x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   Vergelijk hier verrekijkers!De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verschillende merken verrekijkers zijn onder andere: Bushnell, Bynolyt, Canon, Konica Minolta, Leica, NikonPentax en Zeiss.

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en vergelijk dan hier alle verrekijkers!

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Vergelijk hier verrekijkers!Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

   Heb je na het lezen van deze tekst nog meer vragen over verrekijkers, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen over verrekijkers. Wellicht dat het antwoord op jouw vraag er tussen staat.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier alle verrekijkers!Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en
   vergelijk dan hier verrekijkers!

   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier verrekijkers!Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht
   • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
   • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
  Verrekijkers 5.541666666666667 (3)
  0 - 24
  • Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147981402.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158316407.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158316408.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158316409.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148841242.jpg
   Vortex Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker Diamondback HD 8x42 Verrekijker Diamondback HD 8x42 Verrekijker De Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker is de ideale kijker voor reizigers. Dankzij het HD Optisch Systeem en een gezichtsveld van 131 meter kan je bewegende objecten gemakkelijk volgen. (60)
   Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker
   • 00875874009936
   • 42056214
   4
   good_buy
   most_sold
   230.24 EUR
  • Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156987814.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158415753.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165016960.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158313340.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162063404.jpg
   Vortex Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker Diamondback HD 10x42 Verrekijker Diamondback HD 10x42 Verrekijker De Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker is de ideale kijker voor reizigers. Dankzij het HD Optisch Systeem en een gezichtsveld van 110 meter kan je bewegende objecten gemakkelijk volgen. (15)
   Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker
   • 00875874009943
   • 42056215
   • 0875874009943
   7
   good_buy
   255.72 EUR
  • Bresser digitale nachtkijker 3x20 rubber 18,5 cm zwart 3 delig
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95913274.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95913280.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95913275.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95913276.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/95913279.jpg
   Bresser Bresser digitale nachtkijker 3x20 rubber 18,5 cm zwart 3 delig digitale nachtkijker 3x20 rubber 18,5 cm zwart 3 delig digitale nachtkijker 3x20 rubber 18,5 cm zwart 3 delig De Bresser Digital Night Vision Bino 3x20 is een digitale nachtkijker met een totale vergroting van 3x. De kijker beschikt over een groot digitaal display met een rubberen afscherm gedeelte dat perfect rond uw ogen aansluit. Zo heeft u optimaal zicht in het donker. De kijker is uitgerust met krachtige infrarood-verlichting aan de voorkant, waarmee uw zichtveld uitgelicht wordt, zelfs als het volledig donker is. De kortste scherpstelafstand is één meter. Hierdoor kunt u ook dingen van dichtbij... (15)
   Bresser digitale nachtkijker 3x20 rubber 18,5 cm zwart 3 delig
   • 04007922040189
   • 1877480
   6
   good_buy
   126.42 EUR
  • Steiner Safari Ultrasharp 10x25 Mini porro
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126098810.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126098809.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134725332.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134725205.jpg
   Steiner Steiner Safari Ultrasharp 10x25 Mini porro Safari Ultrasharp 10x25 Mini porro Safari Ultrasharp 10x25 Mini porro De Steiner Safari Ultrasharp 10x25 is een compacte porro verrekijker. De zakformaat verrekijker heeft een vergroting van 10 keer en is uitgerust met het Steiner Sports-Auto-Focus systeem, waarmee u al vanaf een afstand van 20 meter een scherp beeld heeft. (41)
   Steiner Safari Ultrasharp 10x25 Mini porro
   • 04015649003356
   • 2333
   • F2333
   3
   good_buy
   161.10 EUR
  • National Geographic Verrekijker 8x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101212181.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129058826.jpg
   National Geographic National Geographic Verrekijker 8x42 Verrekijker 8x42 Verrekijker 8x42 De National Geographic Verrekijker 8x42 is een goede allround verrekijker voor diverse activiteiten. De 8x vergroting geeft u een goed zicht op objecten ver weg. (11)
