x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er luidsprekers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  luidsprekers

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  luidsprekers kopen

  • Algemene informatie

   Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers een must. In deze tekst geven we kooptips en informatie over luidsprekers voor in je huiskamer. Ben je op zoek naar een home cinemaset en bijbehorende luidsprekers, kijk dan in de categorie home cinemasets. Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier luidsprekers!

   Kooptips luidspreker
   Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
   1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
   2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
   3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
   4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
   5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren. Meer informatie hierover vind je hier.
   De populairste merken luidsprekers zijn: Canton, Infinity, Jamo, JBL, Magnat, Philips en Pioneer.

   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Het model luidspreker

   Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
   • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
   • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
   • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
   • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
   Conussen
   Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
   • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
   • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
   • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
   Typen luidsprekers
   Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
   • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
   • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
   • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
   • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
   Actieve en passieve luidsprekers
   Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
   • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
   • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   Eigenschappen luidsprekers
   Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


   Bekijk en vergelijk hier luidsprekers!

   Waarom is een subwoofer altijd mono? 

   Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

   Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
   Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

   Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
   Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

   Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
   Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

   Bekijk en vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   Bass-reflex
   Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

   Crossfrequentie
   Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

   Decibel
   Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

   Impedantie
   Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

   Kast
   Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

   Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
   Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

   Midrange
   Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

   Tweeter
   Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

   Woofer
   Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

   Bekijk en
   vergelijk hier alle luidsprekers en vind de beste koop!

   • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
   • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
   • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
   • Draagbare speaker Draagbare speakers neemt u gemakkelijk mee om uw telefoon of laptop op aan te sluiten.
   • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
   • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
   • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
   • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor uw interieur.
  Luidsprekers 7.3 (8)
  0 - 48
  • Artsound MDC64 50W Wit luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/6/2/art-sound-mdc-64-19270362.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/3/1/artsound-mdc64-50w-white-loudspeaker-101081831.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/3/2/artsound-mdc64-50w-white-loudspeaker-101081832.jpg
   Artsound MDC64 50W Wit luidspreker (75)
   Artsound MDC64 50W Wit luidspreker
   Amazon Amazon
   75.83, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   75.83, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Marshall Acton Bluetooth Speaker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/0/4/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-69379604.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/3/6/marshall-kaiutin-marshall-acton-73285636.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/0/8/marshall-kaiutin-marshall-acton-75759508.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/6/8/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045768.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/2/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045772.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/3/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-78045773.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/1/6/marshall-acton-bluetooth-black-stereo-portable-speaker-25w-black-90201016.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/1/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010311.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/2/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010312.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/3/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010313.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/4/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010314.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/5/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010315.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/6/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010316.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/7/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-96010317.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/2/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-100763462.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/2/5/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-100902525.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/6/7/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-102330767.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/6/8/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-102330768.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/6/9/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-102330769.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/1/8/marshall-acton-bluetooth-50w-black-loudspeaker-102575018.jpg
   Marshall Acton Bluetooth Speaker (62)
   Marshall Acton Bluetooth Speaker
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   156, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   156, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Bose Virtually Invisible 300 Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/1/3/1/bose-virtually-invisible-300-wireless-surround-speakers-bl-64348131.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/7/7/bose-virtually-invisible-300-wireless-surround-speakers-bl-64434877.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/2/1/bose-virtually-invisible-300-wireless-surround-speakers-bl-64510521.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/4/bose-virtually-invisible-300-black-71380174.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/5/bose-virtually-invisible-300-black-71380175.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/6/bose-virtually-invisible-300-black-71380176.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/3/bose-virtually-invisible-300-black-72467293.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/4/bose-virtually-invisible-300-black-72467294.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/5/bose-virtually-invisible-300-black-72467295.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/0/2/bose-virtually-invisible-300-black-loudspeaker-88371602.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/1/8/bose-virtually-invisible-300-black-loudspeaker-100882018.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/1/9/bose-virtually-invisible-300-black-loudspeaker-100882019.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/6/9/bose-virtually-invisible-300-black-loudspeaker-101297969.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/9/3/bose-virtually-invisible-300-black-loudspeaker-102131693.jpg
   Bose Virtually Invisible 300 Zwart luidspreker (76)
   Bose Virtually Invisible 300 Zwart luidspreker
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   288, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   288, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
   most_sold
  • Bowers & Wilkins M-1 100W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/4/0/bowers-wilkins-m-1-mkii-19992540.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/7/8/bowers-wilkins-m-1-mkii-19993078.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/3/2/bowers-wilkins-m-1-mkii-19993432.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/8/9/bowers-wilkins-m-1-mkii-20017889.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/6/2/bowers-wilkins-m-1-100w-black-loudspeaker-99128762.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/8/9/bowers-wilkins-m-1-100w-black-loudspeaker-101086489.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/9/0/bowers-wilkins-m-1-100w-black-loudspeaker-101086490.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/9/1/bowers-wilkins-m-1-100w-black-loudspeaker-101086491.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/9/2/bowers-wilkins-m-1-100w-black-loudspeaker-101086492.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/0/7/bowers-wilkins-m-1-100w-black-loudspeaker-101386907.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/8/1/bowers-wilkins-m-1-100w-black-loudspeaker-101656081.jpg
   Bowers & Wilkins M-1 100W Zwart luidspreker (26)
   Bowers & Wilkins M-1 100W Zwart luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   225, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   225, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Sonos Play:5 - Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/8/0/sonos-play-5-44421480.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/3/4/sonos-play-5-45649534.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/5/3/sonos-play-5-46142053.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/0/1/sonos-play5-wit-gen2--48284001.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/0/2/sonos-play5-wit-gen2--48284002.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/0/3/sonos-play5-wit-gen2--48284003.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/0/4/sonos-play5-wit-gen2--48284004.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/0/5/sonos-play5-wit-gen2--48284005.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/0/6/sonos-play5-wit-gen2--48284006.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/0/7/sonos-play5-wit-gen2--48284007.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/0/8/sonos-play5-wit-gen2--48284008.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/1/5/sonos-play5-wit-gen2--54448615.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/1/6/sonos-play5-wit-gen2--54448616.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/1/7/sonos-play5-wit-gen2--54448617.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/1/8/sonos-play5-wit-gen2--54448618.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/2/0/sonos-play5-wit-gen2--54448620.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/2/2/sonos-play5-wit-gen2--54448622.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/2/3/sonos-play5-wit-gen2--54448623.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/2/4/sonos-play5-wit-gen2--54448624.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/6/sonos-play-5-white-loudspeaker-88750316.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/9/6/sonos-play-5-white-loudspeaker-88819796.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/1/2/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-89416412.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/3/9/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-100890839.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/9/1/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-100914691.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/5/6/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-100943356.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/5/7/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-100943357.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/4/2/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-101192342.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/4/3/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-101192343.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/4/4/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-101192344.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/2/5/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-101239725.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/2/8/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-101814628.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/2/9/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-101814629.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/3/0/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-101814630.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/3/1/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-101814631.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/3/2/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-101814632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/3/3/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-101814633.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/3/2/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-102153632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/5/1/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-102189451.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/0/3/sonos-play-5-mono-portable-speaker-white-102568703.jpg
   Sonos Play:5 - Wit (8)
   Sonos Play:5 - Wit
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   526, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   526, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   8
   good_buy
  • Pioneer S-DJ50X-W
