x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er mp3 spelers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  mp3-speler

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mp3-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  mp3-speler kopen

  • Algemene informatie

   De mp3-speler is een volwaardige opvolger van de diskman. Schokbestendig, compact en draagbaar zijn eigenschappen die de mp3-speler ongekend populair hebben gemaakt. Ook de beschikbaarheid van muziekbestanden op het Internet hebben meegeholpen aan het succes van de mp3-spelers. Tegenwoordig zijn er veel apparaten die mp3-muziek kunnen afspelen, zoals dvd-spelers en gsm. Bekende merken mp3-spelers zijn Apple (de iPod), Creative, iRiver, Lenco, Philips, Samsung en Sony. Door het grote aanbod mp3-spelers kan een keuze maken moeilijk zijn. Daarom geven je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:

   Kooptips
   Let bij het kopen van een mp3-speler op de volgende punten:
   1. Geheugen: bedenk hoeveel muziek op je mp3-speler wilt kunnen afspelen. Het geheugen kan variëren van 128 MB (ongeveer 2 uur aan muziekbestanden) tot wel meer dan 60 gigabyte (ongeveer 900 uur aan muziekbestanden). Meer informatie over het geheugen vind je hier.
   2. Bitrate: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. Meer informatie over de bitrate vind je hier.
   3. Besturingssysteem: muziekbestanden kopieer je via je pc of Mac naar de mp3-speler. Let bij het kopen van een mp3-speler op dat deze ook werkt onder het besturingssysteem van jouw pc of Mac.
   4. Gebruik: stem het type mp3-speler af op je gebruik. Wil je de mp3-speler gebruiken tijdens het hardlopen, kies dan voor een kleine schokbestendige mp-3 speler. Wil je de mp-3 speler altijd en overal gaan gebruiken dan is het verstandig een mp-3 speler met een lange speelduur en groot  geheugen te kiezen.
   Vergelijk hier mp3-spelers!Bekijk en vergelijk hier mp3-spelers en vind de beste koop!

   Werking mp3-speler
   Mp3 staat voor MPEG-1/2 Audio Layer 3. Het is een compressietechniek waarmee data digitaal kleiner wordt gemaaakt. De mp3-speler vul je met muziekbestanden via je pc of Mac. Naarmate het bestand kleiner wordt opgeslagen, verslechtert de kwaliteit. Je kunt kiezen: of veel nummers op je mp3-speler van een matige kwaliteit of een mp3-speler met wat minder nummers maar wel van hoge cd-kwaliteit.
   Je kunt mp3-bestanden downloaden op het internet of je kunt cd’s te 'rippen' (omzetten van een audio-cd naar een mp3-bestand) en die op je mp3-speler te zetten.

   Geheugen mp3-speler
   Een mp3-speler werkt met geheugen, de grootte van het geheugen bepaalt de hoeveelheid muziek die erop past. Een normale cd-kwaliteit mp3 (van 128 kbit, 44 Khz stereo) neemt ongeveer 1 Mb per minuut in beslag. Over het algemeen zijn er twee typen geheugen te onderscheiden:
   • Intern geheugen: goedkope mp3-spelers hebben bijna allemaal een vast intern geheugen, het zogenaamde flashgeheugen. Dit geheugen kan meestal niet worden uitgebreid. Populaire groottes van mp3-spelers zijn 128, 256 en 512 MB en 1 gigabyte (1024 MB). Op een mp3-speler van 128 MB past ongeveer 2 uur aan muziekbestanden en op een  mp3-speler van 512 past ruim 8 uur aan muziekbestanden.
   • Harde schijf: In het hogere segment beschikken de meeste mp3-spelers over een harddisk met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20, 40 of zelfs 60 gigabyte. Deze worden ook wel ‘hp mp3-spelers’ genoemd. De populaire iPod is ook uitgerust met een harde schijf. Nadeel hiervan is dat deze iPod bewegende delen heeft. Hierdoor is het in theorie mogelijk dat ze overslaan wanneer ze hard door elkaar worden geschud. Ook gaat de batterij van de iPod soms korter mee.
   Daarnaast kan een mp3-speler beschikken over een schokgeheugen:
   • Schokgeheugen: het schokgeheugen van een mp3-speler zorgt ervoor dat beweging geen gevolgen heeft voor de continuïteit van de muziek. In het schokgeheugen laadt de iPod al een bepaalde hoeveelheid muziek, dit wordt aangegeven in minuten. Ondanks schokken of beweging blijft de muziek ononderbroken doorgaan. Dit heet jogproof of shockproof.
   Gebruiksduur batterijen
   Naast de grootte van het geheugen is ook de gebruiksduur van de batterij van belang bij mp3-spelers. Als je de mp3-speler lang achter elkaar gebruikt, wil je dat de batterij een paar uur mee gaat.
    
   Bestandsformaten mp3-speler
   Een digitaal muziekbestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn:
   • mp3,
   • wma,
   • iTunes en
   • Real.
   Deze formaten zijn wereldwijd standaard. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de birate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand.

   Functies van de mp3-speler
   Naast de standaardfuncties van mp3-spelers zoals het afspelen van muziek, kan een mp3-speler beschikken over de onderstaande functies:
   • Vergelijk hier mp3-spelers!AVLS. Dit staat voor Automatic Volume Limiting System. Dit systeem zorgt ervoor dat er op de mp3-speler een maximum zit aan het geluidsvolume, ter bescherming van het gehoor.
   • Met Introscan is het mogelijk de eerste seconden van een nummer af te luisteren.
   • Radio
   • Afstandsbediening
   • Voicememo
   • Uploaden van films en series
   • Spelletjes
   Houd er wel rekening mee dat deze extra mogelijkheden ook energie verbruiken van dezelfde batterij als waar de mp3-speler op speelt.

   Besturingssysteem mp3-speler
   De muziekbestanden kopieer je via je pc of Mac naar de mp3-speler. Let er bij het kopen van een mp3-speler op dat deze ook werkt onder het besturingssysteem van jouw pc of Mac. De mp3-speler communiceert via kabels of draadloos (via bijvoorbeeld Bluetooth) met je pc. De interface varieert: dit kan met een docking station, USB, een seriële poort of via firewire. Deze mogelijkheden vind je terug in de specificaties.

