x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten

Uw winkel op Vergelijk.be, eenvoudig en effectief

Klik hier om u aan te melden!

Voeg uw webwinkel toe op Vergelijk.be, ga direct naar AANMELDEN.

 • Bereik 1 miljoen potentiële kopers per maand.
 • Profiteer van de naamsbekendheid van Vergelijk.be. 
 • Vergroot uw online vindbaarheid.
 • Realiseer meer bestellingen.
 • Bepaal zelf welke informatie zichtbaar is voor bezoekers.

Wilt u van deze voordelen profiteren? Meld u dan aan via het online aanmeldformulier of vraag eerst extra informatie aan via partner@vergelijk.be! Uw aanmelding is in 2 stappen geregeld. 

Om uw producten op onze site te laten vergelijken, rekenen wij een vergoeding per lead (CPC). U ontvangt hiervoor maandelijks een digitale factuur op basis van het aantal verstuurde leads, deze statistieken en facturen vindt u ook terug in PartnerNet. De vergoedingen verschillen per categorie . U vindt deze terug in de tarievenlijst.

Totale kosten

 • Eenmalige aansluitkosten van €199
  Voor het aanmelden van uw webwinkel bij Vergelijk.nl betaalt u eenmalig €199. Dit is een bijdrage in de kosten voor de uitvoering van de kredietcontrole, de technische aansluitwerkzaamheden en de administratie. Wanneer u eigenaar bent van meerdere webwinkels en deze tegelijk aanmeldt, dan betaalt u dit bedrag maar één keer.
 • Maandelijks minimaal factuurbedrag van €25
  Per maand betaalt u een minimumtarief van €25. Dit tarief staat los van het aantal leads dat u ontvangt. Zijn uw CPC kosten hoger dan €25 voor deze maand? Dan betaalt u alleen de daadwerkelijke CPC-kosten.
 • Cost per click (CPC), variabel per productcategorie
  U betaalt een tarief per lead (klik naar uw webwinkel). Deze tarieven verschillen per productcategorie en zijn variabel. De tarieven zijn afhankelijk van de marktomstandigheden. De actuele tarieven vinden partners terug in PartnerNet.


Contact
Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op via partner@vergelijk.be of +31 (0)38 203 8110.  

Uw aanmelding in 2 stappen geregeld

 1. Vul het aanmeldformulier in
  Na het invullen van het online aanmeldformulier voeren wij een kredietcheck uit. Interpolis verifieert voor ons de kredietwaardigheid van uw bedrijf. Bij een positief advies kan uw webwinkel worden aangesloten. Daarmee krijgt u toegang tot ons online extranet, PartnerNet. Hier kunt u zelf onder andere de vermelding van uw webwinkel(s) beheren, uw statistieken bekijken en handleidingen downloaden. U ontvangt uw aanmeldgegevens voor PartnerNet via e-mail zodra u bent aangesloten.
 2. Uw producten koppelen
  Wij koppelen uw aangeleverde productinformatie aan onze database op basis van een datafeed. We hebben de uitleg voor een goede datafeed voor u samengevat in een los document. De kwaliteit van uw datafeed is belangrijk voor een juiste weergave van uw producten en heeft daarmee invloed op uw conversie. U kunt altijd onze hulp inschakelen bij het opstellen van deze informatie.

Datafeed van uw producten

Voor een optimale weergave van uw producten en prijzen hebben wij een datafeed nodig: een link naar het bestand waar u informatie over uw webwinkel en producten heeft samengebracht. Een goede datafeed zorgt ervoor dat de juiste informatie over uw producten wordt getoond. Dit verhoogt het het aantal leads en bestellingen dat u ontvangt. Het is erg belangrijk dat de bezoekers van Vergelijk.nl goed geïnformeerd worden. Bij aanlevering van een datafeed die voldoet aan de eisen van Vergelijk.nl betaalt u geen aansluitkosten.
Het maken van een datafeed is niet ingewikkeld, maar vraagt wel om wat extra toelichting. U kunt hiervoor de handleiding voor het maken van een datafeed raadplegen.

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op via partner@vergelijk.be of +31 (0)38 203 8110. Wij helpen u graag.

Tot slot vindt u hier onze algemene voorwaarden, die van toepassing zijn op alle overeenkomsten waarbij Vergelijk.be de partij is. Klik hier voor de Engelse versie.