x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  speaker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  speaker kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Google home
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor je interieur.
  • KEF Q950 Zwart (per stuk)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220167014.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147290564.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147922815.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147922816.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124978697.jpg?ts=1
   KEF KEF Q950 Zwart (per stuk) Q950 Zwart (per stuk) Q950 Zwart (per stuk) Met de KEF Q950 breng je jouw favoriete films of nummers tot leven. Deze krachtige passieve zuilspeaker is uitgerust met een 200 mm woofer en dubbele 200 mm basradiatoren. Hierdoor maakt elke lage toon een stevige impact. Dankzij de 38 mm tweeter blijven de hoge tonen helder, zelfs tijdens de climax van een film of muziekstuk. Deze tweeter is in het midden van de woofer geplaatst, waardoor het geluid gedetailleerd en breed door de kamer verspreid wordt. Je gebruikt 2 speakers als stereo paar of als front speakers in een surround opstelling. Het aanbevolen vermogen van 15 tot 2000 watt maakt de luidspreker geschikt voor de gemiddelde receiver of versterker. Let op: Deze speaker wordt per stuk geleverd. Voor een stereo geluidsweergave heb je minimaal 2 speakers nodig. (13)
   8.25 (1)
   KEF Q950 Zwart (per stuk)
   ! van de beste die gemaakt is door KEF
   Gebruik ook goede kabels en je luister met veel plzier
   10.0
   0 10
   • Mooi
   • Betaalbaar
   • klinken heel goed op een goede
   • Geen
  Luidspreker 8.559999765749446 (4)
  0 - 48
  • Dell Slim Soundbar - SB521A -SB521A
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/247511910.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/247511944.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/247511942.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/247511943.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/245996164.jpg?ts=1
   Dell Dell Slim Soundbar - SB521A -SB521A Slim Soundbar - SB521A -SB521A Slim Soundbar - SB521A -SB521A De dunste en lichtste soundbar ter wereld biedt uitzonderlijke geluidskwaliteit en kan eenvoudig aan uw Dell monitoren worden bevestigd met een magnetische bevestiging, zodat u een opgeruimd bureau hebt. Gegarandeerde superieure geluidskwaliteitMet de slankste en lichtste soundbar ter wereld profiteert u van rijke en kristalheldere audio met krachtige RMS-luidsprekers van 3,6 W met een breed frequentiebereik van 180Hz tot 20kHz. Blijf productief en mis nooit meer een oproep of een waarschuwing.Een handige audio-oplossing voor uw monitorDe soundbar wordt magnetisch aan uw Dell monitor bevestigd, zodat u uw monitor in elke gewenste richting kunt kantelen, draaien en zwenken, zonder dat de soundbar in de weg zit. De USB-kabel van de soundbar past precies in de USB-A-poort aan de achterzijde van de monitor, zodat deze niet zichtbaar is.Eenvoudig te installeren en bevestigenDe Dell Slim Soundbar is eenvoudige te installeren zonder software, stroomkabel en batterijen. Sluit de soundbar-kabel (45)
   Dell Slim Soundbar - SB521A -SB521A
   • 05397184357002
   • DELL-SB521A
   • 62768418
   3
   good_buy
   most_sold
   53.05 EUR
  • Bose Home Speaker 500 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220482894.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202429774.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237307554.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144070723.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237307558.jpg?ts=1
   Bose Bose Home Speaker 500 Zwart Home Speaker 500 Zwart Home Speaker 500 Zwart Vervul elke ruimte met indrukwekkend stereogeluid uit één luidspreker Dankzij de spraakbediening met Alexa zijn miljoenen titels slechts één spraakopdrachten verwijderd Dankzij de compatibiliteit met WiFi, Bluetooth en Apple AirPlay 2 kun je je entertainment altijd draadloos streamen Stream geïntegreerde online-diensten zoals Spotify, muziek of audible via wifi of maak een Bluetooth-verbinding met je smartphone of tablet om je eigen muziek af te spelen De speciaal ontwikkelde Array met acht microfoons registreert uw spraakopdrachten zelfs bij hoog volume of op grotere afstand (16)
   Bose Home Speaker 500 Zwart
   • 00017817783378
   • 000000000000250057
   • 795345-2100
   • 5411693
   4
   good_buy
   379.00 EUR
  • JBL Tuner XL - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158138899.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158138900.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211848259.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211848262.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211848261.jpg?ts=1
   JBL JBL Tuner XL - Zwart Tuner XL - Zwart Tuner XL - Zwart Der Entertainer für unterwegs: Der JBL Tuner XL mit kraftvollem JBL Pro Sound sorgt an jedem Ort für gute Laune, egal ob in der Küche, im Garten oder am Pool Der integrierte Lithium Ionen Akku macht auch längere Ausflüge in die Welt der Musik möglich - bis zu 15 Stunden puren Genuss / Kabellos per Bluetooth sämtliche Inhalte z.B. vom Smartphone streamen Das kompakte & edle Design ist gemäß IPX7 wasserdicht und mit seinen 5 Preset-Tasten einfach zu bedienen / Ein beleuchtetes LCD-Display zeigt gestochen scharfe Senderinformationen an Die Übertragungsart DAB+ ermöglicht rauschfreies & klangstarkes Radio bei robustem Empfang / Klassische analoge UKW Radiostationen sind ebenso zuverlässig empfangbar Lieferumfang: 1 x JBL Tuner XL in Schwarz / Inkl. USB Ladekabel, 5V/1,2A-Adapter, Sicherheitsdatenblatt, Kurzanleitung & Garantieschein / Immer auf dem neuesten Stand: Das mobile Outdoor Radio (12)
   JBL Tuner XL - Zwart
   • 06925281970641
   • 6951965
   • 6925281970641
   • JBLTUNERXLBLKEU
   5
   good_buy
   115.00 EUR
  • Google Hub Chalk
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150566581.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172664431.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172664428.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/181846672.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412538.jpg?ts=1
   Google Google Hub Chalk Hub Chalk Hub Chalk Ontdek nieuwe mogelijkheden voor je smart home met de Google Nest Hub + Hombli Smart Socket. De slimme display helpt je met je dagelijkse leven met al zijn functies en biedt een verscheidenheid aan bedieningsmogelijkheden voor je smart home. Dus ook de slimme stekker kan hiermee worden bediend zodat je meer comfort in huis hebt omdat je al je apparaten met een spraakopdracht of via de app kunt bedienen. De voordelen van de Google Nest Hub + Hombli Smart Socket in één oogopslag: Sleep Sensing en handgebaren Nauwkeurige spraak-response Duurzaam design Energieverbruik bijhouden Google Assistant (34)
   Google Hub Chalk
   • 00842776107312
   • 00193575000213
   • 00193575000138
   • 00193575000220
   • 00842776107299
   • 00193575000244
   • 00193575009377
   • GA00515-NO
   • GA00516-NO
   • 0193575000213
   • GA00516-NL
   • 6148937
   2
   good_buy
   deal
   79.00 EUR
