x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er dampkappen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  dampkap

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in dampkap categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  dampkap kopen

  • Algemene informatie

   Een dampkap, ook wel wasemkap genoemd, zorgt ervoor dat kookluchtjes en vocht worden afgevoerd tijdens het koken, zodat je een schonere keuken overhoudt. In veel keukens zijn dampkappen niet meer weg te denken. Jij bent op zoek naar een dampkap en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier dampkappen!

   Kooptips dampkap
   Bij het kopen van een dampkap kun je letten op de volgende dingen:

   1. Design: welk design past in jouw keuken? Wil je een inbouwmodel of een opvallende dampkap? Meer informatie vind je hier.
   2. Ventilatie: een misverstand over dampkappen is dat ze de lucht in je keuken verversen. Dat is niet waar: de lucht wordt alleen weggezogen. Zorg daarom voor voldoende ventilatie om verse lucht aangevoerd te krijgen en om vacuümtrekking te voorkomen.
   3. Vermogen en afvoer: nog een misvatting over de dampkap is dat hoe hoger de capaciteit is, hoe beter de dampkap. Dit is slechts gedeeltelijk waar. Bij een hoge capaciteit voert de dampkap veel lucht tegelijk af. Als je afvoerkanaal deze capaciteit niet aankan, dan werkt de dampkap ook niet beter en maakt hij ook nog veel lawaai, een bijkomend nadeel.
   4. Indicatiefilter: sommige dampkappen beschikken over een indicatie voor de filtervervanging. Zo hoef je er zelf nooit meer om te denken. De meeste dampkappen hebben tegenwoordig permanente filters die je gewoon in de vaatwasser kunt stoppen.
   5. Geluidsniveau: let op het geluidsniveau van de dampkap. Sommige dampkappen maken veel lawaai. Een dampkap met minder dan 50 decibel is een stille dampkap.

   Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een dampkap, bekijk en vergelijk dan hier dampkappen.

   Soorten dampkappen
   Er zijn verschillende modellen dampkappen. De belangrijkste dampkappen zijn het eilandmodel, het schouwmodel en de vlakschermkap. Hieronder geven we je over elk type dampkap een korte uitleg.
   • Eilandmodel: een dampkap die gemaakt is voor montage aan het plafond, midden in de keuken.
   • Schouwmodel: de naam zegt het al, deze dampkap is een schouw. Ook het schouwmodel wordt aan het plafond gemonteerd, maar in tegenstelling tot het eilandmodel ook tegen de wand.
   • Vlakschermkap: bij een vlakschermkap trek je de dampkap uit wanneer je gaat koken.
   Vergelijk dampkappen!Er bestaan twee hoofdtypen dampkappen: dampkappen met motor (een of twee motoren) en dampkappen zonder motor. Dampkappen zonder motor hebben een eigen externe motor of ze kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie. De motor van de dampkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de dampkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel: de dampkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel dampkap wordt helemaal gemonteerd onder een keukenkast. Een geïntegreerde dampkap is ook weggewerkt in een keukenkast: voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front van de dampkap een stukje uit.

   Functies dampkap
   De belangrijkste functie van een dampkap is het afvoeren van vieze luchtjes en overtollig vocht. Je zet de dampkap aan met een knopje of door hem uit te schuiven. Verder is de dampkap voorzien van licht en kun je de dampkap instellen op verschillende snelheden. Een extra functie van de dampkap is een filterindicatie. Deze functie geeft aan wanneer je de filters van de dampkap moet schoonmaken of vervangen.

   Technische specificaties
   Bij de aankoop van een dampkap komen er een aantal technische specificaties aan de orde: het vermogen, het geluidsniveau en de filters van de dampkap. Hieronder geven we voor elk van deze specificaties een korte toelichting.

   Vermogen
   Het maximale vermogen van dampkappen is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit die hoort bij vrij afzuigen. In de praktijk is de capaciteit lager. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal. Het vermogen van een dampkap ligt tussen de 200 en 800 m³ per uur. Je kunt zelf het benodigde vermogen voor jouw keuken berekenen: als de dampkap in de laagste snelheid de lucht in de keuken 8 tot 10 keer per uur kan verversen, dan heb je een goede dampkap.

