x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er Huistelefoons verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  Vaste telefoon

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in Huistelefoon categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  Vaste telefoon kopen

  • Algemene informatie

   Een vast toestel in de huiskamer is bij veel mensen al jaren standaard. Ondanks dat bijna alle Nederlanders tegenwoordig een mobieltje hebben, groeien de technieken van de huistelefoons nog steeds. Zo is sms'en bijvoorbeeld ook mogelijk. Jij bent op zoek naar een vaste telefoon en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een telefoon.Vergelijk hier vaste telefoons!

   Aanbieders van huistelefoonsets zijn: Aeg, Cisco, Fysic, KPN, Motorola, Panasonic, Philips, Profoon, Siemens, Tiptel en Topcom.

   Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

   Eigenschappen thuistelefoons:

   • Draadgebonden vs draadloos: draad of draadloos maakt geen verschil in spraak- en verbindingskwaliteit of in de meeste andere snufjes, maar draadloze toestellen geven natuurlijk wel een grotere bewegingsvrijheid en hebben een aantal extra mogelijkheden.
   • Bereik vaste telefoon: de maximaal mogelijke afstand tussen handsets en basisstation is afhankelijk van het bereik.
   • Handsets: bij elk type basisstation zijn bijbehorende typen handsets aan te schaffen.  Je kunt eventueel achteraf nog extra losse handsets aanschaffen tot aan het maximale aantal handsets per basisstation. Let er wel op dat handset en basisstation compatibel zijn en dat losse handsets niet werken zonder aansluiting op een bijpassend basisstation. Het is dus zinloos alleen een losse handset te kopen.
   • Antwoordapparaat
   • Intern telefoonboek

   Vergelijk hier vaste telefoons!Functies thuistelefoons

   • Intern doorschakelen: met meerdere handsets kun je gebruik maken van de mogelijkheid intern door te schakelen. Met deze functie kunnen de handsets vaak als walkietalkies functioneren en het mooie is dat interne gesprekken gratis zijn.
   • Babyfoonfunctie: een voortzetting op deze functie is om de draadloze telefoon als babyfoon te gebruiken. Als dit ondersteund wordt, geeft een in de kinderkamer achtergelaten handset alle geluiden door naar een intern óf extern telefoonnummer. Op het moment dat de baby begint te huilen, word je dus gebeld. Het mooie van het opgeven van een extern nummer is dat je jouw mobiele telefoonnummer op kunt geven, waardoor je met een gerust hart even de deur uit kan.
   • Sms of MMS: met sommige toestellen kan je sms'en, of zelfs MMS'jes (multi media messages) of e-mail versturen.
   • Handfree: met een handfree functie waarbij je de beller op de speaker kunt zetten, eventueel gecombineerd met voice-dialing.
   • Voice-dialing: het draaien van nummers op gesproken commando.
   • Nummerherhaling en sneltoetsen: met deze functies kun je met een druk op de knop personen bellen die je vaak belt.

   Nummerweergave
   Nummerherkenning, bijvoorbeeld, waarbij je de naam te zien krijgt van de beller voor je opneemt, kan heel handig zijn om belangrijke telefoontjes eruit te pikken en minder gewenste bellers te vermijden. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn:

   • DTMF en
   • FSK.

   KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel met allerlei extra functies koopt, is het dus raadzaam om bij jouw provider te informeren of deze alle extra mogelijkheden wel ondersteunt. Deze extra services zitten vaak niet in een standaard abonnement, daar zul je meer voor moeten betalen.

   Analoog of ISDNVergelijk hier alle vaste telefoons!
   Tenslotte kun je afhankelijk van de aansluiting kiezen uit een analoge telefoon of een ISDN-telefoon. ISDN-telefoons kunnen maximaal voordeel halen uit jouw ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen een aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld privé- en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen. Telefooncentrales van bedrijven werken tegenwoordig ook met VOIP (of Voice over IP). Dit is een nieuwe technologie die gebruik maakt van het Internet of een ander IP-netwerk. Kijk voor meer informatie bij de categorie VOIP.

   Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je kijken bij de verklarende woordenlijst. Heb je nog vragen, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

   Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier vaste telefoons!Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
   Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
   Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?
   Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
   Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?

   Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

   Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
   Een draadloze handset functioneert alleen als hij binnen het maximale bereik van het basisstation is. Om verder van huis te bellen heb je dus een gsm nodig. Ook qua tarief zijn draadloze telefoons gewoon vaste telefoons, d.w.z. dat bellen naar een mobiel duurder is dan wanneer je per mobiel belt. Wel hebben tegenwoordig steeds meer vaste telefoons functies die voornamelijk bekend zijn van de gsm zoals sms'en, MMS'en, e-mail of een ingebouwde camera.

   Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
   Als de vaste telefoon van je keuze de babyfoon- of ruimtebewakingsfunctie ondersteunt, kun je de telefoon inderdaad als babyfoon gebruiken. Je kunt dan een handset bij de baby plaatsen en een intern of extern (bijvoorbeeld mobiel) nummer ingeven. Op het moment dat de baby geluid produceert dat boven een bepaald niveau uitkomt, belt de handset vanzelf het opgegeven nummer. Superhandig!

   Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?Vergelijk hier vaste telefoons!
   Nee. Of een toestel nummer herkenning biedt, staat aangegeven onder nummerherkenning (CLIP). Het overgrote deel van de toestellen ondersteunt deze functie wel. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel koopt, is het dus raadzaam om bij je provider te informeren of deze de ondersteunde nummerherkenning wel aanbiedt.

   Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
   ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

   Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?
   De meeste toestellen bieden de mogelijkheid extra handhelds aan te sluiten op het basisstation tot een bepaald maximum. Let er wel op dat alleen bijbehorende typen handhelds op een basisstation aangesloten kunnen worden. Raadpleeg hiervoor de site van de fabrikant.

   Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier vaste telefoons!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over thuistelefoons.

   Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

   Aansluiting
   Hier staat het type aansluiting weergegeven: ISDN of analoog. ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting, doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

   Aansluiting headset
   Dit veld geeft aan of je een headset op de telefoon aan kunt sluiten en op deze manier 'handsfree' kunt bellen.

   Aantal belsignalen
   Geeft aan of de telefoon verschillende belsignalen kan laten horen. Behalve leuk voor de afwisseling en prettig voor de oren, is het handig om bijvoorbeeld je favoriete (of juist te vermijden) bellers hun eigen signaal te geven.

   Analoge aansluiting
   Met een analoge telefoonaansluiting kun je maximaal één gesprek tegelijk voeren. De inbelsnelheid van een modem op een analoge verbinding is maximaal 56 kilobit per seconde. In combinatie met een ADSL-abonnement kunnen hogere snelheden gehaald worden, afhankelijk van het ADSL-abonnement dat je bij je internetprovider hebt afgesloten.

   Antenne ingebouwd
   Dit veld geeft aan of de antenne van het toestel zichtbaar is of dat deze is weggewerkt in de behuizing. Of je kiest voor een ingebouwde of een uitgebouwde antenne hangt puur af van je cosmetische wensen. De kwaliteit en het bereik van ingebouwde antennes is gelijk aan die van uitgebouwde antennes.

   Antwoordmachine
   Als er in een toestel een antwoordmachine is ingebouwd, dan kunnen bellers berichten inspreken als je even niet in de buurt bent of even geen zin hebt om de telefoon op te nemen. Vaak bieden telecomaanbieders ook de mogelijkheid om een voice-mail op afstand te gebruiken. Jouw voice-mailberichten worden dan op afstand opgeslagen en je kunt deze dan afluisteren door een daarvoor bestemd telefoonnummer te bellen.

   Babyfoon
   Dit wordt ook wel ruimtebewaking genoemd. Je kunt een handset achterlaten in de kinderkamer die vervolgens alle geluidsignalen doorgeeft aan een ander toestel (intern of extern).

   Beltonen toevoegen
   Bij sommige toestellen kun je zelf(gemaakte) nieuwe beltonen invoeren.

   Bluetooth
   Geeft aan of de telefoon via een radiofrequentie in verbinding kan staan met andere apparaten binnen een afstand van 10-100 meter. Denk bijvoorbeeld aan bellen via een mobiele telefoon (van mobiel naar mobiel is goedkoper), het gebruik van een bluetooth headset of verbinding maken met jouw PDA of notebook.

   Conferentietelefoon
   Conferentietelefoons of vergadertelefoons zijn telefoons die garant staan voor een goede geluidskwaliteit. Sommige modellen hebben soms meerdere microfoons om dit geluid in een grotere ruimte te kunnen garanderen. De meeste conferentietelefoons hebben een ingebouwde ruisonderdrukking.

