x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  speaker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  speaker kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Google home
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor je interieur.
  0 - 48
  • Pioneer DM-40 Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129849614.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88121986.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133128938.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40 Duo Pack DM-40 Duo Pack DM-40 Duo Pack Pioneer DJ brengt met de DM-40 een compacte actieve speakerset op de markt. De beide monitoren passen makkelijk op uw desktop en kunt u dankzij de RCA- of AUX-ingang makkelijk aan laptop of controller hangen. (10)
   Pioneer DM-40 Duo Pack
   • 07426816123659
   • 04573201240606
   • DM-40
   • 3426950
   • DM-40-K
   5
   good_buy
   deal
   137.00 EUR
  • Sony GTK-XB72
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150171886.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158957545.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140227207.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158957680.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631185.jpg
   Sony Sony GTK-XB72 GTK-XB72 GTK-XB72 Via Bluetooth stream je draadloos muziek van een smartphone of tablet naar de accuspeaker Schakel de Extra Bass modus in om de muziek extra kracht te geven Druk op de LIVE SOUND knop en de accuspeaker verspreidt het geluid over een breder gebied (6)
   Sony GTK-XB72
   • 04548736090576
   • 4548736090576
   • 6072767
   • GTKXB72
   • GTKXB72.CEL
   6
   good_buy
   239.00 EUR
  • Pioneer S-DJ50X Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158141192.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23583178.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159113828.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158952306.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158952308.jpg
   Pioneer Pioneer S-DJ50X Wit S-DJ50X Wit S-DJ50X Wit Actieve referentieluidsprekers die voor de DJ-praktijk zijn ontwikkeld en geoptimaliseerd zijn. Gemaakt van hoge stijve vezelplaat met gemiddelde dichtheid voor maximale audio-prestaties. Zachte tweeters bevinden zich in het midden van de verlichte difusor en optimaliseren de output en de verdeling van de geluidsenergie. Klasse A/ B Bi-Amp 80W (5)
   Pioneer S-DJ50X Wit
   • 04988028218095
   • 04988028229176
   • 000000000000235359
   • S-DJ50X-W
   • 1092852
   6
   good_buy
   135.00 EUR
  • Pioneer S-DJ50X Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140161697.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23583176.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23583177.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117927486.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158956935.jpg
   Pioneer Pioneer S-DJ50X Zwart S-DJ50X Zwart S-DJ50X Zwart De Pioneer S-DJ50X is een 5 inch studio monitor voor beginnende producers en DJ's. De speaker is actief. Dit betekent dat je geen versterker nodig hebt om de speaker van stroom te voorzien. Je kiest zelf of je de speaker via een XLR, 6,3 mm of RCA kabel met je audio interface verbindt. Als je de speaker met een XLR kabel met je interface verbindt, voorkom je dat de kabel ruis opvangt. Zo blijft de muziek goed hoorbaar en maak jij de juiste beslissingen tijdens het produceren. Hoor je te veel ... (7)
   Pioneer S-DJ50X Zwart
   • 04988028229190
   • SDJ50X
   • 1092848
   • 000000000000235358
   • S-DJ50X
   5
   good_buy
   deal
   133.00 EUR
  • Pioneer DM-40 Wit Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110577511.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107377529.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107377528.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107377530.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40 Wit Duo Pack DM-40 Wit Duo Pack DM-40 Wit Duo Pack De Pioneer DM-40 in de kleur wit is een set van twee speakers die jou een uitmuntende audiokwaliteit bieden voor thuis. Wat te denken van een rijke strakke bas, een groter bereik en een brede 'sweet spot'. (8)
   Pioneer DM-40 Wit Duo Pack
   • 04573201240767
   • 3920313
   • DM-40-W
   4
   good_buy
   deal
   136.00 EUR
  • Sony MHC-V82D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151770213.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159117923.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158956956.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158956951.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158956952.jpg
   Sony Sony MHC-V82D MHC-V82D MHC-V82D Sony MHC-V82D - Party SpeakerHigh-Power Audio systeem met 360-graden geluid en verlichting met Jet Bass Booster en DVD-speler, 106 cm hoog - van Sony in de categorie Portable speaker. (10)
   Sony MHC-V82D
   • 04548736089877
   • 6085411
   • 4548736089877
   • MHCV82D.CEL
   • MHCV82D
   3
   good_buy
   deal
   549.00 EUR
  • Sonos Move Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158144065.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157962439.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156615429.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158144064.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158176008.jpg
