x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  speaker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  speaker kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Google home
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor je interieur.
  0 - 48
  • Denon Home 350 zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151213186.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150502986.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153934400.jpg
   Denon Denon Home 350 zwart Home 350 zwart Home 350 zwart Wil jij je audio naar een nog hoger niveau tillen en bioscoopgeluid door je speakers horen, dan is de Denon Home 350 iets voor jou. Nu heb je géén monogeluid door je kamer schalmen zoals bij de Denon Home 150, maar hoor je alles in kraakhelder stereo. Dit dankzij het driedubbele aantal ingebouwde Power Amplifiers, drivers, tweeters en woofers. (5)
   Denon Home 350 zwart
   • 04951035071205
   • 6846385
   • DENONHOME350BKE2
   6
   good_buy
   615.00 EUR
  • Google Home Hub - Smart Speaker / Wit / USA / AU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150566581.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147725957.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412537.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141790438.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151069066.jpg
   Google Google Home Hub - Smart Speaker / Wit / USA / AU Home Hub - Smart Speaker / Wit / USA / AU Home Hub - Smart Speaker / Wit / USA / AU De Google Nest Hub maakt het mogelijk om de slimme apparaten in uw huis vanuit één centraal punt te besturen. Zo kunt u hiermee bijvoorbeeld uw smart-lampen inschakelen, uw agenda checken en bekijken of het morgen regent. De hub werkt met smart-apparaten van meer dan vierhonderd merken, zoals Philips Hue.De hub is te besturen via het touchscreen, maar werkt ook met spraakherkenning. Er kunnen namelijk tot wel zes stemmen verbonden worden aan deze hub. Zo kunt u hier met het hele gezin gebruik... (36)
   Google Home Hub - Smart Speaker / Wit / USA / AU
   • 00842776107312
   • 00193575000138
   • 00193575000220
   • 00842776107299
   • 00193575000244
   • GA00515-NO
   • GA00516-NO
   • GA00516-EU
   1
   good_buy
   most_sold
   131.45 EUR
  • Sonos Move Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157962439.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157668562.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157859985.jpg
   Sonos Sonos Move Wit Move Wit Move Wit Met de Sonos Move stream je thuis en buitenshuis draadloos muziek. De Move heeft eigenschappen van zowel een bluetooth als wifi speaker. Hierdoor stream je muziek draadloos via bluetooth als je in het park ligt. Wanneer je thuiskomt, verbind je de speaker met je wifi netwerk. Heb je al een Sonos speaker of geluidsset? Dan koppel je de Move via de Sonos app aan de Sonos speakers die al in je bezit zijn. Dankzij de ingebouwde Google Assistant bedien je de speaker met spraakcommando's. Zo schake... (11)
   Sonos Move Wit
   • 08717755777539
   • MOVE1EU1
   3
   good_buy
   399.00 EUR
  • Sonos Five Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155033143.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157960063.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156120173.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156120170.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156120169.jpg
   Sonos Sonos Five Wit Five Wit Five Wit De Sonos Five produceert een krachtig en helder geluid. Je sluit de wifi speaker aan op het stopcontact en verbindt hem via wifi draadloos met andere Sonos speakers in huis. Zo geniet je van een multiroom opstelling, of voeg je de speaker toe aan je home cinema set. Met de Sonos app bedien je alle speakers en pas je eventueel de bassen of middentonen handmatig aan via de equalizer. Als opvolger van de Play:5 is het verschil dat de Sonos Five beschikt over NFC. Hiermee zet je snel een bluetoot... (6)
   Sonos Five Wit
   • 08717755777119
   • 6868179
   • FIVE1EU1
   • 89628
   4
   good_buy
   579.00 EUR
  • Google Nest Mini Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412540.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412539.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151801803.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155888880.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155888877.jpg
   Google Nest Google Nest Mini Wit Mini Wit Mini Wit Deze Google Nest Mini is een luidspreker en Google Assistant in één. Ten opzichte van de Google Home Mini heeft deze variant een bas die 40% krachtiger is. Beter geluid dus, zodat u nog meer kunt genieten van uw muziek. Het apparaat is te besturen met uw stem. Met de woorden 'Hey Google' schakelt u de Speaker Assistant in en uw wensen worden vervolgens ingewilligd. Zo vraagt u het apparaat om muziek van een bepaalde artiest te draaien of juist het laatste nieuws af te spelen. Ook kunt u hierm... (9)
   Google Nest Mini Wit
   • 00193575000831
   • 6506967
