x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

espresso machine

()
{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in espresso machine categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

espresso machine kopen

Voorheen was de ultieme espresso alleen buitenshuis te drinken; nu is er een breed assortiment aan espressomachines voor t...
 • Algemene informatie

  Voorheen was de ultieme espresso alleen buitenshuis te drinken; nu is er een breed assortiment aan espressomachines voor thuisgebruik. Weinig is zo lekker als na een goede maaltijd een espresso te drinken of die heerlijke macchiato met schuimige warme melk. Met een beetje ervaring en handigheid bent u zelf binnen no time een echte Barista (een meester in het zetten van espresso).

  Bekende merken espressomachines zijn van AEG, Bosch, Delonghi, Francis & Francis, Gaggia, Jura, Krups, La Pavoni, Magimix, Miele, Saeco en Siemens.

  Soorten espressoapparaten
  Er zijn globaal gezien 3 soorten espressoapparaten: volautomatische espressoapparaten, semi-automatische espressoapparaten en nespressoapparaten (met cups). Bij een volautomatisch espressoapparaat of een nespressoapparaat kost het u geen enkele moeite om een perfecte espresso te maken. Alles is voorgeprogrammeerd dus het werkt heel eenvoudig. U hoeft alleen het apparaat op tijd aan te zetten om op te warmen en er een cupje in te doen in geval van een nespresso. EspressoapparaatMet een druk op de knop heeft u een heerlijke Italiaanse espresso, ristretto of macchiato caldo (met warme, opgeklopte melk). Bij een semi-automatisch espressoapparaat moet u het een en ander zelf nog doen en heeft u zelf dus nog enigszins invloed op de smaak van uw eigen espresso. U kunt bijvoorbeeld de hoeveelheid koffie, de druk van het apparaat (bar) en het water dat u gebruikt zelf afstellen en regelen (bij een volautomatische espressomachine moet u die hoeveelheden van tevoren inprogrammeren). Uiteindelijk heeft u zelf dus meer invloed op de smaak en kwaliteit van uw espresso als u een semi-automatisch espressoapparaat koopt.

  Perstechnieken
  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. Dit gebeurt met één van de volgende technieken: met een pomp, via stoom, de post-in style of centrifugaal. De meeste espressoapparaten gebruiken het pompsysteem of zoals het ook wel wordt genoemd, het stoompijpje. Het pompsysteem levert hogere druk dan via stoom. De stoom wordt opgewekt door het koken van water. Dit pompsysteem is vaak ook te gebruiken als heetwatertap. Ook is het apparaat makkelijker in gebruik en goedkoper in aanschaf. De pompdruk waarmee het water door de koffie wordt geperst, wordt weergegeven in bar. Voor bar geldt: hoe hoger het aantal bar, hoe beter. Espressomachines met 15 bar of hoger garanderen prima espresso.

  Losse koffie of cups?
  Espresso wordt gezet van speciale aromatische koffie, meestal van de Arabica of soms de Robusta koffieboon. De boon wordt afhankelijk van de sterkte gebrand, van licht naar donker. Een espressoapparaat werkt op fijngemalen koffie, u kunt zelf kiezen in welke vorm: met cups, gemalen koffie, zelf te malen koffiebonen of met servings. Vaak zijn er ook ombouwsets te koop voor de machines, zodat u het systeem kunt gebruiken voor zowel losse koffie als servings. Goede koffiemerken voor espresso zijn Illy, Segafredo, Lavazza, Kimbo, La brasiliana en Bristot.

  Extra’s espressoapparaat
  Voor espressomachines geldt: hoe groter uw budget, des te meer functies en mogelijkheden van deze koffiemachine. Een duurder espressoapparaat beschikt over extra’s zoals instelbare koffiesterkte, bonen malen, een warmhoudplaatje of een timer. Verwarm uw espresso- of cappuccinokopjes altijd voor en laat de versgezette koffie niet afkoelen.

  Verwijderingsbijdrage
  Tot slot: bij de aanschaf van veel elektronische apparatuur zoals wasmachines, koelkasten, koffiezetapparaten of espressoapparaten betaalt u een recupelbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaalt u voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een espressoapparaat is dat € 0,05. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Meer informatie over het espressoapparaat vindt u in de verklarende woordenlijst voor het espressoapparaat.

  Ga op zoek in de productvergelijker espressomachines, vergelijk espressoapparaten, luxe espressomachines en nespressoapparaten en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Is een Senseo-apparaat een espressomachine?
  Ik moet een recupelbijdrage betalen, wat is dat?
  Wat kan ik met een stoompijpje?
  Hoe reinig ik een espressomachine?
  Wat is het verschil tussen cups en servings?
  Wat is bar?
  Wat is het verschil tussen een espresso en gewone koffie?
  Hoe maak ik de perfecte espresso?


  Is een Senseo-apparaat een espressomachine?

  Nee, een Senseo is een koffiezetapparaat. Via pads worden per keer 1 of 2 koppen koffie gezet. De manier waarop de koffie wordt gezet is niet gelijk aan de methode om espresso te maken: het blijft filterkoffie.

  Ik moet een recupelbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaalt u een recupelbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaalt u voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een espressoapparaat is dat € 0,05. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Wat kan ik met een stoompijpje?
  Met een stoompijpje kunt u melk opwarmen voor cappuccino. Via het stoompijpje kan ook heet water worden gemaakt voor thee. U kunt het stoompijpje dan gebruiken als heetwatertap. Niet alle espressomachines beschikken over deze functie.

  Hoe reinig ik een espressomachine?
  Kalkaanslag wordt verwijderd met speciale ontkalker, in vloeibare vorm of in tabletten. Sommige apparaten kunnen dit ook zelf. Verwijder na gebruik altijd de koffieresten en zorg voor schoon water in het reservoir. Daarmee voorkomt u vervuiling van de machine.

  Wat is het verschil tussen cups en servings?
  Cups en servings zijn beiden gevuld met een standaard hoeveelheid gemalen espressokoffie. Cups zijn per stuk verpakte kleine metalen containers, terwijl servings in een soort papieren filter zitten. Cups zijn bol van vorm terwijl de servings plat zijn. Servings en cups zijn duurder dan de losse koffie of koffiebonen.

  Wat is bar?
  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. De pompdruk waarmee het water door de koffie wordt geperst, wordt weergegeven in bar. Voor bar geldt: hoe hoger het aantal bar, hoe beter. Espressomachines met 15 bar of hoger garanderen prima espresso.

  Wat is het verschil tussen een espresso en gewone koffie?
  Proef een espresso en u begrijpt direct het verschil met filterkoffie. De smaak is voller, het aroma rijker en de body dichter en zachter. Dat komt door de bijzondere bereidingswijze van de espressomachine, waarbij water onder hoge druk door een fijne koffiemaling gaat zodat de oplosbare stoffen er snel aan worden onttrokken. De kwaliteit van het resultaat is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren: de hoeveelheid koffie, de druk die wordt uitgeoefend, de watertemperatuur, de fijnheid van de maling en de extractietijd.

