x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er scanners verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  scanner

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in scanner categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  scanner kopen

  • Algemene informatie

   Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie. Omdat jij op zoek bent naar een scanner geven we je eerst enkele kooptips, daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier scanners!

   Kooptips scanners
   Bij het kopen van een scanner kun je letten op de volgende punten:
   1. Kleurdiepte: de kleurdiepte wordt weergegeven in bits: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.
   2. Formaat: let goed op het papierformaat dat de scanner ondersteunt. Niet iedere scanner kan alle formaten, zoals A3- en A2-formaat, scannen. A3- en A2-formaat scanners zijn vaak duurder dan de A4-scanner die over het algemeen volstaat voor thuisgebruik.
   3. ADF: moet je vaak meerdere documenten achterelkaar scannen, controleer of de scanner over ADF (Automatic Document Feed) beschikt. Met deze automatische invoer van papier hoef je niet steeds velletje voor velletje in de scanner in te voeren.
   4. All-in one: Als je op zoek bent naar een printer die ook kan scannen kun je beter naar onze categorie voor printers gaan. Daarin staan de apparaten die naast printen ook kunnen scannen, kopiëren of faxen.
   5. Resolutie: controleer of de scanner minimaal een resolutie van 2400 dpi heeft. Over het algemeen geldt: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Lees hier meer over resolutie.

   Wil je nu meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier scanners!

   Typen scanners
   Over het algemeen kunnen de volgende typen scanners worden onderscheiden:

   • Flatbed scanner: de meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte scanners met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat van de scanner gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de pc opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Een scanner voor thuisgebruik is vaak een desktopapparaat, maar er zijn ook portable of handheld scanners.
   • Diascanner en 8mm-filmscanner: dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner een diascanner is. Met diascanners kun je dia's op hoge resolutie scannen. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale 8mm-filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.
   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op de pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van je nieuwe scanner ook daadwerkelijk door jouw systeem wordt ondersteund. Er is een aantal mogelijkheden om de scanner op de pc aan te sluiten. Het meestvoorkomend zijn op dit moment de usb-scanners, maar er bestaan ook firewirescanners.

   Formaat
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte), maar deze scanners zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   Vergelijk hier scanners!Resolutie
   Belangrijker nog dan het formaat van de scanner is de resolutie ervan: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in DPI, oftewel Dots Per Inch. Een goede desktopscanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.
   Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie.

   Software scanner
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingsoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Populaire merken scanners
   Bekende merken scanners zijn: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak en Plustek.

   Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier scanners!Wat voor scanners zijn er?
   Werkt de scanner ook op een Mac?
   Wat voor software wordt er meegeleverd?
   Kan ik ook A3-formaat scannen?
   Kan ik ook dia's scannen?

   Wil je nu meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier scanners!

   Wat voor scanners zijn er?

   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   Werkt de scanner ook op een Mac?
   Ja. Let op de informatie bij de scanner als je er een koopt. Hierin tref je precies aan onder welke systemen de scanner draait. Een scanner is veelal 'plug & play': aansluiten en scannen maar.

   Wat voor software wordt er meegeleverd?
   Dit wisselt per merk en type scanner. Vaak wordt het ook niet vermeld door de fabrikant.Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Kan ik ook A3-formaat scannen?
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   De formaten:Vergelijk hier scanners!

   • A0: Posters, technische tekeningen
   • A1: Posters, technische tekeningen
   • A2: Flip-over
   • A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentaties
   • A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinterpapier en kopieerpapier
   • A5: Notitieblok
   • A6: Ansichtkaart
   • A8: Speelkaart

   Kan ik ook dia's scannen?
   Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.

   Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier scanners!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

   Wil je meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier alle scanners en vind de beste koop!

   Garantie
   De standaard fabrieksgarantieperiode is een jaar. Vaak geven fabrikanten al standaard twee jaar garantie op de apparaten.

   Grijsdiepte
   De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten. Grijsdiepte wordt weergegeven in bits. Hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer grijswaarden er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.

   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op je pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van de nieuwe scanner ook daadwerkelijk door het systeem wordt ondersteund.

   Kleurdiepte
   Kleurdiepte wordt weergegeven in bits. Ook hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen. Niet alleen kleuren zijn belangrijk, ook de grijswaarden. De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten.

   Max. scan oppervlak
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot één geheel maken.

