x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er droogkasten verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  droogkast

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in droogkast categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  droogkast kopen

  • Algemene informatie

    

   Kooptips
   Bij het kopen van een droogkast kun je letten op de volgende dingen:
   1. De capaciteit van de droger, de ruimte die je hebt voor een droogkast, het aantal programma’s en de lengte van de droogprogramma’s.
   2. Het deurscharnier van de vulopening van de droogkast zit links of rechts. Bedenk van tevoren naar welke kant de deur open moet gaan, zodat je thuis niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij veel drogers is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat het naar de kant van jouw voorkeur sluit.
   3. Bespaar het milieu en je portemonnee en kies voor zuinige droogkast! Zuinigere drogers zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder elektriciteit wordt gebruikt per droogbeurt. Via een lettersysteem worden de energieklasse en droogresultaat van de droger gegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.
   4. Als je de droogkast in de buurt van je keuken, woonkamer of slaapkamer hebt staan is het verstandig om op het geluidsniveau van de droger te letten. Er zijn fluisterstille droogkast, maar ook drogers die wat luidruchtiger zijn.
   Soorten droogkasten
   Droogkasten kennen twee varianten: de condensdroger en de luchtafvoer droger. De condensdroger vangt het water dat de droogkast afvoert. Na elke droogbeurt moet je dit reservoir zelf legen. De droogkast heeft een indicatie om te waarschuwen als het reservoir te vol is om het programma verder af te maken. De luchtafvoer droger heeft een opening naar buiten toe nodig om de vochtige lucht af te voeren. Dit gaat met een grote buis of slang via een open raam of via een speciale afvoer door de muur naar buiten. Luchtafvoer drogers zijn zuiniger dan condensdrogers. Ze zijn gemiddeld ook goedkoper. Er zijn ook losse afvoersets verkrijgbaar om een condensdroger alsnog op een waterafvoer aan te kunnen sluiten. Deze worden meestal meegeleverd met nieuwe droogkasten. Handig bijvoorbeeld als de afvoer van de wasmachine in de buurt zit of als je het water kunt laten weglopen via de wastafel.

   Een goed, energiezuinig alternatief is de droogkast op gas in plaats van op stroom. Een gasdroger is duurder in aanschaf dan een conventionele droger op elektriciteit, maar dit wordt snel terugverdiend via de energierekening. Een gasdroger verwarmt de lucht met gas in plaats van met elektriciteit. De gasverwarmde lucht afvoerdroger is gunstig voor het milieu en voor jouw energierekening. Bijkomend voordeel is dat gasdrogers sneller zijn: er gaat per minuut meer warme lucht door de droogtrommels. Een gasdroger is niet zo makkelijk te plaatsen als een conventionele droogkast, aangezien er een gasleiding moet worden aangelegd. Een gasdroger is altijd een luchtafvoer droger: naast de gasaansluiting moet de ruimte dus ook beschikken over ventilatie naar buiten.

   Prijsverschil droogkasten
   Er bestaat nogal wat verschil in prijs tussen droogkasten. Er hangt een duurder prijskaartje aan droogkast van een goed merk, drogers van een hoge energieklasse, drogers met veel en speciale droogprogramma’s en droogkasten met de nieuwste technische hoogstandjes. Nieuwere droogkasten zijn vanzelfsprekend duurder dan oudere, en ook drogers met een verrassend design hebben vaak een hogere prijs.

   Technische mogelijkheden
   Een droogkast is in de regel altijd 60 centimeter breed, met de opening naar de voorkant. Er zijn ook smallere drogers van 45 centimeter breed of types die minder diep zijn. Deze droogkasten werken evengoed als de normale breedte variant, alleen hebben ze een kleinere droogcapaciteit.

   Bij de informatie over een droogkast staat of het model geschikt is voor onderbouw of niet. Bovenbouw betekent dat de droogkast op de wasmachine geplaatst kan worden, de zogenaamde waszuil. Het plaatsen van de droger op de wasmachine gebeurt met een speciale tussenbeugel. Mocht je tegelijkertijd een wasmachine en een droogkast kopen en je wilt ze op elkaar plaatsen, let er dan op of de wasmachine geschikt is voor onderbouw en de droger voor bovenbouw. Omgekeerd, een wasmachine op een droger plaatsen, is niet mogelijk. Met onderbouw wordt bedoeld of de wasmachine of droger onder een standaard werkblad van 60 cm diep past.

   Accessoires droogkast
   Met de droogkast worden vaak weinig of helemaal geen accessoires meegeleverd. Een accessoire voor de droogkast dat je zelf kunt kopen is de tussenbeugel. Met een tussenbeugel kun je de droger eenvoudig op je wasmachine plaatsen. Deze beugel zit niet standaard bij de wasdroger, die moet je er los bij kopen. De beugels zijn niet universeel: je moet een tussenstuk hebben dat speciaal bij het type droger past.

   Nieuwste ontwikkelingen

   Zorg voor het milieu en energiebesparing zijn tegenwoordig erg belangrijk en dat zie je ook terug in de nieuwste ontwerpen van de droogkast. De nieuwste drogers zijn van een hoge energieklasse en ze zijn voorzien van de meest innovatieve technologieën. De zelfreinigende condensor is de nieuwste methode die gebruikt wordt bij droogkasten, zodat je de pluisjes niet meer met de hand hoeft te verwijderen en zodat je droogkast constant dezelfde energieklasse behoudt. Ook zijn er speciale structuren in de droogkasten aangebracht zodat je kleding slechts een minimale slijtage oploopt en minder kreukt. De droogprogramma’s worden korter, zuiniger en effectiever. Ten slotte is het geluidsniveau van droogkasten de afgelopen jaren flink gedaald.
  • Veelgestelde vragen

    

   Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
   Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een droger is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

   Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige droger?
   Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. De energiepremie geldt nog wel voor andere energiebesparende toepassingen, zoals zonneboilers of zonnepanelen. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

   Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
   Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel, maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de
   bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages; andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

   Wordt mijn nieuwe droger ook geplaatst en aangesloten?
   Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, dan bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe machine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling
   plaatst.

   Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
   Leveranciers zijn verplicht om de oude machine mee te nemen, daar betaal jij tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude machine mee terug moet, als ook het
   verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude machine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit, omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

   Wat is het verschil tussen een droger en een was-droogcombinatie?
   Een droger droogt alleen. Een was-droogcombinatie is tevens een volwaardige wasmachine met centrifuge. Huishoudens die geen extra ruimte hebben voor een losse droger kiezen voor de 2 in 1-combinatie. De functies van de droger zijn net zoals
   de gewone machine. Het drogen geschiedt wel in 2 etappes, aangezien de combinatie een kleinere droogcapaciteit heeft dan een standaard losse droger. Een voorbeeld: je wast 5 kilo wasgoed. Dan moet je de helft eruit halen om de droger in te kunnen schakelen. Een droger heeft een grote trommel, die heb je in de was-droogcombinatie niet. De combi gebruikt daardoor meer stroom omdat je niet in een keer alle was kunt drogen. Het voordeel van de was-droogcombinatie is dat het een 2 in 1-apparaat is, prima geschikt voor klein behuisden. Het nadeel is het drogen in twee etappes.

   Is mijn elektriciteitsnet geschikt om er een droger op aan te sluiten?
   Een droger dient altijd te worden aangesloten op een randgeaard stopcontact. Het verdient de voorkeur om de droogkast op een aparte groep te zetten, om overbelasting te voorkomen. Er zijn ook speciale stekkerdozen te koop die de stroom verdelen. De droger moet dan wel analoog zijn. In geval van twijfel over de capaciteit van de meterkast neem je contact op met het energiebedrijf. Zij geven hier gratis advies over.

   Wat is een gasdroger?
   Een gasdroger is duurder in aanschaf dan een conventionele droger op elektriciteit, maar dit wordt snel terugverdiend via de energierekening. Een gasdroger verwarmt de lucht met gas in plaats van met elektriciteit. De gasverwarmde luchtafvoerdroger is gunstig voor het milieu en voor jouw energierekening. Bijkomend voordeel is dat een gasdroger sneller is: er gaat per minuut meer warme lucht door de trommel. Een gasdroger is niet zo makkelijk te plaatsen als een conventionele droogkast, aangezien er een gasleiding moet worden aangelegd. Een gasdroger is altijd een luchtafvoer droger: naast de gas aansluiting moet de ruimte dus ook beschikken over ventilatie naar buiten. De gasdroger is een goed energiezuinig alternatief op de droogkast op stroom. 

  • Verklarende woordenlijst

   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij droogkasten.

   Aansluitwaarde
   Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de droogkast aan. Om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen, is het raadzaam om een droogkast en een wasmachine niet op dezelfde stoppengroep te zetten. Er zijn wel speciale stekkerdozen te koop die de stroom verdelen, mochten beide apparaten op dezelfde groep zitten.

   Antikreukfase
   Met de anti-kreukfase wordt voorkomen dat de gedroogde kleding helemaal in de kreukels uit de droger komt.

   Besturing
   De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de machine zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt. Met een droogkast op tijdsmeting is het programma altijd even lang, ongeacht de vochtigheid van de was. Het kan dan zijn dat de droger nog bezig is terwijl de was allang droog is. Programmagestuurde machines gaan efficiënter om met de energie.

   Bovenbouw geschikt
   Bovenbouw betekent dat de droger op een wasmachine te plaatsen is: zo ontstaat een zogenaamde waszuil. De onderste wasmachine is dan geschikt om het gewicht van de droger te dragen. Het plaatsen van de droger op de wasmachine gebeurt met een speciale tussenbeugel. Dit montagestuk zit niet standaard bij de droger, dat moet je er los bij kopen. De beugels zijn niet universeel: je moet het tussenstuk hebben dat speciaal bij het type machine past.

   Capaciteit
   Met de capaciteit van de droogkast wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is wat de machine per droogbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt drogen. De capaciteit van de droger wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is 5 kg, maar dit kan oplopen tot 7,5 kg of teruglopen tot 2,5 kg bij was-droogcombinaties.

   Deurscharnier
   Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van je voorkeur sluit.

   Eindsignaal
   Met het eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de droogkast aan dat de was droog is. Je kunt de was nu uit de machine halen en opvouwen of strijken en weer schoon en droog in de kast leggen.

   Energieverbruik
   Droogkasten gebruiken stroom, veel stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse van drogers aangegeven. A staat voor het meest energiezuinig. De meeste droogkasten zijn klasse C en D, omdat ze vrijwel allemaal hetzelfde droogsysteem gebruiken, maar sommige merken leveren A- en B-modellen. De zuinigere droogkasten zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder elektriciteit wordt gebruikt per droogbeurt. Via eenzelfde lettersysteem wordt het droogresultaat gegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft. Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per droogbeurt.

   Filterindicatie
   Je moet met regelmaat de filters in de droger schoonmaken. Hier verzamelen zich pluizen en stof. De filterindicatie geeft met een zoem- of belsignaal aan dat de filters eerst schoongemaakt moeten worden voordat de machine het programma verder kan afmaken.

   Gasdroger
   Een goed energiezuinig alternatief is de droogkast op gas in plaats van op stroom. Een gasdroger is duurder in aanschaf dan een conventionele droger op elektriciteit, maar dit wordt snel terugverdiend via de energierekening. Een gasdroger verwarmt de lucht met gas in plaats van met elektriciteit. De gasverwarmde luchtafvoerdroger is gunstig voor het milieu en voor je energierekening. Bijkomend voordeel is dat een gasdroger sneller is: er gaat per minuut meer warme lucht door de trommel.
   Een gasdroger is niet zo makkelijk te plaatsen als een conventionele droogkast, aangezien er een gasleiding moet worden aangelegd. Een gasdroger is altijd een luchtafvoerdroger: naast de gas aansluiting moet de ruimte dus ook beschikken over ventilatie naar buiten.


   Grootte vulopening
   De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als je grote stukken was heeft, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

   Introductiemodel
   Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

   Ook voor bovenbouw
   Hiermee wordt bedoeld of de droger te plaatsen is onder een standaard werkblad van 60 centimeter diep. Bij veel huishoudens staan de wasmachine en de droger naast elkaar onder een apart werkblad.

   Programma-indicatie
   Met de programmaindicatie kun je zien waar de droogkast is binnen het droogprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

   Resttijdaanduiding
   In dit veld kun je zien hoeveel tijd de droogkast nog nodig heeft voordat het programma is afgerond. De tijd wordt aangegeven in minuten.

   RVS-trommel
   Een RVS-trommel is gegarandeerd roestvrij.

