x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er mengpanelen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  mengpaneel

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mengpaneel categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  mengpaneel kopen

  • Algemene informatie

   Een mengpaneel maakt de basisuitrusting van een dj compleet. Voor een dj is het mengpaneel een onmisbaar instrument. Hoe meer schuiven, draaiknoppen en lampjes, hoe indrukwekkender de mengpanelen. Maar wat doet een mengpaneel nou eigenlijk? En waar moet je op letten als je er een gaat aanschaffen? In deze tekst helpen wij je bij het kiezen van een mengpaneel.

   Merknamen van mengpanelen zijn: Allen & Heath, Behringer, Citronic, D&R, Euphonics, LEM, Mackie, Midas, Peavey, Phonic, Soundcraft, Yamaha.
   Vergelijk hier mengpanelen!
   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Mengpaneel

   Een mengpaneel in zijn meest eenvoudige vorm mixt geluidssignalen van twee verschillende bronnen tot één, meestal stereosignaal. Hoe uitgebreider het mengpaneel, hoe meer mogelijkheden om een geluid te mixen en tegelijkertijd te bewerken. Het signaal kan worden versterkt, bepaalde frequenties kunnen worden onderdrukt, er kan een galm worden toegevoegd of juist worden verwijderd.

   Vergelijk hier mengtafels!Kanalen mengpaneel
   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Het is belangrijk om niet alleen te weten hoeveel kanalen een mengpaneel heeft, maar ook welke soort kanaalingangen dit zijn. Mengpanelen hebben verschillende soorten ingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal van het mengpaneel naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix, of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Feitelijk zijn het twee kanalen in één met een gemeenschappelijke fader. Een aux-ingang is een aftakking op een kanaal van het mengpaneel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Extra’s en effecten mengpaneel
   Met mengpanelen kun je een scala aan effecten maken. Enkele effecten van het mengpaneel zijn CF-curve, crossfader, delay, gate, limiter, pitch-corrector en talkover. Voor meer effecten en de uitleg hiervan kun je bij de verklarende woordenlijst voor het mengpaneel kijken. Ook informatie over de beats per minute, de BPM-teller, digitale mixer, softwaremixers, subgroepen en de mastersection kun je hier vinden.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier mengtafels!Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?
   Wat is een subgroep?
   Wat is een digitale mixer?
   Wat is een BPM-teller?
   Wat is een softwaremixer?
   Wat is de mastersection?

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?

   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Je hebt verschillende soorten kanaalingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Een Aux-ingang is een aftakking op een kanaal van de mengtafel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Wat is een subgroep?
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe. Op deze manier kun je je mengpaneel overzichtelijk en flexibel inrichten.

   Wat is een digitale mixer?
   Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal (D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt en van effecten voorzien.

   Wat is een BPM-teller?
   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Op sommige mengpanelen zitten BPM-tellers. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld.

   Wat is een softwaremixer?
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je computerscherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis.

   Wat is de mastersection?
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle LED-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier mengtafels!Hieronder vind je de meestgebruikte begrippen van een mengpaneel.

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Beats per minute (BPM)

   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Beatmixing is een vorm van mixen waarbij het tempo van een nummer verlaagd of verhoogd wordt zodat het goed aansluit op het tempo van een vorig nummer. Wanneer de plaat sneller of langzamer afgespeeld wordt, past zowel de BPM als de pitch (toonhoogte) zich aan.

   BPM-teller
   In sommige mengpanelen is een BPM-teller ingebouwd. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld. Er bestaan digitale mixprogramma’s die de BPM zelf bepalen en automatisch twee muziekstukken met elkaar kunnen synchroniseren. Er bestaan zelfs computermixers die de toonhoogte van twee nummers gelijk houdt terwijl het tempo wordt aangepast. Mengpanelen hebben soms ook ingebouwde USB-geluidskaarten die je rechtstreeks kunt aansluiten op een pc of Mac of een mp3-speler.

   Digitale mixers
   Je hebt ook digitale mixers. Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang van het mengpaneel met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal”(D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt, van effecten voorzien, etc. Al deze bewerkingen leveren geen extra ruis op zoals bij analoge mixers.