   DECT-technologie
   DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en is een technologie die draadloze telefonie mogelijk maakt in en om het huis. Op een basisstation kunnen maximaal acht toestellen worden aangesloten. Encryptie maakt het afluisteren vrijwel onmogelijk. DECT kan alleen toegepast worden op spraakoverdracht en niet op data-overdracht.

   Draadgebonden telefoons
   Bij een draadgebonden telefoon is de hoorn door middel van een snoer met het toestel verbonden.

   Draadloze telefoons
   Draadloze telefoons voor gebruik binnenshuis bieden de mogelijkheid om in en rond het huis draadloos te kunnen telefoneren. De handset is dan meestal door middel van de DECT- of de bluetoothtechnologie met het basisstation verbonden. Het basisstation daarentegen moet wel met een telefoonkabel aan de vaste aansluiting worden gekoppeld.

   E-mail
   Dit veld geeft aan of de telefoon in staat is om e-mailtjes te versturen, zonder daartoe externe Java-applicaties te hoeven installeren.


   Handset
   De handset is de hoorn van de draadloze telefoon. Op de handset zijn alle functies geïnstalleerd die je normaal gesproken op het vaste toestel vindt. Zo kun je rechtsreeks op de handset het nummer intoetsen dat je wilt bellen.

   Handset locator Vergelijk hier vaste telefoons!
   Hiermee kun je vanuit het basisstation een geluidsignaal naar een handset sturen. Dit wordt ook wel 'paging' genoemd.

   Handsfree modus
   Dit veld geeft aan of de telefoon geschikt is om het spraakgeluid versterkt weer te geven via een speaker, zodat je de beller 'op de speaker' kunt zetten en je handen vrijhoudt.

   Huiscentrale
   Een huiscentrale is eigenlijk een kleine telefooncentrale.

   Intern doorverbinden
   Je kunt vanuit het basisstation gesprekken doorverbinden naar de handsets. Dit geeft vaak ook de mogelijkheid de handsets (gratis) als walkie-talkies te gebruiken.

   ISDN-aansluiting
   Een ISDN-aansluiting is een digitale aansluiting die gebruikt maakt van de normale telefoonaansluiting. In tegenstelling tot een analoge aansluiting kun je op een normale ISDN-aansluiting wel twee gesprekken tegelijk voeren. ISDN-2 biedt zelfs de mogelijkheid vier fax-, data- en of telefoonverbindingen tegelijkertijd te gebruiken. De verbinding bij ISDN wordt aanzienlijk sneller opgebouwd dan bij een analoge aansluiting, maar je hebt hier wel andere telefoonapparatuur voor nodig. Helaas is het niet mogelijk om een ADSL-verbinding met ISDN te combineren.

   Max. aantal handsets
   Het maximale aantal handsets dat op één basisstation kan worden aangesloten.

   MMS
   Met een zeer beperkt aantal vaste telefoons kun je ook MMS-berichten versturen (Multimedia Messaging Service). Deze toestellen beschikken dan ook over een ingebouwde camera. MMS zijn korte tekstberichten waar foto's, geluids- en videofragmenten aan toegevoegd kunnen worden.

   Nummerherhaling
   Dit veld geeft aan of het toestel over de mogelijkheid beschikt een aantal van de laatstgekozen nummers te onthouden, zodat je deze niet opnieuw hoeft in te toetsen.

   Nummerweergave CLIP
   Dit veld geeft aan of het toestel de inkomende bellers kan herkennen op basis van hun telefoonnummer en de naam van de beller op het scherm weergeeft. Er zijn verschillende systemen in omloop, zodat je goed moet letten op de compatibiliteit tussen het toestel en de provider.

   Oproepfilter
   Met een oproepfilter heb je de mogelijkheid bepaalde bellers of lijnen te blokkeren.

   Sms
   Via sms (Short Messaging Service) kun je met het vaste toestel berichtjes tot 160 tekens versturen naar gsm's of andere sms-ondersteunende vaste telefoons.

   Snelkiesfunctie
   Dit veld geeft aan of je nummers kunt voorprogrammeren onder toetsen. Zo kun je jouw partner bijvoorbeeld programmeren onder het cijfer 2, waarna je alleen voor 1 seconde de 2 ingedrukt hoeft te houden zodat de telefoon de verbinding gaat maken.

