x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
x Categorieën
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er dampkappen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  dampkap

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in dampkap categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  dampkap kopen

  • Algemene informatie

   Een dampkap, ook wel wasemkap genoemd, zorgt ervoor dat kookluchtjes en vocht worden afgevoerd tijdens het koken, zodat je een schonere keuken overhoudt. In veel keukens zijn dampkappen niet meer weg te denken. Jij bent op zoek naar een dampkap en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier dampkappen!

   Kooptips dampkap
   Bij het kopen van een dampkap kun je letten op de volgende dingen:

   1. Design: welk design past in jouw keuken? Wil je een inbouwmodel of een opvallende dampkap? Meer informatie vind je hier.
   2. Ventilatie: een misverstand over dampkappen is dat ze de lucht in je keuken verversen. Dat is niet waar: de lucht wordt alleen weggezogen. Zorg daarom voor voldoende ventilatie om verse lucht aangevoerd te krijgen en om vacuümtrekking te voorkomen.
   3. Vermogen en afvoer: nog een misvatting over de dampkap is dat hoe hoger de capaciteit is, hoe beter de dampkap. Dit is slechts gedeeltelijk waar. Bij een hoge capaciteit voert de dampkap veel lucht tegelijk af. Als je afvoerkanaal deze capaciteit niet aankan, dan werkt de dampkap ook niet beter en maakt hij ook nog veel lawaai, een bijkomend nadeel.
   4. Indicatiefilter: sommige dampkappen beschikken over een indicatie voor de filtervervanging. Zo hoef je er zelf nooit meer om te denken. De meeste dampkappen hebben tegenwoordig permanente filters die je gewoon in de vaatwasser kunt stoppen.
   5. Geluidsniveau: let op het geluidsniveau van de dampkap. Sommige dampkappen maken veel lawaai. Een dampkap met minder dan 50 decibel is een stille dampkap.

   Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een dampkap, bekijk en vergelijk dan hier dampkappen.

   Soorten dampkappen
   Er zijn verschillende modellen dampkappen. De belangrijkste dampkappen zijn het eilandmodel, het schouwmodel en de vlakschermkap. Hieronder geven we je over elk type dampkap een korte uitleg.
   • Eilandmodel: een dampkap die gemaakt is voor montage aan het plafond, midden in de keuken.
   • Schouwmodel: de naam zegt het al, deze dampkap is een schouw. Ook het schouwmodel wordt aan het plafond gemonteerd, maar in tegenstelling tot het eilandmodel ook tegen de wand.
   • Vlakschermkap: bij een vlakschermkap trek je de dampkap uit wanneer je gaat koken.
   Vergelijk dampkappen!Er bestaan twee hoofdtypen dampkappen: dampkappen met motor (een of twee motoren) en dampkappen zonder motor. Dampkappen zonder motor hebben een eigen externe motor of ze kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie. De motor van de dampkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de dampkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel: de dampkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel dampkap wordt helemaal gemonteerd onder een keukenkast. Een geïntegreerde dampkap is ook weggewerkt in een keukenkast: voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front van de dampkap een stukje uit.

   Functies dampkap
   De belangrijkste functie van een dampkap is het afvoeren van vieze luchtjes en overtollig vocht. Je zet de dampkap aan met een knopje of door hem uit te schuiven. Verder is de dampkap voorzien van licht en kun je de dampkap instellen op verschillende snelheden. Een extra functie van de dampkap is een filterindicatie. Deze functie geeft aan wanneer je de filters van de dampkap moet schoonmaken of vervangen.

   Technische specificaties
   Bij de aankoop van een dampkap komen er een aantal technische specificaties aan de orde: het vermogen, het geluidsniveau en de filters van de dampkap. Hieronder geven we voor elk van deze specificaties een korte toelichting.

   Vermogen
   Het maximale vermogen van dampkappen is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit die hoort bij vrij afzuigen. In de praktijk is de capaciteit lager. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal. Het vermogen van een dampkap ligt tussen de 200 en 800 m³ per uur. Je kunt zelf het benodigde vermogen voor jouw keuken berekenen: als de dampkap in de laagste snelheid de lucht in de keuken 8 tot 10 keer per uur kan verversen, dan heb je een goede dampkap.

   Geluidsniveau
   Naarmate je de dampkap harder laat afzuigen, hoe meer geluid de dampkap produceert. Dit kan erg vervelend en zelfs storend zijn, vooral in een open keuken. Het maximale geluidsniveau van de dampkap wordt weergegeven in decibel. Een dampkap met een geluidsniveau van minder dan 50 decibel is een stille dampkap.

