x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • autostoel

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in autostoeltje categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  autostoel kopen

  • Algemene informatie

   Een autostoeltje is verplicht voor kinderen tot 12 jaar, vanaf 12 jaar passen kinderen in de standaard 3-punts autogordel. Een geschikt autostoeltje is belangrijk voor de veiligheid van je kind, maar hoe weet je of een kinderzitje geschikt is voor jouw kind? Om je te helpen bij je aankoop geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier autostoeltjes!


   Tips voor het kopen van een autostoeltje

   Bij het kopen van een autostoeltje kun je letten op de volgende dingen:
    
   1. Autogeschikt: niet ieder kinderzitje past in iedere auto. Let dus goed op of het autostoeltje van jouw keuze geschikt is voor jouw auto.
   2. Tweedehands: een tweedehands autostoeltje kan onveilig zijn geworden door een auto-ongeluk, verkeerd gebruik en/of missende onderdelen. Koop voor de veiligheid van je kindje dus geen tweedehands kinderzitje.
   3. ISOfix: een ISOfix-systeem maakt het bevestigen van een autostoeltje makkelijker. Maar je kunt alleen een ISOfix-autostoeltje kopen als je auto ISOfix-bevestigingspunten heeft. Controleer dus eerst of je auto deze bevestigingspunten heeft.
   4. Bekleding: je kind zit natuurlijk niet stil en zal spelen, eten, drinken en knoeien! Controleer daarom of de bekleding van het kinderzitje afneembaar is en gewassen kan worden.
   5. Gewichtsgroep: iedere autostoel heeft een maximale belasting, uitgedrukt in kilogram. Daarbij wordt er per autostoel een leeftijdsindicatie aangegeven. Bij het kiezen van de juiste autostoel is gewicht belangrijker dan de leeftijdsindicatie, vooral als je kindje iets meer of minder weegt dan de meeste kinderen van dezelfde leeftijd. De onderstaande tabel geeft de verschillende gewichtgroepen weer.
     
   Gewichtsgroep
   0
   0+
   0/1
   1
   2
   3
   Gewicht
   0 tot 10kg
   0 tot 13kg
   0 tot 18kg
   9 tot 18kg
   15 tot 25kg
   22 tot 36kg   Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een autostoeltje? Bekijk en vergelijk dan hier alle autostoeltjes en vind de beste koop!

   Keurmerk

   Een autostoeltje moet voldoen aan de nieuwste Europese normen voor veiligheid. Dit ECE R44/03-keurmerk voor veilige kinderstoeltjes kun je herkennen aan de oranje keurmerksticker. Webwinkels mogen alleen autostoeltjes verkopen die over het keurmerk beschikken. Zolang je het autostoeltje dus nieuw koopt kun je er zeker van zijn dat het zitje beschikt over het keurmerk.     Bevestiging

   Je kunt een autostoeltje op de voorstoel of op de achterbank bevestigen. Dit kan op twee manieren:

   • Isofix: Isofix maakt het bevestigen van een autostoeltje makkelijker maar het is nog geen universeel systeem. Isofix maakt geen gebruik van de autogordel. maar het stoeltje wordt direct op de carrosserie van de auto bevestigd. Aan de achterkant van het autostoeltje zitten twee uitsteeksels die worden vastgezet in de ankers van de zitting. Deze ankers zitten tussen de rugleuning en de zitting. Het grote voordeel van isofix is dat het installeren eenvoudig is en maar op één manier kan. Het aantal installatiefouten neemt hierdoor af, wat de veiligheid verbetert. Niet alle auto's hebben standaard de isofixankers gemonteerd zitten. Een isofixstoel kan wel altijd met de autogordel worden vastgezet.
   • Autogordel: een autostoeltje kan ook worden vastgezet via de aanwezige autogordel. Het moet stevig aan de zitting bevestigd worden, zonder te kunnen kantelen of wegglijden. Er mag geen speling op de gordels zitten.
   Om je kind ook op de achterbank goed in de gaten te kunnen houden bestaan er extra achteruitkijkspiegels. Deze kun je vinden in de categorie accessoires voor autostoeltjes.

   Vergelijk hier autostoeltjes!Verstelbare autostoeltjes
   In de autostoel kan je kind niet alleen zitten, maar ook slapen. Veel modellen hebben een aparte slaapstand. De stoel is ook in meerdere standen verstelbaar. Hoeveel dat zijn, vind je terug in de informatie bij het model. Sommige stoelen kennen maar 2 standen, andere wel 7.
   De meeste stoelen zijn ook in hoogte verstelbaar, want je kind groeit uiteindelijk uit het stoeltje. Controleer regelmatig of je kind nog goed zit en of de hoofdsteun en gordels nog op de juiste positie staan.
   Ben je op zoek naar een zittingverhoger, let er dan op dat je de rugleuning en zijsteunen kunt verstellen voor extra bescherming.

