x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er scanners verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  scanner

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in scanner categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  scanner kopen

  • Algemene informatie

   Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie. Omdat jij op zoek bent naar een scanner geven we je eerst enkele kooptips, daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier scanners!

   Kooptips scanners
   Bij het kopen van een scanner kun je letten op de volgende punten:
   1. Kleurdiepte: de kleurdiepte wordt weergegeven in bits: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.
   2. Formaat: let goed op het papierformaat dat de scanner ondersteunt. Niet iedere scanner kan alle formaten, zoals A3- en A2-formaat, scannen. A3- en A2-formaat scanners zijn vaak duurder dan de A4-scanner die over het algemeen volstaat voor thuisgebruik.
   3. ADF: moet je vaak meerdere documenten achterelkaar scannen, controleer of de scanner over ADF (Automatic Document Feed) beschikt. Met deze automatische invoer van papier hoef je niet steeds velletje voor velletje in de scanner in te voeren.
   4. All-in one: Als je op zoek bent naar een printer die ook kan scannen kun je beter naar onze categorie voor printers gaan. Daarin staan de apparaten die naast printen ook kunnen scannen, kopiëren of faxen.
   5. Resolutie: controleer of de scanner minimaal een resolutie van 2400 dpi heeft. Over het algemeen geldt: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Lees hier meer over resolutie.

   Wil je nu meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier scanners!

   Typen scanners
   Over het algemeen kunnen de volgende typen scanners worden onderscheiden:

   • Flatbed scanner: de meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte scanners met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat van de scanner gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de pc opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Een scanner voor thuisgebruik is vaak een desktopapparaat, maar er zijn ook portable of handheld scanners.
   • Diascanner en 8mm-filmscanner: dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner een diascanner is. Met diascanners kun je dia's op hoge resolutie scannen. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale 8mm-filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.
   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op de pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van je nieuwe scanner ook daadwerkelijk door jouw systeem wordt ondersteund. Er is een aantal mogelijkheden om de scanner op de pc aan te sluiten. Het meestvoorkomend zijn op dit moment de usb-scanners, maar er bestaan ook firewirescanners.

   Formaat
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte), maar deze scanners zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   Vergelijk hier scanners!Resolutie
   Belangrijker nog dan het formaat van de scanner is de resolutie ervan: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in DPI, oftewel Dots Per Inch. Een goede desktopscanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.
   Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie.

   Software scanner
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingsoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Populaire merken scanners
   Bekende merken scanners zijn: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak en Plustek.

   Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier scanners!Wat voor scanners zijn er?
   Werkt de scanner ook op een Mac?
   Wat voor software wordt er meegeleverd?
   Kan ik ook A3-formaat scannen?
   Kan ik ook dia's scannen?

   Wil je nu meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier scanners!

   Wat voor scanners zijn er?

   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   Werkt de scanner ook op een Mac?
   Ja. Let op de informatie bij de scanner als je er een koopt. Hierin tref je precies aan onder welke systemen de scanner draait. Een scanner is veelal 'plug & play': aansluiten en scannen maar.

   Wat voor software wordt er meegeleverd?
   Dit wisselt per merk en type scanner. Vaak wordt het ook niet vermeld door de fabrikant.Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Kan ik ook A3-formaat scannen?
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   De formaten:Vergelijk hier scanners!

   • A0: Posters, technische tekeningen
   • A1: Posters, technische tekeningen
   • A2: Flip-over
   • A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentaties
   • A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinterpapier en kopieerpapier
   • A5: Notitieblok
   • A6: Ansichtkaart
   • A8: Speelkaart

   Kan ik ook dia's scannen?
   Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.

   Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier scanners!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

   Wil je meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier alle scanners en vind de beste koop!

   Garantie
   De standaard fabrieksgarantieperiode is een jaar. Vaak geven fabrikanten al standaard twee jaar garantie op de apparaten.

   Grijsdiepte
   De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten. Grijsdiepte wordt weergegeven in bits. Hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer grijswaarden er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.

   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op je pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van de nieuwe scanner ook daadwerkelijk door het systeem wordt ondersteund.

   Kleurdiepte
   Kleurdiepte wordt weergegeven in bits. Ook hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen. Niet alleen kleuren zijn belangrijk, ook de grijswaarden. De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten.

   Max. scan oppervlak
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot één geheel maken.

   De formaten:
   A0: Posters, technische tekeningen
   A1: Posters, technische tekeningen
   A2: Flip-over
   A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentatie
   A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinter papier en kopieerpapier
   A5: Notitieblok
   A6: Ansichtkaart
   A8: Speelkaart

   Meegeleverde software
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Optische resolutie
   Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in dpi, oftewel Dots Per Inch. Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie. Een goede scanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.

   Pagina invoer
   Een scanner kent twee soorten invoer: handmatig en automatisch. Bij handmatige invoer leg je zelf de te scannen afbeelding op de glasplaat. Als je veel beelden achter elkaar scant, is een scanner met ADF handig. ADF staat voor Automatic Document Feed en zorgt ervoor dat de te scannen documenten automatisch doorgevoerd worden. Vaak heeft een scanner alleen een handmatige invoer waarbij je zelf de beelden op de beeldplaat legt. Soms is ADF als extra optie mogelijk.

   TypeVergelijk hier scanners!
   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!

