x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er mengpanelen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  mengpaneel

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mengpaneel categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  mengpaneel kopen

  • Algemene informatie

   Een mengpaneel maakt de basisuitrusting van een dj compleet. Voor een dj is het mengpaneel een onmisbaar instrument. Hoe meer schuiven, draaiknoppen en lampjes, hoe indrukwekkender de mengpanelen. Maar wat doet een mengpaneel nou eigenlijk? En waar moet je op letten als je er een gaat aanschaffen? In deze tekst helpen wij je bij het kiezen van een mengpaneel.

   Merknamen van mengpanelen zijn: Allen & Heath, Behringer, Citronic, D&R, Euphonics, LEM, Mackie, Midas, Peavey, Phonic, Soundcraft, Yamaha.
   Vergelijk hier mengpanelen!
   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Mengpaneel

   Een mengpaneel in zijn meest eenvoudige vorm mixt geluidssignalen van twee verschillende bronnen tot één, meestal stereosignaal. Hoe uitgebreider het mengpaneel, hoe meer mogelijkheden om een geluid te mixen en tegelijkertijd te bewerken. Het signaal kan worden versterkt, bepaalde frequenties kunnen worden onderdrukt, er kan een galm worden toegevoegd of juist worden verwijderd.

   Vergelijk hier mengtafels!Kanalen mengpaneel
   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Het is belangrijk om niet alleen te weten hoeveel kanalen een mengpaneel heeft, maar ook welke soort kanaalingangen dit zijn. Mengpanelen hebben verschillende soorten ingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal van het mengpaneel naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix, of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Feitelijk zijn het twee kanalen in één met een gemeenschappelijke fader. Een aux-ingang is een aftakking op een kanaal van het mengpaneel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Extra’s en effecten mengpaneel
   Met mengpanelen kun je een scala aan effecten maken. Enkele effecten van het mengpaneel zijn CF-curve, crossfader, delay, gate, limiter, pitch-corrector en talkover. Voor meer effecten en de uitleg hiervan kun je bij de verklarende woordenlijst voor het mengpaneel kijken. Ook informatie over de beats per minute, de BPM-teller, digitale mixer, softwaremixers, subgroepen en de mastersection kun je hier vinden.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier mengtafels!Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?
   Wat is een subgroep?
   Wat is een digitale mixer?
   Wat is een BPM-teller?
   Wat is een softwaremixer?
   Wat is de mastersection?

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?

   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Je hebt verschillende soorten kanaalingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Een Aux-ingang is een aftakking op een kanaal van de mengtafel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Wat is een subgroep?
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe. Op deze manier kun je je mengpaneel overzichtelijk en flexibel inrichten.

   Wat is een digitale mixer?
   Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal (D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt en van effecten voorzien.

   Wat is een BPM-teller?
   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Op sommige mengpanelen zitten BPM-tellers. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld.

   Wat is een softwaremixer?
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je computerscherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis.

   Wat is de mastersection?
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle LED-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier mengtafels!Hieronder vind je de meestgebruikte begrippen van een mengpaneel.

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Beats per minute (BPM)

   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Beatmixing is een vorm van mixen waarbij het tempo van een nummer verlaagd of verhoogd wordt zodat het goed aansluit op het tempo van een vorig nummer. Wanneer de plaat sneller of langzamer afgespeeld wordt, past zowel de BPM als de pitch (toonhoogte) zich aan.

   BPM-teller
   In sommige mengpanelen is een BPM-teller ingebouwd. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld. Er bestaan digitale mixprogramma’s die de BPM zelf bepalen en automatisch twee muziekstukken met elkaar kunnen synchroniseren. Er bestaan zelfs computermixers die de toonhoogte van twee nummers gelijk houdt terwijl het tempo wordt aangepast. Mengpanelen hebben soms ook ingebouwde USB-geluidskaarten die je rechtstreeks kunt aansluiten op een pc of Mac of een mp3-speler.

   Digitale mixers
   Je hebt ook digitale mixers. Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang van het mengpaneel met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal”(D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt, van effecten voorzien, etc. Al deze bewerkingen leveren geen extra ruis op zoals bij analoge mixers.

