x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   Vergelijk hier verrekijkers!De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verschillende merken verrekijkers zijn onder andere: Bushnell, Bynolyt, Canon, Konica Minolta, Leica, NikonPentax en Zeiss.

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en vergelijk dan hier alle verrekijkers!

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Vergelijk hier verrekijkers!Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

   Heb je na het lezen van deze tekst nog meer vragen over verrekijkers, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen over verrekijkers. Wellicht dat het antwoord op jouw vraag er tussen staat.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier alle verrekijkers!Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en
   vergelijk dan hier verrekijkers!

   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier verrekijkers!Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   • Swarovski Swarovski
   • Nikon Nikon
   • Steiner Steiner
  Verrekijkers 3.8 (2)
  0 - 24
  • Pentax Jumpiter III BaK-4 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/2/4/pentax-jumpiter-iii-24615724.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/2/4/pentax-jumpiter-iii-24615724.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzcvMi80L3BlbnRheC1qdW1waXRlci1paWktMjQ2MTU3MjQuanBn
   Pentax Jumpiter III BaK-4 Zwart verrekijker (5)
   Pentax Jumpiter III BaK-4 Zwart verrekijker
   Directsale.be Directsale.be
   31.45, ? (offer_sdt_unknown)
   Directsale.be Directsale.be
   31.45, ? (offer_sdt_unknown)
   3
   good_buy
  • National Geographic 8-24x50 Porro Porro Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/2/6/national-geographic-8-24x50-porro-23912326.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/2/6/national-geographic-8-24x50-porro-23912326.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzMvMi82L25hdGlvbmFsLWdlb2dyYXBoaWMtOC0yNHg1MC1wb3Jyby0yMzkxMjMyNi5qcGc=
   National Geographic 8-24x50 Porro Porro Zwart verrekijker (5)
   National Geographic 8-24x50 Porro Porro Zwart verrekijker
   Conrad.be Conrad.be
   8.249742871342574 (318)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   80.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.249742871342574 (318)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   80.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Bresser Optics Spezial Astro 20x80 Porro verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/1/2/bresser-optics-special-astro-20x80-23912312.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/1/3/bresser-optics-special-astro-20x80-23912313.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/9/0/bresser-optics-special-astro-20x80-porro-binocular-100757190.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/1/2/bresser-optics-special-astro-20x80-23912312.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzMvMS8yL2JyZXNzZXItb3B0aWNzLXNwZWNpYWwtYXN0cm8tMjB4ODAtMjM5MTIzMTIuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/1/3/bresser-optics-special-astro-20x80-23912313.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzMvMS8zL2JyZXNzZXItb3B0aWNzLXNwZWNpYWwtYXN0cm8tMjB4ODAtMjM5MTIzMTMuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/9/0/bresser-optics-special-astro-20x80-porro-binocular-100757190.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzEvOS8wL2JyZXNzZXItb3B0aWNzLXNwZWNpYWwtYXN0cm8tMjB4ODAtcG9ycm8tYmlub2N1bGFyLTEwMDc1NzE5MC5qcGc=
   Bresser Optics Spezial Astro 20x80 Porro verrekijker (3)
   Bresser Optics Spezial Astro 20x80 Porro verrekijker
   Conrad.be Conrad.be
   8.249742871342574 (318)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   121.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.249742871342574 (318)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   121.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • Bushnell Falcon
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/2/0/bushnell-falcon-18649920.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/3/0/bushnell-falcon-20925430.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/9/2/0/bushnell-falcon-18649920.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzkvMi8wL2J1c2huZWxsLWZhbGNvbi0xODY0OTkyMC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/3/0/bushnell-falcon-20925430.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzQvMy8wL2J1c2huZWxsLWZhbGNvbi0yMDkyNTQzMC5qcGc=
   Bushnell Falcon (7)
   Bushnell Falcon
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   76, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   76, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Bresser Junior 6 X 21
