x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er mp3 spelers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  mp3 speler

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mp3-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  mp3 speler kopen

  • Algemene informatie

   De mp3-speler is een volwaardige opvolger van de diskman. Schokbestendig, compact en draagbaar zijn eigenschappen die de mp3-speler ongekend populair hebben gemaakt. Ook de beschikbaarheid van muziekbestanden op het Internet hebben meegeholpen aan het succes van de mp3-spelers. Tegenwoordig zijn er veel apparaten die mp3-muziek kunnen afspelen, zoals dvd-spelers en gsm. Bekende merken mp3-spelers zijn Apple (de iPod), Creative, iRiver, Lenco, Philips, Samsung en Sony. Door het grote aanbod mp3-spelers kan een keuze maken moeilijk zijn. Daarom geven je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:

   Kooptips
   Let bij het kopen van een mp3-speler op de volgende punten:
   1. Geheugen: bedenk hoeveel muziek op je mp3-speler wilt kunnen afspelen. Het geheugen kan variëren van 128 MB (ongeveer 2 uur aan muziekbestanden) tot wel meer dan 60 gigabyte (ongeveer 900 uur aan muziekbestanden). Meer informatie over het geheugen vind je hier.
   2. Bitrate: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. Meer informatie over de bitrate vind je hier.
   3. Besturingssysteem: muziekbestanden kopieer je via je pc of Mac naar de mp3-speler. Let bij het kopen van een mp3-speler op dat deze ook werkt onder het besturingssysteem van jouw pc of Mac.
   4. Gebruik: stem het type mp3-speler af op je gebruik. Wil je de mp3-speler gebruiken tijdens het hardlopen, kies dan voor een kleine schokbestendige mp-3 speler. Wil je de mp-3 speler altijd en overal gaan gebruiken dan is het verstandig een mp-3 speler met een lange speelduur en groot  geheugen te kiezen.
   Vergelijk hier mp3-spelers!Bekijk en vergelijk hier mp3-spelers en vind de beste koop!

   Werking mp3-speler
   Mp3 staat voor MPEG-1/2 Audio Layer 3. Het is een compressietechniek waarmee data digitaal kleiner wordt gemaaakt. De mp3-speler vul je met muziekbestanden via je pc of Mac. Naarmate het bestand kleiner wordt opgeslagen, verslechtert de kwaliteit. Je kunt kiezen: of veel nummers op je mp3-speler van een matige kwaliteit of een mp3-speler met wat minder nummers maar wel van hoge cd-kwaliteit.
   Je kunt mp3-bestanden downloaden op het internet of je kunt cd’s te 'rippen' (omzetten van een audio-cd naar een mp3-bestand) en die op je mp3-speler te zetten.

   Geheugen mp3-speler
   Een mp3-speler werkt met geheugen, de grootte van het geheugen bepaalt de hoeveelheid muziek die erop past. Een normale cd-kwaliteit mp3 (van 128 kbit, 44 Khz stereo) neemt ongeveer 1 Mb per minuut in beslag. Over het algemeen zijn er twee typen geheugen te onderscheiden:
   • Intern geheugen: goedkope mp3-spelers hebben bijna allemaal een vast intern geheugen, het zogenaamde flashgeheugen. Dit geheugen kan meestal niet worden uitgebreid. Populaire groottes van mp3-spelers zijn 128, 256 en 512 MB en 1 gigabyte (1024 MB). Op een mp3-speler van 128 MB past ongeveer 2 uur aan muziekbestanden en op een  mp3-speler van 512 past ruim 8 uur aan muziekbestanden.
   • Harde schijf: In het hogere segment beschikken de meeste mp3-spelers over een harddisk met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20, 40 of zelfs 60 gigabyte. Deze worden ook wel ‘hp mp3-spelers’ genoemd. De populaire iPod is ook uitgerust met een harde schijf. Nadeel hiervan is dat deze iPod bewegende delen heeft. Hierdoor is het in theorie mogelijk dat ze overslaan wanneer ze hard door elkaar worden geschud. Ook gaat de batterij van de iPod soms korter mee.
   Daarnaast kan een mp3-speler beschikken over een schokgeheugen:
   • Schokgeheugen: het schokgeheugen van een mp3-speler zorgt ervoor dat beweging geen gevolgen heeft voor de continuïteit van de muziek. In het schokgeheugen laadt de iPod al een bepaalde hoeveelheid muziek, dit wordt aangegeven in minuten. Ondanks schokken of beweging blijft de muziek ononderbroken doorgaan. Dit heet jogproof of shockproof.
   Gebruiksduur batterijen
   Naast de grootte van het geheugen is ook de gebruiksduur van de batterij van belang bij mp3-spelers. Als je de mp3-speler lang achter elkaar gebruikt, wil je dat de batterij een paar uur mee gaat.
    
