x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   Vergelijk hier verrekijkers!De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verschillende merken verrekijkers zijn onder andere: Bushnell, Bynolyt, Canon, Konica Minolta, Leica, NikonPentax en Zeiss.

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en vergelijk dan hier alle verrekijkers!

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Vergelijk hier verrekijkers!Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

   Heb je na het lezen van deze tekst nog meer vragen over verrekijkers, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen over verrekijkers. Wellicht dat het antwoord op jouw vraag er tussen staat.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier alle verrekijkers!Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en
   vergelijk dan hier verrekijkers!

   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier verrekijkers!Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Bresser
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht
   • Porro
   • Dakkant
  Verrekijkers 6.4444444444444455 (4)
  0 - 24
  • Nokta Makro Nokta|Makro Invenio Pro 3D metaaldetector
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/214399407.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/210812161.jpg?ts=1
   Nokta Makro Nokta Makro Nokta|Makro Invenio Pro 3D metaaldetector Nokta|Makro Invenio Pro 3D metaaldetector Nokta|Makro Invenio Pro 3D metaaldetector De Invenio is 's werelds eerste real-time smart detector & Imaging systeem en geeft de vorm van het bovenaanzicht, de diepte, afmetingen en voorwerp identificatie weer van ondergrondse metalen zoals ijzer, goud, zilver en zelfs ondergrondse ruimtes zoals tunnels, kelders, graven, grotten). DeInvenio vertegenwoordigt één van de grootste vooruitgangen in de metaaldetectie technologie sinds de conventionele metaaldetectors in de jaren ' 30 op de markt verschenen. Hoewel er sindsdien veel nieuwe ... (75)
   Nokta Makro Nokta|Makro Invenio Pro 3D metaaldetector
   • 08699394008024
   1
   good_buy
   most_sold
   8999.99 EUR
  • Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/161415131.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237276335.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237276341.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237276340.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237276333.jpg?ts=1
   Bresser Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband Nightvision Binoculair incl. Hoofdband Nightvision Binoculair incl. Hoofdband De Bresser Nachtkijker Binoculair 1x met hoofdband (Digitaal) is een digitaal nachtzichtapparaat zonder vergroting en is speciaal ontworpen om met dit apparaat te kunnen bewegen. (13)
   Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband
   • 04007922056050
   • 1877495
   4
   good_buy
   179.00 EUR
  • Vortex Solo 10x25 - S105
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219769993.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182526917.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/233405146.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145052229.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140335428.jpg?ts=1
   Vortex Vortex Solo 10x25 - S105 Solo 10x25 - S105 Solo 10x25 - S105 Met de Vortex Solo 10x25 Monoculair breng je de natuur dichterbij! Deze monoculaire verrekijker is ideaal voor het spotten van vogels, op safari of tijdens het backpacken. Ondanks het kleine formaat vergroot de Vortex Solo 10x25 Monoculair een object in de verte tot wel 10 keer met een gezichtsveld van 105 meter. Door het brede gezichtsveld volg je bewegende dieren of objecten supermakkelijk. Daarnaast is de compacte verrekijker ook uitgerust met een aantal handige snufjes. Een kwalitatief go... (5)
   Vortex Solo 10x25 - S105
   • 00875874002081
   • 42082510
   • D1977
   • S105
