x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er droogkasten verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  droogkast

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in droogkast categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  droogkast kopen

  • Algemene informatie

    

   Kooptips
   Bij het kopen van een droogkast kun je letten op de volgende dingen:
   1. De capaciteit van de droger, de ruimte die je hebt voor een droogkast, het aantal programma’s en de lengte van de droogprogramma’s.
   2. Het deurscharnier van de vulopening van de droogkast zit links of rechts. Bedenk van tevoren naar welke kant de deur open moet gaan, zodat je thuis niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij veel drogers is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat het naar de kant van jouw voorkeur sluit.
   3. Bespaar het milieu en je portemonnee en kies voor zuinige droogkast! Zuinigere drogers zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder elektriciteit wordt gebruikt per droogbeurt. Via een lettersysteem worden de energieklasse en droogresultaat van de droger gegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.
   4. Als je de droogkast in de buurt van je keuken, woonkamer of slaapkamer hebt staan is het verstandig om op het geluidsniveau van de droger te letten. Er zijn fluisterstille droogkast, maar ook drogers die wat luidruchtiger zijn.
   Soorten droogkasten
   Droogkasten kennen twee varianten: de condensdroger en de luchtafvoer droger. De condensdroger vangt het water dat de droogkast afvoert. Na elke droogbeurt moet je dit reservoir zelf legen. De droogkast heeft een indicatie om te waarschuwen als het reservoir te vol is om het programma verder af te maken. De luchtafvoer droger heeft een opening naar buiten toe nodig om de vochtige lucht af te voeren. Dit gaat met een grote buis of slang via een open raam of via een speciale afvoer door de muur naar buiten. Luchtafvoer drogers zijn zuiniger dan condensdrogers. Ze zijn gemiddeld ook goedkoper. Er zijn ook losse afvoersets verkrijgbaar om een condensdroger alsnog op een waterafvoer aan te kunnen sluiten. Deze worden meestal meegeleverd met nieuwe droogkasten. Handig bijvoorbeeld als de afvoer van de wasmachine in de buurt zit of als je het water kunt laten weglopen via de wastafel.

   Een goed, energiezuinig alternatief is de droogkast op gas in plaats van op stroom. Een gasdroger is duurder in aanschaf dan een conventionele droger op elektriciteit, maar dit wordt snel terugverdiend via de energierekening. Een gasdroger verwarmt de lucht met gas in plaats van met elektriciteit. De gasverwarmde lucht afvoerdroger is gunstig voor het milieu en voor jouw energierekening. Bijkomend voordeel is dat gasdrogers sneller zijn: er gaat per minuut meer warme lucht door de droogtrommels. Een gasdroger is niet zo makkelijk te plaatsen als een conventionele droogkast, aangezien er een gasleiding moet worden aangelegd. Een gasdroger is altijd een luchtafvoer droger: naast de gasaansluiting moet de ruimte dus ook beschikken over ventilatie naar buiten.

   Prijsverschil droogkasten
   Er bestaat nogal wat verschil in prijs tussen droogkasten. Er hangt een duurder prijskaartje aan droogkast van een goed merk, drogers van een hoge energieklasse, drogers met veel en speciale droogprogramma’s en droogkasten met de nieuwste technische hoogstandjes. Nieuwere droogkasten zijn vanzelfsprekend duurder dan oudere, en ook drogers met een verrassend design hebben vaak een hogere prijs.

   Technische mogelijkheden
   Een droogkast is in de regel altijd 60 centimeter breed, met de opening naar de voorkant. Er zijn ook smallere drogers van 45 centimeter breed of types die minder diep zijn. Deze droogkasten werken evengoed als de normale breedte variant, alleen hebben ze een kleinere droogcapaciteit.

   Bij de informatie over een droogkast staat of het model geschikt is voor onderbouw of niet. Bovenbouw betekent dat de droogkast op de wasmachine geplaatst kan worden, de zogenaamde waszuil. Het plaatsen van de droger op de wasmachine gebeurt met een speciale tussenbeugel. Mocht je tegelijkertijd een wasmachine en een droogkast kopen en je wilt ze op elkaar plaatsen, let er dan op of de wasmachine geschikt is voor onderbouw en de droger voor bovenbouw. Omgekeerd, een wasmachine op een droger plaatsen, is niet mogelijk. Met onderbouw wordt bedoeld of de wasmachine of droger onder een standaard werkblad van 60 cm diep past.

   Accessoires droogkast
   Met de droogkast worden vaak weinig of helemaal geen accessoires meegeleverd. Een accessoire voor de droogkast dat je zelf kunt kopen is de tussenbeugel. Met een tussenbeugel kun je de droger eenvoudig op je wasmachine plaatsen. Deze beugel zit niet standaard bij de wasdroger, die moet je er los bij kopen. De beugels zijn niet universeel: je moet een tussenstuk hebben dat speciaal bij het type droger past.

