x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  luidspreker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  luidspreker kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • Draagbare speaker Draagbare speakers neemt u gemakkelijk mee om uw telefoon of laptop op aan te sluiten.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor uw interieur.
  • Bose Companion 2 Series III Zwart luidspreker
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/1/bose-companion-2-series-iii-24829211.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/2/bose-companion-2-series-iii-24829212.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/3/bose-companion-2-series-iii-24829213.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/4/bose-companion-2-series-iii-24829214.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/1/bose-companion-2-series-iii-24829211.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzEvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjExLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/2/bose-companion-2-series-iii-24829212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzIvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjEyLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/3/bose-companion-2-series-iii-24829213.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzMvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjEzLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/4/bose-companion-2-series-iii-24829214.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzQvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjE0LmpwZw==
   Bose Companion 2 Series III Zwart luidspreker (151)
   8.25 (1)
   Bose Companion 2 Series III Zwart luidspreker
   Geweldig en eigenlijk onmogelijk voor de prijs
   Fantastisch geluid met aanpassing audiokabel. Goedkoop. Fraai design.
   10.0
   0 10
   • Mooi zuiver geluid
   • Zonder te veel bassen
   • Computerkabel te kort
   • Maar 1mtr. Koop een goede
   • audiokabel nog beter geluid
  • KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/6/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442276.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/7/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442277.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/6/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442276.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83LzYva3JrLXJwNS1nMy1yb2tpdC1hY3RpdmUtc3R1ZGlvLW1vbml0b3ItMjM0NDIyNzYuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/7/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83Lzcva3JrLXJwNS1nMy1yb2tpdC1hY3RpdmUtc3R1ZGlvLW1vbml0b3ItMjM0NDIyNzcuanBn
   KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor (4)
   7.75 (1)
   KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor
   De actieve studiomonitoren voor de liefhebber!
   Deze KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitoren geven het geluid zoals het bedoeld is. Aangesloten op mijn platenspeler met een megnpaneel er tussen heb ik thuis een leuke set-up. De speakers geven zuiver en gebalanceerd geluid ongeacht het volume. Het volume van de speakers kan hard genoeg voor een huisfeestje! Deze speakers zijn kwalitatief, dat voel je en dat zie je. Door de kenmerkend gele KRK woofer zit er een sterke bass in maar deze is niet overheersend. De studiomonitoren voor plezier, of de beginnende producer. Let wel op dat je ze goed monteert op een standaard of op schuim zet anders kan het goed door trillen.
   9.0
   0 10
  Luidsprekers 8.0 (6)
  0 - 48
  • Bose Companion 2 Series III Zwart luidspreker
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/1/bose-companion-2-series-iii-24829211.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/2/bose-companion-2-series-iii-24829212.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/3/bose-companion-2-series-iii-24829213.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/4/bose-companion-2-series-iii-24829214.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/1/bose-companion-2-series-iii-24829211.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzEvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjExLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/2/bose-companion-2-series-iii-24829212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzIvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjEyLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/3/bose-companion-2-series-iii-24829213.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzMvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjEzLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/4/bose-companion-2-series-iii-24829214.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzQvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjE0LmpwZw==
   Bose Companion 2 Series III Zwart luidspreker (151)
   8.25 (1)
   Bose Companion 2 Series III Zwart luidspreker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Harman-Kardon HTFS 2BQ Zwart luidspreker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/2/harman-kardon-htfs-2bq-20016012.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/3/6/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-85087036.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/1/2/harman-kardon-htfs-2bq-20016012.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC8xLzIvaGFybWFuLWthcmRvbi1odGZzLTJicS0yMDAxNjAxMi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/3/6/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-85087036.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC8zLzYvaGFybWFuLWthcmRvbi1odGZzLTJicS1ibGFjay1sb3Vkc3BlYWtlci04NTA4NzAzNi5qcGc=
   Harman-Kardon HTFS 2BQ Zwart luidspreker (53)
   Harman-Kardon HTFS 2BQ Zwart luidspreker
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   113, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   113, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • Dali Zensor 5 walnoot
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/8/dali-zensor-5-20354398.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/9/8/dali-zensor-5-20354398.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy85LzgvZGFsaS16ZW5zb3ItNS0yMDM1NDM5OC5qcGc=
   Dali Zensor 5 walnoot (34)
   Dali Zensor 5 walnoot
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Pioneer S-DJ50X-W Wit luidspreker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/7/8/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23583178.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/7/9/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23583179.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/4/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23612174.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/2/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23613102.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/7/8/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23583178.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS83LzgvcGlvbmVlci1zLWRqNTB4LXctbG91ZHNwZWFrZXItMjM1ODMxNzguanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/7/9/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23583179.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS83LzkvcGlvbmVlci1zLWRqNTB4LXctbG91ZHNwZWFrZXItMjM1ODMxNzkuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/4/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23612174.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzQvcGlvbmVlci1zLWRqNTB4LXctbG91ZHNwZWFrZXItMjM2MTIxNzQuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/2/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23613102.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS8wLzIvcGlvbmVlci1zLWRqNTB4LXctbG91ZHNwZWFrZXItMjM2MTMxMDIuanBn
   Pioneer S-DJ50X-W Wit luidspreker (10)
   Pioneer S-DJ50X-W Wit luidspreker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Sonos PLAY: 1 Zilver, Wit luidspreker
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/1/8/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-47953618.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/1/9/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-47953619.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/0/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-47953620.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/1/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-47953621.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/2/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-47953622.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/3/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-47953623.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/9/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-55945879.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/8/0/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-55945880.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/5/9/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876959.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/0/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876960.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/1/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876961.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/2/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876962.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/3/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876963.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/4/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876964.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/5/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876965.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/1/8/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-47953618.