x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er scanners verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  scanner

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in scanner categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  scanner kopen

  • Algemene informatie

   Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie. Omdat jij op zoek bent naar een scanner geven we je eerst enkele kooptips, daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier scanners!

   Kooptips scanners
   Bij het kopen van een scanner kun je letten op de volgende punten:
   1. Kleurdiepte: de kleurdiepte wordt weergegeven in bits: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.
   2. Formaat: let goed op het papierformaat dat de scanner ondersteunt. Niet iedere scanner kan alle formaten, zoals A3- en A2-formaat, scannen. A3- en A2-formaat scanners zijn vaak duurder dan de A4-scanner die over het algemeen volstaat voor thuisgebruik.
   3. ADF: moet je vaak meerdere documenten achterelkaar scannen, controleer of de scanner over ADF (Automatic Document Feed) beschikt. Met deze automatische invoer van papier hoef je niet steeds velletje voor velletje in de scanner in te voeren.
   4. All-in one: Als je op zoek bent naar een printer die ook kan scannen kun je beter naar onze categorie voor printers gaan. Daarin staan de apparaten die naast printen ook kunnen scannen, kopiëren of faxen.
   5. Resolutie: controleer of de scanner minimaal een resolutie van 2400 dpi heeft. Over het algemeen geldt: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Lees hier meer over resolutie.

   Wil je nu meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier scanners!

   Typen scanners
   Over het algemeen kunnen de volgende typen scanners worden onderscheiden:

   • Flatbed scanner: de meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte scanners met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat van de scanner gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de pc opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Een scanner voor thuisgebruik is vaak een desktopapparaat, maar er zijn ook portable of handheld scanners.
   • Diascanner en 8mm-filmscanner: dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner een diascanner is. Met diascanners kun je dia's op hoge resolutie scannen. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale 8mm-filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.
   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op de pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van je nieuwe scanner ook daadwerkelijk door jouw systeem wordt ondersteund. Er is een aantal mogelijkheden om de scanner op de pc aan te sluiten. Het meestvoorkomend zijn op dit moment de usb-scanners, maar er bestaan ook firewirescanners.

   Formaat
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte), maar deze scanners zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   Vergelijk hier scanners!Resolutie
   Belangrijker nog dan het formaat van de scanner is de resolutie ervan: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in DPI, oftewel Dots Per Inch. Een goede desktopscanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.
   Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie.

   Software scanner
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingsoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Populaire merken scanners
   Bekende merken scanners zijn: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak en Plustek.

   Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier scanners!Wat voor scanners zijn er?
   Werkt de scanner ook op een Mac?
   Wat voor software wordt er meegeleverd?
   Kan ik ook A3-formaat scannen?
   Kan ik ook dia's scannen?

   Wil je nu meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier scanners!

   Wat voor scanners zijn er?

   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   Werkt de scanner ook op een Mac?
   Ja. Let op de informatie bij de scanner als je er een koopt. Hierin tref je precies aan onder welke systemen de scanner draait. Een scanner is veelal 'plug & play': aansluiten en scannen maar.

   Wat voor software wordt er meegeleverd?
   Dit wisselt per merk en type scanner. Vaak wordt het ook niet vermeld door de fabrikant.Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Kan ik ook A3-formaat scannen?
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

   De formaten:Vergelijk hier scanners!

   • A0: Posters, technische tekeningen
   • A1: Posters, technische tekeningen
   • A2: Flip-over
   • A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentaties
   • A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinterpapier en kopieerpapier
   • A5: Notitieblok
   • A6: Ansichtkaart
   • A8: Speelkaart

   Kan ik ook dia's scannen?
   Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.

   Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier scanners!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

   Wil je meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier alle scanners en vind de beste koop!

   Garantie
   De standaard fabrieksgarantieperiode is een jaar. Vaak geven fabrikanten al standaard twee jaar garantie op de apparaten.

   Grijsdiepte
   De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten. Grijsdiepte wordt weergegeven in bits. Hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer grijswaarden er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.

   Interface
   De scanner wordt via kabels aangesloten op je pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van de nieuwe scanner ook daadwerkelijk door het systeem wordt ondersteund.

   Kleurdiepte
   Kleurdiepte wordt weergegeven in bits. Ook hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen. Niet alleen kleuren zijn belangrijk, ook de grijswaarden. De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten.

   Max. scan oppervlak
   De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot één geheel maken.

   De formaten:
   A0: Posters, technische tekeningen
   A1: Posters, technische tekeningen
   A2: Flip-over
   A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentatie
   A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinter papier en kopieerpapier
   A5: Notitieblok
   A6: Ansichtkaart
   A8: Speelkaart

   Meegeleverde software
   Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

   Optische resolutie
   Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in dpi, oftewel Dots Per Inch. Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie. Een goede scanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.

   Pagina invoer
   Een scanner kent twee soorten invoer: handmatig en automatisch. Bij handmatige invoer leg je zelf de te scannen afbeelding op de glasplaat. Als je veel beelden achter elkaar scant, is een scanner met ADF handig. ADF staat voor Automatic Document Feed en zorgt ervoor dat de te scannen documenten automatisch doorgevoerd worden. Vaak heeft een scanner alleen een handmatige invoer waarbij je zelf de beelden op de beeldplaat legt. Soms is ADF als extra optie mogelijk.

   TypeVergelijk hier scanners!
   De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

   Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!

