x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er was-droogcombinaties verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  was-droogcombinatie

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in was-droogcombinatie categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  was-droogcombinatie kopen

  • Algemene informatie

    Er zijn wasmachines en losse wasdrogers, maar er is ook de was-droogcombinatie. Deze was-droogcombinaties zijn DE oplossing voor huishoudens die geen extra ruimte hebben voor een losse droger en een losse wasmachine. Een was-droogcombinatie combineert twee apparaten in één apparaat. Jij gaat een was-droogcombinatie aanschaffen en kunt wel wat hulp gebruiken. Hierbij enkele tips waarop je kunt letten bij het kopen van een was-droogcombinatie.

   Bekende merken van de was-droogcombinatie zijn: Aeg-Electrolux, Bosch, Edy, Indesit, Miele, Siemens en Zanussi.

   De was-droogcombinatie
   Vrijwel alle bekende merken hebben de was-droogcombinatie in hun assortiment.  Er zijn drie modellen was-droogcombinaties te onderscheiden:

   • Vergelijk hier was-droogcombinaties!Onderbouw: de was-droogcombinaties zijn standaard 60 centimeter breed en ze zijn alleen geschikt voor onderbouw. Onderbouw betekent dat de was-droogcombinatie geschikt is om onder een werkblad te plaatsen.
   • Vrijstaand: de meeste was-droogcombinaties zijn vrijstaand, je hoeft alleen maar te zorgen voor een aansluitkraan, veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer.
   • Inbouw: er zijn ook inbouwmodellen, waarbij de was-droogcombinatie netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwcombinaties zijn van dezelfde kwaliteit als de vrijstaande was-droogcombinatie, maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder.

   Droogmethode
   Was-droogcombinaties bestaan alleen maar met een ingebouwde condensdroger en dus niet met luchtafvoer. Bij een condensdroger wordt het wasgoed gedroogd met behulp van warme lucht. De condensdroger laat waterdamp condenseren in een ingebouwd reservoir. Er is ook een montageset verkrijgbaar, waarmee de condensdroger op een waterafvoer wordt aangesloten. In het geval van de was-droogcombinatie wordt de condensdroger op dezelfde afvoer aangesloten als de wasmachine. Als je dit niet doet, moet je na iedere droogbeurt de opvangbak van de condensdroger legen.

   Voorlader en bovenlader
   Was-droogcombinaties kennen twee varianten: 

   • De bovenlader: een was-droogcombinatie met bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van het apparaat. Bij een bovenlader scharniert de rechthoekige bovenkant open.
   • De voorlader: een was-droogcombinatie met voorlader heeft de vulopening aan de voorkant. Een voorlader heeft een ronde of vierkante vulopening.

   Tip: Bij veel was-droogcombinaties is het deurscharnier verwisselbaar, zodat jij zelf kunt bepalen of het deurtje naar links of naar rechts sluit. Let hierop bij je aankoop!

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Was-droogcombinatie of twee apparaten?
   Uit testen van de Consumentenbond blijkt dat de was-droogcombinatie bij het wassen veel meer water verbruikt dan een losse wasmachine en dat het wasgoed minder goed droogt dan in een wasdroger. Ook het energiegebruik van een wasdroog-combinatie is hoger dan dat van twee aparte apparaten. Dit komt doordat het drogen in twee etappes geschiedt. Een ander nadeel hiervan is dat je ook geen twee wassen achter elkaar kunt draaien, aangezien de machine in gebruik is voor het drogen van de eerste.

   Mocht je dus ruimte hebben voor een losse droger, dan adviseren wij je om eens in het productaanbod van wasdrogers te kijken. Wil je een specifieke uitleg over wasdrogers, kijk dan hier. In deze groep is meer keuze en de losse wasdrogers zijn energiezuiniger dan de was-droogcombinaties. Mocht je inderdaad besluiten om een losse droger aan te schaffen en je hebt nog geen wasmachine, bekijk dan ook eens het productaanbod wasmachines. Meer informatie over wasmachines kun je hier vinden. Als je een wasmachine en een losse droger op elkaar zet, de zogenaamde waszuil, neemt het alsnog niet veel extra ruimte in beslag.

   Verwijderingsbijdrage
   Tot slot: bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger of was-droogcombinatie, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor was-droogcombinaties is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

   Kijk in de verklarende woordenlijst voor meer uitleg over de gebruikte begrippen voor de was-droogcombinatie.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
   Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige was-droog combinatie?
   Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
   Wordt mijn nieuwe was-droogcombinatie ook geplaatst en aangesloten?
   Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?

   Wil je meteen op zoeknaar een was-droogcombinatie?
   Vergelijk dan hier alle was-droogcombinaties!

   Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
   Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van de oude. Voor een was-droog combinatie is dat E 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

   Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige was-droog combinatie?
   Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten, is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

   Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
   Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages, andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

   Wordt mijn nieuwe was-droogcombinatie ook geplaatst en aangesloten?
   Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe machine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling plaatst.

   Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
   Leveranciers zijn verplicht om de oude machine mee te nemen, daar betaal je tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude machine mee terug moet, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude machine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit, omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

    

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij was-droogcombinaties.

   Wil je meteen op zoeknaar een was-droogcombinatie?
   Vergelijk dan hier alle was-droogcombinaties!

