x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

wasmachine

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in wasmachine categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

wasmachine kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine, maar weet je niet hoe je tot een goede keuze moet komen? In deze tekst bespreke...
 • Algemene informatie

  Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine, maar weet je niet hoe je tot een goede keuze moet komen? In deze tekst bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een wasmachine. Eerst geven we je enkele kooptips en daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier wasmachines!

  5 kooptips
  Let bij de aankoop van een wasmachine op de volgende dingen:

  1. De capaciteit van de wasmachine, de ruimte die je hebt voor een wasmachine, het aantal programma’s en de lengte van de wasprogramma’s.
  2. Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bedenk van tevoren naar welke kant de deur open moet gaan, zodat je thuis niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat het naar de kant van jouw voorkeur sluit.
  3. Mocht je wel ruimte hebben voor een wasmachine maar niet voor een wasdroger, neem dan eens een kijkje in de categorie was-droogcombinaties. Deze combinaties hebben het gemak van wassen en drogen ineen, voor huishoudens die niet genoeg plaats hebben voor twee losse apparaten. Vergelijk hier wasmachines!
  4. Er bestaan ook miniwasmachines: deze zijn even breed als een gewone wasmachine, maar hebben een kleinere trommelinhoud.
  5. Over het algemeen geldt: hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger je was uit de wasmachine komt. Dit verschilt echter per merk en type. Het ene merk kan bij 1200 al net zulke droge was opleveren als een ander merk bij 1400 toeren.

  Wil je na het lezen van de  meteen op zoek naar een wasmachine, bekijk en vergelijk dan hier wasmachines en vind de beste koop!

  Soorten wasmachines
  Wasmachines zijn onder te verdelen op basis van verschillende criteria. Een eerste verdeling van wasmachines is die in bovenladers en voorladers. Een bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van de wasmachine, de voorlader heeft de opening aan de voorkant. Als je ruimte wilt besparen en maar weinig kleren tegelijk hoeft te wassen, dan is een bovenlader aan te raden. Aan de andere kant kun je bij een voorlader ook ruimte besparen doordat je de wasdroger er bovenop kunt plaatsen.

  Je kunt wasmachines ook indelen in vrijstaande wasmachines en inbouwwasmachines. De meeste wasmachines zijn vrijstaand: je hoeft alleen maar te zorgen voor een uitkraan, een veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer. Er zijn ook inbouwmodellen waarbij de wasmachine netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwmodellen zijn van dezelfde kwaliteit als een vrijstaande wasmachine maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder.

  Functies wasmachine
  Alle wasmachines beschikken tegenwoordig, naast de standaard wasprogramma’s op 30 tot en met 95 graden, ook over een wolprogramma, handwasprogramma en koud wasprogramma. De nieuwste modellen wasmachines nemen je nog meer werk uit handen, doordat ze veel meer extra functies hebben. De beladingssensor maakt je duidelijk wanneer je wasmachine teveel wasgoed bevat, een balanssysteem zorgt ervoor dat de wasmachine niet 'wegloopt' bij het centrifugeren, door binnentrommelverlichting kun je alles goed zien bij het invoeren en er weer uithalen van je wasgoed en een wasmachine met een programmaverloopindicatie houdt je precies op de hoogte van het verloop van het wasproces. Andere extra functies van de wasmachine zijn:Vergelijk hier wasmachines!

  Prijsverschil
  Er bestaat nogal wat verschil in prijs tussen wasmachines. Er hangt een duurder prijskaartje aan wasmachines van een goed merk, wasmachines van een hoge energieklasse, wasmachines met veel en speciale wasprogramma’s en wasmachines met de nieuwste technische hoogstandjes. Nieuwere wasmachines zijn vanzelfsprekend duurder dan oudere, en ook wasmachines met een verrassend design hebben vaak een hogere prijs.

  Bekijk en vergelijk hier wasmachines en vind de beste koop!

  Technische mogelijkheden
  De meeste huishoudens hebben voldoende ruimte voor een wasmachine. Deze zijn in de regel altijd 60 centimeter breed. Er zijn ook kleine en smalle wasmachines van 45 centimeter breed of types die minder diep zijn. Deze miniwasmachines werken even goed als de normale breedtevariant, alleen hebben ze een kleinere trommelinhoud.

  Bij de informatie over een wasmachine staat of het model geschikt is voor onderbouw of niet. Onderbouw betekent dat er nog een droger op de wasmachine geplaatst kan worden, de zogenaamde waszuil. Het plaatsen van de droger op de wasmachine gebeurt met een speciale tussenbeugel. Mocht je tegelijkertijd een wasmachine en een droger kopen en je wilt ze op elkaar plaatsen, let er dan op of de wasmachine geschikt is voor onderbouw en de droger voor bovenbouw. Omgekeerd, een wasmachine op een droger plaatsen, is niet mogelijk.

  Bij de meeste wasmachines is de trommel gemaakt van roestvrij staal. Het toerental van de centrifuge is over het algemeen instelbaar van 1000 tot 1400 toeren per minuut. Sommige wasmachines hebben ook een toerental van 800 en anderen gaan zelfs tot 1600 toeren. Het maximale vulgewicht van een wasmachine is gemiddeld 7 kg. De energieklasse, het wasresultaat en het droogresultaat is bij de meeste wasmachines klasse A (zeer goed) of B (goed).

  Accessoires wasmachine
  Met de wasmachine worden vaak weinig of helemaal geen accessoires meegeleverd. Enkele accessoires voor de wasmachine die je zelf kunt kopen zijn de lekbak en de tussenbeugel. De lekbak het water kan opvangen als je wasmachine lekt. Met een tussenbeugel kun je de wasdroger eenvoudig op je wasmachine plaatsen. Deze beugel zit niet standaard bij de wasmachine, die moet je er los bij kopen. De beugels zijn niet universeel: je moet een tussenstuk hebben dat speciaal bij het type wasmachine past.

  Nieuwste ontwikkelingenVergelijk hier wasmachines!
  Zorg voor het milieu en energiebesparing zijn tegenwoordig erg belangrijk en dat zie je ook terug in de nieuwste ontwerpen van de wasmachine. De nieuwste wasmachines zijn van een hoge energieklasse en ze zijn voorzien van de meest innovatieve technologieën. Wassen met stoom is de nieuwste methode die gebruikt wordt bij wasmachines. Door de stoom blijft je kleding schoner, zachter en langer mooi. Ook fluisterstille wasmachines zijn de laatste trend: deze wasmachines zijn zo stil dat je ze nauwelijks hoort. Verder bestaan er speciale structuren voor in de binnenkant van de trommel. Hierdoor loopt het water sneller uit de trommel en ook voorkom je schade aan je kleding.

  Populaire merken wasmachines
  De bekendste merken wasmachines zijn Aeg-electrolux, Bauknecht, Bosch, LG, Miele, Siemens, Whirlpool en Zanussi. Miele staat bekend om haar vernieuwende technische snufjes, bijvoorbeeld de honingraatvormige structuur aan de binnenkant van de wastrommel. Hierdoor loopt je kleding hierdoor zo min mogelijk schade op. Siemens en Bosch maken gebruik van de VarioSoft-trommel in hun wasmachines. De druppelvormige oppervlaktestructuur en asymmetrische meenemers zorgen voor een extra schone was en je was is sneller klaar. Speciaal van Siemens is het bijzondere antivlekkensysteem. Dit systeem heeft voor 14 soorten vlekken een speciaal wasprogramma en je hoeft geen extra vlekkenverwijderaar toe te voegen. Ook heeft Siemens een beladingssensor met doseeradvies. Whirlpool en Bauknecht maken gebruik van stoom tijdens het wassen: bij de Whirlpool heet dit 6th Sense-technologie en bij Bauknecht Steam Power.

  Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je terecht in de verklarende woordenlijst voor de wasmachine. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over de wasmachine kijken. Ben je op zoek naar meer Informatie over wasdrogers kijk dan in de categorie droogkast.

  Bekijk en
  vergelijk hier wasmachines en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier wasmachines!Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige wasmachine?
  Wordt mijn nieuwe wasmachine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Wordt mijn nieuwe wasmachine ook geplaatst en aangesloten?
  Wordt de oude wasmachine meegenomen, evenals het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Er zijn energiezuinige gasverwarmde drogers, zijn er ook wasmachines op gas?
  Wat is het verschil tussen een wasmachine en een was-droogcombinatie?


  Bekijk en vergelijk hier wasmachines en vind de beste koop!

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?

  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor wasmachines is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige wasmachine?
  Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

  Wordt mijn nieuwe wasmachine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel, maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages, andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Wordt mijn nieuwe wasmachine ook geplaatst en aangesloten?
  Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, dan bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe wasmachine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling plaatst.

