x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   Vergelijk hier verrekijkers!De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verschillende merken verrekijkers zijn onder andere: Bushnell, Bynolyt, Canon, Konica Minolta, Leica, NikonPentax en Zeiss.

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en vergelijk dan hier alle verrekijkers!

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Vergelijk hier verrekijkers!Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

   Heb je na het lezen van deze tekst nog meer vragen over verrekijkers, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen over verrekijkers. Wellicht dat het antwoord op jouw vraag er tussen staat.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier alle verrekijkers!Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en
   vergelijk dan hier verrekijkers!

   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier verrekijkers!Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Bresser
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht
   • Porro
   • Dakkant
  Verrekijkers 6.4444444444444455 (4)
  0 - 24
  • Bushnell All purpose 10x42 black roof
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/176676347.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168169774.jpg
   Bushnell Bushnell All purpose 10x42 black roof All purpose 10x42 black roof All purpose 10x42 black roof De Bushnell All purpose 10x42 black roof is voorzien van hoge kwaliteit BK-7 prisma's en een stikstofgezuiverde constructie die bestand is tegen de mist. (26)
   Bushnell All purpose 10x42 black roof
   • 00029757210166
   3
   good_buy
   most_sold
   69.00 EUR
  • Canon Powershot Zoom
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/171431326.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/169470626.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175312687.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175312695.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175312693.jpg
   Canon Canon Powershot Zoom Powershot Zoom Powershot Zoom Kijken en opnemen over grote afstanden met een compact ontwerp in zakformaat, de Canon PowerShot ZOOM is een unieke digitale camera die de mogelijkheden van een PowerShot-point-and-shoot combineert met het bereik van zoiets als een gestabiliseerde monoculaire camera. Met een indrukwekkend zoombereik van 100-400 mm equivalent brandpuntsafstand, met 2x digitale zoom mogelijk, is deze gestroomlijnde camera ideaal voor handheld vogels kijken, dieren in het wild bekijken en zelfs sportonderwerpen. (8)
   Canon Powershot Zoom
   • 04549292179675
   • 4838C001AA
   6
   good_buy
   339.00 EUR
  • National Geographic Zoomar 8-25x25 Monokijker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179232465.jpg
   National Geographic National Geographic Zoomar 8-25x25 Monokijker Zoomar 8-25x25 Monokijker Zoomar 8-25x25 Monokijker Folux BV monoculair Deze monokijker biedt een vlekkeloze zoomfunctie tot wel 25x. Hierdoor kan het beeld niet alleen op grote afstanden scherpgesteld worden, maar ook op een afstand van minder dan een halve meter. Deze bijzondere technische eigenschap maakt het dat de monoculair breed inzetbaar is. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: staal, aluminium Afmetingen: 12,7 x 3,2 x 3,2 cm (LxBxH) Gewicht: 124 gram Optische specificaties: Minimale vergroting: 8x Maximale vergroting: 25x Diameter: ... (13)
   National Geographic Zoomar 8-25x25 Monokijker
   • 04007922061061
   4
   good_buy
   deal
   85.95 EUR
  • National Geographic Verrekijker 10x50 Porro
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157604156.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101519689.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162151410.jpg
   National Geographic National Geographic Verrekijker 10x50 Porro Verrekijker 10x50 Porro Verrekijker 10x50 Porro De National Geographic verrekijker in Porro constructie is uitgerust met een 10-voudige vergroting en produceert een geoptimaliseerde kleurweergave. De grote middenaandrijving maakt een snelle scherpstelling mogelijk en de robuuste rubberen arminering biedt bescherming en geeft grip. De volledig gecoate look en het mechanisme zorgen voor een perfecte beeldweergave. De BK-7 prisma's en een lensdiameter van 50 mm leveren een gezichtsveld van 96 meter tot 1000 meter afstand. Het schemeraantal be... (5)
