x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er scanners verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  scanner

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in scanner categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  scanner kopen

  • Algemene informatie

   Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie. Omdat jij op zoek bent naar een scanner geven we je eerst enkele kooptips, daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier scanners!

   Kooptips scanners
   Bij het kopen van een scanner kun je letten op de volgende punten:
   1. Kleurdiepte: de kleurdiepte wordt weergegeven in bits: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.
   2. Formaat: let goed op het papierformaat dat de scanner ondersteunt. Niet iedere scanner kan alle formaten, zoals A3- en A2-formaat, scannen. A3- en A2-formaat scanners zijn vaak duurder dan de A4-scanner die over het algemeen volstaat voor thuisgebruik.
   3. ADF: moet je vaak meerdere documenten achterelkaar scannen, controleer of de scanner over ADF (Automatic Document Feed) beschikt. Met deze automatische invoer van papier hoef je niet steeds velletje voor velletje in de scanner in te voeren.
   4. All-in one: Als je op zoek bent naar een printer die ook kan scannen kun je beter naar onze categorie voor printers gaan. Daarin staan de apparaten die naast printen ook kunnen scannen, kopiëren of faxen.
   5. Resolutie: controleer of de scanner minimaal een resolutie van 2400 dpi heeft. Over het algemeen geldt: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Lees hier meer over resolutie.

   Wil je nu meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier scanners!

   Typen scanners
   Over het algemeen kunnen de volgende typen scanners worden onderscheiden:

   • Flatbed scanner: de meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte scanners met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat van de scanner gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de pc opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Een scanner voor thuisgebruik is vaak een desktopapparaat, maar er zijn ook portable of handheld scanners.
   • Diascanner en 8mm-filmscanner: dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner een diascanner is. Met diascanners kun je dia's op hoge resolutie scannen. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale 8mm-filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.
   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op de pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van je nieuwe scanner ook daadwerkelijk door jouw systeem wordt ondersteund. Er is een aantal mogelijkheden om de scanner op de pc aan te sluiten. Het meestvoorkomend zijn op dit moment de usb-scanners, maar er bestaan ook firewirescanners.

   Formaat
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte), maar deze scanners zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   Vergelijk hier scanners!Resolutie
   Belangrijker nog dan het formaat van de scanner is de resolutie ervan: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in DPI, oftewel Dots Per Inch. Een goede desktopscanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.
   Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie.

   Software scanner
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingsoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Populaire merken scanners
   Bekende merken scanners zijn: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak en Plustek.

   Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier scanners!Wat voor scanners zijn er?
   Werkt de scanner ook op een Mac?
   Wat voor software wordt er meegeleverd?
   Kan ik ook A3-formaat scannen?
   Kan ik ook dia's scannen?

   Wil je nu meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier scanners!

   Wat voor scanners zijn er?

   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   Werkt de scanner ook op een Mac?
   Ja. Let op de informatie bij de scanner als je er een koopt. Hierin tref je precies aan onder welke systemen de scanner draait. Een scanner is veelal 'plug & play': aansluiten en scannen maar.

   Wat voor software wordt er meegeleverd?
   Dit wisselt per merk en type scanner. Vaak wordt het ook niet vermeld door de fabrikant.Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Kan ik ook A3-formaat scannen?
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   De formaten:Vergelijk hier scanners!

   • A0: Posters, technische tekeningen
   • A1: Posters, technische tekeningen
   • A2: Flip-over
   • A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentaties
   • A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinterpapier en kopieerpapier
   • A5: Notitieblok
   • A6: Ansichtkaart
   • A8: Speelkaart

   Kan ik ook dia's scannen?
   Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.

   Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier scanners!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

   Wil je meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier alle scanners en vind de beste koop!

   Garantie
   De standaard fabrieksgarantieperiode is een jaar. Vaak geven fabrikanten al standaard twee jaar garantie op de apparaten.

   Grijsdiepte
   De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten. Grijsdiepte wordt weergegeven in bits. Hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer grijswaarden er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.

   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op je pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van de nieuwe scanner ook daadwerkelijk door het systeem wordt ondersteund.

   Kleurdiepte
   Kleurdiepte wordt weergegeven in bits. Ook hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen. Niet alleen kleuren zijn belangrijk, ook de grijswaarden. De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten.

   Max. scan oppervlak
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot één geheel maken.

   De formaten:
   A0: Posters, technische tekeningen
   A1: Posters, technische tekeningen
   A2: Flip-over
   A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentatie
   A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinter papier en kopieerpapier
   A5: Notitieblok
   A6: Ansichtkaart
   A8: Speelkaart

   Meegeleverde software
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Optische resolutie
   Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in dpi, oftewel Dots Per Inch. Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie. Een goede scanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.

