x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er was-droogcombinaties verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  was-droogcombinatie

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in was-droogcombinatie categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  was-droogcombinatie kopen

  • Algemene informatie

    Er zijn wasmachines en losse wasdrogers, maar er is ook de was-droogcombinatie. Deze was-droogcombinaties zijn DE oplossing voor huishoudens die geen extra ruimte hebben voor een losse droger en een losse wasmachine. Een was-droogcombinatie combineert twee apparaten in één apparaat. Jij gaat een was-droogcombinatie aanschaffen en kunt wel wat hulp gebruiken. Hierbij enkele tips waarop je kunt letten bij het kopen van een was-droogcombinatie.

   Bekende merken van de was-droogcombinatie zijn: Aeg-Electrolux, Bosch, Edy, Indesit, Miele, Siemens en Zanussi.

   De was-droogcombinatie
   Vrijwel alle bekende merken hebben de was-droogcombinatie in hun assortiment.  Er zijn drie modellen was-droogcombinaties te onderscheiden:

   • Vergelijk hier was-droogcombinaties!Onderbouw: de was-droogcombinaties zijn standaard 60 centimeter breed en ze zijn alleen geschikt voor onderbouw. Onderbouw betekent dat de was-droogcombinatie geschikt is om onder een werkblad te plaatsen.
   • Vrijstaand: de meeste was-droogcombinaties zijn vrijstaand, je hoeft alleen maar te zorgen voor een aansluitkraan, veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer.
   • Inbouw: er zijn ook inbouwmodellen, waarbij de was-droogcombinatie netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwcombinaties zijn van dezelfde kwaliteit als de vrijstaande was-droogcombinatie, maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder.

   Droogmethode
   Was-droogcombinaties bestaan alleen maar met een ingebouwde condensdroger en dus niet met luchtafvoer. Bij een condensdroger wordt het wasgoed gedroogd met behulp van warme lucht. De condensdroger laat waterdamp condenseren in een ingebouwd reservoir. Er is ook een montageset verkrijgbaar, waarmee de condensdroger op een waterafvoer wordt aangesloten. In het geval van de was-droogcombinatie wordt de condensdroger op dezelfde afvoer aangesloten als de wasmachine. Als je dit niet doet, moet je na iedere droogbeurt de opvangbak van de condensdroger legen.

   Voorlader en bovenlader
   Was-droogcombinaties kennen twee varianten: 

   • De bovenlader: een was-droogcombinatie met bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van het apparaat. Bij een bovenlader scharniert de rechthoekige bovenkant open.
   • De voorlader: een was-droogcombinatie met voorlader heeft de vulopening aan de voorkant. Een voorlader heeft een ronde of vierkante vulopening.

   Tip: Bij veel was-droogcombinaties is het deurscharnier verwisselbaar, zodat jij zelf kunt bepalen of het deurtje naar links of naar rechts sluit. Let hierop bij je aankoop!

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Was-droogcombinatie of twee apparaten?
   Uit testen van de Consumentenbond blijkt dat de was-droogcombinatie bij het wassen veel meer water verbruikt dan een losse wasmachine en dat het wasgoed minder goed droogt dan in een wasdroger. Ook het energiegebruik van een wasdroog-combinatie is hoger dan dat van twee aparte apparaten. Dit komt doordat het drogen in twee etappes geschiedt. Een ander nadeel hiervan is dat je ook geen twee wassen achter elkaar kunt draaien, aangezien de machine in gebruik is voor het drogen van de eerste.

   Mocht je dus ruimte hebben voor een losse droger, dan adviseren wij je om eens in het productaanbod van wasdrogers te kijken. Wil je een specifieke uitleg over wasdrogers, kijk dan hier. In deze groep is meer keuze en de losse wasdrogers zijn energiezuiniger dan de was-droogcombinaties. Mocht je inderdaad besluiten om een losse droger aan te schaffen en je hebt nog geen wasmachine, bekijk dan ook eens het productaanbod wasmachines. Meer informatie over wasmachines kun je hier vinden. Als je een wasmachine en een losse droger op elkaar zet, de zogenaamde waszuil, neemt het alsnog niet veel extra ruimte in beslag.

   Verwijderingsbijdrage
   Tot slot: bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger of was-droogcombinatie, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor was-droogcombinaties is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

   Kijk in de verklarende woordenlijst voor meer uitleg over de gebruikte begrippen voor de was-droogcombinatie.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
   Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige was-droog combinatie?
   Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
   Wordt mijn nieuwe was-droogcombinatie ook geplaatst en aangesloten?
   Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?

   Wil je meteen op zoeknaar een was-droogcombinatie?
   Vergelijk dan hier alle was-droogcombinaties!

   Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
   Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van de oude. Voor een was-droog combinatie is dat E 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

   Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige was-droog combinatie?
   Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten, is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

   Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
   Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages, andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

   Wordt mijn nieuwe was-droogcombinatie ook geplaatst en aangesloten?
   Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe machine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling plaatst.

   Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
   Leveranciers zijn verplicht om de oude machine mee te nemen, daar betaal je tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude machine mee terug moet, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude machine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit, omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

    

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij was-droogcombinaties.

   Wil je meteen op zoeknaar een was-droogcombinatie?
   Vergelijk dan hier alle was-droogcombinaties!

   Aansluitwaarde
   Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de wascombinatie aan. De combinatie moet altijd aangesloten zijn op een randgeaard stopcontact.

   Anti-kreukfase
   Met de anti-kreukfase wordt voorkomen dat de gedroogde kleding helemaal in de kreukels uit de droger komt.

   Aquastop / waterklok
   Met een waterklok of aquastop wordt het water afgesloten op het moment dat de machine een storing heeft, er een lekkage is of als de wasmachine dreigt over te lopen.

   Balanssysteem
   Het balanssysteem van de wasmachine zorgt ervoor dat de machine ten alle tijde stabiel blijft staan en niet gaat 'lopen' bij centrifugeren of bij een scheefgeladen machine.

   Beladingssensor
   Als de machine hierover beschikt, geeft de machine een waarschuwingssignaal op het moment dat de machine te zwaar beladen is. Je dient dan eerst wasgoed uit de machine te halen voordat je deze veilig kunt aanzetten.

   Besturing droger
   De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de machine zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt. Met een wasdroger op tijdsmeting is het programma altijd even lang, ongeacht de vochtigheid van de was. Het kan dan zijn dat de droger nog bezig is terwijl de was allang droog is. Programmagestuurde machines gaan efficiënter om met de energie.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Capaciteit droger
   Met de capaciteit van de wasdroger wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de machine per droogbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt drogen. De capaciteit van de droger wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo maar dit kan oplopen tot 7 kilo of teruglopen tot 2,5 kilo bij was-droogcombinaties. Bij een was-droogcombinatie droog je de was in 2 delen.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Capaciteit wasmachine
   Met de capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de machine per wasbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo.

   Deurscharnier
   Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van je voorkeur sluit.

   Droger
   Een was-droogcombinatie bestaat alleen maar met een ingebouwde condensdroger en dus niet met een luchtafvoerdroger. Bij een condensdroger wordt de was gedroogd met behulp van warme lucht. De condensdroger laat waterdamp condenseren in een ingebouwd reservoir. Er is ook een montageset verkrijgbaar waarmee de condensdroger op een waterafvoer wordt aangesloten. In het geval van de was-droogcombinatie wordt de condensdroger op dezelfde afvoer aangesloten als de wasmachine. Als je dit niet doet, moet je na iedere droogbeurt de opvangbak van de condensdroger legen.

   Droogcapaciteit
   Let op, want de was-droogcombinatie heeft een maximumcapaciteit voor het drogen en voor het wassen. De droogcapaciteit van de was-droogcombinatie is een stuk kleiner en daarom wordt het wasgoed meestal in twee helften gedroogd. Dit is anders dan bij een losse droger omdat de trommel van de was-droogcombinatie minder groot is.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Droogresultaat
   Met een lettersysteem wordt het droogresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

   Eindsignaal
   Met een eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de wascombinatie aan dat het gekozen programma klaar is.

   Energiezuinig programma
   Naast de standaard was- en droogprogramma's zijn er ook energiezuinige programma's. Deze maken gebruik van minder water en stroom doordat het hier programma efficiënter mee omgaat. Je herkent deze programma's aan de E-indicatie naast het programma of de letter A.

   Energieverbruik
   Een was-droogcombinatie gebruikt water en stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van A naar G, waarbij A staat voor het meest energie- en waterzuinig. De meeste was-droogcombinaties zijn klasse B of C; sommige was-droogcombinaties leveren ook A- en D-modellen. De zuinigere was-droogcombinaties zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder water en stroom wordt gebruikt per was- en droogbeurt. Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per wasbeurt.

   Filterindicatie
   Je moet met regelmaat de filters in de droger schoonmaken. Hier verzamelen zich pluizen en stof. De filterindicatie geeft met een zoem- of belsignaal aan dat de filters eerst schoongemaakt moeten worden voordat de machine het programma verder kan afmaken.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Fuzzy logic
   Fuzzy logic is het 'zelfdenkende' vermogen van de wasmachine. Met Fuzzy logic 'berekent' de machine de vervuildheid van de kleding en maakt met de hoeveelheid wasmiddel het meest efficiënt gebruik van de machine.

