x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er mengpanelen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  mengpaneel

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mengpaneel categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  mengpaneel kopen

  • Algemene informatie

   Een mengpaneel maakt de basisuitrusting van een dj compleet. Voor een dj is het mengpaneel een onmisbaar instrument. Hoe meer schuiven, draaiknoppen en lampjes, hoe indrukwekkender de mengpanelen. Maar wat doet een mengpaneel nou eigenlijk? En waar moet je op letten als je er een gaat aanschaffen? In deze tekst helpen wij je bij het kiezen van een mengpaneel.

   Merknamen van mengpanelen zijn: Allen & Heath, Behringer, Citronic, D&R, Euphonics, LEM, Mackie, Midas, Peavey, Phonic, Soundcraft, Yamaha.
   Vergelijk hier mengpanelen!
   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Mengpaneel

   Een mengpaneel in zijn meest eenvoudige vorm mixt geluidssignalen van twee verschillende bronnen tot één, meestal stereosignaal. Hoe uitgebreider het mengpaneel, hoe meer mogelijkheden om een geluid te mixen en tegelijkertijd te bewerken. Het signaal kan worden versterkt, bepaalde frequenties kunnen worden onderdrukt, er kan een galm worden toegevoegd of juist worden verwijderd.

   Vergelijk hier mengtafels!Kanalen mengpaneel
   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Het is belangrijk om niet alleen te weten hoeveel kanalen een mengpaneel heeft, maar ook welke soort kanaalingangen dit zijn. Mengpanelen hebben verschillende soorten ingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal van het mengpaneel naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix, of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Feitelijk zijn het twee kanalen in één met een gemeenschappelijke fader. Een aux-ingang is een aftakking op een kanaal van het mengpaneel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Extra’s en effecten mengpaneel
   Met mengpanelen kun je een scala aan effecten maken. Enkele effecten van het mengpaneel zijn CF-curve, crossfader, delay, gate, limiter, pitch-corrector en talkover. Voor meer effecten en de uitleg hiervan kun je bij de verklarende woordenlijst voor het mengpaneel kijken. Ook informatie over de beats per minute, de BPM-teller, digitale mixer, softwaremixers, subgroepen en de mastersection kun je hier vinden.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier mengtafels!Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?
   Wat is een subgroep?
   Wat is een digitale mixer?
   Wat is een BPM-teller?
   Wat is een softwaremixer?
   Wat is de mastersection?

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?

   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Je hebt verschillende soorten kanaalingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Een Aux-ingang is een aftakking op een kanaal van de mengtafel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Wat is een subgroep?
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe. Op deze manier kun je je mengpaneel overzichtelijk en flexibel inrichten.

   Wat is een digitale mixer?
   Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal (D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt en van effecten voorzien.

   Wat is een BPM-teller?
   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Op sommige mengpanelen zitten BPM-tellers. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld.

   Wat is een softwaremixer?
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je computerscherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis.

   Wat is de mastersection?
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle LED-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier mengtafels!Hieronder vind je de meestgebruikte begrippen van een mengpaneel.

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Beats per minute (BPM)

   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Beatmixing is een vorm van mixen waarbij het tempo van een nummer verlaagd of verhoogd wordt zodat het goed aansluit op het tempo van een vorig nummer. Wanneer de plaat sneller of langzamer afgespeeld wordt, past zowel de BPM als de pitch (toonhoogte) zich aan.

   BPM-teller
   In sommige mengpanelen is een BPM-teller ingebouwd. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld. Er bestaan digitale mixprogramma’s die de BPM zelf bepalen en automatisch twee muziekstukken met elkaar kunnen synchroniseren. Er bestaan zelfs computermixers die de toonhoogte van twee nummers gelijk houdt terwijl het tempo wordt aangepast. Mengpanelen hebben soms ook ingebouwde USB-geluidskaarten die je rechtstreeks kunt aansluiten op een pc of Mac of een mp3-speler.

   Digitale mixers
   Je hebt ook digitale mixers. Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang van het mengpaneel met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal”(D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt, van effecten voorzien, etc. Al deze bewerkingen leveren geen extra ruis op zoals bij analoge mixers.