  Wordt de oude wasmachine meegenomen, evenals het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Leveranciers zijn verplicht om de oude wasmachine mee te nemen, daar betaal je tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude wasmachine mee terug moet, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude wasmachine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

  Er zijn energiezuinige gasverwarmde drogers, zijn er ook wasmachines op gas?Vergelijk hier wasmachines!
  Nee, wasmachines werken altijd op stroom. Bijna 90% van de gebruikte stroom wordt gebruikt om het water elektronisch te verwarmen. Wat wel bestaat is de Hotfill. Dit is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en de wasmachine wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de wasmachine in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. De meningen zijn verdeeld over deze manier van water verwarmen. Het is volgens energiebedrijf Remu 'niet milieuvriendelijker dan de zuinigste conventionele wasmachine.' Je bespaart echter wel op je energierekening, omdat met gas verwarmd water goedkoper is dan via elektriciteit verwarmd water.

  Wat is het verschil tussen een wasmachine en een was-droogcombinatie?
  Een wasmachine wast en centrifugeert alleen. Een was-droogcombinatie is tevens een volwaardige droger. Huishoudens die geen extra ruimte hebben voor een losse droger, kiezen voor de 2 in 1-combinatie. De functies van de wasmachine zijn net zoals de gewone machine. Het drogen geschiedt wel in 2 etappes, aangezien de combinatie een kleinere droogcapaciteit heeft dan een standaard losse droger. Een voorbeeld: je wast 5 kilo wasgoed. Dan moet je de helft eruit halen om de droger in te kunnen schakelen. Een droger heeft een grote trommel, die heb je in de was-droogcombinatie niet. De combi gebruikt daardoor meer stroom omdat je niet in een keer alle was kunt drogen. Het voordeel van de was-droogcombinatie is dat het een 2 in 1-apparaat is, prima geschikt voor klein behuisden. Het nadeel is het drogen in twee etappes.

  Bekijk en vergelijk hier wasmachines en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vindt u een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij wasmachines. Heeft u na het lezen van deze specificaties nog vragen, dan bieden misschien de veelgestelde vragen een antwoord op uw vraag.

  Aansluiting warm water
  Dit veld geeft aan of de wasmachine ook via een warmwaterleiding gevuld kan worden. Het kan goedkoper zijn om de wasmachine via een zogenaamde Hotfill te vullen. Een Hotfill is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en de wasautomaat wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de wasautomaat in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. Het is goedkoper om het water via gas te verwarmen dan elektrisch via de wasmachine.

  Aansluitwaarde
  Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de wasmachine aan. Om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen, is het raadzaam om een droogkast en een wasmachine niet op dezelfde stoppengroep te zetten. Er zijn wel speciale stekkerdozen te koop die de stroom verdelen, mochten beide apparaten op dezelfde groep zitten.

  Balanssysteem
  Het balanssysteem van de wasmachine zorgt ervoor dat de machine te allen tijde stabiel blijft staan en niet gaat 'lopen' bij centrifugeren of bij een scheefgeladen machine.

  Capaciteit
  Met de capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de wasautomaat per wasbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de wasmachine. Hoe groter de trommel, hoe meer was u tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van wasmachines wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is 5 kilo, maar dit kan oplopen tot 7 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo.

  Deurscharnier
  Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van uw voorkeur sluit.

  Droogresultaat
  Met een lettersysteem wordt het droogresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft. Het droogresultaat wordt daarnaast ook aangegeven in restvochtpercentage. Hoe lager het restvochtpercentage, hoe droger het wasgoed uit de wasautomaat komt.

  Eindsignaal
  Met het eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de wasmachine aan dat de was klaar is.

  Elektronische besturing
  Dit veld geeft aan of de wasmachine 'elektronische' besturing heeft of authentiek middels een mechanische knop die moet worden ingesteld. Mechanische machines maken een tikkend of ratelend geluid als u de stelknop bedient om een programma te kiezen en elektronische wasmachines maken gebruik van sleepcontacten en hoort u tijdens het bedrijf niet klikken. Mechanische wasmachines kunnen worden onderbroken door een stroomstoring of een ingreep van de eigenaar. Wanneer er weer stroom is, gaat de wasautomaat gewoon weer verder. Bij elektronische systemen dient u na te vragen of deze functie ook beschikbaar is.

  Energieklasse
  Een wasmachine gebruikt water en stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van AAA naar C, waarbij AAA staat voor het meest energie- en waterzuinig. De meeste modellen zijn klasse AA, A en B; sommige merken leveren nog C-modellen. De zuinigere modellen zijn duurder in aanschaf, maar u verdient dit terug doordat er minder water en stroom wordt gebruikt per wasbeurt.

  Energieverbruik
  Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per wasbeurt.

  Energiezuinige programma's
  Naast de standaard wasprogramma's zijn er ook energiezuinige programma's. Deze maken gebruik van minder water en stroom doordat het programma efficiënter hiermee omgaat. U herkent deze programma's aan de E-indicatie naast het programma of de letter A.

  Fuzzy logic
  Fuzzy logic is het 'zelfdenkende' vermogen van de wasmachine. Met Fuzzy logic 'berekent' de wasautomaat de vervuildheid van de kleding en maakt met het gebruikte wasmiddel het meest efficiënt gebruik van de wasmachine.

  Gewicht
  Het gewicht wordt gegeven in kilo's, zonder belading. Een wasmachine is zo zwaar door het contragewicht dat erin zit. Deze zorgt ervoor dat de wasmachine blijft staan tijdens het wassen en vooral centrifugeren.

  Grootte vulopening
  De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als u grote stukken wasgoed heeft, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

  Handmatig instelbaar
  Dit veld geeft aan of u, naast de automatische programma's, nog zelf de wasmachine in kunt stellen. Bijvoorbeeld met een los centrifugeprogramma, aparte temperatuurregeling of dat u zelf het hele wasprogramma kunt samenstellen.

  Handwasprogramma
  Met het handwasprogramma is het mogelijk tere en delicate was in de machine te wassen in plaats van met de hand. De wasmachine kent hiervoor een apart handwasprogramma, waarbij het ook vaak mogelijk is hierbinnen nog zelf bepaalde modules aan of uit te zetten. Bijvoorbeeld de temperatuur of het centrifugetal.

  Introductiemodel
  Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

  Kort programma handwas
  Een kort programma is handig voor kleine wasjes of was die niet sterk vervuild is. De temperatuur is in de regel apart instelbaar.

  Model
  Een wasautomaat is vrijstaand of geschikt voor inbouw. De meeste modellen zijn vrijstaand: u hoeft alleen maar te zorgen voor een aansluitkraan, veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer. Er zijn ook inbouwmodellen, waarbij de wasmachine netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwmodellen zijn van dezelfde kwaliteit als het vrijstaande model, maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder. Er zijn meer vrijstaande modellen dan inbouwmodellen, hoewel bijna ieder merk wel een inbouwvariant heeft.

  Onderbouw
  Bij de informatie over een wasmachine staat of het model geschikt is voor onderbouw of niet. Onderbouw betekent dat er nog een droogkast op de wasmachine geplaatst kan worden, de zogenaamde waszuil. De onderste wasmachine is dan geschikt om het gewicht van de droogkast te dragen. Bovenbouw wasmachines komen niet voor, wel bovenbouw droogkasten.

  Overbeladingssensor
  Met dit kenmerk geeft de wasmachine met een zoem- of lichtsignaal aan dat de machine te zwaar beladen is. U dient dan eerst was uit de machine te halen voordat u deze veilig kunt aanzetten.

  Programma-indicatie
  Met de programma-indicatie kunt u zien hoever de wasmachine is binnen het wasprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

  Restvochtpercentage
  Het restvochtpercentage van de schone was is afhankelijk van het toerental van de centrifuge. Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge: 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Hoe lager het restvochtpercentage, des te sneller is de schone was droog aan de waslijn of via een korter droogprogramma in de droogkast.

  RVS-kuip
  Een RVS-kuip is gegarandeerd roestvrij.

  RVS-trommel
  Een RVS-trommel is gegarandeerd roestvrij.

  Starttijdkeuze
  Met deze optie kunt u zelf bepalen wanneer de wasmachine met het programma mag starten. U programmeert de machine voor en deze start dan op de door u bepaalde tijd. Veel huishoudens in België hebben een dubbele elektriciteitsmeter, waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wasmachine te hebben waarbij u zelf de starttijd kunt bepalen.

  Timer
  Met een timer kunt u zelf de starttijd van het wasprogramma bepalen. Veel huishoudens in België hebben een dubbele elektriciteitsmeter, waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wasmachine met een timer te hebben. Mocht de wasmachine niet over een timer beschikken, dan is een analoge wasmachine met een timerstekker een prima alternatief.

