x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  luidspreker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  luidspreker kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Draagbare speaker Draagbare speakers neem je gemakkelijk mee om je telefoon of laptop op aan te sluiten.
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor je interieur.
  • Bose Companion 2 Series III luidspreker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24829211.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96052066.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137688588.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96052065.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106520502.jpg
   Bose Bose Companion 2 Series III luidspreker Zwart Companion 2 Series III luidspreker Zwart Companion 2 Series III luidspreker Zwart Met de Bose Companion 2 serie III-computerspeakers geniet je van muziek, films en games. Deze compacte stereoluidsprekers bieden je namelijk levensecht, helder geluid op elk volume. TrueSpace -technologie zorg bovendien voor een ruimtelijk multimedia-geluid. Dit is iets dat gemiddelde computerspeakers niet waarmaken. (19)
   8.25 (1)
   Bose Companion 2 Series III luidspreker Zwart
   Geweldig en eigenlijk onmogelijk voor de prijs
   Fantastisch geluid met aanpassing audiokabel. Goedkoop. Fraai design.
   10.0
   0 10
   • Mooi zuiver geluid
   • Zonder te veel bassen
   • Computerkabel te kort
   • Maar 1mtr. Koop een goede
   • audiokabel nog beter geluid
  Luidspreker 7.9 (3)
  0 - 48
  • Sonos One Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126167755.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137714477.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118464126.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114022192.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103147827.jpg
   Sonos Sonos One Wit One Wit One Wit Muziekliefhebber, laat je stem gelden! Letterlijk, want Sonos One is klaar voor de toekomst met stembediening. Speel muziek af terwijl je kookt of zet het geluid harder onder de douche. Klinkt relaxt, toch? Net als het geluid van de smart speaker. (10)
   Sonos One Wit
   • 08717755773593
   • 08717755775757
   • SONONEWH
   • ONEG1EU1
   8
   good_buy
   209 EUR
  • Sonos Play:1 Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111317724.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137715997.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133120386.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113925162.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113068795.jpg
   Sonos Sonos Play:1 Wit Play:1 Wit Play:1 Wit Sonos Play : 1 , Audio-Player , weiß (8)
   Sonos Play:1 Wit
   • 08717755771957
   • 00878269000280
   • PLAY1EU1WHT
   • PLAY1EU1
   • Play:1 Wit
   8
   good_buy
   165 EUR
  • Sonos Play:5 Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137600943.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133120372.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/54448616.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115768729.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/54448618.jpg
   Sonos Sonos Play:5 Wit Play:5 Wit Play:5 Wit Ben je op zoek naar een krachtige draadloze speaker? Dan is de Sonos Play:5 iets voor jou. Deze speaker heeft 6 drivers die aangestuurd worden door een eigen digitale versterker. Hierdoor luister je naar een hifi geluid dat gedetailleerd, vol en krachtig is. Ook bij een hoog volume kun je de effecten, vocalen en instrumenten duidelijk van elkaar onderscheiden. Sluit de speaker aan op netstroom en verbind via wifi de speaker met je smartphone of tablet. Breid je Sonos systeem uit met extra spe... (5)
   Sonos Play:5 Wit
   • 08717755773012
   • PL5G2EU1, 2439382
   • PL5G2EU1
   • PL5G2EU1, 2439381, 2439384
   • 2439381
   • PLAY:5 WHITE
   8
   good_buy
   488 EUR
  • Bose Companion 2 Series III luidspreker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24829211.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96052066.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137688588.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96052065.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106520502.jpg
   Bose Bose Companion 2 Series III luidspreker Zwart Companion 2 Series III luidspreker Zwart Companion 2 Series III luidspreker Zwart Met de Bose Companion 2 serie III-computerspeakers geniet je van muziek, films en games. Deze compacte stereoluidsprekers bieden je namelijk levensecht, helder geluid op elk volume. TrueSpace -technologie zorg bovendien voor een ruimtelijk multimedia-geluid. Dit is iets dat gemiddelde computerspeakers niet waarmaken. (19)
   8.25 (1)
   Bose Companion 2 Series III luidspreker Zwart
   • 00017817602822
   • BOSECOMP2III
   • 354495-2100
   • 060799
   • COMPANION 2 III, 60799, 354495-2100
   3
   good_buy
   best_reviewed
   79.91 EUR
  • JBL Party Box 300
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131130382.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126391809.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133244765.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137702990.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131614767.jpg
   JBL JBL Party Box 300 Party Box 300 Party Box 300 Met de JBL Partybox 300 neem je het feestje overal mee naartoe. De party speaker heeft een accuduur van 18 uur en sluit je ook eenvoudig op netstroom aan. Zo kom je nooit zonder muziek te zitten. Via Bluetooth stream je muziek vanaf je smartphone of tablet naar de speaker. Je gitaar of microfoon sluit je eenvoudig aan op de daarvoor ontworpen ingangen. Via de usb ingang verbind je ook andere audio apparaten met de speaker. Zo speel je muziek vanaf een usb stick of laad je je telefoon op. (8)
