x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  speaker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  speaker kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Google home
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor je interieur.
  Luidspreker 8.869999531498891 (5)
  0 - 48
  • Google Mini Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167368833.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/249346347.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/230548862.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/293332465.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237417144.jpg?ts=1
   Google Google Mini Wit Mini Wit Mini Wit Met de Google Nest Mini biedt Google je een echte allrounder. De smart speaker is ook je persoonlijke assistent en gebruikt 's werelds grootste database om je in het dagelijks leven te ondersteunen. Hij dient ook als een controlecentrum voor je smart home. Als opvolger van de succesvolle Google Home Mini biedt de kleine luidspreker nog beter geluid en is nog flexibeler dankzij de optionele wandmontage. De voordelen van de Google Nest Mini in één oogopslag: Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven Compact entertainment pakket Stream op je tv Voor iedereen Matter & Thread border router (20)
   Google Mini Wit
   • 00193575000800
   • 00193575000831
   • 00193575000817
   • 6506967
   • 0193575000831
   • GA00638-EU
   • GA00638-NO
   7
   good_buy
   42.99 EUR
  • KEF Q350 Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/271569329.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113057787.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113057788.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/228290926.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147922842.jpg?ts=1
   KEF KEF Q350 Zwart (per paar) Q350 Zwart (per paar) Q350 Zwart (per paar) Met de KEF Q350 luister je naar een zuiver en breed geluidsbeeld. Deze passieve luidspreker is uitgerust met het Uni-Q systeem. Dit betekent dat de 25 mm tweeter in het midden van de 165 mm woofer is geplaatst. Het resultaat is een gedetailleerd geluid dat breed door de kamer verspreid wordt. De woofer produceert krachtige midden en lage tonen. Deze driver is gecombineerd met een basreflexpoort, waardoor de bastonen extra diep klinken. Je gebruikt 2 speakers als stereo paar of als onderdeel van een surround opstelling. Door het compacte ontwerp plaats je ze gemakkelijk in je kamer. (24)
   KEF Q350 Zwart (per paar)
   • 00637203215728
   • SP3959BA
   • 000000000000243091
   • 5455534
   4
   good_buy
   369.00 EUR
  • Sonos Era 100 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/273139306.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/273133110.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/272440747.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/325164051.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/274596890.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Era 100 Zwart Era 100 Zwart Era 100 Zwart Een geremasterd icoon Met next-gen akoestisch design en nieuwe connectiviteitsmogelijkheden transformeert Era 100 elke kamer met het nauwkeurig afgestemde stereogeluid en de rijke bass die je muziek verdient. Superieure geluidskracht Aangedreven door een 47% snellere processor, produceert de next-gen akoestische architectuur met twee tweeters een gedetailleerde stereoseparatie. De 25% grotere midwoofer zorgt voor een diepere bass. Compact formaat, maximale veelzijdigheid Plaats deze speaker waar je maar wilt luisteren. Het compacte design past overal. Of het nu op je boekenplank, aanrecht, bureau of nachtkastje is. Speel vanaf elke dienst of apparaat Stream vanaf al je favoriete diensten via wifi. Koppel een Bluetooth®-apparaat met één druk op de knop. Verbind een platenspeler of andere geluidsbron met een aux-kabel en de Sonos-lijningangsadapter. In een handomdraai geïnstalleerd Ga van uitpakken naar ongelofelijk geluid in maar een paar minuten. Steek de stekker in het stopcontact, ve (11)
   Sonos Era 100 Zwart
   • 08717755779656
   • E10G1EU1BLK
   • 8717755779656
   6
   good_buy
   deal
   279.00 EUR
  • Dali Sound Hub Compact
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/255815032.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187532051.jpg?ts=1
   Dali Dali Sound Hub Compact Sound Hub Compact Sound Hub Compact Draadloze voorversterker en audio hub voor het Dali EQUI ecosysteemTot 2.1 kanalen voor impactvol draadloos Hi-FiMet slechts een klik op de knop verbind je jouw draadloze Dali EQUI speakersVerbind via Bluetooth, de analoge of optische poortenNaadloze tv-integratie met HDMI eARCVoor surround sound moet je bij de grotere Dali Sound Hub zijn Compacte Sound hub voor naadloze tv-integratie met jouw Dali EQUI speakers Geniet van draadloos gemak en audio van hoge kwaliteit wanneer je de Dali Sound Hub Compact combineert met EQUI luidsprekers van Dali. Je hebt tot 2.1 kanalen tot je beschikking dus ga voor Dali's EQUI boekenplank, vloerstaande of on wall speakers om muziek te luisteren of om het geluid binnen jouw home cinema te verbeteren. Om jouw actieve Dali speakers binnen het EQUI systeem te... (28)
   Dali Sound Hub Compact
   • 05703120110905
   3
   good_buy
   299.00 EUR
  • Denon Home 150 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/319466099.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220483156.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151213054.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/242208853.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212255798.jpg?ts=1
   Denon Denon Home 150 Zwart Home 150 Zwart Home 150 Zwart SUPERIEUR DRAADLOOS GELUID - Luister naar je lievelingsmuziek in haarscherpe audiokwaliteit met deze compacte Denon Home 150 speaker die je overal in huis gemakkelijk kunt neerzetten. EINDELOOS STREAMEN - Verbind de draadloze speaker eenvoudig via WLAN, AirPlay 2 of Bluetooth en luister naar je favoriete nummers via Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TuneIn en andere muziekdiensten. ELKE KAMER EEN ANDER NUMMER - Bouw je eigen multiroom sound system met HEOS Built-In. Groepeer extra speakers, soundbars, netwerkspelers of AV-receivers om het huis te vullen met de fijnste muziek. CREËER JE EIGEN THUISBIOSCOOP - Koppel de Denon Home X WiFi speaker aan een Denon soundbar & subwoofer en geniet van een indrukwekkende 5.1 surround sound ervaring die iedere film tot leven brengt. SPRAAKGESTUURD - Iedere Denon Home smart speaker is voorzien van een geïntegreerde microfoon en ondersteunt de meeste recente voice assistants zoals Google Assistant & Apple Siri. (8)