  • Xiaomi Mi Smart Speaker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/231107287.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204612638.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/189542078.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204612636.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204612634.jpg?ts=1
   Xiaomi Xiaomi Mi Smart Speaker Mi Smart Speaker Mi Smart Speaker Xiaomi (QBH4190GL) Xiaomi Mi Smart Speaker (8)
   Xiaomi Mi Smart Speaker
   • 06934177723391
   • 6934177723391
   • QBH4190GL
   5
   good_buy
   44.95 EUR
  • JBL Partybox 310
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211847702.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211847726.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211847720.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211847734.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211847730.jpg?ts=1
   JBL JBL Partybox 310 Partybox 310 Partybox 310 Krachtig kenmerkend JBL-geluid\nOm de hoek of op het strand, iedereen zal mee willen feesten met het 240 watt kenmerkende JBL-geluid. Zing, rap, speel mee! Schakel de bas naar het hoogste niveau en zie hoe de dansvloer tot leven komt.\n\nLight up the night\nBetover je publiek met een stralende, dynamische lichtshow die op de beat meedanst. Met subtiele pulserende en krachtige stroboscopische effecten, is er een instelling voor elke vibe.\n\nHet feest gaat door\nGa van de openingsact door tot ver na zonsondergang met 18 uur batterijduur. Nog langer doorfeesten? Steek de stekker van de JBL PartyBox 310 in het stopcontact en dans het hele weekend door. (26)
   JBL Partybox 310
   • 06925281973918
   • JBLPARTYBOX310EU
   • 6925281973918
   • JBLPARTYBOX310E
   • 7074743
   2
   good_buy
   549.00 EUR
  • Sonos One SL - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156454657.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146488146.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146287610.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146488143.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146035202.jpg?ts=1
   Sonos Sonos One SL - Zwart One SL - Zwart One SL - Zwart De Sonos One SL is een multifunctionele wifi speaker voor muziek en meer. In de app bedien je de speaker en speel je je favoriete muziek af via verschillende streaming services. Met Apple AirPlay 2 kun je ook video's rechtstreeks vanaf je iPhone of iPad streamen. De voordelen van deSonos One SL in één oogopslag: Geweldig en ruimtevullend geluid Stereogeluid met twee luidsprekers Installatie in enkele minuten Apple AirPlay 2 ondersteuning Trueplay-afstemming voor een levensecht geluid (5)
   Sonos One SL - Zwart
   • 08717755776600
   • ONESLEU1BLK
   • 6407379
   • 8717755776600
   6
   good_buy
   185.00 EUR
  • JBL Charge 5 Rood
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220158608.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211846152.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/222004127.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/222004126.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237701113.jpg?ts=1
   JBL JBL Charge 5 Rood Charge 5 Rood Charge 5 Rood Neem het feest met je mee, met goed en slecht weer. De JBL Charge 5-luidspreker levert de opvallende JBL Original Pro Sound met zijn geoptimaliseerde driver met hoge performance, aparte tweeter en dubbele pompende JBL-basradiatoren. Tot 20 uur afspeeltijd en een powerbank om je apparaten opgeladen te houden zodat het feest de hele nacht door kan gaan. Regen? Drank gemorst? Zand? De IP67-waterbestendige en stofdichte Charge 5 overleeft alles wat op zijn weg komt. Dankzij PartyBoost kun je meerdere JBL PartyBoost-luidsprekers aansluiten voor een geluid dat groot genoeg is voor elke groep. Met vo (4)
   JBL Charge 5 Rood
   • 06925281982101
   • JBLCHARGE5RED
   • 6925281982101
   6
   good_buy
   152.00 EUR
  • Dali Spektor 2 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102218026.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052492.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150385247.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215663213.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102514872.jpg?ts=1
   Dali Dali Spektor 2 Zwart (per paar) Spektor 2 Zwart (per paar) Spektor 2 Zwart (per paar) Met de Dali Spektor 2 haal je een compacte passieve speakerset in huis waarmee je een kleine woonkamer van geluid voorziet. De 2-weg speakers hebben een 25 mm tweeter en een grote 134 mm woofer. Doordat de speakers een basreflexpoort aan de achterzijde van het ontwerp hebben, worden de lage klanken duidelijk weergegeven. De houten afwerking zorgt voor een extra heldere klank. Dit materiaal vermindert resonantie, waardoor er geen vervorming van het geluid optreedt. De speakers hebben een aanbevolen versterker vermogen van 25 tot 120 watt. Dit maakt ze geschikt voor de meeste versterkers of receivers. (7)
   Dali Spektor 2 Zwart (per paar)
   • 05703120109015
   • 264023
   • 5703120109015
   4
   good_buy
   129.00 EUR
  • Sonos Five - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/240678943.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155033137.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237500365.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156488092.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/217497923.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Five - Zwart Five - Zwart Five - Zwart De Five is de grootste wifi muziekspeaker van Sonos. Hij is vooral ontworpen voor grote ruimtes. Met in totaal zes ultramoderne klasse D digitale versterkers aangesloten op zes speakers biedt hij een gebalanceerd, nauwkeurig en helder geluid met een diepe bass. Wifi muziek streaming maakt het mogelijk om in meerdere kamers af te spelen met extraSonos speakers, zodat je hetzelfde nummer op alle speakers of verschillende muziek in verschillende kamers kunt afspelen met behulp van de app. Met de analoge ingang kan je eenvoudig andere audioapparaten aansluiten op deSonos Five om naar muziek te luisteren op deSonos Five en andere Sonos-speakers. Alle voordelen van deSonos Five in één oogopslag: Speakers voor grote kamers Krachtig en helder geluid Trueplay Wifi in plaats van bluetooth Ondersteunende spraakbesturing via Google Assistant (3)
   Sonos Five - Zwart
   • 08717755777126
   • FIVE1EU1BLK
   • 8717755777126
   • 89627
   • 6868177
   7
   good_buy
   559.00 EUR
  • JBL PartyBox 710
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/233399537.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/233399564.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/233399563.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/231275726.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206245150.jpg?ts=1
   JBL JBL PartyBox 710 PartyBox 710 PartyBox 710 JBL Partybox 710 - Bluetooth Party Speaker - Zwart (5)
   JBL PartyBox 710
   • 06925281990144
   • 6925281990144
   • JBLPARTYBOX710EU
   5
   good_buy
   639.00 EUR
  • Google Audio Charcoal
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202473682.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206773878.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206779082.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/217412962.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219370500.jpg?ts=1
   Google Google Audio Charcoal Audio Charcoal Audio Charcoal "..." (5)