   • 0193575000831
   • GA00638-EU
   3
   good_buy
   49.99 EUR
  • Polk Audio Signature S10e wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149128428.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546362.jpg
   Polk Audio Polk Audio Signature S10e wit Signature S10e wit Signature S10e wit De Polk Signature S10 set is een set van twee stijlvolle HiFi-boekenplankluidsprekers uit de Signature serie van Polk. Geniet nu ook van de ultieme cinema- en muziekervaring in uw eigen woonkamer! (5)
   Polk Audio Signature S10e wit
   • 00747192131005
   • 5699435
   • SIGS10EWT
   4
   good_buy
   deal
   149.00 EUR
  • Skytec 25cm (10 ") passieve luidspreker 500W Monitor
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145827387.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/81896017.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106537493.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157570516.jpg
   Skytec Skytec 25cm (10 ") passieve luidspreker 500W Monitor 25cm (10 ") passieve luidspreker 500W Monitor 25cm (10 ") passieve luidspreker 500W Monitor Deze luidspreker kan dankzij zijn 10 inch woofer als topkast en als fullrange kast fungeren. Met een optionele subwoofer verkrijg je de optimale frequentieverdeling. (8)
   Skytec 25cm (10 ") passieve luidspreker 500W Monitor
   • 08715693172102
   3
   good_buy
   deal
   59.00 EUR
  • Pioneer DM-40 Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129849614.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88121986.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133128938.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40 Duo Pack DM-40 Duo Pack DM-40 Duo Pack Pioneer DJ brengt met de DM-40 een compacte actieve speakerset op de markt. De beide monitoren passen makkelijk op uw desktop en kunt u dankzij de RCA- of AUX-ingang makkelijk aan laptop of controller hangen. (5)
   Pioneer DM-40 Duo Pack
   • 07426816123659
   • 04573201240606
   • DM-40
   • 3426950
   • DM-40-K
   4
   good_buy
   deal
   144.00 EUR
  • Harman Kardon Citation 300 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142894757.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142894760.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142894759.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143212678.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143212681.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation 300 Zwart Citation 300 Zwart Citation 300 Zwart Luister naar je favoriete muziek met de Harman Kardon Citation 300 slimme speaker. Deze middelmaat speaker verbind je met netstroom en draadloos via wifi of Bluetooth met je smartphone of tablet. Je bedient de speaker via het verlichte touchscreen. Wijzig het volume of pauzeer de muziek. Ook zie je hier welk nummer afspeelt. Dankzij de ingebouwde Google Assistent stuur je de speaker ook aan via spraakopdrachten. Installeer de Google Assitent via de Google Home app. Geef opdrachten om de muzie... (5)
   Harman Kardon Citation 300 Zwart
   • 06925281941665
   • 5731977
   • HKCITATION300BLKEU
   4
   good_buy
   399.00 EUR
  • Google Nest Mini Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412577.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151802156.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148445551.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148613282.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149378558.jpg
   Google Nest Google Nest Mini Grijs Mini Grijs Mini Grijs Deze Google Nest Mini is een luidspreker en Google Assistant in één. Ten opzichte van de Google Home Mini heeft deze variant een bas die 40% krachtiger is. Beter geluid dus, zodat u nog meer kunt genieten van uw muziek. Het apparaat is te besturen met uw stem. Met de woorden 'Hey Google' schakelt u de Speaker Assistant in en uw wensen worden vervolgens ingewilligd. Zo vraagt u het apparaat om muziek van een bepaalde artiest te draaien of juist het laatste nieuws af te spelen. Ook kunt u hierm... (7)
   Google Nest Mini Grijs
   • 00193575000923
   • 6506964
   • GA00781-EU
   3
   good_buy
   45.99 EUR
  • Bose Home Speaker 500 Zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220884.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220883.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220882.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220885.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144064572.jpg
   Bose Bose Home Speaker 500 Zilver Home Speaker 500 Zilver Home Speaker 500 Zilver Met de Bose home speaker 500 maak je jouw Bose geluidsopstelling compleet. Verbind de speaker met netstroom en plaats de speaker boven zithoogte in de hoek van je kamer of verbind de speaker met een soundbar en subwoofer. Zo luister je naar een surround sound. Het verbinden met andere speakers doe je draadloos via wifi. Dankzij de multiroom optie kun je de speaker verbinden met Bose home speakers in meerdere ruimtes. Zo luister je in elke kamer naar hetzelfde nummer of juist in elke kamer naa... (11)
