x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er was-droogcombinaties verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  was-droogcombinatie

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in was-droogcombinatie categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  was-droogcombinatie kopen

  • Algemene informatie

    Er zijn wasmachines en losse wasdrogers, maar er is ook de was-droogcombinatie. Deze was-droogcombinaties zijn DE oplossing voor huishoudens die geen extra ruimte hebben voor een losse droger en een losse wasmachine. Een was-droogcombinatie combineert twee apparaten in één apparaat. Jij gaat een was-droogcombinatie aanschaffen en kunt wel wat hulp gebruiken. Hierbij enkele tips waarop je kunt letten bij het kopen van een was-droogcombinatie.

   Bekende merken van de was-droogcombinatie zijn: Aeg-Electrolux, Bosch, Edy, Indesit, Miele, Siemens en Zanussi.

   De was-droogcombinatie
   Vrijwel alle bekende merken hebben de was-droogcombinatie in hun assortiment.  Er zijn drie modellen was-droogcombinaties te onderscheiden:

   • Vergelijk hier was-droogcombinaties!Onderbouw: de was-droogcombinaties zijn standaard 60 centimeter breed en ze zijn alleen geschikt voor onderbouw. Onderbouw betekent dat de was-droogcombinatie geschikt is om onder een werkblad te plaatsen.
   • Vrijstaand: de meeste was-droogcombinaties zijn vrijstaand, je hoeft alleen maar te zorgen voor een aansluitkraan, veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer.
   • Inbouw: er zijn ook inbouwmodellen, waarbij de was-droogcombinatie netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwcombinaties zijn van dezelfde kwaliteit als de vrijstaande was-droogcombinatie, maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder.

   Droogmethode
   Was-droogcombinaties bestaan alleen maar met een ingebouwde condensdroger en dus niet met luchtafvoer. Bij een condensdroger wordt het wasgoed gedroogd met behulp van warme lucht. De condensdroger laat waterdamp condenseren in een ingebouwd reservoir. Er is ook een montageset verkrijgbaar, waarmee de condensdroger op een waterafvoer wordt aangesloten. In het geval van de was-droogcombinatie wordt de condensdroger op dezelfde afvoer aangesloten als de wasmachine. Als je dit niet doet, moet je na iedere droogbeurt de opvangbak van de condensdroger legen.

   Voorlader en bovenlader
   Was-droogcombinaties kennen twee varianten: 

   • De bovenlader: een was-droogcombinatie met bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van het apparaat. Bij een bovenlader scharniert de rechthoekige bovenkant open.
   • De voorlader: een was-droogcombinatie met voorlader heeft de vulopening aan de voorkant. Een voorlader heeft een ronde of vierkante vulopening.

   Tip: Bij veel was-droogcombinaties is het deurscharnier verwisselbaar, zodat jij zelf kunt bepalen of het deurtje naar links of naar rechts sluit. Let hierop bij je aankoop!

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Was-droogcombinatie of twee apparaten?
   Uit testen van de Consumentenbond blijkt dat de was-droogcombinatie bij het wassen veel meer water verbruikt dan een losse wasmachine en dat het wasgoed minder goed droogt dan in een wasdroger. Ook het energiegebruik van een wasdroog-combinatie is hoger dan dat van twee aparte apparaten. Dit komt doordat het drogen in twee etappes geschiedt. Een ander nadeel hiervan is dat je ook geen twee wassen achter elkaar kunt draaien, aangezien de machine in gebruik is voor het drogen van de eerste.

   Mocht je dus ruimte hebben voor een losse droger, dan adviseren wij je om eens in het productaanbod van wasdrogers te kijken. Wil je een specifieke uitleg over wasdrogers, kijk dan hier. In deze groep is meer keuze en de losse wasdrogers zijn energiezuiniger dan de was-droogcombinaties. Mocht je inderdaad besluiten om een losse droger aan te schaffen en je hebt nog geen wasmachine, bekijk dan ook eens het productaanbod wasmachines. Meer informatie over wasmachines kun je hier vinden. Als je een wasmachine en een losse droger op elkaar zet, de zogenaamde waszuil, neemt het alsnog niet veel extra ruimte in beslag.

   Verwijderingsbijdrage
   Tot slot: bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger of was-droogcombinatie, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor was-droogcombinaties is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

   Kijk in de verklarende woordenlijst voor meer uitleg over de gebruikte begrippen voor de was-droogcombinatie.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
   Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige was-droog combinatie?
   Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
   Wordt mijn nieuwe was-droogcombinatie ook geplaatst en aangesloten?
   Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?

   Wil je meteen op zoeknaar een was-droogcombinatie?
   Vergelijk dan hier alle was-droogcombinaties!

   Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
   Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van de oude. Voor een was-droog combinatie is dat E 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

   Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige was-droog combinatie?
   Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten, is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

   Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
   Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages, andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

   Wordt mijn nieuwe was-droogcombinatie ook geplaatst en aangesloten?
   Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe machine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling plaatst.

   Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
   Leveranciers zijn verplicht om de oude machine mee te nemen, daar betaal je tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude machine mee terug moet, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude machine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit, omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

    

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij was-droogcombinaties.

   Wil je meteen op zoeknaar een was-droogcombinatie?
   Vergelijk dan hier alle was-droogcombinaties!

   Aansluitwaarde
   Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de wascombinatie aan. De combinatie moet altijd aangesloten zijn op een randgeaard stopcontact.

   Anti-kreukfase
   Met de anti-kreukfase wordt voorkomen dat de gedroogde kleding helemaal in de kreukels uit de droger komt.

   Aquastop / waterklok
   Met een waterklok of aquastop wordt het water afgesloten op het moment dat de machine een storing heeft, er een lekkage is of als de wasmachine dreigt over te lopen.

   Balanssysteem
   Het balanssysteem van de wasmachine zorgt ervoor dat de machine ten alle tijde stabiel blijft staan en niet gaat 'lopen' bij centrifugeren of bij een scheefgeladen machine.

   Beladingssensor
   Als de machine hierover beschikt, geeft de machine een waarschuwingssignaal op het moment dat de machine te zwaar beladen is. Je dient dan eerst wasgoed uit de machine te halen voordat je deze veilig kunt aanzetten.