   Het gebruik van een autostoeltje
   Verkeerd gebruik van een autostoeltje kan letsel veroorzaken daarom geven we enkele tips hoe je een autostoeltje zo veilig mogelijk kunt gebruiken.  Bovendien is het belangrijk om het kinderzitje regelmatig te controleren. Jouw kind groeit, dus de gordels, hoofdsteun en de positie van de stoel moeten aangepast worden na verloop van tijd.
   • Volg de gebruiksaanwijzing op van het plaatsen en vastzetten van het stoeltje.
   • Volg niet alleen de gebruiksaanwijzing op van de autostoel, maar ook die van de auto. Denk bijvoorbeeld aan de plaats van de airbags.
   • Controleer of er geen speling op de gordels zit.
   • Verstel het zitje nooit tijdens het rijden.
   • Zet je kind nooit in een te klein of kapot autostoeltje.

   Meer uitleg over de dikgedrukte woorden in deze tekst vind je in de verklarende woordenlijst. Heb je nog andere vragen, kijk dan even bij de veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat.

   Bekijk en vergelijk hier alle autostoeltjes en vind de beste koop!
  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier autostoeltjes!Is een autostoel voor kinderen verplicht?
   Kan ik ook een tweedehands autostoeltje kopen?
   Hoeveel autostoeltjes passen er op de achterbank?
   Kan ik een kapotte autostoel nog gebruiken?
   Waar vind ik tests over autostoeltjes?
   Mag het kinderzitje op de voorstoel?

   Wil je meteen op zoek naar een autostoeltje? Bekijk en vergelijk
   dan hier alle autostoeltjes!

   Is een autostoel voor kinderen verplicht?

   Ja. Voor kinderen tot 12 jaar zijn autostoeltjes verplicht. Pas vanaf 12 jaar passen de kinderen in de standaard 3-punts autogordel.

   Kan ik ook een tweedehands autostoeltje kopen?
   Het is niet aan te raden. Eventuele gebreken zijn met het blote oog vaak niet te zien en zouden ten koste kunnen gaan van de veiligheid van je kind.

   Hoeveel autostoeltjes passen er op de achterbank?
   Het aantal zitplaatsen telt. Als de achterbank twee zitplaatsen heeft, passen er twee autostoeltjes.

   Kan ik een kapotte autostoel nog gebruiken?
   Nee, nooit. Een beschadigd stoeltje is levensgevaarlijk voor van je kind. Een kapot autostoeltje moet meteen worden vervangen.

   Waar vind ik tests over autostoeltjes?
   De ANWB test jaarlijks de veiligheid van autostoeltjes. Het testrapport vind je terug op de site van de ANWB.

   Mag het kinderzitje op de voorstoel?
   Ja, maar alleen als dit staat aangegeven in de gebruiksaanwijzing en als er geen airbag aanwezig is.

   Bekijk en vergelijk hier alle autostoeltjes en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

   Wil je meteen op zoek naar een autostoeltje? Bekijk en vergelijk dan hier alle autostoeltjes!

   Vergelijk hier autostoeltjes!Autogordelgeschikt
   De autostoel wordt op de voorstoel of achterbank bevestigd. Dit kan op twee manieren: met isofix of via de aanwezige autogordel. Met de autogordel moet het stoeltje stevig aan de zitting bevestigd worden, zonder te kunnen kantelen of wegglijden. Er mag geen speling op de gordels zitten.

   Groep
   De autostoeltjes zijn ingedeeld in leeftijd en gewicht. De leeftijdsgroep begint bij 0+, vanaf 1 en groep 2- 3.
   0+: leeftijd 0-15 maanden, 0-13 kilo
   1: leeftijd 8 maanden-4jaar, gewicht 9 tot 18 kilo
   2-3: leeftijd 3-12 jaar, 15 tot 36 kilo.

   In hoogte verstelbaar
   De meeste stoelen zijn in hoogte verstelbaar, want je kind groeit uiteindelijk uit het stoeltje. Controleer regelmatig of je kind nog goed zit en of de hoofdsteun en gordels nog op de juiste positie staan.

   Isofix
   De autostoel wordt op de voorstoel of achterbank bevestigd. Dit kan op twee manieren: met isofix of via de aanwezige autogordel. Isofix is een nog niet universeel systeem voor het plaatsen van de autostoel in de auto. Isofix maakt geen gebruik van de autogordel, maar het stoeltje wordt direct op de carrosserie van de auto bevestigd. Aan de achterkant van het autostoeltje zitten twee uitsteeksels die worden vastgezet in de ankers van de zitting. Deze ankers zitten tussen de rugleuning en de zitting. Het grote voordeel van isofix is dat het het installeren eenvoudig is en maar op één manier kan. Het aantal installatiefouten neemt hierdoor af, wat de veiligheid verbetert. Niet alle auto's hebben standaard de isofixankers gemonteerd zitten. Een isofixstoel kan wel altijd met de autogordel worden vastgezet.

   Max. gewicht
   Niet alleen de leeftijd speelt een rol bij de keuze van de juiste autostoel, maar ook het gewicht van het kind. Iedere autostoel heeft een maximale belasting, uitgedrukt in kilogram.

   Max. leeftijd
   Niet alleen de leeftijd speelt een rol bij de keuze van de juiste autostoel, maar ook het gewicht van het kind. Iedere autostoel heeft een maximale belasting, uitgedrukt in kilogram. Daarbij wordt er per autostoel een leeftijdsindicatie aangegeven. Bij het kiezen van de juiste autostoel zijn lengte en gewicht echter belangrijker dan leeftijd.

