x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  speaker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  speaker kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Google home
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor je interieur.
  Luidspreker 8.25 (2)
  0 - 48
  • Google Mini Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412551.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149027379.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179536937.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148445551.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168113064.jpg
   Google Google Mini Grijs Mini Grijs Mini Grijs Deze Google Nest Mini is een luidspreker en Google Assistant in één. Ten opzichte van de Google Home Mini heeft deze variant een bas die 40% krachtiger is. Beter geluid dus, zodat u nog meer kunt genieten van uw muziek. Het apparaat is te besturen met uw stem. Met de woorden 'Hey Google' schakelt u de Speaker Assistant in en uw wensen worden vervolgens ingewilligd. Zo vraagt u het apparaat om muziek van een bepaalde artiest te draaien of juist het laatste nieuws af te spelen. Ook kunt u hierm... (17)
   Google Mini Grijs
   • 00193575000923
   • 00193575000909
   • 6506964
   • GA00781-NO
   • GA00781-EU
   • 0193575000923
   6
   good_buy
   38.25 EUR
  • Harman/Kardon Citation 200 Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162605690.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165760127.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165623261.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167094962.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165623257.jpg
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation 200 Grijs Citation 200 Grijs Citation 200 Grijs Met de Harman Kardon Citation 200 geniet je zowel thuis als buiten de deur van krachtig geluid. De wifi speaker beschikt over bluetooth en een interne accu, waardoor je de speaker eenvoudig meeneemt. Gebruik de speaker op kantoor of in het park en verbind hem weer met wifi zodra je thuiskomt. Wanneer de speaker is verbonden met je thuisnetwerk stuur je hem dankzij de ingebouwde Google Assistant aan via spraakcommando's. Door de IPX4 certificering is de speaker spatwaterdicht, waardoor je hem ... (5)
   Harman/Kardon Citation 200 Grijs
   • 06925281974922
   • HKCITATION200GRYEU
   • 7047837
   • 6925281974922
   • H/K CITATION200 GREY
   7
   good_buy
   319.00 EUR
  • Sony MHC-V42D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631063.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631065.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142389127.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143157590.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143157591.jpg
   Sony Sony MHC-V42D MHC-V42D MHC-V42D Hi-fi systeem - bluetooth: Ja CD-R/CD-RW-compatibel: Ja RDS (Radio Data System): Nee Producttype: Draadloze luidspreker Geschikt voor iPod / iPhone / iPad: ja Aansluitingen: HDMI / USB Afstandsbediening: ja (5)
   Sony MHC-V42D
   • 04548736090293
   • 04548736090309
   • MHCV42D
   • MHCV42D.CEL
   • 6085403
   • 4548736090293
   6
   good_buy
   250.40 EUR
  • Focal Sib Evo 5.1.2 Set
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158232799.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052402.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052400.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052399.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146293401.jpg
   Focal Focal Sib Evo 5.1.2 Set Sib Evo 5.1.2 Set Sib Evo 5.1.2 Set Durf echte bioscoopgeluidseffecten in uw woonkamer te brengen! Geniet van Atmos-geluidseffecten die bioscopen waardig zijn en gemaakt door Dolby, wanneer u uw favoriete films thuis bekijkt. Je films krijgen een compleet nieuwe dimensie! Hoewel het niet helemaal in elke woonkamer is binnengekomen, maar snel toeneemt, onderscheidt dit systeem zich door geluidseffecten aan te bieden op een verticaal vlak dat wordt weerkaatst door het plafond. Dit geeft de toeschouwer de indruk in een ultrarealis... (7)
   Focal Sib Evo 5.1.2 Set
   • 03544052692037
   • ESIBPA5121-BL001
   5
   good_buy
   deal
   1199.00 EUR
  • Google Mini Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167368833.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412539.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171498965.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168113071.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175143299.jpg
   Google Google Mini Wit Mini Wit Mini Wit De nieuwe Nest Mini van Google, nu met beter en rijker geluid! De tweede generatie beschikt over meer vermogen en meer bass. De Google assistent staat 24/7 voor je klaar, je hoeft alleen maar Hey Google te roepen. Speel al jouw favoriete hitjes af op Youtube music, spotify of gewoon via de radio. Beschik je ook over slimme lampen? Dan zijn deze eenvoudig aan/uit te zetten maar ook te dimmen! De Nest Mini werkt met honderden smartapparaten, zoals verlichting, thermostaten en slimme stekkers. H... (4)
   Google Mini Wit
   • 00193575000831
   • 6506967
   • 0193575000831
   • GA00638-EU
   6
   good_buy
   36.00 EUR
  • Archos Hello 10