   Besturing droger
   De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de machine zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt. Met een wasdroger op tijdsmeting is het programma altijd even lang, ongeacht de vochtigheid van de was. Het kan dan zijn dat de droger nog bezig is terwijl de was allang droog is. Programmagestuurde machines gaan efficiënter om met de energie.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Capaciteit droger
   Met de capaciteit van de wasdroger wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de machine per droogbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt drogen. De capaciteit van de droger wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo maar dit kan oplopen tot 7 kilo of teruglopen tot 2,5 kilo bij was-droogcombinaties. Bij een was-droogcombinatie droog je de was in 2 delen.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Capaciteit wasmachine
   Met de capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de machine per wasbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo.

   Deurscharnier
   Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van je voorkeur sluit.

   Droger
   Een was-droogcombinatie bestaat alleen maar met een ingebouwde condensdroger en dus niet met een luchtafvoerdroger. Bij een condensdroger wordt de was gedroogd met behulp van warme lucht. De condensdroger laat waterdamp condenseren in een ingebouwd reservoir. Er is ook een montageset verkrijgbaar waarmee de condensdroger op een waterafvoer wordt aangesloten. In het geval van de was-droogcombinatie wordt de condensdroger op dezelfde afvoer aangesloten als de wasmachine. Als je dit niet doet, moet je na iedere droogbeurt de opvangbak van de condensdroger legen.

   Droogcapaciteit
   Let op, want de was-droogcombinatie heeft een maximumcapaciteit voor het drogen en voor het wassen. De droogcapaciteit van de was-droogcombinatie is een stuk kleiner en daarom wordt het wasgoed meestal in twee helften gedroogd. Dit is anders dan bij een losse droger omdat de trommel van de was-droogcombinatie minder groot is.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Droogresultaat
   Met een lettersysteem wordt het droogresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

   Eindsignaal
   Met een eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de wascombinatie aan dat het gekozen programma klaar is.

   Energiezuinig programma
   Naast de standaard was- en droogprogramma's zijn er ook energiezuinige programma's. Deze maken gebruik van minder water en stroom doordat het hier programma efficiënter mee omgaat. Je herkent deze programma's aan de E-indicatie naast het programma of de letter A.

   Energieverbruik
   Een was-droogcombinatie gebruikt water en stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van A naar G, waarbij A staat voor het meest energie- en waterzuinig. De meeste was-droogcombinaties zijn klasse B of C; sommige was-droogcombinaties leveren ook A- en D-modellen. De zuinigere was-droogcombinaties zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder water en stroom wordt gebruikt per was- en droogbeurt. Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per wasbeurt.

   Filterindicatie
   Je moet met regelmaat de filters in de droger schoonmaken. Hier verzamelen zich pluizen en stof. De filterindicatie geeft met een zoem- of belsignaal aan dat de filters eerst schoongemaakt moeten worden voordat de machine het programma verder kan afmaken.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Fuzzy logic
   Fuzzy logic is het 'zelfdenkende' vermogen van de wasmachine. Met Fuzzy logic 'berekent' de machine de vervuildheid van de kleding en maakt met de hoeveelheid wasmiddel het meest efficiënt gebruik van de machine.

   Gewicht
   Het gewicht wordt gegeven in kilo's, zonder belading. Een wascombinatie is zo zwaar door het contragewicht wat erin zit. Deze zorgt ervoor dat de machine blijft staan tijdens het wassen en vooral tijdens het centrifugeren.

   Grootte vulopening
   De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen. Dat kan handig kan zijn als je grote stukken was hebt, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Handmatig instelbaar
   Dit veld geeft aan of je, naast de automatische programma's, nog zelf de machine in kunt stellen. Bijvoorbeeld met een los centrifugeprogramma, aparte temperatuurregeling of dat je zelf het hele wasprogramma kunt samenstellen.

   Handwas programma
   Met het handwasprogramma is het mogelijk tere en delicate was in de machine te wassen in plaats van met de hand. De wasmachine kent hiervoor een apart handwasprogramma, waarbij het ook vaak mogelijk is hierbinnen nog zelf bepaalde modules aan of uit te zetten. Bijvoorbeeld de temperatuur of het toerental voor het centrifugeren.

   Introductiemodel
   Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

   Kort programma
   Een kort programma is handig voor kleine wasjes of was die niet sterk vervuild is. De temperatuur is in de regel apart instelbaar.

   Maximale toerental
   Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge. 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Bij veel modellen kun je zelf het toerental bepalen, wat handig is als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Model
   Een was-droogcombinatie is vrijstaand of geschikt voor inbouw. De meeste modellen zijn vrijstaand. Je hoeft dan alleen maar te zorgen voor een aansluitkraan, veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer. Er zijn ook inbouwmodellen waarbij de machine netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwmodellen zijn van dezelfde kwaliteit als het vrijstaande model, maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder. Er zijn meer vrijstaande modellen dan inbouwmodellen, hoewel bijna ieder merk wel een inbouwvariant kent.

   Programmaverloop indicator
   Met de programmaindicatie kun je zien waar de machine is binnen het was- of droogprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Resttijd aanduiding
   In dit veld kun je zien hoeveel tijd de machine nog nodig heeft voordat het programma is afgerond. De tijd wordt aangegeven in minuten.

   Restvochtpercentage
   Het restvochtpercentage van de schone was is afhankelijk van het toerental van de centrifuge. Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge: 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Hoe lager het restvochtpercentage, des te sneller is je schone was droog aan de waslijn of via het droogprogramma in de wasdroger.

   Starttijdkeuze
   Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de machine met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wascombinatie te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Timer
   Met een timer kun je zelf de starttijd van het programma bepalen. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wascombinatie met een timer te hebben. Mocht de machine niet over een timer beschikken dan is een analoge combinatie met een timerstekker een prima alternatief.

   Toeren instelbaar
   Dit veld geeft aan of je zelf het toerental van de centrifuge kunt instellen. Dit is handig als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag en ook nog eens op een laag toerental.

   Trommelinhoud
   De trommelinhoud geeft de capaciteit van de machine aan. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo, maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo. Voor het drogen van de was gebruik je de helft van de capaciteit. Je droogt altijd in twee delen. Dus 2,5 of 3 kilo per keer.

   Trommelverlichting
   Dit veld geeft aan of de trommel verlicht wordt met behulp van een speciale verlichting.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Type lader
   Wascombinaties kennen twee varianten: de bovenlader en de voorlader. Een bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van het apparaat; de voorlader heeft de opening aan de voorkant. Bij een bovenlader scharniert de rechthoekige bovenkant open; de voorlader heeft een ronde vulopening. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar zodat je zelf kunt bepalen of het deurtje naar links of rechts sluit.

