x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

kookplaat

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in kookplaat categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

kookplaat kopen

  Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je uitgekeken op je oude keuken? Dan mag een nieuwe kookplaat natuurlijk niet o...
 • Algemene informatie

   

  Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je uitgekeken op je oude keuken? Dan mag een nieuwe kookplaat natuurlijk niet ontbreken! Jij bent op zoek naar een kookplaat en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips voor de kookplaat en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier kookplaten!

  Kooktips kookplaat
  Bij het kopen van een kookplaat kun je letten op de volgende dingen:
  1. Capaciteit: uit hoeveel mensen bestaat je huishouden? Hoeveel kookzones heeft de kookplaat?
  2. Ruimte: hoever staan de verschillende kookzones uit elkaar? Kun je je pannen naast elkaar kwijt? Hoeveel ruimte heb je over?
  3. Kookzones: zijn er kookzones in verschillende afmetingen?
  4. Schoonmaken: is de kookplaat makkelijk schoon te maken?
  5. Ben je op zoek naar een kookplaat en oven ineen? Neem dan eens een kijkje in de categorie ovens en fornuizen.
  Wil je nu meteen op zoek naar een kookplaat, bekijk en vergelijk dan hier kookplaten!

  Soorten kookplaten

  Er bestaan verschillende soorten kookplaten. De belangrijkste zijn:
  • Elektrische kookplaten: een elektrische kookplaat bestaat uit een metalen kookplaat die voor de verhitting van de pan zorgt. Een nadeel van deze kookplaat is dat er veel energie verloren gaat omdat de kookplaat na gebruik nog lang warm blijft.
  • Inductiekookplaat of quicktherm kookplaat: een inductiekookplaat wekt een elektromagnetisch veld op in de bodem van de pan. Hierdoor wordt alleen het metaal van de pan verwarmd. Voordelen van deze kookplaat zijn energiezuinigheid, de snellere verhitting dan de andere kookplaten die werken op elektriciteit, en veiligheid. Een nadeel is dat bij de aanschaf van een inductiekookplaat er ook een nieuwe pannenset aangeschaft moet worden. Niet alle pannen zijn namelijk geschikt voor koken op een inductiekookplaat.
  • Keramische kookplaat: zowel een keramische kookplaat als een inductiekookplaat is gemaakt van glas. Nadat de kookplaat is afgekoeld kan deze gemakkelijk met een doekje worden schoongemaakt.
  • Gaskookplaat: De gaskookplaat werkt uiteraard op gas. De kookplaat kan aangestoken worden met behulp van de handige elektrische vonkontsteking, die tegenwoordig op vrijwel elke gaskookplaat zit. De vonkontsteking treedt in werking zodra je een knopje ingedrukt houdt. Over het algemeen verbruik je met koken op gas de minste energie.
  Technische specificaties
  Naast verschillen in de kookmethode kan er bij kookplaten onderscheid gemaakt worden tussen het aantal kookzones en inbouwkookplaten, hoekmodellen inbouwkookplaten of vrijstaande opzetkookplaten. Over het algemeen zijn de inductiekookplaat en keramische kookplaat inbouwkookplaten en elektrische kookplaten zijn vrijstaande kookplaten. Kookmodules zijn vaak kookelementen met een of twee kookzones, de zogenaamde 1-pits kookplaten of 2-pits kookplaten. De meeste kookplaten zijn 4-pits kookplaten, maar er bestaan ook 3-pits kookplaten en voor de echte kookliefhebbers zijn er 5-pits kookplaten, 6-pits kookplaten en zelfs 7-pits kookplaten.

  Vergelijk hier kookplaten!Tot slot kun je nog kiezen uit kookplaten met verschillende typen kookzones. De meest simpele kookplaat is een variobrander. Deze kookplaat heeft kookzones van verschillende afmetingen en vermogens. Maar als je meer van koken houdt, zijn er ook kookplaten met een wokbrander, visbrander of braadzone. De wokbrander is een kookzone op de kookplaat met extra vermogen. Er zijn gaskookplaten met een ingebouwde wokbrander, maar bij sommige moet je de wokring apart aanschaffen. Ook inductiekookplaten en keramische kookplaten hebben soms een wokbrander. Vaak wordt deze kookzone aangegeven met meerdere ringen op de kookplaat. De visbrander is een ovale kookzone en de braadzone heeft wel extra vermogen, maar dit is minder dan bij de wokbrander. Braadzones hebben vaak een ring extra op de kookplaat bij inductie- en keramische kookplaten.

  Nieuwste ontwikkelingen
  Tegenwoordig zijn inductiekookplaten en keramische kokplaten de trend, omdat ze je veel ruimte geven, eenvoudig te bedienen zijn en makkelijk schoon te maken. Design kookplaten worden vooral gemaakt van rvs, maar ook zwart is erg populair.

  Accessoires kookplaat
  Accessoires die geleverd kunnen worden bij een kookplaat zijn een braadslede, grillpan, kookboek en vleesthermometer. Al deze extra's kosten natuurlijk wel meer bij de aanschaf van een kookplaat.

  Populaire merken van de kookplaat
  De meest populaire merken kookplaten zijn: Atag, Bauknecht, Bosch, Etna, Miele, Pelgrim, Siemens, Whirlpool en Zanussi.

  Bekijk en vergelijk hier kookplaten!

   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier kookplaten!Kan ik mijn kookplaat zelf veilig op het gas aansluiten?
  Hoe kan ik zien dat de kookzone van de inductiekookplaat is afgekoeld?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen voor een kookplaat?
  Kan ik de elektrische kookplaat gewoon met een stekker in stopcontact aansluiten?
  Wat is de goedkoopste manier van koken?

  Wil je nu meteen op zoek naar een kookplaat, bekijk en vergelijk dan hier kookplaten!

  Kan ik mijn kookplaat zelf veilig op het gas aansluiten?

  Als je dit nog nooit gedaan hebt, is het verstandig om hier meer informatie over in te winnen bij een expert. Het is overigens ook verstandig om bij de aanschaf te kijken naar het GIVEG-keurmerk. Het GIVEG-keurmerk is een keurmerk voor betrouwbare gastoestellen.

