x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

magnetron

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in microgolf oven categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

magnetron kopen

Een microgolfoven is in veel keukens een handig en onmisbaar hulpmiddel geworden. Jij bent op zoek naar een microgolfoven ...
 • Algemene informatie

  Een microgolfoven is in veel keukens een handig en onmisbaar hulpmiddel geworden. Jij bent op zoek naar een microgolfoven en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:

  Kooptips microgolfoven
  Bij het kopen van een microgolfoven kun je letten op de volgende dingen:
  1. Vermogen: het vermogen van de microgolfoven bepaalt voor een groot deel de mogelijkheden. Hoe hoger het vermogen, hoe meer standen of temperaturen en hoe sneller de opwarmingstijd. Bedenk ook dat: hoe meer vermogen, hoe meer energieverbruik.
  2. Inhoud: de inhoud van de microgolfoven wordt weergegeven in liters.
  3. Uitvoering: is de microgolfoven vrijstaand of inbouw? Als je je microgolfoven wilt inbouwen, kies dan altijd voor een inbouwmodel. Vrijstaande microgolfovens hebben voldoende ruimte om zich heen nodig om goed te kunnen ventileren. Deze microgolf ovens zijn niet geschikt voor inbouw.
  4. Gebruiksgemak: is de microgolfoven makkelijk te bedienen?
  5. Draairichting: wat is de draairichting van de deur? Bedenk van tevoren naar welke kant de deur open moet gaan, zodat je thuis niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
  Wil je nu meteen op zoek naar een microgolfoven, bekijk en vergelijk dan hier alle microgolfovens!

  Soorten microgolfovens

  Er zijn verschillende microgolfovens. Bekend zijn de ‘gewone’ microgolfoven (ook wel solo microgolfoven genoemd) en de combi microgolfoven, maar tegenwoordig is de microgolfoven op stoom ook zeer gewild. Hieronder geven we van elke soort microgolfoven een korte beschrijving:
  • Solo microgolfoven: deze microgolfoven warmt alleen je eten op. Eventueel aangevuld met een ontdooistand (defrost) of een crispfunctie voor een knapperig korstje op je pizza.
  • Combi microgolfoven: met een combi microgolfoven heb je een microgolfoven en elektrische oven ineen. Dit is erg handig als je maar beperkte ruimte in de keuken hebt maar wel een microgolfoven en een oven wilt. Houd er wel rekening mee dat een combi microgolfoven vaak een hogere aansluitwaarde heeft dan een solo microgolfoven. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.
  • Stoom microgolfoven: redelijk nieuw op de markt is de combi microgolfoven met stoomovenfunctie. In principe is dit een luxe en nieuwere microgolfoven. Doordat je eten opgewarmd wordt met behulp van stoom blijft de smaak van je eten beter behouden, net als de vitaminen.
  combi microgolfovens staan vrij in de keuken of ze worden ingebouwd. Er zijn speciale inbouw microgolfoven die geschikt zijn onderbouw of bovenbouw. Vrijstaande microgolfovens zijn niet geschikt om strak in te bouwen. Er moet namelijk ruimte om het apparaat aanwezig zijn, zodat het ventilatierooster van de microgolfoven zijn werk kan doen.

  Functies combi microgolfoven
  Een combi microgolfoven verhit voedsel met behulp van elektromagnetische golven. Een solo microgolfoven kan alleen je eten opwarmen, maar een combi microgolfoven heeft ook de ontdooifunctie en de crispfunctie of een ovenfunctie. Andere belangrijke functies van de microgolfoven zijn:
  Technische specificaties
  De meeste microgolfovens hebben een vermogen van tussen de 750 en 900 Watt. Een microgolfoven met dit vermogen kan prima je eten ontdooien en opwarmen. Er zijn ook microgolfovens met een hoger vermogen, tot wel 2100 Watt. Deze microgolfovens hebben geavanceerdere functies en de bereidingstijd is korter. In de specificaties van de microgolfovens vind je het maximale vermogen terug en het aantal vermogensstanden. Met meerdere standen heb je meer keuze voor het gebruik van de microgolfoven, aangezien je het dan zelf helemaal in kunt stellen per gerecht of type bereiding. Ook de inhoud van de microgolfoven is belangrijk: dit wordt aangegeven in liters. Bijna alle microgolfovens hebben een draaiplateau.
   
  Prijsverschil microgolfovens
  Er bestaat nogal wat verschil in prijs tussen microgolfovens. Er hangt een duurder prijskaartje aan microgolfovens van een goed merk, microgolfovens van een hoge energieklasse, microgolfovens met veel en speciale programma’s en microgolfovens met de nieuwste technische hoogstandjes. Nieuwere microgolfovens zijn vanzelfsprekend duurder dan oudere, en ook microgolfovens met een verrassend design hebben vaak een hogere prijs. Combi microgolfovens hebben meer functies dan een solo microgolfoven, dus ook hier betaal je meer geld voor. Vrijstaande microgolfovens zijn vaak goedkoper dan inbouw microgolfovens.

  Nieuwste ontwikkelingen
  De nieuwste microgolfovens hebben allemaal een lcd-display, waarop je de tijd digitaal in de gaten kunt houden. Oudere microgolfovens beschikken nog over een draaiknop. Het materiaal van de moderne microgolfoven is vooral rvs en zwart aluminium. Hoewel de solo microgolfoven nog veel verkocht wordt, is de combi microgolfoven sterk in opkomst. Natuurlijk bespaart dit je veel geld en ruimte in de keuken. Redelijk nieuw is de combi microgolfoven met stoomfunctie, waarin je eten wordt verwarmd door middel van stoom. Hierdoor blijven de vitaminen in je voedsel en de smaak beter behouden.

  Vergelijk hier alle microgolfovens!Accessoires microgolfoven
  Natuurlijk zijn er ook accessoires te verkrijgen voor de microgolfoven, zoals een babyfleshouder, een braadslee, een combirooster, een draaispit of een kookboek. Vaak zijn dit accessoires die je bij de aankoop van de microgolfoven erbij krijgt. Zo niet, dan zijn ze vaak ook nog los bij de fabrikant te bestellen.