   Voorprogrammering
   Met voorprogrammering kun je de wasmachine al helemaal instellen zodat deze op een later moment aangaat. Met een tijdschakelaar stel je zelf de gewenste starttijd in. Het voorprogrammeren van de wasmachine is handig voor huishoudens met nachtstroom. Voor hen is het goedkoper om 's nachts te wassen vanwege het goedkopere nachttarief.

   Vulopening
   De was-droogcombinaties hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook was-droogcombinaties met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als je grote stukken wasgoed hebt, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand. Dit vind je terug in de informatie over de was-droogcombinatie: de maat wordt gegeven in diameter doorsnede.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Warmwateraansluiting
   Dit veld geeft aan of de wasmachine ook via een warmwaterleiding gevuld kan worden. Het kan goedkoper zijn om de machine via een zogenaamde Hotfill te vullen. Een Hotfill is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en je wasmachine wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de wasmachine in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. Het is goedkoper om het water via gas te verwarmen dan elektrisch via de machine.

   Wasresultaat
   Met een lettersysteem wordt het wasresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

   Waterverbruik
   Het waterverbruik wordt aangegeven in liters per wasbeurt. Sommige apparaten hebben een energie- en waterzuinig programma. Deze zitten in de regel onder dit getal.

   Wolprogramma
   Een wascombinatie kent een wolprogramma. Hierdoor is handwassen niet meer nodig. Met het wolprogramma was je op een lage temperatuur of koud en met een korte centrifuge op een laag toerental. Dit is meestal ook nog eens handmatig in te stellen. De wasdroger heeft een woldroogprogramma zodat je ook wollen kleding veilig kunt drogen. Let op het label in het kledingstuk zelf of de kleding daadwerkelijk in de droger gedroogd mag worden.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop!
    

