x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

microgolf oven

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in microgolf oven categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

microgolf oven kopen

 • Algemene informatie

  Een microgolfoven is in veel keukens een handig en onmisbaar hulpmiddel geworden. Jij bent op zoek naar een microgolfoven en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:

  Kooptips microgolfoven
  Bij het kopen van een microgolfoven kun je letten op de volgende dingen:
  1. Vermogen: het vermogen van de microgolfoven bepaalt voor een groot deel de mogelijkheden. Hoe hoger het vermogen, hoe meer standen of temperaturen en hoe sneller de opwarmingstijd. Bedenk ook dat: hoe meer vermogen, hoe meer energieverbruik.
  2. Inhoud: de inhoud van de microgolfoven wordt weergegeven in liters.
  3. Uitvoering: is de microgolfoven vrijstaand of inbouw? Als je je microgolfoven wilt inbouwen, kies dan altijd voor een inbouwmodel. Vrijstaande microgolfovens hebben voldoende ruimte om zich heen nodig om goed te kunnen ventileren. Deze microgolf ovens zijn niet geschikt voor inbouw.
  4. Gebruiksgemak: is de microgolfoven makkelijk te bedienen?
  5. Draairichting: wat is de draairichting van de deur? Bedenk van tevoren naar welke kant de deur open moet gaan, zodat je thuis niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
  Wil je nu meteen op zoek naar een microgolfoven, bekijk en vergelijk dan hier alle microgolfovens!

  Soorten microgolfovens

  Er zijn verschillende microgolfovens. Bekend zijn de ‘gewone’ microgolfoven (ook wel solo microgolfoven genoemd) en de combi microgolfoven, maar tegenwoordig is de microgolfoven op stoom ook zeer gewild. Hieronder geven we van elke soort microgolfoven een korte beschrijving:
  • Solo microgolfoven: deze microgolfoven warmt alleen je eten op. Eventueel aangevuld met een ontdooistand (defrost) of een crispfunctie voor een knapperig korstje op je pizza.
  • Combi microgolfoven: met een combi microgolfoven heb je een microgolfoven en elektrische oven ineen. Dit is erg handig als je maar beperkte ruimte in de keuken hebt maar wel een microgolfoven en een oven wilt. Houd er wel rekening mee dat een combi microgolfoven vaak een hogere aansluitwaarde heeft dan een solo microgolfoven. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.
  • Stoom microgolfoven: redelijk nieuw op de markt is de combi microgolfoven met stoomovenfunctie. In principe is dit een luxe en nieuwere microgolfoven. Doordat je eten opgewarmd wordt met behulp van stoom blijft de smaak van je eten beter behouden, net als de vitaminen.
  combi microgolfovens staan vrij in de keuken of ze worden ingebouwd. Er zijn speciale inbouw microgolfoven die geschikt zijn onderbouw of bovenbouw. Vrijstaande microgolfovens zijn niet geschikt om strak in te bouwen. Er moet namelijk ruimte om het apparaat aanwezig zijn, zodat het ventilatierooster van de microgolfoven zijn werk kan doen.

  Functies combi microgolfoven
  Een combi microgolfoven verhit voedsel met behulp van elektromagnetische golven. Een solo microgolfoven kan alleen je eten opwarmen, maar een combi microgolfoven heeft ook de ontdooifunctie en de crispfunctie of een ovenfunctie. Andere belangrijke functies van de microgolfoven zijn:
  Technische specificaties
  De meeste microgolfovens hebben een vermogen van tussen de 750 en 900 Watt. Een microgolfoven met dit vermogen kan prima je eten ontdooien en opwarmen. Er zijn ook microgolfovens met een hoger vermogen, tot wel 2100 Watt. Deze microgolfovens hebben geavanceerdere functies en de bereidingstijd is korter. In de specificaties van de microgolfovens vind je het maximale vermogen terug en het aantal vermogensstanden. Met meerdere standen heb je meer keuze voor het gebruik van de microgolfoven, aangezien je het dan zelf helemaal in kunt stellen per gerecht of type bereiding. Ook de inhoud van de microgolfoven is belangrijk: dit wordt aangegeven in liters. Bijna alle microgolfovens hebben een draaiplateau.
   
  Prijsverschil microgolfovens
  Er bestaat nogal wat verschil in prijs tussen microgolfovens. Er hangt een duurder prijskaartje aan microgolfovens van een goed merk, microgolfovens van een hoge energieklasse, microgolfovens met veel en speciale programma’s en microgolfovens met de nieuwste technische hoogstandjes. Nieuwere microgolfovens zijn vanzelfsprekend duurder dan oudere, en ook microgolfovens met een verrassend design hebben vaak een hogere prijs. Combi microgolfovens hebben meer functies dan een solo microgolfoven, dus ook hier betaal je meer geld voor. Vrijstaande microgolfovens zijn vaak goedkoper dan inbouw microgolfovens.

  Nieuwste ontwikkelingen
  De nieuwste microgolfovens hebben allemaal een lcd-display, waarop je de tijd digitaal in de gaten kunt houden. Oudere microgolfovens beschikken nog over een draaiknop. Het materiaal van de moderne microgolfoven is vooral rvs en zwart aluminium. Hoewel de solo microgolfoven nog veel verkocht wordt, is de combi microgolfoven sterk in opkomst. Natuurlijk bespaart dit je veel geld en ruimte in de keuken. Redelijk nieuw is de combi microgolfoven met stoomfunctie, waarin je eten wordt verwarmd door middel van stoom. Hierdoor blijven de vitaminen in je voedsel en de smaak beter behouden.

  Vergelijk hier alle microgolfovens!Accessoires microgolfoven
  Natuurlijk zijn er ook accessoires te verkrijgen voor de microgolfoven, zoals een babyfleshouder, een braadslee, een combirooster, een draaispit of een kookboek. Vaak zijn dit accessoires die je bij de aankoop van de microgolfoven erbij krijgt. Zo niet, dan zijn ze vaak ook nog los bij de fabrikant te bestellen.

  Populaire merken microgolfovens
  Veel verkochte microgolfovens zijn van de merken Bosch, Daewoo, LG, Miele, Neff, Samsung, Sharp, Siemens, Whirlpool en Zanussi.

  Voor meer informatie over microgolfovens kun je terecht in de verklarende woordenlijst voor de microgolfoven. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over microgolfovens kijken.
   

  Bekijk en vergelijk hier alle microgolfovens en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Kan ik eieren koken in een microgolfoven?Vergelijk hier microgolfovens!
  Kan ik het eten in de microgolfoven afdekken met aluminiumfolie?
  Kan ik alle soorten servies en pannen in de microgolfoven gebruiken?
  Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van de microgolfoven?
  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?


  Wil je nu meteen op zoek naar een microgolfoven, bekijk en vergelijk dan hier alle microgolfovens!

  Kan ik eieren koken in een microgolfoven?