   Effecten
   Met een mengpaneel kun je een scala aan effecten maken. De belangrijkste effecten zijn:

   • CF-curve. Hiermee stel je de werking van de crossfader in op je eigen voorkeur. Wat je regelt is de manier waarop de crossfader het volume van de kanalen beïnvloedt.
   • Compressor: dit apparaat maakt het volume constanter. Zachte geluiden worden dus harder gemaakt, harde zachter.
   • Crossfader. Schuifregelaar om het volume van twee verschillende kanalen vloeiend in elkaar te laten overlopen.
   • Delay: dit apparaat vertraagt het binnenkomende signaal, waardoor een echo klinkt. Bij erg grote zalen wordt een delay ook gebruikt om te voorkomen dat je echo’s gaat horen. Het apparaat compenseert dan het tijdverschil dat veroorzaakt wordt door de grote afstanden tussen de verschillende groepen boxen in de zaal.
   • Equalizer. Een equalizer is een elektronische filter die verstoringen tussen het input- en outputsignaal compenseert en herstelt, waardoor het outputsignaal gelijk is aan het inputsignaal.
   • Fader. Met de fader bepaal je hoe sterk een kanaal in de mix klinkt.
   • Feedback-killer. Dit is een apparaat dat rondzing-neigingen automatisch onderdrukt.
   • Filterbank. Dit apparaat is afkomstig uit oude synthesizers, een filter om het geluid te vervormen.
   • Gain. Hiermee kan de dj het geluid versterken. Dit wordt meestal opgegeven in dB. Iedere 3dB meer is een verdubbeling van de sterkte.
   • Gate. Dit is een apparaat dat als een poort fungeert. Het laat een geluid pas door als het een bepaald volume bereikt en sluit weer als het signaal onder dat niveau zakt.
   • Kill-eq. Knop om een bepaald frequentiegebied weg te filteren.
   • Limiter: apparaat dat zorgt dat een signaal niet boven een bepaald in te stellen volume komt.
   • PFL. Pre Fade Listen. Hiermee kun je een kanaal beluisteren onafhankelijk van de faderpositie.
   • Pitch-corrector. Dit is een apparaat dat de toonhoogte corrigeert.
   • Prefader. De prefader signalen gaan bijvoorbeeld naar een monitor, die immers niet zachter moet gaan als de mixer de fader naar beneden zet.
   • Reverb. Dit is een afgeleide van 'Reverberation' = nagalm. Apparaat dat kunstmatig akoestiek nabootst.
   • Subbass. Geeft lage tonen die meer voelbaar dan hoorbaar zijn.
   • Talkover. Hiermee kun je door de muziek praten. De muziek wordt dan automatisch wat zachter gemaakt zodat je beter te verstaan bent.
   • VCA. Voltage Controlled Amplifier. Elektronische volumeregeling.
   • VCF. Voltage Controlled Filter. Een filter om het geluid te vervormen.
   • Vu-meter. Dit is een meter op je mixer die met LED-lichtjes in - meestal - groen, geel en rood het volume aangeeft in dB.

   Vergelijk hier mengtafels!Mastersection
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle led-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Subgroepen
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Zo kun je een aantal kanalen met één fader bedienen. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe ("assign") met een schakelaar bij het kanaal. Op deze manier kun je jouw mengpaneel overzichtelijker en flexibeler inrichten.

