x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er mengpanelen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  mengpaneel

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mengpaneel categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  mengpaneel kopen

  • Algemene informatie

   Een mengpaneel maakt de basisuitrusting van een dj compleet. Voor een dj is het mengpaneel een onmisbaar instrument. Hoe meer schuiven, draaiknoppen en lampjes, hoe indrukwekkender de mengpanelen. Maar wat doet een mengpaneel nou eigenlijk? En waar moet je op letten als je er een gaat aanschaffen? In deze tekst helpen wij je bij het kiezen van een mengpaneel.

   Merknamen van mengpanelen zijn: Allen & Heath, Behringer, Citronic, D&R, Euphonics, LEM, Mackie, Midas, Peavey, Phonic, Soundcraft, Yamaha.
   Vergelijk hier mengpanelen!
   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Mengpaneel

   Een mengpaneel in zijn meest eenvoudige vorm mixt geluidssignalen van twee verschillende bronnen tot één, meestal stereosignaal. Hoe uitgebreider het mengpaneel, hoe meer mogelijkheden om een geluid te mixen en tegelijkertijd te bewerken. Het signaal kan worden versterkt, bepaalde frequenties kunnen worden onderdrukt, er kan een galm worden toegevoegd of juist worden verwijderd.

   Vergelijk hier mengtafels!Kanalen mengpaneel
   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Het is belangrijk om niet alleen te weten hoeveel kanalen een mengpaneel heeft, maar ook welke soort kanaalingangen dit zijn. Mengpanelen hebben verschillende soorten ingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal van het mengpaneel naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix, of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Feitelijk zijn het twee kanalen in één met een gemeenschappelijke fader. Een aux-ingang is een aftakking op een kanaal van het mengpaneel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Extra’s en effecten mengpaneel
   Met mengpanelen kun je een scala aan effecten maken. Enkele effecten van het mengpaneel zijn CF-curve, crossfader, delay, gate, limiter, pitch-corrector en talkover. Voor meer effecten en de uitleg hiervan kun je bij de verklarende woordenlijst voor het mengpaneel kijken. Ook informatie over de beats per minute, de BPM-teller, digitale mixer, softwaremixers, subgroepen en de mastersection kun je hier vinden.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier mengtafels!Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?
   Wat is een subgroep?
   Wat is een digitale mixer?
   Wat is een BPM-teller?
   Wat is een softwaremixer?
   Wat is de mastersection?

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?

   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Je hebt verschillende soorten kanaalingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Een Aux-ingang is een aftakking op een kanaal van de mengtafel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Wat is een subgroep?
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe. Op deze manier kun je je mengpaneel overzichtelijk en flexibel inrichten.

   Wat is een digitale mixer?
   Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal (D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt en van effecten voorzien.

   Wat is een BPM-teller?
   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Op sommige mengpanelen zitten BPM-tellers. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld.

   Wat is een softwaremixer?
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je computerscherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis.

   Wat is de mastersection?
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle LED-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier mengtafels!Hieronder vind je de meestgebruikte begrippen van een mengpaneel.

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Beats per minute (BPM)

   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Beatmixing is een vorm van mixen waarbij het tempo van een nummer verlaagd of verhoogd wordt zodat het goed aansluit op het tempo van een vorig nummer. Wanneer de plaat sneller of langzamer afgespeeld wordt, past zowel de BPM als de pitch (toonhoogte) zich aan.

   BPM-teller
   In sommige mengpanelen is een BPM-teller ingebouwd. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld. Er bestaan digitale mixprogramma’s die de BPM zelf bepalen en automatisch twee muziekstukken met elkaar kunnen synchroniseren. Er bestaan zelfs computermixers die de toonhoogte van twee nummers gelijk houdt terwijl het tempo wordt aangepast. Mengpanelen hebben soms ook ingebouwde USB-geluidskaarten die je rechtstreeks kunt aansluiten op een pc of Mac of een mp3-speler.

