x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  speaker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  speaker kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Google home
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor je interieur.
  Luidspreker 8.0 (2)
  0 - 48
  • Pioneer DM-40 Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112057977.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88121986.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133128938.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150356490.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107389319.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40 Duo Pack DM-40 Duo Pack DM-40 Duo Pack Pioneer DJ brengt met de DM-40 een compacte actieve speakerset op de markt. De beide monitoren passen makkelijk op uw desktop en kunt u dankzij de RCA- of AUX-ingang makkelijk aan laptop of controller hangen. (18)
   Pioneer DM-40 Duo Pack
   • 07426816123659
   • 04573201240606
   • DM-40
   • 3426950
   4
   good_buy
   deal
   131.00 EUR
  • Focal Aria 926 (Walnoot)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115758523.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147884238.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145143192.jpg
   Focal Focal Aria 926 (Walnoot) Aria 926 (Walnoot) Aria 926 (Walnoot) De Focal Aria 926 Noten is een vloerstaande speaker uit de Aria reeks met een frequentie bereik van 45-28.000 Hz voor een geweldige klank. De Focal Aria 926 is voorzien van een TNF tweeter en Flax conus, dit zorgt voor een neutraal en uitstekend geluid. *LET OP: Prijs per stuk. (34)
   Focal Aria 926 (Walnoot)
   • 03544054691328
   2
   good_buy
   999.00 EUR
  • Bose 161 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137614053.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101057242.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137758870.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113046708.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113046707.jpg
   Bose Bose 161 Zwart (per paar) 161 Zwart (per paar) 161 Zwart (per paar) Bose Spitzenklang für Ihre Stereo- oder Home-Cinema-Komponenten Eine Klangwiedergabe, die es ohne weiteres mit viel größeren Stereo-Lautsprechern aufnehmen kann Vielseitiger Regallautsprecher Passende Wandhalterungen für zusätzliche Flexibilität bei der Platzierung im Lieferumfang enthalten Lieferumfang: Bose Speaker System schwarz, 2x Lautsprecher, 2x Wandhalterungen (19)
   Bose 161 Zwart (per paar)
   • 00017817282994
   • 00033171537631
   • 816185
   • 27027
   3
   good_buy
   180.99 EUR
  • Bose Home Speaker 300 Zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144663377.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146936367.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145155735.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146481213.jpg
   Bose Bose Home Speaker 300 Zilver Home Speaker 300 Zilver Home Speaker 300 Zilver Met de Bose home speaker 300 maak je jouw Bose geluidsopstelling compleet. De kleinste variant van de Home lijn van Bose beschikt over een ingebouwde spraakassistent. Hiermee stuur je de speaker en andere Bose speakers in huis, spraakgestuurd aan. Door de spraakassistent te verbinden met je Google account stel je ook vragen over je eigen agenda, het weer, verkeer en je notities. Verbind de speaker met netstroom en plaats de speaker in de ruimte. Het verbinden met andere speakers doe je draadl... (17)
   Bose Home Speaker 300 Zilver
   • 00017817796088
   • 808429-2300
   • 6151767
   3
   good_buy
   216.99 EUR
  • Sony MHC-V82D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140208299.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144500255.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631044.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631045.jpg
   Sony Sony MHC-V82D MHC-V82D MHC-V82D Blaas je favoriete muziek door de speakers met de Sony MHC-V82D. Je streamt via Bluetooth muziek in de hoogste kwaliteit dankzij het LDAC profiel. De accuspeaker heeft afgeschuinde mid- en tweeterunits, een achtertweeter en een speakerkast met open achterkant. Hierdoor wordt het geluid in 360 graden verspreid, waardoor je de party speaker probleemloos in het midden van de kamer plaatst. Dankzij de Jet Bass Booster hoor je niet alleen de bas, maar voel je hem ook. Dit komt doordat het basrefle... (17)
   Sony MHC-V82D
   • 04548736089877
   • 6085411
   • 4548736089877
   • MHCV82D.CEL
   • MHCV82D
   3
   good_buy
   549.00 EUR
  • Google Nest Hub Charcoal
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141600714.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147942097.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148725442.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142658201.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146459793.jpg
   Google Nest Google Nest Hub Charcoal Hub Charcoal Hub Charcoal (42)
   Google Nest Hub Charcoal
   • 00193575000169
   • GA00515-NL
   • 6148935
   1
   good_buy
   most_sold
   129.00 EUR