   Effecten
   Met een mengpaneel kun je een scala aan effecten maken. De belangrijkste effecten zijn:

   • CF-curve. Hiermee stel je de werking van de crossfader in op je eigen voorkeur. Wat je regelt is de manier waarop de crossfader het volume van de kanalen beïnvloedt.
   • Compressor: dit apparaat maakt het volume constanter. Zachte geluiden worden dus harder gemaakt, harde zachter.
   • Crossfader. Schuifregelaar om het volume van twee verschillende kanalen vloeiend in elkaar te laten overlopen.
   • Delay: dit apparaat vertraagt het binnenkomende signaal, waardoor een echo klinkt. Bij erg grote zalen wordt een delay ook gebruikt om te voorkomen dat je echo’s gaat horen. Het apparaat compenseert dan het tijdverschil dat veroorzaakt wordt door de grote afstanden tussen de verschillende groepen boxen in de zaal.
   • Equalizer. Een equalizer is een elektronische filter die verstoringen tussen het input- en outputsignaal compenseert en herstelt, waardoor het outputsignaal gelijk is aan het inputsignaal.
   • Fader. Met de fader bepaal je hoe sterk een kanaal in de mix klinkt.
   • Feedback-killer. Dit is een apparaat dat rondzing-neigingen automatisch onderdrukt.
   • Filterbank. Dit apparaat is afkomstig uit oude synthesizers, een filter om het geluid te vervormen.
   • Gain. Hiermee kan de dj het geluid versterken. Dit wordt meestal opgegeven in dB. Iedere 3dB meer is een verdubbeling van de sterkte.
   • Gate. Dit is een apparaat dat als een poort fungeert. Het laat een geluid pas door als het een bepaald volume bereikt en sluit weer als het signaal onder dat niveau zakt.
   • Kill-eq. Knop om een bepaald frequentiegebied weg te filteren.
   • Limiter: apparaat dat zorgt dat een signaal niet boven een bepaald in te stellen volume komt.
   • PFL. Pre Fade Listen. Hiermee kun je een kanaal beluisteren onafhankelijk van de faderpositie.
   • Pitch-corrector. Dit is een apparaat dat de toonhoogte corrigeert.
   • Prefader. De prefader signalen gaan bijvoorbeeld naar een monitor, die immers niet zachter moet gaan als de mixer de fader naar beneden zet.
   • Reverb. Dit is een afgeleide van 'Reverberation' = nagalm. Apparaat dat kunstmatig akoestiek nabootst.
   • Subbass. Geeft lage tonen die meer voelbaar dan hoorbaar zijn.
   • Talkover. Hiermee kun je door de muziek praten. De muziek wordt dan automatisch wat zachter gemaakt zodat je beter te verstaan bent.
   • VCA. Voltage Controlled Amplifier. Elektronische volumeregeling.
   • VCF. Voltage Controlled Filter. Een filter om het geluid te vervormen.
   • Vu-meter. Dit is een meter op je mixer die met LED-lichtjes in - meestal - groen, geel en rood het volume aangeeft in dB.

   Vergelijk hier mengtafels!Mastersection
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle led-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Subgroepen
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Zo kun je een aantal kanalen met één fader bedienen. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe ("assign") met een schakelaar bij het kanaal. Op deze manier kun je jouw mengpaneel overzichtelijker en flexibeler inrichten.