   Digitale mixers
   Je hebt ook digitale mixers. Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang van het mengpaneel met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal”(D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt, van effecten voorzien, etc. Al deze bewerkingen leveren geen extra ruis op zoals bij analoge mixers.

   Effecten
   Met een mengpaneel kun je een scala aan effecten maken. De belangrijkste effecten zijn:

   • CF-curve. Hiermee stel je de werking van de crossfader in op je eigen voorkeur. Wat je regelt is de manier waarop de crossfader het volume van de kanalen beïnvloedt.
   • Compressor: dit apparaat maakt het volume constanter. Zachte geluiden worden dus harder gemaakt, harde zachter.
   • Crossfader. Schuifregelaar om het volume van twee verschillende kanalen vloeiend in elkaar te laten overlopen.
   • Delay: dit apparaat vertraagt het binnenkomende signaal, waardoor een echo klinkt. Bij erg grote zalen wordt een delay ook gebruikt om te voorkomen dat je echo’s gaat horen. Het apparaat compenseert dan het tijdverschil dat veroorzaakt wordt door de grote afstanden tussen de verschillende groepen boxen in de zaal.
   • Equalizer. Een equalizer is een elektronische filter die verstoringen tussen het input- en outputsignaal compenseert en herstelt, waardoor het outputsignaal gelijk is aan het inputsignaal.
   • Fader. Met de fader bepaal je hoe sterk een kanaal in de mix klinkt.
   • Feedback-killer. Dit is een apparaat dat rondzing-neigingen automatisch onderdrukt.
   • Filterbank. Dit apparaat is afkomstig uit oude synthesizers, een filter om het geluid te vervormen.
   • Gain. Hiermee kan de dj het geluid versterken. Dit wordt meestal opgegeven in dB. Iedere 3dB meer is een verdubbeling van de sterkte.
   • Gate. Dit is een apparaat dat als een poort fungeert. Het laat een geluid pas door als het een bepaald volume bereikt en sluit weer als het signaal onder dat niveau zakt.
   • Kill-eq. Knop om een bepaald frequentiegebied weg te filteren.
   • Limiter: apparaat dat zorgt dat een signaal niet boven een bepaald in te stellen volume komt.
   • PFL. Pre Fade Listen. Hiermee kun je een kanaal beluisteren onafhankelijk van de faderpositie.
   • Pitch-corrector. Dit is een apparaat dat de toonhoogte corrigeert.
   • Prefader. De prefader signalen gaan bijvoorbeeld naar een monitor, die immers niet zachter moet gaan als de mixer de fader naar beneden zet.
   • Reverb. Dit is een afgeleide van 'Reverberation' = nagalm. Apparaat dat kunstmatig akoestiek nabootst.
   • Subbass. Geeft lage tonen die meer voelbaar dan hoorbaar zijn.
   • Talkover. Hiermee kun je door de muziek praten. De muziek wordt dan automatisch wat zachter gemaakt zodat je beter te verstaan bent.
   • VCA. Voltage Controlled Amplifier. Elektronische volumeregeling.
   • VCF. Voltage Controlled Filter. Een filter om het geluid te vervormen.
   • Vu-meter. Dit is een meter op je mixer die met LED-lichtjes in - meestal - groen, geel en rood het volume aangeeft in dB.

   Vergelijk hier mengtafels!Mastersection
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle led-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Subgroepen
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Zo kun je een aantal kanalen met één fader bedienen. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe ("assign") met een schakelaar bij het kanaal. Op deze manier kun je jouw mengpaneel overzichtelijker en flexibeler inrichten.