  Populaire merken microgolfovens
  Veel verkochte microgolfovens zijn van de merken Bosch, Daewoo, LG, Miele, Neff, Samsung, Sharp, Siemens, Whirlpool en Zanussi.

  Voor meer informatie over microgolfovens kun je terecht in de verklarende woordenlijst voor de microgolfoven. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over microgolfovens kijken.
   

  Bekijk en vergelijk hier alle microgolfovens en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Kan ik eieren koken in een microgolfoven?Vergelijk hier microgolfovens!
  Kan ik het eten in de microgolfoven afdekken met aluminiumfolie?
  Kan ik alle soorten servies en pannen in de microgolfoven gebruiken?
  Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van de microgolfoven?
  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?


  Wil je nu meteen op zoek naar een microgolfoven, bekijk en vergelijk dan hier alle microgolfovens!

  Kan ik eieren koken in een microgolfoven?

  Ja, alleen als ze daarvoor in een speciale houder zijn geplaatst. Onder de schil loopt de druk op tijdens het verhitten, waardoor het ei uiteenspat. Dit wordt voorkomen door de speciale houder waarin je het ei plaatst.

  Kan ik het eten in de microgolfoven afdekken met aluminiumfolie?
  Nee, aluminiumfolie of een andere metaalsoort mag nooit in de microgolfoven. Voor het afdekken van gerechten gebruik je speciale microgolfovenfolie. Deze is in iedere supermarkt verkrijgbaar.

  Kan ik alle soorten servies en pannen in de microgolfoven gebruiken?
  Nee, niet alle soorten schalen, borden en pannen zijn geschikt om in de microgolfoven te gebruiken. Je kunt dit herkennen aan het symbool aan de onderkant van je serviesgoed. Vaak vind je dit ook terug in de beschrijving van het product: het is dan microgolfovenbestendig. In geval van twijfel kun je beter schalen of pannen gebruiken waarvan je wel zeker weet ze het geschikt zijn.

  Vergelijk hier microgolfovens!Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van de microgolfoven?
  Nee, er zijn geen risico's aan verbonden. Je moet er wel voor zorgen dat het voedsel en vooral kliekjes door en door verwarmd worden zodat eventuele bacteriën geen kans krijgen. Metalen onderdelen horen niet thuis in de microgolfoven, dus ook niet lepels of ander bestek. Er zijn wel speciale metalen verpakkingen die geschikt zijn voor de microgolfoven. Deze informatie vind je terug op de verpakking zelf. Ga in ieder geval nooit zelf knutselen aan de microgolfoven. Ontspannende microgolven door geknoei met het apparaat kunnen zeer gevaarlijk en schadelijk zijn.

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een microgolfoven is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.


  Bekijk en vergelijk hier alle microgolfovens
  en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij microgolfovens. Als je na het lezen van deze verklarende woordenlijst nog vragen hebt, kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over microgolfovens.

  Wil je nu meteen op zoek naar een microgolfoven, bekijk en vergelijk dan hier alle microgolfovens!

  Aansluitwaarde

  De aansluitwaarde wordt aangeven in Watt. Houd er rekening mee dat een combi microgolfoven vaak een hogere aansluitwaarde heeft dan een solo microgolfoven. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.

  Binnenverlichting
  Bij een microgolfoven met binnenverlichting kun je het gerecht door het kijkvenster goed bekijken.

  CrispstandVergelijk hier microgolfovens!
  Een microgolfoven verwarmt het voedsel van binnenuit. Hierdoor komt er geen krokant korstje op het gerecht. Gegratineerde kaas op een schotel wordt niet krokant en een worstenbroodje of pizza houdt 'slap' deeg. Met de crispfunctie kan het allemaal wel. Dit is een extra mogelijkheid van de microgolfoven, waardoor er wel een krokante bovenlaag op het gerecht komt en een pizzabodem krokant bakt.

  Deuropening
  Er zijn twee verschillende systemen verkrijgbaar: de draaideur of een systeem met een omlaagklappende deur.

  Draaiplateau
  Om het gerecht gelijkmatig te verwarmen draait er in het midden van de microgolfoven een draaiplateau. De grootte ervan wordt aangegeven in centimeters, gemeten over de diameter van het plateau. Er zijn ook nog modellen zonder draaiplateau.

  Draaispit
  Als de microgolfoven beschikt over een draaispit, vind je dat hier terug.

  Gewichtscontrole
  Via het draaiplateau wordt de gewichtsautomaat of gewichtscontrole uitgevoerd. Met de gewichtscontrole kun je precies zien hoeveel voedsel je gaat verwarmen Op basis van deze informatie stel je de microgolfoven in. Niet alle microgolfovens beschikken over deze functie.

  Grill
  Er zijn vier modellen microgolfovens:

  • Vergelijk hier microgolfovens!de solo microgolfoven
  • de microgolfoven met grill
  • de combi microgolfoven: microgolfoven en elektrische oven ineen
  • een combi microgolfoven met stoomoven.

  Als de microgolfoven beschikt over een grillfunctie, vind je dat hier terug.

  Grill type
  De grill kent een maximumtemperatuur en kan onder, boven of onder én boven grillen.

  Inhoud
  De inhoud van een microgolfoven wordt aangegeven in liters. Hiervoor gelden de maten van de binnenkant van het apparaat. Van belang voor de grootte van de microgolfoven is of schalen en ander serviesgoed in de microgolfoven passen.

  Jetstart
  Jetstart is een startfunctie van de microgolfoven. Met een druk op de toets gaat de microgolfoven meteen op vol vermogen aan voor 30 seconden. Elke druk op deze toets zorgt voor weer 30 seconden extra verwarmen.

  Kinderbeveiliging
  Dit veld geeft aan of er een beveiliging is ingebouwd zodat het voor ondeugende kindertjes moeilijker wordt om met de microgolfoven te spelen.

  Maximale vermogen
  Een microgolfoven verhit voedsel met behulp van elektromagnetische golven. Het vermogen ervan wordt aangegeven in Watt. In de specificaties vind je het maximale vermogen terug en het aantal vermogenstanden. Met meerdere standen heb je meer keuze voor het gebruik van het apparaat, aangezien je het dan zelf helemaal in kunt stellen per gerecht of type bereiding.