   Nieuwste ontwikkelingen

   Zorg voor het milieu en energiebesparing zijn tegenwoordig erg belangrijk en dat zie je ook terug in de nieuwste ontwerpen van de droogkast. De nieuwste drogers zijn van een hoge energieklasse en ze zijn voorzien van de meest innovatieve technologieën. De zelfreinigende condensor is de nieuwste methode die gebruikt wordt bij droogkasten, zodat je de pluisjes niet meer met de hand hoeft te verwijderen en zodat je droogkast constant dezelfde energieklasse behoudt. Ook zijn er speciale structuren in de droogkasten aangebracht zodat je kleding slechts een minimale slijtage oploopt en minder kreukt. De droogprogramma’s worden korter, zuiniger en effectiever. Ten slotte is het geluidsniveau van droogkasten de afgelopen jaren flink gedaald.
  • Veelgestelde vragen

    

   Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
   Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een droger is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

   Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige droger?
   Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. De energiepremie geldt nog wel voor andere energiebesparende toepassingen, zoals zonneboilers of zonnepanelen. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

   Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
   Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel, maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de
   bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages; andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

   Wordt mijn nieuwe droger ook geplaatst en aangesloten?
   Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, dan bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe machine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling
   plaatst.

   Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
   Leveranciers zijn verplicht om de oude machine mee te nemen, daar betaal jij tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude machine mee terug moet, als ook het
   verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude machine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit, omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

   Wat is het verschil tussen een droger en een was-droogcombinatie?
   Een droger droogt alleen. Een was-droogcombinatie is tevens een volwaardige wasmachine met centrifuge. Huishoudens die geen extra ruimte hebben voor een losse droger kiezen voor de 2 in 1-combinatie. De functies van de droger zijn net zoals
   de gewone machine. Het drogen geschiedt wel in 2 etappes, aangezien de combinatie een kleinere droogcapaciteit heeft dan een standaard losse droger. Een voorbeeld: je wast 5 kilo wasgoed. Dan moet je de helft eruit halen om de droger in te kunnen schakelen. Een droger heeft een grote trommel, die heb je in de was-droogcombinatie niet. De combi gebruikt daardoor meer stroom omdat je niet in een keer alle was kunt drogen. Het voordeel van de was-droogcombinatie is dat het een 2 in 1-apparaat is, prima geschikt voor klein behuisden. Het nadeel is het drogen in twee etappes.

   Is mijn elektriciteitsnet geschikt om er een droger op aan te sluiten?
   Een droger dient altijd te worden aangesloten op een randgeaard stopcontact. Het verdient de voorkeur om de droogkast op een aparte groep te zetten, om overbelasting te voorkomen. Er zijn ook speciale stekkerdozen te koop die de stroom verdelen. De droger moet dan wel analoog zijn. In geval van twijfel over de capaciteit van de meterkast neem je contact op met het energiebedrijf. Zij geven hier gratis advies over.

   Wat is een gasdroger?
   Een gasdroger is duurder in aanschaf dan een conventionele droger op elektriciteit, maar dit wordt snel terugverdiend via de energierekening. Een gasdroger verwarmt de lucht met gas in plaats van met elektriciteit. De gasverwarmde luchtafvoerdroger is gunstig voor het milieu en voor jouw energierekening. Bijkomend voordeel is dat een gasdroger sneller is: er gaat per minuut meer warme lucht door de trommel. Een gasdroger is niet zo makkelijk te plaatsen als een conventionele droogkast, aangezien er een gasleiding moet worden aangelegd. Een gasdroger is altijd een luchtafvoer droger: naast de gas aansluiting moet de ruimte dus ook beschikken over ventilatie naar buiten. De gasdroger is een goed energiezuinig alternatief op de droogkast op stroom. 

  • Verklarende woordenlijst

   Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij droogkasten.

   Aansluitwaarde
   Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de droogkast aan. Om overbelasting van het elektriciteitsnet te voorkomen, is het raadzaam om een droogkast en een wasmachine niet op dezelfde stoppengroep te zetten. Er zijn wel speciale stekkerdozen te koop die de stroom verdelen, mochten beide apparaten op dezelfde groep zitten.

   Antikreukfase
   Met de anti-kreukfase wordt voorkomen dat de gedroogde kleding helemaal in de kreukels uit de droger komt.

   Besturing
   De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de machine zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt. Met een droogkast op tijdsmeting is het programma altijd even lang, ongeacht de vochtigheid van de was. Het kan dan zijn dat de droger nog bezig is terwijl de was allang droog is. Programmagestuurde machines gaan efficiënter om met de energie.

   Bovenbouw geschikt
   Bovenbouw betekent dat de droger op een wasmachine te plaatsen is: zo ontstaat een zogenaamde waszuil. De onderste wasmachine is dan geschikt om het gewicht van de droger te dragen. Het plaatsen van de droger op de wasmachine gebeurt met een speciale tussenbeugel. Dit montagestuk zit niet standaard bij de droger, dat moet je er los bij kopen. De beugels zijn niet universeel: je moet het tussenstuk hebben dat speciaal bij het type machine past.