   Beeldscherm en bediening
   Op een mp3-speler zit bijna altijd een lcd-beeldscherm. Om te navigeren gebruik je meestal een menu op het beeldscherm van je mp3-speler. Via de ID3-tag wordt de metadata van een track opgenomen. Dat is de titel van de song, artiest, het bijbehorende album en het jaar. Een handige extra optie is backlight op het scherm, zodat je ook in het donker de mp3-speler kunt bedienen.
   De navigatie van een mp3-speler is zichtbaar op het scherm in het menu. Dit menu bedien je met tiptoetsen, draaiknoppen of beide. Een jogdial is een ronddraaiend navigatiewieltje waarmee je de mp3-speler met een knop kunt bedienen.

   Vergelijk hier mp3-spelers!Accessoires mp3-speler
   Bij alle mp3-spelers wordt standaard een koptelefoontje geleverd. Dit zijn meestal koptelefoontjes met oordopjes. Wil je deze veranderen? Let dan op welke plug eraan zit, niet in alle mp3-spelers past dezelfde plug.Andere accessoires die er los bij gekocht kunnen worden zijn o.a. beschermhoesjes, mp3-batterijen en luidsprekersystemen waarbij je de mp3-speler direct aan boxen verbindt.

   Verdere uitleg van de gebruikte begrippen in de bovenstaande tekst vind je hier in de verklarende woordenlijst. Heb je nog vragen over mp3-spelers kijk dan even bij de veelgestelde vragen.

   Bekijk en vergelijk hier mp3-spelers en vind de beste koop!


    

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier mp3-spelers!Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
   Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
   Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
   Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?

   Wil je meteen op zoek naar een mp3-speler, bekijk en vergelijk dan hier mp3-spelers en vind de beste koop!

   Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
   Nee, dat is niet mogelijk bij een portable mp3-speler. Dit is wel mogelijk bij 'vaste' cd- of SACD-spelers. Bij dit soort spelers is het eigenlijk een omgekeerd principe: daar is het mogelijk om cd-writables met mp3-bestanden op een audiospeler te beluisteren.

   Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
   Dat kan via de pc of Mac met daartoe geschikte software. Het mp3-bestand kan dan rechtstreeks op de mp3-speler worden gezet of op een cd-rom worden gebrand. Heel soms hebben audio-cd's een beveiliging waardoor ze niet omgezet kunnen worden naar een digitaal bestand. Dit is gedaan om misbruik te voorkomen.

   Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
   Ja, er is verschil. Een mp3-speler met een harde schijf is gevoeliger voor beweging en schokken. Maar dankzij het schokgeheugen blijft de muziek wel doorspelen. Op een speler met een harde schijf kan veel meer muziek dan op losse geheugenkaartjes. Maar een speler met een losse geheugenkaart kan wel beter tegen schokken en stoten.
   Vergelijk hier mp3-spelers!
   Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?
   De grootte van het geheugen bepaalt de hoeveelheid muziek die erop past. Een mp3-bestand van normale cd-kwaliteit (van 128 kbit, 44 Khz stereo) neemt ongeveer 1 MB per minuut in beslag. Een 512 MB-geheugen kan dus ongeveer 500 minuten muziek aan.

   Bekijk en vergelijk hier mp3-spelers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier mp3-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen van mp3-spelers.

   Wil je meteen op zoek naar mp3-spelers? Vergelijk dan hier mp3-spelers en vind de beste koop!

   Aanwezig geheugen
   Mp3-spelers werken met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memory stick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengrootte wisselt per kaart: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen om zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten.

   Beeldscherm
   Op een mp3-speler zit bijna altijd een lcd-beeldscherm waarop de informatie staat over albums, artiesten en trackinformatie. De navigatie gaat meestal ook via het beeldscherm, middels een menu op het scherm. Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

   Beeldschermgrootte
   Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

   Bestandsnavigatie
   De mp3-bestanden kunnen op diverse manieren ingedeeld worden. Dit veld geeft aan hoe de bestanden zijn ingedeeld en hoe je hier kunt navigeren. De opties zijn: via een platte lijst, een directorystructuur, per artiest of per album.

   Bitrate mp3
   Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximaal mogelijke bitrate.

   Vergelijk hier mp3-spelers!

   Bitrate wma

   Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximale bitrate mogelijk.

   Cradle
   Een cradle is een houder waarop of waarin de mp3-speler staat. Via de cradle is het mogelijk de batterij op te laden of bestanden over te zetten.

   Equalizer
   Met de equalizer is het mogelijk hoge en lage tonen zelf te regelen, dus handmatig in te stellen.

   Gebruiksduur batterij
   Naast de grootte van het geheugen is ook de gebruiksduur van de batterij van belang. Als je de speler lang acher elkaar gebruikt, is het niet geheel onbelangrijk dat de batterij een paar uur mee kan. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken.

   Gewicht
   Een mp3-speler bestaat er in verschillende uitvoeringen. Van klein tot groot, van lichtgewicht tot jukebox met wel 40 gigabyte aan muziek. Het gewicht wordt in gram aangegeven, inclusief batterij.

   Interface
   Het type aansluiting waarover de mp3-speler beschikt om aangesloten te kunnen worden op de pc of Mac. Er zijn de volgende mogelijkheden:

   • USB;
   • Firewire;
   • Dockingstation;
   • InfraRood (draadloos);
   • Bluetooth (draadloos);
   • Wi-Fi (draadloos);
   • Serieel;
   • Parallel.

   Meestal kun je kiezen tussen een parallelle aansluiting of een USB-aansluiting. USB is sneller dan parallel.

   Jaar van introductie
   Het jaar waarop dit model op de markt verscheen.

   Vergelijk hier mp3-spelers!

   Line out

   Met een line out kun je de mp3-speler aan een vast audiosysteem koppelen. Een line out heeft over het algemeen meer uitgangsvermogen en kan dus zwaardere apparatuur aansturen.

   Maximale frequentie
   Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de maximale frequentie aan in Kilo Hertz.

