x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
{ "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" } off Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten...
Categorieën x Sluiten
 • Zoek: {{$root.$ui.getPage().getSearchText()}} x
 • Hoi {{$parent.getName()}}! Wil je ook zien welke gewone winkels in {{$data.getCity()}} er dampkappen verkopen?
  Gebruik huidige locatie
  x

  dampkap

  ()
  {{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in dampkap categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

  dampkap kopen

  • Algemene informatie

   Een dampkap, ook wel wasemkap genoemd, zorgt ervoor dat kookluchtjes en vocht worden afgevoerd tijdens het koken, zodat je een schonere keuken overhoudt. In veel keukens zijn dampkappen niet meer weg te denken. Jij bent op zoek naar een dampkap en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier dampkappen!

   Kooptips dampkap
   Bij het kopen van een dampkap kun je letten op de volgende dingen:

   1. Design: welk design past in jouw keuken? Wil je een inbouwmodel of een opvallende dampkap? Meer informatie vind je hier.
   2. Ventilatie: een misverstand over dampkappen is dat ze de lucht in je keuken verversen. Dat is niet waar: de lucht wordt alleen weggezogen. Zorg daarom voor voldoende ventilatie om verse lucht aangevoerd te krijgen en om vacuümtrekking te voorkomen.
   3. Vermogen en afvoer: nog een misvatting over de dampkap is dat hoe hoger de capaciteit is, hoe beter de dampkap. Dit is slechts gedeeltelijk waar. Bij een hoge capaciteit voert de dampkap veel lucht tegelijk af. Als je afvoerkanaal deze capaciteit niet aankan, dan werkt de dampkap ook niet beter en maakt hij ook nog veel lawaai, een bijkomend nadeel.
   4. Indicatiefilter: sommige dampkappen beschikken over een indicatie voor de filtervervanging. Zo hoef je er zelf nooit meer om te denken. De meeste dampkappen hebben tegenwoordig permanente filters die je gewoon in de vaatwasser kunt stoppen.
   5. Geluidsniveau: let op het geluidsniveau van de dampkap. Sommige dampkappen maken veel lawaai. Een dampkap met minder dan 50 decibel is een stille dampkap.

   Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een dampkap, bekijk en vergelijk dan hier dampkappen.

   Soorten dampkappen
   Er zijn verschillende modellen dampkappen. De belangrijkste dampkappen zijn het eilandmodel, het schouwmodel en de vlakschermkap. Hieronder geven we je over elk type dampkap een korte uitleg.
   • Eilandmodel: een dampkap die gemaakt is voor montage aan het plafond, midden in de keuken.
   • Schouwmodel: de naam zegt het al, deze dampkap is een schouw. Ook het schouwmodel wordt aan het plafond gemonteerd, maar in tegenstelling tot het eilandmodel ook tegen de wand.
   • Vlakschermkap: bij een vlakschermkap trek je de dampkap uit wanneer je gaat koken.
   Vergelijk dampkappen!Er bestaan twee hoofdtypen dampkappen: dampkappen met motor (een of twee motoren) en dampkappen zonder motor. Dampkappen zonder motor hebben een eigen externe motor of ze kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie. De motor van de dampkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de dampkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel: de dampkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel dampkap wordt helemaal gemonteerd onder een keukenkast. Een geïntegreerde dampkap is ook weggewerkt in een keukenkast: voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front van de dampkap een stukje uit.

   Functies dampkap
   De belangrijkste functie van een dampkap is het afvoeren van vieze luchtjes en overtollig vocht. Je zet de dampkap aan met een knopje of door hem uit te schuiven. Verder is de dampkap voorzien van licht en kun je de dampkap instellen op verschillende snelheden. Een extra functie van de dampkap is een filterindicatie. Deze functie geeft aan wanneer je de filters van de dampkap moet schoonmaken of vervangen.

   Technische specificaties
   Bij de aankoop van een dampkap komen er een aantal technische specificaties aan de orde: het vermogen, het geluidsniveau en de filters van de dampkap. Hieronder geven we voor elk van deze specificaties een korte toelichting.

   Vermogen
   Het maximale vermogen van dampkappen is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit die hoort bij vrij afzuigen. In de praktijk is de capaciteit lager. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal. Het vermogen van een dampkap ligt tussen de 200 en 800 m³ per uur. Je kunt zelf het benodigde vermogen voor jouw keuken berekenen: als de dampkap in de laagste snelheid de lucht in de keuken 8 tot 10 keer per uur kan verversen, dan heb je een goede dampkap.

   Geluidsniveau
   Naarmate je de dampkap harder laat afzuigen, hoe meer geluid de dampkap produceert. Dit kan erg vervelend en zelfs storend zijn, vooral in een open keuken. Het maximale geluidsniveau van de dampkap wordt weergegeven in decibel. Een dampkap met een geluidsniveau van minder dan 50 decibel is een stille dampkap.

   Vergelijk hier dampkappen!Filters
   De afgezogen lucht wordt gefilterd in de dampkap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters en wegwerpfilters. Metaalfilters kun je zelf schoonmaken en wegwerpfilters moet je vervangen wanneer het filter vol zit. Deze wegwerpfilters zijn van kunststof of papier. Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, kies dan voor een dampkap die ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de dampkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

   Accessoires dampkap
   Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd met dampkappen.

   Populaire merken dampkappen
   Bekende merken dampkappen zijn: AEG-Electrolux, Atag, Bauknecht, Boretti, Bosch, Itho, Miele, PelgrimSiemens, Smeg, Solitaire en Whirlpool.

   Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

  • Veelgestelde vragen

   Vergelijk hier dampkappen!Mag ik een dampkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen? 
   Moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
   Wanneer moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?


   Mag ik een dampkap aansluiten op de mechanische ventilatiekanalen?
   Ja, dat mag, maar dan alleen een motorloze dampkap. Bij een motorloze dampkap worden de kookluchtjes door de motor van de mechanische ventilatie afgezogen.

   Moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
   Metalen filters kun je zelf schoonmaken; wegwerpfilters moeten vervangen worden door nieuwe.