  • Bose Home Speaker 500 Zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149036835.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220883.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220885.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220884.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150560823.jpg
   Bose Bose Home Speaker 500 Zilver Home Speaker 500 Zilver Home Speaker 500 Zilver Met de Bose home speaker 500 maak je jouw Bose geluidsopstelling compleet. Verbind de speaker met netstroom en plaats de speaker boven zithoogte in de hoek van je kamer of verbind de speaker met een soundbar en subwoofer. Zo luister je naar een surround sound. Het verbinden met andere speakers doe je draadloos via wifi. Dankzij de multiroom optie kun je de speaker verbinden met Bose home speakers in meerdere ruimtes. Zo luister je in elke kamer naar hetzelfde nummer of juist in elke kamer naa... (15)
   Bose Home Speaker 500 Zilver
   • 00017817785631
   • 795345-2300
   • 5411729
   3
   good_buy
   309.00 EUR
  • JBL Partybox 200
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147761899.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147547649.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137701828.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124030669.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137735751.jpg
   JBL JBL Partybox 200 Partybox 200 Partybox 200 Bluetooth-luidspreker met lichteffecten Individueel aanpasbare lichtshow. Stroomvoorziening via 12V of 230V kan andere apparaten laden Aansluitingen voor microfoon en gitaar (24)
   JBL Partybox 200
   • 06925281939907
   • 6925281939907
   • JBLPARTYBOX200EU
   • 000000000000252414
   • 5419577
   2
   good_buy
   239.00 EUR
  • Sony SRS-XB01
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147313080.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133233956.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147993046.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140570886.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133634324.jpg
   Sony Sony SRS-XB01 SRS-XB01 SRS-XB01 Extra Bass für satten, kraftvollen Sound Bis zu 6 Stunden Akkulaufzeit mit Voice Guidance zum Akkustand Spitzwassergeschütztes Gehäuse für sorgenfreien Einsatz Kompaktes Design für optimales Transportieren. Ladezeit nur 3 Stunden In 6 unterschiedlichen Farben verfügbar. Intuitive Bedienung (13)
   Sony SRS-XB01
   • 04548736080478
   • 5430481
   • SRSXB01B.CE7
   • 000000000000252959
   • SRSXB01B
   3
   good_buy
   22.99 EUR
  • Artsound MDC64
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146459961.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133138107.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134319937.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115758765.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546751.jpg
   Artsound Artsound MDC64 MDC64 MDC64 Een muzikaliteit goed behaaglijke en aangename warmte die paar luidsprekers mdc64, witte Artsound ontwikkeld een RMS vermogen van 50W, voor een vermogen Ponti 100W piekvermogen. (13)
   Artsound MDC64
   • 05420020100316
   • 1160691
   • MDC64
   3
   good_buy
   67.75 EUR
  • Artsound UNI20 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143774420.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052384.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133149032.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147884217.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546487.jpg
   Artsound Artsound UNI20 Zwart (per paar) UNI20 Zwart (per paar) UNI20 Zwart (per paar) Als je speakers in een kleine ruimte wilt installeren, is de Artsound UNI20 iets voor jou. Deze compacte passieve speakers beschikken over een geïntegreerde beugel. Monteer ze aan de muur of het plafond en bespaar ruimte op kastjes of planken. Als je de speakers hoog aan de muur hangt, kantel je ze naar beneden voor de beste geluidsweergave. Met luidspreker kabels sluit je de speakers aan op een receiver. Plug de kabel in de schroefconnectie en maak hem met 1 klik vast. (13)
   Artsound UNI20 Zwart (per paar)
   • 05420020104314
   • UNI20 B
   • 2337456
   • 2905
   3
   good_buy
   87.95 EUR
  • Marshall Acton II Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129201639.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143191101.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144715915.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137779390.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147728783.jpg
   Marshall Marshall Acton II Zwart Acton II Zwart Acton II Zwart De Marshall Acton II is een compacte bluetooth speaker in een klassiek jasje. Dankzij het compacte formaat plaats je de speaker eenvoudig in elke ruimte. De bluetooth speaker verbind je met je smartphone en bedien je vanuit de Marshall app. Zo speel je muziek af van streamingdiensten zoals Spotify en Deezer. Je bedient de muziek met maximaal 2 smartphones tegelijkertijd. Via de aux ingang verbind je ook apparaten zonder bluetooth met de speaker zoals een laptop of een mp3 speler. Gebruik de d... (7)