   Aansluitwaarde
   Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de wascombinatie aan. De combinatie moet altijd aangesloten zijn op een randgeaard stopcontact.

   Anti-kreukfase
   Met de anti-kreukfase wordt voorkomen dat de gedroogde kleding helemaal in de kreukels uit de droger komt.

   Aquastop / waterklok
   Met een waterklok of aquastop wordt het water afgesloten op het moment dat de machine een storing heeft, er een lekkage is of als de wasmachine dreigt over te lopen.

   Balanssysteem
   Het balanssysteem van de wasmachine zorgt ervoor dat de machine ten alle tijde stabiel blijft staan en niet gaat 'lopen' bij centrifugeren of bij een scheefgeladen machine.

   Beladingssensor
   Als de machine hierover beschikt, geeft de machine een waarschuwingssignaal op het moment dat de machine te zwaar beladen is. Je dient dan eerst wasgoed uit de machine te halen voordat je deze veilig kunt aanzetten.

   Besturing droger
   De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de machine zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt. Met een wasdroger op tijdsmeting is het programma altijd even lang, ongeacht de vochtigheid van de was. Het kan dan zijn dat de droger nog bezig is terwijl de was allang droog is. Programmagestuurde machines gaan efficiënter om met de energie.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Capaciteit droger
   Met de capaciteit van de wasdroger wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de machine per droogbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt drogen. De capaciteit van de droger wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo maar dit kan oplopen tot 7 kilo of teruglopen tot 2,5 kilo bij was-droogcombinaties. Bij een was-droogcombinatie droog je de was in 2 delen.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Capaciteit wasmachine
   Met de capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de machine per wasbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo.

   Deurscharnier
   Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van je voorkeur sluit.

   Droger
   Een was-droogcombinatie bestaat alleen maar met een ingebouwde condensdroger en dus niet met een luchtafvoerdroger. Bij een condensdroger wordt de was gedroogd met behulp van warme lucht. De condensdroger laat waterdamp condenseren in een ingebouwd reservoir. Er is ook een montageset verkrijgbaar waarmee de condensdroger op een waterafvoer wordt aangesloten. In het geval van de was-droogcombinatie wordt de condensdroger op dezelfde afvoer aangesloten als de wasmachine. Als je dit niet doet, moet je na iedere droogbeurt de opvangbak van de condensdroger legen.

   Droogcapaciteit
   Let op, want de was-droogcombinatie heeft een maximumcapaciteit voor het drogen en voor het wassen. De droogcapaciteit van de was-droogcombinatie is een stuk kleiner en daarom wordt het wasgoed meestal in twee helften gedroogd. Dit is anders dan bij een losse droger omdat de trommel van de was-droogcombinatie minder groot is.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Droogresultaat
   Met een lettersysteem wordt het droogresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

   Eindsignaal
   Met een eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de wascombinatie aan dat het gekozen programma klaar is.

   Energiezuinig programma
   Naast de standaard was- en droogprogramma's zijn er ook energiezuinige programma's. Deze maken gebruik van minder water en stroom doordat het hier programma efficiënter mee omgaat. Je herkent deze programma's aan de E-indicatie naast het programma of de letter A.

   Energieverbruik
   Een was-droogcombinatie gebruikt water en stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van A naar G, waarbij A staat voor het meest energie- en waterzuinig. De meeste was-droogcombinaties zijn klasse B of C; sommige was-droogcombinaties leveren ook A- en D-modellen. De zuinigere was-droogcombinaties zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder water en stroom wordt gebruikt per was- en droogbeurt. Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per wasbeurt.

   Filterindicatie
   Je moet met regelmaat de filters in de droger schoonmaken. Hier verzamelen zich pluizen en stof. De filterindicatie geeft met een zoem- of belsignaal aan dat de filters eerst schoongemaakt moeten worden voordat de machine het programma verder kan afmaken.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Fuzzy logic
   Fuzzy logic is het 'zelfdenkende' vermogen van de wasmachine. Met Fuzzy logic 'berekent' de machine de vervuildheid van de kleding en maakt met de hoeveelheid wasmiddel het meest efficiënt gebruik van de machine.

   Gewicht
   Het gewicht wordt gegeven in kilo's, zonder belading. Een wascombinatie is zo zwaar door het contragewicht wat erin zit. Deze zorgt ervoor dat de machine blijft staan tijdens het wassen en vooral tijdens het centrifugeren.

   Grootte vulopening
   De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen. Dat kan handig kan zijn als je grote stukken was hebt, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Handmatig instelbaar
   Dit veld geeft aan of je, naast de automatische programma's, nog zelf de machine in kunt stellen. Bijvoorbeeld met een los centrifugeprogramma, aparte temperatuurregeling of dat je zelf het hele wasprogramma kunt samenstellen.

   Handwas programma
   Met het handwasprogramma is het mogelijk tere en delicate was in de machine te wassen in plaats van met de hand. De wasmachine kent hiervoor een apart handwasprogramma, waarbij het ook vaak mogelijk is hierbinnen nog zelf bepaalde modules aan of uit te zetten. Bijvoorbeeld de temperatuur of het toerental voor het centrifugeren.

   Introductiemodel
   Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

   Kort programma
   Een kort programma is handig voor kleine wasjes of was die niet sterk vervuild is. De temperatuur is in de regel apart instelbaar.