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8xLzgvc29ub3MtcGxheTEteC0yLXdpdC1zdGFydGVycGFjay00Nzk1MzYxOC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/1/9/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-47953619.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8xLzkvc29ub3MtcGxheTEteC0yLXdpdC1zdGFydGVycGFjay00Nzk1MzYxOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/0/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-47953620.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzAvc29ub3MtcGxheTEteC0yLXdpdC1zdGFydGVycGFjay00Nzk1MzYyMC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/1/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-47953621.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzEvc29ub3MtcGxheTEteC0yLXdpdC1zdGFydGVycGFjay00Nzk1MzYyMS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/2/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-47953622.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzIvc29ub3MtcGxheTEteC0yLXdpdC1zdGFydGVycGFjay00Nzk1MzYyMi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/3/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-47953623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzMvc29ub3MtcGxheTEteC0yLXdpdC1zdGFydGVycGFjay00Nzk1MzYyMy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/9/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-55945879.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83Lzkvc29ub3MtcGxheTEteC0yLXdpdC1zdGFydGVycGFjay01NTk0NTg3OS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/8/0/sonos-play1-x-2-wit-starterpack-55945880.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC84LzAvc29ub3MtcGxheTEteC0yLXdpdC1zdGFydGVycGFjay01NTk0NTg4MC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/5/9/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876959.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS81Lzkvc29ub3MtcGxheS0xLXNpbHZlci13aGl0ZS1sb3Vkc3BlYWtlci04Mjg3Njk1OS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/0/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876960.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzAvc29ub3MtcGxheS0xLXNpbHZlci13aGl0ZS1sb3Vkc3BlYWtlci04Mjg3Njk2MC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/1/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzEvc29ub3MtcGxheS0xLXNpbHZlci13aGl0ZS1sb3Vkc3BlYWtlci04Mjg3Njk2MS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/2/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876962.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzIvc29ub3MtcGxheS0xLXNpbHZlci13aGl0ZS1sb3Vkc3BlYWtlci04Mjg3Njk2Mi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/3/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876963.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzMvc29ub3MtcGxheS0xLXNpbHZlci13aGl0ZS1sb3Vkc3BlYWtlci04Mjg3Njk2My5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/4/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876964.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzQvc29ub3MtcGxheS0xLXNpbHZlci13aGl0ZS1sb3Vkc3BlYWtlci04Mjg3Njk2NC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/5/sonos-play-1-silver-white-loudspeaker-82876965.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzUvc29ub3MtcGxheS0xLXNpbHZlci13aGl0ZS1sb3Vkc3BlYWtlci04Mjg3Njk2NS5qcGc=
   Sonos PLAY: 1 Zilver, Wit luidspreker (13)
   Sonos PLAY: 1 Zilver, Wit luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   215, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   215, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • B&W 683 S2 BK luidspreker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/0/bowers-wilkins-683-s2-black-23527680.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/9/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150889.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/0/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150890.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/0/bowers-wilkins-683-s2-black-23527680.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi84LzAvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtNjgzLXMyLWJsYWNrLTIzNTI3NjgwLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/9/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150889.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC84LzkvYi13LTY4My1zMi1iay1sb3Vkc3BlYWtlci0yOTE1MDg4OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/0/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150890.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC85LzAvYi13LTY4My1zMi1iay1sb3Vkc3BlYWtlci0yOTE1MDg5MC5qcGc=
   B&W 683 S2 BK luidspreker (19)
   B&W 683 S2 BK luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • KEF LS50 100W Zwart luidspreker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/3/4/kef-ls50-19342234.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/9/kef-ls50-19342599.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/6/kef-ls50-19590106.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/4/kef-ls50-21395254.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/5/kef-ls50-21395255.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/6/kef-ls50-21395256.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/7/kef-ls50-21395257.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/8/kef-ls50-21395258.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/9/kef-ls50-21395259.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/0/kef-ls50-21395260.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/8/0/kef-ls50-loudspeaker-55156280.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/3/4/kef-ls50-19342234.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi8zLzQva2VmLWxzNTAtMTkzNDIyMzQuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/9/9/kef-ls50-19342599.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS85Lzkva2VmLWxzNTAtMTkzNDI1OTkuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/6/kef-ls50-19590106.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzYva2VmLWxzNTAtMTk1OTAxMDYuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/4/kef-ls50-21395254.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzQva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNTQuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/5/kef-ls50-21395255.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzUva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNTUuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/6/kef-ls50-21395256.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81LzYva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNTYuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/7/kef-ls50-21395257.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81Lzcva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNTcuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/8/kef-ls50-21395258.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81Lzgva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNTguanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/5/9/kef-ls50-21395259.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi81Lzkva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNTkuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/6/0/kef-ls50-21395260.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi82LzAva2VmLWxzNTAtMjEzOTUyNjAuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/8/0/kef-ls50-loudspeaker-55156280.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi84LzAva2VmLWxzNTAtbG91ZHNwZWFrZXItNTUxNTYyODAuanBn
   KEF LS50 100W Zwart luidspreker (11)
   KEF LS50 100W Zwart luidspreker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1198, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1198, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Sony SRS-ZR5 Zwart
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/3/sony-srs-zr5-black-55176573.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/4/sony-srs-zr5-black-55176574.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/5/sony-srs-zr5-black-55176575.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/3/sony-srs-zr5-black-55176573.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS83LzMvc29ueS1zcnMtenI1LWJsYWNrLTU1MTc2NTczLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/4/sony-srs-zr5-black-55176574.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS83LzQvc29ueS1zcnMtenI1LWJsYWNrLTU1MTc2NTc0LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/5/sony-srs-zr5-black-55176575.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS83LzUvc29ueS1zcnMtenI1LWJsYWNrLTU1MTc2NTc1LmpwZw==
   Sony SRS-ZR5 Zwart (10)
   Sony SRS-ZR5 Zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   160.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   160.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Dali Spektor 6 150W Zwart
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/5/5/dali-spektor-6-150w-black-74513955.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/5/5/dali-spektor-6-150w-black-74513955.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS81LzUvZGFsaS1zcGVrdG9yLTYtMTUwdy1ibGFjay03NDUxMzk1NS5qcGc=
   Dali Spektor 6 150W Zwart (12)
   Dali Spektor 6 150W Zwart
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Sony SRS-ZR7 Zwart luidspreker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/1/sony-srs-zr7-black-55176561.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/2/sony-srs-zr7-black-55176562.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/3/sony-srs-zr7-black-55176563.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/4/sony-srs-zr7-black-55176564.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/1/sony-srs-zr7-black-55176561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS82LzEvc29ueS1zcnMtenI3LWJsYWNrLTU1MTc2NTYxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/2/sony-srs-zr7-black-55176562.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS82LzIvc29ueS1zcnMtenI3LWJsYWNrLTU1MTc2NTYyLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/3/sony-srs-zr7-black-55176563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS82LzMvc29ueS1zcnMtenI3LWJsYWNrLTU1MTc2NTYzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/6/4/sony-srs-zr7-black-55176564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS82LzQvc29ueS1zcnMtenI3LWJsYWNrLTU1MTc2NTY0LmpwZw==