   Minimale frequentie
   Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de minimale frequentie aan in Hertz.

   Navigatie middels
   De navigatie van een mp3-speler is zichtbaar via het scherm, de bediening van het menu via tiptoetsen, draaiknoppen of beide. Een jog dial is een ronddraaiend navigatiewieltje, makkelijk doordat dan de hele bediening via één knop gaat.

   Vergelijk hier mp3-spelers!Netstroomaansluiting
   Geeft aan of de mp3-speler ook rechtstreeks op netstroom kan worden aangesloten. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken. Op vakantie gaan en de eigen muziek meenemen neemt op deze manier veel minder plaats in beslag.

   Oplaadtijd
   De oplaadtijd van de batterij wordt aangegeven in minuten.

   Opvolger
   Mocht dit model mp3-speler al een opvolger hebben, dan vind je hier het typenummer terug.

   Overige LCD-info
   In dit veld tref je overige informatie aan over het beeldscherm, bijvoorbeeld hoeveel regels er op het scherm passen.

   Radio
   Of de mp3-speler over radio-ontvangst beschikt, vind je hier terug.

   Vergelijk hier mp3-spelers!

   Software meegel.

   Of en welke software er wordt meegeleverd, vind je in dit veld terug.

   Type batterij
   Op wat voor batterij of accu de mp3-speler werkt, vind je in dit veld terug. Er zijn de volgende mogelijkeden:

   • AA of AAA batterijen, al dan niet oplaadbaar;
   • een accu (li-ion of nimh).

   Type opslag
   Als het geheugen van de mp3-speler bestaat uit een losse geheugenmodule, dan heb je de keuze uit de volgende typen opslag:

   • 1.44 MB floppy;
   • Cd-recordable;
   • Vergelijk hier mp3-spelers!Compact flash type I; 
   • Compact flash type II; 
   • Dvd;
   • Hi8; 
   • Memorystick;
   • Microdrive;
   • Micromv;
   • Mini cd-r(w);
   • Minidv; 
   • Mmc-card;
   • SD-card;
   • Smartmedia; 
   • Xd-picture.

   Het geheugen per kaart verschilt: ze zijn in diverse groottes te koop.

   Uitbreidbaar geheugen
   Een mp3-speler werkt met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memorystick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengroottes wisselen bij losse kaarten: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten. Als het geheugen van de mp3-speler is uit te breiden, vind je dat in dit veld terug.

   Uitgangsvermogen
   Het uitgangsvermogen wordt uitgedrukt in mili Watt (mW). Het geeft het maximale volume van het geluid aan.

   Voicememo
   Met voicememo is het mogelijk spraakberichten op te slaan en later af te spelen.

   Bekijk en vergelijk hier mp3-spelers en vind de beste koop!