   Gewicht
   Het gewicht wordt gegeven in kilo's, zonder belading. Een wascombinatie is zo zwaar door het contragewicht wat erin zit. Deze zorgt ervoor dat de machine blijft staan tijdens het wassen en vooral tijdens het centrifugeren.

   Grootte vulopening
   De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen. Dat kan handig kan zijn als je grote stukken was hebt, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Handmatig instelbaar
   Dit veld geeft aan of je, naast de automatische programma's, nog zelf de machine in kunt stellen. Bijvoorbeeld met een los centrifugeprogramma, aparte temperatuurregeling of dat je zelf het hele wasprogramma kunt samenstellen.

   Handwas programma
   Met het handwasprogramma is het mogelijk tere en delicate was in de machine te wassen in plaats van met de hand. De wasmachine kent hiervoor een apart handwasprogramma, waarbij het ook vaak mogelijk is hierbinnen nog zelf bepaalde modules aan of uit te zetten. Bijvoorbeeld de temperatuur of het toerental voor het centrifugeren.

   Introductiemodel
   Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

   Kort programma
   Een kort programma is handig voor kleine wasjes of was die niet sterk vervuild is. De temperatuur is in de regel apart instelbaar.

   Maximale toerental
   Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge. 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Bij veel modellen kun je zelf het toerental bepalen, wat handig is als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Model
   Een was-droogcombinatie is vrijstaand of geschikt voor inbouw. De meeste modellen zijn vrijstaand. Je hoeft dan alleen maar te zorgen voor een aansluitkraan, veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer. Er zijn ook inbouwmodellen waarbij de machine netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwmodellen zijn van dezelfde kwaliteit als het vrijstaande model, maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder. Er zijn meer vrijstaande modellen dan inbouwmodellen, hoewel bijna ieder merk wel een inbouwvariant kent.

   Programmaverloop indicator
   Met de programmaindicatie kun je zien waar de machine is binnen het was- of droogprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Resttijd aanduiding
   In dit veld kun je zien hoeveel tijd de machine nog nodig heeft voordat het programma is afgerond. De tijd wordt aangegeven in minuten.

   Restvochtpercentage
   Het restvochtpercentage van de schone was is afhankelijk van het toerental van de centrifuge. Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge: 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Hoe lager het restvochtpercentage, des te sneller is je schone was droog aan de waslijn of via het droogprogramma in de wasdroger.

   Starttijdkeuze
   Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de machine met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wascombinatie te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Timer
   Met een timer kun je zelf de starttijd van het programma bepalen. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wascombinatie met een timer te hebben. Mocht de machine niet over een timer beschikken dan is een analoge combinatie met een timerstekker een prima alternatief.

   Toeren instelbaar
   Dit veld geeft aan of je zelf het toerental van de centrifuge kunt instellen. Dit is handig als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag en ook nog eens op een laag toerental.

   Trommelinhoud
   De trommelinhoud geeft de capaciteit van de machine aan. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo, maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo. Voor het drogen van de was gebruik je de helft van de capaciteit. Je droogt altijd in twee delen. Dus 2,5 of 3 kilo per keer.

   Trommelverlichting
   Dit veld geeft aan of de trommel verlicht wordt met behulp van een speciale verlichting.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Type lader
   Wascombinaties kennen twee varianten: de bovenlader en de voorlader. Een bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van het apparaat; de voorlader heeft de opening aan de voorkant. Bij een bovenlader scharniert de rechthoekige bovenkant open; de voorlader heeft een ronde vulopening. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar zodat je zelf kunt bepalen of het deurtje naar links of rechts sluit.

   Voorprogrammering
   Met voorprogrammering kun je de wasmachine al helemaal instellen zodat deze op een later moment aangaat. Met een tijdschakelaar stel je zelf de gewenste starttijd in. Het voorprogrammeren van de wasmachine is handig voor huishoudens met nachtstroom. Voor hen is het goedkoper om 's nachts te wassen vanwege het goedkopere nachttarief.

   Vulopening
   De was-droogcombinaties hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook was-droogcombinaties met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als je grote stukken wasgoed hebt, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand. Dit vind je terug in de informatie over de was-droogcombinatie: de maat wordt gegeven in diameter doorsnede.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Warmwateraansluiting
   Dit veld geeft aan of de wasmachine ook via een warmwaterleiding gevuld kan worden. Het kan goedkoper zijn om de machine via een zogenaamde Hotfill te vullen. Een Hotfill is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en je wasmachine wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de wasmachine in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. Het is goedkoper om het water via gas te verwarmen dan elektrisch via de machine.

   Wasresultaat
   Met een lettersysteem wordt het wasresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

   Waterverbruik
   Het waterverbruik wordt aangegeven in liters per wasbeurt. Sommige apparaten hebben een energie- en waterzuinig programma. Deze zitten in de regel onder dit getal.