   Vergelijk hier dampkappen!Filters
   De afgezogen lucht wordt gefilterd in de dampkap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters en wegwerpfilters. Metaalfilters kun je zelf schoonmaken en wegwerpfilters moet je vervangen wanneer het filter vol zit. Deze wegwerpfilters zijn van kunststof of papier. Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, kies dan voor een dampkap die ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de dampkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

   Accessoires dampkap
   Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd met dampkappen.

   Populaire merken dampkappen
   Bekende merken dampkappen zijn: AEG-Electrolux, Atag, Bauknecht, Boretti, Bosch, Itho, Miele, PelgrimSiemens, Smeg, Solitaire en Whirlpool.

   Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier dampkappen!Mag ik een dampkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen? 
   Moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
   Wanneer moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?


   Mag ik een dampkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen?
   Ja, dat mag, maar dan alleen een motorloze dampkap. Bij een motorloze dampkap worden de kookluchtjes door de motor van de mechanische ventilatie afgezogen.

   Moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
   Metalen filters kun je zelf schoonmaken; wegwerpfilters moeten vervangen worden door nieuwe.

   Wanneer moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
   Een filter moet regelmatig vervangen of gereinigd worden. Hiermee waarborg je de afzuigcapaciteit van de kap. Daarnaast is het veiliger omdat vet in het filter vlam kan vatten. Sommige modellen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoon gegemaakt of verwisseld moet worden. Heeft jouw dampkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.


   Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Aansluitwaarde
   Voor het aansluiten van de dampkap is het belangrijk te letten op de aansluitwaarde (aangegeven in Watt).
   Vergelijk hier dampkappen!
   Aantal snelheden
   Op de kap staat aangegeven hoeveel verschillende snelheden er kunnen worden ingesteld.

   Accessoires
   Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd.

   Afvoerdiameter
   Voor het aansluiten van de dampkap is het belangrijk te letten op de afvoerdiameter (aangegeven in cm).

   Geschikt voor recirculatie
   Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht.

   Indicatiefilter reinigen
   Sommige dampkappen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoongemaakt of vervangen moet worden. Heeft jouw dampkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.

   Maximale capaciteit
   De maximale capaciteit van een dampkap is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit behorend bij vrij afzuigen. Deze capaciteit zal in de praktijk lager zijn. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal.

   Maximaal geluidsniveau
   Naarmate je de dampkap harder laat afzuigen, wordt er meer geluid geproduceerd. En dat kan hinderlijk zijn. Het maximaal geluidsniveau van de kap is weergegeven in decibel.

   Model
   Er zijn verschillende modellen dampkappen. Een eilandmodel is gemaakt voor montage aan het plafond, midden in de keuken. Een schouwmodel, de naam zegt het al, is een schouw. Dit type dampkap springt samen met een eilandmodel het meest in het oog. Bij een vlakschermkap trek je het scherm uit wanneer je gaat koken. De motor van de dampkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de dampkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel. De dampkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel wordt in zijn geheel onder een keukenkast gemonteerd. Een geïntegreerd model is ook weggewerkt in een keukenkast, voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front een stukje uit.

   Motor
   Er bestaan twee hoofdtypen dampkappen: die met motor (1 of 2 motoren) en die zonder motor. Modellen zonder motor hebben of een eigen externe motor (dit staat aangegeven bij opmerkingen) of kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie.

   Vergelijk hier dampkappen!Type filter
   De afgezogen lucht wordt gefilterd in de kap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters, welke je zelf kunt reinigen, en wegwerpfilters van kunststof of papier die je moet vervangen wanneer het filter vol zit. Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de dampkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

   Type verlichting
   De meeste dampkappen hebben ingebouwde verlichting zodat je het kookproces goed in de gaten kunt houden. Er zijn verschillende types verlichting: gloeilamp, halogeen, pl, tl of neon.

   Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

   • Siemens Degelijke afzuigkappen van Siemens. Door de grote variatie in prijs is een Siemens afzuigkap voor iedereen betaalbaar.
   • Bosch 'Opvallende prestaties, ingetogen design', dat is waar de krachtige afzuigkappen van Bosch voor staan.
   • Novy Vergelijk de prijzen van Novy afzuigkappen hier.
   • Zeer stil Deze stille afzuigkappen produceren maximaal 50 decibel wanneer ze aan staan.
   • Wandmontage Afzuigkappen die aan de wand worden gemonteerd.
   • Recirculerend Afzuigkappen voor keukens zonder afvoer naar buiten. De kooklucht wordt gefilterd en weer de keuken in geblazen.
  • Siemens LB55564 afzuigkap
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/8/siemens-lb-55564-20513048.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/6/siemens-lb-55564-20513086.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/8/siemens-lb-55564-20513248.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/6/5/siemens-lb-55564-20513265.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/1/siemens-lb55564-cooker-hood-24643211.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/4/siemens-lb55564-cooker-hood-24902254.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/8/siemens-lb-55564-20513048.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC80Lzgvc2llbWVucy1sYi01NTU2NC0yMDUxMzA0OC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/6/siemens-lb-55564-20513086.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzYvc2llbWVucy1sYi01NTU2NC0yMDUxMzA4Ni5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/8/siemens-lb-55564-20513248.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi80Lzgvc2llbWVucy1sYi01NTU2NC0yMDUxMzI0OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/6/5/siemens-lb-55564-20513265.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi82LzUvc2llbWVucy1sYi01NTU2NC0yMDUxMzI2NS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/1/siemens-lb55564-cooker-hood-24643211.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzEvc2llbWVucy1sYjU1NTY0LWNvb2tlci1ob29kLTI0NjQzMjExLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/4/siemens-lb55564-cooker-hood-24902254.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi81LzQvc2llbWVucy1sYjU1NTY0LWNvb2tlci1ob29kLTI0OTAyMjU0LmpwZw==
   Siemens LB55564 afzuigkap (14)
   7.75 (1)
   Siemens LB55564 afzuigkap
   De kwaliteit/prijs verhouding is goed en de filters zijn gemakkelijk om schoon te mak...
   De kwaliteit/prijs verhouding is goed en de filters zijn gemakkelijk om schoon te maken.
   9.0
   0 10
  • Bosch DHL 755B
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/9/4/bosch-dhl-755-b-18115594.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/2/bosch-dhl-755b-24642212.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/9/4/bosch-dhl-755-b-18115594.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS85LzQvYm9zY2gtZGhsLTc1NS1iLTE4MTE1NTk0LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/2/bosch-dhl-755b-24642212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi8xLzIvYm9zY2gtZGhsLTc1NWItMjQ2NDIyMTIuanBn
   Bosch DHL 755B (10)
   7.9 (1)
   Bosch DHL 755B
   Prima afzuigkap.
   Mooie afzuigkap, weinig geluid bij 1e en 2e stand. Handig dat hiij helemaal uit elkaar gehaald kan worden om schoon te maken.
   9.3
   0 10
  Dampkap 6.5 (11)
  0 - 24
  • Novy 6840
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/9/novy-d-6840-pure-line-22975759.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/3/novy-d-6840-pure-line-22975933.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/3/6/novy-6840-23819136.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/5/9/novy-d-6840-pure-line-22975759.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy81Lzkvbm92eS1kLTY4NDAtcHVyZS1saW5lLTIyOTc1NzU5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/3/3/novy-d-6840-pure-line-22975933.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8zLzMvbm92eS1kLTY4NDAtcHVyZS1saW5lLTIyOTc1OTMzLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/3/6/novy-6840-23819136.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8zLzYvbm92eS02ODQwLTIzODE5MTM2LmpwZw==
   Novy 6840 (24)
   Novy 6840
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   1139, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   1139, 2d (offer_sdt_2_days)
   6
   good_buy
   most_sold
  • Novy 6830
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/9/novy-d-6830-pure-line-23201609.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/9/novy-6830-23819119.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/0/9/novy-d-6830-pure-line-23201609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8wLzkvbm92eS1kLTY4MzAtcHVyZS1saW5lLTIzMjAxNjA5LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/9/novy-6830-23819119.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8xLzkvbm92eS02ODMwLTIzODE5MTE5LmpwZw==
   Novy 6830 (17)
   Novy 6830
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   999, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   999, 2d (offer_sdt_2_days)
   6
   good_buy
  • Novy Pure'Line Mini 820
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/0/0/novy-d-820-15895900.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/5/novy-pure-line-mini-820-23807145.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/0/0/novy-d-820-15895900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzAvbm92eS1kLTgyMC0xNTg5NTkwMC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/5/novy-pure-line-mini-820-23807145.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS80LzUvbm92eS1wdXJlLWxpbmUtbWluaS04MjAtMjM4MDcxNDUuanBn
