x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   Vergelijk hier verrekijkers!De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verschillende merken verrekijkers zijn onder andere: Bushnell, Bynolyt, Canon, Konica Minolta, Leica, NikonPentax en Zeiss.

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en vergelijk dan hier alle verrekijkers!

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Vergelijk hier verrekijkers!Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

   Heb je na het lezen van deze tekst nog meer vragen over verrekijkers, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen over verrekijkers. Wellicht dat het antwoord op jouw vraag er tussen staat.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier alle verrekijkers!Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en
   vergelijk dan hier verrekijkers!

   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier verrekijkers!Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
   • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
   • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
   • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
   • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
   • Waterdicht
   • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
   • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
  Verrekijkers 3.8333333333333335 (2)
  0 - 24
  • National Geographic 20-60x60 Spotting Scope
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111263093.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145614601.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/56088392.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147083129.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124886641.jpg
   National Geographic National Geographic 20-60x60 Spotting Scope 20-60x60 Spotting Scope 20-60x60 Spotting Scope In samenwerking met National Geographic heeft Bresser een zeer aantrekkelijk serie instrumenten uitgebracht waaronder deze echte natuurkijker, de National Geographic 20-60x60 Spotting Scope. (54)
   National Geographic 20-60x60 Spotting Scope
   • 04007922201672
   • 9057000
   6
   good_buy
   most_sold
   66.00 EUR
  • National Geographic Go-To Telescoop 90/1250
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112382268.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144992210.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145616880.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124974066.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137798027.jpg
   National Geographic National Geographic Go-To Telescoop 90/1250 Go-To Telescoop 90/1250 Go-To Telescoop 90/1250 National Geographic 90/1250 GoTo Cassegrain-telescoop De National Geopgraphic 90/1250 is een automatische Cassegrain-telescoop met Maksutov-Cassegrain optiek. Deze automatische telescoop is geschikt voor zowel de beginnende als lichtgevorderde sterrenkijker . De telescoop is - in samenwerking met Bresser - ontwikkeld door het Amerikaanse geografische genootschap National Geographic. Objectiefdiameter en brandpuntsafstand De telescoop heeft een objectiefdiameter van 90 millimeter en een brandp... (16)
   National Geographic Go-To Telescoop 90/1250
   • 04007922002026
   • 9062100
   6
   good_buy
   346.27 EUR
  • Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111797494.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133149158.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102463427.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135128382.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135128419.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 10x42 Nieuw Diamondback 10x42 Nieuw Diamondback 10x42 Nieuw De Vortex Diamondback 10x42 Verrekijker is van superieure kwaliteit en heeft een verbazingwekkend voordelige prijs. Met een fijne en soepele afstelling ziet u de kleinste details. U zult versteld staan van de prestaties bij omstandigheden met weinig licht. Het zichtveld (field-of-view) is het grootste in zijn klasse. Nieuw en verbeterd In 2016 heeft de gehele Diamondback serie een nieuw design gekregen, hierdoor is de verrekijker een stuk compacter geworden dan zijn voorganger. Hier blijft he... (15)
   Vortex Diamondback 10x42 Nieuw
   • 00875874006430
   • 42055025
   • DB-205
   6
   good_buy
   179.00 EUR
