x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

luidsprekers

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

luidsprekers kopen

Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we koo...
 • Algemene informatie

  Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

  Kooptips luidspreker
  Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
  1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
  2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
  3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
  4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
  5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
  De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

  Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

  Het model luidspreker

  Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
  • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
  • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
  • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
  • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
  Conussen
  Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
  • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
  • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
  • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
  Typen luidsprekers
  Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
  • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
  • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
  • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
  • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
  Actieve en passieve luidsprekers
  Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
  • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
  • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
  Eigenschappen luidsprekers
  Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
  Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
  Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
  Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
  Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


  Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

  Waarom is een subwoofer altijd mono? 

  Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

  Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
  Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

  Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
  Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

  Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
  Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

  Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

  Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  Bass-reflex
  Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

  Crossfrequentie
  Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

  Decibel
  Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

  Impedantie
  Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

  Kast
  Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

  Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
  Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

  Midrange
  Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

  Tweeter
  Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

  Woofer
  Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

  Bekijk en
  vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
  • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
  • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
  • Draagbare speaker Draagbare speakers neemt u gemakkelijk mee om uw telefoon of laptop op aan te sluiten.
  • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
  • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
  • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
  • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor uw interieur.
 • Bose Companion 2 Series III
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/1/bose-companion-2-series-iii-24829211.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/2/bose-companion-2-series-iii-24829212.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/3/bose-companion-2-series-iii-24829213.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/4/bose-companion-2-series-iii-24829214.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/1/bose-companion-2-series-iii-24829211.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzEvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjExLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/2/bose-companion-2-series-iii-24829212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzIvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjEyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/3/bose-companion-2-series-iii-24829213.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzMvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjEzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/4/bose-companion-2-series-iii-24829214.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzQvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjE0LmpwZw==
  Bose Companion 2 Series III (9)
  8.25 (1)
  Bose Companion 2 Series III
  Geweldig en eigenlijk onmogelijk voor de prijs
  Fantastisch geluid met aanpassing audiokabel. Goedkoop. Fraai design.
  10.0
  0 10
  • Mooi zuiver geluid
  • Zonder te veel bassen
  • Computerkabel te kort
  • Maar 1mtr. Koop een goede
  • audiokabel nog beter geluid
 • KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/6/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442276.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/7/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442277.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/6/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442276.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83LzYva3JrLXJwNS1nMy1yb2tpdC1hY3RpdmUtc3R1ZGlvLW1vbml0b3ItMjM0NDIyNzYuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/7/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83Lzcva3JrLXJwNS1nMy1yb2tpdC1hY3RpdmUtc3R1ZGlvLW1vbml0b3ItMjM0NDIyNzcuanBn
  KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor (6)
  7.75 (1)
  KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor
  De actieve studiomonitoren voor de liefhebber!
  Deze KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitoren geven het geluid zoals het bedoeld is. Aangesloten op mijn platenspeler met een megnpaneel er tussen heb ik thuis een leuke set-up. De speakers geven zuiver en gebalanceerd geluid ongeacht het volume. Het volume van de speakers kan hard genoeg voor een huisfeestje! Deze speakers zijn kwalitatief, dat voel je en dat zie je. Door de kenmerkend gele KRK woofer zit er een sterke bass in maar deze is niet overheersend. De studiomonitoren voor plezier, of de beginnende producer. Let wel op dat je ze goed monteert op een standaard of op schuim zet anders kan het goed door trillen.
  9.0
  0 10
 • Boston Acoustics A25 zwart
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/7/8/boston-acoustics-a25-18338478.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/9/boston-acoustics-a25-black--20998909.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/7/8/boston-acoustics-a25-18338478.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC83LzgvYm9zdG9uLWFjb3VzdGljcy1hMjUtMTgzMzg0NzguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/9/boston-acoustics-a25-black--20998909.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8wLzkvYm9zdG9uLWFjb3VzdGljcy1hMjUtYmxhY2stLTIwOTk4OTA5LmpwZw==
  Boston Acoustics A25 zwart (13)
  8.435632183908046 (2)
  Boston Acoustics A25 zwart
  de speakers zijn echt waar voor deze prijs ze klinken ontzettend goed ze klinken ruim...
  de speakers zijn echt waar voor deze prijs ze klinken ontzettend goed ze klinken ruimtelijk en het hoog en midden zijn van topklasse het laag komt er ook goed uit je denkt echt dat je naar vloerstaanders zit te luisteren. ik heb als speakerdraad de supra classic 4.0 dit brengt een goede evenwichtig geluidsbeeld neer ik raad ze echt aan topklasse
  9.3
  0 10
 • Boston Acoustics A25 zwart
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/7/8/boston-acoustics-a25-18338478.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/9/boston-acoustics-a25-black--20998909.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/7/8/boston-acoustics-a25-18338478.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC83LzgvYm9zdG9uLWFjb3VzdGljcy1hMjUtMTgzMzg0NzguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/9/boston-acoustics-a25-black--20998909.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8wLzkvYm9zdG9uLWFjb3VzdGljcy1hMjUtYmxhY2stLTIwOTk4OTA5LmpwZw==
  Boston Acoustics A25 zwart (13)
  8.435632183908046 (2)
  Boston Acoustics A25 zwart
  Uitstekende speaker
  Uitstekende speaker. Zeer fraai geluidsbeeld. Tijdens een luistertest in de winkel werd al snel duidelijk dat hier sprake was van een bijzonder product. Eenmaal thuis, ingespeeld en geplaatst op een paar stevige stands is de verbazing alleen maar groter geworden. Het is bijna niet voor te stellen wat deze speakers presteren voor een hele zacht prijs.
  9.7
  0 10
 • Budget DEFAULT
  • budget
 • Draadloos DEFAULT
  • draadloos
 • Twee speakers DEFAULT
  • aantal_luidsprekers_2.0
 • Draagbare speaker DEFAULT
  • draagbare_luidsprekers
 • JBL DEFAULT
  • jbl
 • Logitech DEFAULT
  • logitech
 • Bose DEFAULT
  • bose
 • Jamo DEFAULT
  • jamo
Luidsprekers 7.8 (19)
0 - 24
 • Klipsch R-10SW Subwoofer
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/6/9/klipsch-r-10sw-34900669.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3IvMS9yMTBzdzEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/7/1/klipsch-r-10sw-34900671.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wNzQzODc4MDI3MzQxX2hfZl9sXzA=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/0/0/klipsch-r-10sw-54079500.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/6/9/klipsch-r-10sw-34900669.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3IvMS9yMTBzdzEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/7/1/klipsch-r-10sw-34900671.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wNzQzODc4MDI3MzQxX2hfZl9sXzA=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/0/0/klipsch-r-10sw-54079500.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8wLzAva2xpcHNjaC1yLTEwc3ctNTQwNzk1MDAuanBn
  Klipsch R-10SW Subwoofer (5)
  Klipsch R-10SW Subwoofer
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 4d (offer_sdt_4_days)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 4d (offer_sdt_4_days)
  5
  good_buy
 • Hercules XPS 2.0 80 DJ Monitor
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/5/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-18631095.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/1/8/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-18817118.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/7/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-20457487.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/3/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178313.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/4/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178314.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/5/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178315.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/6/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178316.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/7/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178317.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/8/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178318.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/9/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178319.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/4/2/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-24364342.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/5/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-18631095.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC85LzUvaGVyY3VsZXMteHBzLTItMC04MC1kai1tb25pdG9yLTE4NjMxMDk1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/1/8/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-18817118.