x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  luidspreker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  luidspreker kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • Draagbare speaker Draagbare speakers neemt u gemakkelijk mee om uw telefoon of laptop op aan te sluiten.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor uw interieur.
  • Klipsch RP-280F 150W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/5/klipsch-rp-280f-ebony--46144805.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/6/klipsch-rp-280f-ebony--46144806.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/7/klipsch-rp-280f-ebony--46144807.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/8/klipsch-rp-280f-ebony--46144808.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/9/klipsch-rp-280f-ebony--46144809.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/1/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176381.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/2/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176382.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/3/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176383.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/4/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176384.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/5/klipsch-rp-280f-ebony--46144805.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMC81L2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi1lYm9ueS0tNDYxNDQ4MDUuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/6/klipsch-rp-280f-ebony--46144806.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMC82L2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi1lYm9ueS0tNDYxNDQ4MDYuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/7/klipsch-rp-280f-ebony--46144807.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMC83L2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi1lYm9ueS0tNDYxNDQ4MDcuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/8/klipsch-rp-280f-ebony--46144808.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMC84L2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi1lYm9ueS0tNDYxNDQ4MDguanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/9/klipsch-rp-280f-ebony--46144809.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMC85L2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi1lYm9ueS0tNDYxNDQ4MDkuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/1/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176381.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzMvOC8xL2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi0xNTB3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTgyMTc2MzgxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/2/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176382.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzMvOC8yL2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi0xNTB3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTgyMTc2MzgyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/3/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176383.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzMvOC8zL2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi0xNTB3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTgyMTc2MzgzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/4/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176384.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzMvOC80L2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi0xNTB3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTgyMTc2Mzg0LmpwZw==
   Klipsch RP-280F 150W Zwart luidspreker (14)
   Klipsch RP-280F 150W Zwart luidspreker
   Gewoon super mooi geluid
   Ik heb diverse speakers geluisterd ..hou van een mooie real sound . En ja voor deze prijs haal je iets moois in huis naast je vriendin natuurlijk. Het kan altijd meer en dieper . Maar dat gaat mijn bankrekening dan ook ..Dit is echte mooi spul. Voor een mooie.prijs
   8.0
   0 10
   • Top
  • KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/7/6/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442276.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/7/7/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442277.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/7/6/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442276.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzIvNy82L2tyay1ycDUtZzMtcm9raXQtYWN0aXZlLXN0dWRpby1tb25pdG9yLTIzNDQyMjc2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/7/7/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442277.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzIvNy83L2tyay1ycDUtZzMtcm9raXQtYWN0aXZlLXN0dWRpby1tb25pdG9yLTIzNDQyMjc3LmpwZw==
   KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor (7)
   7.75 (1)
   KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor
   De actieve studiomonitoren voor de liefhebber!
   Deze KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitoren geven het geluid zoals het bedoeld is. Aangesloten op mijn platenspeler met een megnpaneel er tussen heb ik thuis een leuke set-up. De speakers geven zuiver en gebalanceerd geluid ongeacht het volume. Het volume van de speakers kan hard genoeg voor een huisfeestje! Deze speakers zijn kwalitatief, dat voel je en dat zie je. Door de kenmerkend gele KRK woofer zit er een sterke bass in maar deze is niet overheersend. De studiomonitoren voor plezier, of de beginnende producer. Let wel op dat je ze goed monteert op een standaard of op schuim zet anders kan het goed door trillen.
   9.0
   0 10
  Luidsprekers 7.9 (5)
  0 - 48
  • Harman/Kardon Onyx Studio 4 90W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/4/6/harman-kardon-onyx-studio-4-black-83593146.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/4/6/harman-kardon-onyx-studio-4-black-85369146.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/9/2/harman-kardon-onyx-studio-4-black-89521692.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/7/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313107.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/8/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313108.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/9/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313109.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/0/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313110.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/1/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313111.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/4/6/harman-kardon-onyx-studio-4-black-83593146.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvNC82L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay04MzU5MzE0Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/4/6/harman-kardon-onyx-studio-4-black-85369146.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzEvNC82L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay04NTM2OTE0Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/9/2/harman-kardon-onyx-studio-4-black-89521692.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzYvOS8yL2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay04OTUyMTY5Mi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/7/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313107.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvMC83L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay05MDMxMzEwNy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/8/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313108.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvMC84L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay05MDMxMzEwOC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/9/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313109.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvMC85L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay05MDMxMzEwOS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/0/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313110.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvMS8wL2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay05MDMxMzExMC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/1/harman-kardon-onyx-studio-4-black-90313111.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvMS8xL2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC1ibGFjay05MDMxMzExMS5qcGc=
   Harman/Kardon Onyx Studio 4 90W Zwart luidspreker (30)
   Harman/Kardon Onyx Studio 4 90W Zwart luidspreker
   Fonq.be Fonq.be
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   203, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fonq.be Fonq.be
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   203, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • JBL EON EON610/230 Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/4/2/jbl-eon-eon610-230-loudspeaker-32139442.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/1/0/jbl-eon-eon610-230-loudspeaker-33694810.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/1/1/jbl-eon-eon610-230-loudspeaker-33694811.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/1/2/jbl-eon-eon610-230-loudspeaker-33694812.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/1/3/jbl-eon-eon610-230-loudspeaker-33694813.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/1/4/jbl-eon-eon610-230-loudspeaker-33694814.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/4/2/jbl-eon-eon610-230-loudspeaker-32139442.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzQvNC8yL2pibC1lb24tZW9uNjEwLTIzMC1sb3Vkc3BlYWtlci0zMjEzOTQ0Mi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/1/0/jbl-eon-eon610-230-loudspeaker-33694810.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMS8wL2pibC1lb24tZW9uNjEwLTIzMC1sb3Vkc3BlYWtlci0zMzY5NDgxMC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/1/1/jbl-eon-eon610-230-loudspeaker-33694811.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMS8xL2pibC1lb24tZW9uNjEwLTIzMC1sb3Vkc3BlYWtlci0zMzY5NDgxMS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/1/2/jbl-eon-eon610-230-loudspeaker-33694812.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMS8yL2pibC1lb24tZW9uNjEwLTIzMC1sb3Vkc3BlYWtlci0zMzY5NDgxMi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/1/3/jbl-eon-eon610-230-loudspeaker-33694813.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMS8zL2pibC1lb24tZW9uNjEwLTIzMC1sb3Vkc3BlYWtlci0zMzY5NDgxMy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/1/4/jbl-eon-eon610-230-loudspeaker-33694814.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMS80L2pibC1lb24tZW9uNjEwLTIzMC1sb3Vkc3BlYWtlci0zMzY5NDgxNC5qcGc=
   JBL EON EON610/230 Zwart luidspreker (70)
   JBL EON EON610/230 Zwart luidspreker
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Skytec SL12 PA-luidspreker 12 inch
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/4/6/skytec-sl12-pa-luidspreker-12-inch-48546646.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/0/4/skytec-sl12-pa-luidspreker-12-inch-60389904.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/8/3/skytec-sl12-pa-luidspreker-12-inch-95605683.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/4/6/skytec-sl12-pa-luidspreker-12-inch-48546646.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzYvNC82L3NreXRlYy1zbDEyLXBhLWx1aWRzcHJla2VyLTEyLWluY2gtNDg1NDY2NDYuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/0/4/skytec-sl12-pa-luidspreker-12-inch-60389904.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzkvMC80L3NreXRlYy1zbDEyLXBhLWx1aWRzcHJla2VyLTEyLWluY2gtNjAzODk5MDQuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/8/3/skytec-sl12-pa-luidspreker-12-inch-95605683.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzYvOC8zL3NreXRlYy1zbDEyLXBhLWx1aWRzcHJla2VyLTEyLWluY2gtOTU2MDU2ODMuanBn
   Skytec SL12 PA-luidspreker 12 inch (41)
   Skytec SL12 PA-luidspreker 12 inch
