x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er dampkappen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  dampkap

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in dampkap categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  dampkap kopen

  • Algemene informatie

   Een dampkap, ook wel wasemkap genoemd, zorgt ervoor dat kookluchtjes en vocht worden afgevoerd tijdens het koken, zodat je een schonere keuken overhoudt. In veel keukens zijn dampkappen niet meer weg te denken. Jij bent op zoek naar een dampkap en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier dampkappen!

   Kooptips dampkap
   Bij het kopen van een dampkap kun je letten op de volgende dingen:

   1. Design: welk design past in jouw keuken? Wil je een inbouwmodel of een opvallende dampkap? Meer informatie vind je hier.
   2. Ventilatie: een misverstand over dampkappen is dat ze de lucht in je keuken verversen. Dat is niet waar: de lucht wordt alleen weggezogen. Zorg daarom voor voldoende ventilatie om verse lucht aangevoerd te krijgen en om vacuümtrekking te voorkomen.
   3. Vermogen en afvoer: nog een misvatting over de dampkap is dat hoe hoger de capaciteit is, hoe beter de dampkap. Dit is slechts gedeeltelijk waar. Bij een hoge capaciteit voert de dampkap veel lucht tegelijk af. Als je afvoerkanaal deze capaciteit niet aankan, dan werkt de dampkap ook niet beter en maakt hij ook nog veel lawaai, een bijkomend nadeel.
   4. Indicatiefilter: sommige dampkappen beschikken over een indicatie voor de filtervervanging. Zo hoef je er zelf nooit meer om te denken. De meeste dampkappen hebben tegenwoordig permanente filters die je gewoon in de vaatwasser kunt stoppen.
   5. Geluidsniveau: let op het geluidsniveau van de dampkap. Sommige dampkappen maken veel lawaai. Een dampkap met minder dan 50 decibel is een stille dampkap.

   Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een dampkap, bekijk en vergelijk dan hier dampkappen.

   Soorten dampkappen
   Er zijn verschillende modellen dampkappen. De belangrijkste dampkappen zijn het eilandmodel, het schouwmodel en de vlakschermkap. Hieronder geven we je over elk type dampkap een korte uitleg.
   • Eilandmodel: een dampkap die gemaakt is voor montage aan het plafond, midden in de keuken.
   • Schouwmodel: de naam zegt het al, deze dampkap is een schouw. Ook het schouwmodel wordt aan het plafond gemonteerd, maar in tegenstelling tot het eilandmodel ook tegen de wand.
   • Vlakschermkap: bij een vlakschermkap trek je de dampkap uit wanneer je gaat koken.
   Vergelijk dampkappen!Er bestaan twee hoofdtypen dampkappen: dampkappen met motor (een of twee motoren) en dampkappen zonder motor. Dampkappen zonder motor hebben een eigen externe motor of ze kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie. De motor van de dampkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de dampkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel: de dampkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel dampkap wordt helemaal gemonteerd onder een keukenkast. Een geïntegreerde dampkap is ook weggewerkt in een keukenkast: voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front van de dampkap een stukje uit.

   Functies dampkap
   De belangrijkste functie van een dampkap is het afvoeren van vieze luchtjes en overtollig vocht. Je zet de dampkap aan met een knopje of door hem uit te schuiven. Verder is de dampkap voorzien van licht en kun je de dampkap instellen op verschillende snelheden. Een extra functie van de dampkap is een filterindicatie. Deze functie geeft aan wanneer je de filters van de dampkap moet schoonmaken of vervangen.

   Technische specificaties
   Bij de aankoop van een dampkap komen er een aantal technische specificaties aan de orde: het vermogen, het geluidsniveau en de filters van de dampkap. Hieronder geven we voor elk van deze specificaties een korte toelichting.

   Vermogen
   Het maximale vermogen van dampkappen is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit die hoort bij vrij afzuigen. In de praktijk is de capaciteit lager. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal. Het vermogen van een dampkap ligt tussen de 200 en 800 m³ per uur. Je kunt zelf het benodigde vermogen voor jouw keuken berekenen: als de dampkap in de laagste snelheid de lucht in de keuken 8 tot 10 keer per uur kan verversen, dan heb je een goede dampkap.

   Geluidsniveau
   Naarmate je de dampkap harder laat afzuigen, hoe meer geluid de dampkap produceert. Dit kan erg vervelend en zelfs storend zijn, vooral in een open keuken. Het maximale geluidsniveau van de dampkap wordt weergegeven in decibel. Een dampkap met een geluidsniveau van minder dan 50 decibel is een stille dampkap.