   • iPod De iPods van Apple hebben een mooi design en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem.
   • Philips De Philips MP3-spelers zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een groot geheugen.
   • Difrnce Difrnce maakt MP3-spelers in de budgetcategorie met een groot geheugen.
   • 16 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 16 gigabyte.
   • 32 GB Deze MP3-spelers hebben een opslagcapaciteit van 32gigabyte.
   • MP4 Deze mediaspelers kunnen ook video's afspelen.
   • Touch MP3-spelers met een touchscreen.
   • Camera Met een camera maak je foto's met je MP3-speler.
   • Goedkoopste MP3-spelers onder de 50 euro.
   • Groot scherm De beeldschermdiagonaal bij deze MP3-spelers is groter dan vier inch.
  • Cowon X9 32GB Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/5/4/cowon-x-9-76537064-19994054.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/0/5/cowon-x-9-76537064-19994305.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/1/cowon-x9-32gb-21425771.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/2/cowon-x9-32gb-21425772.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/3/cowon-x9-32gb-21425773.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/4/cowon-x9-32gb-21425774.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/5/cowon-x9-32gb-21425775.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/9/cowon-x9-32gb-21426019.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/2/0/cowon-x9-32gb-21426020.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/2/1/cowon-x9-32gb-21426021.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/2/2/cowon-x9-32gb-21426022.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/2/3/cowon-x9-32gb-21426023.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/4/7/cowon-x9-32gb-101094847.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/4/8/cowon-x9-32gb-101094848.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/8/2/cowon-x9-32gb-115765682.jpg
   Cowon X9 32GB Zwart (8)
   8.25 (1)
   Cowon X9 32GB Zwart
   Aanrader
   Zeer goede ervaring mee, Wat mijn als eerste opviel was hoe degelijk hij in de hand ligt, voelt stevig en mooi voor het oog. Van alle mp3 spelers heeft deze verreweg het mooiste geluid (stukken beter nog dan Ipod en sony). De kwaliteit van video's zijn goed genoeg voor wat ik er mee wil doen. Gebruiksgemak prima, kabel in de laptop en muziek kopiëren zonder eerst een programma te moeten installeren. Levensduur van de batterij is zeer goed, je hoeft je geen zorgen te maken of hij lang genoeg mee gaat of uitvalt na een dag intensief gebruik. Al met al, ben je een liefhebber van muziek en is de kwaliteit van geluid belangrijker dan videootjes kijken dan is dit naar mijn mening de beste keuze!
   10.0
   0 10
  Mp3 Spelers 8.3 (1)
  0 - 24
  • SanDisk Sansa Clip Sport 8GB, zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/8/sandisk-clip-sport-8gb-24163778.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/4/1/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600341.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/2/2/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600422.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/3/4/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600534.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/7/9/sandisk-clip-sport-8gb-black--29600779.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/0/3/sandisk-clip-sport-8gb-100978903.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/2/sandisk-clip-sport-8gb-101120282.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/3/sandisk-clip-sport-8gb-101120283.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/0/6/sandisk-clip-sport-8gb-102453306.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/6/8/sandisk-clip-sport-8gb-102551668.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/1/1/sandisk-clip-sport-8gb-102800411.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/1/3/sandisk-clip-sport-8gb-102800413.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/5/3/sandisk-clip-sport-8gb-105716653.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/2/sandisk-clip-sport-8gb-105939632.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/3/sandisk-clip-sport-8gb-105939633.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/3/4/sandisk-clip-sport-8gb-105939634.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/8/5/sandisk-clip-sport-8gb-106527385.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/8/6/sandisk-clip-sport-8gb-106527386.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/8/7/sandisk-clip-sport-8gb-106527387.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/0/5/sandisk-clip-sport-8gb-108444805.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/5/7/sandisk-clip-sport-8gb-111251557.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/2/9/sandisk-clip-sport-8gb-111253329.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/2/7/sandisk-clip-sport-8gb-114064027.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/3/6/sandisk-clip-sport-8gb-114319136.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/1/5/sandisk-clip-sport-8gb-114650815.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/3/3/sandisk-clip-sport-8gb-115764733.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/2/4/sandisk-clip-sport-8gb-124876324.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/2/9/sandisk-clip-sport-8gb-125140729.jpg
   SanDisk Sansa Clip Sport 8GB, zwart (23)
   SanDisk Sansa Clip Sport 8GB, zwart
   Amazon Amazon
   42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
   most_sold
  • Apple iPod touch 32 GB Sil
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/0/1/apple-ipod-touch-32gb-35615401.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/6/7/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784267.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/6/8/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784268.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/6/9/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784269.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/7/0/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784270.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/7/1/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784271.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/7/2/apple-ipod-touch-32-gb-sil-35784272.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/3/1/apple-ipod-touch-32gb-101182231.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/3/2/apple-ipod-touch-32gb-101182232.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/3/3/apple-ipod-touch-32gb-101182233.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/0/0/0/apple-ipod-touch-32gb-101802000.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/9/9/apple-ipod-touch-32gb-102175599.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/8/2/apple-ipod-touch-32gb-111263082.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/0/apple-ipod-touch-32gb-113053900.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/1/apple-ipod-touch-32gb-113053901.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/0/2/apple-ipod-touch-32gb-113053902.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/3/0/apple-ipod-touch-32gb-113918930.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/4/5/apple-ipod-touch-32gb-114143045.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/8/6/apple-ipod-touch-32gb-114462686.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/5/0/apple-ipod-touch-32gb-114613750.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/3/0/apple-ipod-touch-32gb-115768530.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/3/1/apple-ipod-touch-32gb-115768531.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/3/3/apple-ipod-touch-32gb-117698733.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/2/0/apple-ipod-touch-32gb-123473720.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/7/8/apple-ipod-touch-32gb-124992578.jpg
   Apple iPod touch 32 GB Sil (12)
   Apple iPod touch 32 GB Sil
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Sony NW-E 394 L
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/2/9/sony-walkman-nw-e394l-mp4-8gb-blue-53358429.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/0/3/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-53854103.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/5/4/sony-lecteur-mp3-sony-nwe394-4-go-bleu-54636654.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/3/9/7/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119397.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/3/9/8/sony-walkman-nw-e394l-mp3-8gb-blue-55119398.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/9/5/sony-walkman-nw-e394l-mp4-8gb-blue-96024795.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/4/1/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-101210141.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/3/7/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-101279737.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/1/5/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-101836915.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/1/6/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-101836916.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/0/4/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-102314104.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/5/9/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-102817859.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/6/0/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-102817860.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/5/2/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-102924752.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/8/0/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-106574080.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/9/5/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-107387495.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/2/8/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-111270128.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/9/5/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-111858595.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/5/3/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-113049553.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/5/4/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-113049554.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/5/5/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-113049555.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/8/0/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-113090280.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/7/5/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-117698775.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/0/3/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-118116903.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/2/4/sony-walkman-nw-e394-mp3-player-8gb-blue-124893924.jpg
   Sony NW-E 394 L (10)
   Sony NW-E 394 L
   Amazon Amazon
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Grijs