   Novy Pure'Line Mini 820 (11)
   Novy Pure'Line Mini 820
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   839, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   839, 2d (offer_sdt_2_days)
   6
   good_buy
  • Novy Flat'line
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/5/1/novy-d-7640-flatline-21178151.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/0/novy-d-7640-flatline-21181400.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/7/novy-d-7640-flatline-23816467.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/5/1/novy-d-7640-flatline-21178151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS81LzEvbm92eS1kLTc2NDAtZmxhdGxpbmUtMjExNzgxNTEuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/0/0/novy-d-7640-flatline-21181400.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC8wLzAvbm92eS1kLTc2NDAtZmxhdGxpbmUtMjExODE0MDAuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/7/novy-d-7640-flatline-23816467.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82Lzcvbm92eS1kLTc2NDAtZmxhdGxpbmUtMjM4MTY0NjcuanBn
   Novy Flat'line (9)
   Novy Flat'line
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   1135, 1w (offer_sdt_1_week)
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   1135, 1w (offer_sdt_1_week)
   6
   good_buy
  • Novy 750 afzuigkap
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/9/1/novy-d-750-rvs-18390091.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/2/novy-750-cooker-hood-24607452.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/9/1/novy-d-750-rvs-18390091.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC85LzEvbm92eS1kLTc1MC1ydnMtMTgzOTAwOTEuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/5/2/novy-750-cooker-hood-24607452.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC81LzIvbm92eS03NTAtY29va2VyLWhvb2QtMjQ2MDc0NTIuanBn
   Novy 750 afzuigkap (13)
   Novy 750 afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   579, 1w (offer_sdt_1_week)
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   579, 1w (offer_sdt_1_week)
   5
   good_buy
  • Novy D 7510
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/9/novy-7510-zen-33703399.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/0/2/novy-7510-zen-33703402.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/0/4/novy-7510-zen-33703404.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/7/8/novy-7510-zen-42968978.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/8/0/novy-7510-zen-42968980.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/9/9/novy-7510-zen-33703399.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy85Lzkvbm92eS03NTEwLXplbi0zMzcwMzM5OS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/0/2/novy-7510-zen-33703402.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzIvbm92eS03NTEwLXplbi0zMzcwMzQwMi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/0/4/novy-7510-zen-33703404.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8wLzQvbm92eS03NTEwLXplbi0zMzcwMzQwNC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/7/8/novy-7510-zen-42968978.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS83Lzgvbm92eS03NTEwLXplbi00Mjk2ODk3OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/8/0/novy-7510-zen-42968980.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS84LzAvbm92eS03NTEwLXplbi00Mjk2ODk4MC5qcGc=
   Novy D 7510 (8)
   Novy D 7510
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1636.04, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1636.04, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Novy 828
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/8/novy-d-828-23360488.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/9/novy-d-828-23360829.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/9/novy-d-828-23360939.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/5/novy-828-23819115.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/6/novy-828-23819116.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/8/novy-d-828-23360488.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC84Lzgvbm92eS1kLTgyOC0yMzM2MDQ4OC5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/9/novy-d-828-23360829.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8yLzkvbm92eS1kLTgyOC0yMzM2MDgyOS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/9/novy-d-828-23360939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzkvbm92eS1kLTgyOC0yMzM2MDkzOS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/5/novy-828-23819115.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8xLzUvbm92eS04MjgtMjM4MTkxMTUuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/6/novy-828-23819116.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8xLzYvbm92eS04MjgtMjM4MTkxMTYuanBn
   Novy 828 (11)
   Novy 828
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   294, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   294, 5d (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Novy 878 afzuigkap
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/1/8/novy-d-878-1682718.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/2/2/novy-d-878-19270022.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/6/2/novy-d-878-23868362.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/1/8/novy-d-878-1682718.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzgvbm92eS1kLTg3OC0xNjgyNzE4LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/2/2/novy-d-878-19270022.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8yLzIvbm92eS1kLTg3OC0xOTI3MDAyMi5qcGc=
