x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er mengpanelen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  mengpaneel

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mengpaneel categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  mengpaneel kopen

  • Algemene informatie

   Een mengpaneel maakt de basisuitrusting van een dj compleet. Voor een dj is het mengpaneel een onmisbaar instrument. Hoe meer schuiven, draaiknoppen en lampjes, hoe indrukwekkender de mengpanelen. Maar wat doet een mengpaneel nou eigenlijk? En waar moet je op letten als je er een gaat aanschaffen? In deze tekst helpen wij je bij het kiezen van een mengpaneel.

   Merknamen van mengpanelen zijn: Allen & Heath, Behringer, Citronic, D&R, Euphonics, LEM, Mackie, Midas, Peavey, Phonic, Soundcraft, Yamaha.
   Vergelijk hier mengpanelen!
   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Mengpaneel

   Een mengpaneel in zijn meest eenvoudige vorm mixt geluidssignalen van twee verschillende bronnen tot één, meestal stereosignaal. Hoe uitgebreider het mengpaneel, hoe meer mogelijkheden om een geluid te mixen en tegelijkertijd te bewerken. Het signaal kan worden versterkt, bepaalde frequenties kunnen worden onderdrukt, er kan een galm worden toegevoegd of juist worden verwijderd.

   Vergelijk hier mengtafels!Kanalen mengpaneel
   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Het is belangrijk om niet alleen te weten hoeveel kanalen een mengpaneel heeft, maar ook welke soort kanaalingangen dit zijn. Mengpanelen hebben verschillende soorten ingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal van het mengpaneel naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix, of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Feitelijk zijn het twee kanalen in één met een gemeenschappelijke fader. Een aux-ingang is een aftakking op een kanaal van het mengpaneel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Extra’s en effecten mengpaneel
   Met mengpanelen kun je een scala aan effecten maken. Enkele effecten van het mengpaneel zijn CF-curve, crossfader, delay, gate, limiter, pitch-corrector en talkover. Voor meer effecten en de uitleg hiervan kun je bij de verklarende woordenlijst voor het mengpaneel kijken. Ook informatie over de beats per minute, de BPM-teller, digitale mixer, softwaremixers, subgroepen en de mastersection kun je hier vinden.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier mengtafels!Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?
   Wat is een subgroep?
   Wat is een digitale mixer?
   Wat is een BPM-teller?
   Wat is een softwaremixer?
   Wat is de mastersection?

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?

   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Je hebt verschillende soorten kanaalingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Een Aux-ingang is een aftakking op een kanaal van de mengtafel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Wat is een subgroep?
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe. Op deze manier kun je je mengpaneel overzichtelijk en flexibel inrichten.

   Wat is een digitale mixer?
   Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal (D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt en van effecten voorzien.

   Wat is een BPM-teller?
   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Op sommige mengpanelen zitten BPM-tellers. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld.

   Wat is een softwaremixer?
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je computerscherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis.

   Wat is de mastersection?
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle LED-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier mengtafels!Hieronder vind je de meestgebruikte begrippen van een mengpaneel.

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Beats per minute (BPM)

   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Beatmixing is een vorm van mixen waarbij het tempo van een nummer verlaagd of verhoogd wordt zodat het goed aansluit op het tempo van een vorig nummer. Wanneer de plaat sneller of langzamer afgespeeld wordt, past zowel de BPM als de pitch (toonhoogte) zich aan.

   BPM-teller
   In sommige mengpanelen is een BPM-teller ingebouwd. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld. Er bestaan digitale mixprogramma’s die de BPM zelf bepalen en automatisch twee muziekstukken met elkaar kunnen synchroniseren. Er bestaan zelfs computermixers die de toonhoogte van twee nummers gelijk houdt terwijl het tempo wordt aangepast. Mengpanelen hebben soms ook ingebouwde USB-geluidskaarten die je rechtstreeks kunt aansluiten op een pc of Mac of een mp3-speler.

   Digitale mixers
   Je hebt ook digitale mixers. Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang van het mengpaneel met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal”(D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt, van effecten voorzien, etc. Al deze bewerkingen leveren geen extra ruis op zoals bij analoge mixers.