   Vergelijk hier autostoeltjes!Slaapstand
   In de autostoel kan je kind niet alleen zitten maar ook slapen. Veel modellen hebben een aparte slaapstand.

   Voldoet aan ECE R44/03
   Een kinderzitje moet voldoen aan Europese normen voor veiligheid. Het keurmerk hiervoor is ECE R44/03. Een goedgekeurd zitje herken je aan de oranje keurmerksticker. In Nederland worden de autostoeltjes getest door onderzoeksbureau TNO. 

   Bekijk en vergelijk hier alle autostoeltjes en vind de beste koop!

   • Basic Collectie Vergelijk alle Basic Collectie autostoeltjes hier.
   • Maxi-Cosi Vind de goedkoopste Maxi-Cosi autostoeltjes hier.
   • Cybex Vergelijk alle Cybex autostoeltjes hier.
  Autostoeltjes 8.0 (2)
  0 - 24
  • Maxi-Cosi Axiss 1 (9 - 18 kg; 9 maanden - 4 jaar) Zwart baby-autozitje
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/7/9/maxi-cosi-axiss-black-raven-31741379.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/0/5/maxi-cosi-axiss-black-raven-32379605.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/1/maxi-cosi-axiss-black-raven-69051341.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/6/maxi-cosi-axiss-black-raven-71518646.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/3/1/maxi-cosi-axiss-71580831.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/7/9/maxi-cosi-axiss-black-raven-31741379.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzkvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLWJsYWNrLXJhdmVuLTMxNzQxMzc5LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/0/5/maxi-cosi-axiss-black-raven-32379605.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzUvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLWJsYWNrLXJhdmVuLTMyMzc5NjA1LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/1/maxi-cosi-axiss-black-raven-69051341.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy80LzEvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLWJsYWNrLXJhdmVuLTY5MDUxMzQxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/6/maxi-cosi-axiss-black-raven-71518646.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzYvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLWJsYWNrLXJhdmVuLTcxNTE4NjQ2LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/3/1/maxi-cosi-axiss-71580831.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8zLzEvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLTcxNTgwODMxLmpwZw==
   Maxi-Cosi Axiss 1 (9 - 18 kg; 9 maanden - 4 jaar) Zwart baby-autozitje (8)
   Maxi-Cosi Axiss 1 (9 - 18 kg; 9 maanden - 4 jaar) Zwart baby-autozitje
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   224.1, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   224.1, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • Maxi-Cosi Rubi XP Phantom
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/2/1/maxi-cosi-rubi-xp-47612521.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/3/0/maxi-cosi-rubi-xp-phantom-47996230.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/9/9/maxi-cosi-rubi-xp-phantom-49932399.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/2/0/maxi-cosi-rubi-xp-phantom-52157320.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/2/1/maxi-cosi-rubi-xp-47612521.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzEvbWF4aS1jb3NpLXJ1YmkteHAtNDc2MTI1MjEuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/3/0/maxi-cosi-rubi-xp-phantom-47996230.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi8zLzAvbWF4aS1jb3NpLXJ1YmkteHAtcGhhbnRvbS00Nzk5NjIzMC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/9/9/maxi-cosi-rubi-xp-phantom-49932399.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy85LzkvbWF4aS1jb3NpLXJ1YmkteHAtcGhhbnRvbS00OTkzMjM5OS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/2/0/maxi-cosi-rubi-xp-phantom-52157320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8yLzAvbWF4aS1jb3NpLXJ1YmkteHAtcGhhbnRvbS01MjE1NzMyMC5qcGc=
   Maxi-Cosi Rubi XP Phantom (9)
   Maxi-Cosi Rubi XP Phantom
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   134.1, ? (offer_sdt_unknown)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   134.1, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
  • Maxi-Cosi Cabriofix Black raven
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/7/maxi-cosi-cabriofix-black-raven-10127-221838112-30072417.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/4/5/maxi-cosi-cabriofix-black-raven-10127-221838112-31616245.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/1/8/maxi-cosi-cabriofix-black-raven-10127-221838112-68996918.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/1/7/maxi-cosi-cabriofix-black-raven-10127-221838112-30072417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8xLzcvbWF4aS1jb3NpLWNhYnJpb2ZpeC1ibGFjay1yYXZlbi0xMDEyNy0yMjE4MzgxMTItMzAwNzI0MTcuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/4/5/maxi-cosi-cabriofix-black-raven-10127-221838112-31616245.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi80LzUvbWF4aS1jb3NpLWNhYnJpb2ZpeC1ibGFjay1yYXZlbi0xMDEyNy0yMjE4MzgxMTItMzE2MTYyNDUuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/1/8/maxi-cosi-cabriofix-black-raven-10127-221838112-68996918.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8xLzgvbWF4aS1jb3NpLWNhYnJpb2ZpeC1ibGFjay1yYXZlbi0xMDEyNy0yMjE4MzgxMTItNjg5OTY5MTguanBn
   Maxi-Cosi Cabriofix Black raven (5)
   Maxi-Cosi Cabriofix Black raven
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   143.1, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   143.1, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Bebies First Autostoel Bebies First Scout Zwart