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/6/2/novy-d-878-23868362.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzIvbm92eS1kLTg3OC0yMzg2ODM2Mi5qcGc=
   Novy 878 afzuigkap (11)
   Novy 878 afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   515, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   515, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • Novy 6843
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/5/novy-d-6843-pure-line-23360485.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/6/novy-d-6843-pure-line-23360826.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/6/novy-d-6843-pure-line-23360936.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/4/0/novy-6843-23819140.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/5/novy-d-6843-pure-line-23360485.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC84LzUvbm92eS1kLTY4NDMtcHVyZS1saW5lLTIzMzYwNDg1LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/6/novy-d-6843-pure-line-23360826.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8yLzYvbm92eS1kLTY4NDMtcHVyZS1saW5lLTIzMzYwODI2LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/6/novy-d-6843-pure-line-23360936.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzYvbm92eS1kLTY4NDMtcHVyZS1saW5lLTIzMzYwOTM2LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/4/0/novy-6843-23819140.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS80LzAvbm92eS02ODQzLTIzODE5MTQwLmpwZw==
   Novy 6843 (7)
   Novy 6843
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1158, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   1158, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   6
   good_buy
  • Novy 739 afzuigkap
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/6/7/novy-d-739-15748367.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/3/9/novy-739-cooker-hood-24607439.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/5/0/novy-d-739-15947250.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/6/7/novy-d-739-15748367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82Lzcvbm92eS1kLTczOS0xNTc0ODM2Ny5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/3/9/novy-739-cooker-hood-24607439.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8zLzkvbm92eS03MzktY29va2VyLWhvb2QtMjQ2MDc0MzkuanBn
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/5/0/novy-d-739-15947250.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi81LzAvbm92eS1kLTczOS0xNTk0NzI1MC5qcGc=
   Novy 739 afzuigkap (9)
   Novy 739 afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   379, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   379, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • Bosch DID09T951 afzuigkap
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/0/5/bosch-did09t951-cooker-hood-32427305.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/0/bosch-did09t951-cooker-hood-32427310.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/0/bosch-did09t951-cooker-hood-40537680.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/1/bosch-did09t951-cooker-hood-40537681.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/2/bosch-did09t951-cooker-hood-40537682.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/0/5/bosch-did09t951-cooker-hood-32427305.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8wLzUvYm9zY2gtZGlkMDl0OTUxLWNvb2tlci1ob29kLTMyNDI3MzA1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/1/0/bosch-did09t951-cooker-hood-32427310.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8xLzAvYm9zY2gtZGlkMDl0OTUxLWNvb2tlci1ob29kLTMyNDI3MzEwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/0/bosch-did09t951-cooker-hood-40537680.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi84LzAvYm9zY2gtZGlkMDl0OTUxLWNvb2tlci1ob29kLTQwNTM3NjgwLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/1/bosch-did09t951-cooker-hood-40537681.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi84LzEvYm9zY2gtZGlkMDl0OTUxLWNvb2tlci1ob29kLTQwNTM3NjgxLmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/8/2/bosch-did09t951-cooker-hood-40537682.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi84LzIvYm9zY2gtZGlkMDl0OTUxLWNvb2tlci1ob29kLTQwNTM3NjgyLmpwZw==
   Bosch DID09T951 afzuigkap (9)
   Bosch DID09T951 afzuigkap
   Stockline.be Stockline.be
   9.234672284104079 (35)
   879, 5d (offer_sdt_5_days)
   Stockline.be Stockline.be
   9.234672284104079 (35)
   879, 5d (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Siemens LC97BA532 afzuigkap
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/7/0/siemens-lc97ba532-21726670.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/8/0/siemens-lc97ba532-21785480.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/6/siemens-lc97ba532-21788266.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/4/siemens-lc97ba532-cooker-hood-23822584.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/7/0/siemens-lc97ba532-21726670.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi83LzAvc2llbWVucy1sYzk3YmE1MzItMjE3MjY2NzAuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/8/0/siemens-lc97ba532-21785480.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC84LzAvc2llbWVucy1sYzk3YmE1MzItMjE3ODU0ODAuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/6/6/siemens-lc97ba532-21788266.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi82LzYvc2llbWVucy1sYzk3YmE1MzItMjE3ODgyNjYuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/4/siemens-lc97ba532-cooker-hood-23822584.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS84LzQvc2llbWVucy1sYzk3YmE1MzItY29va2VyLWhvb2QtMjM4MjI1ODQuanBn