   National Geographic Verrekijker 8x42
   • 04007922014784
   7
   good_buy
   68.00 EUR
  • National Geographic 3x25 Night Vision Nachtkijker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145617515.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/93144814.jpg
   National Geographic National Geographic 3x25 Night Vision Nachtkijker 3x25 Night Vision Nachtkijker 3x25 Night Vision Nachtkijker In samenwerking met National Geographic heeft Bresser een zeer aantrekkelijk serie instrumenten uitgebracht waaronder deze restlichtversterker, de National Geographic 3x25 Nightvision. (11)
   National Geographic 3x25 Night Vision Nachtkijker
   • 04007922001418
   7
   good_buy
   deal
   196.90 EUR
  • Nikon Aculon A211 7x50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133134101.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158244313.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158244315.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155165726.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151708356.jpg
   Nikon Nikon Aculon A211 7x50 Aculon A211 7x50 Aculon A211 7x50 e Aculon A211 7x50 is multifunctioneel en heeft een lichtgewicht, ergonomisch design. Hierdoor is het een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige, kwalitatieve verrekijker voor een aantrekkelijke prijs. (12)
   Nikon Aculon A211 7x50
   • 00018208088010
   • 04571137585082
   • 923851
   • BAA813SA
   6
   good_buy
   93.30 EUR
  • Vortex Solo Tactical R/T 8x36
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102153815.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158356582.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112145997.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158356581.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111346452.jpg
   Vortex Vortex Solo Tactical R/T 8x36 Solo Tactical R/T 8x36 Solo Tactical R/T 8x36 De Vortex Solo 8x36 Tactical Monoculair is een compacte kijker die je als outdoorliefhebber altijd bij de hand hebt. (12)
   Vortex Solo Tactical R/T 8x36
   • 00875874003569
   • SOL-3608-RT
   • 42083808
   • 0875874003569
   6
   good_buy
   149.00 EUR
  • Bresser Spezial-Astro 20x80
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145615377.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101489208.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162842080.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162842078.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162842076.jpg
   Bresser Bresser Spezial-Astro 20x80 Spezial-Astro 20x80 Spezial-Astro 20x80 Bresser Spezial Astro - Verrekijker - 20x80 - Porro - van Bresser in de categorie Verrekijker. (9)
   Bresser Spezial-Astro 20x80
   • 04007922002897
   • 1552081
   7
   good_buy
   deal
   168.90 EUR
  • Bresser Spotting Scope Condor 24-72x100
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119531089.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153671076.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145613271.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/107353476.jpg
   Bresser Bresser Spotting Scope Condor 24-72x100 Spotting Scope Condor 24-72x100 Spotting Scope Condor 24-72x100 De Bresser Spotting Scope Condor 24-72x100 is een hoogwaardige spotting scope met een volledig gecoate BAK4 optiek wat zorgt voor een hoog contrast in uw beeld, zelfs in omstandigheden met minder licht. Deze spotting scope is ideaal voor outdoor gebruik en zeer geschikt voor bijvoorbeeld vogelspotting, wildwaarnemingen en sportactiviteiten, hij is overal uw meest ideale hulpmiddel. De Condor 24-72x100 is voorzien van LE-oculairs en daardoor ook gemakkelijk te gebruiken door brildragers. Daarn... (19)
   Bresser Spotting Scope Condor 24-72x100
   • 04007922011172
   4
   good_buy
   299.00 EUR
  • Nikon Prostaff 7S 10x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133187344.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150600989.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158236488.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158236486.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158236481.jpg
   Nikon Nikon Prostaff 7S 10x42 Prostaff 7S 10x42 Prostaff 7S 10x42 De Nikon Prostaff 7s 10x 42 verrekijker levert hoogwaardige optische prestaties en is zeer geschikt voor allround gebruik. Ideaal tijdens wandeltochten, natuurobservaties of sportevenementen. (9)
   Nikon Prostaff 7S 10x42
   • 00018208089338
   • 04571137587857
   • BAA841SA
   6
   good_buy
   214.71 EUR
  • Barr & Stroud Sierra 8x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/153701611.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158377810.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158377812.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158377811.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143972365.jpg