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/9/5/bresser-junior-6-x-21-19403795.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/9/5/bresser-junior-6-x-21-19403795.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzcvOS81L2JyZXNzZXItanVuaW9yLTYteC0yMS0xOTQwMzc5NS5qcGc=
   Bresser Junior 6 X 21 (5)
   Bresser Junior 6 X 21
   Conrad.be Conrad.be
   8.249742871342574 (318)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   30.94, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.249742871342574 (318)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   30.94, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • Bushnell Legend ED 10x42 Monoculair verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/9/8/bushnell-10-x-42-legend-17403798.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/7/0/bushnell-10-x-42-legend-100756470.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/5/9/bushnell-10-x-42-legend-17404659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/9/8/bushnell-10-x-42-legend-17403798.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzcvOS84L2J1c2huZWxsLTEwLXgtNDItbGVnZW5kLTE3NDAzNzk4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/7/0/bushnell-10-x-42-legend-100756470.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzQvNy8wL2J1c2huZWxsLTEwLXgtNDItbGVnZW5kLTEwMDc1NjQ3MC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/5/9/bushnell-10-x-42-legend-17404659.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzYvNS85L2J1c2huZWxsLTEwLXgtNDItbGVnZW5kLTE3NDA0NjU5LmpwZw==
   Bushnell Legend ED 10x42 Monoculair verrekijker (3)
   Bushnell Legend ED 10x42 Monoculair verrekijker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   216.42, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   216.42, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Nikon Monarch 5 10x42 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/2/0/nikon-monarch-5-10x42-20429620.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/0/3/nikon-monarch-5-10x42-48187003.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/5/8/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-88717458.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/2/0/nikon-monarch-5-10x42-20429620.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzYvMi8wL25pa29uLW1vbmFyY2gtNS0xMHg0Mi0yMDQyOTYyMC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/0/3/nikon-monarch-5-10x42-48187003.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzAvMC8zL25pa29uLW1vbmFyY2gtNS0xMHg0Mi00ODE4NzAwMy5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/5/8/nikon-monarch-5-10x42-black-binocular-88717458.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzQvNS84L25pa29uLW1vbmFyY2gtNS0xMHg0Mi1ibGFjay1iaW5vY3VsYXItODg3MTc0NTguanBn
   Nikon Monarch 5 10x42 Zwart verrekijker (4)
   Nikon Monarch 5 10x42 Zwart verrekijker
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   5.415465351338351 (54)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Nikon Monarch 7 10x42 verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/6/1/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-100756061.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/0/5/nikon-monarch-7-10x42-20429605.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzYvMC81L25pa29uLW1vbmFyY2gtNy0xMHg0Mi0yMDQyOTYwNS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/6/1/nikon-monarch-7-10x42-black-binocular-100756061.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzAvNi8xL25pa29uLW1vbmFyY2gtNy0xMHg0Mi1ibGFjay1iaW5vY3VsYXItMTAwNzU2MDYxLmpwZw==
   Nikon Monarch 7 10x42 verrekijker (4)
   Nikon Monarch 7 10x42 verrekijker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   547.96, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   547.96, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Konus italia group Verrekijker Konusvue 8x40 WA
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/8/5/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-39747685.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/7/3/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-46145073.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/7/4/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-46145074.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/5/3/konus-italia-group-konusvue-8x40-black-binocular-100741153.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/8/7/konus-italia-group-konusvue-8x40-black-binocular-100747487.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/0/2/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-32861102.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/8/5/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-39747685.