   Capaciteit
   Met de capaciteit van de droogkast wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is wat de machine per droogbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt drogen. De capaciteit van de droger wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is 5 kg, maar dit kan oplopen tot 7,5 kg of teruglopen tot 2,5 kg bij was-droogcombinaties.

   Deurscharnier
   Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van je voorkeur sluit.

   Eindsignaal
   Met het eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de droogkast aan dat de was droog is. Je kunt de was nu uit de machine halen en opvouwen of strijken en weer schoon en droog in de kast leggen.

   Energieverbruik
   Droogkasten gebruiken stroom, veel stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse van drogers aangegeven. A staat voor het meest energiezuinig. De meeste droogkasten zijn klasse C en D, omdat ze vrijwel allemaal hetzelfde droogsysteem gebruiken, maar sommige merken leveren A- en B-modellen. De zuinigere droogkasten zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder elektriciteit wordt gebruikt per droogbeurt. Via eenzelfde lettersysteem wordt het droogresultaat gegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft. Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per droogbeurt.

   Filterindicatie
   Je moet met regelmaat de filters in de droger schoonmaken. Hier verzamelen zich pluizen en stof. De filterindicatie geeft met een zoem- of belsignaal aan dat de filters eerst schoongemaakt moeten worden voordat de machine het programma verder kan afmaken.

   Gasdroger
   Een goed energiezuinig alternatief is de droogkast op gas in plaats van op stroom. Een gasdroger is duurder in aanschaf dan een conventionele droger op elektriciteit, maar dit wordt snel terugverdiend via de energierekening. Een gasdroger verwarmt de lucht met gas in plaats van met elektriciteit. De gasverwarmde luchtafvoerdroger is gunstig voor het milieu en voor je energierekening. Bijkomend voordeel is dat een gasdroger sneller is: er gaat per minuut meer warme lucht door de trommel.
   Een gasdroger is niet zo makkelijk te plaatsen als een conventionele droogkast, aangezien er een gasleiding moet worden aangelegd. Een gasdroger is altijd een luchtafvoerdroger: naast de gas aansluiting moet de ruimte dus ook beschikken over ventilatie naar buiten.


   Grootte vulopening
   De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als je grote stukken was heeft, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

   Introductiemodel
   Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

   Ook voor bovenbouw
   Hiermee wordt bedoeld of de droger te plaatsen is onder een standaard werkblad van 60 centimeter diep. Bij veel huishoudens staan de wasmachine en de droger naast elkaar onder een apart werkblad.

   Programma-indicatie
   Met de programmaindicatie kun je zien waar de droogkast is binnen het droogprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

   Resttijdaanduiding
   In dit veld kun je zien hoeveel tijd de droogkast nog nodig heeft voordat het programma is afgerond. De tijd wordt aangegeven in minuten.

   RVS-trommel
   Een RVS-trommel is gegarandeerd roestvrij.

   Starttijdkeuze
   Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de droogkast met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts drogen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een droogkast te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

   Timer
   Met een timer kunt je zelf de starttijd van het droogprogramma bepalen. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter, waardoor 's nachts drogen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een droogkast met een timer te hebben. Mocht de droogkast niet over een timer beschikken dan is een analoge droger met een timerstekker een prima alternatief.

   Trommelverlichting
   Dit veld geeft aan of de droogkast beschikt over verlichting in de trommel. Handig als de machine op een donkere plaats staat en voor kattenbezitters een must om te controleren of er niet een poezenbeest ligt te slapen in dat gezellige ronde huisje!

   Type droger
   Drogers kennen twee varianten: de condensdroger en de luchtafvoerdroger. De condensdroger heeft geen externe waterafvoer nodig. Het condenswater wordt in een interne bak opgevangen. Na iedere droogbeurt moet je deze watercontainer zelf legen. De machine heeft een indicatie om je te waarschuwen als deze container te vol is om het programma verder af te maken. Er zijn ook losse afvoersets verkrijgbaar om een condensdroger alsnog op een waterafvoer aan te sluiten. Deze worden meestal meegeleverd met het nieuwe apparaat. Handig bijvoorbeeld als de wasmachine afvoer in de buurt zit of als je het water kunt laten weglopen via de wastafel. De luchtafvoer droger heeft een opening naar buiten toe nodig om de vochtige waterdamp af te voeren. Dit gaat met een grote buis of slang via een open raam of via een speciale afvoer door de muur naar buiten. Luchtafvoerdrogers zijn zuiniger dan condensdrogers. Ze zijn gemiddeld ook goedkoper.

   Vochtigheidsmeting
   De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de droogkast zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt.

   Wolwasprogramma
   De droogkast heeft een woldroogprogramma zodat je ook wollen kleding veilig kunt drogen. Let op het label in het kledingstuk zelf of de kleding daadwerkelijk in de droger gedroogd mag worden. 