   De formaten:
   A0: Posters, technische tekeningen
   A1: Posters, technische tekeningen
   A2: Flip-over
   A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentatie
   A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinter papier en kopieerpapier
   A5: Notitieblok
   A6: Ansichtkaart
   A8: Speelkaart

   Meegeleverde software
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Optische resolutie
   Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in dpi, oftewel Dots Per Inch. Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie. Een goede scanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.

   Pagina invoer
   Een scanner kent twee soorten invoer: handmatig en automatisch. Bij handmatige invoer leg je zelf de te scannen afbeelding op de glasplaat. Als je veel beelden achter elkaar scant, is een scanner met ADF handig. ADF staat voor Automatic Document Feed en zorgt ervoor dat de te scannen documenten automatisch doorgevoerd worden. Vaak heeft een scanner alleen een handmatige invoer waarbij je zelf de beelden op de beeldplaat legt. Soms is ADF als extra optie mogelijk.

   TypeVergelijk hier scanners!
   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Epson Met de scanners van Epson kun je binnen een handomdraai al je foto's en documenten scannen. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie kun je zonder opwarmtijd direct beginnen met scannen.
   • HP Bespaar tijd met de hoge scansnelheden van HP. Deze scanners zorgen voor heldere scanresultaten en zijn gemakkelijk schoon te houden.
   • Canon De scanner bij uitstek voor foto's, dia's en documenten. De scanner heeft een laag energieverbruik en is gemakkelijk te bedienen.
   • Reflecta Scanners van dit merk zorgen voor prima resultaten en zijn makkelijk in gebruik.
   • Budget Hier vind je scanners die minder dan €140 kosten.
   • Kleurenscan
   • Flatbedscanner
  • Rollei DF-S 310 SE
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/84505033.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/84505036.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/84505032.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/84505037.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/84505034.jpg
   Rollei Rollei DF-S 310 SE DF-S 310 SE DF-S 310 SE 2,4 inch kleur-TFT-LCD-display128 MB intern geheugen en een sleuf voor SD/SDHC-kaarten Scan binnen enkele seconden met 20 dia's in ca. 1 minuutUSB 2.0 interface en tv-uitgang (video 3,5 mm jackplug)Inhoud: Rollei DF-S 310 SE Dia Film Scanner, 1 Dia-magazijn voor ingelijste dia's, 1 slee voor kleurnegatief, 1 inzet voor Super 8 films, 1 inzetstuk voor 110 film (pocket-film), reinigingsborstel, USB-, AV-kabel + stroomadapter. (2)
   4.25 (1)
   Rollei DF-S 310 SE
   nederlandse gebruiks toelichting ontbreekt
   kan mij niet redden omdat ik de talen niet spreek met een Nederlandse begeleiding kan het misschien lukken
   2.0
   0 10
   • het ontbreken van een nederlan
  Scanners 4.25 (1)
  0 - 24
  • Brother DSmobile DS-640 300 x 300 DPI Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164545185.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/201365970.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153803032.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172224194.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/201365972.jpg
   Brother Brother DSmobile DS-640 300 x 300 DPI Wit DSmobile DS-640 300 x 300 DPI Wit DSmobile DS-640 300 x 300 DPI Wit Brother DS640TJ1 Mobiele Scanner (17)
   Brother DSmobile DS-640 300 x 300 DPI Wit
   • 04977766800495
   • DS640TJ1
   4
   good_buy
   deal
   117.00 EUR
  • Epson Perfection V850 Pro
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140158728.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118904465.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118904467.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118904466.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133128063.jpg
   Epson Epson Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Perfection V850 Pro Scan in professionele kwaliteit Schakelt tussen 6400 dpi voor dia's en films en 4800 dpi voor foto's Een seconde opwarmtijd en twee filmhouders Nauwkeurige reproductie van de toonwaarde en gradaties van het origineel Inhoud: Epson Perfection V850 Pro scanner (5)
   Epson Perfection V850 Pro
   • 04053162519688
   • 08715946538167
   • 7607820
   • 4866992
   • B11B224401, CP1024U
   • B11B224401
   6
   good_buy
   758.00 EUR
  • Reflecta 3 in 1 scanner
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110585316.jpg
   Reflecta Reflecta 3 in 1 scanner 3 in 1 scanner 3 in 1 scanner Inschuifbare sjablonen. USB-aansluiting. Filmscanner. Film-/diascan-opzetstuk. (6)
   Reflecta 3 in 1 scanner
   • 04005039642203
   • 64220
   5
   good_buy