  • Swarovski EL Range 10x42 WB groen
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116315512.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119120060.jpg
   Swarovski Swarovski EL Range 10x42 WB groen EL Range 10x42 WB groen EL Range 10x42 WB groen De Swarovski EL Range 10x42 WB is niet alleen een verrekijker maar is ook voorzien van een laser afstandsmeter. Deze combinatie van een optiek en afstandsmeter heeft de zeer hoge kwaliteit ontwerpelementen die u van een Swarovski verrekijker mag verwachten. (26)
   Swarovski EL Range 10x42 WB groen
   • 09006325076912
   4
   good_buy
   deal
   2892.00 EUR
  • Vortex Solo Tactical R/T 8x36
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/112145997.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148517151.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102153815.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111346452.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135127752.jpg
   Vortex Vortex Solo Tactical R/T 8x36 Solo Tactical R/T 8x36 Solo Tactical R/T 8x36 De Vortex Solo 8x36 Tactical Monoculair is een compacte en goede kijker die u als outdoorliefhebber altijd bij de hand heeft. (13)
   Vortex Solo Tactical R/T 8x36
   • 00875874003569
   • SOL-3608-RT
   • 42083808
   • 0875874003569
   6
   good_buy
   deal
   149.00 EUR
  • Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111271532.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101217129.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/55883287.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/55883286.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101217132.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 8x42 Nieuw Diamondback 8x42 Nieuw Diamondback 8x42 Nieuw Vergroting: 8x (10)
   Vortex Diamondback 8x42 Nieuw
   • 00875874006423
   • 42055024
   7
   good_buy
   deal
   199.00 EUR
  • Bresser Hunter 20x50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111270244.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145614003.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/75894018.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/58897672.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129059160.jpg
   Bresser Bresser Hunter 20x50 Hunter 20x50 Hunter 20x50 De Bresser Hunter 20x50 Verrekijker is een verrekijker die ideaal is voor beginners. Het Bak-7 optiek is volledig gecoat waardoor goede heldere optische prestaties worden geleverd. De Hunter 20x50 is snel en makkelijk scherp te stellen door het grote scherpstelwiel. De kijker is met een optionele statiefadapter op een camera statief te monteren, zodat u langer en rustiger kunt kijken. Met de dioptri instelmogelijkheden op het oculair kan de verrekijker aan uw persoonlijk gezichtsvermogen aang... (12)
   Bresser Hunter 20x50
   • 04007922001302
   • 1152050
   6
   good_buy
   52.95 EUR
  • Bushnell Engage 10x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142429342.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/123418874.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134289210.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144970065.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131973458.jpg
   Bushnell Bushnell Engage 10x42 Engage 10x42 Engage 10x42 De Bushnell Engage 10x42 is een dakkant verrekijker voor buitenactiviteiten, zoals vogelspotten en boottochten. Dankzij de grote objectiefopening van 42mm en uittredepupil van 4,2 valt er veel licht in de verrekijker. Zo gebruik je hem ook in de schemering. Met de close-focus van 3 meter stel je ook scherp op onderwerpen die op een korte afstand staan. Je haalt kleine details gemakkelijk dichterbij terwijl je een breed gezichtsveld hebt van 142 meter. Hierdoor heb je een goed overzicht van je... (7)
   Bushnell Engage 10x42
   • 00029757002464
   • 18BEN1042
   • 0029757002464
   8
   good_buy
   deal
   469.00 EUR
  • Celestron Powerseeker 60EQ
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111264310.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102323324.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/57086040.jpg
   Celestron Celestron Powerseeker 60EQ Powerseeker 60EQ Powerseeker 60EQ Celestron PowerSeeker telescopen zijn een goede manier om de wonderen van het universum te verkennen als aspirant astronoom. (13)
