x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er Huistelefoons verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  Vaste telefoon

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in Huistelefoon categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  Vaste telefoon kopen

  • Algemene informatie

   Een vast toestel in de huiskamer is bij veel mensen al jaren standaard. Ondanks dat bijna alle Nederlanders tegenwoordig een mobieltje hebben, groeien de technieken van de huistelefoons nog steeds. Zo is sms'en bijvoorbeeld ook mogelijk. Jij bent op zoek naar een vaste telefoon en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een telefoon.Vergelijk hier vaste telefoons!

   Aanbieders van huistelefoonsets zijn: Aeg, Cisco, Fysic, KPN, Motorola, Panasonic, Philips, Profoon, Siemens, Tiptel en Topcom.

   Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

   Eigenschappen thuistelefoons:

   • Draadgebonden vs draadloos: draad of draadloos maakt geen verschil in spraak- en verbindingskwaliteit of in de meeste andere snufjes, maar draadloze toestellen geven natuurlijk wel een grotere bewegingsvrijheid en hebben een aantal extra mogelijkheden.
   • Bereik vaste telefoon: de maximaal mogelijke afstand tussen handsets en basisstation is afhankelijk van het bereik.
   • Handsets: bij elk type basisstation zijn bijbehorende typen handsets aan te schaffen.  Je kunt eventueel achteraf nog extra losse handsets aanschaffen tot aan het maximale aantal handsets per basisstation. Let er wel op dat handset en basisstation compatibel zijn en dat losse handsets niet werken zonder aansluiting op een bijpassend basisstation. Het is dus zinloos alleen een losse handset te kopen.
   • Antwoordapparaat
   • Intern telefoonboek

   Vergelijk hier vaste telefoons!Functies thuistelefoons

   • Intern doorschakelen: met meerdere handsets kun je gebruik maken van de mogelijkheid intern door te schakelen. Met deze functie kunnen de handsets vaak als walkietalkies functioneren en het mooie is dat interne gesprekken gratis zijn.
   • Babyfoonfunctie: een voortzetting op deze functie is om de draadloze telefoon als babyfoon te gebruiken. Als dit ondersteund wordt, geeft een in de kinderkamer achtergelaten handset alle geluiden door naar een intern óf extern telefoonnummer. Op het moment dat de baby begint te huilen, word je dus gebeld. Het mooie van het opgeven van een extern nummer is dat je jouw mobiele telefoonnummer op kunt geven, waardoor je met een gerust hart even de deur uit kan.
   • Sms of MMS: met sommige toestellen kan je sms'en, of zelfs MMS'jes (multi media messages) of e-mail versturen.
   • Handfree: met een handfree functie waarbij je de beller op de speaker kunt zetten, eventueel gecombineerd met voice-dialing.
   • Voice-dialing: het draaien van nummers op gesproken commando.
   • Nummerherhaling en sneltoetsen: met deze functies kun je met een druk op de knop personen bellen die je vaak belt.

   Nummerweergave
   Nummerherkenning, bijvoorbeeld, waarbij je de naam te zien krijgt van de beller voor je opneemt, kan heel handig zijn om belangrijke telefoontjes eruit te pikken en minder gewenste bellers te vermijden. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn:

   • DTMF en
   • FSK.

   KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel met allerlei extra functies koopt, is het dus raadzaam om bij jouw provider te informeren of deze alle extra mogelijkheden wel ondersteunt. Deze extra services zitten vaak niet in een standaard abonnement, daar zul je meer voor moeten betalen.

   Analoog of ISDNVergelijk hier alle vaste telefoons!
   Tenslotte kun je afhankelijk van de aansluiting kiezen uit een analoge telefoon of een ISDN-telefoon. ISDN-telefoons kunnen maximaal voordeel halen uit jouw ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen een aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld privé- en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen. Telefooncentrales van bedrijven werken tegenwoordig ook met VOIP (of Voice over IP). Dit is een nieuwe technologie die gebruik maakt van het Internet of een ander IP-netwerk. Kijk voor meer informatie bij de categorie VOIP.

   Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je kijken bij de verklarende woordenlijst. Heb je nog vragen, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

   Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier vaste telefoons!Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
   Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
   Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?
   Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
   Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?

   Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

   Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
   Een draadloze handset functioneert alleen als hij binnen het maximale bereik van het basisstation is. Om verder van huis te bellen heb je dus een gsm nodig. Ook qua tarief zijn draadloze telefoons gewoon vaste telefoons, d.w.z. dat bellen naar een mobiel duurder is dan wanneer je per mobiel belt. Wel hebben tegenwoordig steeds meer vaste telefoons functies die voornamelijk bekend zijn van de gsm zoals sms'en, MMS'en, e-mail of een ingebouwde camera.

   Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
   Als de vaste telefoon van je keuze de babyfoon- of ruimtebewakingsfunctie ondersteunt, kun je de telefoon inderdaad als babyfoon gebruiken. Je kunt dan een handset bij de baby plaatsen en een intern of extern (bijvoorbeeld mobiel) nummer ingeven. Op het moment dat de baby geluid produceert dat boven een bepaald niveau uitkomt, belt de handset vanzelf het opgegeven nummer. Superhandig!

   Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?Vergelijk hier vaste telefoons!
   Nee. Of een toestel nummer herkenning biedt, staat aangegeven onder nummerherkenning (CLIP). Het overgrote deel van de toestellen ondersteunt deze functie wel. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel koopt, is het dus raadzaam om bij je provider te informeren of deze de ondersteunde nummerherkenning wel aanbiedt.

   Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
   ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

   Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?
   De meeste toestellen bieden de mogelijkheid extra handhelds aan te sluiten op het basisstation tot een bepaald maximum. Let er wel op dat alleen bijbehorende typen handhelds op een basisstation aangesloten kunnen worden. Raadpleeg hiervoor de site van de fabrikant.

   Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier vaste telefoons!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over thuistelefoons.

   Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

   Aansluiting
   Hier staat het type aansluiting weergegeven: ISDN of analoog. ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting, doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

   Aansluiting headset
   Dit veld geeft aan of je een headset op de telefoon aan kunt sluiten en op deze manier 'handsfree' kunt bellen.

   Aantal belsignalen
   Geeft aan of de telefoon verschillende belsignalen kan laten horen. Behalve leuk voor de afwisseling en prettig voor de oren, is het handig om bijvoorbeeld je favoriete (of juist te vermijden) bellers hun eigen signaal te geven.

   Analoge aansluiting
   Met een analoge telefoonaansluiting kun je maximaal één gesprek tegelijk voeren. De inbelsnelheid van een modem op een analoge verbinding is maximaal 56 kilobit per seconde. In combinatie met een ADSL-abonnement kunnen hogere snelheden gehaald worden, afhankelijk van het ADSL-abonnement dat je bij je internetprovider hebt afgesloten.

   Antenne ingebouwd
   Dit veld geeft aan of de antenne van het toestel zichtbaar is of dat deze is weggewerkt in de behuizing. Of je kiest voor een ingebouwde of een uitgebouwde antenne hangt puur af van je cosmetische wensen. De kwaliteit en het bereik van ingebouwde antennes is gelijk aan die van uitgebouwde antennes.

   Antwoordmachine
   Als er in een toestel een antwoordmachine is ingebouwd, dan kunnen bellers berichten inspreken als je even niet in de buurt bent of even geen zin hebt om de telefoon op te nemen. Vaak bieden telecomaanbieders ook de mogelijkheid om een voice-mail op afstand te gebruiken. Jouw voice-mailberichten worden dan op afstand opgeslagen en je kunt deze dan afluisteren door een daarvoor bestemd telefoonnummer te bellen.

   Babyfoon
   Dit wordt ook wel ruimtebewaking genoemd. Je kunt een handset achterlaten in de kinderkamer die vervolgens alle geluidsignalen doorgeeft aan een ander toestel (intern of extern).

   Beltonen toevoegen
   Bij sommige toestellen kun je zelf(gemaakte) nieuwe beltonen invoeren.

   Bluetooth
   Geeft aan of de telefoon via een radiofrequentie in verbinding kan staan met andere apparaten binnen een afstand van 10-100 meter. Denk bijvoorbeeld aan bellen via een mobiele telefoon (van mobiel naar mobiel is goedkoper), het gebruik van een bluetooth headset of verbinding maken met jouw PDA of notebook.

   Conferentietelefoon
   Conferentietelefoons of vergadertelefoons zijn telefoons die garant staan voor een goede geluidskwaliteit. Sommige modellen hebben soms meerdere microfoons om dit geluid in een grotere ruimte te kunnen garanderen. De meeste conferentietelefoons hebben een ingebouwde ruisonderdrukking.

   DECT-technologie
   DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en is een technologie die draadloze telefonie mogelijk maakt in en om het huis. Op een basisstation kunnen maximaal acht toestellen worden aangesloten. Encryptie maakt het afluisteren vrijwel onmogelijk. DECT kan alleen toegepast worden op spraakoverdracht en niet op data-overdracht.

   Draadgebonden telefoons
   Bij een draadgebonden telefoon is de hoorn door middel van een snoer met het toestel verbonden.

   Draadloze telefoons
   Draadloze telefoons voor gebruik binnenshuis bieden de mogelijkheid om in en rond het huis draadloos te kunnen telefoneren. De handset is dan meestal door middel van de DECT- of de bluetoothtechnologie met het basisstation verbonden. Het basisstation daarentegen moet wel met een telefoonkabel aan de vaste aansluiting worden gekoppeld.

   E-mail
   Dit veld geeft aan of de telefoon in staat is om e-mailtjes te versturen, zonder daartoe externe Java-applicaties te hoeven installeren.


   Handset
   De handset is de hoorn van de draadloze telefoon. Op de handset zijn alle functies geïnstalleerd die je normaal gesproken op het vaste toestel vindt. Zo kun je rechtsreeks op de handset het nummer intoetsen dat je wilt bellen.

   Handset locator Vergelijk hier vaste telefoons!
   Hiermee kun je vanuit het basisstation een geluidsignaal naar een handset sturen. Dit wordt ook wel 'paging' genoemd.

   Handsfree modus
   Dit veld geeft aan of de telefoon geschikt is om het spraakgeluid versterkt weer te geven via een speaker, zodat je de beller 'op de speaker' kunt zetten en je handen vrijhoudt.

   Huiscentrale
   Een huiscentrale is eigenlijk een kleine telefooncentrale.

   Intern doorverbinden
   Je kunt vanuit het basisstation gesprekken doorverbinden naar de handsets. Dit geeft vaak ook de mogelijkheid de handsets (gratis) als walkie-talkies te gebruiken.

   ISDN-aansluiting
   Een ISDN-aansluiting is een digitale aansluiting die gebruikt maakt van de normale telefoonaansluiting. In tegenstelling tot een analoge aansluiting kun je op een normale ISDN-aansluiting wel twee gesprekken tegelijk voeren. ISDN-2 biedt zelfs de mogelijkheid vier fax-, data- en of telefoonverbindingen tegelijkertijd te gebruiken. De verbinding bij ISDN wordt aanzienlijk sneller opgebouwd dan bij een analoge aansluiting, maar je hebt hier wel andere telefoonapparatuur voor nodig. Helaas is het niet mogelijk om een ADSL-verbinding met ISDN te combineren.

   Max. aantal handsets
   Het maximale aantal handsets dat op één basisstation kan worden aangesloten.

   MMS
   Met een zeer beperkt aantal vaste telefoons kun je ook MMS-berichten versturen (Multimedia Messaging Service). Deze toestellen beschikken dan ook over een ingebouwde camera. MMS zijn korte tekstberichten waar foto's, geluids- en videofragmenten aan toegevoegd kunnen worden.

   Nummerherhaling
   Dit veld geeft aan of het toestel over de mogelijkheid beschikt een aantal van de laatstgekozen nummers te onthouden, zodat je deze niet opnieuw hoeft in te toetsen.