   Bestandsformaten mp3-speler
   Een digitaal muziekbestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn:
   • mp3,
   • wma,
   • iTunes en
   • Real.
   Deze formaten zijn wereldwijd standaard. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de birate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand.

   Functies van de mp3-speler
   Naast de standaardfuncties van mp3-spelers zoals het afspelen van muziek, kan een mp3-speler beschikken over de onderstaande functies:
   • Vergelijk hier mp3-spelers!AVLS. Dit staat voor Automatic Volume Limiting System. Dit systeem zorgt ervoor dat er op de mp3-speler een maximum zit aan het geluidsvolume, ter bescherming van het gehoor.
   • Met Introscan is het mogelijk de eerste seconden van een nummer af te luisteren.
   • Radio
   • Afstandsbediening
   • Voicememo
   • Uploaden van films en series
   • Spelletjes
   Houd er wel rekening mee dat deze extra mogelijkheden ook energie verbruiken van dezelfde batterij als waar de mp3-speler op speelt.

   Besturingssysteem mp3-speler
   De muziekbestanden kopieer je via je pc of Mac naar de mp3-speler. Let er bij het kopen van een mp3-speler op dat deze ook werkt onder het besturingssysteem van jouw pc of Mac. De mp3-speler communiceert via kabels of draadloos (via bijvoorbeeld Bluetooth) met je pc. De interface varieert: dit kan met een docking station, USB, een seriële poort of via firewire. Deze mogelijkheden vind je terug in de specificaties.

   Beeldscherm en bediening
   Op een mp3-speler zit bijna altijd een lcd-beeldscherm. Om te navigeren gebruik je meestal een menu op het beeldscherm van je mp3-speler. Via de ID3-tag wordt de metadata van een track opgenomen. Dat is de titel van de song, artiest, het bijbehorende album en het jaar. Een handige extra optie is backlight op het scherm, zodat je ook in het donker de mp3-speler kunt bedienen.
   De navigatie van een mp3-speler is zichtbaar op het scherm in het menu. Dit menu bedien je met tiptoetsen, draaiknoppen of beide. Een jogdial is een ronddraaiend navigatiewieltje waarmee je de mp3-speler met een knop kunt bedienen.

   Vergelijk hier mp3-spelers!Accessoires mp3-speler
   Bij alle mp3-spelers wordt standaard een koptelefoontje geleverd. Dit zijn meestal koptelefoontjes met oordopjes. Wil je deze veranderen? Let dan op welke plug eraan zit, niet in alle mp3-spelers past dezelfde plug.Andere accessoires die er los bij gekocht kunnen worden zijn o.a. beschermhoesjes, mp3-batterijen en luidsprekersystemen waarbij je de mp3-speler direct aan boxen verbindt.

   Verdere uitleg van de gebruikte begrippen in de bovenstaande tekst vind je hier in de verklarende woordenlijst. Heb je nog vragen over mp3-spelers kijk dan even bij de veelgestelde vragen.

   Bekijk en vergelijk hier mp3-spelers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier mp3-spelers!Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
   Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
   Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
   Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?

   Wil je meteen op zoek naar een mp3-speler, bekijk en vergelijk dan hier mp3-spelers en vind de beste koop!

   Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
   Nee, dat is niet mogelijk bij een portable mp3-speler. Dit is wel mogelijk bij 'vaste' cd- of SACD-spelers. Bij dit soort spelers is het eigenlijk een omgekeerd principe: daar is het mogelijk om cd-writables met mp3-bestanden op een audiospeler te beluisteren.

   Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
   Dat kan via de pc of Mac met daartoe geschikte software. Het mp3-bestand kan dan rechtstreeks op de mp3-speler worden gezet of op een cd-rom worden gebrand. Heel soms hebben audio-cd's een beveiliging waardoor ze niet omgezet kunnen worden naar een digitaal bestand. Dit is gedaan om misbruik te voorkomen.

   Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
   Ja, er is verschil. Een mp3-speler met een harde schijf is gevoeliger voor beweging en schokken. Maar dankzij het schokgeheugen blijft de muziek wel doorspelen. Op een speler met een harde schijf kan veel meer muziek dan op losse geheugenkaartjes. Maar een speler met een losse geheugenkaart kan wel beter tegen schokken en stoten.
   Vergelijk hier mp3-spelers!
   Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?
   De grootte van het geheugen bepaalt de hoeveelheid muziek die erop past. Een mp3-bestand van normale cd-kwaliteit (van 128 kbit, 44 Khz stereo) neemt ongeveer 1 MB per minuut in beslag. Een 512 MB-geheugen kan dus ongeveer 500 minuten muziek aan.

   Bekijk en vergelijk hier mp3-spelers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier mp3-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen van mp3-spelers.

   Wil je meteen op zoek naar mp3-spelers? Vergelijk dan hier mp3-spelers en vind de beste koop!

   Aanwezig geheugen
   Mp3-spelers werken met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memory stick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengrootte wisselt per kaart: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen om zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten.

