x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   Vergelijk hier verrekijkers!De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verschillende merken verrekijkers zijn onder andere: Bushnell, Bynolyt, Canon, Konica Minolta, Leica, NikonPentax en Zeiss.

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en vergelijk dan hier alle verrekijkers!

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Vergelijk hier verrekijkers!Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

   Heb je na het lezen van deze tekst nog meer vragen over verrekijkers, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen over verrekijkers. Wellicht dat het antwoord op jouw vraag er tussen staat.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier alle verrekijkers!Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en
   vergelijk dan hier verrekijkers!

   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier verrekijkers!Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht
   • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
   • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
  Verrekijkers 3.8 (2)
  0 - 24
  • Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111271532.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101217129.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/55883287.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/55883286.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101217132.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 8x42 Nieuw Diamondback 8x42 Nieuw Diamondback 8x42 Nieuw Vergroting: 8x (5)
   Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   • 00875874006423
   • 42055024
   9
   good_buy
   207.00 EUR
  • Bresser Spezial-Astro 20x80
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111395106.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101122595.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131395177.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134626532.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134626542.jpg
   Bresser Bresser Spezial-Astro 20x80 Spezial-Astro 20x80 Spezial-Astro 20x80 De Bresser Spezial-Astro 20x80 verrekijker is een krachtige verrekijker met een vergroting van maar liefst 20x. Hierdoor is de kijker geschikt voor astronomische waarnemingen. (7)
   Bresser Spezial-Astro 20x80
   • 04007922002897
   • 1552081
   6
   good_buy
   most_sold
   113.83 EUR
  • National Geographic Lenzentelescoop 50/360 18x-60x
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111270568.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103605731.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137796671.jpg
   National Geographic National Geographic Lenzentelescoop 50/360 18x-60x Lenzentelescoop 50/360 18x-60x Lenzentelescoop 50/360 18x-60x Optisch systeem: refractor Zoomlengte: 360 mm Objectieve lenzen: 6 / 20mm * * Objectiefdiameter: 50 mm * Vergrotingsfactor: 18x 60x (6)
   National Geographic Lenzentelescoop 50/360 18x-60x
   • 04007922003726
   • 9118001
   6
   good_buy
   46.06 EUR
  • Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111797494.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133149158.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102463427.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135128382.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135128419.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 10x42 Nieuw Diamondback 10x42 Nieuw Diamondback 10x42 Nieuw De Vortex Diamondback 10x42 Verrekijker is van superieure kwaliteit en heeft een verbazingwekkend voordelige prijs. Met een fijne en soepele afstelling ziet u de kleinste details. U zult versteld staan van de prestaties bij omstandigheden met weinig licht. Het zichtveld (field-of-view) is het grootste in zijn klasse. Nieuw en verbeterd In 2016 heeft de gehele Diamondback serie een nieuw design gekregen, hierdoor is de verrekijker een stuk compacter geworden dan zijn voorganger. Hier blijft he... (3)
   Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   • 00875874006430
   • 42055025
   9
   good_buy
   219.00 EUR
  • Nikon Aculon A30 8x25 verrekijker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115755417.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133131579.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124017907.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/99367911.jpg