   Celestron Powerseeker 60EQ
   • 00050234210430
   • 199591
   • 0050234210430
   • 2836611
   5
   good_buy
   149.00 EUR
  • National Geographic Nightvision 5x50 nachtkijker
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101036488.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145617515.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/104001147.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/129057979.jpg
   National Geographic National Geographic Nightvision 5x50 nachtkijker Nightvision 5x50 nachtkijker Nightvision 5x50 nachtkijker Bresser NV 5x 50nachtsichtgerã ¤ t (digitaal) (26)
   National Geographic Nightvision 5x50 nachtkijker
   • 04007922002507
   3
   good_buy
   188.00 EUR
  • Steiner Safari UltraSharp 8x22
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111255080.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145610874.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133135347.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148153016.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134696283.jpg
   Steiner Steiner Safari UltraSharp 8x22 Safari UltraSharp 8x22 Safari UltraSharp 8x22 Met de Steiner Safari Ultrasharp 8x22 zijn, ongeacht wat u wilt observeren, de kristalheldere beelden en levendige kleuren keer op keer een sensatie. Dankzij de compacte grootte en ergonomische bediening zal de Safari Ultra Sharp 8x22 een onmisbare en betrouwbare partner zijn bij vele outdoor activiteiten. (7)
   Steiner Safari UltraSharp 8x22
   • 04015649445705
   • 4457
   • 416138
   • F4457
   7
   good_buy
   98.49 EUR
  • Vortex Diamondback 8x32 Nieuw
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111271680.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145182229.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/114494539.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133123277.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135132506.jpg
   Vortex Vortex Diamondback 8x32 Nieuw Diamondback 8x32 Nieuw Diamondback 8x32 Nieuw De Vortex Diamondback 8x32 Verrekijker is van superieure kwaliteit en heeft een verbazingwekkend voordelige prijs. Met een fijne en soepele afstelling ziet u de kleinste details. U zult versteld staan van de prestaties bij omstandigheden met weinig licht. Het zichtveld (field-of-view) is het grootste in zijn klasse. Nieuw en verbeterd In 2016 heeft de gehele Diamondback serie een nieuw design gekregen, hierdoor is de verrekijker een stuk compacter geworden dan zijn voorganger. Hier blijft het... (5)
   Vortex Diamondback 8x32 Nieuw
   • 00875874006409
   • 42055022
   • 0875874006409
   9
   good_buy
   deal
   169.00 EUR
  • National Geographic Lenzentelescoop 50/360 18x-60x
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111270568.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/147971943.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103605731.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137796671.jpg
   National Geographic National Geographic Lenzentelescoop 50/360 18x-60x Lenzentelescoop 50/360 18x-60x Lenzentelescoop 50/360 18x-60x De National Geographic 50/360 18x-60x lenzentelescoop is een compact refractor telescoop voor op reis. Deze telescoop is eenvoudig overal mee naartoe te nemen. (12)
   National Geographic Lenzentelescoop 50/360 18x-60x
   • 04007922003726
   • 9118001
   5
   good_buy
   44.99 EUR
  • Vortex Viper HD 20-60x85 Spotting Scope
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140715499.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134319632.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144802499.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102569448.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121622131.jpg
   Vortex Vortex Viper HD 20-60x85 Spotting Scope Viper HD 20-60x85 Spotting Scope Viper HD 20-60x85 Spotting Scope De Vortex Viper HD 20-60x85 Spotting Scope is een kijker van zeer hoge kwaliteit. Deze spotting scope is perfect voor tijdens de jacht of om de natuur op een afstand te bekijken. (8)
   Vortex Viper HD 20-60x85 Spotting Scope
   • 00875874002029
   • 0875874002029
   6
   good_buy
   999.00 EUR
  • Bushnell Legend E-series 10x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111264842.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100756706.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101186923.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/121609579.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134693170.jpg