   Sony SRS-ZR7 Zwart luidspreker (4)
   Sony SRS-ZR7 Zwart luidspreker
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   259.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   259.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Genelec 7070A Active Subwoofer
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/4/6/genelec-7070a-active-subwoofer-25208546.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/4/6/genelec-7070a-active-subwoofer-25208546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS80LzYvZ2VuZWxlYy03MDcwYS1hY3RpdmUtc3Vid29vZmVyLTI1MjA4NTQ2LmpwZw==
   Genelec 7070A Active Subwoofer (9)
   Genelec 7070A Active Subwoofer
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   16.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   16.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Sony SRS-XB30 Rood
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/4/sony-enceinte-portable-led-srs-xb30-rouge-srsxb30r-eu8--78197684.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03NDY3MjIzNC9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/0/2/sony-enceinte-portable-led-srs-xb30-rouge-srsxb30r-eu8--78378802.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/9/0/sony-enceinte-portable-led-srs-xb30-rouge-srsxb30r-eu8--83487290.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/4/sony-enceinte-portable-led-srs-xb30-rouge-srsxb30r-eu8--78197684.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03NDY3MjIzNC9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/0/2/sony-enceinte-portable-led-srs-xb30-rouge-srsxb30r-eu8--78378802.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8wLzIvc29ueS1lbmNlaW50ZS1wb3J0YWJsZS1sZWQtc3JzLXhiMzAtcm91Z2Utc3JzeGIzMHItZXU4LS03ODM3ODgwMi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/9/0/sony-enceinte-portable-led-srs-xb30-rouge-srsxb30r-eu8--83487290.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi85LzAvc29ueS1lbmNlaW50ZS1wb3J0YWJsZS1sZWQtc3JzLXhiMzAtcm91Z2Utc3JzeGIzMHItZXU4LS04MzQ4NzI5MC5qcGc=
   Sony SRS-XB30 Rood (6)
   Sony SRS-XB30 Rood
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Canton Vento 890 DC zwart
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/2/9/canton-vento-890-dc-black--19443929.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/0/8/canton-vento-890-dc-black--19449808.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/1/canton-vento-890-dc-black--19449861.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/5/6/canton-vento-890-dc-black--20827856.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/2/9/canton-vento-890-dc-black--19443929.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8yLzkvY2FudG9uLXZlbnRvLTg5MC1kYy1ibGFjay0tMTk0NDM5MjkuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/0/8/canton-vento-890-dc-black--19449808.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8wLzgvY2FudG9uLXZlbnRvLTg5MC1kYy1ibGFjay0tMTk0NDk4MDguanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/1/canton-vento-890-dc-black--19449861.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82LzEvY2FudG9uLXZlbnRvLTg5MC1kYy1ibGFjay0tMTk0NDk4NjEuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/5/6/canton-vento-890-dc-black--20827856.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC81LzYvY2FudG9uLXZlbnRvLTg5MC1kYy1ibGFjay0tMjA4Mjc4NTYuanBn
   Canton Vento 890 DC zwart (8)
   Canton Vento 890 DC zwart
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   929, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   929, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
   good_buy
  • B&W HTM62 120W Zwart luidspreker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/6/b-w-htm62-33312166.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/2/3/b-w-htm62-33970023.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/4/b-w-htm62-51334474.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/b-w-htm62-51334475.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/6/b-w-htm62-33312166.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzYvYi13LWh0bTYyLTMzMzEyMTY2LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/2/3/b-w-htm62-33970023.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8yLzMvYi13LWh0bTYyLTMzOTcwMDIzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/4/b-w-htm62-51334474.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC83LzQvYi13LWh0bTYyLTUxMzM0NDc0LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/7/5/b-w-htm62-51334475.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC83LzUvYi13LWh0bTYyLTUxMzM0NDc1LmpwZw==
   B&W HTM62 120W Zwart luidspreker (5)
   B&W HTM62 120W Zwart luidspreker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Audio Pro Addon T3 Oranje luidspreker
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/7/7/audio-pro-addon-t3-36699677.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/1/1/audio-pro-addon-t3-47535411.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/4/2/audio-pro-addon-t3-48308342.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/4/3/audio-pro-addon-t3-48308343.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/4/4/audio-pro-addon-t3-48308344.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/7/7/audio-pro-addon-t3-36699677.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi83LzcvYXVkaW8tcHJvLWFkZG9uLXQzLTM2Njk5Njc3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/1/1/audio-pro-addon-t3-47535411.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8xLzEvYXVkaW8tcHJvLWFkZG9uLXQzLTQ3NTM1NDExLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/4/2/audio-pro-addon-t3-48308342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy80LzIvYXVkaW8tcHJvLWFkZG9uLXQzLTQ4MzA4MzQyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/4/3/audio-pro-addon-t3-48308343.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy80LzMvYXVkaW8tcHJvLWFkZG9uLXQzLTQ4MzA4MzQzLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/4/4/audio-pro-addon-t3-48308344.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy80LzQvYXVkaW8tcHJvLWFkZG9uLXQzLTQ4MzA4MzQ0LmpwZw==
   Audio Pro Addon T3 Oranje luidspreker (5)
   Audio Pro Addon T3 Oranje luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   213.51, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   213.51, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Behringer Eurolive B110D Actieve PA speaker 10 inch 1 stuks
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/3/6/behringer-enceintes-actives-behringer-b110d-caissons-de-basses-actifs-60386636.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/2/9/behringer-enceintes-actives-behringer-b110d-caissons-de-basses-actifs-86122529.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/3/6/behringer-enceintes-actives-behringer-b110d-caissons-de-basses-actifs-60386636.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8zLzYvYmVocmluZ2VyLWVuY2VpbnRlcy1hY3RpdmVzLWJlaHJpbmdlci1iMTEwZC1jYWlzc29ucy1kZS1iYXNzZXMtYWN0aWZzLTYwMzg2NjM2LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/2/9/behringer-enceintes-actives-behringer-b110d-caissons-de-basses-actifs-86122529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8yLzkvYmVocmluZ2VyLWVuY2VpbnRlcy1hY3RpdmVzLWJlaHJpbmdlci1iMTEwZC1jYWlzc29ucy1kZS1iYXNzZXMtYWN0aWZzLTg2MTIyNTI5LmpwZw==
   Behringer Eurolive B110D Actieve PA speaker 10 inch 1 stuks (7)
   Behringer Eurolive B110D Actieve PA speaker 10 inch 1 stuks
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   211, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   211, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Sonos Play:1 DUO Zwart luidspreker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/2/6/sonos-play-1-duo-black-33590526.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/3/0/sonos-play-1-duo-black-33590530.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/5/sonos-play-1-duo-black-71492485.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/6/sonos-play-1-duo-black-71492486.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/7/sonos-play-1-duo-black-71492487.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/8/sonos-play-1-duo-black-71492488.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/9/sonos-play-1-duo-black-71492489.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/2/6/sonos-play-1-duo-black-33590526.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzYvc29ub3MtcGxheS0xLWR1by1ibGFjay0zMzU5MDUyNi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/3/0/sonos-play-1-duo-black-33590530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8zLzAvc29ub3MtcGxheS0xLWR1by1ibGFjay0zMzU5MDUzMC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/5/sonos-play-1-duo-black-71492485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC84LzUvc29ub3MtcGxheS0xLWR1by1ibGFjay03MTQ5MjQ4NS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/6/sonos-play-1-duo-black-71492486.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC84LzYvc29ub3MtcGxheS0xLWR1by1ibGFjay03MTQ5MjQ4Ni5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/7/sonos-play-1-duo-black-71492487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC84Lzcvc29ub3MtcGxheS0xLWR1by1ibGFjay03MTQ5MjQ4Ny5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/8/sonos-play-1-duo-black-71492488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC84Lzgvc29ub3MtcGxheS0xLWR1by1ibGFjay03MTQ5MjQ4OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/8/9/sonos-play-1-duo-black-71492489.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC84Lzkvc29ub3MtcGxheS0xLWR1by1ibGFjay03MTQ5MjQ4OS5qcGc=
   Sonos Play:1 DUO Zwart luidspreker (7)