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Siemens Droogkasten van Siemens zijn innovatief en zeer efficient. Uw was wordt met grote zorg gedroogd.
   • Warmtepomp Een warmtepompdroger is erg zuinig en droogt vaak op een lage temperatuur. Dat duurt wat langer, maar het is beter voor je was.
   • Condensdroger Condensdrogers halen het vocht uit de lucht en vangen dit op in een condensbak, hierdoor kan je de droger op elke plek in huis plaatsen.
   • Zanussi Zanussi droogkasten zijn beschikbaar in verschillende prijsklasses waardoor ze geschikt zijn voor iedere portemonnee.
   • Budget Wasdrogers van minder dan 425 euro.
   • Bosch Bosch wasdrogers zorgen het beste voor je kleding, daarnaast zijn ze duurzaam en betrouwbaar.
   • AEG ‘Perfect in vorm en functie’ daar staat AEG voor. Deze wasdrogers zijn gebruiksvriendelijk en hebben een lange levensduur.
   • Miele Wasdrogers van Miele staan bekend om hun lange levensduur en hoge kwaliteit. Met een Miele kan je dus jaren vooruit.
   • Energiezuinig
  Droogkast 6.1621161714111 (5)
  0 - 24
  • Samsung Wasdroger DV90T6240HH/S2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166453575.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166349383.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166349381.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169682358.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169682360.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Wasdroger DV90T6240HH/S2 Wasdroger DV90T6240HH/S2 Wasdroger DV90T6240HH/S2 Verwijdert bacterien, huisstofmijt en allergenenHygiene CareMaak korte metten met bacterien, mijten en allergenen op kleding en andere spullen, zoals linnengoed en stoffen speelgoed. Het Hygiene Care-programma reinigt zowel droge als natte spullen door ze tijdens het drogen te verhitten. Het verwijdert huisstofmijt en microben voor 99%en pollen voor 95%.Intelligent drogenAI ControlDroog je was eenvoudig en doeltreffend met AI Control. De functie personaliseert je ervaring, onthoudt gewoontes, raadt programma's aan en toont statusupdates. De SmartThings-app biedt advies over programma's, planningen en probleemoplossingen. Ook wordt het perfecte droogprogramma geselecteerd op basis van het wasprogramma.Zuinig en kostenbesparendA+++-efficientie met warmtepomptechnologieVerbruik minder stroom, bespaar geld en bescherm het milieu. Warmtepomptechnologie droogt kleding op een zuinige en kostenefficiente manier. De droogkast heeft een A+++-label, gebruikt een 'koelvloeistof' in plaats van stro (36)
   Samsung Wasdroger DV90T6240HH/S2
   • 08806090603723
   • DV90T6240HH/S2
   • 8806090603723
   3
   good_buy
   deal
   949.00 EUR
  • Bosch WTH83001FG
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158528802.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165017987.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/230723879.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165017986.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/230723877.jpg?ts=1
   Bosch Bosch WTH83001FG WTH83001FG WTH83001FG Voelt automatisch wanneer je wasgoed droog is. Vul je droger of was-droogcombinatie met tot tien kilogram wasgoed en AutoDry doet de rest. Dit programma laat je wasgoed draaien tot de exact gewenste droogtegraad is bereikt, zoals droog genoeg om te strijken of extra droog en klaar om op te vouwen. De sensoren meten constant de temperatuur en vochtigheid om je wasgoed te beschermen tegen hoge temperaturen en overdrogen. Krijg elke keer opnieuw de droogtegraad die jij wenst. Stofvriendelijk drogen. Het SensitiveDrying System verzorgt je wasgoed perfect door van alle kanten milde, warme lucht aan te voeren. Bovendien zorgen de zachte, gebogen peddels in de trommel ervoor dat je wasgoed nooit plat ligt en dus niet kreukt. Het resultaat: zacht gedroogd wasgoed dat perfect zacht en kreukvrij is. Algemeen Type droging: Condenser Warmtepomp: Ja Vulgewicht: 7,0 kg Kleur: Wit Drum structure: Ja Deurscharnier: Rechts Soort bedieningselementen: DrukknopLCD Extra functionele opties: Blousen / overh (15)
   Bosch WTH83001FG
   • 04242005194926
   • 4242005194926
   5
   good_buy
   deal
   629.00 EUR
  • Bosch Wasdroger WTX88MK0FG
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219990165.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158443008.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158443012.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156805111.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158443003.jpg?ts=1
   Bosch Bosch Wasdroger WTX88MK0FG Wasdroger WTX88MK0FG Wasdroger WTX88MK0FG Bosch WTX88MK0FG - Serie 8 - Warmtepompdroger - NL/FR (24)
   Bosch Wasdroger WTX88MK0FG
   • 04242005189229
   • 4242005189229
   • WTX88MK0FG
   3
   good_buy
   797.00 EUR
  • Bosch WTM85263FG
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163944774.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134325831.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163944785.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163944786.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163944781.jpg?ts=1