  Hoe maak ik de perfecte espresso?
  De kwaliteit van het resultaat is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren: de hoeveelheid koffie, de druk die wordt uitgeoefend, de watertemperatuur, de fijnheid van de maling en de extractietijd. En natuurlijk uw eigen voorkeur. Hierbij wat tips om tot een optimaal resultaat te komen. Belangrijk is dat het water dat u door de koffie perst erg heet is, maar niet kokend. De beste temperatuur is circa 90 tot 92°C. Ook is het belangrijk dat u de juiste koffie gebruikt, koffie die speciaal gemalen is voor een espressoapparaat. De juiste maalgraad heeft u wanneer 30cc water binnen 25 à 30 seconden door 7 gram koffie is geperst. Deze koffie is fijner gemalen dan filterkoffie. De gemalen koffie, ongeveer 7 gram, moet u goed aandrukken in de filter. De filter bevindt zich in de filterhouder, die u met een halve draai aan het apparaat bevestigt. De meeste apparaten worden geleverd met een 1- en 2-persoonsfilter. Als laatste moet het hete water met de juiste druk, circa 9 bar, door de filter worden geperst. De combinatie van de juiste druk en de juiste geperste, gemalen koffie geeft uw espresso zijn karakteristieke crèmelaagje (la crema). Let op: een constante temperatuur is belangrijk voor het zetten van een goede espresso. Daarom is het ook belangrijk dat het kopje al opgewarmd is voordat de koffie erin gaat. In een Italiaanse koffiebar staan daarom de espressokopjes bovenop de espressomachine.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vindt u een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen op de specificatiepagina.

   

  Aansluiting waterleiding

  De meeste espressomachines maken gebruik van een waterreservoir. Er zijn ook apparaten die rechtstreeks op de waterleiding kunnen worden aangesloten.

   

  Aantal kopjes per keer

  Per keer kunt u 1 of 2 kopjes espresso zetten. Er zijn ook grotere machines die 4 kopjes aankunnen. 

   

  Auto-ontkalken

  Kalkaanslag wordt verwijderd met speciale ontkalker, in vloeibare vorm of in tabletten. Sommige apparaten kunnen dit ook zelf. Dit is auto-ontkalken.

   

  Auto shut-off

  Het espressoapparaat slaat automatisch af na een tijd stand-by te hebben gestaan. Dit is een beveiligingsfunctie.

   


  Capuccino
  Espresso is ook de basis voor een lekkere cappuccino. Met behulp van een systeem met een stoompijpje kunt u snel melk opwarmen. Via het stoompijpje kan ook heet water worden gemaakt, bijvoorbeeld voor thee. Als het espressoapparaat niet over een stoompijpje beschikt, kunt u de melk ook altijd opwarmen in de magnetron of in een pannetje. Een extra functie is het melkreservoir, waarmee u snel en gemakkelijk melk opwarmt. Gebruik hiervoor wel houdbare melk, aangezien het reservoir niet koelt.

  Heetwatertap

  Als een extra functie biedt espressoapparatuur soms een heetwatertap. Hiermee kunt u meteen thee zetten. Soms zit deze functie in het stoompijpje, soms is het een losse tap.

   

  Inhoud waterreservoir

  Het waterreservoir heeft een bepaalde capaciteit, voldoende voor een aantal kopjes koffie. Zorg wel altijd voor vers water. Dat komt de smaak van de koffie ten goede. Reinig het apparaat ook tijdig met ontkalker, mocht dit nodig zijn. Hiervoor zijn speciale ontkalkers te koop en sommige apparaten kunnen het zelf. Inbouwapparaten en de duurdere apparaten kunnen op een waterleiding worden aangesloten, zodat u altijd vers water hebt. 

   

  Koffiesterkte instelbaar

  De koffiesterkte is niet altijd handmatig instelbaar: vaak gebeurt dit automatisch. Als u zelf de sterkte wilt bepalen is deze functie onmisbaar.

   


  Ontkalker
  Reinig het apparaat tijdig met ontkalker als dit nodig mocht zijn. Hiervoor zijn speciale ontkalkers te koop en sommige espressoapparaten kunnen het zelf. Inbouwapparaten en de duurdere espressoapparaten kunnen op een waterleiding worden aangesloten zodat je altijd vers water hebt.

  Pompdruk

  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. Dit gebeurt met een van de volgende technieken: met een pomp, via stoom, de post-in style of centrifugaal. De meeste espressoapparaten gebruiken het pompsysteem of stoom. Het pompsysteem levert hogere druk dan via stoom. De stoom wordt opgewekt door het koken van water. Dit apparaat is makkelijker in gebruik en goedkoper in aanschaf. De pompdruk waarmee het water door de koffie wordt geperst, wordt weergegeven in bar. Voor bar geldt: hoe hoger het aantal bar, hoe beter. Espressomachines met 15 bar of hoger garanderen prima espresso.

   


  Soort koffie

  Een espressoapparaat werkt op fijngemalen koffie, u kunt zelf kiezen in welke vorm. U kunt kiezen voor cups, u kunt zelf bonen malen of u gebruikt servings. Vaak zijn er ook ombouwsets te koop voor de machines, zodat u én losse koffie kunt gebruiken én servings.

   

  Stoompijpje

  Met behulp van het stoompijpje kunt u snel melk opwarmen. Via het stoompijpje kan ook heet water worden gemaakt voor bijvoorbeeld thee. Als het espressoapparaat niet over een stoompijpje beschikt, kunt u ook snel melk opwarmen in de magnetron of in een pannetje.

   

  Systeem

  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. Dit gebeurt met een van de volgende technieken: met een pomp, via stoom, de post-in style of centrifugaal. De meeste espressoapparaten gebruiken het pompsysteem of stoom. Het pompsysteem levert hogere druk dan via stoom. De stoom wordt opgewekt door het koken van water. Dit apparaat is makkelijker in gebruik en goedkoper in aanschaf. De post-in style is een handmatige pomp waarbij u zelf voor de druk moet zorgen door middel van het bedienen van het apparaat. Het centrifugale systeem draait koffie en water rond en zet op die manier espresso.

   

  Timer

  Als het espressoapparaat beschikt over een klok en timer kunt u het apparaat van tevoren instellen. De espresso wordt dan gezet op het door u gekozen tijdstip.

   

  Type

  Bedenk of u alleen een espressomachine wilt of een dubbel apparaat, namelijk inclusief een ' traditioneel' koffiezetapparaat voor filterkoffie. Deze combinaties zijn functioneel in gebruik en u heeft niet twee losse apparaten in de keuken staan, maar één. Beide machines zijn ook tegelijkertijd te gebruiken.

