x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  speaker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  speaker kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Google home
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor je interieur.
  0 - 48
  • Bose Home Speaker 500 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151762259.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220871.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220873.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220874.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144070721.jpg
   Bose Bose Home Speaker 500 Zwart Home Speaker 500 Zwart Home Speaker 500 Zwart Erfüllen Sie jeden Raum mit beeindruckendem Stereoklang aus einem einzigen Lautsprecher Dank der Sprachsteuerung mit Alexa sind Millionen von Titeln nur einen Sprachbefehl entfernt Dank der Kompatibilität mit WLAN, Bluetooth und Apple AirPlay 2 können Sie Ihre Entertainment-Inhalte jederzeit kabellos streamen Streamen Sie integrierte Online-Dienste wie Spotify, Music oder Audible per WLAN oder stellen Sie eine Bluetooth-Verbindung zu Ihrem Smartphone oder Tablet her, um Ihre eigene Musik wied... (44)
   Bose Home Speaker 500 Zwart
   • 00017817783378
   • 795345-2100
   • 5411693
   3
   good_buy
   most_sold
   309.99 EUR
  • JBL Partybox 300
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151762104.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147894613.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131614767.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133130330.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147926231.jpg
   JBL JBL Partybox 300 Partybox 300 Partybox 300 Draagbare bluetooth-luidspreker. Individueel aanpasbare lichtshow. Geïntegreerde oplaadbare lithium-ion-accu voor maximaal 18 uur. Dual USB-aansluiting, kan andere apparaten opladen Aansluitingen voor gitaar en microfoon (32)
   JBL Partybox 300
   • 06925281939914
   • 5435487
   • 000000000000252415
   • JBLPARTYBOX300EU
   3
   good_buy
   349.00 EUR
  • Focal Aria 926 (Walnoot)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115758523.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147884238.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145143192.jpg
   Focal Focal Aria 926 (Walnoot) Aria 926 (Walnoot) Aria 926 (Walnoot) De Focal Aria 926 Noten is een vloerstaande speaker uit de Aria reeks met een frequentie bereik van 45-28.000 Hz voor een geweldige klank. De Focal Aria 926 is voorzien van een TNF tweeter en Flax conus, dit zorgt voor een neutraal en uitstekend geluid. *LET OP: Prijs per stuk. (39)
   Focal Aria 926 (Walnoot)
   • 03544054691328
   2
   good_buy
   999.00 EUR
  • Bose Surround Speakers Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151764391.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350925.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350923.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137705409.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137950865.jpg
   Bose Bose Surround Speakers Zwart Surround Speakers Zwart Surround Speakers Zwart Maak jouw surround set compleet met de Bose Surround Speakers en creëer een echt surround sound. Je plaats hiervoor de speakers boven de zithoogte in de hoeken van de woonkamer. Voor een bioscoopervaring sluit je de speakers aan op je soundbar. Verbind de speakers draadloos met je soundbar via de meegeleverde draadloze ontvangers. Je moet de speakers wel op netstroom aansluiten. Gebruik de afstandsbediening van de soundbar om de verbinding te voltooien. Wil je nog meer uit het geluid halen en... (21)
   Bose Surround Speakers Zwart
   • 00017817789431
   • 000000000000250066
   • 809281-2100
   • 5386468
   3
   good_buy
   281.00 EUR
  • Sony GTK-XB72
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151770899.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149488244.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140227207.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145079013.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631184.jpg
   Sony Sony GTK-XB72 GTK-XB72 GTK-XB72 Met de Sony GTK-XB72 ben je voorzien van een behoorlijk krachtig en veelzijdig audiosysteem om een feest extra kracht bij te zetten dankzij EXTRA BASS-technologie, on-board DJ-geluidseffecten en toffe lichteffecten! (13)
   Sony GTK-XB72
   • 04548736090576
   • 4548736090576
   • 6072767
   • GTKXB72
   • GTKXB72.CEL
   4
   good_buy
   249.00 EUR
  • Google Nest Hub Chalk
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151775367.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149458061.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146590383.jpg
   Google Nest Google Nest Hub Chalk Hub Chalk Hub Chalk Met de Google Nest Hub Grijs bestuur je jouw hele huis. Koppel al je smart home producten aan dit smart display en bedien ze met je stem of via het grote touchscreen. Zo schakel je smart lampen in zonder uit je stoel te komen. Drukt er iemand op je slimme deurbel, dan is die gelijk te zien op het 7 inch scherm op de Nest Hub. Het scherm van deze smart home hub toont daarnaast het weer, je agenda of een recept. Handig als je even mee wilt lezen tijdens het koken. Dankzij de spraakherkenning ma... (28)
   Google Nest Hub Chalk
   • 00193575000213