   Wolprogramma
   Een wascombinatie kent een wolprogramma. Hierdoor is handwassen niet meer nodig. Met het wolprogramma was je op een lage temperatuur of koud en met een korte centrifuge op een laag toerental. Dit is meestal ook nog eens handmatig in te stellen. De wasdroger heeft een woldroogprogramma zodat je ook wollen kleding veilig kunt drogen. Let op het label in het kledingstuk zelf of de kleding daadwerkelijk in de droger gedroogd mag worden.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop!
    

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • AEG AEG
   • Samsung samsung
   • Bosch bosch
   • Siemens Siemens
   • Budget Was-droogcombinaties goedkoper dan 600 euro.
   • Zuinig Wanneer je milieubewust bent kun je kiezen voor een was-droogcombinatie met een energielabel A++ of A+++.
   • 6 kg inhoud Was-droogcombinaties met een trommel inhoudt van 6 kg.
  • AEG L99695HWD Was/droogcombinatie ÖKOKombi, 1600 rpm A-40%
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125997003.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125997005.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125997004.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125996999.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125997001.jpg
   AEG AEG L99695HWD Was/droogcombinatie ÖKOKombi, 1600 rpm A-40% L99695HWD Was/droogcombinatie ÖKOKombi, 1600 rpm A-40% L99695HWD Was/droogcombinatie ÖKOKombi, 1600 rpm A-40% Waarom de Stylmartin Pearl Rock WP Woman ? De Stylmartin Pearl Rock WP Schoenen/Sneakers zijn onderdeel van de collectie motorschoenen van ChromeBurner. Een setje motorschoenen is een must voor jouw persoonlijke collectie! Ze zijn natuurlijk geschikt voor gebruik op de motor dankzij beschermende delen en zijn in vergelijking met een traditionele motorlaars een stuk comfortabeler en bovendien beter geschikt om je eigen stijl mee uit te dragen. Motorschoenen zijn een essentieel onderdeel van je... (3)
   6.75 (1)
   AEG L99695HWD Was/droogcombinatie ÖKOKombi, 1600 rpm A-40%
   Tevreden over dit stille toestel tot na slechts 6 weken te trommel vreselijk ratelde
   We waren relatief tevreden, tot ons toestel het begaf na 6 weken. De trommel lijkt geblokkeerd (trommellagers?). Omdat we dit toptoestel kochten gingen we net uiterst correct om met de machine (wegen was / waterpas controleren). Het is wachten op de Support service van Electrolux België, die pas over een week komt kijken. Ik hou jullie op de hoogte. Met groeten, Koenvp
   7.0
   0 10
  Was-droogcombinaties 6.75 (1)
  0 - 24
  • Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N - 9/6 kg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171962838.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/184715237.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169590366.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/207235276.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/184715193.jpg
   Whirlpool Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N - 9/6 kg FWDG 961483 WSV EE N - 9/6 kg FWDG 961483 WSV EE N - 9/6 kg Whirlpool vrijstaande was/droogcombinatie: 9,0 kg - FWDG 961483 WSV EE N (23)
   Whirlpool FWDG 961483 WSV EE N - 9/6 kg
   • 08003437616075
   • 8003437616075
   • 869991618750
   • FWDG961483WSVEEN
   3
   good_buy
   deal
   649.00 EUR
  • LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169970057.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169970059.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175333819.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175333810.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175333816.jpg
   LG LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg Was-Droogcombinatie - 8KG wassen - 5KG drogen -1400 TPM - E/D - 6 Motion (13)
   LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg
   • 08806091101907
   • 8806091101907
   • GD3M108N3
   4
   good_buy
   529.00 EUR
  • Bosch WDU8H541EU - 10/6 kg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185834550.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/197316492.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202890164.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204604305.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185920078.jpg
   Bosch Bosch WDU8H541EU - 10/6 kg WDU8H541EU - 10/6 kg WDU8H541EU - 10/6 kg Was-/droogcombinatie - Water condensatie - 10 kg wassen - 6 kg drogen, 1400 tr/min., EcoSilence Drive, MultiTouch LED-display, LED light, SelfCleaning condenser, AquaStop - Wit - AAB (10)
   Bosch WDU8H541EU - 10/6 kg
   • 04242005215256
   • WDU8H541EU
   • 4242005215256
   5
   good_buy
   deal
   1259.00 EUR
  • Samsung AddWash 6000-serie WD90T654ABE
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168634930.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168634951.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168634953.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180494880.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180494879.jpg