   Virtuele mixer of softwaremixer
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je scherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis. Er bestaan ook ‘controllers’. Dit is apparatuur die er uitziet als een analoge mixer die je op je computer kunt aansluiten. Deze ‘mixer’ bedient dan de software-mixer.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Met USB-poort
   • Behringer Behringer
   • Soundcraft Soundcraft
   • Yamaha Yamaha
  0 - 24
  • Numark Party Mix
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182461490.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/221112024.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/319643859.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/292253971.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/292253975.jpg?ts=1
   Numark Numark Party Mix Party Mix Party Mix Dit is een automatische vertaling door software:De originele Party Mix werd al snel een van de best verkochte DJ-controllers aller tijden. De Party Mix II tilt de erfenis naar een hoger niveau met nog meer functies op professioneel niveau aan de mix toegevoegd! Sluit eenvoudig uw laptop of mobiele apparaat aan en begin met het mixen van uw ultieme feestafspeellijst. De Party Mix II DJ-controller werkt met Serato Lite DJ-software, waardoor je toegang hebt tot streamingdiensten zoals TIDAL, Beatport LINK, Beatsource LINK en SoundCloud GO. Een streaming DJ-controller betekent dat de populairste nummers binnen handbereik zijn, zodat u uw eigen feestafspeellijst kunt maken. Als je liever een telefoon of tablet meeneemt naar het feest, is de Party Mix II ook compatibel met populaire mobiele DJ-apps zoals djay PRO AI van Algorriddim. Sluit gewoon uw mobiele apparaat aan op de Party Mix II met behulp van een USB-camera-aansluitkit (afzonderlijk verkrijgbaar) om het feest te laten beginnen. Cre (2)
   Numark Party Mix
   • 00676762192415
   4
   good_buy
   98.98 EUR
  • Akai MIDImix
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128371560.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158901677.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107386991.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/305587939.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150550021.jpg?ts=1
   Akai Akai MIDImix MIDImix MIDImix Complete Mix Control - Lichtgewicht, compacte en robuuste ultradraagbare MIDI-mixer / DAW-controller wijst alle mixerinstellingen naadloos aan je DAW toe met een enkele druk op de knop Mixdown Essentials - 8 individuele lijnfaders en 1 masterfader voor het regelen van het trackvolume, virtuele instrumentparameters, effectinstellingen en meer Toewijsbare besturing - 24 knoppen (knobs), drie gerangschikt per kanaal voor het besturen van EQ, bus-sends, virtuele instrumentparameters, effectinstellingen en meer 16 knoppen (buttons) gerangschikt in twee banken bieden mute-, solo- en recordarm-functionaliteit per kanaal Moeiteloze Ableton Live-integratie - Directe 1 op 1 mapping met Ableton Live (inclusief Ableton Live Lite) (2)
   Akai MIDImix
   • 00694318017555
   • 103354
   • 103306
   3
   good_buy
   89.74 EUR
  • Hercules DJ Control Inpulse 300 MK2 zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/273993252.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/268684868.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/308644360.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/287379590.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/291609514.jpg?ts=1
   Hercules Hercules DJ Control Inpulse 300 MK2 zwart DJ Control Inpulse 300 MK2 zwart DJ Control Inpulse 300 MK2 zwart 4780944 DJ Control Inpulse 300 MK2 (1)
   Hercules DJ Control Inpulse 300 MK2 zwart
   • 03362934746445
   • 4780944
   5
   good_buy
   168.00 EUR
  • Hercules DJControl Mix
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/210429739.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/273992007.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/251981177.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/251981174.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/251980268.jpg?ts=1