   Marshall Acton II Zwart
   • 07340055355254
   • 5729805
   • 155686
   • 184524
   4
   good_buy
   176.00 EUR
  • Sony GTK-XB60 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146476504.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117071719.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147727680.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102809521.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123387041.jpg
   Sony Sony GTK-XB60 Zwart GTK-XB60 Zwart GTK-XB60 Zwart Kompakte 2-Wege System-Anlage mit Extra Bass Funktion für satten, kraftvollen Sound Wireless Party Chain noch einfacher zu nutzen Neue Anschlüsse: USB und Micro-Input Mit Hilfe von Sony Music Center und Fiestable Lichteffekte individuell anpassen Bluetooth und One-Touch Verbindung via NFC für kabelloses Musikhören (7)
   Sony GTK-XB60 Zwart
   • 04548736055025
   • 04548736055049
   • GTKXB60B.CEL
   • GTKXB60B
   • 4540399
   • 000000000000236462
   4
   good_buy
   199.00 EUR
  • Denon HEOS 7 HS2 Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111269386.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115770343.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102031307.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113046413.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115770346.jpg
   Denon Denon HEOS 7 HS2 Wit HEOS 7 HS2 Wit HEOS 7 HS2 Wit Dit top of the line Heos 7 Mark 2 (HS2) multiroom luidsprekersysteem is perfect voor het afspelen van muziek in grote ruimtes. Met de Heos 7 Mark 2 kunt u gemakkelijk muziek streamen en daarnaast beschikt dit systeem nu over High Res audio en WiFi functionaliteit. Let op: Bij dit product is de doos beschadigd. (7)
   Denon HEOS 7 HS2 Wit
   • 04951035057490
   • 7HS2WTE2
   • HEOS7HS2WTE2
   • 3016541
   • HEOS7HSWTE2
   4
   good_buy
   deal
   295.00 EUR
  • Pioneer DM-40 Wit Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112057994.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107377529.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107377530.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107377528.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107389321.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40 Wit Duo Pack DM-40 Wit Duo Pack DM-40 Wit Duo Pack Een tijdje terug werd de zwarte variant al onthuld, maar nu is er ook een witte monitor speakerset van Pioneer, de DM-40-W. Deze actieve luidsprekers kun je zonder enige moeite aan je laptop of controller hangen. (11)
   Pioneer DM-40 Wit Duo Pack
   • 04573201240767
   • 3920313
   • DM-40-W
   3
   good_buy
   deal
   128.00 EUR
  • Bose Surround Speakers 700 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149170140.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146772599.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148841285.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148841286.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/25050938.jpg
   Bose Bose Surround Speakers 700 Zwart Surround Speakers 700 Zwart Surround Speakers 700 Zwart Met de Bose Surround speakers 700 zit je midden in je favoriete actieserie. Deze draadloze surround speakers voeg je eenvoudig toe aan je Bose 700 soundbar en Bass Module. Zo creëer je een bioscoop geluidservaring in je eigen woonkamer. Verbind de speakers bedraad met je stopcontact en draadloos met de andere Bose speakers. Via wifi verbind je je smartphone met de speakers en bedien je de speakers vanuit de Bose app. Dankzij het compacte formaat werk je de speakers eenvoudig weg achter een go... (17)
   Bose Surround Speakers 700 Zwart
   • 00017817807029
   • 834402-2100
   • 6390379
   2
   good_buy
   525.99 EUR
  • Pioneer XW-SX50 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146949676.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150019179.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144558141.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135393777.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129246589.jpg
   Pioneer Pioneer XW-SX50 Zwart XW-SX50 Zwart XW-SX50 Zwart Het Pioneer XW-SX50 Club Sound Speaker Systeem Zwart is een compleet geluidssysteem in één box, waarmee u bij elk feest de juiste toon zet. (5)
   Pioneer XW-SX50 Zwart
   • 04573211154139
   • 5798669
   5
   good_buy
   deal
   189.99 EUR
  • Pioneer S-DJ60X
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111253312.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110144518.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143310558.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107389184.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107389185.jpg
   Pioneer Pioneer S-DJ60X S-DJ60X S-DJ60X Pioneer s dj60x monitorluidsprekerAC100240V5060Hzgeslotenpc (1022454) (5)
   Pioneer S-DJ60X
   • 04988028229213
   • 00884938229050
   • SDJ60X
   • 1092856
   • S-DJ60X
   5
   good_buy
   154.99 EUR