   Samsung Samsung AddWash 6000-serie WD90T654ABE AddWash 6000-serie WD90T654ABE AddWash 6000-serie WD90T654ABE Krachtige bubbelsEco BubbleEcoBubble-technologie wast doeltreffend, zelfs op lage temperaturen*. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven.Slimmer wassenAI ControlWas slim en effectief met krachtige AI Control. De functie personaliseert je wasbeurten, onthoudt gewoontes, raadt programma's aan en geeft statusupdates . De SmartThings-app* adviseert wasprogramma's, planninge... (11)
   Samsung AddWash 6000-serie WD90T654ABE
   • 08806090608520
   • 8806090608520
   4
   good_buy
   deal
   929.00 EUR
  • LG GD3V509S1 TurboWash 59 - 9/6 kg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178297496.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178297551.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178297552.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178297550.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171803443.jpg
   LG LG GD3V509S1 TurboWash 59 - 9/6 kg GD3V509S1 TurboWash 59 - 9/6 kg GD3V509S1 TurboWash 59 - 9/6 kg Met de LG GD3V509S1 was-droogcombinatie was je 9 kilogram én droog je 6 kilogram wasgoed. Je wast je favoriete outfits binnen één uur schoon met Turbowash 59. Dankzij de AI DD technologie past de machine automatisch de trommelbewegingen aan op het gewicht en de stof van je wasgoed. Zo gaan je favoriete truien langer mee. Daarnaast zorgt 6Motion ervoor dat je kleding extra schoon wast dankzij de 6 verschillende wasbewegingen. Met het stoomprogramma reinig je al je kleding grondig. Het stoom ve... (8)
   LG GD3V509S1 TurboWash 59 - 9/6 kg
   • 08806091091703
   • 8806091091703
   • GD3V509S1
   4
   good_buy
   799.00 EUR
  • Siemens Was/Droogcombi WD4HU541EU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204604318.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185920068.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185920071.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185920070.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/197320267.jpg
   Siemens Siemens Was/Droogcombi WD4HU541EU Was/Droogcombi WD4HU541EU Was/Droogcombi WD4HU541EU Wassen en drogen in een recordtijd dankzij de Wifi was-droogcombinatie in slechts 60 minuten.Sensorgestuurde autoDry-technologie voorkomt dat het wasgoed krimpt bij het drogen.De intelligente, duurzame en stille iQdrive motor biedt een hoog-efficiënte zorg voor uw was.Wassen en drogen in slechts 60 minuten - nu mogelijk dankzij het nieuwe Wash & Dry 60 programma. (8)
   Siemens Was/Droogcombi WD4HU541EU
   • 04242003867648
   • WD4HU541EU
   • 4242003867648
   4
   good_buy
   1061.00 EUR
  • Zanussi Was-Droog Combi ZS8651WD
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/181408238.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/181408809.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/181408805.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/181408806.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/181408810.jpg
   Zanussi Zanussi Was-Droog Combi ZS8651WD Was-Droog Combi ZS8651WD Was-Droog Combi ZS8651WD Zanussi ZS8651WD (8)
   Zanussi Was-Droog Combi ZS8651WD
   • 07332543766987
   • 7332543766987
   • 914 603 716
   3
   good_buy
   579.00 EUR
  • AEG Was-droogcombinatie B
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206293915.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206296572.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206296568.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206296575.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206296563.jpg
   AEG AEG Was-droogcombinatie B Was-droogcombinatie B Was-droogcombinatie B Dit is de beschermer van jouw klassiekers\nDe AEG 8000 serie was droogcombinatie is voorzien van ÖKOMix-technologie - een unieke voormengende technologie die in een wasbeurt je kleding volledige bescherming biedt.\nLangdurige bescherming bij zowel wassen als drogen\nDe gepatenteerde ÖKOMix-technologie garandeert het meest gelijkmatige was- en droogproces in een moeite door. Anders dan andere mengt onze machine wasmiddel en wasverzachter afzonderlijk voor in water om zo het meest effectieve me... (8)
   AEG Was-droogcombinatie B
   • 07332543777709
   • 914 605 247
   2
   good_buy
   deal
   1299.00 EUR
  • AEG L7WBG86W - 8/4 kg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119457066.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158377380.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162202643.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158377381.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166437749.jpg
   AEG AEG L7WBG86W - 8/4 kg L7WBG86W - 8/4 kg L7WBG86W - 8/4 kg (11)
   AEG L7WBG86W - 8/4 kg
   • 07332543548385
   • 914603807
   • 914 603 807
