x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

tuner

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in tuner, versterker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

tuner kopen

 • Algemene informatie

  Tuners en versterkers (of audioversterkers) zijn audioapparatuur voor het ontvangen van geluidssignalen van radiostations en het doorgeven ervan naar de luidsprekers. Deze geluidssignalen komen onder andere van de cd-speler, de dvd-speler, enzovoort. Een receiver is een tuner en versterker in één. Een tuner of versterker is het hart van een audiosysteem. Het spreekt dus voor zich dat de keuze van een tuner of versterker een belangrijke is. Het aanbod is echter groot. Hieronder bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een tuner of versterker.

  Populaire merken versterkers zijn: Denon, JBL, JVC, Kenwood, Philips, Pioneer, Sony en Yamaha.

  Vergelijk hier tuners en versterkers!

  Waar moet je op letten bij het kopen van een tuner of versterker?

  Vergelijk hier tuners en
versterkers!Versterker
  De luidsprekers worden aangesloten op receivers (oftewel geluidsversterkers). Er bestaan verschillende typen versterkers en receivers. Het type wordt weergegeven met getallen, bijvoorbeeld 2.1, 5.1 of 7.1. Deze getallen hebben betrekking op het aantal geluidskanalen. In het geval van een versterker van het type 5.1 komt dit neer op vijf kanalen rondom (een centerspeaker en vier satellietspeakers) en een zesde kanaal voor de lage tonen (subwoofer). In totaal heb je dus zes speakers bij een 5.1-set. Een kanaal staat voor uitgang op de versterker waar de speaker op aangesloten kan worden. Minimaal zijn twee-kanaals versterkers, maar beter is een drie-kanaals versterker of nog liever een vier-kanaals versterker te kopen. Zo’n versterker geeft je veel meer mogelijkheden en daarmee kun je door je huis heen diverse luidsprekers (bij)plaatsen. Ook voor autoaudio geldt dit sterk: met een vier-kanaals versterker kun je zowel voorin als achterin twee luidsprekers plaatsen. Bij vrijwel elke versterker is het mogelijk om twee kanalen brugbaar te maken tot een kanaal om een subwoofer aan te kunnen sturen.

  Versterkers worden ook wel amplifiers, amps of stereoversterkers genoemd. Er zijn verschillende modellen versterkers die aangesloten kunnen worden op de hifiset. Zo is er de digitale versterker, de eindversterker, de home cinemaversterker (zie home cinemaset), de radioversterker, de surround versterker of de voorversterker. Er zijn digitale versterkers die een digitaal signaal omzetten in een analoog signaal, dat uit de versterker komt. Andere digitale versterkers ontvangen een analoog signaal dat vervolgens wordt omgezet in een digitaal signaal. Na filteren van de ontstane draaggolf blijft weer het oorspronkelijke analoge signaal over. Een voorversterker is een versterker die voor een andere versterker geplaatst wordt om het inkomende signaal in een elektrisch signaal om te zetten, zodat de andere versterker het verder kan verwerken. Surround versterkers zijn versterkers met een decoder voor bijvoorbeeld Dolby Digital, Dolby Prologic of DTS. Dit zijn vaak versterkers met meer dan vijf speakeroutputs.

  Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) en Dolby Pro Logic II (DPLII) zijn vormen van surround geluid, dit staat weergegeven onder decoder. Zowel DD als DTS heeft gescheiden geluidskanalen: satellietspeakers, een midkanaal en een laag frequentiekanaal. Dit laatste kanaal is geen volwaardig kanaal, maar geeft slechts diepe bastonen weer. Er zijn in principe zes speakers nodig om dit signaal optimaal weer te geven, maar met minder kun je ook een mooi surround geluid krijgen.

  Vergelijk hier tuners en versterkers!Tuner
  Tuners kunnen verschillende radiofrequenties ontvangen. De meest bekende radiofrequenties zijn AM, FM, MW. Naast een geluidssignaal kan er ook een digitaal signaal worden uitgezonden door het radiostation naar de tuner. Deze functie wordt afgekort met RDS.RDS staat voor Radio Data System. Informatie die met RDS kan worden verzonden, is bijvoorbeeld de tijd, de naam van het radiostation, titels van het programma, enzovoort. Deze informatie wordt weergegeven in het display van de receiver of tuner.

  Een andere functie die tuners vaak bezitten is EON. EON staat voor Enhanced Other Networks information. Met een EON-instelling kan de receiver of tuner automatisch overschakelen naar het nieuws of naar de verkeersinformatie op een andere radiozender en aan het einde van het bericht weer terugschakelen. Dit kan bijvoorbeeld ook wanneer een cd wordt beluisterd.