  Toerental centrifuge
  Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge: 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Bij veel modellen kunt zelf het toerental bepalen, wat handig is als u fijne was of tere kleding heeft die niet te lang in de centrifuge mag.

  Toerental instelbaar
  Dit veld geeft aan of u zelf het toerental van de centrifuge kunt instellen. Dit is handig als u fijne was of tere kleding heeft die niet te lang in de centrifuge mag en ook nog eens op een laag toerental.

  Trommelinhoud
  De trommelinhoud geeft de capaciteit van de wasmachine aan. Hoe groter de trommel, hoe meer wasgoed u tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is 5 kilo, maar dit kan oplopen tot 7 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo.

  Type lader
  Wasmachines kennen twee varianten: de bovenlader en de voorlader. Een bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van het apparaat; de voorlader heeft de opening aan de voorkant. Bij een bovenlader scharniert de rechthoekige bovenkant open; de voorlader heeft een ronde vulopening. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar, zodat u zelf kunt bepalen of het deurtje naar links of rechts sluit. Er zijn meer typen voorladers dan bovenladers. Er is ook nog een bovenlader met een aparte centrifuge ernaast. Dit model is veel breder en neemt meer ruimte in beslag. Ook moet u zelf de natte was overladen in de centrifuge, aangezien de centrifuge een aparte machine in het apparaat is.

  Voorprogrammering
  Met voorprogrammering kunt u de wasmachine al helemaal instellen, zodat deze op een later moment aangaat. Met een tijdschakelaar stelt u zelf de gewenste starttijd in. Het voorprogrammeren van de wasmachine is handig voor huishoudens met nachtstroom. Voor hen is het goedkoper om 's nachts te wassen vanwege het goedkopere nachttarief.

  Wasresultaat
  Met een lettersysteem wordt het wasresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

  Waterklok / aquastop
  Met een waterklok of aquastop wordt het water afgesloten op het moment dat de machine een storing heeft, als er een lekkage is of als de wasmachine dreigt over te lopen.

  Waterverbruik

  Het waterverbruik wordt aangegeven in liters per wasbeurt. Sommige apparaten hebben een energie- en waterzuinig programma. Deze zitten in de regel onder dit getal.

  Wolprogramma
  Een wasmachine kent een wolprogramma. Door dit programma is op de hand wassen niet meer nodig. Het wolprogramma wast op een lage temperatuur of koud, met een korte centrifuge op een laag toerental. Dit is meestal ook nog eens handmatig in te stellen.

