x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

camcorder

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in camcorder categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

camcorder kopen

 • Algemene informatie

  Met een digitale videocamera (ook wel: camcorder) kun je prachtige filmpjes maken met goed geluid en vaak heb je zelfs de mogelijkheid om foto’s te maken met je camcorder. Jij bent op zoek naar een digitale videocamera en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:


  Kooptips camcorder

  Bij het kopen van een digitale videocamera kun je letten op de volgende punten:
  1. Opslagmedia: er zijn allerlei verschillende opslagmedia mogelijk voor je camcorder. Wat voor jou handig is, kun je hier lezen.
  2. Gebruikersgemak: is de camcorder makkelijk te bedienen? Beschikt hij over een lcd-scherm? Als je je digitale videocamera vaak gebruikt, kies dan voor een lichtgewicht camcorder.
  3. Licht: als je vaak in het donker filmt kun je overwegen om een videocamera met ingebouwde lamp te nemen.
  4. Accessoires: vaak worden niet alle benodigdheden met de digitale videocamera meegeleverd. Hieraan ben je nog tientallen extra euro’s kwijt. Let hierop bij de aankoop van je camcorder.
  5. Besturingssysteem: als je je filmpjes op de computer wilt opslaan of bewerken, let er dan goed op dat je camcorder geschikt is om op jouw besturingssysteem aangesloten te worden. Lang niet alle videocamera’s zijn compatibel met een Mac en de juiste versie van Windows wordt vaak niet vermeld.

  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een digitale videocamera, bekijk en vergelijk dan hier videocamera's.

  Soorten digitale videocamera’s
  Er zijn verschillende soorten camcorders. Je hebt kleine, handzame camcorders die je gemakkelijk mee kunt nemen in je broekzak, maar er zijn ook zware en grote digitale videocamera’s die hele professionele beelden maken. Hieronder een uitleg van de belangrijkste soorten camcorders.
  • Handcamcorder: dit zijn kleine camcorders die je makkelijk in je hand kunt houden en die gewoon in je zak passen. Voordelen van deze videocamera’s zijn dat je meteen kunt beginnen te filmen zonder van tevorenVergelijk hier digitale videocamera's! veel in te hoeven stellen (het ‘point and shoot’-principe) en natuurlijk de compactheid van de camcorder. Nadelen zijn dat je alleen kunt filmen via het lcd-scherm omdat er geen zoeker aanwezig is en het is lastig om de camera stil te houden.
  • Horizontale videocamera: horizontale camcorders zijn de meest verkochte videocamera’s. Dit komt omdat deze videocamera gemakkelijk te bedienen is, er veel varianten van zijn (van point and shoot tot professioneel) en de camcorder geschikt is voor alle opnameformaten. De meeste horizontale camcorders hebben zeer goede beeldkwaliteit.
  • Verticale videocamera: verticale camcorders zijn plat en makkelijk mee te nemen, maar lastiger vast te houden en te bedienen. Qua functies komen deze camcorders overeen met de horizontale digitale videocamera’s.
  • Professionele camcorder: professionele videocamera’s zijn doorgaans groot en zwaar, moeilijk vast te houden en te bedienen en hebben een scala aan functies. Voordat je ermee aan de slag gaat moet je eerst goed begrijpen wat je er allemaal mee kunt. Daarna heb je er alleen maar profijt van: de beeldkwaliteit van deze camcorders is zeer goed en de mogelijkheden zijn ongekend.


  Functies camcorder

  De belangrijkste functie van een camcorder of digitale videocamera is het vastleggen van beelden en het maken van filmpjes. Om het je hierbij makkelijker te maken en om de kwaliteit van je filmpjes te verbeteren zijn er nog een aantal leuke en handige extra functies:

  • Beeldstabilisatie: deze functie zorgt ervoor dat de kleine bewegingen en trillingen van de camcorder voor het grootste deel worden gestabiliseerd. Handig als je geen statief in de buurt hebt.
  • Firewire: door deze kabel worden je videobeelden snel en zonder kwaliteitsverlies van je digitale videocamera overgebracht naar je computer.
  • Ingebouwde lamp: sommige camcorders hebben een ingebouwde lamp, zodat je ook in donkere omstandigheden goed beeld hebt. Er zijn ook aparte lampen verkrijgbaar bij de digitale videocamera.
  • Lcd-display: hiermee hoef je niet meer door de zoeker van de camcorder te turen, maar kun je het beeld gewoon volgen op het lcd-scherm. Ook kun je hierop na het opnemen je beelden bekijken. De meeste digitale videocamera’s hebben zowel een zoeker als een lcd-schermpje.
  • Zoom: hiermee kun je het beeld dichterbij halen. Voor meer informatie over de optische zoom en digitale zoom van de camcorder kun je hier kijken.
  Voor een uitleg over deze en andere specificaties kun je in de verklarende woordenlijst voor de camcorder kijken.
   

  Technische specificaties camcorder
  Enkele specificaties om in de gaten te houden bij de aankoop van je camcorder zijn de sensor en de zoom van de digitale videocamera. Voor beide specificaties geven we je hieronder een korte uitleg. Verder geven we je een uitgebreide uitleg over de verschillende opslagmedia voor camcorders. Voor een kortere definitie van andere begrippen kun je in deverklarende woordenlijst voor de camcorder kijken.

   

  Wil je nu meteen op zoek naar een digitale videocamera? Bekijk en vergelijk dan hier videocamera's!

  Sensor
  De sensor van de digitale videocamera is misschien wel de belangrijkste specificatie om op te letten bij de beeldkwaliteit. Voor optimaal, professioneel beeld is het verstandig om te kiezen voor een camcorder met 3 ccd-sensoren. Voor gewone gebruikers heb je aan één ccd-sensor al genoeg. Ccd-sensoren geven meer details weer dan cmos-sensoren, die bijvoorbeeld gebruikt worden in digitale camera’s of mobiele telefoons.

  Zoom
  Zoomen doe je wanneer je het beeld met je camera dichterbij haalt. Er zijn twee soorten zoom: optische zoom en digitale zoom. Bij optische zoom wordt ingezoomd met de lens zelf en wordt de beeldkwaliteit behouden en bij digitale zoom wordt er als het ware een stukje uit het beeld geknipt dat daarna wordt uitvergroot. Hierdoor krijg je een slechte beeldkwaliteit. Wij raden daarom aan om alleen optische zoom te gebruiken en digitale zoom achterwege te laten. De optische zoomfactor van camcorders ligt tussen de 10 en de 20x, terwijl je met de meeste digitale videocamera’s wel 300 tot 400x digitaal kunt zoomen.

  Opslagtype
  Camcorders maken gebruik van verschillende opslagtypen. De bekendste zijn MiniDV, dvd, HD en geheugenkaarten. Hieronder geven we voor elk van deze opslagmedia een korte uitleg.

  • MiniDV: MiniDV gaat al een tijdje mee, maar heeft nog amper aan populariteit ingeboet. Bij MiniDV worden de beelden vastgelegd op een kleine tape. De tape is ongeveer 6 mm breed. Hoewel MiniDV wel wat overschaduwd wordt door de nieuwere varianten zoals de Harddisk camcorder, zijn er toch zeker nog voordelen aan de MiniDV. MiniDV is goedkoop, overal verkrijgbaar en erg populair. Wat met name belangrijk is, is dat DV-compressie over het algemeen een betere beeld- en geluidskwaliteit levert dan de de opnametypes. Mede door deze goede beeldkwaliteit is het een goede keuze wanneer je later je beelden wilt bewerken. Ook zijn de opnames van de videocamera makkelijk over te brengen van je camcorder naar de computer met behulp van USB of FireWire. Nadeel is dat als je een bepaald punt zoekt in je opnamen, de tape wel voor- of achteruitgespoeld moet worden.
  • Dvd: de dvd (diameter 8 cm): deze camcorders gebruiken DVD-R en DVD-RW als media. De DVD-R (Recordable) kun je één keer gebruiken en afspelen in een normale dvd-speler. Op een DVD-RW (Rewriteable) kun je meerdere keren opnemen en deze wordt ook door de normale dvd-spelers geaccepteerd. Het gebruik van dvd is zeer gebruiksvriendelijk. Het schijfje met opgenomen beelden kan zo thuis in je dvd-speler worden afgespeeld. Hierdoor wordt het naderhand bewerken van beelden helaas wel een stuk moeilijker. De beelden van je videocamera worden namelijk als kant-en-klare dvd-bestanden gebrand en moeten eerst worden omgezet om ze te kunnen bewerken. Hierbij vindt dan ook kwaliteitsverlies plaats. De standaard dvd-schijfjes zijn goed voor 30-minutenopnamen van de camcorder. De aanschafprijs is hoger dan de prijs van de MiniDV. Wel zijn ze licht en makkelijk te bewaren.
  • HD (harddisk): HD (Harddisk): geen tapes of dvd's maar een ingebouwde harde schijf, ook wel harddisk camcorders genoemd. Erg populair en sterk in opkomst bij de massa. Voordeel is dat je hiermee gemakkelijk en snel de films op je computer zet en deze kunt gaan bewerken. Wel is het zo dat wanneer je harde schijf vol is, je deze eerst moet legen voordat je verder kunt filmen. Je moet dan wel een computer bij de hand hebben voor het overzetten van de beelden. Of stukken wissen om weer ruimte te maken.
  • Geheugen: geheugenkaarten: deze zijn klein van formaat. De beelden van je videocamera worden opgeslagen op een Compact Flash card, MMC, Smart Media kaart, SD card, xD-picture card, microdrive of memorystick (pro). Er zijn ook combinaties mogelijk tussen een van deze memory cards en/of een tape of dvd. De foto’s worden dan op de memory card opgeslagen en de film op de tape/dvd. De prijs van de geheugenkaarten is een stuk hoger dan die van een dvd-schijf of MiniDV-tape. Voor meer informatie kun je kijken in de categorie geheugenkaart.

   


  Prijsverschil
  Camcorders of digitale videocamera’s kun je kopen in allerlei verschillende formaten, met verschillende opslagmedia, verschillende accessoires en met een scala aan functies. Logisch dat de ene camcorder een stuk duurder is dan de andere.Vergelijk hier digitale videocamera's! Bij camcorders geldt niet: hoe groter, des te duurder. Natuurlijk zijn de grote, professionele digitale videocamera’s erg duur, maar dit komt vooral doordat er ontzettend veel ingewikkelde functies op zitten. Ook de kleinste videocamera’s zijn prijzig: dit zijn vooral design camcorders, compact en toch met de belangrijkste functies. Het goedkoopste alternatief is de horizontale digitale videocamera. Dit zijn de gemiddelde camcorders: de standaard functies, gemiddelde afmetingen en goede beeldkwaliteit. Daarnaast betaal je voor het opslagmedium. Meer informatie over de verschillende opslagmedia vind je hierboven. Ook is het merk van de camcorder van belang voor de prijs van de camcorder: het ene merk is bekender dan het andere.