   Sonos Sonos Move Wit Move Wit Move Wit De duurzame smart speaker met batterij waarmee je buiten én binnen kunt luisteren. Met Move geniet je overal van krachtig geluid. Bedien hem thuis met je stem, de Sonos-app of AirPlay 2, en stream via bluetooth als er geen wifi beschikbaar is. Perfect afgestemd op jouw luisteromgeving Geniet van een verrassend diepe bass, een breed geluidsveld en automatische Trueplay-tuning die het geluid in balans brengt. Stembediening De Google Assistent is al ingebouwd, dus via wifi kun je muziek afspelen... (15)
   Sonos Move Wit
   • 08717755777539
   • 6937597
   • MOVE1EU1
   2
   good_buy
   most_sold
   399.00 EUR
  • Pioneer S-DJ80X
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114402506.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159116089.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159116086.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159116087.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159116088.jpg
   Pioneer Pioneer S-DJ80X S-DJ80X S-DJ80X De Pioneer S-DJ80X is de grootste variant van de S-DJ X-serie. Aan boord zijn alle ingrediënten voor een krachtige dancesound: 160 Watt, 8 inch woofer, bi-amping en een verfijnde basreflex-constructie. Maak uw setup compleet! (9)
   Pioneer S-DJ80X
   • 00884938229104
   • 04988028229237
   • SDJ80X
   • S-DJ80X
   • 2485823
   3
   good_buy
   235.00 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149380274.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147835442.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150214728.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158321661.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158321659.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart Luister draadloos naar je favoriete muziek, films en series met de Citation ONE MK2 Duo Pack. Deze set slimme speakers vormt een stereopaar wanneer je een exemplaar links en rechts in de kamer zet. Je streamt muziek met je smartphone via wifi of bluetooth. Zo beluister je eenvoudig je favoriete afspeellijst via Spotify of YouTube. Werk je graag met spraakbediening? Met de ingebouwde Google Assistant bedien je de speaker ook met spraakopdrachten. Zo zet je het volume hoger of lager of vraag je... (14)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart
   • 06925281966385
   • HKCITAONEDUOBLKEU
   • 6516941
   2
   good_buy
   deal
   249.00 EUR
  • Caliber Portable Bluetooth Speaker - Extra Bass - Zwart (HBB460BT)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153950751.jpg
   Caliber Caliber Portable Bluetooth Speaker - Extra Bass - Zwart (HBB460BT) Portable Bluetooth Speaker - Extra Bass - Zwart (HBB460BT) Portable Bluetooth Speaker - Extra Bass - Zwart (HBB460BT) De Caliber HBB460BT Portable Bluetooth® Speaker neem je mee naar elk feestje. Met een vermogen van 150 Watt is deze draagbare speaker ideaal om een grote groep mensen van muziek te laten genieten. Of dat nou thuis, in het park, op het strand of op de camping is; je komt geen volume tekort. Verplaats je het feestje, til de speaker dan op aan het handvat of gebruik de handige meegeleverde draagriem om hem comfortabel over je schouders mee te nemen. Bluetooth® mogelijkheden Via Bluetooth® verbin... (14)
   Caliber Portable Bluetooth Speaker - Extra Bass - Zwart (HBB460BT)
   • 08714505047850
   • 6854795
   2
   good_buy
   139.00 EUR
  • Bose 151-II Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137701201.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151708766.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158742106.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133127618.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041159.jpg
   Bose Bose 151-II Zwart (per paar) 151-II Zwart (per paar) 151-II Zwart (per paar) Vanaf nu geniet je in de tuin, aan het zwembad of op de boot óók van muziek. De Bose 151 passieve buitenluidsprekers zijn namelijk zeer robuust en weerbestendig. Je kunt ze het hele jaar door in weer en wind laten staan of hangen. Het Articulated Array -ontwerp en de Stereo Everywhere -prestaties zorgen voor een vol stereogeluid in een groot luistergebied. Hang de Bose 151-II-speakers horizontaal of verticaal op met de meegeleverde wandsteunen en geniet elke dag van prachtig Bose-geluid. (12)
   Bose 151-II Zwart (per paar)
   • 00017817343152
   • 00639476317079
   • 965720
   • 34103
   2
   good_buy
   298.00 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149380206.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147835443.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158422569.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158425082.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158428202.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs De zeer compacte Citation One MK2 is een slimme multiroom speaker uit de Citation serie van Harman Kardon. Stream via Bluetooth vanaf uw smartphone of tablet. Laat u meeslepen door krachtig geluid tot 40 Watt! (7)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs
   • 06925281966392
   • 6517559
   • HKCITAONEDUOGRYEU
   3
   good_buy
   deal