   Geluidsniveau
   Naarmate je de dampkap harder laat afzuigen, hoe meer geluid de dampkap produceert. Dit kan erg vervelend en zelfs storend zijn, vooral in een open keuken. Het maximale geluidsniveau van de dampkap wordt weergegeven in decibel. Een dampkap met een geluidsniveau van minder dan 50 decibel is een stille dampkap.

   Vergelijk hier dampkappen!Filters
   De afgezogen lucht wordt gefilterd in de dampkap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters en wegwerpfilters. Metaalfilters kun je zelf schoonmaken en wegwerpfilters moet je vervangen wanneer het filter vol zit. Deze wegwerpfilters zijn van kunststof of papier. Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, kies dan voor een dampkap die ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de dampkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

   Accessoires dampkap
   Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd met dampkappen.

   Populaire merken dampkappen
   Bekende merken dampkappen zijn: AEG-Electrolux, Atag, Bauknecht, Boretti, Bosch, Itho, Miele, PelgrimSiemens, Smeg, Solitaire en Whirlpool.

   Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier dampkappen!Mag ik een dampkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen? 
   Moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
   Wanneer moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?


   Mag ik een dampkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen?
   Ja, dat mag, maar dan alleen een motorloze dampkap. Bij een motorloze dampkap worden de kookluchtjes door de motor van de mechanische ventilatie afgezogen.

   Moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
   Metalen filters kun je zelf schoonmaken; wegwerpfilters moeten vervangen worden door nieuwe.

   Wanneer moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
   Een filter moet regelmatig vervangen of gereinigd worden. Hiermee waarborg je de afzuigcapaciteit van de kap. Daarnaast is het veiliger omdat vet in het filter vlam kan vatten. Sommige modellen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoon gegemaakt of verwisseld moet worden. Heeft jouw dampkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.


   Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Aansluitwaarde
   Voor het aansluiten van de dampkap is het belangrijk te letten op de aansluitwaarde (aangegeven in Watt).
   Vergelijk hier dampkappen!
   Aantal snelheden
   Op de kap staat aangegeven hoeveel verschillende snelheden er kunnen worden ingesteld.

   Accessoires
   Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd.

   Afvoerdiameter
   Voor het aansluiten van de dampkap is het belangrijk te letten op de afvoerdiameter (aangegeven in cm).

   Geschikt voor recirculatie
   Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht.

   Indicatiefilter reinigen
   Sommige dampkappen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoongemaakt of vervangen moet worden. Heeft jouw dampkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.

   Maximale capaciteit
   De maximale capaciteit van een dampkap is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit behorend bij vrij afzuigen. Deze capaciteit zal in de praktijk lager zijn. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal.

   Maximaal geluidsniveau
   Naarmate je de dampkap harder laat afzuigen, wordt er meer geluid geproduceerd. En dat kan hinderlijk zijn. Het maximaal geluidsniveau van de kap is weergegeven in decibel.

   Model
   Er zijn verschillende modellen dampkappen. Een eilandmodel is gemaakt voor montage aan het plafond, midden in de keuken. Een schouwmodel, de naam zegt het al, is een schouw. Dit type dampkap springt samen met een eilandmodel het meest in het oog. Bij een vlakschermkap trek je het scherm uit wanneer je gaat koken. De motor van de dampkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de dampkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel. De dampkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel wordt in zijn geheel onder een keukenkast gemonteerd. Een geïntegreerd model is ook weggewerkt in een keukenkast, voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front een stukje uit.

   Motor
   Er bestaan twee hoofdtypen dampkappen: die met motor (1 of 2 motoren) en die zonder motor. Modellen zonder motor hebben of een eigen externe motor (dit staat aangegeven bij opmerkingen) of kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie.