  Model
  Een microgolfoven kent drie modellen:

  • het vrijstaande model: je hoeft alleen maar de stekker in het (geaarde) stopcontact te steken en het werkt;
  • inbouw onderbouw;
  • inbouw bovenbouw.

  Tussen de laatste twee vormen van inbouwmodellen zit verschil. Als je kiest voor een inbouwmodel, let er dan op dat het model geschikt is voor de plaats waar je het apparaat neer wilt zetten. In geval van twijfel kun je de keukenspecialist raadplegen of lees het montagevoorschrift bij de microgolfoven.

  Ontdooistand
  Met deze stand ontdooi je gerechten. Vaak tref je op de microgolfoven ook speciale toetsen aan waarmee je het soort product kunt kiezen. Bijvoorbeeld vlees, vis of brood. De microgolfoven past dan de ontdooistand aan op de structuur van het te ontdooien product.

  Toebehoren
  Bij de microgolfoven worden accessoires geleverd als een braadslee, combirooster, bakplaat, bakblik, ovenschaal, roosters, een kookboek of een babyfleshouder. Wat er als extra bij de microgolfoven wordt geleverd, vind je hier terug.

  TypeVergelijk hier alle microgolfovens!
  Er zijn vier typen microgolfovens:

  • de solo microgolfoven;
  • de microgolfoven met grill;
  • de combi microgolfoven: microgolfoven en elektrische oven ineen;
  • een combi microgolfoven met stoomoven.

  Daarnaast is er een losse functie, de crispmodule. Dit is een extra mogelijkheid van de microgolfoven waardoor er wél een krokante bovenlaag op het gerecht komt en een pizzabodem krokant bakt.

  Vermogenstanden
  Het vermogen van de microgolfoven wordt aangegeven in Watt. In de specificaties vind je het maximale vermogen terug en het aantal vermogenstanden. Met meerdere standen heb je meer keuze voor het gebruik van het apparaat, aangezien je het dan zelf helemaal in kunt stellen per gerecht of type bereiding.


  Bekijk en
  vergelijk hier alle microgolfovens en vind de beste koop!