  Hoe kan ik zien dat de kookzone van de inductiekookplaat is afgekoeld?
  Aan de kookzone zelf kun je dit niet zien. Meestal zit er echter wel een indicatielampje op de kookplaat. Als dat lampje uit is, kun je er zeker van zijn dat de kookplaats afgekoeld is en kun je hem met een gerust hart schoonmaken.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen voor een kookplaat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een friteuse, koelkast of vaatwasser betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs. Voor een losse kookplaat hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen. Voor gasgrillen met kookplaat, fornuizen, etc. betaal je wel een verwijderingsbijdrage van € 5,00.

  Kan ik de elektrische kookplaat gewoon met een stekker in stopcontact aansluiten?
  Nee, meestal niet. Vaak is er een aanpassing nodig in de elektriciteitsfaciliteiten in de keuken. Een elektrische kookplaat sluit je over het algemeen aan met een speciale 380 Volt-stekker. Als je daar geen ervaring mee hebt, dan is het verstandig een expert om advies te vragen.

  Wat is de goedkoopste manier van koken?
  Het koken op gas is het voordeligst. Wil je toch elektrisch koken, dan kun je het beste kiezen voor een inductie- of quick term-kookplaat. De aanschaf van een gaskookplaat is meestal ook voordeliger dan een elektrische kookplaat.

  Bekijk en vergelijk hier kookplaten en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier kookplaten!Hieronder vind je een lijst met een uitleg van de gebruikte begrippen.

  Wil je nu meteen op zoek naar een kookplaat, bekijk en vergelijk dan hier kookplaten!

  Braadzone

  Met een braadzone wordt aangegeven of de kookzone kan worden uitgebreid met een extra kookring.

  Kookmodule
  Met een kookmodule worden losse elementen bedoeld die eventueel naast de kookplaat in het werkblad kunnen worden ingebouwd. Dit zijn bijvoorbeeld de domino-kookelementen (kookplaten met een of twee kookzones), de wokbrander, grill, werkblad enzovoort.

  Kooktimer
  Met de kooktimer wordt aangegeven of de kooktijd per kookzone instelbaar is, waarna de kookzone automatisch wordt uitgeschakeld.

  Model
  Met model wordt bedoeld op welke manier de energieoverdracht van de kookplaat naar de pan plaatsvindt.

  • Bij gaskookplaten is gas de verwarmingsbron.
  • Een elektrische kookplaat is gemaakt van metaal. De pan wordt verwarmd door de warmte van de metalen plaat.
  • De inductiekookplaat zorgt voor een elektromagnetisch veld in de bodem van de pan. Hierdoor kan alleen metaal  verwarmd worden, wat een aantal voordelen oplevert. De voordelen van inductiekoken zijn de snellere verhitting dan bij de traditionele modellen, de veiligheid en het energieverbruik. Er gaat minder energie verloren door de directe verhitting van de pan.
  • Een keramische kookplaat is ook een elektrische kookplaat, maar dan gemaakt van glas.
  Pandrager
  Met een pandrager wordt aangegeven van welk materiaal het frame is gemaakt waar de pan op wordt gezet.

  Type
  Kookplaten kunnen worden ingedeeld in vrijstaande typen en inbouwtypen. Vrijstaande kookplaten kunnen los op het aanrecht worden geplaatst. Inbouwkookplaten worden verwerkt in het keukenwerkblad.

  Type bediening
  Met type bediening worden de verschillende mogelijkheden om de kookplaat te bedienen, aangegeven. Voorbeelden zijn de draaiknop, tiptoets en sensortoets.

  Vergelijk hier kookplaten!Variobrander
  Met variobrander wordt aangegeven of er in de kookplaat kookzones met verschillende afmetingen en vermogens aanwezig zijn.

  Visbrander
  Met een visbrander wordt een ovale kookzone bedoeld.

  Warmhoudzone
  Met een warmhoudzone wordt een kookzone met een laag vermogen bedoeld.

  Wokbrander
  Een wokbrander is een kookzone met extra vermogen, zodat op hoge temperatuur eten bereid kan worden.

  Bekijk en vergelijk hier kookplaten!

