x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   Vergelijk hier verrekijkers!De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verschillende merken verrekijkers zijn onder andere: Bushnell, Bynolyt, Canon, Konica Minolta, Leica, NikonPentax en Zeiss.

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en vergelijk dan hier alle verrekijkers!

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Vergelijk hier verrekijkers!Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

   Heb je na het lezen van deze tekst nog meer vragen over verrekijkers, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen over verrekijkers. Wellicht dat het antwoord op jouw vraag er tussen staat.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier alle verrekijkers!Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en
   vergelijk dan hier verrekijkers!

   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier verrekijkers!Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht
   • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
   • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
  Verrekijkers 6.0 (3)
  0 - 24
  • Vortex Solo 10x36
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111261266.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119119427.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117053054.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135130567.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135130565.jpg
   Vortex Vortex Solo 10x36 Solo 10x36 Solo 10x36 De Vortex Solo 10x36 is een kleine monoculair die makkelijk mee te nemen is door zijn compacte uitrusting. De monoculair is van goede kwaliteit en perfect voor outdoor enthousiastelingen die de natuur graag van dichtbij willen bekijken, zonder heel de dag met een zwaar product rond te lopen. (8)
   Vortex Solo 10x36
   • 00875874002357
   • S136
   7
   good_buy
   109.5 EUR
  • Vortex Solo 8x36
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111267043.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119120140.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140335515.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117076083.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111346865.jpg
   Vortex Vortex Solo 8x36 Solo 8x36 Solo 8x36 Met het Vortex Solo 8x36 Monoculair heeft u altijd een goede kijker bij de hand. Dit compacte en makkelijk mee te nemen monoculair brengt de kwaliteit dichterbij voor enthousiaste outdoor liefhebbers. Met de geïntegreerde riemclip hangt u hem eenvoudig vast aan uw riem, broek of jaszak. Van boogschutter tot backpacker, het Vortex Solo 8x36 Monoculair is voor iedereen een perfecte toevoeging aan de uitrusting. Het Vortex Solo 8x36 Monoculair heeft de volgende kenmerken: Fully multi coated lenz... (5)
   Vortex Solo 8x36
   • 00875874002340
   • 875874002340
   • 42083608
   • S836
   8
   good_buy
   99.95 EUR
  • Nikon Monarch 5 8x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112004757.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133138603.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101105153.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124866340.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135131384.jpg
   Nikon Nikon Monarch 5 8x42 Monarch 5 8x42 Monarch 5 8x42 De Nikon Monarch 5 8x42 is een oerdegelijke dakkantverrekijker waarmee je haarscherpe natuurobservaties doet. Je hebt een helder en gedetailleerd beeld door de speciale ED-coatings op de lenzen en prisma's. De hoge uittredepupil zorgt ervoor dat je ook in de schemering scherp kunt kijken. Zit die zeldzame madagaskarwitoogeend dichtbij? Geen probleem, want dankzij de close-focus van 2,5 meter breng je hem toch scherp in beeld. Neem de Monarch 5 zonder zorgen mee naar buiten, want hij is mist- ... (5)
   Nikon Monarch 5 8x42
   • 00182080886696
   • 04571137585761
   • 00018208088669
   • 4168298
   • BAA830SA
   7
   good_buy
   319 EUR
  • Nikon Aculon A211 12x50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111254244.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133139054.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101704295.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129058668.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101105122.jpg
   Nikon Nikon Aculon A211 12x50 Aculon A211 12x50 Aculon A211 12x50 De ACULONA211 levert voortreffelijke optische prestaties tegen een aantrekkelijke prijs. De lenselementen met meerlaagscoating en een keur aan grote objectiefdiameters zorgen voor bijzonder lichtsterke beelden en een grote beeldhoek. Ook het gebruik van asferische oculairlenzen draagt bij aan de adembenemende visuele resultaten. (5)
