x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  speaker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  speaker kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Google home
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor je interieur.
  Luidspreker 7.75 (1)
  0 - 48
  • LG SPK8
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146413254.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144379920.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144379919.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144379921.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144379918.jpg
   LG LG SPK8 SPK8 SPK8 LG spk8 (6)
   LG SPK8
   • 08806098238958
   • 08801031779161
   • 5754125
   • SPK8
   • SPK8.DEUSLLK
   6
   good_buy
   deal
   114.00 EUR
  • Google Home Hub - Smart Speaker / Wit / USA / AU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150566581.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147725957.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412537.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141790438.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156763088.jpg
   Google Google Home Hub - Smart Speaker / Wit / USA / AU Home Hub - Smart Speaker / Wit / USA / AU Home Hub - Smart Speaker / Wit / USA / AU De Google Nest Hub maakt het mogelijk om de slimme apparaten in uw huis vanuit één centraal punt te besturen. Zo kunt u hiermee bijvoorbeeld uw smart-lampen inschakelen, uw agenda checken en bekijken of het morgen regent. De hub werkt met smart-apparaten van meer dan vierhonderd merken, zoals Philips Hue.De hub is te besturen via het touchscreen, maar werkt ook met spraakherkenning. Er kunnen namelijk tot wel zes stemmen verbonden worden aan deze hub. Zo kunt u hier met het hele gezin gebruik... (30)
   Google Home Hub - Smart Speaker / Wit / USA / AU
   • 00842776107312
   • 00193575000138
   • 00193575000220
   • 00842776107299
   • 00193575000244
   • GA00515-NO
   • GA00516-NO
   • GA00516-EU
   1
   good_buy
   most_sold
   131.45 EUR
  • Aquasound N-Joy Music Center met controller, lader, Twist speakers en Mini-Box
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123886061.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156871374.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156871365.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156871380.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156871383.jpg
   Aquasound Aquasound N-Joy Music Center met controller, lader, Twist speakers en Mini-Box N-Joy Music Center met controller, lader, Twist speakers en Mini-Box N-Joy Music Center met controller, lader, Twist speakers en Mini-Box Aquasound n joy music center controller plus lader plus twist plus minibox De meest professionele manier om zonder inbouwen muziek in uw badkamer te krijgen. Het N-Joy Music Center geeft u via de controller de mogelijkheid om naast live radio ook uw eigen muziek bestanden af te spelen. De muziek wordt via BlueTooth verstuurt naar de Mini-Box die dit via de eenvoudig in te bouwen Twist Speakers prachtig ten gehore brengt. Doordat de controller waterdicht (IPX7) is en de Twist Speakers watervas... (15)
   Aquasound N-Joy Music Center met controller, lader, Twist speakers en Mini-Box
   • 08718182211061
   • EMC50PRO-TW
   2
   good_buy
   556.32 EUR
  • Denon Home 350 zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151213186.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150502986.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153934400.jpg
   Denon Denon Home 350 zwart Home 350 zwart Home 350 zwart Wil jij je audio naar een nog hoger niveau tillen en bioscoopgeluid door je speakers horen, dan is de Denon Home 350 iets voor jou. Nu heb je géén monogeluid door je kamer schalmen zoals bij de Denon Home 150, maar hoor je alles in kraakhelder stereo. Dit dankzij het driedubbele aantal ingebouwde Power Amplifiers, drivers, tweeters en woofers. (3)
   Denon Home 350 zwart
   • 04951035071205
   • 6846385
   • DENONHOME350BKE2
   6
   good_buy
   628.33 EUR
  • Google Nest Mini Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412540.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412539.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151801803.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155888880.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155888877.jpg
   Google Nest Google Nest Mini Wit Mini Wit Mini Wit Deze Google Nest Mini is een luidspreker en Google Assistant in één. Ten opzichte van de Google Home Mini heeft deze variant een bas die 40% krachtiger is. Beter geluid dus, zodat u nog meer kunt genieten van uw muziek. Het apparaat is te besturen met uw stem. Met de woorden 'Hey Google' schakelt u de Speaker Assistant in en uw wensen worden vervolgens ingewilligd. Zo vraagt u het apparaat om muziek van een bepaalde artiest te draaien of juist het laatste nieuws af te spelen. Ook kunt u hierm... (8)
   Google Nest Mini Wit
   • 00193575000831
   • 6506967
   • 0193575000831
   • GA00638-EU
   3
   good_buy
   49.99 EUR
