x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er Huistelefoons verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  Vaste telefoon

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in Huistelefoon categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  Vaste telefoon kopen

  • Algemene informatie

   Een vast toestel in de huiskamer is bij veel mensen al jaren standaard. Ondanks dat bijna alle Nederlanders tegenwoordig een mobieltje hebben, groeien de technieken van de huistelefoons nog steeds. Zo is sms'en bijvoorbeeld ook mogelijk. Jij bent op zoek naar een vaste telefoon en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een telefoon.Vergelijk hier vaste telefoons!

   Aanbieders van huistelefoonsets zijn: Aeg, Cisco, Fysic, KPN, Motorola, Panasonic, Philips, Profoon, Siemens, Tiptel en Topcom.

   Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

   Eigenschappen thuistelefoons:

   • Draadgebonden vs draadloos: draad of draadloos maakt geen verschil in spraak- en verbindingskwaliteit of in de meeste andere snufjes, maar draadloze toestellen geven natuurlijk wel een grotere bewegingsvrijheid en hebben een aantal extra mogelijkheden.
   • Bereik vaste telefoon: de maximaal mogelijke afstand tussen handsets en basisstation is afhankelijk van het bereik.
   • Handsets: bij elk type basisstation zijn bijbehorende typen handsets aan te schaffen.  Je kunt eventueel achteraf nog extra losse handsets aanschaffen tot aan het maximale aantal handsets per basisstation. Let er wel op dat handset en basisstation compatibel zijn en dat losse handsets niet werken zonder aansluiting op een bijpassend basisstation. Het is dus zinloos alleen een losse handset te kopen.
   • Antwoordapparaat
   • Intern telefoonboek

   Vergelijk hier vaste telefoons!Functies thuistelefoons

   • Intern doorschakelen: met meerdere handsets kun je gebruik maken van de mogelijkheid intern door te schakelen. Met deze functie kunnen de handsets vaak als walkietalkies functioneren en het mooie is dat interne gesprekken gratis zijn.
   • Babyfoonfunctie: een voortzetting op deze functie is om de draadloze telefoon als babyfoon te gebruiken. Als dit ondersteund wordt, geeft een in de kinderkamer achtergelaten handset alle geluiden door naar een intern óf extern telefoonnummer. Op het moment dat de baby begint te huilen, word je dus gebeld. Het mooie van het opgeven van een extern nummer is dat je jouw mobiele telefoonnummer op kunt geven, waardoor je met een gerust hart even de deur uit kan.
   • Sms of MMS: met sommige toestellen kan je sms'en, of zelfs MMS'jes (multi media messages) of e-mail versturen.
   • Handfree: met een handfree functie waarbij je de beller op de speaker kunt zetten, eventueel gecombineerd met voice-dialing.
   • Voice-dialing: het draaien van nummers op gesproken commando.
   • Nummerherhaling en sneltoetsen: met deze functies kun je met een druk op de knop personen bellen die je vaak belt.

   Nummerweergave
   Nummerherkenning, bijvoorbeeld, waarbij je de naam te zien krijgt van de beller voor je opneemt, kan heel handig zijn om belangrijke telefoontjes eruit te pikken en minder gewenste bellers te vermijden. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn:

   • DTMF en
   • FSK.

   KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel met allerlei extra functies koopt, is het dus raadzaam om bij jouw provider te informeren of deze alle extra mogelijkheden wel ondersteunt. Deze extra services zitten vaak niet in een standaard abonnement, daar zul je meer voor moeten betalen.

   Analoog of ISDNVergelijk hier alle vaste telefoons!
   Tenslotte kun je afhankelijk van de aansluiting kiezen uit een analoge telefoon of een ISDN-telefoon. ISDN-telefoons kunnen maximaal voordeel halen uit jouw ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen een aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld privé- en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen. Telefooncentrales van bedrijven werken tegenwoordig ook met VOIP (of Voice over IP). Dit is een nieuwe technologie die gebruik maakt van het Internet of een ander IP-netwerk. Kijk voor meer informatie bij de categorie VOIP.

   Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je kijken bij de verklarende woordenlijst. Heb je nog vragen, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

   Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier vaste telefoons!Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
   Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
   Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?
   Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
   Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?

   Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

   Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
   Een draadloze handset functioneert alleen als hij binnen het maximale bereik van het basisstation is. Om verder van huis te bellen heb je dus een gsm nodig. Ook qua tarief zijn draadloze telefoons gewoon vaste telefoons, d.w.z. dat bellen naar een mobiel duurder is dan wanneer je per mobiel belt. Wel hebben tegenwoordig steeds meer vaste telefoons functies die voornamelijk bekend zijn van de gsm zoals sms'en, MMS'en, e-mail of een ingebouwde camera.

   Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
   Als de vaste telefoon van je keuze de babyfoon- of ruimtebewakingsfunctie ondersteunt, kun je de telefoon inderdaad als babyfoon gebruiken. Je kunt dan een handset bij de baby plaatsen en een intern of extern (bijvoorbeeld mobiel) nummer ingeven. Op het moment dat de baby geluid produceert dat boven een bepaald niveau uitkomt, belt de handset vanzelf het opgegeven nummer. Superhandig!

   Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?Vergelijk hier vaste telefoons!
   Nee. Of een toestel nummer herkenning biedt, staat aangegeven onder nummerherkenning (CLIP). Het overgrote deel van de toestellen ondersteunt deze functie wel. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel koopt, is het dus raadzaam om bij je provider te informeren of deze de ondersteunde nummerherkenning wel aanbiedt.

   Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
   ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

   Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?
   De meeste toestellen bieden de mogelijkheid extra handhelds aan te sluiten op het basisstation tot een bepaald maximum. Let er wel op dat alleen bijbehorende typen handhelds op een basisstation aangesloten kunnen worden. Raadpleeg hiervoor de site van de fabrikant.

   Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier vaste telefoons!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over thuistelefoons.

   Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

   Aansluiting
   Hier staat het type aansluiting weergegeven: ISDN of analoog. ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting, doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

   Aansluiting headset
   Dit veld geeft aan of je een headset op de telefoon aan kunt sluiten en op deze manier 'handsfree' kunt bellen.

   Aantal belsignalen
   Geeft aan of de telefoon verschillende belsignalen kan laten horen. Behalve leuk voor de afwisseling en prettig voor de oren, is het handig om bijvoorbeeld je favoriete (of juist te vermijden) bellers hun eigen signaal te geven.

   Analoge aansluiting
   Met een analoge telefoonaansluiting kun je maximaal één gesprek tegelijk voeren. De inbelsnelheid van een modem op een analoge verbinding is maximaal 56 kilobit per seconde. In combinatie met een ADSL-abonnement kunnen hogere snelheden gehaald worden, afhankelijk van het ADSL-abonnement dat je bij je internetprovider hebt afgesloten.

   Antenne ingebouwd
   Dit veld geeft aan of de antenne van het toestel zichtbaar is of dat deze is weggewerkt in de behuizing. Of je kiest voor een ingebouwde of een uitgebouwde antenne hangt puur af van je cosmetische wensen. De kwaliteit en het bereik van ingebouwde antennes is gelijk aan die van uitgebouwde antennes.

   Antwoordmachine
   Als er in een toestel een antwoordmachine is ingebouwd, dan kunnen bellers berichten inspreken als je even niet in de buurt bent of even geen zin hebt om de telefoon op te nemen. Vaak bieden telecomaanbieders ook de mogelijkheid om een voice-mail op afstand te gebruiken. Jouw voice-mailberichten worden dan op afstand opgeslagen en je kunt deze dan afluisteren door een daarvoor bestemd telefoonnummer te bellen.

   Babyfoon
   Dit wordt ook wel ruimtebewaking genoemd. Je kunt een handset achterlaten in de kinderkamer die vervolgens alle geluidsignalen doorgeeft aan een ander toestel (intern of extern).

   Beltonen toevoegen
   Bij sommige toestellen kun je zelf(gemaakte) nieuwe beltonen invoeren.

   Bluetooth
   Geeft aan of de telefoon via een radiofrequentie in verbinding kan staan met andere apparaten binnen een afstand van 10-100 meter. Denk bijvoorbeeld aan bellen via een mobiele telefoon (van mobiel naar mobiel is goedkoper), het gebruik van een bluetooth headset of verbinding maken met jouw PDA of notebook.

   Conferentietelefoon
   Conferentietelefoons of vergadertelefoons zijn telefoons die garant staan voor een goede geluidskwaliteit. Sommige modellen hebben soms meerdere microfoons om dit geluid in een grotere ruimte te kunnen garanderen. De meeste conferentietelefoons hebben een ingebouwde ruisonderdrukking.

   DECT-technologie
   DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en is een technologie die draadloze telefonie mogelijk maakt in en om het huis. Op een basisstation kunnen maximaal acht toestellen worden aangesloten. Encryptie maakt het afluisteren vrijwel onmogelijk. DECT kan alleen toegepast worden op spraakoverdracht en niet op data-overdracht.