   • Epson Met de scanners van Epson kun je binnen een handomdraai al je foto's en documenten scannen. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie kun je zonder opwarmtijd direct beginnen met scannen.
   • HP Bespaar tijd met de hoge scansnelheden van HP. Deze scanners zorgen voor heldere scanresultaten en zijn gemakkelijk schoon te houden.
   • Canon De scanner bij uitstek voor foto's, dia's en documenten. De scanner heeft een laag energieverbruik en is gemakkelijk te bedienen.
   • Reflecta Scanners van dit merk zorgen voor prima resultaten en zijn makkelijk in gebruik.
   • Kleurenscans Hiermee wordt bedoeld dat de scanner zijn scans in kleur maakt.
   • Budget Hier vind je scanners die minder dan €150 kosten.
   • Filmscans Met deze scanners kunt u gemakkelijk oude dia's, negatieven en afdrukken inscannen om er langer van te kunnen genieten.
  • Canon CanoScan 9000F Mark II Flatbed scanner 9600 x 9600DPI A4 Zwart, Zilver
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8zLzEvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMDI0NzczMS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzYvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzcvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNy5qcGc=
   Canon CanoScan 9000F Mark II Flatbed scanner 9600 x 9600DPI A4 Zwart, Zilver (10)
   6.75 (1)
   Canon CanoScan 9000F Mark II Flatbed scanner 9600 x 9600DPI A4 Zwart, Zilver
   Brengt oude dia's en negatieven weer tot leven
   Heb geen ervaring met andere fotoprinters, toch voldoet deze aan mijn verwachtingen: makkelijk te installeren op pc, duidelijke bediening en goede kwaliteit van foto's, negatieven en dia's.
   7.0
   0 10
  • Reflecta CrystalScan 7200 Film/slide scanner A4
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/0/0/reflecta-crystalscan-7200-16734800.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/7/reflecta-crystalscan-7200-24302587.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/0/0/reflecta-crystalscan-7200-16734800.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8wLzAvcmVmbGVjdGEtY3J5c3RhbHNjYW4tNzIwMC0xNjczNDgwMC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/7/reflecta-crystalscan-7200-24302587.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS84LzcvcmVmbGVjdGEtY3J5c3RhbHNjYW4tNzIwMC0yNDMwMjU4Ny5qcGc=
   Reflecta CrystalScan 7200 Film/slide scanner A4 (6)
   6.9 (1)
   Reflecta CrystalScan 7200 Film/slide scanner A4
   Voorhet gekozen doel (scannen van lange 35 mm film) voldoet het apparaat prima
   Voorhet gekozen doel (scannen van lange 35 mm film) voldoet het apparaat prima. Is denk ik zelfs het enige apparaat waar langere films (ca. 80 opnames) in kunnen. Het scannen neemt veel tijd en je moet handmatig de film verplaatsen. Maar ja het s het één of het ander en verknippen is geen optie. De scans zijn van een prima kwaliteit en met de bijgeleverde software kun je zelfs krtassen en haartjes verwijderen. Goede koop geweest.
   7.3
   0 10
  • Epson Perfection V600 Photo Flatbed scanner 6400 x 9600DPI A4
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8xLzMvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTE0NTE3MzEzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8yLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzA2MzI5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzA2MzMwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzA2MzMxLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzEzMDg1LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS81LzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTI0MzAyNTU0LmpwZw==
   Epson Perfection V600 Photo Flatbed scanner 6400 x 9600DPI A4 (14)
   7.25 (1)
   Epson Perfection V600 Photo Flatbed scanner 6400 x 9600DPI A4
   Beste scanner anno 2011 voor foto's
   Prima scanner, de kwaliteit van de ingescande negatievn is zeer goed. Door de ice techniek wordt het aantal krasjes ook duidelijk verminderd. Daartoe in vergellijking met een oudere HPscanner, waarmee ik delfde negatieven zwartwit heb ingescand. Veel mogelijkheden. Voor verbetring vatbaar: de snelheid van scannen. Vooral kleuren dia's dutren erg lang. Strook van 8 negatievn duurt een half uur.
   8.0
   0 10
  Scanners 7.0 (3)
  0 - 24
  • Canon CanoScan 9000F Mark II Flatbed scanner 9600 x 9600DPI A4 Zwart, Zilver
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8zLzEvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMDI0NzczMS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzYvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzcvY2Fub24tOTAwMGYtbWFyay1paS0yMTMyMzIyNy5qcGc=
   Canon CanoScan 9000F Mark II Flatbed scanner 9600 x 9600DPI A4 Zwart, Zilver (10)
   6.75 (1)
   Canon CanoScan 9000F Mark II Flatbed scanner 9600 x 9600DPI A4 Zwart, Zilver
   CameraWarehousebe CameraWarehousebe
   7.6000000000000005 (1)
   199, 2d (offer_sdt_2_days)
   CameraWarehousebe CameraWarehousebe
   7.6000000000000005 (1)
   199, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Epson Perfection V600 Photo Flatbed scanner 6400 x 9600DPI A4
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8xLzMvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTE0NTE3MzEzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8yLzkvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzA2MzI5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzA2MzMwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8zLzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzA2MzMxLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTIwNzEzMDg1LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS81LzQvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12NjAwLXBob3RvLTI0MzAyNTU0LmpwZw==
   Epson Perfection V600 Photo Flatbed scanner 6400 x 9600DPI A4 (14)
   7.25 (1)
   Epson Perfection V600 Photo Flatbed scanner 6400 x 9600DPI A4
   CameraWarehousebe CameraWarehousebe
   7.6000000000000005 (1)
   279, 2d (offer_sdt_2_days)
   CameraWarehousebe CameraWarehousebe
   7.6000000000000005 (1)
   279, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
   best_reviewed
  • Canon CanoScan Lide 220 Flatbed scanner 4800 x 4800DPI A4 Zwart
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzAvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0yMjAtMjQ4NzEyNTAuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzEvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0yMjAtMjQ4NzEyNTEuanBn
   Canon CanoScan Lide 220 Flatbed scanner 4800 x 4800DPI A4 Zwart (9)
   Canon CanoScan Lide 220 Flatbed scanner 4800 x 4800DPI A4 Zwart
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Reflecta 64220 Film/slide 1800 x 1800DPI Zwart scanner
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/0/4/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547004.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/5/9/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547059.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/8/2/reflecta-64220-scanner-30696082.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/0/4/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547004.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8wLzQvcmVmbGVjdGEtNjQyMjAtMy1pbi0xLXNjYW5uZXItMzA1NDcwMDQuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/5/9/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547059.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC81LzkvcmVmbGVjdGEtNjQyMjAtMy1pbi0xLXNjYW5uZXItMzA1NDcwNTkuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/8/2/reflecta-64220-scanner-30696082.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC84LzIvcmVmbGVjdGEtNjQyMjAtc2Nhbm5lci0zMDY5NjA4Mi5qcGc=
   Reflecta 64220 Film/slide 1800 x 1800DPI Zwart scanner (12)
   Reflecta 64220 Film/slide 1800 x 1800DPI Zwart scanner
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   101.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   101.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Reflecta DigitDia 6000
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/0/reflecta-digitdia-6000-18758310.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/7/7/reflecta-digitdia-6000-18795277.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/0/reflecta-digitdia-6000-20919410.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/1/reflecta-digitdia-6000-20919411.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/7/reflecta-digitdia-6000-20931627.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/8/reflecta-digitdia-6000-20931628.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/4/0/reflecta-digitdia-6000-18759840.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/7/6/reflecta-digitdia-6000-18760576.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/0/reflecta-digitdia-6000-18758310.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzAvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0xODc1ODMxMC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/7/7/reflecta-digitdia-6000-18795277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi83LzcvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0xODc5NTI3Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/0/reflecta-digitdia-6000-20919410.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzAvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0yMDkxOTQxMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/1/1/reflecta-digitdia-6000-20919411.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzEvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0yMDkxOTQxMS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/7/reflecta-digitdia-6000-20931627.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzcvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0yMDkzMTYyNy5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/8/reflecta-digitdia-6000-20931628.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzgvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0yMDkzMTYyOC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/4/0/reflecta-digitdia-6000-18759840.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzAvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0xODc1OTg0MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/7/6/reflecta-digitdia-6000-18760576.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS83LzYvcmVmbGVjdGEtZGlnaXRkaWEtNjAwMC0xODc2MDU3Ni5qcGc=