   Wanneer moet ik het filter van mijn dampkap vervangen of reinigen?
   Een filter moet regelmatig vervangen of gereinigd worden. Hiermee waarborg je de afzuigcapaciteit van de kap. Daarnaast is het veiliger omdat vet in het filter vlam kan vatten. Sommige modellen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoon gegemaakt of verwisseld moet worden. Heeft jouw dampkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.


   Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

  • Verklarende woordenlijst

   Aansluitwaarde
   Voor het aansluiten van de dampkap is het belangrijk te letten op de aansluitwaarde (aangegeven in Watt).
   Vergelijk hier dampkappen!
   Aantal snelheden
   Op de kap staat aangegeven hoeveel verschillende snelheden er kunnen worden ingesteld.

   Accessoires
   Als accessoires kunnen verschillende filtertypes worden meegeleverd.

   Afvoerdiameter
   Voor het aansluiten van de dampkap is het belangrijk te letten op de afvoerdiameter (aangegeven in cm).

   Geschikt voor recirculatie
   Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht.

   Indicatiefilter reinigen
   Sommige dampkappen hebben een indicatiefilter reinigen dat aangeeft wanneer het filter schoongemaakt of vervangen moet worden. Heeft jouw dampkap deze indicatie niet, dan moet je zelf inschatten wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Het zal afhankelijk zijn van jouw kookstijl hoevaak dit dient te gebeuren.

   Maximale capaciteit
   De maximale capaciteit van een dampkap is aangegeven in m³ per uur. Dit is de capaciteit behorend bij vrij afzuigen. Deze capaciteit zal in de praktijk lager zijn. Hoeveel lager, dat is afhankelijk van de weerstand van het afvoerkanaal.

   Maximaal geluidsniveau
   Naarmate je de dampkap harder laat afzuigen, wordt er meer geluid geproduceerd. En dat kan hinderlijk zijn. Het maximaal geluidsniveau van de kap is weergegeven in decibel.

   Model
   Er zijn verschillende modellen dampkappen. Een eilandmodel is gemaakt voor montage aan het plafond, midden in de keuken. Een schouwmodel, de naam zegt het al, is een schouw. Dit type dampkap springt samen met een eilandmodel het meest in het oog. Bij een vlakschermkap trek je het scherm uit wanneer je gaat koken. De motor van de dampkap is ingebouwd in de keukenkast boven het scherm. Wil je de dampkap helemaal niet zien, kies dan voor een inbouwmodel. De dampkap is hierbij volledig weggewerkt in een keukenkast. Een onderbouwmodel wordt in zijn geheel onder een keukenkast gemonteerd. Een geïntegreerd model is ook weggewerkt in een keukenkast, voor de kast is dan een omhoog draaiend front gemonteerd. Wanneer je gaat koken trek je het front een stukje uit.

   Motor
   Er bestaan twee hoofdtypen dampkappen: die met motor (1 of 2 motoren) en die zonder motor. Modellen zonder motor hebben of een eigen externe motor (dit staat aangegeven bij opmerkingen) of kunnen worden aangesloten op het centrale ventilatiesysteem. Hierbij worden de kookluchtjes afgezogen door de motor van de mechanische ventilatie.

   Vergelijk hier dampkappen!Type filter
   De afgezogen lucht wordt gefilterd in de kap. Er zijn twee groepen filters: metaalfilters, welke je zelf kunt reinigen, en wegwerpfilters van kunststof of papier die je moet vervangen wanneer het filter vol zit. Wanneer je de lucht van de dampkap niet kunt afvoeren, dan kies je voor een model dat ook geschikt is voor recirculatie. Het vet en de kookluchtjes worden dan opgevangen door een koolfilter en de gefilterde lucht komt vervolgens weer in de keuken terecht. Voor een set die de dampkap geschikt maakt voor recirculatie moet meestal worden bijbetaald.

   Type verlichting
   De meeste dampkappen hebben ingebouwde verlichting zodat je het kookproces goed in de gaten kunt houden. Er zijn verschillende types verlichting: gloeilamp, halogeen, pl, tl of neon.

   Bekijk en vergelijk hier dampkappen en vind de beste koop!