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • AEG AEG
   • Samsung samsung
   • Bosch bosch
   • Siemens Siemens
   • Budget Was-droogcombinaties goedkoper dan 600 euro.
   • Zuinig Wanneer je milieubewust bent kun je kiezen voor een was-droogcombinatie met een energielabel A++ of A+++.
   • 6 kg inhoud Was-droogcombinaties met een trommel inhoudt van 6 kg.
  • Indesit IWDC6145
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/0/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-58708001.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100915321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100992583.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065503.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/4/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065504.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/3/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101481638.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/7/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101515271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111250918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343656.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/7/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343657.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343658.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/9/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/0/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-114552666.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/7/5/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-115162075.jpg
   Indesit IWDC6145 (5)
   7.144783303234299 (8)
   Indesit IWDC6145
   goede problemloze machine
   heb er 12 staan in een studenten complex. Na 3 jaar geen enkele storing of klacht ontvangen.
   8.0
   0 10
   • compact
   • goede prijs kwaliteit
  • AEG L99695HWD
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/0/aeg-l99695hwd-24189880.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/0/1/aeg-l99695hwd-24346301.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/3/aeg-l99695hwd-50000683.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/4/aeg-l99695hwd-50000684.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/5/aeg-l99695hwd-50000685.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/6/aeg-l99695hwd-50000686.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/7/aeg-l99695hwd-50000687.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/8/aeg-l99695hwd-50000688.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/9/aeg-l99695hwd-50000689.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/0/aeg-l99695hwd-50000690.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/1/aeg-l99695hwd-50000691.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/2/aeg-l99695hwd-50000692.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/3/aeg-l99695hwd-50000693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/4/aeg-l99695hwd-50000694.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/5/aeg-l99695hwd-50000695.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/6/aeg-l99695hwd-50000696.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/7/aeg-l99695hwd-50000697.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/9/7/aeg-l99695hwd-59223897.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/9/8/aeg-l99695hwd-59223898.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/9/9/aeg-l99695hwd-59223899.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/0/aeg-l99695hwd-59223900.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/1/aeg-l99695hwd-59223901.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/2/aeg-l99695hwd-59223902.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/3/aeg-l99695hwd-59223903.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/5/aeg-l99695hwd-59223905.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/6/aeg-l99695hwd-59223906.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/7/aeg-l99695hwd-59223907.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/8/aeg-l99695hwd-59223908.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/9/aeg-l99695hwd-59223909.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/1/0/aeg-l99695hwd-59223910.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/1/1/aeg-l99695hwd-59223911.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/3/3/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-59878533.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/3/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-96040313.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/4/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-96040314.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/5/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-96040315.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/6/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-96040316.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/5/7/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-101125957.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/5/8/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-101125958.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/1/8/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-103011418.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/5/3/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-103013253.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/3/6/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-103507336.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/7/7/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-109139077.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/7/8/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-109139078.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/4/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111253884.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/3/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111346593.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/4/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111346594.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/5/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111346595.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/6/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111346596.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/7/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111346597.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/8/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111346598.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/4/7/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-115162647.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/8/9/aeg-lavante-sechante-l99695hwd-119322089.jpg
   AEG L99695HWD (3)
   6.75 (1)
   AEG L99695HWD
   Tevreden over dit stille toestel tot na slechts 6 weken te trommel vreselijk ratelde
   We waren relatief tevreden, tot ons toestel het begaf na 6 weken. De trommel lijkt geblokkeerd (trommellagers?). Omdat we dit toptoestel kochten gingen we net uiterst correct om met de machine (wegen was / waterpas controleren). Het is wachten op de Support service van Electrolux België, die pas over een week komt kijken. Ik hou jullie op de hoogte. Met groeten, Koenvp
   7.0
   0 10
  • Indesit IWDC6145
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/0/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-58708001.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100915321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100992583.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065503.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/4/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065504.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/3/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101481638.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/7/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101515271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111250918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343656.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/7/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343657.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343658.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/9/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/0/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-114552666.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/7/5/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-115162075.jpg
   Indesit IWDC6145 (5)
   7.144783303234299 (8)
   Indesit IWDC6145
   Slechte combi en snel stuk
   Verschrikkelijk apparaat. Ik had hem gekocht omdat ik niet in huis de was kan drogen, maar deze droger kookt en krimpt de was, dus ik had er niets aan. Hij is bovendien onhandig in gebruik, de was komt stinkend uit de droger en als klap op de vuurpijl: binnen 5 jaar was hij stuk. Het klonk ideaal, maar het is weggegooid geld, niet doen!
   1.0
   0 10
  • Indesit IWDC6145
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/0/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-58708001.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100915321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100992583.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065503.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/4/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065504.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/3/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101481638.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/7/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101515271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111250918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343656.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/7/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343657.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343658.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/9/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/0/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-114552666.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/7/5/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-115162075.jpg
   Indesit IWDC6145 (5)
   7.144783303234299 (8)
   Indesit IWDC6145
   Prima machine voor deze prijs
   Na alle negatieve revieuws, hier een positieve: Ik heb deze machine 7 jaar lang met veel plezier gebruikt, mijn was was altijd in één keer schoon en oke, soms moest ik inderdaad ook na gebruik vd droger de was nog even uithangen omdat hij niet geheel droog was, maar dat heb je met de duurdere combi machines ook! De was wordt inderdaad erg warm met het drogen, maar als je hem niet te lang in de machine laat zitten nadat deze klaar is, stinkt hij niet. Helaas is hij vandaag na meer dan 7 jaar trouwe dienst kapot gegaan, maar ik ben erg blij om te zien dat hij nog verkocht wordt want ik ga gewoon weer dezelfde halen, 7 jaar wassen en drogen voor deze prijs is ideaal!
   6.7
   0 10
  • Indesit IWDC6145
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/0/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-58708001.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100915321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100992583.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065503.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/4/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065504.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/3/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101481638.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/7/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101515271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111250918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343656.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/7/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343657.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343658.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/9/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/0/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-114552666.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/7/5/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-115162075.jpg
   Indesit IWDC6145 (5)
   7.144783303234299 (8)
   Indesit IWDC6145
   Verschrikkelijk slechte apparaten
   Verschrikkelijk slechte apparaten. Werkt niet goed en was na 2 jaar en 2 maanden kapot. Indesit zegt dat het buiten garantie valt en ze dus niets voor me kunnen betekenen. Nooit kopen!
   2.0
   0 10
  • Indesit IWDC6145
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/0/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-58708001.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100915321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100992583.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065503.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/4/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065504.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/3/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101481638.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/7/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101515271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111250918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343656.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/7/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343657.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343658.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/9/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/0/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-114552666.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/7/5/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-115162075.jpg
   Indesit IWDC6145 (5)
   7.144783303234299 (8)
   Indesit IWDC6145
   Schandalig dit product
   Misschien zeggen mijn cijfers al genoeg. Ik heb hem sinds januari en hij is nu al kapot. Hij maakt enorm lawaai en droogt erg slecht. Alle punten die hier onder genoemd zijn komen ook bij mij voor. Als je het risico wilt nemen om 300 euro weg te gooien vooral doen maar ik raad je beter aan om zelf een handwas te doen!