   Nikon Nikon Aculon A30 8x25 verrekijker Zwart Aculon A30 8x25 verrekijker Zwart Aculon A30 8x25 verrekijker Zwart Vergroting: 8x (4)
   Nikon Aculon A30 8x25 verrekijker Zwart
   • 06949987403913
   • 00018208088140
   • 00182080881400
   • BAA807SA
   6
   good_buy
   64.99 EUR
  • Bresser Hunter 10x50 Porro
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113911107.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102446600.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100757145.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137796278.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134614607.jpg
   Bresser Bresser Hunter 10x50 Porro Hunter 10x50 Porro Hunter 10x50 Porro Het Bak-7 optiek is volledig gecoat waardoor goede heldere optische prestaties worden geleverd. De Hunter 10x50 is snel en makkelijk scherp te stellen door het grote scherpstelwiel. (3)
   Bresser Hunter 10x50 Porro
   • 04007922141466
   • 1151050
   7
   good_buy
   42.99 EUR
  • Vortex Solo 10x36
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111261266.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144324057.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119119427.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135130567.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135130565.jpg
   Vortex Vortex Solo 10x36 Solo 10x36 Solo 10x36 De Vortex Solo 10x36 is een kleine monoculair die makkelijk mee te nemen is door zijn compacte uitrusting. De monoculair is van goede kwaliteit en perfect voor outdoor enthousiastelingen die de natuur graag van dichtbij willen bekijken, zonder heel de dag met een zwaar product rond te lopen. (2)
   Vortex Solo 10x36
   • 00875874002357
   • S136
   9
   good_buy
   109.00 EUR
  • Nikon Monarch 7 8x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132393497.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133122028.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116942767.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124861956.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135129157.jpg
   Nikon Nikon Monarch 7 8x42 Monarch 7 8x42 Monarch 7 8x42 Zonder zorgen vogels en andere dieren observeren doe je met de Nikon Monarch 7 8x42. Op 1000 meter afstand heb je met deze verrekijker een blikveld van 140 meter breed. Zo heb je een goed overzicht van je omgeving. Je krijgt een helder en gedetailleerd beeld door de speciale ED-coatings op de lenzen en prisma's. Met de draai- en schuifbare oogschelpen met klikinstelling stel je de Monarch 7 eenvoudig en precies in. Je neemt de verrekijker gemakkelijk en zonder zorgen overal mee naartoe. Hij i... (6)
   Nikon Monarch 7 8x42
   • 04571137584849
   • 00182080879698
   • 00018208087969
   • BAA785SA
   • 3915293
   4
   good_buy
   449.00 EUR
  • Vortex Diamondback 20-60x80 Spotting Scope
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97903494.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120931622.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124863488.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 20-60x80 Spotting Scope Diamondback 20-60x80 Spotting Scope Diamondback 20-60x80 Spotting Scope De Vortex Diamondback 20-60x80 is een Spotting Scope die u op een lange afstand prachtig beeld geeft bij observaties. De scope is voorzien van XR full multi coated lenzen en geven u heldere, scherpe en contrastrijke beelden. (3)
   Vortex Diamondback 20-60x80 Spotting Scope
   • 00875874004931
   6
   good_buy
   529.00 EUR
  • Nikon Action EX 16x50 CF verrekijker Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124268608.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103999178.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103845876.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105315737.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/99367911.jpg
   Nikon Nikon Action EX 16x50 CF verrekijker Zwart Action EX 16x50 CF verrekijker Zwart Action EX 16x50 CF verrekijker Zwart Gezichtsveld 61 op 1000 meter I Waterdicht (3)
   Nikon Action EX 16x50 CF verrekijker Zwart
   • 00018208724772
   • 04571137580421
   • 00018208072477
   • BAA-665-AA
   • BAA665AA
   6
   good_buy
   deal
   209.00 EUR