   National Geographic Verrekijker 10x50 Porro
   • 04007922201399
   • 9056000
   5
   good_buy
   deal
   67.95 EUR
  • Bresser verrekijker 35 cm rubber/glas zwart 4 delig
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162853114.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182492525.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/177488481.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145619125.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156345706.jpg
   Bresser Bresser verrekijker 35 cm rubber/glas zwart 4 delig verrekijker 35 cm rubber/glas zwart 4 delig verrekijker 35 cm rubber/glas zwart 4 delig De Bresser Junior Spotty 20-60x60 Spotting Scope heeft een traploos instelbare vergroting van 20x tot 60x en is de perfecte spotting scope om de natuur te observeren en te ontdekken. Deze kijker is ideaal voor iedereen die graag de natuur van heel dichtbij wil bekijken. Met de grote, gemakkelijk te bedienen instelknop kan in een fractie van een seconden op een onderwerp scherp worden gesteld. De grote objectieflens van 60 mm is gecoat en geeft een mooi warm en natuurgetrouw beeld. De body kan... (6)
   Bresser verrekijker 35 cm rubber/glas zwart 4 delig
   • 04007922194400
   4
   good_buy
   61.94 EUR
  • Bresser MikroCam SP 3.1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154927523.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/109335759.jpg
   Bresser Bresser MikroCam SP 3.1 MikroCam SP 3.1 MikroCam SP 3.1 Met deBresser MikroCam SP3.1 Microscoop Camerakunt u foto's en video's maken met een microscoop. Moderne CMOS sensoren geven zeer briljante kleuren met zeer weinig ruis; ideaal voor wanneer natuurgetrouwe kleuren belangrijk zijn. Bij de MikroCam wordt zeer geavanceerde software meegeleverd met erg mooie opties voor het maken van foto's en video's. Standaard wordt de functie focus-stacking ondersteund. Daarmee kunnen meerdere afbeeldingen gecombineerd worden voor meer scherptediepte. Het is te... (6)
   Bresser MikroCam SP 3.1
   • 04007922040592
   4
   good_buy
   deal
   291.95 EUR
  • Konus Titanium Evo OH 8x42 WP
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102900143.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165105303.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158353035.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158353034.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/46145078.jpg
   Konus Konus Titanium Evo OH 8x42 WP Titanium Evo OH 8x42 WP Titanium Evo OH 8x42 WP Productbeschrijving: Konus Italia Group Titanium OH 8 x 42 cm Kleur: Zwart Afmetingen van de verpakking (L x B x H) in cm: 16,5 x 8 x 18,5 Gewicht van het pakket: 450 g (3)
   Konus Titanium Evo OH 8x42 WP
   • 08002620023270
   • 432327
   • 2327
   6
   good_buy
   77.95 EUR
  • Nikon Monarch 5 10x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133127988.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158232966.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158232967.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158344190.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135129577.jpg
   Nikon Nikon Monarch 5 10x42 Monarch 5 10x42 Monarch 5 10x42 De MONARCH 5 10x42 verrekijker is geknipt voor veeleisende omstandigheden. Hij is water- en mistbestendig, en door de rubberen bekleding ligt hij zeker en comfortabel in de hand. (9)
   Nikon Monarch 5 10x42
   • 00018208088676
   • 00182080886764
   • 03663855142560
   • 04571137585778
   • 4133721
   • BAA831SA
   3
   good_buy
   deal
   429.00 EUR
  • Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161415131.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158387694.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151890901.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158387687.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158387688.jpg
   Bresser Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband Nightvision Binoculair incl. Hoofdband Nightvision Binoculair incl. Hoofdband Het digitale nachtzichtapparaat met binoculair zicht en praktische hoofdhouder overtuigt door zijn hoogwaardige afwerking De 1-voudige vergroting en de 2-voudige digitale zoom leveren gedetailleerde en scherpe beelden van de getoonde objecten Op een afstand van 1000 meter ontstaat een gezichtsveld van 570 meter De geïntegreerde en inschakelbare infraroodstraler met 7 niveaus verlicht het beeld ook in totaal donker bij een bereik van 70 meter Afmetingen: 165 x 66 x 140 mm, gewicht: 413 g, geïn... (8)
   Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband
   • 04007922056050
   • 1877495
   3
   good_buy
   deal
   179.00 EUR
  • National Geographic 20-60x60 Spotting Scope
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153019454.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145614601.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155333271.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151966189.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/154927798.jpg
   National Geographic National Geographic 20-60x60 Spotting Scope 20-60x60 Spotting Scope 20-60x60 Spotting Scope National Geographic spotting-scope Deze spotting-scope heeft een traploos instelbare vergroting van 20x tot 60x, zodat je de natuur om je heen kunt observeren en ontdekken. Voor betere stabiliteit gebruik je het meegeleverde statief. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: unisex Materiaal: staal, rubber Afmetingen: 35 x 15,5 x 9,5 cm (lxbxh) Gewicht: 998 gram Technische specificaties: Vergroting zoom max: 60 Vergroting zoom min: 20 Gezichtsveld op 1000 m: 29m Gezichtsveld: 1,66 graden Lichtste... (4)
   National Geographic 20-60x60 Spotting Scope
   • 04007922201672
   • 9057000
   5
   good_buy
   39.59 EUR
  • Celestron Ultima 80 Angled Spotter
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133173318.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175598996.jpg
   Celestron Celestron Ultima 80 Angled Spotter Ultima 80 Angled Spotter Ultima 80 Angled Spotter De Celestron Ultima 80 biedt een stap omhoog in een opening van 65mm. Dit zorgt voor 50% helderdere beelden. (4)
   Celestron Ultima 80 Angled Spotter
   • 04047825001337
   • 00531479667062
   • 00050234522502
   • 52250
   5
   good_buy
   249.00 EUR
  • Kowa Spottingscope Body TSN601
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/177343115.jpg
   Kowa Kowa Spottingscope Body TSN601 Spottingscope Body TSN601 Spottingscope Body TSN601 De Kowa Spottingscope Body TSN601 is een perfecte spotting scope voor beginners. (13)
   Kowa Spottingscope Body TSN601
   • 04987067391158
   • TSN-601
   2
   good_buy
   549.00 EUR
  • Bresser Digitale Nachtkijker Bino 3x20
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95913274.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95913280.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95913275.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95913276.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95913279.jpg
   Bresser Bresser Digitale Nachtkijker Bino 3x20 Digitale Nachtkijker Bino 3x20 Digitale Nachtkijker Bino 3x20 De Bresser Digital Night Vision Bino 3x20 is een digitale nachtkijker met een totale vergroting van 3x. De kijker beschikt over een groot digitaal display met een rubberen afscherm gedeelte dat perfect rond uw ogen aansluit. Zo heeft u optimaal zicht in het donker. De kijker is uitgerust met krachtige infrarood-verlichting aan de voorkant, waarmee uw zichtveld uitgelicht wordt, zelfs als het volledig donker is. De kortste scherpstelafstand is één meter. Hierdoor kunt u ook dingen van dichtbij... (4)
   Bresser Digitale Nachtkijker Bino 3x20
   • 04007922040189
   • 1877480
   4
   good_buy
   deal
   229.00 EUR
  • Bresser Junior 6x21
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126644818.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162658245.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151798858.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145614799.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/170945763.jpg
   Bresser Bresser Junior 6x21 Junior 6x21 Junior 6x21 Bresser verrekijker junior Wil jij mooie vogels spotten, detective spelen of iets van dichtbij onderzoeken? Met deze verrekijker van Bresser zie jij alles zes keer zo groot! De verrekijker is gemaakt van rubber en kan daarom wel tegen een stootje. Met het koord kun je de verrekijker aan je pols hangen, zodat je hem niet kwijtraakt. De lens kun je schoonmaken met het reinigingsdoekje, en als je bent uitgekeken kun je de verrekijker opbergen in het handige tasje. Specificaties: Kleur: groen, bl... (2)