   Effecten
   Met een mengpaneel kun je een scala aan effecten maken. De belangrijkste effecten zijn:

   • CF-curve. Hiermee stel je de werking van de crossfader in op je eigen voorkeur. Wat je regelt is de manier waarop de crossfader het volume van de kanalen beïnvloedt.
   • Compressor: dit apparaat maakt het volume constanter. Zachte geluiden worden dus harder gemaakt, harde zachter.
   • Crossfader. Schuifregelaar om het volume van twee verschillende kanalen vloeiend in elkaar te laten overlopen.
   • Delay: dit apparaat vertraagt het binnenkomende signaal, waardoor een echo klinkt. Bij erg grote zalen wordt een delay ook gebruikt om te voorkomen dat je echo’s gaat horen. Het apparaat compenseert dan het tijdverschil dat veroorzaakt wordt door de grote afstanden tussen de verschillende groepen boxen in de zaal.
   • Equalizer. Een equalizer is een elektronische filter die verstoringen tussen het input- en outputsignaal compenseert en herstelt, waardoor het outputsignaal gelijk is aan het inputsignaal.
   • Fader. Met de fader bepaal je hoe sterk een kanaal in de mix klinkt.
   • Feedback-killer. Dit is een apparaat dat rondzing-neigingen automatisch onderdrukt.
   • Filterbank. Dit apparaat is afkomstig uit oude synthesizers, een filter om het geluid te vervormen.
   • Gain. Hiermee kan de dj het geluid versterken. Dit wordt meestal opgegeven in dB. Iedere 3dB meer is een verdubbeling van de sterkte.
   • Gate. Dit is een apparaat dat als een poort fungeert. Het laat een geluid pas door als het een bepaald volume bereikt en sluit weer als het signaal onder dat niveau zakt.
   • Kill-eq. Knop om een bepaald frequentiegebied weg te filteren.
   • Limiter: apparaat dat zorgt dat een signaal niet boven een bepaald in te stellen volume komt.
   • PFL. Pre Fade Listen. Hiermee kun je een kanaal beluisteren onafhankelijk van de faderpositie.
   • Pitch-corrector. Dit is een apparaat dat de toonhoogte corrigeert.
   • Prefader. De prefader signalen gaan bijvoorbeeld naar een monitor, die immers niet zachter moet gaan als de mixer de fader naar beneden zet.
   • Reverb. Dit is een afgeleide van 'Reverberation' = nagalm. Apparaat dat kunstmatig akoestiek nabootst.
   • Subbass. Geeft lage tonen die meer voelbaar dan hoorbaar zijn.
   • Talkover. Hiermee kun je door de muziek praten. De muziek wordt dan automatisch wat zachter gemaakt zodat je beter te verstaan bent.
   • VCA. Voltage Controlled Amplifier. Elektronische volumeregeling.
   • VCF. Voltage Controlled Filter. Een filter om het geluid te vervormen.
   • Vu-meter. Dit is een meter op je mixer die met LED-lichtjes in - meestal - groen, geel en rood het volume aangeeft in dB.

   Vergelijk hier mengtafels!Mastersection
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle led-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Subgroepen
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Zo kun je een aantal kanalen met één fader bedienen. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe ("assign") met een schakelaar bij het kanaal. Op deze manier kun je jouw mengpaneel overzichtelijker en flexibeler inrichten.