   • Epson Met de scanners van Epson kun je binnen een handomdraai al je foto's en documenten scannen. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie kun je zonder opwarmtijd direct beginnen met scannen.
   • HP Bespaar tijd met de hoge scansnelheden van HP. Deze scanners zorgen voor heldere scanresultaten en zijn gemakkelijk schoon te houden.
   • Canon De scanner bij uitstek voor foto's, dia's en documenten. De scanner heeft een laag energieverbruik en is gemakkelijk te bedienen.
   • Reflecta Scanners van dit merk zorgen voor prima resultaten en zijn makkelijk in gebruik.
   • Kleurenscans Hiermee wordt bedoeld dat de scanner zijn scans in kleur maakt.
   • Budget Hier vind je scanners die minder dan €150 kosten.
   • Filmscans Met deze scanners kunt u gemakkelijk oude dia's, negatieven en afdrukken inscannen om er langer van te kunnen genieten.
  • Canon CanoScan 9000F Mark II
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8zLzEvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMDI0NzczMS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzYvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzcvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNy5qcGc=
   Canon CanoScan 9000F Mark II (21)
   6.75 (1)
   Canon CanoScan 9000F Mark II
   Brengt oude dia's en negatieven weer tot leven
   Heb geen ervaring met andere fotoprinters, toch voldoet deze aan mijn verwachtingen: makkelijk te installeren op pc, duidelijke bediening en goede kwaliteit van foto's, negatieven en dia's.
   7.0
   0 10
  • Epson Perfection V600 Photo
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8xLzMvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTE0NTE3MzEzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8yLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzA2MzI5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzA2MzMwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzA2MzMxLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzEzMDg1LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS81LzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTI0MzAyNTU0LmpwZw==
   Epson Perfection V600 Photo (6)
   7.25 (1)
   Epson Perfection V600 Photo
   Beste scanner anno 2011 voor foto's
   Prima scanner, de kwaliteit van de ingescande negatievn is zeer goed. Door de ice techniek wordt het aantal krasjes ook duidelijk verminderd. Daartoe in vergellijking met een oudere HPscanner, waarmee ik delfde negatieven zwartwit heb ingescand. Veel mogelijkheden. Voor verbetring vatbaar: de snelheid van scannen. Vooral kleuren dia's dutren erg lang. Strook van 8 negatievn duurt een half uur.
   8.0
   0 10
  Scanners 7.4 (6)
  0 - 24
  • Canon CanoScan 9000F Mark II
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8zLzEvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMDI0NzczMS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzYvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzcvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNy5qcGc=
   Canon CanoScan 9000F Mark II (21)
   6.75 (1)
   Canon CanoScan 9000F Mark II
   Bestekeus.be Bestekeus.be
   9.422441602477706 (15)
   198.89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bestekeus.be Bestekeus.be
   9.422441602477706 (15)
   198.89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
   most_sold
  • Rollei DF-S 100 SE
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi83Lzgvcm9sbGVpLWRmLXMxMDAtNTUxMzI5NzUtMjQ0Nzk2NzguanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy84LzIvcm9sbGVpLWRmLXMxMDAtNTUxMzI5NzUtMjQ0Nzk3ODIuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8zLzkvcm9sbGVpLWRmLXMxMDAtNTUxMzI5NzUtMjQ0Nzk4MzkuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzEvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTgxLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzIvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTgyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzMvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTgzLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzQvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTg0LmpwZw==
   Rollei DF-S 100 SE (15)
   Rollei DF-S 100 SE
   Conrad.be Conrad.be
   8.277993675037791 (174)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   77.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.277993675037791 (174)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   77.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Canon CanoScan LiDE 120 Flatbed 2400 x 4800DPI A4 Zwart
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi80LzkvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtMjQ4NzEyNDkuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC83LzkvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtMjQ4NzI0NzkuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzQvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtNTcwOTE2MjQuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy81LzYvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtZmxhdGJlZC0yNDAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay02MjkxOTc1Ni5qcGc=
   Canon CanoScan LiDE 120 Flatbed 2400 x 4800DPI A4 Zwart (15)
   Canon CanoScan LiDE 120 Flatbed 2400 x 4800DPI A4 Zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   61.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   61.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Epson V550
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/0/epson-perfection-v-550-photo-21726600.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/1/epson-perfection-v-550-photo-21727481.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/3/6/epson-perfection-v-550-photo-21727636.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/5/epson-perfection-v-550-photo-23343005.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/7/epson-v550-23413907.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/8/epson-v550-23413908.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/9/epson-v550-23413909.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/0/epson-v550-23413910.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/0/epson-perfection-v-550-photo-21726600.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8wLzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12LTU1MC1waG90by0yMTcyNjYwMC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/1/epson-perfection-v-550-photo-21727481.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC84LzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12LTU1MC1waG90by0yMTcyNzQ4MS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/3/6/epson-perfection-v-550-photo-21727636.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12LTU1MC1waG90by0yMTcyNzYzNi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/5/epson-perfection-v-550-photo-23343005.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12LTU1MC1waG90by0yMzM0MzAwNS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/7/epson-v550-23413907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8wLzcvZXBzb24tdjU1MC0yMzQxMzkwNy5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/8/epson-v550-23413908.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8wLzgvZXBzb24tdjU1MC0yMzQxMzkwOC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/9/epson-v550-23413909.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8wLzkvZXBzb24tdjU1MC0yMzQxMzkwOS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/0/epson-v550-23413910.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8xLzAvZXBzb24tdjU1MC0yMzQxMzkxMC5qcGc=
   Epson V550 (6)
   Epson V550
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   218, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   218, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Epson Perfection V600 Photo
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8xLzMvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTE0NTE3MzEzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8yLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzA2MzI5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzA2MzMwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzA2MzMxLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzEzMDg1LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS81LzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTI0MzAyNTU0LmpwZw==
   Epson Perfection V600 Photo (6)
   7.25 (1)
   Epson Perfection V600 Photo
   CameraWarehousebe CameraWarehousebe
   7.6000000000000005 (1)
   259, ? (offer_sdt_unknown)
   CameraWarehousebe CameraWarehousebe
   7.6000000000000005 (1)
   259, ? (offer_sdt_unknown)
   4
   good_buy
  • Epson V370 flatbed 4800 х 4800DPI A4 Zwart
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/3/epson-perfection-v370-scanner-19593243.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/4/5/epson-perfection-v370-scanner-21140845.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/4/6/epson-perfection-v370-scanner-21140846.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/4/7/epson-perfection-v370-scanner-21140847.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/4/8/epson-perfection-v370-scanner-21140848.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/4/9/epson-perfection-v370-scanner-21140849.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/8/epson-v370-flatbed-4800-4800dpi-a4-black-78452358.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/3/epson-perfection-v370-scanner-19593243.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi80LzMvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXNjYW5uZXItMTk1OTMyNDMuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/4/5/epson-perfection-v370-scanner-21140845.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC80LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXNjYW5uZXItMjExNDA4NDUuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/4/6/epson-perfection-v370-scanner-21140846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC80LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXNjYW5uZXItMjExNDA4NDYuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/4/7/epson-perfection-v370-scanner-21140847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC80LzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXNjYW5uZXItMjExNDA4NDcuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/4/8/epson-perfection-v370-scanner-21140848.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC80LzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXNjYW5uZXItMjExNDA4NDguanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/4/9/epson-perfection-v370-scanner-21140849.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC80LzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzcwLXNjYW5uZXItMjExNDA4NDkuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/8/epson-v370-flatbed-4800-4800dpi-a4-black-78452358.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy81LzgvZXBzb24tdjM3MC1mbGF0YmVkLTQ4MDAtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay03ODQ1MjM1OC5qcGc=