   Bose Home Speaker 500 Zilver
   • 00017817785631
   • 795345-2300
   • 5411729
   2
   good_buy
   299.00 EUR
  • Pioneer DM-40BT Zwart Duo Pack
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117983169.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092135.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092139.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127092137.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120579196.jpg
   Pioneer Pioneer DM-40BT Zwart Duo Pack DM-40BT Zwart Duo Pack DM-40BT Zwart Duo Pack De Pioneer DM-40 in de kleur zwart is een set van twee speakers die jou een uitmuntende audiokwaliteit bieden voor thuis. Wat te denken van een rijke strakke bas, een groter bereik en een brede 'sweet spot'. Deze Pioneer DM-40BT beschikt over Bluetooth zodat je al je mobiele apparaten aan deze speakers kunt koppelen. Basreflexsysteem aan de voorzijde De 4-inch woofers van de Pioneer DM-40BT leveren een sterke en energieke bas langs voren. De groeven op de kanalen zorgen voor een verlaagde luc... (4)
   Pioneer DM-40BT Zwart Duo Pack
   • 04573201241030
   • DM-40BT
   • 4772583
   4
   good_buy
   deal
   161.00 EUR
  • Denon Home 250 wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151213088.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151868543.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152306641.jpg
   Denon Denon Home 250 wit Home 250 wit Home 250 wit Geniet in iedere ruimte binnen jouw huis van fantastisch draadloos geluid met de Denon Home 250. Nu heb je géén monogeluid door je kamer schalmen zoals bij de Denon Home 150, maar hoor je alles in kraakhelder stereo. Dit dankzij het dubbele aantal ingebouwde Power Amplifiers, drivers, tweeters en woofers. (3)
   Denon Home 250 wit
   • 04951035071199
   • DENONHOME250WTE2
   • 6839205
   5
   good_buy
   425.00 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150637682.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150349537.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157542704.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155885196.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Grijs Citation ONE MK2 Grijs Citation ONE MK2 Grijs Luister draadloos naar je favoriete muziek, films en series met de Citation ONE MK2 slimme speaker. Deze speaker verbind je met netstroom en vervolgens via wifi of bluetooth met je smartphone. Ook beschikt het apparaat over AirPlay 2, waardoor je hem eenvoudig met je Apple apparaten verbindt. Je bedient de speaker vanuit de Google Home app. Met de ingebouwde Google Assistent bedien je de speaker ook met spraakopdrachten. Zo zet je eenvoudig het volume hoger of lager of vraag je jouw favoriete... (6)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Grijs
   • 06925281966491
   • HKCITAONEMKIIGRYEU
   • 5692101
   3
   good_buy
   deal
   159.00 EUR
  • Sonos Sub G3 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155033150.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155441421.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156484532.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156120141.jpg
   Sonos Sonos Sub G3 Zwart Sub G3 Zwart Sub G3 Zwart Met de Sonos Sub G3 klinkt de bas van je Sonos systeem nog dieper en voller. De subwoofer beschikt over 2 tegenover elkaar geplaatste drivers die krachtige, lage tonen produceren. Zo klinken de dreunen van een dinosaurus die door het beeld stampt nog realistischer. Je sluit de subwoofer alleen aan op netstroom, waarna je hem draadloos via wifi met je andere Sonos luidsprekers verbindt. Dankzij het platte ontwerp schuif je hem zelfs onder de bank. Wil je genieten van een surround opstelling? C... (3)
   Sonos Sub G3 Zwart
   • 08717755777263
   • SUBG3EU1BLK
   • 6868081
   • 89629
   5
   good_buy
   795.00 EUR
  • Google Home Hub - Smart Speaker / Zwart / USA / AU
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147937224.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412498.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146343733.jpg
   Google Google Home Hub - Smart Speaker / Zwart / USA / AU Home Hub - Smart Speaker / Zwart / USA / AU Home Hub - Smart Speaker / Zwart / USA / AU De Google Nest Hub maakt het mogelijk om de slimme apparaten in uw huis vanuit één centraal punt te besturen. Zo kunt u hiermee bijvoorbeeld uw smart-lampen inschakelen, uw agenda checken en bekijken of het morgen regent. De hub werkt met smart-apparaten van meer dan vierhonderd merken, zoals Philips Hue.De hub is te besturen via het touchscreen, maar werkt ook met spraakherkenning. Er kunnen namelijk tot wel zes stemmen verbonden worden aan deze hub. Zo kunt u hier met het hele gezin gebruik... (15)
   Google Home Hub - Smart Speaker / Zwart / USA / AU
   • 00842776107268
   • 00842776107275
   • 00193575000176
   • GA00515-US
   1
   good_buy
