x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er verrekijkers verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  verrekijker

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  verrekijker kopen

  • Algemene informatie

   Vergelijk hier verrekijkers!De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

   Verschillende merken verrekijkers zijn onder andere: Bushnell, Bynolyt, Canon, Konica Minolta, Leica, NikonPentax en Zeiss.

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en vergelijk dan hier alle verrekijkers!

   Verrekijker
   Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

   Vergelijk hier verrekijkers!Objectief en oculair
   De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

   Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

   Gewicht en weerbestendigheid
   Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

   Heb je na het lezen van deze tekst nog meer vragen over verrekijkers, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen over verrekijkers. Wellicht dat het antwoord op jouw vraag er tussen staat.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier alle verrekijkers!Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?

   Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en
   vergelijk dan hier verrekijkers!

   Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
   Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

   Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
   Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

   Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
   Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

   Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
   Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Vergelijk hier verrekijkers!Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   Beeldhoek
   De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Beeldveld
   De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

   Coating
   Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

   Diameter
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

   Dioptriecorrectie
   Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

   Helderheid
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
   De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

   Schemerindex
   Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

   Schijnbare beeldhoek
   Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

   Vergroting
   Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

   Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

   Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

   • Swarovski Swarovski
   • Nikon Nikon
   • Steiner Steiner
   • Leica Leica
  Verrekijkers 3.8 (2)
  0 - 24
  • Nikon Prostaff 7S 10X42
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/2/nikon-prostaff-7s-10x42-54825192.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/2/nikon-prostaff-7s-10x42-54825192.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85LzIvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtN3MtMTB4NDItNTQ4MjUxOTIuanBn
   Nikon Prostaff 7S 10X42 (6)
   Nikon Prostaff 7S 10X42
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
   most_sold
  • Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/0/4/nikon-monarch-7-8x42-20429604.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/0/4/nikon-monarch-7-8x42-20429604.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzQvbmlrb24tbW9uYXJjaC03LTh4NDItMjA0Mjk2MDQuanBn
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker (4)
   Nikon Monarch 7 8x42 Zwart verrekijker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Vortex Optics Viper HD 15x50 Dak Groen verrekijker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/8/5/vortex-optics-viper-hd-15x50-23733485.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/8/6/vortex-optics-viper-hd-15x50-23733486.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/8/7/vortex-optics-viper-hd-15x50-23733487.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/8/8/vortex-optics-viper-hd-15x50-23733488.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/8/5/vortex-optics-viper-hd-15x50-23733485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC84LzUvdm9ydGV4LW9wdGljcy12aXBlci1oZC0xNXg1MC0yMzczMzQ4NS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/8/6/vortex-optics-viper-hd-15x50-23733486.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC84LzYvdm9ydGV4LW9wdGljcy12aXBlci1oZC0xNXg1MC0yMzczMzQ4Ni5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/8/7/vortex-optics-viper-hd-15x50-23733487.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC84Lzcvdm9ydGV4LW9wdGljcy12aXBlci1oZC0xNXg1MC0yMzczMzQ4Ny5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/8/8/vortex-optics-viper-hd-15x50-23733488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC84Lzgvdm9ydGV4LW9wdGljcy12aXBlci1oZC0xNXg1MC0yMzczMzQ4OC5qcGc=