   Epson V370 flatbed 4800 х 4800DPI A4 Zwart (6)
   Epson V370 flatbed 4800 х 4800DPI A4 Zwart
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   146.53, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   146.53, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Epson Perfection V39
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjYuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzcvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjcuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzgvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjguanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NjkuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NzAuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NzEuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12MzktMzA3ODE5NzIuanBn
   Epson Perfection V39 (9)
   Epson Perfection V39
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Epson Perfection V800
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/2/4/epson-perfection-v800-55945624.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/2/5/epson-perfection-v800-55945625.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/5/5/epson-perfection-v800-57154355.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/5/6/epson-perfection-v800-57154356.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTI1MDAyODY1LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS80LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTMwNjAwNTQ2LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/2/4/epson-perfection-v800-55945624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8yLzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU1OTQ1NjI0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/2/5/epson-perfection-v800-55945625.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8yLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU1OTQ1NjI1LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/5/5/epson-perfection-v800-57154355.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy81LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU3MTU0MzU1LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/5/6/epson-perfection-v800-57154356.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy81LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODAwLTU3MTU0MzU2LmpwZw==
   Epson Perfection V800 (4)
   Epson Perfection V800
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   569, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   569, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • ION Slides Forever
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/7/ion-slides-forever-46945837.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/3/6/ion-slides-forever-30546936.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/7/ion-slides-forever-46945837.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8zLzcvaW9uLXNsaWRlcy1mb3JldmVyLTQ2OTQ1ODM3LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/3/6/ion-slides-forever-30546936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzYvaW9uLXNsaWRlcy1mb3JldmVyLTMwNTQ2OTM2LmpwZw==
   ION Slides Forever (9)
   ION Slides Forever
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   51.5, 2d (offer_sdt_2_days)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   51.5, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • Brother ADS-1100W ADF 600 x 600DPI A4 Zwart scanner
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/6/brother-ads-1100w-22404116.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/8/8/brother-ads-1100w-22410388.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/4/1/brother-ads-1100w-scanner-23502041.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/4/2/brother-ads-1100w-scanner-23502042.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/4/3/brother-ads-1100w-scanner-23502043.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/4/4/brother-ads-1100w-scanner-23502044.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/4/5/brother-ads-1100w-scanner-23502045.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/1/6/brother-ads-1100w-22404116.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8xLzYvYnJvdGhlci1hZHMtMTEwMHctMjI0MDQxMTYuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/8/8/brother-ads-1100w-22410388.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy84LzgvYnJvdGhlci1hZHMtMTEwMHctMjI0MTAzODguanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/4/1/brother-ads-1100w-scanner-23502041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzEvYnJvdGhlci1hZHMtMTEwMHctc2Nhbm5lci0yMzUwMjA0MS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/4/2/brother-ads-1100w-scanner-23502042.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzIvYnJvdGhlci1hZHMtMTEwMHctc2Nhbm5lci0yMzUwMjA0Mi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/4/3/brother-ads-1100w-scanner-23502043.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzMvYnJvdGhlci1hZHMtMTEwMHctc2Nhbm5lci0yMzUwMjA0My5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/4/4/brother-ads-1100w-scanner-23502044.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzQvYnJvdGhlci1hZHMtMTEwMHctc2Nhbm5lci0yMzUwMjA0NC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/4/5/brother-ads-1100w-scanner-23502045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC80LzUvYnJvdGhlci1hZHMtMTEwMHctc2Nhbm5lci0yMzUwMjA0NS5qcGc=
   Brother ADS-1100W ADF 600 x 600DPI A4 Zwart scanner (2)
   Brother ADS-1100W ADF 600 x 600DPI A4 Zwart scanner
   Office-deals.be Office-deals.be
   188.75, 2d (offer_sdt_2_days)
   Office-deals.be Office-deals.be
   188.75, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Reflecta 64220 Film/slide 1800 x 1800DPI Zwart scanner
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/0/4/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547004.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/5/9/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547059.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/8/2/reflecta-64220-scanner-30696082.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/0/4/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547004.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8wLzQvcmVmbGVjdGEtNjQyMjAtMy1pbi0xLXNjYW5uZXItMzA1NDcwMDQuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/5/9/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547059.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC81LzkvcmVmbGVjdGEtNjQyMjAtMy1pbi0xLXNjYW5uZXItMzA1NDcwNTkuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/8/2/reflecta-64220-scanner-30696082.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC84LzIvcmVmbGVjdGEtNjQyMjAtc2Nhbm5lci0zMDY5NjA4Mi5qcGc=
   Reflecta 64220 Film/slide 1800 x 1800DPI Zwart scanner (7)
   Reflecta 64220 Film/slide 1800 x 1800DPI Zwart scanner
   Conrad.be Conrad.be
   8.277993675037791 (174)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   101.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.277993675037791 (174)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   101.99, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Rollei PDF-S 250 Zwart
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/8/rollei-pdf-s-250-black-48203728.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/8/4/rollei-pdf-s-250-black-49291884.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/8/7/rollei-pdf-s-250-scanner-55525187.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/1/6/rollei-pdf-s-250-black-71533716.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/1/7/rollei-pdf-s-250-black-71533717.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/1/8/rollei-pdf-s-250-black-71533718.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/1/9/rollei-pdf-s-250-black-71533719.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/rollei-pdf-s-250-black-71533720.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/rollei-pdf-s-250-black-71533721.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/rollei-pdf-s-250-black-71533722.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/rollei-pdf-s-250-black-71533723.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/8/rollei-pdf-s-250-black-48203728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8yLzgvcm9sbGVpLXBkZi1zLTI1MC1ibGFjay00ODIwMzcyOC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/8/4/rollei-pdf-s-250-black-49291884.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC84LzQvcm9sbGVpLXBkZi1zLTI1MC1ibGFjay00OTI5MTg4NC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/8/7/rollei-pdf-s-250-scanner-55525187.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS84Lzcvcm9sbGVpLXBkZi1zLTI1MC1zY2FubmVyLTU1NTI1MTg3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/1/6/rollei-pdf-s-250-black-71533716.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8xLzYvcm9sbGVpLXBkZi1zLTI1MC1ibGFjay03MTUzMzcxNi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/1/7/rollei-pdf-s-250-black-71533717.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8xLzcvcm9sbGVpLXBkZi1zLTI1MC1ibGFjay03MTUzMzcxNy5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/1/8/rollei-pdf-s-250-black-71533718.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8xLzgvcm9sbGVpLXBkZi1zLTI1MC1ibGFjay03MTUzMzcxOC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/1/9/rollei-pdf-s-250-black-71533719.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8xLzkvcm9sbGVpLXBkZi1zLTI1MC1ibGFjay03MTUzMzcxOS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/0/rollei-pdf-s-250-black-71533720.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8yLzAvcm9sbGVpLXBkZi1zLTI1MC1ibGFjay03MTUzMzcyMC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/1/rollei-pdf-s-250-black-71533721.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8yLzEvcm9sbGVpLXBkZi1zLTI1MC1ibGFjay03MTUzMzcyMS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/2/rollei-pdf-s-250-black-71533722.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8yLzIvcm9sbGVpLXBkZi1zLTI1MC1ibGFjay03MTUzMzcyMi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/3/rollei-pdf-s-250-black-71533723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8yLzMvcm9sbGVpLXBkZi1zLTI1MC1ibGFjay03MTUzMzcyMy5qcGc=
   Rollei PDF-S 250 Zwart (4)
   Rollei PDF-S 250 Zwart
