x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er mengpanelen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  mengpaneel

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mengpaneel categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  mengpaneel kopen

  • Algemene informatie

   Een mengpaneel maakt de basisuitrusting van een dj compleet. Voor een dj is het mengpaneel een onmisbaar instrument. Hoe meer schuiven, draaiknoppen en lampjes, hoe indrukwekkender de mengpanelen. Maar wat doet een mengpaneel nou eigenlijk? En waar moet je op letten als je er een gaat aanschaffen? In deze tekst helpen wij je bij het kiezen van een mengpaneel.

   Merknamen van mengpanelen zijn: Allen & Heath, Behringer, Citronic, D&R, Euphonics, LEM, Mackie, Midas, Peavey, Phonic, Soundcraft, Yamaha.
   Vergelijk hier mengpanelen!
   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Mengpaneel

   Een mengpaneel in zijn meest eenvoudige vorm mixt geluidssignalen van twee verschillende bronnen tot één, meestal stereosignaal. Hoe uitgebreider het mengpaneel, hoe meer mogelijkheden om een geluid te mixen en tegelijkertijd te bewerken. Het signaal kan worden versterkt, bepaalde frequenties kunnen worden onderdrukt, er kan een galm worden toegevoegd of juist worden verwijderd.

   Vergelijk hier mengtafels!Kanalen mengpaneel
   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Het is belangrijk om niet alleen te weten hoeveel kanalen een mengpaneel heeft, maar ook welke soort kanaalingangen dit zijn. Mengpanelen hebben verschillende soorten ingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal van het mengpaneel naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix, of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Feitelijk zijn het twee kanalen in één met een gemeenschappelijke fader. Een aux-ingang is een aftakking op een kanaal van het mengpaneel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Extra’s en effecten mengpaneel
   Met mengpanelen kun je een scala aan effecten maken. Enkele effecten van het mengpaneel zijn CF-curve, crossfader, delay, gate, limiter, pitch-corrector en talkover. Voor meer effecten en de uitleg hiervan kun je bij de verklarende woordenlijst voor het mengpaneel kijken. Ook informatie over de beats per minute, de BPM-teller, digitale mixer, softwaremixers, subgroepen en de mastersection kun je hier vinden.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier mengtafels!Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?
   Wat is een subgroep?
   Wat is een digitale mixer?
   Wat is een BPM-teller?
   Wat is een softwaremixer?
   Wat is de mastersection?

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?

   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Je hebt verschillende soorten kanaalingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Een Aux-ingang is een aftakking op een kanaal van de mengtafel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Wat is een subgroep?
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe. Op deze manier kun je je mengpaneel overzichtelijk en flexibel inrichten.

   Wat is een digitale mixer?
   Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal (D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt en van effecten voorzien.

   Wat is een BPM-teller?
   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Op sommige mengpanelen zitten BPM-tellers. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld.

   Wat is een softwaremixer?
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je computerscherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis.

   Wat is de mastersection?
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle LED-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier mengtafels!Hieronder vind je de meestgebruikte begrippen van een mengpaneel.

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Beats per minute (BPM)

   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Beatmixing is een vorm van mixen waarbij het tempo van een nummer verlaagd of verhoogd wordt zodat het goed aansluit op het tempo van een vorig nummer. Wanneer de plaat sneller of langzamer afgespeeld wordt, past zowel de BPM als de pitch (toonhoogte) zich aan.

   BPM-teller
   In sommige mengpanelen is een BPM-teller ingebouwd. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld. Er bestaan digitale mixprogramma’s die de BPM zelf bepalen en automatisch twee muziekstukken met elkaar kunnen synchroniseren. Er bestaan zelfs computermixers die de toonhoogte van twee nummers gelijk houdt terwijl het tempo wordt aangepast. Mengpanelen hebben soms ook ingebouwde USB-geluidskaarten die je rechtstreeks kunt aansluiten op een pc of Mac of een mp3-speler.