   Vergelijk hier dampkappen!Filters
   De afgezogen lucht wordt gefilterd in de dampkap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters en wegwerpfilters. Metaalfilters kun je zelf schoonmaken en wegwerpfilters moet je vervangen wanneer het filter vol zit. Deze wegwerpfilters zijn van kunststof of papier. Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, kies dan voor een dampkap die ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de dampkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

   Accessoires dampkap
   Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd met dampkappen.

   Populaire merken dampkappen
   Bekende merken dampkappen zijn: AEG-Electrolux, Atag, Bauknecht, Boretti, Bosch, Itho, Miele, PelgrimSiemens, Smeg, Solitaire en Whirlpool.

   Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier dampkappen!Mag ik een dampkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen? 
   Moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
   Wanneer moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?


   Mag ik een dampkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen?
   Ja, dat mag, maar dan alleen een motorloze dampkap. Bij een motorloze dampkap worden de kookluchtjes door de motor van de mechanische ventilatie afgezogen.

   Moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
   Metalen filters kun je zelf schoonmaken; wegwerpfilters moeten vervangen worden door nieuwe.

   Wanneer moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
   Een filter moet regelmatig vervangen of gereinigd worden. Hiermee waarborg je de afzuigcapaciteit van de kap. Daarnaast is het veiliger omdat vet in het filter vlam kan vatten. Sommige modellen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoon gegemaakt of verwisseld moet worden. Heeft jouw dampkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.


   Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Aansluitwaarde
   Voor het aansluiten van de dampkap is het belangrijk te letten op de aansluitwaarde (aangegeven in Watt).
   Vergelijk hier dampkappen!
   Aantal snelheden
   Op de kap staat aangegeven hoeveel verschillende snelheden er kunnen worden ingesteld.

   Accessoires
   Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd.

   Afvoerdiameter
   Voor het aansluiten van de dampkap is het belangrijk te letten op de afvoerdiameter (aangegeven in cm).

   Geschikt voor recirculatie
   Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht.

   Indicatiefilter reinigen
   Sommige dampkappen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoongemaakt of vervangen moet worden. Heeft jouw dampkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.

   Maximale capaciteit
   De maximale capaciteit van een dampkap is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit behorend bij vrij afzuigen. Deze capaciteit zal in de praktijk lager zijn. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal.

   Maximaal geluidsniveau
   Naarmate je de dampkap harder laat afzuigen, wordt er meer geluid geproduceerd. En dat kan hinderlijk zijn. Het maximaal geluidsniveau van de kap is weergegeven in decibel.

   Model
   Er zijn verschillende modellen dampkappen. Een eilandmodel is gemaakt voor montage aan het plafond, midden in de keuken. Een schouwmodel, de naam zegt het al, is een schouw. Dit type dampkap springt samen met een eilandmodel het meest in het oog. Bij een vlakschermkap trek je het scherm uit wanneer je gaat koken. De motor van de dampkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de dampkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel. De dampkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel wordt in zijn geheel onder een keukenkast gemonteerd. Een geïntegreerd model is ook weggewerkt in een keukenkast, voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front een stukje uit.

   Motor
   Er bestaan twee hoofdtypen dampkappen: die met motor (1 of 2 motoren) en die zonder motor. Modellen zonder motor hebben of een eigen externe motor (dit staat aangegeven bij opmerkingen) of kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie.

   Vergelijk hier dampkappen!Type filter
   De afgezogen lucht wordt gefilterd in de kap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters, welke je zelf kunt reinigen, en wegwerpfilters van kunststof of papier die je moet vervangen wanneer het filter vol zit. Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de dampkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

   Type verlichting
   De meeste dampkappen hebben ingebouwde verlichting zodat je het kookproces goed in de gaten kunt houden. Er zijn verschillende types verlichting: gloeilamp, halogeen, pl, tl of neon.

   Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

   • Siemens Degelijke afzuigkappen van Siemens. Door de grote variatie in prijs is een Siemens afzuigkap voor iedereen betaalbaar.
   • Bosch 'Opvallende prestaties, ingetogen design', dat is waar de krachtige afzuigkappen van Bosch voor staan.
   • Novy Vergelijk de prijzen van Novy afzuigkappen hier.
   • Zeer stil Deze stille afzuigkappen produceren maximaal 50 decibel wanneer ze aan staan.
   • Wandmontage Afzuigkappen die aan de wand worden gemonteerd.
   • Recirculerend Afzuigkappen voor keukens zonder afvoer naar buiten. De kooklucht wordt gefilterd en weer de keuken in geblazen.
  • Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC80LzYvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMDQ2LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzcvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMDg3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi80LzkvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMjQ5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzEvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMjgxLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzMvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIzODY1MTEzLmpwZw==
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap (37)
   7.93312686985789 (3)
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   Een leuke afzuig kap makkelijk te plaatsen en goed afzuiging .
   Voor de prijs kwalieteit valt mij het product zeker mee .
   8.3
   0 10
  • Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC80LzYvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMDQ2LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzcvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMDg3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi80LzkvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMjQ5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzEvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMjgxLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzMvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIzODY1MTEzLmpwZw==
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap (37)
   7.93312686985789 (3)
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   Van A tot Z goed beschreven, maar kon geen betere waardering geven
   Van A tot Z goed beschreven, maar kon geen betere waardering geven. Feedback, logistiek en afhandeling heel goed, zo het bij andere ook wezen moet. Jan van Mook
   8.7
   0 10
  • Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC80LzYvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMDQ2LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzcvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMDg3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi80LzkvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMjQ5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzEvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMjgxLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzMvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIzODY1MTEzLmpwZw==
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap (37)
   7.93312686985789 (3)
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   bevalt prima jammer dat je van te voren niet kunt vergelijken met je oude product dat...
   bevalt prima jammer dat je van te voren niet kunt vergelijken met je oude product dat de geest gegeven heeft
   9.0
   0 10
  Dampkap 6.4 (20)
  0 - 24
  • NOVY 6840 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/9/novy-d-6840-pure-line-22975759.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/3/novy-d-6840-pure-line-22975933.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/3/6/novy-6840-23819136.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/9/novy-d-6840-pure-line-22975759.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy81Lzkvbm92eS1kLTY4NDAtcHVyZS1saW5lLTIyOTc1NzU5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/3/novy-d-6840-pure-line-22975933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8zLzMvbm92eS1kLTY4NDAtcHVyZS1saW5lLTIyOTc1OTMzLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/3/6/novy-6840-23819136.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8zLzYvbm92eS02ODQwLTIzODE5MTM2LmpwZw==
   NOVY 6840 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur (86)
   NOVY 6840 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur
   Stockline.be Stockline.be
   6.63340649048815 (36)
   1139, 5d (offer_sdt_5_days)
   Stockline.be Stockline.be
   6.63340649048815 (36)
   1139, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
   most_sold
  • NOVY 691 Onderbouw Roestvrijstaal, Wit 470m³/uur afzuigkap
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/1/novy-d-691-4961971.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/3/8/novy-d-691-23868338.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/3/9/novy-d-691-23868339.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/1/novy-d-691-4961971.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzEvbm92eS1kLTY5MS00OTYxOTcxLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/3/8/novy-d-691-23868338.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzgvbm92eS1kLTY5MS0yMzg2ODMzOC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/3/9/novy-d-691-23868339.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzkvbm92eS1kLTY5MS0yMzg2ODMzOS5qcGc=
   NOVY 691 Onderbouw Roestvrijstaal, Wit 470m³/uur afzuigkap (42)
   NOVY 691 Onderbouw Roestvrijstaal, Wit 470m³/uur afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   499, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   499, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • NOVY 692 Onderbouw Roestvrijstaal, Wit 700m³/uur afzuigkap