   Maximale toerental
   Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge. 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Bij veel modellen kun je zelf het toerental bepalen, wat handig is als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Model
   Een was-droogcombinatie is vrijstaand of geschikt voor inbouw. De meeste modellen zijn vrijstaand. Je hoeft dan alleen maar te zorgen voor een aansluitkraan, veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer. Er zijn ook inbouwmodellen waarbij de machine netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwmodellen zijn van dezelfde kwaliteit als het vrijstaande model, maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder. Er zijn meer vrijstaande modellen dan inbouwmodellen, hoewel bijna ieder merk wel een inbouwvariant kent.

   Programmaverloop indicator
   Met de programmaindicatie kun je zien waar de machine is binnen het was- of droogprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Resttijd aanduiding
   In dit veld kun je zien hoeveel tijd de machine nog nodig heeft voordat het programma is afgerond. De tijd wordt aangegeven in minuten.

   Restvochtpercentage
   Het restvochtpercentage van de schone was is afhankelijk van het toerental van de centrifuge. Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge: 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Hoe lager het restvochtpercentage, des te sneller is je schone was droog aan de waslijn of via het droogprogramma in de wasdroger.

   Starttijdkeuze
   Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de machine met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wascombinatie te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Timer
   Met een timer kun je zelf de starttijd van het programma bepalen. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wascombinatie met een timer te hebben. Mocht de machine niet over een timer beschikken dan is een analoge combinatie met een timerstekker een prima alternatief.

   Toeren instelbaar
   Dit veld geeft aan of je zelf het toerental van de centrifuge kunt instellen. Dit is handig als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag en ook nog eens op een laag toerental.

   Trommelinhoud
   De trommelinhoud geeft de capaciteit van de machine aan. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo, maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo. Voor het drogen van de was gebruik je de helft van de capaciteit. Je droogt altijd in twee delen. Dus 2,5 of 3 kilo per keer.

   Trommelverlichting
   Dit veld geeft aan of de trommel verlicht wordt met behulp van een speciale verlichting.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

   Type lader
   Wascombinaties kennen twee varianten: de bovenlader en de voorlader. Een bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van het apparaat; de voorlader heeft de opening aan de voorkant. Bij een bovenlader scharniert de rechthoekige bovenkant open; de voorlader heeft een ronde vulopening. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar zodat je zelf kunt bepalen of het deurtje naar links of rechts sluit.

   Voorprogrammering
   Met voorprogrammering kun je de wasmachine al helemaal instellen zodat deze op een later moment aangaat. Met een tijdschakelaar stel je zelf de gewenste starttijd in. Het voorprogrammeren van de wasmachine is handig voor huishoudens met nachtstroom. Voor hen is het goedkoper om 's nachts te wassen vanwege het goedkopere nachttarief.

   Vulopening
   De was-droogcombinaties hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook was-droogcombinaties met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als je grote stukken wasgoed hebt, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand. Dit vind je terug in de informatie over de was-droogcombinatie: de maat wordt gegeven in diameter doorsnede.

   Vergelijk hier was-droogcombinaties!Warmwateraansluiting
   Dit veld geeft aan of de wasmachine ook via een warmwaterleiding gevuld kan worden. Het kan goedkoper zijn om de machine via een zogenaamde Hotfill te vullen. Een Hotfill is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en je wasmachine wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de wasmachine in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. Het is goedkoper om het water via gas te verwarmen dan elektrisch via de machine.

   Wasresultaat
   Met een lettersysteem wordt het wasresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

   Waterverbruik
   Het waterverbruik wordt aangegeven in liters per wasbeurt. Sommige apparaten hebben een energie- en waterzuinig programma. Deze zitten in de regel onder dit getal.

   Wolprogramma
   Een wascombinatie kent een wolprogramma. Hierdoor is handwassen niet meer nodig. Met het wolprogramma was je op een lage temperatuur of koud en met een korte centrifuge op een laag toerental. Dit is meestal ook nog eens handmatig in te stellen. De wasdroger heeft een woldroogprogramma zodat je ook wollen kleding veilig kunt drogen. Let op het label in het kledingstuk zelf of de kleding daadwerkelijk in de droger gedroogd mag worden.

   Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop!
    