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Technaxx MusicMan Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/6/0/technaxx-musicman-black--19371760.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/6/9/technaxx-musicman-black--20919669.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/7/1/technaxx-musicman-black--20919671.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/7/technaxx-musicman-black--21449987.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/4/technaxx-musicman-black--21450174.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/5/technaxx-musicman-black--21450175.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/6/technaxx-musicman-black--21450176.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/7/technaxx-musicman-black--21450177.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/0/9/technaxx-musicman-black--21450209.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/0/technaxx-musicman-black--23178290.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/1/technaxx-musicman-black--23178291.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/2/technaxx-musicman-black--23178292.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/3/technaxx-musicman-black--23178293.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/4/technaxx-musicman-black--23178294.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/5/technaxx-musicman-black--23178295.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/8/technaxx-musicman-black--50065118.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/6/0/technaxx-musicman-black--19371760.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzcvNi8wL3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0xOTM3MTc2MC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/6/9/technaxx-musicman-black--20919669.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzYvNi85L3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMDkxOTY2OS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/7/1/technaxx-musicman-black--20919671.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzYvNy8xL3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMDkxOTY3MS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/7/technaxx-musicman-black--21449987.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzkvOC83L3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMTQ0OTk4Ny5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/4/technaxx-musicman-black--21450174.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzEvNy80L3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMTQ1MDE3NC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/5/technaxx-musicman-black--21450175.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzEvNy81L3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMTQ1MDE3NS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/6/technaxx-musicman-black--21450176.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzEvNy82L3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMTQ1MDE3Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/7/technaxx-musicman-black--21450177.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzEvNy83L3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMTQ1MDE3Ny5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/0/9/technaxx-musicman-black--21450209.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzIvMC85L3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMTQ1MDIwOS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/0/technaxx-musicman-black--23178290.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzIvOS8wL3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMzE3ODI5MC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/1/technaxx-musicman-black--23178291.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzIvOS8xL3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMzE3ODI5MS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/2/technaxx-musicman-black--23178292.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzIvOS8yL3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMzE3ODI5Mi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/3/technaxx-musicman-black--23178293.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzIvOS8zL3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMzE3ODI5My5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/4/technaxx-musicman-black--23178294.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzIvOS80L3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMzE3ODI5NC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/5/technaxx-musicman-black--23178295.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzIvOS81L3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS0yMzE3ODI5NS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/8/technaxx-musicman-black--50065118.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzEvMS84L3RlY2huYXh4LW11c2ljbWFuLWJsYWNrLS01MDA2NTExOC5qcGc=
   Technaxx MusicMan Zwart (60)
   Technaxx MusicMan Zwart
   Conrad.be Conrad.be
   8.668644770780919 (276)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   23.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.668644770780919 (276)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   23.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Dynacord Actieve PA speaker 12 inch 30 cm Dynacord 420 W 1 stuks
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/3/9/dynacord-actieve-pa-speaker-12-inch-30-cm-dynacord-420-w-1-stuks-57817339.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/7/dynacord-actieve-pa-speaker-12-inch-30-cm-dynacord-420-w-1-stuks-61647177.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/2/8/dynacord-actieve-pa-speaker-12-inch-30-cm-dynacord-420-w-1-stuks-86050828.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/3/9/dynacord-actieve-pa-speaker-12-inch-30-cm-dynacord-420-w-1-stuks-57817339.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzMvMy85L2R5bmFjb3JkLWFjdGlldmUtcGEtc3BlYWtlci0xMi1pbmNoLTMwLWNtLWR5bmFjb3JkLTQyMC13LTEtc3R1a3MtNTc4MTczMzkuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/7/dynacord-actieve-pa-speaker-12-inch-30-cm-dynacord-420-w-1-stuks-61647177.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzEvNy83L2R5bmFjb3JkLWFjdGlldmUtcGEtc3BlYWtlci0xMi1pbmNoLTMwLWNtLWR5bmFjb3JkLTQyMC13LTEtc3R1a3MtNjE2NDcxNzcuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/2/8/dynacord-actieve-pa-speaker-12-inch-30-cm-dynacord-420-w-1-stuks-86050828.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzgvMi84L2R5bmFjb3JkLWFjdGlldmUtcGEtc3BlYWtlci0xMi1pbmNoLTMwLWNtLWR5bmFjb3JkLTQyMC13LTEtc3R1a3MtODYwNTA4MjguanBn
   Dynacord Actieve PA speaker 12 inch 30 cm Dynacord 420 W 1 stuks (78)
   Dynacord Actieve PA speaker 12 inch 30 cm Dynacord 420 W 1 stuks
   Conrad.be Conrad.be
   8.668644770780919 (276)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   639, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.668644770780919 (276)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   639, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
   most_sold
  • The House Of Marley Get Together Bluetooth Grijs, Hout luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/8/9/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-23615989.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/9/0/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-23615990.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/9/1/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-23615991.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/8/9/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-23615989.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzkvOC85L3RoZS1ob3VzZS1vZi1tYXJsZXktZ2V0LXRvZ2V0aGVyLWJsdWV0b290aC0yMzYxNTk4OS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/9/0/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-23615990.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzkvOS8wL3RoZS1ob3VzZS1vZi1tYXJsZXktZ2V0LXRvZ2V0aGVyLWJsdWV0b290aC0yMzYxNTk5MC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/9/1/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-23615991.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzkvOS8xL3RoZS1ob3VzZS1vZi1tYXJsZXktZ2V0LXRvZ2V0aGVyLWJsdWV0b290aC0yMzYxNTk5MS5qcGc=
   The House Of Marley Get Together Bluetooth Grijs, Hout luidspreker (23)
   The House Of Marley Get Together Bluetooth Grijs, Hout luidspreker
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   137, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   137, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Logitech LGT-Z120
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/5/logitech-z120-18335115.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/7/7/logitech-z120-18526477.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/7/8/logitech-z120-18526478.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/7/9/logitech-z120-18526479.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/4/5/logitech-z120-21450045.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/4/6/logitech-z120-21450046.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/4/7/logitech-z120-21450047.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/3/9/logitech-z120-24044939.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/1/9/logitech-lgt-z120-30283019.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/2/0/logitech-lgt-z120-30283020.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/2/1/logitech-lgt-z120-30283021.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/2/2/logitech-lgt-z120-30283022.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/2/3/logitech-lgt-z120-30283023.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/2/4/logitech-lgt-z120-30283024.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/6/4/logitech-lgt-z120-41895264.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/5/logitech-z120-18335115.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzEvMS81L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMTgzMzUxMTUuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/7/7/logitech-z120-18526477.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzQvNy83L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMTg1MjY0NzcuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/7/8/logitech-z120-18526478.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzQvNy84L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMTg1MjY0NzguanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/7/9/logitech-z120-18526479.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzQvNy85L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMTg1MjY0NzkuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/4/5/logitech-z120-21450045.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzAvNC81L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMjE0NTAwNDUuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/4/6/logitech-z120-21450046.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzAvNC82L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMjE0NTAwNDYuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/4/7/logitech-z120-21450047.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzAvNC83L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMjE0NTAwNDcuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/3/9/logitech-z120-24044939.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzkvMy85L2xvZ2l0ZWNoLXoxMjAtMjQwNDQ5MzkuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/1/9/logitech-lgt-z120-30283019.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzAvMS85L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTMwMjgzMDE5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/2/0/logitech-lgt-z120-30283020.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzAvMi8wL2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTMwMjgzMDIwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/2/1/logitech-lgt-z120-30283021.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzAvMi8xL2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTMwMjgzMDIxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/2/2/logitech-lgt-z120-30283022.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzAvMi8yL2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTMwMjgzMDIyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/2/3/logitech-lgt-z120-30283023.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzAvMi8zL2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTMwMjgzMDIzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/2/4/logitech-lgt-z120-30283024.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzAvMi80L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTMwMjgzMDI0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/6/4/logitech-lgt-z120-41895264.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzIvNi80L2xvZ2l0ZWNoLWxndC16MTIwLTQxODk1MjY0LmpwZw==