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128380198.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412479.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412475.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412478.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153979543.jpg
   Archos Archos Hello 10 Hello 10 Hello 10 Bestuur je Archos Hello 10 met je stem dankzij de ingebouwde Google Home Assistent of bedien je favoriete apps met het ingebouwde touchscreen. Krijg antwoorden, speel muziek af, plan je dag, geniet van muziek en bedien je slimme woning, alles kan door je stem te gebruiken. Luister naar muziek, playlists, audio boeken, zet je favoriete Netflx serie aan en meer. Vrijwel alle bekende merken optimaliseren hun apps en apparaten om met de Google Assistent samen te werken. En dankzij het scherm zie ... (12)
   Archos Hello 10
   • 00690590037021
   • 5419639
   • 503702
   3
   good_buy
   deal
   229.99 EUR
  • Sony MHC-V83D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169572515.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402762.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402761.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402755.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402758.jpg
   Sony Sony MHC-V83D MHC-V83D MHC-V83D Ongelooflijk krachtig en hoogwaardig geluid dat je echt kan voelen! Met 4 zeer efficiënte tweeters en uiterst efficiënte midrange-luidsprekers, verbetert de middentonen en vocale helderheid en verhoogt het geluidsdrukniveau naar boven en rondom deze Sony-luidspreker. De extra schuine midrange-drivers zorgen ervoor dat de geluidskwaliteit breder en gelijkmatiger wordt verspreid, zodat deze iedereen op het feest bereikt. De JET BASS BOOSTER vult zelfs grote feestruimtes met diepe bassen met imp... (4)
   Sony MHC-V83D
   • 04548736107816
   • 7083521
   • 4548736107816
   • MHCV83D.CEL
   6
   good_buy
   615.00 EUR
  • Lenovo ThinkSmart View ZA690008SE
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168956585.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163184474.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155576818.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155576822.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155576817.jpg
   Lenovo Lenovo ThinkSmart View ZA690008SE ThinkSmart View ZA690008SE ThinkSmart View ZA690008SE ThinkSmart View Teams Display is een smart device voor samenwerking dat samen met je pc werkt om al je administratieve taken uit te voeren. In samenwerking met Microsoft hebben we dit eerste apparaat in zijn soort gemaakt om de bronnen van je pc vrij te maken. Met een sfeervol touchscreen met de bekende Cortana* spraakgestuurde slimme assistent, biedt het Teams Display een speciaal all-in-one-apparaat dat chats, oproepen, voicemail, videovergaderingen, planning en meer afhandelt. Je kunt het ... (20)
   Lenovo ThinkSmart View ZA690008SE
   • 00194778100762
   • 0194778100762
   • ZA690008SE
   2
   good_buy
   most_sold
   389.00 EUR
  • Pioneer DM-40 Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129849614.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162636718.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133128938.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40 Duo Pack DM-40 Duo Pack DM-40 Duo Pack De Pioneer DM-40 in de kleur zwart is een set van twee speakers die jou een uitmuntende audiokwaliteit bieden voor thuis. Wat te denken van een rijke strakke bas, een groter bereik en een brede 'sweet spot'. Basreflexsysteem aan de voorzijde De 4-inch woofers van de Pioneer DM-40 leveren een sterke en energieke bas langs voren. De groeven op de kanalen zorgen voor een verlaagde luchtwrijving waardoor je altijd een strakke bas voelt, zelfs als de speakers tegen de muur geplaatst zijn. 3D-Stere... (4)
   Pioneer DM-40 Duo Pack
   • 07426816123659
   • 04573201240606
   • DM-40
   • 3426950
   • DM-40-K
   6
   good_buy
   deal
   169.00 EUR
  • Pioneer X-HM16 - Zwart POXEM16B
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152904502.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120949155.jpg
   Pioneer Pioneer X-HM16 - Zwart POXEM16B X-HM16 - Zwart POXEM16B X-HM16 - Zwart POXEM16B De X-EM 16 is een uiterst compact en lichte CD-speler met twee stereoluidsprekers. Luister naar CD, FM-radio of via USB naar media-apparaten. Ook te gebruiken als wekkerradio. Ondanks compacte formaat krachtig geluid naar persoonlijke smaak aan te passen. (19)
   Pioneer X-HM16 - Zwart POXEM16B
   • 04573211152197
   • X-EM16
   • Pioneer XEM16B
   • 1500177
   • 3825999
   2
   good_buy
   deal
   99.00 EUR
  • Bose Portable Home Speaker Zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152474804.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169386840.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158416865.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158416872.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158416867.jpg
   Bose Bose Portable Home Speaker Zilver Portable Home Speaker Zilver Portable Home Speaker Zilver De meest veelzijdige Smart Speaker van Bose Home Speaker, draagbare luidsprekers en luidsprekers met spraakbediening in één Ervaar diepe, heldere, natuurgetrouwe 360° geluid en krachtige bassen ongeacht waar je hem gebruikt en wat je hoort Thuis kun je hem van kamer naar kamer meenemen en ook als je onderweg bent, begeleidt hij je overal Binnen je wifi-netwerk kun je de luidspreker via Alexa of de Google Assistant via spraakopdrachten bedienen om geïntegreerde muziekdiensten zoals muziek, ... (6)