   JBL Party Box 300
   • 06925281939914
   • JBLPARTYBOX300EU
   4
   good_buy
   359 EUR
  • Sony MHC-V11
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134547042.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137688549.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137614021.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110821163.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106575814.jpg
   Sony Sony MHC-V11 MHC-V11 MHC-V11 Laat iedereen op een feestje genieten van muziek met de Sony MHC-V11. Via Bluetooth stream je draadloos muziek van een smartphone of tablet naar de accuspeaker. Stream je favoriete nummer en sluit vervolgens een microfoon aan om mee te zingen. Je sluit 2 microfoons tegelijk aan, waarna je het in een karaoke wedstrijd tegen iemand opneemt. De ingebouwde stemfaderfunctie draait de zang van een cd omlaag, zodat je stemgeluid duidelijker naar voren komt. Dankzij de Party Chain functie koppel je m... (12)
   Sony MHC-V11
   • 04548736019713
   • MHC-V11, MHCV11.CEK, MHCV11.CEL
   • MHC-V11.CEL
   • MHCV11.CEL
   • MHC-V11
   • MHCV11
   3
   good_buy
   most_sold
   226 EUR
  • Bang & Olufsen BeoPlay M3 luidspreker 20 W Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126642866.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137727635.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126642868.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133133573.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131117654.jpg
   Bang & Olufsen Bang & Olufsen BeoPlay M3 luidspreker 20 W Zwart BeoPlay M3 luidspreker 20 W Zwart BeoPlay M3 luidspreker 20 W Zwart Dankzij het compacte formaat gaat de BeoPlay M3 helemaal op in je interieur. Totdat jij op play drukt en hij met zijn geluid alle aandacht opeist. En over aandacht opeisen gesproken, wacht maar tot je m verbindt met meer B&O PLAY multiroom speakers! (7)
   Bang & Olufsen BeoPlay M3 luidspreker 20 W Zwart
   • 05705260067903
   • 1200316
   4
   good_buy
   264.99 EUR
  • Marshall Acton Bluetooth luidspreker 50 W Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108237856.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108237860.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108237859.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108237858.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108237861.jpg
   Marshall Marshall Acton Bluetooth luidspreker 50 W Zwart Acton Bluetooth luidspreker 50 W Zwart Acton Bluetooth luidspreker 50 W Zwart Marshall Acton Bluetooth Lautsprecher Schwarz (6)
   Marshall Acton Bluetooth luidspreker 50 W Zwart
   • 07340055334037
   • 07340055309868
   • 4090986, ACTON, M-ACCS-10126, 155205, 5008679, 04090986
   • MA5008679
   • 04091800
   • 5008679
   • 157891
   • 04091800, 157891, 4091800
   4
   good_buy
   129 EUR
  • Bose 201-V Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114101581.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137728433.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041201.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041200.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041202.jpg
   Bose Bose 201-V Zwart (per paar) 201-V Zwart (per paar) 201-V Zwart (per paar) Bose 201 speakers zijn veelzijdige passieve stereoluidsprekers voor kleinere ruimtes, zoals je studeerkamer of kantoor. Gebruik ze bijvoorbeeld in je thuisbioscoop, als onderdeel van je surround-set, of als speakers bij je muziekinstallatie. De Direct/Reflecting -technologie van Bose, zorgt voor een combinatie van direct en gereflecteerd geluid. De muziek komt van verschillende kanten op je af, waardoor het lijkt alsof je live bij het concert bent, of midden in de film zit. Je bent ook niet m... (9)
   Bose 201-V Zwart (per paar)
   • 00672773746500
   • 00017817305396
   • 00700315902456
   • 29297
   3
   good_buy
   299 EUR
  • Logitech LGT-Z130
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105692153.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105692155.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105692157.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105692158.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105692154.jpg
   Logitech Logitech LGT-Z130 LGT-Z130 LGT-Z130 Logitech z 130Black (5)
   Logitech LGT-Z130
   • 05099206021891
   • 980-000418
   • 2614170
   4
   good_buy
   28.48 EUR
  • Marshall Stanmore II Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101766017.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108988973.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137694266.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140430087.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133946495.jpg
   Marshall Marshall Stanmore II Wit Stanmore II Wit Stanmore II Wit Met de Marshall Stanmore II speaker luister je naar je favoriete muziek in een klassiek jasje in je woonkamer. Verbind de speaker via Bluetooth met je smartphone en bedien deze speaker vanuit de Marshall app. Je bedient de speaker vanaf maximaal 2 smartphones tegelijkertijd. Daarmee bedien je de muziek met 2 personen. Speel eenvoudig muziek af vanaf een streamingdienst zoals Spotify of vanaf je eigen afspeellijsten. Wil je muziek afspelen van een apparaat zonder Bluetooth? Verbind deze dan vi... (5)
   Marshall Stanmore II Wit
   • 07340055309851
   • 07340055355353
   • 184527
   • 155689
   • 04090985
   • 00155689
   • 155689, 184527