   • GA00516-NL
   • 6148937
   2
   good_buy
   119.00 EUR
  • Bose Home Speaker 300 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151776389.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146782698.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145155734.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146481212.jpg
   Bose Bose Home Speaker 300 Zwart Home Speaker 300 Zwart Home Speaker 300 Zwart Met de Bose home speaker 300 maak je jouw Bose geluidsopstelling compleet. De kleinste variant van de Home lijn van Bose beschikt over een ingebouwde spraakassistent. Hiermee stuur je de speaker en andere Bose speakers in huis, spraakgestuurd aan. Door de spraakassistent te verbinden met je Google account stel je ook vragen over je eigen agenda, het weer, verkeer en je notities. Verbind de speaker met netstroom en plaats de speaker in de ruimte. Het verbinden met andere speakers doe je draadl... (16)
   Bose Home Speaker 300 Zwart
   • 00017817796026
   • 808429-2100
   • 6150335
   3
   good_buy
   208.59 EUR
  • Denon HEOS Subwoofer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111287394.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113044097.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131969714.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131969717.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113044095.jpg
   Denon Denon HEOS Subwoofer HEOS Subwoofer HEOS Subwoofer erwecke je muziek- en filmwelt tot levendraadloos. De HEOS subwoofer verrijkt elk geluid met een krachtige bas Hoogtepunten: Dual 14cm woofer en krachtige Class D versterker Kan met de HEOS bar, HEOS AVR, HEOS Amp, HEOS Link en elk HEOS luidspreker (individueel of stereo paar) worden gecombineerd Snelle en eenvoudige integratie met je draadloze netwerk. Ondersteunt de nieuwste wlanstandard 802.11(inclusief Dual Band draadloze N, AC), In de fabriek geoptimaliseerde & skateboard-transportsystee... (13)
   Denon HEOS Subwoofer
   • 04951035059845
   • HEOSSUBWOOFERBKE2
   • 4055211
   • HEOSSUBBKE2
   • 000000000000232746
   3
   good_buy
   deal
   489.00 EUR
  • Sony GTK-XB60 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146476504.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117071719.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147727680.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102809521.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123387041.jpg
   Sony Sony GTK-XB60 Zwart GTK-XB60 Zwart GTK-XB60 Zwart Kompakte 2-Wege System-Anlage mit Extra Bass Funktion für satten, kraftvollen Sound Wireless Party Chain noch einfacher zu nutzen Neue Anschlüsse: USB und Micro-Input Mit Hilfe von Sony Music Center und Fiestable Lichteffekte individuell anpassen Bluetooth und One-Touch Verbindung via NFC für kabelloses Musikhören (13)
   Sony GTK-XB60 Zwart
   • 04548736055025
   • 04548736055049
   • GTKXB60B.CEL
   • GTKXB60B
   • 4540399
   • 000000000000236462
   3
   good_buy
   199.00 EUR
  • Denon Home 150 zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151281693.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151586136.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151227236.jpg
   Denon Denon Home 150 zwart Home 150 zwart Home 150 zwart KLARE HÖHEN UND KRÄFTIGE BÄSSE - Die Musik Box ist mit einem dynamischen 1-Zoll-Hochtöner und einem leistungsstarken 3,5-Zoll-Tieftöner ausgestattet für Entertainment mit bestem Sound. INTERNETRADIO UND MUSIKSTREAMING - Hören Sie Musik von Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer und weiteren Diensten bequem über WLAN, AirPlay 2 oder Bluetooth. APPLE AIRPLAY 2 ZERTIFIZIERT - Nutzen Sie AirPlay 2, um Musik kabellos über Ihren Denon Home 150 wiederzugeben oder gruppieren Sie... (12)
   Denon Home 150 zwart
   • 04951035071243
   • DENONHOME150BKE2
   3
   good_buy
   249.00 EUR
  • Denon HEOS 7 HS2 Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151709510.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115770343.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102031307.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113046413.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115770346.jpg
   Denon Denon HEOS 7 HS2 Wit HEOS 7 HS2 Wit HEOS 7 HS2 Wit Dit top of the line Heos 7 Mark 2 (HS2) multiroom luidsprekersysteem is perfect voor het afspelen van muziek in grote ruimtes. Met de Heos 7 Mark 2 kunt u gemakkelijk muziek streamen en daarnaast beschikt dit systeem nu over High Res audio en WiFi functionaliteit. Let op: Bij dit product is de doos beschadigd. (7)
   Denon HEOS 7 HS2 Wit
   • 04951035057490
   • 7HS2WTE2
   • HEOS7HS2WTE2
   • 3016541
   • HEOS7HSWTE2
   4
   good_buy
   deal
   299.00 EUR
  • Onkyo SKS-HT528 - Zwart - 5.1 Set
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123409950.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149666104.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546484.jpg
   Onkyo Onkyo SKS-HT528 - Zwart - 5.1 Set SKS-HT528 - Zwart - 5.1 Set SKS-HT528 - Zwart - 5.1 Set Geniet van meer een surround sound met de Onkyo SKS-HT528 5.1. Met deze Home Cinema set krijg je meer diepte aan het geluid van muziek, films en games. (18)
   Onkyo SKS-HT528 - Zwart - 5.1 Set
   • 04961330032344
   • 04961330027203
   • 04045811002733
   • SKS-HT528
   • 60538