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/1/4/bebies-first-autostoel-bebies-first-scout-zwart-65860814.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/1/4/bebies-first-autostoel-bebies-first-scout-zwart-65860814.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8xLzQvYmViaWVzLWZpcnN0LWF1dG9zdG9lbC1iZWJpZXMtZmlyc3Qtc2NvdXQtendhcnQtNjU4NjA4MTQuanBn
   Bebies First Autostoel Bebies First Scout Zwart (18)
   Bebies First Autostoel Bebies First Scout Zwart
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   39.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   39.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Maxi-Cosi Pearl
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/8/7/maxi-cosi-pearl-71673387.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/8/1/maxi-cosi-pearl-71942281.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/3/8/maxi-cosi-pearl-73709938.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/8/7/maxi-cosi-pearl-71673387.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy84LzcvbWF4aS1jb3NpLXBlYXJsLTcxNjczMzg3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/8/1/maxi-cosi-pearl-71942281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi84LzEvbWF4aS1jb3NpLXBlYXJsLTcxOTQyMjgxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/3/8/maxi-cosi-pearl-73709938.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8zLzgvbWF4aS1jb3NpLXBlYXJsLTczNzA5OTM4LmpwZw==
   Maxi-Cosi Pearl (17)
   Maxi-Cosi Pearl
   Vanbellebaby.nl Vanbellebaby.nl
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Vanbellebaby.nl Vanbellebaby.nl
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Maxi-Cosi Rodi SPS Bjorn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/2/8/maxi-cosi-turvavyoistuin-rodi-sps-bj-rn-46730328.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/7/maxi-cosi-turvavyoistuin-rodi-sps-bj-rn-63516427.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/1/3/maxi-cosi-turvavyoistuin-rodi-sps-bj-rn-65868013.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/8/maxi-cosi-rodi-sps-70630638.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/2/8/maxi-cosi-turvavyoistuin-rodi-sps-bj-rn-46730328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzgvbWF4aS1jb3NpLXR1cnZhdnlvaXN0dWluLXJvZGktc3BzLWJqLXJuLTQ2NzMwMzI4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/7/maxi-cosi-turvavyoistuin-rodi-sps-bj-rn-63516427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzcvbWF4aS1jb3NpLXR1cnZhdnlvaXN0dWluLXJvZGktc3BzLWJqLXJuLTYzNTE2NDI3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/1/3/maxi-cosi-turvavyoistuin-rodi-sps-bj-rn-65868013.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8xLzMvbWF4aS1jb3NpLXR1cnZhdnlvaXN0dWluLXJvZGktc3BzLWJqLXJuLTY1ODY4MDEzLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/8/maxi-cosi-rodi-sps-70630638.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8zLzgvbWF4aS1jb3NpLXJvZGktc3BzLTcwNjMwNjM4LmpwZw==
   Maxi-Cosi Rodi SPS Bjorn (10)
   Maxi-Cosi Rodi SPS Bjorn
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   68.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   68.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Maxi-Cosi Tobi Earth Brown 2015
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/4/2/maxi-cosi-tobi-earth-brown-2015-63733442.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/1/maxi-cosi-tobi-earth-brown-2015-65861341.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/6/0/maxi-cosi-tobi-earth-brown-2015-69002360.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/4/2/maxi-cosi-tobi-earth-brown-2015-63733442.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzIvbWF4aS1jb3NpLXRvYmktZWFydGgtYnJvd24tMjAxNS02MzczMzQ0Mi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/1/maxi-cosi-tobi-earth-brown-2015-65861341.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy80LzEvbWF4aS1jb3NpLXRvYmktZWFydGgtYnJvd24tMjAxNS02NTg2MTM0MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/6/0/maxi-cosi-tobi-earth-brown-2015-69002360.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy82LzAvbWF4aS1jb3NpLXRvYmktZWFydGgtYnJvd24tMjAxNS02OTAwMjM2MC5qcGc=
   Maxi-Cosi Tobi Earth Brown 2015 (5)
   Maxi-Cosi Tobi Earth Brown 2015
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   179.1, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   179.1, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • Maxi-Cosi RodiFix Airprotect Black Raven 2016
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/6/8/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-45856868.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/1/8/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-49606618.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/1/0/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-52118210.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/3/1/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-50654831.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/6/8/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-45856868.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC82LzgvbWF4aS1jb3NpLXJvZGlmaXgtYWlycHJvdGVjdC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE2LTQ1ODU2ODY4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/1/8/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-49606618.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8xLzgvbWF4aS1jb3NpLXJvZGlmaXgtYWlycHJvdGVjdC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE2LTQ5NjA2NjE4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/1/0/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-52118210.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8xLzAvbWF4aS1jb3NpLXJvZGlmaXgtYWlycHJvdGVjdC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE2LTUyMTE4MjEwLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/3/1/maxi-cosi-rodifix-airprotect-black-raven-2016-50654831.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8zLzEvbWF4aS1jb3NpLXJvZGlmaXgtYWlycHJvdGVjdC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE2LTUwNjU0ODMxLmpwZw==