   Beeldscherm
   Op een mp3-speler zit bijna altijd een lcd-beeldscherm waarop de informatie staat over albums, artiesten en trackinformatie. De navigatie gaat meestal ook via het beeldscherm, middels een menu op het scherm. Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

   Beeldschermgrootte
   Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

   Bestandsnavigatie
   De mp3-bestanden kunnen op diverse manieren ingedeeld worden. Dit veld geeft aan hoe de bestanden zijn ingedeeld en hoe je hier kunt navigeren. De opties zijn: via een platte lijst, een directorystructuur, per artiest of per album.

   Bitrate mp3
   Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximaal mogelijke bitrate.

   Vergelijk hier mp3-spelers!

   Bitrate wma

   Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximale bitrate mogelijk.

   Cradle
   Een cradle is een houder waarop of waarin de mp3-speler staat. Via de cradle is het mogelijk de batterij op te laden of bestanden over te zetten.

   Equalizer
   Met de equalizer is het mogelijk hoge en lage tonen zelf te regelen, dus handmatig in te stellen.

   Gebruiksduur batterij
   Naast de grootte van het geheugen is ook de gebruiksduur van de batterij van belang. Als je de speler lang acher elkaar gebruikt, is het niet geheel onbelangrijk dat de batterij een paar uur mee kan. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken.

   Gewicht
   Een mp3-speler bestaat er in verschillende uitvoeringen. Van klein tot groot, van lichtgewicht tot jukebox met wel 40 gigabyte aan muziek. Het gewicht wordt in gram aangegeven, inclusief batterij.

   Interface
   Het type aansluiting waarover de mp3-speler beschikt om aangesloten te kunnen worden op de pc of Mac. Er zijn de volgende mogelijkheden:

   • USB;
   • Firewire;
   • Dockingstation;
   • InfraRood (draadloos);
   • Bluetooth (draadloos);
   • Wi-Fi (draadloos);
   • Serieel;
   • Parallel.

   Meestal kun je kiezen tussen een parallelle aansluiting of een USB-aansluiting. USB is sneller dan parallel.

   Jaar van introductie
   Het jaar waarop dit model op de markt verscheen.

   Vergelijk hier mp3-spelers!

   Line out

   Met een line out kun je de mp3-speler aan een vast audiosysteem koppelen. Een line out heeft over het algemeen meer uitgangsvermogen en kan dus zwaardere apparatuur aansturen.

   Maximale frequentie
   Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de maximale frequentie aan in Kilo Hertz.

   Minimale frequentie
   Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de minimale frequentie aan in Hertz.

   Navigatie middels
   De navigatie van een mp3-speler is zichtbaar via het scherm, de bediening van het menu via tiptoetsen, draaiknoppen of beide. Een jog dial is een ronddraaiend navigatiewieltje, makkelijk doordat dan de hele bediening via één knop gaat.

   Vergelijk hier mp3-spelers!Netstroomaansluiting
   Geeft aan of de mp3-speler ook rechtstreeks op netstroom kan worden aangesloten. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken. Op vakantie gaan en de eigen muziek meenemen neemt op deze manier veel minder plaats in beslag.

   Oplaadtijd
   De oplaadtijd van de batterij wordt aangegeven in minuten.

   Opvolger
   Mocht dit model mp3-speler al een opvolger hebben, dan vind je hier het typenummer terug.

   Overige LCD-info
   In dit veld tref je overige informatie aan over het beeldscherm, bijvoorbeeld hoeveel regels er op het scherm passen.

   Radio
   Of de mp3-speler over radio-ontvangst beschikt, vind je hier terug.

   Vergelijk hier mp3-spelers!

   Software meegel.

   Of en welke software er wordt meegeleverd, vind je in dit veld terug.

   Type batterij
   Op wat voor batterij of accu de mp3-speler werkt, vind je in dit veld terug. Er zijn de volgende mogelijkeden:

   • AA of AAA batterijen, al dan niet oplaadbaar;
   • een accu (li-ion of nimh).

   Type opslag
   Als het geheugen van de mp3-speler bestaat uit een losse geheugenmodule, dan heb je de keuze uit de volgende typen opslag:

   • 1.44 MB floppy;
   • Cd-recordable;
   • Vergelijk hier mp3-spelers!Compact flash type I; 
   • Compact flash type II; 
   • Dvd;
   • Hi8; 
   • Memorystick;
   • Microdrive;
   • Micromv;
   • Mini cd-r(w);
   • Minidv; 
   • Mmc-card;
   • SD-card;
   • Smartmedia; 
   • Xd-picture.

   Het geheugen per kaart verschilt: ze zijn in diverse groottes te koop.

   Uitbreidbaar geheugen
   Een mp3-speler werkt met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memorystick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengroottes wisselen bij losse kaarten: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten. Als het geheugen van de mp3-speler is uit te breiden, vind je dat in dit veld terug.