   Bose Portable Home Speaker Zilver
   • 00017817801843
   • 829393-2300
   • 6430417
   4
   good_buy
   297.86 EUR
  • Harman/Kardon Citation OASIS Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160978702.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160978704.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160978703.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161123021.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161123025.jpg
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation OASIS Zwart Citation OASIS Zwart Citation OASIS Zwart Harman Kardon Citation Oasis DAB. Word ontspannen wakker met de slimme en welbespraakte Harman Kardon Citation Oasis wekkerradio. Deze Citation Oasis is een smart speaker met een ingebouwde wekker en wireless QI charging waarmee je smartphones die dit ondersteunen draadloos kunt opladen. De Oasis tweeweg speaker levert eenuitgangsvermogen van 12 Watt en is hiermee prima te gebruiken als compact geluidssysteem in slaapkamers en keuken. Met de ingebouwde DAB+ of TuneIn internetradio tuner luist... (3)
   Harman/Kardon Citation OASIS Zwart
   • 06925281968143
   • HKCITAOASISBLKEU
   • 7019759
   • 6925281968143
   6
   good_buy
   191.00 EUR
  • JBL Partybox On The Go
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/177346013.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165145512.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165145514.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164452013.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164452006.jpg
   JBL JBL Partybox On The Go Partybox On The Go Partybox On The Go Met de JBL Partybox On The Go ben je een wandelende karaokebar. De partyspeaker wordt geleverd met een draadloze microfoon van JBL. Zo zing je overal mee met de grootste hits van toen en nu. Dankzij de ingebouwde lichteffecten kan het feest echt beginnen. De lichten synchroniseren op de maat van de muziek. Je neemt de speaker overal mee naartoe door de draagriem. Geen flesopener bij de hand? Geen zorgen, de draagriem is er van een voorzien. Dankzij het IPX4 spatwaterdichte ontwerp beschadigt ... (3)
   JBL Partybox On The Go
   • 06925281972157
   • JBLPARTYBOXGOBEU
   • 6925281972157
   • 7047599
   6
   good_buy
   199.00 EUR
  • Behringer 1C-BK passieve studiomonitor (set van 2)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163818179.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23986878.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23986882.jpg
   Behringer Behringer 1C-BK passieve studiomonitor (set van 2) 1C-BK passieve studiomonitor (set van 2) 1C-BK passieve studiomonitor (set van 2) Behringer 1C-BK. Aanbevolen gebruik: PC. Luidspreker soort: 2-weg, Audio-uitgangskanalen: 2.0 kanalen. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Gemiddeld vermogen: 100 W, Frequentiebereik: 60 - 23000 Hz. Kleur van het product: Zwart (5)
   Behringer 1C-BK passieve studiomonitor (set van 2)
   • 00689076748070
   • 04033653060585
   • 04033653061049
   • 04033653060592
   • 1C-BK
   4
   good_buy
   66.61 EUR
  • Bose Home Speaker 500 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220872.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220871.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220873.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144070723.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151759386.jpg
   Bose Bose Home Speaker 500 Zwart Home Speaker 500 Zwart Home Speaker 500 Zwart Geluidsprestaties: Vul elke ruimte van muur tot muur met indrukwekkend stereogeluid uit één speaker Connectiviteit: Koppel je apparaat aan deze homespeaker om je favoriete muziek en meer te streamen via een Bluetooth-verbinding, je wifi-thuisnetwerk, Apple AirPlay 2 of Spotify Connect Bediening: Regel eenvoudig op drie manieren wat je via je homespeaker hoort: met je stem, met de Bose Music-app of met een van de 6 one-touch presets boven op de speaker Bose Music-app: Gebruik de Bose Music-app... (7)
   Bose Home Speaker 500 Zwart
   • 00017817783378
   • 000000000000250057
   • 795345-2100
   • 5411693
   3
   good_buy
   deal
   449.00 EUR
  • Sonos One SL Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156454565.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146287683.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150211551.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151446041.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158315697.jpg
   Sonos Sonos One SL Wit One SL Wit One SL Wit Met de Sonos One SL stream je draadloos muziek via je wifi netwerk en AirPlay 2. Je kiest deze wifi speaker wanneer je een Sonos geluidssysteem wilt creëren of al over 1 of meerdere Sonos speakers beschikt. Via wifi en je smartphone stream je eenvoudig muziek via Spotify. Dankzij AirPlay 2 is de verbinding tussen de One SL en je Apple apparaat zo gemaakt. Hierdoor stream je eenvoudig muziek met je iPhone of gebruik je Siri voor het bedienen van de speaker. Deze speaker is niet alleen geschikt... (11)