   Starttijdkeuze
   Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de droogkast met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts drogen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een droogkast te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

   Timer
   Met een timer kunt je zelf de starttijd van het droogprogramma bepalen. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter, waardoor 's nachts drogen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een droogkast met een timer te hebben. Mocht de droogkast niet over een timer beschikken dan is een analoge droger met een timerstekker een prima alternatief.

   Trommelverlichting
   Dit veld geeft aan of de droogkast beschikt over verlichting in de trommel. Handig als de machine op een donkere plaats staat en voor kattenbezitters een must om te controleren of er niet een poezenbeest ligt te slapen in dat gezellige ronde huisje!

   Type droger
   Drogers kennen twee varianten: de condensdroger en de luchtafvoerdroger. De condensdroger heeft geen externe waterafvoer nodig. Het condenswater wordt in een interne bak opgevangen. Na iedere droogbeurt moet je deze watercontainer zelf legen. De machine heeft een indicatie om je te waarschuwen als deze container te vol is om het programma verder af te maken. Er zijn ook losse afvoersets verkrijgbaar om een condensdroger alsnog op een waterafvoer aan te sluiten. Deze worden meestal meegeleverd met het nieuwe apparaat. Handig bijvoorbeeld als de wasmachine afvoer in de buurt zit of als je het water kunt laten weglopen via de wastafel. De luchtafvoer droger heeft een opening naar buiten toe nodig om de vochtige waterdamp af te voeren. Dit gaat met een grote buis of slang via een open raam of via een speciale afvoer door de muur naar buiten. Luchtafvoerdrogers zijn zuiniger dan condensdrogers. Ze zijn gemiddeld ook goedkoper.

   Vochtigheidsmeting
   De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de droogkast zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt.

   Wolwasprogramma
   De droogkast heeft een woldroogprogramma zodat je ook wollen kleding veilig kunt drogen. Let op het label in het kledingstuk zelf of de kleding daadwerkelijk in de droger gedroogd mag worden. 