  Met een tuner kun je niet alleen radiofrequenties ontvangen, maar ook signalen voor je tv worden geregeld door de tuner. Daarnaast heb je nog tuners voor je computer die het mogelijk maken om op je pc tv te kijken.

  Ruis bij tuners en versterkers
  Tuners, versterkers en receivers produceren allemaal een achtergrondsignaal, dat de zuiverheid van het ontvangen en uitgaande signaal beïnvloedt. De verhouding tussen de achtergrondruis en het waargenomen signaal heet de S/N-ratio, die wordt weergegeven in een aantal decibel (dB). De ruis, die bijvoorbeeld een versterker toevoegt, heeft meestal een constant volume. Dus die ruis is voornamelijk hoorbaar in de stille passages. Maar als je een goede versterker koopt, heb je hier geen last van. De kwaliteit van de meeste versterkers is tegenwoordig zo goed dat je die ruis eigenlijk niet meer hoort. Bij een signaal-ruisverhouding van 60 dB is de ruis zeer zacht te horen. Een signaal-ruisverhouding van 90 dB is zeer goed.

  Een andere eigenschap waar je bij de aanschaf van een tuner of versterker op moet letten, is de harmonische vervorming. De harmonische vervorming wordt weergegeven in percentage en hiermee wordt het verschil in het oorspronkelijke signaal versus het uitgaande signaal bedoeld. Naarmate het percentage lager is, wordt het oorspronkelijke geluid zuiverder weergegeven.

  Bekijk en vergelijk hier tuners en versterkers
  en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier tuners en versterkers!Onderstaand vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen voor tuners en versterkers.

  Wil je meteen op zoek naar een tuner of versterker? Vergelijk dan hier alle tuners en versterkers!

  Bridgeable
  De mogelijkheid om twee versterkerkanalen met elkaar te verbinden om een krachtiger kanaal te maken of om een subwoofer op aan te sluiten. Door het verbinden van twee versterkerkanalen gaat de minimale weerstand van de versterker omhoog.

  Decoder
  Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) en Dolby Pro Logic II (DPLII) zijn vormen van surround geluid, dit staat weergegeven onder decoder. Zowel DD als DTS heeft gescheiden geluidskanalen: satellietspeakers, een midkanaal en een laagfrequentie kanaal. Dit laatste kanaal is geen volwaardig kanaal, maar geeft slechts diepe bastonen weer. Er zijn in principe zes speakers nodig om dit signaal optimaal weer te geven, maar met minder kun je ook een mooi surround geluid krijgen. DPLII geeft, ongeacht de bron van het audiosignaal, een surround signaal. Dit betekent dat naast dvd's ook cd’s en tv-uitzendingen omgezet kunnen worden naar meerdere kanalen. Bij DPLII worden de satellietspeakers in stereo weergegeven. Tevens heeft DPLII een apart subwooferkanaal.

  EON
  EON staat voor Enhanced Other Networks information. Met een EON-instelling kan de receiver of tuner automatisch overschakelen naar het nieuws of verkeersinformatie op een andere radiozender en aan het einde van het bericht weer terugschakelen. Dit kan bijvoorbeeld ook wanneer een cd wordt beluisterd.

  Equalizer
  Een equalizer wordt ook wel toonregelaar genoemd. Hiermee kunnen frequentiegebieden (banden) van een geluidssignaal versterkt of verzwakt worden. Als bijvoorbeeld het geluidssignaal te schel klinkt, kunnen met de equalizer de hoge tonen worden verzwakt.

  Harmonische vorming
  Met harmonische vorming wordt het verschil in zuiverheid van het inkomende signaal ten opzichte van het uitgezonden signaal bedoeld. De mate waarin deze twee van elkaar afwijken wordt uitgedrukt in procenten. Hoe lager het percentage, hoe zuiverder het geluid van de versterker is.

  Kanalen
  Het aantal kanalen geeft aan hoeveel uitgangen er op de versterker zitten waarop luidsprekers aangesloten kunnen worden. Minimaal is 2-kanaals versterker. Beter is een 4-kanaals versterker, waar je veel meer mee kunt.

  Model
  Tuner: een apparaat dat uitzendfrequenties van radiostations kan ontvangen via de antenne, kabel of satelliet.
  Versterker: versterkt het signaal van de tuner, cd-speler, dvd-speler en dergelijke.
  Receiver: combineert de eigenschappen van de tuner en versterker en kan zowel uitzendfrequenties ontvangen als het signaal versterken.