   Effecten
   Met een mengpaneel kun je een scala aan effecten maken. De belangrijkste effecten zijn:

   • CF-curve. Hiermee stel je de werking van de crossfader in op je eigen voorkeur. Wat je regelt is de manier waarop de crossfader het volume van de kanalen beïnvloedt.
   • Compressor: dit apparaat maakt het volume constanter. Zachte geluiden worden dus harder gemaakt, harde zachter.
   • Crossfader. Schuifregelaar om het volume van twee verschillende kanalen vloeiend in elkaar te laten overlopen.
   • Delay: dit apparaat vertraagt het binnenkomende signaal, waardoor een echo klinkt. Bij erg grote zalen wordt een delay ook gebruikt om te voorkomen dat je echo’s gaat horen. Het apparaat compenseert dan het tijdverschil dat veroorzaakt wordt door de grote afstanden tussen de verschillende groepen boxen in de zaal.
   • Equalizer. Een equalizer is een elektronische filter die verstoringen tussen het input- en outputsignaal compenseert en herstelt, waardoor het outputsignaal gelijk is aan het inputsignaal.
   • Fader. Met de fader bepaal je hoe sterk een kanaal in de mix klinkt.
   • Feedback-killer. Dit is een apparaat dat rondzing-neigingen automatisch onderdrukt.
   • Filterbank. Dit apparaat is afkomstig uit oude synthesizers, een filter om het geluid te vervormen.
   • Gain. Hiermee kan de dj het geluid versterken. Dit wordt meestal opgegeven in dB. Iedere 3dB meer is een verdubbeling van de sterkte.
   • Gate. Dit is een apparaat dat als een poort fungeert. Het laat een geluid pas door als het een bepaald volume bereikt en sluit weer als het signaal onder dat niveau zakt.
   • Kill-eq. Knop om een bepaald frequentiegebied weg te filteren.
   • Limiter: apparaat dat zorgt dat een signaal niet boven een bepaald in te stellen volume komt.
   • PFL. Pre Fade Listen. Hiermee kun je een kanaal beluisteren onafhankelijk van de faderpositie.
   • Pitch-corrector. Dit is een apparaat dat de toonhoogte corrigeert.
   • Prefader. De prefader signalen gaan bijvoorbeeld naar een monitor, die immers niet zachter moet gaan als de mixer de fader naar beneden zet.
   • Reverb. Dit is een afgeleide van 'Reverberation' = nagalm. Apparaat dat kunstmatig akoestiek nabootst.
   • Subbass. Geeft lage tonen die meer voelbaar dan hoorbaar zijn.
   • Talkover. Hiermee kun je door de muziek praten. De muziek wordt dan automatisch wat zachter gemaakt zodat je beter te verstaan bent.
   • VCA. Voltage Controlled Amplifier. Elektronische volumeregeling.
   • VCF. Voltage Controlled Filter. Een filter om het geluid te vervormen.
   • Vu-meter. Dit is een meter op je mixer die met LED-lichtjes in - meestal - groen, geel en rood het volume aangeeft in dB.

   Vergelijk hier mengtafels!Mastersection
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle led-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Subgroepen
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Zo kun je een aantal kanalen met één fader bedienen. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe ("assign") met een schakelaar bij het kanaal. Op deze manier kun je jouw mengpaneel overzichtelijker en flexibeler inrichten.