  • Bose 301 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137885799.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137700610.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113348147.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110617977.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110624629.jpg
   Bose Bose 301 Zwart (per paar) 301 Zwart (per paar) 301 Zwart (per paar) Entwickelt für ein Klangerlebnis wie bei einem Live-Konzert Eine ideale Wahl für Stereo- und Heimkino-Sound Kompakt genug, um in jedem Regal Platz zu finden Optionales Zubehör für mehr Freiheiten bei der Platzierung verfügbar Lieferumfang: Bose 301 Direct/Reflecting Lautpsrecher mit Stereo Targeting Tweeters schwarz, 2x Lautsprecher, selbstklebende Gummifüße (16)
   Bose 301 Zwart (per paar)
   • 00017817117081
   • 00017817305518
   • 294219
   • 29309
   2
   310.57 EUR
  • JBL JRPOP Groen
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146480199.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131215598.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143307124.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140571129.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134569197.jpg
   JBL JBL JRPOP Groen JRPOP Groen JRPOP Groen Voor de kleine muziekliefhebbers die van flink geluid houden is er nu de JBL JR POP Bluetooth-luidspreker! Deze stevige speaker van compact formaat is waterbestendig en wordt geleverd inclusief band en stickers. (6)
   JBL JRPOP Groen
   • 06925281944833
   • 6925281944833
   • 5677307
   • JBLJRPOPTEL
   4
   good_buy
   29.48 EUR
  • JBL Control X Wit (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137687732.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148451759.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133120344.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115798145.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113056256.jpg
   JBL JBL Control X Wit (per paar) Control X Wit (per paar) Control X Wit (per paar) De JBL Control X is een krachtige passieve boekenplank speaker die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De robuuste behuizing met een rubberen afwerking beschermt de luidsprekers tegen weerselementen. Neem ze gerust een dagje mee naar het park. Dankzij de High Definition Imaging waveguide technologie produceren de speakers een gebalanceerd en gedetailleerd geluid. De woofer en tweeter leveren krachtige lage tonen en zuivere hoge tonen. Je gebruikt de speakers als los paar of plaatst ze ... (6)
   JBL Control X Wit (per paar)
   • 06925281903250
   • CONTROLXWHT
   4
   good_buy
   245.99 EUR
  • JBL Party Box 300
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131130382.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147894613.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131614767.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133130330.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147926231.jpg
   JBL JBL Party Box 300 Party Box 300 Party Box 300 Met de JBL Partybox 300 neem je het feestje overal mee naartoe. De party speaker heeft een accuduur van 18 uur en sluit je ook eenvoudig op netstroom aan. Zo kom je nooit zonder muziek te zitten. Via bluetooth stream je muziek vanaf je smartphone of tablet naar de speaker. Je gitaar of microfoon sluit je eenvoudig aan op de daarvoor ontworpen ingangen. Via de usb ingang verbind je ook andere audio apparaten met de speaker. Zo speel je muziek vanaf een usb stick of laad je je telefoon op. (15)
   JBL Party Box 300
   • 06925281939914
   • 5435487
   • 000000000000252415
   • JBLPARTYBOX300EU
   2
   deal
   329.00 EUR
  • Canton MOVIE 75 - Zwart - 5.1 Set
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133127898.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150219598.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150219597.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150164060.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115768137.jpg
   Canton Canton MOVIE 75 - Zwart - 5.1 Set MOVIE 75 - Zwart - 5.1 Set MOVIE 75 - Zwart - 5.1 Set Impedantie 4...8ohm 23-weg gesloten Coax systeem, wandhouder meegeleverd (9)
   Canton MOVIE 75 - Zwart - 5.1 Set
   • 04010243034294
   • 03429
   3
   185.99 EUR
  • Pioneer S-ES21-CR-K (set)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111250936.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111755740.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111755742.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113056639.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115764676.jpg
   Pioneer Pioneer S-ES21-CR-K (set) S-ES21-CR-K (set) S-ES21-CR-K (set) De Pioneer S-ES21-CR Center & Rear Black is een krachtige set speakers die het gebruik van een subwoofer zelfs overbodig maken. De twee achter-speakers kunt u op de muur monteren voor een geweldige surround-sound ervaring. (9)
   Pioneer S-ES21-CR-K (set)
   • 00884938227117
   • 00884938227124
   • 08594046520599
   • S-ES21TB
   • S-ES21-LR-K
   • S-ES21-CR-K
   3
   deal
   79.00 EUR