   Bushnell Bushnell Legend E-series 10x42 Legend E-series 10x42 Legend E-series 10x42 Deze verrekijker behoort tot de Legend serie van Bushnell. De vergrotingsfactor van 10 en het gezichtsveld van 113 meter maken de kijker uitermate geschikt voor reizen en safari's (15)
   Bushnell Legend E-series 10x42
   • 00029757971043
   • 197104
   • 18197104
   4
   good_buy
   deal
   149.00 EUR
  • Vortex Vanquish 8x26
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111255161.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101121952.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/103011129.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145143200.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100890701.jpg
   Vortex Vortex Vanquish 8x26 Vanquish 8x26 Vanquish 8x26 De Vortex Vanquish 8x26 Verrekijker is een compacte en betaalbare verrekijker. Deze verrekijker in zakformaat beschikt over optica die volledig is voorzien van multicoating en de waterdichte constructie zorgt ervoor dat de Vanquish-verrekijker geschikt is voor alle weersomstandigheden. Het gripgebied is voorzien van rubber met een fijne structuur, daardoor ligt de verrekijker goed en stevig in de hand. Kenmerken van de Vortex Vanquish 8x26 Verrekijker * Omgekeerd Porro prisma ontwerp * Optica... (6)
   Vortex Vanquish 8x26
   • 00875874000636
   • VNQ-0826
   • D2497
   7
   good_buy
   deal
   119.00 EUR
  • Bushnell LEGEND ED 10X42 MONOCULAR
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133167015.jpg
   Bushnell Bushnell LEGEND ED 10X42 MONOCULAR LEGEND ED 10X42 MONOCULAR LEGEND ED 10X42 MONOCULAR Vergroting: 10x (6)
   Bushnell LEGEND ED 10X42 MONOCULAR
   • 00029757191144
   • 191142
   7
   good_buy
   235.00 EUR
  • Bresser Telescoop Stellar 60/800
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105349616.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146444373.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146444377.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146444378.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146444374.jpg
   Bresser Bresser Telescoop Stellar 60/800 Telescoop Stellar 60/800 Telescoop Stellar 60/800 Ein achromatisches Linsenteleskop für Einsteiger mit azimutaler Montierung und max. 675-facher Vergrößerung. Ideal geeignet zur Betrachtung unseres Sonnensystems. Mit einem Objektivdurchmesser von 60 mm und einer Brennweite von 800 mm wird eine gute Lichtsammelleistung erzeugt. Mit dem Smartphone-Adapter lassen sich einfach erste Fotos von Himmelskörpern machen. Die azimutale Montierung ermöglicht eine einfache Ausrichtung des Teleskops am Nachthimmel und mit dem LED-Leuchtpunktsucher wird da... (7)
   Bresser Telescoop Stellar 60/800
   • 04007922010304
   • 04007922011585
   • 4511759
   6
   good_buy
   95.60 EUR
  • Nikon Sportstar EX 8x25 Zwart
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/131335954.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/104000785.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100936891.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135131713.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135131712.jpg
   Nikon Nikon Sportstar EX 8x25 Zwart Sportstar EX 8x25 Zwart Sportstar EX 8x25 Zwart Een lichtgewicht verrekijker met een slanke, stijlvolle body, 8x vergroting, 25 mm-objectief en brede beeldhoek. (7)
   Nikon Sportstar EX 8x25 Zwart
   • 04571137582289
   • 00018208086139
   • BAA-710-AA
   • BAA710AA
   6
   good_buy
   deal
   89.00 EUR
  • Vortex Solo 10x36
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111261266.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144324057.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119119427.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135130567.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135130565.jpg
   Vortex Vortex Solo 10x36 Solo 10x36 Solo 10x36 De Vortex Solo 10x36 is een kleine monoculair die makkelijk mee te nemen is door zijn compacte uitrusting. De monoculair is van goede kwaliteit en perfect voor outdoor enthousiastelingen die de natuur graag van dichtbij willen bekijken, zonder heel de dag met een zwaar product rond te lopen. (5)