   Bresser Junior 6x21
   • 00885153239190
   • 00885247084866
   • 00698997808411
   • 07662558290499
   • 04007922152486
   • 00080199612086
   • 00793631799725
   • 00885927439153
   • 00794819922133
   • 00783329190507
   • 00885127434323
   • 00885408954632
   • 00698887060080
   • 88-10621
   • 8810621
   6
   good_buy
   23.30 EUR
  • Bresser Hunter 20x50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145614003.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155156878.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155324134.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182521485.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182521569.jpg
   Bresser Bresser Hunter 20x50 Hunter 20x50 Hunter 20x50 Bresser Hunter 20x50 verrekijker De Bresser Hunter 20x50 is een klassieke Porro kijker met moderne styling en materialen, die in de loop der jaren zijn kwaliteit wel heeft bewezen. Gewoon een goede kijker voor een goede prijs! Het Bak-7 optiek is volledig gecoat waardoor goede heldere optische prestaties worden geleverd. De Hunter 20x50 is makkelijk en snel scherp te stellen door het grote scherpstelwiel. Daarnaast wordt de verrekijker geleverd met een sterke rubberen bekleding, die extra bes... (3)
   Bresser Hunter 20x50
   • 04007922001302
   • 1152050
   5
   good_buy
   deal
   67.95 EUR
  • Swarovski EL 10x42 W B Green
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150126382.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132992764.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132992769.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132992766.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/132992757.jpg
   Swarovski Swarovski EL 10x42 W B Green EL 10x42 W B Green EL 10x42 W B Green Deze Swarovski EL 10x42 WB verrekijker in de kleur groen heeft een lensdiameter van 42 millimeter en een vergrotingsfactor van 10x. Voorzien van multicoated HD-glazen en Field Flattener lenzen heb je met deze kijker altijd scherpe en heldere beelden. (5)
   Swarovski EL 10x42 W B Green
   • 00708026342103
   • 09006325076905
   • 9006325076905
   3
   good_buy
   deal
   2599.00 EUR
  • Konus Verrekijker Giant 15x70
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/186282932.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187326476.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145200244.jpg
   Konus Konus Verrekijker Giant 15x70 Verrekijker Giant 15x70 Verrekijker Giant 15x70 Vergroting: 15x (3)
   Konus Verrekijker Giant 15x70
   • 08002620021115
   • 8002620021115
   4
   good_buy
   121.49 EUR
  • Tasco TA254300
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179999486.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144656592.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182280011.jpg
   Tasco Tasco TA254300 TA254300 TA254300 Optisch instrument: compacte verrekijker met 8x x vergroting en 42 mm lens Soort prisma: dakrand Prismaglas: Bak-7. (3)
   Tasco TA254300
   • 00046162094839
   • 00004616294839
   • 00046162094884
   • 00004616294884
   • ES8X42
   • 0046162094884
   4
   deal
   99.00 EUR
  • Bushnell POWERVIEW 20X50 PORRO
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143572744.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168343831.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140001116.jpg
   Bushnell Bushnell POWERVIEW 20X50 PORRO POWERVIEW 20X50 PORRO POWERVIEW 20X50 PORRO Moderne vormgeving Kwalitatief en duurzaam Volledig gecoate optiek Snel InstaFocus systeem Porro Prisma Verrekijker (3)
   Bushnell POWERVIEW 20X50 PORRO
   • 00610696248121
   • 00806296592805
   • 00015568829918
   • 00805095146950
   • 00102930648953
   • 00297571320556
   • 04913603124836
   • 00749857773407
   • 00158838610479
   • 00132018222317
   • 00012302055091
   • 00801940104434
   • 00803982865625
   • 00971485641432
   • 00611102268993
   • 00029757132055
   • 00029757132062
   • 00807320355090
   • 00761161820288
   • 132050
   4
   deal
   163.00 EUR
  • Swarovski EL Range 10x42 with Tracking Assistant
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172842306.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/172888756.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175942178.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/175711731.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178983908.jpg