   Nummerweergave CLIP
   Dit veld geeft aan of het toestel de inkomende bellers kan herkennen op basis van hun telefoonnummer en de naam van de beller op het scherm weergeeft. Er zijn verschillende systemen in omloop, zodat je goed moet letten op de compatibiliteit tussen het toestel en de provider.

   Oproepfilter
   Met een oproepfilter heb je de mogelijkheid bepaalde bellers of lijnen te blokkeren.

   Sms
   Via sms (Short Messaging Service) kun je met het vaste toestel berichtjes tot 160 tekens versturen naar gsm's of andere sms-ondersteunende vaste telefoons.

   Snelkiesfunctie
   Dit veld geeft aan of je nummers kunt voorprogrammeren onder toetsen. Zo kun je jouw partner bijvoorbeeld programmeren onder het cijfer 2, waarna je alleen voor 1 seconde de 2 ingedrukt hoeft te houden zodat de telefoon de verbinding gaat maken.

   Speakerfunctie
   Deze functie maakt het mogelijk het gesprek op de speaker te zetten. Je hoeft de hoorn dan niet vast te houden, waardoor je beide handen vrij hebt.

   Systeem
   Er zijn twee soorten nummerweergavesystemen in Nederland: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave.


   Technologie Vergelijk hier vaste telefoons!
   DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is een communicatiestandaard voor de verbinding tussen handsets en basisstation van draadloze telefoons. DECT-toestellen zijn beter beveiligd tegen afluisteren en functioneren stabieler dan de ouderwetse analoge toestellen. GAP-technologie is een onderdeel van DECT dat zorg draagt voor de registratie van handsets en het daadwerkelijke opbellen. Idealiter kunnen GAP-compatibele handhelds en basisstations van verschillende makelij op een minimum niveau samen functioneren.

   Uitvoering
   Alle draadloze modellen bestaan uit een basisstation met een aantal handhelds die je door het hele huis kunt gebruiken. Bij elk type basisstation zijn bijpassende typen handhelds aan te schaffen. Dit veld geeft weer hoeveel handhelds er door de winkelier bijgeleverd worden, je kunt naar keuze achteraf nog extra losse handhelds aanschaffen.

   Voicedialing
   Geeft aan of de telefoon in staat is spraak te herkennen, om daarmee nummers te bellen. Zo hoef je geen nummer in te tikken als je handsfree wilt bellen.

   Voicemailmelder
   De voicemailmelder geeft aan of er een bericht op jouw voicemail is ingesproken. Je hoeft dan nooit meer onnodig je voicemail te bellen.

   Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

   • Handsfree Door de telefoon op luidspreker te zetten kunt u handsfree bellen.
   • Twee handsets Meerdere handsets verspreidt u door het huis, zodat overal een telefoon in de buurt is.
   • Gigaset Gigaset is een Duits merk dat uiteenlopende modellen thuistelefoons maakt.
   • Fysic Fysic maakt veel modellen seniorentelefoons en thuistelefoons.
   • Philips Het merk Philips heeft een groot aanbod betrouwbare thuistelefoons.
   • Budget Een budget thuistelefoon heeft een prijs van maximaal 45 euro.
   • Nummermelder Met een nummermelder herkent u gemakkelijk door wie u gebeld wordt.
  • Siemens Gigaset SL910A zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--54451529.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--54451530.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--54451531.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/4/siemens-gigaset-sl910a-black--101080654.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/5/siemens-gigaset-sl910a-black--101080655.jpg
   Siemens Gigaset SL910A zwart (10)
   3.5234166997966683 (4)
   Siemens Gigaset SL910A zwart
   Twee jaar geleden gekocht en alleen maar ergenis over functioneren. Nu al kapot.
   Vaak reageren de toetsen niet en nu na twee jaar doet hij helemaal niets meer. Wijbellen niet veel dus daar ligt het niet aan. Niet aanbevolen.
   2.0
   0 10
  • Siemens Gigaset SL910A zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--54451529.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--54451530.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--54451531.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/4/siemens-gigaset-sl910a-black--101080654.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/5/siemens-gigaset-sl910a-black--101080655.jpg
   Siemens Gigaset SL910A zwart (10)
   3.5234166997966683 (4)
   Siemens Gigaset SL910A zwart
   Is een aantal keer uitgevallen , gereset door batterij te verwijderen, vooralsnog doet ie het weer
   Mooi product handig in gebruik , is een paar keer uitgevallen , door resetten van de batterij opgelost, hoop dat ie goed blijft doen aanwinst voor het interieur.
   8.7
   0 10
  • Doro Phone EASY 100W zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/1/4/doro-phone-easy-100w-18140214.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/8/9/doro-phone-easy-100w-black--23112289.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/0/7/doro-phone-easy-100w-black--96267407.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/4/3/doro-phone-easy-100w-black--100943243.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/9/9/doro-phone-easy-100w-17423099.jpg
   Doro Phone EASY 100W zwart (8)
   7.4 (1)
   Doro Phone EASY 100W zwart
   Prima telefoon die voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een telefoon voor ouderen
   Grote toetsen, heldere display.
   8.3
   0 10
  • Siemens Gigaset SL910A zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--54451529.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--54451530.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--54451531.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/4/siemens-gigaset-sl910a-black--101080654.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/5/siemens-gigaset-sl910a-black--101080655.jpg
   Siemens Gigaset SL910A zwart (10)
   3.5234166997966683 (4)
   Siemens Gigaset SL910A zwart
   Werkt bijzonder moeizaam en storings gevoelig
   Lijkt mooi maar werkt slecht in bediening van het toestel. Echte miskoop.
   4.7
   0 10
  • Profoon Telefoon
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/2/6/profoon-tx-800-17852726.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/9/0/profoon-tx-800-23195890.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/4/profoon-tx-800-analog-telephone-grey-101057294.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/5/profoon-tx-800-analog-telephone-grey-101057295.jpg
   Profoon Telefoon (6)
   5.846774193548387 (2)
   Profoon Telefoon
   Handig, mooi, maar véél te stille oproeptoon, daar geen Seniorentoestel
   Met geluid wordt waarschijnlijk gespreksgeluid bedoeld, maar hier wordt mogelijk wetenwillens het BELGELUID achtergelaten. De telefoon wordt verkocht als SENIORENTOESTEL, maar dan moet er minstens een LUIDE BEL opzitten, en geen onnozel fluittoontje, wat men op hoog niveau moeilijk hoort in een aanpalende kamer (en zeker "-'s nachts). Jammer. Daarom gebruik ik "geluidskwaliteit" om dit aan te klagen en geef een "5" !
   5.0
   0 10
  • Profoon TX-115 telefoon - Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/2/0/profoon-tx-115-1020.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/0/1/profoon-tx-115-18619601.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/0/4/profoon-tx-115-telephone-23997404.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/2/8/profoon-tx-115-telephone-24097928.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/4/8/profoon-tx-115-100936748.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/7/0/profoon-tx-115-100992970.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/7/1/profoon-tx-115-100992971.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/2/3/profoon-tx-115-101048023.jpg
   Profoon TX-115 telefoon - Zwart (26)
   6.6 (1)
   Profoon TX-115 telefoon - Zwart
   Zeer handig door het geheugen
   Gebruikersgemak niet voldoende. In de gebruiksaanwijzing staat nergens vermeld hoe een ingeprogrammeerd telefoonnummer uit het geheugen kan worden verwijderd! Hoe moet dat, Help!
   6.7
   0 10
  • Siemens Gigaset SL910A zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--54451529.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--54451530.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--54451531.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/4/siemens-gigaset-sl910a-black--101080654.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/5/siemens-gigaset-sl910a-black--101080655.jpg
   Siemens Gigaset SL910A zwart (10)
   3.5234166997966683 (4)
   Siemens Gigaset SL910A zwart
   Mooi uiterlijk met veel problemen!!
   Een half jaar in t bezit al 2x voor een langere periode voor reparatie weggeweest.
   3.7
   0 10
  • Profoon Telefoon
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/2/6/profoon-tx-800-17852726.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/9/0/profoon-tx-800-23195890.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/4/profoon-tx-800-analog-telephone-grey-101057294.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/5/profoon-tx-800-analog-telephone-grey-101057295.jpg
   Profoon Telefoon (6)
   5.846774193548387 (2)
   Profoon Telefoon
   Lekker makkelijk toestel
   Goed toestel, makkelijk instelbaar, duidelijke toetsen (ook voor "senioren").
   9.3
   0 10
  Huistelefoons 5.8 (15)
  0 - 48
  • Gigaset Siemens Gigsaset A220 Duo
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/7/6/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--33768276.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/7/6/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--35062176.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/3/2/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--40828432.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/8/1/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--100887981.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/2/6/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--101175426.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/2/7/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--101175427.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/2/8/gigaset-a220-tel-phone-sans-fil-duo-noir-4250366844497--101175428.jpg
   Gigaset Siemens Gigsaset A220 Duo (93)
   Gigaset Siemens Gigsaset A220 Duo
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Profoon PDX-1100 dect telefoon Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/6/0/profoon-telefoon-pdx-1110-single-60629860.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/2/3/profoon-telefoon-pdx-1110-single-71765523.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/4/5/profoon-telefoon-pdx-1110-single-100106845.jpg
   Profoon PDX-1100 dect telefoon Zwart (55)
   Profoon PDX-1100 dect telefoon Zwart
   Conrad.be Conrad.be
   8.249596817110044 (321)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   22.94, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.249596817110044 (321)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   22.94, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Gigaset DA310 zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/0/7/gigaset-da310-black--19863807.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/8/8/gigaset-da310-black--19864088.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/9/4/gigaset-da310-black--23308994.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/9/5/gigaset-da310-black--23308995.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/9/6/gigaset-da310-black--23308996.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/9/9/gigaset-da310-black--25061299.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/0/1/gigaset-da310-black--98746701.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/0/2/gigaset-da310-black--98746702.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/5/2/gigaset-da310-black--101102152.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/5/3/gigaset-da310-black--101102153.jpg