   131.45 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149380274.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147835442.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150214728.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148171148.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149930637.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart De zeer compacte Citation One MK2 is een slimme multiroom speaker uit de Citation serie van Harman Kardon. Stream via Bluetooth vanaf uw smartphone of tablet. Laat u meeslepen door krachtig geluid tot 40 Watt. U kunt waar en wanneer u wilt genieten van deze luidsprekers. (9)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Zwart
   • 06925281966385
   • HKCITAONEDUOBLKEU
   • 6516941
   2
   good_buy
   deal
   249.00 EUR
  • JB Systems K-50 (Wit)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102909527.jpg
   JB Systems JB Systems K-50 (Wit) K-50 (Wit) K-50 (Wit) Kleine, maar krachtige luidsprekertjes van 50W RMS op 8 Ohm, die voornamelijk thuis of in winkels etc. gebruikt worden. Geleverd als setje van twee stuks. (8)
   JB Systems K-50 (Wit)
   • 05420025606691
   • T40173
   2
   good_buy
   87.00 EUR
  • Bose 161 Wit (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96051550.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041188.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113041187.jpg
   Bose Bose 161 Wit (per paar) 161 Wit (per paar) 161 Wit (per paar) Bose 161-speakers zijn veelzijdige passieve stereoluidsprekers voor muziek en films. Gebruik ze bijvoorbeeld in je thuisbioscoop, of als speakers bij je muziekinstallatie. Dankzij het Articulated Array -ontwerp en Stereo Everywhere -prestaties, geniet je overal in de woonkamer, studeerkamer of kantoor van een vol en uitgebalanceerd stereogeluid. Hang de Bose 161-speakers aan de muur met de meegeleverde wandsteunen, of zet ze neer en gebruik ze als boekenplank-luidsprekers. (7)
   Bose 161 Wit (per paar)
   • 00750408397898
   • 00642892787708
   • 00017817283007
   • BOSE161WH
   • 816177
   • 27028
   2
   good_buy
   209.00 EUR
  • Bose Portable Home Speaker Zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152474804.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147979485.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148839269.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148839271.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155882613.jpg
   Bose Bose Portable Home Speaker Zilver Portable Home Speaker Zilver Portable Home Speaker Zilver Met de Bose Portable Home Speaker heb je altijd een slimme speaker bij de hand. Door de batterij en het draaghengsel neem je hem makkelijk overal mee naartoe. Deze wifi speaker verbind je ook met bluetooth via je telefoon, mocht je buiten het bereik van je wifi zijn. Daarnaast bedien je het apparaat via je stem, door middel van Google Assistant. Je hoort het geluid in elke hoek van de kamer door de 360 graden geluidsweergave. Hierdoor maakt het dus niet uit hoe hij staat. Wil je hem het liefs... (7)
   Bose Portable Home Speaker Zilver
   • 00017817801843
   • 829393-2300
   • 6430417
   2
   good_buy
   299.00 EUR
  • Bose Surround Speakers Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350925.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350923.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350924.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140350926.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129014674.jpg
   Bose Bose Surround Speakers Zwart Surround Speakers Zwart Surround Speakers Zwart Maak jouw surround set compleet met de Bose Surround Speakers en creëer een echt surround sound. Je plaats hiervoor de speakers boven de zithoogte in de hoeken van de woonkamer. Voor een bioscoopervaring sluit je de speakers aan op je soundbar. Verbind de speakers draadloos met je soundbar via de meegeleverde draadloze ontvangers. Je moet de speakers wel op netstroom aansluiten. Gebruik de afstandsbediening van de soundbar om de verbinding te voltooien. Wil je nog meer uit het geluid halen en... (10)
   Bose Surround Speakers Zwart
   • 00017817789431
   • 000000000000250066
   • 809281-2100
   • 5386468
   2
   299.00 EUR
  • Google Home Mini Grijs (2018)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412546.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412517.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125001445.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412547.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412516.jpg
   Google Google Home Mini Grijs (2018) Home Mini Grijs (2018) Home Mini Grijs (2018) De Google Home Mini ondersteunt u bij alles. Vraag hem bijvoorbeeld naar het weer van morgen, laat hem uw wekker instellen en sluit hem aan op uw Philips Hue-lampen. Daarnaast is de Google Home Mini een volwaardige draadloze speaker. Speel hiermee (via uw telefoon, tablet of laptop) muziek af in hoge kwaliteit.De Google Home werkt op Wi-Fi en kunt u zo aansluiten op vrijwel al uw smart-apparaten. De ingebouwde Google Assistant werkt met een spraakherkenner, die wel 6 stemmen kan herkennen en ... (10)