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzYvOC81L2tvbnVzLXZlcnJla2lqa2VyLWtvbnVzdnVlLTh4NDAtd2EtMzk3NDc2ODUuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/7/3/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-46145073.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzAvNy8zL2tvbnVzLXZlcnJla2lqa2VyLWtvbnVzdnVlLTh4NDAtd2EtNDYxNDUwNzMuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/7/4/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-46145074.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzAvNy80L2tvbnVzLXZlcnJla2lqa2VyLWtvbnVzdnVlLTh4NDAtd2EtNDYxNDUwNzQuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/5/3/konus-italia-group-konusvue-8x40-black-binocular-100741153.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzEvNS8zL2tvbnVzLWl0YWxpYS1ncm91cC1rb251c3Z1ZS04eDQwLWJsYWNrLWJpbm9jdWxhci0xMDA3NDExNTMuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/8/7/konus-italia-group-konusvue-8x40-black-binocular-100747487.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzQvOC83L2tvbnVzLWl0YWxpYS1ncm91cC1rb251c3Z1ZS04eDQwLWJsYWNrLWJpbm9jdWxhci0xMDA3NDc0ODcuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/0/2/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-32861102.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzEvMC8yL2tvbnVzLXZlcnJla2lqa2VyLWtvbnVzdnVlLTh4NDAtd2EtMzI4NjExMDIuanBn
   Konus italia group Verrekijker Konusvue 8x40 WA (1)
   Konus italia group Verrekijker Konusvue 8x40 WA
   Directsale.be Directsale.be
   37.90, ? (offer_sdt_unknown)
   Directsale.be Directsale.be
   37.90, ? (offer_sdt_unknown)
   4
   good_buy
  • Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/8/8/vortex-diamondback-10x42-90072888.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/7/2/vortex-diamondback-10x42-92511572.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/9/2/vortex-diamondback-10x42-99163092.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/4/3/vortex-diamondback-10x42-100726343.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/8/8/vortex-diamondback-10x42-90072888.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzgvOC84L3ZvcnRleC1kaWFtb25kYmFjay0xMHg0Mi05MDA3Mjg4OC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/7/2/vortex-diamondback-10x42-92511572.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzUvNy8yL3ZvcnRleC1kaWFtb25kYmFjay0xMHg0Mi05MjUxMTU3Mi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/9/2/vortex-diamondback-10x42-99163092.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzAvOS8yL3ZvcnRleC1kaWFtb25kYmFjay0xMHg0Mi05OTE2MzA5Mi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/4/3/vortex-diamondback-10x42-100726343.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzMvNC8zL3ZvcnRleC1kaWFtb25kYmFjay0xMHg0Mi0xMDA3MjYzNDMuanBn
   Vortex Diamondback 10x42 Nieuw (4)
   Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   Verrekijkerdirect.nl Verrekijkerdirect.nl
   229.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Verrekijkerdirect.nl Verrekijkerdirect.nl
   229.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Konus Toneelkijker Opera-41 3x25 + Verlichting Zwart/Goud
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/5/9/konus-opera-41-3x25-48087659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/7/5/konus-opera-41-3x25-48087775.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/7/6/konus-opera-41-3x25-48087776.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/7/7/konus-opera-41-3x25-48087777.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/7/8/konus-opera-41-3x25-48087778.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/5/3/konus-opera-41-3x25-bk-7-black-gold-binocular-100747753.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/9/1/konus-opera-41-3x25-bk-7-black-gold-binocular-100757991.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/4/3/konus-opera-41-3x25-45961443.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/5/9/konus-opera-41-3x25-48087659.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzYvNS85L2tvbnVzLW9wZXJhLTQxLTN4MjUtNDgwODc2NTkuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/7/5/konus-opera-41-3x25-48087775.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzcvNy81L2tvbnVzLW9wZXJhLTQxLTN4MjUtNDgwODc3NzUuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/7/6/konus-opera-41-3x25-48087776.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzcvNy82L2tvbnVzLW9wZXJhLTQxLTN4MjUtNDgwODc3NzYuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/7/7/konus-opera-41-3x25-48087777.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzcvNy83L2tvbnVzLW9wZXJhLTQxLTN4MjUtNDgwODc3NzcuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/7/8/konus-opera-41-3x25-48087778.