   Barr & Stroud Barr & Stroud Sierra 8x42 Sierra 8x42 Sierra 8x42 De Barr & Stroud Sierra 8x42 helpt jou om vogels, safaridieren en doelwitten tijdens de jacht beter in het zicht te brengen. De glazen en prisma's van de kijker zijn multi-coated, zodat je een contrastrijk en helder beeld met natuurgetrouwe kleuren krijgt. Je bekijkt je onderwerpen met veel detail dankzij de sterke vergroting van 8. De oculairs stel je eenvoudig af op je gezichtsvermogen met het draaiwieltje. De rubberen afwerking geeft je een goede grip en zorgt ervoor dat de kijker tegen ee... (8)
   Barr & Stroud Sierra 8x42
   • 05060141400249
   • 21630842
   6
   good_buy
   149.00 EUR
  • National Geographic Verrekijker 10x50 Porro
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/157604156.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101519689.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162151410.jpg
   National Geographic National Geographic Verrekijker 10x50 Porro Verrekijker 10x50 Porro Verrekijker 10x50 Porro De National Geographic verrekijker in Porro Bauart is uitgerust met een 10-voudige vergroting en produceert een geoptimaliseerde kleurweergave. De grote centrale aandrijving maakt een snelle scherpstelling mogelijk en de robuuste rubberen coating biedt bescherming en biedt grip. De volledig gecoate look en het mechanisme zorgen voor een perfecte beeldweergave. De BK-7 prisma's en een lensdiameter van 50 mm leveren een gezichtsveld van 96 meter op 1000 meter afstand. Het aantal schemering bedr... (8)
   National Geographic Verrekijker 10x50 Porro
   • 04007922201399
   • 9056000
   6
   good_buy
   deal
   64.90 EUR
  • Bresser Hunter 8-24x50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101080450.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162841138.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145615350.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100736367.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162841137.jpg
   Bresser Bresser Hunter 8-24x50 Hunter 8-24x50 Hunter 8-24x50 Vergroting: 8-24x (7)
   Bresser Hunter 8-24x50
   • 04007922141497
   • 1162450
   6
   good_buy
   61.00 EUR
  • Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161415131.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158387694.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151890901.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158387687.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158387688.jpg
   Bresser Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband Nightvision Binoculair incl. Hoofdband Nightvision Binoculair incl. Hoofdband Het digitale nachtzichtapparaat met binoculair zicht en praktische hoofdhouder overtuigt door zijn hoogwaardige afwerking De 1-voudige vergroting en de 2-voudige digitale zoom leveren gedetailleerde en scherpe beelden van de getoonde objecten Op een afstand van 1000 meter ontstaat een gezichtsveld van 570 meter De geïntegreerde en inschakelbare infraroodstraler met 7 niveaus verlicht het beeld ook in totaal donker bij een bereik van 70 meter Afmetingen: 165 x 66 x 140 mm, gewicht: 413 g, geïn... (10)
   Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband
   • 04007922056050
   • 1877495
   5
   good_buy
   164.00 EUR
  • Vortex Crossfire HD 10x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162798048.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165033070.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158313342.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165033091.jpg
   Vortex Vortex Crossfire HD 10x42 Crossfire HD 10x42 Crossfire HD 10x42 Vortex Crossfire HD 10x42 Verrekijker De Vortex Crossfire HD is de nieuwe en verbeterde versie in de Crossfire-serie van Vortex. Vortex heeft de Crossfire HD 10x42 Verrekijker uitgerust met een verbeterd HD optisch systeem met volledig Multi Coated lenzen. Dit zorgt voor een hogere lichttransmissie waardoor u heldere en scherpere beelden krijgt dan bij zijn voorganger. Ook wordt de Vortex Crossfire HD 10x42 Verrekijker uitgerust met een Vortex Glasspak Verrekijker Harnas waarin u uw verrekijk... (19)
   Vortex Crossfire HD 10x42
   • 00875874009851
   • D170131
   • 0875874009851
   • 42074312
   3
   good_buy
   159.00 EUR
  • Vortex Solo 8x36
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156778826.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119120140.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158244715.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158244714.jpg
   Vortex Vortex Solo 8x36 Solo 8x36 Solo 8x36 Vortex Solo 8x36 Monoculair verrekijker Compact en draagbaar Dit Vortex Solo monoculair is de ideaal voor onderweg. Het is stevig, compact en makkelijk mee te nemen. Veel lichter dan een verrekijker, en razendsnel inzetbaar voor waarnemingen. Je stop hem makkelijk weg in een jaszak, of bevestigt hem snel aan je broek. De Vortex Solo is namelijk voorzien van een riemclip. Waterdicht en rubber coating Hoe klein en licht dit monoculair ook is, Vortex heeft hem waterdicht gemaakt en voorzien van ... (6)
   Vortex Solo 8x36
   • 00875874002340
   • 875874002340
   • 0875874002340
   • 42083608
   • S836
   6
   good_buy
   119.00 EUR
  • Pentax AD 10x36 WP