   Google Home Mini Grijs (2018)
   • 08427731021401
   • 05706998893512
   • 00842776102416
   • 00842776106919
   • 00842776105417
   • 00842776104731
   • 00842776106940
   • 00842776102140
   • GA00216-ES
   • 5450239
   • GA00216-NL
   • GA00216-US
   • GA00216-DE
   • GA00216-NO
   • 0842776102416
   1
   42.45 EUR
  • LG OL100 zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157541797.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149309141.jpg
   LG LG OL100 zwart OL100 zwart OL100 zwart Party-luidspreker, 2000 watt USB-opname, DJ-, en karaoke-functies, lichteffecten, 3 x USB, CD, radiofuncties. 2 microfooningangen, Bluetooth; digitale optische kabel. Ingebouwde handgrepen en transportwielen. (4)
   LG OL100 zwart
   • 08806098445004
   • 8806098445004
   3
   475.14 EUR
  • Sony SRS-XB41Bluetooth speaker Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150593061.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147925995.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140587814.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106914687.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127025582.jpg
   Sony Sony SRS-XB41Bluetooth speaker Wit SRS-XB41Bluetooth speaker Wit SRS-XB41Bluetooth speaker Wit De SONY SRSXB41R Wit is een bluetooth speaker voor de echte muziekliefhebber met krachtig geluid dankzij de EXTRA BASS. Een echte partystarter met verschillende oplichtende delen. Volledig roestvrij, wasbaar, stofbestendig, handzaam en eenvoudig overal mee naar toe te nemen. (4)
   Sony SRS-XB41Bluetooth speaker Wit
   • 04548736072831
   • SRSXB41W.EU8, SRSXB41W
   • SRSXB41W
   • SRSXB41W.EU8
   • 000000000000246241
   • 5034463
   3
   deal
   139.00 EUR
  • Marshall Acton II Voice
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146909723.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149720135.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151775147.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146909707.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146909721.jpg
   Marshall Marshall Acton II Voice Acton II Voice Acton II Voice Revolutionair geluid met ALEXA bestuurbaar. Multi-Room functie maakt het mogelijk om geleidelijk het geluidssysteem uit te breiden. Spraakbediening. Analaoge regelaar Intelligente (langeafstandsveld) spraakherkenning. (2)
   Marshall Acton II Voice
   • 07340055359603
   • 07340055355575
   • 6245855
   • 7340055355575
   • 186.813
   • 7340055359603
   5
   231.40 EUR
  • Artsound HPSQ525 - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133149022.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147884201.jpg
   Artsound Artsound HPSQ525 - Wit HPSQ525 - Wit HPSQ525 - Wit Fabrieksgarantie: 1 jaar (4)
   Artsound HPSQ525 - Wit
   • 05420020103812
   • HPSQ525
   3
   204.88 EUR
  • Jabra SPEAK 510 MS + incl. LINK 360
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102943647.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146363389.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140493723.jpg
   Jabra Jabra SPEAK 510 MS + incl. LINK 360 SPEAK 510 MS + incl. LINK 360 SPEAK 510 MS + incl. LINK 360 De Jabra SPEAK 510 is een perfecte speakerphone voor persoonlijk gebruik of kleine conferenties. Via Bluetooth is deze oplossing draadloos te gebruiken met Bluetooth GSM. De MS uitvoering is gecertificeerd voor gebruik met Skype for Business. (6)
   Jabra SPEAK 510 MS + incl. LINK 360
   • 00706487014317
   2
   119.00 EUR
  • Bose Home Speaker 500 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220872.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220871.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149220873.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144070723.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151759386.jpg
   Bose Bose Home Speaker 500 Zwart Home Speaker 500 Zwart Home Speaker 500 Zwart (8)
   Bose Home Speaker 500 Zwart
   • 00017817783378
   • 795345-2100
   • 5411693
   1
   299.00 EUR
  • Sony GTK-XB60 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117071719.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155161645.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110821705.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131114741.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151066850.jpg
   Sony Sony GTK-XB60 Zwart GTK-XB60 Zwart GTK-XB60 Zwart EXTRA BASS voor diep, krachtig geluid Regel geluids- en lichteffecten met de Sony | Music Center-app en Fiestable Sluit meer speakers aan met Wireless Party Chain (2)
   Sony GTK-XB60 Zwart
   • 04548736055025
   • 04548736055049
   • GTKXB60B.CEL
   • GTKXB60B
   • 4540399
   • 000000000000236462
   4
   208.42 EUR
  • Sonos Five Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155441422.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155033137.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156488092.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156120155.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156120175.jpg