   Virtuele mixer of softwaremixer
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je scherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis. Er bestaan ook ‘controllers’. Dit is apparatuur die er uitziet als een analoge mixer die je op je computer kunt aansluiten. Deze ‘mixer’ bedient dan de software-mixer.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Pioneer Pioneer
   • Behringer Behringer
   • JB Systems JB Systems
   • Goedkoop Vergelijk alle mengpanelen prijzen lager dan 200 euro.
  0 - 24
  • Pioneer DDJ-400
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114510330.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117841681.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121211889.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129026988.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127512613.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-400 DDJ-400 DDJ-400 De Pioneer DDJ-400, een twee-kanaals 'dedicated' DJ-controller voor Rekordbox DJ. Niet alleen ideaal voor beginners vanwege de nieuwe 'Tutorial' functie, maar ook voor de gevorderden onder ons. (14)
   Pioneer DDJ-400
   • 04573201241528
   • DDJ-400
   • 5391472
   3
   good_buy
   deal
   279.00 EUR
  • Pioneer XDJ-RR
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118599099.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141753239.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133166193.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137569942.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546768.jpg
   Pioneer Pioneer XDJ-RR XDJ-RR XDJ-RR De Pioneer XDJ-RR is een 2-kanaals alles-in-één-dj-systeem te gebruiken als controller voor Rekordbox DJ of als stand-alone mediaspeler. De ideale stap vooruit voor de thuis-DJ die wil proeven van het echte werk! (8)
   Pioneer XDJ-RR
   • 04573201241573
   • XDJ-RR
   • 5719637
   4
   good_buy
   965.00 EUR
  • Pioneer DDJ-SB3
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111322186.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115266175.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112787066.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108644976.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-SB3 DDJ-SB3 DDJ-SB3 Pioneer blijft zichzelf vernieuwen en daar hoort een nieuwe versie van deze instapper ook bij: de DDJ-SB3. Deze DJ controller wordt geleverd met het eveneens vernieuwde Serato Lite en is aangepast naar de huidige standaard. (6)
   Pioneer DDJ-SB3
   • 04573201241429
   • 5747267
   • DDJ-SB3
   5
   good_buy
   deal
   229.00 EUR
  • Pioneer DDJ-800
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142613383.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140260079.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-800 DDJ-800 DDJ-800 Hier is hij dan: de Pioneer DDJ-800! Een professionele 2-kanaals DJ-controller speciaal ontworpen voor Rekordbox DJ. Het is Pioneer goed gelukt om alle gangbare functies in een compacte en draagbare behuizing te krijgen. (4)
   Pioneer DDJ-800
   • 04573201241610
   • DDJ800
   • 6118235
   3
   good_buy
   895.00 EUR
  • Hercules DJ Starter Kit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127059863.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143213145.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143213150.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143213146.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143213144.jpg
   Hercules Hercules DJ Starter Kit DJ Starter Kit DJ Starter Kit De Hercules DJ Starter Kit is een DJ set voor beginners. Dit starterspakket bestaat uit een DJ controller, DJ koptelefoon en DJ speakers. Hierdoor ben je startklaar om je eerste DJ mix te maken. Dankzij de ingebouwde geluidskaart en meegeleverde koptelefoon luister je of 2 nummers op hetzelfde tempo en in de maat spelen. Je neemt de DJ controller eenvoudig met je mee door het compacte formaat. Dit betekent dat hij gemakkelijk in je tas past. Het formaat van de speakers is ideaal voor in klein... (4)
   Hercules DJ Starter Kit
   • 03362934745806
   • 5913336
   • HER-4780890
   • 4780890
   3
   good_buy
   148.26 EUR
  • Zoom F-Control 8 kanalen Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144301377.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144301382.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144301379.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144301381.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/72046323.jpg