   Hercules Hercules DJControl Mix DJControl Mix DJControl Mix Draadloze Bluetooth-controller voor Android-smartphones en iPhone, ook voor Android-tablets en iPads Mix eenvoudig op je smartphone met Bluetooth Smart eenvoudige en snelle verbinding! Bedien de djay-applicatie die gratis en onbeperkt beschikbaar is op Android en iOS (geen verplichting om voor de app te betalen, sluit gewoon het venster met de pro-versie bij de lancering) Pre-listen mogelijk: luister naar je mix via koptelefoon dankzij de meegeleverde split -kabel Bevat de essentiële DJ-functies: actiepunten, samples, effecten (FX), loops (loop)... Geniet gratis en zonder verbinding van 4 afspeellijsten van twintig nummers via SoundCloud. (1)
   Hercules DJControl Mix
   • 03362934746216
   • 03362934403096
   • 4780921
   5
   good_buy
   80.65 EUR
  • Rode Rodecaster Pro II 2 persoons bundel
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/304982315.jpg?ts=1
   Rode Rode Rodecaster Pro II 2 persoons bundel Rodecaster Pro II 2 persoons bundel Rodecaster Pro II 2 persoons bundel De Rode Rodecaster Pro II 2 persoons bundle is de ultieme audio productie oplossing voor content creators, streamers, podcasters en muzikanten. (1)
   Rode Rodecaster Pro II 2 persoons bundel
   • 06090928549587
   • RD113864
   5
   good_buy
   1679.00 EUR
  • Behringer XENYX 302 USB
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156660226.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/245073766.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289532601.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289532089.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/306212283.jpg?ts=1
   Behringer Behringer XENYX 302 USB XENYX 302 USB XENYX 302 USB Ultra compacte en lage latentie analoge mixer met USB/audio-interface Stroomvoorziening via USB-bus of voeding Geïntegreerde USB/stereo-audio-interface voor directe aansluiting op je computer Geavanceerde XENYX microfoonvoorversterker fantoomvoeding vergelijkbaar met high-end onafhankelijke voorversterkers 2-bands grafische equalizer "Britse" voor warm, muzikaal geluid (1)
   Behringer XENYX 302 USB
   • 04033653011334
   4
   good_buy
   59.00 EUR
  • JB Systems MIX6usb
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/253305680.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161300314.jpg?ts=1
   JB Systems JB Systems MIX6usb MIX6usb MIX6usb JBSystems MIX6usb (4)
   JB Systems MIX6usb
   • 05420025601221
   1
   good_buy
   most_sold
   294.50 EUR
  • Numark Mixtrack Platinum FX
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/319466155.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156234267.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220184313.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/290080748.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/290083961.jpg?ts=1
   Numark Numark Mixtrack Platinum FX Mixtrack Platinum FX Mixtrack Platinum FX Opvallend op deMixtrack Platinum FXzijn de FX switches in het midden van het paneel, hiermee kun je gemakkelijk de built-in Serato effecten besturen zoals Echo, Reverb, HPF, LPF en Phaser zodat je jouw eigen touch kan geven aan jouw set en overgangen! Deze controller is 4-decks waardoor je makkelijk mashups kunt maken en meer tracks kunt mixen! Daarnaast bevinden zich onder elk jogwheel performance pads waarmee je Hot Cues, Auto Loop, Sample en Fader Cuts kunt aansturen. Zoals je verwacht van een DJ controller beschikt deze controller ook over USB connectivity, 3-band EQ, filter knobs, channel faders en een cross fader, microphone input, RCA outputs en een headphone output. De Mixtrack Pro FX wordt geleverd met Serato DJ Lite en is upgrade-ready naar Pro. Via WiFi kun je gemakkelijk nummers vanaf TIDAL en SoundCloud streamen en ontvang je 3 maanden TIDAL Premium bij het unlocken! (1)
   Numark Mixtrack Platinum FX
   • 00676762191913
   4
   good_buy
   260.00 EUR