  • Tafelblad Kookplaten die op het tafelblad geplaatst kunnen worden.
  • Ingebouwd Deze kookplaten worden ingebouwd in het aanrecht, let hierbij op de afmetingen.
  • Budget Kookplaten voor minder dan 300 euro.
  • Bosch De kookplaten van Bosch maken het koken leuker en makkelijker.
  • AEG Vergelijk AEG kookplaten hier.
  • Inductie Het grote voordeel van koken op een inductie kookplaat is dat er geen energie verloren gaat.
  • Siemens Siemens is een van de grootste bedrijven met jaren lange ervaring op het gebiedt van kookplaten.
  • Vier kookzones Deze kookplaten hebben vier kookzones.
  • Smeg De Smeg kookplaten zijn van hoge kwaliteit en zijn een stijlvolle toevoeging aan de keuken.
  • Keramisch Keramische kookplaten zijn eenvoudig schoon te maken en er is geen open vuur.
 • Tafelblad DEFAULT
  • tafelblad
 • Ingebouwd DEFAULT
  • ingebouwd
 • Budget DEFAULT
  • budget
 • Bosch DEFAULT
  • bosch
 • AEG DEFAULT
  • aeg
 • Inductie DEFAULT
  • induction
  • electric_induction
  • electrische_inductie
  • inductie
 • Siemens DEFAULT
  • siemens
 • Vier kookzones DEFAULT
  • aantal_burners_cooking_zones_4.0
 • Smeg DEFAULT
  • smeg
 • Keramisch DEFAULT
  • keramisch
Kookplaten 6.1 (14)
0 - 24
 • Zanussi ZEV 6646 XBA
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/4/zanussi-zev-6646-xba-18856574.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/6/1/zanussi-zev-6646-xba-24045661.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/3/zanussi-zev-6646-xba-53649893.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/5/zanussi-zev-6646-xba-53649895.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/0/1/zanussi-zev-6646-xba-54400601.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/0/zanussi-zev-6646-xba-59225720.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/3/zanussi-zev-6646-xba-59225723.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/4/zanussi-zev-6646-xba-59225724.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/7/4/zanussi-zev-6646-xba-18856574.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS83LzQvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtMTg4NTY1NzQuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/6/1/zanussi-zev-6646-xba-24045661.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi82LzEvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtMjQwNDU2NjEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/3/zanussi-zev-6646-xba-53649893.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC85LzMvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtNTM2NDk4OTMuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/9/5/zanussi-zev-6646-xba-53649895.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC85LzUvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtNTM2NDk4OTUuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/0/1/zanussi-zev-6646-xba-54400601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8wLzEvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtNTQ0MDA2MDEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/0/zanussi-zev-6646-xba-59225720.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzAvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtNTkyMjU3MjAuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/3/zanussi-zev-6646-xba-59225723.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzMvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtNTkyMjU3MjMuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/4/zanussi-zev-6646-xba-59225724.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzQvemFudXNzaS16ZXYtNjY0Ni14YmEtNTkyMjU3MjQuanBn
  Zanussi ZEV 6646 XBA (26)
  Zanussi ZEV 6646 XBA
  Loeters.be Loeters.be
  215, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  215, 2d (offer_sdt_2_days)
  5
  most_sold
 • Siemens EH875MP17E kookplaat
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-eh875mp17e-19976651.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/7/9/siemens-eh875mp17e-hob-23816379.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/0/siemens-eh875mp17e-hob-23816380.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/1/siemens-eh875mp17e-hob-23816381.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/2/siemens-eh875mp17e-hob-23816382.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/3/siemens-eh875mp17e-hob-23816383.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/4/siemens-eh875mp17e-hob-23816384.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/5/siemens-eh875mp17e-hob-23816385.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/6/siemens-eh875mp17e-hob-23816386.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-eh875mp17e-19976651.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzEvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLTE5OTc2NjUxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/7/9/siemens-eh875mp17e-hob-23816379.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy83Lzkvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM3OS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/0/siemens-eh875mp17e-hob-23816380.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzAvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4MC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/1/siemens-eh875mp17e-hob-23816381.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzEvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4MS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/2/siemens-eh875mp17e-hob-23816382.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzIvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/3/siemens-eh875mp17e-hob-23816383.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzMvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4My5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/4/siemens-eh875mp17e-hob-23816384.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzQvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4NC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/5/siemens-eh875mp17e-hob-23816385.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzUvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/8/6/siemens-eh875mp17e-hob-23816386.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy84LzYvc2llbWVucy1laDg3NW1wMTdlLWhvYi0yMzgxNjM4Ni5qcGc=
  Siemens EH875MP17E kookplaat (24)
  Siemens EH875MP17E kookplaat
  Loeters.be Loeters.be
  759, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  759, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
  good_buy
 • Siemens EH651FEB1E kookplaat
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/9/siemens-eh651feb1e-hob-47179719.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/2/0/siemens-eh651feb1e-hob-47179720.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/2/1/siemens-eh651feb1e-hob-47179721.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/9/siemens-eh651feb1e-hob-47179719.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzkvc2llbWVucy1laDY1MWZlYjFlLWhvYi00NzE3OTcxOS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/2/0/siemens-eh651feb1e-hob-47179720.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8yLzAvc2llbWVucy1laDY1MWZlYjFlLWhvYi00NzE3OTcyMC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/2/1/siemens-eh651feb1e-hob-47179721.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8yLzEvc2llbWVucy1laDY1MWZlYjFlLWhvYi00NzE3OTcyMS5qcGc=
  Siemens EH651FEB1E kookplaat (19)