  • Vortex Viper HD 10x42 met Tas
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134816365.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/141840027.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144324055.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102895753.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111797428.jpg
   Vortex Vortex Viper HD 10x42 met Tas Viper HD 10x42 met Tas Viper HD 10x42 met Tas Uitstekende verrekijker van hoogwaardige kwaliteit De Vortex Viper 10x42 HD (High Density) is een uitstekende verrekijker. De kwaliteit is zeer hoogwaardig, eenmaal kijken met deze verrekijker en je bent verkocht. Op de lenzen zit een XD (extra-low dispertion) coating die ervoor zorgt dat het beeld superscherp en kleurecht is, zelfs op de grotere afstanden. Daarnaast hebben de lenzen een ArmorTek-bescherming, dit zorgt dat de lenzen minder snel krassen. Dit ontbreekt bij de gewone Vortex Vipe... (3)
   Vortex Viper HD 10x42 met Tas
   • 00875874003385
   • 00875874009073
   • 42025017
   • VPR-4210-HD
   6
   good_buy
   deal
   559.00 EUR
  • Canon 12x32 IS verrekijker Porro II Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144380131.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133131478.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144380134.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144380132.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106717324.jpg
   Canon Canon 12x32 IS verrekijker Porro II Zwart 12x32 IS verrekijker Porro II Zwart 12x32 IS verrekijker Porro II Zwart Met de Canon 12x32 IS Verrekijker geniet u van prachtige beelden van vogels, wilde dieren en sportwedstrijden. Deze hoogwaardige Canon 10x verrekijker beschikt over een krachtige Image Stabilizer en levert trillingsvrije beelden. Met deze 10x verrekijker van Canon komt u dichter bij een breed scala van onderwerpen. De kijker is uitgerust met precisie-optica van Canon en een Image Stabilizer om bewegingen te compenseren en levert daardoor superieure beelden voor eenvoudige en comfortabele iden... (3)
   Canon 12x32 IS verrekijker Porro II Zwart
   • 04549292063479
   • 1373C005
   6
   good_buy
   931.54 EUR
  • Zeiss Terra 8x32 Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144323689.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106600595.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102371986.jpg
   Zeiss Zeiss Terra 8x32 Grijs Terra 8x32 Grijs Terra 8x32 Grijs De Zeiss Terra 8x32 Grijs verrekijker is ontworpen voor optimale prestaties in alle licht- en weersomstandigheden. Het is dan ook voorzien van een combinatie van extra lage dispersie (ED) glas en een volledige multi coating. De hoge lichttransmissie vergemakkelijkt het gebruik in de schemering of op donkere dagen. De Zeiss Terra 8x32 Grijs biedt zelfs op grote afstand een vlijmscherpe weergave van de kleinste details. Met de Terra 8x32 verrekijker bekijkt u de schoonheid van de natuur met daa... (5)
   Zeiss Terra 8x32 Grijs
   • 04047006320370
   4
   good_buy
   deal
   389.00 EUR
  • Vortex Solo 8x36
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111267043.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119120140.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140335515.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117076083.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135129802.jpg
   Vortex Vortex Solo 8x36 Solo 8x36 Solo 8x36 Met het Vortex Solo 8x36 Monoculair heeft u altijd een goede kijker bij de hand. Dit compacte en makkelijk mee te nemen monoculair brengt de kwaliteit dichterbij voor enthousiaste outdoor liefhebbers. Met de geïntegreerde riemclip hangt u hem eenvoudig vast aan uw riem, broek of jaszak. Van boogschutter tot backpacker, het Vortex Solo 8x36 Monoculair is voor iedereen een perfecte toevoeging aan de uitrusting. Het Vortex Solo 8x36 Monoculair heeft de volgende kenmerken: Fully multi coated lenz... (2)
   Vortex Solo 8x36
   • 00875874002340
   • 875874002340
   • 42083608
   • S836
   8
   good_buy
   99.00 EUR
  • Nikon Aculon T01 8x21 white
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133312576.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143241929.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24808632.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129058647.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135130253.jpg