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/7/8/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23583178.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/7/9/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23583179.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/7/4/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23612174.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/2/pioneer-s-dj50x-w-loudspeaker-23613102.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/4/6/pioneer-s-dj50x-w-white-loudspeaker-100883046.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/7/8/pioneer-s-dj50x-w-white-loudspeaker-101120278.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/6/7/pioneer-s-dj50x-w-white-loudspeaker-101494367.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/6/8/pioneer-s-dj50x-w-white-loudspeaker-101494368.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/9/4/pioneer-s-dj50x-w-white-loudspeaker-101517994.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/7/2/pioneer-s-dj50x-w-white-loudspeaker-101752972.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/5/7/pioneer-s-dj50x-w-white-loudspeaker-102801457.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/6/7/pioneer-s-dj50x-w-white-loudspeaker-102879967.jpg
   Pioneer S-DJ50X-W (10)
   Pioneer S-DJ50X-W
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   143, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   143, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Marshall Woburn Speaker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/0/8/marshall-woburn-34895608.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/3/3/marshall-woburn-40241133.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/3/2/marshall-woburn-48254832.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/1/0/marshall-woburn-zwart-52089510.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/1/1/marshall-woburn-zwart-52089511.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/1/2/marshall-woburn-zwart-52089512.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/9/0/marshall-woburn-90w-black-loudspeaker-100758690.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/3/0/marshall-woburn-90w-black-loudspeaker-100913930.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/8/5/marshall-woburn-90w-black-loudspeaker-101160185.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/2/0/6/marshall-woburn-90w-black-loudspeaker-101759206.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/8/3/marshall-woburn-90w-black-loudspeaker-102896183.jpg
   Marshall Woburn Speaker (8)
   Marshall Woburn Speaker
   Amazon Amazon
   337.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   337.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   7
  • Dali Zensor 5 zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/0/7/dali-zensor-5-18505607.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/4/4/8/dali-zensor-5-20354448.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/1/5/dali-zensor-5-black--20519915.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/4/dali-zensor-5-black--21395224.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/5/dali-zensor-5-black--21395225.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/6/dali-zensor-5-black--21395226.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/7/dali-zensor-5-black--21395227.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/8/dali-zensor-5-black--21395228.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/3/7/dali-zensor-5-black--100977637.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/2/9/dali-zensor-5-black--101079429.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/3/0/dali-zensor-5-black--101079430.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/3/2/dali-zensor-5-black--101079432.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/3/3/dali-zensor-5-black--101907533.jpg
   Dali Zensor 5 zwart (13)
   Dali Zensor 5 zwart
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • B&W 683 S2 BK luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/8/0/bowers-wilkins-683-s2-black-23527680.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/8/9/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150889.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/9/0/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150890.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/2/2/b-w-683-101120322.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/2/3/b-w-683-101120323.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/2/4/b-w-683-101120324.jpg
   B&W 683 S2 BK luidspreker (15)
   B&W 683 S2 BK luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Denon HEOS 5 HS2 Stereo Overige Wit
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/0/9/denon-heos-5-wit-61522809.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/5/2/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-100945452.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/5/3/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-100945453.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/8/0/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-101203780.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/8/1/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-101203781.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/8/2/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-101203782.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/8/3/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-101203783.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/8/4/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-101203784.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/8/5/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-101203785.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/8/6/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-101203786.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/8/7/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-101203787.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/4/3/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-101830343.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/4/4/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-101830344.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/4/5/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-101830345.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/4/0/1/denon-heos-5-hs2-stereo-other-white-102922401.jpg
   Denon HEOS 5 HS2 Stereo Overige Wit (8)
   Denon HEOS 5 HS2 Stereo Overige Wit
   Amazon Amazon
   349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Marshall Stanmore Bluetooth Speaker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/3/1/cdon-marshall-stanmore-bt-black-89558731.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/0/6/cdon-marshall-stanmore-bt-black-90212806.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/1/2/cdon-marshall-stanmore-bt-black-91203412.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/6/3/marshall-stanmore-noir-102334363.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/3/2/marshall-stanmore-black-loudspeaker-102422632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/3/3/marshall-stanmore-black-loudspeaker-102422633.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/3/4/marshall-stanmore-black-loudspeaker-102422634.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/3/5/marshall-stanmore-black-loudspeaker-102422635.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/3/6/marshall-stanmore-black-loudspeaker-102422636.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/3/7/marshall-stanmore-black-loudspeaker-102422637.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/3/8/marshall-stanmore-black-loudspeaker-102422638.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/8/4/marshall-stanmore-black-loudspeaker-102951284.jpg
   Marshall Stanmore Bluetooth Speaker (11)
   Marshall Stanmore Bluetooth Speaker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   255, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   255, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Sony GTK-XB90 Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/9/6/sony-extra-bass-speaker-gtkxb90b-black-87125396.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/3/9/sony-extra-bass-speaker-gtkxb90b-black-87208639.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/7/3/sony-extra-bass-speaker-gtkxb90b-black-87967673.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/1/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914761.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/2/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914762.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/3/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914763.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/4/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914764.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/5/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914765.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/6/6/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-88914766.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/7/5/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-101433975.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/7/6/sony-gtk-xb90-black-loudspeaker-101433976.jpg
   Sony GTK-XB90 Zwart luidspreker (7)
   Sony GTK-XB90 Zwart luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Harman/Kardon HTFS 2BQ Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/2/harman-kardon-htfs-2bq-20016012.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/3/6/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-85087036.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/4/0/0/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-101104400.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/4/0/1/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-101104401.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/4/0/2/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-101104402.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/9/3/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-101476093.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/9/4/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-101476094.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/3/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-101703773.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/3/8/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-101721038.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/3/4/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-102043234.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/9/4/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-102142394.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/4/5/harman-kardon-htfs-2bq-black-loudspeaker-102289745.jpg
   Harman/Kardon HTFS 2BQ Zwart luidspreker (13)
   Harman/Kardon HTFS 2BQ Zwart luidspreker
   Amazon Amazon
   90.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   90.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Artsound UNI30 Wit (per paar)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/6/8/artsound-uni30-w-loudspeaker-34017468.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/4/7/artsound-uni30-w-loudspeaker-39304147.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/4/7/artsound-uni30-w-loudspeaker-46145747.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/4/2/artsound-uni30-w-white-loudspeaker-100881542.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/2/9/artsound-uni30-w-white-loudspeaker-101175129.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/3/0/artsound-uni30-w-white-loudspeaker-101175130.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/4/0/artsound-uni30-w-white-loudspeaker-101797140.jpg