   Logitech LGT-Z120 (13)
   Logitech LGT-Z120
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   17.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   17.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Muse M-1350 BTC 120W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/1/6/muse-m-1350-btc-120w-black-loudspeaker-91095216.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/6/0/muse-m-1350-btc-bluetooth-luidspreker-met-radio-en-cd-speler-90716460.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/1/6/muse-m-1350-btc-120w-black-loudspeaker-91095216.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzIvMS82L211c2UtbS0xMzUwLWJ0Yy0xMjB3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTkxMDk1MjE2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/6/0/muse-m-1350-btc-bluetooth-luidspreker-met-radio-en-cd-speler-90716460.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzQvNi8wL211c2UtbS0xMzUwLWJ0Yy1ibHVldG9vdGgtbHVpZHNwcmVrZXItbWV0LXJhZGlvLWVuLWNkLXNwZWxlci05MDcxNjQ2MC5qcGc=
   Muse M-1350 BTC 120W Zwart luidspreker (33)
   Muse M-1350 BTC 120W Zwart luidspreker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Sony Extra Bass Speaker GTKXB60B Black
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/3/4/sony-extra-bass-speaker-gtkxb60b-black-87208334.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/3/5/sony-extra-bass-speaker-gtkxb60b-black-87208335.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/7/6/sony-extra-bass-speaker-gtkxb60b-black-92235376.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/3/4/sony-extra-bass-speaker-gtkxb60b-black-87208334.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzMvMy80L3NvbnktZXh0cmEtYmFzcy1zcGVha2VyLWd0a3hiNjBiLWJsYWNrLTg3MjA4MzM0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/3/5/sony-extra-bass-speaker-gtkxb60b-black-87208335.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzMvMy81L3NvbnktZXh0cmEtYmFzcy1zcGVha2VyLWd0a3hiNjBiLWJsYWNrLTg3MjA4MzM1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/7/6/sony-extra-bass-speaker-gtkxb60b-black-92235376.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzMvNy82L3NvbnktZXh0cmEtYmFzcy1zcGVha2VyLWd0a3hiNjBiLWJsYWNrLTkyMjM1Mzc2LmpwZw==
   Sony Extra Bass Speaker GTKXB60B Black (28)
   Sony Extra Bass Speaker GTKXB60B Black
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Hercules XPS 2.0 60 DJ Set 30W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/5/2/hercules-xps-2-0-60-dj-set-19244952.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/5/2/hercules-xps-2-0-60-dj-set-19244952.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzkvNS8yL2hlcmN1bGVzLXhwcy0yLTAtNjAtZGotc2V0LTE5MjQ0OTUyLmpwZw==
   Hercules XPS 2.0 60 DJ Set 30W Zwart luidspreker (12)
   Hercules XPS 2.0 60 DJ Set 30W Zwart luidspreker
   Weblectronics.be Weblectronics.be
   69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Weblectronics.be Weblectronics.be
   69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • KRK RP5 G3W Actieve studiomonitor wit (per stuk)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/5/3/krk-rp5-g3w-active-studio-monitor-white-each--24851553.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/5/4/krk-rp5-g3w-active-studio-monitor-white-each--24851554.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/5/3/krk-rp5-g3w-active-studio-monitor-white-each--24851553.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzUvNS8zL2tyay1ycDUtZzN3LWFjdGl2ZS1zdHVkaW8tbW9uaXRvci13aGl0ZS1lYWNoLS0yNDg1MTU1My5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/5/4/krk-rp5-g3w-active-studio-monitor-white-each--24851554.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzUvNS80L2tyay1ycDUtZzN3LWFjdGl2ZS1zdHVkaW8tbW9uaXRvci13aGl0ZS1lYWNoLS0yNDg1MTU1NC5qcGc=
   KRK RP5 G3W Actieve studiomonitor wit (per stuk) (12)
   KRK RP5 G3W Actieve studiomonitor wit (per stuk)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   132, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   132, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Pioneer S-DJ50X-W Wit luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/7/8/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23583178.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/7/9/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23583179.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/7/4/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23612174.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/2/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23613102.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/7/8/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23583178.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvNy84L3Bpb25lZXItcy1kajUweC13LWxvdWRzcGVha2VyLTIzNTgzMTc4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/7/9/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23583179.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvNy85L3Bpb25lZXItcy1kajUweC13LWxvdWRzcGVha2VyLTIzNTgzMTc5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/7/4/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23612174.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzEvNy80L3Bpb25lZXItcy1kajUweC13LWxvdWRzcGVha2VyLTIzNjEyMTc0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/2/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23613102.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvMC8yL3Bpb25lZXItcy1kajUweC13LWxvdWRzcGVha2VyLTIzNjEzMTAyLmpwZw==
   Pioneer S-DJ50X-W Wit luidspreker (12)
   Pioneer S-DJ50X-W Wit luidspreker
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Yamaha WX-010 25W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/0/4/yamaha-wx-010-25w-black-60753204.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/9/8/yamaha-wx-010-zwart-68632198.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/4/6/yamaha-wx-010-25w-black-71436246.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/4/7/yamaha-wx-010-25w-black-71436247.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/4/8/yamaha-wx-010-25w-black-71436248.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/4/9/yamaha-wx-010-25w-black-71436249.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/9/3/yamaha-wx-010-25w-black-loudspeaker-87871993.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/6/2/yamaha-wx-010-25w-black-loudspeaker-89305862.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/0/4/yamaha-wx-010-25w-black-60753204.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzIvMC80L3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LWJsYWNrLTYwNzUzMjA0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/9/8/yamaha-wx-010-zwart-68632198.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzEvOS84L3lhbWFoYS13eC0wMTAtendhcnQtNjg2MzIxOTguanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/4/6/yamaha-wx-010-25w-black-71436246.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzIvNC82L3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LWJsYWNrLTcxNDM2MjQ2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/4/7/yamaha-wx-010-25w-black-71436247.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzIvNC83L3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LWJsYWNrLTcxNDM2MjQ3LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/4/8/yamaha-wx-010-25w-black-71436248.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzIvNC84L3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LWJsYWNrLTcxNDM2MjQ4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/4/9/yamaha-wx-010-25w-black-71436249.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzIvNC85L3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LWJsYWNrLTcxNDM2MjQ5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/9/3/yamaha-wx-010-25w-black-loudspeaker-87871993.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzkvOS8zL3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTg3ODcxOTkzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/6/2/yamaha-wx-010-25w-black-loudspeaker-89305862.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzgvNi8yL3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTg5MzA1ODYyLmpwZw==
   Yamaha WX-010 25W Zwart luidspreker (12)
   Yamaha WX-010 25W Zwart luidspreker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Monitor Audio Bronze 2 Black
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/2/monitor-audio-bronze-2-black-60122662.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/6/2/monitor-audio-bronze-2-black-60122662.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzYvNi8yL21vbml0b3ItYXVkaW8tYnJvbnplLTItYmxhY2stNjAxMjI2NjIuanBn
   Monitor Audio Bronze 2 Black (12)
   Monitor Audio Bronze 2 Black
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   395, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   395, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Pioneer S-DJ80X Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/2/6/pioneer-s-dj80x-loudspeaker-21835826.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/2/7/pioneer-s-dj80x-loudspeaker-21835827.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/2/8/pioneer-s-dj80x-loudspeaker-21835828.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/7/6/pioneer-s-dj80x-black-loudspeaker-96051576.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/2/6/pioneer-s-dj80x-loudspeaker-21835826.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzgvMi82L3Bpb25lZXItcy1kajgweC1sb3Vkc3BlYWtlci0yMTgzNTgyNi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/2/7/pioneer-s-dj80x-loudspeaker-21835827.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzgvMi83L3Bpb25lZXItcy1kajgweC1sb3Vkc3BlYWtlci0yMTgzNTgyNy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/2/8/pioneer-s-dj80x-loudspeaker-21835828.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzgvMi84L3Bpb25lZXItcy1kajgweC1sb3Vkc3BlYWtlci0yMTgzNTgyOC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/7/6/pioneer-s-dj80x-black-loudspeaker-96051576.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzUvNy82L3Bpb25lZXItcy1kajgweC1ibGFjay1sb3Vkc3BlYWtlci05NjA1MTU3Ni5qcGc=
   Pioneer S-DJ80X Zwart luidspreker (7)
   Pioneer S-DJ80X Zwart luidspreker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   223, 2w (offer_sdt_2_weeks)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   223, 2w (offer_sdt_2_weeks)
   4
   good_buy
  • Sony SRS-ZR7
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/1/7/sony-srs-zr7-60519517.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/3/sony-srs-zr7-60623883.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/2/2/sony-srs-zr7-68806322.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/1/7/sony-srs-zr7-60519517.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzUvMS83L3Nvbnktc3JzLXpyNy02MDUxOTUxNy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/3/sony-srs-zr7-60623883.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzgvOC8zL3Nvbnktc3JzLXpyNy02MDYyMzg4My5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/2/2/sony-srs-zr7-68806322.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzMvMi8yL3Nvbnktc3JzLXpyNy02ODgwNjMyMi5qcGc=