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/2/novy-d-692-4961972.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/4/4/novy-d-692-23868344.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/2/novy-d-692-4961972.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzIvbm92eS1kLTY5Mi00OTYxOTcyLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/4/4/novy-d-692-23868344.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy80LzQvbm92eS1kLTY5Mi0yMzg2ODM0NC5qcGc=
   NOVY 692 Onderbouw Roestvrijstaal, Wit 700m³/uur afzuigkap (71)
   NOVY 692 Onderbouw Roestvrijstaal, Wit 700m³/uur afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   629, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   629, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • NOVY 6830 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/9/novy-d-6830-pure-line-23201609.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/9/novy-6830-23819119.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/9/novy-d-6830-pure-line-23201609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8wLzkvbm92eS1kLTY4MzAtcHVyZS1saW5lLTIzMjAxNjA5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/9/novy-6830-23819119.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8xLzkvbm92eS02ODMwLTIzODE5MTE5LmpwZw==
   NOVY 6830 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur (35)
   NOVY 6830 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur
   Stockline.be Stockline.be
   6.63340649048815 (36)
   999, 5d (offer_sdt_5_days)
   Stockline.be Stockline.be
   6.63340649048815 (36)
   999, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Novy 7520 Eiland Wit B afzuigkap
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/0/novy-7520-cooker-hood-42811090.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/2/novy-7520-cooker-hood-42811092.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/0/novy-7520-cooker-hood-42811090.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC85LzAvbm92eS03NTIwLWNvb2tlci1ob29kLTQyODExMDkwLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/9/2/novy-7520-cooker-hood-42811092.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC85LzIvbm92eS03NTIwLWNvb2tlci1ob29kLTQyODExMDkyLmpwZw==
   Novy 7520 Eiland Wit B afzuigkap (53)
   Novy 7520 Eiland Wit B afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   1619, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   1619, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • Siemens LU93LCC20
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/2/5/siemens-lu93lcc20-64866925.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/3/siemens-lu93lcc20-77086963.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/1/6/siemens-lu93lcc20-82258016.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/2/5/siemens-lu93lcc20-64866925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS8yLzUvc2llbWVucy1sdTkzbGNjMjAtNjQ4NjY5MjUuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/6/3/siemens-lu93lcc20-77086963.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS82LzMvc2llbWVucy1sdTkzbGNjMjAtNzcwODY5NjMuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/1/6/siemens-lu93lcc20-82258016.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8xLzYvc2llbWVucy1sdTkzbGNjMjAtODIyNTgwMTYuanBn
   Siemens LU93LCC20 (24)
   Siemens LU93LCC20
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   157, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   157, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • NOVY 661 Onderbouw Zilver, Wit 470m³/uur afzuigkap
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/0/novy-d-661-4961970.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/2/6/novy-d-661-23868326.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/2/7/novy-d-661-23868327.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/0/novy-d-661-4961970.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzAvbm92eS1kLTY2MS00OTYxOTcwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/2/6/novy-d-661-23868326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8yLzYvbm92eS1kLTY2MS0yMzg2ODMyNi5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/2/7/novy-d-661-23868327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8yLzcvbm92eS1kLTY2MS0yMzg2ODMyNy5qcGc=
   NOVY 661 Onderbouw Zilver, Wit 470m³/uur afzuigkap (30)
   NOVY 661 Onderbouw Zilver, Wit 470m³/uur afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   399, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   399, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Zanussi ZHT 630 W Semi-inbouw (uittrekbaar) Wit 170m³/uur
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/2/5/zanussi-zht-630-w-17269225.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/5/6/zanussi-zht-630-w-23871256.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/6/zanussi-zht-630-w-24475816.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/zanussi-zht-630-w-24995203.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/1/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399121.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/2/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399122.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/3/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399123.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/4/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399124.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/5/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399125.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/3/8/zanussi-zht-630-w-semi-built-in-pull-out-170m-h-white-59225638.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/2/5/zanussi-zht-630-w-17269225.