   Pagina invoer
   Een scanner kent twee soorten invoer: handmatig en automatisch. Bij handmatige invoer leg je zelf de te scannen afbeelding op de glasplaat. Als je veel beelden achter elkaar scant, is een scanner met ADF handig. ADF staat voor Automatic Document Feed en zorgt ervoor dat de te scannen documenten automatisch doorgevoerd worden. Vaak heeft een scanner alleen een handmatige invoer waarbij je zelf de beelden op de beeldplaat legt. Soms is ADF als extra optie mogelijk.

   TypeVergelijk hier scanners!
   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!

   • Epson Met de scanners van Epson kun je binnen een handomdraai al je foto's en documenten scannen. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie kun je zonder opwarmtijd direct beginnen met scannen.
   • HP Bespaar tijd met de hoge scansnelheden van HP. Deze scanners zorgen voor heldere scanresultaten en zijn gemakkelijk schoon te houden.
   • Canon De scanner bij uitstek voor foto's, dia's en documenten. De scanner heeft een laag energieverbruik en is gemakkelijk te bedienen.
   • Reflecta Scanners van dit merk zorgen voor prima resultaten en zijn makkelijk in gebruik.
   • Kleurenscans Hiermee wordt bedoeld dat de scanner zijn scans in kleur maakt.
   • Budget Hier vind je scanners die minder dan €140 kosten.
   • Filmscans Met deze scanners kunt u gemakkelijk oude dia's, negatieven en afdrukken inscannen om er langer van te kunnen genieten.
  Flatbed scanners 6.9 (1)
  0 - 24
  • Epson Perfection V550 Photo
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106521230.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125954733.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133126582.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106521231.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106521232.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124872431.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106521233.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101113166.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108331507.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102551236.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102186510.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120089276.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123473487.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101510910.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125954734.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102143021.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125954735.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119640674.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102795133.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113925860.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124281297.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125954736.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106521235.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/132967172.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113925861.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107337828.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125983185.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101282222.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111252991.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111252992.jpg
   Epson Perfection V550 Photo (13)
   Epson Perfection V550 Photo
   Fotodevakman Fotodevakman
   9.502878088296287 (13)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.82/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fotodevakman Fotodevakman
   9.502878088296287 (13)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.82/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
   good_buy
   most_sold
  • Canon CanoScan LiDE 300 2400 x 4800 DPI Flatbed scanner Zwart A4
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119624047.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131120834.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124820067.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123337621.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120187688.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117884181.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131120835.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/122151442.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133186430.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119247963.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123337623.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123337624.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118187800.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119643670.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117674795.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119624049.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131120836.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119459344.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117993632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119624050.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123337622.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131429829.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124947901.jpg
   Canon CanoScan LiDE 300 2400 x 4800 DPI Flatbed scanner Zwart A4 (13)
   Canon CanoScan LiDE 300 2400 x 4800 DPI Flatbed scanner Zwart A4
   Amazon Amazon
   58.49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   58.49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Reflecta x9-Scan Film/slide scanner 1800 x 1800DPI Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133128832.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/103086892.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/103086893.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107338740.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/103660469.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107425404.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294068.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/103943943.jpg
   Reflecta x9-Scan Film/slide scanner 1800 x 1800DPI Zwart (9)
   Reflecta x9-Scan Film/slide scanner 1800 x 1800DPI Zwart
   Amazon Amazon
   87.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   87.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Reflecta x8-Scan Film/slide scanner 1800 x 1800DPI Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133146536.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24845933.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101130652.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102552682.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101530733.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110479914.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24845934.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101723484.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124991998.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107338647.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102147044.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819631.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294064.jpg
   Reflecta x8-Scan Film/slide scanner 1800 x 1800DPI Zwart (7)
   Reflecta x8-Scan Film/slide scanner 1800 x 1800DPI Zwart
   Amazon Amazon
   45.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   45.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Reflecta 64220 Film/slide scanner 1800 x 1800DPI Zwart scanner
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110585314.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110585316.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133139278.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110585318.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110585319.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113880407.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110585320.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110585321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110585315.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110585317.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113621021.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124937154.jpg
   Reflecta 64220 Film/slide scanner 1800 x 1800DPI Zwart scanner (6)
   Reflecta 64220 Film/slide scanner 1800 x 1800DPI Zwart scanner
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   95.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   95.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Epson Perfection V600 Photo
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125999165.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120289431.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116840108.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/121674337.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/128577831.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102539434.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102025880.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107480470.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123344015.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113827908.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102183863.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125999166.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101267271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133140366.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101640096.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119126472.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108416755.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125999167.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/52620703.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123344017.jpg
   Epson Perfection V600 Photo (4)
   Epson Perfection V600 Photo
   Fotodevakman Fotodevakman
   9.502878088296287 (13)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.82/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fotodevakman Fotodevakman
   9.502878088296287 (13)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.82/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Epson Perfection V800 Photo
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/104330753.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117211889.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120292096.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102552629.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101132218.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120085205.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/128292388.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530287.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133135236.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110208220.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120085206.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/96058279.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101132221.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530288.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530289.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530290.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530291.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/96058281.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/104330754.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101541197.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111257747.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108544511.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/96058277.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/96058278.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113322926.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819654.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101725514.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/132639781.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124881344.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120214779.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819655.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110208221.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120085209.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101725515.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111257748.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120085210.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113850851.jpg