   Bosch Bosch WTM85263FG WTM85263FG WTM85263FG Voelt automatisch wanneer je wasgoed droog is.Vul je droger of was-droogcombinatie met tot tien kilogram wasgoed en AutoDry doet de rest. Dit programma laat je wasgoed draaien tot de exact gewenste droogtegraad is bereikt, zoals droog genoeg om te strijken of extra droog en klaar om op te vouwen. De sensoren meten constant de temperatuur en vochtigheid om je wasgoed te beschermen tegen hoge temperaturen en overdrogen. Krijg elke keer opnieuw de droogtegraad die jij wenst.Stofvriendelijk drogen.Het SensitiveDrying System verzorgt je wasgoed perfect door van alle kanten milde, warme lucht aan te (24)
   Bosch WTM85263FG
   • 04242005134380
   • WTM85263FG
   • 4242005134380
   3
   good_buy
   560.00 EUR
  • Beko DH 7533 RXW
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169956138.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169956142.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136071178.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136071175.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136071189.jpg?ts=1
   Beko Beko DH 7533 RXW DH 7533 RXW DH 7533 RXW De Beko DH7533RXW droogt snel en zeer energiezuinig kleine ladingen was. Bijvoorbeeld voor één persoon. Met de A+++ warmtepompdroger heb je binnen 2,5 uur een volle trommel droge was. Je kiest met de draaiknop een programma voor bijvoorbeeld katoen, jeans of wol. Door de vochtigheidssensor hoef je niet bang te zijn dat je was krimpt. De wasdroger stopt automatisch zodra je trui droog is. Hierdoor bespaar je energie en blijft je outfit langer mooi. Om het vocht af te voeren, sluit je het apparaat aan op de waterafvoer. Zo hoef je niet telkens het condensreservoir te legen. Het pluizenfilter haal je er eenvoudig uit, zodat je deze schoonmaakt na elke droogbeurt. De plastic onderdelen van deze droger zijn deels gerecycled. Let erop dat de meegeleverde condensafvoerslang (1,2 m) korter is dan een standaard afvoerslang. Indien de slang te kort is voor de afstand tot de waterafvoer, koop je er een slang bij. (10)
   Beko DH 7533 RXW
   • 08690842124402
   • 4535441
   • DH7533RXW
   • 000000000000238828
   • 7188288990
   5
   good_buy
   598.00 EUR
  • Siemens WT45M2K1FG
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146779729.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/246192501.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169738716.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169738717.jpg?ts=1
   Siemens Siemens WT45M2K1FG WT45M2K1FG WT45M2K1FG Verwijdert automatisch pluisjes.De SelfCleaning Condenser houdt uw machine droogkast energiezuinig door pluisjes uit het systeem te verwijderen. U hoeft alleen maar het filter leeg te maken als het vol is. Veilig, nauwkeurig drogen.Slimme sensoren regelen en controleren uw wasgoed om een gelijkmatige, zachte droging te garanderen. Temperatuursensoren voorkomen oververhitting en vochtsensoren meten de vochtigheid van het textiel, waardoor uw kleding niet uitdroogt. Uw wasgoed wordt zacht en nauwkeurig gedroogd, waardoor u minder energie verbruikt en minder tijd besteedt aan strijken. Zacht dro (12)
   Siemens WT45M2K1FG
   • 04242003847695
   • WT45M2K1FG
   • 4242003847695
   4
   good_buy
   deal
   815.00 EUR
  • AEG Wasdroger T8DBG84PW
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/199215364.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/199215366.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/199215367.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/199215365.jpg?ts=1
   AEG AEG Wasdroger T8DBG84PW Wasdroger T8DBG84PW Wasdroger T8DBG84PW Droogkast - warmtepomp - 8 kg - A++ - 66dB - AbsoluteCare (12)
   AEG Wasdroger T8DBG84PW
   • 07332543749027
   • 7332543749027
   4
   good_buy
   664.00 EUR
  • Whirlpool Wasdroger FFTCM118XBEE
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/235789030.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/235789031.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/235789028.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204476132.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204476130.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool Wasdroger FFTCM118XBEE Wasdroger FFTCM118XBEE Wasdroger FFTCM118XBEE Zeer stilErvaar de stilte.Deze Whirlpool droogautomaat biedt de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.6TH SENSE technologieDe 6TH SENSE technologie detecteert automatisch de hoeveelheid wasgoed en selecteert de juiste droogtijd. Zo is de was altijd perfect droog en bespaart u tijd en energie.FreshCare+FreshCare+ is de oplossing om wasgoed tot 6 uren* na het einde van de cyclus fris te houden in de trommel, alsof het nog maar net droog is. FreshCare+ behoudt een constante temperatuur tussen 35° en 42° in de trommel, terwijl zachte trommelbewegingen zorgen voor minder kreuken. FreshCare+ creeert de perfecte omstandigheden om wasgoed fris en geurvrij te houden en kreuken worden vermeden. Zo kunt u het wasgoed uitladen wanneer het u past.*FreshCare+ houdt tot 6 uren na het einde van de droogcyclus de verspreiding van de belangrijkste oorzaken van slechte geurtjes (in de droogkast) tegen. Niet combineerbaar met programma's voor delicaat wasgoed en met de droogniveaus Extra droo (11)