   Artsound UNI30 Wit (per paar) (13)
   Artsound UNI30 Wit (per paar)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   107.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   107.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Marshall Actieve PA speaker 5 inch 13 cm Marshall BOOMBOX WOBURN CREAM 90 W 1 stuks
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/6/5/marshall-woburn-32414165.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/7/2/marshall-woburn-38233572.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/2/4/marshall-woburn-45688924.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/4/3/marshall-woburn-creme--52065943.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/4/4/marshall-woburn-creme--52065944.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/4/5/marshall-woburn-creme--52065945.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/4/6/marshall-woburn-creme--52065946.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/4/7/marshall-woburn-creme--52065947.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/9/5/marshall-woburn-90w-cream-loudspeaker-100758695.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/5/4/marshall-woburn-90w-cream-loudspeaker-100913954.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/1/7/marshall-woburn-90w-cream-loudspeaker-100942117.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/2/3/2/marshall-woburn-90w-cream-loudspeaker-101759232.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/3/3/marshall-woburn-90w-cream-loudspeaker-102300233.jpg
   Marshall Actieve PA speaker 5 inch 13 cm Marshall BOOMBOX WOBURN CREAM 90 W 1 stuks (6)
   Marshall Actieve PA speaker 5 inch 13 cm Marshall BOOMBOX WOBURN CREAM 90 W 1 stuks
   Amazon Amazon
   353.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   353.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Artsound UNI20 - Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/8/3/artsound-uni20-33918283.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/8/4/artsound-uni20-33918284.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/8/9/artsound-uni20-45691489.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/8/2/artsound-uni20-46145682.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/3/5/artsound-uni20-black-loudspeaker-100881535.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/4/3/artsound-uni20-black-loudspeaker-101171543.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/7/4/artsound-uni20-black-loudspeaker-101771574.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/7/5/artsound-uni20-black-loudspeaker-101771575.jpg
   Artsound UNI20 - Zwart (11)
   Artsound UNI20 - Zwart
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   78.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   78.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Bose Virtually Invisible 791 in-ceiling II (paar)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/1/0/bose-virtually-invisible-791-100w-white-loudspeaker-88055610.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/8/0/bose-virtually-invisible-791-100w-white-loudspeaker-89553180.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/8/1/bose-virtually-invisible-791-100w-white-loudspeaker-89553181.jpg
   Bose Virtually Invisible 791 in-ceiling II (paar) (27)
   Bose Virtually Invisible 791 in-ceiling II (paar)
   Amazon Amazon
   644.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   644.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Marshall Stanmore connected draadloos muzieksysteem Cream
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/7/marshall-stanmore-multiroom-cream-92540687.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/0/0/marshall-stanmore-multiroom-cream-98258600.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/8/6/marshall-stanmore-multiroom-cream-98479686.jpg
   Marshall Stanmore connected draadloos muzieksysteem Cream (8)
   Marshall Stanmore connected draadloos muzieksysteem Cream
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   435, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   435, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • The House Of Marley Get Together Bluetooth Grijs, Hout luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/8/9/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-23615989.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/9/0/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-23615990.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/9/1/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-23615991.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/4/6/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-grey-wood-loudspeaker-100890546.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/2/1/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-grey-wood-loudspeaker-101121221.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/2/2/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-grey-wood-loudspeaker-101121222.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/1/8/2/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-grey-wood-loudspeaker-101488182.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/2/6/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-grey-wood-loudspeaker-101517726.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/2/7/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-grey-wood-loudspeaker-101517727.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/2/8/the-house-of-marley-get-together-bluetooth-grey-wood-loudspeaker-101517728.jpg
   The House Of Marley Get Together Bluetooth Grijs, Hout luidspreker (8)
   The House Of Marley Get Together Bluetooth Grijs, Hout luidspreker
   Amazon Amazon
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Bose 151 Environmental Speakers
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/5/3/bose-151-environmental-speakers-24831953.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/5/4/bose-151-environmental-speakers-24831954.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/5/1/bose-151-environmental-speakers-96051551.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/5/3/bose-151-environmental-speakers-101079053.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/5/4/bose-151-environmental-speakers-101079054.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/5/5/bose-151-environmental-speakers-101079055.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/0/0/bose-151-environmental-speakers-102020600.jpg
   Bose 151 Environmental Speakers (16)
   Bose 151 Environmental Speakers
   Amazon Amazon
   233, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   233, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Q Acoustics 2020i
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/7/4/q-acoustics-2020-17685974.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/3/5/q-acoustics-2020-39298335.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/4/0/q-acoustics-2020-51951940.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/8/3/q-acoustics-2020i-101066283.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/8/4/q-acoustics-2020i-101066284.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/8/9/q-acoustics-2020i-101267589.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/5/5/q-acoustics-2020i-102525655.jpg
   Q Acoustics 2020i (16)
   Q Acoustics 2020i
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   124.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   124.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Marshall Acton Bluetooth Speaker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/6/5/qubits-marshall-acton-bluetooth-speaker-cream-76955265.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/7/8/qubits-marshall-acton-bluetooth-speaker-cream-79591878.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/9/2/qubits-marshall-acton-bluetooth-speaker-cream-88146192.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/6/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555226.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/7/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555227.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/8/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555228.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/9/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555229.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/3/0/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555230.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/3/1/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555231.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/3/2/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555232.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/3/3/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555233.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/3/4/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555234.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/3/5/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555235.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/3/6/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555236.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/3/7/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555237.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/3/8/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-89555238.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/5/9/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-102584259.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/6/0/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-102584260.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/6/1/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-102584261.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/6/2/marshall-action-bluetooth-50w-black-cream-loudspeaker-102584262.jpg
   Marshall Acton Bluetooth Speaker (5)
   Marshall Acton Bluetooth Speaker
   Amazon Amazon
   140.92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   140.92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Pioneer S-DJ50X actieve studiomonitor (per stuk)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/7/4/pioneer-s-dj50x-loudspeaker-23583174.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/7/5/pioneer-s-dj50x-loudspeaker-23583175.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/7/6/pioneer-s-dj50x-loudspeaker-23583176.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/7/7/pioneer-s-dj50x-loudspeaker-23583177.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/7/3/pioneer-s-dj50x-loudspeaker-23612173.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/1/pioneer-s-dj50x-loudspeaker-23613101.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/7/8/pioneer-s-dj50x-black-loudspeaker-96051578.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/7/pioneer-s-dj50x-black-loudspeaker-100912957.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/8/pioneer-s-dj50x-black-loudspeaker-100912958.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/7/4/pioneer-s-dj50x-black-loudspeaker-101120274.jpg
   Pioneer S-DJ50X actieve studiomonitor (per stuk) (15)