   • FBA_4090985
   4
   good_buy
   286 EUR
  • Marshall Woburn luidspreker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108230281.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108230283.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108230285.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108230287.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108230286.jpg
   Marshall Marshall Woburn luidspreker Zwart Woburn luidspreker Zwart Woburn luidspreker Zwart De uitstekend klinkende Marshall Woburn (Black) is een handzame luidspreker die ontworpen is in de stijl van de bekende Marshall-gitaarversterkers. Kies uit vier soorten input: Bluetooth, 3.5 mm jack, toslink en RCA. (4)
   Marshall Woburn luidspreker Zwart
   • 07340055317719
   • 07340055309639
   • 4090963
   • 04090963
   • 154899
   5
   good_buy
   299 EUR
  • JBL Party Box 200
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121567121.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126391797.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121077480.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137701828.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124030669.jpg
   JBL JBL Party Box 200 Party Box 200 Party Box 200 De JBL Party Box 200 is een krachtige partyspeaker waarmee je een feest van muziek voorziet. Deze accuspeaker is voorzien van Bluetooth. Hierdoor stream jij je muziek draadloos van een smartphone, tablet of computer. Je verbindt meerdere exemplaren met elkaar via Bluetooth of een RCA kabel. Zo voeg je meer vermogen toe wanneer er meer bezoekers op komen dagen dan verwacht. Dankzij de aux en usb ingang ben je niet afhankelijk van Bluetooth. Je verbindt een audioapparaat via een 3,5 mm kabel me... (5)
   JBL Party Box 200
   • 06925281939907
   • JBLPARTYBOX200EU
   4
   good_buy
   351 EUR
  • Marshall Stanmore wifi Luidspreker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128279928.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108181969.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108181974.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108181972.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108181978.jpg
   Marshall Marshall Stanmore wifi Luidspreker Zwart Stanmore wifi Luidspreker Zwart Stanmore wifi Luidspreker Zwart Productbeschrijving stanmore is de meest veelzijdige luidspreker in Marshall lijn up en perfect geschikt voor elke ruimte, groot of klein. stanmore levert de hoge geluid dat men zich van naam Marshall belooft. ererzeugt zuivere en precieze audiosignalen, ook bij hoogste waterstanden, dankzij de geavanceerde componenten, de in dit Music powerhouse zijn opgenomen. Verbind zich draadloos via het geïntegreerde Chromecast of Spotify Connect, AirPlay of Bluetooth. De aansluiting kan ook de 3,5mm ja... (4)
   Marshall Stanmore wifi Luidspreker Zwart
   • 07340055336987
   • 220046, 04091906, 159222
   • 159222
   • 04091906
   4
   good_buy
   382 EUR
  • Logitech Z207 luidspreker 5 W Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106026610.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106026612.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106026614.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106026611.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106026615.jpg
   Logitech Logitech Z207 luidspreker 5 W Zwart Z207 luidspreker 5 W Zwart Z207 luidspreker 5 W Zwart De Logitech Z207 Bluetooth Computer speakerset is een 2.0 speakersysteem waarmee je direct van zuiver stereo geluid geniet terwijl je achter je pc zit. De speakers hebben een piekvermogen van 10 watt, wat voor een vol en duidelijk geluid zorgt. Aansluiten doe je via de 3,5 mm mini-jack aansluiting of bluetooth. Koppel de speakers zo aan je laptop, pc of console. De Logitech Z207 beschikt tevens over een volumeknop aan de voorzijde van de speakers. Zo ben je altijd de baas over hoe hard je gel... (4)
   Logitech Z207 luidspreker 5 W Zwart
   • 05099206075023
   • 05099206075030
   • 980-001296
   • 9750330
   • 980-001295
   4
   good_buy
   39.99 EUR
  • Denon HEOS 5 HS2 Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111269373.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118464201.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115770335.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100945453.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115770339.jpg
   Denon Denon HEOS 5 HS2 Wit HEOS 5 HS2 Wit HEOS 5 HS2 Wit Denon HEOS 5 (HS2) silber / weiß (4)
   Denon HEOS 5 HS2 Wit
   • 04951035057513
   • 5HS2WTE2
   • 3016469
   • HEOS5HS2WTE2, 5HS2WTE2, HEOS 5 WHITE
   • HEOS5HS2WTE2
   4
   good_buy
   329 EUR
  • Aquasound BMN50Easy-TW Zwart, Wit luidspreker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/71742379.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121833817.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102345727.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132360787.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/130377831.jpg
   Aquasound Aquasound BMN50Easy-TW Zwart, Wit luidspreker BMN50Easy-TW Zwart, Wit luidspreker BMN50Easy-TW Zwart, Wit luidspreker AquaSound bluetooth music-center 50w m/twist speakerset met artikelnummer: BMN50EASYTW van 241.16 nu voor maar 241.16. Kenmerken: Type indicatie: Digitaal \n Kleur: Wit \n Met netadapter: Ja \n RDS: Nee \n Internet radio: Nee \n Bluetooth: Ja (6)
   Aquasound BMN50Easy-TW Zwart, Wit luidspreker
   • 08718182211160
   • BMN50EASY-TW
   3
   good_buy
   252.91 EUR
  • Archos Hello 5 Grey
