x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er mengpanelen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  mengpaneel

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mengpaneel categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  mengpaneel kopen

  • Algemene informatie

   Een mengpaneel maakt de basisuitrusting van een dj compleet. Voor een dj is het mengpaneel een onmisbaar instrument. Hoe meer schuiven, draaiknoppen en lampjes, hoe indrukwekkender de mengpanelen. Maar wat doet een mengpaneel nou eigenlijk? En waar moet je op letten als je er een gaat aanschaffen? In deze tekst helpen wij je bij het kiezen van een mengpaneel.

   Merknamen van mengpanelen zijn: Allen & Heath, Behringer, Citronic, D&R, Euphonics, LEM, Mackie, Midas, Peavey, Phonic, Soundcraft, Yamaha.
   Vergelijk hier mengpanelen!
   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Mengpaneel

   Een mengpaneel in zijn meest eenvoudige vorm mixt geluidssignalen van twee verschillende bronnen tot één, meestal stereosignaal. Hoe uitgebreider het mengpaneel, hoe meer mogelijkheden om een geluid te mixen en tegelijkertijd te bewerken. Het signaal kan worden versterkt, bepaalde frequenties kunnen worden onderdrukt, er kan een galm worden toegevoegd of juist worden verwijderd.

   Vergelijk hier mengtafels!Kanalen mengpaneel
   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Het is belangrijk om niet alleen te weten hoeveel kanalen een mengpaneel heeft, maar ook welke soort kanaalingangen dit zijn. Mengpanelen hebben verschillende soorten ingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal van het mengpaneel naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix, of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Feitelijk zijn het twee kanalen in één met een gemeenschappelijke fader. Een aux-ingang is een aftakking op een kanaal van het mengpaneel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Extra’s en effecten mengpaneel
   Met mengpanelen kun je een scala aan effecten maken. Enkele effecten van het mengpaneel zijn CF-curve, crossfader, delay, gate, limiter, pitch-corrector en talkover. Voor meer effecten en de uitleg hiervan kun je bij de verklarende woordenlijst voor het mengpaneel kijken. Ook informatie over de beats per minute, de BPM-teller, digitale mixer, softwaremixers, subgroepen en de mastersection kun je hier vinden.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier mengtafels!Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?
   Wat is een subgroep?
   Wat is een digitale mixer?
   Wat is een BPM-teller?
   Wat is een softwaremixer?
   Wat is de mastersection?

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?

   Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Je hebt verschillende soorten kanaalingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Een Aux-ingang is een aftakking op een kanaal van de mengtafel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

   Wat is een subgroep?
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe. Op deze manier kun je je mengpaneel overzichtelijk en flexibel inrichten.

   Wat is een digitale mixer?
   Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal (D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt en van effecten voorzien.

   Wat is een BPM-teller?
   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Op sommige mengpanelen zitten BPM-tellers. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld.

   Wat is een softwaremixer?
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je computerscherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis.

   Wat is de mastersection?
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle LED-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier mengtafels!Hieronder vind je de meestgebruikte begrippen van een mengpaneel.

   Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

   Beats per minute (BPM)

   Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Beatmixing is een vorm van mixen waarbij het tempo van een nummer verlaagd of verhoogd wordt zodat het goed aansluit op het tempo van een vorig nummer. Wanneer de plaat sneller of langzamer afgespeeld wordt, past zowel de BPM als de pitch (toonhoogte) zich aan.

   BPM-teller
   In sommige mengpanelen is een BPM-teller ingebouwd. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld. Er bestaan digitale mixprogramma’s die de BPM zelf bepalen en automatisch twee muziekstukken met elkaar kunnen synchroniseren. Er bestaan zelfs computermixers die de toonhoogte van twee nummers gelijk houdt terwijl het tempo wordt aangepast. Mengpanelen hebben soms ook ingebouwde USB-geluidskaarten die je rechtstreeks kunt aansluiten op een pc of Mac of een mp3-speler.

   Digitale mixers
   Je hebt ook digitale mixers. Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang van het mengpaneel met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal”(D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt, van effecten voorzien, etc. Al deze bewerkingen leveren geen extra ruis op zoals bij analoge mixers.