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Siemens Droogkasten van Siemens zijn innovatief en zeer efficient. Uw was wordt met grote zorg gedroogd.
   • Bosch Bosch droogkasten zorgen het beste voor uw kleding, daarnaast zijn ze duurzaam en betrouwbaar.
   • Miele Droogkasten van Miele staan bekend om hun lange levensduur en hoge kwaliteit. Met een Miele kunt u dus jaren vooruit.
   • Zanussi Zanussi droogkasten zijn beschikbaar in verschillende prijsklasses waardoor ze geschikt zijn voor iedere portemonnee.
   • Budget Droogkasten van minder dan 400 euro.
   • Warmtepomp Een droogkast met een warmtepomp is erg zuinig en droogt vaak op een lage temperatuur. Dat duurt wat langer, maar is beter voor uw was.
   • Condens Condensdrogers halen het vocht uit de lucht en vangen dit op in een condensbak, hierdoor kan u de droger op elke plek in huis plaatsen.
   • Luchtafvoer Luchtafvoerdrogers voeren het vocht via een buis af naar buiten. Zo hoeft u dus geen condensbak meer te legen na het drogen.
   • Zuinig Droogkasten met het energielabel A++ en A+++ zijn goed voor het milieu en uw portemonnee.
  • Indesit IDV 75 (EU)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/2/9/indesit-idv75-14532729.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/2/4/indesit-idv75-24594724.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/1/9/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878919.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/0/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878920.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/1/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878921.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/2/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878922.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/3/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878923.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/4/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878924.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/5/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878925.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/0/0/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-100755200.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/3/4/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101063334.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/6/3/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101259963.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/5/1/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101503551.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/5/8/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-108416158.jpg
   Indesit IDV 75 (EU) (49)
   8.931032133354398 (5)
   Indesit IDV 75 (EU)
   oerstek dagelijks 10 beurten niet kapot te krijgen
   elke dag op zijn minst 10 beurten met 4 machines , 1 maal stukken op 3 jaar
   10.0
   0 10
   • degelijk
   • blijven draaien
  • Bosch WTY87701FG - Warmtepompdroger
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/4/0/bosch-wtw-84170ff-19610940.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/9/8/bosch-wtw84170fg-tumble-dryer-23796898.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/9/9/bosch-wtw84170fg-tumble-dryer-23796899.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/4/9/bosch-wty87701fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-88601949.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/5/0/bosch-wty87701fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-88601950.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/5/1/bosch-wty87701fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-88601951.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/5/7/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-100745857.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/3/7/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-100937737.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/0/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098300.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/1/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098301.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/2/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098302.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/3/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098303.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/4/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098304.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/5/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098305.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/6/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098306.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/7/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098307.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/8/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098308.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/9/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098309.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/0/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098310.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/1/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098311.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/3/5/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101508035.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/3/6/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101508036.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/3/7/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101508037.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/2/7/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-102145027.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/0/2/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-102163802.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/7/1/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-102185871.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/8/4/bosch-wty87701fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-111252384.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/5/3/bosch-wty87701fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-113501053.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/7/0/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-121337870.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/7/1/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-121337871.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/7/2/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-121337872.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/7/3/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-121337873.jpg
   Bosch WTY87701FG - Warmtepompdroger (39)
   4.25 (1)
   Bosch WTY87701FG - Warmtepompdroger
   Rommel
   Na 3 jaar komen de sensoren niet meer te werken. Na tien minuten komt er op meldingen dat de waterbak vol zit . Droogkast is altijd goed onderhouden geweest met een gebruik voor een persoon en maar een maal per week.
   2.0
   0 10
   • Geen
   • Geen
   • Geen
   • Duur voor wat het is.
   • Emaie komt los
   • Na 3 jaar goed voor vuilbak
  • Indesit IDV 75 (EU)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/2/9/indesit-idv75-14532729.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/2/4/indesit-idv75-24594724.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/1/9/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878919.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/0/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878920.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/1/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878921.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/2/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878922.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/3/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878923.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/4/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878924.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/5/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878925.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/0/0/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-100755200.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/3/4/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101063334.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/6/3/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101259963.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/5/1/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101503551.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/5/8/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-108416158.jpg
   Indesit IDV 75 (EU) (49)
   8.931032133354398 (5)
   Indesit IDV 75 (EU)
   NIET KOPEN!!!!!
   Heb deze droger gekocht omdat ik even geen geld had! apparaat staat nu twee jaar bij ons op zolder en word twee maal in de week gebruikt. helaas is hij nu na 2 jaar al aan zijn eind. maakt hoop herrie, stinkt branderig en droogt niet meer.
   2.3
   0 10
  • Indesit IDV 75 (EU)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/2/9/indesit-idv75-14532729.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/2/4/indesit-idv75-24594724.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/1/9/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878919.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/0/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878920.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/1/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878921.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/2/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878922.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/3/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878923.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/4/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878924.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/5/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878925.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/0/0/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-100755200.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/3/4/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101063334.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/6/3/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101259963.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/5/1/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101503551.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/5/8/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-108416158.jpg
   Indesit IDV 75 (EU) (49)
   8.931032133354398 (5)
   Indesit IDV 75 (EU)
   Ik heb dit type sinds 3 jaar en nu al defect.
   Na 3 jaar al defect. Gelukkig een beveiligd stopcontact waardoor hij telkens afslaat. Durf de droger niet meer te gebruiken
   3.7
   0 10
  • Indesit IDV 75 (EU)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/2/9/indesit-idv75-14532729.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/2/4/indesit-idv75-24594724.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/1/9/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878919.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/0/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878920.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/1/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878921.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/2/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878922.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/3/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878923.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/4/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878924.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/5/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878925.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/0/0/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-100755200.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/3/4/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101063334.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/6/3/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101259963.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/5/1/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101503551.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/5/8/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-108416158.jpg
   Indesit IDV 75 (EU) (49)
   8.931032133354398 (5)
   Indesit IDV 75 (EU)
   Is binnen twee jaar stuk.
   Rammelt aan alle kanten. Goedkoop is duurkoop.
   1.0
   0 10
  • Indesit IDV 75 (EU)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/2/9/indesit-idv75-14532729.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/2/4/indesit-idv75-24594724.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/1/9/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878919.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/0/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878920.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/1/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878921.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/2/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878922.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/3/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878923.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/4/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878924.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/5/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878925.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/0/0/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-100755200.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/3/4/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101063334.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/6/3/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101259963.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/5/1/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101503551.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/5/8/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-108416158.jpg
   Indesit IDV 75 (EU) (49)
   8.931032133354398 (5)
   Indesit IDV 75 (EU)
   nog geen jaar oud en een klagelijk piepgeluid, droogt daardoor heel slecht.
   ja goedkoop is duurkoop Nog geen jaar oud. geen bon meer dus geen aanspraak kunnen maken op garantietermijn helaas. staat op zolder doch tot onder piepgeluid te horen en bijna geen droogresultaat meer.
   4.0
   0 10
  Droogkast 6.6 (6)
  0 - 24
  • Bosch Droogkast condensatie B
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/3/3/bosch-seche-linge-condensation-b-wtn8320kfg--81592833.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/3/bosch-seche-linge-condensation-b-wtn8320kfg--81690313.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/3/7/bosch-seche-linge-condensation-b-wtn8320kfg--86823937.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/9/7/bosch-seche-linge-condensation-b-wtn8320kfg--99641197.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/6/9/bosch-wtn8320kfg-111281469.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/1/0/bosch-seche-linge-condensation-b-116882810.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/8/8/bosch-seche-linge-condensation-b-119455188.jpg
   Bosch Droogkast condensatie B (130)
   Bosch Droogkast condensatie B
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
   most_sold
  • Miele TDA 150 C Condensdroogautomaat
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/5/0/miele-tda-150-c-b-freestanding-7kg-front-load-white-42655750.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/5/1/miele-tda-150-c-b-freestanding-7kg-front-load-white-42655751.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/9/4/miele-tda-150-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-101164894.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/1/0/miele-tda-150-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-101763910.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/8/miele-tda-150-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-108326598.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/4/4/miele-tda-150-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-111248244.jpg