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   134, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   134, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Reflecta DigitDia 6000
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/0/reflecta-digitdia-6000-18758310.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/7/7/reflecta-digitdia-6000-18795277.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/0/reflecta-digitdia-6000-20919410.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/1/reflecta-digitdia-6000-20919411.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/7/reflecta-digitdia-6000-20931627.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/8/reflecta-digitdia-6000-20931628.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/4/0/reflecta-digitdia-6000-18759840.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/7/6/reflecta-digitdia-6000-18760576.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/0/reflecta-digitdia-6000-18758310.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzAvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0xODc1ODMxMC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/7/7/reflecta-digitdia-6000-18795277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi83LzcvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0xODc5NTI3Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/0/reflecta-digitdia-6000-20919410.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzAvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0yMDkxOTQxMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/1/reflecta-digitdia-6000-20919411.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzEvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0yMDkxOTQxMS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/7/reflecta-digitdia-6000-20931627.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzcvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0yMDkzMTYyNy5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/8/reflecta-digitdia-6000-20931628.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzgvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0yMDkzMTYyOC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/4/0/reflecta-digitdia-6000-18759840.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzAvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0xODc1OTg0MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/7/6/reflecta-digitdia-6000-18760576.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS83LzYvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0xODc2MDU3Ni5qcGc=
   Reflecta DigitDia 6000 (4)
   Reflecta DigitDia 6000
   Conrad.be Conrad.be
   8.277993675037791 (174)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1579.98, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.277993675037791 (174)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1579.98, 3d (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Epson Epson WorkForce DS-7500N
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/7/2/epson-epson-workforce-ds-7500n-19445772.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/9/9/epson-epson-workforce-ds-7500n-19461199.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/1/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224431.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/2/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224432.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/1/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224441.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/2/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224442.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/3/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224443.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/4/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224444.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/5/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224445.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/6/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224446.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/7/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224447.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/3/5/epson-epson-workforce-ds-7500n-55886435.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/7/2/epson-epson-workforce-ds-7500n-19445772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83LzIvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTE5NDQ1NzcyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/9/9/epson-epson-workforce-ds-7500n-19461199.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS85LzkvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTE5NDYxMTk5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/1/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224431.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC8zLzEvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDMxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/2/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224432.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC8zLzIvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDMyLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/1/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224441.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzEvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/2/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224442.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzIvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQyLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/3/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224443.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzMvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/4/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224444.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzQvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQ0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/5/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224445.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzUvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQ1LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/6/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzYvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQ2LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/7/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224447.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzcvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQ3LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/3/5/epson-epson-workforce-ds-7500n-55886435.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8zLzUvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTU1ODg2NDM1LmpwZw==
   Epson Epson WorkForce DS-7500N (4)
   Epson Epson WorkForce DS-7500N
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1499.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1499.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Epson Perfection V850
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-57154142.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82LzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTI1MDAyODY2LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTMwNTU0MjA5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/1/epson-perfection-v850-57091631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8zLzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MDkxNjMxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/3/2/epson-perfection-v850-57091632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8zLzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MDkxNjMyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/4/2/epson-perfection-v850-57154142.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzIvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12ODUwLTU3MTU0MTQyLmpwZw==
   Epson Perfection V850 (2)
   Epson Perfection V850
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   775, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   775, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Canon imageFORMULA DR-C225W ADF 600 x 600DPI A4 Zwart
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/2/canon-dr-dr-c225w-24696152.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/3/canon-dr-dr-c225w-24696153.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/4/canon-dr-dr-c225w-24696154.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/5/canon-dr-dr-c225w-24696155.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/6/canon-dr-dr-c225w-24696156.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/2/canon-dr-dr-c225w-24696152.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS81LzIvY2Fub24tZHItZHItYzIyNXctMjQ2OTYxNTIuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/3/canon-dr-dr-c225w-24696153.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS81LzMvY2Fub24tZHItZHItYzIyNXctMjQ2OTYxNTMuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/4/canon-dr-dr-c225w-24696154.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS81LzQvY2Fub24tZHItZHItYzIyNXctMjQ2OTYxNTQuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/5/canon-dr-dr-c225w-24696155.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS81LzUvY2Fub24tZHItZHItYzIyNXctMjQ2OTYxNTUuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/6/canon-dr-dr-c225w-24696156.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS81LzYvY2Fub24tZHItZHItYzIyNXctMjQ2OTYxNTYuanBn
   Canon imageFORMULA DR-C225W ADF 600 x 600DPI A4 Zwart (2)
   Canon imageFORMULA DR-C225W ADF 600 x 600DPI A4 Zwart
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   401, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   401, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • Epson WorkForce DS-6500