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzcvNy84L2tvbnVzLW9wZXJhLTQxLTN4MjUtNDgwODc3NzguanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/5/3/konus-opera-41-3x25-bk-7-black-gold-binocular-100747753.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzcvNS8zL2tvbnVzLW9wZXJhLTQxLTN4MjUtYmstNy1ibGFjay1nb2xkLWJpbm9jdWxhci0xMDA3NDc3NTMuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/9/1/konus-opera-41-3x25-bk-7-black-gold-binocular-100757991.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzkvOS8xL2tvbnVzLW9wZXJhLTQxLTN4MjUtYmstNy1ibGFjay1nb2xkLWJpbm9jdWxhci0xMDA3NTc5OTEuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/4/3/konus-opera-41-3x25-45961443.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzQvNC8zL2tvbnVzLW9wZXJhLTQxLTN4MjUtNDU5NjE0NDMuanBn
   Konus Toneelkijker Opera-41 3x25 + Verlichting Zwart/Goud (1)
   Konus Toneelkijker Opera-41 3x25 + Verlichting Zwart/Goud
   Directsale.be Directsale.be
   28.90, ? (offer_sdt_unknown)
   Directsale.be Directsale.be
   28.90, ? (offer_sdt_unknown)
   4
   good_buy
  • Konus italia group GIANT 20x80 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/6/4/konus-verrekijker-giant-20x80-41715264.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/2/7/konus-verrekijker-giant-20x80-45883627.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/6/4/konus-verrekijker-giant-20x80-41715264.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzIvNi80L2tvbnVzLXZlcnJla2lqa2VyLWdpYW50LTIweDgwLTQxNzE1MjY0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/2/7/konus-verrekijker-giant-20x80-45883627.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzYvMi83L2tvbnVzLXZlcnJla2lqa2VyLWdpYW50LTIweDgwLTQ1ODgzNjI3LmpwZw==
   Konus italia group GIANT 20x80 Zwart verrekijker (1)
   Konus italia group GIANT 20x80 Zwart verrekijker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   129, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   129, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Konus italia group Sporty 7x50 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/1/9/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-39747119.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/7/5/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-46145075.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/7/6/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-46145076.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/1/9/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-39747119.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzEvMS85L2tvbnVzLXZlcnJla2lqa2VyLXNwb3J0eS03eDUwLWZpeC1mb2N1cy0zOTc0NzExOS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/7/5/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-46145075.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzAvNy81L2tvbnVzLXZlcnJla2lqa2VyLXNwb3J0eS03eDUwLWZpeC1mb2N1cy00NjE0NTA3NS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/7/6/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-46145076.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzAvNy82L2tvbnVzLXZlcnJla2lqa2VyLXNwb3J0eS03eDUwLWZpeC1mb2N1cy00NjE0NTA3Ni5qcGc=
   Konus italia group Sporty 7x50 Zwart verrekijker (1)
   Konus italia group Sporty 7x50 Zwart verrekijker
   Directsale.be Directsale.be
   39.90, ? (offer_sdt_unknown)
   Directsale.be Directsale.be
   39.90, ? (offer_sdt_unknown)
   4
   good_buy
  • Vortex Diamondback 8x32 verrekijker NEW
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/5/6/vortex-diamondback-8x32-verrekijker-new-59690156.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/3/6/vortex-diamondback-8x32-verrekijker-new-81689436.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/2/3/vortex-diamondback-8x32-verrekijker-new-97912823.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/1/5/6/vortex-diamondback-8x32-verrekijker-new-59690156.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzEvNS82L3ZvcnRleC1kaWFtb25kYmFjay04eDMyLXZlcnJla2lqa2VyLW5ldy01OTY5MDE1Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/3/6/vortex-diamondback-8x32-verrekijker-new-81689436.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzQvMy82L3ZvcnRleC1kaWFtb25kYmFjay04eDMyLXZlcnJla2lqa2VyLW5ldy04MTY4OTQzNi5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/2/3/vortex-diamondback-8x32-verrekijker-new-97912823.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzgvMi8zL3ZvcnRleC1kaWFtb25kYmFjay04eDMyLXZlcnJla2lqa2VyLW5ldy05NzkxMjgyMy5qcGc=
   Vortex Diamondback 8x32 verrekijker NEW (2)
   Vortex Diamondback 8x32 verrekijker NEW