  • Miele Een Miele staat bekend om haar goede kwaliteit en lange levensduur tot wel 25 jaar.
  • Bosch Bosch is een betrouwbaar merk wat goede kwaliteit levert.
  • Siemens Siemens levert degelijke wasmachines die vaak wat energiezuiniger zijn.
  • Zuinig Wanneer je milieubewust bent kun je kiezen voor een wasmachine met een energielabel A++ of A+++.
  • Grote trommel Doe je de was voor minstens vier personen, dan is een wasmachine van 8 kilo of meer aan te raden.
  • Deur voorkant De vulopening zit aan de voorkant, dit is handig wanneer je er een droger op wilt plaatsen of de wasmachine wilt inbouwen.
  • Deur bovenkant De vulopening is aan de bovenkant, dit is handig wanneer je weinig ruimte hebt voor je wasmachine of moeite hebt met bukken.
  • Budget Een wasmachine van minder dan 400 euro.
  • Superstil De wastrommel maakt minder geluid, zodat geluidsoverlast bij bijvoorbeeld centrifugeren beperkt wordt.
  • Snel centrifugeren Het toerental bepaalt hoe droog de was uit de machine komt. Maak je gebruik van een waslijn dan is een hoog toerental aan te raden.
 • Bosch WAY32541NL wasmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/8/bosch-way32541-19711748.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/4/0/bosch-way32541-19711940.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/6/bosch-way32541-23796836.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/bosch-way32541-23802375.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/8/8/bosch-way32541-23904788.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/8/bosch-way32541-19711748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzQvOC9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0xOTcxMTc0OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/4/0/bosch-way32541-19711940.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzQvMC9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0xOTcxMTk0MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/6/bosch-way32541-23796836.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvNi9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0yMzc5NjgzNi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/bosch-way32541-23802375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzcvNS9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0yMzgwMjM3NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/8/8/bosch-way32541-23904788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzgvOC9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0yMzkwNDc4OC5qcGc=
  Bosch WAY32541NL wasmachine (21)
  7.894444444444445 (2)
  Bosch WAY32541NL wasmachine
  Verademing
  Duidelijke display, veel keuzemogelijkheden. Nadeel: als je aan het begin nog wat was erbij wilt doen kun je programma niet even stoppen. Deur is vergrendeld, dus moet je wachten totdat temperatuur gedaald is of gewoon programma af laten lopen.
  8.3
  0 10
 • Bosch WAY32541NL wasmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/8/bosch-way32541-19711748.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/4/0/bosch-way32541-19711940.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/6/bosch-way32541-23796836.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/bosch-way32541-23802375.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/8/8/bosch-way32541-23904788.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/8/bosch-way32541-19711748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzQvOC9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0xOTcxMTc0OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/4/0/bosch-way32541-19711940.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzQvMC9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0xOTcxMTk0MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/6/bosch-way32541-23796836.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvNi9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0yMzc5NjgzNi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/bosch-way32541-23802375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzcvNS9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0yMzgwMjM3NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/8/8/bosch-way32541-23904788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzgvOC9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0yMzkwNDc4OC5qcGc=
  Bosch WAY32541NL wasmachine (21)
  7.894444444444445 (2)
  Bosch WAY32541NL wasmachine
  Fantastische machine!
  Ziet er zeer solide uit, bediening duidelijk en gemakkelijk, zeer ruime trommel en wat echt geweldig is is dat de machine zo enorm stil is als hij in bedrijf is. Ik ben de eerste keer dat ik hem gebruikte twee maal gaan kijken of hij wel bezig was. Wat natuurlijk nog belangrijker is bij een wasmachine is dat hij goed schoon wast. En dat doet hij. Mijn vorige machine was ook een Bosch topmodel waarmee ik twintig jaar heb gedaan. Hopelijk gaat deze net zolang mee. Ik kan hem iedereen aanraden.
  9.0
  0 10
 • Whirlpool PRIMO 1406 UM wasmachine
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/4/whirlpool-primo-1406-um-washing-machine-24132764.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/1/1/whirlpool-primo-1406-um-washing-machine-23794211.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/0/whirlpool-primo-1406-um-6th-sense--22294190.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/4/whirlpool-primo-1406-um-washing-machine-24132764.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzYvNC93aGlybHBvb2wtcHJpbW8tMTQwNi11bS13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMjQxMzI3NjQuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/1/1/whirlpool-primo-1406-um-washing-machine-23794211.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzEvMS93aGlybHBvb2wtcHJpbW8tMTQwNi11bS13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMjM3OTQyMTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/0/whirlpool-primo-1406-um-6th-sense--22294190.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMC93aGlybHBvb2wtcHJpbW8tMTQwNi11bS02dGgtc2Vuc2UtLTIyMjk0MTkwLmpwZw==
  Whirlpool PRIMO 1406 UM wasmachine (14)
  7.25 (1)
  Whirlpool PRIMO 1406 UM wasmachine
  Helemaal top
  Ik ben zo blij met mijn wasmachine. Ik kan het iedereen aan raden deze wasmachine
  8.0
  0 10
 • Bosch WAB28060 wasmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/5/8/bosch-wab28060-washing-machine-23785158.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/3/bosch-wab28060nl-18952213.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/5/8/bosch-wab28060-washing-machine-23785158.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzUvOC9ib3NjaC13YWIyODA2MC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMjM3ODUxNTguanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/3/bosch-wab28060nl-18952213.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzEvMy9ib3NjaC13YWIyODA2MG5sLTE4OTUyMjEzLmpwZw==
  Bosch WAB28060 wasmachine (40)
  8.598958333333334 (2)
  Bosch WAB28060 wasmachine
  Prijs kwaliteit!
  Ik was nu al bijna 4 jaar met deze machine en heb nog geen enkel negatief punt ondervonden, simpel en effectief. Prijs kwaliteit zeker een aanrader.
  10.0
  0 10
 • AEG L72670FL Vrijstaand 7kg 1600RPM A+++ Wit Front-load
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/4/1/aeg-l-72670-fl-20449341.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/9/aeg-l72670fl-washing-machine-23794399.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/0/aeg-l72670fl-washing-machine-23794400.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/3/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-washing-machine-37298783.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/4/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-washing-machine-37298784.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/7/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974187.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/8/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974188.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/9/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974189.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/0/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974190.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/1/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974191.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/2/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974192.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/3/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974193.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/4/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974194.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/5/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974195.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/6/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974196.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/7/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974197.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/8/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974198.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/9/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974199.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/0/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974200.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/1/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974201.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/2/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974202.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/4/1/aeg-l-72670-fl-20449341.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzQvMS9hZWctbC03MjY3MC1mbC0yMDQ0OTM0MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/9/aeg-l72670fl-washing-machine-23794399.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzkvOS9hZWctbDcyNjcwZmwtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTIzNzk0Mzk5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/0/aeg-l72670fl-washing-machine-23794400.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzAvMC9hZWctbDcyNjcwZmwtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTIzNzk0NDAwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/3/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-washing-machine-37298783.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvMy9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTM3Mjk4NzgzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/4/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-washing-machine-37298784.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvNC9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTM3Mjk4Nzg0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/7/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974187.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNy9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE4Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/8/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974188.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvOC9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE4OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/9/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974189.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvOS9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE4OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/0/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974190.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMC9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/1/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974191.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMS9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/2/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974192.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMi9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/3/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974193.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMy9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5My5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/4/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNC9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/5/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974195.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNS9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/6/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNi9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/7/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974197.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNy9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/8/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974198.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvOC9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/9/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974199.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvOS9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/0/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzAvMC9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDIwMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/1/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974201.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzAvMS9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDIwMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/2/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzAvMi9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDIwMi5qcGc=
  AEG L72670FL Vrijstaand 7kg 1600RPM A+++ Wit Front-load (30)
  8.1 (1)
  AEG L72670FL Vrijstaand 7kg 1600RPM A+++ Wit Front-load
  Prima machine