   Sony SRS-ZR7 (11)
   Sony SRS-ZR7
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Behringer EUROLIVE B112MP3 Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/5/2/behringer-eurolive-b112mp3-24939452.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/5/3/behringer-eurolive-b112mp3-24939453.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/5/4/behringer-eurolive-b112mp3-24939454.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/5/5/behringer-eurolive-b112mp3-24939455.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/5/2/behringer-eurolive-b112mp3-24939452.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzQvNS8yL2JlaHJpbmdlci1ldXJvbGl2ZS1iMTEybXAzLTI0OTM5NDUyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/5/3/behringer-eurolive-b112mp3-24939453.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzQvNS8zL2JlaHJpbmdlci1ldXJvbGl2ZS1iMTEybXAzLTI0OTM5NDUzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/5/4/behringer-eurolive-b112mp3-24939454.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzQvNS80L2JlaHJpbmdlci1ldXJvbGl2ZS1iMTEybXAzLTI0OTM5NDU0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/5/5/behringer-eurolive-b112mp3-24939455.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzQvNS81L2JlaHJpbmdlci1ldXJvbGl2ZS1iMTEybXAzLTI0OTM5NDU1LmpwZw==
   Behringer EUROLIVE B112MP3 Zwart luidspreker (18)
   Behringer EUROLIVE B112MP3 Zwart luidspreker
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   255, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   255, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Jamo S 626 Dark Apple
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/2/9/jamo-s-626-21407629.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/2/9/jamo-s-626-21407629.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzYvMi85L2phbW8tcy02MjYtMjE0MDc2MjkuanBn
   Jamo S 626 Dark Apple (26)
   Jamo S 626 Dark Apple
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   279.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   279.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Marshall Woburn 90W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/0/8/marshall-woburn-34895608.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/3/3/marshall-woburn-40241133.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/3/2/marshall-woburn-48254832.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/1/0/marshall-woburn-zwart-52089510.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/1/1/marshall-woburn-zwart-52089511.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/1/2/marshall-woburn-zwart-52089512.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/0/8/marshall-woburn-34895608.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzYvMC84L21hcnNoYWxsLXdvYnVybi0zNDg5NTYwOC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/3/3/marshall-woburn-40241133.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzEvMy8zL21hcnNoYWxsLXdvYnVybi00MDI0MTEzMy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/3/2/marshall-woburn-48254832.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMy8yL21hcnNoYWxsLXdvYnVybi00ODI1NDgzMi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/1/0/marshall-woburn-zwart-52089510.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzUvMS8wL21hcnNoYWxsLXdvYnVybi16d2FydC01MjA4OTUxMC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/1/1/marshall-woburn-zwart-52089511.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzUvMS8xL21hcnNoYWxsLXdvYnVybi16d2FydC01MjA4OTUxMS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/1/2/marshall-woburn-zwart-52089512.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzUvMS8yL21hcnNoYWxsLXdvYnVybi16d2FydC01MjA4OTUxMi5qcGc=
   Marshall Woburn 90W Zwart luidspreker (8)
   Marshall Woburn 90W Zwart luidspreker
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Dali Spektor 6 150W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/5/5/dali-spektor-6-150w-black-74513955.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/5/5/dali-spektor-6-150w-black-74513955.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzkvNS81L2RhbGktc3Bla3Rvci02LTE1MHctYmxhY2stNzQ1MTM5NTUuanBn
   Dali Spektor 6 150W Zwart luidspreker (12)
   Dali Spektor 6 150W Zwart luidspreker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 4d (offer_sdt_4_days)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 4d (offer_sdt_4_days)
   2
  • Yamaha WX-010 25W Wit luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/1/9/yamaha-wx-010-25w-white-60756619.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/3/0/9/yamaha-wx-010-wit-61401309.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/7/8/yamaha-wx-010-wit-68632378.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/5/0/yamaha-wx-010-25w-white-71436250.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/5/1/yamaha-wx-010-25w-white-71436251.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/5/2/yamaha-wx-010-25w-white-71436252.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/5/3/yamaha-wx-010-25w-white-71436253.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/5/4/yamaha-wx-010-25w-white-71436254.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/8/8/yamaha-wx-010-25w-white-loudspeaker-89306288.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/8/1/yamaha-wx-010-25w-white-loudspeaker-92080181.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/8/2/yamaha-wx-010-25w-white-loudspeaker-92080182.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/1/9/yamaha-wx-010-25w-white-60756619.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzYvMS85L3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LXdoaXRlLTYwNzU2NjE5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/3/0/9/yamaha-wx-010-wit-61401309.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzMvMC85L3lhbWFoYS13eC0wMTAtd2l0LTYxNDAxMzA5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/7/8/yamaha-wx-010-wit-68632378.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzMvNy84L3lhbWFoYS13eC0wMTAtd2l0LTY4NjMyMzc4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/5/0/yamaha-wx-010-25w-white-71436250.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzIvNS8wL3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LXdoaXRlLTcxNDM2MjUwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/5/1/yamaha-wx-010-25w-white-71436251.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzIvNS8xL3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LXdoaXRlLTcxNDM2MjUxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/5/2/yamaha-wx-010-25w-white-71436252.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzIvNS8yL3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LXdoaXRlLTcxNDM2MjUyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/5/3/yamaha-wx-010-25w-white-71436253.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzIvNS8zL3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LXdoaXRlLTcxNDM2MjUzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/5/4/yamaha-wx-010-25w-white-71436254.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzIvNS80L3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LXdoaXRlLTcxNDM2MjU0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/8/8/yamaha-wx-010-25w-white-loudspeaker-89306288.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzIvOC84L3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LXdoaXRlLWxvdWRzcGVha2VyLTg5MzA2Mjg4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/8/1/yamaha-wx-010-25w-white-loudspeaker-92080181.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzEvOC8xL3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LXdoaXRlLWxvdWRzcGVha2VyLTkyMDgwMTgxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/8/2/yamaha-wx-010-25w-white-loudspeaker-92080182.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzEvOC8yL3lhbWFoYS13eC0wMTAtMjV3LXdoaXRlLWxvdWRzcGVha2VyLTkyMDgwMTgyLmpwZw==
   Yamaha WX-010 25W Wit luidspreker (12)
   Yamaha WX-010 25W Wit luidspreker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Sony GTK-XB90 Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/9/6/sony-extra-bass-speaker-gtkxb90b-black-87125396.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/3/9/sony-extra-bass-speaker-gtkxb90b-black-87208639.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/7/3/sony-extra-bass-speaker-gtkxb90b-black-87967673.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/1/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914761.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/2/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914762.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/3/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914763.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/4/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914764.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/5/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914765.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/6/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914766.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/9/6/sony-extra-bass-speaker-gtkxb90b-black-87125396.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzMvOS82L3NvbnktZXh0cmEtYmFzcy1zcGVha2VyLWd0a3hiOTBiLWJsYWNrLTg3MTI1Mzk2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/3/9/sony-extra-bass-speaker-gtkxb90b-black-87208639.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzYvMy85L3NvbnktZXh0cmEtYmFzcy1zcGVha2VyLWd0a3hiOTBiLWJsYWNrLTg3MjA4NjM5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/7/3/sony-extra-bass-speaker-gtkxb90b-black-87967673.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzYvNy8zL3NvbnktZXh0cmEtYmFzcy1zcGVha2VyLWd0a3hiOTBiLWJsYWNrLTg3OTY3NjczLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/1/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914761.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzcvNi8xL3NvbnktZ3RrLXhiOTAtYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItODg5MTQ3NjEuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/2/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914762.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzcvNi8yL3NvbnktZ3RrLXhiOTAtYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItODg5MTQ3NjIuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/3/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914763.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzcvNi8zL3NvbnktZ3RrLXhiOTAtYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItODg5MTQ3NjMuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/4/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914764.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzcvNi80L3NvbnktZ3RrLXhiOTAtYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItODg5MTQ3NjQuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/5/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914765.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzcvNi81L3NvbnktZ3RrLXhiOTAtYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItODg5MTQ3NjUuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/6/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914766.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzcvNi82L3NvbnktZ3RrLXhiOTAtYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItODg5MTQ3NjYuanBn
   Sony GTK-XB90 Zwart luidspreker (7)