   Nikon Nikon Aculon T01 8x21 white Aculon T01 8x21 white Aculon T01 8x21 white Vergroting: 8x (5)
   Nikon Aculon T01 8x21 white
   • 00018208088096
   • 04571137585389
   • 00182080880960
   • BAA803SA
   4
   good_buy
   29.99 EUR
  • Nikon Monarch 5 8x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112004757.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133138603.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101105153.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124866340.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135131384.jpg
   Nikon Nikon Monarch 5 8x42 Monarch 5 8x42 Monarch 5 8x42 De Nikon Monarch 5 8x42 is een oerdegelijke dakkantverrekijker waarmee je haarscherpe natuurobservaties doet. Je hebt een helder en gedetailleerd beeld door de speciale ED-coatings op de lenzen en prisma's. De hoge uittredepupil zorgt ervoor dat je ook in de schemering scherp kunt kijken. Zit die zeldzame madagaskarwitoogeend dichtbij? Geen probleem, want dankzij de close-focus van 2,5 meter breng je hem toch scherp in beeld. Neem de Monarch 5 zonder zorgen mee naar buiten, want hij is mist- ... (2)
   Nikon Monarch 5 8x42
   • 00182080886696
   • 04571137585761
   • 00018208088669
   • 4168298
   • BAA830SA
   7
   good_buy
   298.78 EUR
  • Kowa Zoom Oculair 25-60x TE11WZ
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103590289.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124899934.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116839450.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97921547.jpg
   Kowa Kowa Zoom Oculair 25-60x TE11WZ Zoom Oculair 25-60x TE11WZ Zoom Oculair 25-60x TE11WZ De TE-11WZ is een wide zoom oculair met variabele vergroting van 25 tot 60x voor de TSN770 en TSN880 serie. (2)
   Kowa Zoom Oculair 25-60x TE11WZ
   • 04987646101086
   7
   good_buy
   516.21 EUR
  • Pentax Papilio II 6,5x21
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115117082.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106558830.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106558829.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106558831.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101770046.jpg
   Pentax Pentax Papilio II 6,5x21 Papilio II 6,5x21 Papilio II 6,5x21 De Pentax Papilio II 6,5x 21 is een verrekijker voor natuurliefhebbers en reizigers. Door het compacte formaat past hij gemakkelijk in je rugtas of handbagage. Wild in de verte krijg je scherp in beeld met 6,5x vergroting. Dankzij de close-focus van 50 cm kun je ook insecten vlakbij je observeren. De BaK4-prisma's zorgen voor heldere en contrastrijke beelden. Deze Pentax-kijker heeft verstelbare oogschelpen. Je kunt hem ook als brildrager comfortabel gebruiken. (2)
   Pentax Papilio II 6,5x21
   • 04549212288913
   • 00027075288911
   • 62001
   7
   good_buy
   deal
   139.99 EUR
  • Pentax AD 10x25 WP Dak Zwart verrekijker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/35595572.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101182164.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124888604.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133139540.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/35595576.jpg
   Pentax Pentax AD 10x25 WP Dak Zwart verrekijker AD 10x25 WP Dak Zwart verrekijker AD 10x25 WP Dak Zwart verrekijker Met de Pentax AD 10x25 WP bekijk je ieder object of voorwerp haarscherp. Door de nieuwe multi-coated lenzen, fasecorrectie, BaK4-prisma en verbeterde lichtdoorlatendheid krijg je een prachtig contrast. Voor de liefhebber uitermate geschikt vanwege het compacte draagbare formaat. Met dit lichtggewicht van 300 gram heb je een verrekijker van hoge kwaliteit in handen. Deze verrekijker heeft een inwendig scherpstelsysteem, is water- en stofdicht en heeft een volledig rubberen body. Comfortabele b... (5)
   Pentax AD 10x25 WP Dak Zwart verrekijker
   • 00027075288669
   • 62882
   3
   good_buy
   141.54 EUR
  • Bresser JUNIOR 8X40 verrekijker Porro Zwart, Grijs
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95913223.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95913224.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115639275.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131403208.jpg