   Reflecta DigitDia 6000 (6)
   Reflecta DigitDia 6000
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1372.57, 5d (offer_sdt_5_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1372.57, 5d (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Rollei DF-S 100 SE Zwart
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi83Lzgvcm9sbGVpLWRmLXMxMDAtNTUxMzI5NzUtMjQ0Nzk2NzguanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy84LzIvcm9sbGVpLWRmLXMxMDAtNTUxMzI5NzUtMjQ0Nzk3ODIuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8zLzkvcm9sbGVpLWRmLXMxMDAtNTUxMzI5NzUtMjQ0Nzk4MzkuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzEvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTgxLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzIvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTgyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzMvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTgzLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS84LzQvcm9sbGVpLWRmLXMtMTAwLXNlLTI0Nzk2OTg0LmpwZw==
   Rollei DF-S 100 SE Zwart (6)
   Rollei DF-S 100 SE Zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Reflecta ProScan 10T Film/slide scanner 10000 x 10000DPI Zwart
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/6/0/reflecta-65450-scanner-24972460.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/1/reflecta-proscan-10t-25012161.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/6/0/reflecta-65450-scanner-24972460.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC82LzAvcmVmbGVjdGEtNjU0NTAtc2Nhbm5lci0yNDk3MjQ2MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/1/reflecta-proscan-10t-25012161.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzEvcmVmbGVjdGEtcHJvc2Nhbi0xMHQtMjUwMTIxNjEuanBn
   Reflecta ProScan 10T Film/slide scanner 10000 x 10000DPI Zwart (8)
   Reflecta ProScan 10T Film/slide scanner 10000 x 10000DPI Zwart
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   435, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   435, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Epson V550 Flatbed scanner 6400 x 9600DPI A4 Zwart
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/0/epson-perfection-v-550-photo-21726600.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/1/epson-perfection-v-550-photo-21727481.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/3/6/epson-perfection-v-550-photo-21727636.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/5/epson-perfection-v-550-photo-23343005.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/7/epson-v550-23413907.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/8/epson-v550-23413908.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/9/epson-v550-23413909.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/0/epson-v550-23413910.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/5/6/epson-v550-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-84504956.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/0/epson-perfection-v-550-photo-21726600.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8wLzAvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12LTU1MC1waG90by0yMTcyNjYwMC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/1/epson-perfection-v-550-photo-21727481.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC84LzEvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12LTU1MC1waG90by0yMTcyNzQ4MS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/3/6/epson-perfection-v-550-photo-21727636.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzYvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12LTU1MC1waG90by0yMTcyNzYzNi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/5/epson-perfection-v-550-photo-23343005.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzUvZXBzb24tcGVyZmVjdGlvbi12LTU1MC1waG90by0yMzM0MzAwNS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/7/epson-v550-23413907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8wLzcvZXBzb24tdjU1MC0yMzQxMzkwNy5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/8/epson-v550-23413908.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8wLzgvZXBzb24tdjU1MC0yMzQxMzkwOC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/0/9/epson-v550-23413909.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8wLzkvZXBzb24tdjU1MC0yMzQxMzkwOS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/0/epson-v550-23413910.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8xLzAvZXBzb24tdjU1MC0yMzQxMzkxMC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/5/6/epson-v550-flatbed-scanner-6400-x-9600dpi-a4-black-84504956.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS81LzYvZXBzb24tdjU1MC1mbGF0YmVkLXNjYW5uZXItNjQwMC14LTk2MDBkcGktYTQtYmxhY2stODQ1MDQ5NTYuanBn
   Epson V550 Flatbed scanner 6400 x 9600DPI A4 Zwart (4)
   Epson V550 Flatbed scanner 6400 x 9600DPI A4 Zwart
   CameraWarehousebe CameraWarehousebe
   7.6000000000000005 (1)
   229, 2d (offer_sdt_2_days)
   CameraWarehousebe CameraWarehousebe
   7.6000000000000005 (1)
   229, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Reflecta CrystalScan 7200 Film/slide scanner A4
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/0/0/reflecta-crystalscan-7200-16734800.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/7/reflecta-crystalscan-7200-24302587.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/0/0/reflecta-crystalscan-7200-16734800.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8wLzAvcmVmbGVjdGEtY3J5c3RhbHNjYW4tNzIwMC0xNjczNDgwMC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/7/reflecta-crystalscan-7200-24302587.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS84LzcvcmVmbGVjdGEtY3J5c3RhbHNjYW4tNzIwMC0yNDMwMjU4Ny5qcGc=
   Reflecta CrystalScan 7200 Film/slide scanner A4 (6)
   6.9 (1)
   Reflecta CrystalScan 7200 Film/slide scanner A4
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   278, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   278, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8200I SE Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Zwart
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/5/4/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543454.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/5/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543455.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/5/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543456.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/5/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543457.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/5/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543458.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278385.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278386.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278387.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278388.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/9/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278389.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/5/4/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543454.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzQvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ1NC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/5/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543455.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ1NS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/5/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543456.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ1Ni5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/5/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543457.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzcvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ1Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/5/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543458.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzgvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ1OC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/5/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278385.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4Mzg1LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/6/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278386.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4Mzg2LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/7/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278387.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzcvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4Mzg3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/8/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278388.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzgvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4Mzg4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/9/plustek-opticfilm-8200i-se-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278389.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzkvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktc2UtZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4Mzg5LmpwZw==