   Virtuele mixer of softwaremixer
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je scherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis. Er bestaan ook ‘controllers’. Dit is apparatuur die er uitziet als een analoge mixer die je op je computer kunt aansluiten. Deze ‘mixer’ bedient dan de software-mixer.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Met USB-poort
   • Pioneer Pioneer
   • Behringer Behringer
   • JB Systems JB Systems
  0 - 24
  • Pioneer DDJ-400
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118862048.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150579201.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158391748.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-400 DDJ-400 DDJ-400 De DDJ-400 heeft zijn ontwerp geërfd van de NXS2 set. De lay-out van play/pause- en cue-knoppen, Beat FX, Loop knoppen in CDJ-stijl en nog veel meer is goed te vergelijken met de lay-out van de set zoals je die in de club vindt. (11)
   Pioneer DDJ-400
   • 07426806762714
   • 04573201241528
   • DDJ-400
   • 5391472
   • 4573201241528
   7
   good_buy
   most_sold
   262.00 EUR
  • Pioneer DDJ-200
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141833694.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148807689.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/159119998.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158410510.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169330434.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-200 DDJ-200 DDJ-200 Geschikt voor smartphones Multi-app-compatibiliteit en ondersteuning voor muziekstreamingdiensten Tutorial en pop-tip functies voor beginners die plezier hebben aan het mixen van muziek Fhrasensynchronisatie, algoritmen voor de phrasenanalyse, s'werelds eerste functie van een controller voor eenvoudige, natuurlijke wisseling tussen sporen Werkt met WeDJ en Djay2 android (extra kabel vereist, apart verkrijgbaar) (4)
   Pioneer DDJ-200
   • 04573201241658
   • DDJ200
   • 6198083
   • 4573201241658
   • DDJ-200
   8
   good_buy
   138.00 EUR
  • Pioneer DDJ-FLX6
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167514370.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179212653.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169188035.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169188033.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-FLX6 DDJ-FLX6 DDJ-FLX6 De Pioneer DDJ-FL6 is een DJ controller voor beginnende en gevorderden laptop DJ's. Deze 4 kanaals controller wordt geleverd met de volledige versie van de software Serato DJ Pro. In deze volledige versie zijn alle functies vrijgegeven, waardoor je ongehinderd alle kneepjes van het vak leert. Dankzij de merge FX knop bedien je met 1 draaiknop een combinatie van effecten en samples. Zo creëer je een effect die kenmerkend is voor jouw draaistijl en bouw je eenvoudig de spanning op en af. De jog... (7)
   Pioneer DDJ-FLX6
   • 04573201242181
   • 7271057
   • DDJ-FLX6
   4
   good_buy
   549.00 EUR
  • Akai MIDImix
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128371560.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158901677.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107386991.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158865118.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116819604.jpg
   Akai Akai MIDImix MIDImix MIDImix Vereenvoudig je mixproces met de Akai Midimix. Doordat de MIDI controller veel knoppen en faders heeft, heb je veel parameters van je DAW binnen handbereik. Je gebruikt de faders van de controller om de faders van je DAW te besturen. Hierdoor hoef je niet je muis te gebruiken om de eindmix van je productie in balans te brengen. Je kunt er ook voor kiezen om de faders te gebruiken tijdens het uitwerken van je arrangement. Zo kies je ervoor om langzaam een geluid in te mixen of gebruik je 1 van... (11)
   Akai MIDImix
   • 00694318017555
   • 103354
   • 103306
   3
   good_buy
   87.00 EUR
  • Zoom LiveTrak L-8 Digital Mixer for Podcast
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160985708.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149223170.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157597263.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/173088018.jpg
   Zoom Zoom LiveTrak L-8 Digital Mixer for Podcast LiveTrak L-8 Digital Mixer for Podcast LiveTrak L-8 Digital Mixer for Podcast Zoom LiveTrak L-8 /GE audio-recorder zwart (4)
   Zoom LiveTrak L-8 Digital Mixer for Podcast
   • 04515260021161
   4
   good_buy
   deal
   429.00 EUR
  • Arturia BeatStep
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153108221.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111259715.jpg