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8xLzgvaGVyY3VsZXMteHBzLTItMC04MC1kai1tb25pdG9yLTE4ODE3MTE4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/8/7/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-20457487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC84LzcvaGVyY3VsZXMteHBzLTItMC04MC1kai1tb25pdG9yLTIwNDU3NDg3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/3/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzMvaGVyY3VsZXMteHBzLTItMC04MC1kai1tb25pdG9yLTIyMTc4MzEzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/4/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178314.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzQvaGVyY3VsZXMteHBzLTItMC04MC1kai1tb25pdG9yLTIyMTc4MzE0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/5/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178315.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzUvaGVyY3VsZXMteHBzLTItMC04MC1kai1tb25pdG9yLTIyMTc4MzE1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/6/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178316.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzYvaGVyY3VsZXMteHBzLTItMC04MC1kai1tb25pdG9yLTIyMTc4MzE2LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/7/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178317.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzcvaGVyY3VsZXMteHBzLTItMC04MC1kai1tb25pdG9yLTIyMTc4MzE3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/8/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzgvaGVyY3VsZXMteHBzLTItMC04MC1kai1tb25pdG9yLTIyMTc4MzE4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/1/9/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-22178319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8xLzkvaGVyY3VsZXMteHBzLTItMC04MC1kai1tb25pdG9yLTIyMTc4MzE5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/4/2/hercules-xps-2-0-80-dj-monitor-24364342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy80LzIvaGVyY3VsZXMteHBzLTItMC04MC1kai1tb25pdG9yLTI0MzY0MzQyLmpwZw==
  Hercules XPS 2.0 80 DJ Monitor (4)
  Hercules XPS 2.0 80 DJ Monitor
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
  good_buy
 • Logitech LGT-Z130
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/logitech-z130-16733424.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/3/2/logitech-z130-16742132.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/1/6/logitech-z130-20759916.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/6/logitech-z130-24562426.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/5/logitech-lgt-z130-30283195.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/6/logitech-lgt-z130-30283196.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/7/logitech-lgt-z130-30283197.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/8/logitech-lgt-z130-30283198.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/3/logitech-lgt-z130-41878063.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/4/logitech-lgt-z130-41878064.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/6/logitech-lgt-z130-41878066.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/7/logitech-lgt-z130-41878067.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/8/logitech-lgt-z130-63515608.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/9/logitech-lgt-z130-63515609.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/logitech-lgt-z130-63515610.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/logitech-lgt-z130-63515611.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/4/logitech-z130-16733424.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzQvbG9naXRlY2gtejEzMC0xNjczMzQyNC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/3/2/logitech-z130-16742132.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8zLzIvbG9naXRlY2gtejEzMC0xNjc0MjEzMi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/1/6/logitech-z130-20759916.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8xLzYvbG9naXRlY2gtejEzMC0yMDc1OTkxNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/2/6/logitech-z130-24562426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8yLzYvbG9naXRlY2gtejEzMC0yNDU2MjQyNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/5/logitech-lgt-z130-30283195.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzUvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtMzAyODMxOTUuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/6/logitech-lgt-z130-30283196.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzYvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtMzAyODMxOTYuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/7/logitech-lgt-z130-30283197.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzcvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtMzAyODMxOTcuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/9/8/logitech-lgt-z130-30283198.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzgvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtMzAyODMxOTguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/3/logitech-lgt-z130-41878063.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzMvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNDE4NzgwNjMuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/4/logitech-lgt-z130-41878064.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzQvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNDE4NzgwNjQuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/6/logitech-lgt-z130-41878066.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzYvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNDE4NzgwNjYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/6/7/logitech-lgt-z130-41878067.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC82LzcvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNDE4NzgwNjcuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/8/logitech-lgt-z130-63515608.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzgvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNjM1MTU2MDguanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/9/logitech-lgt-z130-63515609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzkvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNjM1MTU2MDkuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/logitech-lgt-z130-63515610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzAvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNjM1MTU2MTAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/logitech-lgt-z130-63515611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzEvbG9naXRlY2gtbGd0LXoxMzAtNjM1MTU2MTEuanBn