   Vortex Optics Viper HD 15x50 Dak Groen verrekijker (4)
   Vortex Optics Viper HD 15x50 Dak Groen verrekijker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   580.38, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   580.38, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • Nikon Prostaff 7S 8x30
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/2/0/nikon-prostaff-7s-8x30-53699820.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/1/9/nikon-prostaff-7s-8x30-55306619.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/1/nikon-prostaff-7s-8x30-80322121.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/2/0/nikon-prostaff-7s-8x30-53699820.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzAvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtN3MtOHgzMC01MzY5OTgyMC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/1/9/nikon-prostaff-7s-8x30-55306619.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8xLzkvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtN3MtOHgzMC01NTMwNjYxOS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/2/1/nikon-prostaff-7s-8x30-80322121.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8yLzEvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtN3MtOHgzMC04MDMyMjEyMS5qcGc=
   Nikon Prostaff 7S 8x30 (4)
   Nikon Prostaff 7S 8x30
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Konus KONUSVUE 8x40 Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/5/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-39747685.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/3/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-46145073.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/4/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-46145074.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/0/2/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-32861102.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/5/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-39747685.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi84LzUva29udXMtdmVycmVraWprZXIta29udXN2dWUtOHg0MC13YS0zOTc0NzY4NS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/3/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-46145073.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzMva29udXMtdmVycmVraWprZXIta29udXN2dWUtOHg0MC13YS00NjE0NTA3My5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/4/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-46145074.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzQva29udXMtdmVycmVraWprZXIta29udXN2dWUtOHg0MC13YS00NjE0NTA3NC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/0/2/konus-verrekijker-konusvue-8x40-wa-32861102.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8wLzIva29udXMtdmVycmVraWprZXIta29udXN2dWUtOHg0MC13YS0zMjg2MTEwMi5qcGc=
   Konus KONUSVUE 8x40 Zwart verrekijker (3)
   Konus KONUSVUE 8x40 Zwart verrekijker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Bushnell 10X25 Powerview Zwart
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/bushnell-10-x-25-powerview-17425937.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bushnell-10-x-25-powerview-20925414.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/7/bushnell-10-x-25-powerview-17425937.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8zLzcvYnVzaG5lbGwtMTAteC0yNS1wb3dlcnZpZXctMTc0MjU5MzcuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bushnell-10-x-25-powerview-20925414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8xLzQvYnVzaG5lbGwtMTAteC0yNS1wb3dlcnZpZXctMjA5MjU0MTQuanBn
   Bushnell 10X25 Powerview Zwart (3)
   Bushnell 10X25 Powerview Zwart
   Campz.be Campz.be
   44.94, 2d (offer_sdt_2_days)
   Campz.be Campz.be
   44.94, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • Bushnell 198104 BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/5/7/bushnell-198104-binocular-41390257.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/5/bushnell-198104-binocular-42363815.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/6/bushnell-198104-binocular-42363816.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/5/7/bushnell-198104-binocular-41390257.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi81LzcvYnVzaG5lbGwtMTk4MTA0LWJpbm9jdWxhci00MTM5MDI1Ny5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/5/bushnell-198104-binocular-42363815.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8xLzUvYnVzaG5lbGwtMTk4MTA0LWJpbm9jdWxhci00MjM2MzgxNS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/1/6/bushnell-198104-binocular-42363816.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8xLzYvYnVzaG5lbGwtMTk4MTA0LWJpbm9jdWxhci00MjM2MzgxNi5qcGc=