  Hij is wat minder diep en je hoeft dus niet heel ver de trommel in te reiken. Heeft vele standen met tijdsbesparing dus voor snelle wasjes ideaal. Toch 7 kg! Maar past zich aan voor de kleinere hoeveelheden. Gaat vanzelf uit!
  9.7
  0 10
 • Whirlpool Seattle 1400 Vrijstaand 5kg 1400RPM A+ Wit Front-load
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/7/2/whirlpool-seattle-1400-19593572.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/5/whirlpool-seattle-1400-23807405.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/7/2/whirlpool-seattle-1400-19593572.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzcvMi93aGlybHBvb2wtc2VhdHRsZS0xNDAwLTE5NTkzNTcyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/5/whirlpool-seattle-1400-23807405.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzAvNS93aGlybHBvb2wtc2VhdHRsZS0xNDAwLTIzODA3NDA1LmpwZw==
  Whirlpool Seattle 1400 Vrijstaand 5kg 1400RPM A+ Wit Front-load (17)
  7.4 (1)
  Whirlpool Seattle 1400 Vrijstaand 5kg 1400RPM A+ Wit Front-load
  Machine met pit.
  Goede machine, makkelijk te bedienen, ziet er leuk uit en is redelijk stil. Ik ben tevreden.
  8.3
  0 10
 • Bosch WAB28060 wasmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/5/8/bosch-wab28060-washing-machine-23785158.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/3/bosch-wab28060nl-18952213.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/5/8/bosch-wab28060-washing-machine-23785158.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzUvOC9ib3NjaC13YWIyODA2MC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMjM3ODUxNTguanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/3/bosch-wab28060nl-18952213.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzEvMy9ib3NjaC13YWIyODA2MG5sLTE4OTUyMjEzLmpwZw==
  Bosch WAB28060 wasmachine (40)
  8.598958333333334 (2)
  Bosch WAB28060 wasmachine
  nog onbeslist. Trommel instabiel bij centrifugeren en in afwachting van service van Bosch
  Een simpele machine (weinig opties) met prima wasresultaten. Echter: na enkele wasbeurten werd de trommel instabiel bij centrifugeren (bonken), ook na opnieuw controleren van waterpas staan en bij geringere belading. Ik ben in afwachting van de service van Bosch. Afhankelijk daarvan zal ik mijn oordeel bijstellen. Een leverancier leer je het beste kennen als je een probleem hebt, dus ik ben benieuwd. Rinse
  7.0
  0 10
 • Hotpoint Aqualtis AQ113D 69 EU/A
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/2/7/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601827.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/5/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-23877855.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/4/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601845.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/2/7/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNy9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxMTEzZC02OS1ldS1hLTIwNjAxODI3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/5/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-23877855.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzUvNS9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxMTEzZC02OS1ldS1hLTIzODc3ODU1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/4/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601845.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzQvNS9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxMTEzZC02OS1ldS1hLTIwNjAxODQ1LmpwZw==
  Hotpoint Aqualtis AQ113D 69 EU/A (42)
  8.027003073086004 (3)
  Hotpoint Aqualtis AQ113D 69 EU/A
  ik heb duurdere wasmachines gehad van bekende fabriekanten maar deze is tot nu toe de...
  ik heb duurdere wasmachines gehad van bekende fabriekanten maar deze is tot nu toe de top. gebruiksvriendelijk, degelijk, design en anders.
  9.3
  0 10
 • Hotpoint Aqualtis AQ113D 69 EU/A
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/2/7/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601827.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/5/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-23877855.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/4/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601845.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/2/7/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNy9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxMTEzZC02OS1ldS1hLTIwNjAxODI3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/5/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-23877855.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzUvNS9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxMTEzZC02OS1ldS1hLTIzODc3ODU1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/4/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601845.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzQvNS9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxMTEzZC02OS1ldS1hLTIwNjAxODQ1LmpwZw==
  Hotpoint Aqualtis AQ113D 69 EU/A (42)
  8.027003073086004 (3)
  Hotpoint Aqualtis AQ113D 69 EU/A
  Nu 4 maanden in het bezit
  Nu 4 maanden in het bezit. 3 keer kapot gegaan! Service is super slecht, waardeloze monteurs. Na 2 maanden begon app. te lekken! nieuwe trommel geplaatst, maar bij de montage klemmen afgebroken, weer 2 weken wachten voor de klemmen! Daarna klemmen verkeerd ingezet! De wasmachine ging helemaal kapot, was totaallos verklaard! Bezig om mijn geld terug krijgen! Wordt niet makkelijk! Hotpoint-Aristone NOOIT MEER! beter een keer wat meer betalen! kies voor een merk met betere service! Vooral bekende merk!
  3.3
  0 10
 • Hotpoint Aqualtis AQ113D 69 EU/A
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/2/7/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601827.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/5/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-23877855.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/4/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601845.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/2/7/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNy9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxMTEzZC02OS1ldS1hLTIwNjAxODI3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/5/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-23877855.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzUvNS9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxMTEzZC02OS1ldS1hLTIzODc3ODU1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/4/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601845.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzQvNS9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxMTEzZC02OS1ldS1hLTIwNjAxODQ1LmpwZw==
  Hotpoint Aqualtis AQ113D 69 EU/A (42)
  8.027003073086004 (3)
  Hotpoint Aqualtis AQ113D 69 EU/A
  Super ding!
  Heb de wasmachine nu even en tot nu toe zeer tevreden! Had hiervoor een machine met 5kg inhoud en deze heeft 11kg wat een wereld van verschil ben nu dubbel zo snel klaar met wassen. Kwa geluid wassen gaat super stil maar bij centrufigeren maakt hij best wat herrie. De functies zijn uitgebreid en de bedienig is makkelijk. Kortom perfect apperaat
  8.7
  0 10
 • Miele
  • miele
 • Bosch
  • bosch
 • Siemens
  • siemens
 • Zuinig
  • a_meest_energiezuinig
  • a_energiezuinig
 • Grote trommel
  • gezin_met_meerdere_kinderen
 • Deur voorkant
  • voorlader
 • Deur bovenkant
  • bovenlader
 • Budget
  • budget
 • Superstil
  • stille_wasmachine_55db_
 • Snel centrifugeren
  • hoog_1600_
Wasmachines 6.8 (125)
0 - 24
 • Bosch WAQ28464FG wasmachine
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/9/bosch-waq28464fg-24374019.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/9/0/bosch-waq28464fg-washing-machine-25000690.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/9/1/bosch-waq28464fg-washing-machine-25000691.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/9/2/bosch-waq28464fg-washing-machine-25000692.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/9/bosch-waq28464fg-24374019.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvOS9ib3NjaC13YXEyODQ2NGZnLTI0Mzc0MDE5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/9/0/bosch-waq28464fg-washing-machine-25000690.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzkvMC9ib3NjaC13YXEyODQ2NGZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNTAwMDY5MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/9/1/bosch-waq28464fg-washing-machine-25000691.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzkvMS9ib3NjaC13YXEyODQ2NGZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNTAwMDY5MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/9/2/bosch-waq28464fg-washing-machine-25000692.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzkvMi9ib3NjaC13YXEyODQ2NGZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNTAwMDY5Mi5qcGc=
  Bosch WAQ28464FG wasmachine (127)
  Bosch WAQ28464FG wasmachine
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  519, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  519, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  most_sold
 • Hotpoint Aqualtis AQ113D 69 EU/A
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/2/7/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601827.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/5/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-23877855.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/4/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601845.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/2/7/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNy9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxMTEzZC02OS1ldS1hLTIwNjAxODI3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/5/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-23877855.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzUvNS9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxMTEzZC02OS1ldS1hLTIzODc3ODU1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/4/5/hotpoint-ariston-aq113d-69-eu-a-20601845.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzQvNS9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxMTEzZC02OS1ldS1hLTIwNjAxODQ1LmpwZw==
  Hotpoint Aqualtis AQ113D 69 EU/A (42)
  8.027003073086004 (3)
  Hotpoint Aqualtis AQ113D 69 EU/A
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, ? (offer_sdt_unknown)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Bosch WAB28060 wasmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/5/8/bosch-wab28060-washing-machine-23785158.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/3/bosch-wab28060nl-18952213.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/5/8/bosch-wab28060-washing-machine-23785158.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzUvOC9ib3NjaC13YWIyODA2MC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMjM3ODUxNTguanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/3/bosch-wab28060nl-18952213.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzEvMy9ib3NjaC13YWIyODA2MG5sLTE4OTUyMjEzLmpwZw==
  Bosch WAB28060 wasmachine (40)
  8.598958333333334 (2)
  Bosch WAB28060 wasmachine
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, ? (offer_sdt_unknown)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  best_reviewed
 • AEG L76685DFL Freestanding 8kg 1600RPM A+++ White Front-load
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/8/5/aeg-l76685dfl-34451685.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lbGVjdHJvbWFuaWEuYmUvaS9sNzY2ODVkZmwvbC9MNzY2ODVERkw=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/8/aeg-l76685dfl-38049518.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9BWEw3NjY4NURGTC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/0/2/aeg-l76685dfl-39311102.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWN0cm9tYW5pYS5iZS5jZG4uanVtYm9jZG4uY29tL2kvbDc2Njg1ZGZsL2wvTDc2Njg1REZM
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/9/8/aeg-l76685dfl-freestanding-8kg-1600rpm-a-white-front-load-washing-machine-40667698.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/8/5/aeg-l76685dfl-34451685.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lbGVjdHJvbWFuaWEuYmUvaS9sNzY2ODVkZmwvbC9MNzY2ODVERkw=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/8/aeg-l76685dfl-38049518.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9BWEw3NjY4NURGTC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/0/2/aeg-l76685dfl-39311102.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWN0cm9tYW5pYS5iZS5jZG4uanVtYm9jZG4uY29tL2kvbDc2Njg1ZGZsL2wvTDc2Njg1REZM
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/9/8/aeg-l76685dfl-freestanding-8kg-1600rpm-a-white-front-load-washing-machine-40667698.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzkvOC9hZWctbDc2Njg1ZGZsLWZyZWVzdGFuZGluZy04a2ctMTYwMHJwbS1hLXdoaXRlLWZyb250LWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTQwNjY3Njk4LmpwZw==
  AEG L76685DFL Freestanding 8kg 1600RPM A+++ White Front-load (40)
  AEG L76685DFL Freestanding 8kg 1600RPM A+++ White Front-load
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  545, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  545, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • AEG L72670FL Vrijstaand 7kg 1600RPM A+++ Wit Front-load