   Whirlpool Wasdroger FFTCM118XBEE
   • 08003437625176
   • 8003437625176
   • FFT CM11 8XB EE
   4
   good_buy
   deal
   599.00 EUR
  • AEG T75175AV
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126010022.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115162115.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115162116.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115162111.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150447793.jpg?ts=1
   AEG AEG T75175AV T75175AV T75175AV droogkast - evacuatie - 7kg - C - 64dB (8)
   AEG T75175AV
   • 07332543127870
   • 07332543122196
   • 07332543136223
   • LVT75175
   • T75175AV
   • 916 095 258
   4
   good_buy
   428.00 EUR
  • Thomas Tumble Dryer 3.0K TH772SEK
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100899993.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100992378.jpg?ts=1
   Thomas Thomas Tumble Dryer 3.0K TH772SEK Tumble Dryer 3.0K TH772SEK Tumble Dryer 3.0K TH772SEK Thomas Centrifuge 772SEK (7)
   Thomas Tumble Dryer 3.0K TH772SEK
   • 04005435103803
   • 772SEK
   • 1016623
   • TH772
   4
   good_buy
   188.00 EUR
  • AEG Wasdroger T8DE86ABS
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149773602.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149799501.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149799505.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165032378.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149799502.jpg?ts=1
   AEG AEG Wasdroger T8DE86ABS Wasdroger T8DE86ABS Wasdroger T8DE86ABS Droogkast - warmtepomp - 8kg - A+++ - 65 dB - AbsoluteCare (15)
   AEG Wasdroger T8DE86ABS
   • 07332543707591
   • 7332543707591
   • T8DE86ABS
   2
   good_buy
   739.00 EUR
  • AEG T6DBG72P ProSense
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133125682.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117986378.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206185459.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206185469.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206185460.jpg?ts=1
   AEG AEG T6DBG72P ProSense T6DBG72P ProSense T6DBG72P ProSense Kleding die aan te veel warmte en beweging wordt blootgesteld zal niet mooi blijven. Onze drogers met ProSense®-technologie stellen de cycli nauwkeurig af om ervoor te zorgen dat het niet langer duurt dan nodig en er niet overmatig wordt gedroogd. Zo wordt uw kleding elke cyclus weer efficiënt gedroogd, constant gecontroleerd en goed verzorgd. (4)
   AEG T6DBG72P ProSense
   • 07332543489466
   • T6DBG72P
   • 916 097 928
   • 916097928
   5
   good_buy
   458.00 EUR
  • Samsung Wasdroger DV80T5220TTS2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167705060.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164761434.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167705062.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167705061.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169201368.jpg?ts=1
   Samsung Samsung Wasdroger DV80T5220TTS2 Wasdroger DV80T5220TTS2 Wasdroger DV80T5220TTS2 droogkast - warmtepomp - 8KG - A+++ - 63dB - inverter motor (8)
   Samsung Wasdroger DV80T5220TTS2
   • 08806090604799
   • DV80T5220TT/S2
   • 8806090604799
   3
   good_buy
   699.00 EUR
  • AEG T7DBK86PZ SensiDry
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/186303134.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158855895.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166418653.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158855896.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147975326.jpg?ts=1
   AEG AEG T7DBK86PZ SensiDry T7DBK86PZ SensiDry T7DBK86PZ SensiDry AEG T7DBK86PZ - SensiDry - Warmtepompdroger (11)
   AEG T7DBK86PZ SensiDry
   • 07332543638147
   • 916 098 464
   • 916098464
   • 7332543638147
   2
   good_buy
   deal
   726.00 EUR
  • Beko DS 8412 GX0
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169129574.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169129583.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169129585.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/177988265.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144671218.jpg?ts=1
   Beko Beko DS 8412 GX0 DS 8412 GX0 DS 8412 GX0 droogkast - warmtepomp - 8kg - A++ - 65 dB - Greendry (9)
   Beko DS 8412 GX0
   • 08690842187131
   • DS8412GX0
   • 000000000000247407
   • 8690842187131
   2
   good_buy
   544.00 EUR
  • Miele TSB 143 WP