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120321781.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128379666.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133132746.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128204063.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121673869.jpg
   Archos Archos Hello 5 Grey Hello 5 Grey Hello 5 Grey Persoonlijke Assistent Er is altijd wel genoeg te doen. Werken, koken, poetsen, boodschappen doen, noem het maar op. De dagen zijn te kort en we zijn vaak aan het rennen. De ARCHOS Hello 5 Home Assistant met 5 inch beeldscherm is jouw rots in de branding binnen het huishouden. Eén van de belangrijkste voordelen van de Hello is de integratie van Google. Deze persoonlijke assistent zal al je vragen beantwoorden en verzoeken uitvoeren via volledige stembediening. Vraag wat de weersvoorspelling v... (2)
   Archos Hello 5 Grey
   • 00690590037038
   • 503703, 503703.0
   6
   good_buy
   89.99 EUR
  • Logitech LGT-Z120
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105691864.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105691865.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132703213.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105691870.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105691869.jpg
   Logitech Logitech LGT-Z120 LGT-Z120 LGT-Z120 Logitech Z-120Notebook-luidsprekers. (5)
   Logitech LGT-Z120
   • 05099206028074
   • 4082113
   • 980-000513
   3
   good_buy
   17.48 EUR
  • Artsound UNI20 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111265080.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052384.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133149032.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052331.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052334.jpg
   Artsound Artsound UNI20 Zwart (per paar) UNI20 Zwart (per paar) UNI20 Zwart (per paar) ARTSOUND UNI20 Este altavoz tiene un diseño neutral, con una carcasa fuerte. Genera una gran salida de rendimiento como resultado, a pesar de sus dimensiones compactas. Este altavoz es adecuado para su uso en espacios más pequeños, como un pasillo, una pequeña cocina, aseo, etc ... El ket brac- especialmente diseñado es multifuncional y permite un montaje rápido. Gracias a su articulación se puede alinear en cualquier dirección que quieras, incluso horizontalmente. El plug-in adaptador de ros... (5)
   Artsound UNI20 Zwart (per paar)
   • 05420020104314
   • UNI20 B
   • 2905
   3
   89 EUR
  • LG WK7 ThinQ
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126504653.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129227374.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/130486709.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133634501.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131425184.jpg
   LG LG WK7 ThinQ WK7 ThinQ WK7 ThinQ Met de LG WK7 ThinQ bedien je jouw muziek spraakgestuurd. Deze smart speaker heeft een ingebouwde Google Assistent. Zo vraag je de assistent je favoriete muziek te streamen zonder het apparaat aan te raken of je smartphone te gebruiken. Bediening op het apparaat of via smartphone kan natuurlijk wel. Gebruik de LG app op je smartphone om meerdere speakers met elkaar te koppelen voor een multiroom opstelling. Je vraagt de speaker ook naar informatie over het weer, je eigen agenda of files en ge... (5)
   LG WK7 ThinQ
   • 08806098170982
   • 08806098379958
   • MFL70405113
   3
   115 EUR
  • Focal Cub Evo
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113048515.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113048516.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113048517.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113048518.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113048514.jpg
   Focal Focal Cub Evo Cub Evo Cub Evo De krachtige Focal Cub Evo is een stijlvolle subwoofer voor ongekend hoge én trillende geluidservaringen. Zo bestaat deze subwoofer uit een 8'' speakerdriver én een 200W klasse D-versterker waarmee u van subliem basgeluid bent voorzien. Maak daarom uw thuisbioscoop compleet met deze krachtpatser! (5)
   Focal Cub Evo
   • 03544058692000
   • ESIB0CUB07-BL001
   3
   399 EUR
  • Sony GTK-XB72
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137687724.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137919136.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/138009464.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137923899.jpg
   Sony Sony GTK-XB72 GTK-XB72 GTK-XB72 Geef thuis een feestje met de Sony GTK-XB72. Je streamt draadloos via Bluetooth de beste afspeellijsten naar de accuspeaker. Speel je een nummer af dat wat extra kracht kan gebruiken? Schakel dan de Extra Bass modus in. Hierdoor komen de lage tonen krachtiger over. Wanneer je het geluid over de hele ruimte verspreidt wilt hebben, druk je op de LIVE SOUND knop. Op deze manier verdeel je het geluid beter over de breedte van de kamer. (7)
   Sony GTK-XB72
   • 04548736090576
   • GTKXB72.CEL
   2
   349 EUR
  • Skytec SL6 passieve 15cm PA-luidsprekers
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106458998.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/92327059.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/60386613.jpg
   Skytec Skytec SL6 passieve 15cm PA-luidsprekers SL6 passieve 15cm PA-luidsprekers SL6 passieve 15cm PA-luidsprekers Deze luidsprekerset is perfect voor achtergrondgeluid. Dankzij de 6 inch woofer en tweeter met hoge geluidsdruk komen ze vooral tot hun recht in het mid en hoog. (7)
   Skytec SL6 passieve 15cm PA-luidsprekers
   • 08715693172089
   2
   54.99 EUR