  • Novation Launchpad Mini MK3
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147540585.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/285263202.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/296345776.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/316279666.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/297464878.jpg?ts=1
   Novation Novation Launchpad Mini MK3 Launchpad Mini MK3 Launchpad Mini MK3 Met de Novation Launchpad Mini MK3 bedien je alle functies van Ableton Live. Deze MIDI controller beschikt over 64 aanslaggevoelige drumpads met achtergrondverlichting. De controller integreert naadloos met Ableton Live. Zo activeer je een Ableton clip met 1 druk op de knop en arrangeer je jouw ideeën binnen een handomdraai. Melodische en ritmische ideeën werk je uit zonder je muis aan te raken. Ook start en stop je opnames met de controller. Op die manier versnel je jouw productieproces en rond je de ene na de andere plaat af. Je bent startklaar om te produceren dankzij de Ableton MIDI mappings. Hierdoor hoef je de controller niet handmatig aan de functies van Ableton te koppelen. (1)
   Novation Launchpad Mini MK3
   • 00815301001164
   • RNO LAUNCHPAD-MINI-MK3
   4
   good_buy
   94.78 EUR
  • Rode Rodecaster Pro II Solo Bundel
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/304982317.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/235608387.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/314719854.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/314952460.jpg?ts=1
   Rode Rode Rodecaster Pro II Solo Bundel Rodecaster Pro II Solo Bundel Rodecaster Pro II Solo Bundel Rode RodeCaster Pro II Solo Bundle (1)
   Rode Rodecaster Pro II Solo Bundel
   • 06090928556547
   • RD113863
   4
   good_buy
   985.00 EUR
  • Numark NS4FX DJ-controller
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/226570684.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/305634385.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/305634360.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/305634384.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/305634380.jpg?ts=1
   Numark Numark NS4FX DJ-controller NS4FX DJ-controller NS4FX DJ-controller Met volledige controle over 4 kanalen kunnen jetracks, samples, loops en meer mixen.De 4 kanalen van de NS4FX hebben elk volumefaders, een 3-bands EQ en grote high pass/low pass-filterknoppen. Met de crossfader-toewijzingsschakelaars op het frontpaneel kan elk kanaal worden toegewezen aan zijde A of zijde B van de crossfader, of kan de crossfader helemaal worden overgeslagen. De NS4FX zit boordevol met alle pro DJ-functies die nodig zijn voor uitzonderlijke optredens. De aanraakgevoelige jogwielen van hoge kwaliteit zijn vakkundig gekalibreerd voor nauwkeurig mixen en scratchen.In het midden van de jogwheels bevindt zich een levendig LED-display dat de positie van de track, bpm, pitchbereik en tijd aangeeft. Met de Layer-knop op elk deck kan snel worden geschakeld tussen meerdere decks, waardoor het eenvoudig is om tot 4 tracks tegelijk te layeren en te mixen. De lange pitch sliders op elk deck met selecteerbaar bereik bieden (1)
   Numark NS4FX DJ-controller
   • 00676762192613
   4
   good_buy
   deal
   469.00 EUR
  • Korg nanoKONTROL 2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150551301.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107388915.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161534662.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161549510.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/238432538.jpg?ts=1
   Korg Korg nanoKONTROL 2 nanoKONTROL 2 nanoKONTROL 2 De Korg NanoSeries bestaan uit drie handige slimline controllers voor studio, live en on-the-road gebruik: dit is de NanoKontrol. NanoKontrol is een handige controller om bijvoorbeeld een DAW zoals Ableton Live mee aan te sturen. De NanoKontrol wordt aangesloten met een enkele USB kabel en neemt amper ruimte in beslag. Deze Korg Nano Kontrol zwart beschikt over 8 faders met 8 draaiknoppen, 6 transportknoppen en 24 drukknoppen. (1)