   249.00 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150637682.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158949032.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150349537.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158319213.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158423428.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Grijs Citation ONE MK2 Grijs Citation ONE MK2 Grijs Luister draadloos naar je favoriete muziek, films en series met de Citation ONE MK2 slimme speaker. Deze speaker verbind je met netstroom en vervolgens via wifi of bluetooth met je smartphone. Ook beschikt het apparaat over AirPlay 2, waardoor je hem eenvoudig met je Apple apparaten verbindt. Je bedient de speaker vanuit de Google Home app. Met de ingebouwde Google Assistent bedien je de speaker ook met spraakopdrachten. Zo zet je eenvoudig het volume hoger of lager of vraag je jouw favoriete... (4)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Grijs
   • 06925281966491
   • HKCITAONEMKIIGRYEU
   • 5692101
   4
   good_buy
   deal
   133.00 EUR
  • Denon Home 250 wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151213088.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151868543.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158425499.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152306516.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158331753.jpg
   Denon Denon Home 250 wit Home 250 wit Home 250 wit Geniet in iedere ruimte binnen jouw huis van fantastisch draadloos geluid met de Denon Home 250. Nu heb je géén monogeluid door je kamer schalmen zoals bij de Denon Home 150, maar hoor je alles in kraakhelder stereo. Dit dankzij het dubbele aantal ingebouwde Power Amplifiers, drivers, tweeters en woofers. (3)
   Denon Home 250 wit
   • 04951035071199
   • DENONHOME250WTE2
   • 6839205
   5
   good_buy
   deal
   425.00 EUR
  • Marshall Acton II Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143191101.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158146375.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131158343.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149702823.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158146376.jpg
   Marshall Marshall Acton II Zwart Acton II Zwart Acton II Zwart De Marshall Acton II is een compacte bluetooth speaker in een klassiek jasje. Dankzij het compacte formaat plaats je de speaker eenvoudig in elke ruimte. De bluetooth speaker verbind je met je smartphone en bedien je vanuit de Marshall app. Zo speel je muziek af van streamingdiensten zoals Spotify en Deezer. Je bedient de muziek met maximaal 2 smartphones tegelijkertijd. Via de aux ingang verbind je ook apparaten zonder bluetooth met de speaker zoals een laptop of een mp3 speler. Gebruik de d... (2)
   Marshall Acton II Zwart
   • 07340055355254
   • 5729805
   • 155686
   • 184524
   • 1001900
   6
   good_buy
   deal
   183.00 EUR
  • Yamaha Musiccast 50 Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150537236.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140884840.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140884843.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140884842.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158279970.jpg
   Yamaha Yamaha Musiccast 50 Wit Musiccast 50 Wit Musiccast 50 Wit Creëer een multiroom opstelling met de Yamaha MusicCast 50 en luister in elke kamer naar je favoriete muziek. Je verbindt de speaker eerst met netstroom en vervolgens met wifi via je smartphone of tablet. Gebruik de Yamaha MusicCast Controller app en stream muziek van streamingdiensten of je eigen afspeellijsten. Koppel de speaker aan een tweede MusicCast 50 speaker voor een stereogeluid of koppel de speaker aan een soundbar of receiver voor een surround sound. Bedienen kan ook via de speaker... (6)
   Yamaha Musiccast 50 Wit
   • 04957812629850
   • WX051WH
   • MUSICCAST50WH
   • 5713509
   • WX-051 BLANC
   • AWX051WH
   3
   good_buy
   352.50 EUR
  • Pioneer DM-40BT Zwart Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117983169.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092135.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092139.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092137.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120579196.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40BT Zwart Duo Pack DM-40BT Zwart Duo Pack DM-40BT Zwart Duo Pack De Pioneer DM-40 in de kleur zwart is een set van twee speakers die jou een uitmuntende audiokwaliteit bieden voor thuis. Wat te denken van een rijke strakke bas, een groter bereik en een brede 'sweet spot'. Deze Pioneer DM-40BT beschikt over Bluetooth zodat je al je mobiele apparaten aan deze speakers kunt koppelen. Basreflexsysteem aan de voorzijde De 4-inch woofers van de Pioneer DM-40BT leveren een sterke en energieke bas langs voren. De groeven op de kanalen zorgen voor een verlaagde luc... (2)
   Pioneer DM-40BT Zwart Duo Pack
   • 04573201241030
   • DM-40BT
   • 4772583
   6
   good_buy
   deal
   171.00 EUR
  • Lenovo ThinkSmart View Qualcomm Snapdragon 624 processor 1,80GHz 512KB 8GB - ZA690008SE
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155576781.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155576821.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155576818.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155576822.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155576817.jpg