   1
   good_buy
   deal
   899.00 EUR
  • Haier HWD90-BP14636N - 9/6kg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158301789.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158413760.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/197316612.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/184996465.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158413762.jpg
   Haier Haier HWD90-BP14636N - 9/6kg HWD90-BP14636N - 9/6kg HWD90-BP14636N - 9/6kg Un moteur plus élaboré pour des performances améliorées\nLes moteurs Inverter Haier ont été conçus pour durer. Labsence de balais de charbon réduit considérablement le frottement, ce qui se traduit par plus déconomie dénergie. De plus, preuve de leur fiabilité, Haier garantit ses moteurs Inverter 5 ans.\nicona box Une efficacité maximale sans compromis\nLes lave-linge séchants de Haier ont été conçus pour offrir une efficacité maximale sans jamais renoncer aux performances. (7)
   Haier HWD90-BP14636N - 9/6kg
   • 06921081587898
   • CE0J9GE01
   2
   good_buy
   deal
   649.00 EUR
  • Samsung Was-droogcombinatie E
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169734433.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169734796.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169734797.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175160495.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175160502.jpg
   Samsung Samsung Was-droogcombinatie E Was-droogcombinatie E Was-droogcombinatie E Krachtige bubbels: Eco Bubble\nEcoBubble-technologie reinigt je kleding grondig, zelfs op lage temperaturen*. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof doordringt en vuil verwijdert, terwijl er minder energie nodig is en kleuren en stoffen intact blijven.\nSlimmer drogen: AI Control\nDroog je was eenvoudig en doeltreffend met AI Control. De functie personaliseert je ervaring, onthoudt gewoontes, raadt programma's aan en toont statusupdates De SmartThings-app* biedt advies ... (9)
   Samsung Was-droogcombinatie E
   • 08806090607141
   • WD80T554ABT/S2
   1
   good_buy
   deal
   799.00 EUR
  • Siemens Was/Droogcombi WN44G200EU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/208834727.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185170709.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206162111.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185170711.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180089476.jpg
   Siemens Siemens Was/Droogcombi WN44G200EU Was/Droogcombi WN44G200EU Was/Droogcombi WN44G200EU Was-/droogcombinatie - 9 kg wassen - 6 kg drogen, 1400 tr/min., iQdrive, LED-display, antivlekken, selfCleaning condenser, LED light, aquaStop - Wit - AAB (2)
   Siemens Was/Droogcombi WN44G200EU
   • 04242003867815
   • WN44G200EU
   • 4242003867815
   4
   good_buy
   913.00 EUR
  • Bosch WNA14400EU - 9/6 kg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180338347.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180338344.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180338351.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206162176.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204593380.jpg
   Bosch Bosch WNA14400EU - 9/6 kg WNA14400EU - 9/6 kg WNA14400EU - 9/6 kg Was-/droogcombinatie - Water condensatie - 9 kg wassen - 6 kg drogen, 1400 tr/min., EcoSilence Drive, LED display, antivlekken, SelfCleaning condenser, AquaStop - Wit - AAB (3)
   Bosch WNA14400EU - 9/6 kg
   • 04242005227280
   • WNA14400EU
   • 4242005227280
   3
   good_buy
   898.00 EUR
  • Samsung Autodose 6000-serie WD80T634ABH
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/184895706.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/184895716.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/184895718.jpg
   Samsung Samsung Autodose 6000-serie WD80T634ABH Autodose 6000-serie WD80T634ABH Autodose 6000-serie WD80T634ABH WD80T634ABHS2 wasmachine, 8 kg, 1400 rpm, drogen 5 kg (2)
   Samsung Autodose 6000-serie WD80T634ABH
   • 08806090608445
   • 7099137
   • 8806090608445
   3
   good_buy
   669.00 EUR
  • AEG L9WEE066W - 10/6 kg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202938904.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/209975027.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206296149.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/209975021.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/209975024.jpg
   AEG AEG L9WEE066W - 10/6 kg L9WEE066W - 10/6 kg L9WEE066W - 10/6 kg AEG L9WEE066W - SensiDry - Was-droogcombinatie - NL/FR (5)
   AEG L9WEE066W - 10/6 kg
   • 07332543805136
   • 914 600 358
   1
   good_buy
   deal
   1579.00 EUR
  • Bosch Wasdroger 7KG WTR83V01FG
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175338188.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175338215.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175338216.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175338213.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/205590022.jpg