  Ja, alleen als ze daarvoor in een speciale houder zijn geplaatst. Onder de schil loopt de druk op tijdens het verhitten, waardoor het ei uiteenspat. Dit wordt voorkomen door de speciale houder waarin je het ei plaatst.

  Kan ik het eten in de microgolfoven afdekken met aluminiumfolie?
  Nee, aluminiumfolie of een andere metaalsoort mag nooit in de microgolfoven. Voor het afdekken van gerechten gebruik je speciale microgolfovenfolie. Deze is in iedere supermarkt verkrijgbaar.

  Kan ik alle soorten servies en pannen in de microgolfoven gebruiken?
  Nee, niet alle soorten schalen, borden en pannen zijn geschikt om in de microgolfoven te gebruiken. Je kunt dit herkennen aan het symbool aan de onderkant van je serviesgoed. Vaak vind je dit ook terug in de beschrijving van het product: het is dan microgolfovenbestendig. In geval van twijfel kun je beter schalen of pannen gebruiken waarvan je wel zeker weet ze het geschikt zijn.

  Vergelijk hier microgolfovens!Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van de microgolfoven?
  Nee, er zijn geen risico's aan verbonden. Je moet er wel voor zorgen dat het voedsel en vooral kliekjes door en door verwarmd worden zodat eventuele bacteriën geen kans krijgen. Metalen onderdelen horen niet thuis in de microgolfoven, dus ook niet lepels of ander bestek. Er zijn wel speciale metalen verpakkingen die geschikt zijn voor de microgolfoven. Deze informatie vind je terug op de verpakking zelf. Ga in ieder geval nooit zelf knutselen aan de microgolfoven. Ontspannende microgolven door geknoei met het apparaat kunnen zeer gevaarlijk en schadelijk zijn.

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een microgolfoven is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.


  Bekijk en vergelijk hier alle microgolfovens
  en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij microgolfovens. Als je na het lezen van deze verklarende woordenlijst nog vragen hebt, kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over microgolfovens.

  Wil je nu meteen op zoek naar een microgolfoven, bekijk en vergelijk dan hier alle microgolfovens!

  Aansluitwaarde

  De aansluitwaarde wordt aangeven in Watt. Houd er rekening mee dat een combi microgolfoven vaak een hogere aansluitwaarde heeft dan een solo microgolfoven. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.

  Binnenverlichting
  Bij een microgolfoven met binnenverlichting kun je het gerecht door het kijkvenster goed bekijken.

  CrispstandVergelijk hier microgolfovens!
  Een microgolfoven verwarmt het voedsel van binnenuit. Hierdoor komt er geen krokant korstje op het gerecht. Gegratineerde kaas op een schotel wordt niet krokant en een worstenbroodje of pizza houdt 'slap' deeg. Met de crispfunctie kan het allemaal wel. Dit is een extra mogelijkheid van de microgolfoven, waardoor er wel een krokante bovenlaag op het gerecht komt en een pizzabodem krokant bakt.

  Deuropening
  Er zijn twee verschillende systemen verkrijgbaar: de draaideur of een systeem met een omlaagklappende deur.

  Draaiplateau
  Om het gerecht gelijkmatig te verwarmen draait er in het midden van de microgolfoven een draaiplateau. De grootte ervan wordt aangegeven in centimeters, gemeten over de diameter van het plateau. Er zijn ook nog modellen zonder draaiplateau.

  Draaispit
  Als de microgolfoven beschikt over een draaispit, vind je dat hier terug.

  Gewichtscontrole
  Via het draaiplateau wordt de gewichtsautomaat of gewichtscontrole uitgevoerd. Met de gewichtscontrole kun je precies zien hoeveel voedsel je gaat verwarmen Op basis van deze informatie stel je de microgolfoven in. Niet alle microgolfovens beschikken over deze functie.

  Grill
  Er zijn vier modellen microgolfovens:

  • Vergelijk hier microgolfovens!de solo microgolfoven
  • de microgolfoven met grill
  • de combi microgolfoven: microgolfoven en elektrische oven ineen
  • een combi microgolfoven met stoomoven.

  Als de microgolfoven beschikt over een grillfunctie, vind je dat hier terug.

  Grill type
  De grill kent een maximumtemperatuur en kan onder, boven of onder én boven grillen.

  Inhoud
  De inhoud van een microgolfoven wordt aangegeven in liters. Hiervoor gelden de maten van de binnenkant van het apparaat. Van belang voor de grootte van de microgolfoven is of schalen en ander serviesgoed in de microgolfoven passen.

  Jetstart
  Jetstart is een startfunctie van de microgolfoven. Met een druk op de toets gaat de microgolfoven meteen op vol vermogen aan voor 30 seconden. Elke druk op deze toets zorgt voor weer 30 seconden extra verwarmen.

  Kinderbeveiliging
  Dit veld geeft aan of er een beveiliging is ingebouwd zodat het voor ondeugende kindertjes moeilijker wordt om met de microgolfoven te spelen.

  Maximale vermogen
  Een microgolfoven verhit voedsel met behulp van elektromagnetische golven. Het vermogen ervan wordt aangegeven in Watt. In de specificaties vind je het maximale vermogen terug en het aantal vermogenstanden. Met meerdere standen heb je meer keuze voor het gebruik van het apparaat, aangezien je het dan zelf helemaal in kunt stellen per gerecht of type bereiding.

  Model
  Een microgolfoven kent drie modellen:

  • het vrijstaande model: je hoeft alleen maar de stekker in het (geaarde) stopcontact te steken en het werkt;
  • inbouw onderbouw;
  • inbouw bovenbouw.

  Tussen de laatste twee vormen van inbouwmodellen zit verschil. Als je kiest voor een inbouwmodel, let er dan op dat het model geschikt is voor de plaats waar je het apparaat neer wilt zetten. In geval van twijfel kun je de keukenspecialist raadplegen of lees het montagevoorschrift bij de microgolfoven.

  Ontdooistand
  Met deze stand ontdooi je gerechten. Vaak tref je op de microgolfoven ook speciale toetsen aan waarmee je het soort product kunt kiezen. Bijvoorbeeld vlees, vis of brood. De microgolfoven past dan de ontdooistand aan op de structuur van het te ontdooien product.

  Toebehoren
  Bij de microgolfoven worden accessoires geleverd als een braadslee, combirooster, bakplaat, bakblik, ovenschaal, roosters, een kookboek of een babyfleshouder. Wat er als extra bij de microgolfoven wordt geleverd, vind je hier terug.

  TypeVergelijk hier alle microgolfovens!
  Er zijn vier typen microgolfovens:

  • de solo microgolfoven;
  • de microgolfoven met grill;
  • de combi microgolfoven: microgolfoven en elektrische oven ineen;
  • een combi microgolfoven met stoomoven.

  Daarnaast is er een losse functie, de crispmodule. Dit is een extra mogelijkheid van de microgolfoven waardoor er wél een krokante bovenlaag op het gerecht komt en een pizzabodem krokant bakt.