   Draadgebonden telefoons
   Bij een draadgebonden telefoon is de hoorn door middel van een snoer met het toestel verbonden.

   Draadloze telefoons
   Draadloze telefoons voor gebruik binnenshuis bieden de mogelijkheid om in en rond het huis draadloos te kunnen telefoneren. De handset is dan meestal door middel van de DECT- of de bluetoothtechnologie met het basisstation verbonden. Het basisstation daarentegen moet wel met een telefoonkabel aan de vaste aansluiting worden gekoppeld.

   E-mail
   Dit veld geeft aan of de telefoon in staat is om e-mailtjes te versturen, zonder daartoe externe Java-applicaties te hoeven installeren.


   Handset
   De handset is de hoorn van de draadloze telefoon. Op de handset zijn alle functies geïnstalleerd die je normaal gesproken op het vaste toestel vindt. Zo kun je rechtsreeks op de handset het nummer intoetsen dat je wilt bellen.

   Handset locator Vergelijk hier vaste telefoons!
   Hiermee kun je vanuit het basisstation een geluidsignaal naar een handset sturen. Dit wordt ook wel 'paging' genoemd.

   Handsfree modus
   Dit veld geeft aan of de telefoon geschikt is om het spraakgeluid versterkt weer te geven via een speaker, zodat je de beller 'op de speaker' kunt zetten en je handen vrijhoudt.

   Huiscentrale
   Een huiscentrale is eigenlijk een kleine telefooncentrale.

   Intern doorverbinden
   Je kunt vanuit het basisstation gesprekken doorverbinden naar de handsets. Dit geeft vaak ook de mogelijkheid de handsets (gratis) als walkie-talkies te gebruiken.

   ISDN-aansluiting
   Een ISDN-aansluiting is een digitale aansluiting die gebruikt maakt van de normale telefoonaansluiting. In tegenstelling tot een analoge aansluiting kun je op een normale ISDN-aansluiting wel twee gesprekken tegelijk voeren. ISDN-2 biedt zelfs de mogelijkheid vier fax-, data- en of telefoonverbindingen tegelijkertijd te gebruiken. De verbinding bij ISDN wordt aanzienlijk sneller opgebouwd dan bij een analoge aansluiting, maar je hebt hier wel andere telefoonapparatuur voor nodig. Helaas is het niet mogelijk om een ADSL-verbinding met ISDN te combineren.

   Max. aantal handsets
   Het maximale aantal handsets dat op één basisstation kan worden aangesloten.

   MMS
   Met een zeer beperkt aantal vaste telefoons kun je ook MMS-berichten versturen (Multimedia Messaging Service). Deze toestellen beschikken dan ook over een ingebouwde camera. MMS zijn korte tekstberichten waar foto's, geluids- en videofragmenten aan toegevoegd kunnen worden.

   Nummerherhaling
   Dit veld geeft aan of het toestel over de mogelijkheid beschikt een aantal van de laatstgekozen nummers te onthouden, zodat je deze niet opnieuw hoeft in te toetsen.

   Nummerweergave CLIP
   Dit veld geeft aan of het toestel de inkomende bellers kan herkennen op basis van hun telefoonnummer en de naam van de beller op het scherm weergeeft. Er zijn verschillende systemen in omloop, zodat je goed moet letten op de compatibiliteit tussen het toestel en de provider.

   Oproepfilter
   Met een oproepfilter heb je de mogelijkheid bepaalde bellers of lijnen te blokkeren.

   Sms
   Via sms (Short Messaging Service) kun je met het vaste toestel berichtjes tot 160 tekens versturen naar gsm's of andere sms-ondersteunende vaste telefoons.

   Snelkiesfunctie
   Dit veld geeft aan of je nummers kunt voorprogrammeren onder toetsen. Zo kun je jouw partner bijvoorbeeld programmeren onder het cijfer 2, waarna je alleen voor 1 seconde de 2 ingedrukt hoeft te houden zodat de telefoon de verbinding gaat maken.

   Speakerfunctie
   Deze functie maakt het mogelijk het gesprek op de speaker te zetten. Je hoeft de hoorn dan niet vast te houden, waardoor je beide handen vrij hebt.

   Systeem
   Er zijn twee soorten nummerweergavesystemen in Nederland: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave.


   Technologie Vergelijk hier vaste telefoons!
   DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is een communicatiestandaard voor de verbinding tussen handsets en basisstation van draadloze telefoons. DECT-toestellen zijn beter beveiligd tegen afluisteren en functioneren stabieler dan de ouderwetse analoge toestellen. GAP-technologie is een onderdeel van DECT dat zorg draagt voor de registratie van handsets en het daadwerkelijke opbellen. Idealiter kunnen GAP-compatibele handhelds en basisstations van verschillende makelij op een minimum niveau samen functioneren.