   Google Audio Charcoal
   • 00193575006536
   • 05704174656265
   • 7092339
   • GA01586-EU
   • 0193575006536
   5
   good_buy
   74.00 EUR
  • Sony HT-A9 Home Cinema Set
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204481634.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204481636.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204481635.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204481639.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206910510.jpg?ts=1
   Sony Sony HT-A9 Home Cinema Set HT-A9 Home Cinema Set HT-A9 Home Cinema Set Verlegt grenzen voor Surround SoundVoel het geluid vanuit elke richting en vanaf elke afstand, zelfs buiten de ruimte. Met onze unieke 360 Spatial Sound Mapping-technologie bezorgt het HT-A9 Surround Sound-systeem u, uw familie en uw vrienden een ongekende multidimensionale ervaring.De ervaring van 360 Spatial Sound, alsof u onderdeel uitmaakt van de scèneAan alle kanten omringd door meerdere phantom-speakers binnen een geoptimaliseerd geluidsveld hoort u elke vleugelslag en windvlaag met uitzonderlijke intensiteit. Alsof u en uw woonkamer zich in de film bevinden.Ervaar ultrabreed 360 Spatial (16)
   Sony HT-A9 Home Cinema Set
   • 04548736122000
   • 4548736122000
   • HTA9
   2
   good_buy
   1999.00 EUR
  • Dali Fazon LCR HG White
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149046974.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187530725.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215663330.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/246482941.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/228290938.jpg?ts=1
   Dali Dali Fazon LCR HG White Fazon LCR HG White Fazon LCR HG White * Frequentiebereik (+/- 3 dB) [Hz]: 78 - 25,000 * Gevoeligheid (2,83 v/1 m) [dB]: 89.0 * Nominale Impedantie [Ohm]: 6 * Maximum SPL [dB]: 107 * Aanbevolen Versterkervermogen [W]: 15 - 120 * Overnamefrequentie [Hz]: 3,000 Hz * Hogetonen Weergever, Aantal: 1 x 28 mm * Hogetonen Weergever, Type Membraan Textiel: Softdome * Lagetonen Luidspreker, Aantal: 2 x 4.5" * Lagetonen Luidspreker, Membraan type: Houtvezel Conus * Type Behuizing: Gesloten Box * Aansluiting Ingang: Enkele Kabel * Magnetische Afscherming: No * Aanbevolen Plaatsing: Centre / Soundbar, Op de Muur * Afmeting Met voet (H x B X D) [mm]: 385 x 157 x 117 * Meegeleverde Accessoires: Installatie Sjablonen, Handleiding, Bevestigingshaakjes, Muurbeugel * Gewicht [kg]: 3.5 (9)
   Dali Fazon LCR HG White
   • 05703120105390
   • 5703120105390
   3
   good_buy
   450.00 EUR
  • Sony High Power Audio System MHC-V43D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/184004666.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187541344.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187541326.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187541346.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/186350749.jpg?ts=1
   Sony Sony High Power Audio System MHC-V43D High Power Audio System MHC-V43D High Power Audio System MHC-V43D Sony MHC-V43D - Bluetooth Party Speaker - Zwart (4)
   Sony High Power Audio System MHC-V43D
   • 04548736108028
   • MHCV43D.CEL
   • 4548736108028
   5
   good_buy
   386.00 EUR
  • Harman/Kardon Citation Sub Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126474532.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211673267.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160956065.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160956063.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146590350.jpg?ts=1
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation Sub Zwart Citation Sub Zwart Citation Sub Zwart De Harman Kardon Citation Sub Zwart is de ideale toevoeging aan uw Citation Bar of Tower voor een diepe en rijke bas. Deze draadloze subwoofer brengt een extra dimensie aan aan uw (5.1) home theater surround sound-beleving. (4)
   Harman/Kardon Citation Sub Zwart
   • 06925281936654
   • 5699124
   • HKCITATIONSUBBL
   • HKCITATIONSUBBLKEU
   • 000000000000252410
   5
   good_buy
   531.00 EUR
  • JBL PartyBox 1000
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153713133.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237376046.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152390674.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/203823874.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237376052.jpg?ts=1
   JBL JBL PartyBox 1000 PartyBox 1000 PartyBox 1000 Party satt: Neben kraftvollem Sound und hoher Klangqualität bietet der vollflächige Lichteffekt der JBL PartyBox 1000 eine fesselnde Lichtshow für die richtige Atmosphäre auf jeder Party! Wer der Party den letzten Schliff geben will, nutzt den integrierten Anschluss für Gitarre oder Mikrofon und macht den Dancefloor zur privaten Bühne - einfacher kommt kein Gast in Schwung! Ein unvergesslicher Abend: Das DJ-Armband mit Gestensteuerung sorgt für die richtige Stimmung und mit dem DJ-Launchpad kann Schlagzeug, Gitarre und Klavier gespielt werden Dank TWS bis zu zwei Boxen für noch mehr Partyspaß verbinden - und dabei ganz praktisch weitere Geräte per USB an der Box selbst aufladen / Einfach via Netzteil an die Stromversorgung anschließen Lieferumfang: 1 x Party Speaker 1000 von JBL / Kabelgebundener Partylautsprecher inkl. Kurzanleitung, Garantieschein, Sicherheitsdatenbaltt, Netzteilkabel, DJ-Armband / Soundbox transportabel (4)
   JBL PartyBox 1000
   • 06925281954405
   • 6925281954405
   • 6335979
   • JBLPARTYBOX1000EU
   5
   good_buy
   884.40 EUR
  • KEF Q950 Zwart (per stuk)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220167014.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147290564.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147922815.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147922816.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124978697.jpg?ts=1
   KEF KEF Q950 Zwart (per stuk) Q950 Zwart (per stuk) Q950 Zwart (per stuk) Met de KEF Q950 breng je jouw favoriete films of nummers tot leven. Deze krachtige passieve zuilspeaker is uitgerust met een 200 mm woofer en dubbele 200 mm basradiatoren. Hierdoor maakt elke lage toon een stevige impact. Dankzij de 38 mm tweeter blijven de hoge tonen helder, zelfs tijdens de climax van een film of muziekstuk. Deze tweeter is in het midden van de woofer geplaatst, waardoor het geluid gedetailleerd en breed door de kamer verspreid wordt. Je gebruikt 2 speakers als stereo paar of als front speakers in een surround opstelling. Het aanbevolen vermogen van 15 tot 2000 watt maakt de luidspreker geschikt voor de gemiddelde receiver of versterker. Let op: Deze speaker wordt per stuk geleverd. Voor een stereo geluidsweergave heb je minimaal 2 speakers nodig. (13)
   8.25 (1)
   KEF Q950 Zwart (per stuk)
   • 00637203215803
   • 000000000000243097
   • SP3962BA
   2
   good_buy
   519.00 EUR
  • Yamaha NS-F 51 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/36248367.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113049420.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113049421.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/36248368.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113049424.jpg?ts=1
   Yamaha Yamaha NS-F 51 Zwart (per paar) NS-F 51 Zwart (per paar) NS-F 51 Zwart (per paar) Yamaha NS-F51 8W Zwart luidspreker (7)