   Maxi-Cosi RodiFix Airprotect Black Raven 2016 (8)
   Maxi-Cosi RodiFix Airprotect Black Raven 2016
   Vanbellebaby.nl Vanbellebaby.nl
   147.5, ? (offer_sdt_unknown)
   Vanbellebaby.nl Vanbellebaby.nl
   147.5, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Maxi-Cosi Axiss
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/5/3/maxi-cosi-axiss-66361453.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/8/0/maxi-cosi-axiss-71942280.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/8/7/maxi-cosi-axiss-74395887.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/5/3/maxi-cosi-axiss-66361453.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC81LzMvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLTY2MzYxNDUzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/8/0/maxi-cosi-axiss-71942280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi84LzAvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLTcxOTQyMjgwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/8/7/maxi-cosi-axiss-74395887.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC84LzcvbWF4aS1jb3NpLWF4aXNzLTc0Mzk1ODg3LmpwZw==
   Maxi-Cosi Axiss (4)
   Maxi-Cosi Axiss
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   242.1, ? (offer_sdt_unknown)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   242.1, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
  • Maxi-Cosi Rodi AirProtect Rodi AirProtect - Concrete Grey Concrete Grey
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/5/6/maxi-cosi-rodi-airprotect-2015-turvavyoistuin-concrete-grey-64577156.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/4/8/maxi-cosi-rodi-airprotect-2015-turvavyoistuin-concrete-grey-66057848.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/0/0/maxi-cosi-rodi-airprotect-2015-turvavyoistuin-concrete-grey-68822600.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/5/6/maxi-cosi-rodi-airprotect-2015-turvavyoistuin-concrete-grey-64577156.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS81LzYvbWF4aS1jb3NpLXJvZGktYWlycHJvdGVjdC0yMDE1LXR1cnZhdnlvaXN0dWluLWNvbmNyZXRlLWdyZXktNjQ1NzcxNTYuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/4/8/maxi-cosi-rodi-airprotect-2015-turvavyoistuin-concrete-grey-66057848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC80LzgvbWF4aS1jb3NpLXJvZGktYWlycHJvdGVjdC0yMDE1LXR1cnZhdnlvaXN0dWluLWNvbmNyZXRlLWdyZXktNjYwNTc4NDguanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/0/0/maxi-cosi-rodi-airprotect-2015-turvavyoistuin-concrete-grey-68822600.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8wLzAvbWF4aS1jb3NpLXJvZGktYWlycHJvdGVjdC0yMDE1LXR1cnZhdnlvaXN0dWluLWNvbmNyZXRlLWdyZXktNjg4MjI2MDAuanBn
   Maxi-Cosi Rodi AirProtect Rodi AirProtect - Concrete Grey Concrete Grey (2)
   Maxi-Cosi Rodi AirProtect Rodi AirProtect - Concrete Grey Concrete Grey
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   134.1, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   134.1, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Maxi-Cosi Citi 2 baby-autozitje
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/4/4/maxi-cosi-citi-2-50088244.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/4/4/maxi-cosi-citi-2-50088244.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi80LzQvbWF4aS1jb3NpLWNpdGktMi01MDA4ODI0NC5qcGc=
   Maxi-Cosi Citi 2 baby-autozitje (2)
   Maxi-Cosi Citi 2 baby-autozitje
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   103.5, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   103.5, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Maxi-Cosi Pearl autostoel Triangle Black (9-18kg)
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/5/maxi-cosi-pearl-autostoel-triangle-black-9-18kg--64705875.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvcC9lL3BlYXJsLXRyaWFuZ2xlLWJsYWNrLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/8/3/maxi-cosi-pearl-autostoel-triangle-black-9-18kg--64883983.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/4/4/maxi-cosi-pearl-autostoel-triangle-black-9-18kg--71674644.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/5/maxi-cosi-pearl-autostoel-triangle-black-9-18kg--64705875.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvcC9lL3BlYXJsLXRyaWFuZ2xlLWJsYWNrLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/8/3/maxi-cosi-pearl-autostoel-triangle-black-9-18kg--64883983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS84LzMvbWF4aS1jb3NpLXBlYXJsLWF1dG9zdG9lbC10cmlhbmdsZS1ibGFjay05LTE4a2ctLTY0ODgzOTgzLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/4/4/maxi-cosi-pearl-autostoel-triangle-black-9-18kg--71674644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi80LzQvbWF4aS1jb3NpLXBlYXJsLWF1dG9zdG9lbC10cmlhbmdsZS1ibGFjay05LTE4a2ctLTcxNjc0NjQ0LmpwZw==
   Maxi-Cosi Pearl autostoel Triangle Black (9-18kg) (5)
   Maxi-Cosi Pearl autostoel Triangle Black (9-18kg)
   Vanbellebaby.nl Vanbellebaby.nl
   165, ? (offer_sdt_unknown)
   Vanbellebaby.nl Vanbellebaby.nl
   165, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • X-adventure Autostoel Xadventure Travel Zwart-Grijs (0-18kg)