   • SKS HT528 B
   • ONKYO SKS-HT528 zwart
   • SKS-HT528 BLACK
   • 610587
   2
   good_buy
   299.00 EUR
  • Jamo S 803 Boekenplank Speaker Wit (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151752159.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133137491.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113048531.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149502408.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113048534.jpg
   Jamo Jamo S 803 Boekenplank Speaker Wit (per paar) S 803 Boekenplank Speaker Wit (per paar) S 803 Boekenplank Speaker Wit (per paar) Im Gegensatz zu allen Lautsprechern bietet der s803 Dolby Atmos Ready Lautsprecher einen unglaublichen Stereo-Sound mit Patent angemeldeten Verbindungsstellen über dem Schrank für eine Integration von 8 ATM Topper für die erfolgreiche Ladung von Dolby Atmos. Dolby Atmos Integration Elegantes Metall oben bietet der Schrank einen eleganten und modernen Industrie-Look, sondern dient auch als Verbindungsstelle für das S 8 ATM Dolby Atmos High Lautsprecher. völlig neu und völlig modern Das neue Ja... (10)
   Jamo S 803 Boekenplank Speaker Wit (per paar)
   • 05709009002972
   • 41064374
   • 1064374
   3
   good_buy
   269.00 EUR
  • JBL Partybox 100
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151796549.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147944033.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145597588.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146770218.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149211287.jpg
   JBL JBL Partybox 100 Partybox 100 Partybox 100 Neem je muziek overal mee naartoe met de JBL Partybox 100. Deze party speaker heeft namelijk een geïntegreerd handvat waardoor je hem eenvoudig verplaatst. Dankzij de accuduur van 18 uur kom je daarbij niet snel zonder muziek te zitten. Is de accu toch leeg? Je sluit de speaker eenvoudig aan op netstroom via de 12V ingang. Als je telefoon leeg is, laad je hem op via de speaker dankzij de usb ingang. Koppel de speaker via bluetooth met je smartphone en stream muziek van streamingdiensten of ei... (6)
   JBL Partybox 100
   • 06925281956676
   • JBLPARTYBOX100EU
   • 6335913
   • 6925281956676
   4
   good_buy
   255.00 EUR
  • Sony MHC-V82D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151770900.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144500255.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631044.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631045.jpg
   Sony Sony MHC-V82D MHC-V82D MHC-V82D Sony MHC-V82D party speaker (6)
   Sony MHC-V82D
   • 04548736089877
   • 6085411
   • 4548736089877
   • MHCV82D.CEL
   • MHCV82D
   4
   good_buy
   549.00 EUR
  • JBL Control X Wit (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151712821.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148451759.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133120344.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115798145.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113056256.jpg
   JBL JBL Control X Wit (per paar) Control X Wit (per paar) Control X Wit (per paar) De JBL Control X is een krachtige passieve boekenplank speaker die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De robuuste behuizing met een rubberen afwerking beschermt de luidsprekers tegen weerselementen. Neem ze gerust een dagje mee naar het park. Dankzij de High Definition Imaging waveguide technologie produceren de speakers een gebalanceerd en gedetailleerd geluid. De woofer en tweeter leveren krachtige lage tonen en zuivere hoge tonen. Je gebruikt de speakers als los paar of plaatst ze ... (6)
   JBL Control X Wit (per paar)
   • 06925281903250
   • CONTROLXWHT
   4
   good_buy
   239.00 EUR
  • Aquasound EMC50PRO-TW luidspreker Zwart, Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/71742438.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123886061.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149929610.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/25050938.jpg
   Aquasound Aquasound EMC50PRO-TW luidspreker Zwart, Wit EMC50PRO-TW luidspreker Zwart, Wit EMC50PRO-TW luidspreker Zwart, Wit Aquasound n joy music center controller plus lader plus twist plus minibox De meest professionele manier om zonder inbouwen muziek in uw badkamer te krijgen. Het N-Joy Music Center geeft u via de controller de mogelijkheid om naast live radio ook uw eigen muziek bestanden af te spelen. De muziek wordt via BlueTooth verstuurt naar de Mini-Box die dit via de eenvoudig in te bouwen Twist Speakers prachtig ten gehore brengt. Doordat de controller waterdicht (IPX7) is en de Twist Speakers watervas... (15)
   Aquasound EMC50PRO-TW luidspreker Zwart, Wit
   • 08718182211061
   • EMC50PRO-TW
   2
   good_buy
   535.13 EUR
  • Lenco BT-300 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146478907.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96836048.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96836049.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96836050.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146693876.jpg