   

  Warmhoudplaat kopjes

  Voorverwarmde kopjes zijn essentieel voor een ultieme espresso. Met een warmhoudplaatje zijn de kopjes altijd op de juiste temperatuur.

  Waterreservoir
  Het waterreservoir van een espressoapparaat heeft een bepaalde capaciteit, voldoende voor een aantal kopjes koffie. Zorg wel altijd voor vers water, dat komt de smaak van de koffie ten goede.

  • Volautomatisch Ideaal als je van gemak houdt. Met 1 druk op de knop heb jij je kopje koffie. Dit apparaat gebruikt koffiebonen voor vers gemalen koffie en sommige apparaten hebben ook de optie voor melkspecialiteiten zoals cappuccino en latte macchiato.
  • Capsules Bij een cupmachine zit de koffie verpakt in cups of capsules. Elk merk gebruikt haar eigen capsules.
  • Bonen Alle espressomachines met een geïntegreerde koffiemolen, geschikt voor verse koffiebonen en voorgemalen koffiebonen.
  • Melkschuimer Geen poespas met stoompijpjes of een melkslang. Deze espressomachines beschikken over een automatische melkopschuimmethode.
  • Budget Een espressomachine voor minder dan 80 euro
  • Delonghi Een lekker Italiaans kopje koffie met met een espressomachine van DeLonghi.
  • Krups Kleine, compacte espressomachines met een leuke vormgeving van het merk Krups.
  • Saeco Alle espressomachines van het bekende merk Saeco.
 • Delonghi ECAM22.110.SB
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/6/delonghi-ecam22-110-sb-21810006.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/4/delonghi-ecam22-110-sb-23209794.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/5/delonghi-ecam22-110-sb-23209795.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/6/delonghi-ecam22-110-sb-21810006.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8wLzYvZGVsb25naGktZWNhbTIyLTExMC1zYi0yMTgxMDAwNi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/4/delonghi-ecam22-110-sb-23209794.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy85LzQvZGVsb25naGktZWNhbTIyLTExMC1zYi0yMzIwOTc5NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/5/delonghi-ecam22-110-sb-23209795.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy85LzUvZGVsb25naGktZWNhbTIyLTExMC1zYi0yMzIwOTc5NS5qcGc=
  Delonghi ECAM22.110.SB (31)
  5.75 (1)
  Delonghi ECAM22.110.SB
  Helaas slappe koffie bij zetten van twee kopjes en snel ontkalken
  Mooi apparaat. Per kopje zetten geeft aardig goede koffie maar niet super sterk ondanks dat hij daar op is ingesteld. Al binnen een maand ontkalken en dat loopt ook in de papieren. Terugzetten van zetgroep soms lastig waardoor apparaat blokkeert.
  5.0
  0 10
 • Jura ENA Micro 9 ONE Touch 13586/13587
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/5/jura-ena-micro-9-one-touch-13586-13587-18743675.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/5/3/jura-ena-micro-9-one-touch-13586-13587-21810453.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/5/jura-ena-micro-9-one-touch-13586-13587-18743675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi83LzUvanVyYS1lbmEtbWljcm8tOS1vbmUtdG91Y2gtMTM1ODYtMTM1ODctMTg3NDM2NzUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/5/3/jura-ena-micro-9-one-touch-13586-13587-21810453.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC81LzMvanVyYS1lbmEtbWljcm8tOS1vbmUtdG91Y2gtMTM1ODYtMTM1ODctMjE4MTA0NTMuanBn
  Jura ENA Micro 9 ONE Touch 13586/13587 (9)
  7.25 (1)
  Jura ENA Micro 9 ONE Touch 13586/13587
  Geweldige machine, schoonmaak lastig
  Ik heb de ENA Micro 9 nu 3 maanden in bezit. De machine is eenvoudig in gebruik. De melk wordt niet heet genoeg en daardoor is de cappuccino lauw tot warm. Op te lossen om lauwwarme melk te gebruiken maar dat is niet de bedoeling. Na 2 maanden werd de koffie slap en de koffiedrab was waterig. Allerlei instellingen geprobeerd en naar Jura gebeld. Ik moest met mijn hand in het apparaat en bij een klepje voelen op de tast want daar zit het filter. Die bleek inderdaad verstopt. Maar je kunt er alleen bij met een vochtig doekje. Wat een gedoe en visueel kan je het niet controleren. Het apparaat heeft veel onderdelen die eenvoudig te plaatsen en reinigen zijn maar het kost wel veel tijd. Ik heb een 9 gegeven voor het apparaat maar qua schoonmaak en filter krijgt het voor mij een 4 want bij zo'n duur apparaat moet een filter uitneembaar zijn om te reinigen.
  8.0
  0 10
 • Philips Koffiezetapparaat
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/0/philips-hd7565-20-glass-aroma-swirl-auto-off-black-coffee-maker-21808400.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/0/philips-hd7565-20-glass-aroma-swirl-auto-off-black-coffee-maker-21808400.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8wLzAvcGhpbGlwcy1oZDc1NjUtMjAtZ2xhc3MtYXJvbWEtc3dpcmwtYXV0by1vZmYtYmxhY2stY29mZmVlLW1ha2VyLTIxODA4NDAwLmpwZw==
  Philips Koffiezetapparaat (7)
  4.25 (1)
  Philips Koffiezetapparaat
  Verschrikkelijk app, filter past niet, veel geknoei en lawaai.
  Na uitname past de filter niet meer terug, sluit niet, koffie loopt er steeds naast,veel geknoei. Apparaat maakt heel veel lawaai.
  2.0
  0 10
 • Delonghi ESAM 3000.B
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8wLzQvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItbWFnbmlmaWNhLWlpLTE3Njk4OTA0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8zLzIvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItMjE4MTA2MzIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC82LzkvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItMjM3NTk0NjkuanBn
  Delonghi ESAM 3000.B (39)
  8.416929928883285 (4)
  Delonghi ESAM 3000.B
  Heb mijn machine 2 jaar ben zeer tevreden over het apparaat, hebben er 6258 koppen ko...
  Heb mijn machine 2 jaar ben zeer tevreden over het apparaat, hebben er 6258 koppen koffie mee gezet en nog steeds tevreden ook over de aan huis service van Delonghi (stoompijpje begon te lekken) is keurig gemaakt bij mij thuis na telefonische afspraak, zonder kosten. volgende apparaat, weer Delonghi!
  9.0
  0 10
 • Delonghi ESAM 3000.B
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8wLzQvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItbWFnbmlmaWNhLWlpLTE3Njk4OTA0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8zLzIvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItMjE4MTA2MzIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC82LzkvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItMjM3NTk0NjkuanBn
  Delonghi ESAM 3000.B (39)
  8.416929928883285 (4)
  Delonghi ESAM 3000.B
  Heb mijn machine 2 jaar ben zeer tevreden over het apparaat, hebben er 6258 koppen ko...
  Heb mijn machine 2 jaar ben zeer tevreden over het apparaat, hebben er 6258 koppen koffie mee gezet en nog steeds tevreden ook over de aan huis service van Delonghi (stoompijpje begon te lekken) is keurig gemaakt bij mij thuis na telefonische afspraak, zonder kosten. volgende apparaat, weer Delonghi!
  9.0
  0 10
 • Saeco Royal Office /Royal Office
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/9/saeco-royal-office-royal-office-18149559.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/9/saeco-royal-office-royal-office-18149559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81Lzkvc2FlY28tcm95YWwtb2ZmaWNlLXJveWFsLW9mZmljZS0xODE0OTU1OS5qcGc=
  Saeco Royal Office /Royal Office (14)
  8.72992071699414 (2)
  Saeco Royal Office /Royal Office
  Zeer goed kantoor apparaat!
  De Saeco Royal Office is een ideaal apparaat voor op een klein kantoor of iets dergelijks. Alle vakjes en het waterreservoir zijn met een sleutel af te sluiten zodat er niemand mee gaat rommelen. Zelfs de instellingen voor de sterkte zijn beveiligd met een code. Het waterreservoir is groot genoeg om het een hele dag uit te houden en is afgestemd op de opvangbak van de afgewerkte koffie. Koffie aan je klanten voorschotelen van vers gemalen bonen is voor mij een statement dat je weet wat kwaliteit is!
  10.0
  0 10
 • Delonghi ESAM 3000.B
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8wLzQvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItbWFnbmlmaWNhLWlpLTE3Njk4OTA0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8zLzIvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItMjE4MTA2MzIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC82LzkvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItMjM3NTk0NjkuanBn
  Delonghi ESAM 3000.B (39)
  8.416929928883285 (4)
  Delonghi ESAM 3000.B
  jammer dat hij zo hard te keer gaat
  ben nog steeds blij met deze machine Hij maakt wel veel lawaai bij het malen maar het stoort mij niet.Koffie sterkte is heel goed aan te passen zo welvoor espresso als gewoon een kopje koffie/ helaas is mijn stoompijpje gespleten valt steeds er af/ het aan geven van de machine als hij schoongemaakt moet worden vind ik ook prettig
  8.3
  0 10
 • Delonghi ESAM 3000.B