   Sonos One SL Wit
   • 08717755776594
   • 6407454
   • ONESLEU1
   • 8717755776594
   2
   good_buy
   197.00 EUR
  • Belkin G1S0002vf-WHT SoundForm Elite (Alexa) - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167528131.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171279634.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/176219558.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/176219560.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171279637.jpg
   Belkin Belkin G1S0002vf-WHT SoundForm Elite (Alexa) - Wit G1S0002vf-WHT SoundForm Elite (Alexa) - Wit G1S0002vf-WHT SoundForm Elite (Alexa) - Wit Belkin soundform elite hi-fi wit smart sp.met alexa g1s0002vf-wht (2)
   Belkin G1S0002vf-WHT SoundForm Elite (Alexa) - Wit
   • 00745883807536
   • G1S0002VF-WHT
   • G1S0002vf-WHT
   • 0745883807536
   6
   210.42 EUR
  • Pioneer DM-40BT Zwart Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117983169.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092135.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092139.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092137.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119524332.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40BT Zwart Duo Pack DM-40BT Zwart Duo Pack DM-40BT Zwart Duo Pack De Pioneer DM-40 in de kleur zwart is een set van twee speakers die jou een uitmuntende audiokwaliteit bieden voor thuis. Wat te denken van een rijke strakke bas, een groter bereik en een brede 'sweet spot'. Deze Pioneer DM-40BT beschikt over Bluetooth zodat je al je mobiele apparaten aan deze speakers kunt koppelen. Basreflexsysteem aan de voorzijde De 4-inch woofers van de Pioneer DM-40BT leveren een sterke en energieke bas langs voren. De groeven op de kanalen zorgen voor een verlaagde luc... (2)
   Pioneer DM-40BT Zwart Duo Pack
   • 04573201241030
   • DM-40BT
   • 167636
   • 4772583
   6
   157.95 EUR
  • Harman/Kardon Citation 300 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160905150.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160905151.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160905149.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142894759.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158281404.jpg
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation 300 Zwart Citation 300 Zwart Citation 300 Zwart De Harman Kardon Citation 300 is de slimme en draadloze stereospeaker van de toekomst. De Harman Kardon Citation 300 vult jouw kamer met krachtig en vol stereogeluid dankzij de verassend rijke bass. Het strakke design en het uitzonderlijk gebruiksgemak maken van de Citation 300 een toegevoegde waarde in elke ruimte. Stream via de ingebouwde Chromecast eenvoudig al je favoriete muziek naar deze speaker of luister naar wel 300 muziek-services waar je met de Citation 300 van kan genieten. Al dez... (2)
   Harman/Kardon Citation 300 Zwart
   • 06925281941665
   • 000000000000252402
   • 5731977
   • HKCITATION300BLKEU
   6
   good_buy
   349.00 EUR
  • Amazon Echo Plus 2 Black
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129201682.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157254757.jpg
   Amazon Amazon Echo Plus 2 Black Echo Plus 2 Black Echo Plus 2 Black Vraag gewoon om een nummer, artiest of genre van Amazon Music, Spotify, Pandora en meer. Met muziek in meerdere kamers kunt u muziek afspelen op compatibele Echo-apparaten in verschillende kamers. (14)
   Amazon Echo Plus 2 Black
   • 00841667179568
   • B0794XQK5S
   1
   99.98 EUR
  • Archos Hello 5
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128379666.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412480.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412484.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121083591.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153856157.jpg
   Archos Archos Hello 5 Hello 5 Hello 5 De Archos Hello 5 inch is de voice controlled assistant die ook een touch screen heeft. Nu kan je wanneer je wanneer je het weer opvraagt ook daadwerkelijk zien wat het weer wordt voor de volgende dag. Maak video calls met je vrienden aan de andere kant van de wereld. Stuur alles wat geconnecteerd is aan Google assistant aan in je huis. Zet je tv aan door tegen Archos te zeggen dat dit moet gebeuren. Dim de verlichting in huis met één simpele druk op de knop of door dit te zeggen. (9)
   Archos Hello 5
   • 00690590037038
   • 5419629
   • 503703
   2
   48.01 EUR
  • Logitech Rally Speaker - Graphite - WW
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137723973.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129167237.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129167236.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129167239.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129167238.jpg
   Logitech Logitech Rally Speaker - Graphite - WW Rally Speaker - Graphite - WW Rally Speaker - Graphite - WW Geluid in het voorste deel van de ruimte voor natuurlijk entertainment De trillingsdempende behuizing voorkomt dat de camera wiebelt Aangenaam geluidsniveau in grotere ruimtes (5)
   Logitech Rally Speaker - Graphite - WW
   • 00097855142962