  • Bose Companion 20 luidspreker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101079684.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137691097.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111777990.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111777992.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101355229.jpg
   Bose Bose Companion 20 luidspreker Companion 20 luidspreker Companion 20 luidspreker Met de Bose Companion 20-computerspeakers geniet je pas echt van muziek, films en games. Deze slanke, chique stereoluidsprekers bieden je namelijk levensecht, helder geluid op elk volume. TrueSpace -technologie zorgt bovendien voor een ruimtelijke multimedia-geluid. Gebruik de bedrade afstandsbediening van de Bose Companion 20 om de speakers aan en uit te zetten en het volume te bedienen. Ook vind je op deze control pod een AUX-ingang en hoofdtelefoonaansluiting. (4)
   Bose Companion 20 luidspreker
   • 00017817548014
   • 329509-2300
   • 048596
   3
   215.99 EUR
  • Skytec SP1200A actieve speaker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127849865.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/91602289.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106537506.jpg
   Skytec Skytec SP1200A actieve speaker SP1200A actieve speaker SP1200A actieve speaker actieve 2-Weg-Luidsprekerbox met krachtige 30cm (12) Mid-Low woofer en krachtige compressie - hoorndriver, 300W RMS vermogen, koppeling met meerdere luidsprekers mogelijk stootbestendige slijtvaste ABS behuizing goed geschikt voor in- en outdoor gebruik, flensopening aan de onderkant voor statiefopbouw, geschikt voor wand-en plafondmontage (9)
   Skytec SP1200A actieve speaker
   • 08715693262780
   1
   109.99 EUR
  • Pioneer S-DJ60X Zwart luidspreker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111253312.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115130382.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101114370.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113883100.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107389184.jpg
   Pioneer Pioneer S-DJ60X Zwart luidspreker S-DJ60X Zwart luidspreker S-DJ60X Zwart luidspreker De Pioneer S-DJ60X is een losse studio monitor met een 6 inch woofer. Deze actieve speaker heeft een versterker van 125 Watt aan boord en is door Pioneer en TAD Labs speciaal ontwikkeld voor DJ's en producers die zich met dancemuziek bezig houden. TAD Labs heeft namelijk de 1 inch tweeter van de Pioneer S-DJ60X ontwikkeld. Gebruik een set van 2 Pioneer S-DJ60X om jouw DJ sets te monitoren of een nieuwe dance track perfect af te mixen. De Pioneer S-DJ60X maakt jouw thuisstudio helemaal af. Ben... (2)
   Pioneer S-DJ60X Zwart luidspreker
   • 04988028229213
   • 00884938229050
   • SDJ60X
   • S-DJ60X
   4
   deal
   159.0000 EUR
  • Bose Surround Speakers Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126083252.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350922.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350918.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350920.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350921.jpg
   Bose Bose Surround Speakers Wit Surround Speakers Wit Surround Speakers Wit Maak jouw surround set compleet met de Bose Surround Speakers en creëer een echt surround sound. Je plaats hiervoor de speakers boven de zithoogte in de hoeken van de woonkamer. Voor een bioscoopervaring sluit je de speakers aan op je soundbar. Verbind de speakers draadloos met je soundbar via de meegeleverde draadloze ontvangers. Je moet de speakers wel op netstroom aansluiten. Gebruik de afstandsbediening van de soundbar om de verbinding te voltooien. Wil je nog meer uit het geluid halen en... (2)
   Bose Surround Speakers Wit
   • 00017817789455
   • 809281-2200
   • 5411780
   4
   303 EUR
  • Onkyo NCP-302 luidspreker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101221317.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88436366.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113055562.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113055561.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111293701.jpg
   Onkyo Onkyo NCP-302 luidspreker Zwart NCP-302 luidspreker Zwart NCP-302 luidspreker Zwart Vul uw kamer met een rijk geluid van deze prachtige tweeweg netwerkspeaker van Onkyo. Gebouwd volgens hoge standaarden met hoge kwaliteit 77mm drivers, een 26mm tweeter en een stijlvolle en compacte bass-reflex behuizing. (2)
   Onkyo NCP-302 luidspreker Zwart
   • 04573211152685
   • NCP-302-B
   • NCP-302-B, NCP-302
   4
   104.65 EUR
  • Pioneer DM-40 luidspreker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88121985.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88121986.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133128938.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88121987.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129849614.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40 luidspreker Zwart DM-40 luidspreker Zwart DM-40 luidspreker Zwart Pioneer DJ brengt met de DM-40 een compacte actieve speakerset op de markt. De beide monitoren passen makkelijk op uw desktop en kunt u dankzij de RCA- of AUX-ingang makkelijk aan laptop of controller hangen. (2)
   Pioneer DM-40 luidspreker Zwart
   • 07426816123659
   • 04573201240606
   • DM-40
   4
   140 EUR
  • Trust MiLa 2.0 Speaker Set luidspreker 5 W Zwart, Zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133148796.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106513111.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111249684.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106513110.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106513109.jpg