   1.7
   0 10
  • Indesit IWDC6145
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/0/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-58708001.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100915321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100992583.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065503.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/4/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065504.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/3/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101481638.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/7/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101515271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111250918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343656.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/7/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343657.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343658.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/9/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/0/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-114552666.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/7/5/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-115162075.jpg
   Indesit IWDC6145 (5)
   7.144783303234299 (8)
   Indesit IWDC6145
   was is niet schoon, droger van zeer slechte kwaliteit
   was is niet schoon, droger van zeer slechte kwaliteit. wasprogramma op zich niet te langdurig met energysaver-knop. met droger erbij: blijft uren aan het werk. droger wordt te heet, was stinkt als de droger gebruikt wordt. ik hang mijn was nu op een rekje. mijn advies: nooit kopen!
   4.3
   0 10
  • Indesit IWDC6145
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/0/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-58708001.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100915321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100992583.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065503.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/4/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065504.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/3/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101481638.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/7/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101515271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111250918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343656.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/7/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343657.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343658.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/9/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/0/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-114552666.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/7/5/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-115162075.jpg
   Indesit IWDC6145 (5)
   7.144783303234299 (8)
   Indesit IWDC6145
   Koop dit nooit
   De was stinkt is nog nat na 180 minuten en de wasdroger word gloeiend heet! Heb dit ding gehaald omdat ik ruimte wilde besparen had ik maar nooit een combi gekocht spijt tot m'n oude droger weg is! En hij kreukt ontzettend erg
   4.3
   0 10
  • Indesit IWDC6145
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/0/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-58708001.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100915321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100992583.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065503.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/4/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065504.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/3/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101481638.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/7/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101515271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111250918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343656.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/7/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343657.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343658.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/9/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/0/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-114552666.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/7/5/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-115162075.jpg
   Indesit IWDC6145 (5)
   7.144783303234299 (8)
   Indesit IWDC6145
   De was stinkt verschrikkelijk na gebruik van de droger
   De was stinkt verschrikkelijk na gebruik van de droger. Ik heb hierover gebeld met zowel Mediamarkt (leverancier) als met fabrikant Indesit. Probleem wordt niet echt erkend. Wat moet ik nu? Een wasmachine hoort was schoon af te leveren, niet stinkend!
   4.3
   0 10
  Was-droogcombinaties 6.9 (9)
  0 - 24
  • Indesit XWDA 751480X WWWG EU
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/7/2/indesit-xwda751480xwwwgeu-24188472.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/3/7/8/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-washer-dryer-24929378.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/3/0/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-100913330.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/6/9/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101125869.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/7/0/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101125870.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/8/8/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101497288.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/8/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101520918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/9/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101520919.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/8/0/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-108416880.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/7/6/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111253876.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/6/6/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111346566.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/6/7/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111346567.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/6/8/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111346568.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/6/9/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111346569.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/7/0/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111346570.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/7/1/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111346571.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/3/5/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115162635.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/8/8/indesit-lave-linge-sechant-a-118233388.jpg
   Indesit XWDA 751480X WWWG EU (15)
   Indesit XWDA 751480X WWWG EU
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   449.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   449.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
   deal
  • AEG L7WBG86W
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/1/5/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-89626315.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/1/6/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-89626316.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/1/7/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-89626317.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/1/8/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-89626318.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/1/6/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-100767516.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/1/0/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-103963210.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/1/1/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-103963211.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/1/2/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-103963212.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/1/3/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-103963213.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/9/6/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-107213196.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/4/9/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-111306649.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/0/2/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-115168402.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/0/3/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-115168403.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/0/4/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-115168404.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/0/5/aeg-l7wbg86w-freestanding-front-load-a-white-115168405.jpg
   AEG L7WBG86W (15)
   AEG L7WBG86W
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   675.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   675.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
   deal
  • Whirlpool FWDG96148WS EU Vrijstaand Voorbelading A Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/0/7/whirlpool-fwdg-96148-ws-109824707.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/0/8/whirlpool-fwdg-96148-ws-109824708.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/3/0/whirlpool-fwdg-96148-ws-111796130.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/1/2/whirlpool-fwdg96148ws-eu-freestanding-front-load-a-white-113091012.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/6/1/whirlpool-fwdg96148ws-eu-freestanding-front-load-a-white-113585961.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/5/1/whirlpool-fwdg96148ws-eu-freestanding-front-load-a-white-113934951.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/9/2/whirlpool-fwdg96148ws-eu-freestanding-front-load-a-white-115076792.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/3/8/whirlpool-fwdg96148ws-eu-freestanding-front-load-a-white-115170538.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/5/2/whirlpool-fwdg96148ws-eu-freestanding-front-load-a-white-116436452.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/8/9/whirlpool-fwdg96148ws-eu-freestanding-front-load-a-white-116747089.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/4/0/whirlpool-fwdg96148ws-eu-freestanding-front-load-a-white-117598240.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/8/8/whirlpool-fwdg96148ws-eu-freestanding-front-load-a-white-118270988.jpg
   Whirlpool FWDG96148WS EU Vrijstaand Voorbelading A Wit (8)
   Whirlpool FWDG96148WS EU Vrijstaand Voorbelading A Wit
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   539.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   539.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
   deal
  • Siemens Was-/Droogcombi WD14U540EU
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/3/9/siemens-lavante-sechante-wd14u540eu-109566439.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/4/0/siemens-lavante-sechante-wd14u540eu-109566440.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/6/1/siemens-wd14u540eu-117056161.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/0/9/siemens-wd14u540eu-119458709.jpg
   Siemens Was-/Droogcombi WD14U540EU (3)
   Siemens Was-/Droogcombi WD14U540EU
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   935.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   935.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
   deal
  • Bosch Serie 6 WDU28540EU Vrijstaand Voorbelading A Wit Was-droogcombinatie
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/3/3/bosch-wdu28540eu-109566433.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/0/3/bosch-serie-6-wdu28540eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-110490503.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/0/4/bosch-serie-6-wdu28540eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-110490504.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/0/6/bosch-serie-6-wdu28540eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-110490506.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/0/7/bosch-serie-6-wdu28540eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-119458707.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/3/6/bosch-serie-6-wdu28540eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-119547536.jpg
   Bosch Serie 6 WDU28540EU Vrijstaand Voorbelading A Wit Was-droogcombinatie (4)
   Bosch Serie 6 WDU28540EU Vrijstaand Voorbelading A Wit Was-droogcombinatie
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   935.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   935.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
   deal
  • Beko HTV7733XW0
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/5/7/beko-htv-7733-xw0-109793357.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/2/6/beko-htv-7733-xw0-110852526.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/5/7/beko-htv-7733-xw0-112392257.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/2/8/beko-htv-7733-xw0-113934928.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/3/3/beko-lave-linge-sechant-htv7733xw0-115113533.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/6/9/beko-htv-7733-xw0-115799069.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/3/7/beko-lave-linge-sechant-htv7733xw0-116689737.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/1/2/6/beko-lave-linge-sechant-htv7733xw0-117858126.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/9/9/beko-lave-linge-sechant-htv7733xw0-117903699.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/8/7/beko-lave-linge-sechant-htv7733xw0-118270987.jpg
   Beko HTV7733XW0 (6)
   Beko HTV7733XW0