   Effecten
   Met een mengpaneel kun je een scala aan effecten maken. De belangrijkste effecten zijn:

   • CF-curve. Hiermee stel je de werking van de crossfader in op je eigen voorkeur. Wat je regelt is de manier waarop de crossfader het volume van de kanalen beïnvloedt.
   • Compressor: dit apparaat maakt het volume constanter. Zachte geluiden worden dus harder gemaakt, harde zachter.
   • Crossfader. Schuifregelaar om het volume van twee verschillende kanalen vloeiend in elkaar te laten overlopen.
   • Delay: dit apparaat vertraagt het binnenkomende signaal, waardoor een echo klinkt. Bij erg grote zalen wordt een delay ook gebruikt om te voorkomen dat je echo’s gaat horen. Het apparaat compenseert dan het tijdverschil dat veroorzaakt wordt door de grote afstanden tussen de verschillende groepen boxen in de zaal.
   • Equalizer. Een equalizer is een elektronische filter die verstoringen tussen het input- en outputsignaal compenseert en herstelt, waardoor het outputsignaal gelijk is aan het inputsignaal.
   • Fader. Met de fader bepaal je hoe sterk een kanaal in de mix klinkt.
   • Feedback-killer. Dit is een apparaat dat rondzing-neigingen automatisch onderdrukt.
   • Filterbank. Dit apparaat is afkomstig uit oude synthesizers, een filter om het geluid te vervormen.
   • Gain. Hiermee kan de dj het geluid versterken. Dit wordt meestal opgegeven in dB. Iedere 3dB meer is een verdubbeling van de sterkte.
   • Gate. Dit is een apparaat dat als een poort fungeert. Het laat een geluid pas door als het een bepaald volume bereikt en sluit weer als het signaal onder dat niveau zakt.
   • Kill-eq. Knop om een bepaald frequentiegebied weg te filteren.
   • Limiter: apparaat dat zorgt dat een signaal niet boven een bepaald in te stellen volume komt.
   • PFL. Pre Fade Listen. Hiermee kun je een kanaal beluisteren onafhankelijk van de faderpositie.
   • Pitch-corrector. Dit is een apparaat dat de toonhoogte corrigeert.
   • Prefader. De prefader signalen gaan bijvoorbeeld naar een monitor, die immers niet zachter moet gaan als de mixer de fader naar beneden zet.
   • Reverb. Dit is een afgeleide van 'Reverberation' = nagalm. Apparaat dat kunstmatig akoestiek nabootst.
   • Subbass. Geeft lage tonen die meer voelbaar dan hoorbaar zijn.
   • Talkover. Hiermee kun je door de muziek praten. De muziek wordt dan automatisch wat zachter gemaakt zodat je beter te verstaan bent.
   • VCA. Voltage Controlled Amplifier. Elektronische volumeregeling.
   • VCF. Voltage Controlled Filter. Een filter om het geluid te vervormen.
   • Vu-meter. Dit is een meter op je mixer die met LED-lichtjes in - meestal - groen, geel en rood het volume aangeeft in dB.

   Vergelijk hier mengtafels!Mastersection
   De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle led-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

   Subgroepen
   Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Zo kun je een aantal kanalen met één fader bedienen. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe ("assign") met een schakelaar bij het kanaal. Op deze manier kun je jouw mengpaneel overzichtelijker en flexibeler inrichten.

   Virtuele mixer of softwaremixer
   Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je scherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis. Er bestaan ook ‘controllers’. Dit is apparatuur die er uitziet als een analoge mixer die je op je computer kunt aansluiten. Deze ‘mixer’ bedient dan de software-mixer.

   Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Pioneer Pioneer
   • Behringer Behringer
   • JB Systems JB Systems
   • Goedkoop Vergelijk alle mengpanelen prijzen lager dan 200 euro.
  0 - 24
  • Pioneer DDJ-SB3
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127512597.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133258638.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115266175.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117286999.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112787066.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-SB3 DDJ-SB3 DDJ-SB3 Pioneer blijft zichzelf vernieuwen en daar hoort een nieuwe versie van deze instapper ook bij: de DDJ-SB3. Deze DJ controller wordt geleverd met het eveneens vernieuwde Serato Lite en is aangepast naar de huidige standaard. (8)
   Pioneer DDJ-SB3
   • 04573201241429
   4
   good_buy
   most_sold
   259 EUR
  • Numark C3 USB
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127852347.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124779199.jpg
   Numark Numark C3 USB C3 USB C3 USB Mobiele DJ 's van de moderne tijd werken met meer media, dan ooit tevoren. U mixen niet alleen muziek van vinyl, CD, MP3en harde schijven werken, maar ook met karaoke, taal en computer diavoorstellingen, waardoor de eisen steeds complexer worden. Van Numark C3USB 5kanaal mixer bouwt voort op de meest populaire DJ mobilmixer design op en combineert dit met de flexibiliteit van USB voor het zonder stress aansluiten van de mixers op uw laptop om audio in- en uitgang voor Mac of pc te kunnen gebr... (5)
   Numark C3 USB
   • 00676762108812
   3
   277 EUR
  • Hercules P32 DJ
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/54422295.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127852848.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137691405.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114047055.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101212545.jpg
   Hercules Hercules P32 DJ P32 DJ P32 DJ Met de P32 DJ komt Hercules eens met een totaal nieuwe kijk op de DJ-controller. Natuurlijk waren er al meer met pads, maar nog nooit op deze manier gebruikt als zijnde twee volwaardige decks. (2)
   Hercules P32 DJ
   • 03362934745349
   • 4780848
   4
   good_buy
   202.28 EUR
  • Numark DJ M2 2 kanalen
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/27107505.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111255928.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101102370.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101102369.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101701624.jpg
   Numark Numark DJ M2 2 kanalen DJ M2 2 kanalen DJ M2 2 kanalen Pure professionele Power.De M2is een 2kanaal DJ kraswerende mixeruitgerust met alle belangrijke kenmerken om in het werkgebied een perfecte performance te kunnen leveren.Schakelbare platenspeler-ingangen/line ingangen voor draaitafels, CD-speler en andere linesignale maken het gebruik van de M2in elk DJ setup van bruiloft tot Club Party. Een mikrofoneingangmit bijbehorende EQ en gain en een hoofdtelefoonuitgang met crossfader cueing vervolledigen deze uitgebreid uitgeruste mixer.Met de per ka... (3)
   Numark DJ M2 2 kanalen
   • 00676762155311
   • 20104580
   • 102919
   3
   deal
   90.0000 EUR
  • Numark Alesis MultiMix 4 USB FX
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139213028.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101162170.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116819238.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127851320.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101162169.jpg
   Numark Numark Alesis MultiMix 4 USB FX Alesis MultiMix 4 USB FX Alesis MultiMix 4 USB FX - 4-Kanal Mixer mit Digitalausgang - Rauscharmes 16-Bit / 44.1 kHz Digitalsignal über USB für einfaches Computer Recording - 4 Linepegel Eingänge - 2 XLR Eingänge mit Gain und zuschaltbarer 48V Phantomspannung - Hi-Z Gitarreneingang - XLR Kanäle besitzen schaltbaren Hochpassfilter und 2-Band EQ - Mehrfarbige Aussteuerungsanzeige - Main und Kopfhörerausgänge mit separaten Lautstärkereglern (4)
   Numark Alesis MultiMix 4 USB FX
   • 00694318016374
   2
   94.2 EUR
  • Power Dynamics PDM-M604
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133945696.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/91144361.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106542830.jpg
   Power Dynamics Power Dynamics PDM-M604 PDM-M604 PDM-M604 De Power Dynamics PDM-M604 is een eenvoudige 6 kanaals studiomixer met een usb speler en Bluetooth ontvanger. Je streamt muziek van je smartphone via Bluetooth of speelt muziek van een usb stick. Hierdoor voeg je eenvoudig geluidsfragmenten toe of luister je ter referentie naar een goed gemixte plaat. Je neemt geluid op met een studiomicrofoon dankzij de 6 microfooningangen en 48V fantoomvoeding. Via de 48V fantoomvoeding voorzie je een condensatormicrofoon van stroom, waardoor je geluid in h... (3)