   Arturia Arturia BeatStep BeatStep BeatStep Handige USB MIDI pad-controller, voorzien van 16 pads en 16 rotary encoders. U gebruikt de BeatStep als traditionele drummachine en als steptime-sequencer. Opmerkelijk detail: deze controller heeft ook CV/Gate output! (3)
   Arturia BeatStep
   • 03760033530734
   • ARBEATSTEP
   4
   good_buy
   98.90 EUR
  • Akai APC Mini
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150521427.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158352594.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158352592.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107705126.jpg
   Akai Akai APC Mini APC Mini APC Mini Met de Akai APC MINI start en stop je alle clips in Ableton. Doordat de controller hetzelfde ontwerp heeft als de clip view van Ableton, is de controller ideaal voor live optredens en studiowerk. Je gebruikt de faders voor het in- en uitmixen van de clips. De knoppen van de controller verspringen van kleur op het moment dat je een clip start of stopt. Zo behoud je het overzicht. Dankzij de meegeleverde plugins heb je toegang tot een hoop nieuwe geluiden. Deze plugins zijn ontworpen door AIR e... (4)
   Akai APC Mini
   • 00694318015957
   • 102422
   3
   good_buy
   deal
   76.00 EUR
  • Power Dynamics PDM-S604 6-Kanalen Professionele Analoge Mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166970525.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166970553.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166970555.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166970557.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166970556.jpg
   Power Dynamics Power Dynamics PDM-S604 6-Kanalen Professionele Analoge Mixer PDM-S604 6-Kanalen Professionele Analoge Mixer PDM-S604 6-Kanalen Professionele Analoge Mixer De Power Dynamics PDM-S604 is een 6-kanaals mixer, voorzien van mediaspeler en een Multi-FX processor met maar liefst 256 presets. Er zitten twee kanalen op met XLR-inputs en fantoomvoeding. (2)
   Power Dynamics PDM-S604 6-Kanalen Professionele Analoge Mixer
   • 08715693290820
   • 172.620
   4
   good_buy
   249.99 EUR
  • VONYX VMM-K602 MusMix 6Ch/BT/Echo/USB Rec
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155044474.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154264815.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154264813.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154264814.jpg
   VONYX VONYX VMM-K602 MusMix 6Ch/BT/Echo/USB Rec VMM-K602 MusMix 6Ch/BT/Echo/USB Rec VMM-K602 MusMix 6Ch/BT/Echo/USB Rec Eenvoudige bediening: mengpaneel voor hobby- en studiomuiker | voor live geluid en opname: individueel regelbare fantoomvoeding | audio-streaming: inclusief Bluetooth-ontvanger. Afspelen via computer: met USB-audio-interface. Compact: geringe afmetingen voor mobiel gebruik. 4 x mono-microfoon/line-ingang (combi XLR/6,3 mm jack) | 1 x stereo-line-ingang (6,3 mm jack) | USB-audio-interface voor het opnemen en afspelen met een computer. De Vonyx VMM-K602 is een eenvoudig te gebruiken en betaalba... (2)
   VONYX VMM-K602 MusMix 6Ch/BT/Echo/USB Rec
   • 08715693292305
   • 172.587
   • 172587
   4
   good_buy
   129.00 EUR
  • Pioneer DJ DDJ-800 Controller
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140260079.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165447317.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165447307.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149114429.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158299177.jpg
   Pioneer Pioneer DJ DDJ-800 Controller DJ DDJ-800 Controller DJ DDJ-800 Controller De DDj-800 van Pioneer is met zijn gewicht en formaat de meest uitgebreide en compacte DJ midi controller voor Rekordbox DJ (meegeleverd) (2)
   Pioneer DJ DDJ-800 Controller
   • 04573201241610
   • 00841300101451
   • 00841300101468
   • 4573201241610
   • DDJ-800
   • DDJ800
   • 6118235
   4
   good_buy
   deal
   949.00 EUR
  • Numark M2 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178066958.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158343713.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158343717.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158343715.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/62514919.jpg
   Numark Numark M2 Zwart M2 Zwart M2 Zwart Veelzijdige DJ-mixer met veel functies voor zowel beginners als professionals - Tweekanaals DJ-scratchmixer met onmisbare mixbenodigdheden voor elke DJ-setting, van bruiloften tot clubs Gedekte connectiviteit - Twee phono / line schakelbare (RCA), twee line (RCA) en microfoon (6.35 mm) ingangen, plus master (RCA), record (RCA) en hoofdtelefoon (6.35 mm stereo) uitgangen Mixregeling - Twee kanalen uitgerust met een vervangbare crossfader, speciale kanaalniveaufaders plus reverse en hellingrege... (2)