   • 0097855142962
   • 960-001230
   3
   217.75 EUR
  • Polk Audio Signature S55E Zwart (per stuk)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169266173.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165504400.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165504397.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165504398.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165504395.jpg
   Polk Audio Polk Audio Signature S55E Zwart (per stuk) Signature S55E Zwart (per stuk) Signature S55E Zwart (per stuk) De Polk Audio Signature S55E is gebouwd om de grote surround sound-theaterervaring in het comfort van uw woonkamer te brengen. Of u nu uw bestaande thuisbioscoop wilt upgraden naar een moderne Atmos-configuratie of wilt genieten van uw favoriete muziek - met Dynamic Balance krijgt u een rijk, helder geluid over het volledige geluidsfrequentiebereik, wat u ook hoort. Deze gepatenteerde technologie analyseert het volledige elektro-akoestische en mechanische systeem van de luidspreker om te help... (3)
   Polk Audio Signature S55E Zwart (per stuk)
   • 00747192131029
   • SIGS55EBK
   • 5699493
   4
   302.11 EUR
  • KEF Ventura 5 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103147846.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147884617.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118006191.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118006192.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118006195.jpg
   KEF KEF Ventura 5 Zwart (per paar) Ventura 5 Zwart (per paar) Ventura 5 Zwart (per paar) Serieuze geluidskwaliteit buitenshuis vraagt om KEFs Ventura 5 Buiten Speaker . Of het nu op de patio, bij het zwembad of op je jacht is, deze speakers met een uv-bestendige, ABS-kast met hoge impactweerstand en een robuust en corrosiebestendige beugel en grillesysteem van aluminium staan garant voor jarenlang luistergenot. Hierbij maakt het niet uit op welke lengte- of breedtegraad je je bevindt. En een geïntegreerde bevestigingsbeugel die zijdelings tot wel 180° kan worden verdraaid, zorgt ... (7)
   KEF Ventura 5 Zwart (per paar)
   • 00637203031090
   • SP3675BA
   2
   deal
   427.00 EUR
  • Bose Portable Home Speaker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152474800.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169710036.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158416846.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158316398.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158416850.jpg
   Bose Bose Portable Home Speaker Zwart Portable Home Speaker Zwart Portable Home Speaker Zwart Met de Bose Portable Home Speaker heb je altijd een slimme speaker bij de hand. Door de batterij en het draaghengsel neem je hem makkelijk overal mee naartoe. Deze wifi speaker verbind je ook met bluetooth via je telefoon, mocht je buiten het bereik van je wifi zijn. Daarnaast bedien je het apparaat via je stem, door middel van Google Assistant. Je hoort het geluid in elke hoek van de kamer door de 360 graden geluidsweergave. Hierdoor maakt het dus niet uit hoe hij staat. Wil je hem het liefs... (4)
   Bose Portable Home Speaker Zwart
   • 00017817801768
   • 829393-2100
   • 6430409
   3
   296.39 EUR
  • Polk Audio Signature S15E Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178066675.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165504390.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165504388.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165504391.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165504389.jpg
   Polk Audio Polk Audio Signature S15E Zwart (per paar) Signature S15E Zwart (per paar) Signature S15E Zwart (per paar) RIJK, HELDER, FULL-RANGE GELUID - Breng de fijnste muzikale ervaring in huis met de compacte Polk Signature S15e boekenplank luidspreker, geniet van beter HiFi geluid voor films, tv en muziek. BAS MET MEER IMPACT - Exclusieve Polk Power Port-technologie in luidsprekers zorgt voor een grotere, muzikalere, diepe bas. Met deze luidspreker is het alsof je in de studio of concerthal aanwezig bent. BOEKENPLANK SPEAKER VOOR JE HOME CINEMA - Of je nu je home-cinema set een upgrade geeft of jouw speak... (2)
   Polk Audio Signature S15E Zwart (per paar)
   • 00747192131043
   • SIGS15EBK
   • 5699439
   5
   213.51 EUR
  • Sony SRS-RA3000 Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175937114.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/176082754.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175296131.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175296134.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175296132.jpg
   Sony Sony SRS-RA3000 Grijs SRS-RA3000 Grijs SRS-RA3000 Grijs De Sony SRS-RA3000 beschikt over een 360 graden ontwerp, waardoor het geluid van alle komt. Doordat het geluid van alle kanten komt, luister je in iedere hoek van de kamer naar je favoriete nummers. Voeg de speaker toe aan jouw Google Home of Amazon Alexa multiroom opstelling en stream muziek door het hele huis. Je favoriete nummers speel je niet alleen af via wifi, maar ook via bluetooth. Doordat de wifi speaker waterbestendig is, gebruik je hem ook in de badkamer en keuken. (2)
   Sony SRS-RA3000 Grijs
   • 04548736107045
   • SRSRA3000H.CEL