  Siemens EH651FEB1E kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • AEG HK604200IB kookplaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/7/5/aeg-hk604200ib-hob-30246675.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/2/7/aeg-hk604200ib-51334627.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/2/8/aeg-hk604200ib-51334628.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/2/9/aeg-hk604200ib-51334629.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/3/0/aeg-hk604200ib-51334630.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/3/1/aeg-hk604200ib-51334631.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/3/2/aeg-hk604200ib-51334632.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/6/3/aeg-hk604200ib-59229763.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/6/6/aeg-hk604200ib-59229766.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/6/7/aeg-hk604200ib-59229767.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/6/8/aeg-hk604200ib-59229768.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/7/5/aeg-hk604200ib-hob-30246675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi83LzUvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItaG9iLTMwMjQ2Njc1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/2/7/aeg-hk604200ib-51334627.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8yLzcvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTEzMzQ2MjcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/2/8/aeg-hk604200ib-51334628.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8yLzgvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTEzMzQ2MjguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/2/9/aeg-hk604200ib-51334629.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8yLzkvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTEzMzQ2MjkuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/3/0/aeg-hk604200ib-51334630.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8zLzAvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTEzMzQ2MzAuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/3/1/aeg-hk604200ib-51334631.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8zLzEvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTEzMzQ2MzEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/3/2/aeg-hk604200ib-51334632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi8zLzIvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTEzMzQ2MzIuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/6/3/aeg-hk604200ib-59229763.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy82LzMvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTkyMjk3NjMuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/6/6/aeg-hk604200ib-59229766.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy82LzYvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTkyMjk3NjYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/6/7/aeg-hk604200ib-59229767.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy82LzcvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTkyMjk3NjcuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/6/8/aeg-hk604200ib-59229768.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy82LzgvYWVnLWhrNjA0MjAwaWItNTkyMjk3NjguanBn
  AEG HK604200IB kookplaat (18)
  AEG HK604200IB kookplaat
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.be Coolblue.be
  9.487699058410412 (52)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Beko HIC 64403 kookplaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/6/beko-hic-64403-19703846.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/3/2/beko-hic-64403-hob-23778332.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/4/6/beko-hic-64403-19703846.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC80LzYvYmVrby1oaWMtNjQ0MDMtMTk3MDM4NDYuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/3/2/beko-hic-64403-hob-23778332.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy8zLzIvYmVrby1oaWMtNjQ0MDMtaG9iLTIzNzc4MzMyLmpwZw==
  Beko HIC 64403 kookplaat (16)
  Beko HIC 64403 kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • AEG HK8542H0XB
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/0/aeg-hk8542h0xb-31731330.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02Nzc5ODMyOS9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/1/aeg-hk8542h0xb-31731331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXJwbHVzc2hvcC5iZS8xNTU0LWxhcmdlX2RlZmF1bHQvYWVnLWluZHVjdGlla29va3BsYWF0LWhrODU0MmgweGIuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/8/7/aeg-hk8542h0xb-39159787.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWN0cm9tYW5pYS5iZS5jZG4uanVtYm9jZG4uY29tL2kvaGs4NTQyaDB4Yi9sL0hLODU0MkgwWEIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/9/0/aeg-hk8542h0xb-42696990.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/0/aeg-hk8542h0xb-51835780.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/1/aeg-hk8542h0xb-51835781.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/2/aeg-hk8542h0xb-51835782.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/3/aeg-hk8542h0xb-51835783.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/1/aeg-hk8542h0xb-59230541.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/2/aeg-hk8542h0xb-59230542.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/5/aeg-hk8542h0xb-59230545.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/2/8/aeg-hk8542h0xb-62334028.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/2/9/aeg-hk8542h0xb-62334029.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/0/aeg-hk8542h0xb-62334030.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/1/aeg-hk8542h0xb-62334031.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/2/aeg-hk8542h0xb-62334032.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/3/aeg-hk8542h0xb-62334033.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/4/aeg-hk8542h0xb-62334034.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/0/aeg-hk8542h0xb-31731330.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02Nzc5ODMyOS9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/3/1/aeg-hk8542h0xb-31731331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXJwbHVzc2hvcC5iZS8xNTU0LWxhcmdlX2RlZmF1bHQvYWVnLWluZHVjdGlla29va3BsYWF0LWhrODU0MmgweGIuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/8/7/aeg-hk8542h0xb-39159787.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWN0cm9tYW5pYS5iZS5jZG4uanVtYm9jZG4uY29tL2kvaGs4NTQyaDB4Yi9sL0hLODU0MkgwWEIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/9/9/0/aeg-hk8542h0xb-42696990.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS85LzAvYWVnLWhrODU0MmgweGItNDI2OTY5OTAuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/0/aeg-hk8542h0xb-51835780.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzAvYWVnLWhrODU0MmgweGItNTE4MzU3ODAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/1/aeg-hk8542h0xb-51835781.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzEvYWVnLWhrODU0MmgweGItNTE4MzU3ODEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/2/aeg-hk8542h0xb-51835782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzIvYWVnLWhrODU0MmgweGItNTE4MzU3ODIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/8/3/aeg-hk8542h0xb-51835783.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy84LzMvYWVnLWhrODU0MmgweGItNTE4MzU3ODMuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/1/aeg-hk8542h0xb-59230541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS80LzEvYWVnLWhrODU0MmgweGItNTkyMzA1NDEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/2/aeg-hk8542h0xb-59230542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS80LzIvYWVnLWhrODU0MmgweGItNTkyMzA1NDIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/4/5/aeg-hk8542h0xb-59230545.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS80LzUvYWVnLWhrODU0MmgweGItNTkyMzA1NDUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/2/8/aeg-hk8542h0xb-62334028.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8yLzgvYWVnLWhrODU0MmgweGItNjIzMzQwMjguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/2/9/aeg-hk8542h0xb-62334029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8yLzkvYWVnLWhrODU0MmgweGItNjIzMzQwMjkuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/0/aeg-hk8542h0xb-62334030.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8zLzAvYWVnLWhrODU0MmgweGItNjIzMzQwMzAuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/1/aeg-hk8542h0xb-62334031.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8zLzEvYWVnLWhrODU0MmgweGItNjIzMzQwMzEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/2/aeg-hk8542h0xb-62334032.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8zLzIvYWVnLWhrODU0MmgweGItNjIzMzQwMzIuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/3/aeg-hk8542h0xb-62334033.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8zLzMvYWVnLWhrODU0MmgweGItNjIzMzQwMzMuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/3/4/aeg-hk8542h0xb-62334034.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8zLzQvYWVnLWhrODU0MmgweGItNjIzMzQwMzQuanBn