   Miele TDA 150 C Condensdroogautomaat (89)
   Miele TDA 150 C Condensdroogautomaat
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   669, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   669, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • AEG T6DBG72P Vrijstaand Voorbelading 7kg B Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/4/3/8/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-63422438.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/0/5/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-63684205.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/5/5/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-70819555.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/5/1/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-71135551.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/5/2/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-71135552.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/5/3/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-71135553.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/5/4/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-71135554.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/5/5/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-71135555.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/0/6/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-100749006.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/9/5/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-100949495.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/0/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-101287090.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/1/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-101287091.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/2/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-101287092.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/3/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-101287093.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/4/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-101287094.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/1/5/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-102114115.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/1/4/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-111278714.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/9/7/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-115165197.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/9/8/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-115165198.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/9/9/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-115165199.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/0/0/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-115165200.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/0/1/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-115165201.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/0/2/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-115165202.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/3/7/0/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-117681370.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/4/3/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-117924043.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/4/4/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-117924044.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/4/5/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-117924045.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/4/6/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-117924046.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/4/7/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-117924047.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/4/8/aeg-t6dbg72p-freestanding-front-load-7kg-b-white-117924048.jpg
   AEG T6DBG72P Vrijstaand Voorbelading 7kg B Wit (54)
   AEG T6DBG72P Vrijstaand Voorbelading 7kg B Wit
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Siemens WT45N202FG
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/9/0/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-64071490.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/0/6/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-70548006.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/8/9/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-70827089.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/9/1/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-71548391.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/9/2/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-71548392.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/9/3/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-71548393.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/5/2/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-100763152.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/5/7/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-102172657.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/5/8/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-102172658.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/5/9/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-102172659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/0/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-102172660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/1/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-102172661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/2/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-102172662.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/9/6/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-102983096.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/5/4/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-111278354.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/0/3/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-115165303.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/0/4/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-115165304.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/0/5/siemens-wt45n202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-115165305.jpg
   Siemens WT45N202FG (38)
   Siemens WT45N202FG
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   419, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   419, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Bosch WTW877W0FG
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/7/9/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-45810379.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/2/bosch-wtw877w0fg-53337292.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/6/9/bosch-wtw877w0fg-55078769.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/0/9/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-55143309.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/1/0/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-55143310.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/1/1/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-55143311.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/4/1/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-100754841.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/5/9/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-101195059.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/6/0/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-101195060.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/6/1/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-101195061.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/6/2/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-101195062.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/6/3/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-101195063.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/6/7/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-101817067.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/7/1/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-102590071.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/3/2/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-111267632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/7/0/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-115162670.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/7/1/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-115162671.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/7/2/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-115162672.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/9/8/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-117924298.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/9/9/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-117924299.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/0/0/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-117924300.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/0/1/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-117924301.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/0/2/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-117924302.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/0/3/bosch-serie-8-wtw877w0fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-117924303.jpg
   Bosch WTW877W0FG (63)
   Bosch WTW877W0FG
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   745, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   745, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • AEG T8DEE86S
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/4/0/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-62640740.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/2/7/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-63417727.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/1/0/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135510.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/1/1/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135511.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/1/2/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135512.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/1/3/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135513.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/1/4/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135514.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/1/5/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135515.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/1/6/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135516.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/1/7/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135517.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/1/8/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135518.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/1/9/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135519.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/2/0/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135520.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/2/1/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135521.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/2/2/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135522.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/2/3/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135523.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/7/9/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-101287079.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/3/5/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-102306435.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/9/5/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-111274895.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/5/4/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-113032254.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/5/5/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-113032255.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/5/6/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-113032256.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/5/7/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-113032257.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/5/8/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-113032258.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/5/9/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-113032259.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/7/9/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-115163579.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/8/0/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-115163580.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/8/1/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-115163581.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/8/2/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-115163582.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/8/3/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-115163583.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/8/4/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-115163584.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/6/7/aeg-t8dee86s-freestanding-front-load-8kg-a-white-119455067.jpg
   AEG T8DEE86S (52)
   AEG T8DEE86S
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   709, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   709, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Miele Droogautomaat TDB 230 WP
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/4/5/4/miele-tdb-230-wp-active-110602454.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/4/5/5/miele-tdb-230-wp-active-110602455.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/4/5/6/miele-tdb-230-wp-active-110602456.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/3/miele-sechoir-pompe-a-chaleur-a--113897173.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/4/miele-sechoir-pompe-a-chaleur-a--113897174.jpg
   Miele Droogautomaat TDB 230 WP (50)
   Miele Droogautomaat TDB 230 WP
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Indesit IDV 75 (EU)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/2/9/indesit-idv75-14532729.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/2/4/indesit-idv75-24594724.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/1/9/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878919.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/0/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878920.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/1/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878921.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/2/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878922.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/3/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878923.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/4/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878924.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/5/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-82878925.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/0/0/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-100755200.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/3/4/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101063334.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/6/3/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101259963.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/5/1/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-101503551.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/5/8/indesit-idv-75-freestanding-front-load-7kg-b-white-108416158.jpg
   Indesit IDV 75 (EU) (49)