   Sonos Play:1 DUO Zwart luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Bose F1 Model 812 1000W Zwart luidspreker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/5/7/bose-f1-model-812-38373657.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/6/bose-f1-model-812-41696656.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/4/7/bose-f1-model-812-45264847.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/5/7/bose-f1-model-812-38373657.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi81LzcvYm9zZS1mMS1tb2RlbC04MTItMzgzNzM2NTcuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/6/bose-f1-model-812-41696656.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzYvYm9zZS1mMS1tb2RlbC04MTItNDE2OTY2NTYuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/4/7/bose-f1-model-812-45264847.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC80LzcvYm9zZS1mMS1tb2RlbC04MTItNDUyNjQ4NDcuanBn
   Bose F1 Model 812 1000W Zwart luidspreker (7)
   Bose F1 Model 812 1000W Zwart luidspreker
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • ONECONCEPT BSX-238A PA luidsprekers USB microSD AUX MIC 1400W zwart
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/4/oneconcept-bsx-238a-46174534.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/5/oneconcept-bsx-238a-46174535.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/6/oneconcept-bsx-238a-46174536.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/7/oneconcept-bsx-238a-46174537.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/8/oneconcept-bsx-238a-46174538.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/4/oneconcept-bsx-238a-46174534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzQvb25lY29uY2VwdC1ic3gtMjM4YS00NjE3NDUzNC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/5/oneconcept-bsx-238a-46174535.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzUvb25lY29uY2VwdC1ic3gtMjM4YS00NjE3NDUzNS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/6/oneconcept-bsx-238a-46174536.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzYvb25lY29uY2VwdC1ic3gtMjM4YS00NjE3NDUzNi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/7/oneconcept-bsx-238a-46174537.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzcvb25lY29uY2VwdC1ic3gtMjM4YS00NjE3NDUzNy5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/3/8/oneconcept-bsx-238a-46174538.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8zLzgvb25lY29uY2VwdC1ic3gtMjM4YS00NjE3NDUzOC5qcGc=
   ONECONCEPT BSX-238A PA luidsprekers USB microSD AUX MIC 1400W zwart (7)
   ONECONCEPT BSX-238A PA luidsprekers USB microSD AUX MIC 1400W zwart
   Electronic-star.be Electronic-star.be
   124.99, 1w (offer_sdt_1_week)
   Electronic-star.be Electronic-star.be
   124.99, 1w (offer_sdt_1_week)
   1
   good_buy
  • Logitech LGT-Z130
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/logitech-z130-16733424.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/3/2/logitech-z130-16742132.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/1/6/logitech-z130-20759916.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/6/logitech-z130-24562426.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/5/logitech-lgt-z130-30283195.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/6/logitech-lgt-z130-30283196.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/7/logitech-lgt-z130-30283197.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/8/logitech-lgt-z130-30283198.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/3/logitech-lgt-z130-41878063.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/4/logitech-lgt-z130-41878064.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/6/logitech-lgt-z130-41878066.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/7/logitech-lgt-z130-41878067.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/8/logitech-lgt-z130-63515608.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/9/logitech-lgt-z130-63515609.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/logitech-lgt-z130-63515610.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/logitech-lgt-z130-63515611.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/logitech-z130-16733424.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzQvbG9naXRlY2gtejEzMC0xNjczMzQyNC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/3/2/logitech-z130-16742132.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8zLzIvbG9naXRlY2gtejEzMC0xNjc0MjEzMi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/1/6/logitech-z130-20759916.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8xLzYvbG9naXRlY2gtejEzMC0yMDc1OTkxNi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/6/logitech-z130-24562426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8yLzYvbG9naXRlY2gtejEzMC0yNDU2MjQyNi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/5/logitech-lgt-z130-30283195.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzUvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtMzAyODMxOTUuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/6/logitech-lgt-z130-30283196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzYvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtMzAyODMxOTYuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/7/logitech-lgt-z130-30283197.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzcvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtMzAyODMxOTcuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/8/logitech-lgt-z130-30283198.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzgvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtMzAyODMxOTguanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/3/logitech-lgt-z130-41878063.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzMvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNDE4NzgwNjMuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/4/logitech-lgt-z130-41878064.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzQvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNDE4NzgwNjQuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/6/logitech-lgt-z130-41878066.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzYvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNDE4NzgwNjYuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/7/logitech-lgt-z130-41878067.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzcvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNDE4NzgwNjcuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/8/logitech-lgt-z130-63515608.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzgvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNjM1MTU2MDguanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/9/logitech-lgt-z130-63515609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzkvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNjM1MTU2MDkuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/logitech-lgt-z130-63515610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzAvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNjM1MTU2MTAuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/logitech-lgt-z130-63515611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzEvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNjM1MTU2MTEuanBn
   Logitech LGT-Z130 (4)
   Logitech LGT-Z130
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   30.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   30.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless 150W Zwart luidspreker
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/9/2/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-150w-black-44931492.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/1/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-150w-black-45107661.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/2/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190752.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/3/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190753.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/4/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190754.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/5/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190755.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/6/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190756.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/7/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190757.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/8/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190758.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/9/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190759.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/0/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190760.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/1/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190761.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/2/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190762.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/9/2/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-150w-black-44931492.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC85LzIvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtMTUwdy1ibGFjay00NDkzMTQ5Mi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/1/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-150w-black-45107661.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi82LzEvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtMTUwdy1ibGFjay00NTEwNzY2MS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/2/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190752.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzIvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtNDYxOTA3NTIuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/3/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190753.