   Bosch Bosch Wasdroger 7KG WTR83V01FG Wasdroger 7KG WTR83V01FG Wasdroger 7KG WTR83V01FG De droogautomaat voor een bijzonder efficiënte droging, met energie-efficiëntieklasseA++.EasyClean met A++: droogt zeer efficiënt. Eenvoudige reiniging van de condensor.SensitiveDrying System: extreem gelijkmatig drogen zonder plooien of kreukjes dankzij de unieke en textielzachte trommelstructuur.ComfortDisplay: eenvoudig navigeren en gebruiken dankzij de grote display.Geluidsniveau: droogt aangenaam stil met 65-64 dB.Resttijdaanduiding: u weet altijd wanneer uw wasgoed droog zal zijn.Specif... (5)
   Bosch Wasdroger 7KG WTR83V01FG
   • 04242005121960
   • 4242005121960
   • WTR83V01FG
   1
   good_buy
   529.00 EUR
  • LG F4DV909H2E - Was-droogcombinatie - Vrijstaand - Voorbelading - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169320973.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169320974.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169320976.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175160071.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175160060.jpg
   LG LG F4DV909H2E - Was-droogcombinatie - Vrijstaand - Voorbelading - Wit F4DV909H2E - Was-droogcombinatie - Vrijstaand - Voorbelading - Wit F4DV909H2E - Was-droogcombinatie - Vrijstaand - Voorbelading - Wit Was-Droog combinatie - 9KG wassen 6KG drogen - 1400 TPM - stoom - E - TurboWash - AI DD - SmartThinQ (3)
   LG F4DV909H2E - Was-droogcombinatie - Vrijstaand - Voorbelading - Wit
   • 08806091077653
   • F4DV909H2E
   2
   good_buy
   deal
   999.00 EUR
  • Samsung QuickDrive 8000-serie WD90T984ASE
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169823614.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169823612.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169823615.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169823613.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168709282.jpg
   Samsung Samsung QuickDrive 8000-serie WD90T984ASE QuickDrive 8000-serie WD90T984ASE QuickDrive 8000-serie WD90T984ASE Samsung Quickdrive was-droogcombinatie WD90T984ASE (3)
   Samsung QuickDrive 8000-serie WD90T984ASE
   • 08806090607264
   • 8806090607264
   • WD90T984ASE/S2
   • 7099141
   2
   good_buy
   deal
   1229.00 EUR
  • Beko Was Droog Combi HTV8733XS01
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171903809.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/173729328.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/173729330.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/173729327.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/173729329.jpg
   Beko Beko Was Droog Combi HTV8733XS01 Was Droog Combi HTV8733XS01 Was Droog Combi HTV8733XS01 Beko HTV8733XS01 - Was-droogcombinatie (3)
   Beko Was Droog Combi HTV8733XS01
   • 08690842376290
   • 8690842376290
   2
   good_buy
   649.00 EUR
  • Candy Rapid'O 4964DWME/1-S - 9/6 kg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/205334615.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158424311.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161150887.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204483964.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158446508.jpg
   Candy Candy Rapid'O 4964DWME/1-S - 9/6 kg Rapid'O 4964DWME/1-S - 9/6 kg Rapid'O 4964DWME/1-S - 9/6 kg Candy RapidÓ is de gemakkelijkste manier om tijd te besparen. Dankzij de 9 meest complete en snelle programma's, helpt RapidÓ jou om dagelijks tijd te besparen en kun je focussen op wat belangrijk is, waardoor de kwaliteit van jouw leven verbetert.\n\nHOE KIES JE HET BESTE PROGRAMMA?\nVia jouw smartphone kun je nagaan welke cyclus het best geschikt is voor de hoeveelheid, het type en de kleur wasgoed. Dankzij de exclusieve Snap&Wash-functie van Candy RapidÓ hoef je alleen maar een foto te mak... (4)
   Candy Rapid'O 4964DWME/1-S - 9/6 kg
   • 08059019008752
   • 31010380
   1
   529.00 EUR
  • Siemens WN34A100EU - 8/5 kg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/176689292.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/197320235.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202890371.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180664041.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202890369.jpg
   Siemens Siemens WN34A100EU - 8/5 kg WN34A100EU - 8/5 kg WN34A100EU - 8/5 kg De Siemens WN34A100EU was-droogcombinatie heeft 14 programma's voor onder meer overhemden, wol en delicate was. Je plaatst deze in een huishouden van 3 of 4 personen. De trommel heeft genoeg ruimte om 8 kilogram te wassen. Zodra je kleding schoon is, droog je tot 5 kilogram. Voor beddengoed en handdoeken kies je het hygiëne programma. Je doodt bacteriën op 60°C en stapt 's avonds onder frisse lakens. Als je haast hebt, gebruik je het non-stop programma voor een kleine belading. Hiermee was en... (1)