   Speakerfunctie
   Deze functie maakt het mogelijk het gesprek op de speaker te zetten. Je hoeft de hoorn dan niet vast te houden, waardoor je beide handen vrij hebt.

   Systeem
   Er zijn twee soorten nummerweergavesystemen in Nederland: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave.


   Technologie Vergelijk hier vaste telefoons!
   DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is een communicatiestandaard voor de verbinding tussen handsets en basisstation van draadloze telefoons. DECT-toestellen zijn beter beveiligd tegen afluisteren en functioneren stabieler dan de ouderwetse analoge toestellen. GAP-technologie is een onderdeel van DECT dat zorg draagt voor de registratie van handsets en het daadwerkelijke opbellen. Idealiter kunnen GAP-compatibele handhelds en basisstations van verschillende makelij op een minimum niveau samen functioneren.

   Uitvoering
   Alle draadloze modellen bestaan uit een basisstation met een aantal handhelds die je door het hele huis kunt gebruiken. Bij elk type basisstation zijn bijpassende typen handhelds aan te schaffen. Dit veld geeft weer hoeveel handhelds er door de winkelier bijgeleverd worden, je kunt naar keuze achteraf nog extra losse handhelds aanschaffen.

   Voicedialing
   Geeft aan of de telefoon in staat is spraak te herkennen, om daarmee nummers te bellen. Zo hoef je geen nummer in te tikken als je handsfree wilt bellen.

   Voicemailmelder
   De voicemailmelder geeft aan of er een bericht op jouw voicemail is ingesproken. Je hoeft dan nooit meer onnodig je voicemail te bellen.

   Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Gigaset
   • Seniorentelefoon
   • Draadloos (DECT) Draadloze handsets
   • VoIP (Internetbellen) Met VoIP kan je een telefoongesprek houden via het internet
   • Touchscreen Huistelefoons met touchscreen
   • Goedkoop
  Huistelefoons 5.846774193548387 (6)
  0 - 24
  • Yealink W73P IP telefoon Grijs TFT
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/248508393.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/226416478.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/234079559.jpg?ts=1
   Yealink Yealink W73P IP telefoon Grijs TFT W73P IP telefoon Grijs TFT W73P IP telefoon Grijs TFT Yealink W73P DECT telefoon (5)
   Yealink W73P IP telefoon Grijs TFT
   • 06938818308206
   5
   good_buy
   125.00 EUR
  • Philips D1602B/01- Draadloze DECT-telefoon met 2 handset, groot display (4,1 cm) en nummerherkenning - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160409227.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/254335190.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/252497562.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/252497566.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/252497563.jpg?ts=1
   Philips Philips D1602B/01- Draadloze DECT-telefoon met 2 handset, groot display (4,1 cm) en nummerherkenning - Zwart D1602B/01- Draadloze DECT-telefoon met 2 handset, groot display (4,1 cm) en nummerherkenning - Zwart D1602B/01- Draadloze DECT-telefoon met 2 handset, groot display (4,1 cm) en nummerherkenning - Zwart Philips D1602B/01- Draadloze DECT-telefoon met 2 handset, groot display (4,1 cm) en nummerherkenning - Zwart (16)
   Philips D1602B/01- Draadloze DECT-telefoon met 2 handset, groot display (4,1 cm) en nummerherkenning - Zwart
   • 04895229101029
   • D1602B/01
   2
   good_buy
   most_sold
   50.40 EUR
  • Panasonic KX-TG6811
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165241233.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136072570.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136072569.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136072562.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136072590.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic KX-TG6811 KX-TG6811 KX-TG6811 Aan de huistelefoon Panasonic KX-TG6811 raak je snel gewend. Op het LCD scherm van het toestel zie je onder andere door wie je gebeld wordt en wie je zelf belt. Je maakt de keuze uit één van de 120 opgeslagen contacten, zodat je geen telefoonnummers hoeft te onthouden. Het telefoneren op de KX-TG6811 doe je geruisloos dankzij de Noise Reduction functie. Zo hoor je je gesprekspartner beter wanneer de tv bij je aan staat of er mensen aan het praten zijn. Zet ongewenste telefoonnummers op de zwarte lijst en ze worden automatisch geblokkeerd wanneer ze jou proberen te bellen. De Panasonic KX-TG6811 wordt geleverd met 1 handset en breid je uit tot maximaal 6 handsets. Zo ben je op meerdere plekken in je huis beschikbaar. (6)
   Panasonic KX-TG6811
   • 05025232699124
   • 05025232699155
   • KX-TG6811NLB
   • KX-TG6811BLB
   4
   good_buy
   54.00 EUR
  • Fysic FX-8025
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103104170.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182518105.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182518102.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182517649.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145617370.jpg?ts=1
   Fysic Fysic FX-8025 FX-8025 FX-8025 Fysic FX-8025 Bureautelefoon + Dect handpost - met SOS knop, Groot verlicht display en (foto)toetsen (9)
   Fysic FX-8025
   • 08712412675388
   • FX-8025
   • 3920205
   3
   good_buy
   98.99 EUR
  • Gigaset Comfort 550HX Black
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/262739266.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/262739263.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/251519442.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset Comfort 550HX Black Comfort 550HX Black Comfort 550HX Black De Gigaset Comfort 550HX is geschikt voor zakelijk gebruik. Dit is een losse handset, je krijgt er dus geen basisstation bij meegeleverd. Danzkij de conference call functie bel je met meerdere personenen tegelijk. Ook verbind je gesprekken gemakkelijk intern door. In het ruime telefoonboek sla je tot 200 contacten op. Als één van die contacten je belt, zie je direct wie je aan de lijn krijgt dankzij de nummerherkenning. Je sluit tot 6 VoIP accounts aan om met dit toestel goedkoop via internet te bellen. (5)
   Gigaset Comfort 550HX Black
   • 04250366865829
   • 4250366865829
   • S30852H3051R104
   4
   good_buy
   68.38 EUR
  • Philips D4752B/01
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/223888570.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163049785.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/255857817.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/208390760.jpg?ts=1
   Philips Philips D4752B/01 D4752B/01 D4752B/01 Laag stralings- en stroomverbruik (7)
   Philips D4752B/01
   • 04895229101173
   • D4752B/01
   3
   good_buy
   74.48 EUR