   8.931032133354398 (5)
   Indesit IDV 75 (EU)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
   best_reviewed
  • Zanussi ZDC8203P - Condensdroger - BE
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/2/3/6/zanussi-zdc-8203-p-24979236.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/5/1/zanussi-zdc8203p-tumble-dryer-24997951.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/6/0/zanussi-zdc8203p-tumble-dryer-30598960.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/0/1/zanussi-zdc8203p-b-freestanding-8kg-front-load-white-tumble-dryer-54343701.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/0/2/zanussi-zdc8203p-b-freestanding-8kg-front-load-white-tumble-dryer-54343702.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/0/3/zanussi-zdc8203p-b-freestanding-8kg-front-load-white-tumble-dryer-54343703.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/0/4/zanussi-zdc8203p-b-freestanding-8kg-front-load-white-tumble-dryer-54343704.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/0/5/zanussi-zdc8203p-b-freestanding-8kg-front-load-white-tumble-dryer-54343705.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/9/9/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-55141499.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/7/3/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-59229573.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/0/6/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-59234706.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/3/8/1/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-100759381.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/9/4/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-101131694.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/6/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-101287176.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/7/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-101287177.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/8/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-101287178.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/9/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-101287179.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/2/7/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-101532527.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/4/1/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-102208241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/4/2/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-102208242.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/4/3/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-102208243.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/4/4/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-102208244.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/2/3/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-102296523.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/7/8/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-102979478.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/7/4/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-102982074.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/2/7/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-105344827.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/5/9/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-111257559.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/6/8/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-117670968.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/8/7/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-117959787.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/3/3/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-119451433.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/2/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084532.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/3/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084533.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/4/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084534.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/5/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084535.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/6/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084536.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/7/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084537.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/8/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084538.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/3/9/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084539.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/4/1/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084541.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/4/2/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084542.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/4/3/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084543.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/4/4/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084544.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/4/5/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084545.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/4/6/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-120084546.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/5/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-121341985.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/6/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-121341986.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/7/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-121341987.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/9/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-121341989.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/9/0/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-121341990.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/9/1/zanussi-zdc8203p-freestanding-front-load-8kg-b-white-121341991.jpg
   Zanussi ZDC8203P - Condensdroger - BE (26)
   Zanussi ZDC8203P - Condensdroger - BE
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   369.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   369.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
   deal
  • Beko DH 7533 RXW Vrijstaand Voorbelading 7kg A+++ Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/3/4/beko-dh-7533-rxw-warmtepompwasdroger-a--78031234.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/8/8/beko-dh-7533-rxw-warmtepompwasdroger-a--78507888.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/8/6/beko-dh-7533-rxw-warmtepompwasdroger-a--79461486.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/4/2/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-80700142.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/4/3/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-80700143.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/9/1/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-100899991.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/6/3/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-102601763.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/6/4/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-102601764.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/6/5/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-102601765.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/6/6/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-102601766.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/6/7/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-102601767.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/6/8/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-102601768.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/6/9/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-102601769.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/9/3/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-105344793.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/9/4/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-105344794.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/3/8/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-113274238.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/3/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-115166973.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/4/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-115166974.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/2/8/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-115836428.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/5/8/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-116814758.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/8/2/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-118121482.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/3/5/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-119640735.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/2/beko-dh-7533-rxw-freestanding-front-load-7kg-a-white-120094762.jpg
   Beko DH 7533 RXW Vrijstaand Voorbelading 7kg A+++ Wit (34)
   Beko DH 7533 RXW Vrijstaand Voorbelading 7kg A+++ Wit
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   539.0000, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   539.0000, 5d (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
   deal
  • Beko warmtepompdroger DS7331PX0
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/5/6/beko-droogkast-ds7333px0-beds7331px0--54677156.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/6/8/beko-droogkast-ds7333px0-beds7331px0--59273268.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/9/8/beko-droogkast-ds7333px0-beds7331px0--89903398.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/3/5/beko-seche-linge-ds7331px0-113274335.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/2/1/beko-ds-7331-px0-117235021.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/3/7/beko-droogkast-ds7331px0-119452537.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/9/9/beko-seche-linge-dc7230bx-119524299.jpg
   Beko warmtepompdroger DS7331PX0 (29)
   Beko warmtepompdroger DS7331PX0
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   349.0000, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   349.0000, 5d (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
   deal
  • AEG T8DBG84W
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/9/0/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-63056790.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/9/1/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-63056791.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/0/2/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-63420502.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/3/7/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-71048837.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/3/3/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135433.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/3/4/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135434.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/3/5/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135435.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/3/6/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135436.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/3/7/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135437.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/3/8/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135438.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/3/9/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135439.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/4/0/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135440.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/4/1/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135441.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/4/2/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135442.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/4/3/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-71135443.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/6/0/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-102092760.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/6/1/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-102092761.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/6/2/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-102092762.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/2/9/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-113183529.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/3/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-115163653.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/4/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-115163654.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/5/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-115163655.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/6/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-115163656.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/7/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-115163657.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/8/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-115163658.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/4/4/aeg-t8dbg84w-freestanding-front-load-8kg-a-white-116430144.jpg
   AEG T8DBG84W (18)
   AEG T8DBG84W
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   585.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   585.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
   deal
  • Siemens WT47W560FG
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/8/2/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-58996082.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/3/8/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-71277838.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/3/9/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-71277839.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/4/0/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-71277840.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/4/1/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-71277841.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/4/2/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-71277842.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/8/5/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-101868385.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/8/6/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-101868386.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/8/7/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-101868387.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/5/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-106480135.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/2/7/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-111276027.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/1/5/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-115163515.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/1/6/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-115163516.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/1/7/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-115163517.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/1/8/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-115163518.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/1/9/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-115163519.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/9/7/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-117924197.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/9/8/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-117924198.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/9/9/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-117924199.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/0/0/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-117924200.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/0/1/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-117924201.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/0/2/siemens-wt47w560fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-117924202.jpg