   Yamaha NS-F 51 Zwart (per paar)
   • 04957812582629
   • ANSF51BL
   • NS-F51 BL
   • 000000000000220928
   • 2167661
   • NS-F51-B
   3
   good_buy
   389.00 EUR
  • JB Systems PS-08
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229832299.jpg?ts=1
   JB Systems JB Systems PS-08 PS-08 PS-08 8" Passieve luidspreker, 120Wrms / 8ohm (7)
   JB Systems PS-08
   • 05420025606264
   3
   93.00 EUR
  • Dali OPTICON1 MK2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215662647.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169889050.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169889049.jpg?ts=1
   Dali Dali OPTICON1 MK2 OPTICON1 MK2 OPTICON1 MK2 Frequentiebereik (+/- 3 dB) [Hz]: 62 - 26,500 Gevoeligheid (2,83 v/1 m) [dB]: 86.0 Nominale Impedantie [Ohm]: 4 Maximum SPL [dB]: 105 Aanbevolen Versrterkervermogen [W]: 25 - 100 Overnamefrequentie [Hz]: 2 Wisselfilter Principe: 2-weg Hogetonen Weergever: 1 x 29 mm Hogetonen Weergever, Type Membraan: Textiel Softdome Middentonen Luidspreker: 1 x 12 cm Middentonen Luidspreker, Membraan type: Houtvezel Conus Type Behuizing: Basreflex Basreflex Afstemfrequentie [Hz]: 61.5 Aansluiting Ingang: Enkele Kabel Magnetische Afscherming: Geen Aanbevolen Plaatsing: Op de muur, boekenplank of Stand (10)
   Dali OPTICON1 MK2
   • 05703120111407
   2
   399.00 EUR
  • Harman/Kardon Citation One MKIII
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212579772.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212579784.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229869688.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/214237881.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212579786.jpg?ts=1
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation One MKIII Citation One MKIII Citation One MKIII Schitterend geluid dat u aanspreekt\nDe Harman Kardon Citation ONE is een slimme luidspreker van de nieuwe generatie en heeft een rijk geluid en een compact alles-in-één design. De ONE is eenvoudig in gebruik en combineert innovatie in home audio met aandacht voor details in het design, met als resultaat een verfijnde uitstraling en een verrassend geluid in een compact formaat. Muziekliefhebbers kunnen genieten van kamervullend geluid en toegang tot meer dan 300 muziekservices en high-definition streaming via geïntegreerde Chromecast. De Google Assistent biedt handige spraakbediening van uw Citation ONE voor handsfree gebruik overal in huis. Stel vragen, speel muziek, organiseer uw dag, bedien uw smart home, geniet van uw entertainment en nog veel meer. Met alleen uw stem!\n\nHOOGWAARDIG INDUSTRIEEL ONTWERP\nDe Citation ONE combineert innovatie in home audio-entertainment met een geavanceerd en schitterend ontwerp. De hoogwaardige gemengde wollen stof, gemaakt door Kvadrat, is vuilafst (3)
   Harman/Kardon Citation One MKIII
   • 06925281997624
   • HKCITAONEMK3BLKEP
   • 6925281997624
   5
   179.00 EUR
  • Bowers & Wilkins Zeppelin zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/205434584.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/221716574.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/221722586.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/247363737.jpg?ts=1
   Bowers & Wilkins Bowers & Wilkins Zeppelin zwart Zeppelin zwart Zeppelin zwart Met de Bowers & Wilkins Zeppelin haal je een veelzijdige wifi speaker in huis. De speaker is geschikt voor het afspelen van Hi-res audiobestanden en ondersteunt streamingdiensten als Deezer en Tidal. Zo hoor je ieder detail in je favoriete nummers. Dankzij de ondersteuning van Apple Airplay 2, koppel je de speaker gemakkelijk aan je Apple apparaten. Naast streamen via wifi, stream je ook via bluetooth je afspeellijsten naar de speaker. Dit is handig wanneer een vriend die niet met je thuisnetwerk verbonden is, een nummer wil afspelen. Je koppelt de speaker aan de Formation apparaten en de Panorama 3 soundbar via de Bowers & Wilkins Music app. Zo gebruik je hem voor mulitiroom audio. (6)
   Bowers & Wilkins Zeppelin zwart
   • 00714346334070
   • FP41955
   • 0714346334070
   3
   599.00 EUR
  • Sony SRS-XP700
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216299976.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216301017.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216301019.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216301016.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206438651.jpg?ts=1
   Sony Sony SRS-XP700 SRS-XP700 SRS-XP700 De XP700 bestaat uit meerdere luidsprekers, waaronder krachtige voor- en achterluidsprekers en een X-gebalanceerde speakereenheid, en biedt je de ultieme omnidirectionele partygeluid met diepe, rijke bas en helder geluid. Meerkleurige verlichting die bij je stemming of gelegenheid past, van pulserend tot sfeervol. In de Sony | Music Center-app kun je kiezen uit verschillende lichtpatronen. De XP700 is waterafstotend conform beschermingsklasse IPX4, zodat de muziek ook verder kan gaan als er een paar druppels uit de lucht vallen. Hou je van karaoke of speel je gitaar? Met twee ingangen kun je twee microfoons aansluiten of een ingang voor je gitaar gebruiken en de karaoke-luidspreker als versterker gebruiken. Met een batterijduur van 25 uur bij volledig opgeladen accu valt je luidspreker elk feest door en met de snellaadfunctie kun je met slechts 10 minuten opladen nog 3 uur muziek beluisteren. (2)
   Sony SRS-XP700
   • 04548736123588
   • 4548736123588
   • SRSXP700B
   • SRSXP700B.CEL
   6
   404.00 EUR
  • Dali Spektor 1 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102367927.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150385231.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167627954.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202453346.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215662758.jpg?ts=1
   Dali Dali Spektor 1 Zwart (per paar) Spektor 1 Zwart (per paar) Spektor 1 Zwart (per paar) * Frequentiebereik: (+/- 3 dB) [Hz] 59 - 26,000 Hz * Gevoeligheid: (2,83 v/1 m) [dB] 83.0 dB * Nominale Impedantie [Ohm]: 6 ohms * Maximum SPL [dB]: 103 dB * Aanbevolen Versterkervermogen [W]: 40 - 100 Watt * Overnamefrequentie [Hz]: 2,100 Hz * Wisselfilter Principe: 2-way * Hogetonen Weergever, Aantal: 1 x 21 mm * Hogetonen Weergever, Type Membraan: Textiel Softdome * Lagetonen Luidspreker, Aantal: 1 x 4,5" * Lagetonen Luidspreker, Membraan: type Houtvezel Conus * Type Behuizing: Basreflex * Basreflex Afstemfrequentie [Hz]: 58.0 Hz * Aansluiting Ingang: Enkele Kabel * Aanbevolen Plaatsing: Boekenplank of Stand op de Muur * Aanbevolen Afstand Vanaf Wand [cm]: 1 - 50 cm * Afmeting (H x B x D) [mm]: 237 x 140 x 195 mm * Meegeleverde Accessoires: Rubberen Voetjes, Handleiding, Muurbeugel * Gewicht [kg]: 2.6 kg (9)
   Dali Spektor 1 Zwart (per paar)
   • 05703120109008
   • 5703120109008
   • 264013
   2
   99.00 EUR
  • Adam Audio ADAM T5V
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118499998.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107837170.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107837168.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107837169.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169330620.jpg?ts=1