   Power Dynamics PDM-M604
   • 08715693290769
   2
   234.95 EUR
  • Allen & Heath ZED18 18kanalen 10 - 30000Hz Grijs, Rood mengpaneel
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/30813483.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/30813488.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/30813487.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/30813490.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101157801.jpg
   Allen & Heath Allen & Heath ZED18 18kanalen 10 - 30000Hz Grijs, Rood mengpaneel ZED18 18kanalen 10 - 30000Hz Grijs, Rood mengpaneel ZED18 18kanalen 10 - 30000Hz Grijs, Rood mengpaneel De ZED-18 van Allen & Heath biedt u maximale functionaliteit in een compacte 19-inch mixer. Deze robuuste maar lichtgewicht USB mengtafel heeft 10 mono en 4 stereo kanalen met 4 AUX-sends en komt met SONAR X1 LE software. (4)
   Allen & Heath ZED18 18kanalen 10 - 30000Hz Grijs, Rood mengpaneel
   • 06938122237568
   • ZED18
   1
   deal
   573.0000 EUR
  • Hercules DJControl Jogvision
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111259824.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134571911.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100941042.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101155198.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111334098.jpg
   Hercules Hercules DJControl Jogvision DJControl Jogvision DJControl Jogvision Hercules DJ Control jogvision is de eerste mobiele DJ Controller, de is uitgerust met een weergave in het midden van elk jogwielen die tegelijkertijd de afspeelsnelheid en de positie in de track in één oogopslag weergeven. Deze weergeven DJ 's minder tijd dus ook door te brengen op een computer scherm ziet te moeten en in plaats daarvan een snellere reactiesnelheid, een verbetering overzicht en een geavanceerde track & Sync veroorloven. en eenvoudig, dit betekent dat de DJ zijn hauptfokus op ... (1)
   Hercules DJControl Jogvision
   • 03362934738631
   • 4780547
   4
   good_buy
   203 EUR
  • Skytec STM-2300 2kanalen 50 - 20000Hz
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96168481.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106457999.jpg
   Skytec Skytec STM-2300 2kanalen 50 - 20000Hz STM-2300 2kanalen 50 - 20000Hz STM-2300 2kanalen 50 - 20000Hz compacte 2-kanaals mixer met TRS en RCA-aansluitingen, 3-bands EQ en LED VU-meter voor signaalaanpassing, Microfoonsectie met talk-over functie en 2-bands equalizer, zwart metalen behuizing met hoogglans afwerking en aluminium knoppen (4)
   Skytec STM-2300 2kanalen 50 - 20000Hz
   • 08715693267181
   • 550923058
   1
   74.99 EUR
  • Pioneer 2 Channel DJ Rekordbox Controller DDJ-RR
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137770340.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133128937.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118960016.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118960015.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111273963.jpg
   Pioneer Pioneer 2 Channel DJ Rekordbox Controller DDJ-RR 2 Channel DJ Rekordbox Controller DDJ-RR 2 Channel DJ Rekordbox Controller DDJ-RR DJâ€s die graag de volledige functionaliteit van een volledige set-up willen, maar ook mobiel willen zijn, is er de nieuwe Pioneer DDJ-RR DJ controller. Hij wordt geleverd met volledig Rekordbox DJ plus pack. (2)
   Pioneer 2 Channel DJ Rekordbox Controller DDJ-RR
   • 04573201240385
   2
   deal
   698.0000 EUR
  • Pioneer DDJ-1000 - NIEUW!
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127512589.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117841359.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117287303.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116488559.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113632122.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-1000 - NIEUW! DDJ-1000 - NIEUW! DDJ-1000 - NIEUW! Gebouwd als alle DDJ-controllers van Pioneer herbergt deze DDJ-1000 toch een aantal gave mogelijkheden. Kijk alleen al naar de geïntegreerde schermpjes in de jogwheels en de vierkanaals mixer! (3)
   Pioneer DDJ-1000 - NIEUW!
   • 04573201241399
   1
   deal
   1210.0000 EUR
  • PreSonus StudioLive 16.0.2 USB digitale recording en live mixer
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/104009396.jpg
   PreSonus PreSonus StudioLive 16.0.2 USB digitale recording en live mixer StudioLive 16.0.2 USB digitale recording en live mixer StudioLive 16.0.2 USB digitale recording en live mixer presonus studiolive 16.0.2is een compacte 16kanaal mixer met USB-interface, zowel het voor Studio als live toepassingen kunt gebruiken. In een ultra compacte en zeer solide behuizing biedt de mixer 8mono input en 4stereo kanalen, uitgerust met 12xmax Class A Solid State preamps. (2)