   Korg nanoKONTROL 2
   • 04959112081086
   • K.KOKS NANOB2PAD
   • KRNANOKO2B
   4
   good_buy
   59.00 EUR
  • VONYX STM3030 4-kanaals mengpaneel bluetooth USB SD MP3 LED
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154078760.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154078761.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154078759.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154078762.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/90570343.jpg?ts=1
   VONYX VONYX STM3030 4-kanaals mengpaneel bluetooth USB SD MP3 LED STM3030 4-kanaals mengpaneel bluetooth USB SD MP3 LED STM3030 4-kanaals mengpaneel bluetooth USB SD MP3 LED Vonyx STM3030 4-Kanaals Mixer USB/MP3/BT/REC (4)
   VONYX STM3030 4-kanaals mengpaneel bluetooth USB SD MP3 LED
   • 08715693274462
   • 172990
   1
   good_buy
   87.00 EUR
  • Numark M4 Total Black 3-kanaals scratch mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169331049.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23953208.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23953207.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23953206.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160266904.jpg?ts=1
   Numark Numark M4 Total Black 3-kanaals scratch mixer M4 Total Black 3-kanaals scratch mixer M4 Total Black 3-kanaals scratch mixer De Numark M4 Total Blackout is een interessant 3-kanaals mengpaneel. De M4 beschikt over twee phono/line inputs plus vier line inputs, een totaal van zes inputs! De toegevoegde master en record outputs, en 3-bands EQ/rotary kills geven je onwijs veel mogelijkheden om creatief te mixen! (3)
   Numark M4 Total Black 3-kanaals scratch mixer
   • 00676762161213
   • M4
   1
   good_buy
   157.00 EUR
  • Mackie MIX12FX
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289005017.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289005126.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/289004613.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158353286.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158353285.jpg?ts=1
   Mackie Mackie MIX12FX MIX12FX MIX12FX Dit is een automatische vertaling door software:Compacte, draagbare 12-kanaals mixer met effecten uit de MixSeries met grote bodemvrijheid, ingebouwde microfoonvoorversterkers met laag geluidsniveau. Het beschikt over 3-bands EQ, solide metalen constructie, de belangrijkste L/R-uitgangen met 60 mm fader, 12 effecten (inclusief reverb, chorus, delay), 4 microfoon/lijningangen met geluid van studiokwaliteit, low-cut filter (75 Hz ), indicatie van overbelasting of niveau, 4 stereo 6,3 mm lijningangen (+4 dB/-10 dB) met indicatie van balans of niveau, stereo RCA in-/uitgangen voor afspelen of opnemen, hoofdtelefoon- en stereo controlekameruitgangen en de mogelijkheid van fantoomvoeding voor condensatormicrofoons. Afmetingen: 53 x 297 x 244 mm, gewicht: 1,7 kg. (2)
   Mackie MIX12FX
   • 00663961045062
   • SMK MIX12FX
   2
   good_buy
   154.00 EUR
  • Behringer XR18 18kanalen Zwart mengpaneel
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/199412536.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/314394114.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168557805.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310655281.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100747776.jpg?ts=1
   Behringer Behringer XR18 18kanalen Zwart mengpaneel XR18 18kanalen Zwart mengpaneel XR18 18kanalen Zwart mengpaneel Dit is een automatische vertaling door software:De Behringer X32 bracht een revolutie teweeg in digitale mixers en nu is de technologie compact belichaamd in de XR18. Deze in een rack monteerbare krachtpatser beschikt over 18 ingangen, 12 bussen en door Midas ontworpen microfoonvoorversterkers. De XR18, ingekapseld in een robuuste podiumdoos, is perfect voor zowel studio- als live-toepassingen. Met 16 bekroonde, door Midas ontworpen microfoonvoorversterkers, geïntegreerde WiFi en een USB-audio-interface biedt hij ongeëvenaarde flexibiliteit. Bedien uw mix overal met iOS-, Android- of pc-apps. Geniet van bewegingsvrijheid terwijl u de parameters aanpast en het perfecte geluid bereikt. De indrukwekkende sonische prestaties hebben een betaalbare prijs. Midas, bekend van de beste audioconsoles, draagt zijn erfenis bij aan de XR18. De integratie van door Midas ontworpen microfoonvoorversterkers zorgt voor superieure audiokwaliteit in elke omgeving. Draadloze bediening is eenvoudig dankzij (2)