  Nieuwste ontwikkelingen
  Met de komst van High Definition lcd-tv’s en plasmaschermen is de logische volgende stap de aanschaf van een HD-camcorder. En terecht: de kleuren zijn intenser, realistischer en overtuigend gereproduceerd. Ook het geluid is van zeer hoog niveau. High Definition camcorders zijn er in verschillende formats. HDV staat voor High Definition Video en heeft als opnametype MiniDV. AVCHD is een format geïntroduceerd door Sony and Panasonic en gebruikt MPEG4. Dit is een compressietechniek waarbij de HD-beelden op een harde schijf, dvd of geheugenkaart worden gezet. De HD-camcorders zijn zeker de camcorders van de toekomst. Je kunt niet meer om HD heen.

  Accessoires camcorder
  Met de camcorder kunnen verschillende accessoires meegeleverd worden, maar vaak moet je ze er zelf bij kopen. Voorbeelden van accessoires voor de digitale videocamera zijn een extra accu, opslagmedia, een tas voor de camcorder, een draagriem (in geval van zwaardere camera’s), een lamp, een statief en een losse microfoon.

  Populaire merken camcorders
  Bekende merken van camcorders of videocamera’s: Canon, JVC, Panasonic, Samsung en Sony (Handycam).

  Meer informatie over de digitale videocamera  vind je in de veelgestelde vragen voor de digitale videocamera en de verklarende woordenlijst voor de digitale videocamera.

  Bekijk en vergelijk hier camcorders en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier camcorders!Kan ik ook foto's maken met een digitale camcorder?
  Wat is het verschil tussen een Blu Ray-camcorder en een HD-camcorder?
  Kan ik mijn oude analoge banden ook afspelen op een digitale videocamera?

  Wil je meteen op zoek naar een digitale videocamera, bekijk en vergelijk dan hier videocamera's!

  Kan ik ook foto's maken met een digitale camcorder?
  Ja, mits het toestel hierover beschikt. Dit is de zogenaamde Foto Mode of Still Picture. Mocht je al een digitale camera hebben, dan is deze functie voor jou misschien niet zo interessant. De gemaakte foto, eigenlijk een stilgezet videoframe, wordt apart opgeslagen op een losse geheugenkaart, een memory stick. Dit extra geheugen zit meestal niet bij de videocamera in: deze moet je er los bij kopen. De gemaakte foto’s kan je ook op de pc bewerken en laten afdrukken.

  Wat is het verschil tussen een Blu Ray-camcorder en een HD-camcorder?
  Een Blu Ray-camcorder is een HD-camcorder met Blu Ray-functie ingebouwd. Blu-ray is het nieuwe dvd-formaat voor de toekomst. De video kan in de camera van de harddisk naar een Blu Ray-disc gekopieerd worden. Je hebt geen pc meer nodig en behoudt de hoogste kwaliteit video. Het schijfje kan zo afgespeeld worden in een Blu Ray-speler.

  Kan ik mijn oude analoge banden ook afspelen op een digitale videocamera?
  Nee. Alleen bij Sony is het mogelijk om de analoge Hi-8 af te spelen op een digitale camcorder. Sony heeft als enige merk Digital-8 als opslagtype. Mocht je al oude analoge Hi-8 tapes hebben, dan is het misschien verstandig om weer een Sony aan te schaffen.

  Bekijk en vergelijk hier camcorders en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier videocamera's!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begripppen voor videocamera.

  Bekijk en vergelijk hier videocamera's!

  35mm equiv
  Brandpuntsafstand van de lens, die gelijk is aan de brandpuntsafstand van de traditionele 35mm 'analoge' camera met een 50mm lens. Veel mensen bekend zijn met de brandpuntsafstand van lenzen voor 35mm filmcamera's. Daarom beschrijven de producenten van digitale camera's de brandpuntsafstand van hun camera's vaak door een referentie op te geven naar de brandpuntsafstand van een normale 35mm 'analoge' camera.

  AE-programma's
  AE-programma's zijn regels m.b.t. beeld, kleur en licht die de camera in acht neemt bij het filmen. Veel voorkomende programma's die je zult aantreffen zijn bijvoorbeeld 'portret', 'sneeuw', 'zonnig weer', etc. De camera bepaalt dan de meest optimale instellingen om in die omstandigheden te filmen.

  Afmetingen sensor
  De grootte van de optische sensor is belangrijk. Een grotere optische sensor kan meer licht opvangen waardoor het beeld scherper is doordat er minder signaalruis optreedt. Ook geeft een grotere sensor een beter resultaat bij optisch zoomen.

  AVCHD
  Een nieuwe ontwikkeling is het gebruik van AVCHD. Dit staat voor Advanced Video Codec High Definition. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de MPEG4/H.264-codec. Dit houdt in dat beelden zwaar gecomprimeerd kunnen worden zonder al te veel kwaliteitsverlies. Deze codec wordt steeds vaker gebruikt bij dvd- en Harddisk-camcorders. Het nadeel is echter wel dat het bewerken van materiaal op de computer een zware klus is en dus is een snelle computer belangrijk. Waarschijnlijk zal het bewerken van AVCHD-materiaal wel makkelijker gaan worden de komende jaren. Hiermee zullen de AVCHD-camcorders ook snel aan populariteit winnen.

  Batterijtype
  Sommige camera's werken op batterijen, anderen gebruiken een accu. Beiden soorten hebben hun voor- en nadelen. De meeste batterijen kan je op elke hoek van de straat kopen maar gaan minder lang mee. Accu's gaan langer mee dan batterijen, maar wanneer de accu leeg is moet je hem opladen met een externe accu-lader die je wel elke keer moet meenemen.

  Beeldkwaliteit
  De kwaliteit van de opgenomen beelden wordt bepaald door een aantal factoren als de sensorchip, de lens en de opnamemedia. Ook de compressie die plaatsvindt, is van belang. Op de meeste videocamera’s kun je instellen hoe sterk je de beelden wilt comprimeren. Door compressie nemen de beelden van de camcorder minder ruimte in beslag en kun je langer filmen. Maar niet alleen de omvang wordt minder, ook de kwaliteit. Dus: hoe sterker de compressie, hoe langer je kunt filmen, maar de kwaliteit wordt bij elke stap minder.

  Beeldstabilisatie
  Beeldstabilisatie staat voor de mogelijkheid om het beeld optisch of elektronisch te stabiliseren tijdens het filmen zodat trillende handen geen obstakel meer zijn. Optische beeldstabilisatie gebeurt door een 'drijvende' lens die tegen de camerabewegingen in beweegt. Elektronische beeldstabilisatie gebeurt middels een processor die het beeld digitaal stilhoudt.

  Breedbeeld
  Tegenwoordig zit er op bijna iedere camcorder een breedbeeldfunctie. Dit houdt in dat er in een 16:9 formaat kan worden opgenomen. Het lcd-scherm van de camcorder is vaak ook breedbeeld.

  Bestandsformaten
  Geeft weer hoe de digitale beelden in de camcorder worden opgeslagen. Er zijn verschillende bestandsformaten. De meest bekende zijn AVI, MPEG2 en MPEG4.

  CCD
  CCD staat voor Charged Coupled Device. De CCD-chip is een lichtgevoelige sensor. Via deze chip worden beelden vastgelegd. De beeldkwaliteit is afhankelijk van het aantal gebruikte pixels per sensor en ook van de omvang van de sensor. Hoe groter de CCD, hoe beter het beeld. Een normale camcorder bevat 1 CCD waar alle kleuren in verwerkt worden. Er zijn ook camcorders die voor de kleuren rood, groen en blauw een aparte CCD hebben. Dit levert doorgaans een erg goede beeldkwaliteit.

  Vergelijk hier camcorders!CMOS
  CMOS staat voor Complementary Metal Oxide Semiconductor. Bij de meeste CMOS-sensoren zijn er een aantal transistors aanwezig per pixel die ervoor zorgen dat iedere pixel apart uitgelezen kan worden. Een CMOS-sensor geeft dus direct een digitaal signaal af. Hierdoor verbruikt de CMOS-sensor vaak minder energie dan de CCD-sensor.
  In het verleden werd nog veelal de voorkeur gegeven aan de CCD-sensor omdat deze een betere kwaliteit gaf. De CMOS-sensor daarentegen was weer goedkoper in productie. Tegenwoordig zijn beide sensoren gelijkwaardig aan elkaar. CMOS is in kwaliteit sterk vooruit gegaan, terwijl bij de CCD de productiekosten verlaagd zijn. Er zijn veel producenten die tegenwoordig ook de CMOS-sensor in hun apparatuur verwerken.

  Diafragma
  Grootste opening die het diafragma kan bereiken. Met het diafragma kun je bepalen hoeveel licht er op de sensor valt. De grootte van het diafragma geven we aan met een f-getal. Ook kan je hiermee de scherpte regelen van een opname. Bij een groter diafragma (uitgedrukt in een kleine ‘f’ waarde) valt er veel licht op de lens en krijg je onscherpte in je opname. Hierdoor springt het onderwerp als het ware naar voren. Dit wordt veel gebruikt als je bijvoorbeeld een bloem in beeld wilt nemen en de achtergrond volledig onscherp wilt hebben. Bij een kleiner diafragma (uitgedrukt in een hoge ‘f’-waarde) valt er weinig licht op sensor en neemt de scherptediepte toe. Dit betekent bijvoorbeeld dat je in een landschap ook de achterste rij bomen scherp hebt.

  Digitale zoom
  Naast optische zoom kunnen de meeste camera's digitaal zoomen. Dit houdt in dat de pixels van je foto digitaal 'opgeblazen' worden zodat het beeld groter lijkt. De scherpte en kwaliteit van je foto gaan hierbij echter wel achteruit.

  Foto modus
  "Foto modus" geeft aan of deze videocamera over de mogelijkheid beschikt om naast films ook foto's te maken.