   Denon Home 150 Zwart
   • 04951035071243
   • 6839103
   • DENONHOME150BKE2
   • 4951035071243
   6
   good_buy
   deal
   249.00 EUR
  • Sonos Era 300 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/291639083.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/292138110.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/272454655.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/271436314.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/271436315.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Era 300 Zwart Era 300 Zwart Era 300 Zwart Met eersteklas geluidskwaliteit omringt de muziek van de Era 300 je niet alleen, maar plaatst je ook in het hart van de muziekscene.. [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image border_color="grey" img_link_target="_self" image="6495"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_column_text]Ga naar het volgende niveau met surround soundHet revolutionaire akoestische ontwerp, dat Dolby Atmos-technologie ondersteunt met zes optimaal geplaatste drivers aan de voor-, zij- en bovenkant van de unit, straalt geluid uit van muur tot muur en van vloer tot plafond, waardoor de luisteraar ondergedompeld wordt in het multidimensionale geluid van de nummers. [/vc_column_text][vc_column_text]Lever een geweldige ervaring door de hele kamerOngeacht waar je bent of waar je naar luistert, de geluidservaring zal geweldig zijn. Aangepaste drivers verspreiden geluid naar rechts, links, voorwaarts en omhoog, waardoor een sensationeel breed geluidsveld ontstaat dat je in de hele kamer kunt ervaren. [/vc_column (10)
   Sonos Era 300 Zwart
   • 08717755779519
   • 8717755779519
   • E30G1EU1BLK
   5
   good_buy
   deal
   499.00 EUR
  • Sonos Era 100 - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/272446354.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/272440748.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/271436325.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/325164053.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/306974603.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Era 100 - Wit Era 100 - Wit Era 100 - Wit Sonos Era 100 - Wit (10)
   Sonos Era 100 - Wit
   • 08717755779649
   • 8717755779649
   • E10G1EU1
   5
   good_buy
   deal
   279.00 EUR
  • Dell Slim Soundbar - SB521A
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/247511910.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/254375836.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/247511944.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/315085065.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/317351878.jpg?ts=1
   Dell Dell Slim Soundbar - SB521A Slim Soundbar - SB521A Slim Soundbar - SB521A DELL-SB521A (17)
   Dell Slim Soundbar - SB521A
   • 05397184357002
   • DELL-SB521A
   • 62768418
   3
   good_buy
   57.51 EUR
  • KEF Q750 Zwart (per stuk)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/271569327.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113057801.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113057798.jpg?ts=1
   KEF KEF Q750 Zwart (per stuk) Q750 Zwart (per stuk) Q750 Zwart (per stuk) KEF Q750 (28)
   KEF Q750 Zwart (per stuk)
   • 00637203215766
   • 000000000000243095
   • SP3961BA
   2
   good_buy
   most_sold
   389.00 EUR
  • Sonos One SL - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156454657.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289820801.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146488146.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146287610.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289820748.jpg?ts=1
   Sonos Sonos One SL - Zwart One SL - Zwart One SL - Zwart De Sonos One SL is een multifunctionele wifi speaker voor muziek en meer. In de app bedien je de speaker en speel je je favoriete muziek af via verschillende streaming services. Met Apple AirPlay 2 kun je ook video's rechtstreeks vanaf je iPhone of iPad streamen. De voordelen van deSonos One SL in één oogopslag: Geweldig en ruimtevullend geluid Stereogeluid met twee luidsprekers Installatie in enkele minuten Apple AirPlay 2 ondersteuning Trueplay-afstemming voor een levensecht geluid (8)
   Sonos One SL - Zwart
   • 08717755776600
   • 00878269008507
   • ONESLEU1BLK
   • 6407379
   • 8717755776600
   5
   good_buy
   deal
   199.00 EUR
  • Sonos Move Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164804952.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164804959.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164804960.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164804961.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164804962.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Move Wit Move Wit Move Wit Sonos Move Wit (4)
   Sonos Move Wit
   • 08717755777539
   • 8717755777539
   • 6937597
   • MOVE1EU1
   6
   good_buy
   deal
   449.00 EUR
  • Dali OBERON 3 Zwart Essen (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125694991.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167631873.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167631881.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150385257.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215663542.jpg?ts=1
   Dali Dali OBERON 3 Zwart Essen (per paar) OBERON 3 Zwart Essen (per paar) OBERON 3 Zwart Essen (per paar) * Frequentiebereik (+/- 3 dB) [Hz]: 47 - 26,000 * Gevoeligheid (2,83 v/1 m) [dB]: 87 * Nominale Impedantie [Ohm]: 6 * Maximum SPL [dB]: 108 * Aanbevolen Versterkervermogen [W]: 25 - 150 * Overnamefrequentie [Hz]: 2,400 * Wisselfilter Principe: 2-way * Hogetonen Weergever, Aantal: 1 x 29 mm * Hogetonen Weergever, Type: Membraan Textiel Softdome * Lagetonen Luidspreker, Aantal: 1 X 7" * Lagetonen Luidspreker, Membraan type: Houtvezel Conus * Type Behuizing: Basreflex * Basreflex Afstemfrequentie [Hz]: 49 * Aansluiting Ingang: Enkele Kabel * Aanbevolen Plaatsing: Boekenplank of Stand * Aanbevolen Afstand Vanaf Wand [cm]: 5 - 50 * Afmeting Met voet (H x B X D) [mm]: 350 x 200 x 315 * Meegeleverde Accessoires: Handleiding, Rubberen Voetjes, Front Grille * Gewicht [kg]: 6.3 (11)
   Dali OBERON 3 Zwart Essen (per paar)
   • 05703120109466
   • 230033
   3
   good_buy
   299.00 EUR
  • Denon SCN-10 (paar) Boekenplank luidsprekers Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/221981164.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/315804910.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117919729.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150557505.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/189841923.jpg?ts=1