   Lenco Lenco BT-300 Zwart BT-300 Zwart BT-300 Zwart Lenco BT 300Bluetooth speakers Eigenschappen: - Bluetooth - Lage tonen en hoge tonen instelbaar - Geïntegreerde accu (7,4V, 1500mAh), tot 8uur speeltijd bij 50% volume - 3,5mm Aux in aansluitingen - wooden cabinet Technische gegevens Functies van het product sounddocksfeature1: Bluetooth aardAantal luidsprekers: 1 ConnectiviteitBluetooth: jaNFC: NeeWLAN: NeeApple AirPlay: NeeDLNA: Nee Uitvoeringradio: NeeInternetradio: Neegeheugenkaarten sleuf: NeeGeïntegreerde microfoon: Nee: Nee Beeld en ge... (3)
   Lenco BT-300 Zwart
   • 08711902036708
   • BT-300 BLACK
   • 4795803
   • A002678
   6
   good_buy
   deal
   43.99 EUR
  • Bose Bass Module 500 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151762247.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150590979.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137950908.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137950918.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147926281.jpg
   Bose Bose Bass Module 500 Zwart Bass Module 500 Zwart Bass Module 500 Zwart Nieuw ontwikkelde subwoofer met dynamische basweergave in een compact en onopvallend design Combineerbaar met de Bose Soundbar 500 of de Bose Soundbar 700, om muziek, films en tv-programma's met adembenemend geluid tot leven te brengen Draadloze verbinding met de Bose Soundbar voor een eenvoudige installatie en flexibele plaatsing Hoogwaardige materialen en een zijlengte van slechts ca. 25 cm voor een onopvallende integratie in elke ruimte. Netsnoer en bedieningshandleiding zijn bij de leveri... (9)
   Bose Bass Module 500 Zwart
   • 00017817783422
   • 000000000000250065
   • 796145-2100
   • 5384468
   3
   good_buy
   329.00 EUR
  • Bose Surround Speakers 700 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151775721.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146772599.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148841285.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148841286.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/25050938.jpg
   Bose Bose Surround Speakers 700 Zwart Surround Speakers 700 Zwart Surround Speakers 700 Zwart Met de Bose Surround speakers 700 zit je midden in je favoriete actieserie. Deze draadloze surround speakers voeg je eenvoudig toe aan je Bose 700 soundbar en Bass Module. Zo creëer je een bioscoop geluidservaring in je eigen woonkamer. Verbind de speakers bedraad met je stopcontact en draadloos met de andere Bose speakers. Via wifi verbind je je smartphone met de speakers en bedien je de speakers vanuit de Bose app. Dankzij het compacte formaat werk je de speakers eenvoudig weg achter een go... (14)
   Bose Surround Speakers 700 Zwart
   • 00017817807029
   • 834402-2100
   • 6390379
   2
   good_buy
   478.00 EUR
  • Pioneer XW-SX50 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146949676.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150019179.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144558141.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135393777.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129246589.jpg
   Pioneer Pioneer XW-SX50 Zwart XW-SX50 Zwart XW-SX50 Zwart Het Pioneer XW-SX50 Club Sound Speaker Systeem Zwart is een compleet geluidssysteem in één box, waarmee u bij elk feest de juiste toon zet. (4)
   Pioneer XW-SX50 Zwart
   • 04573211154139
   • 5798669
   5
   deal
   179.00 EUR
  • Bose Surround Speakers Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151766892.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350922.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350918.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350920.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350921.jpg
   Bose Bose Surround Speakers Wit Surround Speakers Wit Surround Speakers Wit Maak jouw surround set compleet met de Bose Surround Speakers en creëer een echt surround sound. Je plaats hiervoor de speakers boven de zithoogte in de hoeken van de woonkamer. Voor een bioscoopervaring sluit je de speakers aan op je soundbar. Verbind de speakers draadloos met je soundbar via de meegeleverde draadloze ontvangers. Je moet de speakers wel op netstroom aansluiten. Gebruik de afstandsbediening van de soundbar om de verbinding te voltooien. Wil je nog meer uit het geluid halen en... (8)
   Bose Surround Speakers Wit
   • 00017817789455
   • 000000000000250067
   • 809281-2200
   • 5411780
   3
   282.40 EUR
  • Artsound UNI20 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143774420.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052384.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133149032.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147884217.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546487.jpg
   Artsound Artsound UNI20 Zwart (per paar) UNI20 Zwart (per paar) UNI20 Zwart (per paar) Als je speakers in een kleine ruimte wilt installeren, is de Artsound UNI20 iets voor jou. Deze compacte passieve speakers beschikken over een geïntegreerde beugel. Monteer ze aan de muur of het plafond en bespaar ruimte op kastjes of planken. Als je de speakers hoog aan de muur hangt, kantel je ze naar beneden voor de beste geluidsweergave. Met luidspreker kabels sluit je de speakers aan op een receiver. Plug de kabel in de schroefconnectie en maak hem met 1 klik vast. (8)
   Artsound UNI20 Zwart (per paar)
   • 05420020104314
   • UNI20 B
   • 2337456
   • 2905
   3
   89.00 EUR
  • Pioneer S-DJ80X