   Virtuele mixer of softwaremixer
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je scherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis. Er bestaan ook ‘controllers’. Dit is apparatuur die er uitziet als een analoge mixer die je op je computer kunt aansluiten. Deze ‘mixer’ bedient dan de software-mixer.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Met USB-poort
   • Pioneer Pioneer
   • Behringer Behringer
   • JB Systems JB Systems
  • Pioneer 2 Channel Rekordbox Controller DDJ-400
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118862048.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220482641.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158391748.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158278138.jpg
   Pioneer Pioneer 2 Channel Rekordbox Controller DDJ-400 2 Channel Rekordbox Controller DDJ-400 2 Channel Rekordbox Controller DDJ-400 Met de Pioneer DDJ-400 leer je als startende DJ'er de fijne kneepjes van het vak. Door de interne geluidskaart hoef je geen audio interface aan te sluiten. Dit betekent dat je de DJ controller rechtstreeks met speakers verbindt.Dankzij de aanslaggevoelig (5)
   8.25 (1)
   Pioneer 2 Channel Rekordbox Controller DDJ-400
   Heel goed!
   Echt heel fijn! Zeker een aanrader voor Beginners en gevorderden!
   10.0
   0 10
   • Handig verbinden / Rekordbox.
   • Beginners & Gevorderden!
   • Opbergen kan niet overal.
  Mengpanelen 6.75 (2)
  0 - 24
  • Pioneer DDJ-200 Controller
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141833694.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148807689.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159119998.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158410510.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158410505.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-200 Controller DDJ-200 Controller DDJ-200 Controller De slimme, compacte Pioneer DDJ-200 is bij uitstek de dj-controller van Pioneer om jouw dj-carriere een kickstart te geven. Deze 2 kanaals dj-controller is eenvoudig te verbinden met je smarthphone, tablet of laptop. (12)
   Pioneer DDJ-200 Controller
   • 04573201241658
   • DDJ200
   • 6198083
   • 4573201241658
   • DDJ-200
   5
   good_buy
   most_sold
   149.00 EUR
  • Pioneer 2 Channel Rekordbox Controller DDJ-400
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118862048.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220482641.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158391748.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158278138.jpg
   Pioneer Pioneer 2 Channel Rekordbox Controller DDJ-400 2 Channel Rekordbox Controller DDJ-400 2 Channel Rekordbox Controller DDJ-400 Met de Pioneer DDJ-400 leer je als startende DJ'er de fijne kneepjes van het vak. Door de interne geluidskaart hoef je geen audio interface aan te sluiten. Dit betekent dat je de DJ controller rechtstreeks met speakers verbindt.Dankzij de aanslaggevoelig (5)
   8.25 (1)
   Pioneer 2 Channel Rekordbox Controller DDJ-400
   • 04573201241528
   • DDJ-400
   • 5391472
   • 4573201241528
   6
   good_buy
   best_reviewed
   271.00 EUR
  • Pioneer DDJ-FLX6
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167514370.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/170857050.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169187499.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169187497.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169330720.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-FLX6 DDJ-FLX6 DDJ-FLX6 Verleg je grenzen\nVang de aandacht van je publiek met de DDJ-FLX6. Dankzij een groot aantal gloednieuwe functies is het makkelijk om met dit 4-kanaalsapparaat het publiek enthousiast te maken, tracks te mixen vanuit totaal verschillende muzikale genres en je sets extra pit te geven met professioneel klinkende scratcheffecten.\n\nGeheel nieuwe Merge FX\nVoeg dramatiek toe aan je sets en meng gemakkelijk verschillende muziekstijlen. Ongeacht de BPM of toonaard van het volgende nummer kun je ee... (9)
   Pioneer DDJ-FLX6
   • 04573201242181
   • 7271057
   • DDJ-FLX6
   4
   good_buy
   599.00 EUR
  • Denon Dj PRIME 2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150486740.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169331364.jpg
   Denon Dj Denon Dj PRIME 2 PRIME 2 PRIME 2 DENON DJ Prime 2 Standalone-console met 2 deksels (8)
   Denon Dj PRIME 2
   • 00694318023938
   2
   good_buy
   deal
   1585.00 EUR