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzMvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtNDYxOTA3NTMuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/4/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190754.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzQvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtNDYxOTA3NTQuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/5/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190755.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzUvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtNDYxOTA3NTUuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/6/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzYvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtNDYxOTA3NTYuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/7/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190757.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzcvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtNDYxOTA3NTcuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/8/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzgvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtNDYxOTA3NTguanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/9/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190759.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzkvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtNDYxOTA3NTkuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/0/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy82LzAvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtNDYxOTA3NjAuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/1/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190761.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy82LzEvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtNDYxOTA3NjEuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/2/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-46190762.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy82LzIvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtemVwcGVsaW4td2lyZWxlc3MtNDYxOTA3NjIuanBn
   Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless 150W Zwart luidspreker (4)
   Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless 150W Zwart luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Marshall Stanmore 80W Crème luidspreker
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/4/marshall-stanmore-creme-30766594.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/5/marshall-stanmore-creme-30766595.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/2/marshall-stanmore-creme-34025112.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/marshall-stanmore-creme-34025113.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/4/marshall-stanmore-creme-34025114.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/5/marshall-stanmore-creme-34025115.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/6/marshall-stanmore-creme-34025116.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/4/marshall-stanmore-creme-30766594.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzQvbWFyc2hhbGwtc3Rhbm1vcmUtY3JlbWUtMzA3NjY1OTQuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/5/marshall-stanmore-creme-30766595.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzUvbWFyc2hhbGwtc3Rhbm1vcmUtY3JlbWUtMzA3NjY1OTUuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/2/marshall-stanmore-creme-34025112.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzIvbWFyc2hhbGwtc3Rhbm1vcmUtY3JlbWUtMzQwMjUxMTIuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/marshall-stanmore-creme-34025113.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzMvbWFyc2hhbGwtc3Rhbm1vcmUtY3JlbWUtMzQwMjUxMTMuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/4/marshall-stanmore-creme-34025114.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzQvbWFyc2hhbGwtc3Rhbm1vcmUtY3JlbWUtMzQwMjUxMTQuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/5/marshall-stanmore-creme-34025115.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzUvbWFyc2hhbGwtc3Rhbm1vcmUtY3JlbWUtMzQwMjUxMTUuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/6/marshall-stanmore-creme-34025116.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzYvbWFyc2hhbGwtc3Rhbm1vcmUtY3JlbWUtMzQwMjUxMTYuanBn
   Marshall Stanmore 80W Crème luidspreker (4)
   Marshall Stanmore 80W Crème luidspreker
   Fonq.be Fonq.be
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   315, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fonq.be Fonq.be
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   315, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Mackie SRM 450 V3 actieve 2-weg luidspreker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/1/8/mackie-srm450-36322518.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/6/mackie-srm450-46991466.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/7/mackie-srm450-46991467.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/8/mackie-srm450-46991468.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/9/mackie-srm450-46991469.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/7/0/mackie-srm450-46991470.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/7/1/mackie-srm450-46991471.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/7/2/mackie-srm450-46991472.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/7/3/mackie-srm450-46991473.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/1/8/mackie-srm450-36322518.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS8xLzgvbWFja2llLXNybTQ1MC0zNjMyMjUxOC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/6/mackie-srm450-46991466.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC82LzYvbWFja2llLXNybTQ1MC00Njk5MTQ2Ni5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/7/mackie-srm450-46991467.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC82LzcvbWFja2llLXNybTQ1MC00Njk5MTQ2Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/8/mackie-srm450-46991468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC82LzgvbWFja2llLXNybTQ1MC00Njk5MTQ2OC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/9/mackie-srm450-46991469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC82LzkvbWFja2llLXNybTQ1MC00Njk5MTQ2OS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/7/0/mackie-srm450-46991470.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzAvbWFja2llLXNybTQ1MC00Njk5MTQ3MC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/7/1/mackie-srm450-46991471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzEvbWFja2llLXNybTQ1MC00Njk5MTQ3MS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/7/2/mackie-srm450-46991472.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzIvbWFja2llLXNybTQ1MC00Njk5MTQ3Mi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/7/3/mackie-srm450-46991473.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzMvbWFja2llLXNybTQ1MC00Njk5MTQ3My5qcGc=
   Mackie SRM 450 V3 actieve 2-weg luidspreker (4)
   Mackie SRM 450 V3 actieve 2-weg luidspreker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Auna Line 501 FS WN 140W Walnoot luidspreker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/0/9/auna-line-501-fs-wn-42144509.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/4/auna-line-501-fs-wn-45604544.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/5/auna-line-501-fs-wn-45604545.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/6/auna-line-501-fs-wn-45604546.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/7/auna-line-501-fs-wn-45604547.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/8/auna-line-501-fs-wn-45604548.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/9/auna-line-501-fs-wn-45604549.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/5/0/auna-line-501-fs-wn-45604550.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/0/9/auna-line-501-fs-wn-42144509.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8wLzkvYXVuYS1saW5lLTUwMS1mcy13bi00MjE0NDUwOS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/4/auna-line-501-fs-wn-45604544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzQvYXVuYS1saW5lLTUwMS1mcy13bi00NTYwNDU0NC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/5/auna-line-501-fs-wn-45604545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzUvYXVuYS1saW5lLTUwMS1mcy13bi00NTYwNDU0NS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/6/auna-line-501-fs-wn-45604546.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzYvYXVuYS1saW5lLTUwMS1mcy13bi00NTYwNDU0Ni5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/7/auna-line-501-fs-wn-45604547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzcvYXVuYS1saW5lLTUwMS1mcy13bi00NTYwNDU0Ny5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/8/auna-line-501-fs-wn-45604548.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzgvYXVuYS1saW5lLTUwMS1mcy13bi00NTYwNDU0OC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/4/9/auna-line-501-fs-wn-45604549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS80LzkvYXVuYS1saW5lLTUwMS1mcy13bi00NTYwNDU0OS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/5/0/auna-line-501-fs-wn-45604550.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS81LzAvYXVuYS1saW5lLTUwMS1mcy13bi00NTYwNDU1MC5qcGc=
   Auna Line 501 FS WN 140W Walnoot luidspreker (6)
   Auna Line 501 FS WN 140W Walnoot luidspreker
   Electronic-star.be Electronic-star.be
   219.99, 1w (offer_sdt_1_week)
   Electronic-star.be Electronic-star.be
   219.99, 1w (offer_sdt_1_week)
   1
