x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten

Veelgestelde vragen over het partnerprogramma

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen van onze partners. Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u contact met ons opnemen via partner@vergelijk.be of via telefoonnummer +31 (0)30 2320 440. Wij helpen u graag verder.

Op de samenwerking zijn altijd onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

 1. Wat is Vergelijk.be?
 2. Hoeveel bezoekers krijgt Vergelijk.be?
 3. Hoe werkt het partnerprogramma?
 4. Waarom zou ik me aanmelden bij het Vergelijk.be partnerprogramma?
 5. Welk type winkels zijn aangesloten bij Vergelijk.be?
 6. Wat is een doorklik?
 7. Vraagt Vergelijk.be opstartkosten?
 8. Met wie neem ik contact op als ik een probleem heb?
 9. Hoe lang duurt het voordat mijn winkel vermeld wordt als ik me heb aangemeld?
 10. Hoeveel doorkliks zal ik krijgen?
 11. Hoe krijg ik zoveel mogelijk potentiële klanten naar mijn site?
 12. Vergelijk heeft internationaal nog meer sites, kan ik daar ook op staan?
 13. Mijn productcategorie staat niet op Vergelijk.be.
 14. Mijn vraag staat er niet tussen.

 

 1. Wat is Vergelijk.be?

  Vergelijk.be is onderdeel van Compare Group en Vergelijk.nl en is een van de grootste online prijsvergelijkers in België. Bezoekers komen naar Vergelijk.be om producten, diensten en prijzen van de internetwinkels te vergelijken voordat ze een aankoop doen. Als bezoekers een product naar wens hebben gevonden, klikken ze direct door naar de website van hun keuze waar ze het product aanschaffen. Vergelijk.be is zelf geen winkel. Het enige dat wij doen is potentiële klanten doorsturen naar webwinkels.

 2. Hoeveel bezoekers krijgt Vergelijk.be?
  Vergelijk.be trekt per dag vele duizenden bezoekers. Vergelijk.be werkt samen met portals en zoekmachines zoals Google om nog meer bezoekers te trekken. Bezoekers van Vergelijk.be zijn zeer gemotiveerd om producten of diensten te kopen en zijn daarom zeer interessante leads voor u. Als een bezoeker na het vergelijken doorklikt naar uw site is hij klaar voor het aanschaffen van uw product of dienst. Wilt u de bezoekersaantallen weten voor uw specifieke categorie, vult het contactformulier in. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op.
   
 3. Hoe werkt het partnerprogramma?
     1.   U levert informatie over uw assortiment aan bij Vergelijk.be.
     2.   Vergelijk.be verzamelt dagelijks de informatie van uw assortiment met behulp van een zoekscript.
     3.   Uw website wordt bij duizenden zoekopdrachten vermeld.
     4.   U betaalt alleen als een bezoeker doorklikt naar uw website.
     5.   Zo simpel is het. Het kost u dus bijna geen moeite! Meer weten? Vul het contactformulier in.
   
 4. Waarom zou ik me aanmelden voor het Vergelijk.be partnerprogramma?
  1.   Bereik extra potentiële klanten voor uw producten en diensten. Bezoekers van Vergelijk.be zijn zeer gemotiveerd om producten of diensten te kopen en zijn daarom zeer interessante leads voor u. Als een bezoeker na het vergelijken doorklikt naar uw website is hij klaar voor het aanschaffen van uw product of dienst.
  2.   Krijg extra naamsbekendheid door het laten vermelden van uw website bij zoekopdrachten van duizenden bezoekers per dag.
  3.   Bij Vergelijk.be betaalt u voor doorkliks naar uw website. U betaalt dus alleen voor daadwerkelijk resultaat!
  4.   Het binnenhalen van zeer interessante potentiële klanten op een ‘cost per click’-basis verlaagt uw acquisitiekosten.
   
 5. Welk type winkels zijn aangesloten bij Vergelijk.be?
  We vermelden elke online winkel, van de kleinste specialist tot de grootste megawinkel, met uitzondering van winkels die handelen in producten op gebied van o.a. discriminatie of geweld.
   
 6. Wat is een doorklik?
  Een doorklik vindt plaats wanneer een bezoeker op een link van Vergelijk.be klikt en daarmee op de productpagina van uw website komt. U ziet deze bezoekers terug in uw maandelijkse resultaten in ons PartnerNet.
   
 7. Vraagt Vergelijk.be opstartkosten?
  Om wanbetalers te mijden (en onze andere winkels betere clicks te garanderen en onze bezoekers eveneens), voeren wij op elke nieuwe winkel een creditcheck uit bij Graydon. Om deze kosten en de administratieve en technische werkzaamheden te dekken vragen wij een opstartfee van EUR 200,-.
   
 8. Met wie neem ik contact op als ik een probleem heb?
  U kunt onze accountmanager bereiken via partner@vergelijk.be of via telefoonnummer +31 (0)30 2320 440.
   
 9. Hoelang duurt het voordat mijn winkel vermeld wordt als ik me heb aangemeld?
  Dit is vooral afhankelijk van de kwaliteit van uw databestand. Over het algemeen duurt het ongeveer 10 werkdagen voordat uw website meegenomen wordt in de vergelijkingen. In die 10 werkdagen zorgen wij ervoor dat:
  1.   Er een goed databestand is;
  2.   Er een zoekscript wordt geschreven voor dit databestand;
  3.   Uw zoekresultaten worden getest;
  4.   Uw winkelgegevens correct worden gepresenteerd.
   
 10. Hoeveel doorkliks zal ik krijgen?
  Het aantal doorkliks is afhankelijk van de grootte van uw assortiment, de populariteit van de producten of diensten die u verkoopt en de volledigheid van de gegevens die u ons aanlevert. Sommige winkels krijgen honderden doorkliks per dag, terwijl anderen er maar honderd per maand krijgen. Realiseer u echter: u betaalt alleen voor de daadwerkelijk gerealiseerde doorkliks! En daarvoor krijgt u zeer geïnteresseerde potentiële klanten.
   
 11. Hoe krijg ik zoveel mogelijk potentiële klanten naar mijn website?
  Wij zullen nauw met u samenwerken om het resultaat zo goed mogelijk te laten zijn! Heeft u vragen over hoe u de conversie van uw site kunt vergroten? Vraag het ons gerust via partner@vergelijk.be of bel +31 (0)30 2320 440.
   
 12. Vergelijk.be heeft internationaal nog meer websites, kan ik daar ook op staan?
  Vergelijk.be heeft ook vergelijkingssites in Nederland, Frankrijk en Finland. Uw winkel kan ook op deze websites opgenomen worden (mits u uiteraard naar deze landen exporteert). Vraag meer informatie aan via ons contactformulier.
   
 13. Mijn productcategorie staat niet op Vergelijk.be
  Wij zijn continu bezig met het toevoegen van nieuwe categorieën op onze website. Ook uw productcategorieën kunnen worden toegevoegd. Als u de eerste webshop in de categorie bent, brengt dit extra voordelen met zich mee. Wij baseren de nieuwe categorie op uw datafeed en als uw bedrijf de eerste in de categorie is, is uw webshop het eerste wat bezoekers zien als ze zoeken op uw productcategorie. Zodra wij een nieuwe productcategorie toevoegen beginnen we met genereren van traffic doormiddel van Google Adwords. Een team van specialisten is continue bezig met het genereren van traffic voor al onze productcategorieën. Op deze manier komen we aan bezoekers en daar kan uw webshop ook van profiteren.
   
 14. Mijn vraag staat er niet tussen.
  Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel +31 (0)30 2320 440. Wij helpen u graag verder.