  • Doro PhoneEasy 110 - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/245095090.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101517252.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158346333.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/225704842.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158346332.jpg?ts=1
   Doro Doro PhoneEasy 110 - Zwart PhoneEasy 110 - Zwart PhoneEasy 110 - Zwart Grote toetsen en groot display: de Doro PhoneEasy 110 is uitgerust met grote en goed gescheiden toetsen en een display met achtergrondverlichting van 23 x 38 mm met gemakkelijk leesbare tekens, wat geschikt is voor mensen met een slechtziendheid. Het display toont de naam van het telefooncontact wanneer je hem in het telefoonboek hebt opgeslagen. Toets voor herinnering en snelle nummering: gebruik de knop R om aan een contact te herinneren. Druk op en selecteer een nummer uit de laatste 10 vaak gebelde contacten en klik op de groene knop om de oproep te starten. Gebruik de toetsen 2-9 om de korte nummering van je favoriete contacten met twee klikken in te stellen. Belangrijkste kenmerken: deze draadloze telefoon beschikt over klok- en alarmfuncties, een visuele belweergave, een luidspreker, een versterkte beltoon, spraaktoetsen, evenals GAP-compatibiliteit en een alarm, wanneer de basis buiten het bereik is. Je kunt tot 100 contacten opslaan. Het heeft een maximaal bereik van 300 m en (3)
   Doro PhoneEasy 110 - Zwart
   • 07322460059538
   • DOR-211-30036
   • 380105
   5
   good_buy
   55.80 EUR
  • Motorola DECT Quattro C1004LB+
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/174189921.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202856179.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/207462575.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/214454896.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/254778432.jpg?ts=1
   Motorola Motorola DECT Quattro C1004LB+ DECT Quattro C1004LB+ DECT Quattro C1004LB+ C1004LB+ DECT QUATTRO (9)
   Motorola DECT Quattro C1004LB+
   • 05055374793206
   • C1004LB+
   • 5055374793206
   2
   good_buy
   89.00 EUR
  • Gigaset A690R Trio
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/230729830.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163897994.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167629693.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/234592510.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A690R Trio A690R Trio A690R Trio Perfecte geluidskwaliteit met verstelbare klankprofielen Handsfree met uitstekende geluidskwaliteit Telefoonboek met ruimte voor maximaal 100 namen en nummers Groot verlicht zwart-wit display Vergrendelingsfunctie voor maximaal 32 geselecteerde nummers (5)
   Gigaset A690R Trio
   • 04250366854762
   • 4250366854762
   3
   good_buy
   84.00 EUR
  • Alcatel Comfort-telefoon Alcatel XL595B Single Voice met oproepblokfunctie, snoerloos
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267840864.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229943919.jpg?ts=1
   Alcatel Alcatel Comfort-telefoon Alcatel XL595B Single Voice met oproepblokfunctie, snoerloos Comfort-telefoon Alcatel XL595B Single Voice met oproepblokfunctie, snoerloos Comfort-telefoon Alcatel XL595B Single Voice met oproepblokfunctie, snoerloos Efficiëntie tegen ongewenste oproepen plus een antwoordapparaat! * Slimme oproepblokkering **: tot 100 ingangen! * Gebruiksvriendelijk antwoordapparaat (alleen XL595B Voice) * Handsfree functie om uw gesprekken te delen * 2 toetsen voor direct kiezen (M1, M2) * Telefoonboek met 100 ingangen (naam en nummers) * VIP-functie: identificeert bellers aan de hand van toegewezen ringtones * Volumeversterker toetsWil je dat je familie niet gestoord wordt? De Alcatel XL595B Voice is uitgerust met een slimme oproepblokfunctie met 2 modi: * de manuele modus om nummers één voor één te blokkeren met een speciale blokkeerknop tijdens of na een oproep (u kunt tot 100 nummers blokkeren) en * de automatische modus: de telefoon gaat alleen over als een van de nummers die in het telefoonboek zijn opgeslagen, belt.Bovendien ligt dit XL-product dankzij zijn ergonomische vorm lekker in de hand. Het heeft een groot display met achtergrondverlichting met grote, zeer goed leesbare tekens (namen en (3)
   Alcatel Comfort-telefoon Alcatel XL595B Single Voice met oproepblokfunctie, snoerloos
   • 03700601422757
   4
   good_buy
   deal
   65.99 EUR
  • Gigaset DL580 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158149082.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158149081.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148679831.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237328482.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220289495.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset DL580 Zwart DL580 Zwart DL580 Zwart Gigaset DL580 Black analoog Bureautoestel XL (3)
   Gigaset DL580 Zwart
   • 04250366855431
   • 6138959
   • 4250366855431
   • GIG-DL580-BLK
   • S30350-S216-R101
   4
   good_buy
   51.25 EUR
  • Panasonic KX-TGC212 DECT-telefoon Metallic Nummerherkenning
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/259770097.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic KX-TGC212 DECT-telefoon Metallic Nummerherkenning KX-TGC212 DECT-telefoon Metallic Nummerherkenning KX-TGC212 DECT-telefoon Metallic Nummerherkenning Telescoop Inalembrico DECT Panasonic KX-TGC212PL - Pack DeÃO - IDENTIFICACIÃN LLAMADAS - AGENDA COMPARTIDA - PANTALLA 4,1 cm (8)