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/6/9/epson-epson-workforce-ds-6500-19445769.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/9/6/epson-epson-workforce-ds-6500-19461196.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/0/7/epson-epson-workforce-ds-6500-19715507.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/0/epson-epson-workforce-ds-6500-22249290.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/1/epson-epson-workforce-ds-6500-22249291.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/2/epson-epson-workforce-ds-6500-22249292.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/3/epson-epson-workforce-ds-6500-22249293.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/4/epson-epson-workforce-ds-6500-22249294.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/5/epson-epson-workforce-ds-6500-22249295.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/7/epson-epson-workforce-ds-6500-22249297.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/8/epson-epson-workforce-ds-6500-22249298.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/9/epson-epson-workforce-ds-6500-22249299.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/0/epson-epson-workforce-ds-6500-22249300.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/1/epson-epson-workforce-ds-6500-22249301.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/2/epson-epson-workforce-ds-6500-22249302.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/3/epson-epson-workforce-ds-6500-22249303.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/4/epson-epson-workforce-ds-6500-22249304.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/5/epson-epson-workforce-ds-6500-22249305.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/6/epson-epson-workforce-ds-6500-22249306.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/7/epson-epson-workforce-ds-6500-22249307.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/8/epson-epson-workforce-ds-6500-22249308.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/9/epson-epson-workforce-ds-6500-22249309.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/0/epson-epson-workforce-ds-6500-22249310.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/1/epson-epson-workforce-ds-6500-22249311.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/2/epson-epson-workforce-ds-6500-22249312.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/3/epson-epson-workforce-ds-6500-22249313.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/4/epson-epson-workforce-ds-6500-22249314.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/5/epson-epson-workforce-ds-6500-22249315.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/6/epson-epson-workforce-ds-6500-22249316.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/7/epson-epson-workforce-ds-6500-22249317.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/8/epson-epson-workforce-ds-6500-22249318.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/9/epson-epson-workforce-ds-6500-22249319.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/0/epson-epson-workforce-ds-6500-22249320.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/1/epson-epson-workforce-ds-6500-22249321.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/2/epson-epson-workforce-ds-6500-22249322.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/3/epson-epson-workforce-ds-6500-22249323.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/4/epson-epson-workforce-ds-6500-22249324.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/5/epson-epson-workforce-ds-6500-22249325.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/6/epson-epson-workforce-ds-6500-22249326.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/7/epson-epson-workforce-ds-6500-22249327.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/8/epson-epson-workforce-ds-6500-22249328.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/9/epson-epson-workforce-ds-6500-22249329.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/0/epson-epson-workforce-ds-6500-22249330.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/1/epson-epson-workforce-ds-6500-22249331.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/2/epson-epson-workforce-ds-6500-22249332.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/3/epson-epson-workforce-ds-6500-22249333.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/4/epson-epson-workforce-ds-6500-55886414.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/5/epson-epson-workforce-ds-6500-55886415.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/6/epson-epson-workforce-ds-6500-55886416.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/7/epson-epson-workforce-ds-6500-55886417.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/8/epson-epson-workforce-ds-6500-55886418.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/9/epson-epson-workforce-ds-6500-55886419.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/6/9/epson-epson-workforce-ds-6500-19445769.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy82LzkvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMTk0NDU3NjkuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/9/6/epson-epson-workforce-ds-6500-19461196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS85LzYvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMTk0NjExOTYuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/0/7/epson-epson-workforce-ds-6500-19715507.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8wLzcvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMTk3MTU1MDcuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/0/epson-epson-workforce-ds-6500-22249290.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzAvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkyOTAuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/1/epson-epson-workforce-ds-6500-22249291.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzEvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkyOTEuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/2/epson-epson-workforce-ds-6500-22249292.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzIvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkyOTIuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/3/epson-epson-workforce-ds-6500-22249293.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzMvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkyOTMuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/4/epson-epson-workforce-ds-6500-22249294.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzQvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkyOTQuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/5/epson-epson-workforce-ds-6500-22249295.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzUvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkyOTUuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/7/epson-epson-workforce-ds-6500-22249297.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzcvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkyOTcuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/8/epson-epson-workforce-ds-6500-22249298.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzgvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkyOTguanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/9/9/epson-epson-workforce-ds-6500-22249299.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi85LzkvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkyOTkuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/0/epson-epson-workforce-ds-6500-22249300.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8wLzAvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMDAuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/1/epson-epson-workforce-ds-6500-22249301.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8wLzEvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMDEuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/2/epson-epson-workforce-ds-6500-22249302.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8wLzIvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMDIuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/3/epson-epson-workforce-ds-6500-22249303.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8wLzMvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMDMuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/4/epson-epson-workforce-ds-6500-22249304.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8wLzQvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMDQuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/5/epson-epson-workforce-ds-6500-22249305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8wLzUvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMDUuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/6/epson-epson-workforce-ds-6500-22249306.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8wLzYvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMDYuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/7/epson-epson-workforce-ds-6500-22249307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8wLzcvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMDcuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/8/epson-epson-workforce-ds-6500-22249308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8wLzgvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMDguanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/9/epson-epson-workforce-ds-6500-22249309.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8wLzkvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMDkuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/0/epson-epson-workforce-ds-6500-22249310.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzAvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMTAuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/1/epson-epson-workforce-ds-6500-22249311.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzEvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMTEuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/2/epson-epson-workforce-ds-6500-22249312.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzIvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMTIuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/3/epson-epson-workforce-ds-6500-22249313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzMvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMTMuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/4/epson-epson-workforce-ds-6500-22249314.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzQvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMTQuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/5/epson-epson-workforce-ds-6500-22249315.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzUvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMTUuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/6/epson-epson-workforce-ds-6500-22249316.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzYvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMTYuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/7/epson-epson-workforce-ds-6500-22249317.