   Plustek OpticFilm 8200I SE Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Zwart (5)
   Plustek OpticFilm 8200I SE Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Zwart
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   307, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   307, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Fujitsu ScanSnap SV600 Overhead scanner 285 x 218DPI A3 Zwart, Wit
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/1/fujitsu-scansnap-sv600-53318171.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/3/fujitsu-scansnap-sv600-54379353.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/4/fujitsu-scansnap-sv600-54379354.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/5/fujitsu-scansnap-sv600-54379355.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/6/fujitsu-scansnap-sv600-54379356.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/7/fujitsu-scansnap-sv600-54379357.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/8/fujitsu-scansnap-sv600-54379358.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/9/fujitsu-scansnap-sv600-54379359.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/0/fujitsu-scansnap-sv600-54379360.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/1/fujitsu-scansnap-sv600-54379361.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/2/fujitsu-scansnap-sv600-54379362.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/3/fujitsu-scansnap-sv600-54379363.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/4/0/fujitsu-scansnap-sv600-69062440.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/9/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-285-x-218dpi-a3-black-white-52308179.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/1/fujitsu-scansnap-sv600-53318171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS83LzEvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01MzMxODE3MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/3/fujitsu-scansnap-sv600-54379353.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzMvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1My5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/4/fujitsu-scansnap-sv600-54379354.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzQvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1NC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/5/fujitsu-scansnap-sv600-54379355.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzUvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1NS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/6/fujitsu-scansnap-sv600-54379356.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzYvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1Ni5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/7/fujitsu-scansnap-sv600-54379357.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzcvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/8/fujitsu-scansnap-sv600-54379358.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzgvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1OC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/9/fujitsu-scansnap-sv600-54379359.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy81LzkvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM1OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/0/fujitsu-scansnap-sv600-54379360.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy82LzAvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM2MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/1/fujitsu-scansnap-sv600-54379361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy82LzEvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM2MS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/2/fujitsu-scansnap-sv600-54379362.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy82LzIvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM2Mi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/6/3/fujitsu-scansnap-sv600-54379363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy82LzMvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC01NDM3OTM2My5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/4/0/fujitsu-scansnap-sv600-69062440.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC80LzAvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC02OTA2MjQ0MC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/9/fujitsu-scansnap-sv600-overhead-285-x-218dpi-a3-black-white-52308179.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS83LzkvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1zdjYwMC1vdmVyaGVhZC0yODUteC0yMThkcGktYTMtYmxhY2std2hpdGUtNTIzMDgxNzkuanBn
   Fujitsu ScanSnap SV600 Overhead scanner 285 x 218DPI A3 Zwart, Wit (5)
   Fujitsu ScanSnap SV600 Overhead scanner 285 x 218DPI A3 Zwart, Wit
   Office-deals.be Office-deals.be
   661.80, 2d (offer_sdt_2_days)
   Office-deals.be Office-deals.be
   661.80, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • Avision HEZ394301 huishoudartikel & -accessoire
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/2/avision-av220c2-5009862.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/4/8/avision-av220c2--17064148.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/7/5/avision-av220c2--17606475.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/3/7/avision-av220c2-17714737.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/4/3/avision-av220c2--18356843.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/0/bosch-hez394301-26978170.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/1/bosch-hez394301-26978171.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/2/avision-av220c2-5009862.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82LzIvYXZpc2lvbi1hdjIyMGMyLTUwMDk4NjIuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/1/4/8/avision-av220c2--17064148.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS80LzgvYXZpc2lvbi1hdjIyMGMyLS0xNzA2NDE0OC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/7/5/avision-av220c2--17606475.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC83LzUvYXZpc2lvbi1hdjIyMGMyLS0xNzYwNjQ3NS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/3/7/avision-av220c2-17714737.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8zLzcvYXZpc2lvbi1hdjIyMGMyLTE3NzE0NzM3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/4/3/avision-av220c2--18356843.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC80LzMvYXZpc2lvbi1hdjIyMGMyLS0xODM1Njg0My5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/0/bosch-hez394301-26978170.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS83LzAvYm9zY2gtaGV6Mzk0MzAxLTI2OTc4MTcwLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/1/bosch-hez394301-26978171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS83LzEvYm9zY2gtaGV6Mzk0MzAxLTI2OTc4MTcxLmpwZw==
   Avision HEZ394301 huishoudartikel & -accessoire (2)
   Avision HEZ394301 huishoudartikel & -accessoire
   itkitchen itkitchen
   50, 4d (offer_sdt_4_days)
   itkitchen itkitchen
   50, 4d (offer_sdt_4_days)
   3
   good_buy
  • Canon CanoScan LiDE 120 Flatbed scanner 2400 x 4800DPI A4 Zwart
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/4/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269640.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/4/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269641.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/1/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-86111810.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi80LzkvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtMjQ4NzEyNDkuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC83LzkvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtMjQ4NzI0NzkuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/2/4/canon-canoscan-lide-120-57091624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8yLzQvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtNTcwOTE2MjQuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/5/6/canon-canoscan-lide-120-flatbed-2400-x-4800dpi-a4-black-62919756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy81LzYvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtZmxhdGJlZC0yNDAwLXgtNDgwMGRwaS1hNC1ibGFjay02MjkxOTc1Ni5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/4/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269640.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi80LzAvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtZmxhdGJlZC1zY2FubmVyLTI0MDAteC00ODAwZHBpLWE0LWJsYWNrLTgzMjY5NjQwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/4/1/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-83269641.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi80LzEvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtZmxhdGJlZC1zY2FubmVyLTI0MDAteC00ODAwZHBpLWE0LWJsYWNrLTgzMjY5NjQxLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/1/0/canon-canoscan-lide-120-flatbed-scanner-2400-x-4800dpi-a4-black-86111810.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8xLzAvY2Fub24tY2Fub3NjYW4tbGlkZS0xMjAtZmxhdGJlZC1zY2FubmVyLTI0MDAteC00ODAwZHBpLWE0LWJsYWNrLTg2MTExODEwLmpwZw==
   Canon CanoScan LiDE 120 Flatbed scanner 2400 x 4800DPI A4 Zwart (3)
   Canon CanoScan LiDE 120 Flatbed scanner 2400 x 4800DPI A4 Zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Zwart