   Virtuele mixer of softwaremixer
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je scherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis. Er bestaan ook ‘controllers’. Dit is apparatuur die er uitziet als een analoge mixer die je op je computer kunt aansluiten. Deze ‘mixer’ bedient dan de software-mixer.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Pioneer Pioneer
   • Behringer Behringer
   • JB Systems JB Systems
   • Goedkoop Vergelijk alle mengpanelen prijzen lager dan 200 euro.
  0 - 24
  • Pioneer DDJ-400 DJ controller
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/114510330.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/114510331.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/116615842.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117841681.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118862049.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/121211889.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127512609.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127512610.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127512611.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127512612.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127512613.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/129026988.jpg
   Pioneer DDJ-400 DJ controller (13)
   Pioneer DDJ-400 DJ controller
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   277.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   277.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   deal
  • VONYX STM-2270
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/48555027.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/83082087.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/86323350.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106564508.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111263190.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363683.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363684.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363685.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363686.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363687.jpg
   VONYX STM-2270 (7)
   VONYX STM-2270
   Electronic-star.be Electronic-star.be
   79.99, 5d (offer_sdt_5_days)
   Electronic-star.be Electronic-star.be
   79.99, 5d (offer_sdt_5_days)
   3
  • Pioneer DDJ-SB3
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108644973.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108644974.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108644975.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108644976.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111322186.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/114578977.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/115266175.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117286999.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118959991.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/125009245.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/126108305.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127512597.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/128014922.jpg
   Pioneer DDJ-SB3 (4)
   Pioneer DDJ-SB3
   Amazon Amazon
   257.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   257.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Numark Mix Party - DJ controller
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/70408140.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/83485769.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/102069253.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111274069.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/115178180.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117557235.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123524930.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123524931.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123524932.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123524933.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123524934.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123524935.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124287173.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131108129.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127849852.jpg
   Numark Mix Party - DJ controller (5)
   Numark Mix Party - DJ controller
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   84.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   84.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   deal
  • Allen & Heath MIXWIZARD WZ4 16:2 16 kanalen 10 - 30000 Hz Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/30813441.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/30813442.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/30813443.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/30813444.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/30813445.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/30813446.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/30813447.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/30813448.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/100744147.jpg
   Allen & Heath MIXWIZARD WZ4 16:2 16 kanalen 10 - 30000 Hz Zwart (7)
   Allen & Heath MIXWIZARD WZ4 16:2 16 kanalen 10 - 30000 Hz Zwart
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1223.0000, 4d (offer_sdt_4_days)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1223.0000, 4d (offer_sdt_4_days)
   1
   deal
  • Behringer XENYX 1002B
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/34531872.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/37486248.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/37486249.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/37486250.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/37486251.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101799215.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101799216.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127852306.jpg
   Behringer XENYX 1002B (4)
   Behringer XENYX 1002B
   Amazon Amazon
   79, ? (offer_sdt_unknown)
   Amazon Amazon
   79, ? (offer_sdt_unknown)
   2
  • Behringer DX2000USB mengpaneel 7 kanalen
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24996489.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24996490.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24996491.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24996492.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101132485.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101725382.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/103593292.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123523647.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123523648.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123523649.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123523650.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127853744.jpg
   Behringer DX2000USB mengpaneel 7 kanalen (6)
   Behringer DX2000USB mengpaneel 7 kanalen
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   204.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   204.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   deal
  • Skytec STM-7010
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/48514873.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/83070893.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/86189078.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106458678.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111262076.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363600.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363601.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363602.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363603.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363604.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363605.jpg
   Skytec STM-7010 (2)
   Skytec STM-7010
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   4.90075699689054 (55)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • DAP Compact 8.1 8channels
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/31839477.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/32416450.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/48067021.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/48067022.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/48067023.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/100888096.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119610565.jpg
   DAP Compact 8.1 8channels (5)
   DAP Compact 8.1 8channels
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   201.0000, 6d (offer_sdt_6_days)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   201.0000, 6d (offer_sdt_6_days)
   1
   deal
  • Behringer XENYX 1202 12channels 10 - 200000Hz Zwart mengpaneel
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/34562162.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/35146874.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/37484639.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/37484640.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/37484641.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/100883248.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101177630.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/103817275.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123523139.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123523140.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/123523141.jpg
   Behringer XENYX 1202 12channels 10 - 200000Hz Zwart mengpaneel (5)
   Behringer XENYX 1202 12channels 10 - 200000Hz Zwart mengpaneel
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   62.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   62.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   deal
  • Hercules Universal DJ Grijs
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113348107.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113348108.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/115187241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/124938869.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/132069711.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113604017.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113604018.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113604019.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113604020.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113604021.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113604022.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113604023.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113604024.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113604025.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113604026.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113604027.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/128296161.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110855659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110855660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110855661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110855662.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110855663.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110855664.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/110855666.jpg