   Vortex Solo 10x36
   • 00875874002357
   • S136
   • 0875874002357
   8
   good_buy
   deal
   129.00 EUR
  • Bresser Solarix 76/350 Telescoop met Zonnefilter
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111276780.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102324515.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145616477.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146451293.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/146451290.jpg
   Bresser Bresser Solarix 76/350 Telescoop met Zonnefilter Solarix 76/350 Telescoop met Zonnefilter Solarix 76/350 Telescoop met Zonnefilter Geschikt voor astronomie en zonwaarnemingen Dankzij het gecertificeerde zonnefilter kun je niet alleen de sterren bekijken, maar ook de zon en zonnevlekken. Het is de eerste 2-in-1 Newton telescoop. Het zonnefilter beschikt over een speciaal folie die de ogen beschermt tegen zonnestraling, zoals infrarood en ultraviolet. Het filter vermindert het zichtbare witte licht tot een veilig niveau en weerspiegelt het tot een mooi beeld op het oculair. Uiteraard is deze telescoop ook geschikt voor maa... (18)
   Bresser Solarix 76/350 Telescoop met Zonnefilter
   • 04007922032979
   • 4676359
   3
   87.21 EUR
  • Steiner Safari UltraSharp 10x26
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111263376.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145615768.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/148152987.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/97900550.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144645944.jpg
   Steiner Steiner Safari UltraSharp 10x26 Safari UltraSharp 10x26 Safari UltraSharp 10x26 HIGH-CONTRAST-OPTIK - Liefert helle, kontrastreiche Bilder, hohe Konturenschärfe und brillante 3D-Seherlebnisse mit natürlicher Farbwiedergabe TECHNISCHE DATEN - 10-fache Vergrößerung, 26 mm Objektivdurchmesser, Sehfeld auf 1000 m: 101 m FAST-CLOSE-FOCUS - Minimales, stufenloses Fokussieren am Mitteltrieb für schnelle, absolute Schärfe vom Nahbereich bis unendlich. Komfortable und leichte Scharfstellung LEICHTGEWICHTIGES, ERGONOMISCHES DESIGN - Die gummierten Bedienelemente gewährleisten komf... (5)
   Steiner Safari UltraSharp 10x26
   • 04015649447716
   • 00000381822123
   • 04015649447709
   • 4477
   • 623363
   • F44770910
   7
   deal
   89.00 EUR
  • Konus Spiegeltelescoop Konusky-200 Motor
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/144572983.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/124892327.jpg
   Konus Konus Spiegeltelescoop Konusky-200 Motor Spiegeltelescoop Konusky-200 Motor Spiegeltelescoop Konusky-200 Motor De Konus Spiegeltelescoop Konusky-200 Motor combineert geweldige optische en mechanische kwaliteit voor een spannende astronomische ervaring. De Konusky-200 biedt het voordeel van een uiterst compacte tube en een indrukwekkende 1000mm brandpuntsafstand die een hoge vergrotingsfactor biedt. Deze spiegeltelescoop heeft een grote helderheid(lichtverzameling capaciteit), zodat u ook zwakkere astronomische objecten kunt observeren zoals nevel en de Melkweg. Dit maakt deze telescoop ook uiterst ges... (16)
   Konus Spiegeltelescoop Konusky-200 Motor
   • 08002620017934
   3
   929.00 EUR
  • Bushnell Engage 8x42
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/142429343.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/118221441.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/145618785.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134289215.jpg
   Bushnell Bushnell Engage 8x42 Engage 8x42 Engage 8x42 De Bushnell Engage 8x42 is een dakkant verrekijker voor buitenactiviteiten, zoals vogelspotten en boottochten. Dankzij de uittredepupil van 5.3 mm valt er veel licht in de verrekijker. Zo gebruik je de kijker probleemloos in de schemering. Met de close-focus van 3 meter stel je ook scherp op onderwerpen die op een korte afstand staan. Je haalt kleine details gemakkelijk dichterbij terwijl je een breed gezichtsveld hebt van 142 meter. Hierdoor heb je een goed overzicht van je omgeving. Je krij... (4)
   Bushnell Engage 8x42
   • 00029757002334
   • 18BEN842
   • 0029757002334
   8
   deal
   459.00 EUR
  2 42
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Extra zoom DEFAULT
    • vergroting_10
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Swarovski DEFAULT