   Nikon Aculon A211 12x50
   • 00018208088034
   • 04571137585105
   • BAA815SA
   • 4175979
   7
   good_buy
   115 EUR
  • Nikon Monarch 7 10x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132376737.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121606301.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137796557.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124875168.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134692261.jpg
   Nikon Nikon Monarch 7 10x42 Monarch 7 10x42 Monarch 7 10x42 Verrekijker met ergonomisch ontwerp, een vergroting van 10x en een objectief met een lensdiameter van 42 mm, waarmee u moeiteloos op uw doel kunt inzoomen. (10)
   Nikon Monarch 7 10x42
   • 00182080879766
   • 00018208087976
   • 04571137584856
   • 4315220
   • BAA786SA
   4
   good_buy
   most_sold
   469 EUR
  • Nikon Prostaff 5 10x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132055346.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106840333.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137797247.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124270086.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117209894.jpg
   Nikon Nikon Prostaff 5 10x42 Prostaff 5 10x42 Prostaff 5 10x42 De Nikon Prostaff 5 10x42 is een kijker voor outdoorliefhebbers en vogelspotters. Overzie de natuur in een beeldhoek van 5,6 graden en bekijk bijzondere vogels met 10x vergroting. Door de meerlaagse coating bestudeer je alles om je heen in hoog detail. De kijker is waterdicht tot een diepte van 1 meter en blijft vrij van condens. Zo kun je ook bij slecht weer op pad. (5)
   Nikon Prostaff 5 10x42
   • 00018208088706
   • 04571137585877
   • BAA821SA
   6
   good_buy
   188.95 EUR
  • Nikon Monarch 5 20x56 verrekijker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88859277.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133169128.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101122663.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/108299717.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117982872.jpg
   Nikon Nikon Monarch 5 20x56 verrekijker Monarch 5 20x56 verrekijker Monarch 5 20x56 verrekijker De Nikon 20x56 Monarch 5 verrekijker met 56-mm objectief en 20x vergroting is geschikt voor intensief gebruik voor de langere afstand, onder de moeilijkste lichtomstandigheden. (9)
   Nikon Monarch 5 20x56 verrekijker
   • 05054230806678
   • 00018208088751
   • 04571137587307
   • BAA837SA
   4
   good_buy
   739 EUR
  • Vortex Diamondback 8x32 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111271680.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114494539.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133123277.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135132506.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135132396.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 8x32 Nieuw Diamondback 8x32 Nieuw Diamondback 8x32 Nieuw De Vortex Diamondback 8x32 Verrekijker is van superieure kwaliteit en heeft een verbazingwekkend voordelige prijs. Met een fijne en soepele afstelling ziet u de kleinste details. U zult versteld staan van de prestaties bij omstandigheden met weinig licht. Het zichtveld (field-of-view) is het grootste in zijn klasse. Nieuw en verbeterd In 2016 heeft de gehele Diamondback serie een nieuw design gekregen, hierdoor is de verrekijker een stuk compacter geworden dan zijn voorganger. Hier blijft het... (3)
   Vortex Diamondback 8x32 Nieuw
   • 00875874006409
   • 42055022
   8
   good_buy
   169 EUR
  • Bresser Hunter 20x50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111270244.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/75894019.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/58897672.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129059160.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/75894017.jpg
   Bresser Bresser Hunter 20x50 Hunter 20x50 Hunter 20x50 De Bresser Hunter 20x50 is een verrekijker die geschikt is voor het observeren van hemelobjecten. Dankzij de 20x maximale vergroting heb je goed zicht op onderwerpen in de verte. Door de coating op het BAK 7 objectief zie je contrastrijke beelden door de kijker. Met de draaibare oogschelpen pas je de verrekijker aan naar je gezichtsvermogen. De verrekijker heeft een rubberen huls zodat het toestel beschermd is tegen vallen en stoten. Door een statiefadapter aan te sluiten op de kijker bevesti... (4)
   Bresser Hunter 20x50
   • 04007922001302
   • 1152050
   6
   good_buy
   42.7 EUR
