x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  speaker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  speaker kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Google home
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor je interieur.
  Luidspreker 8.25 (2)
  0 - 48
  • Pioneer X-HM16 - Zwart POXEM16B
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133134311.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120949155.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102328135.jpg
   Pioneer Pioneer X-HM16 - Zwart POXEM16B X-HM16 - Zwart POXEM16B X-HM16 - Zwart POXEM16B Pioneer X-EM16 Micro Systeem Black (39)
   Pioneer X-HM16 - Zwart POXEM16B
   • 04573211152197
   • X-EM16
   • Pioneer XEM16B
   • 1500177
   • 3825999
   3
   good_buy
   deal
   119.00 EUR
  • JBL Partybox 310
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202771551.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165661930.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165661933.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165661934.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165661932.jpg
   JBL JBL Partybox 310 Partybox 310 Partybox 310 De JBL PartyBox 310 is de ultieme partyluidspreker, vol functies om het feest tot diep in de nacht door te laten gaan. Zet het volume hoger en geniet van krachtig JBL Pro-geluid met een enorme bas Met dynamische lichteffecten die reageren op het ritme van de muziek kunt u los gaan op de dansvloer. Bedien de oogverblindende visuele display vanaf een telefoon met behulp van de JBL PartyBox-app Dankzij IPX4-spatwaterdichtheid kunt u het feest bij het zwembad of op het strand gaande houden, zelfs... (23)
   JBL Partybox 310
   • 06925281973918
   • JBLPARTYBOX310EU
   • 6925281973918
   • JBLPARTYBOX310E
   • 7074743
   3
   good_buy
   419.00 EUR
  • Google Mini Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167368833.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412539.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171498965.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178673939.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180522606.jpg
   Google Google Mini Wit Mini Wit Mini Wit Met de Google Nest Mini biedt Google je een echte allrounder. De smart speaker is ook je persoonlijke assistent en gebruikt 's werelds grootste database om je in het dagelijks leven te ondersteunen. Hij dient ook als een controlecentrum voor je smart home. Als opvolger van de succesvolle Google Home Mini biedt de kleine luidspreker nog beter geluid en is nog flexibeler dankzij de optionele wandmontage. De voordelen van de Google Nest Mini in één oogopslag: Je persoonlijke assistent in het dag... (12)
   Google Mini Wit
   • 00193575000831
   • 6506967
   • 0193575000831
   • GA00638-EU
   4
   good_buy
   54.99 EUR
  • Google Mini Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412551.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149027379.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179536937.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148445551.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168113064.jpg
   Google Google Mini Grijs Mini Grijs Mini Grijs GOOGLE Nest Mini Anthracite (6)
   Google Mini Grijs
   • 00193575000923
   • 00193575000909
   • 6506964
   • GA00781-NO
   • GA00781-EU
   • 0193575000923
   6
   good_buy
   deal
   63.98 EUR
  • Sonos One - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156455042.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115752261.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158263283.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180522843.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172628791.jpg
   Sonos Sonos One - Zwart One - Zwart One - Zwart Sonos One smart speaker biedt geweldig geluid en is uitgerust met eenvoudige stembediening. Gebruik je stem voor het afspelen van muziek en vraag allerlei dingen die handig zijn om te weten, zoals het nieuws, weer, verkeer en nog veel meer. Als je je smartphone niet bij de hand hebt, kun je met de slimme touchbediening nummers pauzeren, overslaan of luider afspelen. Je kunt de Sonos One draadloos verbinden met andere Sonos-speakers om in elke kamer van je huis naar muziek te luisteren. De spe... (4)
   Sonos One - Zwart
   • 08717755773609
   • 08717755775764
   • 00878269003601
   • 08717755773623
   • ONEG2EU1BLK
   • 5893269
   • 000000000000264237
   • ONEG1EU1BLK
   • 4654359
   • ONEG2BK
   6
   good_buy
   229.00 EUR
  • Google Audio Chalk
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180910752.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180522576.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180044366.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164476442.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178460882.jpg