   Uitgangsvermogen
   Het uitgangsvermogen wordt uitgedrukt in mili Watt (mW). Het geeft het maximale volume van het geluid aan.

   Voicememo
   Met voicememo is het mogelijk spraakberichten op te slaan en later af te spelen.

   Bekijk en vergelijk hier mp3-spelers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • iPod De iPods van Apple hebben een mooi design en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem.
   • Philips De Philips MP3-spelers zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een groot geheugen.
   • Difrnce Difrnce maakt MP3-spelers in de budgetcategorie met een groot geheugen.
   • 16 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 16 gigabyte.
   • 32 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 32gigabyte.
   • MP4 Deze mediaspelers kunnen ook video's afspelen.
   • Touch MP3-spelers met een touchscreen.
   • Camera Met een camera maak je foto's met je MP3-speler.
   • Goedkoopste MP3-spelers onder de 50 euro.
   • Groot scherm De beeldschermdiagonaal bij deze MP3-spelers is groter dan vier inch.
  0 - 24
  • Lenco Xemio-659GY MP3/MP4-Player
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/234182273.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310385442.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310385439.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/296559395.jpg?ts=1
   Lenco Lenco Xemio-659GY MP3/MP4-Player Xemio-659GY MP3/MP4-Player Xemio-659GY MP3/MP4-Player LENCO Xemio-659GY - MP3/MP4-speler met 4GB micro SD kaart, grijs (6)
   Lenco Xemio-659GY MP3/MP4-Player
   • 08711902075998
   4
   good_buy
   most_sold
   32.19 EUR
  • Sony NWE394 8 GB Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96024794.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133149119.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114366282.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107387444.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113052087.jpg?ts=1
   Sony Sony NWE394 8 GB Zwart NWE394 8 GB Zwart NWE394 8 GB Zwart Sony NW-E394 Walkman - MP3 speler - 8GB - Zwart (3)
   Sony NWE394 8 GB Zwart
   • 04548736015142
   • 3307173
   • NWE394B.CEW
   • NWE394B
   6
   good_buy
   86.89 EUR
  • Lenco CD-300
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/208735249.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/239368583.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/265928511.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/319020211.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/319020387.jpg?ts=1
   Lenco Lenco CD-300 CD-300 CD-300 Lenco CD-300BK Discman - Draagbare Bluetooth CD-MP3 Speler - Zwart (3)
   Lenco CD-300
   • 08711902044161
   • CD-300BK
   5
   good_buy
   59.99 EUR
  • Lenco Xemio-560 Kids
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215680276.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215680282.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215680280.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215680279.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215680278.jpg?ts=1
   Lenco Lenco Xemio-560 Kids Xemio-560 Kids Xemio-560 Kids MP3-speler voor kinderen: MP3/MP4 en JPG, BMP 4,5 cm TFT LCD-display Geïntegreerde accu Geïntegreerde microfoon Inclusief USB-kabel, hoofdtelefoon, 3 paar oordopjes (2)
   Lenco Xemio-560 Kids
   • 08711902065203
   • XEMIO-560BU
   5
   good_buy
   32.94 EUR
  • Sony NWE394 Rood
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/109051935.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96024798.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/307912780.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151082726.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158236790.jpg?ts=1
   Sony Sony NWE394 Rood NWE394 Rood NWE394 Rood Sony NW-E394 Walkman - MP3 speler - 8GB - Rood (2)
   Sony NWE394 Rood
   • 04548736020917
   • NWE394R.CEW
   • 3307203
   • NWE394R
   4
   good_buy
   91.99 EUR
  • Lenco Xemio-768 BT (Grau)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/223666689.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310423488.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310423489.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310423491.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/324493691.jpg?ts=1
   Lenco Lenco Xemio-768 BT (Grau) Xemio-768 BT (Grau) Xemio-768 BT (Grau) Bluetooth V2.1 1,8" (4,5 cm) TFT LCD-scherm Audioformaten: MP3, WAV, APE, FLAC Fotoformaten: JPG, BMP en GIF E-book functie ondersteunt TXT Spraakopnamefunctie Ingebouwde (Lithium Polymeer) batterij (3,7V, 250mAh) Speeltijd in videomodus ca. 3 uur Aansluiting aansluiting: Micro USB poort, Micro SD kaartlezer voor kaarten tot 32GB, 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting. (2)