   • Aanbiedingen Aanbiedingen
   • Siemens Degelijke afzuigkappen van Siemens. Door de grote variatie in prijs is een Siemens afzuigkap voor iedereen betaalbaar.
   • Bosch 'Opvallende prestaties, ingetogen design', dat is waar de krachtige afzuigkappen van Bosch voor staan.
   • Whirlpool Whirlpool afzuigkappen worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en hoge prestaties.
   • Smal Afzuigkappen van minder dan 60 centimeter breed, handig voor kleine keukens.
   • Breed Afzuigkappen van meer dan 90 centimeter breed voor een extra snelle afvoer van kookluchtjes.
   • Budget Afzuigkappen van minder dan 335 euro.
   • Stil Deze stille afzuigkappen produceren maximaal 50 decibel wanneer ze aan staan.
  • Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/7/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-100916977.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/8/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-100916978.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/9/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-100916979.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/4/4/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-101494244.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/4/0/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-102525240.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/7/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-102652957.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/8/5/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-113272285.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/5/1/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-116811151.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/3/2/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-119267432.jpg
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap (134)
   7.93312686985789 (3)
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   Een leuke afzuig kap makkelijk te plaatsen en goed afzuiging .
   Voor de prijs kwalieteit valt mij het product zeker mee .
   8.3
   0 10
  • Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/7/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-100916977.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/8/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-100916978.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/9/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-100916979.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/4/4/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-101494244.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/4/0/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-102525240.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/7/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-102652957.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/8/5/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-113272285.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/5/1/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-116811151.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/3/2/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-119267432.jpg
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap (134)
   7.93312686985789 (3)
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   Van A tot Z goed beschreven, maar kon geen betere waardering geven
   Van A tot Z goed beschreven, maar kon geen betere waardering geven. Feedback, logistiek en afhandeling heel goed, zo het bij andere ook wezen moet. Jan van Mook
   8.7
   0 10
  • Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/7/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-100916977.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/8/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-100916978.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/9/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-100916979.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/4/4/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-101494244.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/4/0/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-102525240.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/7/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-102652957.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/8/5/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-113272285.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/5/1/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-116811151.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/3/2/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-119267432.jpg
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap (134)
   7.93312686985789 (3)
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   bevalt prima jammer dat je van te voren niet kunt vergelijken met je oude product dat...
   bevalt prima jammer dat je van te voren niet kunt vergelijken met je oude product dat de geest gegeven heeft
   9.0
   0 10
  Dampkap 6.6 (13)
  0 - 24
  • Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/4/6/beko-cfb-6432-x-xg-20513046.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/0/8/7/beko-cfb-6432-x-xg-20513087.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/4/9/beko-cfb-6432-x-xg-20513249.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/2/8/1/beko-cfb-6432-x-xg-20513281.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/1/3/beko-cfb-6432-x-xg-23865113.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/7/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-100916977.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/8/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-100916978.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/9/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-100916979.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/2/4/4/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-101494244.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/4/0/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-102525240.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/5/7/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-102652957.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/8/5/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-113272285.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/5/1/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-116811151.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/3/2/beko-cfb-6432-xg-built-under-stainless-steel-240m-h-cooker-hood-119267432.jpg
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap (134)
   7.93312686985789 (3)
   Beko CFB 6432 XG Onderbouw Roestvrijstaal 240m³/uur afzuigkap
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   64.33, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   64.33, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
   best_reviewed
  • NOVY 7901 UP_SIDE
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/1/novy-7901-upside-22927171.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/4/1/novy-7901-upside-22927841.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/4/7/novy-7901-upside-100755447.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/5/3/novy-7901-upside-100759453.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/6/9/novy-7901-upside-100937969.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/8/7/novy-7901-upside-101116487.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/8/8/novy-7901-upside-101116488.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/8/9/novy-7901-upside-101116489.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/9/0/novy-7901-upside-101116490.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/3/4/0/novy-7901-upside-101484340.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/7/3/novy-7901-upside-103887573.jpg
   NOVY 7901 UP_SIDE (91)
   NOVY 7901 UP_SIDE
   Amazon Amazon
   754.55, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   754.55, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
   most_sold
  • Whirlpool WSLK 66 AS X
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/1/2/whirlpool-wslk-66-asx-wall-mounted-240m-h-grey-cooker-hood-76055612.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/2/5/whirlpool-wslk-66-asx-wall-mounted-240m-h-grey-cooker-hood-101288225.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/2/6/whirlpool-wslk-66-asx-wall-mounted-240m-h-grey-cooker-hood-101288226.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/2/7/whirlpool-wslk-66-asx-wall-mounted-240m-h-grey-cooker-hood-101288227.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/2/8/whirlpool-wslk-66-asx-wall-mounted-240m-h-grey-cooker-hood-101288228.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/9/9/whirlpool-wslk-66-asx-wall-mounted-240m-h-grey-cooker-hood-108415699.jpg
   Whirlpool WSLK 66 AS X (38)
   Whirlpool WSLK 66 AS X
   Amazon Amazon