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • AEG AEG
   • Samsung samsung
   • Bosch bosch
   • Siemens Siemens
   • Budget Was-droogcombinaties goedkoper dan 600 euro.
   • Zuinig Wanneer je milieubewust bent kun je kiezen voor een was-droogcombinatie met een energielabel A++ of A+++.
   • 6 kg inhoud Was-droogcombinaties met een trommel inhoudt van 6 kg.
  • Indesit XWDE 861480X WSSS EU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119454975.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102640773.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108177597.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133123335.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108177596.jpg
   Indesit Indesit XWDE 861480X WSSS EU XWDE 861480X WSSS EU XWDE 861480X WSSS EU Wasdroogcombinatie - 1400 rpm - 8kg wassen / 6kg drogen - Inverter motor (28)
   7.25 (1)
   Indesit XWDE 861480X WSSS EU
   Prima nieuwe wasdroogcombinatie, stiller dan zijn voorganger, wij zijn er blij mee!
   Deze wasdroogcombinatie is de opvolger van onze Indesit WIDL126. De vorige Indesit heeft het ruim 8 jaar uitgehouden (na twee maanden moest er een reparatie worden uitgevoerd aan het drogergedeelte, maar daarna heeft hij 8 jaar probleemloos doorgedraaid). Door onze eerste Indesit ervaring wilden wij weer voor Indesit kiezen. Dit maal hebben wij voor een luxere uitvoering gekozen, de XWDE 861480X WSSS, vanwege het display met resterende tijd en vanwege het aanbod aan wasprogramma's. In eerste instantie wat huiverig vanwege de lange wastijden die modernere wasmachine's aanhouden, plus het feit dat in de handleiding geen programmatijden genoemd werden. Maar na het bestuderen van een video-review ontdekt dat de wasprogramma's van allerlei zaken afhankelijk zijn en zelfs bij het activeren van een wasprogramma aangepast kunnen worden (andere temperatuur, andere programmaduur). En het apparaat kent twee snelprogramma's (30 minuten wassen, of een 45 minuten was/droog programma). De eerste indrukken zijn uitermate positief. Het apparaat voelt degelijk, ziet er fraai uit, en doet zijn werk stukken stiller dan zijn voorganger. Over duurzaamheid kan ik weinig zeggen, dat zal de tijd moeten leren. Maar als hij net zo duurzaam is als zijn voorloper dan zijn wij helemaal tevreden! Ik heb voorlopig uitstekend ingevuld.
   8.0
   0 10
  Was-droogcombinaties 7.3 (1)
  0 - 24
  • Indesit XWDE 861480X WSSS EU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119454975.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102640773.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108177597.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133123335.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108177596.jpg
   Indesit Indesit XWDE 861480X WSSS EU XWDE 861480X WSSS EU XWDE 861480X WSSS EU Wasdroogcombinatie - 1400 rpm - 8kg wassen / 6kg drogen - Inverter motor (28)
   7.25 (1)
   Indesit XWDE 861480X WSSS EU
   • 08050147016299
   • 08007842856392
   • 869991016290
   • XWDE 861480X WSSS EU
   • XWDE 861480X WSSS EU, 19XWDE861480XWSSS, F085639
   • F085639
   2
   good_buy
   best_reviewed
   449.00 EUR
  • AEG L7WBG86W Vrijstaand Voorbelading A Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113867889.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113867887.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113867891.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113867890.jpg
   AEG AEG L7WBG86W Vrijstaand Voorbelading A Wit L7WBG86W Vrijstaand Voorbelading A Wit L7WBG86W Vrijstaand Voorbelading A Wit Wasdroogcombinatie - 8kg wassen - 4kg drogen - 1600 rpm - DualSense - Inverter motor - Startuitstel - ProSense (8)
   AEG L7WBG86W Vrijstaand Voorbelading A Wit
   • 07332543548385
   • 914 603 807
   5
   629.00 EUR
  • LG F4J6TM0W Direct Drive
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107094306.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114879905.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114879906.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114879910.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114879908.jpg
   LG LG F4J6TM0W Direct Drive F4J6TM0W Direct Drive F4J6TM0W Direct Drive De LG F4J6TM0W is een gecombineerde wasmachine en wasdroger in één met een ruim vulgewicht van 8 kilo voor wassen en 5 kilo voor drogen. Dit maakt hem geschikt voor een huishouden van 3 tot 5 personen. Heb je een grote berg was en ben je een sok vergeten? Druk simpelweg op de pauzeknop, open de deur en voeg je vergeten kledingstukken toe. De trommel draait in verschillende richtingen zodat de was-droogcombinatie je kleding of dekbed grondig reinigt en droogt. Op het display zie je precies bin... (17)
   LG F4J6TM0W Direct Drive
   • 08801031727421
   • 08806084502070
   • 4168217
   • F4J6TM0W
   2
   good_buy
   most_sold
   539.00 EUR
  • Samsung WD81K5B00OW/EN
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120171107.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144495164.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132244792.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132244791.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132244794.jpg