   Hercules Universal DJ Grijs (2)
   Hercules Universal DJ Grijs
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   139.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   deal
  • Mackie Mix8 8channels 20 - 30000Hz Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/33745887.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/33745890.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/38808210.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/46194751.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/46194752.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/46194753.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/46194754.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/46194755.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/108380894.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/114500696.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/117211708.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127852420.jpg
   Mackie Mix8 8channels 20 - 30000Hz Zwart (3)
   Mackie Mix8 8channels 20 - 30000Hz Zwart
   Amazon Amazon
   79, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   Amazon Amazon
   79, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
   2
   good_buy
  • VONYX STM-2290
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/61353225.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/83117660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/90073559.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106581590.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111275584.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363688.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363689.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363690.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363691.jpg
   VONYX STM-2290 (3)
   VONYX STM-2290
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119.0000, 4d (offer_sdt_4_days)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   119.0000, 4d (offer_sdt_4_days)
   2
   deal
  • Behringer QX1222USB mengpaneel 16 kanalen
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24997564.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24997565.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24997566.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24997567.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101132546.jpg
   Behringer QX1222USB mengpaneel 16 kanalen (4)
   Behringer QX1222USB mengpaneel 16 kanalen
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   182.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   182.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   deal
  • Hercules P32 DJ
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/54422294.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/54422295.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/54422296.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/54422297.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/54422298.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/54422299.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/54422300.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/54422301.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/100946636.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101212545.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101840042.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101840043.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101197484.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/114047055.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/115177276.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127852848.jpg
   Hercules P32 DJ (1)
   Hercules P32 DJ
   Amazon Amazon
   196.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   196.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Behringer QX1002USB mengpaneel 10 kanalen Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/33663084.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/42895247.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/45871097.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/45871098.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/45871099.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/45871100.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101164848.jpg
   Behringer QX1002USB mengpaneel 10 kanalen Zwart (4)
   Behringer QX1002USB mengpaneel 10 kanalen Zwart
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   84.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   84.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   deal
  • Behringer XENYX 502 PA en studio mixer
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/14801759.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/14801760.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24996543.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24996544.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24996545.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/24996546.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/100746011.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101269523.jpg
   Behringer XENYX 502 PA en studio mixer (4)
   Behringer XENYX 502 PA en studio mixer
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   38.9500, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   38.9500, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   deal
  • Mackie Mix12FX 12channels 20 - 30000Hz Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/46194756.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/46194757.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/46194758.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/46194759.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/46194760.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101165722.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101765078.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/103451766.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111261372.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/114477744.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127851305.jpg
   Mackie Mix12FX 12channels 20 - 30000Hz Zwart (2)
   Mackie Mix12FX 12channels 20 - 30000Hz Zwart
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   109.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   deal
  • PreSonus StudioLive AR12 USB mengpaneel
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/65122418.jpg
   PreSonus StudioLive AR12 USB mengpaneel (2)
   PreSonus StudioLive AR12 USB mengpaneel
   Amazon Amazon
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Allen & Heath Xone:DB4
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/80043118.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/81038125.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/106653125.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111392871.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363704.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363705.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363706.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363707.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363708.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/119363709.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/129847261.jpg
   Allen & Heath Xone:DB4 (2)
   Allen & Heath Xone:DB4
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1650.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1650.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   deal
  • Behringer PRO RX1602 mengpaneel 16 kanalen 20 - 200000 Hz
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/35934593.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/37486243.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/37486244.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/37486245.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/37486246.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/37486247.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101171409.jpg
   Behringer PRO RX1602 mengpaneel 16 kanalen 20 - 200000 Hz (3)
   Behringer PRO RX1602 mengpaneel 16 kanalen 20 - 200000 Hz
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   86.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   86.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   deal
  • Synq SMP 8.2 8channels 20 - 20000Hz Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/31802490.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/48104034.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/48104035.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101758856.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/101758857.jpg
   Synq SMP 8.2 8channels 20 - 20000Hz Zwart (3)
   Synq SMP 8.2 8channels 20 - 20000Hz Zwart
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   225.0000, 5d (offer_sdt_5_days)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   225.0000, 5d (offer_sdt_5_days)
   1
   deal
  • Pioneer DDJ-RR
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/56979226.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/73705421.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/100102588.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/111273963.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113883097.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118960015.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118960022.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/127852161.jpg
   Pioneer DDJ-RR (2)
   Pioneer DDJ-RR
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   699.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   699.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
   deal
  • Pioneer XDJ-700 met gratis Prodector
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/120202017.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118959947.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118959949.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/118959950.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/112806487.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/113882201.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/100090492.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/56295839.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/131493413.jpg
   Pioneer XDJ-700 met gratis Prodector (2)
   Pioneer XDJ-700 met gratis Prodector
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   699.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bax Music Bax Music
   9.41805881673355 (72)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.81.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   699.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   deal
  2 7
  • teamvergelijk@vergelijk.be