   98.26, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   98.26, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • Bosch DHL885C Onderbouw Roestvrijstaal 730m³/uur C afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/6/8/bosch-dhl885c-cooker-hood-25318668.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/6/9/bosch-dhl885c-cooker-hood-25318669.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/7/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-100917177.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/8/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-100917178.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/7/9/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-100917179.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/8/0/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-100917180.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/8/1/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-100917181.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/8/2/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-100917182.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/8/3/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-100917183.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/1/4/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101135214.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/1/5/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101135215.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/3/8/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101730238.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/4/0/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101730240.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/4/1/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101730241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/4/2/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101730242.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/2/5/4/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-104370254.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/0/8/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-105522908.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/5/0/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-111257150.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/9/5/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-113030795.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/9/6/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-113030796.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/9/7/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-113030797.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/9/8/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-113030798.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/7/9/9/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-113030799.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/0/0/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-113030800.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/4/9/bosch-dhl885c-built-under-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-116742749.jpg
   Bosch DHL885C Onderbouw Roestvrijstaal 730m³/uur C afzuigkap (18)
   Bosch DHL885C Onderbouw Roestvrijstaal 730m³/uur C afzuigkap
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   419.54, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   419.54, 3d (offer_sdt_3_days)
   6
   good_buy
  • Siemens LU63LCC40 Dampkap Onderbouw D
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/3/9/siemens-lu63lcc40-built-under-brown-350m-h-d-cooker-hood-64045839.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/3/5/siemens-lu63lcc40-built-under-brown-350m-h-d-cooker-hood-64095235.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/3/7/siemens-lu63lcc40-built-under-brown-350m-h-d-cooker-hood-64095237.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/8/2/siemens-lu63lcc40-built-under-brown-350m-h-d-cooker-hood-71281182.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/8/3/siemens-lu63lcc40-built-under-brown-350m-h-d-cooker-hood-71281183.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/8/4/siemens-lu63lcc40-built-under-brown-350m-h-d-cooker-hood-71281184.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/8/5/siemens-lu63lcc40-built-under-brown-350m-h-d-cooker-hood-71281185.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/8/6/siemens-lu63lcc40-built-under-brown-350m-h-d-cooker-hood-71281186.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/2/7/siemens-lu63lcc40-built-under-brown-350m-h-d-cooker-hood-101288027.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/3/7/siemens-lu63lcc40-built-under-brown-350m-h-d-cooker-hood-113916137.jpg
   Siemens LU63LCC40 Dampkap Onderbouw D (29)
   Siemens LU63LCC40 Dampkap Onderbouw D
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   150.9800, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   150.9800, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
   deal
  • Zanussi ZHT631X Onderbouw Zwart, Roestvrijstaal 220m³/uur D
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/6/0/zanussi-zht631x-107621960.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/1/4/zanussi-zht631x-rvs-116816414.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/5/3/zanussi-zht631x-built-under-black-stainless-steel-220m-h-d-117212553.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/4/5/zanussi-zht631x-built-under-black-stainless-steel-220m-h-d-117288045.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/4/7/zanussi-zht631x-built-under-black-stainless-steel-220m-h-d-117288047.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/4/8/zanussi-zht631x-built-under-black-stainless-steel-220m-h-d-117288048.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/0/4/9/zanussi-zht631x-built-under-black-stainless-steel-220m-h-d-117288049.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/0/5/zanussi-zht631x-built-under-black-stainless-steel-220m-h-d-119374005.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/2/9/zanussi-zht631x-built-under-black-stainless-steel-220m-h-d-119458729.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/5/2/zanussi-zht631x-built-under-black-stainless-steel-220m-h-d-120179652.jpg
   Zanussi ZHT631X Onderbouw Zwart, Roestvrijstaal 220m³/uur D (43)
   Zanussi ZHT631X Onderbouw Zwart, Roestvrijstaal 220m³/uur D
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   79, 3d (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • NOVY Pure'Line Mini 820 Inbouw Zwart, Roestvrijstaal 850m³/uur
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/0/0/novy-d-820-15895900.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/4/5/novy-pure-line-mini-820-23807145.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/6/5/novy-pure-line-mini-820-built-in-black-stainless-steel-850m-h-100733465.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/1/4/novy-pure-line-mini-820-built-in-black-stainless-steel-850m-h-100915314.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/6/6/novy-pure-line-mini-820-built-in-black-stainless-steel-850m-h-100936466.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/1/1/novy-pure-line-mini-820-built-in-black-stainless-steel-850m-h-100994611.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/1/2/novy-pure-line-mini-820-built-in-black-stainless-steel-850m-h-100994612.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/5/2/novy-pure-line-mini-820-built-in-black-stainless-steel-850m-h-101057052.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/2/7/novy-pure-line-mini-820-built-in-black-stainless-steel-850m-h-101245027.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/7/5/8/novy-pure-line-mini-820-built-in-black-stainless-steel-850m-h-101247758.jpg
   NOVY Pure'Line Mini 820 Inbouw Zwart, Roestvrijstaal 850m³/uur (38)
   NOVY Pure'Line Mini 820 Inbouw Zwart, Roestvrijstaal 850m³/uur
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   858.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   858.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
   deal
  • AEG DKB5960HM 779 m³/uur Muurmontage Roestvrijstaal A
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/3/6/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-73043736.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/3/7/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-73043737.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/6/3/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-73507863.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/6/4/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-73507864.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/6/5/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-73507865.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/6/6/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-73507866.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/6/7/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-73507867.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/6/8/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-73507868.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/3/9/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-100917239.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/4/0/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-100917240.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/4/1/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-100917241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/4/2/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-100917242.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/4/3/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-100917243.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/4/4/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-100917244.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/4/5/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-100917245.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/7/7/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-102348677.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/7/8/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-102348678.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/5/1/4/aeg-dkb5960hm-wall-mounted-stainless-steel-352m-h-a-102825514.jpg
   AEG DKB5960HM 779 m³/uur Muurmontage Roestvrijstaal A (22)
   AEG DKB5960HM 779 m³/uur Muurmontage Roestvrijstaal A
   Amazon Amazon
   389.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   389.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   4
   good_buy