   Vergelijk hier dampkappen!Type filter
   De afgezogen lucht wordt gefilterd in de kap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters, welke je zelf kunt reinigen, en wegwerpfilters van kunststof of papier die je moet vervangen wanneer het filter vol zit. Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de dampkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

   Type verlichting
   De meeste dampkappen hebben ingebouwde verlichting zodat je het kookproces goed in de gaten kunt houden. Er zijn verschillende types verlichting: gloeilamp, halogeen, pl, tl of neon.

   Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Siemens Degelijke afzuigkappen van Siemens. Door de grote variatie in prijs is een Siemens afzuigkap voor iedereen betaalbaar.
   • Bosch 'Opvallende prestaties, ingetogen design', dat is waar de krachtige afzuigkappen van Bosch voor staan.
   • Whirlpool Whirlpool afzuigkappen worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en hoge prestaties.
   • Smal Afzuigkappen van minder dan 60 centimeter breed, handig voor kleine keukens.
   • Breed Afzuigkappen van meer dan 90 centimeter breed voor een extra snelle afvoer van kookluchtjes.
   • Budget Afzuigkappen van minder dan 335 euro.
   • Stil Deze stille afzuigkappen produceren maximaal 50 decibel wanneer ze aan staan.
  0 - 24
  • AEG DUB1611M
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133118766.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115686683.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137485454.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/115686681.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137485369.jpg
   AEG AEG DUB1611M DUB1611M DUB1611M 60 cm Breite Luftleistung: 272 m³/h, 71 dB(A) (25)
   AEG DUB1611M
   • 07332543602193
   • 942150698
   • 942 150 698
   4
   good_buy
   129 EUR
  • Siemens LU63LCC20
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111805279.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/71330497.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/71330495.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137485428.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137485477.jpg
   Siemens Siemens LU63LCC20 LU63LCC20 LU63LCC20 Beschrijving Bouwvorm unterbauhaube 60cm werking en vermogen afzuigcapaciteit volgens en 61591: max. 350m³/h naar keuze luchtafvoer of recirculatie milieu en veiligheid energieklasse: D * Gemiddeld energieverbruik: 93.6kWh/jaar * Ventilator energieklasse: E * verlichtings- energie-efficiëntieklasse: E * vetfilter energieklasse: C * geräuschwerte volgens en 607043en EN 60704213Max. normalstufe: 72dB (A) RE 1pW (58dB (A) RE 20µpa geluidsdruk) geluid min./max. normalstufe: 56/72dB * design arbei... (20)
   Siemens LU63LCC20
   • 04242003776414
   • LU63LCC20
   4
   good_buy
   136 EUR
  • NOVY Pure'Line Mini 820 850 m³/uur Inbouw Zwart, Roestvrijstaal
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101247758.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100994612.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133151398.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134419182.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100994611.jpg
   NOVY NOVY Pure'Line Mini 820 850 m³/uur Inbouw Zwart, Roestvrijstaal Pure'Line Mini 820 850 m³/uur Inbouw Zwart, Roestvrijstaal Pure'Line Mini 820 850 m³/uur Inbouw Zwart, Roestvrijstaal afzuiggroep - 86 cm - 600 m³ - 45 dB - randafzuiging - dimbare ledverlichting - inox (30)
   NOVY Pure'Line Mini 820 850 m³/uur Inbouw Zwart, Roestvrijstaal
   • 05414425008209
   • 820
   • 565-2220, 820
   2
   good_buy
   deal
   858.0000 EUR
  • Siemens LI67SA530
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111805262.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/54530682.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/54530681.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/54530684.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/54530683.jpg