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Nikon TRAVELITE EX 12X25 CF Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/5/0/nikon-travelite-ex-12x25-cf-18097350.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/5/0/nikon-travelite-ex-12x25-cf-18097350.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzMvNS8wL25pa29uLXRyYXZlbGl0ZS1leC0xMngyNS1jZi0xODA5NzM1MC5qcGc=
   Nikon TRAVELITE EX 12X25 CF Zwart verrekijker (3)
   Nikon TRAVELITE EX 12X25 CF Zwart verrekijker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   166.15, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   166.15, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • Nikon Monarch 5 8x42 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzYvMi8zL25pa29uLW1vbmFyY2gtNS04eDQyLTIwNDI5NjIzLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzYvOS8zL25pa29uLW1vbmFyY2gtNS04eDQyLTI0ODA4NjkzLmpwZw==
   Nikon Monarch 5 8x42 Zwart verrekijker (2)
   Nikon Monarch 5 8x42 Zwart verrekijker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   288, 2w (offer_sdt_2_weeks)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   288, 2w (offer_sdt_2_weeks)
   2
   good_buy
  • Nikon Aculon A211 10x50 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/1/2/nikon-aculon-a211-10x50-20429612.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/4/4/nikon-aculon-a211-10x50-24808644.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/1/2/nikon-aculon-a211-10x50-20429612.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzYvMS8yL25pa29uLWFjdWxvbi1hMjExLTEweDUwLTIwNDI5NjEyLmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/4/4/nikon-aculon-a211-10x50-24808644.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC84LzYvNC80L25pa29uLWFjdWxvbi1hMjExLTEweDUwLTI0ODA4NjQ0LmpwZw==
   Nikon Aculon A211 10x50 Zwart verrekijker (2)
   Nikon Aculon A211 10x50 Zwart verrekijker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   108.93, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   108.93, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Swarovski EL Range 8x42 W B Groen verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/5/3/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-51116253.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/6/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142956.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/7/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142957.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/8/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142958.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/9/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142959.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/6/0/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142960.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/6/1/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142961.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/2/5/3/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-51116253.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzIvNS8zL3N3YXJvdnNraS1lbC1yYW5nZS04LXgtNDItd2ItbWV0LWZpZWxkcHJvLXBhY2thZ2UtNTExMTYyNTMuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/6/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142956.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzkvNS82L3N3YXJvdnNraS1lbC1yYW5nZS04LXgtNDItd2ItbWV0LWZpZWxkcHJvLXBhY2thZ2UtNTUxNDI5NTYuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/7/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142957.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzkvNS83L3N3YXJvdnNraS1lbC1yYW5nZS04LXgtNDItd2ItbWV0LWZpZWxkcHJvLXBhY2thZ2UtNTUxNDI5NTcuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/8/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142958.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzkvNS84L3N3YXJvdnNraS1lbC1yYW5nZS04LXgtNDItd2ItbWV0LWZpZWxkcHJvLXBhY2thZ2UtNTUxNDI5NTguanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/9/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142959.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzkvNS85L3N3YXJvdnNraS1lbC1yYW5nZS04LXgtNDItd2ItbWV0LWZpZWxkcHJvLXBhY2thZ2UtNTUxNDI5NTkuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/6/0/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142960.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzkvNi8wL3N3YXJvdnNraS1lbC1yYW5nZS04LXgtNDItd2ItbWV0LWZpZWxkcHJvLXBhY2thZ2UtNTUxNDI5NjAuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/6/1/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142961.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzkvNi8xL3N3YXJvdnNraS1lbC1yYW5nZS04LXgtNDItd2ItbWV0LWZpZWxkcHJvLXBhY2thZ2UtNTUxNDI5NjEuanBn
   Swarovski EL Range 8x42 W B Groen verrekijker (2)