  • Sonos Five Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155441422.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155033137.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156488092.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156120155.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156120175.jpg
   Sonos Sonos Five Zwart Five Zwart Five Zwart Bullet 1 (5)
   Sonos Five Zwart
   • 08717755777126
   • FIVE1EU1BLK
   • 89627
   • 6868177
   4
   good_buy
   559.43 EUR
  • Google Home Hub - Smart Speaker / Zwart / USA / AU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147937224.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412498.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146343733.jpg
   Google Google Home Hub - Smart Speaker / Zwart / USA / AU Home Hub - Smart Speaker / Zwart / USA / AU Home Hub - Smart Speaker / Zwart / USA / AU De Google Nest Hub maakt het mogelijk om de slimme apparaten in uw huis vanuit één centraal punt te besturen. Zo kunt u hiermee bijvoorbeeld uw smart-lampen inschakelen, uw agenda checken en bekijken of het morgen regent. De hub werkt met smart-apparaten van meer dan vierhonderd merken, zoals Philips Hue.De hub is te besturen via het touchscreen, maar werkt ook met spraakherkenning. Er kunnen namelijk tot wel zes stemmen verbonden worden aan deze hub. Zo kunt u hier met het hele gezin gebruik... (19)
   Google Home Hub - Smart Speaker / Zwart / USA / AU
   • 00842776107268
   • 00842776107275
   • 00193575000176
   • GA00515-US
   1
   good_buy
   131.45 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150637682.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150349537.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155885196.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Grijs Citation ONE MK2 Grijs Citation ONE MK2 Grijs Luister draadloos naar je favoriete muziek, films en series met de Citation ONE MK2 slimme speaker. Deze speaker verbind je met netstroom en vervolgens via wifi of bluetooth met je smartphone. Ook beschikt het apparaat over AirPlay 2, waardoor je hem eenvoudig met je Apple apparaten verbindt. Je bedient de speaker vanuit de Google Home app. Met de ingebouwde Google Assistent bedien je de speaker ook met spraakopdrachten. Zo zet je eenvoudig het volume hoger of lager of vraag je jouw favoriete... (4)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Grijs
   • 06925281966491
   • HKCITAONEMKIIGRYEU
   • 5692101
   4
   good_buy
   deal
   159.00 EUR
  • Sony GTK-XB60 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117071719.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155161645.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110821705.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131114741.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151066850.jpg
   Sony Sony GTK-XB60 Zwart GTK-XB60 Zwart GTK-XB60 Zwart EXTRA BASS voor diep, krachtig geluid Regel geluids- en lichteffecten met de Sony | Music Center-app en Fiestable Sluit meer speakers aan met Wireless Party Chain (4)
   Sony GTK-XB60 Zwart
   • 04548736055025
   • 04548736055049
   • GTKXB60B.CEL
   • GTKXB60B
   • 4540399
   • 000000000000236462
   4
   good_buy
   199.00 EUR
  • Marshall Stanmore wifi Luidspreker Cream
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107569809.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107569811.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148812158.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113061631.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113061632.jpg
   Marshall Marshall Stanmore wifi Luidspreker Cream Stanmore wifi Luidspreker Cream Stanmore wifi Luidspreker Cream De Marshall Stanmore Multi-Room is de absolute topper binnen het huidige Marshall assortiment. De Stanmore weergeeft zeer helder en krachtig geluid, zonder te zuiverheid te verliezen op hoger volume. Je kunt op verschillende manieren verbinden maken met de Marshall Stanmore Multi-Room, zowel via de ingebouwde Chromecast als via Spotify Connect, Airplay of gewoon via Bluetooth. (10)
   Marshall Stanmore wifi Luidspreker Cream
   • 07340055336994
   • 159223
   • 4683451
   • 04091907
   2
   good_buy
   deal
   339.00 EUR
  • Bose Home Speaker 500 Zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220884.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220883.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220882.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220885.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144064572.jpg
   Bose Bose Home Speaker 500 Zilver Home Speaker 500 Zilver Home Speaker 500 Zilver Met de Bose home speaker 500 maak je jouw Bose geluidsopstelling compleet. Verbind de speaker met netstroom en plaats de speaker boven zithoogte in de hoek van je kamer of verbind de speaker met een soundbar en subwoofer. Zo luister je naar een surround sound. Het verbinden met andere speakers doe je draadloos via wifi. Dankzij de multiroom optie kun je de speaker verbinden met Bose home speakers in meerdere ruimtes. Zo luister je in elke kamer naar hetzelfde nummer of juist in elke kamer naa... (9)
   Bose Home Speaker 500 Zilver
   • 00017817785631