  AEG HK8542H0XB (15)
  AEG HK8542H0XB
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  569, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  569, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Siemens ET845FN17E kookplaat
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/6/8/siemens-et845fn17e-21817468.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/5/6/siemens-et845fn17e-21817656.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/3/5/siemens-et845fn17e-hob-24015435.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/3/6/siemens-et845fn17e-hob-24015436.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/3/7/siemens-et845fn17e-hob-24015437.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/3/8/siemens-et845fn17e-hob-24015438.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/3/9/siemens-et845fn17e-hob-24015439.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/4/6/8/siemens-et845fn17e-21817468.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC82Lzgvc2llbWVucy1ldDg0NWZuMTdlLTIxODE3NDY4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/5/6/siemens-et845fn17e-21817656.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi81LzYvc2llbWVucy1ldDg0NWZuMTdlLTIxODE3NjU2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/3/5/siemens-et845fn17e-hob-24015435.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8zLzUvc2llbWVucy1ldDg0NWZuMTdlLWhvYi0yNDAxNTQzNS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/3/6/siemens-et845fn17e-hob-24015436.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8zLzYvc2llbWVucy1ldDg0NWZuMTdlLWhvYi0yNDAxNTQzNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/3/7/siemens-et845fn17e-hob-24015437.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8zLzcvc2llbWVucy1ldDg0NWZuMTdlLWhvYi0yNDAxNTQzNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/3/8/siemens-et845fn17e-hob-24015438.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8zLzgvc2llbWVucy1ldDg0NWZuMTdlLWhvYi0yNDAxNTQzOC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/3/9/siemens-et845fn17e-hob-24015439.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8zLzkvc2llbWVucy1ldDg0NWZuMTdlLWhvYi0yNDAxNTQzOS5qcGc=
  Siemens ET845FN17E kookplaat (14)
  Siemens ET845FN17E kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  429, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  429, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Whirlpool AKM 331 IX kookplaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/2/3/whirlpool-akm-331-ix-56623.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/4/3/whirlpool-akm-331-ix-23875243.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/2/3/whirlpool-akm-331-ix-56623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8yLzMvd2hpcmxwb29sLWFrbS0zMzEtaXgtNTY2MjMuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/4/3/whirlpool-akm-331-ix-23875243.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi80LzMvd2hpcmxwb29sLWFrbS0zMzEtaXgtMjM4NzUyNDMuanBn
  Whirlpool AKM 331 IX kookplaat (14)
  Whirlpool AKM 331 IX kookplaat
  Loeters.be Loeters.be
  109, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  109, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Nova Inductie kookplaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/1/nova-induction-cooking-plate-33017921.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/2/nova-induction-cooking-plate-33017922.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/3/nova-induction-cooking-plate-33017923.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/1/nova-induction-cooking-plate-33017921.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8yLzEvbm92YS1pbmR1Y3Rpb24tY29va2luZy1wbGF0ZS0zMzAxNzkyMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/2/nova-induction-cooking-plate-33017922.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8yLzIvbm92YS1pbmR1Y3Rpb24tY29va2luZy1wbGF0ZS0zMzAxNzkyMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/2/3/nova-induction-cooking-plate-33017923.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8yLzMvbm92YS1pbmR1Y3Rpb24tY29va2luZy1wbGF0ZS0zMzAxNzkyMy5qcGc=
  Nova Inductie kookplaat (14)
  Nova Inductie kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  63.48, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  63.48, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • Whirlpool AKT 8090/NE kookplaat
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/6/1/whirlpool-akt-8090-ne-hob-24121161.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/6/1/whirlpool-akt-8090-ne-hob-24121161.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS82LzEvd2hpcmxwb29sLWFrdC04MDkwLW5lLWhvYi0yNDEyMTE2MS5qcGc=
  Whirlpool AKT 8090/NE kookplaat (12)
  Whirlpool AKT 8090/NE kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Bosch PKE645D17 kookplaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/0/bosch-pke645d17-20536590.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/3/bosch-pke645d17-hob-23962563.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/4/bosch-pke645d17-hob-23962564.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/5/bosch-pke645d17-hob-23962565.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/6/bosch-pke645d17-hob-23962566.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/9/0/bosch-pke645d17-20536590.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS85LzAvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZDE3LTIwNTM2NTkwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/3/bosch-pke645d17-hob-23962563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzMvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZDE3LWhvYi0yMzk2MjU2My5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/4/bosch-pke645d17-hob-23962564.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzQvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZDE3LWhvYi0yMzk2MjU2NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/5/bosch-pke645d17-hob-23962565.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzUvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZDE3LWhvYi0yMzk2MjU2NS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/6/bosch-pke645d17-hob-23962566.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzYvYm9zY2gtcGtlNjQ1ZDE3LWhvYi0yMzk2MjU2Ni5qcGc=
  Bosch PKE645D17 kookplaat (12)
  Bosch PKE645D17 kookplaat
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  260, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  260, 5d (offer_sdt_5_days)
  4
 • Smeg P272XGH kookplaat
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/smeg-p272xgh-hob-23813821.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/2/1/smeg-p272xgh-hob-23813821.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8yLzEvc21lZy1wMjcyeGdoLWhvYi0yMzgxMzgyMS5qcGc=
  Smeg P272XGH kookplaat (11)
  Smeg P272XGH kookplaat
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  334, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  334, 5d (offer_sdt_5_days)
  3
 • NEFF T17TT76N0 Ingebouwd Zwart, Roestvrijstaal kookplaat