   Adam Audio Adam Audio ADAM T5V ADAM T5V ADAM T5V De Adam T5V is misschien wel de best betaalbare high-end studio monitor voor in de kleine studio! (5)
   Adam Audio ADAM T5V
   • 04260113133620
   • T5V
   3
   deal
   179.00 EUR
  • Denon Home 150 wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151213158.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166671806.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206390100.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206390449.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206390450.jpg?ts=1
   Denon Denon Home 150 wit Home 150 wit Home 150 wit Denon Home 150 Draadloze Speaker - Wifi Speaker met Bluetooth - Multiroom - Wit (3)
   Denon Home 150 wit
   • 04951035071229
   • DENONHOME150WTE2
   • 6839111
   4
   204.00 EUR
  • Sony MHC-V13
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187598077.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237662914.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/225700180.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/177579920.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216256579.jpg?ts=1
   Sony Sony MHC-V13 MHC-V13 MHC-V13 Sony MHC-V13 (3)
   Sony MHC-V13
   • 04548736108134
   • 4548736108134
   • MHCV13.CEL
   4
   244.53 EUR
  • Philips TAW6205
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167043326.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/221971188.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171275745.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166581244.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166581240.jpg?ts=1
   Philips Philips TAW6205 TAW6205 TAW6205 Al je geluiden. Elke kamer.Deze draadloze luidspreker is op zichzelf geweldig, en nog beter gepaard met andere luidsprekers. Combineer hem met uw tv of andere luidsprekers voor geweldig geluid in meerdere kamers. Koppelen voor stereo. Of verrijk het Ambilight van uw Philips-TV door de luidspreker hierop te synchroniseren. (3)
   Philips TAW6205
   • 04895229109858
   • TAW6205/10
   • 4895229109858
   • 7216489
   • TAW6205
   4
   149.00 EUR
  • Focal Aria 926 (Walnoot)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147884238.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/186078301.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187530858.jpg?ts=1
   Focal Focal Aria 926 (Walnoot) Aria 926 (Walnoot) Aria 926 (Walnoot) * Type: Drieweg basreflex vloerstaande luidspreker * Luidsprekerdrivers Twee 61/2" (16,5 cm) Flax bass, 61/2" (16,5 cm) Flax midrange, 1" (25 mm) Al/Mg TNF omgekeerde dome-tweeter * Frequentiebereik (+/- 3dB) 45Hz - 28kHz * Laagfrequent punt - 6 dB 37Hz * Gevoeligheid (2,83V / 1m) 91,5dB * Nominale impedantie 8 Ohm * Minimale impedantie 2.9 Ohm * Aanbevolen versterkervermogen 40 - 250W * Crossover-frequentie 290Hz / 2400Hz * Afmetingen (H x B x D) 1035x294x371mm * Gewicht 25kg (8)
   Focal Aria 926 (Walnoot)
   • 03544054691328
   2
   1299.00 EUR
  • Dali Fazon SAT HG White
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187531184.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187531471.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/228290936.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115772094.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149047007.jpg?ts=1
   Dali Dali Fazon SAT HG White Fazon SAT HG White Fazon SAT HG White Dali Fazon SAT White (8)
   Dali Fazon SAT HG White
   • 05703120105420
   2
   329.00 EUR
  • JB Systems PS 15 (Zwart)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229832312.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115768335.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115768336.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115768334.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115768333.jpg?ts=1
   JB Systems JB Systems PS 15 (Zwart) PS 15 (Zwart) PS 15 (Zwart) 15" Passive Plastic Speaker, 300Wrms / 8ohm (7)
   JB Systems PS 15 (Zwart)
   • 05420025606103
   • T40155
   2
   178.27 EUR
  • Yamaha NS-IC600 - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/174880574.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/198406899.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/190081369.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182032712.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/238434381.jpg?ts=1
   Yamaha Yamaha NS-IC600 - Wit NS-IC600 - Wit NS-IC600 - Wit * type: 2-weg * woofer: 6.5 PP (polypropylene) mica cone * tweeter: 1 fluid-cooled soft dome, coaxial, swivel * bereik: 65 Hz 28 kHz * maximum vermogen: 110 W * impedantie: 8 ohms * afmetingen (W x H x D): 242 x 119 mm * diepte: 109 mm * gewicht: 1.5 kg (4)
   Yamaha NS-IC600 - Wit
   • 00700115640169
   • 00027108937809
   • 04957812486255
   • 4957812486255
   • NS-IC600
   3
   119.00 EUR
  • DeWalt DCR006 Bluetooth speaker XR Li-ion
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/208603169.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212916756.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147137216.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/232883199.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124911659.jpg?ts=1
   DeWalt DeWalt DCR006 Bluetooth speaker XR Li-ion DCR006 Bluetooth speaker XR Li-ion DCR006 Bluetooth speaker XR Li-ion Dewalt DCR006 XR 10.8-14.4V-18V Bluetooth speaker \\n\\n Bijzondere kenmerken * Compacte en robuuste Bluetooth® speaker * Speelt muziek af via Bluetooth® vanaf elk audio-apparaat dat is voorzien van Bluetooth® * 2x 50mm luidsprekers leveren een helder en krachtig geluid * Beschermende stootbescherming voor een maximale bescherming op de werkplek * 3.5mm aux-aansluiting om te verbinden met draagbare audiotoestellen * Werkt op 10.8V, 14.4V and 18V XR Li-Ion accus Technische gegevens * Accutype XR Li-Ion * Voltage 10.8/14.4/18 V * Radio krachtbron DC (accu) * Radiofrequenties Bluetooth® * Lengte 145 mm * Hoogte 180 mm * Gewicht 0.92 kg Standaard Leveringsomvang * Geen accus inbegrepen (4)
   DeWalt DCR006 Bluetooth speaker XR Li-ion
   • 05035048558539
   3
   95.22 EUR
  • JBL 305P MKII
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137462712.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161405190.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169331555.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151467675.jpg?ts=1
   JBL JBL 305P MKII 305P MKII 305P MKII De JBL 305P MKII is een compacte 5 inch studio speaker voor in kleine studio's. Door de brede spreiding van het geluid hoor je het geluid op iedere plek in de studio zoals het hoort te klinken. Dit betekent dat je het geluid ook goed hoort wanneer je niet pal voor de speakers zit. Je stelt de hoge en lage tonen af op de akoestiek van je studio met de equalizer en hoge tonen trimmer. Met deze functies optimaliseer je de geluidsweergave ten opzichte van je studioruimte. Zo waarborg je de neutrale geluidsweergave. De speaker is voorzien van een XLR en 6,3 mm ingang. Je kiest zelf of je jouw audio interface via een XLR of 6,3 mm kabel met de speaker verbindt. (4)
   JBL 305P MKII
   • 00691991007705
   • 305P MKII
   3
   159.00 EUR
  • Sennheiser EXPAND SP 20
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185759617.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185759618.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185759615.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/226579799.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/232114429.jpg?ts=1