   Lenco Xemio-768 BT (Grau)
   • 08711902041832
   • XEMIO-768 GREY
   4
   good_buy
   49.99 EUR
  • Lenco Xemio-760 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/55156901.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114510624.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114510614.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114510619.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114510621.jpg?ts=1
   Lenco Lenco Xemio-760 Zwart Xemio-760 Zwart Xemio-760 Zwart Bluetooth 8 GB intern geheugen Audioformaten: Mp3, Wma, Wav, Ape, Flac Videoformaten: Amv, AVI Fotoformaten: Jpg, BMP & GIF Ebook functie ondersteunt TXT bestanden Voice recording function Ingebouwde oplaadbare (Lithium Polymer) batterij Batterijduur: tot 3,5 uur (2)
   Lenco Xemio-760 Zwart
   • 08711902030867
   • XEMIO760BTSW
   • 1319735
   • XEMIO-760
   • A001885
   4
   good_buy
   54.99 EUR
  • SanDisk Clip Sport Go-21 Blue 32GB
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/313120588.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/324496086.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/232112168.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/292423626.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/292423615.jpg?ts=1
   SanDisk SanDisk Clip Sport Go-21 Blue 32GB Clip Sport Go-21 Blue 32GB Clip Sport Go-21 Blue 32GB Deze ultralichte lezer wordt met een clip aan je kleding of uitrusting bevestigd en blijft op zijn plaats voor een zorgeloze training Ondersteunt iTunes (AAC-codec) en andere audioformaten Geïntegreerde FM-radio, ideaal voor de sportschool of joggen in de open lucht Led-display met duidelijke weergave en echte toetsen voor eenvoudige navigatie Dynamische geluidskwaliteit met hoge prestaties (2)
   SanDisk Clip Sport Go-21 Blue 32GB
   • 00619659185749
   • 0619659185749
   • SDMX30-032G-E46B
   4
   good_buy
   54.85 EUR
  • Lenco Xemio-560 Kids
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215680275.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215680288.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215680287.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215680284.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215680286.jpg?ts=1
   Lenco Lenco Xemio-560 Kids Xemio-560 Kids Xemio-560 Kids Lenco Xemio-560PK - MP3/MP4 speler met 8GB geheugen - Roze (1)
   Lenco Xemio-560 Kids
   • 08711902065173
   • XEMIO-560PK
   5
   good_buy
   33.79 EUR
  • Sony NWWS413 4 GB Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113954678.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134241738.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151072412.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126107004.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158521499.jpg?ts=1
   Sony Sony NWWS413 4 GB Zwart NWWS413 4 GB Zwart NWWS413 4 GB Zwart Sony NW-WS413 Walkman - Water- en stofdichte MP3-speler - 4 GB - Zwart (1)
   Sony NWWS413 4 GB Zwart
   • 04548736010857
   • 04548736010895
   • NWWS413B.CEW
   • NWWS413B
   • 3308557
   4
   good_buy
   99.99 EUR
  • Sony NW-A306 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267933154.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267933160.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267933157.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267933155.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267933159.jpg?ts=1
   Sony Sony NW-A306 Zwart NW-A306 Zwart NW-A306 Zwart Sony Walkman NW-A306 - Touchscreen MP3-speler - 32GB - Zwart (1)
   Sony NW-A306 Zwart
   • 04548736140769
   • NWA306B.CEW
   • NW-A306B
   4
   good_buy
   325.00 EUR
  • Sony NWWS413 4 GB Blauw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149178740.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156711073.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156710203.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103073556.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113058510.jpg?ts=1
   Sony Sony NWWS413 4 GB Blauw NWWS413 4 GB Blauw NWWS413 4 GB Blauw Sony NW-WS413 Walkman - Water- en stofdichte MP3-speler - 4 GB - Blauw (1)
   Sony NWWS413 4 GB Blauw
   • 04548736020481
   • NWWS413L
   • NWWS413L.CEW
   • 3308565
   4
   good_buy
   100.82 EUR
  • Lenco Xemio-768 BT groen
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129201684.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310438157.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310438155.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310438151.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/125605360.jpg?ts=1