  Logitech LGT-Z130 (2)
  Logitech LGT-Z130
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.94, ? (offer_sdt_unknown)
  Conrad.be Conrad.be
  8.631798921351827 (162)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.94, ? (offer_sdt_unknown)
  7
  good_buy
 • Marshall Woburn Black bluetooth speaker
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/8/marshall-woburn-zwart-34895608.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzQwMDU1MzA5NjM5X2hfZl9sXzA=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/3/marshall-woburn-zwart-40241133.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTg4ODc1X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/3/2/marshall-woburn-zwart-48254832.jpg?m=aHR0cDovL21iLmZjZG4ubmwvaW1hZ2Uvc3F1YXJlMzQwLzQ1OTc1Mi9tYXJzaGFsbC13b2J1cm4tc3BlYWtlci5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/0/marshall-woburn-zwart-52089510.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/1/marshall-woburn-zwart-52089511.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/2/marshall-woburn-zwart-52089512.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/8/marshall-woburn-zwart-34895608.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci83MzQwMDU1MzA5NjM5X2hfZl9sXzA=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/3/marshall-woburn-zwart-40241133.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTg4ODc1X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/3/2/marshall-woburn-zwart-48254832.jpg?m=aHR0cDovL21iLmZjZG4ubmwvaW1hZ2Uvc3F1YXJlMzQwLzQ1OTc1Mi9tYXJzaGFsbC13b2J1cm4tc3BlYWtlci5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/0/marshall-woburn-zwart-52089510.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8xLzAvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLXp3YXJ0LTUyMDg5NTEwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/1/marshall-woburn-zwart-52089511.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8xLzEvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLXp3YXJ0LTUyMDg5NTExLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/1/2/marshall-woburn-zwart-52089512.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS8xLzIvbWFyc2hhbGwtd29idXJuLXp3YXJ0LTUyMDg5NTEyLmpwZw==
  Marshall Woburn Black bluetooth speaker (7)
  Marshall Woburn Black bluetooth speaker
  Fonq.be Fonq.be
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.be Fonq.be
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • KEF Q900 zwart
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/6/1/kef-q900-17487561.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/8/2/kef-q900-black-oak--20354382.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/0/kef-q900-black-oak--21495910.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/6/1/kef-q900-17487561.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzEva2VmLXE5MDAtMTc0ODc1NjEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/8/2/kef-q900-black-oak--20354382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy84LzIva2VmLXE5MDAtYmxhY2stb2FrLS0yMDM1NDM4Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/1/0/kef-q900-black-oak--21495910.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8xLzAva2VmLXE5MDAtYmxhY2stb2FrLS0yMTQ5NTkxMC5qcGc=
  KEF Q900 zwart (9)
  KEF Q900 zwart
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  949, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  949, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
  most_sold
 • Boston Acoustics A25 zwart
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/7/8/boston-acoustics-a25-18338478.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/9/boston-acoustics-a25-black--20998909.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/7/8/boston-acoustics-a25-18338478.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC83LzgvYm9zdG9uLWFjb3VzdGljcy1hMjUtMTgzMzg0NzguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/9/boston-acoustics-a25-black--20998909.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8wLzkvYm9zdG9uLWFjb3VzdGljcy1hMjUtYmxhY2stLTIwOTk4OTA5LmpwZw==
  Boston Acoustics A25 zwart (13)
  8.435632183908046 (2)
  Boston Acoustics A25 zwart
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
  best_reviewed
 • Bose 201 Direct/Reflecting Speakers
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/6/1/bose-201-direct-reflecting-speakers-18286861.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/9/2/bose-201-direct-reflecting-speakers-24831892.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/9/3/bose-201-direct-reflecting-speakers-24831893.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/6/1/bose-201-direct-reflecting-speakers-18286861.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC82LzEvYm9zZS0yMDEtZGlyZWN0LXJlZmxlY3Rpbmctc3BlYWtlcnMtMTgyODY4NjEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/9/2/bose-201-direct-reflecting-speakers-24831892.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85LzIvYm9zZS0yMDEtZGlyZWN0LXJlZmxlY3Rpbmctc3BlYWtlcnMtMjQ4MzE4OTIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/9/3/bose-201-direct-reflecting-speakers-24831893.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85LzMvYm9zZS0yMDEtZGlyZWN0LXJlZmxlY3Rpbmctc3BlYWtlcnMtMjQ4MzE4OTMuanBn
  Bose 201 Direct/Reflecting Speakers (5)
  Bose 201 Direct/Reflecting Speakers
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Jamo 210 SUB Hoogglans Wit