   Samsung Samsung WD81K5B00OW/EN WD81K5B00OW/EN WD81K5B00OW/EN 1400 toeren. Wascapaciteit 8 kg, droogcapaciteit 6 kg. Condensatiedroogkast. Led-display. Add Wash: voeg snel en eenvoudig een kledingstuk toe wanneer de was al draait. Digital Inverter motor met 10 jaar garantie. Eco Bubble-technologie. Air Wash technologie maakt de kleren schoon en ontdoet ze van luchtjes, waardoor ze altijd fris ruiken. De hete lucht rekent af met vieze geurtjes en bacteriën zonder het gebruik van water, chemicaliën en wasmiddel. Het automatische SmartCheck programma herke... (12)
   Samsung WD81K5B00OW/EN
   • 08801643114770
   • WD81K5B00OW/EN
   2
   743.00 EUR
  • AEG L7WEE96S Vrijstaand Voorbelading A Zilver, Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113880391.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113880389.jpg
   AEG AEG L7WEE96S Vrijstaand Voorbelading A Zilver, Wit L7WEE96S Vrijstaand Voorbelading A Zilver, Wit L7WEE96S Vrijstaand Voorbelading A Zilver, Wit Wasdroogcombinatie - 1600rpm - 9kg wassen/6kg drogen - Inverter motor - Startuitstel - ProSense - AquaControl (17)
   AEG L7WEE96S Vrijstaand Voorbelading A Zilver, Wit
   • 07332543558322
   • 914 605 110
   1
   deal
   779.00 EUR
  • Siemens WD15G442EU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117983498.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133186046.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97448778.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97448774.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132244814.jpg
   Siemens Siemens WD15G442EU WD15G442EU WD15G442EU De Siemens WD15G442EU is een was-droogcombinatie waarmee je 7 kilo kleding wast en 4 kilo droogt. Hiermee is het apparaat geschikt voor een huishouden van 1 of 2 personen. Wil je non-stop wassen en drogen? Gebruik dan het Wash & Dry programma, waarmee je 4 kilo wasgoed in 60 minuten wast en droogt. Handig als je snel een paar t-shirts of sportkleding wilt wassen. De was-droogcombinatie heeft 14 programma's voor bijvoorbeeld wol, overhemden en zijde. Door de drievoudige waterbeveiliging hoef j... (6)
   Siemens WD15G442EU
   • 04242003818817
   • WD15G442EU
   3
   699.00 EUR
  • Whirlpool FWDG96148WS EU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/122307924.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113091012.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132220561.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132220562.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132220560.jpg
   Whirlpool Whirlpool FWDG96148WS EU FWDG96148WS EU FWDG96148WS EU 1400 toeren. Wascapaciteit 9 kg, droogcapaciteit 6 kg. Wassen en drogen met hetzelfde toestel: handig, snel en plaatsbesparend. 6th Sense-technologie: automatische aanpassing van het programma, waardoor u water, energie en tijd bespaart. SoftMove: aangepaste trommelbewegingen voor elk programma. WoolExcellence-programma voor wollen kledingstukken. Met 14 programma's: gemengde was, katoen, synthetisch, snelwas 30', sportkleren, witte was, eco katoen, wol, fijne was, zwieren + leegpompen, spoel... (6)
   Whirlpool FWDG96148WS EU
   • 08003437232589
   • 859991549390
   3
   522.00 EUR
  • Bosch Serie 6 WDU28540EU Vrijstaand Voorbelading A Wit Was-droogcombinatie
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110490503.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119458707.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139129552.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137443437.jpg
   Bosch Bosch Serie 6 WDU28540EU Vrijstaand Voorbelading A Wit Was-droogcombinatie Serie 6 WDU28540EU Vrijstaand Voorbelading A Wit Was-droogcombinatie Serie 6 WDU28540EU Vrijstaand Voorbelading A Wit Was-droogcombinatie De Bosch WDU28540EU heeft een koolborstelloze EcoSilence motor, waardoor je weinig last hebt van geluid. Je zet de was-droogcombinatie daarom gerust in de buurt van je slaapkamer. De trommel heeft genoeg plek om 10 kilo te wassen en 6 kilo te drogen. Je hebt keuze uit programma's voor onder meer overhemden, wol en fijne was. Met VarioPerfect heb je keuze uit 65% sneller of 50% zuiniger wassen. Hiermee bespaar je water, tijd en energie. Na het wassen voorkomt AutoDry dat je wasgoed krimpt. De ... (7)
   Bosch Serie 6 WDU28540EU Vrijstaand Voorbelading A Wit Was-droogcombinatie
   • 04242005053346
   • WDU28540EU
   2
   deal
   949.00 EUR
  • Indesit XWDA 751480X WWWG EU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111253876.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140323232.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140586507.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140586504.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140586510.jpg
   Indesit Indesit XWDA 751480X WWWG EU XWDA 751480X WWWG EU XWDA 751480X WWWG EU (7)
   Indesit XWDA 751480X WWWG EU
   • 08007842856521
   • XWDA 751480X WWWG EU, F085652
   • XWDA 751480X WWWG EU
   • F085652
   • 1353723
   2
   good_buy
   399.00 EUR
  • Beko HTV7733XW0
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112392257.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137480248.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137480249.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121759320.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137480250.jpg