   Uitvoering
   Alle draadloze modellen bestaan uit een basisstation met een aantal handhelds die je door het hele huis kunt gebruiken. Bij elk type basisstation zijn bijpassende typen handhelds aan te schaffen. Dit veld geeft weer hoeveel handhelds er door de winkelier bijgeleverd worden, je kunt naar keuze achteraf nog extra losse handhelds aanschaffen.

   Voicedialing
   Geeft aan of de telefoon in staat is spraak te herkennen, om daarmee nummers te bellen. Zo hoef je geen nummer in te tikken als je handsfree wilt bellen.

   Voicemailmelder
   De voicemailmelder geeft aan of er een bericht op jouw voicemail is ingesproken. Je hoeft dan nooit meer onnodig je voicemail te bellen.

   Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Gigaset
   • Seniorentelefoon
   • Draadloos (DECT) Draadloze handsets
   • VoIP (Internetbellen) Met VoIP kan je een telefoongesprek houden via het internet
   • Touchscreen Huistelefoons met touchscreen
   • Goedkoop
  Huistelefoons 0.0 (2)
  0 - 24
  • Doro PhoneEasy 110 - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/245095090.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101517252.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158346333.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/225704842.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158346332.jpg?ts=1
   Doro Doro PhoneEasy 110 - Zwart PhoneEasy 110 - Zwart PhoneEasy 110 - Zwart Grote toetsen en groot display: de Doro PhoneEasy 110 is uitgerust met grote en goed gescheiden toetsen en een display met achtergrondverlichting van 23 x 38 mm met gemakkelijk leesbare tekens, wat geschikt is voor mensen met een slechtziendheid. Het display toont de naam van het telefooncontact wanneer je hem in het telefoonboek hebt opgeslagen. Toets voor herinnering en snelle nummering: gebruik de knop R om aan een contact te herinneren. Druk op en selecteer een nummer uit de laatste 10 vaak gebelde contacten en klik op de groene knop om de oproep te starten. Gebruik de toetsen 2-9 om de korte nummering van je favoriete contacten met twee klikken in te stellen. Belangrijkste kenmerken: deze draadloze telefoon beschikt over klok- en alarmfuncties, een visuele belweergave, een luidspreker, een versterkte beltoon, spraaktoetsen, evenals GAP-compatibiliteit en een alarm, wanneer de basis buiten het bereik is. Je kunt tot 100 contacten opslaan. Het heeft een maximaal bereik van 300 m en (8)
   Doro PhoneEasy 110 - Zwart
   • 07322460059538
   • DOR-211-30036
   • 380105
   5
   good_buy
   62.01 EUR
  • Gigaset DL580 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158149082.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158149081.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148679831.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237328482.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220289495.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset DL580 Zwart DL580 Zwart DL580 Zwart Gigaset DL580 - Vaste telefoon - Makkelijk in gebruik - Tot 100 contacten - Ideaal voor werk en thuis - Zwart (9)
   Gigaset DL580 Zwart
   • 04250366855431
   • 6138959
   • 4250366855431
   • GIG-DL580-BLK
   • S30350-S216-R101
   4
   good_buy
   59.99 EUR
  • Mitel 6920 IP Phone
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159952072.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/210062555.jpg?ts=1
   Mitel Mitel 6920 IP Phone 6920 IP Phone 6920 IP Phone Mitel 6920 IP Phone (9)
   Mitel 6920 IP Phone
   • 00710980898701
   4
   good_buy
   175.00 EUR
  • Philips D4752b Dect Draadloze Telefoon - 2 Handsets - Plug-and-play
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/223888570.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163049785.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/255857817.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/208390760.jpg?ts=1
   Philips Philips D4752b Dect Draadloze Telefoon - 2 Handsets - Plug-and-play D4752b Dect Draadloze Telefoon - 2 Handsets - Plug-and-play D4752b Dect Draadloze Telefoon - 2 Handsets - Plug-and-play Laag stralings- en stroomverbruik (11)
   Philips D4752b Dect Draadloze Telefoon - 2 Handsets - Plug-and-play
   • 04895229101173
   • D4752B/01
   3
   good_buy
   deal
   85.98 EUR
  • Fysic FX-6020
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/258938697.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172632466.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136073145.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136073151.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/226490426.jpg?ts=1