   Siemens Siemens LI67SA530 LI67SA530 LI67SA530 Hoe gekruid je maaltijd ook is, de Siemens LI67SA530 zorgt ervoor dat je keuken weer fris ruikt. Deze vlakscherm afzuigkap hang je onder je keukenkastje en schuif je uit bij gebruik. Tijdens het bereiden van een zeer kruidige maaltijd is wat meer afvoercapaciteit nodig dan bij het bakken van een eitje. Daarom heeft de afzuigkap 4 standen die je afstemt op de hoeveelheid kookdampen. Zet tijdens het koken de heldere led verlichting aan. Zo weet je zeker dat je precies de goede hoeveelheid kerri... (10)
   Siemens LI67SA530
   • 04242003723333
   • LI67SA530
   4
   good_buy
   380.88 EUR
  • Zanussi ZHT631W Onderbouw Wit 220m³/uur D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117288052.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137485550.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137485693.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117288050.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133634251.jpg
   Zanussi Zanussi ZHT631W Onderbouw Wit 220m³/uur D ZHT631W Onderbouw Wit 220m³/uur D ZHT631W Onderbouw Wit 220m³/uur D (25)
   Zanussi ZHT631W Onderbouw Wit 220m³/uur D
   • 07332543603152
   • 942 490 599
   2
   good_buy
   66.42 EUR
  • Bosch DFL064W50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126386127.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133746279.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105541158.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133631811.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101816176.jpg
   Bosch Bosch DFL064W50 DFL064W50 DFL064W50 Telescopische dampkap - 60 cm - 400 m³ - 54 db - halogeenverlichting - afwerkingslijst in optie - inox (15)
   Bosch DFL064W50
   • 04242002872551
   • DFL064W50
   3
   good_buy
   159.99 EUR
  • NOVY 6840 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101483831.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101516958.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101714156.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119449994.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101117245.jpg
   NOVY NOVY 6840 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur 6840 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur 6840 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur afzuiggroep - 120 cm - 548 m³ - 42 dB - LED-verlichting - randafzuiging - Autostop - inox (36)
   NOVY 6840 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur
   • 05414425068401
   • D6840
   1
   good_buy
   deal
   1214.0000 EUR
  • Bosch DWP66BC50
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117666495.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88347315.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88347314.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88347312.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88347313.jpg
   Bosch Bosch DWP66BC50 DWP66BC50 DWP66BC50 De Bosch DWP66BC50 is een basis wandschouw afzuigkap die geschikt is om een grote keuken weer geurvrij te krijgen. De afzuigkap is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt over heldere led verlichting. Zo zie je precies wanneer je biefstuk dreigt aan te branden. Met de druktoetsen kies je 1 van de 3 afvoerstanden. Je bepaalt zo precies hoeveel afzuigcapaciteit je nodig hebt. Heb je geen luchtafvoer naar buiten? Het apparaat is ook om te bouwen naar een recirculatieopstelling. Zorg er dan wel vo... (19)
   Bosch DWP66BC50
   • 04242005031986
   • DWP66BC50
   2
   good_buy
   229 EUR
  • Siemens LU63LCC50 afzuigkap 350 m³/uur Inbouw Roestvrijstaal D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/71330500.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/71330504.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/71330501.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/71330506.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/71330502.jpg
   Siemens Siemens LU63LCC50 afzuigkap 350 m³/uur Inbouw Roestvrijstaal D LU63LCC50 afzuigkap 350 m³/uur Inbouw Roestvrijstaal D LU63LCC50 afzuigkap 350 m³/uur Inbouw Roestvrijstaal D Onderbouwdampkap - 60 cm - 350 m³ 58 dB - LED verlichting - inox (24)
   Siemens LU63LCC50 afzuigkap 350 m³/uur Inbouw Roestvrijstaal D