   Beko Beko HTV7733XW0 HTV7733XW0 HTV7733XW0 1400 toeren. 7 kg wassen en 5 kg drogen. Aquawave voor een nog beter wasresultaat. BLDC motor met 10 jaar garantie. Lcd-display met aanduiding programmaverloop en resttijdindicatie. Uitgestelde start tot 24u. 16 programma's met o.a. handwas, baby protect, eco, wol, wash & dry 5 kg en wash & wear. Opties: voorwas, extra spoelbeurt, express. Energieklasse A. Wasefficiëntieklasse A. Droogresultaat A. Verbruik (wassen en drogen): 952 kWh/jaar - 14.400 l/jaar (enkel wassen: 9000 l/jaar). 55 dB bij... (6)
   Beko HTV7733XW0
   • 08690842187223
   • 5157263
   • 115757, HTV7733XW0
   • HTV7733XW0
   2
   good_buy
   deal
   505.00 EUR
  • Whirlpool FWDD1071681WS EU Vrijstaand Voorbelading A Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113091037.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113585962.jpg
   Whirlpool Whirlpool FWDD1071681WS EU Vrijstaand Voorbelading A Wit FWDD1071681WS EU Vrijstaand Voorbelading A Wit FWDD1071681WS EU Vrijstaand Voorbelading A Wit 1600 toeren. Wascapaciteit 10 kg, droogcapaciteit 7 kg. Wassen en drogen met hetzelfde toestel: handig, snel en plaatsbesparend. 6th Sense-technologie: automatische aanpassing van het programma, waardoor u water, energie en tijd bespaart. SoftMove: aangepaste trommelbewegingen voor elk programma. WoolExcellence-programma voor wollen kledingstukken. Met 14 praktische wasprogramma's (gemengde was, katoen, synthetisch, jeans, fijne was, wol, eco katoen 1 & 2, witte was, zwieren + leegpompen, spo... (6)
   Whirlpool FWDD1071681WS EU Vrijstaand Voorbelading A Wit
   • 08003437232725
   • 859991550280
   2
   good_buy
   579.00 EUR
  • Indesit XWDE 1071481XWKKK EU Was-droogcombinatie Voorbelading Vrijstaand Wit A
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97096210.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143170542.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97096212.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97096211.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113952748.jpg
   Indesit Indesit XWDE 1071481XWKKK EU Was-droogcombinatie Voorbelading Vrijstaand Wit A XWDE 1071481XWKKK EU Was-droogcombinatie Voorbelading Vrijstaand Wit A XWDE 1071481XWKKK EU Was-droogcombinatie Voorbelading Vrijstaand Wit A Wasdroogcombinatie - 1400 rpm - 10kg wassen / 7kg drogen - Inverter motor (3)
   Indesit XWDE 1071481XWKKK EU Was-droogcombinatie Voorbelading Vrijstaand Wit A
   • 08007842888270
   • XWDE 1071481XWKKK EU
   3
   619.00 EUR
  • Siemens WK14D541EU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111263090.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102307197.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137442704.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137442227.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132219270.jpg
   Siemens Siemens WK14D541EU WK14D541EU WK14D541EU De Siemens WK14D541EU biedt uitkomst wanneer je zowel een wasmachine als een wasdroger wilt, maar geen ruimte hebt voor 2 apparaten. In deze inbouw was-droogcombinatie is plek voor 7 kilogram wassen en 4 kilogram drogen. Er staan 15 verschillende programma's tot je beschikking. Handig, want zo komen alle soorten wasgoed schoon en ongeschonden uit de trommel. Na het wassen start de Siemens WK14D541EU, als je dat wenst, automatisch het droogproces. En je hoeft niet te gissen wanneer je de was t... (5)
   Siemens WK14D541EU
   • 04242003722190
   • WK14D541EU
   • 3486019
   2
   999.00 EUR
  • Hotpoint AQD1171D Voorbelading Vrijstaand Zilver, Wit A
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/45150100.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107618921.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101171083.jpg
   Hotpoint Hotpoint AQD1171D Voorbelading Vrijstaand Zilver, Wit A AQD1171D Voorbelading Vrijstaand Zilver, Wit A AQD1171D Voorbelading Vrijstaand Zilver, Wit A Wasdroogcombinatie - 11kg - 7kg - 1600t - A+ - 53 dB - 7 kg wassen en drogen in één cyclus (4)
   Hotpoint AQD1171D Voorbelading Vrijstaand Zilver, Wit A
   • 08007842887952
   • F088795 69ID EU/A
   2
   deal
   599.00 EUR
  • Miele Wasautomaat 7KG WTH120WPM
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133182713.jpg
   Miele Miele Wasautomaat 7KG WTH120WPM Wasautomaat 7KG WTH120WPM Wasautomaat 7KG WTH120WPM (3)
   Miele Wasautomaat 7KG WTH120WPM
   • 04002515812556
   2
   1649.00 EUR
  • Zanussi Was/Droogcombi ZM8651WD
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144112785.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133186678.jpg
   Zanussi Zanussi Was/Droogcombi ZM8651WD Was/Droogcombi ZM8651WD Was/Droogcombi ZM8651WD Was en droog 4 kilo wasgoed in 1 keer in de Zanussi ZM8651WD was-droogcombinatie. Was jij liever meer dan 4 kilo? Dan heeft de was-droogcombinatie een vulgewicht van 8 kilo. Houd er wel rekening mee dat je dan een aantal kledingstukken aan de waslijn hangt. Heb je haast en wil je een paar kleren extra snel schoon en droog hebben? Kies dan het korte programma en in minder dan 60 minuten is jouw favoriete overhemd klaar voor het feestje van vanavond. In totaal beschikt de was-droogcombinatie ov... (1)
   Zanussi Was/Droogcombi ZM8651WD
   • 07332543665563
   3
   589.00 EUR
  • Beko HTV8733XS0