  • Denon HEOS 1 HS2 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111273443.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113045904.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101848051.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149860618.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113045903.jpg
   Denon Denon HEOS 1 HS2 Zwart HEOS 1 HS2 Zwart HEOS 1 HS2 Zwart Met deze compacte en draagbare HEOS 1 HS2 Zwart geniet u van uw favoriete muziek in elke kamer. Nu met High Res audio ondersteuning en ingebouwde bluetooth functionaliteit. (9)
   Denon HEOS 1 HS2 Zwart
   • 04951035057704
   • 1HS2BKE2
   • HEOS1HS2BKE2
   • 3391423
   • 1HS2BKE2, HEOS1HS2BKE2
   3
   153.99 EUR
  • Bose Home Speaker 300 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144663379.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145155734.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146481212.jpg
   Bose Bose Home Speaker 300 Zwart Home Speaker 300 Zwart Home Speaker 300 Zwart Met de Bose home speaker 300 maak je jouw Bose geluidsopstelling compleet. De kleinste variant van de Home lijn van Bose beschikt over een ingebouwde spraakassistent. Hiermee stuur je de speaker en andere Bose speakers in huis, spraakgestuurd aan. Door de spraakassistent te verbinden met je Google account stel je ook vragen over je eigen agenda, het weer, verkeer en je notities. Verbind de speaker met netstroom en plaats de speaker in de ruimte. Het verbinden met andere speakers doe je draadl... (14)
   Bose Home Speaker 300 Zwart
   • 00017817796026
   • 808429-2100
   • 6150335
   2
   211.26 EUR
  • Google Nest Hub Chalk
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141600732.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149458061.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146590383.jpg
   Google Nest Google Nest Hub Chalk Hub Chalk Hub Chalk Met de Google Nest Hub Grijs bestuur je jouw hele huis. Koppel al je smart home producten aan dit smart display en bedien ze met je stem of via het grote touchscreen. Zo schakel je smart lampen in zonder uit je stoel te komen. Drukt er iemand op je slimme deurbel, dan is die gelijk te zien op het 7 inch scherm op de Nest Hub. Het scherm van deze smart home hub toont daarnaast het weer, je agenda of een recept. Handig als je even mee wilt lezen tijdens het koken. Dankzij de spraakherkenning ma... (21)
   Google Nest Hub Chalk
   • 00193575000213
   • GA00516-NL
   • 6148937
   2
   129.00 EUR
  • JBL Partybox 100
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144530158.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147944033.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145597588.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146770218.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149211287.jpg
   JBL JBL Partybox 100 Partybox 100 Partybox 100 Neem je muziek overal mee naartoe met de JBL Partybox 100. Deze party speaker heeft namelijk een geïntegreerd handvat waardoor je hem eenvoudig verplaatst. Dankzij de accuduur van 18 uur kom je daarbij niet snel zonder muziek te zitten. Is de accu toch leeg? Je sluit de speaker eenvoudig aan op netstroom via de 12V ingang. Als je telefoon leeg is, laad je hem op via de speaker dankzij de usb ingang. Koppel de speaker via bluetooth met je smartphone en stream muziek van streamingdiensten of ei... (8)
   JBL Partybox 100
   • 06925281956676
   • JBLPARTYBOX100EU
   • 6335913
   • 6925281956676
   3
   265.99 EUR
  • FRESH 'N REBEL Rockbox Bold L Indigo
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146482203.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143046693.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143046696.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143046700.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143046699.jpg
   FRESH 'N REBEL FRESH 'N REBEL Rockbox Bold L Indigo Rockbox Bold L Indigo Rockbox Bold L Indigo Zand en (zee)water? De waterproof Rockbox Bold speaker van Fresh 'n Rebel kan het allemaal aan. Urenlang zorgeloos muziek luisteren op dat leuke strandfeest dus! De slogan van deze stylish speaker is niet voor niets ready for whatever. (5)
   FRESH 'N REBEL Rockbox Bold L Indigo
   • 08718734654780
   • 5102993
   • 1RB7000IN
   4
   79.00 EUR
  • JBL Partybox 1000
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144530157.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150357274.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144611025.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150277346.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148501786.jpg
   JBL JBL Partybox 1000 Partybox 1000 Partybox 1000 De JBL Partybox 1000 is de ideale accu speaker voor als jij of een vriend een feestje geeft. De grote party speaker is voorzien van wieltjes aan de onderkant, waardoor je hem eenvoudig verplaatst. Aan de bovenzijde van de speaker bevindt zich een DJ pad waarmee je je eigen drums, gitaar of basgeluiden creëert en opneemt. Ook de verlichting aan de voorzijde van de speaker, bedien je via dit paneel. Via bluetooth koppel je de smartphone met de speaker en stream je muziek van streamingdiensten o... (8)
   JBL Partybox 1000
   • 06925281954405