  • Stomen Met de stoomfunctie kun je gerechten bereiden zonder boter of olie. Het is gezonder, omdat vitamines worden behouden.
  • Combi magnetron Dit is een microgolfoven met tevens een grill of hetelucht stand. Je kunt deze microgolfoven dus ook als hetelucht oven gebruiken.
  • Samsung De magnetrons van Samsung zijn stijlvol ontworpen en beschikken vaak over meerdere functionaliteiten.
  • Siemens De Duitse degelijkheid van het merk Siemens zorgt een een merk waar je op kunt bouwen.
 • Samsung MS23F301EAS magnetron
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/4/samsung-ms23f301eas-20487984.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/samsung-ms23f301eas-23904316.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/samsung-ms23f301eas-23904317.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/8/samsung-ms23f301eas-23904318.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/9/samsung-ms23f301eas-23904319.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/0/samsung-ms23f301eas-23904320.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/1/samsung-ms23f301eas-23904321.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/2/samsung-ms23f301eas-23904322.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/samsung-ms23f301eas-23904323.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/4/samsung-ms23f301eas-23904324.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/5/samsung-ms23f301eas-23904325.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/6/samsung-ms23f301eas-23904326.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/7/samsung-ms23f301eas-23904327.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/8/samsung-ms23f301eas-23904328.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/samsung-ms23f301eas-23985610.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/samsung-ms23f301eas-23985611.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/4/samsung-ms23f301eas-20487984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS84LzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMDQ4Nzk4NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/samsung-ms23f301eas-23904316.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/samsung-ms23f301eas-23904317.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzcvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/8/samsung-ms23f301eas-23904318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzgvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxOC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/9/samsung-ms23f301eas-23904319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzkvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/0/samsung-ms23f301eas-23904320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/1/samsung-ms23f301eas-23904321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/2/samsung-ms23f301eas-23904322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzIvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/samsung-ms23f301eas-23904323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzMvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/4/samsung-ms23f301eas-23904324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/5/samsung-ms23f301eas-23904325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzUvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/6/samsung-ms23f301eas-23904326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/7/samsung-ms23f301eas-23904327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzcvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/8/samsung-ms23f301eas-23904328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzgvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/samsung-ms23f301eas-23985610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzk4NTYxMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/samsung-ms23f301eas-23985611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzk4NTYxMS5qcGc=
  Samsung MS23F301EAS magnetron (30)
  8.404761904761905 (2)
  Samsung MS23F301EAS magnetron
  Mooi strak apparaat. Simpele bediening maar werkt perfect.
  Over het apparaat is niets aan te merken. De levertijd werd wel telkens aangepast van de volgende dag, naar twee dagen en aan het eind 4 tot 5 dagen. Dit was erg frustrerend. Gekocht via Electrokoopjes.nl.
  9.0
  0 10
 • Samsung MS23F301EAS magnetron
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/4/samsung-ms23f301eas-20487984.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/samsung-ms23f301eas-23904316.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/samsung-ms23f301eas-23904317.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/8/samsung-ms23f301eas-23904318.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/9/samsung-ms23f301eas-23904319.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/0/samsung-ms23f301eas-23904320.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/1/samsung-ms23f301eas-23904321.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/2/samsung-ms23f301eas-23904322.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/samsung-ms23f301eas-23904323.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/4/samsung-ms23f301eas-23904324.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/5/samsung-ms23f301eas-23904325.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/6/samsung-ms23f301eas-23904326.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/7/samsung-ms23f301eas-23904327.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/8/samsung-ms23f301eas-23904328.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/samsung-ms23f301eas-23985610.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/samsung-ms23f301eas-23985611.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/4/samsung-ms23f301eas-20487984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS84LzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMDQ4Nzk4NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/samsung-ms23f301eas-23904316.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/samsung-ms23f301eas-23904317.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzcvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/8/samsung-ms23f301eas-23904318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzgvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxOC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/9/samsung-ms23f301eas-23904319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzkvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/0/samsung-ms23f301eas-23904320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/1/samsung-ms23f301eas-23904321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/2/samsung-ms23f301eas-23904322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzIvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/samsung-ms23f301eas-23904323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzMvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/4/samsung-ms23f301eas-23904324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/5/samsung-ms23f301eas-23904325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzUvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/6/samsung-ms23f301eas-23904326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/7/samsung-ms23f301eas-23904327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzcvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/8/samsung-ms23f301eas-23904328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzgvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/samsung-ms23f301eas-23985610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzk4NTYxMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/samsung-ms23f301eas-23985611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzk4NTYxMS5qcGc=
  Samsung MS23F301EAS magnetron (30)
  8.404761904761905 (2)
  Samsung MS23F301EAS magnetron
  geweldig goede magnetron
  Ziet er goed en degelijk uit, gebruik lekker sinpel en doet wat hij moet doen. een aanrader voor iemand die een nieuwe magnetron wil of moet kopen! De verlichting intern is erg zwak, jammer.
  10.0
  0 10
 • Whirlpool JT369/SL magnetron
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/1/3/whirlpool-jt-369-sil-4956313.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/4/whirlpool-jt-369-sil-23849544.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/2/whirlpool-jt369-sl-microwave-54853212.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/1/3/whirlpool-jt-369-sil-4956313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8xLzMvd2hpcmxwb29sLWp0LTM2OS1zaWwtNDk1NjMxMy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/4/whirlpool-jt-369-sil-23849544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS80LzQvd2hpcmxwb29sLWp0LTM2OS1zaWwtMjM4NDk1NDQuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/2/whirlpool-jt369-sl-microwave-54853212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzIvd2hpcmxwb29sLWp0MzY5LXNsLW1pY3Jvd2F2ZS01NDg1MzIxMi5qcGc=
  Whirlpool JT369/SL magnetron (9)
  7.75 (1)
  Whirlpool JT369/SL magnetron
  Erg fijne combi magnetron met enorm veel functies
  Erg fijne combi magnetron met enorm veel functies. De oven is binnen 5 minuten tijd op 220 graden! Onze appeltaart en warme broodjes waren zo klaar. De crispschaal is ook erg makkelijk in het gebruik, frietjes hiermee gemaakt. Natuurlijk is het in de frietpan lekkerder, maar dit kan er goed mee door.
  9.0
  0 10
 • Stomen DEFAULT
  • stoom
 • Combi magnetron DEFAULT
  • grill
  • hetelucht
 • Samsung DEFAULT
  • samsung
 • Siemens DEFAULT
  • siemens
Microgolfoven 6.7 (43)
0 - 24
 • Samsung MS23F301EAS magnetron