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-23882326.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543463.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543464.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543465.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543466.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/0/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278380.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/1/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278381.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/2/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278382.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278383.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278384.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-23882326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yMzg4MjMyNi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzMvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2My5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543464.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzQvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2NC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/5/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543465.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzUvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2NS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/6/6/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-7200-x-7200dpi-black-24543466.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC82LzYvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS03MjAwLXgtNzIwMGRwaS1ibGFjay0yNDU0MzQ2Ni5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/0/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzAvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4MzgwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/1/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzEvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4MzgxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/2/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzIvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4MzgyLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/3/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278383.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzMvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4MzgzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/4/plustek-opticfilm-8200i-ai-film-slide-scanner-7200-x-7200dpi-black-86278384.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy84LzQvcGx1c3Rlay1vcHRpY2ZpbG0tODIwMGktYWktZmlsbS1zbGlkZS1zY2FubmVyLTcyMDAteC03MjAwZHBpLWJsYWNrLTg2Mjc4Mzg0LmpwZw==
   Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Zwart (4)
   Plustek OpticFilm 8200I AI Film/slide scanner 7200 x 7200DPI Zwart
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   452, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   452, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Canon imageFORMULA P-208II ADF scanner 600 x 600DPI A4 Zwart
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/9/4/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504994.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/9/5/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504995.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/6/canon-imageformula-p-208ii-30165816.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzYvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAxNjU4MTYuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/7/canon-imageformula-p-208ii-30165817.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzcvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAxNjU4MTcuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/2/7/canon-imageformula-p-208ii-30298427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzcvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAyOTg0MjcuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/2/8/canon-imageformula-p-208ii-30298428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8yLzgvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktMzAyOTg0MjguanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/9/4/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzQvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktYWRmLXNjYW5uZXItNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LWJsYWNrLTg0NTA0OTk0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/9/5/canon-imageformula-p-208ii-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-84504995.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS85LzUvY2Fub24taW1hZ2Vmb3JtdWxhLXAtMjA4aWktYWRmLXNjYW5uZXItNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LWJsYWNrLTg0NTA0OTk1LmpwZw==
   Canon imageFORMULA P-208II ADF scanner 600 x 600DPI A4 Zwart (3)
   Canon imageFORMULA P-208II ADF scanner 600 x 600DPI A4 Zwart
   Office-deals.be Office-deals.be
   170.25, 2d (offer_sdt_2_days)
   Office-deals.be Office-deals.be
   170.25, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • Imax IM0710
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/0/6/imax-im0710-30547006.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/0/6/imax-im0710-30547006.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8wLzYvaW1heC1pbTA3MTAtMzA1NDcwMDYuanBn
   Imax IM0710 (3)
   Imax IM0710
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   76.49, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   76.49, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Brother PDS-6000 ADF scanner 600 x 600DPI A4 Zwart, Grijs scanner
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/8/brother-pds-6000-scanner-31874518.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/0/1/brother-pds-6000-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-scanner-84505001.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/1/8/brother-pds-6000-scanner-31874518.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8xLzgvYnJvdGhlci1wZHMtNjAwMC1zY2FubmVyLTMxODc0NTE4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/0/1/brother-pds-6000-adf-scanner-600-x-600dpi-a4-black-grey-scanner-84505001.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8wLzEvYnJvdGhlci1wZHMtNjAwMC1hZGYtc2Nhbm5lci02MDAteC02MDBkcGktYTQtYmxhY2stZ3JleS1zY2FubmVyLTg0NTA1MDAxLmpwZw==
   Brother PDS-6000 ADF scanner 600 x 600DPI A4 Zwart, Grijs scanner (2)
   Brother PDS-6000 ADF scanner 600 x 600DPI A4 Zwart, Grijs scanner
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1527.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1527.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Epson Epson WorkForce DS-7500N
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/7/2/epson-epson-workforce-ds-7500n-19445772.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/9/9/epson-epson-workforce-ds-7500n-19461199.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/1/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224431.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/2/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224432.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/1/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224441.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/2/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224442.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/3/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224443.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/4/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224444.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/5/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224445.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/6/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224446.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/7/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224447.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/3/5/epson-epson-workforce-ds-7500n-55886435.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/7/2/epson-epson-workforce-ds-7500n-19445772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy83LzIvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTE5NDQ1NzcyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/9/9/epson-epson-workforce-ds-7500n-19461199.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS85LzkvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTE5NDYxMTk5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/1/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224431.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC8zLzEvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDMxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/2/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224432.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC8zLzIvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDMyLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/1/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224441.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzEvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/2/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224442.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzIvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQyLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/3/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224443.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzMvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/4/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224444.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzQvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQ0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/5/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224445.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzUvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQ1LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/6/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzYvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQ2LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/7/epson-epson-workforce-ds-7500n-25224447.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzcvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTI1MjI0NDQ3LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/3/5/epson-epson-workforce-ds-7500n-55886435.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8zLzUvZXBzb24tZXBzb24td29ya2ZvcmNlLWRzLTc1MDBuLTU1ODg2NDM1LmpwZw==