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   495.0000, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   495.0000, 5d (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
   deal
  • Miele Wasautomaat 7KG WTH120WPM
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/3/2/miele-wth-120-82758532.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/4/0/miele-wth-120-87382840.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/8/3/miele-wth-120-105792283.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/9/4/miele-wth-120-111290794.jpg
   Miele Wasautomaat 7KG WTH120WPM (6)
   Miele Wasautomaat 7KG WTH120WPM
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2004, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2004, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Indesit IWDC6145
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/0/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-58708001.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100915321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-100992583.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/3/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065503.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/0/4/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101065504.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/3/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101481638.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/7/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-101515271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111250918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343656.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/7/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343657.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/8/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343658.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/9/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/0/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/6/1/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-111343661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/6/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-114552666.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/7/5/indesit-iwdc6145-freestanding-front-load-b-white-washer-dryer-115162075.jpg
   Indesit IWDC6145 (5)
   7.144783303234299 (8)
   Indesit IWDC6145
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   415.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   415.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
   deal
  • Samsung Was-droogcombinatie AddWash B
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/7/0/samsung-lave-linge-sechant-addwash-b-108919070.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/0/6/samsung-wd81k5b00ow-en-120171106.jpg
   Samsung Was-droogcombinatie AddWash B (5)
   Samsung Was-droogcombinatie AddWash B
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Siemens Was/Droogcombi WD15G442EU
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/0/1/siemens-was-droogcombi-wd15g442eu-96168901.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/7/4/siemens-was-droogcombi-wd15g442eu-97448774.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/7/8/siemens-was-droogcombi-wd15g442eu-97448778.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/1/4/siemens-wd15g442eu-a-103963214.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/2/0/siemens-lavante-sechante-wd15g442eu-109994220.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/5/3/siemens-wd15g442eu-110602153.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/0/3/siemens-wd15g442eu-111307003.jpg
   Siemens Was/Droogcombi WD15G442EU (2)
   Siemens Was/Droogcombi WD15G442EU
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   799, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   799, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • LG F4J6TM0W
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/6/0/lg-f4j6tm0w-88113160.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/4/9/lg-f4j6tm0w-100751249.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/0/6/lg-f4j6tm0w-107094306.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/0/7/lg-f4j6tm0w-107094307.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/0/8/lg-f4j6tm0w-107094308.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/0/9/lg-f4j6tm0w-107094309.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/1/0/lg-f4j6tm0w-107094310.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/1/1/lg-f4j6tm0w-107094311.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/1/3/lg-f4j6tm0w-107094313.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/1/4/lg-f4j6tm0w-107094314.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/1/5/lg-f4j6tm0w-107094315.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/5/8/lg-f4j6tm0w-107314058.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/5/9/lg-f4j6tm0w-107314059.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/6/0/lg-f4j6tm0w-107314060.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/6/1/lg-f4j6tm0w-107314061.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/6/2/lg-f4j6tm0w-107314062.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/6/3/lg-f4j6tm0w-107314063.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/6/4/lg-f4j6tm0w-107314064.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/6/6/lg-f4j6tm0w-107314066.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/6/7/lg-f4j6tm0w-107314067.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/6/8/lg-f4j6tm0w-107314068.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/6/9/lg-f4j6tm0w-107314069.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/7/0/lg-f4j6tm0w-107314070.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/7/1/lg-f4j6tm0w-107314071.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/7/2/lg-f4j6tm0w-107314072.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/7/3/lg-f4j6tm0w-107314073.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/6/3/lg-f4j6tm0w-111303263.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/2/7/lg-f4j6tm0w-111349027.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/2/8/lg-f4j6tm0w-111349028.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/2/9/lg-f4j6tm0w-111349029.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/3/0/lg-f4j6tm0w-111349030.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/3/1/lg-f4j6tm0w-111349031.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/3/2/lg-f4j6tm0w-111349032.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/1/6/lg-f4j6tm0w-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-113902816.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/5/8/lg-f4j6tm0w-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115167958.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/5/9/lg-f4j6tm0w-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115167959.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/6/0/lg-f4j6tm0w-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115167960.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/6/1/lg-f4j6tm0w-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115167961.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/6/2/lg-f4j6tm0w-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115167962.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/6/3/lg-f4j6tm0w-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115167963.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/1/7/lg-f4j6tm0w-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-116599917.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/3/1/3/lg-f4j6tm0w-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-117701313.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/4/0/lg-f4j6tm0w-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-118125440.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/2/0/lg-f4j6tm0w-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-119706020.jpg
   LG F4J6TM0W (5)
   LG F4J6TM0W
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   679, 5d (offer_sdt_5_days)
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   679, 5d (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Siemens WK14D541EU Ingebouwd Voorbelading B Wit Was-droogcombinatie
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/9/3/siemens-wk14d541eu-built-in-7kg-1400rpm-b-white-front-load-washing-machine-45793193.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/2/2/siemens-wk14d541eu-washer-dryer-44028222.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/3/siemens-wk14d541eu-washer-dryer-44653883.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/3/6/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-101182236.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/0/7/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-101802007.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/0/8/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-101802008.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/0/9/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-101802009.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/1/0/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-101802010.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/1/1/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-101802011.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/9/7/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-102307197.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/0/7/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-103948007.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/8/9/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-111263089.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/7/7/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-111345677.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/7/8/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-111345678.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/7/9/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-111345679.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/8/0/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-111345680.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/8/1/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-111345681.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/8/2/siemens-wk14d541eu-built-in-front-load-b-white-washer-dryer-111345682.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/6/0/siemens-wk14d541eu-integr-charge-avant-b-blanc-machine-a-laver-avec-seche-linge-117301260.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/2/7/siemens-wk14d541eu-integr-charge-avant-b-blanc-machine-a-laver-avec-seche-linge-121037727.jpg
   Siemens WK14D541EU Ingebouwd Voorbelading B Wit Was-droogcombinatie (2)
   Siemens WK14D541EU Ingebouwd Voorbelading B Wit Was-droogcombinatie
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Smeg LSTA147 Ingebouwd Voorbelading A Wit Was-droogcombinatie
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/6/8/smeg-lsta147-washer-dryer-25254268.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/6/9/smeg-lsta147-washer-dryer-25254269.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/7/0/smeg-lsta147-washer-dryer-25254270.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/7/1/smeg-lsta147-washer-dryer-25254271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/5/5/smeg-lsta147-built-in-front-load-a-white-washer-dryer-100888655.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/0/smeg-lsta147-built-in-front-load-a-white-washer-dryer-101135110.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/0/1/smeg-lsta147-built-in-front-load-a-white-washer-dryer-101730001.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/9/7/smeg-lsta147-built-in-front-load-a-white-washer-dryer-119451097.jpg
   Smeg LSTA147 Ingebouwd Voorbelading A Wit Was-droogcombinatie (3)
   Smeg LSTA147 Ingebouwd Voorbelading A Wit Was-droogcombinatie
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1114.96, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1114.96, 3d (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • AEG L8WEC06S Vrijstaand Voorbelading A Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/4/3/aeg-l8wec06s-was-droogcombo-8000-serie-a-83890343.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/4/5/aeg-l8wec06s-was-droogcombo-8000-serie-a-83890345.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/4/7/aeg-l8wec06s-was-droogcombo-8000-serie-a-83890347.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/0/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-85003460.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/1/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-85003461.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/2/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-85003462.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/3/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-85003463.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/4/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-85003464.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/5/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-85003465.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/0/8/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-103963208.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/6/4/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-106707064.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/7/7/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-107656377.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/6/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-111297176.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/7/9/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-112112179.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/9/5/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-115167195.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/9/6/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-115167196.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/9/7/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-115167197.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/9/8/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-115167198.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/9/9/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-115167199.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/0/0/aeg-l8wec06s-freestanding-front-load-a-white-115167200.jpg