   Lenco Lenco Xemio-768 BT groen Xemio-768 BT groen Xemio-768 BT groen MP3-speler: de Lenco Xemio-768 is een multifunctionele MP3-speler met een 1,8 inch TFT-lcd-display. 8 GB SD-kaart kan worden vervangen en uitgebreid tot 32 GB Bluetooth: hoofdtelefoon en andere externe apparaten kunnen draadloos met de Xemio-768 via Bluetooth worden verbonden E-book-functie: de Xemio-768 maakt ook het lezen van e-books ((XXT-formaat) mogelijk. Bovendien kunnen JPG- en BMP-bestanden worden weergegeven Spraaknotities geïntegreerde spraakopname maakt het eenvoudig maken en opnemen van spraakopnames mogelijk Kwaliteit: de Lenco Xemio-768 MP3-speler is een doordacht en hoogwaardig product uit het assortiment van een traditioneel Europees bedrijf. Inhoud: Xemio 668 MP3-speler, USB-kabel, in-ear hoofdtelefoon, 8 GB SD-kaart en benodigde documenten (1)
   Lenco Xemio-768 BT groen
   • 08711902040217
   • XEMIO-768 LIME
   • 8711902040217
   4
   good_buy
   49.49 EUR
  • Sony NW-WS623 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/318682319.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113044890.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237138986.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237138983.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113044888.jpg?ts=1
   Sony Sony NW-WS623 Zwart NW-WS623 Zwart NW-WS623 Zwart De NW-WS623 Sport WALKMAN is ontworpen voor buitenactiviteiten en is stabiel en robuust. Hij is stofdicht, slank en comfortabel om te dragen en is perfect voor elk terrein. (1)
   Sony NW-WS623 Zwart
   • 04548736040403
   • NWWS623B.CEW
   • NWWS623B
   • 4493088
   4
   good_buy
   147.43 EUR
  • Sony NW-E 394 L
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140331252.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/96024795.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113049553.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113049555.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107387495.jpg?ts=1
   Sony Sony NW-E 394 L NW-E 394 L NW-E 394 L Muziek afspelen, opslaan van foto's en FM-radio-functie Aluminium frontpaneel interne opslagcapaciteit van 8 GB Volumeregeling en hold-knop bevinden zich aan de zijkant Lange batterijduur tot 35 uur bij het afspelen van MP3-'s Inhoud: Sony NW-E394 Walkman 8 GB blauw (1)
   Sony NW-E 394 L
   • 04548736020924
   • 3307197
   • NWE394L
   • NWE394L.CEW
   4
   good_buy
   89.99 EUR
  • SanDisk Clip Sport Go-21 Black 32GB
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/225732379.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/233016901.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/308311309.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/292969406.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/205000182.jpg?ts=1
   SanDisk SanDisk Clip Sport Go-21 Black 32GB Clip Sport Go-21 Black 32GB Clip Sport Go-21 Black 32GB Met de lichtgewicht Clip Sport Go MP3-speler, speciaal ontworpen voor je training, kun je tijdens het sporten genieten van je favoriete muziek, zelfs zonder smartphone. Het apparaat ondersteunt iTunes en ander audio-aanbod en overtuigt met uitstekende dynamiek en geluidskwaliteit. En omdat hij gemakkelijk aan je kleding kan worden bevestigd, is hij ideaal voor sportactiviteiten. De Clip Sport Go Player heeft een FM-radio, een LED-display met hoge resolutie en fysieke knoppen waarmee je gemakkelijk door de gewenste inhoud kunt navigeren. Deze speler laat je nooit in de steek, zelfs niet tijdens lange trainingen. De SanDisk Clip Sport Go is een superlichte en duurzame MP3-speler die je veilig aan je kleding vastklemt. (1)
   SanDisk Clip Sport Go-21 Black 32GB
   • 00619659185756
   • 0619659185756
   • SDMX30-032G-E46K
   4
   good_buy
   53.99 EUR
  • Lenco Xemio-768
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310422867.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310422864.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310422865.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143063840.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310422862.jpg?ts=1
   Lenco Lenco Xemio-768 Xemio-768 Xemio-768 De Lenco Xemio-768 is meer dan alleen een MP3/MP4 speler. Met een geheugen van 8 GB, op de bijgeleverde 8 GB SD kaart. Er is voldoende ruimte op de speler voor muziek, e-books, foto's en video's. Je kunt je bestanden snel en gemakkelijk aan de MP3/MP4 speler toevoegen via de USB poort. De Lenco Xemio-768 is ook uitgerust met Bluetooth. Is 8 GB niet genoeg voor je? Dagdroom bij je favoriete muziek, ontspan met een goed boek en geniet van foto's of video's van je laatste vakantie. Je zult je nooit vervelen met de Lenco Xemio-768, want je kunt deze zakformaat speler overal mee naartoe nemen. Met zijn compacte afmetingen en robuuste behuizing is de Lenco Xemio-768 zeer robuust. Maak gebruik van de opnamefunctie, waarmee je gemakkelijk teksten en geluidsfragmenten kunt opslaan. Je kunt de opname afspelen en beluisteren met de bijgeleverde oordopjes. (1)