   Lenovo Lenovo ThinkSmart View Qualcomm Snapdragon 624 processor 1,80GHz 512KB 8GB - ZA690008SE ThinkSmart View Qualcomm Snapdragon 624 processor 1,80GHz 512KB 8GB - ZA690008SE ThinkSmart View Qualcomm Snapdragon 624 processor 1,80GHz 512KB 8GB - ZA690008SE Maak optimaal gebruik van de ultieme productiviteit van je pc. ThinkSmart View is een slim apparaat voor samenwerking, dat werkt vanaf een individuele werkplek. Het voert administratieve taken uit die de bronnen van een pc verspillen. Het apparaat werkt met een pc om taken over te nemen, zodat je je pc kunt inzetten voor productiviteit en ThinkSmart View voor administratieve taken. Je kunt het zien als persoonlijke productiviteitsassistent voor de hele werkplek. (10)
   Lenovo ThinkSmart View Qualcomm Snapdragon 624 processor 1,80GHz 512KB 8GB - ZA690008SE
   • 00194778100762
   • ZA690008SE
   2
   good_buy
   deal
   369.55 EUR
  • Google Mini Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412540.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412539.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151801803.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155888880.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155888877.jpg
   Google Google Mini Wit Mini Wit Mini Wit De Google Nest Mini is een slimme speaker met ingebouwde assistent. De speaker is daardoor altijd je hulp in huis. Stel bijvoorbeeld vragen en krijg direct antwoord, zonder je telefoon erbij te pakken. Zo weet je of het druk is op weg naar je werk, hoe warm het wordt of wat je volgende afspraak is. Ook geef je commando's om je smart home producten aan te sturen zonder app. Dim bijvoorbeeld je smart lampen of stel je slimme thermostaat in op een aangename temperatuur. Alles zonder op te staan ... (9)
   Google Mini Wit
   • 00193575000831
   • 6506967
   • 0193575000831
   • GA00638-EU
   2
   good_buy
   deal
   39.00 EUR
  • Denver BT Trolley Speaker TSP-110
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160541679.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142384609.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158868708.jpg
   Denver Denver BT Trolley Speaker TSP-110 BT Trolley Speaker TSP-110 BT Trolley Speaker TSP-110 Premium TSP-110 Trolley Speaker - 8 inch Neem je muziek overal mee naartoe met deze trolley speaker. De speaker heeft een Bluetooth functie, zodat je gemakkelijk je muziek vanaf je smartphone kan afspelen. Ook heeft het een MicroSD en USB aansluiting voor het afspelen van MP3-bestanden en een 3,5 mm AUX-aansluiting. Daarnaast heeft de speaker een FM radio en een microfoonaansluiting. De speaker heeft LED verlichting aan de voorkant. Dankzij de wieltjes en de handvat kan de speaker makkelijk g... (9)
   Denver BT Trolley Speaker TSP-110
   • 05706751039324
   • 111151110080
   2
   good_buy
   53.69 EUR
  • Sony MHC-V72D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140208303.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151082880.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631061.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631060.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145645213.jpg
   Sony Sony MHC-V72D MHC-V72D MHC-V72D (13)
   Sony MHC-V72D
   • 04548736090002
   • 04548736089990
   • MHCV72D.CEL
   • 4548736089990
   • 6085409
   • MHCV72D
   1
   629.00 EUR
  • Sony SRS-XB41Bluetooth speaker Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150593061.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147925995.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140587814.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106914687.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127025582.jpg
   Sony Sony SRS-XB41Bluetooth speaker Wit SRS-XB41Bluetooth speaker Wit SRS-XB41Bluetooth speaker Wit De SONY SRSXB41R Wit is een bluetooth speaker voor de echte muziekliefhebber met krachtig geluid dankzij de EXTRA BASS. Een echte partystarter met verschillende oplichtende delen. Volledig roestvrij, wasbaar, stofbestendig, handzaam en eenvoudig overal mee naar toe te nemen. (5)
   Sony SRS-XB41Bluetooth speaker Wit
   • 04548736072831
   • SRSXB41W.EU8, SRSXB41W
   • SRSXB41W
   • SRSXB41W.EU8
   • 000000000000246241
   • 5034463
   3
   133.00 EUR
  • Bose Home Speaker 300 Zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144298099.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146936367.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158414038.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158414037.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158414041.jpg
   Bose Bose Home Speaker 300 Zilver Home Speaker 300 Zilver Home Speaker 300 Zilver Met de Bose home speaker 300 maak je jouw Bose geluidsopstelling compleet. De kleinste variant van de Home lijn van Bose beschikt over een ingebouwde spraakassistent. Hiermee stuur je de speaker en andere Bose speakers in huis, spraakgestuurd aan. Door de spraakassistent te verbinden met je Google account stel je ook vragen over je eigen agenda, het weer, verkeer en je notities. Verbind de speaker met netstroom en plaats de speaker in de ruimte. Het verbinden met andere speakers doe je draadl... (8)
   Bose Home Speaker 300 Zilver
   • 00017817796088
   • 808429-2300
   • 6151767
   2
   219.00 EUR
  • Denon Home 350 zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151213186.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158434013.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158434003.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158433992.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158433995.jpg