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/1/6/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-grijs-0-18kg--29508016.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/8/9/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-grijs-0-18kg--65852189.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/1/3/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-grijs-0-18kg--71518113.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/1/6/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-grijs-0-18kg--29508016.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8xLzYveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLXhhZHZlbnR1cmUtdHJhdmVsLXp3YXJ0LWdyaWpzLTAtMThrZy0tMjk1MDgwMTYuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/8/9/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-grijs-0-18kg--65852189.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS84LzkveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLXhhZHZlbnR1cmUtdHJhdmVsLXp3YXJ0LWdyaWpzLTAtMThrZy0tNjU4NTIxODkuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/1/3/x-adventure-autostoel-xadventure-travel-zwart-grijs-0-18kg--71518113.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8xLzMveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLXhhZHZlbnR1cmUtdHJhdmVsLXp3YXJ0LWdyaWpzLTAtMThrZy0tNzE1MTgxMTMuanBn
   X-adventure Autostoel Xadventure Travel Zwart-Grijs (0-18kg) (5)
   X-adventure Autostoel Xadventure Travel Zwart-Grijs (0-18kg)
   Baby & Koter Baby & Koter
   59.95, ? (offer_sdt_unknown)
   Baby & Koter Baby & Koter
   59.95, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • Maxi-Cosi 2Way Pearl Black Diamond
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/8/0/maxi-cosi-2way-pearl-black-diamond-66425880.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/7/9/maxi-cosi-2way-pearl-black-diamond-71674579.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/8/0/maxi-cosi-2way-pearl-black-diamond-71946680.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/8/0/maxi-cosi-2way-pearl-black-diamond-66425880.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC84LzAvbWF4aS1jb3NpLTJ3YXktcGVhcmwtYmxhY2stZGlhbW9uZC02NjQyNTg4MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/7/9/maxi-cosi-2way-pearl-black-diamond-71674579.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzkvbWF4aS1jb3NpLTJ3YXktcGVhcmwtYmxhY2stZGlhbW9uZC03MTY3NDU3OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/8/0/maxi-cosi-2way-pearl-black-diamond-71946680.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi84LzAvbWF4aS1jb3NpLTJ3YXktcGVhcmwtYmxhY2stZGlhbW9uZC03MTk0NjY4MC5qcGc=
   Maxi-Cosi 2Way Pearl Black Diamond (4)
   Maxi-Cosi 2Way Pearl Black Diamond
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   269.1, 4d (offer_sdt_4_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   269.1, 4d (offer_sdt_4_days)
   2
   good_buy
  • Disney Befix Frozen Olaf
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/3/8/disney-befix-frozen-olaf-56290238.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/2/8/disney-befix-frozen-olaf-59816828.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/8/6/disney-befix-frozen-olaf-65912286.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/3/8/disney-befix-frozen-olaf-56290238.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8zLzgvZGlzbmV5LWJlZml4LWZyb3plbi1vbGFmLTU2MjkwMjM4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/2/8/disney-befix-frozen-olaf-59816828.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8yLzgvZGlzbmV5LWJlZml4LWZyb3plbi1vbGFmLTU5ODE2ODI4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/8/6/disney-befix-frozen-olaf-65912286.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi84LzYvZGlzbmV5LWJlZml4LWZyb3plbi1vbGFmLTY1OTEyMjg2LmpwZw==
   Disney Befix Frozen Olaf (4)
   Disney Befix Frozen Olaf
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Nania Topo Comfort Disney Frozen 15-36 kg Booster Autostoeltje
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/4/2/nania-topo-comfort-disney-frozen-15-36-kg-booster-autostoeltje-55415042.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/6/nania-topo-comfort-disney-frozen-15-36-kg-booster-autostoeltje-60495116.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/7/nania-topo-comfort-disney-frozen-15-36-kg-booster-autostoeltje-72752507.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/4/2/nania-topo-comfort-disney-frozen-15-36-kg-booster-autostoeltje-55415042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzIvbmFuaWEtdG9wby1jb21mb3J0LWRpc25leS1mcm96ZW4tMTUtMzYta2ctYm9vc3Rlci1hdXRvc3RvZWx0amUtNTU0MTUwNDIuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/6/nania-topo-comfort-disney-frozen-15-36-kg-booster-autostoeltje-60495116.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzYvbmFuaWEtdG9wby1jb21mb3J0LWRpc25leS1mcm96ZW4tMTUtMzYta2ctYm9vc3Rlci1hdXRvc3RvZWx0amUtNjA0OTUxMTYuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/0/7/nania-topo-comfort-disney-frozen-15-36-kg-booster-autostoeltje-72752507.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8wLzcvbmFuaWEtdG9wby1jb21mb3J0LWRpc25leS1mcm96ZW4tMTUtMzYta2ctYm9vc3Rlci1hdXRvc3RvZWx0amUtNzI3NTI1MDcuanBn
   Nania Topo Comfort Disney Frozen 15-36 kg Booster Autostoeltje (4)
   Nania Topo Comfort Disney Frozen 15-36 kg Booster Autostoeltje
   Baby & Koter Baby & Koter
   22.95, ? (offer_sdt_unknown)
   Baby & Koter Baby & Koter
   22.95, ? (offer_sdt_unknown)
   2
   good_buy