   Sonos Sonos Five Zwart Five Zwart Five Zwart Bullet 1 (2)
   Sonos Five Zwart
   • 08717755777126
   • FIVE1EU1BLK
   • 89627
   • 6868177
   4
   579.00 EUR
  • Salora Airtable
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133451397.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95821157.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118957906.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95821148.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95821163.jpg
   Salora Salora Airtable Airtable Airtable Salora Airtable (AW) - Bluetooth Speaker - 360 Sound - Accu - 2 USB charge De Salora AirTable (AW) is een prachtige Bluetooth speaker met een uniek tafeldesign en handsfree functie. Voorzien van 2 USB poorten om uw mobiele apparatuur op te laden. De krachtige interne accu geeft u uren luisterplezier. AUDIO-SPEAKER Al meer dan 80 jaar produceert het Finse merk Salora kwalitatief hoogwaardige consumenten electronica producten voor de Europese markt. Onze TV's, Beamers, DVD spelers, Actiecamera'... (2)
   Salora Airtable
   • 08719325154023
   • 000000000000241731
   • 5732
   • AIRTABLE
   • AIRTABLE(AW)
   • 4778775
   4
   deal
   158.99 EUR
  • Harman Kardon Citation Sub Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126474532.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131822915.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147926269.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140122726.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140122867.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation Sub Zwart Citation Sub Zwart Citation Sub Zwart Met de Citation Sub geef je jouw series en films een extra krachtig geluid. Geluidseffecten zoals een auto die langsrijdt, komen goed naar voren. Wil je een echte bioscoopervaring creëren in je woonkamer? Gebruik de Sub dan samen met de Citation Bar en de Citation surround speakers. Verbind de Sub draadloos met deze speakers via wifi. Dankzij de WiSA technologie blijft de geluidskwaliteit daarbij gewaarborgd. De Kvadrat stof van de sub is vuilafstotend. Met het design van de speaker past deze... (2)
   Harman Kardon Citation Sub Zwart
   • 06925281936654
   • 5699124
   • HKCITATIONSUBBL
   • HKCITATIONSUBBLKEU
   • 000000000000252410
   4
   deal
   699.00 EUR
  • Bose Home Speaker 300 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144298094.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145155734.jpg
   Bose Bose Home Speaker 300 Zwart Home Speaker 300 Zwart Home Speaker 300 Zwart Met de Bose home speaker 300 maak je jouw Bose geluidsopstelling compleet. De kleinste variant van de Home lijn van Bose beschikt over een ingebouwde spraakassistent. Hiermee stuur je de speaker en andere Bose speakers in huis, spraakgestuurd aan. Door de spraakassistent te verbinden met je Google account stel je ook vragen over je eigen agenda, het weer, verkeer en je notities. Verbind de speaker met netstroom en plaats de speaker in de ruimte. Het verbinden met andere speakers doe je draadl... (5)
   Bose Home Speaker 300 Zwart
   • 00017817796026
   • 808429-2100
   • 6150335
   2
   219.00 EUR
  • Lenco PMX-240 Bluetooth-speaker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118703164.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155307180.jpg
   Lenco Lenco PMX-240 Bluetooth-speaker PMX-240 Bluetooth-speaker PMX-240 Bluetooth-speaker Lenco PMX-240 (3)
   Lenco PMX-240 Bluetooth-speaker
   • 08711902037682
   3
   125.52 EUR
  • Sony MHC-V72D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140208303.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151082880.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631061.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142631060.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145645213.jpg
   Sony Sony MHC-V72D MHC-V72D MHC-V72D Sony MHC-V72D party speaker (3)
   Sony MHC-V72D
   • 04548736090002
   • 04548736089990
   • MHCV72D.CEL
   • 4548736089990
   • 6085409
   • MHCV72D
   3
   504.99 EUR
  • Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149380206.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147835443.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155888952.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148171197.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155888956.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs De zeer compacte Citation One MK2 is een slimme multiroom speaker uit de Citation serie van Harman Kardon. Stream via Bluetooth vanaf uw smartphone of tablet. Laat u meeslepen door krachtig geluid tot 40 Watt! (5)
   Harman Kardon Citation ONE MK2 Duo Pack Grijs
   • 06925281966392
   • 6517559
   • HKCITAONEDUOGRYEU
   2
   deal
   249.00 EUR
  • Denon Home 350 wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150502982.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151415108.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151586142.jpg