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8wLzQvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItbWFnbmlmaWNhLWlpLTE3Njk4OTA0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8zLzIvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItMjE4MTA2MzIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC82LzkvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItMjM3NTk0NjkuanBn
  Delonghi ESAM 3000.B (39)
  8.416929928883285 (4)
  Delonghi ESAM 3000.B
  Heb het apparaat nu 2 jaar en drie maanden
  Heb het apparaat nu 2 jaar en drie maanden. Na twee jaar verloopt de garantie en jawel... Apparaat stuk! Ondanks goed onderhoud. Servicedienst gebeld en kan mijn apparaat opsturen ter reparatie, of monteur aan huis voor 100 euro voorrij kosten. Goede service bij Delonghi! Geen Delonghi meer voor mij!
  6.7
  0 10
 • Saeco Royal Office /Royal Office
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/9/saeco-royal-office-royal-office-18149559.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/9/saeco-royal-office-royal-office-18149559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81Lzkvc2FlY28tcm95YWwtb2ZmaWNlLXJveWFsLW9mZmljZS0xODE0OTU1OS5qcGc=
  Saeco Royal Office /Royal Office (14)
  8.72992071699414 (2)
  Saeco Royal Office /Royal Office
  Pas op met Saeco
  Pas op met Saeco. Ik heb de Vienna gehad, was al na een jaar kapot. Heel veel problemen met de service. Als het terug naar de fabriek moet, wacht je twee maanden voor je het terug krijgt. Bij mij kreeg ik een andere machine; vuil en vies was het. Ik had geen verhaal; schuld van de fabriek en daar helpen ze je niet hoor.
  5.0
  0 10
 • Volautomatisch DEFAULT
  • volledig_automatisch
 • Capsules DEFAULT
  • capsules
 • Bonen DEFAULT
  • koffiebonen
 • Melkschuimer DEFAULT
  • geintegreerde_melkopschuimer
 • Budget DEFAULT
  • budget
 • Delonghi DEFAULT
  • delonghi
 • Krups DEFAULT
  • krups
 • Saeco DEFAULT
  • saeco
Espresso Machines 6.9 (118)
0 - 24
 • Delonghi ECAM 22.110 B Compact
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/4/0/delonghi-ecam-22-110-b-compact-17430240.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/4/0/delonghi-ecam-22-110-b-compact-17430240.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi80LzAvZGVsb25naGktZWNhbS0yMi0xMTAtYi1jb21wYWN0LTE3NDMwMjQwLmpwZw==
  Delonghi ECAM 22.110 B Compact (57)
  Delonghi ECAM 22.110 B Compact
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  312, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  312, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  most_sold
 • Delonghi ESAM 3000.B
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/4/delonghi-esam-3000-b-magnifica-ii-17698904.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8wLzQvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItbWFnbmlmaWNhLWlpLTE3Njk4OTA0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/6/3/2/delonghi-esam-3000-b-21810632.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNi8zLzIvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItMjE4MTA2MzIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/4/6/9/delonghi-esam-3000-b-23759469.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC82LzkvZGVsb25naGktZXNhbS0zMDAwLWItMjM3NTk0NjkuanBn
  Delonghi ESAM 3000.B (39)
  8.416929928883285 (4)
  Delonghi ESAM 3000.B
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Delonghi ECAM22.110.SB
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/6/delonghi-ecam22-110-sb-21810006.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/4/delonghi-ecam22-110-sb-23209794.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/5/delonghi-ecam22-110-sb-23209795.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/0/0/6/delonghi-ecam22-110-sb-21810006.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC8wLzYvZGVsb25naGktZWNhbTIyLTExMC1zYi0yMTgxMDAwNi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/4/delonghi-ecam22-110-sb-23209794.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy85LzQvZGVsb25naGktZWNhbTIyLTExMC1zYi0yMzIwOTc5NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/7/9/5/delonghi-ecam22-110-sb-23209795.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy85LzUvZGVsb25naGktZWNhbTIyLTExMC1zYi0yMzIwOTc5NS5qcGc=
  Delonghi ECAM22.110.SB (31)
  5.75 (1)
  Delonghi ECAM22.110.SB
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  339, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.SB
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/0/1/delonghi-magnifica-s-ecam-21-117-sb-21811901.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/9/0/1/delonghi-magnifica-s-ecam-21-117-sb-21811901.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS8wLzEvZGVsb25naGktbWFnbmlmaWNhLXMtZWNhbS0yMS0xMTctc2ItMjE4MTE5MDEuanBn
  Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.SB (16)
  Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.SB
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  569, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  569, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Delonghi ECAM 23.420.SB koffiezetapparaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/5/delonghi-ecam-23-420-sb-22491675.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/6/7/5/delonghi-ecam-23-420-sb-22491675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi83LzUvZGVsb25naGktZWNhbS0yMy00MjAtc2ItMjI0OTE2NzUuanBn
  Delonghi ECAM 23.420.SB koffiezetapparaat (16)
  Delonghi ECAM 23.420.SB koffiezetapparaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  649, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  649, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • Jura Impressa F9
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/2/5/jura-impressa-f9-25163925.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/2/6/jura-impressa-f9-25163926.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/2/7/jura-impressa-f9-25163927.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/2/5/jura-impressa-f9-25163925.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8yLzUvanVyYS1pbXByZXNzYS1mOS0yNTE2MzkyNS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/2/6/jura-impressa-f9-25163926.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8yLzYvanVyYS1pbXByZXNzYS1mOS0yNTE2MzkyNi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/9/2/7/jura-impressa-f9-25163927.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvOS8yLzcvanVyYS1pbXByZXNzYS1mOS0yNTE2MzkyNy5qcGc=
  Jura Impressa F9 (14)
  Jura Impressa F9
  TVreus TVreus
  1119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  TVreus TVreus
  1119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Saeco Royal Office /Royal Office
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/9/saeco-royal-office-royal-office-18149559.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/5/5/9/saeco-royal-office-royal-office-18149559.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNS81Lzkvc2FlY28tcm95YWwtb2ZmaWNlLXJveWFsLW9mZmljZS0xODE0OTU1OS5qcGc=
  Saeco Royal Office /Royal Office (14)
  8.72992071699414 (2)
  Saeco Royal Office /Royal Office
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
  good_buy
 • Siemens CT636LES1 koffiezetapparaat
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/0/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276650.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276651.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/2/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276652.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/3/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276653.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/4/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276654.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/0/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276650.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzAvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjUwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/1/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276651.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzEvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjUxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/2/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276652.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzIvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjUyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/3/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276653.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzMvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjUzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/6/5/4/siemens-ct636les1-coffee-maker-25276654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzQvc2llbWVucy1jdDYzNmxlczEtY29mZmVlLW1ha2VyLTI1Mjc2NjU0LmpwZw==
  Siemens CT636LES1 koffiezetapparaat (12)
  Siemens CT636LES1 koffiezetapparaat