   Google Google Audio Chalk Audio Chalk Audio Chalk Met de Google Nest Audio luister je draadloos naar muziek en stuur je jouw slimme huis aan. Deze speaker werkt op netstroom en maakt via wifi of bluetooth verbinding met je smartphone of tablet. Door de verbeterde geluidskwaliteit is de speaker beter geschikt voor het afspelen van muziek in grotere ruimtes dan zijn voorganger. Koppel hem aan andere Google speakers, zoals een Nest Mini of Nest Hub, om in verschillende kamers tegelijkertijd naar je favoriete muziek te luisteren. Dankzij de inge... (7)
   Google Audio Chalk
   • 00193575006529
   • GA01420-EU
   • 7092209
   • 0193575006529
   4
   good_buy
   89.99 EUR
  • Logitech Rally Speaker - Graphite - WW
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137723973.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129167237.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129167236.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129167239.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129167238.jpg
   Logitech Logitech Rally Speaker - Graphite - WW Rally Speaker - Graphite - WW Rally Speaker - Graphite - WW Zwarte speaker voor het Logitech Rally vergadersysteem. (7)
   Logitech Rally Speaker - Graphite - WW
   • 00097855142962
   • 0097855142962
   • 960-001230
   4
   good_buy
   203.40 EUR
  • Harman/Kardon Citation OASIS Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160978702.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160978704.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160978703.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161123021.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161123025.jpg
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation OASIS Zwart Citation OASIS Zwart Citation OASIS Zwart Met de Citation Oasis wekkerradio van Harman Kardon word je ontspannen wakker. Deze smart speaker met ingebouwde wekker heeft een wireless QI charging waarmee je smartphones die dit ondersteunen draadloos kunt opladen. Met de ingebouwde DAB+ of TuneIn internetradio luister je naar je favoriete radiozenders in een perfecte geluidskwaliteit. Streamen van muziek doe je eenvoudig via Bluetooth, Chromecast of bij gebruik van een Apple device met Apple AirPlay 2. Deze Oasis klokradio is te bedienen... (5)
   Harman/Kardon Citation OASIS Zwart
   • 06925281968143
   • HKCITAOASISBLKEU
   • 7019759
   • 6925281968143
   5
   good_buy
   172.00 EUR
  • Philips TAM4205/12 Micro System
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168997310.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169734267.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168997309.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169202074.jpg
   Philips Philips TAM4205/12 Micro System TAM4205/12 Micro System TAM4205/12 Micro System De Philips TAM4205 is een compact audiosysteem dat gemakkelijk in elke kamer past, maar de kwaliteiten heeft van een krachtig stereosysteem met 60W. Sterke bas, heldere klanken, Bluetooth, CD-speler en opladen via een USB-aansluiting. De boekenplankluidsprekers van deze Philips stereo bieden heldere hoge tonen, rijke lage tonen en een goede bas dankzij de combinatie van woofer, tweeter en basreflexpoorten. Met een uitgangsvermogen van 60W heb je altijd groots geluid in elke kamer. En met de f... (6)
   Philips TAM4205/12 Micro System
   • 04895229109827
   • TAM4205/12
   • 4895229109827
   • TAM4205
   • 7059227
   4
   good_buy
   deal
   149.99 EUR
  • Google Hub 2 Chalk + Nest Audio Chalk
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/199399929.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182014262.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/198618003.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/198618006.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/181788327.jpg
   Google Google Hub 2 Chalk + Nest Audio Chalk Hub 2 Chalk + Nest Audio Chalk Hub 2 Chalk + Nest Audio Chalk Google Nest Hub + Nest Audio - Bundel (16)
   Google Hub 2 Chalk + Nest Audio Chalk
   • 05415247281078
   • 6781452
   2
   good_buy
   129.00 EUR
  • Sony Audio Systeem MHC-V83D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169572515.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402762.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402761.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402755.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402758.jpg
   Sony Sony Audio Systeem MHC-V83D Audio Systeem MHC-V83D Audio Systeem MHC-V83D Sony MHC-V83D - Bluetooth Partybox - Zwart (9)
   Sony Audio Systeem MHC-V83D
   • 04548736107816
   • 7083521
   • 4548736107816
   • MHCV83D.CEL
   3
   good_buy
   deal
   770.00 EUR
  • Huawei Sound X - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163875826.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167754135.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167754138.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168157366.jpg