   Digitale mixers
   Je hebt ook digitale mixers. Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang van het mengpaneel met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal”(D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt, van effecten voorzien, etc. Al deze bewerkingen leveren geen extra ruis op zoals bij analoge mixers.

   Effecten
   Met een mengpaneel kun je een scala aan effecten maken. De belangrijkste effecten zijn:

   • CF-curve. Hiermee stel je de werking van de crossfader in op je eigen voorkeur. Wat je regelt is de manier waarop de crossfader het volume van de kanalen beïnvloedt.
   • Compressor: dit apparaat maakt het volume constanter. Zachte geluiden worden dus harder gemaakt, harde zachter.
   • Crossfader. Schuifregelaar om het volume van twee verschillende kanalen vloeiend in elkaar te laten overlopen.
   • Delay: dit apparaat vertraagt het binnenkomende signaal, waardoor een echo klinkt. Bij erg grote zalen wordt een delay ook gebruikt om te voorkomen dat je echo’s gaat horen. Het apparaat compenseert dan het tijdverschil dat veroorzaakt wordt door de grote afstanden tussen de verschillende groepen boxen in de zaal.
   • Equalizer. Een equalizer is een elektronische filter die verstoringen tussen het input- en outputsignaal compenseert en herstelt, waardoor het outputsignaal gelijk is aan het inputsignaal.
   • Fader. Met de fader bepaal je hoe sterk een kanaal in de mix klinkt.
   • Feedback-killer. Dit is een apparaat dat rondzing-neigingen automatisch onderdrukt.
   • Filterbank. Dit apparaat is afkomstig uit oude synthesizers, een filter om het geluid te vervormen.
   • Gain. Hiermee kan de dj het geluid versterken. Dit wordt meestal opgegeven in dB. Iedere 3dB meer is een verdubbeling van de sterkte.
   • Gate. Dit is een apparaat dat als een poort fungeert. Het laat een geluid pas door als het een bepaald volume bereikt en sluit weer als het signaal onder dat niveau zakt.
   • Kill-eq. Knop om een bepaald frequentiegebied weg te filteren.
   • Limiter: apparaat dat zorgt dat een signaal niet boven een bepaald in te stellen volume komt.
   • PFL. Pre Fade Listen. Hiermee kun je een kanaal beluisteren onafhankelijk van de faderpositie.
   • Pitch-corrector. Dit is een apparaat dat de toonhoogte corrigeert.
   • Prefader. De prefader signalen gaan bijvoorbeeld naar een monitor, die immers niet zachter moet gaan als de mixer de fader naar beneden zet.
   • Reverb. Dit is een afgeleide van 'Reverberation' = nagalm. Apparaat dat kunstmatig akoestiek nabootst.
   • Subbass. Geeft lage tonen die meer voelbaar dan hoorbaar zijn.
   • Talkover. Hiermee kun je door de muziek praten. De muziek wordt dan automatisch wat zachter gemaakt zodat je beter te verstaan bent.
   • VCA. Voltage Controlled Amplifier. Elektronische volumeregeling.
   • VCF. Voltage Controlled Filter. Een filter om het geluid te vervormen.
   • Vu-meter. Dit is een meter op je mixer die met LED-lichtjes in - meestal - groen, geel en rood het volume aangeeft in dB.

   Vergelijk hier mengtafels!Mastersection
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle led-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Subgroepen
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Zo kun je een aantal kanalen met één fader bedienen. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe ("assign") met een schakelaar bij het kanaal. Op deze manier kun je jouw mengpaneel overzichtelijker en flexibeler inrichten.