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/4/samsung-ms23f301eas-20487984.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/samsung-ms23f301eas-23904316.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/samsung-ms23f301eas-23904317.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/8/samsung-ms23f301eas-23904318.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/9/samsung-ms23f301eas-23904319.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/0/samsung-ms23f301eas-23904320.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/1/samsung-ms23f301eas-23904321.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/2/samsung-ms23f301eas-23904322.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/samsung-ms23f301eas-23904323.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/4/samsung-ms23f301eas-23904324.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/5/samsung-ms23f301eas-23904325.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/6/samsung-ms23f301eas-23904326.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/7/samsung-ms23f301eas-23904327.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/8/samsung-ms23f301eas-23904328.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/samsung-ms23f301eas-23985610.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/samsung-ms23f301eas-23985611.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/4/samsung-ms23f301eas-20487984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS84LzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMDQ4Nzk4NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/samsung-ms23f301eas-23904316.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/samsung-ms23f301eas-23904317.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzcvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/8/samsung-ms23f301eas-23904318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzgvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxOC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/9/samsung-ms23f301eas-23904319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzkvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/0/samsung-ms23f301eas-23904320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/1/samsung-ms23f301eas-23904321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/2/samsung-ms23f301eas-23904322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzIvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/samsung-ms23f301eas-23904323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzMvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/4/samsung-ms23f301eas-23904324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/5/samsung-ms23f301eas-23904325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzUvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/6/samsung-ms23f301eas-23904326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/7/samsung-ms23f301eas-23904327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzcvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/8/samsung-ms23f301eas-23904328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzgvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/samsung-ms23f301eas-23985610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzk4NTYxMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/samsung-ms23f301eas-23985611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzk4NTYxMS5qcGc=
  Samsung MS23F301EAS magnetron (30)
  8.404761904761905 (2)
  Samsung MS23F301EAS magnetron
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
  best_reviewed
 • Blokker WLA 20L/1050W Solo magnetron
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/7/3/blokker-wla-20l-1050w-solo-magnetron-37368773.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLm5sL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzExMjQxNTkuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/4/9/blokker-wla-20l-1050w-solo-magnetron-59101449.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/7/3/blokker-wla-20l-1050w-solo-magnetron-37368773.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLm5sL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzExMjQxNTkuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/4/4/9/blokker-wla-20l-1050w-solo-magnetron-59101449.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC80LzkvYmxva2tlci13bGEtMjBsLTEwNTB3LXNvbG8tbWFnbmV0cm9uLTU5MTAxNDQ5LmpwZw==
  Blokker WLA 20L/1050W Solo magnetron (28)
  Blokker WLA 20L/1050W Solo magnetron
  Blokker.be Blokker.be
  45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.be Blokker.be
  45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
  most_sold
 • Siemens HB84H501 magnetron
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/2/5/siemens-hb84h501-29052925.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/1/5/siemens-hb84h501-microwave-30308115.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/1/6/siemens-hb84h501-microwave-30308116.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/1/7/siemens-hb84h501-microwave-30308117.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/2/5/siemens-hb84h501-29052925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8yLzUvc2llbWVucy1oYjg0aDUwMS0yOTA1MjkyNS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/1/5/siemens-hb84h501-microwave-30308115.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8xLzUvc2llbWVucy1oYjg0aDUwMS1taWNyb3dhdmUtMzAzMDgxMTUuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/1/6/siemens-hb84h501-microwave-30308116.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8xLzYvc2llbWVucy1oYjg0aDUwMS1taWNyb3dhdmUtMzAzMDgxMTYuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/1/7/siemens-hb84h501-microwave-30308117.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS8xLzcvc2llbWVucy1oYjg0aDUwMS1taWNyb3dhdmUtMzAzMDgxMTcuanBn
  Siemens HB84H501 magnetron (22)
  Siemens HB84H501 magnetron
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  500, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  500, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • AEG MCC4061E-M
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/0/6/aeg-electrolux-mcc-4061-em-18050306.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/aeg-mcc-4061-em-23664323.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/8/aeg-mcc4061e-m-53339318.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/9/aeg-mcc4061e-m-53339319.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/0/aeg-mcc4061e-m-53339320.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/7/4/aeg-mcc4061e-m-59231074.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/5/aeg-mcc4061e-m-60632585.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/0/6/aeg-electrolux-mcc-4061-em-18050306.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8wLzYvYWVnLWVsZWN0cm9sdXgtbWNjLTQwNjEtZW0tMTgwNTAzMDYuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/aeg-mcc-4061-em-23664323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzMvYWVnLW1jYy00MDYxLWVtLTIzNjY0MzIzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/8/aeg-mcc4061e-m-53339318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzgvYWVnLW1jYzQwNjFlLW0tNTMzMzkzMTguanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/9/aeg-mcc4061e-m-53339319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzkvYWVnLW1jYzQwNjFlLW0tNTMzMzkzMTkuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/0/aeg-mcc4061e-m-53339320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzAvYWVnLW1jYzQwNjFlLW0tNTMzMzkzMjAuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/7/4/aeg-mcc4061e-m-59231074.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC83LzQvYWVnLW1jYzQwNjFlLW0tNTkyMzEwNzQuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/5/aeg-mcc4061e-m-60632585.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS84LzUvYWVnLW1jYzQwNjFlLW0tNjA2MzI1ODUuanBn
  AEG MCC4061E-M (15)
  AEG MCC4061E-M
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  689, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  689, 5d (offer_sdt_5_days)
  4
 • Siemens HF24M564 magnetron
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/1/0/siemens-hf24m564-24380810.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/1/siemens-hf24m564-microwave-25255851.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/2/siemens-hf24m564-microwave-25255852.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/3/siemens-hf24m564-microwave-25255853.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/4/siemens-hf24m564-microwave-25255854.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/5/siemens-hf24m564-microwave-25255855.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/6/siemens-hf24m564-microwave-25255856.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/1/0/siemens-hf24m564-24380810.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8xLzAvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC0yNDM4MDgxMC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/1/siemens-hf24m564-microwave-25255851.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzEvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC1taWNyb3dhdmUtMjUyNTU4NTEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/2/siemens-hf24m564-microwave-25255852.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzIvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC1taWNyb3dhdmUtMjUyNTU4NTIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/3/siemens-hf24m564-microwave-25255853.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzMvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC1taWNyb3dhdmUtMjUyNTU4NTMuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/4/siemens-hf24m564-microwave-25255854.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzQvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC1taWNyb3dhdmUtMjUyNTU4NTQuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/5/siemens-hf24m564-microwave-25255855.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzUvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC1taWNyb3dhdmUtMjUyNTU4NTUuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/6/siemens-hf24m564-microwave-25255856.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzYvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC1taWNyb3dhdmUtMjUyNTU4NTYuanBn