   Huawei Huawei Sound X - Zwart Sound X - Zwart Sound X - Zwart 3,5 inch Devialet Dual subwoofer (60 W) met SAM-technologie: klanksignalen worden getrouwe en in real-time afgespeeld en zorgen voor een indrukwekkend surround-geluid Enorme geluid bij minimaal stroomverbruik: de dubbele subwoofer van de muziekbox van magnetische zeldzame aardematerialen en een frequentiebereik van 40 Hz tot 40 kHz produceren massieve trillingen Indrukwekkende geluidservaring dankzij push-push-wooferconfiguratie: elk van de subwoofer tilt de trillingen van de andere op en ond... (4)
   Huawei Sound X - Zwart
   • 05055792380330
   • 06901443389384
   • 55025381
   4
   good_buy
   199.00 EUR
  • Fenton LIVE102 Party Station fullrange speaker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162379922.jpg
   Fenton Fenton LIVE102 Party Station fullrange speaker LIVE102 Party Station fullrange speaker LIVE102 Party Station fullrange speaker Mediaspeler: USB en Bluetooth voor het afspelen van muziekdatabases | Veelzijdig: bas- en treble-regelaars, 2 microfooningangen | Krachtig geluid: geïntegreerde 10 "en 3,5" luidsprekers en 300 W versterker Disco-sfeer: schakelbare, geluidsgestuurde LED-verlichting in RGB | Gemakkelijk te vervoeren: robuuste behuizing met handgrepen Luidsprekers met USB / BT-mediaspeler | Aansluitingen: 2 x 6,3 mm microfooningang; 1 x stereo line-ingang (RCA) | LCD-scherm met mp3-informatie Feest op! De Fenton... (4)
   Fenton LIVE102 Party Station fullrange speaker
   • 08715693294101
   4
   good_buy
   139.00 EUR
  • Panasonic Micro System SCHC200EGK
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133688000.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152000383.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/197625617.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125292406.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/203025026.jpg
   Panasonic Panasonic Micro System SCHC200EGK Micro System SCHC200EGK Micro System SCHC200EGK Panasonic Micro System SCHC200EGK (4)
   Panasonic Micro System SCHC200EGK
   • 05025232874248
   • SC-HC200EG-K
   4
   good_buy
   99.95 EUR
  • Apple HomePod Mini Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/200033192.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182043786.jpg
   Apple Apple HomePod Mini Wit HomePod Mini Wit HomePod Mini Wit Let op!: Stembediening wordt in Nederland en België nog niet ondersteund.HomePod mini: Zoals de naam al zegt is het een kleinere versie van de HomePod, maar dan met een nieuw design en een nieuwe chip.De HomePod mini in het kortDit zijn de belangrijkste eigenschappen van de HomePod mini:Design: kleine ronde speaker, met vlakke bovenkantBovenop een interactief display met volumeknoppen en voor gebruik van SiriIngebouwde Siri-assistent voor gebruik van HomeKit, afspelen van muziek en nog veel ... (6)
   Apple HomePod Mini Wit
   • 00190199710573
   3
   good_buy
   deal
   139.00 EUR
  • JBL Link Portable - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149332079.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158145078.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153819962.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151861086.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158429161.jpg
   JBL JBL Link Portable - Zwart Link Portable - Zwart Link Portable - Zwart De JBL Link Portable is een compacte wifi speaker, waarmee je zowel thuis als onderweg naar je favoriete nummers luistert. Je streamt je muziek draadloos via wifi en bluetooth vanaf je smartphone of tablet. Dankzij de ingebouwde accu neem je de speaker overal mee naartoe. Door de batterijduur van 8 uur luister je de hele dag naar muziek. Neem je de speaker liever mee naar het zwembad of het park? Geen paniek, de speaker is volledig waterbestendig. Is je speaker na een dag luisteren leeg, zet ... (5)
   JBL Link Portable - Zwart
   • 06925281958151
   • 6925281958151
   • JBLLINKPORBLK
   • 6876117
   3
   good_buy
   129.00 EUR
  • Apple HomePod mini - Space Grey
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180767901.jpg
   Apple Apple HomePod mini - Space Grey HomePod mini - Space Grey HomePod mini - Space Grey Het meest kenmerkende van de HomePod mini is het design. In plaats van een hogere cilindervormige speaker is de HomePod mini een stuk kleiner en nagenoeg helemaal rond. De speaker is een kleiner bolletje van zon 8,5 centimeter hoog, een stuk compacter dan de huidige HomePod.De focus van de speaker ligt nog steeds op het geluid. Apple benadrukt dat de hoge geluidskwaliteit ook bij de HomePod mini behouden blijft. In de doos: HomePod mini 20W power adapter Productspecificaties: Merk: Apple Mode... (3)
   Apple HomePod mini - Space Grey
   • 00190199710313
   • MY5G2D/A
   4