   Gigaset DA310 zwart (55)
   Gigaset DA310 zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   21.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   21.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Profoon TX-115 telefoon - Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/2/0/profoon-tx-115-1020.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/0/1/profoon-tx-115-18619601.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/0/4/profoon-tx-115-telephone-23997404.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/2/8/profoon-tx-115-telephone-24097928.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/4/8/profoon-tx-115-100936748.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/7/0/profoon-tx-115-100992970.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/7/1/profoon-tx-115-100992971.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/2/3/profoon-tx-115-101048023.jpg
   Profoon TX-115 telefoon - Zwart (26)
   6.6 (1)
   Profoon TX-115 telefoon - Zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   19.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   19.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • AEG Voxtel D505 Twin Nummerherkenning Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/5/3/aeg-voxtel-d505-58934153.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/8/3/aeg-voxtel-d505-twin-caller-id-black-71062083.jpg
   AEG Voxtel D505 Twin Nummerherkenning Zwart (39)
   AEG Voxtel D505 Twin Nummerherkenning Zwart
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Philips Luceo M6601 - DECT Telefoon - Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/2/4/avanto-m6601wb-31777824.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/2/7/avanto-m6601wb-31777827.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/2/8/avanto-m6601wb-31777828.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/3/7/avanto-m6601wb-31777837.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/8/8/philips-m6601wb-58932388.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/0/philips-luceo-design-cordless-phone-73190280.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/1/philips-luceo-design-cordless-phone-73190281.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/2/philips-luceo-design-cordless-phone-73190282.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/3/philips-luceo-design-cordless-phone-73190283.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/4/philips-luceo-design-cordless-phone-73190284.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/5/philips-luceo-design-cordless-phone-73190285.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/6/philips-luceo-design-cordless-phone-73190286.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/7/philips-luceo-design-cordless-phone-73190287.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/8/philips-luceo-design-cordless-phone-73190288.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/9/philips-luceo-design-cordless-phone-73190289.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/9/0/philips-luceo-design-cordless-phone-73190290.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/9/1/philips-luceo-design-cordless-phone-73190291.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/9/2/philips-luceo-design-cordless-phone-73190292.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/9/3/philips-luceo-design-cordless-phone-73190293.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/4/8/philips-luceo-design-cordless-phone-m6601wb-22-79963848.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/4/1/4/philips-luceo-design-cordless-phone-m6601wb-22-82354414.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/0/9/philips-luceo-design-cordless-phone-m6601wb-22-101158709.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/1/0/philips-luceo-design-cordless-phone-m6601wb-22-101158710.jpg
   Philips Luceo M6601 - DECT Telefoon - Wit (39)
   Philips Luceo M6601 - DECT Telefoon - Wit
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Profoon telefoon D-SIGN Graham
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/2/1/profoon-d-sign-graham-21438021.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/1/8/profoon-d-sign-graham-23987718.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/1/9/profoon-d-sign-graham-23987719.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/0/2/profoon-d-sign-graham-analog-black-76185802.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/0/3/profoon-d-sign-graham-analog-black-76185803.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/6/7/profoon-d-sign-graham-analog-telephone-black-96039467.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/6/8/profoon-d-sign-graham-analog-telephone-black-96039468.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/0/5/profoon-d-sign-graham-analog-telephone-black-101102605.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/0/6/profoon-d-sign-graham-analog-telephone-black-101102606.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/0/8/profoon-d-sign-graham-analog-telephone-black-101102608.jpg
   Profoon telefoon D-SIGN Graham (10)
   Profoon telefoon D-SIGN Graham
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   38.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   38.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Gigaset SL450HX - Single DECT Telefoon - Zilver
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/8/0/gigaset-sl450h-zwart-72202180.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/3/2/4/gigaset-sl450h-zwart-77969324.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/6/7/gigaset-sl450h-zwart-85042367.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/2/3/4/gigaset-sl450h-zwart-99309234.jpg
   Gigaset SL450HX - Single DECT Telefoon - Zilver (17)
   Gigaset SL450HX - Single DECT Telefoon - Zilver
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Gigaset E260 Duo Analog/DECT telephone Nummerherkenning Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/5/1/gigaset-e260-duo-analog-dect-caller-id-white-71527251.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/3/6/gigaset-e260-duo-analog-dect-caller-id-white-71742736.jpg
   Gigaset E260 Duo Analog/DECT telephone Nummerherkenning Wit (24)
   Gigaset E260 Duo Analog/DECT telephone Nummerherkenning Wit
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Profoon PDX-900 dect telefoon Wit/rood
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/4/5/profoon-pdx-900rd-single-dect-telefoon-58934045.jpg
   Profoon PDX-900 dect telefoon Wit/rood (21)
   Profoon PDX-900 dect telefoon Wit/rood
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   22.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   22.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Philips Linea Draadloze telefoon, V-model M3552W/22
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/5/7/philips-m350-trio-dect-telefoon-wit-88894357.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/2/6/philips-m350-trio-dect-telefoon-wit-89940826.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/1/4/philips-linea-m3552w-dect-telephone-caller-id-white-95969114.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/8/3/philips-m350-trio-dect-telefoon-wit-90642283.jpg
   Philips Linea Draadloze telefoon, V-model M3552W/22 (12)
   Philips Linea Draadloze telefoon, V-model M3552W/22
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Philips M3501W/22 Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/0/6/philips-m350-duo-dect-telefoon-wit-89940806.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/0/7/philips-m3501w-22-telephone-92547807.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/0/8/philips-m3501w-22-telephone-92547808.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/0/9/philips-m3501w-22-telephone-92547809.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/1/0/philips-m3501w-22-telephone-92547810.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/1/1/philips-m3501w-22-telephone-92547811.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/1/2/philips-m3501w-22-telephone-92547812.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/3/3/philips-m350-duo-dect-telefoon-wit-90642133.jpg
   Philips M3501W/22 Wit (20)
   Philips M3501W/22 Wit
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Philips XL4901S/22