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100754838.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133176255.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137480131.jpg
   Beko Beko HTV8733XS0 HTV8733XS0 HTV8733XS0 1400 toeren. 8 kg wassen en 5 kg drogen. Aquawave voor een nog beter wasresultaat. BLDC motor met 10 jaar garantie. Lcd-display met aanduiding programmaverloop en resttijdindicatie. Uitgestelde start tot 24u. 16 programma's met o.a. handwas, baby protect, eco, wol, wash & dry 5 kg, wash & wear. Opties: voorwas, extra spoelbeurt, express. Energieklasse A. Wasefficiëntieklasse A. Droogresultaat A. Verbruik (wassen en drogen): 1088 kWh/jaar - 15.600 l/jaar. 57 dB bij wassen - 77 dB bij zwieren -... (1)
   Beko HTV8733XS0
   • 08690842032097
   • HTV8733XSO, HTV 8733 XS0, HTV8733XS0
   • 2368071
   • HTV 8733 XS0
   • B/HTV8733XS0
   • HTV8733XSO
   • HTV8733XS0
   • HTV 8733 XS0, HTV8733XSO
   3
   good_buy
   629.00 EUR
  • Hoover WDWT 4138AHC
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121352460.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123931671.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121352459.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137441225.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121352458.jpg
   Hoover Hoover WDWT 4138AHC WDWT 4138AHC WDWT 4138AHC 1400 toeren. Wascapaciteit 13 kg, droogcapaciteit 8 kg. Groot touch-display. 16 programma's waaronder katoen - gemengd - vlekken, mix & wash, wol, handwas, automatisch programma en snel wassen op 14 - 30 - 44 - 59 min. Stoomfunctie. Compatibel met wifi. Condensatiedroogsysteem met zelfreinigende filter. Variabele droogtijd. Automatisch drogen: droog, klaar om te strijken, klaar om op te bergen en ventilatie. Uitgestelde start tot 24 u. Overloopbeveiliging. Elektronische anti-overgewichtbeveil... (2)
   Hoover WDWT 4138AHC
   • 08016361928800
   • 31007468
   1
   949.96 EUR
  • AEG L8WEC06S Vrijstaand Voorbelading A Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137441852.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119456620.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113881125.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113881123.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137440830.jpg
   AEG AEG L8WEC06S Vrijstaand Voorbelading A Wit L8WEC06S Vrijstaand Voorbelading A Wit L8WEC06S Vrijstaand Voorbelading A Wit De AEG L8WEC06S is een energieklasse A was-droogcombinatie met ruimte voor 10 kilogram wassen en 6 kilogram drogen. Handig, wanneer je een groot gezin hebt met veel kinderen. Met ÖKOMixtechnologie lost het apparaat zowel wasmiddel als wasverzachter vooraf op in water. Deze dringen daardoor diep in de vezels door voor een gelijkmatig en schoon wasresultaat. De sensoren in de was-droogcombinatie passen bij elke was- en droogbeurt het programma aan op de hoeveelheid wasgoed. Op deze manier verbr... (1)
   AEG L8WEC06S Vrijstaand Voorbelading A Wit
   • 07332543558407
   • 914 605 206
   2
   954.00 EUR
  • Whirlpool FWDG97168WSEU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142643064.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129801607.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134298371.jpg
   Whirlpool Whirlpool FWDG97168WSEU FWDG97168WSEU FWDG97168WSEU Wasdroogcombinatie - 9+7 kg - FreshCare+ - CORE+ - 1600T - A - 7 kg - wassen en drogen in 1 cyclus - Silver door - uitgestelde start (1)
   Whirlpool FWDG97168WSEU
   • 08003437232671
   2
   579.00 EUR
  • AEG L9WEE06W
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142040152.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144112789.jpg
   AEG AEG L9WEE06W L9WEE06W L9WEE06W De AEG L9WEE06W is een ruime was-droogcombinatie met SensiDry warmtepomp technologie. Door op een lage temperatuur te drogen, blijft je wasgoed langer mooi en bespaar je energie. De was-droogcombinatie is daardoor 40% zuiniger dan energieklasse A. Met 10 kilo vulgewicht was je de kleding van een gezin met 3 kinderen of meer. Je hebt keuze uit programma's voor bijvoorbeeld katoen, wol en fijne was. Na het wassen is er plek om 6 kilo wasgoed te drogen. Hou je niet van strijken? Gebruik dan het ... (1)
   AEG L9WEE06W
   • 07332543681976
   • 914600322
   2
   good_buy
   1099.00 EUR
  • Siemens iQ500 WD14U540EU Was-droogcombinatie Voorbelading Vrijstaand Wit A
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137444344.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119458709.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137444335.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129805284.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129805281.jpg
   Siemens Siemens iQ500 WD14U540EU Was-droogcombinatie Voorbelading Vrijstaand Wit A iQ500 WD14U540EU Was-droogcombinatie Voorbelading Vrijstaand Wit A iQ500 WD14U540EU Was-droogcombinatie Voorbelading Vrijstaand Wit A De Siemens WD14U540EU is een ruime, stille was-droogcombinatie waarmee je 10 kilo kleding wast. Hiermee is het apparaat geschikt voor een huishouden van 5 personen of meer. Houd er wel rekening mee dat je per keer maar 6 kilo wasgoed kan drogen. Je hebt keuze uit 14 was- en droogprogramma's. Heb je haast? Gebruik dan het Wash & Dry 60 programma, waarmee je in 60 minuten een kleine hoeveelheid schone en droge was hebt. Handig wanneer je snel je favoriete broek en shirt aan wilt. Zo was en droo... (1)
