x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er mengpanelen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  mengpaneel

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mengpaneel categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  mengpaneel kopen

  • Algemene informatie

   Een mengpaneel maakt de basisuitrusting van een dj compleet. Voor een dj is het mengpaneel een onmisbaar instrument. Hoe meer schuiven, draaiknoppen en lampjes, hoe indrukwekkender de mengpanelen. Maar wat doet een mengpaneel nou eigenlijk? En waar moet je op letten als je er een gaat aanschaffen? In deze tekst helpen wij je bij het kiezen van een mengpaneel.

   Merknamen van mengpanelen zijn: Allen & Heath, Behringer, Citronic, D&R, Euphonics, LEM, Mackie, Midas, Peavey, Phonic, Soundcraft, Yamaha.
   Vergelijk hier mengpanelen!
   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Mengpaneel

   Een mengpaneel in zijn meest eenvoudige vorm mixt geluidssignalen van twee verschillende bronnen tot één, meestal stereosignaal. Hoe uitgebreider het mengpaneel, hoe meer mogelijkheden om een geluid te mixen en tegelijkertijd te bewerken. Het signaal kan worden versterkt, bepaalde frequenties kunnen worden onderdrukt, er kan een galm worden toegevoegd of juist worden verwijderd.

   Vergelijk hier mengtafels!Kanalen mengpaneel
   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Het is belangrijk om niet alleen te weten hoeveel kanalen een mengpaneel heeft, maar ook welke soort kanaalingangen dit zijn. Mengpanelen hebben verschillende soorten ingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal van het mengpaneel naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix, of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Feitelijk zijn het twee kanalen in één met een gemeenschappelijke fader. Een aux-ingang is een aftakking op een kanaal van het mengpaneel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Extra’s en effecten mengpaneel
   Met mengpanelen kun je een scala aan effecten maken. Enkele effecten van het mengpaneel zijn CF-curve, crossfader, delay, gate, limiter, pitch-corrector en talkover. Voor meer effecten en de uitleg hiervan kun je bij de verklarende woordenlijst voor het mengpaneel kijken. Ook informatie over de beats per minute, de BPM-teller, digitale mixer, softwaremixers, subgroepen en de mastersection kun je hier vinden.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier mengtafels!Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?
   Wat is een subgroep?
   Wat is een digitale mixer?
   Wat is een BPM-teller?
   Wat is een softwaremixer?
   Wat is de mastersection?

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?

   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Je hebt verschillende soorten kanaalingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Een Aux-ingang is een aftakking op een kanaal van de mengtafel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Wat is een subgroep?
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe. Op deze manier kun je je mengpaneel overzichtelijk en flexibel inrichten.

   Wat is een digitale mixer?
   Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal (D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt en van effecten voorzien.

   Wat is een BPM-teller?
   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Op sommige mengpanelen zitten BPM-tellers. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld.

   Wat is een softwaremixer?
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je computerscherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis.

   Wat is de mastersection?
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle LED-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier mengtafels!Hieronder vind je de meestgebruikte begrippen van een mengpaneel.

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Beats per minute (BPM)

   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Beatmixing is een vorm van mixen waarbij het tempo van een nummer verlaagd of verhoogd wordt zodat het goed aansluit op het tempo van een vorig nummer. Wanneer de plaat sneller of langzamer afgespeeld wordt, past zowel de BPM als de pitch (toonhoogte) zich aan.

   BPM-teller
   In sommige mengpanelen is een BPM-teller ingebouwd. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld. Er bestaan digitale mixprogramma’s die de BPM zelf bepalen en automatisch twee muziekstukken met elkaar kunnen synchroniseren. Er bestaan zelfs computermixers die de toonhoogte van twee nummers gelijk houdt terwijl het tempo wordt aangepast. Mengpanelen hebben soms ook ingebouwde USB-geluidskaarten die je rechtstreeks kunt aansluiten op een pc of Mac of een mp3-speler.

   Digitale mixers
   Je hebt ook digitale mixers. Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang van het mengpaneel met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal”(D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt, van effecten voorzien, etc. Al deze bewerkingen leveren geen extra ruis op zoals bij analoge mixers.