   Denon Denon SCN-10 (paar) Boekenplank luidsprekers Zwart SCN-10 (paar) Boekenplank luidsprekers Zwart SCN-10 (paar) Boekenplank luidsprekers Zwart Elegant design, buitengewoon geluid: geniet van een glad, natuurlijk geluid met deze tweerichtingsluidsprekers die puur vakmanschap vertegenwoordigen en je favoriete nummers reproduceren zoals de artiest het heeft opgenomen. Een paar kracht: elke hifi-luidspreker beschikt over een 12,1 cm (12,1 cm) woofer/medium en een 3 cm hoge resolutie soft dome-tweeter en kan tot 65 W per luidspreker produceren. Creëer je eigen tv-geluidssysteem: combineer de luidsprekers met de CEOL-N10 audio-ontvanger of een andere versterker om je eigen geluidssysteem te bouwen voor fascinerende filmavonden of gamesessies. Geschikt voor elke interieurstijl: verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (zwart, wit en grijs) en het elegante design zorgt ervoor dat de luidspreker volledig in je interieur past. Meer dan 100 jaar audio-ervaring: Denon heeft een diepe erfenis van "eerste" in audiotechnologie en is een expert op het gebied van audio die ervoor zorgt dat je bij elke luisterervaring de nieuwste technologie (11)
   Denon SCN-10 (paar) Boekenplank luidsprekers Zwart
   • 04951035066119
   3
   good_buy
   100.00 EUR
  • Sonos Move 2 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/317380425.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/317745558.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/317527001.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/317527009.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/317527004.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Move 2 Zwart Move 2 Zwart Move 2 Zwart Krachtig Sonos-geluid dat je overal mee naartoe kunt nemen. Maak kennis met de Move 2.. [vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_custom_heading text="Premium veelzijdigheid" font_container="tag:h2|font_size:56|text_align:center" google_fonts="font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal"][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row gap="0" columns_placement="middle" equal_height="yes" content_placement="middle" bg_type="no_bg" parallax_style="vcpb-default" bg_image_size="cover" bg_img_attach="scroll" parallax_sense="30" animation_direction="left-animation" animation_repeat="repeat" bg_override="0" parallax_content_sense="30" fadeout_start_effect="30" overlay_pattern_opacity="80" multi_color_overlay_opacity="0.6" seperator_type="none_seperator" seperator_position="top_seperator" seperator_shape_size="40" seperat (5)
   Sonos Move 2 Zwart
   • 08720862501485
   • MOVE2EU1BLK
   5
   good_buy
   499.00 EUR
  • OrangeAudio Keuken audioset Punch 2.1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/277462410.jpg?ts=1
   OrangeAudio OrangeAudio Keuken audioset Punch 2.1 Keuken audioset Punch 2.1 Keuken audioset Punch 2.1 audio streamer compacte Bluetooth 4.0 versterker Bluetooth bereik gemiddeld 10 meter 24V adapter 2 Aux-ingangen vermogen 2x50W (Len R) vermogen 1x100W subwoofer aluminium behuizing automatische stand-by functie afmetingen (l x b x h) 132 x 108 x 32mm (breedte is excl. de verlengde onderplaat) te bevestigen met 4 schroefjes aan eenverlengde onderplaat twee luidsprekers 2,7 onzichtbare luidspreker voorzien van dubbelzijdige bevestigingstape RMS vermoge (15)
   OrangeAudio Keuken audioset Punch 2.1
   • 08718868720054
   2
   good_buy
   379.00 EUR
  • Google Audio Chalk
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229897392.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180910752.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168913087.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180522576.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206779088.jpg?ts=1
   Google Google Audio Chalk Audio Chalk Audio Chalk Met de Google Nest Audio luister je draadloos naar muziek en stuur je jouw slimme huis aan. Deze speaker werkt op netstroom en maakt via wifi of bluetooth verbinding met je smartphone of tablet. Door de verbeterde geluidskwaliteit is de speaker beter geschikt voor het afspelen van muziek in grotere ruimtes dan zijn voorganger. Koppel hem aan andere Google speakers, zoals een Nest Mini of Nest Hub, om in verschillende kamers tegelijkertijd naar je favoriete muziek te luisteren. Dankzij de ingebouwde Google Assistant bedien je de speaker met je stem. Zo pauzeer je muziek of pas je het volume aan, maar bedien je ook de slimme lampen of andere koppelbare apparaten. Daarnaast vraag je de Google Assistant naar het weer of de afspraken in je agenda. (8)
   Google Audio Chalk
   • 00193575006529
   • 05704174656241
   • GA01420-EU
   • 7092209
   • 0193575006529
   3
   good_buy
   99.00 EUR
  • HP S101 speakerbalk
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/318642289.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/302785001.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289860246.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125640503.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153641689.jpg?ts=1
   HP HP S101 speakerbalk S101 speakerbalk S101 speakerbalk Opmerking: modelnummers S100 en S101 zijn verwisselbare modelnummers voor hetzelfde product met dezelfde specificaties (5)
   HP S101 speakerbalk
   • 00193424650453
   • 5UU40AA
   4
   good_buy
   39.08 EUR
  • Dali Fazon SAT HG White
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187531184.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187531471.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/228290936.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115772094.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149047007.jpg?ts=1
   Dali Dali Fazon SAT HG White Fazon SAT HG White Fazon SAT HG White Dali Fazon SAT White (13)
   Dali Fazon SAT HG White
   • 05703120105420
   2
   good_buy
   329.00 EUR
  • Sonos InWall Sonance (Paar) - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/296334970.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144572419.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149797229.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/273881562.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167629500.jpg?ts=1