   Lenco Xemio-768
   • 08711902040156
   • 8711902040156
   4
   good_buy
   52.30 EUR
  • Sony NW-A306 Blauw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267933164.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267933166.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267933165.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/267933167.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/312988142.jpg?ts=1
   Sony Sony NW-A306 Blauw NW-A306 Blauw NW-A306 Blauw Geniet van muziek zoals bedoeld door de artiest - zelfs in klein formaat Deze stijlvolle en compacte muziekspeler geeft je geluid van hoge kwaliteit zodat je je favoriete muziek kunt downloaden en afspelen wanneer je maar wilt. Volledig compatibel met Wi-Fi®, met een lange batterijlevensduur en een stijlvol slank ontwerp, kun je overal naar muziek luisteren. Ontworpen voor veeleisende luisteraars Met meerdere codecs en geluidsverwerkingstechnologieën waarmee je je muziek op verschillende manieren kunt ervaren, kun je genieten van geluid van hogere kwaliteit. Langere levensduur van de batterij Een langere batterijlevensduur vergeleken met het vorige model betekent dat je dieper in je muziek kunt duiken - met tot meer dan 36 uur* FLAC-weergave met 44,1 kHz, tot 32 uur* FLAC High-Resolution Audio-weergave met 96 kHz of zelfs tot 26 uur via een muziekservice-app. Compatibel met Wi-Fi® voor direct downloaden en afspelen van muziek De NW-A306 met Android1 is compatibel met Wi-Fi®, Dit opent (1)
   Sony NW-A306 Blauw
   • 04548736141070
   • NWA306L.CEW
   • NW-A306L
   4
   good_buy
   384.00 EUR
  • Sunstech MP3 4GB 1.1" Radio USB Headphones Black MP3 speler Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/246447173.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/246650290.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/246650289.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/246650288.jpg?ts=1
   Sunstech Sunstech MP3 4GB 1.1" Radio USB Headphones Black MP3 speler Zwart MP3 4GB 1.1" Radio USB Headphones Black MP3 speler Zwart MP3 4GB 1.1" Radio USB Headphones Black MP3 speler Zwart 4 GB MP3/WMA-speler, 2,79 cm (1,1 inch) display en FM-digitale radio met 20 voorinstellingen. Met ID3-tag, Lyrics-display, recorder (radio en stem) en 6 equalizer-modi. Inclusief bevestigingsclip en hoofdtelefoonuitgang. Accessoires: hoofdtelefoon in dezelfde kleur als de speler Oplaadbare batterij via micro-USB. (2)
   Sunstech MP3 4GB 1.1" Radio USB Headphones Black MP3 speler Zwart
   • 08429015016165
   • DEDALOIII4GBBK
   2
   good_buy
   25.35 EUR
  • SanDisk Clip Jam New
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/278268023.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/322358053.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/230387021.jpg?ts=1
   SanDisk SanDisk Clip Jam New Clip Jam New Clip Jam New Klem de compacte, kleurrijke Clip Jam digitale MP3-speler aan je kleren en neem hem overal mee naartoe. Het heldere 1" display en de grote navigatieknoppen maken het gemakkelijk om bestanden in alle populaire formaten, inclusief AAC, af te spelen en te beheren. Je kunt de opslagcapaciteit zelfs uitbreiden via de ingebouwde microSD-kaartsleuf. (1)
   SanDisk Clip Jam New
   • 00619659187460
   • SDMX26-008G-E46G
   3
   45.66 EUR
  • Energy Sistem 426478 MP3-/MP4-Player MP3 Spieler 8 GB Grün
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165099461.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107473065.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/318203860.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107473069.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/303393644.jpg?ts=1
   Energy Sistem Energy Sistem 426478 MP3-/MP4-Player MP3 Spieler 8 GB Grün 426478 MP3-/MP4-Player MP3 Spieler 8 GB Grün 426478 MP3-/MP4-Player MP3 Spieler 8 GB Grün MP3-speler met LCD-scherm. 8 GB Je beste afspeellijsten in je zak. Muziek afspelen in MP3/WMA-formaat. Breid het ingebouwde geheugen uit met microSD-kaarten met een capaciteit van maximaal 64 GB. Ingebouwde FM-radio met voorinstellingen en opname. Praktische clip om de speler aan je kleding te houden en naar muziek te luisteren tijdens het sporten. Intelligente navigatie van nummers door mappen om het onderwerp naar wens te vinden. In-ear hoofdtelefoon met neodymium magneten. Selecteer een van de 7 equalizer-modi om de audio naar wens in te stellen. 7 lees- en herhalingsmodi. Digitale voicerecorder met geïntegreerde microfoon. Oplaadbare lithiumbatterij. (1)
   Energy Sistem 426478 MP3-/MP4-Player MP3 Spieler 8 GB Grün
   • 08432426426478
   • 426478
   3
   41.39 EUR
  • Lenco Xemio-659BU MP3/MP4-Player