  RDS
  RDS staat voor Radio Data System. RDS is digitale data omgezet in een FM-signaal. Met RDS kan de tijd, de naam van het radiostation, titels van de programma’s en andere informatie worden verzonden. Deze informatie wordt weergegeven in de display van de receiver, als de receiver deze functionaliteit bezit.

  Vergelijk hier tuners en versterkers!RMS bij max. Ohm
  RMS staat voor Root Mean Square. Met behulp van de RMS kan het gemiddelde vermogen van een receiver of versterker met een bepaalde wisselspanning berekend worden. Het is het vermogen dat een versterker continu kan leveren. Het wordt gebruikt om het vermogen van versterkers en receivers te vergelijken of wanneer je versterkers of versterker en subwoofer met elkaar wilt matchen.

  Signaal-ruisverhouding
  De signaal-ruisverhouding (kortweg S/N) is de verhouding tussen het signaal dat uit de versterker komt en ruis die de versterker zelf toevoegt. Dit wordt altijd in decibel (dB) aangeduid. De ruis, die wordt toegevoegd door de versterker, heeft meestal een constant volume. De ruis is dus voornamelijk hoorbaar in de stille passages. Maar als je een goede versterker koopt, heb je hier geen last van. De kwaliteit van de meeste versterkers is tegenwoordig zo goed dat die ruis bijna niet meer te horen is. Bij een signaal-ruisverhouding van 60 dB is de ruis zeer zacht te horen. Een signaal-ruisverhouding van 90 dB is zeer goed.

  THX-certificering
  THX is opgericht door George Lucas. Hij wilde de kwaliteit van het geluid tijdens de film in bioscopen waarborgen. Dit is vervolgens uitgebreid naar het waarborgen van de kwaliteit van het geluid van home audio en andere gebieden. THX is dus eigenlijk een keurmerk voor een goede kwaliteit van geluid. Dit houdt echter niet in dat de kwaliteit van het geluid van producten zonder keurmerk niet goed is.

  Type
  Het type set wordt weergegeven met getallen, bijvoorbeeld 3.1, 5.1 of 7.1. Deze getallen hebben betrekking op het aantal geluidskanalen. In het geval van het type 5.1 komt dit neer op vijf kanalen rondom (een centerspeaker en vier satellietspeakers) en een zesde kanaal voor de lage tonen (subwoofer). In totaal heb je dus zes speakers bij een 5.1-set.

  Bekijk en vergelijk hier tuners en versterkers en vind de beste koop!