   Bushnell 198104 BaK-4 Zwart verrekijker (2)
   Bushnell 198104 BaK-4 Zwart verrekijker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   362, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   362, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Nikon Aculon T01 8x21 Wit
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/0/6/nikon-aculon-t01-8x21-20429606.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/2/nikon-aculon-t01-8x21-white--24808632.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/0/6/nikon-aculon-t01-8x21-20429606.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8wLzYvbmlrb24tYWN1bG9uLXQwMS04eDIxLTIwNDI5NjA2LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/3/2/nikon-aculon-t01-8x21-white--24808632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8zLzIvbmlrb24tYWN1bG9uLXQwMS04eDIxLXdoaXRlLS0yNDgwODYzMi5qcGc=
   Nikon Aculon T01 8x21 Wit (3)
   Nikon Aculon T01 8x21 Wit
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   68.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   68.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Bushnell E Series 10x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/9/9/bushnell-e-series-10x-42mm-39436099.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/0/8/bushnell-e-series-10x-42mm-41833608.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/0/9/bushnell-e-series-10x-42mm-41833609.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/0/9/9/bushnell-e-series-10x-42mm-39436099.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMC85LzkvYnVzaG5lbGwtZS1zZXJpZXMtMTB4LTQybW0tMzk0MzYwOTkuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/0/8/bushnell-e-series-10x-42mm-41833608.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8wLzgvYnVzaG5lbGwtZS1zZXJpZXMtMTB4LTQybW0tNDE4MzM2MDguanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/0/9/bushnell-e-series-10x-42mm-41833609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8wLzkvYnVzaG5lbGwtZS1zZXJpZXMtMTB4LTQybW0tNDE4MzM2MDkuanBn
   Bushnell E Series 10x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker (2)
   Bushnell E Series 10x 42mm BaK-4 Zwart verrekijker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   329, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Steiner Wildlife 8x24 Zwart verrekijker
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/8/2/steiner-wildlife-8x24-17259382.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/2/steiner-wildlife-8x24-18026382.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/3/steiner-wildlife-8x24-18026383.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/8/2/steiner-wildlife-8x24-17259382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy84LzIvc3RlaW5lci13aWxkbGlmZS04eDI0LTE3MjU5MzgyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/2/steiner-wildlife-8x24-18026382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzIvc3RlaW5lci13aWxkbGlmZS04eDI0LTE4MDI2MzgyLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/3/steiner-wildlife-8x24-18026383.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzMvc3RlaW5lci13aWxkbGlmZS04eDI0LTE4MDI2MzgzLmpwZw==
   Steiner Wildlife 8x24 Zwart verrekijker (2)
   Steiner Wildlife 8x24 Zwart verrekijker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Meopta MeoPro HD 10x42 Zwart, Groen verrekijker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/3/5/meopta-meopro-hd-10x42-34580735.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/7/meopta-meopro-hd-10x42-35149557.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/8/meopta-meopro-hd-10x42-35149558.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/7/meopta-meopro-hd-10x42-45265077.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/8/meopta-meopro-hd-10x42-45265078.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/9/meopta-meopro-hd-10x42-45265079.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/3/5/meopta-meopro-hd-10x42-34580735.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy8zLzUvbWVvcHRhLW1lb3Byby1oZC0xMHg0Mi0zNDU4MDczNS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/7/meopta-meopro-hd-10x42-35149557.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81LzcvbWVvcHRhLW1lb3Byby1oZC0xMHg0Mi0zNTE0OTU1Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/8/meopta-meopro-hd-10x42-35149558.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81LzgvbWVvcHRhLW1lb3Byby1oZC0xMHg0Mi0zNTE0OTU1OC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/7/meopta-meopro-hd-10x42-45265077.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzcvbWVvcHRhLW1lb3Byby1oZC0xMHg0Mi00NTI2NTA3Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/8/meopta-meopro-hd-10x42-45265078.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzgvbWVvcHRhLW1lb3Byby1oZC0xMHg0Mi00NTI2NTA3OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/7/9/meopta-meopro-hd-10x42-45265079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzkvbWVvcHRhLW1lb3Byby1oZC0xMHg0Mi00NTI2NTA3OS5qcGc=