   Denon Denon Home 350 zwart Home 350 zwart Home 350 zwart Wil jij je audio naar een nog hoger niveau tillen en bioscoopgeluid door je speakers horen, dan is de Denon Home 350 iets voor jou. Nu heb je géén monogeluid door je kamer schalmen zoals bij de Denon Home 150, maar hoor je alles in kraakhelder stereo. Dit dankzij het driedubbele aantal ingebouwde Power Amplifiers, drivers, tweeters en woofers. (3)
   Denon Home 350 zwart
   • 04951035071205
   • 6846385
   • DENONHOME350BKE2
   4
   644.57 EUR
  • Harman Kardon Citation Surround Set Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124804842.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124804840.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124804843.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158747022.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140472519.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation Surround Set Grijs Citation Surround Set Grijs Citation Surround Set Grijs De Harman Kardon Citation Surround Grijs is een set van twee surround speakers voor een meeslepende filmervaring. Voor een volledige (5.1) home theater surround sound-ervaring zonder kabels is de Citation Surround in combinatie met de Citation Bar, Sub en/of Tower de ideale luidsprekers-set. (3)
   Harman Kardon Citation Surround Set Grijs
   • 06925281942273
   • HKCITASURRGRYEU
   • 5784903
   • 000000000000252399
   4
   433.00 EUR
  • Sonos Five Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155033143.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158333454.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158333457.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158333456.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156120173.jpg
   Sonos Sonos Five Wit Five Wit Five Wit Bullet 1 (3)
   Sonos Five Wit
   • 08717755777119
   • 6868179
   • FIVE1EU1
   • 89628
   4
   579.00 EUR
  • Marshall Stanmore wifi Luidspreker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143192244.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108181969.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108181972.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108181970.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108181975.jpg
   Marshall Marshall Stanmore wifi Luidspreker Zwart Stanmore wifi Luidspreker Zwart Stanmore wifi Luidspreker Zwart De Marshall Stanmore Multi-Room is de absolute topper binnen het huidige Marshall assortiment. De Stanmore weergeeft zeer helder en krachtig geluid, zonder te zuiverheid te verliezen op hoger volume. Je kunt op verschillende manieren verbinden maken met de Marshall Stanmore Multi-Room, zowel via de ingebouwde Chromecast als via Spotify Connect, Airplay of gewoon via Bluetooth. (4)
   Marshall Stanmore wifi Luidspreker Zwart
   • 07340055336987
   • 159222
   • 04091906
   • 4683457
   3
   deal
   359.00 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158948877.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153858675.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158388977.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158281685.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158281678.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Zwart Citation ONE MK2 Zwart Citation ONE MK2 Zwart De zeer compacte Citation One is een slimme multiroom speaker uit de Citation serie van Harman Kardon. Stream via Bluetooth vanaf uw smartphone of tablet. Laat u meeslepen door krachtig geluid tot 40 Watt en een prachtig industrieel design! (2)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Zwart
   • 06925281966484
   • 5692045
   • HKCITAONEMKIIBLKEU
   5
   deal
   169.00 EUR
  • Harman Kardon Citation Tower Set Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154021288.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154021289.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154021285.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154021290.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158281910.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation Tower Set Zwart Citation Tower Set Zwart Citation Tower Set Zwart De Citation Tower Zwart is een set van twee slimme, hoogwaardige vloer-luidsprekers met indrukwekkende prestaties uit de Citation serie van Harman Kardon. Deze serie kenmerkt zich met slimme speakers in een industrieel design met verfijnde geluidskwaliteit. (4)
   Harman Kardon Citation Tower Set Zwart
   • 06925281941870
   • HKCITATIONTWRBLKEU
   • 000000000000252412
   • 5821977
   3
   2499.00 EUR
  • Caliber Bluetooth Speaker Met FM Radio - Zwart (HPG425BT)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156081583.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140572633.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140572632.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140572634.jpg
   Caliber Caliber Bluetooth Speaker Met FM Radio - Zwart (HPG425BT) Bluetooth Speaker Met FM Radio - Zwart (HPG425BT) Bluetooth Speaker Met FM Radio - Zwart (HPG425BT) Caliber HPG425BT bluetooth speaker is volledig draadloos genieten van je eigen muziek. De luidspreker kan gewoon met de bijgeleverde USB kabel opgeladen worden en je kunt diverse apparaten koppelen via bluetooth. Deze Caliber HPG425BT luidspreker is voorzien van een ingebouwde oplaadbare batterij met een speeltijd tot wel 6 uur! Je kunt ook muziek afspelen van een USB stick of micro SD kaart (max 32GB)Bovendien heeft deze een ingebouwde FM tuner zodat je ook de muziek van je favoriete zender ... (4)