   Sony GTK-XB90 Zwart luidspreker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Harman/Kardon Onyx Studio 4 90W Wit luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/6/5/harman-kardon-onyx-studio-4-white-85369165.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/2/7/harman-kardon-onyx-studio-4-white-88926127.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/0/9/harman-kardon-onyx-studio-4-white-89521709.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/2/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313112.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/3/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313113.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/4/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313114.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/5/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313115.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/6/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313116.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/6/5/harman-kardon-onyx-studio-4-white-85369165.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzEvNi81L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS04NTM2OTE2NS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/2/7/harman-kardon-onyx-studio-4-white-88926127.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzEvMi83L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS04ODkyNjEyNy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/0/9/harman-kardon-onyx-studio-4-white-89521709.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzcvMC85L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS04OTUyMTcwOS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/2/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313112.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvMS8yL2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS05MDMxMzExMi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/3/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313113.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvMS8zL2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS05MDMxMzExMy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/4/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313114.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvMS80L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS05MDMxMzExNC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/5/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313115.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvMS81L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS05MDMxMzExNS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/1/6/harman-kardon-onyx-studio-4-white-90313116.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzEvMS82L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb255eC1zdHVkaW8tNC13aGl0ZS05MDMxMzExNi5qcGc=
   Harman/Kardon Onyx Studio 4 90W Wit luidspreker (7)
   Harman/Kardon Onyx Studio 4 90W Wit luidspreker
   Fonq.be Fonq.be
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   208, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fonq.be Fonq.be
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   208, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/7/6/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442276.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/7/7/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442277.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/7/6/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442276.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzIvNy82L2tyay1ycDUtZzMtcm9raXQtYWN0aXZlLXN0dWRpby1tb25pdG9yLTIzNDQyMjc2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/7/7/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442277.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzIvNy83L2tyay1ycDUtZzMtcm9raXQtYWN0aXZlLXN0dWRpby1tb25pdG9yLTIzNDQyMjc3LmpwZw==
   KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor (7)
   7.75 (1)
   KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   122, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   122, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • KEF Q150 Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/6/0/kef-q150-black-loudspeaker-81535160.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/6/0/kef-q150-black-loudspeaker-81535160.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzEvNi8wL2tlZi1xMTUwLWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTgxNTM1MTYwLmpwZw==
   KEF Q150 Zwart luidspreker (17)
   KEF Q150 Zwart luidspreker
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   230, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   230, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • KEF Q750 Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/7/0/kef-q750-black-loudspeaker-81535170.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/7/0/kef-q750-black-loudspeaker-81535170.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzEvNy8wL2tlZi1xNzUwLWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTgxNTM1MTcwLmpwZw==
   KEF Q750 Zwart luidspreker (17)
   KEF Q750 Zwart luidspreker
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   650, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   650, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • KEF E301 Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/3/1/kef-e301-black-60122131.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/5/9/kef-e301-black-loudspeaker-85087659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/3/1/kef-e301-black-60122131.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzEvMy8xL2tlZi1lMzAxLWJsYWNrLTYwMTIyMTMxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/5/9/kef-e301-black-loudspeaker-85087659.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzYvNS85L2tlZi1lMzAxLWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTg1MDg3NjU5LmpwZw==
   KEF E301 Zwart luidspreker (17)
   KEF E301 Zwart luidspreker
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • KEF Q550 Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/6/5/kef-q550-black-loudspeaker-81535165.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/6/5/kef-q550-black-loudspeaker-81535165.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzEvNi81L2tlZi1xNTUwLWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTgxNTM1MTY1LmpwZw==
   KEF Q550 Zwart luidspreker (16)
   KEF Q550 Zwart luidspreker
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Hercules XPS 2.0 80 DJ Monitor 40W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/9/5/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-18631095.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/1/8/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-18817118.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/8/7/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-20457487.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/3/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178313.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/4/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178314.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/5/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178315.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/6/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178316.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/7/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178317.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/8/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178318.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/9/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178319.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/4/2/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-24364342.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/9/5/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-18631095.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzAvOS81L2hlcmN1bGVzLXhwcy0yLTAtODAtZGotbW9uaXRvci0xODYzMTA5NS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/1/8/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-18817118.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzEvMS84L2hlcmN1bGVzLXhwcy0yLTAtODAtZGotbW9uaXRvci0xODgxNzExOC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/8/7/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-20457487.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzQvOC83L2hlcmN1bGVzLXhwcy0yLTAtODAtZGotbW9uaXRvci0yMDQ1NzQ4Ny5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/3/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178313.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzMvMS8zL2hlcmN1bGVzLXhwcy0yLTAtODAtZGotbW9uaXRvci0yMjE3ODMxMy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/4/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178314.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzMvMS80L2hlcmN1bGVzLXhwcy0yLTAtODAtZGotbW9uaXRvci0yMjE3ODMxNC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/5/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178315.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzMvMS81L2hlcmN1bGVzLXhwcy0yLTAtODAtZGotbW9uaXRvci0yMjE3ODMxNS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/6/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178316.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzMvMS82L2hlcmN1bGVzLXhwcy0yLTAtODAtZGotbW9uaXRvci0yMjE3ODMxNi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/7/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178317.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzMvMS83L2hlcmN1bGVzLXhwcy0yLTAtODAtZGotbW9uaXRvci0yMjE3ODMxNy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/8/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178318.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzMvMS84L2hlcmN1bGVzLXhwcy0yLTAtODAtZGotbW9uaXRvci0yMjE3ODMxOC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/1/9/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178319.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzMvMS85L2hlcmN1bGVzLXhwcy0yLTAtODAtZGotbW9uaXRvci0yMjE3ODMxOS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/4/2/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-24364342.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzMvNC8yL2hlcmN1bGVzLXhwcy0yLTAtODAtZGotbW9uaXRvci0yNDM2NDM0Mi5qcGc=
   Hercules XPS 2.0 80 DJ Monitor 40W Zwart luidspreker (4)
   Hercules XPS 2.0 80 DJ Monitor 40W Zwart luidspreker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Marshall Acton Bluetooth 50W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/0/4/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-69379604.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/3/6/marshall-kaiutin-marshall-acton-73285636.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/0/8/marshall-kaiutin-marshall-acton-75759508.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/6/8/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045768.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/2/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045772.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/3/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045773.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/1/6/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-90201016.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/1/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010311.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/2/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010312.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/3/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010313.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/4/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010314.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/5/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010315.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/6/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010316.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/7/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010317.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/0/4/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-69379604.