   Numark M2 Zwart
   • 00676762155311
   • 20104580
   • 102919
   • 4866071
   4
   good_buy
   87.00 EUR
  • Pioneer All in One DJ System XDJ-RR
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141753239.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133166193.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160928581.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/160928579.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546770.jpg
   Pioneer Pioneer All in One DJ System XDJ-RR All in One DJ System XDJ-RR All in One DJ System XDJ-RR Indelingen en functies van club-standaard NXS2 setup. Dual USB-A-poorten en enige USB-B-poort. 7-inch kleurendisplay Prestatiecontrole; Hot Cues, Beat Loop, Slip Strik, Beat Jump Mixer-sectie met professionele FX; slagen FX, Sound Color FX (3)
   Pioneer All in One DJ System XDJ-RR
   • 00841300101420
   • 04573201241573
   • 00841300101413
   • XDJ-RR
   • 5719637
   3
   good_buy
   1119.00 EUR
  • Pioneer DDJ-XP2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/174884097.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155500698.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-XP2 DDJ-XP2 DDJ-XP2 PIONEER DDJ-XP2 (5)
   Pioneer DDJ-XP2
   • 04573201241740
   2
   good_buy
   deal
   329.00 EUR
  • Denon Dj PRIME 2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150486740.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169331364.jpg
   Denon Dj Denon Dj PRIME 2 PRIME 2 PRIME 2 Denon DJ Prime 2 Standalone console met 2 decks (4)
   Denon Dj PRIME 2
   • 00694318023938
   2
   good_buy
   1269.00 EUR
  • Numark NDX500
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101152716.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151718429.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158349895.jpg
   Numark Numark NDX500 NDX500 NDX500 Klaar voor alles - zelfstandige mediaspeler (cd, mp3-cd en mp3's van USB-sticks) en DJ-controller met aanraakgevoelig scratch en search wheel Controle van alle gangbare DJ-software via USB MIDI; Met de USB-computeraudio-interface kun je muziek afspelen vanaf je Mac/PC; stralende tekstweergave voor snelle navigatie door mediabestanden Automatische BPM met tikonderdrukking voor onmiddellijke tempoanalyse; start- / stoptijdaanpassing voor remmen in vinylstijl; anti-shock gebufferde overslagbevei... (2)
   Numark NDX500
   • 04250908254975
   • 00141139492721
   • 00676762263115
   • 102887
   3
   good_buy
   199.00 EUR
  • Reloop Mixtour
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165489279.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158356948.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158356961.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158232223.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158356945.jpg
   Reloop Reloop Mixtour Mixtour Mixtour Reloop MIXTOUR is a portable cross-platform DJ controller developed for the award winning app DJAY 2 from Algoriddim. (2)
   Reloop Mixtour
   • 04043034159623
   • 235385
   3
   good_buy
   157.00 EUR
  • Denon Dj SC6000 PRIME
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/152303541.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150441733.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168160326.jpg
   Denon Dj Denon Dj SC6000 PRIME SC6000 PRIME SC6000 PRIME De Denon DJ SC6000 PRIME is een professionele tabletop DJ media mediaspeler die zelfs standalone te gebruiken is. Hiermee is hij de ideale speler voor in de DJ booth, of dat nou in clubs, op festivals of gewoon thuis is. (2)
   Denon Dj SC6000 PRIME
   • 00694318024850
   3
   good_buy
   1499.00 EUR
  • Novation Launchpad Pro MK3
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150816953.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154869773.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167177756.jpg
   Novation Novation Launchpad Pro MK3 Launchpad Pro MK3 Launchpad Pro MK3 Met de Novation Launchpad Pro MK3 bedien je naast Ableton Live ook je hardware instrumenten. Deze MIDI controller is standalone, wat betekent dat je hem niet met je computer hoeft te verbinden om je hardware instrumenten, zoals synthesizers, aan te sturen. Wanneer je het apparaat wel met je computer en Ableton Live verbindt, versnel je jouw productieproces. Alle knoppen zijn al verbonden aan de functies van Ableton. Hierdoor regel je alles via de MIDI controller en laat je jouw muis links lig... (2)
   Novation Launchpad Pro MK3
   • 00815301001218
   • RNO LAUNCHPAD-PRO-MK3
   3
   good_buy
   269.00 EUR