   • 795345-2300
   • 5411729
   2
   good_buy
   299.00 EUR
  • Power Dynamics BGO 50 in/outdoor passieve speaker set 120 W zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147869846.jpg
   Power Dynamics Power Dynamics BGO 50 in/outdoor passieve speaker set 120 W zwart BGO 50 in/outdoor passieve speaker set 120 W zwart BGO 50 in/outdoor passieve speaker set 120 W zwart Vol power: luidsprekerset met een vermogen van 120 watt, 2-weg: met een 5,25" woofer en een 3/4" tweeter, Overal aan te sluiten: praktische flensaansluiting voor plaatsing op een speaker-statief, Weerbestendig: door beschermingsgraad IP56 ook voor gebruik in de open lucht geschikt, Eenvoudige montage: dankzij meegeleverde plafond- en muurhouder (5)
   Power Dynamics BGO 50 in/outdoor passieve speaker set 120 W zwart
   • 08715693307030
   3
   good_buy
   74.00 EUR
  • JBL Charge 4 Camouflage
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151785515.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147013213.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147013219.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147013227.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156208111.jpg
   JBL JBL Charge 4 Camouflage Charge 4 Camouflage Charge 4 Camouflage Bluetooth (5)
   JBL Charge 4 Camouflage
   • 06925281946400
   • 6866349
   • JBLCHARGE4SQUAD
   3
   good_buy
   121.00 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149380274.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147835442.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150214728.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148171148.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149930637.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart Luister draadloos naar je favoriete muziek, films en series met de Citation ONE MK2 Duo Pack. Deze set slimme speakers vormt een stereopaar wanneer je een exemplaar links en rechts in de kamer zet. Je streamt muziek met je smartphone via wifi of bluetooth. Zo beluister je eenvoudig je favoriete afspeellijst via Spotify of YouTube. Werk je graag met spraakbediening? Met de ingebouwde Google Assistant bedien je de speaker ook met spraakopdrachten. Zo zet je het volume hoger of lager of vraag je... (8)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart
   • 06925281966385
   • HKCITAONEDUOBLKEU
   • 6516941
   2
   good_buy
   deal
   249.00 EUR
  • LG OL100 zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157541797.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149309141.jpg
   LG LG OL100 zwart OL100 zwart OL100 zwart Party-luidspreker, 2000 watt USB-opname, DJ-, en karaoke-functies, lichteffecten, 3 x USB, CD, radiofuncties. 2 microfooningangen, Bluetooth; digitale optische kabel. Ingebouwde handgrepen en transportwielen. (3)
   LG OL100 zwart
   • 08806098445004
   • 8806098445004
   4
   good_buy
   489.15 EUR
  • Harman Kardon Citation 300 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142894757.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142894760.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142894759.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143212678.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143212681.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation 300 Zwart Citation 300 Zwart Citation 300 Zwart Luister naar je favoriete muziek met de Harman Kardon Citation 300 slimme speaker. Deze middelmaat speaker verbind je met netstroom en draadloos via wifi of Bluetooth met je smartphone of tablet. Je bedient de speaker via het verlichte touchscreen. Wijzig het volume of pauzeer de muziek. Ook zie je hier welk nummer afspeelt. Dankzij de ingebouwde Google Assistent stuur je de speaker ook aan via spraakopdrachten. Installeer de Google Assitent via de Google Home app. Geef opdrachten om de muzie... (3)
   Harman Kardon Citation 300 Zwart
   • 06925281941665
   • 5731977
   • HKCITATION300BLKEU
   4
   good_buy
   399.00 EUR
  • Google Nest Mini Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412577.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151802156.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148445551.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148613282.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149378558.jpg
   Google Nest Google Nest Mini Grijs Mini Grijs Mini Grijs Deze Google Nest Mini is een luidspreker en Google Assistant in één. Ten opzichte van de Google Home Mini heeft deze variant een bas die 40% krachtiger is. Beter geluid dus, zodat u nog meer kunt genieten van uw muziek. Het apparaat is te besturen met uw stem. Met de woorden 'Hey Google' schakelt u de Speaker Assistant in en uw wensen worden vervolgens ingewilligd. Zo vraagt u het apparaat om muziek van een bepaalde artiest te draaien of juist het laatste nieuws af te spelen. Ook kunt u hierm... (7)
   Google Nest Mini Grijs
   • 00193575000923
   • 6506964
   • GA00781-EU
   2
   good_buy