   AEG L8WEC06S Vrijstaand Voorbelading A Wit (1)
   AEG L8WEC06S Vrijstaand Voorbelading A Wit
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Indesit XWDE1071481XW
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/2/2/indesit-lavantesechante-xwde1071481xw-95744222.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/1/1/indesit-xwde-1071481xwkkk-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-97096211.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/1/2/indesit-xwde-1071481xwkkk-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-97096212.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/2/indesit-xwde-1071481xwkkk-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-100769632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/1/5/indesit-xwde-1071481xwkkk-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-103963215.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/1/6/indesit-xwde-1071481xwkkk-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-103963216.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/4/8/indesit-xwde-1071481xwkkk-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-113952748.jpg
   Indesit XWDE1071481XW (4)
   Indesit XWDE1071481XW
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   619, 5d (offer_sdt_5_days)
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   619, 5d (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • LG F1612WD
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/5/2/lg-f1612wd-100715952.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/4/1/lg-f1612wd-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-102566341.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/4/2/lg-f1612wd-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-102566342.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/4/3/lg-f1612wd-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-102566343.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/6/3/lg-f1612wd-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115169063.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/6/4/lg-f1612wd-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115169064.jpg
   LG F1612WD (3)
   LG F1612WD
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   1000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   1000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Beko HTV8733XSO Wasdroogcombinaties - Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/6/4/beko-htv-8733-xs0-washer-dryer-44447164.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/3/8/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-100754838.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/8/9/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-100755989.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/6/4/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-100943364.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/0/5/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101190105.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/0/7/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101190107.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/0/8/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101190108.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/9/8/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101811298.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/9/9/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101811299.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/5/1/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101997851.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/4/1/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-108333341.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/4/0/6/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-113274406.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/5/7/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115836657.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/9/6/beko-htv-8733-xs0-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-116813896.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/1/4/beko-htv-8733-xs0-wasdroogcombinatie-a-118115814.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/8/beko-htv-8733-xs0-wasdroogcombinatie-a-119453118.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/6/7/beko-htv-8733-xs0-wasdroogcombinatie-a-120084967.jpg
   Beko HTV8733XSO Wasdroogcombinaties - Wit (2)
   Beko HTV8733XSO Wasdroogcombinaties - Wit
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   579, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   579, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • AEG L87695DWD Vrijstaand Voorbelading A Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/3/2/aeg-l87695dwd-49293132.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/7/8/aeg-was-droogcombinatie-a-l87695dwd--52326278.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/7/3/aeg-l87695dwd-54404673.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/7/4/aeg-l87695dwd-54404674.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/7/5/aeg-l87695dwd-54404675.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/7/6/aeg-l87695dwd-54404676.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/7/7/aeg-l87695dwd-54404677.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/7/8/aeg-l87695dwd-54404678.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/7/9/aeg-l87695dwd-54404679.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/8/0/aeg-l87695dwd-54404680.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/8/1/aeg-l87695dwd-54404681.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/8/3/aeg-l87695dwd-54404683.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/1/4/aeg-l87695dwd-59232314.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/1/5/aeg-l87695dwd-59232315.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/1/6/aeg-l87695dwd-59232316.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/1/7/aeg-l87695dwd-59232317.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/1/8/aeg-l87695dwd-59232318.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/1/9/aeg-l87695dwd-59232319.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/2/0/aeg-l87695dwd-59232320.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/3/0/aeg-l87695dwd-59324630.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/3/1/aeg-l87695dwd-59324631.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/3/2/aeg-l87695dwd-59324632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/3/3/aeg-l87695dwd-59324633.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/8/1/aeg-l87695dwd-freestanding-front-load-a-white-62306481.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/1/8/aeg-l87695dwd-freestanding-front-load-a-white-100943718.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/7/3/aeg-l87695dwd-freestanding-front-load-a-white-101193273.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/7/4/aeg-l87695dwd-freestanding-front-load-a-white-101193274.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/7/5/aeg-l87695dwd-freestanding-front-load-a-white-101193275.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/7/6/aeg-l87695dwd-freestanding-front-load-a-white-101193276.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/7/7/aeg-l87695dwd-freestanding-front-load-a-white-101193277.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/7/8/aeg-l87695dwd-freestanding-front-load-a-white-101193278.jpg
   AEG L87695DWD Vrijstaand Voorbelading A Wit (3)
   AEG L87695DWD Vrijstaand Voorbelading A Wit
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   719.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   719.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
   deal
  • Whirlpool WWDC 9614 - Was-droogcombinatie
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/7/3/whirlpool-wwdc-9614-50702673.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/3/1/whirlpool-wwdc-9614-52103531.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/0/7/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-79475007.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/1/0/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-79475010.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/1/1/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-79475011.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/1/3/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-79475013.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/5/3/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-100755153.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/9/3/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-100944993.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/5/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-101202585.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/6/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-101202586.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/7/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-101202587.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/8/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-101202588.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/8/9/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-101202589.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/9/0/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-101202590.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/9/1/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-101202591.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/9/2/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-101202592.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/3/0/3/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-101829303.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/9/2/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-108417392.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/6/4/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-111268764.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/8/1/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-111347181.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/8/2/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-111347182.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/8/3/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-111347183.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/8/4/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-111347184.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/8/5/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-111347185.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/8/6/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-111347186.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/1/9/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-114001419.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/3/5/8/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-114091358.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/9/2/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-115164592.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/9/3/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-115164593.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/9/4/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-115164594.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/9/5/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-115164595.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/9/6/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-115164596.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/9/7/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-115164597.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/2/9/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-115829529.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/8/7/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-116413587.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/0/3/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-121366803.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/0/4/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-121366804.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/0/5/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-121366805.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/0/6/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-121366806.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/0/7/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-121366807.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/0/8/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-121366808.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/0/9/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-121366809.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/1/0/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-121366810.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/1/1/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-121366811.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/1/2/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-121366812.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/1/3/whirlpool-wwdc-9614-freestanding-front-load-a-white-121366813.jpg
   Whirlpool WWDC 9614 - Was-droogcombinatie (3)
   Whirlpool WWDC 9614 - Was-droogcombinatie
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   499.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   499.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
   deal
  • AEG L99695HWD