   Virtuele mixer of softwaremixer
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je scherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis. Er bestaan ook ‘controllers’. Dit is apparatuur die er uitziet als een analoge mixer die je op je computer kunt aansluiten. Deze ‘mixer’ bedient dan de software-mixer.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Pioneer Pioneer
   • JB Systems JB Systems
   • Behringer Behringer
   • Goedkoop Vergelijk alle mengpanelen prijzen lager dan 200 euro.
  0 - 24
  • Skytec STM-3020B 6-kanaals DJ mixer USB/MP3
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/83074919.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/91005135.jpg
   Skytec Skytec STM-3020B 6-kanaals DJ mixer USB/MP3 STM-3020B 6-kanaals DJ mixer USB/MP3 STM-3020B 6-kanaals DJ mixer USB/MP3 De aankomende DJ en/of geluidshobbyist die op zoek is naar een DJ-mixer om het vak te leren of te experimenteren kan goed gebruikmaken van de STM-3020B. De Skytec STM-3020B betreft een 6-kanaals mixer met USB/MP3-opties. (7)
   Skytec STM-3020B 6-kanaals DJ mixer USB/MP3
   • 08715693248401
   2
   good_buy
   most_sold
   49.99 EUR
  • Boya Duo XLR Audio Adapter BY-MA2 voor DSLR en Camcorders
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146719224.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144299320.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137986476.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146746682.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146746681.jpg
   Boya Boya Duo XLR Audio Adapter BY-MA2 voor DSLR en Camcorders Duo XLR Audio Adapter BY-MA2 voor DSLR en Camcorders Duo XLR Audio Adapter BY-MA2 voor DSLR en Camcorders De Boya BY-MA2 Duo XLR Adapter is een 3,5mm TRS-connector naar XLR-audio input die het mogelijk maakt om draadloze microfoonontvangers te bevestigen met uw DSLR-camera of camcorder. Zo kunt u de geluidskwaliteit van uw opnames verbeteren. (2)
   Boya Duo XLR Audio Adapter BY-MA2 voor DSLR en Camcorders
   • 06971008021172
   • BY-MA2
   • 6971008021172
   4
   good_buy
   59.95 EUR
  • Power Dynamics PDC-35
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111259465.jpg
   Power Dynamics Power Dynamics PDC-35 PDC-35 PDC-35 digitale mediaspeler-recorder met CD-sleuf en ingebouwde opnamefunctie, USB- en SD-interface - voor het aansluiten van een USB-stick, MP3-speler en SD-kaart, functioneel - met cue-, pitch- en loopfunctie, flexibel - met dank aan het 19 "- 1U-formaat voor eenvoudige montage (5)
   Power Dynamics PDC-35
   • 08715693254754
   • 172.824
   2
   good_buy
   219.99 EUR
  • Power Dynamics PDM-D301BT 3-kanaals USB mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106597219.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102578579.jpg
   Power Dynamics Power Dynamics PDM-D301BT 3-kanaals USB mixer PDM-D301BT 3-kanaals USB mixer PDM-D301BT 3-kanaals USB mixer 3-kanaals mixer met geïntegreerde USB sound card, Gecombineerde klink/XLR input met +18 V fantoomvoeding, 1 stereo-input met volumeregelaar, 1 mono-input met microfoonversterker, Bluetooth interface voor draadloos audio-streamen (5)
   Power Dynamics PDM-D301BT 3-kanaals USB mixer
   • 08715693290080
   2
   good_buy
   deal
   69.00 EUR
  • Soundcraft Signature 22
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111266100.jpg
   Soundcraft Soundcraft Signature 22 Signature 22 Signature 22 De Soundcraft Signature 22: de typische Britse sound in een handzame, robuuste verpakking met 16 x mic/line (2 ook als stereo, 2 voor gitaar), plus nog 2 stereokanalen, 8 limiters, dubbele effecten-unit, 2 groepen en 5 x aux. (4)
   Soundcraft Signature 22
   • 00668705001229
   • 5049561
   1
   good_buy
   605.00 EUR
  • Mackie MIX 5
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151750006.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46194748.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46194750.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46194746.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101166908.jpg
   Mackie Mackie MIX 5 MIX 5 MIX 5 Een ideaal mengpaneel voor performers die slechts gebruik maken van een klein aantal kanalen. Deze Mix5 van Mackie heeft 1 microfoon-ingang en 2 stereo-ingangen. Bovendien heeft hij een apart regelbare hoofdtelefoonuitgang! (4)