   Zoom Zoom F-Control 8 kanalen Zwart F-Control 8 kanalen Zwart F-Control 8 kanalen Zwart De Zoom FRC-8 Hardware Remote Control is een mixing controle paneel, ontworpen voor de Zoom F8 en F4 multitrack veldrecorders. (2)
   Zoom F-Control 8 kanalen Zwart
   • 04515260017621
   • 314081
   4
   good_buy
   deal
   372.00 EUR
  • Pioneer DDJ-200
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142613362.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141833694.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144610825.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144410804.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-200 DDJ-200 DDJ-200 Met de Pioneer DDJ-200 zet je heel gemakkelijk de eerste stappen in de wereld van de DJ. De DDJ-200 is een slimme DJ-controller die werkt met WeDJ of Rekordbox en draadloos te gebruiken is met smartphone of tablet. (3)
   Pioneer DDJ-200
   • 04573201241658
   • DDJ200
   • 6198083
   3
   good_buy
   159.00 EUR
  • Hercules DJControl Jogvision
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111259824.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134571911.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101155198.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/30555123.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/138192218.jpg
   Hercules Hercules DJControl Jogvision DJControl Jogvision DJControl Jogvision Hercules DJ Control Jogvision DJ-regelaar. (3)
   Hercules DJControl Jogvision
   • 03362934738631
   • 4780547
   • 2160797
   3
   good_buy
   189.00 EUR
  • Soundcraft UI-16
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111265473.jpg
   Soundcraft Soundcraft UI-16 UI-16 UI-16 Met de Ui16 zet Soundcraft een nieuwe standaard neer in mengpaneel-land. Twaalf microfoon-ingangen waarvan er 8 als XLR/jack combi zijn uitgevoerd. Hij is volledig te bedienen via de ingebouwde WiFi-router. (3)
   Soundcraft UI-16
   • 00668705001663
   • 5056221
   3
   good_buy
   386.28 EUR
  • Hercules DJControl Inpulse 200
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123848805.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119702761.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132153191.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/130341294.jpg
   Hercules Hercules DJControl Inpulse 200 DJControl Inpulse 200 DJControl Inpulse 200 Met de Hercules DJControl Inpulse 200 leer je als beginnende DJ de kneepjes van het vak. Deze 2 kanaals DJ controller beschikt over een intelligent music assistent. De assistent geeft door middel van lichtbegeleiding aan wat je moet doen om de muziek goed te mixen. Zo leer je beatmatchen en helpt de DJ controller jou bij het selecteren van muziek die goed bij elkaar past. De meegeleverde DJ software DJUCED is de volledige versie. Dit betekent dat je alle functies tot je beschikking hebt en ni... (4)
   Hercules DJControl Inpulse 200
   • 03362934745684
   • 5833511
   • 4780882
   2
   good_buy
   deal
   93.00 EUR
  • Roland DJ-202
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/90755869.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127852232.jpg
   Roland Roland DJ-202 DJ-202 DJ-202 De Roland DJ-202 is een Serato DJ-controller die meer te bieden heeft dan het doorsnee instapmodel. Het kleine broertje van de DJ-808 beschikt over al de mogelijkheden die een moderne DJ-controller nodig heeft. (4)
   Roland DJ-202
   • 04957054511319
   • DJ-202
   2
   good_buy
   243.00 EUR
  • Akai MIDImix
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111263388.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128371560.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116819604.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107386991.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107386990.jpg
   Akai Akai MIDImix MIDImix MIDImix Vereenvoudig je mixproces met de Akai Midimix. Doordat de MIDI controller veel knoppen en faders heeft, heb je veel parameters van je DAW binnen handbereik. Je gebruikt de faders van de controller om de faders van je DAW te besturen. Hierdoor hoef je niet je muis te gebruiken om de eindmix van je productie in balans te brengen. Je kunt er ook voor kiezen om de faders te gebruiken tijdens het uitwerken van je arrangement. Zo kies je ervoor om langzaam een geluid in te mixen of gebruik je 1 van... (2)
   Akai MIDImix
   • 00694318017555
   • 103306
   3
   good_buy
   83.99 EUR
  • Akai LPD8