  Grootte harde schijf
  Wanneer je een camcorder met harddisk koopt, zijn er verschillende groottes beschikbaar. Het meest gangbaar is 20 of 30 GB, maar sommige hebben ook een harde schijf van 60 of 100 GB. Hoeveel uur dit oplevert aan opnametijd hangt af van de instelling. Film je in de hoogste kwaliteit dan zal een camcorder met 30 GB ongeveer zo’n 7 uur aan opnametijd hebben. Met een ‘normale’ instelling is de opnametijd bij 30 GB ongeveer 20 uur. Maar de opnametijden kunnen per producent nogal verschillen.

  Lcd-grootte
  De grootte van het Lcd-scherm wordt vaak aangegeven in inches. 1 inch is 2,54 cm. De meeste lcd-schermen liggen tussen 2,5 en 3,5 inch. De grootte is dan diagonaal over het scherm gemeten.

  Lcd-type
  Indicatie over welk type lcd-scherm er wordt gebruikt. LCD staat voor Liquid Crystal Display en is een klein, energiezuinig schermpje dat is ingebouwd in een digitale camera. Hierop kun je zien wat de camera ziet tijdens het filmen en je kunt de gemaakte video's direct bekijken. De bediening en instelling van de camera verloopt veelal via een menu dat te zien is op dit schermpje. Voor lcd-schermen worden verschillende technieken gebruikt:

  • TFT: Type lcd met een betere lichtopbrengst en kijkhoek dan een normale lcd. Hier kan elke pixel afzonderlijk worden 'bestuurd' en vindt er geen kleurverloop plaats.
  • LTPS: Verbeterde versie van TFT.

  De types STN en DSTN zijn weinig voorkomend en veelal van slechtere kwaliteit dan de hedendaagse TFT-schermen.

  Lux rating
  Een camcorder met een hoge lichtgevoeligheid is in veel situaties erg handig. ‘s Avonds een opname maken van een buurtfeest of binnen in een kerk filmen is dan geen probleem. Een camcorder met een hoge lichtgevoeligheid maakt nog steeds uitstekende opnames, ook als er weinig licht is. De lichtgevoeligheid van een sensor wordt uitgedrukt in lux. Hoe lager dit getal, hoe beter de camera presteert bij weinig licht. Een camcorder met een 2 lux-rating is gevoeliger en maakt dus betere opnames dan een camcorder met een 4 lux-rating.

  Nightshot
  Dit veld geeft aan of de digitale videocamera beschikt over de mogelijkheid om in het donker heldere opnames te maken. Vaak gebeurt dit door een digitale stap waar het licht dat er is wordt versterkt, dan wel middels infrarood licht.

  Opslagtype
  Digitale videocamera's gebruiken doorgaans MiniDV, DVD, harde schijf of geheugenkaarten als opslag. Voor informatie over het aan te raden opslagtype is het raadzaam onze algemene informatie over videocamera's te lezen.

  Optische zoom
  Optische zoom gebeurt middels het lensmechanisme van de camera zelf. Hiermee bereik je een kwalitatief goed zoomresultaat en worden er, zoals bij digitaal zoomen, geen beeldpunten verdubbeld om het zoomeffect te bereiken.

  Vergelijk hier digitale videocamera's!Sluitertijd
  De sluitertijd geeft de tijdsduur aan dat de sluiter minimaal open blijft. Een snelle sluitertijd is bijvoorbeeld 'één tweeduizendste van een seconde'. Gedurende die zeer korte periode kan er licht door de lens op de sensor vallen waarna er een beeld van wordt gevormd. Snelle sluitertijden worden vooral gebruikt in zeer lichte omgevingen. Een trage sluitertijd is bijvoorbeeld '15 seconden'. Gedurende die zeer lange periode kan er licht door de lens op de sensor vallen waarna er een beeld van wordt gevormd. Trage (lange) sluitertijden worden vooral gebruikt in zeer donkere omgevingen of om speciale effecten in foto's op te nemen. Bijvoorbeeld de strepen van autolichten op een autosnelweg.

  Tegenlicht comp.
  Als het te fotograferen object zich vóór een lichtbron bevindt, is er sprake van tegenlicht. Hierdoor is er uiteindelijk alleen een silhouet te zien van het object. Videocamera's met deze optie compenseren het tegenlicht middels een backlight of door de diafragmaopening iets groter te maken. Dit is echter niet altijd een goede oplossing. Het kan voorkomen dat de intensiteit van het tegenlicht ook toeneemt waardoor de achtergrond kan 'verbleken' door overbelichting.

  Usb-streaming
  Met deze functie kun je live video, foto's of clips opnemen en meteen via het internet doorgeven via de usb-connectie tussen de videocamera en de PC. De videocamera fungeert dan als een soort live webcam.

  Video in
  Middels deze ingang sluit je een ander medium aan op de videocamera voor bijvoorbeeld beeldoverdracht.

  Video interface
  Interface die de door camera gehanteerd wordt om de videobeelden over te brengen naar andere media. Veelal S-Video, USB of Firewire. De laatste is perfect om digitale videobeelden over te zetten naar de pc.

  Videomontage
  Voor degene die hun geschoten beelden later willen bewerken is de MiniDV-camcorder op dit moment nog steeds de beste keuze. Een dvd- of Harddisk-camcorder gebruikt MPEG2 als compressie. Wil je dit gaan bewerken, dan moet het omgezet worden naar AVI en dat zal nooit zo goed worden als het formaat wat de MiniDV gebruikt, namelijk DV AVI.

  Video out
  Uitgang tussen de camera en de televisie.

  Vergelijk hier camcorders!Witbalans
  Verschillen in kleurtemperatuur door bijvoorbeeld TL-buizen en/of zonlicht moeten door de camera gecompenseerd worden. Dit gebeurt met het instellen van de witbalans - de combinatie van groen, rood en blauw die perfect wit licht oplevert. Dit gebeurt vaak automatisch maar het komt ook voor dat het handmatig ingesteld kan worden.

  Zoomfunctie
  Er zijn twee typen zoom bij videocamera’s: optische en digitale. De optische zoom werkt door middel van het mechanisch verstellen van lenzen in de camcorder zelf. Hierdoor blijft de kwaliteit van de foto hetzelfde terwijl bij digitale zoom een deel van het digitale beeld wordt 'opgeblazen'. Er gaat dan beeldkwaliteit verloren omdat er om meer beeldpunten wordt gevraagd dan er beschikbaar zijn. De videocamera moet dan de overige beeldpunten zelf berekenen, waardoor het beeld minder gedetailleerd wordt.

  Bekijk en vergelijk hier camcorders en vind de beste koop!