   • 04242003776438
   • LU63LCC50
   1
   good_buy
   deal
   213.0000 EUR
  • Zanussi ZHT631X Onderbouw Zwart, Roestvrijstaal 220m³/uur D
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117288049.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137485522.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134367183.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133384399.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117288048.jpg
   Zanussi Zanussi ZHT631X Onderbouw Zwart, Roestvrijstaal 220m³/uur D ZHT631X Onderbouw Zwart, Roestvrijstaal 220m³/uur D ZHT631X Onderbouw Zwart, Roestvrijstaal 220m³/uur D (16)
   Zanussi ZHT631X Onderbouw Zwart, Roestvrijstaal 220m³/uur D
   • 07332543603145
   • 942 490 596
   2
   good_buy
   68.4 EUR
  • VidaXL afzuigkap van roestvrijstaal 600 mm
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128074208.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128074209.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128074210.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128074211.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128074212.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/90206107.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136108445.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/135008653.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128074213.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128074214.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136108443.jpg
   VidaXL VidaXL afzuigkap van roestvrijstaal 600 mm afzuigkap van roestvrijstaal 600 mm afzuigkap van roestvrijstaal 600 mm Onze zeer stille en krachtige afzuigkap zuigt effectief dampen, rook, vet, vocht en zelfs warmte uit je keuken. Hij beschikt over een 550 m³/uur afzuiger, twee wasbare aluminium vetfilters en een inwendig ventilatiegat. De meegeleverde lamp verlicht het kookgebied eronder. De hoogte van de schoorsteen kan worden versteld van 300 mm tot 540 mm, al gelang de vereisten. Hij is uitgerust met 5 drukknoppen waarmee je de afzuigkap gemakkelijk kunt bedienen. Hij is gemaakt van duurzame, hoogwaardige... (22)
   VidaXL afzuigkap van roestvrijstaal 600 mm
   • 08718475885498
   • 241213
   1
   good_buy
   deal
   78.9900 EUR
  • NOVY 939 Inbouw Roestvrijstaal 350m³/uur afzuigkap
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/24607476.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/120446116.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102979471.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119448288.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136108347.jpg
   NOVY NOVY 939 Inbouw Roestvrijstaal 350m³/uur afzuigkap 939 Inbouw Roestvrijstaal 350m³/uur afzuigkap 939 Inbouw Roestvrijstaal 350m³/uur afzuigkap onderbouwdampkap - 90 cm - 350 m³ - 55 dB - randafzuiging - TL lamp - inox (21)
   NOVY 939 Inbouw Roestvrijstaal 350m³/uur afzuigkap
   • 05414425009398
   • 939
   1
   good_buy
   deal
   378.0000 EUR
  • AEG DPB2621S Semi-inbouw (uittrekbaar) Zilver 280m³/uur
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116163344.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/137492081.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/116437289.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/117308771.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119269344.jpg
   AEG AEG DPB2621S Semi-inbouw (uittrekbaar) Zilver 280m³/uur DPB2621S Semi-inbouw (uittrekbaar) Zilver 280m³/uur DPB2621S Semi-inbouw (uittrekbaar) Zilver 280m³/uur Breite: 60 cm Luftleistung: 280 m³/h, 61 dB(A) (8)
   AEG DPB2621S Semi-inbouw (uittrekbaar) Zilver 280m³/uur
   • 07332543610815
   • 942 022 048
   3
   good_buy
   129.08 EUR
  • Bosch DHL885C
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111257150.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140454955.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105522908.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140454960.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133630713.jpg