  Vermogenstanden
  Het vermogen van de microgolfoven wordt aangegeven in Watt. In de specificaties vind je het maximale vermogen terug en het aantal vermogenstanden. Met meerdere standen heb je meer keuze voor het gebruik van het apparaat, aangezien je het dan zelf helemaal in kunt stellen per gerecht of type bereiding.


  Bekijk en
  vergelijk hier alle microgolfovens en vind de beste koop!

  • Stomen Met de stoomfunctie kun je gerechten bereiden zonder boter of olie. Het is gezonder, omdat vitamines worden behouden.
  • Combi magnetron Dit is een microgolfoven met tevens een grill of hetelucht stand. Je kunt deze microgolfoven dus ook als hetelucht oven gebruiken.
  • Samsung De magnetrons van Samsung zijn stijlvol ontworpen en beschikken vaak over meerdere functionaliteiten.
  • Siemens De Duitse degelijkheid van het merk Siemens zorgt een een merk waar je op kunt bouwen.
 • Samsung MC28H5015AW
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/9/samsung-mc28h5015aw-23966889.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/samsung-mc28h5015aw-23966890.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/1/samsung-mc28h5015aw-23966891.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/2/samsung-mc28h5015aw-23966892.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/3/samsung-mc28h5015aw-23966893.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/4/samsung-mc28h5015aw-23966894.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/9/samsung-mc28h5015aw-23966889.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84Lzkvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg4OS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/samsung-mc28h5015aw-23966890.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzAvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5MC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/1/samsung-mc28h5015aw-23966891.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzEvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5MS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/2/samsung-mc28h5015aw-23966892.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzIvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/3/samsung-mc28h5015aw-23966893.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzMvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5My5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/4/samsung-mc28h5015aw-23966894.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzQvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5NC5qcGc=
  Samsung MC28H5015AW (16)
  6.833333333333333 (2)
  Samsung MC28H5015AW
  Prima apparaat voor die prijs en ziet er strak uit!
  Prima apparaat, mooi ook, niet te klein en niet te groot. Eenvoudige bediening en veel mogelijkheden. Oven gaat maar tot 200 graden, kan een nadeel zijn
  7.0
  0 10
 • Whirlpool MW O611SL
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/6/whirlpool-mw-o611sl-19421226.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/7/whirlpool-mw-o611sl-23988767.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/6/whirlpool-mw-o611sl-19421226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8yLzYvd2hpcmxwb29sLW13LW82MTFzbC0xOTQyMTIyNi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/7/whirlpool-mw-o611sl-23988767.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82Lzcvd2hpcmxwb29sLW13LW82MTFzbC0yMzk4ODc2Ny5qcGc=
  Whirlpool MW O611SL (12)
  6.75 (1)
  Whirlpool MW O611SL
  Mooi en degelijk apparaat maar hij schuift wel behoorlijk bij het open doen van de deur.
  Ik heb vandaag deze magnetron gekocht voor mijn bijna 80 jarige moeder. Mooi apparaat en vele malen groter dan de Sharp die we bijna 14 jaar hadden maar houd er wel rekening mee dat hij behoorlijk schuift bij het open doen van de deur. Ik heb nu zelfklevende anti-slip pastilles onder de pootjes moeten plaatsen en nu schuift hij niet maar toch is het ontwerp dan niet 100% oke. Wel belangrijk dat Whirlpool hiervan op de hoogte is.
  7.0
  0 10
 • Samsung MC28H5015AW
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/9/samsung-mc28h5015aw-23966889.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/samsung-mc28h5015aw-23966890.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/1/samsung-mc28h5015aw-23966891.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/2/samsung-mc28h5015aw-23966892.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/3/samsung-mc28h5015aw-23966893.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/4/samsung-mc28h5015aw-23966894.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/9/samsung-mc28h5015aw-23966889.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84Lzkvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg4OS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/samsung-mc28h5015aw-23966890.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzAvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5MC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/1/samsung-mc28h5015aw-23966891.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzEvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5MS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/2/samsung-mc28h5015aw-23966892.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzIvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/3/samsung-mc28h5015aw-23966893.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzMvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5My5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/4/samsung-mc28h5015aw-23966894.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzQvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5NC5qcGc=
  Samsung MC28H5015AW (16)
  6.833333333333333 (2)
  Samsung MC28H5015AW
  vind hem makkelijk en is helemaal mijn ding!!!!
  vind hem makkelijk in de bediening vind prijs en product perfeckt
  7.0
  0 10
 • Samsung MS23F301EAS magnetron
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/4/samsung-ms23f301eas-20487984.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/samsung-ms23f301eas-23904316.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/samsung-ms23f301eas-23904317.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/8/samsung-ms23f301eas-23904318.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/9/samsung-ms23f301eas-23904319.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/0/samsung-ms23f301eas-23904320.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/1/samsung-ms23f301eas-23904321.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/2/samsung-ms23f301eas-23904322.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/samsung-ms23f301eas-23904323.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/4/samsung-ms23f301eas-23904324.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/5/samsung-ms23f301eas-23904325.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/6/samsung-ms23f301eas-23904326.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/7/samsung-ms23f301eas-23904327.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/8/samsung-ms23f301eas-23904328.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/samsung-ms23f301eas-23985610.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/samsung-ms23f301eas-23985611.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/4/samsung-ms23f301eas-20487984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS84LzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMDQ4Nzk4NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/samsung-ms23f301eas-23904316.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/samsung-ms23f301eas-23904317.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzcvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/8/samsung-ms23f301eas-23904318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzgvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxOC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/9/samsung-ms23f301eas-23904319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzkvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/0/samsung-ms23f301eas-23904320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/1/samsung-ms23f301eas-23904321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/2/samsung-ms23f301eas-23904322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzIvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/samsung-ms23f301eas-23904323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzMvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/4/samsung-ms23f301eas-23904324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/5/samsung-ms23f301eas-23904325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzUvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/6/samsung-ms23f301eas-23904326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/7/samsung-ms23f301eas-23904327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzcvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/8/samsung-ms23f301eas-23904328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzgvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/samsung-ms23f301eas-23985610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzk4NTYxMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/samsung-ms23f301eas-23985611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzk4NTYxMS5qcGc=
  Samsung MS23F301EAS magnetron (33)
  8.404761904761905 (2)
  Samsung MS23F301EAS magnetron
  Mooi strak apparaat. Simpele bediening maar werkt perfect.
  Over het apparaat is niets aan te merken. De levertijd werd wel telkens aangepast van de volgende dag, naar twee dagen en aan het eind 4 tot 5 dagen. Dit was erg frustrerend. Gekocht via Electrokoopjes.nl.
  9.0
  0 10
 • Samsung MS23F301EAS magnetron