  • Bose Computer MusicMonitor Zilver luidspreker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/2/2/bose-musicmonitor-62129622.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/2/3/bose-musicmonitor-62129623.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/bose-musicmonitor-silver-loudspeaker-78453428.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/bose-musicmonitor-silver-loudspeaker-78453430.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/bose-musicmonitor-silver-loudspeaker-78453431.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/4/bose-musicmonitor-silver-loudspeaker-78453434.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/5/bose-musicmonitor-silver-loudspeaker-78453435.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/7/bose-musicmonitor-silver-loudspeaker-78453437.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/2/2/bose-musicmonitor-62129622.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzIvYm9zZS1tdXNpY21vbml0b3ItNjIxMjk2MjIuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/2/3/bose-musicmonitor-62129623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzMvYm9zZS1tdXNpY21vbml0b3ItNjIxMjk2MjMuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/8/bose-musicmonitor-silver-loudspeaker-78453428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzgvYm9zZS1tdXNpY21vbml0b3Itc2lsdmVyLWxvdWRzcGVha2VyLTc4NDUzNDI4LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/0/bose-musicmonitor-silver-loudspeaker-78453430.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzAvYm9zZS1tdXNpY21vbml0b3Itc2lsdmVyLWxvdWRzcGVha2VyLTc4NDUzNDMwLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/1/bose-musicmonitor-silver-loudspeaker-78453431.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzEvYm9zZS1tdXNpY21vbml0b3Itc2lsdmVyLWxvdWRzcGVha2VyLTc4NDUzNDMxLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/4/bose-musicmonitor-silver-loudspeaker-78453434.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzQvYm9zZS1tdXNpY21vbml0b3Itc2lsdmVyLWxvdWRzcGVha2VyLTc4NDUzNDM0LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/5/bose-musicmonitor-silver-loudspeaker-78453435.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzUvYm9zZS1tdXNpY21vbml0b3Itc2lsdmVyLWxvdWRzcGVha2VyLTc4NDUzNDM1LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/7/bose-musicmonitor-silver-loudspeaker-78453437.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzcvYm9zZS1tdXNpY21vbml0b3Itc2lsdmVyLWxvdWRzcGVha2VyLTc4NDUzNDM3LmpwZw==
   Bose Computer MusicMonitor Zilver luidspreker (6)
   Bose Computer MusicMonitor Zilver luidspreker
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Canton Plus GXL.3 60W Wit luidspreker
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/6/1/canton-plus-gxl-3-21193561.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/6/1/canton-plus-gxl-3-21193561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS82LzEvY2FudG9uLXBsdXMtZ3hsLTMtMjExOTM1NjEuanBn
   Canton Plus GXL.3 60W Wit luidspreker (5)
   Canton Plus GXL.3 60W Wit luidspreker
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   203, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   203, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
  • Canton Plus GXL.3 60W Zwart luidspreker
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/6/0/canton-plus-gxl-3-21193560.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/6/0/canton-plus-gxl-3-21193560.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS82LzAvY2FudG9uLXBsdXMtZ3hsLTMtMjExOTM1NjAuanBn
   Canton Plus GXL.3 60W Zwart luidspreker (5)
   Canton Plus GXL.3 60W Zwart luidspreker
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   203, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   203, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
  • Creative Labs GigaWorks T40 Series II 32W Zwart luidspreker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/3/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-5008863.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/0/0/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-20629400.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/2/9/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-23798729.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/3/5/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-24347235.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/7/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-24642277.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/3/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-5008863.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC82LzMvY3JlYXRpdmUtbGFicy1naWdhd29ya3MtdDQwLXNlcmllcy1paS01MDA4ODYzLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/0/0/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-20629400.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8wLzAvY3JlYXRpdmUtbGFicy1naWdhd29ya3MtdDQwLXNlcmllcy1paS0yMDYyOTQwMC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/2/9/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-23798729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy8yLzkvY3JlYXRpdmUtbGFicy1naWdhd29ya3MtdDQwLXNlcmllcy1paS0yMzc5ODcyOS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/3/5/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-24347235.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8zLzUvY3JlYXRpdmUtbGFicy1naWdhd29ya3MtdDQwLXNlcmllcy1paS0yNDM0NzIzNS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/7/creative-labs-gigaworks-t40-series-ii-24642277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83LzcvY3JlYXRpdmUtbGFicy1naWdhd29ya3MtdDQwLXNlcmllcy1paS0yNDY0MjI3Ny5qcGc=
   Creative Labs GigaWorks T40 Series II 32W Zwart luidspreker (5)
   Creative Labs GigaWorks T40 Series II 32W Zwart luidspreker
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   114, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   114, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
  • Wharfedale Diamond 230 Zwart luidspreker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/3/3/wharfedale-diamond-230-black-loudspeaker-81073033.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/3/4/wharfedale-diamond-230-black-loudspeaker-81073034.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/3/5/wharfedale-diamond-230-black-loudspeaker-81073035.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/3/3/wharfedale-diamond-230-black-loudspeaker-81073033.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzMvd2hhcmZlZGFsZS1kaWFtb25kLTIzMC1ibGFjay1sb3Vkc3BlYWtlci04MTA3MzAzMy5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/3/4/wharfedale-diamond-230-black-loudspeaker-81073034.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzQvd2hhcmZlZGFsZS1kaWFtb25kLTIzMC1ibGFjay1sb3Vkc3BlYWtlci04MTA3MzAzNC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/3/5/wharfedale-diamond-230-black-loudspeaker-81073035.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8zLzUvd2hhcmZlZGFsZS1kaWFtb25kLTIzMC1ibGFjay1sb3Vkc3BlYWtlci04MTA3MzAzNS5qcGc=
   Wharfedale Diamond 230 Zwart luidspreker (5)
   Wharfedale Diamond 230 Zwart luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   324.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   324.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bose Companion 20
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/1/2/bose-companion-20-18567412.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/3/bose-companion-20-18535073.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/4/1/bose-companion-20-18536741.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/1/2/bose-companion-20-18567412.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8xLzIvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMTg1Njc0MTIuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/3/bose-companion-20-18535073.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzMvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMTg1MzUwNzMuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/7/4/1/bose-companion-20-18536741.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNy80LzEvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMjAtMTg1MzY3NDEuanBn
   Bose Companion 20 (5)
   Bose Companion 20
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Electro Voice ZLX-15P
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/1/electro-voice-zlx-15p-77052731.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy83MjI5NjU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/3/1/electro-voice-zlx-15p-77052731.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy83MjI5NjU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   Electro Voice ZLX-15P (5)
   Electro Voice ZLX-15P
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Mackie CR3 Creative Reference monitorset
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/0/8/mackie-cr3-41761308.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/6/3/mackie-cr3-44300063.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/6/4/mackie-cr3-44300064.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/0/8/mackie-cr3-41761308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8wLzgvbWFja2llLWNyMy00MTc2MTMwOC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/6/3/mackie-cr3-44300063.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC82LzMvbWFja2llLWNyMy00NDMwMDA2My5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/6/4/mackie-cr3-44300064.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC82LzQvbWFja2llLWNyMy00NDMwMDA2NC5qcGc=
   Mackie CR3 Creative Reference monitorset (5)
   Mackie CR3 Creative Reference monitorset
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 4d (offer_sdt_4_days)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109, 4d (offer_sdt_4_days)
   1