  • Pioneer DDJ-REV1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/226513047.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/227760677.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/222377222.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/222377223.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-REV1 DDJ-REV1 DDJ-REV1 De Pioneer DDJ-REV1 is een dj controller die ideaal is voor scratchen. Ben je bezig met scratchen en laat je een jogwheel los? Dankzij de Tracking Scratch functie keer je terug naar het door jouw gezette cue point. Zo hoef je zelf niet terug te zoeken tijdens het mixen. De jogwheels hebben een diameter van 154, waardoor ze dat klassieke gevoel meegeven van een ouderwetse draaitafel. Je sluit een microfoon aan op de dj controller en gebruikt zo je stem tijdens het streamen. (7)
   Pioneer DDJ-REV1
   • 04573201242440
   • DDJ-REV1
   2
   good_buy
   299.00 EUR
  • VONYX VMM-K602 MusMix 6Ch/BT/Echo/USB Rec
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155044474.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154264815.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154264816.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154264813.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154264812.jpg
   VONYX VONYX VMM-K602 MusMix 6Ch/BT/Echo/USB Rec VMM-K602 MusMix 6Ch/BT/Echo/USB Rec VMM-K602 MusMix 6Ch/BT/Echo/USB Rec Eenvoudige bediening: mengpaneel voor hobby- en studiomusici | Voor live-geluid en recoring: individueel regelbare fantoomvoeding | Audio-streaming: inclusief bluetooth-ontvanger Afspelen via computer: met USB-audio-interface | Compact: geringe afmetingen voor mobiel gebruik 4 x mono microfoon-/line-ingang (combinatie XLR/6,3 mm jack) | 1 x stereo line-ingang (6,3 mm jack) | USB-audio-interface voor opname en afspelen met een computer De Vonyx VMM-K602 is een eenvoudig te gebruiken en betaalb... (3)
   VONYX VMM-K602 MusMix 6Ch/BT/Echo/USB Rec
   • 08715693292305
   • 172.587
   • 172587
   3
   good_buy
   139.00 EUR
  • Ableton Push 2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149035967.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155304978.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150576957.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151738812.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158241779.jpg
   Ableton Ableton Push 2 Push 2 Push 2 64 pads met achtergrondverlichting. 8 aanraakgevoelige eindeloze draaiknop voor het mixen en voor het bedienen van apparaten en instrumenten. Tot 20 pedalen. Inclusief Live Intro. (4)
   Ableton Push 2
   • 04042921875653
   • 87565
   2
   good_buy
   689.00 EUR
  • Audiophony MPX6
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148400468.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229703883.jpg
   Audiophony Audiophony MPX6 MPX6 MPX6 Mengpaneel 6 kanalen met compressie, effecten en USB / SD / Bluetooth Speler (4)
   Audiophony MPX6
   • 03662009019611
   2
   good_buy
   229.00 EUR
  • Behringer DX2000USB 7channels mengpaneel
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172885120.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24996491.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24996490.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24996489.jpg
   Behringer Behringer DX2000USB 7channels mengpaneel DX2000USB 7channels mengpaneel DX2000USB 7channels mengpaneel De DX2000 USB van Behringer is een professionele, zeven kanaals DJ mixer met infinium contact-vrije VCA crossfaders en een ingebouwde USB audio interface! (4)
   Behringer DX2000USB 7channels mengpaneel
   • 04033653130400
   • DX2000USB
   2
   good_buy
   deal
   405.00 EUR
  • Power Dynamics PDM-M604A
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150338770.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166970520.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166970540.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166970541.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166970539.jpg
   Power Dynamics Power Dynamics PDM-M604A PDM-M604A PDM-M604A Compleet: Omdat dit zowel een mixer als versterker is, ben je snel klaar met opstellen, hoef je niet veel mee te nemen en het neemt weinig ruimte in beslag. Kanalen: Beschikt over 6 kanalen waarop een microfoon, instrument of andere audiobron aangesloten kan worden. Elk kanaal beschikt over een 3-bands equalizer en trim mogelijkheid om de niveaus onderling op elkaar af te stemmen. Vooruit luisteren: De solo functie heb je de mogelijkheid om een bepaald kanaal (of meerdere kanalen) te beluiste... (2)