   129.00 EUR
  • Brother ADS-2800W
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150576729.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172617346.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155937109.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102570301.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111425127.jpg
   Brother Brother ADS-2800W ADS-2800W ADS-2800W De Brother ADS-2800W Document Scanner is een universele netwerkscanner voor kleine tot middelgrote kantoren en bedrijven. Het beschikt over een gebruiksvriendelijk LCD touchscreen, waarmee documenten zonder tussenkomst van een PC, worden gescand naar diverse web- en clouddiensten of direct naar een e-mailadres. De ADS-2800W heeft zowel een bekabelde, als een draadloze netwerk interface (2)
   Brother ADS-2800W
   • 00012502642787
   • 04002352010016
   • 04002352009539
   • 04977766755290
   • 04977766755306
   • 04977766760706
   • ADS-2800W
   • ADS2800WUX1
   • 3228656
   • ADS2800WZW1
   • ADS2800WZU1
   7
   good_buy
   448.29 EUR
  • Canon imageFORMULA P-215II
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150592313.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105256770.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106530118.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101529063.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155335269.jpg
   Canon Canon imageFORMULA P-215II imageFORMULA P-215II imageFORMULA P-215II De ImageFormula P-215II van is een compacte en draagbare scanner van Canon. Ondanks zijn compacte vormgeving is de P-215II geheel toegespitst op het verhogen van de productiviteit. Het is dan ook in staat om dubbelzijdig te scannen met een kleur scansnelheid van 20 ipm. De P-215II is voorzien van een optische resolutie van 600 dpi en maakt gebruik van een 20-vel automatische documentinvoer voor papierverwerking mogelijk. De kleurdiepte is 24-bit waarbij kleurendocumenten met een snelheid van ... (2)
   Canon imageFORMULA P-215II
   • 04528472106496
   • 05304304341834
   • 04053162440722
   • 00638084578483
   • 04528472106489
   • 9705B003
   7
   good_buy
   199.00 EUR
  • Reflecta X22 dia-negatief scanner
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168181899.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165019235.jpg
   Reflecta Reflecta X22 dia-negatief scanner X22 dia-negatief scanner X22 dia-negatief scanner De Reflecta X22 is een dia-negatief scanner waarmee je snel en gemakkelijk films en dias scant in hoge kwaliteit. Je bekijkt de beelden direct op het 2,3 LCD-scherm en slaat ze desgewenst op op een SD-kaart. Eén scan is gebeurd in minder dan twee seconden. Met de X22 worden twee houders meegeleverd: één voor 35mm films en één voor dias met een maximale dikte van 3,2mm. Je kunt de scanner op automatische en handmatige stand gebruiken. Kenmerken van de Reflecta X22 dia-negatief scanner * Dia-ne... (7)
   Reflecta X22 dia-negatief scanner
   • 04005039645204
   • 4005039645204
   3
   good_buy
   99.95 EUR
  • Epson FastFoto FF-680W
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132642135.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132496287.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132496284.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144302156.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132496285.jpg
   Epson Epson FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W FastFoto FF-680W Met de Epson FastFoto FF-680W scanner bewaart u wat onbetaalbaar is. De FastFoto FF-680W is de snelste persoonlijke fotoscanner ter wereld. Scan duizenden foto's - zo snel als 1 foto per seconde op 300 dpi. SafeTouch-technologie biedt zorgeloos scannen voor vrijwel elk formaat, inclusief ansichtkaarten en polaroidfoto's. De Epson FastFoto-software van de tweede generatie maakt alles gemakkelijk, met handige tools voor het bewerken van foto's en slimme bestanden. De FF-680W biedt de ultieme ve... (6)
   Epson FastFoto FF-680W
   • 08715946654270
   • B11B237401
   3
   good_buy
   deal
   599.00 EUR
  • Easypix Cyberscanner View
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159112769.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158952578.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159112768.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158952580.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160773709.jpg
   Easypix Easypix Cyberscanner View Cyberscanner View Cyberscanner View Let op: er wordt geen geheugenkaart meegeleverd. De Easypix Cyberscanner View is een scanner waarmee je analoge beelden digitaal maakt. Je scant hiermee een negatief, zwart-wit film of dia. Het apparaat is geschikt voor 135, 126 en 110 film. Als je een beeld hebt gescand, zie je het resultaat direct op het 5 inch scherm. Via de hdmi aansluiting toon je beelden op een groter scherm, zoals je televisie. Op die manier bekijk je bijvoorbeeld vakantiefoto's met een groep vrienden. De scanner heeft... (3)