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151709030.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100738984.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108824114.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107389191.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107389190.jpg
   Pioneer Pioneer S-DJ80X S-DJ80X S-DJ80X De Pioneer S-DJ80X is de grootste variant van de S-DJ X-serie. Aan boord zijn alle ingrediënten voor een krachtige dancesound: 160 Watt, 8 inch woofer, bi-amping en een verfijnde basreflex-constructie. Maak uw setup compleet! (5)
   Pioneer S-DJ80X
   • 00884938229104
   • 04988028229237
   • SDJ80X
   • S-DJ80X
   • 2485823
   4
   194.99 EUR
  • Artsound MDC501 - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133167386.jpg
   Artsound Artsound MDC501 - Wit MDC501 - Wit MDC501 - Wit (12)
   Artsound MDC501 - Wit
   • 05420020100279
   • MDC501
   2
   119.00 EUR
  • Bose Home Speaker 300 Zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151775083.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146936367.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145155735.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146481213.jpg
   Bose Bose Home Speaker 300 Zilver Home Speaker 300 Zilver Home Speaker 300 Zilver Met de Bose home speaker 300 maak je jouw Bose geluidsopstelling compleet. De kleinste variant van de Home lijn van Bose beschikt over een ingebouwde spraakassistent. Hiermee stuur je de speaker en andere Bose speakers in huis, spraakgestuurd aan. Door de spraakassistent te verbinden met je Google account stel je ook vragen over je eigen agenda, het weer, verkeer en je notities. Verbind de speaker met netstroom en plaats de speaker in de ruimte. Het verbinden met andere speakers doe je draadl... (7)
   Bose Home Speaker 300 Zilver
   • 00017817796088
   • 808429-2300
   • 6151767
   3
   197.57 EUR
  • Pioneer DM-40 Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112057977.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88121986.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133128938.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150356490.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107389319.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40 Duo Pack DM-40 Duo Pack DM-40 Duo Pack Pioneer DJ brengt met de DM-40 een compacte actieve speakerset op de markt. De beide monitoren passen makkelijk op uw desktop en kunt u dankzij de RCA- of AUX-ingang makkelijk aan laptop of controller hangen. (4)
   Pioneer DM-40 Duo Pack
   • 07426816123659
   • 04573201240606
   • DM-40
   • 3426950
   4
   deal
   143.00 EUR
  • JVC BoomBlaster RV-NB200BT-BP
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149669663.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150480350.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149927833.jpg
   JVC JVC BoomBlaster RV-NB200BT-BP BoomBlaster RV-NB200BT-BP BoomBlaster RV-NB200BT-BP Met de JVC BoomBlaster RV-NB200BT-BP maak je van elke gelegenheid een feestje. Deze accuspeaker beschikt over bluetooth, waardoor je draadloos muziek streamt van je smartphone of tablet. Ook speel je muziek af van een usb stick of cd. Je neemt de speaker eenvoudig met je mee dankzij de draaghandvatten. De ingebouwde lichteffecten geven extra sfeer voor al jouw feestgangers. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je zonder muziek komt te zitten. De accu gaat namelijk tot 10 uur mee. Geef je liev... (10)
   JVC BoomBlaster RV-NB200BT-BP
   • 04029623088826
   • 6476759
   • RVNB200BTBP
   2
   299.00 EUR
  • Bose 301 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151709538.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137700610.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113348147.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110617977.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110624629.jpg
   Bose Bose 301 Zwart (per paar) 301 Zwart (per paar) 301 Zwart (per paar) Entwickelt für ein Klangerlebnis wie bei einem Live-Konzert Eine ideale Wahl für Stereo- und Heimkino-Sound Kompakt genug, um in jedem Regal Platz zu finden Optionales Zubehör für mehr Freiheiten bei der Platzierung verfügbar Lieferumfang: Bose 301 Direct/Reflecting Lautpsrecher mit Stereo Targeting Tweeters schwarz, 2x Lautsprecher, selbstklebende Gummifüße (10)
   Bose 301 Zwart (per paar)
   • 00017817117081
   • 00017817305518
   • 294219
   • 29309
   2
   299.00 EUR
  • Archos Hello 10
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151761196.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128380198.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144549796.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146782633.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120321779.jpg
   Archos Archos Hello 10 Hello 10 Hello 10 Slimme vriend en helper: persoonlijke assistent, Smart Home bediening, entertainment Veelzijdige combinatie van spraakassistent, volwaardige tablet en luidspreker Uitgerust met een 10,1 inch HD-display en ingebouwde accu voor volledige flexibiliteit. Camera voor videogesprekken, die door een fysische diafragma kan worden gesloten 16 GB met 2 GB RAM, voor het opslaan van foto's, muziek en films (6)
   Archos Hello 10
   • 00690590037021
   • 5419639
   • 503702
   3