   Meopta MeoPro HD 10x42 Zwart, Groen verrekijker (2)
   Meopta MeoPro HD 10x42 Zwart, Groen verrekijker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   509, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   509, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bresser Optics 11-11025 Blauw verrekijker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/2/bresser-optics-11-11025-18563732.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/1/0/bresser-optics-11-11025-binocular-22168910.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/2/bresser-optics-11-11025-18563732.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8zLzIvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtMTEtMTEwMjUtMTg1NjM3MzIuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/1/0/bresser-optics-11-11025-binocular-22168910.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8xLzAvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtMTEtMTEwMjUtYmlub2N1bGFyLTIyMTY4OTEwLmpwZw==
   Bresser Optics 11-11025 Blauw verrekijker (2)
   Bresser Optics 11-11025 Blauw verrekijker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Buki Maxi Binoculars Zwart, Groen verrekijker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/6/9/buki-verrrekijker-54101669.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/9/4/buki-verrrekijker-64077694.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/1/8/buki-maxi-binoculars-black-green-binocular-75759818.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/1/9/buki-maxi-binoculars-black-green-binocular-75759819.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/2/0/buki-maxi-binoculars-black-green-binocular-75759820.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/9/buki-verrrekijker-56161469.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/6/9/buki-verrrekijker-54101669.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi82LzkvYnVraS12ZXJycmVraWprZXItNTQxMDE2NjkuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/9/4/buki-verrrekijker-64077694.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi85LzQvYnVraS12ZXJycmVraWprZXItNjQwNzc2OTQuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/1/8/buki-maxi-binoculars-black-green-binocular-75759818.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8xLzgvYnVraS1tYXhpLWJpbm9jdWxhcnMtYmxhY2stZ3JlZW4tYmlub2N1bGFyLTc1NzU5ODE4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/1/9/buki-maxi-binoculars-black-green-binocular-75759819.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8xLzkvYnVraS1tYXhpLWJpbm9jdWxhcnMtYmxhY2stZ3JlZW4tYmlub2N1bGFyLTc1NzU5ODE5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/2/0/buki-maxi-binoculars-black-green-binocular-75759820.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzAvYnVraS1tYXhpLWJpbm9jdWxhcnMtYmxhY2stZ3JlZW4tYmlub2N1bGFyLTc1NzU5ODIwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/6/9/buki-verrrekijker-56161469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC82LzkvYnVraS12ZXJycmVraWprZXItNTYxNjE0NjkuanBn
   Buki Maxi Binoculars Zwart, Groen verrekijker (2)
   Buki Maxi Binoculars Zwart, Groen verrekijker
   Spellenrijk.nl Spellenrijk.nl
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   29.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Spellenrijk.nl Spellenrijk.nl
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   29.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Doerr Danubia Alpina LX Porro Prism 7x50 Porro Zwart verrekijker
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/1/0/dorr-danubia-alpina-lx-porro-prism-7x50-23910610.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/1/0/dorr-danubia-alpina-lx-porro-prism-7x50-23910610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8xLzAvZG9yci1kYW51YmlhLWFscGluYS1seC1wb3Jyby1wcmlzbS03eDUwLTIzOTEwNjEwLmpwZw==
   Doerr Danubia Alpina LX Porro Prism 7x50 Porro Zwart verrekijker (2)