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8yLzUvemFudXNzaS16aHQtNjMwLXctMTcyNjkyMjUuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/5/6/zanussi-zht-630-w-23871256.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi81LzYvemFudXNzaS16aHQtNjMwLXctMjM4NzEyNTYuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/6/zanussi-zht-630-w-24475816.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzYvemFudXNzaS16aHQtNjMwLXctMjQ0NzU4MTYuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/zanussi-zht-630-w-24995203.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzMvemFudXNzaS16aHQtNjMwLXctMjQ5OTUyMDMuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/1/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399121.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzEvemFudXNzaS16aHQtNjMwLXctY29va2VyLWhvb2QtNTQzOTkxMjEuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/2/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399122.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzIvemFudXNzaS16aHQtNjMwLXctY29va2VyLWhvb2QtNTQzOTkxMjIuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/3/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399123.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzMvemFudXNzaS16aHQtNjMwLXctY29va2VyLWhvb2QtNTQzOTkxMjMuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/4/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399124.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzQvemFudXNzaS16aHQtNjMwLXctY29va2VyLWhvb2QtNTQzOTkxMjQuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/5/zanussi-zht-630-w-cooker-hood-54399125.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzUvemFudXNzaS16aHQtNjMwLXctY29va2VyLWhvb2QtNTQzOTkxMjUuanBn
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/3/8/zanussi-zht-630-w-semi-built-in-pull-out-170m-h-white-59225638.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8zLzgvemFudXNzaS16aHQtNjMwLXctc2VtaS1idWlsdC1pbi1wdWxsLW91dC0xNzBtLWgtd2hpdGUtNTkyMjU2MzguanBn
   Zanussi ZHT 630 W Semi-inbouw (uittrekbaar) Wit 170m³/uur (62)
   Zanussi ZHT 630 W Semi-inbouw (uittrekbaar) Wit 170m³/uur
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
   7.947732997481109 (2)
   59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
  • Whirlpool WSLK 66 ASX Muurmontage Grijs 240m³/uur afzuigkap
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/2/whirlpool-wslk-66-asx-wall-mounted-240m-h-grey-cooker-hood-76055612.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/2/whirlpool-wslk-66-asx-wall-mounted-240m-h-grey-cooker-hood-76055612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzIvd2hpcmxwb29sLXdzbGstNjYtYXN4LXdhbGwtbW91bnRlZC0yNDBtLWgtZ3JleS1jb29rZXItaG9vZC03NjA1NTYxMi5qcGc=
   Whirlpool WSLK 66 ASX Muurmontage Grijs 240m³/uur afzuigkap (34)
   Whirlpool WSLK 66 ASX Muurmontage Grijs 240m³/uur afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   99, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   99, 2d (offer_sdt_2_days)
   3
   good_buy
  • NOVY Pure'Line Mini 820 Inbouw Zwart, Roestvrijstaal 850m³/uur
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/0/0/novy-d-820-15895900.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/5/novy-pure-line-mini-820-23807145.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/0/0/novy-d-820-15895900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzAvbm92eS1kLTgyMC0xNTg5NTkwMC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/5/novy-pure-line-mini-820-23807145.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS80LzUvbm92eS1wdXJlLWxpbmUtbWluaS04MjAtMjM4MDcxNDUuanBn
   NOVY Pure'Line Mini 820 Inbouw Zwart, Roestvrijstaal 850m³/uur (20)
   NOVY Pure'Line Mini 820 Inbouw Zwart, Roestvrijstaal 850m³/uur
   Stockline.be Stockline.be
   6.63340649048815 (36)
   839, 5d (offer_sdt_5_days)
   Stockline.be Stockline.be
   6.63340649048815 (36)
   839, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Bosch DUL93CC40
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/3/bosch-dul93cc40-64863533.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/1/bosch-dul93cc40-75945871.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/5/3/bosch-dul93cc40-78992153.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/3/3/bosch-dul93cc40-64863533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8zLzMvYm9zY2gtZHVsOTNjYzQwLTY0ODYzNTMzLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/7/1/bosch-dul93cc40-75945871.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC83LzEvYm9zY2gtZHVsOTNjYzQwLTc1OTQ1ODcxLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/5/3/bosch-dul93cc40-78992153.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS81LzMvYm9zY2gtZHVsOTNjYzQwLTc4OTkyMTUzLmpwZw==
   Bosch DUL93CC40 (19)
   Bosch DUL93CC40
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   155, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   155, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • NOVY Elyps 7052 Muurmontage Zwart 360m³/uur
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/5/novy-d-7051-7052-143855.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/5/1/novy-d-7051-7052-16887251.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/1/0/novy-elyps-7052-24607410.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/5/novy-d-7051-7052-143855.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC81LzUvbm92eS1kLTcwNTEtNzA1Mi0xNDM4NTUuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/5/1/novy-d-7051-7052-16887251.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi81LzEvbm92eS1kLTcwNTEtNzA1Mi0xNjg4NzI1MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/1/0/novy-elyps-7052-24607410.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8xLzAvbm92eS1lbHlwcy03MDUyLTI0NjA3NDEwLmpwZw==