  Siemens HF24M564 magnetron (14)
  Siemens HF24M564 magnetron
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  359, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  359, 5d (offer_sdt_5_days)
  4
 • Siemens HF24G541 magnetron
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/6/siemens-hf-24g541-7846836.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/9/siemens-hf-24g541-18122379.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/5/9/siemens-hf-24g541-23850159.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/6/siemens-hf-24g541-7846836.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8zLzYvc2llbWVucy1oZi0yNGc1NDEtNzg0NjgzNi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/9/siemens-hf-24g541-18122379.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy83Lzkvc2llbWVucy1oZi0yNGc1NDEtMTgxMjIzNzkuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/5/9/siemens-hf-24g541-23850159.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81Lzkvc2llbWVucy1oZi0yNGc1NDEtMjM4NTAxNTkuanBn
  Siemens HF24G541 magnetron (14)
  Siemens HF24G541 magnetron
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Whirlpool JT 469 BL
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/3/9/whirlpool-jt-469-bl-29052939.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/whirlpool-jt-469-bl-29055203.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/9/2/whirlpool-jt-469-bl-29060592.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/0/6/whirlpool-jt-469-bl-30305406.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/3/9/whirlpool-jt-469-bl-29052939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8zLzkvd2hpcmxwb29sLWp0LTQ2OS1ibC0yOTA1MjkzOS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/2/0/3/whirlpool-jt-469-bl-29055203.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8wLzMvd2hpcmxwb29sLWp0LTQ2OS1ibC0yOTA1NTIwMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/9/2/whirlpool-jt-469-bl-29060592.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS85LzIvd2hpcmxwb29sLWp0LTQ2OS1ibC0yOTA2MDU5Mi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/4/0/6/whirlpool-jt-469-bl-30305406.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNC8wLzYvd2hpcmxwb29sLWp0LTQ2OS1ibC0zMDMwNTQwNi5qcGc=
  Whirlpool JT 469 BL (12)
  Whirlpool JT 469 BL
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 5d (offer_sdt_5_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Medion Magnetron met Grill (MD 14482)
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/3/medion-four-micro-ondes-grill-20l-md-14482--47509953.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlvbi5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL01lZGlvbi81MDA0NDcyOF9QSUMtUT8keHMkJmhlaT00MCZ3aWQ9NjA=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/6/medion-four-micro-ondes-grill-20l-md-14482--50142766.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlvbi5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL01lZGlvbi81MDA0NDcyOF9QSUMtUT8keGwkJmhlaT01MDAmd2lkPTUwMA==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/3/medion-four-micro-ondes-grill-20l-md-14482--47509953.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlvbi5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL01lZGlvbi81MDA0NDcyOF9QSUMtUT8keHMkJmhlaT00MCZ3aWQ9NjA=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/6/medion-four-micro-ondes-grill-20l-md-14482--50142766.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlvbi5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL01lZGlvbi81MDA0NDcyOF9QSUMtUT8keGwkJmhlaT01MDAmd2lkPTUwMA==
  Medion Magnetron met Grill (MD 14482) (12)
  Medion Magnetron met Grill (MD 14482)
  Medionshop.be Medionshop.be
  59.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Medionshop.be Medionshop.be
  59.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Whirlpool JQ 278 WH
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/9/3/whirlpool-jq-278-wh-21822893.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/9/whirlpool-jq-278-wh-21823369.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/7/4/whirlpool-jq-278-wh-23653174.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/9/3/whirlpool-jq-278-wh-21822893.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC85LzMvd2hpcmxwb29sLWpxLTI3OC13aC0yMTgyMjg5My5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/3/6/9/whirlpool-jq-278-wh-21823369.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMy82Lzkvd2hpcmxwb29sLWpxLTI3OC13aC0yMTgyMzM2OS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/7/4/whirlpool-jq-278-wh-23653174.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS83LzQvd2hpcmxwb29sLWpxLTI3OC13aC0yMzY1MzE3NC5qcGc=
  Whirlpool JQ 278 WH (12)
  Whirlpool JQ 278 WH
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  305, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  305, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Siemens HF15G541 magnetron
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/8/3/siemens-hf-15g541-18122083.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/4/2/siemens-hf-15g541-23878442.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/5/8/siemens-hf-15g541-7847158.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/8/3/siemens-hf-15g541-18122083.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC84LzMvc2llbWVucy1oZi0xNWc1NDEtMTgxMjIwODMuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/4/2/siemens-hf-15g541-23878442.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC80LzIvc2llbWVucy1oZi0xNWc1NDEtMjM4Nzg0NDIuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/5/8/siemens-hf-15g541-7847158.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS81Lzgvc2llbWVucy1oZi0xNWc1NDEtNzg0NzE1OC5qcGc=
  Siemens HF15G541 magnetron (11)
  Siemens HF15G541 magnetron
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  189, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  189, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Bosch CMG633BS1 magnetron
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/0/2/bosch-cmg633bs1-25211902.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/2/1/bosch-cmg633bs1-25212021.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/9/9/bosch-cmg633bs1-microwave-25318599.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/0/bosch-cmg633bs1-microwave-25318600.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/1/bosch-cmg633bs1-microwave-25318601.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/2/bosch-cmg633bs1-microwave-25318602.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/3/bosch-cmg633bs1-microwave-25318603.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/4/bosch-cmg633bs1-microwave-25318604.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/0/2/bosch-cmg633bs1-25211902.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzIvYm9zY2gtY21nNjMzYnMxLTI1MjExOTAyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/2/1/bosch-cmg633bs1-25212021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzEvYm9zY2gtY21nNjMzYnMxLTI1MjEyMDIxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/5/9/9/bosch-cmg633bs1-microwave-25318599.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS85LzkvYm9zY2gtY21nNjMzYnMxLW1pY3Jvd2F2ZS0yNTMxODU5OS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/0/bosch-cmg633bs1-microwave-25318600.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8wLzAvYm9zY2gtY21nNjMzYnMxLW1pY3Jvd2F2ZS0yNTMxODYwMC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/1/bosch-cmg633bs1-microwave-25318601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8wLzEvYm9zY2gtY21nNjMzYnMxLW1pY3Jvd2F2ZS0yNTMxODYwMS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/2/bosch-cmg633bs1-microwave-25318602.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8wLzIvYm9zY2gtY21nNjMzYnMxLW1pY3Jvd2F2ZS0yNTMxODYwMi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/3/bosch-cmg633bs1-microwave-25318603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8wLzMvYm9zY2gtY21nNjMzYnMxLW1pY3Jvd2F2ZS0yNTMxODYwMy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/4/bosch-cmg633bs1-microwave-25318604.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8wLzQvYm9zY2gtY21nNjMzYnMxLW1pY3Jvd2F2ZS0yNTMxODYwNC5qcGc=
  Bosch CMG633BS1 magnetron (11)
  Bosch CMG633BS1 magnetron
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  687.07, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  687.07, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Whirlpool JT 479 BL
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/3/6/whirlpool-jt-479-bl-29561236.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/3/7/whirlpool-jt-479-bl-29561237.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/6/0/whirlpool-jt-479-bl-30309060.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/3/6/whirlpool-jt-479-bl-29561236.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8zLzYvd2hpcmxwb29sLWp0LTQ3OS1ibC0yOTU2MTIzNi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/3/7/whirlpool-jt-479-bl-29561237.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8zLzcvd2hpcmxwb29sLWp0LTQ3OS1ibC0yOTU2MTIzNy5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/0/6/0/whirlpool-jt-479-bl-30309060.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC82LzAvd2hpcmxwb29sLWp0LTQ3OS1ibC0zMDMwOTA2MC5qcGc=
  Whirlpool JT 479 BL (10)
  Whirlpool JT 479 BL