   Bosch Bosch DHL885C DHL885C DHL885C Breite: 84 cm Randabsaugung: Optimale Fettabscheidung von über 85% Luftleistung: 730 m³/h, 68 dB(A) (8)
   Bosch DHL885C
   • 04242002824369
   • DHL885C
   3
   good_buy
   440 EUR
  • Siemens LB75564
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111782876.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100915223.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136112762.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136112852.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136112737.jpg
   Siemens Siemens LB75564 LB75564 LB75564 De Siemens LB75564 zie je op het eerste gezicht niet in je keuken, maar onderschat zijn kracht niet. Deze inbouw afzuigkap is voorzien van 2 krachtige motoren en zuigt daardoor extra veel kookdamp af. Vanwege zijn grote afzuigcapaciteit is deze afzuigkap geschikt voor een open keuken. Omdat je de afzuigkap in een keukenkastje inbouwt vormt hij een mooi geheel met je keuken. Handig als je geen ruimte hebt voor een grote afzuigkap. Heeft jouw keuken geen luchtafvoer? Schaf dan de benodigde kool... (13)
   Siemens LB75564
   • 04242003271865
   • LB75564
   2
   good_buy
   199 EUR
  • VidaXL Platte afzuigkap van roestvrijstaal 900 mm
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128074228.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/90206108.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/134972869.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128074226.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/128074222.jpg
   VidaXL VidaXL Platte afzuigkap van roestvrijstaal 900 mm Platte afzuigkap van roestvrijstaal 900 mm Platte afzuigkap van roestvrijstaal 900 mm Onze fluisterstille en krachtige afzuigkap vewijdert op effectieve wijze rook, vet, vocht en zelfs warmte uit uw keuken. De afzuigkap heeft een krachtige blazer van 720 m³ / h, twee afwasbare vetfilters, en een intern luchtrooster. De twee ingebouwde LED lampjes verlichten het werkgebied.De hoogte van de schoorsteen kan naar wens worden verlengt van 400 mm naar 700 mm. Tevens is de afzuigkap uitgerust met vijf knoppen voor eenvoudige bediening. (19)
   VidaXL Platte afzuigkap van roestvrijstaal 900 mm
   • 08718475885528
   • 241216
   1
   good_buy
   deal
   123.9900 EUR
  • NOVY 6841 Plafond inbouw Wit 1080m³/uur
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/100755449.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102799888.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101118638.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111258902.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136108086.jpg
   NOVY NOVY 6841 Plafond inbouw Wit 1080m³/uur 6841 Plafond inbouw Wit 1080m³/uur 6841 Plafond inbouw Wit 1080m³/uur afzuiggroep - 120 cm - 548 m³ - 42 dB - LED-verlichting - randafzuiging - Autostop - wit (12)
   NOVY 6841 Plafond inbouw Wit 1080m³/uur
   • 05414425068418
   • D6841
   2
   good_buy
   1154.98 EUR
  • Siemens LE66MAC00
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126973940.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133229718.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88347271.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88347274.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88347272.jpg
   Siemens Siemens LE66MAC00 LE66MAC00 LE66MAC00 Metall-Fettfilter, spülmaschinengeeignet, Drucktastenschalter, zur Montage zwischen Hängeschränken Energieeffizienzklasse ist B. Energieeffizienzklassen-Spektrum ist A++ bis E. Bauart ist Auszug. Gehäusegrundfarbe ist Silber. Lage des Gebläses ist Motor im Gehäuse. Art der Luftführung ist umrüstbar. Anschlusswert ist 256 W. Breite ist 599 mm. Tiefe ist 271 mm. Leistungsregelung ist 3 Stufen. Max. Gebläseleistung Abluftbetrieb ist 620 m³/h. Max. Gebläseleistung Umluftbetrieb ist 410 m³/h. Gerä... (7)
   Siemens LE66MAC00
   • 04242003806494
   • LE66MAC00
   3
   good_buy
   258.95 EUR
  • VidaXL 242722 afzuigkap 720 m³/uur Muurmontage Zwart F