  • Marantz Marantz
  • Yamaha Yamaha
  • Pioneer Pioneer
  • Apart Apart
  • Goedkoop Vergelijk alle versterkers incl. tuner prijzen lager dan 240 euro.
 • Yamaha DEFAULT
  • yamaha
 • Pioneer DEFAULT
  • pioneer
 • Apart DEFAULT
  • apart
 • Goedkoop DEFAULT
  • budget
0 - 17
 • Onkyo T-4030
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/7/9/onkyo-t-4030-19527679.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/9/onkyo-t-4030-27453219.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/0/onkyo-t-4030-27453220.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/1/onkyo-t-4030-27453221.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/7/9/onkyo-t-4030-19527679.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi83Lzkvb25reW8tdC00MDMwLTE5NTI3Njc5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/9/onkyo-t-4030-27453219.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzkvb25reW8tdC00MDMwLTI3NDUzMjE5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/0/onkyo-t-4030-27453220.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzAvb25reW8tdC00MDMwLTI3NDUzMjIwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/1/onkyo-t-4030-27453221.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzEvb25reW8tdC00MDMwLTI3NDUzMjIxLmpwZw==
  Onkyo T-4030 (5)
  Onkyo T-4030
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
  most_sold
 • Yamaha T-S500 Zwart
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/6/yamaha-t-s500-17610076.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/8/yamaha-t-s500-17610078.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/3/yamaha-t-s500-28132253.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/6/yamaha-t-s500-17610076.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzYveWFtYWhhLXQtczUwMC0xNzYxMDA3Ni5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/8/yamaha-t-s500-17610078.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzgveWFtYWhhLXQtczUwMC0xNzYxMDA3OC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/3/yamaha-t-s500-28132253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi81LzMveWFtYWhhLXQtczUwMC0yODEzMjI1My5qcGc=
  Yamaha T-S500 Zwart (3)
  Yamaha T-S500 Zwart
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Rotel RT-12 (zwart)
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/8/rotel-rt-12-zwart--32698638.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3IvdC9ydC0xMl96d2FydC5wbmc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/8/rotel-rt-12-zwart--32698638.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3IvdC9ydC0xMl96d2FydC5wbmc=
  Rotel RT-12 (zwart) (4)
  Rotel RT-12 (zwart)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Rotel RT-12 (zilver)
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/7/rotel-rt-12-zilver--34517607.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3IvdC9ydC0xMl96aWx2ZXJfMS5wbmc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/7/rotel-rt-12-zilver--34517607.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3IvdC9ydC0xMl96aWx2ZXJfMS5wbmc=
  Rotel RT-12 (zilver) (4)
  Rotel RT-12 (zilver)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Yamaha T-S500 Zilver
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/4/yamaha-t-s500-silver-20451564.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/5/yamaha-t-s500-silver-20451565.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/6/yamaha-t-s500-silver-20451566.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/5/6/yamaha-t-s500-silver-20451656.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/8/9/yamaha-t-s500-silver-20460589.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/4/yamaha-t-s500-silver-28132254.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/4/yamaha-t-s500-silver-20451564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS82LzQveWFtYWhhLXQtczUwMC1zaWx2ZXItMjA0NTE1NjQuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/5/yamaha-t-s500-silver-20451565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS82LzUveWFtYWhhLXQtczUwMC1zaWx2ZXItMjA0NTE1NjUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/6/yamaha-t-s500-silver-20451566.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS82LzYveWFtYWhhLXQtczUwMC1zaWx2ZXItMjA0NTE1NjYuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/5/6/yamaha-t-s500-silver-20451656.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi81LzYveWFtYWhhLXQtczUwMC1zaWx2ZXItMjA0NTE2NTYuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/8/9/yamaha-t-s500-silver-20460589.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS84LzkveWFtYWhhLXQtczUwMC1zaWx2ZXItMjA0NjA1ODkuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/4/yamaha-t-s500-silver-28132254.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi81LzQveWFtYWhhLXQtczUwMC1zaWx2ZXItMjgxMzIyNTQuanBn
  Yamaha T-S500 Zilver (3)
  Yamaha T-S500 Zilver
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Pro-Ject Tuner BOX S
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/7/pro-ject-tuner-box-s-19875607.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/7/pro-ject-tuner-box-s-19875607.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzcvcHJvLWplY3QtdHVuZXItYm94LXMtMTk4NzU2MDcuanBn
  Pro-Ject Tuner BOX S (3)
  Pro-Ject Tuner BOX S
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Pioneer VSX-831-B Receiver
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/4/2/pioneer-vsx-831-noir-prix-piece-61929642.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/0/3/pioneer-vsx-831-noir-prix-piece-62552803.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/3/5/pioneer-vsx-831-noir-prix-piece-63825635.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/4/2/pioneer-vsx-831-noir-prix-piece-61929642.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi80LzIvcGlvbmVlci12c3gtODMxLW5vaXItcHJpeC1waWVjZS02MTkyOTY0Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/0/3/pioneer-vsx-831-noir-prix-piece-62552803.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzMvcGlvbmVlci12c3gtODMxLW5vaXItcHJpeC1waWVjZS02MjU1MjgwMy5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/3/5/pioneer-vsx-831-noir-prix-piece-63825635.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8zLzUvcGlvbmVlci12c3gtODMxLW5vaXItcHJpeC1waWVjZS02MzgyNTYzNS5qcGc=