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/1/5/jamo-210-sub-high-gloss-white--19346615.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/5/1/jamo-210-sub-high-gloss-white--31933651.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/5/2/jamo-210-sub-high-gloss-white--31933652.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/1/5/jamo-210-sub-high-gloss-white--19346615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8xLzUvamFtby0yMTAtc3ViLWhpZ2gtZ2xvc3Mtd2hpdGUtLTE5MzQ2NjE1LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/5/1/jamo-210-sub-high-gloss-white--31933651.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi81LzEvamFtby0yMTAtc3ViLWhpZ2gtZ2xvc3Mtd2hpdGUtLTMxOTMzNjUxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/5/2/jamo-210-sub-high-gloss-white--31933652.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi81LzIvamFtby0yMTAtc3ViLWhpZ2gtZ2xvc3Mtd2hpdGUtLTMxOTMzNjUyLmpwZw==
  Jamo 210 SUB Hoogglans Wit (3)
  Jamo 210 SUB Hoogglans Wit
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  good_buy
 • Edifier SPK 2.0 RMS 136W Multimedia RMS 2x14W
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/5/edifier-spk-2-0-rms-136w-multimedia-rms-2x14w-49326105.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3IvMi9yMjczMC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/3/2/edifier-spk-2-0-rms-136w-multimedia-rms-2x14w-56155032.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/3/3/edifier-spk-2-0-rms-136w-multimedia-rms-2x14w-56155033.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/0/5/edifier-spk-2-0-rms-136w-multimedia-rms-2x14w-49326105.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3IvMi9yMjczMC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/3/2/edifier-spk-2-0-rms-136w-multimedia-rms-2x14w-56155032.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8zLzIvZWRpZmllci1zcGstMi0wLXJtcy0xMzZ3LW11bHRpbWVkaWEtcm1zLTJ4MTR3LTU2MTU1MDMyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/3/3/edifier-spk-2-0-rms-136w-multimedia-rms-2x14w-56155033.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8zLzMvZWRpZmllci1zcGstMi0wLXJtcy0xMzZ3LW11bHRpbWVkaWEtcm1zLTJ4MTR3LTU2MTU1MDMzLmpwZw==
  Edifier SPK 2.0 RMS 136W Multimedia RMS 2x14W (3)
  Edifier SPK 2.0 RMS 136W Multimedia RMS 2x14W
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  good_buy
 • Jamo 210 SUB zwart
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/3/jamo-210-sub-17487603.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/5/5/jamo-210-sub-black--31933655.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/0/3/jamo-210-sub-17487603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzMvamFtby0yMTAtc3ViLTE3NDg3NjAzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/5/5/jamo-210-sub-black--31933655.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi81LzUvamFtby0yMTAtc3ViLWJsYWNrLS0zMTkzMzY1NS5qcGc=
  Jamo 210 SUB zwart (3)
  Jamo 210 SUB zwart
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  138.95, ? (offer_sdt_unknown)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  138.95, ? (offer_sdt_unknown)
  4
  good_buy
 • Bowers & Wilkins AM-1
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/8/6/bowers-wilkins-am-1-20541386.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/8/6/bowers-wilkins-am-1-20541386.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy84LzYvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtYW0tMS0yMDU0MTM4Ni5qcGc=
  Bowers & Wilkins AM-1 (3)
  Bowers & Wilkins AM-1
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  275, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  275, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  good_buy
 • Bose SoundTouch 10 wireless music system
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-42760940.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3NjkyMzExX2hfZl9sXzA=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/7/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366607.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ1MjgyNTcuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/8/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366608.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTEwLWJrXzAxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/7/bose-soundtouch-10-45604017.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/8/bose-soundtouch-10-45604018.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/9/bose-soundtouch-10-45604019.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/2/0/bose-soundtouch-10-45604020.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-42760940.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3NjkyMzExX2hfZl9sXzA=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/7/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366607.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ1MjgyNTcuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/0/8/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366608.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTEwLWJrXzAxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/7/bose-soundtouch-10-45604017.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8xLzcvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEwLTQ1NjA0MDE3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/8/bose-soundtouch-10-45604018.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8xLzgvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEwLTQ1NjA0MDE4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/1/9/bose-soundtouch-10-45604019.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8xLzkvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEwLTQ1NjA0MDE5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/2/0/bose-soundtouch-10-45604020.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8yLzAvYm9zZS1zb3VuZHRvdWNoLTEwLTQ1NjA0MDIwLmpwZw==
  Bose SoundTouch 10 wireless music system (7)
  Bose SoundTouch 10 wireless music system
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Edifier R980T luidspreker
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/6/4/edifier-r980t-loudspeaker-24390164.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/6/4/edifier-r980t-loudspeaker-24390164.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS82LzQvZWRpZmllci1yOTgwdC1sb3Vkc3BlYWtlci0yNDM5MDE2NC5qcGc=
  Edifier R980T luidspreker (2)