   good_buy
   99.90 EUR
  • Panasonic SC-PM 250 EG-S zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144507260.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110583201.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144048587.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113105000.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/181921117.jpg
   Panasonic Panasonic SC-PM 250 EG-S zilver SC-PM 250 EG-S zilver SC-PM 250 EG-S zilver Panasonic SC-PM250 Microset 20W Zilver (3)
   Panasonic SC-PM 250 EG-S zilver
   • 05025232785858
   • 05704174193357
   • SC-PM250EG-S
   • 1348191
   4
   good_buy
   89.99 EUR
  • Amazon Echo Plus 2 Black
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129201682.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157254757.jpg
   Amazon Amazon Echo Plus 2 Black Echo Plus 2 Black Echo Plus 2 Black Vraag gewoon om een nummer, artiest of genre van Amazon Music, Spotify, Pandora en meer. Met muziek in meerdere kamers kunt u muziek afspelen op compatibele Echo-apparaten in verschillende kamers. (11)
   Amazon Echo Plus 2 Black
   • 00841667179568
   • B0794XQK5S
   1
   good_buy
   99.98 EUR
  • Magnat Tempus 55 - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133599890.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116161976.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546328.jpg
   Magnat Magnat Tempus 55 - Zwart Tempus 55 - Zwart Tempus 55 - Zwart MAGNAT HiFi luidspreker Tempus 55 280 W Zwart (4)
   Magnat Tempus 55 - Zwart
   • 04018843452104
   • 5811821
   • 145 210
   3
   187.90 EUR
  • Skytec Actieve speakers - Fenton KA-06 - Actieve speakerset met Bluetooth, USB / SD mp3 speler en
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/27757889.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106458382.jpg
   Skytec Skytec Actieve speakers - Fenton KA-06 - Actieve speakerset met Bluetooth, USB / SD mp3 speler en Actieve speakers - Fenton KA-06 - Actieve speakerset met Bluetooth, USB / SD mp3 speler en Actieve speakers - Fenton KA-06 - Actieve speakerset met Bluetooth, USB / SD mp3 speler en Kwaliteit: Als je naar je favoriete muziek luistert dan wil je natuurlijk ook de beste klank. De KA-06 is dan ook voorzien van een 7-bands equalizer om zo het geluid naar je persoonlijke wensen in te stellen. Connectiviteit: De KA-06 heeft veel aansluitmogelijkheden. Zo is hij voorzien van Bluetooth. Muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt draadloos naar de speakers gestreamd. Een andere zeer handige optie is de interne mp3 speler. Steek een USB stick of SD in de speaker ... (4)
   Skytec Actieve speakers - Fenton KA-06 - Actieve speakerset met Bluetooth, USB / SD mp3 speler en
   • 08715693266238
   3
   116.58 EUR
  • Philips TAW6205
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167043326.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/174855370.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/174855371.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171447060.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/174855373.jpg
   Philips Philips TAW6205 TAW6205 TAW6205 Met de Philips TAW6205 geniet je van je favoriete muziek of een levendige kijkervaring als je hem aan je tv koppelt. Wanneer je de Ambilight van de wifi speaker synchroniseert met de Ambilight van je Philips tv werken deze 2 kleurrijk samen. De speaker beschikt over Google Assistant, waardoor je hem aanstuurt via spraakcommando's. Vraag bijvoorbeeld naar het weer of je agenda van die dag. Heb je nog meer Philips speakers in huis? Koppel deze dan via de app aan elkaar en creëer een multiroom o... (2)
   Philips TAW6205
   • 04895229109858
   • TAW6205/10
   • 4895229109858
   • 7216489
   5
   159.00 EUR
  • Panasonic SC-TMAX10E Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159119228.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159119241.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153703149.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159119233.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/197162994.jpg
   Panasonic Panasonic SC-TMAX10E Zwart SC-TMAX10E Zwart SC-TMAX10E Zwart Panasonic Party Soundsysteem Bluetooth luidspreker met licht en DJ sampling voor disco-gevoel in eigen woonkamer Kleine muziekinstallatie met karaoke-luidspreker dankzij microfooningangen en verschillende karaoke-effecten worden rockstar Explosiver Party Sound Airquake Bass luidspreker met 20 cm woofer en 2 x tweeter zorgen voor het feest Multi-Connect partyplezier tot drie apparaten tegelijk met de TMAX party-luidspreker met Bluetooth verbinden Diverse muziekkeuze via USB of AUX-ingang,... (4)
   Panasonic SC-TMAX10E Zwart
   • 05025232894703
   • SC-TMAX10E-K
   • 5025232894703
   3
   207.20 EUR
  • Philips TAW6505