   • 4548736107045
   5
   265.00 EUR
  • Magnat Tempus 55 - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133599890.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116161976.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546328.jpg
   Magnat Magnat Tempus 55 - Zwart Tempus 55 - Zwart Tempus 55 - Zwart Hoogwaardig hifi-geluid gecombineerd met tijdloos design, prijs per stuk. - Bestel voor een paar 2 stuks Krachtig en gedetailleerd stereogeluid dankzij zorgvuldige ontwikkeling en afstemming 25 mm fmax-tweetonkalotte met stralingsgeoptimaliseerde geluidsgeleiding en krachtige neodymium-aandrijving voor het beste resolutiegedrag Twee geoptimaliseerde clip-170 mm FE-Dynamics chassis: 1 x middentonen en 2 x woofers voor zeer hoge belastbaarheid en precisie Afmetingen (b x h x d): 295 x 900 x 320... (6)
   Magnat Tempus 55 - Zwart
   • 04018843452104
   • 5811821
   • 145 210
   2
   219.00 EUR
  • Sony MHC-V73D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168018767.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169916315.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402683.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402684.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402685.jpg
   Sony Sony MHC-V73D MHC-V73D MHC-V73D Sony MHC-V73D (1)
   Sony MHC-V73D
   • 04548736107915
   • 4548736107915
   • MHCV73D.CEL
   • 7083523
   7
   deal
   549.00 EUR
  • Focal Custom 300 IW LCR 6 wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147884145.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156847108.jpg
   Focal Focal Custom 300 IW LCR 6 wit Custom 300 IW LCR 6 wit Custom 300 IW LCR 6 wit De Focal Custom 300 IW LCR 6 in de kleur wit is een krachtige 3-weg inbouwspeaker. De bass is tot in de puntjes beheerst waardoor u kunt genieten van natuurlijk en nauwkeurig geluid met grote verstaanbaarheid. Met deze technologie kunt u optimaal genieten van uw favoriete films en zijn de dialogen goed te volgen. Door de verstelbare treble plaat en tweeter is het geluid scherp te stellen op één punt zodat het geluid op precies de juiste plek wordt gecentreerd. Zo ervaart u een zeer persoonlij... (6)
   Focal Custom 300 IW LCR 6 wit
   • 03544056691371
   2
   deal
   799.00 EUR
  • Amazon show 8 zwart smart home hub met beeldscherm
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157254459.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157254492.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157254488.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157254490.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157254494.jpg
   Amazon Amazon show 8 zwart smart home hub met beeldscherm show 8 zwart smart home hub met beeldscherm show 8 zwart smart home hub met beeldscherm Amazon Echo show 8 zwart smart home hub met beeldscherm (9)
   Amazon show 8 zwart smart home hub met beeldscherm
   • 00840080598116
   • B07SNPKX5Y
   1
   142.08 EUR
  • Amazon studio smart luidspreker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157254509.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157254514.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157254510.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157254513.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157254512.jpg
   Amazon Amazon studio smart luidspreker studio smart luidspreker studio smart luidspreker Amazon Echo studio smart luidspreker (9)
   Amazon studio smart luidspreker
   • 00810014309118
   • B07NQDHC7S
   1
   218.67 EUR
  • N-Gear The Flash 610
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152590810.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151800972.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159119263.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159119257.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159119265.jpg
   N-Gear N-Gear The Flash 610 The Flash 610 The Flash 610 N-Gear The Flash 610 N-Gear The Flash 610 Deel op facebook Deel op twitter Deel op LinkedIn Delen op: Portable Trolley Bluetooth Speaker 100 WATT MAX Draadloze muzie (1)
   N-Gear The Flash 610
   • 07109616503370
   • 71096165033708
   • FLASH610
   7
   33.97 EUR
  • JBL Partybox 100
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147944033.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150101495.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152390681.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144533079.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162998909.jpg
   JBL JBL Partybox 100 Partybox 100 Partybox 100 Maak kennis met de meest compacte party speaker van JBL, de JBL Partybox 100. Deze partybox heeft net als de Partybox 300 ingebouwde verlichting, een USB aansluiting, gitaar- en microfoonaansluiting een natuurlijk Bluetooth. Dit allemaal in een (relatief) compact pakket met een gewicht van 9,7 kilo. Deze compacte baas houdt het dankzij de ingebouwde batterij 12 uur uit! Voorzie je feestje van extra power Speel de beste beats van het moment De JBL PartyBox 100 produceert 160 watt aan knallend ... (2)
   JBL Partybox 100
   • 06925281956676
   • JBLPARTYBOX100EU
   • 6335913
   • 6925281956676
   4
   218.00 EUR