   Sonos Sonos InWall Sonance (Paar) - Wit InWall Sonance (Paar) - Wit InWall Sonance (Paar) - Wit Geniet van krachtig en gericht geluid voor tv, muziek en meer als je een geïntegreerd systeem creëert met deze passieve speakers.Versterk met Amp voor de ongeëvenaarde Sonos-beleving, inclusief Trueplay-tuning en eindeloze mogelijkheden om te luisteren in meerdere kamers.. Perfect afgestemd op je huisDe zorgvuldig ontworpen grilles kunnen in dezelfde kleur als de muur worden geschilderd voor een sound system dat geen ruimte inneemt.Nauwkeurig afgestemd op de kamerTrueplay tuning-technologie past het geluid aan op de unieke akoestiek van de kamer zodat je content altijd klinkt zoals het bedoeld is.Krijg installatiehulp van een Sonos-professionalVertrouw op de expertise van een lokale installateur bij het ontwerpen en installeren van het Sonos-systeem van je dromen. (12)
   Sonos InWall Sonance (Paar) - Wit
   • 08717755776006
   • INWLLWW1
   • 8717755776006
   2
   479.00 EUR
  • Bluesound RC1 Afstandsbediening
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215663008.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/203618194.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182083661.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166359936.jpg?ts=1
   Bluesound Bluesound RC1 Afstandsbediening RC1 Afstandsbediening RC1 Afstandsbediening Bluesound RC1 Remote Control - Afstandsbediening (7)
   Bluesound RC1 Afstandsbediening
   • 00786357001180
   3
   69.00 EUR
  • Yamaha Musiccast 50 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137575101.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140885299.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140885301.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140885296.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140885303.jpg?ts=1
   Yamaha Yamaha Musiccast 50 Zwart Musiccast 50 Zwart Musiccast 50 Zwart Creëer een multiroom opstelling met de Yamaha MusicCast 50 en luister in elke kamer naar je favoriete muziek. Je verbindt de speaker met netstroom en vervolgens met wifi via je smartphone of tablet. Gebruik de Yamaha MusicCast Controller app en stream muziek van streamingdiensten of je eigen afspeellijsten. Koppel de speaker aan een tweede MusicCast 50 speaker voor een stereogeluid of koppel de speaker aan een soundbar of receiver voor een surround sound. Bedienen kan ook via de speaker zelf dankzij de toetsen op de bovenzijde. (4)
   Yamaha Musiccast 50 Zwart
   • 04957812629560
   • AWX051BL
   • WX-051 NOIR
   • 5713487
   • MUSICCAST50BL
   • 4957812629560
   4
   397.00 EUR
  • Harman/Kardon Citation OASIS Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160978702.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160978704.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160978703.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/221929737.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167281289.jpg?ts=1
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation OASIS Zwart Citation OASIS Zwart Citation OASIS Zwart Superieur Geluid EN Geavanceerdheid De Harman Kardon Citation Oasis, het eerste echt premium product in zijn soort, is ultiem in state-of-the-art audio van Harman Kardon, al meer dan 65 jaar de belangrijkste leverancier van high fidelity audioproducten ter wereld. Onderscheidend Design Harman Kardon Citation Oasis combineert home audio-innovatie met geraffineerd design. De premium gemêleerde wol, gemaakt door Kvadrat, is vuilafstotend en brandvertragend. Gemakkelijk Draadloos Opladen IN Iedere Kamer Plaats je Qi-enabled telefoon op de ingebouwde draadloze oplaadpad voor opladen zonder gedoe en kabels. De Harman Kardon Citation Oasis is ook voorzien van een USB-poort om je andere apparaten op te laden. (4)
   Harman/Kardon Citation OASIS Zwart
   • 06925281968143
   • HKCITAOASISBLKEU
   • 6925281968143
   • 7019759
   4
   189.00 EUR
  • Sonos Sub Mini Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/250236483.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/250236485.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267887046.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/250236486.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/247559420.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Sub Mini Zwart Sub Mini Zwart Sub Mini Zwart Wanneer u de Sub Mini combineert met de Beam, Ray, One of One SL, versterkt de diepe bas het plezier van TV kijken, muziek luisteren en meer. Plaats hem overal in de kamer, stel hem snel in met de Sonos-app en luister naar rijker, allesomvattend geluid zonder vervorming.. [vc_row][vc_column width="1/1"][vc_single_image image="5935" alignment="center" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height="32px"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_custom_heading text="Mini maakt grote impact" font_container="tag:h3|font_size:38|text_align:center|color:%23000000|line_height:1.5" google_fonts="font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:900%20bold%20regular%3A900%3Anormal"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="5937" border_color="grey" img_link_target="_self" alignment="center"][/vc_colu (4)
   Sonos Sub Mini Zwart
   • 08717755779090
   • 08717755779113
   • SUBM1EU1BLK
   • 8717755779090
   4
   deal
   499.00 EUR
  • PreSonus Eris E3.5
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/254213034.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95846565.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289472991.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/283186304.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289469757.jpg?ts=1
   PreSonus PreSonus Eris E3.5 Eris E3.5 Eris E3.5 3,5 inch (8,9 cm) woofer van geweven composietmateriaal 1-inch (25 mm) hogefrequentietransducer met zijden koepel en ultralage massa Versterking van 25 W/zijde in klasse AB RCA- en 3-pins 6,35 mm jack (TRS) ingangen, gebalanceerd op het achterpaneel Bevat de Magic Studio Bundle met meer dan € 1000 audiosoftware, inclusief DAW Studio One Prime (eenvoudig opnemen, produceren en mixen van muziek en audio heel eenvoudig van één intuïtieve aap), 7 virtuele instrumenten, 9 effectplugs en meer Sla gewoon je PreSonus Studio Monitor op je My.PreSonusaccount op Stereo-AUX-ingang op 3,5 mm jack aan de voorzijde voor mobiele audioapparaten Geïntegreerde hoofdtelefoonversterker met 3,5 mm mini-linkuitgang aan de voorkant Ronde basreflexpoort achteraan Met de regelaars voor hoge en lage frequenties kan je de respons van de luidspreker nauwkeurig afstellen Volumeregelaar aan de voorkant Ingangsimpedantie: 10 k (2)
   PreSonus Eris E3.5
   • 00673454006388
   • 00673454006401
   • 00673454006425
   6
   97.10 EUR