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/4/samsung-ms23f301eas-20487984.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/samsung-ms23f301eas-23904316.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/samsung-ms23f301eas-23904317.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/8/samsung-ms23f301eas-23904318.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/9/samsung-ms23f301eas-23904319.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/0/samsung-ms23f301eas-23904320.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/1/samsung-ms23f301eas-23904321.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/2/samsung-ms23f301eas-23904322.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/samsung-ms23f301eas-23904323.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/4/samsung-ms23f301eas-23904324.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/5/samsung-ms23f301eas-23904325.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/6/samsung-ms23f301eas-23904326.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/7/samsung-ms23f301eas-23904327.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/8/samsung-ms23f301eas-23904328.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/samsung-ms23f301eas-23985610.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/samsung-ms23f301eas-23985611.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/4/samsung-ms23f301eas-20487984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS84LzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMDQ4Nzk4NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/samsung-ms23f301eas-23904316.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/samsung-ms23f301eas-23904317.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzcvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/8/samsung-ms23f301eas-23904318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzgvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxOC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/9/samsung-ms23f301eas-23904319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzkvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/0/samsung-ms23f301eas-23904320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/1/samsung-ms23f301eas-23904321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/2/samsung-ms23f301eas-23904322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzIvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/samsung-ms23f301eas-23904323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzMvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/4/samsung-ms23f301eas-23904324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/5/samsung-ms23f301eas-23904325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzUvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/6/samsung-ms23f301eas-23904326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/7/samsung-ms23f301eas-23904327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzcvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/8/samsung-ms23f301eas-23904328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzgvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/samsung-ms23f301eas-23985610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzk4NTYxMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/samsung-ms23f301eas-23985611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzk4NTYxMS5qcGc=
  Samsung MS23F301EAS magnetron (33)
  8.404761904761905 (2)
  Samsung MS23F301EAS magnetron
  geweldig goede magnetron
  Ziet er goed en degelijk uit, gebruik lekker sinpel en doet wat hij moet doen. een aanrader voor iemand die een nieuwe magnetron wil of moet kopen! De verlichting intern is erg zwak, jammer.
  10.0
  0 10
 • Zanussi ZBC40440XA Ingebouwd 37.7l 900W Roestvrijstaal
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/5/3/zanussi-zbc-40440-xa-18856553.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/1/9/zanussi-zbc-40440-xa-23884219.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/2/9/zanussi-zbc40440xa-microwave-54388629.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/1/zanussi-zbc40440xa-built-in-37-7l-900w-stainless-steel-59230931.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/5/3/zanussi-zbc-40440-xa-18856553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS81LzMvemFudXNzaS16YmMtNDA0NDAteGEtMTg4NTY1NTMuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/1/9/zanussi-zbc-40440-xa-23884219.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8xLzkvemFudXNzaS16YmMtNDA0NDAteGEtMjM4ODQyMTkuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/2/9/zanussi-zbc40440xa-microwave-54388629.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8yLzkvemFudXNzaS16YmM0MDQ0MHhhLW1pY3Jvd2F2ZS01NDM4ODYyOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/1/zanussi-zbc40440xa-built-in-37-7l-900w-stainless-steel-59230931.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzEvemFudXNzaS16YmM0MDQ0MHhhLWJ1aWx0LWluLTM3LTdsLTkwMHctc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU5MjMwOTMxLmpwZw==
  Zanussi ZBC40440XA Ingebouwd 37.7l 900W Roestvrijstaal (4)
  7.75 (1)
  Zanussi ZBC40440XA Ingebouwd 37.7l 900W Roestvrijstaal
  Uitstekend apparaat
  Ondanks dat het geluidniveau wat aan de hoge kant is en er veel warmte ook de keuken in komt, werkt het apparaat uitstekend. Ook mooi is dat er geen vette vingers op het rvs achterblijven.
  9.0
  0 10
 • Whirlpool JT369/SL magnetron
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/1/3/whirlpool-jt-369-sil-4956313.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/4/whirlpool-jt-369-sil-23849544.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/2/whirlpool-jt369-sl-microwave-54853212.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/1/3/whirlpool-jt-369-sil-4956313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8xLzMvd2hpcmxwb29sLWp0LTM2OS1zaWwtNDk1NjMxMy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/4/whirlpool-jt-369-sil-23849544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS80LzQvd2hpcmxwb29sLWp0LTM2OS1zaWwtMjM4NDk1NDQuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/2/whirlpool-jt369-sl-microwave-54853212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzIvd2hpcmxwb29sLWp0MzY5LXNsLW1pY3Jvd2F2ZS01NDg1MzIxMi5qcGc=
  Whirlpool JT369/SL magnetron (27)
  7.75 (1)
  Whirlpool JT369/SL magnetron
  Erg fijne combi magnetron met enorm veel functies
  Erg fijne combi magnetron met enorm veel functies. De oven is binnen 5 minuten tijd op 220 graden! Onze appeltaart en warme broodjes waren zo klaar. De crispschaal is ook erg makkelijk in het gebruik, frietjes hiermee gemaakt. Natuurlijk is het in de frietpan lekkerder, maar dit kan er goed mee door.
  9.0
  0 10
 • Stomen DEFAULT
  • stoom
 • Combi magnetron DEFAULT
  • grill
  • hetelucht
 • Samsung DEFAULT
  • samsung
 • Siemens DEFAULT
  • siemens
Microgolfoven 6.9 (30)
0 - 24
 • Whirlpool JT369/SL magnetron
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/1/3/whirlpool-jt-369-sil-4956313.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/4/whirlpool-jt-369-sil-23849544.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/2/whirlpool-jt369-sl-microwave-54853212.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/3/1/3/whirlpool-jt-369-sil-4956313.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8xLzMvd2hpcmxwb29sLWp0LTM2OS1zaWwtNDk1NjMxMy5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/4/4/whirlpool-jt-369-sil-23849544.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS80LzQvd2hpcmxwb29sLWp0LTM2OS1zaWwtMjM4NDk1NDQuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/2/whirlpool-jt369-sl-microwave-54853212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzIvd2hpcmxwb29sLWp0MzY5LXNsLW1pY3Jvd2F2ZS01NDg1MzIxMi5qcGc=
  Whirlpool JT369/SL magnetron (27)
  7.75 (1)
  Whirlpool JT369/SL magnetron
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
  most_sold
 • Siemens HF24G541 magnetron
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/6/siemens-hf-24g541-7846836.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/9/siemens-hf-24g541-18122379.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/5/9/siemens-hf-24g541-23850159.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/6/siemens-hf-24g541-7846836.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8zLzYvc2llbWVucy1oZi0yNGc1NDEtNzg0NjgzNi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/7/9/siemens-hf-24g541-18122379.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy83Lzkvc2llbWVucy1oZi0yNGc1NDEtMTgxMjIzNzkuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/5/9/siemens-hf-24g541-23850159.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81Lzkvc2llbWVucy1oZi0yNGc1NDEtMjM4NTAxNTkuanBn
  Siemens HF24G541 magnetron (25)
  Siemens HF24G541 magnetron
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Siemens BF634LGS1 magnetron
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/0/siemens-bf634lgs1-microwave-25262090.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/1/siemens-bf634lgs1-microwave-25262091.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/2/siemens-bf634lgs1-microwave-25262092.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/3/siemens-bf634lgs1-microwave-25262093.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/8/siemens-bf634lgs1-microwave-25313758.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/0/siemens-bf634lgs1-microwave-25262090.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC85LzAvc2llbWVucy1iZjYzNGxnczEtbWljcm93YXZlLTI1MjYyMDkwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/1/siemens-bf634lgs1-microwave-25262091.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC85LzEvc2llbWVucy1iZjYzNGxnczEtbWljcm93YXZlLTI1MjYyMDkxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/2/siemens-bf634lgs1-microwave-25262092.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC85LzIvc2llbWVucy1iZjYzNGxnczEtbWljcm93YXZlLTI1MjYyMDkyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/9/3/siemens-bf634lgs1-microwave-25262093.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC85LzMvc2llbWVucy1iZjYzNGxnczEtbWljcm93YXZlLTI1MjYyMDkzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/5/8/siemens-bf634lgs1-microwave-25313758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy81Lzgvc2llbWVucy1iZjYzNGxnczEtbWljcm93YXZlLTI1MzEzNzU4LmpwZw==
  Siemens BF634LGS1 magnetron (11)
  Siemens BF634LGS1 magnetron
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  499, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
  good_buy
 • Whirlpool AMW 504/IX magnetron
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/1/whirlpool-amw-504-ix-microwave-30603861.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/1/whirlpool-amw-504-ix-microwave-30603861.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC82LzEvd2hpcmxwb29sLWFtdy01MDQtaXgtbWljcm93YXZlLTMwNjAzODYxLmpwZw==