   Pioneer S-DJ50X actieve studiomonitor (per stuk)
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   143, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   143, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • JBL Arena 170 - Vloerstaande Luidspreker - 1 stuk - Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/8/5/jbl-arena-170-35597085.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/8/6/jbl-arena-170-35597086.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/8/7/jbl-arena-170-35597087.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/8/8/jbl-arena-170-35597088.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/8/9/jbl-arena-170-35597089.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/0/jbl-arena-170-35597090.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/1/jbl-arena-170-35597091.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/2/jbl-arena-170-35597092.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/9/3/jbl-arena-170-35597093.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/7/6/jbl-arena-170-black-loudspeaker-101182176.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/7/7/jbl-arena-170-black-loudspeaker-101182177.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/4/3/jbl-arena-170-black-loudspeaker-101802143.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/9/3/jbl-arena-170-black-loudspeaker-101881493.jpg
   JBL Arena 170 - Vloerstaande Luidspreker - 1 stuk - Zwart (9)
   JBL Arena 170 - Vloerstaande Luidspreker - 1 stuk - Zwart
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   205, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   205, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
  • Q Acoustics 3020 25W Walnoot luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/0/0/q-acoustics-3020-31837800.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/4/0/q-acoustics-3020-32415240.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/4/2/q-acoustics-3020-32415242.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/8/1/q-acoustics-3020-american-walnut--33103981.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/2/2/q-acoustics-3020-25w-walnut-loudspeaker-101160122.jpg
   Q Acoustics 3020 25W Walnoot luidspreker (9)
   Q Acoustics 3020 25W Walnoot luidspreker
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Dali Spektor 1 100W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/9/1/dali-spektor-1-100w-black-74577291.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/2/7/dali-spektor-1-100w-black-loudspeaker-102367927.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/2/9/dali-spektor-1-100w-black-loudspeaker-102367929.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/3/0/dali-spektor-1-100w-black-loudspeaker-102367930.jpg
   Dali Spektor 1 100W Zwart luidspreker (8)
   Dali Spektor 1 100W Zwart luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   98.01, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   98.01, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Bose Companion 20
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/1/2/bose-companion-20-18567412.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/4/1/8/bose-companion-20-loudspeaker-100912418.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/8/2/bose-companion-20-loudspeaker-101079682.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/8/3/bose-companion-20-loudspeaker-101079683.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/8/4/bose-companion-20-loudspeaker-101079684.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/5/1/bose-companion-20-loudspeaker-101276051.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/9/bose-companion-20-loudspeaker-101355229.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/0/8/bose-companion-20-loudspeaker-101691908.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/5/1/bose-companion-20-loudspeaker-102020651.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/7/3/bose-companion-20-18535073.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/4/1/bose-companion-20-18536741.jpg
   Bose Companion 20 (8)
   Bose Companion 20
   Amazon Amazon
   211, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   211, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Dali Opticon 5 White
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/2/0/dali-opticon-5-wit-46129120.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/4/5/0/dali-opticon-5-wit-88022450.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/2/0/dali-opticon-5-wit-96700520.jpg
   Dali Opticon 5 White (30)
   Dali Opticon 5 White
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Q Acoustics 3050 - Walnoot - luidspreker ( Per paar )
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/9/5/q-acoustics-3050-30621295.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/5/1/q-acoustics-3050-25w-walnut-loudspeaker-101156551.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/5/2/q-acoustics-3050-25w-walnut-loudspeaker-101156552.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/9/3/q-acoustics-3050-25w-walnut-loudspeaker-101752593.jpg
   Q Acoustics 3050 - Walnoot - luidspreker ( Per paar ) (20)
   Q Acoustics 3050 - Walnoot - luidspreker ( Per paar )
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   369, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Hificorner.nl Hificorner.nl
   7.666666666666667 (1)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   369, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Pioneer speaker MRX-3 Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/0/6/pioneer-mrx-3-black-76187406.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/0/7/pioneer-mrx-3-black-76187407.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/0/8/pioneer-mrx-3-black-76187408.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/0/9/pioneer-mrx-3-black-76187409.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/5/6/pioneer-mrx-3-black-loudspeaker-102426156.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/5/7/pioneer-mrx-3-black-loudspeaker-102426157.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/5/8/pioneer-mrx-3-black-loudspeaker-102426158.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/5/9/pioneer-mrx-3-black-loudspeaker-102426159.jpg
   Pioneer speaker MRX-3 Zwart (7)
   Pioneer speaker MRX-3 Zwart
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   191, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   191, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Technaxx MusicMan Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/6/0/technaxx-musicman-black--19371760.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/6/9/technaxx-musicman-black--20919669.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/7/1/technaxx-musicman-black--20919671.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/7/technaxx-musicman-black--21449987.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/4/technaxx-musicman-black--21450174.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/5/technaxx-musicman-black--21450175.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/6/technaxx-musicman-black--21450176.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/7/7/technaxx-musicman-black--21450177.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/0/9/technaxx-musicman-black--21450209.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/0/technaxx-musicman-black--23178290.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/1/technaxx-musicman-black--23178291.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/2/technaxx-musicman-black--23178292.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/3/technaxx-musicman-black--23178293.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/4/technaxx-musicman-black--23178294.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/9/5/technaxx-musicman-black--23178295.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/8/technaxx-musicman-black--50065118.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/0/9/technaxx-musicman-black--101088509.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/7/0/technaxx-musicman-black--101399070.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/3/2/technaxx-musicman-black--102309732.jpg
   Technaxx MusicMan Zwart (11)
   Technaxx MusicMan Zwart
   Conrad.be Conrad.be
   8.429297112251993 (326)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   28.44, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.429297112251993 (326)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   28.44, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
  • Bose Acoustimass 300
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/7/2/bose-acoustimass-300-wireless-bass-module-musta-64434872.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/7/3/bose-acoustimass-300-wireless-bass-module-musta-64434873.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/2/0/bose-acoustimass-300-wireless-bass-module-musta-64510520.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/0/7/bose-acoustimass-300-71381107.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/0/8/bose-acoustimass-300-71381108.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/0/9/bose-acoustimass-300-71381109.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/1/0/bose-acoustimass-300-71381110.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/1/1/bose-acoustimass-300-71381111.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/1/2/bose-acoustimass-300-71381112.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/0/1/bose-acoustimass-300-black-96051801.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/0/2/bose-acoustimass-300-black-96051802.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/0/3/bose-acoustimass-300-black-96051803.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/0/4/bose-acoustimass-300-black-96051804.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/9/1/bose-acoustimass-300-black-102131691.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/9/2/bose-acoustimass-300-black-102131692.jpg
   Bose Acoustimass 300 (17)
   Bose Acoustimass 300
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   799, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   799, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Harman/Kardon Aura Plus 30W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/6/1/harman-kardon-aura-plus-30w-black-loudspeaker-51117661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/6/6/harman-kardon-aura-plus-zwart-72106966.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/9/1/harman-kardon-aura-plus-zwart-84095191.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/2/3/harman-kardon-aura-plus-30w-black-loudspeaker-89306323.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/2/4/harman-kardon-aura-plus-30w-black-loudspeaker-89306324.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/2/5/harman-kardon-aura-plus-30w-black-loudspeaker-89306325.jpg
   Harman/Kardon Aura Plus 30W Zwart luidspreker (10)
   Harman/Kardon Aura Plus 30W Zwart luidspreker
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Marshall Acton Multiroom WiFi Speaker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/3/7/marshall-acton-multiroom-zwart-92090937.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/1/3/4/marshall-acton-multiroom-zwart-93088134.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/8/3/marshall-acton-multiroom-zwart-98479683.jpg