  • Klipsch R-34C (per stuk)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157973535.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157973553.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157973559.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158746363.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546358.jpg
   Klipsch Klipsch R-34C (per stuk) R-34C (per stuk) R-34C (per stuk) De Klipsch R-34C is een passieve center speaker voor in een middelgrote of grote huiskamer. Met deze speaker breng je het stemgeluid uit je favoriete films en muziek tot leven. De speaker plaats je voor de televisie waardoor de 3,5 inch woofers (4x) en 1 inch tweeter naar je gehoor richten. Hierdoor ontgaat je geen enkel detail uit de conversaties en zang uit films, series en muziek. De hoge frequenties verplaatsen zich gericht naar je gehoor toe dankzij de vorm van de klankkast rondom de twe... (2)
   Klipsch R-34C (per stuk)
   • 00743878036145
   • 5786079
   • R-34-C
   • K1066232
   • 1066232
   4
   357.50 EUR
  • Skytec SL6 - Disco Luidsprekers - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145827388.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157570966.jpg
   Skytec Skytec SL6 - Disco Luidsprekers - Zwart SL6 - Disco Luidsprekers - Zwart SL6 - Disco Luidsprekers - Zwart Deze luidsprekerset is perfect voor achtergrondgeluid. Dankzij de 6 inch woofer en tweeter met hoge geluidsdruk komen ze vooral tot hun recht in het mid en hoog. (2)
   Skytec SL6 - Disco Luidsprekers - Zwart
   • 08715693172089
   4
   deal
   69.00 EUR
  • Belkin G1S0001vf-WHT SoundForm Elite (Google) - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159216105.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158138819.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157684879.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163524079.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163524081.jpg
   Belkin Belkin G1S0001vf-WHT SoundForm Elite (Google) - Wit G1S0001vf-WHT SoundForm Elite (Google) - Wit G1S0001vf-WHT SoundForm Elite (Google) - Wit De eerste in zijn soortKrachtig kristalhelder geluid dat u diep vanbinnen voelt. De SOUNDFORM ELITE-luidspreker is ontwikkeld in samenwerking met audiopionier Devialet, ten behoeve van hifi-geluid en een weergaloze audio-ervaring.Een slimme luidsprekerMet de Google Assistent kunt u heel eenvoudig via spraakbediening muziek afspelen, dingen opzoeken op Google, taken beheren en slimme apparaten in uw woning bedienen. Met de Google Assistent kunt u heel eenvoudig via spraakbediening muziek afspe... (2)
   Belkin G1S0001vf-WHT SoundForm Elite (Google) - Wit
   • 00745883803040
   • 00745883783953
   • 6972711
   • 0745883783953
   • G1S0001VF-WHT
   • G1S0001vf-WHT
   4
   229.00 EUR
  • Jamo S 803 Boekenplank Speaker Wit (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150593066.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158091914.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105494061.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161990270.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161990269.jpg
   Jamo Jamo S 803 Boekenplank Speaker Wit (per paar) S 803 Boekenplank Speaker Wit (per paar) S 803 Boekenplank Speaker Wit (per paar) Jamo S 803 - Wit (2)
   Jamo S 803 Boekenplank Speaker Wit (per paar)
   • 05709009002972
   • 41064374
   • 1064374
   4
   229.00 EUR
  • Focal Sib Evo 5.1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147937358.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111313658.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118006448.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118006444.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118006447.jpg
   Focal Focal Sib Evo 5.1 Sib Evo 5.1 Sib Evo 5.1 Het krachtige geluidssysteem van Focal Sib Evo 5.1 voorziet u van een ongekende geluidservaring in bioscoopkwaliteit! Dankzij twee compacte satellietspeakers in combinatie met een subwoofer maakt u uw eigen thuisbioscoop compleet. De twee gratis meegeleverde muurbeugels zorgen voor een dynamische positionering van de speakers. (8)
   Focal Sib Evo 5.1
   • 03544050692022
   • ESIBPA5109-BL001
   1
   deal
   899.00 EUR
  • Magnat Monitor Supreme 1002 luidspreker 3-weg 190 in zwart Wood Wired
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161433281.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167710629.jpg
   Magnat Magnat Monitor Supreme 1002 luidspreker 3-weg 190 in zwart Wood Wired Monitor Supreme 1002 luidspreker 3-weg 190 in zwart Wood Wired Monitor Supreme 1002 luidspreker 3-weg 190 in zwart Wood Wired Magnat Monitor Supreme 1002. Aanbevolen gebruik: Luidsprekerset, Luidspreker soort: 3-weg, Audio-uitgangskanalen: 1.0 kanalen, Aantal drivers: 4. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Gemiddeld vermogen: 190 W, Frequentiebereik: 19 - 40000 Hz, Impedantie: 8 Ohm, Gevoeligheid: 92 dB. Kleur van het product: Zwart, Hout (5)
   Magnat Monitor Supreme 1002 luidspreker 3-weg 190 in zwart Wood Wired
   • 04018843481036
   • 144 8103
   2
   143.70 EUR
  • JBL Control One - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147547473.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158489201.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111247987.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101494396.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158943534.jpg