   Power Dynamics PDM-M604A
   • 08715693290806
   • 172.612
   3
   good_buy
   339.00 EUR
  • Power Dynamics PDM-S2004 20-Kanalen Dubbele Functie Mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150378869.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168301382.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168301385.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168301387.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168301388.jpg
   Power Dynamics Power Dynamics PDM-S2004 20-Kanalen Dubbele Functie Mixer PDM-S2004 20-Kanalen Dubbele Functie Mixer PDM-S2004 20-Kanalen Dubbele Functie Mixer Professioneel: De PDM-S2004 is een stage mixer met veel functies bedoelt voor professioneel gebruik. DSP: De PDM-2004 is voorzien van een Digital Sound Processor met maar liefst 256 effecten. Echo, Reverb, Room, Hall, Delay, enz. zijn voorbeelden van de 256 effecten die deze mixer bezit. USB: De mixer is voorzien van een USB aansluiting voor verbinding met een laptop of computer. Zo kun je bijvoorbeeld muziek opnemen. Connectiviteit: Met de Bluetooth functie en mp3-speler speel je eenvoudig m... (3)
   Power Dynamics PDM-S2004 20-Kanalen Dubbele Functie Mixer
   • 08715693290868
   • 172.628
   2
   good_buy
   739.00 EUR
  • Allen & Heath Xone:43 DJ mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88621909.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88621918.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88621926.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88621930.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88621915.jpg
   Allen & Heath Allen & Heath Xone:43 DJ mixer Xone:43 DJ mixer Xone:43 DJ mixer Alle Heath mengpaneel Xone: 43. Aantal kanalen: 4. Digitale geluidsverwerking: 24 bit. Frequentiebereik: 20 tot 2000 Hz. THD. Harmonische vervorming: 0,05%. Hoofdtelefoonaansluiting: 3,5 mm. Typisch stroomverbruik: 30 W. Breedte: 320 mm. Diepte: 370 mm. Hoogte: 110 mm. (3)
   Allen & Heath Xone:43 DJ mixer
   • 06938122241558
   • XONE43
   2
   good_buy
   736.00 EUR
  • Hercules DJControl Inpulse 200
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119702761.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151758576.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158286381.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158286374.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158398436.jpg
   Hercules Hercules DJControl Inpulse 200 DJControl Inpulse 200 DJControl Inpulse 200 Leer de basics van het dj'en met de exclusieve functies van deze controller Naast oplichtende synchronisatiehulp voor tempo en beat, ook assistentie- en energiefuncties Inclusief uitgebreide dj-software ontdek de basics van het dj'en met interactieve hulp en geïntegreerde tutorialvideo's Kies eenvoudig je tracks met IMA, de Intelligent Music Assistant en zijn suggesties voor de vetste tracks van vandaag Leer de juiste moves dankzij de lay-out van de knoppen en schuifregelaars, die hetzelfde i... (3)
   Hercules DJControl Inpulse 200
   • 03362934745684
   • 5833511
   • 4780882
   2
   good_buy
   96.99 EUR
  • JB Systems BATTLE4-USB
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220482634.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/98530932.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/98468086.jpg
   JB Systems JB Systems BATTLE4-USB BATTLE4-USB BATTLE4-USB JB-Systems BATTLE4-USB - DJ mengtafel (1)
   JB Systems BATTLE4-USB
   • 05420025601269
   4
   good_buy
   179.00 EUR
  • VONYX STM-7010
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154264782.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154264929.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154264928.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154264931.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154264932.jpg
   VONYX VONYX STM-7010 STM-7010 STM-7010 Aansluitingen: Dit mengpaneel is voorzien van 5 stereo lijningangen en 3 phono ingangen. Met de 3 microfooningangen kun je 3 mic's aansluiten. USB-Input: Stuur muziek vanaf je laptop via USB naar de mixer, of neem je mixes op via je laptop. Equalizer: De mixer heeft een gescheiden Laag - Mid en High toonregeling (Equalizer) functie op de alle kanalen. Crossfader: Met de crossfade-functie op deze versterker laat je de kanalen mooi in elkaar overlopen. VU-Meters: Deze mixer heeft per kanaal een... (1)