   Epson Perfection V800 Photo (3)
   Epson Perfection V800 Photo
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   570.55, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   570.55, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
   good_buy
  • Epson Perfection V39
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101157377.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106537340.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110191003.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119910340.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118222242.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101157379.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118418181.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106537342.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106537343.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123341966.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101282249.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/126261706.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119119156.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101157382.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106537344.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106537345.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294074.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101756596.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102148913.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101756597.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133634542.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/114487553.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102188107.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125983429.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819677.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118418182.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118418183.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105749905.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111260823.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131102599.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124885038.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101756595.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819673.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107481366.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294072.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123341967.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133147022.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123341968.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123341969.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123341970.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123341971.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123341972.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118418184.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123341973.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118418185.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123341975.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124739872.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124183128.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294073.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116838459.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118418186.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118418187.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101756598.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131102600.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101157380.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101997232.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118418189.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107339400.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118418190.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111260822.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294075.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294076.jpg
   Epson Perfection V39 (3)
   Epson Perfection V39
   Kamera-Express.be Kamera-Express.be
   7.384615384615384 (2)
   79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.be Kamera-Express.be
   7.384615384615384 (2)
   79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Epson Perfection V370 Photo
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120290732.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102790595.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101516038.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101508960.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133633912.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106816826.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125971804.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101508961.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125971805.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107336220.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124938923.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125971806.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102141686.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116840292.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113874880.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125971807.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102708257.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113468151.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108657193.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133145270.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119126894.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102762316.jpg
   Epson Perfection V370 Photo (4)
   Epson Perfection V370 Photo
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   137, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   137, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Canon CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Flatbed scanner Black A4
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118512587.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120187692.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/122152259.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131123597.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118101357.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123337829.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123337831.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124820109.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133111919.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/121055881.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125010792.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118101359.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133634243.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131123598.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120187691.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120304160.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131123599.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118101356.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/121569620.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131123600.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123337830.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118509635.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123337832.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131123601.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120187696.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118101360.jpg
   Canon CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Flatbed scanner Black A4 (4)
   Canon CanoScan LiDE 400 4800 x 4800 DPI Flatbed scanner Black A4
   Amazon Amazon
   66.7, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   66.7, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Brother PA-CM-500 auto montage kit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119279593.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131536404.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102899899.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/72100376.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117620940.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133874633.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116949901.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/87869051.jpg
   Brother PA-CM-500 auto montage kit (3)
   Brother PA-CM-500 auto montage kit
   Amazon Amazon
   79.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   79.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Reflecta ProScan 10T 10000 x 10000 DPI Film/slide scanner Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102146747.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107338738.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124881721.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/25012161.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24972460.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819651.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294067.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/112166134.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102027342.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101132067.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819649.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133146782.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/132045386.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102552563.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119118706.jpg
   Reflecta ProScan 10T 10000 x 10000 DPI Film/slide scanner Zwart (3)
   Reflecta ProScan 10T 10000 x 10000 DPI Film/slide scanner Zwart
   Amazon Amazon
   464.81, ? (offer_sdt_unknown)
   Amazon Amazon
   464.81, ? (offer_sdt_unknown)
   4
   good_buy
  • Iris IRIScan Book 5 1200 x 1200 DPI Handmatige scanner Rood A4