   Doerr Danubia Alpina LX Porro Prism 7x50 Porro Zwart verrekijker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54.9, 5d (offer_sdt_5_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   54.9, 5d (offer_sdt_5_days)
   1
   good_buy
  • Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzgvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTE4NTE4NjQ4LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzIvb2x5bXB1cy04eDQwLWRwcy1pLTI0NTg1NjAyLmpwZw==
   Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker (2)
   Olympus 8x40 DPS I Porro Zwart verrekijker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Nikon Prostaff 7S 8X42
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/4/nikon-prostaff-7s-8x42-54825194.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/9/4/nikon-prostaff-7s-8x42-54825194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS85LzQvbmlrb24tcHJvc3RhZmYtN3MtOHg0Mi01NDgyNTE5NC5qcGc=
   Nikon Prostaff 7S 8X42 (2)
   Nikon Prostaff 7S 8X42
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Nikon Aculon T11 8-24x25
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/8/4/nikon-aculon-t11-8-24x25-19401384.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/2/1/nikon-aculon-t11-8-24x25-20996121.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/2/3/nikon-aculon-t11-8-24x25-20996123.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/2/5/nikon-aculon-t11-8-24x25-20996125.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/8/4/nikon-aculon-t11-8-24x25-19401384.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy84LzQvbmlrb24tYWN1bG9uLXQxMS04LTI0eDI1LTE5NDAxMzg0LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/2/1/nikon-aculon-t11-8-24x25-20996121.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8yLzEvbmlrb24tYWN1bG9uLXQxMS04LTI0eDI1LTIwOTk2MTIxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/2/3/nikon-aculon-t11-8-24x25-20996123.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8yLzMvbmlrb24tYWN1bG9uLXQxMS04LTI0eDI1LTIwOTk2MTIzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/2/5/nikon-aculon-t11-8-24x25-20996125.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8yLzUvbmlrb24tYWN1bG9uLXQxMS04LTI0eDI1LTIwOTk2MTI1LmpwZw==
   Nikon Aculon T11 8-24x25 (2)
   Nikon Aculon T11 8-24x25
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   157, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   5.0 (1)
   157, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Leica Trinovid 10x42 HD
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/0/8/leica-trinovid-10x42-hd-51559908.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05M2Y2NDg1Mi1iODQxLTQ1OTEtYWRiMC1lZWRmODRkZjVjMTE=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/1/2/leica-trinovid-10x42-hd-74184212.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/3/9/leica-trinovid-10x42-hd-80751739.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/0/8/leica-trinovid-10x42-hd-51559908.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05M2Y2NDg1Mi1iODQxLTQ1OTEtYWRiMC1lZWRmODRkZjVjMTE=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/1/2/leica-trinovid-10x42-hd-74184212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8xLzIvbGVpY2EtdHJpbm92aWQtMTB4NDItaGQtNzQxODQyMTIuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/3/9/leica-trinovid-10x42-hd-80751739.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy8zLzkvbGVpY2EtdHJpbm92aWQtMTB4NDItaGQtODA3NTE3MzkuanBn
   Leica Trinovid 10x42 HD (2)
   Leica Trinovid 10x42 HD
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1099, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1099, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Vortex Solo Monoculair - 8x36
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/7/9/vortex-solo-monoculair-8x36-48127779.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iNWViZjM5Ny00MmE5LTRmZDktYmE5Mi03MGFkYzQzNGViOWE=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/9/4/vortex-solo-monoculair-8x36-55567794.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/9/4/vortex-solo-monoculair-8x36-80749194.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/7/9/vortex-solo-monoculair-8x36-48127779.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iNWViZjM5Ny00MmE5LTRmZDktYmE5Mi03MGFkYzQzNGViOWE=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/7/9/4/vortex-solo-monoculair-8x36-55567794.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNy85LzQvdm9ydGV4LXNvbG8tbW9ub2N1bGFpci04eDM2LTU1NTY3Nzk0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/9/4/vortex-solo-monoculair-8x36-80749194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS85LzQvdm9ydGV4LXNvbG8tbW9ub2N1bGFpci04eDM2LTgwNzQ5MTk0LmpwZw==
   Vortex Solo Monoculair - 8x36 (2)