   Mackie MIX 5
   • 00663961044928
   • MIX5
   • SMK MIX5
   1
   good_buy
   deal
   54.00 EUR
  • Saramonic Microfoon Adapter SmartRig+ voor DSLR / Smartphone
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/80101637.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88715945.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88715943.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105791915.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115791119.jpg
   Saramonic Saramonic Microfoon Adapter SmartRig+ voor DSLR / Smartphone Microfoon Adapter SmartRig+ voor DSLR / Smartphone Microfoon Adapter SmartRig+ voor DSLR / Smartphone De Saramonic Microfoon Adapter SmartRig+ is een geluidsadapter met twee kanalen en een totaal van zes ingangen. Elk kanaal heeft één XLR, één 6.35mm en één 3.5mm aansluiting. (1)
   Saramonic Microfoon Adapter SmartRig+ voor DSLR / Smartphone
   • 04897040884747
   • 04897040886451
   • 04897040888875
   • SMARTRIG
   • SmartRig+
   4
   good_buy
   deal
   99.00 EUR
  • Yamaha MG12 mengpaneel 12-kanaals
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150548690.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/45570021.jpg
   Yamaha Yamaha MG12 mengpaneel 12-kanaals MG12 mengpaneel 12-kanaals MG12 mengpaneel 12-kanaals Met dit mengpaneel zet u gemakkelijk een goede mix neer. Met meer dan genoeg aansluitingen, is dit mengpaneel geschikt voor vaste installaties, maar ook voor homerecorders of voor oefenruimtes. (4)
   Yamaha MG12 mengpaneel 12-kanaals
   • 04957812553940
   • MG12
   1
   good_buy
   deal
   282.00 EUR
  • Pioneer DJM-250MK2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151718651.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/81206227.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/81206226.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/81206229.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/81206228.jpg
   Pioneer Pioneer DJM-250MK2 DJM-250MK2 DJM-250MK2 De tweekanaals DJ mixer met het kleine prijskaartje is weer terug! Met de DJM-250MK2 heb je een echte battlemixer die niet voor de hoofdprijs te koop is. Verder is hij van alle gemakken voorzien! (3)
   Pioneer DJM-250MK2
   • 04573201240804
   • DJM-250MK2
   • 4482918
   1
   good_buy
   deal
   338.00 EUR
  • Soundcraft Signature 10
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111274000.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102561784.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150530806.jpg
   Soundcraft Soundcraft Signature 10 Signature 10 Signature 10 De Soundcraft Signature 10 is een analoge mixer met o.a. 6 microfoonkanalen (XLR/jack), waarvan 2 ook stereo inzetbaar zijn en 2 als gitaar-input. Opvallend zijn de hoogwaardige Ghost-preamps, Sapphyre EQ's en 3 aux-outputs. (3)
   Soundcraft Signature 10
   • 00668705001120
   • 5049554
   1
   good_buy
   deal
   255.00 EUR
  • Behringer XENYX X2222USB PA en studio mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150534310.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/37487377.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/37487379.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/37487378.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101800867.jpg
   Behringer Behringer XENYX X2222USB PA en studio mixer XENYX X2222USB PA en studio mixer XENYX X2222USB PA en studio mixer Deze uitgebreide PA-mixer biedt niet alleen op het eerste gezicht talloze opties, maar wanneer u hem goed inspecteert ziet u dat er écht veel opties op zitten, waaronder een USB audio-interface! (3)
   Behringer XENYX X2222USB PA en studio mixer
   • 04033653021203
   • XENYX X2222USB
   1
   good_buy
   deal
   228.00 EUR
  • Pioneer DDJ-800
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151776250.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140260079.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150562301.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146463406.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-800 DDJ-800 DDJ-800 (2)
   Pioneer DDJ-800
   • 04573201241610
   • 4573201241610