  Edifier R980T luidspreker
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  62.96, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  62.96, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
  good_buy
 • Bose 301 Direct/Reflecting Speakers
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/6/0/bose-301-direct-reflecting-speakers-18286860.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/8/8/bose-301-direct-reflecting-speakers-24831888.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/8/9/bose-301-direct-reflecting-speakers-24831889.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/3/6/bose-301-direct-reflecting-speakers-25012036.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/6/0/bose-301-direct-reflecting-speakers-18286860.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC82LzAvYm9zZS0zMDEtZGlyZWN0LXJlZmxlY3Rpbmctc3BlYWtlcnMtMTgyODY4NjAuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/8/8/bose-301-direct-reflecting-speakers-24831888.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC84LzgvYm9zZS0zMDEtZGlyZWN0LXJlZmxlY3Rpbmctc3BlYWtlcnMtMjQ4MzE4ODguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/8/9/bose-301-direct-reflecting-speakers-24831889.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC84LzkvYm9zZS0zMDEtZGlyZWN0LXJlZmxlY3Rpbmctc3BlYWtlcnMtMjQ4MzE4ODkuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/3/6/bose-301-direct-reflecting-speakers-25012036.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8zLzYvYm9zZS0zMDEtZGlyZWN0LXJlZmxlY3Rpbmctc3BlYWtlcnMtMjUwMTIwMzYuanBn
  Bose 301 Direct/Reflecting Speakers (4)
  Bose 301 Direct/Reflecting Speakers
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • KEF T101 Zwart
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/0/1/kef-t101-18911301.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/0/kef-t101-20973410.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/1/kef-t101-20973411.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/2/kef-t101-20973412.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/0/1/kef-t101-18911301.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy8wLzEva2VmLXQxMDEtMTg5MTEzMDEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/0/kef-t101-20973410.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzAva2VmLXQxMDEtMjA5NzM0MTAuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/1/kef-t101-20973411.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzEva2VmLXQxMDEtMjA5NzM0MTEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/2/kef-t101-20973412.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzIva2VmLXQxMDEtMjA5NzM0MTIuanBn
  KEF T101 Zwart (6)
  KEF T101 Zwart
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Yamaha NS-555
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/2/3/yamaha-ns-555-8492023.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/7/3/yamaha-ns-555-23864573.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/2/3/yamaha-ns-555-8492023.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzMveWFtYWhhLW5zLTU1NS04NDkyMDIzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/7/3/yamaha-ns-555-23864573.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS83LzMveWFtYWhhLW5zLTU1NS0yMzg2NDU3My5qcGc=
  Yamaha NS-555 (6)
  Yamaha NS-555
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • JBL X 1 Control
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/5/jbl-x-1-control-38175.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/7/5/jbl-x-1-control-38175.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS83LzUvamJsLXgtMS1jb250cm9sLTM4MTc1LmpwZw==
  JBL X 1 Control (6)
  JBL X 1 Control
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  133, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  133, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • Bose Companion 2 Series III
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/1/bose-companion-2-series-iii-24829211.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/2/bose-companion-2-series-iii-24829212.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/3/bose-companion-2-series-iii-24829213.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/4/bose-companion-2-series-iii-24829214.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/1/bose-companion-2-series-iii-24829211.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzEvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjExLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/2/bose-companion-2-series-iii-24829212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzIvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjEyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/3/bose-companion-2-series-iii-24829213.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzMvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjEzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/1/4/bose-companion-2-series-iii-24829214.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8xLzQvYm9zZS1jb21wYW5pb24tMi1zZXJpZXMtaWlpLTI0ODI5MjE0LmpwZw==
  Bose Companion 2 Series III (9)
  8.25 (1)
  Bose Companion 2 Series III
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/6/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442276.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/7/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442277.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/6/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442276.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83LzYva3JrLXJwNS1nMy1yb2tpdC1hY3RpdmUtc3R1ZGlvLW1vbml0b3ItMjM0NDIyNzYuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/7/7/krk-rp5-g3-rokit-active-studio-monitor-23442277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi83Lzcva3JrLXJwNS1nMy1yb2tpdC1hY3RpdmUtc3R1ZGlvLW1vbml0b3ItMjM0NDIyNzcuanBn
  KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor (6)
  7.75 (1)
  KRK RP5 G3 Rokit actieve studiomonitor
  Bax-shop.be Bax-shop.be
  8.892787424755337 (65)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.be Bax-shop.be
  8.892787424755337 (65)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