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/4/1/aeg-l-72670-fl-20449341.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/9/aeg-l72670fl-washing-machine-23794399.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/0/aeg-l72670fl-washing-machine-23794400.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/3/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-washing-machine-37298783.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/4/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-washing-machine-37298784.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/7/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974187.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/8/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974188.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/9/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974189.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/0/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974190.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/1/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974191.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/2/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974192.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/3/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974193.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/4/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974194.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/5/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974195.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/6/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974196.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/7/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974197.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/8/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974198.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/9/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974199.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/0/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974200.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/1/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974201.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/2/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974202.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/4/1/aeg-l-72670-fl-20449341.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzQvMS9hZWctbC03MjY3MC1mbC0yMDQ0OTM0MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/9/aeg-l72670fl-washing-machine-23794399.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzkvOS9hZWctbDcyNjcwZmwtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTIzNzk0Mzk5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/0/0/aeg-l72670fl-washing-machine-23794400.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzAvMC9hZWctbDcyNjcwZmwtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTIzNzk0NDAwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/3/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-washing-machine-37298783.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvMy9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTM3Mjk4NzgzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/4/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-washing-machine-37298784.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvNC9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTM3Mjk4Nzg0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/7/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974187.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNy9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE4Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/8/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974188.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvOC9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE4OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/9/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974189.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvOS9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE4OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/0/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974190.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMC9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/1/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974191.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMS9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/2/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974192.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMi9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/3/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974193.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMy9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5My5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/4/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNC9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/5/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974195.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNS9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/6/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNi9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/7/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974197.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvNy9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/8/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974198.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvOC9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/9/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974199.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvOS9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDE5OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/0/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzAvMC9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDIwMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/1/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974201.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzAvMS9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDIwMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/2/aeg-l72670fl-freestanding-7kg-1600rpm-a-white-front-load-48974202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzAvMi9hZWctbDcyNjcwZmwtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNjAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC00ODk3NDIwMi5qcGc=
  AEG L72670FL Vrijstaand 7kg 1600RPM A+++ Wit Front-load (30)
  8.1 (1)
  AEG L72670FL Vrijstaand 7kg 1600RPM A+++ Wit Front-load
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  459, ? (offer_sdt_unknown)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  459, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Miele WMB 120 wasmachine
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/2/miele-wmb-120-washing-machine-26094332.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/7/8/miele-wmb-120-25184978.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/3/miele-wmb-120-washing-machine-26094333.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/4/miele-wmb-120-washing-machine-26094334.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/5/miele-wmb-120-washing-machine-26094335.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/6/miele-wmb-120-washing-machine-26094336.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/7/miele-wmb-120-washing-machine-26094337.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/8/miele-wmb-120-washing-machine-26094338.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/2/miele-wmb-120-washing-machine-26094332.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvMi9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/7/8/miele-wmb-120-25184978.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzcvOC9taWVsZS13bWItMTIwLTI1MTg0OTc4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/3/miele-wmb-120-washing-machine-26094333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvMy9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/4/miele-wmb-120-washing-machine-26094334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvNC9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/5/miele-wmb-120-washing-machine-26094335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvNS9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/6/miele-wmb-120-washing-machine-26094336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvNi9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/7/miele-wmb-120-washing-machine-26094337.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvNy9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzNy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/3/8/miele-wmb-120-washing-machine-26094338.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzMvOC9taWVsZS13bWItMTIwLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNjA5NDMzOC5qcGc=
  Miele WMB 120 wasmachine (27)
  Miele WMB 120 wasmachine
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  975, 4d (offer_sdt_4_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  975, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Siemens WM14K271FG
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/7/siemens-wm14k271fg-24425787.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/7/siemens-wm14k271fg-24425787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzgvNy9zaWVtZW5zLXdtMTRrMjcxZmctMjQ0MjU3ODcuanBn
  Siemens WM14K271FG (27)
  Siemens WM14K271FG
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  474, 2d (offer_sdt_2_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  474, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Miele WKB130 WPS
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/0/miele-wkb130-wps-24942120.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/0/miele-wkb130-wps-24942120.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzIvMC9taWVsZS13a2IxMzAtd3BzLTI0OTQyMTIwLmpwZw==
  Miele WKB130 WPS (21)
  Miele WKB130 WPS
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Samsung WW70J3473KW wasmachine
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/7/5/samsung-lave-linge-a-ww71j3473kw-en--42174575.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODg4MzQ5OC9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/4/samsung-lave-linge-a-ww71j3473kw-en--44335964.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NDA0Njg/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/3/samsung-ww70j3473kw-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-48537483.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/4/samsung-ww70j3473kw-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-48537484.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/5/samsung-ww70j3473kw-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-48537485.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/6/samsung-ww70j3473kw-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-48537486.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/7/samsung-ww70j3473kw-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-48537487.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/7/5/samsung-lave-linge-a-ww71j3473kw-en--42174575.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODg4MzQ5OC9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/4/samsung-lave-linge-a-ww71j3473kw-en--44335964.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NDA0Njg/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/3/samsung-ww70j3473kw-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-48537483.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvMy9zYW1zdW5nLXd3NzBqMzQ3M2t3LWZyZWVzdGFuZGluZy03a2ctMTQwMHJwbS1hLXdoaXRlLWZyb250LWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTQ4NTM3NDgzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/4/samsung-ww70j3473kw-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-48537484.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvNC9zYW1zdW5nLXd3NzBqMzQ3M2t3LWZyZWVzdGFuZGluZy03a2ctMTQwMHJwbS1hLXdoaXRlLWZyb250LWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTQ4NTM3NDg0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/5/samsung-ww70j3473kw-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-48537485.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvNS9zYW1zdW5nLXd3NzBqMzQ3M2t3LWZyZWVzdGFuZGluZy03a2ctMTQwMHJwbS1hLXdoaXRlLWZyb250LWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTQ4NTM3NDg1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/6/samsung-ww70j3473kw-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-48537486.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvNi9zYW1zdW5nLXd3NzBqMzQ3M2t3LWZyZWVzdGFuZGluZy03a2ctMTQwMHJwbS1hLXdoaXRlLWZyb250LWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTQ4NTM3NDg2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/7/samsung-ww70j3473kw-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-48537487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvNy9zYW1zdW5nLXd3NzBqMzQ3M2t3LWZyZWVzdGFuZGluZy03a2ctMTQwMHJwbS1hLXdoaXRlLWZyb250LWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTQ4NTM3NDg3LmpwZw==
  Samsung WW70J3473KW wasmachine (21)
  Samsung WW70J3473KW wasmachine
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Bosch WAY32541NL wasmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/8/bosch-way32541-19711748.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/4/0/bosch-way32541-19711940.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/6/bosch-way32541-23796836.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/bosch-way32541-23802375.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/8/8/bosch-way32541-23904788.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/4/8/bosch-way32541-19711748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzQvOC9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0xOTcxMTc0OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/4/0/bosch-way32541-19711940.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzQvMC9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0xOTcxMTk0MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/6/bosch-way32541-23796836.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvNi9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0yMzc5NjgzNi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/5/bosch-way32541-23802375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzcvNS9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0yMzgwMjM3NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/8/8/bosch-way32541-23904788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzgvOC9ib3NjaC13YXkzMjU0MS0yMzkwNDc4OC5qcGc=