   Fysic Fysic FX-6020 FX-6020 FX-6020 Fysic FX6020 Senioren Dect telefoon Deze draadloze seniorentelefoon is voorzien van grote toetsen, waardoor deze eenvoudig te gebruiken is voor senioren. Daarnaast heeft de telefoon een groot verlicht display. Bij deze telefoon worden 2 handsets geleverd. Hierdoor kun u op 2 plekken in huis de telefoon plaatsen, wat het gebruikersgemak optimaliseert. Het is mogelijk om 3 veel gebelde nummers onder de sneltoetsen op te slaan. Door 1 klik op de knop kan de gebruiker al gaan bellen. Op de telefoon zelf kunnen 50 namen en nummers in het geheugen worden opgeslagen. De 10 laatste nummers die gebeld hebben worden op de telefoon opgeslagen, waardoor deze makkelijk terug te bellen zijn. Er worden 5 nummers opgeslagen die u als laatste zelf heeft gebeld. De telefoon kan gebruikt worden met hoorapparaten. Daarnaast is het ook mogelijk om de telefoon op speaker te zetten. Het belvolume kan extra versterkt worden met 9 db. Specificaties\\n * Blauw verlicht display\\n * 3 Sneltoetsen\\n * Te gebr (8)
   Fysic FX-6020
   • 08712412553105
   • 184753
   • FX-6020
   3
   good_buy
   69.99 EUR
  • Gigaset A705A Trio
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/245602942.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/218966112.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/218966111.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/218966113.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A705A Trio A705A Trio A705A Trio De Gigaset A705A Duo heeft 3 handsets, waardoor je op elke verdieping een toestel bij de hand hebt. Je hoeft dus nooit meer de trap af te rennen als de telefoon beneden afgaat. Het antwoordapparaat neemt tot 20 minuten aan berichten op. In het ruime telefoonboek sla je tot 100 contacten op. Als een van die contacten je belt, zie je gelijk wie je aan de lijn krijgt door de ingebouwde nummerherkenning. Ook in het donker zie je welk nummer je intoetst door het verlichte toetsenbord. Het toestel heeft een handsfree functie, zodat jij je handen vrij hebt tijdens het bellen. Deze telefoon ondersteunt geen VoIP, waardoor het niet mogelijk is via het internet te bellen. (11)
   Gigaset A705A Trio
   • 04250366867526
   • L36852H2830M271
   2
   good_buy
   most_sold
   84.99 EUR
  • Gigaset A690R Trio
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/230729830.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163897994.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167629693.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/234592510.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A690R Trio A690R Trio A690R Trio Gigaset AS690 trio - 3 handsets - Zwart - Handsfree bellen - huistelefoon - inclusief oproepblokering (11)
   Gigaset A690R Trio
   • 04250366854762
   • 4250366854762
   2
   good_buy
   83.50 EUR
  • Gigaset E560A Duo
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106609260.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106609262.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106609264.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124284337.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106609261.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset E560A Duo E560A Duo E560A Duo De Gigaset E560A Duo big button-telefoon. Groot in verwachting, eenvoudig in gebruik.De verwachting is vrij simpel: je verwacht gewoon altijd het beste. Daarom ontwierp Gigaset de big button-telefoons waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijke bediening, een geavanceerd design en de behoefte aan veiligheid.Deze seniorentelefoon biedt dit allemaal - zonder ingewikkeld of overbodig te zijn. De E560A Duo biedt een antwoordapparaat met maximaal 25 minuten opnametijd.Horen en gehoord worden.Of u nu iets te vieren heeft in de familie of televisie kijkt, in sommige situaties zou het fijn zijn als (11)
   Gigaset E560A Duo
   • 04250366850269
   • GIGNL-E560ADUO-SLV
   • GIG-E560A-DUO
   • 4493017
   • 000000000000252179
   • 4250366850269
   2
   good_buy
   109.00 EUR
  • Profoon D-Sign Graham
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140474704.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146775193.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158244095.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152627648.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158244097.jpg?ts=1
   Profoon Profoon D-Sign Graham D-Sign Graham D-Sign Graham Profoon D-SIGN GRAHAM Retro telefoon - Uniek design met mechanische bel - Zwart (6)
   Profoon D-Sign Graham