   Siemens WT47W560FG (47)
   Siemens WT47W560FG
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   599.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   599.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
   deal
  • AEG Wasdrogers T75175AV
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/7/5/aeg-electrolux-lavatherm-75175-av-17878275.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/5/2/aeg-t75175av-tumble-dryer-23762552.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/3/8/aeg-t75175av-tumble-dryer-23901038.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/6/5/aeg-t75175av-tumble-dryer-30715465.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/0/aeg-t75175av-tumble-dryer-37299890.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/2/aeg-t75175av-tumble-dryer-37299892.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/2/aeg-t75175av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000132.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/3/aeg-t75175av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000133.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/4/aeg-t75175av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000134.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/5/aeg-t75175av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000135.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/6/aeg-t75175av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000136.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/7/aeg-t75175av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000137.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/6/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-54472956.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/7/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-54472957.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/8/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-54472958.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/6/1/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-54472961.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/6/2/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-54472962.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/6/3/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-54472963.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/6/4/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-54472964.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/6/5/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-54472965.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/8/8/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-59223788.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/4/9/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-59233249.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/5/0/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-59233250.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/5/1/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-59233251.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/5/2/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-59233252.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/5/3/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-59233253.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/7/9/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-101505579.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/1/1/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-115162111.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/1/3/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-115162113.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/1/4/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-115162114.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/1/5/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-115162115.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/1/6/aeg-t75175av-freestanding-front-load-7kg-c-white-115162116.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/4/0/9/aeg-t75175av-seche-linge-a-evacuation-7kg-c-117774409.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/4/5/aeg-t75175av-seche-linge-a-evacuation-7kg-c-121325245.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/4/6/aeg-t75175av-seche-linge-a-evacuation-7kg-c-121325246.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/4/7/aeg-t75175av-seche-linge-a-evacuation-7kg-c-121325247.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/4/8/aeg-t75175av-seche-linge-a-evacuation-7kg-c-121325248.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/4/9/aeg-t75175av-seche-linge-a-evacuation-7kg-c-121325249.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/5/0/aeg-t75175av-seche-linge-a-evacuation-7kg-c-121325250.jpg
   AEG Wasdrogers T75175AV (27)
   AEG Wasdrogers T75175AV
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   359.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   359.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
   deal
  • AEG Wasdroger Lavatherm 65280 AC
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/1/2/aeg-lavatherm-65280-ac-20616712.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/9/8/aeg-lavatherm-65280-ac-23867798.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/2/0/aeg-t65280ac-tumble-dryer-29752120.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/2/9/8/aeg-t65280ac-tumble-dryer-30649298.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/1/2/aeg-t65280ac-b-freestanding-8kg-front-load-white-50698812.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/1/3/aeg-t65280ac-b-freestanding-8kg-front-load-white-50698813.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/1/4/aeg-t65280ac-b-freestanding-8kg-front-load-white-50698814.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/1/5/aeg-t65280ac-b-freestanding-8kg-front-load-white-50698815.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/1/6/aeg-t65280ac-b-freestanding-8kg-front-load-white-50698816.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/1/7/aeg-t65280ac-b-freestanding-8kg-front-load-white-50698817.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/1/8/aeg-t65280ac-b-freestanding-8kg-front-load-white-50698818.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/1/9/aeg-t65280ac-b-freestanding-8kg-front-load-white-50698819.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/2/0/aeg-t65280ac-b-freestanding-8kg-front-load-white-50698820.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/2/1/aeg-t65280ac-b-freestanding-8kg-front-load-white-50698821.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/3/3/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-white-54472833.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/3/4/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-white-54472834.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/3/5/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-white-54472835.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/4/2/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-white-54472842.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/1/9/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-white-59227019.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/2/0/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-white-59227020.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/2/1/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-white-59227021.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/2/2/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-white-59227022.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/2/3/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-white-59227023.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/8/4/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-white-59233184.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/8/3/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-b-white-101075483.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/8/4/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-b-white-101075484.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/8/5/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-b-white-101075485.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/7/7/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-b-white-101505577.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/0/2/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-b-white-101647002.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/0/4/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-b-white-115162104.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/0/5/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-b-white-115162105.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/0/6/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-b-white-115162106.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/0/7/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-b-white-115162107.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/0/8/aeg-t65280ac-freestanding-front-load-8kg-b-white-115162108.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/9/2/aeg-seche-linge-condensation-b-121333292.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/9/3/aeg-seche-linge-condensation-b-121333293.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/9/4/aeg-seche-linge-condensation-b-121333294.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/9/5/aeg-seche-linge-condensation-b-121333295.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/9/6/aeg-seche-linge-condensation-b-121333296.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/9/7/aeg-seche-linge-condensation-b-121333297.jpg
   AEG Wasdroger Lavatherm 65280 AC (43)
   AEG Wasdroger Lavatherm 65280 AC
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   388, 5d (offer_sdt_5_days)
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   388, 5d (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
  • Miele TDA 140 C Vrijstaand Voorbelading 7kg B Wit wasdroger
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/1/4/miele-tda-140-c-tumble-dryer-25014014.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/3/9/miele-tda-140-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-tumble-dryer-100913439.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/2/5/miele-tda-140-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-tumble-dryer-101132325.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/3/1/miele-tda-140-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-tumble-dryer-101287231.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/2/1/miele-tda-140-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-tumble-dryer-101541221.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/2/2/miele-tda-140-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-tumble-dryer-101541222.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/0/5/miele-tda-140-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-tumble-dryer-107395105.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/1/8/miele-tda-140-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-tumble-dryer-107823218.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/1/8/miele-tda-140-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-tumble-dryer-111320618.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/0/2/miele-tda-140-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-tumble-dryer-111782602.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/4/2/miele-tda-140-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-tumble-dryer-116668742.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/8/6/miele-tda-140-c-condensdrogers-wit-117852286.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/9/2/miele-tda-140-c-117923992.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/9/3/miele-tda-140-c-117923993.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/9/4/miele-tda-140-c-117923994.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/9/5/miele-tda-140-c-117923995.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/9/6/miele-tda-140-c-117923996.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/9/7/miele-tda-140-c-117923997.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/7/4/miele-tda-140-c-118181974.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/6/6/miele-tda-140-c-118813366.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/0/3/miele-tda-140-c-119550503.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/0/4/miele-tda-140-c-119550504.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/0/5/miele-tda-140-c-119550505.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/0/6/miele-tda-140-c-119550506.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/9/2/miele-tda-140-c-freestanding-front-load-7kg-b-white-tumble-dryer-120406792.jpg
   Miele TDA 140 C Vrijstaand Voorbelading 7kg B Wit wasdroger (24)
   Miele TDA 140 C Vrijstaand Voorbelading 7kg B Wit wasdroger
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   669, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   669, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Bosch WTH83000FG
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/7/5/bosch-droogkast-7kg-wth83000fg-87383075.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/3/8/bosch-droogkast-7kg-wth83000fg-96743838.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/5/2/bosch-droogkast-7kg-wth83000fg-99562652.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/7/0/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-107459070.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/7/1/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-107459071.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/7/2/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-107459072.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/4/1/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-111294541.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/0/3/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-115167003.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/0/4/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-115167004.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/0/5/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-115167005.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/6/9/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-116883569.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/0/8/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-117683608.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/0/3/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-117924203.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/0/4/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-117924204.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/0/5/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-117924205.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/5/4/bosch-serie-4-wth83000fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-119456454.jpg
   Bosch WTH83000FG (24)
   Bosch WTH83000FG
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   508.12, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   508.12, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Samsung Droogkast 8KG DV81M6213KW/EN
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/8/0/samsung-dv81m6213kw-103105680.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/8/1/samsung-dv81m6213kw-103105681.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/1/8/samsung-sechoir-pompe-a-chaleur-a--105489118.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/0/7/samsung-sechoir-pompe-a-chaleur-a--113887907.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/0/7/samsung-seche-linge-8kg-dv81m6213kw-en-119550507.jpg
   Samsung Droogkast 8KG DV81M6213KW/EN (24)
   Samsung Droogkast 8KG DV81M6213KW/EN