   Siemens LC97BA532 afzuigkap (11)
   Siemens LC97BA532 afzuigkap
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   439.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   439.91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Novy 7901 Upside
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/7/1/novy-7901-upside-22927171.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/4/1/novy-7901-upside-22927841.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/7/1/novy-7901-upside-22927171.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS83LzEvbm92eS03OTAxLXVwc2lkZS0yMjkyNzE3MS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/4/1/novy-7901-upside-22927841.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC80LzEvbm92eS03OTAxLXVwc2lkZS0yMjkyNzg0MS5qcGc=
   Novy 7901 Upside (11)
   Novy 7901 Upside
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   999, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   999, 2d (offer_sdt_2_days)
   4
   good_buy
  • Siemens LU29050 afzuigkap
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/4/siemens-lu-29050-8493224.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/0/6/siemens-lu29050-cooker-hood-24790606.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/2/siemens-lu29050-cooker-hood-54853142.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/2/4/siemens-lu-29050-8493224.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8yLzQvc2llbWVucy1sdS0yOTA1MC04NDkzMjI0LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/0/6/siemens-lu29050-cooker-hood-24790606.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzYvc2llbWVucy1sdTI5MDUwLWNvb2tlci1ob29kLTI0NzkwNjA2LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/2/siemens-lu29050-cooker-hood-54853142.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzIvc2llbWVucy1sdTI5MDUwLWNvb2tlci1ob29kLTU0ODUzMTQyLmpwZw==
   Siemens LU29050 afzuigkap (17)
   Siemens LU29050 afzuigkap
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   244, 6d (offer_sdt_6_days)
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   244, 6d (offer_sdt_6_days)
   3
   good_buy
  • Bosch DHL 755B
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/9/4/bosch-dhl-755-b-18115594.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/2/bosch-dhl-755b-24642212.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/9/4/bosch-dhl-755-b-18115594.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS85LzQvYm9zY2gtZGhsLTc1NS1iLTE4MTE1NTk0LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/1/2/bosch-dhl-755b-24642212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi8xLzIvYm9zY2gtZGhsLTc1NWItMjQ2NDIyMTIuanBn
   Bosch DHL 755B (10)
   7.9 (1)
   Bosch DHL 755B
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Coolblue.be Coolblue.be
   9.487699058410412 (52)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
   best_reviewed
  • Siemens LB55564 afzuigkap
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/8/siemens-lb-55564-20513048.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/6/siemens-lb-55564-20513086.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/8/siemens-lb-55564-20513248.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/6/5/siemens-lb-55564-20513265.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/1/siemens-lb55564-cooker-hood-24643211.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/4/siemens-lb55564-cooker-hood-24902254.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/4/8/siemens-lb-55564-20513048.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC80Lzgvc2llbWVucy1sYi01NTU2NC0yMDUxMzA0OC5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/8/6/siemens-lb-55564-20513086.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC84LzYvc2llbWVucy1sYi01NTU2NC0yMDUxMzA4Ni5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/4/8/siemens-lb-55564-20513248.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi80Lzgvc2llbWVucy1sYi01NTU2NC0yMDUxMzI0OC5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/6/5/siemens-lb-55564-20513265.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi82LzUvc2llbWVucy1sYi01NTU2NC0yMDUxMzI2NS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/1/siemens-lb55564-cooker-hood-24643211.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzEvc2llbWVucy1sYjU1NTY0LWNvb2tlci1ob29kLTI0NjQzMjExLmpwZw==
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/5/4/siemens-lb55564-cooker-hood-24902254.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi81LzQvc2llbWVucy1sYjU1NTY0LWNvb2tlci1ob29kLTI0OTAyMjU0LmpwZw==
   Siemens LB55564 afzuigkap (14)
   7.75 (1)
   Siemens LB55564 afzuigkap
   Bestekeus.be Bestekeus.be
   9.020801916241343 (19)
   219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Bestekeus.be Bestekeus.be
   9.020801916241343 (19)
   219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • Novy 6841
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/4/novy-d-6841-pure-line-23360484.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/5/novy-d-6841-pure-line-23360825.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/5/novy-d-6841-pure-line-23360935.jpg
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/3/8/novy-6841-23819138.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/8/4/novy-d-6841-pure-line-23360484.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC84LzQvbm92eS1kLTY4NDEtcHVyZS1saW5lLTIzMzYwNDg0LmpwZw==