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/3/3/5/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-86161335.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/5/3/apple-ipod-touch-128-gb-grijs-86199953.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/4/0/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281040.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/4/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281041.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/4/2/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281042.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/4/3/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281043.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/4/4/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-88281044.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/8/8/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-106937688.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/8/9/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-106937689.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/9/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-106937691.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/0/8/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-107780408.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/4/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-110330914.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/0/8/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-111354608.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/7/4/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-113054574.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/7/5/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-113054575.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/7/6/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-113054576.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/7/7/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-113054577.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/6/4/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-113287164.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/1/8/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-113862718.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/4/7/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-115782647.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/4/8/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-115782648.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/3/6/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-123425936.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/7/6/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-124918076.jpg
   Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Grijs (9)
   Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Grijs
   Directsale.be Directsale.be
   309, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Directsale.be Directsale.be
   309, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Sony NW-A35 Walkman – Hi-Res Audio MP3 speler – 16GB – Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/4/6/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-75841446.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/4/7/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-75841447.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/4/8/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-75841448.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/4/9/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-75841449.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/2/5/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-88820025.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/2/1/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-100890221.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/9/0/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-101279790.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/3/8/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-102197038.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/3/9/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-102197039.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/4/0/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-102197040.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/9/3/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-102376793.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/9/4/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-102376794.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/6/4/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-102817864.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/7/0/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-103073570.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/2/2/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-103680122.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/8/4/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-106609984.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/4/3/0/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-107402430.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/6/1/0/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-111286610.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/1/9/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-113042619.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/2/0/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-113042620.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/2/1/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-113042621.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/2/2/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-113042622.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/2/3/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-113042623.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/5/9/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-113060259.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/9/7/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-117770797.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/7/4/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-124487574.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/7/5/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-124487575.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/7/6/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-124487576.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/7/7/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-124487577.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/7/8/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-124487578.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/7/9/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-124487579.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/8/0/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-124487580.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/8/1/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-124487581.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/8/2/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-124487582.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/8/3/sony-walkman-nwa35b-cew-mp4-player-16gb-black-124487583.jpg
   Sony NW-A35 Walkman – Hi-Res Audio MP3 speler – 16GB – Zwart (14)
   Sony NW-A35 Walkman – Hi-Res Audio MP3 speler – 16GB – Zwart
   Amazon Amazon
   172.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   172.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Apple iPod Touch 32 GB Roze
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/4/9/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-106600149.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/5/0/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-106600150.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/5/1/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-106600151.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/5/2/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-106600152.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/5/3/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-106600153.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/1/3/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-108415013.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/5/2/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-111452852.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/5/3/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-111452853.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/5/4/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-111452854.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/5/5/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-111452855.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/5/6/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-111452856.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/0/8/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-113056008.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/0/9/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-113056009.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/0/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-pink-113056010.jpg
   Apple iPod Touch 32 GB Roze (6)
   Apple iPod Touch 32 GB Roze
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Apple iPod Touch, 32 GB, Goud
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/1/9/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784219.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/2/0/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784220.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/2/1/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784221.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/2/2/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784222.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/2/3/apple-ipod-touch-32-gb-goud-35784223.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/4/1/6/apple-ipod-touch-32gb-101182416.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/4/1/8/apple-ipod-touch-32gb-101182418.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/7/6/apple-ipod-touch-32gb-101802176.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/4/9/apple-ipod-touch-32gb-113042249.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/5/0/apple-ipod-touch-32gb-113042250.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/5/1/apple-ipod-touch-32gb-113042251.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/5/3/apple-ipod-touch-32gb-113928953.jpg
   Apple iPod Touch, 32 GB, Goud (9)
   Apple iPod Touch, 32 GB, Goud
   Directsale.be Directsale.be
   212, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Directsale.be Directsale.be
   212, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Apple iPod touch 32GB MP4-speler 32GB Blauw
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/8/7/apple-ipod-touch-6-32-go-bleu-106563587.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/8/8/apple-ipod-touch-6-32-go-bleu-106563588.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/8/9/apple-ipod-touch-6-32-go-bleu-106563589.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/9/0/apple-ipod-touch-6-32-go-bleu-106563590.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/9/1/apple-ipod-touch-6-32-go-bleu-106563591.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/9/2/apple-ipod-touch-6-32-go-bleu-106563592.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/5/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-106600135.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/6/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-106600136.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/7/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-106600137.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/3/8/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-106600138.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/3/5/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-108473635.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/3/6/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-111263936.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/9/4/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-113058794.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/9/5/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-113058795.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/9/6/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-113058796.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/9/7/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-113058797.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/9/8/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-113058798.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/8/7/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-114093687.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/6/6/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-114143066.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/9/2/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-114462692.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/3/4/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-114605634.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/6/9/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-115768669.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/7/0/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-115768670.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/3/8/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-117698738.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/1/1/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-123425811.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/8/0/4/apple-ipod-touch-32gb-mp4-player-32gb-blue-124888804.jpg