  Whirlpool AMW 504/IX magnetron (19)
  Whirlpool AMW 504/IX magnetron
  Loeters.be Loeters.be
  449, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  449, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
  good_buy
 • Siemens HF24M564 magnetron
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/1/0/siemens-hf24m564-24380810.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/1/siemens-hf24m564-microwave-25255851.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/2/siemens-hf24m564-microwave-25255852.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/3/siemens-hf24m564-microwave-25255853.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/4/siemens-hf24m564-microwave-25255854.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/5/siemens-hf24m564-microwave-25255855.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/6/siemens-hf24m564-microwave-25255856.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/8/1/0/siemens-hf24m564-24380810.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8xLzAvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC0yNDM4MDgxMC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/1/siemens-hf24m564-microwave-25255851.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzEvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC1taWNyb3dhdmUtMjUyNTU4NTEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/2/siemens-hf24m564-microwave-25255852.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzIvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC1taWNyb3dhdmUtMjUyNTU4NTIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/3/siemens-hf24m564-microwave-25255853.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzMvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC1taWNyb3dhdmUtMjUyNTU4NTMuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/4/siemens-hf24m564-microwave-25255854.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzQvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC1taWNyb3dhdmUtMjUyNTU4NTQuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/5/siemens-hf24m564-microwave-25255855.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzUvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC1taWNyb3dhdmUtMjUyNTU4NTUuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/5/6/siemens-hf24m564-microwave-25255856.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC81LzYvc2llbWVucy1oZjI0bTU2NC1taWNyb3dhdmUtMjUyNTU4NTYuanBn
  Siemens HF24M564 magnetron (18)
  Siemens HF24M564 magnetron
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  364, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  364, 5d (offer_sdt_5_days)
  3
  good_buy
 • AEG MCC4061E-M
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/0/6/aeg-electrolux-mcc-4061-em-18050306.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/aeg-mcc-4061-em-23664323.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/8/aeg-mcc4061e-m-53339318.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/9/aeg-mcc4061e-m-53339319.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/0/aeg-mcc4061e-m-53339320.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/7/4/aeg-mcc4061e-m-59231074.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/5/aeg-mcc4061e-m-60632585.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/3/0/6/aeg-electrolux-mcc-4061-em-18050306.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8wLzYvYWVnLWVsZWN0cm9sdXgtbWNjLTQwNjEtZW0tMTgwNTAzMDYuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/aeg-mcc-4061-em-23664323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzMvYWVnLW1jYy00MDYxLWVtLTIzNjY0MzIzLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/8/aeg-mcc4061e-m-53339318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzgvYWVnLW1jYzQwNjFlLW0tNTMzMzkzMTguanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/1/9/aeg-mcc4061e-m-53339319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8xLzkvYWVnLW1jYzQwNjFlLW0tNTMzMzkzMTkuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/2/0/aeg-mcc4061e-m-53339320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8yLzAvYWVnLW1jYzQwNjFlLW0tNTMzMzkzMjAuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/0/7/4/aeg-mcc4061e-m-59231074.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC83LzQvYWVnLW1jYzQwNjFlLW0tNTkyMzEwNzQuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/8/5/aeg-mcc4061e-m-60632585.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS84LzUvYWVnLW1jYzQwNjFlLW0tNjA2MzI1ODUuanBn
  AEG MCC4061E-M (16)
  AEG MCC4061E-M
  Loeters.be Loeters.be
  669, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  669, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
  good_buy
 • Samsung MS23F301EAW magnetron
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/6/samsung-ms23f301eaw-20510046.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/9/samsung-ms23f301eaw-22313809.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/7/4/samsung-ms23f301eaw-microwave-23652774.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/7/5/samsung-ms23f301eaw-microwave-23652775.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/4/6/samsung-ms23f301eaw-20510046.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC80LzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhdy0yMDUxMDA0Ni5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/0/9/samsung-ms23f301eaw-22313809.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC8wLzkvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhdy0yMjMxMzgwOS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/7/4/samsung-ms23f301eaw-microwave-23652774.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy83LzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NzQuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/7/5/samsung-ms23f301eaw-microwave-23652775.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy83LzUvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NzUuanBn
  Samsung MS23F301EAW magnetron (25)
  Samsung MS23F301EAW magnetron
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  84, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  84, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Samsung MS23F301EAS magnetron
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/4/samsung-ms23f301eas-20487984.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/samsung-ms23f301eas-23904316.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/samsung-ms23f301eas-23904317.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/8/samsung-ms23f301eas-23904318.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/9/samsung-ms23f301eas-23904319.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/0/samsung-ms23f301eas-23904320.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/1/samsung-ms23f301eas-23904321.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/2/samsung-ms23f301eas-23904322.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/samsung-ms23f301eas-23904323.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/4/samsung-ms23f301eas-23904324.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/5/samsung-ms23f301eas-23904325.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/6/samsung-ms23f301eas-23904326.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/7/samsung-ms23f301eas-23904327.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/8/samsung-ms23f301eas-23904328.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/samsung-ms23f301eas-23985610.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/samsung-ms23f301eas-23985611.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/8/4/samsung-ms23f301eas-20487984.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS84LzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMDQ4Nzk4NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/6/samsung-ms23f301eas-23904316.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/7/samsung-ms23f301eas-23904317.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzcvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/8/samsung-ms23f301eas-23904318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzgvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxOC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/1/9/samsung-ms23f301eas-23904319.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8xLzkvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMxOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/0/samsung-ms23f301eas-23904320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/1/samsung-ms23f301eas-23904321.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/2/samsung-ms23f301eas-23904322.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzIvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/3/samsung-ms23f301eas-23904323.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzMvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyMy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/4/samsung-ms23f301eas-23904324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzQvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/5/samsung-ms23f301eas-23904325.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzUvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/6/samsung-ms23f301eas-23904326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzYvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/7/samsung-ms23f301eas-23904327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzcvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/2/8/samsung-ms23f301eas-23904328.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy8yLzgvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzkwNDMyOC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/0/samsung-ms23f301eas-23985610.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzAvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzk4NTYxMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/1/1/samsung-ms23f301eas-23985611.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8xLzEvc2Ftc3VuZy1tczIzZjMwMWVhcy0yMzk4NTYxMS5qcGc=
  Samsung MS23F301EAS magnetron (33)
  8.404761904761905 (2)
  Samsung MS23F301EAS magnetron
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  114, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  114, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