   Behringer XR18 18kanalen Zwart mengpaneel
   • 04033653070331
   2
   good_buy
   645.00 EUR
  • VONYX Mengpaneel - Vonyx STM3025B 4-kanaals mengpaneel met Bluetooth en USB mp3 speler
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165044395.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165044405.jpg?ts=1
   VONYX VONYX Mengpaneel - Vonyx STM3025B 4-kanaals mengpaneel met Bluetooth en USB mp3 speler Mengpaneel - Vonyx STM3025B 4-kanaals mengpaneel met Bluetooth en USB mp3 speler Mengpaneel - Vonyx STM3025B 4-kanaals mengpaneel met Bluetooth en USB mp3 speler Mengpaneel - Vonyx STM3025B 4-kanaals mengpaneel met Bluetooth en USB mp3 speler (3)
   VONYX Mengpaneel - Vonyx STM3025B 4-kanaals mengpaneel met Bluetooth en USB mp3 speler
   • 08715693303292
   • 172970
   1
   good_buy
   79.00 EUR
  • Allen & Heath ZED-6
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/183315914.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267440272.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97906010.jpg?ts=1
   Allen & Heath Allen & Heath ZED-6 ZED-6 ZED-6 Compact, draagbaar apparaat, zeer laag geluidsniveau, grote XLR-uitgangen GSPRE-Pre-Preamp ontwerp voor studioconsoles GS-R24 Lo-Cut Filter 2 MICRO/LINE-ingangen met XLR en jack, 2 stereo-ingangen met jack 2 x zeer sterke gitaar DI-ingangen, 2-bands equalizer, flexibele signaalbewaking 48 V fantoomvoeding, 8 led-indicatoren, hoofdtelefoonaansluiting (2)
   Allen & Heath ZED-6
   • 06938122242944
   2
   good_buy
   144.50 EUR
  • JB Systems JBsystems Mix 5.2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117907644.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116412374.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119363655.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119363657.jpg?ts=1
   JB Systems JB Systems JBsystems Mix 5.2 JBsystems Mix 5.2 JBsystems Mix 5.2 De perfecte mixer voor pubs, dagveren, hotels, winkels enz. 2 onafhankelijke zones, elk met gebalanceerde XLR-uitgangen (+ niet zwaaiend door cinch-stekker) Elke zone beschikt over een 3-bands tonerbediening, een weegschaal, volumeregeling en een mono-/stereo-schakelaar 11 ingangen op 5 kanalen (5 microfoon gebalanceerd + 4 lijnen + 2 phono) Elk kanaal kan samen worden toegewezen aan gebied A, gebied B of beide (2)
   JB Systems JBsystems Mix 5.2
   • 05420025601191
   • 119
   2
   good_buy
   269.10 EUR
  • Rode Rodecaster DUO
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/280121049.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/298757923.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/298757924.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/298757925.jpg?ts=1
   Rode Rode Rodecaster DUO Rodecaster DUO Rodecaster DUO De Rode RodeCaster Duo is de ultieme compacte audio-oplossing voor podcasters en makers van content. De RodeCaster Duo is alles wat je ooit nodig zult hebben om ongelooflijke audio op te nemen voor jouw content. (1)
   Rode Rodecaster DUO
   • 06095909428486
   • RD115249
   • 6095909428486
   3
   599.00 EUR
  • Yamaha AG03 MK2 WH
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/230380863.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/319467926.jpg?ts=1