   • VOR0017
   8
   good_buy
   73.90 EUR
  • Pentax VM 6x21 WP
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/165016752.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237587126.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237587100.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237587107.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237587137.jpg?ts=1
   Pentax Pentax VM 6x21 WP VM 6x21 WP VM 6x21 WP De Pentax VM 6x21 WP is uitermate geschikt voor lange en korte afstand observaties. (6)
   Pentax VM 6x21 WP
   • 00027075301719
   • 0027075301719
   6
   good_buy
   152.95 EUR
  • Steiner Comfort Harness System
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102572914.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158376756.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158376755.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158376627.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158376754.jpg?ts=1
   Steiner Steiner Comfort Harness System Comfort Harness System Comfort Harness System Steiner Comfort Harness System (5)
   Steiner Comfort Harness System
   • 04015649001321
   • F7690
   • 4015649001321
   6
   good_buy
   45.86 EUR
  • Canon Powershot Zoom Essential Kit - Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237864234.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237864231.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237864236.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237864233.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237864230.jpg?ts=1
   Canon Canon Powershot Zoom Essential Kit - Zwart Powershot Zoom Essential Kit - Zwart Powershot Zoom Essential Kit - Zwart Kijken en opnemen over grote afstanden met een compact ontwerp in zakformaat, de Canon PowerShot ZOOM is een unieke digitale camera die de mogelijkheden van een PowerShot-point-and-shoot combineert met het bereik van zoiets als een gestabiliseerde monoculaire camera. (4)
   Canon Powershot Zoom Essential Kit - Zwart
   • 08714574670065
   • 8714574670065
   • 5544C007
   7
   good_buy
   328.00 EUR
  • Barr & Stroud 15x50 Sprite Plus Monocular
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/207132237.jpg?ts=1
   Barr & Stroud Barr & Stroud 15x50 Sprite Plus Monocular 15x50 Sprite Plus Monocular 15x50 Sprite Plus Monocular De Barr & Stroud 15x50 Sprite Plus Monocular is een waterdichte kijker voor de natuurliefhebber. Door de polycarbonaat behuizing is de kijker robuust en licht van gewicht. (7)
   Barr & Stroud 15x50 Sprite Plus Monocular
   • 05060141400645
   5
   good_buy
   98.00 EUR
  • Bresser Spezial-Astro 20x80
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/185770214.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101489208.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/155335087.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/217222695.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23912313.jpg?ts=1
   Bresser Bresser Spezial-Astro 20x80 Spezial-Astro 20x80 Spezial-Astro 20x80 De Bresser Spezial-Astro 20x80 verrekijker is een krachtige verrekijker met een vergroting van maar liefst 20x. Hierdoor is de kijker geschikt voor astronomische waarnemingen. (8)
   Bresser Spezial-Astro 20x80
   • 04007922002897
   • 1552081
   4
   good_buy
   139.00 EUR
  • Bresser Junior 6x21
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126644818.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/223908350.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/151798858.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145614799.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182499757.jpg?ts=1
   Bresser Bresser Junior 6x21 Junior 6x21 Junior 6x21 Bresser 6x21 kinder verrekijker De Bresser 6x21 is de ideale verrekijker voor de kleine ontdekker of jonge natuurliefhebber. Met deze leuke verrekijker bekijk je vogels en andere wilde dieren tot in detail. De Bresser 6x21 vergroot objecten tot wel 6 keer en weegt slechts 180 gram. Zo beleef je de natuur van dichtbij en neem je de kijker gemakkelijk mee op ieder avontuur. (4)