  • Full HD Een Full HD camera filmt zeer scherpe beelden, dit wordt hoge definitie genoemd.
  • Budget De prijs van een budget videocamera is maximaal 100 euro.
  • GoPro GoPro maakt kleine actiecamera's met beeldstabilisator die speciaal gericht zijn op het filmen van sport of extreme omstandigheden.
  • Sony De videocamera's van Sony staan bekend om gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit.
  • Canon Canon maakt camera's met een hoge kwaliteit en veel instelmogelijkheden.
  • Stabilisator Een ingebouwde beeldstabilisator zorgt voor een minder schokkerig beeld.
  • Waterdicht Met een waterdichte camera neemt u op onder water of op het water, zonder dat uw camera stuk gaat.
  • Groot display Grote displays voor videocamera's zijn 3 inch of zelfs groter! Zo kunt u uw gemaakte foto's meteen goed bekijken.
 • Sony HDR-CX900E
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/0/sony-hdr-cx900-22982170.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/1/sony-hdr-cx900-22982171.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/9/8/sony-hdr-cx900e-23521998.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/9/9/sony-hdr-cx900e-23521999.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/0/sony-hdr-cx900e-23522000.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/1/sony-hdr-cx900e-23522001.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/2/sony-hdr-cx900e-23522002.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/3/sony-hdr-cx900e-23522003.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/4/sony-hdr-cx900e-23522004.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/5/sony-hdr-cx900e-23522005.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/6/sony-hdr-cx900e-23522006.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/7/sony-hdr-cx900e-23522007.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/8/sony-hdr-cx900e-23522008.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/2/sony-hdr-cx900e-25103412.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/3/sony-hdr-cx900e-25103413.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/4/sony-hdr-cx900e-25103414.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/5/sony-hdr-cx900e-25103415.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/6/sony-hdr-cx900e-25103416.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/7/sony-hdr-cx900e-25103417.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/8/sony-hdr-cx900e-25103418.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/9/sony-hdr-cx900e-25103419.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/0/sony-hdr-cx900e-25103420.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/1/sony-hdr-cx900e-25103421.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/2/sony-hdr-cx900e-25103422.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/sony-hdr-cx900e-25103423.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/0/sony-hdr-cx900-22982170.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzAvc29ueS1oZHItY3g5MDAtMjI5ODIxNzAuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/1/sony-hdr-cx900-22982171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzEvc29ueS1oZHItY3g5MDAtMjI5ODIxNzEuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/9/8/sony-hdr-cx900e-23521998.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS85Lzgvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIxOTk4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/9/9/sony-hdr-cx900e-23521999.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS85Lzkvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIxOTk5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/0/sony-hdr-cx900e-23522000.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzAvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDAwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/1/sony-hdr-cx900e-23522001.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzEvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/2/sony-hdr-cx900e-23522002.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzIvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDAyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/3/sony-hdr-cx900e-23522003.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzMvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDAzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/4/sony-hdr-cx900e-23522004.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzQvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDA0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/5/sony-hdr-cx900e-23522005.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzUvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDA1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/6/sony-hdr-cx900e-23522006.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzYvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDA2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/7/sony-hdr-cx900e-23522007.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzcvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDA3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/8/sony-hdr-cx900e-23522008.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzgvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDA4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/2/sony-hdr-cx900e-25103412.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzIvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDEyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/3/sony-hdr-cx900e-25103413.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzMvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDEzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/4/sony-hdr-cx900e-25103414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzQvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDE0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/5/sony-hdr-cx900e-25103415.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzUvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDE1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/6/sony-hdr-cx900e-25103416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzYvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDE2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/7/sony-hdr-cx900e-25103417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzcvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDE3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/8/sony-hdr-cx900e-25103418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzgvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDE4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/9/sony-hdr-cx900e-25103419.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzkvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDE5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/0/sony-hdr-cx900e-25103420.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzAvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDIwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/1/sony-hdr-cx900e-25103421.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzEvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDIxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/2/sony-hdr-cx900e-25103422.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzIvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDIyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/sony-hdr-cx900e-25103423.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzMvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDIzLmpwZw==
  Sony HDR-CX900E (5)
  7.9 (1)
  Sony HDR-CX900E
  door z
  zeergoed door zijn sensor van een duim is het beeld ruisvrij
  9.3
  0 10
 • Panasonic HC-X920 Full HD
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/8/panasonic-hc-x920-19895758.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/5/panasonic-hc-x920-21326425.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/6/panasonic-hc-x920-21326426.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/7/panasonic-hc-x920-21326427.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/8/panasonic-hc-x920-21326428.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/7/panasonic-hc-x920-25562167.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/8/panasonic-hc-x920-25562168.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/9/panasonic-hc-x920-25562169.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/0/panasonic-hc-x920-25562170.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/1/panasonic-hc-x920-25562171.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/8/panasonic-hc-x920-19895758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy81LzgvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMTk4OTU3NTguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/5/panasonic-hc-x920-21326425.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzUvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjEzMjY0MjUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/6/panasonic-hc-x920-21326426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzYvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjEzMjY0MjYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/7/panasonic-hc-x920-21326427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzcvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjEzMjY0MjcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/8/panasonic-hc-x920-21326428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzgvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjEzMjY0MjguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/7/panasonic-hc-x920-25562167.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzcvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNjcuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/8/panasonic-hc-x920-25562168.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzgvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNjguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/9/panasonic-hc-x920-25562169.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzkvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNjkuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/0/panasonic-hc-x920-25562170.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzAvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNzAuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/1/panasonic-hc-x920-25562171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzEvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNzEuanBn
  Panasonic HC-X920 Full HD (12)
  8.244993662864387 (2)
  Panasonic HC-X920 Full HD
  Prima camera, makkelijk te bedienen
  Voor de amateurfilmer één van de betere camera's. Ook prima om te combineren met andere zaken zoals een lavelier/dasspeldmicrofoon bijvoorbeeld.
  9.3
  0 10
 • Panasonic HC-X920 Full HD
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/8/panasonic-hc-x920-19895758.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/5/panasonic-hc-x920-21326425.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/6/panasonic-hc-x920-21326426.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/7/panasonic-hc-x920-21326427.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/8/panasonic-hc-x920-21326428.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/7/panasonic-hc-x920-25562167.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/8/panasonic-hc-x920-25562168.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/9/panasonic-hc-x920-25562169.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/0/panasonic-hc-x920-25562170.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/1/panasonic-hc-x920-25562171.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/8/panasonic-hc-x920-19895758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy81LzgvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMTk4OTU3NTguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/5/panasonic-hc-x920-21326425.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzUvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjEzMjY0MjUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/6/panasonic-hc-x920-21326426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzYvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjEzMjY0MjYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/7/panasonic-hc-x920-21326427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzcvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjEzMjY0MjcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/8/panasonic-hc-x920-21326428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzgvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjEzMjY0MjguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/7/panasonic-hc-x920-25562167.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzcvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNjcuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/8/panasonic-hc-x920-25562168.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzgvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNjguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/9/panasonic-hc-x920-25562169.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzkvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNjkuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/0/panasonic-hc-x920-25562170.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzAvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNzAuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/1/panasonic-hc-x920-25562171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzEvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNzEuanBn
  Panasonic HC-X920 Full HD (12)
  8.244993662864387 (2)
  Panasonic HC-X920 Full HD
  Zo goed als geen beeldverbetering vergeleken met de X900
  Zo goed als geen beeldverbetering vergeleken met de X900. Dus gewoon verschrikkelijk goed beeld, X900/X920 Stabiliser nog iets beter als de X900. Zeer ontevreden over het ontbreken van de AB en infrarood bediening, is wifi voor terug, waardeloos. Is op geen enkele wijze ergens vermeld. Kom je pas achter als je de X920 gekocht heb. Ik gebruikte de AB en infrarood op mijn statief om te filmen. Zelfs in de bekende videobladen testen geen vermelding daar over.
  7.7
  0 10
 • Full HD DEFAULT
  • ja
 • Budget DEFAULT
  • budget
 • GoPro DEFAULT
  • gopro
 • Sony DEFAULT
  • sony
 • Canon DEFAULT
  • canon
 • Stabilisator DEFAULT
  • ja
 • Waterdicht DEFAULT
  • ja
 • Groot display DEFAULT
  • extra_large
Videocamera's 7.8 (5)
0 - 24
 • Gopro Hero 4 Silver Adventure
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/8/1/gopro-hero-4-silver-46912381.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/6/gopro-hero-4-silver-adventure-25062166.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/9/gopro-hero-4-silver-adventure-25062179.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/9/gopro-hero-4-silver-adventure-25062259.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/7/7/gopro-hero-4-silver-29611777.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/7/8/gopro-hero-4-silver-29611778.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/7/9/gopro-hero-4-silver-29611779.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/0/gopro-hero-4-silver-29611780.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/1/gopro-hero-4-silver-29611781.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/2/gopro-hero-4-silver-29611782.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/3/gopro-hero-4-silver-29611783.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/8/1/gopro-hero-4-silver-46912381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy84LzEvZ29wcm8taGVyby00LXNpbHZlci00NjkxMjM4MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/6/gopro-hero-4-silver-adventure-25062166.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzYvZ29wcm8taGVyby00LXNpbHZlci1hZHZlbnR1cmUtMjUwNjIxNjYuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/9/gopro-hero-4-silver-adventure-25062179.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzkvZ29wcm8taGVyby00LXNpbHZlci1hZHZlbnR1cmUtMjUwNjIxNzkuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/9/gopro-hero-4-silver-adventure-25062259.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi81LzkvZ29wcm8taGVyby00LXNpbHZlci1hZHZlbnR1cmUtMjUwNjIyNTkuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/7/7/gopro-hero-4-silver-29611777.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy83LzcvZ29wcm8taGVyby00LXNpbHZlci0yOTYxMTc3Ny5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/7/8/gopro-hero-4-silver-29611778.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy83LzgvZ29wcm8taGVyby00LXNpbHZlci0yOTYxMTc3OC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/7/9/gopro-hero-4-silver-29611779.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy83LzkvZ29wcm8taGVyby00LXNpbHZlci0yOTYxMTc3OS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/0/gopro-hero-4-silver-29611780.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy84LzAvZ29wcm8taGVyby00LXNpbHZlci0yOTYxMTc4MC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/1/gopro-hero-4-silver-29611781.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy84LzEvZ29wcm8taGVyby00LXNpbHZlci0yOTYxMTc4MS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/2/gopro-hero-4-silver-29611782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy84LzIvZ29wcm8taGVyby00LXNpbHZlci0yOTYxMTc4Mi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/3/gopro-hero-4-silver-29611783.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy84LzMvZ29wcm8taGVyby00LXNpbHZlci0yOTYxMTc4My5qcGc=
  Gopro Hero 4 Silver Adventure (21)
  Gopro Hero 4 Silver Adventure
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
  most_sold
 • Gopro HERO4 Zwart
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/2/gopro-hero4-black-25038262.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/3/gopro-hero4-black-25038263.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/4/gopro-hero4-black-25038264.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/5/gopro-hero4-black-25038265.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/6/gopro-hero4-black-25038266.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/2/gopro-hero4-black-25038262.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi82LzIvZ29wcm8taGVybzQtYmxhY2stMjUwMzgyNjIuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/3/gopro-hero4-black-25038263.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi82LzMvZ29wcm8taGVybzQtYmxhY2stMjUwMzgyNjMuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/4/gopro-hero4-black-25038264.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi82LzQvZ29wcm8taGVybzQtYmxhY2stMjUwMzgyNjQuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/5/gopro-hero4-black-25038265.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi82LzUvZ29wcm8taGVybzQtYmxhY2stMjUwMzgyNjUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/6/gopro-hero4-black-25038266.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi82LzYvZ29wcm8taGVybzQtYmxhY2stMjUwMzgyNjYuanBn