   Caliber Bluetooth Speaker Met FM Radio - Zwart (HPG425BT)
   • 08714505045061
   • 4749841
   • HPG425BT
   3
   37.59 EUR
  • Jamo S 803 Boekenplank Speaker Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143150568.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113048496.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113048499.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158746977.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124352420.jpg
   Jamo Jamo S 803 Boekenplank Speaker Zwart (per paar) S 803 Boekenplank Speaker Zwart (per paar) S 803 Boekenplank Speaker Zwart (per paar) Jamo S 803 Aanbevolen gebruik: Luidspreker Aantal stations: 2. Verbindingstechnologie: bekabeld. RMS-vermogen: 160 W. Frequentiebereik: 57 - 26000 Hz. Impedantie: 8 Ohm. Gevoeligheid: 87 dB. Kleur: zwart. (6)
   Jamo S 803 Boekenplank Speaker Zwart (per paar)
   • 05709009002897
   • 4932611
   • 41064328
   • 1064328
   2
   263.93 EUR
  • Aquasound n joy music center controller plus lader plus twist plus minibox emc50protw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123886061.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156871374.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156871365.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156871380.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156871383.jpg
   Aquasound Aquasound n joy music center controller plus lader plus twist plus minibox emc50protw n joy music center controller plus lader plus twist plus minibox emc50protw n joy music center controller plus lader plus twist plus minibox emc50protw Aquasound n joy music center controller plus lader plus twist plus minibox De meest professionele manier om zonder inbouwen muziek in uw badkamer te krijgen. Het N-Joy Music Center geeft u via de controller de mogelijkheid om naast live radio ook uw eigen muziek bestanden af te spelen. De muziek wordt via BlueTooth verstuurt naar de Mini-Box die dit via de eenvoudig in te bouwen Twist Speakers prachtig ten gehore brengt. Doordat de controller waterdicht (IPX7) is en de Twist Speakers watervas... (6)
   Aquasound n joy music center controller plus lader plus twist plus minibox emc50protw
   • 08718182211061
   • EMC50PRO-TW
   2
   531.95 EUR
  • Marshall Stanmore II bluetoothspeaker Bruin
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149791978.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582820.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582821.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150450099.jpg
   Marshall Marshall Stanmore II bluetoothspeaker Bruin Stanmore II bluetoothspeaker Bruin Stanmore II bluetoothspeaker Bruin Stanmore II is de meest veelzijdige luidspreker in de Marshall-reeks en is perfect voor elke kamer, groot of klein. Gebouwd met geavanceerde componenten, produceert het schone en precieze audio, zelfs op de hoogste niveaus.Draadloos aansluitenBluetooth 5.0 en aptX-technologie zorgen voor verliesloos draadloos geluid op een bereik van maximaal9mmet behoud van connectiviteit. Gebruik uw Bluetooth-compatibele smartphone, tablet of computer om muziek rechtstreeks naar uw luidspreker te streamen, ... (2)
   Marshall Stanmore II bluetoothspeaker Bruin
   • 07340055363082
   • 7340055363082
   • 6138319
   • 1002766
   4
   270.00 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Roze
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150880472.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159662247.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159115439.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159115445.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158388977.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Roze Citation ONE MK2 Roze Citation ONE MK2 Roze Luister draadloos naar je favoriete muziek, films en series met de Citation ONE MK2 slimme speaker. Deze speaker verbind je met netstroom en vervolgens via wifi of bluetooth met je smartphone. Ook beschikt het apparaat over AirPlay 2, waardoor je hem eenvoudig met je Apple apparaten verbindt. Je bedient de speaker vanuit de Google Home app. Met de ingebouwde Google Assistent bedien je de speaker ook met spraakopdrachten. Zo zet je eenvoudig het volume hoger of lager of vraag je jouw favoriete... (2)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Roze
   • 06925281967467
   • 6509219
   • HKCITAONEMKIIPIKEU
   4
   deal
   169.00 EUR
  • Marshall Acton II bluetoothspeaker Bruin
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155028817.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582802.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582801.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154015432.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147728337.jpg
   Marshall Marshall Acton II bluetoothspeaker Bruin Acton II bluetoothspeaker Bruin Acton II bluetoothspeaker Bruin Marshall Acton II - Bluetoothspeaker - Bruin - van Marshall in de categorie Portable speaker. (2)
   Marshall Acton II bluetoothspeaker Bruin
   • 07340055363099
   • 7340055363099
   • 1002765
   • 6138317
   4
   194.00 EUR
  • Pioneer S-DJ60X