   53.45 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149380206.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147835443.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155888952.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148171197.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155888956.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs De zeer compacte Citation One MK2 is een slimme multiroom speaker uit de Citation serie van Harman Kardon. Stream via Bluetooth vanaf uw smartphone of tablet. Laat u meeslepen door krachtig geluid tot 40 Watt! (7)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs
   • 06925281966392
   • 6517559
   • HKCITAONEDUOGRYEU
   2
   good_buy
   deal
   249.00 EUR
  • Polk Audio Signature S35e zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148601449.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146083551.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146083541.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146083543.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546674.jpg
   Polk Audio Polk Audio Signature S35e zwart Signature S35e zwart Signature S35e zwart Geniet van indrukwekkend geluid met je muziekinstallatie: de terylen-tweeter zorgt voor een helder en gedetailleerd frequentiebereik in het hoogtebereik, waarmee stemmen en instrumenten realistisch kunnen worden weergegeven Hi-res audio-ondersteuning voor je hifi-installatie: gecertificeerd voor het afspelen van maximaal 40 kHz ter ondersteuning van de nieuwste audiobestanden met hoge resolutie, die je het gevoel geven om midden in de studio of live in de concertzaal te zijn Exclusieve Polk P... (10)
   Polk Audio Signature S35e zwart
   • 00747192131067
   • SIGS35CEBK
   • 5699733
   1
   349.00 EUR
  • Artsound ASW45.2 - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133127521.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24616065.jpg
   Artsound Artsound ASW45.2 - Wit ASW45.2 - Wit ASW45.2 - Wit Fabrieksgarantie: 2 jaar (4)
   Artsound ASW45.2 - Wit
   • 05420020102174
   • 05420020102358
   • ASW45.2 W
   3
   good_buy
   125.38 EUR
  • JBL Link Portable Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155046402.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151861086.jpg
   JBL JBL Link Portable Zwart Link Portable Zwart Link Portable Zwart De JBL Link Portable is een compacte wifi speaker, waarmee je zowel thuis als onderweg naar je favoriete nummers luistert. Je streamt zowel via wifi als bluetooth je muziek vanaf je smartphone of tablet. Dankzij de ingebouwde accu neem je de speaker overal mee naartoe en hij tot 8 uur mee. Neem je de speaker liever mee naar het zwembad of het park? Geen paniek, de speaker is volledig waterbestendig. Is je speaker na een dag luisteren leeg, zet hem dan op het meegeleverde oplaadstation. (4)
   JBL Link Portable Zwart
   • 06925281958151
   • JBLLINKPORBLK
   • 6876117
   3
   good_buy
   134.00 EUR
  • VONYX VX1000BT (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151754435.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143155761.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143155760.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143155762.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143155755.jpg
   VONYX VONYX VX1000BT (per paar) VX1000BT (per paar) VX1000BT (per paar) 1000 W plug & play actieve luidsprekerset inclusief microfoon en NL2 luidsprekerkabel, 2 x 10" subwoofer met 2 x top 2,5" center driver en 1 x 2,5" tweeter, Bluetooth interface voor een draadloze audiostreaming van smartphone, tablet en laptop, USB poort en SD sleuf voor de weergave van MP3 bestanden, Wordt geleverd inclusief twee uitschuifbare afstandsstangen (130-160 cm) (4)
   VONYX VX1000BT (per paar)
   • 08715693289046
   • 5824394
   • 170.104
   3
   299.00 EUR
  • Sony GTK-XB72
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150171886.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140227207.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631185.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155306513.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631183.jpg
   Sony Sony GTK-XB72 GTK-XB72 GTK-XB72 Via Bluetooth stream je draadloos muziek van een smartphone of tablet naar de accuspeaker Schakel de Extra Bass modus in om de muziek extra kracht te geven Druk op de LIVE SOUND knop en de accuspeaker verspreidt het geluid over een breder gebied (4)
   Sony GTK-XB72
   • 04548736090576
   • 4548736090576
   • 6072767
   • GTKXB72
   • GTKXB72.CEL
   3
   249.00 EUR
  • Bose Portable Home Speaker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152474800.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151798678.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148839272.jpg
   Bose Bose Portable Home Speaker Zwart Portable Home Speaker Zwart Portable Home Speaker Zwart Met de Bose Portable Home Speaker heb je altijd een slimme speaker bij de hand. Door de batterij en het draaghengsel neem je hem makkelijk overal mee naartoe. Deze wifi speaker verbind je ook met bluetooth via je telefoon, mocht je buiten het bereik van je wifi zijn. Daarnaast bedien je het apparaat via je stem, door middel van Google Assistant. Je hoort het geluid in elke hoek van de kamer door de 360 graden geluidsweergave. Hierdoor maakt het dus niet uit hoe hij staat. Wil je hem het liefs... (6)