   Denon Denon Home 350 wit Home 350 wit Home 350 wit De Denon Home 350 vult jouw huis met je favoriete klanken. Deze wifi speaker beschikt over 6 D-klasse versterkers, wat een krachtige stereo geluidsweergave geeft. Verbind de speaker met andere subwoofers, soundbars en speakers van Denon voor een home cinema of multiroom opstelling. Je bedient de speaker met je telefoon of met de touchbediening. Gebruik de 6 snelkeuze toetsen om eenvoudig toegang te krijgen tot je favoriete radiostation of afspeellijst. Let op: De Denon Home serie beschikt ove... (1)
   Denon Home 350 wit
   • 04951035071212
   • 6846387
   • DENONHOME350WTE2
   6
   676.00 EUR
  • Harman/Kardon Harman KardonOmni 20 Plus - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/87967232.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106127665.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107466784.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113039742.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113039743.jpg
   Harman/Kardon Harman/Kardon Harman KardonOmni 20 Plus - Wit Harman KardonOmni 20 Plus - Wit Harman KardonOmni 20 Plus - Wit Een geheel draadloos HD-stereo-audiosysteem voor audiokwaliteit van het niveau wat u gewend bent van Harman Kardon. (5)
   Harman/Kardon Harman KardonOmni 20 Plus - Wit
   • 06925281912108
   • 4528845
   • HKOMNI20PLWHTEU
   2
   181.00 EUR
  • Harman Kardon Citation Surround Set Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132180848.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132180852.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140461430.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132180851.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140461431.jpg
   Harman Kardon Harman Kardon Citation Surround Set Zwart Citation Surround Set Zwart Citation Surround Set Zwart De Harman Kardon Citation Surround Zwart is een set van twee surround speakers voor een meeslepende filmervaring. Voor een volledige (5.1) home theater surround sound-ervaring zonder kabels is de Citation Surround in combinatie met de Citation Bar, Sub en/of Tower de ideale luidsprekers-set. (3)
   Harman Kardon Citation Surround Set Zwart
   • 06925281942266
   • 5785045
   • 000000000000252398
   • HKCITASURRBLKEU
   3
   433.00 EUR
  • Marshall Stanmore wifi Luidspreker Cream
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107569809.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107569811.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148812158.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113061631.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113061632.jpg
   Marshall Marshall Stanmore wifi Luidspreker Cream Stanmore wifi Luidspreker Cream Stanmore wifi Luidspreker Cream De Marshall Stanmore Multi-Room is de absolute topper binnen het huidige Marshall assortiment. De Stanmore weergeeft zeer helder en krachtig geluid, zonder te zuiverheid te verliezen op hoger volume. Je kunt op verschillende manieren verbinden maken met de Marshall Stanmore Multi-Room, zowel via de ingebouwde Chromecast als via Spotify Connect, Airplay of gewoon via Bluetooth. (4)
   Marshall Stanmore wifi Luidspreker Cream
   • 07340055336994
   • 159223
   • 4683451
   • 04091907
   2
   deal
   339.00 EUR
  • Klipsch RP-500SA (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143624025.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151759537.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144056647.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144056649.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144056645.jpg
   Klipsch Klipsch RP-500SA (per paar) RP-500SA (per paar) RP-500SA (per paar) Atmos luidspreker (4)
   Klipsch RP-500SA (per paar)
   • 00743878036503
   • K1066507
   • 1066507
   • 0743878036503
   2
   621.27 EUR
  • Magnat Speaker MAD145220
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133599879.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546387.jpg
   Magnat Magnat Speaker MAD145220 Speaker MAD145220 Speaker MAD145220 TVDFE (4)
   Magnat Speaker MAD145220
   • 04018843452203
   • 5899521
   • 4018843452203
   2
   273.00 EUR
  • JAM Hang Around Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145634994.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140572395.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140572394.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140572396.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126834544.jpg
   JAM JAM Hang Around Zwart Hang Around Zwart Hang Around Zwart Met de JAM Hang Around Bluetooth-speaker speel je zo lang muziek als je wilt. Tot 20 uur lang kan je genieten van hoge kwaliteits-, draadloze audio in een compacte, robuuste en waterbestendige behuizing met hip design! (4)
   JAM Hang Around Zwart
   • 00031262086242
   • HX-P505BK
   • 5562597
   2
   deal
   39.95 EUR
  • Aquasound N-Joy Music Center met controller, lader, Twist speakers en Mini-Box