  Stockline.be Stockline.be
  8.589494729553156 (34)
  1499, 5d (offer_sdt_5_days)
  Stockline.be Stockline.be
  8.589494729553156 (34)
  1499, 5d (offer_sdt_5_days)
  4
 • Krups Nespresso U Mat Red XN 2505
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/9/7/krups-xn-2505-umat-red-21777397.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/2/krups-nespresso-u-mat-red-xn-2505-24618902.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/3/9/7/krups-xn-2505-umat-red-21777397.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy85Lzcva3J1cHMteG4tMjUwNS11bWF0LXJlZC0yMTc3NzM5Ny5qcGc=
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/9/0/2/krups-nespresso-u-mat-red-xn-2505-24618902.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8wLzIva3J1cHMtbmVzcHJlc3NvLXUtbWF0LXJlZC14bi0yNTA1LTI0NjE4OTAyLmpwZw==
  Krups Nespresso U Mat Red XN 2505 (11)
  Krups Nespresso U Mat Red XN 2505
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • AEG PE4571-M
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/4/aeg-pe-4571-m-30250754.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/8/7/aeg-pe4571-m-30268187.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/3/aeg-pe4571-m-53843203.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/4/aeg-pe4571-m-53843204.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/5/aeg-pe4571-m-53843205.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/6/aeg-pe4571-m-53843206.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/7/aeg-pe4571-m-53843207.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/8/aeg-pe4571-m-53843208.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/7/aeg-pe4571-m-55726507.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/3/aeg-pe4571-m-59231753.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/6/aeg-pe4571-m-59277666.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/2/1/aeg-pe4571-m-59779621.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/2/aeg-pe4571-m-59956452.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/8/4/aeg-pe4571-m-60559184.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/8/5/aeg-pe4571-m-60559185.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/7/5/4/aeg-pe-4571-m-30250754.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNy81LzQvYWVnLXBlLTQ1NzEtbS0zMDI1MDc1NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/1/8/7/aeg-pe4571-m-30268187.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMS84LzcvYWVnLXBlNDU3MS1tLTMwMjY4MTg3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/3/aeg-pe4571-m-53843203.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8wLzMvYWVnLXBlNDU3MS1tLTUzODQzMjAzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/4/aeg-pe4571-m-53843204.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8wLzQvYWVnLXBlNDU3MS1tLTUzODQzMjA0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/5/aeg-pe4571-m-53843205.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8wLzUvYWVnLXBlNDU3MS1tLTUzODQzMjA1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/6/aeg-pe4571-m-53843206.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8wLzYvYWVnLXBlNDU3MS1tLTUzODQzMjA2LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/7/aeg-pe4571-m-53843207.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8wLzcvYWVnLXBlNDU3MS1tLTUzODQzMjA3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/0/8/aeg-pe4571-m-53843208.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi8wLzgvYWVnLXBlNDU3MS1tLTUzODQzMjA4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/5/0/7/aeg-pe4571-m-55726507.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNS8wLzcvYWVnLXBlNDU3MS1tLTU1NzI2NTA3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/1/7/5/3/aeg-pe4571-m-59231753.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNy81LzMvYWVnLXBlNDU3MS1tLTU5MjMxNzUzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/6/6/6/aeg-pe4571-m-59277666.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi82LzYvYWVnLXBlNDU3MS1tLTU5Mjc3NjY2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/6/2/1/aeg-pe4571-m-59779621.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzEvYWVnLXBlNDU3MS1tLTU5Nzc5NjIxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/2/aeg-pe4571-m-59956452.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzIvYWVnLXBlNDU3MS1tLTU5OTU2NDUyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/8/4/aeg-pe4571-m-60559184.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS84LzQvYWVnLXBlNDU3MS1tLTYwNTU5MTg0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/8/5/aeg-pe4571-m-60559185.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS84LzUvYWVnLXBlNDU3MS1tLTYwNTU5MTg1LmpwZw==
  AEG PE4571-M (10)
  AEG PE4571-M
  Kitchenonline Kitchenonline
  1233, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline Kitchenonline
  1233, 3d (offer_sdt_3_days)
  3
 • Jura ENA Micro 9 ONE Touch 13586/13587
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/5/jura-ena-micro-9-one-touch-13586-13587-18743675.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/5/3/jura-ena-micro-9-one-touch-13586-13587-21810453.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/6/7/5/jura-ena-micro-9-one-touch-13586-13587-18743675.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi83LzUvanVyYS1lbmEtbWljcm8tOS1vbmUtdG91Y2gtMTM1ODYtMTM1ODctMTg3NDM2NzUuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/4/5/3/jura-ena-micro-9-one-touch-13586-13587-21810453.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC81LzMvanVyYS1lbmEtbWljcm8tOS1vbmUtdG91Y2gtMTM1ODYtMTM1ODctMjE4MTA0NTMuanBn
  Jura ENA Micro 9 ONE Touch 13586/13587 (9)
  7.25 (1)
  Jura ENA Micro 9 ONE Touch 13586/13587
  Kookshopdepepermolen.nl Kookshopdepepermolen.nl
  919, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kookshopdepepermolen.nl Kookshopdepepermolen.nl
  919, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Senseo Koffiepadmachine
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/4/9/philips-senseo-hd7857-20-coffee-maker-23375549.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/5/1/philips-senseo-hd7857-20-coffee-maker-23375551.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/4/9/philips-senseo-hd7857-20-coffee-maker-23375549.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzkvcGhpbGlwcy1zZW5zZW8taGQ3ODU3LTIwLWNvZmZlZS1tYWtlci0yMzM3NTU0OS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/5/5/1/philips-senseo-hd7857-20-coffee-maker-23375551.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS81LzEvcGhpbGlwcy1zZW5zZW8taGQ3ODU3LTIwLWNvZmZlZS1tYWtlci0yMzM3NTU1MS5qcGc=
  Senseo Koffiepadmachine (9)
  Senseo Koffiepadmachine
  Fonq.be Fonq.be
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  197.92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.be Fonq.be
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  197.92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Krups Dolce Gusto MiniMe KP1201
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/6/krups-kp-1201-dolce-gusto-mini-me-grey-white-21502326.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/2/krups-kp-1201-dolce-gusto-mini-me-grey-white-21502612.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/8/1/krups-dolce-gusto-minime-kp1201-24296181.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/3/2/6/krups-kp-1201-dolce-gusto-mini-me-grey-white-21502326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzYva3J1cHMta3AtMTIwMS1kb2xjZS1ndXN0by1taW5pLW1lLWdyZXktd2hpdGUtMjE1MDIzMjYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/6/1/2/krups-kp-1201-dolce-gusto-mini-me-grey-white-21502612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8xLzIva3J1cHMta3AtMTIwMS1kb2xjZS1ndXN0by1taW5pLW1lLWdyZXktd2hpdGUtMjE1MDI2MTIuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/8/1/krups-dolce-gusto-minime-kp1201-24296181.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS84LzEva3J1cHMtZG9sY2UtZ3VzdG8tbWluaW1lLWtwMTIwMS0yNDI5NjE4MS5qcGc=
  Krups Dolce Gusto MiniMe KP1201 (9)
  Krups Dolce Gusto MiniMe KP1201
  Fonq.be Fonq.be
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105.14, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.be Fonq.be