   Trust Trust MiLa 2.0 Speaker Set luidspreker 5 W Zwart, Zilver MiLa 2.0 Speaker Set luidspreker 5 W Zwart, Zilver MiLa 2.0 Speaker Set luidspreker 5 W Zwart, Zilver aktivboxen Trust speaker Mila stereo (2)
   Trust MiLa 2.0 Speaker Set luidspreker 5 W Zwart, Zilver
   • 04055325766236
   • 08713439166972
   • 16697
   4
   12.99 EUR
  • Marshall Woburn wifi luidspreker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128279887.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107616967.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107616969.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107616968.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137758974.jpg
   Marshall Marshall Woburn wifi luidspreker Zwart Woburn wifi luidspreker Zwart Woburn wifi luidspreker Zwart Met de Marshall Woburn speaker haal je nieuwe technologie in een klassiek jasje in huis. Sluit de speaker aan op netstroom en vervolgens op je wifi netwerk voor het eenvoudig streamen van muziek. De speaker verbind je via Bluetooth of een 3,5 mm stereo kabel met je smartphone. Zo speel je muziek af vanaf een streamingdienst zoals Spotify of Deezer. Plaats in meerdere ruimtes een Woburn speaker voor een multiroom ervaring. Kies in de Marshall-multiroom app in welke ruimte je welke muziek wilt ... (2)
   Marshall Woburn wifi luidspreker Zwart
   • 07340055337151
   • 159224
   • 04091924, 159224, 5008897
   • 04091924
   4
   483 EUR
  • Sony MHC-V71D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115249785.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131095163.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113079097.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111324205.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113079098.jpg
   Sony Sony MHC-V71D MHC-V71D MHC-V71D Haal het feest in huis met de Sony MHC-V71D. Je streamt muziek via Bluetooth van je smartphone of tablet naar de speaker. Ook kun je de muziek eenvoudig bedienen met een aanraking. Door over de speaker te vegen, regel je de muziek en het volume. De speaker heeft afgeschuinde randen en doorlopende speakers aan de zijkant van het apparaat. Hierdoor vult de hele ruimte zich met muziek. Extra sfeer creëer je met de 360 graden feestverlichting, de karaoke optie en de TAIKO modus. Hierbij gebruik j... (2)
   Sony MHC-V71D
   • 04548736071056
   • MHC-V71D, MHCV71D.CEL
   • MHCV71D.CEL
   • MHC-V71D
   4
   491.67 EUR
  • Logitech Z150 2.0 Speakersysteem
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105334971.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102768643.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105334973.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105334972.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105334975.jpg
   Logitech Logitech Z150 2.0 Speakersysteem Z150 2.0 Speakersysteem Z150 2.0 Speakersysteem Aktivbox Logitech Z150 Midnight Black (2)
   Logitech Z150 2.0 Speakersysteem
   • 05099206048782
   • 6756115
   • 980-000814
   • LTZ150BLACK
   4
   22.99 EUR
  • Bang & Olufsen M5 160W Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/73654472.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137727495.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131112181.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105694458.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111282632.jpg
   Bang & Olufsen Bang & Olufsen M5 160W Zwart M5 160W Zwart M5 160W Zwart Met de Bang & Olufsen BeoPlay M5 luister je naar een gedetailleerd en krachtig geluid. Dit komt door de ingebouwde tweeters, woofer en middentoon driver. Elke driver wordt aangestuurd door een klasse D versterker. Hierdoor geniet je van een optimale geluidsweergave. Dankzij de 360 graden verspreiding van het geluid maakt het niet uit naar welke positie je de speaker richt. Je muziek klinkt altijd helder. De ingebouwde Chromecast geeft je toegang tot een breed aanbod aan streamingdiensten. Aan... (3)
   Bang & Olufsen M5 160W Zwart
   • 05705260063844
   • BOP1200298
   • 5705260063844, 1200298
   • 1200298
   3
   479 EUR
  • Lenco DJ-audiosysteem Bluetooth
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/99575508.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/90634012.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131401954.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/94091680.jpg
   Lenco Lenco DJ-audiosysteem Bluetooth DJ-audiosysteem Bluetooth DJ-audiosysteem Bluetooth De PMX-250 van Lenco is een mobiele Bluetooth speaker die ideaal is om in te zetten tijdens feestjes. Aan de bovenkant heeft hij de lay-out van een DJ-mixer. (5)
   Lenco DJ-audiosysteem Bluetooth
   • 08711902036203
   2
   193.17 EUR
  • Klipsch RP-5000F ebbenhout
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119271611.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119035688.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117345283.jpg
   Klipsch Klipsch RP-5000F ebbenhout RP-5000F ebbenhout RP-5000F ebbenhout 1" Titanium LTS Vented Tweeter met hybride Tractrix Horn Dual 5,25" Spun Copper Cerametallic Woofers Bass-Reflex via Rear Firing Tractrix port Dual binding post voor bi-wire/bi-amp Strong, flexibele verwijderbare magnetische grill FREpcQUENCY RESPONSE35-25kHz +/- 3dB SENSITIVITY96dB @ 2.83V / 1m POWER HANDLING (CONT/PEAK) 125W / 500W NOMINAL IMPEDANCE8 Ohms Compatible CROSSOVER FREQUENCY1800Hz HIGH FREQUENCY DRIVER1 "Titanium TRONTIEF DIMENSIONS208 x 917 x 365 mm (5)
   Klipsch RP-5000F ebbenhout