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/8/neff-t17tt76n0-built-in-black-stainless-steel-hob-55949708.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/9/neff-t17tt76n0-built-in-black-stainless-steel-hob-55949709.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/0/neff-t17tt76n0-built-in-black-stainless-steel-hob-55949710.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/1/neff-t17tt76n0-built-in-black-stainless-steel-hob-55949711.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/8/neff-t17tt76n0-built-in-black-stainless-steel-hob-55949708.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzgvbmVmZi10MTd0dDc2bjAtYnVpbHQtaW4tYmxhY2stc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWhvYi01NTk0OTcwOC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/0/9/neff-t17tt76n0-built-in-black-stainless-steel-hob-55949709.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8wLzkvbmVmZi10MTd0dDc2bjAtYnVpbHQtaW4tYmxhY2stc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWhvYi01NTk0OTcwOS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/0/neff-t17tt76n0-built-in-black-stainless-steel-hob-55949710.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzAvbmVmZi10MTd0dDc2bjAtYnVpbHQtaW4tYmxhY2stc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWhvYi01NTk0OTcxMC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/1/1/neff-t17tt76n0-built-in-black-stainless-steel-hob-55949711.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy8xLzEvbmVmZi10MTd0dDc2bjAtYnVpbHQtaW4tYmxhY2stc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLWhvYi01NTk0OTcxMS5qcGc=
  NEFF T17TT76N0 Ingebouwd Zwart, Roestvrijstaal kookplaat (10)
  NEFF T17TT76N0 Ingebouwd Zwart, Roestvrijstaal kookplaat
  itkitchen itkitchen
  679, 4d (offer_sdt_4_days)
  itkitchen itkitchen
  679, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Exquisit EKI4B kookplaat
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/1/7/exquisit-eki-4-b-19208717.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/0/2/exquisit-eki-4-b-19209202.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/8/exquisit-eki4b-hob-23995368.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/1/7/exquisit-eki-4-b-19208717.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy8xLzcvZXhxdWlzaXQtZWtpLTQtYi0xOTIwODcxNy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/2/0/2/exquisit-eki-4-b-19209202.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMi8wLzIvZXhxdWlzaXQtZWtpLTQtYi0xOTIwOTIwMi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/3/6/8/exquisit-eki4b-hob-23995368.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy82LzgvZXhxdWlzaXQtZWtpNGItaG9iLTIzOTk1MzY4LmpwZw==
  Exquisit EKI4B kookplaat (10)
  Exquisit EKI4B kookplaat
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  344, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  344, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Bosch PIM875N24E kookplaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/8/bosch-pim875n24e-19666888.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/6/5/bosch-pim875n24e-19667265.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/1/bosch-pim875n24e-23892431.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/2/bosch-pim875n24e-23892432.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/3/bosch-pim875n24e-23892433.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/8/bosch-pim875n24e-19666888.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzgvYm9zY2gtcGltODc1bjI0ZS0xOTY2Njg4OC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/6/5/bosch-pim875n24e-19667265.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi82LzUvYm9zY2gtcGltODc1bjI0ZS0xOTY2NzI2NS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/1/bosch-pim875n24e-23892431.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8zLzEvYm9zY2gtcGltODc1bjI0ZS0yMzg5MjQzMS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/2/bosch-pim875n24e-23892432.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8zLzIvYm9zY2gtcGltODc1bjI0ZS0yMzg5MjQzMi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/4/3/3/bosch-pim875n24e-23892433.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNC8zLzMvYm9zY2gtcGltODc1bjI0ZS0yMzg5MjQzMy5qcGc=
  Bosch PIM875N24E kookplaat (9)
  Bosch PIM875N24E kookplaat
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  829, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  829, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Siemens EH875SN27E kookplaat
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/2/1/siemens-eh875sn27e-22200521.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/4/siemens-eh875sn27e-hob-24121134.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/5/siemens-eh875sn27e-hob-24121135.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/6/siemens-eh875sn27e-hob-24121136.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/7/siemens-eh875sn27e-hob-24121137.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/8/siemens-eh875sn27e-hob-24121138.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/2/1/siemens-eh875sn27e-22200521.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzEvc2llbWVucy1laDg3NXNuMjdlLTIyMjAwNTIxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/4/siemens-eh875sn27e-hob-24121134.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8zLzQvc2llbWVucy1laDg3NXNuMjdlLWhvYi0yNDEyMTEzNC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/5/siemens-eh875sn27e-hob-24121135.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8zLzUvc2llbWVucy1laDg3NXNuMjdlLWhvYi0yNDEyMTEzNS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/6/siemens-eh875sn27e-hob-24121136.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8zLzYvc2llbWVucy1laDg3NXNuMjdlLWhvYi0yNDEyMTEzNi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/7/siemens-eh875sn27e-hob-24121137.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8zLzcvc2llbWVucy1laDg3NXNuMjdlLWhvYi0yNDEyMTEzNy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/1/3/8/siemens-eh875sn27e-hob-24121138.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMS8zLzgvc2llbWVucy1laDg3NXNuMjdlLWhvYi0yNDEyMTEzOC5qcGc=
  Siemens EH875SN27E kookplaat (9)
  Siemens EH875SN27E kookplaat
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  975, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  975, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Bosch PKG775F17E kookplaat
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/5/bosch-pkg775f17e-22185855.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/1/4/bosch-pkg775f17e-22187914.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/1/5/bosch-pkg775f17e-24700115.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/6/7/bosch-pkg775f17e-24809167.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/6/8/bosch-pkg775f17e-24809168.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/6/9/bosch-pkg775f17e-24809169.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/5/bosch-pkg775f17e-22185855.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzUvYm9zY2gtcGtnNzc1ZjE3ZS0yMjE4NTg1NS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/1/4/bosch-pkg775f17e-22187914.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8xLzQvYm9zY2gtcGtnNzc1ZjE3ZS0yMjE4NzkxNC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/1/5/bosch-pkg775f17e-24700115.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS8xLzUvYm9zY2gtcGtnNzc1ZjE3ZS0yNDcwMDExNS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/6/7/bosch-pkg775f17e-24809167.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS82LzcvYm9zY2gtcGtnNzc1ZjE3ZS0yNDgwOTE2Ny5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/6/8/bosch-pkg775f17e-24809168.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS82LzgvYm9zY2gtcGtnNzc1ZjE3ZS0yNDgwOTE2OC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/6/9/bosch-pkg775f17e-24809169.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS82LzkvYm9zY2gtcGtnNzc1ZjE3ZS0yNDgwOTE2OS5qcGc=
  Bosch PKG775F17E kookplaat (9)
  Bosch PKG775F17E kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  504, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  504, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • AEG HG795540XB