  Gopro HERO4 Zwart (11)
  Gopro HERO4 Zwart
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  333, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  333, 3d (offer_sdt_3_days)
  4
  good_buy
 • Sony FDR-AX53 4K Ultra HD
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/2/sony-fdr-ax-53-camcorder-black-with-zeiss-lens-50174032.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvU09ORkRSQVg1M0JMLzEvNTUweA==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/0/5/sony-fdr-ax-53-camcorder-black-with-zeiss-lens-50259005.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9zb255LWZkci1heDUzLzkwMDI3NzcwLTEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/0/sony-fdr-ax-53-camcorder-black-with-zeiss-lens-51043390.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTU2NjEyNTAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/7/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399957.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/8/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399958.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399959.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/6/0/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399960.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/6/1/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399961.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/6/2/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399962.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/0/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684870.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/1/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684871.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/2/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684872.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/3/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684873.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/4/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684874.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/5/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684875.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/2/sony-fdr-ax-53-camcorder-black-with-zeiss-lens-50174032.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvU09ORkRSQVg1M0JMLzEvNTUweA==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/0/5/sony-fdr-ax-53-camcorder-black-with-zeiss-lens-50259005.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9zb255LWZkci1heDUzLzkwMDI3NzcwLTEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/0/sony-fdr-ax-53-camcorder-black-with-zeiss-lens-51043390.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTU2NjEyNTAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/7/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399957.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS81Lzcvc29ueS1mZHItYXg1My00ay11bHRyYS1oZC01MjM5OTk1Ny5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/8/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399958.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS81Lzgvc29ueS1mZHItYXg1My00ay11bHRyYS1oZC01MjM5OTk1OC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/9/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399959.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS81Lzkvc29ueS1mZHItYXg1My00ay11bHRyYS1oZC01MjM5OTk1OS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/6/0/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399960.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS82LzAvc29ueS1mZHItYXg1My00ay11bHRyYS1oZC01MjM5OTk2MC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/6/1/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399961.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS82LzEvc29ueS1mZHItYXg1My00ay11bHRyYS1oZC01MjM5OTk2MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/6/2/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-52399962.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS82LzIvc29ueS1mZHItYXg1My00ay11bHRyYS1oZC01MjM5OTk2Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/0/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684870.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC83LzAvc29ueS1mZHItYXg1My00ay11bHRyYS1oZC01NTY4NDg3MC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/1/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684871.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC83LzEvc29ueS1mZHItYXg1My00ay11bHRyYS1oZC01NTY4NDg3MS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/2/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684872.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC83LzIvc29ueS1mZHItYXg1My00ay11bHRyYS1oZC01NTY4NDg3Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/3/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684873.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC83LzMvc29ueS1mZHItYXg1My00ay11bHRyYS1oZC01NTY4NDg3My5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/4/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684874.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC83LzQvc29ueS1mZHItYXg1My00ay11bHRyYS1oZC01NTY4NDg3NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/5/sony-fdr-ax53-4k-ultra-hd-55684875.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC83LzUvc29ueS1mZHItYXg1My00ay11bHRyYS1oZC01NTY4NDg3NS5qcGc=
  Sony FDR-AX53 4K Ultra HD (16)
  Sony FDR-AX53 4K Ultra HD
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  938.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  938.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Gopro Hero5 zwart
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/0/4/gopro-hero5-black-63957804.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/0/5/gopro-hero5-black-63957805.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/0/4/gopro-hero5-black-63957804.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC8wLzQvZ29wcm8taGVybzUtYmxhY2stNjM5NTc4MDQuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/0/5/gopro-hero5-black-63957805.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC8wLzUvZ29wcm8taGVybzUtYmxhY2stNjM5NTc4MDUuanBn
  Gopro Hero5 zwart (14)
  Gopro Hero5 zwart
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Sony FDR-AX33
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/2/9/sony-fdr-ax33-33103529.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/0/sony-fdr-ax33-33103530.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/1/sony-fdr-ax33-33103531.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/2/sony-fdr-ax33-33103532.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/3/sony-fdr-ax33-33103533.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/4/sony-fdr-ax33-33103534.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/5/sony-fdr-ax33-33103535.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/6/sony-fdr-ax33-33103536.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/7/sony-fdr-ax33-33103537.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/8/sony-fdr-ax33-33103538.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/9/sony-fdr-ax33-33103539.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/4/0/sony-fdr-ax33-33103540.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/4/1/sony-fdr-ax33-33103541.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/7/2/sony-fdr-ax33-47958572.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/8/sony-fdr-ax33-57074948.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/2/9/sony-fdr-ax33-33103529.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8yLzkvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzUyOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/0/sony-fdr-ax33-33103530.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8zLzAvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzUzMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/1/sony-fdr-ax33-33103531.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8zLzEvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzUzMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/2/sony-fdr-ax33-33103532.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8zLzIvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzUzMi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/3/sony-fdr-ax33-33103533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8zLzMvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzUzMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/4/sony-fdr-ax33-33103534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8zLzQvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzUzNC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/5/sony-fdr-ax33-33103535.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8zLzUvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzUzNS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/6/sony-fdr-ax33-33103536.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8zLzYvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzUzNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/7/sony-fdr-ax33-33103537.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8zLzcvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzUzNy5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/8/sony-fdr-ax33-33103538.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8zLzgvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzUzOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/9/sony-fdr-ax33-33103539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8zLzkvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzUzOS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/4/0/sony-fdr-ax33-33103540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS80LzAvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzU0MC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/4/1/sony-fdr-ax33-33103541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS80LzEvc29ueS1mZHItYXgzMy0zMzEwMzU0MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/7/2/sony-fdr-ax33-47958572.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS83LzIvc29ueS1mZHItYXgzMy00Nzk1ODU3Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/4/8/sony-fdr-ax33-57074948.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS80Lzgvc29ueS1mZHItYXgzMy01NzA3NDk0OC5qcGc=
  Sony FDR-AX33 (5)
  Sony FDR-AX33
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  712, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  712, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  good_buy
 • Panasonic HC-VXF990 Zwart
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/6/3/panasonic-hc-vxf990-zwart-51717463.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9wYW5hc29uaWMtaGMtdnhmOTkwLXp3YXJ0LzkwMDI4MTE2LTEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/0/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198740.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/1/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198741.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/2/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198742.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/3/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198743.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/4/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198744.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/5/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198745.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/6/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198746.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/7/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198747.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/6/3/panasonic-hc-vxf990-zwart-51717463.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9wYW5hc29uaWMtaGMtdnhmOTkwLXp3YXJ0LzkwMDI4MTE2LTEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/0/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198740.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzAvcGFuYXNvbmljLWhjLXZ4Zjk5MC1lZ2stNGstdWx0cmEtaGQtNTIxOTg3NDAuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/1/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198741.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzEvcGFuYXNvbmljLWhjLXZ4Zjk5MC1lZ2stNGstdWx0cmEtaGQtNTIxOTg3NDEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/2/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198742.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzIvcGFuYXNvbmljLWhjLXZ4Zjk5MC1lZ2stNGstdWx0cmEtaGQtNTIxOTg3NDIuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/3/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198743.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzMvcGFuYXNvbmljLWhjLXZ4Zjk5MC1lZ2stNGstdWx0cmEtaGQtNTIxOTg3NDMuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/4/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198744.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzQvcGFuYXNvbmljLWhjLXZ4Zjk5MC1lZ2stNGstdWx0cmEtaGQtNTIxOTg3NDQuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/5/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198745.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzUvcGFuYXNvbmljLWhjLXZ4Zjk5MC1lZ2stNGstdWx0cmEtaGQtNTIxOTg3NDUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/6/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198746.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzYvcGFuYXNvbmljLWhjLXZ4Zjk5MC1lZ2stNGstdWx0cmEtaGQtNTIxOTg3NDYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/4/7/panasonic-hc-vxf990-egk-4k-ultra-hd-52198747.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy80LzcvcGFuYXNvbmljLWhjLXZ4Zjk5MC1lZ2stNGstdWx0cmEtaGQtNTIxOTg3NDcuanBn
  Panasonic HC-VXF990 Zwart (11)
  Panasonic HC-VXF990 Zwart
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  929, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  929, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Sony HDR-CX900E
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/0/sony-hdr-cx900-22982170.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/1/sony-hdr-cx900-22982171.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/9/8/sony-hdr-cx900e-23521998.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/9/9/sony-hdr-cx900e-23521999.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/0/sony-hdr-cx900e-23522000.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/1/sony-hdr-cx900e-23522001.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/2/sony-hdr-cx900e-23522002.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/3/sony-hdr-cx900e-23522003.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/4/sony-hdr-cx900e-23522004.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/5/sony-hdr-cx900e-23522005.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/6/sony-hdr-cx900e-23522006.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/7/sony-hdr-cx900e-23522007.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/8/sony-hdr-cx900e-23522008.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/2/sony-hdr-cx900e-25103412.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/3/sony-hdr-cx900e-25103413.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/4/sony-hdr-cx900e-25103414.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/5/sony-hdr-cx900e-25103415.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/6/sony-hdr-cx900e-25103416.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/7/sony-hdr-cx900e-25103417.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/8/sony-hdr-cx900e-25103418.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/9/sony-hdr-cx900e-25103419.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/0/sony-hdr-cx900e-25103420.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/1/sony-hdr-cx900e-25103421.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/2/sony-hdr-cx900e-25103422.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/sony-hdr-cx900e-25103423.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/0/sony-hdr-cx900-22982170.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzAvc29ueS1oZHItY3g5MDAtMjI5ODIxNzAuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/1/sony-hdr-cx900-22982171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzEvc29ueS1oZHItY3g5MDAtMjI5ODIxNzEuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/9/8/sony-hdr-cx900e-23521998.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS85Lzgvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIxOTk4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/9/9/sony-hdr-cx900e-23521999.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS85Lzkvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIxOTk5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/0/sony-hdr-cx900e-23522000.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzAvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDAwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/1/sony-hdr-cx900e-23522001.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzEvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/2/sony-hdr-cx900e-23522002.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzIvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDAyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/3/sony-hdr-cx900e-23522003.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzMvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDAzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/4/sony-hdr-cx900e-23522004.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzQvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDA0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/5/sony-hdr-cx900e-23522005.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzUvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDA1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/6/sony-hdr-cx900e-23522006.