   • 00743878035667
   2
   499 EUR
  • Logitech Z207 luidspreker 10 W White
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/92081127.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/92081131.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/92081130.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105220076.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105220077.jpg
   Logitech Logitech Z207 luidspreker 10 W White Z207 luidspreker 10 W White Z207 luidspreker 10 W White De Logitech Z207 Bluetooth Computer speakerset is een 2.0 speakersysteem waarmee je direct van zuiver stereo geluid geniet terwijl je achter je pc zit. De speakers hebben een piekvermogen van 10 watt, wat voor een vol en duidelijk geluid zorgt. Aansluiten doe je via de 3,5 mm mini-jack aansluiting. Koppel de speakers zo aan je laptop, pc of console. De Logitech Z207 beschikt tevens over een volumeknop aan de voorzijde van de speakers. Zo ben je altijd de baas over hoe hard je geluid staat. Vi... (3)
   Logitech Z207 luidspreker 10 W White
   • 05099206075009
   • 05099206075016
   • 980-001292
   • 980-001293
   • 9750329
   • 9750328
   3
   45.35 EUR
  • Bose 301 Zwart luidspreker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110624628.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137700610.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113348147.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137848922.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110617975.jpg
   Bose Bose 301 Zwart luidspreker 301 Zwart luidspreker 301 Zwart luidspreker Bose 301-speakers zijn veelzijdige passieve stereoluidsprekers voor kleinere ruimtes, zoals je studeerkamer of kantoor. Gebruik ze bijvoorbeeld in je thuisbioscoop, als onderdeel van je surround-set, of als speakers bij je muziekinstallatie. De Direct/Reflecting -technologie van Bose zorgt voor een combinatie van direct en gereflecteerd geluid. De muziek komt van verschillende kanten op je af, waardoor het lijkt alsof je live bij het concert bent, of midden in de film zit. Je bent ook niet me... (5)
   Bose 301 Zwart luidspreker
   • 00017817117081
   • 00017817305518
   • 29309
   2
   380 EUR
  • JBL EON EON615/230 Zwart luidspreker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/58982680.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/33694000.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/33693998.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/33694001.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/33693997.jpg
   JBL JBL EON EON615/230 Zwart luidspreker EON EON615/230 Zwart luidspreker EON EON615/230 Zwart luidspreker De JBL EON615 is een actieve luidspreker waarmee je zalen en podia van geluid voorziet. De 15 inch luidspreker heeft 2 XLR ingangen waarop je microfoons of instrumenten aansluit. Het grote frequentiebereik zorgt ervoor dat ook de diepe klanken uit je muziek goed naar voren komen. Dankzij de ingebouwde mixer en 5 equalizer presets stem je het geluid af op de locatie waar je speelt of draait. Door je smartphone via Bluetooth met de speaker te verbinden, stel je de 5 bands equalizer preciezer in... (3)
   JBL EON EON615/230 Zwart luidspreker
   • 00050036904810
   • EON615/230
   3
   deal
   382.0000 EUR
  • Harman/Kardon Onyx Studio 4 luidspreker 90 W Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/90313112.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/90313116.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/90313114.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/90313115.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/90313113.jpg
   Harman/Kardon Harman/Kardon Onyx Studio 4 luidspreker 90 W Wit Onyx Studio 4 luidspreker 90 W Wit Onyx Studio 4 luidspreker 90 W Wit De Harman Kardon Onyx Studio 4 is een Bluetooth speaker met een krachtig geluid en een accuduur van 8 uur. De speaker produceert 60 watt als hij is aangesloten op netstroom en 30 watt als hij muziek afspeelt via de accu. In beide gevallen vul je gerust een woonkamer met muziek. Je kunt er 2 apparaten tegelijkertijd aan koppelen, zodat je om de beurt je favoriete nummers op zet. Via de ingebouwde microfoon bel je handsfree via de speaker. Dankzij de echo- en ruisonderdrukking ben je goed verst... (5)
   Harman/Kardon Onyx Studio 4 luidspreker 90 W Wit
   • 06925281926433
   • HKOS4WHTEU
   2
   171 EUR
  • KEF LS50 Wireless Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119367553.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120930092.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/76024959.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/76024958.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/76024956.jpg
   KEF KEF LS50 Wireless Zwart (per paar) LS50 Wireless Zwart (per paar) LS50 Wireless Zwart (per paar) Met de KEF LS50 Wireless luister je draadloos naar een hoogwaardige geluidsweergave. Je verbindt deze speakers via wifi of Bluetooth met je smartphone, tablet of laptop. Via wifi luister je naar hi res audio, terwijl je door Bluetooth aptX van een cd kwaliteit geniet. Doordat de speakers een ingebouwde versterker hebben, hoef je ze niet aan te sluiten op randapparatuur. Wel sluit je de speakers aan op netstroom. Een receiver of voorversterker is overbodig. Beschik je niet over draadloze appar... (3)
   KEF LS50 Wireless Zwart (per paar)
   • 00637203213625
   • SP3903BA
   3
   1719 EUR
  • Audio Pro Addon C10 Wit luidspreker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114599412.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118630393.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137728569.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134517101.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115778602.jpg