  Pioneer VSX-831-B Receiver (1)
  Pioneer VSX-831-B Receiver
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  443.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  443.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Yamaha T-D500
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/4/7/yamaha-t-d500-18325147.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/8/yamaha-t-d500-24310498.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/4/7/yamaha-t-d500-18325147.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS80LzcveWFtYWhhLXQtZDUwMC0xODMyNTE0Ny5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/8/yamaha-t-d500-24310498.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC85LzgveWFtYWhhLXQtZDUwMC0yNDMxMDQ5OC5qcGc=
  Yamaha T-D500 (2)
  Yamaha T-D500
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  325, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  325, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Apart PR1000R audio tuner
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/0/apart-pr1000r-audio-tuner-24576010.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/1/apart-pr1000r-audio-tuner-24576011.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/0/apart-pr1000r-audio-tuner-24593510.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/0/apart-pr1000r-audio-tuner-24576010.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8xLzAvYXBhcnQtcHIxMDAwci1hdWRpby10dW5lci0yNDU3NjAxMC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/1/apart-pr1000r-audio-tuner-24576011.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8xLzEvYXBhcnQtcHIxMDAwci1hdWRpby10dW5lci0yNDU3NjAxMS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/0/apart-pr1000r-audio-tuner-24593510.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzAvYXBhcnQtcHIxMDAwci1hdWRpby10dW5lci0yNDU5MzUxMC5qcGc=
  Apart PR1000R audio tuner (2)
  Apart PR1000R audio tuner
  Beamershop24.nl Beamershop24.nl
  4.666666666666667 (1)
  259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Beamershop24.nl Beamershop24.nl
  4.666666666666667 (1)
  259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Onkyo T-4030 Silver
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/4/onkyo-t-4030-silver-20528384.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/0/4/onkyo-t-4030-silver-20528804.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/9/1/onkyo-t-4030-silver-20533791.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/2/onkyo-t-4030-silver-27453222.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/3/onkyo-t-4030-silver-27453223.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/4/onkyo-t-4030-silver-27453224.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/4/onkyo-t-4030-silver-20528384.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzQvb25reW8tdC00MDMwLXNpbHZlci0yMDUyODM4NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/0/4/onkyo-t-4030-silver-20528804.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8wLzQvb25reW8tdC00MDMwLXNpbHZlci0yMDUyODgwNC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/9/1/onkyo-t-4030-silver-20533791.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzEvb25reW8tdC00MDMwLXNpbHZlci0yMDUzMzc5MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/2/onkyo-t-4030-silver-27453222.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzIvb25reW8tdC00MDMwLXNpbHZlci0yNzQ1MzIyMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/3/onkyo-t-4030-silver-27453223.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzMvb25reW8tdC00MDMwLXNpbHZlci0yNzQ1MzIyMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/4/onkyo-t-4030-silver-27453224.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzQvb25reW8tdC00MDMwLXNpbHZlci0yNzQ1MzIyNC5qcGc=
  Onkyo T-4030 Silver (2)
  Onkyo T-4030 Silver
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Onkyo TX-RZ 710 Silver
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/2/5/onkyo-tx-rz-710-silver-60122225.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/2/5/onkyo-tx-rz-710-silver-60122225.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi8yLzUvb25reW8tdHgtcnotNzEwLXNpbHZlci02MDEyMjIyNS5qcGc=
  Onkyo TX-RZ 710 Silver (2)
  Onkyo TX-RZ 710 Silver
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  949, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  949, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Yamaha TD-500 Zilver
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/3/9/yamaha-td-500-silver-24798739.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/3/yamaha-td-500-silver-24798793.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/2/0/yamaha-td-500-silver-24798820.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/7/1/yamaha-td-500-silver-27347971.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/3/9/yamaha-td-500-silver-24798739.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy8zLzkveWFtYWhhLXRkLTUwMC1zaWx2ZXItMjQ3OTg3MzkuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/3/yamaha-td-500-silver-24798793.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85LzMveWFtYWhhLXRkLTUwMC1zaWx2ZXItMjQ3OTg3OTMuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/2/0/yamaha-td-500-silver-24798820.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8yLzAveWFtYWhhLXRkLTUwMC1zaWx2ZXItMjQ3OTg4MjAuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/7/1/yamaha-td-500-silver-27347971.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS83LzEveWFtYWhhLXRkLTUwMC1zaWx2ZXItMjczNDc5NzEuanBn
  Yamaha TD-500 Zilver (2)
  Yamaha TD-500 Zilver
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  325, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  325, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • NAD C 427 radio ontvanger