   Marshall Acton Multiroom WiFi Speaker (10)
   Marshall Acton Multiroom WiFi Speaker
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   321, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   321, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Logitech MX Sound 12W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/2/7/logitech-mx-sound-premium-bluetooth-speaker-87208027.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/4/8/logitech-mx-sound-premium-bluetooth-speaker-87904348.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/6/9/logitech-mx-sound-premium-bluetooth-speaker-88295369.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/8/2/logitech-mx-sound-stereo-portable-speaker-12w-black-89318482.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/8/3/logitech-mx-sound-stereo-portable-speaker-12w-black-89318483.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/8/4/logitech-mx-sound-stereo-portable-speaker-12w-black-89318484.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/8/5/logitech-mx-sound-stereo-portable-speaker-12w-black-89318485.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/8/6/logitech-mx-sound-stereo-portable-speaker-12w-black-89318486.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/8/7/logitech-mx-sound-stereo-portable-speaker-12w-black-89318487.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/8/8/logitech-mx-sound-stereo-portable-speaker-12w-black-89318488.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/8/9/logitech-mx-sound-stereo-portable-speaker-12w-black-89318489.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/9/0/logitech-mx-sound-stereo-portable-speaker-12w-black-89318490.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/9/1/logitech-mx-sound-stereo-portable-speaker-12w-black-89318491.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/1/5/logitech-mx-sound-12w-black-loudspeaker-100742615.jpg
   Logitech MX Sound 12W Zwart luidspreker (5)
   Logitech MX Sound 12W Zwart luidspreker
   Amazon Amazon
   77.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   77.85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
  • Pioneer S-DJ80X actieve studiomonitor (per stuk)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/2/6/pioneer-s-dj80x-loudspeaker-21835826.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/2/7/pioneer-s-dj80x-loudspeaker-21835827.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/2/8/pioneer-s-dj80x-loudspeaker-21835828.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/7/6/pioneer-s-dj80x-black-loudspeaker-96051576.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/8/4/pioneer-s-dj80x-black-loudspeaker-100738984.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/7/4/pioneer-s-dj80x-black-loudspeaker-101114374.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/7/5/pioneer-s-dj80x-black-loudspeaker-101114375.jpg
   Pioneer S-DJ80X actieve studiomonitor (per stuk) (6)
   Pioneer S-DJ80X actieve studiomonitor (per stuk)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Dali Zensor 3 (set)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/4/1/dali-zensor-3-23588541.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/1/3/dali-zensor-3-23612313.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/6/8/dali-zensor-3-23612768.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/7/6/dali-zensor-3-23613276.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/8/dali-zensor-3-23613778.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/9/1/dali-zensor-3-walnut-loudspeaker-101120391.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/9/2/dali-zensor-3-walnut-loudspeaker-101120392.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/9/4/dali-zensor-3-walnut-loudspeaker-101120394.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/1/5/dali-zensor-3-walnut-loudspeaker-101297915.jpg
   Dali Zensor 3 (set) (6)
   Dali Zensor 3 (set)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   206.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   206.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Marshall Stanmore BT Cream Bluetooth luidspreker AUX Crème
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/4/marshall-stanmore-creme-30766594.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/9/5/marshall-stanmore-creme-30766595.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/2/marshall-stanmore-creme-34025112.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/3/marshall-stanmore-creme-34025113.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/4/marshall-stanmore-creme-34025114.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/5/marshall-stanmore-creme-34025115.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/6/marshall-stanmore-creme-34025116.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/7/4/marshall-stanmore-80w-cream-loudspeaker-100758674.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/5/9/marshall-stanmore-80w-cream-loudspeaker-101433759.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/5/5/marshall-stanmore-80w-cream-loudspeaker-101756455.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/5/6/marshall-stanmore-80w-cream-loudspeaker-101756456.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/1/0/0/marshall-stanmore-80w-cream-loudspeaker-102188100.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/4/8/marshall-stanmore-80w-cream-loudspeaker-102894648.jpg
   Marshall Stanmore BT Cream Bluetooth luidspreker AUX Crème (6)
   Marshall Stanmore BT Cream Bluetooth luidspreker AUX Crème
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   275, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   275, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Marshall Woburn Multiroom WiFi Speaker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/8/8/marshall-woburn-multiroom-zwart-94189088.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/4/7/1/marshall-woburn-multiroom-zwart-95744471.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/0/6/marshall-woburn-multiroom-zwart-98481606.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/0/3/marshall-woburn-multiroom-wifi-speaker-98758603.jpg
   Marshall Woburn Multiroom WiFi Speaker (6)
   Marshall Woburn Multiroom WiFi Speaker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Creative Labs T30 Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/1/creative-labs-t30-2-0-wireless-28143881.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/2/creative-labs-t30-2-0-wireless-28143882.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/3/creative-labs-t30-2-0-wireless-28143883.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/4/creative-labs-t30-2-0-wireless-28143884.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/5/creative-labs-t30-2-0-wireless-28143885.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/6/creative-labs-t30-2-0-wireless-28143886.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/8/6/creative-labs-t30-black-loudspeaker-96052086.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/8/7/creative-labs-t30-black-loudspeaker-96052087.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/8/9/creative-labs-t30-black-loudspeaker-96052089.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/1/3/creative-labs-t30-black-loudspeaker-101516913.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/1/4/creative-labs-t30-black-loudspeaker-101516914.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/1/6/creative-labs-t30-black-loudspeaker-101516916.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/1/7/creative-labs-t30-black-loudspeaker-101516917.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/1/8/creative-labs-t30-black-loudspeaker-101516918.jpg
   Creative Labs T30 Zwart luidspreker (3)
   Creative Labs T30 Zwart luidspreker
   Amazon Amazon
   102.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   102.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
  • Dali Spektor 2 100W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/5/4/dali-spektor-2-100w-black-74513954.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/2/6/dali-spektor-2-100w-black-loudspeaker-102218026.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/2/7/dali-spektor-2-100w-black-loudspeaker-102218027.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/7/2/dali-spektor-2-100w-black-loudspeaker-102514872.jpg
   Dali Spektor 2 100W Zwart luidspreker (9)
   Dali Spektor 2 100W Zwart luidspreker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.235000787625582 (907)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Pioneer Actieve studio monitor 15 cm (6 inch) Pioneer DJ S-DJ60X 70 W 1 stuks
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/1/6/pioneer-s-dj60x-loudspeaker-21835816.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/1/7/pioneer-s-dj60x-loudspeaker-21835817.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/1/8/pioneer-s-dj60x-loudspeaker-21835818.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/7/4/pioneer-s-dj60x-black-loudspeaker-96051574.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/1/4/pioneer-s-dj60x-black-loudspeaker-100883014.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/2/4/pioneer-s-dj60x-black-loudspeaker-100912824.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/7/0/pioneer-s-dj60x-black-loudspeaker-101114370.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/9/7/pioneer-s-dj60x-black-loudspeaker-102192697.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/4/3/pioneer-s-dj60x-black-loudspeaker-102796043.jpg
   Pioneer Actieve studio monitor 15 cm (6 inch) Pioneer DJ S-DJ60X 70 W 1 stuks (5)
   Pioneer Actieve studio monitor 15 cm (6 inch) Pioneer DJ S-DJ60X 70 W 1 stuks
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.334840316328997 (70)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Artsound MDC401 30W Wit luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/3/9/artsound-mdc401-18287439.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/1/9/artsound-mdc401-loudspeaker-24606419.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/9/4/artsound-mdc401-30w-white-loudspeaker-100880994.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/7/7/artsound-mdc401-30w-white-loudspeaker-101275577.jpg
   Artsound MDC401 30W Wit luidspreker (5)
   Artsound MDC401 30W Wit luidspreker
   Amazon Amazon
   88.63, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   88.63, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • JBL Arena 180 20W Zwart luidspreker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/4/6/8/jbl-arena-180-33344468.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/0/jbl-arena-180-48053100.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/1/jbl-arena-180-48053101.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/2/jbl-arena-180-48053102.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/0/3/jbl-arena-180-48053103.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/1/6/jbl-arena-180-20w-black-loudspeaker-101174116.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/1/7/jbl-arena-180-20w-black-loudspeaker-101174117.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/1/8/jbl-arena-180-20w-black-loudspeaker-101174118.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/1/9/jbl-arena-180-20w-black-loudspeaker-101174119.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/5/7/9/jbl-arena-180-20w-black-loudspeaker-101796579.jpg
   JBL Arena 180 20W Zwart luidspreker (5)