   Apple iPod touch 32GB MP4-speler 32GB Blauw (4)
   Apple iPod touch 32GB MP4-speler 32GB Blauw
   Directsale.be Directsale.be
   212, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Directsale.be Directsale.be
   212, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • Sony Mp3 Nwz-B183F 4Gb Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/1/2/sony-walkman-nwz-b183f-24284112.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/1/3/sony-nwz-b183fb-24284113.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/5/2/sony-walkman-nwz-b183f-29600352.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/2/8/sony-nwz-b183fb-29600428.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/4/6/sony-nwz-b183fb-29600546.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/8/8/sony-nwz-b183fb-29600788.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/9/1/0/sony-walkman-nwz-b183f-101520910.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/4/9/sony-walkman-nwz-b183f-101721049.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/0/3/sony-walkman-nwz-b183f-102011503.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/3/8/sony-walkman-nwz-b183f-108415038.jpg
   Sony Mp3 Nwz-B183F 4Gb Zwart (4)
   Sony Mp3 Nwz-B183F 4Gb Zwart
   Amazon Amazon
   59.89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   59.89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • SanDisk Clip Sport 8GB MP3 8GB Zwart, Roze
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/5/sandisk-clip-sport-8gb-24163775.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/3/8/sandisk-clip-sport-8gb-black-pink-29600338.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/2/0/sandisk-clip-sport-8gb-black-pink-29600420.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/3/1/sandisk-clip-sport-8gb-black-pink-29600531.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/7/7/sandisk-clip-sport-8gb-black-pink-29600777.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/6/4/sandisk-clip-sport-8gb-mp3-8gb-black-pink-101120264.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/6/5/sandisk-clip-sport-8gb-mp3-8gb-black-pink-101120265.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/6/2/sandisk-clip-sport-8gb-mp3-8gb-black-pink-102551662.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/8/6/sandisk-sansa-102758486.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/8/7/sandisk-sansa-102758487.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/8/8/sandisk-sansa-102758488.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/8/9/sandisk-sansa-102758489.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/5/9/sandisk-clip-sport-8gb-mp3-8gb-black-pink-109362359.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/6/0/sandisk-clip-sport-8gb-mp3-8gb-black-pink-109362360.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/6/1/sandisk-clip-sport-8gb-mp3-8gb-black-pink-109362361.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/6/2/sandisk-clip-sport-8gb-mp3-8gb-black-pink-109362362.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/6/3/sandisk-clip-sport-8gb-mp3-8gb-black-pink-109362363.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/2/4/sandisk-clip-sport-8gb-mp3-8gb-black-pink-111251524.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/6/4/sandisk-clip-sport-8gb-mp3-8gb-black-pink-113918764.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/9/7/sandisk-clip-sport-8gb-mp3-8gb-black-pink-114093997.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/0/4/sandisk-clip-sport-8gb-mp3-8gb-black-pink-115748004.jpg
   SanDisk Clip Sport 8GB MP3 8GB Zwart, Roze (5)
   SanDisk Clip Sport 8GB MP3 8GB Zwart, Roze
   Amazon Amazon
   42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • SanDisk SDMX28-016G-G46K MP3 16GB Zwart MP3/MP4-speler
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/5/1/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-71371951.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/1/8/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-102344018.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/1/9/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-102344019.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/6/2/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-102961762.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/5/8/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-107411758.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/7/1/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-107638571.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/0/3/4/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-110330034.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/1/0/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-112450310.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/0/4/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-113060104.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/2/3/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-115774523.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/5/8/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-115786958.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/5/2/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-116961652.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/8/3/sandisk-sdmx28-016g-g46k-mp3-16gb-black-117886783.jpg
   SanDisk SDMX28-016G-G46K MP3 16GB Zwart MP3/MP4-speler (7)
   SanDisk SDMX28-016G-G46K MP3 16GB Zwart MP3/MP4-speler
   Amazon Amazon
   57.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   57.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Intenso Music Mover MP3 8GB Blauw
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/4/7/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-89795547.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/1/9/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328419.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/2/0/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328420.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/2/1/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328421.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/2/2/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328422.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/2/3/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328423.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/2/4/intenso-music-movers-mp3-speler-8-gb-blauw-bevestigingsclip-92328424.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/9/1/intenso-music-mover-mp3-8gb-blue-101279891.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/9/0/intenso-music-mover-mp3-8gb-blue-112459790.jpg
   Intenso Music Mover MP3 8GB Blauw (11)
   Intenso Music Mover MP3 8GB Blauw
   Amazon Amazon
   28.48, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   28.48, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Intenso Music Mover MP3 8GB Oranje
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/9/0/intenso-music-mover-mp3-speler-8-gb-oranje-bevestigingsclip-89668490.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/3/3/intenso-music-mover-mp3-speler-8-gb-oranje-bevestigingsclip-92328433.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/3/4/intenso-music-mover-mp3-speler-8-gb-oranje-bevestigingsclip-92328434.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/3/5/intenso-music-mover-mp3-speler-8-gb-oranje-bevestigingsclip-92328435.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/3/6/intenso-music-mover-mp3-speler-8-gb-oranje-bevestigingsclip-92328436.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/3/7/intenso-music-mover-mp3-speler-8-gb-oranje-bevestigingsclip-92328437.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/3/8/intenso-music-mover-mp3-speler-8-gb-oranje-bevestigingsclip-92328438.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/8/intenso-music-mover-mp3-8gb-orange-101279888.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/3/7/intenso-music-mover-mp3-8gb-orange-107311737.jpg
   Intenso Music Mover MP3 8GB Oranje (10)
   Intenso Music Mover MP3 8GB Oranje
   Amazon Amazon
   28.48, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   28.48, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Cowon X9 32GB Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/5/4/cowon-x-9-76537064-19994054.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/0/5/cowon-x-9-76537064-19994305.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/1/cowon-x9-32gb-21425771.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/2/cowon-x9-32gb-21425772.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/3/cowon-x9-32gb-21425773.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/4/cowon-x9-32gb-21425774.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/7/5/cowon-x9-32gb-21425775.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/1/9/cowon-x9-32gb-21426019.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/2/0/cowon-x9-32gb-21426020.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/2/1/cowon-x9-32gb-21426021.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/2/2/cowon-x9-32gb-21426022.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/2/3/cowon-x9-32gb-21426023.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/4/7/cowon-x9-32gb-101094847.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/4/8/cowon-x9-32gb-101094848.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/8/2/cowon-x9-32gb-115765682.jpg
   Cowon X9 32GB Zwart (8)
   8.25 (1)
   Cowon X9 32GB Zwart
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   181.95, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   181.95, 3d (offer_sdt_3_days)
   2
   best_reviewed
  • SanDisk SDMX28-016G-G46B MP3 16GB Blauw MP3/MP4-speler
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/7/4/sandisk-sdmx28-016g-g46b-mp3-16gb-blue-70444674.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/1/2/8/sandisk-sdmx28-016g-g46b-mp3-16gb-blue-102338128.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/1/3/0/sandisk-sdmx28-016g-g46b-mp3-16gb-blue-102338130.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/1/6/sandisk-sdmx28-016g-g46b-mp3-16gb-blue-102508416.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/3/9/sandisk-sdmx28-016g-g46b-mp3-16gb-blue-107641039.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/1/3/sandisk-sdmx28-016g-g46b-mp3-16gb-blue-108257113.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/9/6/sandisk-sdmx28-016g-g46b-mp3-16gb-blue-114290696.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/6/2/sandisk-sdmx28-016g-g46b-mp3-16gb-blue-116960862.jpg
   SanDisk SDMX28-016G-G46B MP3 16GB Blauw MP3/MP4-speler (7)
   SanDisk SDMX28-016G-G46B MP3 16GB Blauw MP3/MP4-speler
   Conrad.be Conrad.be
   8.060861620493517 (368)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   61.49, 4d (offer_sdt_4_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.060861620493517 (368)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   61.49, 4d (offer_sdt_4_days)
   2
  • Lenco Xemio-760 Blauw