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111250530.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143077938.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107386857.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107386858.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107386855.jpg
   Akai Akai LPD8 LPD8 LPD8 Voeg de AKAI LPD8 aan je studio of live setup toe en trigger samples of effecten met je vingertoppen. Doordat de 8 drumpads aanslaggevoelig zijn, kun je de drums met dynamiek inspelen. Hierdoor geef je het drumpatroon een menselijk gevoel. Binnen je DAW koppel je zelf parameters aan de draaiknoppen. Dit maakt het mogelijk om de controller in te richten zodat hij perfect bij jouw werkwijze aansluit. De LPD8 is ideaal voor de reizende producer of live DJ. Dankzij het compacte formaat neem je de... (2)
   Akai LPD8
   • 00825213002449
   • 3857329
   • 100325
   3
   good_buy
   41.00 EUR
  • Behringer PMP550M mengpaneel 5 kanalen 20 - 20000 Hz Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46145789.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101158982.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46145791.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46145790.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46145792.jpg
   Behringer Behringer PMP550M mengpaneel 5 kanalen 20 - 20000 Hz Zwart PMP550M mengpaneel 5 kanalen 20 - 20000 Hz Zwart PMP550M mengpaneel 5 kanalen 20 - 20000 Hz Zwart powermixer 500W compacte rack lekvrij, met 5kanalen voor mic Preamp en Phantom.Canal au x in. klark effectenprocessor met 25presets teknik, equalizer "British" 3-bands EQ 7.bandasl, ausgabeverarbeitung. fbq anti-feedback System unterstã ¼ tzt USB en Wireless microfoons met ulm. ausgã lengte verstã ¤ rkung 1/4ts. (3)
   Behringer PMP550M mengpaneel 5 kanalen 20 - 20000 Hz Zwart
   • 04033653013093
   • 00713757159111
   • PMP550M
   2
   good_buy
   140.50 EUR
  • Hercules Universal DJ
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113348109.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113604027.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113604018.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113341354.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113604021.jpg
   Hercules Hercules Universal DJ Universal DJ Universal DJ Die DJ-Party 3.0 - Steuern Sie Ihre Mixe von all Ihren Geräten! AUSZEICHNUNGEN / BEWERTUNGEN / PRESSESTIMMEN: Für diesen Artikel liegt eine Pressestimme vor, die Sie in den Produktbildern finden Das ideale Eco-System für multi-verbundene DJs. Android, iOS, PC und Mac: Steuern Sie Ihre Mixe von all Ihren Geräten! Vorteil: Der Eingang für externe Audioquellen ermöglicht Ihnen den Anschluss jedes beliebigen Smartphones oder Tablets (Kabel mitgeliefert). Somit haben Sie sofortigen Zugriff auf all... (1)
   Hercules Universal DJ
   • 03362934744519
   • CRDJUNIVERSAL
   • 4780773
   • 1708177
   4
   good_buy
   145.00 EUR
  • Pioneer XDJ-RX2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111301266.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115838403.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/99245730.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113882718.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134577476.jpg
   Pioneer Pioneer XDJ-RX2 XDJ-RX2 XDJ-RX2 De ultieme all-in-one speler, vernieuwd! De Pioneer XDJ-RX2 is een flinke 2-kanaals 2-decks DJ-controller die CDJ-stijl decks en een DJ-mixer combineert met een groot kleurenscherm voor een uitstekende stand alone ervaring. (4)
   Pioneer XDJ-RX2
   • 04573201240866
   • 4679533
   • XDJ-RX2
   1
   good_buy
   deal
   1695.00 EUR
  • PreSonus StudioLive AR12 USB mengpaneel
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/65122418.jpg
   PreSonus PreSonus StudioLive AR12 USB mengpaneel StudioLive AR12 USB mengpaneel StudioLive AR12 USB mengpaneel Een huiskamerconcert was nooit zo makkelijk geweest. De StudioLive AR12 USB mixer van Presonus heeft met 14 kanalen en ingebouwde interface een keur aan mogelijkheden in zich, zowel live als in de studio. (2)
   PreSonus StudioLive AR12 USB mengpaneel
   • 00673454004230
   2
   deal
   490.00 EUR
  • Allen & Heath Xone:23
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111304186.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/89667094.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/89667087.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/89667079.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/89667088.jpg