  • NOVY 6830 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/6/0/9/novy-d-6830-pure-line-23201609.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/1/9/novy-6830-23819119.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/2/6/novy-6830-built-in-stainless-steel-1080m-h-100888626.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/3/5/2/novy-6830-built-in-stainless-steel-1080m-h-100915352.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/8/6/novy-6830-built-in-stainless-steel-1080m-h-100937986.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/3/5/novy-6830-built-in-stainless-steel-1080m-h-101117235.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/3/6/novy-6830-built-in-stainless-steel-1080m-h-101117236.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/3/7/novy-6830-built-in-stainless-steel-1080m-h-101117237.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/0/4/novy-6830-built-in-stainless-steel-1080m-h-101483804.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/0/5/novy-6830-built-in-stainless-steel-1080m-h-101483805.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/1/8/novy-6830-built-in-stainless-steel-1080m-h-102087218.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/8/5/novy-6830-built-in-stainless-steel-1080m-h-114305885.jpg
   NOVY 6830 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur (35)
   NOVY 6830 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   995, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   995, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   3
   good_buy
  • NOVY 6840 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/5/9/novy-d-6840-pure-line-22975759.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/9/3/3/novy-d-6840-pure-line-22975933.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/3/6/novy-6840-23819136.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/8/8/novy-6840-built-in-stainless-steel-1080m-h-100937988.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/4/1/novy-6840-built-in-stainless-steel-1080m-h-101117241.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/4/2/novy-6840-built-in-stainless-steel-1080m-h-101117242.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/4/5/novy-6840-built-in-stainless-steel-1080m-h-101117245.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/4/6/novy-6840-built-in-stainless-steel-1080m-h-101117246.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/4/7/novy-6840-built-in-stainless-steel-1080m-h-101117247.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/4/8/novy-6840-built-in-stainless-steel-1080m-h-101117248.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/3/1/novy-6840-built-in-stainless-steel-1080m-h-101483831.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/3/3/novy-6840-built-in-stainless-steel-1080m-h-101483833.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/5/8/novy-6840-built-in-stainless-steel-1080m-h-101516958.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/5/6/novy-6840-built-in-stainless-steel-1080m-h-101714156.jpg
   NOVY 6840 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur (58)
   NOVY 6840 Inbouw Roestvrijstaal 1080m³/uur
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   1180.9800, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   1180.9800, 5d (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
   deal
  • Bosch DFL064W50 Inbouw Zilver 400m³/uur C afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/8/8/bosch-dfl064w50-cooker-hood-46220588.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/8/3/bosch-dfl064w50-cooker-hood-47266883.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/8/4/bosch-dfl064w50-cooker-hood-47266884.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/8/8/5/bosch-dfl064w50-cooker-hood-47266885.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/7/2/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-100917072.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/7/3/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-100917073.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/7/4/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-100917074.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/7/5/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-100917075.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/7/6/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-100917076.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/7/7/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-100917077.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/5/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-101193885.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/6/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-101193886.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/8/7/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-101193887.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/7/6/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-101816176.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/7/7/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-101816177.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/7/8/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-101816178.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/3/9/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-102167139.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/1/5/8/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-105541158.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/3/1/0/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-111266310.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/1/2/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-113041412.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/1/3/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-113041413.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/1/4/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-113041414.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/1/5/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-113041415.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/1/6/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-113041416.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/4/1/7/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-113041417.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/8/7/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-113274587.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/5/9/5/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-117771595.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/2/5/0/bosch-dfl064w50-built-in-metallic-silver-400m-h-c-cooker-hood-124891250.jpg
   Bosch DFL064W50 Inbouw Zilver 400m³/uur C afzuigkap (16)
   Bosch DFL064W50 Inbouw Zilver 400m³/uur C afzuigkap
   Amazon Amazon
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Amazon Amazon
   149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   5
   good_buy
  • AEG DPB2621S Semi-inbouw (uittrekbaar) Zilver 280m³/uur
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/3/5/aeg-dpb2621s-d-103109735.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/3/6/aeg-dpb2621s-d-103109736.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/3/7/aeg-dpb2621s-d-103109737.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/7/0/0/aeg-dpb2621s-d-107621700.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/3/6/aeg-dpb2621s-111429736.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/4/4/aeg-dpb2621s-semi-built-in-pull-out-silver-280m-h-116163344.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/8/6/aeg-dpb2621s-semi-built-in-pull-out-silver-280m-h-116437286.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/8/8/aeg-dpb2621s-semi-built-in-pull-out-silver-280m-h-116437288.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/8/9/aeg-dpb2621s-semi-built-in-pull-out-silver-280m-h-116437289.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/7/8/9/aeg-dpb2621s-semi-built-in-pull-out-silver-280m-h-116815789.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/7/1/aeg-dpb2621s-semi-built-in-pull-out-silver-280m-h-117308771.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/3/4/4/aeg-dpb2621s-semi-built-in-pull-out-silver-280m-h-119269344.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/3/7/aeg-dpb2621s-semi-built-in-pull-out-silver-280m-h-124736037.jpg
   AEG DPB2621S Semi-inbouw (uittrekbaar) Zilver 280m³/uur (30)
   AEG DPB2621S Semi-inbouw (uittrekbaar) Zilver 280m³/uur
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   183.06, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   183.06, 3d (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • Bosch DUL63CC20 Muurmontage Wit 350m³/uur D afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/3/9/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-64199439.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/1/6/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-64862916.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/5/8/3/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-70410583.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/5/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-71339885.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/6/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-71339886.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/7/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-71339887.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/8/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-71339888.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/0/0/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-100917200.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/0/1/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-100917201.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/0/2/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-100917202.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/1/1/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-102133911.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/1/2/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-102133912.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/1/3/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-102133913.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/1/4/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-102133914.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/3/4/6/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-102943346.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/8/5/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-103585885.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/8/6/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-103585886.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/5/6/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-112843656.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/1/5/8/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-113273158.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/2/2/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-116882622.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/7/6/bosch-dul63cc20-wall-mounted-white-350m-h-d-cooker-hood-121655876.jpg