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/210433256.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155912607.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216512608.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216512609.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153607074.jpg?ts=1
   Miele Miele TSB 143 WP TSB 143 WP TSB 143 WP Miele TSB 143 WP - Warmtepompdroger (13)
   Miele TSB 143 WP
   • 04002516269915
   • 04002516252610
   • 11373400
   • TSB 143 WP
   1
   good_buy
   899.00 EUR
  • AEG T7DBP74K SensiDry
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/186146613.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211213986.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/186146648.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/186146646.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211213985.jpg?ts=1
   AEG AEG T7DBP74K SensiDry T7DBP74K SensiDry T7DBP74K SensiDry Wollen truien, katoenen T-shirts, zakelijke overhemden - de kleding die u dag in, dag uit draagt - hebben speciale verzorging nodig zodat ze ook speciaal blijven aanvoelen. Met AEG SensiDry®-technologie worden droogtijden ingekort en wordt de temperatuur laag gehouden, zodat kleding nooit wordt blootgesteld aan onnodige hitte. Dit zorgt ervoor dat de kledingstukken die u vaak draagt elke dag weer ogen en aanvoelen als nieuw. VEILIGE, LAGE TEMPERATUREN AEG SensiDry-technologie trekt vocht uit stoffen op de helft van de warmte als normaal bij conventionele droogtrommels, zonder de droogtijd aanzienlijk te verlengen. Hierdoor worden stoffen nooit blootgesteld aan onnodige warmte. Uw kleding blijft langer aanvoelen als op de dag dat u deze kocht. En bovendien helpt de lage temperatuur u energie te besparen. BESPAAR ELKE DAG TIJD EN ENERGIE Onze droogautomaten beschikken over ProSense-technologie met geavanceerde vochtigheids- en temperatuursensoren die de droogtijd en het energieverbruik a (8)
   AEG T7DBP74K SensiDry
   • 07332543703371
   • 916 098 687
   • 7332543703371
   2
   good_buy
   565.16 EUR
  • Miele TSF 763 WP EcoSpeed & GreenPerformance
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206739226.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/208983680.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/208983687.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/208983594.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/208983686.jpg?ts=1
   Miele Miele TSF 763 WP EcoSpeed & GreenPerformance TSF 763 WP EcoSpeed & GreenPerformance TSF 763 WP EcoSpeed & GreenPerformance Miele TSF 763 WP - Warmtepompdroger - EcoSpeed - WiFi - NL/FR (8)
   Miele TSF 763 WP EcoSpeed & GreenPerformance
   • 04002516484332
   • 11855450
   2
   good_buy
   1259.00 EUR
  • Bosch WTN83271FG
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158352104.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158371991.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150566045.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/186244449.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158371990.jpg?ts=1
   Bosch Bosch WTN83271FG WTN83271FG WTN83271FG Met de Bosch WTN83271FG hoef je niet bang te zijn dat je wasgoed krimpt dankzij de AutoDry functie. De functie meet hoe vochtig je was is en stopt automatisch als deze droog genoeg is. Zo zit je kleding niet langer dan nodig in de trommel en blijft je was langer als nieuw. Daarnaast is de droogkast stabiel en relatief stil door de speciale AntiVibration bescherming tegen trillingen. De condensdroger, geschikt voor kleine ladingen was, bijvoorbeeld van een huishouden van 1 persoon. Kies uit één van de 15 droogprogramma's met de draaiknop. Wanneer je gevoelig bent voor bijvoorbeeld dierenharen of pollen, heb je baat bij het AllergyPlus programma. Door de hogere temperatuur heb je minder last van huidirritatie. (8)
   Bosch WTN83271FG
   • 04242005199181
   • WTN83271FG
   2
   good_buy
   418.00 EUR
  • Whirlpool ST U 82 EU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175529632.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175556416.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175556417.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175556418.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157788606.jpg?ts=1
   Whirlpool Whirlpool ST U 82 EU ST U 82 EU ST U 82 EU Droogkast - warmtepomp - 8kg - A++ - 64dB - 3DryTechnology (8)
   Whirlpool ST U 82 EU
   • 08003437602825
   • 6779751
   • 8003437602825
   • ST U 82 EU
   2
   good_buy
   deal
   699.00 EUR
  • Miele TWR 780 WP Eco & Steam
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206294675.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206297974.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206297973.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206297972.jpg?ts=1
   Miele Miele TWR 780 WP Eco & Steam TWR 780 WP Eco & Steam TWR 780 WP Eco & Steam Miele TWR 780 WP - Warmtepompdroger - Eco - Steam - WiFi (10)