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/2/5/novy-d-6841-pure-line-23360825.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8yLzUvbm92eS1kLTY4NDEtcHVyZS1saW5lLTIzMzYwODI1LmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/5/novy-d-6841-pure-line-23360935.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzUvbm92eS1kLTY4NDEtcHVyZS1saW5lLTIzMzYwOTM1LmpwZw==
   • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/3/8/novy-6841-23819138.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8zLzgvbm92eS02ODQxLTIzODE5MTM4LmpwZw==
   Novy 6841 (7)
   Novy 6841
   Stockline.be Stockline.be
   9.234672284104079 (35)
   1139, 5d (offer_sdt_5_days)
   Stockline.be Stockline.be
   9.234672284104079 (35)
   1139, 5d (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Novy 686
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/4/novy-d-686-23346884.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/3/0/novy-d-686-23347430.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/6/5/novy-d-686-23347565.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/3/2/novy-d-686-23347632.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/4/novy-686-23819114.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/4/novy-d-686-23346884.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzQvbm92eS1kLTY4Ni0yMzM0Njg4NC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/3/0/novy-d-686-23347430.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8zLzAvbm92eS1kLTY4Ni0yMzM0NzQzMC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/6/5/novy-d-686-23347565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS82LzUvbm92eS1kLTY4Ni0yMzM0NzU2NS5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/3/2/novy-d-686-23347632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzIvbm92eS1kLTY4Ni0yMzM0NzYzMi5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/1/4/novy-686-23819114.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8xLzQvbm92eS02ODYtMjM4MTkxMTQuanBn
   Novy 686 (6)
   Novy 686
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   710, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   710, 2d (offer_sdt_2_days)
   5
   good_buy
  • Novy D7838
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/8/9/novy-d7838-61118289.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/8/9/novy-d7838-61118289.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84Lzkvbm92eS1kNzgzOC02MTExODI4OS5qcGc=
   Novy D7838 (7)
   Novy D7838
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   869, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   869, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
  • Novy 939 afzuigkap
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/6/5/novy-d-939-rvs-21327865.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/0/novy-d-939-rvs-21328270.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/7/6/novy-939-cooker-hood-24607476.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/6/5/novy-d-939-rvs-21327865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC82LzUvbm92eS1kLTkzOS1ydnMtMjEzMjc4NjUuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/7/0/novy-d-939-rvs-21328270.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi83LzAvbm92eS1kLTkzOS1ydnMtMjEzMjgyNzAuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/7/6/novy-939-cooker-hood-24607476.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC83LzYvbm92eS05MzktY29va2VyLWhvb2QtMjQ2MDc0NzYuanBn
   Novy 939 afzuigkap (5)
   Novy 939 afzuigkap
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   364, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   364, 5d (offer_sdt_5_days)
   5
   good_buy
  • Smeg KC19AOE afzuigkap
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/1/smeg-kc19aoe-cooker-hood-45258391.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/2/smeg-kc19aoe-cooker-hood-45258392.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/1/smeg-kc19aoe-cooker-hood-45258391.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy85LzEvc21lZy1rYzE5YW9lLWNvb2tlci1ob29kLTQ1MjU4MzkxLmpwZw==
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/9/2/smeg-kc19aoe-cooker-hood-45258392.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy85LzIvc21lZy1rYzE5YW9lLWNvb2tlci1ob29kLTQ1MjU4MzkyLmpwZw==
   Smeg KC19AOE afzuigkap (6)
   Smeg KC19AOE afzuigkap
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   693.97, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.238087249138362 (901)
   • //static1.vergelijk.be/s/4.46/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   693.97, 3d (offer_sdt_3_days)
   4
  • Novy Pure'Line Mini 821
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/1/novy-d-821-mini-pure-line-white-20452941.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/6/0/novy-d-820-21-mini-pure-line-19589660.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/2/novy-d-821-mini-pure-line-white-20452942.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/3/novy-pure-line-mini-821-24762353.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/1/novy-d-821-mini-pure-line-white-20452941.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS80LzEvbm92eS1kLTgyMS1taW5pLXB1cmUtbGluZS13aGl0ZS0yMDQ1Mjk0MS5qcGc=
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/6/0/novy-d-820-21-mini-pure-line-19589660.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi82LzAvbm92eS1kLTgyMC0yMS1taW5pLXB1cmUtbGluZS0xOTU4OTY2MC5qcGc=