  • Denon Home 250 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220956505.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206389584.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206389583.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/242208827.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167371623.jpg?ts=1
   Denon Denon Home 250 Zwart Home 250 Zwart Home 250 Zwart KAMERVULLEND DRAADLOOS GELUID - Geniet van een brede & gedetailleerde sound stage met de pittige Denon Home 250 die elke speaker van gelijke grootte moeiteloos buitenspel zet. EINDELOOS STREAMEN - Verbind de draadloze speaker eenvoudig via WLAN, AirPlay 2 of Bluetooth en luister naar je favoriete nummers via Spotify, Apple Music, Amazon Music HD, TuneIn en andere muziekdiensten. ELKE KAMER EEN ANDER NUMMER - Bouw je eigen multiroom sound system met HEOS Built-In. Groepeer extra speakers, soundbars, netwerkspelers of AV-receivers om het huis te vullen met de fijnste muziek. CREËER JE EIGEN THUISBIOSCOOP - Koppel de Denon Home X WiFi speaker aan een Denon soundbar & subwoofer en geniet van een indrukwekkende 5.1 surround sound ervaring die iedere film tot leven brengt. SPRAAKGESTUURD - Iedere Denon Home smart speaker is voorzien van een geïntegreerde microfoon en ondersteunt de meeste recente voice assistants zoals Google Assistant & Apple Siri. (2)
   Denon Home 250 Zwart
   • 04951035071182
   • 6839203
   • DENONHOME250BKE2
   • 4951035071182
   6
   289.00 EUR
  • Yamaha Musiccast 20 Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137574890.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220483167.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143272663.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143272660.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143272657.jpg?ts=1
   Yamaha Yamaha Musiccast 20 Wit Musiccast 20 Wit Musiccast 20 Wit Draadloze luidspreker in compact design, met uitstekende geluidskwaliteit en intuïtieve bediening via geïntegreerde Alexa-stembediening of gratis app voor ongecompliceerd muziek streamen Smart Home voor muziekliefhebbers: het Yamaha MusicCast-systeem biedt draadloze wifi-toegang tot de hele muziekbibliotheek Het tilt de luisterervaring naar een nieuw niveau meer dan alleen multiroom! Muziek streambox met Alexa Skills voor thuis: hetzij in elke ruimte dezelfde muziek luisteren of verschillende inhoud in verschillende ruimtes afspelen/ook via AirPlay & Bluetooth De audio speaker is veelzijdig inzetbaar: als zelfstandige muziekbox, stereo-paar of achterste luidsprekers in Home Entertainment System/buitengewoon geluid dankzij Hi-Res-audio Inhoud: Music Cast 20 wifi-luidspreker draadloos van Yamaha in wit/muziekbox inclusief voor-keys, wek-timer & bluetooth-out en 21 stereo-koppelingsfunctie/eenvoudige wandmontage (3)
   Yamaha Musiccast 20 Wit
   • 04957812634885
   • AWX021WH
   • WX-021_WEI
   • 4957812634885
   • MUSICCAST20WH
   • 5713531
   5
   219.00 EUR
  • OrangeAudio Boekenplank Speaker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/226802003.jpg?ts=1
   OrangeAudio OrangeAudio Boekenplank Speaker Boekenplank Speaker Boekenplank Speaker OrangeAudio Boekenplank Speaker (10)
   OrangeAudio Boekenplank Speaker
   • 08718868720382
   2
   79.00 EUR
  • Nedis Megaphon | Maximale Reichweite: 250 m | max. Lautstärke-Regler: 115 dB | Eingebautes Mikrofon
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/304189099.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146880805.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/324205353.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/319056150.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166056762.jpg?ts=1
   Nedis Nedis Megaphon | Maximale Reichweite: 250 m | max. Lautstärke-Regler: 115 dB | Eingebautes Mikrofon Megaphon | Maximale Reichweite: 250 m | max. Lautstärke-Regler: 115 dB | Eingebautes Mikrofon Megaphon | Maximale Reichweite: 250 m | max. Lautstärke-Regler: 115 dB | Eingebautes Mikrofon Of het nu voor gebruik als scheidsrechter bij een sportevenement of voor een evenement is: met de megafoon van Nedis is onmiddellijke aandacht verzekerd, ook bij grote menigten Hoge prestaties: de megafoon met geïntegreerde 10 W versterker beschikt over een maximaal bereik van 250 m en bereikt een maximaal volume van 115 dB Handige functies: dankzij de ingebouwde microfoon is het mogelijk om berichten van 10 seconden op te nemen en af te spelen; activeer de sirene om direct te horen Praktisch ontwerp: de opvouwbare luidspreker is licht en compact en biedt extra comfort met zijn draagriem, waardoor hij gemakkelijk naar elk evenement kan worden meegenomen Inhoud: 1 x Nedis megafoon / instelbaar volume / werkt op batterijen / max bereik 250 m / max volume 115 dB / sirene en opnamefunctie (2)
   Nedis Megaphon | Maximale Reichweite: 250 m | max. Lautstärke-Regler: 115 dB | Eingebautes Mikrofon
   • 08717534026308
   • 49131697
   • MEPH150WT
   6
   22.23 EUR
  • Bose Portable Home Speaker Zilver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152474804.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220475494.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289819725.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289824907.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289820897.jpg?ts=1
   Bose Bose Portable Home Speaker Zilver Portable Home Speaker Zilver Portable Home Speaker Zilver Met de Bose Portable Home Speaker heb je altijd een slimme speaker bij de hand. Door de batterij en het draaghengsel neem je hem makkelijk overal mee naartoe. Deze wifi speaker verbind je ook met bluetooth via je telefoon, mocht je buiten het bereik van je wifi zijn. Daarnaast bedien je het apparaat via je stem, door middel van Google Assistant. Je hoort het geluid in elke hoek van de kamer door de 360 graden geluidsweergave. Hierdoor maakt het dus niet uit hoe hij staat. Wil je hem het liefst in de badkamer of buiten gebruiken? Wees niet bang voor vocht of regen, want de speaker is spatwaterdicht. (2)
   Bose Portable Home Speaker Zilver
   • 00017817801843
   • 829393-2300
   • 6430417
   6
   329.99 EUR
  • Sonos Five Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155033143.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267887072.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/306933920.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/290077809.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/306934730.jpg?ts=1