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101114370.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158959511.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158959509.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158959357.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158959512.jpg
   Pioneer Pioneer S-DJ60X S-DJ60X S-DJ60X De Pioneer S-DJ60X is een losse studio monitor met een 6 inch woofer. Deze actieve speaker heeft een versterker van 125 Watt aan boord en is door Pioneer en TAD Labs speciaal ontwikkeld voor DJ's en producers die zich met dancemuziek bezig houden. TAD Labs heeft namelijk de 1 inch tweeter van de Pioneer S-DJ60X ontwikkeld. Gebruik een set van 2 Pioneer S-DJ60X om jouw DJ sets te monitoren of een nieuwe dance track perfect af te mixen. De Pioneer S-DJ60X maakt jouw thuisstudio helemaal af. Ben... (2)
   Pioneer S-DJ60X
   • 04988028229213
   • 00884938229050
   • SDJ60X
   • 1092856
   • S-DJ60X
   4
   deal
   183.00 EUR
  • N-Gear The Flash 610
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152590810.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151800972.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159119263.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159119257.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159119265.jpg
   N-Gear N-Gear The Flash 610 The Flash 610 The Flash 610 N-Gear The Flash 610 N-Gear The Flash 610 Deel op facebook Deel op twitter Deel op LinkedIn Delen op: Portable Trolley Bluetooth Speaker 100 WATT MAX Draadloze muzie (2)
   N-Gear The Flash 610
   • 07109616503370
   • FLASH610
   4
   deal
   51.95 EUR
  • Archos Hello 5
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128379666.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412480.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412484.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121083591.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153856157.jpg
   Archos Archos Hello 5 Hello 5 Hello 5 Bestuur je Archos Hello 5 met je stem dankzij de ingebouwde Google Home Assistent of bedien je favoriete apps met het ingebouwde touchscreen. Krijg antwoorden, speel muziek af, plan je dag, geniet van muziek en bedien je slimme woning, alles kan door je stem te gebruiken. Luister naar muziek, playlists, audio boeken, zet je favoriete Netflx serie aan en meer. Vrijwel alle bekende merken optimaliseren hun apps en apparaten om met de Google Assistent samen te werken. En dankzij het scherm zie j... (5)
   Archos Hello 5
   • 00690590037038
   • 5419629
   • 503703
   2
   99.99 EUR
  • VONYX ST180 Mobiele geluidsinstalatie met bluetooth en draadloze microfoons
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/91104620.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/89714801.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157569834.jpg
   VONYX VONYX ST180 Mobiele geluidsinstalatie met bluetooth en draadloze microfoons ST180 Mobiele geluidsinstalatie met bluetooth en draadloze microfoons ST180 Mobiele geluidsinstalatie met bluetooth en draadloze microfoons Mediaspeler: USB, SD/MMC en bluetooth voor het afspelen van muziekbestanden, Inclusief: 2 kabelloze UHF microfoons en 1 kabelgebonden microfoon, Klanksterk: Geïntegreerde 12'' luidspreker met 450 W vermogen, Fine tuning: Bass en treble regelaar, echo & delay effect voor de microfoons, Mobiel: Geïntegreerde trolley met telescoophandvat evenals accu met 4-6 uur bedrijfsduur (3)
   VONYX ST180 Mobiele geluidsinstalatie met bluetooth en draadloze microfoons
   • 08715693289756
   3
   deal
   479.00 EUR
  • Klipsch R-34C (per stuk)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157973535.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157973553.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157973559.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158681830.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546358.jpg
   Klipsch Klipsch R-34C (per stuk) R-34C (per stuk) R-34C (per stuk) De Klipsch R-34C is een passieve center speaker voor in een middelgrote of grote huiskamer. Met deze speaker breng je het stemgeluid uit je favoriete films en muziek tot leven. De speaker plaats je voor de televisie waardoor de 3,5 inch woofers (4x) en 1 inch tweeter naar je gehoor richten. Hierdoor ontgaat je geen enkel detail uit de conversaties en zang uit films, series en muziek. De hoge frequenties verplaatsen zich gericht naar je gehoor toe dankzij de vorm van de klankkast rondom de twe... (3)
   Klipsch R-34C (per stuk)
   • 00743878036145
   • 5786079
   • R-34-C
   • K1066232
   • 1066232
   3
   357.00 EUR
  • Yamaha Musiccast 20 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137693501.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147236727.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158379233.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158379234.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158279261.jpg
   Yamaha Yamaha Musiccast 20 Zwart Musiccast 20 Zwart Musiccast 20 Zwart Draadloze luidspreker in compact design, met uitstekende geluidskwaliteit en intuïtieve bediening via geïntegreerde Alexa-stembediening of gratis app voor ongecompliceerd muziek streamen Smart Home voor muziekliefhebbers: het Yamaha MusicCast-systeem biedt draadloze wifi-toegang tot de hele muziekbibliotheek het tilt de luisterervaring naar een nieuw niveau meer dan alleen multiroom Muziek streambox met Alexa Skills voor thuis: hetzij in elke ruimte dezelfde muziek luisteren of verschillend... (3)