  • Marshall Woburn 90W Zwart luidspreker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/8/marshall-woburn-34895608.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/3/marshall-woburn-40241133.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/3/2/marshall-woburn-48254832.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/0/marshall-woburn-zwart-52089510.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/1/marshall-woburn-zwart-52089511.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/2/marshall-woburn-zwart-52089512.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/8/marshall-woburn-34895608.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzgvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLTM0ODk1NjA4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/3/marshall-woburn-40241133.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8zLzMvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLTQwMjQxMTMzLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/3/2/marshall-woburn-48254832.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC8zLzIvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLTQ4MjU0ODMyLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/0/marshall-woburn-zwart-52089510.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8xLzAvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLXp3YXJ0LTUyMDg5NTEwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/1/marshall-woburn-zwart-52089511.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8xLzEvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLXp3YXJ0LTUyMDg5NTExLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/2/marshall-woburn-zwart-52089512.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8xLzIvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLXp3YXJ0LTUyMDg5NTEyLmpwZw==
   Marshall Woburn 90W Zwart luidspreker (2)
   Marshall Woburn 90W Zwart luidspreker
   Fonq.be Fonq.be
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   374, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Fonq.be Fonq.be
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   374, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Mackie Thump12 500W Zwart luidspreker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/4/9/mackie-thump12-32874649.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/6/5/mackie-thump12-39747965.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/1/mackie-thump12-46194721.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/2/mackie-thump12-46194722.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/3/mackie-thump12-46194723.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/4/mackie-thump12-46194724.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/5/mackie-thump12-46194725.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/6/mackie-thump12-46194726.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/4/9/mackie-thump12-32874649.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi80LzkvbWFja2llLXRodW1wMTItMzI4NzQ2NDkuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/6/5/mackie-thump12-39747965.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS82LzUvbWFja2llLXRodW1wMTItMzk3NDc5NjUuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/1/mackie-thump12-46194721.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8yLzEvbWFja2llLXRodW1wMTItNDYxOTQ3MjEuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/2/mackie-thump12-46194722.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8yLzIvbWFja2llLXRodW1wMTItNDYxOTQ3MjIuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/3/mackie-thump12-46194723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8yLzMvbWFja2llLXRodW1wMTItNDYxOTQ3MjMuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/4/mackie-thump12-46194724.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8yLzQvbWFja2llLXRodW1wMTItNDYxOTQ3MjQuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/5/mackie-thump12-46194725.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8yLzUvbWFja2llLXRodW1wMTItNDYxOTQ3MjUuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/7/2/6/mackie-thump12-46194726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8yLzYvbWFja2llLXRodW1wMTItNDYxOTQ3MjYuanBn
   Mackie Thump12 500W Zwart luidspreker (3)
   Mackie Thump12 500W Zwart luidspreker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Electro Voice EKX-15P
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/8/4/electro-voice-ekx-15p-76329184.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy83MTU1ODI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/0/3/electro-voice-ekx-15p-76982603.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/8/4/electro-voice-ekx-15p-76329184.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy83MTU1ODI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/0/3/electro-voice-ekx-15p-76982603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8wLzMvZWxlY3Ryby12b2ljZS1la3gtMTVwLTc2OTgyNjAzLmpwZw==
   Electro Voice EKX-15P (3)
   Electro Voice EKX-15P
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   839, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   839, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Skytec 178.500 400W Zwart, Blauw luidspreker
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/4/2/skytec-178-500-loudspeaker-25285942.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/4/3/skytec-178-500-loudspeaker-25285943.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/4/4/skytec-178-500-loudspeaker-25285944.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/2/7/skytec-178-500-loudspeaker-25326227.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/4/2/skytec-178-500-loudspeaker-25285942.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS80LzIvc2t5dGVjLTE3OC01MDAtbG91ZHNwZWFrZXItMjUyODU5NDIuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/4/3/skytec-178-500-loudspeaker-25285943.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS80LzMvc2t5dGVjLTE3OC01MDAtbG91ZHNwZWFrZXItMjUyODU5NDMuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/4/4/skytec-178-500-loudspeaker-25285944.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS80LzQvc2t5dGVjLTE3OC01MDAtbG91ZHNwZWFrZXItMjUyODU5NDQuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/2/7/skytec-178-500-loudspeaker-25326227.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi8yLzcvc2t5dGVjLTE3OC01MDAtbG91ZHNwZWFrZXItMjUzMjYyMjcuanBn
   Skytec 178.500 400W Zwart, Blauw luidspreker (3)
   Skytec 178.500 400W Zwart, Blauw luidspreker
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   71, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   71, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • JBL JBLJRX225 Passieve PA speaker 15 inch 500 W 1 stuks
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/3/6/jbl-jbljrx225-passieve-pa-speaker-15-inch-500-w-1-stuks-60397436.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/7/0/jbl-jbljrx225-passieve-pa-speaker-15-inch-500-w-1-stuks-86128370.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/3/6/jbl-jbljrx225-passieve-pa-speaker-15-inch-500-w-1-stuks-60397436.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8zLzYvamJsLWpibGpyeDIyNS1wYXNzaWV2ZS1wYS1zcGVha2VyLTE1LWluY2gtNTAwLXctMS1zdHVrcy02MDM5NzQzNi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/7/0/jbl-jbljrx225-passieve-pa-speaker-15-inch-500-w-1-stuks-86128370.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy83LzAvamJsLWpibGpyeDIyNS1wYXNzaWV2ZS1wYS1zcGVha2VyLTE1LWluY2gtNTAwLXctMS1zdHVrcy04NjEyODM3MC5qcGc=
   JBL JBLJRX225 Passieve PA speaker 15 inch 500 W 1 stuks (4)
   JBL JBLJRX225 Passieve PA speaker 15 inch 500 W 1 stuks
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   356, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   356, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Artsound FL101
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/6/art-sound-fl101-19158786.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/8/6/art-sound-fl101-19158786.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy84LzYvYXJ0LXNvdW5kLWZsMTAxLTE5MTU4Nzg2LmpwZw==
   Artsound FL101 (4)
   Artsound FL101
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   178.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   178.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Audio Pro Addon T3 Wit luidspreker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/7/3/audio-pro-addon-t3-speaker-wit-78547973.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/9/6/audio-pro-addon-t3-speaker-wit-78731796.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/4/0/audio-pro-addon-t3-speaker-wit-83976540.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/1/2/audio-pro-addon-t3-white-loudspeaker-86112312.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/7/3/audio-pro-addon-t3-speaker-wit-78547973.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS83LzMvYXVkaW8tcHJvLWFkZG9uLXQzLXNwZWFrZXItd2l0LTc4NTQ3OTczLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/9/6/audio-pro-addon-t3-speaker-wit-78731796.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy85LzYvYXVkaW8tcHJvLWFkZG9uLXQzLXNwZWFrZXItd2l0LTc4NzMxNzk2LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/4/0/audio-pro-addon-t3-speaker-wit-83976540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS80LzAvYXVkaW8tcHJvLWFkZG9uLXQzLXNwZWFrZXItd2l0LTgzOTc2NTQwLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/1/2/audio-pro-addon-t3-white-loudspeaker-86112312.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8xLzIvYXVkaW8tcHJvLWFkZG9uLXQzLXdoaXRlLWxvdWRzcGVha2VyLTg2MTEyMzEyLmpwZw==
   Audio Pro Addon T3 Wit luidspreker (1)
   Audio Pro Addon T3 Wit luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249.98, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249.98, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • Magnat Monitor Supreme 102 zwart Magnat Monitor Supreme 102 zwart 42 - 36000 Hz 1 paar