   Effecten
   Met een mengpaneel kun je een scala aan effecten maken. De belangrijkste effecten zijn:

   • CF-curve. Hiermee stel je de werking van de crossfader in op je eigen voorkeur. Wat je regelt is de manier waarop de crossfader het volume van de kanalen beïnvloedt.
   • Compressor: dit apparaat maakt het volume constanter. Zachte geluiden worden dus harder gemaakt, harde zachter.
   • Crossfader. Schuifregelaar om het volume van twee verschillende kanalen vloeiend in elkaar te laten overlopen.
   • Delay: dit apparaat vertraagt het binnenkomende signaal, waardoor een echo klinkt. Bij erg grote zalen wordt een delay ook gebruikt om te voorkomen dat je echo’s gaat horen. Het apparaat compenseert dan het tijdverschil dat veroorzaakt wordt door de grote afstanden tussen de verschillende groepen boxen in de zaal.
   • Equalizer. Een equalizer is een elektronische filter die verstoringen tussen het input- en outputsignaal compenseert en herstelt, waardoor het outputsignaal gelijk is aan het inputsignaal.
   • Fader. Met de fader bepaal je hoe sterk een kanaal in de mix klinkt.
   • Feedback-killer. Dit is een apparaat dat rondzing-neigingen automatisch onderdrukt.
   • Filterbank. Dit apparaat is afkomstig uit oude synthesizers, een filter om het geluid te vervormen.
   • Gain. Hiermee kan de dj het geluid versterken. Dit wordt meestal opgegeven in dB. Iedere 3dB meer is een verdubbeling van de sterkte.
   • Gate. Dit is een apparaat dat als een poort fungeert. Het laat een geluid pas door als het een bepaald volume bereikt en sluit weer als het signaal onder dat niveau zakt.
   • Kill-eq. Knop om een bepaald frequentiegebied weg te filteren.
   • Limiter: apparaat dat zorgt dat een signaal niet boven een bepaald in te stellen volume komt.
   • PFL. Pre Fade Listen. Hiermee kun je een kanaal beluisteren onafhankelijk van de faderpositie.
   • Pitch-corrector. Dit is een apparaat dat de toonhoogte corrigeert.
   • Prefader. De prefader signalen gaan bijvoorbeeld naar een monitor, die immers niet zachter moet gaan als de mixer de fader naar beneden zet.
   • Reverb. Dit is een afgeleide van 'Reverberation' = nagalm. Apparaat dat kunstmatig akoestiek nabootst.
   • Subbass. Geeft lage tonen die meer voelbaar dan hoorbaar zijn.
   • Talkover. Hiermee kun je door de muziek praten. De muziek wordt dan automatisch wat zachter gemaakt zodat je beter te verstaan bent.
   • VCA. Voltage Controlled Amplifier. Elektronische volumeregeling.
   • VCF. Voltage Controlled Filter. Een filter om het geluid te vervormen.
   • Vu-meter. Dit is een meter op je mixer die met LED-lichtjes in - meestal - groen, geel en rood het volume aangeeft in dB.

   Vergelijk hier mengtafels!Mastersection
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle led-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Subgroepen
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Zo kun je een aantal kanalen met één fader bedienen. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe ("assign") met een schakelaar bij het kanaal. Op deze manier kun je jouw mengpaneel overzichtelijker en flexibeler inrichten.