  Bosch WAY32541NL wasmachine (21)
  7.894444444444445 (2)
  Bosch WAY32541NL wasmachine
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Siemens WM16Y541FG wasmachine
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/5/3/siemens-wm16y541fg-20436253.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/1/siemens-wm16y541fg-washing-machine-23823511.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/2/siemens-wm16y541fg-washing-machine-23823512.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/5/3/siemens-wm16y541fg-20436253.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvMy9zaWVtZW5zLXdtMTZ5NTQxZmctMjA0MzYyNTMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/1/siemens-wm16y541fg-washing-machine-23823511.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzEvMS9zaWVtZW5zLXdtMTZ5NTQxZmctd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTIzODIzNTExLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/2/siemens-wm16y541fg-washing-machine-23823512.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzEvMi9zaWVtZW5zLXdtMTZ5NTQxZmctd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTIzODIzNTEyLmpwZw==
  Siemens WM16Y541FG wasmachine (19)
  Siemens WM16Y541FG wasmachine
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  729, 2d (offer_sdt_2_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  729, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Siemens WMN16T3471 wasmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/5/0/siemens-wmn16t3471-30716350.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/5/siemens-wmn16t3471-washing-machine-31876455.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/6/siemens-wmn16t3471-washing-machine-31876456.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/7/siemens-wmn16t3471-washing-machine-31876457.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/5/0/siemens-wmn16t3471-30716350.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzUvMC9zaWVtZW5zLXdtbjE2dDM0NzEtMzA3MTYzNTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/5/siemens-wmn16t3471-washing-machine-31876455.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzUvNS9zaWVtZW5zLXdtbjE2dDM0NzEtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTMxODc2NDU1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/6/siemens-wmn16t3471-washing-machine-31876456.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzUvNi9zaWVtZW5zLXdtbjE2dDM0NzEtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTMxODc2NDU2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/7/siemens-wmn16t3471-washing-machine-31876457.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzUvNy9zaWVtZW5zLXdtbjE2dDM0NzEtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTMxODc2NDU3LmpwZw==
  Siemens WMN16T3471 wasmachine (18)
  Siemens WMN16T3471 wasmachine
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  598, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.be Bobshop.be
  8.609141389966089 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  598, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Samsung WF71F5E0Q4W/EN Freestanding 7kg 1400RPM A+++ White Front-load
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/1/samsung-wf71f5e0q4w-en-23824311.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/7/6/samsung-wf-71f5e0q4w-19937476.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/7/samsung-wf71f5e0q4w-en-23824307.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/8/samsung-wf71f5e0q4w-en-23824308.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/9/samsung-wf71f5e0q4w-en-23824309.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/0/samsung-wf71f5e0q4w-en-23824310.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/6/8/samsung-wf71f5e0q4w-en-24129968.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/1/samsung-wf71f5e0q4w-en-23824311.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzEvMS9zYW1zdW5nLXdmNzFmNWUwcTR3LWVuLTIzODI0MzExLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/7/6/samsung-wf-71f5e0q4w-19937476.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzcvNi9zYW1zdW5nLXdmLTcxZjVlMHE0dy0xOTkzNzQ3Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/7/samsung-wf71f5e0q4w-en-23824307.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvNy9zYW1zdW5nLXdmNzFmNWUwcTR3LWVuLTIzODI0MzA3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/8/samsung-wf71f5e0q4w-en-23824308.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvOC9zYW1zdW5nLXdmNzFmNWUwcTR3LWVuLTIzODI0MzA4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/0/9/samsung-wf71f5e0q4w-en-23824309.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzAvOS9zYW1zdW5nLXdmNzFmNWUwcTR3LWVuLTIzODI0MzA5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/0/samsung-wf71f5e0q4w-en-23824310.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzEvMC9zYW1zdW5nLXdmNzFmNWUwcTR3LWVuLTIzODI0MzEwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/6/8/samsung-wf71f5e0q4w-en-24129968.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzYvOC9zYW1zdW5nLXdmNzFmNWUwcTR3LWVuLTI0MTI5OTY4LmpwZw==
  Samsung WF71F5E0Q4W/EN Freestanding 7kg 1400RPM A+++ White Front-load (17)
  Samsung WF71F5E0Q4W/EN Freestanding 7kg 1400RPM A+++ White Front-load
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Whirlpool Seattle 1400 Vrijstaand 5kg 1400RPM A+ Wit Front-load
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/7/2/whirlpool-seattle-1400-19593572.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/5/whirlpool-seattle-1400-23807405.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/7/2/whirlpool-seattle-1400-19593572.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzcvMi93aGlybHBvb2wtc2VhdHRsZS0xNDAwLTE5NTkzNTcyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/0/5/whirlpool-seattle-1400-23807405.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzAvNS93aGlybHBvb2wtc2VhdHRsZS0xNDAwLTIzODA3NDA1LmpwZw==
  Whirlpool Seattle 1400 Vrijstaand 5kg 1400RPM A+ Wit Front-load (17)
  7.4 (1)
  Whirlpool Seattle 1400 Vrijstaand 5kg 1400RPM A+ Wit Front-load
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  280, ? (offer_sdt_unknown)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  280, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Miele WDA111 Freestanding 7kg 1400RPM A+++ Wit Front-load wasmachine
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/3/5/miele-wda-111-wasautomaat-a--42970835.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8yMDkwNTQ2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/5/9/miele-wda-111-wasautomaat-a--44582459.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jcmFzaHByaWNlcy5iZS85MDEyLXRoaWNrYm94X2RlZmF1bHQvbWllbGUtd2RhMTExLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/5/7/miele-wda-111-wasautomaat-a--45088857.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9NSVdEQTExMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/3/3/miele-wda111-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-45807033.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/3/5/miele-wda-111-wasautomaat-a--42970835.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8yMDkwNTQ2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/5/9/miele-wda-111-wasautomaat-a--44582459.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jcmFzaHByaWNlcy5iZS85MDEyLXRoaWNrYm94X2RlZmF1bHQvbWllbGUtd2RhMTExLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/5/7/miele-wda-111-wasautomaat-a--45088857.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9NSVdEQTExMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/3/3/miele-wda111-freestanding-7kg-1400rpm-a-white-front-load-washing-machine-45807033.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzMvMy9taWVsZS13ZGExMTEtZnJlZXN0YW5kaW5nLTdrZy0xNDAwcnBtLWEtd2hpdGUtZnJvbnQtbG9hZC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtNDU4MDcwMzMuanBn
  Miele WDA111 Freestanding 7kg 1400RPM A+++ Wit Front-load wasmachine (16)
  Miele WDA111 Freestanding 7kg 1400RPM A+++ Wit Front-load wasmachine
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  839, 2d (offer_sdt_2_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  839, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Miele WKB130 WCS wasmachine
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/2/1/miele-wkb130lw-25177021.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/5/3/miele-wkb130lw-25672153.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/5/4/miele-wkb130lw-25672154.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/2/1/miele-wkb130lw-25177021.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzIvMS9taWVsZS13a2IxMzBsdy0yNTE3NzAyMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/5/3/miele-wkb130lw-25672153.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzUvMy9taWVsZS13a2IxMzBsdy0yNTY3MjE1My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/5/4/miele-wkb130lw-25672154.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzUvNC9taWVsZS13a2IxMzBsdy0yNTY3MjE1NC5qcGc=
  Miele WKB130 WCS wasmachine (16)
  Miele WKB130 WCS wasmachine
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  969, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  969, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Bosch WAK28271FG wasmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/2/bosch-wak28271fg-washing-machine-24353742.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/3/bosch-wak28271fg-washing-machine-24353743.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/4/bosch-wak28271fg-washing-machine-24353744.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/5/bosch-wak28271fg-washing-machine-24353745.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-wak28271fg-washing-machine-24353746.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/7/bosch-wak28271fg-washing-machine-24353747.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/2/bosch-wak28271fg-washing-machine-24353742.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzQvMi9ib3NjaC13YWsyODI3MWZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNDM1Mzc0Mi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/3/bosch-wak28271fg-washing-machine-24353743.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzQvMy9ib3NjaC13YWsyODI3MWZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNDM1Mzc0My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/4/bosch-wak28271fg-washing-machine-24353744.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzQvNC9ib3NjaC13YWsyODI3MWZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNDM1Mzc0NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/5/bosch-wak28271fg-washing-machine-24353745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzQvNS9ib3NjaC13YWsyODI3MWZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNDM1Mzc0NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-wak28271fg-washing-machine-24353746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzQvNi9ib3NjaC13YWsyODI3MWZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNDM1Mzc0Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/4/7/bosch-wak28271fg-washing-machine-24353747.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzQvNy9ib3NjaC13YWsyODI3MWZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNDM1Mzc0Ny5qcGc=
  Bosch WAK28271FG wasmachine (15)
  Bosch WAK28271FG wasmachine
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Miele WKF131 WPS 8kg 1600RPM A+++ wasmachine
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/0/5/miele-wkf-131-wps-45813705.jpg?m=aHR0cHM6Ly9lbGVjdHJvbWFuaWEtYmUtY2RuLmp1bWJvY2RuLmNvbS9pL3drZi0xMzEtd3BzL2wvNjIwV0tGIDEzMSBXUFMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/5/0/miele-wkf-131-wps-46569050.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMjQxODM4NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/8/4/miele-wkf-131-wps-47139684.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9NSVdLRjEzMVdQUy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/5/miele-wkf131-wps-freestanding-8kg-1600rpm-a-white-front-load-washing-machine-48735175.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/6/miele-wkf131-wps-freestanding-8kg-1600rpm-a-white-front-load-washing-machine-48735176.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/0/5/miele-wkf-131-wps-45813705.jpg?m=aHR0cHM6Ly9lbGVjdHJvbWFuaWEtYmUtY2RuLmp1bWJvY2RuLmNvbS9pL3drZi0xMzEtd3BzL2wvNjIwV0tGIDEzMSBXUFMuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/5/0/miele-wkf-131-wps-46569050.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMjQxODM4NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/8/4/miele-wkf-131-wps-47139684.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9NSVdLRjEzMVdQUy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/5/miele-wkf131-wps-freestanding-8kg-1600rpm-a-white-front-load-washing-machine-48735175.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzcvNS9taWVsZS13a2YxMzEtd3BzLWZyZWVzdGFuZGluZy04a2ctMTYwMHJwbS1hLXdoaXRlLWZyb250LWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTQ4NzM1MTc1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/7/6/miele-wkf131-wps-freestanding-8kg-1600rpm-a-white-front-load-washing-machine-48735176.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzcvNi9taWVsZS13a2YxMzEtd3BzLWZyZWVzdGFuZGluZy04a2ctMTYwMHJwbS1hLXdoaXRlLWZyb250LWxvYWQtd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTQ4NzM1MTc2LmpwZw==