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151070291.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155339477.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158142068.jpg
   Pentax Pentax AD 10x36 WP AD 10x36 WP AD 10x36 WP De Pentax AD 10x36 WP is een verrekijker van een hoge kwaliteit. Dankzij de volledig multi-coated lenzen, fase correctie, BaK4 prisma, verbeterde lichttransmissie coating, biedt deze verrekijker haarscherpe beelden en een superieur contrast. (5)
   Pentax AD 10x36 WP
   • 00027075288645
   • 62852
   7
   good_buy
   215.64 EUR
  • Pentax Papilio II 8,5x21
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156777929.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161417736.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158241770.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158241768.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101170439.jpg
   Pentax Pentax Papilio II 8,5x21 Papilio II 8,5x21 Papilio II 8,5x21 Unieke PENTAX-technologie: de PENTAX Papilio II biedt niet alleen zicht op het scherm, maar met de 50 cm originele macro ook een geheel nieuwe kijkervaring Veelzijdige verrekijker voor een groot aantal situaties: speciaal ontwikkeld om bloemen, insecten en kunstwerken van dichtbij in detail te bekijken; dankzij het compacte formaat kan deze verrekijker ook optimaal worden meegenomen naar je favoriete activiteiten, zoals bijvoorbeeld naar toeschouwsporten, sterrenwezen, concerten, reizen en wa... (6)
   Pentax Papilio II 8,5x21
   • 00027075288928
   • 62002
   6
   good_buy
   deal
   139.00 EUR
  • Nikon Monarch 7 10x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101105098.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121606301.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158344169.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133118958.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158246569.jpg
   Nikon Nikon Monarch 7 10x42 Monarch 7 10x42 Monarch 7 10x42 Zonder zorgen vogels en andere dieren observeren doe je met de Nikon Monarch 7 10x42. Op 1000 meter afstand heb je een blikveld van 117 meter breed. Zo heb je een goed overzicht van je omgeving. Je krijgt een helder en gedetailleerd beeld door de speciale ED-coatings op de lenzen en prisma's. Met de draai- en schuifbare oogschelpen met klikinstelling stel je de Monarch 7 eenvoudig en precies in. Je neemt hem gemakkelijk en zonder zorgen overal mee naartoe. Hij is licht, condensvrij en waterdi... (5)
   Nikon Monarch 7 10x42
   • 00182080879766
   • 00018208087976
   • 04571137584856
   • 4315220
   • BAA786SA
   7
   good_buy
   494.00 EUR
  • Nikon Aculon A30 10X25 Black
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133133286.jpg
   Nikon Nikon Aculon A30 10X25 Black Aculon A30 10X25 Black Aculon A30 10X25 Black Nikon Aculon A30 10x25 zwart (8)
   Nikon Aculon A30 10X25 Black
   • 00182080881646
   • 00018208088164
   • BAA808SA
   5
   deal
   119.00 EUR
  • Steiner Safari UltraSharp 10x26
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102322765.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/164123057.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145680284.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158353855.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/168078983.jpg
   Steiner Steiner Safari UltraSharp 10x26 Safari UltraSharp 10x26 Safari UltraSharp 10x26 HIGH-CONTRAST-OPTIEK - Levert heldere, contrastrijke beelden, een hoge contourdefinitie en briljante, 3D-beeldmogelijkheiden met natuurlijke kleurweergave tot op een korte afstand van 2 meter TECHNISCHE GEGEVENS - 10x vergroting, 26 mm objectiefdiameter, gezichtsveld bij 1000m: 101m EXTREME ROBUUSTHEID - Dankzij de duurzame behuizing, de waterdichtheid en functionaliteit in het temperatuurbereik van -20 °C tot +70 °C; antislip NBR-Longlife-De rubberen bepantsering is bestand tegen olie, zuur ... (4)
   Steiner Safari UltraSharp 10x26
   • 04015649447716
   • 00000381822123
   • 04015649447709
   • 4477
   • 623363
   • F44770910
   7
   105.99 EUR
  • Pentax SD 10x42 WP
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102570868.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100899919.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/35595553.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/35595557.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/35595558.jpg
   Pentax Pentax SD 10x42 WP SD 10x42 WP SD 10x42 WP Pentax SD 10x42 WP - van Pentax in de categorie Verrekijker. (9)
   Pentax SD 10x42 WP
   • 00027075288607
   • 62762
   4
   deal
   339.00 EUR
  • Nikon Monarch HG 8x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116959902.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144876029.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128342727.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102172080.jpg
   Nikon Nikon Monarch HG 8x42 Monarch HG 8x42 Monarch HG 8x42 Vergroting: 8x (7)
   Nikon Monarch HG 8x42
   • 00018208089802
   • BAA793SA
   5
   deal
   1054.00 EUR
  2 41
  • teamvergelijk@vergelijk.be