  • Vortex Diamondback 10x28 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111270161.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101215915.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102571925.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134305971.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135128381.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 10x28 Nieuw Diamondback 10x28 Nieuw Diamondback 10x28 Nieuw Vergroting: 10x (3)
   Vortex Diamondback 10x28 Nieuw
   • 00875874006393
   • DB-201
   • 42055021
   7
   good_buy
   158.98 EUR
  • Vortex Diamondback 10x32 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102158295.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102571760.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 10x32 Verrekijker Diamondback 10x32 Verrekijker Diamondback 10x32 Verrekijker Vergroting: 10x (5)
   Vortex Diamondback 10x32 Verrekijker
   • 00875874006416
   5
   good_buy
   214.57 EUR
  • Vortex Diamondback 12x50 Verrekijker (model 2016)
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139997052.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111278042.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139997089.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/139997066.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135127591.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 12x50 Verrekijker (model 2016) Diamondback 12x50 Verrekijker (model 2016) Diamondback 12x50 Verrekijker (model 2016) De Vortex Diamondback 12x50 is een dakkant verrekijker voor de jager. Met deze kijker observeer je een onderwerp op 1000 meter afstand met een gezichtsveld van 82,6 meter. Je onderwerpen worden tot 12 keer vergroot, zodat je een hert bekijkt alsof je er pal naast staat. Phase correction coatings op de lenzen zorgen voor een hoge resolutie en contrastrijk zicht. Hierdoor zie je heldere en felle kleuren. Dankzij de anti reflectieve coatings heb je weinig last van reflecties, zodat je een onderw... (6)
   Vortex Diamondback 12x50 Verrekijker (model 2016)
   • 00875874006454
   • 42055027
   4
   good_buy
   289 EUR
  • Vortex Diamondback 8x28 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111309068.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135131864.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140390277.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140390276.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135131863.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 8x28 Nieuw Diamondback 8x28 Nieuw Diamondback 8x28 Nieuw Vergroting: 8x (6)
   Vortex Diamondback 8x28 Nieuw
   • 00875874006386
   • DB-200
   • 42055020
   4
   good_buy
   139 EUR
  • Nikon Prostaff 7S 10x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132055356.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133187344.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101842603.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101213829.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101213827.jpg
   Nikon Nikon Prostaff 7S 10x42 Prostaff 7S 10x42 Prostaff 7S 10x42 Vergroting: 10x (3)
   Nikon Prostaff 7S 10x42
   • 00018208089338
   • 04571137587857
   • BAA841SA
   6
   good_buy
   219 EUR
  • Bresser Hunter 10x50 Porro
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/113911107.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102446600.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100757145.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137796278.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134614607.jpg
   Bresser Bresser Hunter 10x50 Porro Hunter 10x50 Porro Hunter 10x50 Porro Het Bak-7 optiek is volledig gecoat waardoor goede heldere optische prestaties worden geleverd. De Hunter 10x50 is snel en makkelijk scherp te stellen door het grote scherpstelwiel. (3)
   Bresser Hunter 10x50 Porro
   • 04007922141466
   • 1151050
   6
   good_buy
   42.99 EUR
  • Bresser Hunter 8-24x50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111251009.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100736367.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129057751.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101080449.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134608957.jpg
   Bresser Bresser Hunter 8-24x50 Hunter 8-24x50 Hunter 8-24x50 Vergroting: 8-24x (3)
   Bresser Hunter 8-24x50
   • 04007922141497
   • 1162450
   6
   good_buy
   66.99 EUR
  • Steiner Observer 10x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/70404185.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101822370.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136134494.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101197177.jpg