   VONYX STM-7010
   • 08715693266412
   • 172.880
   • 172880
   4
   good_buy
   189.00 EUR
  • Omnitronic MRS-1002USB Recording Mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/201316484.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171802982.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139207750.jpg
   Omnitronic Omnitronic MRS-1002USB Recording Mixer MRS-1002USB Recording Mixer MRS-1002USB Recording Mixer De Omnitronic MRS-1002USB Recording-Mixer is een analoog mengpaneel met een ingebouwde audio interface. (1)
   Omnitronic MRS-1002USB Recording Mixer
   • 04026397513882
   4
   good_buy
   95.69 EUR
  • Power Dynamics PDM-M404A
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150346026.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171279469.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171279467.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158378103.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158378102.jpg
   Power Dynamics Power Dynamics PDM-M404A PDM-M404A PDM-M404A Power Dynamics PDM-M404A 4-Kanalen Studio Mixer met Versterker (1)
   Power Dynamics PDM-M404A
   • 08715693290790
   • 172.610
   4
   good_buy
   319.00 EUR
  • VONYX STM-2270
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582930.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582931.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582933.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582932.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206966204.jpg
   VONYX VONYX STM-2270 STM-2270 STM-2270 compacte 2-kanaals mixer met jack- en cinch-aansluitingen voor startende DJ's of kleine concerten | Bluetooth-interface voor muziekweergave vanaf smartphone, tablet of computer | USB-poort en SD-sleuf voor muziekweergave vanaf USB-sticks, mp3-spelers en SD-geheugenkaarten 5-bands equalizer per kanaal en LED VU-meter voor signaalaanpassing | acht aanpasbare geluidseffecten met afzonderlijke volume- en snelheidsregelaars Aansluitingen: 1 x USB-poort, 1 x SD / MMC-geheugenkaartsleuf, 2 x stereo ... (1)
   VONYX STM-2270
   • 08715693275025
   • 172.982
   4
   good_buy
   99.00 EUR
  • Novation Launchpad Pro MK3
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150816953.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167177759.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150974165.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167177756.jpg
   Novation Novation Launchpad Pro MK3 Launchpad Pro MK3 Launchpad Pro MK3 Met de Novation Launchpad Pro MK3 bedien je naast Ableton Live ook je hardware instrumenten. Deze MIDI controller is standalone, wat betekent dat je hem niet met je computer hoeft te verbinden om je hardware instrumenten, zoals synthesizers, aan te sturen. Wanneer je het apparaat wel met je computer en Ableton Live verbindt, versnel je jouw productieproces. Alle knoppen zijn al verbonden aan de functies van Ableton. Hierdoor regel je alles via de MIDI controller en laat je jouw muis links lig... (1)
   Novation Launchpad Pro MK3
   • 00815301001218
   • RNO LAUNCHPAD-PRO-MK3
   4
   good_buy
   305.00 EUR
  • Hercules DJControl Mix
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/210429739.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212501784.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212498562.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212539960.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/212498614.jpg
   Hercules Hercules DJControl Mix DJControl Mix DJControl Mix Draadloze Bluetooth-controller voor Android-smartphones en iPhone, ook voor Android-tablets en iPads Mix eenvoudig op je smartphone met Bluetooth Smart eenvoudige en snelle verbinding! Bedien de djay-applicatie die gratis en onbeperkt beschikbaar is op Android en iOS (geen verplichting om voor de app te betalen, sluit gewoon het venster met de pro-versie bij de lancering) Pre-listen mogelijk: luister naar je mix via koptelefoon dankzij de meegeleverde split -kabel Bevat de essentiële DJ-func... (1)
   Hercules DJControl Mix
   • 03362934746216
   • 03362934403096
   • 4780921
   4
   good_buy
   94.00 EUR
  • VONYX 3/2-kanaal-DJ-mixer Skytec STM-3020 MP3-USB-ingang
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/83074919.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154078784.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154078783.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/91005135.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154078786.jpg