   JBL Arena 180 20W Zwart luidspreker
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.74/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • JBL Control X Zwart (per paar)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/5/5/jbl-control-series-control-x-37766755.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/0/0/jbl-control-series-control-x-44230900.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/4/3/jbl-control-series-control-x-47153343.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/4/4/jbl-control-series-control-x-47153344.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/4/5/jbl-control-series-control-x-47153345.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/4/6/jbl-control-series-control-x-47153346.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/4/7/jbl-control-series-control-x-47153347.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/4/8/jbl-control-series-control-x-47153348.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/4/9/jbl-control-series-control-x-47153349.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/5/0/jbl-control-series-control-x-47153350.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/5/1/jbl-control-series-control-x-47153351.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/5/2/jbl-control-series-control-x-47153352.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/9/0/jbl-control-series-control-x-50w-black-loudspeaker-101185190.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/9/1/jbl-control-series-control-x-50w-black-loudspeaker-101185191.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/9/2/jbl-control-series-control-x-50w-black-loudspeaker-101185192.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/9/3/jbl-control-series-control-x-50w-black-loudspeaker-101185193.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/8/4/jbl-control-series-control-x-50w-black-loudspeaker-101804884.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/8/5/jbl-control-series-control-x-50w-black-loudspeaker-101804885.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/2/0/jbl-control-series-control-x-50w-black-loudspeaker-102911920.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/2/1/jbl-control-series-control-x-50w-black-loudspeaker-102911921.jpg
   JBL Control X Zwart (per paar) (5)
   JBL Control X Zwart (per paar)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Visaton DL 18/2 SQ 6.5 inch plafondluidspreker 100V
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/9/0/visaton-dl-18-2-sq-18287590.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/7/2/visaton-dl-18-2-sq-27093472.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/0/5/visaton-vs-dl18-2sq-30284105.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/8/3/visaton-vs-dl18-2sq-61110483.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/6/9/visaton-vs-dl18-2sq-100988369.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/3/4/visaton-vs-dl18-2sq-101078434.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/3/5/visaton-vs-dl18-2sq-101078435.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/3/6/visaton-vs-dl18-2sq-101078436.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/7/1/visaton-vs-dl18-2sq-101505971.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/3/5/visaton-vs-dl18-2sq-101649435.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/9/1/visaton-vs-dl18-2sq-102719191.jpg
   Visaton DL 18/2 SQ 6.5 inch plafondluidspreker 100V (5)
   Visaton DL 18/2 SQ 6.5 inch plafondluidspreker 100V
   Amazon Amazon
   36.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   36.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Klipsch RP-250F Zwart (per stuk)
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/0/9/6/klipsch-rp-250f-33899096.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/8/8/klipsch-rp-250f-37486688.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/8/9/klipsch-rp-250f-37486689.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/0/klipsch-rp-250f-37486690.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/1/klipsch-rp-250f-37486691.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/9/2/klipsch-rp-250f-37486692.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/6/1/klipsch-rp-250f-55160461.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/0/4/klipsch-rp-250f-125w-black-loudspeaker-101170604.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/6/5/klipsch-rp-250f-125w-black-loudspeaker-102903965.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/6/6/klipsch-rp-250f-125w-black-loudspeaker-102903966.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/6/7/klipsch-rp-250f-125w-black-loudspeaker-102903967.jpg
   Klipsch RP-250F Zwart (per stuk) (5)
   Klipsch RP-250F Zwart (per stuk)
   Amazon Amazon
   309.51, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   309.51, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Logitech P710e Speakerphone
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/5/8/logitech-kaiuttimet-mobile-speakerphone-p710e-63362058.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/6/1/logitech-kaiuttimet-mobile-speakerphone-p710e-100723061.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/2/8/4/logitech-p710e-speakerphone-101239284.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/4/2/logitech-mobile-speakerphone-p710e-conferentieluidspreker-usb-bluetooth-101765542.jpg
   Logitech P710e Speakerphone (4)
   Logitech P710e Speakerphone
   Amazon Amazon
   113.89, ? (offer_sdt_unknown)
   Amazon Amazon
   113.89, ? (offer_sdt_unknown)
   5
  2 54
  • Quick filters (quick_questions):
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Draadloos DEFAULT
    • draadloos
   • Twee speakers DEFAULT
    • aantal_luidsprekers_2.0
   • Draagbare speaker DEFAULT
    • draagbare_luidsprekers
   • JBL DEFAULT
    • jbl
   • Logitech DEFAULT
    • logitech
   • Bose DEFAULT
    • bose
   • Jamo DEFAULT
    • jamo
  • Heb je merkvoorkeur? (brand):
  • Wat is je budget? (price):
   • < €100 Goedkope speaker (budget)
   • €100 - €200 (low)
   • €200 - €400 (medium)
   • > €400 (high)
  • Welke kleur wil je? (kleur):
   • Aluminium (aluminium)
   • Beige (beige)
   • black style (black_style)
   • Blauw (blauw)
   • Brons (brons)
   • Bruin (bruin)
   • Chocolade (chocolade)
   • Chroom (chroom)
   • Crème (cre_me)
   • dark titanium grey (dark_titanium_grey)
   • Espresso (espresso)
   • Geel (geel)
   • gloss black (gloss_black)
   • Goud (goud)
   • Grafiet (grafiet)
   • Grey Birch High Gloss (grey_birch_high_gloss)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Hout (hout)
   • Indigo (indigo)
   • Ivoor (ivoor)
   • Kers (kers)
   • Koper (koper)
   • Multi (multi)
   • Multi kleuren (multi_kleuren)
   • nocturne (nocturne)
   • Oranje (oranje)
   • Paars (paars)
   • Quartz metallic (quartz_metallic)
   • RAL 9016 (ral_9016)
   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
   • Rood (rood)
   • rosenut (rosenut)
   • rosewood (rosewood)
   • Roze (roze)
   • Rozenhout (rozenhout)
   • Transparant (transparant)
   • Turkoois (turkoois)
   • Walnoot (walnoot)
   • walnut high gloss (walnut_high_gloss)
   • Wengé (wenge_)
   • wit (wit)
   • wit satijn (wit_satijn)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
   • zwart hoogglans (zwart_hoogglans)
   • zwart satijn (zwart_satijn)
  • Wil je een draadloze speaker? (verbindingstechnologie):
   • Bedraad (bedraad)
   • Bedraad/Draadloos (bedraad_draadloos)
   • Bedraad en draadloos (bedraad_en_draadloos)
   • Draadloos (draadloos)
  • Type speaker (soort):
   • Boekenplank (boekenplank)
   • Draagbare luidsprekers (draagbare_luidsprekers)
   • Home theatre luidsprekers (home_theatre_luidsprekers)
   • Inbouwluidsprekers (inbouwluidsprekers)
   • Staande luidsprekers (staande_luidsprekers)
   • TV/Monitor luidsprekers (tv_monitor_luidsprekers)
   • Zwevende plank (zwevende_plank)
  • Welk gemiddeld vermogen wil je? (gemiddeld_vermogen):
   • < 30 W (gemiddeld_vermogen_30)
   • 30 W - 80 W (gemiddeld_vermogen_30_80)
   • 80 W - 150 W (gemiddeld_vermogen_80_150)
   • ≥ 150 W (gemiddeld_vermogen_150)
  • Hoeveel speakers wil je? (aantal_luidsprekers):
   • 1 (aantal_luidsprekers_1.0)
   • 2 (aantal_luidsprekers_2.0)
   • 3 (aantal_luidsprekers_3.0)
  • Welk speaker type wil je? (speaker_type):
   • 1-weg (1_weg)
   • 2-way (2_way)
   • 2-weg (2_weg)
   • 2.5-weg (2_5_weg)
   • 3-weg (3_weg)
   • 4-weg (4_weg)
   • 5-weg (5_weg)
   • Full range (full_range)
  • Van welk materiaal moet de speaker zijn? (materiaal_behuizing):
   • ABS kunststof (abs_kunststof)
   • Acryl (acryl)
   • Acrylonitrielbutadieenstyreen (ABS) (acrylonitrielbutadieenstyreen_abs_)
   • Aluminium (aluminium)
   • Glas (glas)
   • Glasvezel (glasvezel)
   • Hout (hout)
   • Kunststof (kunststof)
   • Leer (leer)
   • MDF (mdf)
   • Metaal (metaal)
   • Multiplex (multiplex)
   • Polycarbonaat (polycarbonaat)
   • Polymeer (polymeer)
   • Polypropyleen (polypropyleen)
   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
   • Rubber (rubber)
   • Schuim (schuim)
   • Staal (staal)
   • Vinyl (vinyl)
   • Wol (wol)
  • Wil je een speaker inclusief tweeter? (tweeter):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Wil je een speaker inclusief woofer? (woofer):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Welk type aansluiting wil je? (speaker_interface_type):
   • 2x Speakon & 2x 6.3mm (2x_speakon_2x_6_3mm)
   • 3,5 mm (3_5_mm)
   • 3.5mm/Bluetooth (3_5mm_bluetooth)
   • 3.5mm/USB/Bluetooth (3_5mm_usb_bluetooth)
   • 6,3 mm (6_3_mm)
   • Banaan (banaan)
   • Bluetooth (bluetooth)
   • Bluetooth/NFC (bluetooth_nfc)
   • Bluetooth/NFC/USB/RCA/3.5mm (bluetooth_nfc_usb_rca_3_5mm)
   • Bluetooth/RCA/3.5mm (bluetooth_rca_3_5mm)
   • Bluetooth/USB/RCA/3.5mm (bluetooth_usb_rca_3_5mm)
   • Bluetooth/USB/TOSLINK/3.5mm (bluetooth_usb_toslink_3_5mm)
   • Eindstation (eindstation)
   • NL4 (nl4)
   • NL4/Terminal (nl4_terminal)
   • Phoenix (phoenix)
   • RCA (rca)
   • RCA/3,5 mm (rca_3_5_mm)
   • RCA/XLR (rca_xlr)
   • RJ-45 (rj_45)
   • Speakon (speakon)
   • USB (usb)
   • USB/3,5mm (usb_3_5mm)
   • USB/Bluetooth (usb_bluetooth)
   • XLR (xlr)
   • XLR/6.3mm (xlr_6_3mm)
   • XLR/6.3mm/RCA (xlr_6_3mm_rca)
  • Hoe hoog wil je de impedantie? (impedantie):
   • 0.3 Ohm (0_3_ohm)
   • 2 Ohm (2_ohm)
   • 3.2 Ohm (3_2_ohm)
   • 4.4 Ohm (4_4_ohm)
   • 4 Ohm (4_ohm)
   • 5 Ohm (5_ohm)
   • 6 Ohm (6_ohm)
   • 7 Ohm (7_ohm)
   • 8 Ohm (8_ohm)
   • 10 Ohm (10_ohm)
   • 16 Ohm (16_ohm)
   • 20 Ohm (20_ohm)
   • 32 Ohm (32_ohm)
   • 84 Ohm (84_ohm)
   • 10000 Ohm (10000_ohm)
   • 14000 Ohm (14000_ohm)
   • 18000 Ohm (18000_ohm)
   • 20000 Ohm (20000_ohm)
   • 22000 Ohm (22000_ohm)
   • 30000 Ohm (30000_ohm)
   • 50000 Ohm (50000_ohm)
  • Welke varianten wil je? (group):
   • Artsound AS 30 (artsound_as_30)
   • Bowers & Wilkins 684 S2 (bowers_wilkins_684_s2)
   • Bowers & Wilkins 685 S2 (bowers_wilkins_685_s2)
   • Bowers & Wilkins CM8 (bowers_wilkins_cm8)
   • Canton CD 120 (canton_cd_120)
   • Canton Pro X.3 (canton_pro_x_3)
   • Canton your_Solo (canton_your_solo)
   • Conceptronic Dancing Water Speaker (conceptronic_dancing_water_speaker)
   • Focal Aria 926 (focal_aria_926)
   • Focal Aria 948 (focal_aria_948)
   • Heco Victa Prime 202 (heco_victa_prime_202)
   • KEF T101 (kef_t101)
   • Technaxx MusicMan (technaxx_musicman)
   • Yamaha NX-50 (yamaha_nx_50)
  • Plaatsing (plaatsing):
   • Buiten (buiten)