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/9/6/aeg-electrolux-hg795540xb-18015696.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/2/2/aeg-electrolux-hg795540xb-18125022.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/3/6/aeg-electrolux-hg795540xb-18552136.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/3/7/aeg-electrolux-hg795540xb-18552137.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/7/1/aeg-hg795540xb-23818071.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/7/aeg-hg795540xb-54406407.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/8/aeg-hg795540xb-54406408.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/9/aeg-hg795540xb-54406409.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/8/4/aeg-hg795540xb-59232684.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/9/6/aeg-electrolux-hg795540xb-18015696.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi85LzYvYWVnLWVsZWN0cm9sdXgtaGc3OTU1NDB4Yi0xODAxNTY5Ni5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/0/2/2/aeg-electrolux-hg795540xb-18125022.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC8yLzIvYWVnLWVsZWN0cm9sdXgtaGc3OTU1NDB4Yi0xODEyNTAyMi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/3/6/aeg-electrolux-hg795540xb-18552136.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8zLzYvYWVnLWVsZWN0cm9sdXgtaGc3OTU1NDB4Yi0xODU1MjEzNi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/3/7/aeg-electrolux-hg795540xb-18552137.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS8zLzcvYWVnLWVsZWN0cm9sdXgtaGc3OTU1NDB4Yi0xODU1MjEzNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/7/1/aeg-hg795540xb-23818071.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC83LzEvYWVnLWhnNzk1NTQweGItMjM4MTgwNzEuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/7/aeg-hg795540xb-54406407.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzcvYWVnLWhnNzk1NTQweGItNTQ0MDY0MDcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/8/aeg-hg795540xb-54406408.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzgvYWVnLWhnNzk1NTQweGItNTQ0MDY0MDguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/0/9/aeg-hg795540xb-54406409.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC8wLzkvYWVnLWhnNzk1NTQweGItNTQ0MDY0MDkuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/8/4/aeg-hg795540xb-59232684.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi84LzQvYWVnLWhnNzk1NTQweGItNTkyMzI2ODQuanBn
  AEG HG795540XB (9)
  AEG HG795540XB
  Kitchenonline Kitchenonline
  584, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  584, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
 • AEG HK956600FB kookplaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/2/1/aeg-hk-956600-fb-32404021.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy4xMjNhcHBhcmF0dXVyLm5sL3Nob3Avc2hvd2ltYWdlLmFzcD9jb2RlPUhLOTU2NjAwRkImbWFudWY9QUVHJnI9dmVyZ2VsaWprJnQ9MQ==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/2/2/aeg-hk-956600-fb-32404022.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rZXVrZW5wYWtodXlzLm5sL2xvY2FsX3Jlc291cmNlcy9pbWFnZS9BRUcgSEtNOTU1MTNYQiBLZXVrZW5wYWtodXlzLnBuZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/5/aeg-hk-956600-fb-34894495.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cua2l0Y2hlbm9ubGluZS5ubC9sb2NhbF9yZXNvdXJjZXMvdGV4YWNvXzAwMDAwMUhLOTU2NjAwRkItaGs5NTY2MDBmYi1oazk1NjYwMGZiLTAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/1/aeg-hk-956600-fb-41252161.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/2/1/aeg-hk-956600-fb-32404021.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy4xMjNhcHBhcmF0dXVyLm5sL3Nob3Avc2hvd2ltYWdlLmFzcD9jb2RlPUhLOTU2NjAwRkImbWFudWY9QUVHJnI9dmVyZ2VsaWprJnQ9MQ==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/2/2/aeg-hk-956600-fb-32404022.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rZXVrZW5wYWtodXlzLm5sL2xvY2FsX3Jlc291cmNlcy9pbWFnZS9BRUcgSEtNOTU1MTNYQiBLZXVrZW5wYWtodXlzLnBuZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/9/5/aeg-hk-956600-fb-34894495.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cua2l0Y2hlbm9ubGluZS5ubC9sb2NhbF9yZXNvdXJjZXMvdGV4YWNvXzAwMDAwMUhLOTU2NjAwRkItaGs5NTY2MDBmYi1oazk1NjYwMGZiLTAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/1/6/1/aeg-hk-956600-fb-41252161.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMS82LzEvYWVnLWhrLTk1NjYwMC1mYi00MTI1MjE2MS5qcGc=
  AEG HK956600FB kookplaat (8)
  AEG HK956600FB kookplaat
  Kitchenonline Kitchenonline
  1288.64, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  1288.64, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
 • Siemens EH975LVC1E kookplaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/8/0/siemens-eh-975-lvc-1-e-51404080.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jcm93bmJhc2UuYmUvcGljcy9FSDk3NUxWQzFFLkpQRw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/7/siemens-eh-975-lvc-1-e-51734877.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/6/2/siemens-eh-975-lvc-1-e-51783062.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/6/siemens-eh975lvc1e-hob-52115726.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/7/siemens-eh975lvc1e-hob-52115727.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/8/siemens-eh975lvc1e-hob-52115728.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/9/siemens-eh975lvc1e-hob-52115729.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/8/0/siemens-eh-975-lvc-1-e-51404080.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jcm93bmJhc2UuYmUvcGljcy9FSDk3NUxWQzFFLkpQRw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/7/7/siemens-eh-975-lvc-1-e-51734877.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC83Lzcvc2llbWVucy1laC05NzUtbHZjLTEtZS01MTczNDg3Ny5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/6/2/siemens-eh-975-lvc-1-e-51783062.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC82LzIvc2llbWVucy1laC05NzUtbHZjLTEtZS01MTc4MzA2Mi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/6/siemens-eh975lvc1e-hob-52115726.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzYvc2llbWVucy1laDk3NWx2YzFlLWhvYi01MjExNTcyNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/7/siemens-eh975lvc1e-hob-52115727.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzcvc2llbWVucy1laDk3NWx2YzFlLWhvYi01MjExNTcyNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/8/siemens-eh975lvc1e-hob-52115728.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzgvc2llbWVucy1laDk3NWx2YzFlLWhvYi01MjExNTcyOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/7/2/9/siemens-eh975lvc1e-hob-52115729.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNy8yLzkvc2llbWVucy1laDk3NWx2YzFlLWhvYi01MjExNTcyOS5qcGc=
  Siemens EH975LVC1E kookplaat (8)
  Siemens EH975LVC1E kookplaat
  Loeters.be Loeters.be
  1029, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  1029, 2d (offer_sdt_2_days)
  6
  good_buy
 • Tristar IK-6176 kookplaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/8/tristar-ik-6176-21364448.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/5/tristar-ik-6176-23989585.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/6/tristar-ik-6176-23989586.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/7/tristar-ik-6176-23989587.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/8/tristar-ik-6176-23989588.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/6/tristar-ik-6176-hob-24261346.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/7/tristar-ik-6176-hob-24261347.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/8/tristar-ik-6176-hob-24261348.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/9/tristar-ik-6176-hob-24261349.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/5/0/tristar-ik-6176-hob-24261350.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/4/4/8/tristar-ik-6176-21364448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC80LzgvdHJpc3Rhci1pay02MTc2LTIxMzY0NDQ4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/5/tristar-ik-6176-23989585.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS84LzUvdHJpc3Rhci1pay02MTc2LTIzOTg5NTg1LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/6/tristar-ik-6176-23989586.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS84LzYvdHJpc3Rhci1pay02MTc2LTIzOTg5NTg2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/7/tristar-ik-6176-23989587.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS84LzcvdHJpc3Rhci1pay02MTc2LTIzOTg5NTg3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/8/tristar-ik-6176-23989588.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS84LzgvdHJpc3Rhci1pay02MTc2LTIzOTg5NTg4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/6/tristar-ik-6176-hob-24261346.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy80LzYvdHJpc3Rhci1pay02MTc2LWhvYi0yNDI2MTM0Ni5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/7/tristar-ik-6176-hob-24261347.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy80LzcvdHJpc3Rhci1pay02MTc2LWhvYi0yNDI2MTM0Ny5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/8/tristar-ik-6176-hob-24261348.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy80LzgvdHJpc3Rhci1pay02MTc2LWhvYi0yNDI2MTM0OC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/4/9/tristar-ik-6176-hob-24261349.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy80LzkvdHJpc3Rhci1pay02MTc2LWhvYi0yNDI2MTM0OS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/3/5/0/tristar-ik-6176-hob-24261350.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy81LzAvdHJpc3Rhci1pay02MTc2LWhvYi0yNDI2MTM1MC5qcGc=