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzcvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMTcuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/8/epson-epson-workforce-ds-6500-22249318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzgvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMTguanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/9/epson-epson-workforce-ds-6500-22249319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzkvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMTkuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/0/epson-epson-workforce-ds-6500-22249320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzAvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMjAuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/1/epson-epson-workforce-ds-6500-22249321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzEvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMjEuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/2/epson-epson-workforce-ds-6500-22249322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzIvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMjIuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/3/epson-epson-workforce-ds-6500-22249323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzMvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMjMuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/4/epson-epson-workforce-ds-6500-22249324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzQvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMjQuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/5/epson-epson-workforce-ds-6500-22249325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzUvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMjUuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/6/epson-epson-workforce-ds-6500-22249326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzYvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMjYuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/7/epson-epson-workforce-ds-6500-22249327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzcvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMjcuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/8/epson-epson-workforce-ds-6500-22249328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzgvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMjguanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/9/epson-epson-workforce-ds-6500-22249329.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzkvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMjkuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/0/epson-epson-workforce-ds-6500-22249330.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8zLzAvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMzAuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/1/epson-epson-workforce-ds-6500-22249331.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8zLzEvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMzEuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/2/epson-epson-workforce-ds-6500-22249332.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8zLzIvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMzIuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/3/epson-epson-workforce-ds-6500-22249333.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8zLzMvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtMjIyNDkzMzMuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/4/epson-epson-workforce-ds-6500-55886414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8xLzQvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtNTU4ODY0MTQuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/5/epson-epson-workforce-ds-6500-55886415.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8xLzUvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtNTU4ODY0MTUuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/6/epson-epson-workforce-ds-6500-55886416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8xLzYvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtNTU4ODY0MTYuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/7/epson-epson-workforce-ds-6500-55886417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8xLzcvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtNTU4ODY0MTcuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/8/epson-epson-workforce-ds-6500-55886418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8xLzgvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtNTU4ODY0MTguanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/1/9/epson-epson-workforce-ds-6500-55886419.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8xLzkvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTY1MDAtNTU4ODY0MTkuanBn
   Epson WorkForce DS-6500 (2)
   Epson WorkForce DS-6500
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   887.32, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   887.32, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • Reflecta x7-Scan Film/slide 3200 x 3200DPI Zwart
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/6/reflecta-x7-scan-20498196.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/7/reflecta-x7-scan-21336407.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/8/reflecta-x7-scan-21336408.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/9/6/reflecta-x7-scan-20498196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS85LzYvcmVmbGVjdGEteDctc2Nhbi0yMDQ5ODE5Ni5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/7/reflecta-x7-scan-21336407.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzcvcmVmbGVjdGEteDctc2Nhbi0yMTMzNjQwNy5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/8/reflecta-x7-scan-21336408.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzgvcmVmbGVjdGEteDctc2Nhbi0yMTMzNjQwOC5qcGc=
   Reflecta x7-Scan Film/slide 3200 x 3200DPI Zwart (3)
   Reflecta x7-Scan Film/slide 3200 x 3200DPI Zwart
   Conrad.be Conrad.be
   8.277993675037791 (174)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   131.58, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.277993675037791 (174)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   131.58, 3d (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Reflecta Super 8 Scanner Film/slide 1920 x 1080DPI Zwart, Roestvrijstaal
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/9/3/reflecta-super-8-scan-24979193.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/5/reflecta-super-8-scanner-25634175.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/6/reflecta-super-8-scanner-25634176.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/7/reflecta-super-8-scanner-25634177.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/8/reflecta-super-8-scanner-25634178.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/9/reflecta-super-8-scanner-25634179.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/0/reflecta-super-8-scanner-25634180.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/1/reflecta-super-8-scanner-25634181.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/2/reflecta-super-8-scanner-25634182.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/3/reflecta-super-8-scanner-25634183.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/4/reflecta-super-8-scanner-25634184.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/5/reflecta-super-8-scanner-25634185.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/9/3/reflecta-super-8-scan-24979193.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS85LzMvcmVmbGVjdGEtc3VwZXItOC1zY2FuLTI0OTc5MTkzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/5/reflecta-super-8-scanner-25634175.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS83LzUvcmVmbGVjdGEtc3VwZXItOC1zY2FubmVyLTI1NjM0MTc1LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/6/reflecta-super-8-scanner-25634176.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS83LzYvcmVmbGVjdGEtc3VwZXItOC1zY2FubmVyLTI1NjM0MTc2LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/7/reflecta-super-8-scanner-25634177.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS83LzcvcmVmbGVjdGEtc3VwZXItOC1zY2FubmVyLTI1NjM0MTc3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/8/reflecta-super-8-scanner-25634178.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS83LzgvcmVmbGVjdGEtc3VwZXItOC1zY2FubmVyLTI1NjM0MTc4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/7/9/reflecta-super-8-scanner-25634179.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS83LzkvcmVmbGVjdGEtc3VwZXItOC1zY2FubmVyLTI1NjM0MTc5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/0/reflecta-super-8-scanner-25634180.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS84LzAvcmVmbGVjdGEtc3VwZXItOC1zY2FubmVyLTI1NjM0MTgwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/1/reflecta-super-8-scanner-25634181.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS84LzEvcmVmbGVjdGEtc3VwZXItOC1zY2FubmVyLTI1NjM0MTgxLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/2/reflecta-super-8-scanner-25634182.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS84LzIvcmVmbGVjdGEtc3VwZXItOC1zY2FubmVyLTI1NjM0MTgyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/3/reflecta-super-8-scanner-25634183.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS84LzMvcmVmbGVjdGEtc3VwZXItOC1zY2FubmVyLTI1NjM0MTgzLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/4/reflecta-super-8-scanner-25634184.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS84LzQvcmVmbGVjdGEtc3VwZXItOC1zY2FubmVyLTI1NjM0MTg0LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/8/5/reflecta-super-8-scanner-25634185.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS84LzUvcmVmbGVjdGEtc3VwZXItOC1zY2FubmVyLTI1NjM0MTg1LmpwZw==
   Reflecta Super 8 Scanner Film/slide 1920 x 1080DPI Zwart, Roestvrijstaal (3)
   Reflecta Super 8 Scanner Film/slide 1920 x 1080DPI Zwart, Roestvrijstaal
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   865.29, 5d (offer_sdt_5_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   865.29, 5d (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Fujitsu ScanSnap iX500 Flatbed 600 x 600DPI A4 Zwart