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123886061.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156871374.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156871365.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156871380.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156871383.jpg
   Aquasound Aquasound N-Joy Music Center met controller, lader, Twist speakers en Mini-Box N-Joy Music Center met controller, lader, Twist speakers en Mini-Box N-Joy Music Center met controller, lader, Twist speakers en Mini-Box Aquasound n joy music center controller plus lader plus twist plus minibox De meest professionele manier om zonder inbouwen muziek in uw badkamer te krijgen. Het N-Joy Music Center geeft u via de controller de mogelijkheid om naast live radio ook uw eigen muziek bestanden af te spelen. De muziek wordt via BlueTooth verstuurt naar de Mini-Box die dit via de eenvoudig in te bouwen Twist Speakers prachtig ten gehore brengt. Doordat de controller waterdicht (IPX7) is en de Twist Speakers watervas... (6)
   Aquasound N-Joy Music Center met controller, lader, Twist speakers en Mini-Box
   • 08718182211061
   • EMC50PRO-TW
   1
   531.95 EUR
  • Klipsch R-820F (per stuk)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157973533.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157973549.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546249.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147923399.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147923400.jpg
   Klipsch Klipsch R-820F (per stuk) R-820F (per stuk) R-820F (per stuk) De Klipsch R-820F is een passieve zuilspeaker met 8 inch woofers (2x) voor in een grote woonkamer. Door het 3 weg systeem geniet je van een heldere weergave van de middelhoge tonen. Dit systeem splitst hoge van lage tonen en stuurt deze tonen via aparte speakerkabels naar de woofers. Deze technologie voorkomt dat de middelhoge tonen oversturen en de klank gecompenseerd wordt. De losgekoppelde titanium tweeter produceert een gedetailleerd geluid. Dit betekent dat je alle nuances in de hoge ton... (4)
   Klipsch R-820F (per stuk)
   • 00743878036107
   • 5782203
   • K1066228
   • 1066228
   • R-820F
   2
   439.00 EUR
  • Philips TAVS500/00 RETRO
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150040128.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155199188.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149886801.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155888457.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155888452.jpg
   Philips Philips TAVS500/00 RETRO TAVS500/00 RETRO TAVS500/00 RETRO De draagbare bluetooth-luidspreker zet in op Bluetooth 4.2 geniet van je muziek met de draagbare bluetooth-luidspreker en zwaai dankzij het vintage design een beetje in het verleden De Philips Bluetooth-luidspreker levert tot 10 uur afspeeltijd met behulp van de meegeleverde USB-kabel kan de luidspreker snel weer worden opgeladen Via de 3,5 mm audio-ingang van de bluetooth-luidspreker Philips kun je externe audiobronnen op de luidspreker aansluiten geniet van je persoonlijke muziekcollectie m... (2)
   Philips TAVS500/00 RETRO
   • 04895229101289
   • 6602499
   • 4895229101289
   3
   57.36 EUR
  • Google Nest Mini Smart Speaker Assistant (witgrijs)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412554.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152412556.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149025966.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148593693.jpg
   Google Google Nest Mini Smart Speaker Assistant (witgrijs) Nest Mini Smart Speaker Assistant (witgrijs) Nest Mini Smart Speaker Assistant (witgrijs) Deze Google Nest Mini is een luidspreker en Google Assistant in één. Ten opzichte van de Google Home Mini heeft deze variant een bas die 40% krachtiger is. Beter geluid dus, zodat u nog meer kunt genieten van uw muziek. Het apparaat is te besturen met uw stem. Met de woorden 'Hey Google' schakelt u de Speaker Assistant in en uw wensen worden vervolgens ingewilligd. Zo vraagt u het apparaat om muziek van een bepaalde artiest te draaien of juist het laatste nieuws af te spelen. Ook kunt u hierm... (5)
   Google Nest Mini Smart Speaker Assistant (witgrijs)
   • 00193575000817
   • GA00638-NO
   1
   53.45 EUR
  • Denon HEOS 3 HS2 Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/57287137.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/57287139.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/57287145.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151738017.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144048364.jpg
   Denon Denon HEOS 3 HS2 Wit HEOS 3 HS2 Wit HEOS 3 HS2 Wit HEOS by Denon HEOS3HS2WTE2 Multiroom audiostreaming volledige versterker (High-Res Audio, Spotify Connect, Soundcloud, NAS, WiFi, USB, Appbesturing, Aux-In, Bluetooth) wit Luidsprekers. wit (2)
   Denon HEOS 3 HS2 Wit
   • 04951035057735
   • HEOS3HS2WTE2
   • 3HS2WTE2
   • HEOS3HS2WTE2, 3HS2WTE2
   • 3412919
   3
   deal
   239.00 EUR
  2 21
  • teamvergelijk@vergelijk.be