   Allen & Heath Allen & Heath Xone:23 Xone:23 Xone:23 De Allen & Heath Xone:23 is een professioneel analoog mengpaneel. Deze 2-kanaals mixer maakt A&H ook voor slaapkamerdj's en drive-in dj's aantrekkelijk. Het is namelijk een klein maar zeer degelijk Xone-mengpaneel met veel functies. Denk aan de welbekende Allen & Heath-filters en EQ met kill-functie, maar ook aan dubbele inputs. Je hebt namelijk de mogelijkheid om 2 paar spelers aan te sluiten en op de Xone:23 tussen de spelers te schakelen. Ook outputs ontbreken niet. De Allen & Heat Xone:23... (2)
   Allen & Heath Xone:23
   • 06938122240360
   • XONE23
   2
   deal
   263.00 EUR
  • Skytec STM-3004 5-kanaals horecamixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127852839.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/91004720.jpg
   Skytec Skytec STM-3004 5-kanaals horecamixer STM-3004 5-kanaals horecamixer STM-3004 5-kanaals horecamixer 4-kanalen-mixer met extra microfoonkanaal en veelzijdige verbindingsmogelijkheden, 3-band-equalizer per kanaal, microfoonsectie met talkover-functie (crosstalk), vooraf-luister-functie, geschikt voor 48cm (19") rackinbouw (2)
   Skytec STM-3004 5-kanaals horecamixer
   • 08715693196870
   2
   good_buy
   104.99 EUR
  • Behringer XENYX X2442USB PA en studio mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129847291.jpg
   Behringer Behringer XENYX X2442USB PA en studio mixer XENYX X2442USB PA en studio mixer XENYX X2442USB PA en studio mixer Ingangen: 8 x micorofoon xlr/jack; 2 x microfoon xlr/stereo jack; 2 stereo jack. Uitgangen: main-mix-out/symmetrisch.: xlr. EQ mono/stereokanaal: 3-bands semi-parametrische mid band / 4-bands fix. 4 sub-groepen. Aux send/stereo return: 2 x pre/post 1 post/geen. Insert aansluitingen: voor mono-ingangen. Resultaten: 24 bits digitaal multi-effect, 99 pre-sets. Kanaal-volumeregelaar: 60 mm fader. Bijzonderheden: compressor op de mono-ingangen. De "Big-Daddy" van de Behringer USB serie is ongetwij... (2)
   Behringer XENYX X2442USB PA en studio mixer
   • 04033653021210
   2
   249.00 EUR
  • Mackie 802VLZ4 mengpaneel 8 kanalen 20 - 20000 Hz
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46145514.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101185594.jpg
   Mackie Mackie 802VLZ4 mengpaneel 8 kanalen 20 - 20000 Hz 802VLZ4 mengpaneel 8 kanalen 20 - 20000 Hz 802VLZ4 mengpaneel 8 kanalen 20 - 20000 Hz 8channel Ultra compact mixer (2)
   Mackie 802VLZ4 mengpaneel 8 kanalen 20 - 20000 Hz
   • 00663961039849
   • 802VLZ4
   2
   good_buy
   deal
   181.00 EUR
  • Behringer XENYX X1222USB PA en studio mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100746647.jpg
   Behringer Behringer XENYX X1222USB PA en studio mixer XENYX X1222USB PA en studio mixer XENYX X1222USB PA en studio mixer Analoog mixer "Ultra Low Noise" en 2/216eingangsbusse compressoren en Xenyx mikrofonvorverstã ¤ rker, equalizer "British" FX Processor 24bit, 16presets, 2parã ¡metros. USB/audio interface energyxt2.5produktionssoftware met à ¼ Ber 150plug-ins. Vier Xenyx mikrofonvorverstã ¤ rker met phantoomvoeding., 4compressoren in studioqualitã ¤ t, equalizers "British" 3-bands parametrische mittenband, 3-bands EQ, feedback Detection System, Voice Canceller effector en xpq 3d surround stereo, verzonden hil... (2)
   Behringer XENYX X1222USB PA en studio mixer
   • 04033653021173
   2
   good_buy
   169.00 EUR
  • Pioneer DJM-350 mengpaneel 2 kanalen 20 - 20000 Hz
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101102363.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113883089.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139208643.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139208664.jpg
   Pioneer Pioneer DJM-350 mengpaneel 2 kanalen 20 - 20000 Hz DJM-350 mengpaneel 2 kanalen 20 - 20000 Hz DJM-350 mengpaneel 2 kanalen 20 - 20000 Hz Pioneer professionele mixer. djm350 (2)
   Pioneer DJM-350 mengpaneel 2 kanalen 20 - 20000 Hz
   • 04988028110993
   • DJM-350
   2
   deal
   525.00 EUR
  • Reloop 226680 Laptopstandaard Staal
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142761330.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/60407986.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127853707.jpg
   Reloop Reloop 226680 Laptopstandaard Staal 226680 Laptopstandaard Staal 226680 Laptopstandaard Staal De Reloop Laptop Stand Flat is een handige laptop stand met een extra lade voor uw externe geluidskaart of audio interface. (2)
   Reloop 226680 Laptopstandaard Staal
   • 04043034151054
   2
   good_buy
   40.99 EUR
  2 10
  • teamvergelijk@vergelijk.be