   Sonos Sonos Five Wit Five Wit Five Wit De draadloze speaker Sonos Five in witte uitvoering trakteert je telkens weer op een geweldige luisterervaring. Je combineert de speaker in een handomdraai met andere Sonos-apparaten en geniet zo van een indrukwekkend multiroom-audiosysteem. Je bestuurt dan weer, dankzij de geïntegreerde microfoon, de speaker met je stem. Draadloos luisterplezier De Sonos Five levert, zonder enig gedoe met kabels, een onnavolgbare geluidservaring. Je sluit de speaker aan op het net en koppelt hem aan je thuisnetwerk, waarna je volledig draadloos van je favoriete muziek kan genieten. Je verbindt ook in een handomdraai je streamingdiensten of apparaten. Om je setup naar een hoger niveau te tillen, mix en match je compatibele Sonos-speakers. Zo creëer je een surroundsound-installatie of luister je overal in het huis naar je playlists. Via de Sonos-app personaliseer je je geluidsinstellingen dan weer tot in de kleinste details. Entertainment naar believen Aan verbindingen geen gebrek: eenmaal je de speaker (3)
   Sonos Five Wit
   • 08717755777119
   • 8717755777119
   • 6868179
   • FIVE1EU1
   • 89628
   5
   deal
   599.00 EUR
  • Artsound Lightball - Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/275413709.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169993240.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180616893.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180635052.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/276911190.jpg?ts=1
   Artsound Artsound Lightball - Wit Lightball - Wit Lightball - Wit Is de Lightball sfeerverlichtingmet een luidspreker? Of eenBT-luidspreker met sfeerverlichting?Met de Lightball haal jeeen speaker in huis die in eenoogwenk en draadloos demuziek van je smartphone pimpt.De Lightball kleurt je muziek.Letterlijk! Via de RGB-sturinggeeft de ingebouwde ledfunctiede kleur en intensiteitdie jij wil. Mag het nog watdynamischer? Activeer dan metde handzender zijn ingebouwdesensoren. Door de kleuren enlichtsterkte af te stemmen opjouw favoriete deuntje krijg jeeen echt discotheek-effect. TECHNISCHE GEGEVENS systeem full drivebereik (5)
   Artsound Lightball - Wit
   • 05420020106080
   • 5420020106080
   3
   43.69 EUR
  • Harman/Kardon Citation 200 Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162605690.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/257534037.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237572786.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237572800.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/211672822.jpg?ts=1
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation 200 Grijs Citation 200 Grijs Citation 200 Grijs Met de Harman Kardon Citation 200 geniet je zowel thuis als buiten de deur van krachtig geluid. De wifi speaker beschikt over bluetooth en een interne accu, waardoor je de speaker eenvoudig meeneemt. Gebruik de speaker op kantoor of in het park en verbind hem weer met wifi zodra je thuiskomt. Wanneer de speaker is verbonden met je thuisnetwerk stuur je hem dankzij de ingebouwde Google Assistant aan via spraakcommando's. Door de IPX4 certificering is de speaker spatwaterdicht, waardoor je hem zorgeloos bij het zwembad of strand gebruikt. De accu gaat tot 8 uur mee en thuis plaats je de speaker op het oplaadstation. (5)
   Harman/Kardon Citation 200 Grijs
   • 06925281974922
   • HKCITATION200GRYEU
   • 7047837
   • 6925281974922
   3
   284.00 EUR
  • KEF Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/271569333.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152437131.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113070857.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115793898.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113070854.jpg?ts=1
   KEF KEF Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar) Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar) Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar) Met de KEF Q50a speakers creëer je een bioscoopervaring in jouw woonkamer. Deze passieve speakers ondersteunen Dolby Atmos. Hiermee wordt geluid de volledige ruimte ingestuurd. Sluit de speakers aan op andere speakers uit de KEF Q-serie en je Dolby Atmos ondersteunende receiver. De demping van de tweeter zorgt ervoor dat de geluidsweergave van hoge frequenties gedetailleerd blijft. Doordat de tweeter in het midden van de speaker geplaatst is, wordt het geluid breed door de kamer verspreid. Dankzij het schuin afgewerkte ontwerp past de speaker precies op de zuilspeaker uit de Q-serie. De speaker ophangen is ook een optie. Via de sleutelgat constructie aan de achterzijde van de speaker hang je hem eenvoudig aan de muur. (8)
   KEF Q50a Dolby Atmos speaker zwart (per paar)
   • 00637203216671
   • SP3987BA
   2
   deal
   599.00 EUR
  • Sony HT-A9
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204481634.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204481636.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204481635.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/204481639.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/259031885.jpg?ts=1
   Sony Sony HT-A9 HT-A9 HT-A9 Geweldige geluidservaring bij films, games en muziek4.0.4-kanalen - 504 Watt RMS Set bestaat uit vier draadloze speakers en een besturingskastjeDolby Atmos, DTS:X en 360 Spatial Sound MappingBluetooth, Wi-Fi, Spotify Connect, ingebouwde Chromecast en Apple AirPlay 2Ultieme ervaring bij combinatie met Sony BRAVIA tv's Sony's draadloze 360 Spatial Sound systeem voor films, games muziek Geniet van een wel heel bijzondere geluidservaring met het Sony HT-A9 draadloos home cinema systeem. Deze 4.0.4-kanaals audioset bestaat uit vier draadloze speakers met een uitgangsvermogen van 504 Watt RMS. Door middel van de 360 Spatial Sound Mapping technologie worden er 12 phantom-speakers gecreëerd door de vier speakers. Hierdoor word jij aan alle kanten omringd door geluid en heb je het gevoel alsof je... (8)
   Sony HT-A9
   • 04548736122000
   • 4548736122000
   • HTA9.CEL
   • HTA9
   2
   1989.00 EUR
  • Vision SP-900P Lautsprecher
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185290126.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166696226.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166696224.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166696225.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166873460.jpg?ts=1
   Vision Vision SP-900P Lautsprecher SP-900P Lautsprecher SP-900P Lautsprecher 2 x actieve luidspreker van 54 Watt. Perfect voor kleine vergaderruimten en klaslokalen. (3)
   Vision SP-900P Lautsprecher
   • 04820817000002
   • SP-900P
   4
   119.79 EUR