   NOVY Elyps 7052 Muurmontage Zwart 360m³/uur (15)
   NOVY Elyps 7052 Muurmontage Zwart 360m³/uur
   Stockline.be Stockline.be
   6.63340649048815 (36)
   879, 5d (offer_sdt_5_days)
   Stockline.be Stockline.be
   6.63340649048815 (36)
   879, 5d (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • NOVY 950 Inbouw Roestvrijstaal 700m³/uur afzuigkap
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/8/novy-d-950-rvs-143888.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/7/8/novy-950-cooker-hood-24607478.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/8/8/novy-d-950-rvs-143888.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC84Lzgvbm92eS1kLTk1MC1ydnMtMTQzODg4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/7/8/novy-950-cooker-hood-24607478.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC83Lzgvbm92eS05NTAtY29va2VyLWhvb2QtMjQ2MDc0NzguanBn
   NOVY 950 Inbouw Roestvrijstaal 700m³/uur afzuigkap (15)
   NOVY 950 Inbouw Roestvrijstaal 700m³/uur afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   531, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   531, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • NOVY D-936 Integrated Cooker Hood 60cm Semi-inbouw (uittrekbaar) 320m³/uur Roestvrijstaal
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/6/0/novy-d-936-1-rvs-22185760.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/7/3/novy-936-cooker-hood-24561573.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/9/4/novy-936-cooker-hood-25258494.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/6/0/novy-d-936-1-rvs-22185760.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy82LzAvbm92eS1kLTkzNi0xLXJ2cy0yMjE4NTc2MC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/7/3/novy-936-cooker-hood-24561573.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS83LzMvbm92eS05MzYtY29va2VyLWhvb2QtMjQ1NjE1NzMuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/9/4/novy-936-cooker-hood-25258494.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC85LzQvbm92eS05MzYtY29va2VyLWhvb2QtMjUyNTg0OTQuanBn
   NOVY D-936 Integrated Cooker Hood 60cm Semi-inbouw (uittrekbaar) 320m³/uur Roestvrijstaal (15)
   NOVY D-936 Integrated Cooker Hood 60cm Semi-inbouw (uittrekbaar) 320m³/uur Roestvrijstaal
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   339, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   339, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • NOVY 876 Plafond inbouw Transparant, Wit 350m³/uur afzuigkap
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/6/9/novy-d-876-15748369.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/1/8/novy-d-876-19270018.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/6/0/novy-876-cooker-hood-24607460.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/6/9/novy-d-876-15748369.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82Lzkvbm92eS1kLTg3Ni0xNTc0ODM2OS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/1/8/novy-d-876-19270018.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8xLzgvbm92eS1kLTg3Ni0xOTI3MDAxOC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/6/0/novy-876-cooker-hood-24607460.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC82LzAvbm92eS04NzYtY29va2VyLWhvb2QtMjQ2MDc0NjAuanBn
   NOVY 876 Plafond inbouw Transparant, Wit 350m³/uur afzuigkap (28)
   NOVY 876 Plafond inbouw Transparant, Wit 350m³/uur afzuigkap
   electromania.be electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   electromania.be electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • NOVY D-815 Cooker Hood 60cm Onderbouw Wit 320m³/uur
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/9/0/novy-d-805-815-143890.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/4/novy-d-805-815-22312854.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/4/9/itho-d-815-cooker-hood-60cm-24528249.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/7/novy-815-cooker-hood-24607457.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/1/5/novy-805-cooker-hood-24791615.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/9/0/novy-d-805-815-143890.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC85LzAvbm92eS1kLTgwNS04MTUtMTQzODkwLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/5/4/novy-d-805-815-22312854.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC81LzQvbm92eS1kLTgwNS04MTUtMjIzMTI4NTQuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/4/9/itho-d-815-cooker-hood-60cm-24528249.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi80LzkvaXRoby1kLTgxNS1jb29rZXItaG9vZC02MGNtLTI0NTI4MjQ5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/7/novy-815-cooker-hood-24607457.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81Lzcvbm92eS04MTUtY29va2VyLWhvb2QtMjQ2MDc0NTcuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/1/5/novy-805-cooker-hood-24791615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8xLzUvbm92eS04MDUtY29va2VyLWhvb2QtMjQ3OTE2MTUuanBn
   NOVY D-815 Cooker Hood 60cm Onderbouw Wit 320m³/uur (13)
   NOVY D-815 Cooker Hood 60cm Onderbouw Wit 320m³/uur
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   369, 1w (offer_sdt_1_week)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   369, 1w (offer_sdt_1_week)
   5
   good_buy
  • NOVY 693 Onderbouw Roestvrijstaal, Wit 510m³/uur afzuigkap
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/3/novy-d-693-4961973.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/2/novy-693-cooker-hood-24791602.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/7/3/novy-d-693-4961973.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS83LzMvbm92eS1kLTY5My00OTYxOTczLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/2/novy-693-cooker-hood-24791602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8wLzIvbm92eS02OTMtY29va2VyLWhvb2QtMjQ3OTE2MDIuanBn
