_100)
  • 100 ingangen - 175 ingangen (capaciteit_telefoonboek_100_180)
  • ≥ 175 ingangen (capaciteit_telefoonboek_180)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Champagne (champagne)
  • Goud (goud)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Hout (hout)
  • Lila (lila)
  • Metallic (metallic)
  • Multi (multi)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • Platina (platina)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Turkoois (turkoois)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Maximaal bereik binnen (max_bereik_binnen_):
  • 10 meter (max_bereik_binnen__10.0)
  • 30 meter (max_bereik_binnen__30.0)
  • 40 meter (max_bereik_binnen__40.0)
  • 50 meter (max_bereik_binnen__50.0)
  • 300 meter (max_bereik_binnen__300.0)
 • Maximaal bereik buiten (max_bereik_buiten_):
  • 20 meter (max_bereik_buiten__20.0)
  • 30 meter (max_bereik_buiten__30.0)
  • 50 meter (max_bereik_buiten__50.0)
  • 100 meter (max_bereik_buiten__100.0)
  • 200 meter (max_bereik_buiten__200.0)
  • 300 meter (max_bereik_buiten__300.0)
  • 500 meter (max_bereik_buiten__500.0)
 • Stralingsarm (eco_mode):
  • Ja (ja)
 • Varianten (group):
  • AEG Eclipse 10 (aeg_eclipse_10)
  • AEG Eclipse 15 (aeg_eclipse_15)
  • AEG voxtel (aeg_voxtel)
  • Audioline PRO 280 (audioline_pro_280)
  • Doro Phone EASY 100W (doro_phone_easy_100w)
  • Doro Phone EASY 100W DUO (doro_phone_easy_100w_duo)
  • Doro Phone EASY 110 DUO (doro_phone_easy_110_duo)
  • Gigaset A120 (gigaset_a120)
  • Gigaset A220 (gigaset_a220)
  • Gigaset A415 DUO (gigaset_a415_duo)
  • Gigaset A415A DUO (gigaset_a415a_duo)
  • Gigaset A420 DUO (gigaset_a420_duo)
  • Gigaset A510 (gigaset_a510)
  • Gigaset C530A (gigaset_c530a)
  • Gigaset C620H (gigaset_c620h)
  • Gigaset DA210 (gigaset_da210)
  • Gigaset DA310 (gigaset_da310)
  • Gigaset DA510 (gigaset_da510)
  • Gigaset DA710 (gigaset_da710)
  • Gigaset SL (gigaset_sl)
  • Gigaset SL930 (gigaset_sl930)
  • Panasonic KX-TG1611 (panasonic_kx_tg1611)
  • Panasonic KX-TG6823 (panasonic_kx_tg6823)
  • Panasonic KX-TG8052 (panasonic_kx_tg8052)
  • Panasonic KX-TG8061 (panasonic_kx_tg8061)
  • Panasonic KX-TG8062 DUO (panasonic_kx_tg8062_duo)
  • Panasonic KX-TG 6811 (panasonic_kx_tg_6811)
  • Panasonic kx-tsc11 (panasonic_kx_tsc11)
  • Siemens SL (siemens_sl)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be