   • Inbouw in de muur/plafond (inbouw_in_de_muur_plafond)
   • Inbouw in de muur/plafond, Muur-montage (inbouw_in_de_muur_plafond_muur_montage)
   • Inbouw in de muur/plafond, Muur-montage, Tafelblad/Boekenplank (inbouw_in_de_muur_plafond_muur_montage_tafelblad_boekenplank)
   • Inbouw in de muur/plafond, Stand-mountable (inbouw_in_de_muur_plafond_stand_mountable)
   • Inbouw in de muur/plafond, Tafelblad/Boekenplank (inbouw_in_de_muur_plafond_tafelblad_boekenplank)
   • Muur-montage (muur_montage)
   • Muur-montage, Tafelblad/Boekenplank (muur_montage_tafelblad_boekenplank)
   • Plafond-montage (plafond_montage)
   • Plafond-montage, Inbouw in de muur/plafond, Muur-montage (plafond_montage_inbouw_in_de_muur_plafond_muur_montage)
   • Plafond-montage, Muur-montage (plafond_montage_muur_montage)
   • Plafond-montage, Muur-montage, Vloer (plafond_montage_muur_montage_vloer)
   • Plafond-montage, Tafelblad/Boekenplank (plafond_montage_tafelblad_boekenplank)
   • Plafond-montage, Tafelblad/Boekenplank, Muur-montage (plafond_montage_tafelblad_boekenplank_muur_montage)
   • Plafond-montage, Vloer (plafond_montage_vloer)
   • Plafond-montage, Vloer, Inbouw in de muur/plafond, Tafelblad/Boekenplank, Muur-montage (plafond_montage_vloer_inbouw_in_de_muur_plafond_tafelblad_boekenplank_muur_montage)
   • Plafond-montage, Vloer, Muur-montage (plafond_montage_vloer_muur_montage)
   • Plafond-montage, Vloer, Tafelblad/Boekenplank, Muur-montage (plafond_montage_vloer_tafelblad_boekenplank_muur_montage)
   • Stand-mountable, Tafelblad/Boekenplank (stand_mountable_tafelblad_boekenplank)
   • Tafelblad/Boekenplank (tafelblad_boekenplank)
   • Tafelblad/Boekenplank, Muur-montage (tafelblad_boekenplank_muur_montage)
   • Vloer (vloer)
   • Vloer, Inbouw in de muur/plafond (vloer_inbouw_in_de_muur_plafond)
   • Vloer, Inbouw in de muur/plafond, Muur-montage (vloer_inbouw_in_de_muur_plafond_muur_montage)
   • Vloer, Inbouw in de muur/plafond, Tafelblad/Boekenplank (vloer_inbouw_in_de_muur_plafond_tafelblad_boekenplank)
   • Vloer, Muur-montage (vloer_muur_montage)
   • Vloer, Stand-mountable (vloer_stand_mountable)
   • Vloer, Stand-mountable, Muur-montage (vloer_stand_mountable_muur_montage)
   • Vloer, Stand-mountable, Tafelblad/Boekenplank (vloer_stand_mountable_tafelblad_boekenplank)
   • Vloer, Tafelblad/Boekenplank (vloer_tafelblad_boekenplank)
   • Vloer, Tafelblad/Boekenplank, Muur-montage (vloer_tafelblad_boekenplank_muur_montage)
  • Amplifier (amplifier):
   • Extern (extern)
   • Ingebouwd (ingebouwd)
   • Nee (nee)
  • Geslacht (geslacht):
   • Dames (dames)
  • Maat (maat):
   • 128 (128)
   • 140 (140)
   • 146 (146)
   • 182 (182)
   • 40 (40)
   • 56 (56)
   • 60 (60)
   • 80 (80)
   • XXL (xxl)
  • Bluetooth versie (bluetooth_versie):
   • 2.1+EDR (2_1_edr)
   • 3.0 (3_0)
   • 4.0 (4_0)
   • 4.0 EDR (4_0_edr)
   • 4.1 (4_1)
   • 4.2 (4_2)
  • Wekker (wekker):
   • Nee (nee)
  • Frequentiebereik speakers (frequentiebereik_speakers):
   • 0.9 - 4 Hz (0_9_4_hz)
   • 100 - 10000 Hz (100_10000_hz)
   • 100 - 15000 Hz (100_15000_hz)
   • 100 - 17000 Hz (100_17000_hz)
   • 100 - 18000 Hz (100_18000_hz)
   • 100 - 20000 Hz (100_20000_hz)
   • 100 - 22000 Hz (100_22000_hz)
   • 100 - 40000 Hz (100_40000_hz)
   • 102 - 20000 Hz (102_20000_hz)
   • 105 - 10000 Hz (105_10000_hz)
   • 110 - 20000 Hz (110_20000_hz)
   • 110 - 24000 Hz (110_24000_hz)
   • 120 – 20000 Hz (120_20000_hz)
   • 130 - 16000 Hz (130_16000_hz)
   • 130 - 20000 Hz (130_20000_hz)
   • 135 - 20000 Hz (135_20000_hz)
   • 150 - 18000 Hz (150_18000_hz)
   • 150 - 20000 Hz (150_20000_hz)
   • 150 - 25000 Hz (150_25000_hz)
   • 160 - 20000 Hz (160_20000_hz)
   • 1700 - 22000 Hz (1700_22000_hz)
   • 18 - 40000 Hz (18_40000_hz)
   • 19 - 40000 Hz (19_40000_hz)
   • 1.5 - 3.5 Hz (1_5_3_5_hz)
   • 1.5 - 4 Hz (1_5_4_hz)
   • 200 - 18000 Hz (200_18000_hz)
   • 200 - 20000 Hz (200_20000_hz)
   • 20 - 20000 Hz (20_20000_hz)
   • 250 - 10000 Hz (250_10000_hz)
   • 25 - 20000 Hz (25_20000_hz)
   • 25 - 30000 Hz (25_30000_hz)
   • 25 - 40000 Hz (25_40000_hz)
   • 26 - 40000 Hz (26_40000_hz)
   • 27 - 42000 Hz (27_42000_hz)
   • 28 - 22000 Hz (28_22000_hz)
   • 2.4 - 3.7 Hz (2_4_3_7_hz)
   • 30 - 100000 Hz (30_100000_hz)
   • 30 - 11000 Hz (30_11000_hz)
   • 30 - 160 Hz (30_160_hz)
   • 30 - 18000 Hz (30_18000_hz)
   • 30 - 20000 Hz (30_20000_hz)
   • 30 - 50000 Hz (30_50000_hz)
   • 31 - 20000 Hz (31_20000_hz)
   • 31 - 23000 Hz (31_23000_hz)
   • 32 - 22000 Hz (32_22000_hz)
   • 32 - 24000 Hz (32_24000_hz)
   • 32 - 25000 Hz (32_25000_hz)
   • 32 - 35000 Hz (32_35000_hz)
   • 32 - 48000 Hz (32_48000_hz)
   • 33 - 30000 Hz (33_30000_hz)
   • 33 - 40000 Hz (33_40000_hz)
   • 34 - 23000 Hz (34_23000_hz)
   • 35 - 19000 Hz (35_19000_hz)
   • 35 - 20000 Hz (35_20000_hz)
   • 35 - 22000 Hz (35_22000_hz)
   • 35 - 24000 Hz (35_24000_hz)
   • 35 - 25000 Hz (35_25000_hz)
   • 35 - 30000 Hz (35_30000_hz)
   • 35 - 32000 Hz (35_32000_hz)
   • 35 - 35000 Hz (35_35000_hz)
   • 35 - 40000 Hz (35_40000_hz)
   • 36 - 24000 Hz (36_24000_hz)
   • 36 - 30000 Hz (36_30000_hz)
   • 37 - 24000 Hz (37_24000_hz)
   • 37 - 28000 Hz (37_28000_hz)
   • 37 - 30000 Hz (37_30000_hz)
   • 38 - 22000 Hz (38_22000_hz)
   • 38 - 24000 Hz (38_24000_hz)
   • 38 - 30000 Hz (38_30000_hz)
   • 38 - 35000 Hz (38_35000_hz)
   • 39 - 20000 Hz (39_20000_hz)
   • 39 - 28000 Hz (39_28000_hz)
   • 39 - 40000 Hz (39_40000_hz)
   • 40 - 15000 Hz (40_15000_hz)
   • 40 - 18000 Hz (40_18000_hz)
   • 40 - 20000 Hz (40_20000_hz)
   • 40 - 22000 Hz (40_22000_hz)
   • 40 - 26000 Hz (40_26000_hz)
   • 40 - 26500 Hz (40_26500_hz)
   • 40 - 30000 Hz (40_30000_hz)
   • 40 - 34000 Hz (40_34000_hz)
   • 40 - 40000 Hz (40_40000_hz)
   • 40 - 47000 Hz (40_47000_hz)
   • 40 - 50000 Hz (40_50000_hz)
   • 41 - 25000 Hz (41_25000_hz)
   • 41 - 50000 Hz (41_50000_hz)
   • 42 - 20000 Hz (42_20000_hz)
   • 42 - 25000 Hz (42_25000_hz)
   • 42 - 30000 Hz (42_30000_hz)
   • 42 - 40000 Hz (42_40000_hz)
   • 42 - 50000 Hz (42_50000_hz)
   • 43 - 20000 Hz (43_20000_hz)
   • 43 - 26000 Hz (43_26000_hz)
   • 43 - 26500 Hz (43_26500_hz)
   • 43 - 28000 Hz (43_28000_hz)
   • 43 - 50000 Hz (43_50000_hz)
   • 43.6 - 19300 Hz (43_6_19300_hz)
   • 44 - 22000 Hz (44_22000_hz)
   • 44 - 28000 Hz (44_28000_hz)
   • 44 - 40000 Hz (44_40000_hz)
   • 44 - 50000 Hz (44_50000_hz)
   • 44.8 - 20000 Hz (44_8_20000_hz)
   • 45 - 18000 Hz (45_18000_hz)
   • 45 - 20000 Hz (45_20000_hz)
   • 45 - 22000 Hz (45_22000_hz)
   • 45 - 24000 Hz (45_24000_hz)
   • 45 - 25000 Hz (45_25000_hz)
   • 45 - 26000 Hz (45_26000_hz)
   • 45 - 27000 Hz (45_27000_hz)
   • 45 - 28000 Hz (45_28000_hz)
   • 45 - 33000 Hz (45_33000_hz)
   • 45 - 35000 Hz (45_35000_hz)
   • 45 - 40000 Hz (45_40000_hz)
   • 45 - 50000 Hz (45_50000_hz)
   • 46 - 20000 Hz (46_20000_hz)
   • 46 - 25000 Hz (46_25000_hz)
   • 46 - 28000 Hz (46_28000_hz)
   • 46 - 50000 Hz (46_50000_hz)
   • 47 - 26500 Hz (47_26500_hz)
   • 47 - 45000 Hz (47_45000_hz)
   • 48 - 20000 Hz (48_20000_hz)
   • 48 - 25000 Hz (48_25000_hz)
   • 48 - 28000 Hz (48_28000_hz)
   • 49 - 18000 Hz (49_18000_hz)
   • 49 - 28000 Hz (49_28000_hz)
   • 49 - 45000 Hz (49_45000_hz)
   • 50 - 10000 Hz (50_10000_hz)
   • 50 - 12000 Hz (50_12000_hz)
   • 50 - 15000 Hz (50_15000_hz)
   • 50 - 18000 Hz (50_18000_hz)
   • 50 - 19000 Hz (50_19000_hz)
   • 50 - 20000 Hz (50_20000_hz)
   • 50 - 22000 Hz (50_22000_hz)
   • 50 - 25000 Hz (50_25000_hz)
   • 50 - 26500 Hz (50_26500_hz)
   • 50 - 28000 Hz (50_28000_hz)
   • 50 - 30000 Hz (50_30000_hz)
   • 50 - 35000 Hz (50_35000_hz)
   • 50 - 40000 Hz (50_40000_hz)
   • 50 - 50000 Hz (50_50000_hz)
   • 51 - 20000 Hz (51_20000_hz)
   • 51 - 28000 Hz (51_28000_hz)
   • 51 - 35000 Hz (51_35000_hz)
   • 52 - 20000 Hz (52_20000_hz)
   • 52 - 22000 Hz (52_22000_hz)
   • 52 - 50000 Hz (52_50000_hz)
   • 53 - 20000 Hz (53_20000_hz)
   • 53 - 21000 Hz (53_21000_hz)
   • 53 - 22000 Hz (53_22000_hz)
   • 53 - 25000 Hz (53_25000_hz)
   • 53 - 26500 Hz (53_26500_hz)
   • 54 - 26000 Hz (54_26000_hz)
   • 54 - 40000 Hz (54_40000_hz)
   • 54 - 50000 Hz (54_50000_hz)
   • 55 - 17000 Hz (55_17000_hz)
   • 55 - 18000 Hz (55_18000_hz)
   • 55 - 19000 Hz (55_19000_hz)
   • 55 - 20000 Hz (55_20000_hz)
   • 55 - 28000 Hz (55_28000_hz)
   • 55 - 30000 Hz (55_30000_hz)
   • 55 - 35000 Hz (55_35000_hz)
   • 55 - 40000 Hz (55_40000_hz)
   • 55 - 50000 Hz (55_50000_hz)
   • 56 - 20000 Hz (56_20000_hz)
   • 56 - 25000 Hz (56_25000_hz)
   • 56 - 48000 Hz (56_48000_hz)
   • 57 - 28000 Hz (57_28000_hz)
   • 57 - 30 Hz (57_30_hz)
   • 58 - 22000 Hz (58_22000_hz)
   • 58 - 24000 Hz (58_24000_hz)
   • 58 - 25000 Hz (58_25000_hz)
   • 58 - 28000 Hz (58_28000_hz)
   • 59 - 25000 Hz (59_25000_hz)
   • 59 - 26000 Hz (59_26000_hz)
   • 60 - 15000 Hz (60_15000_hz)
   • 60 - 16000 Hz (60_16000_hz)
   • 60 - 18000 Hz (60_18000_hz)
   • 60 - 19000 Hz (60_19000_hz)
   • 60 - 20000 Hz (60_20000_hz)
   • 60 - 22000 Hz (60_22000_hz)
   • 60 - 25000 Hz (60_25000_hz)
   • 60 - 30000 Hz (60_30000_hz)
   • 60 - 50000 Hz (60_50000_hz)
   • 61 - 16000 Hz (61_16000_hz)
   • 61 - 28000 Hz (61_28000_hz)
   • 62 - 20000 Hz (62_20000_hz)
   • 62 - 22000 Hz (62_22000_hz)
   • 62 - 24000 Hz (62_24000_hz)
   • 62 - 26500 Hz (62_26500_hz)
   • 63 - 20000 Hz (63_20000_hz)
   • 63 - 2000 Hz (63_2000_hz)
   • 64 - 21000 Hz (64_21000_hz)
   • 64 - 22000 Hz (64_22000_hz)
   • 64 - 23000 Hz (64_23000_hz)
   • 64 - 24000 Hz (64_24000_hz)
   • 64 - 28000 Hz (64_28000_hz)
   • 65 - 18000 Hz (65_18000_hz)
   • 65 - 20000 Hz (65_20000_hz)
   • 65 - 22000 Hz (65_22000_hz)
   • 65 - 24000 Hz (65_24000_hz)
   • 65 - 25000 Hz (65_25000_hz)
   • 65 - 28000 Hz (65_28000_hz)
   • 66 - 26000 Hz (66_26000_hz)
   • 67 - 40000 Hz (67_40000_hz)
   • 68 - 19000 Hz (68_19000_hz)
   • 68 - 22000 Hz (68_22000_hz)
   • 69 - 18000 Hz (69_18000_hz)
   • 70 - 15000 Hz (70_15000_hz)
   • 70 - 16000 Hz (70_16000_hz)
   • 70 - 18000 Hz (70_18000_hz)
   • 70 - 20000 Hz (70_20000_hz)
   • 70 - 22000 Hz (70_22000_hz)
   • 70 - 28000 Hz (70_28000_hz)
   • 72 - 16000 Hz (72_16000_hz)
   • 72 - 22000 Hz (72_22000_hz)
   • 75 – 12000 Hz (75_12000_hz)
   • 75 - 18000 Hz (75_18000_hz)
   • 75 - 20000 Hz (75_20000_hz)
   • 75 - 22000 Hz (75_22000_hz)
   • 75 - 30000 Hz (75_30000_hz)
   • 76 - 15000 Hz (76_15000_hz)
   • 800 – 20000 Hz (800_20000_hz)
   • 800 - 7000 Hz (800_7000_hz)
   • 80 - 16000 Hz (80_16000_hz)
   • 80 - 18000 Hz (80_18000_hz)
   • 80 - 1800 Hz (80_1800_hz)
   • 80 – 20000 Hz (80_20000_hz)
   • 80 - 24000 Hz (80_24000_hz)
   • 80 - 25000 Hz (80_25000_hz)
   • 80 - 30000 Hz (80_30000_hz)
   • 80 - 45000 Hz (80_45000_hz)
   • 82 - 24000 Hz (82_24000_hz)
   • 83 - 24000 Hz (83_24000_hz)
   • 85 - 20000 Hz (85_20000_hz)
   • 85 - 35000 Hz (85_35000_hz)
   • 89 - 19000 Hz (89_19000_hz)
   • 90 - 15000 Hz (90_15000_hz)
   • 90 - 20000 Hz (90_20000_hz)
   • 90 - 21000 Hz (90_21000_hz)
   • 90 - 22000 Hz (90_22000_hz)
   • 90 - 40000 Hz (90_40000_hz)
   • 950 - 20000 Hz (950_20000_hz)
   • 95 - 19000 Hz (95_19000_hz)
   • 95 - 20000 Hz (95_20000_hz)
   • fu – 10000 Hz (fu_10000_hz)
   • fu – 18000 Hz (fu_18000_hz)
   • fu – 8000 Hz (fu_8000_hz)
  • Indicatielampje (indicatielampje):
   • Nee (nee)
  • Materiaal (materiaal):
   • ABS kunststof (abs_kunststof)
   • Aluminium (aluminium)
   • Hout (hout)
   • Kunststof (kunststof)
   • MDF (mdf)
   • Overige materialen (overige_materialen)
   • Polypropyleen (PP) (polypropyleen_pp_)
   • Vinyl (vinyl)
  • Draaien (draaien):
   • Ja (ja)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be