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169951616.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172841247.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/203124406.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/174855731.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172841232.jpg
   Philips Philips TAW6505 TAW6505 TAW6505 Philips TAW6505 - Draadloze Luidspreker - Grijs (2)
   Philips TAW6505
   • 04895229109865
   • 7233593
   • TAW6505/10
   • 4895229109865
   5
   245.00 EUR
  • N-Gear The Flash 1210
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151901583.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148312740.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159118235.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159118233.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159118241.jpg
   N-Gear N-Gear The Flash 1210 The Flash 1210 The Flash 1210 Portable Trolley Bluetooth Speaker (2)
   N-Gear The Flash 1210
   • 07109615452198
   • 71096154521988
   • FLASH1210
   5
   deal
   133.95 EUR
  • Harman/Kardon Citation 300 Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187801930.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142894766.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142894765.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142894764.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142894769.jpg
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation 300 Grijs Citation 300 Grijs Citation 300 Grijs Harman Kardon Citation 300 Grijs - Smart Speaker met Google Assistant (1)
   Harman/Kardon Citation 300 Grijs
   • 06925281941672
   • 06925281937071
   • 5731991
   • 000000000000252403
   • HKCITATION300GRYEU
   7
   349.00 EUR
  • VONYX SPS152 actieve fullrange 600w speaker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165661288.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165661306.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165661309.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165661304.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/92329684.jpg
   VONYX VONYX SPS152 actieve fullrange 600w speaker SPS152 actieve fullrange 600w speaker SPS152 actieve fullrange 600w speaker Actieve PA-luidspreker met 38 cm (15 inch) woofer en 600 watt max. Vermogen | XLR, jack- en RCA-aansluitingen voor signaalkoppeling | microfoonsectie met XLR- en jackbus en aparte volumeregeling Duurzame ABS-behuizing met bovenliggende en zijdelingse handgrepen en standaard statiefflens, inklap- en in hoogte verstelbaar driepootstatief met anti-slip rubberen voetjes Aansluitingen: 1 x USB-poort, 1 x SD-geheugenkaartsleuf, 1 x XLR-line-ingang, 1 x XLR-microfooningang, 1 x 6,3 mm jack microfoon... (2)
   VONYX SPS152 actieve fullrange 600w speaker
   • 08715693275841
   • 170303
   • 170.303
   4
   159.00 EUR
  • Pioneer DM-40BT Zwart Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117983169.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092135.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092139.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092137.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119524332.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40BT Zwart Duo Pack DM-40BT Zwart Duo Pack DM-40BT Zwart Duo Pack De Pioneer DM-40 in de kleur zwart is een set van twee speakers die jou een uitmuntende audiokwaliteit bieden voor thuis. Wat te denken van een rijke strakke bas, een groter bereik en een brede 'sweet spot'. Deze Pioneer DM-40BT beschikt over Bluetooth zodat je al je mobiele apparaten aan deze speakers kunt koppelen. Basreflexsysteem aan de voorzijde De 4-inch woofers van de Pioneer DM-40BT leveren een sterke en energieke bas langs voren. De groeven op de kanalen zorgen voor een verlaagde luc... (2)
   Pioneer DM-40BT Zwart Duo Pack
   • 04573201241030
   • DM-40BT
   • 167636
   • 4772583
   4
   deal
   179.00 EUR
  • Sennheiser EXPAND SP 20
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185759617.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185759618.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185759615.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171146027.jpg
   Sennheiser Sennheiser EXPAND SP 20 EXPAND SP 20 EXPAND SP 20 De EPOS EXPAND SP 20 ML is een draagbare speakerphone voor persoonlijk gebruik of kleine conferenties. Perfecte audio en overal te gebruiken via USB of 3,5 mm jack. Gecertificeerd voor Microsoft Skype for Business. (2)
   Sennheiser EXPAND SP 20
   • 05714708000273
   • 5714708000273
   4
   155.00 EUR
  • Google Audio Charcoal
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202473682.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164476448.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164659105.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164476450.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164666372.jpg