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzYvMC80L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC1ibGFjay1zdGVyZW8tcG9ydGFibGUtc3BlYWtlci0yNXctYmxhY2stNjkzNzk2MDQuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/3/6/marshall-kaiutin-marshall-acton-73285636.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzYvMy82L21hcnNoYWxsLWthaXV0aW4tbWFyc2hhbGwtYWN0b24tNzMyODU2MzYuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/0/8/marshall-kaiutin-marshall-acton-75759508.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzUvMC84L21hcnNoYWxsLWthaXV0aW4tbWFyc2hhbGwtYWN0b24tNzU3NTk1MDguanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/6/8/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045768.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzcvNi84L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC1ibGFjay1zdGVyZW8tcG9ydGFibGUtc3BlYWtlci0yNXctYmxhY2stNzgwNDU3NjguanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/2/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045772.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzcvNy8yL21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC1ibGFjay1zdGVyZW8tcG9ydGFibGUtc3BlYWtlci0yNXctYmxhY2stNzgwNDU3NzIuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/3/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045773.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzcvNy8zL21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC1ibGFjay1zdGVyZW8tcG9ydGFibGUtc3BlYWtlci0yNXctYmxhY2stNzgwNDU3NzMuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/1/6/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-90201016.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzAvMS82L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC1ibGFjay1zdGVyZW8tcG9ydGFibGUtc3BlYWtlci0yNXctYmxhY2stOTAyMDEwMTYuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/1/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010311.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzMvMS8xL21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTEuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/2/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010312.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzMvMS8yL21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTIuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/3/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010313.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzMvMS8zL21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTMuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/4/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010314.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzMvMS80L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTQuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/5/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010315.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzMvMS81L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTUuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/6/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010316.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzMvMS82L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTYuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/7/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010317.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzMvMS83L21hcnNoYWxsLWFjdG9uLWJsdWV0b290aC01MHctYmxhY2stbG91ZHNwZWFrZXItOTYwMTAzMTcuanBn
   Marshall Acton Bluetooth 50W Zwart luidspreker (16)
   Marshall Acton Bluetooth 50W Zwart luidspreker
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   166, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   166, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Skytec 100.020 100W Wit luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/1/7/skytec-100-020-loudspeaker-37966817.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/1/8/skytec-100-020-loudspeaker-37966818.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/2/0/skytec-100-020-loudspeaker-46305420.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/2/1/skytec-100-020-loudspeaker-46305421.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/1/7/skytec-100-020-loudspeaker-37966817.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzgvMS83L3NreXRlYy0xMDAtMDIwLWxvdWRzcGVha2VyLTM3OTY2ODE3LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/1/8/skytec-100-020-loudspeaker-37966818.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzgvMS84L3NreXRlYy0xMDAtMDIwLWxvdWRzcGVha2VyLTM3OTY2ODE4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/2/0/skytec-100-020-loudspeaker-46305420.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzQvMi8wL3NreXRlYy0xMDAtMDIwLWxvdWRzcGVha2VyLTQ2MzA1NDIwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/2/1/skytec-100-020-loudspeaker-46305421.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzQvMi8xL3NreXRlYy0xMDAtMDIwLWxvdWRzcGVha2VyLTQ2MzA1NDIxLmpwZw==
   Skytec 100.020 100W Wit luidspreker (10)
   Skytec 100.020 100W Wit luidspreker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.9, 4d (offer_sdt_4_days)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   59.9, 4d (offer_sdt_4_days)
   2
  • KRK Rokit 8 G3 100W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/8/9/krk-rp8-g3-rokit-active-studio-monitor-23442289.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/9/0/krk-rp8-g3-rokit-active-studio-monitor-23442290.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/9/krk-rp8-g3-rokit-active-studio-monitor-52243469.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/7/0/krk-rp8-g3-rokit-active-studio-monitor-52243470.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/8/9/krk-rp8-g3-rokit-active-studio-monitor-23442289.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzIvOC85L2tyay1ycDgtZzMtcm9raXQtYWN0aXZlLXN0dWRpby1tb25pdG9yLTIzNDQyMjg5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/9/0/krk-rp8-g3-rokit-active-studio-monitor-23442290.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzIvOS8wL2tyay1ycDgtZzMtcm9raXQtYWN0aXZlLXN0dWRpby1tb25pdG9yLTIzNDQyMjkwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/9/krk-rp8-g3-rokit-active-studio-monitor-52243469.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzQvNi85L2tyay1ycDgtZzMtcm9raXQtYWN0aXZlLXN0dWRpby1tb25pdG9yLTUyMjQzNDY5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/7/0/krk-rp8-g3-rokit-active-studio-monitor-52243470.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzQvNy8wL2tyay1ycDgtZzMtcm9raXQtYWN0aXZlLXN0dWRpby1tb25pdG9yLTUyMjQzNDcwLmpwZw==
   KRK Rokit 8 G3 100W Zwart luidspreker (6)
   KRK Rokit 8 G3 100W Zwart luidspreker
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   218, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   218, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bose Companion 20 luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/1/2/bose-companion-20-18567412.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/7/3/bose-companion-20-18535073.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/4/1/bose-companion-20-18536741.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/1/2/bose-companion-20-18567412.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzQvMS8yL2Jvc2UtY29tcGFuaW9uLTIwLTE4NTY3NDEyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/7/3/bose-companion-20-18535073.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzAvNy8zL2Jvc2UtY29tcGFuaW9uLTIwLTE4NTM1MDczLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/4/1/bose-companion-20-18536741.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzcvNC8xL2Jvc2UtY29tcGFuaW9uLTIwLTE4NTM2NzQxLmpwZw==
   Bose Companion 20 luidspreker (15)
   Bose Companion 20 luidspreker
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Dali Zensor 5 walnoot
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/9/8/dali-zensor-5-20354398.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/9/8/dali-zensor-5-20354398.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzMvOS84L2RhbGktemVuc29yLTUtMjAzNTQzOTguanBn
   Dali Zensor 5 walnoot (14)
   Dali Zensor 5 walnoot
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Harman/Kardon HKS 4BQ/E Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/5/8/harman-kardon-ks4bqe-14758558.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/6/0/harman-kardon-hks-4bq-e-black-loudspeaker-85086560.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/5/8/harman-kardon-ks4bqe-14758558.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzUvNS84L2hhcm1hbi1rYXJkb24ta3M0YnFlLTE0NzU4NTU4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/6/0/harman-kardon-hks-4bq-e-black-loudspeaker-85086560.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzUvNi8wL2hhcm1hbi1rYXJkb24taGtzLTRicS1lLWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTg1MDg2NTYwLmpwZw==
   Harman/Kardon HKS 4BQ/E Zwart luidspreker (14)
   Harman/Kardon HKS 4BQ/E Zwart luidspreker
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Klipsch RP-280F 150W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/5/klipsch-rp-280f-ebony--46144805.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/6/klipsch-rp-280f-ebony--46144806.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/7/klipsch-rp-280f-ebony--46144807.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/8/klipsch-rp-280f-ebony--46144808.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/9/klipsch-rp-280f-ebony--46144809.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/1/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176381.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/2/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176382.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/3/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176383.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/4/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176384.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/5/klipsch-rp-280f-ebony--46144805.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMC81L2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi1lYm9ueS0tNDYxNDQ4MDUuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/6/klipsch-rp-280f-ebony--46144806.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMC82L2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi1lYm9ueS0tNDYxNDQ4MDYuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/7/klipsch-rp-280f-ebony--46144807.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMC83L2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi1lYm9ueS0tNDYxNDQ4MDcuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/8/klipsch-rp-280f-ebony--46144808.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMC84L2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi1lYm9ueS0tNDYxNDQ4MDguanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/9/klipsch-rp-280f-ebony--46144809.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvMC85L2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi1lYm9ueS0tNDYxNDQ4MDkuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/1/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176381.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzMvOC8xL2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi0xNTB3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTgyMTc2MzgxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/2/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176382.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzMvOC8yL2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi0xNTB3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTgyMTc2MzgyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/3/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176383.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzMvOC8zL2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi0xNTB3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTgyMTc2MzgzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/8/4/klipsch-rp-280f-150w-black-loudspeaker-82176384.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzMvOC80L2tsaXBzY2gtcnAtMjgwZi0xNTB3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTgyMTc2Mzg0LmpwZw==