   174.00 EUR
  • Denon HEOS 3 HS2 Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151738017.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/57287139.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/57287144.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/57287138.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/57287137.jpg
   Denon Denon HEOS 3 HS2 Wit HEOS 3 HS2 Wit HEOS 3 HS2 Wit De Denon Heos 3 HS2 is perfect geschikt als start voor uw Denon multiroom systeem. De speaker is geschikt voor kleine tot medium grote ruimtes en biedt veel functionaliteit. Zo is de speaker uitgerust met High Res audio ondersteuning en Bluetooth. De Heos 3 Mark 2 kunt u dankzij zijn compacte behuizing plaatsen waar u maar wilt, zowel horizontaal als verticaal. (10)
   Denon HEOS 3 HS2 Wit
   • 04951035057735
   • HEOS3HS2WTE2
   • 3HS2WTE2
   • HEOS3HS2WTE2, 3HS2WTE2
   • 3412919
   2
   deal
   199.00 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151796042.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146925829.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147894711.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150349537.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Grijs Citation ONE MK2 Grijs Citation ONE MK2 Grijs Luister draadloos naar je favoriete muziek, films en series met de Citation ONE MK2 slimme speaker. Deze speaker verbind je met netstroom en vervolgens via wifi of bluetooth met je smartphone. Ook beschikt het apparaat over AirPlay 2, waardoor je hem eenvoudig met je Apple apparaten verbindt. Je bedient de speaker vanuit de Google Home app. Met de ingebouwde Google Assistent bedien je de speaker ook met spraakopdrachten. Zo zet je eenvoudig het volume hoger of lager of vraag je jouw favoriete... (10)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Grijs
   • 06925281966491
   • HKCITAONEMKIIGRYEU
   • 5692101
   2
   185.00 EUR
  • Sony SRS-XB32 Bluetooth speaker Groen
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146481039.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149478239.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143164467.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142389861.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146779098.jpg
   Sony Sony SRS-XB32 Bluetooth speaker Groen SRS-XB32 Bluetooth speaker Groen SRS-XB32 Bluetooth speaker Groen Extra Bass Sound mit Live Sound Modus & Soundeffekte mit Party Booster Nutzen Sie den Lautsprecher als Powerbank um Ihr Handy unterwegs dank USB aufzuladen Sorgen Sie mit Lichteffekten immer für die richtige Stimmung Wasserfest und staubdicht (Schutzart IP67) Bis zu 24 Stunden Akkulaufzeit: Standard Modus / Lichteffekte aus - Bis zu 14 Akkulaufzeit: Extra Bass Modus / Lichteffekte an (10)
   Sony SRS-XB32 Bluetooth speaker Groen
   • 04548736093744
   • SRSXB32G.CE7
   • 4548736093744
   • SRSXB32G
   • 6089989
   2
   107.99 EUR
  • Artsound MDC64
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146459961.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133138107.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134319937.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115758765.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546751.jpg
   Artsound Artsound MDC64 MDC64 MDC64 Een muzikaliteit goed behaaglijke en aangename warmte die paar luidsprekers mdc64, witte Artsound ontwikkeld een RMS vermogen van 50W, voor een vermogen Ponti 100W piekvermogen. (6)
   Artsound MDC64
   • 05420020100316
   • 1160691
   • MDC64
   3
   49.91 EUR
  • Google Nest Hub Charcoal
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151776000.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147942097.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148725442.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142658201.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146459793.jpg
   Google Nest Google Nest Hub Charcoal Hub Charcoal Hub Charcoal Met de Google Nest Hub Antraciet bestuur je jouw hele huis. Koppel al je smart home producten aan dit smart display en bedien ze met je stem of via het grote touchscreen. Zo schakel je smart lampen in zonder uit je stoel te komen. Drukt er iemand op je slimme deurbel, dan is die gelijk te zien op het 7 inch scherm op de Nest Hub. Het scherm van deze smart home hub toont daarnaast het weer, je agenda of een recept. Handig als je even mee wilt lezen tijdens het koken. Dankzij de spraakherkennin... (10)
   Google Nest Hub Charcoal
   • 00193575000169
   • GA00515-NL
   • 6148935
   2
   119.00 EUR
  • Marshall Acton II Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151762319.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143191101.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144715915.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137779390.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147728783.jpg
   Marshall Marshall Acton II Zwart Acton II Zwart Acton II Zwart De Marshall Acton II is een compacte bluetooth speaker in een klassiek jasje. Dankzij het compacte formaat plaats je de speaker eenvoudig in elke ruimte. De bluetooth speaker verbind je met je smartphone en bedien je vanuit de Marshall app. Zo speel je muziek af van streamingdiensten zoals Spotify en Deezer. Je bedient de muziek met maximaal 2 smartphones tegelijkertijd. Via de aux ingang verbind je ook apparaten zonder bluetooth met de speaker zoals een laptop of een mp3 speler. Gebruik de d... (9)