   Bresser Bresser JUNIOR 8X40 verrekijker Porro Zwart, Grijs JUNIOR 8X40 verrekijker Porro Zwart, Grijs JUNIOR 8X40 verrekijker Porro Zwart, Grijs Deze verrekijker biedt vele mogelijkheden voor de onderzoekende natuurliefhebber. Op een wandeling of trektocht door de natuur is hij in een fractie van een seconde paraat. (3)
   Bresser JUNIOR 8X40 verrekijker Porro Zwart, Grijs
   • 04007922200156
   • 8850840
   4
   good_buy
   29.95 EUR
  • Nikon Aculon A211 10x50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124288409.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133133120.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101237978.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129058335.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108373693.jpg
   Nikon Nikon Aculon A211 10x50 Aculon A211 10x50 Aculon A211 10x50 De Nikon Aculon A211 10x50 is een verrekijker die ideaal is voor vrijetijdsgebruik of tijdens het spotten van vogels. Met deze verrekijker vergroot je onderwerpen tot 10 keer. Scherpstellen kan vanaf 7 meter. De verrekijker is licht van gewicht zodat je hem lang achter elkaar kunt gebruiken. Je stelt voor ieder oog apart de scherpte van de oculairs in. Op deze manier heb je altijd een zo scherp mogelijk beeld. Het eco glass van de lenzen levert een natuurvriendelijke kijker op. De verrekijker... (3)
   Nikon Aculon A211 10x50
   • 00018208088027
   • 04571137585099
   • 00182080880274
   • 05412065635182
   • BAA814SA
   • 4196307
   4
   107.00 EUR
  • Swarovski CL Companion 10x30 Groen
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143974960.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97937531.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119122338.jpg
   Swarovski Swarovski CL Companion 10x30 Groen CL Companion 10x30 Groen CL Companion 10x30 Groen Met de Swarovski CL Companion 10x30 Groen mist u niets. Deze elegante verrekijker beschikt over indrukwekkende optica en past perfect in uw hand. U heeft de verrekijker altijd bij u zodat u niets hoeft te missen. De nieuwe CL Companion 10x30 heeft verbeterde optica met een vergroting van 10x en brengt u dichter bij de natuur. Het ergonomische ontwerp van deze compacte, lichtgewicht (515 gram/119 mm) verrekijker maakt dit tot een uitstekende metgezel die u laat genieten van unieke belevenissen... (3)
   Swarovski CL Companion 10x30 Groen
   • 09006325082876
   4
   1039.00 EUR
  • Zeiss Terra 10x32 zwart/zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/122678510.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97930577.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102579661.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102374889.jpg
   Zeiss Zeiss Terra 10x32 zwart/zwart Terra 10x32 zwart/zwart Terra 10x32 zwart/zwart De Zeiss Terra 10x32 zwart/zwart is een dakkant verrekijker die dankzij zijn compacte ontwerp gedurende langere periode te gebruiken is. De behuizing is gemaakt van lichtgewicht materiaal en is voorzien van een rubberen bekleding, waardoor de kijker stevig in de hand blijft liggen. (3)
   Zeiss Terra 10x32 zwart/zwart
   • 04047006320417
   4
   deal
   429.00 EUR
  • Kowa BD25 8x DCF verrekijker Groen
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128370029.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102460190.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133123026.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124889982.jpg
   Kowa Kowa BD25 8x DCF verrekijker Groen BD25 8x DCF verrekijker Groen BD25 8x DCF verrekijker Groen Volledig multigecoat met phase coating De Kowa 8x25 verrekijker is voorzien van lenzen en prisma's met een multi laags coating, hierdoor is een helder en duidelijk beeld gegarandeerd. De prisma heeft Phase correctie coating, bovendien heeft het een sterk reflecterende aluminium coating om er zeker van te zijn dat de beelden scherp zijn en de kleuren precies reproduceert worden. Kowa kan door het gebruik van een BAK-4 prisma een helder en duidelijk beeld geven, helemaal tot aan de rand van de ... (3)
   Kowa BD25 8x DCF verrekijker Groen
   • 04987067397228
   • 00879110002583
   • BD25-8GR
   4
   225.00 EUR
  2 44
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Extra zoom DEFAULT
    • vergroting_10