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105.14, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Delonghi EC 680.M koffiezetapparaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/0/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813140.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/1/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813141.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/2/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813142.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/3/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813143.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/4/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813144.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/5/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813145.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/8/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213288.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/9/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213289.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/9/0/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213290.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/3/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-55379123.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/0/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813140.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzAvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/1/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813141.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzEvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/2/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813142.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzIvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/3/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813143.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzMvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDMuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/4/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813144.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzQvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDQuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/1/4/5/delonghi-ec680-m-coffee-maker-21813145.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS80LzUvZGVsb25naGktZWM2ODAtbS1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjE4MTMxNDUuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/8/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213288.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzgvZGVsb25naGktZWMtNjgwLW0tY29mZmVlLW1ha2VyLTI4MjEzMjg4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/8/9/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213289.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi84LzkvZGVsb25naGktZWMtNjgwLW0tY29mZmVlLW1ha2VyLTI4MjEzMjg5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/2/9/0/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-28213290.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi85LzAvZGVsb25naGktZWMtNjgwLW0tY29mZmVlLW1ha2VyLTI4MjEzMjkwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/1/2/3/delonghi-ec-680-m-coffee-maker-55379123.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMS8yLzMvZGVsb25naGktZWMtNjgwLW0tY29mZmVlLW1ha2VyLTU1Mzc5MTIzLmpwZw==
  Delonghi EC 680.M koffiezetapparaat (9)
  Delonghi EC 680.M koffiezetapparaat
  Alternate.be Alternate.be
  178.89, 4d (offer_sdt_4_days)
  Alternate.be Alternate.be
  178.89, 4d (offer_sdt_4_days)
  3
 • Delonghi ECAM 44.620.S koffiezetapparaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/9/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114899.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/0/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114900.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/1/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114901.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/2/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114902.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/3/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114903.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/4/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114904.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/5/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114905.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/6/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114906.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/7/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114907.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/8/9/9/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114899.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOC85LzkvZGVsb25naGktZWNhbS00NC02MjAtcy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQxMTQ4OTkuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/0/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8wLzAvZGVsb25naGktZWNhbS00NC02MjAtcy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQxMTQ5MDAuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/1/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114901.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8wLzEvZGVsb25naGktZWNhbS00NC02MjAtcy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQxMTQ5MDEuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/2/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114902.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8wLzIvZGVsb25naGktZWNhbS00NC02MjAtcy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQxMTQ5MDIuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/3/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114903.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8wLzMvZGVsb25naGktZWNhbS00NC02MjAtcy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQxMTQ5MDMuanBn
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/4/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114904.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8wLzQvZGVsb25naGktZWNhbS00NC02MjAtcy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQxMTQ5MDQuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/5/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114905.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8wLzUvZGVsb25naGktZWNhbS00NC02MjAtcy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQxMTQ5MDUuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/6/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114906.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8wLzYvZGVsb25naGktZWNhbS00NC02MjAtcy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQxMTQ5MDYuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/9/0/7/delonghi-ecam-44-620-s-coffee-maker-24114907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvOS8wLzcvZGVsb25naGktZWNhbS00NC02MjAtcy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQxMTQ5MDcuanBn
  Delonghi ECAM 44.620.S koffiezetapparaat (9)
  Delonghi ECAM 44.620.S koffiezetapparaat
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  545.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  545.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Melitta CAFFEO SOLO & milk
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/7/melitta-e-953-102-caffeo-solo-milk-18806457.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/7/9/melitta-caffeo-solo-milk-21810179.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/8/1/melitta-caffeo-solo-milk-21810181.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/8/2/melitta-caffeo-solo-milk-21810182.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/8/3/melitta-caffeo-solo-milk-21810183.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/5/7/melitta-e-953-102-caffeo-solo-milk-18806457.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC81LzcvbWVsaXR0YS1lLTk1My0xMDItY2FmZmVvLXNvbG8tbWlsay0xODgwNjQ1Ny5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/7/9/melitta-caffeo-solo-milk-21810179.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS83LzkvbWVsaXR0YS1jYWZmZW8tc29sby1taWxrLTIxODEwMTc5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/8/1/melitta-caffeo-solo-milk-21810181.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS84LzEvbWVsaXR0YS1jYWZmZW8tc29sby1taWxrLTIxODEwMTgxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/8/2/melitta-caffeo-solo-milk-21810182.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS84LzIvbWVsaXR0YS1jYWZmZW8tc29sby1taWxrLTIxODEwMTgyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/1/8/3/melitta-caffeo-solo-milk-21810183.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS84LzMvbWVsaXR0YS1jYWZmZW8tc29sby1taWxrLTIxODEwMTgzLmpwZw==
  Melitta CAFFEO SOLO & milk (9)
  Melitta CAFFEO SOLO & milk
  Alternate.be Alternate.be
  353.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Alternate.be Alternate.be
  353.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Krups Dolce Gusto Piccolo Antraciet KP100B