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzYvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDA2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/7/sony-hdr-cx900e-23522007.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzcvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDA3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/0/8/sony-hdr-cx900e-23522008.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8wLzgvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTIzNTIyMDA4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/2/sony-hdr-cx900e-25103412.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzIvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDEyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/3/sony-hdr-cx900e-25103413.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzMvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDEzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/4/sony-hdr-cx900e-25103414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzQvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDE0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/5/sony-hdr-cx900e-25103415.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzUvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDE1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/6/sony-hdr-cx900e-25103416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzYvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDE2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/7/sony-hdr-cx900e-25103417.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzcvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDE3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/8/sony-hdr-cx900e-25103418.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzgvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDE4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/9/sony-hdr-cx900e-25103419.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzkvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDE5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/0/sony-hdr-cx900e-25103420.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzAvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDIwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/1/sony-hdr-cx900e-25103421.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzEvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDIxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/2/sony-hdr-cx900e-25103422.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzIvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDIyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/2/3/sony-hdr-cx900e-25103423.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8yLzMvc29ueS1oZHItY3g5MDBlLTI1MTAzNDIzLmpwZw==
  Sony HDR-CX900E (5)
  7.9 (1)
  Sony HDR-CX900E
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Panasonic HC-X920 Full HD
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/8/panasonic-hc-x920-19895758.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/5/panasonic-hc-x920-21326425.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/6/panasonic-hc-x920-21326426.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/7/panasonic-hc-x920-21326427.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/8/panasonic-hc-x920-21326428.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/7/panasonic-hc-x920-25562167.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/8/panasonic-hc-x920-25562168.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/9/panasonic-hc-x920-25562169.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/0/panasonic-hc-x920-25562170.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/1/panasonic-hc-x920-25562171.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/8/panasonic-hc-x920-19895758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy81LzgvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMTk4OTU3NTguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/5/panasonic-hc-x920-21326425.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzUvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjEzMjY0MjUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/6/panasonic-hc-x920-21326426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzYvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjEzMjY0MjYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/7/panasonic-hc-x920-21326427.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzcvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjEzMjY0MjcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/2/8/panasonic-hc-x920-21326428.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8yLzgvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjEzMjY0MjguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/7/panasonic-hc-x920-25562167.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzcvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNjcuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/8/panasonic-hc-x920-25562168.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzgvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNjguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/9/panasonic-hc-x920-25562169.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzkvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNjkuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/0/panasonic-hc-x920-25562170.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzAvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNzAuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/7/1/panasonic-hc-x920-25562171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS83LzEvcGFuYXNvbmljLWhjLXg5MjAtMjU1NjIxNzEuanBn
  Panasonic HC-X920 Full HD (12)
  8.244993662864387 (2)
  Panasonic HC-X920 Full HD
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  648, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  648, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
  best_reviewed
 • Sony HDR-CX625B Full HD
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/9/8/sony-hdr-cx-625-full-hd-camcorder-black-50175298.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvU09OSERSQ1g2MjVCTC8xLzU1MHg=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/4/0/sony-hdr-cx-625-full-hd-camcorder-black-51167240.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwNTY1MzM3NDcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/3/sony-hdr-cx-625-full-hd-camcorder-black-51739353.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1kLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy80OS8yXzMwNDYxMy0yMzIweDEzMjguanBlZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/0/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399940.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/1/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399941.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/2/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399942.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/3/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399943.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/4/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399944.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/5/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399945.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/6/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399946.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/7/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399947.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/8/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399948.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/9/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399949.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/0/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684860.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/1/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684861.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/2/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684862.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/3/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684863.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/4/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684864.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/5/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684865.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/6/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684866.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/7/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684867.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/8/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684868.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/9/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684869.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/9/8/sony-hdr-cx-625-full-hd-camcorder-black-50175298.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvU09OSERSQ1g2MjVCTC8xLzU1MHg=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/4/0/sony-hdr-cx-625-full-hd-camcorder-black-51167240.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwNTY1MzM3NDcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/5/3/sony-hdr-cx-625-full-hd-camcorder-black-51739353.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi1kLnZlcmtrb2thdXBwYS5jb20vMzAwL2ltYWdlcy80OS8yXzMwNDYxMy0yMzIweDEzMjguanBlZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/0/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399940.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80LzAvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTIzOTk5NDAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/1/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399941.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80LzEvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTIzOTk5NDEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/2/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399942.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80LzIvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTIzOTk5NDIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/3/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399943.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80LzMvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTIzOTk5NDMuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/4/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399944.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80LzQvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTIzOTk5NDQuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/5/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399945.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80LzUvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTIzOTk5NDUuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/6/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399946.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80LzYvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTIzOTk5NDYuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/7/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399947.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80Lzcvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTIzOTk5NDcuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/8/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399948.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80Lzgvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTIzOTk5NDguanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/4/9/sony-hdr-cx625b-full-hd-52399949.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS80Lzkvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTIzOTk5NDkuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/0/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684860.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82LzAvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTU2ODQ4NjAuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/1/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684861.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82LzEvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTU2ODQ4NjEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/2/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684862.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82LzIvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTU2ODQ4NjIuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/3/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684863.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82LzMvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTU2ODQ4NjMuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/4/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684864.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82LzQvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTU2ODQ4NjQuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/5/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82LzUvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTU2ODQ4NjUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/6/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684866.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82LzYvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTU2ODQ4NjYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/7/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684867.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82Lzcvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTU2ODQ4NjcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/8/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684868.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82Lzgvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTU2ODQ4NjguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/6/9/sony-hdr-cx625b-full-hd-55684869.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC82Lzkvc29ueS1oZHItY3g2MjViLWZ1bGwtaGQtNTU2ODQ4NjkuanBn
  Sony HDR-CX625B Full HD (4)
  Sony HDR-CX625B Full HD
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  468, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  468, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • JVC Everio R GZ-RX615 Zwart
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/8/3/jvc-everio-r-gz-rx615-zwart-54364083.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDE1NjU4My9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/7/9/jvc-everio-r-gz-rx615-zwart-54758879.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/2/5/jvc-everio-r-gz-rx615-zwart-57068025.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/8/3/jvc-everio-r-gz-rx615-zwart-54364083.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDE1NjU4My9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/7/9/jvc-everio-r-gz-rx615-zwart-54758879.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC83LzkvanZjLWV2ZXJpby1yLWd6LXJ4NjE1LXp3YXJ0LTU0NzU4ODc5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/2/5/jvc-everio-r-gz-rx615-zwart-57068025.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8yLzUvanZjLWV2ZXJpby1yLWd6LXJ4NjE1LXp3YXJ0LTU3MDY4MDI1LmpwZw==
  JVC Everio R GZ-RX615 Zwart (4)
  JVC Everio R GZ-RX615 Zwart
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • JVC Everio HD GZ-R415 Oranje
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/1/jvc-everio-hd-gz-r415-oranje-54359331.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDEzMjQ2Ny9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/1/jvc-everio-hd-gz-r415-oranje-54758641.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/2/jvc-everio-hd-gz-r415-oranje-54758642.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/3/jvc-everio-hd-gz-r415-oranje-54758643.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/3/jvc-gz-r415deu-55880103.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/4/jvc-gz-r415deu-55880104.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/5/jvc-gz-r415deu-55880105.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/6/jvc-gz-r415deu-55880106.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/7/jvc-gz-r415deu-55880107.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/3/1/jvc-everio-hd-gz-r415-oranje-54359331.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDEzMjQ2Ny9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/1/jvc-everio-hd-gz-r415-oranje-54758641.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzEvanZjLWV2ZXJpby1oZC1nei1yNDE1LW9yYW5qZS01NDc1ODY0MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/2/jvc-everio-hd-gz-r415-oranje-54758642.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzIvanZjLWV2ZXJpby1oZC1nei1yNDE1LW9yYW5qZS01NDc1ODY0Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/4/3/jvc-everio-hd-gz-r415-oranje-54758643.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzMvanZjLWV2ZXJpby1oZC1nei1yNDE1LW9yYW5qZS01NDc1ODY0My5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/3/jvc-gz-r415deu-55880103.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzMvanZjLWd6LXI0MTVkZXUtNTU4ODAxMDMuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/4/jvc-gz-r415deu-55880104.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzQvanZjLWd6LXI0MTVkZXUtNTU4ODAxMDQuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/5/jvc-gz-r415deu-55880105.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzUvanZjLWd6LXI0MTVkZXUtNTU4ODAxMDUuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/6/jvc-gz-r415deu-55880106.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzYvanZjLWd6LXI0MTVkZXUtNTU4ODAxMDYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/7/jvc-gz-r415deu-55880107.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzcvanZjLWd6LXI0MTVkZXUtNTU4ODAxMDcuanBn
  JVC Everio HD GZ-R415 Oranje (6)
  JVC Everio HD GZ-R415 Oranje
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Sony HDRCX405 Handcamcorder 9.2MP CMOS Full HD Zwart