   Vortex Solo Monoculair - 8x36
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   95.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   95.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Pentax Jupiter III BaK-4 Groen verrekijker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/9/1/pentax-8x21-jupiter-iii-groen-69810591.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/2/5/pentax-jupiter-iii-70209725.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/9/1/pentax-8x21-jupiter-iii-groen-69810591.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS85LzEvcGVudGF4LTh4MjEtanVwaXRlci1paWktZ3JvZW4tNjk4MTA1OTEuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/2/5/pentax-jupiter-iii-70209725.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8yLzUvcGVudGF4LWp1cGl0ZXItaWlpLTcwMjA5NzI1LmpwZw==
   Pentax Jupiter III BaK-4 Groen verrekijker (2)
   Pentax Jupiter III BaK-4 Groen verrekijker
   CameraWarehousebe CameraWarehousebe
   7.6000000000000005 (1)
   37.90, 2d (offer_sdt_2_days)
   CameraWarehousebe CameraWarehousebe
   7.6000000000000005 (1)
   37.90, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • Bushnell Powerview - Porro 20x 50mm
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/0/7/bushnell-powerview-porro-20x-50mm-18649907.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/6/0/bushnell-powerview-porro-20x-50mm-20925160.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/7/5/bushnell-powerview-porro-20x-50mm-24617175.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/0/7/bushnell-powerview-porro-20x-50mm-18649907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8wLzcvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXBvcnJvLTIweC01MG1tLTE4NjQ5OTA3LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/6/0/bushnell-powerview-porro-20x-50mm-20925160.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS82LzAvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXBvcnJvLTIweC01MG1tLTIwOTI1MTYwLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/7/5/bushnell-powerview-porro-20x-50mm-24617175.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS83LzUvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXBvcnJvLTIweC01MG1tLTI0NjE3MTc1LmpwZw==
   Bushnell Powerview - Porro 20x 50mm (2)
   Bushnell Powerview - Porro 20x 50mm
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   125.18, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   125.18, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  • Canon 10x30 IS II Porro II Zwart verrekijker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/4/1/canon-10x30-is-ii-47309041.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/5/8/canon-10x30-is-ii-34050158.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/5/9/canon-10x30-is-ii-34050159.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/4/1/canon-10x30-is-ii-47309041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC80LzEvY2Fub24tMTB4MzAtaXMtaWktNDczMDkwNDEuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/5/8/canon-10x30-is-ii-34050158.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81LzgvY2Fub24tMTB4MzAtaXMtaWktMzQwNTAxNTguanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/5/9/canon-10x30-is-ii-34050159.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81LzkvY2Fub24tMTB4MzAtaXMtaWktMzQwNTAxNTkuanBn
   Canon 10x30 IS II Porro II Zwart verrekijker (2)
   Canon 10x30 IS II Porro II Zwart verrekijker
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
  • Bresser Optics 11-62450 Blauw verrekijker
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/6/bresser-optics-11-62450-18563726.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/2/6/bresser-optics-11-62450-18563726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8yLzYvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtMTEtNjI0NTAtMTg1NjM3MjYuanBn
   Bresser Optics 11-62450 Blauw verrekijker (2)
   Bresser Optics 11-62450 Blauw verrekijker
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   1
   good_buy
  • Nikon Aculon T51 8x24 rood