   Easypix Cyberscanner View
   • 04260041685918
   • 3101
   5
   good_buy
   119.00 EUR
  • Rollei DF-S 310 SE
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/84505033.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/84505036.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/84505032.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/84505037.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/84505034.jpg
   Rollei Rollei DF-S 310 SE DF-S 310 SE DF-S 310 SE 2,4 inch kleur-TFT-LCD-display128 MB intern geheugen en een sleuf voor SD/SDHC-kaarten Scan binnen enkele seconden met 20 dia's in ca. 1 minuutUSB 2.0 interface en tv-uitgang (video 3,5 mm jackplug)Inhoud: Rollei DF-S 310 SE Dia Film Scanner, 1 Dia-magazijn voor ingelijste dia's, 1 slee voor kleurnegatief, 1 inzet voor Super 8 films, 1 inzetstuk voor 110 film (pocket-film), reinigingsborstel, USB-, AV-kabel + stroomadapter. (2)
   4.25 (1)
   Rollei DF-S 310 SE
   • 04048805206940
   • 3555059
   • DF-S 310 SE
   • 20694
   5
   good_buy
   109.00 EUR
  • Reflecta Combo album Scanner
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146787151.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151070068.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169467970.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128981125.jpg
   Reflecta Reflecta Combo album Scanner Combo album Scanner Combo album Scanner Reflecta Combo album Scanner (2)
   Reflecta Combo album Scanner
   • 04005039644009
   • 4005039644009
   5
   good_buy
   199.00 EUR
  • Epson WorkForce ES-580W
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/200816510.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179058421.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179053347.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179058422.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179058423.jpg
   Epson Epson WorkForce ES-580W WorkForce ES-580W WorkForce ES-580W Draadloos scannen, scannen en verzenden naar cloud, netwerkmappen en e-mail zonder pc Intuïtieve Epson ScanSmart software voor pc en Mac | Vereenvoudigde voorbeeld, OCR en laden Efficiënt; scannen tot 35 l/min. 70 beelden/min. en registreert beide zijden in één keer Intelligent | Automatische uitsparing, correctie van afwijkingen, blanco zijde en achtergrondverlichting Bedieningspaneel | 10,9 cm groot lcd-kleurentouchscreen (2)
   Epson WorkForce ES-580W
   • 08715946685984
   • B11B258401
   • 8715946685984
   5
   good_buy
   549.00 EUR
  • Canon DR-C225W II
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158957464.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159113052.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/199888900.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158146635.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136489241.jpg
   Canon Canon DR-C225W II DR-C225W II DR-C225W II Gewicht verpakking: 4,42 kg Afmetingen verpakking: 23,5 x 38,5 x 31,0 cm (l x b x h) (1)
   Canon DR-C225W II
   • 04528472108476
   • 3259C003
   7
   good_buy
   367.00 EUR
  • Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast Ai
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133124070.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86278382.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86278381.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86278384.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86278383.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast Ai OpticFilm 8200 i SilverFast Ai OpticFilm 8200 i SilverFast Ai Plustek scanners OpticFilm 8200I AI (2)
   Plustek OpticFilm 8200 i SilverFast Ai
   • 04042485365331
   • 0227, 227
   • 0227
   4
   good_buy
   deal
   579.00 EUR
  • Brother ADS-1700W
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134793267.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142105720.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142105722.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167628680.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142105718.jpg
   Brother Brother ADS-1700W ADS-1700W ADS-1700W De Brother ADS-1700W Document Scanner is een draadloze, veelzijdige documentscanner voor ondernemers, bedrijven of huishoudens, om gemakkelijk mee te nemen of voor op het bureau. Met tijdbesparende 'scan naar' snelkoppelingen, draadloze verbinding en het 7,1 cm LCD kleuren touchscreen. Dankzij het compacte design van de ADS-1700W is dit een ideale scanner voor plekken waar de ruimte beperkt is. Met de draadloze verbinding kunt u de scanner overal plaatsen en verbinding maken via laptops, smar... (2)