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88346116.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88346123.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88346121.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88346124.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/88346119.jpg
   VidaXL VidaXL 242722 afzuigkap 720 m³/uur Muurmontage Zwart F 242722 afzuigkap 720 m³/uur Muurmontage Zwart F 242722 afzuigkap 720 m³/uur Muurmontage Zwart F Onze ultra-stille en krachtige afzuigkap zal effectief dampen, rook, vet, vochtigheid en zelfs warmte uit uw keuken wegzuigen Deze afzuigkap heeft een krachtige 720 m³/h zuiger; twee 3-lagige wasbare aluminium vet filters zijn ook inbegrepen om de binnenkant van de afzuigkap en de afvoerpijp te beschermen tegen vet. Twee ingebouwde LED lampjes verlichten effectief en energiebesparend het kookoppervlak. Deze afzuigkap heeft een gevoelige touch bedieningspaneel met een digitale display wat u in... (17)
   VidaXL 242722 afzuigkap 720 m³/uur Muurmontage Zwart F
   • 08718475960041
   • 242722
   1
   good_buy
   deal
   153.9900 EUR
  • VidaXL Eilandafzuigkap LCD-scherm sensor 756 m³/u LED
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119322015.jpg
   VidaXL VidaXL Eilandafzuigkap LCD-scherm sensor 756 m³/u LED Eilandafzuigkap LCD-scherm sensor 756 m³/u LED Eilandafzuigkap LCD-scherm sensor 756 m³/u LED Onze geluidsarme en krachtige eilandafzuigkap is ideaal voor het effectief afzuigen van rook, vet, vocht en zelfs warmte uit je keuken. De roestvrijstalen behuizing geeft je keuken een stijlvolle en moderne uitstraling. Deze afzuigkap is uitgerust met een 3-laags wasbare aluminium vetfilter om de binnenkant van de afzuigkap en de uitlaatpijp tegen vet te beschermen. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor een uitstekende verlichting, om te helpen bij het koken en om een aangename sfeer in je... (17)
   VidaXL Eilandafzuigkap LCD-scherm sensor 756 m³/u LED
   • 08718475589150
   1
   good_buy
   deal
   147.9900 EUR
  • Bosch DHL785C Onderbouw Roestvrijstaal 730m³/uur C afzuigkap
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/25318666.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140475010.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133630710.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/105528190.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/140474998.jpg
   Bosch Bosch DHL785C Onderbouw Roestvrijstaal 730m³/uur C afzuigkap DHL785C Onderbouw Roestvrijstaal 730m³/uur C afzuigkap DHL785C Onderbouw Roestvrijstaal 730m³/uur C afzuigkap Breite: 70 cm Randabsaugung: Optimale Fettabscheidung von über 85% Luftleistung: 730 m³/h, 69 dB(A) (6)
   Bosch DHL785C Onderbouw Roestvrijstaal 730m³/uur C afzuigkap
   • 04242002824321
   • DHL785C
   3
   403.42 EUR
  • VidaXL Wandafzuigkap LCD-scherm sensor 756 m³/u LED
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119700969.jpg
   VidaXL VidaXL Wandafzuigkap LCD-scherm sensor 756 m³/u LED Wandafzuigkap LCD-scherm sensor 756 m³/u LED Wandafzuigkap LCD-scherm sensor 756 m³/u LED Onze geluidsarme en krachtige afzuigkap voor aan de wand is ideaal voor het effectief afzuigen van rook, vet, vocht en zelfs warmte uit je keuken. De roestvrijstalen behuizing, gecombineerd met een strak, gehard glazen paneel, geeft je keuken een stijlvolle en moderne uitstraling. Deze afzuigkap is uitgerust met een 3-laags wasbare aluminium vetfilter om de binnenkant van de afzuigkap en de uitlaatpijp tegen vet te beschermen. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor een uitstekende verlichti... (15)
   VidaXL Wandafzuigkap LCD-scherm sensor 756 m³/u LED
   • 08718475589228
   1
   deal
   145.9900 EUR
  • AEG DGE5860HM 660 m³/uur Inbouw Roestvrijstaal A
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111574257.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/119455618.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102348731.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/111396057.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/101288123.jpg
   AEG AEG DGE5860HM 660 m³/uur Inbouw Roestvrijstaal A DGE5860HM 660 m³/uur Inbouw Roestvrijstaal A DGE5860HM 660 m³/uur Inbouw Roestvrijstaal A Afvoergroep - max debiet: 660m³/u (intensief) - 3 snelheden + 1 intensief - luchtafvoer & recirculatie - Hob2Hood - A (15)