   Google Google Audio Charcoal Audio Charcoal Audio Charcoal GOOGLE Nest Audio Charcoal (2)
   Google Audio Charcoal
   • 00193575006536
   • 7092339
   • GA01586-EU
   • 0193575006536
   4
   92.99 EUR
  • Fenton MDJ200 Party Station met microfoon
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168535271.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168536113.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168536116.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168536110.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168536109.jpg
   Fenton Fenton MDJ200 Party Station met microfoon MDJ200 Party Station met microfoon MDJ200 Party Station met microfoon Overal te gebruiken: De MDJ200 is met zijn 150 Watt versterker een lekkere krachtige speaker. De versterker wordt gebruikt voor het aansturen van de 4 woofers en de twee tweeters. Door de ingebouwde accu en het compacte formaat is deze partyspeaker perfect te gebruiken tijdens een tuinfeestje, een dag op het strand of tijdens het sporten. Bluetooth: De MDJ200 kan via Bluetooth draadloos met bijvoorbeeld een smartphone, tablet of laptop verbonden worden. Zo stream je heel eenvoudig muziek van ... (2)
   Fenton MDJ200 Party Station met microfoon
   • 08715693306309
   • 178.320
   4
   89.00 EUR
  • Sony MHC-V73D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168018767.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169916315.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402683.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402684.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166402685.jpg
   Sony Sony MHC-V73D MHC-V73D MHC-V73D Sony MHC-V73D (1)
   Sony MHC-V73D
   • 04548736107915
   • 4548736107915
   • MHCV73D.CEL
   • 7083523
   6
   500.00 EUR
  • Aquasound MUSIC CENTER EMC50PRO-TW
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123886061.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166272690.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147417363.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166272688.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166272691.jpg
   Aquasound Aquasound MUSIC CENTER EMC50PRO-TW MUSIC CENTER EMC50PRO-TW MUSIC CENTER EMC50PRO-TW Aquasound n joy music center controller plus lader plus twist plus minibox De meest professionele manier om zonder inbouwen muziek in uw badkamer te krijgen. Het N-Joy Music Center geeft u via de controller de mogelijkheid om naast live radio ook uw eigen muziek bestanden af te spelen. De muziek wordt via BlueTooth verstuurt naar de Mini-Box die dit via de eenvoudig in te bouwen Twist Speakers prachtig ten gehore brengt. Doordat de controller waterdicht (IPX7) is en de Twist Speakers watervas... (5)
   Aquasound MUSIC CENTER EMC50PRO-TW
   • 08718182211061
   • EMC50PRO-TW
   2
   546.94 EUR
  • Aquasound BMN50Easy-TW Zwart, Wit luidspreker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121833817.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154451114.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102345728.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166274144.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166274141.jpg
   Aquasound Aquasound BMN50Easy-TW Zwart, Wit luidspreker BMN50Easy-TW Zwart, Wit luidspreker BMN50Easy-TW Zwart, Wit luidspreker Altijd al muziek willen kunnen luisteren in de badkamer? Dan biedt een Music-Center van AquaSound de oplossing. Het werkt volledig via bluetooth en is spatwaterdicht. Daarnaast zijn er drie externe aansluitingen en is er een luidsprekerset. Dit maakt douchen natuurlijk nog veel leuker!BluetoothBluetooth (4.0) zorgt voor een stabiele en storingsvrije geluidsoverdracht tot wel 10 meter. Koppel een apparaat, bijvoorbeeld een Smartphone aan het Music Center en stream favoriete nummers o.a.met Spo... (1)
   Aquasound BMN50Easy-TW Zwart, Wit luidspreker
   • 08718182211160
   • BMN50EASY-TW
   6
   deal
   325.49 EUR
  • M-AUDIO BX5D3
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132493446.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169501709.jpg
   M-AUDIO M-AUDIO BX5D3 BX5D3 BX5D3 Betrouwbaar Geluid - Professioneel A/B bi-versterkt ontwerp met 100 watt vermogen voor nauwkeurig geluid van studiokwaliteit en een ultrabreed bereik van 52-35 kHz frequentierespons 5"laagfrequente drivers met Kevlar-conussen voor gedefinieerde dieptepunten en 1"hoogfrequente drivers met zijden koepels en computergeoptimaliseerde golfgeleiders voor vloeiende, heldere hoge tonen Connectiviteit - XLR gebalanceerde en 1/4" gebalanceerde / ongebalanceerde ingangen voor het aansluiten van mixers, ... (3)
   M-AUDIO BX5D3
   • 00694318022115
   • M-AUDIO BX5 D3
   3
   92.00 EUR
  • Polk Audio Signature S55E Zwart (per stuk)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167628756.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165504399.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165504397.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165504398.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165504395.jpg