   Epson Epson WorkForce DS-7500N (2)
   Epson Epson WorkForce DS-7500N
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1571.76, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1571.76, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Fujitsu ScanSnap iX500 Flatbed scanner 600 x 600DPI A4 Zwart
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/2/0/fujitsu-scanners-scansnap-ix500-62808720.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/7/fujitsu-scanners-scansnap-ix500-64083677.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/9/4/fujitsu-scanners-scansnap-ix500-65203994.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443818.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443819.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443820.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443821.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443822.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443823.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443824.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443825.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443826.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443827.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443828.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443829.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443830.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443831.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/2/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443832.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/3/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443833.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443834.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/2/0/fujitsu-scanners-scansnap-ix500-62808720.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy8yLzAvZnVqaXRzdS1zY2FubmVycy1zY2Fuc25hcC1peDUwMC02MjgwODcyMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/7/fujitsu-scanners-scansnap-ix500-64083677.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi83LzcvZnVqaXRzdS1zY2FubmVycy1zY2Fuc25hcC1peDUwMC02NDA4MzY3Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/9/4/fujitsu-scanners-scansnap-ix500-65203994.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS85LzQvZnVqaXRzdS1zY2FubmVycy1zY2Fuc25hcC1peDUwMC02NTIwMzk5NC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443818.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8xLzgvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgxOC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443819.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8xLzkvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgxOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443820.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzAvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443821.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzEvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyMS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443822.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzIvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyMi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443823.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzMvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyMy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443824.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzQvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyNC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443825.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzUvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyNS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443826.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzYvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyNi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443827.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzcvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyNy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443828.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzgvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyOC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443829.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzkvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgyOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443830.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8zLzAvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgzMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443831.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8zLzEvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgzMS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/2/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443832.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8zLzIvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgzMi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/3/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443833.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8zLzMvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgzMy5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-flatbed-600-x-600dpi-a4-black-70443834.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8zLzQvZnVqaXRzdS1zY2Fuc25hcC1peDUwMC1mbGF0YmVkLTYwMC14LTYwMGRwaS1hNC1ibGFjay03MDQ0MzgzNC5qcGc=
   Fujitsu ScanSnap iX500 Flatbed scanner 600 x 600DPI A4 Zwart (2)
   Fujitsu ScanSnap iX500 Flatbed scanner 600 x 600DPI A4 Zwart
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   442.8, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   442.8, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Brother DS-620 Paginascanner 600 x 600DPI A4 Zwart, Wit scanner
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/3/brother-ds610-19352253.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi81LzMvYnJvdGhlci1kczYxMC0xOTM1MjI1My5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/1/brother-ds-620-scanner-23422671.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzEvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/2/brother-ds-620-scanner-23422672.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzIvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3Mi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/3/brother-ds-620-scanner-23422673.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzMvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3My5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/7/4/brother-ds-620-scanner-23422674.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi83LzQvYnJvdGhlci1kcy02MjAtc2Nhbm5lci0yMzQyMjY3NC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/5/brother-ds610-50224205.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzUvYnJvdGhlci1kczYxMC01MDIyNDIwNS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/0/6/brother-ds610-50224206.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8wLzYvYnJvdGhlci1kczYxMC01MDIyNDIwNi5qcGc=
   Brother DS-620 Paginascanner 600 x 600DPI A4 Zwart, Wit scanner (2)
   Brother DS-620 Paginascanner 600 x 600DPI A4 Zwart, Wit scanner
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   111, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   111, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • HP Scanjet Enterprise Flow 7000 s3 scanner met documentinvoer