   AEG DGE5860HM 660 m³/uur Inbouw Roestvrijstaal A
   • 07332543520459
   • DGE5860HM, 942492949
   • 942492949
   • 942 492 949
   1
   deal
   559.0000 EUR
  • Siemens LB78574
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/126973931.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/133628106.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/25273443.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/102375849.jpg
   • https://pc.vergelijk.be/500x500/136106397.jpg
   Siemens Siemens LB78574 LB78574 LB78574 De Siemens LB78574 is een inbouw afzuigkap voor grote of open keukens. Je plaatst de afzuigkap in een keukenkastje, waardoor je hem vrijwel niet ziet. Je kiest 1 van de 3 standen met de druktoetsen. Wil je toch wat extra vermogen? Maak dan gebruik van de intensiefstand. Hiermee verhoogt de afzuigkap tijdelijk het afzuigvermogen. Na 6 minuten schakelt deze automatisch weer terug. Het apparaat heeft heldere ledverlichting, zodat je precies ziet wanneer je gerecht klaar is. Dankzij de randafzuig... (6)
   Siemens LB78574
   • 04242003681510
   • LB78574
   3
   408.16 EUR
  2 16
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Stil DEFAULT
    • very_low
  • Soort Afzuigkap (soort_afzuigkap):
   • Eilandschouw afzuigkappen (eilandschouw_afzuigkappen)
   • Inbouwafzuigkap (inbouwafzuigkap)
   • Plafond Plafond dampkap (plafond)
   • Wandschouw (wandschouw)
  • Afzuigsysteem (afzuigsysteem):
   • Luchtafvoer (luchtafvoer)
   • Motorloos (motorloos)
   • Recirculatie (recirculatie)
  • Maximale afzuigcapaciteit (maximale_afzuigcapaciteit):
   • < 465 m³/h (maximale_afzuigcapaciteit_470)
   • 465 m³/h - 655 m³/h (maximale_afzuigcapaciteit_470_660)
   • 655 m³/h - 740 m³/h (maximale_afzuigcapaciteit_660_740)
   • ≥ 740 m³/h (maximale_afzuigcapaciteit_740)
  • Snelheidsstanden (aantal_snelheden):
   • 1 (1)
   • 2 (2)
   • 3 (3)
   • 4 (4)
   • 5 (5)
  • Wat is je budget? (price):
   • < €335 Goedkope dampkap (budget)
   • €335 - €685 (low)
   • €685 - €1215 (medium)
   • > €1215 (high)
  • Merk (brand):
  • Geluidsniveau (geluidsniveau_in_db):
   • <50 dB (very_low)
   • 50-62 dB (low)
   • 62-66 dB (medium)
   • >66 dB (high)
  • Breedte (breedte_mm):
   • 70 cm of minder (smal)
   • 71 cm - 90 cm (normaal)
   • 91 cm of breder (breed)
  • Diepte (diepte_mm):
   • Minder dan 34 cm (Ondiep)
   • 34 cm - 49 cm (normaal)
   • 49 cm - 51 cm (gemiddeld)
   • 51 cm of dieper (diep)
  • Hoogte (hoogte_mm):
   • Minder dan 25 cm (laag)
   • 25 cm - 40 cm (normaal)
   • 40 cm - 75 cm (gemiddeld)
   • 75 cm of hoger (hoog)
  • Intensieve stand (intensieve_stand):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Kleur (kleur):
   • Beige (beige)
   • Bruin (bruin)
   • Creme (creme)
   • Geel (geel)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Multi (multi)
   • Oranje (oranje)
   • Rood (rood)
   • Transparant (transparant)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Materiaal (materiaal):
   • Kunststof (kunststof)
   • Metaal (metaal)
   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
   • Staal (staal)
  • Varianten (group):
   • Bosch Serie 2 (bosch_serie_2)
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • Siemens iQ100 (siemens_iq100)
   • Siemens iQ300 (siemens_iq300)
   • Siemens iQ500 (siemens_iq500)
   • Siemens iQ700 (siemens_iq700)
  • Soort lamp (soort_lamp):
   • Energiebesparend (energiebesparend)
   • fluorescent (fluorescent)
   • Halogeen (halogeen)
   • LED (led)
   • Peer (peer)
  • Soort vetfilter (soort_vetfilter):
   • Koolstof (koolstof)
   • Aluminium (aluminium)
   • Metaal (metaal)
   • Metaal/houtskool (metaal_houtskool)
   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
   • Staal/aluminium (staal_aluminium)
   • Synthetisch (synthetisch)
  • Slang diameter (slang_diameter):
   • 12 mm (slang_diameter_12.0)
   • 120 mm (slang_diameter_120.0)
   • 123 mm (slang_diameter_123.0)
   • 125 mm (slang_diameter_125.0)
   • 150 mm (slang_diameter_150.0)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be