   Polk Audio Polk Audio Signature S55E Zwart (per stuk) Signature S55E Zwart (per stuk) Signature S55E Zwart (per stuk) De Polk Audio Signature S55E is gebouwd om de grote surround sound-theaterervaring in het comfort van uw woonkamer te brengen. Of u nu uw bestaande thuisbioscoop wilt upgraden naar een moderne Atmos-configuratie of wilt genieten van uw favoriete muziek - met Dynamic Balance krijgt u een rijk, helder geluid over het volledige geluidsfrequentiebereik, wat u ook hoort. Deze gepatenteerde technologie analyseert het volledige elektro-akoestische en mechanische systeem van de luidspreker om te help... (1)
   Polk Audio Signature S55E Zwart (per stuk)
   • 00747192131029
   • SIGS55EBK
   • 5699493
   6
   315.00 EUR
  • Sonos Move Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146274535.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155500751.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167009266.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158417381.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158314472.jpg
   Sonos Sonos Move Zwart Move Zwart Move Zwart Sonos Move - Bluetooth speaker - Zwart (5)
   Sonos Move Zwart
   • 08717755776754
   • 6407377
   • MOVE1EU1BLK
   • 8717755776754
   2
   399.00 EUR
  • N-Gear Bluetooth Speaker LGP26R
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166230757.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202048044.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/183051342.jpg
   N-Gear N-Gear Bluetooth Speaker LGP26R Bluetooth Speaker LGP26R Bluetooth Speaker LGP26R Met deze Lets Go Party 26R Bluetooth luidspreker begint jouw feestje meteen! Zo kun je door middel van de ingebouwde handle en de aanwezige wielen deze speaker overal mee naartoe nemen en direct beginnen met feesten! (3)
   N-Gear Bluetooth Speaker LGP26R
   • 08719327286838
   • 8719327286838
   • LETSGO26R
   3
   99.95 EUR
  • Pioneer DM-40 Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129849614.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162636718.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133128938.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40 Duo Pack DM-40 Duo Pack DM-40 Duo Pack De Pioneer DM-40 in de kleur zwart is een set van twee speakers die jou een uitmuntende audiokwaliteit bieden voor thuis. Wat te denken van een rijke strakke bas, een groter bereik en een brede 'sweet spot'. Basreflexsysteem aan de voorzijde De 4-inch woofers van de Pioneer DM-40 leveren een sterke en energieke bas langs voren. De groeven op de kanalen zorgen voor een verlaagde luchtwrijving waardoor je altijd een strakke bas voelt, zelfs als de speakers tegen de muur geplaatst zijn. 3D-Stere... (3)
   Pioneer DM-40 Duo Pack
   • 07426816123659
   • 04573201240606
   • DM-40
   • 3426950
   • DM-40-K
   3
   deal
   169.00 EUR
  • Denver portable luidspreker TSP-450
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/203024026.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/170202565.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/170202564.jpg
   Denver Denver portable luidspreker TSP-450 portable luidspreker TSP-450 portable luidspreker TSP-450 Denver TSP-450/ 10" Bluetooth trolley speaker met discolicht / FM Radio / AUX aansluiting / Microfoon meegeleverd / Zwart (4)
   Denver portable luidspreker TSP-450
   • 05706751050626
   2
   134.31 EUR
  • KRK Rokit RP8 G4
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154364840.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145207944.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162908388.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162908385.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162908387.jpg
   KRK KRK Rokit RP8 G4 Rokit RP8 G4 Rokit RP8 G4 De nieuwe KRK Rokit 8 G4 is voorzien van DSP en smartphone app voor het instellen van EQ en bijvoorbeeld een crossover i.c.m. subwoofer. (6)
   KRK Rokit RP8 G4
   • 00816654007520
   • 7700030
   • RP8 G4
   1
   deal
   299.00 EUR
  • Sony SRS-RA3000 - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/200312034.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/176082759.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175938023.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175166424.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179864674.jpg
   Sony Sony SRS-RA3000 - Zwart SRS-RA3000 - Zwart SRS-RA3000 - Zwart SONY Draadloze luidspreker Zwart (1)
   Sony SRS-RA3000 - Zwart
   • 04548736106925
   • SRSRA3000B.CEL
   • 4548736106925
   5
   223.00 EUR
  • Marshall Stanmore II BT Black Bluetooth-speaker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144675373.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/177345683.jpg