   Steiner Steiner Observer 10x42 Observer 10x42 Observer 10x42 Steiner Observer De nieuwe Observer serie is ontworpen voor veelzijdig gebruik, om elke situatie onder alle omstandigheden te overwinnen. Twee fullsize modellen in een lichtgewicht design bieden een comfortabele ergonomie voor langzeitbeobachtungen, heldere afbeeldingen, scherpe resolutie en het grote beeldhoek. Nauwelijks een ander verrekijker in deze prijs/kwaliteitverhouding brengt u voor zo dicht aan de heldere, scherpe details dichterbij. De perfecte allrounder De veelzijdige verrekijker... (5)
   Steiner Observer 10x42
   • 04015649001857
   • 2314
   • 3810755
   4
   good_buy
   255.99 EUR
  • Nikon Prostaff 5 12x50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132377587.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106840370.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134693995.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134694245.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111350578.jpg
   Nikon Nikon Prostaff 5 12x50 Prostaff 5 12x50 Prostaff 5 12x50 De Nikon 12x50 Prostaff 5 verrekijker is een lichte dakkant verrekijker van Nikon. De lenzen hebben een meerlaagse coating en staan garant voor een helder beeld. Bovendien worden de lenzen en de prisma's vervaardigd met eco-glaselementen uit milieuvriendelijke bronnen. (5)
   Nikon Prostaff 5 12x50
   • 00018208088720
   • 04571137585891
   • 00182080887204
   • BAA823SA
   4
   good_buy
   226.8 EUR
  • Konus Monokijker Konusmall-2 7-17x30
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133119777.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119267401.jpg
   Konus Konus Monokijker Konusmall-2 7-17x30 Monokijker Konusmall-2 7-17x30 Monokijker Konusmall-2 7-17x30 De Konus Monokijker Konusmall-2 7-17x30 is een super compacte monokijker met een variabele vergroting van 7 tot 17x en een diameter van 30 millimeter. Het gezichtsveld varieert hierdoor van 80,5 m tot 45,4 meter, afhankelijk van de vergroting. Doordat de kijker voorzien is van een BK-7 prisma en multicoated glas, heeft u altijd perfecte beeldkwaliteit. (5)
   Konus Monokijker Konusmall-2 7-17x30
   • 08002620020620
   4
   good_buy
   39.95 EUR
  • Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111271532.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101217129.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/55883287.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/55883286.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101217132.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 8x42 Nieuw Diamondback 8x42 Nieuw Diamondback 8x42 Nieuw Vergroting: 8x (2)
   Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   • 00875874006423
   • 42055024
   8
   good_buy
   189 EUR
  • Vanguard Orros 8420 verrekijker BaK-4 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102710568.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126736906.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105347124.jpg
   Vanguard Vanguard Orros 8420 verrekijker BaK-4 Zwart Orros 8420 verrekijker BaK-4 Zwart Orros 8420 verrekijker BaK-4 Zwart De Vanguard kijker Orros 8420 is een waterdichte verrekijker in een lichtgewicht en compact jasje. Deze kijker heeft een vergrotingsfactor van 8x en is voorzien van BaK4 prisma's, zodat u kunt genieten van indrukwekkende lichttransmissies en kraakheldere beelden. (4)
   Vanguard Orros 8420 verrekijker BaK-4 Zwart
   • 04719856235493
   • ORROS 8420
   4
   133.46 EUR
  • Nikon Coolshot 40i - Rangefinder - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133135387.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129059131.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97924679.jpg
   Nikon Nikon Coolshot 40i - Rangefinder - Zwart Coolshot 40i - Rangefinder - Zwart Coolshot 40i - Rangefinder - Zwart Ideaal voor golf - deze rangefinder meet de exacte afstand tot de golf hole en houdt rekening met eventueel hoogteverschil (4)
   Nikon Coolshot 40i - Rangefinder - Zwart
   • 00018208089512
   • NN1000004
   4
   279 EUR
  • Canon 15x50 IS AW
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132376281.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117982809.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121603207.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111343849.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134610909.jpg
   Canon Canon 15x50 IS AW 15x50 IS AW 15x50 IS AW Canon 15x 50is AW (2)
   Canon 15x50 IS AW
   • 08714574963853
   • 04960999302140
   • 08714574963716
   • 4625A015AA
   • 4625A015
   6
   899 EUR
  • Olympus 10x21 DPC I Silver