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/3/nikon-aculon-t51-8x24-red--21629943.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/1/4/nikon-aculon-t51-8x24-red--21722814.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/6/8/nikon-aculon-t51-8x24-red--21722968.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/2/7/nikon-aculon-t51-8x24-red--21723127.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/0/1/nikon-aculon-t51-8x24-red--21782801.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/8/7/nikon-aculon-t51-8x24-red--24808687.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/8/8/nikon-aculon-t51-8x24-red--24808688.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/3/nikon-aculon-t51-8x24-red--21629943.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80LzMvbmlrb24tYWN1bG9uLXQ1MS04eDI0LXJlZC0tMjE2Mjk5NDMuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/1/4/nikon-aculon-t51-8x24-red--21722814.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8xLzQvbmlrb24tYWN1bG9uLXQ1MS04eDI0LXJlZC0tMjE3MjI4MTQuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/6/8/nikon-aculon-t51-8x24-red--21722968.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82Lzgvbmlrb24tYWN1bG9uLXQ1MS04eDI0LXJlZC0tMjE3MjI5NjguanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/2/7/nikon-aculon-t51-8x24-red--21723127.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS8yLzcvbmlrb24tYWN1bG9uLXQ1MS04eDI0LXJlZC0tMjE3MjMxMjcuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/0/1/nikon-aculon-t51-8x24-red--21782801.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8wLzEvbmlrb24tYWN1bG9uLXQ1MS04eDI0LXJlZC0tMjE3ODI4MDEuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/8/7/nikon-aculon-t51-8x24-red--24808687.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi84Lzcvbmlrb24tYWN1bG9uLXQ1MS04eDI0LXJlZC0tMjQ4MDg2ODcuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/8/8/nikon-aculon-t51-8x24-red--24808688.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi84Lzgvbmlrb24tYWN1bG9uLXQ1MS04eDI0LXJlZC0tMjQ4MDg2ODguanBn
   Nikon Aculon T51 8x24 rood (2)
   Nikon Aculon T51 8x24 rood
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149.99, 2d (offer_sdt_2_days)
   1
   good_buy
  2 9
  • Quick filters (quick_questions):
   • Nikon DEFAULT
    • nikon
   • Steiner DEFAULT
    • steiner
   • Leica DEFAULT
    • leica
  • Heb je merkvoorkeur? (brand):
  • Wat is je budget? (price):
   • < € 100 (budget)
   • € 100 - € 180 (price_100_180)
   • € 180 - € 350 (price_180_350)
   • ≥ € 350 (price_350)
  • Hoe zwaar mag 'ie zijn? (gewicht):
   • 490 g (gewicht_490.0)
  • Welke kleur wil je? (kleur):
   • Blauw (blauw)
   • Bruin (bruin)
   • Camouflage (camouflage)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Navy (navy)
   • Rood (rood)
   • Roze (roze)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Hoe groot moet de diamter van de lens zijn? (diameter_lens):
   • < 30 mm (diameter_lens_30)
   • 30 mm - 45 mm (diameter_lens_30_45)
   • 45 mm - 50 mm (diameter_lens_45_50)
   • ≥ 50 mm (diameter_lens_50)
  • Welke vergroting wil je? (vergroting):
   • < 8 (vergroting_8)
   • 8 - 10 (vergroting_8_10)
   • ≥ 10 (vergroting_10)
  • Wat is de kleinste focusafstand die je wil? (kleinste_focusafstand):
   • < 2 meter (kleinste_focusafstand_2)
   • 2 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2_3)
   • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
   • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
  • Welk gezichtsveld moet 'ie hebben? (gezichtsveld):
   • < 48 ° (gezichtsveld_48)
   • 48 ° - 55 ° (gezichtsveld_48_55)
   • 55 ° - 61 ° (gezichtsveld_55_61)
   • ≥ 61 ° (gezichtsveld_61)
  • Welk prismatype wil je? (prismatype):
   • BaK-4 (bak_4)
   • BaK-4 Porro (bak_4_porro)
   • BaK-7 (bak_7)
   • BK-7 (bk_7)
   • BK-7 Porro (bk_7_porro)
   • Dak (dak)
   • Porro Porro verrekijker (porro)
   • Porro II (porro_ii)
  • Moet 'ie waterdicht zijn? (waterdicht):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Welke helderheid wil je? (helderheid):
   • 10.24 cd/m² (helderheid_10.24)
   • 14.4 cd/m² (helderheid_14.4)
   • 16.0 cd/m² (helderheid_16.0)
   • 17.6 cd/m² (helderheid_17.6)
   • 22.1 cd/m² (helderheid_22.1)
   • 25.0 cd/m² (helderheid_25.0)
   • 27.5 cd/m² (helderheid_27.5)
  • Hoe groot moet de exit pupil zijn? (exit_pupil):
   • < 2.8 mm (exit_pupil_2.8)
   • 2.8 mm - 3.9 mm (exit_pupil_2.8_3.9)
   • 3.9 mm - 5 mm (exit_pupil_3.9_5)
   • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
  • Welke oogafstand wil je? (oogafstand):
   • < 14 mm (oogafstand_14)
   • 14 mm - 16 mm (oogafstand_14_16)
   • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
   • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
  • Welke varianten wil je? (group):
   • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
   • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
   • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
   • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
   • Nikon Aculon T01 10x21 (nikon_aculon_t01_10x21)
   • Nikon Aculon T01 8x21 (nikon_aculon_t01_8x21)
   • Nikon Aculon T51 8x24 (nikon_aculon_t51_8x24)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be