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/9/0/krups-dolce-gusto-piccolo-kp-100b-24414690.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/9/1/krups-dolce-gusto-piccolo-kp-100b-24414691.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/9/2/krups-dolce-gusto-piccolo-kp-100b-24414692.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/9/0/krups-dolce-gusto-piccolo-kp-100b-24414690.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi85LzAva3J1cHMtZG9sY2UtZ3VzdG8tcGljY29sby1rcC0xMDBiLTI0NDE0NjkwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/9/1/krups-dolce-gusto-piccolo-kp-100b-24414691.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi85LzEva3J1cHMtZG9sY2UtZ3VzdG8tcGljY29sby1rcC0xMDBiLTI0NDE0NjkxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/6/9/2/krups-dolce-gusto-piccolo-kp-100b-24414692.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNi85LzIva3J1cHMtZG9sY2UtZ3VzdG8tcGljY29sby1rcC0xMDBiLTI0NDE0NjkyLmpwZw==
  Krups Dolce Gusto Piccolo Antraciet KP100B (8)
  Krups Dolce Gusto Piccolo Antraciet KP100B
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MediaMarkt Belgie MediaMarkt Belgie
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • KitchenAid 5KES2102EAC koffiezetapparaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/5/kitchen-aid-5kes2102-eac-24538415.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/6/kitchen-aid-5kes2102-eac-24538416.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/8/kitchen-aid-5kes2102-eac-24539308.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/9/6/kitchenaid-5kes2102eac-coffee-maker-24973796.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/5/1/kitchenaid-5kes2102eac-coffee-maker-24987251.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/5/2/kitchenaid-5kes2102eac-coffee-maker-24987252.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/5/kitchen-aid-5kes2102-eac-24538415.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8xLzUva2l0Y2hlbi1haWQtNWtlczIxMDItZWFjLTI0NTM4NDE1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/1/6/kitchen-aid-5kes2102-eac-24538416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8xLzYva2l0Y2hlbi1haWQtNWtlczIxMDItZWFjLTI0NTM4NDE2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/9/3/0/8/kitchen-aid-5kes2102-eac-24539308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMy8wLzgva2l0Y2hlbi1haWQtNWtlczIxMDItZWFjLTI0NTM5MzA4LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/7/9/6/kitchenaid-5kes2102eac-coffee-maker-24973796.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNy85LzYva2l0Y2hlbmFpZC01a2VzMjEwMmVhYy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQ5NzM3OTYuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/5/1/kitchenaid-5kes2102eac-coffee-maker-24987251.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi81LzEva2l0Y2hlbmFpZC01a2VzMjEwMmVhYy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQ5ODcyNTEuanBn
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/2/5/2/kitchenaid-5kes2102eac-coffee-maker-24987252.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi81LzIva2l0Y2hlbmFpZC01a2VzMjEwMmVhYy1jb2ZmZWUtbWFrZXItMjQ5ODcyNTIuanBn
  KitchenAid 5KES2102EAC koffiezetapparaat (7)
  KitchenAid 5KES2102EAC koffiezetapparaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  739, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  739, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Delonghi ECOV 311.AZ koffiezetapparaat
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/4/delonghi-ecov311-az-30250944.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/4/delonghi-ecov311-az-30255654.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/9/delonghi-ecov311-az-30612829.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/3/0/delonghi-ecov311-az-30612830.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/3/1/delonghi-ecov311-az-30612831.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/3/2/delonghi-ecov311-az-30612832.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/3/3/delonghi-ecov311-az-30612833.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/3/4/delonghi-ecov311-az-30612834.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/3/5/delonghi-ecov311-az-30612835.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/0/delonghi-ecov-311-35962560.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/0/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034360.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/1/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034361.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/2/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034362.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/3/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034363.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/4/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034364.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/5/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034365.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/6/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034366.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/9/4/4/delonghi-ecov311-az-30250944.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS80LzQvZGVsb25naGktZWNvdjMxMS1hei0zMDI1MDk0NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/5/6/5/4/delonghi-ecov311-az-30255654.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi81LzQvZGVsb25naGktZWNvdjMxMS1hei0zMDI1NTY1NC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/2/9/delonghi-ecov311-az-30612829.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8yLzkvZGVsb25naGktZWNvdjMxMS1hei0zMDYxMjgyOS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/3/0/delonghi-ecov311-az-30612830.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8zLzAvZGVsb25naGktZWNvdjMxMS1hei0zMDYxMjgzMC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/3/1/delonghi-ecov311-az-30612831.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8zLzEvZGVsb25naGktZWNvdjMxMS1hei0zMDYxMjgzMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/3/2/delonghi-ecov311-az-30612832.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8zLzIvZGVsb25naGktZWNvdjMxMS1hei0zMDYxMjgzMi5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/3/3/delonghi-ecov311-az-30612833.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8zLzMvZGVsb25naGktZWNvdjMxMS1hei0zMDYxMjgzMy5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/3/4/delonghi-ecov311-az-30612834.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8zLzQvZGVsb25naGktZWNvdjMxMS1hei0zMDYxMjgzNC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/8/3/5/delonghi-ecov311-az-30612835.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC8zLzUvZGVsb25naGktZWNvdjMxMS1hei0zMDYxMjgzNS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/2/5/6/0/delonghi-ecov-311-35962560.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNS82LzAvZGVsb25naGktZWNvdi0zMTEtMzU5NjI1NjAuanBn
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/0/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034360.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzAvZGVsb25naGktZWNvdi0zMTEtYXotY29mZmVlLW1ha2VyLTQ4MDM0MzYwLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/1/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034361.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzEvZGVsb25naGktZWNvdi0zMTEtYXotY29mZmVlLW1ha2VyLTQ4MDM0MzYxLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/2/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034362.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzIvZGVsb25naGktZWNvdi0zMTEtYXotY29mZmVlLW1ha2VyLTQ4MDM0MzYyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/3/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzMvZGVsb25naGktZWNvdi0zMTEtYXotY29mZmVlLW1ha2VyLTQ4MDM0MzYzLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/4/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034364.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzQvZGVsb25naGktZWNvdi0zMTEtYXotY29mZmVlLW1ha2VyLTQ4MDM0MzY0LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/5/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034365.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzUvZGVsb25naGktZWNvdi0zMTEtYXotY29mZmVlLW1ha2VyLTQ4MDM0MzY1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/4/3/6/6/delonghi-ecov-311-az-coffee-maker-48034366.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMy82LzYvZGVsb25naGktZWNvdi0zMTEtYXotY29mZmVlLW1ha2VyLTQ4MDM0MzY2LmpwZw==
  Delonghi ECOV 311.AZ koffiezetapparaat (7)
  Delonghi ECOV 311.AZ koffiezetapparaat
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  154.04, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  154.04, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Jura IMPRESSA C 65 PLATIN
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/7/0/jura-impressa-c65-platina-24328870.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/8/jura-impressa-c-65-platin-28326158.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/8/7/0/jura-impressa-c65-platina-24328870.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC83LzAvanVyYS1pbXByZXNzYS1jNjUtcGxhdGluYS0yNDMyODg3MC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/1/5/8/jura-impressa-c-65-platin-28326158.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS81LzgvanVyYS1pbXByZXNzYS1jLTY1LXBsYXRpbi0yODMyNjE1OC5qcGc=