   Miele TWR 780 WP Eco & Steam
   • 04002516485100
   • 11857800
   1
   2099.00 EUR
  • Thomas Tumble Dryer 4.5K WHITE TH776SEK
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100899867.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101134296.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212293196.jpg?ts=1
   Thomas Thomas Tumble Dryer 4.5K WHITE TH776SEK Tumble Dryer 4.5K WHITE TH776SEK Tumble Dryer 4.5K WHITE TH776SEK Thomas Centrifuge 776SEK (4)
   Thomas Tumble Dryer 4.5K WHITE TH776SEK
   • 04005435103827
   • TH776W
   • 776197
   • 776SEK
   • 1016629
   3
   198.00 EUR
  • Beko Wasdroger DC7230BX1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216026038.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/231214651.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/231214650.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216030103.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/231350336.jpg?ts=1
   Beko Beko Wasdroger DC7230BX1 Wasdroger DC7230BX1 Wasdroger DC7230BX1 Droogkast - condensatie - 7kg - B - 65 dB - AquaWave - Greendry (4)
   Beko Wasdroger DC7230BX1
   • 08690842467240
   • 08690842467226
   • 7184681340
   • 8690842467240
   3
   347.00 EUR
  • AEG T9DEE98PC FiberPro
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206241401.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/210813243.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206241402.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185770425.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182014406.jpg?ts=1
   AEG AEG T9DEE98PC FiberPro T9DEE98PC FiberPro T9DEE98PC FiberPro Durf al uw kleding te drogen \n Droog vol vertouwen wol, zijde, outdoorkleding, overhemden, broeken en zelfs donsjassen. Want dankzij het FiberPro®-systeem met de unieke 3DScan-sensor wordt vochtigheid zowel aan de buiten- als binnenkant van kleding gedetecteerd. Zo wordt kleding nauwkeurig én met zorg gedroogd. \n3DScan-technologie. Precisiedrogen \n FiberPro-systeem met 3DScan-technologie neemt vocht in het wasgoed waar met gebruik van sensoren. Het vocht wordt waargenomen, de tijd wordt daaraan aangepast voor nauwkeurige droging. Zelfs voor dikke en gelaagde kleding. Donsjacks blijven mooi en tot wel 30% betere thermische isolatie vergeleken met drogen aan de lucht. \nBescherming op maat voor uw kleding\n De programmas van ons unieke AbsoluteCare®-systeem bepalen nauwkeurig de bewegingen en de temperatuur van de droogtrommel. Wol wordt tegen de trommel aangedrukt, zodat het plat kan drogen. Outdoorkleding krijgt precies de juiste hoeveelheid warmte om de volledige functionaliteit v (6)
   AEG T9DEE98PC FiberPro
   • 07332543784646
   • 916 099 056
   • 916099056
   2
   1029.00 EUR
  2 8
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Warmtepomp DEFAULT
    • hittepomp
   • Condensdroger DEFAULT
    • condensation
   • Zanussi DEFAULT
    • zanussi
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Miele DEFAULT
    • miele
  • Merk (brand):
   • Bosch (bosch)
   • AEG (aeg)
   • Miele (miele)
   • Siemens (siemens)
   • Whirlpool (whirlpool)
   • Zanussi (zanussi)
   • Beko (beko)
   • Candy (candy)
   • Everglades (everglades)
   • Grundig (grundig)
   • Haier (haier)
   • Hisense (hisense)
   • Hoover (hoover)
   • Hotpoint (hotpoint)
   • Indesit (indesit)
   • Inventum (inventum)
   • Klarstein (klarstein)
   • LG (lg)
   • Nordland (nordland)
   • Samsung (samsung)
   • Thomas (thomas)
  • Prijs (price):
   • Minder dan €425 (budget)
   • €425 - €575 (low)
   • €575 - €725 (medium)
   • Meer dan €725 (high)
  • Droogsysteem (droogsysteem):
   • Condensatie (condensation)
   • Luchtafvoer (airdry)
   • Warmtepomp (hittepomp)
  • Condensafvoer (condensafvoer):
   • Opvang in reservoir (opvang_in_reservoir)
   • Via waterafvoer (via_waterafvoer)
  • Type lader (type_lader):
   • Bovenbelading (bovenbelading)
   • Voorbelading (voorbelading)
  • Capaciteit trommel (capaciteit_trommel):
   • < 7 kg (capaciteit_7)
   • 7 kg - 8 kg (capaciteit_7_8)
   • 8 kg - 9 kg (capaciteit_8_9)
   • > 9 kg (capaciteit_9)
  • Geluidsniveau (geluidsniveau_in_db):
   • < 64 decibel (geluidsniveau_64)
   • 64 decibel - 65 decibel (geluidsniveau_64_65)
   • 65 decibel - 66 decibel (geluidsniveau_65_66)
   • > 66 decibel (geluidsniveau_66)
  • Plaatsing (placement):
   • Vrijstaand (vrijstaand)
  • Deurscharnieren (deurscharnieren):
   • Links (links)
   • Rechts (rechts)
   • Rechts of links (rechts_of_links)
  • Energieklasse product (energieklasse_product):
   • A+++ (klasse_a_)
   • A++ (a_klasse)
   • A+ (a_)
   • A+++ -10% (a_10_)
   • B (b)
   • C (c)
  • Droogklasse (droogklasse):
   • A (a)
   • B (b)
   • C (c)
  • Aantal droogprogramma's (aantal_programma_s):
   • 7 (aantal_programma_s_7.0)
   • 10 (aantal_programma_s_10.0)
   • 13 (aantal_programma_s_13.0)
   • 15 (aantal_programma_s_15.0)
   • 16 (aantal_programma_s_16.0)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be