   Bresser Junior 6x21
   • 04007922152486
   • 00885927439153
   • 88-10621
   • 8810621
   6
   good_buy
   26.90 EUR
  • National Geographic Junior 6x21
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/104000398.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/180022900.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/149255789.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/217655796.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/217655859.jpg?ts=1
   National Geographic National Geographic Junior 6x21 Junior 6x21 Junior 6x21 National Geographic Verrekijker - 6x21 - Junior - Licht & Compact (6)
   National Geographic Junior 6x21
   • 04007922001555
   • 9103000
   5
   good_buy
   26.90 EUR
  • Zeiss Lens Cleaning Kit
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/210723473.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123998736.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/233604931.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/239129512.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/239129510.jpg?ts=1
   Zeiss Zeiss Lens Cleaning Kit Lens Cleaning Kit Lens Cleaning Kit Carl Zeiss Lens Cleaning Set; Deze set biedt een complete oplossing voor het reinigen van cameras en lenzen. Het zorgt voor kristalheldere lenzen en daardoor briljante kwaliteit van uw fotos. (3)
   Zeiss Lens Cleaning Kit
   • 04047865601917
   • 00042000062008
   • 04047865600699
   • 732096685
   • 2096-685
   • 2390-186
   7
   good_buy
   34.95 EUR
  • Fujifilm Fujinon TS 16x28 gestabiliseerde verrekijker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/207131726.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/206170668.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148661016.jpg?ts=1
   Fujifilm Fujifilm Fujinon TS 16x28 gestabiliseerde verrekijker Fujinon TS 16x28 gestabiliseerde verrekijker Fujinon TS 16x28 gestabiliseerde verrekijker Fujifilm TS 16x28 IS (Techno-Stabiscope) (5)
   Fujifilm Fujinon TS 16x28 gestabiliseerde verrekijker
   • 04014759000569
   • 04014759000934
   5
   good_buy
   749.00 EUR
  • Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147981402.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/222206707.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/183150967.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/156777168.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/222206027.jpg?ts=1
   Vortex Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker Diamondback HD 8x42 Verrekijker Diamondback HD 8x42 Verrekijker De Vortex Diamondback 8x42 is een verrekijker voor de vogelspotter en de reiziger. Het HD glas zorgt voor een geoptimaliseerd beeld met een hoge resolutie. Zo blijven de kleuren natuurgetrouw en is het beeld scherp van rand tot rand zonder chromatische aberraties. Dankzij de uittredepupil van 5,3 mm en het schemergetal van 18,3 gebruik je deze kijker probleemloos tijdens zonsondergang. Je observeert er bijvoorbeeld drinkende dieren bij schemerlicht mee. Met de close focus van 1,5 meter stel j... (6)
   Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker
   • 00875874009936
   • 0875874009936
   • D170061
   4
   good_buy
   225.00 EUR
  • Canon 18x50 IS AW
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/150545330.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129759790.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215619423.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135329439.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/231992114.jpg?ts=1