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/2/novy-d-821-mini-pure-line-white-20452942.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS80LzIvbm92eS1kLTgyMS1taW5pLXB1cmUtbGluZS13aGl0ZS0yMDQ1Mjk0Mi5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/5/3/novy-pure-line-mini-821-24762353.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy81LzMvbm92eS1wdXJlLWxpbmUtbWluaS04MjEtMjQ3NjIzNTMuanBn
   Novy Pure'Line Mini 821 (3)
   Novy Pure'Line Mini 821
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   839, 2d (offer_sdt_2_days)
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   839, 2d (offer_sdt_2_days)
   6
  • Novy Elyps 7052
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/5/novy-d-7051-7052-143855.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/5/1/novy-d-7051-7052-16887251.jpg
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/1/0/novy-elyps-7052-24607410.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/5/novy-d-7051-7052-143855.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC81LzUvbm92eS1kLTcwNTEtNzA1Mi0xNDM4NTUuanBn
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/5/1/novy-d-7051-7052-16887251.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi81LzEvbm92eS1kLTcwNTEtNzA1Mi0xNjg4NzI1MS5qcGc=
   • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/1/0/novy-elyps-7052-24607410.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8xLzAvbm92eS1lbHlwcy03MDUyLTI0NjA3NDEwLmpwZw==
   Novy Elyps 7052 (5)
   Novy Elyps 7052
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   939, 1w (offer_sdt_1_week)
   Loeters.be Loeters.be
   8.27364864864865 (6)
   939, 1w (offer_sdt_1_week)
   4
  • Novy Flat'line
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/6/novy-d-7615-19944436.jpg
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/6/novy-d-7615-23816466.jpg
   • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/3/6/novy-d-7615-19944436.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC8zLzYvbm92eS1kLTc2MTUtMTk5NDQ0MzYuanBn
   • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/6/novy-d-7615-23816466.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82LzYvbm92eS1kLTc2MTUtMjM4MTY0NjYuanBn
   Novy Flat'line (5)
   Novy Flat'line
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   929, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   929, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
  2 35
  • Quick filters (quick_questions):
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Novy DEFAULT
    • novy
   • Wandmontage DEFAULT
    • wandmontage
   • Recirculerend DEFAULT
    • recirculerend
  • Breedte (breedte):
   • < 700 mm (breedte_700)
   • 700 mm - 900 mm (breedte_700_900)
   • ≥ 900 mm (breedte_900)
  • Merk (brand):
  • Prijs (price):
   • < € 365 (budget)
   • € 365 - € 680 (price_370_680)
   • € 680 - € 1025 (price_680_1000)
   • ≥ € 1025 (price_1000)
  • Model (soort):
   • Ingebouwd inbouw dampkap (ingebouwd)
   • Built-in cooker hood (built_in_cooker_hood)
   • Built-under (built_under)
   • Built-under cooker hood (built_under_cooker_hood)
   • Ceiling built-in cooker hood (ceiling_built_in_cooker_hood)
   • Corner cooker hood (corner_cooker_hood)
   • Downdraft cooker hood (downdraft_cooker_hood)
   • Island cooker hood (island_cooker_hood)
   • Onderbouw (onderbouw)
   • Pendant cooker hood (pendant_cooker_hood)
   • Semi built-in (pull out) (semi_built_in_pull_out_)
   • Semi built-in (pull out) cooker hood (semi_built_in_pull_out_cooker_hood)
   • Semi-ingebouwd (uittrekbaar) (semi_ingebouwd_uittrekbaar_)
   • Wall-mounted (wall_mounted)
   • Wall-mounted cooker hood (wall_mounted_cooker_hood)
   • Wandmontage (wandmontage)
  • Geluidsniveau (geluidsniveau):
   • < 56 dB (geluidsniveau_56)
   • 56 dB - 63 dB (geluidsniveau_56_63)
   • 63 dB - 66 dB (geluidsniveau_63_66)
   • ≥ 66 dB (geluidsniveau_66)
  • Diepte (diepte_product):
   • < 420 mm (diepte_product_420)
   • 420 mm - 500 mm (diepte_product_420_500)
   • 500 mm - 520 mm (diepte_product_500_520)
   • ≥ 520 mm (diepte_product_520)
  • Hoogte (hoogte):
   • < 235 mm (hoogte_240)
   • 235 mm - 420 mm (hoogte_240_420)
   • 420 mm - 800 mm (hoogte_420_800)
   • ≥ 800 mm (hoogte_800)
  • Afzuigmethode (afzuigmethode):
   • Afvoerend/recirculerend (afvoerend_recirculerend)
   • Luchtafvoer (luchtafvoer)
   • Recirculerend (recirculerend)
  • Kleur (kleur):
   • Aluminium (aluminium)
   • Antraciet (antraciet)
   • Crème (cre_me)
   • Grijs (grijs)
   • Metallic (metallic)
   • Platina (platina)
   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
   • Rood (rood)
   • Transparant (transparant)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Snelheidsstanden (aantal_snelheidsstanden):
   • 1 (aantal_snelheidsstanden_1.0)
   • 2 (aantal_snelheidsstanden_2.0)
   • 3 (aantal_snelheidsstanden_3.0)
   • 4 (aantal_snelheidsstanden_4.0)
   • 5 (aantal_snelheidsstanden_5.0)
   • 6 (aantal_snelheidsstanden_6.0)
   • 9 (aantal_snelheidsstanden_9.0)
  • Intensieve stand (intensieve_stand):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Soort vetfilter (soort_vetfilter):
   • Aluminium (aluminium)
   • Kolen (kolen)
   • Koolstof (koolstof)
   • Metaal (metaal)
   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
   • Staal (staal)
   • Synthetisch (synthetisch)
  • Filtersysteem (filtersysteem):
   • Metaal filter (metaal_filter)
   • Vliesfilter (vliesfilter)
  • Varianten (group):
   • Etna TO 100 E (etna_to_100_e)
   • Falmec Plane 90 (falmec_plane_90)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be