   Marshall Acton II Zwart
   • 07340055355254
   • 5729805
   • 155686
   • 184524
   2
   192.89 EUR
  • Artsound UNI40 Wit (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151713044.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052420.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133175425.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052409.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052408.jpg
   Artsound Artsound UNI40 Wit (per paar) UNI40 Wit (per paar) UNI40 Wit (per paar) Met de Artsound UNI40 vul je grote ruimtes probleemloos met geluid. Deze passieve speakers hebben een maximaal vermogen van 100 watt. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor grote woonkamers, maar ook voor winkels of restaurants. Met de geïntegreerde beugel monteer je de speakers tegen de muur of het plafond. Dit is handig als je geen ruimte op kasten of planken hebt. Als je de speakers hoog aan de muur hangt, kantel je ze naar beneden voor de beste verspreiding van het geluid. (5)
   Artsound UNI40 Wit (per paar)
   • 05420020104383
   • 2909
   • 5420020104383
   3
   165.00 EUR
  • Bose Portable Home Speaker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151801478.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146156674.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147406106.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148839273.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/25050938.jpg
   Bose Bose Portable Home Speaker Zwart Portable Home Speaker Zwart Portable Home Speaker Zwart Met de Bose Portable Home Speaker heb je altijd een slimme speaker bij de hand. Door de batterij en het draaghengsel neem je hem makkelijk overal mee naartoe. Deze wifi speaker verbind je ook met bluetooth via je telefoon, mocht je buiten het bereik van je wifi zijn. Daarnaast bedien je het apparaat via je stem, door middel van Google Assistant. Je hoort het geluid in elke hoek van de kamer door de 360 graden geluidsweergave. Hierdoor maakt het dus niet uit hoe hij staat. Wil je hem het liefs... (5)
   Bose Portable Home Speaker Zwart
   • 00017817801768
   • 829393-2100
   • 6430409
   3
   275.99 EUR
  • Denon Home 150 Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150502978.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151586137.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151814999.jpg
   Denon Denon Home 150 Wit Home 150 Wit Home 150 Wit KLARE HÖHEN UND KRÄFTIGE BÄSSE - Die Musik Box ist mit einem dynamischen 1-Zoll-Hochtöner und einem leistungsstarken 3,5-Zoll-Tieftöner ausgestattet für Entertainment mit bestem Sound. INTERNETRADIO UND MUSIKSTREAMING - Hören Sie Musik von Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer und weiteren Diensten bequem über WLAN, AirPlay 2 oder Bluetooth. APPLE AIRPLAY 2 ZERTIFIZIERT - Nutzen Sie AirPlay 2, um Musik kabellos über Ihren Denon Home 150 wiederzugeben oder gruppieren Sie... (5)
   Denon Home 150 Wit
   • 04951035071229
   3
   249.00 EUR
  • Denon Home 250 zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151281691.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151224206.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151281650.jpg
   Denon Denon Home 250 zwart Home 250 zwart Home 250 zwart Geniet in iedere ruimte binnen jouw huis van fantastisch draadloos geluid met de Denon Home 250. Nu heb je géén monogeluid door je kamer schalmen zoals bij de Denon Home 150, maar hoor je alles in kraakhelder stereo. Dit dankzij het dubbele aantal ingebouwde Power Amplifiers, drivers, tweeters en woofers. (5)
   Denon Home 250 zwart
   • 04951035071182
   • DENONHOME250BKE2
   3
   499.00 EUR
  • Bose Bass Module 700 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151762258.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120285628.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120285626.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137950973.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137950975.jpg
   Bose Bose Bass Module 700 Zwart Bass Module 700 Zwart Bass Module 700 Zwart Dieser kabellose, kompakte Subwoofer ist mit der Bose Soundbar700 kombinierbar für mitreißenden Klang und tiefe, kraftvolle Bässe bei Musik, Filmen und TV-Sendungen Ein leistungsstarker Treiber und ein langer Port sorgen für eine dynamische Tieftonwiedergabe, die Filme und Playlists noch atemberaubender klingen lässt Mit der QuietPort-Technologie werden Verzerrungen eliminiert für naturgetreuen Spitzenklang Die Oberseite aus hochwertigem Glas sorgt für ein elegantes Design, das sich harmonisc... (5)
   Bose Bass Module 700 Zwart
   • 00017817789547
   • 5411288
   • 809108-2100
   • 000000000000250062
   3
   589.99 EUR