   Marshall Marshall Stanmore II BT Black Bluetooth-speaker Stanmore II BT Black Bluetooth-speaker Stanmore II BT Black Bluetooth-speaker Stanmore II is de meest veelzijdige luidspreker in de Marshall Line-up en is perfect voor elke ruimte, groot of klein Bluetooth 5.0 en aptX technologie biedt lossless draadloos geluid met een bereik van maximaal 10 meter Deze luidspreker combineert moderne technologie met het iconische Marshall-ontwerp voor een krachtig geluid met een klassieke uitstraling Pas uw muziek aan uw wensen aan met de Marshall Bluetooth-app of de analoge besturingselementen op het bovenste paneel van uw luidspreker ... (2)
   Marshall Stanmore II BT Black Bluetooth-speaker
   • 07340055357968
   • MRL1001902
   3
   deal
   349.00 EUR
  • Power Dynamics Speakerset voor binnen en buiten - Power Dynamics BGO65 witte 6.5 speakerset voor tuin, terras, etc. - 150W
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168213147.jpg
   Power Dynamics Power Dynamics Speakerset voor binnen en buiten - Power Dynamics BGO65 witte 6.5 speakerset voor tuin, terras, etc. - 150W Speakerset voor binnen en buiten - Power Dynamics BGO65 witte 6.5 speakerset voor tuin, terras, etc. - 150W Speakerset voor binnen en buiten - Power Dynamics BGO65 witte 6.5 speakerset voor tuin, terras, etc. - 150W Vol power:luidsprekerset met een vermogen van 150 watt, 2-weg:met een 6,5" woofer en een 1" tweeter, Weerbestendig: door beschermingsgraad IPX5 ook voor gebruik in de open lucht geschikt, Eenvoudige montage: dankzij meegeleverde plafond- en muurhouder (2)
   Power Dynamics Speakerset voor binnen en buiten - Power Dynamics BGO65 witte 6.5 speakerset voor tuin, terras, etc. - 150W
   • 08715693307061
   3
   109.00 EUR
  • Trust Gemi RGB 2.0 Speaker Set - Black
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/170631234.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167631697.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167631698.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165841320.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165841324.jpg
   Trust Trust Gemi RGB 2.0 Speaker Set - Black Gemi RGB 2.0 Speaker Set - Black Gemi RGB 2.0 Speaker Set - Black TRUST Stereo PC luidsprekers Gemi RGB 12 W Zwart (2)
   Trust Gemi RGB 2.0 Speaker Set - Black
   • 08713439229486
   • 22948
   • 8713439229486
   3
   20.95 EUR
  • Bose Home Speaker 500 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220872.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220871.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220873.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144070723.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149051759.jpg
   Bose Bose Home Speaker 500 Zwart Home Speaker 500 Zwart Home Speaker 500 Zwart Vervul elke ruimte met indrukwekkend stereogeluid uit één luidspreker Dankzij de spraakbediening met Alexa zijn miljoenen titels slechts één spraakopdrachten verwijderd Dankzij de compatibiliteit met WiFi, Bluetooth en Apple AirPlay 2 kun je je entertainment altijd draadloos streamen Stream geïntegreerde online-diensten zoals Spotify, muziek of audible via wifi of maak een Bluetooth-verbinding met je smartphone of tablet om je eigen muziek af te spelen De speciaal ontwikkelde Array met acht m... (2)
   Bose Home Speaker 500 Zwart
   • 00017817783378
   • 000000000000250057
   • 795345-2100
   • 5411693
   3
   364.95 EUR
  • N-Gear The Flash 810
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152590809.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159118549.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159118546.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160453787.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158953866.jpg
   N-Gear N-Gear The Flash 810 The Flash 810 The Flash 810 Sound-luidspreker Bluetooth Mobile Trolley 200 Watt subwoofer 8 inch MP3-speler via USB of SD-kaart (500 song), FM-radio. Karaoke-functie met bekabelde microfoon. Line-in AUX-ingang - volumeregelaar / microfoonvlucht / echo 5 V mini-USB-aansluiting met powerbankfunctie. Brandduur 5 uur gewicht 3,2 kg. Oplichtende sfeer op de voorkant., Fabrikant: N-Gear (1)
   N-Gear The Flash 810
   • 07109611568480
   • FLASH810
   5
   deal
   79.00 EUR
  • Logitech Z150 - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105334990.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105334991.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105334994.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105334993.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106527215.jpg
   Logitech Logitech Z150 - Wit Z150 - Wit Z150 - Wit LOGITECH Speaker 2.0 Midnight (2)
   Logitech Z150 - Wit
   • 05099206048799
   • 05054230441534
   • 6756116
   • 1373351
   • 980-000815
   3
   27.99 EUR
  2 34
  • teamvergelijk@vergelijk.be