  • Yamaha HS8 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/319442679.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150571774.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/227736064.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115768070.jpg?ts=1
   Yamaha Yamaha HS8 Zwart HS8 Zwart HS8 Zwart De Yamaha HS8 is de vervanger voor de HS80. Deze studiomonitor is perfect voor de wat grotere studio. Deze HS8 is zo neutraal mogelijk gemaakt en is dus perfect voor alle producers. Omdat de HS8 zo groot is heeft deze ook een groot bereik, namelijk vanaf 38 Hertz tot 30 kiloHertz. De HS8 heeft ook geen magnetische afscherming meer waardoor de geluidskwaliteit nóg beter is. Met een vermogen van 120W kan deze monitor grotere en vooral professionele studio's vullen. (3)
   Yamaha HS8 Zwart
   • 04957812533089
   • CHS8
   4
   270.00 EUR
  • Polk Audio Monitor XT35C
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/205359589.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/205359591.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/202845276.jpg?ts=1
   Polk Audio Polk Audio Monitor XT35C Monitor XT35C Monitor XT35C Het hart van je thuisbioscoop geluidssysteem: Met kristalheldere, nauwkeurige dialogen, moeiteloze bassen en dynamisch Hi-Res-geluid garandeert de monitor XT35 nog intensievere klankervaringen bij films, tv-programma's en games, zonder je tv te bedekken. HI-RES CERTIFICEERDE LUIDSPREKERS: De Hi-Res gecertificeerde teryleen-tweeter van de monitor XT35 zijn in staat om frequenties tot 40 kHz weer te geven die boven het waarneembaar gebied van het menselijk gehoor gaan. Moeiteloze bassen: de vier 3-inch woofers met Dynamic Balance produceren schone, open midden en rijke, dynamische bassen. Zowel stemmen als instrumenten zijn duidelijk te horen en het geluid van concerten, films en games wint duidelijk aan effect. Compatibel met Dolby Atmos en DTS: X: De monitor XT35 is compatibel met de nieuwste Dolby Atmos- en DTS: X-compatibele AV-ontvangers en 4- of 8-ohm versterkers en levert geweldig geluid zonder extra speciale apparatuur. FLEXIBELE PLAATSING: Dankzij het platte ontwerp kan de MXT35 (3)
   Polk Audio Monitor XT35C
   • 00747192133399
   • MXT35CBK
   4
   211.73 EUR
  • Nedis CATR123BK
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172640411.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/258980834.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/311789605.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/319057122.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/319057120.jpg?ts=1
   Nedis Nedis CATR123BK CATR123BK CATR123BK Bijzondere kenmerken * Heb je genoeg van de autoradio? Geniet tijdens het rijden van je eigen playlists met deze Nedis Bluetooth® 5.0 FM-transmitter. * Met dit apparaat kun je via je autoradio naar muziek van je smartphone of tablet luisteren. * De geavanceerde ingebouwde pro-microfoon met grote knoppen heeft een ruisonderbrekingsfunctie om uw stem duidelijker te verstaan. * De microfoon kan gemakkelijk worden bevestigd met de haak en lussticker, en met de vaste kabel op de beste plaats worden bevestigd. * Met de functie voor het activeren van de spraakassistent kunt u handsfree bellen en zodoende veilig rijden, en het LED-display helpt u perfect te zien. * Maar deze transmitter is nog slimmer: hij kan ook twee apparaten tegelijkertijd opladen dankzij de 2,4A-USB-aansluiting. * Hiermee kunnen apparaten sneller worden opgeladen bij hogere spanningen. * Dankzij de tweede 1A-aansluiting kun je een ander apparaat aansluiten om je eigen muziek af te spelen. (3)
   Nedis CATR123BK
   • 05412810330713
   • CATR123BK
   4
   29.95 EUR
  • Party Light & Sound Draagbare Luidspreker 12"/30cm Met Usb
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/319465841.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/246521366.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/246521363.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/246521365.jpg?ts=1
   Party Light & Sound Party Light & Sound Draagbare Luidspreker 12"/30cm Met Usb Draagbare Luidspreker 12"/30cm Met Usb Draagbare Luidspreker 12"/30cm Met Usb PARTY-12RGB: draagbare luidspreker op accu 30 cm met een vermogen van 700 W met USB-speler, Bluetooth, AUX, MICRO SD, lichteffect op de woover, draadloze VHF en afstandsbediening. Begeleiding: met zijn kleurrijke en geanimeerde leds geef je je muziek een extra touch. Aansluitingen: uitgerust met Bluetooth, USB, AUX en micro-SD; de luidspreker wordt met alle apparaten verbonden. Met de meegeleverde draadloze microfoon kun je je talenten als zanger laten zien of uitvoeringen maken. Besturing: bedien het geluid van je luidspreker en microfoon met de achterkant en het digitale display of de afstandsbediening. Transport: met de oplaadbare accu, de 2 wielen en de telescopische handgreep neem je hem overal mee naartoe. (3)
   Party Light & Sound Draagbare Luidspreker 12"/30cm Met Usb
   • 05420047136732
   • 178813
   4
   99.82 EUR
  • Sony SA-RS5
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/257034453.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/236742655.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/236520498.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/236742748.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/236742744.jpg?ts=1
   Sony Sony SA-RS5 SA-RS5 SA-RS5 Geniet van een volledige surround ervaring met de Sony SA-RS5. Deze achterspeakers koppel je draadloos aan de Sony HT-A7000 soundbar. Doordat de speakers op batterij werken, zet je ze overal neer in je woonkamer. Een volgeladen batterij gaat 10 uur mee. Wanneer de batterij leeg is, laad je deze 10 minuten op voor 90 minuten gebruik. (3)
   Sony SA-RS5
   • 04548736134607
   • SARS5
   • SARS5.CEL
   • 4548736134607
   4
   688.57 EUR
  • Apple HomePod Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267927907.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267927911.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/305617709.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/305617708.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/273160686.jpg?ts=1
   Apple Apple HomePod Wit HomePod Wit HomePod Wit De Apple HomePod (2023) is de grotere, uitgebreidere versie van de Homepod Mini. De HomePod zit boordevol innovaties en uitgebreide Siri-functionaliteit. (3)
   Apple HomePod Wit
   • 00194253467915
   • 0194253467915
   • MQJ83ZD/A
   4
   349.00 EUR