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/5/6/sony-hdr-cx405b-29549856.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/5/7/sony-hdr-cx405b-29549857.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/2/sony-hdr-cx405b-29563882.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/4/6/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271146.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/4/7/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271147.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/4/8/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271148.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/4/9/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271149.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/5/0/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271150.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/5/6/sony-hdr-cx405b-29549856.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81LzYvc29ueS1oZHItY3g0MDViLTI5NTQ5ODU2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/5/7/sony-hdr-cx405b-29549857.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC81Lzcvc29ueS1oZHItY3g0MDViLTI5NTQ5ODU3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/2/sony-hdr-cx405b-29563882.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC84LzIvc29ueS1oZHItY3g0MDViLTI5NTYzODgyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/4/6/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271146.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS80LzYvc29ueS1jeDQwNS1oYW5keWNhbS13aXRoLWV4bW9yLXItY21vcy1zZW5zb3ItMzAyNzExNDYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/4/7/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271147.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS80Lzcvc29ueS1jeDQwNS1oYW5keWNhbS13aXRoLWV4bW9yLXItY21vcy1zZW5zb3ItMzAyNzExNDcuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/4/8/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271148.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS80Lzgvc29ueS1jeDQwNS1oYW5keWNhbS13aXRoLWV4bW9yLXItY21vcy1zZW5zb3ItMzAyNzExNDguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/4/9/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271149.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS80Lzkvc29ueS1jeDQwNS1oYW5keWNhbS13aXRoLWV4bW9yLXItY21vcy1zZW5zb3ItMzAyNzExNDkuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/5/0/sony-cx405-handycam-with-exmor-r-cmos-sensor-30271150.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS81LzAvc29ueS1jeDQwNS1oYW5keWNhbS13aXRoLWV4bW9yLXItY21vcy1zZW5zb3ItMzAyNzExNTAuanBn
  Sony HDRCX405 Handcamcorder 9.2MP CMOS Full HD Zwart (6)
  Sony HDRCX405 Handcamcorder 9.2MP CMOS Full HD Zwart
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  238.75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  238.75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Sony FDR-AX100 4K
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/4/4/sony-fdr-ax100-4k-24181044.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/4/5/sony-fdr-ax100-4k-24181045.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/4/4/sony-fdr-ax100-4k-24181044.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80LzQvc29ueS1mZHItYXgxMDAtNGstMjQxODEwNDQuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/4/5/sony-fdr-ax100-4k-24181045.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80LzUvc29ueS1mZHItYXgxMDAtNGstMjQxODEwNDUuanBn
  Sony FDR-AX100 4K (3)
  Sony FDR-AX100 4K
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • JVC Everio GZ-F125BEU
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/6/1/jvc-everio-gz-f125beu-51554461.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02OTE4MzE0OC9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/3/5/jvc-everio-gz-f125beu-53921835.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/2/5/jvc-everio-gz-f125beu-57092925.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/6/1/jvc-everio-gz-f125beu-51554461.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02OTE4MzE0OC9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/3/5/jvc-everio-gz-f125beu-53921835.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC8zLzUvanZjLWV2ZXJpby1nei1mMTI1YmV1LTUzOTIxODM1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/2/5/jvc-everio-gz-f125beu-57092925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8yLzUvanZjLWV2ZXJpby1nei1mMTI1YmV1LTU3MDkyOTI1LmpwZw==
  JVC Everio GZ-F125BEU (5)
  JVC Everio GZ-F125BEU
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Samsung Gear 360
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/0/4/samsung-gear-360-57988104.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy81MjcyNDE/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/7/samsung-gear-360-58749547.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/1/samsung-gear-360-60423411.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/0/4/samsung-gear-360-57988104.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy81MjcyNDE/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/7/samsung-gear-360-58749547.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS80Lzcvc2Ftc3VuZy1nZWFyLTM2MC01ODc0OTU0Ny5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/1/1/samsung-gear-360-60423411.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8xLzEvc2Ftc3VuZy1nZWFyLTM2MC02MDQyMzQxMS5qcGc=
  Samsung Gear 360 (6)
  Samsung Gear 360
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Guardo 1080p Action Camera
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/9/7/guardo-1080p-action-camera-41197497.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/9/7/guardo-1080p-action-camera-41197497.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC85LzcvZ3VhcmRvLTEwODBwLWFjdGlvbi1jYW1lcmEtNDExOTc0OTcuanBn
  Guardo 1080p Action Camera (6)
  Guardo 1080p Action Camera
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
  good_buy
 • Panasonic HC-W580EG-K Full HD digitale videocamera
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/9/0/panasonic-hc-w580-zwart-51717590.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9wYW5hc29uaWMtaGMtdzU4MC16d2FydC85MDAyODEyMC0xLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/5/6/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198756.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/5/7/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198757.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/5/8/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198758.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/5/9/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198759.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/0/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198760.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/1/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198761.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/2/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198762.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/3/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198763.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/9/0/panasonic-hc-w580-zwart-51717590.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9wYW5hc29uaWMtaGMtdzU4MC16d2FydC85MDAyODEyMC0xLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/5/6/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzYvcGFuYXNvbmljLWhjLXc1ODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc1Ni5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/5/7/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198757.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzcvcGFuYXNvbmljLWhjLXc1ODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc1Ny5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/5/8/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzgvcGFuYXNvbmljLWhjLXc1ODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc1OC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/5/9/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198759.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy81LzkvcGFuYXNvbmljLWhjLXc1ODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc1OS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/0/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzAvcGFuYXNvbmljLWhjLXc1ODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc2MC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/1/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198761.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzEvcGFuYXNvbmljLWhjLXc1ODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc2MS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/2/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198762.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzIvcGFuYXNvbmljLWhjLXc1ODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc2Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/3/panasonic-hc-w580eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198763.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzMvcGFuYXNvbmljLWhjLXc1ODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc2My5qcGc=
  Panasonic HC-W580EG-K Full HD digitale videocamera (4)
  Panasonic HC-W580EG-K Full HD digitale videocamera
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Sony HXR-MC2500E digitale videocamera
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/4/0/sony-hxr-mc2500-29549840.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/8/8/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795388.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/8/9/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795389.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/0/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795390.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/1/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795391.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/2/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795392.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/3/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795393.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/4/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795394.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/5/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795395.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/6/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795396.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/7/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795397.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/8/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795398.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/4/0/sony-hxr-mc2500-29549840.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzAvc29ueS1oeHItbWMyNTAwLTI5NTQ5ODQwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/8/8/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795388.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy84Lzgvc29ueS1oeHItbWMyNTAwZS1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTI5Nzk1Mzg4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/8/9/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795389.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy84Lzkvc29ueS1oeHItbWMyNTAwZS1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTI5Nzk1Mzg5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/0/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795390.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85LzAvc29ueS1oeHItbWMyNTAwZS1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTI5Nzk1MzkwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/1/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795391.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85LzEvc29ueS1oeHItbWMyNTAwZS1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTI5Nzk1MzkxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/2/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795392.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85LzIvc29ueS1oeHItbWMyNTAwZS1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTI5Nzk1MzkyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/3/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795393.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85LzMvc29ueS1oeHItbWMyNTAwZS1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTI5Nzk1MzkzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/4/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795394.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85LzQvc29ueS1oeHItbWMyNTAwZS1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTI5Nzk1Mzk0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/5/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795395.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85LzUvc29ueS1oeHItbWMyNTAwZS1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTI5Nzk1Mzk1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/6/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795396.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85LzYvc29ueS1oeHItbWMyNTAwZS1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTI5Nzk1Mzk2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/7/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795397.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85Lzcvc29ueS1oeHItbWMyNTAwZS1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTI5Nzk1Mzk3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/9/8/sony-hxr-mc2500e-hand-held-camcorder-29795398.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy85Lzgvc29ueS1oeHItbWMyNTAwZS1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTI5Nzk1Mzk4LmpwZw==
  Sony HXR-MC2500E digitale videocamera (4)
  Sony HXR-MC2500E digitale videocamera
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Canon LEGRIA HF R76 Full HD
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/6/8/canon-legria-hf-r76-black-50008968.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvQ0FOSEZSNzYvMS81NTB4
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/0/canon-legria-hf-r76-black-50918790.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD0yZTMzYTNhNi1jZGUyLTQwODUtYmI3Mi0xYjMzMmQ2ZjhmN2M=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/5/4/canon-legria-hf-r76-black-52057954.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/2/canon-legria-hf-r76-full-hd-52238792.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/3/canon-legria-hf-r76-full-hd-52238793.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/4/canon-legria-hf-r76-full-hd-52238794.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/5/canon-legria-hf-r76-full-hd-52238795.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/6/canon-legria-hf-r76-full-hd-52238796.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/6/8/canon-legria-hf-r76-black-50008968.jpg?m=aHR0cDovL2RmcWo1ODZpMmprMmEuY2xvdWRmcm9udC5uZXQvbmwvQ0FOSEZSNzYvMS81NTB4
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/0/canon-legria-hf-r76-black-50918790.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD0yZTMzYTNhNi1jZGUyLTQwODUtYmI3Mi0xYjMzMmQ2ZjhmN2M=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/5/4/canon-legria-hf-r76-black-52057954.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS81LzQvY2Fub24tbGVncmlhLWhmLXI3Ni1ibGFjay01MjA1Nzk1NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/2/canon-legria-hf-r76-full-hd-52238792.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85LzIvY2Fub24tbGVncmlhLWhmLXI3Ni1mdWxsLWhkLTUyMjM4NzkyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/3/canon-legria-hf-r76-full-hd-52238793.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85LzMvY2Fub24tbGVncmlhLWhmLXI3Ni1mdWxsLWhkLTUyMjM4NzkzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/4/canon-legria-hf-r76-full-hd-52238794.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85LzQvY2Fub24tbGVncmlhLWhmLXI3Ni1mdWxsLWhkLTUyMjM4Nzk0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/5/canon-legria-hf-r76-full-hd-52238795.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85LzUvY2Fub24tbGVncmlhLWhmLXI3Ni1mdWxsLWhkLTUyMjM4Nzk1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/9/6/canon-legria-hf-r76-full-hd-52238796.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85LzYvY2Fub24tbGVncmlhLWhmLXI3Ni1mdWxsLWhkLTUyMjM4Nzk2LmpwZw==
  Canon LEGRIA HF R76 Full HD (4)
  Canon LEGRIA HF R76 Full HD
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, ? (offer_sdt_unknown)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
 • Sony AS200V Action Cam met Wi-Fi en GPS + Live View-afstandsbedieningsset
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/4/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210754.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/5/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210755.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/6/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210756.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/7/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210757.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/8/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210758.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/9/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210759.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/0/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210760.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/1/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210761.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/6/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-29050426.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/1/sony-hdr-as200vr-57239861.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/4/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210754.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzQvc29ueS1hczIwMHYtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLWdwcy1hbmQtbGl2ZS12aWV3LXJlbW90ZS1raXQtMjgyMTA3NTQuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/5/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210755.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzUvc29ueS1hczIwMHYtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLWdwcy1hbmQtbGl2ZS12aWV3LXJlbW90ZS1raXQtMjgyMTA3NTUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/6/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210756.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzYvc29ueS1hczIwMHYtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLWdwcy1hbmQtbGl2ZS12aWV3LXJlbW90ZS1raXQtMjgyMTA3NTYuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/7/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210757.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81Lzcvc29ueS1hczIwMHYtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLWdwcy1hbmQtbGl2ZS12aWV3LXJlbW90ZS1raXQtMjgyMTA3NTcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/8/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81Lzgvc29ueS1hczIwMHYtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLWdwcy1hbmQtbGl2ZS12aWV3LXJlbW90ZS1raXQtMjgyMTA3NTguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/9/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210759.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81Lzkvc29ueS1hczIwMHYtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLWdwcy1hbmQtbGl2ZS12aWV3LXJlbW90ZS1raXQtMjgyMTA3NTkuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/0/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy82LzAvc29ueS1hczIwMHYtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLWdwcy1hbmQtbGl2ZS12aWV3LXJlbW90ZS1raXQtMjgyMTA3NjAuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/6/1/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-28210761.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy82LzEvc29ueS1hczIwMHYtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLWdwcy1hbmQtbGl2ZS12aWV3LXJlbW90ZS1raXQtMjgyMTA3NjEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/2/6/sony-as200v-action-cam-with-wi-fi-gps-and-live-view-remote-kit-29050426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC8yLzYvc29ueS1hczIwMHYtYWN0aW9uLWNhbS13aXRoLXdpLWZpLWdwcy1hbmQtbGl2ZS12aWV3LXJlbW90ZS1raXQtMjkwNTA0MjYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/6/1/sony-hdr-as200vr-57239861.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC82LzEvc29ueS1oZHItYXMyMDB2ci01NzIzOTg2MS5qcGc=