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/5/2/magnat-monitor-supreme-102-zwart-magnat-monitor-supreme-102-zwart-42-36000-hz-1-paar-76377052.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8yMDAwXzI5OTkvMjkwMC8yOTQwLzI5NDkvMTQwMDQzMF9MQl8wMV9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/8/magnat-monitor-supreme-102-zwart-magnat-monitor-supreme-102-zwart-42-36000-hz-1-paar-81930078.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/1/8/magnat-monitor-supreme-102-zwart-magnat-monitor-supreme-102-zwart-42-36000-hz-1-paar-86068118.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/5/2/magnat-monitor-supreme-102-zwart-magnat-monitor-supreme-102-zwart-42-36000-hz-1-paar-76377052.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8yMDAwXzI5OTkvMjkwMC8yOTQwLzI5NDkvMTQwMDQzMF9MQl8wMV9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/7/8/magnat-monitor-supreme-102-zwart-magnat-monitor-supreme-102-zwart-42-36000-hz-1-paar-81930078.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzgvbWFnbmF0LW1vbml0b3Itc3VwcmVtZS0xMDItendhcnQtbWFnbmF0LW1vbml0b3Itc3VwcmVtZS0xMDItendhcnQtNDItMzYwMDAtaHotMS1wYWFyLTgxOTMwMDc4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/1/8/magnat-monitor-supreme-102-zwart-magnat-monitor-supreme-102-zwart-42-36000-hz-1-paar-86068118.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8xLzgvbWFnbmF0LW1vbml0b3Itc3VwcmVtZS0xMDItendhcnQtbWFnbmF0LW1vbml0b3Itc3VwcmVtZS0xMDItendhcnQtNDItMzYwMDAtaHotMS1wYWFyLTg2MDY4MTE4LmpwZw==
   Magnat Monitor Supreme 102 zwart Magnat Monitor Supreme 102 zwart 42 - 36000 Hz 1 paar (4)
   Magnat Monitor Supreme 102 zwart Magnat Monitor Supreme 102 zwart 42 - 36000 Hz 1 paar
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   129, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   129, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
  • JBL PRX400 Series PRX415M 1200W Zwart luidspreker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/6/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645916.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/7/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645917.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/8/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645918.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/9/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645919.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/6/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645916.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8xLzYvamJsLXByeDQwMC1zZXJpZXMtcHJ4NDE1bS1sb3Vkc3BlYWtlci0zMDY0NTkxNi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/7/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645917.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8xLzcvamJsLXByeDQwMC1zZXJpZXMtcHJ4NDE1bS1sb3Vkc3BlYWtlci0zMDY0NTkxNy5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/8/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645918.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8xLzgvamJsLXByeDQwMC1zZXJpZXMtcHJ4NDE1bS1sb3Vkc3BlYWtlci0zMDY0NTkxOC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/9/jbl-prx400-series-prx415m-loudspeaker-30645919.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8xLzkvamJsLXByeDQwMC1zZXJpZXMtcHJ4NDE1bS1sb3Vkc3BlYWtlci0zMDY0NTkxOS5qcGc=
   JBL PRX400 Series PRX415M 1200W Zwart luidspreker (4)
   JBL PRX400 Series PRX415M 1200W Zwart luidspreker
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   473, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   473, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Focal Utopia
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/7/5/focal-utopia-15787075.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/2/5/focal-utopia-18766825.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/0/7/5/focal-utopia-15787075.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMC83LzUvZm9jYWwtdXRvcGlhLTE1Nzg3MDc1LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/2/5/focal-utopia-18766825.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8yLzUvZm9jYWwtdXRvcGlhLTE4NzY2ODI1LmpwZw==
   Focal Utopia (4)
   Focal Utopia
   Navishop.nl Navishop.nl
   724, 3d (offer_sdt_3_days)
   Navishop.nl Navishop.nl
   724, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
  • Logitech LGT-S150
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/2/4/logitech-lgt-s150-42181324.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/2/5/logitech-lgt-s150-42181325.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/2/6/logitech-lgt-s150-42181326.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/2/4/logitech-lgt-s150-42181324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8yLzQvbG9naXRlY2gtbGd0LXMxNTAtNDIxODEzMjQuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/2/5/logitech-lgt-s150-42181325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8yLzUvbG9naXRlY2gtbGd0LXMxNTAtNDIxODEzMjUuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/2/6/logitech-lgt-s150-42181326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8yLzYvbG9naXRlY2gtbGd0LXMxNTAtNDIxODEzMjYuanBn
   Logitech LGT-S150 (4)
   Logitech LGT-S150
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   22.94, 3d (offer_sdt_3_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.300999173252945 (190)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   22.94, 3d (offer_sdt_3_days)
   1
  • Devine Blist 15D actieve luidspreker
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/6/devine-blist-15d-enceinte-active-15-usb-bluetooth-60392826.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/7/devine-blist-15d-enceinte-active-15-usb-bluetooth-62953917.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/6/devine-blist-15d-enceinte-active-15-usb-bluetooth-60392826.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8yLzYvZGV2aW5lLWJsaXN0LTE1ZC1lbmNlaW50ZS1hY3RpdmUtMTUtdXNiLWJsdWV0b290aC02MDM5MjgyNi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/1/7/devine-blist-15d-enceinte-active-15-usb-bluetooth-62953917.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8xLzcvZGV2aW5lLWJsaXN0LTE1ZC1lbmNlaW50ZS1hY3RpdmUtMTUtdXNiLWJsdWV0b290aC02Mjk1MzkxNy5qcGc=
   Devine Blist 15D actieve luidspreker (4)
   Devine Blist 15D actieve luidspreker
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/6/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442276.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/7/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442277.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/6/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442276.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83LzYva3JrLXJwNS1nMy1yb2tpdC1hY3RpdmUtc3R1ZGlvLW1vbml0b3ItMjM0NDIyNzYuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/7/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83Lzcva3JrLXJwNS1nMy1yb2tpdC1hY3RpdmUtc3R1ZGlvLW1vbml0b3ItMjM0NDIyNzcuanBn
   KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor (4)
   7.75 (1)
   KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Pioneer S-DJ60X Zwart luidspreker
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/6/pioneer-s-dj60x-loudspeaker-21835816.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/7/pioneer-s-dj60x-loudspeaker-21835817.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/8/pioneer-s-dj60x-loudspeaker-21835818.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/6/pioneer-s-dj60x-loudspeaker-21835816.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzYvcGlvbmVlci1zLWRqNjB4LWxvdWRzcGVha2VyLTIxODM1ODE2LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/7/pioneer-s-dj60x-loudspeaker-21835817.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzcvcGlvbmVlci1zLWRqNjB4LWxvdWRzcGVha2VyLTIxODM1ODE3LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/8/pioneer-s-dj60x-loudspeaker-21835818.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzgvcGlvbmVlci1zLWRqNjB4LWxvdWRzcGVha2VyLTIxODM1ODE4LmpwZw==
   Pioneer S-DJ60X Zwart luidspreker (2)
   Pioneer S-DJ60X Zwart luidspreker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Ibiza SLK10 200W Zwart luidspreker
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/7/ibiza-slk-10-enceinte-passive-sono-pa-25cm-10-500w-37970647.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/4/4/ibiza-slk-10-enceinte-passive-sono-pa-25cm-10-500w-45825644.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/4/5/ibiza-slk-10-enceinte-passive-sono-pa-25cm-10-500w-45825645.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/4/7/ibiza-slk-10-enceinte-passive-sono-pa-25cm-10-500w-37970647.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi80LzcvaWJpemEtc2xrLTEwLWVuY2VpbnRlLXBhc3NpdmUtc29uby1wYS0yNWNtLTEwLTUwMHctMzc5NzA2NDcuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/4/4/ibiza-slk-10-enceinte-passive-sono-pa-25cm-10-500w-45825644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi80LzQvaWJpemEtc2xrLTEwLWVuY2VpbnRlLXBhc3NpdmUtc29uby1wYS0yNWNtLTEwLTUwMHctNDU4MjU2NDQuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/4/5/ibiza-slk-10-enceinte-passive-sono-pa-25cm-10-500w-45825645.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi80LzUvaWJpemEtc2xrLTEwLWVuY2VpbnRlLXBhc3NpdmUtc29uby1wYS0yNWNtLTEwLTUwMHctNDU4MjU2NDUuanBn
   Ibiza SLK10 200W Zwart luidspreker (3)
   Ibiza SLK10 200W Zwart luidspreker
   Electronic-star.be Electronic-star.be
   69.99, 1w (offer_sdt_1_week)
   Electronic-star.be Electronic-star.be
   69.99, 1w (offer_sdt_1_week)
   1
  • Artsound RO525.2 40W Wit luidspreker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/8/8/artsound-ro525-2-18592988.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/8/1/artsound-ro525-2-loudspeaker-24616681.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/8/8/artsound-ro525-2-18592988.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS84LzgvYXJ0c291bmQtcm81MjUtMi0xODU5Mjk4OC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/8/1/artsound-ro525-2-loudspeaker-24616681.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi84LzEvYXJ0c291bmQtcm81MjUtMi1sb3Vkc3BlYWtlci0yNDYxNjY4MS5qcGc=
   Artsound RO525.2 40W Wit luidspreker (3)
   Artsound RO525.2 40W Wit luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.265225102750637 (902)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.56.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
  2 16
  • teamvergelijk@vergelijk.be