   Siemens iQ500 WD14U540EU Was-droogcombinatie Voorbelading Vrijstaand Wit A
   • 04242003813485
   • WD14U540EU
   2
   1088.01 EUR
  • Samsung WD91N642OOW Vrijstaand Voorbelading A Zwart, Wit Was-droogcombinatie
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113090470.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113090461.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113090468.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133120149.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113090458.jpg
   Samsung Samsung WD91N642OOW Vrijstaand Voorbelading A Zwart, Wit Was-droogcombinatie WD91N642OOW Vrijstaand Voorbelading A Zwart, Wit Was-droogcombinatie WD91N642OOW Vrijstaand Voorbelading A Zwart, Wit Was-droogcombinatie 1400 toeren. Wascapaciteit 9 kg, droogcapaciteit 5 kg. Condensatiedroogkast. Led-display. Add Wash: voeg snel en eenvoudig een kledingstuk toe wanneer de was al draait. Digital Inverter motor met 10 jaar garantie. Eco Bubble-technologie. Air Wash technologie maakt de kleren schoon en ontdoet ze van luchtjes, waardoor ze altijd fris ruiken. De hete lucht rekent af met vieze geurtjes en bacteriën zonder het gebruik van water, chemicaliën en wasmiddel. Het automatische SmartCheck programma herke... (1)
   Samsung WD91N642OOW Vrijstaand Voorbelading A Zwart, Wit Was-droogcombinatie
   • 08801643157890
   • WD91N642OOW/EN, WD91N642OOW
   • WD91N642OOW
   1
   1209.97 EUR
  • Candy GVSW 485D-S Voorbelading Vrijstaand Wit A
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128011393.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106515340.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140084505.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140084506.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140084504.jpg
   Candy Candy GVSW 485D-S Voorbelading Vrijstaand Wit A GVSW 485D-S Voorbelading Vrijstaand Wit A GVSW 485D-S Voorbelading Vrijstaand Wit A 1400 toeren. Wascapaciteit 8 kg, droogcapaciteit 5 kg. Condensatiedroogkast met elektronische droogsonde. Smart Touch technologie (zie Info-tab). Touch display. Automatische aanpassing capaciteit. 16 programma's met o.a. katoen, gemengd, vlekken, Mix&Wash, wol, handwas, jeans, automatisch programma (wassen + drogen in 1 cyclus, max. 5 kg), snelwas 14'/30'/44' (1,5 kg/2,5 kg/3,5 kg). Droogcyclus via timing (30'/60'/90'/120'). Automatische droogprogramma's: droog, klaar om te strijken, kastdroo... (1)
   Candy GVSW 485D-S Voorbelading Vrijstaand Wit A
   • 08016361928008
   • 31007425
   1
   549.97 EUR
  2
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • AEG DEFAULT
    • aeg
   • Samsung DEFAULT
    • samsung
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Budget DEFAULT
    • budget
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
  • Type lader (type_lader):
   • Voorbelading (voorbelading)
  • Energieklasse product (energieklasse_product):
   • A (a)
   • A+ Minst energiezuinig (a_minst_energiezuinig)
   • B (b)
  • Capaciteit trommel drogen (droogcapciteit):
   • < 5 kg (droogcapaciteit_5)
   • 5 kg - 7 kg (droogcapaciteit_5_7)
   • > 7 kg (droogcapaciteit_7)
  • Capaciteit trommel wassen (wascapaciteit):
   • < 8 kg (wascapaciteit_8)
   • 8 kg - 10 kg (wascapaciteit_8_10)
   • > 10 kg (droogcapaciteit_10)
  • Aantal wasprogramma's (aantal_wasprogramma_s):
   • 2 (2)
   • 3 (3)
   • 5 (5)
   • 6 (6)
   • 9 (9)
   • 10 (10)
   • 12 (12)
   • 13 (13)
   • 14 (14)
   • 15 (15)
   • 16 (16)
  • Type wasmachine motor (type_wasmachine_motor):
   • Koolborstelloze motor (koolborstelloze_motor)
   • Koolborstelmotor (koolborstelmotor)
  • Centrifuge-droger klasse (centrifuge_droger_klasse):
   • A (a)
   • B (b)
  • Wasprogramma's (wasprogramma_s):
   • Ecoprogramma (ecoprogramma)
   • Fijne was (fijne_was)
   • Handwas (handwas)
   • Korte was (korte_was)
   • Kreukherstellend (kreukherstellend)
   • Overhemden (overhemden)
  • Droogprogramma's (droogprogramma_s):
   • Katoen (katoen)
  • Display type (display_type):
   • Lcd (lcd)
   • LED (led)
  • Uitgestelde start timer (uitgestelde_start_timer):
   • Ja (ja)
  • Plaatsing (kastontwerp):
   • Ingebouwd (ingebouwd)
  • Toerental (maximaal_toerental):
   • 1 rpm (maximaal_toerental_1.0)
   • 1400 rpm (maximaal_toerental_1400.0)
   • 1600 rpm (maximaal_toerental_1600.0)
  • Hoogte (hoogte_mm):
   • < 85 cm (hoogte_85)
   • > 85 cm (hoogte_850_870)
  • Breedte (breedte_mm):
   • < 60 cm (breedte_58)
   • > 60 cm (breedte_60)
  • Diepte (diepte_mm):
   • < 56 cm (diepte_56)
   • 56 cm - 60 cm (diepte_56_60)
   • 60 cm - 63 cm (diepte_60_63)
   • > 63 cm (diepte_63)
  • Geluidsniveau (geluidsniveau_bij_centrifugeren):
   • < 73 dB (geluidsniveau_73)
   • 73 dB - 76 dB (geluidsniveau_73_76)
   • 76 dB - 80 dB (geluidsniveau_76_80)
   • > 80 dB (geluidsniveau_80)
   • < 73 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_73)
   • 73 dB - 77 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_73_77)
   • 77 dB - 81 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_77_81)
   • ≥ 81 dB (geluidsniveau_bij_centrifugeren_81)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be