   • 6925281954405
   • 6335979
   • JBLPARTYBOX1000EU
   3
   989.00 EUR
  • Bose Portable Home Speaker Zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148693068.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146156666.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147979485.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148839268.jpg
   Bose Bose Portable Home Speaker Zilver Portable Home Speaker Zilver Portable Home Speaker Zilver Met de Bose Portable Home Speaker heb je altijd een slimme speaker bij de hand. Door de batterij en het draaghengsel neem je hem makkelijk overal mee naartoe. Deze wifi speaker verbind je ook met bluetooth via je telefoon, mocht je buiten het bereik van je wifi zijn. Daarnaast bedien je het apparaat via je stem, door middel van Google Assistant. Je hoort het geluid in elke hoek van de kamer door de 360 graden geluidsweergave. Hierdoor maakt het dus niet uit hoe hij staat. Wil je hem het liefs... (12)
   Bose Portable Home Speaker Zilver
   • 00017817801843
   • 829393-2300
   • 6430417
   2
   351.00 EUR
  • Bose 201-V Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143932629.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137728433.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041201.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041200.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041202.jpg
   Bose Bose 201-V Zwart (per paar) 201-V Zwart (per paar) 201-V Zwart (per paar) Bose 201 speakers zijn veelzijdige passieve stereoluidsprekers voor kleinere ruimtes, zoals je studeerkamer of kantoor. Gebruik ze bijvoorbeeld in je thuisbioscoop, als onderdeel van je surround-set, of als speakers bij je muziekinstallatie. De Direct/Reflecting -technologie van Bose, zorgt voor een combinatie van direct en gereflecteerd geluid. De muziek komt van verschillende kanten op je af, waardoor het lijkt alsof je live bij het concert bent, of midden in de film zit. Je bent ook niet m... (7)
   Bose 201-V Zwart (per paar)
   • 00672773746500
   • 00017817305396
   • 00700315902456
   • 29297
   • 294221
   3
   295.99 EUR
  • Klipsch R-820F (per stuk)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119109563.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129135401.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546247.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147923400.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147923399.jpg
   Klipsch Klipsch R-820F (per stuk) R-820F (per stuk) R-820F (per stuk) The Klipsch R-820F floorstanding speaker fills your room with amazing detail and clarity. Levering van onze eigen horn-loaded technologie en functies twee 8" punt-copper IMG woofers, de R-820F delivers lifelike acoustics die brengt uw muziek en motieven om te leven. 1" aluminium LTS tweeter 90x90 Square Tractrix Horn Dual 8" Spun-Copper IMG Woofers Bass Reflex via Rear Firing Tractrix ports Strong, flexibele verwijderbare magnetische grill Afmetingen: 43" x 10,9" x 17,5" Tractrix Horn Technol... (7)
   Klipsch R-820F (per stuk)
   • 00743878036107
   • 5782203
   • K1066228
   • R-820F
   3
   355.00 EUR
  • Bose Surround Speakers Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126083252.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350922.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350918.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350920.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350921.jpg
   Bose Bose Surround Speakers Wit Surround Speakers Wit Surround Speakers Wit Maak jouw surround set compleet met de Bose Surround Speakers en creëer een echt surround sound. Je plaats hiervoor de speakers boven de zithoogte in de hoeken van de woonkamer. Voor een bioscoopervaring sluit je de speakers aan op je soundbar. Verbind de speakers draadloos met je soundbar via de meegeleverde draadloze ontvangers. Je moet de speakers wel op netstroom aansluiten. Gebruik de afstandsbediening van de soundbar om de verbinding te voltooien. Wil je nog meer uit het geluid halen en... (7)
   Bose Surround Speakers Wit
   • 00017817789455
   • 000000000000250067
   • 809281-2200
   • 5411780
   3
   295.99 EUR
  • Denon HEOS 3 HS2 Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111783222.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/57287139.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/57287144.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/57287138.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/57287137.jpg
   Denon Denon HEOS 3 HS2 Wit HEOS 3 HS2 Wit HEOS 3 HS2 Wit De Denon Heos 3 HS2 is perfect geschikt als start voor uw Denon multiroom systeem. De speaker is geschikt voor kleine tot medium grote ruimtes en biedt veel functionaliteit. Zo is de speaker uitgerust met High Res audio ondersteuning en Bluetooth. De Heos 3 Mark 2 kunt u dankzij zijn compacte behuizing plaatsen waar u maar wilt, zowel horizontaal als verticaal. (11)
   Denon HEOS 3 HS2 Wit
   • 04951035057735
   • HEOS3HS2WTE2
   • 3HS2WTE2
   • HEOS3HS2WTE2, 3HS2WTE2
   • 3412919
   2
   deal
   199.00 EUR