  Miele WKF131 WPS 8kg 1600RPM A+++ wasmachine (15)
  Miele WKF131 WPS 8kg 1600RPM A+++ wasmachine
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  1244, 4d (offer_sdt_4_days)
  electromania.be electromania.be
  8.854185464359915 (21)
  1244, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Siemens WM14Q464FG wasmachine
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/6/6/siemens-wm14q464fg-24479666.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/3/5/siemens-wm14q464fg-24479835.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/9/3/siemens-wm14q464fg-washing-machine-24964693.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/9/4/siemens-wm14q464fg-washing-machine-24964694.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/6/6/siemens-wm14q464fg-24479666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzYvNi9zaWVtZW5zLXdtMTRxNDY0ZmctMjQ0Nzk2NjYuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/3/5/siemens-wm14q464fg-24479835.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvNS9zaWVtZW5zLXdtMTRxNDY0ZmctMjQ0Nzk4MzUuanBn
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/9/3/siemens-wm14q464fg-washing-machine-24964693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzkvMy9zaWVtZW5zLXdtMTRxNDY0Zmctd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTI0OTY0NjkzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/9/4/siemens-wm14q464fg-washing-machine-24964694.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzkvNC9zaWVtZW5zLXdtMTRxNDY0Zmctd2FzaGluZy1tYWNoaW5lLTI0OTY0Njk0LmpwZw==
  Siemens WM14Q464FG wasmachine (14)
  Siemens WM14Q464FG wasmachine
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  528, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  528, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Whirlpool AWO/D 6024 wasmachine
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/8/2/whirlpool-awo-d-6024-washing-machine-24538082.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/3/4/whirlpool-awo-d-6024-washing-machine-24538334.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/7/whirlpool-awo-d-6024-24702487.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/8/2/whirlpool-awo-d-6024-washing-machine-24538082.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzgvMi93aGlybHBvb2wtYXdvLWQtNjAyNC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMjQ1MzgwODIuanBn
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/3/4/whirlpool-awo-d-6024-washing-machine-24538334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzMvNC93aGlybHBvb2wtYXdvLWQtNjAyNC13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMjQ1MzgzMzQuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/7/whirlpool-awo-d-6024-24702487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvNy93aGlybHBvb2wtYXdvLWQtNjAyNC0yNDcwMjQ4Ny5qcGc=
  Whirlpool AWO/D 6024 wasmachine (14)
  Whirlpool AWO/D 6024 wasmachine
  Redcoon.be Redcoon.be
  3.860237310634066 (20)
  299, 2d (offer_sdt_2_days)
  Redcoon.be Redcoon.be
  3.860237310634066 (20)
  299, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
 • Samsung WF71F5E3P4W wasmachine
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/7/7/samsung-wf-71f5e3p4w-19937477.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/4/samsung-wf71f5e3p4w-washing-machine-24965814.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/5/samsung-wf71f5e3p4w-washing-machine-24965815.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/6/samsung-wf71f5e3p4w-washing-machine-24965816.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/7/samsung-wf71f5e3p4w-washing-machine-24965817.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/8/samsung-wf71f5e3p4w-washing-machine-24965818.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/7/7/samsung-wf-71f5e3p4w-19937477.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzcvNy9zYW1zdW5nLXdmLTcxZjVlM3A0dy0xOTkzNzQ3Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/4/samsung-wf71f5e3p4w-washing-machine-24965814.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvNC9zYW1zdW5nLXdmNzFmNWUzcDR3LXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNDk2NTgxNC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/5/samsung-wf71f5e3p4w-washing-machine-24965815.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvNS9zYW1zdW5nLXdmNzFmNWUzcDR3LXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNDk2NTgxNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/6/samsung-wf71f5e3p4w-washing-machine-24965816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvNi9zYW1zdW5nLXdmNzFmNWUzcDR3LXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNDk2NTgxNi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/7/samsung-wf71f5e3p4w-washing-machine-24965817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvNy9zYW1zdW5nLXdmNzFmNWUzcDR3LXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNDk2NTgxNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/8/samsung-wf71f5e3p4w-washing-machine-24965818.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvOC9zYW1zdW5nLXdmNzFmNWUzcDR3LXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0yNDk2NTgxOC5qcGc=
  Samsung WF71F5E3P4W wasmachine (14)
  Samsung WF71F5E3P4W wasmachine
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Whirlpool PRIMO 1406 UM wasmachine
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/4/whirlpool-primo-1406-um-washing-machine-24132764.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/1/1/whirlpool-primo-1406-um-washing-machine-23794211.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/0/whirlpool-primo-1406-um-6th-sense--22294190.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/4/whirlpool-primo-1406-um-washing-machine-24132764.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzYvNC93aGlybHBvb2wtcHJpbW8tMTQwNi11bS13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMjQxMzI3NjQuanBn
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/1/1/whirlpool-primo-1406-um-washing-machine-23794211.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzEvMS93aGlybHBvb2wtcHJpbW8tMTQwNi11bS13YXNoaW5nLW1hY2hpbmUtMjM3OTQyMTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/9/0/whirlpool-primo-1406-um-6th-sense--22294190.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMC93aGlybHBvb2wtcHJpbW8tMTQwNi11bS02dGgtc2Vuc2UtLTIyMjk0MTkwLmpwZw==
  Whirlpool PRIMO 1406 UM wasmachine (14)
  7.25 (1)
  Whirlpool PRIMO 1406 UM wasmachine
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  285, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopenbe Veiligkopenbe
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  285, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Bosch WAW32472FG wasmachine
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/8/bosch-waw32472fg-30248178.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/1/7/bosch-waw32472fg-30250817.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/2/bosch-waw32472fg-30250852.jpg
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/7/bosch-waw32472fg-30250867.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/7/9/bosch-waw32472fg-washing-machine-30620479.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/0/bosch-waw32472fg-washing-machine-30620480.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/1/bosch-waw32472fg-washing-machine-30620481.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/2/bosch-waw32472fg-washing-machine-30620482.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/8/bosch-waw32472fg-30248178.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzcvOC9ib3NjaC13YXczMjQ3MmZnLTMwMjQ4MTc4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/1/7/bosch-waw32472fg-30250817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzEvNy9ib3NjaC13YXczMjQ3MmZnLTMwMjUwODE3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/5/2/bosch-waw32472fg-30250852.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzUvMi9ib3NjaC13YXczMjQ3MmZnLTMwMjUwODUyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/6/7/bosch-waw32472fg-30250867.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzYvNy9ib3NjaC13YXczMjQ3MmZnLTMwMjUwODY3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/7/9/bosch-waw32472fg-washing-machine-30620479.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzcvOS9ib3NjaC13YXczMjQ3MmZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0zMDYyMDQ3OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/0/bosch-waw32472fg-washing-machine-30620480.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzgvMC9ib3NjaC13YXczMjQ3MmZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0zMDYyMDQ4MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/1/bosch-waw32472fg-washing-machine-30620481.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzgvMS9ib3NjaC13YXczMjQ3MmZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0zMDYyMDQ4MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/2/bosch-waw32472fg-washing-machine-30620482.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzgvMi9ib3NjaC13YXczMjQ3MmZnLXdhc2hpbmctbWFjaGluZS0zMDYyMDQ4Mi5qcGc=
  Bosch WAW32472FG wasmachine (14)
  Bosch WAW32472FG wasmachine
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.313079055670423 (478)
  • http://static1.vergelijk.be/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Bosch WAE28363FG
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/9/5/bosch-wae28363fg-20022995.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/6/3/bosch-wae28363fg-22293563.jpg
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/4/bosch-wae28363fg-23796834.jpg
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/5/bosch-wae28363fg-23796835.jpg
  • http://static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/9/5/bosch-wae28363fg-20022995.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzkvNS9ib3NjaC13YWUyODM2M2ZnLTIwMDIyOTk1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/6/3/bosch-wae28363fg-22293563.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzYvMy9ib3NjaC13YWUyODM2M2ZnLTIyMjkzNTYzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/4/bosch-wae28363fg-23796834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvNC9ib3NjaC13YWUyODM2M2ZnLTIzNzk2ODM0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/5/bosch-wae28363fg-23796835.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLmJlL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvNS9ib3NjaC13YWUyODM2M2ZnLTIzNzk2ODM1LmpwZw==
  Bosch WAE28363FG (14)
  Bosch WAE28363FG
  Starplusshop.be Starplusshop.be
  8.25 (2)
  479, 5d (offer_sdt_5_days)
  Starplusshop.be Starplusshop.be
  8.25 (2)
  479, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
2 22
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €400 Goedkope wasmachine (budget)
  • Lage prijs: €400 - €550 (low)
  • Gemiddelde prijs: €550 - €800 (medium)
  • High end: Meer dan €800 (high)
 • Als beste getest (beste_getest):
  • Consumentenbond: Best getest (2014) (consumentenbond_best_getest_2014_)
  • Consumentenbond: Best getest (2015) (consumentenbond_best_getest_2015_)
  • Consumentenbond: Beste koop (2014) (consumentenbond_beste_koop_2014_)
  • Consumentenbond: Beste koop (2015) (consumentenbond_beste_koop_2015_)
 • Energielabel (product_energieklasse):
  • A+++ Meest energiezuinig (a_meest_energiezuinig)
  • A++ Energiezuinig (a_energiezuinig)
  • A+ Minst energiezuinig (a_minst_energiezuinig)
  • A Niet energiezuinig (a_niet_energiezuinig)
 • Samenstelling huishouden (geschikt_voor):
  • Alleenstaand (alleenstaand)
  • Gezin met meerdere kinderen (gezin_met_meerdere_kinderen)
  • Koppel / Gezin met 1 kind (koppel_gezin_met_1_kind)
 • Plaatsing (plaatsing_wasmachine):
  • Badkamer (badkamer)
  • Bijkeuken (bijkeuken)
  • Keuken (keuken)
  • Zolder / Washok (zolder_washok)
 • Aanvullende eisen (kenmerken_wasmachine):
 • Geluidsniveau (geluidsniveau_wasmachine):
  • Normaal (>58) (normaal_58_)
  • Stil (50-58 dB) (stil_50_58_db_)
  • Zeer stil (<50dB) (zeer_stil_50db_)
 • Aantal keren wassen (aantal_keren_wassen_per_week):
  • 1 - 2 keer per week (1_2_keer_per_week)
  • 3 - 4 keer per week (3_4_keer_per_week)
  • Meer dan 4 keer per week (meer_dan_4_keer_per_week)
 • Manier van drogen (manier_van_was_drogen):
  • Droger en wasrek (droger_en_wasrek)
  • In de droger (in_de_droger)
  • Op een wasrek (op_een_wasrek)
 • Functies (functies_wasmachine):
  • Halve belading (halve_belading)
  • Kort wasprogramma (kort_wasprogramma)
  • Resttijdindicatie (resttijdindicatie)
  • Zelf de starttijd kiezen (zelf_de_starttijd_kiezen)
 • Grootte trommel (capaciteit_trommel):
  • < 7 kg (capaciteit_trommel_7)
  • 7 kg - 8 kg (capaciteit_trommel_7_8)
  • ≥ 8 kg (capaciteit_trommel_8)
 • Toerental (toerental_wasmachine):
  • Hoog (≥1600) (hoog_1600_)
  • Laag (<1400) (laag_1400_)
  • Normaal (1400 - 1600) (normaal_1400_1600_)
 • Opening (belading_wasmachine):
  • Bovenlader (bovenlader)
  • Voorlader (voorlader)
 • Droogklasse (centrifuge_droger_klasse):
  • A (a)
  • B (b)
  • C (c)
 • Breedte (breedte):
  • < 595 mm (breedte_600)
  • 595 mm - 600 mm (breedte_600_600)
 • Hoogte (hoogte):
  • < 848 mm (hoogte_850)
  • 848 mm - 850 mm (hoogte_850_850)
 • Diepte (diepte_product):
  • < 550 mm (diepte_product_550)
  • 550 mm - 590 mm (diepte_product_550_590)
  • 590 mm - 605 mm (diepte_product_590_610)
  • ≥ 605 mm (diepte_product_610)
 • Varianten (group):
  • AEG Lavamat 71670FL (aeg_lavamat_71670fl)
  • AEG Lavamat 76472FL (aeg_lavamat_76472fl)
  • Indesit IWB 6143 (indesit_iwb_6143)
  • Indesit IWB 6165 (indesit_iwb_6165)
  • Indesit IWD 71482 B (indesit_iwd_71482_b)
  • Samsung Eco Bubble (samsung_eco_bubble)
  • Samsung WF (samsung_wf)
  • Siemens WM14S840NL/IQ700 (siemens_wm14s840nl_iq700)
  • Zanussi ZWH7140AP (zanussi_zwh7140ap)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be