   Brother ADS-1700W
   • 04977766792233
   • 04977766792202
   • 00012502652007
   • 04977766792219
   • ADS-1700W
   • ADS1700WUN1
   • ADS1700WZU1
   • 6877651
   • 4977766792219
   4
   good_buy
   281.07 EUR
  • Brother ADS-2400N
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164732065.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159115006.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159115005.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158955648.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159115004.jpg
   Brother Brother ADS-2400N ADS-2400N ADS-2400N Brother scanners Desktop scanner - 30 ppm - dubbelzijdig - Netwerkklaar (1)
   Brother ADS-2400N
   • 00012502642756
   • 04977766755177
   • 04056203548395
   • 04977766755191
   • 04977766755184
   • 08712453075581
   • ADS-2400N
   • ADS2400NUN1
   • ADS2400NZW1
   • 3452268
   6
   good_buy
   305.85 EUR
  • Iris IRISCan Mouse Executive 2 - Muis & scanner - 3PPM, Scan naar Word, XLS, PDF, JPG
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125980882.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125980881.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125980880.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125980887.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125980886.jpg
   Iris Iris IRISCan Mouse Executive 2 - Muis & scanner - 3PPM, Scan naar Word, XLS, PDF, JPG IRISCan Mouse Executive 2 - Muis & scanner - 3PPM, Scan naar Word, XLS, PDF, JPG IRISCan Mouse Executive 2 - Muis & scanner - 3PPM, Scan naar Word, XLS, PDF, JPG IRIS Draagbare scanner IRIScan Mouse Executive 2 (4)
   Iris IRISCan Mouse Executive 2 - Muis & scanner - 3PPM, Scan naar Word, XLS, PDF, JPG
   • 00765010732326
   • 07650104580750
   • 7294536
   • 458075
   2
   good_buy
   79.99 EUR
  • Kodak Alaris S2050 Scanner
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152978889.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134847436.jpg
   Kodak Kodak Alaris S2050 Scanner Alaris S2050 Scanner Alaris S2050 Scanner Innovatieve documenten-invoering, die ontbrekende intrekkingen voorkomt Tot 10 scanprofielen kunnen vooraf worden gedefinieerd (1)
   Kodak Alaris S2050 Scanner
   • 00041771014964
   • 1014968
   • 0041771014964
   5
   good_buy
   563.08 EUR
  • Canon DR-S150
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158952613.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158952710.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158952712.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153734395.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159113349.jpg
   Canon Canon DR-S150 DR-S150 DR-S150 Aansluiting: 1x RJ-45, 1x USB 3.0 Resolutie: 600 x 600 dpi Kleurdiepte: 24 bits. Afmetingen media (invoer): 216 x 356 mm. (1)
   Canon DR-S150
   • 04528472109206
   • 4528472109206
   • 4044C003
   5
   good_buy
   572.00 EUR
  • HP ScanJet Pro 2000 s2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163183664.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158169471.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163183662.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/176777938.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160979115.jpg
   HP HP ScanJet Pro 2000 s2 ScanJet Pro 2000 s2 ScanJet Pro 2000 s2 Compacte scanner met automatisch scannen, intuïtief bedieningspaneel, tot 3.500 pagina's/dag scannen Scansnelheid: tot 35 pagina's/min; tot 70 beelden/min Scanresolutie: tot 600 x 600 dpi Automatische documenttoevoer: 50 vellen Fabrieksgarantie: 3 jaar garantie bij registratie binnen 60 dagen na aankoop (1)
   HP ScanJet Pro 2000 s2
   • 00193808948435
   • 00193808948534
   • 00193808948466
   • 00193808948510
   • 00193808948411
   • 00193905252565
   • 00193808948428
   • 00193808948527
   • 00193808948503
   • 00193808948459
   • 00193808948480
   • 00193808948497
   • 00193808948442
   • 00193808948473
   • 0193808948503
   • 6FW06A#B19
   • 6FW06A
   5
   261.99 EUR
  • Fujitsu ScanSnap IX1400
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172076020.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/198401849.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/198401861.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/198401860.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/198400484.jpg
   Fujitsu Fujitsu ScanSnap IX1400 ScanSnap IX1400 ScanSnap IX1400 De Fujitsu ScanSnap iX1400 A4 is perfect voor het digitaliseren van jouw documenten en biedt een hoge gebruiksvriendelijkheid en efficiënte workflow. (2)
   Fujitsu ScanSnap IX1400
   • 04939761311833
   • PA03820-B001
   3
   good_buy
   deal
   429.00 EUR
  • Fujitsu Scansnap S1100i - Scanner