  • LG Onebody OK75
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133134979.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125484493.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125484491.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147106565.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114309955.jpg
   LG LG Onebody OK75 Onebody OK75 Onebody OK75 Multi Color Lightning Mobiliteit: handgreep en rollen invoegen van DJ effecten over draaiplateau (11)
   LG Onebody OK75
   • 08806098171453
   • 08806098150403
   • OK75.DEUSLLK
   • 6241402
   • OK75
   2
   261.22 EUR
  • Polk Audio T50 Black
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146478879.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150219861.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115785083.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113061742.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150219858.jpg
   Polk Audio Polk Audio T50 Black T50 Black T50 Black vloerstaande luidspreker (toren) Vermogen: 2x 6,5inch tiefmitteltöner & 1inch Wave Guide tweeter, SPDIFCOAXTOS, 90dB, 150Watt, 38Hz24KHz Afmetingen: 92,07cm x 23,49cm x 26,03cm (11)
   Polk Audio T50 Black
   • 00747192125509
   • T50
   • T50BK
   • Polk T50 zwart
   • PAT50BL
   • 5087315
   2
   117.11 EUR
  • Archos Hello 10
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121673861.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128380198.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144549796.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146782633.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120321779.jpg
   Archos Archos Hello 10 Hello 10 Hello 10 Slimme vriend en helper: persoonlijke assistent, Smart Home bediening, entertainment Veelzijdige combinatie van spraakassistent, volwaardige tablet en luidspreker Uitgerust met een 10,1 inch HD-display en ingebouwde accu voor volledige flexibiliteit. Camera voor videogesprekken, die door een fysische diafragma kan worden gesloten 16 GB met 2 GB RAM, voor het opslaan van foto's, muziek en films (4)
   Archos Hello 10
   • 00690590037021
   • 5419639
   • 503702
   4
   122.45 EUR
  • Sony GTK-PG10
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142765285.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141943376.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143507381.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146785604.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147124242.jpg
   Sony Sony GTK-PG10 GTK-PG10 GTK-PG10 Outdoor Party luidspreker Tafelopzetstuk met bekerhouder Geïntegreerde bluetooth, FM-radio, USB Play & Charge, microfoonaansluiting en audio-ingang. Tot 13 uur batterijduur. Overdracht en bediening via Sony l Music Center App rechtstreeks vanaf uw smartphone (4)
   Sony GTK-PG10
   • 04548736090828
   • GTKPG10.CEL
   • 6072941
   • 4548736090828
   4
   215.99 EUR
  • Polk Audio Polk T15 (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137687701.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126929516.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126929517.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126929514.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115782039.jpg
   Polk Audio Polk Audio Polk T15 (per paar) Polk T15 (per paar) Polk T15 (per paar) Met de Polk T15 luister je naar een gebalanceerd en diep geluid. Aan de voorkant van deze passieve 2 weg speaker vind je een basreflexpoort. Deze poort verbetert de klank van de lage tonen. De 133 mm woofer zorgt voor een stevig geluid, terwijl de 19 mm tweeter de hoge tonen helder houdt. Plaats de speakers gerust naast je receiver of tv. Door de magnetische afscherming hoef je niet bang te zijn dat het signaal van een apparaat verstoord raakt. Aan de achterkant van de speaker zit een inkepin... (6)
   Polk Audio Polk T15 (per paar)
   • 00747192118785
   • T15BK
   • T15 BLACK
   • 5085977
   • Polk T15 zwart
   3
   99.99 EUR
  • Pioneer S-DJ50X Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111252764.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23583176.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147247227.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143212957.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107389231.jpg
   Pioneer Pioneer S-DJ50X Zwart S-DJ50X Zwart S-DJ50X Zwart Artikel met lichte gebruikssporen, verpakking beschadigd (3)
   Pioneer S-DJ50X Zwart
   • 04988028229190
   • SDJ50X
   • 1092848
   • 000000000000235358
   • S-DJ50X
   5
   123.00 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145573903.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147835443.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150528630.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149341896.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149382261.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs Citation One Duo speaker set van 2 (10)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs
   • 06925281966392
   • 6517559
   • HKCITAONEDUOGRYEU
   2
   deal