   Swarovski Swarovski EL Range 10x42 with Tracking Assistant EL Range 10x42 with Tracking Assistant EL Range 10x42 with Tracking Assistant De Swarovski EL Range 10x42 with Tracking Assistant (TA) verrekijker is een vernieuwde en verbeterde versie van zijn populaire voorganger, de EL Range WB. De optische verbeteringen zijn onder meer terug te vinden in Swarovision, 90% lichttransmissie, een betere resolutie en een breder gezichtsveld. De EL Range 8x42 TA wordt ook geleverd met een Tracking Assistant, waarmee je via ja smartphone met de Swaro app je laatste drie meetpunten ziet, inclusief richting, hoek en afstand. De maximale me... (8)
   Swarovski EL Range 10x42 with Tracking Assistant
   • 09006325087239
   2
   good_buy
   3510.00 EUR
  • Bresser Hunter 10x50 Porro
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102446600.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182512419.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182512417.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145609720.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151708772.jpg
   Bresser Bresser Hunter 10x50 Porro Hunter 10x50 Porro Hunter 10x50 Porro DeBresser Hunter 10x50 Verrekijker is een verrekijker die ideaal is voor beginners.Het Bak-7 optiek is volledig gecoat waardoor goede heldere optische prestaties worden geleverd. De Hunter 10x50 is snel enmakkelijkscherp te stellen door het grote scherpstelwiel. De kijker is met een optionele statiefadapter op een camera statief te monteren, zodat u langer en rustiger kunt kijken. Met de dioptrie instelmogelijkheden op het oculair kan de verrekijker aan uw persoonlijk gezichtsvermogen aangepa... (3)
   Bresser Hunter 10x50 Porro
   • 04007922141466
   • 11-51050
   • 1151050
   4
   41.95 EUR
  • Celestron Skymaster 20X80
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/179241015.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133139981.jpg
   Celestron Celestron Skymaster 20X80 Skymaster 20X80 Skymaster 20X80 De Celestron Skymaster 20x80 Verrekijker levert goede prestaties en is ideaal voor astronomische observatie of voor gebruik op het land, vooral over lange afstanden. SkyMaster-modellen zijn voorzien van hoogwaardige BaK-4-prisma's en multi-coated optiek voor een verbeterd contrast. Celestron heeft de grotere SkyMaster-modellen ontworpen en ontwikkeld om te voldoen aan de speciale eisen van uitgebreide astronomische of terrestrische kijksessies. Voor maximale stabiliteit en veilige optische ui... (3)
   Celestron Skymaster 20X80
   • 00531479659203
   • 00710551755006
   • 00102930903809
   • 00050234710183
   • 71018
   4
   good_buy
   deal
   219.00 EUR
  • Canon Verrekijker 12x32 IS
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165016215.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133131478.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144380132.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106717327.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144380135.jpg
   Canon Canon Verrekijker 12x32 IS Verrekijker 12x32 IS Verrekijker 12x32 IS Canon verrekijker 12X32 IS (3)
   Canon Verrekijker 12x32 IS
   • 04549292063479
   • 1373C005
   4
   good_buy
   deal
   1469.00 EUR
  • Fujifilm Fujinon TS 16x28 gestabiliseerde verrekijker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156777331.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148661016.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151580547.jpg
   Fujifilm Fujifilm Fujinon TS 16x28 gestabiliseerde verrekijker Fujinon TS 16x28 gestabiliseerde verrekijker Fujinon TS 16x28 gestabiliseerde verrekijker De Fujifilm Fujinon TS 16x28 is een gestabiliseerde verrekijker die in elke situatie van pas kan komen. Of dat nu een rijdende auto is of een schip op zee. Dankzij de beeldstabilisatie heeft u ook met de volledige 16x vergroting elk object scherp in beeld. Met een lichtopbrengst van 21 en de multi-coated lenzen biedt de Fujinon een prachtig beeld. De TS 16x28 is compact en ergonomisch vormgegeven. De Fujifilm weegt dan ook maar 510 gram. De levensduur op één batterij is tot 12 uur. Dat maakt ... (7)
   Fujifilm Fujinon TS 16x28 gestabiliseerde verrekijker
   • 04014759000569
   • 04014759000934
   2
   deal
   829.00 EUR
  2 26
  • teamvergelijk@vergelijk.be