   Swarovski EL Range 8x42 W B Groen verrekijker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2800, 5d (offer_sdt_5_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   2800, 5d (offer_sdt_5_days)
   2
  • Bresser National Geographic 60/800 Lenzentelescoop AZ
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/9/8/bresser-national-geographic-60-800-lenzentelescoop-az-73747798.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/3/7/bresser-national-geographic-60-800-lenzentelescoop-az-100131137.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/9/8/bresser-national-geographic-60-800-lenzentelescoop-az-73747798.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzcvOS84L2JyZXNzZXItbmF0aW9uYWwtZ2VvZ3JhcGhpYy02MC04MDAtbGVuemVudGVsZXNjb29wLWF6LTczNzQ3Nzk4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/3/7/bresser-national-geographic-60-800-lenzentelescoop-az-100131137.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzEvMy83L2JyZXNzZXItbmF0aW9uYWwtZ2VvZ3JhcGhpYy02MC04MDAtbGVuemVudGVsZXNjb29wLWF6LTEwMDEzMTEzNy5qcGc=
   Bresser National Geographic 60/800 Lenzentelescoop AZ (2)
   Bresser National Geographic 60/800 Lenzentelescoop AZ
   Conrad.be Conrad.be
   8.249742871342574 (318)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   100.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Conrad.be Conrad.be
   8.249742871342574 (318)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   100.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   2
   good_buy
  • Olympus 10x21 DPC I Silver
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/9/8/olympus-10x21-dpc-i-2631698.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/2/7/olympus-10x21-dpc-i-17222327.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/9/2/olympus-10x21-dpc-i-23667392.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/6/5/olympus-10x21-dpc-i-porro-silver-binocular-100754865.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/9/8/olympus-10x21-dpc-i-2631698.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzYvOS84L29seW1wdXMtMTB4MjEtZHBjLWktMjYzMTY5OC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/2/7/olympus-10x21-dpc-i-17222327.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzMvMi83L29seW1wdXMtMTB4MjEtZHBjLWktMTcyMjIzMjcuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/9/2/olympus-10x21-dpc-i-23667392.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzMvOS8yL29seW1wdXMtMTB4MjEtZHBjLWktMjM2NjczOTIuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/8/6/5/olympus-10x21-dpc-i-porro-silver-binocular-100754865.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzgvNi81L29seW1wdXMtMTB4MjEtZHBjLWktcG9ycm8tc2lsdmVyLWJpbm9jdWxhci0xMDA3NTQ4NjUuanBn
   Olympus 10x21 DPC I Silver (2)
   Olympus 10x21 DPC I Silver
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   55.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   55.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Vanguard Endeavor ED 8420 BaK-4 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/5/1/vanguard-endeavor-ed-8420-85637651.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/9/4/vanguard-endeavor-ed-8420-bak-4-black-binocular-88614094.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/9/5/vanguard-endeavor-ed-8420-bak-4-black-binocular-88614095.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/9/6/vanguard-endeavor-ed-8420-bak-4-black-binocular-88614096.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/9/7/vanguard-endeavor-ed-8420-bak-4-black-binocular-88614097.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/5/1/vanguard-endeavor-ed-8420-85637651.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC83LzYvNS8xL3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkLTg0MjAtODU2Mzc2NTEuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/9/4/vanguard-endeavor-ed-8420-bak-4-black-binocular-88614094.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzAvOS80L3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkLTg0MjAtYmFrLTQtYmxhY2stYmlub2N1bGFyLTg4NjE0MDk0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/9/5/vanguard-endeavor-ed-8420-bak-4-black-binocular-88614095.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzAvOS81L3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkLTg0MjAtYmFrLTQtYmxhY2stYmlub2N1bGFyLTg4NjE0MDk1LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/9/6/vanguard-endeavor-ed-8420-bak-4-black-binocular-88614096.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzAvOS82L3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkLTg0MjAtYmFrLTQtYmxhY2stYmlub2N1bGFyLTg4NjE0MDk2LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/9/7/vanguard-endeavor-ed-8420-bak-4-black-binocular-88614097.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC80LzAvOS83L3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkLTg0MjAtYmFrLTQtYmxhY2stYmlub2N1bGFyLTg4NjE0MDk3LmpwZw==