  • Apple HomePod mini Blauw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/222566254.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/222566253.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/225609831.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/225609807.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/225609832.jpg?ts=1
   Apple Apple HomePod mini Blauw HomePod mini Blauw HomePod mini Blauw Apple HomePod Mini - Blauw (3)
   Apple HomePod mini Blauw
   • 00194252642085
   • 00194252271742
   • MJ2C3D/A
   4
   108.00 EUR
  • Harman/Kardon Citation ONE MK3 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212579772.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212579784.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229869688.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/214237881.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212579786.jpg?ts=1
   Harman/Kardon Harman/Kardon Citation ONE MK3 Zwart Citation ONE MK3 Zwart Citation ONE MK3 Zwart Geniet van de hoogstaande geluidskwaliteit van de zwart gekleurde Harman Kardon Citation One MK II Smart multiroom speaker. Deze slimme speaker met zijn unieke design verbindt volledig draadloos en is ook via spraakassistentie te bedienen. Maak het jezelf gemakkelijk en beluister alles wat je maar wil! Draadloos en spraakgestuurd Via Bluetooth is het eenvoudig om vanaf je smartphone of tablet te streamen. Zo speel je jouw favoriete muziek af of zet je de internetradio op. Daarnaast kun je de Citation One MK II ook als luidspreker gebruiken wanneer je een film of serie kijkt; een hoogstaande luisterervaring gegarandeerd! Verder is de luidspreker, dankzij de slimme functies, gemakkelijk te installeren en te bedienen. Via de Google Assistent stel je vragen, speel je muziek af en bedien je zelfs de slimme toestellen in je huis. Kortom: de Citation One MK II staat altijd voor je klaar. Altijd up to date Zoek je verdiende ontspanning op en ontdek alles wat de Citation One MK II te bieden hee (3)
   Harman/Kardon Citation ONE MK3 Zwart
   • 06925281997624
   • HKCITAONEMK3BLKEP
   • 6925281997624
   4
   187.00 EUR
  • Naim Mu-So 2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160923416.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/273744039.jpg?ts=1
   Naim Naim Mu-So 2 Mu-So 2 Mu-So 2 Met de Naim Mu-So 2 luister je naar muziek met een hoge geluidskwaliteit of verbeter je het geluid van je televisie. Deze wifi speaker heeft namelijk ingebouwde drivers en een krachtige processor waardoor je de speaker ook als soundbar gebruikt. Verbind meerdere Naim speakers met elkaar en creëer een multiroom geluidsopstelling in huis. Je bedient de speaker vanaf je smartphone via de Naim app. Vanuit deze app bedien je ook de geluidsinstellingen van de speaker. (8)
   Naim Mu-So 2
   • 05060332107865
   • 00-019-0024
   2
   1299.00 EUR
  • Bowers & Wilkins 702 S3 Vloerstaande luidspreker MOCHA
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/251783732.jpg?ts=1
   Bowers & Wilkins Bowers & Wilkins 702 S3 Vloerstaande luidspreker MOCHA 702 S3 Vloerstaande luidspreker MOCHA 702 S3 Vloerstaande luidspreker MOCHA De Carbon Dome tweeter van de 702 S3 is ondergebracht in een geheel nieuwe Solid Body Tweeter assemblage, met zijn nieuwe naar beneden gerichte poortconfiguratie en trio Aerofoil Profile wooferconussen. Hij levert bas die zowel diepgaand als eindeloos gearticuleerd is.. [vc_row][vc_column width="1/1"][vc_single_image image="6019" alignment="center" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_column_text]De Carbon Dome-tweeter van de 702 S3 bevindt zich in een Solid Body Tweeter-behuizing. Dankzij de nieuwe, naar beneden gerichte poortconfiguratie en drie Aerofoil Profile-basconussen, is het basgeluid diep en duidelijk hoorbaar. [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/6"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_single_image image="6018" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/6"][/vc_column][vc_column width="2/3"][vc_colu (11)
   Bowers & Wilkins 702 S3 Vloerstaande luidspreker MOCHA
   • 00714346339402
   1
   3249.00 EUR
  • Denon Boekenplank luidsprekers set SC-M41 Kersen
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187530735.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/221984122.jpg?ts=1
   Denon Denon Boekenplank luidsprekers set SC-M41 Kersen Boekenplank luidsprekers set SC-M41 Kersen Boekenplank luidsprekers set SC-M41 Kersen . [vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]- 2-weg speaker systeem met een 12 cm woofer en een 2.5 cm soft dome tweeter- Crossover-netwerk, om woofer en tweeter te scheiden om de zachtheid van natuurlijk geluid te reproduceren- Verder aangepaste Europese Sound Tuning- Beschikbaar in zwart en hout[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="833" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="834" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][vc_column width="1/2"][/vc_column][/vc_row] (11)
   Denon Boekenplank luidsprekers set SC-M41 Kersen
   • 04951035061695
   • 4951035061695
   1
   120.00 EUR
  • Jamo S 807 Vloerstaande luidspreker Zwart (per paar)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150517815.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105494025.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169743234.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546380.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546383.jpg?ts=1
   Jamo Jamo S 807 Vloerstaande luidspreker Zwart (per paar) S 807 Vloerstaande luidspreker Zwart (per paar) S 807 Vloerstaande luidspreker Zwart (per paar) 2-weg impedantie 8 ohm Vermogen: 100 W/200 W Gevoeligheid: 90 dB (2,83 V 1 m) Tweeter met zachte koepel, 25 mm Dubbele pot van polyvezel, 102 mm (7)
   Jamo S 807 Vloerstaande luidspreker Zwart (per paar)
   • 05709009002873
   • 41064326
   • 1064326
   • 4865787
   2
   deal
   649.00 EUR
  • KEF Q650c Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/271569342.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115779658.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/163143029.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137689219.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106664447.jpg?ts=1
   KEF KEF Q650c Wit Q650c Wit Q650c Wit De Q650c center-kanaalluidspreker is voorzien van de KEF-handtekening Uni-Q driverarray en een nieuwe cross-over, het brengt de actie op het scherm rechtstreeks de ruimte in en creëert een precieze, boeiende dialoog. (7)
   KEF Q650c Wit
   • 00637203215841
   • 00637203218378
   • 00637203215865
   • 7261497
   • 7261499
   • SP4060BA
   • SP4060AA
   2
   449.00 EUR
  2 55
  • teamvergelijk@vergelijk.be