   Yamaha Yamaha AG03 MK2 WH AG03 MK2 WH AG03 MK2 WH Maak je eigen geluid: de AG03MK2 beschikt over een groot 60 mm veld, een mute-knop en geoptimaliseerde COMP/EQ en REVERB-controller om het geluid te creëren dat het beste bij de inhoud past Professionele live audio: de geïntegreerde DSP verwerkt 1-TOUCH tools in real-time, terwijl de verbetering van de schakelingen en de USB-C-connectiviteit een betere streamingprestaties garanderen Nauwkeurige bediening: de AG Controller software maakt de configuratie van de audioverwerking mogelijk via een Windows, Mac of iOS-apparaat, kies tussen twee modi afhankelijk van de productie-ervaring Past zich aan je omgeving aan: plaats de compacte AG03MK2 op een vlak oppervlak, bevestig hem aan een microfoonstandaard of verbind hem met een mobiele batterij voor alle streaming-behoeften Inhoud: 1 x Yamaha AG03MK2 3-kanaals mixer met USB-interface in wit, USB 2.0 kabel (1,5 m) Cubase AI en Wavelab Cast productie- en uitgeverij software (1)
   Yamaha AG03 MK2 WH
   • 04957812677318
   3
   173.43 EUR
  • TC-Helicon GO XLR
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/130457183.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153590313.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153590309.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153590311.jpg?ts=1
   TC-Helicon TC-Helicon GO XLR GO XLR GO XLR Meerkanaalsmixer: gemotoriseerde faders maken het mogelijk om microfoon, spel, muziek, chat en nog veel meer te bedienen om een ideale diffusiemix te bereiken Midas voorversterker in studiokwaliteit: Laat je XLR-microfoon met 48 V fantoomvoeding, equalizer, compressor, begrenzer, D-eter en gate rinkelen Sampler: bewaar monsters bij vlucht of laad je eigen audiobestanden op om je gemeenschap te betrekken en te vermaken FX Voice: voeg reverb, echo, hoogteverandering, megafoon, robot en hard tunen toe aan je stem in realtime Windows GoXLR-app: je regelt basis- en geavanceerde audio-instellingen, monsterimporteren en bibliotheek voor spraakeffectvoorinstellingen, toepassing vereist voor de functie Officieel ondersteund op Windows 7, 8, 10, 11, geen officiële Linux-ondersteuning. Geen MacOS-ondersteuning (1)
   TC-Helicon GO XLR
   • 04033653081047
   • TH-GO XLR
   3
   319.00 EUR
  • Numark DJ2GO2 Touch
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/319466080.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150431151.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/246204049.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169330228.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/322313974.jpg?ts=1
   Numark Numark DJ2GO2 Touch DJ2GO2 Touch DJ2GO2 Touch Numark DJ2GO2 Touch - DJ Controller (1)
   Numark DJ2GO2 Touch
   • 00676762192316
   3
   69.00 EUR
  • Yamaha MG16XU 16channels mengpaneel
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112005596.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112005599.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112005598.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112005597.jpg?ts=1
   Yamaha Yamaha MG16XU 16channels mengpaneel MG16XU 16channels mengpaneel MG16XU 16channels mengpaneel Dit is een automatische vertaling door software:16-kanaals analoog mengpaneel met vier GROUP-bussen plus één stereobus uit de MG XU-serie die uitstekende geluidskwaliteit en geweldige functies levert, met maximaal 10 microfoon/16 lijnuitgangen (8 mono + 4 stereo). Het is uitgerust met 6 discrete D-PRE klasse-A microfoonvoorversterkers met een omgekeerd Darlington-circuit dat een gearticuleerd, helder geluid levert met natuurlijk klinkende bassen en vloeiende hoge tonen, hoogwaardige op-versterkers die een transparante geluidsweergave garanderen, SPX-effectprocessors met suite van 24 effecten, klasse-conforme USB 2.0 voor opnemen en afspelen met computers en tablets, en schakelbare +48 V fantoomvoeding. De mixer is voorzien van compressoren met één knop die een gebruiksvriendelijke dynamiekcontrole bieden, PAD-schakelaar op mono-ingangen voor het beheren van luide bronnen, 3-bands EQ op alle monokanalen voor effectieve geluidsvorming en LED-meting. De console biedt 4 speciale stereolijn (1)
   Yamaha MG16XU 16channels mengpaneel
   • 04957812556255
   • MG16XU
   3
   549.00 EUR
  2 8
  • teamvergelijk@vergelijk.be