  • maxi cosi Maxi-Cosi Rodi SPS Björn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/9/4/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-sps-bjorn-34958594.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/1/5/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-sps-bjorn-54990215.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/1/2/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-sps-bjorn-60190112.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/9/4/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-sps-bjorn-34958594.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS85LzQvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1yb2RpLXNwcy1iam9ybi0zNDk1ODU5NC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/1/5/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-sps-bjorn-54990215.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi8xLzUvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1yb2RpLXNwcy1iam9ybi01NDk5MDIxNS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/1/2/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-sps-bjorn-60190112.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8xLzIvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1yb2RpLXNwcy1iam9ybi02MDE5MDExMi5qcGc=
   maxi cosi Maxi-Cosi Rodi SPS Björn (4)
   maxi cosi Maxi-Cosi Rodi SPS Björn
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   75.18, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   75.18, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Disney Autostoel Befix Darth Vader
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/2/8/disney-autostoel-befix-darth-vader-55650128.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/9/4/disney-autostoel-befix-darth-vader-60458494.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/6/8/disney-autostoel-befix-darth-vader-65959768.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/2/8/disney-autostoel-befix-darth-vader-55650128.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8yLzgvZGlzbmV5LWF1dG9zdG9lbC1iZWZpeC1kYXJ0aC12YWRlci01NTY1MDEyOC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/9/4/disney-autostoel-befix-darth-vader-60458494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzQvZGlzbmV5LWF1dG9zdG9lbC1iZWZpeC1kYXJ0aC12YWRlci02MDQ1ODQ5NC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/6/8/disney-autostoel-befix-darth-vader-65959768.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy82LzgvZGlzbmV5LWF1dG9zdG9lbC1iZWZpeC1kYXJ0aC12YWRlci02NTk1OTc2OC5qcGc=
   Disney Autostoel Befix Darth Vader (2)
   Disney Autostoel Befix Darth Vader
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   52.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   52.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Baninni Booster - Zitverhoger Baninni Pinto Luxe Grijs-Rood (15-36kg)
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/4/2/baninni-booster-zitverhoger-baninni-pinto-luxe-grijs-rood-15-36kg--69209342.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/7/7/baninni-booster-zitverhoger-baninni-pinto-luxe-grijs-rood-15-36kg--69293577.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/4/2/baninni-booster-zitverhoger-baninni-pinto-luxe-grijs-rood-15-36kg--69209342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy80LzIvYmFuaW5uaS1ib29zdGVyLXppdHZlcmhvZ2VyLWJhbmlubmktcGludG8tbHV4ZS1ncmlqcy1yb29kLTE1LTM2a2ctLTY5MjA5MzQyLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/7/7/baninni-booster-zitverhoger-baninni-pinto-luxe-grijs-rood-15-36kg--69293577.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS83LzcvYmFuaW5uaS1ib29zdGVyLXppdHZlcmhvZ2VyLWJhbmlubmktcGludG8tbHV4ZS1ncmlqcy1yb29kLTE1LTM2a2ctLTY5MjkzNTc3LmpwZw==
   Baninni Booster - Zitverhoger Baninni Pinto Luxe Grijs-Rood (15-36kg) (5)
   Baninni Booster - Zitverhoger Baninni Pinto Luxe Grijs-Rood (15-36kg)
   Baby & Koter Baby & Koter
   14.95, ? (offer_sdt_unknown)
   Baby & Koter Baby & Koter
   14.95, ? (offer_sdt_unknown)
   1
   good_buy
  • Maxi-Cosi Maxi Cosi Axiss Autostoel - Concrete Grey - 2015
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/4/5/maxi-cosi-maxi-cosi-axiss-autostoel-concrete-grey-2015-33829745.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvbS9hL21heGljb3NpX2NhcnNlYXRfdG9kZGxlcmNhcnNlYXRfYXhpc3NfMjAxNV9ncmV5X2NvbmNyZXRlZ3JleV8zcXJ0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/0/9/maxi-cosi-maxi-cosi-axiss-autostoel-concrete-grey-2015-68199609.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/9/7/maxi-cosi-maxi-cosi-axiss-autostoel-concrete-grey-2015-69001397.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/4/5/maxi-cosi-maxi-cosi-axiss-autostoel-concrete-grey-2015-33829745.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvbS9hL21heGljb3NpX2NhcnNlYXRfdG9kZGxlcmNhcnNlYXRfYXhpc3NfMjAxNV9ncmV5X2NvbmNyZXRlZ3JleV8zcXJ0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/0/9/maxi-cosi-maxi-cosi-axiss-autostoel-concrete-grey-2015-68199609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzkvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1heGlzcy1hdXRvc3RvZWwtY29uY3JldGUtZ3JleS0yMDE1LTY4MTk5NjA5LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/9/7/maxi-cosi-maxi-cosi-axiss-autostoel-concrete-grey-2015-69001397.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy85LzcvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1heGlzcy1hdXRvc3RvZWwtY29uY3JldGUtZ3JleS0yMDE1LTY5MDAxMzk3LmpwZw==
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Axiss Autostoel - Concrete Grey - 2015 (1)
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Axiss Autostoel - Concrete Grey - 2015
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   224.1, 4d (offer_sdt_4_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   224.1, 4d (offer_sdt_4_days)
   5
  • Maxi-Cosi Pearl Concrete Grey 2016
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/5/7/maxi-cosi-pearl-concrete-grey-2016-51113257.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/2/6/maxi-cosi-pearl-concrete-grey-2016-65906626.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/4/3/maxi-cosi-pearl-concrete-grey-2016-74250143.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/5/7/maxi-cosi-pearl-concrete-grey-2016-51113257.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi81LzcvbWF4aS1jb3NpLXBlYXJsLWNvbmNyZXRlLWdyZXktMjAxNi01MTExMzI1Ny5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/2/6/maxi-cosi-pearl-concrete-grey-2016-65906626.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8yLzYvbWF4aS1jb3NpLXBlYXJsLWNvbmNyZXRlLWdyZXktMjAxNi02NTkwNjYyNi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/4/3/maxi-cosi-pearl-concrete-grey-2016-74250143.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS80LzMvbWF4aS1jb3NpLXBlYXJsLWNvbmNyZXRlLWdyZXktMjAxNi03NDI1MDE0My5qcGc=