  good_buy
 • TDK TL621
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/0/4/tdk-tl621-19694504.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/0/tdk-tl621-21176590.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/1/tdk-tl621-21176591.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/2/tdk-tl621-21176592.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/3/tdk-tl621-21176593.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/0/4/tdk-tl621-19694504.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8wLzQvdGRrLXRsNjIxLTE5Njk0NTA0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/0/tdk-tl621-21176590.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzAvdGRrLXRsNjIxLTIxMTc2NTkwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/1/tdk-tl621-21176591.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzEvdGRrLXRsNjIxLTIxMTc2NTkxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/2/tdk-tl621-21176592.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzIvdGRrLXRsNjIxLTIxMTc2NTkyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/3/tdk-tl621-21176593.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzMvdGRrLXRsNjIxLTIxMTc2NTkzLmpwZw==
  TDK TL621 (8)
  TDK TL621
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  50, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  50, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Acer SPEAKER
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/8/0/acer-speaker-1814-00bd6f85789a5b4105cadf184373d9b5-49748080.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5yZHN0YXRpYy5jb20vcHJvZGltZy9ET0MxODYwODQvRE9DMTg2MDg0XzgwMHg4MDBfdy5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/8/0/acer-speaker-1814-00bd6f85789a5b4105cadf184373d9b5-49748080.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5yZHN0YXRpYy5jb20vcHJvZGltZy9ET0MxODYwODQvRE9DMTg2MDg0XzgwMHg4MDBfdy5qcGc=
  Acer SPEAKER (8)
  Acer SPEAKER
  Replacedirect.be Replacedirect.be
  3.2100848372091857 (9)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  16.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Replacedirect.be Replacedirect.be
  3.2100848372091857 (9)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  16.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Trust 20122 luidspreker
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/3/trust-20122-loudspeaker-28203863.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/4/trust-20122-loudspeaker-28203864.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/5/trust-20122-loudspeaker-28203865.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/6/trust-20122-loudspeaker-28203866.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/2/8/trust-20122-loudspeaker-29055628.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/3/trust-20122-loudspeaker-28203863.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC82LzMvdHJ1c3QtMjAxMjItbG91ZHNwZWFrZXItMjgyMDM4NjMuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/4/trust-20122-loudspeaker-28203864.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC82LzQvdHJ1c3QtMjAxMjItbG91ZHNwZWFrZXItMjgyMDM4NjQuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/5/trust-20122-loudspeaker-28203865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC82LzUvdHJ1c3QtMjAxMjItbG91ZHNwZWFrZXItMjgyMDM4NjUuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/6/trust-20122-loudspeaker-28203866.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC82LzYvdHJ1c3QtMjAxMjItbG91ZHNwZWFrZXItMjgyMDM4NjYuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/2/8/trust-20122-loudspeaker-29055628.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8yLzgvdHJ1c3QtMjAxMjItbG91ZHNwZWFrZXItMjkwNTU2MjguanBn
  Trust 20122 luidspreker (2)
  Trust 20122 luidspreker
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Artsound ASW55.2 B luidspreker
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/5/4/artsound-asw55-2-b-18592954.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/1/1/artsound-asw55-2-b-loudspeaker-24660511.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/5/4/artsound-asw55-2-b-18592954.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81LzQvYXJ0c291bmQtYXN3NTUtMi1iLTE4NTkyOTU0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/1/1/artsound-asw55-2-b-loudspeaker-24660511.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8xLzEvYXJ0c291bmQtYXN3NTUtMi1iLWxvdWRzcGVha2VyLTI0NjYwNTExLmpwZw==
  Artsound ASW55.2 B luidspreker (8)
  Artsound ASW55.2 B luidspreker
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  215, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  215, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • B&W 683 S2 BK luidspreker
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/0/bowers-wilkins-683-s2-black-23527680.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/9/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150889.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/0/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150890.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/0/bowers-wilkins-683-s2-black-23527680.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi84LzAvYm93ZXJzLXdpbGtpbnMtNjgzLXMyLWJsYWNrLTIzNTI3NjgwLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/9/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150889.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC84LzkvYi13LTY4My1zMi1iay1sb3Vkc3BlYWtlci0yOTE1MDg4OS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/0/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150890.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC85LzAvYi13LTY4My1zMi1iay1sb3Vkc3BlYWtlci0yOTE1MDg5MC5qcGc=
  B&W 683 S2 BK luidspreker (8)
  B&W 683 S2 BK luidspreker
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
2 61
 • Heb je merkvoorkeur? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • Budget: lager dan €100 Goedkope luidsprekers (budget)
  • Lage prijs: €100 - €200 (low)
  • Gemiddelde prijs: €200 - €400 (medium)
  • High end: Meer dan €400 (high)
 • Welke kleur wil je? (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Brons (brons)
  • bruin (bruin)