   Audio Pro Audio Pro Addon C10 Wit luidspreker Addon C10 Wit luidspreker Addon C10 Wit luidspreker -Wireless Audio Multiroom - Lautsprecher mit Bluetooth -zentral gesteuert per Smartphone App -für viele Streamingdienste vorbereitet -genialer Klang, verpackt in scandinavisches Design -USB-Ausgang zum Aufladen mobiler Geräte (3)
   Audio Pro Addon C10 Wit luidspreker
   • 07330117145411
   • 00158304
   3
   288 EUR
  • LG SPK8 Black
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131999487.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133634271.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133605172.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117091466.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124016257.jpg
   LG LG SPK8 Black SPK8 Black SPK8 Black De LG SPK8-S surround speakerset voor SK Soundbar is een draadoze speakerset voor de SK10Y en SK9Y. Geef uw Soundbar een boost voor een echte bioscoopbeleving in uw eigen woonkamer. Met een vermogen van 140W klinkt het geluid van alle kanten zodat u er helemaal in opgaat. (5)
   LG SPK8 Black
   • 08806098238958
   • SPK8
   2
   148 EUR
  • Sonos Play:5 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137793103.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102189448.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115768727.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115768726.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100887990.jpg
   Sonos Sonos Play:5 Zwart Play:5 Zwart Play:5 Zwart Geweldig geluid, immense nauwkeurigheidDe Sonos PLAY:5 is de grootste en krachtigste speaker van Sonos die dankzij de zes ingebouwde klasse D-versterkers, zes drivers en drie krachtige woofers zonder enige moeite iedere ruimte voorziet van explosief, kraakhelder geluid. Met de PLAY:5 geniet je van al je favoriete streamingdiensten, internetradio en de muziek die je op je telefoon hebt opgeslagen. Jij bepaalt hoe je luistertDankzij de slimme techniek is de PLAY:5 tot in de puntjes te configure... (1)
   Sonos Play:5 Zwart
   • 08717755773036
   • PL5G2EU1BLK, 2439383
   • 2513381
   • PL5G2EU1BLK
   • PLAY:5 BLACK
   6
   498 EUR
  • Soundmaster MCD1700 Muziek Center met CD, cassette-, platenspeler, en encoding functie
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129832638.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127402582.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129832639.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129832640.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113048985.jpg
   Soundmaster Soundmaster MCD1700 Muziek Center met CD, cassette-, platenspeler, en encoding functie MCD1700 Muziek Center met CD, cassette-, platenspeler, en encoding functie MCD1700 Muziek Center met CD, cassette-, platenspeler, en encoding functie Soundmaster MCD 1700 - Musikcenter mit CD,Plattenspieler,Kassette und Encoding Das Soundmaster Musikcenter MCD1700 ist eine zeitgemäße Stereoanlage die auf modernes Design setzt. Die Stereo Lautsprecher im stabilen Holzgehäuse überzeugen mit druckvollem Sound und einer Musikausgangsleistung von 2 x 20 Watt P.M.P.O. Im Frontbereich zeigt das beleuchtete Display neben der Uhrzeit auch den Alarm und Status der Sleep-Funktion (Schlummerfunktion). Anschlüsse für USB und SD-Card ermöglichen die Erw... (7)
   Soundmaster MCD1700 Muziek Center met CD, cassette-, platenspeler, en encoding functie
   • 04005425001010
   • MCD1700
   2
   148.9 EUR
  • Bose 161 Wit (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137687727.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96051550.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137695784.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041187.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101079051.jpg
   Bose Bose 161 Wit (per paar) 161 Wit (per paar) 161 Wit (per paar) Bose 161-speakers zijn veelzijdige passieve stereoluidsprekers voor muziek en films. Gebruik ze bijvoorbeeld in je thuisbioscoop, of als speakers bij je muziekinstallatie. Dankzij het Articulated Array -ontwerp en Stereo Everywhere -prestaties, geniet je overal in de woonkamer, studeerkamer of kantoor van een vol en uitgebalanceerd stereogeluid. Hang de Bose 161-speakers aan de muur met de meegeleverde wandsteunen, of zet ze neer en gebruik ze als boekenplank-luidsprekers. (4)
   Bose 161 Wit (per paar)
   • 00750408397898
   • 00642892787708
   • 00017817283007
   • BOSE161WH
   • 27028
   2
   191.9 EUR
  • Sonos One - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107614841.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115752261.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115752260.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115752262.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115752264.jpg
   Sonos Sonos One - Zwart One - Zwart One - Zwart De speaker van de toekomstDe Sonos One is de speaker voor de muziekliefhebber die graag met de tijd meegaat. De slimme speaker zorgt ervoor dat je in iedere ruimte van je favoriete muziek kunt genieten. Luister naar een van de 55 streamingdiensten of geniet van de nummers die je op je telefoon hebt opgeslagen. Sonos: The Home Sound SystemSonos is perfect voor het uitbreiden en koppelen van meerdere speakers. Creëer bijvoorbeeld een surround ervaring in de woonkamer door twee Ones en een Playb... (4)
   Sonos One - Zwart
   • 08717755773609
   • ONEG1EU1BLK
   2
   220 EUR
  2 21
  • teamvergelijk@vergelijk.be