   Bose Portable Home Speaker Zwart
   • 00017817801768
   • 829393-2100
   • 6430409
   2
   299.00 EUR
  • Bose Home Speaker 300 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144298094.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145155734.jpg
   Bose Bose Home Speaker 300 Zwart Home Speaker 300 Zwart Home Speaker 300 Zwart Met de Bose home speaker 300 maak je jouw Bose geluidsopstelling compleet. De kleinste variant van de Home lijn van Bose beschikt over een ingebouwde spraakassistent. Hiermee stuur je de speaker en andere Bose speakers in huis, spraakgestuurd aan. Door de spraakassistent te verbinden met je Google account stel je ook vragen over je eigen agenda, het weer, verkeer en je notities. Verbind de speaker met netstroom en plaats de speaker in de ruimte. Het verbinden met andere speakers doe je draadl... (6)
   Bose Home Speaker 300 Zwart
   • 00017817796026
   • 808429-2100
   • 6150335
   2
   219.00 EUR
  • Google Home Mini Grijs (2018)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412546.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412517.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125001445.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412547.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412516.jpg
   Google Google Home Mini Grijs (2018) Home Mini Grijs (2018) Home Mini Grijs (2018) De Google Home Mini ondersteunt u bij alles. Vraag hem bijvoorbeeld naar het weer van morgen, laat hem uw wekker instellen en sluit hem aan op uw Philips Hue-lampen. Daarnaast is de Google Home Mini een volwaardige draadloze speaker. Speel hiermee (via uw telefoon, tablet of laptop) muziek af in hoge kwaliteit.De Google Home werkt op Wi-Fi en kunt u zo aansluiten op vrijwel al uw smart-apparaten. De ingebouwde Google Assistant werkt met een spraakherkenner, die wel 6 stemmen kan herkennen en ... (9)
   Google Home Mini Grijs (2018)
   • 08427731021401
   • 05706998893512
   • 00842776102416
   • 00842776106919
   • 00842776105417
   • 00842776104731
   • 00842776106940
   • 00842776102140
   • GA00216-ES
   • 5450239
   • GA00216-NL
   • GA00216-US
   • GA00216-DE
   • GA00216-NO
   • 0842776102416
   1
   42.45 EUR
  • JBL B-Stock) JBL Control 1 Pro WH passieve monitorset (wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120146051.jpg
   JBL JBL B-Stock) JBL Control 1 Pro WH passieve monitorset (wit B-Stock) JBL Control 1 Pro WH passieve monitorset (wit B-Stock) JBL Control 1 Pro WH passieve monitorset (wit Magnetisch afgeschermd, bescherming tegen overbelasting, inclusief muurbeugel Luidsprekers: 5,25" woofers, 0,75" tweeter, overdrachtsbereik: 80 Hz - 20 kHz Duurzame belastbaarheid: 150 watt, gevoeligheid: 87 dB SPL (1 W/1 m) Impedantie: 4 Ohm, aansluitingen: veerklem Afmetingen: 235 x 159 x 143 mm (h x b x d), gewicht: 1,8 kg. (6)
   JBL B-Stock) JBL Control 1 Pro WH passieve monitorset (wit
   • 04050310001972
   • 00050036903486
   2
   104.62 EUR
  • Pioneer XW-SX50 Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150019178.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140570846.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146786763.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140570843.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/138104931.jpg
   Pioneer Pioneer XW-SX50 Grijs XW-SX50 Grijs XW-SX50 Grijs Pioneer Club 5 zwart (6)
   Pioneer XW-SX50 Grijs
   • 04573211154146
   • XW-SX50
   • 5799989
   • XW-SX50-H
   2
   204.44 EUR
  • Google Home Mini Smart Speaker Assistant (witgrijs)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156327235.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156327526.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156327529.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156327523.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153956199.jpg
   Google Google Home Mini Smart Speaker Assistant (witgrijs) Home Mini Smart Speaker Assistant (witgrijs) Home Mini Smart Speaker Assistant (witgrijs) De Google Home Mini ondersteunt u bij alles. Vraag hem bijvoorbeeld naar het weer van morgen, laat hem uw wekker instellen en sluit hem aan op uw Philips Hue-lampen. Daarnaast is de Google Home Mini een volwaardige draadloze speaker. Speel hiermee (via uw telefoon, tablet of laptop) muziek af in hoge kwaliteit.De Google Home werkt op Wi-Fi en kunt u zo aansluiten op vrijwel al uw smart-apparaten. De ingebouwde Google Assistant werkt met een spraakherkenner, die wel 6 stemmen kan herkennen en ... (9)
   Google Home Mini Smart Speaker Assistant (witgrijs)
   • 00842776104700
   • GA00210-IT
   1
   42.45 EUR
  • Polk Audio Signature S10e zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146808413.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146050595.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146050596.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146050594.jpg