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/3/4/lenco-xemio-760-bleu-113087934.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/3/6/lenco-xemio-760-bleu-113087936.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/3/7/lenco-xemio-760-bleu-113087937.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/3/8/lenco-xemio-760-bleu-113087938.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/2/5/lenco-xemio-760-bleu-113544525.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/2/6/lenco-xemio-760-bleu-113544526.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/2/7/lenco-xemio-760-bleu-113544527.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/2/8/lenco-xemio-760-bleu-113544528.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/6/7/lenco-xemio-760-bleu-114067967.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/5/3/lenco-xemio-760-bleu-114075853.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/5/4/lenco-xemio-760-bleu-114075854.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/5/5/lenco-xemio-760-bleu-114075855.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/5/6/lenco-xemio-760-bleu-114075856.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/5/7/lenco-xemio-760-bleu-114075857.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/5/8/lenco-xemio-760-bleu-114075858.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/5/9/lenco-xemio-760-bleu-114075859.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/6/0/lenco-xemio-760-bleu-114075860.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/6/1/lenco-xemio-760-bleu-114075861.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/6/2/lenco-xemio-760-bleu-114075862.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/6/3/lenco-xemio-760-bleu-114075863.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/6/4/lenco-xemio-760-bleu-114075864.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/6/5/lenco-xemio-760-bleu-114075865.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/6/6/lenco-xemio-760-bleu-114075866.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/6/7/lenco-xemio-760-bleu-114075867.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/6/8/lenco-xemio-760-bleu-114075868.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/0/7/5/lenco-xemio-760-bleu-114601075.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/7/6/lenco-xemio-760-bleu-115838476.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/4/6/8/lenco-xemio-760-bleu-124282468.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/0/4/lenco-xemio-760-bleu-124945804.jpg
   Lenco Xemio-760 Blauw (7)
   Lenco Xemio-760 Blauw
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   55.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   55.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Grijs
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/2/6/apple-ipod-touch-128-gb-spacegrijs-89675126.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/6/3/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-96193563.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/6/4/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-96193564.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/6/5/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-96193565.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/6/6/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-96193566.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/6/7/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-96193567.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/5/2/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-107215252.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/1/6/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-grey-107780416.jpg
   Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Grijs (6)
   Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Grijs
   Conrad.be Conrad.be
   8.060861620493517 (368)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   325, 4d (offer_sdt_4_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.060861620493517 (368)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   325, 4d (offer_sdt_4_days)
   2
  • Cowon PLENUE D MP3 32GB Zwart, Zilver
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/0/3/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-70576203.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/5/5/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-70931455.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/1/8/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-71621618.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/1/9/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-71621619.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/2/5/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-102338725.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/2/6/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-102338726.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/2/7/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-102338727.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/2/8/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-102338728.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/0/8/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-103593608.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/1/0/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-111282610.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/7/8/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-113053178.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/7/9/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-113053179.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/8/0/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-113053180.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/8/1/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-113053181.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/8/2/cowon-plenue-d-mp3-32gb-black-silver-113053182.jpg
   Cowon PLENUE D MP3 32GB Zwart, Zilver (2)
   Cowon PLENUE D MP3 32GB Zwart, Zilver
   Amazon Amazon
   279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
  • Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Blauw
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/0/6/apple-ipod-touch-128-gb-blauw-89719706.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/4/7/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193547.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/4/8/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193548.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/4/9/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193549.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/5/0/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193550.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/5/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-96193551.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/8/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-107214181.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/8/2/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-107214182.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/8/3/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-107214183.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/5/3/2/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-107779532.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/2/5/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-111354625.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/8/0/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-113050180.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/8/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-113050181.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/8/2/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-113050182.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/8/3/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-113050183.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/8/4/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-113050184.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/8/9/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-113861189.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/9/2/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-115785092.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/9/3/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-115785093.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/5/9/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-124807359.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/5/0/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-blue-124923750.jpg
   Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Blauw (2)
   Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Blauw
   Directsale.be Directsale.be
   309, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Directsale.be Directsale.be
   309, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Apple iPod touch 32GB MP4 32GB Roze
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/6/9/apple-ipod-touch-32gb-mp4-32gb-pink-39145569.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/1/apple-ipod-touch-6e-generatie-32-gb-roze-41401981.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/2/apple-ipod-touch-6e-generatie-32-gb-roze-41401982.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/3/apple-ipod-touch-6e-generatie-32-gb-roze-41401983.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/4/apple-ipod-touch-6e-generatie-32-gb-roze-41401984.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/5/apple-ipod-touch-6e-generatie-32-gb-roze-41401985.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/9/8/apple-ipod-touch-32gb-mp4-32gb-pink-101186498.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/2/3/apple-ipod-touch-32gb-mp4-32gb-pink-101806123.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/3/0/apple-ipod-touch-32gb-mp4-32gb-pink-102912730.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/3/3/apple-ipod-touch-32gb-mp4-32gb-pink-107780333.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/6/9/apple-ipod-touch-32gb-mp4-32gb-pink-124889869.jpg
   Apple iPod touch 32GB MP4 32GB Roze (8)
   Apple iPod touch 32GB MP4 32GB Roze
   Conrad.be Conrad.be
   8.060861620493517 (368)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   225, 4d (offer_sdt_4_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.060861620493517 (368)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   225, 4d (offer_sdt_4_days)
   1
  • SanDisk SDMX26-008G-G46B MP3-speler/recorder
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/4/8/hama-clip-jam-33300748.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/4/9/hama-clip-jam-33300749.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/9/6/hama-clip-jam-102300296.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/3/3/hama-clip-jam-107810333.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/6/5/sandisk-sdmx26-008g-g46b-115758665.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/6/6/sandisk-sdmx26-008g-g46b-115758666.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/6/7/sandisk-sdmx26-008g-g46b-115758667.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/0/5/sandisk-sdmx26-008g-g46b-121037205.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/5/6/sandisk-sdmx26-008g-g46b-124887556.jpg
   SanDisk SDMX26-008G-G46B MP3-speler/recorder (5)
   SanDisk SDMX26-008G-G46B MP3-speler/recorder
   Amazon Amazon
   36.28, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   36.28, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Goud