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108090002.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/109068662.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/79892135.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102371832.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/79892136.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102371831.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124323318.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123991745.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/79892134.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116985134.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102371833.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/122990226.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118718519.jpg
   Iris IRIScan Book 5 1200 x 1200 DPI Handmatige scanner Rood A4 (7)
   Iris IRIScan Book 5 1200 x 1200 DPI Handmatige scanner Rood A4
   Amazon Amazon
   98.88, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   98.88, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Reflecta x7-Scan 3200 x 3200 DPI Film/slide scanner Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102142602.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102551264.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101898436.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133139704.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110479847.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294044.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124868488.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24546066.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24546068.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102764829.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/112350108.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107337821.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24546067.jpg
   Reflecta x7-Scan 3200 x 3200 DPI Film/slide scanner Zwart (2)
   Reflecta x7-Scan 3200 x 3200 DPI Film/slide scanner Zwart
   Amazon Amazon
   104.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   104.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Epson Perfection V850 Pro
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101541198.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102552633.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101725517.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118904464.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110585287.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119118712.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117617750.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133128063.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530292.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101132230.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530293.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530294.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530295.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116947165.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/114489263.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133488970.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108331253.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124881348.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101132234.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111257759.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133582299.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116838545.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101725518.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/128292386.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/104330774.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118904465.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118904466.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118904467.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530296.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102426739.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101132232.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/104330775.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101282247.jpg
   Epson Perfection V850 Pro (1)
   Epson Perfection V850 Pro
   Fotodevakman Fotodevakman
   9.502878088296287 (13)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.82/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fotodevakman Fotodevakman
   9.502878088296287 (13)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.82/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   8
   good_buy
  • Iris IRIScan Book 3 Executive 900 x 900 DPI Penscanner Zwart A4
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/22288214.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116984128.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294163.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294165.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125183833.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101107447.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/129564563.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124990628.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294164.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102557700.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/122481478.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133133042.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105294166.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/79891700.jpg
   Iris IRIScan Book 3 Executive 900 x 900 DPI Penscanner Zwart A4 (4)
   Iris IRIScan Book 3 Executive 900 x 900 DPI Penscanner Zwart A4
   Amazon Amazon
   77.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   77.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Canon imageFORMULA DR-C240 600 x 600 DPI Paginascanner Zwart A4
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111261802.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133133366.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111261803.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/41418320.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101765499.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106557230.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/41418319.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/41418321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106557231.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117620481.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101166167.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/104640134.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101166168.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/115811711.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/21184142.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/104640135.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/104640136.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124886873.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101765498.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106557227.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106557228.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116950004.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106557229.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124264040.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101765500.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/126168190.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/41418318.jpg
   Canon imageFORMULA DR-C240 600 x 600 DPI Paginascanner Zwart A4 (2)
   Canon imageFORMULA DR-C240 600 x 600 DPI Paginascanner Zwart A4
   ComputerPirates.be ComputerPirates.be
   549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   ComputerPirates.be ComputerPirates.be
   549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Canon CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Flatbed scanner Zwart A4
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/100979254.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/96058258.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101530905.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102131630.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24871251.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107338653.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105256840.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/104331877.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107481420.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124324766.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102313478.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131100797.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102552717.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/122151863.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118626973.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133128127.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/104331878.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105256842.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101130392.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101372226.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105256843.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111255229.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102718240.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819636.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105256838.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102147074.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101723709.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102718239.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105256839.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24871250.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131100799.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819638.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101130391.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819639.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530413.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101130394.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117617323.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131100801.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530414.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530415.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819642.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102552716.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105256841.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530416.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106530417.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101907640.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819644.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/96058260.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/114488590.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101130390.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/96058261.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/96058262.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123473584.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/96058259.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107338654.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/104331879.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111255230.jpg
   Canon CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Flatbed scanner Zwart A4 (2)
   Canon CanoScan Lide 220 4800 x 4800 DPI Flatbed scanner Zwart A4