   Yamaha Musiccast 20 Zwart
   • 04957812634878
   • WX021BL
   • 5713523
   • MUSICCAST20BL
   • AWX021BL
   • WX-021_SCHWARZ
   3
   166.91 EUR
  • Denon Home 250 zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151415020.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158422019.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151224206.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158329872.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158434096.jpg
   Denon Denon Home 250 zwart Home 250 zwart Home 250 zwart Denon Home 250 Draadloze Speaker - Zwart - van Denon in de categorie Home speaker. (1)
   Denon Home 250 zwart
   • 04951035071182
   • 6839203
   • DENONHOME250BKE2
   6
   deal
   472.00 EUR
  • Bose Acoustimass 5 series V Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137700282.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158230401.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158230404.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158230402.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158230403.jpg
   Bose Bose Acoustimass 5 series V Zwart Acoustimass 5 series V Zwart Acoustimass 5 series V Zwart Bose Acoustimass 5 serie V - 2.1 speakerset - Zwart - van Bose in de categorie Home Cinema-Set. (5)
   Bose Acoustimass 5 series V Zwart
   • 00017817695640
   • 741131-0100
   • 0017817695640
   2
   599.95 EUR
  • Denon Home 350 wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150502982.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151415108.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151586142.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158330227.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158330231.jpg
   Denon Denon Home 350 wit Home 350 wit Home 350 wit De Denon Home 350 vult jouw huis met je favoriete klanken. Deze wifi speaker beschikt over 6 D-klasse versterkers, wat een krachtige stereo geluidsweergave geeft. Verbind de speaker met andere subwoofers, soundbars en speakers van Denon voor een home cinema of multiroom opstelling. Je bedient de speaker met je telefoon of met de touchbediening. Gebruik de 6 snelkeuze toetsen om eenvoudig toegang te krijgen tot je favoriete radiostation of afspeellijst. Let op: De Denon Home serie beschikt ove... (1)
   Denon Home 350 wit
   • 04951035071212
   • 6846387
   • DENONHOME350WTE2
   6
   699.00 EUR
  • Marshall Acton II Voice
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146909723.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158143888.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149720135.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158143889.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158301450.jpg
   Marshall Marshall Acton II Voice Acton II Voice Acton II Voice Revolutionair geluid met ALEXA bestuurbaar. Multi-Room functie maakt het mogelijk om geleidelijk het geluidssysteem uit te breiden. Spraakbediening. Analaoge regelaar Intelligente (langeafstandsveld) spraakherkenning. (1)
   Marshall Acton II Voice
   • 07340055359603
   • 07340055355575
   • 6245855
   • 7340055355575
   • 186.813
   • 7340055359603
   6
   237.82 EUR
  • Bose Bass Module 500 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137950918.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158394955.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137950934.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137950924.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158394949.jpg
   Bose Bose Bass Module 500 Zwart Bass Module 500 Zwart Bass Module 500 Zwart Voeg de Bose Bass module 500 aan jouw Soundbar toe voor het ultieme bioscoop geluid met goede bass. Plaats de subwoofer waar jij wilt, dit pareltje mag best in het zicht staan en sluit hem eenvoudi (3)
   Bose Bass Module 500 Zwart
   • 00017817783422
   • 000000000000250065
   • 796145-2100
   • 5384468
   3
   389.00 EUR
  • Yamaha NS-555 Zwart (per stuk)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/89666457.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23864574.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137693945.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113054809.jpg
   Yamaha Yamaha NS-555 Zwart (per stuk) NS-555 Zwart (per stuk) NS-555 Zwart (per stuk) 3- tal staande luidspreker Vergulde aansluitklemmen Bi-Wiring Terminal (5)
   Yamaha NS-555 Zwart (per stuk)
   • 04957812054553
   • NS555B
   • ANS555BL
   • 921531
   • NS-555 PB
   • NS-555
   2
   274.34 EUR
  • Auna PA-800 fullrange Pa-luidspreker 2x12" woofer 800W max
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157571060.jpg
   Auna Auna PA-800 fullrange Pa-luidspreker 2x12" woofer 800W max PA-800 fullrange Pa-luidspreker 2x12" woofer 800W max PA-800 fullrange Pa-luidspreker 2x12" woofer 800W max twee 3-weg PA luidspreker in basreflex ontwerp met elk 400W max. vermogen, extreem hoge belastbaarheid, extreem hoge geluidsdruk, metaal beschermende grille voor bas, zijdelingse handvatten, beschermingsprofielen op de hoeken, alle bas met 4-laags spreekspoel en geventileerdelange boxen, zekeringen, duurzaam en absorberend tapijt coating (6)
   Auna PA-800 fullrange Pa-luidspreker 2x12" woofer 800W max
   • 04260414895593
   • 10028137
   1
   99.99 EUR
  2 21
  • teamvergelijk@vergelijk.be