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  309, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  309, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Whirlpool AMW 423/IX magnetron
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/2/whirlpool-amw-423-ix-30161852.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/1/0/whirlpool-amw-423-ix-30162010.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/5/4/whirlpool-amw-423-ix-30162054.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/9/whirlpool-amw-423-ix-microwave-30603859.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/8/5/2/whirlpool-amw-423-ix-30161852.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC81LzIvd2hpcmxwb29sLWFtdy00MjMtaXgtMzAxNjE4NTIuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/1/0/whirlpool-amw-423-ix-30162010.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8xLzAvd2hpcmxwb29sLWFtdy00MjMtaXgtMzAxNjIwMTAuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/5/4/whirlpool-amw-423-ix-30162054.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC81LzQvd2hpcmxwb29sLWFtdy00MjMtaXgtMzAxNjIwNTQuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/5/9/whirlpool-amw-423-ix-microwave-30603859.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC81Lzkvd2hpcmxwb29sLWFtdy00MjMtaXgtbWljcm93YXZlLTMwNjAzODU5LmpwZw==
  Whirlpool AMW 423/IX magnetron (10)
  Whirlpool AMW 423/IX magnetron
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  309, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  309, 5d (offer_sdt_5_days)
  3
 • Whirlpool MWO730SL magnetron
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/4/5/whirlpool-mwo730sl-32545945.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzAxMTc5OS9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/2/8/whirlpool-mwo730sl-36272628.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTg3NTc0LnBuZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/0/whirlpool-mwo730sl-39191220.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWN0cm9tYW5pYS5iZS5jZG4uanVtYm9jZG4uY29tL2kvbXdvNzMwc2wvbC9NV083MzBTTC5wbmc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/5/5/whirlpool-mwo730sl-microwave-42364055.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/4/5/whirlpool-mwo730sl-32545945.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzAxMTc5OS9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/2/8/whirlpool-mwo730sl-36272628.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTg3NTc0LnBuZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/0/whirlpool-mwo730sl-39191220.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWN0cm9tYW5pYS5iZS5jZG4uanVtYm9jZG4uY29tL2kvbXdvNzMwc2wvbC9NV083MzBTTC5wbmc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/0/5/5/whirlpool-mwo730sl-microwave-42364055.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC81LzUvd2hpcmxwb29sLW13bzczMHNsLW1pY3Jvd2F2ZS00MjM2NDA1NS5qcGc=
  Whirlpool MWO730SL magnetron (10)
  Whirlpool MWO730SL magnetron
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  178, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  178, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Whirlpool GT 288 SL magnetron
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/5/7/whirlpool-gt-288-sl-microwave-23652957.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/5/7/whirlpool-gt-288-sl-microwave-23652957.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS81Lzcvd2hpcmxwb29sLWd0LTI4OC1zbC1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI5NTcuanBn
  Whirlpool GT 288 SL magnetron (9)
  Whirlpool GT 288 SL magnetron
  Kitchenonline Kitchenonline
  163.05, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  163.05, 3d (offer_sdt_3_days)
  4
 • Domo DO2322 magnetron
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/7/domo-do-2322-18766837.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/7/domo-do-2322-23865127.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/8/domo-do-2322-23865128.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/9/domo-do-2322-23865129.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/3/domo-do-2322-7841563.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/7/domo-do-2322-18766837.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8zLzcvZG9tby1kby0yMzIyLTE4NzY2ODM3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/7/domo-do-2322-23865127.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8yLzcvZG9tby1kby0yMzIyLTIzODY1MTI3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/8/domo-do-2322-23865128.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8yLzgvZG9tby1kby0yMzIyLTIzODY1MTI4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/9/domo-do-2322-23865129.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8yLzkvZG9tby1kby0yMzIyLTIzODY1MTI5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/3/domo-do-2322-7841563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS82LzMvZG9tby1kby0yMzIyLTc4NDE1NjMuanBn
  Domo DO2322 magnetron (9)
  Domo DO2322 magnetron
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Samsung MG23F301EAK magnetron
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/9/samsung-mg23f301eak-20545969.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/3/samsung-mg23f301eak-microwave-23653513.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/9/6/9/samsung-mg23f301eak-20545969.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS82Lzkvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhay0yMDU0NTk2OS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/3/samsung-mg23f301eak-microwave-23653513.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzMvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhay1taWNyb3dhdmUtMjM2NTM1MTMuanBn
  Samsung MG23F301EAK magnetron (9)
  Samsung MG23F301EAK magnetron
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  118, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  118, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Samsung MC28H5125AK magnetron
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/5/6/samsung-ms23f301eak-en-20880456.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/0/samsung-ms23f301eak-microwave-23653510.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/1/samsung-ms23f301eak-microwave-23653511.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/9/samsung-ms23f301eak-microwave-25050939.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/0/samsung-ms23f301eak-microwave-25050940.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/1/samsung-ms23f301eak-microwave-25050941.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/2/samsung-ms23f301eak-microwave-25050942.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/3/samsung-ms23f301eak-microwave-25050943.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/4/samsung-ms23f301eak-microwave-25050944.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/5/6/samsung-ms23f301eak-en-20880456.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC81LzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhay1lbi0yMDg4MDQ1Ni5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/0/samsung-ms23f301eak-microwave-23653510.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhay1taWNyb3dhdmUtMjM2NTM1MTAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/5/1/1/samsung-ms23f301eak-microwave-23653511.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNS8xLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhay1taWNyb3dhdmUtMjM2NTM1MTEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/9/samsung-ms23f301eak-microwave-25050939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzkvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhay1taWNyb3dhdmUtMjUwNTA5MzkuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/0/samsung-ms23f301eak-microwave-25050940.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS80LzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhay1taWNyb3dhdmUtMjUwNTA5NDAuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/1/samsung-ms23f301eak-microwave-25050941.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS80LzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhay1taWNyb3dhdmUtMjUwNTA5NDEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/2/samsung-ms23f301eak-microwave-25050942.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS80LzIvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhay1taWNyb3dhdmUtMjUwNTA5NDIuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/3/samsung-ms23f301eak-microwave-25050943.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS80LzMvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhay1taWNyb3dhdmUtMjUwNTA5NDMuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/4/samsung-ms23f301eak-microwave-25050944.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS80LzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhay1taWNyb3dhdmUtMjUwNTA5NDQuanBn
  Samsung MC28H5125AK magnetron (9)
  Samsung MC28H5125AK magnetron
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Whirlpool JT369/SL magnetron
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/1/3/whirlpool-jt-369-sil-4956313.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/4/whirlpool-jt-369-sil-23849544.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/2/whirlpool-jt369-sl-microwave-54853212.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/1/3/whirlpool-jt-369-sil-4956313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8xLzMvd2hpcmxwb29sLWp0LTM2OS1zaWwtNDk1NjMxMy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/4/whirlpool-jt-369-sil-23849544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS80LzQvd2hpcmxwb29sLWp0LTM2OS1zaWwtMjM4NDk1NDQuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/2/whirlpool-jt369-sl-microwave-54853212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzIvd2hpcmxwb29sLWp0MzY5LXNsLW1pY3Jvd2F2ZS01NDg1MzIxMi5qcGc=