  • Pioneer DM-40BT Wit Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151752096.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092134.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107393974.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107393972.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103148105.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40BT Wit Duo Pack DM-40BT Wit Duo Pack DM-40BT Wit Duo Pack De Pioneer DM-40BT is een set speakers met Bluetooth voor DJ's en beginnende producers. Via Bluetooth stream je muziek van een smartphone of tablet. Hierdoor hoef je het mobiele apparaat niet met een 3,5 mm (mini jack) aan de set te koppelen. Doordat deze set uit actieve speakers bestaat, heb je geen losse versterker of audio interface nodig. De 4 inch woofer voorziet je van de midden- en lage frequenties. Aan de voorkant van de monitors zitten gaten waardoor de bas goed ventileert en je de l... (5)
   Pioneer DM-40BT Wit Duo Pack
   • 04573201241351
   • 4772591
   • DM-40BT-W
   3
   173.99 EUR
  • Bose 201-V Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151708660.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137728433.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041201.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041200.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041202.jpg
   Bose Bose 201-V Zwart (per paar) 201-V Zwart (per paar) 201-V Zwart (per paar) Bose 201 speakers zijn veelzijdige passieve stereoluidsprekers voor kleinere ruimtes, zoals je studeerkamer of kantoor. Gebruik ze bijvoorbeeld in je thuisbioscoop, als onderdeel van je surround-set, of als speakers bij je muziekinstallatie. De Direct/Reflecting -technologie van Bose, zorgt voor een combinatie van direct en gereflecteerd geluid. De muziek komt van verschillende kanten op je af, waardoor het lijkt alsof je live bij het concert bent, of midden in de film zit. Je bent ook niet m... (8)
   Bose 201-V Zwart (per paar)
   • 00672773746500
   • 00017817305396
   • 00700315902456
   • 29297
   • 294221
   2
   269.99 EUR
  • Focal Aria 94 luidspreker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/48067131.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/48067133.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126468390.jpg
   Focal Focal Aria 94 luidspreker Zwart Aria 94 luidspreker Zwart Aria 94 luidspreker Zwart De Focal Aria 948 is een de vloerstaande speaker uit de Aria reeks met een frequentie bereik van 37-28.000 Hz voor een geweldige klank. De Focal Aria 948 is voorzien van een TNF tweeter en Flax conus, dit zorgt voor een neutraal en uitstekend geluid. De Aria 948 is een 3-weg systeem voorzien van 21cm doorsnee drivers. Dit zorgt voor een intense en gecontroleerde bass. De vloerstaande speakers staan op een onderplaat gemaakt van aluminium voor een betere stabiliteit. De zijwanden zorgen voor e... (12)
   Focal Aria 94 luidspreker Zwart
   • 03544056691326
   • 3544056691326
   1
   1499.00 EUR
  • Denon Home 350 zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151281694.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151224263.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151586141.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150502986.jpg
   Denon Denon Home 350 zwart Home 350 zwart Home 350 zwart Wil jij je audio naar een nog hoger niveau en bioscoopgeluid door je speakers horen, dan is de Denon Home 350. Nu heb je géén monogeluid door je kamer schalmen zoals bij de Denon Home 150, maar hoor je alles in kraakhelder stereo. Dit dankzij het driedubbele aantal ingebouwde Power Amplifiers, drivers, tweeters en woofers. (3)
   Denon Home 350 zwart
   • 04951035071205
   • DENONHOME350BKE2
   4
   699.00 EUR
  • Marshall Acton II Voice
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151775147.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146909723.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144715919.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128905252.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146909714.jpg
   Marshall Marshall Acton II Voice Acton II Voice Acton II Voice Revolutionair geluid met ALEXA bestuurbaar. Multi-Room functie maakt het mogelijk om geleidelijk het geluidssysteem uit te breiden. Spraakbediening. Analaoge regelaar Intelligente (langeafstandsveld) spraakherkenning. (3)
   Marshall Acton II Voice
   • 07340055359603
   • 07340055355575
   • 6245855
   • 7340055355575
   • 186.813
   • 7340055359603
   4
   228.00 EUR
  • Audio Pro Link 1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133149362.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96058110.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96058109.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96058108.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96058111.jpg
   Audio Pro Audio Pro Link 1 Link 1 Link 1 (8)
   Audio Pro Link 1
   • 07330117146999
   • 00158472
   • LINK1GY
   2
   99.99 EUR
  • Trust Gemi luidspreker 6 W Zwart Bedraad
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126269840.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126269843.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126269846.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147405975.jpg
   Trust Trust Gemi luidspreker 6 W Zwart Bedraad Gemi luidspreker 6 W Zwart Bedraad Gemi luidspreker 6 W Zwart Bedraad 12 Watt piekvermogen (6 Watt RMS) LED-verlichting met automatische kleurcyclus Werkt met elke pc of laptop Eenvoudige, gemakkelijk toegankelijke volumeregeling aan de voorzijde Werkt via USB geen wandcontactdoos nodig. (7)
   Trust Gemi luidspreker 6 W Zwart Bedraad
   • 08713439229486
   • 22948
   2
   20.48 EUR
  2 19
  • teamvergelijk@vergelijk.be