   Polk Audio Polk Audio Signature S10e zwart Signature S10e zwart Signature S10e zwart Geniet van indrukwekkend geluid met je muziekinstallatie: de terylen-tweeter zorgt voor een helder en gedetailleerd frequentiebereik in het hoogtebereik, waarmee stemmen en instrumenten realistisch kunnen worden weergegeven. Hi-res audio-ondersteuning voor je hifi-installatie: gecertificeerd voor het afspelen van maximaal 40 kHz ter ondersteuning van de nieuwste audiobestanden met hoge resolutie, die je het gevoel geven om midden in de studio of live in de concertzaal te zijn. Exclusieve Polk... (6)
   Polk Audio Signature S10e zwart
   • 00747192131081
   • SIGS10EBK
   • 5699431
   2
   173.24 EUR
  • Polk Audio Signature S35e wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149128429.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546398.jpg
   Polk Audio Polk Audio Signature S35e wit Signature S35e wit Signature S35e wit Geniet van indrukwekkend geluid met je muziekinstallatie: de terylen-tweeter zorgt voor een helder en gedetailleerd frequentiebereik in het hoogtebereik, waarmee stemmen en instrumenten realistisch kunnen worden weergegeven Hi-res audio-ondersteuning voor je hifi-installatie: gecertificeerd voor het afspelen van maximaal 40kHz ter ondersteuning van de nieuwste audiobestanden met hoge resolutie, die je het gevoel geven om midden in de studio of live in de concertzaal te zijn Exclusieve Polk Po... (6)
   Polk Audio Signature S35e wit
   • 00747192130985
   • 5699487
   • SIGS35CEWT
   2
   202.35 EUR
  • Polk Audio Signature S10e wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149128428.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546362.jpg
   Polk Audio Polk Audio Signature S10e wit Signature S10e wit Signature S10e wit De Polk Signature S10 set is een set van twee stijlvolle HiFi-boekenplankluidsprekers uit de Signature serie van Polk. Geniet nu ook van de ultieme cinema- en muziekervaring in uw eigen woonkamer! (2)
   Polk Audio Signature S10e wit
   • 00747192131005
   • 5699435
   • SIGS10EWT
   4
   deal
   149.00 EUR
  • Denon Home 150 zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151213054.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151224269.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154247516.jpg
   Denon Denon Home 150 zwart Home 150 zwart Home 150 zwart Compacte draadloze luidspreker voor elke ruimte denon geluidskwaliteit uitgebreide streaming mogelijkheden 3 snelkeuzetoetsen voor je favoriete zenders spraakbediening compatibel met amazon alexa, google assistant en apple siri (2)
   Denon Home 150 zwart
   • 04951035071243
   • 6839103
   • DENONHOME150BKE2
   4
   239.87 EUR
  • Focal Aria 906 Hoogglans Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102045037.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113056506.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113056504.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113056503.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115766364.jpg
   Focal Focal Aria 906 Hoogglans Zwart (per paar) Aria 906 Hoogglans Zwart (per paar) Aria 906 Hoogglans Zwart (per paar) Focal Aria 906 Aanbevolen gebruik: Speaker Soort hoofdtelefoon: 2-wegen. Audio-uitgangskanalen: 1,0 kanalen. Aantal stations: 2. Verbindingstechnologie: bekabeld. Frequentiebereik: 55 - 28000 Hz. Impedantie: 8 Ohm. Gevoeligheid: 89,5 dB. Kleur: zwart. (2)
   Focal Aria 906 Hoogglans Zwart (per paar)
   • 03544050691308
   • EAR9090601/BL003
   • ARIA906BK
   4
   499.00 EUR
  • Yamaha Musiccast 20 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137693501.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147236727.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140122646.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140122877.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140122643.jpg
   Yamaha Yamaha Musiccast 20 Zwart Musiccast 20 Zwart Musiccast 20 Zwart Draadloze luidspreker in compact design, met uitstekende geluidskwaliteit en intuïtieve bediening via geïntegreerde Alexa-stembediening of gratis app voor ongecompliceerd muziek streamen Smart Home voor muziekliefhebbers: het Yamaha MusicCast-systeem biedt draadloze wifi-toegang tot de hele muziekbibliotheek het tilt de luisterervaring naar een nieuw niveau meer dan alleen multiroom Muziek streambox met Alexa Skills voor thuis: hetzij in elke ruimte dezelfde muziek luisteren of verschillend... (3)
   Yamaha Musiccast 20 Zwart
   • 04957812634878
   • 5713523
   • WX021BL
   • MUSICCAST20BL
   • AWX021BL
   • WX-021_SCHWARZ
   3
   177.41 EUR
  • Pioneer S-FS73A Zuilspeaker (Paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156847105.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144016209.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125640679.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131221671.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132219280.jpg
   Pioneer Pioneer S-FS73A Zuilspeaker (Paar) S-FS73A Zuilspeaker (Paar) S-FS73A Zuilspeaker (Paar) De Pioneer S-FS73A Dolby Atmos Black is een zuilspeaker voor uw Pioneer Dolby Atmos home cinema systeem. (3)
   Pioneer S-FS73A Zuilspeaker (Paar)
   • 00884938306089
   • 5747393
   • S-FS73A
   3
   deal
   549.00 EUR