   Virtuele mixer of softwaremixer
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je scherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis. Er bestaan ook ‘controllers’. Dit is apparatuur die er uitziet als een analoge mixer die je op je computer kunt aansluiten. Deze ‘mixer’ bedient dan de software-mixer.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Pioneer Pioneer
   • Behringer Behringer
   • JB Systems JB Systems
   • Goedkoop Vergelijk alle mengpanelen prijzen lager dan 200 euro.
  0 - 24
  • Boya Duo XLR Audio Adapter BY-MA2 voor DSLR en Camcorders
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146719224.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144299320.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137986476.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146746682.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146746681.jpg
   Boya Boya Duo XLR Audio Adapter BY-MA2 voor DSLR en Camcorders Duo XLR Audio Adapter BY-MA2 voor DSLR en Camcorders Duo XLR Audio Adapter BY-MA2 voor DSLR en Camcorders De Boya BY-MA2 Duo XLR Adapter is een 3,5 mm TRS-connector naar standaard XLR-audio input adapter die op uw DSLR-camera of camcorder kan worden gebruikt. Het linker- of rechterkanaal en de stereomodus kan worden gekozen en het heeft een 3,5 mm gebalanceerde audio-ingang naar de standaard XLR. De BY-MA2 heeft een aluminium constructie, met twee XLR-ingangen en twee 3,5 mm TRS-connectoren. Frequentiebereik 20 Hz - 20 KHz en MIC-instelling van -35 dBu zijn minimaal. Kenmerken van de Boya BY-MA2 ... (4)
   Boya Duo XLR Audio Adapter BY-MA2 voor DSLR en Camcorders
   • 06971008021172
   • BY-MA2
   • 6971008021172
   5
   good_buy
   59.95 EUR
  • Pioneer DDJ-200
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142613362.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141833694.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148807689.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145864100.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146459855.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-200 DDJ-200 DDJ-200 Met de Pioneer DDJ-200 zet je heel gemakkelijk de eerste stappen in de wereld van de DJ. De DDJ-200 is een slimme DJ-controller die werkt met WeDJ of Rekordbox en draadloos te gebruiken is met smartphone of tablet. (8)
   Pioneer DDJ-200
   • 04573201241658
   • DDJ200
   • 6198083
   • 4573201241658
   3
   good_buy
   deal
   145.00 EUR
  • Pioneer DDJ-400
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114510330.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117877716.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146778833.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129026988.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145864157.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-400 DDJ-400 DDJ-400 Met de Pioneer DDJ-400 leer je als startende DJ'er de fijne kneepjes van het vak. Door de interne geluidskaart hoef je geen audio interface aan te sluiten. Dit betekent dat je de DJ controller rechtstreeks met speakers verbindt. Dankzij de aanslaggevoelige en multifunctionele drumpads haal je het maximale uit de meegeleverde software Rekordbox. Gebruik de drumpads voor het activeren van de sampler en personaliseer je set door geluidsfragmenten toe te voegen. Ook gebruik je de drumpads om eenv... (7)
   Pioneer DDJ-400
   • 04573201241528
   • DDJ-400
   • 5391472
   • 4573201241528
   3
   good_buy
   279.00 EUR
  • JB Systems CLUB-7USB
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139207574.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95130282.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/99579640.jpg
   JB Systems JB Systems CLUB-7USB CLUB-7USB CLUB-7USB De CLUB7-USB is een van de meest uitgebreide rackmixers van JB Systems. Niet alleen heb je vier kanalen die geschakeld kunnen worden, je hebt ook drie afzonderlijke mic-kanalen en MP3-afspeelmogelijkheden. (5)
   JB Systems CLUB-7USB
   • 05420025601252
   2
   good_buy
   299.32 EUR
  • Behringer SX2442FX mengpaneel
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24380125.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24380128.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24380127.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24380129.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101127163.jpg
   Behringer Behringer SX2442FX mengpaneel SX2442FX mengpaneel SX2442FX mengpaneel Zeer uitgebreide mixer van Behringer met 24 ingangen. De mixer is voorzien van een 24 bit FX processor en heeft 100 verschillende effecten!Het apparaat heeft maar liefst zestien microfooningangen met voorversterking. (5)
   Behringer SX2442FX mengpaneel
   • 04033653021074
   • SX2442FX
   2
   good_buy
   273.89 EUR