  Sony AS200V Action Cam met Wi-Fi en GPS + Live View-afstandsbedieningsset (4)
  Sony AS200V Action Cam met Wi-Fi en GPS + Live View-afstandsbedieningsset
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  264.75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  264.75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • JVC Everio R GZ-R415 Zwart
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/9/jvc-everio-r-gz-r415-zwart-54361439.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDEzMjI1OC9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/5/jvc-everio-r-gz-r415-zwart-54758765.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/6/jvc-everio-r-gz-r415-zwart-54758766.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/7/jvc-everio-r-gz-r415-zwart-54758767.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/9/9/jvc-gz-r415beu-55880099.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/0/jvc-gz-r415beu-55880100.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/1/jvc-gz-r415beu-55880101.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/2/jvc-gz-r415beu-55880102.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/3/9/jvc-everio-r-gz-r415-zwart-54361439.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy03MDEzMjI1OC9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/5/jvc-everio-r-gz-r415-zwart-54758765.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzUvanZjLWV2ZXJpby1yLWd6LXI0MTUtendhcnQtNTQ3NTg3NjUuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/6/jvc-everio-r-gz-r415-zwart-54758766.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzYvanZjLWV2ZXJpby1yLWd6LXI0MTUtendhcnQtNTQ3NTg3NjYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/7/jvc-everio-r-gz-r415-zwart-54758767.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzcvanZjLWV2ZXJpby1yLWd6LXI0MTUtendhcnQtNTQ3NTg3NjcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/9/9/jvc-gz-r415beu-55880099.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC85LzkvanZjLWd6LXI0MTViZXUtNTU4ODAwOTkuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/0/jvc-gz-r415beu-55880100.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzAvanZjLWd6LXI0MTViZXUtNTU4ODAxMDAuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/1/jvc-gz-r415beu-55880101.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzEvanZjLWd6LXI0MTViZXUtNTU4ODAxMDEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/0/2/jvc-gz-r415beu-55880102.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8wLzIvanZjLWd6LXI0MTViZXUtNTU4ODAxMDIuanBn
  JVC Everio R GZ-R415 Zwart (2)
  JVC Everio R GZ-R415 Zwart
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Sony HXR-NX100 Full HD digitale videocamera
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/3/9/sony-hxr-nx100-46210339.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MjE1ODU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/1/1/sony-hxr-nx100-47610511.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwNDg0NzQ3NjYuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/1/6/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073616.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/1/7/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073617.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/1/8/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073618.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/1/9/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073619.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/0/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073620.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/1/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073621.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/2/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073622.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/3/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073623.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/4/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073624.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/5/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073625.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/6/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073626.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/8/2/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-56625682.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/3/9/sony-hxr-nx100-46210339.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MjE1ODU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/1/1/sony-hxr-nx100-47610511.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwNDg0NzQ3NjYuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/1/6/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073616.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8xLzYvc29ueS1oeHItbngxMDAtZnVsbC1oZC1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTQ4MDczNjE2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/1/7/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8xLzcvc29ueS1oeHItbngxMDAtZnVsbC1oZC1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTQ4MDczNjE3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/1/8/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073618.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8xLzgvc29ueS1oeHItbngxMDAtZnVsbC1oZC1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTQ4MDczNjE4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/1/9/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073619.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8xLzkvc29ueS1oeHItbngxMDAtZnVsbC1oZC1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTQ4MDczNjE5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/0/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073620.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzAvc29ueS1oeHItbngxMDAtZnVsbC1oZC1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTQ4MDczNjIwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/1/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073621.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzEvc29ueS1oeHItbngxMDAtZnVsbC1oZC1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTQ4MDczNjIxLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/2/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073622.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzIvc29ueS1oeHItbngxMDAtZnVsbC1oZC1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTQ4MDczNjIyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/3/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzMvc29ueS1oeHItbngxMDAtZnVsbC1oZC1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTQ4MDczNjIzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/4/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073624.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzQvc29ueS1oeHItbngxMDAtZnVsbC1oZC1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTQ4MDczNjI0LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/5/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073625.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzUvc29ueS1oeHItbngxMDAtZnVsbC1oZC1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTQ4MDczNjI1LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/2/6/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-48073626.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzYvc29ueS1oeHItbngxMDAtZnVsbC1oZC1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTQ4MDczNjI2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/8/2/sony-hxr-nx100-full-hd-hand-held-camcorder-56625682.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi84LzIvc29ueS1oeHItbngxMDAtZnVsbC1oZC1oYW5kLWhlbGQtY2FtY29yZGVyLTU2NjI1NjgyLmpwZw==
  Sony HXR-NX100 Full HD digitale videocamera (2)
  Sony HXR-NX100 Full HD digitale videocamera
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1975, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1975, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Ricoh Theta S Full HD
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/3/ricoh-theta-s-full-hd-48101973.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/4/ricoh-theta-s-full-hd-48101974.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/5/ricoh-theta-s-full-hd-48101975.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/6/ricoh-theta-s-full-hd-48101976.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/6/9/ricoh-theta-s-full-hd-58727269.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/3/ricoh-theta-s-full-hd-48101973.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzMvcmljb2gtdGhldGEtcy1mdWxsLWhkLTQ4MTAxOTczLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/4/ricoh-theta-s-full-hd-48101974.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzQvcmljb2gtdGhldGEtcy1mdWxsLWhkLTQ4MTAxOTc0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/5/ricoh-theta-s-full-hd-48101975.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzUvcmljb2gtdGhldGEtcy1mdWxsLWhkLTQ4MTAxOTc1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/6/ricoh-theta-s-full-hd-48101976.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzYvcmljb2gtdGhldGEtcy1mdWxsLWhkLTQ4MTAxOTc2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/6/9/ricoh-theta-s-full-hd-58727269.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi82Lzkvcmljb2gtdGhldGEtcy1mdWxsLWhkLTU4NzI3MjY5LmpwZw==
  Ricoh Theta S Full HD (1)
  Ricoh Theta S Full HD
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Panasonic HC-V180EG-K digitale videocamera
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/8/panasonic-hc-v180-eg-k-zwart-51375358.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9wYW5hc29uaWMtaGMtdjE4MC1lZy1rLXp3YXJ0LzkwMDI4MTEzLTEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/9/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198769.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/7/0/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198770.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/7/1/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198771.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/7/2/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198772.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/7/3/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198773.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/7/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-60553107.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/8/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-60553108.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/9/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-60553109.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/1/0/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-60553110.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/5/8/panasonic-hc-v180-eg-k-zwart-51375358.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9wYW5hc29uaWMtaGMtdjE4MC1lZy1rLXp3YXJ0LzkwMDI4MTEzLTEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/9/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198769.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82LzkvcGFuYXNvbmljLWhjLXYxODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc2OS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/7/0/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198770.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy83LzAvcGFuYXNvbmljLWhjLXYxODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc3MC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/7/1/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198771.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy83LzEvcGFuYXNvbmljLWhjLXYxODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc3MS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/7/2/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy83LzIvcGFuYXNvbmljLWhjLXYxODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc3Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/7/3/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-52198773.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy83LzMvcGFuYXNvbmljLWhjLXYxODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci01MjE5ODc3My5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/7/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-60553107.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS8wLzcvcGFuYXNvbmljLWhjLXYxODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci02MDU1MzEwNy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/8/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-60553108.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS8wLzgvcGFuYXNvbmljLWhjLXYxODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci02MDU1MzEwOC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/0/9/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-60553109.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS8wLzkvcGFuYXNvbmljLWhjLXYxODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci02MDU1MzEwOS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/1/0/panasonic-hc-v180eg-k-full-hd-hand-held-camcorder-60553110.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS8xLzAvcGFuYXNvbmljLWhjLXYxODBlZy1rLWZ1bGwtaGQtaGFuZC1oZWxkLWNhbWNvcmRlci02MDU1MzExMC5qcGc=
  Panasonic HC-V180EG-K digitale videocamera (5)
  Panasonic HC-V180EG-K digitale videocamera
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, ? (offer_sdt_unknown)
  Bol.com Bol.com
  8.016127376557503 (26)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, ? (offer_sdt_unknown)
  1
2 6
 • Quick filters (quick_questions):
  • true (true)
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €100 (budget)
  • Lage prijs: €100 - €250 (low)
  • Gemiddelde prijs: €250 - €450 (medium)
  • High end: Meer dan €450 (high)
 • Beeldschermdiagonaal (beeldschermdiagonaal_in_inch):
  • Klein: kleiner dan 2 inch (small)
  • Gemiddeld: 2 inch tot 2.7 inch (medium)
  • Groot: 2.7 inch tot 3 inch (large)
  • Supergroot: groter dan 3 inch (extra_large)
 • Optische zoom (optische_zoom):
  • 4 (optische_zoom_4.0)
  • 5 (optische_zoom_5.0)
  • 10 (optische_zoom_10.0)
  • 12 (optische_zoom_12.0)
  • 20 (optische_zoom_20.0)
  • 30 (optische_zoom_30.0)
  • 32 (optische_zoom_32.0)
  • 50 (optische_zoom_50.0)
 • Ingebouwde microfoon (microfoon_line_in_ingang):
  • Ja (ja)
 • Compatibele geheugenkaarten (compatibele_geheugenkaarten):
  • CF (cf)
  • CFast (cfast)
  • MicroSD (TransFlash) (microsd_transflash_)
  • microSDHC (microsdhc)
  • MicroSDXC (microsdxc)
  • MMC (mmc)
  • MS Duo (ms_duo)
  • MS Micro (M2) (ms_micro_m2_)
  • MS PRO Duo (ms_pro_duo)
  • MS Pro-HG Duo (ms_pro_hg_duo)
  • MS XC-HG Duo (ms_xc_hg_duo)
  • Nee (nee)
  • SD (sd)
  • SDHC (sdhc)
  • SDXC (sdxc)
  • XQD (xqd)
 • HDMI aansluiting (hdmi_camcorder):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Waterdichte camera (waterdicht):
  • Ja (ja)
 • Beeldstabilisator (beeldstabilisator):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Megapixels (totaal_megapixels):
  • < 3.3 megapixel (totaal_megapixels_3.3)
  • 3.3 megapixel - 8.1 megapixel (totaal_megapixels_3.3_8.1)
  • 8.1 megapixel - 13 megapixel (totaal_megapixels_8.1_13)
  • ≥ 13 megapixel (totaal_megapixels_13)
 • Maximale video resolutie (maximum_video_resolution):
  • 1280 x 720 pixels (1280_x_720_pixels)
  • 1920 x 1080 pixels (1920_x_1080_pixels)
  • 1920 x 1440 pixels (1920_x_1440_pixels)
  • 2560 x 1920 pixels (2560_x_1920_pixels)
  • 3840 x 1920 pixels (3840_x_1920_pixels)
  • 3840 x 2160 pixels (3840_x_2160_pixels)
  • 4096 x 2160 pixels (4096_x_2160_pixels)
  • 640 x 480 pixels (640_x_480_pixels)
 • Geschikt voor 3D tv (3d_tv):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Full HD (full_hd):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • USB 2.0 poorten (usb_2_0_poort_en_):
  • 1 (usb_2_0_poort_en__1.0)
  • 2 (usb_2_0_poort_en__2.0)
 • Type beeldsensor (type_beeldsensor):
  • BSI (bsi)
  • CCD (ccd)
  • CMOS (cmos)
  • MOS (mos)
  • MOS BSI (mos_bsi)
 • Kleur camera (kleur):
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Digitale zoom (digitale_zoom):
  • < 10 (digitale_zoom_10)
  • 10 - 160 (digitale_zoom_10_160)
  • 160 - 450 (digitale_zoom_160_450)
  • ≥ 450 (digitale_zoom_450)
 • Varianten (group):
  • 360Fly Action Camera (360fly_action_camera)
  • Canon Legria Mini (canon_legria_mini)
  • Gopro HERO5 (gopro_hero5)
  • Gopro HERO 4 (gopro_hero_4)
  • Kodak PixPro SP360 (kodak_pixpro_sp360)
  • LG R105 360 CAM (lg_r105_360_cam)
  • Liquid image Action CAM EGO (liquid_image_action_cam_ego)
  • Ricoh M15 (ricoh_m15)
  • Ricoh Theta S (ricoh_theta_s)
  • Ricoh WG-M2 (ricoh_wg_m2)
  • Rollei Action Cam 420 (rollei_action_cam_420)
  • Rollei Bullet Youngstar (rollei_bullet_youngstar)
  • Samsung Gear 360 (samsung_gear_360)
  • Sony HDR-AS (sony_hdr_as)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be