  best_reviewed
 • Whirlpool MW O611SL
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/6/whirlpool-mw-o611sl-19421226.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/7/whirlpool-mw-o611sl-23988767.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/2/2/6/whirlpool-mw-o611sl-19421226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8yLzYvd2hpcmxwb29sLW13LW82MTFzbC0xOTQyMTIyNi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/7/6/7/whirlpool-mw-o611sl-23988767.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy82Lzcvd2hpcmxwb29sLW13LW82MTFzbC0yMzk4ODc2Ny5qcGc=
  Whirlpool MW O611SL (12)
  6.75 (1)
  Whirlpool MW O611SL
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  164, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  164, 5d (offer_sdt_5_days)
  3
  good_buy
 • Samsung MG23F301EAW magnetron
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/0/2/samsung-mg23f301eaw-19944502.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/1/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652761.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/2/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652762.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/3/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652763.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/4/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652764.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/5/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652765.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/6/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652766.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/7/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652767.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/8/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652768.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/9/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652769.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/7/0/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652770.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/7/1/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652771.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/7/2/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652772.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/5/1/samsung-mg23f301eaw-microwave-30257651.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/3/9/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272939.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/0/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272940.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/1/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272941.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/2/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272942.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/3/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272943.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/4/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272944.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/5/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272945.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/6/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272946.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/5/0/2/samsung-mg23f301eaw-19944502.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNS8wLzIvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy0xOTk0NDUwMi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/1/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652761.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy82LzEvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NjEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/2/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652762.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy82LzIvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NjIuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/3/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652763.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy82LzMvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NjMuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/4/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652764.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy82LzQvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NjQuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/5/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652765.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy82LzUvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NjUuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/6/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652766.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy82LzYvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NjYuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/7/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652767.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy82Lzcvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NjcuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/8/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652768.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy82Lzgvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NjguanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/9/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652769.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy82Lzkvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NjkuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/7/0/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652770.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy83LzAvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NzAuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/7/1/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652771.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy83LzEvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NzEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/7/2/samsung-mg23f301eaw-microwave-23652772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy83LzIvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMjM2NTI3NzIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/5/1/samsung-mg23f301eaw-microwave-30257651.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi81LzEvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMzAyNTc2NTEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/3/9/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272939.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS8zLzkvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMzAyNzI5MzkuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/0/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272940.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS80LzAvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMzAyNzI5NDAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/1/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272941.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS80LzEvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMzAyNzI5NDEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/2/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272942.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS80LzIvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMzAyNzI5NDIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/3/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272943.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS80LzMvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMzAyNzI5NDMuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/4/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272944.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS80LzQvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMzAyNzI5NDQuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/5/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272945.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS80LzUvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMzAyNzI5NDUuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/9/4/6/samsung-mg23f301eaw-microwave-30272946.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOS80LzYvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhdy1taWNyb3dhdmUtMzAyNzI5NDYuanBn
  Samsung MG23F301EAW magnetron (12)
  Samsung MG23F301EAW magnetron
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Medion Magnetron met Grill (MD 14482)
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/3/medion-four-micro-ondes-grill-20l-md-14482--47509953.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlvbi5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL01lZGlvbi81MDA0NDcyOF9QSUMtUT8keHMkJmhlaT00MCZ3aWQ9NjA=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/6/medion-four-micro-ondes-grill-20l-md-14482--50142766.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlvbi5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL01lZGlvbi81MDA0NDcyOF9QSUMtUT8keGwkJmhlaT01MDAmd2lkPTUwMA==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/9/5/3/medion-four-micro-ondes-grill-20l-md-14482--47509953.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlvbi5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL01lZGlvbi81MDA0NDcyOF9QSUMtUT8keHMkJmhlaT00MCZ3aWQ9NjA=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/7/6/6/medion-four-micro-ondes-grill-20l-md-14482--50142766.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlvbi5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL01lZGlvbi81MDA0NDcyOF9QSUMtUT8keGwkJmhlaT01MDAmd2lkPTUwMA==
  Medion Magnetron met Grill (MD 14482) (25)
  Medion Magnetron met Grill (MD 14482)
  Medionshop.be Medionshop.be
  59.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Medionshop.be Medionshop.be
  59.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Siemens CM636GBS1 magnetron