   Panasonic KX-TGC212 DECT-telefoon Metallic Nummerherkenning
   • 05025232885428
   2
   good_buy
   60.07 EUR
  • Alcatel Tmax20 Vaste Telefoon Met Groot Lcd Display
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179950354.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237569043.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237569045.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237569048.jpg?ts=1
   Alcatel Alcatel Tmax20 Vaste Telefoon Met Groot Lcd Display Tmax20 Vaste Telefoon Met Groot Lcd Display Tmax20 Vaste Telefoon Met Groot Lcd Display Verlicht alfanumeriek display (batterij inbouw vereist) met gemarkeerd nummer en datum en tijd in stand-by Het contrast van het scherm is instelbaar 1 directe belknop en 10 indirecte geheugenplaatsen (nummer) om je favoriete contacten te bellen Toetsenbord met grote toetsen voor eenvoudige nummering Ledverlichting voor inkomende oproepen Bel de laatste 16 gemarkeerde nummers opnieuw Handsfree functie voor het delen van gesprekken Belvolume instelbaar (3 standen) Volume van de hoofdtelefoon instelbaar (4)
   Alcatel Tmax20 Vaste Telefoon Met Groot Lcd Display
   • 03700601416763
   3
   good_buy
   26.78 EUR
  • Profoon TX 310
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/223852140.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102707176.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140470887.jpg?ts=1
   Profoon Profoon TX 310 TX 310 TX 310 TX-310 (6)
   Profoon TX 310
   • 08712412560448
   • 4766537
   • 000000000000233413
   • TX-310
   2
   good_buy
   29.99 EUR
  • Panasonic KX-TG6821 Dect Telefoon
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101103546.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133122700.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic KX-TG6821 Dect Telefoon KX-TG6821 Dect Telefoon KX-TG6821 Dect Telefoon Panasonic KX-TG6821 DECT-telefoon, zwart 5025232699445 KX-TG6821BLB telefoon (6)
   Panasonic KX-TG6821 Dect Telefoon
   • 05025232699445
   • KX-TG6821BLB
   2
   good_buy
   59.00 EUR
  • Doro 5860 White/Black
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229110851.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229110852.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/242643242.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229110850.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229110849.jpg?ts=1
   Doro Doro 5860 White/Black 5860 White/Black 5860 White/Black Eenvoudig te bedienen: draagbaar 4G monoblok met een groot display van 2,4 inch. Perfect voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en functionele telefoon, met compact ontwerp voor dagelijks gebruik. Ondersteuningsknop: als je hulp nodig hebt, houd je de ondersteuningsknop op de achterkant van de Doro 5860 ingedrukt. SMS en ondersteuning oproepen worden automatisch naar je geconfigureerde contacten verzonden. Gehoorapparaten: deze telefoon is perfect geschikt voor gehoorstoorniCompatibel met gehoorapparaten, je krijgt een luid en helder geluid, ook bij het dragen met HD Voice-technologie. Foto-apparaat en spraakknoppen: registreer je beste momenten met je familie en vrienden met zijn 2 MP camera met flitser. Het beschikt over sprekende digitale toetsen, perfect geschikt voor degenen die zichtproblemen hebben. DORO : Wij wijzen het idee af dat veroudering met verlies van autonomie rijdt. Onze missie? Beveilig je veiligheid en houd je onafhankelijkheid met onze speciaal voor senio (2)
   Doro 5860 White/Black
   • 07322460082055
   • 7322460082055
   4
   good_buy
   89.64 EUR
  • Yealink SIP-T33G IP telefoon Grijs 4 regels LED
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237679460.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/210098975.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237679459.jpg?ts=1
   Yealink Yealink SIP-T33G IP telefoon Grijs 4 regels LED SIP-T33G IP telefoon Grijs 4 regels LED SIP-T33G IP telefoon Grijs 4 regels LED Yealink SIP-T33G (2)
   Yealink SIP-T33G IP telefoon Grijs 4 regels LED
   • 06938818306073
   4
   good_buy
   84.12 EUR
  • Panasonic Huistelefoon KX-TG1612SP1 Zwart Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162102871.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic Huistelefoon KX-TG1612SP1 Zwart Wit Huistelefoon KX-TG1612SP1 Zwart Wit Huistelefoon KX-TG1612SP1 Zwart Wit Origineel merkproduct. Twee jaar garantie tegen fabrieksfouten. (5)
   Panasonic Huistelefoon KX-TG1612SP1 Zwart Wit
   • 05025232630141
   • KX-TG1612SP1
   2
   51.32 EUR