  • Mackie PRO12FXV2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111281423.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46194771.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46194767.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117156293.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46194769.jpg
   Mackie Mackie PRO12FXV2 PRO12FXV2 PRO12FXV2 De Mackie ProFX12v2 is een heel complete, uitzonderlijk duurzame en toch betaalbare mengtafel die 6 XLR-ingangen aan boord heeft, 4 stereo-inputs, een 7-bands master-EQ, stereo USB-interface en 16 hoge kwaliteit effecten. (5)
   Mackie PRO12FXV2
   • 00663961045642
   • PROFX12V2
   • SMK PROFX12V2
   2
   good_buy
   243.00 EUR
  • Hercules DJ Starter Kit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127059863.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143213145.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143213150.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143213146.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143213144.jpg
   Hercules Hercules DJ Starter Kit DJ Starter Kit DJ Starter Kit De Hercules DJ Starter Kit is een DJ set voor beginners. Dit starterspakket bestaat uit een DJ controller, DJ koptelefoon en DJ speakers. Hierdoor ben je startklaar om je eerste DJ mix te maken. Dankzij de ingebouwde geluidskaart en meegeleverde koptelefoon luister je of 2 nummers op hetzelfde tempo en in de maat spelen. Je neemt de DJ controller eenvoudig met je mee door het compacte formaat. Dit betekent dat hij gemakkelijk in je tas past. Het formaat van de speakers is ideaal voor in klein... (3)
   Hercules DJ Starter Kit
   • 03362934745806
   • 5913336
   • HER-4780890
   • 3362934745806
   • 4780890
   3
   good_buy
   156.13 EUR
  • Behringer QX1202USB mengpaneel 12 kanalen
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86115181.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103660482.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24997558.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24997559.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24997557.jpg
   Behringer Behringer QX1202USB mengpaneel 12 kanalen QX1202USB mengpaneel 12 kanalen QX1202USB mengpaneel 12 kanalen Xenyx qx1202usbmet de Xenyx q-versie USB serie toont Behringer hoe men moderne compacte mengpanelen bouwt, zonder compromissen in uitrusting of kwaliteit te gaan. Met muzikaal klingendem aan 3band equalizers Britse inscriptie per kanaal en ingebouwde USB audio interface, dat zowel opname als ausspielung van audio signalen met computers, laptops en tablets mogelijk maakt, is men voor verschillende vereisten in de proberaum, op het podium, of in de studio klaar. (4)
   Behringer QX1202USB mengpaneel 12 kanalen
   • 04033653012232
   • QX1202USB
   2
   good_buy
   96.00 EUR
  • König 3 kanaals DJ mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/60388520.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118628052.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95227121.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124887568.jpg
   König König 3 kanaals DJ mixer 3 kanaals DJ mixer 3 kanaals DJ mixer Een eenvoudige mixer tegen een vriendenprijsje. Krijg snel het mixen onder de knie voor slechts een paar tientjes, wie wilt dat nou niet? (4)
   König 3 kanaals DJ mixer
   • 05412810055579
   2
   good_buy
   32.67 EUR
  • Soundcraft Signature 22MTK
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111303228.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144251356.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88018612.jpg
   Soundcraft Soundcraft Signature 22MTK Signature 22MTK Signature 22MTK De Soundcraft Signature 22 is een 22 kanaals analoge multitrack mixer met ingebouwde audio interface, 3 aux kanalen, schakelbare hi-Z inputs en effecten. Met behulp van een DAW of opnamesoftware neem je geluid van alle kanalen tegelijk op met je computer. Nadat je het geluid hebt opgenomen, bewerk je de audio digitaal met software plugins op je computer. Schakel de 48V fantoomvoeding in en neem geluid op met een condensatormicrofoon. Zo maak je geluidsopnames van hoogwaardige kwaliteit. Gebru... (2)
   Soundcraft Signature 22MTK
   • 00668705001199
   • 5049564
   3
   good_buy
   deal
   798.00 EUR
  • Pioneer XDJ-RR
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118599099.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141753239.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133166193.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137569942.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140546768.jpg
   Pioneer Pioneer XDJ-RR XDJ-RR XDJ-RR De Pioneer XDJ-RR is een 2-kanaals alles-in-één-dj-systeem te gebruiken als controller voor Rekordbox DJ of als stand-alone mediaspeler. De ideale stap vooruit voor de thuis-DJ die wil proeven van het echte werk! (2)