   Bosch DUL63CC20 Muurmontage Wit 350m³/uur D afzuigkap (12)
   Bosch DUL63CC20 Muurmontage Wit 350m³/uur D afzuigkap
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   149, 3d (offer_sdt_3_days)
   5
   good_buy
  • Siemens LB78574 Inbouw Roestvrijstaal 730m³/uur C afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/2/siemens-lb78574-cooker-hood-25273442.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/4/3/siemens-lb78574-cooker-hood-25273443.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/0/0/1/siemens-lb78574-cooker-hood-25314001.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/9/9/0/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-100938990.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/4/3/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101134743.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/4/4/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101134744.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/4/5/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101134745.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/4/6/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101134746.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/4/7/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101134747.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/7/4/8/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101134748.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/7/6/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101729776.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/7/7/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101729777.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/7/9/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101729779.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/8/0/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-101729780.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/4/3/6/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-102043436.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/4/9/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-102375849.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/1/0/1/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-103944101.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/9/3/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-118026493.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/6/3/siemens-lb78574-built-in-stainless-steel-730m-h-c-cooker-hood-120090463.jpg
   Siemens LB78574 Inbouw Roestvrijstaal 730m³/uur C afzuigkap (12)
   Siemens LB78574 Inbouw Roestvrijstaal 730m³/uur C afzuigkap
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   395.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   395.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
   deal
  • Bosch DUL93CC40
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/5/3/3/bosch-hotte-aspirante-sous-encastrable-dul93cc40-d-inox-64863533.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/7/1/bosch-dul93cc40-75945871.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/6/0/6/bosch-dul93cc40-93664606.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/1/5/6/bosch-dul93cc40-100109156.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/6/4/5/bosch-hotte-aspirante-sous-encastrable-dul93cc40-d-inox-116882645.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/2/3/bosch-hotte-sous-encastrable-119455223.jpg
   Bosch DUL93CC40 (19)
   Bosch DUL93CC40
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   180.9800, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   180.9800, 5d (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
   deal
  • Zanussi ZHV64750BA
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/8/5/zanussi-zhv64750ba-dampkap-a-78480485.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/0/7/zanussi-zhv64750ba-dampkap-a-93672107.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/1/0/9/zanussi-zhv64750ba-dampkap-a-93672109.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/9/3/zanussi-zanussi-hotte-zhv64750ba-116356993.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/3/9/zanussi-zhv64750ba-hotte-a-116882739.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/8/7/1/zanussi-zhv64750ba-hotte-a-119455871.jpg
   Zanussi ZHV64750BA (19)
   Zanussi ZHV64750BA
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   399, 3d (offer_sdt_3_days)
   3
   good_buy
  • NOVY D939 - onderbouw afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/6/5/novy-d-939-rvs-21327865.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/2/7/0/novy-d-939-rvs-21328270.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/4/7/6/novy-939-cooker-hood-24607476.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/4/1/novy-939-built-in-stainless-steel-350m-h-cooker-hood-100888541.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/3/novy-939-built-in-stainless-steel-350m-h-cooker-hood-100916973.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/7/4/novy-939-built-in-stainless-steel-350m-h-cooker-hood-100916974.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/6/2/novy-939-built-in-stainless-steel-350m-h-cooker-hood-100992862.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/6/3/novy-939-built-in-stainless-steel-350m-h-cooker-hood-100992863.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/9/4/1/novy-939-built-in-stainless-steel-350m-h-cooker-hood-101244941.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/7/8/1/novy-939-built-in-stainless-steel-350m-h-cooker-hood-102042781.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/7/1/novy-939-built-in-stainless-steel-350m-h-cooker-hood-102979471.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/1/6/novy-939-built-in-stainless-steel-350m-h-cooker-hood-120446116.jpg
   NOVY D939 - onderbouw afzuigkap (30)
   NOVY D939 - onderbouw afzuigkap
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   378.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   378.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   good_buy
   deal
  • Siemens iQ500 LD96DAM50 Afzuigtafel Zwart, Roestvrijstaal 690m³/uur B afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/7/3/siemens-ld96dam50-b-103109873.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/7/4/siemens-ld96dam50-b-103109874.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/7/5/siemens-ld96dam50-b-103109875.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/7/6/siemens-ld96dam50-b-103109876.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/7/7/siemens-ld96dam50-b-103109877.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/7/8/siemens-ld96dam50-b-103109878.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/7/9/siemens-ld96dam50-b-103109879.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/0/siemens-ld96dam50-b-103109880.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/1/siemens-ld96dam50-b-103109881.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/2/siemens-ld96dam50-b-103109882.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/3/siemens-ld96dam50-b-103109883.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/4/siemens-ld96dam50-b-103109884.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/5/siemens-ld96dam50-b-103109885.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/6/siemens-ld96dam50-b-103109886.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/0/siemens-iq500-ld96dam50-downdraft-black-stainless-steel-690m-h-b-cooker-hood-104901980.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/1/siemens-iq500-ld96dam50-downdraft-black-stainless-steel-690m-h-b-cooker-hood-104901981.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/2/siemens-iq500-ld96dam50-downdraft-black-stainless-steel-690m-h-b-cooker-hood-104901982.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/3/siemens-iq500-ld96dam50-downdraft-black-stainless-steel-690m-h-b-cooker-hood-104901983.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/8/4/siemens-iq500-ld96dam50-downdraft-black-stainless-steel-690m-h-b-cooker-hood-104901984.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/0/7/siemens-iq500-ld96dam50-downdraft-black-stainless-steel-690m-h-b-cooker-hood-105425607.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/3/5/9/siemens-iq500-ld96dam50-downdraft-black-stainless-steel-690m-h-b-cooker-hood-117750359.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/1/4/siemens-iq500-ld96dam50-downdraft-black-stainless-steel-690m-h-b-cooker-hood-119007914.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/9/1/5/siemens-iq500-ld96dam50-downdraft-black-stainless-steel-690m-h-b-cooker-hood-119007915.jpg
   Siemens iQ500 LD96DAM50 Afzuigtafel Zwart, Roestvrijstaal 690m³/uur B afzuigkap (18)
   Siemens iQ500 LD96DAM50 Afzuigtafel Zwart, Roestvrijstaal 690m³/uur B afzuigkap