   • 08712412562459
   • 000000000000250335
   • D-SIGN GRAHAM
   • 960812
   • 4002176
   3
   good_buy
   45.49 EUR
  • Panasonic KX-TG6824
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158345056.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158244346.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158345059.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158345055.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105298419.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic KX-TG6824 KX-TG6824 KX-TG6824 Je hebt dit product gekocht en wil je contact opnemen met hulp bij de installatie of het gebruik? Neem contact op met de fabrikant via 01 70 48 91 73 of info.pfs@eu.panasonic.fr Frequentie: 1,9 GHz (10)
   Panasonic KX-TG6824
   • 05025232675463
   • 05025232882823
   • KX-TG6824GB
   • KX-TG6824
   2
   good_buy
   152.02 EUR
  • Gigaset A690AR Trio
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/230729831.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168624610.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168624608.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A690AR Trio A690AR Trio A690AR Trio Gigaset AS690A Trio - zwart - Handsfree - Oproepblokkering - twee sneltoetsen - met antwoordapparaat - 3 handsets (10)
   Gigaset A690AR Trio
   • 04250366854809
   • 4250366854809
   2
   good_buy
   94.00 EUR
  • Doro PhoneEasy 110 - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/246092442.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172078707.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136072589.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136072583.jpg?ts=1
   Doro Doro PhoneEasy 110 - Wit PhoneEasy 110 - Wit PhoneEasy 110 - Wit Doro PhoneEasy 110 - Single DECT telefoon - Wit (3)
   Doro PhoneEasy 110 - Wit
   • 07322460059521
   • 380107
   5
   good_buy
   47.29 EUR
  • Mitel 6930 IP Phone
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212917236.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237342096.jpg?ts=1
   Mitel Mitel 6930 IP Phone 6930 IP Phone 6930 IP Phone 10,9 cm (480 x 272 pixels) kleurendisplay, Bluetooth 4.1 Integratie van mobiele apparaten, laadaansluiting voor mobiele telefoons Ontwikkeld met liefde voor detail Hoogwaardig product (5)
   Mitel 6930 IP Phone
   • 00710980898725
   3
   good_buy
   200.00 EUR
  • Philips Huistelefoon XL4951S/38 - Vaste Lijn - 1 Handset - Draadloos - met Antwoordapparaat - Handige Extra's voor Senioren - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155575505.jpg?ts=1
   Philips Philips Huistelefoon XL4951S/38 - Vaste Lijn - 1 Handset - Draadloos - met Antwoordapparaat - Handige Extra's voor Senioren - Wit Huistelefoon XL4951S/38 - Vaste Lijn - 1 Handset - Draadloos - met Antwoordapparaat - Handige Extra's voor Senioren - Wit Huistelefoon XL4951S/38 - Vaste Lijn - 1 Handset - Draadloos - met Antwoordapparaat - Handige Extra's voor Senioren - Wit Wil je een draadloze telefoon met antwoordapparaat voor je vaste lijn? De Philips XL495 huistelefoon biedt optimaal gebruiksgemak. De witte telefoon met 1 handset heeft heel veel handige extra's die voor iedereen fijn zijn, onder andere voor senioren. Denk aan een goed leesbare display en toetsen van extra groot formaat, een comfortabele handset en functies zoals een antwoordapparaat, volumeboost, compatibiliteit met gehoorapparaten en een telefoonboek. Comfortabel en gemakkelijk Deze huistelefoon is comfortabel en eenvoudig in gebruik. De telefoon beschikt over een grafisch display van 4,8 cm (1,9") met hoog contrast en witte achtergrondverlichting. Een verlicht toetsenpaneel geeft je snelle toegang en goede leesbaarheid, ook 's nachts in het donker. Het antwoordapparaat heeft een maximale opnametijd van 30 minuten, zodat je nooit een belangrijk bericht hoeft te missen. Taalinstellingen De Philips XL4951S huistelefoon is in 5 verschillende talen in te stellen. * (8)
   Philips Huistelefoon XL4951S/38 - Vaste Lijn - 1 Handset - Draadloos - met Antwoordapparaat - Handige Extra's voor Senioren - Wit
   • 06951613999424
   2
   good_buy
   deal
   51.98 EUR
  • Yealink SIP-T46U VoIP telefoon (opvolger T46S) | T4U excl. adapter
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212199317.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/250257085.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/200913329.jpg?ts=1