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/2/0/fujitsu-scanners-scansnap-ix500-62808720.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/7/fujitsu-scanners-scansnap-ix500-64083677.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/9/4/fujitsu-scanners-scansnap-ix500-65203994.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443818.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443819.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443820.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443821.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443822.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443823.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443824.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443825.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443826.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443827.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443828.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443829.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443830.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443831.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/2/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443832.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/3/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443833.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443834.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/2/0/fujitsu-scanners-scansnap-ix500-62808720.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy8yLzAvZnVqaXRzdS1zY2FubmVycy1zY2Fuc25hcC1peDUwMC02MjgwODcyMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/7/fujitsu-scanners-scansnap-ix500-64083677.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi83LzcvZnVqaXRzdS1zY2FubmVycy1zY2Fuc25hcC1peDUwMC02NDA4MzY3Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/9/4/fujitsu-scanners-scansnap-ix500-65203994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzQvZnVqaXRzdS1zY2FubmVycy1zY2Fuc25hcC1peDUwMC02NTIwMzk5NC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443818.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8xLzgvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgxOC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443819.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8xLzkvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgxOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443820.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzAvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443821.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzEvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyMS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443822.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzIvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyMi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443823.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzMvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyMy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443824.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzQvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyNC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443825.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzUvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyNS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443826.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzYvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyNi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443827.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzcvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyNy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443828.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzgvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyOC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443829.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzkvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443830.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8zLzAvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgzMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443831.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8zLzEvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgzMS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/2/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443832.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8zLzIvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgzMi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/3/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443833.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8zLzMvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgzMy5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443834.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8zLzQvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgzNC5qcGc=
   Fujitsu ScanSnap iX500 Flatbed 600 x 600DPI A4 Zwart (3)
   Fujitsu ScanSnap iX500 Flatbed 600 x 600DPI A4 Zwart
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   469.64, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   469.64, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Brother ADS-1600W ADF 600 x 600DPI A4 Zwart, Wit scanner
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/4/0/brother-ads-1600w-scanner-23471540.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/4/1/brother-ads-1600w-scanner-23471541.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/4/2/brother-ads-1600w-scanner-23471542.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/4/0/brother-ads-1600w-scanner-23471540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS80LzAvYnJvdGhlci1hZHMtMTYwMHctc2Nhbm5lci0yMzQ3MTU0MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/4/1/brother-ads-1600w-scanner-23471541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS80LzEvYnJvdGhlci1hZHMtMTYwMHctc2Nhbm5lci0yMzQ3MTU0MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/4/2/brother-ads-1600w-scanner-23471542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS80LzIvYnJvdGhlci1hZHMtMTYwMHctc2Nhbm5lci0yMzQ3MTU0Mi5qcGc=
   Brother ADS-1600W ADF 600 x 600DPI A4 Zwart, Wit scanner (1)
   Brother ADS-1600W ADF 600 x 600DPI A4 Zwart, Wit scanner
   Office-deals.be Office-deals.be
   263.77, 2d (offer_sdt_2_days)
   Office-deals.be Office-deals.be
   263.77, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • HP Scanjet 200 flatbed fotoscanner
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/7/hp-scanjet-200-flatbed-19905877.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/5/0/hp-scanjet-200-flatbed-19908950.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/9/3/hp-scanjet-200-flatbed-24524993.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/9/4/hp-scanjet-200-flatbed-24524994.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/9/5/hp-scanjet-200-flatbed-24524995.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/9/6/hp-scanjet-200-flatbed-24524996.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/9/8/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857598.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/9/9/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857599.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/0/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857600.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/1/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857601.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/2/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857602.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/3/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857603.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/8/2/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-76319382.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/8/2/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-76391182.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/1/3/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-77240713.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/1/4/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-77240714.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/1/5/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-77240715.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/7/hp-scanjet-200-flatbed-19905877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83LzcvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0xOTkwNTg3Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/5/0/hp-scanjet-200-flatbed-19908950.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS81LzAvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0xOTkwODk1MC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/9/3/hp-scanjet-200-flatbed-24524993.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzMvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5My5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/9/4/hp-scanjet-200-flatbed-24524994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzQvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5NC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/9/5/hp-scanjet-200-flatbed-24524995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzUvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5NS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/9/6/hp-scanjet-200-flatbed-24524996.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzYvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC0yNDUyNDk5Ni5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/9/8/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857598.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS85LzgvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc0ODU3NTk4LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/9/9/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857599.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS85LzkvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc0ODU3NTk5LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/0/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857600.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzAvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc0ODU3NjAwLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/1/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzEvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc0ODU3NjAxLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/2/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzIvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc0ODU3NjAyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/3/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-74857603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzMvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc0ODU3NjAzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/8/2/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-76319382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy84LzIvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc2MzE5MzgyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/8/2/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-76391182.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS84LzIvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc2MzkxMTgyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/1/3/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-77240713.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8xLzMvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc3MjQwNzEzLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/1/4/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-77240714.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8xLzQvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc3MjQwNzE0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/1/5/hp-scanjet-200-flatbed-photo-scanner-77240715.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8xLzUvaHAtc2NhbmpldC0yMDAtZmxhdGJlZC1waG90by1zY2FubmVyLTc3MjQwNzE1LmpwZw==