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/0/nad-tuner-radio-c427-graphite-33859460.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTUMvNmEvOWMvNTUvMjIzODc4MTgvMTUwNy0xLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/4/nad-tuner-radio-c427-graphite-33859464.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2MvNC9jNDI3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/5/nad-tuner-radio-c427-graphite-33859465.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci81NzAzMTIwMjQxMTY2X2hfZl9sXzA=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/1/7/nad-c-427-audio-tuner-46264817.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/1/8/nad-c-427-audio-tuner-46264818.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/1/9/nad-c-427-audio-tuner-46264819.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/0/nad-tuner-radio-c427-graphite-33859460.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTUMvNmEvOWMvNTUvMjIzODc4MTgvMTUwNy0xLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/4/nad-tuner-radio-c427-graphite-33859464.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2MvNC9jNDI3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/5/nad-tuner-radio-c427-graphite-33859465.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci81NzAzMTIwMjQxMTY2X2hfZl9sXzA=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/1/7/nad-c-427-audio-tuner-46264817.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8xLzcvbmFkLWMtNDI3LWF1ZGlvLXR1bmVyLTQ2MjY0ODE3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/1/8/nad-c-427-audio-tuner-46264818.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8xLzgvbmFkLWMtNDI3LWF1ZGlvLXR1bmVyLTQ2MjY0ODE4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/1/9/nad-c-427-audio-tuner-46264819.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8xLzkvbmFkLWMtNDI3LWF1ZGlvLXR1bmVyLTQ2MjY0ODE5LmpwZw==
  NAD C 427 radio ontvanger (2)
  NAD C 427 radio ontvanger
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, ? (offer_sdt_unknown)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Pioneer VSX-831-S Receiver
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/5/pioneer-vsx-831-s-receiver-56609975.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/6/pioneer-vsx-831-s-receiver-56609976.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/7/pioneer-vsx-831-s-receiver-56829587.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/5/pioneer-vsx-831-s-receiver-56609975.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS83LzUvcGlvbmVlci12c3gtODMxLXMtcmVjZWl2ZXItNTY2MDk5NzUuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/7/6/pioneer-vsx-831-s-receiver-56609976.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS83LzYvcGlvbmVlci12c3gtODMxLXMtcmVjZWl2ZXItNTY2MDk5NzYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/7/pioneer-vsx-831-s-receiver-56829587.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS84LzcvcGlvbmVlci12c3gtODMxLXMtcmVjZWl2ZXItNTY4Mjk1ODcuanBn
  Pioneer VSX-831-S Receiver (1)
  Pioneer VSX-831-S Receiver
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  438.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  438.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Audio-Technica AT-PHA100
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/5/4/audio-technica-at-pha100-38033054.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMzgzMjg5OTEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/3/audio-technica-at-pha100-41684433.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lYXN5bG91bmdlLmNvbS9jb250ZW50L3Bob3Rvcy9hL3QvYXRhdHBoYTEwMCw3MDk2MS04MDBweC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/3/8/audio-technica-at-pha100-45191738.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NDg3NjU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/5/4/audio-technica-at-pha100-38033054.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMzgzMjg5OTEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/3/audio-technica-at-pha100-41684433.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lYXN5bG91bmdlLmNvbS9jb250ZW50L3Bob3Rvcy9hL3QvYXRhdHBoYTEwMCw3MDk2MS04MDBweC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/3/8/audio-technica-at-pha100-45191738.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80NDg3NjU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  Audio-Technica AT-PHA100 (1)
  Audio-Technica AT-PHA100
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Teac CR-H101 Zwart
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/7/3/teac-cr-h101-zwart-56858373.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy81MDc2NDE/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/4/9/teac-cr-h101-zwart-57242849.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/8/1/teac-cr-h101-zwart-59042281.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/7/3/teac-cr-h101-zwart-56858373.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy81MDc2NDE/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/4/9/teac-cr-h101-zwart-57242849.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC80LzkvdGVhYy1jci1oMTAxLXp3YXJ0LTU3MjQyODQ5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/8/1/teac-cr-h101-zwart-59042281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi84LzEvdGVhYy1jci1oMTAxLXp3YXJ0LTU5MDQyMjgxLmpwZw==
  Teac CR-H101 Zwart (1)
  Teac CR-H101 Zwart
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Apart PR4000R audio tuner
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/2/apart-pr4000r-audio-tuner-24576012.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/3/apart-pr4000r-audio-tuner-24576013.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/1/apart-pr4000r-audio-tuner-24593511.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/2/apart-pr4000r-audio-tuner-24576012.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8xLzIvYXBhcnQtcHI0MDAwci1hdWRpby10dW5lci0yNDU3NjAxMi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/3/apart-pr4000r-audio-tuner-24576013.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8xLzMvYXBhcnQtcHI0MDAwci1hdWRpby10dW5lci0yNDU3NjAxMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/1/apart-pr4000r-audio-tuner-24593511.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzEvYXBhcnQtcHI0MDAwci1hdWRpby10dW5lci0yNDU5MzUxMS5qcGc=
  Apart PR4000R audio tuner (1)
  Apart PR4000R audio tuner
  Beamershop24.nl Beamershop24.nl
  4.666666666666667 (1)
  655, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Beamershop24.nl Beamershop24.nl
  4.666666666666667 (1)
  655, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • teamvergelijk@vergelijk.be