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/0/aeg-l99695hwd-24189880.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/0/1/aeg-l99695hwd-24346301.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/3/aeg-l99695hwd-50000683.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/4/aeg-l99695hwd-50000684.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/5/aeg-l99695hwd-50000685.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/6/aeg-l99695hwd-50000686.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/7/aeg-l99695hwd-50000687.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/8/aeg-l99695hwd-50000688.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/9/aeg-l99695hwd-50000689.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/0/aeg-l99695hwd-50000690.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/1/aeg-l99695hwd-50000691.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/2/aeg-l99695hwd-50000692.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/3/aeg-l99695hwd-50000693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/4/aeg-l99695hwd-50000694.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/5/aeg-l99695hwd-50000695.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/6/aeg-l99695hwd-50000696.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/7/aeg-l99695hwd-50000697.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/9/7/aeg-l99695hwd-59223897.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/9/8/aeg-l99695hwd-59223898.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/9/9/aeg-l99695hwd-59223899.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/0/aeg-l99695hwd-59223900.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/1/aeg-l99695hwd-59223901.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/2/aeg-l99695hwd-59223902.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/3/aeg-l99695hwd-59223903.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/5/aeg-l99695hwd-59223905.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/6/aeg-l99695hwd-59223906.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/7/aeg-l99695hwd-59223907.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/8/aeg-l99695hwd-59223908.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/9/aeg-l99695hwd-59223909.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/1/0/aeg-l99695hwd-59223910.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/1/1/aeg-l99695hwd-59223911.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/3/3/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-59878533.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/3/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-96040313.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/4/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-96040314.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/5/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-96040315.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/6/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-96040316.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/5/7/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-101125957.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/5/8/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-101125958.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/1/8/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-103011418.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/5/3/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-103013253.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/3/6/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-103507336.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/7/7/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-109139077.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/7/8/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-109139078.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/4/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111253884.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/3/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111346593.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/4/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111346594.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/5/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111346595.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/6/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111346596.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/7/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111346597.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/8/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-111346598.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/4/7/aeg-l99695hwd-freestanding-front-load-a-40-white-115162647.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/8/9/aeg-lavante-sechante-l99695hwd-119322089.jpg
   AEG L99695HWD (3)
   6.75 (1)
   AEG L99695HWD
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   1274, 5d (offer_sdt_5_days)
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   1274, 5d (offer_sdt_5_days)
   1
  • Whirlpool FWDD1071681WS EU Vrijstaand Voorbelading A Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/5/7/whirlpool-fwdd1071681ws-kuivaava-pesukone-110602157.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/2/2/whirlpool-fwdd1071681ws-kuivaava-pyykinpesukone-111862322.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/3/7/whirlpool-fwdd1071681ws-eu-freestanding-front-load-a-white-113091037.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/6/2/whirlpool-fwdd1071681ws-eu-freestanding-front-load-a-white-113585962.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/1/2/whirlpool-fwdd1071681ws-eu-freestanding-front-load-a-white-114067812.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/2/1/whirlpool-fwdd1071681ws-eu-freestanding-front-load-a-white-119008721.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/1/5/whirlpool-fwdd1071681ws-eu-freestanding-front-load-a-white-119402615.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/9/2/whirlpool-fwdd1071681ws-eu-freestanding-front-load-a-white-121440592.jpg
   Whirlpool FWDD1071681WS EU Vrijstaand Voorbelading A Wit (3)
   Whirlpool FWDD1071681WS EU Vrijstaand Voorbelading A Wit
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   675.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   675.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
   deal
  • Whirlpool WWDP 10716 - Was-droogcombinatie
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/8/2/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-61373582.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/9/7/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-63135397.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/0/4/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-64930604.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/4/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-71119884.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/4/2/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-79474742.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/4/5/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-100885245.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/2/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101850132.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/3/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101850133.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/4/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-101850134.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/7/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115163467.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/8/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115163468.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/9/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115163469.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/7/0/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-115163470.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/6/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-121354536.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/7/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-121354537.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/8/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-121354538.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/9/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-121354539.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/4/0/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-121354540.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/4/1/whirlpool-wwdp-10716-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-121354541.jpg
   Whirlpool WWDP 10716 - Was-droogcombinatie (2)
   Whirlpool WWDP 10716 - Was-droogcombinatie
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   839, 5d (offer_sdt_5_days)
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   839, 5d (offer_sdt_5_days)
   1
  • AEG L7WEE96S
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/1/aeg-l7wee96s-freestanding-front-load-a-silver-white-88596381.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/2/aeg-l7wee96s-freestanding-front-load-a-silver-white-88596382.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/0/9/aeg-l7wee96s-freestanding-front-load-a-silver-white-103963209.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/1/6/6/aeg-l7wee96s-freestanding-front-load-a-silver-white-115168166.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/1/6/7/aeg-l7wee96s-freestanding-front-load-a-silver-white-115168167.jpg
   AEG L7WEE96S (2)
   AEG L7WEE96S
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   959, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   959, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Indesit XWDE 861480X WSSS EU
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/6/7/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-64038367.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/3/4/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-67070434.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/6/7/indesit-xwde861480x-wsss-eu-79011867.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/2/8/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-102306628.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/7/2/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-102640772.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/7/3/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-102640773.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/9/6/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-108177596.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/9/7/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-108177597.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/9/8/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-108177598.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/9/9/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-108177599.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/3/9/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111275839.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/4/3/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111345843.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/4/4/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111345844.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/4/5/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111345845.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/4/6/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111345846.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/4/7/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111345847.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/4/8/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111345848.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/5/1/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111782851.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/9/3/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-111857193.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/7/9/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-white-washer-dryer-113272879.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/7/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-silver-white-118118317.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/7/5/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-freestanding-front-load-a-silver-white-119454975.jpg
   Indesit XWDE 861480X WSSS EU (1)
   Indesit XWDE 861480X WSSS EU
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   528, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   528, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Budget DEFAULT
    • budget
  • Prijs (price):
   • < €550 (budget)
   • €550 - €800 (low)
   • €800 - €1000 (medium)
   • > €1000 (high)
  • Energielabel (product_energieklasse):
   • A (a_niet_energiezuinig)
  • Capaciteit trommel drogen (droogcapciteit):
   • < 5 kg (droogcapaciteit_5)
   • 5 kg - 7 kg (droogcapaciteit_5_7)
   • > 7 kg (droogcapaciteit_7)
  • Capaciteit trommel wassen (wascapaciteit):
   • < 8 kg (wascapaciteit_8)
   • 8 kg - 10 kg (wascapaciteit_8_10)
   • > 10 kg (droogcapaciteit_10)
  • Hoogte (hoogte_mm):
   • < 830 mm (hoogte_830)
   • 830 mm - 850 mm (hoogte_830_850)
   • 850 mm - 870 mm (hoogte_850_870)
   • > 870 mm (hoogte_870)
  • Breedte (breedte_mm):
   • < 597 mm (breedte_597)
   • 597 mm - 600 mm (breedte_597_600)
   • > 600 mm (breedte_600)
  • Plaatsing (kastontwerp):
  • Toerental (maximaal_toerental):
   • 1400 rpm (maximaal_toerental_1400.0)
   • 1600 rpm (maximaal_toerental_1600.0)
  • Geluidsniveau (geluidsniveau_bij_centrifugeren):
   • 71 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_71.0)
   • 72 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_72.0)
   • 75 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_75.0)
   • 76 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_76.0)
   • 77 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_77.0)
   • 80 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_80.0)
   • 81 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_81.0)
   • 82 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_82.0)
   • 83 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_83.0)
  • Wasprogramma's (wasprogramma_s):
   • Fijne was (fijne_was)
   • Katoen (katoen)
   • Wol (wol)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be