   279.00 EUR
  • Bose Bass Module 500 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119481372.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150590979.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137950908.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137950918.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147926281.jpg
   Bose Bose Bass Module 500 Zwart Bass Module 500 Zwart Bass Module 500 Zwart Nieuw ontwikkelde subwoofer met dynamische basweergave in een compact en onopvallend design Combineerbaar met de Bose Soundbar 500 of de Bose Soundbar 700, om muziek, films en tv-programma's met adembenemend geluid tot leven te brengen Draadloze verbinding met de Bose Soundbar voor een eenvoudige installatie en flexibele plaatsing Hoogwaardige materialen en een zijlengte van slechts ca. 25 cm voor een onopvallende integratie in elke ruimte. Netsnoer en bedieningshandleiding zijn bij de leveri... (6)
   Bose Bass Module 500 Zwart
   • 00017817783422
   • 000000000000250065
   • 796145-2100
   • 5384468
   3
   329.00 EUR
  • Pioneer S-DJ80X
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111253519.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110144502.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143213141.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107389191.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107389190.jpg
   Pioneer Pioneer S-DJ80X S-DJ80X S-DJ80X De Pioneer S-DJ80X is de grootste variant van de S-DJ X-serie. Aan boord zijn alle ingrediënten voor een krachtige dancesound: 160 Watt, 8 inch woofer, bi-amping en een verfijnde basreflex-constructie. Maak uw setup compleet! (3)
   Pioneer S-DJ80X
   • 00884938229104
   • 04988028229237
   • SDJ80X
   • S-DJ80X
   • 2485823
   5
   194.99 EUR
  • Focal Aria 936 luidspreker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115762773.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101711843.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115762775.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115762774.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126468388.jpg
   Focal Focal Aria 936 luidspreker Zwart Aria 936 luidspreker Zwart Aria 936 luidspreker Zwart De Focal Aria 936 is een vloerstaande speaker uit de Aria reeks met een frequentie bereik van 39-28.000 Hz voor een geweldige klank. De Focal Aria 936 is voorzien van een TNF tweeter en Flax conus, dit zorgt voor een neutraal en uitstekend geluid. De Aria 936 is een 3-weg systeem met 3 woofers voor het luisteren in stereo. Let op! Speaker prijs per stuk. (9)
   Focal Aria 936 luidspreker Zwart
   • 03544052691306
   • ARIA936BK
   2
   1399.00 EUR
  • Focal Aria 948 luidspreker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23945669.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123370342.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23945670.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23945671.jpg
   Focal Focal Aria 948 luidspreker Zwart Aria 948 luidspreker Zwart Aria 948 luidspreker Zwart De Focal Speaker Aria 948 BHG is een nieuw type 3-weg speaker en symboliseert de terugkeer van de 'echte' akoestische speaker. De 3 woofers die in de speaker verwerkt zijn verstrekken moeiteloos een intense en gecontroleerde bas. *LET OP: Prijs per stuk. (9)
   Focal Aria 948 luidspreker Zwart
   • 03544053691305
   • ARIA948BK
   2
   1599.00 EUR
  • Audio Pro Link 1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133149362.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96058110.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96058109.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96058108.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96058111.jpg
   Audio Pro Audio Pro Link 1 Link 1 Link 1 Een eenvoudige manier om audio-apparatuur op het Multi Room-systeem van Audio Pro aan te sluiten. Maak verbinding met alle actieve luidsprekers, radio's, (9)
   Audio Pro Link 1
   • 07330117146999
   • 00158472
   • LINK1GY
   2
   99.00 EUR
  • Audio Pro Drumfire Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146479959.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118186053.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149213503.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150109812.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/25050938.jpg
   Audio Pro Audio Pro Drumfire Zwart Drumfire Zwart Drumfire Zwart 300 Watt satte Power liefern fetten Sound mit super scharfen Details Digital Class-D-Verstärker, 300W, Gewebekalotten-Hochtöner: 2x 1/Langhub Woofer: 8/ Frequenzbereich: 45 - 22.000 Hz - Übergangsfrequenz: 2.500 Hz Eingänge: Wifi, Bluetooth 4.0 aptX, Aux in & 3, 5mm Stern Kline, Ethernet, Spotify Connect, Airplay/ unterstütze Audio Formate: MP3, WMA, AAC, FLAC, Apple Lossless Multiroom-Sound und Multi-Personen-Nutzung. Lassen Sie alle gleichzeitig erklingen. Oder nicht. Sie haben die Wahl Abm... (5)
   Audio Pro Drumfire Zwart
   • 07330117148009
   • 199888
   • 5312591
   • 7330117148009
   3
   569.99 EUR
  2 21
  • teamvergelijk@vergelijk.be