  • VONYX DJ CD mediaspeler - Vonyx CDJ450 dubbele CD en USB mp3 speler met Bluetooth
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582934.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582937.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582938.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582940.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143582935.jpg
   VONYX VONYX DJ CD mediaspeler - Vonyx CDJ450 dubbele CD en USB mp3 speler met Bluetooth DJ CD mediaspeler - Vonyx CDJ450 dubbele CD en USB mp3 speler met Bluetooth DJ CD mediaspeler - Vonyx CDJ450 dubbele CD en USB mp3 speler met Bluetooth De Vonyx CDJ450 is een alles in één tool voor de serieuze DJ. De CDJ450 beschikt over 2 CD spelers, 2 USB mp3 spelers, Bluetooth, USB connectie voor verbinding met een pc / laptop en een ingebouwde 2 kanaals mixer met toonregeling (high, mid en low) per kanaal. Door de 2 lijningangen op de achterzijde is het mogelijk om externe audio apparatuur zoals platenspelers, extra cd spelers, midi DJ controller, etc. op de CDJ450 aan te sluiten. Met de CDJ450 heb je dus alles bij de hand voor het draai... (2)
   VONYX DJ CD mediaspeler - Vonyx CDJ450 dubbele CD en USB mp3 speler met Bluetooth
   • 08715693306439
   • 172805
   3
   good_buy
   359.99 EUR
  • Gizzys Pepperdecks DJoclate - Mini Audiomixer met 2 kanalen - Mobiel Mengpaneel
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102796067.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/138191908.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/138191781.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/138191703.jpg
   Gizzys Gizzys Pepperdecks DJoclate - Mini Audiomixer met 2 kanalen - Mobiel Mengpaneel Pepperdecks DJoclate - Mini Audiomixer met 2 kanalen - Mobiel Mengpaneel Pepperdecks DJoclate - Mini Audiomixer met 2 kanalen - Mobiel Mengpaneel Pepperdecks DJOCLATE Pocket Size mengpaneel (2 kanalen, baskill, tas, 2 x kabel) (2)
   Gizzys Pepperdecks DJoclate - Mini Audiomixer met 2 kanalen - Mobiel Mengpaneel
   • 08708031925379
   3
   good_buy
   31.48 EUR
  • Reloop RMX-33i
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175690878.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158355246.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111263186.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119363607.jpg
   Reloop Reloop RMX-33i RMX-33i RMX-33i The Reloop RMX-33i is a 3+1 channel DJ mixer with digital audio architecture and integrated Instant Sound Colour effects. This compact club-style mixer benefits from the same high-quality build and sound characteristics that are already found on the flags (3)
   Reloop RMX-33i
   • 04043034101660
   • VRRMX33I
   • 232340
   2
   299.00 EUR
  • Allen & Heath ZEDi-10FX
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86379518.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86379521.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86379528.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86379519.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86379526.jpg
   Allen & Heath Allen & Heath ZEDi-10FX ZEDi-10FX ZEDi-10FX De ZEDi-10FX analoge mixer kan gezien worden als de grote broer van de ZEDi-10. Dit komt door de uitgebreide effectensectie. Uiteraard kun je met dit Allen & Heath mengpaneel de USB als audio-interface gebruiken. (3)
   Allen & Heath ZEDi-10FX
   • 06938122243163
   • ZEDI10FX
   2
   244.00 EUR
  • Pioneer CDJ-2000 NXS2 met gratis Prodector
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167831378.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167831399.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167831400.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/167831398.jpg
   Pioneer Pioneer CDJ-2000 NXS2 met gratis Prodector CDJ-2000 NXS2 met gratis Prodector CDJ-2000 NXS2 met gratis Prodector Pioneer CDJ-2000NXS2. Frequentiebereik: 4 - 40000 Hz. Display: 17,8 cm. Full Colour-LCD. (3)
   Pioneer CDJ-2000 NXS2 met gratis Prodector
   • 04573201240217
   • 04573201240200
   • 00841300100225
   • 166335
   2
   deal
   2199.00 EUR
  • Omnitronic Gnome-202P Mini Mixer goud
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148067463.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178801580.jpg
   Omnitronic Omnitronic Gnome-202P Mini Mixer goud Gnome-202P Mini Mixer goud Gnome-202P Mini Mixer goud De Omnitronic Gnome-202P Mini Mixer is een zeer compacte 2-kanaals DJ-mixer met Bluetooth en MP3 speler. Deze pocket mixer heeft een crossfader en aansluitmogelijkheden voor een microfoon en een koptelefoon (3)
   Omnitronic Gnome-202P Mini Mixer goud
   • 04026397660708
   2
   69.89 EUR
  2 11
  • teamvergelijk@vergelijk.be