   Sennheiser Sennheiser EXPAND SP 20 EXPAND SP 20 EXPAND SP 20 De EPOS EXPAND SP 20 ML is een draagbare speakerphone voor persoonlijk gebruik of kleine conferenties. Perfecte audio en overal te gebruiken via USB of 3,5 mm jack. Gecertificeerd voor Microsoft Skype for Business. (4)
   Sennheiser EXPAND SP 20
   • 05714708000273
   • 1000226
   • 5714708000273
   3
   98.50 EUR
  • Google Mini Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167368833.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157828797.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171498965.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237417144.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178673939.jpg?ts=1
   Google Google Mini Wit Mini Wit Mini Wit De Google Nest Mini is echt een allrounder. Het is je persoonlijke assistent en gebruikt de grootste database ter wereld om je leven gemakkelijker te maken en je smart home te bedienen. De Hombli Smart Bulb E27 White 2-pack koppel je eenvoudig met de app aan je wifi-netwerk. Bedien de lampen met spraak of je smartphone. De voordelen van Google Nest Mini + Hombli Smart Bulb E27 White 2-pack in één oogopslag: Dimmer functie Verschillende tinten wit Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven Stream op je tv Simpele installatie (1)
   Google Mini Wit
   • 00193575000800
   • 00193575000831
   • 05704174933960
   • 00193575000817
   • 6506967
   • 0193575000831
   • GA00638-EU
   • GA00638-NO
   7
   36.90 EUR
  • Fun Stage Deejay 15 In 1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/207111796.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/207347499.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/243499163.jpg?ts=1
   Fun Fun Stage Deejay 15 In 1 Stage Deejay 15 In 1 Stage Deejay 15 In 1 Stage Deejay 15 In 1 (9)
   Fun Stage Deejay 15 In 1
   • 04894367018008
   1
   109.99 EUR
  • N-Gear Let's Go Party Speaker 23M compacte draagbare accu-speaker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/226187674.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/208750153.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/208750152.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/214979433.jpg?ts=1
   N-Gear N-Gear Let's Go Party Speaker 23M compacte draagbare accu-speaker Let's Go Party Speaker 23M compacte draagbare accu-speaker Let's Go Party Speaker 23M compacte draagbare accu-speaker N-GEAR LET'S GO PARTY 23M Trolley Public Address (PA) system 100 W Black (2)
   N-Gear Let's Go Party Speaker 23M compacte draagbare accu-speaker
   • 08719327286883
   4
   33.99 EUR
  • Jabra Speak 810 MS
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150771373.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155305987.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/205859694.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/234004546.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237050700.jpg?ts=1
   Jabra Jabra Speak 810 MS Speak 810 MS Speak 810 MS Superieur geluid voor grote telefoonconferenties: de unieke ZoomTalk microfoons richten zich op de menselijke stem en niet op de omgevingsgeluiden voor maximaal 15 conferentie-deelnemers. Naadloze connectiviteit: start je vergaderingen nog sneller en eenvoudiger via USB, Bluetooth of de 3,5 mm jack. Digitale signaalprocessortechnologie: kristalhelder geluid zonder echos of vervorming ook bij maximaal volume. Met USB-oplaaduitgang: laad je tablet of smartphone heel eenvoudig op tijdens de conferentie. Inhoud: Jabra Speak 810, Jabra USB-kabel, oplaadkabel, tas, Quick Start Guide brochure 37 cm x 29,2 cm x 5 cm kleur: zwart. Fabrieksgarantie: 2 jaar. De garantievoorwaarden vind je onder "Meer technische informatie". Uw wettelijke garantierechten blijven onaangetast (2)
   Jabra Speak 810 MS
   • 05706991018448
   • 00706487016212
   • 8218142
   • 7810-109
   4
   402.74 EUR
  • KEF Q150 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220167012.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113057767.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113057771.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113057768.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147922848.jpg?ts=1
   KEF KEF Q150 Zwart (per paar) Q150 Zwart (per paar) Q150 Zwart (per paar) * Ontwerp: Twee-weg bas reflex * Afwerking:: Satin Black / Satin White * Nominale impedantie: 8 Ohm * Gevoeligheid: 86dB * Frequentiebereik: 51Hz-28kHz * Drive units: LH: 5.25 inch aluminium Uni-Q, 1 inch geventileerde aluminium dome HF * Aanbevolen versterkervermogen: 10 100W * Afmetingen (H X B X D): 303 x 180 x 278 mm. 307 x 180 x 278 mm (incl. rubber voeten) * Gewicht: 5.6kg (2)
   KEF Q150 Zwart (per paar)
   • 00637203215681
   • 5142113
   • 000000000000243089
   • SP3958BA
   4
   299.00 EUR
  • Jabra Speak 510 MS
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150547669.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178971698.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/245200364.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/209739104.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105610940.jpg?ts=1
   Jabra Jabra Speak 510 MS Speak 510 MS Speak 510 MS Maak van elke ruimte een vergaderruimte: Ideaal voor een-op-een-gesprekken of telefonische vergaderingen met een paar deelnemers, voor tot 4 personen in een kamer Audioconferenties met uitmuntende audiokwaliteit en bediening: Versta gesprekken gemakkelijker dankzij de omnidirectionele, 360° microfoon, gespreksbediening en aanraakknoppen Draagbare luidspreker, volledig geoptimaliseerd voor flexibiliteit en de beste gebruikservaring: Gewoon in uw computer pluggen met de USB kabel of verbinden met uw smartphone, tablet of headset met behulp van de Bluetooth dongle Leveringsomvang: 1x Jabra Speak 510, lithium-ion-accu inbegrepen, speaker-reishoesje, Quick Start-instructieblad 120 mm diameter en hoogte van 33 mm, Kleur: zwart (2)
   Jabra Speak 510 MS
   • 05707055029608
   • 05706991014839
   • 00706487013310
   • 07330381502439
   • 100-43100000-60
   • 7510-109-OLD
   • 5543192
   • 7510-109
   4
   89.54 EUR
  • KEF Q350 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220167011.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113057787.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113057788.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/228290926.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147922842.jpg?ts=1
   KEF KEF Q350 Zwart (per paar) Q350 Zwart (per paar) Q350 Zwart (per paar) * Ontwerp: Twee-weg bas reflex * Gevoeligheid: 87dB * Frequentiebereik: 63Hz-28kHz * Maximale output: 110dB * Versterkereisen: 15-120W * Nominale impedantie: 8 Ohm * Drive units: 6.5 inch aluminium Uni-Q, 1 inch geventileerde aluminium dome HF, 6.5 inch aluminium LF, 6.5 inch aluminium ABR * Afwerking: Satin Black / Satin White * Afmetingen (H X B X D): 358 x 210 x 306 mm, 362 x 210 x 306 mm (incl. rubber voeten) * Gewicht: 7.6 kg (2)
   KEF Q350 Zwart (per paar)
   • 00637203215728
   • SP3959BA
   • 000000000000243091
   • 5455534
   4
   339.00 EUR