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/2/2/3/philips-cordless-phone-xl4901s-22-32569223.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/2/2/5/philips-cordless-phone-xl4901s-22-32569225.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/3/9/philips-cordless-phone-xl4901s-22-33666639.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/7/6/philips-dect-xl4901-silver-gsm-ptxl4901s--34018776.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/8/1/philips-dect-xl4901-silver-gsm-ptxl4901s--34018781.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/2/3/philips-cordless-phone-72340023.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/5/6/philips-cordless-phone-73192556.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/5/7/philips-cordless-phone-73192557.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/5/8/philips-cordless-phone-73192558.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/5/9/philips-cordless-phone-73192559.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/6/0/philips-cordless-phone-73192560.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/6/1/philips-cordless-phone-73192561.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/2/6/philips-cordless-phone-xl4901s-22-100942226.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/1/1/philips-cordless-phone-xl4901s-22-101164811.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/1/2/philips-cordless-phone-xl4901s-22-101164812.jpg
   Philips XL4901S/22 (20)
   Philips XL4901S/22
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   43.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   43.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Doro Phone EASY 100W DUO wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/7/5/doro-phone-easy-100w-duo-19814975.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/6/5/doro-phone-easy-100w-duo-white--23209165.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/2/8/doro-phone-easy-100w-duo-white--96267428.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/2/9/doro-phone-easy-100w-duo-white--96267429.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/3/0/doro-phone-easy-100w-duo-white--96267430.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/3/1/doro-phone-easy-100w-duo-white--96267431.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/3/doro-phone-easy-100w-duo-white--101113773.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/4/doro-phone-easy-100w-duo-white--101113774.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/5/doro-phone-easy-100w-duo-white--101113775.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/0/doro-phone-easy-100w-duo-17423100.jpg
   Doro Phone EASY 100W DUO wit (11)
   Doro Phone EASY 100W DUO wit
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   53.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   53.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Panasonic Telefoon Draagbaar KX-TG6812BLB
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/6/3/panasonic-kx-tg6812-23167663.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/0/panasonic-kx-tg6812-101108300.jpg
   Panasonic Telefoon Draagbaar KX-TG6812BLB (18)
   Panasonic Telefoon Draagbaar KX-TG6812BLB
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   67.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   67.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Gigaset DA710 DECT Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/6/3/siemens-gigaset-da710-eu-30218763.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/3/gigaset-da710-dect-black-101121983.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/4/gigaset-da710-dect-black-101121984.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/5/gigaset-da710-dect-black-101121985.jpg
   Gigaset DA710 DECT Zwart (18)
   Gigaset DA710 DECT Zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   51.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   51.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Philips D4654B/22 Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/2/2/philips-d465-quattro-dect-telefoon-zwart-88891122.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/0/7/philips-d465-quattro-dect-telefoon-zwart-89940807.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/1/2/philips-d4654b-dect-telephone-caller-id-black-95969112.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/1/3/philips-d4654b-dect-telephone-caller-id-black-95969113.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/5/9/philips-d465-quattro-dect-telefoon-zwart-90642159.jpg
   Philips D4654B/22 Zwart (25)
   Philips D4654B/22 Zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Doro Aktions Noppe 5548
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/9/5/lego-duplo-aktions-noppe-5548-30256095.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/7/1/doro-phoneeasy-100w-duo-101099871.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/7/2/doro-phoneeasy-100w-duo-101099872.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/7/3/doro-phoneeasy-100w-duo-101099873.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/7/4/doro-phoneeasy-100w-duo-101099874.jpg
   Doro Aktions Noppe 5548 (10)
   Doro Aktions Noppe 5548
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Panasonic Draadloze telefoon Trio
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/4/0/panasonic-kx-tgc213-31779140.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/8/5/panasonic-kx-tgc213-33581485.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/9/4/panasonic-kxtgc213blb-trio-black-pakxtgc213blb--46193594.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/9/5/panasonic-kxtgc213blb-trio-black-pakxtgc213blb--46193595.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/0/6/panasonic-kx-tgc213-101158706.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/0/7/panasonic-kx-tgc213-101158707.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/0/8/panasonic-kx-tgc213-101158708.jpg
   Panasonic Draadloze telefoon Trio (16)
   Panasonic Draadloze telefoon Trio
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Philips MIRA Draadloze -telefoon M5602WG/22
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/2/0/5/philips-mira-m5602wg-22-caller-id-black-white-telephone-69799205.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/1/9/philips-mira-m5602wg-22-caller-id-black-white-telephone-73205619.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/2/0/philips-mira-m5602wg-22-caller-id-black-white-telephone-73205620.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/2/3/philips-mira-m5602wg-22-caller-id-black-white-telephone-74640623.jpg
   Philips MIRA Draadloze -telefoon M5602WG/22 (15)
   Philips MIRA Draadloze -telefoon M5602WG/22
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Gigaset A250A Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/3/1/gigaset-a250a-zwart-68851431.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/4/1/gigaset-a250a-zwart-76945841.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/8/5/gigaset-a250a-zwart-99640785.jpg
   Gigaset A250A Zwart (13)
   Gigaset A250A Zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Philips Draadloze telefoon D1403B/22
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/5/6/philips-d1403-trio-dect-telefoon-zwart-91235756.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/5/7/philips-d1403-trio-dect-telefoon-zwart-91235757.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/4/9/philips-d1403-trio-dect-telefoon-zwart-95531149.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/1/5/philips-d1403b-dect-telephone-caller-id-black-95969115.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/1/6/philips-d1403b-dect-telephone-caller-id-black-95969116.jpg
   Philips Draadloze telefoon D1403B/22 (13)
   Philips Draadloze telefoon D1403B/22
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   64.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   64.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Profoon Telefoon Tx650 Black
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/2/2/profoon-tx-650-15895922.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/0/9/profoon-tx-650-23188509.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/1/0/profoon-tx-650-23188510.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/5/5/profoon-tx-650-analog-telephone-caller-id-black-silver-101057255.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/5/7/profoon-tx-650-analog-telephone-caller-id-black-silver-101057257.jpg
   Profoon Telefoon Tx650 Black (12)
   Profoon Telefoon Tx650 Black
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Alcatel Draadloze telefoon D185 Single Wit/Groen
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/9/7/alcatel-tel-phone-sans-fil-d185-single-blanc-vert-89623497.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/4/3/alcatel-tel-phone-sans-fil-d185-single-blanc-vert-99575943.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/3/9/alcatel-tel-phone-sans-fil-d185-single-blanc-vert-94160839.jpg
   Alcatel Draadloze telefoon D185 Single Wit/Groen (11)
   Alcatel Draadloze telefoon D185 Single Wit/Groen
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Gigaset DECT set A150 TRIO (zwart)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/3/3/gigaset-dect-set-a150-trio-zwart--64084133.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/8/2/gigaset-dect-set-a150-trio-zwart--76627682.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/1/4/gigaset-dect-set-a150-trio-zwart--99640714.jpg