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   1095.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   1095.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   3
   good_buy
   deal
  • Bosch DID09T951 Plafond inbouw Roestvrijstaal 780m³/uur A afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/0/5/bosch-did09t951-cooker-hood-32427305.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/1/0/bosch-did09t951-cooker-hood-32427310.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/8/0/bosch-did09t951-cooker-hood-40537680.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/8/1/bosch-did09t951-cooker-hood-40537681.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/6/8/2/bosch-did09t951-cooker-hood-40537682.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/6/6/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-100917266.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/6/7/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-100917267.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/6/8/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-100917268.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/6/9/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-100917269.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/7/0/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-100917270.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/9/4/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-101160494.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/4/9/5/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-101160495.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/6/6/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-101759466.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/6/7/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-101759467.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/4/6/9/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-101759469.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/3/8/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-102825438.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/7/3/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-105533673.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/8/1/4/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-105721814.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/1/9/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-109039719.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/0/8/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-111808708.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/2/6/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-116458426.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/9/8/3/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-118026983.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/6/2/9/bosch-did09t951-ceiling-built-in-stainless-steel-780m-h-a-cooker-hood-123348629.jpg
   Bosch DID09T951 Plafond inbouw Roestvrijstaal 780m³/uur A afzuigkap (11)
   Bosch DID09T951 Plafond inbouw Roestvrijstaal 780m³/uur A afzuigkap
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   795.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   795.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   good_buy
   deal
  • NOVY 661 Onderbouw Zilver, Wit 470m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/7/0/novy-d-661-4961970.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/2/6/novy-d-661-23868326.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/2/7/novy-d-661-23868327.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/5/3/novy-661-built-under-silver-white-470m-h-cooker-hood-100888553.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/7/2/novy-661-built-under-silver-white-470m-h-cooker-hood-100936472.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/1/3/novy-661-built-under-silver-white-470m-h-cooker-hood-101057113.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/1/4/novy-661-built-under-silver-white-470m-h-cooker-hood-101057114.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/1/5/novy-661-built-under-silver-white-470m-h-cooker-hood-101057115.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/5/7/novy-661-built-under-silver-white-470m-h-cooker-hood-101245057.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/5/8/novy-661-built-under-silver-white-470m-h-cooker-hood-101245058.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/4/5/6/novy-661-built-under-silver-white-470m-h-cooker-hood-102308456.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/6/8/5/novy-661-built-under-silver-white-470m-h-cooker-hood-124869685.jpg
   NOVY 661 Onderbouw Zilver, Wit 470m³/uur afzuigkap (29)
   NOVY 661 Onderbouw Zilver, Wit 470m³/uur afzuigkap
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   420.9800, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   420.9800, 5d (offer_sdt_5_days)
   2
   good_buy
   deal
  • Bosch Serie 2 DWB94BC50 afzuigkap 330 m³/uur Muurmontage Roestvrijstaal D
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/0/7/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-88347307.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/0/8/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-88347308.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/0/9/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-88347309.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/1/0/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-88347310.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/3/1/1/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-88347311.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/5/8/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-102825658.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/5/9/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-102825659.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/6/0/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-102825660.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/6/1/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-102825661.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/6/2/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-102825662.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/6/4/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-102825664.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/6/5/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-102825665.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/6/6/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-102825666.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/6/6/7/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-102825667.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/1/8/3/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-107106183.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/1/3/2/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-116815132.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/0/1/8/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-119457018.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/8/8/1/bosch-serie-2-dwb94bc50-wall-mounted-stainless-steel-330m-h-d-cooker-hood-119539881.jpg
   Bosch Serie 2 DWB94BC50 afzuigkap 330 m³/uur Muurmontage Roestvrijstaal D (17)
   Bosch Serie 2 DWB94BC50 afzuigkap 330 m³/uur Muurmontage Roestvrijstaal D
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   305.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   305.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   3
   deal
  • NOVY 692 Onderbouw Roestvrijstaal, Wit 700m³/uur afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/7/2/novy-d-692-4961972.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/4/4/novy-d-692-23868344.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/5/5/6/novy-692-built-under-stainless-steel-white-700m-h-cooker-hood-100888556.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/4/7/6/novy-692-built-under-stainless-steel-white-700m-h-cooker-hood-100936476.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/5/5/8/novy-692-built-under-stainless-steel-white-700m-h-cooker-hood-100992558.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/2/3/novy-692-built-under-stainless-steel-white-700m-h-cooker-hood-101057123.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/2/4/novy-692-built-under-stainless-steel-white-700m-h-cooker-hood-101057124.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/2/5/novy-692-built-under-stainless-steel-white-700m-h-cooker-hood-101057125.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/2/6/novy-692-built-under-stainless-steel-white-700m-h-cooker-hood-101057126.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/0/6/4/novy-692-built-under-stainless-steel-white-700m-h-cooker-hood-101245064.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/5/4/novy-692-built-under-stainless-steel-white-700m-h-cooker-hood-102183954.jpg
   NOVY 692 Onderbouw Roestvrijstaal, Wit 700m³/uur afzuigkap (27)
   NOVY 692 Onderbouw Roestvrijstaal, Wit 700m³/uur afzuigkap
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   643.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   Electromania.be Electromania.be
   8.552392025760897 (27)
   643.0000, 24u (offer_sdt_24_hrs)
   2
   deal