  • Bose SoundLink Flex Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/226274725.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216242816.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216242812.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216242813.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/216242814.jpg?ts=1
   Bose Bose SoundLink Flex Zwart SoundLink Flex Zwart SoundLink Flex Zwart State-of-the-art ontwerp de SoundLink Flex outdoorspeaker is uitgerust met exclusieve technologieën en een door Bose ontworpen transducer voor een vol, helder en meeslepend geluid, thuis en onderweg Zeer helder geluid de speciale PositionIQ-technologie detecteert automatisch de positie van je draagbare Bluetooth-speaker voor optimale geluidskwaliteit in elke positie of omgeving Waterdichte draadloze speaker voor onderweg de SoundLink Flex is uitgebreid getest om te voldoen aan de IP67-normen voor waterdichtheid. Gemaakt en afgesloten met waterdichte materialen de speaker kan zelfs drijven: ideaal voor avonturen buitenshuis Draagbare Bluetooth-speaker deze water-, stof- en vuilbestendige speaker heeft een ontwerp dat bestand is tegen spatten en roest en gaat overal met je mee naartoe. Eenvoudig vast te houden en op te bergen, en corrosie- en UV-bestendig Draadloze speaker met oplaadbare accu draadloze speaker laadt door middel van usb-c-kabel (meegeleverd). De lithium-ionacc (2)
   Bose SoundLink Flex Zwart
   • 00017817832014
   • 865983-0100
   4
   156.99 EUR
  • Pioneer DJ DM-40 Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117928061.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162636718.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133128938.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159111101.jpg?ts=1
   Pioneer Pioneer DJ DM-40 Duo Pack DJ DM-40 Duo Pack DJ DM-40 Duo Pack De Pioneer DM-40 in de kleur zwart is een set van twee speakers die jou een uitmuntende audiokwaliteit bieden voor thuis. Wat te denken van een rijke strakke bas, een groter bereik en een brede 'sweet spot'. (2)
   Pioneer DJ DM-40 Duo Pack
   • 07426816123659
   • 04573201240606
   • DM-40
   • 3426950
   • DM-40-K
   4
   159.00 EUR
  • Sonos Sub (Gen. 3) - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155033130.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155441413.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237500348.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158473921.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237500350.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Sub (Gen. 3) - Wit Sub (Gen. 3) - Wit Sub (Gen. 3) - Wit Om gehoord én gezien te wordenHet bekroonde, veelzijdige design heeft een strakke, slanke vormgeving en een hoogglanzende afwerking. Zet Sub rechtop neer of leg hem op zijn kant.Meesterlijk ontworpenDe geluidspoorten van de Sub duwen de interne energie door de kast naar buiten om gedempt geluid te vermijden, terwijl een speciaal ontwikkelde hars trillingen weerstaat.Geen gezoem, alleen maar bassTwee kracht-opheffende drivers in het midden van de Sub voorkomen vibraties en getril. Alles wat je hoort is pure bass, zonder vervorming.Lagere bass en hogere trebleSub neemt de laagste frequenties o (1)
   Sonos Sub (Gen. 3) - Wit
   • 08717755777256
   • 6868083
   • SUBG3EU1
   • 89630
   • 8717755777256
   6
   771.00 EUR
  • Apple HomePod mini Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/222566361.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/222566360.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/223952182.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/223952185.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/213378857.jpg?ts=1
   Apple Apple HomePod mini Wit HomePod mini Wit HomePod mini Wit Zo groots kan klein klinken. HomePod mini zit boordevol innovaties en produceert veel meer geluid dan je van een speaker van dit formaat zou verwachten. Hij is amper 84,3 mm hoog en neemt nauwelijks ruimte in beslag, maar weet toch de hele kamer te vullen met rijke 360°-audio die altijd fantastisch klinkt, waar je ook luistert. En als je nóg breder geluid wilt, zet je gewoon meer HomePod mini-speakers neer. Grensverleggende computational audio zorgt voor een prachtig, vol geluid dat bij een veel grotere speaker past. Ook als je dat geluid op zn hardst laat klinken, hoort HomePod mini toch gewoon al je gesproken opdrachten. HomePod mini is zo vormgegeven dat hij overal perfect tot zijn recht komt, waar je hem ook neerzet. De sierlijke speaker is omgeven door een perfect passende netstof waar het geluid zonder enige moeite doorheen gaat. En het verlichte touchoppervlak aan de bovenkant maakt m heel eenvoudig te bedienen. Als je meerdere HomePod mini-speakers in huis neerzet, heb je een (3)
   Apple HomePod mini Wit
   • 00190199710603
   • 00190199710573
   • MY5H2D/A
   3
   109.00 EUR
  • Denon Home 250 Wireless Speaker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/242208829.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206389582.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/242208826.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206389583.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/242208827.jpg?ts=1
   Denon Denon Home 250 Wireless Speaker Zwart Home 250 Wireless Speaker Zwart Home 250 Wireless Speaker Zwart KAMERVULLEND DRAADLOOS GELUID - Geniet van een brede & gedetailleerde sound stage met de pittige Denon Home 250 die elke speaker van gelijke grootte moeiteloos buitenspel zet. EINDELOOS STREAMEN - Verbind de draadloze speaker eenvoudig via WLAN, AirPlay 2 of Bluetooth en luister naar je favoriete nummers via Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TuneIn en andere muziekdiensten. ELKE KAMER EEN ANDER NUMMER - Bouw je eigen multiroom sound system met HEOS Built-In. Groepeer extra speakers, soundbars, netwerkspelers of AV-receivers om het huis te vullen met de fijnste muziek. CREËER JE EIGEN THUISBIOSCOOP - Koppel de Denon Home X WiFi speaker aan een Denon soundbar & subwoofer en geniet van een indrukwekkende 5.1 surround sound ervaring die iedere film tot leven brengt. SPRAAKGESTUURD - Iedere Denon Home smart speaker is voorzien van een geïntegreerde microfoon en ondersteunt de meeste recente voice assistants zoals Google Assistant & Apple Siri. (1)
   Denon Home 250 Wireless Speaker Zwart
   • 04951035071182
   • 6839203
   • DENONHOME250BKE2
   • 4951035071182
   6
   344.00 EUR
  2 30
  • Populaire Filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Google home DEFAULT
    • google
   • Draadloos DEFAULT
    • draadloos
   • JBL DEFAULT
    • jbl
   • Logitech DEFAULT
    • logitech
   • Bose DEFAULT
    • bose
   • Jamo DEFAULT
    • jamo
  • Merken (brand):
   • Artsound (artsound)
   • Bowers & Wilkins (bowers_wilkins)
   • Dali (dali)
   • Magnat (magnat)
   • Monitor Audio (monitor_audio)
   • Yamaha (yamaha)
   • Bose (bose)
   • JBL (jbl)
   • Sonos (sonos)
   • Sony (sony)
   • KEF (kef)
   • JB Systems (jb_systems)
   • Harman Kardon (harman_kardon)
   • Marshall (marshall)
   • Adam Audio (adam_audio)
   • Adesso (adesso)
   • Adler (adler)
   • Aiwa (aiwa)
   • Anker (anker)
   • Apart (apart)
   • Apple (apple)
   • Aquasound (aquasound)
   • Asobu (asobu)
   • Audac (audac)
   • Audio Pro (audio_pro)
   • Audioengine (audioengine)
   • Audiophony (audiophony)
   • Audison (audison)
   • Aukey (aukey)