   Gigaset DECT set A150 TRIO (zwart) (11)
   Gigaset DECT set A150 TRIO (zwart)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54.8, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54.8, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Profoon TX-105 Bedrade analoge telefoon Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/3/7/profoon-tx-105-10837.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/0/3/profoon-tx-105-telephone-anthracite-23071603.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/2/7/profoon-tx-105-telephone-anthracite-101050927.jpg
   Profoon TX-105 Bedrade analoge telefoon Zwart (16)
   Profoon TX-105 Bedrade analoge telefoon Zwart
   Conrad.be Conrad.be
   8.249596817110044 (321)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   17.94, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.249596817110044 (321)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   17.94, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
  • Gigaset Elements Gigaset A150A Trio Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/3/8/gigaset-elements-gigaset-a150a-trio-zwart-70110738.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/5/5/gigaset-elements-gigaset-a150a-trio-zwart-99640755.jpg
   Gigaset Elements Gigaset A150A Trio Zwart (10)
   Gigaset Elements Gigaset A150A Trio Zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Gigaset C530A Duo
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/1/0/gigaset-c530a-duo-23349810.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/5/4/gigaset-c530a-duo-23373454.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/5/8/gigaset-c530a-duo-101109458.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/5/9/gigaset-c530a-duo-101109459.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/2/8/gigaset-c530a-duo-21443328.jpg
   Gigaset C530A Duo (6)
   Gigaset C530A Duo
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   96, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   96, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Gigaset A415 DUO Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/1/9/gigaset-a415-duo-white--22761119.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/1/5/gigaset-a415-duo-white--100746315.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/3/gigaset-a415-duo-white--101116693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/4/gigaset-a415-duo-white--101116694.jpg
   Gigaset A415 DUO Wit (6)
   Gigaset A415 DUO Wit
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   51.59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   51.59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Panasonic KX-TG6813BLB Triple Digitale Dect Black
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/5/2/panasonic-kx-tg6813-blb-23976552.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/9/9/panasonic-kx-tg6813-101119499.jpg
   Panasonic KX-TG6813BLB Triple Digitale Dect Black (14)
   Panasonic KX-TG6813BLB Triple Digitale Dect Black
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   81.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   81.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Philips D2351 - Single DECT telefoon met Antwoordapparaat - Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/0/1/philips-cordless-phone-with-answering-machine-d2351b-22-45902101.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/1/3/philips-cordless-phone-with-answering-machine-d2351b-22-48162813.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/3/3/philips-cordless-phone-with-answering-machine-d2351b-22-48930833.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/5/6/philips-d2351b-22-50102156.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/1/6/philips-cordless-phone-with-answering-machine-72343216.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/1/7/philips-cordless-phone-with-answering-machine-72343217.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/9/philips-cordless-phone-with-answering-machine-73199889.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/0/philips-cordless-phone-with-answering-machine-73199890.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/1/philips-cordless-phone-with-answering-machine-73199891.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/2/philips-cordless-phone-with-answering-machine-73199892.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/8/5/philips-cordless-phone-with-answering-machine-d2351b-22-100943485.jpg
   Philips D2351 - Single DECT telefoon met Antwoordapparaat - Zwart (14)
   Philips D2351 - Single DECT telefoon met Antwoordapparaat - Zwart
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Panasonic Draadloze telefoon Duo
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/3/1/panasonic-kx-tgc212-33588731.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/9/3/panasonic-kxtgc212blb-duo-black-pakxtgc212blb--46193593.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/2/3/panasonic-kx-tgc212-101159723.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/2/4/panasonic-kx-tgc212-101159724.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/2/5/panasonic-kx-tgc212-101159725.jpg
   Panasonic Draadloze telefoon Duo (14)
   Panasonic Draadloze telefoon Duo
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Panasonic KX-TG 6811 Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/5/5/panasonic-kx-tg-6811-20599055.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/1/2/panasonic-kx-tg-6811-20599712.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/0/7/panasonic-kx-tg-6811-black--21821707.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/3/1/5/panasonic-kx-tg-6811-black--23349315.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/3/1/6/panasonic-kx-tg-6811-black--23349316.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/3/1/7/panasonic-kx-tg-6811-black--23349317.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/0/0/panasonic-kx-tg-6811-black--101107900.jpg
   Panasonic KX-TG 6811 Zwart (9)
   Panasonic KX-TG 6811 Zwart
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Gigaset Elements Gigaset A150A Duo Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/3/0/4/gigaset-elements-gigaset-a150a-duo-zwart-61381304.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/1/0/gigaset-elements-gigaset-a150a-duo-zwart-76945710.jpg
   Gigaset Elements Gigaset A150A Duo Zwart (9)
   Gigaset Elements Gigaset A150A Duo Zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Philips Linea Draadloze telefoon, V-model M3501B/22
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/3/4/philips-m350-dect-telefoon-zwart-88883434.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/0/3/philips-linea-m3501b-dect-telephone-caller-id-black-95969103.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/0/4/philips-linea-m3501b-dect-telephone-caller-id-black-95969104.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/0/5/philips-linea-m3501b-dect-telephone-caller-id-black-95969105.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/0/6/philips-linea-m3501b-dect-telephone-caller-id-black-95969106.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/0/7/philips-linea-m3501b-dect-telephone-caller-id-black-95969107.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/0/8/philips-linea-m3501b-dect-telephone-caller-id-black-95969108.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/0/9/philips-linea-m3501b-dect-telephone-caller-id-black-95969109.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/1/0/philips-linea-m3501b-dect-telephone-caller-id-black-95969110.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/1/1/philips-linea-m3501b-dect-telephone-caller-id-black-95969111.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/6/8/philips-m350-dect-telefoon-zwart-90641868.jpg
   Philips Linea Draadloze telefoon, V-model M3501B/22 (9)
   Philips Linea Draadloze telefoon, V-model M3501B/22
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Profoon PDX7900 DECT telefoon
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/3/2/1/profoon-pdx-7900-telephone-33759321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/3/2/2/profoon-pdx-7900-telephone-33759322.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/9/6/profoon-pdx-7900-telephone-45839596.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/9/7/profoon-pdx-7900-telephone-96039497.jpg
   Profoon PDX7900 DECT telefoon (13)
   Profoon PDX7900 DECT telefoon
   Blokker.be Blokker.be
   21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Blokker.be Blokker.be
   21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Topcom Ts-5611