  • Skytec 25cm (10 ") passieve luidspreker 500W Monitor
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145827387.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/81896017.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106537493.jpg
   Skytec Skytec 25cm (10 ") passieve luidspreker 500W Monitor 25cm (10 ") passieve luidspreker 500W Monitor 25cm (10 ") passieve luidspreker 500W Monitor 2-weg luidspreker met 25cm (10 ") subwoofer en piëzo hoorn tweeter voor maximaal 250W max vermogen., 500W piekvermogen, geschikt voor transport en podium dankzij zijdelings verzonken lade-handgrepen, krasbestendige vilten coating en metalen beschermingsrooster, Trapeziumontwerp - geschikt voor gebruik als podiummonitor, Flensopening- geschikt voor statiefmontage (3)
   Skytec 25cm (10 ") passieve luidspreker 500W Monitor
   • 08715693172102
   3
   deal
   59.00 EUR
  • Bose Home Speaker 500 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220872.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220871.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220873.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144070723.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151759386.jpg
   Bose Bose Home Speaker 500 Zwart Home Speaker 500 Zwart Home Speaker 500 Zwart Met de Bose home speaker 500 maak je jouw Bose geluidsopstelling compleet. Verbind de speaker met netstroom en plaats de speaker boven zithoogte in de hoek van je kamer of verbind de speaker met een soundbar en subwoofer. Zo luister je naar een surround sound. Het verbinden met andere speakers doe je draadloos via wifi. Dankzij de multiroom optie kun je de speaker verbinden met Bose home speakers in meerdere ruimtes. Zo luister je in elke kamer naar hetzelfde nummer of juist in elke kamer naa... (5)
   Bose Home Speaker 500 Zwart
   • 00017817783378
   • 795345-2100
   • 5411693
   2
   299.00 EUR
  • Libratone ZIPP MINI 2 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137701064.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146051859.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146051862.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146051865.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146051864.jpg
   Libratone Libratone ZIPP MINI 2 Zwart ZIPP MINI 2 Zwart ZIPP MINI 2 Zwart De accu van de ZIPP 2 houdt nog langer voor maximaal 12 uur muziek. En dankzij het draadloze design en de praktische lus kun je hem altijd overal mee naartoe nemen. Verbeterd 360 fullRoom geluid: het slimme akoestische design is verder geoptimaliseerd om het beste geluid in elke richting te garanderen ongeacht plaatsing of positie. De Alexa-spraakbesturing werkt via 6 ingebouwde microfoons en kleurfield-spraakherkenning. Je kunt je muziek selecteren, het weer controleren, je slimme huishoud... (3)
   Libratone ZIPP MINI 2 Zwart
   • 05710957012999
   • 05710957013033
   • 155673
   • LH0021000EU2011
   3
   143.93 EUR
  • Denon Home 250 zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151415020.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151224206.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153934244.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150502989.jpg
   Denon Denon Home 250 zwart Home 250 zwart Home 250 zwart Draadloze luidspreker voor grotere ruimtes Denon geluidskwaliteit. Uitgebreide streaming mogelijkheden. 3 snelkeuzetoetsen voor je favoriete zenders. Spraakbediening: compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple Siri. (1)
   Denon Home 250 zwart
   • 04951035071182
   • 6839203
   • DENONHOME250BKE2
   6
   deal
   425.00 EUR
  • Visaton VS-WB10B (Zwart)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107990637.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/30293732.jpg
   Visaton Visaton VS-WB10B (Zwart) VS-WB10B (Zwart) VS-WB10B (Zwart) De Visaton WB 10 is een tweeweg 100 Volt speaker met een 4 inch woofer en 0.5 inch tweeter. Ideaal om in te zetten als speakersysteem in winkels, thuissituaties of als aanvulling op je PA-systeem. Uitgevoerd in het zwart. (5)
   Visaton VS-WB10B (Zwart)
   • 04007540503127
   • 50312
   2
   deal
   65.00 EUR
  • Bose Portable Home Speaker Zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152474804.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147979485.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148839269.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148839271.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155882613.jpg
   Bose Bose Portable Home Speaker Zilver Portable Home Speaker Zilver Portable Home Speaker Zilver Met de Bose Portable Home Speaker heb je altijd een slimme speaker bij de hand. Door de batterij en het draaghengsel neem je hem makkelijk overal mee naartoe. Deze wifi speaker verbind je ook met bluetooth via je telefoon, mocht je buiten het bereik van je wifi zijn. Daarnaast bedien je het apparaat via je stem, door middel van Google Assistant. Je hoort het geluid in elke hoek van de kamer door de 360 graden geluidsweergave. Hierdoor maakt het dus niet uit hoe hij staat. Wil je hem het liefs... (5)
   Bose Portable Home Speaker Zilver