   NOVY 693 Onderbouw Roestvrijstaal, Wit 510m³/uur afzuigkap (15)
   NOVY 693 Onderbouw Roestvrijstaal, Wit 510m³/uur afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   749, 1w (offer_sdt_1_week)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   749, 1w (offer_sdt_1_week)
   4
   good_buy
  • Bosch DFL064W50 Inbouw Zilver 400m³/uur C afzuigkap
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/8/8/bosch-dfl064w50-cooker-hood-46220588.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/3/bosch-dfl064w50-cooker-hood-47266883.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/4/bosch-dfl064w50-cooker-hood-47266884.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/5/bosch-dfl064w50-cooker-hood-47266885.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/8/8/bosch-dfl064w50-cooker-hood-46220588.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS84LzgvYm9zY2gtZGZsMDY0dzUwLWNvb2tlci1ob29kLTQ2MjIwNTg4LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/3/bosch-dfl064w50-cooker-hood-47266883.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzMvYm9zY2gtZGZsMDY0dzUwLWNvb2tlci1ob29kLTQ3MjY2ODgzLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/4/bosch-dfl064w50-cooker-hood-47266884.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzQvYm9zY2gtZGZsMDY0dzUwLWNvb2tlci1ob29kLTQ3MjY2ODg0LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/5/bosch-dfl064w50-cooker-hood-47266885.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzUvYm9zY2gtZGZsMDY0dzUwLWNvb2tlci1ob29kLTQ3MjY2ODg1LmpwZw==
   Bosch DFL064W50 Inbouw Zilver 400m³/uur C afzuigkap (15)
   Bosch DFL064W50 Inbouw Zilver 400m³/uur C afzuigkap
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.563749668761904 (53)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC80LzYvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMDQ2LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzcvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMDg3LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi80LzkvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMjQ5LmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzEvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIwNTEzMjgxLmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8xLzMvYmVrby1jZmItNjQzMi14LXhnLTIzODY1MTEzLmpwZw==
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap (37)
   7.93312686985789 (3)
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   71, 2w (offer_sdt_2_weeks)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   71, 2w (offer_sdt_2_weeks)
   2
   good_buy
   best_reviewed
  • Novy 939 Inbouw Roestvrijstaal 350m³/uur afzuigkap
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/6/5/novy-d-939-rvs-21327865.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/0/novy-d-939-rvs-21328270.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/7/6/novy-939-cooker-hood-24607476.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/6/5/novy-d-939-rvs-21327865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC82LzUvbm92eS1kLTkzOS1ydnMtMjEzMjc4NjUuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/0/novy-d-939-rvs-21328270.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi83LzAvbm92eS1kLTkzOS1ydnMtMjEzMjgyNzAuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/7/6/novy-939-cooker-hood-24607476.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC83LzYvbm92eS05MzktY29va2VyLWhvb2QtMjQ2MDc0NzYuanBn
   Novy 939 Inbouw Roestvrijstaal 350m³/uur afzuigkap (19)
   Novy 939 Inbouw Roestvrijstaal 350m³/uur afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   366, 1w (offer_sdt_1_week)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   366, 1w (offer_sdt_1_week)
   3
   good_buy
  • NOVY Pure'Line Mini 811 Inbouw Roestvrijstaal, Wit 370m³/uur
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/2/5/itho-d-811-18638625.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/6/novy-pure-line-mini-811-24607456.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/2/5/itho-d-811-18638625.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8yLzUvaXRoby1kLTgxMS0xODYzODYyNS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/6/novy-pure-line-mini-811-24607456.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81LzYvbm92eS1wdXJlLWxpbmUtbWluaS04MTEtMjQ2MDc0NTYuanBn
   NOVY Pure'Line Mini 811 Inbouw Roestvrijstaal, Wit 370m³/uur (19)
   NOVY Pure'Line Mini 811 Inbouw Roestvrijstaal, Wit 370m³/uur
   Stockline.be Stockline.be
   6.63340649048815 (36)
   739, 5d (offer_sdt_5_days)
   Stockline.be Stockline.be
   6.63340649048815 (36)
   739, 5d (offer_sdt_5_days)
   3
  • NOVY 906 Inbouw Wit 350m³/uur afzuigkap
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/3/5/novy-d-906-966-67835.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/1/7/novy-906-cooker-hood-24791617.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/3/5/novy-d-906-966-67835.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC8zLzUvbm92eS1kLTkwNi05NjYtNjc4MzUuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/1/7/novy-906-cooker-hood-24791617.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8xLzcvbm92eS05MDYtY29va2VyLWhvb2QtMjQ3OTE2MTcuanBn
   NOVY 906 Inbouw Wit 350m³/uur afzuigkap (9)
   NOVY 906 Inbouw Wit 350m³/uur afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   300, 1w (offer_sdt_1_week)
   Loeters.be Loeters.be
   7.360246120702589 (12)
   300, 1w (offer_sdt_1_week)
   5
  • NOVY Pure'Line Mini 810 Inbouw Zwart, Roestvrijstaal 370m³/uur