   Vanguard Endeavor ED 8420 BaK-4 Zwart verrekijker (2)
   Vanguard Endeavor ED 8420 BaK-4 Zwart verrekijker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329.9, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329.9, 3d (offer_sdt_3_days)
   2
   good_buy
  • Vortex Optics Razor HD 10x42 verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/3/5/vortex-optics-razor-hd-10x42-23732335.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/3/6/vortex-optics-razor-hd-10x42-23732336.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/3/7/vortex-optics-razor-hd-10x42-23732337.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/3/8/vortex-optics-razor-hd-10x42-23732338.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/7/0/vortex-optics-razor-hd-10x42-roof-green-binocular-100756170.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/3/5/vortex-optics-razor-hd-10x42-23732335.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzMvMy81L3ZvcnRleC1vcHRpY3MtcmF6b3ItaGQtMTB4NDItMjM3MzIzMzUuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/3/6/vortex-optics-razor-hd-10x42-23732336.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzMvMy82L3ZvcnRleC1vcHRpY3MtcmF6b3ItaGQtMTB4NDItMjM3MzIzMzYuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/3/7/vortex-optics-razor-hd-10x42-23732337.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzMvMy83L3ZvcnRleC1vcHRpY3MtcmF6b3ItaGQtMTB4NDItMjM3MzIzMzcuanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/3/3/8/vortex-optics-razor-hd-10x42-23732338.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8yLzMvMy84L3ZvcnRleC1vcHRpY3MtcmF6b3ItaGQtMTB4NDItMjM3MzIzMzguanBn
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/7/0/vortex-optics-razor-hd-10x42-roof-green-binocular-100756170.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC82LzEvNy8wL3ZvcnRleC1vcHRpY3MtcmF6b3ItaGQtMTB4NDItcm9vZi1ncmVlbi1iaW5vY3VsYXItMTAwNzU2MTcwLmpwZw==
   Vortex Optics Razor HD 10x42 verrekijker (2)
   Vortex Optics Razor HD 10x42 verrekijker
   Verrekijkerdirect.nl Verrekijkerdirect.nl
   929, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Verrekijkerdirect.nl Verrekijkerdirect.nl
   929, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
  • Optisan Verrekijker OH PRO-PC 10x42
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/7/8/optisan-verrekijker-oh-pro-pc-10x42-77100578.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/6/4/optisan-verrekijker-oh-pro-pc-10x42-95501964.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/7/1/optisan-verrekijker-oh-pro-pc-10x42-99853971.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/7/8/optisan-verrekijker-oh-pro-pc-10x42-77100578.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8wLzUvNy84L29wdGlzYW4tdmVycmVraWprZXItb2gtcHJvLXBjLTEweDQyLTc3MTAwNTc4LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/6/4/optisan-verrekijker-oh-pro-pc-10x42-95501964.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8xLzkvNi80L29wdGlzYW4tdmVycmVraWprZXItb2gtcHJvLXBjLTEweDQyLTk1NTAxOTY0LmpwZw==
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/7/1/optisan-verrekijker-oh-pro-pc-10x42-99853971.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzkvNy8xL29wdGlzYW4tdmVycmVraWprZXItb2gtcHJvLXBjLTEweDQyLTk5ODUzOTcxLmpwZw==
   Optisan Verrekijker OH PRO-PC 10x42 (1)
   Optisan Verrekijker OH PRO-PC 10x42
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   244.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.089031461445305 (905)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   244.95, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
  • Kowa SV32-8 Zwart verrekijker
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/8/4/kowa-sv32-8-binocular-41715284.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/5/kowa-sv32-8-binocular-45883445.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/6/kowa-sv32-8-binocular-45883446.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/7/kowa-sv32-8-binocular-45883447.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/8/kowa-sv32-8-binocular-45883448.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/9/kowa-sv32-8-binocular-45883449.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/5/0/kowa-sv32-8-binocular-45883450.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/8/4/kowa-sv32-8-binocular-41715284.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC81LzIvOC80L2tvd2Etc3YzMi04LWJpbm9jdWxhci00MTcxNTI4NC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/5/kowa-sv32-8-binocular-45883445.