  Jura IMPRESSA C 65 PLATIN (7)
  Jura IMPRESSA C 65 PLATIN
  TVreus TVreus
  669, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  TVreus TVreus
  669, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Philips Koffiezetapparaat
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/0/philips-hd7565-20-glass-aroma-swirl-auto-off-black-coffee-maker-21808400.jpg
  • //static3.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/4/0/0/philips-hd7565-20-glass-aroma-swirl-auto-off-black-coffee-maker-21808400.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNC8wLzAvcGhpbGlwcy1oZDc1NjUtMjAtZ2xhc3MtYXJvbWEtc3dpcmwtYXV0by1vZmYtYmxhY2stY29mZmVlLW1ha2VyLTIxODA4NDAwLmpwZw==
  Philips Koffiezetapparaat (7)
  4.25 (1)
  Philips Koffiezetapparaat
  Blokker.be Blokker.be
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.be Blokker.be
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Philips Incanto Volautomatische espressomachine
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/2/8/philips-saeco-incanto-40667128.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/2/9/philips-saeco-incanto-40667129.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/0/philips-saeco-incanto-40667130.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/1/philips-saeco-incanto-40667131.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/2/philips-saeco-incanto-40667132.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/3/philips-saeco-incanto-40667133.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/4/philips-saeco-incanto-40667134.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/5/philips-saeco-incanto-40667135.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/6/philips-saeco-incanto-40667136.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/7/philips-saeco-incanto-40667137.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/8/philips-saeco-incanto-40667138.jpg
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/9/philips-saeco-incanto-40667139.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/0/philips-saeco-incanto-40667140.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/1/philips-saeco-incanto-40667141.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/2/philips-saeco-incanto-40667142.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/7/2/philips-saeco-incanto-59880272.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/8/6/philips-saeco-incanto-espresso-machine-1-8l-black-stainless-steel-59956486.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/2/8/philips-saeco-incanto-40667128.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8yLzgvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTI4LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/2/9/philips-saeco-incanto-40667129.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8yLzkvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTI5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/0/philips-saeco-incanto-40667130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzAvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTMwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/1/philips-saeco-incanto-40667131.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzEvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTMxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/2/philips-saeco-incanto-40667132.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzIvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTMyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/3/philips-saeco-incanto-40667133.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzMvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTMzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/4/philips-saeco-incanto-40667134.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzQvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTM0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/5/philips-saeco-incanto-40667135.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzUvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTM1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/6/philips-saeco-incanto-40667136.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzYvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTM2LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/7/philips-saeco-incanto-40667137.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzcvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTM3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/8/philips-saeco-incanto-40667138.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzgvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTM4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/3/9/philips-saeco-incanto-40667139.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS8zLzkvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTM5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/0/philips-saeco-incanto-40667140.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS80LzAvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTQwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/1/philips-saeco-incanto-40667141.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS80LzEvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTQxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/1/4/2/philips-saeco-incanto-40667142.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMS80LzIvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTQwNjY3MTQyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/0/2/7/2/philips-saeco-incanto-59880272.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMi83LzIvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLTU5ODgwMjcyLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/6/4/8/6/philips-saeco-incanto-espresso-machine-1-8l-black-stainless-steel-59956486.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNC84LzYvcGhpbGlwcy1zYWVjby1pbmNhbnRvLWVzcHJlc3NvLW1hY2hpbmUtMS04bC1ibGFjay1zdGFpbmxlc3Mtc3RlZWwtNTk5NTY0ODYuanBn
  Philips Incanto Volautomatische espressomachine (7)
  Philips Incanto Volautomatische espressomachine
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  539.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon.be Redcoon.be
  8.4247523593271 (21)
  539.05, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Philips Senseo Twist HD7870/17
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/9/philips-senseo-twist-hd7870-17-24898609.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/8/6/0/9/philips-senseo-twist-hd7870-17-24898609.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi8wLzkvcGhpbGlwcy1zZW5zZW8tdHdpc3QtaGQ3ODcwLTE3LTI0ODk4NjA5LmpwZw==
  Philips Senseo Twist HD7870/17 (7)
  Philips Senseo Twist HD7870/17
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92.98, 2d (offer_sdt_2_days)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92.98, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • Siemens TE603201RW koffiezetapparaat
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/7/siemens-te603201rw-25203007.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/0/8/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677508.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/0/9/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677509.jpg
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/1/0/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677510.jpg
  • //static2.vergelijk.be/fotos/{{size}}/3/0/0/7/siemens-te603201rw-25203007.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMC8wLzcvc2llbWVucy10ZTYwMzIwMXJ3LTI1MjAzMDA3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/0/8/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677508.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8wLzgvc2llbWVucy10ZTYwMzIwMXJ3LWNvZmZlZS1tYWtlci0yNTY3NzUwOC5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/0/9/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677509.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8wLzkvc2llbWVucy10ZTYwMzIwMXJ3LWNvZmZlZS1tYWtlci0yNTY3NzUwOS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.be/fotos/{{size}}/7/5/1/0/siemens-te603201rw-coffee-maker-25677510.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5iZS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8xLzAvc2llbWVucy10ZTYwMzIwMXJ3LWNvZmZlZS1tYWtlci0yNTY3NzUxMC5qcGc=
  Siemens TE603201RW koffiezetapparaat (7)
  Siemens TE603201RW koffiezetapparaat
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Artencraft.be Artencraft.be
  9.319643413231905 (828)
  • //static1.vergelijk.be/s/3.89/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
2 20
 • teamvergelijk@vergelijk.be