   • 00017817801843
   • 829393-2300
   • 6430417
   2
   299.00 EUR
  • Fenton FT8LED mobiele accu speaker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150566355.jpg
   Fenton Fenton FT8LED mobiele accu speaker FT8LED mobiele accu speaker FT8LED mobiele accu speaker Draagbare party: actieve luidspreker met 8 inch subwoofer en 1 inch tweeter voor feestjes en evenementen | krachtig geluid: 300 W uitgangsvermogen voor een krachtige bas | zuivere omgeving: geïntegreerde LED-verlichting in de woofer Draadloze streaming: bluetooth-verbinding voor aansluiting op afspeellijsten van smartphones of tablets | Dimbaar: onafhankelijke besturing voor microfoon-volume, master-volume en echo-effect Aansluitingen: 1 x 6,3 mm microfooningang, 1 x 3,5 mm AUX-ingang, 1 x US... (5)
   Fenton FT8LED mobiele accu speaker
   • 08715693299694
   2
   deal
   79.00 EUR
  • Denon Home 350 wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150502982.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151415108.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151586142.jpg
   Denon Denon Home 350 wit Home 350 wit Home 350 wit De Denon Home 350 vult jouw huis met je favoriete klanken. Deze wifi speaker beschikt over 6 D-klasse versterkers, wat een krachtige stereo geluidsweergave geeft. Verbind de speaker met andere subwoofers, soundbars en speakers van Denon voor een home cinema of multiroom opstelling. Je bedient de speaker met je telefoon of met de touchbediening. Gebruik de 6 snelkeuze toetsen om eenvoudig toegang te krijgen tot je favoriete radiostation of afspeellijst. Let op: De Denon Home serie beschikt ove... (1)
   Denon Home 350 wit
   • 04951035071212
   • 6846387
   • DENONHOME350WTE2
   6
   deal
   649.00 EUR
  • JBL EON208P (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115195431.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115779039.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115779040.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115779038.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115779037.jpg
   JBL JBL EON208P (per paar) EON208P (per paar) EON208P (per paar) Of je nu een solo-vocalist bent, een spreker of speelt een kleine band: je wilt jezelf verstaanbaar maken voor een zaal. De JBL EON 208P is je partner als de zaal (of locatie) geen PA-installatie heeft. (3)
   JBL EON208P (per paar)
   • 00691991004896
   • 00691991004940
   • EON208P
   • EON208P/230
   3
   521.36 EUR
  • Salora Airtable
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133451397.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95821157.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118957906.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95821148.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95821163.jpg
   Salora Salora Airtable Airtable Airtable Salora Airtable (AW) - Bluetooth Speaker - 360 Sound - Accu - 2 USB charge De Salora AirTable (AW) is een prachtige Bluetooth speaker met een uniek tafeldesign en handsfree functie. Voorzien van 2 USB poorten om uw mobiele apparatuur op te laden. De krachtige interne accu geeft u uren luisterplezier. AUDIO-SPEAKER Al meer dan 80 jaar produceert het Finse merk Salora kwalitatief hoogwaardige consumenten electronica producten voor de Europese markt. Onze TV's, Beamers, DVD spelers, Actiecamera'... (3)
   Salora Airtable
   • 08719325154023
   • 000000000000241731
   • 5732
   • AIRTABLE
   • AIRTABLE(AW)
   • 4778775
   3
   deal
   159.00 EUR
  • Harman Kardon Citation Tower Set Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154021288.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154021289.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154021285.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154021290.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147923005.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation Tower Set Zwart Citation Tower Set Zwart Citation Tower Set Zwart De Citation Tower Zwart is een set van twee slimme, hoogwaardige vloer-luidsprekers met indrukwekkende prestaties uit de Citation serie van Harman Kardon. Deze serie kenmerkt zich met slimme speakers in een industrieel design met verfijnde geluidskwaliteit. (3)
   Harman Kardon Citation Tower Set Zwart
   • 06925281941870
   • HKCITATIONTWRBLKEU
   • 000000000000252412
   • 5821977
   3
   2499.00 EUR
  • Harman/Kardon Harman KardonOmni 20 Plus - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/87967232.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106127665.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107466784.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113039742.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113039743.jpg
   Harman/Kardon Harman/Kardon Harman KardonOmni 20 Plus - Wit Harman KardonOmni 20 Plus - Wit Harman KardonOmni 20 Plus - Wit Een geheel draadloos HD-stereo-audiosysteem voor audiokwaliteit van het niveau wat u gewend bent van Harman Kardon. (5)
   Harman/Kardon Harman KardonOmni 20 Plus - Wit
   • 06925281912108
   • 4528845
   • HKOMNI20PLWHTEU
   2
   181.00 EUR
  2 21
  • teamvergelijk@vergelijk.be