   Klipsch RP-280F 150W Zwart luidspreker (14)
   Klipsch RP-280F 150W Zwart luidspreker
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   849, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   849, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Klipsch R-15M 85W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/0/6/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-88059706.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/2/5/klipsch-r-15m-set--88933625.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/2/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-89626012.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/3/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-89626013.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/4/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-89626014.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/5/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-89626015.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/6/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-89626016.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/7/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-89626017.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/0/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079890.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/1/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079891.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/2/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079892.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/3/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079893.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/4/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079894.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/5/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079895.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/6/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079896.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/7/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079897.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/0/6/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-88059706.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzcvMC82L2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTg4MDU5NzA2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/2/5/klipsch-r-15m-set--88933625.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzYvMi81L2tsaXBzY2gtci0xNW0tc2V0LS04ODkzMzYyNS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/2/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-89626012.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzAvMS8yL2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTg5NjI2MDEyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/3/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-89626013.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzAvMS8zL2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTg5NjI2MDEzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/4/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-89626014.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzAvMS80L2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTg5NjI2MDE0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/5/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-89626015.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzAvMS81L2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTg5NjI2MDE1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/6/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-89626016.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzAvMS82L2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTg5NjI2MDE2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/7/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-89626017.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzAvMS83L2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTg5NjI2MDE3LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/0/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079890.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzgvOS8wL2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTkyMDc5ODkwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/1/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079891.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzgvOS8xL2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTkyMDc5ODkxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/2/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079892.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzgvOS8yL2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTkyMDc5ODkyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/3/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079893.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzgvOS8zL2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTkyMDc5ODkzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/4/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079894.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzgvOS80L2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTkyMDc5ODk0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/5/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079895.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzgvOS81L2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTkyMDc5ODk1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/6/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079896.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzgvOS82L2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTkyMDc5ODk2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/7/klipsch-r-15m-85w-black-loudspeaker-92079897.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzgvOS83L2tsaXBzY2gtci0xNW0tODV3LWJsYWNrLWxvdWRzcGVha2VyLTkyMDc5ODk3LmpwZw==
   Klipsch R-15M 85W Zwart luidspreker (13)
   Klipsch R-15M 85W Zwart luidspreker
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bose 301 Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/8/8/bose-301-direct-reflecting-speakers-24831888.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/8/9/bose-301-direct-reflecting-speakers-24831889.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/3/6/bose-301-direct-reflecting-speakers-25012036.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/8/8/bose-301-direct-reflecting-speakers-24831888.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzgvOC84L2Jvc2UtMzAxLWRpcmVjdC1yZWZsZWN0aW5nLXNwZWFrZXJzLTI0ODMxODg4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/8/9/bose-301-direct-reflecting-speakers-24831889.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzgvOC85L2Jvc2UtMzAxLWRpcmVjdC1yZWZsZWN0aW5nLXNwZWFrZXJzLTI0ODMxODg5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/3/6/bose-301-direct-reflecting-speakers-25012036.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzAvMy82L2Jvc2UtMzAxLWRpcmVjdC1yZWZsZWN0aW5nLXNwZWFrZXJzLTI1MDEyMDM2LmpwZw==
   Bose 301 Zwart luidspreker (13)
   Bose 301 Zwart luidspreker
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Creative Labs GigaWorks T40 Series II 32W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/6/3/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-5008863.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/0/0/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-20629400.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/2/9/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-23798729.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/3/5/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-24347235.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/7/7/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-24642277.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/6/3/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-5008863.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzgvNi8zL2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQ0MC1zZXJpZXMtaWktNTAwODg2My5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/0/0/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-20629400.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzQvMC8wL2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQ0MC1zZXJpZXMtaWktMjA2Mjk0MDAuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/2/9/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-23798729.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzcvMi85L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQ0MC1zZXJpZXMtaWktMjM3OTg3MjkuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/3/5/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-24347235.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzIvMy81L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQ0MC1zZXJpZXMtaWktMjQzNDcyMzUuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/7/7/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-24642277.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzIvNy83L2NyZWF0aXZlLWxhYnMtZ2lnYXdvcmtzLXQ0MC1zZXJpZXMtaWktMjQ2NDIyNzcuanBn
   Creative Labs GigaWorks T40 Series II 32W Zwart luidspreker (13)
   Creative Labs GigaWorks T40 Series II 32W Zwart luidspreker
   Conrad.be Conrad.be
   8.668644770780919 (276)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.668644770780919 (276)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
  • Trust Remo 2.0 8W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/5/trust-remo-2-0-speaker-set-18175325.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/3/1/trust-remo-2-0-speaker-set-18503431.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/3/2/trust-remo-2-0-speaker-set-18503432.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/3/3/trust-remo-2-0-speaker-set-18503433.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/4/9/trust-remo-2-0-speaker-set-18724949.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/0/trust-remo-2-0-21449980.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/1/trust-remo-2-0-21449981.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/2/trust-remo-2-0-21449982.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/3/trust-remo-2-0-21449983.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/4/trust-remo-2-0-21449984.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/5/trust-remo-2-0-21449985.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/6/trust-remo-2-0-21449986.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/2/5/trust-remo-2-0-22169025.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/2/6/trust-remo-2-0-22169026.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/2/7/trust-remo-2-0-22169027.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/5/trust-remo-2-0-speaker-set-18175325.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzMvMi81L3RydXN0LXJlbW8tMi0wLXNwZWFrZXItc2V0LTE4MTc1MzI1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/3/1/trust-remo-2-0-speaker-set-18503431.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzQvMy8xL3RydXN0LXJlbW8tMi0wLXNwZWFrZXItc2V0LTE4NTAzNDMxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/3/2/trust-remo-2-0-speaker-set-18503432.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzQvMy8yL3RydXN0LXJlbW8tMi0wLXNwZWFrZXItc2V0LTE4NTAzNDMyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/3/3/trust-remo-2-0-speaker-set-18503433.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzQvMy8zL3RydXN0LXJlbW8tMi0wLXNwZWFrZXItc2V0LTE4NTAzNDMzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/4/9/trust-remo-2-0-speaker-set-18724949.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzkvNC85L3RydXN0LXJlbW8tMi0wLXNwZWFrZXItc2V0LTE4NzI0OTQ5LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/0/trust-remo-2-0-21449980.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzkvOC8wL3RydXN0LXJlbW8tMi0wLTIxNDQ5OTgwLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/1/trust-remo-2-0-21449981.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzkvOC8xL3RydXN0LXJlbW8tMi0wLTIxNDQ5OTgxLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/2/trust-remo-2-0-21449982.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzkvOC8yL3RydXN0LXJlbW8tMi0wLTIxNDQ5OTgyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/3/trust-remo-2-0-21449983.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzkvOC8zL3RydXN0LXJlbW8tMi0wLTIxNDQ5OTgzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/4/trust-remo-2-0-21449984.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzkvOC80L3RydXN0LXJlbW8tMi0wLTIxNDQ5OTg0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/5/trust-remo-2-0-21449985.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzkvOC81L3RydXN0LXJlbW8tMi0wLTIxNDQ5OTg1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/6/trust-remo-2-0-21449986.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzkvOC82L3RydXN0LXJlbW8tMi0wLTIxNDQ5OTg2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/2/5/trust-remo-2-0-22169025.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzAvMi81L3RydXN0LXJlbW8tMi0wLTIyMTY5MDI1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/2/6/trust-remo-2-0-22169026.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzAvMi82L3RydXN0LXJlbW8tMi0wLTIyMTY5MDI2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/2/7/trust-remo-2-0-22169027.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzAvMi83L3RydXN0LXJlbW8tMi0wLTIyMTY5MDI3LmpwZw==