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzQvNC81L2tvd2Etc3YzMi04LWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0NS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/6/kowa-sv32-8-binocular-45883446.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzQvNC82L2tvd2Etc3YzMi04LWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0Ni5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/7/kowa-sv32-8-binocular-45883447.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzQvNC83L2tvd2Etc3YzMi04LWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0Ny5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/8/kowa-sv32-8-binocular-45883448.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzQvNC84L2tvd2Etc3YzMi04LWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0OC5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/9/kowa-sv32-8-binocular-45883449.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzQvNC85L2tvd2Etc3YzMi04LWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ0OS5qcGc=
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/5/0/kowa-sv32-8-binocular-45883450.jpg?m=Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC8zLzQvNS8wL2tvd2Etc3YzMi04LWJpbm9jdWxhci00NTg4MzQ1MC5qcGc=
   Kowa SV32-8 Zwart verrekijker (1)
   Kowa SV32-8 Zwart verrekijker
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   228, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bol.com Bol.com
   8.486350929247465 (27)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.71.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   228, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
  2 16
  • Quick filters (quick_questions):
   • Swarovski DEFAULT
    • swarovski
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Steiner DEFAULT
    • steiner
  • Heb je merkvoorkeur? (brand):
  • Wat is je budget? (price):
   • < € 90 (budget)
   • € 90 - € 165 (price_90_170)
   • € 165 - € 335 (price_170_340)
   • ≥ € 335 (price_340)
  • Hoe zwaar mag 'ie zijn? (gewicht):
   • 490 g (gewicht_490.0)
   • 870 g (gewicht_870.0)
  • Welke kleur wil je? (kleur):
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Camouflage (camouflage)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Magenta (magenta)
   • Multi kleuren (multi_kleuren)
   • Navy (navy)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Wit (wit)
   • Zand (zand)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Hoe groot moet de diamter van de lens zijn? (diameter_lens):
   • < 25 mm (diameter_lens_25)
   • 25 mm - 45 mm (diameter_lens_25_45)
   • 45 mm - 50 mm (diameter_lens_45_50)
   • ≥ 50 mm (diameter_lens_50)
  • Welke vergroting wil je? (vergroting):
   • < 8 (vergroting_8)
   • 8 - 10 (vergroting_8_10)
   • ≥ 10 (vergroting_10)
  • Wat is de kleinste focusafstand die je wil? (kleinste_focusafstand):
   • < 2.4 meter (kleinste_focusafstand_2.4)
   • 2.4 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2.4_3)
   • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
   • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
  • Welk gezichtsveld moet 'ie hebben? (gezichtsveld):
   • < 50 ° (gezichtsveld_50)
   • 50 ° - 55 ° (gezichtsveld_50_55)
   • 55 ° - 59 ° (gezichtsveld_55_59)
   • ≥ 59 ° (gezichtsveld_59)
  • Welk prismatype wil je? (prismatype):
   • BaK-4 (bak_4)
   • BaK-4 Porro (bak_4_porro)
   • BaK-7 (bak_7)
   • BK-7 (bk_7)
   • BK-7 Porro (bk_7_porro)
   • Dak (dak)
   • Porro (porro)
   • Porro II (porro_ii)
  • Moet 'ie waterdicht zijn? (waterdicht):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Welke helderheid wil je? (helderheid):
   • 6.8 cd/m² (helderheid_6.8)
   • 9.0 cd/m² (helderheid_9.0)
   • 14.4 cd/m² (helderheid_14.4)
   • 16.0 cd/m² (helderheid_16.0)
   • 17.6 cd/m² (helderheid_17.6)
   • 25.0 cd/m² (helderheid_25.0)
   • 42.2 cd/m² (helderheid_42.2)
  • Hoe groot moet de exit pupil zijn? (exit_pupil):
   • < 2.8 mm (exit_pupil_2.8)
   • 2.8 mm - 4 mm (exit_pupil_2.8_4)
   • 4 mm - 5 mm (exit_pupil_4_5)
   • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
  • Welke oogafstand wil je? (oogafstand):
   • < 13 mm (oogafstand_13)
   • 13 mm - 16 mm (oogafstand_13_16)
   • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
   • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
  • Welke varianten wil je? (group):
   • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
   • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
   • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
   • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
   • Nikon Aculon A30 10x25 (nikon_aculon_a30_10x25)
   • Nikon Aculon T01 8x21 (nikon_aculon_t01_8x21)
   • Nikon Aculon T01 10x21 (nikon_aculon_t01_10x21)
   • Nikon Aculon T51 8x24 (nikon_aculon_t51_8x24)
   • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be