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/0/6/siemens-cm636gbs1-25211906.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/2/5/siemens-cm636gbs1-25212025.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/7/siemens-cm636gbs1-microwave-29150497.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/8/siemens-cm636gbs1-microwave-29150498.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/9/siemens-cm636gbs1-microwave-29150499.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/0/0/siemens-cm636gbs1-microwave-29150500.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/0/1/siemens-cm636gbs1-microwave-29150501.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/0/2/siemens-cm636gbs1-microwave-29150502.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/0/6/siemens-cm636gbs1-25211906.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzYvc2llbWVucy1jbTYzNmdiczEtMjUyMTE5MDYuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/0/2/5/siemens-cm636gbs1-25212025.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC8yLzUvc2llbWVucy1jbTYzNmdiczEtMjUyMTIwMjUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/7/siemens-cm636gbs1-microwave-29150497.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC85Lzcvc2llbWVucy1jbTYzNmdiczEtbWljcm93YXZlLTI5MTUwNDk3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/8/siemens-cm636gbs1-microwave-29150498.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC85Lzgvc2llbWVucy1jbTYzNmdiczEtbWljcm93YXZlLTI5MTUwNDk4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/9/9/siemens-cm636gbs1-microwave-29150499.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC85Lzkvc2llbWVucy1jbTYzNmdiczEtbWljcm93YXZlLTI5MTUwNDk5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/0/0/siemens-cm636gbs1-microwave-29150500.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8wLzAvc2llbWVucy1jbTYzNmdiczEtbWljcm93YXZlLTI5MTUwNTAwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/0/1/siemens-cm636gbs1-microwave-29150501.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8wLzEvc2llbWVucy1jbTYzNmdiczEtbWljcm93YXZlLTI5MTUwNTAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/0/2/siemens-cm636gbs1-microwave-29150502.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8wLzIvc2llbWVucy1jbTYzNmdiczEtbWljcm93YXZlLTI5MTUwNTAyLmpwZw==
  Siemens CM636GBS1 magnetron (6)
  Siemens CM636GBS1 magnetron
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  869, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  869, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  good_buy
 • Samsung MC28H5015AW
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/9/samsung-mc28h5015aw-23966889.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/samsung-mc28h5015aw-23966890.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/1/samsung-mc28h5015aw-23966891.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/2/samsung-mc28h5015aw-23966892.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/3/samsung-mc28h5015aw-23966893.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/4/samsung-mc28h5015aw-23966894.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/9/samsung-mc28h5015aw-23966889.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84Lzkvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg4OS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/0/samsung-mc28h5015aw-23966890.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzAvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5MC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/1/samsung-mc28h5015aw-23966891.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzEvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5MS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/2/samsung-mc28h5015aw-23966892.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzIvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5Mi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/3/samsung-mc28h5015aw-23966893.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzMvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5My5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/9/4/samsung-mc28h5015aw-23966894.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC85LzQvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhdy0yMzk2Njg5NC5qcGc=
  Samsung MC28H5015AW (16)
  6.833333333333333 (2)
  Samsung MC28H5015AW
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Samsung MC28H5015AK
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/3/samsung-mc28h5015ak-23966883.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/4/samsung-mc28h5015ak-23966884.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/5/samsung-mc28h5015ak-23966885.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/6/samsung-mc28h5015ak-23966886.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/7/samsung-mc28h5015ak-23966887.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/8/samsung-mc28h5015ak-23966888.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/3/samsung-mc28h5015ak-23966883.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzMvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhay0yMzk2Njg4My5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/4/samsung-mc28h5015ak-23966884.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzQvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhay0yMzk2Njg4NC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/5/samsung-mc28h5015ak-23966885.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzUvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhay0yMzk2Njg4NS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/6/samsung-mc28h5015ak-23966886.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84LzYvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhay0yMzk2Njg4Ni5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/7/samsung-mc28h5015ak-23966887.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84Lzcvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhay0yMzk2Njg4Ny5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/8/8/samsung-mc28h5015ak-23966888.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC84Lzgvc2Ftc3VuZy1tYzI4aDUwMTVhay0yMzk2Njg4OC5qcGc=
  Samsung MC28H5015AK (9)
  Samsung MC28H5015AK
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  176.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  176.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • AEG MSC2544S-M
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/1/8/aeg-msc2544s-m-42697218.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/9/aeg-msc-2544-s-m-32428389.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXJwbHVzc2hvcC5iZS8xMzg5LWxhcmdlX2RlZmF1bHQvYWVnLW1zYzI1NDRzLW0uanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/aeg-msc-2544-s-m-39163438.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWN0cm9tYW5pYS5iZS5jZG4uanVtYm9jZG4uY29tL2kvbXNjMjU0NHMtbS9sL01TQzI1NDRTLU0uanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/9/8/aeg-msc-2544-s-m-41097398.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXJwbHVzc2hvcC5iZS8zNTI5LWxhcmdlX2RlZmF1bHQvYWVnLW1zYzI1NDRzLW0uanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/7/aeg-msc2544s-m-51835817.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/8/aeg-msc2544s-m-51835818.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/9/aeg-msc2544s-m-51835819.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/6/7/aeg-msc2544s-m-59230567.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/1/8/aeg-msc2544s-m-42697218.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8xLzgvYWVnLW1zYzI1NDRzLW0tNDI2OTcyMTguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/3/8/9/aeg-msc-2544-s-m-32428389.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXJwbHVzc2hvcC5iZS8xMzg5LWxhcmdlX2RlZmF1bHQvYWVnLW1zYzI1NDRzLW0uanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/8/aeg-msc-2544-s-m-39163438.jpg?m=aHR0cDovL2VsZWN0cm9tYW5pYS5iZS5jZG4uanVtYm9jZG4uY29tL2kvbXNjMjU0NHMtbS9sL01TQzI1NDRTLU0uanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/9/8/aeg-msc-2544-s-m-41097398.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXJwbHVzc2hvcC5iZS8zNTI5LWxhcmdlX2RlZmF1bHQvYWVnLW1zYzI1NDRzLW0uanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/7/aeg-msc2544s-m-51835817.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzcvYWVnLW1zYzI1NDRzLW0tNTE4MzU4MTcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/8/aeg-msc2544s-m-51835818.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzgvYWVnLW1zYzI1NDRzLW0tNTE4MzU4MTguanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/8/1/9/aeg-msc2544s-m-51835819.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOC8xLzkvYWVnLW1zYzI1NDRzLW0tNTE4MzU4MTkuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/5/6/7/aeg-msc2544s-m-59230567.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS82LzcvYWVnLW1zYzI1NDRzLW0tNTkyMzA1NjcuanBn
  AEG MSC2544S-M (8)
  AEG MSC2544S-M
  Loeters.be Loeters.be
  469, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  469, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
  good_buy
 • Siemens HF24G241 magnetron
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/6/siemens-hf-24g241-7833436.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/2/siemens-hf24g241-microwave-23651782.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/4/3/6/siemens-hf-24g241-7833436.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC8zLzYvc2llbWVucy1oZi0yNGcyNDEtNzgzMzQzNi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/8/2/siemens-hf24g241-microwave-23651782.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy84LzIvc2llbWVucy1oZjI0ZzI0MS1taWNyb3dhdmUtMjM2NTE3ODIuanBn
  Siemens HF24G241 magnetron (12)
  Siemens HF24G241 magnetron
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  150, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  150, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • Domo DO2322 magnetron
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/7/domo-do-2322-18766837.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/7/domo-do-2322-23865127.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/8/domo-do-2322-23865128.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/9/domo-do-2322-23865129.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/3/domo-do-2322-7841563.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/8/3/7/domo-do-2322-18766837.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOC8zLzcvZG9tby1kby0yMzIyLTE4NzY2ODM3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/7/domo-do-2322-23865127.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8yLzcvZG9tby1kby0yMzIyLTIzODY1MTI3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/8/domo-do-2322-23865128.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8yLzgvZG9tby1kby0yMzIyLTIzODY1MTI4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/1/2/9/domo-do-2322-23865129.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMS8yLzkvZG9tby1kby0yMzIyLTIzODY1MTI5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/5/6/3/domo-do-2322-7841563.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNS82LzMvZG9tby1kby0yMzIyLTc4NDE1NjMuanBn