   HP Scanjet 200 flatbed fotoscanner (4)
   HP Scanjet 200 flatbed fotoscanner
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Plustek OpticFilm 120 Film/dia Zwart
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/4/3/plustek-opticfilm-120-19799743.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/2/plustek-opticfilm-120-21138632.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/3/plustek-opticfilm-120-21138633.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/4/plustek-opticfilm-120-21138634.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/5/plustek-opticfilm-120-21138635.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/6/plustek-opticfilm-120-21138636.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/7/plustek-opticfilm-120-21138637.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/4/3/plustek-opticfilm-120-19799743.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy80LzMvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tMTIwLTE5Nzk5NzQzLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/2/plustek-opticfilm-120-21138632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzIvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tMTIwLTIxMTM4NjMyLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/3/plustek-opticfilm-120-21138633.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzMvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tMTIwLTIxMTM4NjMzLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/4/plustek-opticfilm-120-21138634.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzQvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tMTIwLTIxMTM4NjM0LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/5/plustek-opticfilm-120-21138635.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tMTIwLTIxMTM4NjM1LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/6/plustek-opticfilm-120-21138636.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tMTIwLTIxMTM4NjM2LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/7/plustek-opticfilm-120-21138637.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzcvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tMTIwLTIxMTM4NjM3LmpwZw==
   Plustek OpticFilm 120 Film/dia Zwart (4)
   Plustek OpticFilm 120 Film/dia Zwart
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1873.3, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1873.3, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Brother DS610 Papier-gevoerd 600 x 600DPI Grijs
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi81LzMvYnJvdGhlci1kczYxMC0xOTM1MjI1My5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzEvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzIvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3Mi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzMvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3My5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzQvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3NC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzUvYnJvdGhlci1kczYxMC01MDIyNDIwNS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzYvYnJvdGhlci1kczYxMC01MDIyNDIwNi5qcGc=
   Brother DS610 Papier-gevoerd 600 x 600DPI Grijs (1)
   Brother DS610 Papier-gevoerd 600 x 600DPI Grijs
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   104.51, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.200162396979808 (900)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   104.51, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  2 7
  • Quick filters (quick_questions):
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • Reflecta DEFAULT
    • reflecta
   • Kleurenscans DEFAULT
    • ja
   • Filmscans DEFAULT
    • ja
  • Heb je merkvoorkeur? (brand):
  • Wat is je budget? (price):
   • < € 185 (budget)
   • € 185 - € 395 (price_190_400)
   • € 395 - € 865 (price_400_870)
   • ≥ € 865 (price_870)
  • Wil je kleurenscans kunnen maken? (kleurenscans):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Wat voor stroomvoorziening wil je? (soort_voeding):
   • AC/Batterij (ac_batterij)
   • AC/USB (ac_usb)
   • Batterij/Accu (batterij_accu)
   • DC (dc)
   • Sector (sector)
   • USB (usb)
   • USB/batterij (usb_batterij)
  • Moet 'ie een Energy Star-certificaat hebben? (energy_star_certificaat):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Welke grootte documenten wil je maximaal kunnen scannen? (maximum_scanformaat):
   • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
   • 130 x 180 mm (130_x_180_mm)
   • 148 x 105 mm (148_x_105_mm)
   • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
   • 215.6 x 355.6 mm (215_6_x_355_6_mm)
   • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
   • 215.9 x 297.18 mm (215_9_x_297_18_mm)
   • 215.9 x 355.6 mm (215_9_x_355_6_mm)
   • 215.9 x 812.8 mm (215_9_x_812_8_mm)
   • 215.9 x 863 mm (215_9_x_863_mm)
   • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
   • 215 x 863 mm (215_x_863_mm)
   • 215 x 914 mm (215_x_914_mm)
   • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
   • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
   • 216 x 1524 mm (216_x_1524_mm)
   • 216 x 2500 mm (216_x_2500_mm)
   • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
   • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
   • 216 x 3100 mm (216_x_3100_mm)
   • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
   • 216 x 355 mm (216_x_355_mm)
   • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
   • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
   • 216 x 813 mm (216_x_813_mm)
   • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
   • 216 x 910 mm (216_x_910_mm)
   • 216 x 9144 mm (216_x_9144_mm)
   • 216 x 914 mm (216_x_914_mm)
   • 216 x 965 mm (216_x_965_mm)
   • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
   • 220 x 356 mm (220_x_356_mm)
   • 24.3 x 36.5 mm (24_3_x_36_5_mm)
   • 2520 x 168 mm (2520_x_168_mm)
   • 261 x 297 mm (261_x_297_mm)
   • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
   • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
   • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
   • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
   • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
   • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
   • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
   • 309.8 x 436.88 mm (309_8_x_436_88_mm)
   • 310 x 437 mm (310_x_437_mm)
   • 35 x 35 mm (35_x_35_mm)
   • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
   • 36 x 24 mm (36_x_24_mm)
   • 37 x 37 mm (37_x_37_mm)
   • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
   • 50 x 1270 mm (50_x_1270_mm)
   • 51 x 355 mm (51_x_355_mm)
   • 54 x 5994 mm (54_x_5994_mm)
   • 5.79 x 4.01 mm (5_79_x_4_01_mm)
   • 60 x 120 mm (60_x_120_mm)
  • Welk type beeldsensor wil je? (type_beeldsensor):
   • CCD (ccd)
   • CIS (cis)
   • CMOS (cmos)
   • CMOS CIS (cmos_cis)
   • CMOS dual CIS (cmos_dual_cis)
   • Colour CIS (colour_cis)
   • Dual CCD (dual_ccd)
   • Dual CIS (dual_cis)
   • SingleSensor (singlesensor)
  • Wil je dubbelzijdig kunnen scannen? (duplex_scanning):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Wil je films scannen? (filmscanning):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Hoeveel pagina's per dag wil je maximaal scannen? (max_pagina_s_per_dag):
   • < 1000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_1000)
   • 1000 pagina's - 3000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_1000_3000)
   • 3000 pagina's - 5000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_3000_5000)
   • ≥ 5000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_5000)
  • Wat voor type wil je? (scanner_type):
   • ADF (adf)
   • ADF + Manual feed scanner (adf_manual_feed_scanner)
   • ADF scanner (adf_scanner)
   • Business Card scanner (business_card_scanner)
   • CDF + Sheet-fed scanner (cdf_sheet_fed_scanner)
   • Film/slide (film_slide)
   • Film/slide scanner (film_slide_scanner)
   • Flatbed & ADF scanner (flatbed_adf_scanner)
   • Flatbed scanner (flatbed_scanner)
   • Handheld scanner (handheld_scanner)
   • Mouse scanner (mouse_scanner)
   • Overhead scanner (overhead_scanner)
   • Paginascanner (paginascanner)
   • Papier-gevoerd (papier_gevoerd)
   • Pen scanner (pen_scanner)
  • Welke standaard interfaces wil je? (standaard_interfaces):
   • Draadloze LAN (draadloze_lan)
   • Ethernet (ethernet)
   • IrDA (irda)
   • NFC (nfc)
   • RJ-11 (rj_11)
   • Ultra SCSI (ultra_scsi)
   • USB (usb)
   • USB 1.1 (usb_1_1)
   • USB 2.0 (usb_2_0)
   • USB 3.0 (usb_3_0)
  • Welke optische scanresolutie wil je? (optische_scanresolutie):
   • 10000 x 10000 dpi (10000_x_10000_dpi)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200_dpi)
   • 1200 x 2400 dpi (1200_x_2400_dpi)
   • 1600 x 3200 dpi (1600_x_3200_dpi)
   • 1800 x 1800 dpi (1800_x_1800_dpi)
   • 1920 x 1080 dpi (1920_x_1080_dpi)
   • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400_dpi)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800_dpi)
   • 285 x 218 dpi (285_x_218_dpi)
   • 300 x 300 dpi (300_x_300_dpi)
   • 300 x 600 dpi (300_x_600_dpi)
   • 3200 x 3200 dpi (3200_x_3200_dpi)
   • 4800 х 4800 dpi (4800_4800_dpi)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800_dpi)
   • 5000 x 5000 dpi (5000_x_5000_dpi)
   • 600 x 1200 dpi (600_x_1200_dpi)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600_dpi)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600_dpi)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200_dpi)
   • 900 x 900 dpi (900_x_900_dpi)
   • 9600 x 9600 dpi (9600_x_9600_dpi)
  • Welke productfamilie? (family):
   • CanoScan (canoscan)
   • DocuMate (documate)
   • imageFormula (imageformula)
   • ScanFront (scanfront)
   • Scanjet (scanjet)
   • WorkForce (workforce)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be