   • DDJ800
   • 6118235
   2
   good_buy
   799.00 EUR
  • Zoom FRC-8 Hardware Remote Control for F4 and F8
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141401772.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144301377.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144301382.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144301379.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144301381.jpg
   Zoom Zoom FRC-8 Hardware Remote Control for F4 and F8 FRC-8 Hardware Remote Control for F4 and F8 FRC-8 Hardware Remote Control for F4 and F8 De Zoom FRC-8 Hardware Remote Control is een mixing controle paneel, ontworpen voor de Zoom F8 en F4 multitrack veldrecorders. (1)
   Zoom FRC-8 Hardware Remote Control for F4 and F8
   • 04515260017621
   • 314081
   3
   good_buy
   399.00 EUR
  • DAP-Audio GIG-124CFX mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101768704.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101937269.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46174749.jpg
   DAP-Audio DAP-Audio GIG-124CFX mixer GIG-124CFX mixer GIG-124CFX mixer De DAP GIG-124CFX is een van de uitgebreidste mixers uit de GIG-reeks en blinkt uit door zijn 8 volwaardige kanalen, digitale effectensectie en onafhankelijke compressor voor elk van de eerste vier microfoonkanalen. (2)
   DAP-Audio GIG-124CFX mixer
   • 08717748331663
   • D2285
   1
   deal
   275.00 EUR
  • JB Systems CLUB-7USB
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139207574.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95130282.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/99579640.jpg
   JB Systems JB Systems CLUB-7USB CLUB-7USB CLUB-7USB De CLUB7-USB is een van de meest uitgebreide rackmixers van JB Systems. Niet alleen heb je vier kanalen die geschakeld kunnen worden, je hebt ook drie afzonderlijke mic-kanalen en MP3-afspeelmogelijkheden. (2)
   JB Systems CLUB-7USB
   • 05420025601252
   1
   deal
   319.00 EUR
  • Behringer DJX900 USB DJ mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100893608.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24996485.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24996488.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24996486.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101725380.jpg
   Behringer Behringer DJX900 USB DJ mixer DJX900 USB DJ mixer DJX900 USB DJ mixer De DJX900USB van Behringer is een professionele, vijf kanaals DJ mixer met een infinium "contact" vrije VCA crossfader, geavanceerde digitale effecten en USB audio interface. (2)
   Behringer DJX900 USB DJ mixer
   • 04033653130462
   • DJX900USB
   1
   good_buy
   deal
   238.00 EUR
  • Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK3
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151760992.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152419203.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150560830.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127512615.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127512621.jpg
   Native Instruments Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK3 Traktor Kontrol S2 MK3 Traktor Kontrol S2 MK3 De Traktor Kontrol S2 MK3 is een nieuwe generatie 4-decks, 2-kanaals DJ-controller van Native Instruments. Zoals de naam al zegt werkt deze controller het beste samen met de meegeleverde Traktor 3 Pro software. (2)
   Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK3
   • 04042477254216
   • KONTROLSS2MK3
   1
   good_buy
   deal
   256.00 EUR
  • Skytec STM-2300 2-kanaal-mixer USB MP3 EQ
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106457999.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96168481.jpg
   Skytec Skytec STM-2300 2-kanaal-mixer USB MP3 EQ STM-2300 2-kanaal-mixer USB MP3 EQ STM-2300 2-kanaal-mixer USB MP3 EQ compacte 2-kanaals mixer met TRS en RCA-aansluitingen, 3-bands EQ en LED VU-meter voor signaalaanpassing, Microfoonsectie met talk-over functie en 2-bands equalizer, zwart metalen behuizing met hoogglans afwerking en aluminium knoppen (2)
   Skytec STM-2300 2-kanaal-mixer USB MP3 EQ
   • 08715693267181
   • 550923058
   1
   good_buy
   71.99 EUR