   Canon Canon 18x50 IS AW 18x50 IS AW 18x50 IS AW De Canon 18x50 IS AW corrigeert je kijkhoek tot 0,7 graden. Deze functie werkt op AA batterijen en zet je met 1 druk op de knop aan en uit. Het toestel is spatwaterdicht. De verrekijker heeft een vergrotingsfactor van 18x. Zo haal je onderwerpen op afstand naar je toe. Hij is hierdoor geschikt voor het volgen van sportevenementen zodat je alle actie goed kunt zien. Scherpstellen doe je vanaf 6 meter. Door het objectiefdiameter van 50 millimeter gebruik je de verrekijker ook in de schemering. ... (3)
   Canon 18x50 IS AW
   • 04960999302157
   • 08030207007634
   • 08714574963730
   • 04058154265789
   • 01000000190250
   • 4624A014
   6
   good_buy
   1239.00 EUR
  • Steiner Wildlife Skyhawk 4.0 10x32
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131614830.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145623143.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/234703118.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/220302470.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/238437889.jpg?ts=1
   Steiner Steiner Wildlife Skyhawk 4.0 10x32 Wildlife Skyhawk 4.0 10x32 Wildlife Skyhawk 4.0 10x32 De Steiner SkyHawk 4.0 10x32 is een middenformaat compacte, lichte en veelzijdige verrekijker die perfect is voor u als u er graag op uittrekt in de natuur. De unieke Steiner eigenschappen van deze kijker maken het mogelijk dat u onder alle omstandigheden goede beeldkwaliteit heeft. (4)
   Steiner Wildlife Skyhawk 4.0 10x32
   • 04015649004537
   • F2337
   • 4015649004537
   5
   good_buy
   334.26 EUR
  • Bresser Condor verrekijker - 10x42 mm
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145623232.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219381011.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/178315324.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/217227924.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182519179.jpg?ts=1
   Bresser Bresser Condor verrekijker - 10x42 mm Condor verrekijker - 10x42 mm Condor verrekijker - 10x42 mm Een moderne en veelzijdige verrekijker van de Condor-serie met UR-coating voor nog meer lichtcollectie in de schemering, optimaal voor de jacht en natuurobservaties. De TwistUp oogschelpen zorgen voor een comfortabel zicht, ook bij brildragers. De 10-voudige vergroting en een objectiefdiameter van 42 mm maken een gezichtsveld van 111 meter op een afstand van 1000 meter mogelijk. De gecoate look genereert een lichtsterkte van 17.64 en het schemergetal bedraagt 20.49. De hoogwaardige fasebehand... (5)
   Bresser Condor verrekijker - 10x42 mm
   • 04007922040745
   4
   good_buy
   192.68 EUR
  • Technaxx Nightvision Camcorder TX-141
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/210089852.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237558080.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237558105.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237558070.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/237558100.jpg?ts=1
   Technaxx Technaxx Nightvision Camcorder TX-141 Nightvision Camcorder TX-141 Nightvision Camcorder TX-141 Deze nachtkijker van hoge kwaliteit geeft uitstekend beeld dankzij een infrarood verbeterde sensor en een 1,5 inch TFT-scherm. (5)
   Technaxx Nightvision Camcorder TX-141
   • 04260358124223
   4
   good_buy
   104.00 EUR
  • German Precision Optics GPO Passion 10x42ED Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/203838176.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/221990903.jpg?ts=1
   German Precision Optics German Precision Optics GPO Passion 10x42ED Zwart GPO Passion 10x42ED Zwart GPO Passion 10x42ED Zwart De GPO Passion ED 10x42 verrekijker is een ideale kijker voor de enthousiaste observeerder die een stapje verder wil in zijn of haar hobby. Het ED glas en meerdere coatings zorgen samen voor een optisch indrukwekkende transmissie, gezichtsveld, scherpte van rand tot rand en kleurreproductie. (5)
   German Precision Optics GPO Passion 10x42ED Zwart