   VONYX VONYX 3/2-kanaal-DJ-mixer Skytec STM-3020 MP3-USB-ingang 3/2-kanaal-DJ-mixer Skytec STM-3020 MP3-USB-ingang 3/2-kanaal-DJ-mixer Skytec STM-3020 MP3-USB-ingang USB-ingang voor het directe afspelen van MP3 von geeigneten Speichersticks, MP3-players etc. - separates Steuerfeld für die USB-gedeelte, overzichtelijke armatuur met hoogwaardige, robuuste bedieningselementen en soepele faders, Microfoongedeelte met 2 micro-ingangen, talkover-functie (Übersprechdämpfung), separat regelbarer Mikrofon-Lautstärke und Mikrofon-Pan-Justierung, extrem kompakte Abmessungen - Metall-Chassis - geeignet zum Rackeinbau (Montagewinkel erforderlich; nicht im Lieferumfang... (1)
   VONYX 3/2-kanaal-DJ-mixer Skytec STM-3020 MP3-USB-ingang
   • 08715693248401
   • 172976
   4
   59.90 EUR
  • Yamaha AG06 6kanalen Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106458793.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/45570726.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/45570731.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/45570732.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/45570728.jpg
   Yamaha Yamaha AG06 6kanalen Wit AG06 6kanalen Wit AG06 6kanalen Wit Yamaha AG06 - Mixer en USB audio interface (2)
   Yamaha AG06 6kanalen Wit
   • 04957812580137
   • CAG06
   2
   148.00 EUR
  • JB Systems CLUB-7USB
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220482770.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159341002.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139207551.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139207594.jpg
   JB Systems JB Systems CLUB-7USB CLUB-7USB CLUB-7USB De CLUB7-USB is een van de meest uitgebreide rackmixers van JB Systems. Niet alleen heb je vier kanalen die geschakeld kunnen worden, je hebt ook drie afzonderlijke mic-kanalen, USB-ingangen en MP3-afspeelmogelijkheden. Je hebt bij je lijnkanalen telkens (2)
   JB Systems CLUB-7USB
   • 05420025601252
   2
   299.00 EUR
  • Audiophony MPX12
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148400550.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/229703888.jpg
   Audiophony Audiophony MPX12 MPX12 MPX12 Mengpaneel 12 kanalen met compressie, effecten en USB / SD / Bluetooth Speler (2)
   Audiophony MPX12
   • 03662009019635
   2
   389.00 EUR
  2 9
  • Populaire Filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Met USB-poort DEFAULT
    • usb_poort
   • Pioneer DEFAULT
    • pioneer
   • Behringer DEFAULT
    • behringer
   • JB Systems DEFAULT
    • jb_systems
  • Merken (brand):
   • Behringer (behringer)
   • Pioneer (pioneer)
   • Yamaha (yamaha)
   • Mackie (mackie)
   • Dap (dap)
   • Allen & Heath (allen_heath)
   • Ableton (ableton)
   • ANT (ant)
   • Art (art)
   • Arturia (arturia)
   • Audac (audac)
   • Audiophony (audiophony)
   • Auna (auna)
   • AVerMedia (avermedia)
   • DAP-Audio (dap_audio)
   • Denon Dj (denon_dj)
   • Devine (devine)
   • Epsilon (epsilon)
   • Gizzys (gizzys)
   • Hercules (hercules)
   • HQ Power (hq_power)
   • JB Systems (jb_systems)
   • Korg (korg)
   • Midas (midas)
   • Monacor (monacor)
   • Motu (motu)
   • Novation (novation)
   • Numark (numark)
   • Omnitronic (omnitronic)
   • Peavey (peavey)
   • Power Dynamics (power_dynamics)
   • PreSonus (presonus)
   • Proel (proel)
   • Pronomic (pronomic)
   • Radial (radial)
   • Reloop (reloop)
   • Resident Dj (resident_dj)
   • Roland (roland)
   • Samson (samson)
   • Saramonic (saramonic)
   • Skytec (skytec)
   • Studiomaster (studiomaster)
   • Tascam (tascam)
   • TC-Helicon (tc_helicon)
   • Velleman (velleman)
   • VONYX (vonyx)
   • Zoom (zoom)
  • Prijs (price):
   • < € 120 (budget)
   • € 120 - € 210 (price_2)
   • € 210 - € 385 (price_3)
   • ≥ € 385 (price_4)
  • Mengpaneel opties (mengpaneel_opties):
   • Afstandsbediening (afstandsbediening)
   • Crossfader (crossfader)
   • DJ-controller functie (dj_controller_functie)
   • Effecten (effecten)
   • USB-poort (usb_poort)
  • Aantal kanalen mengpaneel (aantal_kanalen):
   • < 4 (aantal_kanalen_1)
   • 4 - 6 (aantal_kanalen_2)
   • 6 - 10 (aantal_kanalen_3)
   • ≥ 10 (aantal_kanalen_4)
  • Aantal equalizers (aantal_banden_equalizer):
   • 2 (2)
   • 3 (3)
   • 4 (4)
   • 5 (5)
   • 7 (7)
   • 9 (9)
   • 10 (10)
  • Aantal RCA Ingangen (line_inputs_rca_):
   • 1 (line_inputs_rca__1.0)
   • 2 (line_inputs_rca__2.0)
   • 4 (line_inputs_rca__4.0)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be