   PreSonus StudioLive 16.0.2 USB digitale recording en live mixer
   • 00673454006210
   2
   728.25 EUR
  • Numark M6 USB Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134187384.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112648936.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127850264.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119363679.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134187387.jpg
   Numark Numark M6 USB Zwart M6 USB Zwart M6 USB Zwart De M6 Total Black van Numark is een complete 4-kanaals DJ mixer. Het is mogelijk om maar liefst vier audiobronnen aan te sluiten. Een USB aansluiting zorgt ervoor dat u mixes direct kunt opnemen en delen met vrienden. (2)
   Numark M6 USB Zwart
   • 00676762164214
   • 102921
   2
   deal
   195.0000 EUR
  • Power Dynamics PDM-M1204
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133945699.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/91115993.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107280306.jpg
   Power Dynamics Power Dynamics PDM-M1204 PDM-M1204 PDM-M1204 Eenvoudig te bedienen: Mengpaneel voor hobby- en studiomuzikanten, Individueel: 24-bit multi FX-processor met 16 voorgeprogrammeerde instellingen, Audiostreaming: Inclusief bluetooth receiver, MP3 weergave: USB speler met digitaal display, Compact: Veelzijdig inzetbaar, gering formaat (2)
   Power Dynamics PDM-M1204
   • 08715693290783
   2
   319.95 EUR
  • Numark MP103USB cd-speler Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88717531.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116308892.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/29255179.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127851646.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117292603.jpg
   Numark Numark MP103USB cd-speler Zwart MP103USB cd-speler Zwart MP103USB cd-speler Zwart subcategorie: Single player · laufwerksart: Single, CD voor de lading · vorm behuizing: Frontloader · antischock: Ja · MP3: Ja · afspelen via USB: Ja · Digital Out: Ja · effecten: vinyl kraswerende · afmetingen: 19"; 2He · gewicht: 4,6kg · bijzonderheid (en): Balanced XLR output · accessoires: Netsnoer · USB drive support · CD/MP3CD support · RCA and Balanced XLR Output · ID3dag and folder support · 4, 8, 16, 100% pitch control and Master Tempo · Scratching · Seamless loop · auto BPM counter ... (1)
   Numark MP103USB cd-speler Zwart
   • 00676762228114
   • 00133786855585
   • MP103USB
   3
   good_buy
   deal
   199.0000 EUR
  • Skytec STM-7010
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119363603.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111262076.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/86189078.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106458678.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119363602.jpg
   Skytec Skytec STM-7010 STM-7010 STM-7010 De Skytec STM-7010 is een 4 kanaals mengpaneel met een overzichtelijk ontwerp en een usb ingang. Je speelt muziek rechtstreeks van je laptop of computer af via de usb ingang. Zo heb je je digitale platencollectie tot je beschikking om mee te draaien. Mix je toch liever met platen of cd's? Sluit dan een cd of platenspeler aan op 1 van de 8 phono of line ingangen. Verbind een 3,5 millimeter jack kabel met de mixer om muziek van je smartphone of tablet af te spelen. (1)
   Skytec STM-7010
   • 08715693266412
   • 172.880
   3
   169.99 EUR
  • Numark Mix Party - DJ controller
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139210333.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131108129.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111274069.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/83485769.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124287173.jpg
   Numark Numark Mix Party - DJ controller Mix Party - DJ controller Mix Party - DJ controller Numark begint het jaar goed met deze Party Mix DJ controller. Speciaal ontworpen voor de beginnende DJ die graag alle basics wil leren en daarvoor een volledige DJ-controller zoekt voor niet te veel geld. (1)
   Numark Mix Party - DJ controller
   • 00676762191715
   3
   82 EUR
  • Audient iD22 geluidskaart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127851561.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/60396611.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111263689.jpg
   Audient Audient iD22 geluidskaart iD22 geluidskaart iD22 geluidskaart Een revolutionaire USB audio-interface met 2 line-ingangen en 6 uitgangen. Voortreffelijke voorversterkers, zeer goede digitale converters en een robuuste behuizing kenmerken deze interface van Audient. (1)
   Audient iD22 geluidskaart
   • 05060374260009
   3
   359 EUR
  • Gizzys Pepperdecks DJoclate - Mini Audiomixer met 2 kanalen - Mobiel Mengpaneel