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/9/9/novy-d-810-15895899.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/5/novy-pure-line-mini-810-24607455.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/9/9/novy-d-810-15895899.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC85Lzkvbm92eS1kLTgxMC0xNTg5NTg5OS5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/5/novy-pure-line-mini-810-24607455.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81LzUvbm92eS1wdXJlLWxpbmUtbWluaS04MTAtMjQ2MDc0NTUuanBn
   NOVY Pure'Line Mini 810 Inbouw Zwart, Roestvrijstaal 370m³/uur (10)
   NOVY Pure'Line Mini 810 Inbouw Zwart, Roestvrijstaal 370m³/uur
   Stockline.be Stockline.be
   6.63340649048815 (36)
   739, 5d (offer_sdt_5_days)
   Stockline.be Stockline.be
   6.63340649048815 (36)
   739, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
  • Miele DA 6890 afzuigkap
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/7/2/miele-da6890-24254072.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/7/miele-da-6890-cooker-hood-24930887.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/8/miele-da-6890-cooker-hood-24930888.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/9/miele-da-6890-cooker-hood-24930889.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/0/miele-da-6890-cooker-hood-24930890.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/1/miele-da-6890-cooker-hood-24930891.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/7/2/miele-da6890-24254072.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC83LzIvbWllbGUtZGE2ODkwLTI0MjU0MDcyLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/7/miele-da-6890-cooker-hood-24930887.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC84LzcvbWllbGUtZGEtNjg5MC1jb29rZXItaG9vZC0yNDkzMDg4Ny5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/8/miele-da-6890-cooker-hood-24930888.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC84LzgvbWllbGUtZGEtNjg5MC1jb29rZXItaG9vZC0yNDkzMDg4OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/8/9/miele-da-6890-cooker-hood-24930889.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC84LzkvbWllbGUtZGEtNjg5MC1jb29rZXItaG9vZC0yNDkzMDg4OS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/0/miele-da-6890-cooker-hood-24930890.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC85LzAvbWllbGUtZGEtNjg5MC1jb29rZXItaG9vZC0yNDkzMDg5MC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/9/1/miele-da-6890-cooker-hood-24930891.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC85LzEvbWllbGUtZGEtNjg5MC1jb29rZXItaG9vZC0yNDkzMDg5MS5qcGc=
   Miele DA 6890 afzuigkap (39)
   Miele DA 6890 afzuigkap
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.283826129162259 (903)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1999, 5d (offer_sdt_5_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.283826129162259 (903)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.63/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1999, 5d (offer_sdt_5_days)
   1
  2 48
  • Quick filters (quick_questions):
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Novy DEFAULT
    • novy
   • Wandmontage DEFAULT
    • wandmontage
   • Recirculerend DEFAULT
    • recirculerend
  • Breedte (breedte):
   • < 600 mm (breedte_600)
   • 600 mm - 900 mm (breedte_600_900)
   • ≥ 900 mm (breedte_900)
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • < € 320 (budget)
   • € 320 - € 630 (price_320_630)
   • € 630 - € 980 (price_630_980)
   • ≥ € 980 (price_980)
  • Model (soort):
   • Ingebouwd (ingebouwd)
   • Afzuigtafel (afzuigtafel)
   • Eiland (eiland)
   • Hangend (hangend)
   • Hoek (hoek)
   • Inbouw (inbouw)
   • Muurmontage (muurmontage)
   • Onderbouw (onderbouw)
   • Plafond inbouw (plafond_inbouw)
   • Semi-inbouw (uittrekbaar) (semi_inbouw_uittrekbaar_)
   • Wall-mounted cooker hood (wall_mounted_cooker_hood)
   • Wandmontage (wandmontage)
  • Geluidsniveau (geluidsniveau):
   • < 56 dB (geluidsniveau_56)
   • 56 dB - 63 dB (geluidsniveau_56_63)
   • 63 dB - 67 dB (geluidsniveau_63_67)
   • ≥ 67 dB (geluidsniveau_67)
  • Diepte (diepte_product):
   • < 380 mm (diepte_product_380)
   • 380 mm - 490 mm (diepte_product_380_490)
   • 490 mm - 510 mm (diepte_product_490_510)
   • ≥ 510 mm (diepte_product_510)
  • Hoogte (hoogte):
   • < 190 mm (hoogte_190)
   • 190 mm - 380 mm (hoogte_190_380)
   • 380 mm - 705 mm (hoogte_380_710)
   • ≥ 705 mm (hoogte_710)
  • Afzuigmethode (afzuigmethode):
   • Afvoerend/recirculerend (afvoerend_recirculerend)
   • Luchtafvoer (luchtafvoer)
   • Recirculerend (recirculerend)
  • Kleur (kleur):
   • Aluminium (aluminium)
   • Antraciet (antraciet)
   • Beige (beige)
   • Bruin (bruin)
   • Champagne (champagne)
   • Crème (cre_me)
   • Geel (geel)
   • Grafiet (grafiet)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Metallic (metallic)
   • Oranje (oranje)
   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
   • Rood (rood)
   • Transparant (transparant)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Snelheidsstanden (aantal_snelheidsstanden):
   • 1 (aantal_snelheidsstanden_1.0)
   • 2 (aantal_snelheidsstanden_2.0)
   • 3 (aantal_snelheidsstanden_3.0)
   • 4 (aantal_snelheidsstanden_4.0)
   • 5 (aantal_snelheidsstanden_5.0)
   • 6 (aantal_snelheidsstanden_6.0)
   • 8 (aantal_snelheidsstanden_8.0)
   • 9 (aantal_snelheidsstanden_9.0)
  • Intensieve stand (intensieve_stand):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Soort vetfilter (soort_vetfilter):
   • Aluminium (aluminium)
   • Kolen (kolen)
   • Koolstof (koolstof)
   • Metaal (metaal)
   • Metaal/houtskool (metaal_houtskool)
   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
   • Staal (staal)
   • Synthetisch (synthetisch)
  • Filtersysteem (filtersysteem):
   • Metaal filter (metaal_filter)
   • Vliesfilter (vliesfilter)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be