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/0/1/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-66407501.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/7/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066277.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/8/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066278.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/9/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066279.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/8/0/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066280.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/8/1/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066281.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/8/2/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066282.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/1/9/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856719.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/2/0/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856720.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/2/1/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856721.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/2/2/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856722.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/2/3/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856723.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/2/4/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856724.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/5/8/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-77148758.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/3/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-79891963.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/8/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-81343288.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/0/1/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-66407501.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8wLzEvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy02NjQwNzUwMS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/7/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzcvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDY2Mjc3LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/8/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066278.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzgvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDY2Mjc4LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/9/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066279.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzkvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDY2Mjc5LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/8/0/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi84LzAvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDY2MjgwLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/8/1/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi84LzEvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDY2MjgxLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/8/2/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71066282.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi84LzIvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDY2MjgyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/1/9/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856719.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8xLzkvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTY3MTkuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/2/0/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856720.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzAvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTY3MjAuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/2/1/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856721.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzEvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTY3MjEuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/2/2/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856722.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzIvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTY3MjIuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/2/3/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzMvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTY3MjMuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/2/4/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-74856724.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy8yLzQvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTY3MjQuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/5/8/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-77148758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzgvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzcxNDg3NTguanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/6/3/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-79891963.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS82LzMvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzk4OTE5NjMuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/8/hp-scanjet-enterprise-flow-7000-s3-sheet-feed-scanner-81343288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzgvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNzAwMC1zMy1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItODEzNDMyODguanBn
   HP Scanjet Enterprise Flow 7000 s3 scanner met documentinvoer (1)
   HP Scanjet Enterprise Flow 7000 s3 scanner met documentinvoer
   HPstore.be HPstore.be
   899.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   HPstore.be HPstore.be
   899.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s4 scanner met documentinvoer
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/0/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095570.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/1/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095571.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/2/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095572.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/3/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095573.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/4/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095574.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/5/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095575.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/6/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095576.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/6/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-74857726.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/7/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-74857727.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/8/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-74857728.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/9/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-74857729.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/0/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-74857730.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/1/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-74857731.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/1/3/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-77187013.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/1/6/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-79892016.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/5/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-80486455.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/6/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-80486456.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/0/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095570.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzAvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDk1NTcwLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/1/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095571.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzEvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDk1NTcxLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/2/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095572.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzIvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDk1NTcyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/3/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095573.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzMvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDk1NTczLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/4/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095574.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzQvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDk1NTc0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/5/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095575.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzUvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDk1NTc1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/7/6/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-fed-600-x-600dpi-a4-white-71095576.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS83LzYvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWQtNjAwLXgtNjAwZHBpLWE0LXdoaXRlLTcxMDk1NTc2LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/6/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-74857726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8yLzYvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTc3MjYuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/7/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-74857727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8yLzcvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTc3MjcuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/8/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-74857728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8yLzgvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTc3MjguanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/2/9/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-74857729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8yLzkvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTc3MjkuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/0/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-74857730.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8zLzAvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTc3MzAuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/3/1/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-74857731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy8zLzEvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzQ4NTc3MzEuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/1/3/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-77187013.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8xLzMvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzcxODcwMTMuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/1/6/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-79892016.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8xLzYvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItNzk4OTIwMTYuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/5/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-80486455.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzUvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItODA0ODY0NTUuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/6/hp-scanjet-enterprise-flow-5000-s4-sheet-feed-scanner-80486456.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzYvaHAtc2NhbmpldC1lbnRlcnByaXNlLWZsb3ctNTAwMC1zNC1zaGVldC1mZWVkLXNjYW5uZXItODA0ODY0NTYuanBn
   HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s4 scanner met documentinvoer (1)
   HP Scanjet Enterprise Flow 5000 s4 scanner met documentinvoer
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   732.21, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   732.21, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Xerox DocuMate 3220 Flatbed & ADF scanner 600 x 600DPI A4 Grijs
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/7/xerox-documate-3220-18772177.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/3/8/xerox-documate-3220-flatbed-with-adf-scanner-duplex-a4-23ppm-46ipm-65-sheet-adf-usb-2-0-600dpi-visioneer-one-touch-scanning-twain-driver-24bit-colour-kofax-vrs-software-included-220v-duty-cycle-1500-p-31236238.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/8/1/xerox-3220-flatbed-adf-scanner-600-x-600dpi-grey-84504881.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/7/xerox-documate-3220-18772177.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzcveGVyb3gtZG9jdW1hdGUtMzIyMC0xODc3MjE3Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/3/8/xerox-documate-3220-flatbed-with-adf-scanner-duplex-a4-23ppm-46ipm-65-sheet-adf-usb-2-0-600dpi-visioneer-one-touch-scanning-twain-driver-24bit-colour-kofax-vrs-software-included-220v-duty-cycle-1500-p-31236238.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi8zLzgveGVyb3gtZG9jdW1hdGUtMzIyMC1mbGF0YmVkLXdpdGgtYWRmLXNjYW5uZXItZHVwbGV4LWE0LTIzcHBtLTQ2aXBtLTY1LXNoZWV0LWFkZi11c2ItMi0wLTYwMGRwaS12aXNpb25lZXItb25lLXRvdWNoLXNjYW5uaW5nLXR3YWluLWRyaXZlci0yNGJpdC1jb2xvdXIta29mYXgtdnJzLXNvZnR3YXJlLWluY2x1ZGVkLTIyMHYtZHV0eS1jeWNsZS0xNTAwLXAtMzEyMzYyMzguanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/8/1/xerox-3220-flatbed-adf-scanner-600-x-600dpi-grey-84504881.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC84LzEveGVyb3gtMzIyMC1mbGF0YmVkLWFkZi1zY2FubmVyLTYwMC14LTYwMGRwaS1ncmV5LTg0NTA0ODgxLmpwZw==
   Xerox DocuMate 3220 Flatbed & ADF scanner 600 x 600DPI A4 Grijs (2)
   Xerox DocuMate 3220 Flatbed & ADF scanner 600 x 600DPI A4 Grijs
   Office-deals.be Office-deals.be
   360.55, ? (offer_sdt_unknown)
   Office-deals.be Office-deals.be
   360.55, ? (offer_sdt_unknown)
   1
  • ION Slides Forever
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/7/ion-slides-forever-46945837.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/3/6/ion-slides-forever-30546936.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/3/7/ion-slides-forever-46945837.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8zLzcvaW9uLXNsaWRlcy1mb3JldmVyLTQ2OTQ1ODM3LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/3/6/ion-slides-forever-30546936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8zLzYvaW9uLXNsaWRlcy1mb3JldmVyLTMwNTQ2OTM2LmpwZw==
   ION Slides Forever (2)
   ION Slides Forever
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59, 4d (offer_sdt_4_days)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59, 4d (offer_sdt_4_days)
   1
  2 6
  • Quick filters (quick_questions):
   • Epson DEFAULT
    • epson
   • HP DEFAULT
    • hp
   • Canon DEFAULT
    • canon
   • Reflecta DEFAULT
    • reflecta
   • Kleurenscans DEFAULT
    • ja
   • Filmscans DEFAULT
    • ja
  • Heb je merkvoorkeur? (brand):
  • Wat is je budget? (price):
   • < € 175 (budget)
   • € 175 - € 420 (price_180_420)
   • € 420 - € 870 (price_420_870)
   • ≥ € 870 (price_870)
  • Wil je kleurenscans kunnen maken? (kleurenscans):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Wat voor stroomvoorziening wil je? (soort_voeding):
   • AC (ac)
   • AC/Batterij (ac_batterij)
   • AC/USB (ac_usb)
   • Batterij/Accu (batterij_accu)
   • DC (dc)
   • Sector (sector)
   • USB (usb)
   • USB/Batterij (usb_batterij)
  • Moet 'ie een Energy Star-certificaat hebben? (energy_star_certificaat):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Welke grootte documenten wil je maximaal kunnen scannen? (maximum_scanformaat):
   • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
   • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
   • 215.6 x 355.6 mm (215_6_x_355_6_mm)
   • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
   • 215.9 x 215.9 mm (215_9_x_215_9_mm)
   • 215.9 x 355.6 mm (215_9_x_355_6_mm)
   • 215.9 x 6096 mm (215_9_x_6096_mm)
   • 215.9 x 812.8 mm (215_9_x_812_8_mm)
   • 215.9 x 863 mm (215_9_x_863_mm)
   • 215 x 355 mm (215_x_355_mm)
   • 215 x 914 mm (215_x_914_mm)
   • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
   • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
   • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
   • 216 x 3100 mm (216_x_3100_mm)
   • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
   • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
   • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
   • 216 x 813 mm (216_x_813_mm)
   • 216 x 965 mm (216_x_965_mm)
   • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
   • 24.3 x 36.5 mm (24_3_x_36_5_mm)
   • 2520 x 168 mm (2520_x_168_mm)
   • 261 x 297 mm (261_x_297_mm)
   • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
   • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
   • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
   • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
   • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
   • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
   • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
   • 36 x 24 mm (36_x_24_mm)
   • 37 x 37 mm (37_x_37_mm)
   • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
   • 51 x 355 mm (51_x_355_mm)
   • 54 x 5994 mm (54_x_5994_mm)
  • Welk type beeldsensor wil je? (type_beeldsensor):
   • CCD (ccd)
   • CIS (cis)
   • CMOS (cmos)
   • CMOS CIS (cmos_cis)
   • CMOS dual CIS (cmos_dual_cis)
   • Colour CIS (colour_cis)
   • Dual CCD (dual_ccd)
   • Dual CIS (dual_cis)
  • Wil je dubbelzijdig kunnen scannen? (duplex_scanning):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Wil je films scannen? (filmscanning):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Hoeveel pagina's per dag wil je maximaal scannen? (max_pagina_s_per_dag):
   • < 1250 pagina's (max_pagina_s_per_dag_1300)
   • 1250 pagina's - 3000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_1300_3000)
   • 3000 pagina's - 5000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_3000_5000)
   • ≥ 5000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_5000)
  • Wat voor type wil je? (scanner_type):
   • ADF (adf)
   • ADF + Manual feed scanner (adf_manual_feed_scanner)
   • ADF scanner (adf_scanner)
   • CDF + Sheet-fed scanner (cdf_sheet_fed_scanner)
   • Film/slide (film_slide)
   • Film/slide scanner (film_slide_scanner)
   • Flatbed & ADF scanner (flatbed_adf_scanner)
   • Flatbed scanner (flatbed_scanner)
   • Handheld scanner (handheld_scanner)
   • Mouse scanner (mouse_scanner)
   • Overhead scanner (overhead_scanner)
   • Paginascanner (paginascanner)
   • Pen scanner (pen_scanner)
  • Welke standaard interfaces wil je? (standaard_interfaces):
   • Bluetooth (bluetooth)
   • Draadloze LAN (draadloze_lan)
   • Ethernet (ethernet)
   • IrDA (irda)
   • NFC (nfc)
   • RJ-45 (rj_45)
   • Ultra SCSI (ultra_scsi)
   • USB (usb)
   • USB 1.1 (usb_1_1)
   • USB 2.0 (usb_2_0)
   • USB 3.0 (usb_3_0)
   • Wireless LAN (wireless_lan)
  • Welke optische scanresolutie wil je? (optische_scanresolutie):
   • 10000 x 10000 dpi (10000_x_10000_dpi)
   • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200_dpi)
   • 1800 x 1800 dpi (1800_x_1800_dpi)
   • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400_dpi)
   • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800_dpi)
   • 285 x 218 dpi (285_x_218_dpi)
   • 300 x 300 dpi (300_x_300_dpi)
   • 3200 x 3200 dpi (3200_x_3200_dpi)
   • 4800 x 4800 dpi (4800_x_4800_dpi)
   • 5000 x 5000 dpi (5000_x_5000_dpi)
   • 600 x 600 dpi (600_x_600_dpi)
   • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600_dpi)
   • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200_dpi)
   • 900 x 900 dpi (900_x_900_dpi)
   • 9600 x 9600 dpi (9600_x_9600_dpi)
  • Welke productfamilie? (family):
   • CanoScan (canoscan)
   • DocuMate (documate)
   • imageFormula (imageformula)
   • OpticFilm (opticfilm)
   • OpticPro (opticpro)
   • OpticSlim (opticslim)
   • ScanFront (scanfront)
   • Scanjet (scanjet)
   • WorkForce (workforce)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be