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/3/0/7/topcom-sologic-b935-17941307.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/0/1/topcom-sologic-b935-18349401.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/1/5/topcom-sologic-b935-18537715.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/7/0/topcom-sologic-b935-23110370.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/7/1/topcom-sologic-b935-23110371.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/7/2/topcom-sologic-b935-23110372.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/8/5/topcom-sologic-b935-25219485.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/8/7/topcom-sologic-b935-25219487.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/8/8/topcom-sologic-b935-25219488.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/2/1/topcom-ts-5611-picture-key-telephone-sologic-b935-101075721.jpg
   Topcom Ts-5611 (5)
   Topcom Ts-5611
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   68, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   68, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Doro Phone EASY 100W zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/1/4/doro-phone-easy-100w-18140214.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/8/9/doro-phone-easy-100w-black--23112289.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/0/7/doro-phone-easy-100w-black--96267407.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/4/3/doro-phone-easy-100w-black--100943243.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/9/9/doro-phone-easy-100w-17423099.jpg
   Doro Phone EASY 100W zwart (8)
   7.4 (1)
   Doro Phone EASY 100W zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Panasonic KX-TGA681EXB Uitbreiding
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/1/9/panasonic-kx-tga681-21435019.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/7/8/panasonic-kx-tga681-23157678.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/7/9/panasonic-kx-tga681-23157679.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/8/0/panasonic-kx-tga681-23157680.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/0/5/panasonic-kx-tga681-101109505.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/0/7/panasonic-kx-tga681-101109507.jpg
   Panasonic KX-TGA681EXB Uitbreiding (8)
   Panasonic KX-TGA681EXB Uitbreiding
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Fysic FX-6000 Big Button Dect Telefoon Extra groot verlicht display, grote toetsen en luid gespreksvolume Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/9/6/fysic-fx-6000-18664196.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/2/2/fysic-fx-6000-23128722.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/6/4/fysic-fx-6000-dect-caller-id-black-telephone-100755064.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/4/2/fysic-fx-6000-dect-caller-id-black-telephone-101080242.jpg
   Fysic FX-6000 Big Button Dect Telefoon Extra groot verlicht display, grote toetsen en luid gespreksvolume Zwart (3)
   Fysic FX-6000 Big Button Dect Telefoon Extra groot verlicht display, grote toetsen en luid gespreksvolume Zwart
   Conrad.be Conrad.be
   8.249596817110044 (321)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   40.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.249596817110044 (321)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   40.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • Philips D4653B/22 Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/4/7/philips-d4653b-22-dect-telephone-caller-id-black-telephone-98369647.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/4/8/philips-d4653b-22-dect-telephone-caller-id-black-telephone-98369648.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/4/9/philips-d4653b-22-dect-telephone-caller-id-black-telephone-98369649.jpg
   Philips D4653B/22 Zwart (11)
   Philips D4653B/22 Zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Doro PhoneEasy 331ph
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/9/doro-phone-easy-331ph-14634539.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/4/0/doro-phone-easy-331ph-19814940.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/7/8/doro-phone-easy-331ph-23096278.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/1/doro-phone-easy-331ph-23103441.jpg
   Doro PhoneEasy 331ph (7)
   Doro PhoneEasy 331ph
   Conrad.be Conrad.be
   8.249596817110044 (321)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   35.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.249596817110044 (321)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   35.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
  • Philips M7701B + Zilveren Hoes
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/8/8/philips-m7701b-zilveren-hoes-99642088.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/2/4/philips-m7701b-zilveren-hoes-90579924.jpg
   Philips M7701B + Zilveren Hoes (7)
   Philips M7701B + Zilveren Hoes
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Fysic Fx-7000
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/3/8/fysic-fx-7000-telephone-32409038.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/1/9/fysic-fx-7000-telephone-33593619.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/8/7/fysic-fx-7000-telephone-45312987.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/4/0/fysic-fx-7000-telephone-46174640.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/3/fysic-fx-7000-telephone-101160173.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/4/fysic-fx-7000-telephone-101160174.jpg
   Fysic Fx-7000 (7)
   Fysic Fx-7000
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Doro Comfort 4005
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/8/2/doro-comfort-4005-combo-19732682.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/0/3/doro-comfort-4005-combo-23312603.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/0/4/doro-comfort-4005-combo-23312604.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/0/5/doro-comfort-4005-combo-23312605.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/4/9/doro-comfort-4005-analog-dect-telephone-caller-id-black-101094849.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/5/0/doro-comfort-4005-analog-dect-telephone-caller-id-black-101094850.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/4/9/doro-comfort-4005-combo-19712049.jpg
   Doro Comfort 4005 (7)
   Doro Comfort 4005
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   81.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   81.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Siemens Gigaset SL910A zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/7/7/siemens-gigaset-sl910a-18607477.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/1/siemens-gigaset-sl910a-18697091.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/4/siemens-gigaset-sl910a-black--23125744.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/5/siemens-gigaset-sl910a-black--23125745.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/6/siemens-gigaset-sl910a-black--23125746.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--23309629.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--23309630.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--23309631.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/2/siemens-gigaset-sl910a-black--23309632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/3/siemens-gigaset-sl910a-black--23309633.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/2/9/siemens-gigaset-sl910a-black--54451529.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/3/0/siemens-gigaset-sl910a-black--54451530.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/3/1/siemens-gigaset-sl910a-black--54451531.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/4/siemens-gigaset-sl910a-black--101080654.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/5/siemens-gigaset-sl910a-black--101080655.jpg
   Siemens Gigaset SL910A zwart (10)
   3.5234166997966683 (4)
   Siemens Gigaset SL910A zwart
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Profoon Telefoon
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/2/6/profoon-tx-800-17852726.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/9/0/profoon-tx-800-23195890.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/4/profoon-tx-800-analog-telephone-grey-101057294.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/5/profoon-tx-800-analog-telephone-grey-101057295.jpg
   Profoon Telefoon (6)
   5.846774193548387 (2)
   Profoon Telefoon
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Philips D1452 - Duo DECT telefoon met antwoordapparaat - Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/9/3/philips-d1452b-22-dect-telephone-caller-id-black-telephone-90208493.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/9/4/philips-d1452b-22-dect-telephone-caller-id-black-telephone-90208494.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/9/5/philips-d1452b-22-dect-telephone-caller-id-black-telephone-90208495.jpg
   Philips D1452 - Duo DECT telefoon met antwoordapparaat - Zwart (9)
   Philips D1452 - Duo DECT telefoon met antwoordapparaat - Zwart
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.72/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  2 8
  • teamvergelijk@vergelijk.be