   • 04260527410447
   4
   good_buy
   454.90 EUR
  • Bushnell LEGACY WP 10-22X50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/143572050.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/182531106.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/23833218.jpg?ts=1
   Bushnell Bushnell LEGACY WP 10-22X50 LEGACY WP 10-22X50 LEGACY WP 10-22X50 De Bushnell Legacy WP 10-22x50 kijker is op maat gemaakt voor gebruikers die hoge eisen stellen maar toch een betaalbare verrekijker willen hebben. (4)
   Bushnell LEGACY WP 10-22X50
   • 00029757121226
   • 121225
   5
   good_buy
   233.87 EUR
  • Bresser Hunter 8-24x50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101080450.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187964467.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/187964469.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/162842046.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145615350.jpg?ts=1
   Bresser Bresser Hunter 8-24x50 Hunter 8-24x50 Hunter 8-24x50 Vergroting: 8-24x (4)
   Bresser Hunter 8-24x50
   • 04007922141497
   • 1162450
   5
   good_buy
   66.95 EUR
  • Vortex Solo 8x36 Monoculair - S836
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219769995.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119120140.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166187501.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166187500.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/166187471.jpg?ts=1
   Vortex Vortex Solo 8x36 Monoculair - S836 Solo 8x36 Monoculair - S836 Solo 8x36 Monoculair - S836 De Vortex Solo 8x36 is een kleine monoculair die makkelijk mee te nemen is door zijn compacte uitrusting. De monoculair is van goede kwaliteit en perfect voor outdoor enthousiastelingen die de natuur graag van dichtbij willen bekijken, zonder heel de dag met een zwaar product rond te lopen. (2)
   Vortex Solo 8x36 Monoculair - S836
   • 00875874002340
   • D1937
   • 0875874002340
   • 42083608
   • S836
   7
   118.95 EUR
  • Pentax Papilio II 6.5x21
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102556340.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106558830.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106558829.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/158233358.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/106558832.jpg?ts=1
   Pentax Pentax Papilio II 6.5x21 Papilio II 6.5x21 Papilio II 6.5x21 U-serie Deze compacte, omgekeerde porro-prisma-modellen zijn voorzien van een duurzame twee-assige, enkel lichaam ontwerp met gesynchroniseerde IPD aanpassing en volledige multi-coating voor een betere lichttransmissie.Asferische lenselementen geven je edge-to-edge scherpte.Ze zijn een perfecte "utility" metgezel voor een veelheid aan toepassingen. De Papilio is een unieke verrekijker. Het is een mooie en compacte metgezel op de natuur paden en feestdagen, voor het fotograferen van bloemen, i... (2)
   Pentax Papilio II 6.5x21
   • 04549212288913
   • 00027075288911
   • 62001
   7
   129.00 EUR
  • Byomic Universele Smartphone Adapter
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219563705.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219563826.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219563830.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219563828.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/219563827.jpg?ts=1
   Byomic Byomic Universele Smartphone Adapter Universele Smartphone Adapter Universele Smartphone Adapter De Byomic Universele Smartphone Adapter is een speciale digiscoping accessoire voor uw smartphone. (7)
   Byomic Universele Smartphone Adapter
   • 08718127070067
   • 8718127070067
   3
   23.94 EUR
  • Bresser 10x42 Dakkant Monokijker Waterproof
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/234486983.jpg?ts=1
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/215339179.jpg?ts=1