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131335953.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101060102.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100994072.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124862371.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131393691.jpg
   Olympus Olympus 10x21 DPC I Silver 10x21 DPC I Silver 10x21 DPC I Silver Vergroting: 10x (2)
   Olympus 10x21 DPC I Silver
   • 00050332134171
   • 17064
   • 118706
   • 017064
   6
   deal
   49.9900 EUR
  2 43
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Extra zoom DEFAULT
    • vergroting_10
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Swarovski DEFAULT
    • swarovski
   • Waterdicht DEFAULT
    • ja
   • Groen DEFAULT
    • groen
   • Zwart DEFAULT
    • zwart
  • Merk (brand):
  • Wat is je budget? (price):
   • < €100 (budget)
   • €100 - €150 (low)
   • €150 - €300 (medium)
   • > €300 (high)
  • Productlijnen (group):
   • Braun Photo Technik (braun_photo_technik)
   • Bresser Condor (bresser_condor)
   • Bresser Corvette (bresser_corvette)
   • Bresser Hunter (bresser_hunter)
   • Bresser Junior (bresser_junior)
   • Bresser Messier (bresser_messier)
   • Bresser Montana (bresser_montana)
   • Bresser Spektar (bresser_spektar)
   • Bresser Topas (bresser_topas)
   • Bresser Travel (bresser_travel)
   • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
   • Bushnell H2O (bushnell_h2o)
   • Bushnell Legacy (bushnell_legacy)
   • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
   • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
   • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
   • Bushnell Trophy XLT (bushnell_trophy_xlt)
   • Bynolyt Voyager WP (bynolyt_voyager_wp)
   • Helios Fieldmaster (helios_fieldmaster)
   • Leica Geovid (leica_geovid)
   • Leica Trinovid (leica_trinovid)
   • Leica Ultravid (leica_ultravid)
   • Nikon 4x10 DCF (nikon_4x10_dcf)
   • Nikon Action EX (nikon_action_ex)
   • Nikon Aculon (nikon_aculon)
   • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
   • Nikon Aculon W10 (nikon_aculon_w10)
   • Nikon Monarch (nikon_monarch)
   • Nikon Prostaff (nikon_prostaff)
   • Nikon Sportstar EX (nikon_sportstar_ex)
   • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
   • Olympus 10x21 (olympus_10x21)
   • Pentax Jupiter (pentax_jupiter)
   • Pentax Papilio (pentax_papilio)
   • Pentax SD (pentax_sd)
   • Pentax SP (pentax_sp)
   • Pentax UCF (pentax_ucf)
   • Pentax UP (pentax_up)
   • Pentax ZD (pentax_zd)
   • Steiner Navigator Pro (steiner_navigator_pro)
   • Steiner Ranger (steiner_ranger)
   • Steiner SkyHawk (steiner_skyhawk)
   • Steiner Ultrasharp (steiner_ultrasharp)
   • Steiner Wildlife (steiner_wildlife)
   • Swarovski CL Companion (swarovski_cl_companion)
   • Swarovski CL Pocket (swarovski_cl_pocket)
   • Swarovski EL (swarovski_el)
   • Swarovski SLC (swarovski_slc)
   • Tasco 10x25 (tasco_10x25)
   • Vanguard Orros (vanguard_orros)
   • Vortex Diamondback (vortex_diamondback)
   • Vortex Razor HD (vortex_razor_hd)
   • Vortex Solo (vortex_solo)
   • Vortex Viper HD (vortex_viper_hd)
   • Zeiss Conquest HD (zeiss_conquest_hd)
   • Zeiss Terra (zeiss_terra)
   • Zeiss Victory (zeiss_victory)
   • Zeiss Victory Pocket (zeiss_victory_pocket)
  • Prismatype (prismatype):
  • Lensdiameter (diameter_lens):
   • < 25 (diameter_lens_25)
   • 25 - 40 (diameter_lens_25_40)
   • 40 - 42 (diameter_lens_40_42)
   • ≥ 42 (diameter_lens_42)
  • Vergroting (vergroting):
   • <8X (vergroting_8)
   • 8 - 10X (vergroting_8_10)
   • >10X (vergroting_10)
  • Grootte pupiluittrede (exit_pupil):
   • < 3 (exit_pupil_3)
   • 3 - 4 (exit_pupil_3_4)
   • 4 - 5 (exit_pupil_4_5)
   • ≥ 5 (exit_pupil_5)
  • Helderheid (helderheid):
   • < 6 cd/m² (helderheid_6)
   • 6 cd/m² - 16 cd/m² (helderheid_6_16)
   • 16 cd/m² - 20 cd/m² (helderheid_16_20)
   • ≥ 20 cd/m² (helderheid_20)
  • Gezichtsveld (gezichtsveld):
   • < 10 ° (gezichtsveld_10)
   • 10 ° - 40 ° (gezichtsveld_10_40)
   • 40 ° - 55 ° (gezichtsveld_40_55)
   • ≥ 55 ° (gezichtsveld_55)
  • Gezichtsveld (op 1000 m) (gezichtsveld_op_1000_m_):
   • < 100 m (gezichtsveld_op_1000_m__100)
   • 100 m - 110 m (gezichtsveld_op_1000_m__100_110)
   • 110 m - 125 m (gezichtsveld_op_1000_m__110_130)
   • ≥ 125 m (gezichtsveld_op_1000_m__130)
  • Kleur (kleur):
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Oranje (oranje)
   • Paars (paars)
   • Print (print)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
   • Zwart/Wit (zwart_wit)
  • Oogafstand (oogafstand):
   • < 12 (oogafstand_12)
   • 12 - 16 (oogafstand_12_16)
   • 16 - 18 (oogafstand_16_18)
   • ≥ 18 (oogafstand_18)
  • Focus systeem (focus):
   • Centraal (centrale_focus)
   • Handmatig (handmatige_focus)
  • Waterdicht (waterdicht):
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be