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/4/6/0/apple-ipod-touch-128gb-goud--95044460.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/3/7/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-96193537.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/3/8/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-96193538.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/3/9/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-96193539.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/4/0/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-96193540.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/4/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-96193541.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/0/3/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-107874703.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/0/4/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-107874704.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/0/6/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-107874706.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/0/7/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-107874707.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/9/5/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-111310795.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-113065321.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/2/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-113065322.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/3/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-113065323.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/4/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-113065324.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/2/5/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-113065325.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/6/8/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-113861268.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/7/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-115788371.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/7/2/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-115788372.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/1/1/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-123969411.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/8/0/apple-ipod-touch-128gb-mp4-player-128gb-gold-124928980.jpg
   Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Goud (3)
   Apple iPod touch 128GB MP4-speler 128GB Goud
   Directsale.be Directsale.be
   309, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Directsale.be Directsale.be
   309, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  • Lenco RCA M/M 5m
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/8/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-23722785.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/8/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722786.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/8/7/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722787.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/8/8/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722788.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/8/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722789.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/9/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722790.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/9/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722791.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/9/2/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722792.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/9/3/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722793.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/9/4/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722794.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/9/5/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722795.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/9/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722796.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/9/7/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722797.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/9/8/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722798.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/9/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722799.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/0/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-23722800.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/1/7/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-29579917.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/8/3/lenco-xemio-760-bt-8gb-green-29581283.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/4/7/lenco-xemio-760-bt-8gb-101121547.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/4/8/lenco-xemio-760-bt-8gb-101121548.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/8/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-101717580.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/8/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-101717581.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/3/8/lenco-xemio-760-bt-8gb-107125838.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/3/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-107125839.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/4/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-107125840.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/7/0/lenco-xemio-760-bt-8gb-108326070.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/6/9/lenco-xemio-760-bt-8gb-115807369.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/1/7/lenco-xemio-760-bt-8gb-115831117.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/1/1/lenco-xemio-760-bt-8gb-124281711.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/2/7/6/lenco-xemio-760-bt-8gb-124879276.jpg
   Lenco RCA M/M 5m (5)
   Lenco RCA M/M 5m
   Megekko.be Megekko.be
   54.90, ? (offer_sdt_unknown)
   Megekko.be Megekko.be
   54.90, ? (offer_sdt_unknown)
   2
  • Sony Walkman NW-E393B MP4 4GB Zwart
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/9/9/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-53147999.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/2/0/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--53217720.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/3/7/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--54635037.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/2/1/sony-mp3-speler-4-gb-zwart-nwe393b-cew--55069421.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/2/4/3/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119243.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/2/4/4/sony-walkman-nw-e393b-mp3-4gb-black-55119244.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/1/6/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-100757016.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/8/8/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-101208288.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/4/9/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-101835149.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/8/5/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-102924285.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/8/6/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-102924286.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/6/5/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-107387465.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/3/2/8/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-111271328.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/9/7/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-113048797.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/9/8/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-113048798.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/9/9/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-113048799.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/3/4/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-113919134.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/7/6/7/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-114146767.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/2/2/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-114376822.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/8/7/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-115844587.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/9/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-116813779.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/0/5/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-119268505.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/1/3/sony-walkman-nw-e393b-mp4-4gb-black-124893713.jpg
   Sony Walkman NW-E393B MP4 4GB Zwart (5)
   Sony Walkman NW-E393B MP4 4GB Zwart
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   78.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.267217936622454 (3)
   78.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  2 5
  • Quick filters (quick_questions):
   • iPod DEFAULT
    • apple
   • Difrnce DEFAULT
    • difrnce
   • 16 GB DEFAULT
    • totale_opslagcapaciteit_16.0
   • 32 GB DEFAULT
    • totale_opslagcapaciteit_32.0
   • Touch DEFAULT
    • ja
   • Camera DEFAULT
    • ja
   • Goedkoopste DEFAULT
    • budget
   • Groot scherm DEFAULT
    • large
  • Varianten (group):
   • Apple Touch 32GB (apple_touch_32gb)
   • Apple Touch 128GB (apple_touch_128gb)
   • Cowon PLENUE (cowon_plenue)
   • Difrnce MP855 (difrnce_mp855)
   • Difrnce MP1851 (difrnce_mp1851)
   • Intenso Video Scooter (intenso_video_scooter)
   • Lenco Xemio-154 (lenco_xemio_154)
   • Lenco Xemio-245 (lenco_xemio_245)
   • Lenco Xemio-760 (lenco_xemio_760)
   • SanDisk Clip Sport (sandisk_clip_sport)
   • SanDisk SDMX28 (sandisk_sdmx28)
   • Sony NW-E394 (sony_nw_e394)
   • Sony NW-WS413 (sony_nw_ws413)
   • Sony NW-WS623 (sony_nw_ws623)
   • Sony NWZ-B183F (sony_nwz_b183f)
  • Prijs (price):
   • Goedkoper dan €50 (budget)
   • €50 - €100 (low)
   • €100 - €200 (medium)
   • €200 of meer (high)
   • < € 40 (price_40)
   • € 40 - € 80 (price_40_80)
   • € 80 - € 215 (price_80_220)
   • ≥ € 215 (price_220)
  • Beeldschermtype (beeldscherm_type):
   • AMOLED (amoled)
   • LCD (lcd)
   • LED (led)
   • Nee (nee)
   • No screen (no_screen)
   • OLED (oled)
   • TFT (tft)
  • Ingebouwde camera (built_in_camera):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Aantal uur afspeeltijd (continue_audioafspeeltijd):
   • < 15 uur (continue_audioafspeeltijd_15)
   • 15 uur - 20 uur (continue_audioafspeeltijd_15_20)
   • 20 uur - 40 uur (continue_audioafspeeltijd_20_40)
   • ≥ 40 uur (continue_audioafspeeltijd_40)
  • FM radio (fm_radio):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Kleur (kleur):
   • Zwart (zwart)
   • Wit (wit)
   • Blauw (blauw)
   • Rood (rood)
   • Geel (geel)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Roze (roze)
   • Goud (goud)
   • Zilver (zilver)
   • Ivoor (ivoor)
   • Limoen (limoen)
   • Oranje (oranje)
   • staal (staal)
   • Titanium (titanium)
  • Soort (soort):
   • MP3 speler (mp3_speler)
   • MP4-speler (mp4_speler)
  • Opslagcapaciteit (totale_opslagcapaciteit):
   • 4 GB (totale_opslagcapaciteit_4.0)
   • 8 GB (totale_opslagcapaciteit_8.0)
   • 16 GB (totale_opslagcapaciteit_16.0)
   • 32 GB (totale_opslagcapaciteit_32.0)
   • 64 GB (totale_opslagcapaciteit_64.0)
   • 128 GB (totale_opslagcapaciteit_128.0)
  • Touchscreen (touchscreen):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Merk (brand):
  • Schermdiagonaal (beeldschermdiagonaal_in_inch):
   • Kleiner dan 1.8 inch (tiny)
   • 1.8 inch - 2.4 inch (small)
   • 2.4 inch - 4 inch (medium)
   • Groter dan 4 inch (large)
  • Wifi (w_lan):
   • Ja (ja)
  • Ingebouwde luidsprekers (ingebouwde_luidsprekers):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Gewicht (gewicht_product):
   • < 30 g (gewicht_product_30)
   • 30 g - 90 g (gewicht_product_30_90)
   • ≥ 90 g (gewicht_product_90)
  • Camera voorkant (tweede_camera):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Productfamilie (family):
   • iPod (ipod)
   • Walkman (walkman)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be