   Siemens WN34A100EU - 8/5 kg
   • 04242003889619
   • WN34A100EU
   • 4242003889619
   4
   good_buy
   749.00 EUR
  • Samsung WD10T534ABW/S2 - 10,5/6 kg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166856703.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165922065.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/197320282.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166857551.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165922064.jpg
   Samsung Samsung WD10T534ABW/S2 - 10,5/6 kg WD10T534ABW/S2 - 10,5/6 kg WD10T534ABW/S2 - 10,5/6 kg Samsung WD10T534ABW - AutoDose - 5000 serie - Was-droogcombinatie (2)
   Samsung WD10T534ABW/S2 - 10,5/6 kg
   • 08806090608339
   • WD10T534ABW/S2
   • 7090645
   2
   799.00 EUR
  • AEG L99695HWD Was/droogcombinatie ÖKOKombi, 1600 rpm A-40%
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125997003.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125997005.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125997004.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125996999.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125997001.jpg
   AEG AEG L99695HWD Was/droogcombinatie ÖKOKombi, 1600 rpm A-40% L99695HWD Was/droogcombinatie ÖKOKombi, 1600 rpm A-40% L99695HWD Was/droogcombinatie ÖKOKombi, 1600 rpm A-40% Waarom de Stylmartin Pearl Rock WP Woman ? De Stylmartin Pearl Rock WP Schoenen/Sneakers zijn onderdeel van de collectie motorschoenen van ChromeBurner. Een setje motorschoenen is een must voor jouw persoonlijke collectie! Ze zijn natuurlijk geschikt voor gebruik op de motor dankzij beschermende delen en zijn in vergelijking met een traditionele motorlaars een stuk comfortabeler en bovendien beter geschikt om je eigen stijl mee uit te dragen. Motorschoenen zijn een essentieel onderdeel van je... (3)
   6.75 (1)
   AEG L99695HWD Was/droogcombinatie ÖKOKombi, 1600 rpm A-40%
   • 07332543375295
   • 07332543345748
   • 03045387936341
   • 07332543375301
   • 01000001268651
   • 07332543350575
   • 07332543349920
   • 914 605 908
   • 914605908
   • L99695HWD
   1
   deal
   199.00 EUR
  • Samsung WD81TA049BE/EN EcoBubble - 8/5 kg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179626704.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179626763.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179626764.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182893670.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165464970.jpg
   Samsung Samsung WD81TA049BE/EN EcoBubble - 8/5 kg WD81TA049BE/EN EcoBubble - 8/5 kg WD81TA049BE/EN EcoBubble - 8/5 kg Wasdroogcombinatie - 8 kg wassen - 5 kg drogen - energieklasse E (2021) - 73 dB (bij centrifugeren) - Led display - Eco Bubble - Air Wash - Hygiene Steam - Digital invertor technolgie - Drum clean - Stay Clean Drawer - Bubbel Soak (2)
   Samsung WD81TA049BE/EN EcoBubble - 8/5 kg
   • 08806090607196
   • WD81TA049BE/EN
   • 8806090607196
   2
   549.00 EUR
  2 3
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Budget DEFAULT
    • budget
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
  • Type lader (type_lader):
   • Voorbelading (voorbelading)
  • Energieklasse product (energieklasse_product):
   • A+++ (klasse_a_)
   • A++ (a_klasse)
   • A (a)
  • Capaciteit trommel drogen (droogcapciteit):
   • < 5 kg (droogcapaciteit_5)
   • 5 kg - 7 kg (droogcapaciteit_5_7)
   • > 7 kg (droogcapaciteit_7)
  • Capaciteit trommel wassen (capaciteit_trommel):
   • < 8 kg (wascapaciteit_8)
   • 8 kg - 10 kg (wascapaciteit_8_10)
   • > 10 kg (droogcapaciteit_10)
  • Aantal wasprogramma's (aantal_wasprogramma_s):
   • 10 (10)
   • 14 (14)
   • 15 (15)
   • 16 (16)
  • Centrifuge-droger klasse (centrifuge_droger_klasse):
   • A (a)
   • B (b)
  • Koud wassen (koud_wasprogramma):
   • Ja (ja)
  • Display type (display_type):
   • Lcd (lcd)
   • LED (led)
  • Geluidsniveau bij centrifugeren (geluidsniveau_bij_centrifugeren):
   • < 70 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_1)
   • 70 dB - 73 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_2)
   • 73 dB - 76 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_3)
   • ≥ 76 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_4)
  • Uitgestelde start timer (uitgestelde_start_timer):
   • Ja (ja)
  • Toerental (maximaal_toerental):
   • 1400 (1400)
   • 1500 (1500)
   • 1600 (1600)
  • Wasprogramma's (wasprogramma_s):
   • Allergieën (allergiee_n)
   • Fijne was (fijne_was)
   • Handwas (handwas)
   • Jeans (jeans)
   • Katoen (katoen)
   • Korte was (korte_was)
   • Koud (koud)
   • Outdoor (outdoor)
   • Stoom (stoom)
   • Synthetisch (synthetisch)
   • Vlekken (vlekken)
   • Wol (wol)
  • Droogprogramma's (droogprogramma_s):
   • Delicaat (delicaat)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be