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   599.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   599.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
   deal
  • Bosch WTY87701FG - Warmtepompdroger
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/4/0/bosch-wtw-84170ff-19610940.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/9/8/bosch-wtw84170fg-tumble-dryer-23796898.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/9/9/bosch-wtw84170fg-tumble-dryer-23796899.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/4/9/bosch-wty87701fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-88601949.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/5/0/bosch-wty87701fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-88601950.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/5/1/bosch-wty87701fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-88601951.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/5/7/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-100745857.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/3/7/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-100937737.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/0/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098300.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/1/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098301.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/2/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098302.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/3/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098303.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/4/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098304.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/5/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098305.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/6/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098306.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/7/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098307.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/8/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098308.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/0/9/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098309.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/0/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098310.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/1/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101098311.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/3/5/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101508035.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/3/6/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101508036.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/3/7/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-101508037.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/2/7/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-102145027.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/0/2/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-102163802.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/7/1/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-102185871.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/8/4/bosch-wty87701fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-111252384.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/5/3/bosch-wty87701fg-freestanding-front-load-8kg-a-white-tumble-dryer-113501053.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/7/0/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-121337870.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/7/1/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-121337871.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/7/2/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-121337872.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/7/3/bosch-wtw84170fg-freestanding-front-load-7kg-a-white-tumble-dryer-121337873.jpg
   Bosch WTY87701FG - Warmtepompdroger (39)
   4.25 (1)
   Bosch WTY87701FG - Warmtepompdroger
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   357.86, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   357.86, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Bosch WTN85202FG
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/4/4/bosch-serie-4-wtn85202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-74981144.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/9/1/bosch-serie-4-wtn85202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-100750291.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/1/0/bosch-serie-4-wtn85202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-102370010.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/1/1/bosch-serie-4-wtn85202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-102370011.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/0/2/bosch-serie-4-wtn85202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-115166402.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/1/0/bosch-serie-4-wtn85202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-119455910.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/5/1/bosch-serie-4-wtn85202fg-freestanding-front-load-8kg-b-white-tumble-dryer-119526051.jpg
   Bosch WTN85202FG (23)
   Bosch WTN85202FG
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   470.36, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   8.953835986276465 (918)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   470.36, 3d (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Siemens WT48Y773FG
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/4/4/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-33802644.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/5/0/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-42169750.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/2/2/siemens-wt48y773fg-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-42967522.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/2/3/siemens-wt48y773fg-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-42967523.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/2/4/siemens-wt48y773fg-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-42967524.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/2/5/siemens-wt48y773fg-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-42967525.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/2/6/siemens-wt48y773fg-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-42967526.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/2/7/siemens-wt48y773fg-a-freestanding-9kg-top-load-white-tumble-dryer-42967527.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/1/5/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-101167915.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/1/6/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-101167916.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/1/7/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-101167917.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/1/8/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-101167918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/1/9/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-101167919.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/2/0/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-101167920.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/2/1/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-101167921.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/2/2/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-101167922.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/2/3/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-101167923.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/1/7/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-101767217.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/1/9/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-101767219.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/7/0/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-111262670.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/8/5/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-115163285.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/8/6/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-115163286.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/8/7/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-115163287.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/8/8/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-115163288.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/8/9/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-115163289.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/9/0/siemens-wt48y773fg-freestanding-top-load-9kg-a-white-tumble-dryer-115163290.jpg
   Siemens WT48Y773FG (14)
   Siemens WT48Y773FG
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   799.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   799.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   deal
  • Whirlpool HDLX 80414
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/5/6/whirlpool-hdlx-80414-freestanding-front-load-8kg-a-white-58822856.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/5/7/whirlpool-hdlx80414-condensatie-droger-met-warmtepomp-a--60625957.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/7/9/whirlpool-hdlx-80414-freestanding-front-load-8kg-a-white-71030879.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/4/1/whirlpool-hdlx-80414-freestanding-front-load-8kg-a-white-71288841.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/0/0/whirlpool-hdlx-80414-freestanding-front-load-8kg-a-white-101235000.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/6/0/whirlpool-hdlx-80414-freestanding-front-load-8kg-a-white-108415760.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/0/7/whirlpool-hdlx-80414-freestanding-front-load-8kg-a-white-111274007.jpg
   Whirlpool HDLX 80414 (14)
   Whirlpool HDLX 80414
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   499.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   499.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   deal
  • AEG T65170AV NL
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/7/2/aeg-t65170av-tumble-dryer-37299972.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/7/3/aeg-t65170av-tumble-dryer-37299973.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/4/3/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000643.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/4/4/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000644.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/4/5/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000645.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/4/6/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000646.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/4/7/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000647.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/4/8/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000648.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/4/9/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000649.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/0/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000650.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/1/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000651.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/2/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000652.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/3/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-50000653.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/0/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-59223880.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/1/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-59223881.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/2/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-59223882.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/3/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-59223883.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/4/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-59223884.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/7/8/aeg-t65170av-c-freestanding-7kg-front-load-white-59277478.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/8/0/aeg-t65170av-freestanding-front-load-7kg-c-white-100755080.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/1/1/aeg-t65170av-freestanding-front-load-7kg-c-white-101122011.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/1/2/aeg-t65170av-freestanding-front-load-7kg-c-white-101122012.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/7/9/aeg-t65170av-freestanding-front-load-7kg-c-white-102186879.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/6/9/aeg-t65170av-freestanding-front-load-7kg-c-white-111255169.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/4/0/aeg-t65170av-freestanding-front-load-7kg-c-white-114659740.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/6/9/aeg-seche-linge-evacuation-c-117923969.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/7/0/aeg-seche-linge-evacuation-c-117923970.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/7/1/aeg-seche-linge-evacuation-c-117923971.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/7/2/aeg-seche-linge-evacuation-c-117923972.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/7/3/aeg-seche-linge-evacuation-c-117923973.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/7/4/aeg-seche-linge-evacuation-c-117923974.jpg
   AEG T65170AV NL (21)
   AEG T65170AV NL
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • AEG Droogkast 7KG T8DBK74P
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/5/5/aeg-droogkast-7kg-t8dbk74p-95864855.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/9/5/aeg-droogkast-7kg-t8dbk74p-96300195.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/9/6/aeg-droogkast-7kg-t8dbk74p-96300196.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/4/aeg-seche-linge-7kg-t8dbk74p-103105744.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/5/5/aeg-t8dbk74p-107901055.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/6/3/aeg-t8dbk74p-111312063.jpg
   AEG Droogkast 7KG T8DBK74P (13)
   AEG Droogkast 7KG T8DBK74P
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   525.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   525.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   deal
  2 5
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Miele DEFAULT
    • miele
   • Zanussi DEFAULT
    • zanussi
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Warmtepomp DEFAULT
    • hittepomp
   • Condens DEFAULT
    • condensatie
   • Zuinig DEFAULT
    • a_meest_energiezuinig
    • a_energiezuinig
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • Minder dan €425 Goedkope droogkast (budget)
   • €425 - €575 (low)
   • €575 - €725 (medium)
   • Meer dan €725 (high)
  • Droogprogramma's (droogprogramma_s):
   • Koud (koud)
   • Koud, Lingerie (koud_lingerie)
  • Energielabel (product_energieklasse):
   • A+++ (a_meest_energiezuinig)
   • A++ (a_energiezuinig)
   • A+ (a_minst_energiezuinig)
   • A (a_niet_energiezuinig)
  • Droogsysteem (droogsysteem):
  • Capaciteit trommel (capaciteit_trommel):
   • 0 kg (capaciteit_trommel_0.0)
   • 7 kg (capaciteit_trommel_7.0)
   • 8 kg (capaciteit_trommel_8.0)
   • 9 kg (capaciteit_trommel_9.0)
   • 10 kg (capaciteit_trommel_10.0)
  • Geluidsniveau (geluidsniveau):
   • 64 dB (geluidsniveau_64.0)
   • 65 dB (geluidsniveau_65.0)
   • 66 dB (geluidsniveau_66.0)
   • 70 dB (geluidsniveau_70.0)
  • Hoogte (hoogte_mm):
   • < 850 mm (hoogte_mm_850)
   • 850 mm - 850 mm (hoogte_mm_850_850)
  • Breedte (breedte_mm):
   • 595 mm (breedte_mm_595.0)
   • 596 mm (breedte_mm_596.0)
   • 597 mm (breedte_mm_597.0)
   • 598 mm (breedte_mm_598.0)
   • 600 mm (breedte_mm_600.0)
   • 752 mm (breedte_mm_752.0)
   • 842 mm (breedte_mm_842.0)
  • Type lader (type_lader):
   • Bovenbelading (bovenbelading)
   • Voorbelading (voorbelading)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be