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Swarovski DEFAULT
    • swarovski
   • Waterdicht DEFAULT
    • ja
   • Groen DEFAULT
    • groen
   • Zwart DEFAULT
    • zwart
  • Merk (brand):
  • Wat is je budget? (price):
   • < €100 (budget)
   • €100 - €150 (low)
   • €150 - €300 (medium)
   • > €300 (high)
  • Productlijnen (group):
   • Braun Photo Technik (braun_photo_technik)
   • Bresser Condor (bresser_condor)
   • Bresser Corvette (bresser_corvette)
   • Bresser Hunter (bresser_hunter)
   • Bresser Junior (bresser_junior)
   • Bresser Montana (bresser_montana)
   • Bresser Spektar (bresser_spektar)
   • Bresser Topas (bresser_topas)
   • Bresser Travel (bresser_travel)
   • Bushnell H2O (bushnell_h2o)
   • Bushnell Legacy (bushnell_legacy)
   • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
   • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
   • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
   • Bushnell Trophy XLT (bushnell_trophy_xlt)
   • Bynolyt Voyager WP (bynolyt_voyager_wp)
   • Helios Fieldmaster (helios_fieldmaster)
   • Leica Geovid (leica_geovid)
   • Leica Trinovid (leica_trinovid)
   • Leica Ultravid (leica_ultravid)
   • Nikon 4x10 DCF (nikon_4x10_dcf)
   • Nikon Action EX (nikon_action_ex)
   • Nikon Aculon (nikon_aculon)
   • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
   • Nikon Aculon W10 (nikon_aculon_w10)
   • Nikon Monarch (nikon_monarch)
   • Nikon Prostaff (nikon_prostaff)
   • Nikon Sportstar EX (nikon_sportstar_ex)
   • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
   • Olympus 10x21 (olympus_10x21)
   • Pentax Jupiter (pentax_jupiter)
   • Pentax Papilio (pentax_papilio)
   • Pentax SD (pentax_sd)
   • Pentax SP (pentax_sp)
   • Pentax UCF (pentax_ucf)
   • Pentax UP (pentax_up)
   • Pentax ZD (pentax_zd)
   • Steiner Navigator Pro (steiner_navigator_pro)
   • Steiner Ranger (steiner_ranger)
   • Steiner SkyHawk (steiner_skyhawk)
   • Steiner Ultrasharp (steiner_ultrasharp)
   • Steiner Wildlife (steiner_wildlife)
   • Swarovski CL Companion (swarovski_cl_companion)
   • Swarovski CL Pocket (swarovski_cl_pocket)
   • Swarovski EL (swarovski_el)
   • Swarovski SLC (swarovski_slc)
   • Tasco 10x25 (tasco_10x25)
   • Vanguard Orros (vanguard_orros)
   • Vortex Diamondback (vortex_diamondback)
   • Vortex Razor HD (vortex_razor_hd)
   • Vortex Solo (vortex_solo)
   • Vortex Viper HD (vortex_viper_hd)
   • Zeiss Conquest HD (zeiss_conquest_hd)
   • Zeiss Terra (zeiss_terra)
   • Zeiss Victory (zeiss_victory)
   • Zeiss Victory Pocket (zeiss_victory_pocket)
  • Prismatype (prismatype):
  • Lensdiameter (diameter_lens):
   • < 25 mm (diameter_lens_25)
   • 25 mm - 42 mm (diameter_lens_25_42)
   • ≥ 42 mm (diameter_lens_42)
  • Vergroting (vergroting):
   • <8X (vergroting_8)
   • 8 - 10X (vergroting_8_10)
   • >10X (vergroting_10)
  • Grootte pupiluittrede (exit_pupil):
   • < 3 mm (exit_pupil_3)
   • 3 mm - 4.1 mm (exit_pupil_3_4.1)
   • 4.1 mm - 5 mm (exit_pupil_4.1_5)
   • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
  • Helderheid (helderheid):
   • < 7 cd/m² (helderheid_7)
   • 7 cd/m² - 16 cd/m² (helderheid_7_16)
   • 16 cd/m² - 25 cd/m² (helderheid_16_25)
   • ≥ 25 cd/m² (helderheid_25)
  • Gezichtsveld (gezichtsveld):
   • < 47 ° (gezichtsveld_47)
   • 47 ° - 52 ° (gezichtsveld_47_52)
   • 52 ° - 59 ° (gezichtsveld_52_59)
   • ≥ 59 ° (gezichtsveld_59)
  • Gezichtsveld (op 1000 m) (gezichtsveld_op_1000_m_):
   • < 100 m (gezichtsveld_op_1000_m__100)
   • 100 m - 110 m (gezichtsveld_op_1000_m__100_110)
   • 110 m - 125 m (gezichtsveld_op_1000_m__110_130)
   • ≥ 125 m (gezichtsveld_op_1000_m__130)
  • Kleur (kleur):
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Oranje (oranje)
   • Paars (paars)
   • Print (print)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Turquoise (turquoise)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
   • Zwart/Wit (zwart_wit)
  • Oogafstand (oogafstand):
   • < 15 mm (oogafstand_15)
   • 15 mm - 16 mm (oogafstand_15_16)
   • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
   • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
  • Focus systeem (focus):
   • Centraal (centrale_focus)
   • Handmatig (handmatige_focus)
  • Waterdicht (waterdicht):
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be