   JBL JBL Control One - Zwart Control One - Zwart Control One - Zwart JBL Control One - Zwart (3)
   JBL Control One - Zwart
   • 00500369088706
   • 04016138513431
   • CONTROL ONE
   3
   129.00 EUR
  • Visaton FR 10 WP - 4 Ohm (Wit)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118837382.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164769315.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108381167.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145543998.jpg
   Visaton Visaton FR 10 WP - 4 Ohm (Wit) FR 10 WP - 4 Ohm (Wit) FR 10 WP - 4 Ohm (Wit) Geschikt voor gebruik buitenshuis Zeewaterbestendig Functioneel bij lage temperaturen volgens EN 60068-2-1 (-40 °C; 96 uur) Voldoet aan de eisen van de Duitse Lloyd (eisen voor elektrische bedrijfsmiddel/kou); kunststof: ASA (UL 94:HB; uv/weerbestendig) Bestand tegen weggooien (5)
   Visaton FR 10 WP - 4 Ohm (Wit)
   • 04007540021102
   • VS-FR10WP/4
   2
   20.95 EUR
  • Teac LS-M100 - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133149254.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115457238.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115457237.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546467.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147035269.jpg
   Teac Teac LS-M100 - Zwart LS-M100 - Zwart LS-M100 - Zwart Teac LS-M100 Actieve Stereo Speakers in de kleur zwart is een set van twee boekenplankluidsprekers met een optimaal en krachtig geluid, zelfs bij lage volumes. Het frequentiebereik is 80 Hz tot 22 kHz. Dit hoge frequentiebereik wordt behaald door het tweewegsysteem, bestaande uit een woofer en tweeter, in combinatie met de baspoort aan de achterkant van de speakers. Elk geluid komt natuurgetrouw uit je speakers. De luidsprekers zijn voorzien van RCA-uitgangen en stereo 3.5mm jackplug. CD- en ... (3)
   Teac LS-M100 - Zwart
   • 04907034220106
   • 5747413
   • TE09LSM10B50
   • LS-M100-B
   3
   101.09 EUR
  • Audio Pro Addon C10 - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118635644.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148149373.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137695535.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167649813.jpg
   Audio Pro Audio Pro Addon C10 - Zwart Addon C10 - Zwart Addon C10 - Zwart Audio Pro Addon C10 - Zwart (3)
   Audio Pro Addon C10 - Zwart
   • 07330117145404
   • 4329907
   • 014540
   • 14540
   3
   300.94 EUR
  • Bowers & Wilkins 607 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156979529.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158394155.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150059216.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150059214.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118062917.jpg
   Bowers & Wilkins Bowers & Wilkins 607 Zwart (per paar) 607 Zwart (per paar) 607 Zwart (per paar) Bower s & Wilkins 607 akoestische boxen, zwart, 2 stuks (5)
   Bowers & Wilkins 607 Zwart (per paar)
   • 00714346331130
   • FP40711
   • 0714346331130
   2
   498.00 EUR
  • LG OL100
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157541797.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158144582.jpg
   LG LG OL100 OL100 OL100 Party Speaker, 2000 Watt USB-opname, DJ- en karaoke-functies, Lichteffecten, 3 x USB, CD, radiofuncties 2 microfooningangen, bluetooth, digitale optische kabel Ingebouwde handgrepen en transportwielen (3)
   LG OL100
   • 08806098445004
   • 8806098445004
   3
   589.00 EUR
  • Philips Wireless Speaker TAW6505/10
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172699069.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/174855732.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/174855731.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172841232.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/174855730.jpg
   Philips Philips Wireless Speaker TAW6505/10 Wireless Speaker TAW6505/10 Wireless Speaker TAW6505/10 Deze draadloze speaker biedt 80 watt rijk geluid. Twee woofers, twee passieve basradiatoren en twee tweeters zorgen voor kamervullend geluid met krachtige bassen en kristalheldere hoge tonen De luidspreker voor thuis is compatibel met DTS Play-Fi. Voor meerkameraudio synchroniseert u deze met DTS Play-Fi-compatibele luidsprekers, inclusief compatibele soundbars die niet in tv's zijn geïntegreerd De wifi-luidspreker kan worden aangesloten op uw apparaten met spraakassistent. Vraag Alexa-appara... (1)
   Philips Wireless Speaker TAW6505/10
   • 04895229109865
   • 7233593
   • TAW6505/10
   • 4895229109865
   6
   260.90 EUR
  • Amazon Echo Dot (4. Gen.) antraciet
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/173193502.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171274386.jpg
   Amazon Amazon Echo Dot (4. Gen.) antraciet Echo Dot (4. Gen.) antraciet Echo Dot (4. Gen.) antraciet -Andere look, nieuw geluid: met de Echo Dot 4 kunt u genieten van gedetailleerd geluid met heldere hoge tonen, dynamische middentonen en diepe bassen - automatisch aangepast aan elke kamer -Slim (3)
   Amazon Echo Dot (4. Gen.) antraciet
   • 00840080591926
   3
   73.45 EUR
  2 29
  • teamvergelijk@vergelijk.be