   Yealink Yealink SIP-T46U VoIP telefoon (opvolger T46S) | T4U excl. adapter SIP-T46U VoIP telefoon (opvolger T46S) | T4U excl. adapter SIP-T46U VoIP telefoon (opvolger T46S) | T4U excl. adapter 4,3 inch (11,9 cm) kleurendisplay met achtergrondverlichting, 480 x 272 pixels Twee USB-poorten; dual firmware-afbeelding; ondersteunt Opus Codec Model T4U Auto-P; uniforme T4U firmware Tot 16 SIP-accounts, Gigabit Ethernet-aansluiting, dual poort, PoE-ondersteuning, USB- en EHS-headset WLAN via WF40/WF50; Bluetooth via BT40/BT41; USB-opname Ondersteunt uitbreidingsmodule met kleurendisplay Houder met 2 verstelbare hoeken, wandmontage mogelijk (3)
   Yealink SIP-T46U VoIP telefoon (opvolger T46S) | T4U excl. adapter
   • 06938818304314
   4
   good_buy
   165.12 EUR
  • Gigaset DA510 Huistelefoon Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102206953.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/223746916.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/223220339.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167628245.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset DA510 Huistelefoon Zwart DA510 Huistelefoon Zwart DA510 Huistelefoon Zwart Gigaset DA510 - Vaste telefoon - Ideale werk en thuis telefoon - Tot 100 contacten - Makkelijk in gebruik - Zwart (8)
   Gigaset DA510 Huistelefoon Zwart
   • 04250366827070
   2
   good_buy
   27.95 EUR
  • Maxcom KXT 480 Senioren Huistelefoon-Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/250434553.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187362334.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/210281474.jpg?ts=1
   Maxcom Maxcom KXT 480 Senioren Huistelefoon-Zwart KXT 480 Senioren Huistelefoon-Zwart KXT 480 Senioren Huistelefoon-Zwart Eenvoudig te gebruiken senioren Huistelefoon De Senioren telefoons van Maxcom zijn eenvoudig en duidelijk in gebruik. De grote toetsen en het heldere beeldscherm maken het zeer gebruiksvriendelijke telefoons. De Maxcom KXT480 is voorzien van drie foto toetsen waardoor de gebruiker simpel en snel contact kan opnemen met bijvoorbeeld familie of vrienden. Verder beschikt deze Senioren Huistelefoon over een handsfree functie, is er de mogelijkheid om het bel volume hoog of laag te zetten en is de telefoon geschikt voor gebruik met een hoorapparaat. Voor extra gemak heeft de Maxcom KXT 480 ook nog een geheugentoets om iemand eenvoudig terug te bellen en beschikt de telefoon over een telefoonboek waarin 20 uitgaande telefoonnummers in kunnen worden opgeslagen. De Maxom KXT 480 is leverbaar in de kleuren Zwart en Wit. Eigenschappen:\\n * Nummerweergave\\n * Handsfree telefoneren mogelijk\\n * 10 geheugens\\n * Nummerherhaling laatste 20 nummers\\n * Geluidsvolume handsfree instellen\\n * - Mi (7)
   Maxcom KXT 480 Senioren Huistelefoon-Zwart
   • 05908235972039
   2
   good_buy
   41.91 EUR
  • Doro 5860 White/Black
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229110851.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229110852.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/242643242.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229110850.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229110849.jpg?ts=1
   Doro Doro 5860 White/Black 5860 White/Black 5860 White/Black Groot display en accu: draagbaar 4G monoblock met groot 2,4 inch display. Perfect voor degenen die een basis- en functionele telefoon zoeken, met een compact design voor praktisch dagelijks gebruik. Wordt geleverd met oplader en oplader, zeer nuttig bij problemen met de hand of het zicht. Type batterij: 1000 mAh Li-Ion. Gesprekstijd: 7 uur, standby-tijd: 380 uur. Hulpknop: als je hulp nodig hebt, houd dan de assistent-knop op de achterkant van de Doro 5860. Bij je geconfigureerde contacten worden een sms en een ondersteuningsoproep gestart. Camera en spraakterugkeertoetsen: houd je beste momenten vast met je familie en vrienden dankzij de geïntegreerde 2MP-camera met flits. Ondersteunt video-opname. Met digitale spreukknop, ideaal voor iedereen die problemen heeft met het zicht. Verbeterd geluid: met de HD Voice-technologie zul je altijd in staat zijn om duidelijk te horen, ook in lawaaierige omgevingen. Compatibel met hoorapparaten (HAC). Compatibiliteit: M4/T4. Zwarte lijst en andere (2)
   Doro 5860 White/Black
   • 07322460082055
   • 7322460082055
   5
   good_buy
   89.64 EUR
  • Alcatel Tmax20 Vaste Telefoon Met Groot Lcd Display
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179950354.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237569043.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237569045.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237569048.jpg?ts=1