   Bresser Bresser 10x42 Dakkant Monokijker Waterproof 10x42 Dakkant Monokijker Waterproof 10x42 Dakkant Monokijker Waterproof Waterdicht monoculair voor natuurobservatie met 10-voudige vergroting en meerlaagse coating 10-voudige vergroting; gezichtsveld: 101 m/1000 m / lichtsterkte: 17,6 / schemeringsaantal: 20,5 / Dichtste focus: vanaf 3,5 meter Bk-7 optisch glasmateriaal; meerlaagse coating Afmetingen: 160 x 71 x 54 mm; gewicht: ca. 353 g Omvang levering: Monokculair, draaglus, tas, poetsdoek (4)
   Bresser 10x42 Dakkant Monokijker Waterproof
   • 04007922066486
   4
   45.00 EUR
  2 45
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Extra zoom DEFAULT
    • vergroting_10
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Swarovski DEFAULT
    • swarovski
   • Waterdicht DEFAULT
    • ja
   • Porro DEFAULT
    • porro
   • Dakkant DEFAULT
    • dakkant
  • Merk (brand):
   • Swarovski (swarovski)
   • Steiner (steiner)
   • Bresser (bresser)
   • Zeiss (zeiss)
   • Nikon (nikon)
   • Acuter (acuter)
   • AGM (agm)
   • Axi (axi)
   • Barr & Stroud (barr_stroud)
   • Barska (barska)
   • Bauer (bauer)
   • Bellatio (bellatio)
   • Blokker (blokker)
   • Boya (boya)
   • Braun (braun)
   • Bushnell (bushnell)
   • Bynolyt (bynolyt)
   • Byomic (byomic)
   • Canon (canon)
   • Carson (carson)
   • Carson Optical (carson_optical)
   • Celestron (celestron)
   • Coghlan's (coghlan_s)
   • Cotton Carrier (cotton_carrier)
   • De Boer Huismerk (de_boer_huismerk)
   • Denver (denver)
   • Digiphot (digiphot)
   • Discovery (discovery)
   • DJI (dji)
   • Dörr (do_rr)
   • Eschenbach (eschenbach)
   • Esschert Design (esschert_design)
   • Exolens (exolens)
   • Fedec (fedec)
   • Fujifilm (fujifilm)
   • Gambit (gambit)
   • Garrett (garrett)
   • German Precision Optics (german_precision_optics)
   • GPO (gpo)
   • Haba (haba)
   • Hama (hama)
   • Hawke (hawke)
   • Helios (helios)
   • Highlander (highlander)
   • Hikmicro (hikmicro)
   • Homeij (homeij)
   • Homey's (homey_s)
   • Johntoy (johntoy)
   • Kahles (kahles)
   • Kaiser (kaiser)
   • Kbt (kbt)
   • Kenko (kenko)
   • Konus (konus)
   • Kowa (kowa)
   • Lalizas (lalizas)
   • Leatherman (leatherman)
   • Leica (leica)
   • Levenhuk (levenhuk)
   • Luna (luna)
   • Luna Optics (luna_optics)
   • MacGyver (macgyver)
   • Matin (matin)
   • Meopta (meopta)
   • Minox (minox)
   • Moses (moses)
   • National Geographic (national_geographic)
   • Navir (navir)
   • Nedis (nedis)
   • Nisi (nisi)
   • Nokta Makro (nokta_makro)
   • Olympus (olympus)
   • OP/TECH (op_tech)
   • Pentax (pentax)
   • Playtime (playtime)
   • Polaroid (polaroid)
   • Reflecta (reflecta)
   • Renkforce (renkforce)
   • Safari (safari)
   • Sanju (sanju)
   • Scout (scout)
   • Shots (shots)
   • Silva (silva)
   • SiOnyx (sionyx)
   • Summit (summit)
   • Swarovski Optik (swarovski_optik)
   • Swing King (swing_king)
   • Talamex (talamex)
   • Tamron (tamron)
   • Tasco (tasco)
   • Technaxx (technaxx)
   • Uniprodo (uniprodo)
   • Urikan (urikan)
   • Valetti (valetti)
   • Vanguard (vanguard)
   • Vortex (vortex)
   • Walimex (walimex)
   • WAYS TOYS (ways_toys)
   • Woodland (woodland)
   • X-Lite (x_lite)
   • Yukon (yukon)
  • Wat is je budget? (price):
   • < €100 (budget)
   • €100 - €150 (low)
   • €150 - €300 (medium)
   • > €300 (high)
  • Productlijnen (group):
   • Bresser Condor (bresser_condor)
   • Bresser Corvette (bresser_corvette)
   • Bresser Hunter (bresser_hunter)
   • Bresser Junior (bresser_junior)
   • Bresser Messier (bresser_messier)
   • Bresser Topas (bresser_topas)
   • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
   • Bushnell H2O (bushnell_h2o)
   • Bushnell Legacy (bushnell_legacy)
   • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
   • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