  Whirlpool JT369/SL magnetron (9)
  7.75 (1)
  Whirlpool JT369/SL magnetron
  Kitchenonline Kitchenonline
  286.09, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  286.09, 3d (offer_sdt_3_days)
  4
 • Samsung MG23F301EAS magnetron
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/3/samsung-mg23f301eas-en-20726273.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/7/samsung-mg23f301eas-microwave-25062867.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/8/samsung-mg23f301eas-microwave-25062868.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/3/samsung-mg23f301eas-en-20726273.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzMvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhcy1lbi0yMDcyNjI3My5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/7/samsung-mg23f301eas-microwave-25062867.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82Lzcvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhcy1taWNyb3dhdmUtMjUwNjI4NjcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/8/samsung-mg23f301eas-microwave-25062868.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82Lzgvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhcy1taWNyb3dhdmUtMjUwNjI4NjguanBn
  Samsung MG23F301EAS magnetron (9)
  Samsung MG23F301EAS magnetron
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  108.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  108.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Domo DO2723CG magnetron
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/4/9/domo-do-2723-cg-18168849.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/6/domo-do-2723-cg-23890046.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/7/domo-do-2723-cg-23890047.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/8/domo-do-2723-cg-23890048.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/4/9/domo-do-2723-cg-18168849.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC80LzkvZG9tby1kby0yNzIzLWNnLTE4MTY4ODQ5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/6/domo-do-2723-cg-23890046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC80LzYvZG9tby1kby0yNzIzLWNnLTIzODkwMDQ2LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/7/domo-do-2723-cg-23890047.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC80LzcvZG9tby1kby0yNzIzLWNnLTIzODkwMDQ3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/8/domo-do-2723-cg-23890048.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC80LzgvZG9tby1kby0yNzIzLWNnLTIzODkwMDQ4LmpwZw==
  Domo DO2723CG magnetron (8)
  Domo DO2723CG magnetron
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • AEG KR8403101M
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/0/2/aeg-kr8403101m-30268202.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/1/aeg-kr8403101m-30269581.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/9/aeg-kr8403101m-53843209.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/0/aeg-kr8403101m-53843210.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/1/aeg-kr8403101m-53843211.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/2/aeg-kr8403101m-53843212.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/3/aeg-kr8403101m-53843213.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/4/aeg-kr8403101m-53843214.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/5/aeg-kr8403101m-59231755.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/7/aeg-kr8403101m-59231757.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/8/aeg-kr8403101m-59231758.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/8/5/aeg-kr8403101m-59879885.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/0/2/aeg-kr8403101m-30268202.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8wLzIvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tMzAyNjgyMDIuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/1/aeg-kr8403101m-30269581.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS84LzEvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tMzAyNjk1ODEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/9/aeg-kr8403101m-53843209.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8wLzkvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTM4NDMyMDkuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/0/aeg-kr8403101m-53843210.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzAvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTM4NDMyMTAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/1/aeg-kr8403101m-53843211.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzEvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTM4NDMyMTEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/2/aeg-kr8403101m-53843212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzIvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTM4NDMyMTIuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/3/aeg-kr8403101m-53843213.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzMvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTM4NDMyMTMuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/4/aeg-kr8403101m-53843214.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzQvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTM4NDMyMTQuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/5/aeg-kr8403101m-59231755.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy81LzUvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTkyMzE3NTUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/7/aeg-kr8403101m-59231757.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy81LzcvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTkyMzE3NTcuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/8/aeg-kr8403101m-59231758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy81LzgvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTkyMzE3NTguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/8/5/aeg-kr8403101m-59879885.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC84LzUvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTk4Nzk4ODUuanBn
  AEG KR8403101M (8)
  AEG KR8403101M
  Loeters.be Loeters.be
  674, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  674, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • Miele M 6040 SC
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/8/6/miele-m-6040-sc-20616686.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/7/5/miele-m-6040-sc-23653275.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/7/6/miele-m-6040-sc-23653276.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/7/7/miele-m-6040-sc-23653277.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/7/8/miele-m-6040-sc-23653278.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/8/6/miele-m-6040-sc-20616686.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi84LzYvbWllbGUtbS02MDQwLXNjLTIwNjE2Njg2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/7/5/miele-m-6040-sc-23653275.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzUvbWllbGUtbS02MDQwLXNjLTIzNjUzMjc1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/7/6/miele-m-6040-sc-23653276.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzYvbWllbGUtbS02MDQwLXNjLTIzNjUzMjc2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/7/7/miele-m-6040-sc-23653277.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzcvbWllbGUtbS02MDQwLXNjLTIzNjUzMjc3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/7/8/miele-m-6040-sc-23653278.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzgvbWllbGUtbS02MDQwLXNjLTIzNjUzMjc4LmpwZw==
  Miele M 6040 SC (8)
  Miele M 6040 SC
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  699, 3d (offer_sdt_3_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  699, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
 • Samsung MC28H5015AK
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/3/samsung-mc28h5015ak-23966883.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/4/samsung-mc28h5015ak-23966884.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/5/samsung-mc28h5015ak-23966885.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/6/samsung-mc28h5015ak-23966886.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/7/samsung-mc28h5015ak-23966887.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/8/samsung-mc28h5015ak-23966888.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/3/samsung-mc28h5015ak-23966883.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzMvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhay0yMzk2Njg4My5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/4/samsung-mc28h5015ak-23966884.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzQvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhay0yMzk2Njg4NC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/5/samsung-mc28h5015ak-23966885.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzUvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhay0yMzk2Njg4NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/6/samsung-mc28h5015ak-23966886.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzYvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhay0yMzk2Njg4Ni5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/7/samsung-mc28h5015ak-23966887.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84Lzcvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhay0yMzk2Njg4Ny5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/8/samsung-mc28h5015ak-23966888.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84Lzgvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhay0yMzk2Njg4OC5qcGc=
  Samsung MC28H5015AK (8)
  Samsung MC28H5015AK
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  145, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  145, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
2 19
 • teamvergelijk@vergelijk.be