  • Gigaset A735 Duo Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/245808269.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/260592288.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/257054872.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219089606.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/254717677.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A735 Duo Zwart A735 Duo Zwart A735 Duo Zwart De Gigaset A735 Duo heeft 2 handsets, waardoor je altijd een toestel bij de hand hebt. Deze toestellen zijn gebruiksvriendelijk voor senioren. Dit toestel gebruik je namelijk zonder problemen met een hoortoestel. Omdat je geen last van ruis hebt wanneer je gebruikmaakt van een hoortoestel, versta je de persoon die je aan de lijn hebt dus altijd goed. Verder kies je dankzij de extra grote knoppen altijd het juiste nummer. Door het verlichte toetsenbord zie je ook in het donker welk nummer je intoetst. Je slaat tot 100 contacten op in het ruime telefoonboek. Je hebt je handen vrij tijdens het bellen dankzij de handsfree functie van dit toestel. Deze telefoon heeft geen antwoordapparaat en neemt dus geen berichten op die je later kan terugluisteren. (3)
   Gigaset A735 Duo Zwart
   • 04250366867243
   • 4250366867243
   • L36852H2816M231
   3
   good_buy
   69.00 EUR
  • Gigaset A735A Trio
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/218965964.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/257054871.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/257054872.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/218965965.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/252869498.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset A735A Trio A735A Trio A735A Trio De Gigaset A735A Trio heeft 3 handsets, waardoor je op elke verdieping een toestel bij de hand hebt. Je hoeft dus nooit meer de trap af te rennen als de telefoon beneden afgaat. Deze toestellen zijn gebruiksvriendelijk voor senioren. Met dit toestel heb je namelijk geen last van ruis wanneer je gebruikmaakt van een hoortoestel. Je verstaat de persoon die je aan de lijn hebt dus altijd goed. Verder kies je altijd het juiste nummer dankzij de extra grote knoppen. Ook in het donker zie je welk nummer je intoetst door het verlichte toetsenbord. In het ruime telefoonboek sla je tot 100 contacten op. Het toestel heeft een handsfree functie, zodat jij je handen vrij hebt tijdens het bellen. (3)
   Gigaset A735A Trio
   • 04250366867250
   • 4250366867250
   • L36852H2836M241
   3
   good_buy
   89.00 EUR
  • Profoon PDX-2808 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/218661073.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140481535.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140481536.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140481537.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140481534.jpg?ts=1
   Profoon Profoon PDX-2808 Zwart PDX-2808 Zwart PDX-2808 Zwart PDX-2808 BIG BUTTON DECT (3)
   Profoon PDX-2808 Zwart
   • 08712412580224
   • 000000000000250336
   • PDX-2808
   • 5954099
   3
   44.99 EUR
  • Panasonic DECT Handset KXTGA681
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133122881.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159107645.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151718721.jpg?ts=1
   Panasonic Panasonic DECT Handset KXTGA681 DECT Handset KXTGA681 DECT Handset KXTGA681 Eco-modus: 90% vermindering van de signaalsterkte; gemeenschappelijke lijst voor 120 ingangen centraal beheerd op het basisstation Individuele geluidsversterking (hoogte/diepte) 4-weg navigatie, oproeplijst van de laatste 50 oproepen Grote 1,8 inch (1,8 inch) witte achtergrondverlichting, belblokkering en selectie (bijv. nummers 0190xx) - nachtmodus: uitschakelen van de bel op de handset Intelligente knop: knipperende weergave en snelle toegang bij inkomende / gemiste oproep, activering van de sluimerfunctie van de wekker, wekker met weekdag-instelling en sluimerfunctie; 30 polyfoonbeltonen + 10 beltonen Inhoud: Panasonic KX-TGA681EXB combi (3)
   Panasonic DECT Handset KXTGA681
   • 05025232675555
   • KX-TGA681EXB
   3
   28.99 EUR
  • Maxcom KXT 481 Senioren Huistelefoon met SOS Knop
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/259877616.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/260155803.jpg?ts=1
   Maxcom Maxcom KXT 481 Senioren Huistelefoon met SOS Knop KXT 481 Senioren Huistelefoon met SOS Knop KXT 481 Senioren Huistelefoon met SOS Knop Maxcom KXT 481 - SOS - Wit (5)
   Maxcom KXT 481 Senioren Huistelefoon met SOS Knop
   • 05908235972756
   2
   64.80 EUR
  • Gigaset E560A Duo
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106609260.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106609262.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106609264.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124284337.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106609261.jpg?ts=1
   Gigaset Gigaset E560A Duo E560A Duo E560A Duo De Gigaset E560A Duo big button-telefoon. Groot in verwachting, eenvoudig in gebruik.De verwachting is vrij simpel: je verwacht gewoon altijd het beste. Daarom ontwierp Gigaset de big button-telefoons waarbij de focus ligt op gebruiksvriendelijke bediening, een geavanceerd design en de behoefte aan veiligheid.Deze seniorentelefoon biedt dit allemaal - zonder ingewikkeld of overbodig te zijn. De E560A Duo biedt een antwoordapparaat met maximaal 25 minuten opnametijd.Horen en gehoord worden.Of u nu iets te vieren heeft in de familie of televisie kijkt, in sommige situaties zou het fijn zijn als (5)
   Gigaset E560A Duo
   • 04250366850269
   • GIGNL-E560ADUO-SLV
   • GIG-E560A-DUO
   • 4493017
   • 000000000000252179
   • 4250366850269
   2
   good_buy
   129.00 EUR
  2 18
  • teamvergelijk@vergelijk.be