   Trust Remo 2.0 8W Zwart luidspreker (5)
   Trust Remo 2.0 8W Zwart luidspreker
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   17.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   17.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Q Acoustics Concept 20 stands Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/4/4/q-acoustics-concept-20-stands-wit-47827144.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/0/5/q-acoustics-concept-20-stands-wit-78444705.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/0/8/q-acoustics-concept-20-stands-wit-88022008.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/4/4/q-acoustics-concept-20-stands-wit-47827144.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzEvNC80L3EtYWNvdXN0aWNzLWNvbmNlcHQtMjAtc3RhbmRzLXdpdC00NzgyNzE0NC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/0/5/q-acoustics-concept-20-stands-wit-78444705.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzcvMC81L3EtYWNvdXN0aWNzLWNvbmNlcHQtMjAtc3RhbmRzLXdpdC03ODQ0NDcwNS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/0/8/q-acoustics-concept-20-stands-wit-88022008.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzAvMC84L3EtYWNvdXN0aWNzLWNvbmNlcHQtMjAtc3RhbmRzLXdpdC04ODAyMjAwOC5qcGc=
   Q Acoustics Concept 20 stands Wit (8)
   Q Acoustics Concept 20 stands Wit
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Visaton VS-W200S/8
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/7/5/visaton-vs-w200s-8-27094675.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/4/0/visaton-vs-w200s-8-30284140.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/7/5/visaton-vs-w200s-8-27094675.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzYvNy81L3Zpc2F0b24tdnMtdzIwMHMtOC0yNzA5NDY3NS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/4/0/visaton-vs-w200s-8-30284140.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzEvNC8wL3Zpc2F0b24tdnMtdzIwMHMtOC0zMDI4NDE0MC5qcGc=
   Visaton VS-W200S/8 (8)
   Visaton VS-W200S/8
   Conrad.be Conrad.be
   8.668644770780919 (276)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   52.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.668644770780919 (276)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   52.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
  • Sonos subwoofer SUBG1EU1WH
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/7/5/sonos-caisson-de-basse-sonos-sub-gloss-white-68687675.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/8/2/sonos-caisson-de-basse-sonos-sub-gloss-white-74116082.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/6/sonos-caisson-de-basse-sonos-sub-gloss-white-78475226.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/7/5/sonos-caisson-de-basse-sonos-sub-gloss-white-68687675.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzYvNy81L3Nvbm9zLWNhaXNzb24tZGUtYmFzc2Utc29ub3Mtc3ViLWdsb3NzLXdoaXRlLTY4Njg3Njc1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/8/2/sonos-caisson-de-basse-sonos-sub-gloss-white-74116082.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzAvOC8yL3Nvbm9zLWNhaXNzb24tZGUtYmFzc2Utc29ub3Mtc3ViLWdsb3NzLXdoaXRlLTc0MTE2MDgyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/6/sonos-caisson-de-basse-sonos-sub-gloss-white-78475226.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzIvMi82L3Nvbm9zLWNhaXNzb24tZGUtYmFzc2Utc29ub3Mtc3ViLWdsb3NzLXdoaXRlLTc4NDc1MjI2LmpwZw==
   Sonos subwoofer SUBG1EU1WH (3)
   Sonos subwoofer SUBG1EU1WH
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   679, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   679, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Sony SRS-XB30 Rood
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/8/4/sony-enceinte-portable-led-srs-xb30-rouge-srsxb30r-eu8--78197684.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/0/2/sony-enceinte-portable-led-srs-xb30-rouge-srsxb30r-eu8--78378802.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/0/sony-enceinte-portable-led-srs-xb30-rouge-srsxb30r-eu8--83487290.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/8/4/sony-enceinte-portable-led-srs-xb30-rouge-srsxb30r-eu8--78197684.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzYvOC80L3NvbnktZW5jZWludGUtcG9ydGFibGUtbGVkLXNycy14YjMwLXJvdWdlLXNyc3hiMzByLWV1OC0tNzgxOTc2ODQuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/0/2/sony-enceinte-portable-led-srs-xb30-rouge-srsxb30r-eu8--78378802.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzgvMC8yL3NvbnktZW5jZWludGUtcG9ydGFibGUtbGVkLXNycy14YjMwLXJvdWdlLXNyc3hiMzByLWV1OC0tNzgzNzg4MDIuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/0/sony-enceinte-portable-led-srs-xb30-rouge-srsxb30r-eu8--83487290.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzIvOS8wL3NvbnktZW5jZWludGUtcG9ydGFibGUtbGVkLXNycy14YjMwLXJvdWdlLXNyc3hiMzByLWV1OC0tODM0ODcyOTAuanBn
   Sony SRS-XB30 Rood (8)
   Sony SRS-XB30 Rood
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   89.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Pinnacle AV32.1 40W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/4/7/pinnacle-av32-1-40w-black-71380047.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/4/8/pinnacle-av32-1-40w-black-71380048.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/4/7/pinnacle-av32-1-40w-black-71380047.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzAvNC83L3Bpbm5hY2xlLWF2MzItMS00MHctYmxhY2stNzEzODAwNDcuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/4/8/pinnacle-av32-1-40w-black-71380048.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzAvNC84L3Bpbm5hY2xlLWF2MzItMS00MHctYmxhY2stNzEzODAwNDguanBn
   Pinnacle AV32.1 40W Zwart luidspreker (3)
   Pinnacle AV32.1 40W Zwart luidspreker
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Harman/Kardon OMNI 50PLUS Draadloos muzieksysteem zwart met multiroom Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/6/8/harman-kardon-omni-50-black-85889968.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/6/9/harman-kardon-omni-50-black-85889969.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/4/4/harman-kardon-omni-50-black-90324344.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/6/8/harman-kardon-omni-50-black-85889968.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzkvNi84L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb21uaS01MC1ibGFjay04NTg4OTk2OC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/6/9/harman-kardon-omni-50-black-85889969.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzkvNi85L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb21uaS01MC1ibGFjay04NTg4OTk2OS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/4/4/harman-kardon-omni-50-black-90324344.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzMvNC80L2hhcm1hbi1rYXJkb24tb21uaS01MC1ibGFjay05MDMyNDM0NC5qcGc=
   Harman/Kardon OMNI 50PLUS Draadloos muzieksysteem zwart met multiroom Zwart (3)
   Harman/Kardon OMNI 50PLUS Draadloos muzieksysteem zwart met multiroom Zwart
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • JBL PRX400 Series PRX415M 1200W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/1/6/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645916.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/1/7/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645917.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/1/8/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645918.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/1/9/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645919.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/1/6/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645916.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzkvMS82L2pibC1wcng0MDAtc2VyaWVzLXByeDQxNW0tbG91ZHNwZWFrZXItMzA2NDU5MTYuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/1/7/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645917.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzkvMS83L2pibC1wcng0MDAtc2VyaWVzLXByeDQxNW0tbG91ZHNwZWFrZXItMzA2NDU5MTcuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/1/8/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645918.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzkvMS84L2pibC1wcng0MDAtc2VyaWVzLXByeDQxNW0tbG91ZHNwZWFrZXItMzA2NDU5MTguanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/1/9/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645919.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzkvMS85L2pibC1wcng0MDAtc2VyaWVzLXByeDQxNW0tbG91ZHNwZWFrZXItMzA2NDU5MTkuanBn
   JBL PRX400 Series PRX415M 1200W Zwart luidspreker (11)
   JBL PRX400 Series PRX415M 1200W Zwart luidspreker
   Conrad.be Conrad.be
   8.668644770780919 (276)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   835, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.668644770780919 (276)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   835, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
  • Focal Aria 926 Walnoot luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/3/8/focal-aria-926-walnut-loudspeaker-88018938.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/3/9/focal-aria-926-walnut-loudspeaker-88018939.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/4/0/focal-aria-926-walnut-loudspeaker-88018940.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/3/8/focal-aria-926-walnut-loudspeaker-88018938.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzkvMy84L2ZvY2FsLWFyaWEtOTI2LXdhbG51dC1sb3Vkc3BlYWtlci04ODAxODkzOC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/3/9/focal-aria-926-walnut-loudspeaker-88018939.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzkvMy85L2ZvY2FsLWFyaWEtOTI2LXdhbG51dC1sb3Vkc3BlYWtlci04ODAxODkzOS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/4/0/focal-aria-926-walnut-loudspeaker-88018940.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzkvNC8wL2ZvY2FsLWFyaWEtOTI2LXdhbG51dC1sb3Vkc3BlYWtlci04ODAxODk0MC5qcGc=
   Focal Aria 926 Walnoot luidspreker (11)
   Focal Aria 926 Walnoot luidspreker
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1099, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1099, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  2 22
  • teamvergelijk@vergelijk.be