  • DAP-Audio Compact 9.2 zone mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46174678.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46174681.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46174680.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108343760.jpg
   DAP-Audio DAP-Audio Compact 9.2 zone mixer Compact 9.2 zone mixer Compact 9.2 zone mixer De DAP Compact 9.2 zone-mixer kan het geluid van 3 microfoon-ingangen en 6 line-inputs over twee ruimtes verdelen. Een belangrijk voordeel van de mixer is dat hij na installatie bijzonder eenvoudig te bedienen is. (2)
   DAP-Audio Compact 9.2 zone mixer
   • 08717748335661
   • D2322
   1
   good_buy
   deal
   233.00 EUR
  • DAP-Audio GIG-104C mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102567590.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101804044.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/44583589.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/44583588.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/44583587.jpg
   DAP-Audio DAP-Audio GIG-104C mixer GIG-104C mixer GIG-104C mixer De DAP GIG-104C leent zich goed voor optredens van kleine bandjes of theatergroepen, voor conferenties en presentaties. 2 mic-, 2 mic/stereo- en 2 stereo-kanalen worden bijgestaan door o.a. twee handige compressor-regelingen. (2)
   DAP-Audio GIG-104C mixer
   • 08717748331625
   • D2283
   1
   good_buy
   deal
   109.00 EUR
  • Samson ZM125 125W zone mixer/versterker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100888786.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/71605637.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127849947.jpg
   Samson Samson ZM125 125W zone mixer/versterker ZM125 125W zone mixer/versterker ZM125 125W zone mixer/versterker De Samson ZM125 zone mixer heeft zes kanalen aan boord, zodat je verschillende ruimtes binnen een sportschool, kantoor of winkel van geluid kan voorzien. Hij levert een vermogen van 125 watt. (2)
   Samson ZM125 125W zone mixer/versterker
   • 00809164008828
   • ZM125
   1
   deal
   304.00 EUR
  • DAP-Audio GIG-83CFX mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102904646.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101775131.jpg
   DAP-Audio DAP-Audio GIG-83CFX mixer GIG-83CFX mixer GIG-83CFX mixer De toegankelijke DAP GIG-83CFX bezit 2 mono-kanalen met compressor, 2 mono/stereo-kanalen en 1 stereo-kanaal. Verder 100 effecten en de mogelijkheid om een MP3 afspeel- of opname-module of Bluetooth-module toe te voegen. (2)
   DAP-Audio GIG-83CFX mixer
   • 08717748331601
   • D2282
   1
   good_buy
   deal
   163.00 EUR
  • Yamaha MG10XU 10channels Zwart mengpaneel
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150548532.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114522346.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/29151196.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/29151198.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139208568.jpg
   Yamaha Yamaha MG10XU 10channels Zwart mengpaneel MG10XU 10channels Zwart mengpaneel MG10XU 10channels Zwart mengpaneel De Yamaha MG10XU is een compacte 10-kanaals analoge mixer met een ingebouwde interface en SPX multi-effect. De mixer wordt geleverd inclusief Cubase AI. (2)
   Yamaha MG10XU 10channels Zwart mengpaneel
   • 04957812547888
   • MG10XU
   1
   good_buy
   deal
   216.00 EUR
  • Power Dynamics PDM-S2004 20-kanaals mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150378869.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/91096169.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108316660.jpg
   Power Dynamics Power Dynamics PDM-S2004 20-kanaals mixer PDM-S2004 20-kanaals mixer PDM-S2004 20-kanaals mixer Compact en veelzijdig: 20-kanaals mixer met uitgebreide effectsectie, Geïntegreerde functies: MP3-compatibele USB-poort en Bluetooth-ontvanger, Perfecte mix: connectiviteit voor microfoons, lijnapparatuur en effectapparaten, Optimaal geluid: 9-bands equalizer voor perfecte geluidsinstelling, Studio-ready: aansluitbare + 48V fantoomvermogen voor het gebruik van condensator- en bandmicrofoons (1)
   Power Dynamics PDM-S2004 20-kanaals mixer
   • 08715693290868
   2
   449.99 EUR
  2 5
  • teamvergelijk@vergelijk.be