  • Bosch Serie 4 DFS097A50 Onderbouw Zilver 740m³/uur A afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/9/7/9/bosch-dfs097a50-telescopische-dampkap-inox-a-51922979.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/9/2/6/bosch-dfs097a50-telescopische-dampkap-inox-a-53393926.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/3/3/bosch-serie-4-dfs097a50-built-under-silver-740m-h-a-cooker-hood-71287833.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/3/4/bosch-serie-4-dfs097a50-built-under-silver-740m-h-a-cooker-hood-71287834.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/3/5/bosch-serie-4-dfs097a50-built-under-silver-740m-h-a-cooker-hood-71287835.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/3/6/bosch-serie-4-dfs097a50-built-under-silver-740m-h-a-cooker-hood-71287836.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/3/7/bosch-serie-4-dfs097a50-built-under-silver-740m-h-a-cooker-hood-71287837.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/4/2/3/bosch-serie-4-dfs097a50-built-under-silver-740m-h-a-cooker-hood-100895423.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/2/1/1/bosch-serie-4-dfs097a50-built-under-silver-740m-h-a-cooker-hood-100917211.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/4/8/bosch-serie-4-dfs097a50-built-under-silver-740m-h-a-cooker-hood-101829748.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/6/8/7/bosch-serie-4-dfs097a50-built-under-silver-740m-h-a-cooker-hood-101883687.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/3/9/5/bosch-serie-4-dfs097a50-built-under-silver-740m-h-a-cooker-hood-102508395.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/1/3/6/bosch-serie-4-dfs097a50-built-under-silver-740m-h-a-cooker-hood-116357136.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/2/1/4/bosch-serie-4-dfs097a50-built-under-silver-740m-h-a-cooker-hood-116882214.jpg
   Bosch Serie 4 DFS097A50 Onderbouw Zilver 740m³/uur A afzuigkap (10)
   Bosch Serie 4 DFS097A50 Onderbouw Zilver 740m³/uur A afzuigkap
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   425.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
   425.9900, 5d (offer_sdt_5_days)
   4
   deal
  • Siemens LI67SA530 Inbouw Roestvrijstaal 740m³/uur A afzuigkap
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/8/0/2/siemens-li67sa530-cooker-hood-51730802.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/5/6/8/siemens-li-67-sa-530-52627568.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/9/7/8/7/siemens-li-67-sa-530-53779787.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/0/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530680.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/1/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530681.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/2/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530682.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/3/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530683.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/0/6/8/4/siemens-li67sa530-cooker-hood-54530684.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/4/5/7/2/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-100914572.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/8/9/9/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-100943899.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/0/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-101193770.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/1/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-101193771.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/2/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-101193772.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/3/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-101193773.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/4/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-101193774.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/5/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-101193775.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/6/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-101193776.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/3/7/7/7/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-101193777.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/9/0/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-101816090.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/6/0/9/1/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-101816091.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/6/3/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-102131963.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/6/4/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-102131964.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/6/5/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-102131965.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/6/6/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-102131966.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/6/7/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-102131967.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/6/8/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-102131968.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/6/9/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-102131969.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/1/9/7/0/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-102131970.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/8/7/5/7/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-111248757.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/3/6/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-111327836.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/3/7/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-111327837.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/3/8/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-111327838.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/3/9/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-111327839.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/4/0/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-111327840.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/7/8/4/1/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-111327841.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/5/2/6/2/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-111805262.jpg
   • //pc.vergelijk.be/{{size}}/2/8/4/3/siemens-li67sa530-built-in-stainless-steel-740m-h-a-cooker-hood-113272843.jpg
   Siemens LI67SA530 Inbouw Roestvrijstaal 740m³/uur A afzuigkap (10)
   Siemens LI67SA530 Inbouw Roestvrijstaal 740m³/uur A afzuigkap
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   362.72, 3d (offer_sdt_3_days)
   Artencraft.be Artencraft.be
   9.026086423657812 (919)
   • //sc.vergelijk.be/s/4.80/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
   362.72, 3d (offer_sdt_3_days)
   4
  2 31
  • Quick filters (quick_questions):
   • Aanbiedingen IMPORTANT
    • true
   • Siemens DEFAULT
    • siemens
   • Bosch DEFAULT
    • bosch
   • Whirlpool DEFAULT
    • whirlpool
   • Budget DEFAULT
    • budget
   • Stil DEFAULT
    • very_low
  • Merk (brand):
  • Wat is je budget? (price):
   • < €335 (budget)
   • €335 - €685 (low)
   • €685 - €1215 (medium)
   • > €1215 (high)
  • Soort Afzuigkap (soort_afzuigkap):
   • Eilandschouw afzuigkappen (eilandschouw_afzuigkappen)
   • Onderbouw afzuigkappen (onderbouw)
   • Schuine afzuigkappen (schuine_afzuigkappen)
   • Vlakscherm afzuigkappen (vlakscherm)
   • Inbouwafzuigkap (inbouwafzuigkap)
   • Wandschouw (wandschouw)
  • Maximale afzuigcapaciteit (maximale_afzuigcapaciteit):
   • < 450 m³/h (maximale_afzuigcapaciteit_450)
   • 450 m³/h - 670 m³/h (maximale_afzuigcapaciteit_450_670)
   • 670 m³/h - 760 m³/h (maximale_afzuigcapaciteit_670_760)
   • ≥ 760 m³/h (maximale_afzuigcapaciteit_760)
  • Afzuigsysteem (afzuigsysteem):
   • Afzuiging + circulatie (afzuiging_circulatie)
   • Luchtafvoer (luchtafvoer)
   • Luchtafvoer, Recirculatie (luchtafvoer_recirculatie)
   • Motorloos (motorloos)
   • Motorloos, Recirculatie (motorloos_recirculatie)
   • Recirculatie (recirculatie)
   • Recirculatie, Luchtafvoer (recirculatie_luchtafvoer)
  • Breedte (breedte_mm):
   • 60 cm of minder (60_cm_minder)
   • 61 cm - 70 cm (61_70_cm)
   • 71 cm - 80 cm (71_80_cm)
   • 81 cm - 90 cm (81_90_cm)
   • 91 cm of breder (91_cm_breder)
  • Hoogte (hoogte_mm):
   • Minder dan 25 cm (laag)
   • 25 cm - 40 cm (normaal)
   • 40 cm - 75 cm (gemiddeld)
   • 75 cm of hoger (hoog)
  • Diepte (diepte_mm):
   • Minder dan 34 cm (Ondiep)
   • 34 cm - 49 cm (normaal)
   • 49 cm - 51 cm (gemiddeld)
   • 51 cm of dieper (diep)
  • Geluidsniveau (geluidsniveau):
   • <50 dB (very_low)
   • 50-62 dB (low)
   • 62-66 dB (medium)
   • >66 dB (high)
  • Intensieve stand (intensieve_stand):
   • Ja (ja)
   • Nee (nee)
  • Kleur (kleur):
   • Bruin (bruin)
   • Crème (cre_me)
   • Geel (geel)
   • Grijs (grijs)
   • Groen (groen)
   • Oranje (oranje)
   • Rood (rood)
   • Transparant (transparant)
   • Wit (wit)
   • Zilver (zilver)
   • Zwart (zwart)
  • Materiaal (materiaal):
   • Aluminium (aluminium)
   • Gegalvaniseerd metaal (gegalvaniseerd_metaal)
   • Glas (glas)
   • Kunststof (kunststof)
   • Metaal (metaal)
   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
   • Staal (staal)
   • Veiligheidsglas (veiligheidsglas)
  • Soort lamp (soort_lamp):
   • Energiebesparend (energiebesparend)
   • Fluorescent (fluorescent)
   • Halogeen (halogeen)
   • Halogen (halogen)
   • Incandescent (incandescent)
   • LED (led)
   • Peer (peer)
  • Soort vetfilter (soort_vetfilter):
   • Koolstof (koolstof)
   • Aluminium (aluminium)
   • Cassette (cassette)
   • Kolen (kolen)
   • Metaal (metaal)
   • Metaal/houtskool (metaal_houtskool)
   • Metal/Carbon (metal_carbon)
   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
   • Synthetisch (synthetisch)
  • Varianten (group_name):
   • iQ100 (iq100)
   • iQ300 (iq300)
   • iQ500 (iq500)
   • iQ700 (iq700)
   • Serie 2 (serie_2)
   • Serie 4 (serie_4)
   • Serie 6 (serie_6)
   • Serie 8 (serie_8)
  • Varianten (group):
   • Bosch Serie 2 (bosch_serie_2)
   • Bosch Serie 4 (bosch_serie_4)
   • Bosch Serie 6 (bosch_serie_6)
   • Bosch Serie 8 (bosch_serie_8)
   • Siemens iQ100 (siemens_iq100)
   • Siemens iQ300 (siemens_iq300)
   • Siemens iQ500 (siemens_iq500)
   • Siemens iQ700 (siemens_iq700)
  • Aanbiedingen (deal):
   • true (true)
  • Productgroepen (siblingcategory):
  • teamvergelijk@vergelijk.be