   Maxi-Cosi Pearl Concrete Grey 2016 (2)
   Maxi-Cosi Pearl Concrete Grey 2016
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   215.1, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   215.1, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
  • Maxi-Cosi Maxi Cosi Rodi Air Protect Autostoel - Black Raven - 2015
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/1/4/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-air-protect-autostoel-black-raven-2015-31632714.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/1/5/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-air-protect-autostoel-black-raven-2015-31632715.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/1/6/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-air-protect-autostoel-black-raven-2015-31632716.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/1/4/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-air-protect-autostoel-black-raven-2015-31632714.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzQvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1yb2RpLWFpci1wcm90ZWN0LWF1dG9zdG9lbC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE1LTMxNjMyNzE0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/1/5/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-air-protect-autostoel-black-raven-2015-31632715.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzUvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1yb2RpLWFpci1wcm90ZWN0LWF1dG9zdG9lbC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE1LTMxNjMyNzE1LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/1/6/maxi-cosi-maxi-cosi-rodi-air-protect-autostoel-black-raven-2015-31632716.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzYvbWF4aS1jb3NpLW1heGktY29zaS1yb2RpLWFpci1wcm90ZWN0LWF1dG9zdG9lbC1ibGFjay1yYXZlbi0yMDE1LTMxNjMyNzE2LmpwZw==
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Rodi Air Protect Autostoel - Black Raven - 2015 (2)
   Maxi-Cosi Maxi Cosi Rodi Air Protect Autostoel - Black Raven - 2015
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   134.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.29/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   134.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • X-adventure Autostoel 360 On Tour Zwart
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/3/x-adventure-autostoel-360-on-tour-zwart-66038763.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/3/7/x-adventure-autostoel-360-on-tour-zwart-69027237.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/1/0/x-adventure-autostoel-360-on-tour-zwart-70520310.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/3/x-adventure-autostoel-360-on-tour-zwart-66038763.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzMveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLTM2MC1vbi10b3VyLXp3YXJ0LTY2MDM4NzYzLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/3/7/x-adventure-autostoel-360-on-tour-zwart-69027237.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8zLzcveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLTM2MC1vbi10b3VyLXp3YXJ0LTY5MDI3MjM3LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/1/0/x-adventure-autostoel-360-on-tour-zwart-70520310.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8xLzAveC1hZHZlbnR1cmUtYXV0b3N0b2VsLTM2MC1vbi10b3VyLXp3YXJ0LTcwNTIwMzEwLmpwZw==
   X-adventure Autostoel 360 On Tour Zwart (3)
   X-adventure Autostoel 360 On Tour Zwart
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   129, 2d (offer_sdt_2_days)
   Baby & Tiener Megastore Baby & Tiener Megastore
   129, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
  • romer Britax Römer Autostoel King King II Flame Red
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/6/4/romer-britax-romer-autostoel-king-king-ii-flame-red-53794764.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/4/6/romer-britax-romer-autostoel-king-king-ii-flame-red-63739446.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/9/9/romer-britax-romer-autostoel-king-king-ii-flame-red-65909999.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/6/4/romer-britax-romer-autostoel-king-king-ii-flame-red-53794764.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy82LzQvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLWF1dG9zdG9lbC1raW5nLWtpbmctaWktZmxhbWUtcmVkLTUzNzk0NzY0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/4/6/romer-britax-romer-autostoel-king-king-ii-flame-red-63739446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC80LzYvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLWF1dG9zdG9lbC1raW5nLWtpbmctaWktZmxhbWUtcmVkLTYzNzM5NDQ2LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/9/9/romer-britax-romer-autostoel-king-king-ii-flame-red-65909999.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS85Lzkvcm9tZXItYnJpdGF4LXJvbWVyLWF1dG9zdG9lbC1raW5nLWtpbmctaWktZmxhbWUtcmVkLTY1OTA5OTk5LmpwZw==
   romer Britax Römer Autostoel King King II Flame Red (3)
   romer Britax Römer Autostoel King King II Flame Red
   Pinkorblue.be Pinkorblue.be
   193.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   Pinkorblue.be Pinkorblue.be
   193.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
  2 51
  • teamvergelijk@vergelijk.be