  • Chocolade (chocolade)
  • chroom (chroom)
  • Crème (cre_me)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Hout (hout)
  • Houten (houten)
  • Kers (kers)
  • Metallic (metallic)
  • Multi (multi)
  • Oranje (oranje)
  • Quartz metallic (quartz_metallic)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Rozenhout (rozenhout)
  • Transparant (transparant)
  • Veelkleurig (veelkleurig)
  • Walnoot (walnoot)
  • wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • zwart (zwart)
  • zwart vinyl (zwart_vinyl)
 • Wil je een draadloze speaker? (verbindingstechnologie):
  • Bedraad (bedraad)
  • Bedraad/Draadloos (bedraad_draadloos)
  • Bedraad en draadloos (bedraad_en_draadloos)
  • Draadloos (draadloos)
 • Type speaker (soort):
  • Boekenplank (boekenplank)
  • Draagbare luidsprekers (draagbare_luidsprekers)
  • Home theatre luidsprekers (home_theatre_luidsprekers)
  • Inbouwluidsprekers (inbouwluidsprekers)
  • Micro set (micro_set)
  • Staande luidsprekers (staande_luidsprekers)
  • TV/Monitor luidsprekers (tv_monitor_luidsprekers)
 • Welk gemiddeld vermogen wil je? (gemiddeld_vermogen):
  • < 40 W (gemiddeld_vermogen_40)
  • 40 W - 80 W (gemiddeld_vermogen_40_80)
  • 80 W - 150 W (gemiddeld_vermogen_80_150)
  • ≥ 150 W (gemiddeld_vermogen_150)
 • Hoeveel speakers wil je? (aantal_luidsprekers):
  • 1 (aantal_luidsprekers_1.0)
  • 2 (aantal_luidsprekers_2.0)
  • 3 (aantal_luidsprekers_3.0)
 • Welk speaker type wil je? (speaker_type):
  • 1-weg (1_weg)
  • 2.5-weg (2_5_weg)
  • 2-way (2_way)
  • 2-weg (2_weg)
  • 3.5-weg (3_5_weg)
  • 3-weg (3_weg)
  • 4-weg (4_weg)
  • 5-weg (5_weg)
 • Van welk materiaal moet de speaker zijn? (materiaal_behuizing):
  • ABS kunststof (abs_kunststof)
  • Acrylonitrielbutadieenstyreen (ABS) (acrylonitrielbutadieenstyreen_abs_)
  • Aluminium (aluminium)
  • Glasvezel (glasvezel)
  • Hout (hout)
  • Houten (houten)
  • Kunstof (kunstof)
  • Kunststof (kunststof)
  • Magnesium (magnesium)
  • MDF (mdf)
  • Metaal (metaal)
  • Plastic (plastic)
  • Polycarbonaat (polycarbonaat)
  • Polymer (polymer)
  • Polypropyleen (polypropyleen)
  • Polypropylene (polypropylene)
  • Polyurethaan (polyurethaan)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rubber (rubber)
  • Staal (staal)
 • Wil je een speaker inclusief tweeter? (tweeter):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je een speaker inclusief woofer? (woofer):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Welk type aansluiting wil je? (speaker_interface_type):
  • 2x Speakon & 2x 6.3mm (2x_speakon_2x_6_3mm)
  • 3,5 mm (3_5_mm)
  • 3.5mm/Bluetooth (3_5mm_bluetooth)
  • 3.5mm/USB/Bluetooth (3_5mm_usb_bluetooth)
  • 6,3 mm (6_3_mm)
  • Banana (banana)
  • Bluetooth (bluetooth)
  • Bluetooth/NFC (bluetooth_nfc)
  • Bluetooth/NFC/USB/RCA/3.5mm (bluetooth_nfc_usb_rca_3_5mm)
  • Eindstation (eindstation)
  • NL4 (nl4)
  • NL4/Terminal (nl4_terminal)
  • Phoenix (phoenix)
  • RCA (rca)
  • RCA/3,5 mm (rca_3_5_mm)
  • RCA/6.3mm (rca_6_3mm)
  • RCA/XLR (rca_xlr)
  • RJ-45 (rj_45)
  • Speakon (speakon)
  • Stereo-audio (aansluiting 3,5 mm) 1x (stereo_audio_aansluiting_3_5_mm_1x)
  • USB (usb)
  • USB/3,5mm (usb_3_5mm)
  • USB/Bluetooth (usb_bluetooth)
  • XLR (xlr)
  • XLR/6.3mm (xlr_6_3mm)
  • XLR/6.3mm/RCA (xlr_6_3mm_rca)
  • XLR/Bluetooth (xlr_bluetooth)
 • Hoe hoog wil je de impedantie? (impedantie):
  • 10000 Ohm (10000_ohm)
  • 100 Ohm (100_ohm)
  • 10 Ohm (10_ohm)
  • 11 Ohm (11_ohm)
  • 12 Ohm (12_ohm)
  • 14000 Ohm (14000_ohm)
  • 16 Ohm (16_ohm)
  • 20000 Ohm (20000_ohm)
  • 20 Ohm (20_ohm)
  • 22000 Ohm (22000_ohm)
  • 30000 Ohm (30000_ohm)
  • 32 Ohm (32_ohm)
  • 3.2 Ohm (3_2_ohm)
  • 3 Ohm (3_ohm)
  • 4 Ohm (4_ohm)
  • 5 Ohm (5_ohm)
  • 6 Ohm (6_ohm)
  • 7 Ohm (7_ohm)
  • 84 Ohm (84_ohm)
  • 8 Ohm (8_ohm)
 • Welke varianten wil je? (group):
  • Bose 151 (bose_151)
  • Bose Acoustimass 3 (bose_acoustimass_3)
  • Boston Acoustics A25 (boston_acoustics_a25)
  • Boston Acoustics A 26 (boston_acoustics_a_26)
  • Boston Acoustics A 360 (boston_acoustics_a_360)
  • Bowers & Wilkins 684 S2 (bowers_wilkins_684_s2)
  • Bowers & Wilkins 685 S2 (bowers_wilkins_685_s2)
  • Canton CD 120 (canton_cd_120)
  • Canton CD 310 (canton_cd_310)
  • Canton Ergo 620 (canton_ergo_620)
  • Canton GLE 416 (canton_gle_416)
  • Canton Pro X.3 (canton_pro_x_3)
  • Canton PRO XL.3 (canton_pro_xl_3)
  • Canton SUB 8.2 (canton_sub_8_2)
  • Canton Vento 830.2 (canton_vento_830_2)
  • Canton Vento 856.2 Center (canton_vento_856_2_center)
  • Canton your_Solo (canton_your_solo)
  • Conceptronic Dancing Water Speaker (conceptronic_dancing_water_speaker)
  • Dali Zensor 5 (dali_zensor_5)
  • Dali Zensor Vokal (dali_zensor_vokal)
  • Harman-Kardon HKTS 16 (harman_kardon_hkts_16)
  • Harman-Kardon HKTS 30 (harman_kardon_hkts_30)
  • ION Party (ion_party)
  • Jamo 210 SUB (jamo_210_sub)
  • Jamo S 602 (jamo_s_602)
  • JBL Studio 190 (jbl_studio_190)
  • KEF CI50 (kef_ci50)
  • KEF Q100 (kef_q100)
  • KEF Q200C (kef_q200c)
  • KEF Q300 (kef_q300)
  • KEF Q400B (kef_q400b)
  • KEF Q500 (kef_q500)
  • KEF Q600C (kef_q600c)
  • KEF Q700 (kef_q700)
  • KEF Q800DS (kef_q800ds)
  • KEF Q900 (kef_q900)
  • KEF R100 (kef_r100)
  • KEF R200C (kef_r200c)
  • KEF R300 (kef_r300)
  • KEF R400B (kef_r400b)
  • KEF T101 (kef_t101)
  • KEF T-101C (kef_t_101c)
  • KEF T-2 (kef_t_2)
  • KEF T-301C (kef_t_301c)
  • Logitech Z523 (logitech_z523)
  • Monitor Audio BX 5 (monitor_audio_bx_5)
  • Q Acoustics 2000Ci (q_acoustics_2000ci)
  • Q Acoustics 2010I (q_acoustics_2010i)
  • Q Acoustics 2020I (q_acoustics_2020i)
  • Q Acoustics 2070I (q_acoustics_2070i)
  • Technaxx MusicMan (technaxx_musicman)
  • X-MINI XAM15 (x_mini_xam15)
  • Yamaha NS-AW294 (yamaha_ns_aw294)
  • Yamaha NS-AW992 (yamaha_ns_aw992)
  • Yamaha NS-AW 392 (yamaha_ns_aw_392)
  • Yamaha NS-B500 (yamaha_ns_b500)
  • Yamaha NS-C500 (yamaha_ns_c500)
  • Yamaha NS-F700 (yamaha_ns_f700)
  • Yamaha NS-SW700 (yamaha_ns_sw700)
  • Yamaha NS-SW 210 (yamaha_ns_sw_210)
  • Yamaha NX-50 (yamaha_nx_50)
  • Yamaha NX-B55 (yamaha_nx_b55)
  • Yamaha YSP-4300 (yamaha_ysp_4300)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be