  Tristar IK-6176 kookplaat (8)
  Tristar IK-6176 kookplaat
  Alternate.be Alternate.be
  48.94, 1w (offer_sdt_1_week)
  Alternate.be Alternate.be
  48.94, 1w (offer_sdt_1_week)
  5
 • Siemens ET675FN17E kookplaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/7/siemens-et675fn17e-21528867.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/6/6/siemens-et675fn17e-21781666.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/3/siemens-et675fn17e-hob-23961533.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/4/siemens-et675fn17e-hob-23961534.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/5/siemens-et675fn17e-hob-23961535.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/6/siemens-et675fn17e-hob-23961536.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/6/7/siemens-et675fn17e-21528867.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC82Lzcvc2llbWVucy1ldDY3NWZuMTdlLTIxNTI4ODY3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/6/6/siemens-et675fn17e-21781666.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi82LzYvc2llbWVucy1ldDY3NWZuMTdlLTIxNzgxNjY2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/3/siemens-et675fn17e-hob-23961533.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8zLzMvc2llbWVucy1ldDY3NWZuMTdlLWhvYi0yMzk2MTUzMy5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/4/siemens-et675fn17e-hob-23961534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8zLzQvc2llbWVucy1ldDY3NWZuMTdlLWhvYi0yMzk2MTUzNC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/5/siemens-et675fn17e-hob-23961535.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8zLzUvc2llbWVucy1ldDY3NWZuMTdlLWhvYi0yMzk2MTUzNS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/3/6/siemens-et675fn17e-hob-23961536.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS8zLzYvc2llbWVucy1ldDY3NWZuMTdlLWhvYi0yMzk2MTUzNi5qcGc=
  Siemens ET675FN17E kookplaat (8)
  Siemens ET675FN17E kookplaat
  Loeters.be Loeters.be
  379, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  379, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Bestron ESO110SVL kookplaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/6/2/bestron-eso-110-5442962.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/bestron-eso110s-hob-23736461.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/1/5/bestron-eso110svl-hob-23998015.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/6/2/bestron-eso-110-5442962.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS82LzIvYmVzdHJvbi1lc28tMTEwLTU0NDI5NjIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/6/1/bestron-eso110s-hob-23736461.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC82LzEvYmVzdHJvbi1lc28xMTBzLWhvYi0yMzczNjQ2MS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/0/1/5/bestron-eso110svl-hob-23998015.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8xLzUvYmVzdHJvbi1lc28xMTBzdmwtaG9iLTIzOTk4MDE1LmpwZw==
  Bestron ESO110SVL kookplaat (7)
  Bestron ESO110SVL kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  112.03, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  112.03, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
 • Siemens ED645FSB1E kookplaat
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/4/1/siemens-ed-645-fsb-1-e-45364341.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/4/2/siemens-ed-645-fsb-1-e-45364342.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/4/3/siemens-ed-645-fsb-1-e-45364343.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/4/1/siemens-ed-645-fsb-1-e-45364341.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy80LzEvc2llbWVucy1lZC02NDUtZnNiLTEtZS00NTM2NDM0MS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/4/2/siemens-ed-645-fsb-1-e-45364342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy80LzIvc2llbWVucy1lZC02NDUtZnNiLTEtZS00NTM2NDM0Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/4/3/siemens-ed-645-fsb-1-e-45364343.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy80LzMvc2llbWVucy1lZC02NDUtZnNiLTEtZS00NTM2NDM0My5qcGc=
  Siemens ED645FSB1E kookplaat (7)
  Siemens ED645FSB1E kookplaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  569, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.0/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  569, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
2 43
 • Heb je merkvoorkeur? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • Budget: lager dan €300 (budget)
  • Lage prijs: €300 - €550 (low)
  • Gemiddelde prijs: €550 - €900 (medium)
  • High end: Meer dan €900 (high)
 • Wat voor type wil je? (kastontwerp):
  • Ingebouwd inbouw kookplaat (ingebouwd)
  • built-in (built_in)
  • Tafelblad (tafelblad)
  • Vrijstaand (vrijstaand)
 • Hoe diep moet 'ie zijn? (diepte_product):
  • < 510 mm (diepte_product_510)
  • 510 mm - 513 mm (diepte_product_510_510)
  • 513 mm - 520 mm (diepte_product_510_520)
  • ≥ 520 mm (diepte_product_520)
 • Hoe hoog moet 'ie zijn? (hoogte):
  • < 48 mm (hoogte_48)
  • 48 mm - 54 mm (hoogte_48_54)
  • 54 mm - 58 mm (hoogte_54_58)
  • ≥ 58 mm (hoogte_58)
 • Hoe breed moet 'ie zijn? (breedte):
  • < 580 mm (breedte_580)
  • 580 mm - 600 mm (breedte_580_600)
  • 600 mm - 775 mm (breedte_600_780)
  • ≥ 775 mm (breedte_780)
 • Wat voor soort wil je? (type_kookplaat):
  • Induction inductie kookplaat (induction)
  • Keramisch keramische kookplaat (keramisch)
  • Electrische (electrische)
  • Combi (combi)
  • electric induction (electric_induction)
  • Electrisch (electrisch)
  • Electrische inductie (electrische_inductie)
  • Gas (gas)
  • Gas/Electric (gas_electric)
  • Halogeen (halogeen)
  • Inductie (inductie)
  • Verzegelde plaat (verzegelde_plaat)
 • Hoeveel kookzones wil je? (aantal_burners_cooking_zones):
  • 1 (aantal_burners_cooking_zones_1.0)
  • 2 (aantal_burners_cooking_zones_2.0)
  • 3 (aantal_burners_cooking_zones_3.0)
  • 4 (aantal_burners_cooking_zones_4.0)
  • 5 (aantal_burners_cooking_zones_5.0)
  • 6 (aantal_burners_cooking_zones_6.0)
  • 7 (aantal_burners_cooking_zones_7.0)
  • 8 (aantal_burners_cooking_zones_8.0)
 • Welke kleur wil je? (kleur):
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Crème (cre_me)
  • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
  • Grijs (grijs)
  • Metallic (metallic)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Titanium (titanium)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Hoeveel watt? (normale_burner_cooking_zone):
  • < 1700 W (normale_burner_cooking_zone_1700)
  • 1700 W - 1850 W (normale_burner_cooking_zone_1700_1900)
  • 1850 W - 2300 W (normale_burner_cooking_zone_1900_2300)
  • ≥ 2300 W (normale_burner_cooking_zone_2300)
 • Van welk materiaal is de bovenkant? (soort_materiaal_bovenkant_):
  • Aluminium (aluminium)
  • Cast-iron (cast_iron)
  • Geglazuurd (geglazuurd)
  • Glas (glas)
  • Glaskeramiek (glaskeramiek)
  • Keramisch (keramisch)
  • Metaltek (metaltek)
  • Raster (raster)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
 • Wil je een geintegreerde display? (gei_ntegreerde_display):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.be