   Pioneer XDJ-RR
   • 04573201241573
   • XDJ-RR
   • 5719637
   3
   good_buy
   deal
   999.00 EUR
  • Akai APC Mini
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111315611.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127853086.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107705127.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107705128.jpg
   Akai Akai APC Mini APC Mini APC Mini Met de Akai APC MINI start en stop je alle clips in Ableton. Doordat de controller hetzelfde ontwerp heeft als de clip view van Ableton, is de controller ideaal voor live optredens en studiowerk. Je gebruikt de faders voor het in- en uitmixen van de clips. De knoppen van de controller verspringen van kleur op het moment dat je een clip start of stopt. Zo behoud je het overzicht. Dankzij de meegeleverde plugins heb je toegang tot een hoop nieuwe geluiden. Deze plugins zijn ontworpen door AIR e... (2)
   Akai APC Mini
   • 00694318015957
   • 102422
   3
   good_buy
   72.00 EUR
  • Pioneer DDJ-WeGO4 Wit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113883183.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127853764.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100108563.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-WeGO4 Wit DDJ-WeGO4 Wit DDJ-WeGO4 Wit De nieuwe witte DDJ-WeGO4-W heeft een aantal toffe verbeteringen, innovaties en extra features met een strak en overzichtelijk uiterlijk en de nieuwe WeDJ-app. Goed begrepen dus van Pioneer. (2)
   Pioneer DDJ-WeGO4 Wit
   • 04573201240699
   • 04573201240705
   • DDJ-WEGO4-W
   • 3739712
   • DDJ-WeGO4-W
   3
   good_buy
   292.00 EUR
  • Pioneer DDJ-800
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142613383.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140260079.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149114429.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146463406.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-800 DDJ-800 DDJ-800 Hier is hij dan: de Pioneer DDJ-800! Een professionele 2-kanaals DJ-controller speciaal ontworpen voor Rekordbox DJ. Het is Pioneer goed gelukt om alle gangbare functies in een compacte en draagbare behuizing te krijgen. (2)
   Pioneer DDJ-800
   • 04573201241610
   • DDJ800
   • 6118235
   3
   good_buy
   899.00 EUR
  • Hercules DJControl Jogvision
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111259824.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134571911.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101155198.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/30555123.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/138192218.jpg
   Hercules Hercules DJControl Jogvision DJControl Jogvision DJControl Jogvision Hercules DJ Control Jogvision DJ-regelaar. (1)
   Hercules DJControl Jogvision
   • 03362934738631
   • 4780547
   • 2160797
   4
   good_buy
   189.00 EUR
  • Zoom F-Control 8 kanalen Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144301377.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144301382.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144301379.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144301381.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/72046323.jpg
   Zoom Zoom F-Control 8 kanalen Zwart F-Control 8 kanalen Zwart F-Control 8 kanalen Zwart De Zoom FRC-8 Hardware Remote Control is een mixing controle paneel, ontworpen voor de Zoom F8 en F4 multitrack veldrecorders. (1)
   Zoom F-Control 8 kanalen Zwart
   • 04515260017621
   • 314081
   4
   good_buy
   deal
   289.00 EUR
  • Palette Button add-on
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133146585.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107064905.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97935620.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119218900.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97682281.jpg
   Palette Palette Button add-on Button add-on Button add-on De Palette Button Add-On is een arcade style button die kan worden gecombineerd in uw eigen setup. Hierdoor krijgt u een betere controle over uw beeldbewerkingssoftware. De button add-on heeft een gevoelige button voor een zeer nauwkeurige bediening. De verschillende modules zijn magnetisch aan vier zijden en volledig naar wens aan elkaar te bevestigen. De opstelling is volledig uit te breiden tot maximaal 18 modules. Kenmerken van de Palette Button Add-On * Arcade style button * Hooggevoelig... (1)
   Palette Button add-on
   • 00627843551164
   • 1560010
   4
   good_buy
   43.94 EUR
  • Power Dynamics PDM-M804A
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133945698.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/91106913.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107279143.jpg