  Domo DO2322 magnetron (7)
  Domo DO2322 magnetron
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • AEG KR8403101M
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/0/2/aeg-kr8403101m-30268202.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/1/aeg-kr8403101m-30269581.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/9/aeg-kr8403101m-53843209.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/0/aeg-kr8403101m-53843210.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/1/aeg-kr8403101m-53843211.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/2/aeg-kr8403101m-53843212.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/3/aeg-kr8403101m-53843213.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/4/aeg-kr8403101m-53843214.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/5/aeg-kr8403101m-59231755.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/7/aeg-kr8403101m-59231757.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/8/aeg-kr8403101m-59231758.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/8/5/aeg-kr8403101m-59879885.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/2/0/2/aeg-kr8403101m-30268202.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8wLzIvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tMzAyNjgyMDIuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/8/1/aeg-kr8403101m-30269581.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS84LzEvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tMzAyNjk1ODEuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/9/aeg-kr8403101m-53843209.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8wLzkvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTM4NDMyMDkuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/0/aeg-kr8403101m-53843210.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzAvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTM4NDMyMTAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/1/aeg-kr8403101m-53843211.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzEvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTM4NDMyMTEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/2/aeg-kr8403101m-53843212.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzIvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTM4NDMyMTIuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/3/aeg-kr8403101m-53843213.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzMvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTM4NDMyMTMuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/1/4/aeg-kr8403101m-53843214.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8xLzQvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTM4NDMyMTQuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/5/aeg-kr8403101m-59231755.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy81LzUvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTkyMzE3NTUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/7/aeg-kr8403101m-59231757.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy81LzcvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTkyMzE3NTcuanBn
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/8/aeg-kr8403101m-59231758.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy81LzgvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTkyMzE3NTguanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/8/8/5/aeg-kr8403101m-59879885.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC84LzUvYWVnLWtyODQwMzEwMW0tNTk4Nzk4ODUuanBn
  AEG KR8403101M (11)
  AEG KR8403101M
  Loeters.be Loeters.be
  649, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  649, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
  good_buy
 • Zanussi ZBC40440XA Ingebouwd 37.7l 900W Roestvrijstaal
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/5/3/zanussi-zbc-40440-xa-18856553.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/1/9/zanussi-zbc-40440-xa-23884219.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/2/9/zanussi-zbc40440xa-microwave-54388629.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/1/zanussi-zbc40440xa-built-in-37-7l-900w-stainless-steel-59230931.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/5/3/zanussi-zbc-40440-xa-18856553.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS81LzMvemFudXNzaS16YmMtNDA0NDAteGEtMTg4NTY1NTMuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/2/1/9/zanussi-zbc-40440-xa-23884219.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMi8xLzkvemFudXNzaS16YmMtNDA0NDAteGEtMjM4ODQyMTkuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/2/9/zanussi-zbc40440xa-microwave-54388629.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8yLzkvemFudXNzaS16YmM0MDQ0MHhhLW1pY3Jvd2F2ZS01NDM4ODYyOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/3/1/zanussi-zbc40440xa-built-in-37-7l-900w-stainless-steel-59230931.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzEvemFudXNzaS16YmM0MDQ0MHhhLWJ1aWx0LWluLTM3LTdsLTkwMHctc3RhaW5sZXNzLXN0ZWVsLTU5MjMwOTMxLmpwZw==
  Zanussi ZBC40440XA Ingebouwd 37.7l 900W Roestvrijstaal (4)
  7.75 (1)
  Zanussi ZBC40440XA Ingebouwd 37.7l 900W Roestvrijstaal
  Loeters.be Loeters.be
  479, 2d (offer_sdt_2_days)
  Loeters.be Loeters.be
  479, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
  good_buy
 • Siemens HF24G564 magnetron
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/3/0/siemens-hf24g564-microwave-24317930.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/3/1/siemens-hf24g564-microwave-24317931.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/3/2/siemens-hf24g564-microwave-24317932.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/3/0/siemens-hf24g564-microwave-24317930.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzAvc2llbWVucy1oZjI0ZzU2NC1taWNyb3dhdmUtMjQzMTc5MzAuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/3/1/siemens-hf24g564-microwave-24317931.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzEvc2llbWVucy1oZjI0ZzU2NC1taWNyb3dhdmUtMjQzMTc5MzEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/9/3/2/siemens-hf24g564-microwave-24317932.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS8zLzIvc2llbWVucy1oZjI0ZzU2NC1taWNyb3dhdmUtMjQzMTc5MzIuanBn
  Siemens HF24G564 magnetron (4)
  Siemens HF24G564 magnetron
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  434, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  434, 5d (offer_sdt_5_days)
  4
  good_buy
 • Whirlpool AMW 505/IX magnetron
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/2/whirlpool-amw-505-ix-microwave-30603862.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/8/6/2/whirlpool-amw-505-ix-microwave-30603862.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOC82LzIvd2hpcmxwb29sLWFtdy01MDUtaXgtbWljcm93YXZlLTMwNjAzODYyLmpwZw==
  Whirlpool AMW 505/IX magnetron (10)
  Whirlpool AMW 505/IX magnetron
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  580, 5d (offer_sdt_5_days)
  Elektrolommelen.be Elektrolommelen.be
  580, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Whirlpool GT 288 wit
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/1/whirlpool-gt-288-18683731.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/4/8/whirlpool-gt-288-white--23652248.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/3/1/whirlpool-gt-288-18683731.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy8zLzEvd2hpcmxwb29sLWd0LTI4OC0xODY4MzczMS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/2/4/8/whirlpool-gt-288-white--23652248.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMi80Lzgvd2hpcmxwb29sLWd0LTI4OC13aGl0ZS0tMjM2NTIyNDguanBn
  Whirlpool GT 288 wit (6)
  Whirlpool GT 288 wit
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.318883986508084 (843)
  • //static1.vergelijk.be/s/4.10/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Samsung MG23F301EAS magnetron
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/3/samsung-mg23f301eas-en-20726273.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/7/samsung-mg23f301eas-microwave-25062867.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/8/samsung-mg23f301eas-microwave-25062868.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/2/7/3/samsung-mg23f301eas-en-20726273.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMi83LzMvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhcy1lbi0yMDcyNjI3My5qcGc=
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/7/samsung-mg23f301eas-microwave-25062867.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82Lzcvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhcy1taWNyb3dhdmUtMjUwNjI4NjcuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/6/8/samsung-mg23f301eas-microwave-25062868.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC82Lzgvc2Ftc3VuZy1tZzIzZjMwMWVhcy1taWNyb3dhdmUtMjUwNjI4NjguanBn
  Samsung MG23F301EAS magnetron (10)
  Samsung MG23F301EAS magnetron
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Whirlpool MWO 617 WH
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/9/4/whirlpool-mwo-617-wh-19367894.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/1/3/whirlpool-mwo-617-wh-23985513.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/8/9/4/whirlpool-mwo-617-wh-19367894.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC85LzQvd2hpcmxwb29sLW13by02MTctd2gtMTkzNjc4OTQuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/1/3/whirlpool-mwo-617-wh-23985513.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8xLzMvd2hpcmxwb29sLW13by02MTctd2gtMjM5ODU1MTMuanBn
  Whirlpool MWO 617 WH (5)
  Whirlpool MWO 617 WH
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  77, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  77, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
2 15
 • teamvergelijk@vergelijk.be