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/138191668.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102796067.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/138191781.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/138191849.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/138191703.jpg
   Gizzys Gizzys Pepperdecks DJoclate - Mini Audiomixer met 2 kanalen - Mobiel Mengpaneel Pepperdecks DJoclate - Mini Audiomixer met 2 kanalen - Mobiel Mengpaneel Pepperdecks DJoclate - Mini Audiomixer met 2 kanalen - Mobiel Mengpaneel Pocket size gr (1)
   Gizzys Pepperdecks DJoclate - Mini Audiomixer met 2 kanalen - Mobiel Mengpaneel
   • 08708031925379
   3
   29.95 EUR
  • Rode PodMic podcast microfoon
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129805916.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126387147.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127852018.jpg
   Rode Rode PodMic podcast microfoon PodMic podcast microfoon PodMic podcast microfoon De Rode Rodecaster Pro is een complete podcastproductiestudio die over 4 microfooningangen beschikt. Door de 48V fantoomvoeding gebruik je naast dynamische microfoons ook condensatormicrofoons. Het mengpaneel is voorzien van een audio interface. Dit betekent dat je het geluid op de computer registreert en bewerkt. Ook registreer je de opnames op een microSD kaart, waardoor je tijdens het opnemen geen computer nodig hebt. Je voegt met 1 druk op de knop een geluidseffect of jingle toe met de 8 ... (1)
   Rode PodMic podcast microfoon
   • 00698813005567
   • 00698813005543
   3
   649 EUR
  • Pioneer DDJ-400 DJ controller
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127512610.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117841681.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116615842.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114510331.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137702126.jpg
   Pioneer Pioneer DDJ-400 DJ controller DDJ-400 DJ controller DDJ-400 DJ controller De Pioneer DDJ-400, een twee-kanaals 'dedicated' DJ-controller voor Rekordbox DJ. Niet alleen ideaal voor beginners vanwege de nieuwe 'Tutorial' functie, maar ook voor de gevorderden onder ons. (1)
   Pioneer DDJ-400 DJ controller
   • 04573201241528
   3
   good_buy
   deal
   269.0000 EUR
  • Numark NVII Zwart DJ-controller
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/127512511.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105473701.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129007584.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111275672.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100847218.jpg
   Numark Numark NVII Zwart DJ-controller NVII Zwart DJ-controller NVII Zwart DJ-controller Numark heeft een waardige opvolger voor de NV in de vorm van de NVII. Deze DJ controller is met zijn twee 4.3 inch full-colour schermen, innovatieve jogwheels en heldere overzicht ideaal voor het meegeleverde Serato DJ. (1)
   Numark NVII Zwart DJ-controller
   • 00676762187718
   3
   good_buy
   570 EUR
  • Reloop RMX-60 mengpaneel 5 kanalen 20 - 20000 Hz Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/48110494.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100747488.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111263719.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/48110495.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101767486.jpg
   Reloop Reloop RMX-60 mengpaneel 5 kanalen 20 - 20000 Hz Zwart RMX-60 mengpaneel 5 kanalen 20 - 20000 Hz Zwart RMX-60 mengpaneel 5 kanalen 20 - 20000 Hz Zwart - Klassieke 4+ 1kanaal Club mixer elf ingangen en zes uitgangen volledig digitale opbouw voor een maximum aan geluidskwaliteit en flexibiliteitacht hoogwaardige performance effecten in studiokwaliteit (delay, echo, reverb, Gate, pitch Shift, fase, bit crusher, Noise) grote en overzichtelijke parameter weergave op het scherm bipolare filter aan elk kanaal instelbare kenmerken EQ (kill en Classic) - Geschikt innofader (apart verkrijgbaar) met elke kanaal met crossfader Assign switch mikrofonkan... (1)
   Reloop RMX-60 mengpaneel 5 kanalen 20 - 20000 Hz Zwart
   • 04043034157919
   • VRRMX60DIG
   • RMX-60
   3
   deal
   416.0000 EUR
  • Hercules Universal DJ Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113604018.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113604027.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113341354.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113348107.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113604021.jpg
   Hercules Hercules Universal DJ Grijs Universal DJ Grijs Universal DJ Grijs De heel complete Hercules Universal DJ, inclusief ingebouwde audio interface, is op 3 manieren te gebruiken: met PC/Mac, met PC/Mac + iOS/Android smartphone/tablet als Bluetooth-verlengstuk en met een zelfstandige tablet! (1)
   Hercules Universal DJ Grijs
   • 03362934744519
   • 4780773
   3
   deal
   149.0000 EUR
  2 8
  • teamvergelijk@vergelijk.be