   • Bushnell Trophy XLT (bushnell_trophy_xlt)
   • Bynolyt Voyager WP (bynolyt_voyager_wp)
   • Helios Fieldmaster (helios_fieldmaster)
   • Leica Geovid (leica_geovid)
   • Leica Trinovid (leica_trinovid)
   • Leica Ultravid (leica_ultravid)
   • Nikon 4x10 DCF (nikon_4x10_dcf)
   • Nikon Action EX (nikon_action_ex)
   • Nikon Aculon (nikon_aculon)
   • Nikon Monarch (nikon_monarch)
   • Nikon Prostaff (nikon_prostaff)
   • Nikon Sportstar EX (nikon_sportstar_ex)
   • Nikon Travelite EX (nikon_travelite_ex)
   • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
   • Olympus 10x21 (olympus_10x21)
   • Pentax Jupiter (pentax_jupiter)
   • Pentax Papilio (pentax_papilio)
   • Pentax SD (pentax_sd)
   • Pentax SP (pentax_sp)
   • Pentax UP (pentax_up)
   • Steiner Navigator (steiner_navigator)
   • Steiner Navigator Pro (steiner_navigator_pro)
   • Steiner Ranger (steiner_ranger)
   • Steiner SkyHawk (steiner_skyhawk)
   • Steiner Ultrasharp (steiner_ultrasharp)
   • Steiner Wildlife (steiner_wildlife)
   • Swarovski Optik CL Companion (swarovski_optik_cl_companion)
   • Swarovski Optik CL Pocket (swarovski_optik_cl_pocket)
   • Swarovski Optik EL (swarovski_optik_el)
   • Swarovski Optik Habicht (swarovski_optik_habicht)
   • Swarovski Optik SLC (swarovski_optik_slc)
   • Tasco 10x25 (tasco_10x25)
   • Urikan U-trail (urikan_u_trail)
   • Vortex Diamondback (vortex_diamondback)
   • Vortex Razor HD (vortex_razor_hd)
   • Vortex Solo (vortex_solo)
   • Vortex Viper HD (vortex_viper_hd)
   • Zeiss Conquest HD (zeiss_conquest_hd)
   • Zeiss Terra (zeiss_terra)
   • Zeiss Victory (zeiss_victory)
   • Zeiss Victory Pocket (zeiss_victory_pocket)
  • Kijkertype (prismatype):
   • Porro (porro)
   • Dakkant (dakkant)
   • Monoculair (monoculair)
  • Lensdiameter (diameter_lens):
   • < 25 mm (diameter_lens_1)
   • 25 mm - 50 mm (diameter_lens_2)
   • ≥ 50 mm (diameter_lens_3)
  • Glas prisma (glas_prisma):
   • Bak-4 (bak_4)
   • BK-7 (bk_7)
   • SK-15 (sk_15)
  • Vergroting (vergroting):
   • <8X (vergroting_8)
   • 8 - 10X (vergroting_8_10)
   • >10X (vergroting_10)
  • Grootte pupiluittrede (exit_pupil):
   • < 3 mm (exit_pupil_1)
   • 3 mm - 4 mm (exit_pupil_2)
   • 4 mm - 5 mm (exit_pupil_3)
   • ≥ 5 mm (exit_pupil_4)
  • Gezichtsveld (gezichtsveld):
   • < 10 ° (gezichtsveld_1)
   • 10 ° - 50 ° (gezichtsveld_2)
   • 50 ° - 60 ° (gezichtsveld_3)
   • ≥ 60 ° (gezichtsveld_4)
  • Gezichtsveld (op 1000 m) (gezichtsveld_op_1000_m_):
   • < 100 m (gezichtsveld_op_1000_m__1)
   • 100 m - 110 m (gezichtsveld_op_1000_m__2)
   • 110 m - 125 m (gezichtsveld_op_1000_m__3)
   • ≥ 125 m (gezichtsveld_op_1000_m__4)
  • Helderheid (helderheid):
   • < 7 cd/m² (helderheid_1)
   • 7 cd/m² - 15 cd/m² (helderheid_2)
   • 15 cd/m² - 18 cd/m² (helderheid_3)
   • ≥ 18 cd/m² (helderheid_4)
  • Toepassing verrekijker (opties_verrekijker):
   • Allround (allround)
   • Nachtkijker (nachtkijker)
   • Travel (travel)
   • Vogels en safari (vogels_en_safari)
   • Watersport (watersport)
  • Gewicht product (gewicht_product):
   • < 300 g (gewicht_product_1)
   • 300 g - 650 g (gewicht_product_2)
   • 650 g - 830 g (gewicht_product_3)
   • ≥ 830 g (gewicht_product_4)
  • Oogafstand (oogafstand):
   • < 13 mm (oogafstand_1)
   • 13 mm - 15 mm (oogafstand_2)
   • 15 mm - 17 mm (oogafstand_3)
   • ≥ 17 mm (oogafstand_4)
  • Focus systeem (focus):
   • Centraal (centrale_focus)
   • Handmatig (handmatige_focus)
  • Waterdicht (waterdicht):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Kleur (kleur):
   • Antraciet (antraciet)
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Creme (creme)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Nude (nude)
   • Oranje (oranje)
   • Paars (paars)
   • Print (print)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Transparant (transparant)
   • Turquoise (turquoise)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be