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/32806339.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/32806340.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/32806341.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/32806351.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/32806350.jpg
   Fujitsu Fujitsu Scansnap S1100i - Scanner Scansnap S1100i - Scanner Scansnap S1100i - Scanner Fujitsu ScanSnap S1100i (1)
   Fujitsu Scansnap S1100i - Scanner
   • 04053162519855
   • 04056203557700
   • 04939761307270
   • 05054629011393
   • 05711045287374
   • PA03610-B101
   5
   deal
   169.00 EUR
  • Brother ADS-2700W
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158958215.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/176534368.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/99299303.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159117570.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140599996.jpg
   Brother Brother ADS-2700W ADS-2700W ADS-2700W Brother Ads-2700w Adf Scanner 600 X 600dpi A4 Black, White Scanner (1)
   Brother ADS-2700W
   • 04977766776769
   • 04002352011105
   • 00012502648758
   • 04977766776752
   • ADS2700WUN1
   • ADS-2700W
   • 4879259
   5
   377.07 EUR
  • Plustek OpticFilm 8100
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133137072.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86278395.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86278392.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86278394.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169463815.jpg
   Plustek Plustek OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 OpticFilm 8100 De Plustek OpticFilm 8100 is een filmscanner van hoogwaardige kwaliteit voor kleinbeeld dias en kleinbeeld negatieven met een resolutie van 7200dpi. De filmscanner zet 35 mm negatieven en geraamde dia's eenvoudig om naar een digitaal bestand. De OpticFilm 8100 scanner ondersteunt de Multi-exposure-functie en zorgt ervoor dat al uw beeldmateriaal in uitstekende kwaliteit wordt ingescant. Fotos worden in verschillende belichtingen gescand, zodat een grotere dynamiek en betere kleurdiepte wordt ... (2)
   Plustek OpticFilm 8100
   • 04042485365324
   • 0225, 225
   • 0225
   3
   deal
   299.00 EUR
  • Fujitsu ScanSnap S1300i
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/32806594.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/32806606.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/32806605.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/32806600.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/32806604.jpg
   Fujitsu Fujitsu ScanSnap S1300i ScanSnap S1300i ScanSnap S1300i Fujitsu ScanSnap S1300i (1)
   Fujitsu ScanSnap S1300i
   • 04939761304668
   • PA03643-B001
   5
   229.00 EUR
  2 8
  • Populaire filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • Reflecta DEFAULT
    • reflecta
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Flatbedscanner DEFAULT
    • flatbedscanner
  • Scanner type (scanner_type):
   • Flatbedscanner (flatbedscanner)
   • Documentscanner (sheet_fed_scanner)
   • Film/slide scanner (film_slide_scanner)
   • Document camera (document_camera)
   • Fotoscanner (fotoscanner)
   • Mouse scanner (mouse_scanner)
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • Minder dan €150 Goedkope scanner (budget)
   • €150 - €375 (low)
   • €375 - €850 (medium)
   • €850 of meer (high)
  • Maximaal papierformaat (maximale_iso_a_series_papierformaat):
   • A4 (a4)
   • A3 (a3)
   • A5 (a5)
   • A6 (a6)
  • Resolutie (optische_scanresolutie):
   • 285 x 218 dpi (285_x_218)
   • 300 x 300 dpi (300_x_300)
   • 400 x 400 dpi (400_x_400)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600)
   • 600 x 1200 dpi (600_x_1200)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200)
   • 1200 x 2400 dpi (1200_x_2400)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200)
  • Scannen naar (scan_naar):
   • Afbeelding (afbeelding)
   • Cloud (cloud)
   • Email (email)
   • Folder (folder)
   • Geheugenkaart (geheugenkaart)
   • Server (server)
  • Dubbelzijdig scannen (duplex_scanning):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Type beeldsensor (type_beeldsensor):
   • CCD (ccd)
   • CIS (cis)
   • CMOS (cmos)
   • CMOS CIS (cmos_cis)
   • Colour CIS (colour_cis)
   • Dual CIS (dual_cis)
  • Ondersteunde besturingssystemen (compatibele_besturingssystemen):
   • Android (android)
   • iOS (ios)
   • Linux (linux)
   • macOS (macos)
   • Microsoft Windows Server (microsoft_windows_server)
   • Windows (windows)
   • Windows 7 (windows_7)
   • Windows 8 (windows_8)
   • Windows 10 (windows_10)
   • Windows Vista (windows_vista)
   • Windows XP (windows_xp)
  • Energiezuinig (energy_star_certificaat):
   • Ja (ja)
  • Kleur (kleur):
   • Blauw (blauw)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be