   Power Dynamics Power Dynamics PDM-M804A PDM-M804A PDM-M804A Eenvoudige bediening: Mengpaneel voor hobby- en studiomuzikanten, Individueel: 24-bit multi FX-processor met 16 pre-instellingen, Audiostreaming: Inclusief bluetooth ontvanger, MP3 weergave: USB speler met digitaal display, Compact: Veelzijdig inzetbaar met geringe afmetingen (2)
   Power Dynamics PDM-M804A
   • 08715693290813
   • 172.614
   2
   379.95 EUR
  • Pioneer DJM-250MK2
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111288327.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/81206227.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/81206226.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/81206229.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/81206228.jpg
   Pioneer Pioneer DJM-250MK2 DJM-250MK2 DJM-250MK2 The two-channel DJ mixer with an attractive price tag is back! The DJM-250MK2 is a comprehensive battle mixer for DJs on a budget. (2)
   Pioneer DJM-250MK2
   • 04573201240804
   • DJM-250MK2
   • 4482918
   2
   deal
   337.00 EUR
  • PreSonus StudioLive 16R Series III Rack Mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97324269.jpg
   PreSonus PreSonus StudioLive 16R Series III Rack Mixer StudioLive 16R Series III Rack Mixer StudioLive 16R Series III Rack Mixer De StudioLive 16R van Presonus is onderdeel van de derde generatie rackmixers. In combinatie met een Series III console kan je voorversterkers en fantoomvoeding van de 16R via je console aansturen. (2)
   PreSonus StudioLive 16R Series III Rack Mixer
   • 00673454005961
   2
   deal
   729.00 EUR
  • Behringer XENYX X2442USB PA en studio mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149035905.jpg
   Behringer Behringer XENYX X2442USB PA en studio mixer XENYX X2442USB PA en studio mixer XENYX X2442USB PA en studio mixer Ingangen: 8 x micorofoon xlr/jack; 2 x microfoon xlr/stereo jack; 2 stereo jack. Uitgangen: main-mix-out/symmetrisch.: xlr. EQ mono/stereokanaal: 3-bands semi-parametrische mid band / 4-bands fix. 4 sub-groepen. Aux send/stereo return: 2 x pre/post 1 post/geen. Insert aansluitingen: voor mono-ingangen. Resultaten: 24 bits digitaal multi-effect, 99 pre-sets. Kanaal-volumeregelaar: 60 mm fader. Bijzonderheden: compressor op de mono-ingangen. De "Big-Daddy" van de Behringer USB serie is ongetwij... (2)
   Behringer XENYX X2442USB PA en studio mixer
   • 04033653021210
   2
   deal
   258.00 EUR
  • Roli Lightpad Block M
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111317855.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126429103.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107705137.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131821957.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107705143.jpg
   Roli Roli Lightpad Block M Lightpad Block M Lightpad Block M De Roli Lightpad Block M is een compacte MIDI controller met 5D touch technologie en Bluetooth. Dankzij de 5D touch technologie reageert de controller op druk-, schuif- en tikbewegingen. Creëer beats door met je vingertoppen te drummen of verander geluiden door druk uit te oefenen op het oppervlak. Zo pas je de klank aan of voeg je effecten toe. Doordat je dit met je vingertoppen doet en niet met je muis, heb je meer controle over de veranderingen. Het golfachtige siliconen oppervlak helpt je... (2)
   Roli Lightpad Block M
   • 00814773020543
   • ROL-001591
   2
   204.00 EUR
  • Denon DJ X1800 Prime
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111294874.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/81480347.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123540101.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119363630.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119363632.jpg
   Denon Denon DJ X1800 Prime DJ X1800 Prime DJ X1800 Prime Een beetje mediaspeler kan natuurlijk niet zonder mixer. Denon DJ heeft met de X1800 Prime daarin een duidelijk statement gemaakt en een vierkanaals mengpaneel neergezet dat van alle gemakken is voorzien. (2)
   Denon DJ X1800 Prime
   • 00694318022450
   • DJX1800
   2
   deal
   1299.00 EUR
  • Pioneer XDJ-700
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112806487.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118959949.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120202017.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110144471.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134630137.jpg
   Pioneer Pioneer XDJ-700 XDJ-700 XDJ-700 De Pioneer XDJ-700 is de meest compacte digitale speler van dit vooraanstaande DJ-merk. Hij bezit veel van de uitstekende mogelijkheden van zijn grote broer en is klaar om samen te werken met Rekordbox-software. (2)
   Pioneer XDJ-700
   • 04573201240033
   • 2833905
   • XDJ-700
   2
   deal
   699.00 EUR
  2 10
  • teamvergelijk@vergelijk.be