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   78.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   78.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Brother ADS-2400N scanner 600 x 600 DPI ADF-scanner Zwart A4
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105208879.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106570923.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/48579975.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106570917.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111267889.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106570918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117624687.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106570919.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105208880.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102569552.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106484840.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106570920.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111267890.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102919997.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101199231.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116953679.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101825136.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105208881.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102919998.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/48579973.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105208882.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/48579974.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106570922.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101825132.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107472132.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105208883.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101199234.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101825135.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124892438.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133137717.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105208884.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101825137.jpg
   Brother ADS-2400N scanner 600 x 600 DPI ADF-scanner Zwart A4 (2)
   Brother ADS-2400N scanner 600 x 600 DPI ADF-scanner Zwart A4
   Office-deals.be Office-deals.be
   301.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Office-deals.be Office-deals.be
   301.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Reflecta Super 8 normaal 8 Scanner
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819770.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819771.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106679273.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119121382.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124910508.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102819773.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/92371271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/107347237.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/83761056.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133164815.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/82279830.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/100157242.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/99311637.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131398475.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/100157243.jpg
   Reflecta Super 8 normaal 8 Scanner (3)
   Reflecta Super 8 normaal 8 Scanner
   Kamera-Express.be Kamera-Express.be
   7.384615384615384 (2)
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Kamera-Express.be Kamera-Express.be
   7.384615384615384 (2)
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Iris IRIScan Book 5 1200 x 1200 DPI Handmatige scanner Wit A4
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102371603.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/122990225.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108025205.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/79892132.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124323020.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/100884227.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116984061.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/79892131.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102371606.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102371604.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124276242.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102371605.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/79892133.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118718271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/109068340.jpg
   Iris IRIScan Book 5 1200 x 1200 DPI Handmatige scanner Wit A4 (4)
   Iris IRIScan Book 5 1200 x 1200 DPI Handmatige scanner Wit A4
   Amazon Amazon
   98.9, ? (offer_sdt_unknown)
   Amazon Amazon
   98.9, ? (offer_sdt_unknown)
   2
  • Iris IRIScan Book 5 1200 x 1200 DPI Handmatige scanner Turkoois A4
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/100884228.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/109068664.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/79791990.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116985093.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102371834.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102371835.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/79791986.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/79791987.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118718552.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124275769.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108100091.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102371836.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/79791988.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124323039.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/122991742.jpg
   Iris IRIScan Book 5 1200 x 1200 DPI Handmatige scanner Turkoois A4 (5)
   Iris IRIScan Book 5 1200 x 1200 DPI Handmatige scanner Turkoois A4
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   95.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   95.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Epson Expression 12000XL Pro
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105710069.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118972816.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124905844.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118972817.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116963924.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105710070.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125654288.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133122976.jpg
   Epson Expression 12000XL Pro (3)
   Epson Expression 12000XL Pro
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   3845.49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   3845.49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Epson Workforce DS-310
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118897497.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/126262019.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116962405.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102201131.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101282381.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117629935.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118618805.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/133741813.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105230317.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105230318.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102201126.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102201129.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111281694.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/126271384.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118897498.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102201128.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/115050092.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106593814.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124903598.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106593815.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118897500.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105230315.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102201130.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106593816.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118897501.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105230316.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106593817.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118897502.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106593818.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/105230319.jpg
   Epson Workforce DS-310 (1)
   Epson Workforce DS-310
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.82/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   227.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.82/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   227.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  2 6
  • Populaire filters (quick_questions):
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • Reflecta DEFAULT
    • reflecta
   • Kleurenscans DEFAULT
    • ja
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Filmscans DEFAULT
    • ja
  • Merk (brand):
  • Kleur (kleur):
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Turquoise (turquoise)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Prijs (price):
   • Minder dan €140 Goedkope scanner (budget)
   • €140 - €360 (low)
   • €360 - €840 (medium)
   • €840 of meer (high)
  • Type scanner (scanner_type):
  • Kleurenscan (kleurenscans):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Resolutie (optische_scanresolutie):
   • 300 x 300 (300_x_300)
   • 600 dpi (600_dpi)
   • 600 x 600 (600_x_600)
   • 600 x 1200 (600_x_1200)
   • 900 x 900 (900_x_900)
   • 1200 x 1200 (1200_x_1200)
   • 1800 x 1800 (1800_x_1800)
   • 2400 x 4800 (2400_x_4800)
   • 3200 x 3200 (3200_x_3200)
   • 3600 x 3600 (3600_x_3600)
   • 4800 x 4800 (4800_x_4800)
   • 4800 x 9600 (4800_x_9600)
   • 6400 x 9600 (6400_x_9600)
   • 7200 x 7200 (7200_x_7200)
   • 10000 x 10000 (10000_x_10000)
  • Maximaal scanformaat (mm) (maximum_scanformaat):
   • 216 x 297 (216_x_297)
   • 216 x 356 (216_x_356)
  • Maximaal scanformaat (ISO) (maximale_iso_a_series_papierformaat):
   • A3 (a3)
   • A4 (a4)
   • Dun papier (dun_papier)
  • Films scannen (filmscanning):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Dubbelzijdig scannen (duplex_scanning):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Maximale scans per dag (max_pagina_s_per_dag):
   • < 500 pagina's (max_pagina_s_per_dag_500)
   • 500 pagina's - 3000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_500_3000)
   • 3000 pagina's - 5000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_3000_5000)
   • ≥ 5000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_5000)
  • Type beeldsensor (type_beeldsensor):
   • CCD (ccd)
   • CIS (cis)
   • CMOS (cmos)
   • CMOS CIS (cmos_cis)
   • Colour CIS (colour_cis)
   • Dual CIS (dual_cis)
  • Energy Star-certificaat (energy_star_certificaat):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be