   • Auna (auna)
   • Avantone Pro (avantone_pro)
   • AWOX (awox)
   • Axis (axis)
   • Balvi (balvi)
   • Bang & Olufsen (bang_olufsen)
   • Beamz (beamz)
   • Belkin (belkin)
   • Bigben Interactive (bigben_interactive)
   • Blaupunkt (blaupunkt)
   • Blickle (blickle)
   • Bluedio (bluedio)
   • Bluesound (bluesound)
   • Caliber (caliber)
   • Cambridge Audio (cambridge_audio)
   • Camry (camry)
   • Canton (canton)
   • Cardo (cardo)
   • Cavus (cavus)
   • Cellularline (cellularline)
   • Celly (celly)
   • Clatronic (clatronic)
   • Como Audio (como_audio)
   • Cstore (cstore)
   • DAP (dap)
   • Dell (dell)
   • Denon (denon)
   • Denver (denver)
   • DeWalt (dewalt)
   • Disney Frozen (disney_frozen)
   • Dunlop (dunlop)
   • Dynavox (dynavox)
   • E-my (e_my)
   • Edifier (edifier)
   • EKids (ekids)
   • Electro-Voice (electro_voice)
   • Electronic-Star (electronic_star)
   • Elektronik-star (elektronik_star)
   • Elipson (elipson)
   • Eltax (eltax)
   • Epos (epos)
   • ESI (esi)
   • Esperanza (esperanza)
   • ESX (esx)
   • Eve Audio (eve_audio)
   • Ewent (ewent)
   • Excalibur (excalibur)
   • Fenton (fenton)
   • Ferguson (ferguson)
   • Fiio (fiio)
   • FlinQ (flinq)
   • Focal (focal)
   • Forever (forever)
   • Fun (fun)
   • Gembird (gembird)
   • Genelec (genelec)
   • Genesis (genesis)
   • Google (google)
   • GPO (gpo)
   • Grundig (grundig)
   • Hama (hama)
   • Hercules (hercules)
   • HK Audio (hk_audio)
   • Hofftech (hofftech)
   • HP (hp)
   • HQ Power (hq_power)
   • Huawei (huawei)
   • Huismerk (huismerk)
   • Ibiza Light (ibiza_light)
   • Ibiza Sound (ibiza_sound)
   • IDance (idance)
   • IFi Audio (ifi_audio)
   • Iiyama (iiyama)
   • IK Multimedia (ik_multimedia)
   • IMoshion (imoshion)
   • Innova (innova)
   • IsoAcoustics (isoacoustics)
   • Jabra (jabra)
   • JAM (jam)
   • Jamo (jamo)
   • JVC (jvc)
   • Kali audio (kali_audio)
   • Kenwood (kenwood)
   • Ketnet (ketnet)
   • Klipsch (klipsch)
   • Kooduu (kooduu)
   • Kreafunk (kreafunk)
   • KRK (krk)
   • Krüger&Matz (kru_ger_matz)
   • LD Systems (ld_systems)
   • LEDWOOD (ledwood)
   • Leff amsterdam (leff_amsterdam)
   • Lenco (lenco)
   • Lexibook (lexibook)
   • Lexon (lexon)
   • LG (lg)
   • LOEWE (loewe)
   • Logilink (logilink)
   • Logitech (logitech)
   • LTC (ltc)
   • M-AUDIO (m_audio)
   • Mackie (mackie)
   • Malone (malone)
   • Max (max)
   • Media-Tech (media_tech)
   • Medion (medion)
   • Mission (mission)
   • MOB (mob)
   • Monkey Banana (monkey_banana)
   • Muse (muse)
   • My Wall (my_wall)
   • N-Gear (n_gear)
   • Naim (naim)
   • Necom (necom)
   • Nedis (nedis)
   • NGS (ngs)
   • Nikkei (nikkei)
   • Numan (numan)
   • OEHLBACH (oehlbach)
   • Omnitronic (omnitronic)
   • OneConcept (oneconcept)
   • OrangeAudio (orangeaudio)
   • Overmax (overmax)
   • Panasonic (panasonic)
   • Party (party)
   • Party Light & Sound (party_light_sound)
   • Perfectpro (perfectpro)
   • Philips (philips)
   • Pioneer (pioneer)
   • Plantronics (plantronics)
   • Platinet (platinet)
   • Polk Audio (polk_audio)
   • Poly (poly)
   • Polycom (polycom)
   • Power Dynamics (power_dynamics)
   • PreSonus (presonus)
   • Pro-Ject (pro_ject)
   • Pure (pure)
   • Pure Acoustics (pure_acoustics)
   • QED (qed)
   • Quadral (quadral)
   • Radical (radical)
   • Razer (razer)
   • Rebeltec (rebeltec)
   • Sagaform (sagaform)
   • Salora (salora)
   • Samson (samson)
   • Sennheiser (sennheiser)
   • SINTRON (sintron)
   • Skytec (skytec)
   • Skytronic (skytronic)
   • Smooz (smooz)
   • Solidsteel (solidsteel)
   • Sonoro (sonoro)
   • Soundskins (soundskins)
   • Speedlink (speedlink)
   • STREETZ (streetz)
   • Synq (synq)
   • Tangent (tangent)
   • Tannoy (tannoy)
   • Teufel (teufel)
   • The House Of Marley (the_house_of_marley)
   • TIC Corporation (tic_corporation)
   • Tivoli Audio (tivoli_audio)
   • Tracer (tracer)
   • Trevi (trevi)
   • Trobla (trobla)
   • TruAudio (truaudio)
   • Trust (trust)
   • Velleman (velleman)
   • Visaton (visaton)
   • Vision (vision)
   • VONYX (vonyx)
   • Wavemaster (wavemaster)
   • Wharfedale (wharfedale)
   • White (white)
   • White Label (white_label)
   • Wonky Monkey (wonky_monkey)
   • Woxter (woxter)
   • XD Collection (xd_collection)
   • Xiaomi (xiaomi)
   • Xoopar (xoopar)
  • Prijsklasse (price):
   • < €100 (budget)
   • €100 tot €200 (low)
   • €200 tot €400 (medium)
   • > €400 (high)
  • Gemiddeld Vermogen (gemiddeld_vermogen):
   • < 40 Watt (gemiddeld_vermogen_1)
   • 40 Watt - 95 Watt (gemiddeld_vermogen_2)
   • 95 Watt - 120 Watt (gemiddeld_vermogen_3)
   • ≥ 120 Watt (gemiddeld_vermogen_4)
  • Type Speaker (speaker_type):
   • 1-weg (1_weg)
   • 2-weg (2_weg)
   • 3-weg (3_weg)
  • Kleur (kleur):
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Creme (creme)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Nude (nude)
   • Oranje (oranje)
   • Paars (paars)
   • Print (print)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Taupe (taupe)
   • Transparant (transparant)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
   • Zwart/Wit (zwart_wit)
  • Google Assistent (google_assistant):
   • Ja (ja)
  • Luidsprekerfuncties (luidsprekerfuncties):
   • Airplay (airplay)
   • Bluetooth (bluetooth)
   • Tweeter (tweeter)
   • Waterbestendig (waterbestendig)
   • Woofer (woofer)
  • Woofer (woofer):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Draadloos of bedraad (verbindingstechnologie):
   • Draadloos (draadloos)
   • Bedraad (bedraad)
   • Bedraad & Draadloos (bedraad_en_draadloos)
  • Smart home platform (smart_home_platform):
   • Google home (google_assistant)
   • Amazon Alexa (amazon_alexa)
   • Apple HomeKit (apple_homekit)
  • Varianten (group):
   • Anker SoundCore (anker_soundcore)
   • Bose SoundLink (bose_soundlink)
   • Canton Pro X.3 (canton_pro_x_3)
   • Focal Aria 926 (focal_aria_926)
   • Focal Aria 948 (focal_aria_948)
   • Google Home Mini (google_home_mini)
   • Google Nest Hub (google_nest_hub)
   • Google Nest Mini (google_nest_mini)
   • Jabra Speak (jabra_speak)
   • JBL Charge 5 (jbl_charge_5)
   • JBL Control (jbl_control)
   • JBL Go (jbl_go)
   • JBL PartyBox 1000 (jbl_partybox_1000)
   • JBL Pulse (jbl_pulse)
   • JBL Tuner (jbl_tuner)
   • JBL Xtreme (jbl_xtreme)
   • KEF T101 (kef_t101)
   • Marshall Major II (marshall_major_ii)
   • Sonos One (sonos_one)
   • Sonos Play 1 (sonos_play_1)
   • The House Of Marley Get Together (the_house_of_marley_get_together)
   • Tivoli Audio Model One (tivoli_audio_model_one)
   • Tivoli Audio PAL (tivoli_audio_pal)
   • Trust Arys (trust_arys)
   • Yamaha MusicCast (yamaha_musiccast)
   • Yamaha NS-AW 392 (yamaha_ns_aw_392)
  • Impedantie (impedantie):
   • 4 Ohm (4)
   • 6 Ohm (6)
   • 8 Ohm (8)
   • 10 Ohm (10)
   • 16 Ohm (16)
  • Materiaal behuizing (materiaal_behuizing):
   • Acrylonitrielbutadieenstyreen (ABS) (acrylonitrielbutadieenstyreen_abs_)
   • Aluminium (aluminium)
   • Hout (hout)
   • Kunststof (kunststof)
   • MDF (mdf)
   • Metaal (metaal)
   • Nylon (nylon)
   • Polymeer (polymeer)
   • Polypropyleen (polypropyleen)
   • RVS (rvs)
   • Staal (staal)
   • Stof (stof)
   • Synthetisch (synthetisch)
  • Versterker (amplifier):
   • External (external)
   • Ingebouwd (ingebouwd)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be