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/234182157.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310403707.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310403706.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/296559360.jpg?ts=1
   Lenco Lenco Xemio-659BU MP3/MP4-Player Xemio-659BU MP3/MP4-Player Xemio-659BU MP3/MP4-Player MP3/MP4 speler met 4,5 cm (1,8 inch) LCD TFT kleurenscherm Inclusief 4 GB microsSD kaart en in-ear hoofdtelefoon Geheugen uitbreidbaar met microSD kaart tot 32 GB Speelt ook foto's en video's af Compact formaat en robuuste behuizing E-book functie ondersteunt TXT Spraakopnamefunctie. (1)
   Lenco Xemio-659BU MP3/MP4-Player
   • 08711902075981
   3
   29.95 EUR
  • Lenco Podo-153 4GB Blauw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103778645.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103778647.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103778648.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/310435581.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/176542763.jpg?ts=1
   Lenco Lenco Podo-153 4GB Blauw Podo-153 4GB Blauw Podo-153 4GB Blauw Lenco PODO-153BU - MP3-Speler stappenteller met oordopjes en sportband - Blauw (1)
   Lenco Podo-153 4GB Blauw
   • 08711902034490
   • 3884485
   • PODO-153BU
   • PODO-153 BLAU
   3
   39.99 EUR
  • Energy Sistem 426492 MP3-/MP4-Player MP3 Spieler 8 GB Schwarz
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171030364.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110497082.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110497086.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/225709658.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/110497087.jpg?ts=1
   Energy Sistem Energy Sistem 426492 MP3-/MP4-Player MP3 Spieler 8 GB Schwarz 426492 MP3-/MP4-Player MP3 Spieler 8 GB Schwarz 426492 MP3-/MP4-Player MP3 Spieler 8 GB Schwarz Belangrijkste kenmerken Prestaties Type MP3-speler Ontwerp Productkleur Zwart Volumeregeling Digitaal opslagmedium Speler Mediatype Flash-geheugen Totale opslagcapaciteit 8 GB Geïntegreerde kaartlezer Ja Compatibele geheugenkaarten MicroSD (TransFlash) Max. geheugenkaartgrootte 64 GB. Grootte van de geheugenkaart 64 GB Display Touch screen Geen scherm LCD Schermdiagonaal 2,03 cm (0.8" ) Schermresolutie 128 x 64 pixels Bestandsformaten Ondersteunde audioformaten FLAC, MP3, WAV, WMA Ondersteunde videoformaten Niet ondersteund Ondersteunde beeldformaten Niet ondersteund Hoofdtelefoon Aansluiting hoofdtelefoon3,5 mm Audio Ingebouwde luidsprekers Nee Radio FM radio Ja Ondersteunde banden FM Digitale FM radio 87 - 108 MHz Aantal voorkeuzezenders 20 Opnamemodi Spraakopname Nee Aansluitingen en interfaces Interface USB 2.0 Netwerk Bluetooth Ja Bluetooth versie 2.1+EDR Bluetooth bereik 10 m Camera Ingebouwde camera Nee Voeding Oplaadbaar Ja Continue audioweergavetijd 10 h Batterijtechnologie Li (1)
   Energy Sistem 426492 MP3-/MP4-Player MP3 Spieler 8 GB Schwarz
   • 08432426426492
   • 426492
   3
   44.73 EUR
  2 3
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • 16 GB DEFAULT
    • totale_opslagcapaciteit_16.0
   • 32 GB DEFAULT
    • totale_opslagcapaciteit_32.0
   • Goedkoopste DEFAULT
    • budget
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • < € 40 (budget)
   • € 40 - € 55 (price_2)
   • € 55 - € 70 (price_3)
   • ≥ € 70 (price_4)
  • Opslagcapaciteit (totale_opslagcapaciteit):
   • 4 GB (totale_opslagcapaciteit_4.0)
   • 8 GB (totale_opslagcapaciteit_8.0)
   • 16 GB (totale_opslagcapaciteit_16.0)
   • 32 GB (totale_opslagcapaciteit_32.0)
   • 64 GB (totale_opslagcapaciteit_64.0)
  • Mp3 speler functies (mp3_speler_functies):
   • Bluetooth (bluetooth)
   • FM radio (fm_radio)
   • Ingebouwde speakers (ingebouwde_speakers)
   • Touchscreen (touchscreen)
   • Waterbestendig (waterbestendig)
  • Schermdiagonaal (inch) (beeldschermdiagonaal_in_inch):
   • < 2.0 (<_2.0)
   • 2.0 - 4.0 (2.0_-_4.0)
   • > 4.0 (>_4.0)
  • Aantal uur afspeeltijd (continue_audioafspeeltijd):
   • < 8 Uur (continue_audioafspeeltijd_1)
   • 8 Uur - 12 Uur (continue_audioafspeeltijd_2)
   • 12 Uur - 20 Uur (continue_audioafspeeltijd_3)
   • ≥ 20 Uur (continue_audioafspeeltijd_4)
  • Beeldschermtype (beeldscherm_type):
   • Geen beeldscherm (geen_beeldscherm)
   • IPS (ips)
   • LCD (lcd)
   • LED (led)
   • OLED (oled)
   • TFT (tft)
  • Kleur (kleur):
   • Zwart (zwart)
   • Blauw (blauw)
   • Rood (rood)
   • Geel (geel)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Roze (roze)
   • Zilver (zilver)
   • Multi (multi)
   • Oranje (oranje)
   • Transparant (transparant)
   • Turquoise (turquoise)
  • Ingebouwde luidsprekers (ingebouwde_luidsprekers):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Batterijtype (batterijtype):
   • Ingebouwde accu (ingebouwde_accu)
   • Lithium-Ion (Li-Ion) (lithium_ion_li_ion_)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be