   Alcatel Alcatel Tmax20 Vaste Telefoon Met Groot Lcd Display Tmax20 Vaste Telefoon Met Groot Lcd Display Tmax20 Vaste Telefoon Met Groot Lcd Display Verlicht alfanumeriek display (batterij inbouw vereist) met gemarkeerd nummer en datum en tijd in stand-by Het contrast van het scherm is instelbaar 1 directe belknop en 10 indirecte geheugenplaatsen (nummer) om je favoriete contacten te bellen Toetsenbord met grote toetsen voor eenvoudige nummering Ledverlichting voor inkomende oproepen Bel de laatste 16 gemarkeerde nummers opnieuw Handsfree functie voor het delen van gesprekken Belvolume instelbaar (3 standen) Volume van de hoofdtelefoon instelbaar (4)
   Alcatel Tmax20 Vaste Telefoon Met Groot Lcd Display
   • 03700601416763
   3
   good_buy
   26.98 EUR
  • Gigaset A735 Duo
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/245808269.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219089604.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219089603.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219089606.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/254717677.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A735 Duo A735 Duo A735 Duo De Gigaset A735 Duo heeft 2 handsets, waardoor je altijd een toestel bij de hand hebt. Deze toestellen zijn gebruiksvriendelijk voor senioren. Dit toestel gebruik je namelijk zonder problemen met een hoortoestel. Omdat je geen last van ruis hebt wanneer je gebruikmaakt van een hoortoestel, versta je de persoon die je aan de lijn hebt dus altijd goed. Verder kies je dankzij de extra grote knoppen altijd het juiste nummer. Door het verlichte toetsenbord zie je ook in het donker welk nummer je intoetst. Je slaat tot 100 contacten op in het ruime telefoonboek. Je hebt je handen vrij tijdens het bellen dankzij de handsfree functie van dit toestel. Deze telefoon heeft geen antwoordapparaat en neemt dus geen berichten op die je later kan terugluisteren. (6)
   Gigaset A735 Duo
   • 04250366867243
   • L36852H2816M231
   2
   69.00 EUR
  • Alcatel Temporis 580 - Analoge telefoon - Nummerherkenning - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111621909.jpg?ts=1
   Alcatel Alcatel Temporis 580 - Analoge telefoon - Nummerherkenning - Zwart Temporis 580 - Analoge telefoon - Nummerherkenning - Zwart Temporis 580 - Analoge telefoon - Nummerherkenning - Zwart Fabrieksgarantie: 24 maanden Kleur: zwart Afneembare kabel: RJ11 Hoofdtelefoonaansluiting: RJ9 (6)
   Alcatel Temporis 580 - Analoge telefoon - Nummerherkenning - Zwart
   • 03700601407525
   • ATL1407525
   2
   35.19 EUR
  • Motorola DECT Quattro C1004LB+
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/174189921.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202856179.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/197352340.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/214454896.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/254778432.jpg?ts=1
   Motorola Motorola DECT Quattro C1004LB+ DECT Quattro C1004LB+ DECT Quattro C1004LB+ Motorola DECT Quattro C1004LB+ (6)
   Motorola DECT Quattro C1004LB+
   • 05055374793206
   • C1004LB+
   • 5055374793206
   2
   good_buy
   79.00 EUR
  • Alcatel T78SBNL senioren huistelefoon vaste lijn met 8 direct geheugen - blokkeren ongewenste beller - groot lcd display - nummerherkenning
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/214893682.jpg?ts=1
   Alcatel Alcatel T78SBNL senioren huistelefoon vaste lijn met 8 direct geheugen - blokkeren ongewenste beller - groot lcd display - nummerherkenning T78SBNL senioren huistelefoon vaste lijn met 8 direct geheugen - blokkeren ongewenste beller - groot lcd display - nummerherkenning T78SBNL senioren huistelefoon vaste lijn met 8 direct geheugen - blokkeren ongewenste beller - groot lcd display - nummerherkenning Alcatel T78SBNL senioren huistelefoon vaste lijn met 8 direct geheugen - blokkeren ongewenste beller - groot lcd display - nummerherkenning (9)
   Alcatel T78SBNL senioren huistelefoon vaste lijn met 8 direct geheugen - blokkeren ongewenste beller - groot lcd display - nummerherkenning
   • 08719333362120
   1
   39.99 EUR
  • Yealink DECT W59R DECT-telefoonhandset Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/252831799.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/210092538.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163974256.jpg?ts=1
   Yealink Yealink DECT W59R DECT-telefoonhandset Zwart DECT W59R DECT-telefoonhandset Zwart DECT W59R DECT-telefoonhandset Zwart Yealink (W59R) Yealink DECT W59R DECT-telefoonhandset Zwart (2)
   Yealink DECT W59R DECT-telefoonhandset Zwart
   • 06938818305434
   4
   156.75 EUR
  2 22
  • teamvergelijk@vergelijk.be