    • swarovski
   • Waterdicht DEFAULT
    • ja
   • Groen DEFAULT
    • groen
   • Zwart DEFAULT
    • zwart
  • Merk (brand):
  • Wat is je budget? (price):
   • < €100 (budget)
   • €100 - €150 (low)
   • €150 - €300 (medium)
   • > €300 (high)
  • Productlijnen (group):
   • Braun Photo Technik (braun_photo_technik)
   • Bresser Condor (bresser_condor)
   • Bresser Corvette (bresser_corvette)
   • Bresser Hunter (bresser_hunter)
   • Bresser Junior (bresser_junior)
   • Bresser Montana (bresser_montana)
   • Bresser Spektar (bresser_spektar)
   • Bresser Topas (bresser_topas)
   • Bresser Travel (bresser_travel)
   • Bushnell H2O (bushnell_h2o)
   • Bushnell Legacy (bushnell_legacy)
   • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
   • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
   • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
   • Bushnell Trophy XLT (bushnell_trophy_xlt)
   • Helios Fieldmaster (helios_fieldmaster)
   • Leica Trinovid (leica_trinovid)
   • Leica Ultravid (leica_ultravid)
   • Nikon 4x10 DCF (nikon_4x10_dcf)
   • Nikon Action EX (nikon_action_ex)
   • Nikon Aculon (nikon_aculon)
   • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
   • Nikon Aculon W10 (nikon_aculon_w10)
   • Nikon Monarch (nikon_monarch)
   • Nikon Prostaff (nikon_prostaff)
   • Nikon Sportstar EX (nikon_sportstar_ex)
   • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
   • Olympus 10x21 (olympus_10x21)
   • Pentax Jupiter (pentax_jupiter)
   • Pentax Papilio (pentax_papilio)
   • Pentax SD (pentax_sd)
   • Pentax SP (pentax_sp)
   • Pentax UCF (pentax_ucf)
   • Pentax UP (pentax_up)
   • Pentax ZD (pentax_zd)
   • Steiner Navigator Pro (steiner_navigator_pro)
   • Steiner Ranger (steiner_ranger)
   • Steiner SkyHawk (steiner_skyhawk)
   • Steiner Ultrasharp (steiner_ultrasharp)
   • Steiner Wildlife (steiner_wildlife)
   • Swarovski CL Companion (swarovski_cl_companion)
   • Swarovski CL Pocket (swarovski_cl_pocket)
   • Swarovski EL (swarovski_el)
   • Swarovski SLC (swarovski_slc)
   • Tasco 10x25 (tasco_10x25)
   • Vanguard Orros (vanguard_orros)
   • Vortex Diamondback (vortex_diamondback)
   • Vortex Razor HD (vortex_razor_hd)
   • Vortex Solo (vortex_solo)
   • Vortex Viper HD (vortex_viper_hd)
   • Zeiss Conquest HD (zeiss_conquest_hd)
   • Zeiss Terra (zeiss_terra)
   • Zeiss Victory (zeiss_victory)
   • Zeiss Victory Pocket (zeiss_victory_pocket)
  • Prismatype (prismatype):
  • Lensdiameter (diameter_lens):
   • < 25 mm (diameter_lens_25)
   • 25 mm - 45 mm (diameter_lens_25_45)
   • 45 mm - 50 mm (diameter_lens_45_50)
   • ≥ 50 mm (diameter_lens_50)
  • Vergroting (vergroting):
   • <8X (vergroting_8)
   • 8 - 10X (vergroting_8_10)
   • >10X (vergroting_10)
  • Grootte pupiluittrede (exit_pupil):
   • < 3 mm (exit_pupil_3)
   • 3 mm - 4.2 mm (exit_pupil_3_4.2)
   • 4.2 mm - 5 mm (exit_pupil_4.2_5)
   • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
  • Helderheid (helderheid):
   • < 9 cd/m² (helderheid_9)
   • 9 cd/m² - 17 cd/m² (helderheid_9_17)
   • 17 cd/m² - 25 cd/m² (helderheid_17_25)
   • ≥ 25 cd/m² (helderheid_25)
  • Gezichtsveld (gezichtsveld):
   • < 47 ° (gezichtsveld_47)
   • 47 ° - 52 ° (gezichtsveld_47_52)
   • 52 ° - 59 ° (gezichtsveld_52_59)
   • ≥ 59 ° (gezichtsveld_59)
  • Gezichtsveld (op 1000 m) (gezichtsveld_op_1000_m_):
   • < 100 m (gezichtsveld_op_1000_m__100)
   • 100 m - 110 m (gezichtsveld_op_1000_m__100_110)
   • 110 m - 120 m (gezichtsveld_op_1000_m__110_120)
   • ≥ 120 m (gezichtsveld_op_1000_m__120)
  • Kleur (kleur):
   • Beige (beige)
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Creme (creme)
   • Geel (geel)
   • Goud (goud)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Oranje (oranje)
   • Paars (paars)
   • Print (print)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Turquoise (turquoise)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
   • Zwart/Wit (zwart_wit)
  • Oogafstand (oogafstand):
   • < 15 mm (oogafstand_15)
   • 15 mm - 16 mm (oogafstand_15_16)
   • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
   • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
  • Focus systeem (focus):
   • Centraal (centrale_focus)
   • Handmatig (handmatige_focus)
  • Waterdicht (waterdicht):
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be